RSS 2.0

Mat & Träning 11.11.05

En vilodag! woho..hehe! Kunde faktiskt ha tränat idag MEN vi ville inte stressa mer än nödvändigt. Har ju bilen så det hade väl kanske inte blivit tressigt ändå men ah, måste vila lite me, för vi har träningsvärk lite här o där. Jag ahr SPECIELLT på hela rumpan faktistk, typ i mitten PÅ, inte bara påpå lr under, utan mitt på denna gången..brukar antingen få lite mer under eller över.. hehe Den kände man när man vände på sig i natt i sömen typ. Rumpan gillar våra kombinationer av utfallen :)

O sen har man träningvärk på framsida lår me, det var ett tag sen. Den är inte så farlig men den känns. Känns att man la på lite igår när vi körde benen.

har väl inte så mkt att skriva i det här inlägget mer än detta. Ska dansa en del ikväll är det tänkt så det får bli dagens "träning" :P

Idag har vi bara käkat 2 ggr, vaknade ju sent så det blev 2 frökusar med stekt ägg på, sen en kopp te också.
Till middag fick jag ÄNTLIGEN en subwaymacka :D hehe som jag ahr längtat



Vi gjorde en rostbiff och en tonfisk..tonfisk är våran favvis! Den göt vi själv, beställer aldrig en färdig macka..heehe.

Yeye, det blir ju inget mer än det. För det blir väl en del alkohol ikväll, för Jenni iaf..jag tar nog bara ett glas vin eller 2, får se..

Ha en trevlig kväll!//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback