RSS 2.0

"Vansinniga" Anne!



ja man kan väl få börja sin lördag utvilad eller?? Ne men det får man inte när det "renoveras" i lägenheten precis jämte, den ålder mannen som bodde där innan har flyttat o nu fixas väl lägenheten till lite innan den ska hyras ut igen. MEN en lördag innan kl 08.00!?!? INTE OK, visst om det är en vardag o sånt fine..men INTE en helg! Jag blev så  vansinnig så jag flög upp ur sängen, och prang ut i koridoren och öppnade dörren och knackade på o öppnade dörre och sa: Kan du sluta BANKA!? Jag vet vart arbetskraften kommer ifrån så jag visste ju att han skulle säga: I dont understand you. Då skrek jag, CAN YOU STOP WITH THE KNOCKING AND BEATING!? I will call your employer. Haha han måste ha fått en chock. han sa bara "yesyes", o sen var det tyst...som tur var.

Jag ringde iaf våran hyresvärd direkt och sa att jag hade bett honom vänta i nån timma med bankandet iaf för man vill ändå få sova til 10 en lördag. OCH jag behöver rätt mkt sömn. Han kan göra annat så länge känner jag, Hon höll med mig så det var inga mer problem där. MEn nu vaknar man sent som vanligt BARA för att. Ingen rolig start ni vet. Men idag händer det inte mkt för min del, blir soffliggande som sagt hela helgen ändå.

Nu ska jag bli lite glad av min frukost..inget speceillt för man har inte så mkt altenativ nu för tiden som jag kan få i mig heller, hehe men det här är iaf gott!



Grönt te såklart. Turktisk youghurt med russin och honung. Inte svårtuggat alls..and thats why i eat it :)

Later babes!//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback