RSS 2.0

Adios, goodnight!

Godnatt! :)




Tröttast i Gbg!

hahahhah det är så kul, Jenni kan verkligen somna VART SOM HELST bara hon är riktigt trött..är lite avis på henne faktiskt eftersom jag har svårt för sånt. Vaknar av ingenting me, hehe



Var som sagt på en snabbvisit i Gbg, fick mig en bokad tid, för vad kommer ni märka senare :P hehe lite hemslisar får man ju ha :) och jag tackara igen för att gps:en finns, haha hatar Gbg egentligen, folk bara är..dom bara, åh, hehe :P

Yeye, vi sitter äntligen här hemma  med en kopp te, mysigt!
XoXo//A



Roadtrip!

Nu ska vi ut på ett litet äventyr..! Kommer hamna i GBG, ska göra ett litet hemligt ärende där :) Hade ju tänkt att träna pumpen idag igen efter över en månads uppehåll, men den får vi ta på onsdag istället.


THANK GOD för gps:en, den som kom på den är ett geni :P hehe hade aldrig vågat åka nånstans utan den, gillar iofs inte att köra bil i Gbg, det är så kaotiskt känns det som :P

Solsken och en mangosmothie, känns bra :D
Laater!
XoXo



Shoppingtips!

Hur snygga är inte dom här då?? "träskorsaktiga" typ :) we like!
Finns på www.nelly.com för 599:- märket Timeless




10 saker du inte visste om sex

Ett trevligt tidsfördriv, en nödvändighet för reproduktionen och ett skönt sätt att hålla förhållandet på fötter. Sex är mycket för de flesta, men aktiviteterna mellan lakanen har också andra märkliga effekter.



1. Sex för friskare tänder?
Mannens sperma innehåller både zink och kalcium, ämnen som är kända för att påverka munhygienen positivt.

2. Vibrerande väg till lycka. Enligt amerikanska Museum of Sex skapades vibratorn för att lindra kvinnlig hysteri. Den orgasm som maskinen framkallade verkade både avslappnande och lugnande på patienterna.

3. Ligga sig till en snygg kropp? Ja, det är fullt möjligt: 30 minuters sex bränner ungefär 200 kalorier - men då måste du vara aktiv...

4. Bättre immunförsvar. Enligt en amerikansk studie gör regelbundet sex ett ökat antal antikroppar, vilket stärker hälsan och gör kroppen mer motståndskraftig.

5. Naturlig smärtlindring. Tack vare hormonerna oxytocin och endorfinerna, som båda skjuter i höjden vid sex, kan kroppens smärta lindras. Att skylla på huvudvärk är alltså ingen bra idé...

6. Sex stärker självförtroendet. Bra sex kräver ett bra självförtroende - och ger också självkänslan en skjuts i rätt riktning. En klart uppåtgående spiral värd att haka på alltså!

7. Starkare hjärta.
Äldre personer kanske undviker sex av rädsla för att drabbas av stroke. Men enligt en engelsk studie är oron obefogad. Sex två gånger i veckan halverar risken att drabbas av en hjärtattack med dödlig utgång, jämfört med de män som bara har sex en gång i månaden, menar forskarteamet som följt 914 män och deras hälsovanor under 20 år.

8. Sov sött.
Att du eller din partner somnar snabbt efter myssexet kan tolkas olika. Men faktum är att hormonet oxytocin gör oss sömniga och avslappnade. Tänk på det nästa gång du möts av en snarkning när du tigger en puss!

9. Sex hindrar inkontinens.
Tanken att kissa på sig kan verka absurd för många unga kvinnor. Men faktum är att barnafödande och stillasittande arbete kan påverka bäckenmuskulaturen så att en nysning inte bara lättar på trycket i näsan.

Starka bäckenmuskler ger inte bara bättre hållning och minimerar risken för urinläckage - det ger också bättre sex. Börja öva redan idag med att spänna underlivet som om du skulle avbryta urineringen, håll i tre sekunder - och slappna sedan av. Upprepa så ofta du kan!

10. Regelbundna samlag - regelbunden mens. Enligt en studie gjord vid Colombia och Stanford Universities har kvinnor med regelbundna sexvanor också mer regelbunden menstruation än kvinnor som är mer sporadiskt aktiva på samma front.

Många av grejerna visste man iofs redan, men mycket var nytt och bra! :)



VIP-shopping med Nelly.com



DON'T MISS!




Pause!

huh! vilken trött måndag det är för oss idag.. båda är heelt slut, hehe men så blir det väl efter en hård helg som sagt.





Nu har vi iaf börjat denna veckan med att fota bort så mkt som möjligt, det är en "lugn" måndag när det gäller fotningar, som tur är :P hehe var tvugna att ta en liten pause för att få i oss lite te och frukt :)



Som vanligt på måndagar så är det killfotning. Josefina fixar :)

GÖTT att det är sol iaf, då blir man lite piggare!
XoXo!



slut..

Nu får det helt enkelt vara slut på denna söndagen.. den har varit bra efter omständiigheterna, hehe nerå har bara varit helt slut efter 2 riktigt bra festkvällar! 2 dagar börjar bli för mkt känns det som, haha! oldiiie! äh!


Jenni och söis-Evve.

ska ta mig till sängen nu och mysa med spikmattan en liten stund, gaah! måndag snart! :(
Hoppas ni har haft en mysig morsdag, Grattis igen alla mammor! :)

XoXo//A



Skandalfilmen?

Vadå? jag fattar inte.. hela sveriges kändiselit ligger med varandra?? och varför FAN har man gjort en sån här film? heelt kass, haha! den stoppades av youtube.



Klicka på bilden för att komma till filmklippet!



Bästa!



Då har man varit ute hos bästa mamma och grattat henne på morsdag med lite fika och blommor :) mmm, åt frödinges kladdkaka, lätt en favvo! Sen fick man ju se våran underbara Tindra igen.. åh vi har fortfarande inte "tagit" hem henne..ska nog göra det imorrn, det är såå tomt här hemma utan henne :(






Nu sitter man här med en GI burgare från max och tittar på söndagens absolut viktigaste serie, gossip girl :D hehe

Later!
XoXo//A



Vedioklipp från Key West

Alla tjejej har säkert nångång ställt sig och dansat på baren!? Här har ni ett PINSAMT exempel på en brud som gillar att synas :P Okej om man dansar och har kul, men hon var lite väl mkt..hon tryckte typ upp sitt ass i face:et på folk! haha det var kul att titta på henne..kvällens underhållning! Senare ramplade hon faktiskt ner. Stackaren, haha det var synd att jag inte filmade just då för det var så jäkla kul, hon bara försvann bakom baren och sedan flög hon upp.. Hon envisades iaf att ställa sig där igen.. aja, folk :)




Själv hamnar vi faktiskt uppe på barerna ibland..här i Sverige händer det ju inte ofta för det är inte riktigt samma sak :P hehe



Hello, Good morning!




Bye bitches!

Nu drar vi på förfest! Ha de så kul ikväll allihopa!




TUR!

Då är det dags igen, dagen gick så fort..kanske inte så konstigt när man går upp vid kl 2, hehe har precis käka tacos här hemma, gottit :D






Bild på Jenni, Jesper och Johan från igår.. JA, jag är världens bästa fotograf eftersom bilden är så suddig :P

TUUUR att vi stack från Nivå igår innan 2, för det blev ju skottlossning där vid halv3..

yeye! nu ska man fixa sig fort sen är det off to Evve for some parteeey!
XOXO!



Rökande 2-åring!



2 åriga Ardi Rizal från Indonesien fick sin första cigarett av sin pappa när han var 18 månader gammal. Nu röker pojken 40 cigaretter om dagen.

Lokala myndigheter har erbjudit familjen en ny bil om de ser till att pojken slutar röka, men föräldrarna tvekar eftersom Ardi blir rasande om han inte får cigaretter.

– Han är fullständigt beroende. Om han inte får cigaretter blir han arg och skriker och dunkar huvudet mot väggen. Han säger att han känner sig yr och mår dåligt, säger mamma Diana enligt Daily Mail.

Pappa Mohammed, 30, vill inte hålla med om att rökning skulle vara dåligt för sonen.

– Han ser rätt hälsosam ut tycker jag. Jag förstår inte problemet, säger han.

Heeeelt sjukt! Och pappan? Han måste va helt hjärndöd. har inget mer o säga!




Hår & Vin!

YEY! nu sitter vi här hemma..det blir "förfest" med extentions och vin ;P "Lemon Gold" as usual! Nu ska Anne bli långhårig!



Är halvt klara inför kvällen som ska spenderas i GBG :D woopwoop! Visar väl hur håret blev strax innan vi beger oss, lite cambilder är alltid kul ;)

Later babes!
XoXo




9 lätta snyggknep!

9 knep som håller dig pigg och fräsch hela dagen.

Skippa hissen
Få upp flåset i trapporna istället för att stå still i hissen. Fem minuter förbränner cirka 50 kalorier.

Rykande te
Grönt te är gott och den varma drycken sätter även igång din matsmältning och ökar din uthållighet under dagen.

Morgonpromenad
Bor du hyfsat nära ditt arbete? En 1 timmes morgonpromenad förbättrar inte bara ditt midjemått utan även din prestanda och ditt humör.

Massera hårbottnen
Ge din kalufs några minuters massage. Avslappning och ökad blodcirkulation i ett.

Sträck på dig
Inget klär en hösäck, därför är hållningen viktig. Du ser snyggare ut och blodcirkulationen cirkulerar bättre.

Spraya liv i huden
Vistas du mycket framför databurken är en bra ansiktsspray att rekommendera. Den fräschar upp samtidigt som den hjälper huden att behålla fukt.

Pratkvarn
Gå och prata i telefon, det stimulerar hjärnan och bränner kalorier.

Grimasera mera
Ansiktsyoga sägs motverka tidigt åldrande. Himla med ögonen, sträcka ut tungan och kasta slängkyssar är några av övningarna.

Snygga vader
Spänstövningar är det ultimata sättet att skaffa sig snygga vader snabbt. Ta ifrån tårna och hoppa ner från ett trappsteg eller trottoaren. Regelbundna övningar, 3 dagar i veckan, 4 veckors tid ger synliga resultat.




Shoppingtips!

För alla som vill ha med sig sin dator med stil, då kan ni införskaffa er dessa snygga datorväskorna på Gina Tricot för 199:- st. Funderar själv på att köpa en, om man nu ska ha med sig sin dator.. varför inte ha den i ett glittrande paket!? Kanske inte den MEST praktiska väskan eftersom den inte har något handtag, men lätt den snyggaste just nu :)



50 Cents chockbilder!

Många gör verkligen vad som helst mot sig själv för att lyckas, man har många gånger sett skådespelare ändra sin kropp från det ena till det andra för att få roller och för att bara "passa in".

Okej om man går från smal till megabiff, men att svälta sig tills så kan inte vara hälsosamt, fast sen tror jag iofs att dom får väldigt "bra" hjälp med att gå enr till en viss vikt med hjälp av läkare och andra. Så att det itne blir farligt för dom.

Nu är det iaf 50 cents tur att gå ner inför en roll, han har gått ner 24kg, usch och fy säger jag bara! Det ser ju inte ens ut som han..Det ser bara ut som en gammal och tråkig gubbe!?


50 Cent är aktuell i rollen som en cancersjuk amerikansk fotbollsspelare i den egenregisserade filmen "Things fall apart" och inspirationen till filmen kom efter att rapparens vän gått bort i samma sjukdom.

Sjärnan har följt en strikt diet bestående av endast flytande föda och han har tränat i tre timmar om dagen på joggingbandet för att komma in i rollen.

50 Cent tar sin karriär som skådespelare på största allvar, han började även tidigare i år att ta bort sina tatueringar på underarmarna för att på så sätt slippa tillbringa timmar i filmsminket för att täcka över dem.

Det är väl så filmbranschen funkar? Vad gör man inte för att få den rollen man vill ha!?




Dagens hiss!

Grrr! Börjar dagen med att hissa BUS-Servetterna vi köpte igår! Klagade lite på doften MEN färgen blev kanon.. så nu sitter vi båda på jobbet som bruna små glada prickar :D och vi hissar även att det är FREDAG!!


199:- för 10st på Kicks!




Testar!

   

Efter en dusch o så, så var det dags för nagellackstest, naglarna blev vita :) den torkar fort..ska iofs måla på ett till lager imorrn, men snyggt blev det iaf :)

                      

Sen var det också dags att testa dom nya BUS-servetterna, det som var dåligt med dom var att dom luktar en del, inte alls gott om jag ska vara ärlig, inte som våra favoriter, hehe. Men det som var bra med dom var att servetten var stor, detta ska vara half body.. den räckte gott och väl till hela kroppen, är iofs inte så stor men ändå. Får väl se vad den ger för färg imorrn när man vaknar, ser jag ingen skillnad så blir det lätt en diss!!

Skrivs!
XoXo//A




Bot mot magsjuka?

Ännu en passande artikel som jag hittade..men detta är väl kanske ingen direkt bot? mer lite hjälp på vägen till självläkning?

Allt prat om att man ska äta mild mat när man är magsjuk stämmer inte. Faktum är att man inte behöver äta alls om det tar emot. Däremot är det viktigt att få i sig vätska.

En normalstor vuxen person behöver två liter vätska dagligen.
Förlorar man mycket genom kräkningar och diarréer behöver man ännu mer. Men drick lite i taget annat kommer du säkerligen spy upp allt.



Vätskeersättning som innehåller socker och salt
i optimala mängder är bra, bättre än vanligt vatten. Men rådet om att dricka avslagen Coca-cola funkar mindre bra då de innehåller för mycket socker och för lite salter. När man väl kvicknar till kan man börja äta det man är sugen på i lagom mängd. Stanna hemma i ytterligare två dagar efter den sista kräkningen eller diarrén, eftersom du fortfarande är smittsam då.

Hmm..? då är det meningen att man ska stanna hemma imorrn me då?? nejnejnej säger jag bara.. ORKA det! nu är det iaf vampires som gäller, ÄNTLIGEN! har saknar mina snyggingar ;)
Later//A



Dagens shopping!

woopwoop! magväskan is ours :D haha var ju bara tvunga, den e as snygg, den kommer användas flitigt nu till sommaren..

Sen köpte vi även ett vitt nagellack från H&M, ska måla naglarna vita till helgen istället. sen köpte vi ett läppglans från viva la diva, det blir så fint på läpparna, väldigt glansigt och så ljusar det upp dom en aning me!



Sen kommer vi till dom där Tan Towel, dom köpte vi på kicks för 199, det är 10st i dom.. Dom har ju antagligen slutat sälja våra egna favoriter från Comodynes som vi alltid skriver om! ååh blir så arga, får VERKLIGEN hoppas att dom är bra nu, annars gråter vi floder!

XoXo!




Vilken färg!?

Vilka problem man kan ha? hehe sitter här och funderar på vilken färg man ska måla naglarna i till helgen, har en del olika... funderar på den lite mer lila-aktiga, den är grym! Den passar nog till helgens bravader? älskar iaf färg, men det nude-aktiga är riktigt fräscht me, händerna ser extra bruna ut i dom färgerna :) öh, kul o se att det haglar ute me!? kan det bara bli sommar NU!?!?! blir trött på vädret!



Haha, tänka sig att en sån sak kan bli ett problem för oss tjejer? lite kul faktiskt! Men sånt är livet.. killar behöver ju inte direkt tänka på sånt :P Det är mkt dom inte behöver tänka på faktiskt!

Later!//A



Shoppingtips!

Gud vad hett! detta måste ju bara införskaffas, riktigt nice med nitar och allt!
Magväskan var väl inne på 80-talet, själv hade vi sånna när vi var små :D dags igen! haha


Finns på Gina för 179:- finns även i brunt.




Slutrökt utomhus i Sverige?

Nu vill myndigheterna utöka rökförbudet så det innefattar även uteserveringar bland annat. Majoriteten av svenskar verkar även positiva till det eventuella förbudet.



Enligt en artikel i Dagens Nyheter så är det nu fler områden som folkhälsoinstitutet ser på att införa rökförbud på. Just nu har de bland annat uteserveringar i sikte.

I ryggen så har de en undersökning som påvisar att majoriteten av svenskar är positiva till rökförbud på fler offentliga platser. Enligt artikeln så är 70 procent svenskar positiva på just frågan om förbud på uteserveringar

Alltså kan en kaffe eller öl tillsammans med en cigarett i sommarvärmen snart vara ett minne blott. Men det förbud som infördes för snart fem år sedan har fått ett väl mottagande och visats sig positivt för både gäster och de som arbetar på restauranger och barer.

Själv tycker vi att det skulle vara bra eftersom vi själv inte röker, HATAR RÖKLUKT!! MEN det är synd om folk som röker..att dom måste ta sig till andra platser för att få sin "tillfredsställelse", hehe. Vet hur jobbigt det var för våran vän Tess när vi åkte hem från USA, på alla flygplatser var det rökförbud..fanns inga som helst rökrum ens. Hon hade panik där ett tag. Men så kan det vara för en rökare.



Idag igen..

nej nej, det blev en sängliggardag idag igen för mig. BORING! mår väldigt mkt bättre än igår som tur är, men man ska inte riskera nåt och dessutom vill man ju inte riskera andras häsa på jobbet heller :) Ska väl strax försöka somna om igen. OM det nu går, för antagligen är det fönsterbyte på gång hos grannarna.. det bankas som bara den!! typiskt..



Jenni skuttade nyss iväg till jobbet som vanligt :)

Tänkte på det me, fy vad tråkigt och gå hemma, att vara arbetslös alltså.. hade fan aldrig klarat det, eller..det går bra en stund men gud vad fort man tröttnar på att inte ha nåt att göra när alla andra jobbar.. visst är det så??

Later babes!//A



BORING onsdag!!

Det här funkar inte, usch och fy.. vilken tråkig onsdag! Mår fortfarande illa och kommer väl göra det resten av kvällen skulle jag tro! :( Har inte gjort något vettigt idag, eller jag har väl typ gjort kesoplättar för veckan, det är alltid nåt..sen har jag iofs betalat räkningarna precis, en favoritsyssla efter den 25:e varje månad, NOT! hehe

Gud vad jag inte gillar att känna mig sjuk och svag, det är lixom inte min "grej" Har iaf tänkt att trycka i mig 2 goda toast nu som kvällsmat, får hoppas att magen tillåter dom att stanna kvar, hehe

Hade ju mer än gärna varit i Orlando på Island of Adventures och åkt spiderman, haha vi e ju bara så snygga!! ;P

Later!//A



Promenera dig i form!

En bra artikel som ger motivation!

Alla kan promenera. Och du behöver inte ens lägga ner så mycket tid som du tror. Enligt träningsexperten Blossom Tainton är det bättre att gå 30 minuter om dagen än ett tretimmarspass i veckan.
– Hinner du inte så är det bättre med två kvartar än inget alls, säger hon.


Däremot är det inget strosande på stan som gäller. Inte heller shoppingrundor räknas. Nu är det powerpromenader som gäller. Spänn magen, skjut ifrån ordentligt med benen, och gå gärna i terräng istället för på asfalt. När du känner att det inte är någon match längre är det dags att utmana dig själv. Svårare terräng, stavar eller intervallpromenader är tips på nästa nivå.
– Att bara gå längre tid ger inte så stor effekt, ändra innehållet i stället. Testa till exempel de nya bungy pumpstavarna som ger mer överkroppsträning eller instabila MBT-skor som aktiverar bålmusklerna, säger Blossom.

Fem anledningar att promenera:
Du kan gå ner upp till fyra kilo på en månad.
Du stabiliserar ditt blodsocker.
Stressnivån sjunker, vilket även gör att du sover bättre.
Bättre kondition – mer muskler.
Stärkt immunförsvar.
Hjälper till att minska värk i bland annat rygg och axlar.

 




Snygga ben!

Har fotat lite image-bilder på skor idag på morgonen! Det kommer bli riktigt snyggt när "sko-brevet" går ut till er alla! Lite nöjd e jag iaf, här är tre av bildern! Tur att jag har bruna ben nu oxå! ;) //J






Dagens tips!

Det finns faktiskt INGEN annan kroppskräm som vi provat som är lika bra och skön och allt det där som är bra med en kroppskräm som denna! hehe Den doftar så gott me, helt underbart! HATAR att den inte finns nånstans i Sverige..eller gör den?? Alla andra Vaseline finns ju typ, men inte denna vad vi vet iaf! Vi köpte iaf med oss 3st stoora falskor från USA, så jäkla nice :D



love it soo much!!



Svälta sig!?

Skådespelerskan Megan Fox, 24, är så dålig på att laga mat att hon hellre låter bli att äta än ställer sig i köket:
- Jag skulle hellre svälta ihjäl än att laga mat! Jag tror jag skulle överleva en vecka utan att äta.



Mat är inte det enda hon skulle klara sig bra utan:
- Jag skulle klara mig i dagar, veckor, utan att prata med en annan människa. Jag hatar att få komplimanger. Jag hatar när folk säger att jag har talang eller att jag kommer bli en stor stjärna. Det känns alltid så krystat och falskt.

heheh stackars människa!? själv gillar vi att laga mat.skulle aldrig klara av att vara utan god mat ett längre tag!

Aja, ligger fortfarande i sängen, mår illa så jag har inte vågat gå upp, känner att jag kommer spy om jag gör de, men jag MÅSTE.. klockan är för mkt just nu. och jag MÅSTE få i mig nåt att äta, men vaaad??

XoXo//A

 




Första gången i historien!

Hur kunde det här hända?? blir helt chockad :( Det är första gången i min historia på jobbet som jag är "sjuk", jag skruver "sjuk" för att jag mår väl helt ok NU.. MEN man vet aldrig vad som händer. Det som hände i natt vid halv 4 var att jag vaknade av att jag mådde illa..rätt ovanligt för mig faktiskt...trodde typ att jag va hungrig eller nåt så jag tog en banan.. Men a..efter en stund kom allt upp, satt nog på toa i 2 timmar o bara spydde och sånt :(

Det var det värsta jag varit med om. Har aldrig varit magsjuk eller så innan, så vet inte vad detta kan bero på. Hur som helst så kom jag från toaletten, trodde jag skulle svimma ett antal gånger där..av svaghet och annat. Frös mer än jag någonsin frusit innan, det var nästan värre än när vi va i Finland nu sist, haha 40-.. la mig iaf under 2 tjocka täcken och försökte slappna av, efter en spyattack så somnade jag till slut en stund tills Jenni kom hem.



Men nu är sis på jobbet och ska jobba för oss både, men det klarar ju hon.. DVV = Det Vet Vi :P haha
ska försöka sova nån timma nu iaf, ha en underbar onsdag!
XoXo//A



Det "lilla" paketet

Det var inte så litet ändå :) tog mig bort till Maxi och hämtade det..Paketet kom från www.rapunzelofsweden.com, la orden igår vid 2 och vi fick den idag. DET kallar jag snabba leveranser :D

I paketet låg bland annat: Startbox keratinvax - Nailhair



Fusiontång, Skyddsplattor, klämmor, hårtång, fingerskydd, organisationsplatta, förlängningskam & instruktions DVD.



4 * 20 nail hari extentions 50cm



Remover - Keratinvax & en borste "hemlig gåva"

Ska bli kul att testa :D
ojdå, nu är klockan mkt igen.. tiden går så fort, aja :) sov gott allihopa!
XoXo//A



HATAR men älskar det!

Äntligen äntligen ääntligen är allt som det ska igen!! Gud vad man har hållt på, hela eftermiddagen efter jobbet.. men det är tack gode gud värt det! för GUD vad man hatar att städa, men man ääälskar det är klart och allt är rent och fräsch!

Har dammsuigit, svabbat, diskat, bytt lakan, skrubbat toaletten och även lagat mat! pheeew! det ni, hehe

Yeye, ska nog bort till Maxi en snabbis och hämta det lilla paketet som ligger och väntar där ;) tar nog en "power walk" med dom nnya skorna :P haha jenni drog preciiis till sin baby.

Här är en bild på Tess, Jenni & me från Florida, det här älskar vi me ;D
XoXo//A



Provat lite skor!

Sprang in hos foto precis och testade två par skit snygga kilklackar som jag gärna vill ha! Dom med nitar finns tyvärr inte kvar.. dom fanns i 4 snygga färger. Det fanns 1 svart 38 på sidan innan men nu är den tråkigt nog borta! Fotade även en grej till "Designa din egen sko" som vi antagligen ska ha här på nelly. Ska bli riktigt skoj!



Men jag tror endå det blir dom med ljus klack, i både svart och brun. Jätte snygga och jätte bekväma att gå i! Inte för höga till vardags heller. Dags att shoppa! ;) Måste ju köpa ett par svarta 16 cm kilklackar med nitar som anne råkade lämna kvar i Miami första gången vi använde dom, hehe så typiskt!



Siri och Anders står och kollar på dagens testmodell!

Snart är det dags att gå hem, inte loggat ut för lunch idag så vi går 30 min tidigare.. Tror det behövs med tanke på att vi måste städa hela lägenheten efter hantverkarna, hoppas verkligen dom är klara nu! skrivs//Jenni



Dagens tips!



Vill du se ut som Lady Gaga? eller någon annan som är väldigt vågad i sin stil?.. ja, då kan ni faktiskt ta och köpa denna Bodysuit:en från Pretty Polly på nelly.com. Rätt grym, men själv vet vi inte hur vi skulle använt den.. på någon maskerad kanske? Hur hade ni burit den, eller hade ni överhuvudtaget tagit på er någon sånt? hehe




3 regler för att undvika fel män

Läste denna artikeln på SalongK.se, och gud vad bra den är..stämmer ju verkligen, eller det är vääldigt bra tips!

Det är inte alltid lätt att erkänna att mannen du träffar inte är rätt för dig. Kvinnor tillåter alltför många gånger att stanna i en relation som egentligen inte är helt hundra. Här är tre tips på hur du undviker att fastna där från början.

Jennifer Gauivin är en av författarna till boken "How Not to Marry the Wrong Guy: Is He the One or Should You Run?". Hon arbetar annars som äktenskap- och familjerådgivare i hela USA. På sheknows.com så ger hon tre handfasta tips på hur man undviker att hamna i en dålig relation och märka att det är fel man man träffar.

1. Lita på din magkänsla.
Det här är något vi alla har och det är viktigt att lyssna på den. Det säger dig direkt om något är fel. Är det så att han tilltalar servitrisen dåligt eller enbart pratar om sig själv så konfontrera honom. Hans reaktion kommer avslöja om det hör till vanligheterna eller om han kanske bara är nervös.

2. Var tydlig med vad du är ute efter i en relation.
Det handlar inte om att vara petig och det handlar inte om att rata en bra kille för att han är skallig eller inte har en miljon på banken. Men var bestämd med vad du behöver från en relation. Det kan vara kul att dejta lite men du riskerar att hamna i en relation som du vet inte är helt rätt för dig och som kanske borde avslutats redan efter första koppen kaffe,

3. Första intrycket kan vara fel men det andra är alltid rätt.
Det är som att besöka en restaurang som alla rekommenderat. När du kommer dit så är du fylld av förväntan. Men så är servitören otrevlig, vilket kan förbises men när maten tar tid och är dålig så kryper besvikelsen in och du kommer antagligen aldrig besöka det stället igen. Varför är du inte så petig när du går in i en relation? Gå på en andra dejt men får du fortfarande dålig attityd och dålig mat så kanske det inte är mannen för dig.



Artikeln på sheknows.com fortsätter med att Jennifer Gauivin rekommenderar sina klienter att gå på tre dejter. Är du inte charmad av honom på dejt nummer tre så tacka inte ja till en fjärde. Din magkänsla kommer säga att det inte är rätt kille för dig och se till att inte fastna med honom för då kan du vara upptagen när rätt kille kommer.

 




Panik!

Åh gud vilken jobbig känsla jag hade imorse när jag vaknade! Panik typ, tänkte...: ÅH NEJ vad fort helgen gick..trodde det var måndag..som tur är så är det ju tisdag! haha. oooch det är ju löning idag, we looove :D

Nötterna som skulle fixa våra fönster har fortfarande inte kommit och fixat det heller.. öh dom "försökte" antagligen komma in igår hela dagen, men NEJ vi var ju ffs hemma hela dagen..INGEN kom och fixade iordning allt. Blir en F-ING städdag hela dagen idag när man kommer hem ju!


lite trevlig tisdagsmusik..
XoXo//A

 




RunTone!



Skrev för ett tag sen om skorna från Reebok som skulle ge dig snyggare rumpa och ben när du hade på dig dom...EasyTone, Skrev även att vi skulle köpa dom när vi kom till USA, mmhm..vi köpte dom, eller vi köpte dom som heter "RunTone", dom ser typ likadana ut men botten är annorlunda, antagligen om man ska kolla på namnet så är väl runtone mer för löpare.. hehe rätt logiskt?



Testade dom för första gången idag när jag va ute och sprang, gud vilka sköna skor!! och jag skojar inte när jag säger det men jag tror faktiskt att dom gör nånting extra med musklerna. Tror dom aktiverar vissa muskler man inte använder annars så mkt? För man måste faktiskt balansera lite med dom, kändes det som iaf :)

Det dumma är att vi bara "hann" att hitta ett par av dom i USA när vi shoppade, affären hade BARA ett par och sen hann vi inte gå till nån annan för att allt stängde precis då. Så nu finns dom ju typ ingenstans!!! Får be grabbarna som kommer till Sverige till midsommar att ta med sig ett par till eller nåt om vi inte hinner skaffa dom själv, hehe



Aja, som sagt, dom funkar iaf, EasyTone är nog lika bra dom me :) MEN nu har vi fastnat för RunTone.
Ha det gött!!
XoXo!//A



Renovering!

Jaha.. dom är inte klara än! Dom började 07,00 prick och de ser fortf ut såhär!




Vad jag vet skulle dom vara klara idag och inte fortsätta dagen efter! Inte nog med det så har dom lämnat det smutsigt som fan överallt. Renoverar man och byter fönster tycker jag att man ska STÄDA efter sig så att vi som bor där kan leva ett normalt liv och inte behöva börja städa efter alla hantverkare!!! Lite småsur, men nu har vi gjort iordning lite hemma men dom kommer väl o förstör allt imorrn när dom gör klart. DÅLIGT av dom. Nu ska jag o min fina bejbi hämta nåt att äta, dör nästan av hunger. xoxo/jenni



Ät bort din träningsvärk?

GRYMT! så nu kan man äta bort sin träningsverk.. haha! eller a, det har man väl alltid kunnat isf, men nu vet man typ hur. Det är ju passade nu när man ska komma tillbaka till träningen igen, har ju inte tränat på nästan en hel månad.

Forskning visar nämligen att ett dagligt intag av antioxidanterna vitamin E och C motverkar muskelömhet i samband med motion. Du måste dock börja tänka på kosten redan några veckor innan själva träningstillfället och helst äta något proteinrikt i samband med träningen för att att uppnå maximal effekt.

Frossa i t.ex. frukt, grönsaker, nötter och keso.




Första fotningen

Jaha jaha, då har man haft sin första fotning efter semestern.. gud vad mkt det fanns :) men nu är vi igång igen! hehe hann ju såklart inte med allt så resten får betas av imorrn.



Jenni står och posar i mysisar typ :P



Gud så mkt underkläder det fanns! mer än hälften kvar..det är ju peaces, dom kommer alltid i massa mönster, söta är dom iaf :) dags att börja retuscha sig själv, sitter och äter lite me, snart ska vi ut på en liten lunchpromenad i det fina vädret!

Later!



Shoppingtips!

Älskar sandaler! Hittade dessa snygga på skopunkten, riktigt fräscht med vita till sommaren. Dom har massa snygga sandaler nu.



Finns även i svart, kostar 299:-




Fri frakt på Nelly.com

Nu kör nelly.com med fri frak hela Maj ut!






Fint..

Som sagt så har det varit underbart väder här i Borås idag, inte hela dagen men typ från 1 iaf tills kl 8 typ, då böjade det ösregna.. efter regnet kom det fram en jättefin och klar regnbåge, sprang ut och tog kort, filmade den me, syns nog inte hur fin den var men det skiter jag i :P hehe lägger in klippet ändå, det fanns iofs 2 st men den andra syns bara lite.




Måndag imorrn då, full vecka med full fart, blä! hehe

Hoppas ni haft en kanonbra söndag!
Xoxo//A



Första för i år..

Tur att det blev bra väder, när man åkte hemifrån var det väldigt målnigt och tråkigt.. men sen blev det solsken till 1000 :D

Har bara varit ute i det fina vädret..det blev första grillningen med för iår, här i Sverige då.. gott var det!

Just nu är det chill framför tv:n, det är ju gossip girl, men har redan sett det avsnittet i USA :|
Yeye, ha det gött! XoXo



Billigt Vs. Dyrt

Toms Vs. Nelly shoes!



Toms-skorna var väldigt populära förra året om jag inte minns helt fel.. det är dom nu me, söta är dom så det förklarar ju en del. Nelly har gjort liknande som bara kostar 99:- Det är ju ingenting.. passar till det mesta :)




Saknat så mkt!

Åh gud, jag blir nästan gråtfärdig när jag tittar på henne! det var helt underbart att få bära henne och pussa på henne igen. Det tråkiga är att det känns som att man kanske aldrig kan ta hem henne igen, eftersom hon har vant sig vid detta och hon verkar trivas så bra här..

Vi vill att hon ska vara hemma hos oss, men sen vill vi också att hon ska stanna här hemma hos mamma. Det är as jobbigt! :( mamma älskar henne me så då är det lite jobbigt också!

Titta så underbar hon är! Våran älskade älskade Tindra!




Dagens tips!

Godmorgon allihopa! Trötta?..lite sega i huvudet efter igår kanske? ;P det var väl en festdag igår antar jag.. själv fick man i sig några glas rött, men det blev ingen fest iaf.



Sitter nu här hemma med min kopp te, helt underbart när man känner sig lite seg, dom  flesta vet ju hur ofta vi dricker vårat gröna te :) Men dagens tips idag är iaf att om du känner dig seg i huvudet..då menar jag att om du e lite "bakis", så prova en kopp te.. det känns as gött i huvudet med något varmt! lovar!

Ska iaf ut till älskade mammi nu om en stund så vi skrivs senare!
XoXo//A



F-ing F-day!

Det började typ bra..var rätt pigg när man vaknade trotts att man inte alls sovit bra...vaknat en miljon gånger och det har varit svin varmt typ hela tiden..

Det var mycket på jobbet men det funkade ändå, fick gjort maaaassor :) men sen började det.. Huvudet kändes alldeles för tungt redan kl 10, och sen blev det bara värre, började skaka lite, typ om händerna. Usch! ingen rolig känsla det där..

Tog inte med något eftermiddagsmellanmål eftersom vi trodde att vi skulle till Dannes morsa och käka tacos, men så blev det inte heller.. för istället blir det övertid! En dag som denna..GUD! Aja, thank GOD it's Friday! hade aaaaaldrig pallat en dag till, inte i detta tillståndet iaf, hehe

Chillade nere på Bishops arm en stund.. men nu ligger jag i soffan och är döende typ.



Har saknat cam:en, det kanske syns.. haha! ;P

Skrivs! XoXo//A

 




Fredagsmusik




Illa..

27:e timman har passerat..hur sjutton ska man klara någon timma till?? kan ju inte lägga mig nu o sen vakna mitt i natten, fast det tror jag nog inte jag hade gjort. Så här trött har jag inte varit på länge, vet inte om jag va så här trött sist vi gjorde denna resan...? illa illa, lika illa var det att Borås välkomnade oss hem med ett åskoväder! typiskt eller vad!?!?

Aja har iaf varit hemma några timmar och ändå varit duktig o packa upp allt, städat iordning lite och även storhandlat, hade ju ingen mat hemma hehe.



Me and sis köpte oss en god mozzarella pizza och caesarsallad, dödshungriga var vi me.. usch. Sen har vi bara chillat och fixat lite med naglar och epilering.. så NU är det dags för en lååång dusch och sen krypa ner i sängen, för jobbet kallar ju imorrn, yepp back to work!

Imorrn är väl allt som vanligt igen..det är illa det me :P hehe
Ha de gött!
XoXo//A



Bye bye Florida!

Ja, da var det inte langt kvar innan vi lyfter. blir hamtade av en taxi nu kl 11 sa vi ska bara springa ner o kopa det sista..

Lang resa hemat igen, kommer va doda nar vi landar. Jenni aker inte med samma flyg, o hon aker lite senare an mig o tess!

Aja, far hoppas att det inte blir nagra krangel pa hemresan. den far garna vara lika smidig som hit, hehe
skrivs!







Sista..

Det blev inte sista soldagen igår ändå, hann och ligga vid polen i 3 timmar typ..gud vad man har bränt sig, iaf Tess.. stackaren :( Men detta var nog verkligen sista dagen med någon som helst sol iaf, för nu öser det ner och det har det gjort i flera timmar.. Regn här och regn i Sverige går inte att jämföra, hehe det har oskat och blixtrat me, stackars Tess igen för hon är såå rädd :|



Jenni har varit iväg på en shopping-runda. Inget som ska köpas till oss utan hon skulle ju köpa med sig lite saker hem till Daneil. Våra sminkshit införskaffar vi oss imorrn tror jag, har inte köpt nånting till oss själva typ. Aja åt iaf en jättegod sushi-låda innan me :) loove sushi! det är ju så billigt här me..



Ikväll är det sista festkvällen för våran del. Det skulle nog bli Hard Rock ikväll eftersom vi fortfarande inte hunnit vara där..det är ju ett måste att besöka det en gång vaje gång man är här :P

Ha en kanon bra tisdag får man väl kanske säga :) Vi ska ha en kanonbra sista fest-måndag iaf!
XoXo!!



Orlando äger!

      

Äntligen hemma, eller kanske inte ska säga äntligen för resan till Orlando var bäst!! Bodde på ett 4-stjärnigt hotell som heter "Rosen center hotel". Det var fest direkt när man kom till Orlando, även om klockan var mkt..Det var en väääldigt lyckad kväll! På lördagen va vi uppe vid typ 11 för att åka till "Island of adventure". En jätte bra nöjespark.. bakis och åkattraktioner, det går jättebra ihop? :P haha ne så var det inte, vi var inte ens bakis..vi var fortfarande lite berusade så det var fest hela dagen för oss :D

   

Åkte allt man kunde åka.. "the Hulk" och alla dom grymma grejerna :D På kvällen åkte vi tillbaka till stället för fest, det va också jätte bra..tog dock ett onödigt "all around"-pass för krogarna, för vi stannade bara på ett bra ställe, hehe

  

Idag har vi bara chillat på ett vattenland som heter Wet 'n Wild..Me and Jenni åkte lite grejer, ett av dom roligaste var en som hette "Disco H2O", haha vad vi skrek till där en gång. En liten karusell typ. Det var väldigt varmt idag iaf, kunde knappt vara i solen, så man badade ju mest såklart :) skönt de. Åkte hemåt vid halv 6 tiden..perfekt timing flr på tal om vatten så öppnade sig himlen och släppte ner ett hav på oss typ. Det tog ett tag att ta sig fram eftersom man inte såg nåt på vägen. Men vi klarade oss iaf :) så NU är vi sjukt trötta, så det blir sängen för oss nu.

åh, tror detta var våran sista soliga dag som det ser ut just nu :( men men vi har iaf haft tur med vädret, hehe och nu är det inte heller långt kvar innan man ska åka hem, det har gått sjukt fort!
Ha det underbart så skrivs vi snart igen!

XoXo//A




Roadtrip!

Strax åker vi till Orlando på roadtrip och besöker massa äventyrsparker! Ska bli riktigt skoj med tanke på att vi aldrig varit där innan. Ska ta massor med bilder och visa er!


en bild från poolpartyt med tvillingarna o deras vänner.

Igår låg vi vid poolen och beachen hela dagen.. tror vi brände oss inna, speciellt runt ögonen :/ Vi va även och shoppa på ett stor köpcenter, men vi köpte inget speciellt till oss själva, Ett par Runtones eftersom de inte fanns 2 i rätt storlek och vi blev fan as sura, dom e ju billigare här så nu måste vi på jakt efter ett par till hehe :) Jag jenni köpte massa saker till min Daniel!

Idag har vi inte gjort så mycket.. hittills vill säga, ska ju åka strax! Va på ett anat ställe o shoppa lite, hittade inte så mycket där heller men jhag köpte en present till Daniel som han nog kommer att tycka om, 10 dollar är ju ingenting för en sån som jag köpte :P Kan inte skriva de här om han läser hehe!

Ska packa nu iaf, när vi ätit upp vår goda tonfisksallad. ha de gött, skrivs!



Som i film!?

Riktigt nice kommer det att bli idag! Nu skiner solen och vi ar pa vag ner till poolen, tanker inte ga ner till stranden nu for idag hander det grejer :D



Igar kvall var det lugnt, vi sag Iron Man 2 pa IMAX cinema, den biografen har en skarm som ar 10 ggr storre an vanliga dukar, grymt var det och filmen var bra me :)

Som sagt sa hander det grejer idag, vi ska aka till Miami och festa med ett par tvillingar vi fatt kontakt med genom varan blogg!, dom ska ha poolparty.. och DET lar ju bli som pa film :D allt har ar som i filmer typ, hehe
Pa kvallen sa kommer vi festa loss i Miami saklart..riktigt nice!

Aja far skriva imorrn nar vi kommer hem! alla har mar bra iaf, mammi behover inte oroa sig :P
XoXo!



lite besvikna

Vi är lite besvikna på vädret idag faktiskt.. bara massa moln på himlen! Det är varmt och fuktigt men vi vill ju ha SOOOL så vi kan ligga på stranden o steka, vi gick ner på stranden i hopp om att det skulle klarna upp men det blev bara värre! Vi ska försöka åka och shoppa idag istället så det blir gjort nu när vädret inte är 100. Hoppas på bättre väder imorrn och resten av veckan!



Solen tittar fram lite då och då så vi springer nog ner till poolen en sväng tills alla med bil slutat jobba, ska fråga lite snällt ifall någon kan köra. Jag har en lång listan på vad jag ska köpa med mej hem till min söta Daniel som kompensation för att jag åkte iväg från honom :P hehe lugn, jag hittar nog allt! skrivs//Jenni



I made it!

God morgon pa er allihopa! eller man kanske ska skriva god eftermiddag? vaknade for en stund sen sa na ska vi traska ner till stranden for lite sol och mad :) idag far vi se vad som hander mer an det, det blir val nagan slags fest skulle vi tro..

Har har ni en skoon lat ni kan lyssna pa hela tisdagen!
XoXo!




chill



vi spyr! har nog aldrig varit sa har matta efter en middag ever.. kom precis hem fran en "all you can eat sushi buffe", svin gott men uusch, som sagt man kan ju typ spy nu..det fanns massa gott att ata!





Idag sov vi bort heela dagen typ, vaknade 1, gick ner till poolen for att chilla.. sa har ser det ut dar vi bor :) nice eller vad?



Bild fran igar pa varat bord pa scarletts, det va nice.. Tess fick ju typ en chock nar hon sag hur det var pa en san klubb :P man ar ju inte van vid sant, haha



haha. bra bild pa Erik, Jenni & Alex... OCH Tess rok! Alex akte tuvarr hem idag, trakigt men aja, vi har haft kul ihop! :)

Nu blir det chill med en film, phew! ska val vila upp for lite mer festdagar soon, imorrn blir det antagligen beachen all day long!

Ha det underbart for det ska vi ha ;)
XoXo!



Perfekt!

OMG!! Det kunde faktiskt inte ha varit en mer PERFEKT sondag! ni anar inte, som vi skrev innan sa har vi varit pa en bat heeela dagen!

Akte ut for att snorkla och dyka, sen blev det lite fiske och sen akte vi till ett underbart stalle, en sandbank borta vid norra Miami! Ett jatte nice stalle dar man lagger till med baten och bara chillar, grunt vatten sa man gar omkring bland batarna och har det gott, sa jakla skont!! Sen akte vi tebax for att grilla..




Rakor och kott och sedan gronsaker med dipp, sa gott!!

Sa nu ar vi iaf hemma, men tro INTE att kvallen slutar har, for nu e de full rulle pa att gora oss iordning och SEN till Scarletts, den grymmaste "gentlemansklubben" som finns i florida typ. Yes..en strippklubb! Told you before att ni maste testa om ni inte gjort det :P

Detta har blivit varan USA-lat! Har hort den minst 100 ganger idag! we like!
Ni far ha en riktigt skon mandag! ;)
XoXo




I'm on a boat!

Nu ska vi ut pa en bat! Ska dyka, grilla o fiska! Ska bli riktigt skoj och vi hoppas pa att fa upp en javla stor fisk! Vi skrivs ikvall! xoxo




Grymt!





Ja då var det gjort, safarin va ju fan grym :) vi blev INTE uppätna men det blev dom :P haha nerå, vi smakade på aligatornuggets, smakade kyckling typ..



Idag har det varit sjukt varm, det är det varje dag typ! riktigt skön så vi klagar INTE ;D Legat på en båt idag me, det är fan livet det här..ni ska bara veta hur uunderbart det är.. man vill ju inget annat än att flytta hit typ!!



Efter båtturen så åkte vi till the biggest mall ever..sawgras, för att hitta nya skor till Tess, men ingen lycka, det fanns massor men konstogt nog fanns det inga storlekar, typiskt..

Eftersom man har festat sen man kom hit och inte sovit bort jetlagen OCH att man gått upp för tidigt varje dag så blev det faktiskt ingen Hard rock ikväll, jääävligt skönt! det tar vi nån annan kväll :D


En bild från Key West, så mysig och fin stad!, närmare Cuba än denna punkt kan man inte komma utan att gå ut i havet.

Ligger och chillar till en film nu, men ah det är sängdags nu känns det som.. det var länge sen någon av oss var såhär döda!

Mer bilder och sånt kommer väl imorrn :)
Hoppas ni alla mår kanon! XoXo!




ingen tid!?

Halloo alla fina! Nu ar det sa att det faktiskt inte finns tid for nagra bilder, vi ar alltid pa vag och ute och allt sant, MEN vi lovar att lagga in bilder nan dag nu snart nar vi INTE ska gora nat speciellt, som typ pa sondag..

Idag har vi iaf bara chillat i Key West pa stranden, ville svalka oss i havet men det va varmare an, ah jag vet inte vad. Det gick iaf inte att svalka sig for vattnet var for varmt, tror det var runt 25 grader.. sen har vi akt bil, o nu ar det fest igen.

Imorrn blir det aligatorsafari :D det kommer att bli grymt, sen blir det beachen och SEN blir det shopping, we love! och sen blir det saklart fest IGEN pa hard rock hotel(dar anana nicole smith dog)

Ha de nice, det ska vi ha iaf ;) Tess halsar sa gott! tolka det som ni vill :P haha
XoXo!



Missade den..

Det blir ju aldrig som man tänkt sig, gah! Det började med att hyrbilsfirman gjorde fel och gjorde så att vi kom iväg typ..hmm vad kan det ha varit 2,5 timma för sent, så eftersom solnedgången var kl 8 ikväll så missade vi den båten som skulle ta ut oss på havet för att se den, de blev att vi stannade på en bro på väg hit och bara tog några kort på den vackra solen, som tur är så har vi sett solnedgången en gång innan :) MEN det hade varit kul o varit på båten me. Fick tuvärr inte med oss stickan till mobilen, hade velat visa några bilder.. men dom kommer väl imorrn som allt annat :P

Sitter på ett hotell nu i Key West och fixar iordning oss, ska strax ut och käka o ha det trevligt, Alla här mår kanon iaf, det har varit en megavarm dag..första dagen för våran del och den har varit väldigt solig och nice! hur har ni det i Sverige tro? har inte prata med någon där hemma..

Vi får inte igång webcamen på denna datorn och erik vet inte hur man gör, lite B faktiskt :P Vi glömde minnesstickan i fort lauderdale så vi kan inte lägga in bilder från mobilen heller! suuuuug. Aja nu ska vi dra till wallstreet!

Ha det kanon babes!!
XoXo



Key West

Nu aker vi till Key West och festar loss i solnedgangen. Ar tillbaka imorgon och ni far se bilder da istallet eftersom vi inte hinner ladda upp nu! Festen igar va hur bra som helst. Vi alskar Americas Backyard, att festa utomhus under stjarnorna fast enda vara inne e grymt :P solat en liiiten stund och fick en liten fin branna for kvallen! Ha de sa bra allihopa!




cinco de mayo

Det ar mexicos nationaldag idag!! o vem fan visste de lixom! Vi som tankte sova hela kvallen men sa angra vi oss! :D Ikvall blir det fest och imorrn kommer det bilder! puss o kram/anne, jenni o tess




Bye Bye Sewden!

Nu draaar vi!! Gud vilken resa man har framför sig.. Kommer väl fram till stället runt 11 ikväll svensk tid. Aja :) önska oss en trevlig resa!



Ha en underbar Onsdag! :D
XoXo!!



We promise!

Inte långt kvar nu, känns ju lite overkligt.. konsitgt egentligen, men aa..?



2 veckor ska bli underbart i denna underbara stat! får hoppas att allt blir som man vill me bara, med väder o sånt! :)

Vi lovar att försöka uppdatera någon gång om dagen, minst 2 iaf :) då kommer ni få se underbara strandbilder, shoppingbilder och massa massa festbilder...o det vet vi att ni gillar ;P

Så läs vidare så skriver vi på :)
det blir väl ett inlägg från imorrn bitti innan avfärd skulle vi tro..
XoXo!//A&J




Packat & klart!

FLORIDA herer we come! Nu är vi äntligen klara med all packning. Det gick ganska fort och det blev inte alls så mycket kläder som vi först trodde. Vi tänker ju på alla andra gånger vi vart där och tagit med alldeles för mycket kläder så nu tog vi bara med det nödvändigaste och la till lite extra Vi måste ju ha plats för nya kläder som vi kommer att köpa där borta! ;) Väskorna väger knappt 15 kg  (får väga högst 23kg) o handbagaget väger ca 5 kg (får högst väga 8 kg) AS BRA :D




Vi packade självklart med alla nödvändigheter som behövs i handbagaget ifall resväskan kommer bort. Ett pat högklackade skor, flipflop, shorts, linne, 2 festklänningar, borste, ansiktsrengöring/kräm, bikini, bh, underkläder/strumpor, solbrillor och självklart pass och biljetter. Har även tagit kopior på pass och biljetterna ifall någonting skulle komma bort, alltid bra!



Självklart tog vi med ett spel, lite tidningar, en kalender och en medtagbar våg för väskor o liknande!



Nu ska vi käka lite och dricka te och koppla av lite. Teresa kom nyss eftersom hon ska sova här, sedan kommer mamma och styvfar o hälsar på o säger hejdå. Ska sätta i lite fler slingor i teresas hår ikväll med och till sist kommer min älskling hit och myser med mej en sista gång innan jag åker, GUD vad jag kommer sakna honom <3 skrvs senare//Jenni




Lindsey Lohan som porrskådis

Jaha, stackarn som inte får några andra roller ska göra comeback i en film vid namn Inferno där hon ska spela porrskådisen Linda Lovelace. Filmen kommer handla om Linda Lovelaces liv. Det är väl kul att hon fått ett filmjobb men jag hade nog inte hoppat av glädje för den här rollen direkt. Filmen kanske blir jätte bra men att få roll som porrskådis när man inte får göra andra filmer säger en del om henne. Ska bli kul och se iaf!



Dags att gå hem och packa! Det blir en stressig kväll med tanke på att vi inte packat någonting än! Men det kommer bra tips om hur man packar bra inför resan lite senare ;) skrivs!



Inspiration!

En jävligt snygg och bekväm outfit om ni frågar oss med en liten touch of army, inte svår att få till heller. Cheryl Cole gör det bra!




Sista fotningen..

Åh nemen HEJ solen!! fan vad nice, det ösregnade här nyss ju, då kanske man kan ta sig en runda runt huset som promenad på lunchen ändå :D hade ett litet möte nyss med teamet ang. saker som ska funka när vi reser iväg, haha typ som värsta "chefen". Ne men det låter så positivt från Stefan och Simons sida, tror inte det kommer att vara några som helst problem :)



Jenni kör den sista fotningen innan resa, jag fotade ju igår..orkar inte idag :P måste turas om, bäst så. men det blir efter våran promenix, så byye babes! skrivs senare..



Få vackert hälsosamt hår!

Hårexperter tipsar om hur du får ett vackert, hälsosamt hårsvall. Följ råden och ditt hår kommer aldrig mer att vara grinigt och livlöst.



1.
För att håret ska kännas riktigt mjukt och välskött gäller det att vårda håret med bra produkter. Balsam återställer hårets pH-värde och en inpackning är som en smörjning för håret. Använd balsam efter varje tvätt och en inpackning två gånger i veckan tipsar Sandra Näsström, hårterapeut och frisör på Chambre separée.

2.
Kyla och torr luft sliter på håret så det gäller att skydda det maximalt med vårdande och skyddande produkter. ”På vintern när håret känns torrt och statiskt kan det vara skönt att ha i ett leave-in balsam”, föreslår Corinne Henriksson på salongen Corinne&friends.

3.
En ren och hälsosam hårbotten är första steget till ett vackert, friskt hår, säger hårgurun Philip B.  Fler och fler börjar lägga allt mer tid och pengar på sitt hår,  det ser vi inte minst med trenden att gå på hårspa. Är hårbotten i obalans påverkar det hela håret. Massagen stimulerar hårbotten och får igång blodcirkulationen. Dessutom görs en grundlig analys av hår och hårbotten före behandlingen.

4. Ta det lugnt med platt- och locktången, de sliter mycket på håret. När du använder värmeredskap är det viktigt med värmeskyddande produkter. Keramiktänger kostar lite mer men sliter mindre på håret, och kan alltså vara värda att investera i.

5.
Inre välmående är viktigt för din hårhälsa. Produkter kan göra stor skillnad, men för det ultimata resultatet gäller det att äta bra och må bra mentalt. Dessa tre vitamintillskott ger dig en bra hårhälsa: B-complex, är bra för håravfall som kan uppstå vid stress, p-pilleranvändning och högt alkoholintag. Jättenattljusolja, ger håret glans och elasticitet. Silica, stärker hår, hud och naglar.

6. Tvätta inte håret för ofta tipsar Sandra Näsström. ”Håret är som en sidenblus, tvättar du den varje dag uppstår slitage, säger Sandra. Ken Paves som stylar håret på Hollywoodstjärnor som Jessica Simpson och Eva Longoria föreslår att du schamponerar håret var tredje dag. ”Om du tvättar och fönar håret varje dag förstör du det. När du är ledig kan du bara skölja håret med vatten för att få bort stylingprodukter. Och låt ditt hår självtorka så ofta det går, tipsar Ken.

7. Torra slitna toppar är inget för ett vackert hälsosamt hår. ”Besök frisören var sjätte vecka för att klippa topparna”, tipsar Philip B. ”Är topparna kluvna  brukar det vandra uppåt hårstrået och orsaka skada, för att inte tala om att det gör att håret ser torrt och slitet ut.”

8. ”Framhäv och lyft din egen hårfärg med en toning, det ger håret en fin glans och gör det mer levande”, tipsar Sandra Näsström. Även stärnfrisören Michael Kanyon tycker att hårfärgen är viktig. ”Du kan fejka och få håret att se finare ut än vad det i själva verket är.” Men gör inga ingrepp med färg eller blekningsprodukter hemma utan att rådfråga din frisör. Om det blir helt fel kan det innebära många timmar hos frisören, vilket kan bli kostsamt.

9. Känns håret i obalans kan det vara bra att göra en håranalys. ”Vi använder oss av ett redskap som fastställer hårbottens och hårrötternas kondition, vilket i sin tur avgör vilken behandling ditt hår behöve”, säger Sandra Näsström. Gå in på hårologi.se för att se var i din stad du kan göra en håranalys.

10. Boosta det lite extra med dessa enkla knep:

  • Har du långt hår är det bra att fläta eller sätta upp det i en knut när du ska sova, så att du inte sliter på håret i onödan.
  • Använd sidenörngott så att friktionen mot håret inte blir så stor
  • När du har tvättat håret, avsluta med kallvatten då det sluter fjällskiktet och hjälper till att bibehålla kvaliteten så bra som möjligt.
  • Ta till klassiska huskurer och använd dig av det som finns i köksskåpet. Prova en enkel mask som livar upp vintertrött hår. Blanda olja och ett par äggulor och gnugga in det i hår och hårbotten. Låt det sitta i en halvtimme och skölj sedan ur



Dagens otfits 4/5-10

Last day @ work, last day with "workoutfits"..hmm, bekvämt tänkte vi på idag, orkar inte ansträning, orkar inte frysa :P


Silkes jacka & t-shirt - Gina. Silkes byxor - Miss Sixty. Kängor - Nelly shoes. klocka - Triwa.


Mjukiströja - Gina. Jeans - Dr Denim. Boots - Skopunkten.




Resultat!

Det blev ju kanonbra! eller vad säger ni?? Tessi blev jättenöjd iaf :D nästa gång är det min tur kanske?? Vi får väl se :)



Hämtade tvätten nyss, ligger här med en kopp te och förösker komma på vad man ska packa ner som handbagage, det måste va en del viktiga saker som tex: Pass, biljett, bikini, shorts, linne, flipflops och smink.. för det kan ju hända att väskorna kommer "bort" som dom gjorde första gången vi åkte dit, hehe men vi fick dom iaf sen, men några dagar senare. Så man måste ju vara förberedd :)

En skön sak ang. sista dagen imorrn är att man har lite sovmorgon igen, rätt mkt sånt nu :D
ska iaf snart ta mig mot sängen och låta spikmattan göra sitt ;) ska ha en luuuugn och harmonisk tisdag..inget annat!

Ha det underbart babes!
XoXo//A



Expertise



Nu händer det grejjor :) ser ut att bli bra iaf, dom har kommit en god bit på vägen! själv sitter jag här och bara chillar :P hehe nerå har gjort lite nytta medan flickorna hållt på, vi har haft det mys med te och sånt.. snart blir det väl lite vindruvor och vatten till ett sköönt avsnitt av Svenska hollywoodfruar :D som sagt man får ju inte missa Maria Montazami ;P

Men först ska jag bara betala plaza-kvinna prenumerationen vi fick här om dagen. Missa inte resultatet av håret senaret sen som sagt, Hon ser ut som en expert den där sis ;)

Lite packning var det me va??..hmmm
Later babes!
XoXo//A



Dagens outfits 3/5-10

Knästrumpor och röda läppar... Dagens outfits verkade som en bra idé på morgonen men inte senare på eftermiddagen. Det va ju lite kallt :P


Glajjor, Fodralklänning & knästrumpor - Gina. Skinnjacka - Red Label. Skor - Skopunkten.


Skinnjacka - Only. Oversize t-shirt - Club L. Shorts - H&M. Skor - Skupunkten. Glasögon - Gina.




Räddaren i nöden? JAG!

Hårförlängning!? Aldrig gjort hårförlängning på någon så det blir den första. Min vän Tess vill ha lite hjälp eftersom en annan tjej som sagt att hon ska förlänga hennes hår velar och inte kan säga om hon kan osv, Vi åker ju för fan om 2 dagar, hur svårt ska de va och ta sig tid om man lovat att hjälpa någon när hon endå köpt hår och allt!? Nu får jag (jenni) ställa upp som räddaren i nöden.. ingen aaaning om hur man gör, men har kollat runt lite och hittat lite tips och steg för steg bilder.

Tess har köpt slingor med keratinvax och får låna en värmetång av en annan kompis som tur är! Jag ska försöka hinna med o sätta i allt ikväll, annars får vi fortsätta imorrn kväll.. det tar ju sin tid! Jag har egentligen massa skit jag måste göra idag och imorrn innan resan, men vad gör man inte för sina vänner? Resultat kommer ju självklart ikväll. Ska bli expert tänkte jag :P HAHA



Detta får även bli dagens tips till er. rapunzelofsweden har allt du behöver för egen hårförlängning! Så vill du inte göra de på salong så gör det hemma men lär dig det först så de blir snyggt ;D



Rätt vitaminer för dina behov!

Tillskott som kan hjälpa oss att må underbart och se fantastiska ut? Ja, tack!

Läste en artikel på cosmopolitan.se om vilka vitaminer, mineraler och andra tillskott som egentligen hjälper mot de där problemen (och lyxproblemen) de flesta kvinnor tampas med någon gång. Glöm inte att alltid ta det försiktigt med tillskott och rådgör med en läkare om du är orolig eller har problem som du tror kan bero på en underliggande sjukdom. Tänk på vad du äter. Det kan göra dig både piggare och snyggare

Du är STRESSAD

Dina räddare: Antioxidanter och protein
– Vid påtaglig stress frigörs fria radikaler i din kropp, vilka bryter ned cellerna och både snabbar på din åldrandeprocess och ökar risken för att få sjukdomar, säger kostrådgivaren och hälsoexperten Zarah Öberg som bland annat driver hemsidan Kostkoll.se. Välj antioxidanter från en lågupphettad eller färskpressad källa av antioxidanter, som super fruits (gojibär, açaíbär, incabär), granatäpple, blåbär, rödbetor eller liknande frukter och grönsaker med mycket röd eller blå färg. Ät också mer protein, helst livsmedel med amino syror eftersom de minskar de påfrestningar på tarmslemhinnan som långvarig stress kan ge plus att de underlättar uppbyggandet av dina muskler och reparerar slitage i kroppen.

Du har fått nog av
SÖMNSVÅRIGHETER
Dina räddare: Ingefära och magnesium
– Sömnsvårigheter motverkas främst genom att du inte äter senare än två timmar innan du går och lägger dig, så att matsmältningen är helt klar när det är dags att sova, berättar Zarah Öberg. Se till att du drar ner på ditt intag av kolhydrater – det vill säga potatis, pasta, ris, bröd och socker – och öka i stället på ditt intag av protein, som finns i ägg, skaldjur, kött och mejeriprodukter, eftersom proteinerna hjälper din kropp att byggas upp på natten när du sover. Själva insomnandet kan också påverkas positivt av avslappnande yogiteer med till exempel kamomill. Det är bra att äta ingefära eftersom ingefära innehåller gingerol som motverkar inflammationer och hjälper matsmältningen på ett skonsamt sätt. Även ett tillskott av magnesium, som hjälper musklerna att slappna av, kan hjälpa dig till en bättre sömn.

               

Du drar på dig FÖRKYLNING EFTER FÖRKYLNING

Dina räddare: Omega 3-fettsyror, D-vitamin och antioxidanter
Är du ständigt förkyld? Det kan ha att göra med att du fått i dig för lite av ”bra” fett, som omega 3-fettsyror och eromättade vegetabiliska oljor.
– Förkylning motverkas främst genom att öka mängden av bra fetter eftersom kolesterol fungerar som byggstenar till immunförsvarets vita blodkroppar, säger Zarah Öberg. D-vitamin är lika viktigt eftersom det sätter i gång immunförsvarets funktioner och minskar risken för influensa. För att få tillräckligt med D-vitamin behöver du vara utomhus minst en kvart mitt på dagen, främst mellan april och oktober. Däremellan tillverkas inte D-vitamin i huden eftersom solen står för lågt och ljuset ltreras av molnen. Mellan oktober och april behöver du alltså komplettera med kosttillskott eller stora mängder D-vitaminrika livsmedel som kantareller och ekologisk viltfångad lax. När du har en förkylning på gång bör du även minska på mejeriprodukter som är slembildande och öka mängden antioxidanter. De hittar du främst i frukt (granatäpple!), grönt (spenat!) och bär (jordgubbar!).

Du lider av UTSLAG

Dina räddare: Rätt fettsyror, fiberrik kost och motion
– Utslag på kinderna eller runt käklinjen har ofta med hormoner att göra, vilket gör att de gärna kommer strax innan du ska få mens, säger Mia Hautamäki. De här utslagen är helt naturliga och inget att bry sig om. Men om du har problem resten av månaden kan du åtgärda dem med ett tillskott av fettsyrorna omega 6 och omega 3. En matsked linfröolja varje morgon är en bra och omega 3-rik vana som kan balansera upp hormonerna igen. De flesta matoljor och nötter innehåller också de viktiga syrorna. Leta även efter tillskott med höga halter av fettsyrorna EPA och DHA, som fiskleverolja och andra animaliska oljor. Nattljusolja, som görs av frön från nattljusblomman, är också ett knep mot hormonrelaterade hudbesvär liksom andra PMS-besvär. Utslag på kinderna kan i sällsynta fall betyda att du har ett överskott av stafylokocker, en bakterie som finns naturligt i kroppen och på huden, men som i för stora mängder kan ställa till problem. Återställ balansen med en probiotikakur i minst en månad. Det finns många probiotiska produkter i mejerihyllan, men en högre koncentration hittar du i kapslar som du kan köpa i din hälsokostbutik.
– Utslag i pannan har ofta med en bråkig mage att göra. Så där gäller motion och fiberrik kost för att hålla magen i trim. Testa en tesked krossade linfrön på morgongröten, säger Mia Hautamäki. 




Det brinner!?

      
      
oh nooo! ville ju ha en fridfull start på måndagen, men vad fick man för det!? Jo brandlarmet går och alla måste skynda ut, hehe

Som tur är var det nog inget..eller vi fick itne veta vad det var heller iofs.. nåt måste det ha varit eftersom brankåren och polisen tog sig hit.

Yeye, det är måndag o den är lugn som vanligt, skönt de, orka stress! hehe

Nu blir det lite lunch i form av lax,keso & broccoli!

Later babes!




Vår/sommarfräsch efter vintern

Den långa vintern gör att huden lätt kan se glåmig och blek ut. Med rätt knep får du lystern tillbaka.



Skrubba huden

Investera i en peelingkräm som är anpassad för ansiktet. De små korna rengör huden på djupet, tar bort döda hudceller och stimulerar blodcirkulationen. Det ger huden en fräsch lyster.

Skydda ansiktet
Solskydd är kanske inte det första du tänker på när det är kyligt ute, men de skadliga strålarna finns året om. Därför är det viktigt att ha en ansiktskräm med solskydd, gärna med spf 20 i Sverige.

Vackra händer
Njut av en hemmamanikyr en gång i veckan. Lägg händerna i ett varmt handband, fila till dem och lacka med ett vårfint nagelack. Avsluta med att smörja in dem med en fet handkräm.

Maskera mera
Det finns olika varianter av ansiktsmasker, välj efter behov. Den vanligaste är en djuprengörande ansiktsmask som innehåller rengörande ingredienser som renar huden djupet. Lägg en ansiktsmask minst två gånger i veckan för att behålla din fräscha look.

Skippa solariet
Solarium är skadligt för huden som vi alla vet, därför rekommenderas ett riskfritt alternativ som brun-utan-sol. Peela huden, återfukta med en ansiktskräm och applicera din brun-utan-sol. Låt produkten verka över natten och duscha av din brun-utan-sol på morgonen.

Snygga bryn
Ögonbrynen ramar in ansiktet därför bör du hålla dem fräscha och snygga. Plocka ett hårstrå i taget så att det blir en fin båge, tar du fler åt gången blir det lätt fel. Plocka bort eventuella hårstrån mellan ögonbrynen.



Klar outfit..

Åh, har hela dagen funderat lite på vad som ska med i resväskan och inte.. det är svårt, för man känner ju att man inte behöver med sig så himla mycket.. men sen vill man inte känna när man väl är där att: åh jag skulle tagit med det och det och blabla.. för att få till snygga outfits till alla kvällar.. hehe

Har iaf inte börjat pack, tänker nog inte börja förräns på tisdag, eller kanske lite imorrn kväll. Får väl se..Men en outfit jag inte tänker åka utan är den här..



Visst är den het ;) den ska på en stor kväll..eller alla kommer nog bli lika bra :D

Yeye, näst sista dagen imorrn, ser väl kanske inte fram emot den men ändå :P hehe, nu ska det iaf sovas..är inte lika slut som man brukar vara på söndagar..

Ha det underbart! XoXo//A



Last time..

åh, då var det sista gången man fick hålla sin älskling i famnen innan vi åker :( gud jag saknar henne redan..hon brukar ju alltid springa runt och vara busig här vid den här tiden! Lilla Tindra blev kvar ute hos mamma för att hon inte ska behöva åka fram och tillbaka mer innan hon ska vara där i 2 veckor. Hon gillar ju inte det :( hon bara skriker hela tiden..hon är rädd och liten.



Där kommer hon nog sitta mkt, hon satt och höll koll på mig när jag sov en stund igår. Åh min baby :( så fin!

Det var även sista gossip girl man fick se på ett tag.. eller så fixar vi så att vi kan se det på nätet där såklart :) ah, det har varit mkt "sista gången" idag..

Aja..Tessi är här iaf.. nu ska vi mysa!
XoXo//A




Dagens tips!

Åh, vatten är nog det godaste som finns när man är riktigt törstig! eller hur!?
Svalkande och gött!



Bonaqua silver med smak av Päron är nog den GODASTE kolsyrade drycken som finns!, visst det finns en massa goda men denna är den absoluta favoriten! Den är sååå fräsch! Perfekt till varma dagar som denna :) Har ni inte smaka på den än så gör det! you gonna love it!




Drar ut i solen nu iaf! Ha de gött babes!!
Peace out!



Snyggt smycke!


Måste skaffa ett snyggt fotsmycke nu när man kan börja springa barbent..denna är från cocoo.se. kanske hittar nåt innan man drar till USA eller så köper man det där nere, finns säkert mycket snyggt :)



Ingen besvikelse!

Yes! de blev faktiskt ingen som helst besvikelse när man vaknade upp idag.. det är underbart väder här i Borås iaf..Det är över 20 grdaer i solen.



Sitter och äter lite frukost nu, ska väl ut och lägga mig i solen en stund tänkte jag, innan det är sags att bege sig hemåt.. det är ju söndag och lite grejer ska fixas. Åh det blir nog till att vara ute i solen en hel del idag, i form av promenader och liknande :)

Skrivs senare!
XoXo//A



Inspiration!



Hon är snygg i allt typ? Megan Fox alltså! så är det, är man snygg så är man :) Gud vad besviken man blev nu, trodde att det skulle bli fint väder imorrn så att man kanske kunde dra på sig nåt i denna stil..kanske inte flipflops men ändå. Men, nu säger väderkanalen helt annat. Får väl se vad man vaknar upp till imorrn!

XoXo



Tack!

Har fortfarande inte tackat för den underbart goda maten vi åt igår hos Evve! Tack så jätte mycket.. ! vet ju att hon läser bloggen ;) Tacka Klara oxå! :D Det var en väldigt trevlig kväll! Kolla bara vad dom kokade ihop åt oss alla! ser helt underbart ut, eller hur?





Tack mamma för att du köpte det jag älskar :D mys-middag med mozzarella pizza med caesarsallad och vin till det :) Man kan alltid lita på mammii! Love you!

Mysa vidare nu..
XoXo//A



Give it all you got!

Ska ni festa ikväll!? Det ska iaf inte vi.. Jenni är som man kunde räkna ut hos Daniel och myser..Själv är jag som sagt ute hos mamma i skogen ;P

Orkar inte festa 2 dagar i rad längre? haha hur ska det gå i USA!? :P Man blir ju inte mer sugen när man lyssnar på den här sköna låten, love it.. så kööön! eller hur??

Nu blir det iaf god mat här hemma..underbart väder är det också! Lyssna och njut & ha en kanonbra kväll!




Vilka krav..

Har legat hemma hos mammi i soffan och läst lite "skvaller" på aftonbladets hemsidan.. gött att det bara är lördag och inte söndag..hade haft panik fan! Gillar inte att man inte kan festa ordentligt på fredagar här i Borås, det händer ju inget på fredagar.. Hade man kunnat festa på fredagar så hade helgerna känts mkt längre..chill i 2 dagar efter fest, hur nice som helst!

Iaf..angående skvallret..vilka krav! Ankan skilljer ju sig och vill ha mer..Om man ändå kunde kräva sånt av någon, vad lycklig man skulle vara då.. eller kanske inte?

Anna Ankas Krav:
Så mycket vill hon ha av Paul i månaden...

Inkomst:
25 000 USD (cirka 179 250 kronor)
Mat och husgeråd:
4 000 USD (cirka 28 680 kronor)
Kläder:
25 000 USD (cirka 179 250 kronor)
Äta ute:
3 000 USD (cirka 21 510 kronor)
Telefon:
1 500 USD (cirka 10 765 kronor)
Smycken:
15 750 USD (cirka 113 000 kronor)
Transport:
4 500 USD (cirka 32 295 kronor)



Lite vila skulle inte sitta fel just nu :)
XoXo//A

 




Dagens Tips!

Helt underbar hårkräm som gör det lent och fint och luktar så jävla gott! Afterparty från tigi, bara namnet säger en hel del.. Afterparty :P Har ni festat o håret är lite slitet och luktar rök? Ta i denna kräm o det är som om du aldrig varit ute :D WE LOVE IT! Ska köpa en flska nu när vi åker till USA, allt e så mycket billiage där, men den är inte så dyr här i sverige heller, ca 300 kr!




Borttappad!

Har någon sett denna söta lilla sak??..Hon bara försvann igår :( hehe nerå.



Godmorgon allihopa! Redan uppe.. vaknande inte så sent som dom senaste gångerna! Hoppas att ni hade en trevlig valborg iaf! Gud det är redan 1:a maj.. sommar nu ju?? Ser inte så ut när man kollar ut iaf..grått och trist är det!

Ne nu ska man väl kanske ta och få tag på den lilla sötsaken på bilden..eller väcka henne iaf :D
Ha det gött babes!!

Xoxo//A