RSS 2.0

När det inte behövs..

Ja..det är då man tar tag i saker som man tidigare inte "orkat" ta tag i, visst är det så? Skrev ju innan att vi kunde ha en dag idag då vi VERKLIGEN inte hade behövt göra nånting om vi inte ville, men som sagt så fanns det en grej vi velat få gjort ett tag. Iaf sen vi fick upp dom nya byråerna i rummen.Tog tag i det idag, att göra iordning några lådor. Tömde ut den stora "smink"lådan och fick ordning där iaf..skönt! Sen flyttade vi bort lite grejer från byrån i garderoben till det minrde sovrummet så att man har mer ordning på grejer. Så nu är iaf någon låda fixad där också :) hehe

Resten får fyllas på allt eftersom..behöver bra lådor som passar in i den nya byrån..ungefär sånna som är på bilden, dom är från IKEA, men dom är lite för höga så vi måste leta efter andra lite lägre. Någon som vet vart de kan finnas bra "förvarings"-lådor?

Anyway, kunde chilla en bra stund efter det ändå..kollade på ett avsnitt PLL och målade lite naglar. Men dagen gick fruktansvärt fort så nu är det dags att ladda inför en trevlig tisdag!

Hoppas eran vecka började bra!
Natti//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback