RSS 2.0

F-ing monday!



Måste vara sämsta dagen på veckan. Många kanske tycker att det är en bra dag eftersom man fått vila men bara tanken att behöva gå upp tidigt även om man varit ute eller inte efter en skön helg me sömn får mig att kräkas! Jag e så trött hela tiden, måste få mer energi! Jävla måndag iaf, den gick ju fort som tur är. Hann knappt komma hem o chilla innan det var sovdags. Inget protein på posten heller, gaaah! Trött som bara den o kommer säkert decka på kudden. En dag närmare helgen, känns skönt!

la-la land? Yes i think so..! Skrivs imorrn//Jenni



Mat & Träning 11.01.31

Just nu är det fan inte lätt att INTE klaga, jag FATTAR inte hur ett pass som tex combat som är före pumpen inte kan vara i tid!? Dom har inget att plocka fram och inget att plocka bort, speeda upp passer ffs om det inte går och vara i tid på annat sätt! Vi kommer ALDRIG igång 19,30 som vi ska göra, vi kommer tidigast i gång typ 10 minuter senare. Drabbar ju bara oss, för idag hann vi fan inte ens med maglåten. Det är en riktigt stor DISS till Studio aktivs instruktörer! Annars älskar vi gymmet :) hehe

Sista dagen på Januari, första dagen på veckan..hur tror ni vi började den??  STENHÅÅRT! :P

Idag blev det ÄNNU mer vikter på stången! Nu snackar vi BEN..för det är ju våran "grej"..ben och rumpa ;P Vi hade på mest av ALLA typ 30 pers som var där förrutom en man, han e sjukt tark i benen.



Bildbevis, idag blev det hela 27kg på ben, hur mkt tror vi att vi orkar? när tar det stop tro? Ska nog ta mer på onsdag, om man nu inte får någon träningverk vill säga. 25kg blev det även på andra benlåten. Ja, det blev ingen magträning idag som jag skrev innan, åh. yeye kör hårt imorrn på den fronten. Hann springa 20 minuter på löpbandet innan me.

En kanonbra frukost idag igen..och mat över huvud taget. Det var ju sjuukt länge sen vi åt en sallad, minns ni hur ofta vi hade sallader innan? varför har vi slutat med det tro? hmm..

Frukost 07.30: Powersmoothi.
Mellanmål 10.30: Grönt te & Apelsin.
Lunch 12.30: Egengjord Caesarsallad och vitlöksdressing. Vatten.
Lite mer grönt te vid 15.30..
Mellanmål 17.30: 2 Kesoplättar och grönt te.
Innan träning 18.50: Blev lite hungriga så vi tog en banan.
Efter träning/Kvällsmat 21.30: Tonfisk med fetost, ett glas mjölk..(i väntan på proteinet)

That's all for today..nah, en kopp te till ;)
Later!



Dagens outfit!



Tröja och byxor Monki, skor skopunkten, ring och halsduk gina tricot



En fråga, ett svar!



Fick en fråga ang. håret så jag tänkte göra ett lite mer utförligare inlägg om det. Som jag skrev igår så är håret från salong Safari och jag använder det näst blondaste håret, Det finns i både vågigt och rakt, men jag väljer att platta det vågiga håret. Håret är 40cm långt och kostar 500:- för ett paket, (finns längre) det är rätt mkt hår så det räcker till dom flesta. Clips säljs för sig, 25:-/st typ. Många märken och ställen säljer färdiga remsor med clipsen insydda men jag tycker att det är bättre att klippa till håret i rätt längd och sätta i de antal clips som behövs, alla har ju inte lika brett huvud och då kan det lätt bli att hårremsorna inte "passar in" om man vill att det ska se ut på ett speciellt sett.



Jag börjar alltid med att mäta ut hur breda remsor jag behöver, sedan syr jag ihop det med en passande tråd, det ska ju va 2 lager. Sedan kollar jag hur många clips varje remsa behöver för att dom ska sitta så bra som möjligt. Dom sys bara på på håret med vanlig tråd , Det finns små hål på clipsen man ska sticka nålen genom, jag lägger alltid en på varje ytterkant och sedan med jämna mellanrum.



Jag har 2 remsor, en som jag lägger rätt långt ner som är 17cm lång ungefär, sen en lite längre upp som är ungefär 28 cm. Den längre remsan hamnar en bit ovanför öronen och slutar ungefär vi öronen på varje sida.. så att jag ska få lite längre hår framtill. Jag behöver bara 2 remsor eftersom jag själv har tunnt hår, men många kan behöva fler för att det ska se naturligt ut. Insättningen sker väl ungefär på samma sätt som dom visar på rapunzels hemsidan, dock inte så slarvigt :P Kolla det här. Jag tuperar inte mitt hår iaf.



Känns som sagt väldigt bra med clipsen nu! Kanske blir att jag kör med det ända fram till sommaren? who knows?..vi får se helt enkelt :)



En väldigt lugn måndag!



Oj vad lugnt det har varit idag. Väldigt skönt med tanke på att det är en måndag. Vi har inga som helst fotningar idag, förutom Anne som fotade bort några trosor lite snabbt på förmiddagen, hon sitter o fryser i studion framför en värmefläkt, haha. Annars har vi mest suttit och gjort produktbilder till skönhet och klippt ut dockbilder på plaggen.



Kalenderna där alla fotningar står. Vi blev lite shockade att det inte var någon fotning idag men de fanns inga tjejplagg kvar, Vi har alltså jobbat på bra hela förra veckan, Massa fotningar och mycket släppta plagg! gött! Får väl se hur resten av veckan ser ut, imorrn e de fotning som vanligt iaf med underbara Lila så hoppas plagger droppar in nu i slutet på dagen.

It's time to go home! Skönt. Vi skrivs senare!



Så detoxar du kroppen enkelt

Förknippar du ordet "detox" med att fasta och bara dricka teer och shaker? Glöm det. En detox handlar om att skippa gifter och tillsatser och rena din kropp. Ingen svält är nödvändig! Så här detoxar du i 4 enkla steg. Hur länge du vill hålla på väljer du själv, men sikta gärna på 30 dagar.



1. Skippa sockret
Hoppa över godiset och läsken, men även andra livsmedel med tillsatt socker, som fruktyoghurt, sylt och ketchup. Ät istället färska eller frysta frukter och bär. 

2. Byt ut kaffet
Drick mycket vatten och satsa på vitt, grönt eller rött te istället för kaffe. Tänk på att även så kallat "koffeinfritt" kaffe faktiskt innehåller en del koffein. 

3. Välj ekologiskt
Bästa sättet att detoxa är att laga din mat från grunden istället för att köpa halvfabrikat. På så sätt slipper du alla tillsatser, konserveringsmedel och E-nummer. Välj i längsta möjliga mån ekologiska livsmedel.

4. Ät vegetariskt
Dra ner på köttet eller ät helt vegetariskt. Satsa på mycket grönsaker, rotfrukter, linser och bönor. Men var noga med att fortfarande få i dig tillräckligt med protein. Ät gärna ägg, tofu, quorn och sojaprodukter.

källa:salongk.se



Shoppingtips!


Pumps a la H&M <3 399:-




PUMP it up!



Warmup - The Climb (Almighty Essential Radio Edit) Almighty Pop Factor 5:45

Legs / squats - Telephone (Original Radio Edit) Pandora BX 5:12

Back/Gluteals/Hamstrings - Pyromania Sun Flash 5:58

Arms/Triceps - My First Kiss 3OH!3 featuring Ke$ha 2:42/2:31

Arms / Biceps - Not Myself Tonight Christina Aguilera 2:29/1:57

Legs / Lunges - Storm DJ Lotus 4:33

Shoulders - Bring It Back Paffendorf 4:56

Abdominals / Core - Cooler Than Me Mike Posner 3:40

Cooldown / Stretch - The Truth Kris Allen 4:08


Sagt det 100 ggr. Musiken gör så himla mycket och det här nya passet har verkligen bra musik, Man blir peppad och tränar hårdare :D love it! Längtar till kvällens pass, då kör vi hårt!



13

Haft en myskväll bara vi två. Känns väldigt weird o inte ha det med Daniel men sånt e livet. Anne är bra sällskap hon oxå :)



Just nu ligger vi och kollar på filmen "13". Lite weird men den funkar för stunden iaf :) Får väl se hur allt slutar. Tänkte iaf försöka komma i säng senast 23 idag. Måste sova ut känner jag. Blev inte så mkt sömn inatt. Var hemma efter 5 och vet inte riktigt vad jag gjort så länge faktiskt. Inte alls ok att inte minnas allt.

Tvättar lite lakan oså idag oxå, så jävla typiskt att en av maskinerna ska gå sönder mitt i allt och nu får vi inte ut tvätten så den får ligga där i tills imorrn, seeegt! jaja



Gottat oss hamburgare, pepsi och glass idag :D

Neh har inte så mkt att säga om dagen faktiskt. Jävligt drygt med söndag, hate them typ eftersom man vet att man ska upp o jobba imorrn. blääh. Vi skrivs imorrn! gonatt//J




Mitt hår.

Som jag skrivit innan så var ju tanken att jag skulle sätta i nya extensions denna helgen, MEN nu har jag bestämt mig att använda clips ett tag, för jag köpte nytt hår igår och fixade 2 nya remsor. Gjorde dom lite längre lr bredare kanske man ska skriva? så det blev lite mer hår på sidorna. Blev nöjd med det så nu kör jag på det ett tag iaf, ska bara få in rutninen igen som förr så att det går snabbt att sätta i dom :)



Håret jag använder nu är iaf från salong safari i Gbg, använder det näst ljusaste vågiga håret som vi plattar, tycker det raka håret är lite för rakt typ. Längden på håret är 40cm. Har alltid haft det håret och tycker att det är kanonbra.

 




Vakna utvilad trots helgens bravader

Känns det segt på måndag morgon? Har helgens festligheter tagit ut sin rätt? Lugn, det finns några knep som gör det lättare att vakna pigg.



Här är tipsen som gör att du både somnar lättare och vaknar piggare.

1. Se till att sova tillräckligt många timmar för att du ska känna dig utvilad. De flesta av oss behöver cirka sju timmars sömn.

2.
Försök att stiga upp vid samma tidpunkt varje dag oavsett om det är vardag eller helg. Det kommer underlätta för kroppen att ställa in sig på att vara vaken när du kliver ur sängen. Både insomnandet och uppstigandet gynnas av regelbundenhet.

3.
Ställ väckarklockan en bit ifrån sängen så att du måste gå upp för att stänga av den.

4.
Ge dig själv en belöning för varje gång du lyckas undvika att krypa ner i sängen efter att klockan ringt. Men se till att det är olika belöningar varje gång, annars förlorar de effekten.

5.
Förbered en god frukost att se fram emot.

6.
 Teckna en prenumeration på en morgontidning du gillar.

7. 
Om du tycker om att träna på morgonen är det en perfekt morot för att stiga upp. Boka in ett morgonpass tillsammans med en kompis.

8.
Låt blir persiennerna under helgen och vakna av solens strålar. Det är en mysig start på dagen och tillräckligt störande för att du ska komma ur sängen.

källa:improveme




Lite bilder från igår

Här är några bilder på vad som bjöds på igår, det blev ju 3 rätters middag hos Anki :D sjuuuukt gott!! och trevligt!...måste vi göra om väldigt snart.



Lite rosé är alltod gott till maten :)



Förrätten..ruccolasoppa med rom i, väldigt speciell smak :)



Huvudrätt: Räkpasta med soltorkade tomater, sjuuukt gott! Den här maträtten ska vi äta i veckan me ;P



Efterrätt: Chockladglass med jordgubbssås? hehe apgott!

Efter den här goda middagen var man mätt och belåten :D redy for the party.



Anki och lilla Lilly :)



Jenni fotar lite :)



Anki & Jesper chillar lite på förfesten..looking down on the town.



Anki & Jenni, all the girls standing in the line for the bathroom.



Söndagsunderhållning!

Så här kan det låta/se ut en söndag efter en hård natt, när man vaknar onykter någon annanstans..hahahaha! Våran vän Andréhn snackar en massa skit.





Därför får du tunt hår

Har håret blivit tunnare och stripigare? Vi reder ut vad det kan bero på.



Järnbrist

När du har brist på järn i kroppen får du färre röda blodkroppar, vilket leder till att hårbotten får mindre syre. Detta i sin tur påverkar hårsäckarna så att du börjar tappa strån, får tunnare hår och ibland även en mer synlig hårbotten. Lösningen är att öka intaget av järn, gärna i kombination med c-vitamin. Dra också ner på koffein- och alkoholkonsumptionen.

Stress

Långvarig stress kan, förutom att göra håret grått, också få stråna att falla av. Ofta ramlar håret av klumpvis och du kan upptäcka kala fläckar på huvudet. Se därför till att undvika negativ stress och ägna dig åt regelbundna avslappningstekniker.

Undernäring

Personer som går på extrema dieter eller lider av ätstörningar kan uppleva att de får tunnare hår. När kroppen inte får i sig tillräckligt med näring blir håret livlöst och matt och du börjar tappa strån. Se därför till att få i dig en balanserad kost rik på protein, vitaminer och mineraler.

PCOS

Polycystiskt ovariesyndrom eller PCOS innebär att en kvinna har för mycket manliga hormoner, vilket kan orsaka samma typ av tunnhårighet som vanligen drabbar män. Det finns läkemedel som hjälper mot syndromet genom att minska de manliga hormonerna i kroppen. Huvudmassage kan också hjälpa.

källa: salongk, eller improveme



Nu är det slut.

Nu är det så, jag ska ALDRIG mer dricka i hela mitt liv igen! Nu är det verkligen slut..bara så ni vet. Vill att ALLA ska veta detta..Jenni kör väl tvärt om? Aldrig nykter. HAHA



Love the way i feel when i'm sober. that's it!



Hon bjuder!

Anki har fixat allt tills ikvääll, men de skriver vi mer om imorrn!

För nu är det paaarteeey! woop woop! Have a nice night!






Kvällen outfits!

Gaaah, we love it <3








Dagens shopping!

Fick med oss en del snyggingar hem från gbg. Love to shop lixom. Bara älskar monki och H&M!



En ny skinnjacka med luva 399:- och en kortare tshirt 149:- från H&M



Två supersnygga tröjor från Monkis rea. En enaxlad grå tröja som vi även har i svart för 60:-, och den svarta på bild för 80:-! AAS BILLIGT!



Köpte två nya torgvantar som är lite mer av vanligare tyg ist för ylle eller nåt sånt från Lindex. Två små borstar med spegel från Glitter, perfekt att ha med överallt :D



Anne klpte nytt löhår från Safari, hon ska ha klipps ett tag nu ist för de riktiga löshåret så de får vila lite.

Måste skynda oss lite så vi skrivs senare//J



3 saker du inte ska ljuga om för din partner


Det finns tillfällen då en vit lögn är bättre än total ärlighet, men i vissa lägen gör du både dig själv och relationen en björntjänst. Sheknows.com har listat tre tillfällen då ärlighet varar längst.

Här är tre tillfällen då sanningen är det enda rätta.

Ljuga om sexakten.
Om du säger till din kille att något han gjorde i sängen fick din värld i gungning och du egentligen hatade det, riskerar du att det blir ett stående inslag i hans sexuella repertoar. Det sista du behöver är att låtsas att du når nya höjder varje gång ni har sex. Berätta istället för honom vad du egentligen tycker på ett ödmjukt sätt för att undvika en upprepning av ett oönskat nummer. Du kanske sårar hans känslor (och hans ego), men tro oss, du kommer att vara glad över att du sa som det var.



Låtsas uppskatta en gåva.
Om du skriker av glädje när du får en tröja som passat bättre på någon som var 75, eller knivsetet du säkerligen inte bett om, kommer han att tro att han gjorde rätt när han valde present. För att undvika en aldrig sinande ström av fula tröjor och köksredskap måste du försiktigt berätta för honom hur du känner.

Aktiviteter och intressen.
Att säga till din pojkvän att du äskar sport eller att du tycker om att spela golf när du inte skulle känna igen en järn-9 på 10 centimeters avstånd kommer sannolikt resultera att du kommer få fortsätta ljuga genom hela relationen. Du behöver inte gå så långt som att säga att du hatar något han älskar, men om fotboll får dig att somna, säg inte att du älskar det. Han kommer ta dig på dina ord och du får en hel del fotboll att se fram emot. Försök istället hitta saker som ni båda uppskattar istället för att låtsas.

Källa:salongk.se



Shoppingtips!

Snyggaste klockorna just nu, helt klart! <3 måste ha!




Tröga förändringar!?

Sista vi åkte till Göteborg fick vi en liten chock, vet inte om vi skrev om det men eftersom vi inte hade åkt till far på ett bra tag så gjorde vi ju som vi alltid hade gjort innan. Vi gick in på SJ:s hemsida och skulle köpa biljetter till bussen/tåget. Det är Buss 100 vi brukar åka. Shocken kom när jag fick se priserna för resorna..83kr! 86kr!?!?!? När fan höjde dom det till 86kr!? för en enkel resa för "ungdom" Det är inte ens vad det kostar för en vuxen!



Tänkte typ att det var nåt fel..men fick ju helt enkelt ta det priset för vi fick lite brottom, sen kom vi till bussen och frågade om de verkligen kostade så mkt, ne då kostade det 63kr istället, en höjning från tidigare 52 kr dock men ändå. Vi gick till SJ och frågade och då hade dom gjort en massa ändringar, för nu är västtrafik (Linje 100) sitt eget. Och SJ har höjl ALLA sina priser på tåg, vem fan åker tåg om man nu kan åka bussen oftare? För vässtrafik har lagt in fler bussar nu iaf, vilket är kanonbra!

Hmm..våran kommentar inne på SJ va bara "Varför göra det sämre??" Hennes respons var: "Jadu, det kan man undra"

Yeye, dumma förändringar, dumma SJ! Men nu kommer man iaf hem oftare och med lite bättre tider. Har kollat upp en buss som passar bra tills idag, måste ju vara hemma i god tid inför våra planer ikväll! :D

Later!



Ny kollega?

Har varit rätt pigg hela dagen typ, men nu skriker hela kroppen efter sängen..klockan är ju iofs rätt mkt. Sömnen är min bästa vän även om man aldrig sover så mkt som man kanske borde på vardagar, det är rätt konstigt. Helger kan man ju alltid sova ut, nästan alltid iaf :P hehe om man inte har tider att passa då, vilket man kan ha ibland.

yeye, ska snart sova iaf, så att vi e pigga och väldigt glada inför den efterlängtade lördagen. Har ännu inte bestämt till 100 om det blir en Borås eller Göteborgskväll imorrn..Anki kanske ska få bestämma det? hmm :)



Btw, Anki var och hälsade på på jobbet idag, lr hälsade på o hälsade på, hon ska lära sig jobbet, för vi har tänkt att hon ska komma in några timmar i veckan och hjälpa till nu under våran högsäsong, för det kommer att bli mkt att göra nu ett tag framåt. Så idag började hennes utbildning lite smått. Det ska bli väldigt trevligt att ha henne där! :D

För övrigt har vi fixat lite med naglar och epilering nu under kvällen, alltid så när man har planerat en utgång :) annars e det väl lite whatever, lr nah..brukar iofs göra en veckoputs av naglar och ben. Naglarna är ju som sagt väldigt viktiga för oss! 

Fick äta jättegod smörgåstårta idag me eftersom pappa fyller år :) Hans tjej gjortde den själv..hon är bra på det.
GRATTIS PAPPA! <3

Hoppas ni haft en trevlig kväll..
Skrivs imorrn!//A



10 saker killar vill ha av tjejer

Det är inte alltid lätt att veta vad som rör sig i männens huvud och ibland letar efter bruksanvisningen. Med den här lilla listan som salongk listat blir det i alla fall lättare att komma på vad det är han egentligen vill ha av dig (förutom sex).



1.
Han vill gärna att du beundrar hans två… eller förlåt, sexpack.

2.
 Han vill gärna ha en blinkning tvärs över rummet på en särdeles tråkig fest.

3.
Åtminstone halva chokladasken.

4.
Hjälp med att hitta en Mors Dag-present och gärna en liten påminnelse om att skicka kortet också.

5.
Ett sömnigt leende på morgonen, en lång kram efter jobbet och en kyss innan ni somnar. Ett litet tjuvnyp i hans läckra häck har aldrig skadat heller.

6.
Han vill inte ha frågan ”Ser jag tjock ut i den här?”.

7.
 Vadslagning - framförallt när vadet handlar om annan valuta än pengar…

8.
Lite hjälp på traven för att få fram ett ”Jag älskar dig”.

9.
Rak kommunikation utan krusiduller. Kan hända att män gillar att bli bortskämda, men vad de egentligen behöver är en jämlike.

10.
Bli kliad på ryggen.

Källa:salongk.se



Dagens tips!



Måste tipsa om nåt vi köpte förra lördagen när vi var och storhandla. Kollade alltid på när Anna Skipper hade sitt program "du är vad du äter" på tv. Hon hade ju alltid i linfrön i frukostsmoothien hon gjorde. Kom och tänka på det och har även läst att det innehåller bra fetter som omega3, protein och antioxidanter. Vi köpte iaf linfrön som vi blandar i både gröt och smoothie, jätte bra och gott. Magen har verkligen kommit igång av det. Hår och hud blir även ungdomligare och skelettet starkare

Man ska dock inte överdosera det eftersom det kan vara farligt, max 1-2 matskedar per dag så vi håller oss till max 1 per dag och det blandar vi i våran frukost. Man kan ha de i många olika saker som gröt, bröd, yoghurt, musli och smoothie för att nämna några. Bra grejer helt enkelt.

Vi köpte "Risentas" märke men de finns så många fler som tex "go green"



The weekend is here!

OMG vad vi längtat till denna helgen o nu e den äntligen här! Tänker inte tjöta så mtk om planer osv utan de kommer imorrn. Dagen har varit väldigt bra faktiskt. Började dagen med att fota, riktigt söta skor och även lite jeans. Tog ca 2 h av min morgon, skönt me lite extra cash ;)



Här står jag o testar ett par byxor vi tänkt köpa. Finns inte på sidan än dock men dom hängde på stången så jag tänkte att de var lika bra att testa så ja visste vilken storlek vi ska köpa ;) Kommer väl ut på sidan idag eller imorrn!

Nu ska vi dra till pappa i gbg och firar hans födelsedag. Skrivs senare! //J



Shoppingtips!

Vilken snygging! 349:- ICHI! Press the pic to shop! XS och S tog tyvärr slut nu men den finns nog att köpa i butik oxå så det e nog ingen fara för dom som vill ha den, går att bevaka sin storlek oxå :D




INNA - HOT!

Woowoop! Nu finns hennes album ute på spotify, we like! ;)




Klickat hem!



Då börjar vi den avslutande jobbveckodagen med lite mer shopping.. Vill ha nåt snyggt runt halsen i helgen kände vi. Klickade iaf hem dom här 3 från nelly.com. Det är nelly accessories, bra piriser på alla 3 :D



Stackars liten!

Herregud vad synd! våran älskade lilla älskling Tindra hade blivit inlåst i stora sovrummet under hela dagen, i 11 timmar! stackars liten!, Brukar stänga dörren om vi har tvätt som hänger och torkar..för lillisen Tia gillar att leka med lite kläder ibland. Då kan det lätt bli lite hål i plaggen och det vill vi ju inte hehe. När vi kom hem från träningen hörde vi nåt jama lite svagt, trodde typ hon var skadad eller nåt, men sen fattade vi att det kom från rummet. Som tur var så hade hon inte kissat eller bajsat nånstans. Oj vad Tia och Tindra måste ha saknat varandra under dagen, nu leker dom för fullt här. :)



Woopwoop! Snart fredag! En bra och chill torsdag är snart slut, har väl inget spciellt att säga om dagen direkt? Ska BUS:a ner oss idag igen, gjorde det igår och fick en massa färg!  Ska bli riktigt bruna till helgens festlighet hade vi tänkt :D

Skrivs imorrn som vanligt...
Godnatt!



Mat & Träning 11.01.27

Det blev en utmaning idag! Körde ju pump igår och även idag. Våran instruktör från igår..som för övrigt heter Christian gav oss en utmaning eftersom vi sa att vi inte fick någon träningsverk från i måndags. Han sa: Ta på ännu mer vikter på utfallslåten, typ som på knääböj (Detta sa han igår), Vi ba: nee men vi har ju vikt i handen också. Men vi la på..upp till 20 kg på stången faktiskt, sen hade vi även 5 kg i handen när vi körde på brädan. Det var starkt tycker vi! Det tycker nog christian me, lr hur? vet att han läser bloggen ibland :P Nu får HAN ta och komma upp i våra vikter på knäböj :P haha Vi utmanar DIG!

yeye, pumpen var hård..för det va sista träningen för veckan iaf.



Föööööck! vårat protein är nu helt slut! Hoppas det vi beställde kommer imorrn lr nåt! Gillar inte att vara utan det nu.

Frukost 07.30: Havregryns gröt med linfrön & sylt. Vitamindryck
Mellanmål 11.00: Jenni åt det, Jag hann inte. Grönt te & aplesin.
Lunch 11.30 & 12.30: Baconpasta & morot.
Mellanmål 16.30: Knäckisar med keso, Jag drack grönt te och tog en apelsin en stund innan det me. (ett måste med c-vitaminer)
Efter träning/kvällsmat 19.45: Nudlar med tonfisk & fetaost.

Nu blir det bara lite temys :)

Later//A



Shoppingtips!

Oh my god.. we love it. Bara 99:-! Klicka på bilden för att shoppa ;)




Inte alltid lätt..

Känns som om man haft så mkt och göra på jobbet så att inspirationen försvunnit helt på dagarna.. även efter jobbet men den kommer och går väl som allt annat hoppas jag. Stress är aldrig bra för nåt lixom :)

Haft jävligt mycket o göra på jobbet nu som ni kanske förstått. Och nu är det dags att stressa igen, Fast denna gången till gymmet. Passet börjar 17,30. Jobabr in våran lunch så vi har endå jobbat över och haft o göra hela dagen, resten tar vi hand om imorrn.



Ni ser ju klrädstången, där hänger några av dagens plagg, vi ska sitta o kontrollera så att färgerna mtachar på bilderna, ibland e de jäävligt svårt måste ja säga men vi klarar det alltid till slut endå, lite tidsslöseri om ni frågar oss men så e de. Dom jobar på en lösning.

Skrivs senare!!//J



Vårens färger!



MYCKET färg i vår, men även vitt. Det är snyggt med vitt när man själv är lite solbränd. Vita plagg och vit hudton är inte så jätte snyggt om ni frågar oss men smaken är som baken. Själv älskar vi svart på kläder, går för de mesta runt i den färgen men vi gillar snygga partyklänningar i färg så det ser vi fram emot eller svarta plagg matchade med skrikiga färger så våren kommer nog passa oss ganska bra känner vi ;)



"Jag har dåligt inflytande på henne"

Taylor Momsen har sedan i somras frontat Madonnas klädmärke Material Girl. Nu berättar hon i en intervju att hon tror att hon har dåligt inflytande på chefens dotter Lourdes, som även hon är involverad i Madonnas nya modesatsning.



Den 17-åriga ”Gossip Girl”-stjärnan och rocksångerskan berättar att hon och Lourdes blev vänner under arbetet med kollektionen, samt att hennes provocerande image knappast har en god inverkan på Madonnas 14-åriga dotter.

— Jag har antagligen dåligt inflytande på henne, säger Taylor till veckotidningen Grazia.

Hon berättar vidare att hon är bekymrad över att även hennes unga fans ska vilja bli som hon.

— Häromdagen tog en reporter med sig sin 12-åriga dotter till en intervju. Hon såg på mig med vidöppen mun och sa: ”Jag vill ha stripp-skor, pappa!”. Och han hatade mig. Men jag säger inte ”Bli som jag”. Jag hoppas att tjejer läser vad jag säger i intervjuer – att de ska vara sig själva, säger hon.

— De skulle aldrig vilja vara som jag. Jag är galen. Jag är helt j*vla sjuk i huvudet. Det har man sagt till mig sedan jag var 11 år gammal.

Samtidigt ryktas det att Material Girl snart ska få ett nytt, äldre affischnamn. Enligt Sunday Mirror gör sig Kelly Osbourne, 26, redo för att ta över jobbet.

Jajaja, alla har dåligt inflytande på alla.. bla bla. Folk ska vara så bra förebilder som möjligt. Man ska vara den man är och få vara precis hur man vill om ni frågar oss. Bara för att hon klär sig och beter sig på ett sätt så tvingas ju ingen att göra desamma, dom som vill kan väl göra de lixom! Det är våran åsikt iaf. Gillar hennes stil, vet ju inte hur hon e som person dock men hennes smink kan disskuteras :D lourdes e grym som fan btw, grym stil.

Källa:salongk.se



Te - rena medicinen!

På senare år har det dykt upp nya tesorter. Det svarta teet har fått ge plats för nya tesorter. Men alla tesorter bidrar till bättre hälsa på sitt sätt.

Te är en riktig hälsodryck. Det är fullt av nyttiga mineraler och antioxidanter och skyddar dessutom mot de fria radikaler som kan leda till cancer. Här är fyra olika tesorter och dess hälsofrämjande effekt på kroppen.

Grönt te
innehåller rikligt med antioxidanten katechin som skyddar mot cancer. Grönt te anses även ha en kolesterolsänkande verkan och stimulera viktminskning. Men om du dricker extrema mängder grönt te riskerar du att drabbas av skador på lever och njurar. Max sju koppar per dag.

Svart te
stärker immunförsvaret och minskar risken för hjärtinfarkt. Kvinnor som dricker svart te löper mindre risk att drabbas av cancer i äggstockarna. Svart te anses även rena kroppen.



Rött te
är egentligen inte te i ordets rätta bemärkelse eftersom det kommer från en Sydafrikansk buske. Rött te innehåller inget koffein, vilket gör det till en utmärkt kvällsdryck. Rött te innehåller enzymer som motverkar cancer, benskörhet, hjärtsjukdom och njursten. Det anses även hjälpa mot gasig mage och ha en kolesterolsänkande effekt.

Vitt te
är den mest exklusiva tesorten. Det är även den nyttigaste och innehåller mest katechiner som verkar immunförsvarsstärkande. Vitt te innehåller mer antioxidanter än grönt te och sägs vara bra för munhygienen och mot virus. Det anses även stimulera matsmältningen och motverka vätskesamlingar.

Vet att vi skrivit lite om te innan men här är om dom olika "färgerna" Gult finns också fick vi veta, men det är ungefär samma som grönt te har vi läst. Och som sagt, älskar te. ALLA borde byta ut kaffe till te och bli hälsosammare :P hehe

källa:salongk.se



Klickat hem!

Började dagen med att klicka hem lite nödvändigheter! Två väldigt bra skönhetsprodukter som vi använder varje dag. Eller concealern används ju varje dag från max factor färgen "beige" och torrshampot från lee stafford när vi vill ha lite volym eller om håret känns lite tungt. Love them both! nelly.com




Nine to Five!

Det är så jävla synd att man inte jobbar från 9 - 17 eller ännu bättre, 8-16. Hade varit helt perfekt. Mer fritid efter jobbet, känns som om man alltid stressar helt i onödan dock eftersom man själv väljer att göra vissa saker men endå. Klockan är redan för mycket och vi lovade oss själva att lägga oss tidigt och det ska jag fanimej hålla :)



jaja, vad säger man om den här dagen. Bjuder på en bild på mig själv som Anne tog i omklädningsrummet på jobbet när vi skulle fota, Man ser ju typ min outfit oxå så de e väl gött :) Slapp o go idag. Står och surfar med mitt nya internet abonnemang jag beställde igår till mobilen, har nog de bästa abonnemanget någonsin eftersom jag jobbat på tele2 :P gött e're!

Tråkigaste idag var att Carl åkte tillbaka till Åre men det vet ni ju redan, roligast var träningen eftersom man var på bra humör för träning o kände sig stark. Kroppen är prioritering 1 nu. Beställde precis hem massa gottit från gymgrossisten där vi har massa rabatter e eftersom det tillhör mtg-gruppen :P



Gud vad blek man är nu, inte solat på 2 månader eller mer och inte BUS:at på nån vecka?! Varit för lata, tänkte göra det hela förra veckan o denna veckan men inte blivit av, Ska bli lite bruna till helgen nu tänkte vi.

Gonatt allesammans, vi skrivs imorrn//J



Mat & Träning 11.01.26



Ser ni? det finns inget kvar på stången, visste inte riktigt hur vi skulle dela upp vikterna först..hehe 26kg blev det på ben idag, orkade knappt lyfta upp den på axlarna när vi skulle börja! gud..

Hade ju konstigt nog ingen träningverk efter i måndags så vi körde på hårdare på varje muskelgrupp idag, stretchade inte i måndag.."glömde" typ av det, brkar verkligen inte hända!

Kan ju skriva vad vi tog för vikter idag..detta är vikter på stången nu då, för vissa muskler körs med fria vikter i olika storlekar.
Ben(knäböj): 26kg, Bröst: 5kg, Rygg: 14kg, Triceps: Fria vikter, Biceps: 5kg, Ben(Knäböj/Utfall): 15kg, axlar: fria vikter, mage: Egen vikt.

Den nya smoothin har blivit en bra star på dagen :)
Frukost 07.30: Carls morgon-smoothie
Mellanmål 10.30: Apelsin & grönt te
Lunch 13.00: Sushi
Mellanmål 18.00: 2 knäckisar med keso & vitamindryck.
Efter träning 20.30: Proteinshake

Och nuuu blir det mys med te & våran youghurtkvällsmys med honung mandlar och russin :)

That's aaall!



Shoppingtips!

Ginas väskor har blivit snyggare. Gillar speciellt den här som även finns i brunt. Lite "work-look" över de hela så vi tänkte ha den just till jobbet ;) 299:-




Diet freak!


OH YES! Fick ett mejl innan när vi var på jobbet om att det där paketet med protein och annat smått och gott kommit in i lager igen :D så nu jäklar ska man komma i sitt livs bästa form! Det står iaf att man ska göra det med det här paketet :P Brukar ju dricka whey 100, och nu är det typ slut så vi skulle beställa nytt, men så såg vi det här erbjudandet, såklart man väljer det eftersom man får så mkt mer till istället för bara proteinet för nästan samma pris. Vill ni läsa om erbjudandet och vad som ingår så tryck på bilden :)

Ska iaf beställa hem det direkt efter träningen!
got 2 go! Bye!



Favoriter från dagens fotning.



Det är ett par jenas denna gången faktsikt! Baggy modell från g-star. Gillar baggyjeans, om man stylar dom rätt vill säga..gilllar inte riktigt "kill-looken" men med ett snyggt linne och lite högre skor blir det lätt snyggt och ledigt. Dessa Jeans kommer nog ut på sidan idag.

För övrigt så har dagen på jobbet varit OK, ingen panik direkt :) det är ju skönt..hehe

Tänker inte jobba över nåt idag, för det behövs typ inte som det känns nu iaf, får väl se hur morgondagen ser ut.
Later!



Ett avsked!



Jävligt tråkigt måste jag säga. Och då menar jag JÄVLIGT tråkigt. Carl ska åka tillbaka till Åre för att jobba och plugga efter 10 dagar semester här hemma. Vi åt en avskedslunch på Eest här i Borås, kom tillbaka till jobbet för en stund sedan. Mätta och belåtna.. väldigt gott med sushibuffé.

Som sagt, tråkigt. Men han kommer ju som tur är hem senare i år :) Är trött och frusen efter maten som vanligt, dags att speeda upp tempot på jobbet med massa go musik och tagga för helgen, skrivs//J



Nyhetsbrev v.4



We like!



12 hemligheter om män!

Här är 12 hemlisar din pojkvän aldrig skulle erkänna.

”Vi undrar om du tycker att den är för liten och nojar över om den åtminstone är lika stor som din senaste pojkväns.”

”Vi är fortfarande en aning förvirrade över hur anatomin fungerar på kvinnor där nere.”

”När du går ut för en joggingtur på morgonen är det 47% chans att vi onanerar under tiden.”



”Vi lånar din deodorant hela tiden. Även de som doftar ”Lilac seabreeze” och liknande.”

”Oavsett hur många gånger vi gör det, är vi fortfarande lite nervösa varje gång vi ska knäppa upp bh:n.”

”Vi har egentligen stenkoll på hur många kolhydrater vi stoppar i oss.”

”De första 49 gångerna du ser oss nakna drar vi in magen.”

”Chansen är stor att vi ansar bröstet med en sax.”

”Vi vill inte ta notan alla gånger vi gör det.”

”Vi är fortfarande lite rädda för din pappa.”

”Vi är ofta mer kära i dig än vi vill låta påskina.”

källa:salonkg.se



Mycket men inget?

Ah gud, vad har man gjort? det känns som att man har gjort hur mkt som helst men ingenting egentligen?? hehe har ni känt så nångång? Det har nog alla.

Allt började med att vi kom hem efter lite övertid, våran plastpappa var här och fixade diskmaskinen :D FINALLY!





Där står våran snygging till diskmaskin nu, den kommer nog göra sitt jobb galant :)

anyway..tillbaka till vad man har gjort nu då, hehe som sagt så kanske det inte låter som att man har gjort mkt men det känns som att man varit igång hela eftermiddagen/kvällen typ. Får nog rada upp det.

Idag har jag/vi:
Tvättat flera maskiner, (Ska ner och hämta upp det sista nu)
Betalat räkningarna
Jenni gick och handlade lite
Jenni lagade kvällsmat
Jag fixade en till hårremsa
Jag ändrade till nytt mobilabbonemang, "kompis surf" fick det bli :)
Kollade på lite nytt träningstillskått, hittade ett perfekt paket..men den va tillfälligt slut. :( Kommer att skriva om det sen :)



Ja sen åt vi ju bara det här goda och har kollat på tv/film. Egengjorda hamburgare mitt i veckan, yes så fick det bli :P

men nu är klockan mkt igen och mer hinner man inte så byyye babes!
Skrivs imorrn igen!//A



Missa inte!

Ni får ju absolut inte missa det här! Det är ju bara så bra, Courteney Cox är ju bara så grym, och snygg me för den delen! Får väl hooppas att man ser lika bra ut som hon när man blir äldre, annars finns det ju hjälp för det :P hehe 



Cougar town börjar 21.00 på Kanal 5!! wophoo :D love it!




"Stil-listan"

Din stil i en mening: Oj, den var verkligen svår! Har ju inte samma stil på helger som vardag. Kan inte sätta det i en mening.

Stilförebilder:
 Rihanna, Taylor Momsen, Olsen twins.



Vad inspireras du av i vår: Modemagazin, butiker och Internet.

Vad tror du på inför våren:
Alla slags shorts, maxi känningar, Jumpsuits, Mönstrade/enfägade byxor & massa färg. 

Det bästa basplagget i vår:
Byxan, t-shirten & shortsen.

Färger i vår:
 Starka fäger & vitt.

En ideal outfit i vår:
 Shorts med ett snyggt oversizie linne med höga kilklackar, Jumpsuiten är ju en egen outfit.

Skor eller väska: Skor såklart.

Do’s and don’ts:
 Hmmm? Allt funkar nästan för oss, men gillar inte riktigt den "tantiga" blusstilen som kommer. Do's är iaf dom trasparenta plaggen, dom har vi gott om redan :)

Ditt senaste köp:
Mönstrade byxor

Tre saker på vårens önskelista:
 Nya shorts, Snygga väskor till träning & vardags. Snygga pumps.



Inte så farligt!

Jahapp, det blev lite övertid idag, men inte så farligt som vi trodde att det skulle bli :) har jobbat på riktigt bra känner vi! ligger helt 100 i fas nu..IGEN! det har varit lite jobbigt dom senaste dagarna.



Fotade bort en hel klädhäst med byxor i morse..good work :D hehe imorrn blir det lite mer fotning ser det ut som!



Har varit lite imagefotning idag, tyckte väggen var väldigt fin :) Den är handmålad av en tjej som var här igår och fixade det.



Hmm, då undrar ni säkert avd detta är för nåt?? Jo det här en en extern server som bara vi på retusch och foto ska jobba i, eftersom våra bilder tar så stor plats..för det har segat ner vårat arbete dom senaste dagarna. Den har hjälp..lite iaf! Men det kan fortfarande va litre segt med vissa bilder konstigt nog? :/

Ne, nu måste vi dra!..tvätt och sånt väntar hemma
Later babes!



Shoppingtips!

Like them alot. Blir nog snyggt till våren ;)




Jag var lite orolig...

Vilken tur, eller tur och tur jag tar ju hand om dom ganska bra endå! Var hos tandläkarn på lunchen! Allt gick smidigt, ingen äcklig bananlack eller putsning eftersom mina tänder var så rena ;) INGA HÅL med andra ord. Skönt, var lite orolig! Nu kan jag andas ut i väntan på nästan besök om ca 1,5 år. Tecknade ny försäkring för mina tänder på 3 år.



Detta tillhör ju den dagliga rutinen iaf ;)

Känns bra o veta att man inte behöver betala nåt när man är på besök eller om det skulle hända nåt. Som tex min visdomständer som krånglar ibland och växer snett.. min käke knäcker när jag öppnar munnen eller drar käken åt sidan osv.. vilket är jävla irriterande oså spänner jag den omedvetet ibland. Fick ett program so jag ska köra på i ca 1 månad.. typ sjukgymnastik för käken! Haha. Blir det itne bra så måste jag tyvärr få en bettskena, gud.. Det kostar tydligen en del det oxå men får det gratis som tur är om det skulle behövas. Nog om min käft. Bra tänder dålig käke helt enkelt :P //J




Det här är för hjärnan vad sex är för kroppen!


Nu har forskare kommit på vad din hjärna älskar lika mycket som sex. Vill du ge din hjärna en rejäl skjuts? Då är det musik du ska satsa på skriver glamour.com.

Det är forskare från McGill University i Montreal som kommit fram till att våra hjärnor får samma njutning av musik som av sex (och att äta en bit riktigt god chokladkaka). Det är därför en låt kan vända ett dåligt humör till ett bra på bara några minuter.

Den vetenskapliga förklaringen ligger i att musik får vårt må-bra-hormon dopamin att rusa i höjden. Ännu bättre är att musik, till skillnad från sex, har en mer långvarig effekt eftersom du kan styra den själv. Du kan spela favoritlåten gång på gång medan sexet måste ta slut förr eller senare.

Musik kan även hjälpa dig att prestera bättre på träningen och komma över hjärtesorg.

Lyssnar du på musik när du känner dig nere? Tycker du att det hjälper?



Det stämmer faktiskt!! Själv lyssnar jag på musik nu, klicka på bilden för att lyssna på låten som gör mig på bra humör just nu! Den gör även att jag längtar sjuuukt mkt till helgen! ;D

Sätt på dig lurarna och maxa!!! woopwoop!

Källa:salongk.se



katching!

Ja så låter det väl idag hos dom flesta idag? :D no more poor people! hehe

Det är väl skönt när den 25:e kommer?..tycker iofs att den kommer väldigt ofta ibland? hehe men det är ju som sagt för att tiden går så sjukt fort.



Pengarna har trillat in på kontot idag, men det blev en liten bonus me :) inte idag, men igår! Pengar man lånat ut, men inte varit beroende av att få tillbaka direkt. Så det känns ännu bättre nu :D blev lite påfyllning på sparkontona. Nu ska man bara inkassera resten av pengarna man har lånat ut lite här och där :) men dom kommer trilla in lite senare, det är ingen brottska med dom tjejer! Skönt med extrapengar lite då och då. Ännu mer shopping!? :D

Time for some serious work!
Later!



Whyyy!?

ÅÅÅH! haha blir så trött på mig själv, klockan är för mkt och jag började med mitt jäkla projekt med min remsa nyss, whyyy!? hehe skulle byta dom dumma klämmorna för att dom är dåliga, ska byta till ett par äldre som jag vet sitter kanonbra, men ja..det tar ju ett tag att klippa av dom och sy in nya och jag vill ju typ sovaaaaaaaaaaaaa! hehe



Kan ju iofs skita i det men nu när man väl har börjat så är det lika bra att få det gjort.. vill ju faktiskt sätta i det imorrn :) aja, får väl hoppas att det inte tar för lång tid nu så att jag iaf kommer i säng vid 11.

a, sen hade man ju tänkt o BUS:A ner sig lite me, hehe gah! det blir ingen tidig sovdags nångång nu för tiden, bättring bättring! we need our sleep ffs.

Aja back to work typ,
skrivs imorrn babes!//A



Mat & Träning 11.01.24

Måste faktiskt erkänna att det är liiiite jobbigt att pumpen är så snt som den är :/ Hade velat att den var senast senast kl 7! Ett styrkepass borde inte få vara så sent, man sak ju inte träna HÅRT så sent på kvällarna? dlr det är vad jag ahr hört iaf..men vem vet?  Man kommer iaf hem väldigt sent, inte mkt tid till mkt här hemma :P



Pumpen var hård idag igen, vi körde på med massa vikter utan att bry oss om vi får träningvärk lr inte, 25 kg på ben idag! Fick ju inget sist så då är det ingen idé att slöa. Hann och värma upp i 17 minuter på löpbandet också.

Är ju kanonnöjda med våran mat idag vi åt till lunch :D det var dagens höjdpunkt iaf!
Frukost: Havregrynsgröt med linfrön och drottningsylt, ett glas c-vitamin
Mellanmål: Grönt te
Tidig lunch: Laxlåda med potatismos
Mellanmål: Grönt te och apelsin
Mellanmål innan träning: Blåbärs och Hallonsmoothie med ägg, banan, mjölk och havregryn
Kvällsmål/Efter träning: Proteinshake direkt efter, äggröra nu när vi kom hem.

Later babes!



Shoppingtips!

Som vi har skrivit innan så gör Gina det bättre och bättre! Idag såg vi 2 fina ringar igen, som vi själv vill ha!



Priset på dessa är 99:-/st, (Tror vi) Iaf på döskalleringen :P



Den här ringen är justerbar, väldigt bra!

Det är synd att Gina inte lägger ut sina ringar på nätet...så att man kan se vad som ska komma och vad som finns! Dåligt gjort :P



Vi byter tillbaka!

A nu är det dags att byta tillbaka till våra underbara clinique produkter, har ju haft ett uppehåll från dom efter att vi gjorde våran kemiska peeling, för då använde vi specialprodukter. Men idag köpte vi nytt ansiktsvatten och en ny fuktkräm, tvålen hade vi redan. Har haft nr 2 på ansiktsvattnet innan men nu tänkte vi prova 1:an för att se om den passa oss bättre.



Tror priset har höjts lite sen sist vi köpte dom..för det var ett bra tag sen nu faktiskt. Ansiktsvattnet kostade iaf 230:- men nu fick man ett paket med tvål och kräm till samma pris, Fuktkrämen kostar 495:- Detta köpte vi på Kicks såklart :) Fick med oss 2 prover på nattkrämer också.

Welcome beautiful skin :D



Han gör det bra!

Åh, han e ju bara så grym :D Det är alltid en fröjd att sitta och jobba när André är här ;P (våran favorit)



Han har gjort det bra för JC, han gör det bra för H&M och han gör det bäst för nelly.com! Har inte haft honom på ett bra tag nu, det var faktsikt på tiden att han hälsade på :)

Visst är han het? ;)

Dagen gick fort och snart ska vi hem och chilla en stund innan det blir hårdträning!
Later!



Det tycker svenska kvinnor är avtändande.

Viagrarapporten Kvinna har frågat 500 svenska kvinnor vad de anser är avtändande hos en man

Så här svarade respondenterna i övrigt.
1. Arrogans, 31%
2. Självcentrerad, 24%
3. Bor med sina föräldrar, 11%
4. Lat, 7%
5. Låg självkänsla, 6%
6. Bryr sig inte om sitt utseende, 6%
7. Fåfäng, 4%



Vilket fysiskt drag är mest avtändande hos män?
1. Dålig andedräkt, 35%
2. Svettlukt, 20%
3. Övervikt, 9%
4. Fisande, 9%
5. Massiv kroppsbehåring, 8%
6. Inte kunna få eller behålla erektion, 7%
7. Högljutt snorande, 3%
8. För tidig utlösning, 3%

Tycker faktiskt också att arrogans och dålig andedräkt kommer på förstaplats när det gäller just dom här kategorierna.

Vad tycker ni själv?

källa:salongk.se



Dagens tips!



Some new shit again :D och vi är väääldigt nöjda! Så gott!

På bilden är det väl röda äpplen dom har i, vi hade gröna..sen hade vi skivade morötter också, blev väldigt bra!

Det blev potatismos för våran del istället för kokt potatis, kändes lite trevligare med det :P hehe

ENJOY!



Heidi Klum: "Bli aldrig för smal"

Heidi Klums största hemlighet och bästa tips på att hålla sig ung är att aldrig bli för smal. När man bara har muskler och ingen underhudsfett ser ansiktet lätt knotigt ut och man ser 5-10 år äldre ut. Så sant så!



Fotomodellen Heidi Klum berättar för tidningen Self hur hon lever ett hälsosamt, stressfritt liv. "Jag tror verkligen på att-göra-listor", säger Heidi. "Jag sätter mål och får saker att bli gjorda." Heidi avslöjar också att hennes favoritträning är att springa. "Det gör att allt blir tajtare och man får mer definierade muskler".

Själv blir hon inte stressad över att åldras. "Livet handlar om förändring".
Hon ser väldigt bra ut för sin ålder, knappt några rynkor, men så är hon oxå supermodell och har sina knep ;P

"Jag springer inte ut för att skaffa Botox", säger Heidi. "Jag är bekväm med att åldras, så jag tycker det är helt okej att jag får rynkor."

Hennes bästa knep för att se fräsch ut som småbarnsmamma är att gå och lägga sig tidigt på kvällarna. "Jag går upp klockan 5.30, so jag går oftast och lägger mig 20.30". Inte så skoj kanske men det är ju barnen man lever för när dom är unga.

"Om jag har en dag när det känns som om jag fått en käftsmäll, eller om någon varit elak, kommer jag ihåg att jag måste resa mig igen och att det kommer en ny dag".



Oops!

När jag vaknade imorse så tänkte jag: kommer det bli som en "vanlig" söndag?, förmodligen så skulle det väl det? för vad brukar man göra på söndagar egentligen? Ett tag kändes det dock som att det itne skulle det, åkte iväg en sväng med Tess o så, annars brukar man väl ställa sig och laga maten för veckan? För det brukar ju ändå bli rätt sent när man vaknar på söndagar. Då är man trött och bara seg. Men idag så har jag varit pigg o glad! hehe men det finns ju som sagt en anledning till det :)

Det blev som vanligt matlagning idag, trodde inte jag skulle få till båda maträtterna idag men det gick ju så fort så det var inget jag ville vänta med, orka stå o laga mat i mitten av veckan? nej tack! hehe

Det blev iaf laxlåda och baconpasta. Recept på det kommer under veckan. Tror laxlådan kommer va kanongod! det är en ny rätt, så har aldrig smakat på det innan.



Under kvällen har vi mumsat i oss egengjord pizza, en tacopizza och en mozzrella med parmaskinka :) MKT gott!



OOOPS! Vi har syndat :P Ser ni vad som ligger i skålen!? haha, lite marabou sensation..vi som skulle hålla oss från chokladen? Ne men det var bara 3 bitar var. Det är ju inte som innan när man stoppade i sig en sån kaka fredag, lördag och söndag :P hehe Den här underbara skålen innehåller den turkiska youghurten fast "delikatess vanilj" och sen frysta hallon och några bitar marabou sensation caramel crisp. Sjukt gott, det är det enda gottiga vi fått i oss idag, not bad!

Aja, shit the same..nu ska batterierna laddas om, hoppas på en bra vecka! Ska försöka släppa dom negativa tankarna som snurrar i huvudet, men det är inte alltid så lätt när handlar om så onödga saker.

Skrivs imorrn babes//A



Me, myself & I!

Ja just nu känner jag att det är det enda jag kommer att bry mig om ett tag framöver. Har ju inte direkt någon anna jag behöver bry mig om just nu :P lr någon som jag behöver ge min tid åt.

Så nu är det egositen anne som kommer fram, allt jag gillar/vill göra tänker jag göra innan jag tänker på vad någon annan vill och inte vill göra. Låter kanske lite fel men så får det bli :P

Nu är det hård träning o allt sånt gött som gäller me, tänker inte sitta inne o slöa när jag ändå kan vara på gymmet o göra nytta för min kropp och själ :) känner att jag verkligen vill sattsa ännu mer på mig själv när det gäller träningen av någon anledning..hmm? är det kanske för att jag kände en sån skön känsla av att jag va nykter hela helgen men ändå var ute och hade kul? Hade en sån jäkla "kontroll-känsla" igår :D Idag fick jag ett rejält sug efter gymmet! Hade tänkt o gå men jag tog en liten kort promenad istället. Alltid gött med lite solljus!



Yeye, vi får väl se hur allt går :) Det finns ju inget som skulle kunna "stoppa" mig när det gäller det här iaf :P
Later//A



Models eating junkfood!

Snygga som få, och gött är det ;P bra blanding! we like!




Vilken kväll!

Sushi-kvällen igår var riktigt lyckad. När man gör sin egen sushi kan det nog inte bli äckligt eftersom man väljer innehållet själv. Första gången jag gjorde det och dom blev riktigt fina, är väl naturbegåvad helt enkelt :P hehe.



Vi började med en fördrink och sedan satte vi igång med maten.



Carl, hans syster Anna och hennes kille Peter i bakgrunden.



Carl fick en bild på mej iaf medans jag gjorde sushi, :P Annas och Peters söta son Angus står jämte och kollar på!





Min och Carls tallrik.. Vi hade i, mango, gurka, lax, philadelphia ost, tonfisk, rödlök och avokado. Så himla gott och vi åt upp precis allt, man kunde ju inte sluta äta :D haha

Tog tyvärr ingen bild när vi bada tunna tråkigt nog, men de var ingen som kunde ta eftersom alla satt i badet :P Riktigt skönt att bada iaf, aldrig gjort det innan...

Sedan satte vi oss och drack vin och spelade "Alias". Jag och Carl förlorade tyvärr mot Anna och Peter som känner varandra så jävla bra att dom bara behövde säga vissa ord för att kunna ordet på kortet. :P hemliga kodord o allt vad dom nu höll på med. haha riktigt skoj iaf. men jag o carl var inte så dåliga endå :D

Thats all.. vi skrivs lite senare för nu ska vi äta egengjord pizza ;) //J



Var femte svensk kvinna är sockerberoende!

Socker har blivit en allt större hälsofara och sockerberoende är en av de vanligaste formerna av beroende.

I Lifes senaste hälsobarometer svarar 52 procent av kvinnorna att de någon gång upplevt att de varit eller är beroende av någonting och av dem svarar 45 procent att de varit eller är beroende av socker. 38 procent svarar godis. Kaffe kommer på en stadig tredjeplats med 41 procent. Av alla svarande innebär det att 21 procent av kvinnorna är eller har varit beroende av socker och att 18 procent är beroende av godis.

Socker ger samma positiva verkan på hjärnans belöningssystem som exempelvis koffein, alkohol och nikotin. Därför är det lätt att utveckla ett beroende som orsakar kraftiga begär efter onyttig och fel sorts mat. Svenskarna äter mest godis per person i hela världen, 17 kilo per år enligt boken Godis åt folket.
– Problemet med sockerberoende är att socker finns i så många vanliga livsmedel, att det näst intill är omöjligt att undvika det. Man behöver alltså inte vara en godisråtta för att falla in i ett beroende. Socker finns överallt, i bröd, juice, yoghurt, soppor, salladsdressingar med mera, säger Gunnel Åkerman, Sverigechef på Life.  

För att bekämpa ett sockerberoende krävs det att man är beredd att förändra sina kostvanor. Eftersom raffinerat socker bryter ner kroppens mineral- och vitaminnivåer är det bra att äta krom. Krom är ett mineral som aktiverar insulinet i blodet och kan dämpa sötsuget och förhindra att blodsockerhalten blir för låg mellan måltiderna.



Sockerberoende är ingen erkänd beroendesjukdom, men det finns läkare som likställer sockerberoende med andra typer av beroende.

Det är svenska kvinnor beroende av:

Socker           45%
Godis             
38%
Cigaretter     
37%
Kaffe              
41%
Läsk               
7%
Snus               
7%
Te                  
5%
Alkohol          
3%
Energidryck   
1%

Vi e då INTE sockerberoende som tur är :D men vi var det en gång i tiden, när vi gick på gymnasiet. då kunde vi gå till videomix och köpa oss största godispåse varje dag innan man åkte hem bara sådär (många minns ju säkert hur billigt godiset var förr på videomix)..shit, kan inte ens fatta att man gjorde så nu när man tänker tillbaka.

källa:salongk.se



Enkelt är snyggt!

Eftersom jag verkligen var väldigt nöjd med min "partyoutfit" igår så ville jag visa den :) det är verkligen inget speciellt för så brukar jag gå till vardags, men ibland är enkelt nästan det snyggaste enligt oss. Det är accessoarerna som gör det, i detta fallet var det då skorna som gjorde hela grejen :) lite linnet me eftersom den är lite speciell i ryggen.



Älskar ju som sagt små fodral och fina klänningar till fest men ibland är detta helt perfekt! och det var det igår! :D Linne från Monki som jag stoppade in i bxan där fram för att det är lite långt, lite uppvikta svarta illtighta jeans från cubus och sen dom snyggaste/bekvämaste pumpsen nelly nånsin har skapat :P den grymma ringen fick vara med igår också och ett par svarta örhängen :)




Fattigaste helgen!?

Såg att det var någon som skrev på facebook att det var den fattigaste helgen på hela året nu, ja men det kan nog stämma lr? hehe lr jag känner ju iofs inte så :P men det verkade ju som det igår..för den här tiden brukar nog va lite slow med ekonomin efter jul om jag har förstått det rätt..

Det stoppade iaf inte mig att gå ut igår! och fyfan vad jag e glad att jag gick ut, jag hade så skoj, okej inte världens roligaste men jag hade ju LÄTT roligare än alla andra jag var med verkade det soM :P och vet ni vad?? jag va nyyykter ;D haha..jag körde till och med igår, så det blev inte en enda droppe alkohol, annar kunde man ju smaka på en massa shit som folk ville bjuda på hela tiden! A ne, kan bara säga att JA, det blir många fler nyktra kvällar ute som jag har skrivit innan, för vi var på Grand och där klarar jag mig faktiskt nykter. Bra folk o bra musik! fick dansa en hel del.

Sen slutade kanske kvällen inte precis som ja ville, fick gå tidigare än jag hade velat :/ och jag missade nog en bra grej me, vad jag menar med en grej kan ni lista ut själv ;P

Yeye huvudsaken är att jag hade det as bra! Avslutade min kväll hemmma vid 3 tiden med ett stort glas o'boy! Lite näring var jag tvungen att få i mig iaf :)



Skrivs senare//A



Hit the floor!

JA, nu kör vi väl igen då? :) drar från Tessi nu! woopwoop!



Ha en kanonbra kväll, skrivs imorrn babes!//A



Lördagsmusik!

Det gjorde hon rätt bra tycker vi :)




Date night!

Hej heeej! Inte bloggat på hela dagen så tänkte slänga in ett snabbt inlägg ;D Jag är hemma hos Carl nu, blivit bjuden på en dejt typ. Ska hem till hans syster som bor några hus bort och göra egen sushi och bada tunna :D Blir nog riktigt nice. Vi har gjort oss snygga och druckit lite cocktails och nu ska vi dra! Kanske skrivs senare//J




Dagens tips!

"Borta match"..säger man så fortfarande? :P Ne men tänkte bara ge er ett tips på att man kanske borde skaffa sig en resetandborste, som man kan ha med sig i partyväskan när man går ut. Man vet ju aldrig vart man hamnar efter en trevlig ikväll?

Själv hamnar jag alltid hemma typ, men jag tänker iaf köpe mig en sån så att man kan fräscha till sig innan utgången om man är någonstans, sen också för att jag faktiskt inte kan tänka mig och gå och lägga mig utan att bortsa tänderna på kvällen! Usch, det händer BARA om man råkar decka nånstans, fast det händer ju inte längre nu för tiden :) you know..lagom eller nyktert.



Resetandborstar finns att köpa lite vart som helst faktiskt, Kicks, Åhléns..ja till och med i mataffärerna. Dom kostar typ mellan 25-35:-

 




Det är nice!

Vilken sovmorgon man tog..och vilken väckning man fick :) Älskade mamma kom och väckte mig :D haha vilken trevlig överraskning.. våran styvfarsa har tänk att ta tag i det här med våran diskmaskin själv, för att det inte händer nåt. Han kan det där och orkar inte vela fram och tillbaka med massa rörmockare, vi har ju redan försökt få hit en men han verkar HELT inkompetent! så vi sket i honom iaf.

Dom var här för att titta vad som behövdes köpas för att fixa det iaf. Så imorrn blir det antagligen gjort :D woopwoop! No more dishes!

Det är en underbar lördag! Solen skiner :D Ska ta oss till Ica Maxi nu för att storhandla lite, det är ju det vi brukar göra på lördagar.



En enkel och trevlig lördagsoutfit fick jag på mig, ingen idé att storsattsa på kläder en dag som denna :) hehe det ska vara enkelt och bekvämt:) älskar den stora minnie t-shirten :) t-shirt & leggings från H&M, ring från gina och klocka från nelly.com. blir väl svarta låga uggs till det.

Later babes!//A



Världens bästa magövning!

Lär dig världens bästa magövning – som du kan göra när du är på jobbet.

Vi är alltid på jakt efter världens bästa magövning, den som kommer att ge oss den platta mage vi alltid drömt om - nu är den funnen!

American Sports Council har korat övningen Captains Chair till världens eff ektivaste magövning, eftersom den tränar musklerna hårdare än någon annan magövning, bland annat genom att både de raka och sneda magmusklerna involveras. Och det allra bästa är att du bara behöver göra övningen en minut per dag för att se resultat!

               


Så här gör du:

- Sätt dig på en stol som är tillräckligt hög för att du ska kunna pendla fritt med benen utan att röra vid golvet.

- Sätt dig på dina händer.

- Lägg över kroppsvikten på händerna (som om du skulle lyfta dig själv från stolen). Böj något på knäna och lyft låren cirka 6-8 cm från stolen. Sänk dem långsamt och kontrollerat igen.

- Gör rörelsen minst en minut, men gärna längre.

Har faktiskt testat den och tror att den faktiskt kan dunka, jobbigt är det iaf! får väl köra på med den på jobbet när ma har tid :P

 




Med andra ord..

"Det du ligger och sover i" - SÄNGEN! så kan man säga det i andra ord :P hehe vi har haft en kanontrevlig kväll med tacos, lite vin (för vissa) och spel..och ett otroligt roligt men även lite tressigt spel är ju "med andra ord", många har säkert spelat det? men det är ett jätteroligt sällskapsspel som går ut på att man ska förklara ett ord med andra ord och så ska den andra gissa vilket det andra ordet är.



Btw så var hos frisören efter jobbet idag, blev lite kortare, men nu är det lite friskare me :)

Ska strax krypa ner i sängen, Jenni följde med Evve till vimmel en stund, jag orkade verkligen inte för just nu är jag super opigg = as trött! :P

så jag får säga godnatt och hoppas att ni har haft en trevlig fredag!
//A



Testar ett nytt...

Ska ha taco/spel/vin-kväll ikväll och tänkte testa ett nytt rosévin. Det är inte nytt på systemet men jag har aldrig druckit det ;) Ska bli intressant!



"Castillo de greos" heter det, blev lite ljust på bilden så det kanske inte syns :) Aja, ska skynda oss lite nu. Kl 19,00 kommer våra vänner och måste dammsuga soffan, jävla katthår som vanligt. Tänkte göra mig lite snygg oxå. Skrivs om en stund//J



We love H&M

H&M har gjort små kollage på hemsidan med snygga outfits. Checka in dom här! Gillar nästan alla H&M's nya kläder... ett plus i kanten för att dom är så billiga ;) mer shopping helt enkelt!




Tidernas mest bisarra dieter (1970-2010)

Det här är del 3 av 3.

Leva på luft.
De flesta dieter kräver att du ger upp en viss typ av mat, det kan vara kött, kolhydrater, fett eller socker. Men en diet kräver att du ger upp allt. 1990 kom dieten som innebär att du förväntas överleva på endast luft. En australiensisk kvinna vid namn Jasmuheen försökte bevisa att det gick genom att låta sig filmas av ett TV-team. Testet avbröts dock efter fyra dagar när Jasmuheens tal blev långsammare, hennes pupiller vidgade och hon blev allvarligt uttorkad.

Färg-dieten.
Har du någonsin tänkt på att flera snabbmatskedjor använder rött och gult i sina logotyper? Dessa färger påstås öka aptiten. Omvänt påstås det att blått har motsatt effekt. På 2000-talet tog ett japanskt företag fasta på detta faktum och skapade ett par kostglasögon med blåtonade linser, vilka skulle minska lusten till att äta.

Ear Stapling.
Den här dieten kom 2008 och är löst baserad på akupunktur. Den innebär att man sätter ett häftstift i den hårda broskdelen av örat. Förespråkare för den här metoden hävdar att stiftet stimulerar punkter som påverkar aptiten. Det finns inga vetenskapliga belägg för att den här dieten fungerar. Dessutom kan den få konsekvenser som allvarliga infektioner, illamående och permanenta men.



Bomullsbolldieten.
Vem behöver mat när man kan leva på bomull? Det är vad förespråkarna för den här märkliga dieten från 2009 säger. En del äter sina bomullsbollar torra, andra doppar dem i gelatin. Visserligen är bomull fiberrikt, men det är knappast den typen av fibrer kroppen behöver. Förutom vitaminbrist och näringsbrist väntar enorma matsmältningsproblem för den som stoppar i sig bomull.

källa: salongk.se



Makeup!

Vi vet att vi gjort ett inlägg om det innan men eftersom vissa av er undrar vad vi använder för mascara osv lite då och då tänkte vi bara visa vardags-makeupen en gång till. Detta är exakt vad vi använder på vardagar och helgen när vi inte festar. När det är party e det mörkt smink som gäller! På läpparna variera det lite men för de mesta något ljust till vardags! Vi har inga krav på märke eller pris på vårt smink, bara det funkar bra så är vi nöjda. Vi använder tex H&M's märke på vissa produkter. Billigt o bra helt enektl ;)



Puderfoundation: Maybelline Mineral Powder
Concealer: Under ögonen; under eyes concealer från Max Factor, Övrigt; 3-in-1 concealer från Viva La Diva
Rouge: H&M's blusher, har typ 6 olika färger men favoriten just nu är "Dazzling peach"
Ögonskugga: H&M's bruna skugga eller Viva La Divas bruna skugga
Ögonbrynspenna: H&M's ögonbrynspenna i färgen mörk brun
Eyeliner: H&M's vita eyeliner
Mascara: False Lash effect Max Factor
Läppstift/läppglans: Wet'n Wild "breeze", Isadora "Nude glow", Viva la Diva's läppglans "peach"



Första omdömet - Revitalash!

We love it! Tycker att fransarna blivit så mycket snyggare! Jag har slarvat lite med användningen men nu har jag tagit det varje dag så jag väntar nån vecka till med att ge exakt omdöme :D Men som det ser ut just nu kommer vi nog bli riktigt nöjda. Vill iaf tipsa om att vi fått in den på nelly.com nu så vill ni har LÅNGA fina fransar e de bara att klicka hem ;)




Hell no!

Ne det blev ju inget mat & tränings inlägg, det blir ett lite "allt i allo-inlägg"..och det finns ju anledning till det, har INTE tränat idag :( vi hann inte..lr jo vi kunde ha hunnit men vi var för stressade i både kropp och själ för att känna att det skulle ge oss nåt bra, iofs så kanske man hade slappnat av lite? Nu känner man ju iofs att det hade varit gött med en runda på löpbandet, MEN det var pumpen vi ville åt idag och den hann man ju klart inte till tack vare att man var kvar på jobbet till 18,30.

Kan ju iofs skriva vad vi har gjort istället, lr kan skriva vad vi har fått i oss idag, för vi har tröstat oss själva lite med några godsaker, hehe. Carl var så söt och hämtade oss från jobbet, vi gick och handlade lite taco-tillbehör för morgondagen. Vi köpte även lite grejer till våra scones vi bakade när vi kom hem. :D aldrig gjort det innan. Carl bjöd även på annat gott, nämligen semlor!



Frukost: Blåbärs och hallonsmoothie
Mellanmål: Apelsin och grönt te
Lunch: Fetaost färsbiffar med couscoussallad
Mellanmål: En burk tonfisk
Mellanmål nr 3: Semla
Kvällsmål: Scones med ost och grönt te
Till sists åt vi några skivor mörk choklad 70%, gott som bara den ;)

Som ni läser.. en riktig gottiskväll :D Dags att sova! Gonatt alla söta!



Dagens outfit



Things from Gina, H&M, Topshop & Skopunkten.




On the catwalk

Jag har INTE mkt positivt att skriva om jobbet idag så det är bäst att låta bli! Det blir nog bäst så, för man har suttit och kokat ett antal övertidstimmar för fel anledning. OK att jobba över men INTE på grund av ondigheter. Det är ju en självklarhet! Mkt mer dagen blev förstört tack vare en dålg dag, synd men sant! Dåliga dagar har alla.

Lr jag ångrar mig, det fanns ju en lite rolig grej med arbetsdagen, det är dags att börja filma alla byxor och jeans, så vi fick gå på catwalken idag :D haha det var lite kul..lite klumpigt me med höga och lite ostabila skor..hehe :P

Ni kan checka in filmerna på www.nelly.com, bra grej..då ser man byxorna på ett annat sätt än bara en bild. man ser dom in action så att säga ;P

Aja, titta o njut :P haha 
skrivs senare!

 




10 saker som ger dig energi!



1. Gå ut.
Unna dig själv en liten promenad när solen är framme, passa på under lunchen eller varför inte promenera till jobbet?

2. Ät potäter.
Potatisen toppar listan när det kommer till innehållet av den humörhöjande signalsubstansen serotonin.

3. Tänd lampan.
På hösten och vintern råder det brist på ljus, men med konstgjort ljus kommer man långt. Tänd flera lampor, använd starka glödlampor (så högt antal watt som lamporna klarar) och investera i en ljusterapilampa.

4. Ha sex.
När vi har sex ökar dosen av dopamin och endorfiner, dessa hjälper kroppen att hålla humöret uppe.

5. Ät broccoli
. Har du brist på B-vitaminet folsyra kan det påverka ditt humör negativt. Ät broccoli, kalvlever och spenat för att få smilgroparna att gå uppåt igen.

6. Skratta.
Att ett skratt förlänger livet vet vi, men att effekten håller i sig även efter skrattet kanske är nyheter. Dessutom visar en ny studie från Loma Linda University i USA att redan inför att vi ska se en rolig film ökar serotoninnivåerna i kroppen med 27 procent.

7. Träna.
Riktigt hård träning höjer produktionen av serotonin, endorfin, dopamin, anandamid och fenylethylamin. Dessutom minskar produktionen av stresshormonet kortisol. Men det räcker inte med en långsam promenad, höginstensiv träning där du använder hela kroppen är vad som krävs.

8. Ät fisk.
D-vitaminbrist kan gå ut över humöret och under vinterhalvåret är inte solljuset tillräckligt starkt för att kroppen ska kunna bilda D-vitamin. Däremot kan du genom att äta rikligt med makrill, lax och sill få i dig tillräckligt med vitamin D.

9. Ät selen.
Spårämnet selen är inte bara bra för att förebygga cancer, förbättra spermakvaliteten och bygga upp immunförsvaret, det påverkar även humöret i positiv riktning. Den dagliga dosen selen får du i dig om du äter: 100 gram kokt kycklingbröst eller 10 gram paranötter.

10. Håll temperaturen.
Vem blir inte sur av att frysa? Låg temperatur kan vara en av bovarna när det gäller trötthet och vinterdepression, så spara inte på värmen och klä på dig ordentligt när du är ute. Köp en gosig fleecefilt eller en värmande vetekudde att ta till när du känner dig extra huttrig.

källa:salongk.se




Shoppingtips!




Tidernas mest bisarra dieter (1928-1961)

Det här är del 2 av 3.

Eskimådieten.
 Polarforskaren Vilhjalmur Stefansson föreslog 1928 en viktminskningsmetod som var en extrem version av Atkins-dieten. Efter att ha levt i norra tundran var Stefansson förvånad över hur friska eskimåerna var trots att de levde på rå fisk, valspäck och knappt några frukter eller grönsaker alls. Stefansson var så fascinerad av den här dieten att han för att bevisa hur effektiv den var, lät checka in på New York Bellevue Hospital, där läkare fick observera hans hälsa under flera månader. Efter observationerna förklarades han frisk.



Fettlösande tvål.
 Tvätta bort fett i duschen? Det låter för bra för att vara sant och var det också. Trots det fick fettlösande tvålar kvinnor att bada som aldrig förr i början av 30-talet.”Fatoff”, ”Fat-O-NO” och ”La Mar Reducing Soap” var tvålar som påstods tvätta bort fettet. I själva verket var det i stort sett vanlig tvål.

Binnikemaskdieten.
 När folk fick höra att binnikemaskar orsakade viktminskning hos sina värdar fick inte alla samma äcklade reaktion. En del människor hoppade på binnikemask-tåget och började inta cystor (baby-bandmaskar) för att kunna äta utan att gå upp i vikt. Även dietens förespråkare skulle få lära sig att, utöver det faktum att en binnikemask kan bli upp till 25 meter lång i tarmen, även orsaka kramper, hjärnhinneinflammation och demens.

Törnrosadieten.
Det är svårt att äta när du sover, eller hur? Det var tanken bakom ”Törnrosadieten”, som blev poppis på 60-talet. Anhängare som Elvis kunde ta kraftigt lugnande medel för att sova i flera dagar och gå ner i vikt.

Kalorier räknas inte.
Herman Taller hävdade 1961 att det inte var nödvändigt att räkna kalorier så länge man undviker kolhydrater och sköljer ner på livsmedel med protein och fett. Hans teori var att när olja och protein konsumeras tillsammans verkar de fettförbrännande. Men för att lyckas med detta var du tvungen att köpa hans piller. År 1967 hamnade han i klammeri med rättvisan när det visade sig att han använt sin bok för att främja ett visst märke av olja och dömdes för bedrägeri och konspiration.

källa:salongk.se



I'm A Slave 4 U!

GOD DAMN säg jag bara! Vem ville inte se ut så här när henne video kom ut!? Jag vet att jag ville iaf! 15 år skulle vi fylla när videon kom (2001), då var man ju inte tränad o så, hade inte börjat träna än, började träna ett år efter det.

Kom in på en sida igår med en bild på Brittan, superfit! Kom o tänka på I'm A slave videon, grymmaste kroppen som fanns vid den tiden! Det är så synd att det gick utför för henne sen. Att hon inte tar tag i allt o ser till att hon ser ut så igen!?

Hennes kropp ville man ha då, den kroppen vill man ha nu me! and i will fix it ;D you'll see" time for some serious work.
 
Kolla på videon så fattar ni vad jag menar! hothothot! Den gör ju så att man verkligen vill sattsa på sin träning ännu mer!



Klicka på bilden!



En god start...

Vill ännu en gång tipsa om den goda smoothien som Carl bjöd på uppe i Åre. Man håller sig verkligen jätte bra med den. Gjorde en till frukost idag.. både gott nyttigt och mättande :D



Idag gjorde jag smoothien på:
2 små bananer
3 råa ägg
Lite honung
Mellanmjölk
Havregryn
Hallon och Blåbär

Try it ;) Brukar vara hungriga vid den här tiden men inte idag! Later//J



Mat & Träning 11.01.19

konstigt konstigt...vi fick inte chansen att träna bort någon träningsverk idag! Den kom aldrig, har kännt av liite spänningar i innerlåren men inget annat? Man var väl itne så otränad som man trodde då kanske? Men det är ju bra det! Körde på likadant idag, fast idag la vi på på utfallslåten, för där kör man extra knäböj i början, sen kör man utfall på brädan. Gillar utfall på brädan, bränner lite extra på skinkorna då ;)



Bröstmuklerna är ju dom vi tränar lättast och så kommer det att förbli :)

Idag har vi fått i oss
Frukost 07:30: Havregrynsgröt med drottningsylt & vitamindryck.
Mellanmål 10:30: Apelsin & grönt te
Lunch 12:40: Fetaostbiffar med bulgursallad (äpple, rödlök & körsbärstomater) recept kommer väl imorrn.
Mellanmål/innan träning 17:30: Nudlar med tonfisk och fetaost.
Efter träning 20:20: Proteinshake.



Kvällsmat 21:45:
(bara för att få i oss nåt gott, smakar underbart!) Turkiskyoughurt med flytande honung, mandlar & russin, grönt te

Sen blire ju klart inget mer, klockan e ju vad den är :)

Later!



16 snygga byxor!



Våren största och hetaste trend! Här har ni 16 par snyggingar som fixar looken i olika prisklasser ;) Byxorna är från H&M, Gina Tricot, Nelly.com, Monki, Topshop och BikBok



3 snygga nya ringar!



Gina gör det bra nu! Har aldrig riktigt gillat deras tidigare ringar..har tyckts att dom varit onödigt dyra me. Men dom här 3 hittade vi igår när vi gick en runda på stan :D  Riktigt nice! Har länge velat ha en dubbelring, men alla har alltid varit förstora (har ju rätt smala fingrar) Dom här kostar (från vänster) 129:-, 99:- & 99:-

Är säkra på att det kommer komma massa snygga ringar i framtiden :)



Nyhetsbrev v.3




Tidernas mest bisarra dieter (1727-1925)

Konstiga dieter har funnits i decennier. Innan kålsoppedieten, var det vinägerdieten och innan den var det cigarettdieten. De låter galet idag, men historien är ett bevis för att desperata dietister hittar desperata lösningar. 

Här är tidernas konstigaste dieter.

Undvik träsk
. 1727 var året då Thomas Short skrev avhandlingen ”The Causes and Effects of Corpulence”. Han tyckte sig se ett samband mellan träskmark och övervikt. Hans rekommendation blev därför att överviktiga skulle flytta till torrare områden för att gå ner i vikt.

Svält eller hysteri.
Under andra hälften av 1800-talet var en form av ”viktoriansk anorexia” på modet bland medelklassen och aristokratin i Västeuropa. Folk skulle bokstavligen svälta sig själva för att leva upp till det viktorianska begreppet skörhet, som var förknippat med andlig renhet och kvinnlighet.

Vinägerdieten.
Den anorektiske och bulimiske poeten Lord Byron populariserade den så kallade vinägerdieten på 1820-talet. För att rena sin kropp drack han massor av vinäger och vatten (blandat med en kopp te och ett rått ägg). Bieffekterna av dieten var kräkningar och diarré, inte så konstigt att han gick ner i vikt.

Fletcherizing.
 Konsthandlaren Horace Fletcher kom 1903 på den briljanta idén att tugga maten och därefter spotta ut den. På så sätt trodde han att man fick i sig alla näringsämnen, men samtidigt gå ner i vikt.

                   

Cigarettdieten.
Idag är det svårt att föreställa sig att cigaretter lanserades som något hälsofrämjande, men innan allmänsjukvårdens varningar gjorde de just det. Året var 1925 och flera cigarettmärken skröt med sina cigaretters aptitreglerande egenskaper. En reklamannons för Lucky Strike löd ”Tänd en Lucky och du kommer sällan sakna godis som gör dig fet”.

(Del 1 av 3)
 

källa:salongk.se




Dagens tips!



Helt underbara! Man blir så lugn av den goda vaniljdoften. Älskar dom! www.ikea.se Vi brukar köpa våra från Ikea, men vanilljdoft-ljus finns ju på många andra ställen :)



It's OUT!



Nu är dom ute! Naket, tomt..ja, hur ska man beskriva det?! hehe, alla som har haft extentions i några månader vet hur tomt det blir i huvvet när dom tas ut, ÄVEn om man har tjockt hår från början så känner man en tomhet när det åker ut. Jag har ju tunt hår så nu känns det ju extra tomt och naket :/ men men inget o göra åt..det är ju bara en känsla.



Igår togs det ut 65 slingor, satte i 66 st i början oktober, har endast tappat 1! det är ju faktiskt riktigt bra :) och denna gången var det inget trassel eller nåt. Inte som det var första gången ajg tog ut dom. herregud, ni kanske minns? Eller så kan ni gå tebax oh läsa om det från september-arkivet.

Hämtade mitt nya hår som kom till Ica Maxi igår från Rapunzel, men jag vet inte riktigt om jag ska sätta i det ÄN, tanken var att jag ska sätta i nytt nästa fredag men jag är lite kluven, Har haft i löshår sen förra året i maj, med någon veckas uppehåll vid operationen..så jag funderar på att kanske köra med klipps ett tag och låta håret "vila" klipps körde jag ju alltid med innan. Har en remsa jag ska testa med idag typ.

men men :) ska fundera lite på det, är ju inte så bekväm i det korta håret. Även om andra tycker att det är fint på mig. Men det är ju jag själv som ska trivas.

Aja, Skrivs senare//A



Som från början!

Jahapp, då testade vi att byta tillbaka till så som det såg ut från första början när vi flyttade in i lägenheten. Blev riktigt bra, känns bekvämt. Soffan blev väldigt stor igen, den va ju stor innan men den blev ju typ bredare nu? Det var ju det här med mattorna vi skulle testa och nu blev det så att det räckte med två st :) behöver inte köpa en fjärde som vi funderade på.

Såhär hade vi soffan från början..och såhär får det se ut ett tag framöver nu :)



Den tredje mattan fick ett nytt hem i det större sovrummet :) nu har alla rum likadana mattor, hehe dom är mysiga att gå på.




Har inte hänt allt för mkt idag, jobbet var chill som bara den, slutade ju 4 för att gå en sväng på stan en stund, måste ju kolla vad Gina och H&M har att bjuda på ibland, inte bara shoppa från jobbet :P

Har under kvällen chillat framför tv:n mest :) Tessi var och hälsade på en stund me..trevligt!

Ikväll blir det en tidigare läggdags, hela dagen har varit lite slow i våra huvuden så vi säger godnatt och så får vi hoppas på en fin onsdag! :)



Mat & Träning 11.01.18

Hade ju faktiskt tänkt att träna idag, men det blev inte riktigt så..gjorde lite annat istället. Ska köra riktigt hårt imorrn och på torsdag ändå så det får räcka :) Känner hur träningeverken smyge sig på, men den är inte alls så farlig som jag trodde att den skulle vara, inte det minsta faktiskt!? tror itne att den blir så mkt värre heller. men blir den det får vi bara va ännu hårdare mot den imorrn så att den försvinner :P

Den ända "träning" vi fått idag är ju den vanliga vardagsmotionen till och från jobbet och sen till stan en sväng me! Vårat gångtempo är ju inte det segaste heller så någon nytta gör det allid :) och vi går överallt som vi skrivit innan, åker aldrig buss eller nåt. Bra att inte ha busskort i onödan för då blir man faktiskt latar än vad man är.

En dag utan träning har ledit till matintag på:
Furkost 07:30: Frukt&Nöt musli med mjölk, vitamindryck.
Mellanmål 10:30: Grönt te & Apelsin.
Lunch 12:30: Quinoa sallad med räkor & mango (samma som igår)
En kopp te vid 15:30
Mellanmål vid 16:30: Hallonsmoothie.
Kvällsmat 19:30: Äggmackor & Grönt te.
Kvällsgottis 20:45: Jenni åt en skål glass, Jag tog lite russin & mandlar.



Det räcker gott och väl för idag!

Later!



Dagens outfit


H&M, Gina, nelly.com & skopunkten.



10 goda skäl att äta choklad!

Här är 10 medicinska tillstånd som sägs påverkas av choklad.

1. Blodproppar.
En blodpropp bildas när blodplättar koagulerar, men studier har visat att kakaons flavonoider motverkar koagulering och har därför tillskrivits samma blodförtunnande egenskaper som läkemedlet Trombyl.

2. Ångest.
I kakao finns aminosyran Tryptofan som bland annat används vid framställningen av signalsubstansen Serotonin. När serotoninhalten i hjärnan minskar ökar risken för att utveckla depression.

3. Viktminskande.
Studier har visat att kakao bidrar till viktminskning. Kakaon är rik på fibrer som förhindrar fettinlagring och ökar mättnadskänslan.

4. Lusthöjare.
Signalsubstansen serotonin påverkar vår sexlust och när vi får i oss choklad höjs nivåerna av serotonin. Choklad har dessutom visat sig vara lika pulshöjande som en upphetsande kyss.

5. Immunförsvaret.
Choklad är en riktig höjdare för immunförsvaret. En bit mörk choklad innehåller bland annat vitamin A och E, järn, kalium, fosfor, selen och magnesium.



6. Hjärt- och kärlsjukdom.
I rå kakao finns det stora mängder antioxidativt magnesium som minskar risken för stroke, blodproppar och hjärtinfarkt. En 100 grams chokladkaka innehåller en femtedel av det dagliga magnesiumbehovet.

7. Kolesterolet.
Kakaosmör innehåller, precis som olivoljan, den nyttiga, enkelomättade oljesyran Omega -9. En tredjedel av fettet i kakaosmöret är stearinsyra som är mättat fett, men eftersom levern bryter ner stearinoljan och ombildar den till oljesyra blir resultatet att choklad, precis som olivolja, ökar det goda och minskar det onda kolesterolet.

8. Blodtrycket.
Kakao innehåller flera nyttiga antioxidanter, bland annat polyfenoler. De stimulerar kvävgasen i blodet som får kärölen att slappna av och bodtrycket att minska.

9. Trötthet.
Kakao innehåller teofyllin, koffein och tebromin som verkar uppiggande. Dessutom kan tebromin i stora mängder vidga luftrören vilket gör att vi får i oss mer syre och blir piggare.

10. Tumörhämmare.
Kakao innehåller fytokemikalier som hämmar tillväxten av tumörer i tjocktarmen.

Har ju typ "chokladförbud" nu ett tag framåt, men det gäller ju bara sån onyttig ljus choklad, äter man MÖRK så är det ju kanonbra och vi har en favorit ;D namnam! så nu jäklar!

Men det måste ju som allt annat ätas med måtta.

källa:salongk.se



Klickat hem!

Vi kunde inte låta bli.. Dom säljer som smör förresten så vill i ha ett par så får ni nog skynda er om ni inte går till butik och köper dom vill säga, det är ju märket VILA för 299:-! Dom svart/vita vi köpte igår är redan slut i dom mindre storlekarna. Kände att de kunde vara bra och ha i denna färgen oxå, har två par linnen hemma som är i den orange/beiga/rosa färgen som säkert kommer passa perfekt till dessa ;D Behövde nya silkesdroppar oxå, helt underbart för håret! Allt från nelly.com givetvis och använde det andra presentkoretet vi fick i julklapp så det blev inga stora summor slösade idag heller med andra ord ;P gött! Dags att dra hem!




Tröga mej!

13 veckor var det ja, mitt hår var förvånansvärt följsamt och bra igår :) vet inte vad jag gjorde som var annorlunda mot annars? Anyway..måste ju bara skriva hur trög jag var igår. Det var en lite "stressig" kväll efter träningen eftersom man tränade klart vid 20:40. Passet var lite försenat. Så vi hann inte duscha och sånt på gymmet som vi brukar göra. Måndagar är även en av 2 dagar vi tvättar håret. Så igår fick man ju göra det hemma och det blev VÄLDIGT sent. Så idag är man lite seg faktiskt.

Men det tröga var att jag lika väl kunde ha skippat den tvätten och tvättat det idag istället eftersom mitt kära hår ska tas ut idag! :| Kunde ju gått med mössa idag igen, inget farligt med det :) Kommer ju ha lite rester från keratinvaxet kvar i huvvet, fast ska försöka få bort det mesta iaf, gick ju bra sist. För jag tänker INTE tvätta håret idag igen. Det ska göra när jag klipper mig på fredag.



Yeye, så kan det gå ibland när man är lite trött, hehe
Lägger väl in en bild senare på eftermiddagen/kvällen när mitt kära hår is gone..

Later!//A



A flash of coloure by H&M.

Gillar den här slappa sportiga stilen, speceillt på slöa vårdagar ;)




Nyttiga och goda mellanmål!

Ibland behöver man bara lite inspiration. Vi äter ganska liknande mellanmål eftersom vi äter det som vi kommer ihåg bäst. Lagt in den här listan på mellanmål innan och det finns så mkt annat gott man kan äta men det skadar ju aldrig att friska upp minnet lite. Tänkte googla fram några goda alternativ men duger nog för tillfället ;)



- Kanelkryddad keso med äppelbitar.
- Kesella blandat med några droppar saft, gärna osötad.
- Smoothie på mjölk, laktosfri yoghurt och färska eller frysta bär.
- En smörgås på fullkornsbröd med stekt ägg och tomat.
- Två kokta ägg.
- Lätt variant av grekisk yoghurt, tillsammans med lite hackad mandel och banan.
- En avokado med en liten klick gräddfil och några räkor.
- Keso blandat med mandarin, apelsin, kanel och lite nötter.
- Grov smörgås med avokado, kalkon, en gnutta aromat och keso.
- Omelett på rökt kalkon, paprika och lök.
- fruktsallad med smaksatt keso, yoghurt eller kesella

Dessa kan man ju även äta som frukost om man vill det. Havregrynsgröt är ett bra frukostalternativ ;)

källa:salongk.se




What have I done..?

Jobba, tvätta och träna. Det enda vi hunnit med idag. Det är väl ganska mycket men dagen försvann lika fort som den kom. Lite stressig efter jobbet men som tur är var det ganska lugnt på jobbet. Vi är trötta som bara den.. tänkte lägga oss tidigare idag men det verkar inte bli så endå :( JAG MÅSTE SOVA! Har precis duschat och ska byta lakan i det mindre sovrummet.. som tur är bytte vi i det andra igår, orkaaa...



Bad hair day idag..? Man kan tro det.. eller det hade iaf jag, vet inte hur de var för anne dock :P Mössan räddar alla dåliga dagar vettu! Jaha nu är fantasin slut och jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. TRÖTT som sagt, måste sova, gonatt! //J



Mat & Träning 11.01.17

Det här behövde vi!! Fatta att det snart är 2 veckor sen vi tränade sist? Den 4:e tränade vi sist. Nu är förkylnings persioden över så nu kör vi igen :D Vilken energikick det gav oss.

Nytt pass för oss idag, det var premiär på nya bodypump förra onsdagen. Gillar det nya passet! bra musik och bra rörelser! INGEN idé att smyga med vikter när det är nytt, körde på som vanligt för att se hur tungt passet var, det gick ju kanonbra!..även om det var länge sen. :D Kroppen kommer väl gnälla lite på onsdag kanske? men då tränar vi bort träningsverken med ännu ett pass :P

Det är sent, men man måste ju äta så vi ska strax få i oss lite mat, idag har vi fått i oss..
Frukost 07.30: Havregrynsgröt & sylt, vitamindryck.
Mellanmål 10.15: Grönt te & Apelsin
Lunch 12.30: Quinoasallad med mango & räkor. vatten.
Drack lite te vid 16.00
Mellanmål/Innan träning 18.00: Mangosmoothie.
Direkt efter träning 20.40: Proteinshake.



Kvällsmat 21.30: Äggröra gjord på fetost, rödlök, tomat & chili. Känner att det blir en "lätt"kvällsmat med bra protein.

Skrivs väl senare!



Dagens outfit!



Tröja från monki, byxor från gina tricot, skor på nelly.com, mössa från gina tricot och armband från pieces. Allt finns kanske inte kvar i butik men de finns kanske liknande ;)



Klickat hem!



Grrr.. Snyggaste byxorna och två coola armssmycken från nelly.com ;) Använde ett av våra presentkort på 300:- vi fick i julklapp av företaget. Väldigt passande nu när det kommer in så mkt snyggt. Behövde bara betala 18:- för hela beställningen hehe, gött! ;P Byxor: 299:- Armsmycke: 49:-/st



Shoppingtips!

Vet inte riktigt om det kommer bli vårens stora grej med armsmycken men det finns ju en del sidor som tagit in dom. Vi gillar det... speciellt när man är brun och fin ;) piffar lätt upp en outfit.




Dagens tips!



Så himla gott <3 Dagens lunch!



Min dejt!

I lördags var jag på dejt med min älskade Daniel, som numera är mitt ex. 18,00 var jag hemma hos honom som bestämt, vi skulle egentligen ut och äta på restaurang men han var lite sent ute så allt var uppbokat. Det blev tacos och lite alkoholhaltig dryck hemma hos honom istället, vilket är trevligt det oxå så kan man umgås och tjöta hur mkt man vill, kan bli lite stelt på restaurang annars när man bara sitter o glor :)



Vi åt, drack oss lite fulla på gin longdrink och sedan gick vi till bion för att se "Meet the parents; little fockers". En riktigt rolig film, liksom dom andra två filmerna. På bion åt vi oss mätta på popcorn och ben n' jerrys underbart goda glass ;D hehe vi gick därifrån mätta och belåtna iaf.

Vi fortsatte dricka när vi kom hem till honom.. tjöta massa skit om allt och ingenting. Självklart pratade vi massor om vårat förhållande oxå.. Vi somnade strax efter 1 eller nåt sånt, minns inte riktigt vad klockan var. Stannade över natten, kanske inte det smartaste men jag ville göra det.. Dagen efter gick vi upp och åt resten av tacosen till frukost och umgicks lite till.

Var tvungen att gå hem ganska tidigt eftersom jag hade saker att göra som ni kanske redan läst. Vi gav tillbaka varandras nycklar vilket var det svåraste i helgen, blev riktigt ledsen :( Det var verkligen svårt att gå därifrån när man visste hur ledsen han var och själv var helt förstörd. Men vi är bästa vänner, kommer alltid att vara.. det bestämde vi redan för länge sedan.. e det meningen så hittar vi tillbaka när allt i våra liv känns 100, annars skiljs vi som vänner och kan umgås utan problem <3 love.



Vilken seg start!

Det har inte blitivt mycket gjort den här morgonen inte.. eller på ett sätt har det ju det men på ett annat inte. Datorerna är upppackade och klara för användning ;D Tog sin lilla tid kan jag säga.. men nu kan vi jobba på som vanligt. Som tur är är det ingen stress just nu eftersom vi bara har en killmodell idag, skönt att börja veckan lite lugnare..



Nu har vi iaf "superdatorer" som folk kallar dom, gött som bara den och det känns lite extra lyxigt att jobba med dom :P Inga mac-datorer men jävla bra PC-datorer fick vi iaf!

Time to get things done. Skrivs lite senare//J



Vilken söndag!

Ingen vila, ingen ro! Gud vad man har hållt på, det var väl tur att man inte varit "bakis" idag! Idag har vi som ni vet fixat till vardagsrummet och det var ingen lätt match. Det tog längre tid än väntat, men det gick ju till slut :) hehe, städade till resten av lägenheten samtidigt, lika bra. Men det är inte det enda vi har haft för oss idag.

Det blev även matlagning inför veckan..



Gjorde fetaostbiffar och bulgursallad, det tillkommer ju grejer i lådaorna till vänster. Sen gjorde vi även en ny maträtt igen, en quinoasallad med mango och räkor. Recept på det lägger vi ut imorrn :)

Sen har vi gjort lite till, vi har tvättat lite me..tvätttid har vi egentligen imorrn men vi kände att vi kunde tvätta bort lakan o sånt idag så vi slipper det imorrn, smart va? :P

Låter ju nästan som att man inte hunnit så mkt mer idag, men har faktiskt chillat framför tv restan av kvällen, käkade en god pizza och njöt av solsidan och lite annat på tv :)

Men nu är helgen tyvärr slut igen, så vi får ladda om batterierna inför kommande vecka, som förhoppningsvis ska va piggare än denna :)

Skrivs imorrn babes!



Kyssarna du bör undvika

Att kyssas är sannerligen inte rocket science med trots det finns det några misstag värda att undvika.



Tungbrottning.
Att kyssas är inget styrkeprov. Mjukt och skönt är användbara ledord här.

Gapa inte stort.
Att gapa stort hör tandläkarstolen till och är inget du ska praktisera vid intima situationer med din partner. Du ska inte sluka din partner.

Stirra inte.
Att möta din dejts blick lite försiktigt kan vara mysigt, men att stirra på honom eller henne kan verka lite skrämmande.

Sammanbitet.
 Undvik att kyssar med sammanbitna käkar, det signalerar att du inte är speciellt intresserad.

Fokusera.
 Ha inte för bråttom. När du kysst din partner eller dejt i några sekunder, vänta med att röra dig söderut mot nacke och bröst. Den regeln gäller i allra högsta grad om du dejtar någon för första gången.

Dela inte på maten.
 Ge dig inte på råhångel om du har rester av spenatpajen mellan varenda tand. Kommer kyssen lite överraskande tätt inpå maten, skölj diskret munnen med vin, öl eller det som finns till hands.

Var inte ett skruvstäd.
 Insistera inte på att hålla din partners huvud i dina händer. De flesta gillar att bli smekta över ansiktet och halsen, men känslan av att huvudet hålls fast i ett skruvstäd kan väcka både klaustrofobi och panik.

Skippa elvispen.
 Justera tempot efter den du kysser om du gillar att använda din tunga som en elvisp medan din partner är av det mer försiktiga slaget kan du se dig i stjärnorna efter en lyckad kyss.

Stel tunga.
Känner du till slappa handslag? Vissa människor kysser på samma sätt som de hälsar, vilket gör att det känns som att kyssa en död sill. Inte bra.

Låt gomspenen vara.
Kom ihåg att det är hennes eller hans läppar och tunga du kysser, inte gomspenen.

Kiss or makeup.
Även om både festen och du blir lite gladare med lipgloss är det inte säkert att din partner gillar klippigt gloss i skägget. Får du en hint om att han hatar det, får du kanske välja mellan de röda läpparna och en kyss eller tre.

Upplys om sjukdom.
Skulle du vara drabbad av munherpes eller någon annan smittsam sjukdom är det dålig etikett att inte upplysa din partner/dejt om detta innan era läppar möts.



Före & Efter!

Vilket projekt..det tog sin LILLA tid! shit..hehe aja :) nu är det iaf klart! Det vi kan fixa har vi fixat nu..sen ska det som sagt tillkomma saker, som tex lila detaljer i form av kuddar, gardiner och annat. Lila blir det eftersom det är våran favoritfärg :)

Såhär blev det iaf. Översta bilderna är föra och understa är efter.



Vi har lite funderingar när det gäller mattorna, KANSKE ska ha en fjärde för att få dom längre in under sofforna, men det får vi se hur vi gör senare :)

Sen får vi se om vi ändrar form på soffan igen, kanske lägger den så som vi hade den från FÖRSTA början..men det är ett senare "problem"

Later!



Shoppingtips!

Hittade dom här snyggingarna på modekungen.se för 499:-



Sportiga med en kilklack a la Jeffrey Campbell, we like :)

 




Påminnelse!



Ni får ju inte missa premiären ikväll. Sjukt bra ;)




Dagens tips!

Nu när det går så mkt skit..alltså förkylningar och sånt så är det ju bra med alla slagt hjälpmedel att hålla sig frisk. Men har man redan fått en förkylning eller som vi, som fick ont i halsen i veckan så har vi ett kanonbra tips!



Det här medlet tar bort din halont, den tog till och med bort jennis milda halsfluss sist, det var dock nåt år sen :P hehe men ändå!

Har kurerat mig sen igår med den och den är kanonbra! Finns på alla apotek.

Ger nog en bättre andedräkt me :P




Våran plan..

Förändring var det ja...Det här är söndagen då vi tänkte förändra på vårat vardagsrum, okej vi kommer inte kunna fixa allt som sagt idag eftersom det behövs tapetseras och grejer, men det vi köpte på Ikea igår ska iaf plockat upp och läggas på plats :) så det är våran plan för denna söndagen.



Fick med oss det vi tänkte fått med oss hem, fast med LITE förändringar..fick köpa 3 lite mindre mattor istället för 2 stora, sen bytte vi faktiskt ut lamporna mot några andra, får hoppas att allt passar bra ihop. Det blev lite billigare än väntat me bara för byterna :) vilket kanske var bra..?

Kommer lägga in före och efterbild på vardagsrummet sen! :)

Ska sätta igång med det så fort Jenni har tagit sig hem, själv ska jag få i mig min frukost och se sen vad jag kan göra för vettigt här..

Fick tvinga mig upp idag igen, sjukt trött. Piggnar väl till efter tet..hoppas jag! :)
Later babes!




Vilken tur!

Det har idag gått 13 veckor sedan jag satte i mitt senaste löshår..hehe måste ju ÄNNU en gång säga "shit vad fort det gick"..för efter lite mer än 3 månader så är det ju snart dags för förnyelse av det. Så ikväll beställde jag nytt, och det var ju tur det för idag var sisa dagen för 15% rabatten jag hade där :) Beställde 4 st förpackningar med 20 slingor av det finaste håret dom har..350:-/st



Känns som att det var tur att man inte tog sig ut idag, det regnar ju här :( usch vilket tråkväder..hehe. Känns jäkligt bra just nu iaf för jag ska ta och lägga mig nu, klockan e inte ens 12 men jag behöver mkt sömn just nu. Imorse när jag vaknade kändes de som att man varit ute igår, man var helt slut och huvudet var ju som en tung och seg klump!

Hoppas alla har haft en mysig/rolig lördag, min var grate! lugn och fin :)
Sov så sött!//A 




I go nuts!

Det är lördag och ikväll är det Grand-premiär!, Är ju sjukt sugen på att gå ut! Men vad var det sagt om drickandet? ingen alko nu förräns sista helgen då vi ska ha en fantastisk kväll med våran ANKI. Men jag kunde ha gått ut ändå! MEN nu är det ju så att man fortfarande inte är helt 100, och jag har tänkt att bli det till måndag, ska INTE ha en sån jobbig vecka till. Vill kunna träna o allt sånt :)

Tog en välbehövlig dusch innan och nu ligger jag nermyst i soffan med täcke, kollar faktiskt på Avatar, såg den för ett år sen nu, har glömt hur den är, kanske för att man vid det tillfället inte kollade på den så mkt som man skulle, lr så var jag för trött och sov bort filmen tror jag det var ;P hähä. Kollade faktiskt på den med min dåvarande mysis :) (tänker tebax, fort de gick.)



Anne goes nuts! hehe idag är det trevliga nötter till filmen som gäller. Annars hade jag ju haft en marabou i handen ;P hehe, men vi skulle ju hålla oss från chockladen och det har vi gjort :D

Ne nu måste jag konsentrera mig på filmen :)
Later babes!//A



Fredagens shopping!

Då ska vi visa vilka godisar vi fick med oss hem från Monki igår :) Fattar inte att allt så snyggt kan va så billigt som det är på Monki, dom har en unik men grym stil..älskar deras kläder! Skrev faktiskt inte att det var en av våra favoritbutiker i frågestuden, men NU vet ni att det är det :P hehe



Dessa var ju inte på rean då men dom kostar 150:-/st, lite slappa så..hänger i ryggen :) var ju bara tvungna att köpa fler än en färg.



Grymma kortare t-shirtar, heelt i våran stil! Bara längtar tills man kan gå med dom när det är varmt med ett par shorts. Kommer ju gå med dom nu me men tänkte på en riktigt snygg sommaroutfit ;D Reapris 75:-/st



En tunn tröja som är öppen längst armarna..var också på rean för 50:- Den här har vi kollat på tidigare :D



Sen köpte vi en till tränings t-shirt från H&M, en mörkgrå..sån som vi har i grönt, rosa och vitt me :) dom tog slut här i Borås, så det var tur att den fanns i Gbg. Nu ska man kunna träna i snygga kläder hela tiden!

Sådär ja! det var det vi fick med oss igår..mkt nöjda :D



Nu ska jag på dejt!

Skrivs imorrn babes ;) //J




Lördagsmusik!

Turn Around!




Shoppingtips!

<3



Styla dom tex. så här jävla snyggt ;)




Hälsotips: Te!

Det är ingen nyhet att vi älskar te, And specially grönt te :) för det är ju typ det ända vi dricker! hehe

Det är inte bara fisk och omega-3 som är bra för hälsan. Även vanligt te kan bidra till att skydda mot hjärt-kärlsjukdomar. Mest verksamt tycks grönt te vara, men även svart te är bra. Man kan dela in te i tre huvudkategorier:

- Grönt te (ofermenterat)
- Oolong (delvis fermenterat)
- Svart te (fullt fermenterat)




Dyr förändring!

Satt och planerad lite igår...vi har ju tänkt att fixa till vårat vardagsrum ett tag nu och idag är det ÄNTLIGEN dags att få köpt dom stora grejerna som behövs. Eftersom pappa kan hjälpa till :P När man började räkna på vad allt detta skulle kosta så märkte vi att det blir en dyr förändring. Kommer gå på lite mer än 10 000:- som det ser ut just nu. Men det är det värt, vill ju ha det så fint som möjligt hemma, även om det är fint nu och vi gillar det så måste man ändra på det ibland och det här kommer ju knappast bli fulare :P

- ny svart klädsel till våran STORA soffa.
- 2 nya golvlampor
- 2 nyar stora vita mattor
- 2 nya hyllor.
- några nya lampskärmar och en lampfot.
+ lite annat smått & gott.

Det här blir iaf första steget på förändringen, tapeter och sånt får ju fixas snart också eftersom hyllor måste upp.

Hoppas vi får med oss allt nu :D kommer bli en låång dag känns de som..hehe
Later!



Det slutar ju bra!

5 dagar för mig, 3 dagar för Jenni. God help us vad trötta vi är nu! vill bara decka i sängen..Det har varit en fullspeckad fredag måste jag säga..fullfart från start.



HAH! Skrev ju innan att det beställdes nya datorer till oss på jobbet, DOM KOM IDAG :D fatta vad glada vi är! haha, hann dock inte börja packa upp dom eftersom vi typ skulle gå då, men det fixar vi direkt på måndag morgon. Så nu måste man ju ändå säga att jobbveckan slutade bra!

Efter jobbet var det raka vägen hem och packa lite för att sen åka till GBG till våran kära far :) kom hit rätt sent eftersom vi var i stan en stund för att shoppa.



Har bara chillat, ätit våran goda "pizza tonno" från dr.oetker och sen har Jenni pussats med lilla Bella bus :) hehe
ne shit! nu är det lite BUS som gäller och sen sova, för imorrn händer det grejjoor :D

Skrivs!//A



<3 MONKI!

Hoppas INGEN har missat att Monki har den grymmaste rean någonsin :D Som vi skrivit tidigare så HATAR vi reor, finns aldrig nånting för oss typ.. Lr det finns säkert nåt men inget man inte hade köpt innan isf.

Men idag gick vi in för att införsafffa oss några snyggingar vi tipsat om innan i bloggen, då fick vi se att HELA butiken var fylld med snyggingar till 50%! och ALLT är ju sjukt billigt redan från början på Monki! Vi fick med oss några godsaker som vi velat ha innan men inte hittat konstigt nog!? Vad vi fick med oss visar vi imorrn.





SÅ SKYNDA FYNDA PÅ MONKI! LOVE IT!




Favoriter från dagens fotning

Nu trillar dom in :D Byxorna som kommer va en stor modegrej i vår. Mönstrade byxor. Gillar dom skarpt eftersom dom både är bekväma och jävligt snygga! Har ju redan några par men man kan aldrig få för många, right? ;)



Dom syns inte så mkt på bilden kankse men dessa kommer ut på sidan (nelly.com) vilken dag som helst så kan ni checka in dom då ;) Dessa är från VILA och nellys egna märke Jeane Blush.

Later!




Före & Efter retusch!




Bli bättre på att flirta

Har du svårt att flirta? Kanske är du för blyg eller så vet du ehlt enkelt inte hur man ska göra. Relationsexperten Pam Spurr ger thesun.co.uk tio flirttips.



1. Varför flirta?

Det är för att ha kul som vi flirtar. Kanske träffar man till och med sitt livs kärlek, vem vet! Men det står och faller inte med det. Kom ihåg detta så kommer du inte känna att du måste ta dig själv på allt för stort allvar när du sätter igång.

2. Tro på dig själv

Visualisera dig själv när du är som flirtigast. Tänk igenom senaste gången du flirtade i detalj. Kom ihåg detta när du ska ut nästa gång, du som flirtig och sensuell.

3. Kropsspråket

Det finns forskning som visar på hur snabbt en man kollar in en kvinna. Dina kurvor, dina potential och din hållning. Så se till att vara rak i ryggen, föra skuldrorna bakåt och visa dina kvinnliga former. På detta sätt kan ditt kroppsspråk tilltala honom.

4. Fixa vibbarna

Den fabulösa flirtaren får människor runt omkring att känna sig fantastiska. De vill alltid ha mer! Kom aldrig stressad utan se till att planera din outfit i tid. Spatsera in med självförtroende och ett stort leende.

5. Rikta spotlighten mot honom

Om du känner dig nervös över att prata med honom. Rikta istället uppmärksamheten mot honom. Fråga honom frågor som gör honom till mittpunkten. Detta tar fokus från dig själv och när ni har pratat ett tag kommer du att känna dig mer avslappnad.

6. Reflektion

Använd dig av reflektionstekniken. Den går ut på att få honom att förstå att du lyssnar. När han säger något reflekterar du tillbaka, till exempel "Så du gillar verkligen Eminems senaste platta?"

7. Din aptit

Aptit och sättet du äter på kan vara väldigt sensuellt och flirtigt. Först och främst kommer han att assocciera din aptit till sexuell aptit. Och dessutom så kan du använda dina läppar, ögon och fingrar på ett inbjudande sätt. På detta sätt talar du till hans undermedvetna lustar.

8. Sänk tonläget

Undersökningar visar att en lägre ton på rösten och en långsammare samtalsnivå är mer attraktivt. Så se till att du inte pratar snabbt med en gäll stämma.

9. Ögonkontakt

Studier som har gjorts visar att det räcker med två sekunders ögonkontakt för att visa att du är intresserad. Och flirtande handlar ju om att visa intresse! Håll ögonkontakten länge nog för att ge honom det budskapet, men inte så länge att du verkar för efterhängsen.

10. Våga vara tydlig

Du har variy flirtig i rätt utsträckning, utan att vara för mycket. Men om han ändå inte fattar, vad gör man då? Titta honom rakt in i ögonen, le självsäkert och fråga om han vill ses och ta en drink någon dag.



Dagens tips!



Ännu en gång! woopwoop! Den här maträtten var VÄLDIGT god :D Vi la inte i oliver i våran utan vi hade avokado istället.


Kommer lätt att lagas snart igen..
ENJOY!!



Vilken ursäkt!

Ni läste väl om grannen jag skrev om igår? Han som bor ovanför oss och väsnades både tidig morgon och sena kvällar? Fångade honom i trappan och sa att det hörde väldigt tydligt ner till oss eftersom vi sover vi dom tiderna :)

Han bad om ursäkt i trappan och saken var ur världen.. han vet ju inte de eftersom han är ny så jag var inte arg elller nåt sånt, ville bara påpeka som sagt. Men igår när vi satt o glodde tv plingade det på dörren. Blev helt chockade eftersom vi inte väntade på någon. Jag öpnnar och där stod grannen :)



Han bad om ursäkt igen.. förklarade att han pluggade till ortoped, jobbade oregelbundna tider, att han dj:a ibland (därav hög musik) och ibland fick bråttom till bussen (därav springadet i trappa tidigt). Han var så gullig.. ni skulle hört honom. Han sa att han hade fixat så att basen från hans högtalade inte skulle slå mot golvet så mkt. Och sedan gav han mig en lapp, med hans namn och nummer på och sa att jag gärna fick skicka mess till honom om jag tyckte att han väsnades igen :D haha vilken kille!

Kul var det iaf, tog lappen och sa att de absolut inte var nån fara och stängde dörren ;D//J



Ett väldigt oväntat besök!

Åh vad trevligt det var..fick en riktigt shock när det ringde på dörren vid halv 8 tiden idag! Vem kunde det vara tro?? JO det var ju våran ÄLSKADE Anki :D Hon tyckte att vi behövde lite uppiggande sällskap och även uppiggande godsaker eftersom vi är lite krassliga. She's the best! Hon kom hit med frukt..ja ni vet ju vad hon hade med sig om ni läste förra inlägget men här har ni en bild på det iaf!



Jordgubbar, Annanas & Honungsmelon..så himla gott!!



Hon hade självklart med sig sin lilla Lylly :) Sötnos!

Åh gud, det blev ingen tidig läggdags denna gången heller..haha skulle ju duschat, alltså tvätta håret idag..det är ju torsdag och vi brukar ju göra det på torsdagar. Men kunde ju inte duscha innan Anki hade gått såklart. Meen whatever, får väl sova ut i helgen :P hehe ne fy, måste bli LITE bättre på att lägga oss "i tid"

Det har faktsikt blivit litre väl sena kvällar nu denna veckan. Sömnen gör så mkt just nu när man itne mår 100..man blir ju knappt friskare av att inte sova sina timmar som behövs.

Yeye, Imorrn är det som tur är fredag :D så inget klag här inte. Ska strax sova.. skrivs imorrn! Gonatt!



Mat & Träning 11.01.13

Det känns verkligen inte rätt! Man orkar ju ingenting om man inte tränar, känns så iaf. För när man tränar..har tränat så får man så mkt mer engergi!! Så om ni inte är sjuka och KAN träna så DO IT! Ni har ingen ursäkt för att inte göra det :P Fy sjutton för att sitta hemma och känna sig degig, hehe klart det är skönt ibland..och idag klagar vi inte iofs :) MEN det är så sjukt gött att ha kört ett hårt träningspass och SEN dega :P

Idag har det varit en bra matdag. Väldigt god om inget annat :)

Frukost vid 07,30: Havregrynsgröt med sylt och vitamindryck.
Mellanmål en stund efter 10: Grönt te & apelsin.
Lunch vid 12,30 ungefär: Grekisk kyckling med örtpotatismos. (Recept kommer imorrn!)



Mellanmål innan 6:
Äggröra & grönt te. Det var länge sen! LOVE IT! underbart gott.
Kvällsmys vid 8: Grönt te & lite frukter, Jordgubbar, annanas & Honungsmelon.

Nothing less, nothing more. Vi är nöjda för idag :)



Dagens outfit!



Detta kan hittas på Gina, H&M. Gamla skor från Din Sko..dom har säkert nåt lliknande nu me :) Skön outfit!



8 skönhetsmyter

Här är 8 skönhetsmyter som inte stämmer.



1. Dyra krämer är bättre än billiga. Det är inte säkert att den dyrare krämen har bättre effekt än den billiga. När du köper en dyr produkt betalar du även för det dyrare emballaget och dyrare ingredienser som inte nödvändigtvis innebär att de fungerar bättre än de billigare. Det viktigaste är att hitta en kräm som passar din hy, oavsett om den är dyr eller billig.

2. Du får mer hår på benen om du rakar dem. Du har säkert hört att du får fler hårstrån som både är grövre och mörkare om du rakar benen, men det stämmer inte. Du kan inte påverka hårväxten eller strukturen med yttre påverkan.

3. Du behöver inte solskydd när det är mulet. Det sägs att 90 procent av solens skadliga UV-strålar tränger igenom molnen, med undantag för kraftiga moln, då mindre UV-strålning kan ta sig igenom. Men tunnare moln kan förstärka UV-strålning varför du alltid bör använda solskyddsfaktor.

4. Kluvna toppar kan repareras. Många är de hårvårdsmärken som lovar att reparera klvna hårtoppar, men eftersom håret är dött kan man inte ”reparera” det i ordets rätta bemärkelse. Det enda som hjälper mot kluvna toppar är ett besök hos frisören.

5. Läppbalsam gör dig beroende. Det finns inget beroendeframkallande i läppbalsam men många innehåller ingredienser som täpper till porerna och torkar ut istället för att tillföra fukt. Lanolin och mineraloljor är exempel på sådana ingredienser.

6. Har man för hög solskyddsfaktor blir man inte brun. Visst blir man det, men det tar lite längre tid. Å andra sidan sitter färgen längre om du använder en hög solskyddsfaktor och du slipper bränna dig.

7. Håret växer snabbare om du klipper dig regelbundet. Det enda som sker när du klipper håret är att det blir kortare och mindre slitet. Eftersom ett välvårdat hår inte går av, vilket ett slitet hår gör, får det en bättre chans till att bli långt.

Du får finnar av choklad. En vanlig missuppfattning är att man får finnar av fet mat och choklad, men studier har visat att de varken är orsaken till uppkomsten av finnar eller förvärrar befintliga finnar. Istället är finnig hy oftast genetiskt betingat eller beror på hormonella faktorer.




Debut!

Åh shit vad trötta vi är idag! Vad händer!?!? det är inte så vanligt..inte vid den här tiden iaf.

Ska jobba en liiten stund till sen ska vi fan hem o göra INGENTING för en gångs skull, ska bara ligga i soffan och chilla.



Hade debutfotning i det nya ljuset idag..hehe tycker det ser helt ok ut faktiskt, tur att man inte är en krita iaf så att man blir likblek..för det är väldigt lätt hänt i det nya ljuset. Trosan är från Hanky Panky btw...kommer in några söta.

Skrivs senare ska jobba klart det sista nu!//A



Shoppingtips!

We like them alot <3




Dagens tips!



KANONBRA erbjudande just nu! Måste införskaffas direkt! Klicka på bilden för att komma till sidan.

Vi behöver fiskfetter för optimal hälsa i hjärnan och kroppen i övrigt. Omega-3 har i vetenskapliga studier visat på en rad positiva hälsoeffekter som:

- sänkning av blodfetter och blodtryck och minskad risk för hjärt- och kärlsjukdomar

- bibehåller blodkärlens elasticitet (bra för blodcirkulationen)
- hjärnans kapacitet förbättras
- ökar mängden serotonin (en må bra-substans) i hjärnan och lindrar depressioner
- bekämpar inflammationer i hjärnans celler och blodkärl
- cellmembranen blir mer mjuka och elastiska




Fångade honom i trappa!

Yes! Nu e de gjort iaf! Han spelade lika hög musik på morgonen som igår kväll. Det stör mig verkligen när folk spelar hög musik med hög bas så de lixom dunkar i golvet. Det ska ju egentligen vara tyst efter 22 på vardagar vilket är ganska rimligt med tanke på att folk ska upp tidigt och måste sova (typ som jag, annars är jag helt död dagen efter). Skulle han inte spelat så högt hade jag inte brytt mig ett skit men till 23,30 osv på nätterna och 07,00 eller tidigare på morgonen? INTE OK.



Skulle skrivit en lapp o droppat i brevlådan eller tejpat det på hans dörr men så hörde jag att han gick ner för trapporna. HAH, jag öppnade dörren och fångade honom i trappan. Sa att hans musik hörs jävligt tydligt ner till oss och att han spelar alldeles för sent och tidigt, PLUS att han springer i trapporna och bankar i lägenheten som en gorilla typ, asså.. trapporna sitter fast me våran vägg och att ett trappsteg är löst gör inte ljudet bättre. Ska be hyresvärden fixa det..

Aja han bad om ursäkt.. förstår ju om han inte vet hur mkt det hörs men nu vet han :) Sa de inte på ett argt sätt heller, ville bara påpeka lixom och han skulle bättra sig. Vet inte vad han e för människa, säkert en student som kan va uppe på nätter :P Han e iaf inte värre än den förra som bråkade med sin tjej så de lät som om hela taket skulle rasa ner på oss, OMG, polisanälan på sånt lr? Slå sin tjej eller vad??.. aja. Later//J



Good news!

Yeeey! innan vi gick hem idag från jobbet fick vi riktigt goda nyheter...vi ska få 3 nya datorer till retusch! Som vi har längtat OCh tjatat :P hehe



Aja, dagen var iaf bra..Jenni har väl mest suttit och snorat och spridit bakterier om sig, hehe nerå!

Ännu en dag med lite övertid..en timma bara men ändå. Sen har vi BARA varit hemma, kan ju inte göra så mkt annat bara för att man e krasslig..tråkigt sånt, vill ju inte smitta folk. Men tur att vi 2 alltid kan umgås, för vi e ju redan smittade av varandra :P hehe

Städade till lägenheten idag me faktiskt, var ju på tiden! Känns som om det var evigheter sen...och det var det nog? hmm..kanske ska kolla tillbaka i bloggen när det var sist :P

Hoppas att eran onsdag har varit kanon, nu är det inte långt kvar till fredag..mer än halva veckan är avklarad :)
Sängen kallar, får hoppas att man somnar lättare ikväll!

God natt!//A



Dagens outfit!

Är man sjuk så vill man ha de slappt och skönt, så e de bara ;)



Allt är från gina förutom skorna som är från skopunkten!



Statustoppen och statusbotten

Nu är det inne att vara snäll. Åtminstone om man får tro analysföretaget United Minds studie om vad som ger status i svenskens ögon.



Att vara allmänbildad, duktig på sitt jobb och en engagerad förälder er status i svenskens ögon. Men det tar inte slut där, vill man klättra ytterligare i hierarkin ska man dessutom vara godhjärtad och hjälpsam. Att vara snäll hamnar nämligen för första gången i toppen av listan när svensken rankar vad som ger status.

Det är alltså inte senaste iPhone-modellen, dyra prylar eller senaste modet som ger status.
– Man kan glömma att få status genom vaskning. Inte heller ett flyktigt kärleksliv eller dyra prylar funkar. Istället ska man satsa på mjuka värden som att vara snäll, påläst, duktig på sitt arbete och händig, säger Marie Söderqvist, vd United Minds och författare till boken ”Status – vägen till lycka”.

Statustoppen
1. Vara allmänbildad
2. Vara duktig på sitt arbete
3. Vara en engagerad och duktig förälder
4. Att vara snäll
5. Att flytande kunna tala många språk
6. Ha en egen hoparbetad förmögenhet
7. Kunna bestämma över sin egen arbetstid
8. Lägga tid och pengar på att hjälpa behövande människor
9. Ha ett långt och stabilt äktenskap
10. Ha en klar och tydlig livsåskådning

Statusbotten
91. Ha en välbesökt blogg
92. Ha en fullbokad almanacka
93. Köpa professionell hjälp för att inreda sitt hem
94. Prata med coach/psykolog
95. Umgås med chefen utanför jobbet
96. Bli omskriven/figurera i kändispressen
97. Vara singel med intensivt kärleksliv
98. Ha en minst 15 år yngre fru
99. Ha en minst 15 år yngre man

Där ser man.. hehe
100. Förbättra sitt utseende med medicinska hjälpmedel



Nyhetsbrev v.2




Som på en fredag!

Igår var man inte i fas på jobbet, nu är det chill igen :D känns nice! Sitter och lyssnar på bra musik under tiden..men även när man jobbar såklart.

Åh, bara ÄLSKAR OMG med Usher, finns det nån bättre!?..blir på så bra humör! Halva veckan kvar och jag är lika glad som på en fredag ;D I like! är på bra humör även om man känner sig som en sjukling..får till och med höra att jag håller mitt nyårslöfte väldigt bra..för det var ju att bli liiite snällare :P gött att jag lyckas iaf!



HAHA! bra status ;P Klicka på bilden för att lyssna på OMG och bli på lika bra humör som jaaag! :D
Later//A

 




Bra start på dagen!

Carls nyttiga och goda morgonsmoothie :D Fick smaka i Åre och man höll sig ganska länge på det! Man kan ju ha i lite allt möjligt men detta var hans recept iaf! Han brukar ha i en avokado oxå men de blev utan för oss. Lika gott för det ;)



Lite honung
3 ägg
Mjölk
Havregryn
Banan
Blåbär




Vuxen!?

okej..25 år gamla i år, det är iofs ett halvår kvar men ändå! VART TOG ÅREN VÄGEN!? Det är ju helt sjukt..

Har tänkt lite på det här med ålder och det är verkligen bara en siffra! Jag känner mig inte som en 25åring..fast då är väl frågan HUR ska en 25åring känna sig?! :P hehe. Förr, när jag va yngre och tänkte på 25åringar så tänkte jag typ: En framgångsrik kvinna med bra och välbetalt jobb, som inom snar framtid ska flytta till hus och skaffa barn med sin man...hmm? Det var att vara vuxen i mina ögon.

Men var det kanske så förr..? Att det typ var så här? Har det försändrast så mkt på några år? För idag är många arbetslösa och det känns som om ingen egentligen vet vad dom vill med sitt liv? Sen finns det ju dom som redan har allt i den här åldern..Grattis till er :)



Skulle jag kunna se mig i den rollen nu? Absolut inte! Även om jag hade haft någon och varit tillsammans med personen i något år så hade jag ju verkligen inte varit redo för barn snart iaf. Jag känner mig som ett barn själv ibland! hehe

Just nu känns det här med att vara "vuxen" väldigt avlägset..får väl se när man växer upp. Jag har då inte brottom.




Det nya!

Det är klart att det ska krångla varje gång man ska börja med nåt nytt? hehe, det var mkt som behövde göras innan jag faktiskt kunde sätta mig och börja jobba med de "nya" Men så är det alltid..allt måste ju stämma. Men nu är allt igång som tur är! Fick massa bra hjälp från killarna på foto :) Blev 2,5 timmars övertid för den delen me bara för att..MEN ska väl inte klaga, vem har varit ledig så mkt som jag? haha

Aja, inget illa om det för det är mkt snyggare nu, OCH det går snabbare att jobba me, när man väl kommer in i sättet man ska jobba på. Ska "utbilda" Jenni och Simon imorrn. Var ju inte sååå länge sen vi bytte utseénde på bilderna.



Så här ser dom gamla bilderna ut, det har väl ingen missat. Snygga, ja visst! men...



Här är dom nya, nytt ljus och nytt utseénde..ja, nu får man själv välja vart man ska placera modellen också, mkt mer liv i bilderna och mkt roligare att göra :)

Har inte så mkt mer att skriva faktiskt eftersom jag bara har jobbat idag, har hunnit sitta framför tv:n en stund och chillat med Jenni, fått i oss en del te såklart :) te är så mysigt, LOVE IT!

Skrivs imorrn igen!//A



Dagens tips!

Eftersom vi inte kan skriva ett mat och träningsinlägg för att vi e lite sjuka och inte kan träna tänkte vi endå tipsa om en god maträtt vi åt idag. Vi har ju ätit liknande varianter men ni får den endå ;)



Couscous med lax, rödlök, tomater, fetaost och turkisk yoghurt med vitlök som sås :) Så himla lätt och så himla gott, skulle haft med avokado men de får bli imorrn eller nåt :)

Klipp laxfile i små bitar och stek dom med salt och peppar
koka couscous i 10 min, 1 del couscous o 2 delar vatten per portion (kan variera)
Skär lök, tomater och feta i små bitar och blanda allt.
Blanda ner vitlök i några deciliter turkisk yoghurt, klart :)



U know what?




5 tecken på att din diet är fel för dig.

Det kan hända att dieten passar din bästa kompis, men därmed inte sagt att den även passar dig. Här är 5 tecken på att du är inne på fel spår.



Blek och glåmig hy.
Äter du rätt kommer din hy att se sund och fräsch ut. Fel mat gör däremot huden torr, trist och känslig. Vill du äta mat som gör att huden strålar är det gröna, röda, gula, orange, lila och blå grönsaker och frukt du ska satsa på. Citron har till exempel en bra effekt på hyn.

Trötthet och orkeslöshet.
Känner du dig ofta trött och sliten kan det bero på att du inte får i dig tillräckligt med näring. För lite näring påverkar både ditt humör och din energi. Testa att äta en näringsriktig frukost varje dag och satsa på livsmedel som innehåller mycket B-vitamin söm ökar energinivån. Tänk även på att inte äta för mycket.

Dåligt minne.
Har du fått sämre minne och svårt att koncentrera dig? Det kan bero på att din diet saknar Omega 3. Det kan du antingen få i dig genom att äta mer fisk eller genom att ta kosttillskott med Omega 3. Dessutom är det viktigt att du får i dig kolhydrater. Oavsett om du går på en kolhydratfattig diet kan du inte utesluta det helt. Ät pasta, hela korn eller fullkornsris. Äpplen, apelsiner och grapefrukt kan också ge dig kolhydrater.

Depressioner och humörsvängningar.
Fel diet kan påverka din blodsockernivå och göra att det blir en obalans i hjärnan som går ut över ditt humör. Det kan i en förlängning leda till depressioner. Undvik livsmedel som påverkar blodsockret mycket, till exempel choklad och koffein. Satsa istället på livsmedel som stabiliserar blodsockret, avokado, morötter, gurka och svamp.

Viktväxlingar.
Går du upp och ner fem kilo under loppet av några veckor är det ett tydligt tecken på att dieten inte passar dig. Prata med din läkare om eventuella medicinska orsaker till växlingarna och se till att du får i dig rikligt med protein från till exempel ägg, fisk, nötter, ost, bönor, kyckling och kött. Proteinet stabiliserar kroppen och hjälper immunförsvaret.



Nothing to do!

Jag är helt slut. Förkyld som bara den och trött. Inte sovit alls under dagen vilket jag hade tänkt mig men det är inte bra om jag nu ska till jobbet imorrn, då ska man vara trött o lägga sig tidigt iaf.



I brist på saker att göra fixar jag mina naglar, för jag orkar inte dammsuga, de går inte. Har så himla ont i ryggen och axlarna. Mina naglar var långa och fina förutom ena tummnageln som gick av när jag åkte bräda i helgen, så jävla typiskt, vet itne vad jag gjorde riktigt, den har dock en spricka sen innan så de var väl därför. Nu är dom iaf mycket kortare och ska fixa en fransk manikyr. Fräscht.

Har så himla tråkigt. Aja Anne kommer väl om ett tag o gör mig sällskap, hon skulel antagligen jobba över nån timme, så jävla kass bara för att inget funkar som de ska!! later//J



I hate that movie!

Igår såg jag två filmer som jag kände igen mig i, som jag skrev igår. En av dom var ju "role models" och den andra var "the break up". Aldrig gillat den filmen riktigt eftersom man blir arg när man ser den, blev lika arg förr som nu när den var slut. Varför jag blev det innan vet jag inte men nu vet jag ju varför jag blir det. Det är ju som jag och Daniel. Vill inte tjata om det så mkt eftersom jag fortf mår dåligt av det. Men det är typ så vi haft det, och dom gör slut för att dom ska uppskatta varandra mer men allt blir så himla fel. E de därför jag och han gjort slut? Jag vet ju inte ens själv.



Alla har nog sett den...? if not.. se den.

Igår sa Daniel.. "förneka inte dina känslor" och det gör jag inte heller. I love him to death, men det finns faktiskt två andra känslor som jag oxå känner, ilska och sorg. Ilska och sorg för att vi är så olika, för att han inte gjort saker med mig, för att vi försökt ändra på varandra, för att han vill ha en andra chans o ändra på sig men då är han inte den han är. Precis som i filmen, "that's who you are" och i slutet är det helt slut mellan dom eftersom han alltid gör saker han gillar, för hans egen skull och inte uppskattar nåt. :( hatar filmen för att det e så det är. Vill inte erkänna det men ibland måste man. Jag e fortf förvirrad.. vet inte vad jag vill längre.. mår ganska dåligt.

jaja, that's life tråkigt nog. Allt löser sig med tiden hoppas jag. Later//J



Inte alls ok!

Jag har inte varit sjuk på något år. Jag hatar det och är aldrig sjuk!? Jag frös nog lite i backen i Åre, fan, skulle nog tagit på mig en tröja till känner jag. så jävla typiskt. Trodde att jag skulle gå o jobba idag. utbildning och allt men icke. Mådde skit inatt så jag orkade verkligen inte :(



fick en liten frukost av Anne :P Två alvedon och ett glas C-vitamin. Jag ska bli frisk snarast!! Somnade om och vaknade typ 5 gg av att svetten ara rann, ner för knävecken, på magen, bröstet ryggen och nacken, tror jag skulle dö typ. :( Kunde inte ligga kvar så fick gå upp och byta om till ett tort linne och ta på mig kläder o lägga mig på soffan istället.

Ska käka frukost, dricka mycket te och äta mkt apelsiner så hoppas jag att jag blir bättre tills imorrn. Skrivs senare//J



OH f-ing NO!

not good, not good! Jag kände hur det smög sig på mig inatt..Jennis lilla halsont har nog smittat mig!? Gick iofs och la mig med blött hår igår..inte så smart kanske? Kände hur det sved till i halsen när jag vaknade till inatt.. som tur är blev det inte värre så jag kunde gå till jobbet iaf!

Vet ni vad det "värsta" är? I'm all alone på retuschen, våran andra kollega kunde inte komma för att det var nåt med lungorna, fick åka till sjukhuset :/ hoppas det löser sig! Äh, det är väl inte det värsta..hehe för jag klarar mig nog väldigt bra :P

Sjuk har jag INTE tänkt att bli, som sagt så är vi typ ALDRIG sjuka. Och någon måste ju jobba ffs! hehe så jag har förberett mig iaf! Nu är det faktiskt bra att man sitter rätt isolerad från alla andra..det hostas och nyses överallt här. Inga mer bakterier här tack!



Ska kurera mig med grönt te & honung, C-vitamintabletter och mer c-vitamin i form av apelsiner. Har även plockat fram våran handsprit :) ska nog göra susen.

Ska iväg till foto och göra lite nytta, sen ska jag får lära mig det NYA som ska va nu, nytt untseénde på bilder o sånt :) ska bli intressant. Skriver väl mer om det senare idag. 

Later!//A



Det gick ju!

Jag hade en dålig känsla imorse när jag kom till jobbet, det kändes inte riktigt bra..men det blev bättre med dagen, tröttheten blev iaf inte värre vilket jag trodde att den skulle bli. Dagen gick fort iaf..som tur är :)



Fick en liten present me, fina trosor från märket Du & Jag. Fick en varsin påse med 2 par i.

Direkt efter jobbet blev det stohandling..var ju tvugna att göra allt sånt idag, Har lagat mat för veckan me. Får hoppas att det är lika gott som det verkar :P hehe är det det så får ni självklart recept på det. Det blev Bulgursallad med lax och grekisk kycklingfilé med örtpotatismos.



Det tillkommer lite andra godsaker i maträtrterna, speciellt kycklingen som ser väldigt fattig ut på bilden :P hehe lite avokado och fetaost osv.



Sen har vi bara chillat här hemma..för trötta för träning idag! Druckit lite te och mumsat på ett gott kvällsmål.
För trötta för allt just nu så vi skrivs imorrn igen! Får väl se om Jenni orkar sig till jobbet imorrn.

Hoppas veckan började bra för er...God natt!//A




Åre i bilder del2



Anne & Jenni på toppen



nice utsikt från liften



Jätte fin bild på carl



Time to party!



Carl på afterski :D



Gottis med sushi



1,2,3 fanta o rosé



Carl tyckte nåt va jävla gött :D haha



På krogen, vet inte vad vi gjorde riktigt :D Jag står på ett bord iaf haha



Love the game & rosé



Yeah, anne e på g



Åre i bilder del1



Utsikt, lite mörkt första åket men det klarnade upp :D



Carl & Anne ready to go!



Anne & Jenni



Så ska det se ut på toppen



Wonderful



Anne och Carl på afterski, hällde i oss två kannor öl och blev lite fulla :P



Afterski



Carl kastade ner mig (jenni) i en snöhög och ställde mitt älskade rosé jämte :P



Taco & rosé time på fredagen efter afterskin.



Carl & Jenni chilla lite



Jenni e redo för att åka!



Sjuklingen gör lite nytta!

Man måste ju bidra med något idag iaf. Inget jobbande och inget tränande.. då får man städa och tvätta. Orkar inte ha massa hår överallt. Man ska ju inte anstränga sig men jag kan ju fan inte andas av allt katthår typ, hehe.



Just nu tvättar jag allt jag kunde hitta hängandes, i tvättkorgen och i väskan vi hade med oss, lika bra att ta allt så man vet att allt är rent.. städa får jag göra lite senare. Halsen svider och rivs, inte alls skoj har nog lite feber oxå :( Ingen träning för mej på någon dag, suger riktigt hårt.

Daniel var på besök innan, det är skönt att vi kan umgås.. vi e fortf veliga, eller det är väl jag som är det. Vi kollade på en bra film medans han var här, den kom på canal+ "role models". Kände igen oss båda två riktigt mkt i den filmen faktiskt, sjukt som fan.. aja de va skoj o se de iaf och visa honom oxå..

Vi skrivs lite senare//J



Shoppingtips!

Är det redan dags igen!? Får väl hoppas att det blir varmare väldigt snart så att man kan dra fram sina snyggingar till skinnjackor. Hann ju inte använda fårkisnnsjackan så mkt i höst. 



Här är 2 snygga från H&M för 399:-. Dom ser lite mer "tröjiga" ut.. we like!

Får väl vara ute i god tid i år :)



LOVE H&M!

Oh la laaa! Vad snyggt! Längtar så tills att allt det snygga kommer in till H&M..finns ju mkt redan nu men tänk sen när allt börjar ramla in ordentligt till våren :D



Allt det mönstrade och det "slappa", kommer bli grymt mode till våren. Har ju redan köpt lite mönstrat därifrån och mer kommer det bli!



Och dom "nya" modellerna..så snygga!

We just love H&M!



The way back home..

Tror ni vi överlevde!? njaah knappt alltså..stackars Jenni ligger hemma just nu och är sjuk, hon fick feber inatt på tåget, hon hade ju ont i halsen när hon vaknade igår. Vilken jäkla resa! lååång och för jobbig måste jag säga. Har varit vaken sen 3 inatt för då skulle vi byta tåg. Lr egentligen kan man väl säga att vi varit vakna sen 12 igår, för det är ju inte så att man fått sova ordenligt på tåget heller eftersom alla droppade in i hytten lite då och då..fick ju inte va själv denna gången.



Första bytet var i nässjö kl 03,20 inatt, där fick vi vänta i 1,5 h innan vi åkte vidare till Jönköping, sen var det Ulricehamn och SEN Borås. GUD så många byten och kortare resor. Var lite sena med det gjorde inte så mkt, var väl innte i lägenheten 07,40. Hopp in i duschen och på med nya fräscha mysisar. Jag hann till jobbet iaf, lr jag kom 08,15 och direkt in på möte. hehe

Nu ska jag kurera min trötthet med lite c-vitamin i form av apelsin och grönt te!...det är en trött men inte negativ Anne som säger hejhej bloggen :P får väl se hur resten av dagen blir.

Later!



6 tecken på att han bara är ute efter sex

Det finns tydliga tecken som visar att han enbart är med dig för att ha lite roligt i sänghalmen. Är du själv ute efter något annat? Här är sex tecken som visar att det inte är en kille att satsa på.

Han är upptagen på helgerna
- Om han aldrig kan träffa dig på helgerna så kan det betyda att han håller det öppet för nya träffar.

Sporadisk kontak
t - Hör han bara av sig då och då eller vid konstiga tider så är det antagligen att han enbart hör av sig när han är sugen. Blir du förvånad av att se hans namn på telefonen när han ringer så är det en risk att detta enbart är för sex.

Inga inbjudninga
r - Är era dejter begränsade till mysiga hemmakvällar och du aldrig blir medbjuden till vänners födelsedagar, fester eller familjekalas så kan det vara ett tydligt tecken på att han hellre håller det hemligt och dig där det är nära till sängen.

Kommunikation
- Är det så att han inte svarar på ett sms på flera timmar eller ibland dagar om det inte är så att det handlar om att boka in en stund att rulla runt o sänghalmen då han svarar direkt? Detta är ett tydligt tecken och detsamma är det med Facebook-meddelanden, mail, samtal, sms, tweets och så vidare.



Tidsbegränsat
- Träffas ni inte längre än att ni hinner med lite förspel, själva akten och eventuellt en andra runda? En man som inte är ute efter mer än sex försvinner lika fort som du hinner lägga dig i "lilla skeden"-postionen.

Han säger det rakt ut
- Han kan säga det på flera sätt, han är inte redo, han har blivit bränd, han har inte tid just nu - men han vill gärna träffa någon och bara ha lite kul. Sen är det upp till dig vad du gör av det. Om du inte är tydlig med vad du vill så är det ett som är säkert och det är att männen tar den lätta vägen, och det är aldrig att starta upp en relation.



Då har man äntligen fått det förklarat.



Var män får sin styrka ifrån och varför kvinnor av och till känner sig tömda på energi!




Shoppingtips!

ÄNNU en snygging som ni inte får missa ;D love it!



Klicka på bilden för att shoppa.



Ät rätt!

Bara genom att göra ett par mindre förändringar av dina matvanor kan du påverka hur din hälsa och hur ditt hjärta mår.

Men var börjar man?

Det är viktigt att inte bli för sträng mot sig själv och utesluta allt man tycker är gott. Då blir det inte bara svårt med motivationen – du riskerar också att inte få i dig viktiga näringsämnen som din kropp behöver. Maten ska vara god, hälsosam och varierande.

Vad är en hälsosam kost?

Vill du äta hälsosamt, ska du försöka tänka på följande:

Ät varierat, och njut av minst fem portioner frukt och grönt varje dag

Var försiktig med fet mat och mat som innehåller mycket socker. Dra ner på det mättade fettet och välj i stället omättat fett.



Ät fisk tre gånger i veckan, varav två av dem bör vara av fet sort, som lax, strömming eller sill. 

Begränsa saltintaget.

Byt ut feta mejeriprodukter som grädde och ost mot varianter med lägre fetthalt (gärna nyckelhålsmärkta), eller välj produkter baserade på vegetabiliska fetter.  

Basera måltiderna på mättande kolhydrater som finns i bröd, pasta, ris och potatis. Välj fullkornsprodukter när du kan.

Begränsa ditt alkoholintag.

Visste du att:

Ett kilo kroppsfett innehåller ca 7000 kilokalorier. För att gå ner ett kilo måste du få i dig mindre energi än vad din kropp normalt behöver varje dag. Och vice versa om du skulle behöva gå upp i vikt.



Det fick räcka..

HejHej bloggeen! hahah Carl är ju bara för rolig! Han ska få gästblogga lite mer tycker jag, då får ni er nog ett gott skratt :D



Ligger fortfarande i sängen, gud vad segt! Carl gick och jobbade vid 10 så vi sov vidare,.Det fick faktiskt räcka med 2 dagars åkande..för idag orkar vi INTE. Jenni kan knapps prata och jag kan knappt stå på mina ben, hehe hur lyckades vi igår!? Är iaf nöjda med våra prestationer i backen :)

Åker ju hem om 3 timmar så vi måste packa och lite sånt. ÅH, fatta att man ska sitta på tåg igen tills imorrn bitti typ, sen DIREKT till jobbet efter att man har lämnat hem grejerna. Tur att man bor nära allt då. hehe men jobbigt som fan kommer det nog bli, "HEJ JOBBET, nu ska vi jobba hårt" eeh ,nej? skulle inte tro det. Kommer ju vara trötta as hell!? Yeye, får väl hoppas på det bästa :)

Kvällen igår var väldigt lyckad för övrigt :D we like.
Usch..lite frukost skulle inte sitta fel just nu!!
Later babes//A




Nattblogg av Anne & Crarl



Ni får ursäkta allt annat :)




Nytt försök!

Haha, det gick ju fan inget bra igår, allt var döött? så idag gör vi ju ett sista försök?? det är bygget i Åre som gäller ikväll! Wooop woop då? 


   



Anne, Car & Jennil har hållt stämmningen hela kvällen med lite lekar ;) vad har vi inte lekt typ?
Vi har haft sååå kul!, hähä ;D

Vi skrivs as usual imorrn babes!




Svar på frågestund, del2.

Mode, Skönhet & Shopping:

Vad använder ni för håret?
Svar: Shampo/Balsam/Inpackning/Värmeskydd - Tresemme. Hårstylng - Wella shockwayve spray, Dust it, Biosilks Silkesdroppar. Det här standardprodukter, använder lite andra grejer ibland me.

Ni verkar vara riktiga beautyjunkies (precis som mej, hehe) så jag undrar vilka som är era favoritprodukter?
Svar: Njah, alltså vi använder väl inte så mkt smink faktiskt, Men favorit maskaran är: Maxfactor "false lash effekt". Foundation: Mineral foundation från maybelline. En annan favvogrej vi har är dom halva lösögonfransarna från Depend, nr 301. Skitsnygga när man ska ha det lilla extra en utekväll :D Sen älskar vi vårat läppstift från Isadora "nude glow"

Hur mycket shoppar ni för varje månad, ungefär?
Svar: Det varierar väldigt mycket, för ibland hittar vi jätte mycket vi gillar en period sen kommer det en jäkla torka, då vi inte vill ha nåt typ. Men kan tippa på mellan 2-5000 i månaden iaf.

Favoritaffär?
Svar: Gina Tricot, H&M, Bik Bok, Rut M.fl

Var får ni inspiration från?
Svar: Olika modemagasin när det gäller kläder. Olika butiker.

Kan inte ni lägga ut bilder på era skor/kläder?
Svar: kan väl visa nåt favvoplagg och skor lite då och då och kanske skriva lite om det.

Vad kostar de att göra era läppar?/vad det kostar det per gång. Hur ofta görs det?
Svar: När vi gör våra läppar så delar vi på en spruta "Restylane LIP" (0,5ml var) som kostar 3800:-(pris varierar från ställe till ställe) Vi fyller på det allt från 6 månader till 8, varierar lite. Hållbarhet varierar ju från person till person.

Som jag fattar det så provar ni revitalash från kicks? Jag har plockat mina ögonbryn för mycket över själva ögonbrynet. Men det har inte vuxit ut än. Har väntat sen i augusti. Så min fråga är om revitalash fungerar?
Svar: Vi har nog märlt att vi fått lite längre fransar, men det ska ju ta iaf 30 dagar innan det synd ordenligt isf och vi har inte använt det så lämge än. Vi kommer ju att skriva om det sen när det har gått tillräckligt lång tid.

Jag undrar vad för plastikoperationer (förutom brösten) och vilka delar ni har sprutat in botox i (förutom läpparna)?
Svar: Anne har gjort en ögonlocksplastik, skrev om det i bloggen för någon dag sedan. Vi har INTE sprutat in botox någonstans än. Det är Restylane vi har i läpparna.

Kan ni visa före och efter bilder på era bröst? (med BH på såklart)
Svar: Har tyvärr ingen före bild på brösten med bara bh.



Såhär ser dom u efter iaf. Helt lagom för våran kropp!

Jag undrar vad ni hade för bh storlek innan ni gjorde era bröst operationer? vad valde ni för inlägg?
Svar: Vi hade 75A, Vi tog runda geléhalloninlägg på 285ml. Nu har vi 70D.

Kan ni berätta lite om bröstoperationen? lr om ni redan gjort de kan ni inte lenka till de isåfall?
Svar: Har skrivit väldigt mkt om operationerna och det var INTE länge sen vi gjorde en läkning till ett antal inlägg om opreationen, bara att leta lite, det var i december. Operationerna gjordes 20:e och 29:e september, bara att läsa därifrån :)

Är det fortfarande modernt med:
mönstrade "pösiga" byxor, lite haremsmodell? Knästrumpor?
Svar: Ja, vad vi vet så är allt det inne..Byxor kommer ju stort nu i vår..alla slags byxor.

SKulle ni kunna lägga in bilder på hur ni sminkar er?
Svar: Ja, vi kan försöka göra ett inlägg med lite bilder, kan göra ett som är till vardags och ett till fest. Men det kan ta ett tag innan det kommer ut isf :)

Hur ofta tvättar ni håret?
Svar: Vi tvättar det 2 grr i veckan.

Sminkar ni er varje dag?
Svar: Nej det gör vi inte, vi är väldigt ofta utan smink när vi är lediga, alltså även på vardagar så fort vi inte jobbar.

Rensar ni ofta ut & slänger saker, eller sparar ni på det mesta?
Svar: Om du syftar på kläder så gör vi stora säsongsrensningar, hälften av det vi rensar bort lägg upp på vinden,
det vi tror kan kunna användas senare. Resten ges bort till tex. Kusiner eller insamlingar.

Vilken storlek har ni på jeans (tex 29)?
Svar: Det kan variera från märke till märke allt från 24-26, men för det mesta 25. Tex på Gina Tricos jeans.

Jag undrar om du har tips på en et fint rouge och sedan undrar jag vilken hårfärg ni använder??
Svar: Ett rouge vi gillar är Dazzling peache från H&M, Vi färgar inte håret om det du menade det? Vi tar lite blondspray i rötterna under vinterhalvåret, på sommaren blir håret lite ljusare. Men om du menar på löahår så använder vi "nr24 Guldblond" från Rapunzel.com

Privat:

Bor ni tillsammans?
Svar: Yes, vi bor ihop i en stor 3:a i centrala Borås.

Hur gamla är ni?
Svar: Vi är födda 86, alltså 25 i år.

Hur var ni när ni gick i skolan?
Svar: Vi var väl som vi är nu, men mkt barsligare kan vi tänka oss? :P Ne men om du menar om vi var duktiga och skötte oss? Ja vi gjorde det vi skulle göra..en aning lata kanske. Kunde fått bättre betyg om vi hade brytt oss mer just då. Men vi gick ut med br betyg i gymnasiet ändå som tur är.

Vem av er är äldst?
Svar: Jenni är 7 minuter äldre.

Har ni några mer syskon?
Svar: nej, vi är "ensambarn" :P

Vad stör ni er mest på hos den andre?
Svar: Anne stör sig på att hon ibland måste säga till Jenni en extra gång om nånting som hon vill ska göra, och andra gången man säger till så blir Jenni irriterad för att det sägs igen. Det är väl det Jenni stör sig på när det gäller anne.. att hon säger till igen.

Bråkar ni ofta?
Svar: Nej vi har vuxit ifrån det, kan bli lite småtjaffs ibland men det går över lika fort.

När hade ni era första pojkvänner?
Svar: Jenni: när hon var 16, Anne: när hon var 15.

Hur är de egentligen mellan Jenni och Daniel?
Svar: Det är slut..Dom är vänner. 2 år ihop blev det.

Har Anne någon pojkvän? Dejtar hon? Anne, är du tillsammans med majk nu?? Dejtar ni?? Vet så lite om dig på den fronten.
Svar: Nej Anne har ingen pojkvän och just nu dejtar hon ingen, Dom avslutade det nyligen men no hard feelings.

Vill fråga var ni köper plastskålarna som ni har till era sallader? Haha, konstig fråga, men det verkar ju vara så praktiskt! ;)
Svar: Ingen konstig fråga, många som frågar, men vi har sparatt burkarna när vi köpt sallader från olika caféér :)

Vill ni ha barn? såfall när?
Svar:Ja vi vill gärna ha barn, när allt känns rätt..kanske runt 30 års åldern OM det är rätt då.

Har ni många vänner eller umgås ni helst med varandra?
Svar: Vi har alltid varandra, Önskar kanske att man hade fler närmre vänner, vi har Anki och Tess, sen är väl rester lite mer sånna man festar med..men som sagt så ösnkar man att några av dom kanske kunde varit närmre. Men det är svårt med jobb o allt...svårt att få det att funkar på det sättet.

Blir ni ofta jämförda med varandra?
Svar: Det blir vi säkert, men det är nog inte nåt vi märker av själva..Ibland frågar ju folk om vi är likadana i sättet när dom träffar oss och inte känner oss så bra, men inte annars.

Har ni någon dold egenskap som är ball, typ som ingen kan ana?
Svar: Njah, ingen sådär att vi kan nåt speciellt. Men jag och Jenni har ett speciellt band som gör att vi ibland bara kan kolla på varandra och säga ett ord och då vet vi exakt vad det handlar om...säkert många vänner som kan det me om man är väldigt nära, vad vet vi?

Har ni alltid städat eller lite småstökigt hemma hos er?
Svar: Vi har det mest städat hemma, hatar när det ligger saker här och där..nu för tiden brukar det iofs inte ligga saker framme eftersom vi är som vi är :) det var värre när vi bodde hemma hos mamma, då sa hon alltid "ingen märker när man plockar upp efter en", men nu har vi märkt det :P

Har ni några djur?
Svar: Yes, vi har två små underbara katter som heter Tindra och Tia. Tia är den lite mindre mörka.



Hur ofta dammsuger, torkar golven & dammar ni?
Svar: Vi damsuger iaf en gång i veckan, lr vi städar en gång i veckan..sen kan det hända att vi damsuger till soffan om vi ska ha folk över eftrsom Tindra är långhårig och fäller en del. Torka golven händer inte så ofta, det är väl när vi känner att det behövs en riktig storstädning..typ en gång varannan månadg kanske? hehe

Hur många timmar per dag lägger ni ner VAR på bloggen?
Svar: 2-3 timmar kanske ?

Hur många bloggar läser ni VAR om dagen?
Svar: kanske 2 om dagen..våran bästa väns och sedan kommer vi väl in på någon annan ibland.

Hur många timmar ca ägnar ni framför datan per dag?
Svar: Vårat jobb består av datorer..så ca: 8-12 timmar om dagen :P

Kan inte ni ge tips på era favoritbloggar?
Svar: Har ingen favvoblogg...sorry.

När ni fixar med bilder på datorn, är det photoshop som gäller då? och vilken utav dom i så fall, om de nu finns olika?
Svar: Yes, det är photoshop cs3 just nu :) det finns en massa olika photoshop..nyare och äldre än det vi har.




Dagens tips!

TVÄTTA HÄNDERNA när du kommer in utifrån! Det är va vi har fått lära oss..Så fort vi kommer hem så tvättar vi händer, man vet aldrig vad man har varit i kontakt med, Väldigt mkt iaf eftersom man använder händerna hela tiden. Tänk på alla som biter på sina naglar..det som står här neranför kommer ni att gillar :P



Händerna  - Smutsens paradis!
- Under en nagel ryms lika många bakterier som antalet invånare i Sverige (9 miljoner).
- I ett trasigt nagelband ryms lika många bakterier som hela jordens befolkning (6 miljarder).
- Under en ring ryms lika många bakterier som antalet invånare i Europa (730 miljoner).

Var trejde tvättar inte händerna efter toabesök!?
- 43 procent av svenskarna oroas för att besöka toaletter utanför hemmet.
- Endast 65 procent tvättar händerna med tvål efter toabesöket.
- 55 procent torkar händerna efter tvätt.

Uppgifterna baseras på en studie gjord av Metsä Tissue med hjälp av 474 svenskar i åldrarna 16-65 år

Så får du bättre hygien!
1 Tvätta alltid händerna med varmt vatten och tvål.
2 Torka händerna med handtorkpapper.
3 Använd flytande tvål, i vanlig tvål samlas ofta bakterierna i sprickorna.
4 Var extra noga med fingertoppar, handleder, handrygg och tumgrepp.
5 Använd engångshanddukar framför vanliga handdukar och varmluftstork.
6 Tvätta alltid händerna efter toalettbesök samt innan matlagning och måltider.



My new thing!



Det här med leverfläckar har jag aldrig fattat..? hehe när jag var liten så hade jag inte en enda!? Sen när jag fyllde typ..7 tror jag det var så fick jag ett på ögonlocket, haha det var den absolut första. Jenni tyckte det var konstigt att jag inte hade några eftersom hon själv hade några här o där. Såg ju rätt naken ut om jag ska vara ärlig :) Sen har det kommit fler under åren så nu har jag ju några i fejset iaf :) På kroppen har man massa. 

Ni vet Madonnas skönhetsfläck över läppen..många gillade den då, jag har en :P hehe och jag gillar den faktiskt, den är ju dock rätt liten men ändå. NU har jag även fått en till vid UNDERLÄPPEN, den syns på bilden. Den dök upp för någon dag sen. Den bara satt där när jag tittade mig i spegeln en morgon. För där var den inte på nyår iaf, om man kollar på dom bilderna vi lagt upp från det.

Det såg lite konstigt ut i början tyckte jag, att ha två sådär över och under..tänkte täcka över den med concealer, men nu gillar jag det! Det får väl vara min "nya grej" :) Alla har ju nån speciell fläck eller grej nånstans. Som en liten parantes så har Jenni nu också fått en liten över läppen :P hehe

Här är lite info om "Leverfläckar"

"Leverfläckar (= pigmentnaevi, även ibland kallade födelsemärken)

Pigmentnaevi är den korrekta benämningen för de mörka hudförändringar som ibland behöver bedömas gällande sin eventuella farlighet. I folkmun kallas de ofta leverfläckar. Födelsemärken är ett vidare begrepp som innefattar alla medfödda hudförändringar.

De flesta vuxna med ljusare hudtyp har ett varierande antal pigmentnaevi, antalet varierar mycket från individ till individ. Ett pigmentnaevus är egentligen en liten missbildning i huden, där hudens pigmentceller har klumpat ihop sig i små nästen. De första uppkommer redan under spädbarnstiden och sedan ökar antalet under uppväxten, i synnerhet under puberteten. Det är ovanligt att man får nya leverfläckar efter 30-års åldern."




Avslappning!

Avslappning
Avvara fem minuter under dagen och försök att slappna av så mycket du kan. Se till att inget stör dig under dessa fem minuter – stäng av telefonen och gå till en plats eller ett rum där inget distraherar dig.

Sätt dig bekvämt.

- Andas långsamt och djupt – detta kan hjälpa dig att slappna av. Försök att skaka loss och mjuka upp dina armar och skuldror.
- Slappna av i käken och låt den sjunka ner.
- Vicka på fötterna och försök att slappna av i benen.

Avslappningsövningen tar bara några minuter att göra, men ändå hjälper den dig att bli av med spänningar och ger dig en nystart full med energi.



Avslappning av nacke

Med denna övning kan du minska spänningar i skuldror och nacke.

- Rita siffrorna 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 0 i luften med din näsa.
- Rita varje siffra stort och gör dina rörelser långsamt.
- Var försiktig och dra inte emot spända muskler.

Övningen tar ungefär en minut och du kan med fördel göra den flera gånger varje dag. Tekniken kan faktiskt fungera för alla din leder i kroppen. Exempelvis kan du rita siffror med dina anklar för att slappna av i fötterna. Och om du rör dig långsamt kan du göra samma övning med ditt bäcken. Sätt händerna mot en vägg och luta din kropp, gör därefter rörelserna efter siffrorna med ditt bäcken.

Mental avslappning

Glöm inte att din hjärna också behöver avslappning! Det kan vara svårt att slappna av i kroppen när hjärnan går på högvarv. Så efter att ha slappnat av i kroppen i någon minut, byt fokus och tänk på något som intresserar dig. Syftet är att rensa hjärnan, om endast bara för en liten stund för att få dig att glömma dagens bekymmer.

Motion

Regelbunden motion (exempelvis löpning, cykling och promenader) kan hjälpa till att ta bort spänningar i din kropp. Mer tävlingsinriktade aktiviteter som badminton, squash och fotboll kan hjälpa dig att fokusera och bli målinriktad på ett positivt sätt. När du motionerar blir du trött, men efteråt ökar energin och batterierna blir laddade.



Not bad at all!?

Vad tänkte lilla Carl med egentligen?! hehe Första gången vi skulle åka igår tog han med oss till en lift som skulle ta oss högst upp på berget, Liften tog oss till den svartaste av alla svarta pister som finns här?? Trodde vi skulle dö i liften för den gungade så..usch mådde nästan illa när den släppte till i raksträckorna. PANKIK! Lavinfara var det också?

Vi tog oss upp iaf, hehe sen var det att man skulle ta sig ner me. Har ju inte åkt på 3 år så det tar ju ett tag att komma in i det, men jag måste säga att det gick försvånansvärt bra. Vi tog oss ner..tog ju ett tag, men sen tog vi oss till dom lättare backarna och där gick det bra :) som sagt första gången på 3 år..idag kommer det gå kanonbra känenr vi.. FAST idag har vi ont i benen. Visste att man skulle ha stretchat. Mina vader är helt paj, men aja dom håller nog idag.. hoppas jag!



Det var kanonfint senare på dagen igår, solen tittade fram :) burrr! kallt var det me.

Vaknade väldigt sent idag så vi ska försöka få i oss lite frukost nu så att vi hinner åka 3 timmar iaf :) men jag tror att det kommer att räcka gott och väl!

Vad dagen har att bjuda på sen vet vi inte, men IDAG blir det iaf utgång. haha vi sket i det igår..allt verkade vara så BORING så vi gick hem direkt.

Later//A




Taste of it!

Hey hey babeas! Nu ska vi få en taste of åres night life..vet inte vilket som är bäst, fredag lr lördag..men det får vi ju se helt klart :)



We are ready..som ni kan se ;P hahah, har lekt massa roliga lekar!
Hoppas ni har haft/Har en mysig/rolig fredag! för det har kommer vi att ha, hittilss helt as bra :D alla andra kan ju lipa vidare om det e de ni har för er..
//A &J



Mat & Träning 11.01.07

Ni vet det här med mat och träning handlar inte BARA om dom dagarna vi varit på gymmet..lr det tror vi faktitkst att ni har fattat :) så tröga läsare har vi nog inte *hoppas*. Som ni säkert har fattat så har vi varit i backen hela dagen..lr 4 timmar iaf, det är dagens träning. Kan ju säga att vi LÄR ha träningsvärk efter det. Att åka bräda tränar varje muskel från midjan neråt...vilket kanske inte är så konstigt :) hehe

Känner att man har brännt 1000 kalorier mer än vad man har stoppat i sig iaf, men kan ju faktiskt inte säga att vi varit så nyttiga idag, för det kommer vi nog inte vara när vi är här i helgen. Men det är också en bra sak som jag tycker att vi ska skriva ut i bloggen, för ibland tror folk att vi verkligen är nyttigare än vad vi egentligen är. Visst om vi är det på vardagar, MEN när vi åker iväg är det svårt..lr inte svårt att hålla det nyttiga men det blir lite roligare om man "släpper till" lite :) det tar man igen sen när man är hemma ändå..för nu är det semester ;P

Visst kan man vara nyttig på semestern me om man har problem med vikten, då är det ju bra att begränsa sig LITE men man måste njuta :)

Så idag har vi ätit..
Frukost vid 10: Smoothie, som innehöll: banan, ägg, honung, blåbär, havregryn och mjölk.
"Mellanmål" vid 4: En liten supremejunior burgare från max.



Afterskidricka mellan 16,30-18: 
4 glas öl typ..(rätt stora)
Kvällsmat vid 20,00: Tacos & rosévin.
Kvällskancks: Naturgodis..och nåt glas med någon trevligt till...

Och det här med att jag(anne) inte ska dricka mer är ju en såndär lite whatever grej, skrev ju att när det finns anledning till det så kommer jag dricka, och denna helgen finns det. MEEEEEN glöm inte att jag säger att det är med väldig måtta, var nästan nykter i onsdags..lr jag var fan nykter i onsdags! Kommer ju INTE supa mig full ikväll heller, det är inte min grej längre..i promise, det är as gött att jag nu minns ALLT jag gör på kvällarna :) ingen ångest och inga luckor. Nu är det jag som berättar vad som hände istället för att få höra vad som hände.

Later babes!//A



Hej Hej Bloggen!

Hur är läget kära läsare? Idag har det varit en hård dag i backen, jag önskar Carl fick ett skott i nacken! Han drog med oss till den svartaste av svartaste backar! Men vi fick bränna massa kalorier vilket var bra! Det har vi tagit igen med att äta oss feta med tacos! vi älskar verkligen tacos! Alla kära läsare, tacos är inget utan yellow chili! Ikväll ska vi på klubb vilket kommer bli kul! ni vet väl att om man dansar så bränner man en hel del oxå ;) Tänkte att vi skulle testa på zumba, då ska det skakas på stjärten ;) kanske någon av er som testat det? vilket är erat favorittrick när det kommer till serious snowboarding? I morgon kommer vi lägga på lite extra valla för att kunna köra på som bara FAN! Ni skulle se vilken underbar view det var idag, ska lägga upp lite senare! Nu måste vi nog ta och diska lite för att kunna föra oss med lite hyfs!
later!



Dagens look

Vad säger man?!? Vi är ruttna, slitna, OSMINKADE och mysklädda? hhaha, kul att man äns tillåter sig själv att gå ut såhär..MEN det är ju afterski. Inget vi gjorde oss iordning, alltså backen och afterskin, VI vet hur vi ser ut när vi är snygga, det vet många andra me..så det är INGET vi mår dåligt av, det är väl bara synd för dom som såg oss nyss och inte ser oss snart, :P hahah



Här har ni Jenni i myskläder och temobrallor och uggs, hot or what!?

Ne nu låter man så jäkla självsäker..men det får man göra ibland lr hur? för ni ska inte tro att vi tror att vi är snyggast, för det gör vi verkligen inte. Vill bara att alla ska känna att det är OK att inte alltid se sitt bäsa (Som man själv tycker). Nu snart är vi fräscha igen, för det duschas för fullt här, haha ;D

Later babes!



Svar på frågestund, del1.

Utbildning/Jobb:

Vad har ni för utbildning?
Svar: Gick Medieprogrammet med inriktning graf på gymnasiet.

Hur fick ni erat jobb?
Svar: Jenni fick en praktikplats på nelly i slutet av gymnasiet, sedan dess har vi jobbat där till och från, tills vi båda blev fastanställda.

Vad jobbar ni med?/Är ni modeller för nelly?
Svar: Vi är bildretuscherare, ställer upp på bilder som har med underkroppen att göra, tex. byxor,skor,trosor & leggings m.m.



Har ni tänkt på vad ni ska göra i framtiden eller ska ni fortsätta jobba med det ni gör?
Svar: Vi gillar vårat jobb så vi skulle väl isf vilja utvecklas inom företaget på nåt sätt.

Hur mycket tjänar ni (ohyffsad fråga, jag vet, men ni verkar ju kunna shoppa en hel massa grejer)?
Svar: Ja, en ohyffsad fråga :P men det är lugnt, kan säga att vi kan både slösa mycket och spara mycket. Shoppar en hel del , men vi gillar ju kläder som inte kostar så mkt, tex H&M och Gina. Sen att vi delar på allt är ett stort plus.

Träning/Hälsa:

Hur ofta tränar ni egentligen? och ere bara bodypump som det verkar som.
Svar: vi tränar meellan 3-4 ggr i veckan, försöker gå 2 ggr på pump och sen resten på gymmet.

Har ni alltid tränat och vart sådär smala och hälsosamma?
Svar: Började träna när vi var 16 år, sen dess har vi alltid tränat regelbundet.

Vilka är era favorithälsorätter?
Svar: Olika sorters sallader, tex. Caesarsallad, tonfisksallad, Laxsallad, räsallad m.m.

Vart köper ni ert proteinpulver, vad kostar det och hur länge räcker det? jag fundrar på att ta det som tillskott men jag är en fattig student så...
Svar: vi köper vårat på gymgrossisten.se..det beror på hur ofta man tar det och hur mkt man köper, men vårat som vi köpte sist var på 8Kg och det har räckt i typ 6 månader.
Priser varierar beroende på erbjudanden, Det kostar alltid en del med konstillskott och sånt.

Har ni några tips för att bli lika smal som er, jag försöker träna och äta nyttigt men jag är inte alls lika snygg i kroppen som er! Och har ni några tips för att gå ner i vikt och bli sådär snyggt tonad?
Svar: Alla har olika anlag så du kanske inte kan få en likandan kropp som vi, men det bästa tipset vi har till en tonad kropp är ju regelbunden hård träning..speciellt bodypump som ger tonade muskler.

Hur ska man träna för att få såna muskler som ni har? jag vill jätte gärna träna med vikter och så men är rädd att jag kommer bli biff. Jag vill ju bli mindre men ha mer muskler.
Svar: Mkt handlar om anlag som vi skrev innan, men vi bygger muskler snabbt om vi vill, då är det mkt vikter på gym som gäller. Men vi gillar ju mer tonade smala muskler däför kör vi mkt pump där man får uthålligare och slankare muskler istället för stora.

Jag äter frukost (8:30), lunch (12:00) och sedan ett mellanmål (16:00) räcker detta ? äter ganska lite men är inte hungrig mer sen. Vill gå ner 5-8 kilo innan sommaren men som jag har förstått de ska man inte äta för lite heller, eller?
Svar: Du äter alldeles för lite om man frågar alla som kan nåt om kost och träning, man ska äta ungefär 5 mål sammanlagt om dagen. för att hålla förbränningen igång hela dagen. Annars ställer sig kroppen in på svält och tar åt sig allt från maten varje gång du äter. 

Några tips på att gå ner i vikt?
Svar: Ät regelbundet, ofta och nyttigt. Träna.

Vad ska man äta för att gå ner ca 5 kg? (väger nu 60..)
Svar: Svår fråga, men som sagt..vill man gå ner i vikt och inte är smal från början så är hälsosam kost och hård träning det ända som hjälper. 

Har ni alltid varit så smala eller tränat er smala?
Svar: Vi var smalare INNAN vi började träna..Började träna för att gå upp i vikt, vilket vi gjorde..sedan gick vi ner igen.

Hur tycker ni att man ska börja? Jag har bestämt mig för att börja med kondition i en månad och sedan gå över på maskiner.
Svar: ser absolut ingen mening med att vänta med styrketräning, styrketräning gör ju att du får en snygg kropp snabbare.

Vilka är era favoritmaskiner? Hur mycket tyngd tycker ni man ska använda från en början? Jag har tränat tidigare så är inte helt ny i gemet, så att säga.
Svar: Vi tränar ju inte på gymmet så mkt men när vi väl gör det så är det väl inner och ytterlårs maskinerna som är favoriterna. Kan absolut inte ge några tips på hur mkr man ska börja med,
det beror ju på hur mkt du orkar och vad du vill få ut av din träning. Mkt vikt = större muskler. Lite vikt och fler repetitioner = Slankare muskler.



Det här är en bild på maskinen som tränar ytterlåren, där ser ni vart den tränar. Som ni ser..hela rumpan ;D

Hur gör ni för att hitta motivation?
Svar: Vi har den bara, ibland kan det kännas lite jobbigt att ta sig till gymmet men då måste man komma ihåg hur bra man känner sig efter ett träningpass och hur man vill se ut.

Jag undrar om ni kan tänka er att komma med träningstips om vi läsare kommer med specifika frågor??
Svar: Självklart gör vi det om vi kan komma med det, är ju inga personliga tränare..vi kör vårat eget race :)

Hur ofta äter ni chips/godis?
Svar: Varje helg typ..men nu tar vi en lite paus, sånna kan förekomma lite då och då.

Bästa träningen för att få större/fastare rumpa?
Svar: Utfall och knäböj med tunga vikter.


För att sammanfatta allt som har med träning att göra så är vårat BÄSTA tips till alla att man ska lyssna på sin egna kropp när det gäller mat och träning! Är du hungrig så ät, men ät nyttigt och lite, du kanske inte ska trycka i dig ett stort mål när du bara behöver någon frukt eller liknande för att hålla energin uppe. Träna det du tycker är kul, för känner du att det är jobbigt att träna så ger det inget, då kommer du inte göra det du behöver för att det ska ge bästa resultat!

Resten av svaren kommer senare eller imorgon!




Enkla tips för att behålla passionen i förhållandet.

Efter en tid tillsammans börjar vardagen göra sig påmind. Den första förälskelsen har lagt sig och det där pirret lyser med sin frånvaro. Enligt boken ”1001 Ways to be romantic” finns det vissa knep att ta till för att hitta tillbaka till lusten.



1. Ha ett gemensamt kommando

Välj ett ord som är vanligt förekommande, till exempel dag, dusch, mat eller middag. Varje gång ordet dyker upp ska ni beröra varandra, det kan vara en kram, en smekning eller en kyss.  

2. Överraska din älskling
Har din partner haft en tuff dag på jobbet? Eller fått för lite sömn? Överraska honom eller henne genom att beställa en latte från favoritfiket eller den där smarriga lunchen som du vet att din partner gillar.

3. Gå på dejt
Att dejta är ett underskattat sätt att få kärleken att spira. Skippa mysbyxorna, soffan och hyrfilmen och hitta på något som ni inte brukar göra. Ta en långpromenad, ha en picknick under stjärnorna eller gå och bowla.

4. Stäng av all teknik
En riktig romantikdödare är all teknik som distraherar, vi förväntas vara tillgängliga 24-7 och det påverkar naturligtvis våra relationer. Fejka ett strömavbrott och ägna er odelade uppmärksamhet åt varandra.

5. Hångla
Fastnat i hissen? Passa på att snabbhångla när ni är ensamma, det kommer definitivt höja temperaturen i förhållandet, och i hissen.

6. Gå på upptäcksfärd
Kartlägg bostadsområdet och försök hitta platser där ni kan mysa ihop, en parkbänk, en klippa eller ett krypin under ett träd.

7. Förvandla måndagsmiddagen till en candle-light-dinner
Radhusbiffen behöver inte vara synonymt med tråkigt. Duka fram finporslinet, dämpa belysningen, tänd ljusen och skippa mjukisbyxorna. Det spelar ingen roll vad ni äter eller vilken dag det är, det är stämningen som är det avgörande.

8. Ge bort kärleks-vouchers
Gör ett häfte med kärlekshandlingar som din partner kan spendera. Det kan till exempel vara fem minuters massage, tre kyssar eller varför inte ett bubbligt bad med dig som sällskap.

9. Bjud upp till dans
Passa på att ta en svängom i vardagsrummet medan makaronerna kokar. Sätt på en favoritskiva och dansa tätt, tätt intill din älskling. Få saker är lika intimitetsskapande som en ömsint dans.

10. Boosta din partner inför andra
Lyft fram varandras positiva egenskaper inför andra. Du kan till exempel presentera din partner genom att säga ”det här är min fantastiska pojkvän”. Det kommer göra att känslorna tar ett glädjeskutt varje gång du får komplimanger när du minst anar det.

Att man ska behöva massa knep för att ett förhållande ska funka bra och man inte ska tröttna är jävligt konstigt, jävla vardag.. den förstör ganska mycket när det e samma hela tiden och man blir ganska trött av alla måsten. Men som dom skriver, det finns småsaker som gör det lite lättare. :)




We're here!

Åh yes! Nu är vi ÄNTLIGEN framme! Shit vilken lång resa..hehe, trött är vi me eftersom det som väntat inte gick att sova nånstop..haha det var rätt läskigt när man låg där, känndes som att tåget skulle spåra ur ibland, tyckte nästan att man lyfte från sängen nångång me. Aja, vi överlevde iaf :P hehe Kom fram en timma senare än väntat men det e lugnt..backarna öppnat snart :D

Vi hade ett byte på vägen..i Alvesta, sen åkte vi mot stockholm där det skulle komma på lite folk. Vi skulle egentligen fått en till passagerare i hytten, tyckte jag hörde någon hålla på men när vi vakna så fanns det ingen där :) hehe Hon bytte säkert, det fanns ju andra lediga.





Eftersom vi var själv så satt vi och kollade på film :D thank god att vi tog med datorn. Kollade hela första säsongen av "Solsidan", Så bra :D haha hade aldrig tittat på det innan.



Vi hade dom översta platserna :) åh, gick och la oss igen efter att vi gick upp eftersom vi avr försenare..

Trötta som sagt, men SNART öppnar backarna, hoppas vi orkar åka iaf och då blir det nån timma med lame-åkning så att man kommer in i skiten igen! hehe

Ni kommer att få lite roliga kort och säkert någon video på första åkningarna :P haha ska bli skoj!

Later//A



I wanna feel it <3




Hantera stress!

Stress infinner sig i princip hos oss alla någon gång i livet. Om man inte lär sig att känna igen signalerna och vet hur man kan hantera dessa, så kan det påverka dig både känslomässigt och fysiskt. Mycket stress är negativt för hälsan.

Här är några tips som kan hjälpa dig att slappna av och som kan sänka din stressnivå:

- Gör en lista över saker som utlöser din stress. Är det till exempel något på jobbet, eller är det i en trafiksituation? När man blir medveten om vad som utlöser stress är det ett stort steg framåt. Försök att slappna av när du hamnar i dessa situationer.



- Lär dig stresshantering, såsom olika avslappningstekniker, andningsövningar, meditiation, yoga eller massage.

- Ta en time-out – även om det bara är i 10 minuter. Försök att läsa, ta ett bad eller något annat som du njuter av. Om du arbetar, hoppa inte över din lunchrast.

- Se över dina matvanor. Försök att äta på regelbunda tider och var försiktig med alkohol och för mycket tung och energirik mat.

- Motionera regelbundet. Cykelturer, promenader eller simturer – detta får dig på bättre humör och gör det lättare för dig att handskas med olika situationer i vardagen.

- Sluta försök att göra mer än en sak åt gången. Prioritera dina uppgifter efter vad som är viktigast och försök att planera in dem, istället för att göra allt i sista stund.

-Ta ett djupt andetag. Låt din bröstkorg och mage expandera medan du andas in genom näsan. Andas sakta ut genom munnen och upprepa detta tio gånger.

Om du tror att du lider av akut stress, kan läkare eller terapeuter hjälpa dig.


Själv skulle vi VERKLIGEN vilja börja med yoga, tycker det verkar grymt..avslapnning som gör en sjukt vig...?



Nu drar vi på spontansemester!

Nu drar vi till åre under helgen! Blir massa bräda, alkohol och annat skoj tänkte vi ;) Inte åkt på 3 år. ajaj inte alls ok! Nu ska vi iaf åka tåg enda till 07,43 imorrn bitti.. bye babes!




Long time no see

Nästan glömt av hur dom ser ut. Hämtade dom eftersom vi åker till ÅRE idag . FAN va skoj det ska bli. Alldeles för länge sedan vi åkte bräda nu och det kunde inte passa bättre med en spontansemester. Får gratis liftkort och boende, hur kan man tacka nej till det ;) hehe tack Carl!



Here they are. Våra vita skönheter. Kass bara att vi inte hann köpa ny outfit. Våran är nämligen svart och vi vill ha dom vita men de får väl bli nästa år ist ;D hehe, man ska ju se bra ut i backen oxå.. ytligt, jag vet men man vill ju matcha sin bräda lixom :P

Allt är packat och klart så nu sitter vi och väntar... jobbigt men gött o chilla, måste typ dra om en timme. Tåget går 17,00 och det är nattåg. Framme kl 07,43 imorrn. Tänkte passa på och svara på alla frågor från frågestunden under resan så det blir gjort. Kommer nog inte kunna blogga så mkt om de inte finns internet på tåget men jag hoppas att vi får igång det mobila bredbandet vi ska låna av teresa. Skrivs senare//J



10 heta fakta om orgasm.

10 sanningar om den kvinnliga orgasmen.



1. Länge har man trott att kvinnor endast kan få orgasm genom fysisk stimulans. Nu har sexforskare slagit fast att kvinnor kan nå orgasm bara genom att fantisera. Lustcentrat i hjärnan påverkas på samma sätt när kvinnor sexfantiserar som när de stimuleras fysiskt.

2. En del forskare tror att orgasm underlättar befruktning eftersom hormonet oxytocin ökar under en orgasm. Oxytocin skapar livmodersammandragningar som hjälper spermierna mot ägget.

3. Man uppskattar att cirka 24 till 37 procent av alla kvinnor inte kan få orgasm. 2008 upptäckte dock ett italienskt forskarteam att de flesta kvinnor kan få G-punktsorgasm men att G-punkten sitter på olika ställen på olika kvinnor. Sedan dess har man börjat utbilda kvinnor i vart deras G-punkt sitter.

4. Kvinnor behöver cirka 20 minuters stimulans på G-punkten för att nå orgasm.

5. Kognitiv terapi, testosteronbehandlingar och örten Ginko Bilboa har visat sig förbättra kvinnors sexuella njutning.

6. Orgasm är bra för hälsan. Studier har visat att orgasm kan minska smärtkänslighet, lindra mensvärk och mildra stress eftersom en orgasm frigör hormonerna oxytocin och dopamin.

7. Redan på Freuds tid använde sig läkare av orgasmen för att bota hysteri. På 1800-talet designades den första vibratorn av samma anledning.

8. Man har tidigare konstaterat att människan inte kan tänka klart när de har sex på hjärnan. Nu har hjärnröntgen visat att flera områden i kvinnans hjärna avaktiveras vid orgasm, inklusive de områden som påverkar kvinnans känslor.

9. Mensvärk, humörsvängningar och nedstämdhet är kanske inte det bästa receptet för en het stund i sänghalmen, men faktum är att den bästa tiden för att få orgasm är under menstruation eftersom mensen ökar blodcirkulationen i kroppens mest intima delar.

10.  Många kvinnor kan få multipla orgasmer. Den högsta uppmätta siffran är 134 orgasmer under en timme.



My pressure!

Jag har skrivit det innan att jag hade högt blodtryck för nåt år sedan som berodde på stress på jobbet och sedan en annan faktor som är onödig att ta upp här nu igen. men STRESS var det där me..fast i en annan situation. Fick till och med byta p-piller bara för det. Men det blev väl till det bättre på den fronten :) Har inte tagit blodtrycket på ett bra tag men gjorde det i tisdags innan läggdags och även igår när jag vaknade. Tänkte hålla koll på det nu regelbundet under året. Den här apparaten har jag lånt av min styvfar bara för att hålla koll. Han behövde den själv för nåt år sedan :( ingen rolig historia! Den visar även pulsen..rätt hög puls igår men de va nog för att jag drömde nåt konstigt innan jag vaknade :) Kollade det även inatt när jag kom hem från krogen, det var lite konstogt för då visade den MKT lägre, nästan för lågt? och då hade jag alkohol i  kroppen..konstigt? hmm, aja :)



Nu ligger det på en väldigt bra nivå måste jag väl säga, läste lite om blodtryck så det ser ut att vara bra iaf. THANK GOD!

Vad är blodtryck?
Blodtrycket är ett mått på det tryck som blodet utövar på kärlväggarna när det pumpas runt i kroppen.
Man mäter två olika värden när man mäter blodtrycket:

- Det systoliska blodtrycket – när hjärtat drar sig samman och pressar ut blodet i pulsådrorna.
- Det diastoliska blodtrycket – när hjärtat slappnar av och fylls med nytt blod inför nästa slag.

Vad är ett normalt och hälsosamt blodtryck?

Ett hälsosamt blodtryck bör ligga på ca 120-130/80, dvs ett systoliskt tryck på 120-130 mmHg och ett diastoliskt tryck på 80 mmHg. Det finns ingen skarp gräns mellan ett normalt blodtryck som kan sägas vara ofarligt, och ett som kan vara riskfyllt. Individuella skillnader, såsom ålder och genetiska faktorer, gör att bedömning bör göras av varje enskilt fall.

Om ditt blodtryck ligger över gränsvärdena finns det mycket du kan göra själv. Små förändringar i dina matvanor och din livsstil kan hjälpa till att hålla blodtrycket på en bra nivå, ja till och med sänka det.

Vad kan jag själv göra för att sänka blodtrycket?
Enkla men effektiva sätt är att gå ner i vikt om du är överviktig, motionera mera, begränsa saltintaget, sluta röka, äta hälsosamt med mycket frukt och grönt, samt försöka att stressa mindre.



Not the same girls!



Det är dags att dra, hoppas ALLA har haft/har en trevlig Trettondedagsafton som det heter !

Tonight we're not the same girls, same girls! Herre we come...XoY?
Skrivs när vi vaknat of course! ;)



Let's party!

Nu börjar förfesten.. have fun ;) bjuder på en låt.




Mat & Träning 11.01.05

Även om det är en festdag idag så blir det ett mat & träningsinlägg..men det är BARA för att vi har varit lediga och hunnit träna :P

Det blir väl inte så himla inspererande inlägg..lr jo why not!? För idag var en såndär dag då vi tog oss tid på löpandet. 35 nminuter löpning & powerwalk med 5 minuterns intervaller..som vi har skrivit innan så är intervaller jätte bra, man orkar så jäkla mkt då. Intervallträning is the shit..det är ju det Beyonce kör med när hon ska komma i form :P Kände att vi kunde köra mkr mer än 35 minuter men vi skulle ju ta en promenad till Maxi me och det var verkligen ingen lek ska ni veta.. snö överallt..man blev mer anfådd då än på löpandet :P hehe

Efter löpandet körde vi våra favoriter insida & utsida lår..och efter det blev det ett antal olika magövningar. thats it..mer behövde vi inte idag!

Vet vad jag skrev innan, att jag inte skulle dricka mer alkolhol på ett tag..men idag blir det lite drickande, och den här dagen var inte inräknad i det där :P MEN det blir ett väldigt måttligt drickande, så don't worry..kommer att hålla det lika städat som sist.

Målen idag är nog inte klara än, måste käka nåt om en stund känner jag..men idag har vi fått i oss
Frukost: Jenni: vid 12,30 Youghurt med musli & banan, knäckemacka med gravlaxsås, gravad lax och ägg. Anne: vid 11, Turkiskyoughurt med banan, honung och russin..grönt te.
Mellanmål: Anne åt 2 kesoplättar och vitamindryck vid 14.00
Middag/Efter träning vid 17.00:  Orientalisk kycklingkurry + Proteinshake.



Som sagt så blir det nog ett litet mål till, vad vet vi inte än..men det lutar mot 2 goda äggmackor :) allt för att inte förstöra fyllan och att man håller sig hela kvällen.

Later!//A



Dagens shopping

Innan vi gick till gymmet sprang vi en snabbis på stan. Fick med oss detta hem.



Köpte två nya foundations och silikoninlägg till pump från dinsko, så jävla bra och ha så det inte glappar. love them



Köpte två nya svarta linnen att träna i och en vit kort tshirt. från H&M



Har ju inte visat vad vi klickade hem från nelly här om dagen. Två supersnygga klänningar med massa paljetter och transparent tyg på ryggen. Hämtade ut dom på ica maxi när vi köpte foundation och slödricka. Dom hade skickats ist för lagts i personalorder högen. Fick nog dom sista eftersom dom försvann från sidan efter vi besätllt dom, fanns bara XS/S kvar hehe, TUR :D ska testa dom snart så får vi se vad kvällens outfits blir, dessa eller jumpsuits :P

Later//J



Ang. Frågestunden!

Ja, ang. frågestunden..har PRECIS tittat igen alla frågor! Det var verkligen roligt att se så många och trevliga frågor! Jag har suttit och kategoriserat dom (lite jobbigt :P) för att ni sen lättare kan hitta era frågor och svar när vi väl lägger ut dom. Som sagt så var det VÄLDIGT många att svara på så det kan ta någon dag, Ville bara säga det..hoppas ni orkar vänta lite till! :) För idag är det annat som är prio ;D

Kategorierna kommer att vara: Hälsa/Träning, Utbildning/Jobb, Mode, Skönhet & Shopping & Privat. Kan hända att vi tar 2 inlägg med 2 kategorier i varje, det kanske blir för mkt text om man tar allt på en gång känner vi.



Tack för alla frågor! Ska försöka svara så utförligt vi bara kan så att ni blir nöja :)
Puss på er!

 




Shoppingtips!

Heyheyhey! LOOK AT THESE BEAUTIES!



Ännu ett par snyggingar från Nelly Shoes för 449:- Klicka på bilden för att shoppa!



Puckat!

Amen godmorgon allihopa! en UNDERBART härlig onsdag!? NOT!..usch o fy för vädret!! + grader och lite lätt snöfall...nono, inget man gillar just nu! MEN jag ska inte klaga..jag behöver ju inte gå ut i vädret om jag inte vill :P och man e ju faktiskt ledig så där har mna ju också en anledning att inte klaga :)

Anyway..ringde en "rörmockare" eller vad det nu var i måndags för att vi vill få våran bänkdiskmaskin installerad, helst NU, hehe men vi kom överens att han skulle höra av sig igår på eftermiddagen för att bestämma en tid tills IDAG. Han ringde ju aldrig..det skulle blivit nåt imorse isf innan vi skulle till jobbet (om vi nu skulle gått vill säga), rätt tur att det inte blev nåt eftersom jag sov till 10,30.



Rätt puckat av honom o inte höra av sig..för nu står den bara där :/ ville ju ha den på plats idag!! Får väl ta och ringa ett samtal nu när frukosten är avklarad..kan ju alltid hoppas på att dom kan komma förbi och fixa det nu under dagen?

Trettondagsafton! woopwoop..vad händer då? paaarteey! ;D

Later babes!//A



Löftet!

Eftersom året börjar så bra för oss med en massa skön ledighet så blir man ju faktiskt gladare... och gladare är väl likamed snällare!? Iofs så är vi alltid snälla?..iaf mot dom vi tycker om :P hehe

Att ge är att vara snäll? naae! inte alltid..man kan ge för att man känner sig tvingad att ge någon nåt..det har man ju varit med om nångång för länge sen. Anyway..löftet var ju att bli liiite snällare i år, och jag känner redan att jag varit väldigt snäll..det är ju bara den 4:e :P Som sagt så har vi fått igång våran vän Anki (nybliven 2barns mamma) med träningen sen igår då. Hon fick en juklapp av oss för att vi verkligen vill få igång henne IGEN..Vi betalade henns medlemsavgift på gymmet..snällt va!? Kändes så bra att göra henne glad!! (Love)

Det här ska bli intressant iaf! Minns när vi fick igång henne för nåt år sedan innan barnen..ojoj, vilken skillnad man såg snabbt! Så nu kör vi på samma ;D you can do this!

Dagen i övrigt har varit bra, på jobbet me..kan inte klaga, lr jenni klagade lite när hon var inne på foto i 4 timmar :P men så blir det ibland..hon är ju ingen modell som är van att stå o pose:a men det fick hon göra idag eftersom det skulle göras "ljustest" o grejer.



Jag fick vara med en stund me :P hehe Jenni skötte skofotningen och smyckerna medans jag körde igenom byxorna.



Aja, nog babblat. Bra dag, bra avslut, bra allt..ska väl gosa med min spikmatta om ett tag, blir en stund till i soffan..är inte så trött just nu ändååå.

Skrivs imorrn babes//A



Vandrande mysdressar!

Ja, det är värkligen det vi är..vandrande mysdressar..hehe. Kom på det idag att vi bara har gått runt i mysisar dom 2  senaste veckorna! Har BARA klätt på oss annat på julafton, juldagen och nyår.. Har lixom inte sett någon anledning till att klä på sig annat när man varit ledig.det är ju så bekvämt och mysigt och lite varmare me med mysisar. Och när man är ledig så känns det ju iofs helt OK..men på jobbet vill man ju kanske ha vanliga kläder..efterso man ändå jobbar på ett modeföretag :P hehe.

Idag var ju första jobbdagen efter ledigheten, men vi orkade verkligen inte klä på oss nåt mer än myskläderna :P hahaha tänkte ju faktiskt tagit på oss en snygg outfit tills imorrn, men ojdå..man är ju ledig då me? så nej det blir väl inget med det heller..?



Detta är typ det vi har gått runt i..

Tycker det är så synd! ÄLSKAR verkligen att shoppa...och vi köper ju nytt rätt ofta, men NÄÄÄR ska vi använda det??! hehe allt i garderoben bara ropar efter oss, dom väntar på att bli användna.



Mkt fint..rätt vardagligt hänger här..hmm..



Ja dom här 2 hyllorna skriker väl mest efter oss..detta är ju alla vardagsplagg för överkroppen..ligger en del oanvändna saker där me..med prislappar på. Men aja, får hoppas att man snart börjar använda lite mer av det :) hehe

Men nu blir det SÄKERT några dagar till med mysisar, vi är väl dom vandrande mysistvillingarna. Men vad gör det? vi bryr ju oss verkligen inte om att "klä upp" oss för att ta en runda i stan, det kan vi göra hur ruttna vi än känner oss :P hehe

Later!



Mat & Träning 11.01.04

Att man kan känna sig så snygg när man tränar är ju as gött ;D (nu menar jag inte att vi är snygga! man kan känna sig snyggare ändå.) Är det kasnke musiken som gör det? hehe man känner sig så peppad och bra inne i pumpsalen! Det är tisdag och då är det Christians tur att vara instruktör och när det nya passet (som börjar nästa måndag) närmar sig byter han ju ut låtarna lite här o där. MEN det stoppade oss inte idag :P haha vi körde på hårt. NU kan vi nog säga att vi är starkare än någonsin i benen om man ska gå efter vikter och musik på bodypumpen. and we love it! 25kg idag igen..till voodo child låten, en av dom absolut jobbigaste som vi kört..och vi har tränat pump från och till i 7 år typ. oj jäklar..det var länge!?!?!? hehe.

Anki var med idag, hon var väldigt duktig när det gällde rörelserna..dom är ju svåra i början..mkt att tänka på så att man gör rätt och inte skadar sig. Det blev lite löpning efter passet idag eftersom vi inte hann det före. Man orkar faktiskt mer än man tror efteråt oxå, iaf om man ser till konditionen.



Nu kör vi Anki! ;D

Aja, matchemat blev lite omorganiserat idag eftersom vi va så länge i studion på morgonen.
Frukost vid 07,30: Frukt&Nöt musli, c-vitamindryck.
Lunch vid 11,30 ungefär: Räkpasta, hehe drack faktsikt grönt te till eftersom jag hann göra det innan vi kom på att vi skulle ta en tidig lunch istället för mellanmål.
Mellanmål vid 15 ungefär: grönt te & aplesin.
Mellanmål/innan träning vid 16,30: 2 kesoplättar & proteinshake.
Kvällsmat/Efterträning..nu typ: Proteinshake & 2 äggmackor.

Senare blir det några koppar grönt te, blir väl en längre kväll idag :)
Later babes!



Kostråd för en platt mage.

- Drick 1/3 del av din kroppsvikt i dl vatten varje dag. Alltså: om du väger 60 kilo ska du dricka 20 dl dagligen = 2 liter + 2,5 dl per 15 minuter du tränar. Löper du till exempel i 30 minuter ska du dricka 1/2 liter mer.

- Undvik att dricka stora mängder vatten i samband med måltider. Drick helst vattnet en halvtimme innan du ska äta, det främjar matsmältningen och hjälper dig mot en platt mage. Matsmältningen ska fungera optimalt för att du ska ta upp näringen på bästa sätt men också för att tarmarna inte blir så uppblåsta att magen putar ut.

- Tugga maten så att den är flytande i munnen innan du sväljer, även detta främjar matsmältningen.

- Lägg ner kniv och gaffel på bordet eller tallriken mellan tuggorna. På så sätt ger du dig själv tid att tugga maten ordentligt och kastar inte i dig maten, vilket ger både en sämre matsmältning men också gör att du måste äta mer för att känna dig mätt.

- Ät så obehandlad mat som möjligt i början av måltiden (till exempel råa grönsaker, skaldjur, frukt osv). Det främjar matsmältningen i och med att ju råare maten är, desto mer intakta är enzymer, vitaminer och mineraler.

- Undvik allt bröd med gluten. Gluten är känt för att ställa till det för matsmältningen. Många människor har matsmältningsproblem, vätskeansamlingar, ledsmärtor och stor trötthet i hela kroppen på grund av intolerans mot gluten.

- Undvik all pasta.

- Ät ris och potatis i små mängder - de är mycket kaloririka och om man inte tränar mycket eller har ett mycket fysiskt aktivt jobb kan man spara in en massa kalorier genom att välja bort ris och potatis i större mängder. Man behöver inte alla kolhydrater om man inte rör sig väldigt mycket.

- Ät så många av grönsakerna så råa som möjligt och ät dem i början av måltiderna. Ju mindre bearbetade livsmedlen är, desto mer intakta är alla näringsämnen i maten. Ju bättre näringsämnen, desto större mättnad.



- OBS! Köp ett tillskott av Omega-3-fettsyror i en hälsokostbutik. Det ska helst vara flytande, men om du inte gillar det går det bra med kapslar också. Många människor har ett underskott av omega-3-fettsyror i förhållande till vad som är optimalt för hälsan. Bristsymptomen på omega-3-fettsyror är exempelvis: torr hud, inflammationer, vätskeansamlingar, stickningar i armar och ben, för högt triglyceridvärde i blodet, frekventa infektioner, nedsatt minnes- och inlärningsförmåga, försämrad syn och försämrad koordinationsförmåga.

- För att få en platt mage ska du äta från samtliga grupper av näringsämnen vid varje måltid, så att du får både protein, kolhydrater och fett.



Dagens tips!



Provade på något nytt igår..och vi blev väldigt nöjda med den här matträtten måste vi säga :D så idag får det bli dagens tips!

När vi gjorde den här så dubblade vi allt såklart för att få 4 portioner. Råkade lägga i lite för mkt kurry, tyckte det stog msk istället för tsk, så jag la i 3 MSK curry innan jag märkte det, hehe. Men det blev kanonbra! tror inte de hade smakat så mkt om man bara hade tagit 4 TSK? men vet vet?...smaka av och gör som ni vill :) Vi hällde bara på russin..inga nötter.

Gott var det iaf! Och det gck fort att göra..
ENJOY!



Smider planer...

Nu sitter jag här...HELT ensam! Jenni är borta i foto, sitter och lyssnar på musik och retuschar samtidigt SÅKLART..annars skulle jag inte varit på jobbet :P hehe



Jennis ben börjar tråka ut mig :P men godingarna måste ju ut idag som sagt.

MEN det är inte det ända jag gör just nu.. hihi, sitter bakom avskärmingarna frånskild från alla i lokalen (fick ju nya platser efter nyår) och smider lite planer för veckan..det ni! Jag har tänkt att vara väldigt smart, va inte så himla smart imorse så jag har fått ändra på lite planer iaf.. :P hehe!  har tänkt att ta detta som sista OCH ända dagen på jobbet för veckan :P hahah! Ja gud, vad jobbigt man kan ha det??



Hej hej allihopa! rätt mysig plats ändå måste jag erkänna..
Ne, back to work så att allt blir som planerat :)

Later!//A



When you're sad, mad or need energy!

Eller bara vill festa.. ja till allt. Love music <3 Det får dig att må bättre! Om ni har några as goa partylåtar som inte finns med, tell me now! ;)



Klicka på bilden för att komma till listan ;)



Den osminkade sanningen!

Det är inte ofta Katy Perry lämnar hemmet utan make up och det har hittills funnit få bilder på hur hon egentligen ser ut au natural. Men här är den osminkade sanningen.



Katy lär inte vara alltför glad över maken Russell Brands senaste upptåg – det var nämligen han som i fredags morse postade en bild på frugan helt utan smink på sin Twitter-sida.

Strax efteråt ändrade sig dock Russell och tog ner bilden, men för sent, då fotot redan spridits som en löpeld över nätet.

Hehe! kul att han gjorde en sån grej..tror nog han visste att hon inte gillar att visa sig ofixad..men vadå då? Så farlgt är det ju inte? :P Går ju själv osminkade väldigt ofta nu för tiden..men smink gör ju sjukt mkt faktsitk!



13 hela dagar!

Det är antalet dagar vi har kunnat unna oss skön ledighet från jobbet! MEN nu är det slut på det roliga..i någon dag iaf :P hehe hade ju tänkt vara lediga till på onsdag men det finns saker som måste göras så vi springer in imorrn :) lite nya skor måste fotas så att dom kommer ut lagom till nyhetsbrevet ;) hoppas på en hel del snyggingar!

13 dagar, shit vad fort det gick, men så är det ju nu för tiden. Allt går fort, det säger ALLA! aja :)

Vad hände den sista dagen då? jo, vi har ju typ gjort nödvändigheter inför veckan..som tex tvättat, lagat mat och..hmm? chillat, hehe :P lr det har vi gjort nu dom sista timmarna efter träningen iaf och vet ni vad!?!?!? Har kollat på James Bond, dom visar en film varje kväll ända till Torsdag på TV4+ :D iiih, så bra..skrev ju innan att vi bara älskar James Bond, men vi fick aldrig tummen ur för att ladda ner några filmer..hehe.



Alla filmer är ju dock inte bra, men ett bra slut på semestern tycker jag :)
Skrivs imorrn från jobbet dårå! Godnatt!//A



Mat & Träning 11.01.03

HELL YEAH! Året kunde inte börja "starkare" eller snyggare ;P Då kör vi årets första Mat & Träningsinlägg..känns ju kanonbra eftersom man har mkt bra att skriva :D



Som jag skrev, årets första träningspass kunde inte börja "snyggare", köpte ju lite nya kläder och det såg exakt som vi ville att det skulle se ut :D och vääldigt bekvämt me måste jag säga, LOVE THE NEW OUTFITS!

Ser ni stången? NU är den uppe i 25kg IGEN på ben! oh yes..idag la vi på på ett antal muskelgrupper..nu är man starkare än nånsin tror jag? minns inte riktigt exakt vad man hade för vikter för nåt år sen när vi tränade som mest men ah, det spelar inte så stor roll nu ändå. :) Pumpen ägde idag iaf! känndes hur gött som helst. Fick med oss Anki idag me, men inte på pumpen bara lite krosstraining i 20 minuter innan passet. men imorrn, då jäklar ;D

Maten idag har varit bra..lagom många mål känner vi, vi har inte gått hungriga iaf :P
Frukost vid 11: 2 st äggmackor & grönt te.
Mellanmål vid 14,30: Apelsin & Grönt te.
Middag strax efter 17: Orientalisk kycklingcurry (Recept kommer upp imorrn!)
Proteinshake direkt efter träning vid 19,45.

Och nu sitter vi här med en mysig kvällsmat som består av grönt te & turkisk youghurt med banan, flytande honung och russin. Ville mysa till det en sista gång på sista dagen av våran julsemester! :P

We like!
Later!



Före & efter ögonoperationen

Har aldrig "visat" vad som egentligen var orsaken till min första operation, som var "undre ögonlocksplastik". Jag hade påsar under ögonen. Dom var tyvärr genetiska, har antagligen fått dom från mamma..sorry mami! :) Det var väl ingen annan som tyckte att det var så farligt att jag behövde operera bort dom, men JAG tyckte det och då gör jag ju nåt åt saken såklart! :) Mkt också i förebyggande syfte, så att det inte skulle kunna bli värre. hehe



Den här bilden är tagen 21:a Augusti 2010. Och som ni kan se så syns påsarna väldigt tydligt på bilden ÄVEN om det är en kass cambild. Då var det faktiskt värre i verkligheten, hehe



Den här bilden är från Julafton 2010, Samma ljus typ..och som ni kan se så finns det inget kvar :) Är ju kanonnöjd med resultatet ÄVEN om läkningsprocessen varit lite jobbig och den är ju som sagt inte över. Ögonen är inte helt 100 än.



Den här bilden är tagen 24:e September..oprationen gjordes den 13:e september. Här kan ni se lite blåmärken o så..var rätt svullen under ögonen ett bra tag, blåmärkena satt kvar väldigt länge. Dom satte sig djupt. Får blåmärken väldigt lätt, hehe

Som sagt är jag väldigt nöjd med resultatet och det var värt varenda krona! Så nu vet ni det :)
//A



Avslutas idag!

Våran lilla Frågestund avslutas idag 24.00, så innan dess, passa på och fråga :) sen svarar vi inte på några fler :P hehe nerå..men iaf, avslutar den idag och ska i veckan börja kolla igenom era frågor.

Klicka på bilden för att komma till frågestunden.




Perfect match!

Vi var nere på stan och träffade Tessi lite snabbt. Hon ville att vi skulle hänga med som smakråd när hon köpte nya glasögon. Vi letade och letade och hon testade typ ALLA glasögon men var fortf inte riktigt 100 på vilka hon ville ha.



Vi gick oxå runt och testade bågar för skojs skull. Har perfekt syn men vem fasen vet.. kanske måste ha glasögon nån gång o då e de skoj o veta vad man passar i :P Skulle nog valt dom Teresa hittade. PERFECT for her.



Här är dom.. pilotbrillorna som hon hittade och dom till höger som jag hittade när vi nästan gett upp letandet. GÖTT då fick hon två par eftersom man får det ena paret för bara 500 lr nåt sånt. Alltid skoj med två par snygga så man kan variera :D Glad för tessis skull och kul att vi kunde hjälpa till!

Aja, är trött. Behöver lite mellanmål så nu ska vi äta lite sedan städa o laga mat. skrivs//J



Shoppingtips!

Det är verkligen synd att nelly.com inte har kvar sina snyggaste pumps ever "greenwich", sjukt snygga! vi har dom redan iofs men tänkte på alla andra som gillar dom :P det är dom snygga pumpsen som finns på våran header.

Hittade iofs ett par lika snygga på scorett, dock väldigt mkt dyrare men vad ska man göra?



Tiamo 699:- Från Scorett.

 




Dagens tips!

Får börja veckan med att ger er det abolut BÄSTA tipset mot att inte äta sötsaker på veckodagarna..Det brukar ju alltid bli kvar nåt efter helger om man inte har köpt såpass lite att man käkar upp allt. Skulle man inte äta upp allt så SLÄNG SKITEN! Då har du det inte kvar i skåpet till veckan, för det är väldigt lätt att man blir sugen när man råkar se att det bara ligger där i väntan på att bli uppätet :P



Själv slängde vi en hel del choklad igår, ja..en kaka var ju inte ens öppnad! Men så får det bli, inget godis på hela månaden nu ju..sån disciplin har vi :P we can do this!

Lycka till!



No more!

Nu är det ett nytt år och början på en ny månad. Vi tänkte göra en sak som vi gjorde innan sommaren tror jag det var..? Aja minns inte riktigt. Vi ska försöka vara utan allt godis och onyttigheter en hel månad för att rensa ut lite. Ingen läsk och inget godis eller choklad. oops, hur ska de gå? VI ÄLSKAR CHOKLAD :P får bli nötter och bubbelvatten som helggodis typ! Får se vilka bra grejer det kan leda till...ännu snyggare kropp? ;P



Ätit våra goda hamburhare. Det är inte så himla onyttigt faktiskt. kanske brödet och dressingen men de kan man ju oxå göra nyttigare. Nötkött ska de vara iaf, färska biffar, inga frysta äckliga :)



Anne har fått i sig lite vanilj/choklad glass med massa sås och jag åt lite choklad. Gott som bara den men man mår faktiskt lite illa av det efteråt som alla andra gånger.

Aja som jag skrek.. ska testa de nu.. träna, äta nyttigt och inte dricka så mkt alkohol. Får väl se hur de blir med alkoholen dock lite festligheter ska vi väl unna oss i januari oxå ;)

Ska ta en dusch o sedan mysa ner mig i soffan. Daniel gick hem innan. Jag e ledig och han jobbar tidigt så det var bäst så. Vi har fotf inte bestmät oss för vad vi ska göra med "oss" så vi disskuterar lite på msn. Hoppas vi kommer fram till nåt iaf så man vet. Vi är ju trots allt bra vänner, hatar när man är ovän med någon man älskar så mkt <3 Gonatt allihopa//J



Vart är dom!?

Men åh, nu är vi trötta på dåliga filmer! Vart är alla bra?? Det är inte många filmer som är bra nu för tiden!..Har precis tittat klart på "Casino Jack" 










Daniel tyckte iofs att den va bättre än vad vi tycker, men a..hehe, Mkt politik och shit, inte våran grej riktigt..För vi gillar ju action, när det händer grejer..detta är en "tänkar-film" mkt prat och liten verkstad :P

Inget vi rekommenderar iaf!..ville bara uppdatera lite :P

Ge oss lite tips på bra filmer tack!! är i stort behov nu när man är ledig så mkt och det inte kommer något bra på tv..vad händer? inget bra nånstans..och här trodde man att 2011 skulle börja bra? :P hehe
Later!



Why things are the way they are..

Inte haft så stor lust att blogga under veckan/helgen. Nämligen mått ganska dåligt... Kan ju börja med att berätta att jag varit hos Daniel dessa två dagar. Bara myst och pratat typ. Allt har kännts jätte bra..



Nu är frågan.. är vi ihop eller är vi inte ihop? Jag tror jag ska ta reda på det idag. I måndags natt sa vi nämligen att det kanske var bra om vi tog en paus eller gjorde slut så båda fick fundera på vad vi egentligen ville. Eftersom det har varit lite småtjurigt hela tiden det senaste. Det e mkt tack vare jobb och stess och varannanvecko förhållandet eftersom han jobbar kväll ena veckan o vi inte bor ihop och de känns som om vi ses antingen ingenting eller jätte mkt så de kanske blir för mkt..? Aja de finns lite olika anledningar.

En annan stor anledning till det är att jag gillar att festa och själv hatar han det. Han tycker inte att det är så skoj och sitta o vänta på mig. Men som jag ser det så kan man ju inte begära att den ena ska sluta med nåt den tycker om bara för att man själv inte gör det? Själv tycker jag inte att det är skoj att han inte vill göra nåt.. så det är våran stora olikhet som vi antingen får respektera eller så får vi ta en paus, göra de vi känenr för och sedan se vad vi bestämmer oss för :)

Aja, jag mår bra, Daniel mår bra. Det är det enda jag bryr mig om <3 love forever. Allting löser sig till det bästa får vi hoppas. //J




Dom är så sjukt snygga!

Valde att inte kolla på det i torsdags eftersom vi hade andra planer och kollade på vårat favvo- Vampire Diaries. Snackar självklart om dom SUPER DUPER SNYGGA änglarna i Victoria's Secret Fashion Show!



Verkligen PERFEKT söndags underhållning ;) Vi ska chilla i soffan tills det är slut och sedan gotta oss med våra hemmagjorda hamburgare. Daniel kommer förbi oxå och sover säkert över oxå. Vi skrivs lite senare. I Have something to tell u nämligen. Lite anledningar till vissa saker osv. //J



Träningsoutfit



Träninggarderoben måste ju också förnyas lite nu under det nya året, Loooove H&M's utbud på "träning"kläder!  Gillar den här outfiten, svarta baskläder med en lite kortare oversized färgglad t-shirt. Just how we like it! :) Det ska ju vara bekvämt att träna i!



3 snygga från H&M!



We <3 Jumsuits! Elegant, sexigt vardagligt..ja, dom finns i olika varianter! Alla är kanonsnygga på sitt eget sätt, har den i mitten i svart, sen har vi 2 andra me, en annan från H&M och en från Nelly.com. Dags att dra på sig dom snart..Har som sagt tänk att ha dom på onsdag som det ser ut just nu! ;D



Utbyte!

Då var det dags..eller det var egentligen sags för det lilla utbytet redan igår men då orkade jag inte riktigt bry mig, hade väl inte så mkt att skriva i den nya almenackan ändå :P hehe Måste bara säga att jag verkligen är beroende av den! Den blå amenackan har varit mitt liv typ, skriver verkligen upp ALLT i den, sidorna är fulla med text! och tur är väl det..känns som att man glömmer så mkt, inte för att jag är glömsk och glömmer saker som kommer att hända, men det kan vara saker som HAR hänt som man sen minns när man tittar tillbaka i den. Tråkigt nog hittar jag inte 2009 års, hittade en från 2008 som jag läste igenom hos mamma, OJ vilka minnen man fick :) Både bra och dåliga (mest bra såklart!)



Och Visst är det kul att titta en en gammal almenacka och se vad man faktiskt gjorde förra året. Det var så vi fick till vårat "wort and best of 2010" inlägg. :P Brukar iaf alltid spara den gamla iaf till nästa år, som sagt det är trevligt att läsa minnen, För det är ju som en dagbok. Har ju haft bloggen nu hela 2010 men här skriver man ju inte ens hälften i den. För i almenackan/Dagboken skriver man lite viktigare saker också :)

Yeye, fik ju som sagt den i julklapp, det är en standardgrej som mamma o dom har fattat att vi vill ha ;) hehe och den e bättre i år me, eftersom den har en spiralrygg, då får man den "mindre" om ni fattar?

Ne nu är klockan för mkt och jag gick upp nyss!? Satte alamet på 10 men det gick verkligen inte att komma upp, låg och halvsov i en timma!! Ovanligt för mig. Måste äta, jag dör av hunger och sen får jag ju fixa min kära almenacka, flytta över allt viktigt från den gamla :P hehe

Later babes!//A



If you feel it, say it!

Eftersom tiden går så fort och saker och ting förändras i samma takt så är det jätteviktigt att säga vad man känner eller tycker..när man väl gör det. Och då ska man säga det TYDLIGT! Sen ska man säga det ofta oxå..så att personen det handlar om verkligen fattar det och inte bara glömmer av det sådär i efterhand :P hehe. Man kan nog aldrig vara för tydlig när det gäller sånt.

Det är en sak man lärde sig under 2010 känner jag. Får bli bättre på att visa vad man tycker och känner. 

So if you feel it, say it! (ett litet tips)

En mysig låt som jag hittade långt bak på på favoritlistan på youtube, passar bra in här känner jag :)
Nu får ni sova så gott!//A





Vad gör vi?

ja..vad 17 gör vi?? inget vettigt måste jag säga! 1:a Januari har varit slöaste dagen på året :P hehe nu var jag lite rolig va? men det har varit gött.

Tittade preciiiis klart på en film som heter "Skyline", vad säger man om den då? En Sci-fi thriller..en väldigt långtråkig film, seg..hehe inget vi skulle rekomendera iaf. Tråkigt nog



Har gottat oss me lite chips o marabou choklad under kvällen, och den är ju inte slut ÄN..så Jag och Tess ska fortsätta mysandet i soffan ett bra tag till.

Får väl se om det blir nåt mer inlägg sen senare, ha en fortsatt trevlig kväll!
//A



FRÅGESTUND!

Då kan vi börja det nya året med en liten frågestund! Många vet mkt om oss redan, men man får alltid nya läsare och sen kan man även har glömt en del :) hehe. Så fråga på nu!



Svarar endast på seriösa frågor..frågorna kan ni ställa i kommentarsfältet eller skicka till [email protected]



Min förebild..

Alltså kan man göra nåt annat än att älska den här människan! Varje gång jag tittar på nåt som har med henne o göra så blir jag glad! INGEN har väl missat hennes underbara Ving-reklamer? hahah hur sköna som helst! Bra gjort ving! Det kommer dom säkert vinna mkt på ;P

Önskar att man var mer som henne, hon verkar ALLTID vara så glad..typ att det inte finns några som helst problem i världen!? Kan hon ens bli arg/irriterad..det har jag funderat på :P hehe verkar ju inte så iaf.

Mitt nyårslöfte är typ att jag ska vara mer positiv & snäll ;P då är ju verkligen Maria Montazami en bra förebild! Love her!

Later//A





Nyår,nyår..

Vad kan man då skriva om nyår!? En sak är säker...Det kunde ju verkligen INTE va sämre väder igår :( Så jäkla typiskt Borås! Att det ska regna. Kul att titta på raketer i regnet!? NEJ verkligen INTE!!.. såg ju en del raketer iaf, hehe :)

Aja, det varade ju inte så länge ändå. Annars var ju hela kvällen väldigt trevlig! Var på fest nästan hela kvällen hos en som heter Cilja, Tess kompis. För sen hamnade jag och Tess på Grand och dansade loss lite :) hehe. Men innan det hade vi det gottit här hemma hos oss med en VÄLDIGT trevlig & god middag :D mums!





Fläskfilé med potatisgratäng och rödvinsås, caesarsallad & vitlöksbröd med ost :) Det var säkert fler så åt liknande mat igår kan jag tänka mig..

Öh, lite segt..en bra sak från gårdagen, I remember ;P hehe

Ska försöka ta mig ut på en liten promenad alldeles strax för att det är så fint väder ute, måste ha lite frisk luft känner jag. Ne ni får väl lite vettigare inlägg än detta lite senare, hehe

Hoppas ni har fått en bra start på 2011 iaf!
//A