RSS 2.0

Lev bättre!

Kom hem för en liten stund sen, varit och storhandlat som vanligt på lördagar :) så nu är kylskåpet och resten proppade med mat inför kommande vecka.

Fick även hämta ut ett paket som kommer från "Lev bättre" Fick ett erbjudande på en prenumereration på grrjer som har med hälsosam livsstil att göra. Med "Lev bättre" får man sjukt mkt inspiration till att leva sundare..okej vi lever sunt idag så det kanske är lite "slöseri" med ah vad ska man säga..? hehe ne men där får man hur mkt trevliga recept som helst, för som ni vet så gillar vi att etsta nya goda och nyttiga maträtter.

Kommer skriva mer om detta när vi själv har tittat på allt och har kommit in i de, hehe fick en pärm som kommer fyllas med massa nyttigt och trevlig information om hälsa. Sånt kan vi aldrig få nog av!Fick en juicemaskin för att vi svarade inom några dagar..deeeeen ska användas imorrn på morgonen iaf täntke vi :D

Nu är det dags för fransfix på mig, ser heeelt kräp ut just nu! haha. sen är det ju middag och annat trevligt som gäller den här lördagen!

Skrivs senare babes!//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback