RSS 2.0

Lördagsmusik!

SÅ SKÖN!! Här har ni nåt att lyssna på ikväll och som ni även kan lyssna på när ni vaknar imorrn ;P haha!




Festival?

Hehe det var ju verkligen mer som en festival i Ekonomikumparken som det hette :) Riktigt trevlig stämmning på alla där, det fanns partyplaces att dansa på me med dj:s :D Har några filmer som kommer upp senare kanske om nåt kan funka här :P hehe lite svårt med bilder och sånt eftersom vi inte har med oss våran dator hit..men det funkar rätt bra ändå :)



Det var bra väder, sen blev det molnigt och sen blev det bra igen osv.. lite jobbigt när solen inte var framme men annars var det sjukt gött!



Ni ser ju, väääligt mkt folk på ett litet ställe! Vi var där i typ 4 timmar, det fick räcka för vi har ju andra planer lixom ;)

Har duschat och sånt och nu ska vi KANSKE vila lit, om vi hinner..sen blir det en tacokväll med trevligheter.

Sen då??....PARTEEEY!

Ha en fortsatt trevlig valborg!



Så blir du piggare!

Känner du dig trött och hängig i sommarvärmen? Du kan ha drabbats av järnbrist och då är det dags att ladda upp med linser, bär och kött.

Trötthet, huvudvärk och dåligt humör
är bara några tråkiga symptom på järnbrist. Har du dåliga blodvärden blir ditt immunförsvar också sämre, du får svårare att minnas och att koncentrera dig.

Tyvärr är tillståndet vanligt bland fertila kvinnor eftersom de förlorar mycket blod under menstruationen. Enligt Livsmedelsverket ska kvinnor mellan 18 och 30 år få i sig 15 milligram järn per dag, medan män i samma ålder bara behöver 9 milligram.

Du får reda på om du har järnbrist genom att göra ett enkelt blodprov på vårdcentralen. Visar det sig att dina värden är för låga, gäller det att se om matvanorna.

Kött, särskilt nötkött, vilt och klassikern
blodpudding innehåller massvis med järn. Är du vegetarian, fyll i stället tallriken med gröna grönsaker, baljväxter som ärter, bönor och linser, bär som jordgubbar och hallon och mängder av torkad frukt.



För att kroppen ska kunna tillgodogöra
sig järnet måste du också få i dig tillräckligt med c-vitamin. Frossa i citrusfrukter, nypon och olika grönsaker. Ge järnet med rätt kost så ska du se att du snabbt blir piggare!

Artikeln kommer från improveme



Vi börjar tidigt!

Hejj hopp alla sötisar! Klockan är inte alls mkt ÄN..och vi har faktiskt redan varit vakna ett bra tag..



Fixade en riktigt god frukost, man vill ju börja dagen på topp för att den sendan ska sluta på topp :P Stekta ägg och bacon, med svartvinbärs te..mmm så gott!

Nu håller alla på och gör "iordning" sig lite för snart bär det av in till Uppsalas centrum, ska sätta oss i parken där allt händer! Vi ska sitta och gotta oss där HELA dagen och mysa med lite picknick och annat trevligt.



Vi köpte med oss massa trevligheter till våran mysiga picknick såklart. Det blir lite digestivekex med creme bonjour på, lite vindruvor, honungsmelon, småkex med chokladbitar i, annanas och lite chips :) rosé och cider till det..för mig blir det vitamin well skulle jag tro, KAN hända att jag tar ett glas rosé me..för sommarkänslans skull :)

Vet inte hur mkt bloggande det blir idag, men förhoppningsvis kommer det in lite små inlägg om vad som händer. ska ju hit sen och göra oss iodning för kvällen trevligheter så skrivs vi inte innan det så skrivs vi då isf :)

Ha en fin lördagsförmiddag!//A



Dåså..

Åh, så skönt! Kom fram för en stund sen..Det var en lång bilresa! känns som att fredagen har varit väldigt lång måste jag säga! Jobbdagen var till och med lång?..lr den kändes nog lång bara för att det var ett rejält tempo det sista, hehe jag kollade på klockan rätt ofta idag efter lunch och det tog ett tag innan klockan blev dags att gå hem, för idag slutade vi halv 4 för att komma iväg i någorlunda bra tid.



Skönt att vädret varit bra hela dagen iaf och att det kommer fortsätta hela helgen :D Så att man kan njuta och fira valborg på ett bra sätt!

Nu sitter vi här och dricker lite vin i Uppsala hos våran moster Kerttu som vi ska bo hos tills på söndag :)



Vi som ska sova här är Jag, Jenni, Michaela, Dan och Carl..

Usch och fy vad jag är trött just nu..blir att krypa ner om ett tag så att morgondagen blir BÄST!

Hoppas eran fredag har varit bra!//A



Video på Sub Q- Behandlingen

Här är videon jag nämnde om behdandlingen från igår. Tess filmade vid "rätt" tillfälle typ, hehe då jag fick som ondast skulle jag tro :P Här är hon väldigt försiktig, Ann-Louise frågade om jag kollat på andra videos på behandlingen, att dom typ brukar vara rätt "brutala" under behandlingen..

Vet inte varför ljudet är lite före men aja..



Fick en liten present me som jag glömde nämna/visa, en kräm för att skydda och återfukta området som är behandlat, fick även små borstar och penlar i det rosa kittet :) thanks Ann-Louise!




Mer bikinis!

Nu börjar dom sista bikinisarna från wonderland släppas på sidan. LOVE THEM. Väntar på en till så ska jag klicka hem två bikiniset. Den limegröna längst upp till bänster och en gul liknande variant :) Check them out. Hur snygga coh billiga som helst! nelly.com såklart! ;)




Longer lashes!

Okej. Nu ska vi tipsa om några olika fransnäringar som vi har på nelly. Finns ju överallt men kan lika gärna ta dom nelly säljer. Själv har vi använt revitalash och den FUNKAR hur bra som helst, tvivla inte om ni någon gång funderat på att testa, fransarna blir superfina och långa! Folk kommenterar hela tiden hur långa och fina dom blivit, :) tack!



Sedan finns det en del andra, tänktle testa den från NYX nu när revitalash snart är slut, den har hållt ett halvår snart på två personer. Finns från blick, wet n' wild och too faced oxå! Neulash e ju oxå en superprodukt som används världen över men den har vi inte på nelly tyvärr men som sagt, de räcker med revitalash ;) Bara att sätta igång och testa! Alla dessa är i olika prisklasser, från dyr till jätte billig!



Mitt hår.

Det är så irriterande att det gör ont dom första nätterna med nya extentions, hehe kan ju inte sova ordentligt :( typiskt nu när man vill vara pigg..har vaknat ett antal ggr i natt eftersom det känns så.

Glömde ta en före-bild inna vi började med håret, men det såg ut som sist typ inna jag la in det, får väl leta upp bilden om nån vill se sen, men så här blev iaf resultatet efteråt.



Denna gången blev det 78 slingor. Förra gången hade jag 66..det blev fler nu bara för att Jenni råkade lägga dom 2 första raderna lite för långt ner så hon var tvungen att lägga en liten extra rad emellan den andra o den som skulle blivit den 3:e och sista. Men aja, det blir aldrig helt lika och resultate blev ju ändå väldigt bra tycker vi. Ska klippa till det liite till, eller tunna ut det lite nertill så att det inte blir för tungt.

Ska dock lägga i någon slinga till fram vid luggen..lägger i dom sista som blev kvar idag sen får jag beställa ett nytt pack o lägga i någon mer, blir bra det.

Ska se sen man behöver ta ut den sista raden om håret blir för tjockt när det har blivit tvättat några ggr, för nu är det nya håret så fint och tunt så det kommer ju kännas annorlunda efter ett tag. 

Nu e jag långhårig igen ett tag framöver :) får hoppas att det håller sig lika bra som sist så att jag inte får några "ihopklumpningar" som första gången. Men jag ska göra allt för att det INTE blir så såklart hehe

Later//A




Irriterande!



Nej det här blev irriterande sent! Tanken var ju inte att man skulle sitta med det hela natten, klockan e fan över 12 och det är fredag! Aja, hur som helst är jag som sagt långhårig nu. Vi började med håret efter 9 så det har tagit sin lilla tid.

Har inte hunnit så mkt mer under kvällen än att sitta och bara fixa håret. Har inte ens packat inför morgondagen vilket också är lite irriterande, fast iofs så vet vi inte riktigt vad vi ska lägga i väskan än ändå. Tänkte skriva en lista på jobbet istället och bara slänga i allt när man kommer hem. Det blir nog bäst så.

Idag fick vi iaf vårat paket från H&M :D vilken överraskning! trodde verkligen inte att den skulle hinna komma innan helgen..bra timing med tanke på picknickfiltarna vi beställde :D



Ne nu ska vi försöka få oss nåågra timmars sömn så att man inte är allt för grini en fredag,
redan heeeeeeeeeelg...snart iaf :)

Nattinatt!//A



Mat & Träning 11.04.28

Det var ju det jag misstänkte, ingen ansträngning på 2-3 dagar enligt Ann-Louise på HBC :) hehe man ska ju såklart inte anstränga sig när man gör nåt ingrepp, för att minimera svullnad och allt sånt.

Så idag blev det en vilodag för mig iaf, Jenni var duktig och gick ut och gick idag, mer en powerwalk faktiskt. Hon säger att hon känner av det i rumpan, hon har lite ont i benen av gårdagens och tisdagens löprundor.

Så denna veckan blir det INGEn mer träning, det hinns som sagt inte me..och det är inget vi kommer pria nu under valborg, man får faktiskt prioritera annat då. Det får man alltid! Vi tar igen det sen vettni :D

Idag blev det ändring i maten idag för mmig iaf, hann inte äta nåt mellanmål vid halv 11 eftersom jag skulle iväg. Men Jenni tog det som vanligt.

Frukost 07.00: Powersmoothie
Mellanmål 11.00: Grönt te & apelsin
Lunch 13.00: Laxsallad med fetaost, vitlöksås till det.
16.00 tog jag en kopp grönt te..var rätt hungrig då.



Mellanmål 18.00: omelett med räkor,rödlök,feta & babyspenat.

Jag tog en LITEN smakbit av Ankis väldigt chokladiga kaka idag på stan me..syndade lite :P det är ju bara torsdag.

Nu blir det nog en kopp te och lite nötter & russin.

Later//A



Dagens outfit

Får väl bli en sån här då :) inget speciellt men väldigt bekvämt och lagom för vädret ute..love the shoes me! så bekväma! Ett av mina favvopar!



Glasögon - Gina, Skinnjacka - H&M, Tröja - Gina, Jeans - Dr Denim, Skor - Din sko.



Sub Q-behandlingen..

Då blev det som sagt gjort, fick "nya" kindben, hehe Det ömmar just nu, men det är klart..för jag har ju fått lite blåmärken, dom syns dock inte mkt eftersom dom ligger djupt nere, för det blir ju inte lika ytligt som när man gör läpparna. Har sminkat mig lite nu eftersom jag ska ner till stan en sväng med Anki och göra henne sällskap på en liten utesrvering.

Här är lite bilder som Tess tog under behandlingen iaf..jag vet, är HELT rutten, men vadå? hehe det är vi väl alla nångång :P



Här har Ann-Louise ritat lite på mig för att ha koll på vart medlet ska hamna..hon har även lagt på lite bedövningssalva så att lokalbedövningen inte skulle göra så ont när det var dags för den :P hehe



Här har hon precis då börjat..lr precis o precis..man ser lite stickmärken, hon bedövade mig med jämna mellanrum innan hon stack in medlet..allt för att det skulle vara så smärtfritt som möjligt.



Hehe, ser ni den lilla minnen jag har i handen? den är en trogen vän när vi är på besök..skönt o ha nåt att klämma på när det väl behövs, ville svära ett antal gånger men försöker att minska på det i allmänhet så jag skippade många ord där :P



Här var det nästan klart..Det som gjorde ont under behandlingen var när den första lokabedövningen gjordes..när det sprutades in.. sen spännde det till lite när Sub Q:n sprutades in..det är det som känns, att det spänner i huden.

Nu spänner det som sagt och mina blåmärken värker lite..ska käka alvedon sa hon om det behövs ikväll. men jag brukar inte ta sån skit så jag ska nog klara mig :P tror inte det blir så farligt.

Är nöjd med hur det ser ut just nu, men nu är det ändå svullet me såklart så vi får se hur allt blir när det lägger sig. Och sen får man ju se om nåt måste korregeras.

Hon sa: "Är det nåt sen så vet du ju". Och JA, jag vet att vi ALLTID kan gå tebax till henne och få allt fixat. det är däför vi går till henne och det är därför vi är hennes bästa kunder :P

Priset för kalaset blev 5000:- och där fick jag 500:- rabatt, det var vårat överenskomna pris :) Ann-Louise är bäst helt enkelt!

Det finns en film på utförandet me som jag kanske lägger in, ska bara titta på den själv först o se om det är nåt att ha :P hehe

Skrivs senare//A



PÅFYLLNING!



oh yees, oh yes, oh yes! ser ni vad vi ser!? Det kommer påfyllning på dom sjukt snygga "Dolores".  Fick veta detta såklart när dom skulle fotas.. Trodde inte det skulle komma in sånna igen.



GUD vad vi har längtat! för nu är det så att våran lilla Anki "råkade" förstöra dom en kväll när hon skulle ta sig hem, det gick inte så bra med andra ord, haha :P Så nu kan vi beställa nya (anki betalar såklart) och Anki ska ta våra gamla. :D

Dolores 299:- www.nelly.com



Håll måttet!

Nu finns en nyhet för dig som vill äta en balanserad kost utan konstigheter. Måltidsmåttet gör det lätt för dig att äta rätt.

Det behöver inte vara krångligt att äta nyttigt. Den nya uppfinningen Måltidsmåttet bygger på tallriksmodellen och hjälper dig äta rätt mängd grönsaker, kolhydrater, protein och sås. Det bästa är att du kan äta av allt, men enligt Livsmedelsverkets rekommendationer.

Det kan vara knepigt att veta hur stor en ”normalportion” är och att samtidigt äta tillräckligt för att bli mätt. Med en måttsats med fyra delar som tillsammans ger en lagom portion av lunch och middag kan du både äta dig mätt och samtidigt gå ner i vikt.



Måltidsmåttet är framtagen av Mia Berggren och Anna Boström i samarbete med dietisten Viveca Annell. Mia och Anna fick idén när de båda ville gå ner i vikt och samtidigt må bra. Båda har familj och att alltid laga olika rätter eller bara äta pulver gjorde det svårt och få det att hålla på lång sikt.
– Idag har vi i stor utsträckning tappat förmågan att se och känna hur mycket vi ska lägga upp på tallriken. Portionerna och tallrikarna blir större samtidigt som tiden till fysisk aktivitet och vardagsmotion minskar. Jag lade själv upp för stora portioner och tog ofta om. Jag ville kunna äta lagom och begränsa mina portioner och på så sätt gå ner i vikt. Med hjälp av Måltidsmåttet gick det. Nu mår jag bra, äter rätt och blir mätt och är dessutom15 kg lättare, fortsätter Mia Berggren.

Måltidsmåttet finns till försäljning på maltidsmattet.se samt hos Apoteket Hjärtat för cirka 279 kronor.

Artikeln kommer från salongK.se

Fyfan vilken smart grej! tror faktistk att edtta kan funka! värt att testa om man nu har svårt för det där med portioner och vikt.



Music makes me feel better!

Någon ville att vi skulle länka en av våra spotifylistor. Den jag uppdaterar mest e ju woopwoop som bara är partylåtar. Har så mkt annat oxå så jag länkar min profil där så får man söka sig igenom de man känenr för helt enkelt ;)



Press the pic to play! Sedan finns ju itne allas låtar på spotify tråkigt nog så mkt läggs in på youtube så ni kan ju få den kanalen oxå ;) klicka HÄR och välj favoriter, dom ligger nog redan på höger sida. enjoy! Har ni supergoa låtar ni vill tipsa om så gör gärna det!

Två av våra favorit radiokanaler är NJR och P3star, goa musik all day long! woopwoop! party on!



Makeover

Som jag skrev igår, en efterlängtad dag för mig! För idag är det sista dagen jag är "korthårig" för ett tag framöver :D idag ska Jenni sätta i nya extentions på mig..har varit utan det i över 3 månader nu, så jag känner att det är dags igen, hehe Ska bli skönt iaf..!

En annan grej nu då, som jag har "längtat" till är ju det här med kindbenen, har velat göra dom lite fylligare ett väldigt bra tag för att få lite mer konturer och idag är det dags! SNART..har tid på Helens Beauty Center där vi gör läpparna nu kl 10.45.

Detta kommer att göras med det som heter SUB Q, det ingår i Retylane familjen och är gjort på samma medel, men att det är tjockare och håller längre. Tjockare för att det ska ge mer volym såklart. Har sett fram emot det länge nu som sagt och det ska bli riktigt spännande.

Ser dock inte fram emot smärtan och blåmärkerna som antagligen kommer komma, ni vet ju hur det är med mig. blåmärken så fort man petar på mig :P hehe, Det kanske inte är så bra timing just till valborg men det ska nog gå och täcka :) man får ta dom tider som ges lixom.



Detta blir en liten makover-dag för mig känns det som..hehe

Skriver väl mer om det sen, hur det gick och allt sånt. Sen skriver jag såklart om håret me, visar hur det blev..för det kommer förhoppningsvis bli MINST lika bra som sist, Jenni e duktig hon ;)

Måste rusa!//A



Sluta gråta..

nejnejnej, det kommer jag aldrig att göra :P hehe lr okej jag kan väl sluta gråta över alla kläder jag inte använder som ligger i garderoben och bara är. Har ju skrivit det ett antal gånger. Det köps bara mer och ligger där, BARA för att man har rätt dålig fantasi. Behöver mkt inspiration nu till våren..för vi har ju ALLT..typ.

Ser jag en snygg bild med snygga kläder så brukar jag säga typ: "amen det där har ju jag, så kan jag klä mig"..men gör jag det då? hehe neeee! åh! aja..får ta tag i saker och ting. Vill ju börja använda ALLA våra skor och ALLT, men det blir aldrig av :/

Ne, idag gråter jaag lite över platsen i garderoben, den e ju helt slut nu..tvättade som sagt idag, la in lite byxor där innan, sånt som var torrt..



Just nu ser byxavdelningen ut så här..hela garderoben ser väl ut så för övrigt me, inte mkt plats kvar även om vi rensat nyligen.



Sen kom man ut i vardagsrummet där vi hängde dagens tvätt och såg att OJ, det hänger MKT där som ska in i den fulla garderoben. Vart i h-vete ska det få plats!? dagens I-landsproblem eller??

Nej jag orkar inte tänka på sånt just nu, får huvudvärk :P hehe
Har sett fram emot morgondagen rätt länge nu så om det ska bli en bra dag och om jag ska vara pigg och glad så måste jag faktiskt krypa ner nu.

Ha en god natt!//A



Mat & Träning 11.04.27

Här har ni den! UTMANINGEN!..vet det se inte så mkt ut på bilden om jag ska vara ärlig MEn den är brant som fan!, tror den typ lutar 70grader eller nåt..haha inte för att jag vet hur mkt lut det är då, men den lutar MKT! det känns nästan som att man kryper upp för den vissa delar...



jag skojar inte när jag säger att man är helt död när man kommit upp dit, och ändå tycker jag att jag själv har rätt bra kondition med tanke på att man springer så mkt, lr har springit så mkt på gymmet. Men gud vad mkt jobbigare det är att sprina ute, man får jobba så himla mkt mer känns det som, ska aldrig stå på gymmet i onödan iaf, mer jobb = mer trimmning! ;D



Tog en bild uppe på backen me, som ni ser så ser den snäll ut :) men som sagt, helt sick..hehe iaf lite längre ner.

Den här hann vi med 2 ggr eftersom det bara blev 2 varv runt..för sen blev det ett hårt pumppass, pump en gång i veckan är typ ett måste för oss! Vi måste trimma HELA kroppen iaf en gång i veckan.

Vi körde på som vanligt fast jag fick ta det lugnt när det gällde mage, kunde inte göra situps för att en vän till mig var tvungen att lyfta upp mig i helgen så han knäckte la ett revben på mig, PRECIS under vänster bröst..gör sjukt ont när jag ska ta mig upp och så..när jag spänner överdelen av magen. :/ hoppas det går över snart! vill ju kunna träna magen ordenligt.

Fast nu kanske det är lite whatever för det kanske var min sista träningsdag, mkt händer imorrn så träningen kanske får vänta och på fredag hinns det defenitivt inte me nån träning eftersom vi åker bort. :)

Idag har vi fått i oss det vi fick i oss igår typ..ne lite annat me :)
Frukost 07.30: Powersmoothie.
Mellanmål 10.30: grönt te och apelsin
Lunch 13.30: Baconäggröra med avokado och feta.
Mellanmål 17.30: Proteinshake och 2 kesoplättar
Efter träning 20.30: Jag tog en proteinshake, Jenni åt en liten gottisyoughurt och ett kokt ägg.

Det blir en kopp te nu om en stund, ska nog knapra på lite nötter och russin me..så gott ihop!

Later!//A



New in

Det här fick vi från jobbet idag :)



lr..vi tog det från jobbet för att det skulle bort, rätt grymma :) i våran stil faktiskt. En rosa kort t-shirt med hål i ryggen av siden & ett vitt linne av siden med en snygg "krage" som kommer att användas som ett halsband. ÄNTLIGEN fick vi tag i ett sånt, har väntat på den som ska komma till Lindex i silver nu i början av Maj. Så håll utkik :)





grrr, blir hett ;)



The timing is right!

Ja det var det verkligen, timingen för hela dagen har varit bra :) förrutom att det kanske blev en lite senare fotning för våran del än planerat men det var ingen skada skedd.



Låg en ritning på bordet som fotograf Per hade ritat på den ny lokalen, när och var kommer avslöjas när det blir aktuellt och de vet ingen än så länge, det e bara planer ;)

Blev fotning av trosor, skor och lite jeans. Wonderland kommer in med sina "hankypanky-kopior" som enligt mig (anne) är mkt finare och bekvämare, vet att många gillar hankypankytrosorna..kontisgt nog :P hehe



För övrigt var dagen väldigt lugn på jobbet.. Anki var på besök så vi satt ute på lunchen en stund, riktigt skönt!



Vi slutade till coh med lite tidigare idag vilket var väldigt passande med tanke på tvätten jag skrev om igår, så nu är snart andra lasset redan klart :) och bara för att det blev gjort tidigare så behöver man inte stressa till träningen eller nånting idag, för maten tills imorrn och på fredag blev också gjord innan..hehe vilken multitasking.

Dags att träna. Later//A & J



VIP-Rea @ Nelly.com




Klickat hem!

Passade på att shopppa lite nytt från fashon-week rean! Köpte två snygga tunikor/klänningar från nelly trend. Nu e den slut och den nya rean sätter fart! Tänkte länka kod till er senare så även ni kan ta del av VIP-rean ;) snällt va? Resten får shoppa senare! Ville äve ha lite nya strandgrejer så vi klickade hem en varsinn bandeau bikinitop och även lite solkräm till ansiktet. har en sådann bandeau hemma redan men behöver den i en större storlek o ni vet ju varför, så de blev en M! Passar perfekt nu när vi har goa planer inför valborg ;)




Rena kroppen med detox.

Rena organen och bli kvitt gifter och avgaser, samtidigt som du hjälper kroppen att må bättre

Hittade detta på improveme.se och kände att man kunde lägga in det, för det är alltid bra att "rena" kroppen ibland. Även om man kör andra "dieter" och sånt. Vi kör ju själv inte på någon diet, för vi vill inte va fast i nåt. Men det är bra att ta till sig tips från ite olika håll tycker vi.

Detox är en reningsmetod som hjälper kroppen att bli av med gifter och slaggprodukter som vi får i oss genom luftföroreningar, konserveringsmedel och avgaser. Det är egentligen ingen bantningsmetod, trots att många som testar detox går ner i vikt. Genom att dricka örtte, äta frukt och grönsaker driver kroppen ut gifterna.

Tips för att rasa i vikt med detox (om du nu vill gå ner lite..)
1. Gör en lista över bra detoxmat som skall inhandlas
2. Komplettera alla detoxingredienser med att dricka grönt te, råsaft och så vidare så vidare. Fråga personalen i din hälsokostbutik, de kan hjälpa dig att hitta ett alternativ som passar just dig.
3. Träna, men undvik tunga pass. Drick minst några liter vatten per dag och dra ner på kaffe, kakor, godis och fettrik mat några dagar innan du börjar med din reningsmetod.



Detoxmat inkluderar
Kost: Nötter, frukt, grönsaker, råris, ärtor, linser, olivolja, färska kryddor, bönor, frön honung och solrosolja.
Dryck: Vatten, grönt te, chai-te, färskpressad juice, grönsaksjuice, sojamjölk.
Hoppa över: Frysmat, snacks (chips, ostbågar, popcorn), socker, alkohol, kött, fisk, fågel, pasta, koffein och läsk. 




me like!

Tänkte bara börja onsdagen med att skriva att jag verkligen gillar dagar då jag och Jenni får tid för oss själva, inte för att vi aldrig är med varandra. Men MÅNGA tror att vi är det HELA tiden, bara för att vi jobbar ihop och bor ihop och tränar ihop betyder det INTE att vi alltid är tillsammans..även om man kan tro det när man läser bloggen. Men det händer alltid mkt annat efter det. Men som vi skrivit innan så hamnar inte allt vi gör här, detta är våran gemensamma blogg och därför skrivs det ofta "VI gjorde detta och VI gjorde så" osv. Tar upp det vi gjorde innan vi skilldes åt eller gjorde annat. För sen är det inte så att vi alltid är hemma ihop bara för att vi bor ihop heller.

Igår var iaf en sån dag då vi var med varandra HELA dagen (för en gångs skull), det blev en trevlig dag även om det inte hände så mkt..för vi fick fixat grejer ihop iaf :)

Det jag vill ha sagt är att jag älskar min syster (såklart) :P



Du är bäst! ;D
Love//A



Ännu mer "nytt"

åååh vilka snyggingar, att man typ kunde glömma bort dom! och vilken färgbomb vi fick ner :D hehe

Eftersom vädret svek lite på eftermiddagen efter jobbet och vi inte hade några som helst planer för dagen så bestämde vi oss för att ta tag i det här med att ta ner resten av det som vi visste fattades sist vi tog ner grejer från vinden.. och se vad som "hittades"!



Det vi valde att spara ur påsarna var...



Ja..här är 6 par som man typ glömt bort..vissa är inte ens användna typ, nu är det dags! dom fick tyyyp plats i garderoben, lr inte..



Shorts i alla fina färger..gul är väl det som fattas :P hehe härliga färger!



Några färgglada t-shirtar och även ett antal vita och färgglada byxor/jeans :) Color-blocking time eller vad!?

Som sagt, färgbomb in i garderoben! Men först ska allt tvättas, ser vekligen inte fram emot morgondagen..tur iofs att man tog tag i det idag så att man kan tvätta det imorrn när vi väl har tvätttid. Men det kommer ta ett tag för det blir ett antal maskiner!

Hoppas eran första skoldag/jobbdag har varit fin!
nu är det dags att krypa ner..skrivs imorrn//A



Mat & Träning 11.04.26

Vilken utmaning vi hittade på idag! hehe det var jobbigt som fan men gött som fan samtidigt..man måste utmana sig själv ibland, annars ger träning ingenting. lr jo det gör det ju men vill man har lite mer resultat så är utmaningar bäst!

Dagens träning har bara blivit löpning runt ramnaparken, "bara" skriver jag, hehe det är ju inte nåt "bara". Det blev 2 löparvarv till att börja med, sedan blev det ett powerwalk-varv och till sist ett löpvarv igen och i det varvet kom utmaningen, en jääkla backe som vi sprang upp för och sedan ner för såklart! hehe, shit! ska ta bild på den backen nästa gång vi kör en löprunda där så att ni får se vilken utmaningn det är att springa upp för den när man redan är trött. För den utmaningen kommer vi köra varje varv från och med nästa gång :D

ÅÅÅh, vad hände med min mage efter helgen? Anki säger att grillandet gjorde min mage helt konstig, för den har verkligen inte varit snäll mot mig alls från igår och hela dagen idag :( men nu känns det som tur är bra igen!

Regelbunden och nyttig mat gör susen :) hehe känns som om det var jättelänge sen man hade en "vanlig" dag.
Frukost 07.30: Powersmoothie
Mellanmål 10.30: Grönt te & apelsin



Lunch 12.30:
Baconäggröra med avokado & fetaost.
Mellanmål 18.00: 2 frökusar med stekt ägg och grönt te.

Nu: Grönt te och vårat "vardagsgottis"

BTW, har ni smakat på vardagsgottisen? Skriv gärna en kommentar och berätta om ni har eller inte och vad ni tycker :D för vi älskar ju det! hehe

Later!



Dagens outfit



Byxor - Nelly.com, Jacka - H&M, Skor - Nelly.com, T-shirt - Weekday, Glasögon - Gina.



Bäret som bryter ner fettceller!

Att blåbär är nyttiga har man vetat länge, men har man upptäckt ytterligare en glad nyhet för alla bärälskare, skriver sajten Marieclaire.co.uk.



Blåbäret hyllas som det nya superbäret efter att forskare avslöjat att bäret kan bryta ner existerande fettceller och förhindra uppkomsten av nya.

Blåbär har sedan tidigare uppmärksammats för dess hälsofrämjande egenskaper eftersom man funnit att det kan förebygga hjärtsjukdomar och diabetes typ 2. Nu kan det även bli ett användbart vapen i kampen mot övervikt.
– Resultaten visar att chansen är stor att blåbär kan minska risken för att ny fettvävnad bildas i kroppen, säger Shiwani Moghe, författaren bakom studien.

Studierna som utförts vid Texas Woman’s University visar att polyfenoler kan minska antalet fettceller med 73 procent. Den högsta dosen av polyfenoler minskade antalet fettceller med 75 procent och den lägsta dosen minskade antalet fettceller med 27 procent.
– Vi måste göra vidare tester på människor för att försäkra oss om att mängden polyfenoler inte medför några skadliga biverkningar. Det här är ett knoppande forskningsområde och att komma fram till rätt dos är viktigt, Shiwani Moghe.

Artikeln kommer från SalongK.se

Kan man göra nåt annat än att ÄLSKA blåbär!? hehe :D så bra! 




Asos-modellen..

Den lite kortare jobbveckan börjar ju bra, lugnt och skönt me fint väder :) har själv inte varit in action idag, det får vänta tills imorrn, hehe

Idag har vi iaf haft Asos mest användna modell Jamie Gunns här..rätt trevligt, hehe blir ju bra bilder på henne!



Vad tycker ni då?

Anki kom för en liten stund sen me för att bara "lära" sig lite nya grejer, för det finns inget kvar och göra när det gäller retusch av modell. All is done for today!

Nu orkar vi inte mer, vet inte riktigt vad dagen har att erbjuda just nu, har inga planer för dagen..förrutom träning sen senare då såklart :P hehe

Later babes!//A



Fashion week - sista chansen!




Världens vackraste kvinna!

Enligt folkets röster i people magazine...Jennifer Lopez!



Själv tycker vi att hon är sjukt snygg så det är väl ingen överraskning direkt..även om det finns flera som är minst lika snnygga om inte snyggare! :)




Omdömme OneByOne!



Vi gillar den! Förvånansvärt bra, trodde att det skulle vara en besvikelse som den där förra.. hmm vad hette den nu igen då.. volume express vad det not. Denna separerar fransarna och ger dom fin volym!



Fashion Against Aids by H&M




Det släpps på nätet idag och i utvalda butiker runt om i Sverige. Vi gillar kläderna eftersom dom är såpass vanliga att alla kan gå med dom. Väldigt söta. Tycker att dom kunde haft med någon som var lite mer unikt oxå men överlag e det bra grejer. Gillar stylingen av jumpsuiten, passar henne bra :)



More of this!

Måste avsluta denna ledighet med att säga HERRE JÄVLAR vad skönt det har varit! Jag tror inte det finns någon som inte håller med mig!? Fast iofs..vad vet jag? Vissa kanske inte har haft lika tur med vädret som vi i södra sverige :P hehe

Men jag HOPPAS verkligen att alla har haft det lika bra som vi! eller bättre då. För vädret kan ju nästan inte ha varit bättre nu under ledigheten, många har haft påsklov och resten har bara varit lediga från jobbet några extra dagar! Detta vill vi ha mkt mer av! Hoppas att vädret fortsätter att vara bra på helgena, för det är då det känns som vår/sommar och det är då man känner att det är skönt med ledighet, annars kan det fan kvitta! hehe

En underbar ledighet avslutas med en underbar dag iaf..med massa trevligheter som kan läsas i tidigare inlägg :P



Där låg vi o gotta oss i solen efter den goda maten :)

Blev inte så himla långvariga där efter att Anki kom..solen började gå ner och vi skulle hem och umgås lite, så nu har jag och Anki legat och haft det mys framför filmen Black swan, helt OK men inte min typ av film direkt.

5 blev iaf 4, så nu kör vi fyra snabba och trevliga jobbdagar sen är det helg igen :D hehe

Lite trevligheter som händer i veckan som jag ser fram emot, men det skrivs om senare såklart..
Nattinatt!//A



Mat & Träning 11.04.25

vad hände där då? Vilken helt konstig känsla..det känndes typ som att jag skulle ramla ihop vilken sekund som helst, att jag typ skulle svimma! Var det för att jag inte ätit och druckit så mkt idag eller var det någon slags solsting jag fått kanske?

En ny vecka var det ja, men en söndag..skrev att man skulle ta tag i träningen idag igen och det gjorde jag..ingen gymträning dock eftersom det inte är öppet. Hade inte varit där ändå iofs eftersom det är skönare att vara ute och springa :)

Som dom flesta förstått så blev det några rundor runt Ramnaparken idag, sprang 2 varv till att börja med och sedan powerwalkade jag ett med Tess, sen blev det lite halvlöpning och powerwalk, mest för att hålla i gång Tess..vill ju få henne att komma igång me :) Försökte ta reda på hur långt det är runt men hittarde inget nu så jag orkar inte bry mig, men ett varv för mig tog 6 minter att springa. Aja, sen blev det ingen mer träning för idag, skulle visat Tess lite rump och magövningar, men vi glömde av det typ, hehe..får bli nästa gång.

Mat och vätskebrist var det ja..säkert!
Frukost 10.15: 2 frökusar med stekt ägg, grönt te.



Middag 17.00: grillat kött med en jättegod sallad gjord på massa gottiga saker..ja, ni ser ju :) Kolsyrat vatten till det.

Från 20:30 ungefär så har man ätit en massa gottit igen..massa choklad/vanilj glass med massa kolasås och chokladbitar i av apelsin och minkrokant. Ah, typ det som blev över från igår! hehe

Kommer väl få i mig liiite till, men det börjar säga stop nu :P

En extradag med gottis! fast som sagt så var ju första dagen igår, så det blir ju bara 2 ändå för mig :) duktig jag känner mig!
Later babes!//A



Chloé SS11

Brunt, beige, svart och vitt. Lätt och transparent <3 Just the way we like it!




Skynda skynda!

Dags att bege sig! Måste skynda till sunhouse och fixa solkorten, sista dagen idag :)

sen blir det grillning i det fina vädret! Ha en fin eftermiddag babes!//A




Dagens tips - Ät ägg, träna längre!

Ägg ger dig krafter att träna längre.

Ägg ger mer muskelstyrka, kraft och energi. Det visar en studie som sammanfattar 25 undersökningar av protein.

Ägg är rika på aminosyran leucin, som är avgörande för musklernas omsättning av energi och förmåga att återhämta sig. Därför är ett ägg eller två till frukost perfekt bränsle för din träning, enligt forskarna.



Det får du när du äter ägg:
- Proteiner av hög kvalitet som hjälper till att bevara din muskelmassa.
- Aminosyror som hjälper till att bygga muskelmassa.
- Vitaminer som är betydelsefulla för kroppens energiproduktion.

Tipset kommer från IFORM.

Tur att man kan göra mkt gott med ägg! ;D



En paus!

Det behövs verkligen ibland!..från allt egentligen.

Man behöver en pause från:
- Jobbet
- Träningen
- ungar/djur :P
- Vardagsstress/måsten
- Bloggandet.

En längre pasus från jobbet har varit helt underbart, tänk om man kunde vara ledig längre på helger i vanliga fall, har ju skrivit det innan..att det skulle göra sjukt mkt för alla :) men nu har det varit 4 dagars ledighet, lr det blir eftersom denna dagen bara har börjat :)

Träningen ja, den visste vi väl typ att det skulle bli som det ahr blivit :) man har inte brytt sig om att röra på sig speciellt mkt, legat i solen mest, men nu är det ju en ny vecka så jag tänkte at tag i det idag faktiskt..lr jag tnkte ta någon runda runt sjön i solen nu snart. ska bli skönt!

Haha..vi har tagit en lite paus från våra små älsklingar, fick med dom ut till mammi igår..och där får dom stanna några dagar nu i det fina vädret! saknar dom men det är skönt att inte ha dom klängandes och springandes som galningar här hemma just nu faktiskt. för vi är inte hemma mkt nu ändå.



Finns inte så mkt måsten just nu iaf, känns skönt :) idag blir det en liknande dag som igår faktiskt :D grill och trevliheter..så där blir det lite "paus" när det gäller bloggandet me..lr det kommer ju in saker på bloggen men inte lika mkt som vanligt, men så är det för alla. Ingen vill sitta inne och engagera sig så mkt när man vill vara ute.

Yeye, ska iaf inte sitta här nu. Har precis ätit frukost och ska fixa lite med tvätten fort o sen uuuut!
Later babes//A



Mitt ägg!

My big fat easter egg! Ja, idag var det dags att gotta sig lite..har inte fått i mig något onyttigt på hela påskhelgen! Tanken var att jag och Jenni skulle ge varandra ett riktigt stort påskägg med massa godsaker som vi skulle välja ut till varandra..och NEJ vi har inte samma favoriter när det gäller godis. Det mesta men inte allt.

MEN idag när vi var på Maxi så fanns det inte ett enda påskägg kvar :/ fick plocka på mig min egen påse o sånt, tråkigt. Det skulle ju varit en överaskning.



Yeye, vi fick ju handlat annat gottit till dagens grillning iaf, grillade hamburgare och hade det gött :) Har varit en sjukt lyckad sol och grilldag idag me, med oväntat men trevligt sällskap!

Det tar sjukt mkt på krafterna att bara sola och chilla..hehe visst gör det? man blir ju helt slut i kroppen och helt slö bara.



Det här blev mitt ägg. Jag & Tess har legat och tjockat oss igenom detta, lr det e ju mkt kvar så det tas om hand imorrn kanske? :P

Är som sagt helt sega så vi lär somna här snart, satte på en film nyss men tror inte den blir färdigtittad.

Hoppas eran påskdag har varit underbar, för nu säger jag godnatt så skrivs vi imorrn igen!//A



Svartsjuka bitches!

uuuök! hatar sånna människor..svartsjuka små jäkla saker! Vad är deras problem lixom?? hehe man brukar ju tro, lr jag trodde iaf att folk som är i våran ålder, runt 23 och uppåt var lite mer mogna än vad vissa bevisar sig vara!

OK om du inte gillar någon bara för att den kanske får mer uppmärksamhet än en själv eller att den ser ut att ha en bättre kväll eller whatever, men VARFÖR går man och gör en sån sak? haha SÅ OMOGET! VÄX UUUPP people!

För jag blev antagligen offer för en svartsjuk beatch! hehe. När allt var slut på Grand..när lamporna tändes och vi inte fick dansa mer så var det självklart dags att dra sig..när jag går mot utgången så är det NÅGON jävel som springer efter mig och slänger en drink i huvvet på mig, inte glaset utan det var bara vätska. Försökte kolla fort vem det kunde ha varit för det känns ju som att jag borde ha "sett" vem det var eftersom jag va nykter, men icke! Personen kom undan...tur för den iofs! hehe hade ju kunnat sluta illa?

Kunde ju dock varit någon loserkille också som kännt sig mega dissad under kvällen, lär ju funnits många sånna från gårdagen :P haha!

Anyway, orka beté sig som en skitunge..gillar man inte någon kan man ju isf säga det rakt ut istället för att mesa sig och sen sprnga iväg! LOSAH! hehe

yeye, kan ju hoppas på att personen i fråga fck någon tillfredsställelse i sitt liv genom sin handling!

Video på lite dans på Grand :)
Later//A






Video #2

En trevlig liten video med lite trevligt folk.. Här tas det ett kort på mig(anne) när våran sanna leker lite i bakgrunden. :) Nu drar vi från mamma och fixar lite inför grillning! Later!






Beige, rosa & orange



Hos Gina Tricot! Ser ut som somriga glassar ;) gillar linnet och shortsen lite extra.



Dancing all night long!

Hehe, förfesten igår var ju en riktig hit! Sjukt bra folk och sjukt bra stämming.. allt va helt perfekt! :D 



Se vilka "fina drinkar" vi förgyllde kvällen me..hehe. Vatten med presad citron och ishjärtan till vänster(Annes), Vitt vin med ishjärtan till höger(Tessis)..mys var det :P

Vi dansade till och med! Vi hade en riktigt bra dj på festen ;D Bjuder faktiskt på den här videon på oss :P haha det var rikigt skoj iaf! kommer nog en eller 2 till videos från kvällen senare, men hinner inte med det nu för nu är det SOOOOOOL som gäller.

Ute hos mamma då såklart :)
Skrivs senare!//A





Tre små kycklingar!

Nu drar vi ut på lite påskfirande. Kommer bli gött. Lite grill och alkohol och sedan bästa grand hotell ;) later//J



GLAD PÅSK!




Alltid lika lyckat!

Moster moster moster!..Det är alltid lika lyckat när man ska äta middag hos henne :D hehe har sagt det innan och säger det igen! ÄLSKAR hennes mat, har alltid gjort och kommer alltid göra..



Idag blev det kött med potatis, även potatisgratäng, man måste ta lite av varje varje gång :) sen blev det en god sallad, ägg och macka på det, självklart blev det lite pepsi MAX, det är ju därifrån..när vi var små vi har börjat ligga pepsi :)

Haha, på tal om lyckat! Igår blev det en lyckad "förfest" med en så sjukt rolig lek..lr drickalek såklart. Det fulaste men även roligaste spelet jag varit med om..jag va inte med på den för jag drack ju inte men jag satt och typ kissa ner mig för att det var så kul. Fick en rätt så rolig video på det som jag bara måste lägga upp :P

Skrivs senare!//A






Fortsatt Deal med Juvederm!

Nu kör dom den IGEN..! fan vad gött för dom som missade den eller som fortfarande vill göra och funderar på att prova. Det är så många som vill prova men som tycker att det är dyrt för en sån grej..

Så hela helgen har manpå sig nu :) som sagt, jäkligt bra deal om man nångång har funderat på att göra det.. Sånna här grejer gör ju i många städer, det är säkert mkt mer i dom större städerna, vi har ju inget här i Borås men tur att Göteborg ligger så nära :)




LÄS verkligen igenom alla vilkor och sånt me och boka tid i tid så att ni verkligen får en tid, hehe så att det inte blir att det är fullt, men sånt ska dom ha tänkt på, så det borde inte vara nån fara. MEN man kan aldrig vara riktigt 100 på sånt.

Deras sätt att säga GLAD PÅSK på :)



Ute hos mamma!

Kom precis ut till mamma, tänkte sola lite innan vi drar till moster och käkar påskmat. Vi skrivs lite senare!



Tog en bild, ser ut som om jag e sminkad :D hehe kul, aja later//J



The deal is on!

HELL YEAH!! Kan påskafton börja bättre!? :D Vaknar tidigt, det är sol och våran nu kanske uttjatade "Deal" gick igenom! Var PRECIS inne på mejlen för att se om det blev någon deal eller inte eftersom den avslutades inatt, och detta hade jag fått :D




Smarta som vi var så har vi REDAN bokat våran tid för detta, det blir i slutet av Maj, lördagen den 28:e.

En MKT nöjd Anne sitter nu och äter på sin underbart goda frukost, den spestår naturligtvis av turkiskyoughurt med flytande honung, hasselnötter, mandlar, linfrön och blåbär. Grönt te till det me såklart :)

Ska äta upp det och sedan packa lite för idag blir det sol och grill ute hos mamma igen :D såå gött!
Skrivs senare allihopa! Hoppas ni får en mysig start på den fina lördagen!

//A



Blanda 2 material..

Hittade detta på improveme.se. Någon skrev att det kunde vara farligt att blanda 2 olika material, var ju självklart tvungen att kolla upp det! vill ju inte utsätta oss själva för onödiga risker..

FRÅGA: Om man förstorar läpparna med Juvaderm kan man sedan förstora dem med Restylane?

Stina Auer:

SVAR: Absolut. Båda fillrarna innehåller Hyaluronsyra och är med andra ord samma ämne så det går utmärkt.

Vilken lättnad!..nu hoppas vi på det bästa med dealen! :D inte långt kvar nu..





Moving..

Ja då vart det dags att dra igen :) Min kära vän Dennis tänkte ha en liten "utflyttningsfest", det blir ju inte direkt nån fest för mig idag men jag vill iaf vara social och umgås lite en sista gång i hans fina lägenhet där vi har många fina minnen ;)



Min nya jumpmysis får vara på hela dagen idag :) den är tillräckligt fin för att det funkar på "fest", det blir en liten mysfest ändå så, hehe

Ha en fin kväll!//A



Årets första!



Det var VERKLIGEN behövligt! Årets första solning utomhus och även årets första grillning! :D Känns ju redan som sommar..men det är det ju snart iofs..

Det va synd att solen inte var framme längre än vad den var men lite färg hann vi iaf få..för som sagt, bra pigment :) Så idag blev det inget solarie som det var planerat från början.

En dag som denna, en "dagen efter dag" behöver man energi..man är seg och trött och bara helt off typ, idag kände jag mig till och med "bakis". Jobbigt sånt när kroppen säger ifrån av nån anledning när man ändå är helt nykter. men aja, det beror väl på sömnen antagligen, vad annars?



Det vi grillade och åt idag var iaf laxfilé och kycklingfilé. Sen blev det sallad med fetaost, ägg, kräftsallad och en macka till det, kolsyrat vatten till alltihopa. Nyttigt med bara massa protein typ. Det är vad kroppen behöver en dag som denna! Inget flöt!

Tack för en trevlig dag mamma & Tapsa! (styvfar)
Skrivs senare//A



Shoppingtips!



Snyggingar från councions-kollektion! Klickade hem ett par innan ;)



Walk home..

Hehe det var ju trevligt att för första gången få använda dom :)



From this...



To this...

Våra "walk home shoes" från nelly, bästa köpet ;)

Hade dock med oss en större väska me som vi stoppade dom andra skorna i men det hade nog inte behövts faktiskt.



Trevlig morgon!



Alltid lika kul o vakna upp till lite städ och sånt en underbar fredagsmorgon som det här! USCH!, hehe men så är det när man bjuder in till fest.

Aja, thank GOD för våran diskmaskin iaf! hehe

Vaknade för ett tag sen (lite för sent), ska ta och skynda lite nu så att vi kan åka ut till mammi och sola..grilla me , vilket blir årets första grillning! :D ska bli riktigt nice! Då kanske vi slipper solariet idag ;P

Ha en fortsatt trevlig fredag, skrivs senare//A



the shit..

God natt eller god morgon?!.. men först, my savior ;) hehe



Oboy is the shit!




Torsdagsmusik!

Beautiful people! Press it!





Resten av shoppingen!

Hej alla söta, ville bara visa vad vi köpte på stan efter jobbet. Det var ju en del vi skulle köpa och visst fick vi med oss allt :D



Köpte nytt solpuder från isadora, har redan en i dark tan men nu köpte vi golden tan, bra att ha två olika och dom håller ju i evigheter. Köpte den gröna primern jag skrivit om från L´oreal.. as bra att ha när man blir lite röd i ansiktet efter solen osv. Köpte även den nya mascara från maybelline, one by one. Den ska testat och ges betyg på ;)



Fick dessa supersöta chinos från jobbet idag. tack johanna, passade perfekt! somrigt!



Köpte en ny cool partyväska, H&M 129:-



Köpte munkvästen i svart eftersom den inte fanns på nätet, 199:- H&M supersnygg till träning



3 tubtoppar, snyggt till de mesta. H&M 99:-/st

Måste skynda oss lite nu, Teresa kom precis och vi har bara käat o sminkat oss halvfördiga :) Mamma är och hälsar på oså. Skrivs lite senare//J



Världens bästa deal!

Vi har precis köpt världens bästa deal så vi hoppas verkligen att det går igenom och många vill delta annars blir det ju ingenting. Vi har endå planerat att fylla lite innan sommarn så det passar perfekt. Denna deal hittar ni på www.groupon.se



Bokade en tid 28/5 och dealen går ut 30/5 så skynda fynda. 1 ml till över halva priset och juvederm är exakt likadant som restylane så vi vill testa. Fredrik Berne gör denna behandlning och han är en känd läkare och plastikkirurg. Även ansiktet utåt för restylane vad sa hon Constantina som gjorde michaelas läppar förra veckan om ni minns.. hon jobbar även med honom, känns tryggt ;D Gött och fräscha till sig innan sommarn!



Bye Bye Baby!

FAN vad skönt. En solig dag, pengar på banken och vi slutar lite tidigare. Kan det bli bättre!? svar JA eftersom det är fest ikväll ;) Där satt den! Nu e man ledig 4 hela sköööna varma dagar, jävlar vad vi ska chilla o sola o festa o äta o sova osvosvosv :P



Den här snyggingen som finns med på H&M's hemsida har varit här och fotat idag. we like ;)



Sanna kom med boxen jag och hon ska dela på ikväll. Gott med chill out rosé, try it om ni inte redan gjort det <3 Rabattkuponger från kicks ligger framme och klara att användas. Ska till stan en snabbis nu och köpa resten av kläderna från H&M och även lite smink på Kicks. Skrivs senare! //J



Klickat hem!

Allt från H&M! Vi ska till H&M-butiken här i stan efter jobbet och köpa resten som inte fanns på internetlagret som vi la undan igår.. de som inte fanns i butik köpte vi på nätet o tvärtom :)



Köpte: Två vita korgar som vi ska ha borstar/hårprodukter i på byrån. Två picknickfiltar som är superbra att ha nu till vår/sommar. Vita byxor från conciouns kollektionen. Vit munkväst, as go att ha när man tränar! Den svarta fanns i butik så den köper vi idag. Två ljusa mobilväskor, passar perfekt till våra mobiler, har dom svarta hemma redan ;) Två nya träningströjor o starka färger och till sist två nya träningsväskor.

Det som ska köpas i stan är 3 tubtoppar i svart/rosa/vit och en ny partyväska och den svarta munkvästen.



We like it!



Som sagt så köpte vi ju got2b's Dry Shampoo. Testade den för första gången idag och vi gillar den VÄLDIGT mkt!

Den luktar väldigt fräscht, typ citron.. och ger en jätte fräsch känsla, en puderkänsla. Håret blir verkligen "lätt" och det ljusar upp håret väldigt mkt också :) Helt klart en ny favorit bland torrshampoon!

Kostar runt 80:-, finns i dom flesta butiker som H&M, kicks och åhléns, SNART även på nelly.com :D woho!



Best tan!

OJ vilken skillnad! :) okej, nu säger jag inte att vi blev brunast i stan men mot vad "vita" vi var innan man la sig i solariet mot att man klev ur..! Det är iofs tack vare bra pigment oxå, men nu har dom byggt om på "Sunhouse" där vi brukar sola. Dom har lagt in helt nya solarier, sånna bra..innan var det sånna vanliga "gamla" solarier. Rätt skabbiga om ni frågar oss, hehe men nu är det skit bra!



Hade ett gammalt solkort vi köpte för länge sen som vi solade upp idag, har tänkt att sola en gång till denn veckan..på fredag blir det nog, då köper vi 2 nya för nu har dom ett kanonbra pris under påsk på alla solkort :D Vi tar ett "super-kort" på 10ggr...kostar bara 259:- som gtack för att man haft överseende under ombyggnaden.

Är dock liite orolig att man kansnke blir lite för brun för IPL:en eftersom det gav så mkt nu första gången, tänk då på fredag, och tänk på lördag när man tagit BUS me? hehe men äh vi vill va bruna till festligheterna!

Best Tan alltså! Ska ju ta BUS nu me :D det var ett tag sen. Och ni vet ju våran bästa "kombo" när det kommer till att bli bruna! Sol + BUS samma dag. You know we love our BUS!

Har bara legat i soffan efter träningen, så himla skönt och inte göra mycket alls än bara glo och dricka te och se på film. Nog om allt. Vi skrivs imorrn istället för nu e det dags att sova igen. Imorrn e det äntligen torsdag, lön och långhelg!!! ;) gonatt//A&J



Mat & Träning 11.04.20

Då var det nog sista träningen på gymmet för denna veckan..det är ju påsk och det är stängt fredag och söndag, och på lördag såg jag att det bara är öppet till 14..not good! MEN det betyder inte att det inte blir nån slags träning mer, om vädret tillåter (vilket vi hoppas) så blir det ju träning i form av löpning och sånt :)

Folk flyr gymmet när det är fint väder, vädret blev ju riktigt bra nu till eftermiddagen/kvällen, det avr inte många som var på pumpen idag. Pumpen har vi inte mkt att  säga om, vi körde hårt som vanligt eftersom det bara är den styrketräningen överkroppen och resten av kroppen får denna veckan.

Vi kommer också att "fly" gymmet, men inte riktigt ÄN och inte när det gäller pumpen :P hehe vi har en plaaaan..för kroppen då alltså ;)

Måste faktiskt säga att vi är väldigt tillfredsställda med maten idag! mkt tack vare lunchen :) den var så lätt och bra.
Frukost 07.30: Musli med frukt & nötter. C-vitamindryck.
Mellanmål 10.30: 2 Riskakor med sesamfrön och grönt te.



Lunch 12.30: Ägg & Lxröra med Avokado och fetaost (recept längre ner) Här är iaf vårat upplägg, ser kanske inte världens godaste ut men det va riktigt bra som vi skrev innan :P
Mellanmål 17.15: Powersmoothie.
Efter träning 20.30: Proteinshake whey100:

NU..grönt te, inget mer :)
Later//A



7 träningsmisstag



1. Du stretchar inte. Om du vill ha en slankare, fastare och snyggare kropp ska du stretcha efter passen för det hjälper dig på traven med dessa mål. Ostretchade muskler kan leda till skador och är mindre utveckade. Stretching ger dej även en starkare kropp. Man kan stretcha även om man inte tränar för mer styrka och vighet i kroppen.

2. För krävande mål. Orealistiska mål är oftast största orsaken till att människor slutar träna eftersom dom känner att dom inte kommer någonstans. Nyckeln är att komma fram till ett specifikt och passande mål för dit kropp och hälsa, det ska vara jobbigt så man känner att man tränar och ser resultat men inte för jobbigt så att du inte orkar genomföra det.

3. Du gör övningen fel. Det är roligt att se alla dessa biffiga killar som tar hur mycket som helst i vikt men samtidigt gör övningarna helt fel. Alla kan ta mycket i vikt och och utföra övningen om man gör det fel och det inte tar där det är menat. När man gör övningen rätt känns det mer och du orkar inte lika mycket som du gör när du gör fel. Du kan även skada dej om du inte är noga med att göra rätt. Minsta vinkel kan ändra övningen helt. När ni tränar armar och ben, sträck ut helt och dra in helt, inga halvdana övningar.

4. Allt eller inget-attityden. Att inte ha en hel timme över till träning ute eller på gymmet är ingen ursäkt att skippa träningen helt. Undersökningar visar att även 10 minuters träning gör gott för hälsan.

5. Ingen styrka eller kondition. Oavsett vad målet med träningen är borde du a en balans av dom båda. Även om du är ute efter att gå ner i vikt ska du styrketräna, ju mer muskler desto mer kalorier och fett bärrnner du och om du vill bygga muskler bör du motionera ditt hjärta.

6. Träna för hårt. Om du missat några träningspass, försök inte att ta igen det på ett enda pass. Du kan få ömma möskler och i värsta fall en skada.

7. Alltid göra samma sak. Bästa övningarna för dej är att göra dom övningarna du inte gjort innan. variation är inte bara en av livets kryddor utan oxå vägen till riktiga resultat. Ni kan hitta nya övningar/träningsformer i magasin, på internet eller hos din personliga tränare men variera er!

Massa pauser och tjat med människor på gymmet kommer aldrig att få dig dit du vill. 10 minuters snack kanske inte verkar så mycket men det gör stor skillnad om du brukar göra det ist för att träna dom minuterna. think about that ;) Ist för att sitta still o vänta på en station gå till en annan och varva emellan. Have fun!



Dagens outfit

Sådär simpelt..



Weekday, Gina, Nelly.com, Din sko & Lindex.



Inget hände..



nepp..det var inte mkt som hände, en oerhört lugn dag! Gick till och med hem tidigare idag..rätt gött för då kunde vi fixa till lite här hemma först inna vi nu ska en snabbis till stan och kika vad det är vi ska köpa imorrn! ELLER klicka hem, det beror på :)

Sen ska vi förhoppningsvis få oss lite värme och sol, för nu är det fan dags..så vita som vi är :P haha tänkte sola lite solarie nu inför påsk. Försökte komma på anledningen till soluppehållet innan, och det var ju såklart IPL:andet som var orsaken, men vi kan bli några nyanser brunare än vad vi är nu utan att det ska förstöra :)

Måste kila! skrivs senare!



White dreams



Klickat hem <3 nelly.com



Dagens tips!

Jätte gott och hur lätt som helst att göra. Vi tog dock stekt lax till våran mat ist för rökt och tärnade fetaost på :) Enjoy! Måste vara det nyttigaste vi ätit på länge, riktigt mättande oxå utan att man känner sig "tjock"!




Rimmel sexy curves



Testade den nya mascara mamma köpte till oss när hon var utomlands. Helt okej faktiskt. Fransarna blir fina och böjda men den slår fortf inte favoriten false lash effect från max factor ;) Men den kommer att användas, I like. //J



Nelly Magazine #2

Woho, nu e det dags för nr2! Om allt går som det ska skickas den ut med alla ordrar från och med imorrn. Inte för att ni ska vänta med att shoppa men så ni vet ;) Vi fick den givetvis idag frö att kika igenom och komma med synpunkter. Vi är nöjda och tycker att det ser bra ut, lika bra som sist om inte bättre! Enjoy!




Welcome back!

Efter nåt gnälligt inlägg så kan vi väl konstatera att dagen INTE har varit lika bra som igår..det var ju det vi hoppades på! Men som sagt..man kan inte alltid få som man vill!

Så det är väl lika bra att bara visa med bilder och rabbla upp vad man haft för sig denna tisdagen..?



Styvfar var och hämtade våran tvättmaskin vi vann på jobbet, hehe nu är den hemma hos mamma och ska testas och sånt. Får hopaps att den går som den ska :P



Anki var på jobbet idag igen..hon gjorde det hon skulle så nu är vi i fas tills imorrn, känns bra att börja dagarna som vi vill ha dom..lugna! Snart blir det kanske ändring på det.. INGET vi ser fram emot direkt! öh!

Efter jobbet gick vi såklart hem, för det fanns en del att göra, lr..det var tvättdag idag så det skulle ju såklart fixas, sen att vi skulle fixa maten tills imorrn me. Den ni, den lär bli god!...enklaste maten ever! hehe Recept kommer imorrn!

Det som hände sen var att vi välkomnade lite kläder ner från vinden, dom hämtades dock ner igår men idag plockade vi upp dom ur påsarna.



Synd nog så missade Jenni att ta ner en del, det märkte vi ganska snart när det saknades en hel del byxor..OCH skor. Men det kom ner en hel del skor i dom me! mest tofflor men aja..

Hade inte tänkt att tvätta mkt idag, MEN sen slog det mig, vi måste ju faktiskt tvätta byxorna som låg i påsarna. Man vill ju ha dom fräscha och tighta.

Så nu tänkte jag ta och borsta tänderna samtidigt som jag springer ner och hämtar allt som ligger i tummlaren, för sen ska jag SOVAAA! Orka va lika trött som jag varit idag..

Jäkla novell det här! men aja..
Godnatt!!//A



Mat & Träning 11.04.19

jag säger bara det! Att man inte tränar när man KAN träna..fattar inte folk att dom faktiskt är/blir snyggare när dom tränar!? Jag kan bli galen på det faktiskt, hehe

Känner mig själv så snygg när jag står framför spegeln i pumpsalen och ser mig själv träna stenhårt..jag ser frisk och stark ut..bara så mkt snyggare, hehe inte för att jag säger att man är snyggast i välden (för det kommer jag ALDRIG att påstå), det är bara det att man känner sig snyggare. Ni fattar..har skrivit det innan!

En dag som denna, när det inte blir sån träning man ville att det skulle bli, som tex med Jenni..hon kan knappt gå normalt stackarn..det är klart hon inte kan träna men hon hade verkligen velat! men folk som faktiskt kan men vägrar gå till gymmet, "nee jag vill inte träna"..haha vad tänker dom på? vill dom inte må bra?

Ne, jag är lite grinig för att jag har huvudvärk av nån f-ing anledning, därför blev det ingen träning för mig heller, MEN jag tog mig ut på powerwalk runt ramnaparken, kom hem för en liten stund sen faktiskt..ville få frisk luft i hopp om att huvvet skulle slappna av. Huvvet vill inte ge med sig men det var riktigt gött och komma ut iaf!

Inget protein idag, hade tänkt att ta lite nu..men jag vill inte dricka och sen dricka igen direkt efteråt..hehe
Frukost 07.30: Powersmoothie
Mellanmål 10.30: Grönt te & apelsin.



Lunch 12.00: 2 Sushitallrickar..som ni redan vet, här är iaf min sushibild, den förra var Jennis :)
Mellanmål 18.00 Vardagsgottis..turkiskyoughurt, blablabla..hehe

Och nu myser jag med grönt te och lite nötter och russin, ville inte dricka och dricka som jag skrev :P godare att knapra på nåt litet och sött.

Later//A



Dagens outfit



Linne - Monki, Bandeau - Monki, Jeans - Gina, Skor - Skopunkten & Nagellack - Viva La Diva.




Vilken bullshit!

Jaha ja, de var ju roligt! Idag är jag argare än igår. Ni läste väl att jag var sur på mig själv efter att ha vräkt i mig massa godis så jag mådde illa och skulle träna jävligt hårt dessa 4 dagar.. ja det var så planen var MEN nu har jag fått benhinneinflammation (om de nu stavas så). Hade det redan lite igår och dum som jag är så var jag ju tvungen att springa en runda inna pumpen. Där får man för att man anstränger sig mer än vad man borde när kroppen säger ifrån. KASS! Jag e arg. Det värsta som finns e när man inte kan träna när man verkligen vill det! Jag får chilla ist och ta igen det nästa vecka, ska försöka gå på crosstrainer eller nåt, för det gör för ont för att gå/springa.



Har även fått en jävla fetingfinne på hakan!?  Jävla typiskt, passande till långhelgen! Anne vill oxå klaga lite, hon har sovit dåligt och har ont i huvvet. Vi ska nog ut på en prommenad senare, får väl se hur vi känner, planen var att Anki skulle med. Jag vill helst till gymmet och crosstraina men kankse ska chilla lite. later//J



We want one!

Dagens shoppingtips till både killar o tjejer! Den finns på H&M's killavdelning men vi tänker köpa en! Så himla snyggt att träna med tex. Skön som bara den är den oxå och sitter helt pefekt i sorlek S, var nämligen o testa en igår ;) hehe love it!




Swedish Beauty & Cosmetics Awards

För fjärde året i rad hölls 13/4 Swedish Beauty & Cosmetics Awards, den svenska skönhetsbranschens stora prisutdelningsgala, där de bästa nya skönhetsprodukterna från föregående år utvärderas och koras.

Nytt för i år var att det tillsatts två separata jurys: en för hudvård, makeup och doft och en för hårvård. Det hade också tillkommit en ny kategori: Årets kampanj. Skönhetsprodukterna tävlade i sammanlagt 32 olika kategorier.

Jurymedlemmarna kan ni kika in här.



Produkterna:

Dofter
Årets damdoft under 500 kr: Biotherm Eau d´Paradis - L´Oréal Luxury Products. Motivering: "Som hämtad från paradiset är denna sprudlande, fruktiga sommarcocktail, som vi gärna sprinklar generöst över hela kroppen."

Årets damdoft över 500 kr: Chloé Love - E Saether. Motivering: "Kärlek vid första ögonkastet. Den varma och spännande notmixen är både 70-tals retro och chic. En blivande klassiker vi bara inte kan låta bli att älska."

Årets herrdoft under 600 kr: Burberry Sport for Men - Alf Sörensen. Motivering: "Här kniper man förstaplatsen med en både fräsch och sofistikerad doft i smart och snygg flaska — som gjord för den moderna och modemedvetna sportkillen!"

Årets herrdoft över 600 kr: Marc Jacobs Bang - E Saether. Motivering: "Designern har verkligen slagit huvudet på spiken med ett väl genomtänkt koncept — från häftig hyvelspånsdoft till kaxig flaska."

Kropps/Ansiktsvård
Årets kroppsvård under 100 kr: Dove Visible Care Duschcreme - Unilever. Motivering: "Den ljuvliga doften och krämiga formulan är allt som behövs för att förvandla den dagliga duschrutinen till en riktig lyxstund."

Årets kroppsvård över 100 kr (två vinnare): Biotherm Huile Elixir-Oil Therapy Body Oil - L´Oréal Luxury Products. Motivering: "Ett flytande guld, som smörjer huden utan att kladda och en len citrusdoft som förenar mjukhet med fräschör."

Årets kroppsvård över 100 kr (två vinnare): La Roche-Posay Lipikar Body Lotion - L´Oréal Sverige. Motivering: "Här hittar du inget fluff — bara en generös pumpflaska med lätt kroppslotion, som gör ett särdeles bra jobb med att få huden mjuk och smidig."

Årets solprodukt: La Roche-Posay Anthelios XL Fluide Extreme - L´Oréal Sverige. Motivering: "Som vi längtat! Äntligen finns denna pärla på den svenska marknaden. Skön, effektiv, säker och dessutom prisvärd — den har allt man kan önska av en solprodukt."

Årets ansiktshudvård under 200 kr: Vichy Normaderm Dagcreme - L´Oréal Sverige. Motivering: "Ett lågmält yttre med ett förförande inre — vi smälter för den här crèmen, som får huden att kännas len och behaglig. Bonus är smart tub, som ger perfekt mängd produkt i handen."

Årets ansiktshudvård: 200-600 kr. Decléor Harmonie Calm Comforting Milky Gel-Cream Mask - Dermarome. Motivering: "Med smart penselapplicering, härlig doft och formula som bäddar in huden i de härligaste ingredienser, är det här räddningen för skönhetstörstare med pressat schema."

Årets ansiktshudvård över 600 kr: Dior Capture Totale One Essential - Parfums Christian Dior. Motivering: "Snillrika och sympatiskt doftande droppar. Lika enkelt som effektiv att använda på huden — redan efter en kort bekantskap har den lockat fram både friskhet och lyster."

Årets hudvårdsserie för ansiktet: Dermalogica Clean Start - Skin Concept. Motivering: "En helt enkelt klockren serie med snygg design och snillrikt utformade produkter, som både talar direkt till och tar sin målgrupp på allvar."

Årets herrhudvård: Biotherm Homme High Recharge Energy Shot - L´Oréal Luxury Products. Motivering: "Med en design som står ut, och en formula som väcker mannens hud till liv, är det här en riktig energikick i badrummet."

Makeup
Årets ansiktsmakeup under 250 kr:
MAC Pro Longwear Concealer - MAC. Motivering: "I en både praktisk och snygg pump kommer den här tunna och täckande concealern som smidigt sträcker ut sig över huden och suddar ut oönskade skönhetsfläckar."

Årets ansiktsmakeup över 250 kr: Lancôme Teint Miracle - L´Oréal Luxury Products. Motivering: "En bra väg in i foundationvärlden för den som ännu inte vågat testa. Det här underlaget jämnar ut hudtonen med magiskt lätt formula och ger dessutom enastående lyster."

Årets ögonmakeup under 250 kr: L´Oréal Paris Color Appeal Quads - L´Oréal Sverige. Motivering: "Asken som gör det lätt även för den ovana att pröva nya och, framför allt, flera färger tack vare mjuk behaglig formula och diskret färgmix."

Årets ögonmakeup över 250 kr: Shiseido Satin Eyecolour Trio - E Saether. Motivering: "Snygg skuggtrio med exceptionellt lyxig formula, som är en njutning att måla på locken. Att det är vacker lyster, och inte skimmer på finishen gör oss lyckliga."

Årets mascara under 250 kr: MAC Haute & Naughty Lash - MAC. Motivering: "En verkligt genialisk uppfinning, som ger galet långa fransar när du önskar, men även klarar att hålla igen med fin vardagseffekt som resultat. En färgklick som lyser upp i sminkväskan."

Årets mascara över 250 kr: Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks - L´Oréal Luxury Products. Motivering: "Vacker som en dröm på ytan och krämig på insidan ger den här mascaran oss snabb tillfredställelse med djupt svarta och eleganta festfransar med bara ett par borsttag."

Årets läpprodukt under 220 kr: MAC Cremesheen Glass - MAC. Motivering: "Elegant hylsa som rymmer en mjuk och sofistikerad glans. Det sitter dessutom perfekt, utan att någonsin kännas klistrigt på läpparna."

Årets läpprodukt över 220 kr: Yves Saint Laurent Rouge pur Couture - L´Oréal Luxury Products. Motivering: "Ett underverk till stift. Den sammetslena färgen sitter snyggt, tryggt och skönt genom både lunchdejter och middagsbjudningar."

Munvård
Årets munvård:
Pepsodent Anti-Age - Unilever. Motivering: "Fluor är och förblir den viktigaste ingrediensen i tandkräm för att tänderna skall bli långlivade. Om en produkt utöver detta även kan förebygga problem med tandkött och få tänderna att se unga ut, så har vi en riktigt bra produkt. När den dessutom har en väl avvägd smak och ger en fräsch känsla i munnen efter borstningen, så är det en vinnare."

Naglar
Årets svenska produkt:
Depend Art Liner Nageldekorationslack - Depend Cosmetics. Motivering: "Ett både snabbt och kul sätt att hotta upp manikyren med artistisk perfektion. Lockar fram den inre konstnären med roliga lack."

Hårdvård
Årets svenska produkt:
Hype by Mood - Hardford. Motivering: "Med ett tydligt nordiskt formspråk och en sammanhållen serie gjord för nordeuropeiskt hår är det en serie där innehåll och stil går hand i hand."

Årets hårschampo - Konsument: Franck Provost Expert Repair Shampoo - L´Oréal Sverige. Motivering: "Prisvärt hårschampo, som överraskar och ger en proffskänsla gång efter gång utan att svika."

Årets hårschampo - Frisör: Pureology Super Smooth Shampoo - L´Oréal Sverige. Motivering: "Ett osvikligt schampoo som levererar glans, lyster och resultat — direkt."

Årets hårbalsam & conditioner - Konsument: Sachajuan Over Night Repair - Scandinavian Cosmetics. Motivering: "En nischad och nyskapande produkt, som förbättrar hårets kvalité utan att kompromissa."

Årets hårbalsam & conditioner - Frisör: Kérastase Chronologiste - L´Oréal Sverige. Motivering: "Magisk lyx, som förför användaren med ceremoniella undertoner och efterlämnar ett hår fyllt av liv."

Årets hårvårdsserie - Konsument: Franck Provost - L´Oréal Sverige. Motivering: "Med en serie som ger mycket lyx för lite pengar har en fransman tagit Sverige med storm."

Årets hårvårdsserie - Frisör: Style Masters - Colomer. Motivering: "Konceptstark serie med kaxig attityd och professionellt resultat oavsett hårkvalité."

Årets hårstyling - Konsument: Urban by Björn Axén Sparkle Explosion - Scandinavian Cosmetics. Motivering: "En produkt som det sprakar om och som tilltalar alla sinnen. Som champagne för håret."

Årets hårstyling - Frisör: Kérastase Homme Capital Force Densifying Modelling Paste - L´Oréal Sverige. Motivering: "Uppstickare utan klibb där strukturen och den proffsiga känslan bevaras i alla väder och situationer."

Ekologiskt
Årets ekologiska eller naturliga produkt:
Kiehl´s Acai Damage Repairing Skin Care - L´Oréal Sverige. Motivering: "Med en imponerande hög halt av ekologiska ingredienser har man lyckats få fram en riktigt fin lotion med härligt len konsistens, behaglig doft och en uppfräschande effekt på huden."

Kampanjer
Årets kampanj:
L´Oréal Paris Volume Million Lashes - L´Oréal Sverige. Motivering: "Genom uppfinningsrikedom, humor och fingertoppskänsla för tajming lyckades företaget skapa tidernas mesta kampanj. Få kunde undgå den sprudlande entusiasmen i lanseringen, tack vare en bokstavligen guldkantad kampanj som effektivt utnyttjade alla tillgängliga kanaler, och det på en och samma gång – tv, print, utomhusreklam, web, gyllene stolar i Stockholms tunnelbana och entusiastiska ambassadörer på stan visade att en god, och väl genomförd, idé är guld värd."

artikel från improveme.se



En perfekt lunch!

Kom tillbak från lunchen för en liten stund sedan, Mätt och belåten men endå inte för m'tt. Var nämligen och käkade sushibuffé på eest ;) LOVE IT, lätt stans bästa sushi!



Anne åt oxå sushi på eest, fast en timme innan mig, Hon hade ett lunchmöte nämligen :)



Hann sitta ute på den gamla lastbryggan en stund innan lucnhen tog slut, satt väl där i ca 20 minuter och försökte suga i mig solens strålar. As gött väder ute men inte riktigt lika vart som igår.



Här satt Anne och jag hela förra sommarn och blev bruna och fina på lucnhernas ;) Får nog bli samma sak iår. Tackar carl för en trevlig lunch och nu e det bara att jobba på de sista timmarna som återstår av dagen :) Later//J



Fashion week!



Dont miss this ;)



Testar ny hårstyling!

Igår när vi var på stan hittade vi två nyheter som vi ville testa från got2be!



Volume powder och torrshampo, två av våra favvoprodukter! Det var extrapris på alla got2be produkter på H&M och dessa kostade bara 49,50:-/st så vi tänkte passa på att testa någon nytt :D egentligen kostar dom 79,50:-/st på H&M, dom kostar väl ungefär lika mkt överallt.



Vi har testat Dust it (lyxvariant), proffs volume powder (budget variant) och nu detta. Tror det här får bli en mellanvariant eftersom priset ligger mellan dom två andra. Gillar både dust it och proffs volume powder. Got2be powder'ful känns bra.. tog inte så mycket i håret eftersom jag hade bråttom och inte hann styla så mkt men den har "hold 4" så den verkar stadig iaf. Ska testa lite bättre i veckan men än så länge är jag nöjd! :D weei, kul med nya produkter så man har fler valmöjligheter.

Torrshampot kommer vi testa i veckan, ingen idé att testa på helt nytvättat hår :D haha later//J



Satisfied!

one done, three to go..! känns bra, känns bra :D fortfortfort..gogogo! haha ne, det går tillräckligt fort så man behöver ju inte skynda på det mer. Dagen flög förbi, blev helt chockad när halva dagen på jobbet redan hade gått. Bra det iofs!

Efter jobbet blev det en liten runda på stan, där hittade vi en MAAAASSA godsaker, inget vi köpte iaf men vi SKA..very soon! ;) Man ska ju kolla igenom allt först innan man gör sina köp...lite smart måste man vara. Inpulsköp kan va sköna (ibland) men aah..gillar att ha koll innan för det mesta :)

Woho! Är nykära igen! :P i våran nya jumpis..den satt ju verkligen som den skulle! Var lite rädda att den kanske inte passade, för när vi hade klickat hem dom så läste vi att det rekommenderades att man skulle ta en större storlek än det man brukar ha.



Men den satt som sagt som vi ville :) blir absolut inget byte här inte. <3

En måndag som vi är helt satisfied med!..hoppas eran påskvecka började kanon!

Morgondagen blir säkert lika bra..eller förhoppningsvis bättre :D det hade ju varit nåt..hehe
God natt babes!//A



Mat & Träning 11.04.18

vecka 16 börjar ju helt wonderful när det gäller träning! :D woopwoop! Första dagen började med första löprundan ute för året! åååh vad vi har längtat!! Har ju skrivit det ett antal ggr..nu jäklar blir det inget löpband på gymmet förräns det regnar så att man typ drunkar :P haha

25 minuter blev det iaf, Sprang runt Annelundsparken. En bra runda med lagom mkt upp och nerförsbackar, då får benen sig en utmaning. Jäklar vilken skillnad det är på att springa ute och inne på löpbandet. Det är faktsikt nästan dubbelt så jobbigt. Anyway..skönt var det iaf..inte nog med att kroppen får sig en omgång så får man soljus och en massa D-vitamin :D man blir ju bara glad av att röra på sig!

Så ut mer er era latisar :P

Efter det blev det en timmas stenhård pump, nu går vi faktiskt in för det ordetligt..hehe känns som om man går in för det mer NU än innan? varför vettefan men ändå. Idag avr det inga konstigheter förrutom att det var lite jobbigare och köra utfall..men det är ju för att vi var ute o sprang innan. Dagens träning känns kanon!

Mkt vätska har det blivit idag..hehe
Frukost 07.30: Havregrynsgröt med linfrön och sylt, c-vitamindryck.
Mellanmål 10.45: Aplesin & Grönt te.
Lunch 12.45: Rostbiffrullar (recept längre ner)
Mellanmål 18.00: Proteinshake whey100
Efter träning 21.00: Proteinshake whey100



Nu blir det grönt te och en näve nötter & russin :)

That's it!//A



Dagens outfit



Gina, H&M, Weekday, Nelly.com & Din Sko.



Tänk dig smal

Med hjälp av små förändringar i vardagen tappar du dina extrakilon snabbt tipsar improveme om.



Steg ett vid viktminskning är lära sig att kontrollera känslor, tankar och beteendemönster. En del tar till mat och sötsaker för att trösta sig och dämpa stressen. Därför blir det så småningom extra svårt att förändra det negativa mönstret.

Genom att göra små förändringar i vardagen kan du ändra riktning och se din viktnedgång som en livsstilsförändring. Börja med att skaffa dig kunskap om mat och träning. Ekvationen är enkel. Rör du på dig och äter hälsosamt tappar du vikt och blir piggare.

Bryt dåliga vanor som att tröstäta
när du har tråkigt eller att välja en chokladbit när blodsockret är lågt. Hitta även en motionsform som passar dig och känn inte att du måste gå till gymmet, det blir sällan långvarigt.

Smala tips
Stärk ditt självförtroende genom att fokusera på din målvikt och peppa dig själv med positiva tankar.

Ha realistiska mål för din viktnedgång. Sätt upp delmål och belöna dig själv när du nått dem.

Var snäll mot dig själv. Även om du misslyckas är det aldrig för sent att börja om.



Dom kom idag!

Så himla gött väder ute. Alla bara tjatar om det så vi kan väl oxå göra det ;) Var som vanligt ute på lunchen och tog en prommenad. Denna gången gick vi en annan väg eftersom våra älskade jumpsuits kommit på posten :D weei. Kollat lite snabbt på dom och dom är ju superfina, med sidenband runt midjan och allt. Lägegr in en bild på hur dom sitter på senare!



Träningsskorna på när man e ute o prommenerar, känns bäst så ;) orkar inte gå med kilklackarna. Bra med prommenad oxcå eftersom jag känner mig 5 kg större efter helgen, haha ikväll blir de hårdträning!!

Inte hänt så mkt på jobbet heller förutom att Anne har fotat, anki har jobbat en stund oxå och fortsätter nu när vi går hem. Ska till stan en snabbis nu för att få lite sol i ansiktet och kika lite kläder vi e sugan på. Later//J



Shoppingtips!

Enaxlat! We like! <3




Dagens tips!



Är väldigt nöjda med dagens lunch så här har ni receptet! :)

Gjorde allt enligt den men vi la till rödlök också..det måste man ju ha :P hehe

Gott, snabbt och enkelt! ENJOY!



Reklamen gör MKT!

Som vi skrivit ett antal gånger innan så är reklamen för en produkt väldigt viktigt, är den inte bra så blir man ju inte köpsugen? gillar vekligen den nya Reebokreklamen! Man blir glad av den :) sånt gillar man!

En fräsch och glad reklam helt enkelt! Vad tycker ni..? Är reklamen viktig?





Life as we know it!

Jag känner att jag e lite sur på mig själv idag, hatar när det blir så men det håller inte i sig jätte länge så det har nog släppt tills imorrn när jag fått träna riktigt hårt ikväll. Ja ni fattar nog vad jag menar.. allt skit jag slängde i mig i helgen. Jag ÄLSKAR godis och choklad så vad ska jag göra ;) det bara blir så ibland. Mådde lite illa igår när jag skulle sova, inte alls skoj.. som jag skrev igår får jag nog lugna mig lite. Vägre mig imorse o jag gillade inte att den visade nåt kilo extra :P Att man kan pendla så mtk iv ikt när man är såpass smal som jag är, eller e de kankse lättare att gå upp/ner då, vafan evt jag, skit samma. Ska svettas riktigt hårt idag för att få bort den skiten.

Det är så man får tänka helt enkelt, annars går man bara upp i vikt. Du är vad du äter! Du får jobba efter de du äter oxå, det e nog många som glömmer det och bara slänger i sig mat utan att tänka på det och att man måste jobba extra hårt om man ätit extra mycket/onyttigt osv.



Kollade på en drama/komedi igår. Life as we know it. Den var ganska rolig i komedidelen av filmen men den blev lite väl långtråkig o dramadelen, Den kunde typ varit 30-45 min kostare och lite mer intensiv då hade den varit mkt bättre. Men i överlag var den helt okej, en fin story lixom så den e väl värd att se tycker jag..

Såg även Liar Liar igen på tv. Skulla vilja göra som den lilla killen. Jag önskar att alla bara kunde tala sanningen och inte kunna ljuga en enda gång. Undra hur världen hade sett ut då.. Lögner skadar men kan även hjälpa i vissa situationer men ärlighet varar alltid längst och sanningen kommer alltid fram. Som sagt, önskar alla kunde va ärliga, det hade nog varit mycket roligare, hehe alla säger exakt vad dom tycker ist för att ljuga o slicka röv hela tiden. Aja, life as we know it som sagt :P later//J




Drugs!

Give me drugs!..tänk att vara beroende av något som droger!? Gud vad jobbigt! Fick mig en tankeställare nu under kvällen. Tänk dom som får ett piller av någon..o bara tar emot det för att personen säger att det är bra..lr att det är lugnt. Vad har den personen för egen vilja? Den personen kan ju inte vara stark nånstans! Skulle aldrig få för mig att göra nåt sånt. Har aldrig testat någon drog eller nåt, lr vafan idag är alkohol en drog..cigaretter är en drog. hehe aja, tur att man inte håller på med nåt av det nu iaf..inte för att vi någonsin har rökt men ändå..man har iaf testat, när man var ung och dum. THANK God så var det inget man fastnade för!

Aja, droger hit och droger dit, det är kul att vissa länder tillåter vissa grejer som klassas som narkotika här. Lr nej det är inte alls kul! Det är bara konstigt. Fast vissa grejer hjälper ju folk med shit..om det ändå kunde va så bra ibland :) som i filmen jag kollat på nu. Droger ja..vilken lycka! hehe



Full moon! har hört att man sover dåligt då? finns det nån drog mot det?..ja lite sömntabletter hade väl hjälpt? hehe

Nu ska jag ladda inför fyra lååånga och jobbiga arbetsdagar..yeah right! veckan kommer flyga iväg och sen är det helg IGEN! ;)

Hoppas ni haft en kanonbra helg! för det har jag. Tänk vad mkt lite sol kan göra <3
Nattii!!//A



Mat & Träning 11.04.17

Passar mycket bra idag. Herre gud vad jag proppat i mig massa skit idag IGEN :P Att jag inte lär mig. Men jag har ju faktiskt tränat lite idag så det förtjänar jag, men det blir ännu hårdare träning i veckan med tanke på att jag bara kan träna 4 ggr, det e ju påsk och allt i veckan. GÖÖÖTT



Dagens träning blev en joggingrunda i skogen på 25 minuter. Lite jobbigare att springa ute med tanke på alla backar och underlag. Skönt att vara ute i det fina vädret.. ska försöka vara ute så mkt det bara går i veckan. Kanske ska springa ute och sedan ta en runda på gymmet, hmm jaa. så får det bli!



Dagens mattintag ser typ ut så här..
Frukost: yoghurt och musli
Mellanmål: Proteinshake
Mellanmål 2: digestive och creme bonjour
Kvällsmat/middag: Egengjorda hamburgare. suuupergott!
Kvällsgottis: Lite chips, lite godis, coca cola och marabou sensation!



Herre gud vad jag äter. Får lugna mig lite på helgerna känner jag annars vägen jag väl 60 innan sommarn. Känner att 52 är en bra vikt för mig. vägen typ lite mer och lite mindre vissa dagar.

Helgen e strax slut IGEN. gosh! Men gissa om veckan kommer gå fort. Massa hård träning och vips så e det påsk och massa fest ;) gonatt//Jenni




ILLA!

Ojoj, det kunde slutat riktigt illa den här dagen..helt livsfarligt att bara gå ute sådär och man vet aldrig vad som kan hända en egentligen..hehe ne nu låter det som att nåt jättehemskt har hänt! Men allvarligt, det kan faktiskt hända vad som helst när som helst!



Va ut och gick med Anki och hennes småttingar vid ramnaparken idag, så fint och gött :D mysigt om inget annat! Lilla Tyra ville mata alla fåglarna som finns där..men dom var rätt tråkga :P hehe



Nu till det som kunde gått riktigt illa, det finns en FROLF-bana runt där nånstans och det var faktiskt några som frolf:ade idag, En av grbbarna fick till ett VÄLDIGT snett kast med sin frisbee så den blög rakt mot oss, eftersom jag kände en av dom så tittade jag som tur var ditåt och såg att den va på väg RAKT mot oss. Hade jag inte duckat hade jag fått den rakt i fejset! Shit asså...och sen var den nära på att träffa lilla Tyra me för att hon stog en bit ifrån vid sidan av mig.

Anki blev rasande, men klart det inte var meningen och han bad om ursäkt såklart..hehe

Anyway, har varit sjukt sugen på glass hela helgen, har inte ätit nått sånt nu..så igår ville jag haft en lakritssås till glassen, men så hade den inte kommit till butiken än :( gjorde ett nytt försök idag men NEJ inget idag heller! BLIR GALEN! jag som vill ha glass! haha, men det blir det ikväll ändå! men utan såsen..det blir det vanliga med kolasås istället!



Nu ska jag se till att få tankat filmerna jag vill se o sen mysa vidare här ;) min rärddning just nu är iaf naturgodiset, det var ju också länge sen jag fick det!

Laert babes//A



Räddaren i nöden!

Jag är så dum ibland... typ som igår. Jag fastnar alltid framför spegeln av nån konstig anledning. Ni vet.. står och pillar på porer som man stör sig på och sånt som egentligen inte äns syns. Alltid samma sak, och så str man där tills man är helt röd i ansiktet. JAG MÅSTE SLUTA! Inte alls bra för huden att hålla på så, man får bara en massa fula märken.

Men iaf.. igår.. dum som jag är så ska jag pilla i ansiktet innan man ska ut o käka på restaurang. Självklart blir man röd  fejjan och tänker "fan så jag ser ut". Som tur är har jag en riktig räddare i nöden! Viva la diva's 3-in-1 concealer. SUPERBRA. Fick smeta på några lager med det fula och vips så var huden jätte fin igen :) love it! Ville bara tipsa eftersom många andra knaske är som jag ;P



Tänkte även köpa L´oreal studio secrets gröna primer. As bra att ha tillfällen man är lite rödare i ansiktet. Bra under sommaren oxå när man kanse brännt sig lite i ansiktet, vem vill se ut som en kräfta ;) Grönt och gult neutraliserar ju rött. Sa kika på den i veckan! :)

Dags att laga till kvällen mat. later//J




Slösa pengar..

Hade jag haft mer pengar som jag känner att jag skulle vilja "slösa" på annat än MIG SJÄLV hade jag LÄTT skaffat städhjälp, haha Men vadå, hur mkt kan det kosta då? kanske värt o lägga lite pengar på det nångång? Man kan ju ha det så att dom kommer varannan vecka eller en gång lite då o då och gör det "jobbiga"..bra idé, ska kika lite på det faktiskt..



Nu under förmiddagen, lr sen jag vaknade och Jenni kom hem..för det var hon som väckte mig, så har vi haft fullt upp här hemma. Vi bestämde oss att ta en rejäl städrunda i lägenheten. Alltså damsuga som vanligt då men sen även skrubba varje vrå och svabba överallt. Det var ett tag sen vi gjorde det nu. Avskyr att göra det för att det tar så tid när man har en stor lägenhet, men fy sjutton vilken skön och fräsh känsla man får när det väl är klart :D LOVE the feeling!



Jenni gjorde även iordning morgondagens lunch :) receptet kan vi lägga ut imorrn.

Sen har vi även tvättat lite lakan, brukar vilja få bort det på söndagar när man väl byter lakan så att man slipper ha dom till veckan, lika bra.

NU är det fritid som gäller, ska ut i solen och göra lite nytta ;) yes you know what im talking about..

NJUTA av den lediga dagen helt enkelt! hehe..skrivs senare babes!//A



Vitaminerna som din kropp behöver

Vitaminerna i frukter som kiwi och apelsin kan fixa sommarlooken alla drömmer om. Forskningen visar att rätt kost stärker din hud inifrån.

– Ibland behöver din hud lite extra hjälp. Då är det effektivt att använda en berikad creme, säger Mette Fredsted på Vichy.

Vitaminerna som finns i till exempel morötter eller apelsiner innehåller viktiga antioxidanter. Det är med antioxidanternas hjälp som huden skyddas från fria radikaler som finns i luften runt omkring oss. Genom träning ökar blodcirkulationen vilket gör att slaggprodukter rensas bort och ger huden sin glöd tillbaka.

– Dessutom blir det lättare för hudcellerna att ta upp vitaminer, säger Mette Fredsted.



De viktiga vitaminerna – från A till E:


Vitamin A
är hudens skyddande vitamin som är viktigt för bildandet av nya hudceller vilket bidrar till hudens förnyelse. Vitaminen hjälper till att bilda kollagen som gör huden elastisk och motverkar åldrandet.

Vitamin B
hjälper till att bilda nya celler och är därför särskilt bra för mogen hud där cellernas aktivitet är lägre. Vitaminet sägs även kunna motverka oren hud och andra inflammatoriska hudbesvär.

Vitamin C
stärker bindväven i kroppen och är en viktig antioxidant som skyddar cellerna från fria radikaler som bryter ner hudens vävnad och påskyndar åldrandet. En av vitaminets viktigaste funktioner är att bilda kollagen som hjälper huden att ha kvar sin fyllighet och fasthet.

Vitamin D
bildar kroppen själv när vi får solljus på oss. Många tror felaktigt att solskyddscreme blockerar bildandet av D-vitamin men forskning visar att huden får tillräckligt med vitamin även om man smort sig med creme med hög solskyddsfaktor. Brist på D-vitamin kan bland annat leda till benskörhet. Har man för lite D-vitamin i kroppen kan man även bli trött och nedstämd. Vitaminet sägs även kunna motverka inflammationer och oren hud.

Vitamin E
är en annan viktig antioxidant som skyddar mot fria radikaler och hjälper huden att hålla sig ung och frisk. Vitaminet ökar syretillförseln vilket bidrar till att cellernas åldringsprocess minskar och påskyndar läkning av huden. E-vitamin sägs kunna motverka oren hud och minska acneärr, lindra torr hy och sprickor i huden.

artikel från vichy




Inte lika god som vi trodde

Kom hem för lite mer än en timme sedan och drog upp Anne ur sängen. Dagens sysslor väntar!

Dagen börjar självklart med frukost,  den hoppas vi aldrig över, någonsin. :) Det e ju som dom säger, dagens viktigaste mål. Mår typ illa om vi inte käkar frukost.



På veckordagarna äter vi ju ganska "nyttiga" frukostmål. Men man behöver ju inte överdriva hehe. På helgerna äter vi det som faller oss in, vad v i e sugna på som tex. toast äggmackor, müsli, osvosv. Idag testade vi en ny müsli från axa gjord på kakao tillsammans med vaniljypghurt. Vi trodde fatkiskt att den skulle vara godare och smaka med kako men njääh, inte så jätte god faktiskt.. men nu vet vi det iaf till nästa gång, det va gott men inte supergott så de kan vi vara utan :P



Det här åt jag till frukost igår. Så himla gott. Var verkligen sugen på rostade mackor så det fick två olika varianter. En med marmelad och ost (klassiker) ;) och sedan ville jag öven ha ägg så vi gjorde en röra på ägg och smör som vi mosade igop sedan la vi på rödlök och bacon. Så himla gott, de måste ni testa :D

Nu e de dags att börja storstäda! later//J




The switch!

Nu ligger jag proppmätt i soffan och glor på film. Magen strejkar ännu en gång som den gjorde imorse. Jag vet ju varför och det e pga allt gott jag åt igår :P Kunde inte låta bli, köpte både choklad (marabou sensation cookies and cream såklart) och godis som jag vräkte i mig :P GOOOTT <3



Var ju på babbel och käkade massa god mat innan. Hade bord kl 7 och var väl klara strax innan 9. Åt deras goda och väldigt stora "babbelburgare!. Åt även två tapas, vitlöksbröd och heta scampiräkor i vitlök och chili. GOTT var det!



Jag gjorde en sur drink när vi kom hem, omg. magen känner av det sura kan jag ju säga så jag tror det räcker med en drink för mig ikväll. Känner mig bakis även om jag inte druckit en droppe alkohol igår. Så jävla weird att man gör det. Har varit jätte trött idag. Min planerade löprunda bytets ut mot en timmes sömn på eftermiddagen.

Lika trött nu oxå. fyfan... Ska försöka hålla mig vaken en stund till iaf, känns som om man sover bort hela helgen annars, för imorrn e de ju redan söndag :( Kollar på "the switch", ganska bra ..den är inte slut än så vi får väl se hur den slutar. Sedan tänkte vi kika på en skräckis oxå.



Vi skrivs imorrn istället. Nu väntar mintchokladglass med krossad mintchoklad över ;) gonatt//J




Lördagsmusik!

Press it

!




Babbel!

Vi drar ut och käkar en kväll som denna. Kände att vi ville göra något ikväll iaf. Ha de gött, skrivs senare//J






De nya nyttiga bären!

Blåbär, hallon och jordgubbar i all ära, men nu är det nya bär på tapeten. Goji, acai och chia är proppade med antioxidanter och andra nyttigheter.



Chiafrö.
Av chiafrö maler man mjöl eller pulver som innehåller höga halter av omega-3, kostfiber, vitaminer, mineraler, antioxidanter samt höga halter av proteiner. B-vitamin, kalcium, forsfor, zink, koppar, magnesium och hela 18 olika aminosyror ryms i det nyttiga chiamjölet. Mjölet har neutral smak och kan användas såväl i maträtter som smoothies. Dessutom sägs bäret minska sötsuget, vilket märks efter några veckor av dagligt intag av chia.

Goji.
Bäret påminner både till utseende och smak om russin, men sägs vara ett av världens näringsrikaste bär. De är särskilt rika på selen, järn, zink, kalium, kalcium, B-vitamin och C-vitamin. Ät dem som de är eller strö över yoghurten. Enligt traditionell kinesisk läkekonst är gojibären bra för synen.

Acai.
Acai är ett mörklila bär som är rikt på antioxidanter, vitaminer och mineraler. Bäret innehåller bland annat järn, kalcium, fosfor, magnesium B-vitamin, C-vitamin och E-vitamin. Bäret är väldigt kaloririkt eftersom de är rika på fettsyror. Hundra gram acaibär motsvarar 600 kalorier. Bären kan ätas som de är, men det vanligaste är att de förekommer i juice.

Artikeln kommer från SalongK.se

Det var där jag läste om det med sötsuget, som var gårdagens tips :)



Bye bye shoes!?



What to do..? Hade tänkt att ta och plocka bort dom skorna som står i garderoben och som jag känner att vi inte kommer att använda nu när det blir lite varmare, inte för att dom blivit använda när det var kallar heller men a :) Plats måste göras för nu i helgen tänker vi plocka ner ett antal skor från vinden. Åh nästan så att man inte ens vågar titta i skolådorna som ligger där uppe.



Dessa plockade jag ner från hyllan, alla dom är typ oanvädna, så nu är då frågan, ska man lägga upp dom i kartongerna som blir tomma efter nerflytten eller ska man sälja dom ELLER ge bort dom till kusinen och mostern som vi brukar göra?



Dessa var rätt självklart att dom skulle upp, uggs i det varma :) det är ju fint med shorts o så..dom går ju så i USA, ser ju alltid kändisar i det men här känns det inte att det funkar direkt :P hehe

Tråkigt nog hittar jag inte nyckeln upp till vinden nu, den är putts väck, får nog klippa sönder låset eller nåt sen...typiskt, så nu tänkte jag traska bort till Anki en sväng.

Skrivs senare//A



Nya Vitamin Well!

Det våras för vitaminberikat vatten!

Svenska uppstickaren Vitamin Well lanserar nu Sparkling Water som är ett nytt, milt kolsyrat vatten med vitaminer. Vitamin Well Sparkling Water kommer i tre smaker: naturell, hallon och blodapelsin.



Vitamin Well Sparkling Water är ett modernt alternativ till traditionellt mineralvatten med tillskott av vitaminer. Vattnet tappas vid Guttsta Källa i Västmanland, en källa som klassas som naturligt mineralvatten och berikas därefter med vitamin B12, biotin, vitamin D, folsyra samt mineralen selen.

- Med Vitamin Well Sparkling Water har vi tagit fram ett gott och friskt vatten utan socker i tre smaker, naturellt och med naturliga aromer från hallon och blodapelsin. Dessutom är Sparkling Water berikat med bland annat vitamin D, som många med mig har svårt att få i sig tillräckligt av, säger Catharina Carlsdotter, Marketing Manager.

Vitamin Well är kända och prisbelönta för sin stilrena design. Med Vitamin Well Sparkling Water lanseras en ny och lite större 60 cl flaska med samma tilltalande formspråk och uttryck som tidigare.

- Vår ambition är att driva kategorin funktionella drycker och samtidigt utveckla det svenska dryckesutbudet, säger Catharina Carlsdotter, Marketing Manager.

Vitamin Well Sparkling Water finns att köpa på 7-Eleven och Pressbyrån från vecka 13 och på övriga försäljningsställen från vecka 14.



Fick ju hem lite smakprover av dom för ett tag sen.. Riktigt fräsha smaker! :D We like them a lot!

Vitamin Well är ju min(annes) "helgdricka" nu för tiden ;) både dom nya och gamla dryckerna.




Inte så illa!

ooops, klockan är ju redan 1 :) hehe, det var typ helt omöjligt för mig att ta mig upp idag..konstigt! Aja..vaknade iaf inte upp till regn som jag hade förväntat mig! Älsklinen(mobilen) har hela tiden sagt att det ska regna denna lördagen men sen att det ska bli sommarväder, får hoppas att den har fel ang idag men inte sen :D det ser ju rätt ljust ut för dagen iaf! hehe



Anyway, har precis satt mig med min trevliga frukost, som består av turksik youghurt med lite ica crunch, linfrön,mandlar,hasselönötter, solrosfrön och frysta hallon. Grönt te till dets åklart :)

Nu tänkte jag ta tag i det här med inköpslistan för nästa veckan mat igen..hade ju redan luncherna planerade MEN har fått ändra ltie eftersom vi inte behöver mat varje dag ändå, det är ju bara 4 arbetsdagar o sen har jag ett lunchmöte en dag me :)

Hoppas ni har haft en trevlig lördagsmorgon!
Skrivs senare!//A



Så oväntat!

Ja det var verkligen helt oväntat! Det blev ingen ensam kväll hemma som väntat, en hemmakväll ja..men inte ensam :) hehe Låter fan alltid som att jag är ensam, lr iaf att jag har planerat att vara ensam, visst gör det? Fast nu var det ju iofs så att det var min plan för kvällen från början..

Kollat på film hela kvällen, lr a film o film..tv och film. Först var det ju SJÄLVKLART vampires, sen blev det andra narniafilmen! Äntligen typ..har velat se den länge men aldrig fått det gjort.



Den var bra, precis som första. Gillade böckerna..läste alla när vi gick i gymnasiet, vilket är VÄLDIGT länge sen nu :P hehe men ah, jag kom ihåg grejer man läst nu när man kollade på filmen.

Redan lördag, hehe ne fy..har inte mkt att tillägga för nu tänkte jag sminka av mig och sedan låta kroppen vila innan man hittar på nya grejer..

Hoppas eran helg började bra!
Natti//A



Mat & Träning 11.04.15

Nu har vi tränat varje dag denna veckan och det känns grymt bra. Har dock inte tränat lika hårt varje dag som ni märkt men man ska inte slita ut sig helt och inte samma muskelgrupper varje dag heller :) Får väl se om man orkar ut på en joggingrunda imorrn utomhus, får väl hoppas iaf! :P Eller så tvingar man sig.

Dagens träning:
Crosstrainer i 20 min som uppvärmning. Orkade verkligen inte springa på bandet, kändes som om de hade varit gaska tungt och framtvingat så vi körde crossen men den tar så jävla bra endå :)

Benen tränades med benpress, inner yttelår på maskn, vader på maskin och baksida lår på maskin. Tränade även magen både på maskin och valiga/sneda situps och rullande situps för musklerna lång in :)

Vi tog lite bilder innan oxå.. vi är ju ganska smala men vi är ganska muskulösa samtidigt, det kankske man inte kan tro.. men vad vet jag. här har ni lite spännisbilder iaf :P



Ganska nöjd med axlarna, tar det lugnt med dom eftersom jag inte vill ha för stora armar, bygger muskler ganska fort så vtränr dom enbart på pumpen 1-2 ggr i veckan med mindre vikter.



Aja ryggen, hmm visste inte riktigt hur jag skulle spänna den bäst, de går o spänna på lite olika sätt så att de ser annorlunda ut men vafan de duger ;) försöker träna den ganska mycket eftersom det e viktigt med stark rygg.

Dagens matintag:
Frukost: Powersmoothie
Mellanmål: grönt te oc apelsin
Lunch: En liten elix paj med mozzarella
Mellanmål: Tog en bit chokladtårta eftersom rebecka fyllde år :) gott!
Efter tränin/kvällsmål: Anne åt två tonfisktoast, Jag åt en god sallad med en köttbit som för någon dag sedan.

Har köpt massa gott, får väl se vad som slinker ner ikväll! Later! //J



Besvikelser..

Man kan inte alltid få som man vill..även om vi är rätt vana vid det :P hehe ne men fan! Vi hade ju hoppats på att kunna hämta våra nya mysjumpisar vi beställde, men det blev inget med det :/ Hade velat mysa med dom ikväll faktiskt..men idag åkte dom andra mysusarna på igen. Tänkte visa hur dom sitter på eftersom många vill se det, dom är sjukt sköna så skaffa en! (tips)



En annan besvikelse idag var att jag hade en bokad tid hos våran plastikkirurg för att jag ville fixa en liiiten sak under ögat...som jag berättade om innan. MEN, det blev inget av det eftersom man isf va tvungen att betala för en hel spruta som en "touch up", vilket jag INTE hade tänkt att göra, en sån liten sak lixom. Tänker fixa till det nästa gång jag går till Helens Beauty Center till "våran" Ann-Louice, hon är faktiskt den ENDA vi vet och har hört fixar till saker i efterhand gratis! Fast det kanske bara är på oss eftersom vi är hennes stamkunder? vad vet jag?

Yeye, ska snacka med henne imorrn iaf ang lite saker :) ja o nu tänker ni, ska dom göra mer skit..men det är klart vi ska! Lr vi gör ju det vi gör lixom..läpparna.

Det var fredagens 2 STORA besvikelser, meen det dör vi inte av. Nu myser vi vidare, Ha det mys!
P&K//A



Hej mysis!

Nu drar jag ut på äventyr. Känner mig mysig idag och mys ska det bli. Skrivs senare, har lite bråttom //J




Boring as hell!

Fan vilken tråkig arbetsdag! det va då länge sen vi hade sååå tråkigt på jobbet :P hehe ne men asså det har ju inte hänt nånting idag? förrutom att man har jobbat då. Dock fick man i sig lite födelsedagstårta för en stund sen :) sötis-Rebecka fyllde år igår så då bjöds det på gottis :)



Idag har vi börjar pilla lite med Tyras bilder som hon fotade för nelly.com i Tisdags. det är en del kvar men dom fixas nästa vecka för nu är det HEEEEEELG!

Ska självklart till gymmet nu så vi skrivs senare!



Dagens tips!

Läste en bra grej mot sötsug, så alla som har "problem" med det kanske ska testa detta! :)

Chiafrö. Av chiafrö maler man mjöl eller pulver som innehåller höga halter av omega-3, kostfiber, vitaminer, mineraler, antioxidanter samt höga halter av proteiner. B-vitamin, kalcium, forsfor, zink, koppar, magnesium och hela 18 olika aminosyror ryms i det nyttiga chiamjölet. Mjölet har neutral smak och kan användas såväl i maträtter som smoothies. Dessutom sägs bäret minska sötsuget, vilket märks efter några veckor av dagligt intag av chia.




Lakrits – roten till allt gott!

Idag äter vi lakrits främst för njutningens skull, men lakritsens historia sträcker sig mer än 3000 år tillbaka i tiden.

Lakritsextraktet framställdes ur lakritsroten och rekommenderades av kineserna som lusthöjare för 3000 år sedan. I Egypten var man inne på samma spår varför farao Tutankhamun (1358 f.Kr-1339 f.Kr) fick med sig några lakritsrötter i sin gravkammare. Buddha var inte sämre han. Han ansåg att lakrits var ett livselixir som alstrade skönhet.

I Sverige odlades lakritsrot i stor omfattning under medeltiden. Då användes den för att lindra hosta, heshet, magproblem och nervositet. Vissa hostmediciner har idag smak av lakrits, vilket förklaras av att den tidigare användes som smaksättning i beska mediciner.

Även idag sägs lakritsrot ha flera hälsofrämjande effekter. Den anses vara antiinflammatorisk, energihöjande, slemlösande, antiseptisk, bra för matsmältningen och milt laxerande. Trots det ska man äta lakrits med måtta, för mycket av det goda kan leda till högt blodtryck och kaliumbrist. Enligt Livsmedelsverkets rekommendationer bör man inte äta mer än 50 gram lakrits per dag.

Artikeln kommer från salongK.se



aaaah! hell yeah att man ska äta mer lakrits!! Vilken UNDERBAR nyhet! ;D haha vi älskar våra hallonlakritsskallar och saltskallar!! ABOSLUTA favoriterna bland "vanligt" godis! Kommer alltid att äta dessa med gott samvete ;D



Vad passar bättre?

Ja det kan man undra..det är fredag och det är sol! Vad passar då bättre än att komma till jobbet och vara ett par skor rikare igen? :D Anki haffade ett par skor till oss från utförsäljningen vi hade på jobbet igår, Jeffrey Campbell kopirona. Har ju dom i vitt och svart, men nu har vi dom i "Tan" oxå! vi var faktiskt sugna på den färgen när dom kom men valde att ta dom vita istället..meeen nu har vi alla 3 :D haha och dom kostade BARA 50:- för oss. vilket klipp!



Dessa kommer sitta fint med lite ljusare toppar och shorts/byxor när värmen tillåter..

Nu blire lite hårt arbete, nerå :) det blir nog en rätt chill fredag! WE LIKE!
Later babes!//A



Experthjälp

Vi har umgåtts med våran fina vän Michaela idag. Hon ville att vi skulle hänga med henne till citypraktiken här i borås för att fixa läpparna för andra gången, en touch up som det heter som man brukar göra efter en månad... Hon ville även fixa till lite eftersom ena sidan var lite större så det passade perfekt. Hon fick även vara en "visningsperson", vet inte riktigt vad det heter men hon fick restylane i läpparna och folk fick kolla på hur det gick till, en restylane presentation/visning typ.



Michaela ville att vi skulle hänga med och självklart gjorde vi det eftersom vi endå skulle umgås med henne idag. Hon ville nämligen ha våran experthjälp som hon sa :) Gulligt av henne! Hon tycker att hon har för hjärtformade läppar och ville ha dom mer runda. Så jag var med och visade hur jag tyckte hon skulle göra eftersom jag själv säger hur jag vill ha det på helens beauty center. Man vet alltid bäst själv hur man vill ha saker och ting. Hon la i lite för mkt i konturerna, jag ville att hon skulle lägga mer i mitten och nertill i läppen så att undersidan kommer ut lite så att inte läppen lutar innåt om ni förstår hur jag menar. har gjort det så många ggr nu så man vet vad som ser bäst ut. Aja hur som helst, de blev mkt bättre än sist :) Michaela är nöjdare iaf o tyckte det var bra att jag var där o sa till hur vi ville ha det!



Jätte svullna precis efter behandlingen, ni ser ju, lite vågiga, men nästa gång blir dom nog mer raka om hon gör som michaela och jag vill ;)

Nog om det, skoj var det iaf. Sedan gick vi hem till oss för massa tjat o mys. Åt våran gottis-yoghurt som ni alla vet vad den innehåller vid den här tiden och en kopp te. Dags att sova, helgen är NÄRA ;) //Jenni



Mat & Träning 11.04.14



"Du är vad du tränar", hehe vem har sagt det?..ingen tror jag?..lr? ÄH! Jag säger det iaf! :D stenhård träning = stenhårda tjejer :P snart iaf! hehe

ne skämt o sido..idag blev det EXAKT likadant gympass som i tisdags.. alltså ett hårt rygg och magpass. Fast idag körde vi faktiskt med mer vikter på ryggrodden. Fick ta i riktigt mkt, men det var skönt att träna den hårt för mer rygg blir det ju inte i veckan. Nu får den vila ordentligt ett tag.

Tycker det är skönt o köra hårda ryggpass erftersom det är viktigt att ha en stark rygg för att ha en fin hållning, tycker verkligen inte att det är snyggt att vara kutryggad, usch..hehe. Viktigt att ha en stark rygg när man sitter mkt me, man säckar ihop väldigt lätt, men med muskler blir man lite mer medveten om vad man har för hållning.

Magen körde vi slut på me, som i tisdags, så läs det inlägget om ni vill veta vilka övningar som utfördes.

"du är vad du äter"...alltså nyttig då? hehe :P rätt så iaf.
Frukost 07.30: Nöt & frukt musli och en proteinshake whey100.
Mellanmål 10.45: Grönt te & apelsin
Lunch 12.30: Skagenrisoni med räkor.
Mellanmål 16.15: 2 knäckisar med päron och passionskeso.
Efter träning 18.30: Proteinshake whey80.



Kvällsmat 21.00: Grönt te och vardagsgottisen. Turkiskyoughurt med honung, russin, hasselnötter och mandlar.

Later//A



Dagens outfit

Kör vidare på det röda..



Tröja - Monki, Jeans - Dr Denim, Skor - Skopunkten, Klocka - Nyåks.




Spotify stryper gratistjänsten



Begränsar lyssnandet till 10 timmar i månaden för gratisabonnemanget. Spotify inför begränsningar för gratislyssnandet. Från och med 1 maj kan den som har ett gratisabonnemang endast lyssna 10 timmar per månad. Det har ryktats om det länge men i dag har uppgifterna publicerats på Spotifys officiella blogg.

För de som redan har ett konto som registrerats före 1 november 2010 inträder förändringarna omedelbart. För alla som registrerat sig efter ovan nämnda datum eller kommer registrera sig framöver inträder inskränkningarna i lyssnandet först sex månader efter registreringen.

Förändringarna innebär följande:
Varje spår får endast spelas totalt fem gånger.
Den totala lyssningstiden kommer att inskränkas till 10 timmar per månad, vilket motsvarar cirka 200 låter.

Hoppas på fler betalkunder
Daniel Ek, grundare av gratistjänsten Spotify, skriver i blogginlägget att han hoppas att flitiga användare av gratistjänsten nu ska överväga att bli betalkunder. Han menar även att detta är ett sätt att säkerställa att man även fortsättningsvis kan erbjuda Spotify till alla.

Dåligt att man ska strypa tjänsten, får väl se vad som händer.. om man köper eller struntar i det!

artikel från aftonbladet




Utförsäljning idag igen!?

Vi ska ha utförsäljning på kontoret för oss anställda idag igen! Det var inte länge sedan vi hade det men då kunde vi inte vara med eftersom vi slutar 16,300 och den börjar 17,00 men då är vi redan på gymmet o sliter. Hinner faktiskt inte stanna idag heller fetrsom vi har tider o passa och ska gymam först. Kropp före saker helt enkelt :P Men anki ska stanna och hon ska själv gå o kolla, redan bett henne köpa ett par skor åt oss ;) hehe får väl se om de blir kvar nåt tills imorrn så man kan kolla på resterna o se om de finns nåt man vill ha :P



Måste dra, börjar få lite bråttom nu känner jag, alltid kvar efter att man slutat. Skrivs lite senare!//J



Exam!



Tänkte tipsa om den film man kan ligga o glo på ifall man inte har nåt bättre för sig på kvällar som igår. Låg mätt och belåten, helt utslagen på soffan och såg "exam". Helt okej film måste jag säga med tanke på att dom bara är i ett rum, salen där dom gör provet. Vill inte berätta för mkt heller eftersom jag kanske avslöjar nåt men filmen fick mig verkligen att försöka klura ut vad allt gick ut på. Den var inte så uppenbar som vissa andra. Så, som sagt, har ni inget annat att göra kan ni se denna :) //Jenni

 




Shoppingtips!

En väldigt snygg vårjacka från Nelly Trend för 499:-. Gjord av mjukare skinnimitation och känns inte alls plastig eller hård, väldigt mjuk som sagt. Finns även i beige så båda passar perfekt till vår/sommar. Funderar på att klicka hem båda två eftersom dom går åt jävligt fort, råkar veta att dom är ganska populära nämligen. Love them!




Silicea - För hår, Hud & Naglar.

Skrev att vi köpte ett nytt kosttillskott som ska vara bra för hår hud och naglar, vi började använda det i fredags 8/4-2011..så nu får vi se om det händer nåt :) Här är iaf lite information om det.



Original Silicea är ett kosttillskott som innehåller kisel för välmående hår, hud, naglar och mage. Kroppen kan tillgodogöra sig kisel i finfördelad form och Original Silicea innehåller finfördelat mineraliskt kisel som kan tas upp i kroppen från tarmen. Original Silicea finns både som kiselgel och som kapslar. Kapselhöljet är helt vegetabiliskt. Kiselgel är en trögflytande gel som består av kisel och syre tillsammans med vatten. Gelen är 100 % naturlig och innehåller varken konserveringsmedel eller andra tillsatser.
* Mage gäller enbart Original Silicea som kiselgel.

Välmående och tjockt hår, frisk hy och starka naglar.

Kisel är ett spårämne som finns naturligt i kroppen och behövs för att bibehålla normal uppbyggnad av kollagen och bindväv. Kollagen är ett protein som finns i bindväv och har en stödjande och sammanhållande funktion. Bindväv finns i hela kroppen och omsluter muskler, vävnader och organ.
Huden utgörs av tre lager: överhuden, läderhuden och underhuden. Läderhuden består av bindväv och innehåller blodkärl som förser huden med syre och näring samt för bort restprodukter. Det är bindväven som ger huden styrka och elasticitet. Även underhuden består av bindväv. Underhuden fungerar som ett vätskeförråd och lagrar vatten och fett i huden. Med åren minskar hudens elasticitet, vilket tillsammans med minskad fetthalt och minskad vattenhalt leder till att huden blir rynkig. Original Silicea innehåller kisel som bidrar till förbättrad elasticitet i huden och därmed färre rynkor.

Hårets och naglarnas tillväxt är beroende av en optimal näringstillförsel. Håret får näring via läderhuden, som består av bindväv. Kisel bidrar till ett tjockt och välmående hår och en publicerad klinisk studie har visat att användning av Original Silicea gör att varje enskilt hårstrå blir tjockare. Efter sex månaders användning ökade hårstråets diameter med hela 13%**. Även naglarna får näring via läderhuden och kislet i Original Silicea bidrar till starka och friska naglar.
Både hår och naglar växer långsamt, ett friskt hårstrå växer drygt 0,3 mm per dygn och en nagel växer ungefär 0,1 mm. För synliga resultat på hår, hud och naglar rekommenderas minst tre månaders behandling med Original Silicea.

Dosering: Hår, hud och naglar: 1 kapsel per dag alternativt 1 msk (15 ml) kiselgel per dag. För att säkerställa ett gott resultat rekommenderas användning av Original silicea under minst tre månader.

Informationen kommer från www.silicea.se



Mini-plattången..



Har heeelt glömt av dessa små underverk vi har hemma :) hehe små och smidiga plattänger från HH Simonsen. Finns på flera salonger, vi hade dom på nelly.com innan men dom är slut nu :/

Yeye, kom iaf på det igår att vi faktisk har 2 st hemma som bara ligger och "skräpar" som mkt annat nu för tiden :P den hade varit jättrebra att ha haft med sig till gymmet eftersom nytvättat hår ibland kan få bulor efter att man haft det uppsatt. usch, hatar det!

Den är pytteliten och perfekt till sånna tillfällen! dessutom ligger den i ett fodral som är värmesäkert så man kan stoppa i den där direkt efter använing! slipper man ha en stor klump i väskan som tar plats.

Så nu ligger den alltid i väskan och kommer säkert användas mer än den tidigare blivit använd..hehe



Jenni VANN!

Förrutom jobb och alla andra trevligheter (shopping, träning osv) vi har haft för oss ídag hände det en liten rolig men oväntad grej på jobbet. Det finns en tvättmaskin på bygget som dom vill bli av med av någon anledning, vet inte ens varför den står där den står eller vad den har använts till tidigare, hehe

Anyway..dom skickade mejl om den i förra veckan tror jag det var, men då var det ingen som reagerade, sen fick vi mejl om den idag igen om att det skulle vara utlottning av den, vi skojade lite om att vi kanske skulle vara me bara för att. Jenni skrev upp oss, haha och ja ni fattar ju av rubriken att Jenni "vann" den :P

Hon har lite tur när det gäller grejer som händer på jobbet, hehe



Så här ser den ut iaf, väldigt fräsh och ny. Den står i "städrummet" på kontoret och väntar på att bli förflyttad. Får ta den på fredag för imorrn går det inte, styvfar ska hjälpa oss.

Nu är frågan, vad ska vi göra med den? Ska vi ha den hemma? Ska vi sälja den? Vi har tänkt att KANKSE ha den här hemma om den får plats i toan, ni som har följt bloggen vet att vi har en väldigt liten toalett! :/

Mätte lite innan och den får faktiskt plats..typ, men det blir trångt. Så vi får helt enkelt se vad vi gör..det är ju gött med egen tvättmaskin, men ah..

Hoppas ni har haft en trevlig onsdag, för det har vi iaf, nu ska jag ladda om inför en trevlig torsdag..alla dagar är rätt trevliga nu för tiden :)

Godnatt!!//A



Mat & Träning 11.04.13



mhhmmm, ni ser vad som stog på chemat idag..Bodypump! på bilden är det 3X5kg på varje sida, alltså 30kg på hela stången. (Knäböj vikt)

Träningsvärken satt i...fick även träningsvärk efter gårdagens ryggträning..så det var riktigt tungt idag. HERREJÄKLAR vilket tungt pass vi körde! la på mer på varje muskelgrupp typ, men vi hade extravikterna utanför spännet så att man kunde plocka av dom om det behövdes och det gjorde vi på vissa övningar, som tex biceps.

hehe ännu en gång var vi heelt döda efter träningen, men det var gött för detta var och förblir det enda pumppasset för veckan..

Det var skönt att vi hann med en riktig uppvärming innan me, 25minuter på löpbandet.

Idag började vi morgonen med en ovanlig frukost, lr ovanlig kan jag väl inte säga men det är inte vanligt alls att vi äter det en vardag som ni kanske redan har märkt :P Åt nästan alltid det när vi bodde hemma hos mamma men sen vettefan varför det slutade. Det tog ju inte lämgre tid att tillaga än annan så den får komma tillbaka ibland :) Så idag blev det alltså..

Frukost 07.30: 2 Äggmackor (frökusar från fazer) loch en proteinshake
Mellanmål 10.45: Apelsin & grönt te
Lunch 12.30: Skagenrisoni med räkor.
Mellanmål 17.30: Powersmoothie.



Efter träning fick Jenni en riktigt lyxig afterworkout mat..den innehöll pepparbiff med sallad, rödlök, ägg, mango, spenat, tomat, honungsmelon och vitlöksyoughurt.

Själv "nöjde" jag mig med en proteinshake innan och nu en kopp grönt te och en liten mysig näve med russin, hasselnötter och mandlar, klockan är ju rätt mkt så vill inte stoppa i mig för mkt.

Later babes!//A



Dagens outfit

Okej..idag kör vi en sån här bild..



Linne & Bandeau från Monki. Jeans från Cubus och skor från Skopunkten. Läppstift från Wet n' Wild (nelly.com) Nagelacket är från H&M. Klockan är från märket Nyåks (nelly.com)



Hmm..hade det nu då inte varit lite mer "cleant" med ett kollage på allt detta? :P hehe

Jag hade nog föredragit det iaf :)
Later//A



Dagens shopping!

tjohooo! det var ju meant to be!, hehe ne men vi hade faktiskt tänkt att klicka hem den från nätet idag för att den inte fanns i nån butik vi gick in på, inte ens i GBG..men idag så hängde den där och väntade på oss :D Så nu har vi den andra jumpsuiten, den svarta sån vi köpte i mönstrat i helgen.



199:- H&M Finns som sagt i 2 andra mönster..

Haha, ja nu har vi nog tillräckligt med jumpisar? lr..



Två glada twins skuttar strax iväg till gymmet!
Skrivs senare//A



Tyra.S @ nelly.com



Jaaha ja, då har vi haft "finbesök" på jobbet idag igen :) Tyra Sjöstedt har varit här och blivit fotad för våran sportavdelning, alltså Imagematerial..inga vanliga katalogbilder.



Som vanligt sånna här dagar fanns det en del godsaker inne i studion..hehe tror ni vi smakade lite? ;P jaa, en liten godis eller 2 blev det...men INGET mer. hehe

Ska bli spännande att se hur bilderna blir sen och hur dom används, hon blir nog jättebra till sportavdelningen, för hon ser väldigt sund och hälsosam ut!

Nu ska vi kila ner en sväng till stan och hämta våra cliniqueprodukter som kommit till kicksbutiken :)
Later babes!



Nyhetsbrev v.15

Det STORA bikinibrevet gick nyss!! Missa inte alla godbitar!




Alkohol gör dig ful!

Vill du hålla dig fräsch och snygg bör du minimera alkoholkonsumtionen. Alltför mycket öl, vin och sprit kan nämligen påverka hur du ser ut. (vilket inte är en nyhet direkt)



Du får rynkor
Att dricka alkohol torkar ut kroppen, så dricker du mycket och ofta kan din hud bli rynkig i förtid. Det beror på att du är konstant uttorkad, vilket stör kroppens produktion av kollagen.

Ögonen blir svullna
Alkohol får blodådrorna att vidgas och vätska att flyttas runt i kroppen. Framför allt syns svullnaden på den tunna huden runt ögonen.

Du går upp i vikt
Alla känner till fenomenet "ölmage". Förutom att alkohol innehåller mycket kalorier tenderar vi att äta mer onyttig mat när vi dricker, både under berusningsstadiet och dagen efter.

Huden blir rödflammig
På grund av att alkohol får ådrorna att vidgas ökar rodnader i ansiktet. Konsumtion av öl, vin och sprit kan förvärra rosacea och psoriasis.

Du sover sämre
När du är berusad sover du sämre och tenderar att vakna flera gånger under natten, skriver Allure.com. Och får du inte din skönhetssömn ser du trött, blek och hålögd ut nästa dag.

Tänderna blir missfärgade

Dricker du mycket vin, både rött och vitt, riskerar du att få missfärgade tänder. Syran i vinet kan dessutom skada emaljen.

artikel från improveme.se



Hur fel läste hon egentligen!?

Jag måste visa er en väldigt stor felläsning av en som jobbar på Gina Tricot's kundtjänst. Blev lite irriterad faktiskt. Hur mycket kan hon engagerat sig i o läsa vad jag undrade egentligen!? hahaha,




Klickat hem!

Ja som ni ser.. LOVE jumsuits. Kunde inte låta bli att klicka hem denna underbart snygga i både grå och svart från ONLY. Gjord av college-tyg den oxå så den blir en perfekt lite snyggare mysjumpsuit! så nu har vi snart 2 mysisar! ;D





Musik gör dig glad!



Yeeey! nu är det fixat också :D Våra älsklingar har blivit påfyllda med maaassa bra musik!..så nu kan man ha en riktigt skön ringsignal me! Orkar ju verkligen inte ha den dumma sony ericsson signalen ALLA har typ :P hehe

Tror jag ska ha usher - more ELLER favvisen taio cruz - higher..båda är ju sjukt sköna så det spelar inte så stor roll för mig :) ska lyssna lite på dom först och se.

Vad har hänt mer idag då? Jo, vi tog tag i att sortera lite bland smyckena och hände upp lite användbara grejer på tränden vi köpte förra veckan. Se så fint det blev...ser dock lite stökigt ut på bilden men aja :) Där hänger iaf dom flesta klockorna, lite örhängen, några armband och en del ringar.



Tessi har varit på besök ikväll, vi har chillat i soffan och kollat på tv. IPL:ade benen ikväll me!

Ne, nu är det väl dags att avsluta för ikväll. Har haft en bra dag över lag så det finns inget negativt att påpeka just nu, hehe..tur är väl det, orka va en Bitter-F! :P

Godnatt//A



Mat & Träning 11.04.12

åååh så skönt det känns! Träningsvärk på dom rätta ställena är en riktig hit! ;D Yes..vi båda fick träningvärk efter gårdagens ben & rumppass på gymmet. Det känns ordentligt på rumpan och på framsida lår.

Det passet kommer vi lätt köra på fredag iden hade vi tänkt!

Idag körde vi ett hårt rygg och magpass..fan va trötta vi blev, hehe körde ju verkligen helt slut på oss. Det hela började iaf med uppvärming som vanligt, lr a..intervalllöpning i 30 minuter. Sen körde vi rygg på roddmaskinen och även ländrygg på ställning med 5kg vikt. När man kör ländryggen så tar det en del i baklåren också, så man blev as trött, hehe.



Efter det körde vi mage på maskinen man trycker ihop sig på..den på bilden :P hehe Sen blev det en del fria övningar på matta. Cykelcitups, rullandesitups och nedredelen av magen med höftlyft och även övning där man har vikt i handen och sträcker ut den över huvudet och samtidigt sträcker ut benen.

Sen fick det verkligen räcka! Vi var som spagetti när vi gick till omkläningsrummet, hehe

idag följde iaf inte jag det där med att äta när jag blev hungrig, blev hungrig jättetidigt innan det var "dags" för mellanmålet..alltså halv 11 tet. Men jag klarade mig :P hehe det är konstigt ibland att jag blir hungrig as fort vissa dagar, tror det har med vad jag har ätit på morgonen att göra.

Frukost 07.30: Gröt med linfrö och sylt, c-vitamindryck.
Mellanmål 10.40: Grönt te & apelsin.
Lunch 12.30: Lax & Fetaostsallad. Vitlöksås, alltid vatten till lunch.
Mellanmål 16.15: Optinut-bar.



Kvällsmat 19.00: Äggröra (Tomat,feta,rödlök,bladspenat,chilli,salt & peppar)

Blir nog en kopp te nu till desperate, what else? :P
Later//A



Shoppingtips!

Har fastnat lite för den gula färgen, ett snyggt lite kortare halvtransparent linne från monki för 200:- finns även andra färger. Jävligt snyggt på! testade det i helgen :)




Inte så mkt att säga..



Idag har det faktiskt inte hänt mycket alls på jobbet. Vet inte riktigt vad jag ska skriva men vi har jobbat på som vanligt. En manlig och kvinlig modell på besök idag så det har fotast på i bra tempo. Tråkigt med regm, fick inte våran dagliga dos med sol på lunchen men motionen tänker vi ta igen nu när vi slutat jobba. Ska till gymmet och köra ett hårt pass.

Hade inte så mkt bilder att bjuda på heller så ni får en vy över kontoret som vi ser det. Bakom våra väggar och kläder :P hehe. Här sitter vi, instängda!

Time to go, vi skrivs när vi e hemma igen!//J



LCHF för nybörjare

Det både skrivs och tjatas så mycket om det här med LCHF och dom flesta har börjat gå efter denna metoden. Därför tänkte jag att de kunde vara kul o skriva lite om det. Vi äter ju redan mycket enligt detta om vi tänker efter men vi utesluter inte kolhydrater helt, äter en hel del pasta iaf :)

Googlade lite och hittade kostdoktorn.se! Där står det allt man behöver veta om LCHF och man kan få recept och skriva ut borschyrer. Fanns oändligt mycket mer som dök upp på sökningen så det är bara att googla :D men detta ät taget ur kostdoktorn iaf. Dom har samlat allt info bra så gå in och lär mer info om hur man går till väga och hur man ska äta.




LCHF står för Low Carb, High Fat. Eller lite kolhydrater med en högre andel fett. Låter LCHF för krångligt? Det är ok – du kan också kalla det för njutmetoden. Man kan nämligen äta sig mätt på god mat och ändå gå ner i vikt.

Det har varit mycket debatt senaste åren, men lågkolhydratkost är numera godkänt av Socialstyrelsen för behandling av övervikt eller diabetes typ 2. Allt fler vetenskapliga studier visar bäst effekt av LCHF för vikt- och blodsockerkontroll. Antalet positiva läkare och professorer ökar stadigt.

Ät gärna:
kött, fisk, ägg, ovanjordsgrönsaker och naturligt fett (som smör).

Undvik helst:
socker och stärkelserik mat (som bröd, pasta, ris, potatis).

Ät när du är hungrig tills du är lagom mätt. Så enkelt är det. Du behöver alltså inte räkna kalorier eller väga maten. Och glöm alla industriframställda lightprodukter, nyckelhålsmärkningar och liknande.



Det finns goda vetenskapliga skäl att LCHF fungerar. När du undviker socker och stärkelserik mat stabiliseras ditt blodsocker och det fettlagrande hormonet insulin sjunker. Då ökar din fettförbränning och du blir mättare.


Ät gärna

Kött:
Valfri sort. Nöt, gris, vilt, kyckling. Fettranden är nyttig liksom skinnet på kycklingen. Välj gärna ekologiskt och gräsbetat om du kan.
Fisk och skaldjur: Alla sorter. Gärna feta fiskar som lax, makrill eller strömming. Undvik panering.
Ägg: I alla former. Kokt, stekt, omelett. Gärna ekologiska.
Naturligt fett, feta såser: Använd gärna smör och grädde i matlagningen så blir det godare och du blir mättare. Bearnaisesås, hollandaisesås, läs på förpackningarna eller gör själv. Kokosfett, olivolja och rapsolja är också bra alternativ.
Ovanjordsgrönsaker: Alla sorters kål, till exempel blomkål, broccoli, vitkål, brysselkål. Sparris, squash, aubergine, oliver, spenat, svamp, gurka, grönsallad, avokado, lök, paprika, tomat med mera.
Mejeriprodukter: Välj alltid det fetaste alternativet. Riktigt smör och Bregott, grädde (40 %), crème fraiche, feta ostar. Fet grekisk/ turkisk yoghurt. Var försiktig med vanlig mjölk och fil, de innehåller mycket mjölksocker. Undvik smaksatta, sockrade och lättvarianter.
Nötter: Bra som tv-godis (helst i måttliga mängder).
Bär: Okej i måttliga mängder, om du inte är superstrikt/-känslig. Goda med vispad grädde.


Titta i affären på innehållsförteckningen.
Högst 5 g kolhydrater per 100 g födoämne är ett enkelt nybörjartips.


Undvik helst

Socker:
Värst av allt. Läsk, godis, juice, sportdrycker, choklad, kakor, bullar, kaffebröd, glass, frukostflingor. Även sötningsmedel undviks helst.
Stärkelse: Bröd, pasta, ris, potatis, pommes frites, chips, gröt, müsli och så vidare. »Fullkornsprodukter« är bara mindre dåliga. Måttliga mängder rotfrukter kan vara okej om du inte är alltför noga med kolhydraterna.
Margarin: Industriell smörimitation med onaturligt hög omega-6-halt. Har inga hälsofördelar, smakar dåligt. Statistiskt kopplat till astma, allergier och andra inflammatoriska sjukdomar.
Öl: Flytande bröd. Full av maltsocker tyvärr.
Frukt: Mycket socker. Ät undantagsvis som naturligt godis.

Unna dig vid fest

Du bestämmer när det är fest. Viktnedgången kan bromsas en aning.

Alkohol:
Torrt vin (vanligt rödvin eller torrt vitt), whisky, konjak, vodka, drinkar utan socker.
Mörk choklad: Minst 70 % kakao, helst bara lite.

Drick till vardags

Vatten:
Smaksatt eller kolsyrat om du behöver.
Kaffe: Gärna med vispgrädde i, testa!
Te: Svart, grönt, vitt …




Dagens tips!

Hehe kul man har på lunchen! Planerade redan nästa veckas luncher :P det gäller att vara ute i god tid..man vill ju inte få "panik" när man väl ska gå och storhandla sen. Det är rätt bra att planera sina luncher ite i förväg, då blir det inte att man bara slänger ihop nåt som kanske inte blir bra ändå?

När vi inte hinner..eller när vi glömmer bort att planera kanske man ska säga så blir det att man tar det första man kommer på. Då kan det hända att det blir en likadan matträtt man hade nyligen. Det är ju inte kul! orka äta samma sak hela tiden.

Försöker ju att ha något nytt lite då och då. Idag hittade jag iaf detta :D ska bli intressant!



Dagens tips blir då alltså, planera lunchen i tid!

Dags att börja jobba igen!
Skrivs senare babes//A



Nu är den komplett!

Vi klickade precis hem dessa från kicks! Hade massa rabatter som gick ut idag så vi passade på!


En ny nattkräm och en ny ansiktstvål.



Nu ser alltså hudvårdsserien ut så här. 3-stegssystemet för tvätt/fukt. Superdefense spf25 för att skydda huden under dagen och super rescue antioxidant på natten. Känns bra!



Flera sätt att bry sig på...

Finns ju flera sätt, både bra och dåliga... Att bry sig om andra för att man är snälll och att bry sig för mkt om andra och vad dom gör för att man själv inte har ett liv...



Sedan har vi dom som kanske bara ska bry sig mindre överlag, en anledning är tex för att dom sätter andras lycka och andra personer före sig själv. Sedan har vi dom som bryr sig för fel anledningar.. dom borde se bortom det dom läser/ser/upplever från avstånd när dom inte egentligen vet vad som är reality, rätt eller fel.

Fler borde göra det första och mindre av det andra men det kommer alltid finnas folk som bryr sig för fel anledning och har sina åsikter så egentligen är inte de nåt att bry sig om heller, det e bara så folk är! ;)

Själv gillar jag när man bryr sig lagom mkt om sig själv och sin omgivning och skiter i det som inte alls har med sig själv att göra, det är lättast så för varför ska jag bry mig om nåt annat än de som rör mig, min familj och mina vänner?

Till sista vill jag bara säga.. Bry dig mindre om vad andra tycker och mer om vad du själv tycker så mår du mkt bättre ;) "there will always be haters, just ignore them and live your life" //Jenni




Lite nytta.

Skönt när man känner att man får saker gjorda dagar som denna :) Helt underbart väder och vad passar då bättre än att ta sig en runda på stan efter jobbet? Vi var tvugna att byta den gråa jumpsuiten för den va faktiskt sönder på benet, som tur var fanns det en 36:a kvar! :D

Vi passade även på att införskaffa oss lite nödvändigheter när vi ändå var igång.



Nytt Flux, "storpack" denna gången, 99:- på medstop just nu. Passa på! :P Plackers tandtråd "grip" dom är bäst när det gäller alla tänder där bak. 45:- Ett nytt vitt nagellack från H&M för 40:- OCH zinktabletter från Life 89:-, kan man få för mkt av kosttillskott? :P haha

Tvätten blev tvättad,  vinterjackorna åkte upp till vinden och sen har även armhålorna blivit IPL:ade igen...nu var det ett tag sen.

Har inte hänt så mkt mer, men vi är nöjda med dagen! den gick fort som vanligt.. snart ska kroppen få vila inför morgondagens bravader, vad det nu innebär.

Godnatt!//A



Mat & Träning 11.04.11

Måndag it is..träning of course :P hehe vad annars? man ska börja måndagar starkt! Vad hittade vi på för skoj idag tro?, jo det blev ett hårt ben/rumppass på gymmet, ingen pump idag eftersom det är tvättdag idag..så man ville inte komma hem för sent..fast vi kunde ju lagt på maskinerna o sen tränat ändå. men äh :) hehe kände för gymmet idag, har en färdigplanerad träningsvecka redan..och den känns bra! Ingen vila ingen ro! bara en massa "kroppstrimmning!"

Uppvärmning blev intervalllöpning i 30minuter på löpbandet..



Sen var det bara att köra på!

Började med "liggande" benpress (bilden), sen blev det inner och ytterlår/rumpa. Vader och baksida lår. Till sist körde vi utfall med 12kg vikt i handen.. Det var faktiskt det enda vi körde..kändes som mer än vad det verkar när man skriver ner det, hehe :) men vadå, det blir ju typ ingen vila mellan övningarna..Det ska gå fort och vara effektivt! Magen fick lite träning med lite situps på gymboll.

Har "hört" att man ska skippa regelbundna tiden och äta när man är hungrig..så är det väl? tur att man alltid är hungrig vid regelbundna tider då :P hehe
Frukost 07.30: Powersmoothie
Mellanmål 10.30: Grönt te & apelsin.
Lunch 12.30: Lax & Fetaostsallad med vitlökssås.
Mellanmål 16.20: 2 knäckisar med Päron&passionskeso
Kvällsmat 19.30: Nudlar med tonfisk och fetaost. Grönt te.

Sen blir det nog en kopp grönt te senare..sen räcker det för idag :)
Later!



Dagens outfit



Only, Gina, Monki, Skopunkten & nelly.com



TACK!!

Nu är äntligen skyddet på plats! Jag tappade min förra veckan, skulle sätta på den samma dag men helt plötsligt var den borta. Hade ingen i helgen och till följd av det fick min fina telefon en liten repa TROST att jag försökert vara superförsiktig, vet inte äns hur jag fått den. Jag dog lite innombors första gången jag såg den igår men det är bara en repa, den syns men det e inget jag kommer störa mig på enormt mkt trots att jag gör det nu bara för att telefonen e så ny :) Det e ju alltid s, första repan, första gången man tappar den osv, hehe

Känner mig lite dum,  kunde lite gärna gjort det första dagen men jag ville vänta och göra det i lugn och ro hemma, hade jag varit lite smartare så hade jag aldrig behövt få en jävla repa på skärmen :P ÅH!



Carl fixade ett nytt skydd åt mig idag. Nu är den moterad och reptålig. TACK som fan, du är bäst!

Varit lugnt och skönt idag och ett tidigt avslut blev det oxå. Modellerna slutade fota redan vid 16. Det var planerat lite längre men dom har jobbat på så bra så de finns inte så mkt kvar att fota :) Anki var här en sväng oxå, alltid lika kul. Nu ska vi till stan, byta en jumpsuit och sedan träna!//J




Järnbrist?

Känner du dig trött och hängig? Du kan ha drabbats av järnbrist och då är det dags att ladda upp med linser, bär och kött.

Trötthet, huvudvärk och dåligt humör är bara några tråkiga symptom på järnbrist. Har du dåliga blodvärden blir ditt immunförsvar också sämre, du får svårare att minnas och att koncentrera dig.

Tyvärr är tillståndet vanligt bland fertila kvinnor eftersom de förlorar mycket blod under menstruationen. Enligt Livsmedelsverket ska kvinnor mellan 18 och 30 år få i sig 15 milligram järn per dag, medan män i samma ålder bara behöver 9 milligram.

Du får reda på om du har järnbrist genom att göra ett enkelt blodprov på vårdcentralen. Visar det sig att dina värden är för låga, gäller det att se om matvanorna.

Kött, särskilt nötkött, vilt och klassikern blodpudding innehåller massvis med järn. Är du vegetarian, fyll i stället tallriken med gröna grönsaker, baljväxter som ärter, bönor och linser, bär som jordgubbar och hallon och mängder av torkad frukt.



För att kroppen ska kunna tillgodogöra sig järnet måste du också få i dig tillräckligt med c-vitamin. Frossa i citrusfrukter, nypon och olika grönsaker. Ge järnet med rätt kost så ska du se att du snabbt blir piggare

Artikeln kommer från msn.se/livstil



Shoppingtips!

Sjukt att dom har ett så snyggt transparent parra på Clas Ohlson för BARA 49:-! Vi har det själv..gå i regnet med stil! ;) LOVE it!




Orange lips & white nails

Snyggt till våren <3




Klickat hem!

Två supersnygga linnen som är likadana som dom vi köpte från monki i lördags, fast i färg! Supersnygga! 199:-/st från märket rodni.



Var tvungna att skaffa oss ett par "walk home shoes" oxå :D så himla praktiskt! 199:- från märket Because i like it



Allt är givetvis från nelly.com!




Testet börjar idag!

Som vi skrev innan så ska Tess va våran testperson när det gäller Wet n' wilds nya ögonfransserum. Har alltid sagt att vi gillar att testa nya saker och se om det verkligen funkar. Och eftresom vi inte kan testa det själv bara för att vi har använt revitalash så får man ju använda sig av sina vänner. Teresa har aldrig haft långa ögonfransar så då är hon en perfekt person att testa den på! Hon har väldigt ljusa ögonfrasar me men man ser ju dom iaf :) hehe



4 veckor från och med idag. Hon tog med den hit för att fixa det första gången..ska bli så intressant! Kommer självklart att skriva hur det går och hur det GICK sen efter 4 veckor..det kommer gå fort. Veckorna går ju så fort som sagt.

Har varit med Tess hela dagen, jag lovade henne igår att jag skulle hjälpa henne städa efter hennes fest, så det va det jag gjorde, gick en promenad i det UNDERBARA "sommarvädret", det kändes typ som sommar iaf, hehe. vi fick städat det väldigt fort, sen hjälpte hon mig med maten här hemma :) teamwork!

Sen har vi bara chillat här hemma med gottis och tv, en vanlig söndag helt enkelt :)

Anyway, det är synd att söndagen redan är slut IGEN..ny vecka väntar.
Hoppas ni haft en bra dag!..och sen får ni sova så gott me!

God natt!//A



Mat & Träning 11.04.10

Ska man ha lite ångest??! Det känns som att man borde fast ändå inte, hehe Idag har man som vanligt inte fått i sig så mkt när det gäller mat, fast o andra sidan så känndes det lagom med det jag ätit.

Frukost åt jag ju lite innan 12, det blev turkiskyoughurt med banan, madlar, hasselnötter linfrön och honung. Till det blev det grönt te.
Lunch fick det bli hos Tess, rester från igår.. pastasalladen med soltorkadtomat och fetaost, lite vitlöksbröd och potatissallad, väldigt trevligt.

Sen har det bara blivit lite chips för mig, för det ät Tessis "grej" det där med chips, hehe



Nu till det med ångest, NON STOP...det va en av mina stora grejer för nåt år sen, när jag o min dåvarande kille skulle ha myskvällar. Jag skulle ALLTID ha en stor nonstop påse. Den kunde ta slut på bara nån minut..hehe o det gjorde den typ ikväll me. Efter att fått i mig den påsen så har jag fått i mig 1150 kcal, herregud! hehe runt 2000 behöver man om dagen, om man är aktiv vill säga.

HUR aktiv har man varit idag då? Ne inte speciellt..fast jag gick en väldigt lång promenad innan till Tess så så dåligt samvete borde jag inte ha..hehe, ne nu är jag löjlig! som sagt så ska man unna sig..för det blir ju bara på helger och nu får jag inte i mig några onödigheter på helger när det gäller alkohol iaf :P så liiite extra kan jag faktiskt unna mig när det gäller godis o sånt me. För just NU trycker jag i mig mer onyttigheter..glass i stora lass ;D haha kan ju inte låta bli när det ligger i frysen o väntar..

Men det blir det sista för kvällen iaf, man orkar ju faktsikt inte hur mkt som helst. även om man alltid vill ha mer, lr ne nu ljuger jag. jag vill INTE ha mer efter detta, tror inte det blir nåt sånt mer på ett tag, ska sattsa på frukt några veckor framåt..ska försöka få bort chokladsuget nu igen, klarade ju det rätt bra i början av året.

Får se hur det går :)
Later babes//A



Video från Tessis party!

Hehe den är lite rolig iaf, konstigt nog blev den vriden..dumma IPHONE! :/ aja, inget att göra nåt åt. Blev inga bilder idag iaf så videon får duga.





Svar på frågestund del.3

Har ni gått någon speciell utbildning för att bli retuscherare?
Svar: Det finns nog inga direkta utbildningar man kan gå för att bli just retuscherare på gymnasiet, man lär sig själv helt enkelt, vi har iaf ingen utbildning för det.

Hur fick ni ert jobb?
Svar: Jennis fick praktik på nelly.com sista året på gymnasiet och fick sitta och retuscha hela tiden. Efter det fick hon jobba timmar lite då och då, sedan hemifrån. Anne började jobba tillsammans med Jenni hemifrån och sedan fick Anne börja jobba på kontor eftersom Jenni hade ett annat heltidsjobb. Sedan fick båda heltidsjobb som retuscherare när företaget blev större.

Är ni 100% nöjda med ert jobb eller skulle ni vilja gå någon utbildning och bli något helt annat?
Svar: Vi är jätte nöjda. Det är skoj och vi vet inte ritkigt vvad vi annars skulle vilja syssla med än att jobba med något inom modebranchen. Som inköpare kanske eller designer. Skulle nog vilja ha en hudterapeut-utbildning av något slag oxå.

Har ni några tips hur man kommer in i modebranchen?
Svar: Det bästa är att gå en sådan utbildning som man vill utbilda sig till o på så sätt komma in i den branchen genom praktik eftersom större delen är just praktik, som tex inköpsassistent osv.

Hur är de mellan Jenni och daniel?
Svar: Vi är vänner men inget mer...

Träffar ni nån kille just nu?
Svar: Jenni träffar Carl och Anne träffar inte någon just nu.

Vad är det bästa, respektive sämsta med att vara tvilling?
Svar: Bästa är att man alltid har någon vid sin sida. Vi tänker likadant och tycker likadant. Någon man alltid kan lita på, en bästa vän. Sämsta är väl att man tröttnar ibland eftersom vi umgås så mkt men då tar man en paus och allt blir som vanligt :)

Ungefär när är ni redo för att skaffa barn?
Svar: Det beror ju helt på hur man klänner med partner osv men just nu siktar vi på nånstans mellan 28-30 års åldern. Vi ska leva så mycket det går innan :) Vi e bara barn själva så de känns lite konstigt om vi skulle skaffa det nu. hehe

Vilka är era riktigt nära vänner, som ni kan vara med själva lixom?
Svar: Menar du utan varandra själva med den kompisen så har vi ju en del vänner som vi inte umgås lika mkt med tllsammans annars har vi bara gemensamma vänner som vi känt länge eller lärt känna genom varandra. Jenni har tex några killkompisar som är hennes bästa vänner som inte Anne umgås med och tvärtom. Några tjejkompisar vet vi inte om vi har separat för dom umgås vi mer tillsammans med men det finns ju en del som Jenni känner med och tvärt om där oxå men alla umgås tillsammans.

Vad följer ni på tv?
Svar: Det som följs just nu är iaf Desperate housewives & Vampire Diaries..resten är lite whatever :)



Eftersom jag brukar vända mig till er så är det väl inte mer än lämpligt att jag gör det även nu... Studentresa om ca. 1månad.. Vad bör jag stoppa i resväskan?
Svar: Du ska ju självklart ah mde dig basgrejerna som tandborste och rengöring, hehe emn det ahr du fattat ;P sen tycker vi att du ska ha med dig lite färgglada plagg, linnen iaf, det är snyggt när man blivit solbränd! Shorts är ett måste! Riktigt snygga höga partyskor och även bekväma låga, typ som nån snygg ballerina eller sandal.

Vet ni ifall nelly har öppet på åhaga i sommar igen?
Svar: Ja, Nelly.com kommer att sälja grejer på Åhaga i sommar också, men tillsammans med 8 andra märken, så det är inte bara en "nellyoutlet" i år.

Vilka bloggar följer ni?
Svar: Man kan inte säga att vi följer några bloggar, förrutom våran bästa vän Ankis. Vi kikar in på olika bloggar varje dag, dom som komemr i våran väg :)

Hur mycket tjänar ni på bloggen?
Svar: På blogg.se tjänar vi ingenting, på nattstad är det som alla andra :P hehe ne men det e ju betalt per sidvisning, det blir väl nån enstaka hundralapp i månaden.

Vad gör ni med tidningar som solo/veckorevyn osv när ni läst dem?-sparar/slänger?
Svar: Vi sparar dom ett tag..nån månad kasnke, sen slängs dom..men just nu ligegr det en hel del gammal vi tänkte rensa bort från vårant lilla tidningsställ :)

Vilken trend tycker ni mest om den här våren?
Svar: Tror det måste vara jumsuit-trenden :D love it..har ungefär 10 st nu.



Min fråga är om det finns några "måste ha" plagg nu till våren & sommaren?
Svar: Transparenta plagg och några färgklickar tycker vi.

Kan ni inte visa dagens outfit som ni gjorde innan, alltså ta bilder?
Svar: Yes, visst kan vi göra det, får väl börja varva mellan collage och bilder, tycker dock själv att det är lite roligare med collage som sagt :)

Kan ni lägga ut bilder på era favoritplagg/skor?
Svar: Har fått denna frågan innna och självklart kan vi göra det, glömmer bara av det hela tiden, men kan faktiskt börja lägga ut det som lite extrainlägg ibland, har rätt mkt man gillar men a :) lite då och då ska vi nog kunna fixa.



Här är iaf 2 favvoplagg (jumpsuits såklart..) vi längtar tills vi ska använda..har inte haft nåt bra tillfälle till dom än :)

Då var det slut här.. Hoppas ni är nöjda med våra svar :)



Gossip girl!

ÄNTLIGEN tillbaka på kanal5. Missa inte det ikväll kl 19,00




Shoppingtips!

Bästa just nu! Måste ha :D ballerina skor i en egen liten partyväska som blir en stor påse till dina andra skor när du går hem! perfeeekt! finns hos nelly.com för 199:- finns i andra fäger/mönster.




Söndags-outfits!

Hell yeah! såååå mysigt, vi är helt kära i våra nya jumsuits! <3



College-jumpsuit från H&M, Tröja/jacka från Gina & skor från Skopunkten, Jenni har inte bestämt sig för färg än ;P hähä. Sen blir det röda eller svarta glajjor till det från Gina.



Same same..hehe men olika färger :) det blir gråa eller svarta glajjor till detta, får se vad som känns bra :)

Som sagt, MYS! ska iväg en sväng i solen nu!
Later!//A



Smile for me

smile for me people!..ångestsöndag? bakissöndag? nej det går ju inte! Vädret är på topp, visst är man lite trött efter en lite sen kväll men annars är allt underbart! ;D

Har precis satt mig ner med en god och mysig frukost som jag ska njuta av till fullo innan söndagen "börjar" om man säger så..för som ni vet, det är ju söndag och då är det lite grejer som ska fixas, hehe as usual.

Måste bara visa vad för trevligheter vi gav till Tess som presenter igår, hon blev verkligen jätteglad över dom, men det hade jag faktiskt också blivit ;P hähä



Hon fick skor från Nelly shoes, sånna hon ville ha!, sen fick hon det helt nya ögonfransserumet från Wet n' Wild, som ska vara en "brake through" Vi ville testa den själv men eftersom vi har använt revitalash så kanske man inte ser skillnad på oss, så Tess är våran "testperson" :P och sen fick hon även ett presentkort som är en "hjälp på traven" OM inte ögonfransnäringen hjälper och hon vill köpa revitalash istället, för vi TÄNKTE köpa det först men så körde vi på det andra först istället, hehe

Bilder och sånt från igår kommer kanske senare, får se vad man lyckas "skrapa" ihop, kanske till och med får upp en film som Tess filmade igår :P haha den är lite rolig den.

Ha en fortsatt trevlig söndag babes!
Later//A



Nu kör vi!



Yeeey, Grattis Tess! NU KÖR VI :D

Hoppas alla har en kanonbra kväääääll! <3




Lördagsmusik!

Lite skön musik till kvällen :)





Kvällens outfits!

Vi e så jävla nöjda ;) Vad tycks?



Nya linnet från monki, kjol från nelly trend och skor nelly shoes, vita naglar och svarta örhängen till.



Nya linnet från monki, kjol nelly trend, skor nelly shoes, svarta tippar och silverörhängen till ;)

Later babes//J



Dagens shopping!

2 glada miner anlände hem från Gbg idag :D hehe för visst fick vi med oss lire godsaker hem, 2 daker uteblev tyvärr men dom fixar vi senare ändå..

Det vi fick med oss hem var iaf..



Klänningarna från Monki som var dagens shoppingtips.. love them! 400:-/st. Satt som vi ville :D



Svart och vitt lite längre linne från Monki för 150:-/st. Skit snygg låg skärning i ryggen, dom går långt ner på sidan om ni förstår? :)



En grå t-shirt från Weekday, som avr med i gårdagens outfit, 250:- ville ha den vita me men den hade inte kommit ut i butiken än :/



Sen köpte vi även en liten tubtop från Gina för 59:-

Nu ska det fixas lite inför kvällen, skrivs om en stund igen!..



Svar på frågestund del.2

Jag skulle vilja veta era bästa tränings- och kosttips för att gå ner i vikt?
Svar: Om vi nu hade velat gå ner i vikt så hade vi nog sprungit väldigt mkt, för att springa ger ändå en fin kropp..en fastare kropp. Och det bränner mkt kallorier. Sen är det bra att träna upp sina muskler eftersom muskler bränner fett, så har man inga nu så är det bra att skaffa sig lite :) man behöver inte vara biffig för att ha muskler. När det gäller kosten så hade vi nog kunnat säga att man ska äta små portioner regelbundet, för då blir du aldrig riktigt hungrig och trycker i dig mer än du gör dig av med. Men då ska det sjävklart vara nyttiga små mål :P

Jag har precis börjat träna och undrar lite över protein. Man ska ju dricka protein efter träningen men när? Vissa säger 10 min och vissa en timme. Men vad gör de för skillnad?
Svar: Tror inte det är någon skillnad, iaf inte vad vi vet, det är väl bara det att man ska få i sig nåt inom en timma för att musklerna ska behållas och inte brytas ner. Ska man bygga mer ska man ta det så snart som möjligt och sedan äta nåt mer ordetligt inom en timma. Men vi är ju inga experter ;P

Räknar ni nånsin kalorier? har ni alltid varit så smala och snygga?
Svar: Nej vi har aldrig räknat kalorier, känner inte att vi har haft behov av det :) äter när vi är hungriga tills vi är mätta. Vi har alltid varit smala, var väldigt smala när vi var yngre, det var en av anledningarna till att vi börja träna, för att gå upp i vikt. "Snygga"? hehe det vettefan asså, tycker vi sett rätt lika ut hela tiden typ, har dock hört att vi blir snyggare med åren..



Har ni några bra tips för att få snygg rumpa? dvs. träning.
Svar: Vårat bästa tips när det gäller rumpan är att man ska träna den hårt, med vikter om den ska formas. Våra favoritövningar när det gäller den är utfall på bräda med vikter i handen, "ass to the grass" som vi fick lära oss av "millan" (se bilden ovanför). Dessa övningar kan man fråga om av en intruktör på gymmen. (alltid bäst) Så att man inte gör dom fel. Maskinen som tränar utsida lår och även rumpan är en favorit, för den tar verkligen på ovansidan av rumpan. (Se bild)



Har ni några bra hemmaträningstips för magen? och hur gör man för att inte spänna sig i hals/nacke när man gör situps?
Svar: Vi har själv en gymboll hemam som vi hade tänkt att kröa med hemma, men den används inte så mkt :P hehe eftersom vi ändå är på gymmet och tränar, men hemmaträning är samma som på gym, du kan göra alla magövningar hemma som på gym förrutom dom på maskin såklart. Vi gillar som sagt gymbollen och sen är "cykelsitupsen" en favorit me. Och för att träna dom inre musklerna är dom rullande situpsen bra. Det är bara att försöka slappna av i nacken och huvudet, det är magen som ska "dra upp" dig inte huvvet. :) känn att du drar upp dig med magen istället, man ska alltid känna efter i vilken muskel det är det ska kännas.

Hur finner ni motivation till träningen och att laga nyttig mat?
Svar: Våran motivation kommer från att vi vet att vi mår bättre av att träna än att inte träna, det känner man när man väl har börjat träna och fått en rutin på det. Sen vet vi hur vi vill se ut me! alla har vi en "drömbild" av oss själva...och då finns det ju inget mer som hjälper än att se till att fixa det med goda vanor ;)

Ungefär hur många gånger i veckan tränar ni?
Svar: Det är väldigt olika, men MINST 3 ggr iaf, sen kan det bli upp till varje dag om man känner sig tillräckligt motiverad och om tiden finns :) man ska aldrig tvinga sig till nånting, men sen struntar vi inte heller i det på grund av lathet. Hellre göra lite nytta än att sitta en timma och bara glo typ :) för vad är en timma på gymmet?

Del 3 kommer imorrn...



Shoppingtips!

AS snygga! lätt våra om dom kommit in i butik!..och om dom sitter som vi vill såklart :D



Skydda den!

Good morning alla solstrålar! Hoppas verkligen alla våra läsare är små solstrålar idag, det är ju så sjukt bra väder ute :D Förbereder lite här hos pappa för att ta oss till stan för ännu en shoppingrunda som vi har planerat. Ska ta oss till weekday, monki och H&M, det är våran plan för dagen. Sen blir det såklart andra ställen me.

Den efterlängtade lördag är iaf här, skrev att vi längtade tills idag eftersom Tess ska firas! 25årsdagen måste man ju ändå.



Titta vad som låg i postfacket när vi kom hem igår :D Våran fina skydd till modbilen vi beställde i torsdags från www.skal-man.se. Ett svart och snyggt silokonskydd, den måste skyddas på alla sätt och vis ;) Jättebra nu inför festkvällar! haha :P

Aja, ska BUS:a oss fort nu sen bege oss, vill inte stressa när vi kommer hem..

Ha en fin lördag så skrivs vi senare!!




kvällssysslor



Under kvällen har vi inte gjort så mkt förutom att kolla på tv och pillat lite med telefonerna :) man lär sig lite varje dag. Kul med massa appar osv. Har även passat på att färga ögonbryn och fransar. Tänkte bleka tänderna oxå men de får bli på söndag istället känner vi. Ganska trötta nu och ska upp lite tidigare imorrn. En härlig festdag väntar. Tänkte BUS:a imorrn bitti oxå, love it. Gonatt!



Mat & Träning 11.04.08

Det är inte så att man behövde tvinga ut sig själv på lunchen idag eftersom det var sjukt bra väder :D inte för att vi tvingar ut oss annars när det är sämre väder men regnar det så går man ju helst inte ut på en lunchpromenad.

Alla säger hela tiden att vi är så duktiga som tar oss några varv runt området varje dag typ, hehe men varför sitta still när man kan röra på sig lite och få frisk luft samtidit..och även bli lite piggare av solen? :)

Tänkte först att det inte skulle bli något "onyttigt" idag, men eftersom det är fars flickväns födelsedag imorrn så blev det liiite gottit ikväll ändå.

Frukost 07.30: Nöt & frukt musli, c-vitamindryck.
Mellanmål 10.45: Grönt te & apelsin.
Lunch 12.30: Tomatsoppa med spenat, tonfisk & ägg.
Mellanmål 17.00: Proteinshake.



Kvällsmat 19.45: Vitlöksbaguetter med ost och rostbiff, pepsi max till det.



Sen blev det en liten bit kladdkaka och daimtårta, sjukt gott :D love it!! värsta goda blandningen..hehe, pepsi max all evening long..

Inget mer för ikväll..detta räcker gott och väl :)



Svar på frågestund del.1

Hur mycket väger ni och hur långa e ni?
Svar: Anne är 169cm och Jenni är 168cm, sist vi kollade för nåt år sen. Vikten varierar mellan 51-53 kg, beroende på träning och kost. Rätt stor variationsskillnad om man tänker efter..konstigt, vet inte varför det är så.



Har ni några komplex?
Svar: Anne gillar inte att hon har kort hår, det är däför hon använder löshår. Jenni gillar inte att hennes hår har blivit mkt tunnare nu det sista. Sen är det väl småsaker som att huden kanske inte alltid är den bästa.

Sminkar ni er varje dag?
Svar: Nej inte varje dag, söndagar BRUKAR ofta bli sminklösa, sen händer det väl nångång att man inte orkar det på vardagar, men vi sminkar oss inte mkt till vardags i vanliga fall.

När ska ni ändra frisyr?
Svar: Det vet man aldrig, bytte till mittbena från sidbena för några år sen och gillar det, tycker det e finast på oss. Sen gillar vi långt hår så vi kommer nog inte klippa av det iaf :) hehe

Skriv några skillnader utseendemessig på er- tex. J är längre än A? osv
Svar: Anne är längre än Jenni, Jenni har längre och tjockare hår än Anne, Jenni har rakare näsa än Anne, Jenni har mer muskler än Anne. Anne har lite rundare ansikte än Jenni.



Vad blir nästa skönhetsingrepp?
Svar: Skön fråga ;P Det nästa skulle nog vara att Anne fixar kindbenen med SubQ och att vi även sprutar in lite botox mellan ögonbrynen till sommaren för att få bort den "arga rynkan", lr för att inte kunna få den. Går alltid och drar ihop ögonbrynen.

Kan ni tänka er att tatuera er eller kanske pierca er? Vad och vart isf?
Svar: Vi har 2 st piercingar redan så fler vill vi inte ha, har en i naveln och en i bröstvårtan, gjordes när vi var 13 och 19 år. Tatueringar kan vi tänka oss, vad vettefan men det ska isf vara nåt betydelsefult. Har funderat på atts kriva in våra namn på kroppen nånstans, typ foten kanske. Annes på Jenni och tvärt om såklart :)



Har ni några tips för att motverka finnar och få bättre hy? Om ni har eller har haft dessa besvär?
Svar: Ja, för att motverka finnar så måste man tvätta sig ordenligt, det vet alla :) vi älskar Cliniques 3-stegs program, den har alltid funkat bäst för oss. Sen är det bra om man får friks luft och motionerar regelbundet för det stärker dig inifrån, samma gäller bra mat..inte för mkt fett och socker! Det med socker och godis är vi inte så bra med på helger, men vardagar är det ett NONO! Zinktabletter är en bra ivestering mot finnar annars :)

Jag har precis köpt de brun-utan-sol-servetterna som ni brukar använda. Använder ni dem bara på kroppen, eller kan man ha dem i ansiktet också?
Svar: Våra favorit BUS är bra till alla ställen på kroppen! :)

Tycker ni att det kan vara snyggt att vara kurvig?
Svar: Ja, det är fint, om man syftar på kurvig som typ Kim Kardashian :)

Hej! Har ni nån bra tips på en epilator som är bra? Har ganska mörk hårväxt både på lår och bikinilinje och vill bli av med det. Eller har ni andra tips?
Svar: Vi gilalr babyliss epilatorer, vi ahr den som är formad som ett hjärta, den är bra, men den ahr bara en rad pincetter, det finns en massa bra från Braun! Annars tycker vi att du borde köpa IPL för hemmabruk, den ahr vi skrivit rätt mkt om i Bloggen så kika på det :) Det funkar verkligen!



Om ni fick välja 3 snygga kändis-tjejer- vilka skulle ni välja då?
Svar: Angelina Jolie, för otroligt snygg! Har alltid varit! Megan Fox, behöver inte säga så mkt mer. Adriana Lima, snyggaste supermodellen! Detta är våra absoluta "beautyförebilder" när det gäller kändisar.

Vi har delat upp det i 3 delar, del 2 kommer imorrn!



Dagens outfit



Detta är typ nåt vi vill ha! Vad jäkla enkelt och så jäkla snyggt! Gina, Weekday, Scorett.



Den kom och den gick!

Vecka 14 kom och den är fan redan slut! Lr varför svär jag? hehe det är ju helg :D för veckan är itne slut ÄN iaf, 2 hela lediga dagar kvar..hehe

Anyway..dagen började lugnt, hela dagen ahr varit lugn känns det som, men ändå har vi fått gjort en hel del som vanligt :) känns ju bra nu inför helgen faktsikt.

Fotning på morgonen av en massa skor, woho! det kommer in lite roliga saker :D som vi ska köpa själv!

Nu ska vi kila hem och sedan bege oss till GBG till far i vanlig ordning..
Skrivs senare babes!

Video på Jenni on the catwalk.




Lady Gaga blir moderedaktör

Från och med 17:e maj så blir Lady Gaga moderedaktör för Metros alla 20 editioner världen över.



Hon kommer att lyfta fram frågor som rör jämställdhet och individualitet, välja ut egna nyhetsartiklar och ge sina egna kommentarer på nyheter världen över. Hon kommer att arbeta från Metros World News centrala nyhetsdesk i London.

"Vi är jätteglada över att Lady Gaga tar över rodret för våra tidningar en dag! Tillsammans med Lady Gaga kommer Metro World News och våra lokala redaktioner att ta fram en alldeles unik tidning den 17 maj," säger Maggie Samways, global chefredaktör och vice vd för Metro International.

Förutom gästredaktörskapet så kommer Metro anordna en tävling där en lycklig läsare kommer att bli Lady Gagas personliga redaktionsassistent. Det man ska göra är att definiera vilka jämställdhetsfrågor som påverkar dem och vad "Born this way" betyder för dem.

Artikeln komemr från SalongK.se



Shoppingtips!

KOLLA KOLLA! Många gillar sina ONEPEICE, här har ni en budgetvariant! :)




Andreas Wijk - like my style

Jaså, där ser man :) press the pic to play




Längtar!

Hmm, vad hände med mitt hår efter helgen egentligen? hehe det undrar jag faktiskt. Igår när jag satte i löshåret så såg jag hur dött det var! Toppar va helt torra. Jag gjorde ju inget speciellt i helgen direkt som kunde ha förstört det mer än vanligt ;P hähä

Yeye, som TUR var så hade jag en ny remsa hemma som jag fixade till igårkväll..sen hade jag en annan kortare färdig remsa som jag bara sydde på klipsen på. Så nu klarar jag mig en månad till :)

Nu LÄNGTAR jag bara tills Jenni sätter i mitt "riktiga"löshår :D har tänkt o göra det i början av Maj, det är typ om 3 veckor. Ska bli så gött! Har som sagt varit nöjd nu med mina klips jag använt sen Januari. Vet att det kommer bli lika bra som sist ;D Tess blev sjukt nöjd med sitt denna gången me ju. you rock sis! <3



Later babes!//A




Shopping it is!

Den här dagen har kännts som rena shoppingdagen ända från morgonen.. då kan man ju faktiskt konstatera att denna dagen varit kanonbra!? haha :D lr? Bara älskar dagar som denna, man hittar grejer man bara måste ha, som sagt så blir det ju alltid en torka nångång och då är det bra att ha grejer ;P

Efter jobbet blev det  mer shopping :D



Först blev det ett snabbt besök i Lifebutiken för lite inköp av ett kosttilskott för hår, hud och allt sånt ni vet ;) kommer skriva om detta senare, det ska va det bästa på marknaden.



Sen in på Åhléns för att införskaffa oss 2 riktigt snygga partyväskor, 150:-/st. Ville ha lite snörre än dom vi redan har, så dessa var PERFEKT :)



Jumpsuit från H&M, den vi gjorde shoppingtips om innan idag, den mönstrade..den svarta fanns inte här i butiken så den köper vi i GBG på lördag, då det blir mer shopping! :D



IIIIH! Ser ni!?!? College-jumpsuits!! Så mysiga och snygga! OMG :D haha helt kära är vi! ONEPIECE kan slänga sig i väggen :P Från H&M 199:-/st.

Vädret har gjort sitt me, helt underbart! Får hoppas att det fortsätter nu. Får hoppas på en lika bra fredag som den här dagen, men det är vi säkra på att det blir, har man rätt inställning så går allt :D Det är ju trotts allt snart slut på veckan!

Skrivs imorrn babes!
Natti!//A




Mat & Träning 11.04.07

Gick tillbaka till vårt kära studio akriv idag för att träna ett hårt pass. Det kändes skönt att vara är man vet vart och hur allt ska vara :) Inte hunnit träna på onyx så mkt faktiskt men vi har ju några dagar till på oss att testa de där gymmet. Är inte så himla imponerade även om det är snyggt och stort men det e väl en vanesak. På studio känner man sig hemma iaf :P

Idag tränade vi alltså pump, inte gjort de sedan i söndags som ni märker men det e gött och inte överdriva alla veckor ;) känner oss ganska utvilade nu så det var skönt. Mycket vikter idag oxå.. kändes som om passet bara va 30 min, så snabbt gick det :) skönt! 10 min löpning efteråt.



Dagens matintag:
Frukost: Havregrynsgröt med linfrön och drottningsyt, c-vitamindryck till
Mellanmål: Det vanliga, apelsin och grönt te. <3 antioxidanter ;)
Lunch: Pasta med soltorkad tomat och kyckling
Mellanmål/innan träning: två kesoplättar
Efter träning: proteinshake
Kvällsmål: Anne åt nötter och drack te, jag åt yoghurt med nötter, honung och mango.

Drack ett jävla mysko te igår hos Michaela. Ska skriva om det senare i veckan, Riktigt bra för tröga magar. Det fick vi känna på idag måste ja säga hehe. later//J




Dagens outfit


Monki, nelly.com, Din sko & Gina..enklare och "naknare" blev det inte :)



Shoppingtips!

Den här är riktigt snygg! Kollat på den IRL, Bästa av allt är att man kan ta bort banden! Finns även i en snygg mönstrad variant och en beige med lite "blomaktigt" mönster!




Mycket grejer idag!

Dagens började som vanligt med lite fotning av skor, leggings och trosor.



Anne fick ett kort på mig när jag stog på catwalken, lite småsur sådär :P



Ser ni.. vilken shoppingdag det varit. Har köt Teresas presenter men även lite grejer till oss själva som ni redan vet :D kul när man hittar mycket grejer man vill ha! we love it. Nu slutar vi för dagen. Ska ta oss till stan o shoppa det vi hittade igår. :D sedan bori det träning, dags att dra, later//J




Klickat hem!



Helt underbart snygga. Dessa kommer användas flitigt under tex. shorts i sommarvärmen! <3



Dagens tips!

Som sagt, detta recept måste in! Den här maträtten är den godaste vi gör när det gäller kyckling! :D

Pasta med soltokadtomatkyckling kan vi kalla det.



Till det behöver du:
Kycklingfilé
Soltokade tomater
Creme fraiche
Vitlöksklyfta
Oregano/Pizzakrydda
Ketchup
Salt & peppar

Börja med att sätta pastan på kokning enligt anvisningar, det är lika gott med vilken pasta som helst typ, det är ju inte pastan som egr smaken :P skär filéerna i lagom stora bitar och stek dom väl i en stekpanna. Salta och peppra. Häll i creme fraiche och låt småkoka, skär tomaterna i lite smalare strimlor och häll i dom med kycklingen och fraichen. Pressa i en vitlöksklyfta. Häll i ketshup och smaka av.

Ni kommer att märka när det räcker, för den går inte att få äckig den här maträtten ;P hehe

Till detta kan man ha olika tillbehör, men vi gillar fetaost så det är vad vi har lagt till denna gången iaf.

Den går snabbt och göra så testa den! ni kommer inte att bli besvikna :) LOVAR!



Någon som testat?

Vi tänkte testa en ny foundation och undrar om det är nån som testat denna? Det sägs att den ska sitta riktigt bra hela dagen och inte bli blank. Blankhet e nåt vi stör oss på och blir ofta det under dagen på t-zonen men hoppas på att denna ska hjälpa :) Så, e de nån som testat? tell us about it please!




STOP!



Nu är frågestunden slut för denna gången, självklart svarar vi på frågor som ni har tills nästa större frågestund, hehe

Kommer med svar så fort vi kan, ska börja titta igenom dom idag, vissa frågor vill man skaffa lite bilder till så, dom kan ta lite längre tid :)

Ska bli kul!



Long time no see...

Underbart att träffa människor man inte träffat på ett bra tag som man trivs så bra med. Michaela är en gammal bästa vän som vi alltid umgicks med när vi var yngre och vi har väl haft kontakt hela tiden lite smått under åren och träffats men inte så ofta. Idag tog vi oss hem till henne på en jätte mysig och rolig fika. Hon är helt underbar har jag kommit på. Vi är ganska likasinnade har vi kommit på och tänker likadant om mycket. Henne ska vi umgås mer med. Det rolig är att hon ringde mig senare och sa att det verkligen var skoj att ses och att hon blir så glad av att umgås med oss och att hon får så mkt energi. Så himla skoj o höra. puss till dej michaela <3 hon och hennes dotter nedan.



Vi gick en sväng genom stan när vi skulle till henne. gissa om vi fick shoppingsug! Ni ska se dom söta små sakerna vi hittat men de visar vi ju sjävklart när vi har dom i vår ägo :P Dags att sova, sjukt trött. gonatt//J



Mat & Träning 11.04.06

30 minuter är den minsta tiden vi spenderar på löpbandet när vi ska ha en sån här tränings dag som idag, alltså en sån där inte hård träningsgag :P hehe visst kan det hända att vi intervallar mer, men som sagt så är 30 minuter det MINSTA, det känns både lagom och man honner börja svettas.

Så idag har våran träning bestått av 30 minuter på löpbandet i form av intervaller, 10 minuter löpning, 5 minuter powerwalk X 2. Har hölj speeden lite me, löpningen sker på 11,0 och powerwalken är på 7,5, går rätt fort men det känns iaf bra. Vi går ju rätt fort i vanliga fall me :P hehe

Efter det blev det några magövningar på ställningar, den halvt liggande med vikt på bröstet och en med benen upp 90 grader. Sen körde vi lite gymboll och "rullande situps" hmm, får fixa en ny video på den för nu e ju den borta från mobilen, hehe.

OH NO! idag glömde vi våran c-vitamin :( lr apelsinen blev kvar hemma..
Frukost 07.30: Powersmoothie.
Mellanmål 11.00: Grönt te & 2 riskakor.



Lunch 13.00: kyckingpasta med soltokadtomatsås & fetaost. Recept måste in imorrn igen. för god!
Mellanmål 17.45: Grönt te, liiite vaniljyoughurt och 2 osötade mackor med skinka och gurka.
Efter träning 21.00: Proteinshake.

Sen kanske det blir en liten näve nötter bara för att det är gott :P

Later!



Dagens outfit



Weekday, Gina, Monki, Din sko & nelly.com



Tipsen för en fräsch hud

Hälsa kommer inifrån
Det gamla talesättet må vara väl använt, men faktum är att mycket som syns på utsidan, faktiskt är ett resultat av hur vi mår på insidan. Ett av de bästa knepen för att påverka hyn positivt inifrån är att lyssna på sin kropp och försöka hitta en balans. Det kan kännas som ett jätteprojekt för många men är egentligen inte så svårt. Sov när du är trött, ät när du är hungrig och drick när du är törstig. Det gamla tricket att hinka i sig vatten har till exempel inte en positiv inverkan om du hinkar i dig för mycket. Lagom är bäst.

Ta hand om dig och din hud
Hälsa kommer förvisso till stor del inifrån men visst kan vi även göra saker för att förbättra utsidan. Rengöring och fukt stavas huvudingredienserna. För att få bästa möjliga produkter och råd för just din hudtyp, tala med en hudterapeut. Det är det värt!

Undvik allt för mycket solande
Jättetrist, vi vet, men ingen vill åldras i förtid. Ett aldrig för uttjatat tips om du ska vistas mycket utomhus, vare sig det är i skidbacken eller på Kanarieöarna, är att smörja in dig. Minst solskyddsfaktor 30 gäller i ansiktet.

Nej tack till trött och glåmig hud
Ett av de bästa tipsen för att få till den där extra lystern i ansiktet är att någon gång i veckan unna sin hy lite lyx. Det kan vara en ansiktsbehandling, ett extra boostande serum, peeling, eller varför inte alla tre?

Nu tänker kanske många: "Oj, det kommer att bli dyrt". Det behöver det inte bli. Det går alldeles utmärkt att fixa själv hemma. Unna dig och köp på dig en riktigt bra ansiktsmask. Även där kan det vara bra att prata med någon som kan sin sak och kan rekommendera en bra mask för just din hudtyp. Bara för att bästa kompisen köpt världen bästa produkter alldeles nyligen behöver det inte alls betyda att de kommer att fungera lika bra på dig. Alla är vi olika och har olika förutsättningar.



Stressa ner

Stress är en faktor som nämns allt för sällan i ytliga sammanhang, men som påverkar vår hy mer negativt än vi kanske tror. Visste du till exempel att du kan få acne av stress? Precis som resten av vår kropp, behöver huden också "stressa ner". Kör en sminkfri dag, ta ett avslappnande bad eller gå på salong och unna dig den där ansiktsbehandlingen du länge funderat på. Det är du värd och din hy värd.

artikeln kommer från improveme



Nyhetsbrev v.14

Vårkänslor...




Dags att "pimpa" den!

Då blev det lite shopping på lunchen. Det är dags att få till mobilen som den ska vara.."pimpa" den lite, alltså "senilsnöre" och annat smått och gott :P haha



Det här snygga läderbandet till mobilen köpte vi på Clas ohlson för 29:- Så snygg! Den passar PERFEKT till mobilfodralet och hela stilen på mobilen, OCH oss såklart ;D hihi

Later!



Shoppingtips!

Sjukt snygga! WE LIKE! plast är hett i vår ;)



Tiamo 699:- från Scorett



FRÅGESTUND!

Nu var det ett tag sen! Nu kör vi en liten en denna gången! :) Fråga vad ni vill..



Vi avslutar frågestunden imorrn!



Lite åt gången.



yepp, detta kommer att ta sin lilla tid, men man får ta lite åt gången. Man måste lära sig nya saker varje dag när det gäller nya mobiler :P hehe som tur är är det ju fortfarande en sony ericsson så där är det ju en fördel. Har suttit nu under kvällen och pillat med dom nya mobilerna, vad hade man förväntat sig? :P haha man vill ju lära sig den så snabbt det bara går så att man kan utnyttja den på bästa sätt, men som sagt det är mkt nytt att lära sig.

Det känns iaf riktigt bra :D love it already!

Under dagen har vi även gjort iordning lite till i garderoben, plockat bort riktiga vintergrejer som mössor och halsdukar, det får man också som sagt ta lite åt gången..vill snart bli klara men a, vi har några lådor och skåp kvar här hemma..men det kommer. boooring! hehe

Tvättade lite idag me, känns ändå som att man fått gjort en hel del...det viktiga för dagen var ju att få igång telen, så att man kan börja använda den ordentligt imorrn :P

Nu blir det vila.



Mat & Träning 11.04.05

Hade ingen som helst lust att ta oss en träningsrunda idag! Something wrong?..nae egentligen inte för ibland har man bara ingen lust helt enkelt. Det är ju inte ett måste att träna alla dgar i veckan. :)

Tänkte igenom dom här inläggen innan idag och vi kom fram till att vi nog ska skriva dom även om vi inte tränar, för mat & träningsinläggen handlar inte om att vi bara ska skriva vad för slags träning vi utövade idag och vad vi åt för att orka dagen osv. Utan det är våran matdagbok, man läser på många ställen "bra sett att hålla vikten är att föra matdagbok", hehe det är faktiskt bra. Då ser man LÄTT och snabbt vad man gör om man nu helt plötsligt går upp eller går ner för mkt. I vårat fall skulle det nog vara att vi går ner då. För vi skriver ju inte dom här inläggen för att vi vill gå ner i vikt direkt, hehe.

Idag blev det bara lite vardagsmotion, en promenad efter lunch på jobbet..vilket det blir tyyyp varje dag.

Mat, mat, mat, mat..äta bör man annars dör man! gud idag blem man hungrug rätt fort efter varje mål..att folk ens kan svälta sig..int äta när man är hungrig!?!? Jag dööör fan om jag inte får mat när jag är hungrig. Blir såå GRINIG!

Frukost 07.30: Havregrynsgröt med linfrön & sylt, c-vitamindryck
Mellanmål 10.30: Grönt te & apelsin
Lunch 12.30: Quinoasallad med räkor, mango & avokado (recept längre ner)



Mellanmål 16.15: Grönt te & optnut.
Kvällsmat 19.45: 2 frökusar med stektägg.

Mer har det inte blivit och mer blir det inte.
Later//A




Dagens shopping!

Idag blev det ingen klädshopping iaf..för idag ville vi få hem dom fina smyckesträden vi länge pratat om att köpa. Har så mkt smycken liggandes här och där så vi känner att vi måste ha bättre koll på dom, annars används dom ju inte.



Dessa 4 snyggingar köpte vi på Åhléns här i Borås, finns även i svart. Dom kostar 129:-/st Det finns faktsitk ännu större också men vi kände att dom räckte. Dom ska få stå på hyllorna vi ska ha i sovrummen, 2 i varje såklart :)

Kommer lägga in en bild på hur det blev med alla smycken på nån dag me, ska bara få allt fixat.

Later babes!



Så får du mer glädje i vardagen!

Kroppen och hjärnan genomgår en komplicerad process för att få dig att bubbla av glädje och som tur är, är det enkelt att aktivera de olika positiva ämnena. Här får du tolv enkla sätt som gör att du känner dig lyckligare.

1. Motionera!
Ju tuffare och mer syrekrävande träning du ägnar dig åt, desto kraftigare blir endorfinruset. All motion ger dig känslan av välmående i kroppen – du måste bara se till att vara igång längre än en halvtimme, för det är först då som effekten kommer.

Vi producerar dessutom mer endorfiner när vi väljer att träna utomhus än inomhus, se därför till att komma ut. Runner’s high är nog den mest välkända känslan av eufori som vi sätter i samband med motion.

2. Lyssna på musik
Bra musik skapar endorfiner som får dig att slappna av. Klassisk och instrumental musik är, enligt studier, ofta det bästa valet, men viktigast är att det är musik som du tycker om. Så även tung death metal ger dig ett endorfinrus om det är din favoritmusik.Forskarna har kommit fram till att en halvtimmes lyssnande kan lugna dig lika mycket som en valiumtablett.
 
3. Ät stark mat
Starka kryddor får hjärnan att utsöndra endorfiner. Förklaringen beror på snor! Den kraftiga stimuleringen av smaklökarna får hjärnan att tro att munnen lider av en smärtsam sjukdom och därför behöver massor av endorfiner för att dämpa smärtan Chili är en av de kraftigaste endorfinutlösarna, faktiskt så stark att ämnet kapsaicin från chili används som smärtstillande medicin.

4. Gå ut i solen
Solstrålar på bar hud känns härligt och en del av förklaringen är att även en mild irritation och påverkan på skinnet sätter igång endorfintillverkningen efter en halvtimme. Ju mer sol, desto fler endorfiner frigörs i det centrala nervsystemet. Var dock uppmärksam på att solstrålar kan ge rynkor och cancer, så skydda dig med solkräm.

5. Slappna av med akupunktur
När akupunkturnålen sticks in i huden ökar mängden av endorfin i ryggmärgen. Akupunktur-endorfinerna stänger passagen i ryggmärgen, vilket leder till att man inte känner smärtorna lika mycket.

6. Skratta mer
Skratt och ett humoristiskt sinne minskar stress och fungerar förlösande om du känner dig spänd - inte bara psykiskt utan även fysiskt. Ofta hittar man efter ett gott skratt den ork eller den tanke som behövs för att ta sig ur en låst situation. Medan du skrattar aktiveras många av kroppens muskler och skrattmotionen får hjärnan att frigöra endorfin och andra humör- och må bra-ämnen som serotonin och dopamin.

7. Fäll en tår
Ibland är det inte så långt mellan skratt och gråt. När du gråter av glädje, flyter endorfinerna ut i hjärnan i takt med att tårarna ger dig en lyckokänsla. Samma mekanism sätter in när du gråter av smärta men då är funktionen att döva det mesta av smärtan.
 
8. Ha bra sex
Det är kanske inte förvånande att bra sex och häftiga orgasmer utlöser en hel våg av må bra-ämnen i hjärnan, däribland endorfiner. Ett annat viktigt ämne i denna situation är hormonet oxytocin från hypofysen, som får dig att känna dig nära en annan person.

9. Ät god, mörk choklad
En bit högkvalitativ choklad kan ge ett kortvarigt lyckorus i hjärnan. Välj mörk choklad så sänker du samtidigt blodtrycket.

10. Överskrid dina gränser
Att överskrida sina gränser, som exempelvis genom en fallskärmshoppning, en examen eller ditt första maratonlopp, uppfattas av hjärnan som ett potentiellt hot som kräver endorfiner. Din vinst är ruset. Efterhand som kroppen vänjer sig vid de nya utmaningarna, krävs det tuffare utmaningar för att utlösa samma kroppsliga glädje igen.



11. Lär dig att meditera
Meditation ändrar hjärnan från att vara inställd på stress till att bli mer avslappnad och positiv. Även här spelar endorfinerna in. Samtidigt minskar mängden stresshormoner från binjurarna och hypofysen. Tillsammans får det kroppen att slappna av och falla i ro.

Du mediterar ofta utan att tänka på det, som när du tittar in i en brasa eller ser ut över havet, medan tankarna vandrar iväg. Samma sak sker när man lyssnar på lugn musik eller fördjupar sig i en spännande roman.
 
12. Få en god nattsömn
Att sova tungt och gott gör att du vaknar lyckligare. Produktionen av endorfin och melatonin stiger när vi sover.

Artikeln kommer från IFORM



LYCKA!!



Dagen har varit väldigt bra. Mycket gjort utan stress kan man väl säga. Dagens lycka var att vi hämtade våran nya underbara telefon på lunchen :D som vi har längtat. Trodde faktiskt inte att vi skulle få den idag heller eftersom vi ringde dit och frågade om dom kommit, men icke :( dom kom först vid 2-tiden! yeeey! Nu ska vi iaf hem och leka eller jag menar lära oss lite men även göra massa annan nytta :P vi skrivs lite senare//J



Shoppingtips!

Love white, love spring <3 Dessa snygga hittar ni på gina tricot. Vi måste ha ett par!




Dagens tips!

Den är alldeles för god för att inte läggas upp IGEN! eller igen och igen blir det väl inte..för den här är inte exakt som den "riktiga" matträtten vi utgått från.

Dagens tips blir dagens lunch! Vi kallar den Quinoasallad med räkor, mango & avokado.



Till detta behöver ni:

Räkor, Av vilken sort ni vill, vi brukar ha frysta räkor.
Quinoa
2 Avokado
Rödlök
Fryst mango eller färsk, gör som ni vill.
Ruccola
Babyspenat
Turkisk youghurt
Mango chutneysås

Gör så här:

Koka quinoan enligt anvisningar. Blanda den turkiska youghurten och chutney:n (behövs inte mkt av den). Ni tar så mkt av youghurten ni själv vill ha till matträtten. När cuinoan är färdig hälelr ni upp det och bara lägger på alla ingredienser i lagom mängd.

Enklare än så kan det faktiskt inte bli! och detta är nog den godaste "sallads" varianten man kan äta, ni MÅSTE bara prova det! Har sagt det innan och säger det igen, det är som godis typ!

Den är iaf för god för att inte provas på, ENJOY!



Nyhetsbrev v.14 - Kille!

Hade ju 3 bloggare på besök förra veckan och det blev lite imagefotning och annat smått och gott.

Här är nyhetsbrevetbrevet som gick ut idag, där användes en del av bilderna..får se vart dom dyker upp mer :)



Snygg stil hade dom iaf :P

vad tyckte ni, vem hade snyggast stil?



My hero

hehe jag fattar faktistk itne vad som händer nu, sa ju typ att jag va hur trött som helst igårkväll, och att jag typ skulle decka i sängen med hjälp av smikmattan och det gjorde jag me typ. Jag har även tidigare skrivit att jag brukar vara vaken runt den tiden jag ska gå upp, lite innan mobillarmet sätter igång halv 7 på morgonen.

Men nu har det hänt iaf vad jag vet/tror 2 ggr att jag stängt av alarmet på mobilen utan att fatta det, har även tidigare skrivit att mobilens alarm har cp:at ett antal ggr, men vi vet hur vi fixar det så att det itne ska bli så. Så det måste va att jag bara stängt av det i "sömnen" typ?

lite weird..

Meeen som tur e så räddades jag IDAG av min reservklocka som vi köpte på IKEA för ett tag sen bara för att mobilen krånglade ibland. My little hero :) hehe



Yeye, det hände ingen olycka med några förseningar som tur är, inte för att det hade gjort så mkt heller om man kom lite senare idag men ändå.

Dags att forstätta retuscha Bruno som fotas i badshorts :P haha lilla sötisa-Sanna är allt avundsjuk idag ;P

Later babes!//A



One step closer!



Vad hände där tro?? Efter träningen försvann ALL energi..skulle kunna somnat för lääänge sen känner jag! hehe Yogan tog ju verkligen slut på oss. Lr så gjorde den att man blev helt avslappnad och slö? För så här trötta har våra kroppar inte varit på länge. Lr hela vi är hur trötta som helst. Men det är ju måndag! fast dena här mådagen har varit lugn och bra..inget stress eller nånting nånstans?

Tror jacuzzibadandet på gymmet gjorde en hel del me, gött var det iaf!

Tessi kom och hälsade på efter att vi precis kom hem, chillade bara i soffan och tjöta lite..hon har en del o fixa under veckan inför helgen :D vi längtar iaf!

Måndag är iaf redan slut, one step closer to the weekend! Nu räknar vi ner..

Ska låta spikmattan sticka ut den absolut sista energin ur kroppen! Kommer decka så skönt, haha :P
Hoppas eran vecka började bra!//A



Mat & Träning 11.04.04

oj vad Jenni somnade gott :P hahahahah! Dagens träning, lr träning o träning kanske man inte ska kalla det, jag vill nog mer kalla det stretching och töjning, hehe ne men klart det är träning! Det är svåra och rätt jobbiga övningar man går igenom, det drar ju i varje led :P hehe musklerna fick iaf jobba en hel del.

Hade lite svårt för vissa grejer, för man är verkligen inte vig! Måste vekligen bli liiite mer rörlig känner vi...så vi har väl faktiskt tänkt att börja gå på yoga, det blir ju iaf en gång i veckan skulle vi tro.

Det var en hel del avslappnings grejer i slutet och som jag skrev innan, Jenni somnade till :P hon kan fan somna vart som helst. Anyway, efter passet var man helt slut..man var tung i kroppen och den var helt degig, helt slut helt enkelt.

buhuu, inget som helst extra protein har vi fått i oss idag, men sånt dör man inte av..men det e alltid bra med proteiner!
Frukost 07.30: Nöt & bär musli.
Mellanmål 10.45:



Lunch 12.30: quinoasallad med mango, räkor & avokado, chutneysås
Mellanmål 17.15: 2 kesoplättar
Kvällsmat 21.00: "Vardagsgottis" & grönt te

Later babes!//A



Dagens outfit



Gina, Only, Monki, cocoo.se & Din sko



Mycket tyg..

Okej, det gick ju fort! hehe jobbandet alltså..



började veckan i vanlig ordning med lite fotning av skor och annat smått och gott. mkt tygskor som kommer, tur att vi har våra redan :) Hände inte så mkt ovanligt direkt, Anki kom in en stund.

Är hemma en snabbis för att packa väskan och sånt inför dagens lilla träningspass...ska dessutom chilla med bastu och lite bubbelbad hade vi tänkt.

Ne dags att kila! skrivs senare..



Shoppingtips!

Beauty so clean! Helt klart intressant! Cosmetic Sanitizer för både ditt smink och dina borstar! klicka på bilden för att läsa mer!




En väldigt god helg!

Har verkligen ätit hur gött som helst i helgen. Måste visa er lite av det iaf. Det vattnas i munnen på mig när jag tänker på det ;)



Sushi denna helgen oxå, i lördags, bara älskar det! <3



Parmaskinka och honungsmelon till kvällsgottis i lördags ;D <3



Tonfisktoast och mosade ägg med lite mango till frukost i lördags och söndags



As gött med glassmaskin! :D



För då kan man göra helt underbart god glass. Naturellyoghurt florsocker och hallon. Krossad mintchoklad över <3 godaste glassen någonsin tror jag :D det måste jag göra om nästa helg! //J




5 myter om magen

Hälsosajten Webmd.com har tagit ett snack med experterna Mark Moyad och David Greenwald för att slå hål på några av dem.

Sant eller falskt
: Om man äter mindre kommer magsäcken att krympa och hungern minska.
Myt. I vuxen ålder förändras inte storleken på magsäcken märkbart. Äter du mindre kommer magsäcken inte att krympa, däremot kan det hjälpa till att reglera din ”aptit termostat” så att du inte känner dig lika hungrig vilket gör det enklare att hålla sig till sin kostplan och inte falla för frestelser.

Sant eller falskt:
Smala personer har mindre magsäckar naturligt jämfört med kraftiga personer.
Myt. Storleken på magsäcken har inte så mycket att göra med om du är smal eller överviktig. Smala personer kan ha samma storlek på magsäcken någon som kämpar mot övervikt under hela sitt liv. Det finns inget samband mellan vikten och storleken på magsäcken. Faktum är att personer som gjort en magsäcksreduktion och krympt sin magsäck till storleken av en valnöt kan fortfarande äta mer än de ska och gå upp i vikt.

Sant eller falskt:
 Sit-ups krymper magen.
Myt. Det finns ingen träning som kan påverka storleken på ett organ, däremot kan sit-ups bidra till att bränna fett och stärka musklerna vilket kan göra att magen upplevs mindre.

Sant eller falskt:
Halsbrännan försvinner om man går ner 1-1,5 kilo.
Sant. Att gå ner 1-1,5 kilo kan göra skillnad. Graviditet är ett ypperligt exempel på detta. När barnet växer och trycker mot organen ökar halsbrännan, men så fort barnet är fött försvinner halsbrännan. På samma sätt kan en minskning av bukfettet erbjuda samma lättnad. De flesta bränner dessutom först bort bukfettet vid träning, vilket innebär att många upplever mindre halsbränna redan efter några veckors träning.



Sant eller falskt:
Att äta sent på kvällen kan göra att du lättare går upp i vikt.
Myt. Det är inte när du äter utan hur mycket du äter som avgör om du går upp i vikt eller inte. Äter du fler kalorier än du förbränner så går du upp i vikt oavsett när du äter. Äter du sent kan du däremot få problem med matsmältningen som leder till gaser, uppsvälldhet och halsbränna.

artikeln kommer från salongk.se



Not impressed

Jag förväntade mig nog lite mer, kanske för mycket.. så därför är jag inte så imponerad. Den var helt okej, inget fel på den men det är inget jag kommer fortsätta köpa så som tex plaza osv. Men det e ju roligt att hon fått en egen tidning eftersom hon är så modemedveten som hon är. Bra jobbat iaf! //J




Awesome!

För att inte ha hänt nåt speciellt alls den här helgen, första helgen i April så är jag MKT tillfredagställd, har inte alls haft panik över att det är söndag eller nåt. Många har ju det nu för tiden, hehe Visst..helgerna går alldeles för fort och jag hade önskat att man var ledig på fredagar också. Det hade ju varit hur gött som helst!

Denna söndagen har man fixat ungefär det vanliga, lagat veckans mat..blir några goda matträtter till veckan :D mm, längtar alltid till lunch :P haha!

Sen blev det lite tvätt av lakan bara för att man bytte dom förra veckan. resten vet ni ju, det med träning o sånt.

Kan iaf säga att den här söndagen känns rätt awesome, har inget att klaga på, vet inte varför denna kännts så bra men det har säkert lite med gårdagen o göra? lr helgen helgen bara :) som sagt, den har varit awesome! <3



Har kikat lite på nätet efter lite inspiration och kikat på kommande väder, det ser rätt bra ut, längtar sjukt efter att kunna klä mig i lite mindre kläder nu..

Yeye, hoppas ni haft en sjukt bra helg! Ser fram emot nästa ;D då är det Tessis 25års firande <3

Ska kika klart på "Taken" and then take my self to bed :)
Godnatt!//A




Mat & Träning 11.04.03

hmmm..måste faktiskt börja med att dissa lite saker gällande dagens träning. Fick en "provvecka" på Onyx från och med idag, lr 10 dagar träning blir det. För vi har ju kanske tänkt att byta gym och då vil vi testa det först.

Träningen började med 15 minuters löpning som uppvärming, sen blev det ett hårt pumpass, hade på mer vikter idag än vanligt. Och här kommer nu dissen :P hehe Lokalen var liten, gammal..trång. Det fanns inte alla slags vikter, typ 1kg fanns inte så man fick ta 1,25kg istället, då kunde vi inte få dom vikterna vi ville på ben, därav mer på den övningen. Var väl inte så farligt men ändå, att man inte kunde välja fritt typ. Mattorna/underläggen var stekhårda och ruttna :P sen gjorde ju instruktören några övningar helt fel me, haha ja enligt henne är det ju rätt, men INGEN annan har gjort dom som hon..o vi har tränat med många instruktörer på vårat gym ändå.

Anyway, blev lite besviken, trodde det skulle va lite bättre än vad det var. Men vi var stolta över vårat hårda pass en söndag såhär. gött var det!

Den här helgen har nog varit den "nyttigaste" på länge, lr kanske ska skriva minst onyttiga. Iaf för mig(Anne), i Fredags blev det bara lite popcorn som snacks, igår blev det INGET av onyttigt slag alls men IDAG har jag iaf fått i mig choklad, det är ju det som är "the shit" Man måste verkligen få i sig det man är beroende av, iaf en gång i veckan :) som sagt, man måste unna sig...annars blir man galen! Men nu räcker det för en vecka framåt igen.

Det här är mina intag.
Frukost 12.30: Turkiskyoughurt med linfrön, hasselnötter, mandlar & Honung, grönt te
Mellanmål 14.30: Banan & proteinshake



Kvällsmat 17.45: Caesarsallad & Vatten. Gjorde den på en icas färdiga sallader och en färdiggrillad kyckling från maxi.

Kvällsgottis: glass av olika slag för båda och även marabouchoklad..vad annars? ;D hehe
That's all!//A



No regrets!

Ne jag ångrar verkligen inte att man tog tag i saker igår och tog sig ut en sväng! Va ju hos en vän först en stund sen drog vi till Grand. Kan ju säga att gårdagen var en av dom bättre! :D Hade sjukt kul även om jag tappade bort folk hela tiden men jag fann även andra ;)

När jag/vi går ut så är det ju typ för att dansa, det e så sjukt gött när det bara rullar en massa skön musik och man kan släppa loss :D love it! Igår ägde musiken me!

Måste ju även säga att jag faktiskt ALDRIG kommer att ångra att jag valt "ett liv" utan alkohol, GAH! det är så skönt..jag har så himla kul! haha jag har sån jäkla koll! Igår var det iofs nåt lite konstigt med mig, jag "kände" mig typ berusad? Det verkade lite som att jag fått i mig nåt med alkohol? Jag va lite vimsig och typ flamsig, hehe. Det kanske var lite trötthet som fanns innombords men inte slöpptes ut på ett negativt sätt? Något var det iaf för jag sa det själv: Det känns som att jag har druckit. Drack gjorde jag ju, men mina älskade isvatten med lime ;P

En annan sak som är sjukt bra nu är att man faktiskt inte kommer att ångra grejer man gör efter en utekväll. Som tex att gå med någon hem eller liknande, för nu för tiden blir det ju aldrig en "fyllegrej" Många skyller alltid mkt på sånt när dom gjort nåt dom inte va helt 100 på om dom ville eller inte, hehe :P

Slutsatsen av detta är att kvällen var grym!



I HAVE NO REGRETS! ;D and i love it!//A



IPL!

Många har velat att vi ska skriva om hur eller OM IPL:andet har funkat, och vi kan skriva att JA, det funkar! Vi har tänkt att bli av med håret på benen inte låren då, för där har man för ljusa hårstrån så det funkar inte. Bikinilinjen och i armhålan.

Hur vi har vi då märkt att det funkar? Jo, så här är det, vi har märkt att vi fått lite fläckar där det inte växer ut lika mkt hår längre som på vissa andra ställen under armhålan, men även på benen.



Jenni har låtit håret växa lite för att kunna visa, som ni ser så är det inte lika mkt hår på alla ställen.

Men stället där man märker det mest är bikinilijen, tror den delen kommer att gå fortast att få helt hårfri. För vi kan säga att när håret växer ut vid området så har vi sett att det typ inte växer ut nåt där vi har ipl:at. Tror ni förstår hur vi menar :P hehe

Den här processen kommer att at ett bra tag som vi redan skrivit innan, och vi har fortfarande inte riktigt fattat hur ofta vi borde göra det. Nu kan vi dock vänta ett tag iaf, men eftersom vis er att det växer ut så har vi gjort det rätt ofta, Antagligen mer än behövligt :P Det står att man sak göra behandlingen "minst 6 gånger under 6 månader". Hehe vi har nog gjort behandlingen typ 10 ggr på några veckor.

Nu sak vi inte göra det på ett tag iaf, så får vi se hur allt ser ut om ett tag, för hårstråna har sina volifaser och växt faser, allt sånt står i boken man får med i paketet.



Finns att köpa på www.nelly.com, www.riobeauty.se www.eleven.se. Den finns faktiskt även för mörkare hy nu, men då måste man köpa den från usa eller nåt? www.riobeauty.com

Så ligger det iaf till.



Två myter om träning!

Tjejer som går på gym blir till muskulösa jättar.
Nix, du kommer aldrig bli lika muskulös som en kille eftersom du har lägre testosteronhalt. Som tjej kan du bygga muskler och få en bra fysik men att se ut som ett muskelberg av gymträning kommer aldrig att ske!! Så av gymträning kommer du snarare bli smalare starkare och må bättre!

Muskler blir till fett när du slutar träna
.
Nej det blir dom inte. Muskler och fett är två helt olika vävnader och byts inte ut mot de ena eller de andra. När vi inte tränar blir våra muskler slappa och minskar i volym. Många glömmer bort att reglera maten efter träningsdos, vilket ofta leder till viktuppgång. Mindre träning = mindre mat!

Muskler högre densitet och tar därför mindre plats! En 60 kg kropp med mycket muskler ser alltså mindre ut än en 60 kg kropp med mycket fett.




Sant eller falskt?

Det dök upp dom mest konstiga sakerna den 1:a April, undra varför? :P Nee, men vi hittade detta och undrar om det verkligen är sant eller bara nåt dom hittat på eftersom vi inte hittar nåt annat om det på nätet. E de sant så e de ju jävla grymt!

Artikel från prylportalen:
Babyliss lanserar hemmatatueringskit



Tatueringar blir allt mer populära, men det blir också väntetiderna till tatueringssalongerna. Därför lanserar Babyliss ett tatueringskit för hemmabruk.

Babyliss Tattoo är den första produkten i en helt ny serie från Babyliss, som gjort sig kända för hårtorkar, plattänger och liknande hårvårdsprodukter. Deras nya satsning fokuserar på den växande trenden med tatueringar och ska råda bot på de långa väntetider som kunder normalt måste genomlida för att få en tatuering.

Endast ritkunskaper krävs
Med Babyliss Tattoo kommer användaren enkelt kunna tatuera sig själv eller sina vänner. Med hjälp av en banbrytande nålteknik ska tatuerandet bli betydligt mer smärtfritt än tidigare, men den nya nåltypen gör även att alla som kan rita med en penna också kan tatuera med företagets nya produkt.

Tatueringsmaskinen drivs av ett uppladdningsbart batteri som räcker till drygt en timmes tatuerande och bläckpatroner byts enkelt av användaren. Den första produkten, enkelt döpt till just Babyliss Tattoo, kommer att finnas i handeln under april med riktpriset 2 995 kronor. Den första versionen klarar dock bara av svart färg, men en Babyliss Tattoo Color, som har plats för upp till fyra olika färgpatroner, kommer att släppas i höst.

Av: Daniel Hessel, 1:a april kl. 11:35



Dagens tips!

Börjar denna tråkigt gråa söndagen med att säga godmorgon iaf!! För det var en väldigt god morgon ;P

Får även börja denna söndagen med ett frukosttips! Åh så gott! Byter dock ut proteinshaken just nu till en kopp grönt te!



Godaste/mysigaste frukosten: Turkiskyoughurt med mandlar, hasselnötskärnor, russin, linfrön, blåbär & hallon, fryltande honung på de.

Yesterdays "shit" is coming later//A




En ensam kväll..

No way, nu drar jag ner till stan..först en sväng till en vän! see ya! danselidans! ;D



//A




Fantastic friday!

Lite bilder från min fantastiskt roliga kväll igår, som jag misstänkte. Tack till Falk som alltid är lika roligt sällskap, min bästa vän <3 Vi åt riktigt god tapas, sedan bowlade vi och min nagel gick av :( men jag vann alla tre spelen. sedan tog vi en krogrunda. vinci, vimmel och frank och tillbaka till vimmel. riktigt skoj och vi tog kort på alla ställen bara för att, haha :D sjukt skoj iaf. dags att fortsätta myslördagen!//J







Lördagsmusik!




Kvällens outfit!

hmm, färg igen då? men vilken..hehe har lite beslutsångest faktiskt! Får prova mig fram lite senare när det är dags.!



Denna outfiten passar mina naglar rätt bra, förrutom att topen är lite mer åt det rosa än helt orange, en väldigt speciell skärning på den me. Den har aldrig blivit använd så den kanske åker på ikväll :)



Fast å andra sidan så är den här gröna en helt sjukt grym färg, hade ju iofs grönt på mig förra helgen. Den hade skärt sig snyggt med lacket :P hehe

either way kommer man att synas som en färgklick ikväll iaf :)

Later babes//A



Maten som är rena medicinen!

Du har säkert en hel del matvaror i skafferiet som håller dig frisk som en nötkärna. Här är ett axplock sajten Prevention.com listat med medicinska effekter..

Vitlök.
Att vitlök är bra mot infektioner som förkylning visste du kanske redan. Men att den även minskar risken för benskörhet, högt blodtryck, eksem och underlivssvamp kanske är nyheter.



Russin.
En handfull (cirka 60 stycken) russin innehåller ett gram fibrer och 212 milligram kalium, två ämnen som bidrar till att sänka blodtrycket. Olika undersökningar visar dessutom att polyfenoler, som finns i livsmedel som framställts av druvor som vin, russin och juice, är effektivt mot hjärt- och kärlsjukdomar.

Banan.
En medelstor banan innehåller cirka 30% av det dagliga behovet av vitamin B6 som hjälper hjärnan att producera serotonin. Serotonin spelar en viktig roll när det gäller reglering av kroppstemperatur, humör, sömn, sexualitet och aptit.

Aprikos.
Aprikoser är inte bara bra för synen. Åtta torkade aprikoser innehåller cirka två gram fibrer, tre milligram natrium och 325 milligram kalium. Dessa ämnen förhindrar ansamlingar av mineraler och salter som annars kan omvandlas till njursten.

Tonfisk.
En portion på cirka 85 gram innehåller runt 800 milligram omega-3, som motverkar de känslor som uppstår när du är deprimerad eller stressad. Fettsyrorna har även blivit rekommenderade av The American Psychiatric Association som en effektiv del av behandlingen mot depression.

Ingefärste.
Flera studier har visat att ingefära kan hjälpa mot olika former av illamående, till exempel åksjuka eller under graviditet. Ingefära har även en positiv effekt på ämnesomsättningen.

Päron.
Ett medelstort päron innehåller runt fem gram kostfibrer, mycket i form av pektin, som hjälper till med att ”spola” bort det dåliga kolesterolet och på så sätt minska risken för hjärtsjukdomar.

Kalkon.
Åttiofem gram kalkon innehåller nästan hela dagsbehovet av tryptofan, en essentiell aminosyra som hjälper kroppen att producera serotonin och melatonin – hormoner kroppen behöver för att reglera sömnen. Studier visar att personer som lider av insomnia inte får i sig tillräckligt med tryptofan.

Artikeln kommer från salongK.se



Tråk!?

Vad e de med folk idag!? hehe Är folk trötta eller vad håller alla på med..?

Ingen som ska göra nåt kul ikväll? jag som är sugeeeeeeeeeeen :P



Fick dock ett VÄLDIGT oväntat sms, så jag har nappat på ett erbjudande, får se hur denna kvällen blir och avd den har att erbjuda ;D



Snygga skinnjackor!

Våran favvojacka har varit skinnjackan och kommer även att vara det i vår! Här är 6 snygga som vi gillar väldigt mkt!



1. Topshop
2. Modekungen.se
3. Nelly.com
4. Modekungen.se
5. Modekungen.se
6. Topshop



Best of Mars.

Mars var lång men ändå kort..! 31 hela dagar. Det går ju alltid lika fort men ibland känns det som att vissa grejer går fortare än andra bara för att man ser fram emot saker och det händer grejer.

Vad va då bäst under mars månad enligt oss? Skrev i början av mars att det fanns en del vi såg fram emot dom första helgerna, som tex. en spakväll hos kusinen, Ankis 25års firande och CDON group Awards...det var dom 3 första helgerna som gick åt på det..sen va det ju bara en till helg och nu är det redan April :) hehe







Detta är bilder från Awardsen, en riktigt fin tillställning! Det va nog höjdpunkten på månaden, alltid trevligt när man får åka iväg så där som sagt :) Jenni i den blå klänningen på bilden ;)

Spakvällen va en myskväll som vi bara måste göra om!..men det bestämde vi att vi skulle :D

En annan "best of" för mig(anne) är väl när jag la i perlane under ögat, är mkt nöjd men är fortfarande lite blå såklart för det gjordes ju för bara en vecka sen. Ska dock tebax och fixa till en liten "skavank", alltid så med fillers ju :P hehe men thank good att det finns :D

Yepp, det var väl det?..en trevlig månad måste jag säga, måste även säga att jobbandet var väldigt behagligt i mars me. Får nu se vad April har att komma med, man har ju hört en del..hehe

Later babes!



Skämtar du eller?!

"Jag är gravid"..."Jag ska bli pappa till tvillingar" eeeh okej? haha! några statusuppdateringar man sett på FB idag..eeh? ja! Det är 1:a april och ja, det är kul med skämt! :P hehheheh. Själv har jag inte skämtat med nån idag..har inte haft något bra tillfälle eller haft nåt bra skämt att dra till med ändå.



En sak som inte är ett skämt är iaf att jag kollat på Sköneheten & Odjuret ikväll! Shit vad jag älskar den filmen..hade typ glömt av hur bra den är! Har länge tjatat om att jag ville se den igen, va ju så många år sen nu. Så ikväll blev det av iaf :D Love Disney!

Ett mkt bra slut på denna fredagen måste jag säga..nu är jag på bra humör även om tröttheten har tagit över mig och min kropp, kryper ner om en stund för att vara pigg och glad inför en förhoppningsvis underbra lördag :)

Hoppas ni har/har haft en riktigt trevlig fredag!
P&K//A



Mat & Träning 11.04.01



Nothing bounces here! Boobiesarna satt på plats som dom skulle..den nya sportbh:n var väldigt bekväm :) Smygg är den me :P

Idag blev det ett snabbt pass på gymmet, eller snabbt och snabbt, ett helt lagom fredagspass :D en timma ungefär, det räckte gott och väl för det vi hade planerat in.

Började med att springa på löpandet i 20 minuter, sen började benpasset. Började med Innerlår och ytterlår/rumpa, tunga vikter 3 x 10 reps, körde det på alla övningar! Efter det blev det vader och baksida lår, vaderna har börjat forma sig ordentligt igen. we like :)

Efter detta körde vi liggande benpress, där kunde vi faktiskt tagit mer vikter, men vi var rätt trötta..o sjukt svettiga, man svettas riktigt mkt när man kör hårt på gymmet, vilket är gött :D

Körde bara en magövning idag och det blev dom rullande situpsen. Har en video på den men den kan vi lägga in imorrn istället.

Fredags maten har varit meeer än bra! :)
Frukost 07.30: Tyrkiskyoughurt med honung, hasselnötter, mandlar, russin, linfrön, frysta hallon& & blåbär. (sjukt gott!) Proteinshake.
Mellanmål 10.30: Grönt te & apelsin.
Lunch 12.30: Kakaopannkakor & keso. (recept längre ner)
Mellanmål 16.30: Optinutbar
Efter träning 18.30: Proteinshake.
Kvällsmys 22.00: Åt typ det som åts till frukost, alltså youghurten o de..

Nu blire det lite popcorn och kolsyrat vatten, måste ju ha nåt att mumsa på till filmen. Popcorn är inte så onyttigt heller :P

Jenni är och gottar sig på en restaurang för tillfället, hon skriver om det imorrn såklart :)

Later babes//A



Dagens outfit



Monki, H&M och Nelly.com



Händelserik kväll!

Nu ska jag iväg på lite roligheter med min bästa vän Falk. Vi har inte setts sedan i höstas och det kommer nog bli lika skoj som alltid! Måste skynda. Vi skrivs senare//J




Here we go again..

Fredag är slut och det är helg IGEN :D hehe fredag och måndag all day, everyday!

Finns egentligen inte så mkt att säga om den här dagen, det var en trevlig..hmm, en helt ohändelserik dag bara? hehe. Nu när jag tänker efter så har det nog aldrig hänt så lite på jobebt som udag, vi ahr bara suttit här..och gjort det vi ska såklart me ändå, ehhe känns som att det bara varit same shit idag. aja :)



Det är dags att dra till gymmet nu för en liten fredagsträning, ska prova dom nya sportbh:na :D ska bli intressant. Nu är det bara att byta skor så att man kan traska i bra tempo, hehe man får ju inte vara dum, alltid smart att byta skor när man ska gå en längre stund :P

måste rusa..skrivs senare!




Snygga färger!



Just nu gillar vi våra naglar extra mycket. orange och vitt <3 våår! nagellack från H&M och veromoda



Dagens tips!

För några veckor sen gjorde vi pannkakor som lunch..dom var lite nyttigare och matigare än de vanliga pannkakorna. Ida blev det pannkakor igen :) Men me en liten ändring i ingredienserna..kakao blev tillsatt, därav så mörka pannkakor ;P så ni inte tror att vi bränt sönder dom, hehe



4 ägg
6 dl mjölk
2 dl mjöl
1 dl havregryn
honung efter eget mått så det blir sött o gött. Vi hade nog 3msk
2 msk kakao
1 dl russin, kan ha mer
1 tsk salt
2 msk smält smör

Sen är det bara att steka, vi anväder oss av dl mått när vi ska steka dom, 1,5dl till en pannkaka typ..då blir dom lagom tjocka, om man ska göra 8 st då. För då får vi 4 var :)

Det vi hade till idag var keso, men inte naturellkeso denna gången utan det blev den med äpple, päron & vanilj.

Allt detta blev väldigt mysigt ihop! Väldigt mättande me! :) en trevlig fredagslunch helt enkelt!

ENJOY!




Klickat hem!



Detta blev vårat köp med presentkortet vi fick igår som tack. Ist för kläder som vi har överflöd av tänkte vi spendera de på nåt mer nödvändigt som vi väntat med o köpa tills våran egna sportavdelningn öppnat här på nelly ;D Stöd nr 4, det absolut bästa helt enkelt. Blir superbra! ord pris 499:- @ nelly.com, kostade oss alltså 0:- ;)



Uppskattning uppskattas!

Tack tack tack. Vi fick många tack igår.. teamet som stannade kvar på kvällstimmarna för att förgylla deras vardag och hjälpa till med välgörenhet. Måste ju själv passa på o tacka alla, det va väldigt fint det nelly gjorde. Vi hade en photoshoot för lite mer speciella människor med funtionshinder osv. Riktigt skoj måste jag säga eftersom alla blev så himla glada. Det va kul och se vad dom hade valt för outfits och vilka poser dom gjorde.



Då kommer vi til vårat tack. Trodde inte vi skulle få så mtk mer än tacksamheten och övertiden vilket hade räckt gott o väl men så kommer "the boss" med tre små kuvert till oss med varsitt presentkort. Vi blev verkligen överraskade, 400:-!? Det är endå ganska mycket pengar att shoppa för, men Jarno vet vad vi gillar ;) hehe TACK som fan! Den är redan använd och vi visar senare vad vi "klickade hem"!

Uppskattnings uppskattas alltid <3