RSS 2.0

Mat & Träning 11.11.09

Kände det rätt mkt på natten till tisdagen att man skulle få en bra träninvärk på skinkorna och lite här o där. La ju på lite när vi körde ben i måndags..det gjorde vi idag igen! Idag blev det ett hårt (som alltid) benpass i Knalleland. Tess var med idag också så vi åkte bilen bort :) Hon kommer nog känna av ALLT imorrn :P Hon fick börja att köra med Anki, ANki var nog en riktigt bra "nybörjar" PT för Tess. Vi är stålta över båda två! <3

Ben pass ja, hårt hårdare, rumpa! :P haha det kändes som bara den idag. Vi började med en snabbupvärming sen slängde vi på 100 kg direkt. Visste att dets kulle vara tignt men vi vistte även att vi skulle klara det så vi ville inte börja med nåt mindre. Som sagt så kör vi 12 reps på varje övning 3 ggr. Klarar man det 12:e lätt så ska man lägga på! Det är så man får resultat. Alla klarar olika såklart men så länge do skiter ner dig på den 12:e så gör du rätt :P hahahah det är då du bygger.



Skrev upp en del av vikterna vi använder men inte alla, det är så olika på alla o det beror på vilken ordning man kör. Ska fråga på gymmen hur mkt dom olika stängerna väger också, bra o veta. Dom är rätt tunga har jag för mig.

Aja, behöver väl inte gå in så jättemkt på vilka övningar vi körde, det blev dom vanliga typ. Skippade vaderna idag och körde både baksida och den andra benpressen bakåt. Dom ser ni på bilden nedanför.



var totalt slut idag, gjorde plankan och magen lite snabbt me, sen blev det liiite brottom eftersom tess var tvungen att åka hem innan jobbet, men aja :) vi är nöja med dagens träning och det känns redan nu som om vi byggt på med mer värk mot veckan,haha! när ska pinan ta slut? :P

Bendagar brukar vara grötdagar, varför vettefan..
Frukost 07.40: Havregrynsgröt med linfrön och sylt. Multivitamindryck till.
Lunch: 10.30: Fylld kycklingfileé med apetinamos, recept längre ner.
Efter träning 13.00: Proteinshake.
Mellanmål15.30: 2 kresoplättar och grönt te.
Kvällsmål 19.00: Tonfisk och nudlar..citronvatten till.
Nyss blev det lite gottis, Grönt te och 70% marabou mint :D

that's all.

För mig var det det sista på typ 16h? hehe//A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback