RSS 2.0

I like it!

Trodde faktiskt inte jag skulle gilla det. Trodde att det skulle bli ett stort fiasko men jag tycker faktiskt att det var ganska skoj och underhållande. Dom kanske verkar lite puckade från början men dom har ju iaf lyckats mycket bättre än vissa andra så man ska kanske inte klaga ;) Kul att svenska i sverige oxå kan och inte bara dom som bor i USA, nu pratar jag ju självklart om dom skånska fruarna hehe checka deras bloggar på kanal5.se! Kungarna av Tylösand.. säger inte så mycket om de för jag tycker bara att det e pinsamt.

Gillar även dom nya väskorna vi fick idag. Som vi alltid sagt, gratis e gott! Kommer nog till användning någongång! Får lite prover att ta med hem lite då o då och det är väl bra så får man chansen att bära olika märken och se ifall man gillar dom. hehe



Sen har vi Idol! Vilken överraskande säsong! trodde det skulle va lika många puckon som gör bort sig denna gången som förra men de finns ju hur många som helst som är riktigt bra. Hoppas på en spännande och bra omgång nu!

Anne kommer nog hem snart hoppas jag så jag inte störs i min skönhetssömn.. hon har vart hos Mike och glott på film ellr nåt :) Daniel kryper ner jämte mig inatt som tur är, blir myys! Han jobbar ju kväll denna veckan så vi kan inte ses på dagarna så vi får ses på nätterna istället :) Men det e ju trots allt helg snart igen! wohoo! Sjukt vad dagarna bara flyger iväg, gött för att de blir helg fortare men tråkigt när man blir äldre fortare :P Gonatt alla söta!

Kommentarer
Postat av: bitte

Hej skulle du vilja va snäll och gå in på den här länken



http://nelly.com/newProducts.asp?qNavigation=&qNavigationId=4&navName=senast-inkommet-man&genderName=klder-fr-kvinnor&query=&campaignpage=campaign_template_id_66&language_id=1&urltype=rewritten&keep=nyheter



Och rösta på den tjej det står Linda Anderson på.

Skulle bli väldigt väldigt glad ifall du vill hjälpa mig.



Kram

2010-09-08 @ 23:05:05
URL: http://www.lovemercury.se
Postat av: NATHY DEMECHO - Gravid.

Snygga!

2010-09-08 @ 23:24:23
URL: http://nathydemecho.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

oh damn vad jag gillade väskorna!

2010-09-09 @ 21:51:37
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Marielle

vilken lyx! =)

2010-09-09 @ 23:08:39
URL: http://mariellep.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback