RSS 2.0

Ändrade planer..

Idag har vi bara myst hemma efter en snabb runda på stan. Anki skulle kommit hit med sin lilla bäbis men hon "sket ner hela sig" och man ska inte gå ut med nybadade bäbisar som anki skrev. hehe vi skrattade lite och bestämde dejt en annan dag ist så det är lugnt :D



Fotade lite skor snabbt innan vi skulle gå hem.. alltid skönt med lite cash ;)



Det har varit så jävla kallt hela dagen, både inne och ute som vanligt! Vi skyndande hem för att mysa ner oss i våran underbara soffa med grönt te och tv-tittande. En stor besvikelse idag var ju att desperet housewives inte visades. Finns ju inga avsnitt men nästa vecka e de tebax :D



Tog en skön och varm dusch precis... dags att sova känner vi, lika trötta som vanligt på kvällarna. Daniel skulle sovit hos mig inatt oxå men han har blivit sjuk :( fasen vad tråkigt och jag vill inte bli smittad. Får sova själv inatt igen.. Vi skrivs imorrn, gonatt//J



Mat & Träning 10.11.30

Att  man tvingar sig ut i 10 minus för att få sig en promenad på lunchen, vi visste ju iofs att vi INTE skulle träna idag. det fick bli vila. Har ju som vi förutspådde träningsvärk..men den är inte så farlig faktiskt. Det känns i armarna och även lite i benen..men mest på rumpan..vilket är bra ;)

Så idag har våran "träning" om vi kan kalla det så blivit promenad på lunchen, promenad till stan o sen hem :) hehe Hade faktiskt tänkt o rocka lite rockring men det får bli en annan dag :P

Det har blivit en väldigt nyttig dag känns det som när det gäller maten, fast det brukar den väl alltid vara när det gäller oss? ;P haha iaf om man frågar andra.

Frukost: Gröt & sylt
Mellanmål: Grönt te & apelsin.
Lunch: Tonfisksallad (Isbergssallad, gurka, tomat, paprika, ägg & Tofisk) Vitlöksdressing, vatten.
Mellanmål: Kesoplättar.



Kvällsmaten blev grönt te och underbar turkiskyoughurt med banan, frysta hallon och honung :D mysigare kvällsmat får man leta efter just nu känner vi.



Dagens outfit



Gina Tricot, Skopunkten & weekday.



Dagens shopping!

Var tvungen att köpa en ny halsduk eftersom jag antagligen slarvat bort den oxå i helgen. Jag skulle dock på garderobskillen, för jag e nästan 100 att jag hade den fram tills dess. Köpte en ny på Gina Tricot för 99:- inte lika bra som min förra eftersom jag kunde vira den tre varv så att den blev tajtare men denna från gina klarar bara två varv och då sitter den inte lika tajt. Får hoppas att Kim eller Carl hittar den någonstans i bilen eller festen! Hoppas hoppas!



Älskar tubhalsdukar! Snygga och praktiska ;D



Köpte tre andra nödvändigheter när vi endå var i stan. Flux för tänderna, ger bättre andedräkt oxå.. vill inte vara utan för det känns som om tänderna blir mycket renare av det! Köpte även två viktiga vitaminer. B-vitamin och folsyra.




Från gamla till nya!

Vi var tyvärr tvungna att byta dom! Skulle ha dom i helgen men såg att några av dom små ringarna runt skosnöret lossnat. Vi hade ju dom allra första "Dolores" (vi använder ju inte våra skor så ofta) och nu fick vi dom "New Dolores" istället. Det är nåt som känns annorlunda. Har dom bytt utseende eller vad är det? Kan inte sätta fingret på det. Dom är iaf skönare än dom första "Dolores", sitter lite tajtare vilket är bra så att dom inte glappar. Helt perfekt och vi älsakr dom lika mkt nu som då ;) nelly.com




Dagens tips!

Stressa mindre och sov bättre – genom att äta banan.



Ett av de ämnen i kroppen som är viktigast för att vi ska kunna njuta och slappna av är signalämnet serotonin. För att höja serotonin–nivåerna behöver vi äta mycket vitamin B6. Det finns bland annat i banan. I banan finns dessutom mycket kalium som också är viktigt för att vi ska kunna stressa av. 




Årtiondets bäst klädda kvinna!

Vogue utser varje år "årets bäst klädda" stjärnor, men enligt moderedaktören Alexandra Kotur har det i år funnits så många att modetidningen gjort en egen bilaga med de trendigaste stjärnorna.

 

På listan återfinns bland andra Blake Lively, Alexa Chung och Carey Mulligan som knipit åtråvärda titlar som Årets bombnedslag, Årets gatumode samt Årets fria själ.

Men den allra mest prestigefyllda utmärkelsen har gått till Kate Moss, som inte bara utsetts till årets utan Årtiondets bäst klädda kvinna.

- Ingen har haft mer inflytande över de senaste tio åren på kvinnors klädstil än Kate Moss. Hon har sett chic och cool ut hela tiden, säger Alexandra Kotur.



My eyes!

Blir detta ännu ett klagoinlägg om mina opererade ögon tro? hehe det känns lite så iaf.. LR jag vill ju inte klaga utan bara skriva lite hur jobbigt det kan vara. Det är ingen dans på rosor direkt.

Nu när det har blivit så kallt och det blåser mkt så är det ännu värre än innan, alla har väl fattat att ögonen är känsliga för sol, kyla & vind efter en operation..men nuu är det fan jobbigt. Kylan är otroligt jobbig för ögonen, speciellt när det blåser! Det är nästan så att man ska gå med skidglasögon när man är ute :P hehe det hade väl varit nåt? Hade nog hjälp väldigt mkt...då hade inte ögonen behövt "rinna" iaf.

Där har vi en annan sak me, jag kan ju inte sminka mig som vanligt heller, brukar ha mascara på underfransarna, eftersom det är så jag gillar det, men nu har jag aldrig det, lite irriterande. Det går inte o ha det för att det är så OBEHAGLIGT att sminka dom, så fort man bara rör yttersta kanten av fransarna så gör det "ont", lr det typ sticker i hela fransraden..detta är på höger öga måste jag ju tillägga, vänster är ju som sagt inte alls likadan.



Här har ni mig, 2 dagar efter operationen...bilder som ingen har sett typ. Här har jag en lapp för ögat för att den va irriterad och jag ville hålla det stängt. hehe tänkte lägga in en annan bild som jag tog direkt efter men den är lite väl otäck. Sånt behövs inte visas här :) hehe

Aja :) jag håller mig positiv..det är mkt nerver runt ögonen som ska läka och ärrbildningen på höger öga ska läka så att svullnaden lägger sig...men jag vill ju va bra nu nu nu, inte sen..hehe

Later//A



Oh no!!



Helvete.. måste ha slarvt bort det i helgen! Hittade det inte idag på morgonen när jag skulle gå till jobbet :( Typiskt att man ska slarva bort sitt favvo-läppstift! Jag hoppas verkligen att det finns kvar, det var ju en del av "rock chick" kollektionen men det borde ju finnas en kvar någonstans iaf hehe. Ska ner på stan och leta direkt efter jobbet. MÅSTE ha en ny! Kostar ca 105:- och färgen heter Nude Glow! //J



Today..

Gick och hämtade vårat paket på lunchen, skulle gjort det igår men vi orkar verkligen inte. Dom på lagret hade råkat skicka hem paketet istället för att lägga det som personalorder :) Ingen skada skedd.



Paketet innehöll våran favvo-bus ;D sagt det innan men dom är verkligen bra!



Tog som jag skrev en lunchpromenad! Älskar när det är snö och fint väder! Det är speciellt fint med snö som glittrar som miljoner diamanter på kvällarna.:) Vintern är allt bra fin, men kylan kunde man varit utan! :P



Även "julpyntat" lite idag! Skulle gjort det igår men vi orkade som sagt inte göra nåt :P hehe. Vi kommer inte att göra så mycket förutom lamporna och julgranen då, det passar inte riktigt in hemma hos oss ;D hehe det räcker så!

Nu är vi helt slut och ska sova. Suttit och kollat på kvinnors hemliga liv medans jag skrivit.. handlar om swingers. Jag skulle nog aldrig velat ha sex med andra par eftersom jag är för svartsjuk för det när jag väl älskar någon. Vissa gillar det men jag skulle då aldrig vilja se Daniel sätta på någon annan, det hade kännt som om han ville ha sex med andra hela tiden och jag bara var nån han umgicks med för att ha nåt o göra på dagarna. usch. jaja thats life!

Gonatt allihopa//Jenni



Mat & Träning 10.11.29

Pump is all we need! så känns det just nu! FYFAN vad vi har saknat det! Efter 4 veckors träning på gymmet är vi tillbaka i pumpsalen igen! Det nya passet är riktigt grymt, dom har ju hunnit byta under vårat uppehåll :)

Tror faktiskt att våran träning på gymmet har förberett våran kropp rätt bra inför pumpen, iaf ben och rygg. Resten av kroppen kommer nog att ha en väldig träningsverk imorrn och på onsdag. För så himla lite vikter tog vi faktiskt inte. Bröstmusklerna finns inte ens, det va en "äcklig" känsla när man skulle träna dom, tog minimalt med vikter för att bara känna på övningen...och så får det förbli :P hehe det blev inga armhävningar för oss heller, gjorde lite andra övningar under tiden.



Så här såg det ut idag :) inte alls i närheten av antal vikter som brukar ligga där :P

Våran måndag började ju som en vanlig måndag när det gäller frukost o sånt.

Frukost: Havregrynsgröt med sylt och vitamindryck.
Mellanmål: Grönt te & aplesin
Lunch: Laxpasta med spenat-ostsås, vatten.
Mellanmål: Kesoplättar & Proteinshake.
+ En krisp-knäckis med ost lite senare, blev lite hungriga igen..
Efter träning: Nudlar med tonfisk & fetaost, Det var länge sen, gud vad gott det ska bli! Det blir grönt te till detta me.

Thats it.



Dagens outfit



KALLT som fan idag.. inne var det inte varmare heller :/ Slapp outdit efter en hård helg!



Nya märken!

Idag har jag suttit och hållt på med nya märken! Logos och märkesbakgrunder! Ni kanske kan gissa vad som är på gång när ni ser bilden nedanför :) Spännande!



Det har vairt en väldigt tråkig dag på jobbet... det brukar iaf hända nåt men alla har varit helt döda känns det som. Alla frös och de kändes som om många var sjuka. Vi satt verkligen och frös hela dagen. jag har fått ont i halsen tack vare att det blåser så jävla kallt på oss. Blir jag sjuk sitter jag ALDRIG mer på våra platser och byter till en annan del av kontoret där det är mycket varmare. Dom har bett reparatörer fixa kylan men det händer ju fan ingenting! Blir så arg, jag är aldrig sjuk! Vi får lixom sitta med jacka inomhus.. inte OK.

Men iaf.. Anne har suttit med modellbilderna och jag med nya märken. Skönt med omväxling. Nu sitter vi och kääkar lite mellanmål och väntar på att tvätten ska bli klar. Sedan ska vi till gymmet och pumpa rumpan, första gången på över 2 månader! Spännande! skrivs senare//J



Dagens tips!

Det var precis så gott som vi hade tänkt oss :) ännu en lyckad lunch som vi vill dela med oss av! Idag blev det Laxpasta med spenat-ostsås.



Till 4 portioner behöver du:
4 laxfiléer
Kelda ostsås
Hackad spenat (fryst)
Salt
Peppar

Koka pastan enligt anvisningar, till detta använde vi snäckpastan från euroshopper.

Klipp/skär laxen i små bitar och stek dom i en stekpanna. Häll i ostsåsen, salta och peppra..sen lägge du i några spenat "bollar" och låter dom smälta in i allt. Vi hade typ 7-8st, välj själv efter smak. Sen var det klart :)

Snabbt, enkelt och GOTT ;)

ENJOY!



Pink Friday!

I wish it was Friday.. men nu menar jag Nicki Minaj nya skiva!




"Vi har inte förstorat brösten"

Här är några av kändisarna som påstår att dom INTE opererat sig trots rykten. Vissa vet man ju typ att dom gjort någonting för det syns ju ganska tydligt, som tex. Paris Hilton men hon nekar totalt. Innan var det platt och nu har hon jätte stor klyfta.. kan ju bero på en mega push-up BH oxå :)




Rolig morgon!

hahahah! Vi fick oss ett gott skratt nu i morse när lilla Tia var i farten! Kolla vad söt hon är! Hon ville typ dra ut nåt ur skon..hon bet sig fast i luddet och drog skon efter sig! Det ser ut som tt hon sitter fast men det gjorde hon inte för isf hade hon gnällt. En rätt bra start på måndagen måste jag säga :P






Not my type..

Njaaah, vet inte asså. Den va inte så himla bra.. trodde den skulle vara bättre men det är väl för att det inte är min typ av film jag känner så... men den va ju inte helt värdelös heller. Översättningen va ju hur kass som helst. Det måste varit en döv icke engelska kunnig som översatt den. Helt sjukt, ni skulle se hur mycket fel det var på testen, precis allt var fel, alla meningar typ. Tråkigt och störande.



Haft en mysig söndagskväll as usual hemma hos Daniel med pizza, chips och choklad.



Jag är så himla trött så jag tror att jag går och lägger mig nu. Helgen är REDAN slut.. gick alldeles för fort som vanligt! Hoppas ni haft en bra helg, skrivs imorrn//J




10 myter om sex

Det finns många myter om sex. salongK listar tio av de mest utbredda myterna, vilka av dem du gått på?!



1.
Män har mer lust än kvinnor. Falskt. Det finns inga sådana skillnader, däremot påverkas kvinnans lust av var hon befinner sig i sin menstruationscykel. Både män och kvinnor lust påverkas av yttre förhållanden som stress, mat, sömn och mediciner.

2. När man legat med många kan man tillfredsställa vem som helst. Falskt. En erfaren kvinna vet mer om vilka knappar hon ska trycka på men sex handlar inte bara om teknik. Du kan alltså ha lika bra sex med en oerfaren person som du kan ha uselt sex med en erfaren.

3. Lyckliga par har sex hela tiden. Falskt. Det finns inga par som har hämningslöst sex hela tiden. Lusten pendlar konstant och livet med dess problem påverkar alla människor.

4. Endast kvinnor kan få multipla orgasmer. Falskt. Även män kan lära sig att få orgasm utan utlösning genom knipövningar.

5. Afrikanska män har större penisar. Sant. Afrikanska män är mer välutrustade. Studier har visat att maxlängden på en asiatisk penis är 13 centimeter medan motsvarande för afrikanska män är 20 centimeter.

6. Kvinnor blir inte upphetsade av porr. Falskt. Forskning har visat att kvinnor blir sexuellt upphetsade av visuella intryck som till exempel porr. Anledningen till att den här myten uppstått tros vara att porrindustrin traditionellt sett vänt sig mot en manlig publik. På senare år har dock porrindustrin blivit alltmer fokuserad på kvinnlig lust.

7. Storleken har betydelse. Falskt. Det är inte storleken som är avgörande för om sexet är bra eller dåligt, det är kvaliteten på akten.

8. Något är fel om man måste planera sexet. Falskt. Familjeliv, vardag och stress på jobbet kan vara riktiga lustdödare och även i de bästa av förhållanden kan man ”glömma” att ha sex. Därför kan man ibland behöva schemalägga sexet utan att det är något negativt. Spontant sex är ofta bra sex, men även planerat sex som både ser fram emot kan ge en kick.

9. Män tänder bara på perfekta kroppar. Falskt. Hur ofta går du själv till sängs med modeller? Män ser precis som kvinnor till helhetsuttrycket ofta lägger de inte ens märke till dina komplex. Så njut av din kropp och var glad över den glädje den skänker dig.

10. Bra sex kommer av sig självt. Falskt. För att ha ett bra sexliv krävs bra kommunikation. Ibland önskar man att en kropp kom med en manual, men eftersom så inte är fallet krävs det att man pratar om vad man gillar och vad som får en att nå nya höjder. Det som funkade för ditt ex funkar kanske inte för din nya partner.



Min mysis..

åh..sega söndag! Nu är man helt ensam :(  Jenni stack för en liten stund sen..



våra nya mysisar is the shit :D lite suddig bild..

Hade behövt lite mys just nu känner jag..(!!!!!) men ne det blir inget för mig, min mysis är på andra sidan jorden :( hehe. SÅ det blir en myssöndag med mina babies.

Ska käka tacos och mysa ner mig i soffan resten av kvällen. Gossip girl ska ses och även en film :)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig söndag!//A



Shoppingtips!

Jävldigt smarta små saker. I want one! Travalo perfume refil! Läs mer på kicks.se






Billig VS. Dyr

Skulle nog aldrig köpa ett par skor som kostar 2995:- när det finns ett par som nästan ser exakt likadana ut som bara kostar 399:-! Det är ju bara märket som skiljer dom åt, men vissa bryr sig självklart om märket mer än andra. Vi gör då inte det som tur är så vi kan köpa en sko utan märke bara den är snygg ;) testade acne kopiorna på skopunkten igår och dom satt riktigt bra och va jätte sköna. Funderar faktiskt på att köpa ett par, snyggt till det mesta.




Good morning!

Svullen överallt, lite trött men jätte mysig.. så känner jag mig just nu. Har på mig mina nya mysdress som vi köpte igår, älskar den! ;D Är nyvaken och ska ta mig en kopp varmt grönt te för att piggna till lite för att sedan laga veckans mat.



Anne tvättar av sig gårdagens smink just nu.. ni vet vad vi har sagt. aja baja för att lägga sig med smink men hon var så jävla full igår hon så kunde typ inte sminka av sig. Skulle nog gjort det åt henne med tvättservetter känner jag :P haha aja baja på att bli så full oxå men SKOJ hade vi! ;) Blir ett litet uppehåll med festandet nu igen känner vi! TACK kim, för den otroligt roliga festen.

Vi skrivs lite senare, matlagningen och städningen väntar! //J



Just like good old times!

Ikväll ska vi på 30 års fest, hallå??!! 30 års fest? Känner vi så gammalt folk? :P Antagligen, nu känner man att man börjar bli äldre! Ingen fara dock, vi ser ju så unga ut fortf. och det är vi glada för ;)



Idag är det precis som på den gamla goda tiden. Jag, Anne och Elina som festar och har skoj ihop. En vän som bott lite här och där som vi gick i skolan med men nu jobbar hos med oss på nelly.com så nu umgås vi mer ;D Ikväll e det vi tre med killarna. Skrivs senare eller imorrn//J

 




Lördagsshopping!

Alla tre fick en tidig julklapp! Den är så himla fin och mysig så vi kunde inte låta bli att köpa den. Både jag, Anne och mamma har önskat oss en ny mysdress och det fanns inte så många av dom kvar så vi kände oss tungna ;P



Finns i typ 8 olika färger med och utan luva. Har alltid velat ha en grå UTAN luva eftersom vi redan har svarta med luva. PERFEKT ;D kostar bara 200:- på B.Young. Kommer användas flitigt imorrn när vi söndagsmyser!



Vi har bestämt oss för att ha en julgran hemma iår ;D Så vi köpte nya julgransdekorationer. Silver är snyggast eftersom vi ska ha en clean gran utan massa krims krams :P Köpte även en lite mindre dörrmatta till vardagsrummet eftersom folk som röker drar med sig snö in, passade perfekt! köpte även nya svarta strumbyxor men de orkade jag inte ta kort på, ganska onödigt :)

Nu ska vi äta och sedan fixa till oss lite snabbt eftersom vi ska på fest lite senare. lär inte vara där vid 19 när det börjar men ska försöka skynda oss endå :P Skrivs senare//J



Fräsh på ett kick!

Att höra att man ser trött ut är aldrig roligt. Vi tipsar dig om hur du ser pigg och fräsch ut även om du sovit alldeles för få timmar.



1. Under natten reparerar huden sig själv och gör sig av med döda hudceller. När du sovit för lite hinner inte huden med. Men du kan lätt fräscha upp huden med en ansiktsskrubb. Välj en mer finkornig variant.

2. Ta en kalldusch! När du duschar i kallt vatten sätter du igång blodcirkulationen och hela kroppen vaknar till.

3. Bli av med svullnaden runt ögonen. Det gamla tepåse-tricket i all ära men det funkar lika bra med en kall kompress. Ta vad som finns i frysen. En påse fryst broccoli med en kökshandduk runt som du lägger över ögonen gör susen.

4. När du inte sover om natten så blir det svårt för huden att behålla fukten. Därför bör du återfukta huden ordentligt med en fuktkräm för att förebygga att fina linjer blir tydligare.

5. Ta det lugnt med din foundation, ju mindre desto bättre. Välj en lätt foundation med reflekterande partiklar i och applicera den med fingrarna. Det ger ett naturligt resultat och du ser friskare ut om din hy skiner igenom.

6.
Gör dig av med mörka ringar under ögonen. Använd en ljusreflekterande concealer under ögonen för att ljusa upp. Hur ser dina ögonlock ut? Ljusa upp dem också med concealer eller en ljus skugga för en piggare look.

7.
Öppna upp ögonen! Använd en franstång för att böja ögonfransarna. Böj i tre steg, längst in, mitten och slutet av fransarna. Lägg också en ljus penna på insidan av undre och övre fransraden.

8.
Rosiga kinder ger ett intryck av fräschör. Tänk dig hur du känner dig och ser ut efter en promenad en frisk höstdag. Den känslan får du lätt med lite rouge. Välj en cremerouge i en ljusrosa ton och använd dina fingrar till att applicera den på högsta punkten på dina kindben.




Shoppingtips!

Snygg jacka/kavaj i rätt färg! love it




Kolla läget..

Det blev en sen morgon..för det blev en rätt sen kväll igår, men bra var den :) alla somna typ i soffan till filmen :P haha Kollade på "Kommisarie Späck" den va underhållande..värd att se. ja, vi somnade men det var inte för att den inte var bra :P

Lördag igen, det finns planer för ikväll! Det blir 30 års-fest..våran jobbarkompis Kim fyller år, det blir en stor fest för honom och vi har dom perfekta outfitarna till det såklart ;D passande dag att fira när det är lönehelg och allt! ska bli skoj!

Tanken med dagen är/var iaf att vi skulle shoppa lite med mamma för en gångs skull, men vet inte hur det blir med det, ska ringa o kolla läget nu efter frukosten.



Fixade naglarna inför helgen, kunde ju inte låta min fula tumme se ut som den gjorde, för jag visade ju att nageln nu äntligen åkte av..satte som sagt på en lösnagel och målade alla naglar likandant såklart, men svarta tippar..ser väldigt bra ut, man anar ingenting :) thank god! hehe

Yeye, skrivs senare babes!!//A

 




En riktigt bra kväll!

Kvällen är inte slut än.. vi har mycket kvar att prata om och ska även se en film. Kommisarie späck står på tur :D



Min älskade vän Malin är som sagt på besök i Sverige och vi bjöd på mat och vin ikväll. Det va länge sedan vi sågs och hon åker tråkigt nog hem på måndag igen. Nästa gång får väl jag hälsa på henne i Oslo, blir skoj ;D

Vi började med tacos och vin i köket. Jätte gott! Snackade massa skit och skrattade som vi alltid gjorde på jobbet innan ;D I miss it <3

Malin hade lovat att klippa både mig och Daniel ikväll. Mitt hår blir ALLTID bra när hon klipper det. ;D love it. Klipper bara topparna dock men endå lite till och så klipper hon till luggen lite så den inte är så lång och tråkig!



Daniels hår blev mycket tunnare och en aning kortare.. tur det! Hans hår var en stor fluff innan ;D hehe söt blev han iaf! Tack för allt Malin!

Vi ligger iaf i soffan och ska glo film med pepsi och choklad som sällskap ;D skrivs imorrn! Gonatt!



Tidiga julklappar!

He wants it, he gets it! Nu har han fått två tidiga julklappar redan. Lite tråkigt att ge dom tidigt men behöver man det nu är det lika bra känner jag, annars hade han väl gått o köpt dom själv vilket är lite onödigt när jag kan köpa det åt honom ;D Älskar dom nya parfymerna från Ralph Lauren. Tråkigt nog är det inte sprutkork på dom, det var väl det enda minuset men dom luktar så gott alla 4 ;)



Han fick ju även dessa skor för ett tag sedan, passande nu när vädret är KALLT och det bara snöar och snöar.



Får se ifall jag hittar något litet att överraska honom med på julafton, ska nog försöka klura ut nåt, annars e det lite tråkigt känner jag. Men ville iaf visa vad jag köpte. Bra presenter om ni frågar mig och när Daniel är nöjd är jag nöjd :P //J



3 goda viner

Tänkte bara tipsa om 3 goda viner som vi gärna dricker till mat. Och eftersom vi ska äta god mat och dricka lite vin ikväll passar det ju bra. ;)

Hittade typ inga bra bilder så dessa får duga. Hade hellre tagit egna men har inte allt hemma just nu!


Tania är ett gott, friskt och lättdrucket vin som vi druckit länge nu och oftast dricker, lite mousserande.

Riesling RELAX är oxå ett friskt och väldigt lättdrucket vin. Finns många riesling som är goda men tog bara med denna just nu.

Black Tower har väl alla smakat på antar jag, gott till maten och det är lite torrare än de andra har jag för mig.

Finns ju massa annat gott oxå, men dessa va dom vi kom på för tillfället som passar bra till mat ;D Ge gärna tips på era favoriter så att vi kan testa lite nya viner! Vore gulligt. Vi gillar friska, inte allt för torra viner! Skrivs senare//J



Nelly Catwalk!

Tänkte bara slänga upp en liten video och visa hur det går till när vi filmar plaggen på nelly! Kan ju vara kul och se oxå. Har inte haft allt för mycket och göra på jobbet idag, ganska lagom lugnt men endå inte långtråkigt. Det är ju fredag så jag ville bara hem.

Kom hem för typ en halvtimme sen, ska springa ner på stan och köpa en present till Daniel, lite vin och mat för kvällen :) Min sötaste Malin som flyttat till Norge kommer på besök och vi ska myyyysa hela kvällen! Men mer om kvällen skriver jag om senare. Vi skrivs//J




Vinterns hetaste träning!

Glöm Beach 2010, nu är det X-mas 2010 som gäller. Cosmos ger tips på sex olika träningsformer som får dig i toppform trots att termometern visar minus!



Tabata – Boosta konditionen och träna din kropp på bara 4 minuter.
Tabata är intensiva intervaller där du på tjugo sekunder tar ut dig till max – oavsett träningsform. Springer du ska du kuta så många meter du kan på tjugo sekunder, håller du på med rodd ska du ro så långt som möjligt på samma tid och så vidare.  Varje intervall följs av tio sekunders vila och upprepas åtta gånger, vilket ger en total träningstid på endast fyra minuter.  Det kan låta väldigt lite, men högintensiv träning är bland det jobbigaste du kan träna. Förbered dig på utmattning!
Tips! Vissa gym erbjuder så kallade Tabataklasser, en timmes träning inspirerad av Tabatans 20-10-tänk.

Poledance – Ta ett varv runt stången och belönas med superstarka nypor och armar.
Poledance slog igenom som en blixt från klar himmel och helt plötsligt kunde man se både gymtjejer och superkändisar såsom Kate Moss, Teri Hatcher och Kate Hudson svinga sig runt “the pole”.
–    Poledance är en form av gymnastisk- och akrobatiskträning där du använder en pole, det vill säga en stång, som redskap i din träning, förklarar Nelle Swan, ägare av North pole studio i Stockholm.
Stången är fäst i golv och tak och du använder arm- och benstyrka för att utföra olika kombinationer och svinga din kropp runt stången. Låter det kul - pröva en klass på någon av de Poledancestudios som har poppat upp runt om i landet. Har du aldrig testat förut börjar du på nybörjarnivå för att sedan klättra dig uppåt (i dubbel bemärkelse).

Flowin – Skonsam (och grymt jobbig) träning för hela kroppen.
En friktionsplatta som du glider på med hjälp av sex tillhörande pads (för händer, fötter och knän). En flummig produkt? Fel! Det är Flowin – träningsredskapet som passar alla, tränar hela kroppen och ger dig en ordentlig workout på bara tjugo minuter!
– Flowin är ett svenskutvecklat träningskoncept skapat av personer med elitidrottsbakgrund. I Flowin tränar du hela rörelsekedjor och därmed flera muskelgrupper samtidigt, vilket gör det till väldigt effektiv träning, berättar Glenn Håkansson, VD för Flowin AB.
Du kan antingen köpa en egen Flowinmatta designad för hemmabruk och med hjälp av tillhörande DVD ge din kropp en genomkörare i vardagsrummet, eller gå på ett Flowinpass på gymmet.
Tips: Du hittar massor med övningar på Flowins egna Youtubekanal.

Jukari Fit to Flex – Mjukt, smidigt och vackert.
Jukari Fit to Flex är stretchklass där du med speciella gummiband tränar din rörlighet, flexibilitet och balans.
– Man skulle kunna lika det vid funktionell träning, fast det här är funktionell stretch, säger Cecilia Östman, produktchef på World Class.
Jukari Fit to Flex är utvecklat av Reebok i samarbete med världskända cirkusgruppen Cirque de Soleil och tanken är att träningspasset även ska vara en visuell upplevelse med inspirerande färger och musik.
–    Cirque de Soleil har varit särskilt involverade när det kommer till framtagandet av Jukaribanden. De är längre, tunnare och fladdrigare än vanliga gummiband. Det, och faktumet att de är i olika färger, gör att det blir väldigt vackert på passen, säger Cecilia Östman.
Om du är nyfiken kan du kika in på Reeboks kampanjsida  eller spana in videoklippet från premiärklassen.

Fusionträning – Mixa för roligare träning och bättre resultat.
Fusionsträning, eller fusionstraining som det blivit känt som på andra sidan Atlanten, handlar om att mixa två eller flera olika typer av träningsformer. Varför? För att det är kul och ofta kan ge riktigt bra resultat. Du får det bästa av två världar, tränar flera olika typer av muskler samtidigt som du undviker den där monotona och enformiga jag-tränar-samma-sak-vecka-efter-vecka känslan. Trenden har på sistone börjat växa sig stark och kreativa och annorlunda kombinationer poppar upp titt som tätt, vissa bättre än andra. Eller vad sägs om Yogalates, (yoga + pilates), Piloxing (pilates + boxning), Koga (kickboxning + yoga), AquaSpin (vattengympa + spinning), och Yoga booty ballet (yoga+ rumpträning+dans)…

Funktionell styrka -  Bygg en stark kropp som klarar det mesta.

Fler och fler börjar inse fördelarna med styrketräning, och med forskning som visar att det bland annat motverkar benskörhet och högt blodtyck kan vi inte annat än att skutta iväg till gymmet och ge oss på skrotet. Funktionell styrketräning innebär styrkeövningar som utmanar hela din kropp och inte bara stärker dina muskler, utan även ger dig bättre koordination och balans på köpet. Till exempel kettlebells, crossfit och cirkelträning. Du kan även med fördel skippa maskinerna på gymmet och istället utforska de fria vikterna och balansbollen  – fråga personalen om en introduktion!

Vi har funktionell styrka som pass på vårat gym, har faktiskt tänkt att testa det ett tag nu men inte riktigt tagit tag i det, men nu när vi har kommit igång igen så ska vi ju testa på lite olika saker och inte bara köra på pumpen, så detta blir väl nästa steg :)



Red hot lips!

Vi skrev det i kommentarer men kan ju lika gärna göra ett snabbt litet inlägg. En tjej ville ha tips på några fina röda budget läppstift utöver "Hot Red" från "Wet n' Wild" eftersom den alltid är slut på nelly.com ;) Den finns nog även att köpa på cubus om ni har tur så checka där oxå. Kostar bara 49:-!



Två andra läppstift vi skulle rekommendera är:

Isadora - red rush
ca 105:- (lite dyrare men endå billig och finns på kicks, åhléns, H&M mm.)
Viva la diva - Vampire red ca 60:- (billigare variant, finns på tex Åhléns)

Som vi skrev så har vi inte haft röda läppar innan och har precis skaffat två egna röda läppstift så vi har inte så stor erfarenhet av dom andra märkena :)



Julklappstips!

Tänkte ge er tips på två väldiga goda och fräscha parfymboxar som ni kan köpa till er själva eller som julklapp till pojk/flickvän eller en kompis/syster/bror. 699:- för clean och 499:- för Ralph Lauren. Inte alls dyrt om man tänker på att man får 4 olika dofter i bra storlek ;) Var inne på kicks och luktade på alla igår.. jätte goda. Själv ska jag önska mig clean i julklapp av Daniel och han kanske får ralph lauren ;) //J




Han är världens sexigaste man

Den 34-åriga skådespelaren har utsetts till världens sexigaste man av tidningen "People". Han ser ju bra ut men världens sexigaste vet jag inte.. finns ju så många fler klassiker som Johnny Depp och Brad Pitt :P men det kan ju alltid vara samma och dom har väl haft sin tid.  



Ryan Reynolds är världens sexigaste enligt people magazine



Blir GALEN!

Det är mkt som inte går som det ska nu för tiden känns det som, lr vafan..man klagar på mkt småsaker.. nu måste jag bara klaga på min dumma men VÄLDIGT älskade mobil! Imorse 06,20 flippade den o bara börja lysa, trodde larmet gick..men inget mer hände, jag satte på telen och såg vad klockan var, det var inte larmet för den skulle ringa 06,30. Den började antagligen lysa för att larmet var satt 06,20 igår! Och för ett tag sen så ville den inte redigera mina bilder längre..har inte tänkt så mkt på det efter det, men förra veckan när jag verkligen behövde redigeringsfunktionen så blev jag arg över att den inte funkade.

Gjorde en mjukvareuppdatering men det hjälpte inte..sen gjorde jag den igen, men då fabriksintsälldes telefonen samtidigt antagligen för allt blev ju som när man köpte den..öh, aja det var väl ingen fara för jag hade tänkt o göra det ändå, men alla nr flippade ju ut, som TUR är hade dom på sonyericssons hemsida :) hade gjort en backup på dom flesta iaf..har lagt in alla andra som fattades där me, det är bra att ha dom på ett sånt ställe att man bara kan gå o hämta all info o nåt skulle hända.



Man kunde ju säkehetskopiera allt innan som Jenni gjorde, jag hann inte riktigt me det, men aja, det tråkiga är att redigeraren fortfarande inte funkar, så jag ska försöka "reparera" telen genom PC-suiten som man kan ladda ner. Sen ska jag föra över all info igen. Och JA jag vet att man kan spara alla kontakter på sim-kortet och jag har alla där nu me, MEN dom är helt flippade så jag ska ta bort allt och fixa nytt :P sen ska de nog bli bra..HOPPAS jag!

Dagens I-landsproblem känner jag..//A




Avgudar dom!



oh yes! snyggare skor får man ju leta efter just nu ;P haha vi älskar dom! har testat dom och testat dom igen..visste ju hur dom satt innan vi köpte dom men man måste ändå testa dom flera ggr :) yeye, dom ska in i samlingen av snyggingskor, nu ska man bara få tid att använda dom också. I helgen kommer dom iaf anvädas.



Jenni plockar upp dom, så glad :)

Torsdagen har varit bra, väldigt lugnt på jobbet iaf..haft lite möten o så. Annars har det inte hänt så mkt mer än att vi har chillat efter träningen framför tv:n, you know vampires! :D

Daniel tog sig hit me för att mysa med Jenni, själv får jag mysa med mina sötnosar :P hehe men det duger bra..for now!

Ne nu ska det sovas igen, pigg o glad ska man vara inför fredagen! hoppas ni haft det bra!
Skrivs!//A



Mat & Träning 10.11.25

Tänkte bjuda på ett videoklipp från gymmet idag istället för en bild, lite roligare så kanske? :) Tänk att det är 4 veckor sen vi gick in på gymmet, gud vad fort det gick! Hoppas att vi har "tränat upp" oss tillräckligt för att klara av pumpen till nästa vecka.. men det tror jag faktiskt :)

Idag blev det intervall-uppvärmining på löpbandet, ska börja springa mer nu..så det blev powerwalk och joggning varannan gång var 5:e minut i 30 minuter. Sen blev det väl det vanliga som rygg/ländrygg, inner och ytterlår/rumpa. Vaderna fick sig en omgång samt baksida lår.. baksida lår är mkt viktigt! har man starka baklår får man inte ont i ryggen lika lätt. Sen körde vi mage såklart, på gymbollen. och till sist som ni kan se på videon så körde vi utfall :) formar rumpan bäst! Sen var det färdigtränat för denna veckan som sagt.





Maten idag blev lite omvänd, tiderna då alltså. Vi hade möte så det blev inget mellanmål, utan det blev en tidigare lunch.

Frukost: Havregrynsgröt med sylt och c-vitamindryck.
Lunch: Kycklingpasta med soltorkadtomat & fetaost, Vatten.
Mellanmål: Grönt te & Apelsin.
Innan träning: Proteinshake
Kvällsmat: Godaste äggröran och Grönt te.

Det var det :)




Pausa dina räkningar!?

Vet inte riktigt vad jag tycker om det här med att man kan "skjuta upp" räkningar till nästa månad, kan tycka att det är en bra idé om man nu råkar få liiite för många räkningar på en och samma gång..MEN det finns väl alltid utrymme för det? man vet ju att vissa räkningar kommer vissa månader, tex att elräkningen kommer varannan för vissa..då borde man vara beredd på det. Ingen har väl missat Folkias reklam?



Det här känns mer som en deperationslösning, typ "sista utvägen". Antar att det här är till för sånna som skjuter upp räkningar i vanliga fall och inte längre får godkänt att göra det. För läser man vidare om det här så är det mer som ett litet lån med massa andra avgifter som tex ränta.

Dom som sköter sina betalningar annars kan ju bara be om att få skjuta upp sin betalning en månad, vilket blir billigare också. Men det funkar iofs kanske inte på alla räkningar.

Denna månaden slank det ner en hel del räkningar till oss, men det är inget vi lipar över, vi vet att det kommer en stor klump ibland och det är vi beredda på. Så vi skulle själv aldrig sjuta upp nåt. Lika bra att ha allt betalat när det ska vara betalt. Sen är det fler lugna månader där pengarna går till massa annat trevligt ;)

Time to pay! så man ser vad man har att leka med denna månaden! hehe
Later!



Metallic trenden



Har vi sagt att vi gillar den trenden..? Har för mig det ;) Det är ju så snyggt! Kläderna i kollaget kan ni hitta på H&M, Gina tricot, nelly.com, depend och rut m.fl. Finns ju gott om plagg som är i färgerna guld, silver och brons som tur är! ;)



Tänk rätt och prestera bättre!

För att lyckas nå sina träningsmål är rätt inställning avgörande. Enligt Blossom Magazine visar ny forskning att tankens kraft är enorm när det gäller träning och prestation.



Du springer där på gymmet och tänker ”Gud, vad jobbigt det här är!”, ”Tar det aldrig slut?!”. Naturligtvis kommer det påverka både din prestation och motivation.

Enligt ny forskning från The International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity är den bild du målar upp av dig själv helt avgörande för hur du lyckas med din träning.

Om du ser på dig själv som en soffpotatis kommer du garanterat prestera sämre och tycka att löpningen är både tråkigare och jobbigare än om du föreställer dig att du är en löpare.
– Folk som ser träningen som en stor del av sitt liv och en del av sin identitet tenderar att lägga mer tid på sin träning, säger Lindsey Duncan, forskare och författare till Blossom Magazine

Hennes tips är att sätta på sig träningskläderna hemma. Det kommer att göra att du prioriterar gymmet framför soffan. Ett annat av hennes knep är att dela med dig av dina prestationer på till exempel Facebook. Då skapar du en bild av dig själv som en tränande person och kommer i rätt stämning.

Man känner verkligen en jätte stor skillnad på träningen när man tänker rätt när man väl tränar.. Förutom att tänka rätt vid träning är det vitkigt att tänka på den muskeln du tränar. Man tränar mer rätt och effektivt då. Alla har haft dagar då dom känner sig jätte hängiga på gymmet. Lika bra att gå hem istället för att pina sig och träna en annan dag när man känner sig pepp och tränar effektivt istället! :)



Shoppingtips & rabbatkod!

Jätte sköna och hur snygga som helst ;) Var tvungna att klicka hem dom! Hade som tur är två rabattkoder vi kunde använda oss av PLUS våran personalrabatt så det blev ju hur billigt som helst ;) En av dom får ni bland annat i veckorevyn när ni köper den, 100:- rabatt vid köp av 400:-. "XVxT3p7"

Här får ni den andra koden som ger 100:- rabatt vid köp av 500:-! "xmas" Shoppa loss nu! ;) Koden gäller hela december ut.




Dagens tips!

Det var VÄLDIGT länge sen vi gjorde den här maträtten, hade glömt av hur SJUKT god den är!! Så idag blir dagens tips våran lunchrätt: kycklingpasta med soltorkadtomat & fetaost.



Till 4 portioner behöver du:
4st kyklingfiléer
Pasta
Soltorkade tomater i burk
Matlagningsgrädde
Ketchup
Vitlök
Salt
Peppar
Fetaost

Börja med att skära kycklingen i små botar och stek den i stekpanna. Salta och peppra den efter egen smak. Skär till tomaterna under tiden medan dom steks, när det är klart så tillsätter du matlagningsgrädden. Ha inte för hög värme för det behöver inte KOKA. Lägg i tomaterna, pressa vitlöken och pressa i ketchup..kan inte säga hur mkt ketchup men så att det får lite färg iaf, nu ser ju på bilden :)

Pastan kan man låta koka upp under tiden, det går ju så fort. Vi använde Euroshoppers Tagliatelle. Man kan ha vilken pasta som helst. Fetaosten strimmlar vi över när vi har värmt allt och ska äta det :)

Love this dish! Prova den, ni kommer INTE att bli besvikna! Sitter och käkar en tidig lunch nu eftersom vi hade möte och inte kunde äta något mellanmål :)



He gives me what I want!

Daniel är bra söt han. Han skrev ett meddelande igår om att jag skulle komm till honom efter min porrengöring så att han kunde bjuda på våra otroligt goda egengjorda hamburgarna. Han vet hur han ska få mig och må bra ;) God mat!



Det var en lugn och skön kväll igår.. Gick ju till Daniel direkt efter porrengöringen så Anne fick ta hand om bloggandet. Vi låg i soffan hela kvällen och glodde på tv. Somnade rätt tidigt som tur är, annars hade jag väl varit änu tröttare idag. Hade massa konstigheter för mig inatt så Daniel fick väcka mig och be mig sluta riva i väggen bakom kudden, haha vet inte varför jag gör så.. gör det bara när jag är helt utslagen :)

Gick hem lite tidigare imorses för att tvätta håret eftersom jag inte orkade tvätta håret igårkväll. Kom lite senare till jobbet (08,20)  men vad gör det när vi endå inte ha nåt och göra :P Ska ha fotomöte nu ang modeller osv. Skrivs senare//J



Porrengöring!

Det är ju ingen skön ansiktbehangling direkt, man får stå ut med en del smärta när själva rengöringen/tömmningen sätter igång. Men vill man vara fin får man lida pin :P Vi båda gjorde en idag men min(Annes) var lite starkare än Jennis..längre och dyrare me bara för det, men det är bara för att det användes lite andra produkter på mig..lite starkare produkter från mene&moy. Jenni fick en behandling med dermalogicas produkter. Detta gjorde vi på Helens Beauty Center här i Borås. Hon som utförde det heter Lucie, JÄTTE trevlig och bra! Känner oss väldigt tömda nu :P bra att gå på sånna i bland..



Hur gick porrengöringen till? Jo, man börjar med att bli rengjord i hela ansiktet såklart, sen läggs det på en "syramask" för att öppna och peela lite, sen är det rengöring igen. Efter det får man ligga under en ångmaskin som ska öppa porerna ordentligt...Sen är det dags för det som är själva tömmningen, kläm kläm..inte trevligt..det gör ont :( iaf på vissa ställen. När det är över så får man en lugnande och porsammandragande lermask. Sen är det rengöring igen, lite ansiktsvatten..och till sist får man, lr jag fick iaf ögonkräm och sen en nattkräm med lite syra. sen var det klart :) tror jag fick med allt, känns dock att hon la på nåt annat med syra innan nattkrämen..hehe men men. Behöver iaf inte tvätta ansiktet ikväll bara för att. :)



Vi köpte även 2 produkter för att hålla huden så "ren" som möjligt inför våran kemiska peeling vi ska göra inom kort. Dessa ska göra att huden förbereder sig och att man sen ska få bättre resultat av peelingen me. klicka på bilden för att läsa mer om Mene&Moy´s produkter. Produkterna ska vi bara använda nån dag i veckan inför peelingen, för nattkrämen ska man inte använda varje dag tack vare syrorna. Efter peelingen kommer vi att ha en dagkräm av samma märke också. Produkterna var ju inte billiga, så vi får hoppas att dom är värda pengarna :P men det kommer dom såklart att vara. Rengöring 650:- Nattkräm 695:-

Det var det jag hade att säga om detta iaf, så nu ska syrorna och sömnen få göra sitt :)
Hoppas ni har haft en bra dag!//A



Video på dagens fotning!

Hmm..idag tänkte vi prova på att filma, för att visa HUR det går till när vi gör en skofotning på jobbet :) men ljudet blev ju faktiskt inte alls bra av nån anledning  :( så ni får höja volymen ordentligt, fast man kanske inte behöver höra vad jag säger ändå, man ser ju hur det går till :P hehe



SHIIIIT vilka snygga skor det kommer, Nelly shoes! Älskar dom redan!!! <3 must have!

Hehe, det ser ju rätt slött o gött ut lr?? iaf för fotograf-Anders :P





Later babes!//A



Dagens outfit



Lite färg här och där gör mkt, även om det bara syns lite :) Grejerna är från Gina & Nelly.com.



Jag slutade tidigare..

Slutade redan kl 16,00 idag.. lite tidigare än vad vi brukar för att göra en sak. STÄDA :P Eller egentligen slutade jag väl inte tidigare eftersom jag skippade lunchen så då blir det ju 8 h endå. Ville iaf få hela lägenheten städad innan jag ska på min portömmning nu kl 18 så jag måste rusa! Går direkt hem till Daniel när jag e klar så Anne bloggar väl lite ikväll ;)



Återigen, jävla kamera! Den lever sitt egna lilla liv så jag var tvungen att ta svartvita kort idag :) Aja ville ha med en bild så det fick bli på mig själv såklart :P Skrivs imorrn eller senare//J



Nyhetsbrev v.47

Julklappsshoppen är öppen, dags att köpa julklappar ;)




Shoppingtips!

WRECKER SHOE <3 Jeffrey Campbell




Önskelista!



Idag är det EN MÅNAD kvar till julafton!! Shit vad fort det har gått..men nu är det dags att skriva sin önskelista igen :P

Det finns alltid saker man behöver vid den här tiden på året..nu har vi faktiskt tänkt att önska oss lite mer "vuxna" grejer mot föregående år när vi fått datorer, playstation och massa sånna grejer.. istället vill vi ha grejer till hemmet o så som man behöver men inte riktigt orkar köpa själv..eller jo, allt detta kommer vi att köpa om vi inte får det i julklapp såklart :) men vi hoppas ju på att få allt!

Det här är dom större grejerna som vi vill ha som är med på bilden: Svart soffklädsel, Ljusterapi-lampa, Diskmaskin, en ny större svart kattställning, svarta tapeter till vardagsrummet, lite pengar, gång/joggingband och tofflor.

Sen brukar vi ju alltid få/önska oss andra småsaker som tex. myskläder, kalender osv. Ska bli intressant o se vad alla köper iår..blev många överraskningar förra året faktiskt :D haha Vi inser att vi kanske är lite för gamla för att "önska" oss grejer som Daniel (jennis pojkvän) säger men kan man önska sig saker så why not lixom :P

Mamma, Pappa & platspappa!....här har ni våran önskelista! ;)



Hot or not?

Vad tycker ni om Leighton Meesters unika byxdress som visar en hel del hud, speciellt bak? ;)




Skin care!

Utöver det som finns på bilden nedan måste vi införskaffa oss en bra ögonkräm i våran ansiktsvård känner vi. Är det någon som har några bra tips på bra krämer som inte kostar typ 1000:- så är vi tacksamma för det ;) I övrigt är vi nöjda med våra produkter! Tråkigt nog måste vi byta efter våran kemiska peeling. Men det berättar vi mer om när vi gör den.




En hektiskt dag!

Det var mkt som skulle fixas..hann faktiskt inte med allt som var tänkt ändå. Jobbet var avklarat 16.30, sen var det raka vägen hem till tvätt..lr först blev det faktiskt lite diskning och avtagning av lakan..för dom skulle ju tvättas. klockan blev "dags att träna" så vi sprang ner med första lasset tvätt. Träingen blev avklarad, sen va det dags för nästa omgång med tvätt, medans maskinerna snurra gick vi ner och solade för ANTAGLIGEN sista gången för iår :( hur ska vi klara oss!? mer BUS för oss.



Efter solning så blev det mer disk...väntade alldeles för länge igen med det, hehe Sen blev det mer tvätt och SEN la vi på nya lakan i sängen..phew! Sen var väl allt klart..lr ne sen fick vi hämta upp tvätten me. SEN fick vi vila lite...öh, det var en hektiskt dag! Gillar inte när allt ska göras samma dag..bättre o dela upp det lite, hehe det vi inte hann idag var att dammsuga, det får Jenni fixa imorrn..då ska jag vila :P

Aja, hoppas att ni har haft en lite lugnare tisdag!
Skrivs imorrn//A



Mat & Träning 10.11.23

Träning ska ju varieras och det ska också vara lite extra kul ibland, för det är ju inte kul o känna att man aldrig testar eller gör nåt nytt med träningen..vi är rätt så "enformiga" ibland eftersom våran viktigaste träning är pump som vi alltid körde 2 grr i veckan innan operationerna, det kommer vi att återgå till snart som tur är men vi känner att vi måste göra lite annat än bara pump o gym i framtiden oxå :) Funderar på box och combat.

Idag blev det Zumba igen! Eftersom vi gillade det så mkt sist. Kul är de :D shake it shake it! Gjorde några utfall med vikt efteråt, rumpan ska lyftas lite ;) Tränade även lite mage på gymboll. It's looking good. ska nog ta en liten bild o slänga upp imorrn om jag hinner! thats todays training!

Dagen mat:
Frukost:
Havregrynsgröt med sylt och ett glas c-vitamin
Mellanmål: Grönt té och apelsin
Lunch: Den helt underbart goda couscous salladen med räkar och yoghurtsås
Mellanmål/innan träning: Hann bara slänga i oss en proteinshake
Kvällsmål/efter träning: Grönt té och två äggmacko idag igen ;P Riktigt gott. Gör mackorna med Fazers frökusar. try them!

Ni får en låt istället för bild idag som vi även dansar till på zumban, OMG.. den är så jävla go och tar oss tillbaka till USA/florida där vi parta loss i våras ;) //J




Dagens outfit



Det får bli lite mer "sportigt" och slött idag.. Gina, H&M, Stadium och Dinsko.



Shoppingtips!

Snygg jacka <3




5 vanliga magproblem

Många har problem med magen och ibland kan det krävas läkarvård. Men det finns mycket du kan testa själv innan du stegar iväg till farbror doktorn. Kolla in fem av våra vanligaste magproblem som aftonbladet listat och vad du själv kan göra åt dem.



Förstoppning
. Är du förstoppad beror det oftast på för lite fibrer, för lite vätska, stress, oro, för mycket stillasittande och uppskjutna toalettbesök. Även mediciner kan vara en bidragande orsak, liksom graviditet och menscykeln. Har du tillfällig förstoppning kan du öka intaget fibrer, vätska, träna mer och gå på toaletten regelbundet. Katrinplommon kan också hjälpa. Däremot ska du söka vård om du haft problemen länge, gått ner i vikt utan orsak, har magsmärtor eller blod eller slem i avföringen.

Diarré
. Lider du av diarré beror det oftast på matförgiftning, infektion eller antibiotika. Har du däremot haft långvariga problem kan det vara stress eller överkänslighet mot något i kosten eller en inflammatorisk tarmsjukdom. Vid lindrig diarré ska du dricka extra mycket och äta kost som är skonsam för magen till exempel vitt bröd, kokt kött eller kokt fisk. Har du svår diarré ska du endast dricka under det första dygnet. Drick ofta och lite i taget av svagt te, buljong eller morotsoppa.

Gaser.
Gaser bildas normalt vid matsmältningen men kan förvärras av att man äter gasbildande kost som kål, lök, bönor, ärtor och stora mängder frukt och grönt. Tänk på att tugga maten ordentligt för att undvika att svälja luft och motionera regelbundet. Har du långvariga problem, buksmärtor, blod eller slem i avföring eller förändrade toalettvanor bör du söka vård.

Stressmage.
Symtomen är ofta hungersug och tidig mättnadskänsla, rapningar, halsbränna, bullrig mage och illamående. Försök hitta en lugn livsstil med god sömn och vila. Testa att äta lite men ofta och undvik rökt, fet, salt, stekt eller kryddad mat och träna regelbundet. Sök däremot vård om du har långvariga besvär, blodig eller svart avföring, mår illa eller kräks kaffesumpsliknande innehåll, är trött eller har gått ner i vikt ofrivilligt.

Halsbränna.
Halsbränna är sura uppstötningar som bränner eller känns som en klump i halsen. De kan uppstå vid stora måltider, alkoholintag, övervikt eller tunga lyft. Halsbränna kan förhindras om man äter fiberrik kost, undviker kaffe, juice, fet och kryddad mat och alkohol. Dessutom ska man inte äta eller dricka senare än tre timmar före sänggåendet. Sök läkarvård om du har ihållande problem eller har mycket täta eller besvärande uppstötningar.



Äckligt!

Fyfan vad jag hatar korta förstörda naglar på mig själv! Har ALLTID välvårdade naglar även om dom är kortare ibland för att man filat ner dom.. men att ha fina naglar är våran "grej"

Ni kasnke minns att jag klämde min tumme i sommras på Benny Benassi konserten i GBG, hel tummen sprak ju!! och IGÅR åkte den av, lr jag drog av det jag kunde..så nu ser den ut så här!



FYFAN vad den är ful! hatar den, det ser inte ens ut som en tumme! hhahaha usch o fy, jag mår dåligt av att titta på den. Sen att den är känslig me för den har inte blivit helt 100 efter det. Har iaf tänkt att sätta på en lösnagel tills den blivit mer "normal" Ska måla dom så att allt ser bra ut, har gjrt det innan. Ser det inte bra ut sen så får jag väl gå till min kusin och be henne göra en snygg nagel åt mig :P hon jobbar ju med sånt.



Det blir antingen vita tippar eller så målar jag det svart :) vilket som.. hur det blir kommer jag väl åtekomma med senare.

Vilket trauma :P
//A



Hyllning till Alexander McQeen

Den brittiska designern Alexander McQueen var känd för sin överraskande design, dramatiska kreationer och djärva modevisningar. I februari i år tog han sitt liv endast 41 år gammal.



Den 4 maj nästa år hyllas han med en utställning på Metropolitan Museum of Art. Utställningen kommer visa McQueens arbete från skoltiden fram till hans sista kollektion och här finns kreationer från hans karriär hos Givenchy och plagg från personer som Daphne Guinness och Isabella Blow.

Ett av Alexander McQueens signum var hans spektakulära modevisningar. Joseph Bennet och Sam Gainsbury var två av personerna bakom framgångarna. De har anlitats som kreativa konsulter för ”Alexander McQueen: Savage Beauty” så förväntningarna är höga.

Utställningen kommer hålla öppet för allmänheten mellan den 4 maj och den 31 juli 2011. Själv tyckte vi att hans kläder är lite over the top men det var ju hans stil, vissa grejer gjorde han snyggt. Gillar speciellt bilden på dom två modellerna som är klädda i hans kläder, ser kungligt ut ;)



Det kallas REFLEX!

Det finns nåt som heter REFLEX! Dom är till för att man ska synas i mörker..det verkar inte som att alla har hört talas om dom än??! Själv vet vi vad det är, för vi bär sånna varje dag! KANONBRA om du inte vill bli påkörd eller nåt, haha

Det gör mig så arg att man ibland får hjärtattack när man är ute och kör och sen kommer det en gående med mörka kläder utan reflexer, dom tror att dom syns! men gud så fel dom har, man ser faktiskt inte personen förräns man är as nära, även om det finns lite lampor här och där i stan så är det svårt att se dom. Har varit med om det flera gånger när man varit ute o kört med bilen, lr suttit jämde nån annan som kör, att man blir rädd för att det råkar dyka upp nån där jämte som vill gå över nånstans, även om jag nu har VÄLDUGT bra syn.



Så snälla skaffa er reflexer! Dessa kan ni köpa på tex. Clas ohlson...finns ju överallt, dom delas till coh med ut gratis ibland! En liiiiten reflex gör stor skillnad! man behöver ju inte ha på sig dom HELA tiden men iaf när man är ute i trafiken när det är mörkt!


Detta vet nog alla, men alla tänker ju faktiskt inte på det tråkigt nog!

Ville bara påminna er!
Later!//A




Vad har hänt!?

Hon beter sig helt konstigt just nu..hon drar sig undan och det verkar som att hon typ inte känner igen oss ibland! IBLAND då alltså, hon gnäller väldigt mkt nu, lr det har hon gjort ikväll iaf, när jag kom hem så ville hon bli buren en hel del, men jag hade inte tid :( finns ju grejer o göra. Så nu ligger hon ensam i det mindre rummet och sover..

Det med att hon inte känner igen oss..Har vi mössa på oss så springer hon iväg, vi måste ta av oss dom innan hon ens vågra titta åt vårat håll. hehe..lite konstigt lr vad!? Det är nånting som har hänt, antingen känner hon sig inte älskad nog för att vi inte hinner mysa så jätte mkt längre..eller så är det nåt med lilla Tia, hon är ju inte så liten längre så Tindra kanske känner sig "hotad", för Tindra har faktiskt fräst åt Tia några ggr nu..senast idag. Det brukar hon INTE göra annars.



Känns lite jobbigt det här..hoppas det blir bättre för jag vill ju inte att Tindra ska gå och vara på sin vakt hela tiden som det känns nu, fast nu ligger hon ju som sagt väldigt snällt o sover, hade dock velat att hon låg på mig o hade det mysigt..men men vill inte störa henne.

Nu är det min tur att lägga mig i sängen, har bara chillat framför tv den sista tiden, hollywoodfruarna har fått underhålla mig :)

Skrivs imorrn! Natti!!//A



Mat & Träning 10.11.22

Vad gör man inte för att få röra på sig lite!? Kallt som satan har det varit idag och det har ju även snöat o så..men ändå tog vi oss ut på lunchen, men idag var det faktiskt inte själva vardagsmotionen vi va ute efter, haha för vi gav faktiskt upp efter ett varv bara för kylan :P ne det var mer för att komma ifrån datorn o som sagt att man får se dagsljuset liiite iaf.

Idag har vi käkat som en vanlig måndag typ, var dock aas hungrig jättetidigt idag, under fotningen ville jag typ dö så hungrig jag var, det brukar bli så när man har festat helgen innan konstigt nog. aja..

Frukost: Havregrynsgröt, drottningsylt och c-vitamindryck.
Mellanmål: Te & Aplesin.
Lunch: Avokadocouscous med räkor, vatten till det. (som alltid)
Mellanmål: Mangosmoothie.
Kvällsmat: 2 Äggmackor och proteinshake.

Träningen var snabb och effektiv, en timma exakt typ.

Det är så skönt att värma upp nu när det är så kallt ute, inte som innan när man redan var svettig när man kom dit :P hehe det blev 10 minuer kross och 10 minuer löpning. Startar lite smått med löpningen så att till nästa vecka köra fullt ut :) Sen blev det ju självklart ryggträning i form av rodd och ländryggsträning.



Benen är ju ingen nyhet, körde det vanliga typ men vi uteslöt vaderna idag och den bästa rumpövningen sparar vi tills imorrn när vi har shake:at loss :P Får faktiskt ingen träningverk längre så det är kanonbra inför nästa vecka :D då ska musklerna få sig en shock!

Det var väl det..

Lite kvällste och chill nu..
Later!//A



Dagens shopping

VILKEN TUR! Hade faktiskt blivit väldigt besvikna/ledsna om inte "Face mist" hade funnits..tror faktiskt vi köpte den sista! Vanligtvis brukar man ju inte bry sig om nån vara är slut men har man räknat med att köpa den så är det en annan sak, sen finns det ju bara en make up store butik här i Borås så då hade det varit ännu värre, hehe



Aja, vi fick iaf det vi var ute efter..ansiktssprayen Face Mist för 195:- på Make up store. Den ska börja användas imorrn på jobbet :)



Sen köpte vi en av dom söta "sovsetten" kanske man ska kalla dom..från Gina som vi gjorde shoppingtips på förra veckan! Dom rosa var slut :( men ett svart set blev det iaf, ska kolla om det rosa finns kvar i Knalleland i helgen...och sen köpte vi även sovmaskerna, 49:-/st på Gina. Jättesöta! :)



Fick en söt tvättpåse till allt me :) hehe

Aja, är nöjda med dagens köp iaf..skönt o komma ut o choppa lite me så att man inte bara sitter inne och nätshoppar på jobbet ;P haha det har ju blivit en del sånt det senaste..

Åh, nu blire kvällsmat! skrivs senare//A




Dagens fotning..



Ojojoj, ni ska bara veta hur mkt snygga skor som kommer in :) hade en hel hög att fota idag :D En del av dom är säkert redan ute på sidan, men dom flesta kommer ut imorrn.



Dom nya Jeffrey Campbell får ni vänta tills imorrnkväll på ;)

Kom precis hem från stan, första gången på väldigt länge som vi faktiskt va ute i affärer och shoppade, vad vi fick med oss får ni se om en stund..ska bara dra o träna lite först.

Skrivs!



Dagens tips!

lovelovelove! Lunchen var lika god som vi hade hoppats på..iofs så känns det lite som att det inte går att misslyckas med just den här maträtten :P Avokadocouscous med räkor.



Till detta behöver ni:
Räkor
Avokado
Körsbärstomater
Paprika
Fetaost
Rödlök
Turkisk youghurt
Vitlök

Tina räkorna(om dom är frysta såklart), koka couscousen och skär resten av ingridienserna, sen är det bara att blanda allt.

Youghurt och vitlök blandar ni som vanligt..favoritsåsen till allt nu för tiden :) hehe

Det här måste va den enklaste maträtt som vi gjort/gör typ..

ENJOY!



Produkterna som är bra att ha på jobbet

Även om du sminkar dig innan jobbet på morgonen - och framför allt om du inte hinner göra det - kan det vara bra att ha några grundläggande skönhetsprodukter i skrivbordslådan på kontoret. På så sätt kan du enkelt ge dig själv en snabb touch-up om du ska iväg efter jobbet eller måste gå på ett spontant möte. Improveme listar produkterna du behöver.



Puder eller blotting papers
Tenderar du att bli fet i ansiktet kan det hjälpa att ha ett matt puder eller så-kallade blotting papers, som du pressar mot huden för att suga upp överskottsfett.

Hårsnoddar
Har du en dålig hårdag kan du alltid rädda frisyren genom att dra ihop håret till en hästsvans eller enkel knut.

Läppglans
Lite gloss på läpparna, med eller utan färg, piggar upp din look och gör att du både ser och känner dig fräschare.

Torrschampo

Ser håret platt ut, eller om du inte hunnit tvätta det, kan ett torrschampo snabbt göra dig fräsch. Pudret suger upp oljan i hårbottnen och ger dig även extra volym och stadga.

Ansiktsspray

Sitter du framför datorn hela dagen är det lätt att du börjar känna dig torr i ansiktet framåt eftermiddagen. En pust av ansiktsspray kan räcka för att ge huden ny fräschör.

Parfym

Ska du vidare på afterwork eller andra aktiviteter efter jobbet får ett stänk av din favoritparfym dig att känna dig mer väldoftande efter en lång arbetsdag.

Det finns ju massa annat som kan vara bra och ha på jobbet. Känner att det skulle vara bra med en liten sminkväska med det absolut viktigaste ifall man ska iväg direkt efter man slutat. Men ovanstående gör stor skillnad om man behöver piffa till sig lite ;) Ska nog ta med några av grejerna eller ha ett litet kit på jobbet, kostar ju inte så mycket och ha dubbla upplagor.




Ansiktsspray!

FACE MIST



En återfuktande ansiktsspray med vårdande egenskaper.
Spraya över ansiktet när du behöver extra fukt. Kan även användas för att fixera din makeup.
Passar alla hudtyper.

Nyckelingredienser:
- Allantoin - ger huden en fräsch look och håller den återfuktad.
- Aloe Vera - vårdande och läkande egenskaper.
- Alga Extrakt - strärker och stabiliserar huden.
- Vitamin A, C & E - Antioxidanter som skyddar huden från fria radikaler och yttre påfrestningar.

Har tänkt att testa den, eftersom det faktiskt är viktigt med återfukting och skydd när man sitter så mkt vid datorn som vi gör! Det får bli vårat nästa köp.



Jag blev lite lurad..

Det är inte ofta jag vaknar och undrar om jag försovit mig hemma hos Daniel. Då sover jag som en stock och vaknar jätte trött av att klockan ringer. Idag blev jag faktiskt lite lurad av att det var så ljus ute. Jag trodde ju självklart att min mobil cp:at ur igen och inte ringt men så kom jag på att Daniel oxå skulle upp tidigt. Var tvungen att väcka honom o fråga vad klockan egentligen var. 05,30 svarade han. ÅÅH irriterande att vakna 30 min innan hans klocka ska ringa :P



När jag gick upp insåg jag varör det blivit mycket ljusare utanför hans fönster. Dom har ju slängt upp julbelysningen ovanför alla gator i stan.. får köpa mig en sån där söt lapp som man har för ögonen så jag slipper sötra mig ;D Var inte så trött som jag trodde att jag skulle vara eftersom vi sov hela dagen igår och gick o la oss ganska sent endå. Nu ska vi springa in o fota lite skor, trosor och jeans. Skrivs//J



Vilken natt/dag!

Måste ju beträtta hur dagen och natten varit. Inte bloggat alls idag ju.. Men Anne sköter sig bra ser jag ;) Kan ju börja med att berätta att jag och Daniel var uppe kl 5 i morses för att han inte kunde sova. Jag var helt död som vanligt och han försökte prata och mysamed mig. Det gick inte så bra så han gick hem.

Jag kände mig så dum och kunde verkligen inte somna om utan honom så jag tog på mig och sprang hem till honom. Vi åt lite frukost och kollade lite film tills vi gick och la oss vid 8-tiden. Det var iaf en väldigt mysig morgon måste jag säga. Vi skulle inte sova bort hela dagen sa vi men det är självklart att vi gjorde det. Kl 15,30 vaknade vi! 15,30!!! haha aja, gött o sova.



Vi gick hem till mig hämtade en av datorerna och gick och köpte mat och kom tillbaka hit. Ätit pizza och chips med dip ;D gottis! Även kollat på en komedi. "The spy next door" en ganska rolig och typisk Jackie Chan film.

Tänkte försöka somna ganska tidigt trots att vi sovit så länge så att man inte är helt död imorrn. Redan måndag, INTE OKEJ! Men snart är det helg igen :P

BTW, gossip girl slutet ikväll? Det bästa slutet någonsin eller? Fasen vad jag längtar till nästa avsnitt, kan jag hålla mig tro... kanske laddar ner det. Hoppas ni haft det bra, sov gott och skrivs imorrn//J



ALDRIG!

Det var det jag sa för ett bra tag sen när jag träffade en bekant på krogen..vi kom in på nåt, minns inte vad vi snackade om just då. Men han sa iaf "vänta bara, om max ett år kommer du komma här med sillisar" "ALDRIG" var mitt svar.."varför skulle jag göra det?" hehe. Ja, där ser man vad rätt han hade! Lite kul faktiskt..för jag träffade den där personen ute igår och då kom jag ihåg vad han hade sagt och jag påminnde även honom om det. För han visste faktiskt inte att vi hade gjort det. Men det märkte han igår :P Undra varför man sa ALDRIG? Varför skulle vi inte göra det? Har ju dock aldrig känt att operationen var ett måste, för som vi sagt MÅNGA gånger så var vi sjukt nöjda med våran kropp som den var. Men nu är vi ännu mer nöjda :) tur det! hehe hade ju varit jobbigt om det blev fult och inte passade oss :P



Så slutsatsen av detta är att jag AAAAALDRIG kommer att ångra att jag opererade mig! :D ville bara dela med mig av en rolig händelse..

Later!//A



Good food!

Vi gillar att laga mat och är ständigt på jakt efter ny godsaker. Har dock fastnat lite och lagar typ ett fåtal rätter men varierar dom lite. Gott det oxå eftersom vi bara lagar det vi tycker är gott. Men nu är vi iaf på jakt efter lite nya rätter. Rekommenderar dessa sidor för goda recept. Finns betydligt många fler men dessa är dom vi checkar lite då och då och dom har allt! ;) Om ni har några goda och enkla recept så får ni gärna dela med er!




Dagens outfit



Ett skitigt Sverigeväder en söndag kräver en mysig men lite "hetare" outfit! Gina Tricot, Nelly.com & Skopunkten.



Ljusterapi!

Bristen på dagsljus under hösten och vintern orsakar trötthet hos 10-20 procent av vuxna människorna och 2-3% visar t o m symtom på depression. Mörkerdepressionen räcker från hösten till vårvintern. I Skandinavien är symtomen svårast under den mörka tiden innan det ligger snö på marken.

Symtomen på mörkerdepression är ett ökat behov av sömn, en extrem trötthet, svårigheter att vakna på morgonen, stressbesvär, irritation, förändringar i aptiten med t ex ett ökat sug efter godsaker, viktförändringar, koncentrationsproblem, nedstämdhet och en påtagligt minskad arbetseffektivitet.

Ifall depressionssymtomen är mycket kraftiga och det inte finns något klart samband med årstiden bör man uppsöka läkare. Symtomen kan även orsakas av andra faktorer än bristen på ljus. T ex låga blodsockervärden yttrar sig på ungefär samma sätt som mörkerdepression. Vissa mediciner kan framkalla överkänslighet för ljus och man bör därför undvika ljusterapi så länge som man medicinerar.

Klarljus
Det bästa sättet att behandla mörkerdepression är med klarljus. Det kan i vissa fall t o m ersätta depressionsmediciner. Även om man får ljusterapi är det bra att också vistas ute i friska luften, motionera och äta en mångsidigt sammansatt och hälsosam kost. Motion och en allsidig kost ger tillräckligt med naturligt B-vitamin.

75 procent av de patienter som lider av mörkerdepression känner sig bättre av ljusterapi. Ljusbehandlingen sker vanligtvis på morgonen i ungefär en halv timme. Det blir allt populärare att köpa en egen ljusterapilampa och då kan man vistas eller arbeta i klarljus i mer än en halvtimme.

Forskning har visat att behandling med klarljus är effektivast om ljuset riktas mot ögonen. Man ska inte titta rakt in i ljuskällan, men man bör ha ögonen öppna. Ljuset påverkar via ögonen den tallkottskörtel som finns i lilla hjärnan. Tallskottskörteln producerar under dygnets mörka timmar sömnhormonet melatonin, kroppens eget "sömnmedel". När ljuset ökar avtar produktionen av sömnhormon.



Personlig ljusterapi - prisvärd och praktisk
Ljusterapi tidigt på morgonen är effektivast för personer som har en normal livsrytm. Man kan köpa en egen ljusterapilampa som man placerar på bordet eller hänger på väggen. Då kan man äta frukost och läsa tidningen medan ansiktet badar i ljus.

Många kontor har bytt ut de vanliga skrivbordslamporna mot en Arbetsplats-Solstråle-lampa. Personalen kan då börja dagen med att behandla sig med ljusterapi i en halv till en timme samtidigt som de arbetar. Det blir också allt vanligare att det finns en ljusterapilampa i taket eller på väggen i paus- och rökrum.

Ljusterapi ges i vanliga fall under den tid på året när det är mörkt, men man kan börja redan tidigare i förebyggande syfte. Ett flertal personliga ljusterapilampor fungerar som vanliga belysningsarmaturer året runt och ger samtidigt preventiv behandling utan att man märker det.

Det är nog värt att skaffa sig en ljusterapilampa om man nu vill vara pigg och glad hela året om, det är fan sant att man mår "sämre" under vinterhalvåret, och vem sjuttom vill må sämre under en så lång period!?  Lampan kommer stå högt på önskelistan i jul :)




Shoppingtips!

Det var väldigt många som gillade skon "Dolores"! Den tog ju slut väldigt fort men nu finns den i lager igen i alla storlekar så passa på ;) 299:- nelly.com




Räddaren i nöden!

Åh gud vad gott! Jag säger bara det..toast a la twins och ett glas oboy är det bästa som finns dagen efter en utgång!! Det är VERKLIGEN räddaren i nöden :)



Har precis satt mig i soffan med Tess, ska chilla ett tag innan det är dags att ta tag i söndags-sysslorna. Gårdagen va ju bra iaf! hehe det blev lite mer utgång än planerat iaf.

Orkar inte skriva en novell om nåt just nu så vi skrivs senare babes!
//A



We're looking good

Nu ska vi ner på krogen o fira en vän. See you later ;)




Lördagsmusik!




Planerna ändrades många gånger

Men nu är planerna för kvällen äntligen fastställda :) thank good. Det känns så jobbit när man velar fram och tebax hela tiden.

Först skulle vi till Pappa i gbg och hälsa på eftersom vi inte kunde åka igår för att han jobbade idag på mrogonen. Sedan skulle vi till våran moster på middag men mamma har spytt hela natten så vi sket i det. Hade inga planer fram till att Teresa undra vad vi skulle göra så vi bestämde oss för att ha en tjejkväll hemma hos oss med tacos och vin ;D mmmh vad gott!



Vi tänkte även gå på en födelsedagsfest på en krog i stan och gratta min pojkväns bästa kompis för skojs skull. Vi känner för att göra oss lite snygga så då är det lika bra. Köpte en box vin, det räcker nog för oss tre ikväll ;P Tänkte inte supa utan bara mingla lite.



Schwarzkopf VS. Tresemmé



Måste säga att vi föredrar Tresemmé' heat defence framför got2be guardian angel eftersom håret blir mycket lenare av det. Guardian angel skyddar ju mot högre värme, upp mog 220 grader om man jämför med tresemmé som bara skyddar mot 200, står inte på flaskan dock men jag tror att det var det. Men vi väljer hellre ett skydd som gör håret lent med lägre värmeskydd ist för högre värmeskydd och torra toppar. Köpte precis en ny Tresemmé när vi var och storhandla.



We got the last one!

Det är tur att Emelie kan säga till när våra favvo-produkter håller på att ta slut. Det kommer in fler på lager men kanske inte tills vi behöver dom nästa gång så vi klickade hem dom sista BUS-servetterna ;D gött! Tack Emelie!



Tänkte ta en halv servett var nu iaf så att man känner sig lite fräschare.. en halv räcker för oss iaf och då tar vi det två ggr i veckan kanske, men vill man ha extra brun och fin färg så tar man ju självklart en hel själv ;) Skrivs senare//J



Knepen som håller dig glad hela vintern.

När mörkret faller och temperaturen sjunker är det lätt att förpassa sitt liv till soffan, framför TV:n under en mysig filt. Träning, vänner och självdisciplin får vänta till våren.



Många skandinaver tar paus från sitt liv under vintermånaderna eftersom livskraften och energin sinar i takt med att ljuset försvinner. Är du en av dem kan det bero på arvsanlag men även hormonet melatonin kan spela en viktig roll.

Nu visar ny forskning att det inte är så svårt att göra något åt problemet. En sund dygnsrytm är ett steg. Här gäller det att överösa synnerven med ljus, till exempel från en ljusterapilampa, direkt på morgonen och eventuellt en gång till vid middagstid. Det är viktigt att få ljus på dagen och mörker på natten eftersom det påverkar hormoner som reglerar kroppstemperatur, insulinkänslighet, puls och immunförsvar.

För mycket av ”mörker-hormonet” melatonin kan orsaka vinterdepression, men för lite melatonin kan påverka immunförsvaret negativt och därför är det viktigt med en balans mellan ljus och mörker.

Det är inte bara mörker som påverkar humöret utan även temperaturen enligt en studie vid Rigshospitalet i Köpenhamn. De har gjort en av de mest omfattande studierna mellan ljusterapi och vinterdepressioner.

Svaren kopplades samman med väderdata från meterologiska institutet. Två faktorer var avgörande, ljusmängden och temperaturen. Ju mindre ljus, desto på uttalad depression.
– Något som kom som en stor överraskning var att även kylan har betydelse. Generellt kan man säga ju kallare, desto värre, vilket stämmer bra överens med utbredningen av besvären i mörka och kalla områden, säger Henrik Dam, chef för Centret vid ljusterapi.

För att undvika problemen ska du försöka komma ut några gånger om dagen, även om ljuset är svagare på vintern är det bättre än lampsken. Har du ett stort behov av ljus är en ljusterapilampa att rekommendera.

För att få bäst effekt av ljusterapilampan ska du använda den så tidigt som möjligt när du vaknar för att stoppa melatoninproduktionen. Eventuellt kan en dos ljus behövas igen på eftermiddagen, dock inte efter 16.00 om du vill vara säker på att inte störa nattsömnen.

Nåt att verkligen tänka på nu! Man känner ju att det tar på krafterna att gå i mörker!



The End!?

Trodde faktiskt att detta skulle vara slutet på allt, men neee! Det ska ju antagligen komma en till film efter denna!? Hur länge orkar dom göra filmer o hur många filmer ska man orka se? hehe nu snackar vi om Resident Evil. Har PRECIS kollat klart "Afterlife" Den är ju som alla andra Resident Evil-filmer..lite sådär halvt handlingslös med mkt monster och våld. Men hon är grym iaf ;)



Kollade även på CopOut, en komedi med Bruce Willis. Helt ok, men inget speiellt. För övrigt har kvällen varit mycket trevlig och väldigt chill :) Det är skönt med lugna och mysiga fredagar, då är man pigg och glad när man vaknar en lördag :P Skulle aldrig orkat ta oss nånstans ikväll ändå, det är ju snöstorm ute.

Käkade apgod mat tidigare ikväll, egengjorda hamburgare! Sen blev det även kladdkaka med hallon och vaniljsås till, det ni!! GUD SÅ GOTT!!



Ne, nu får det räcka! this is the end för oss..är hur trötta som helst!
Hoppas att ni har haft en lika trevlig/bra fredagskväll som vi! (eller bättre)

Skrivs imorrn!//A



Kallt!

Iskylan är antagligen på väg. Som om det inte redan är kallt nog... Så klä er varmt den kommande veckan! Klicka på bilden för mer info




Dagens outfit



Gina, nelly, dinsko och weekday!



Dagens fotning!

Ni ser ju vad det är för skor som finns med på bilden nedan ;) Dom fina Matsumoto 3 i dom två nya snygga färgerna! Finns och köpa på hemsidan nu, nelly.com för er som missat ;P köpköpköp! Dom röda är verkligen snygga på, speciellt med svarta stumbyxor! Julfesten kanske?



Fotade även lite byxor, Anne står o fixar till sig lite :P'



Kom hem för en stund sedan.. Daniel och jag var på ica maxi och handlade kvällen mat så nu ska vi laga egengjorda hamburgare och crisp. Skrivs senare ;) //J



Bra info ang. huden i ansiktet.

Igår sa hudterapeuten en väldigt bra sak ang ansiktet. Att ansiktet styrs på hur kroppen och du mår (vilket är ganska självklart). Men det hon sa var att om man har finnar i hak/kindpartiet så handlar det om stress/hormoner och har man finnar pannan handlar det om tarmsystemet. Bra och veta så man kanske kan ta tag i dom problemen ifall man skulle ha det. We know we have




Dagens tips!

åååh, vad bra det blev! Skrev ju igår att vi skulle laga till nåt tills idag! Alla vet ju att vi gillar äggröra, så resultate blev en fetingomelett. :D Detta blir dagens lunchtips.



Till detta har vi använt:
4 ägg
Mjölk
Salt
Peppar
Bacon
Körsbärsomater
Fetaost
Gul paprika
Spenat
Rödlök

Stek baconen, skär upp resten av ingridienserna och blanda allt i en skål. Vi gjorde våran i en mindre stekpanna så att den skulle bli tjock. Välj själv. Stek allt på väldigt låg värme om ni väljer en liten panna, för det tar ett bra tag att få allt att stelna..När vi sen skulle flippa den så valde vi att vända allt i en annan liten stekpanna, för den är svår att vända med stekspade. hehe är inga experter på det. Ska införskaffa oss en sån omelettpanna så att man bara kan vända på den..blir mkt lättare att göra omeletter då.

Detta kan ni äter både varmt och kallt, vi valde att värma den iaf :) tror det blir godast så!



Ke$ha - Cannibal!

Hennes nya skiva! Lyssna och njut!




Testat ny mascara!

Vi köpte två nya mascarar från Wet n' Wild igår för att testa om dom är något att ha. Bra budget alternativ eftersom dom bara kostar 59:-/st.


Som vi sagt innan så kan INGET jämföras med den absolut bästa MaxFactor false lash effect <3 Klickat hem två nya eftersom våra börjar ta slut och vi inte klarar oss utan den. Skönt att man får dom samma dag så man slipper springa nere på stan osv :P Köpte Rosa bandets variant av mascaran, man vill ju bidra lite!




Au naturel



Tänkte låta huden andas lite och skippa foundation helt några dagar eller lite då och då iaf! Till speciella tillfällen vill man ju såklart sminka sig lite extra fin :P Idag e vi iaf au naturel, har dock allt annat som mascara, ögonskugga och ögonbryndpenna, ingen rouge heller dock. Man känner sig lite naken utan rouge faktiskt. Använder i vanliga fall Maybelline's mineral puderfoundation som vi gillar skarpt. Ser naturligt ut utan att se jätte sminkad ut och gör huden jämn! We like. Känns iaf skönt att låta huden andas och ännu skönare kommer det bli när portömmningen är gjord ;D ser fram emot det!



Good looking

Who's that good looking uncle?? ;) Kul med nya snygga ansikten i våran absoluta favvo-serie Vampire Diaries! Taylor Kinney är dock snyggare i serien än på bilden. Dom flesta är iofs snygga i den serien, speciellt Damon mmhmmhmmh.. <3



Skönt att sola idag.. tar alltid en liten powernap under tiden ;) BTW, tänkte ju visa hur läppstiften ser ut på men det är så mörkt överallt så jag tänkte ta en bild under helgen när man får fina cam-bilder i dagsljuset ist ;) 

Torsdagen är redan slut, helt ofattbart att det REDAN är fredag. Det var ju måndag nyss! Skriver det i slutat av varje vecka men det e ju sjukt vad det går fort! Har donat lite med morgondagens mat oxå. Katterna hann tom slarva bort en diskhandske, hur lyckas dom! Hittar den inte någonstans!! Inte hunnit så mycket mer, tagit en skön dusch och nu är det dags att sova!

Hoppas ni sover gott! Skrivs imorrn! //Jenni

 




Mat & Träning 10.11.18

Det blev ju ingen lunchprommenad idag, för vi hade ju som ni kanske sett annat för oss på lunchen :) aja, den behövs inte varje dag även om man vill komma ut, vi kom ju iofs ut ändå..

Träningen idag var hård för benen, körde dom flesta benövningarna i rad eftersom det var sista träningen för veckan.

Uppvärmning: 10 min kross & 10 min löpning. Sen blev det lite rygg som vanligt, känns bra att den börjar bli starkare nu igen, det kändes idag..det avr inte lika jobbigt som det har varit tidigare, hade en så tränad o satrk rygg innan uppehållet :) la till lite roddträning på maskin idag me, första gången. Sen blev det inner & ytterlår, baksida & vader, och även framsida ben/rumpa på benpressmaskinen. Utfallen får vi inte glömma heller! dom känns ju alltid mest :D o då ska man ju faktiskt göra det jobbigt o ha med vikter. Är man nybörjare känns det ju självklart utan vikt me, snart börjar vi nog att anvnda bräda igen me :)

Maten idag har bestått av..
Frukost: Havregrynsgröt med sylt och vitamindryck
Mellanmål: Ingen nyhet här va? Apelsin & te. Det är så gott!
Lunch: Idag blev det pinjenötsbiffarna med couscousröran igen..gottit!
Mellanmål: kesoplättar & proteinshake.
Efter träning: Proteinshake.
Kvällsmat: Tyrkiskyoughurt med frysta hallon och banan, Jenni tog lite honung i me. grönt te till detta, SÅ GOTT!



Blev ju nästan som en liten kvällsglass ;P

Nu ska vi "laga till" en lite specialare tills imorrn..mer om det imorrn såklart.

Skrivs senare//A



Dagens outfit




You can buy them now!



Köp dom på nelly.com, singer22.com lr solestruck.com! Kommer inte att köpa dom till oss själva, dom ser alldeles för stora ut för våra ben, men snygga är dom!



Klickat hem!



I knew it, dom kom in igen ;) Så nu e dom iaf våra. Ska testa så fort jag kommer hem och visa hur snygga dom är på! 49:- nelly.com



Konsultation!

Kom precis tillbaka till jobbet efter en konsultation på Helens Beauty Center. Ska göra en kemisk peeling så vi ville prata om dom olika metoderna och priser. Det blir en dyr resa men vad gör man inte för en finare/yngre hy? Först ska vi göra en porrengöring och den är bokad till onsdagen nästa vecka. Man måste ju faktiskt ta hand om sin hy, även om huden inte ser gammal ut så är det bra att förnya den.



Anne fick ju lite problem med huden efter operationerna så nu ska det fixas till ordenltigt. Hudterapeuten tyckte ändå att vi hade en väldigt "ung" hy.




5 looks from Zara

5 outfits som vi gillar från Zara's november lookbook




Är dom kocko eller?

Klarna måste vara lite kocko i huvvet.. ingen koll på någonting verkar det som. Fick två stycken fakturor från dom igår som vi inte fattade varför vi fått. En delbetalningsfaktura (vem fan har bett om det) på två saker som är tillbakalämnade, en sko var redan betald och den andra lämnades tillbaka. Sedan fick vi antagligen en delbetalningsfaktura till på någon som redan är betalt för länge sen??!!



Anne fick även ett mejl att hon skulle få en återbetalning på någon som hon inte ens ska ha, en återbetalning hon använt på en annan faktura. Men vill dom ge oss pengar så varsågoda! Är det massa nya personer som jobbar och inte vet hur man gör eller är det systemet som är trögt. Som tur är kan våran söta kuntjänstpersonal fixa det lätt som en plätt ;) Tack Cissi, det är så det ska vara!



Baby I like it!

Idag har vi gjort väldigt mycket nytta och grejer jag gillar att göra. För det första har Unionen varit på jobbet och haft möte med oss. Väldigt givande och man fick svar och hjälp med lite saker! Det är så det ska vara and I like it!



Sedan har vi städat och ordnat i garderoben. Äntligen! Det var lite svårt att hitta när man letade när allt låg blandat.. Försöker alltid lägga kläderna i olika kategori-högar som tex stora tshirts i en hög och tunnare tröjor i en annan osvosv, ni förstår säkert. Mycket lättare så ;) Det var lite trångt i garderoben så vi rensade ut det vi tyckte var lite för somrigt för den mörka vintern och lämnade upp det på vinden! Man ska inte slänga snygga kläder som är i bra skick eftersom modet antagligen ser likadant ut nästa vår/sommar.

Efter en lång och skön dusch har jag suttit och glott på family guy! Min vän Erik har fått mig att älska det! Det var det enda vi kollade på när vi umgicks som mest, så jävla skoj :D Kollat två avsnitt ikväll och druckit mitt goda te, I like that too! Förutom familly guy har jag legat och kollat på the contractor och bara myst i soffan med katterna. Lugnt och skönt. I need some sleep, alldeles för trött hela tiden. Ge mej ljusterapi typ. Gonatt!//J




Mat & träning 10.11.17

Promenera mera! Det är så skönt att vara ute och gå, om det inte regnar eller snöar då förståss. Hade tur med vädret idag så vi tog våran vanliga lunchpromenad. Blev ingen annan träning  förutom promenaden till och från jobbet och lunchpromenaden. Bättre det än inget, det är vilodag idag ;)



Dagens mat.
Frukost: Risgrynsgröt, knäckebröd och c-vitamin. åh gröten fick mig att längta till jul!
Mellanmål: En bit chokladtrårta?! :P Unionen var på besök och bjöd på gott! Smakade en liiiten bit
Lunch: Laxsallad med vitlökssås idag igen
Mellanmål: Apelsin och grönt te
Kvällsmät: Kesoplättar och proteinshake, allt för att inte musklerna ska försvinna :P hehe

Time for some tea! ;) Skrivs//J



Låt inte stressen åldra din hud

Att leva med en ständigt hög nivå av stress kan göra att du åldras i förtid. Stresshormonerna skadar nämligen dina hudceller och får din hud att se äldre ut än den är. Det kan även ge dig gråa hår. För båda hälsans och utseendets skull, försök därför att undvika den skadliga stressen. Så här gör du.

 



Ät i lugn och ro
Att ständigt äta på språng, kasta i sig takeaway vid datorn eller ta en macka i farten, är inte bra för stressnivån. Se till att måltiderna är lugna stunder då du fokuserar på maten och inte gör andra saker samtidigt. Sitt ner, tugga ordentligt och ta tid på dig att äta.

Satsa på rolig träning
Träning är toppen för din kropp, men se till att det blir roligt och inte ännu ett stressmoment. Välj gärna en träningsform som låter dig glömma bort att du tränar. Avsluta med strechning och avslappning.

Slappna av
Att meditera hjälper till att reducera stresshormonerna i din kropp. Det ger dig ett tillfälle att slappna av i stunden och kan även göra dig lugnare på lång sikt.

Bli en optimist
Personer med en optimistisk livssyn blir mindre stressade än pessimister. Försök att ha en positiv inställning, tror du alltid att saker kommer att gå fel blir det svårt att koppla av. Testa KBT om du har svårt att sluta oroa dig.

Sov mer
Att sova ordentligt är a och o för att du ska känna dig lugn, men stress och sömsvårigheter går ofta hand i hand. Försök att skapa rutiner kring ditt sovande. Gå och lägg dig samma tid varje dag, försök att inte jobba i sängen och ligger du och oroar dig är det bättre att gå upp en stund och göra något annat.

Ha sex
Sex frigör massor av ämnen i kroppen som gör dig avslappnad, glad och lugn. Ett bra sexliv är med andra ord ett strålande skönhetsrecept.

Måste nog börja tänka på fler av dessa punkter, känns som om man gör många fel och åldras i förtid :P



Favoriter från fotningen

Kan köpas på sidan imorrn ;) Jeffrey Campbell



Kom precis hem, ska börja städa i garderoben nu tänkte vi, puh.. känns lite jobbigt eftersom allt ligger huller om buller! Skrivs senare//J



Rihanna - Loud!

It's here! Saknar dock den bästa låten "Who's that chick". Trodde att den skulle vara med men den kommer väl Guettas nästa! Jävla snyggt album-cover oxå! click to listen ;) Vet inte vad jag tycker än faktiskt.. tar en stund att vänja sig kanske, alla är inte rihanna-stuk precis och mycket bahamas dialekt om jag säger så..




Nyhetsbrev v.46






Miranda Kerr

Mirandra Kerr helt naken i nya nummret av W Magazine. Vi visste inte ens att hon var gravid! Hur kan vi ha missat det egentligen? Sjukt snygg gravid eller inte. Love her look. 




Jag blir så trött!

Ibland vill man bara slänga dom i väggen! När ska dom lära sig att dom INTE får klättra och klösa i lamporna!?! Tindra lärde sig när hon var yngre men nu har vi ju en ny bråkstake som fortf inte fattat. Vattensprutan kommer användas mer är någonsin framöver ifall dom gör något dumt! Dom har låtit lamporna vara tills nu, jävla skit oxå!
Dom kostar endå 500:-/st och den andra är det oxå massa småhål i, en väldigt onödig kostnad. Det verkar varken finnas skärmar eller helt nya likadana lampor att köpa på IKEA om man checkar deras hemsida. ÅÅÅÅH!! Vafan ska vi göra nu.. får köpa nya i annan form antagligen. SUCK!




Ett litet probelm..

Nu har vi ett litet problem, det blev ingen städning av garderoben idag som vi hade tänkt oss, för det blev tvätt o sånt så det drog ut lite på tiden, man vill ju inte göra allt på samma dag/kväll. Man vill ju chilla lite me :) även om vi tycker att det är kul att fixa i garderoben så känns det som ett litet "jobb".

Hämtade iaf ner några klänningar till som låg uppe på vinden, Jenni testade dom och dom satt ju jätte bra fortfarande, lr bättre nu ska man kanske skriva! och där har vi nu problemet, vi har fööör många fina klänningar nu!! När ska vi hinna använda dom? när ska vi ha vad??! Det är ju inte så att vi springer ute varje helg längre..hehe. Men snart är det dags för julfester o allt sånt.



Här har vi 2 av skönheterna! Dom är helt underbara, perfekt färg me, eftersom det ska vara färgglatt och även metallic. Dessa har nog använts max 2 grr var även om dom är typ 2 år gamla.. snacka om slöseri med snygga klänningar! Men det gör inget för nu känns dom som nya igen. Båda är köpta på forever21, som för övrigt har skitsnygga klänningar.



Aja, tisdagen har varit bra, chill på jobbet as usual och vi har chillat framför tv:n och kollat på desperate och cougar town :)

Men nu är det dags att ladda inför onsdagen, God natt!
Skrivs imorrn babes!! //A



Mat & Träning 10.11.16

Join the party! Det var verkligen skoj på zumba'n! Tänker gå dit nästa tisdag och skaka rumpan och få finare figur ;) Det går fort men man kommer ju in i det. Får som sagt se hur kroppen reagerar. Man kan ju ta i mer nästa gång när man vant sig med alla rörelser och skakningar. Har provat andra danser innan men inte alls tyckt om dom. Detta var en dansform helt i våran smak ;)

Dagens träning: Zumba fintness
Tog även en lunchpromenad i det fina vädret.



Dagens mat:
Frukost: Musli med mjölk och ett glas c-vitamin
Mellanmål: Apelsin och grönt té som vanligt
Lunch: Laxsallad med Vitlöksdressing
Mellanmål/innan tränig: 2 kesoplättar och grönt té
Kvällsmål/efter träning: Proteinshake och två äggmackor

Lite grönt te nu me..



Dagens outfit




Vi testar något nytt!

Idag testar ni något nytt ;) Ska bli kul och se hur kroppen reagerar eftersom vi aldrig dansar annars förutom på krogen! haha :P Dom skriver ju att man ska testa på nya saker som tex dans för att pigga upp vardagen och idag händer det! Skrivs när vi e tebax!






Shoppingtips!

Söta, måste köpa ett set att sova i ;D




Recept - Kesoplättar



Detta behöver ni för att göra kesoplättar på vårat sätt:
1 stor burk naturellkeso
3 ägg
Rödlök
Senap
Salt
Peppar
1 påse parmesanost
4 msk dinkelmjöl

Blanda allt i en skål och häll i allt i en smörad ungsform, den vi använder är 25X35 cm. Lägg i formen i ugnen, 30 minuter i 200 grader i mitten av ugnen. Ni får 12 st bitar om ni skär dom lika stora som på bilden.

Man kan ha i vad som helst i kesoplättarna, men detta är iaf vårat "standarsrecept"



H&M Holiday 2010

Nu finns hela kollektionen och bilder på H&M's hemsida. Snyggt med rött och svart!




"Jag är rik"

Har nog sagt det innan men MÅSTE verkligen påpeka det igen! GUUD vad det är oattraktivt med folk som prata om hur mkt pengar dom har hela tiden. OKEJ om du är rik, men snälla...skryt INTE med det, det låter ju bara löjligt! Har träffat folk som gillar att skryta med att dom tjänar si och så, inget man vill höra direkt. Visst är det gött med pengar..! Hade vi haft mkt pengar hade det väl kanske synts lite extra men det hade aldrig varit något som vi hade gått runt och sagt till folk.



En person som verkligen är expert på just att ta fram summor i sina meningar är ju den nya hållywood frun Isabelle Adrian. Gillar henne, hon är fin och säkert jättetrevlig MEN hon har typ ett måste att alltid påpeka vad ALLT kostar. Vi VET att du har pengar så du behöver inte spy ut det på folk.

Vinner vi en stor summa pengar nån gång i livet (HOPPAS!) så håller vi det för oss själva, det finns så mkt gamar här i livet! hehe



Mysis!

Ikväll har jag allt myst till det ordentligt i min ensamhet. Bara tagit det lugnt och myst med katterna. Anne är hos sin vän och myser istället :) Har även gjort lite kesoplättar så att vi ska ha mellanmål i veckan. Receptet kommer imorrn för dom som inte orkar leta i bloggen ;)



Tände "brasan" för extra mysfaktor.



Svenska hollywoodfruar, sköna soffan, datorn, en kopp grönt te och mystäckt plus två söta gosekatter ;D Jag tänkte lägga mig lite tidigare idag så jag får min skönhetssömn, kan jag behöva.. trött som bara den. Miss my baby Daniel oxå, tråkigt. Hoppas ni sover gott så skrivs vi imorrn//J



Mat & Träning 10.11.15

Jag trodde inte att jag skulle orka träna idag, men visst gick det! Bara man har viljan ;) Hade så ont i benen, ljumsken och ankeln efter helgens bravader. Inget att skylla på dock. Det kändes bra att träna!

Dagens träning.

Uppvärmning, 20 min crosstrainer
Ländrygg
Baksida lår och vader
Inner och yttelår/rumpa
Mage på gymboll
Utfall med vikt
och till sist en skön stretching.



Dagen mat.
Frukost: Havregrynsgröt och C-vitamin
Mellanmål: Grönt te och apelsin
Lunch: Couscoussallad och köttfärsbiffar med pinjenötter och fetaost, sås turkisk yoghurt med vitlök.
Mellanmål/Innan träning: Mangosmoothie
Kvällsmål/Efter träning: Proteinshake och äggröra med feta, rödlök och tomat.



Go mat och bra träning idag känner jag ;) Skrivs senare!//J



Dagens outfit

Med lite inslag av rött ;)


Kläderna är från Monki, nelly.com, skopunkten och Gina Tricot



5 "latemansknep" för att hålla formen..



Ta tillbaka vågen.
I en studie med 314 personer som gått ner mer än 18 kilo fick hälften av deltagarna väga sig varje dag, medan hälften istället fick ett peppande nyhetsbrev. Efter 18 månader hade hälften av dem som vägde sig behållit sin nya vikt, medan 72 procent av de som fick nyhetsbrevet hade återgått till sin tidigare vikt. Att skippa vågen gör att extrakilon kan smyga sig på utan att du märker något.

Ta med dig matlåda.
Lunchrestaurangerna serverar visserligen god mat, men portionerna är för stora och maten för fet. En undersökning visar att personer som skippade restaurangbesök hade 62 procents bättre chans att hålla vikten, jämfört med de som äter på restaurang två gånger i veckan.

Använd högklackat.
Senaste flugan är "Legwork" som är aerobics med högklackat. 
– Genom att använda högklackat tvingas kroppen till bättre hållning och du bygger automatiskt muskler i vrister, vader och lår. Dessutom tränas magen, säger Melanie Lynn, fitnessinstruktör på Legwork, till Aftonbladet.  

Investera i ett par snygga klackar, men låt spirorna vila emellanåt, annars kan klackarna göra mer skada än nytta.

Slarva inte med sömnen.
I den största sömnstudien som gjorts, "Nurses Health Study", visade det sig att kvinnor som sover mellan 5-6 timmar per natt löper 35 procents större risk att gå upp fem kilo, jämfört med kvinnor som sover 7-8 timmar per natt. Detta beror på att sömnbrist leder till ökad produktion av hormonet kortisol som reglerar omsättningen av fett och socker i kroppen, samt ghrelin som ger ökad hunger. 

Välj trapporna.
Du har säkert hört det förr men det ligger någonting i det här påståendet. Enligt en forskningsstudie från Genève minskar risken att dö i förtid med 15 procent efter endast 12 veckor med den nya vanan. De minskade sin fettprocent och gick ner i vikt. Dessutom fick samtliga deltagare sänkt blodtryck och ökad lungkapacitet.

Man läser olika överallt..skippa vågen, ta tillaka den! blabla.. själv använder vi inte vågen som vi köpte för ett tag sen, hehe men KANSKE ska ta och testa att använda den ett tag? Känner dock nu att vi inte vill ställa oss på vågen för den lär visa 0 typ. Har gått ner så mkt muskler under träningspausen. Måste bygga upp kroppen igen. åh.. Vi gillar dock inte latemansknep så vi kör stenhårt istället, dags att gå till gymmet ;)



Nya leggings!

I like my new legging. Köpte dom i fredags och har på mig dom idag ;) Tog en bild när vi var ute på våran lunchpromenad. Trots det tråkiga vädret kände vi att vi behövde lite dagsljus och frisk luft!



199:- märket VILA från nelly.com



Dagens tips!

Det var ju gott! En till mycket lyckad lunch slank ner :) Idag blev det pinjenötsbiffar med couscous-sallad & youghurtsås.



Ja, några vill ju säkert veta hur allt detta är gjort så det här behöver ni för 4 portioner:

500g köttfärs
1 ägg
Fetaost
Pinjenötter (köps i påse)
Salt
Peppar
Körsbärstomater
Rödlök
Turkisk youghurt
Päron

Blanda köttfärs, ägg, feta, salt, peppar och pinjenötter i en skål..forma till 8 biffar. Stek dom i stekpanna några minuter på varje sida.

Koka couscous enligt anviningar, skär löken, fetaosten, päronet och tomaterna. Blanda allt.

Youghurten är ju ingen nyhet, pressa bara i lite vitlök så är det klart. Den här såsen passar faktiskt till ALLT!



Victoria Secret!

Vi ÄLSKAR den showen och deras underkläder! Ser fram emot årets visning! Här är några av underkläderna som ni kommer få se på modevisningen. Bilderna är från cbs.com




Veckan börjar med..

Ny vecka igen! Tiden bara springer iväg! Vi började veckan och dagen med att fota som vi ofta gör. Nytt märke på underklädesfronten ;D we know u like it, SLOGGI!



Fotade även lite skor. Kanske blir lite mer fotning under dagen, tror jag såg ett par skor till som kommit ut från lagret nyss ;D



Fortsätter jobba nu så skrivs vi om en stund igen ;) //J




Lite besviken!

Tänkte lägga mig nu så att jag inte är helt död imorrn. Egentligen vill jag bara ligga i soffan o mysa med Daniel, han jobbar ju kväll så han ska nog vara vaken ett tag till. Buhuu, jävla kvällsvecka igen!

Kollat på två filmer och självklart gossip girl den här kvällen. Gud vad BRA gossip girl är asså. Är liite besviken på båda filmerna faktiskt!



Helt okej, men kunde ju varit lite bättre. Råkade somna en stund oxå tråkigt nog.



Trodde att den skulle vara mer spännande, ganska tråkig faktiskt. Den har väl sina stunder men inget jag skulle kolla på igen om man säger så.

Nu ska jag sova. Sov gott så skrivs vi imorrn igen//Jenni




Yesterday

Det var en mycket trevlig kväll igår. Slänger upp två bilder jag tog. Inget speciellt men ville visa en jätte god förrätt som Marta gjorde igår, eftersom det var hon som fyllde år fick hon bestämma :P Ett mycket bra val måste jag säga. Hur gott och enkelt som helst!



Bröd med olivolja, tomat, mozzarella, basilika och parmaskinka, GOTT!



Allt matchade igår.. naglar, leggings, armband och mobilväskorna :P Man ser dock inte Annes guldiga dragkedja men endå! Nöjda var vi iaf. Gick inte så bra på bowlingen som vi hade hoppats på, men vi kom inte sist iaf ;D Vi har faktiskt bowlat när vi var yngre, det är det inte många som vet :P hehe



Gamla nyheter!

Var uppe på vinden och hämtade ner två supersnygga klänningar som bara legat och dammat. Dom kommer nog till användning nu i vintermörkret ;) Kom på att det finns 2 till som ska hämtas ner, men det gör vi nog när vi gör iordning garderoben på tisdag, det är dags IGEN! åh gud vad mkt snygga klänningar vi har nu!! TUR att vi inte slänger nåt. hehe Men sen är frågan NÄR ska vi hinna använda alla?! :P



Färgerna är så himla snygga. Kommer nog vara mycket färgglatt i vinter känns det som. Köpte ju två färgglada förra veckan som vi inte testat än.. måste göra de nu ;D



Min tillfredsställelse!

Jag gillar inte alls det här!! Usch och fy, jag tror nog att det inte blir så mkt mer alkohol för mig i framtiden, tänker se till att jag har kul ändå! Jag tror nog att min kropp..lr hela jag har fått nog typ. BRUKAR ju inte bli bakis, har aldrig typ varit det innan, men idag är en såndär jobbig dag. Så just nu känner jag helt enkelt att det inte är värt det, hehe



Va precis på Ica Maxi och köpte mig min söndagstillfredsställdelse, den underbart goda mozzarella pizzan och LITE godis, höll mig från att plocka mkt denna gången :P det behövs inte mkt just nu bara jag får i mig lite av det goda!

Tänker lägga mig under mitt täcke här nu och bara glo på tv, ska få min andra tillfredsställelse snart i form av en förhåppningvis bra film som jag har.."The last airbender", sen är det ju SJÄLVKLART gossip girl som gäller!

Klockan är ju inte direkt mkt än men äh, det får bli en "tidig" söndagskväll för mig.

Orkar inte bry mig just nu!...Bye!//A



It's sunday!

Helgen gick alldeles för fort om ni frågar mig. Som tur är har vi gjort våra söndagssysslor som att laga mat och städa så nu kan man chilla resten av dagen. Daniel är inte arg längre, så jag ska bege mig bort till honom för lite söndags mat och mys ;D



Gjort iordning mig lite, känns som om man bara går runt o ser rutten ut varje söndag annars :D hehe. Men inte idag , har tom klätt upp mig så mysisarna får stanna hemma idag! Vi skrivs senare!//Jenni




Hälsans 10 budord

En hälsosam livsstil är A och O för att vi ska må bra. SalongK har samlat 10 råd som garanterat kommer höja din livskvalité med några snäpp.



1. Rör på dig. Satsa på att göra något varje dag. Du kan antingen cykla, simma, yoga eller springa. Det mesta blir dessutom roligare om man kan göra det utomhus. Testa att ta en morgonpromenad varje dag till exempel.

2.
Ät mycket frukt och grönt. Se till att all mat du äter under dagen har inslag av frukt eller grönt.

3. Använd tobak, alkohol och kaffe med måtta. Drick inte mer än 2-3 koppar kaffe om dagen. Använd inte alkohol för att dämpa stress eller oro och röker du är det viktigaste rådet av alla: sluta.

4. Minska ner på raffinerade livsmedel som vitt mjöl, salt och socker.

5. Hitta ett sätt som får dig att slappna av några minuter till en halvtimme per dag. Det kan vara meditation, andning, att lyssna på musik.

6. Ha kul! Glöm inte bort värdet i självdistans och se på dig själv och andra med lite humor.

7. Lev i nuet. Försök att inte älta gårdagens problem eller det som varit, lev i nuet och njut av det! Fokusera på vardagens glädjeämnen.

8. Få ordenligt med sömn. Sov med fönstret öppet så får du in frisk luft. Undvik sömntabletter och sök hjälp om du har sömnproblem.

9. Be om hjälp. Mår du dåligt, ta ansvar för det och lägg inte det på andra. Prova samtalsterapi, massage, kosttillskott, kroppspsykoterapi och att träffa dina vänner.

10. Ät långsamt och tugga maten väl. Försök undvika snabbmat och låt varje måltid bli en uppskattad fest.

Börja med några punkter redan idag för att successivt beta av en efter en och du kommer märka att ditt välmående når nya höjder.



Idag får man skämmas

Neerå, så farligt var det inte ;D Det va jävligt skoj igår. Tappade dock bort Anne helt under kvällen och fick umgås med en gammal arbetskamrat. kulkul. Träffade inte Anne på hela kvällen tråkigt nog. Gick hem till Daniel efter krogen och självklart börjar vi bråka för att jag e full och inte han. Vad är det med folk som stör sig så mycket på att någon är berusad när man själv inte är det? Anne hade tappat bort sin garderobslapp och kom inte in i lägenheten och jag vägrade ge en kille nyckeln som skulle ge henne den. "Vafan ska han ha den för lixom" tänkte jag. Aja det löste ju sig det oxå som tur är.



Känns sådär just nu, är trött och sleten. Ska hoppa in i dusche o sedan börja fixa lite hemma för att senare hitta på nåt. Jag vet inte hur de blir idag eftersom Daniel är grinig men nåt ska jag väl hitta på. Sova lite till kanske. Alkohol.. hmm varför dricker man överhuvudtaget egentligen... tycker inte att det är lika skoj som innan faktiskt. Vi skrivs senare!//Jenni




Lördagsmusik!




My turn!

Jahapp, då är det min tur att dra hemifrån..Jenni drog för ett tag sen ju! Ska träffas o sen dra på förfest innan bowlingen. Önska oss lycka till nu! ;P



Hoppas ni får en trevlig kväll! puss från oss båda till er ;)
See ya!//A

 




Disco-outfits!

Eftersom vi ska discobowla ikväll så har vi ju faktiskt planerat outfitsen väldigt bra ;P det är lite disco känsla över dom, hehe



Jenni kommer att ha silverlegings från Rut M.fl en längre tubtop som är från Gina, dom snygga skorna "Greenwich" från nelly & en "kort/liten" silkesjacka från Gina.



Anne ska ha guldleggings från Rut och en "tunika" (stor upptill och tight nertill) från gina, silkesjacka från only & "Marble" skorna från nelly.

Naglarna matchar ju perfekt men det såg ni ju igår..så nu vet ni hur snygga vi kommer att vara ikväll ;P hähä
Skrivs!




Shopping..

ja, då kom man hem för en liten stund sen från affären, det är ju lördag o då brukar vi ju oftast storhandla..vilket vi gjorde idag! Fick faktiskt med oss lite nödvändigheter hem..sånt man inte hade räknat med att köpa, det är ju alltid trevligt!



En dörrmatta har vi velat ha ett tag nu eftersom det är så blött och äckligt ute, dom hade 2 st bra som vi valde mellan, det blev iaf en sån :) passar perfekt! Sen hittade vi ett 10-pack svarta strumpor, det är det ända vi använder, hehe brukar köpa 5-packet på H&M annars. Detta var saker till oss, sen fick våra sötisar lite nytt me :)



Dom fick en ny och mkt större sandlåda, mkt snyggare me för den delen, svart o vit. Ska ju byta färg snart i badrummet så den passar perfekt. Sen fick dom 3 nya leksaker me, sånt kan dom inte få för mkt av :)

Jenni har precis bakat lite eftersom hon snart ska iväg på ett "kalas" hos Daniel mamma. Det blir henne lilla present till dom som ska firas. Själv ska jag väl snart börja med lite mat och plocka fram outfits tills ikväll, dom får ni se sen ;)

Skrivs!//A



Alkohol är farligare än narkotika

Ett par glas vin till fredagsmiddagen och några drinkar på krogen varje vecka är normalt för många. Men trots, eller kanske just på grund av, att alkoholen är så accepterad är den till och med farligare än illegala droger, enligt en ny studie.



Alkohol är farligare än heroin och crack. Detta enligt en ny studie från Britain's Centre for Crime and Justice Studies.
 
De brittiska forskarna jämförde hur destruktiva olika substanser, som alkohol, kokain, ecstasy, heroin, crack, amfetamin och marijuana, är för samhället och individen. De rankade dessa efter hur beroendeframkallande och skadliga de är, samt hur de skadar miljön och ökar kostnader i samhället.
 
Alkohol rankades som den mest skadliga drogen, eftersom drickandet är så utbrett och skadar både individer och familjer. Överkonsumption av öl, vin och sprit skadar alla kroppens organ och är kopplat till både mer brottslighet och högre dödsfall än illegala droger.

A men det beror väl på hur mkt man tar av allt!? Skulle aldrig ta droger istället för några glas med alkohol iaf! USCH!



BUS:a

Oj så sent det blev igår..och oj så sent det blev idag :) hehe gick upp för en stund sen..men det är ju skönt o få sova ut ibland! har precis satt mig med min frukost här hemma efter att ha BUS:at mig, ja det måste man ju bara göra inför kvällens festligheter ;D Vi tar alltid en BUS-servett inför helgenerna, det är ju då man vill vara som snyggast..även om vi inte ska göra nåt speciellt heller. hehe. Det är tur att våra favvo-servetter är stora så att vi kan dela på dom, för vi har ju inte några stora kroppar precis, så det bllir alldeles lagom :) då håller dom längre me.



Det är lite kul att man alltid ska göra saker inför dom här festkvällarna, för annars bryr man sig inte lika mkt, lr jo man solar o man fixar sig ändå men det blir ju lite extra just inför festen. Ser faktiskt fram emot kvällen riktigt mkt, har inte discobowlat på jätte länge nu. Får hoppas att det går bra!

Skrev aldrig vad JAG gjorde igår, jag va hemma och åt en asgod middag som bestog av egengjorda hamburgare och låg o hade det mys i soffan med film o sånt. And NO, I wasn't alone ;P hehe

Aka äta min frukost nu!
Later//A



Sweet tooth

Kunde inte låta bli idag heller, det e ganska konstigt när man endå försöker intala sig sjäkv att inte äta så mkt godis :P Kan bara inte vara utan det. Måste bara trappa ner lite, åt dock bara halva kakan som tur är ;D Daniel köpte din mandel och russin och jag min underbara cookies & cream. mmm marabou



Vet ni vad vi åt mer då.. usch och fy nu när jag tänker tillbaka men gud så gott när jag åt det ;D Kycklingrulle! Mätt och belåten blev jag iaf även fast ja mår lite illa nu i efterhand. Blir nyttigare resten av helgen känner jag. Nog om mat.

Kollat på "The other guys" precis. Helt okej o lite smårolig ibland men annars inget att hurra för direkt. Ska se en komedi som heter "Hole in one" nu tänkte vi. Får väl hoppas att den är nåt och ha.



Daniels granne har fest IGEN, typ varje helg. En liten fjortis fotbollsspelare som drar dit sitt fjortisfolk. Gud. Inte ens råd att betala elen vissa månader så att min vän (som äger lägenheten) får be mej gå dit och hota med att han ska bli vräkt, men festa.. det kan han göra torsdag-lördag... folk asså.

Blir nog att sova efter filmen OM man kan tack vare grannen. Har en del o göra imorrn innan festandet. Gonatt!//J




Matchande naglar!

Oooh, det passar perfekt till morgondagens outfit! Fixade till dom idag och vi är jävligt nöjda! Dock blev dom väldigt korta, vilket var meningen eftersom vi ska bowla, hatar när naglarna slits av på kanterna när man släpper klotet. Det vi håller i handen är ju våra guld och silver leggings vi köpte på rut m.fl som vi ska ha imorrn ;D love them!



Målat med svart nagellack över hela nageln och guld/silver glittrigt nagellack från depend över.



Dagens outfit




Det är ju fredag!

Gud vad skönt! I love fridays, speciellt dom fredagarna man inte behöver stressa bort till gbg utan bara kan komma hem, duscha, gör sig iordning och sedan gå till Daniel för en mysig hemmkväll. ;D Det är precis det jag ska göra ikväll. Han ringer väl när som helst och frågar om jag e klar.

Slutar kl 16,00 idag.. orkade verkligen inte jobba längre, inget o göra för den delen heller så det var lika bra. Man hinner så mkt mer när man slutar lite tidigare.



Hoppas ni får en supermysig kväll!//Jenni



Dagens tips!

Eftersom vi typ aldrig lagar mat till just fredagar så brukar vi har en färdigrätt eller liknande till hands :) Idag blev det den jättegoda Felixpajen "Mozzarella". Så dagens tips blir alltså våran lilla och enkla lunch ifall ni skulle vara lata och ska köpa färdiglagat någon dag :) Gottit!




Vilken jävla otur!

Nu blir jag lite sur! Skulle precis klicka hem två snygga läppstift från nelly men så är dom SLUT!! "Hot red" tog slut inatt och "Breeze" tog slut när jag hade den i varukorgen och skulle gå till kassan. Hur irriterande är inte det då? Någon var liiite snabbare än jag. Får fråga Emelie om vi får in nya i samma färger annars får jag väl hitta från ett annat märke. Dessa är ju så billiga, bara 49:-! FASEN!




Klickat hem

Det var för snyggt för att vi skulle låta bli att klicka hem det här underbara settet från Wonderland. Ni såg ju bilden från igår lixom! Bara 199:- INNAN rabatt, det är ju ingenting! ;D LOVE IT <3 Sandra e allt bra!




Freebra!

Fredagen började med en fotning av dom fantastika Freebra, rekommenderas starkt för alla som vill ha snygga klänningar med speciella ryggar och liknande, så att det inte syns några band nånstans. Själv hade svarta av tyg innan men nu kan dom ju såklart inte användas längre. Tycker själv att den i silikon är bättre. Dessa kan ni hitta på www.nelly.com



Bilderna på hemsidan som ligger uppe nu behövdes bytas ut, Sandra var inte nöjd med Freebra:s egna bilder. Så Jenni ställde upp, även Sandra själv ställde upp på några bilder, vad gör man inte för sin egna avdelning för att det ska bli bäst ;) Jenni var en aning för brun om man jämför henne med Sandra så det blev lite trix med hudtonerna där..

Dags att jobba vidare, Later//A



These days..

Love these days! Idag har det varit lugnt och skönt på jobbet med mycket nytta på samma gång som vi skrev innan. Efter jobbet var det träning som ni oxå vet och sedan gick vi och sola. Det är så skönt och få känna värmen. Somnar typ alltid en stund, skönt med lite extra krafter ;D



Anki kom på besök idag som förra torsdagen för att umgås lite och kolla Vampire Diaries. BÄSTA serien någonsin ;) Hon har precis börjat kolla o hon e typ fast, hehe! Köpte ju en present igår och den var till Anki, hon fick ett presentkort på kicks och ett rött läppstift, hade ju två st (TRODDE JAG) så hon fick ett av oss eftersom hon har mer användning för det. Har nog gett bort det andra på fyllan på festen för två helger sen. FASEN! Får köpa en ny från nelly helt enkelt, rabatten e bra att ha!



Anne har suttit och epilerat sig en bra stund nu, allt ska bort på ben och armar! Har använt dom små kopporna. Känns bra i huden och ska bli skoj o se hur huden mår efter en tids användning.

Dags att sova, vill helst sova med Daniel men det blev lite senare än planerat här hemma så jag orkar inte springa bort. Ska sova länge o skönt så att jag är pigg för våran date imorrn ist ;D Hoppas ni haft en bra dag och att ni sover gott, skrivs imorrn//J



Mat & Träning 10.11.11

Ett hårt pass på gymmet idag. Kändes bra som vanligt! Sprang på löpbandet för första gången på jätte långe. Inte en lång stund men 5 min iaf för att känna på det lite ;) Det funkar bra så nu tänkte vi fortsätta med det.

Matintaget idag.

Frukost: Musli med mjölk och Cvitamin
Mellanmål: Grönt te och apelsin
Lunch: Pasta blognese med fetaost, gjorde det lilla extra ;)
Mellanmål/innan träning: Knäckemacka med keso och en halv proteinshake
Kvällsmål/efter träning: Proteinshake, lite senare äggmacka med grönt te



Dagens träning, ett bra benpass

Uppvärmning 15 min crosstrainer och 5 min löpband
Inner och yttelår på maskin
Baksida lår och vader på maskin
Ländrygg
Benpress på maskin
och till sist mage på gymboll



Tog även en lite längre promenad på lunchen. Jätte skönt väder och ville komma ut lite. Det e så här en fin vinterdag ska se ut minus slasket då :P Skrivs senare//J



Dagens outfit



Gina, Skopunkten, H&M, Lindex & Nelly.com



7 vanliga myter om sömn

Kan man sova ikapp om man missat några timmars sömn och är det en dödsynd att dricka koffein innan läggdags? Aftonbladets sömnkunniga överläkare Marianne Ors reder ut begreppen.



Kan man ta igen förlorad sömn om man sovit dåligt?
– De flesta människor sover ikapp den sömn de förlorat i veckan under helgen. Har man sovit dåligt en natt tar man ofta igen det natten därpå, då man oftast sover bättre. Sover man däremot dåligt en längre period, blir det svårare att sova ikapp den förlorade sömnen.

Är det skillnad i kvalité på sömn innan och efter midnatt?

– Ja, oftast får man djupsömnen under den första delen av natten. Om du lägger dig sent får du i regel sämre sömn, vilket beror på stigande temperatur och att ljuset gör att vi sover sämre. Brukar du däremot alltid gå och lägga dig tre på natten får du din djupsömn ändå.

Kan en omvänd dygnsrytm göra att man inte lever lika länge?

– Ja och nej. Skiftarbete är inte förenat med maximal hälsa. De flesta skiftarbetare sover dåligt men jag har aldrig sett några studier som visar att skiftarbete förkortar livslängden.

Kan koffeinhaltiga drycker som te och kaffe innan läggdags göra att jag inte kan sova?

– Ja, eftersom både te och kaffe innehåller ämnen som bidrar till att motverka sömn och verkar uppiggande.

Hjälper det att räkna får om man inte kan somna?

– Det är en myt. Ska du sova gott så är det bättre att tänka på något avslappnade som semester, det behöver inte vara något enformigt och trist.

Kan en kopp varm mjölk hjälpa mig att somna?

– Det hjälper eftersom du går upp, lugnar ner dig och får något i magen. Ligger man däremot kvar i sängen är risken stor att du stressar upp dig ännu mer för att du inte kan somna om.

Om jag drömmer att jag kör ett hårt träningspass innebär det att jag blivit fysiskt tränad på riktigt?

– Tyvärr fungerar det inte så. Ibland vid mardrömmar och ångestladdade drömmar kan vi vakna och känna oss utmattade, det är en mardrömskvalité.



Övning ger färdighet!



Den blev ju kanonfin! :) Det är ju inga stordåd man har gjort men små förändringar gör jätte mycket! det vet alla som jobbar med bilder, att små ljusstänk här o små skuggor där kan ändra en hel bild.. ska börja göra mer image-material till hemsidorna nu efter detta..ska bara komma in i allt :) kul!

Suttit och glott på när fotograf-Anders gjort massa bilder på en stor skärm och så har vi testat det på bilder samtidigt. Ingen stor skillnad på själva retuscherandet mot vad vi brukar göra bara på ett lite annat sätt så det blir ingen svår uppgift som tur är ;D Hann fota lite trosor och jeans innan lunch.

Ska träna och sola nu efter jobbet. Skönt! Måste dra, skrivs senare!//J




Wonderland




Undvik fingrar i burken

Problem med orenheter i huden som aldrig försvinner? Då är det dags att sluta doppa fingrarna i hudkrämsburken.



Dina händer och naglar är fulla av bakterier.
Därför är det en dålig idé att stoppa ner fingrarna i din hudkrämsburk. Bakterierna reagerar nämligen med de andra ingredienserna i hudkrämen. När de sedan står i ett varmt badrumsskåp frodas bakterierna och kan göra krämen verkningslös – eller i värsta fall orsaka hudproblem.

När du applicerar krämen i ditt ansikte
kan bakterierna nämligen ge upphov till hudinflammationer och orenheter. Märker du att nya kvisslor dyker upp i ansiktet så fort du lyckats bli av med de gamla kan det alltså vara dags att se över dina vanor.

Det bästa är att köpa krämer i pumpflaska,
där fingrarna aldrig kommer i kontakt med den kvarvarande produkten i förpackningen. Se då till att hålla handen några centimeter nedanför flaskpumpen, så att krämen faller ner i din hand, snarare än att stryka fingrarna direkt mot öppningen.

Finns din favoritkräm inte i pumpförpackning
kan du naturligtvis fortsätta att köpa den på burk – men se då till att använda en liten spatel för att få upp hudkräm ur burken och applicera i ansiktet. Tvätta den sedan noga innan du använder den igen.

(källa; improveme bild; nivea)



We don't need no education..

Det blir en "utbildningsdag" på jobbet idag, ingen fotning förrutom lite småsaker på oss lite senare.. Ska bli intressant att se vad som ska läras ut :) alltid kul att lära sig nya saker.



Det hände ju inte så mkt här innan så vi tog oss en liten städstund, för sånt måste faktiskt också göras! Tänker inte sitta här o ha smuts runt oss iaf..! hehe



Nu fixas iaf våran utbildningsplats :P haha fick flytta undan allt typ för att den stooora skärmen skulle få pats i mitten. Lite meck men det blir nog bra till slut!

Burr! börjar bli lite kylig nu så ska väl sätta på lite te o sånt nu.
Later//A



It starts today!

Nemen OJ, vad hände?? vart tog tiden vägen? hehe..det ända jag hann o göra när jag kom hem från min o Tessis roadtrip till GBG, var att äta lite snabbt, göra ett inlägg och sedan ställa mig i duschen och nu är klockan redan "läggdags" haha. fyfan! Ja, det tar ju lite tid varje onsdag i duschen eftersom man gör en riktigt grundlig rengöring, då menar jag tvättar håret o allt :P Har haft en såndär liten "bad hair day" så jag körde faktiskt på mössa idag, tyckte det passade bra till outfiten..så why not, det kan rädda mkt om det bara passar till. Sen passar ju inte alla i mössa heller men...vad ska man göra? hehe



It starts today!..Användningen av kopporna som vi fick hem igår.. nu jäklar ska vi se vilka under dom kan utföra :D ska bli så intressant, är ju sååå intresserad av allt som har med skönhet och sånt o göra. Använde den sörsta av dom 3 kopporna i duschen innan, får väl börja använda alla så småningom. Lr det är ju en självklarhet att jag/vi kommer att använda dom alla, men inte ikväll iaf. Det får räcka med den för HELA ansiktet :) Dom ska användas varje dag i en månad typ o sen räcker det med 1-2 grr i veckan för att hålla resultatet. Vad nu än resultatet blir och vad man nu vill att det ska bli, hehe.

Äh, det var la bara det jag hade att säga just nu..och även tack till Tessi för sällskapet och lånet av bilen me såklart :)

Ha det fint allihopa! nu drar jag o lägger mig!
Natti!//A



Mat & Träning 10.11.10

Denna dagen tog vi som en vilodag..och det behövdes, lr det behövs ju alltid om man ska "bygga" muskler. Sen att jag har ont i ländryggen och Jenni har nackspärr säger väl rätt mkt me, hehe då behöver man kanske vila LITE..? Det tråkiga med dagen var att vi inte fick nån lunchpromenad, inget roligt väder direkt så det har inte blivit så mkt "vardagsmotion" direkt.

Även om vi vaknade senare så åt vi frukost vid samma tid, på vardagar är det viktigt för oss att vi äter regelbundet och vid fasta tider typ.. ocg frukoaten brukar ätas vid halv 8 ungefär. Sen kommer måltiderna med några timmars mellanrum.

Frukost: Havregrynsgröt med drottningsylt och c-vitamindryck (blåbär).
Mellanmål: Grönt te & apelsin.
Lunch: Pasta bolognese & Vatten. (dricker mkt vatten under hela dagen)
Mellanmål: Jag tog en blåbärs-smoothie, Jenni åt ingen.
Kvällsmat: Jenni: 2 tacos, Jag åt precis äggröra och drack grönt te.



Äggröra är för övrigt våran favoritkvällsmat..så GOTT! man blir lagom mätt och dessutom är det nyttigt :)

Klockan e ju rätt mkt så mer blir det inte idag..
Later babes!!//A




Dagens outfit



Gina, H&M, Skopunkten & topshop.



Jag testar lite..

Jag har inte tid med sån här skit. Måste hinna till stan innan kl 18.00 när allt stänger för att köpa en present och checka en jacka åt en kompis. Jag testar den nya webbkameran m en jag får de inte till och funka som jag vill.. typ storleken. Jävla skitsak. Igår kunde jag ha jätte stora bilder idag e de max 640x480. Och vad e det med ljuset? Först e de grönt ljus sedan är det svart/vitt.. guuud va trött jag blir.



Aja ni får en bild endå, suddig dock. Hatar när det inte går som man vill. Bye babes, måste rusa. Sedan går jag till Daniel o käkar. //J




Shoppingtips!



Till dig själv eller som julklapp till någon annan ;D We want them in black and gold!



Träna hemma



Borde ha alla dessa grejer hemma ifall man inte orkar eller hinner springa bort till gymmet. Det ger verkligen en bra och effektiv träning. Vi har hopprep, rockring och gymboll, ska nog sno "abslidern" av morsan eller så köper vi en ny lite bättre ;) Tänkte även köpa gummiband så att man kan träna armar och rygg lite försiktigt. Mattan e ju bra o ha ifall man gör övrningar på golvet. Gångband funderar vi på att köpa, den är lätt och kan stoppas undan under sängen tex ;) Skönt o ta en promenad på bandet framför tv:n när det regnar eller snöar och man inte vill gå ute!



Coola korsetter



Snyggt till allt. Från H&M och Bikbok




Sovmorgon..

Det var skönt! Att få sova lite längre gör rätt mkt. Tog 45 minuters sovmorgon och började 30 minuter senare idag än vanligt. Snö är ju helt underbart men INTE slasket som kommer av den :/ kan det inte bara va tort, så att det ligger vit snö på marken överallt istället för äcklig slask på vägarna som bilarna skvätter hit o dit, usch!



Aja, får hoppas att det blir bättre väder än det här. Tisdagen började iaf med lite fotning av underkläder för mig, Jennis tisdag börjar med att hon får värma en handduk som hon kan lägga på sin nacke eftersom nackspärren inte har släppt än..får hoppas at det blir bättre nu.

Ska jobba vidare med mina egna bilder nu, så att Sandra får ut bilderna på sidan :)
Skrivs senare//A



Two new things!

Fick våra saker på posten idag som vi beställde för några dagar sedan. Måste ju visa vad det var. Anne ville så gärna testa det här med koppingmassage så hon beställde ju dom små glaskopparna. Måste börja använda dom ordentligt någon dag nu. Ska läsa lite mer om det, Anne är bra påläst men inte jag ;D hehe Det ska ju vara jätte bra för ansiktet och ha föryngrande effekt.



3 olika storlekar för olika partier i ansiktet! ;D Köpte även en ny webcam. Inte hunnit testa riktigt ordentligt ännu.. testade snabbt innan Daniel kom hit för att se om det va ren skit eller inte. Det bästa är väl att bilderna kan bli väldigt stora med samma bildkvalité men vet inte vad jag tycker om kvalitén i det hela. Ska testa den imorrn iaf och slänga upp en bild så får vi se ;)

Anne är på besök hos Majk men kommer nog hem när som helst. Själv ska jag krypa ner i sängen jämte Daniel nu så gonatt och sov gott!//J



Mat & Träning 10.11.09

Trots smärtan i min nacke har jag varit på gymmet och pumpat upp benen lite. Smärtan sitter ju inte i benen direkt men det gör ju ont om man rör sig fel :) Bara att kämpa på!

Matintaget har varit regelbundet som vanligt.

Frukost: Musli med mjölk och ett glas blåbärs C-vitamin
Mellanmål: Apelsin med grönt te (as usual)
Lunch: Bulgursallad med kycklingfilé och turkisk yoghurtsås med vitlök
Mellanmål: En proteikshake och en blåbärssmoothie
Kvällsmål/Efter träning: En burk tonfisk med fetaost och en halv påse nudlar.



Träningen såg ut så här idag.

Uppvärmning på crosstrainer 20 min
Inner och yttelår på maskin
Baksida lår och vader på maskin
Mage på gymboll

That's it ;) Kort och hårt!

Skrivs senare!//J



Dagens outfit



Hitta detta på Monki, nelly.com, skopunkten & Gina.



Uggs!

Gillar dom underbara Uggs'en. Dom är varma, bekväma och mysiga! Här är några alternativ för er som vill köpa ett par eller två. Har redan svarta och beiga i den mellanhöga varianten från skopunkten, täntke köpa dom lite lägre i båda färgerna oxå. Vi kör dock på fake-uggs! :) Perfekt till vintern nu när dom säger att det ska bli riktigt riktigt kallt!




Recept på dagens lunch!

Här får ni receptet på gårdagens och dagens lunch. Beskrivning steg för steg på hur vi gjorde den eftersom folk frågat. Väldigt enkelt.



Till 4 portioner behöver du:
- 4 Kycklingfileér
- Rödlök
- Körsbärstomater
- Vindruvor
- Feta ost
- Turkisk youghurt
- 1 Vitlöksklyfta

Börja med att krydda kycklingen med endast massa grillkrydda och sätt sedan in den i ugnen, 50 minuter i 200 grader. Då är den klar. Koka bulgur enligt anvisningar på förpackningen, alla märken har olika koktider. Vi brukar göra till 2 portioner, tycker det blir så MKT bulgur annars. Skär upp resten av ingridienserna i små bitar. När bulguren är klar och har svalnat lite kan du blanda ihop allt.

Såsen är det lättaste, du pressar bara i vitlöken i en mängd youghurt. Vi brukar ta 3 dl, och det räcker till alla 4 måltiderna :)

OBS! När vi sen äter det så värmer vi ju bara kycklingen i mikron, resten ska vara kallt.

Lätt som en plätt och HUR GOTT SOM HELST!




Klickat hem!

Helt underbart snygga! Vi har lite svårt att bestämma oss när vi ska ha på oss dessa. Antingen på nellys julfest eller på juldagen.. hmm, what to do? Nyår e redan klart som tur är, framförhållning framförhållning ;) Elise Ryan 399:- nelly.com




Fasen oxå.. lite hjälp?

Somnade i soffan igår hemma hos Daniel, det e så jävla gött o bara ligga o chilla. Han väckte mig kl 23 och sa att jag skulle gå lägga mig i sängen och tur var väl de annars hade jag väl haft ÄNNU mer ont! Vaknade upp på morgonen med nackspärr! Inte okej.. har aldrig nackspärr? Det har blivit värre under morgonen och vet inte vad jag ska ta mig till :( BUHUU. Aja får hoppas att de släpper under dagen.



Daniel bjöd på god mat igår iaf, åt dock bara en taco eftersom det var så sent men proppade den fullt med köttfärs och sallad ;D haha I LOOOVE TACOS <3 Var helt slut efter träningspasset så ja kände mig lite sjuk faktiskt, säkert därför jag decka i soffan, får iaf hoppas på att det bara var utmattning. Fattade typ ingenting när Daniel väckte mig idag, trodde det var natt eller nåt. FAN vad trött jag är! Lite te gör nog susen. Skrivs senare!

Några bra metoder för att lindra nackspärr? Give me isf!




Finally!

åååh, vad skönt det var inatt! Kunde sova ordentligt på sidan, VAD JAG HAR LÄNGTAT! Jenni har kunnat det ett tag men inte jag..det har alltid tryck lite så att jag inte har kunnat sova men inatt så :D

En annan sak man har längtat till är att man nu slipper det där stödbandet! Det har gått över 4 veckor nu, lr det blev 4 veckor igår, så jag ringde Dan och frågade vad som skulle hända nu. Och han sa bara att "nu får naturen ha sin gång" hehe. så idag är det en av dom nya bandeau-bh:na som sitter som "stöd" :P kommer dock att använda stödbandet när jag är hemma eller så.



När vi var på återbesöket så "bedömde" han på utseéndet av tuttisarna att 4 veckor skulle räcka. Nu kan man ha vilka kläder man vill :D haha har så mkt snyggt i garderoben som inte har använts på så länge..har knappt använt några av våra kläder dom senaste veckorna! :/ men NU JÄVLAR!

Ska väl göra lite nytta nu..fotning maybe?

Later!!//A




En besvikelse..

BUHUUU! Det låg inte det vi ville i postfacket när vi kom hem idag..en besvikelse. Det brukar int ligga mkt där, förrutom räkningar ibland men även lite tidningar som trillar in lite då och då..idag fick vi iaf en överraskning i form av veckorevyn..man fick ju 3 nr av den gratis om man beställde nåt från nelly för ett tag sedan, och nu kom första nr:et



Öh, får väl stå ut med den dåliga webcam:en man har på datorn en stund till :/ fattar egentligen inte att det finns så dåliga på en laptop, den e ju för guds skull ny..! hehe yeye får hoppas på imorrn eller onsdag.

Har precis hämtat upp tvättet och nu ska jag väl kanske få lite bra läsning? i sängen..ska sova rätt tidigt idag för det blev rätt sent igår :P Måste vara pigg inför morgondagen, blir lite filmning på jobbet, sen annat på kvällen :)

Skrivs imorrn baabes!//A




Shoppingtips!

Snygg partyväska/plånbok från Gina Tricot.




Mat & Träning 10.11.08

"Hur är det med träningen då?...för vi började träna underkroppen förra veckan". Det var vad jag frågade Dr.Dan när jag ringde honom idag :) Han svarade bara "Det är ingen fara, ni kan träna överkroppen me, bara det inte tar emot" Men det är ju självklart..hehe det fattar ju vem som helst att om det tar emot att man inte ska träna då. MEN vi har ändå inte tänkt att träna nåt med överkropp på ett tag..eller framsida överkropp kanske man ska skriva.

Det var en skön timma på gymmet. Körde typ det vi gjorde förra måndagen men vi la till knöböj på stång idag me :) Det brukar alltid va så mkt folk vid dom ställen men idag va det lugnt..



Dagens gympass bestog av:
Inner- & ytterlåt/rumpa (maskin)
Knöböj (ställ)
Ländrygg (ställ)
Axlar (maskin)
Utfall (på golv med vikt)
Krosstrainer
Mage (gymboll)

Maten idag har varit fantastisk :) hehe ni såg ju vad vi åt till lunch, LOVE IT!!
Frukost: Gröt med sylt, Blåbärs c-vitamindryck.
Mellanmål: Aplesin & grönt te.
Lunch: Kyklcingfilé med bulgursallad & vitlöksyoughurt(sås)
Mellanmål: 2 knäckebröd med äpple/kanel/vanilj-keso & Proteinshake.
Kvällsmat: Proteinshake för båda, Jenni ska äta lite tacos snart och jag ska äta lite äggröra.

Mer mat blir det inte, för sen blir det bara lite te as usual :)
Skrivs senare!//A



Vi hoppas!

Ska bege oss hemåt NU..för måndagen gick ju väldigt fort som vanligt. När vi komemr hem så HOPPAS vi på att vi har fått en liten avi från Ica MAXI att det ligger ett paket och väntar på oss :) Betsällde hem en sak förra veckan som vi fick tips om på bloggen, vi ville ju ha en ny webcam..och det är just den vi väntar på :D Vi får VERKLIGEN hoppas på att den är så bra som den verkade när vi klickade hem den. Kommer ju självklart skirva om den sen isf.



Måndag var det ja, en lagom lugn dag, haft 2 modeller idag så det har varit lite mer än andra dagar. Passade på att fota lite skor idag me..inget speciellt direkt.



Jenni sitter lite rastlös sådär :P Har inget mer att beräta direkt förrutom att vi sen ska tvätta lite o sen iväg till gymmet..

Så vi skrivs senare



10 tips som förebygger rynkor

Det är inte de dyraste krämerna och salongsbehandlingarna som avgör hur ung och strålande din hy ser ut. De här tipsen kan alla följa oavsett storleken på plånboken.



1.
Sov ordenligt. Skönhetssömn är inte bara ett uttryck utan substans. Det finns faktiskt ingen ögonkräm som trollar bort ringarna runt ögonen lika effektivt som en god natts sömn. Sömn är viktigt för att kroppen ska vara i balans och detta gäller även hyn. Huden jobbar dessutom mest aktivt under natten så försök få sju timmars sömn per natt.

2.
Skydda dig mot solen. Det kan inte sägas ofta nog, använd solkskyddsfaktor! Över 90 procent av hudens ålderstecken kommer faktiskt från solskador. Köp alltid dagkrämer ed solskyddsfaktor och använd minst faktor 30 när du solar ansiktet. Byt solariet mot en riktigt bra brun-utan-solprodukt.

3.
Smörj in dig med antioxidanter. Använd ansiktskrämer med antioxidanter. De skyddar mot fria radikaler som bryter ner cellerna i kroppen och kan påskynda åldrandeprocessen i hyn. En ansiktskräm med antioxidanter skyddar huden mot yttre påverkningar och föroreningar.

4.
Vårda ögonpartiet. Många lägger mycket pengar på dyra ansiktskrämer men glömmer bort området kring ögonen. Men var är det rynkorna visar sig först? Just, det runt ögonen. Huden runt ögonen är mycket tunnare och känsligare än i resten av ansiktet vilket gör huden där mer sårbar. Investera i en bra ögonkräm och applicera den lätt med ringfingret för en så skonsam applicering som möjligt.

5.
Ät ordenligt. Rätt matvanor gör underverk för hyn. Flera kändisar är anhängare av den så kallade ”anti-rynk-dieten” som består av fet fisk som lax och makrill. Omega 3 och andra fettsyror hjälper till att hålla huden ung och slät.

6.
Sluta röka. Tar du vara på kroppen, tar du automatiskt vara på huden. Gifter som nikotin och alkohol förstör kollagenet och elasticiteten i hyn och kommer garanterat göra dig rynkig.

7. Förminska porerna.
När huden blir äldre blir också porerna större och mer synliga. Att förminska porerna kommer därför göra att du ser yngre och friskare ut. Köp produkter som är porsammandragande och använd en peeling regelbundet. Även produkter med salicylsyra är bra mot stora porer.

8.
Gör dig fri från dåliga vanor. Alla har vi ovanor som vi inte tänker på och några av dem kan leda till onödiga rynkor. Om du kisar mycket med ögonen, antingen för att du sitter i solen eller för att du ser dåligt, kan det resultera i extra rynkor kring ögonen. Använd därför solglasögon ute i solen och läsglasögon om du behöver det.

9.
Avlägsna döda hudceller. När vi blir äldre tar det längre tid för hudcellerna att förnya sig. Använd en peeling regelbundet för att få bort döda hudceller. Huden ser yngre ut och dina hudprodukter tränger lättare in på djupet om du peelar den en till två gånger i veckan.

10.
Glöm inte hals och händer. Även om du har ett slätt ansikte kommer händerna och halsen avslöja dig om du inte tar hand om dem. Ge därför både halsen och händerna lika mycket uppmärksamhet och omvårdnad som ansiktet. Använd solskydd och kräm dagligen på halsen och händerna och glöm inte att peela även här.

(Källa. salongK, Bild: google.se)



Dagens tips!

Det får bli våran jättegoda lunch vi åt idag :) den är ju typ likadan som vi ätit innan men har gjort den med kyckling idag. Verkligen jätte gott! Hade i fetaost och vindruvor i bulgussalladen vilket vi inte brukar ha men det ska vi fortsätta med. Man kan ju ha i nästan vad som helst som man tycker är gott. Längtar redan till morgonedagens lunch ;P




FASHION WEEK!

Missa inte nelly.com's Fashion week som startar idag!




GinaTricot exlusive!

Fyfan vad fuskigt! Såg precis att Gina skulle lansera en limited collection av fina klänningar!! och den kommer INTE till Borås!! WTF!? Blev fan sura! Men GBG ligger ju inte långt bort. Missa INTE detta nu! kommer säkert finnas massa snygga klänningar till bra priser!




Första var mycket bättre!

Faktiskt, mer spänning och mycket bättre handling.. brukar faktiskt inte kolla på skräck så ofta eftersom jag inte gillar att bli skrämd innan läggdags :P Men nångång går bra, som idag.. när jag ska sova jämte Daniel, haha



Kollade på både Mirrors 1 och 2 idag.. men var ju tvungen att kolla lite gossip girl emellanåt såklart, får INTE missa det, så jävla spännande ju :P Mirrors 1 var mycket bättre än 2:an, kändes som om dom bara försökte göra en film till om speglar, ingen spänning, bara mord. Mirrors 1 hade en spännande handling iaf. see it.



Min mage mår inte så bra idag.. måste sluta med att vräka i mig massa onyttigherer på helgerna, blivit väldigt mycket sånt det senaste faktiskt. Man ska unna sig men kanske inte så mycket att man mår dåligt av det, som jag gör nu :P Nyttig vecka framför mig med mycket träning, det e då man mår bäst!

Blev ingen Mc Donalds i helgen men idag blev det iaf en pizza för mig och egengjorda hamburgare för Anne! haha, de ni. Dags att sova. vi skrivs imorrn//J



Tänk rätt och förbli smal!

Så tänker slanka människor för att hålla formen enligt Viktspecialisten Dorie McCubbrey



1
. Struntar i vågen. De undviker att väga sig och har inte ens tänkt tanken på att köpa en våg.

2.
Äter bara när de är hungriga. Och i bland när de är sugna på något riktigt gott. Ät gärna en kladdkaka när du än vill, men förstå varför och håll en bra kost i övrigt.

3. Äter det som dom blir sugna på. Dom känner på sig vilka näringsämnen som deras kropp behöver för stunden. De äter också exakt vad de vill till middag, även om det innebär att man måste gå en extra vända till mataffären.

4. Lämnar mat på tallriken och äter sig inte proppmätta. Dom har lärt sig att inte lägga upp mer mat än vad de klarar av att äta. Dom äter långsamt och känner när hungern avtar.

5. Motionerar för att det är kul och tränar regelbundet. De vet exakt hur mycket träning deras kroppar behöver för att må bra.

6. Är positiva. Både mot sig själva och andra i sin tillvaro.

7. Lever ett skönt liv. Och koncentrerar sig på att njuta av livet. Inte på vad siffrorna på vågen säger.



Mysig i huva!

Nu har vi dom båda två :) så mysiga! Den ena är från nelly.com, märket "purple" och den andra är ju från lindex. Kommer bäras flitigt nu när det är så kallt ute.. drog på oss dom på våran promenad bort till Net on Net. Vi fick det vi gick dit för me :D Först verkade det som att mössen var slut, meen dom hade bara bytt plats på allt :) Musen funkar kanon BTW :P



Båda är iväg och myser nu så vi skrivs senare babes!
XoXo



Koppingmassage!

Fick ett väldigt bra tips av en väldigt trevlig kvinna när vi var på en ansiktbehanling, hon berättade om små "Koppor" som man använder till att föryngra hud med och även behandla andra kroppsproblem som tex. celluliter. Vi blev väldigt intresserade av det, fick även en liten ansiktskoppa av gummi med oss hem. Tack snälla! :D Tänkte skriva lite info om detta för att vi nu själv ska testa det, finns ju bara fördelar med allt om man läser om det!

Varför Ansiktskopping?

- Blodcirkulationen ökar (ökar syretillförsel)

- Musklerna slappnar av

- Ansiktets åldrande fördröjs

- Huden vitaliseras

- Svullnader minskar

- Huden stramas upp

- Rynkor och linjer slätas ut

- Ärrbildningar minskar

- Påsigheten under ögonen minskar

- Huden renas

- Spänningshuvudvärk kan lindras

- Tinnitus och spänningar i käke lindras pga. att musklerna slappnar av

Detta är ett koppingset för hela ansiktet & en kroppa för kroppen, olika stora för olika områden. Det finns olika slags koppor för HELA kroppen!

Själv hade vi tänkt att kanske köpa denna, som är för hela ansiktet..men har funderat lite och det är ju lika bra att beställa hela settet för ansiktet, tänkte beställa det NU, och det kommer vi att göra härifrån

Hade en jättebra sida som vi hade länkat bilderna till med massa bra information om ALLT som har med koppingmassage att göra, men nu verkar det som att den ligger nere :/ så om ni är intresserade så får ni leta er till mer info själv...sorry!




Dagens skämt



Elefanten frågade:
- Varför har du tuttarna på ryggen för?





Kamelen:
- Jävla  dum fråga från en som har kuken mitt i ansiktet

HAHA! tyckte faktiskt att den var lite rolig...söndagsunderhållning.




Shoppingtips!




Dagens uppdrag

Åh GUD vad skönt det är att vakna upp till solsken!! Och dessutom utan att vara "bakis" eller nåt. :D love it! Har precis fått i mig en god frukost som bestog av 2 äggmackor och grönt te :) en bra start på söndagen känner jag!

Idag ska det fixas lite, här hemma då..det är ju trotts allt söndag.

Dagens uppdrag blir alltså att: Laga veckans mat, städa igenom hela lägenheten..vi skippade faktiskt det tidigare i veckan :P hehe vi var lite lata. Sen ska vi även ta oss till Net on Net som ligger här alldeles brevid oss typ och införskaffa oss små söta möss till våra datoerer, det är faktiskt lite smidigare med en mus när man ska jobba i photoshop och göra iordning bilder o liknande till bloggen :)



Det får bli 2 sånna :) 79:- på Net on Net. Finns i andra färger oxå.

Skrivs senare, för nu ska maten in i ugnen :)



Lite ändringar..

Lördagskvällen har vait väldigt bra hittills..det blev en RIKTIGT god tapas-middag, blev dock inte som vi skrev att vi ville ha den men vi är nöjda :)



Det blev chicken.nuggets, tunnbrödsrullar med tonfiskröra och sallad, kycklingspett, vitlöksbröd och natchos..sen hade vi några olika dippar: BBQ, mango chutney, salsa & vitlökssås. Drack pepsi till allt detta :)

Tänkte dra på en fest, men vi har ändrat oss..ville mysa här hemma en kall lördag som denna :) så nu fortsätter mysandet med film och annat gottit.

Skrivs!



Lördagsmusik!

Tänkte bjuda på lite party-musik, det är ju lördag trots allt. Tror att vi stannar hemma och myser framför en film med massa godis ikväll.. känns bäst så ;D enjoy




Storshopping!

Vi hade ju siktat in oss på att få med oss det mesta på våran shoppinglista :P men vi visste själv att mkt av det var väldigt nytt och inte hade kommit in än eller redan var slut. Men vi är VÄLDIGT glada över vad vi faktiskt fick med oss :)



Två  T-shirts som är kostare framtill och ett enaxlat linne från Monki.



Den snygga och eleganta byxdressen från H&M, den gråa av dom..den ser rätt svart ut på bilden.



GUD så glada vi blev att vi hittade våra efterlängtade bandeau-bh:ar, en helt slät från monki och en i spets från bikbok. 2 av varje då såklart :P



Lite accessoarer från H&M, dom söta maskerna och tunnare/mindre torgvantar.



Den mysiga huvan från Lindex.



Sen fick vi även tag i 2 basic linnen och ett par helsvarta enkla leggings från H&M. Alltid bra med basic-saker som används under grejer o så.



Passade på att köpa glitter nagellack i silver och guld, dom ska användas till nästa helgs outfits ;)

Resten av det vi inte HANN köpa men som ändå fanns komemr vi att köpa nån annan dag, såklart..hehe

Nu är det matlagning på gång här, så vi skrivs senare :)
Ha det fiint!



Push-up-trosan

För liten rumpa? Nu finns lösningen i form av en ny trosa som lyfter din bak till oanade höjder.



Pushup-bh:n är ingen ny uppfinning och kom redan i mitten på 90-talet. Men nu lanseras en push-up-trosa som gör att rumpan lyfter och ser större ut. 

Efterfrågan på den nya "mirakelbyxan" har varit stor efter det att storbakade stjärnor som Beyonce och Jennifer Lopez hamnade i rampljuset. 

Den nya modellen heter "Double-O" och ser minst sagt märklig ut: Som ett par cykelbyxor där hål gör att skinkorna träder fram 

Tanken är att push-up-trosan ska lyfta rumpan så man får ett kurvigare utseende. Men vem vill ha en sån STOR och ful sak på sig, nej tack.. tur att man har en ganska så rund och fyllig rumpa

 




10 tips för en lyxigare vardag!

Ja, vi kan verkligen behöva lite vardagslyx dessa mörka och trista månader som november till februari...



1. Glamma upp vintergarderoben

Bara för att minusgraderna kryper allt längre ner behöver du inte se ut som snömannen varje gång du lämnar hemmet. Ta på dig en varm kappa och tillsätt en touch elegans med fina stövlar och en snygg väska så håller du både värmen och stilen!

2. Ge en hjälpande hand

Skänk en slant till välgörenhet eller gör volontärarbete. Inget värmer lika mycket i vinterkylan som att göra något bra för behövande. Kolla upp Röda Korset, Rädda Barnen och Unicef.

3. Bli vintervacker

På bland andra Make Up Store och Body Shop kan du få kostnadsfri makeuprådgivning där du får tips av en makeupartist som lär dig att framhäva det vackra i just ditt ansikte och dina färger. Gnistra i vinternatten!

4. Lys upp!

När vintermörkret hänger tungt utanför ditt fönster finns det bara en sak att göra: lys upp din lilla vrå med massor av levande ljus! Doftljus är att rekommendera då de fyller ditt hem med en behaglig parfym och skapar en mysig alternativt romantisk atmosfär.

5. Ge presenter

Nej, det behöver inte vara jul eller någons födelsedag för att kunna ge presenter! Köp en oväntad gåva till din bästa kompis, mamma eller pojkvän och se deras ansikten skina upp! 

6. Unna dig

En skönhetsbehandling gör dig inte bara snyggare, du blir gladare också! Slappna av med härlig massage eller pigga upp dina händer med en läcker manikyr. Är det skralt i kassan efter julhelgen så fixa ett mysigt hemmaspa!

7. Träna kropp och själ

När vardagsstressen blir alltför tuff, hitta din inre ro med ett pass yoga, qi gong eller pilates. Dessa träningsformer gör dina muskler smidigare, förbättrar din hållning och stärker din kropp, men de gör även underverk för ditt trötta sinne! Finns på de flesta SATS samt Frisks och Svettis.

8. Vägra banta!

Istället för att återigen lova dig själv att gå ner fem kilo, börja att verkligen njuta av mat! Kasta inte i dig lunchen utan stanna upp och känn smaken. Ät den där kanelbullen till efterrätt om du verkligen vill ha den. Lär dig att laga fina middagar och gör måltiderna till fina, lyxiga stunder!

9.  ...och glöm inte grädden!

Finns det något härligare än en kopp rykande varm choklad en kall och mörk kväll? Sätt dig på ett mysigt kafé med en tjejkompis och avnjut denna vinterdelikatess med massor av grädde!

10. Dröm dig bort

Nej, inte till nästa solsemester, utan till det liv du skulle vilja leva! Ägna en liten stund varje dag till att sträva mot ditt mål: kolla upp jobbannonser för drömjobbet, lägg undan pengar till resan till USA eller till den där designerväskan du suktat efter i skyltfönstret. Att ha ett mål fyller dina dagar med energi och ger dig gnistan tillbaka!



Kvällens tapas-meny

Tänkte försöka oss på och göra en god tapas-middag ikväll för oss, Daniel och mamma. Har aldrig gjort det själva men det borde ju inte vara så svårt, bara ta de man tycker är gott ;D



En bild på några av tapas-rätterna vi åt ute på restaurang för nån vecka sedan. Jätte gott!

Menyn ser ut så här än så länge:
- Vitlöksbröd
- Tunnbrödsrullar med tonfiksröra
- Kycklingvingar
- babyribbs
- Nachos
- Dippsåser, vitlök, BBQ, mango
- Marinerade vilöksklyftor
- Marinerade räkor
- Mozzarella sticks
- Klyftpotatis
- Frukt och chokladfoundu till efterrätt

Det borde räcka och bli över till dagen efter, gott låter det iaf! Har ni några goda tips så tveka inte att ge oss dessa! :D Tänkte handla så fort vi kommer hem till borås igen. Nu ska vi göra lite frukost sedan till stan för lite shopping. Skrivs sen!



En fredag i GBG.



Kolla lilla Bella! så liten och så busig..men här ville hon ligga och mysa i Jennis knä en liten stund :) Hon är lika liten som våran Tia.

Har spenderat kvällen med tv tittande och lite andra små saker man brukar göra hos pappa som tex. epilering av benen och sen har vi även förberett oss inför helgen med lite BUS servetter :) så imorrn är vi lite brunare inför våran shoppingrunda vi ska på, för ni har väl inte missat våran "inköpslista" på bloggen? :P

Hoppas att ni haft en bra fredag!  Ska ladda med massa sömn nu efter en lång dag!
Skrivs imorrn igen!



Mat & Träning 10.11.05

Vilken tur man har haft dom senaste dagarna..med vädret menar jag nu när man vill gå ut och gå på luncherna. Idag regnade det när vi gick till jobbet, sen började solen skina :D Det blev en vanlig lunchpromenad, lr ne dom har ställt upp en grind där det inte har funnits någon innan så nu fick vi helt enkelt vända vid den istället för att fortsätta runt. hehe. Men det gjorde ju inget för det blir ju lika långt att gå tillbaka ändå. Det är våran ända träning för dagen, förrutom vägen från och till jobbet som vanligt.

Blä, är lite mätta just nu :P haha men det blir ju lite mer onyttigheter på helgen som vanligt.

Frukost: Gröt gröt o ännu mer gröt. En så bra enegikälla. Bra start på varje dag (vardagar)
Mellanmål: En knäckemacka med kokt ägg & grönt te.
Lunch: Tonfisk & fetaost, Vatten
Mellanmål: Hallonsmootie
Kvällsmat: Pizza "Tonno" från dr.oetker. Med simsalabims starka kebabsås. ÄNTLIGEN! Pepsi max också.



Kvällsmumms:
Mer pepsi max och till detta några kladdkakemuffins..mmmm CHOKLAD!

Blä, blö, blu.. nu äter vi inte mer för ikväll, dricka går bra :P haha lämnar nog kvar alla muffins som blir över hos pappa..dom får ta hand om dom :)
Later!



Dagens outfit



Kläderna är från Nelly.com, Gina, Only & Lindex.



Time of my life!

Fredagsmusik! :) sköön..





Nelly.com Vs. Asos.com



Ja, här har vi den snygga bruden som antagligen är en av asos.com's "standard"modeller. Henne har vi fått nöjet att jobba med hela dagen :) we like..

Vad tycker ni själv? Visst är hon fantastisk! Vi har fått riktigt fina bilder på allt hon har fotat i! :D Hopaps vi får hit henne flera ggr.

NU är jobbadet slut för denna veckan så vi måste draa!
Later babes!



Är det mer okej!? Svar NEJ!

Är det mer okej för en person att kommentera "Gud vad smal du är" på ett nedlåtande/svartsjukt sätt, eller vad det nu kan vara än att säga "gud vad tjock du är" Svar: NEJ!



Vem fan skulle gå till en tjock person o säga fan va tjock du är, samma sak är det för smala, vem fan går runt och klankar ner på smala folk för att man själv är större? Det kanske är på skoj men endå. En annan skillnad är när man säger det på ett positivt sätt att man gått ner o de ser fint ut..

Jag skrattar... blev så sur innan eftersom en person antagligen inte fattar att man inte kan träna efter operationer och man går ner i vikt när msukelmassan försvinner (SJÄLVKLART). Och bara för att man går ut och går på lunchen för att få frisk luft då är man helt plötsligt träningberoende o går ut o går för att man vill träna? "Ät lite mc donalds" fick vi oxå höra av henne, men hon kan sluta äta mc donalds isf.. samma sak lixom.. vem säger så?

Herre gud, Vissa kan ta illa vid sig, vilket vi dock inte gör eftersom vi har en jävligt snygg kropp och inte alls är spinkiga utan vältränade och smala som ska tränas upp lite till efter operation. skriver inte mer om det, ville bara poängtera att man inte brukar gå runt o säga så.. inte vi iaf!

 




Dagens tips!

Eftersom det fanns lite smaskiga saker på jobbet idag så smakade vi på denna goda chokladen! Det är fredag så får man ju gotta sig! :P Gillar ni choklad och även saltlakrits och gillar tanken på att mixa smakerna, så testa den! Vi gillade den iaf! :D




Radera smärtsamma minnen

Ett forskarteam i USA arbetar just nu med att ta fram en metod som skulle kunna radera smärtsamma minnen, skriver tidningen Mail Online.



Det verkar som om filmen ”Eternal Sunshine of the Spotless Mind” håller på att bli verkligenhet. Forskare i USA tycks ha kommit på ett sätt att radera plågsamma minnen. I förlängningen kan det resultera i ett läkemedel mot posttraumatiskt stressyndrom.

Metoden påminner om metoden i filmen där Jim Carrey och Kate Winslet raderar sina minnen av varandra efter ett smärtsamt uppbrott.

Tanken med att radera minnen är att personer som fått sina liv slagna i spillror på grund av rädsla som skapats av trauman ska bli hjälpta.
– Det låter lite som science fiction att kunna radera valda delar i minnet, men det kan hjälpa människor som blivit utsatta för post-traumatisk stress på grund av, krig, våldtäkt och andra traumatiska händelser, säger forskaren Richard L Huganir.

På John Hopkinsunviersitetet i USA har man gjort försök på möss och tagit bort ett protein från den del av hjärnan som är förknippad med rädsla, amygdala. Då försvagas kopplingen i hjärnan som skapats av ett trauma.

Skulle iaf aldrig velat ta bort några smärtsamma minnen, tänk och bli av med något och inte minnas nåt som du varit med om, vad hemskt endå... Alla händelser i livet är ju det som gör oss till dom vi är. MEN vi kan ju verkligen förstå att man vill radera krig och våltäkt oså, men alla andra vet ju, att veta att dom vet och man inte själv vet är ju oxå knas.


(källa och bild; salongk)



Fredagen börjar med..

TRÅKIGT fredagsväder är det ute idag! Regn som vanligt här i Borås :(

Fredagen börjar väl ändå rätt bra, har redan hunnit o fota en stund, fått bort det som blev kvar från i Tisdags, men sen kom det ÄNNU mer grejer, meeen dom tar vi på måndag eftersom det är modellens tur att ta plats :)



Under fotningen såg vi gottisbordet me, det köps alltid godis o sånt när det kommer en "special guest" som ska fotas. Det har varit lite "image"fotningar här dom 2 senaste dagarna. Därav lugna dagar.



Fotograf-Tobbe bär på lite skor som sak fotas på måndag..Tror att dom kommer att omtyckta av många, vi gillade några iaf ;)

Ska sätta igång med retuschandet på bilderna nu,
skrivs senare!//A



Bakis

En torsdag är slut! Det är fredag IGEEEEN :D woopwoop, helgerna kommer och går. We know! säger det varje gång :P haha. Idag har det blivit mer bakning, gjorde våra kladdkakemuffins så att vi kan ta med dom till pappi imorrn..götta oss lite på en fredag sådär, sen är det ju farsdag NÄSTA helg men då är vi ju inte där så då kan vi va lite "snällare" imorrn istället :)





MKT trevligt att "lilla" Anki kom förbi med sin nyfödda lilla Lilly :) Så sööt! Tia var väldigt nyfiken på vad det var som låg på golvet o sprattla så hon var där och nosa lite :)

Har väl inte så mkt mer att säga om dagen, förrutom att det var lugnt på jobbet. Det har varit en bra tosdag helt enkelt. Lite kyligare idag me..hoppas att det förblir så här nu för jag orkar inte med nåt regn mer :( bättre att det blir fint väder och kallare! så kan man mysa i sina varma kläder och våra håriga mössor :P

Ne nu är det dags att dra sig mot sängen igen,
Ha det gött så skrivs imorrn!//A



Dagens outfit



Kläderna är från Gina, Monki, Lindex, nelly.com & Skopunkten.



Shoppingtips!

Tyckte att dessa var så söta så det får bli dagens shoppingtips, passar bra till helgen ifall man inte vill klä ut sig. Själv klädde vi ju ut oss förra helgen men de finns ju dom som firar på lördag ist! ;) 50:- H&M





Mat & Träning 10.11.04

3:e och sista träningspasset på gymmet är avklarat för den här veckan :D känner oss väldigt duktiga eftrsom vi har kört 3 hårda pass bara sådär. Hårt..det är hårt eftersom man inte tränat på 7 veckor typ. Nu ska kroppen och musklerna få vila heeela helgen..känns gött eftersom vi har träningsverk på några ställen på underkroppen. Men det är riktigt skönt och känna att man har ont på RÄTT ställen. Precis där vi vill ha ont..typ rumpan o så ;) Jenni har lyckats få lite mer ont på baksida lår och jag har mer ont på framsidan..

Gympasset idag såg ut som i måndags...
Uppvärmingen bestog av krosstrainers i 20 minuter, dom sätter verkligen igång hela kroppen. Hjärtat slår som ett djur. Sen blev det lite mage på gymboll eftersom ALLT vi ville träna var upptaget av massa slappisar, haha. Sen var det baksida lår och vader, nu jävlar ska vaderna förberedas för high heels. Inner och ytterlår/rumpa fick sig såklart en omgång igen. ooh det är så skönt och känna när rumpan spänns av övningarna. Ländryggen och axlarna tränades också. Dom måste tränas upp igen! det har varit så stelt och svagt på dom delerna. Sen blev det lite till mage och stretching såklart.

Frukost: Gröt med sylt & c-vitamindryck med våra vitaminer.
Mellanmål: Grönt te med vårat msm-pulver & apelsin.
Lunch: Laxfilé & broccoli med keso, vatten.
Mellanmål/innan träning: Kesoplättar & proteinshake.
Kvällsmat/efter träning: 2 Knäckebröd med stekt ägg & en shake.



Kom precis hem typ..utmattade är vi väl, det blir ju ingen mer mat idag. Behövs inte mer, det ända vi kommer att få i oss ikväll är vårat underbara varma te till vårat vilande tv-tittande.

Later!!



Helgens shoppinglista..

Tänkte shoppa lite i helgen och vi har gjort en "inköps/påminnelselista" till oss själva så att vi inte ska glömma vad det är vi letar efter. Givetvis kommer vi inte köpa PRECIS allt, men det vi hittar och sitter bra ;D Vi längtar! Letat efter snygga toppar, bandeauBH och skinnbyxor så det är kul när man äntligen hittat massa man vill köpa! Behöver även lite nögvändigheter så som basic-linnen och leggings! Hoppas bara vi hittar bra bandeuBH, på lindex finns det ibland och ibland inte, men de finns väl andra ställen ;D




Vårens hetaste frisyr!

I vår är det tjena, tjena mittbena som gäller. En enklare och snabbre frisyr får man leta efter. Du behöver inte ens fundera på vilken sida du ska ha benan på.



I vår är det enkelhet som är nyckelordet på frisyrfronten. Glöm timmar av styling framför spegeln, i vår blir det lättare än någonsin har hänga med i hårmodet.

Den dominerande frisyren på catwalken stavas mittbena. Antingen slimmad och uppsatt eller enkel, naturlig och utsläppt. Inget krångel och inga krusiduller.

För en sexig look a’la Brigitte Bardot kan du tupera håret en aning och hjälpa volymen på traven med Schwarzkopf lilla välgörare ”Dust it”. Vill du ha en lite mer stram look så plattar du håret spikrakt och sätter upp det i en låg hästsvans eller har det utsläppt.

Mittbenan syntes flitigt hos Yves Saint Laurent, Calvin Klein, Chanel, Derek Lam, Burberry, Prorsum, Celine, Jaeger, Givenchy och Oscar de la Renta.

Chanel gick till och med så långt att de ritade ett svart streck i benan för att framhäva den ytterligare.

Vi kör ju redan med mittbenan så där behöver vi inte ändra på nåt ;P tycker faktiskt att mittbena är snyggast just nu!

(Källa: salongK, Bilder: chanel.com)



Gör Playboy och tar ut silikonet!

I januarinumret 2011 viker Pamela Anderson ut sig i Playboy igen! Se alla hennes tidigare Playboyomslag



Det har gått 21 år sedan Pamelas första Playboyutvik. Den senaste gången hon prydde Playboys svart/vita omslag var 2007 och enligt Playboys grundare Hugh Hefner fotades Pamela i Playboyvillans pool. Tanken är att återskapa känslan i filmen La Dolce Vita, med svenska Anita Ekberg i huvudrollen.

Själv är Pamela noga med att poängtera att hon inte tjänar några pengar på utviket, utan istället ger arvodet till välgörenhet. Pengarna kommer att gå till organisationen Waves for Water, skriver Pamela i sin blogg.

Angående brösten säger Pamela:
- Det är de som har haft en karriär. Jag har bara åkt med, säger hon till US Weekly



From me to him!

Nu kan jag visa vad Daniel fick av mig inatt ;D Ville inte visa igår eftersom han kanske kollade bloggen och överraskningen blev förstörd! Han blev iaf superglad eftersom han letat och letat och verkligen ville ha dom. Självklart fixar jagd e åt honom, hans present från mig. Ingen speciellt anledningen heller för det behövs inte, ville ge honom de han ville ha <3



Caterpillar Colorado Honey




En lång dag!

Wow, vilken lång dag det har varit.. nästan lite för lång för min smak :P You know me.. alltid trött och vill alltid sova. kom hem typ 21,40. Var ju tvugna att åka förbi Ica Maxi för att lämna tillbaka bilen till söta Tess som lånat ut den <3 thaaanks!

Det första vi gjorde var att åka till MediaMarkt.. eeh, blev besviken.. verkligen. Dom hade inget av det vi letade efter så vi gick till Elgiganten. Hittade tyvärr ingen webcam, får beställa den på nätet när den kommer in på lager igen nästa vecka. Sedan gjorde vi en lite roadtrip till gbg. Köpte iaf en svart liten handdammsugare, sköööönt! Testade den när vi kom hem direkt på kattsanden som låg utspridd över hela toalettgolvet :) Det gick bra, det duger för nu iaf! Hann knappt göra annat än att städa och hoppa in i duschen.



Som ni ser finns det en påse, eller snarare ett paket till på bilden som är från heppo.se! Kan tyvärr inte berätta vad det e i den ifall en viss person skulle läsa men självklart visar jag innehållet imorrn. Jag e bara för snäll och bra ibland ;)

Nu måste jag sova, är verkligen jätte trött. Körde racerfart hem till borås igen. Stel i kroppen är jag oxå! Daniel besöker mig inatt as usual på onsdagar när han jobbar kvällsvecka, det ser jag fram emot <3 gonatt alla söta//Jenni



10 roliga sexfakta

På sexmuseet i New York får man lära sig både det ena och det andra. Hur lång genomsnittspenisen är, vart det är förbjudet med sexleksaker och mycket mer. Kanske inte nödvändig information att ta del av, men du kommer i alla fall ha något att prata om på nästa fest!



På den amerikanska sajten sheknows.com listas 10 roliga sexfakta. Här får du något att prata om med polarna!

1. Vibratorn användes från början för att behandla hysteriska kvinnor. Orgasmerna som vibratorn gav kvinnorna sades vara ångestdämpande.

2. Männens säd innehåller både zink och kalcium. Båda ämnena sägs vara bra för att förhindra tandlossning.

3. Den berömda "rabbit-dildon" har utsmyckats med ett leende ansikte. Enligt Womens Health är det på grund av att konservativa japaner öpprördes över att leksaken liknade en fallossymbol.

4. Den genomsnittliga längden på en erigerad penis är 12,7 centimeter, och en slak 7,62 centimeter.

5. Varken särskilt roligt eller underhållande är följande fakta om homosexualitet. Att vara gay var listat som en sjukdom av American Psychiatric Association ända till 1973.

6. Under andra världskriget återvända många soldater till amerika med könssjukdomare. Att kurera alla soldater kostade staten en väldans massa pengar. Så kom ihåg att använda skydd!

7. Trött på att gymma? Då kan det vara bra att veta att du förbränner hela 200 kalorier om du har sex i 30 minuter.

8. Burlesken anses idag vara sexigt. Tänk Dita Von Teese och snygga underkläder. Men de burleska underdelarna användes på 1400-talet som en sorts könsperuk, för att dölja könssjukdomar hos prostituerade. 

9. I Hong Kong är det lagligt för en kvinna att döda sin man om han är otrogen. Bara hon gör det med sina bara händer.

10. Det är förbjudet att sälja sexleksaker i de amerikanska delstaterna Alabama och Mississippi.



Halloweenfesten!

Ja, här får ni se NÅGRA bilder från våran Halloweenfest som vi hade i lördags :) som för övrigt fick en liten stund av "panik"..hehe skulle ju berätta lite om vad som egentligen hände.



Våran goda bål vi brukar bjuda på när vi har förfester :) Gjord på starkvinet "lemon gold" och kolsyrat vatten...med frysta hallon i. Här flöt det även runt lite ögon och det kröp runt lite spindlar på bordet. Muffinsarna har ni redan sett och även fåt recept på :P



Polis-"Charla" & Ängel-Jenni :)



Djävul-Anne & Frida



Jenni & Sötis Evve



Therese, Anne, Emelie & Sasha.

Kvällen var vääldigt lyckad förrutom en liten händelse, det var så att några var lite för fulla redan när dom kom..sånt fattar jag inte, klockan va typ 9 o man e typ ap-rak..eeh? normal!? INTE enligt oss iaf!..hur som helst, dom gick ju bara för det, men sen var det EN kille som flippade..Vi sa till flera ggr att han skulle ta det lite lugnare. Sen var det hans tur att gå..då försökte han hitta sin jacka o sen började han slå i våran ytterdörr, det lät som att den skulle gå sönder typ. Jag tog tag i dörren och bad honom sluta slå sönder våran dörr. Sen var han tvungen och att ta tag i mig och typ "slänga mig i väggen", började blöda lite bak i hälen, inget farligt så men ändå, fick även ont i armarna där han tog tag..han var väldigt aggresiv. Vi fick iväg honom iaf men sen var han ju tvungen o förstöra mer. Han slängde ner en stor kruka i trappuppgången så att den gick sönder, ett trappsteg gick även sönder, sen slog han även sönder en "dörröppnar-knapp" till ingången. SJÄLVKLART ringde vi ju polisen medans han höll på uppe hos oss, så nu är han polisanmäld och vi ringde hyresvärden i måndags me för att föklara så allt är bra nu iaf :) för det var flera andra i trappan som hade ringt polisen. Han kommer iaf få stå för "skadorna".

Som tur var hände detta rätt tidigt på kvällen, så förfesten fortsatte efter det :) Vi gick iaf ner på stan vid 12 tiden och hängde på Vimmel tills det stängde. Trevligt!

Sådär ja, nu vet alla hur det gick på våran halloweenfest. hehe
Later//A



We need...

Nu e det så att vi behöver två nya saker annars blir vi tokiga! En ny webcam med bättre uplösning. Ska va lika bra som en vanlig kamera annars kan det kvitta. Hittat en med 3 och en med 6 megapixel som inte var allt för dyra. Vill ju helst ha den med 6 men det verkar som om den är slut ÖVERALLT. Typiskt! Måste till MediaMarkt o kolla oxå, kollat igenom alla andra webbutiker men man kan ju inte kolla deras varor på nätet!?! Eller e det jag som är trög?



Vi bara MÅSTE ha en handdammsugare och det är NU. Vet ni hur katterna skvätter sand och mat överallt och lämnar massa hår på soffan. Det vore så smidigt och bara ta den lilla dammsugaren och och städa upp de på 1 min!

Direkt när vi slutar ska vi alltså ut på jakt efter dessa två saker så vi skrivs senare så får vi se vad vi fått med oss hem!



Mat & Träning 10.11.03

Vilken TUR vi hade på lunchen idag!! Det blev uppehåll med lite solstrålar konstigt nog så vi typ sprang ut på en powerwalk :P haha Men vi hann bara ett varv runt området för sen började det regna :( yeye, som sagt lite motion är bättre än INGEN. För idag har vi haft en vilodag från gymmet..det får inte bli för mkt på en gång. Och dessutom har jag(anne) sån jäkla träningverk just nu så jag inte kan gå normalt om jag har suttit still en längre tid. Har försökt och röra på mig lite då och då på jobbet.

Tur att man gjorde bra/goda mellanmål som man kunde ta med sig lätt eftersom vi var ute o åkte idag :)
Frukost: Standardmålet..samma som igår med andra ord, hehe
Mellanmål: Apelsin & grönt te
Lunch: Laxfilé med broccoli & Naturellkeso, Vatten.
Mellanmål: Hallonsmootie. Gjord på en hel banan, frysta hallon & Icas Lätt Vaniljyoughurt.



Kvällsmat: Kesoplättar och vatten, blev lite sen kvällsmat nu när man kom hem. Fick en riktigt rask prommenad hem från maxi nyss me :)

Inget mer, inget mindre.




Klickat hem!

Love them <3 Så mysiga!




Nyhetsbrev v.44






Brunt ska det vara..





Våran nya skugga "Dark Chocolate" som blev en ny favorit direkt från "Viva la diva". Har skrivit det innan och jag skriver det igen.. We like Viva la diva's smink. Har ett läppglans i färgen "peach" som jag bara älskar, har även 3-in-1 concealern som är superbra och nu även en skugga. Bra färg och den kommer räcka länge! 50:- Åhléns



Värsta som finns!

JÄVLA STORM! Gud vad vi hatar när det regnar och blåser mycket SAMTIDIGT! finns det något värre!?!? Vi kom ju knappt fram till jobbet! Det blåste så mycket att vi höll på att flyga iväg och att gå till jobbet som bara tar 10 min tog typ 15 min istället! Ett jävla träningspass var det iaf, helt svettiga och trötta när vi kom fram av allt tryckande mot vinden. Ett av paraplyna gick sönder oxå, JÄVLA BRA!! Får köpa ett nytt idag! *suckar och svär* Ville bara avreagera mig lite! *hata sveriges och borås väder*





Det bästa med paraplyna är ju iaf att man ser vart man går trots att man drar ner dom i facet! SMART val i dessa väder. Dom är djupa så att det inte blåser i ansiktet som tur är :D



We like this thing!

En ny produkt som vi fått testa från nelly.com. WE LIKE! En miniplattång från HH Simonsen! Verkligen superpraktiskt. Funkar lika bra som en stor plattång, skillnaden att man kan ta med den överallt utan att den tar upp all plats ;) Ska verkligen börja ha med den, man vet ju aldrig när man behöver fixa till håret ;)



Just nu får du den till 149:- ordinarie pris 249:-. Gäller så långt lagret räcker, så skynda! Plattången är inte mer än 15 cm lång och kommer i en värmeskyddande påse för att man snabbt ska kunna lägga undan den efter användning. På endast 30 sekunder når den en temperatur av 210 grader. Sladden är 1,5 meter lång och får lätt plats i den medföljande matchande värmepåsen.

Glöm inte värmeskyddet som skyddar upp mot 220 grader, SCHWARZKOPF GOT2B GUARDIAN ANGEL

Nu e det dags att sova kära vänner. Vi skrivs imorrn igen. Sov gott//J




Önskeoutfit

We want to look like this after the weekend <3 Längtar tills vi får komma till gbg i helgen o hälsa på papi och samtidigt shoppa loss lite i våra favvo-butiker så som, weekday, monki, rut m.fl och H&M. Det finns ju inte riktigt samma saker här som där :/ gör inget iofs, vi e där så ofta endå! ;)




Mat & Träning 10.11.02

We are who we are..alltså inga mesar på gymmet :P Som vi sagt innan så kör vi hårt när vi väl är på gymmet, ingen idé att slösa tid där när man isf kan göra annat? Man SKA svettas!

När vi kör så kör vi så hårt vi KAN, då menar jag efter vad man klarar av för dagen..det kan ju vara så att man är svagare en dag o.s.v. Så andra dagen på gymmet med en del träningsverk körde vi typ som igår. Imorrn komemr det väl vara värre eller så tränade vi faktiskt bort en del? :)

Snabb powerwalking på löpbandet i 20 minuter.
20 * 2 nedre delen av ryggen.
25 * 2 insida lår & utsida lår/rumpa
25 * 2 Utfall med vikt
Mage på gymboll
25 * 2 utfall med vikt igen
Mage på gymboll igen, sen blev det stretching.

Det är skönt att antalet måltider är som dom ska nu igen, 5 mål om dagen blir det..men det kommer ju variera lite ändå.

Frukost: Havregrynsgröt med drottningsylt & Cvitamindryck.
Mellanmål: Ännu mer c-vitamin i form av apelsin & grönt te.
Lunch: Räksallad, vatten till detta.
Mellanmål: Kesoplättar & proteinshake (innan träning)



Och nu efter träningen så blir det en feting-äggröra med massa fetaost, rödlök & tomater. Till detta tar vi en till shake för att få igång musklerna ordentligt :)

Skrivs senare!



Rengör ansiktet på bästa sätt

Många har problem att hitta rätt metod och produkter för att på bästa sätt ta hand om sin hy. Framförallt ansiktet, som får utstå både avgaser, sol och vind, är extra känsligt.



Veckorevyn.com har sammanställt en guide för hur rengör ansiktet på bästa sätt. Först bör du konstatera vilken hudtyp du har och gå efter de generella tipsen för varje sort.

Fet hy:
Gelbaserade rengöringsprodukter fungerar bra. De bekämpar smuts och hjälper till att reglera talgproduktinen. Glöm inte att använda ansiktsvatten efteråt.
Torr Hy: Olja, rengöringsmjölk eller krämbaserad rengöring är det som gäller. Dessa produkter är återfuktande och precis det du behöver.
Känslig hy: Skippa alla parfymerade produkter. Det passar inte alls din hudtyp. Och du behöver inte oroa dig, det finns gott om parfymfria rengöringsprodukter på marknaden.
Akne: Välj att använde produkter med aknebekämpande ingredienser, till exempel salicylsyra.

I artikeln på veckorevyn.com finns också lite frågor och svar när det gäller rengöring. Det kan vara bra att veta att det är extra viktigt att rengöra ansiktet på kvällen och ta bort alla eventuella sminkrester. På morgonen räcker det ofta att bara skölja med friskt vatten. Om du har akne kan det dock vara bra med en extra tvätt på morgonkvisten.

När ska man använda ansiktsvatten då? Är det bara bra för fet hy? Nej, man kan använda ansiktsvatten även för känslig eller torr hy. Speciellt under sommaren då huden är fetare än vanligt.

Så se till att använda rätt produkter och rengör regelbundet så kommer din hy att glänsa och utstråla skönhet och självsäkerhet!



Shoppingtips!

We love leather pants! <3 H&M




Dust it VS. Dry Shampoo

We love them both så därför väljer vi inte en av dom utan har både och. Vill ännu en gång tipsa om våra favoo-produkter när det gäller hårstyling. Båda är jätte bra på sitt egna lilla sätt men har liknande effekter.


När vi har nytvättat hår är det så lent och tunnt att man knappt kan styla det. Då tar vi fram dust it o "smutsar" ner det lite ;) Det blir strävare och lättare att forma o jobba med! Men när håret känns lite smutsigt och tungt några dagar efter och man inte vill/hinner tvätta det så tar man Dry Shampoo och vips så känns håret lätt och nytvättat igen :D Love it!

Två produkter till två motsatta saker men man kan även bara använda Dry Shampoo till nytvättat hår för att öka volym men dock blir det ingen bra effekt om man tar dust it i redan smutsigt hår, blir en vaxig och flötig känsla. remember that. ;)



Lite fotning..

Vi började dagen med lite fotning.. Det fanns ganska mycket att fota, vilket vi inte trodde först. Man vill ju ha sina foto-timmar så man får lite extra cash ;) speciellt nu till julen! Vi fotade bara 1 respektive 0,5 h, jag gick dit lite senare eftersom Anne skulle fota allt själv först men jag hade endå inegt bättre för mig!



Här ser ni lådan dom alltid fyller för våra fotningar :) Fanns lite skor och nåt par jeans att fota oxå. Det kommer in massa snygga stumpbyxor nu så håll utkik ;) Nu måste vi äta mellanmål o retuscha våra bilder, skrivs//J




Kvällen i ensamhet

Hey you! Kvällen har varit lugn och skön efter träningen. Har glott på hollywoodfruarna och Paradise Hotel eftersom jag missade det innan när jag var och tränade. Tur att vi har tv6play ;D right?



Har gjort lite kesoplättar till veckan oxå.. mer än så har jag faktiskt inte hunnit. Katterna har varit på mig som små iglar och vill ha uppmärksamhet, men jag förstår dom <3 stackarna.

Ringde hyresvärden efter jobbet, var tvungen att förklara lite vad som hände i lördags på våran fest. Inget skoj men det berättar jag om imorrn ist. Orkar inte nu eftersom jag snart ska sova. Anne kommer väl hem snart oxå, hon är hos Majk och myser. Skrivs imorrn babes. gonatt//J




Mat & Träning 10.11.01

They're back! And we're back! Snart iaf :P hehe de tar ju en liten stund att få tillbaka muskelmassan som vi förlorat  under dessa veckor vi inte kunnat eller fått träna.

Men om ni kollar på bilden ser ni kanske att jag (jenni) fortf har mina snygga rutor :P Inte som förut men lite iaf och det är jag nöjd med endå! ;) kass bild dock, behöver ny webcam!



Men iaf.. det va JÄTTE skönt att träna måste jag säga. Kroppen behöver det, förstår inte hur folk klarar sig utan, jag har haft så ont i min rygg, nacke och axlar av att inte träna :( buhu.

Tränade lite lugnt idag och det blir inga pass denna veckan iaf och så här såg passet ut:

Uppvärming crosstrainer 20 min
Ländrygg 20*2 behövdes verkligen :O
Inner/ytterlår 20*2 på båda maskinerna
Vader på maskin 20*2
Baklår på maskin 20*2
Maksida axel på maskin 20*2
Mage på gymboll och efter det stretching

Dagens mat:

Frukost: Turkisk yoghurt med banan
Mellanmål: Grönt te och keso på crisp-knäcke
Lunch: Räksallad
Mellanmål: Ägg på knäckebröd och proteinshake
Efter träning/Kvällsmål: Tonfisk med fetaost och grönt te




Dagens outfit



Dreams.. <3 Kläderna är från Gina Tricot, Rut m.fl, Monki, Jeffrey Campbell och lindex.




Fixa "Holiday"-looken



We like it alot <3 Kläderna är från Nelly.com, Gina Tricot, Brandos, Moonboots, Asos och Stadium.



Shoppingtips!

Lurrvigt, snyggt och varmt <3 Ska ha! 159:-/99:- Rut m.fl




Goda spindlar!



Dessa godingar är gjorda med samma recept som vi skrivit innan :) men här kommer den igen. Fast denna gången delade vi på allt så att det bara blev 12 muffins istället för 24. Till detta hade vi lakritsströssel och lakrissnören som ben.

Recept 12 muffins:

3 ägg
3,5 dl socker
2 tsk vaniljsocker
1,5 krm salt
2,25 dl mjöl
0,75 dl kakao
150 g smält smör

Glasyr:
100 g margarin
4 msk socker
2 tsk mjöl
4 tsk kakao
2 dl grädde

Rör ägg och socker poröst. Tillsätt resten av ingredienserna. Klicka ner i muffinsformarna! Gräddas i 15 min i 160°C.

Blanda glasyrens ingredienser. Koka i 3 min, rör hela tiden. Fyll en msk glasyr i varje färdiggräddad muffinsform. Pudra över florsocker när de svalnat. Sätt in i frysen en stund före servering.

Obs! Man kan med fördel minska sockermängden då de är väl söta annars.



Dessa små sötnosar "tjejspindlar" är faktiskt gjorda av en kakmix (Kundsörnens "Morotskaka Lyx"), kände i fredags att det skulle bli för mkt jobb och göra ALLT från början med take på att vi gjorde chokladmuffinsen från grunden. Deg och glasyr görs enligt anvisningar på paketet, sen köpte vi bara till strössel och kolastänger som vi klippte som ben :) Av kakmixen fick vi 12 muffins.

Det blev spindlar eftersom det skkulle vara halloween tema på det hela :) lite roligare och äta kanske än valiga muffins :P 




H&M Holiday



Till julen har H&M satsat på en kampanj med asiatiska modeller. Fe Fei Sun och Du Juan är verkligen söta. Hela reklamen är väldigt fin! För övrigt gillar vi den här stickade trenden med dessa mönster som nästan finns i alla butiker nu ;)

 




Bra start

Det var ju en bra start man fick på denna veckan..hehe klockan på mobilerna vägrade o ringa för båda två, fattar inte vad den håller på med. Kollade flera ggr att den skulle ringa 06.30, men neeerå..Jenni kom hem och väckte mig 07.15. Ingen panik där direkt men ändå..just typsikt. hehe

Skön och sova lite längre :) kom iväg 08.10 till jobbet, hade kunnat komma i "tid" men ville inte stressa. Som tur är är det lugnt som vanligt på jobbet. Åt lite frukost här me bara för att. 





Tog med oss våra små spindlar som blev över från i lördags. Det var väldigt uppskattat :) haha Dom är såå söta, recept och allt kommer sen..

Later!//A