RSS 2.0

Mat & Träning 12.02.07

Det kom verkligen som en överraskning..trodde inte att vi skulle få träningsvärk av gårdagens träning, men vadå iofs så hade vi värk förra veckan, men det var bara för att vi ändrade reps:en och ökade vikterna. Men som jag skrev i måndags så kändes det som att vi inte körde fullt ut, det är därför vi e lite överraskade just nu, kände av att man hade tränat igår när jag gick upp för trapparna på väg upp till lägenheten men inatt...dåå sa musklerna ifrån ordenligt. Både jag och Jenni kom ut klagandes ur rummen imorse :P hahah

Det känns iofs jäkligt gött för nu känner vi att vi nog kommer lägga på en hel del vikter imorrn när vi tränar..och NEJ vi kommer inte vara utan jack3d, vågar inte..inte nu när vi växer och ökar så mkt! :P vill ju bli mkt starkare.

Aja, idag blev det som ni kasnke redan vet överkropp. körde det vanliga i stan förrutom chins, för det hade Jenni inte klarat av ändå..hon har ju nackspärr. NU jäklar har vi fått veta vart vi ska köpa sånna bra greppgrejer till utfallen, måste klicka hem dom nuuuu, för vi klara så mkt mer vikter när vi kör det men händerna orkar inte hålla kvar stången.

kollade lite på hur många kcal vi UNGEFÄR fått i oss idag..och ja, vad ska man säga..inget är ju 100 men dagboken säger ungefär 940..kan det stämma tro om man har ätit detta idag..



Frukost 06.30: Vanilj youghurt med lite olika nötter i..(3 av varje typ) och linfrön.
Efter träning 07.50: proteinshake whey100
Mellanmål 10.30: Grönt te och en apelsin.
Lunch 12.30: Samma som igår..recept längre ner.
Mellanmål 16.00: Grönt te och lätt kvarg med lite honung i.
Kvällsmat 19.30: Äggröra på 2 ägg.

Nu blir det en kopp te till..
Later//A

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni kommer bryta ner era kroppar! förstår inte hur ni klarar er på så lite :O

2012-02-10 @ 15:25:50
Postat av: Anne & Jenni

Räknar man ut hur mkt kalorier man behöver och sedan vad man gör åt så e de inte så stor skillnad på oss, du kanske inte hade, men de gör vi, går inte hungriga, gör inte åt nåt på vårt stillasittande jobb, ska ta bort fettet så man ligger på ett underskott av kalorer då, -300 om man ska ha en sund nedgång, -500 kankse om man ska deffa synliga muskler, sedan äter vi bra före/efter för vår kropp så vi klarar oss, vi blir ju större i omkrets men minus fett så de värkar ju funka, så de bryter inte direkt ner, vill man ha typ fitnesskropp får man göra så.. förstår du nu?

2012-02-10 @ 15:30:06
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback