RSS 2.0

Mat & Träning 12.02.05

Söndag är vilodag den här veckan..eller det är det väl typ alltid nu för tiden. Idag måste varit den mest stillaliggande dagen på länge igen..vet att jag skrev det rätt så nyligen men ah, idag har det iaf varit en sån dag. Det hade varit bra om man hade tagit sig ut på en liten promenad iaf, för att få lite frisk luft också. Sånt behövs verkligen efter att man varit ute och partajjat en kväll.

Känner det nu..huvudet är tugnt tack vare att man legat inne hela dagen. Har lite ont i kroppen efter gårdagens träning, känner av pumpen i armar och bröst..inte så mkt mer faktiskt. Aja, nästa gång får man köra på dubbelt så hårt då :) hehe längtar till nästa pass..får väl se när det blir. För nu är det gym och morgonträning som gäller i veckan.

Har nog skrivit det innan men jag måste skriva det igen, ICAs egna kebabpizza..fryspizzan, den är verkligen riktigt god! Den har dom lyckats med väldigt bra..dom har ju yellowpeppers på :D ni vet dom gula chilligrejerna vi brukar ha i våra tacos...LOVE IT!

Så idag har vi ätit en del goda grejer :)
Frukost: Icas crunchy med choklad, nötter och tranbär, 2 ostfrallor med ost och gurka, grönt te.
Gottis: Några chokladbitar..
Middag: Icas frysta kebabpizza med massa kebabsås(simsalabim) på. Pepsi max.
Kvällsgottis: lite nyttigare än vanligt :PMango och choklad..bubbelvatten till detta.

Nothing else for today..
Later//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback