RSS 2.0

Bye baby!

åååh det var gott men nu är det bara jobbigt! Vi har precis käkat en jävla god måltid idag igen. Egengjorda hamburgare på 120g. Måste tipsa om dom olika hamburgerdressingarna vitlök och texmex. mmm mm mm! Daniel gillar även bacon men det e inget för oss ;) Som jag skrev, jobbigt som fan att vara så mätta som vi är nu men det lägger sig nog snart hoppas jag.



Jag och Daniel tänkte dra hem till honom nu. Lägga oss i soffan och gotta oss med en film och lite mer onyttigheter, nämligen marsglass :P usch måste träna hårt i veckan som kommer känner jag!!



Anne drog till en av våra kompisar på lite fest eller nåt sånt, vet inte riktigt vad planerna var. Vi orkar oss nog inte länge än till Daniel som sagt, trötta som få.



Anne hittade iaf nåt att ha på sig den snyggingen. Vi skrivs nog inte mer ikväll, anne kanske hinner uppdatera när hon kommer hem om hon inte e för full eller trött :P trevlig kväll allihopa! byebye!//J




Family guy!



För alla er som ska vara hemma och mysa ikväll och vill ha nåt bra att titta på, då får ni verkligen inte missa Family guy maraton ikväll! Från 18.00 - 23.00 på TV6. Så sjukt bra serie!! Vi bara älskar det!!



Ispiration!?

Då har man varit sååå duktig så att man faktiskt tog sig till gymmet på en LÖRDAG! känns bra faktiskt :) det blev bara ett snabbt pass men någon nytta gör det ändå!

Har nu suttit här och chillat och funderat lite på vad som ska hända ida..vet att jag antagligen ska träffa en vän jag inte träffat på väldigt länge, utgång eller ej..det får vi se :) men jag tror det kan bli nåt glas eller två.

Då är ju problemet att jag faktiskt inte har någon aning om vad jag ska ta på mig, har så mkt kläder men så lite inspiration..har slutat läsa modetidningarna som droppar in i brevlådan, varför äns beställa dom? :P haha



Hittade iaf en inspirerande bild på bubbleroom..gillar den outfiten! Den är rätt naken men grym och ändå sofistikerad? Har allt man skulle behöva till detta så..kanske ska sattsa på det? :)

Yeye, ni får ha det så gött så länge..återkommer senare :)
XoXo//A



Have2Have

Kilklackar är det enda vi vill ha just nu!! Finns nog ingen snyggare sko faktiskt. Har ju redan ett par men de lär köpas mååånga fler till hösten ;D Här e några snyggingar från have2have vi inte hade tackat nej till iaf!




Varför!?

Rätt så pigg och rätt så glad vaknade jag idag, efter mer än 10,5 timmars sömn så fick det räcka :) Tog en runda i lägenheten för att leka upp våran lilla Tindra. A, och jag hittade hennes "stök" istället...varför ska hon alltid söla ner mattorna!? speciellt den i vardagsrummet! Blir så trött..min lilla glädje försvann en aning där faktiskt.





Aja, får väl ta en liten städstund nu me, jag som hade tänkt och chilla innan jag skulle orka mig till gymmet, för det kommer jag faktiskt att göra idag!

MEN först så är det frukost som gäller..inget annat! hinner jag inte med det sen så får väl jenni ta hand om det.
Later babes!//A




Mat & Träning 10.07.30

Det brukar bli så..dom här "bakis"dagarna är inga direkt "få i sig många måltider"dagar..hehe brukar ofta bli ett eller två måltider. Beror lite på när man vaknar och lite annat.

Till frukost var det som sagt den goda tonfiskwrapen :) den mättade ett bra tag ska ni veta..



Till middag gjorde vi nu pepparbiff med criscutpommes, caesarsallad och creme bonjour-sås med smak av vitlök & örter! Till detta drack vi ett glas rött vin och massa pepsi max. Detta är en av våra ABSOLUTA favvomaträtter på helger..en av 3, för tacos och egengjorda hamburgare tillhör den kategorin me :)



Sen blev det lite gottit med favvochockladerna mint och apelsinkrokant och lite chips.

Träning behöver vi inte nämna, för som alla redan säkert fattat så har det ju inte blivit någon :P hehe får väl se om man är duktig och orkar bort till gymmet imorrn..mmhm, en lördag? men är man pigg så :)

Ha en fortsatt trevlig kväll! för här slutar min..
XoXo//A



Fredagsmusik!




Det är dags..

jo..nu känner jag att det kanske är dags att införskaffa sig en diskmaskin! Dagar som dessa orkar man bara inte stå och diska..men det är ju ett måste om det finns mkt disk. Blir ju bara mer irriterad om det står framme och äcklar sig, hehe. Den lär iaf spara tid, och tid är pengar.. lr mer fritid iaf :P



Har nog tänkt att köpa denna..en bänkdiskmaskin, en vän köpte den och han säger att den är bra. Bra pris är det på den också! Den är från Elgiganten. Gillar elgiganten, dom har alltid billiga och bra grejer :D Får väl ta och köpa den nu i helgen..



Där ska den stå isf :)

Yeye, nu är det dags att tilllaga den goda middagen som jag snackade om innan :) mmm..längtar!
Later babes!//A




Shoppingtips!



Detta gillar vi väldigt mkt! Enkla, snygga och mysiga! Man kan lätt få till en fräsch outfit med dom! WE LIKE!




Dagen efter!

Hade en mycket trevlig kväll igår! Den spenderades mestadels på "vimmel" we like :) aja..har faktiskt inte så mkt att mer att säga om det.

Hur som helst så åt vi världens godaste "bakisfrukost" som Jenni och Daniel slängde ihop medan jag sov..vakande typ för en timma sen. Fattar faktiskt inte hur jag kan vara så trött just nu! helt sick.



Det vi åt var "tonfiskwraps" som vi kallat det. Dom innehåller: Tunnbröd, smält ost, salladsblad, tomat, gurka, majs, rödlök och sedan tonfiskröra (tonfisk & creme fraiche & olika kryddor) Daniels egna påhitt.



Nu chillar vi alla i soffan, kommer nog inte röra på oss mkt idag, för sen senare blir det aaas god mat! (tjocka är vi) Ni ska få se ;)

Later babes!//A




Acne-lovers!

Alldeles för dyra för våran smak men vill tipsa om dessa för dom som älskar acne och deras skor!




Back to bed!



Nemen gud! jag tror jag....avlider?? Hur kan jag vara så trött?? Ett glas saft och nu dirr back to bed! Mer än såhär får ni fan inte nu, hehe.

Later babes!//A



Twins a la bitch!

Nu drar vi på förfest och blir lite mysiga! Semestern har ju börjat igen så det blir nog en jävla nice kväll ;)





Mat & Träning 10.07.29

well..vi vet ju redan hur detta kommer att sluta så varför inte skriva det redan nu? Såhär har det då varit.

Det har inte blivit och det kommer inte bli någon gymträning idag..den träning vi fått idag är den långa "powerwalken" vi tog på lunchen. Kändes riktigt bra! Sedan blir det väl lite "shake it" ikväll skulle vi tro :P

Intaget idag har bestått av..



Frukost: Äggröra, knäckebröd, päronsaft och våra små tabletter :P
Mellanmål: Grönt te och nektarin.
Lunch: Pinjenötbiffarna med couscous och äppeltzatziki.
Eftermiddagsmat:  2 Tonfisktoast & citronvatten (Detta åt vi nyss)

Kvällsdricka: Vinet "Lemon Gold" blandat med kolsyrat vatten.

Förmodligen blir det kanske någon slags "nattmat"..kanske en subwaymacka..brukar vara populärt :P hehe då blir det isf en med tonfisk!

Nu blire lite fix och trix inför kvällen ;)
Later babes!



Puss puss!

Byyye nelly! Nu är det inget jobb förräns den 16:e Augusti igen OM vi inte ramlar in för att fota lite :)

Dagen har varit bra..men nu ska vi ner till stan en snabbis och införskaffa oss lite nödvändigheter inför kvällen! Typ som alkohol och annat smått och gott!


Två snygga bilder vi satt och pillade ihop till Emelie på skönhetsavdelningen igår och idag, tog ett tag men snyggt som fan blev det iaf ;P



Puss puss till alla på jobbet och puss till er andra me :D
Skrivs senare!




Håll din hy ung!

Mirakelkrämer, extrema behandlingar eller helt vanligt solskydd — vad är egentligen bästa kuren för huden?



SKYDDA DIG
Rökning, stress, sena nätter och alkohol påverkar huden negativt – men högst på listan över saker som skadar huden hamnar solen. Hela 90 procent av alla rynkor beräknas bero på just solen, så att satsa på en daglig dos solskyddsfaktor är den bästa och säkraste investeringen för en ung hy på sikt. Satsa på en dagkräm med inbyggd solskyddsfaktor – eller ännu hellre en solskyddskräm särskilt anpassad för ansiktet som du applicerar ovanpå din dagkräm.

EXFOLIERA MERA
Att få bort ansiktets yttersta, döda hudceller gör inte bara att du ser fräschare ut, det förhindrar även att porerna blockeras och minskar därmed risken för akne. Satsa på att exfoliera ansiktet med en mild peeling en gång i veckan. Är du känslig kan du testa en exfolierande rengöringsmjölk.

TA NATTSKIFTET
Slarvar du med sömnen? Då är risken stor att du vaknar upp med glåmig hy, mörka ringar och påsar under ögonen. Under natten går hudens cellförnyelse på högvarv och hyn arbetar aktivt med att reparera de skador som uppstått under dagens lopp. Försök att få dina åtta timmar och investera i en bra nattkräm. Under natten absorberar huden nämligen ingredienserna från hudvårdsprodukterna mer effektivt — det är inte för inte som vi talar om skönhetssömn.

VITAMINKICKA
Antioxidanter som du får i dig genom kosten via grönsaker, frukter och bär är inte bara nyttiga, de kan också bekämpa ålderstecken. En undersökning i tidskriften Journal of Clinical Nutrution visar att kvinnor med ett lågt intag av C-vitamin har fler rynkor än andra. Vitamin C har nämligen en mycket viktig roll i nybildandet av kollagen som håller huden ung och elastisk.

ÅTERFUKTA
Det är inte en slump att modeller och Hollywoodstjärnor ofta syns med en vattenflaska i handen. I takt med att vi åldras minskar vår förmåga att bibehålla fuktnivån i huden och när hyn torkas ut blir fina linjer och rynkor ännu mer synliga. Återfuktning av huden utifrån är också nödvändigt för att dess cellomsättning ska fungera optimalt.
— Min mamma började med antiagekrämer redan vid 20 års ålder, så jag började när jag var 19. Det syns på min hy i dag, säger Nicky Hilton, 26

SE UPP!
Solar du fortfarande solarium bör du genast sluta. Världshälsoorganisationen WHO publicerade nyligen en studie som visar att risken för malignt melanom, den farligaste formen av hudcancer, ökar med 75 procent för den som börjar sola solarium före 30 års ålder.

Ämnena som hjälper huden:
Coffeeberry (kaffebär):
Ljusar upp hyn och reducerar fina linjer samtidigt som det tillför fukt.
Idebenone: Syntetiskt framtagen antioxidant som ändrar den kedjereaktion som leder till att huden åldras samt påskyndar hudens cellförnyelse.
C-vitamin: Verkar både lugnande och stimulerande för nya hudceller samt ökar hudens mikrocirkulation.
Acai: Ett bär från Amazonas i Brasilien som har visat sig kunna neutralisera oxidativ stress såsom avgaser och rökning, samt förbättra hudens elasticitet och lyster.
Retinol: Samma sak som Vitamin A. Ämnet stimulerar hudens återuppbyggande funktioner och minskar rynkor och ojämnheter. Gör även huden starkare och mer motståndskraftig.

SE UPP!
Har du känslig hy? Då är grundregeln att undvika ingredienser som irriterar, exempelvis färg och parfymämnen, mineraloljor som täpper till huden och allergiframkallande lanolin och parabener. Välj helst krämer med naturliga och lugnande ingredienser som jasmin, alger och eteriska oljor.

BOTOX OCH LASER

Ibland räcker inte krämer och en sund livsstil till i jakten på den perfekta hyn. Vi listar de mest populära skönhetsmetoderna.

KEMISK PEELING
är ett samlingsnamn för olika behandlingar där aktiva ämnen läggs på huden för att förbättra och föryngra den. AHA-syror är exempelvis effektiva fruktsyror vars molekyler är så små att de lätt tränger djupt ner i huden. Där stimuleras nybildandet av kollagen och elastin som gör huden fast och elastisk.
PASSAR: Dig som vill ha en första hudföryngrande behandling. Rengör på djupet och motverkar fina linjer och pigmentförändringar.
IPL, ELLER INTENSIVT PULSLJUS, är en behandling där ljus stimulerar nybildning av kollagen. IPL kan dessutom verka mot ytliga blodkärl och pigmentfläckar. Normalt brukar tre till fem behandlingar med två till fyra veckors intervall ge bästa resultat.
PASSAR: Dig med åldrad, särskilt solskadad hud som har förlorat kollagen och blivit mindre elastisk.
FRACTIONAL ELLER FRAXELLASER är en metod då huden strålas med ett starkt laserljus som triggar igång hudens egen läkningsprocess, så att ny vävnad kan bildas.
PASSAR: Dig med grova, synliga akneärr, andra ärr och rynkor.
BOTOX är ett biologisk nervgift som är ofarligt i små mängder. Preparatet injiceras med små nålstick och blockerar signalerna mellan nerv och muskel så att muskeln inte kan dra ihop sig.
PASSAR: Dig med grova, synliga rynkor.
FILLERS finns det många olika typer av, men de flesta är tillverkade av det kroppsegna ämnet hyaluronsyra. De kan användas för att förstora läppar, ta bort bekymmersrynkan i pannan, ge volym till och återskapa konturerna i ansiktet.
PASSAR: Dig som har förlorat volym i ansiktet eller har synliga djupa rynkor.

Fillers är väl ingen nyhet att vi använder, fast bara i läpparna. Har iaf tänkt att använda botox i förebyggande syfte eftersom jag (jenni) har fått våran pappas jävla muskler och arga utseende mellan ögonbryna så jag kommer nog få en stor bekymmersrynka om jag inte låter den slappna av lite då och då ;P Resten av pannan får vara orörd tills vi blir äldre. Blir spännande. Ska även göra en kemisk peeling nu till hösten för att ta bort alla solskador och den döda huden helt så huden blir fräsch inför en ny årstid, den gör även porerna mindre.



Nya trender

"Satsa på grafiska mönster, leopard och khaki om du vill vara rätt i höst. Med detaljerna sätter du en personlig tvist på stilen" skriver H&M. Låter och ser ut som en snygg trend som tur e ;)




Irriterande!

Det finns några få saker som irriterar just nu. Vill inte vara neggo men vissa småsaker stör man sig bara på även fast man kanske inte borde :P

1. Att det är bra väder i början av veckan och sedan regnar det i slutet av veckan och HELA jävla helgen när man e ledig. BUUUUU!

2. Att träna när det är jävligt varmt irriterar oxå, man svettas ju redan som det är. Okej, man bränner säkert några kalorier mer tack vare de, men jag springer mig hellre svettig på vintern när man fryser :P

3. Att jag (jenni) fått dålig hy på hakan! Störande som fasen med tanke på att jag ALDRIG har eller har haft finnar förut! Det blir säkert bättre snart, stressen som spelar stor roll tror jag. Men endå! irriterande att de bara dyker upp en när den andra gått bort osvosv.

    

4. Höstkläderna har redan intagit affärerna på stan och alla nätbutiker. Det är så tråkigt att se påklädda modeller med tjocka jackor och tröjor när man precis ska gå på semsester! Hallåå det e sommaaaar! Vet att man ska vara ute i god tid, men endå! :)



5. Till sist. Skrikande och stökiga ungar! Herre jävlar vad vi får ont i huvvet av att höra en unge skrika! Att inte mammorna får dom och sluta e ju katastrof! Okej, mammorna kan ju inte alltid göra något åt saken, det e de som är så irriterande. Jävla ljud som bara tränger in i huvvet! Sedan har vi skitungarna som springer runt och är stökiga. Ett exempel är när vi satt på lilla torget i tisdags och hade det gött. En familj kommer dit med 4 ungar, och ALLA sprang runt som höns och lekte medans folk satt och åt och drack. GUUUUD säg till ungarna. En unge sprang typ på vårat bord och flamsa. Föräldrar kan väl hålla koll på ungarna på sånna ställen. pinsamt att folk stör sig på ens unge kan man ju tycka.




Det känns som fredag!

Kanske för att vi e lediga och början våran 3:e semester imorrn! 2 veckor ledig skadar aldrig. Valde att ta de i kortare perioder.. skönare så! :D hehe tvingas vara lediga imorrn eftersom alla jobbat på så jävla bra och vi inte har något att fota så foto och retusch passar på att ha en ledig dag ;D De lär väl vara sista lugna veckorna för oss så nu måste vi njuta ordentligt trots att vädret e skit för när vi kommer tebax sätter höstperioden igång på allvar.

Iaf. Fredag i sinnet och party ikväll. Kan ju inte bli bättre. Vädret ska inte få förstöra våran stämning iaf! Här är en aaaas go låt som ni kan njuta av!




Mat & Träning 10.07.28

Det e så gött! Lägger på lite mer på pumpen nu för att chocka kroppen så den kommer igång igen. Kändes as bra idag och svettades som ett djur när vi tränade.

Träning: Löpning, bodypump och extra inner och ytterlår.
Det va någon som fråga vad vi har för vikter på pumpen och det varierer ju beroende på hur man mår och vilka övningar man gör osv. Knäböj: har typ 20,75 kg om man räknar ihop båda sidorna. Bröst: varierar som sagt men typ 9 kg. Rygg: 12 kg eller mer. Triceps: beror på vilka övningar man gör, ganska många i tricepslåten så den hoppas vi över :P Biceps: brukar för de mesta ha 5 kg ibland liite mer beror på vilka övningar man gör. Utfall: beror på, MIST 5kg men brukar ha mer. Axlar: många övningar i ett, svårt att säga typ.



Frukost: omelett med feta, rödlök o tomat
Mellanmål: frukt och grönt te.
Lunch: färsbiffar couscous och tzatziki.
Mellanmål: Mangosmoothie
Kvällsmat: Proteinshake och halv tonfisk med feta (vi delade på tonfisken)

Sådär ja, det var det. Lite längre inlägg men jag hoppas dom som undra fattar med tanke på att man byter övningar o vikter hela tiden och håller på väldigt länge med samma muskelgrupp.

Nu ska jag sova och Anne kom precis hem. vi skrivs imorrn! //J




Lonely Love!

Jag vill men jag kan inte! Det är lite jobbigt ibland att inte kunna träffa sin pojkvän när man saknar honom mycket! Så är det idag, skulle jätte gärna haft en myskväll med honom. Han jobbar ju kväll varannan vecka så vi har ett "varannanvecko förhållande" som jag kallar det :P men dom som läst innan vet ju redan det. Jag klarar mig bra så jag e ingen sån där klängig toffelflickvän, hehe men just när man saknar honom som mest skulle man ju vilja träffa honom. Han har skickat massa gulliga sms idag me, gör ju inte saken bättre :D Men vi e lediga på fredag båda två så de går fort ;)



Ligger i soffan och chillar med mitt gröna te som vanligt och kollar på 50 first dates, den är jävligt mysig faktiskt, en perfekt kärlekskomedi. Har diskat och epilerat benen så dom är hårfria som dom ska vara :P



Tindra gör mig självklart sällskap under kvällen medans anne är hos en vän ;) Nu ska jag fortsätta mysa och ta de lite lugnt innan jag ska sova. Kännes mig stressad hela tiden trots att jag har tid. Suger att man ska behöva lägga sig medans det är ljust, det är verkligen svårt.



Märks det att jag va trött på morgonen? hehe fick visst på mig två olika strumpor. Dom är grå iaf så helt fel hade jag inte ;) Vi skrivs senare!//J



We wanna be made!

We wanna be MADE! MEN SNÄLLA....!



Det finns ingenting vi ogillar mer än folk som säger att det inte går eller att dom inte kan eller orkar! Det är så jävla irriterande att höra oavsett vad det gäller. Ni förstår nog vad vi menar? När folk redan gett upp innan dom ens försökt. Träning är ett jävla bra exempel och det finns ju tusen andra.

Klart man inte kan när man säger att de inte går! VILL man så kan man göra allt!



Aja! Irriterande sak att irritera sig på överhuvudtaget men vafan... kom och tänka på de när vi såg just "Made" på gymmet. Det vi vill säga är att man iaf ska försöka! För som sagt, vill man så kan man och vill man det tillräckligt mycket så gör man det annars e de skit samma!



Värmesäkra din makeup

Under sommarens heta dagar gäller det att ta till de knep som går för att få makeupen att hålla. Här är några av dem.



Gör förjobbet
Något som många missar och som faktiskt fungerar för att få makeupen att hålla, är att använda sig av en primer. Du applicerar den innan du applicerar din foundation och det behövs inte mycket mer än en ärtas storlek för att på makeupen att hålla bättre.

Byt ut din foundation
En vanlig foundation är inte att föredra under sommarens heta dagar. Byt ut din vanliga foundation mot en som innehåller silikon. En silikonbaserad foundation håller sig kvar på huden bättre och sjunker dessutom inte in i porerna på samma sätt som en vanlig.

Byt pudrigt mot krämigt
En blandning av svett och pudrig ögonskugga är ingen vacker syn. Passa därför på att byta ut din torra ögonskugga mot en krämig variant istället. Den smular mindre och ger ett jämnare och mer hållbart resultat än vad de vanliga pudriga gör under sommarhalvåret.

Kör på vattenfast
Med en värme som denna är ett givet tips att hålla sig enbart till de vattenfasta mascarorna under sommaren. Då kan du både bada, svettas på kontoret och ta ett pass på gymmet utan att behöva oroa dig för att din makeup i slutet av dagen snarare sitter nere vid brösten än i ditt ansikte.

OKEJ, det kanske inte blir någon mer värme men ifall att! Tycker det e jävligt jobbigt att bära smink under svettiga dagar överhuvudtaget. Man blir bara flötig helt enkelt.



Recept på dagens lunch!

Idag blev det dom UNDERBART goda pinjenötbiffarna med äppelcouscous och äppeltzatziki. Testa det..så gott! och det går på ett kick.



500g köttfärs
1-2 vitlöksklyftor
En påse pinjenötter, ca 50 g
1 äggula
1 tsk salt
1 krm svartpeppar

Blanda allt och forma till det antalet biffar ni vill ha, vi fick det till 8 st. Stek på lagom värme i ca 3 minuter på varje sidan.

Till detta har vi äppelcouscous, du kokar bara couscousen och sedan skivar du ett grönt äpple och blandar ihop det. 

Tzatzikin gör du såhär:
5dl turkisk youghurt
1 vitlöksklyfta
1 grönt äpple

Riv äpplet grovt med ett rivjärn och blanda det med allt annat i en skål.

LÄTT SOM EN PLÄTT!



Dagens fotning!

Åh, snygga Alexandra är här och det är vi jävligt glada över för hon blir verkligen bra på alla bilder :D det blir lixom svårt och välja för att alla är lika bra!!



Vi har oxå fotat lite idag på morgonen as usual. Jeans och leggings idag! Anne posear lite nedan :P



Ska ta lunch nu och äta våran goooda mat och sedan ut på en lite promenix (vardagsmotion) :P Skrivs senare!



Vitaminbrist av bantning!

Forskarna har jämfört olika bantningsmetoder för att se vilka brister du får i kroppen.



Att banta gör inte bara att du går ner i vikt. Det kan också göra att kroppen får brist på olika vitaminer när du drar ner på matintaget.

Forskare vid Stanford University i Kalifornien har jämfört blodvärden efter banting med Atkins, Zone, LEARN och Ornish. 300 överviktiga personer deltog i studien och blev slumpmässigt tilldelade en viss typ av diet.

Atkinsdieten bygger på att man ska äta lite kolhydrater och mycket protein och fett. Zonedieten förespråkar istället att 40 procent av energi ska komma fårn kolhydrater, 30 procent från protein och 30 procent från fett, vilket ska få kroppen att fungera optimalt.

LEARN-dieten har fått sitt namn från förkortningen "lifestyle, exercise, attitudes, relationshsips and nutrition", det vill säga livsstil, träning, attityder, relationer och näring. Här ska ungefär 60 procent av energin komma från kolhydrater och mindre än 10 procent från mättat fett.

Ornishdieten är även den fettsnål och är speciellt utformad för att förebygga hjärtsjukdomar. Kosten är även vegetarisk och går ut på att äta lite fett, men mycket grönsaker, frukt, baljväxter, magra mejeriprodukter och långsamma kolhydrater.

Efter två månaders bantning testades deltagarnas värden. Många hade då fått brister på olika vitaminer och mineraler, framför allt vitamin E, som 65 procent av deltarna inte fick i sig tillräckligt av. Ur vitaminsynvinkel var Zone-dieten bäst. De som åt enligt dessa riktlinjer hade bäst blodvärden.

Efter att ha sammanställt resultaten rekommenderar forskarna i första hand dieter med måttlig reduktion av kolhydratintaget. De menar också att det är bra att ta multivtamintillskott när man bantar.

Det är skönt att man inte behöer banta och gå på massa dieter, det e tråkigt för dom som känner sig tvingade attt göra de för att gå ner i vikt. Vitaminbrist e inte skoj och de kan ju leda till massa annat som är dåligt. Typ som att tappa hår och få finnar osvosv. Som vi skrivit innan äter vi lite vitaminer vid sidan av som tex, järn, folsyra och bvitamin för säkerhetsskull. Vi försöker äta så varierande som möjligt med mycket grönsaker och frukt. Äter inte mycket kolhydrater men vi utesluter dom inte helt heller.



Hallucinationer!

Nu hände det igen..fyfan vad rädd jag blev i morse när jag vaknade till för en stund. Denna gången trodde jag verkligen att det kröp en liten orm på mitt täcke..EN ORM! wtf..hur skulle den ha kunnat hamna där? hahah jag måste varit heeelt borta alltså!! Vet inte vad det var..var nog dom runda ringarna på örngottet som gjorde det, det såg ut som att dom rörde sig lr nåt.. yeye.



Det var lite kämpigt att ta sig till jobbet idag..vaderna och rumpan var lite ömma, glömde att stretcha utsidalår/rumpa igår..eftersom vi tränade dom lite extra efter pumpen. Skulle gjort det när vi kom hem egentligen. Här har ni några bra stretchövningar för hela kroppen.



Later babes!
XoXo//A



Mat & Träning 10.07.27

Det har inte blivit mycket träning i sommar men magen ser bra ut endå tycker jag ;) känns ju bra att man inte behöver träna sönder sig för att hålla formen. Ska försöka träna riktigt hårt så att mage rumpa och ben blir som dom var förut, lite mer saftiga med mycket muskler ;)



Träning: BODYPUUUMP, bästa träningen som tränar ALLT. Vi fick nog en proteinkick under träningen för det kändes as bra, vi var starka :D



Frukost: Havregrynsgröt och mjölk.
Mellanmål: Grönt te och nektarin
Lunch: Laxsallad
Mellanmål. Proteinshake
Kvällsmål: Proteinshake



Bild tagen precis efter träning.. gött e det trots att man är svettig och sliten ;D Nu e det dags att sova iaf. Är alldeles för trött för att vara vaken. skrivs imorrn //J




Fettreduktion med spruta!

Dåså allihopa! För er som har läst bloggen ett tag minns ju mina blåmärken i fejset?? Nu ska jag berätta vad det var jag gjorde för att "få" dom eftersom jag lovat att skriva varför. Jo, jag gjorde en fettreduktion på min kinder..med hjälp av en spruta! Och eftersom ni alla vet nu att jag får blåmärken lätt så var det ju ingen överraskning att jag fick det efter den behandlingen. Behandlingen gjorde jag i Göteborg!




Har alltid haft lite fylligare kinder än Jenni, men kände nu att det blivit mer på sista åren? Är ju smal annars och på vissa ställen kan man bara inte träna/bränna bort fettet på naturligt sätt. Ville gjort en fettsigning, MEN man fettsuger inte ansiktet..det är för farligt. Därför började jag leta efter andra alternativ och hittade något som heter "Mesoterapi coctail" Nu är det snart 5 veckor sedan jag gjorde det och jag känner att det har fungerat, vissa har sagt att dom ser skillnad och på bilden ser man lite skillnad me, tuvärr är bilderna lite olika tagna men man kan se att det är rakare linjer på efterbilden. Sedan känner jag det själv på huden att det har blivit mindre fett, för i börjar ska man massera kinderna och masserar jag dom idag så är de mkt tunnare på det området.


 

Läs mer om behandlingen och produkten HÄR & HÄR! Detta funkar på alla möjliga områden.. och shit vad bra asså! Tänk vad mkt pengar man kan spara för att göra detta. En fettsugning kan kosta hur mkt som helst! Så jag fattar absolut inte varför man fettsuger sig istället för att göra detta föst, iaf prova om det funkar.

Jag har iaf tänkt att göra EN till behandling.. Läkaren sa att jag bara skulle behöva en behandling men jag känner att jag vill få bort liiite till, höger sida är/har alltid varit lite fylligare så jag vill jämna till det lite mer. Men jag måste vänta nån vecka till innan detta får göras.. skriver väl om det sen eller så lär ni märka det på blåmärkerna :P haha

That's all! ville bara "infa" lite om good shit :)
XoXo//Anne



Shopping & rosé



Fan vad gött! Den hängde där och väntade på oss när vi sprang in på H&M :D Köpte även ny foundation..mineralfoundationet från Maybelline.



Innan gymmet satte vi oss på Lilla Torget och tjötade lite med folk :) det bjöds på rosé, men duktiga som vi är så tackade vi nej och tog träningen i första hand, vilket vi inte ångrar just nu :P



Nu jäklar ska det hända grejer här hemma, kom precis från gymmet och nu ska det lagas mat och städas, FAN! måste byta tillbaka dessa sysslor till söndagar! orka hålla på med sånt på vardagarna!

Later babes!
XoXo




Shoppingtips!

Köpte den vita snyggingen igår och tänkte köpa den gråa idag. Hoppas den kommit in som dom sa att den skulle göra. Dom skulle som tur är lägga undan en åt oss så dom inte hinner ta slut igen! ;) Så detta är dagens shoppingtips eftersom dom e så grymt snygga! we like!




Back to basic!



Vad var nu detta!? varför stänga grinden? vi blev typ ute-innestängda när vi va ute på lunchpromenaden, haha! Brukar gå 2 varv runt huset..men nu fick vi helt enkelt gå tillbaka samma väg vi kom..aja.



Dåså, då var man back to basic med naglarna igen :) ääälskar våra svarta tippar, det är VI. Det är så det ska vara när det gäller oss. Loves it!



Var ju tvungen och täcka min svarta nagel, nu ser man inte det äckliga där under :P hehe nageln är ju en aning blå, men det ser ju mkt bättre ut nu OCH den mår mkt bättre me för den delen för er som undrar :)

XoXo//A



Lika som bär!

Vi har tidigare skrivit och visat er modeller som liknar olika kändisar. Dagens modell Maja är väldigt lik Madonna. Hon är mer lik henne nu än när madonna var ung :) Glappet mellan tänder och dom stora ögonen är de som gör dom mest lika.



En bild på Maja från dagens fotning och Madonna.



Fotade lite skor.. lite för mycket vita somriga skor från Rare Fashion tycker vi nu när hösten närmar sig.



Fanns en del snygga jeans och leggings bland plaggen.

Nu drar vi ut på en liten lunchpromenad i det fina vädret. Vi skrivs lite senare!




Dyr Vs. Billig

Var lite skeptiska mot dessa i början..men nu när vi fotat lite jeans med dom så har vi ändrat åsikt..dom passar jätte bra till jeans och kolar/klänningar, dessutom är dom riktigt bekväma och dom sitter bra på foten. Dom från nelly.com alltså.




Man blir så trött...

Ingen inspiration! Även fast garderoben är full har man ingenting att ta på sig på morgonen. Tror alla tjejer känner likadant ibland oavsett hur mycket eller lite kläder man har. Daniel säger alltid "ta nåt bara, du har ju så mycket kläder". Men man kan ju inte bara slänga på sig nåt man inte tycker passar och är snyggt ihop, hehe. Idag var en sådan morgon då vi bara stog och glodde in i garderoben och svor åt att allt bara ligger där. Man ser typ inte vad man har för kläder i alla dessa högar. Får bli en rensning och organisering IGEN!



Man blir så trött... MÅSTE hitta inspiration någonstans. Det bästa är att hänga fram kläderna på kvällen så man har allt klart så man slipper stressa.



Mat & Träning 10.07.26

Härliga måndag... eller egentligen den segaste dagen på veckan. Man orkar inte så mycket när man festat hårt i helgen. Vi tvingade oss iväg till gymmet endå, man får typ ny energi inför veckan :D

Träning: Power walk till gymmet. Löpning på bandet i 20 min.
Kände att ryggen va lite svag idag, båda hade konstigt nog ont så vi kände för att träna lite extra ryggövningar i form av rodd på maskin och ländrygg.



Tränade även inner och ytterlår på maskin som även tränar rumpan ordentligt och magen på gymboll.

Frukost: Havregrynsgröt
Mellanmål: Grönt te och en nektarin
Lunch: Laxsallad med isberg, tomat, gurka, fetaost och paprika.
Mellanmål: omelett med feta, rödlök och tomater.
Efter träning: Proteinshake, behövde inte så mkt mer eftersom vi åt så nära inpå träningen innan
Druckit en kopp grönt te nu på kvällen. and that's it

skrivs imorrn!



Vilken dag!

Vilken dag det varit idag, speciellt på jobbet. Det händer ju absolut INGENTING känns det som. Inget skoj värt att nämna iaf. Ingen fotning för vår del heller. Chill med andra ord! Hade en modell vid namn Nina som blev fotad men de händer väl inte så mkt på den fronten heller.

En sak som kan vara värt och nämna är kanske att Elina, vår gamla vän från skolan började som "webdesigner lärling" idag ;D hon ska lära sig vad nellys nuvarande webdesigner gör innan våran söta sofia går på semester och sedan säger hej då till oss på nelly. Så jävla tråkigt att hon ska sluta men det är kul att en lika rolig och gullig person ersätter henne :) blir bra trots allt!



Tvättat och vart på stan efter jobbet. Nu har vi tränat och druckit våran shake. Glor på family guy som vi bara älskar :D Ska hoppa in i duschen och sedan chilla med grönt te innan läggdags! skrivs!



Shoppingrunda!

Vad tänkte dom på när dom gjorde denna gatan?? Dom höll på me den hela juni o juli och nu är den äntligen klar. En snyggare och bättre gata genom stan? eeeh snyggare kanske men inte bättre, den e ju så ljus att man blir bländad av den när man går på stan, som om inte solen irriterar ögonen tillräckligt så får man reflektionen rakt upp i ansiktet när man kollar neåt mot gatan. Aja vilket misslyckande, hade valt en mörk sten ist. hahaha



Sprang till H&M för att köpa den snygga tishan ;D köpte även nya hotpants.. alltid gött när man sover.



Nu ska vi springa bort till gymmet och svettas lite! skriiivs!



Snygg outfit!



Det här är så vi så det finns inte! lovelovelove! Det är exakt såhär vi vill/brukar gå klädda...iaf när man ska vara lite mer "påklädd". Drar till stan för att se till att fixa detta nu :D

Later babes!



Trimgel - Omdöme nr1

Vi skulle ju återkomma med resultat och omdöme gällande trimgel. Vi är ju som sagt inte dom bästa kandidaterna att testat på men vi testar ju hellre på oss själva så vi vet om det funkar eller inte :P Det har bara gått lite mer än en vecka. På torsdag e det två veckor sedan och huden känns jätte bra. Den är len och fin och det känns lite som att den håller magen i form med tanke på hur lite jag (jenni) har tränat den senaste månaden, typ bara 1 gång. Vi återkommer med mer omdömen om ca 1 vecka så får vi se :D ska dock träna mycket mer nu men huden känns tunnare på nåt sätt, så då måste den ju tagit bort lite av underhudsfettet på magen iaf ;D

Krämen är väldigt dryg så den kommer nog hålla länge. Vet inte riktigt hur länge man ska använda den, får läsa på lite mer :) Den luktar illa som sagt men det försvinner när man smörjer in sig.




Shoppingtips!

Så jävla snygga och bekväma! Rekommenderar alla tjejer som gillar kilklackar att köpa ett par ;D  Kostar ju ingenting heller. Vi köpte ju dessa för ca 2 veckor sedan och vi älskar dom! Från nelly.com




Rätt doft för rätt tillfälle

Samma parfym som får dig att dofta intensivt och sexigt på dansgolvet är inte nödvändigtvis rätt doft för jobbintervjun. Vi vet hur du hittar rätt doft för livets olika situationer.



På jobbet

På kontoret, anställningsintervjun eller jobbmötet är det en subtil och diskret doft som gäller. Starka dofter passar inte bra i professionella sammanhang. Vill du vara säker på att inte dofta för intensivt, välj en parfymerad body lotion istället för en parfym, tipsar Allure.com.

Utomhus
Ska du tillbringa en lång dag ute i värmen är det också en bra idé att hålla sig borta från starka, intensiva dofter. Värmen får nämligen din parfyms doft att intensifieras. Så här på sommaren passar en lätt, blommig eller frukig doft perfekt, till exempel med noter av citrus.

På festen
När det vankas fest kan du experimentera lite mer med din doft. Välj en perfym som återspeglar din personlighet – kanske sportigt fräsch, blommigt romantisk eller klassiskt sofistikerad.

På dejten
När du ska på en het dejt är det dags att plocka fram en sensuell och förförisk parfym. Välj gärna kryddiga, muskiga och träiga noter. Varför inte en djup vaniljdoft? Dock gäller även här att inte överdosera, då blir doften alltför överväldigande. Underskatta aldrig den förföriska effekten i de naturliga feromoner din hud utstöndrar.

Vi gillar inte starka och mörka dofter, det är ingenting för oss och mår faktiskt lite illa om det doftar för starkt och "tantigt" som vi brukar tycka att dom flesta starta o mörka dofter gör. Hatar när folk dränker sig i sina parfymer. Är de för att dom luktar illa eller för att dom tror att de inte doftar något annars? Det räcker ju med lite om det är en stark doft och har man en mildare doft kan man ta mer. Själv använder vi Dolce & Gabbanas "Light blue" och makeup stores "less is more"!



På jakt...

Vi är på jakt efter våran älskade BrunUtanSol servetter! Vi MÅSTE ha dom nununununu! Fattar inte hur dom kan ha slutat säljas i alla kicksbutiker och inte ens nelly kan köpa in dom eftersom dom slutat leverera till sverige! DUMMA comodynes! Som vi skrivit innan e det våran absoluta favvo BUS och inget vi testat har gett samma fina färg. Nu väntar jag bara på mejl från deras hemsida för att se om dom skickar till sverige privat. HOPPAS!! Amazone.com verkar så jävla jobbigt att beställa ifån men det blir ett måste ifall comodynes inte kan. Köper ett 30-pack direkt så man har ;)




Sista veckan!

ooopsi, då var ju klockan lite för mkt IGEN..hehe och det är söndag IGEN..och snart är det ju måndag IGEN! aja..som tur är så är det sista veckan för jobb nu innan vi har 2 veckor semester IGEN :) känns bra..vet att veckan kommer att gå fort och att den kommer vara chill ändå :) so no panik..



Kollade på en film ikväll som jag tyckte var bra..gillar action, detta var ju en sån film om gudarna och allt sånt :) hände mkt och den va lite rolig ibland me! värd att se iaf om man inte har nåt att göra.



Ne nu måste jag få min skönhetssömn och Tindra MÅSTE få sin uppmärksamhet, hon är heelt galen..hon kan inte låta mig vara. Så nu har jag inte tid att sitta här mer..

XoXo//A



Mat & Träning 10.07.25

Söndagar = synddagar?? hehe så brukar det ju vara för våran del iaf. Man syndar med det goooda :D och det är heelt rätt! we like! men konstigt nog så har man inte syndat så mkt!? Inte jag(anne) iaf. Vad gäller träning kan jag säga nu dirr att gymmet låter man bli på söndagar...iaf när man druckit dagen innan! Så nån träning finns det ju inte att tala om idag. Inte ens en promenad. Regnet har förstört allt! hehe.

Jag(Anne) har idag fått i mig äggmackor och grönt te till frukost. Det har varit mer te idag..ganska mkt te faktiskt, men det är gött när man är seg i skallen efter en utekväll :) testa det!

Jenni skippade frukosten..? ajjabajja :P hahah, blir lätt så.



Sen har jag faktiskt skippat pizza och sånt idag, det blev en nyttigare söndag än väntat..rörde ihop lite äggröra och tryckte i mig en proteinshake me, det har blivit så mkt konstigheter nu när man varit ledig och varit ute hit och dit i dagarna. Så idag blev det såhär. MEN nu ska jag gotta mig med naturgodis och chocklad och glass :D

Jenni har iaf gottat sig med tacos och kommer att fortsätta gotta sig med vattenmelon och lite glass i form av magnus mini double :)

That's it!
Filmtiiiime! later babes!
XoXo//A



Begränsad..



Det tog sin lilla tid..men det  blev iaf gjort :) laxsalladen till veckan är klar..hehe. Att man kan vara så begränsad när man gör nånting tack vare en sak. Nu pratar jag då om min stackars tumme som blev "förstörd" i Torsdags! Det är svårt när den inte funkar som den ska, det är ju den som är hela handens funktion typ?? Ingen tumme, ingen...ja, inget alls typ! hehe

Tycker faktiskt lite synd om mig själv..Den är nog på bättringsvägen men den har sina stunder då den värker riktigt ordentligt. Då blir det en alvedon eller annan smärtstillande. Gillar inte att äta sånt men om det är ett måste så. Folk säger att jag ska gå och kolla upp den, det kanske jag borde iofs..det är ju så lätt att få blodförgiftning och shit nu. We'll see.



Yeye, ska väl ta och göra nåt annat vettigt nu kanske? vad vet jag inte för jag vill inte gå ut i regnet..hade ju tänkt och gå till Maxi och få köpt mina "söndagsgottis-grejer" mmhm, ni vet vad jag menar..naturgodis o de ;P hehe MEEEN just nu så känner jag typ lite NEJ över det hela.

Skrivs senare!
XoXo//A



Dagens tips!

Att vi inte använder den oftare!? Det är verkligen konstigt för det är nog den bästa grejen vi har här hemma i form av hushållsshit. Tobi..ni vet den strykgrejen som visas på tv-shop! Den är verkligen så bra som dom säger. Har skrivit om den en gång innan i bloggen men idag blir den dagens tips för att den verkligen är BÄST! hehe



Använde den igår för att få rakt en väldigt skrynklig t-shirt. så snabbt och enkelt! Måste börja använda den mer, för den står bara där i hörnet och väntar på att få göra sitt jobb :P Kolla bara hur bra det blev :)



Aja, lätt värt att köpa en sån! Vi skulle aldrig orka ställa oss med strykjärnet för att fixa till nåt sånt iaf :P det ska gå fort och smidigt, hehe!

we love it and so will you!



Alive!

Ojdå..nästan en hel dag sen man gjorde ett inlägg :P hehe men så kan det gå ibland :) Ville bara säga att vi lever och allt är fint efter gårdagens bravader! Släktträffen var allt annat än tråkig, haha. Maten va bäst som vanligt och allt var jättebra! Tanterna var crazy as usual :P haha då menar jag morsan o dom! Det är så kul när alla syskonen träffas, för dom har alltid så kul ihop! :D bra det!!

Kvällen var väldigt lång, för det blev faktiskt efterfest hos kusinen Maria och hennes man Conny :D mkt trevligt!
Orkar inte lägga in en massa bilder just nu från det men det kommer väl senare eller nåt. Här är iaf en bild på oss..jennis outfit var lite mer elegant medans min var lite mer rockig.



Har precis satt mig med min frukost, kände att jag ville ha de lite nyttigare alternativet idag.. och då menar jag de nyttigare av toast & Oboy eller grönt te & äggmacka :) ni vet nog vad det blev :P hehe

Ska ta en välbehövlig dusch och sedan börja fixa lite med kommande veckans mat :)
Later babes!//A



Bye babes!

Nu drar vi på släktträff och det kommer bli riktigt intressant och kul :) Första gången vi har nåt sånt, tråkigt att alla inte kan vara med! Vi kommer nog inte kunna blogga mer idag men de gör ju inte så mkt. ha de så kul ikväll!



Mamma ville va me på ett kort, sötast :D




Shoppingtips!

Nail Art Pen! Grymt med pennor som man kan måla egna möster med ist för att ha färdiga motiv! Såg dessa i USA sist vi va där och blev riktigt sugna på att köpa några och nu undrar vi varför vi INTE gjorde det, suck. Pennorna är från Sally Hansen och vi hoppas på att nelly köper in dessa snart ;)




Segt!

Det va en seg kväll igår så vi tog det jävligt lugnt. Daniel sov över så jag slapp springa till honom för en gångs skull ;) Fick inte min älskade pizza som jag längtat efter så länge! Dom hade semester!?!? trööögt! Tog en kycklingrulle med annanas ist, skit gott!



Tankade ner Snabba Cash eftersom vi FORTFARANDE inte hade sett den.. hehe fyfan vad efter. Men iaf, den va INTE bra! usch och fy vad tråkig. Daniel orkade iaf hålla sig vaken och kolla klart. Själv somnade jag till 100 ggr tills jag till slut somnade helt, stendeckade och vaknade efter 2 och fick släpa in honom i sovrummet :D



Gott som fan! Njöt av en kladdkaka och bär till ;D



Vaknade vid 11 idag, skönt som fan och sova länge, det behövde vi. Har färgat mina fransar snabbt nu på morgonen, blev helt okej och de gick fort som fan så jag e nöjd. Nu äter vi frukost, fick bli en toast så man inte e för mätta till släktträffen ;D måste börja göra mig snygg och laga till maten. Skrivs snart //Jenni



Partypics del2!

More pics och en video från igår när Benny Benassi äger på scenen ;D





Naglarna blev coola, skulle nog haft svarta leopardprickar ist för vita dock. Shotten va helt underbart god, slank ner som vatten ;)




Partypics del1!

Benny Benassi @ Trägår'n var grym igår men en del saker va ju sämre än väntat kan vi ju säga. VIP banden var slut även denna gången så dom skrev VIP på våra armar, såg riktigt kul och B ut. "VIP" avdelning var typ ingen VIP avdelning eftersom vem som helst kunde hoppa över plywood skivan som va den såkallade avgränsaren. En jävla FARA är vad den var, någon jävel knuffade till oss så att vi ramlade över den och Anne fick hela armen klämd under den. Nu är hon helt blåslagen eftersom hon får blåmärken lätt och har tummen uppskuren vid nageln. Vakterna vad så jävla otrevliga, en av dom sa "jag kan inte göra nåt åt det för att jag är en jävla blatte"! EEEH SÄGER MAN SÅ?? IDIOT!

Det va skoj om man bortser från det och att få vänta på den ISKALLA bussen för dom inte vet vad VÄRME e för något och att komma hem kl 6 på morgonen! :) BRA MUSIIIK spelade han iaf!

Här får ni lite pics att glo på!







Kommer mer bilder senare, orkar inte göra för långa inlägg. :) skrivs!



Duktiga flickor!

Det e jävligt gött och ha de gjort nu iaf ävn fast man va seg i kroppen för att storhandla.. guuuud vad svag jag va när jag vaknade, hade inte ätit på jag vet inte hur länge så jag bara skakade i hela kroppen. Aja nu e de gjort som sagt ;D Måste säga att dom där kärringvagnarna äger! Vad skulle vi gjort utan dom när vi inte har bil och ska storhandla. Bära typ 2 tunga påsar var? NEJ TACK :D allt går så smidigt och lätt me dom! Twins <3 kärringvagnar



Köpte även ingredienserna till de vi ska ha med oss imorrn till släkträffen. Blir sååå sugen när man känner lukten av basilikan, de kommer bli grymt gott eftersom jag e så jävla grym :P hehe



Har precis duschat.. fortf seg men jag o min darling ska ut på en lite promenad för att hyra film och köpa pizza, guuud vad gott de ska bli, inte ätit pizza på ganska länge nu ;D duuuktig av mig men idag e det en "bakisdag" även fast jag inte e bakis så unnar jag mig det idag hehe. Skrivs//Jenni



6 tips för starkare hår!



1. Är rätt!
Ett torrt, glaslst och slitet hårsvall vittnar om en slarvig kosthållning och för lite sömn – så vill du ha blankt och starkt hår är häsosamma vanor A och O. Intaget av folsyra och B-vitamin har stor betydelse för hårets kvalitét. Kisel, som du hittar ibland annat sallad, jordgubbar och solrosfrön,hjälper kroppen att producera nytt och friskt hår.

2. Packa in!
Nej, ett kräset hårsvall kräver mer än bara schampoo och balsam. Investera därför i en inpackning som passar din hårtyp och packa in en gång i veckan.

3. Rätt ska vara rätt.
När det är dags att köpa schampoo och balsam är det viktigt att köpa rätt produkter. Ett slitet och frissigt hår mår inte bättre av ett schampoo för fett hår, satsa istället på ett schampoo med reparerande egenskaper.

4. klipp regenbundet
Eftersom de kluvna hårtopparna bara blir värre ju längre de slits gör du rätt i att bli av med dem regelbundet hos frisören.

5. Borsta inte blött hår
Borstar du håret när det är blött bryter du lätt av hårstråna. Vänta tills håret har torkat – och kamma försiktigt med en bredtandad kam vid nödfall

6. Skydda håret
Var noga med att skydda håret från påfrestande faktorer som sol och varma stylingverktyg. Investera i en solskyddsspray för håret och ha som regel att alltid grunda med en värmeskyddande produkt innan fön och plattång åker fram.



Uppdrag inför släktträffen!

Imorrn ska vi ha släktträff! Alla kan ju självklart inte komma eftersom större delen bor i Finland men vi som bor i sverige ska iaf träffas! Våran moster som bor i Sandared har hyrt en stuga där ute som vi ska hålla till vid och alla har fått ett uppdrag att ta med sig mat. Vi fick uppdraget att ta med mozarella och tomatsalla. Gottis!



Så här gör du:
Skiva tomater och mozzarella i ½ centimeter tjocka skivor. Arrangera tomater och mozzarella på ett fat, häll över olivoljan och droppa på balsamicovinägern. Krydda med lite gourmetsalt och svartpeppar. Garnera med basilikabladen.

Nu ska vi försöka få i oss mat och duscha sedan måste vi iväg och storhandla mat inför veckan! Skrivs senare!



Satisfaction!

Nu drar vi och förfestar innan vi åker till GBG för att festa loss med Benny Benassi o resten av gbg! Blir en låååång natt! Skriver när vi kommer hem runt 6 imorrn bitti ;P





Inför...

Vi har exprementerat! Vi försökte oss på lakrisalshotten! Har inte smakat än men vi ANTAR att den är god för lakrisal kan väl inte bli äckligt?? Gjorde enligt receptet vi hittade för nån vecka sedan. Blandade socker, vatten och lakrisal och kokade upp det, sedan blandade vi de med spriten.



Nu får det stå och svalna i kylen tills det e dags att dra! Betyg på smaken kommer imorrn ;)



Köpte två puder från H&M, det måste man ha så man inte glänser som ett flöt om man dansar mycket. Våra har konstigt nog spruckit i bitar, haha antar att vi tappat väskan ett par ggr för mkt ;P Lakrisalshot och lemon gold med kolsyrat vatten att dricka tills ikväll. Perfekt!



Till sist vill vi bara säga; TACK GODE GUD FÖR SOL! Trodde det skulle regna hela jävla dagen och kvällen men icke :D så nu blir det ännu roligare att gå ut! Skrivs om en stund igen!



Dagens tips!

Vill tipsa er om våra favvo lösögonfransar nu när helgen närmar sig o allt ;) Tycker verkligen om dessa! Vet att många använder hela lösögonfransar men vi tycker att det e jobbigare att ta på och ibland kan de se för fake ut, men vissa gillar ju som sagt de, smaken e som baken ;)


Tippar är verkligen jätte lätta att ta på, och så kan man lägga så många/lite man vill beroende på hur man vill att ögat ska se ut just den kvällen. Ser väldigt naturligt ut! Dom halva remsorna har blivit en stor favorit nyligen! Hittade dom på Kicks första gången och tänkte att de skulle vara kul o testa eftersom vi inte använder hela fransar och reslutatet blev verkligen jätte snyggt och nu är vi fast! Ögat blit jätte snyggt! Finns olika varianter tex. tätare och tjockare fransar.



Kvällens partyoutfits!

Vi kan inte bestämma oss för vilka skor vi ska ha på oss ikväll när vi skakar rumpan till Benny Benassi! Hmmm, tänker lite så här att "marble"skorna är lite mer "grrr" och passar bättre till klänningarna, men vi vet inte? Vad tycker ni andra? Måste ha bestämt oss när vi kommer hem så nu ska vi sitta o fundera lite. Naglarna kommer vi självklart matcha med mönster ;)




Minska risken för HIV med salva

En ny typ av underlivskräm ska minska chansen att drabbas av HIV.



900 personer testade nyligen den nya krämen som sägs vara så effktiv att den mer eller mindre halverar risken att drabbas av den dödliga sjukdomen HIV. 

Krämen, som appliceras
före och efter samlag, har visat sig vara mycket effektiv enligt undersökningen. Hos de 900 personer som testade salvan under en längre period visade sig smittorisken minska med hela 54 procent för de personer som var nogranna med insmörjningen.

Hiv-doktorn Kevin Fenton
gick nyligen ut med buskapet att det är brådskande att hitta nya metoder att skydda, framförallt kvinnor, att drabbas av sjukdomen i BBC och detta är ett steg på vägen.

En glad överraskning
som kom med undersökningen var även att krämen minskade risken för att drabbas av herpes med 51 procent.

Undra HUR dom testat och kommit fram till detta, finns säkert många sätt att testa på men den mest effektiva vore ju att en av dom ligger med en HIVsmittad, och vem i hela världen hade velat göra det frivilligt för en undersökning. Bluff eller mirakelkräm, det åretstår att se när nån kommer och säger att dom legat me nån med HIV några gånger o inte blivit smittade.



SLUTREA!

Missa inte slutrean på nelly.com! Allt är sjukt billigt!




Oh no!

Oh no! Kände hur den smög sig fram inatt, den jävla träningsvärken.. Det är inte så jätte farligt än men det lär väl vara värre imorrn antar jag! Usch o fy för träningsvärk men de känns bra att känna hur hårt man tränat ;) Finns ett "Oh no" till! Vädret.. vilket skitväder vi har idag!! Aja vi är iaf förberedda med gummistövlar och stort parraflax.



Anki hälsade på nu på morgonen innan vi gick till jobbet. Det va mycket trevligt med en snabbvisit, hon skulle hämta Carls skor vi köpte till henne för han åker ju hem till Oslo idag, men som tur är stannar Anki fötalltiiid moahahaa ;)

Jaja lugnt o skönt på jobbet så här på morgonkvisten. Detta är ju våran "fredag" eftersom vi tagit ledigt imorrn hihi skrivs!//J




Take care..

Gillar när man får sånna dagar ibland att man kan ta hand om sig själv lite :) "alonetime" typ. Har dock inte varit heelt själv ikväll...Tindra har hållt mig sällska! Och hon duger mer än väl ;P hehe



Anyway..har under kvällen nu bara chillat, nah jag har förberett lite inför imorrn kväll typ? Har epilerat mig och sedan testade jag att färga ögonfransarna med den nya färgen vi köpte här om dagen. Vet inte om jag gjorde fel eller vad det var, men det gav inte det resultatet jag va ute efter.. gjorde som det stog att man skulle göra. Har aldrig misslyckats innan iofs när jag använt den från depend.



Alltid osminkade bilder på kvällarna :P ska iaf testa att färga dom imorrn igen med den nya..eller så kör jag på depends, vet ju att det funkar bra iaf! Nagellacket ska bort nu me innan skönhetssömnen, för imorrn ska dom målas om..grrr, vad snyggt det kommer bli! Ska matcha det till partyoutfiten ;D

Skrivs babes!
XoXo//A




Mat & Träning 10.07.21

YEEEY! då har vi nu båda varit på pumpen tillsammans för första gången på..vad blir det nu? 2,5 vecka? mer nästan..tror jag, hehe

yeye, det var gött iaf! Jag(anne) Som var på det igår också har ju träningsvärk så jag fick ta av lite vikter idag, vill ju kunna gå imorrn..men jag har nog ändå tränat bort lite av värken iaf. Jenni vågade inte riktigt lägga på som hon brukar..men det är ju inte så konstigt..hon vill ju inte klaga imorrn som jag har gjort idag :P haha



Innan pump passet så sprang vi lite på löpbandet..Jennis kommentar var typ: jag kännde att det guppade lite mer än vanligt där bak :P hahaha! därför gick vi även in på gymmet efter passet och körde lite extra innelår och utsida + rumpa. VÄÄRT! ;)

Jo..o sen har vi maten då..

Frukost: Havregrynsgröt och mjölk. As usual..lär väl tröttna snart :P haha
Mellanmål: Knäckisar med avokado och grönt te..det blir det ofta denna veckan, nästa vecka blir det annat :)



Lunch: Kycklingfilé & broccoli..skulle varit med keso men minnet är inte alltid på topp så den glömdes hemma..
Mellanmål: Hallonsmoothie

Och nu sitter jag här med min Tonfisk med fetaost, cp-gott! Jenni äter väl desamma nu tror jag och även lite nudlar..det var det hon hade med sig till pojken iaf :) sen skulle han kanske laga mat..men aja.

Vet inte om jag ska få i mig nåt mer ikväll..jorå, tar nog en proteinshake sen..så att jag inte dör av hunger innan frukost :P som jag höll på o göra nu efter träningen. uscha! hehe

Ha det nice everyone!//A



3 snygga!




Dagens fotning

En av favvomodellerna Sara Tun är här idag och fotar för fullt! Alltid lika snygga bilder när hon är här, fort går det oxå :)



Fotade oxå lite idag på förmiddagen, skor as usual :) Blev positivt överraskade när vi såg den nya detaljen på skolådorna. En mun med NLY logga, riktigt snyggt faktiskt!

Allt går bra för övrigt och de flyter på bra med bilder.. Inte långt kvar nu tills vi slutar som tur är.. det är ju så jäkla varmt idag! :) skrivs senare!



Dagens tips!

Vill tipsa er om våra två absoluta budgetfavorit mascaror. Kallar dom budget med tanke på att det finns så mycket dyrare varianter som tex, lancome, dior osvosv. Dom är nånstans mittemellan tycker vi :)


Den absoluta favoriter är helt klart Max Factors Masterpiece max! Den ger fylliga och fina fransar utan att klumpa. På andra plats kommer Maybellines Define a lash som inte heller klumpar och ger bra volym men den ger snäppet mindre volym än masterpiece. Använt maybelline sedan vi kom hem från USA. Köper  alltid med oss ett par stycken när vi är där eftersom dom är så jävla billiga :D Nu har vi iaf bytt tillbaka till max factor iaf and we love it! Har ni inte testat den så gör de nu!



Så snygga är vi!

Ny undersökning visar vart Sverige hamnar på "snygglistan"



Svenskarna är kända
i världen för sin skönhet. Men vi är inte tillräckligt snygga för att toppa skönhetslistan. I alla fall inte om man frågar britterna.

En brittisk marknadsundersökning
från företaget OnePoll avslöjar att amerikanskarna anses vara allra snyggast. Framför allt lär det vara vackra Hollywoodstjärnor som fått britterna att välja USA.

På andra plats
hamnar Brasilien, landet som gett oss supermodeller som Gisele Bündchen och Adriana Lima.

Spanien kammar hem
tredjeplaceringen, medan Australien och Italien hamnar på fjärde respektive femte plats. Först på sjätte plats kommer Sverige, skriver Aftonbladet.

Tio-i-topp-listan
rundas sedan ut av England, Indien, Frankrike och Kanada.

Tycker faktiskt inte att USA har dom snyggaste kvinnorna. Brasilien borde ligga på plats 1 om något och det är nog enbart tack vare alla snygga kändisar USA kom på första plats :)



Vardagsmakeup!

Det ska fan gå fort på morgonen. Orkar inte stå framför spegeln och slösa tid när man är trött och har bråttom :) Den bästa vardagsmakeupen är ju helt klart den naturliga looken. Det e precis de vi kör på så mycket som möjligt. Vissa dagar kanske man hinner och orkar sminka sig lite extra men vi tycker att detta räcker.


Vi kör på jordnära färger på ögonskuggan. Sedan kan man ju lägga på lite extra brun och sota till de för en mer festlig makeup på vardagen ;) Tycker det är fräschast med bruna toner annars kan de lätt se ut som om man ska på fest eller se för hårt ut. Finns ju en hel del tjejer som slänger på 100 lager varje dag och de fattar inte vi hur man orkar eller vill... vi tycker iaf inte att det e så snyggt. Vissa passar ju i mer och andra i mindre smink, det är ju så olika. Vi kör inte med nåt lager foundation på huden, det räcker med lite mineralpuder just nu iaf! Lätt och snabbt ska det vara som sagt ;)



My love!

Behöver jag säga nåt mer!?







Mat & Träning 10.07.20

Frukost: Havregrynsgröt och knäckebröd as usual.
Mellanmål: Avokado på knäckebröd och grönt te
Lunch: Egengjord räksallad med vitlöksås, ägg, feta, isberg, rödlök, gurka och tomat.



Mellanmål: SMOOTHIE ;D vi älskar smoothies så vi dricker dom NÄSTAN varje dag. Naturell yoghurt sägs vara bra för vikten och magen, dom med bär i har massa socker så gör den hellre med naturell. Idag blev det mangosmoothie som görs på mango, banan och yoghurt.

Träning: Anne träna ett hårt pass pump och springer på löpbandet efter passet. Själv får jag inte, ont i halsen men ska försöka få så mkt träning jag kan hos Daniel ;P //J



Det suger...

Jag ville bara säga att det verkligen suuuger att jag har ont i huvvet o halsen. Man blir mer irriterad och får mer ont i huvvet när man stör sig oxå så nu ska jag sluta me de. usch. Jag vill kunna träna.. eller kan kan jag väl men man ska INTE göra det. Tränade när jag va lite krasslig och hade ont i halsen en gång, fick ännu mer ont och fortsatte att träna tills jag fick as ont i hjärtat och inte kunde träna på nån vecka, hehe det misstaget gör jag nog inte om. Förhoppningsvis e de borta tills imorrn för det har redan blivit bättre. Vill iaf träna ppump EN GÅNG innan helgen o imorrn e min enda chans. :)



Anne är iaf på gymmet o pumpar för fullt.. hon får väl träna lite åt mig med. Sedan ska hon iväg o hälsa på en vän. Själv har jag precis tagit en snabbdusch och ska jag till min älskling alldeles strax o stannar över natten as usual dessa veckor han jobbar dag. Man måste ju passa på ;) Som ni nog fattat har har inget internet längre så kan inte blogga när jag e där men vi skrivs ju imorrn ist ;) Tar på mig mitt favvoläppglans från viva la diva och drar! see ya //Jenni



Effektivt som fan!

Vi åkte hem, bytte kläder eftersom det blev bättre väder än väntat, diskade, damsög en del av lägenheten OCH tvättade två maskiner. HAHA vilken effektiv lunch vi hade idag! Fanns inte så mycket och göra på jobbet så då passade vi på o ta en timmes lunch och åka hem o göra nytta ist. Nu slipper vi ju allt de när vi kommer hem! Har iofs två maskiner kvar att tvätta och måste dammsuga vardagsrummet och köket.



Har ju lite andra planer och vill inte sitta fast hemma med massa sysslor. Nu drar vi hem och fortsätter iaf! skrivs senare!




Vill ha!

Drömskorna just nu, looove this style. Det är tråkigt att man inte får vara med och tävla! Vi gjorde tre par som vi skulle vilja ha gjorda endå och det e precis det vi ska försöka med :P hihi tycker dom e grymt snygga iaf och vill ha dom i både öppen och stängd tå så man kan ha dom till hösten ;)



Gjorde den vita med lite lägre klack för att se hur den ser ut, blev snyggt o kanske e jobbigt att gå med för höga klackar hela tiden. kilklackar äger just nu! <3



Random shit..

Tisdag..en bra Tisdag än så länge iaf.. har varit inne i studion idag igen, fotat av lite jenas och skor. Hade dock inga favvisar idag :|





Hämtade våra ordrar idag, så idag blir det ögonfransfärgning iaf ;) och får väl hoppas att Anki kommer och hämtar sin present till sin man snart :)

För nu blir det lunch, är megahungriga! Händer inte mkt mer för övrigt..kikar på lite modellförslag iofs, hittar massa fina tjejer man skulle vilja ha hit på fotning :D

Later babes!



Mindre fet hy i tio steg

Fet hy åldras inte lika snabbt men kan vara nog så besvärande. Dessa tio steg motverkar problemet och ger en frisk hy utan snabba tillfälliga resultat eller dyra produkter.

Fet hy uppkommer genom överproduktion av fett från talgkörtlarna. Hyn blir blank och oljig ofta med förstorade eller svarta porer. Akne och pormaskar uppstår lätt genom talgkörtlarnas utgångar kan täppas igen av fett och döda hudceller.

Fettet som produceras skyddar hyn effektivt och hyn åldras långsammare och förblir slät länge. Fet hy kan ändå vara besvärande och dessa tio steg hjälper till att minska problemen utan att stressa och torka ut huden.

           

1. Torka inte ut huden
Undvik helt att torka ut huden. Huden försvarar sig genom att producera mer fett och en ond cirkel skapas. Försiktighet krävs med tvål, ansiktsvatten och annat som kan verka uttorkande.

Både bad och dusch kan verka uttorkande på huden. Försiktighet krävs därför för att inte huden ska stimuleras till att producera mer fett. Om du badar bör du tillsätta en matsked olivolja vilket dessutom verkar rengörande.

2. Rengör huden rätt
Tvätta huden med en skonsam tvål eller rengöringslotion två gånger dagligen. Dessa ska ha ett lågt pH-värde (4,4 - 5,5) och inte vara uttorkande. Kontrollera att de innehåller fuktgivande ämnen.

Tvålar med mjölksyra är en bra val för hy:

  • Mjölksyra hjälper till att lösa upp fett på huden.
  • De har en lätt egenskap av peeling och medverkar till att lösa upp pormaskar.
  • Mjölksyra är sur och verkar antibakteriellt. Därigen motverkas akne.

3. Återfukta alltid huden
Fly från allt vad feta krämer heter. En fet kräm som täcker porerna är dålig för fet hy. Även sådant med mineraloljor som vaselin och paraffin ska undvikas.
Använd istället en fettfri återfuktande gel. Genom att återfukta huden luras den inte till att producera mer fett. Huden blir mjuk men utan att porerna täpps igen.

4. Aloe vera mot fet hy
Aloe vera har en god effekt på fet hy och bör alltid försökas. Det köttiga innehållet i armarna lugnar irritationer, får bort det oljiga utseendet, återfuktar huden och motverkar ofta akne.

Färsk aloe vera kan användas direkt på huden före fuktkrämen och behöver inte tvättas bort. För den som inte vill använda färsk aloe finns både tvål och återfuktare med aloe vera i.

5. Skrubb och peeling rengör på djupet
Gör en djuprengöring en till två gånger i veckan och se till att massera huden noga för att få igång cirkulationen. Gör rengöringen med en peeling eller skrubb.

En djup rengöring får bort döda hudceller, smuts och överskotts olja från huden och motverkar pormaskar och akne. Var noga med att återfukta huden efteråt och undvik den känsliga huden runt ögonen.

6. Ansiktsmask mot fet hy
En ansiktsmask mot fet hy görs en gång i veckan. Du kan köpa en färdig mask eller blanda en själv. Bra ingredienser i ansiktsmasker för fet hy inkluderar:

  • Kaolinlera är den kanske bästa basen till en ansiktsmask för fet hy. Kaolinleran rengör hun, absorberar fett och talg och förminskar porerna.
  • Havregryn är bra mot fet hy. De tunna fleromättade oljorna är välgörande för hyn.
  • Juice från citrusfrukter är utmärkta.
  • Jordgubbar verkar sammandragande och motverkar fettbildning.

7. Rätt kost
Sebum, som är ett fettämne, finns i all hud för att skydda den. För hög produktion av sebum ger fet hy. Kosten kan spela in i produktionen av sebum även om hårda bevis för det saknas. Märker man själv att något orsakar problem undviker man det.

Viktigast är snarare att äta en allmänt god kost med alla näringsämnen. En del livsmedel kan vara bra att få lite extra av. Fet fisk rik på omega-3 är bra att se till att få i sig tillräckligt av eftersom den är viktig för hyn. Pröva gärna ett kosttillskott med fiskolja några månader och se om det har en effekt.

Pröva gärna att äta näringsjäst ett tag. Brist på B-vitaminer kan skapa problem med hyn och kanske särskilt B2-vitmain kan tänkas ge fet hy. Överdrivna tillskott av enskilda vitaminer har däremot knappast någon positiv effekt på hälsan.

8. Skydd vid träning
Motion är bra för hela kroppen och det är utan tvekan bra för hyn. Har du fet hy blir den ofta lätt irriterad vid träning p.g.a. svett och öppna porer. Det kan förvärra de problem som fet hy ger.

Var försiktig så att du inte rör den irriterade hyn. Förebygg med en fuktighetsbevarande kräm före träningen. Tvätta hyn efteråt med en mild tvål enligt tidigare. Återfukta efteråt med en fuktighetsbevarande kräm.

Under träningen kan du ta med ett ett starkt te gjort av rooibos och kamomill. Det kan du fukta huden med för att lindra irritationen.

9. Koppla av och undvik stress
En hög stress nivå gör att huden producerar mer fett och oftare blir irriterad. Är stress ett problem i ditt liv bör du försöka göra vad du kan för att minska den.

All träning är bra mot stress. Avslappningsövningar, yoga eller qi gong är fler sätt att hantera stress på.

10. Infusioner av örter
Flera örter finns som är utmärkta mot fet hy och de är dessutom mycket prisvärda. Att koka ett starkt te av kamomill, rosmarin och citronmeliss kan försökas och har ofta en god effekt.

Kamomill verkar lugnande, hämmare tillväxt av bakterier och hämmar inflammationer. Den är mycket bra vid oren hy. Citronmeliss är lätt antiseptisk men får också huden att kännas fräsch. Rosmarin motverkar bakterier och motverkar ofta tydligt fet hy.

Vi har fet/blandad hy och det kan vara jobbigt ibland när man glänser. Det finns ju puder men man vill inte proppa igen porerna helt o hållet. Det bästa är ju som de står längst upp att fet hy åldras långsammare, kanske därför vi ser så unga ut? ;P




Skönhetssömn

Att det ska vara så svårt att gå och lägga sig i tid?! Vad e de som hindrar en egentligen om man tänker efter? Det är ju jag själv antar jag, vad annars lixom :P blir så sur när jag väl bestämt mig för att sova tidigt och man är as trött men endå går o lägger sig efter 11 när man ska upp strax efter kl 6.



Har alltid haft som mål att sova minst 8 h om och det e då jag mår som bäst! Sägs ju att man iaf ska sova minst 7-8 h per natt. Sov alltid typ 8-9 h innan om inte fler timmar men nu vet jag inte vad som hänt. Måste bli hårdare på de där känner jag.. det tar ju på krafterna att alltid lägga sig sent och va trött under dagen. Kanske därför jag fått ont i halsen nu oxå o inte kan träna för att jag sover för lite? hmm aja ska iaf skärpa mig i framtiden och släppa allt o bara gå o lägga mig oavsett vad. Behöver min sömn för att inte vara grinig! :P



Anne kunde inte heller sova så tidigt som hon hade planerat igår... Tindra gjorde nåt äckligt igår kväll som vi inte riktigt vill gå in på detalj på men anne va tvungen att städa. Tindra satt och skämdes och glodde på henne medans hon skrubba. haha skrivs//Jenni



Anti!

Det brukar väl vara så att man ofta är väldigt anti måndagar..det brukar man vara på söndagar typ, när man vet att måndagen närmar sig. Kan kanske säga att man var lite anti igår..men idag har det inte varit någon fara alls :) Den har faktiskt varit bra.. och måndagen är ju snart slut ändå :P hehe

Det ända man är lite anti på idag är ju att Jenni blivit lite småsjuk, fick ett mms innan där det stog att hon frös, hon skickade även en bild som såg ut såhär. stackaren, får hoppas att det är bra imorrn!



Har för övrigt testat ett nytt schampo och balsam från TREssemé, dom gröna anti-breakage. Har testat dom blåa och dom gula, och vi bara ÄLSKAR dom blåa! våran favorit! Kan säga att Anti-breakage luktar gott, det gör alla TREsseme, men det här balsamet luktade lite extra gott och håret blev jätte lent direkt efter. Får se hur håret är imorrn när man vaknar, hoppas på att det ska vara finfint. Man brukar känna rätt fort om det är nåt att ha.



Ne, nu ska jag ta mig till min uuunderbara säng. För en gångs skull ska jag komma i säng i tid..ja! det finns en bra tid när man jobbar.. inte för tidigt, men inte för sent :P

Så ha det gött allihopa! Skrivs imorrn ;)
XoXo//A



Mat & Träning 10.07.19

yes oh yes..så jävla värt! kom precis hem från gymmet. Kändes huuur bra som helst att vara där igen, efter nån veckas uppehåll. Jenni har inte kunnat träna idag, jag tränade själv. Det var ett hårt pass som bestog av: uppvärmning = Krosstrainer och löpband 30 min, ryggträning, baksida lår, insida lår och utsida + rumpa. Sedan blev det magövning på gymboll! nu är jag slut..för man slöar ju inte direkt ;P

Vad har vi då fått i oss en måndag som denna? stardard för oss är ju att en vardag ska vara nyttig :)

Frukost: Havregrynsgröt med knäckebröd och mjölk..och våra vitaminer då :P
Mellanmål:  2 tunna knäckisar med avokado + grönt te.
Lunch: Räksallad + vatten





Mellanmål:
Blåbärs-smoothie
"Kvällsmat" Jenni: 2 egengjorda hambugare. Anne: Proteinshake.

Sen blir det väl som vanligt en kopp grönt te med soffmys :)
That's our shit!

Later babes!//A



Jogga dig iform!

Att jogga rätt är inte det lättaste. Därför får ni en listat på de 5 vanligaste misstagen. Läs igenom dem, sedan är det bara att hoppa i löparskorna och ta en runda i solen.



1.
Springer du snabbare än vad konditionen tillåter är det vanligt att drabbas av håll och kramp. Det gäller även att ha rätt teknik vilket inte är det lättaste. Undvik att springa på tå, det kan leda till skador och värk i musklerna.

2. Knyt inte skosnörena för hårt. Man kan drabbas av benhinneinflammationsliknande värk på underbenens framsida och kramp i fötterna, det beror ofta på att joggingskorna snörts för hårt.

3. En otränad kropp bör inte tvinga sig själv att springa för långt. Att ta sig vatten över huvudet i början resulterar ofta i att kroppen protesterar i form av skador, värk och nedsättning av immunförsvaret. Spring kortare sträckor, 4-5 kilometer räcker alldeles utmärkt, därefter kan du öka distansen.

4. Du får inte bättre resultat för att du stressar fram. Tre träningspass i veckan räcker till en början, därefter kan du successivt öka antalet pass.

5
. Många som börjar jogga väljer även att gå ner i vikt. Många gör även fel och hetsbantar för att tappa kilon, vilket gör att du snabbt drabbas av energibrist och inte orkar träna. Välj istället att äta sunt i normala portioner. På så sätt orkar du ta i hårdare och får snabbare resultat.

Vi tycker att det e den bästa träningsformen, att jogga, gå och springa. Tränar hela kroppen på en o samma gång. Är man för lat (vilket vi är lite då o då) någon dag och inte orkar springa kan man gå ut o gå eller jogga, de gör ju lite nytta iaf, ;D



Girls rules!

Wohooo, vilka glada nyheter vi fick precis! Anki som är våran bästa vän sedan barndomen har varit i gbg för att få reda på skönet så sin andra lilla bebis ;D o det blir en liten flicka!! <3 Hade ju inte spelat så stor roll om det blev en pojke, hade varit lika glada vilket som men det ska bli skoj med en flicka till så blir det stora och lillasyster med liten ålderskillnad ;)

Köpte även dessa till anki som en liten gåva som hon ska ge till sin man Carl ;D varsågoda!

 




Dagen tips!

Frans och ögonbrynsfärg! Det får blir dagens tips eftersom vi själv klickade hem swiss O-par's i färgen svart från nelly.com! Det är säkert jätte många som redan färgar fransar och ögonbryn och vi har gjort det innan men tänkte färga fransarna nu igen. En jävla bra grej faktiskt eftersom vi har väldigt ljusa fransar. Man ser mindre "naken" ut ifall man färgar dom, dels för att man får färg enda ut till franstopparna där dom är som ljusast och så blir dom ju mörkare intill kanten så ser det lite mer sminkat ut.




Nyhetsbrev v.29

Gillade detta block i nyhetsbrevet lite extra..kanske fattar varför? ;P Det är ju vårat ass på, haha...nerå!



Leggings har alltid varit och kommer väl fortsätta vara en stor hit! we like iaf!! klicka på bilden för att se hela brevet!



Typiskt...

Hann tom ta lite bus-bilder innan jobbet idag konstigt nog :) Brukar alltid få så bråttom annars! Hur som helst.. det är så typiskt att jag (jenni) ska få ont i halsen under natten nu när Annes halsont gått bort. Vi som tänkt träna hårt som fan måndag, tisdag och onsdag! På torsdag hinner man ju inte när man ska iväg till gbg o festa loss ;)



Aja ska iaf se hur halsen känns i slutet på dagen, om de inte gör ont lär jag springa röven av mig på gymmet efter alla dessa jävla uppehåll vi haft de senaste två månaderna :P Time to work out o få tillbaka den snygga kroppen igen ;)

En jääävla chill dag på jobbet, bara så ni vet ;) skrivs//J




Designa din egen sko!

Nu har nelly.com ännu en rolig tävlig där du ska designa den snyggaste skon och få den tillverkad ifall du vinner! Ni minns väl bikinitävlingen? Hur kul som helst att designa skor, testade den nyss men vi får ju inte vara med o tävla tråkigt nog men det e alltid skoj att leka lite o se vad man får fram! ;) LYCKA TILL!



Min "whatever"-design för att se hur det funkar, ganska snygg iofs! hehe klicka på bilden för att komma till sidan där du kan designa din sko! GOGOGO!!



The problem is..

Att man ska ha sånna problem hela tiden.. haha ne nu är jag bara löjlig! Kom bara att tänka på det nu att vi har lite "skoproblem" inte för att för många par är ett problem, men att vi inte vet vart vi ska lägga alla just nu. det senaste har vi bara typ köpt nya skor..det är det enda vi köper nu ju? Kommer vi hinna använda alla? I don't think so iaf!





anyway..fick "städa" till garderober IGEN..vid skoavdelningen, plockade bort några denna gången me..men dessa ska denna gången ges bort till våran moster...tror jag. hehe Nån får ju nytta av dom iaf :)



Söndagen har för övrigt varit VÄLDIGT bra ;) don't need to say more.
Ny vecka imorrn med nya utmaningar och nya tag!

Nu ska jag få en riktigt god natts sömn..Ha det gött!
XoXo//A



Viktigt med bra munhygien!

Det är så jävla viktigt med bra munhygien. Finns inget osexigare än dålig andedräkt så om ni har de.. gör något åt det NU! Så här sköter iaf vi våran mun o tycker den e jävla fräsch faktiskt ;P



Tandborste med tungskrapa är att föredra, det finns så mycket bakterier på tungan som kan leda till dålig andedräkt! Köpte en ny tandborste i samma modell igår.. den ska ju bytas ut med jämna mellanrum.

Det finns skit mellan tänderna som oxå måste bort som inte går bort med tandborsten, använd tandtråd för friskare tänder och tandkött! Bi använder Plackers Grip för att den har bättre grepp och är lättare att använda mellan tänder längst bak.

Ett vitt leende tackar väl ingen nej till? ;) pepsodent white now är ett bra alternativ om man kanske vill ha lite vitare tänder. Finns ju ganska många tandkrämer som sägs ge vitare tänder men nu ska vi iaf testa denna. Köpte den igår och betyg kommer givetvis när vi testat! ;)

Till sist har vi munskölj, tar bort resten av alla bakterier, skyddar tänderna och ger fräsch andedräkt. Vi gillar FLUX eftersom den rekommenderas av tandläkaren och har hög flourhalt. Dentan (som vi oxå använder ibland) är ett väldigt bra alternativ för att skydda tänderna, båda finns på apoteket.

Sedan har vi ju SB12 för dom med dålig andedräkt, finns i lite olika varianter så vill man ha både bra andedräkt och skydda tänderna skulle vi nog rekommendera den med flour i :)




Gör det ändå..

Vad är det för dumma bestämmelser vi har här i huset..att man inte får tvätta på söndagar!? det är ju ffs den bästa dagen att tvätta på typ?? yeye vi gör det ändå :P hehe hade så mkt efter Finland så vi orkar inte ta ALLT på tisdag när våran riktiga tid är..



Seg maskinen tog as lång tid på sig, fick fan sitta o vänta till och med. blä på den ena :P hehe

Yeye, nu ska jag iaf ut en liten stund med Anki & Tyra.. Tog faktiskt på mig "träningkläderna", vet inte varför men. Tänkte ta på min mina reebok runtones också och låta dom göra mig ännu snyggare ;P och JA! dom funkar..för er som inte sett inlägget om att dom faktiskt ger resultat :P hehe



Bye babes!//A



Dagens tips!

Har provat många olika deodoranter, men många håller ju faktiskt inte vad dom lovar, du ska vara torr hit och torr dit..och massa annat snack, hehe

Men för några veckor sedan köpte vi den nya från Garnier, "Garnier Mineral Deodorant" Vi köpte iaf den som heter "Ultra dry", orka svett lixom :P



Den får vääldigt bra betyg av oss, den håller dig faktiskt torr! Den har en liten "absolut torr" effekt över sig, sen luktar den fräscht me. Den finns i många olika sorter typ som sensetive osv.




pix 10.07.17

Är lite besviken på vädret just nu..visst är det varmt men molnen har tagit över himlen just nu.. :( Hade sett fram emot en heldag på stranden faktiskt. men aja, man kan itne alltid få som man vill!?

Här är lite bilder från igår, när jag var i VBG, en jäkligt mysig kväll måste jag säga! :)



"smakade" på dom nya rosévinerna vi köpte..på väg till Vbg i bilen :)



Det avr sjukt bra väder hela kvällen, jättemysigt :) Gulligt att det var ett "band" med gamlingar som spelade på stranden :)









Det var maaassa folk överallt, det är så mysigt i Varberg på sommrarna :) loves it!



Tessi "råkade" få med sig favvisen Salmiakki ;P Så vi tog la oss några shots på vägen hem! hehe :P



Var i Borås vid halv 2 igen typ, så jag o tessi hälsade på i stan en snabbis.. inget speciellt dirr, men det avr trevligt :)

Ne om man skulle ta och hitta på nåt vettigt nu då? frga är vad..
Later babes!//A



Så jävla gött

Den perfekta myskvällen om man bortser från en liten detalj! Vart fasen är sladden till ps3 kontrollen??? Helt borta när man väl behöver den! Vi har letat överallt men ingenting. Skulle kolla på den sista av dom 3 filmerna vi hyrde igår, "Edge of darkness" men det gick inte så vi får spara den tills imorrn.



Old dogs va riktigt rolig och The Informant va så jääävla boring!



Som ni ser, en jävligt mysig kväll. Tacos till att börja med, sedan frukt, fondue, mosserat vin, naturgodis och chips i den stora goa soffan som vi bara ääälskar ;)




Lite irriterande...

Det är liiite irriterande att vara både mätt och trött en lördagkväll. Jag o min älskling som planerat massa gott till kvällen som tex tacos, vin och chokladfondue. Men det blev en väääldigt sen frukost idag tack vare att vi sov så länge. Det va iofs bra för jag var och är väldigt trött fortf. :/ boring!

Daniel tog mig till storsjön en sväng för första gången, aldrig varit där med honom eller någon annan konstigt nog. Det ligger inte så långt bort och det är en väldigt fin plats, stor som fan oxå. Får åka dit o grilla osv nån gång känner jag, perfekt för det, fanns massa bänkar o grillplatser och fin strand.



Åt en jävla go toast med pucko vid typ 5-tiden.. innehöll senap, ketchup, ost, tonfisk, rödlök och fetaost. Kanske inte så konstigt att man inte är hungrig nu men vi MÅSTE äta lite av de vi köpt, kommer vara grymt gott ju! Men iaf, nu sitter vi här i min fetingsoffa, med varsinn öl och dator för att fördriva tiden ;)

Skrivs senare babes//Jenni




VBG & Rosé

Ett, två, tre..fanta & rosé..ne usch :P



Nu drar jag till Varberg med Tess och andra..vet inte riktigt vad planerna är men whatever, lär bli trevligt. Har tänkt att smaka på ett rosé vin ikväll iaf, nån som har snakat kanske?..får hoppas att det är gott iaf :)

Jenni takes care of the rest!

byye babes!//A



Mindre magfett med chili!

Såg en intressant artikel om magfett och chili!



Det är amerikanska forskare som har kommit fram till detta. Chili innehåller ämnet kapsaicin, som ökar förbränningen av just magfett. 80 personer fick antingen placebo eller tillskott av kapsaicin under tolv veckor. Man mätte magen före och efter, och det visade sig att de som fått kapsaicin gick ner synligt på magen.

Chili är den enda naturliga källan till ämnet, så om du vill reducera midjemåttet bör du lägga in massor av chili i din kost.

Dags att börja knapra då? :P



Dagens tips!

God lördag allihopa! Vaknade för en timma sedan typ..huvuddet känns lite tugnt faktikt. Men det var bra att man fick sova ut ett tag iaf, 12 timmar blev det typ.

Yeye, igår när jag och Tess skulle till maxi och köpa massa godsaker så kollade jag i postboxen och såg att vi fått nåt att hämta ut, vilken timing.. När vi beställde tidningen Plaza kvinna så fick man en epilator som gåva. En som vi redan använder och den är faktiskt bra..det är bra att den stödjer bröstcancerfonden me.



Just nu använder vi den från Babyliz, har haft en ennan tidigare med 2 blad som roterar..dom är ju lite effektivare att använda men denna funkar jättebra :) man är ju inte hårigast i värden precis :P haha

Alla tar bort sina hårstrån på olika sätt, antingen rakning, olika kröämer, vaxning eller epilering. Vi har valt epileringen..det gör ont i början men som med  allt annat så vänjer man sig. Så epilrera du dig inte nu...testa iaf! Det är bra och håller benen släta länge :)

Där har ni "dagens tips" :)
Ha det gött!
XoXo//A



Mange Schmidt & Vanessa falk!

Det är glassiiiigt!...Gårdagen kan beskrivas med ett ord typ..success! :D

Det är ju sommartorsdagar här och då uppträder det artister på torget och sedan även på Grand Hotell. Igår var det Mange Schmidts och Vanessa Falks tur..och även Thomas Rusiak. Vi hade turen som fick träffa dessa personer.. Mange och Vanessa iaf :D vääääldigt trevligt! Här är några bilder från kvällen.



Jenni & Tessi :)





Hennes röst är helt sick! :)







Hon gav oss minen :P hehe



Vi var lite sloow där sen för vi tänkte ju inte på att ta ett kort med Mange eller båda två, men vi hann iaf få en bild med Vanessa :D hihi

Kvällen var som sagt FAB...! har inget mer att säga om den.

Kvällen ikväll blir ju inget som den..ska typ sova nu för det blev alldeles för lite sömn inatt..

Så ni får ha det göött!!!

XoXo//A



Mat & Träning 10.07.16

Det var ju meningen att man skulle inspirera folket mot det mer hälsosamma hållet med dessa inlägg, haha men så blir det ju inte just nu iaf :P Fast sen har vi ju heller påstått att vi själv e dom mest hälsosammaste människorna..som vi skrivit innan så försöker vi vara så nyttiga vi kan på veckodagarna, MEN på helger så frossar vi i massa gottit ;P



Yeye, idag blev det en så kallad "bakisfrukost" eller vi kallar det så..våran toast är våran "dagen efter fest" mat typ :) till detta blev det päronsaft :P

Lunch: Pasta med baconsås.



Sen har det bara blivit lite mat på olika håll, Jenni har ätit en god middag hos Daniel, egengjorda hamburgare..Jag åt äggröra med skinka, fetaost, tomat och rödlök.

Och nu senare kommer det bli lite annat gottit, typ som naturgodis..nu va det så länge sedan jag åt det så jag MÅSTE få i mig lite :P hehe ska bort till maxi med Tess nu!

Träningen då?..jo det har inte blivit nåt idag heller, man ska ju inte träna dagen efter om man inte är helt 100..hehe men sen går vi överallt varje dag. Vi får mkt vardagsmotion och den är väldigt viktig..och den räcker långt för oss :)

Så, där har ni det, skrivs senare!
XoXo//A




Changes..



HELL YEAH!! Fatta att jag blev glad när jag kom in på clas ohlson på lunchen idag och såg att dom hade fått in golvfläktarna!?!?! Jag jublade inombords typ! Så NU står dom ÄNTLIGEN där dom ska, i vardagsrummet..på varsinn sida av tv-bänken. Där ska dom fläkta gött! :D

Köpte faktiskt lite annat vettigt till hemmet me, Tindra har ju tidigare "förstört" en del toalettrullar..för att hon ibland får små busryck så att hon sliter sönder toalettpappret i bitar. Så nu bytte vi ut toalettrulls-hållaren till en annan så att hon inte kan komma åt dom, gillade iofs den gamla hållaren bara för att den va så fin och enkel, men vad ska man göra? hehe





Bytte även ut tvålpumpen mot en ny, för den gamla läcker typ? lite konstigt.. men aja, den nya är av plast. Rätt bra om man råkan välta/tappa den eller nåt :)

uusch ne, nu ska jag hoppa in i duschen för en uppfräschning typ, håret måste tvättas..hehe :P
Later babes!//A



Bumpy ride!...TGIF!

Sitter på jobbet och försöker pigga upp oss själva med bra musik! Går väl sådär bra men försöka går ju.. vi får ju snart gå hem så de e lugnt. THANK GOD IT'S FRIDAY! Här får ni lite go musik som ni kan tagga till inför kvällens händelser! Blir nog jävla lugnt för våran del iaf!




Boosta din naturliga skönhet

Om du någon gång funderat på att spara in på sminket en aning så är rätta tiden nu. Möt sommaren au naturel.



Less is more

För en så naturlig look som möjligt är det klokt att lägga allt vad täckande foundation och puder heter, på hyllan. Rikta istället in dig på en färgad dagkräm. Den ger ett jämnt och naturligt resultat och passar perfekt till heta sommarkvällar!

Put some colour on it
Naturligt behöver definitivt inte innebära varken blekt eller färglöst. Efter att ha applicerat den färgade dagkrämen göre du helt rätt i att liva upp dina kinder med antingen ett bronzingpuder eller en rouge/blusher.

Att tänka på! Ett bronzingpuder appliceras på kindbenets högsta punkt med fokus ned mot kinden och ett rouge tvärtom, appliceras med fokus kring kinderna och inte allt för högt upp.

Beige i blick
Låt de färgglada ögonskuggorna ta semester och lägg istället krut på en helt naturlig ögonbas. En beige naturell ögonskugga är ett måste i varje tjejs neccessär och gör den naturella looken komplett. Vill du ändå ha något extra, välj en med lite skimmer i. Riktigt snyggt till sommarbrännan!

Se efter dina fingrar
Låt dina stackars naglar bli fria från allt vad lösnaglar och nagelförlängningar heter. Den naturella looken matchas bäst med ett par korta, välmanikurerade naglar i en pudrig färg.

Naket är underbart

Om det är någon gång du ska se till att skippa sminket helt och hållet, så är det nu. Sommarsolen sätter en härlig färg på ditt ansikte, som matchas bäst med egentligen ingenting alls. Böj upp fransarna och satsa på ett vårdande läppbalsam (med solskydd!) och du är good to go!



Trött, Tröttare, Twins..

Gårdagen va riktigt skoj och det blev lite senare än planerat så det känns ju idag! Riktigt trötta.. MEN vi orkade ta oss till jobbet i tid och vi orkade tom fota jeans nu på morgonen. Inte så jävla krävande kanske men lite jobbigt e de att byta om o posea :P




Här sitter jag, trött som ett as i min favvo sittsäck inne på foto. Ska verkligen köpa hem två st! ;D Anyway så e de gött att tiden går fort på jobbet och det är lungt som vanligt. Bilder från gårdagens bravader kommer senare, den där jävla memorystick glömdes hemma idag igen. skrivs! /J



Dagens tips!

Kan ju börja dagen med att ge er ett litet "hälsotips" :P varma dagar som denna är det bra att få i sig myyycket vatten! och vi verkligen älskar iskallt vatten med citronsaft i! Dricker det typ varje dag..



Det ska också vara ett nyttigt sätt att börja dagen på. Det ska rensa kroppen :)



"Allvarligt talat"

Allvarligt tala, nu drar vi ner på stan o har det gött!

 



Detta ska bli bra!

 




Mat & Träning 10.07.15

Kan börja med att skriva att det INTE har blivit eller att det inte blir någon träning idag heller, "ursäkt" = anne är JÄTTE förkyld och sen är det party på G :P

Frukost: Havregrynsgröt med hallonsylt, knäckebröd och ett glas mjölk.
Mellanmål: Grönt te & kesoplättar.
Lunch: Lax med broccoli & keso.



Mellanmål: Proteinshake.
Kvällsmat: Äggröra med tomat, fetaost, rödlök & skinka.



Kvällsdricka: Lakrits-shots & Cranberry vodka.

Byye!



F-ing tur!



Så här såg det ut idag när vi var på väg till jobbet imorse..man kunde ju bara ana vad som väntade lixom..himlen var helt svart typ!

Och såhär såg det ut på jobbet idag.. hehe rören höll ju inte ens!?







Och när vi gick hem såg det ut såhär...



Kom hem för en stund sedan, stannade en stund på jobbet för att göra klart det sista typ.. FYFAN vilken F-ING tur vi har med vädret nu :P

Ska göra iordning oss inför den trevliga kväll som väntar..det är ju Torsdag ;)
Later!



Så motverkar du fett hår!

Har du problem med en oljig hårbotten? Fett, stripigt hår ser aldrig kul ut. Här är några tips som kanske hjälper lite iaf.



1. Tvätta ofta
Vanligtvis brukar frisörer rekommendera att tvätta håret högst varannan dag, men har du väldigt fett hår måste du dessvärre ofta schamponera varje dag för att frisyren ska se fräsch ut. Välj dock ett milt schampo som inte torkar ut hårbotten – det kan leda till att håret blir ännu fetare i längden. Varva gärna med ett schampo som exfolierar hårbotten (leta efter ett som innehåller salicylsyra) och kan rengöra tilltäppta hårsäckar.

2. Undvik oljiga produkter
Glanssprayer och silikondroppar är jättebra för att öka glansen i håret, men på feta hår kan de ge en ännu flottigare look. Borsta igenom håret från hårbotten till topparna istället; det kan också göra frisyren glansigare, tipsar Allure.com.

3. Klipp dig rätt
En långhårig och jämnlång frisyr kan göra håret tungt och stripigt. Satsa istället på en lite kortare och gärna uppklippt frisyr. Det ger extra volym och får upp ditt hår från den feta hårbottnen.

4. Tupera mera
Platta frisyrer kan också göra att håret ser fetare ut, så skippa plattången. Tupera istället håret lite grann i hårbotten för att lyfta stråna. Eller välj en läcker uppsättning med mycket volym – allt som lyfter upp din frisyr från skalpen motverkar att det blir fett för fort.

5. Ta till torrschampot
Torrschampo är ett utmärkt verktyg för att motverka flottighet, då det suger upp fettet från hårbotten. Dela håret och spraya torrschampo längs benan. Kamma sedan över det och gör en ny bena några centimeter längre bort. Fortsätt så tills du sprayat från ena sidan av huvudet till den andra. Borsta sedan igenom hela håret så att torrschampot fördelar sig ordentligt.



Klickat hem!

Kunde inte låta bli! We love shoes och tycker inte man kan ha för många snyggingar ;) Varsinn ny concealer blev det oxå! Ska testas och få betyg av oss tänkte vi! Allt från nelly.com





Va ju tvunga att testa dom först, blev storlek 38, satt perfekt! <3



Shoppingtips!

Concealern är ju helt klart tjejens bästa vän! Vill tipsa om 3 JÄTTE BRA concealers från makeup store, Viva la Diva och Wet'n Wild! Dom är i 3 helt olika prisklasser! Wet'n wild 49:-, Viva la diva som ser ut som den från makeupstore ca 80:-, och makeup store's cover all 265:-!



Vi har den från Viva la Diva eftersom vi tycker den är superbra och vi tycker inte att man alltid behöver köpa det dyraste om det finns liknande produkter som funkar lika bra i budgetvariant :) Ska klicka hem cover all från Wet'n Wild oxå eftersom den har lite andra färger som kan vara bra o ha, den rekommenderas av många som köpt den så vi tänkte testa om vi tycker den är lika bra ;) från www.nelly.com!



TRIMGEL - Test!



Sådär ja, Igår fick vi hem paketet med 2 * 250ml TRIMgel, Beställde det i söndags innan vi åkte hem från Finland, leveransen var ju snabb iaf :)



Dessa områden hade vi tänkt att testa gelen på, vet att det inte finns mkt att testa på  MEN nånstans måste man ju testa och förhoppningsvis kan man kanske se LITE resultat inom kort..om den nu håller vad den lovar. För som sagt, man vet ju aldrig om något funkar om man inte testar! Så imorse kletade vi på oss det för första gången, har tänkt att ta det 2 grr om dagen, dom rekommenderar 2-4 ggr om dagen.

Gillar faktiskt att testa olika produkter för att se om det är bullshit eller inte. Så vi kommer nu under någon vecka att komma med omdömen. Det vi kan säga just nu om den är att den luktar lite starkt men mkt av lukten försvinner när man har smörjt in sig.

Thats it! byye!



Magiska Marble!



Man kan inte göra annat än att älska dom :D right??!




Årets första!

Gud vad skönt att vi fick låna bil idag för att åka och sola en stund! Va bara där i 2 h dock för bilen skulle lämnas tillbaka men de räcker ju med några timmar sol åt gången när man har bra pigment. Blev årets första dopp idag oxå! Riktigt gött i vattnet! Hoppas på fler sånna dagar ju.. första gången vi badar för iår, om man inte räknar med florida vill säga :P Det e ju för fasen JULI?? Lite väl sent för första doppet tycker vi!



Gillar Skömarken, både sand och gräs man kan sola på, vi föredrar gräs ;)



Det va så dammigt och fullt med katthår så Anne fick ett ryck och damsög hela lägenheten, jävla jobbigt en varm dag som denna men de var ett måste! Skönt att det är gjort för denna veckan iaf.

Anne är iväg en sväng hos en kompis medans jag ska hoppa i säng. Lovade mig själv att sova tidigt eftersom mane så jävla trött och vi ska jobba imorrn. Har druckit mitt gröna te som vanligt o glott på lite tv.. har mest checkat internet efter grejer till bloggen.

dags att sova som sagt, hoppas på en svalare natt. skrivs imorrn//J




Mat & Träning 10.07.14

Idag har det väl inte blivit så mycket mat som det brukar, vaknade väldigt sent och tog en väldigt sen frukost.



Jenni har idag ätit, Frikost: 2 äggmackor med sill och brämhultjuice. Kesoplättar till mellanmål och sedan lax med broccoli ocg keso till middag, en sen middag blev det.

Jag har ätit 2 toast & oboy till frukost, mellanmål och middag har varit samma som Jenni.. sen bloir det faktiskt bara grönt te ikväll..inget mer för oss idag.

Det har inte blivit någon träning idag, det har varit för varmt och sen har vi varit för trötta faktiskt..det är våran "ursäkt" för dagen :P Det blir inte lika mycket träning dessa lata sommardagar men tränar lite då o då ;)

Skrivs!//A



Vitaminer!

Sprang in på apoteket och hälsoaffären på förmiddagen för att införskaffa nya vitaminer. Köpte Öljästtabletter med extra järn som är bra för hår, hud, naglar och musklernas funktion. Vi känner att naglarna blir jävligt starka av öljästen faktiskt. Det ska påskynda hårväxten oxå. Köpte även järntabletter som sägs vara bra för dom som tappar mycket hår, som jag (jenni) gör just nu o gjort i ett år. Nästan halverat tjockleken tråkigt nog. Varför vet jag inte, gissar på stess men tänkte iaf äta lite extra järn och se om de blir bättre. Järn är ju bra för många andra saker oxå. Folsyra äter vi oxå, det är bra för hela kroppen och ska ha en föryngrande effekt på huden. Äter zink ibland oxå för det ska ju ha läkande effekt på kroppen om vi nu säger så, man får mindre ärr om man skadar sig o mindre finnar osv.



Passade självklart på att köpa ny försvarets som vi älskar och använder som lepsyl.



Slipp sommarens skönhetsplågor

Sommaren är härlig. Men säsongen innebär också vissa skönhetsproblem. Så här råder du bot på dem!



Problem:
Bränd hud
Lösning: Skydda dig med en bra solskyddskräm med hög faktor och som skyddar mot både UVA- och UVB-strålning. Ligg inte heller för länge i solen och tänk på att vara extra försiktig med områden där du lätt bränner dig, som näsan och axlarna. Även hårbotten blir lätt bränd, så satsa på en solhatt.

Problem: Röda, kliande myggbett
Lösning: När du vet att du kommer att vistas i myggrika miljöer, spraya dig med en insektsspray. Se också till att äta extra B-vitamin, som gör att du, enligt myggorna, inte luktar lika aptitligt.

Problem: Smältande smink
Lösning: Satsa på vattenfasta produkter och krämbaserade produkter, istället för makeup i puderform.

Problem: Akne till följd av feta solskyddskrämer
Lösning: Välj solskydd i geléform till ansiktet. Det är fettfritt och du slipper akneutbrott.

Problem: Frissigt hår
Lösning: Dra allt hår åt ena sidan och tvinna ihop det till en chic fläta som du låter falla fram över ena axeln.



Se bra ut naken..

Det var en väldigt trevlig kväll igår! Den var dock kort men, so what? :) Tog bara nåt glas vin på Vinci som det heter..

Trevligt sällskap hade man me :D då kan inget gå fel! Haha Jenni bara ääälskade "jag vill ju bara se bra ut naken kokboken" Det bara sa klick lixom! Skulle nog få ett ex av den nya upplagan som kommer ut nu snart. Den ska vi leva efter ;P



Jonas Colting (författaren till boken) och en glad Jenni :) 

Nu måste jag bara få i mig lite frukost! har inte hunnit med det än..? hehe Det blir special-toasten, you know i love it!

Later babes//A



Thanks Nattstad ;)

Drar ner på stan en sväng, see ya!




Misslyckat!

Vårat mission blev näst intill misslyckat! Här trodde man att man skulle få sina fläktar och annat vi var ute efter men nej..så blev inte. Hela Borås är tömt på golvfläktar märkte vi, vilken kanske inte är så konstigt. Det var exakt samma sak förra året. MEN det typiska är att det kommer in nya på TORSDAG, varför inte IDAG!? åh!



Det vi fick köpt av det vi ville ha idag var iaf vågen..sedan hittade vi ett roligt duschdrapperi me. Har tänkt att förnya temat i toaletten igen..det är ju grönt nu. Ska ändra till svartvitt inom kort.

Sitter och funderar på vad vi ska hitta på ikväll eftersom man är ledig imorrn..finns inget o göra imorrn på jobbet så varför gå dit lixom? :P hehe har tänkt att kanske hälsa på på "tisdagsklubben" som det kallas. Får väl se..

Later babes!
XoXo



På jakt!

OJ, det gick fort! första dagen på jobbet efter semester är slut och den har varit chill! tur det :) Ska iaf till Knalleland nu för vi är på jakt efter lite småsaker till hemmet! Det vi är på jakt efter idag är 2st golvfläktar, det är bara ett MÅSTE just nu om vi inte ska avlida av värme hemma..hittade dessa två, men ska kolla runt lite mer i andra affärer också.



Sen tänkte vi faktiskt införskaffa oss en våg, brukar ju inte väga oss för vikten är ju inget vi egentligen går efter..när det gäller att må bra o hålla oss smala. Men vi kände att det skadar ju aldrig att titta till vikten lite då och då iaf :P



Får väl se vad vi har med oss hem sen :)
Later babes!
XoXo



Shoppingtips!

Open toe Marble 299:- på nelly.com! Finns i färgerna svart, grå, lila och rosa. We love them. As bra med öppen tå nu när det e så jävla varmt och man vill ha killerheels ;)




Äcklig fotning!

Ja de va den äckligaste fotningen hittills.. alla plagg bara kleta och va svåra att få på sig.. speciellt jeansen. Vi gillar jeans mycket mindre nu än innan tack vare alla supertajta som man knappt får på sig... vem orkar med sånt en varmt sommar? :P 2 h fotning blev det iaf o de känns gött att tjäna extra ;)



Lite leggings o jeans som hängde o väntade på oss :P



Jimmy kände för att vara städerska idag medans vi fotade, bra gjort jimmy, det behövdes verkligen! :)



Sanna satt och försökte få lite inspiration till imgaefotningen som ska va i eftermiddag, :) hon ser lite uttråkad ut hehe.



Love them!



Åh, då har vi hämtat våra underbara nya kilklackar vi klickade hem när vi var i Finland förra veckan :) dom var as nice..inget att klaga på :) Dom svarta ligger faktiskt på rean NU för 150:- Så skynda fynda allihopa om vi vill ha ett par nya snyggingar ;)



HELA natten!

Det gick inte att sova.. så jälva typiskt när man behöver det som mest! Det var alldeles för varmt plus att det pågick vägarbete på motorvägen precis utanför huset!! Så jävla konstigt att dom får störa folk så på nätterna när man ska upp o jobba och måste sova. Dom höll verkligen på HELA natten, från kl 22 till jag vet inte när.. nån gång på morgonen åkte dom därifrån iaf. Jag gissar på att det blir en rondell eller liknande utanför huset, får väl se när det blir klart!



Suddiga bilder.. där står dom o skriker o för oljud precis utanför huset..



Tror på en rondell, får väl se vad de blir av det hela :) vore dock bra med rondell just på de stället.

Daniel kom vid 12-tiden igår, hann inte ens somna tack vare alla störande saker som värme och oljud. Vi höll på att kvävas i rummet med stängda dörrar så vi va tvungna attt öppna dörren så de skulle bli tvärdrag. Har aldrig öppet dörren annars för att katten alltid stör och självklart hoppade hon upp i sängen igår och skulle mysa o spinna. Hon e för söt men de e så jobbigt speciellt när Daniel är allergisk :/ Aja somnade till slut och är ganska trött idag men de får gå för den här gången, det blir en lugn dag på jobbet! :) skrivs!



Stackars Tindra tycker det e as varmt inne och försöker hitta svala ställen att ligga på.. måste komma på nåt bra åt henne!




Överraskning!



Gud vilken underbart bra överraskning Daniel(jennis pojke) hade lämnat hemma hos oss som födelsedags present :) han skaffade även allt som behövdes till detta, jordgubbar och chocklad! såå mumsigt!



Har suttit och myst här med våran underbara te och jordgubarna :) FYFAN säger vi bara, vad vi har saknat vårat te..att vi inte tänkte på att ta med det till Finland..åååh gud, love our green tea :D bästaste!



Happ, då var denna "semestern" slut då, hehe..imorrn börjar det vanliga igen typ.
Skrivs väl då ;) ni får hänga med oss  tillbaka till jobbet och det vardagliga..allt vad det nu kan innebära!

XoXo



Beautykväll!

Efter en lååång skön dusch blir det detta :)



Kände att vi var tvugna att fräscha upp oss ordentligt efter den långa varma resan.



7 skönhetstips för kropp och själ!

Att få en silkeslen hy behöver inte kosta en förmögenhet i form av dyra produkter, många av de bästa tipsen är helt gratis.



Stressa mindre

Ett råd som inte är lika lätt att följa alla gånger. Men tyvärr åldras både du och din hud fortare av stress. Ett bra tips är att börja med yoga, det får kroppen att koppla av och ökar blodcirkulationen.

Gå i säng i tid
Att få en god skönhetssömn är kanske det allra viktigaste tipset. Har du dessutom passerat 25 år börjar det faktiskt bli oerhört viktigt att lägga sig i tid. Sena nätter sätter sina spår i ansiktet. En god natts sömn gör att du återhämtar dig från dagens prövningar.

Håll en jämn fuktbalans

Din hud behöver massor av fukt under vinterhalvåret. Du kan tillföra fukt med hudkrämer av olika slag men glöm inte att dricka vatten. Ha med dig en vattenflaska i väskan.

Börja med ansiktsmassage
Det sägs att ansiktsmassage kan hjälpa mot rynkor. Både blodflödet och lymfgenomströmningen ökar vilket är bra för huden. En liten massage med en bra ögonkräm kring ögonen hjälper också mot svullnad.

Skippa sockret
Svenskar äter alldeles för mycket socker. Försök att dra ner på allt vad socker heter, det är inte bra för vikten, tänderna och kan skada kollagenet som i sin tur skada din hud.

Kläm aldrig
Genom att klämma finnarna i ansiktet kan du orsaka ärr som kan vara svåra att ta bort. Och om du nu måste klämma, använd en pappersbit och undvik att pilla med naglarna.

Sluta med jojo-dieterna
Att jojobanta är något bland det värsta du kan utsätta din kropp för. Det stressar kroppen och huden, dessutom går du aldrig ner i vikt. Snabba viktminskningar kan också skada cellerna på sikt.

Man försöker verkligen följa dom.. man kanske ska anstränga sig mer.



Full fart!



Då är man hemma igen, och vi har redan storhandlat för veckan och börjat med veckans mat! Handlade precis innan vi kom hem, lika bra och fixa allt idag så slipper man hålla på imorrn me.. usch då ska det bara njutas!

FYFAN vad det är varm, man vill ju verkligen slippa detta just nu men ja, man ska ju leva me.. sitter iaf och tar en liten snabblunch-pause..blev en liten paj just nu eftersom vi lagar mat till resten av dagarna..



Denna gången blir enkel och snabb mat, det blir lax med keso & broccoli. Pasta med baconsås och sen gör vi även dom goda kesoplättarna som mellanmål till veckan.

Gah, ska se till att allt blir klart här nu, skrivs senare såklart :)
XoXo



Raseriutbrått!!

F NO! att vi ska stanna här mer än en timma..lite fika räcker ffs!! Kom till moster i Uppsala precis, lr för en liten stund sedan och nu påstår den andra mostern att vi ska "VILA" en timma lr nåt!? till vilken nytta då?? jo för att HON ska orka köra hem?!?!?!? men WTF! Vi har sagt att vi kan köra den sista biten men  av nån jäkla anledning lipar hon över det..som om vi inte kan köra bil lr nåt..

Men nu verkar det iaf som att vi ska dra vidare!

THANK GOD!
Later!



Bye babes!

Sådär ja.. Nu drar vi tillbaka hem till sverige och vardagslivet. Ska bli gött o komma hem faktiskt trots att vi gillar finland vääldigt mycket :) Har haft en jävla skön vecka med gött väder o bra party!

   

Har inte gjort så mycket nu på kvällskvisten, packat och fixat naglarna mest ;) jag (jenni) målade dom i den färg Daniel gillar mina naglar mest i, rosa ;P lite smått porrigt o flickigt enligt honom, hehe. o Anne körde på de vita igen.



Till Madeleine: Åt samma goda mat som igår, hamburgare med potatistwisters! Bra söndagsmat helt enkelt och till frukost blev de en liten skål vaniljyoghurt och två rostade mackor ;)

Är hemma imorrn någongång under dagen o då skriver vi givetsvis ett inlägg men tills dess, ha de gött! ;)



The price of beauty!

Tycker faktiskt Jessica Simpson gör en bra grej med sitt nya program, genom att visa att skönhet är olika i alla delar av världen. Saker vi tycker är snyggt i norden o amerika tex. anses fult i asien osv osv. Man gör så mycket för att vara snygga så man ibland glömmer dom som har de sämre, som dom visade i det avsnittet vi precis kollade på. Man kanske gnäller över en liten skitsak om sig själv helt i onödan. Hon själv har fått höra mycket skitsnack om hennes vikt och utseende som hon berättade i början av avsnittet, det är nog inte så lätt att ha kritiserande ögon på sig hela tiden oavsett hur man ser ut. Så e det ju för alla kändisar om man tänker efter, minsta lilla sak får folk/media att prata. Tänkte fortsätta kolla på det, måste bara ta reda på när de kommer i sverige ;)




Vi gav upp!



Det har inte varit något som helst sammarbete mellan sol och moln idag, molnen har bårkat mesta delen av dagen så nu gav vi upp, fick väl typ kanske max 1,5 timmas sol på våra kroppar idag, men aja..det ger ju alltid nåt :)



Istället intog vi nu köket, eller Jenni har intagit köket för att göra egna biffar till våran goda hambugare, för det blir egengjort idag igen..dom biffarna vi käkade igår va bara usch! så idag gör vi allt från skratch...blir alltid bäst då :) Gillar ju inte färdig skit..

Funderar på att börja skriva lite mer om vad vi äter på dagarna här på bloggen..eftersom folk frågar ibland. Egentligen äter vi ju inget speciellt mot alla andra men folk säger hela tiden att vi alltid är så nyttiga så då kan vi ju lika järna skriva vad det var vi fick i oss under dagen :) kan ju alltid insperera någon till något bra.

Skrivs senare!
XoXo



Vårda huden när du bränt dig!

Solen är härlig, men farlig. Har du slarvat med att smörja in dig är det lätt att du bränner dig. Här är tipsen för dig som suttit för länge i solen.

     

Ta en värktablett
Direkt när du känner att du bränt dig, ta en smärtstillande tablett. Det kan motverka uppkomsten av rodnad och svullnad. Men det hjälper bara om du tar tabletten på en gång, även om det alltid kan hjälpa mot smärtan.

Ta en kalldusch
Kallt vatten kan kyla och lindra den brända huden något. Bäst av allt är ett kallt bad, i alla fall så kallt som klarar av.

Smörj in dig
Den brända hyn är uttorkad, så det gäller att återfukta ordentligt. Smörj in dig regelbundet, men se till att använda produkter som inte irriterar hyn ännu mer. Aloe vera är en klassiker när det gäller solskador. Förvara gärna flaskan eller tuben i kylskåpet, så kyler den skönt när du applicerar krämen.

Skrubba inte
Det är vanligt att bränd hy börjar flagna och det kan vara lockande att peela bort den torra hyn. Men undvik att göra detta, då det kan skada huden mer. Låt den falla av i sin egen takt. Det är inte mycket du kan göra annat än att vänta.

Undvik solen

När du bränt dig, försök om det är möjligt att inte utsätta huden för ännu mer sol. Har du till exempel bränt dig på ryggen, så se till att ha kläder som täcker din rygg. Om du har bränt dig i ansiktet är det förstås svårare, men bär gärna en solhatt och se till att ha extra hög solskyddsfaktor.

BRA TIPS för alla som brännt sig nu när solen äntligen skiner över norden. Som tur är bränner vi oss sällan! Händer det så ska vi verkligen ta efter dessa tips!




Bli av med baksmällan

Tänkte att folk kanske ville ha lite bakistips efter gårdagens alla festligheter ;D blir sällan bakis men de händer att vi oxå blir det efter väldigt hårt festande o lite sömn :P Tog de lugnt igår så idag mår vi bra!


Här är 10 tips till hur du kan må bättre:

1. Drick vatten! Alkoholen har påverkat dina njurar så du lider av vätskebrist.
2. Drick resorb! Bäst att ta innan man går och lägger sig men fungerar även dagen efter (finns att köpa på Apoteket).
3. Ät pickles!
4. Ta en promenad och se till att andas djupt (om du är på jobbet och inte kan ta en lång promenad, gå till fönstret och dra några djupa andetag).
5. Ha sex! För många är bakissex bättre än sex utan att vara bakis och det sägs att endorfinerna som skapas hjälper dig att lindra din baksmälla (har du ingen partner får du lösa det på egen hand...).
6. Ta dig till en simhall och ta dig en simtur! Mycket effektivt mot baksmälla.
7. Ät eller drick saker med mycket fruktos. Frukter i alla dess former eller juice. är apelsinjuicen för stark för din mage testa med äppeljuice.
8. Drick sportdryck typ Gatorade eller Powerade.
9. Ät kolhydrater då du antagligen har låg blodsocker nivå.
10. Gå och lägg dig! Sova bort baksmällan är alltid effektivast.

Finns så otroligt mycket man kan göra för att lindra baksmälla, men här är några tips iaf.



Last day..

Godmorning! Sista dagen för oss här i finland för ikväll vid 22,00 finsk tid (alltså 21,00 svensk) åker vi hem! Moster Katri som är med på bilden ska köra, iaf till en början. Vi kommer inte stanna i uppsala denna gången.. ska bara slänga av våran andra moster och sedan åka hem. Vet inte exakt vilken tid vi e hemma på måndag, men under dagen nångång. Mamma o mostrar va ute igår, hoppas dom e inte för trötta idag så vi kan sola, annars får vi va kvar på bakgården o sluka i oss solen om det nu inte blir för molnigt ;)



Ska fixa lite grejjer idag, typ tvätta osånt OM VI NU HINNER, så vi har lite rena kläder :) Längtar faktiskt hem, mest till Daniel men de e alltid gött o komma hem efter en resa. Ha en trevlig dag så skrivs vi snart igen!/J



Orkade inte..

ne gud, vi orkade verkligen inte idag..man börjar ju bli gammal? fast iofs det är ingen ursäkt heller för mamma och mostrarna är ju ute och festar just nu :P haha!

Ne men vi kände att det fick räcka med gårdagen faktiskt, har bara legat i soffan och chillat..och eftersom det är sista dagen här imorrn innan vi åker hem så vill vi vara pigga och fräscha så att man orkar ligga på stranden och götta sig, OM det nu skulle vara bra väder vill säga! hoppashoppas! Man vill ju inte ligga där och steka bakis lixom..? aldrig gött.


Sletet värre...btw, Jennis haka börjar se bättre ut me :)

Här har ni en lördagslåt me :P





Förebygg Baksmälla

De fnns vissa saker man kan tänka på o göra innan man ska festa ifall man blir jätte bakis när man druckit. Man försöker ju tänka på de men när man fått i sig lite åker allt vett ur skallen :P e de inte så?

Att tänka på innan du skall ut:
- Se till att du inte har en tom mage. En full mage gör att du absorberar alkoholen mycket långsammare, vilket ger din kropp chansen att ta hand om gifterna innan de gör för stor skada.
- Se till att drick mycket vatten redan tidigare under dagen. Uttorkning är en av dom viktigaste orsakerna till att du blir bakis.
- Planera ditt drickande redan på systembolaget. Undvik rödvin, whiskey och andra mörka spritsorter, välj hellre ljusa sorter.
- Ät mat med b-vitamin och c-vitamin. Ta gärna brustabletter som berocca eller apotekets multivitamin.

Medans du dricker:
- Drick vatten! En gyllene regel är att så fort du beställer något i baren så tar du även ett glas vatten som ska drickas innan du börjar på nästa drink.
- Powerade, Gatorade och andra sport drycker utan koffein är perfekta för att hjälpa till med vätskebalansen. Undvik drycker med för mycket socker.
- Se till att du är äter regelbundet under kvällen. Detta hjälper att regulera hur alkoholen tas upp av kroppen.
- Om du känner för att kräkas... gör det! Det är din kropps sätt att säga att den har fått för mycket gift i sig och vill inte ha den i sig längre! Det kan vara tillfälligt obehagligt men gör nästan alltid att du kommer känna dig bättre nästa dag.
- Innan du går och lägger dig drick så mycket vatten du bara kan! ät något och se till att ha ett glas vatten brevid sängen tills när du vaknar.



Dagens tips - Lakrisalshot!

Det var lätt den GODASTE shoten vi någonsin druckit, och vi drack mååååånga sånna igår :P Ni måste bara testa den! Finns det ens sånna i Sverige?? Gör en egen annars!



Lakrisalshot:

1/2 l Vodka
6 rör Lakrisal
1,5 dl socker
4 dl vatten

Koka upp vatten socker o lakrisal, blanda sen i Vodkan.

Hittade receptet på www.cocktailguiden.com

 




Svårt?



Hmm..ska det vara så svårt att få köpt allt i en och samma affär här lr!? hehe fick åka till 2 olika mataffärer för att skrapa ihop till våran megagoda middag vi ska fixa till här hos moster idag! mmmhm, vi är iaf tillbaka där vi hör hemma, i Pudasjärvi. åh, sitter och väntar på att pommes:arna ska börja bli lite färdiga i ugnen så att vi kan sätta igång med allt annat! grrr, det blir egengjorda hamburgare idag. Behöver energi NU! Massa energi efter gårdagens bravader..ojoj :P

köket kallar..later babes!
XoXo



EYE-Roll on

"Långa dagar och sena nätter? Låt inte dina ögon avslöja dig! Nya Hydra Energetic Eye Roll-On för killar motverkar mörka ringar och påsar under ögonen. Skönt uppfriskande och enkel att applicera med en smart metallkula med iskylande effekt. Fungerar lika bra efter en lång arbetsdag som en alldeles för tidig morgon".

Det är lite kul att dom börjar göra samma saker för killar som tjejer.. men det är väl inte så konstigt nu när killar börjat bry sig mer och mer o utseende och att ta hand om sin hud. Det va inte mycket sånt förr i tiden faktiskt. Bra skit iaf! Ska be Daniel testa den för att se om den funkar som dom säger.. haha, om han inte tycker det e för gay? Men det är väl jag som får köpa den åt honom vilket fall som helst :P



Själv använder vi Garnier eyerollon! Funkar jätte bra på påsar under ögonen när man precis vaknat osv. Mörka ringar trollar den inte bort direkt men den lämnar ett litet shimmer. Skulle ju återkomma med hur den funkade och den får iaf bra betyg mot påsar ;) try it!



Hon ljög!

Dumma mammaaaaaaaaaaaaaaaaaa! fu, fu, fuuuuuu, hehe fan oxå! sitter fast i OULU! måste ta oss hem igen..kunde faktiskt tagit bilen som vi ville igår.. för DOM sa att dom skulle hämta oss!! det är ap-bra väder ute me, orka vara här..ville ligga på stranden!

Aja mamma betalar bussen hem nu iaf, den går 15.00 finsk tid. alltså om en timma typ för våran del.. får väl fixa till oss nu o sen dra, buss är inte billigt här heller, en resa hem nu kommer kosta typ 185:- per person, det är fan as dyrt för EN resa bara dit. Det kostar ju bara 55 kr från Borås till Göteborg och det är typ lika långt.

aja, vi skrivs när vi e hemma hos moster igen, tänkte suga i oss lite av kvällssolen om vi hinner :) bye!




Dags att festa!

VAD GÖR VI!? NU KÖR VI!? ;P Ska iväg o träffa en av jobbarkompisarna som också är här på semester, och det bertyder paaartyy ;D WOOPWOOP!



Bye Babes!




Off to Oulu!




Fyndat lite..

Marknader, dom är väl trevliga dom? :) alltid kul att kika vad folk har att sälja.. men konstigt nog hittar vi aldrig nåt till oss själva. Istället hittade Jenni 3 skjortor åt din Daniel..vilken tur han har! :P



Alla 3 kostade 300:- tillsammans, vilket fynd! Han gillar ju sånt här..rutiga flanell gubb-skjortor :P hehe



Man kan ju alltid passa på att testa lite brillor ;P



Det skriker nog "alien" om oss eller nåt, folk tittade och pratade, vi vet ju att modet är lite annorlunda här i Finland, och speciellt så långt upp i landet. Blev till och med filmade..Det skulle hamna på youtube eller nåt.

Allt är iaf köpt på nelly.com, klänningarna är av märket Only och skorna är nellys egna :)

Later babes!!



Marknad it is!




Shoppingtips!



Har sagt det innan och säger det igen! Man kan inte ha för många solglasögon, inte på sommaren iaf ;) Nellys rea är faktiskt bra! check it out!



Fin kväll!

Det har varit en fantastiskt underbar torsdagskväll, solen har skinit och det har varit underbart varmt.. våra tankar går till regninga Borås! synd att det är dåligt väder, det förstör lixom sommartorsdagarna :(



Yeye, det var trevligt att gå bort till mammas kusin som bor typ 100 meter bort, trodde inte hon bodde så nära..kändes längre när vi var små :P hehe

Har iaf spenderat lite tid i bastun ikväll igen, inget speciellt har hänt direkt..sitter och kollar på csi igen. Hade nog ändå velat ta en runda på stan hemma, men som sagt..det regnar! Hoppas ni har en bra kväll ändå alla ni där hemma :) låt inte lite regn förstöra eran kväll!

Ha det gött!
XoXo



TRIMGEL - istället för fettsugning!


Men kolla kolla.. vilka saker man hittar när man klickar runt på nätet. Det verkar som om dom uppfunnit den perfekta "smal utan operation eller bantingskrämen", iaf om man läser alla kommentarer och infon om den. Krämen har tom. vart med på Oprah eftersom den sägs vara så bra. Kan användas överallt, rumpa, mage, lår, rygg osvosv.

Rekomenderar  hellre de här ist för fettsugning för folk som överväger det, man ska alltid testa andra alternativ tycker vi. Träning e ju de första alternativet man ska börja med, ALLTID. Man ska fan aldrig gå o tro att man ska bli smal utan att röra på sig, sånt e dumt! Vissa har mer tur med gener än andra, så e de bara. Många behöver dock fettusning efter viktnedgång o då borde man testa de här först.

Nyfikna som vi är kan vi nästan inte låta bli att beställa den.. hur dyrt e de på en skala? Har man råd kan man ju spendera det på utseende. Om ni vill läsa mer om den, klicka på bilden!



Frågan e ju vart vi ska använda den ;) inte för att vi behöver det men vi kommer nog på nåt bra testområde! haha ;P



Vilka krukor!

Det har varit varmt och gött idag.. men trots det varma vädret har vi fortf inte badat!! Vad e de med oss iår egentligen?? Vi brukar alltid vara först i, aldrig varit krukor men badandet får nog vänta tills vi kommer tillbaka till sverige verkar det som :D



Låg på stranden i ca 4 h, det fick räcka. HATAR dom jävla krypen. Bonzar, myggor, getingar o flugor. åååh!



MAMMA badade både idag och i tisdagS!?!? Hon e den största krukan ever, inte badat på nåt år typ? haha aja de va för varmt för henne så hon va tvungen. Moster badar vare sig det är sommar eller vinter så de va inga konstigheter där inte :P

Nu ska vi iväg några hus bort o hälsa på mammas kusin Riita. Blir mys. skrivs senare!




Shoppingtips!

Vi gillar den verkligen jätte mycket. Tror dom flesta gör det iofs! Finns ju både med och utan shimmer. Vi föredrar den med shimmer när man är brun och fin, speciellt på sommaren när solen skiner på huden. ;) Finns för både ljus/normal hud och normal/mörk hud. Vi tar givetvis den mörkare eftersom vi redan är så bruna redan.. ska sköpa ny Dove direkt när vi kommer hem efter semester så vi håller den fina färgen! Testa den NU, ni blir inte besvikna ;D




Could u belive?



Ligger på beachen o har de gött! Vem trodde att det skulle bli en sån här härlig sommar i norden iår med tanke på alla andra sommrar som regnat bort. Hoppas det håller i sig. we love the  summer. Go låt!




Off we go!

Lek framför kameran medans vi väntar på mami och moster.. seeega jävlar idag asså. Vill till stranden NUNUNU! Bye babes!

    



Välkommen tillbaka...

Välkommen tillbaka älskade sol.. det va en grå och tråkig dag igår men idag ska solen skina heela långa dagen. Ska givetvis ner till stranden o chilla några timmar. Ska försöka att inte bränna oss, inte särskillt snyggt.. tror tom. att vi kanske badar idag! Det va jävligt kallt i tisdags iofs men de va lite för varmt att inte bada känner vi :)



Bild på bakgården där vi antagligen komma ligga och suga i oss dom sista strålarna. Som vi sagt 100 ggr, kvällsolen e as bra, ger den mörka och djupa färgen på oss, and we looove it ;D Är tillbaka senare så de blir väl inte så många inlägg idag.. men ni klarar er ;)



För övrigt vill jag (jenni) säga att jag verkligen saknar Daniel så otroligt mkt, vet att han läser bloggen ibland o hoppas att han ser detta <3 LOVE U snygging!! 

skrivs senare!




What the F?

Det måste blivit nåt fel?? Dessa ska väl inte finnas på rean med tanke på att dom aldrig varit ute till försäljning innan? Eller är det bara vi som missat det helt och hållet!? Känns som om vi borde ha lite mer koll än så med tanke på att vi jobbar där och brukar ha stor koll på favvoavdelningen...? Ska även finnas i svart men de verkar som om dom är slut.. Vi måste kolla upp detta imorrn, kan ju vara så att dom ska vara på rean, men just nu kan vi inte eftersom vi är i finland och ingen sitter vid msn eller jobbar.



Hur som helst klickade vi hem dessa bruna skönheterna, OCH dom svarta vi hade med i shoppingtipset tidigare idag. Två par nya snygga kilklackar i garderoben skadar ju aldrig trots att man har en del skor ;)

       

Snart dags att sova... måste nog upp lite tidigare imorrn eftersom solen kommer att skina och vi vill till stranden, ;) Har inte gjort så mkt nu på kvällen förutom att glo på tv o blivit två par skor rikare. Har även hällt i oss en shake ist för att äta nåt, frukost snart igen :) Gonatt alla söta.



fake it & make it!

Vi har aldrig haft något emot plastikkirurgi eller nåt annat som gör att man kan få sig själv att se lite bättre ut..alla har inte den turen att dom föds med ett perfekt utseende, vad nu ordet perfekt ska betyda!?

Man kan göra så mycket som gör stor skillnad, men sen kan man göra små saker som också kan göra stor skillnad. Det kan till och med räcka att bara bleka tänderna en gång så blir det genast bättre! Det spelar egentligen ingen roll vad man gör, bara man själv kan stå för det och att det får dig att må bra! SJÄLVKLART ska man inte gå till överdrift, för då blir det aldrig bra..det är ju bevisat på många sönderopererade människor!

Satt som sagt instängda idag och kollade på ett program om just skönhetsoprationer. Tycker sånt är intressant! Gör själv läpparna ibland, och mer kommer man att fixa framöver..inget vi skäms över att säga direkt. Är väldigt nöjda med hur vi ser ut, men man kan alltid justera småsaker?

Titta bara på t.ex. Megan Fox! Bland dom hestaste brudarna om ni frågar oss :) Hon har gjort en del ingrepp, om det är operationer eller sprutor vet ju ingen till 100%. Men hon är mycket snyggare nu än då men som sagt.. de får inte gå till överdrift. Det är nog ganska svårt att sluta när man väl börjat.




2 dagar i rad?

Det var det som var tanken iaf, att vi skulle gottat oss med den "onyttiga" men oootroligt goda maten vi åt igår idag igen, men så blev det inte. För vi kände faktiskt för annat gott idag, men mer mot det nyttiga hållet. Det andra tar vi imorrn istället, hähä ;P

Som många redan vet så älskar vi alla sorters sallader. Hemma brukar vi göra: caesarsallad, tonfisksallad, laxsallad och räksallad :)



Idag blev det iaf en jättegod caesarsallad, fast det blev utan bacon. för vi köpte en färdig påse med sallad och färdiggrillad kyckling, sen köpte vi fetaost och vitlöksbröd till :) bröd brukar vi inte äta till i vanliga fall :P allt detta blev 80:- typ, för båda då.



Låt din hy stråla i sommar!



1. Lägg sminket på hyllan

Unna även ditt ansikte att ta semester i sommar och låt det åtminstone få en, eller helst flera, sminkfria dagar under ledigheten. Huden kommer att tacka dig!

2. Skydda
Glöm inte att smörja in dig då du vistas i solen. Oavsett om du är ute på en löprunda, på beachen eller sitter i skuggan och läser så är det viktigt att solskyddet är på för att inte ditt sköra ansikte ska ta skada av solens varma, men ack så skadliga, strålar.

3. Återfukta
Sommaren är en period av torka för vår kropp. Vår hud utsetts för en rad olika yttre påfrestningar, i form av både sol, vind och vatten. Detta sätter lätt sina spår och som därför gör det extra viktigt att du ger den det stöd den behöver i form av en insmörjning då och då.

4. Fyll på vätskedepåerna
Ett av de mest effektiva och beprövade knepen för en strålande hy är är att öka ditt vätskeintag. Under sommaren förlorar vi betydligt mer vätska från kroppen än i vanliga fall och är du inte noga med att fylla på kroppens vätskedepåer är det lätt att den torkar ut. Ett tips är att ha en vattenflaska stående som du sedan fyller på under dagen.

5. Skrubba
Ut med det gamla och in med det nya! En välgörande och mild skrubb peelar inte bara bort dina döda hudceller och ger plats för nya, den hjälper dig också att uppnå en jämnare bränna. Var bara medveten om att det även gör din hud känsligare för solen och att det därmed är extra viktigt att du smörjer in dig med solskyddsfaktor.

Tänker faktiskt låta huden andas så mkt som möjligt i sommar, ska försöka att inte ta på någon foundation i puder eller krämform nu i sommar. Kanske till fest osv men så lite som möjligt på vardagarna. Lite solpuder kanske ;)



Instängda!



hjääälp! hela huset skakar ju! Det blixtrar och åskar som bara den..alla lampor o allt lägger av lite då och då! Så nu sitter vi här hos moster helt instängda, tänker ju fan inte ta oss ut i detta vädret..finns iofs inget där ute att göra ändå...booring! hatar dagar som dessa när man är på semester.



Va iaf iväg innan och köpte lite nödvändigheter.. köpte den underbara vårdsalvan Tummeli som vi har skrivit om innan i bloggen, den läker allt typ! Sen köpte vi hansprit me som Jenni ska använda på sina sår.



Ne, om man skulle ta och göra nån nytta här inne..kanske fixa till naglarna lr nåt??

Later babes!
XoXo




Shoppingtips!




Svinkoppor!

Det började som vi skrev innan som en finne som kom efter att Jenni varit ute och inte tvättat ansiktet..sedan åkte man till finland och man var flötig en bra stund i den varma bilen och hade inga som helst tvättredskap som tex tvättservetter och handsprit och liknande, vilket man ALLTID egentligen ska ha med sig på resan..fattar inte att vi kunde "glömma" att ta med allt det, har ju allt sånt hemma. Men så kan det ju gå när man packar allt i sista sekund, hehe



Så nu ser hennes haka ut såhär, finnen har antagligen utvecklat sig till svinkoppor..vi tyckte att prickarna var lite väl konstiga för att vara helt vanliga finnar så vi googlade lite igår. Vill du veta mer om svinkoppor tryck på bilden.

Det ser mycket bättre ut idag, och det kommer att gå bort väldigt snart för vi ska till apoteket om en stund och fixa liten egenvård. Starckars Jenni! :(

VÅRAT RÅD! TVÄTTA ALLTID ANSIKTET EFTER UTGÅNG OCH LIKNANDE, SPECIELLT OM NI REDAN HAR EN FINNE..SÅ ATT DEN INTE BLIR INFEKTERAD!!!



Inte lätt!



Här är vi just nu! I den lilla staden Pudasjärvi. När man är så långt upp i landet så blir det aldrig mörkt..det är fan inte lätt att känna sig trött eller nåt, det känns ju som att det är mitt på dagen hela tiden typ.. Nu är klockan 23.50 typ och det är ap-ljust ute! och man ska ju försöka komma i säng snart me..det är inte lätt när man hela tiden är en timma före me lixom, det blir helt enkelt fel.. hehe



Här är iaf en bild från idag när vi va ute och körde lite..lämnade bilen till mamma, lr moster kanske man ska säga.. för hon ska ha den hela dagen imorrn. Kommer att vara lite handikappade utan den. Neerå, har aldrig riktigt använt bil här innan, cyklat mest.

Ha det bra så skrivs vi!
XoXo!



Semester-dieten!

Ja, den är så himla bra! bara älskar den, vatten och bröd!!! ööh NEJ! skulle inte trooo det :D haha nu på semestern unnar vi oss av det goda, fy..inte lätt att hålla sig borta från godsaker just nu :P inte för att vi bryr oss om vi får i oss för mkt av det goda.. vi har ju våra fettförbrännare och proteinpulver som vi kör med varje dag.. dom gör sitt skulle vi tro!?



Väger just nu 51kg eller nåt, så man orkar ju inte bry sig? vet inte om det är den hårda träningen OCH produkterna som gjort det, men nåt är det iaf! Skulle ju komma med "resultat-omdöme" om dom..men det slutiga kommer som i skrivit innan efter sommaren..

Ne.. har gottat oss med det vi gottade oss med i söndags, alltså pizza och baguetter..och snart hugger vi i med dom andra godsakerna :D gimme gimme more!




Pinsamt!

Okej, när vi ligger och solar någonstans så ligger vi och solar i överdel och stringunderdel..men det är BARA när vi solar, annars har vi såklart på oss bikinitrosor när vi gör annat på stranden. För vem vill ha en vit rumpa när man sedan bär string!? inte vi iaf, tycker inte det är så sexigt!

Då är det rätt så normal att folk tittar lite när man ser så nakna kroppar...eftersom det är ganska ovant för vissa konstigt nog.

Är det så att stringen skriker: "hej, kom och prata med oss"? det verkar så iaf, eftersom folk bara kommer och stör när vi försöker ha det gött på stranden. Som tex idag! Då var det en som tyckte att han skulle få smöja in våra kroppar så att vi inte skulle bränna oss. Han fick ingen respons och då var han tvungen att komma fram till och med..så som många andra gör. Pinsamt! speciellt när morsan och mostrara ligger precis jämte. Men över huvudtaget, killar som tror att man vill att dom ska komma fram och snacka med en bara för att!? Låt tjejer vara, hade man velat ha uppmärksamheten hade man pratat med dom för länge sen.

Mamma sa iaf att vi inte fattade finska och bad honom dra.. Sedan kom det värsta, han frågade: Får man ta ett kort!? då skrek alla samtidigt: NEJ! FÖRSVINN!!

Gud alltså! aja..åkte iaf hem och la oss nu en sista stund här utanför på gräset för att suga i oss dom sista solstrålarna, eftermiddagssolen är som sagt bäst för oss :)




Clown-trenden!?

Vad är det med finska brudar och det röda håret!? Det har vi aldrig riktigt fattat. Rött hår i all ära, riktigt snyggt på vissa men inte dom vi har sett här i Finland iaf, de är nog någon konstig trend som går. Skrik vita brudar med skrik rött hår får oss att skrika: HJÄLP EN CLOWN!. Allvarligt, det var bara den röda näsan som fattades på brudarna på stranden igår! Får hoppas att vi inte ser dom igen, har aldrig varit ett fan av clowner ändå..



Tycker man borde se när en sån speciell hårfäg blir "fel" på en.. Aja, alla får ju se ut som dom vill, men vi tycker att det är så kul att just så många Finska tjejer har det. Inget vi skulle gå runt med iaf :)




Dagboksblogg!

God morgon allihopa! Ännu en solig dag i den Finska staden..eller rätt så solig dag iaf. Vaknade lite senare idag med tanke på hur trötta vi var igår :P hehe

Har tänkt på detta med våran blogg, och just nu används den mest som en dagboksblogg eftersom vi är på semester :) Det är lite roligare att visa vad vi gör här i finland så att våra vänner kan hålla koll på oss :P

För i vanliga fall sitter vi ju bara på nelly.com och jobbar skiter ur oss :P haha, nerå! men ni fattar :)

Snart blir det en sväng till stranden igen..fast för blir det småärenden  på stan.



Later babes!
XoXo!!



<3 Sauna

Gött men jobbigt..värmen kan bli lite för mycket ibland. När vi var yngre kunde vi sitta jätte länge i bastun, men inte nu längre eftersom vi nästan aldrig bastar, även om mamma har en bastu hemma...som vi faktiskt borde använda lite oftare!



Som vi skrev i vintras när vi var här så är det "standard" att ha bastu i alla hushåll, till och med denna lilla 2:a har en bastu, iofs så är detta ett radhus men ändå..det är faktiskt "standard" i lägenheter också.

Hade velat göra en rengörande ansiktmask efter bastubadet eftersom porerna öppnar sig så bra av det. Men vi glömde alla våra masker hemma typsikt nog..Bastubad är kanonbra för dom som har lite porer. Jenni hoppas iaf på att henne mördarfinne ska försvinna nu efter detta. hehe

Nu blir det nåt glas svalkande Pepsi Max och lite CSI Miami, we like!

Godnatt! XoXo!



FELIX ketchup med svartpeppar!

Varför har ingen tänkt på det förän nu? Nästan ALLA blandar sin ketchup med svartpeppar till pommes, speciellt på Mc Donalds.. eller de gjorde/gör alltid vi iaf ;D Har inte testat men ska göra det bara för att se om de e lika gott, men de känns nästan bättre att blanda själv så man får den mängd man vill ha, och det är inte alltid man vill ha svartpeppar i ketchupen, då måste man köpa två st vilket är ganska onödigt..? Tycker iofs att Heinz är lite godare, dom kanske gör samma sak, who knows :)




Grill it!

Kom preciis hem från "stugan"..det har varit MKT trevligt att bara vara där, är ju inte där såå ofta faktiskt, det är väl för att det är bekvämare att vara här hos moster, med tanke på toalett och annat primitivt..hehe och sen så finns det fööööör för mkt mygg där me, vilka attack djur asså! usch och fy, smörjde dock in oss med OFF myggmedel så det hjälpte väl lite..



Det var varmt som tusan ända tills..a väldigt sent iaf..har inte haft koll på klockan direkt, orka det när man har semester :) Tältet från förra året står kvar och där satt vi och käkade middag och sånt..



Senare blev det grillning av korv..nothing fancy, korv är faktiskt gott :D haha brukar inte äta det så ofta så man glömmer faktiskt att det är så gott som det är. Jag och Jenni stog för det hela, lr nah..vi fixade våra  egna och sen åt vi dom o stack :P



Nu väntar vi bara på att bastun ska bli varm..ska gotta oss riktigt länge där, var väldigt länge sedan vi bastade ordentligt...

Kanske skrivs senare!
XoXo!



Dagens fynd!

Nej denna gången handlar det inte om kläder eller så..brukar inte skriva att vi fyndat kläder ändå så..hehe och här kan man inte säga det eftersom detta inte riktigt är en "shoppingstad" den här lilla hålan :P

Var iaf inne i en liten prylaffär..hittade en as grym elefantprydnad...den kommer att passa perfekt vid våran öppna spis hemma eller så ställer vi den på tv-bänken, får väl se vart den gör sig bäst :)





Kostade bara typ 125:- lätt värt det! kolla bara vad söt! hehe älskar den iaf :D



On the beach!

Då har man ÄNTLIGEN fått en heldag på stranden, eller heldag och heldag..några timmar iaf, känns gött att ha fått bättra på brännan lite på våran små kroppar :D gött är det!! Tur att man har kanonbra pigment så slipper man pressa sönder iaf.. sen att solen tar ända in på småtimmarna, folk som säger att solen inte tar efter 4 vet ju inget om nånting ;P hehe nerå, alla är vi olika!





Självklart ska man ju som sagt skydda sig i solen, vi kör nivea sun, spf 10..very good :)

Har precis fräschat upp oss och ska iväg till "stugan"...till mamma och dom andra för att spendera kvällen där med god mat och trevligt sällskap..

så vi skrivs senare!
XoXo!




Sola säkert i sommar!

Sommarens varma dagar är äntligen här! Se till att du solar säkert i sommar genom att undvika nedastående missar.



Du applicerar inte tillräckligt
Om du inte applicerar tillräckligt med solskydd, kan det hända att du inte får det fulla skydd din hud behöver. En rekommenderad mängd kräm sägs vara ungefär en kronas storleks till ansiktet och två shotglas mängd solkräm till din kropp. Svårare än så är det inte.

Du väntar med att smörja in dig
Förbered för en dag på stranden med att smörja in dig redan innan du lämnar hemmet. På så sätt är du skyddad även på vägen till stranden och under den tid du annars hade lagt på att smörja in dig på plats. Och du, glöm inte att smörja in hela kroppen! Även om du planerar att bära baddräkt eller kanske till och med en t-shirt på stranden.

Du skippar solskyddet en molnig dag

Skippar du säkerhetsbältet bara för att du inte ser några andra bilar? Nej precis! Då bör du inte heller skippa solskyddet en molnig dag. Det är det enda skydd din hud har mot de farliga strålarna. Tänk om, tänk rätt. Din hud behöver skydd även en molnig dag. Bara för att boven i dramat (solen) inte syns betyder det inte att din hud inte tar stryk.

Du smörjer dig bara en gång
Solskydd behöver bättras på under dagens gång, speciellt om du befinner dig på en strand och det finns vatten och bad med i bilden. Spenderar du mycket tid i plurret bör du egentligen smörja in dig var gång du kliver upp på torra land igen. Oavsett om din kräm är vattenfast eller ej.

Du väljer inte en tillräckligt hög faktor

Året är 2010, att ligga och steka med olja känns helt uteslutet, men även att överväga en allt för låg faktor känns otroligt så ur tiden. Vi vet bättre än så, kom igen. Välj därför hellre en för hög faktor än en för låg om du är osäker. Och jo, du kommer att bli brun även om du väljer den högre faktorn. Dessutom kommer du få en jämnare bränna som håller längre. Och är det inte de vi alla suktar efter i slutändan?

Väldigt självklara grejer om ni frågar oss, men det är inte alltid man kommer ihåg att följa dom!



Tröttast i Finland!

Det kan man lugnt säga..Idag är vi fan tröttast i stan, kanske till och med Finland! känns som att det inte går att komma upp...Satte klockan på 9 i svensk tid, vill ju inte sova bort dagarna här.. MEN ah nu är det ingen sol direkt så vi tänker inte resa på oss än iaf.



Men nu  börjar solen titta fram så vi får väl bara ta och börja funka..

Hoppas ni har en piggare måndagmorgon än vi iaf!
Later babes!

 




Flötelsedagen!



Jenni posade igen.. blev riktigt snyggt med skorna där :) Och här är typ alla vi innan vi åkte för att äta middag idag...



Efter att ha haft en väldigt trevlig och VARM födelsedag så åkte vi hem hit till moster och stängde in oss för en myskväll ihop...Jenni lyckades faktisk stänga in oss på riktigt, dörren gick i lås utan att vi hade nyckel med oss in :P haha, men våran moster kom hem sen så det löste sig. Vi ville avsluta födelsedagen på ett trevligt söndagssätt..och med det menas med en massa godsaker :D söndag = "flöt" hehe



Först blev det iaf pizza och vitlöksbaguetter, bara älskar det!! Sen har det blivit godsaker i form av chocklad, vem kan leva utan chocklad!? jag döööör! hehe Pepsi max blev det till detta me, vad annars? hehe

Danion är inte uppäten än, den blir sparad tills imorrn faktisk..och har ni inte smakat på den så kan jag LOVA att det är den godaste yoghurten som någonsin gjorts!!!

Trötta är vi, det kan jag lova.. så man kommer nog runda av kvällen här snart.
Hoppas ni har det bra! Har inte börjat sakna Sverige ÄN...fast Jenni saknar daniel såklart!

XoXo!



Dagens tips!



Jennis straff för att inte tvätta ansiktet efter en festkväll är att hon typ alltid får en megafinne nånstans i facet! Tråkigt men hon får skylla sig själv. Det är ju rätt så väntat att det dyker upp något iaf! För man ska ju INTE lägga sig med sminket kvar.



Däför köpte vi den här antispot-pennan från Garnier, det är ju samma serie som vi använder för ansiktet just nu. Kan inte säga så jätte mycket om den ÄN, eftersom vi köpte den igår. Men Jenni använde den igår och den var bra att ha under sminket, den ger en hinna så att man kan sminka sig ordentligt :P

Får väl återkomma om någon dag när man använt den enligt anvisningarna och säga vad vi tyckte, men som sagt..än så länge får den bra betyg.



Partypics!

Det var riktigt skoj går! Det började med att vi åkte på en rockfestival här i närheten. Vi åkte dit o träffade våra två kusiner. Enni och Esa. Det va lite väl tidigt för våran smak eftersom allt är öppet så länge här så de blev en låååång natt igår.



Spriten o ölen var inte mina, småbarnen hade tält en bit bort dit dom gick och drack! :P



Enni, Jenni & Esa



Dom sjöng "ja mår du leva" fast på finska på krogen :D hehe



Galet uppe på discot!



Haha, snyggmamma o pumamoster



Den lång ljusa natten slutade med att vi gick hem utan skor ;D tur att det inte va allt för långt, skrivs!



GRATTIS!

Idag fyller vi då 24 år..!! GUD vad fort det gick! hehe gammalt..? ja det tyckte man när man själv var yngre.. men idag är det bara en SIFFRA! Har och kommer aldrig att få åldersnoja som många andra man vet har fått..till vilken nytta då lixom?? Ser inte ut eller känner oss inte mer än 20 ändå ;P haha lr vad säger ni?!

 


Grattis även till USA som firar sin nationaldag! Där lär det firas riiiktigt ordentligt idag, we know..var där när vi fyllde 21 :D hehe

Nu ska vi iaf iväg och käka "bakisfödelsedagsmat" med mostrar och kusiner :)
XoXo




efter-förfest!

herre gud.. allt e öppet så mycket längre i finland, tom i en liten stad där vi bor. Ganska jobbigt men gött endå, man har ju mer tid på sig att göra de man känner för.. man kan göra många saker på en kväll vilket vi tänker göra ;D haha!

Har vart på den där rockfestivalen, de va skoj och vi träffa våra kusiner o festa o grejer. Men som alla vet så e inte rock rikgti vår grej så vi drog för en stund sedan. Mamma och moster o deras vän kom o hämta oss. Nu sitter vi i dricker lite vin och förfestar innan vi ska till krogen. Alla drar typ dit efter 2.. lyssna på de, 2!! det e vid den tiden alla går hem i sverige typ, om de inte e en större stad vill säga. Kul har vi iaf o här e vi på billd! :P





Dom andra e kvar på "dansen" som håller på en bit bort men dom ska med på discot sen endå ;) Bilder från kvällen kommer givetvis imorrn. Ha de så skoooj för nu är vi 24!!!! :D inget vi gråter över, vi firar hellre än o känner oss gamla trots att vi inte jublar precis :P haha GRATTIIIIIIS till oss!

För övrigt.. eeeh fick precis veta att förr i tiden i finland ansågs man vara en gammal piga om man inte var gift o hade barn vid 24!!!??? herregud! thank god att vi är födda senare i livet. Have fun! ;)



Vi fortsätter & hela stan vet!

Vi fortsätter firandet här i Finland ikväll! För nu är det dags att fira med mamma och mostrar...och två kusiner oxå iofs. Ska på en rockfestival fort innan det blir krogen här i stan... Och antagligen så vet hela stan att vi ska komma, mosters kompis har typ "informerat folket" haha, låter ju lite kul!!



Hoppas ni får en kanonbra lördagskväll...för det ska vi ha iaf ;D WOOPWOOP! ni kan ju typ skriva grattis efter kl 12 då ;P Här är klockan en timma framåt så vi firar den Svenska födelsedagen kl 23.00 :D

XoXo!





Uppdateringar!

Tjohej allihoopa!! som ni vet så är vi på väg till Finland nu..kommer inte kunna uppdatera här på ett bra tag, däför får ni ta och klicka er in HÄR så länge!

Kommer ta ett tag innan vi är framme i Finland och kommer att kanske göra ett eller två inlägg under tiden vi är på väg dit. Så när vi är framme hos våran moster så kommer vi att börja uppdatera här igen :)

Ha det niiice babes!



Fredag..

Här har ni en skön låt som ni kan dansa eller festa till :) själv kan vi inte göra nåt av det eftersom vi åker imorrn bitti, blir vid 3 tiden, så nu ska vi bara dricka lite te och ah, sen är det dags att sova igen.. blir en låååång dag imorrn, men vi kommer att uppdatera nångång under resan innan vi når den Finska gränsen :)

Ha en trevlig fredag!!
XoXo!




Partypix! 1 Juli

1 Juli var som sagt väldigt lyckad :D Tack alla som kom! Här är lite bilder från gårdagen..



Käkade lite goda bagueteer med massa god fyllning i, det var riktigt gott :D sendan gjorde vi som sagt en riktigt god bål! den tyckte ALLA om, till och med grabbarna :P hehe





Här sitter vi och äter lite..falk, jenni, tess, anki, evve, cillis, charla och carro :)



Jenniii posar :P det var sjuuukt varm hemma igår så vi fick dra ner rullgardinernai alla rum typ..



Shots, shots, shots, shots!









Tessi gillar oxå shots ;D hiihi söto..



HAHAHAHA! vi spelade faktiskt inte våghals igår, men vi kollade igenom några kort :P liiite roliga grejer man fick läsa!

Nu räcker det med bilder!
Later babes!




Uppsala, here we come!

A nu drar vi oss uppåt mot Uppsala, ska hämta upp våran kära moster som ska med oss till Finland :) Ska iofs stanna där över natten och köra vidare imorrn. Anki ska ta hand om våran lägenhet och katten medans vi är borta, gött för både oss och henne :D



Får försöka uppdatera när vi kommer fram, men ha det så gött så länge...Lägger in bilder från igår sen senare me :)

Det var en kanontrevlig kväll här iaf! :D
XoXo!!



Princess!

Det blir inte så mkt mer ikväll ;P En av favvolåtarna just nu ;P kanske nte så svårtatt förstå;)




Idag firar vi!

Ja, idag firar vi oss själva, eftersom vi åker till Finland imorrn och inte kan fira våran födelsedag med våran kära här hemma! Sen firar vi första semesterdagen.. och SEN firar vi FÖRSTA torsdagskvällen här i Borås, För er som inte vet vad det är så är det en stor festdag som äger rum i några torsdagar i rad nu under sommaren, det kommer artister till torger o shit..



Detta blir våra outfits till kvällen iaf! :)





Det blir gottis-mat här hemma nu snart när alla kommer.. blir en mumsig bål av dessa godsaker me ;) med kolsyrat vatten & bär.. mmm :)



iiiih! kolla vad sötis Tess kom med :D TACK baby!! haha VÅGHALS ska LÄTT spelas ikväll!! woopwoop!!

Mer kommer senare..ha en kanonbra torsdag!
XoXo



PANIIIIK!

eeeeh, de kan man lugnt säga när man öppnar en skokartong och får se att allt inte står rätt till :( Vi som skulle ha på oss dom idag och åker till finland imorrn! Som tur va hann vi tillbaka till nelly för att byta ut dom till ett par nya. Fördelen med att jobba där vettu ;) WE LOVE THE SHOES!



Here they are, nytt par vita "base" från nelly.com



Vi skulle ha solat istället för att åka tillbaka till nelly.. lite tråkigt att det blev så MEN efter vi hämtat skorna la vi oss utanför vårat hus jämte motorvägen för att sola i ca 20 min, bättre de än ingen sol alls ;) De finns en bra liten gräsplätt precis jämte våran parkering... en jävla skön plats trots att det är motorväg jämte men det e typ ingen som ser rak in på plätten endå så de får bli våran solplats efter jobbet ;) På bilden till höger ser ni vårt hus i bakgrunden bakom motorvägen.

Nu ska vi duscha o göra oss snygga. Måste hinna göra klart allt innan folk börjar droppa in. Bilder kommer senare ;)



Shopping med mami!

Då vart det färdigshoppat för idag..eller för denna veckan, eller kanske för en längre tid tills vi kommer hem från Finland skulle jag tro.. hehe, det blev en hel del sötsaker iaf! :D



Helt enkla och fina tunikor från Gina, 149:-/st



Två andra söta tunikor från Gina, 149:-/st



Två söta kjolar från H&M, 99:-/st tänkte ha på oss dessa ikväll :D



Två helt underbart söta "plånböcker" från H&M för 30:-/st helt perfekt att ha mobilen i, det tänker vi ha..finns även i lila och vitt.



Lite basic underwear är aldrig fel heller, 3pack för 80:-/st



Sen köpte vi även en återbyggande stylingkräm med keratin i.. från salongen "Headlights" och saltvattenspray från H&M.



Åt en liten lunch med mamma nyss innan hon åkte hem, hittade för övrigt en massa fina saker till henne me idag :) så nu ska vi iaf ut en stund i solen och bättra på brännan innan förberedelserna inför kvällen börjar..

Skrivs sen!
XoXo



Sista besöket!

Då gjorde vi ett sista snabb-besök på jobbet för att fixa det sista med våran vänner i filippinerna :) OCH för att hämta våra uuunderbara skor vi beställde igår såklart!



Nu bär det av för shopping på stan..
Later babes!
XoXo

 




not yet..



njaaah, vet inte riiiktigt om jag är helt nöjd med detta än!? Ne det är jag inte, not yet! MEN som ni kan se så kommer vädret bara att bli MKT bättre under dagen :D än så länge är det lite molnigt men det är varmt som tusan!..det ska iaf solas idag så att man blir brun och fin tills ikväll! :D hihi, kunde ju inte bli bättre på första semesterdagen o allt!! loves it!

Gick upp för en halvtimma sen, yes..man kan ju inte sova bort hela dagen..det finns saker som ska fixas ;) Sitter och väntar på Jenni och mami som ska komma, ska checka ekonomin nu me tänkte jag, se till att det finns a lot of money på kortet att shoppa för! :D

Skrivs senare..
XoXo!