RSS 2.0

Semester it is!

YEAH! idag började den...semestern! Och hur lång är den nu då? Ja ni..den är exakt 12 dagar..den började idag från kl halv 5 och slutar, ah kl 8 på morgonen tisdagen den 13:e Juli. Det är en kort en, eftersom vi tog ledigt för att åka till Finland en vecka med mamma och mostrar! Sen har vi såklart 2 veckor senare me :)

Semestern hittills har varit bra, men  nu sitter jag faktiskt här och svär lite..Tindra stängde in sig en dag förra veckan i garderoben och hårade ner för många byxor, så nu sitter jag fan här och rollar 7 par svarta byxor som har så mkt hår på sig att jag snart spyr!! Och hon vill håra mer på dom!



Ska fixa klart detta nu innan jag får ett ryck!!!! För hon har fan ryck nu! Sen ska jag faktiskt lägga mig i soffan och massera mig själv, hehe nej! ingen snuskmassage utan jag ska massera bort lite blåmärken o shit :P

Have a good one!
XoXo//A




Anabola bögar!

Åh nej vad vi hatar dom! haha det är ju bara så störande när folk smäller med vikter och gapar när någon står precis jämte en..för mycket energi på en och samma gång helt enkelt, man kan faktitkst träna hårt utan att störa andra!

Träna hårt var det ja, fyfan vad vi tränade! det var ju nåt kilo extra på varje övning, vilken kändes..och det kändes GÖTT! Har iaf fått i oss våran proteinshake me :)

Nu är det uppfräschning inför imorrn som gäller, epilatorn är framme och annat smått och gott. Som vanligt bjuder vi på sletna afterworkout bilder :P men det är väl bättre än inga bilder alls, träning is the shit (our life) så..!



Later babes!
XoXo



Ny rumpa & pose!

Idag va vi inne i studion och fotade trosor båda två faktiskt :) Anne fick lära mig hur man skulle stå. Anne stog framför mig och posea spegelvänt, hehe riktigt skoj. Vi gjorde en ny pose idag med, nästan som när vi fotar jeans o resultate blev som nedan, man ser ingen större förändring men rumpan blir fin. Så nu ska även jag stå där halvnaken o visa trosor på nätet :P



Vi är riktigt nöjda med resultate av fotningen, men vad hade vi egentligen väntat oss när våra kroppar e så lika. För man ser ju ingen skillnad alls på vem som är vem? vänster: Anne Höger: Jenni ;D

Vi slutar om 15 min.. vi har absolut iiingenting och göra så därför börjar även våran semester idag :) Vi tänkte pumpa idag och nu har vi kollat så att det inte är inställt INNAN vi går dit iaf! Vi skrivs efter träning, ha de gött! //J



10 år yngre av sunda vanor!

Ung utan operationer? Visst går det. Här listas de bästa tipsen som drar av siffror från din åldern.

      

Forskarna är överrens om att det är livsstilen som styr över hur gamla vi egentligen är. Även om generna också såklart spelar in. Hälsosam mat, sex och motion gör att vi åldras långsammare. 

I en artikel på aftonbladet.se står det att det är vid Royal Edingburgh hospital som man har forskat i ämnet. Bland annat kom de fram till att de som hade ett aktivt sexliv, med sex minst tre gånger i veckan, såg i snitt tio år yngre ut än de som hade sex max två gånger i veckan.

Undvik att röka och äta skräpmat så kommer din hy att stråla och du kommer att åldras med värdighet. Även att äta mycket vitaminer, sova ordentligt och sluta stressa är saker som kan hjälpa dig att hålla dig ungdomlig.

Aftonbladet.se ger också följande tips:

Använd solskyddsfaktor året om.
Sluta röka.
Rengör ansiktet ordentligt varje dag med milda produkter och sov aldrig med smink.
Välj ansiktskräm med omsorg. Fråga en hudterapeut om du är osäker.
Drick måttligt med alkohol.
Håll vikten. Om du pendlar i vikt stör du den naturliga förekomsten av underhudsfett. Detta får kollagenet att brytas ned snabbare.
Välj en hårfärg som passar din hudton.
Var sparsam med puder och foundation, och använd rätt nyans för din hudton.




Ansiktsvård!



Vi har testat en del ansiktsprodukter i våra dagar, som vi skrivit innan så är Cliniques 3-stegs serie en av storfavoriterna. Men efter en hudanalys på salong ville vi testa dermalogicas produkter, då fick vi som tips att testa "dermal clay cleanser" och "skin smoothing cream" tyckte om dom väldigt mkt faktiskt! Om ni själv ska använda produkter från Dermalogica så köp dom från nätet dom vi gjorde, du får allt för halva priset. Klicka på bilden ovan för att komma till sidan! LÄTT värt det, för dom är rätt dyra på salonger här i Sverige. Men gör en hudanalys för att se vad din hud behöver, för alla produkter har olika egenskaper.



Just nu har vi bytt till ett billigare märke, Garnier. Ville testa den nya trippel-verkande rengöringen, och den är faktiskt jäkligt bra! Allt med lera är bra för stora porer!

Ska använda dessa produkter ett tag framåt nu, väldigt prisvärda, sen får vi väl se om vi går tillbaka till dermalogica eller clinique :) inget är omöjligt, hehe



Klickat hem!

Underbara skooor <3 nelly.com




Always with me...

Hon är verkligen sötast i världen.. Hon är alltid med oss vad vi än gör hemma, alltid nyfiken eller bara sitter o myser med oss. Idag ville hon med i väskan och så satt hon på matbordet medans vi åt frukost. LOVE HER <3




Hon kan va en jobbig liten jävel ibland men samtidigt blir man lugn av henne, o de sägs ju att katter har förmågan att lugna folk.. tur är väl de när vi själv är lite hetsiga ibland :P

För övrigt sitter vi o chillar på jobbet, lugnt nu på morgonen innan modell och fotografer kommer. Vi tänkte fota lite trosor nu på morgonen iaf så de blir gjort. Skrivs senare!



Ännu en besvikelse!

Men vad i....?? Varför är det alltid nåt man blir besviken på.. eller det är väl inte alltid det händer nåt men idag va bodypumpen inställd!! Vi som trodde vi skulle få träna den igår, men icke.. och idag trodde vi samma sak men inte det heller.. aja tur att gymmet kommer till nytta nån gång :P



Innan vi drog o träna drack vi en as go mangosmoothie, de måste ni testa!



Passade på att träna medans tvätten va i maskinen, effektivt o bra ;)



Anne sprang iväg för ca 5 minuter sedan och jag själv ska göra desamma, jag som trodde jag skulle hinna epilera mig o alt sånt men de får bli imorrn. Ska till Daniel ..men de va väl inte så svårt att lista ut. Vi ska se fotbollsmatchen ihop o jag stannar över natten ;) blir mys! Skrivs imorrn //J



5 saker du inte ska säga till din partner!

Det är äktenskapsexperterna doktor Charles och Elizabeth Schmithz som har skrivit boken "Building a love that lasts." Nu har de även skrivit en artikel på Psychologytoday.com där de hävdar att säga rätt saker till sin partner är minst lika viktigt som att inte säga fel saker.



Det är ditt fe
l - Att lägga över skulden på din partner kommer bara öka avståndet mellan er och förstöra tilliten. Satsa istället på att bygga upp er som ett starkt team.

Varför gör du alltid så
- Att lägga fokus på din partners svagheter leder ingen annanstans än neråt. Han eller hon kommer enbart känna sig underminerad och svagheterna kommer öka. Se till att istället berömma styrkorna för att bygga upp din partner till max.

Vad var det jag sa
- Strö inte salt i såren. Hoppa över att peka ut hur rätt du hade på det sättet.

Fråga efter åsikt och sen gör tvärto
m - Detta handlar om respekt. Frågar du efter vad din partner vill eller tycker och sen väljer något helt annat så kan det visa på att du inte bryr dig om vad han eller hon säger.

Offentlig kritik
- Det här slutar aldrig bra. Håll all sorts gräl hemma annars kan det ge permanent skada och bygga upp en bitterhet.

Det är inte ofta man tänker på det och det händer ganska ofta att man säger många av punkterna. hehe



Rekord!

Rean gjorde antagligen sitt igår.. nelly hade sälj-rekod igår :) väldigt trevligt!..alltid kul när det händer nåt oväntat, och antagligen har ju rean iår varit kanonbra :D Detta medförde faktiskt vi fick lite glass här på konstoret, det var göttit och sitta ute och smaska på den :D kanongod var den, ploppglass. mmm!



Åt den faktiskt efter lunchen, för man kan ju inte äta sig mätt innan den innan den goda maten ;) hehe
det blev bulgursallad med pinjefärsbiffar, nice som fan! ni ser ju..



Jag(anne) ska iaf dra iväg till sjukhuset nu en sväng, nothing serious, bara en efterkontroll av "operationen" jag gjorde i Februari..ni som följt bloggen kommer kanske ihåg vad det handlade om.

Later babes!
XoXo



Klickat hem!

Det bästa för håret när det känns lite tungt.. man kanske inte hinner eller vill tvätta håret just för tillfället o då e verkligen torrshampo räddaren i nöden. Kan ju användas till att bara skapa voym utan tyngd :) har ju skrivit om det förut men det är värt att nämna igen! Köpte två st för säkerhetskull, ska ju till finland på fredag så lika bra att passa på så man har där borta! Lee Stafford 59:- är den absolut bästa, iaf bland dom vi testat. Från nelly.com såklart ;)




Gettin' over!



men haaaaaaaaallååååå, bored as heeell! sitter här och försöker få nåt att hända! blir nästan mer stressad av att int göra nåt..?

hehe ge oss typ torsdag NUUU! sitter faktiskt här och bara längtar..nothing else!





Shoppingtips!

99kr!! Hur lite är inte de för denna snygging!? Brukar inte som många andra gilla reor men nellys rea har något för alla. Finns även i helsvart, Klickade hem en av varje till min kusin igår som inte hann köpa dom själv. Dom sitter säkert jätte fint. Funderar själv på att köpa båda två. 198 kr är ju ingenting så därför får detta bli dagens shoppingtips ;)




Att "forma" en porrstjärna..?

hmm? att spruta in restylane i läpparna och lära sig att dansa som en strippa? öh, stackars flicka hehe, satt o tittade på "secret lives of women" handlade idag om porrstjänor.

Hade inget intresse att titta klart, nu e de dags för drömmarna..det blev en alldeles för sen söndag igår och nu känns det lite :) men det var det värt.. hehe

Ang. mina blåmräken så kommer det ett inlägg om hur dom "hamnade" där dom är, ska bara vänta ett tag till.. blir lite roligare då kanske :)

 


Skön låt..den får spelas i mitt huvud nu :)
XoXo!//A




Slöseri med tid!

Amen det är så jäkla typiskt!! Att det just IDAG skulle bli ändrat med alla f-ing tider på gymmet.. sommartider my ass! Fick inte tränat våran underbara pump som vi ville, tog ett snabbt pass på gymmet..ja, vi tränade ju såklart dom viktiga delarna..och ni vet vilka det är!!

Han dock inte träna riktigt allt heller eftrsom det stänger en timma tisigare me, det avr vi ju inte heller beredda på.. åh, kunde fan gått till gymmet myyycket tidigare idag istället för att vänta på nåt som inte ens finns mer..vilken slöseri med tid! Då får man ställa om alla sina tider och dagar under sommaren..



Klantigt iofs av oss att inte kolla det, visste att dom skulle byta snart.. men ändåååå! åh! FU sommartider! och mitt fina blåmärke lyser med sin närvaro..försvinn nu!

Så nu ska jag hoppa in i duschen o göra annat vettigt med mig själv, sleten som man är..!
Bye!//A



För varmt!

Vilken dag!! Solen bara steker sönder..trodde inte att det skulle bli så här bra väder när vi kollade vädert imorse..Det har varit för varm för att jobba..usch o fy, tur för er alla som har semester eller som har sommarlov, njuuut ffs! hehe

Eftersom den dumma stickan till telen inte kom med idag så får man ju ta och lägga in bilderna nu sähär i efterhand och berätta lite om dagen på jobbet. som för övrigt har varit chill som vanligt!



Jenni fick iaf fixat sitt bord idag, eller hon bytte håll på den eftersom datorn satt på fel sida av borde, hon slog i sitt knä heeela tiden, haha! stackaren..



Satt ute en bra stund på jobbet idag och fick i oss en helt fantastiskt god lunch me..



Det är fortfarande för varm, uusch för att behöva svettas på gymmet nu, men pumpen kallar..den missar vi INTE!

Men ha de gött i värmen så skrivs vi!
XoXo




Bästa rump & benövningarna..

Enligt oss är det viktigt att ha en tajt rumpa och snygga tajta ben..det håller nog många med om!?

Så när vi kör på gymmet så kör vi alltid dessa 4 övningar, dom är fan bäst om man gör dom rätt vill säga :) och vi lovar..dom ger ju resultat :)



Vanliga knäböj, tränar hela benet o rumpan..



Utfall på golv eller bräda..ger lite extra om man har foten på en bräda. BÄSTA för rumpan!



Utsida lår/rumpa och Insida lår... På bild 1 pressar du ut låren och den tar verkligen på rätt ställe där man vill ha ett extra "lyft" där rumpan börjar ;) På bild 2 pressar du ihop benen så du får tajta innerlår ;) Man måste dock göra alla övningar rätt så man känner att det tar.. så fokusera på den övning ni gör och tänk på vart det ska kännas. Det är ju en självklarhet med alla övningar.

Sådär ja, nu är det väl bara att köra på? :D vi bara ÄSLKAR att träna dessa muskelgrupper! men det går ju inte att ta miste på..lr? ;)



Det tänker han på innan han kysser dig..

haha! läste denna artikel på salongK.se..killar killar killar  :P

Det blir inte avstängt hos grabbarna direkt när de lutar sig över för en första kyss. Här är tio saker som går genom huvudet hos herrarna.



"Oh yeah, jag är mannen!"

"Hur är min andedräkt? När var det jag borstade mina gaddar senast? Har jag något tuggummi?"

"Ja! Kommer jag få ligga ikväll?"

"Kom ihåg, tjejer gillar inte när man går igång för mycket med tungan direkt."

"Nu stänger jag av och njuter av det bara."

"Är hon bra på att kyssas? Jag gillar att kyssas och kan inte dejta någon som är dålig på det."

"Om hon vänder kinden till så ger jag upp kvinnor för alltid."

"Hoppas hon vill kyssas lika mycket som jag. Det skulle inte vara roligt att få en smäll i ansiktet just nu."

"Jag hoppas jag gör det här rätt. Alla har olika kyss-tekniker och jag hoppas våra klickar."

"Stäng ögonen, stäng ögonen! Tjejer blir utflippade när jag kysser med öppna ögon."




Kicks öppnar webbshop!

Den 25 augusti är det dags. Då öppnar kicks.se sin efterlängtade webbshop! De kommer att vara den första auktoriserade nätåterförsäljaren i Sverige för märken som MAC, Clinique, Biotherm och Lancôme.



Med 137 butiker i Sverige, nästan 200 varumärken och över 10 000 produkter i sitt sortiment, är Kicks den ledande skönhetskedjan i Norden. Alla produkter finns inte i alla butiker och det är där webbshoppen kommer in i bilden. Det kommer skapa tillgänglighet över hela landet.

Kicks vd, Ponutz Bjelfman, tycker att det är viktigt att det finns säker e-handel. 
- Vi värnar om de varumärken vi säljer och att kunderna ska får uppleva de riktiga produkterna, med rätt kvalitet, istället för kopior eller produkter med osäker härkomst, säger han.

Fri frakt kommer erbjudas när du handlar för över 600 kronor, annars 49 kronor per order. Du kan även välja att få din leverans till närmaste Kicks-butik utan extra kostnad.

Vi tycker att det är en väldigt bra idé! Alla lite större affärer borde ha webshoppar, ifall man kanske inte hinner eller orkar åka iväg o shoppa. En grej som vi har märkt är att grejer som finns på webshoppen kanske inte finns i butik.. yttreligare en bra anledning :) Dåligt med så hög frakt men bra att man kan skicka de till sin butik ifall det inte redan finns vill säga, som sagt de kan vara slut eller så kanske de bara finns på webshoppen.



Absolute Summer Hits 2010

Eftersom dom är så snåla så är det tur att man kan göra egna listor! :) Här är hela Absolute music summer hits 2010! Den är väldigt bra om man bortser från vissa som är lite sega men de går endå! Klicka på bilden för att få hela listan på Spotify.



För dom som vill ha en lista med bara partylåtar kan ju prenumerera på WOOPWOOP! Uppdaterar den nästan varje dag :) have a nice day!




Nelly-REA!

Woho! Idag startar ännu en Nelly-rea!! Nice as hell!!



För er som inte får nyhetsbrevet..skriv in den här koden: sommar2010 :)




Utslagen...

Jag både älskar och hatar dom... söndagarna.. Vad ska jag säga? Man får sova länge, iaf om man inte har annat o göra men fyfan va de känns när man ska lägga sig o tänker på att man ska jobba om några timmar.

Ligger i soffan helt utslagen.. dags att sova med andra ord. Har ingen bild att lägga in heller tråkigt nog. Är så röd i fejjan så vill inte ta någon nu heller :D haha låg ju som anne skrev på stranden. råkade somna i 2 timmar vilket va
jävla gött men inte så bra nu i efterhand. Visste att jag skulle smörja in mig lite men icke..

Känner mig för övrig äcklig och tjock nu.. de e ju mest tack vare maten jag ätit idag, men oxå när jag tänker på hur lite jag tränade förra veckan. Blir extra hårt denna veckan kan jag säga er.. mycket springande iaf! :) fettet ska bort! Ska äta så nyttigt som möjligt i veckan oxå, för på fredag åker vi till finland o där blir de nog inte så mkt tränaden om jag får välja ;) Vi skrivs imorrn, gonaaaatt!/Jenni




Sol & bad?

Första gången man låg och stekte på en riktig strand för i år..kan iofs inte kalla det att steka för det blåste rätt mkt så det blev aldrig så himla varm..typiskt, hehe men skönt var det iaf.. nått dopp blev det ju såklart inte tack vare det men aja.. whateveeer!

Låg inte så länge heller för ah, man har ju andra saker att uträtta me..lr hade. Åkte och handlade lite o sen lagade jag o jenni lite mat :) gottit som vanligt! för veckan blir det då lax med bulgursallad och äppeltsatsiki och sen blir det färsbiffar med pinjenötter och samma tillbehör till det, det avr ju så gött sist så vi var tvungna att göra det igen!



Nu ska iaf Anne & Anki dra ut och chilla i solen någonstans så vi skrivs!
XoXo//A



Underbar reklam!



Tycker att detta är den mest underbara reklam som går på tv just nu! Den är ju bara så perfekt och somrig! Gillar ALLT med den, lr kanske inte ölen då ;P har iofs inte smakat på pripps blå men dricker inte öl i vanliga fall och när man väl gör det så föredrar jag/vi corona med lime..eller liknande.



Den bästa är dock "Bud light lime", säljs tuvärr inte i Sverige.. konstigt :( drack den i USA, det är en färdigblandad öl med lime i, den är nästan för god för att kunna kallas öl ;P haha chick beer! loves it!

Det blev strandväder så nu drar vi!
Later babes!

XoXo//A

 




Sunshine..

God morgon sunshine(s)! Fint väder är det iaf..dock inte så bra som man hade hoppats på, då menar jag typ strandväder. Det är liiite för målnigt, men jag är glad att det är varm och att det inte regnar denna söndagen :P hehe då kan man iaf ta sig ut senare.

Satte mig precis med in frukost, te och äggmacka blir det idag, är ju itne bakis så då får toasten och oboy vänta ;P

hmm..söndag, vad händer då? jo idag blir det väl typ chill och ja, man ska väl iväg och handla me, laga mat för veckan.. vad blir det denna gången tro? har inte bestämt nåt seciellt än men lax är givet iaf, ska kika på www.arla.se efter nåt smarrigt tänket jag :D alltid goda recept där.



Händer inte mkt mer just nu som sagt, sitter o håller ett litet öga på min lilla älskling som är ute på balkongen och busar, hon har fått börja vara där lite då o då, har märk att hon kan uppföra sig, hehe :) bara hon inte hoppar över räcket, men det ska nog inte vara någon fara. HOPPAS VI!

Skrivs senare!
XoXo//A



Karuseller = skräck!

Denna lördagen har man spenderat i sängen..alltså tills man gick upp :P och sedan på Liseberg! Det var 2 år sedan vi var där sist faktiskt..Vädret var ju helt perfekt idag me! thank god!



Jag skojar inte när jag säger det här men...vissa karuseller blir man ju livrädd för! haha åker allt på Liseberg, men vi höll fan på och dö på vissa, eller idag var det iofs bara den jäkla gungan..vad heter den nu? "uppswinget" heter den. Den hade vi aldrig åkt innan. Daniel tvingade dit oss, hehe Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv, trodde jag skulle dö, haha vi bara skrek! Men gött var det :D älskar att skakas om lite, hjärtat sätter sig i halsen typ.

Åkte allt annat skoj me, hann med rätt mkt..lagom mkt folk där idag :) vissa karuseller kan se helt lame ut men sen är dom bara helt tvärt om, haha karuseller = Skräck, adrenalin, skratt & skrik!



Jenni och Daniel.

Ah fy, nu är man heeelt slut faktiskt, var ändå väldigt trött innan vi åkte och efter flera timmars skrikande och gående så är man väldigt mkt tröttare..

Har tänkt att komma upp i lagom "tidig" tid imorrn så att man inte sover bort hela söndagen denna helgen!
hoppas ni har haft och fortsätter att ha en kanonbra lördag för nu ger jag upp!

XoXo//A



Våran midsommar!

Våran midsommar 2010 spenderades med familjen och bekanta ute i Sandared hos våran moster.. det var väldigt trevligt måste jag säga.. Det finns nog inte så mkt mer att säga än det så.. åkte iofs till en fest på lundaskog sen senare en snabbis för att festa lite med Tess..blev kvar en stund bara sen bar det av till respektive delar i stan. Bra avslut på hela kvällen! :) här är lite bilder, blev inte så många tagna men..aja.





Åh, våran mostersgoda mat kan man faktiskt döda för.. det är alltid lika gott när hon lagar mat, men sen hade hon även gjort våra favvoköttbullar, tror hon gjorde det bara för att vi skulle komma :P love love loooooove!!



God mat med god dricka hela kvällen helt enkelt :)



hmm, vet faktiskt inte vad killarna försökte med här men, aja trevligt var det som sagt :D haha
Tack för en trevlig midsommar alla som var där! :)

Later babes!
XoXo




PERFEKT!

Kvällen igår va perfekt.. en chill kväll med min älskling Daniel. Den bestog av tacos, alkohol, choklad, mys och spel. :P



Bacardi breezer ORANGE, as god, smakade typ zingo eller nåt :D mmmm



Ett jäävla gott rosévin som vi testade för första gången. Valde den för den roliga etiketten :) halvmoserande och kostade bara 55kr.

Jaha nu hände nåt så jag inte ens kan lägga in bilder.. typiskt.. får göra det senare! Spelade Guitar Hero Metallica oxå, inte gjort de på skit länge nu så vi fick as ont i händerna :D haha men kul va de. Spelade tumle oxå, man slår en tärning som visar vilket märke man ska plocka ur tornet, haha o jag vann självklart ;)

Nu ska vi göra oss snygga för midsommarfesten, skrivs senare //Jenni




Never leave you!

Fin :)




Dagens problem...?

Finns det egentligen några problem nu?? hmm, nah asså vädret är fan perfekt och jag hoppas att det VERKLIGEN förblir så!! Det är ju fan midsommar, låt oss iaf få en riktigt varm och solig dag!

Dagens problem skulle då vara att jag inte vet vad jag ska ha på mig på fötterna idag, lr vi kanske jag ska skriva. Klännningen är som sagt bestämd för länge sen.. men sen har man ett antal par skor man kan tänka sig..



Åh gud, dom är ju bara så söta, LÄNGTAR tills jag får ta på mig en av dom ;P hehe







Där är 5 tänkbara skor, kom gärna med förslag på vilken sko till vilken klänning osv.. skulle hjälpa en aning :)

Gah, det blev en sen kväll igår, var totalt speedad av fettförbränningstabletterna, tog den sista vid 7 igår kväll..dom gör en antagligen väldigt pigg.. så nu är jag rätt speedad igen eftersom jag tog 2 när jag vaknade.. hehe dom är lite roliga.

Ska iaf hoppa in i duschen nu, så vi skrivs senare!
XoXo!//A



<3 blått

Den blåa färgen..visst den är snygg.. men orka blåa märken..jag syftar på blåmärken nu. Kom hem från Gbg för ett tag sen.. vad mitt ärende dit gick ut på där får ni vänta på ett tag :) hehe lr varför skulle jag inte berätta vad jag gjorde? kanske blir lite roligare sen?.. aja skit samma, behöver inte berätta allt på en gång ändå lr hur??

Kan iaf berätta att detta besök gav mig ett märke..ett blåmärke, ser ni det?? ja på kinden.. haha


Just lagom tills imorrn, midsommar o allt :P hehe yeye, vad ska man göra.. som sagt.. Anne + blåmärken, vi hör ihop! Har ju ett megamärke på låret från nellyfesten i fredags, men den kommer jag inte att flasha för er, för den sitter på min höft..kan bara säga att den är större än störst och blå som bara den!!



Besöket i Gbg gav oss iaf en ny BH, dom kan man inte ha för många av? hehe, svart från H&M..79,50..ööh, lite väl billig va? blev chockad! sprang bara in o hittade den direkt.

Ne fy, får panik inne..måste ut i det fina vädret..
ha det gött!!
XoXo




Nu gick vi..

Säger byebye till jobbet nu, ALLT är klart inför midsommarhelgen och det känns gött som faaan!!

Nu ska Anne iväg till GBG och fixa lite stuff... updates later såklart ;)



Jenni med långklänningen vi köpte förra veckan, we like! sommrigt och fint. Only - 199:-



Bra dag!

Bra dag idag ja.. Lönen trillade in och solen skiner.. Och till sist så e det långhelg när jobbandet är slut! ;D Vi ska snart ta lunch och sätta oss ute i solen en stund för att få den dagliga dosen av D-vitamin :P Vi hoppas verkligen att vädret håller i sig hela långa helgen!  Jobbet går som det ska.. en modell vid namn Lila är här idag och hon e ursnygg så alla bilder bli bra som tur är ;) Jag (jenni) längtar redan hem, ska mysa till det med min älskling ikväll, tacos och vin! För övrigt önskar vi er alla en jävla bra helg och midsommar! Skrivs senare!




Like the look!

Det kan vara lite svårt ibland och få till en extra snygg styling när man ska fota något så enkelt som short och liknande.. men med rätt skor och bruna ben så blev detta en klockren bild, lr hur? ;) kan ju dock fråga våran sötis stylist sanna om råd eller be henne fixa det men äh, lite får man väl klara av själv :)



Shorts från mango, med kilklackar från Nelly shoes och mina(annes) egna bruna ben med helvita tånalglar, vad kan gå fel? ;P We like the look!

Dagen har börjat bra för övrigt..
Later!



Shoppingtips för håret!

Det är många som ser OSiS Dust it som ett måste på badrumshyllan. Pulvret som gör underverk för platt och trött hår! We love it!



Dust it ger en skön rufsig look med perfekt volym utan att behöva fylla håret med massor av olika produkter. Nu kommer en liten syster till Dust it, men med helt andra egenskaper.

OSiS Shine duster är ett pulver som förvandlas till kräm och ger ditt hår ett pärlemorskimmer och sammetsglans. Häll ut lite i handen, gnugga de mot varandra och fördela sedan över håret där du behöver det. Antingen om du bara drar ut några flikar i topparna eller om du drar jämt över håret för att få till den perfekta glansen.

Du hittar OSiS på salonger som säljer Schwazkopfs produkter och priset för 15 g Shine duster är cirka 169 kronor. Kanske värt att testa.



like that..

you don't know me like that...you should know me like that!




Svettigt och gött!

Här e vi... svettiga och anfådda! Det va verkligen gött och träna idag, och vi tränade HÅRT! ;) Sista för veckan för imorrn har vi inte riktigt tid.. har lite saker att göra, men de märker ni imorrn!



Ville visa våra fräscha naglar som vi fixade idag, målade vita tipar och ljusrosa lack över. Riktigt snyggt med neutrala naglar till midsommar! Anne drack en proteinshake för hon hade lite bråttom. Dom gör verkligen susen innan och efter träningen, man får lixom mer kraft att träna med. Hon skulle iväg en sväng nämligen ;D Jag själv stack till Daniel, så nu sitter jag här och myser med honom i soffan. äter det vanliga, tonfisk, feta och nudlar! Vi skrivs senare//J




Så tolkar du hans sms

Det är inte lätt att förstå vad han egentligen menar med sitt sms. Det gäller att tolka för att veta om det är en kille du ska lägga mer energi på eller helt enkelt gå vidare.



Enligt Vecko Revyns killexpert Fredrik Backman så finns det en underliggande mening med hur och vad killarna smsar. Följ guiden nedan och se om din nya dejt är värd att träffa igen.

Bortförklaringar
- Killar är enligt Fredrik Backman inga som lägger energi och kreativitiet på bra lögner. Har din dejt använt någon lam ursäkt tre gånger i rad är det bara att gå vidare.

Sms på fyllan
- Nej nej nej. det är inte så att han äntligen vågar efter några glas. Du vet vad han är ute efter och är du inte med på det så är han inte värd mer av din tid.

Korta sms
- Detta är bara något att acceptera. Killar över lag har inte samma behov av att uttrycka sig som kvinnor. Det räcker med "fin" när du undrar hur ditt nya plagg ser ut, iallafall enligt Vecko Revyns killexpert.

Smileyes
- När en kille ger sig på leende gubbar så är det ett gott tecken. Men det betyder också att han tycker du är lite korkad, fortsätter Fredrik. Män tycker oftast att de är smartare och 95 procent av deras humor utgörs av ironi, något som du inte alls förstår dig på såklart.

Långa sms
- Nu har du redan en sån där tofflig liten hundvalp i knät. Men se upp, detta kan också vara en väldigt needy och svartsjuk kille, speciellt om ni inte ens kysst varandra än.

Frågor
- Detta betyder bara en sak. Han vill smsa mer med dig. En sak du kan vara säker på när det kommer till männen och det är att de är konsekventa. För att testa om han är intresserad så hoppa över att svara på ett sms, hör han tillslut av sig ändå så är du säker på vad han känner.

"Råkar" skicka fel
- Detta är enbart ett trick. Han vill bara ha en anledning att höra av sig igen och eventuellt försöka göra dig lite svartsjuk på kuppen.

Lång tid innan svar
- Detta behöver inte betyda nånting. Det är helt enkelt så att killar, till skillnad från tjejerna, inte behöver läsa ett sms i samma sekund som de får det.

Inga sms
- Så här enkelt är det, smsar han inte så är han inte intresserad. Tjejer är så mycket bättre på att spela svåra och kan göra det oavsett hur intresserade de är. Männen däremot kan hålla sig i max 72 timmar, så har du inte fått något efter det så är det bara att leta vidare.



Shoppingtips!

Dom är verkligen jätte fina. Synd bara att dom inte kom ut tidigare i veckan på sidan så att folk hann klicka hem dom lagom till midsommar. Det e ju tur för oss som jobbar här ialla fall, många gillade den o klickade hem den idag vid lunch ;) Mamma ville som sagt ha den blåa o självklart fick hon den, en perfekt midsommar klänning! www.nelly.com 399:- från only



Finns ju i alla butiker som säljer ONLY så där finns det ju fortf en chans att få tag i den ;)



Finbesök..



Dagen är som vanligt väääääldigt chill, på morgonen så var vi borta på Åhaga (nelly outlet:en) och lämnade lite grejer som ska säljas..passade även på att testa ett par sandaler :) väldigt nice.





Fick finbesök av lilla mammi nyss me.. åt lunch ihop! Sedan fick hon faktiskt syn på en väldigt fin långklänning som vi klickade hem till henne ;) den kommer hon att ha på sig på fredag! nice eller hur??




Slampor dricker fanta & rosé!

1,2,3 Fanta & Rosé!! Tror någon har IG i svenska?! Eller vad säger ni? "en två tre fanta & rosé, en två tre alla brudar ner på KNE"? Ett förslag på text dom kunde använt istället är " ett två tre alla brudar är på G". Hur kommer det sig att dom alltid ska försöka få tjejerna i texten att låta slampiga... jättemånga som gör så, o de gillar vi INTE! Men det är väl coolare så antar jag :P



Låten kommer troligtvis bli en sommarplåga, o den e nog go när man festar, så vi dissar den inte så men snälla.. lite bättre rim tack :P o videon ska vi inte tala om, usch. kanske ska skriva om den o göra en ny version som dissar alla slampiga killar :P HAHA

Nu ska vi tillägga en sak eftersom vissa verkar tro att man tar åt sig som fan av låten.. vi tar inte åt oss som tjejer att dom sjunger så, vi tycker bara att det är så typiskt.. Vi vet att låten är på skoj och vi gjorde inlägget mest på skoj oxå och NEJ vi gnäller inte på någons svenska utan det e bara själva grejen att dom gör om ett ord för att de ska passa in o vara slampigt ;D så nu va de avklarat!




3 snygga festival-looks!



3 klockrena festival-looks! Bara ÄSLKAR dom! hett as hell! klicka på bilden för att se hela det grymma nyhetsbrevet!



Trött på det mesta!

Usch och fy.. Nu är jag trött på det mesta faktiskt. Trött på att inte kunna sova ut en natt utan att vakna 100 ggr av att antingen vara jätte svettig eller frysa jätte mkt, trött på att vakna upp till ett skitväder (vart är sommaren!?), trött på att vara trött överhuvudtaget, speciellt på jobbet och efter jobbet så man inte orkar hitta på nåt. För trött för att känna mig snygg o ta på mig snygga kläder på morgonen... NÄSTAN för trött för att orka engagera mig i träningen, som tur är orkar jag när jag väl gör det :P då e jag staaark! jaja nog med klagande, det är bara en sån dag som alla har, ville bara få ut det. Ska bli gött me långhelg och då ska jag ha de gött o vila ut mig lite. Det blir ingen fjortisfest med MASSA alkohol och minnesluckor detta året inte, lagom är bäst o familjen o pojkvännen kommer först :) //J




Äckligaste på länge!!



Innan vi träffade Anki så hittade 2 brudar en måsunge som antagligen hade ramlat ner från sitt bo rakt på gatan, dom bar in den på en gräsmatta..vi var tvugna att titta till den efter det, den bara låg där helt stilla, den kommer ju säkert dö..så synd :( men vi hatar dock måsar. Så en mås mindre vad gör det!?

Åh fyfan, vet ni vad vi såg sen då?? Det var fan det äckligaste på läääänge.. vi trodde bara att trädet var målat när vi var en bit ifrån typ i silverfärg. Det kan man ju nästan tro?? men kolla nere vid stammen!!





KOLLA KOLLA KOLLA! vi höll fan på och spy!! HELA trädet var fullt av detta, LARVER! dom har tagit och gjort detta till deras bo eller nåt.. usch mår illa av att ens tänka på det, vi bara sprang typ! hahaha

Nu sitter vi alla 3 här och chillar iaf..snackar lite skit ;)
ha det gött allihopa, hoppas ni inte blev för äcklade av detta inlägg.. lär inte läsa det själv fler ggr än NU, haha

XoXo!



Sug ffs!

Hatar det..hatar det verkligen, skulle kunna göra vad som helst för att slippa det typ..men det är bara för att lägenheten är så stor, det tar en evighet att dammsuga den.. känns det som iaf! men allt är iaf klart nu, och tvätten är också fixad. faan vad mkt städ det har blivit nu då, not good!



Snart drar vi förhåppningsvis ut på en promenix med våran kära ANKI, som faktiskt flyttade hem till Sverige i fredags :D nicenice! var länge sen vi sågs nu..hon måste bara få lilla Tyra att somna :)

Skrivs väl sen, XoXo!



STOP!

Hehe nu vill jag bara att det ska vara stop! vill inte sitta här just nu, vill vara ute i det fina vädret och njuta.. satt ute ett tag på lunchen innan me, man vill ju inte gå in..men nu är det inte långt kvar..1,5 timma iofs..åh!





caesarsalladen blev iaf dränkt med dressing som ni kan se, det gillar jag :P



Jenni ser ut som en litet stopljus idag! hahah visst är det gulligt?? lite fel ordning på färgerna, lr nah när jackan åker på så är det faktiskt rätt från shortsen uppåt :P

Later!//A



Eminem - Recovery

Nu är den äntligen här, har väntat för att se om den är så bra som dom säger ;) Den va bra! lyssna o njut!



1. "Cold Wind Blows" 5:04
2. "Talkin' 2 Myself" (featuring Kobe) 5:00
3. "On Fire"3:34
4. "Won't Back Down" (featuring Pink) 4:26
5. "W.T.P." 3:58
6. "Going Through Changes" 4:59
7. "Not Afraid" 4:08
8. "Seduction" 4:35
9. "No Love" (featuring Lil Wayne)5:00
10. "Space Bound"4:39
11. "Cinderella Man" 4:39
12. "25 to Life" 4:02
13. "So Bad" 5:25
14. "Almost Famous" 4:53
15. "Love the Way You Lie" (featuring Rihanna) 4:23
16. "You're Never Over" 5:06
17. "Untitled" (hidden track) 3:14



Shoppingtips!

Djurmönstrat OCH blommig på ett och samma plagg, det är hett! 3 riktigt snygga fodralklänningar från Club L för 199:-/st finns i 3 olika färger.. Gult, rosa och blått.


Klicka på bilden för att se detaljerna på ryggen.



Nu kommer porr i 3D!

3D-filmerna har gjort stor succé och nu börjar en annan bransch att använda sig av tekniken. Dock kanske denna hellre avnjuts i hemmet än i biosalongen.



Så kanske för dig som tröttnat på streama filmer från nätet och inte får känsla av filmerna från videoaffären kan detta vara ett alternativ.

Filmen heter "Kama Sutra" och är regisserad av fransmannen Marc Dorcel som är känd för sina högklassiga pornografiska filmer. Den kommer att fungera på de nya tv-apparater med 3D-teknik.

För att kunna se filmen så behövs givetvis dom fuuula 3D-glasögonen. Tycker att det är lite skoj att alla ska göra 3D nu, framförallt porr..det räcker nog att se sådanna filmer i vanligt format..känns lite wierd faktiskt.

Själv gillar vi inte 3D, får mest ont i huvvet av det. Men det veror väl på vad för slags film osv det är.



Livrädd!!

amen jag skojar inte, såhär rädd har jag faktiskt inte blivit på länge!! Jag vaknade i natt och tittade jämte mig i sängen, vet ni vad jag trodde jag såg!?!?! Jag trodde verkligen att det låg någon jämte mig!! jag blev livrädd, jag kunde bara inte fatta VEM det kunde ha varit.. det tog mig fan as lång tid innan jag vågade typ ta reda på att det inte va någon där utan att det bara var täcket som låg på ett sätt så att det såg ut som att det var någons arm..



såhär låg täcket..nu ser det ju inte ut som nåt men när det var helt kolsvart så. Det tog mig as lång tid innan jag somnade igen, så nu är man inte allt för pigg, sen att mitt största blåmärke ever på höften efter fredagen väcker mig heela tiden gör inte saken bättre, hehe men aja :) that's life!

Workiworki nuu,
Later babes!
XoXo//A



Aldrig mer!

Andas in...och andas ut! åh herre gud, nu kan man andas ut en stund. Det var så chill på jobbet idag så att vardagen känns som ett enda stort kaos.. ALDRIG MER att vi gör allt detta på samma f-ing dag! nono, det blir för mkt, hehe men så blir det ju ibland..då märker man vad man ska o inte ska göra :P

Efter jobbet idag så var det dags för att handla mat, brukar ju göra det på lördagar bara för att.. men idag blev det gjort iaf. SEN var det ju dags att laga maten för veckan.. och denna veckan blir det Caesarsallad i 2 dagar och sedan blir det en dag med spagetti och köttfärssås, mkt god är den! Sedan gjorde vi även våra goda små kesoplättar som mellanmål.



Åh och disken innan det, den ska vi inte ens snacka om.. aldrig mer att man inte diskar på några dagar, det blir ju bara jobbigt då! När allt var klart..aah då va det några minuter kvar tills det var dags att träna..paniiik, spring typ! hehe ne fy..hann iaf till passet.

Det tar faktiskt inte slut här än, har iaf fått i mig min tonfisk och dricker lite te nu, ni ser ju..klockan e fan 10 snart.. och kycklingen till caesarsalladen är i ungnen NU, haha!

yeye det löser sig.. men ni får ha en fortsatt trevlig måndag för nuuuu ska jag bara ligga ner och njuta en stund. Jenni ligger väl o chillar hos Danne.
så..XoXo//A



Så får du fint och välskött sommarhår!

Ta hand om ditt hår – och få den där vackra manen du alltid drömt om.



Sommaren är en tuff tid för håret, men det går att undvika kluvna toppar och dassiga färger.

Här ger skönhetsexperten Julia Klingener sina bästa tips för hur du håller håret fräscht genom sommaren.

Sommaren är den tuffaste tiden för håret. Sol och bad torkar ut det och båtturer och picnickar i det gröna gör det rufsigt. Det är lätt att hårmanen tappar sin glans efter någon månads semester.

– Håret kan verkligen ta mycket stryk under sommaren. Det bästa sättet att undvika skador är helt enkelt att dölja det med en hatt, scarf eller att sätta upp det i en knut eller flätor. Ju mindre håret exponeras för solen, desto mindre skada tar det, säger skönhetsskribenten Julia Klingener.

Topparna slits värst

En av anledningarna till att håret blir risigt under sommaren är att topparna slits fortare när de utsätts för påfrestningar som stark sol och salta bad.

– Slitna toppar är vanligt under sommaren och ända sättet att bli av med dem är tyvärr att klippa bort dem. Förebygg att problemet överhuvudtaget uppstår genom att gå till frisören var 6 – 8 vecka. Om du inte kommer iväg till en salong direkt kan du dölja problemet genom att använda en produkt som tillfälligt ”klistrar ihop” kluvna toppar, säger Julia Klingener.

Skydda färgen

Speciellt färgat hår kan lida illa av påfrestningarna under sommaren. Bad i pool med klor kan göra blonderat hår grönt, toningar går ur direkt och färgat hår kan bli matt och dassigt.

– När du torktumlar kläder har de en tendens att blekna i färgen, detsamma gäller för ditt hår. Försök att lufttorka när du kan och om du måste använda fönen sätt den på mediumvärme istället för hög och se till att hålla fönen minst 10 cm från håret, tipsar Julia Klingener.

Solskydd – även för håret

Håret bränns av solen, precis som huden. Ofta är vi noga med att smörja in kroppen med solskyddsfaktor – men glömmer att skydda håret.

– Man ska skydda håret lika mycket som huden i solen. Idag finns det bra solskydd även för håret som exempelvis BC Bonacure som just kommit ut med den prisvänliga serien Sun Protect. Använd solskyddsfaktor för håret när du går till stranden eller gör din egen djupverkande fuktmask genom att kamma igenom håret med lite balsam innan du beger dig ut. Då blir det som en djup inpackning som skyddar håret från att bli skadat, tipsar Julia Klingener.


Julias tips för finaste sommarhåret:

1. Lufttorka håret när du kan. Om du måste använda fönen sätt den på mediumvärme istället för hög och se till att hålla fönen minst 10 cm från håret.

2. Ge håret en extra glanskick genom att göra en inpackning minst en gång i veckan.

3. Använd också solskyddsfaktor för håret.

4. Gör din egen djupverkande fuktmask genom att kamma igenom håret med lite balsam innan du beger dig ut. Då blir det som en djup inpackning som skyddar håret från att bli skadat.

5. Förebygg en sliten look genom att gå till frisören var 6 – 8 vecka och klippa bort kluvna toppar.

6. Använd en produkt som tillfälligt ”klistrar ihop” kluvna toppar, till exempel Essential Repair Split End Correcting Treatment från Pureology, 255 kr. Det är en bra produkt.

 




LDB!

Har man inget och göra så skaffar vi oss nåt att göra :P hehe bra va?? LDB = Lös det bara! Har haft en kanonbra måndag på jobbet, chill som fan.. har fotat bort så mkt vi kunnat.. och vädret är på samma humör som vi :D



Såg även till att få in Stefan i studion för byxfoto för att det är så lugnt idag, har haft en testmodell så det var bara halvdag idag..



Var ute och testade et par sandaler me, som vi har haft ögonen på ett tag :)
men nu är iaf dagen slut för våran del.. en hel del att göra nu när vi kommer hem, så vi skrivs senare!
XoXo!



Tindra har blivit moster!

ååh så gulligt! Molly, Tindras syster har fått en liten unge, det hände natten till söndagen. Kolla vad söt den lilla är..och ja, det blev BARA en unge..rätt konstigt men det kan bli så när honan är ung sa Stefan.



Dom är lika som bär me, hehe detta var iaf en överaskning för alla.




Dagens tips!

Ibland har man fan ingen som helst tid av någon anleding, hehe och igår hann vi faktiskt inte göra nånting i form av "söndagssysslorna" vi i vanliga fall brukar ha tid med..som t.ex laga lmat inför veckan. Så vi gick en liten promenad bort till Maxi nyss, köpte en underbart god mozzarella paj från Felix, dom e riktigt goda! testa den!



Nu ska vi iaf ut i solen en stund och njuta...njuta av pajen me såklart :)

Later!
XoXo



Lindsay Lohan: "Jag vill leva hälsosamt"

Skandaldrottningen Lindsay Lohan besökte en träningsanläggning i Beverly Hills den 11 juni och talade glatt om för folk att hon tränar minst fyra dagar i veckan och att hon “vill leva hälsosamt”, skriver MSNBC.

     
     

- Hon berättade för folk att hon verkligen ville förändra sitt liv, berättar en källa.

Lindsay har sedan domen i maj - då hon beordrades att hålla sig borta från droger och alkohol - försökt gömma undan fotbojan som ska bevaka hennes alkoholintag.

Hon har oftast burit utsvängda jeans eller stövlar, men i förra veckan poserade hon gladeligen för paparazzifotograferna när hon och lillasyster Ali Lohan solade och badade vid en pool i Hollywood.

Får väl hoppas att hon skärper till sig och får ordning på sitt liv. Så jävla tråkigt att vara en skådespelerska men aldrig få några roller och bara va känd för sina skandaler :P



Våran vilja!

NU har vi äntligen kommit på plats.. man visste ju nästan det att när man kom till jobbet så skulle man få grejja i över en timma för att allt skulle bli rätt :) aja.. vi fick våran lilla ö som vi ville till retuschen, rätt nice faktiskt!



Alla var förvirrade i morse, jenni var inte så nöjd. haha :P



Där har vi våran ö :)

Nu ska man väl kanske ta och göra lite nytta, kanske ska springa bort till foto o fota lite :)
Later babes!



Ge mig!

Men allvarligt! ge mig nåt i den här stilen NU!! Hur svårt ska det vara då?? haha



Varför finns det inte fler av denna varan här typ?? grrr! Hetare får man leta efter! synd att han blivit så gammal..eller a synd att alla snyggingar blivit det, hehe. har legat och glott på honom ett tag nu, i filmen "möt Joe Black" sexy baby, drive me crazy typ.



Psyko!

Det här måste varit den mest trötta söndagen på..a, jag vet inte hur länge!! nästan värre än vissa dagar i USA! Men så blir det väl när man är uppe till 9 och bara sover någon timma..rätt logistk :P hehe är iaf psyko-trött! måste sova nu nu nuuu. eller snart iaf :) försökte sova innan på dagen, men Jenni stormade lägenheten, haha hann väl bara hälsa på i drömlandet.

Thank GOD att det bara är 4 arbetsdagar kommande vecka :) känns väldigt bra!



Tindra har hållt i gång nu under kvällen me, den lilla busfian! hon fick ett pyskoryck under filmtittandet, såg "Dear John" tyckte faktiskt om den..bra film!

Hoppas allihopa haft en kanonbra helg, för det kan vi säga att vi har haft iaf :D Bästa på väldigt länge!!
Skrivs...XoXo!



Bilder från sommarfesten

Här är några somriga och sköna bilder från i Fredags..Sånna fester MÅSTE ordnas oftare, lovelovelove..detta kommer vi leva länge på :D



Det började RIKTIGT bra ju ;) välkomstdrinkar och allt.. hehe





lite posande framför nellybokstäverna :)



Drinkarna va perfekt me.."lagom" starka, haha! det gjorde flickorna bra ;P



Det var mysigt med filtarna..dom låg utlaggda så att alla kunde sitta och chilla :)



Vi hade ju tävlingar..vi vad "Red devils" och våran ramsa gick: VI ÄR RÖDA, NI ÄR DÖDA! haha och vem kom på den tro? :P den blev uppfunnen förra året på kick off:en. we rule!



"Jag filmar!"

Haha! det är det ända Jenni springer runt o säger! Här har ni iaf en film på hur det såg ut på våran sommarfest, som sagt..den var BÄST! :D




paaarty

Idag firar vi tre snyggingar! Charla och Cilla som fyllt år och Malin som tagit examen :) GRATTIS! <3 Nu ska vi festa vidare, så här såg vi ut när vi drog hemifrån. Have fun!



Best ever!

Asså, vi har inte så mkt att säga om gårdagens sommarfest! bara att det var BEST EVER!! :D det var helt sinnesjukt kul! bilder och shit..och även video kommer imorrn, för jag måste få tag på min(annes) mobil :P hehe den är "borta" för tillfället..

Kom hem från farsan nyss, det blev en dagsvisit bara..eftersom våra kära flickor (Cilla & Charla) ska firas idag :D ska bli skoj!



var och är sjukt trötta, var tvunga o vila lite innan, hehe sen blev det matlagning ;)



Och ni ser ju..så sjukt gott!!! :D





Farboro från Finland var och hälsade på :) pappa till höger.

Skrivs väl sen, måste skynda lite nu så att man inte kommer allt för sent lite festen :)
XoXo



Shoppingtips!

Väldigt fina och väldigt enkla klänningar från H&M för BARA 99:-



Finns i 4 olika färger, dessa två och sen även i kakigrönt och svart! Måste införskaffas! :) varför inte alla 4 färgerna :) we like!




Alkohol gör frukt nyttigare

Nu visar nya undersökningar att frukt blir nyttigare tillsammans med alkohol. Men då bara i liten mängd.



Enligt BBC News så har studier vid Kaseart University i Thailand och US Department of Agriculture Research Service visat att alkohol hjälper kroppen att ta upp mer antioxidanter från frukt. Något de upptäckte när de sökte efter nya alternativ att hålla frukt fräsch under transport.

Fruktens antioxidanter förbättrades så att de bättre klarade av att motverka fria radikaler, något som tros vara den största anledningen till åldrande hy. 

- Medan den här studien visar att äta jordgubbar med alkohol ökar antioxidanternas kapacitet, så är det klara skadliga effekter på cellerna att konsumera alkohol, säger doktor Frankie Phillis från US Department of Agriculture Research Service.

Alltså är det bara ett konstaterande mer än ett råd, men nu kan du njuta lite extra av en härlig daquiri med jordgubbar i sommar.

HAHA! fan vad gött, då får man lite "mer" nytta av frukten i alkoholen, när man tex gör en god bål :P



"sommar"fest!?

Vadå sommar!? vad fan händer med det fina vädret i Borås nu då!?!?! på en timma blev det kass! Blir väl inte förvånade, det är väl som det brukar vara nu. hehe Sommaren i sverige är inget att hurra för direkt!

Ne men det har iaf slutat regna nu och vi får hoppas att regnet håller sig borta heeela kvällen! annars kan kvällen dra åt...!!!

Det blir ju säkert trevligt ändåååå MEN a.. Det blir iaf god mat och lek om ett tag, några öl slinker väl ner me.
Får helt enkelt se vart kvällen slutar sen, har ju inte bestämt oss om vi ska ut eller inte.



Drog på oss hoodiesarna och tenniskorna.. drar ju hem o byter om sen isf ;P

Ha en trevlig fredag!
XoXo



fit for fight!

Härlig fredagsmusik bjuder vi på :D





Har varit ute i stan ett tag.. men nu blir det lite vila, så att man är fit for fight när alla lekar sätter igång senare ;)

Later babes!



Vi röjjer!

Nu var det då dags.. fredagen är slut för våran del på jobbet :) nicenice! Här är det iaf full fart nu, alla röjjer undan sina saker för vi ska flytta om i HELA lokalen, får hoppas att det blir bra placeringar så att allt funkar smidigt :)





Fick märka alla våra grejer, dom får ju inte komma bort, annars jäävlar! hehe



Hann faktikst med och fixa till naglarna me inför helgen, det blev rosa för båda två..har aldrig haft rosa tippar, det blev annorlunda men coolt, eller hur? ;)

Ska strax sticka iväg till stan, men först blir det en liten paj till lunch.
Later babes.. 
XoXo!



Love the way you lie!

Sjukt bra låt! <3




Fredagsshopping!

Japp, de blev så att vi klickade hem dom nu! Både den gråa och svarta eftersom båda är så fina :) Blev som sagt inte alls dyrt för oss.. 206:- är det lätt värt. Vi tänkte styla dom med magväska o sandaler.. blir perfekt till liseberg nästa helg om vädret tillåter, får väl se vilken outfit man väljer ;) från nelly.com i storleken XS




Dagens tips!

Fredagen har börjat :D woopwoop! love,love,love!

Den börjar bra, lugnt på jobbet och man fick i sig en utsökt frukost :D hehe idag blev det ingen gröt eller musli eller nåt sånt vanligt, idag blev det äggröra, en sån vi åt igår. Så gött! så här har ni ett frukosttips!



Den är iaf gjord på ägg(såklart) rödlök, tomat, lite salt & peppar.. man ska äta frukost som en kung är det ju sagt :P haha

Later!



Torsdagsfit!

Då kan vi köra en till idag då :)



Tunika - Gina. Silkesjacka - Only. Sandaler - Nelly shoes.



Jeansjacka, Tunika & cykelbyxor - Gina. Kängor - Nelly shoes.

Har för övrigt tränat och solat en solig dag som denna, dock inte ute..utan i solariet, hehe
Åh, åt en alldeles otroligt god äggröra nyss me! ska väl strax krypa till sängs, blir SÅÅÅ GÖTT med halvdag imorrn, man ska ju hinna "förbereda" inför kvällen you now ;)

XoXo!



Shoppingfunderingar..

Funderar på att köpa denna söta lilla sak.. en helt basic jumpsuit av mjukt tyg. Finns i både svart och grå och de bästa är att dom är såå billiga.. 103 kr för oss då men i vanliga fall 129:-! Kan ju stylas till en chill och festoutfit om man vill ;) bara att byta skor! hehe. Gillade hur den satt i XS.



Sitter som den ska som ni kan se :)



Det är lite svårt att hitta på lagret ibland :P



Fick dessa av snälla emelie.. base och top coat.. precis vad vi behöver :) THANKS!



En dag som denna..

En dag som denna önskar man faktiskt att man inte hade nåt jobb :P eller ne kanske inte men att man var ledig iaf :D sjukt varmt och skönt ute..





satt och njöt utanför jobbet, hade velat sitta där hela dagen men jobbet kallar, en del o göra idag faktiskt, men det är lugnt ändå, hehe

Snart är det "pillertime" haha man känner sig nästan som en drugie :P
har en annat lite dilemma nu me, vad ska man då ha på sig på nellys sommarfest imorrn? har ändrat på outfiten till helgen, för imorrn blir det grill och lek, då kan man ju inte pringa runt i finklänning. aja får väl fundera vidare lite på detta, kläder har vi till varje tillfälle framöver iaf :P så där har man ju inga problem.

ska jobba visare nu iaf!
Later!



Gummistövlar som laddar mobilen!

Nu kommer mobilföretaget Orange ut med en ny gummistövel som laddar din mobil. Perfekt till sommarens festivaler!



Nu kan du snart sluta oroa dig för att mobilen kommer dö under festivalen, eller på skogspromenaden. Orange kommer nämligen ut med en stövel som laddar upp mobilen genom att omvandla värmen från dina fötter till elektricitet. Tillsammans med energibolaget GotWind så har de tagit fram denna skosula.

Desto varmare fötterna blir desto mer elektricitet får du ut, så ta på stövlarna innan du ger dig in på dansgolvet för att få igång mobilen ordentligt. Men du får stampa i 12 timmar för att kunna ladda mobilen i en timme, vilket är ungerfär en halv laddtid.

Stövlarna kommer presenteras under musik- och konstfestivalen i Glastonbury som hålls i slutet av juni.

Ja okej, en smart idé.. men det verkar väldigt jobbigt att stampa i 12 timmar för att ladda batteriet till hälften.. då går vi nästan utan eller köper ett extra batteri att ta med! Frågan e vad dom kostar och vilka mobiler dom laddar. Inget vi kommer köpa iaf!



Shoppingtips!

oooh.. vi gillar silke i den här formen! Ursnygga jackor/tröjor, använd den som du vill! Själv har vi köpt denna i rosa och svart! Billiga som satan är dom oxå, bara 229:-! Klickade hem dom från nelly.com givetvis ;D



Lite inspirationsbilder nelly hade med i nyhetsbrevet.




Laddat upp!

Nuuu så har vi ladda upp ordentligt ;D haha detta ser väl as bra ut lr!?



Här ser ni frukt till förmiddagen, sallad till lunch, tabletter till eftermiddagen och shake innan träningen och pulver till en shake efter träningen..

ska väl inte i studion en stund strax o fota lite as usual ;)
Later babes!



Onsdagsfit!

Det var ju länge sen :) hehe har inte haft mkt inspiration och ork med detta men idag så kändes lite lite.."why not?" o sen blev det ju 2 fina sommarbilder på vägen till gymmet me så :)



Skinnjacka - Red Lable. Transparent linne & Jeans shorts - Gina. Skor - Skopunkten.
Access - Fris & MQ



Jeansjacka, Oversize t-shirt, cykelbyxor - Gina. Skor - Skopunkten. Access - Gina & Nelly.

Synd att Tessi vad seg med sin mysiga fråga om att ta ett glas på "Lilla Torget"..hade gärna gjort det om vi inte var "färdiggjorda" för sängdags typ. Myser vidare på kvällen med lite te, vindruvor & kiwi :)

XoXo!



Tasty?



smaken var ju chocklad..och det var det den smakade, men rätt svagt såklart, hehe man kan ju inte förvänta sig att det ska smaka som underbara o'boy gör :P men helt klart godkänt var det, så nu har vi fått i oss våran FÖRSTA proteindrink EVER :) det blev ju inte direkt mkt av den så undra om det räcker att ta det innan o efter träning? har ju ingen aning, hehe men det känns bra iaf.



Fick ju våra underbara grejer idag som vi beställde igår :) så jenni plockade upp allt..och Tindra leker alltid med påsarna, så kul man kan ha..

nu blir det ENBART chill framför tv.. hade dock velat gå ut i det fina vädret, men har ändå precis tränat, ska inte göra nånting för en gångs skull.

Later!
XoXo



10 måsten!

Sommaren har många måsten :)



Här är en av våra snyggingar iaf ;P den långa klänningen! hihi

Klicka HÄR för att se hela nyhetsbrevet eller klicka på bilden för att komma till alla snygga nyheter!

Drar och pumpar våra asses off nu, later babes!
XoXo



Hårfärg och smink efter hudton!

Liten lista att ta hjälp av.. Det är väldigt svårt att veta vilken hudton man har för det verkar vara så blandat. Tror iaf att vi har neutral hudton. Men ska fråga på salonger och se vad dom säger, lika bra o får höra de från en som verkligen kan eller ska kunna :) Ska bli kul o se vad resltate blir!

                
                           Kalla färger                Varma färger


För att bli snygg i både makeup och kläder, gäller det att veta vilka färger som man passar i och vilken hudton man har. Traditionellt talar man om varma och kalla färger och hudtoner, och många makeupmärken delar upp sitt smink efter kalla och varma färger. Det finns även de som har neutral hudton, men de är ofta bortglömda.

Om du tittar på venerna på din handled och de ser blåa ut, så har du kall hudton, om de ser grönaktiga ut har du varm ton, om de varken är blå eller gröna kan du ha neutral ton.

Stå osminkad framför en spegel och sätt upp håret bort från ansiktet. Håll upp ett varmorange plagg under ansiktet, ser du mjukare och bättre ut (varm hudton), eller får du konstig färg i ansiktet och fler skuggor och tydliga ådror (kall hudton)? Håll upp ett blått eller rosa plagg, ser du mjukare och bättre ut (kall hudton) eller ser du blek och konstig ut (varm hudton)? Ser du ännu bättre ut om du håller upp ett grått plagg eller svart, kan du ha neutral ton.

Kall hudton
Din hy har en rosa underton, och det bör din foundation också ha. Din hudfärg kan vara allt från ljus till svart. Din ögonfärg är förmodligen blå eller grå, men kan även vara gråblå eller mörkbrun.

Du bränner dig förmodligen lätt på sommaren och blir lätt röd. Din hårfärg är svart, mörkbrun, askblond, ljusblond eller vit. De flesta med typiskt nordiskt utseende har kall hudton. Du passar bäst i blått, grönt, rosa, lila och andra kalla färger. Du passar i svart och vitt.

Du passar bäst i silver och med silversmycken.
Kända personer: Denise Richards, Alicia Keys, Kirsten Dunst.

Varm hudton
Din hy har en gul underton och det bör din foundation också ha. Din hy kan vara allt från ljus med fräknar, till mörkbrun. Du blir förmodligen lätt brun på sommaren.

Du har förmodligen bruna, gröna eller gyllenbruna ögon, men kan också ha grönblåa eller blå ögon. Din hårfärg har förmodligen röda eller gyllene nyanser, tex mörkröd, röd, mörkbrun eller gulblond.

Du passar bäst i jordnära färger, gul, orange, brun, olivgrönt och andra varma färger. Du passar bättre i elfenben eller naturvitt än i helt vitt och passar inte så bra i svart. Du är snyggast i guldsmycken.
Kända personer: Jessica Alba, Evangeline Lily, Lindsay Lohan, Julianne Moore.

Neutral hudton
Du har varken rosa eller gul hudton utan en blandning och neutral hudton. Din hy kan vara allt från ljus till mörk och dina ögon kan ha vilken färg som helst. Du kan ha svårt att hitta foundation, eftersom många märken ignorerar de med neutral hudton. Du är snygg i helt neutrala färger, som tex grått och svart men kan förmodligen även ha många varma eller kalla färger. Du passar i många färger. Du passar lika bra i silver som guldsmycken.
Kända personer: Beyoncé Knowles,

Kalla och varma färger

Många färger finns i båda varma och kalla nyanser, om du tittar på en nyans och försöker avgöra om den är varm eller kall, leta efter blå eller gula toner i den. Har den blå toner och/eller ser ut som om den vore belyst med ett lysrör så är det en kall färg. Har den gula toner och/eller ser ut att vara belyst av en öppen eld eller kvällsljus, så är den varm.
Rött finns i både kalla och varma nyanser. En varm rosa har en persikonyans, en kall rosa har en lilablå rosa nyans. En varm grön är gulgrön, en kall grön är mer åt turkoshållet.

Färger i makeup

Du bör till att börja med ha en foundation som passar just din hudton. Om du har kall hudton så ser du bäst ut i smink med kalla toner, tex blå ögonskugga, rosa läppstift etc. Har du varm hudton ser du bäst ut i varma toner, bruna ögonskuggor, varmröda läppstift. Om du blandar smink i varma och kalla färger så kan det se konstigt och osmickrande ut. Du kan däremot alltid blanda både varma och kalla färger med neutrala färger. Många rouge är tex neutrala för att fungera för alla.




Idag börjar vi!

Nu på luchen var vi och hämtade våra efterlängtade pulver och piller som vi skrev att vi skulle börja med. Ska bli väldigt intressant. Som vi skrev så tar vi de inte för att banta, för smala är vi redan utan att bibehålla våra muskler när vi tränar och inte tränar nu under sommaren. Gött o ha rent protein om man känner sig lite hungrig oxå så slipper man få i sig massa fett osv. Aldrig använt sånt så jag (jenni) ska fråga en tjej som verkligen vet allt om sån skit, så ska vi se vad hon säger :D



Här hämtar vi de stora paketet som innehåller 8 kg pulver,två burkar piller, en tshirt och ett mått.



Tar med oss 1 kr till jobbet och lämnar de där tillsammans med mått. Alltid bra o ha ett paket på jobbet så slipper man släpa allt fram o tebax :P



Nu ska vi äta våran underbara laxsallad med avokado och vitlöksdressing till. skrivs senare!




Shoppingtips!

Klickade hem dessa underbara långklänningarna igår och tänkte tipsa er om dom eftersom dom bara kostar 199:- på nelly.com och sitter jätte fint. Vi valde XS och den satt perfekt, vi brukar vara S o ibland XS, beror lite på. :) Finns en bild från igår länge ner på bloggen där anne testar den!




That's my name!

sommaaar :D




Ett litet klipp

nyss hemkomna..från en eller två kanske man ska skriva, snabba varv runt ramna :) tur att det blev fint väder idag! Trodde verkligen att det skulle regna eller nåt, dom sa ju det på nyheterna? hehe

Idag har Jenni fått sig ett litet klipp av sötaste Malin :) Hon och henne pojke var här och hälsade på en stund, väldigt trevligt. Hon bor ju i Norge nu för tiden.. Hon klipper alltid vårat hår när det blir dags, denna gången kunde hon dock inte göra det på mig men ah, nästa gång då ;P Malin fick en liten present av sin pojke som Jenni hjälpte honom med :) hon blev väldigt glad!



Erlend & Malin, söta ;)

Har även hunnit tvätta, städa OCH lagat mata :P de ni..fullspeckad tisdag..
Hoppas ni också haft en bra tisdag!



Jenni är nöjd med sitt hår :P
XoXo

 




Shoppingtips!

wohoooo! Vi hittade den andra väskan :D på Lindex för 149:- Jätte bra, vi ville ju ha en till, men en som inte var likadan som den vi redan har. Gillar dock dom från Gina, så det kanske blir en sån brun sen ändå :)







Denna kommer bli använd tills den ramlar av av sig själv ;)



OnePiece - Jump in!

Dom är så coola! Måste typ ha en bara för att ha en.. :) Den kommer nog till användning nån gång iaf! URSÖTA! :) www.onepiece.se






Myter om viktminskning

Sätter du klockan på 5.30 bara för att hinna med en promenad före jobbet? Dricker du extra mycket kaffe för att öka förbränningen, eller tror du helt enkelt att din uteblivna viktminskning beror på att du äter för lite?!



Det finns massor av myter kring ”bantning”. Här slår ViktVäktarna hål på några vanliga ”osanningar” kring övervikt.

Fett är fett
Ett kilo fett väger lika mycket som ett kilo muskler.
– Vi hör också väldigt ofta från våra medlemmar att de tror att de ökat i vikt för att de börjat träna. Musklerna väger mer än fettet menar de. Men tyvärr så är det så att om man går upp i vikt, så beror det inte på musklerna det beror snarare på att man överskattat sin motion och därför ätit mer än man bör, säger Karin från viktväktarna.

En annan myt som många lever efter är att man inte ska äta efter klockan sex på kvällen.
– Egentligen spelar det inte så stor roll vilken tid på dagen vi äter så länge vi inte stoppar i oss mer energi än vi gör av med. Om man äter middag senare på kvällen som man gör i många delar av Europa går man inte upp mer i vikt. Däremot så finns det en del teorier om att man ska äta mindre under nattetid än under dagtid, även när man arbetar natt.

Kvällspromenad är också bra 
Har du varit ute och promenerat väldigt tidigt i syfte att minska i vikt?
– Naturligtvis är det bra att promenera på morgonen av den enkla anledningen att motionen faktiskt blir av. Men att det skulle vara bättre att gå före frukost än på eftermiddagen, finns det ingen enhetlig dokumentation som stryker. Den bästa motionen är den som blir av oavsett tidpunkt på dygnet.

7 myter om viktminskning:

  • Man går inte ned i vikt om man äter för lite
  • Kryddstark mat och kaffe ökar förbränningen
  • Motion före frukost förbättrar viktminskningen
  • Man ska inte äta efter 18.00
  • Det går att punktförbränna fett
  • Man måste äta efter träning
  • Muskler väger mer än fett - därför går man upp i vikt när man tränar



Lite bilder

Var inne i studion och fotade lite nu på förmiddagen.. Skor och byxor. Fanns inte så mkt o fota eftersom vi hinner fota ganska ofta nu som tur är, :) more money! hehe



Lite skor från Wild Diva blev fotade.



Anne väntar på att bli fotad i Acne.



Sminkös Emma stylar ModellJohannas hår :)



Anne testade en av långklänningarna vi ska köpa!

Dagen går bra än så länge, fotningen är igång och vi längtar till lunch så att vi får äta vår goooda mat ;D Vi skrivs lite senare!



Klickat hem!

Vilka snyggingar! Sitter som dom ska och är jätte bekväma! WE LOVE NELLY SHOES! Dom gör bara snyggare o snyggare skor för varje dag ;D o tur ät väl det för vi köper dom ÄNNU billigare än vad dom redan är tack vare rabatten :P hihi.. har köpt lite mkt skor nu det sista men vad gör man inte när man hittar nåt man gillar. 299:-www.nelly.com




Katten med två ansikten!



Nemen GUD!, har ni sett det här??? Fan vad söt med fan vad synd!!

Den har en "döslig" sjukdom, eller djur brukar dö av det..men denna lilla katt har en väldig livskraft! Hoppas den överlever..det hade varit grymt, fast kanske lite synd ändå? Det är ju samma sak med seamesiska tvillingar..för nu kan man ju inte dela på katten, det hade varit en annan sak om den hade haft två kroppar och sedan bara suttit ihop på nåt litet ställe..

Passande namn har den iaf! "Two face"




Överraskning..

Det var skönt som vanligt, men det blev en liten överraskning att det var nytt pass denna gången. Dom ändrade ju på det i lördags kom vi på sen :) det var ett bra pass tycker vi, ska bli gött och köra det hela sommaren nu. Vi hoppas på lite träningverk iaf ;) kroppen har nog börjat vänja vänja sig lite vid träningen igen..



På gymmet har satt upp behållare med gratis shampo och balsam i duschen, dom är från Matrix. Vi använder faktiskt dom själv så det är ju bra.. använder matrix biolage hydrating shampoo & balsam, gillar dom väldigt mkt! Köpte dom i USA för att testa, vet ju att dom va hälften så billiga där så :) Kanske kommer man fortsätta med dom när dom tar slut.

Måndagen är ju FFS redan slut!? snart iaf, så ha det gött!
XoXo



Skräckmåsarnas attack!

Åh fyfan vad dom är äckliga! hatar dom, dom är fan helt psyko!!! skulle kunna döda dom allihopa! hahahah ni ska bara veta vilken skräck det var att ta sig genom genvägen in till stan! Vi bara gick där i lugn och ro och vad händer sen? JO, en måsjäkel börjar skrika och flyga över oss, helt normal typ..? men sen vänder den och dyker neråt..den attackerar oss!! vi har varit med om det en gång innan när vi var små, då skattade jag och Anki åt Jenni, för vi trodde hon löjade sig, hahah men den attatckerade verkligen!



Jenni började iaf skrika och springa och jag sprang efter och gapskrattade, dom var faktiskt 2 denna gången.. hahaha det var kul men läskigt..som sagt dom e helt psyko!

Aja, ska iväg och pumpa nu, ni får ha det så gött och akta er för skräckmåsarna!
Later!



Beautiful monster

Oj, vad fort det gick! Trodde typ att klockan var 3 eller nåt :| hehe men nu slutar man ju!? :D wohoooooooooooo! haha men så är det när man har ett roligt jobb?

Ska till stan en sväng nu..ska kika in på underklädesavdelningen på H&M, är på jakt efter lite nytt undertill..alltid trevligt, iofs ska det inte bli nåt fancy utan helt vardagliga stuff :) för det är mer behövligt just nu.

Later babes!
XoXo




MÅSTE skryta!

Vi lyckades! Det var fan i mej så jäkla gott så att ni måste testa detta! :P Det här är nu en ny favoriträtt iaf..det är nästan så att man längtar till morgondagens lunch :P för det blir samma rätt då!



Köttfärsbiffar med bulgursallad och äppeltsatsiki

Ingredienser
2 port


150 g köttfärs
½ uppvispat ägg
½ riven gul lök
1 tsk salt
1 krm peppar
1 tsk paprikapulver
Fetaost

Bulgursallad:
1 dl bulgur eller råris
1 litet äpple
10 cm gurka, skalad
6 cocktailtomater
½ rödlök
½ avokado

Äppeltsatsiki:
1 litet äpple
lite pressad citron
1 dl turkisk lättyoghurt
salt, peppar

Så här gör du:

Tillaga bulguren/riset. Låt svalna något. Tärna äpplet och gurkan, dela tomaterna, skiva löken och skär avokadon i bitar. Blanda det med bulguren och smaka av med salt och peppar.
Gör biffarna: Blanda ägg, lök och kryddor. Tillsätt färsen och blanda väl. Smula ner fetaosten, forma till biffar och stek ca 4–5 min per sida.

Tsatsiki:
Riv äpplet grovt, pressa över lite citron, blanda med yoghurten och smaka av med lite salt och peppar.

OBS! Ingredienserna får ni anpassa efter mängden köttfärs typ..vi körde lite på känsla när vi gjorde detta.




Thank me later!

Efterlängtat! Imorgon, 15/6 släpper Drake sitt album "Thank me later". Vi ser verkligen fram emot det! Han har bara släppt hits sedan han började och jag tror att det är många som gillar honom eftersom han både kan sjunga och rappa. På så sätt når han ut till fler människor. Alla gillar ju inte samma slags musik.. han är smart som gör både och, och han gör det BRA :)

      

Listan är bekräftad av MTV och Drake's skivbolag Universal Motown.
 
1. "Fireworks" (featuring Alicia Keys) 5:13
2. "Karaoke" 3:48
3. "The Resistance" 3:45
4. "Over" 3:54
5. "Show Me a Good Time" 3:30
6. "Up All Night" (featuring Nicki Minaj) 3:54
7. "Fancy" (featuring Swizz Beatz & T.I.) 5:19
8. "Shut It Down" (featuring The-Dream) 6:59
9. "Unforgettable" (featuring Young Jeezy) 3:34
10. "Light Up" (featuring Jay-Z) 4:34
11. "Miss Me" (featuring Lil Wayne) 5:06
12. "Cece's Interlude" 2:34
13. "Find Your Love" 3:29
14. "Thank Me Now" 5:29

Producenter för skivan är bland annat Timbaland, Crada, 40, Francis and the Lights, Jeff Bhasker, Al Khaliq, Kanye West, No I.D., Omen, Swizz Beatz, Boi-1da, och Tone Mason.




Det kokade..



Detta fick man se det första man gjorde imorse när man öppnade dörren! Det verkligen kokade ino mig, vad är hennes problem lixom!? papper och Tindra = kul??! inte nog med att hon verkar tycka det var kul, hon var tvungen och visa att det var hennes verk och sedan lägga sig på det me. Hon fick ett litet straff..vattensprutan kom fram, men hann inte straffa henne så hårt som hon förtjänade dock för vem har tid när man måste städa me! man har ju inte all tid i världen på morgonen direkt!?



Jaja, sitter iaf på jobbet nu och jobbar..vad annars? hehe, ne men det är lugnt idag igen, me and sis are alone. Nu är det en liten fruktstund me och te-stund me såklart :)



Längtar till lunch nu, för då får man smaka på sitt mästerverk som vi lagade till igår ;D hehe
Ha en trevlig måndag!
XoXo



Shoppingtips!

Så sjukt snygga färger, verkligen ÄLSKAR peach/korall till sommaren..och älskar Triwa klockorna..dom är så snygga! Här är 2 av sommarens fräschaste klockor från Triwa. Finns i dom flesta klockäffärer, men även på www.nelly.com




Pulver & piller

Då var pulvret och pillerna beställda.."så att du kan få kroppen du alltid velat" haha! ja så står det iaf :P we'll see, we'll see..Det är upp till bevis nu under sommaren som sagt. Vet att dom kommer att göra en hel del nytta iaf, har aldrig tänkt på sånt shit innan men nångång ska väl vara första gången man testar sånt?



Det blev som sagt proteinpulvret "Whey-100" & fettförbrännaren "Lipo6, 120 liquid caps" Blev en slant men vad gör det om det gör nytta?! :)

Gah, vecka 23 is soon over, det var en bra vecka iaf :) hehe

ha det gött!
XoXo



Söndagen fortsätter..



Jenni drog till Danne för en liten stund sedan..så nu ska jag mysa till det här hemma med min favvo-pizza och lite god efterrätt..mmm marabou ;D



Söndagen fortsätter sedan med någon film med mer mys i soffan..får se om det var någon bra film man fick eller så hyr jag någon på telias hemsida, har 3 gratisfilmer att se där.. :)

Ha en mysig kväll!
XoXo//A



Experimenterar..

Då var det dags att testa en ny maträtt, det är kul när man hittar ett recept som man typ ska följa och man ser hur bra det blir :P här ser man ju helt klart och tydligt att allt blir lyckat och att det kommer att bli godaste rätten på länge..hoppas vi iaf! :D



Här formar Jenni våra "små" biffar :) och sedan är det stekdags..






Här tar såsen till maten form, eller den får sina ingridienser i form av äpple och lite flytande citron..och vitlök.



Och till allt detta blir det bulgursallad och här ser ni ingridienserna till den, det är : äpple, avokado, gurka, tomater och rödlök.

visst blir ni lite sugna nu? ;P receptet kommer imorrn OM det nu blir lika gott som det verkar, för NU är allt klart :D
vill ju inte ge er äckliga mattips :) hehe

Later babes!
XoXo



Dagens diss!

vad mycket dissar det blir nu för tiden.. aja det kan ju inte hjälpas när filmerna är som dom är :P

Igår kollade vi ju på 2 filmer som skulle då vara bra?..hmm NEJ, enligt oss var dom inte det iaf.



Förtsa filmen:  Kick Ass, När vi såg biotrailern trodde man att det var en komedi..typ en "barnfilm" eller nåt, men den var väldigt brutal, visst det hände mycket hela tiden men ööh, som sagt, väldigt brutal, det sprutade mer blod i den än typ "kill bill"? hehe och sen att en liten flicka gör sån som hon gör i filmen, det är väl inte heller så normalt? Okej hon är grym men ändå. Den va inget för oss iaf. Rätt random bara.



Den andra filmen då.. "Wolfman" när vi såg att den skulle komma så tänkte vi bara "den måste vi se" men det var inte heller något att hurra för..den va rätt långtråkig om vi ska vara ärliga. Sedan även lite löjlig på något sätt? ne..inte heller någon höjdare..inget man måste se iaf, kanske om man verkligen inte har nåt annat för sig och inte har andra alternativ?

Så där har ni dissarna!

Later!
XoXo



Dagens tips!

Alla är ju inte bakis en söndag som denna :) och då vill man inte äta en pizza dett första maa gör när man vaknar, hehe

Så vi täntke slänga in ett otroligt gott frukost tips det första på en söndag :) Omelett blir det idag! nyttigt och gott! till detta blir det såklart en kopp grönt te :P och te är ju gött när man är lite seg i bollen ändå :P haha

Omeletten är gjord på:
3 ägg
Körsbärstomater
Gurka
Rödlök
Salt eller Aromatkrydda



killar = ?

vi ville "förlänga" lördagen så att säga..eller det var vad Daniel sa iaf, så efter 2 filmer så var det dags att dra ner till stan en sväng.. trevlligt vart det ju, men det blev bara en kort stund inne på "Frannks" där hann man med en öl iaf.

killar = ? jo det säger jag..killar = äckliga? haha usch och fy säger jag bara, vad gör dom inte ibland för att bara dricka? eller a jag vet inte. Säger ju såklart inte att ALLA e sånna, för det är dom verkligen inte :) men dessa pojkar idag, dom drack ur ett glas som dom fyllde upp med random drickor och sedan spottades det i den me? vem VILL ha i sig nåt sånt?!



Nu ska de sovas iaf, redan söndag... det går så fort.. GOD NATT!



Godislördag!

gottit värre har det varit och mer blir det :D Har precis haft en tacostund här hemma, fy så mätt och belåten man är! mmmm..



Snart blir det iaf filmmys med förhåppniingsvis 2 bra filmer, "Wolfman" och "Kick ass" Har hört att dom ska vara bra så :) Till detta mys blir det glass i stora lass ;D haha så gött..äter inte glass så ofta faktiskt men när man gör det blir det alltid chocklad/vaniljglass med både cola och chockladsås till ;D riktigt smaskigt och gottit!



Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördag :)
XoXo




Dagens shopping...

BigBag shopping, hade våra ögon på den stora väskan sist vi var på outlet:en..så idag köppte vi den vita iaf :) den svarta var tyvärr slut, men den kommer in igen och då ska vi ha den också, den finns iofs på www.nelly.com för 199, men ah..nu kostar den ju bara 100:- i affären :) Den kommer vi att ha stor nytta av, älskar STORA väskor som är som påsar typ.



Den är från Nelly Accessories och heter "Bella", finns i brunt, svart & vitt.



Daniel hittade en massa snygga kallingar och en hoodie från WESC, väldigt bra priser, Sen hittade Jenni ett par skor och en strandväska till Daniels mamma me!..150:- Gud så billigt! Dom är och lämnar grejerna till henne nu..

Sen blev det annan shopping me, fast det va storshopping i form av mat, hehe veckan mat skulle införskaffas, och kvällens..vad tror ni det blir för gottit ikväll? JO, favvotacos såklaart :P

Later!
XoXo



You're not alone!

nope, we're not :) så nice!!




"The outfits"



Det blev ju en lyckad en! Fick höra att vi såg ut som små prinsessor med våra små kjolar :D det var väl det vi ville? skorna kom inte med på bild..skit oxå, hehe



Aj, Godmorgon eller goddag på er allihopa, sitter här med mitt te och mina underbara toast igen, det avr länge sen man åt toast :) gott är det iaf..Det regnar inte i Borås JUST NU iaf, får hoppas att det håller sig borta hela dagen, hade ju varit kanon..

Ska iaf iväg till Nelly outlet:en snart igen, det blev påfyllt till helgen..alltid kul att kika lite till.
Later babes!
XoXo



F U !

HAHA! det spelar ingen roll om det är en "festkväll/dag" idag..för händer det inget bra så skiter la vi i det!, orka försöka ha det kul när allt är skit i Borås ändå? IOFS så har vi alltid kul ihop när vi är ute, me and sis, vi underhåller varandra :P hehehhe

Yeye, hade en mysig kväll hos Daniels föräldrar, sen blev en en snabbis förbi stan, och ja..man fattar ju varför man är hemma nu, studenter överallt, det är ju så men sorry.. NOT OUR STYLE, om man säger så :)



så F U och ha det gött :P
XoXo



Prinsessor på G!

Det blev en liten "prinsess"-outfit med tubtoppen ;)





Bilder kommer imorrn..Ha en kanonbra fredag allihopa!
XoXo!



Testar skor!

Nu har vi allt blivit galna i skor känner vi.. vad e de som händer.. vi vill bara ha och ha! Men vad ska man göra när det kommer in så mkt snyggt och det är så billigt!?!? JO KÖPA! :D

Testade dessa skor nu på lunchen för att se on vi ska ha 38 eller 39.. det varierar ju lite från sko till sko :) Det händer INGENTING på jobbet idag så nu väntar vi bara på att få gå hem o göra oss snygga. Slutar 16 idag, hoppas vi kommer i tid till middagen bara, får skynda oss extra mkt idag, kläderna är ju typ bestämda endå :)



En suddig bild på "Dolores" som vi ska köpa men jag va lite skakig och trött :P



Skon vid namn "sweet" är ursnygg. Lite stor vid vaderna men vafan gör det, sitter bra annars ;D




Lyckliga Fredag!?

Idag är det en lycklig dag i Borås! För idag är det studenternas dag!! Många runt om i landet har redan tagit den men nu är det dags här! GRATTIS till alla er små! :P

Sitter iaf på jobbet nu och "chillar" kan man säga, modellen blev sjuk så det blev ingen fotning idag..MEN vi har väl lite att pilla med, Just nu sitter vi och jobbar med Englas fotning för Linus&Lotta som var förra helgen. ska strax ta lunch! Kan passa på att slänga in ett otroligt gott lunchtips me :) våran underbara egengjorda räksallad, visst det finns massa goda att köpa men att göra den själv blir bäst ;P



Våran innehåller:
Isbergsallad
Gurka
Körsbärstomater
Paprika
Rödlök
Fetaost
Ägg
Räkor (såklart)


Längtar tills man får sluta och komma hem och göra sig finfin inför kvällen, vet ju dock inte om det blir någon riktig utgång än, men det får vi helt enkelt känna på ikväll :)

Later babes!!
XoXo




Gott från Tyskland!

Wohoo, våran "plastpappa" var i Tyskland igår och kom hem med massa godsaker till oss! 3 flak öl till Daniel och en bacardi mojito, och resten på bilden är till oss ;) fishshot och 3 boxar vin. Det räcker gott o väl! Tack snälla!




Shoppingtips!

Såg att den omtalade 3 i 1 concealern från make up store kommit i pennform nu me! Skrev ju för ett tag sen om deras concealer men om budgetvariaten från Viva la Diva..Dom är ju faktiskt kanon!

Pennorna kommer i ett paket om tre färger: beige, gulgrön och röd. Precis samma färger som i paletten.

Den beiga använder du som en highlighter. Den gulgröna använder du för att täcka röda partier, till exempel finnar eller brustna blodkärl. Och den röda hjälper dig att täcka blåa nyanser, till exempel mörka ringar under ögonen.



Cover All Mix Pens neutraliserar istället för att täcka. Finns att köpa på Make Up Store för 245 kronor.



Dagens "shit"



Genvägen var öppen idag iaf! vilken tur vi hade..så slapp vi gå runt hela skiten när vi skulle till stan i regnet, fattar INTE varför dom avr tvugna att spärra av skiten..den sparar ju så mkt tid. HELT onödigt tycker vi iaf!

Yeye det blev inte så mkt shopping som vi trodde.. vi köpte bara dom tranperenta linnerna från Gina..199:-/st riktigt snygga iaf :D



Har ju allt annat till outfitsen hemma..i form av linnen..har ju dock fortfarande inte bestämt oss för vad det blir för kombinationer men det får vi se imorrn :) ska testa alla 3 först. OCH sen har vi ju grymmaste skorna me ;D hehe



För övrigt blev det gymträning och lite solning me :) alltid gött med värme, det var länge sen, hehe
NU ska jag(anne) äntligen ta och titta en sista gång på snyggingarna i Vampires, FAN att det är sista för säsongen :( får väl hitta annat snyggt att kolla på ;P

skönhetsömn efter det, för imorrn är det fredag! woopwoop
that's it! our thursday..
XoXo




Vad är snyggast!?

Vi vet inte hur vi ska styla våra kjolar imorrn! Har lagt ihop tre alternativ som vi funderar över nu. Kommer nog endå köpa alla tre toppar i både svart o vitt för dom kommer komma till användning. Men vill endå veta vad som är finast tills imorrn när Robin tar studenten. Första alternativet är en body som ser ut som ett vanligt linne upptill, andra är ett transparent lite pösigare linne och det sista alternativet är en vanlig tubetop.



Om 10 min slutar vi och ska springa ner på stan o shoppa. Får väl se vad vi får med oss hem!



Nelly outlet

På lunchen va vi borta på Åhaga för att checka in Nellys outlet butik som håller öppet hela sommarn. Vi har inte hunnit gå dit innan så vi passade på idag när vi endå hade en stund över på lunchen. Det hade precis kommit in nya grejer och det va massa folk som stog i kö till kassan. Roligt att se! Köpte dock inget eftersom vi redan har rabatt från början och vi inte hade tid att kolla noga. Ska nog dit i helgen o kolla igen.



På morgonen va vi och fotade skor o trosor som vanligt eftersom modellen kom först vid 10. Passade på att testa en snygg sommarklänning :)



Och när vi kom tillbaka från åhaga så passade vi på o springa ut o hämta våra söta små kjolar från lagret. Vi har lite svårt att bestämma oss för hur vi ska styla dom imorrn. Ni ska nämnligen få hjälpa till lite! skrivs!




Inpsiration!

Gillar verkligen tunikorna från Gina, och som vanligt så handlar det ju inte om några pengar alls!



Älskar hela denna looken, somrigt och fräscht!! Allt är från Gina förutom skorna som är från nelly.com



Världens sundaste man - så äter han

Läste en artikel på salongk.se om en man som sägs vara världens sundaste man. Han är åtminstone den mest citerade näringsforskaren i världen.



Walter Willet äter mycket fibrer, proteiner och fullkorn. Om han är världens sundaste man kanske vi borde följa hans kostråd?

Så här ser i alla fall ett vanligt dagsintag ut för honom:

Frukost

Gröt i stora lass. Gjord på sju sorters fullkorn, kokt i en halvtimme och serverad med frukt och nötter.

Lunch

Sallad med massor av grönsaker. Gärna serverad med vinaigrettedressing, korngryn och nötter. Till detta stekt fisk eller tofu, alternativt grovt fullkornsbröd med avokado eller jordnötssmör.

Middag

Sallad med kyckling eller fisk.

När det nalkas efterrätt blir det i form av bär, nötter och mörk choklad. Men naturligtvis i måttliga mängder.

Jaha, men det är ju inte så långt från det vi själva äter :) bra de! *namnam* hehe



FilmDiss!

Tänkte börja dagen med att dissa en film totalt. Jag och Daniel såg den igår och ville inte ens se klart för att den va så tråkig. Det va absolut inget intressant med filmen och de enda den gick ut på vad att han ville ha sex med sin flickvän som va lika konstig som han. Som Daniel sa igår.. gillar inte filmer där samma person spelar två olika personligheter på en och samma gång. Den tuffa är framme samtidigt som nörden.. Det ska vara som i "mina jag och Irene" där han byter personlighet i samma kropp om man ska spela schizofren. KASS va den iaf//J




Drömkroppen!

Även om man är nöjd med sin kropp så kan man alltid tänka: "åh, tänk om min kropp såg ut sådär" så tänker jag(anne) när jag ser Nicole Scherzinger i Pussycat Dolls, hennes kropp är helt sick! love it, love it! ELLER Aaliyah i favvo-filmen "Queen of the damned"



Kan inte klaga på kroppen nu MEN man vill ju inte träna ihjäl sig i sommar, så vi har prata om att börja med någon slags förbränningsshit, har rådfrågat dom på gymgrossisten eftersom det är där vi kommer att köpa det, det är ju "samma bolag" som nelly, så där har vi rabatt me :D alltid nice.. Har även prata med kära vännen Stefan om det idag och vi fick samma svar där typ, så vi ska nog testa ett proteinpulver som heter Whey 100 får helt enkelt se vilka under den kan göra ;) Det vi är ute efter är iaf, bra fettförbränning i samband med träningen och även när vi inte tränar.. och att den behåller musklerna då vi inte tränar. Så då kan man alltid vara fit ;D hehe

Får väl ta tag i det imorrn, ju fortare desto bättre? :)
Ha det gött
XoXo



Skönt, skönt, sköönt!

Det är verkligen skönt.. för dom som inte tränar kan vi bara säga: TRÄNA för guds skull. För dom som inte bryr sig om att träna för att bli smala o fina så träna för att må bra.. för det gör man verkligen!




Tränade riktigt hårt idag. Får se om vi hinner med lite challange imorrn för vi måste köpa lite grejer tills på fredag. Ser verkligen fram emot Robins student. :)



Bal för småbarnen utanför på Grand Hotell. hoppas deras bal är lyckad trots det tråkiga vädret.



Min älskling är för söt. Lagade pannbiffar. Nu ska vi äta och sedan glo tv hela kvällen. skrivs imorrn! //J



Undvik hårets stora fiender!

Ett slitet hår med trasiga strån ger inget fräscht intryck. Därför listar vi hårets största fiender som du bör undvika för att få ett välmående hår.



Använd värmeskydd vid styling

Locktänger, plattänger och hårfön sliter alla på håret. Se till att applicera en värmeskyddande produkt innan du använder stylar eller torkar håret. Det är fortfarande slitsamt för stråna, men det skyddar lite grann.

Att sova med utsläppt hår
När du sover gnuggas håret mot huvudkudden, något som kan göra håret väldigt slitet. För att skydda håret kan du fläta det eller rulla upp det i en knut, som du släpper ut när du stigit upp. Att sova med flätor brukar även ge håret extra volym.

När håret fastnar i kläderna

En av de största hårbovarna är friktionen mellan ditt hår och dina kläder, särskilt om du har långt hår. Stråna gnids mot tröjan, jackan och halsduken och fastnar gärna under handväskans axelband. Detta är i princip omöjligt att undvika, men försök att vara försiktig genom att till exempel hålla upp håret när du virar halsduken runt nacken eller lyfter upp väskan på axeln.

Att tvätta för ofta
Starka schampon sliter en hel del så försök att använda milda produkter och tvätta håret så sällan som möjligt. Två till tre gånger i veckan brukar vara lagom. Använd torrschampo mellan tvättarna.

Var snäll mot vått hår
Håret är som skörast när det är vått, så var försiktig och kamma gärna igenom det med en glestandad kam istället för att borsta det.

Att bleka håret hemma
Blonderingar kan förstöra håret ordentligt, så gör det helst hos frisören – inte hemma. Var även försiktig när du vistas i stark sol och använd hårvårdsprodukter med UV-skydd.



Klickat hem!

Ville ha något fint att ha på oss på fredag när Daniels (min pojkväns) lillebror Robin tar studenten. Visste inte riktigt vad vi ville ha förän vi såg dessa två söta kjolarna. Det blir perfekt med bara ett linne o ett par klackar.. behöver inte vara mer märkvärdigt eftersom de inte e vi som tar studenten, och detta e ju lite mer party om man skulle få för sig att dra ut en stund :) Riktigt prisvärd kjol! Jeane Blush 139:- från nelly.com



Sprang ut på lagret för att testa kjolen, passade perfekt i XS ;)




Fixa stilen - Justin Timberlake



Klicka på bilden för att komma till det ursnygga nyhetsbrevet!



Dagens fotning!

Dagen började med en liten fotostund..fotning av underkläder från pieces och ganska många skor...



De kommer mycket snyggt som vanligt från nelly shoes, lätt ett av våra favvomärken just nu. Billiga och supersnygga! Här är några av favoriterna från dagens fotning iaf! :)




Dags att shoppa skor IGEN verkar det som, men man kan aldrig få för många enligt oss ;)



kl 04,55!!

Det är verkligen konstigt att det är lagligt att börja med vägarbete innan kl 7 på dagarna. Det bor ju faktiskt folk MITT I STAN oxå och dom brukar inte vara vakna innan kl 5 när man börjar jobba kl 8! Dom verkar tro de eftersom dom började arbeta med sina jävla maskiner redan kl 04,55! Jag hörde dom eftersom jag råkade vakna till vid den tiden men som tur va somnade jag om lika fort.



Mitt i stan, utanför Daniels lägenhet. IRRITERANDE!



Tindra hade gått lös på toalettrullarna som står framme! Alltid lika kul och plocka upp efter henne. Nu orkar vi inte mer och stänger in rullarna i skåpet tills vi hittat en hållare med skydd runtom så hon inte kommer åt dom.

Sitter på jobbet o chillar.. försöker komma på hur vi ska fördriva tiden tills dom börjar fota modellen. Ska springa bort o kolla om det finns några skor eller jeans för oss att fota. skrivs!




Gött!



Ja, såhär fick man då klä sig för att kunna gå ut..eller det slutade dock regna sen :P haha tog mig iaf till gymmet efter 8..det va riktigt gött faktiskt, ett sent konditionspass. Härligt att träna sent för då e det typ ingen på gymmet, man känner sig inte stressad på nåt sätt :)

Idag blev det iaf lite städ och tvätt som sagt.. Dagen har gått fort som vanligt..
Imorrn är det sovmorgon igen, we're soooooo good ;D hihi



Ha det gööött!
XoXo//A



Måste införskaffas!

Eftersom det är ösregn här i Borås så "orkade" vi verkligen inte ta oss till stan och bli blötare än vad vi var när vi var utamför lägenheten.. hade inte dom stora paraplyrna och inte heller gummistövlar på oss :P

Istället kom vi hem och började greja lite, dom nya skorna kom på plats och då märkte vi faktiskt att det inte fanns mkt plats kvar till annat, fick organisera om lite.. så där står dom nu. alla nya skor :)





Efter detta började vi fundera lite på vad vi skulle gör åt "problemet"..kom på att vi måste införskaffa oss några slags hyllor...så att man kan göra det fint :) ställa skorna och lite smycken och sånt på dom..fanns lite bra grejer på IKEA såklart :D



Antingen en stor hylla..eller några mindre så att man kan bygga ihop dom på  nåt snyggt sätt.. eller så blir det helt vanliga svarta lackhyllor... puffarna vill vi ha för att sitta mysigt och bekvämt när vi ska spela spel eller nåt, har tänkt att kanske köpa wii "superpaketet". Vet dock inte vilken färg det blir på dom än..svarta eller vita :) får fundera lite tills vi åker till farsan igen.

Later!
XoXo




Fridfull dag..

Okej, en aning trött har man varit, men det har som tur är varit en MKT fridfull och lugn dag.. Vi körde solo idag igen bara för det :)



Helt underbart att man hämtade sina underbart snygga Marbel idag me :D hem och ställa dom i skohyllan senare, där kommer dom att lysa upp bland dom andra svarta skorna :P haha

Amanda Berg har som sagt varit här och fotat för märket Avanna, som är designad av Anna Larsson en finfin fotning faktiskt! :D



Stylist - Siri Vikman, Amanda Berg & Make up artist - Emma

Lite te och en liiteliten kaka nu, sen blir det in to the city, kolla lite i några affärer och sedan hem och tvättelitvätta, det är ju tisdag ändå :P hehe

Later babes!
XoXo!



Rihanna är rödhårig!

På Rock in Rio Madrid Festivalen i lördags visade hon upp sin nya hårfärg och frisyr. Hörde på radion att säkert alla kommer härma henne och röd kommer vara den nya hårfärgen i sommar. Vi tvivlar på det men vem vet, folk får ju upp ögonen när en kändis gör något annorlunda. Så nu undrar vi ju självklart om Rihanna är HOT or NOT i sin nya hårfärg? För HOT har hon alltid varit annars. Vet inte vad vi själv tycker om frisyren än men hon är en person som passar i mycket, "kläderna" är väl lite sådär.. blandning mellan lady gaga o madonna kanske? :P




Amanda Berg & Lindsay Lohan

Har tidigare skrivit om att nelly.com använt modeller som liknar kändisar, nu är det dags igen :) men denna gången är det Amanda Berg som vi tycker liknar Lindsey Lohan, Hon är ju här och blir fotad idag.. okej, dom är inte "lika som bär" men Amanda påminner mkt om Lindsay. För kollar man på bilder från Amanda Bergs blogg så är det lite likt faktiskt :) kom och tänka på detta nu när vi sitter och retuschar, för idag e hon faktiskt lite extra lik, men dom bilderna får ni titta på på nelly.com imorrn :) Detta är ABSOLUT INGEN diss från våran sida, tycker att Lindsay Lohan är grym och jävligt het!.. oftast iaf :P



Bilden på Amanda är tagen från hennes blogg.

Som sagt, alla har vi en dubbelgångare..kuligt! :)



Återfå energin med rätt mat

Efter träning, eller bara när energin börjar tryta, är det viktigt att fylla på energiförråden. Här är några alternativ som ger dig ny kraft.



Riskakor på råris

Är en bra kolhydratskälla som snabbt ger dig energin tillbaka. Dem är också fett- och energisnåla och laddade med fibrer, vitaminer och mineraler. Perfekt att ha ett paket ståendes på jobbet eller i träningsväskan!

Tips! Om du vill göra din riskaka ännu lite matigare, kan du addera till exempel ett kokt ägg, en skiva skinka och lite ost eller varför inte smula den över lite keso?

Druvsocker

Om det riktigt brinner i knutarna, kanske har du en presentation eller en skolredovisning du måste vara riktigt pigg och alert till, är 100% rent druvsocker ett perfekt alternativ. Druvsockertabletter till exempel, ger dig energi och kraft med en gång och är smidiga att ha med i väskan eller byxfickan.

Cornflakes
Köp dig ett paket och ha det ståendes på jobbet. Ger dig snabbt de kolhydrater du behöver för att fylla på nivåerna och är dessutom ruskigt gott tillsammans med lite mjölk och ett gäng jordgubbar så här på sommaren.

Apelsinjuice
Ett glas apelsinjuice är inte att förakta. Perfekt efter träningspasset då du har förbränt mycket kolhydrater och behöver snabb påfyllning. Eller varför inte ett glas på jobbet eller på morgonen för en rejäl skjuts igång?

Bananer
Att bananer bara skulle vara för apor kan vi slopa. Bananer innehåller nämligen massor av kalium, något som våra muskler behöver för att fungera, och är ett perfekt och smidigt energitillskott mitt på dagen eller efter ett träningspass tillsammans med lite proteiner.



VAKNA!

Dags att vakna till lite go musik! Är så himla trött idag och det finns ingenting som hjälper lika bra som en bra låt! ;)

Tänkte börja dagen med att fota.. om vi hittar nåt att fota vill säga :)




Puckade fruar!?

haha, det är ju bara för kul, att det alltid ska vara iaf en av fruarna som är lite sådär "hej, kom och hjälp mig!".. vad tror hon lixom? att hon ska få körkort när hon inte ens kan köra på en parkeringspkats!? hahahah



Aja, dom är ju roliga att titta på iaf, underhållning får man ju helt klart :)

"Genomled" ett andra pass av bodypump.. och jag säger det, det är faktiskt nästan gött att ha haft ett uppehåll för man känner verkligen om man gör övningarna rätt nu när man tar i extra mycket när det är tugnt..man känner hur musklerna får jobba, brukar ju inte känna så eftersom vi kör det så ofta, får väl ta lite pauser då och då o köra annat :) gött är det iaf!

Yeye, ha en mysig måndag! det ska jag ha, om Tindra kan lugna sig en aning :P
XoXo//A



DOM är här! och dom är VÅRA!

yeeeeeeeeeeeeey! NU har dom kommit, dom underbart snygga marbel! och nu är dom våra..klick klick :D



PERFEKT till sommarklänningarna! ett måste i garderoben! we looove!



Platt mage - på en minut!

Drömmer du om en platt mage nu när bikinisäsongen snart sätter igång. Känns gymmet tidskrävande och dieterna tråkiga? Nu kan du få platt mage på bara en minut.

Det är svårt att tro att en enda övning kan göra skillnad men American Sport Council har nu utsett denna övning till världens mest effektiva magövning eftersom den tränar magmusklerna hårdare än någon annan träning. Den aktiverar även alla olika magmuskler som annars kan vara svåra att nå under träning.



Så här gör du magövningen Captains Chair:
1. Sätt dig på en stol som är så pass hög att dina fötter inte når ner till marken.
2. Sätt dig på dina händer
3. Luta dig framåt och lägg vikten på händerna. Böj sedan benen och lyft på låren cirka 7 centimeter upp i luften och sänk de sedan kontrollerat.

Kör övningen i cirka en minut, men orkar du så kör lite längre.

Och som ni läste precis ovanför så betyder inte detta att du har en platt mage på en minut utan att man ska köra denna övning en minut typ varje dag för att få en, hehe men det har nog alla fattat :P

Gjorde ett litet snabbtest av den och jag kan nog lova att den funkar om man får till tekniken rätt, kändes as jobbig, men som sagt smakade bara på den, får köra den i dagarna :)




Bilder från igår!

Jag (jenni) bloggade ingenting igår.. Det brukar faktiskt bli så på söndagar eftersom jag har lite andra saker för mej som att umgås med min pojkvän. Att sitta vid en dator på söndagen tycker jag för övrigt är ganska tråkigt så jag överlåter bloggandet till syrran.

Men iaf.. Hade en väldigt mysig och bra dag igår! Så jag lägger upp lite bilder för att visa vad jag hade för mig.




Åt frukost i stadsparken, blev en väldigt god caesarsallad för mej och en italiensk för Daniel. Passade på att sola en liten stund och äta isglass!



Hängde med till lundby när Daniel och han lillebror skulle skatea lite. Själv satt jag i solstolen och sola :P Det va första gången jag såg honom åka och tyckte han va rätt het ;) Får följa med fler gånger! Passade även på att springa till Gina o shoppa lite sommarkläder som ni fick se igår.

Efter de åkte vi och handla o gjorde tacos, RIKTIGT gott som alltid! En supermysig och bra söndag med andra ord ;) skrivs!//Jenni



Dagens låt!

Kommer ni ihåg denna!?!?! så lovely! tänker man bara inte på sommaren??




Dålig idé!

Ja, som man misstänkte så regnar det ju i Borås idag! vad annars!?!?!?! haha! Och som sagt så skulle vi ju ta cykeln till jobbet idag, vilket vi gjorde.. kanske inte världens bästa idé, för det är rätt jobbigt att cykla när det regnar.. tycker vi iaf, hehe.

Det är ju inte det värsta! vet ni vad som hände mer.. jo, cykeln jag(anne) cyklade på gick sönder på halva vägen, kedjan fastnade och sedan när jag petade på den så gick den AV!, herregud..livsfarligt! och helt katastrofalt, så vi fick leda cykeljävlarna halva biten i regnet, vi va rätt arga och lite trötta så vi började skratta istället, vilket INTE gjorde det lättare att leda cyklaran, höll faktiskt på att ramla omkull med dom några gånger till och me, hahahahah Så nu står dom här utanför jobbet och bara är..





Den kedjelösa stackaren!

PERFEKT star på en måndag! NOT! hehe aja..
Later!!



she's back!!



åh nu är hon äntligen hemma igen, där ligger hon såå fridfullt igen, på sin egna plats..yepp, hon har sin plats på den stora soffan :) helt underbart att se henne så avslappnad igen. Hos mamma kändes de som att hon va så rädd och på sin vakt hela tiden när hon försökte vila, det märkte man för hon ryckte till av allt :| men självklart ska hon få vara ute hos mamma ibland, hon älskar ju att utforska gården :)



Själv har jag legat och njutit av vindruvor och kolsrat vatten :P hehe
ska ta en dusch nu och sedan göra en ansiktsmask av den nya ansiktrengöringen..det var ju 3 i 1.

Ha det mys!
XoXo//A

 




Sommar-shopping

Åh så fina saker Jenni köpte idag, så somrigt och bra ;D äkta sommarshopping blev det, men till vilken nytta kan man känna nu när det antagligen ska regna heeela kommande vecka!?!?!?! blir så ledsen när man hör sånt!

Aja, är iaf glad över kläderna, dom kommer man ändå att få använding av, hehe sommaren har ju bara börjat :)



Dom heta mönstrade klänningarna för 129:-/st



Två söta tunikor för 149:-/st



två riktigt snygga jumpsuits, dom ser ut som långklänningar på, för att dom är vida nertill, 199:-/st



Ett par riktigt söta shorts för 99:-/st finns i massa andra färger.



Två helt vanliga svarta cykelbyxor för 59:-/st ena paret ska "pimpas" lite, vet bara inte hur än :P

Chill nu!
XoXo



Shoppingtips!



Hur grymma är inte dom här då?? Snygga och hur enkla som helst, klänning från Gina Tricot i heta djurmönster för 129:- lika snygga till vardags som fest! Det är ju bara helt underbart :D




solsolsol!

Blev kvar ute ett tag till, tänker inte sitta inne eller nåt sånt nu när man äntligen kan vara ute i solen! Har legat och njytit ute på gården ett tag, men nu gick jag in en liten snabbis för att flytta över pengar till Jenni som är på Gina och shoppar :) hon åkte dit själv eftersom hon ändå ska vara där borta och kolla på sin pojke när han skejtar :P



Ligger och steker ;) mammi gjorde mig sällskap me..






Lilla tindra har blivit klättergalen..

Aja.. nu fick man lite nya sommarkläder me :D bilder och sånt kommer senare!
Ut nu igen!
XoXo//A




Congrats!

Får väl börja dagen med att säga grattis Sverige!! :) och även grattis Tapio Ravelin (Plastpappa)



Tur att det är bra väder idag! får väl se vad dagen har att bjuda på, vet att det finns en del saker man ska fixa idag, hade även tänkt att ta en liten shopping-runda med sis i knalle idag, var sjukt länge sen vi var där och kikade, vill ha lite saker från gina ;)

Later babes!
XoXo//A




Dom gamla blå!

Det var så länge sen man cykla så att Jenni hade typ glömt bort hur det kändes, haha! vi har länge tjatat om att vi vill få våran fixade så att vi kan ta hem dom till stan så att vi kan ta oss till jobbet med dom, och nu är dom gamla blå cyklarna iordning-gjorda och färdiga för hemkomst :D fatta vad nice det kommer att bli..man kan ta på sig sina klackar och komma till jobbet på 2 min :D AS NICE!!





Har iaf saknar dom, fick dom typ när vi var 12 år.. haha fatta lr? har haft samma cykel i 12 år nu, men dom är tyyyp som nya ändå. Daniel blev faktiskt förvånad över hur "nya" dom verkade vara..

Som sagt, har haft en as nice dag ute hos mamma, annleding till detta var för att platspappa fyller år imorrn, på sveriges nationaldag, och vi ville fira med grill och sånt idag!

hoppas ni också haft en kanonbra lördag, vad ni är har hittat på!
XoXo!



Solen gick ner..

Då gick solen ner och vi var tvungna att ta oss in igen, fyfan vad gött det var med all grillad mat, det finns ju inget bättre! :D

Det blev maaaassor mer godsaker! här är lite bilder från våran tid ute i solen :)



Här står Daniel och plastpappa och grillar :)





Det "findukade" bordet ;P med godsakerna. Åt mest räkor och lax, favoriterna av favoriterna :D



Lite kall öl i solen..gott!



Tog vara på den sista solen, men skogen är alltid i vägen här..tråkigt nog :(

yeye nu blire lite glass och tv-mys :)
XoXo!



Stek!

Snart börjas det! men först ska det stekas lite i solen här ute hos mamma :D alla är här, eller alla och alla, det är iaf jag, jenni och daniel :) ska grilla sååå mkt gottit och dricka några kalla öl me..blir en finfin lördagseftermiddag!!



lite förberedelser inför grillningen!

Later babes!
XoXo



Äventyret på safarin!

Det var rikigt grymt faktiskt! en annorlunda grej man aldrig hade gjort annars om man inte var där borta kanske :) hehe Här är lite bilder och några videoklipp på hur det var på safarin, för vi har ju aldrig riktigt visat vad det hela gick ut på :P



Vi körde runt i båtar och stannade till så att aligatorerna kunde komma nära, det var grymt att hela området var som i typ afrika eller nåt, för dom hade massa olika djur där.



Här är några inspärrade, så att man kunde ta sig en närmare titt på dom, sedan fick vi ju som vi har skrivit innan smaka på dom oxå, smakade kyckling, men lite "slemmigare" hehe.

Har ni inte testat en sån safari, så gör det när ni får chansen :) det var en grym upplevelse!

Här är några videoklipp från när vi satt i båten och åkte runt!







länge sen

Det är roligt när man ska lära någon göra nåt, som tex. när man ska lära kära pappa hur man använder en bärbar dator :P haha det är ju lite så med äldre, när dom inte är vana vid nåt..



Det gick ju bra sen :P

Gud vad gött det var med naturgodis igen! det var länge sen.. har inte käkat det sen innan USA! Där har dom fan inget gott godis alls!! äter dock inte alla sorter såklart, dom vi äter är: caschewnötter, paranötter, valnötter, jordnötstoppar & jordgubbar i youghurt.

Aja, ska kika klart "cast away" sen blire sovdags, har en grilldag hos mammi att se fram emot imorrn :D
XoXo!



Gör rätt!

Blir man inte bara så sur när folk inte kan göra rätt??! då menar jag inte att allt måste vara rätt och så i vardagen och att alla ska göra som jag vill.. men jag pratar om typ folk som ska sköta sitt jobb, kan man inte sköta det så borde man inte jobba med det eller??

När vi åkte buss till Gbg idag så vart det svinkallt på bussen, busschauffören hade på ac:n till tusen typ, gick fram och sa till att vi frös för det blåste från nått håll, hade stängt av alla fläktar vid oss iaf. Ah, tror ni han fixade det då?? NEJ, klart inte! gick och sa till igen, han ba: "det går inte, den funkar inte eller nåt" blabla.. jag ba: men stäng av hela fläkten då!! vi fryser!

OOORKA sånt!? man vill ju inte blli sjuk för att an åker buss? Nej tack! hehe färdigklagat för idag :P



Matchade kläderna med lacket idag ;D

Later! XoXo



Helt dött!

Vart är alla!? Det är ju helt dött! hehe..det har varit en luuugn och tyst fredag här på jobbet, alla är väl på åhaga! för ingen har väl missat att nelly öppnar sin outletbutik ikväll! VIP är det som gäller. Ville ju gå men ska till far nu efter jobbet så det går inte..har ju inte träffat honom på snart 2 månader.



se så tomt! Jenni sitter och gör det hon ska iaf :) hehe fick våra underbara kläder me såklart, eller ah..vi va och hämtade dom innan.

Later babes!
XoXo




Favoriter från fotningen!

Ser ni vad det är för skor!? det är klart ni gör!! ALLAS favoriter "Marbel" kommer nu i vitt! Helvita och vit med svart botten! så himla snygga, ett måste i sommar! Dom släpps på måndag så håll utkik! Lär gå som smör i solsken!



SKIT snyggt till en söt blommig klänning!!



Skönhetstips - Superbäret!

Havtorn är rikt på anxioxidanter och fettsyror men även vitaminer och mineraler. De ger din kropp en rejäl kick med C-vitamin och är även väldigt bra för din hy.

Havtorn är ett bär som växer på buskar i Asien och norra Europa. Icke att förväxla med hagtorn som är en helt annan växt.

Bären odlas numera också, framför allt i Asien, och använd flitigt inom kinesisk medicin. De används för att linda hosta, matsmältningsproblem och som slemlösande medel. Havtornsolja används för att stimulera blodflödet och används mot en mängd olika hudsjukdomar, men också i skönhetssyfte för att få vackrare hy.

Det är mycket C-vitamin i havtorn. Faktiskt lika mycket C-vitamin i ett litet bär som i en hel apelsin. De innehåller också väldigt mycket Omgega 3 och 6 som är livsviktiga fetter för oss människor.



Detta lilla bär är alltså hälsan själv skulle man kunna säga! Men samma gäller Hjortron, bara ÄLSKAR hjortron, äter alltid det i finland och kommer självklart att äta det nu när vi åker dit, det är ett "standardbär" där :P haha



Vi kör solo idag!

lovely lovely friday! :D den kan inte börja bättre! solen skiner och vi ska snart till jobbet. Idag kör jag och jenni solo, det blir en sen fotning och vi kände att vi klarar av den helt själv :) gött med en kort dag me!

Måste dra nu iaf! ska en snabbis till Maxi innan jobbet, införskaffa oss lunch ;P hehe brukar inte laga mat till fredagar, tur att maxi och jobbet ligger på så bra lägen, det blir en perfekt morgonpromenad!



skrivs!
XoXo!



Håret!

Våran vän Anki som bor i Norge just nu har många gånger frågat efter en bild på hur Annes hår blev efter insättningen av extentionen, så här är den, håret är nytvättat och lite fuktigt..det får självfall när det blir tvättat. Det kommer ju självklart komma in mer bilder när det är fixat. Det är ju inte så att detta är sista bilden där man ser håret :P haha



Tess var för övrigt här och fick fixat sitt hår lite, hon ville få i lite slingor eftersom någon hade lossnat.

Har lite sovmorgon imorrn :D woho! börjar inte förräns 10.30. så nu ligger vi här och kollar på lite action..en stor favorit genre!

yeye, ha en fortsatt trevlig kväll!
XoXo



lite fylligare

Då ligger man hemma i soffan och njuter av favvo programmet, vampires såklart :D



Va på stan innan och fixade till lite fylligare läppar :) nu får det räcka för ett tag känenr vi :P hehe får inte bli för mkt. Sedan köpte vi även våra kära B-vitaminer, har varit utan dom ett bra tag nu. Broze rougen var slut me så den fick vi oxå köpa ett ex av :) nice med bronze!



Det blev en powerwalk me ju :D det e så sjukt sköt att gå ute nu när solen står högt och det är varmt, extra förbränning :) gick nog bort en del av träninsverken, hoppas bara den inte blir värre tills imorrn, hehe

Ha det mys!!
XoXo



Beauty!

Nu slutar vi för dagen och ska till Helens BeautyCenter för att bli lite snyggare! ;) Efter det ska vi ut och gå runt ramnaparken i det fina vädret... man får ju passa på! För övrig är vi glada att det är torsdag eftersom Vampire Diaries kommer kl 20,00 ;) grr! Tess kommer förbi en sväng vid 9 för att få i lite nya slingor i hennes hår, några hade visst lossnat. För övrigt har dagen på jobbet vart mkt bra som vanligt.. och träningsvärken smyger sig på.. en bra torsdag helt enkelt. skrivs!




Klickat hem massa snyggt!

Klickade precis hem 3 skit snygga klänningar och två par as snygga kilklackar! Allt från nelly.com givetsvis eftersom vi har rabatt ;) Det blev den blåa klänningen, tack för hjälpen till dom som hjälpte oss att välja! Den är lite mer somrig och svarta klänningar finns det gott om överallt! :D




Somrigaste nyhetsbrevet!

Fy vad fina grejer! Gillar ALLT!




Ett svårt val! HJÄLP?

Klänningen längst upp ska vi iaf ha, den är vi helt säkra på.. men sedan har vi klänningen med rosetterna på ryggen som vi inte kan bestämma oss för vilken färg vi ska köpa... hjääääälp typ!? Vilken e snyggast. Vi tyckte båda va snygga på sitt eget sätt! Som sagt, det är till sommarfesten nelly ska ha om 2 veckor. Alla tre är från nelly.com




På jakt!



Då har vi varit på jakt igen :) denna gången var det små fina klänningar vi var ute efter, har hittat massa fint! :D har inte bestämt oss vilka vi ska satsa på än men det kommer, någon är helt säker iaf.. detta blir väl klänningarna till nellys sommarfest som vi ska ha om 2 veckor! man måste ju vara ute i god tid med klänningar ;)



Korgen är full med godsaker :D



Time for some woork :)
Later! XoXo



Beroende..

visst är man det..? vem skulle klara sig utan mobil och bredband!? hehe gillar telenors reklam, gillar låten :D



Tryck på bilden för att höra den:)




Som snyggast!

åh fy 17 vad vi har saknat det här! Att få träna bodypump igen är helt underbart! :D känner oss som snyggast när vi står i salen framför spegeln och kör alla övningar, det är väl för att man vet vad dom gör för kroppen ;) grrr! Back on track!

Skakig som fasen är man nu iaf, hehe och träningverken vill vi inte ens tänka på, eller vi tog det "rätt så lugnt" idag ändå så det borde ju itne vara en sån katastrof, vi får hoppas att det inte blir det iaf :)



Nu är vi hemma och ska få i oss våran underbart goda kvällsmat i form av tonfisk och feta, ja lite nudlar till, hehe :P älskar det, men det evt ni ju redan :P

btw, det blev faktiskt ingen shopping idag, ville inte stressa för vi hälsade på kusinen på hennes jobb istället, Headlights, där hon jobbar med naglar :)



Ha det mys!
XoXo!



Då var det dags igen!

Efter 1 månads uppehåll ska vi börja träna igen! Och jag kan tänka mig att vi kommer få ordentlig träningsvärk eftersom de första vi ska träna är bodypump ikväll kl 18,00! Vi ser verkligen fram emot det men ska ta de lite lugnare med vikterna än vad vi brukar så hoppas vi på att träningsvärken försvinner lite till helgen. Inte så skoj o va helt orörlig :P Ska träna extra hårt nu i juni eftersom vi inte tränat nåt alls i maj, beach 2010! ;)



som sagt, underbart när vädret är så bra när det blir sommar! tidigare tog vi en promenad till maxi, köpte vitlöksdressing till våran goda tonfisksallad :P hehe



Såhär ser det just nu t utanför jobbet, dom håller på och förbättrar vårat internet, vilket kan behövas, hehe

strax till stan och införskaffa oss lite sötsaker..förhoppningsvis! :)
Later!! XoXo



Blommigt till midsommar!

Fyfan vad snygga och bekväma klänningar vi hittat till midsommar! Den från Gina köpte vi för ett tag sedan och ville ha en liknande klänning men hittade ingen förän idag! Jag sprang ut på lagret och testade den från nelly.com och den passade som handen i handsken i storlek xs/s och billig är den oxå! Blev så jävla glad för dom ser nästan likadana ut fast dom inte är det och de e ju de vi gillar när vi går ut eller gör nåt speciellt ;) Blommigt till midsommar ska de va!




Kommissarie SPÄCK!

HAHA, hoppas att den är lika rolig som den verkar. Måste ses!




Dagens tips!

Glömde visa vad vi köpte mer igår och det får bli dagens tips! Tycker dom är jätte söta, fanns i en färgvariant till med lite ljusare färger. Gillar inte ha Tandborstarna ståendes i hyllan utan skydd med tanke på hur mycket baktierier som flyger i luften hela tiden, speceillt i toalettena. Så har ni inte era tandborstar framme så köp skydd till dom, bra och ha även på resan!




Dessa är från apoteket och kostar ca 22 kr för 5 st.




ROOOMPAA




Ni måste hjälpa oss!

Vi behöver lite hjälp med att hitta en snygg magväska till, för nu är det så att vi bara ÄLSKAR den nya magväskan, kan ju iofs köpa den bruna på Gina men det är ju inte så kul att ha en exakt likadan, så därför behöver vi hjälp med att hitta en annan! Den får gärna vara lika snygg såklart och priset får gärna ligga på samma nivå som den från Gina, tycker det är ett bra pris för en sån väska.



Nå??! vart kan vi hitta en??!




Testar lite nytt..

Då har man sprungit en snabb runda på stan för att få tag på lite nödvändigheter.. var tvunga att få tag på nya ansiktsprodukter i form av rengöring och kräm, eftersom våra har tagit slut nu.. Har tidigare använt lite dyrare produkter som tex. clinique och dermalogica, gillar dom väldigt mkt båda två men känner att det är dags att testa lite annat också, därför valde vi ett lite billigare märke.



Köpte Garniers nya trippelfunktionella ansiktsrengöring, som kan användas som rengöring, skrubb och mask, den kostade 79,50 på H&M, priset varierar lite beroende på vart man köper den. Garniers dagkräm kostade 54,50 och sedan tänkte vi testa ögon roll-on:en :) det var kampanj på den nu. Har hört att den är bra, men man vet ju aldrig om man inte testa. Ibland har man ju trötta ögon, hehe



Jenni drog på sig den nya asheta magväskan, se bara! :D är det inte snyggt!?

Kvällsmat nu, sen blir det faktiskt städ och matlagning.
Later! XoXo



Sex med många?



Skådespelerskan Megan Fox, 23, har blivit utsedd till världens sexigaste kvinna av tidningen FHM, dessutom har hon ett sprillans nytt kontrakt med Emporio Armani Underwear. Trots det lider hon av dåligt självförtroende och har inte haft många killar.

- Jag har bara varit med två killar i hela mitt liv. Min ungdomskärlek och Brian (Austin Green). Jag skulle aldrig kunna ha sex med någon jag inte älskar. Tanken får mig att må illa. Jag har inte ens varit nära att ha ett one-night stand, berättar hon i aprilnumret av Harper's Bazaar.

Man kan ofta tro att attraktiva människor är dom som varit med flest, men så är det inte.. snygga mäniskor är väl ofta dom som har någon? Känns som om det nästan är tvärtom, att det är dom mindre attraktiva som ligger runt så mycket dom bara kan.. undra hur det kommer sig.

Själv tycker vi att det hon säger är bra, eller att det stämmer bra.. MEN hmm? ja sammtidigt kan man tycka att sex kan vara en rolig grej mellan 2 personer som kanske inte är tillsammans? Och enligt oss är hon den hetaste kvinnan a live! ;D




1 Juni.

Sommaren är här!! JUNI, JULI, AUGUSTI! helt underbart att det iaf är bra väder, hade gråtit om det hade regnat och sånt jobbigt :|

HOPPAS HOPPAS HOPPAS att hela sommaren blir så solig som det bara går, men bor man i Borås så kan man itne försvänta sig såå mkt :(

Åt precis en av dom godaste maträtterna vi kan laga :P hehe lagar inte såå himla många men det blir ju en del variation.. Denna lunch bestog iaf av lite pasta med en sås av kycklingfilé med soltorkade tomater. Bilden är inte våran men matträtten ser typ ut så ändå :) tänkte ge er receptet på den!



Du behöver för 4 portioner:
4st kycklingfiléer
200g soltorkade tomater
5dl creme fraishe
1 vitlöksklyfta
salt
peppar
oregano
Ketchup

Gör så här: Skär kyckingen i små strimlor, stek dom i en stekpanna, tillsätt peppar. Tillsätt creme fraishe och soltokade tomater, som du också skär i mindre strimlor.  Pressa i vitlöken och blanda, lägg i oregano och lite salt, till sist häller du i ketchup tills du tycker att det smakar gott :) det kommer du att märka. Sedan kokar du ju såklart bara pasta till detta!

öh, lite solpromenad nu..
Later!

 




Shoppingtips!

Färgstakt från Calvin Klein, fina och bekväma trosor för 149:- på www.nelly.com



Dessa gillar vi :)




to late..

Jaha, då försov man sig idag då, hehe lite klantigt..eller inte!? Det måste ju ha hänt något för vi kollade att klockan skulle ringa 06,35.. vaknade 09:06. har säääkert stängt av den i sömnen eller nåt?



Det var skönt med sovmorgon iaf, det är ju inte direkt någon panik på jobbet, modellen har inte börjat fotas än och vi ligger i fas ;) så nu är vi iaf utvilade :P haha

Later babes!