RSS 2.0

Bright future!

Heyhey! Den här månaden avslutades väldigt fint måste jag säga, en måndag o allt. Dim brukar väl inte va så himla bra va? :P Fast brukar vi klaga lr? hehe..inte som jag känner det som.

Kan väl börja med att jobbet idag gick kanonbra, kom i fast efter helgens fotningar och allt sånt. Känns mkt bra, som sagt..jag är bra på att stressa upp mig själv i onödan, men det har sina förklarninar längre bak i tiden. Det ser ljust ut just nu, vi hade våra utvecklingssamtal på jobbet idag me. Känns så bra efter det. BRA samtal med andra ord! Looking towoards a bright future :D

Jag lämnade hushållet en stund innan för en liten "fika" och tjöt, orkade inte vara hemma. Men innan det så hann jag faktiskt städa tll lägenheten, det blev lite tvätt me. Kommer inte kunna göra det imorrn som vi brukar eftersom det blir lite andra ärenden imorrn för mig.som jag sett fram emot väldigt mkt..och Jenni ska jobba lite imorrn me.

NU ska jag bara kika lite fort på vad som ska klickas hem i form av piller och pulver :P hehe vilken ljus framtid vi ska ha med dom..yeah you know it.

Hoppas eran vecka började och oktober slutade KANON!
Nattii//A




Mat & Träning 11.10.31

Last day of oktober. Man ska ju inte avsluta månaden slappt iaf :P hehe. Idag blev det lunchträning IGEN..men idag blev det inget pass utan idag blev det hårdträning på gymmet istället. Skrev förra veckan att vi hade en polanerad träning för dom kommande 2 veckorna och det är att vi ska köra varannan dag med under och överkropp. Varför? jo för tt få ltie mer variation på det hela. Så nu blir det inga pass i veckan iaf. Nu blir det lunchspass med gym istället. Och det passsar bra denna veckan iaf eftersom vi har bil. Vet dock inte hur länge vi får ha bilen men några dagar iaf.

Man blir faktiskt lat av bil, det har vi skrivit innan. Det blir så enkelt att bara ta den och åka iväg..inga som helst onödiga anträningar lixom.

Anyway, veckan började iaf med underkroppen då...ett hårt benpass. Anki var självklart med, lunchpass passar henne bra..lika bra som oss :) då har man hela eftermiddagen fri såklart.



Dagens benpass var lite förkortat, fast vi hann ju faktiskt med typ det bvi brukar köra ändå.

Började med stången. "Vanliga" tunga utfall..sen blev det knöböj direkt efter det.



Anki körde typ exakt samma pass, men hon fick stå vi en egen stång :) hehe med lite lättare vikter. Hon kämpade verkligen jättebra! Tog i som bara den! det hörde man ;P

Efter det körde vi liggande benpress, vader och baksida lår. Sen var det dags att stretscha..ett skönt och rätt snabbt pass. Så nu får underkroppen vila tills på onsdag. Imorrn är det överkorppen som får sig en omgång.

Yepp, som sagt, får se hur den här ordningen på måltiderna påverkar oss i veckan...
Frukost 07.40: Havregyrnsgröt med linfrön och sylt.
Lunch 11.10: Quesadilla med cottage cheese. Recept längre ner..
Efter träning 12.40: Proteinshake whey100
Mellanmål 15.30: Grönt te och keso.
Mellanmål: Jenni åt vid 17.30, 2 kokta ägg och grönt te. Jag tog Tonfisk och nudlar kl 18.50.
NU sitter vi även med ett JÄTTEglas oboy ;D hehe..det blir det sista för ikväll!

Later//A



Big difference!



Hon ville ha kort före och efter så hon såg det själv, och ni ser ju vilken skillnad det blir. Hon blev supersnygg i dom! ;D iih, lite rödögd och trött men imorrn kommer hon vara FAB! Nu ska ja gosa ner mig i soffan och strax sova, e sjukt trött! gonatt!



Sålda!



Det var kul att folk var intresserade av våra skor som vi ville sälja..så nu är dom sålda iaf. Sorry för våran "seghet" ang. dom! Har kontaktat personerna via mejl och meddelat att dom får köpa skorna. Vlade helt slumpmässigt. Fanns ingen speciell anledning till varför dom fick dom :P hehe

Så snart är det väl dags att göra ett test med våra jeans också..som vi plockade bort från garderoben nyligen. Snygga är dom, så jag tycker fortfarande det är synd att vi inte själv kan använda dom. Ska kika på när vi lägger ut dom för sösäljning, men det blir nog i helgen skulle jag tro.



Arbetet är inte slut än..



För nu är Michaela här för att göra sig lite extra snygg ;) Det ska bli intressant o se hur hon ser ut i långa fransar. Vi skrivs sen//J



When we stand together!



Love it. Spelas ofta tillsammans med "krossa alla fönster" ;) haha mina två nya favoriter just nu!



Ny kollektion på H&M



Årets mesta snackfilm världen över är utan tvekan kommande The Girl With The Dragon Tattoo (amerikanska versionen av Män som hatar kvinnor premiär till jul). Den är så pass hypad och omtalad att H&M nu väljer att göra en hel kollektion i Lisbeth Salander-stil. Och det är faktiskt kostymdesignern för just den amerikanska filmen, Trish Summerville, som skapat kollektionen.

– Lisbeth Salanders look är genuin och plaggen är nästan som en andra hud eftersom hon har burit dem under lång tid – jackorna som blir till skyddande skal är bara ett exempel. Jag ville att kollektionen skulle innehålla kärnan och styrkan hos Salander med en högre modegrad och jag är jättenöjd med resultatet! säger Trish Summerville själv.

Från den 14 december kommer kollektionen finnas på H&M Divided och online men redan 28 november säljs den på Colette i Paris

artikel från sofis mode "nina etc."

Gillar stilen, får väl se om det kommer shoppas!



Dagens tips!



Det blir dagens goda lunch. Satt perfekt nu innan träning. Smakade typ som en lite pizza ;) La i röd chili oxå vilket inte står i receptet, jätte gott!



En bra start!



Idag känner jag mig utvilad, glad och allmänt bra ;D skönt med en sån känsla en månad. HATAR måndagar annars men det e faktiskt en helt okej känsla idag. hoppas det håller i sig hela veckan. Eller jag ska nog se till att det gör det ;) Hopps ni får en bra dag allihopa! //J



2 av 4..

Hej helgen och hejdå! Den var ju lång..hehe. Känns inte ens att man haft nån helg typ. Igår var det den andra lediga dagen på 2 veckor. Okej, jag skrev det förra helgen me..det är inte farligt att jobba söndagar, MEN nu tycker jag inte att det är okej längre. Så detta var nog sista helgjobbet på ett tag iaf..klart man alltid ställer upp för jag dör verkligen inte av det, det är nästan skönare att jobba på helger som sagt. Men nu får det räcka för ett tag..behöver 2 dagars "vila" irad ibland.

Det var gött och komma hem till typ mat och allt sånt. Ja, ni vet ju nog redan vad kvällen har bestått av. Det blev en trevlig tacokväll och självklart kollade man på Gossip girl och sedan en film.



Denna blev det..den var rätt underhållande faktiskt. Men det blev lite mkt kärlekstjöt i slutet, lite uttråkande, hehe. Men en sevärd film iaf..

Veckan är som sagt slut igen och snart börjar en ny, det var gött att man fick sova en timma längre idag :D gjorde nog rätt mkt faktiskt!

Ska se till att veckan börjar bra och att månaden avslutas bra imorrn, känns iaf som om det kommer göra det..
Hoppas ni hade en finfin helg!
Nattu//A



Trust is like..

Trust is like a vase.. once it’s broken, though you can fix it the vase will never be the same again.




We like this!




En sån måste vi ha. Riktigt cool styling, ser lite trash men ändå snyggt ut.



Krossa alla fönster!



Sjukt bra. Går på repeat under matlagningen <3



Det är dags..



Nu har jag sovit bort hela dagen igen. jag orkade inte jobba, tänkte att de räcker med de jag har o göra i veckan... Hade så jävla skoj igår och kom hem lite sent så jag kände att de inte var värt att slösa bort dagen med jobb så jag umgicks lite ist :) Jag har iofs vilat för det mesta, legat i soffan o sovit men ändå. Jag ska börja fixa lite mat inför veckan. Anne kommer hem snart och då ska vi äta tacos, äntligen en tacosöndag igen ;) det var ett tag sedan nu!



Söndagsmusik!

Lite chill...mysig! <3







Halloween!

Ja det avr faktsikt lyckat! :)

våra outfits blev som vi hade planerat det...och vet ni vad?? det arv INGEN som hade klätt ut sig likadant :D ahha så gött..det fanns ju en massa annat, som tex djävul och svarta änglar, meen det va förra årets grej :P

Aja, här är några bilder från igår iaf..









Grabbarna gick in för det.. partyrockers! :D

Måste säga att Dj:N på Grand ägde igår..GRYM musik! Use him mooore! :P

Ne nu blire några timmar jobb, sen hem o shilla med gottis o annat trevligt som Jenni fixar.
Later//A



The gang!



Kolla in, vi 4 ikväll. Ganska oväntat att Cilla, längst till vänster är med ikväll! Hon bor i Olso och är här och hälsar på. Är såååå glad ;D love her! Spontant och jätte skoj! Anki banga as usual, trött blir jag, din F*tta :P Vi banga fester vi skulle på som Tess är på, kass men de blev såå sent, :/ Men nu ska vi gå, as gött, blir as nice! later//J



Testar nytt vin ikväll!



Hittade ett nytt vin vi tänkte testa ikväll..Såg roligt ut och det var billigt, 149:- Hade hört att det var gott så why not?

Vårat omdömme? Det smakar ungefär likadant som vårat favvo-vin "Tania", fast Tania är mer bubbligt.



Lördagsmusik!








Kvällens outfits

Ikväll blir det en french maid och en sjuksköterska/doktor som dansar runt på Grand Hotells dansgolv :D



Klänning - Gina. Accessoarer - Buttericks. Skor - Nelly shoes.



Klänning - Gina. Accessoarer - Buttericks & Bodega. Skor - Nelly shoes.



New love!



Så himla snygga. Har ett nagellack som passar pefekt till dessa från wet n wild, samma sak med dom gröna skorna o det gröna lacket. Svarta kläder med gröna och blåa pumps med matchande naglar får det bli snart ;) <3



Fransarna från sidan!



Ville visa Linhs fransar från sidan. Böjen och längden. Som ni ser är dom väldigt böjda speciellt om man jämför med hennes egna då dom var helt raka ;D men de syns ju inte för de blandas med förlängningen. Hon har inte heller de längsta fransarna, satte den normala längden som är 11 mm, och några 13 längst ut och 9 på dom innersta fransarna så hon får ett svep. Har även 14mm hemma och finns 15 som längst att köpa. Får se om hon vill ha längde när hon fyller på, ska bli kul! ;)



A lot to do!

Ojoj, busybusy saturday!..Idag händer det minsann en hel del känns det som. Men det är väl gött att man har gjerjer att göra? :) Bara ma inte behöver stressa så och det känns typ inte som att det kommer bli nån stress ändå, har dagen rätt bra utplanerad.



Sitter och äter en riktigt god frukost just nu, en "lördagsfrukost" med frallor och ägg och te! Den får inte vara för maffig efter vi sen ska iväg på Ankis lilla Lillys 1års kalas :D hihi så sööt! <3

Men innan det ska vi iaf åka iväg o storhandla, får som tur e låna bilen i några dagar nu..SEN sak vi kolla på presenter till Lilly och även en liten accessoar till Jennis outfit tills ikväll.

Dom ska även plockad fram så vi ser att dom blir som vi ville.

Efter kalaset är det dags för dusch och allt, för sen ska vi faktiskt fixa till varamdras fransar lite. :) dom ska va fab tills ikväll!

Ja, ni ser ju. Det är full rullle ända tills man måste bege sig hemifrån på lite party!
Skrivs senare babes//A



Three good things!

Tre bra saker idag!

1. Det är fredag. ÄLSKAR fredagar. Man vet att man har två dagar ledigt. För det mesta är fredagar en mysdag för oss, gör inte så mkt. kollar film, chillar och äter gott. Idag blev det "Captain America". Helt okej film, får väl se vad man tycker om uppföljaren



2. Syvfar mår bra. THANK GOD! Han är inlagd på sjukan eftersom han fick sin andra hjärtinfarkt. Han fick en för 5 år sedan oxå. Men som sagt, han får bra men stannar där till nästa vecka.



3. Hade en go afterwork innan. Lite mat och två öl. Det räcker för mig en fredag som denna.

Sjukt trötta nu men ska ju lägga oss alldeles strax. Lite BUS innan läggdags så att man är fräsch imorrn. Har en hel del att göra så det e bra om man är pigg ;D gonatt ocgh sov så gott! //J



Mat & Träning 11.10.28

Skrev att vi typ aldrig skulle "våga" träna utan vårat "anabolapulver" Jack3D :P Men idag tog jag risken..hehe. det tog slut lagom till gårdagens träning så idag fick jag träna utan. Var det nån skillnad nu då?? Jag sal säga det att jag var trött, eller min muskler var trötta. Dom grät typ! Visst jag tränade pump igår, men det var på dagen...så man vet ju dock inte om musklerna var ömmare bara för det. Men jag har iaf inte haft nån träningsvärk eller nåt liknande, har bara känst av det lite på rumpan, att den har pumpat.

Så min slutsats när det gäller våran prestationshöjare är att den faktsikt funkar!, funkar har vi väl alltid sagt att den gjort men ändå, NU vet man att man klarar mer om man tar till lite "hjälp". MÅSTE köpa nytt tills på måndag, för då jäklar är det hårdträning i 1,5 vecka innan uppehåll.

Ja, ni fattar ju att det blev ett hårt..och rätt så jobbigt pumppass idag. Hade samma vikter som det sista nu, vågade ju klart inte lägga på..hehe. Yeye veckan asvlutade iaf med 3:e pumpasset och det var läääänge sen man körde så många pass på en vecka.

Fredag = gottis. Så är det bara!
Frukost 07.40: Havregrynsgröt med linfrön och drottningsylt.
Mellanmål 10.20: Grönt te och apelsin.
Lunch 12.10: Samma som igår..ungsbakad lax.
Mellanmål/fika 15.20: Vitchokladkladdkaka! jisses så gott!..grönt te till det.
Kvällsmat 18.40: Jenni: Hamburgartallrik.
Efter träning 18.50: Anne: Proteinshake whey100
Kvällsmat 20:00: Anne: Tonfisk med fetaost, lite olja och pastakydda.



NU blir det gottiiiiis!, Det har vi förtjänat..jag iaf :P men det blir bara lite, as u can see.
Later//A



Dagens shopping

kom hem nyss..eller för en stund sen iaf hade med mig lite  grejer hem!  Är ute efter lite nytt till garderoben. Inte den vanliga utan träningsgarderoben. Nu ville vi ha en lite varmare tröja. Hittade en bra fleecejacka från H&M för 250:-. den har tummhål me nere vid armslutet. Ville ha ett par byxor också men dom fanns inte i storlek. Så dom kommer vi klicka hem under helgen istället.

Sen köpte vi såklart skorna vi skrev om idag..måste ha dom. Dock är dom gråa MKT mörkare i verkligheten, dom är mer mot det svarta hållet faktiskt. Men snygga är dom! För ni vet ju att vi älskar våra favvoskor..den första upplagan av dom. 299:- på nelly.com

Sen klöpte vi även ett balsamspray, den sägs vara väldigt bra. Har läst om den på andra ställen. Får väl skriva mer om den när vi väl har testat den ordentligt. 95:- på nelly.com



Yeye, nu är man glad en igen!

Nu blire chill och en massa gottis! Later!



Rör på kroppen eller dö i förtid

Har du ett stillasittande jobb där du tillbringar hela arbetsdagen framför datorn?

Då är det bokstavligt talat
livsviktigt att röra på dig ordentligt på fritiden. En australiensisk studie med drygt 200 000 deltagare visar nämligen att personer som sitter stilla tio timmar om dagen löper 48 procents högre risk att dö i förtid än personer som bara ägnar fyra timmar om dagen åt att sitta ner.

Sitter du framför datorn
åtta timmar om dagen och sedan dessutom ägnar ett par timmar per kväll åt att titta på tv är du snabbt uppe i de farliga 10 timmarna om dagen. Skippa därför soffan på kvällarna och se till att få lite motion istället!



improveme.se

Det är därför vi alltid försöker gå ut o gå på luncherna..
eftersom vi bara sitter still på jobbet typ.



She's leaving!

Buuhuu nu e det ännu en söt praktikant som ska lämna oss efter 8 veckor!? tror det var nåt sånt. Det är tråkigt när man lärt känna någon. Även hon bjöd på fika. SUUUPERGOTT. Kladdkaka av vit choklad med fruktsallad <3 TACk och hoppas vi ses igen Emma!



NU e det dags för oss att dra, Vi har en hel del och göra nu efter jobbet så kommer inte hem förrän ikväll. Vi gloggar nog lite under tiden hoppas jag ;) later//J



Dagens tips!

våran trevliga lunch! ENJOY!




Nya fransar - Ny kurva!

Jag är så jävla glad över resultatet och det är Linh oxå som tur är ;) Jag valde att testa den mer böjda fransen som jag skrev igår. Och det passar ju som sagt bra till asiater vad jag fått höra men alla kan ha det eftersom det syns lite mer så det är inte speciellt för asiater. Ville bara testa något nytt och det blev precis som jag tänkt mig.



Före/efter: Jätte fina långa fransar från början, bara de att dom är väldigt raka utan någon böj alls. Hon fick flest fransar av alla, 100 st per öga ;) La inte allt för långa, det normala typ så får hon ta längre nästa gång om hon vant sig för mkt!



Här ser ni resultatet av den lite med kurvigare fransen. Sjukt snygga när man ser henne från sidan oxå ;D Hennes bvänstra öga tårades lite i slutet därför ser de lite annorlunda ut eftersom dom är blöta, hon har opererat ögonen så det ena är lite känsligare men det är ingen fara att förlänga ändå.

Mycket nöjd måste jag säga och hennes ögon lyser, när jag såg henne på låångt håll på kontoret var det ögonen jag såg först, verkligen markerade ;D



They're here!



Köpa köpa! ;) Klicka!



Mångbesök!

Oj, idag har man haft besök av en massa sötisar! Det hela började med kussen Susan och hennes dotter Saga..dom kom förbi en snabbis vid 5 för att hon hade fått ett litet glapp på fransarna som Jenni fixade till lite snabbt. Hon är ju sjukt nöjd med sina fransar. Beroende :P hehe

Sen var det då Linh som kom för att få sina fransar fixade..och hon hade med sig sina 2 undebara hundar! GUUUD så söta! haha Vilka små bollar!



Dom var tvugna och leka lite först innan vi kunde sätta igång :P

När Jenni fixade fransarna så hade jag det mys med sötnosarna.



Sötisen "Shorty", en hona som snaaart ska föda..nästa vecka eller nåt :D Sen var det hanen.."Glock".



Åh, dom var så sjukt mysiga...vill också haaaa! Men vi skulle aldrig ha tid att ha hundar :/

Yeye, en bra tisdag..förrutom en dålig nyhet ang. styvfar! :(( Får kolla hur han mår imorrn!

Ne nu är det snart fredag babes!..skrivs då istället :)
Natti//A



Mat & Träning 11.10.27

Ne, det blev inte som vi tänkt oss idag ändå. Imorse bestämde vi oss för ett till pumppass på lunchen. Passade faktiskt bra ändå :) Hade tänkt o köra ett hårt benpass men vi kan lika gärna köra en "trimvecka" denna veckan istället. För från och med nästa måndag är det hårdträning endast på gym i TYP 2 hela veckor..För sen blir det ett litet kortare uppehåll ändå. Så nu kör vi på.

Sen att Jenni inte ska träna mer denna veckan och då passar det kanon attt ha kört igenom hela kroppen 2ggr iaf. Och idag blev det faktiskt så som förra torsdagen, Inga armar..istället blev det utfall och axlar, så nu har man fått båda delarna :D känns bra!

Yepp, riktigt gött idag igen, det känns sjukt bra att sätta sig framför datorn efter ett hårt pass..man bara känner hur duktig man varit :P hehe Det är synd att det snart blir för kallt för att cykla..hur ska vi då ta oss dit? Får ragga bil på jobbet, eller så får vi börja springa dit. haha. Nerå, det är ju inte så att man komme gå på lunchpass hela tiden sen utan det är mest nu när Jenni gör fransar.

Dom här mattiderna passar utmärkt dessa dagar. undra om man kan köra på dom dom dagarna man INTE tränar? vad tror ni?..kanske ska testa det imorrn. Fast jag ska ju träna imorrn iofs men inte på lunchen ändå. Aja, får se :)

Frukost 07.30: 2 kokta ägg mosade med fltande smör, Proteinshake whey100.
Lunch 11.10: Ungsbakad lax med tomat & spenat. Recept kommer imorrn!
Efter träning 12.00: proteinshake whey100.



Mellanmål 15.30: Grönt te, Keso med päron äpple & vaniljsmak. SÅ GOD!
Kvällsmål 19.00: Grönt te och ett glas "vardagsgottis". Som innehåller turkiskyoughurt, nötter, russin och flytande honung.

Tror faktiskt inte att det blir nåt mer ikväll. Not hungry...lr jo, börjar bli.
Later//A



New in...



Igår hämtade vi ut vårat paket från monki :D vilka godingar..nu ligger dom i garderoben som ALLT annat och väntar på att bli anvädna...men snart hoppas jag på att det är dags. Dom känns ju lite party så vettefan när man kan ha dom på vardagen..men ÄH, ska börja bli mer party på vardagarna kanske? Hade ju varit rätt nice.

För vi funkar så här, att när vi köper en ny grej..det är ofta när man ska ut, om det är inte är en helt basic grej då. Då använder vi det först till fest och SEN till vardags :) det är säkert hur många som helst som gör så?

yeye, några andra nya grejer som hamnade i garderoben idag var iaf 4 basic-linnen från H&M. Kände att det avr dags att uppdatera den avdelningen. Älskar basic grejer faktiskt och H&M är jättebra på det.



Köpte 2 st 2-pack linnen. 99:-/st. Det finns i andra färger me..

This is some good shit!



It's time again..

Min kusin var precis här och fyllde på typ 6 fransar på ett ställe som hon störde sig lite på ;) Snyggt och fräsch blev det. Nu ser dom ut som nya iaf, hehe har själv en liitet glapp som jag måste fylla ut till helgen känner jag, man tänker inte på det så mkt men jag själv gör ju de eftersom jag är fransstylist. Längtar tills Anne gör om sina helt eftersom vi ska göra en annan slags förlängning då!



Nu sitter jag o väntar på Linh som ska få fransarna fixade. Kan inte riktigt bestämma mig vilken kurva jag ska ge henne, den normala eller den som är lite mer böjd. Hon är asiat så jag får kika lite på det när hon kommer. en mer böjd kurva syns ju lite mer så det lutar ju åt de hållet.

Är lite trött skakis efter träningen idag, stenhårt :P men det ska nog gå fint idag. Precis ätit lite och nu e Linh på väg så måste sätta fart.//J



"Exclusive Jennie" Säljes!

Tänkte sälja våra Exclusive Jennie i storlek 39. Anledningen är för att dom är en aning för stora. Helt oanvända. Dom svarta är "provade" en gång och har därför heelgrips fast i hälen, det får ni på köpet ;P Ett måste för att ha det så bekvämt som möjligt. Går givetvis att ta bort själv sen om man inte vill ha dom kvar.

Dessa snyggingar har vi tänkt att sälja bort för 150:-/st INKLUSIVE frakt! Ordinarie pris 299:-





Klackhöjd: 14cm, Platå: 4cm.

Skickas i en skolåda.

Är ni intresserade så skicka ett mejl till: [email protected]



Nelly sports!



Vi fick egna plagg från märket Nelly sports..för att prova dom, dom har nyligen börjat säljas på hemsidan! Allt vi har på oss är av samma märke. Vi tycker att dom är riktigt söta..och väldigt bekväma. Riktigt billiga också :D check them out! www.nelly.com



Dagens deal - passa på!




Testar nytt!

Testar ett nytt foundationpuder. Vi älskar ju maybellines mineralfoundation puder men nu ska vi testat bare minerals. Fick ju ett litet test i goodiebagen från victoria secret modevisningen! Första gången idag och än så länge är vi nöjda med påde färg och resultat.



Fick med en pytteliten söt sak som vi ska börja ha i väskan i färgen "medium beige",. Ska till ciluette nästa vecka och köpa en varsinn efterso vi fick 20%!



Någon som testat som rekommenderar denna? man har ju hört väldigt bra saker om den ;)



Nyhetsbrev v.43

The little black dress är ALLTID rätt!..shoppa smart!




Svårt val!

Trippen till Gbg gick ju jättebra :D Våran styvfar kom och hämtade oss kl 4 på jobbet för vi skulle låna bilen. Åkte från borås runt halv 5 och parkerade i Gbg strax innan hlv 6. En halvtimma hade vi på oss för att ta oss till den affären vi ville till..som var Buttericks. Vi visste typ vad vi var ute efter, kunde ju inte bestämma oss riktigt så vi plockade på oss lite olika alternativ. Det här fick vi iaf med oss hem..



Grejer till en sjuksköterska, french maid och varmpyr. Inga dräkter som sagt utan BARA accessoarer. Har ju en garderob full där vi bara har en massa klänningar som ligger och "skräpar", där ska vi nog kunna hitta nåt :) Allt detta är från Biuttericks som sagt, förrutom sjuksköterskahatten. Den är från Bodega.

Så nu har vi 3 olika "outfits" att välja mellan till på lördag...rätt svårt val måste jag säga. Får känna efter vad som känns bäst och vad man kan styla bäst också. Kommer nog bli riktigt bra vad vi än väljer.

Man blir ju rätt sugen på att va vampyr nu när man legat och glott på ett avsnitt av true blood igen ;P haha

yeye..nu blir det lite tidigare sängång..för pigg ska man vara imorrn!
Natti//A



Mat & Träning 11.10.26

En onsdag blev en vilodag, det var rätt ovanligt..men efter jobbet hade vi inte tid. Hade ju kunnat ta ett lunchpass idag MEN vi ska ändå träna imorrn och dessutom tränade vi ju hela kroppen igår så därför blev det en vilodag idag.

Idag känns det som en riktig latisdag, för idag orkade vi inte ens gå ut på lunchen..eller vi tänkte ju självklart göra det men sen regnade det så jäkla lägligt. Det brukar inte stoppa oss men idag hade varken Jenni eller Anki nåt parraply :P hehe så det blev våran "ursäkt". Men imorrn finns det inga ursäkter!

Äntligen kan man börja få i sig lite extra c-vitamin varje dag..om man nu väljer apelsiner till mellanmål..som förr. NU är dom riktigt goda igen :D
Frukost 07.40: Vaniljyoughurt med linfrön och frysta blåbär.



Mellanmål 10.30: Apelsin och grönt te.
Lunch 12.10: Samma som igår, Squashsallad med kyckling.
Mellanmål 15.40: Lite nötter och grönt te.
Kvällsmål 20.30: Turkiskyoughurt med lite nötter, honung ocg russin. grönt te.

NU får vi trycka i oss lite mörk choklad! marabou mint...och mer te :D

That's all!
Later



Dagens outfit!



Jeans med hög midja - cheap monday. Kortare tunnare tröja - cubus. Skor -  nelly shoes.



Shoppingtips!



Remember theese? ;) Glömde helt av att vi skulle tipsa om dom när dom kom in. Nu e dom här iaf. Klicka på bilden för att shoppa!



Halloween närmar sig..

Vi ska åka till gbg nu en sväng och kika efter lite söta dräkter inför halloween :) Ska bli kul och se vad vi hittar, har nämligen inte bestämt oss för vad vi vill vara iår, egentligen vill vi vara svart och vit ängel men Jag var ju svart ängel förra året, och Anne var djävul. Skolflicka och polis året innan det.



 



Det blir nog nåt som sjuksköterska, french made, vampyr, pirat osvosv, det ska vara enkelt, inte hela dräkter utan bara accessoarer som man kan ha egen klänning till. Vill inte ha sånna där porriga kläder som många affärer erbjuder så vi kör på nåt vi har hemma ist ;D

Få se vad vi kommer hem med som sagt. Vi skrivs senare//J



Klickat hem!



Anne & Jenni <3 Glitter! Klicka på bilden för att shoppa! Tog slut direkt första omgången så passa på nu ;)



Mycket fransar!

Cilja hade väldigt mycket fransar att sätta på även om hon själv absolut inte trodde det från början men jag la faktiskt 98 fransar på varje öga vilket är väldigt mycket. Minsta antal är 65 så det måste vara 65 eller fler. Normalt brukar bara mellan 65-85 st. Men ju fler desto bättre ;)



Före/Efter



Cilja brukar böja sina fransar på salong vilket är väldigt onödigt och göra nu när man ska ha lösfransar. Dom bli bara böjda och krokiga när det växer ut så det var lite pilligt att få fast dom på dom som var formade som ett "S" tex, men nästa gång hon gör om dom så är dom nog normala igen ;) Ju "normalare" böj på fransen desto bättre och större yta att fästa lim på. De flesta av hennes fransar vad jag mer böjda än lösfransen så de blir mindre fästyta då. Hon blev supersnygg! ;D



Dagens deal!

Nu finns det ännu en deal! Passa på! Klicka på bilden för att komma till dealen.




Busy, dizzy!

En tosdag som gick helt kanobra :) Jobbet flöt på så fint så..inga som helst problem. Känns jättebra med tanke på att Anki är sjuk..lr har varit sjuk. Yeye, imorrn är vi full styrka igen!

Det har varit en sysselsatt dag för mig, för Jenni me men hon har ju suttit still och gjort fransar hela kvällen :) Under tiden har jag sprungit upp och ner till tvättstugan (tvättdag), Sen har jag även betalat alla räkningar..vad mer? hmm, hehe var det inget mer? :P känns som om jag inte suttit still en sekund, men det har jag nog gjort ändå.

jo, jag sorterade våra prenumeartionstidningar i högar också...hehe, hinner aldrig läsa dom nu för tiden typ. Onödigt kan tyckas att man ens köper dom.



Tessi var här och hälsade på en stund me :) trevligt!

Har lite mer energi kvar känns det som..är inte lika trött som jag brukar vara vid den här tiden. Ska väl ändå göra ett försök med sömnen alldeles strax...imorrn blir det nog en lång dag. lr, njah..iaf en bra dag :) hehe

God natt!//A



Mat & Träning 11.10.25

You got to pump it up! Känner oss så duktiga så :P Det blev ett pumppass på lunchen idag igen. Planerade ut veckans träning igår kväll, så att träningen blir så bra som möjligt för oss denna veckan, har ju en del att göra ändå. Så det känns ändå bra så som vi har planerat det, det blir inte likadant som förra veckan bara för att vi inte kan träna på lördag denna helgen.

Att ge gärnet på lunchen är hur gött som helst! Som sagt, man har sjukt mkt energi och man orkar typ MER än annars. Men sen är ju lunchpasset förkortat och då kan man nog lägga på en hel del för att man kör en kortare stund. Idag skippade instruktören utfall och axlar igen. Jag frågade om hon kunde köra dom istället för armarna men det kunde hon köra nästa gång sa hon, hon var inte så bra på utfallslåten :/



Efter passet var man hur pigg som helst..antar att vårat pulver sitter i en lång stund efteråt, hehhe :P

Träning på lunchen = ändrade mattider...
Frukost 07.40: Havregrynsgröt med linfrön och sylt. Miltivitamindryck.
Lunch 11.10: Scuashsallad med kyckling..(recept längre ner)
Efter träning 12.50: Proteinshake whey100.
Mellanmål 16.00: Keso och grönt te.
Kvällsmat 19.00: 2 kokta ägg..mosade, grönt te.

Tog lite nötter nyss me, så att jag inte blir hungrig när jags ak lägga mig. Är mer hungrig när jag ahr kört lunchpass..förbränningen är nog på hög nivå dom dagarna. Har dock sprungit upp och ner för trapprona när ett antal ggr.

Later babes//A



Dagens outfit

Black & White..Vita skor, kändes lite ovanligt :P



Linne - Monki. Jeans - Cubus. Skor - Nelly Shoes.



Full rulle!



Hej heej! Kom precis hem, puh stress hit och dit typ. Varit uppe på sjukan en sväng och nu e det dags att göra Cilja liite snyggare. Fransar it is! Vi skrivs lite senare//J



Shoppingtips!

En snygging från Gina Tricot för 99:-




GO GO GO!

Blev så peppad innan! GO GO GO!

 

 




Dagens lunch!

HELL YEAH! Vi lyckades denna gången också! SÅÅÅ GOTT! Ni måste testa detta! Hoppas ni ser vad det står på receptet..annars får vi väl skriva ut det sen.




Mysisar!

Idag e vi små mysisar som går runt med träningskläder på jobbet :) Vi tänkte träna på lunchen eftersom vi lata oss lite igår. Känns jätte skönt och dra på sig det slöaste man har och slippa åtsittande kläder. Efter träningen blir det såklart annat, but still! Skön morgon. Får en sötnos från kontoret som sällskap nu när Anki e sjuk! kuul ;D




Att längta..

Det är nog ingen nyhet längre att vi typ alltid längtar till lunchen på dagarna..hehe och alla har nog fattat varför också? Längtan är ju lite större dom gångerna vi testar ett nytt recept. Men annars har vi ju klart alltid så god mat med oss att vi faktsikt VILL att det ska va lunch typ direkt när vi kommer till jobbet så att vi får njuta av maten :P haha. Vi har hittat ett antal recept som vi bara älskar..och dom rullar ju runt under veckorna som går.

Men idag var det faktiskt dags att testa på 2 helt nya, brukar iaf testa nåt nytt per vecka men jag hade turen som råkade hitta 2 nya. Okej, jag kan hålla med om att rätterna på bilden inte ser helt lockande ut, tråkigt nog. Men att dömma av doft och lite tjuvsmakning så kan jag nog säga att vi gjort helt rätt :D



Här har ni iaf 2 matträtter som innehåller kyckling och lax. Recepten kommer såklart ut på bloggen under veckan..OM dom är så goda som vi hoppas på, man vet ju aldrig? hehe.

Ja, efter städning o allt sånt som vi haft för oss idag blev det iaf ett avsnit true blood..chillidill!

Inget mer nu, ska bara bläddra lite i nya Plaza kvinna, få lite inspritaion kanske :)

Hoppas eran vecka började fint! Natti//A



Mat & Träning 11.10.24

Vi vet att vi tränade typ sönder kroppen i lördags..men att få en sån träningsvärk som vi har idag är ju lite löjligt, hehe. Eller det kanske det inte är men man blir ju förvånad, det är ju inte så att vi varit utan träning en längre tid. Aja, det betyder väl att vi gör nåt rätt när vi är på gymmet på lördagar :) hehe

Anyway..har iaf sjukt ont i..aa, hela kroppen typ. Dom övningarna vi körde på gymmet i lördags tog verkligen hårt. Så idag skippade vi träningen i ocj med att vi kände att vi inte skulle kunna köra på som vi ville. Fast i vanliga fall brukar inte tränigsvärk hindra oss, ibland är man ju nästan starkare när man tränar med det?

Men efter helgen..lördagen då, är inte imunförsvaret på topp. Tränade nog så hårt att immunförvsraet droppade till botten och sen förfrös man väl lite på natten där, så nu låter jag som en gammal rökare.hehe Har en såndär jobbiga hosta..lr aa, hosta som kommer när man andas, som burrar i andetagen, ni fattar va? usch! Har inte sovit bra tack vare det. Så därför blev det ingen träning idag.

Ska försöka lägga upp träningen på ett bra sätt denna veckan, tror det blir träning imorrn på lunchen igen. Får se om det passar sig.

Ingen "egenlagad" lunch idag, höll nästan på att glömma att koka nudlarna.
Frukost 07.30: Havregrynsgröt med linfrön och sylt.
Mellanmål 10.30: Grönt te och kiwi.



Lunch 12.40: Abbas Tonfisk xpress och nudlar.
Mellanmål 15.20: Grönt te och lite nötter.
Kvällsmål 20.00: 2 frökusar med stekt ägg, grönt te.

Nu blir det faktiskt inget mer..



Dagens outfit



Tröja - Club L. Bandeau - Lindex. Jeans - Gina Tricot. Stövlar - Nelly Shoes.



Dags för veckans mission!

Alla vet ju att vi gör det på söndagar men ibland orkar man bara inte och måndagar är för det mesta en superbra dag o göra sånt här på mellan jobb och tränig eftersom vi tränar ett sent pass för det mesta. Får se hur de blir med det, Anne känner sig krasslig. Vad händer egentligen.. Anki var sjuk igen så det är väl nåt på gång fortfarande.



Jag snackar ju självklart om storstädningen och matlagningen ;D Jag tänkte laga nåt gott ur IFORM. Superbra med tanke på att dom har goda och nyttiga rätter så vi tänkte testa nåt gott och enkelt ur den. Gillar ni träning rekommenderar vi verkligen er att prenumerera på den, man får så mkt inspiration och motivation! Anne fick ta städningen. Supertrött, måste skynda så vi hinner med det vi ska ifall vi nu bestämmer oss för att träna! later//J



so sad... be strong!




New colour!



Wet n' Wild fast dry "Sagreena the teenage witch"! Passar perfekt till våra gröna pumps <3



The weekend is over!

Tråkigt med måndag igen... helgerna går alldeles för fort på men snart e de helg igen känns de som så de e väl inget att gråta över :) hehe hade en väldiogt trevlig helg iaf..


Anki och Carl bjöd på middag i lördags. Hade en liten dubbeldejt. Jätte go mat och trevlig sällskap <3 TACK



Igår var det en vanlig slö söndag. Daniel tog med mig ut till en fin sjö en stund innan vi åkte hem och åt frukost. Mysigt.

Idag är jag väldigt trött, blev en del alkohol hos Anki så det är väl mest därför, var ju aldrig ute på krogen vilket Anne var. Jag får väl se när jag vågar mig tillbaka efter mina alkoholfyllda helger :P

Ny vecka, nya tag. Ska bli gött o skicka in mina fransprover i veckan oxå ;) //J



<3




Vengeance is beautiful!

Det är inte så farligt ändå, att jobba helg alltså. Varje gång det är tal om helgjobb så blir man iirriterad och känner att man verkligen inte vill göra det, MEN sen när man väl sitter där och jobbar så är det inte så farligt. Var på jobbet i 7 timmar idag faktiskt men det kändes VERKLIGEN inte som så länge (tur det). Känns bra nu iaf, fick gjort jätte mkt vettigt..inte bara att få ut plagg men andra småsaker som man alltid måste fixa med. Så nu är allt klart inför morgondagen.

Har ju inte varit hemma så länge, så man har ju inte hunnit göra så mkt idag. Det har iaf varot soffhäng hela kvällen. Jenni kom hem med pizza me. Sen har vi gottat oss idag också, men ikväll blev det inget godis utan det blev frukt..gjorde chokladfondue och doppade frukterna i det :)



Sen kollade vi såklart på en film...Colombiana.



Hämnden är ljuv?..yes it is! hehe. En bra och sevärd film enligt oss!

Alltså våra kroppar är heeelt sönder. YES, snackar om träningsvärk! Kommer nog inte kunna röra oss imorrn..känns så just nu iaf! :P

Så nu ska kroppen/våran kroppar få vila. Är helt slut..blev ju inte så mkt vila denna helgen direkt.

Hoppas ni hade en kanonbra helg.
Natti//A



Poncho-pläd!

åååh så mysigt! Idag fick vi våra pochoplädar av våran vän Falk. TACK! Dom är ju precis likadana som våra mysis plädar vi köpte för ett tag sen. Dom finns att köpa på vinga. Nu ska det mysas ordentligt ;D Love them!




Poncho-pläd!

åååh så mysigt! Idag fick vi våra pochoplädar av våran vän Falk. TACK! Dom är ju precis likadana som våra mysis plädar vi köpte för ett tag sen. Dom finns att köpa på vinga. Nu ska det mysas ordentligt ;D Love them!




Sage In The City!

WOW! Bestämde mig för att måla om naglarna igår inför kvällen. Testade det nya lacket från Wet n' Wild. Vilken intensiv färg! GRYM! Målade bara ett lager.



Lacket heter "Sage In The City" och kostar 59:-



Söndagsmusik!

På högsta volym just nu! WOOPWOOP! Kände att den passade perfekt för denna soliga dagen!
can you feel it!?




Mumsigt!

Har precis käkat frukost.. te, två ägg och tv å rostde mackor med ost och marmelad, gud vad gott! vaknade inte så här sent utan det blev en sen frukost bara, varit ute och åkt lite och handlat lite gottis för ikväll osv :) Tänkte vila lite nu innan jag ska börja med söndagssysslorna!




Min dejt!

Okej, det kanske blev något glas vin mer än väntat igår, men herrejisses vilken bra kväll det var igår :D haha!
Det var länge sen jag hade så kul..

Hade ju en "dejt" igår. Blev medbjuden på VIP-event på Grand hotell här i Borås. Victoria secret underklädes show. Har några filmer från det på mobilen, men kan inte lägga in dom nu för jag glömde sladden till mobilen hemma.

Kvällen började iaf på Café Viskan, men inte rosé och gott tilltugg :) Får tacka min dejt för en otroligt trevlig kväll!



HEEELT fel dag att jobba på! Vädret kunde ju faktiskt inte vara bättre..så fint! och här sitter jag helt ensam typ :(

Ska jobba några timmar till, sen hem o bara vara. Käka nåt gött och glo film eller nåt. Jenni får styra upp nåt åt mig, hehe

Later babes//A



Dagens fynd!

Det här snygga armsmycket kan du får för 30:- på nelly.com. Har den själv, en riktigt snygg accessoar!




Mat & Träning 11.10.22

Vi kör det ganska snabb nu eftersom vi ska iväg! Det var som sagt jätte skönt och vi körde sönder oss totalt även om de inte kändes så för stunden tack vare jack3d ;D sjukt skönt att orka så mkt som man orkar.



Benpress på maskin.
Utfall med stång, både med och utan ena foten på bänken.
Knäböj med stång.
Rodd på ställning med fri vikt.
Ländrygg på maskin.
Chins på maskin med vikter som hjälp.
Axlar med stång uppåt
Axlar med fri vikt åt sidan
Rumpa och ben på favvomaskinen man trycker bak benet.
Vader på maskin.
Mage på favvomaskinen
Pankan som tränar hela kroppen. bild ovan!

Maten är lite skit samma idag känns det som,

Frukost, mellanmål innan träning, proteinshake efter träning och nu ska vi iväg och äta så vi får se vad det blir för nåt ;)

Vägde oss idag bara för att hålla lite koll. Anne: 50,6kg. Jenni: 51,4kg
Känns väldigt bra vi är där vi vill vara eftersom Annes mål är att ligga över 50kg ocgh det har hon ju lyckats med bra nu. Själv vill jag ligga runt 51 och det gör jag nu oxå :)



Nothing to do..?!

Go to the gym! ;D vi älskar att träna på lördagar. Man känner sig piggare, mer trimmad inför kvällen! Det börjar se riktigt bra ut om vi får säga det själv, vi är nöjda och det e ju det ända som räknas.. att man själv är nöjd, dont forget that! :D gogogo! Dagens träning  kommer i mat & tränings inlägget såklart! Dags att duscha och göra sig fräsch in för kvällens händelser!




Shoppingtips!

we like! Kuvertväska från H&M för 199:-




Kvällens outfit

Ett VIP-Event på Grand Hotell...och en liten date. Vill hålla det rätt enkelt.

Det får bli black & Silver.



Klänning - Gina Tricot. Bandeau - Monki. Armband - Gina Tricot. Kuvertväska - Nelly Accessories. Klackar - Timeless (nelly.com)

Är liite osäker på om jag ska ha bandeau:n. Klänningen har en speciell rygg så den kanske förstör? Men man vill ju inte vara för "naken" heller, hehe. Ska känna på det lite.



Nyvaken..

Godmorgon på er allihopa! Gosh.. är verkligen  helt slut. Sitter och dricker mitt morgon te under min supersköna filt. Vaknade nån gång efter 10, legat och dragit mig en stund i sänen. Vem orkar gå upp så tidigt :P hehe



Vaknade iaf brun som bara den, känns as gött eftersom man känner sig så fräsch med en snygg bränna ;D en solning och lite bus på det gör susen! Ska väl börja planera dagens sysslor, ska träna, handla mat görs oss iordning och sedan ska båda två på en dejt. blir skoj! ;D

Vi skrivs senare//J



Goodie!

En filmfredag!..en lugn fredag, men det är väl så det brukar bli om man inte har planerat in nåt speciellt. Idag hade man väl inte orkat så mkt mer än filmmys. Har varit sjukt trötta, men vi får väl skylla oss själva för att man inte lägger sig i tid en torsdag.

Filmen vi kollad på ikväll var Transformers 3.



Bra film om man gillar action, OCH om man gillar dom andra filmerna såklartr. Denna var nog bättre än dom förra? många uppföljare brukar inte vara så bra, typ bara onödiga..hehe. Alla filmerna är ju rätt överdrivna men på ett bra sätt tyclker jag :) Vi blev iaf inte besviken! We like!

Ne fy, orkar verkligen inget mer nu. Ska ladda om kroppen och hjärnan inför imorrn. Då vill man iaf vara pigg och glad :) Vill få en del grejer gjorda.

Nu stänger vi ner, ha en god natt!//A



Mys-fredag!

En kall och mysig fredag!? njaae, en kall och regnig fredag?? LR vafan, hehe skit samma, det har iaf varit en gottisfredag. Pannkakor till lunch och chokladtårta till eftermiddagsfika! ja man kan ju inte klaga direkt. Innan idag tog vi oss en stund i solariet också..så jäkla gött! En gång varannan veckan är ju inte så farlig ändå?



På med Tan Can på det hela också :D nu får vi hoppas att man vaknar upp som små pepparkakakor :P hehe

Gottandet slutade såklart inte med chokladtårtan på jobbet (det är ju fredag), var precis o köpte oss lite gottis..så snart ska vi lägga oss till rätta i soffan och mysa till en film :D

hoppas ni har en fortsatt treblig fredag babes!//A



Klickat hem!

Gillade verkligen linnena vi klickade hem igår..så vi var bara tvugna att klicka hem den gula me :P Sen en annan snygging från märket club L. Dom kommer med riktigt billiga och snygga grejer nu :)

Ni kan hitta det på nelly.com




Dagens outfit




Gamar på jobbet!

åh shit, vad har hänt? mitt huvud är helt fuckat! Det är nåt allvarligt fel? är den sömnbristen eller vad?? Äh skit samma, har iaf haft en riktigt bra fredag på jobbet, lugnt o skönt!

Idag fick vi till coh med riktigt god eftermiddagsfika :) sjuuukt god chokladkaka!



Det var en praktikant vid namn Madde som gjorde sin sista dag här idag :( tråkigt..

Aja, nu räcker det för idag, skönt med en dag ledigt iaf, om man nu skulle jobba i helgen.


Later babes//A



Älskade lunch!

ÄTNLIGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!! <3 Ställde mig vid spisen kl 22 igårkväll för att få äta det idag! :P som jag har längtat! jätte gott!




When the world gets in my face..

 





I say, have a nice day!



Most wanted!

Just how we like them! <3 komsikomsi! :D




TGIF <3




Have some fun!

Bra dag...





bra avslut!

dansa,dansa..



Mat & Träning 11.10.120



Det är klart att mna har mer energi mitt på dagen än senare...då är det nog en riktigt bra idé att faktsikt gå på några lunchpass..nångång iaf :) Det gjorde vi idag, det avr Jennis andra lunchppass och mitt första denna veckan. Mitt första på ah, på nåt år iaf.

Ja, mkt energi hade man..det var hårt och tugnt. Idag tog dom bort båda armlåtarna :D haha göööt! För då fick vi köra utfall, la på mer på den övningen. Resten var väl tyyp som det brukar, la på på rygg me.

Riktigt gött var det uaf, har ni itne gått på nåt lunchpass så gör det, ni kommer känna skillnad, och köra skiten ur er..som sagt, man har mkt enrgi vi den tiden! Då får man väl snabbare resultat me :)

Eftersom det blev ett lunchpass så ändras ju tiderna för lunch och allt annat me.
Frukost 07.40: Havregrynsgröt med linfrön och sylt. Proteinshake.
Lunch 11.00: Räkpaj. Och 2 skopor jack3d..pirripirr :P
Efter träning 12.50: Proteinshake.
Mellanmål15.50: Delade på en liten keso med smak av Päron, äpple & vanilj. Grönt te.
Mellanmål 17.40: Jenni tog lite nötter. Jag tog ett litet gottisglas med youghurt, nötter, russin & honung.

Nu blir det strax kvällsmat i form av 2 frökusar med stekt ägg.
Sen blir det kanske annat smått och gott :P

Later//A



Klickat hem!



Supersnygga och billiga. Bara 99:-! Klicka på bilden föratt shoppa ClubL



Bad teacher!

haha, nee she´s a good teacher!



woopwoop, vi är på G här på jobbet, allt har varit så bra idag :D alla är på bra humör idag me, for uess what!? DET ÄR JU FREDAG IMORRN :P haha

Ne men..Idag har vi hunnit me väldigt mkt vettigt, hann och fota bort typ allt i morse, känns bra inför helgen :D Sen har Jenni varit en väldigt bra lärare, hehe hon satte sig för att "lära upp" Linh på kontoret så att hon kan ta över lite uppgifter om vi inte hinner med dom på dagarna.när det är mkt o göra då alltså.

Kom hem för en lite stund sedan, packat upp och lite sånt. Nu ska vi chilla och sedan får vi se vad som händer ikväll, det e ju torsdag ;) missade precis regnet ocxå, skööönt! de skulle inte regna, varför har aldrig dom där vädersidorna rätt!? later!



We like black!



Ett av nagellacken som vi fick testa från nelly.com. Finns dock inte att köpa på nelly, finns på åhléns och andra affärer men vi kommer troligtvis ta in viva la divas märke, eller vi hoppas det iaf efetrsom vi gillar det så mkt. Väldigt täckande och bra, bara målat med ett lager.



Shoppingtips!



Nya variant ;) love them! Klicka för att5 köpa!



Skinny!

"Skinny är bara en jeansmodell för mig, inte en livsstil." - Kim Kardashian

Bra sagt!




En fråga, ett svar!

"Vad har ni för märke på eran silica? (kan ni ta kort på den?) :) Och vad använder ni för andra kosttillskott & hur ofta tar ni dem? :)"

Svar: Äter inte silica. Det här är dom tillskott vi äter JUST NU, åt fler innan men har trappat ner lite..det tillkommer andra me ibland men detta är iaf det vi kommer hålla oss till nu i vinter. Och som kommer som "standard"



- Multivitamin-tabletter, har även c-vitamin som vi tar ibland, det beror lite på. Finns på Ica för ungeför 20:- tar en brustablett oftast till frukost varje dag.
- Silicea, för hår hud och naglar (BÄST) En kapsel/dag på morgonen.
- Omega 3 tar dom till maten, en gång per dag. 3st kapslar.
- D-vitamin Detta kommer vi börja ta nu under den mörka perioden av året. Eftersom man inte kommer att se solen nånting typ. En kapsel varje dag på morgonen.



Påfyllning

Idag har det gått exakt 4 veckor sen Tess fick sin fransar fixade..så idag var det dags för en påfyllning :) Hon hade lite färre kvar på vänster som ni kan se på bilden..



Före och efter..



Det blev en ordentlig påfyllning som ni kan se.. och denna gången la Jenni lite längre fransar. För som vi har sagt, man vänjer sig fort vid längden. Man känner alltid att det är mkt i början, men så är det med allt typ. Fint blev det iaf!!

Jag fick prova att sätta någon, men det var lättare sagt än gjort. Det var as jobbigt o hålla reda på pinsetterna och alla små hårstrån, hehe.

Vi fick väldens bästa idé i helgen me.. MAMMA ska få fransar :P Vi vill bevisa att även 50+:are kan ha fina fransar som verkligen ser normala ut. Folk tror att bara för vi har lååånga och fylliga fransar, att deras också blir sånna. Men man kan göra dom hur man vill, man kan lägga bara lite så att det ser TOTALT normal ut. Typ som att du färgat dina egna, eller har jättetunt lager mascara bara.

Har inte så mkt att säga om dagen, den flög iväg iaf. As usual...
Morgondagen blir nog miiinst lika bra som denna, skrivs då!

Natti//A



Mat & Träning 11.10.18

Att sitta ner en längre stund tar kål på ryggen..om man inte sitter på en väldigt bekväm stol då. Ibland undrar jag faktsikt hur vissa som inte tränar nåt alls orkar hålla en bra hållning, jag säckar ihop jäkligt lätt och ändå gtränar jag ryggen väldigt hårt. Undra hur det skulle varit om man INTE tränade alls, hehe den hade ju gått av fan..just nu känns den väldigt öm, har suttit still en längre stund.

Hemma träning har det skrivits om ett antal ggr, har alla redskap hemma, men tro fan inte man tar sig tiden. Hade tänkt o träna mage och rygg hemma idag, men nah. klockan är redan för mkt nästan..fats vem vet, KANSKE blir att man plockan fram bollen efter den lilla promenaden vi ska nu, ska bara hämta en liten sak Jenni glömde hos hennes kompis brorsa i helgen.

Har väl inte så mkt mer att skriva om när det gäller träning, lunchpromenad fick vi i vanlig ordning idag. Jenni känner av veckans träning i kroppen när hon spänner sina muskler men inget annat typ. Får se vad morgondagern bär med sig :P hehe

Brukar ofta ta lunchpromenaden efter att vi ätit lunch men idag blev det att vi tog den före, var inte så hungriga och alla andra hade lunch så vi passade på att gå ut ungefär samtidigt.
Frukost 07.40: 2 kokta ägg mosade med smör, multivitamindryck.
Mellanmål 10.30: En halv liten keso var med smak Annanas & passionfrukt. Grönt te.
Lunch 12.30: Räkpaj, ni har väl inte missat receptet? :P
Mellanmål 17.15: Nudlar med tonfisk.



Kvällmål 21.10: Grönt te och lite musli. ÄLSKAR verkligen Icas nöt och frukt musli..den är godast, brukar lägga i lite extra nötter.

That's all!//A



Dagens outfit

Kameran vägrar verkligen att ta fokus på svart ibland! grrr! aja, det får duga.



Tubhalsduk - Gina. Tröja - Monki. Jeans-leggings - dr.denim. Skor - Nelly shoes. Parraply - Clas Ohlson.



Effekten avtar..



Nu syns det verkligen att effekten börjar avta och man känner nästan varenda muskler dra ihop dig. Vi har ju lagt i botox i pannan, enbart mellan ögonbrynen för att inte kunna få den där djupa bekymmersrynkan när solen är framme, när vi sitter och koncentrerar oss osv, finns en hel del anledningar till varför man får den. Och har man starka muskler där kan man spänna dom så hårt att man får ont i huvvet, vilken jag fick. Väldigt jobbigt eftersom jag nästan inte kunde slappna av även om jag ville och försökte. Bilden ovan är nu, tänk då när jag inte hade tagit botox, ännu större/djupare rynkor. Inte så snyggt i längden då dom blir djupare och djupare och till slut är dom så djupa att man måste fylla dom för att få bort dom. Tur att det går och göra nåt åt det iaf. Inget fel på att bli äldre, rynkor är naturliga men sånna djupa som man förstärks av nåt annat gillar jag inte och jag är ändå bara 25 år.

Skulle aldrig spruta in så man är helt förlamad, ser ju helt weird ut, måste kunna rynka pannan och dra upp ögonbryn osv, men att dra ihop dom o se sur ur, nej tack. Det är dags att fylla på. Det har gått 4 månader nu sedan vi gjorde det för första gången. En annan grej man kan ha problem med är när man spänner sin käke så man får ont i huvvet, man kan spruta in botox där oxå så att det slappnar av, när jag mådde som sämst bet jag ihop väldigt hårt och då hade det varit bra men det är ju ganska dyrt. Har ju redan problem med käken så jag gör mina små övningar när jag hinner och kommer ihåg.

Ann-Louice på HBC får snart ett besök ang detta iaf :)

//J



My saving horses! <3

Vilken bra dag att komma tillbaka till jobbet på, ingen som helst panik eller nånting. Mejljen kanske var lite jobbig att gå igenom men annars var allt kanon :D jag är riktigt glad för det. Att inte behöva stressa efter en comeback efter sjukdom är nog det bästa som finns, inte för att man brukar komma tillbaka till kaos så men det kunde ha varit kaso..när det är mkt att göra. Saved by the horses! :P ni är bäst!

Dom har iaf haft kul här me, haha! Fick se en video dom spelade in i helgen här...check it out! (leker häst..ni ser ju!)

Aja, har inte mkt att skriva om dagen mer än att den har vrait bra, nu kommer Tess och hämtar oss, ska hem och umgås lite, fransfix på G!

Later babes!//A






Shoppingtips!



We like them alot så vi får väl se om det blir ett par i höst ;D



Nyhetsbrev v.42

Shop til you drop!..lika bra ;P




She loves it!

Är Sanna nöjd så är jag nöjd <3 Hon blev sjukt fin i dom, som jag misstänkte!



Före/Efter:




Det är dags!

Då är det väl dags att ta tag i vardagen igen, tanken är att jag ska tillbaka till jobbet imorrn. För det  verkar inte ha varit någon vanlig magsjuka jag haft. Många tror att jag bara fick en konstog bakterie i magen som spökae "lite". För jag har inte mått illa eller spytt nåt. Eller..illa mådde jag iofs på lördagen, på dagen..INNAN allt annat började på natten sen. Men aja, får väl hoppas att allt är över nu.

Idag har jag iaf gjort en del nytta igen :P som jag sa, det är svårt att inte göra nåt när det ändå alltid finns nåt att göra. Men det är ju inte jobbigheter jag haft för mig idag direkt. Bara lite plock i garderoben som ni vet.



Sen har jag iofs tagit tag i en annan sak när det gäller våra sparanden, jag e ju en riktig sparare så jag måste veta vad som är bäst att göra när det gäller att "spendera" pengar..lr vartifrån jag ska spendera dom, har en del sparkonton och även en fonskonto at tänka på. Kommer behöva lite pengar snart så frågade efter lite råd och sånt av banken. Diktigt va? :P haha. Så nu ska jag bara fundera lite och sen bestämma mig för vad som kan vara bäst för endamålet. Pengar som pengar men ändå.



Jenni, ja ni vet nog vad hon har haft för sig. Laaashes. Bästaste Sanna var här och blev fab :D Hon fick riktigt många fransar hon me. Jenni räknade mina me, för vi orkade inte göra det sist. Jag har iaf 86 på vänster och 87 på höger.

Ne! är faktiskt rätt trött nu trotts att jag gick upp sent idag. Får verkligen hoppas att jag får sova hela natten tills klockan ringer. Annars vettefan hur det kommer gå imorrn. Men vi får hoppas på det bästa, det är ju snart fredag :P

Ha en finfin natt//A



Mat & Träning 11.10.18



Eftersom det inte finns någon tid att träna nu efter jobbet några dagar så bestämde jag mig för att vara duktig och ta ett lunchpass idag!..i sällskap med anki :) Det blev ett gött pumppass. När dom har lunchpass så skippar dom alltid 2 övningar, det brukar vara utfall och axlar.

Dumt att skippa utfall tycker jag! För ben vill man ju ändå träna..det dom kunde skippat enligt mig är faktiskt maglåten, iaf på detta passet för det är helt värdelöst denna gången..gillar inte alls den. Kör magen 100ggr hårdare om man kör egna övningar på gymmet!

Kanske blir ett till lunchpass på torsdag.. vi får se.

Det blev en tidig lunch idag, lite ändring på mattiderna i och med träningen.
Frukost 07.30: Habregrynsgröt med linfrön och sylt + Proteinshake.
Lunch 11.00: Quinoa med babyspenat, kycklingfilé och vitlökssås.
Efter träning 13.00: Proteinshake.
Mellanmål 17.15: 2 frökusar med stekt ägg.
Kvällsmål 22.15: Lite nötter.

Sen är det vila!//J



"Standard"-outfit!

Efter att ha rensat lite idag bland jeansen, och kolla lite i garderoben överhuvudtaget så insåg jag att det den består mest av just nu är jeans och en herrans massa linnen.

Ett tag sen köpte vi sjukt mkt skor hela tiden, så nu har vi gott om dom. Sen kom en period då vi bara ville köpa en massa linnen och det behöver vi inte mer av heller, men man vill ALLTID ha mer. Det är ju så billigt me :P

Sen var det sags för jeasen. Nu det senaste har vi köp jeans som galningar så det gjorde inget om det försvann 10 par idag. Känns riktigt bra ändå :)

aja, tänkte bara visa vad det är vi egentligen gillar till 100%. Eller..vad som är "vi". Visst, vi gillar en herrans massa oliak stilar..tex koftor, en massa myxor osv. Och vi gillar en hel del olika stilar me..men är det en kombination som verkligen är VI så är det det här..



Riktigt tighta jeans. Ett snnyggt annorlunda linne, eller helt vanligt för den delen me..bara den är snygg såklart :P och att den kan matchas snyggt. Ett stort/större armband. Höga klackar.

Det är en 100% klockren outfit för oss. Så jäkla enkel men så rätt. Vi är väldigt enkla av oss till vardags, det har vi alltid varit...sen är vi rätt dåliga på att bära våra klacka för att vi går så mkt. Men klackarna gör ofta hela outfiten...lr nah, dom gör VÄLDIGT mkt iaf.

Har sagt det innan och säger det igen (som en påminnelse till oss själva). DAGS ATT BÖRJA ANVÄNDA SINA KLÄDER PÅ RIKTIGT!!



Nelly magazine #5

Nu är 5:e numret av Nelly Magazine här, du får den när du lägger en order på www.nelly.com :D så shoppa på!



Tråkigt nog var inte våran imagebild för smyckerna vi tog me. Den kommer i nästa nummer antagligen :)



Jeans!

Nu är testningen och sorteringen av jeansen klar..Har 10 par vi inte använt på typ år och dar, och som jag VET att vi inte heller kommer att använda igen..någonsin! En anledning till det är väl att dom flesta av dom faktsikt är för stora nu för tiden. Det är jeans i storlekar från 26-28, fattar ni eller??! Idag använder vi 24-25 beroende på modell och märke.

Så är det, man förändras, jenasmodeller förändras me.



Här har vi högen. Blir nästan lite ledsen när jag tittar igenom dom, dom är så snygga..vill ju inte ta bort dom egentligen men kan man inte använda dom så varför ska dom ligga där och ta plats?

Så nu är frågan..vad ska vi göra med dom? Ge bort dom till våran kusin och moster som vi BRUKAR göra med våra kläder. ELLER ska vi för en gångs skull ta och sälja det? Dom är ju rätt gamla men inte använda ofta, det är så med allt vi äger..nåt är bara använt någon gång lixom.

Många har fråga om vi itne kan sälja lite kläder så why not? det är väl lika bra om man kan tjäna lite pengar på det man inte behöver längre. Vi får fundera lite :) Ni kan ju hojta till om ni är intresserade! har tagit bak och frambild på varje par, kanske ska lägga ut dom på bloggen och visa??



Sorterade resten i 3 olika högar, svarta jenas, andra tighta och skinn/special jeans.

Nu ska jag plocka fram Jennis lilla workstation, hon kom precis hem från jobbet :)
Later babes//A



Supermaten som förlänger livet!

Det du stoppar i dig har omedelbar effekt i form av energi. Men på lite längre sikt har ämnen som antioxidanter, mineraler och vitaminer en långt viktigare funktion.

Apelsiner
Fixa dagsbehovet av c-vitamin med en härlig apelsin. På köpet får du antiinflammatoriska antioxidanter, bättre järnupptagningsförmåga och fibrer. Dessutom sänker fruktens flavonoider blodfett och blodsocker och minskar därmed risken för hjärt- kärlsjukdom.

Baljväxter

Bönor och ärtor är billiga källor till protein, men även järn, zink och magnesium. De är också rika på fibrer som stabiliserar blodsockret och sänker kolesterolet.

Broccoli
Denna grönsak är laddad med vitaminerna C och K, folsyra och kalcium. Här finns också svavelhatliga ämnen som har en cancerhämmande effekt.

Choklad
Visst, en chokladbit innehåller mycket kalorier och mättat fett. Men du får en mängd nyttigheter med på kuppen - förutsatt att du valt en ekologisk bit med  hög kakaohalt. Choklad är rik på flavonoider som skyddar kärlen och därmed minskar risken för blodpropp. En italiensk studie visar att mörk choklad kan förbättra insulinkänsligheten, vilket skulle kunna minska risken för typ 2-diabetes.

Avokado
Det nyttiga omättade fettet motverkar det dåliga kolesterolet och sänker nivåerna av triglycerider, det farliga blodfettet. Ett tips är att ersätta mackans smör med mosad avokado, det ger både god smak och en skjuts av E-vitamin och fibrer.

Havre
Havre är rik på betaglukaner som sänker nivåerna av skadligt kolesterol. Alla havreprodukter är dessutom laddade med fullkorn och har starka antioxidanter med antiinlammatoriska egenskaper.

Linfrön
Omega-3 är bra för hjärthälsan och du som inte älskar fisk kan istället äta två teskedar krossade linfrön om dagen.



Artikeln kommer från salongK.se


Fan vad  nice! Vi äter ju verkligen av allt det här, lite av varje nästan varje dag...får väl hoppas att vi lever ett lååångt liv då ;D



Paljett-mania!

Nu kommer Gina Tricot med en massa paljettklädda ting :) Checka in dessa! Gillar den med döskallen och korset lite extra. Paljetter is the shit! <3




Jag ska!

ah, då blev det inte som man tänkt sig idag ändå. Troode VERKLIGEN att min mage var bra igen, men ah..det är den inte riktigt :/ så jag sov länge idag ändå eftersom man var tvungen att gå upp en gång i morse.

Anyway, idag drog jag på mig en av mina "finare" mysjumpisar, den är från ONLY. Hade nästan "glömt bort" dom, dom har inte använts på hur länge som helst! Bara ÄLSKAR den, älskar alla våra mysjumpisar. Det är så gött o bara gå o mysa i dom här hemma.



Så idag ser jag ut så här..

Fattar inte folk som klär upp sig med jeans o sånt när dom bara är hemma..? obekvämt..? Eller har man bekräva jeans o allt sånt så e de ju fine, men ändå. hehe ja..ni fattar? det är alltid mysigast med mysisar hemma :)

I och med att jag tog på mig jumpisen så kom jag och tänka på alla våra "vanliga" jumpsuits som hänger i garderoben. OJ vad dom har hängt där i onödan! och alla byxor me för den delen. Så idag ska jag ta tag i våran byxor/jeans-avdelning. Ska kolla vad vi ska ta bort och behälla...ska prova ALLT! Så denna gången blir det inte att jag bara gör "iordning" jeans-avdelningen.

Men nu ska jag faktiskt bara njuta av lite chill i soffa, äta min frukost och kolla på en film!
Later//A



En dag till!

Okej, idag har jag mått en hel del bättre!, iaf från halva dagen. Magen har lugnat sig och jag kan nog säga att den nästan är helt återställd.

Min sysselsättning har väl fått mig att tänka på annat kanske, som sagt så blev det en rejäl städdag idag, vilken var kanonskönt för imorrn behöver jag (om jag nu inte vill) röra ett finger när det gäller något här hemma. Allt är i tipptopp, det var så fint när Jenni väl kom hem, hon kommenterade det till och med. :P Hon var ju dock redan på bra humör med tanke på den stora skopåsen hon kom hem med, hon var så ivrig att visa miga allt.





Vid 6 tiden kunde jag bara lägga mig i soffan och vet ni vad?? jag har legat där heeeela kvällen. Ända tills nu! Har glott på en massa true blood, blir ju bara bättre och bättre! och även 2 and a half men. Har fortfarande inte nån åsikt om den.

Ne, ska faktiskt ta o krypa ner snart, det blir en dag till här hemma..imorrn ska jag inte sova lika länge som idag. För annars kommer jag såklart inte kunna somna i tid imorrn. Nu ska jag bara duscha och sen är det GODNATT!

//A



Mat & Träning 11.10.17

Jag ångrar inte en sekund. Ångrar nästan att jag äns tänkte tanken att jag kanske skulle skippa den. ont i huvvet, trött som bara den.. men NEJ, det e så man blir lat och det är lätt att man fortsätter i den banan. Jag tog mig i kragen och sprang till gymmet i sista sekund :) Glad över det som sagt.

Ett riktigt hårt och gött pump-pass! Behöver väl inte skriva mer om träningen, alla vet vad det går ut på och jag kände min väldigt stark, tog lite mer men kunde tagit mer faktiskt, ska man träna ska man träna så hårt man bara orkar, det är så man bränner mest och formar kroppen på bästa sätt! <3



Precis duschat och slängt i mig en proteishake. ALLTID en shake direkt efter träning för att mata musklerna oavnsett vad du ska äta senare. Ju mer protein desto bättre så att dom kan återhämta sig och bränna ännu mer ;)

Dagens mattintag för övrig: Slarvade lite med mellanmålen som ni ser nedan :P
Frukost: Yoghurt med linfrön
Mellanmål: En kopp grönt te och en hallonlaktrits skalle :P Kvar från helgen, fään Anki hehe
Lunch: Kycklingfilé med quinoa/babyspenat sallad och turkisk yoghurtsås
Mellanmål innan träning: Nudlar och en burk tonfisk och grönt te
Kvällsmål efter träning: Proteinshake

Dricker en kopp grönt te nu oxå sedan blir de inget mer. Anne har ätit lite mindre pga sjukdom så de blev ju yoghurt med linfrön och blåbär, två rostade mackor och grönt te till frukost, samma lunch och nu två kiwi och lite nötter och grönt te.



Dagens outfit

Blev inte enklare än så..gillar skinndetaljerna!



Byxor - Rut m.fl. Linne - Mango. Skor - Skopunkten. Scarf - Gina Tricot.



En fråga, ett svar!

"Hej! Jag vill börja med att säga att ni verkligen inspirerar mig till att träna så tack för det :) Jag har alltid varit den sportiga tjejen men för ett år sedan la jag av med fotbollen som jag gick i tyvärr... Under tiden har jag inte tränat lika mycket som jag kanske borde.. Nu har jag iaf satt igång igen på ett gym men jag tycker att det är svårt att veta vad man ska göra för att förbränna mest? Är det pass, springa på band eller göra maskiner på gymmet som gäller? Jag är lite rädd för att träna för mycket på maskiner med tunga vikter för jag vill nämligen mer få en slank, vältränad kropp där musklerna inte syns överdrivet mycket :) Vore jätte schysst ifall ni kunde ge mig lite tips :) Tack på förhand! Kram"



Svar: Vårat tips är att variera lite..vi kör själv både pass och gym, mest gym nu för tiden för att vi märkte att det gjorde mkt för våran kropp när det gäller muskelstyrka och förbränning. För ju "starkare" muskler du har festo mer fett bränner du, så i dagsläget tränar vi ingen som helst konsition alls eftrsom våran kropp redan bränner så mkt fett när vi inte tränar. För som vi har skrivit så sköter våra muskler det åt oss.

Innan körde vi mkt kondition istället för att pumpa upp musklerna, det funkar också. Men att ha starka muskler gör ju att du bränner hela dagen, istället för just då när du kör kondition på gymmet. Du kan vissa veckor köra en hel del pass, som tex bodypump som ger dig bra förbränning och uthålliga muskler, ena veckan kan du köra lite hårdare på gymmet med mkt vikter på maskiner du vill köra. För att få dom att växa. Där får du ju både och..och det är jättebra variation. Då kommer du få en bra balans på det hela och då kommrr du heller inte tröttna på din träning :)

Kommer själv köra nån vecka nu när vi BARA kör varannan dag på gymmet och sen ska vi köra en vecka där vi bara kör pass.

Det kan vara lite jobbigt att komma igång ordenligt, men tro oss, när du väl är där så har allt varit värt det, då behöver du inte jobba så mkt, men man MÅSTE jobba mkt i början för att komma nånstans!

Där har du våra tips.. säger inte att nåt av detta är helt rätt, för det funkar för oss men behöver inte funka för andra. man får helt enkelt prova sig fram :)

lycka till!



shoes shoes shoes..



I may be an alcoholic men jag är även en shoe-aholic! Se här vad jag fyndade på utförsäljningen idag ;) LOOOVE, två par låga och tre par höga. Kostar ju ganska mkt på sidan men det lönar sig att jobba här ;) tack till nelly helt enketl som ordnar massa utförsäljingar åt oss <3 bästa arbetsplatsen! Visar hur de sitter på lite senare! //J



Never ending story!

åg gud! NU är det inte mkt kvar av städningen..Har köket kvar att dammsuga, tvätten är snart klar och ja...ah. Sen ska jag bara städa igenom toaletten lite mer noggrant, diska bort dom större grejerna och SEN tänkte jag ta tag i garderoben igen. Våran lilla väskavdelning som jag har klagat på en hel del det senaste.



Nu är et fan dags..Får se om vi tar bort några eller bara slänger upp det på vinden som med allt annat. Kanske ska sälja lite saker nångång?

Hmm?..skrev jag att jag snart typ kunde chilla? ööh, okej? det kommer nog dröja ett tag tills dess verkar det som..tror jag skulle kunna hålla på hela dagen om jag sak vara ärlig!

Jenni kommer iaf vara en glad flicka när hon kommer hem till ett skinande hem och jag vet att JAG kommer att vara en glad flicka när Jenni kommer hem ;D hihi

Ne nu ska jag fortsätta så att man blir klar IDAG! En "sjuk städdag" :P haha hoppas ni har det lite roligare..

Later babes//A



New colours!



Köpt lite nya lack. Finns jävligt snygga färger från olika märken på nelly.com nu så kika in där ;) dessa blev våra iaf! grrr! ska testas snarast!



not a lazy girl!

Oj, jag sov väldigt länge idag ändå..hade tänkt att gå upp när jenni gick till jobbet. Men jag sov rätt gott vid den tiden :) Hörde henne några ggr, men hon störde inte så mkt. Hade ju varit vaken en stund precis innan. Natten var inte så himla farlig denna gången...bara lite.

Aja, gick iaf upp halv 10. Det var det raka vägen ren till tvättstugan som gällde typ.  Kan man inte göra nytta på jobbet så kan kan göra nytta på andra håll. Visste ju att jag skulle va hemma idag så jag bytte tvätttiden till den tidiga idag istället för den vanliga imorrn.



Ska få i mig en del näring nu, det behövs kan jag lova!! Sen ska jag faktistk vara ännu duktigare och ta tag i städningen här hemma, Jenni har lixom inte "hunnit" med den ÄN. Börjar bli otroligt äckligt här. Här har ni inte någon lat sjukling inte!

Hon kommer inte ha tid för det i veckan heller eftersom det blir en del jobb.

Yeye, skrivs väl senare//A



sick of this!

Är REDAN trött på att vara sjuk! Okej om man är förkyld och snorig och har halsont men att man kan gå till jobbet, sjuk på det sättet men att vara sjuk så här, att man faktiskt inte KAN gå till jobbet är sååå jobbigt! För som vi skrivit många ggr så är det verkligen inte ofta det händer att vi är borta från jobbet. Jobebt är inte vårat liv om ni nu skulle för för er nåt sånt :P hehe men det känns bara jobbigt att vara borta lixom. Det blir ju bara jobbigare att komma tillbaka på nåt sätt.

Som ni förstår så är jag inte alls mkt bättre och kan därför inte jobbar imorrn heller. Hade inte fått gå till jobbet i vilket fall som helst iofs, man ska tydligen vara borta 48 timmar efter det att man "blivit bra" efter en magsjuka för man smittar fortfarande. IRRITERANDE!

Det blev lite söndagsmys här hemma ändå, har försökt hålla mig på avstånd från Jenni ikväll. Tittade på en trevlig film.



Det var en riktig "söndagsfilm"..med andra ord: mysig..OCH underhållande :)

Missade pan am, så ja tänkte ta och kolla på det nu innan jag stänger ner..tänker inte sova bort hela dagen imorrn bara för att man är sjuk.

Hoppas ni har haft en fin helg med massa trevligheter och soool! Får hoppas att veckan bjuder på bra grejer!
Natti//A



Mat & Träning 11.09.16

Ja ni har väl säkert redan listat ut att det inte blivit någon träning idag. Inte mkt röreslse över huvudtaget faktsikt. Har legat ner mest. Men mamma tvingade iaf ut mig en stund i det fina vädret...vem kunde säga emot?? Frisk luft piggar alltid upp.



Gick 10 "raska" varv runt huset iaf..det blev min lilla motion idag. Det gjorde rätt gott faktsitk.

Eftersom jag förlorar typ hälften av det jag stoppra i mig så har jag ätit en del mer än jag hade gjort annars en söndag som denna. Vi hade pkanerat en söndagsmiddag här hemma. Hemma hoss oss menar jag nu, men sen trodde jag inte att det skulle bli så ändå efter omständigheterna.

åt min första frukost imorse vi 6, sen åt jag mer vid 10 tiden..mamma har tjatat hela dagen på att jag ska äta mer. Men vem orkar trycka i sig en massa hela tiden när man inte ens mår bra?

Åt en middag hos mamma, som bestog av laxfilé och grönsaker med vitlöksyoughurt och 2 mackor. Sen åt jag faktiskt här hemma me eftersom Jenni ändå gjorde en söndagsmiddag. För som sagt..förlorar MKT näring nu och jag får inte vara helt tom..då mår jag väl bara sämre.

Nu ska jag dock inte äta mer idag, bara dricka en massa vatten så att jag inte blir uttorkad.
Later//A



Rehab!




Nu är det rehab för mig, inte en droppe alkohol på några helger kan jag lova. Orkar inte mer, blir bara för mkt varje gång. Skyller ifrån mig på att alla bjuder så jävla mkt, vilket är snällt men man har alltid ett val och jag väljer ju att ta emot, men det slutar nu iaf, ska vara med försiktig. En flaska fisshot fick vi igår, Anki sa att den kostade 1495:- hon hade kvar kvittot, hon minns inte heller nåt efter det, men vafan, sånt händer. Nu e det dags för söndagsmat, en god blandning av det bästa. gottis! //J



Nya prover!

Älskar att vara med i "testgruppen" på jobbet. Vi är ganska många men det kommer in så mkt tester så det räcker och blir över till allihopa! ;D det är så kul och spännande!



Jag fick med mig detta. Twilight sminkset - natural eye set med brun mascara, mörkbrun eyeliner och brun/beigea skuggor. Två nagellack från viva la diva och massa masker som ska testat. Ska ju vara bra om man är lite flötig i t-zoonen och har porer osv.



Anne fick med sig Twilight sminkset - smokey eye set med svart/bruna skuggor, svart mascara och svart kajal. Ett nagellack från wet n wild, en stämpelplatta från konad nailart vilket vi har hemma och några masker.

Testar och skriver hur dom funkar på bloggen sedan ;D ska bli skoj som sagt!



Vi tre <3



Igår!



Premiär ikväll!

Ikväll har Tv-serien Pam Am premiär. Tror faktiskt att det kan vara nåt, iaf om man läser om den..får väl hoppas :) Kommer på TV3 kl 21.00




Sista chansen!

Nu är det endast 12 timmar kvar på dealen, den har hållt länge men nu är jag 100% säker på att det är dom sista timmarna som tickar mot sitt slut.



Har själv klickat hem dealen nu, kände att det var lika bra! Man "tjänar" ju på det. Sen läste jag lite om Martin Öst som kommer att utföra behandlingen, han har fått väldigt goda omdömmen av folk. Det är väldgt viktigt att läsa på lite så att man inte går till vem som helst. Vi går ju alltid till Ann-Louise på HBC annars. Hon kommer snart att få ett besök av oss i annat syfte :)

Får väl se när dealen används, den håller ju ända upp till 3 månader :)



Fick mitt svar i natt..

FYFAN vilken dåligt timing!, eller det är väl bättre nu än sen. Fick svar på min lilla fundering jag hade ang mitt mående igår. MAGSJUKA it is!! :( Har mått sjukt dåligt hela natten. inte sovit nåt typ, ja..ni fattar nog. Som tur är så har jag sluppit spyan iaf. Mamma sa att det var magsjuka i farten..men jag trodde inte på henne igår..hehe

Man blir ju som ett litet barn när man har mamma nära till hands..väckte henne andra gången jag var uppe vid halv 6 imrose..hon gick med mig ner för att hälpa mig o få i mig nån slags näring. Viktigt när man inte kan behålla nåt.



Hon tvungade i mig bröd, det är bra för magen. Det suger upp vätskokrna som finns där, så att man inte mår så illa. Sen fick hon mig att dricka pepsi me, det ska tudlgen vara bra för nåt..fast kommer inte ihår vad det gör riktigt o om det ska vara kolsyrat eller inte. har för mig att den ska vara okolsyrad. Aja, det hjälpte ju lite iaf :)

Sen var det bara att försöka sova en stund till. Fick antagligen hög feber efter det me för jag frös typ ihjäl ett tag där.

Har försökt äta lite, det gick bra, men är sjukt trött. Magen håller på som fan, får hoppas att jag får behålla det mesta och att jag snart mår bättre. Det blir ju inget jobb idag iaf, rätt irriterande eftersom det hade behövts jobba idag men vad ska man göra? Är aldrig borta för småsaker från jobbet, och detta är ingen småsak iaf. Stor smittorisk är det me.

Ne fy, mer vila nu!
Later/A



Save myself

Som sagt så har jag inte alls mått bra idag, det är tur att man inte har behövt göra nåt..och det är gött att man är här ute hos mamma. Sparar mig själv när det gäller socialt umgänge till nästa helg, då e jag bjuden på ett event på Grand Hotel. Kommer nog bli trevligt :)

öh, en vilodag så imorrn är det dags för lite jobb igen. Kommer ju inte vara någon kattastrof men ändå. Får se när jag orkar mig till jobbet, har väl tänkt runt 11-12 tiden eller nåt.

Får hoppas att jag kan somna om en stun, för jag sov ju nån timma innan. Målade klart tavlorna efter middagen. får kolla närmare på dom imorrn. TROR att dom blev rätt bra, det var rätt svårt att få till dom, men aja :)

Nån som vet om det är "farligt" att ha i risinoljan för länge i håret? haha, glömde att jag hade de i huvvet medans vi målade klart tavlorna. :P



Ne fy, ska krypa ner nu..får inte sova för länge. Ställer ingen klocka, söndagen blir som den blir.
Natti//A



Mat & Träning 11.10.15

Så dåligt som jag mådde idag har jag nog inte mått på år och dar..vad va det som hände med mig? Jag var trött som en djur, min mage var helt upp och ner, jag mådde illa och jag hade sjukt on i huvvet. Ja, har man åkt på magsjuka?? ELLER var det det jag åt igår som gjorde att jag bara fick en reaktion? Kroppen sa stop...men så onyttigt åt jag ju inte? Det känns ju som att man ätit betydigt mer onyttigt innan och inte mått så dåligt.

Jag skyller nog på det jag åt igårkväll, kroppen gillade inte den kombinationen kanske. aja, mår iaf bättre nu och nu blir det inget onyttigt iaf! Inte ikväll, för jag vill inte riskera att må som jag gjorde idag.



Idag har jag iaf ätit godis ändå..på dagen, var tvungen att få i mig nåt salt. Mår man illa ska man äta salta saker. Men det var ytterst lite.

Frukosten idag bestog av ungsbakade fullkornsbaguetter med ost på, grönt te.

Till middag blev det ju tacos :D



För att få till en faboulus taco ska ni ha: Köttfärs såklart :P massa rödlök, Gurka och tomat. Yellow chili (jätte viktigt), Creme fraishe, eller turkisk youghurt med massa vitlök i. Sen lite sallad såklart. Brödet ska var smaksatt av garlic & herbs ;D Där har ni våran specialare..



Nu blir det mkt vatten så att kroppen rensas, sen blir det lite godsaker i form av vindruvor och honungsmelon.
And thats that for today!//A



Lördagsmusik!

 

 

 

 

 



We found love in a hopeless place! <3



Lördagens projekt..

Skrev förra helgen att vi tänkte ta tag i tavlorna men så blev det inte, så istället tog jag med mig dom ut till mamma lika bra så kunde hon hjälpa till lite :)

Började måla lite efter att vi sovit en stund, har mått sjukt dåligt idag så ja var tvungen o bara stänga av allt en stund. Mår lite bättre nu iaf.



Har målat alla 6 tavlorna svarta nu, vi är LITE osäkra på om den lila färgen kommer synas bra på, men vi måste låta allt torka o sen prova oss fram, annars får vi helt enkelt köpa en ljusare lila. Får hoppas att det blir som vi vill..att det funkar! :)

Under tiden dom torkar så blir det mat...tacooos :D
Later babes!//A



Tiden går fort..

När man har roligt. Dagens jobbande är redan slut och det kändes som ca 1 h på jobbet trots att det var 4. Det räcker för oss idag känner vi. Det är ju ändå helg och man har ju andra saker att göra en kväll som denna ;) Men de e gött o sitta på jobbet när det e så lugnt som det är på helgerna till skillnad från vardagar.



Gottis på jobbet, det gillar vi ;)



Anki passade på under lunchen ;D hehe riktigt skoj, tur att jag hade shampo och balsam med mig!



Snygg blev hon iaf! ;) hehe skönt och vara fräsch. Men jag väntar tills jag kommer hem till Falk så jag kan bada tunna och duscha mig fräsch inför kvällens bravader ;D Vi skrivs senare//J



Missa inte helgens erbjudande!

Alla som gillar Nelly.com på FB får ju rabatt den här helgen så MISSA INTE detta, jag hade helt glömt av det men nu är jag med i matchen igen! ;) gå in och gilla eller hämta koden på deras sida HÄR




Lite nytt

Va iväg en sväng innan, var inne på apoteket för att införskaffa mig lite nya nödvändigheter. Det var typ dags att skaffa en ny liten flaska Ricinolja. Har använt den i 2 veckor idag, så det är inte så mkt kvar. Går åt rätt mkt faktiskt, mer än man trodde..sen är vi ju 2 st som använder den 2 ggr i veckan. Har inte direkt nån åsikt om den än, får väl se om 2 veckor om vi kan ge den några speciella betyg. 42:- för 80ml



Våran nattkräm har tagit slut så nu är det dags att testa en ny. Eucerin, säljs bara på apoteket. Har läst bra saker om deras produkter. La även in ett inlägg där det stog om Hyaluronsyra, ni kan läsa inlägget här. Det finns även dagkräm och ögonkräm, dom kommer vi säkert testa sen när våra clinique krämer är slut. Apoteket "hjärtat" har specialpris på Eucerin just nu. 229:- för nattkrämen.




Time for some work!



Dags att dra och jobba lite. Saa jobba ca 4 h idag tänkte jag. Ska träffa falk direkt efteråt och bubbla lite och sedan på nån avskedsfest, Har knappt hunnit packa allt men e de nåt som saknas kan jag ju hämta det senare, hans bror där vi ska bubbla och jag bor ganska nära som tur är :) Jobbigt och inte veta vad man ska ha på sig dock men de fick bli nåt enkelt och snyggt bara hehe. Vi skrivs lite senare på jobbet i guess. Have a nice day!//J



En riktigt go morgon!



Så här ser en riktigt god frukost ut a la twinside. ;D Fruktsallad med honungsmelon och päron med turkisk yoghurt med flytande honung på, två ostfrallor med ost och rostbiff, två stekta ägg och grönt te. Det här står jag mig på lååångt in på dagen! Äter en liten frysmat på jobbet ite senare. Är så irriterande hungrig nu, har varit och handlat och varit på stan innan frukosten. INGEN bra idé för någon sm blir irriterad när hon inte får mat, haha ;) blir ett monster, men nu jävlar ska jag unna mig <3 later//J



Wake up!



Godmorgon fina människor! Vaknade tidigare än vad jag brukar göra på helgerna, alla vet väl att det är Anne som är morgonmänniskan och jag drar mig i sängen så länge det går :P Är liite trött och det syns, hehe. Men som jag skrev igår ska det fixas lite idag och la ju mig ganska tidigt igår :) Ska till stan snabbt, sedan storhandla och käka as go frukost, sedan e det chill tills jag ska till jobbet! Vi skrivs lite senare!//J



with or without you..

byebye..en hel helg utan min kära syster. Lämnade henne hemma idag för att spendera helgen ute hos mamma. Lite terapi som ni vet, det var ett tag sen nu.

Vet inte varför jag kände för att jag behövde lugn..har väl inte hänt nåt speciellt som gör att det behövs direkt. Mamma ger mig lugn, det har jag sagt flera ggr :)

Anyway..kommer nog inte träffa sis på hela helgen, OM jag åker hem en sväng imorrn kommer hon att vara på jobbet. Hon jobbar imorrn och jag tar passet på söndag. Vi delade upp det så denna gången. Kommer blir bra men ändå. Vi håller kontakten via face och telen såklart ;P hehe ses på söndag om inget annat. En trevli söndagsmiddag ser jag iaf fram emot :D

Har chillat i soffan med mammi och kollat på en film. "No strings attached", bra film!

Ne nu tänker jag lägga mig i den nybäddade sängen o kika runt lite på nätet igen innan det är dags att stänga ner. Hoppas ni har haft en finfin fredag!

Natti!



Puss till min Jenni! <3



Jag drar mig tillbaka..

Vilken slö kväll... och det var fan på tiden. En lugn och skön kväll med god mat och film. Kikade "friends with benefits". Väldigt bra film måste jag säga så se den :D Är helt slut, det är overkligt så jag MÅSTE verkligen sova nu. Ska jobba imorrn i nån timma, gosh, ännu en helg :P men de går nog fort, har en del saker att uträtta innan så kan inte sova bort hela dagen. Efter det väntar som tur är trevligheter så att det känns som helg iaf! Gonatt och sov gott allihopa!//J




Mat & Träning 11.10.14

Alltså..det spelar nog ingen roll hur mkt träningsvärk man har, för när det är dag att ta i på gymmet eller på passet så försvinner träningevärken helt plötsligt. Det är rätt weid. Trodde faktisk inte att man skulle orka nånting idag med tanke på hur ont vi har här o där.

Frågan är ju om prestationshöjaren gör att man inte käner av det på samma sätt. För som vi har skrivit en massa ggr sp gör faktiskt prestationhöjare att man inte känner av det jobbiga, lr man känner ju att det är tignt o grejer, men musklerna vill bara pumpa på mer när det gör ont..om ni fattar. Vi UNDRAR verkligen hur det känns att träna utan dom, men vi vågar inte testa just nu :P haha

Veckan har iaf avslutats med ett riktigt hårt pumppass. Precis som förra fredagen :D så himla gött! Love it!
Vikter vi använder nu på dom olika nuskelgrupperna är..
Uppvärmning: 9-10kg på stång.
Knöböj: 27kg.
Bröst: 9-10kg på stång.
Rygg: 17kg.
Triceps: 7kg på stång, sen är det ju dips och sen 5 kg fri vikt på inkast.
Biceps: 7kg på stång.
Utfall: 15kg på stång.
Axlar: Använder 3 kilos hantlar, 5 kg på stång.
Mage: 5 kg vikt.

var heelt slut efter passet, det blev en snabb cykeltur hem efter det :)

som sagt..fick inte mina pannkakor till lunch idag :( blir lite ledsen..men det blev ju bra ändå.
Frukost 07.40: Havregrynsgröt med linfrön och sylt.
Mellanmål 10.40: grönt te och nötter.
Lunch 12.30: Felix tomatsoppa med en burk tonfisk i. Ett väldigt trevligt hopkok :)
Mellanmål/ innan träning 16.20: Optinut-bar och en proteinshake.
Efter träning: Proteinshake whey100.

Kvällsmat: Jenni har fått i sig en halv subwaymacka med tonfisk, sen en halv kebabpizza. Själv har jag ätit en mozzarella pizza från Ica (favoriten)..



Strax blir det lite mer gottis...lite choklad skadar ju aaaldrig, inte pepsi max heller för den delen ;P


Nu ska kroppen få vila och "svälla" under helgen..
Later babes//A



Fredagsfin!



Nytt lack! Riktigt snyggt måste jag säga, en ny färg vi får testa från nelly.com ;) I LIKE ALOT!



Most wanted!

Dessa hade inte varit hel fel! sjukt snygga, får hopaps att det kommer in fler trendiga färger, dom ser ju  typ likadana ut som Elly coated jeans fast i mjuk bomull...som serena supersoft jeansen. Sitter säkert hur bra som helst så vi får väl se om det blir ett par, eller kanske två om dom får in fler färger!? ;) we love!




Remiss!

Åh..fan vad jobbigt :( ingen vidare fredag. Som jag skrev igår så har jag en knöl under min tredje tå på vänster fot som gör jätteont. Fick en "akuttid" till vårdcentralen idag när jag ringde..vad där vid 10 idag. Det är en infektion av nåt slag sa dom.

Han ville tömma den på var, för det var det han trodde den innehöll, MEN det kom inget så stack och tryckte helt i onödan, så nu ahr jag ännu ondare, hehe :/ får väl se hur det går idag när jag ska träna o så. Som tur är tror jag iofs inte att det ska vara någon fara..går runt med mina tennisskor just nu och det kommer jag väl behöva göra hela dagen såklart o helgen. Aja..

Han kunde som sagt inte göra mer så jag kommer få en remiss till en ortoped, för dom kommer antagligen behöva gå in djupare och skära och grejer, för jag har en hård kula.



yeye, får ta det som det är..vet ju inte riktigt vad jag kan göra själv, fick inga tips heller. Så nu går jag iaf runt med en fetingtå i skon,hehe. BRA FREDAG :P

ska träna bort det onda :P haha
//A



5 lätta må bra-knep

improveme listar de fem mest effektiva knepen till en snygg och hälsosam figur.



Motivera dig själv till att äta nyttigare
Är målet att gå ner i vikt är den rätta vägen att äta nyttigare och att röra på sig. En enkel ekvation vi alla känner till, men krångla inte till det och ta en dag i taget.

Platt mage
Det går inte att punktförbränna fettet på magen. Situps, konditionsträning och bra kost är det enda som fungerar för att få bort kärlekshandtagen.

Snygga ben
För att få vältränade spiror är löpning den bästa metoden. Spring i jämn takt på distans istället för tempo. Gärna intervallträning. Raska långpromenader fungerar också, men bäst resultat får du om du kombinerar styrka och kondition.

Det finns inga genvägar

Att gå ner i vikt tar tid. Det finns inga snabba sätt att gå ner i vikt fort utan att det blir skadligt för kroppen. Börja med morgonpromenader, drick mycket vatten som mättar och välj fler salladsalternativ.

Maten efter träningen

Vad du bör stoppa i dig efter träningen beror på vad du ätit innan ditt pass. Har du inte hunnit äta middag bör du äta något matigt och mättande, annars kan du ta en proteindrink, en knäckebrödsmacka med avokado och keso eller något annat "lätt" alternativ.



Klickat hem!



Äntligen fått tummen ur och klickat hem den absoluta favoritdoften från D&G, "light blue". Haft den i några år nu och vi tröttnar aldrig men nu har den varit slut väldigt länge och vi har inte riktigt brytt oss om att köpa en ny eftersom jag fick en annan väldigt god doft från D&G i julklapp, som även den blviit en favorit ;D men nu har vi båda två, as gött ;) passade på nur när vi fått in den på nelly!



The better place..



Trött tröttare jenni. Faen vad jag bara ville ligga kvar i sängen idag, dra täcket över huvvet, ta mig tillbaka till drömmarnas land, the better place! nästan helt omöjligt att ta sig upp :/ aja, det är fredag så man får ju bara ta tag i sig själv o släpa sig till jobbet. Det är ju ändå fredag och det klarar man alltid av. Fast o andra sidan känns de inte lika gött idag eftersom vi kanske måste jobba helg igen, fucking jävla boring. Väljer nog att jobba imorrn om jag får välja för söndagar är en dag jag bara vill göra INGENTING. later//J



No pancakes for me!

Men neeeej :( Hade velat göra pannkakor tills imorrn som lunch. Har typ tjatat om det några veckor nu..att vi ska ha det som fredagslunch. MEN har inte "hunnit"..lr jo iofs det hade jag väl hunnit göra men mjölken var slut..och det tänkte man inte på innan idag när man väl var på Maxi. ÅH!, aja..får väl klara mig en vecka till..eller så gör jag pannkakor i helgen :D hehe.



Får trösta mig med nåt annat, har tagit in datorn i sovrummet nu..vilken kanske inte är så smart, för man ska ju egentligen inte ha elektriska prylar i närheten innan läggdags..då somnar man sämre. Det är vad jag har läst iaf.

Men jag vill kika runt lite på nätet innan läggdags, är så jäkla sugen på allt nytt som dyker upp nu. SHOPPA is the shit. Kommer ju fan bli fattig snart..lr kanske inte!? hähä!

aja, fredag snart :D Hoppas på en lika bra fredag på jobbet som denna torsdagen...lr ne, bättre! Det kommer den att bli, för då är alla på bra humör :P hehe

Hoppas ni får en god natt!
Dröm sött!//A



Mat & Träning 11.10.13

Känner mig som en gammal tant idag..lr vafan, äldre tanter behöver ju inte vara så stela som jag e nu :P hehe det ska iaf inte jag vara när jag blir äldre, förhoppningsvis. Lr det ska jag se till att jag inte är iaf.

Har som ni kanske fattar lite träningsvärk här och där, men det var ju det vi sa..imorrn lär den vara värre men då kommer vi nog träna bort en del också.

Har väldigt ont i ländryggen, maskinen gjorde verkligen sitt igår. Sen har jag iaf väldigt ont på nedre delen av rumpan..

Idag har vi bara fått motion i form av cykelturer fram o tillbaka till jobbet och maxi, sen en lunchpromenad också..annars har det varit chill. Har varit gött att cykla idag för jag har en jäkla knöl som gör sjukt ont under mittentån på vänster fot, kan knappt gå normalt. Ska till vårdcentralen imorrn och kolla upp det. Hoppas bara det inte blir värre än vad det är för då vettefan om jag kan träna. och imorrn VILL  jag verkligen avsluta veckan hårt :D

Idag började Jenni morgonen med pepsi max..alla har väl förstått varför :P



Frukost 07.40: Vaniljyoughurt med linfröm, solrosfrön och frysta blåbär.
Mellanmål 10.40: Grönt te och apelsin.
Lunch 12.40: Spagetti och köttfärssås!, det är en trevlig vardagsrätt som vi inte äter så ofta :)
Mellanmål 17.00: 2 frökusar med stekt ägg, grönt te.
Kvällsmål 21.45: Grönt te och ett litet glas nötter.

Nothing else..
//A



Min påfyllning!

Yes, då var det klart :D ÄNNU fylligare fransar..undra hur många fler jag fick..hehe, dumt nog räknade Jenni aldrig mina när hon gjorde dom..och hon har inte räknat dom nu heller, tänkte föra det imorrn, för hon orkade inte :P

Men det blev nog ett 30-tal till kanske? så nu har jag iaf jättefylliga fransar. Hon satte på löngre denna gången me så det blev ju lite mer effekt me. Längtar nu tills vi ska prova den gryma effekten på mig. Får väl se när vi "orkar" ta tag i det ;)



Före & Efter..



Det var gött och få ligga ner en stund, det tog ett tag iaf, höll på o somna några ggr :P alltid så när man blir omhändetagen.

Nu har jag iaf mina flirtiga fransar igen ;D im a happy girl. Dom kommer väl vara lika fina i 4 veckor till nu!
//A



Shoppingtips!

Snygg byxa med skinndetaljer från märket Rut m.fl, 399:- Klicka på bilden för att shoppa!




New ideas!



Wohooo! :) idag kunde vi äntligen fota bort ALLT typ...Det tog sin lilla tid med gjort blev det iaf! Nu känns det kanonbra när helgen närmar sig.

hehe, vi har varit lite trötta och ja..vad kan man säga, lite torsdagsflamsiga..men även negativa, vi har tagit ut en del idag så att vi kan vara på gott humör hela fredagen :P haha



Gjorde en liten video på jobbet idag me, inte för privat syfte då alltså utan i jobbsyfte. Men den kan vi inte visa och sen får man ju inte prata jobb såhär privat direkt. Men det blev nog jäkligt bra och den kommer vi har stor nytta av. Att vi inte tänkt på att göra fler videos innan, bra tänkt Anki! :D

Allt har gått kanon idag o vi kunde till och med gå hem lite tidigare. Cyklade förbi Maxi och hämtade ut våran bestälnning från Gina me..vi behålle byxorna ;D

Nu blir det lite chill i soffan med ett avsnitt av true blood och en kopp te.
Later babes//A



Nyhetsbrev v.41




En för många igen!?

varför är jag en sån alkoholist, och på onsdagar dessutom?! Blev en för många igår och jag skyller ALLT på min bästa ;D haha FALK det e ditt fel!! Hade jävla skoj kan jag lova, vi var överallt men folket saknades men de gjorde fän ingenting eftersom jag hade falk! ;)












Elly coated zip jeans.

Så här ser dom ut på, väldigt sköna! Har storlek 24..alltså den minsta. Dom är väldigt stretchiga..så ni tänker på det om ni ska köpa dom. Många komemr nog klicka hem dom på nätet, erftersom dom inte kommer till alla butiker. 599:- på Gina Tricot.




I said NO!

Jag är en sån person som gör saker när det finns saker att göra..typ, plockar och har mig, hehe. Ständigt i farten osv. Känns inte som att man har vilat på hela dagen typ. Igen lugn stund på jobbet och ingen lugn stund efter, för då flängde man iväg o shoppa och träna o allt sånt. Inte för att det var dåligt, för av shopping och träning mår jag som bäst ;D

Men sen efter träningen, då plockade o fixade jag här hemma, finns som sagt alltid nåt att göra. Jag måste lära mig att bara säga nej till mig själv eller nåt. Tänkte NÄSTAN ta fram damsugaren och städa igenom hela lägenheten, blev lite äcklad när jag såg en stor hårtuss. Men jag sa NEJ, det känns lite som att jag har städat, tvättat och lagat mat dom senaste 3 veckorna här. Så Jenni får ta tag det imorrn eller nåt :)

Anyway, även om jag satte mig i soffan så gjorde jag grejer, tog tag i lite saker på nätet. Dumma Klarna som alltid ställer till det skickar fakturor som man inte ska ha! Ogillar dom skarpt. Dom gör ofta en massa fel.

Ville som sagt få det städat men klockan var rätt mkt efter fixandet så jag bestämde mig istället för att ta en lite längre dusch och fixa "iordning" mig för morgondagen, ska försöka fota bort resten som blev kvar från idag..



Därav fixade jag även till naglarna..blir guld igen, eftersom den är så grymt snygg ;)

Ah ne, det är väl dags att krypa ner nu känner jag. Ska bara ta en litet titt på blodtrycket me innan. Det var ett tag sen.

Hoppas ni har haft en finfin onsdag mina vänner!
Natti//A



Mat & Träning 11.10.12

Lite har man ändå känt av..mest när man spänner dom olika musklerna, tex framsida lår och rumpa :P Jenni har klagat lite på vaderna idag me. Det kändes ju iaf när man tränade idag. Vi tog oss bort till Knalleland för ett benpass istället för att gå till stan. Lika bra att passa på o cykla när det är så bra väder :D Sen att man får lite annan träning där borta eftersom det är andra maskiner vi kör på.

Så idag har träningen bestått av..Cykeltur till gymmet som uppvärmning, Sen var det liggande benbress, den är sjukt skön..den tar på lite andra ställen än den i stan..den tar mer på baksida och rumpa. Efter det körde vi utfall på stång, men denna gången blev det "vanliga" utfall, då kunde man lägga på en hel del på stången. Det kommer nog kännas ordenligt imorrn eller övermorrn. Sen körde vi stående rodd också, som i måndag. Efter det var det vader och hela benen igen på den "nya" maskinen, man ligger på mage och knuffar benet bakåt (har visat den på bild innan), riktigt jobbig!



Sist körde vi ländrygg på maskin och den här grymma magmaskinen!, Den är ju helt fantastisk..man får verkligen jobba med hela magen! Känns som fan ut mot sidorna också. Synd att dom inte har den i stan :/ Den är helt klart en favorit på gymmet i knalle. Den kommer kännas imorrn.

Sen var det bara att strecha ut..och ta en cykletur hem :)

Blev morgonvelling idag me..smaken vettefan vad man ska förklara det som :P hehe men den kan ju smaksättas med vad som helst typ? Den innehåller bara 130kcal..men vem bryr sig, right? ;P



Frukost 07.30: Morgonvelling med krossade nötter i.
Mellanmål 10.30: 2 kiwi och Grönt te.
Lunch 12.40: Idag blev det räkpaj igen..så himla gott! Den är jag stolt över ;P
Mellanmål/innan träning 17.10: Optinut-bar och en proteinshake whey100.
Efter träning 19.00: Proteinshake.
Kvällsmat 20.10: Jag åt 2 mosade ägg med lite smöt och drack grönt te. Jenni har varit och fikat. Blev nog nåt glas rött vad jag såg på face :P

Behöver inget mer idag..
//A



Dagens outfit

2 shades of blue..GUD vilken suddig bild :/ aja..den får duga!



Linne, Leggings och tubscarf - Gina Tricot. Skor - Jeffrey Campbell. Glasögon - Ray Ban.



Dagens shopping!

Woopwoop! Hade ju lagt undan lite godsaker på Gina i stan..Kunde inte låta bli att köpa allt och lite till :D Shoppingen idiag gick lite i ett guldtema..



Det bästa av allt var att vi faktiskt fick våra Ksristen zip jeans bytta :D för det hade kommit in nya IDAG! it's meant to be!..äslar dom, dom är ju så snygga!

Även om vi har dom snygga Rihanna jeansen så kunde vi inte låta bli o köpa Elly jeansen, de gör iiingenting om man har 2 liknande, bara dom inte är precis likadana.



Elly coated zip jeans 599:-, så sköna och såååå snygga! :D



Jolie leggings 199:- nu har vi 2 guld och 2 silver..we like!



Har man silver måste man ha guld :P hehe nerå..men den är snygg så why not? lika bra att ha alla färger..fast vi saknar dom den röda, den är ju sjukt snygg me! 199:-



grått snyggt linne med gulglitter i, 149:-



A sen blev det ju ett till pannband, dom fanns i butiken idag :) på nätet klickade vi bara hem ett för sen tog dom slut...hehe 39:-. Kommer nog värma bra nu när man går till jobbet på morgonen, sjukt kallt!

That's that! time to dress up..lovelylovely!

Later babes//A



Going down town!



Jag sticker ner till stan en sväng och umgås lite ;D hoppas ni får en superbra kväll//J



Tiden räcker inte till..

Phew.. äntligen hemma. Eller kom hem för ca 15 minuter sedan aknske men har slängt i oss en shake, proteinbar och jac3d och är klara för ett hårt pass ben/rumpa :P ska bli nice!

Tiden räcker inte alltid till, vi räcker inte alltid till. Det finns en hel del att fota för oss men vi jobbar ju som retuscherare och hinner inte alltid fota när det behövs tråkigt nog, det hann vi alltid förut men de blir ju mer o mer o göra och därmed hinner man inte vara på alla ställen samtidigt men alla gör sitt bästa och vi komemr bli bättre ;D så e de bara, man ska alltid bli bättre, inte tvärtom!



Redo att fota, se hur mkt jag hade som väntade, Anne hade en hel del trosor, men de blir mer fotning imornr o fredag förhoppningsvis så allt blir gjort den här veckan. Fick hoppa in en liten stund för akutgrejer innan hemgång.



Underbart väder idag oxå. Självklart gick vi o satte oss på en bänk i favvolekparken ;D sol är ett måste n när dagarna bli kortare, glöm inte att köpa D-vitamin för extra intag, det ska vi göra iaf! håll humöret uppe! ;D



Nu ska vi cykla iväg till gymmet. lite shopping innan ;) vi skrivs senare, kram till er alla!



Akuthjälp när näsan redan rinner.

När du väl ligger på soffan i en hög av näsdukar, finns det dessvärre inte så mycket mer att göra än att ha fler näsdukar tillgängliga och ha tålamod.

När symtomen väl har kommit kan du enbart mildra dem. Här får du de åtta råd som fungerar bäst.

1. Ingen hostmedicin
Även om det kan vara frestande att ta antibiotika och hostmedicin för att lindra förkylningen, är det bortkastade pengar. De har dessvärre ingen märkbar effekt.

2. Varmt och kryddigt
Alla former av varma drycker kan lindra näsans förkylningssymtom eftersom värmen löser upp snor och nästäppa. Drycker med bitter smak, till exempel citron, sägs fungera bäst. Även kryddig mat och varma soppor lindrar.

3. Ät lite echinacea
Naturmedel och kosttillskott av växten echinacea (röd solhatt) kan enligt en ny undersökning tydligen förkorta förkylningssymtomen med ett helt dygn. Du bör dock inte använda echinacea om du har typ 1-diabetes, skleros, leukemi eller ledgångsreumatism. Använd det inte förebyggande och ta det i högst en till två veckor. Barn bör undvika det då de kan vara överkänsliga.

4. C för apelsin
C-vitaminer kan förkorta symtomen med ungefär ett halvt dygn, med höga doser på ett gram per dag eller mer. Apelsiner är fulla av C-vitamin, men det behövs även kosttillskott för att komma upp till ett gram. Rådet gäller enbart exempelvis maratonlöpare och elitsoldater, som är hårt fysiskt belastade.

5. Vitlök
Vitlök stärker motståndskraften och immunförsvaret. Ett test där man använt sig av tabletter med vitlökspulver har visat att vitlök eventuellt även kortar ner förloppet av förkylningen lite.



6. Var snäll mot dig
Ett gammalt råd säger att en öm hals lindras av att svälja. Det gör inte att du tillfrisknar snabbare, men du mår bättre under tiden. Skäm därför bort dig själv och din hals med exempelvis ljummet te med honung, varm choklad med vispgrädde eller hönsbuljong. Det finns inga regler, det viktigaste är att du dricker något som känns mjukt och behagligt för dig.

7. Träna lätt
Du kan faktiskt träna lite fast att du är förkyld. Men håll dig till lätt till måttlig träning så att inte kroppstemperaturen blir för hög. En kraftig temperaturökning i kombination med en lätt förkylningsfeber göra att det känns obehagligt – träna därför lätt. Fördelen med att träna är att motion öppnar näsan, så kom ihåg att ta med näsduk för det kan komma ganska rikliga mängder med snor.

8. Näsdroppar
När näsan är täppt och huvudet gör ont, kan det vara bra att använda någon form av nässpray eller näsdroppar som innehåller medicin. De öppnar upp luftpassagen genom näsan och bromsar tillverkningen av snor, vilket gör att du snabbt mår bättre.

Preparaten kan även förebygga att förkylningen sprids till bihålorna och mellanörat, eftersom medicinen håller passagen från näsa och svalg till dessa regioner öppna. Näspreparaten bör generellt bara användas under en vecka, annars riskerar du paradoxalt nog att symtomen blir värre eftersom slemhinnorna vänjer sig vid medicinen.

Artikeln kommer från IFORM.



Klickat hem!

Man vill bara ha en massa snygga byxor just nu! HOPPAS att dom passar, har aldrig shoppa på nätet på Gina..och eftersom inte dom här har kommit till Borås så var vi tvugna att klicka hem dom på nätet..passade på o klicka hem ett pannband också, behövs nu i kylan :)




Fölängd deal!

Ni har FORTFARANDE chansen!, Har ni velat testa eller vill ni testa så är det ett JÄTTEBRA tillfälle, det är sjukt billigt för en hel spruta. Det är just Restylane LIPP vi använder. Funderar på att köpa den o sen använda den om ett tag. Det är ju ändå dags för oss att göra en påfyllning. Då få vi 1ml VAR, och det blir billigare än när vi delar på en spruta.

Klicka på bilden för att köpa dealen!




The plan!

Hade en liiten plan för idag, MEN den blev inte alls som jag tänkt mig...lr som vi hade tänkt oss. Hann inte göra det vi ville hinna med på jobbet, alltså fotning..allt annat hann man väl me typ, även om Anki var sjuk idag.

Skulle bytt dom där jeansen idag me, MEN som vanligt så fanns inte våran storlek i stan, får hoppas på bättre lycka i Knalleland. La undan en del andra godsaker på Gina i stan, men jag ska ringa till knalle imorrn o se om allt finns där i stället. Då blir det lite shopping innan träningen :)



Jenni har ju suttit o jobbat hela kvällen..så under tiden har jag typ tvättat lite, en omgång bara. Sen kom våran andra kusin, Susans storasyster Ann-Mari på besök med sina barn me :) Lite häng här hemma..inte så ofta man träffar dom längre :/

Aja, det har iaf varit en bra tisdag, vilodag me för den delen. Imorrn kör vi på igen..med allt, hehe. Snart e de fredag mina vänner!..lr snart har iaf halva veckan gått :P

Ne nu gäspas det en hel del, får krypa ner..
natti babes! skrivs imorrn igen!//A



Fabulous lashes!

Nu är jag äntligen klar för ikväll. Ont i ryggen tack vare träningsvärken men det gick bra ändå :) 3 h tog det den här gången. Har som mål att göra det på max 2 timmar och jag kommer väl dit om ett tag för de blir ju lättare o lättare. beror ju givetvis på frankvalité oså oxå men man ska vara snabb oavsett :) Min kära kusin Susan fick sina fransar fixade ikväll.

Före:



Efter:



Hon blev supersnygg! Känns mkt första gången man ser sig i spegeln men I promise, imorrn är det annorlunda and you're trapped ;) later//J



Dagens outfit



Byxor - Monki. Polotröja - H&M. Pälsväst - Gina Tricot. Glasögon - Ray Ban. Skor - Skopunkten.



Shoppingtips!

ÄNNU ett par grymmisar! Elly Coated Zip Jeans 599:- Nästan likadana som Rihanna coated Jeans. Fast lite dyrare...men enligt mig lite skönare! :D Från Gina Tricot såklart!




Take me away...

too better daaayyys, eller nåt sånt. Gosh vad trött jag är, svidande ögon, huvudvärk och träningsvärk från gårdagens monsterpass. (den ända positiva). Bloggandet har lidit lite idag, en man kort på jobbet, as irriterande eftersom vi inte hann fota som pamerat eller nåt, bara massa massa saker som skulle göras hela tiden. Det är bara att bita ihop och fortsätta jobba. Min kära kusin kommer hit för att få sina fransar fixade. Mysisar på, dags att laga nåt att äta. later//J




Så Mycket Bättre!

 

Behöver lite uppmuntrande musik just NU!




Recept - Räkpaj

Här kommer receptet till den goda räkpajen vi gjorde i helgen. Detta kräver liiite mer tid än våra vanliga maträtter, bara för att degen tar lite tid att få till. Men det är värt det :P

Så här gör du degen/botten: (en hel plåt)
10dl mjöl
375g smör
6msk vatten

Blanda allt i en skål och börja knåda..detta tar som sagt lite tid så har tålamod. den kommer att bli en deg så småningom :P

Sätt på ugnen på 200 grader.

Du knådar ut degen på plåten, vilket oxå tar lite tid att få till. men den kommer att täcka hela botten bara man trycker ut den. Den kommer bara bli ett tunt lager. In med plåten i 10min i ugnen.

Förbered alla ingredienser. Sär löken, fetaosten, chillin, ta fram räkorna och spenaten.
När du har tagit ut degen så är det bara att börja fylla. Häll på räkor på hela botten och sen på med resten.



Sen är det dags att hälla på äggstanningen, och den gör du med hjälp av: 12st ägg och 7,5dl mjölk. Vi använder röd mjölk till detta. Sen är det bara att sätta in den i ugnen i 50 minuter typ..Man ser när den är klar, den får en fin färg.



Gör ni en plåt så kan ni få 9 bitar, och dom är JÄTTElagom till lunch. Ni delar den på 3 på båda hållen :)

ENJOY!



New in!

Man får nte nog av dessa supersköna kissy legging, vi köpte ett par bruna oxå ;) Har på mig XS på bilden och dom sitter som en smäck <3




Vet inte riktigt..

hmm, njaaah asså..hehe vet inte riktigt vad jag tycker om att dom bytt ut Charlie i "2 and a half men". Gillar ju tv-serien..och ikväll var det premiär för den nya säsongen, vilket vi nästan missade också.



Visst, Ashton Kutcher är het, men ja..vi får väl se. Vad tror ni? Kommer det blir bra?

Måndag, måndag, måndag, redan slut..bra! :P hehe Regnig och eländig me! uscha...

Ne men den var väl trevlig på sitt sätt, ändrade på lite grejer idag. Gick inte o bytte byxorna, orkade inte..ska göra det imorrn istället. Vi la oss i soffan för att glo på True Blood  :P hehe så jäkla nice o bara chilla!

Imorrn händer det iaf lite grejer, både på jobbet och efteråt..har planerat in lite saker som ska göras, Jenni ska ju såklart ha en liten "jobbtisdag" :)

Vila, vila, vila! Sängen kallar. Hoppas eran vecka började fint!
Natti//A



Mat & Träning 11.10.10

upp och ner..vad håller den på med då? Vi kör jojjoshit nu..hehe :P Ne men idag vägde vi oss IGEN, i stan. Då visar vågen 50.7 på mig(anne) och 52kg på Jenni, en hel del mer än i fredags. ast ungefär som förra måndagen. A, vilken jojjo som sagt. Vi typ går upp under helgen och sen så förvinner det under den nyttiga veckan, hehe. Det är ju iofs bra, för då vet vi ju att vi kan gotta  oss hur mkt vi vill, för till nästa helg är man tillbaka där man börja.

Vet ni vad det jobbiga är nu? det är att man MÅSTE äta..även om man inte är sugen, helda dagen har vi varit mätta hela tiden, inte kännt någon som helst hunger eller sug efter mat. Men som sagt vi MÅSTE äta för att få i oss mkt egenrgi eftersom vi bränner sååå mkt nu. Men självklart kommer vi aldrig vara utan att äta, för vi vill ju inte lixom tappa det.

Idag provade vi en ny frukost me :) intessant och mättande..
Frukost 07.40: En kopp frukostvelling.
Mellanmål 10.30: Grönt te och en avokado.
Lunch 12.45: Räkpaj (recept kommer imorrn)
Mellanmål/middag 17.50: Nudlar med tonfisk.
Efter träning 20.20: Proteinshake whey100
Kvällsmål 21.15: Grönt te och ett litet glas nötter.


Idag körde vi ingen pump, tänkte som sagt köra en omvänd vecka denna gången!, känns som om det kommer bli en bra träninsvecka. Sen är det så gött att känna att man inte BEHÖVER träna varje dag..det kändes lite så innan, vet inte varför dock..hade väl lite tvångstankar eller nåt :P hehe

Idag körde vi iaf ett benpass, fast vi la till lite rygg me..
Uppvärmning, 10 minter på löpbandet.
Liggande benpress.
Ryska utfall på ställning
Knäböj på ställning



Stående ryggrodd.
Baksida lår på maskin
Vader på maskin.
Mage på maskin + sidomage/rygg på maskin.
Avslutade passet med stretching of course :)

Nu känns det bra! Ser fram emot nästa pass, får väl se om det blir i knalle eller stan..tills dess är det vila!
Later//A



Efter 4 veckor..

Så är dom fortf så här snygga. Efter 3 veckor hade jag inte alls så här många kvar när jag gjorde mina första gången. Annes fransar har hållt sig fabulous länge nu :) Dom surrer säkert lika bra i 2 veckor till. Man gör ju alltid en påfyllning efter 3-5 veckor beroende på hur dina egna fransar åker av, hur snabbt du tappar osv men efter varje gång du lägger lösfrsanar blir din egens frankvalité bättre och bättre eftersom du slipper slita, sminka och tvätta dom så att dom faller av snabbare. Då håller även dina lösfransar bättre o du får fler o fylligare fransar att lägga ännu fler lösfransar på ;D winwin situation! Ska fylla på dom nu i helgen trots att de knappt behövs, men hon har fått fler att lägga på så nu ska hon få wawawawoom fransar tänkte jag <3




Dagens outfit

Fick bli en mysig men väldigt enkel outfit. Har iaf inte frusit på jobbet som dom flesta :P

Polotröja - Gina Tricot. Strumbyxor - H&M. Benvärmare - Gina Tricot. Gummstövlar - Din sko.




INTE OK!

Ne man blev ju lite besviken i lördags IGEN på Ginas byxor.. bytte ju dom kristen zip jeans, för att dom var sönder i dragkedjan nere på benet.. hehe vart var dom söner denna gången då!?



Det här är inte OK!

GASH! Hehe lite smått irriterande, om det inte finns några kvar i stan nu så bir jag galen! får hålla tummarna, sk springa hem nu efter en jääkla intesiv dag o sen ruska av oss allt.

Behöver tänka på annat just nu!
Later//A



Recept - Kesoplättar

Ni ville att vi skulle lägga in receptet igen och självklart gör vi det!



Detta behöver ni för att göra kesoplättar på vårat sätt:
1 stor burk naturellkeso
3 ägg
Rödlök
Senap
Salt
Peppar
1 påse parmesanost (40g)
4 msk dinkelmjöl

Blanda allt i en skål och häll i allt i en smörad ungsform, den vi använder är 25X35 cm. Lägg i formen i ugnen, 30 minuter i 200 grader i mitten av ugnen. Ni får 12 st bitar om ni skär dom lika stora som på bilden.

Man kan ha i vad som helst i kesoplättarna, men detta är iaf vårat "standarsrecept"



Elin Kling - Nowhere!



Nu är dom här..hela hennes kollektion! Ett sammarbete med nelly.com



Dagens deal!

Nu är det dags igen! Denna gången är det Laserspecialisten i Göteborg som har ett erbjudande. Passa på! Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!




Entertainment!

Klagade på filmbrist i fredags, men ikväll fick vi lite filmunderhållning ändå :) Ville se Zookeeper för ett tag sen men då fanns den inte ute, men ikväll fann vi den :D Tur det!



Den får faktiskt tummen upp! En underhållande och bra film..perfekt för lite söndagsmys, när man behöver piggas upp lite :P Har inget mer att säga om denna söndagen. Inget vettigt iaf, så då kan det vara oskrivet!

föööck!, redan dags att vila inför en ny vecka. Helgen flög iväg som vanligt, allt flyger iväg! Men snart är det fredag igen..gråt inte mina vänner :P hehe

Ne gud! Hoppas verkligen att eran helg var bra, skrivs imorrn igen!
GOD NATT babes//A



Mat & Träning 11.10.09

Regn och skitväder stoppar inte oss för att ta oss till gymmet...så då stoppar det oss VERKLIGEN inte att ta oss bort till Maxi för gottis! ;P Där fick man lite frisk luft och även en promenad, kan ju inte ligga still HELA söndagen, det har iofs inte jag gjort, men Jenni har varit rätt stillaliggandes så hon blev väl lite piggare av det :)

Är man sugen så är man lixom..





Detta gottas det med ikväll..

Annar har vi käkat frukost som ni såg i första inlägget, Jenni tog 2 toast.
Sen har vi haft en liten tacokväll me..3 mindre tacos blev det och en hel del pepsi..pepsidrickandet fortsätter såklart ;D lovelovelove!

Har försök tänka ut kommande veckans träning. Tänkte kanske ändra lite på den så att den inte blir som dom tidigare..får väl se :) kan bli lite spontan, vilket kan va bra ibland..speciellt om man har tröttnat på sina rutiner. Men just nu har vi inte gjort det eftersom det varit lite pauser nu, så då kommer vi nog ha en planerad vecka denna veckan iaf! För Jenni ska hinna jobba 2 dagar me, och då vill vi inte att träningen ska bli lidande :)

Åter till gottandet, ha en fin kväll!//A



Shoppingtips!

Nu har det kommit 2 metalliclegging till till Gina Tricot! Har själv dom förra "Silvia leggings" som fanns nyligen. Like them a lot!



Får väl skaffa oss 2 par till. <3 metallic!



MISSAT DET TOTALT!!

HERREGUUUUUD! Vi har TOTALT missat att Gossip Girls Säsong 5 har premiär SNART!!! HUR KUNDE VI!? haha shit..tur att vi inte missade avsnittet iaf, eftersom den börjar om typ 10min på Kanal 5.



ÄLSKAR GOSSIP GIRL! Äntligen nåt att se fram emot igen när det gäller söndagar! :D



Fixa det!

men guuuuud så irriterande! Sist vi tvättade så var det nåt "fel" på torktumlaren..den typ stannar och sen börjar en lampa lysa. Det finns inga som helst intruktioner där nere heller så man vet ju inte vad man ska göra.

Blev jäkligt irriterad sist och ringde fastighetsskötaren och berättade vad som hände, men han verkade typ inte tagit det på stort allvar för sen funkade den ju. När han hade varit där, men man måste väl ändå felsöka o kolla om den gör så IGEN!?

Idag blev det så igen bara för det, att den stannar. Har försökt söka på nätet för att se vad det kan vara för fel!



När lampan längst ner på bilden lyser..då stannar hela skiten. Fick hänga upp grejena idag, orka ha dom där hängades till imorrn, det är ju lakan och grejer så dom vill man ha torra fort i tumlaren!

Nån som vet vad det kan va för fel? Är det typ vatten i maskinen?

Aja, Han får fan ta o fixa det så fort som möljigt. Får väl ringa imorrn igen eller idag o lämna ett meddelande så att ingen annan behöver lida över att den inte funkar imorrn. Själv fick vi ju lida eftersom ingen hade sagt till sist! Snälla!? Vad e de för skit? Att inte säga till när nåt inte funkar o bara läman de så till nästa person som ska använda grejer efteråt??

Blev iaf klar med matlagningen inför veckan..



En riktigt välfylld räkpaj blev det!, har mat för 2 veckor nu :P hehe tänker frysa in till nästa vecka, för vi kommer ju inte äta detta hela veckan. Gör ju alltid 2 olika matträtter och oftast en annan till fredagar.

Bilden ovanför är innan den åkte in i ugnen och här nedanför är den fylld med äggstanning och sen är den även färdiggräddad.



NU ska jag bara ligga i soffan resten av den här söndagen, för jag känner att mkt vettigt har blivit utträttat iaf :)

Blir taco och filmkväll!
Later//A



I'm alive!

Vaknde sent idag. Till skillnad från min duktiga syster är jag mer av en alkoholic. Anne festar såklart oxå men jag och Teresa är lite mer extrema och jobbiga. Nee men igår blev det lite mer dricka än väntat. typ sådär 10 shottar för mkt. Har en bild med massa shottar uppradade som jag inte äns minns!? :/ ska sköta mig bättre nästa gång, I promise. Men och andra sidan undrar jag varför alla skäms eller har ångest dagen efter. Varför ska man ha de efter en jävla rolig kväll, varför ska man skämmas för att man gillar att festa, e de nåt negativt eller? inte för mig iaf och jag kommer då aldrig be om ursäkt för att jag gillar det, inte heller försöka dölja det.



Dock kan man be om ursäkt för om man gjort nåt dumt på fyllan, dont förget! Alla försöker få de till en så dålig sak. Dont like it? dont be with me! elller umgås inte med mej. Tänker aldrig dölja mitt sanna jag som många andra försöker, så klaga inte, och om den personen som säger att den gillar dej klagar..GÅ! Har varit med om det innan, man ska inte va me nån som inte gillar en för den man är, de blir aldrig bra, man är med varandra för att ma gillar personen för den hon/han är och INGET annat, försökt inte ändra på någon... det går inte, för det är den hon/han är o thats why u like them!



Just our style!

LOVE the look!



Gina blir bättre och bättre. Dom var lite svaga för ett tag sedan men dom kommer tillbaka starkt ;D



I want to be myself!

hmm, visst är det konstigt att man kan känna sig bakis när man inte druckit en droppe alkohol?! Fast vadå? man känner sig helt off när man är trött så då är det väl ingen baksikänsla direkt man har?

Hela helgen..okej den är inte slut ÄN men i fredags o hela gårdagen har jag varit som en zombie! Shit vad trött jag var igår..fattar inte att jag orkade mig ut äns, hehe. aja...vette fan, hade nog varit mer värt att ligga hemma i soffan och mysa när man tänker efter ;) Har varit rätt besviken av dom senaste utgångarna.

vet inte riktigt vad man ska skylla det på? Inte mitt humör iaf..Jag har haft kul men ändå. Måste bara säga att musiken på Grand igår va kanon! Har tidigare dissat dj:n som var där men igår va han riktigt bra :) Johan Holst heter han.

En sak till...jag ÄCKLAS av folk som försöker supa någon under bordet, det är fan farligt. FOlK tar emot för att dom själv inte fatta nåt..det är TRAGIST, lika tragsikt av den som tar emot mer me hela tiden iofs.

Jag är sjuuukt glad att jag har slutat dricka, kan säga det att igår va det droppen. Från och med igår kommer jag ASLDRIG dricka mig berusad, vad det nu innebär. Alla har ju sin gräns eller sin åsikt om när man blir det. Folk blir ju fan helt andra personer när dom dricker! And I want to be myself.



Nu sak jag njuta klart av min frukost, sen ska vi se vad jag kan göra för vettiga saker idag.
Later//A



I've got a feeling..

That tonight's gonna be a good night <3





Före/efter!

Cicci var här idag och fyllde på hennes fransar. NU e dom perfekt. Hon hade lite mer än 65 st sist men nu la jag säkert mist 30 st till på varje öga.



Några hade vuxit ut och hon hade tappat någon, inte så många iaf. Men efteråt såg dom ut sådär :)



Sjukt snyggt på henne, men det e det ju på alla ;) vilka fransar hon fick. Hon har ganska många själv så då blir det så här fylligt. Nu e det dags att göra sig lite snygg, later//J



Lördagsmusik!

I wanna se you...

 




Komplett!

NUUU liknar det nåt :) Nu är typ hela arbetsplatsen komplett! Blev ju som sagt sjukt glada igår när vi kom hem från träningen..att bänken äntligen kom, så nu ser det ut så här när Jenni jobbar.



Just nu sitte Jenni och fixar Cillis fransar, hon ville ha lite påfyllning..eller hon ville ha lite mer än vad Jenni la från början. Det var ju det Jenni sa :) hehe Jenni ville lägga mer och lite längre, men Cilla ville "känna" på det först. Men idag är hon tebax.

Storhandlade för en liten stund sen me så nu har man gottis tills ikväll, eller ah..kvällsmiddagen :)

Nu ska jag trycka i ricinoljan i håret..så att det får verka ett tag innan man ska duscha inför kvällen!
Later babes!//A



Awesome nails!

I och med Imagefotningen på jobbet igår fick vi naglarna målade i riktigt snygga färger :) Här är resultatet..



Jenni fick ett grönt lack från märket Soya, färgen heter Ivanka. Tror att den skulle komma in på nelly.com inom kort. Jag fick riktigt grymma lila naglar, alla älskade verkligen fägen när dom såg den på naglarna :D Den kan ni hitta här.

Grymt intensiva och glassiga lack! <3



New in!

Yeey! :) Har velta ha det här armbandet från Gina ett bra tag..eller iaf nåt liknande. Så igår när vi var inne en snabbis efter träningen så hängde det där :D hehe har för det mesta sett det guldiga, det är snyggt me, men vi föredrar silver lite mer. Kostar 149:-





Gillar stora armband, är dock rätt dåliga på att bära smycken till vardags. Ska se om man inte kan hitta några lite mindre varianter på dånna me, vet att Lindex har nån snygg.

Frukost nuuu! mmmm :)
Later!



vartvartvart?

Ne fyfan vad trött man är, shit! Orkar knappt skriva ju..



....OCH Jenni me of course. Hon ligger redan och sover här i soffan. Veckan..eller träningen tog nog slut på alla krafter. Har bara legat och chillat i soffan. Försökte få ner en film vi ville se, tog typ hela kvällen. Sen funkade den inte ens :P haha, bra där! Så Nu är snart en annan film klar men wtf? VEM orkar kolla?

Vart tog alla bra filmer vägen då?, snart kommer det säkert hur många som helst, brukar vara så. Allt kommer på samma gång.

Yeye, nu får det vara nog. Får vila upp inför lördagens händelser..Har inte såå mkt planerat med den kommer nog att bli finfin.. Jenni ska jobba lite i helgen..med fransar. Blir lite pill imorrn.

Hoppas eran helg började fint!
Natti//A



Mat & Träning 11.10.07

Overdoooose! Ni vet det där pulvret Jack3D vi kör med. Tog mer idag än vi brukar, shit vilket pirr! hehe Det började typ stickas i hela kroppen. Innan var det typ läppar och öron och lite i händerna. Men idag fick jag stickningar i typ hela kroppen. Det började i ansiktet som vanligt innan vi skulle cykla iväg till gymmet, på vägen började det sticka  i benen, typ smalbenen...o sen var det i armar och grejer me. Under hela pumppasset fortsatte det. Ökad prestation?..ohja!

Snacka lite om det med Kim, han som rekommenderade, det var honom vi köpte det av me. Han sa att vi kunde öka dosen lite så då gjorde vi det :P hehe, han frågade hur det gick med det, "bra" sa vi. Vi visste ju inte direkt om det funkat eller så, men sen sa han: "Prova träna utan det en gång så kan ni nog känna skillnaden" NEVEER! blev svaret, vågra inte :P haha då kanske man inte orkar nåt?

Det var sjukt gött att "avsluta" veckan med ett stenhårt pumppass, lika gött som att typ börja veckan med det. La på lite mer på vissa muskelgrupper för att köra slut på oss, man orkar mer än vad man tror , ibland måste man  ju faktsikt som sagt chocka kroppen. Eftersom vi inte fick nån värk från förra träningspasset så tänkte vi göra ett nytt försök :P får väl se om det smyger sig på under helgen.

men VAAAAAAAAH!? Alltså kan det verkligen stämma? Vi vägde oss i stan i måndags. Lite glada miner hade man då typ. Eller, den visade iaf 51. WOW, har jag gått upp 2 kg? Jenni vägde 52.4 eller nåt om jag inte minns fel. Aja, idag var vi ju i Knalleland och tränade. Tar alltid chansen att kolla vad vi väger då, fast egentligen vill vi inte gå efter vågen för vi har ju sagt att det inte spelar någon roll vad den visar, bara man mår bra och är nöjd med vad man ser i spegeln..meeen ah, nu är det ju som sagt för att se till att siffran går uppåt.



Happ, vad hände sen då? 49 kg och 50.7kg...öh!? Jag vet inte vad man ska säga, tänker inte säga nånting! Bara det att detta var precis efter passet. hehe men det är ju lite whatever!

Ska nog äta upp oss lite under helgen kanskeeee... :P

Hann inte ha en "mellanmålspaus" eftersom vi skulle iväg på imagefotningen idag vid 11.
Frukost 07.40: Blåbärsyoughurt med linfrön och nötter. Multivitamindryck.
Mellanmål 10.40: Tog en optinut-bar i farten..
Lunch 12.40: Chillibiffar med sallad och vitlökssås.
Mellanmål 16.20: 2 kesoplättar och en proteinshake whey100.
Efter träning 18.50: Proteinshake.
Kvällsmat 20.30: 2 Tonfisktoast och pepsi max.
Kvällsgottis: Lite hallonlakrits-skallar, salta lakritsskallar. Ja, det blir nog lite glass på det me, fan vad sugen jag e nuuuuuuuuuuuuu! hehe

Later babes//A



Happy happy girl!

Oh my, idag e jag glad!! En kille från UPS ringde när jag var och handlade och sa att mitt paket kommit och att han står utanför min dörr. IIIIHH, min bäääääänk! Nu jävlar ;) den e så snygg oxå. Dags att boka in mina sötnosar igen!!







Nu är den uppackad iaf och ska användas redan imorrn, kanske söndag oxå ;) hoppas jag inte e allt för trött. den här helgen värkar vara en bra sådan! KOm precis hem från träningen som sagt, måste äta och sedan blir de chill tills nåt annat erbjuds ;)//J



100gr nötter = ? kalorier



Paranöt    683kcal/100g.   1 nöt = 4g
Valnöt      617kcal/100g.   1 nöt = 2,5g
mandel     595kcal/100g.  1 nöt = 1,5g
cashew     623kcal/100g.  1 nöt = 1,5g
hasselnöt  644kcal/100g.  1 nöt = 1,5g

För egen räkning så kollade vi upp ungefär vad dom olika nötterna innehöll, sen vägde vi dom största vi kunde hitta i våran egna samling och fick det här resultatet, nu är det ganska lätt att räkna ut hur mkt man får i sig av ett visst antal nötter :) hehe eller nu är det iaf lätt att se hur mkt allt väger, tex. 4 paranötter väger 16g. 16 X 6,83 då har du hut mkt kcal du fått i dig av det.




Tavlorna!

Detta var den första mallen vi kollade på när det gäller tavlor till väggen i vardagsrummet..nåt sånt iaf hade vi tänkt oss. Med färger och så..

Men nu köpte vi ju 6 större tavlor och då hade vi typ tänkt oss nåt i stil med detta..


Vad tror ni? Har ni andra förlag på hur vi kan göra? Kommer använda svart, lila och lite silver. Blir nog kanonsnyggt :) tänkte ta tag i det under helgen..



Image!



Var iväg på "imagefotning" för ett smyckesmärke som vi ska ha med i nelly magazine. kommer nog bli riktigt grym. Vi fick våra naglar målade med jätte snygga färger och fick låna bossens lägenhet för fotningen. sjukt nice! Ni får resultatet när tidningen är ute ;)



Fina fransar..



Ni ville ha en bild frammifrån på Ankis fransar, and here they are :D min sötnos



BUS-tips!

Testade den här igår. Och kan säga att vi gillar den skarpt. Ett jävla meck med att den färgar av sig när man sover på alla lakan och det blev färg i hela duschen osv men den ger en snygg färg, so go for it ;)




Efter regn kommer sol?

Efter en SKITstart på väg till jobbet, med regn och genomblöta kläder känndes det som att hela dagen var förstörd! hehe men dagen på jobbet gick bra ändå som sagt, TUR det! Mkt att ta tag i MEN man får inte tappa hoppet eller orken.. :) Peppa varandra måste man göra!

Efter jobbet gick vi direkt till Anki för att hämta våra överkast till sängarna, hon tvättade dom åt oss eftersom vi inte kan tvätta dom i våran lilla stuga här, maskinerna är för små! hehe TACK! Regnet kom lägligt på vägen hem me! FY, vi glömde parraplyerna på jobbet, hehe...gud asså!

YEYE, efter regn kommer sol! Det blev iaf SOLariet som fick sig ett besök..kände att vi behövde lite värme, kan ju vara bra att ha lite brunare ben inför morgondagens fotning vi ska ha på jobbet :) Ska bli skoj.

Det har varit en riktig chilltorsdag idag. Legat i soffan o glott på True Blood! Har börjat på säsong 4 nu :D nicnice! MKT spännande..snart är vi ikapp med det som kommer på canal+, buhu! Då kan man inte kolla när man vill längre :( Gottade oss med digestrive till det :)



GOOOOTTIS! Ni måste prova det!

Aja, nu gäller det att bli pigg inför imorrn, WOOPWOOP! Det är ju fredag, så hur jobbigt kan det bli egentligen? :P hehe

Natti!//A



Mat & Träning 11.10.06

våran träningsvecka var lite planerad i huvudet beroende på vad vi skulle göra i helgen osv. Idag fick vi veta att vi INTE skja till far imorrn så då blev det ingen träning idag. För det blir träning imorrn istället bara för att vi KAN träna imorrn. Skulle vi åkt till pappa så hade vi kört ett överkorppspass på gymmet idag.

Hör och hämpna..ingen träningsvärk idag..? Trodde faktiskt att det skulle blir en hård en. Vadå? Tig vi inte i ordentligt igår lr? Eller har benen REDAN vant sig? För att man hade träningsvärk från frörra fredagen..? Hmm, skumt! aja, det är väl bra, då kan vi köra på hårt imorrn :D Looking forward to it!

Idag åt vi som sagt frukost på jobbet, det var väldigt mysigt måste jag säga :) Rätt gött och sitta och mumsa medans man precis satt igång för att jobba, belv ju en lite senare frkost bara för att..så man var ju rätt så hungig på morgonen.
Frukost: 08.30: Blåbärsyoughurt med nötter, grönt te.
Mellanmål 10.50: Grönt te och avokado.



Lunch 12.45: Chillibiffar med sallad gjord på babyspenat, rödlök, tomat och morot. Vitlökssås till det.
Mellanmål 17.30: 2 frökusar med stekt ägg, grönt te.
Kvällsmål 20.30: Grönt te, digestivekeks och creme Bonjour.

Hehe mkt te idag, men det är gött! Det blir ju inte samma gröna hela tiden :P
Later//A



New in!

Kärlek vid första ögonkastet. Gjorde ju shoppingtips om dessa när dom kom ut på sidan och det är dom snyggaste och skönaste pumpsen just nu. Sjukt glad att vi köpte dom <3 Dom är höga, har trampdyna innuti som gör det mkt skönare att gå med och slipper glida fram o tebax och en rem. som håller foten på plats för mindre spänningar i benen. Kan det blir bättre!? Dom är vad dom heter.. "timeless". Från timeless 399:- nelly.com




Shoppingtips!

Snygging med skinndetaljer, lika snyggt till fest men höga klackar som till vardags med kängor! 399:- från nelly.com!




Det gick idag oxå...



Dagens startade med fotning. Men nu har det kommit in ÄNNU mer, herre gud.. får ta tag i de imorrn så fort vi får td. Annars har det rullat på som vanligt och dagen är redans lut, liite senage än vanligt men de gör inget.



Anki har fixat en låda för färgade kläder som behövs se över så allt stämmer. slipper alla fråga vart viv ill ha dom ;) hehe, kul! Vi får skrivar senare, bye bye//J



Dagens tips!

Den här maträtten som vi åt igår var väldigt god..för att vara en färdigrätt :) Lätt att göra själv, men "hinner" man inte så är detta ett kanonbra alternativ!




Relationsråd från Kirsten

Hon är ena halvan av ett av filmvärldens mest kända kärlekspar – och nu säger “Twilight”-stjärnan Kristen Stewart att hon inte har någon tanke på att nöja sig när det gäller kärleken.



Den 21-åriga skådespelerskan, som dejtar sin motspelare Robert Pattinson, 25, berättar nu i en öppenhjärtlig intervju med Glamour om kärlekslivet och förhållanden.

— Bra relationsråd för mig är att vara ärlig och att känna sig själv, säger Kristen, som spelar Bella Swan i de omåttligt populära ”Twilight”-filmerna, till tidningen.

Var inte en dålig människa, ta inte skit och nöj dig inte, fortsätter hon.

Kristens relationsråd kommer efter att hon officiellt bekräftat att hon och Robert är ett par.

Hela intervjun med Kristen kan du läsa i Glamours novemberutgåva. Gå in på www.glamour.com


Bra råd måste jag säga, det är så jag ser på saken. Fick ta en del skit i mina två tidigare "förhållanden" om man kan kalla de sista för förhållande. mLite bitter eftersom jag trodde det skulel funka bättre än vad det gjorde. Man ska inte nöja sig med allt och inte ta vad som helst, till sist blir man tagen för givet och det är de värsta av allt.. det är då man ska säga ifrån en sista gång och hjälper inte de kan man inte göra annat än att släppa taget.




Bra start på dagen!

Både ja och nej idag faktiskt. Haha helt sjukt, de här vädret kan ju hoppa upp o ta sig någonstans. Irriterande! Se här hur vi såg ut när vi kom till jobbet. Byxorna åkte av direkt och vi tog på oss byxor vi ändå ska fota i nu ;) lika bra.



Den andra delen började lite bättre. Vi valde att vakna senare och äta frukost på jobbet för första gången ;) de kändes bra o man fick sova längre faktiskt, de gör en hel del för sömnen. Vi gick upp, tog på oss, sminkade oss liiite eftersom de knappt behövs nåt nu med fransarna ;) åååh underbart!



Later, dags att fota av en hel del saker! ;D



Let's try this!

Dessa små sötsaker droppade ner i brevlådan idag. beställde ju dom nångång förrförra veckan har jag för mig :D Nu ska de testat och betysättas. Tvättade precis ansiktet och använde en av dom. Kändes mjukt och sköntmot huden så vi får väl se om den lilla blackhead removern gör sitt jobb. Det märker vi ju först om någon dag så vi får skriva lite mer om dom när vi använt dom en vecka eller så :D kul iaf! Kostade som sagt ingenting på ebay!



Dagt att sova, alltid lika sent, måste lära mig att komma i säng i tid, men true blood e lite svårt att slita sig ifrån! Bara chillat framför tv efter träningen, skönt me sånna dagar när man för de mesta hålller på något som tar upp ens tid. Gonatt//J



Dagens outfit



Tröja - Gina. Strumpbyxor - H&M. Boots - Skopunkten. Shorts - H&M. Earcuff - JFR (nelly.com)



Mat & Träning 11.10.05

jätte skönt! Tränat första gympasset sen den hårda förkylningen. Vet inte va det var med mig när jag kom till gymmet. kände mig svag och skakade i händerna. aja.. de gick bra att träna ändå :) Jag förväntar mig en rejäl träningvärk i rumpa och ben 1-2 dagar från o med idag :P

Dagens träning: Ben/rumpa/mage
Benpress på maskin
Baksida lår och vader på maskin
Mage på maskin
Ryska utfall på stång, ett ben på bänk
Knäböj på stång

Thats that, ordentlig stretch efteråt givetvis.



Dagens matintag:
Frukost: Havregrynsgröt med sylt och c-vitamin dryck
Mellanmål: Avokado och grönt te
Lunch: Pasta linguini med räkor i tomat och vitlöksås (felix frysmat)
Mellanmål innan träning: Två kesoplättar och en proteinshake
Efter träning: Proteinshake
Kvällsmål: Två mosade ägg med smör och gröt te

Later!



Nyhetsbrev v.40

Nelly.com <3 O P I




Klickat hem!



Så himla glada över att dom supersköna "kissy leggings" kommit i fler färger. klickade hem ett par gråa i XS, sitter perfekt som ni kan se på bilden. Ska ni köpa ett par så köp i en mindre storlek då dom töjer sig och är jätte stretshiga :D



Texas is back!

Mitt huvud bankar så att jag inte vill leva mer!, ne men inte riktigt så illa kanske, men just nu är det ingen rolig känsla! Mkt har varit igång idag och jag har varit irriterad och frustrerad men nu känns det bra igen som tur är! Det är alltid så att man stressar upp sig för en del helt i onödan. Fattar inte att man gör det faktsikt, får sluta upp med sånna dumheter!

Heyhey, snyggingen Texas Olsson har varit hr och blivit fotad idag :) Inget man klagar på..eller vad säger ni?? ;P



Ne nu är det dags att få bort den inre stressen och huvudvärken, ska trycka ut den i musklerna och köra slut på mig/oss på gymmet istället så att man kan decka när man kommer hem :D haha!

Later babes!//A



Slipp mjäll och klåda i hårbotten

Kliar och flagnar det i hårbotten? Så här kan du göra för att fräscha upp huden under håret. Det är lätt att glömma att vi faktiskt har hud under håret på huvudet.



Hårbottnen får stå ut med mycket, och den är inte så lätt att ta hand om, eftersom den är täckt av hår. Men du vinner på att vårda din hårbotten, för att slippa klåda och torra hudflagor.

Försök att borsta ordentligt och regelbundet i hårbottnen. Dels sprider detta vårdande oljor ut i håret och dels stimulerar denna hårbottenmassage blodcirkulationen. Dessutom får du bort döda hudceller och avlagringar av hårprodukter som annars kan täppa igen.

Det finns också särskilda hårbotteninpackningar du kan köpa. Du kan också tillverka en egen hårbottenkur hemma. Blanda då olivolja med fint krossade mandlar. Massera sedan in inpackningen över hårbottnen. Mandlarna exfolierar medan oljan vårdar torr hy. Låt blandningen sitta i under 20 minuter innan du sköljer bort den.

Tips!

När du tvättar håret, skölj det med ljummet istället för varmt vatten. Ju varmare du duschar, desto mer torkas hårbottnen ut.

artikel improveme



Life goes on..




You have to take the good with the bad, smile with the sad, love what you got, remember what you had, always forgive but never forget, learn from your mistakes but never regret. People change, things go wrong, but just remember life goes on..



Före/efter bilder

Före: ganska normala fransar, inte för korta o inte för långa



Efter: Ville ha de längsta jag hade och hon blev fabulous i dom. Ser verkligen ut som svepande lååånga fransar frammifrån men här  har ni upifrån.



Hon är supernöjd och passar perfekt i dom ;) Att slippa sminka sig måste vara de absolut bästa som finns //J



Happy things.

Ännu en låång tisdag, klockan är redan mkt! hehe, a man har väl haft fullt upp idag. Både på jobbet och efter, fast idag gick tiden lite långsammare än vanligt på jobbet. Undra varför? Hade ju en del o göra hela dagen men hann med mkt annat vettigt me faktiskt! Känns mkt bra att jag fick gjort det jag gjorde. Kommer gynna oss lite kängre fram ;) man måste ju planera framåt lixom..

3 glada saker som hänt idag är att vi kunde byta våra byxor som var sönder, det fanns et par kvar typ :P hehe vilken tur! När vi kom hem låg det en avi från posten och väntade i brevlådan..vad hämtade jag på Maxi idag??



Jo, min älskade mobil! Eller a..den nya mobilen då, min NYA älskling. Sitter och försöker få ordning på lite appar..jobbigt att behöva fixa om allt igen. Tar hjälp av Jennis mobil för att se vad det är jag behöver, hehe. Hon är lite duktigare när det gäller sånt.



En väldigt glad tjej cyklade hem för en stund sen, lilla Anki! Hon är sååå nöjd med sina fransar nu va. Och det är vi me! GUD vad fint det blev :D Jenni gjorde hennes frasnar med 4 olika längder, det blev sjukt snyggt på henne. Före och efter bilderna kommer imorrn!

Ni kan kolla in hennes blogg om ni vill se, tror hon har lagt upp en bild, eller så kommer den imorrn me :) hehe

Aja, nu är vi färdiga för idag..så hoppas att ni har haft en finfin tisdag!
Natti!



Mat & Träning 11.10.04

Jenni tycker nog att det är skönt med en vilodag idag :) Hon har klagat liiite på sin träningsvärk idag. Själv kan jag faktsikt inte klaga, hr känt av det lite på framsida lår och lite på rumpan men inget jag har kommenterat direkt.

Har inte haft tid att träna idag, fast ändå så är tisdagar vilodagar och då fyller vi dom med massa annat. träna hemma kan man alltid göra men som jag skrivit innan så blir det fan aldrig av. Det känns mkt bättre och komma bort och träna, vem vill vara fast i hemmet lixom? Känns inte helt rätt för oss iaf, vi är sånna där röra på oss tjejer som sagt. Vill dock prova yogan. Kanske ska ta tag i det nån kväll...ELLER morgon, har läst att det är jättebra att börja dagen med yoga. Men sja man orka gå upp en halvtimma tidigare för att KANSKE bli piggare? hehe ja, det är väl värt att testa iaf!

Motionen för dagen har bestått av gång till och från jobbet, ett varv runt bygget på lunchen. Sen har jag sprungit några gånger upp och ner för trapporna för att hämta tvätt och en runda på stan, cyklade till stan och sen till Maxi o sen hem igen. Aja det kändes bra iaf :)

Kanelbullens dag var det ja :) mmmm så gott! Minns när man alltid bakade mkt kanelbullar med pappa när vi var små.
Frukost 07.40: 2 kokta ägg mosade med smör.
Mellanmål 10.20: Grönt te och en kanelbulle.
Lunch 12.30: Fetaostgratinerad kycklingfilé med sallad och vitlökssås.



Mellanmål 17.30: 2 Kesoplättar och grönt te.
Kvällsmellanmål 20.30: Grönt te och en litet glas nötter och russin.

Inget mer för idag!
Later//A



Dagens outfit

mkt Gina..lr 3 plagg :P hehe. <3



T-shirt, Jeans & Scarf - Gina Tricot. Skor - Din sko.



Längre och finare..

Skrev ju att jag var tvungen att boka av franskunderna, men Anki får faktiskt sina fransar idag eftersom hon är min bästaste och kan ligga vart som helst, dock får jag själv ont i ryggen men det gör inget för den här gången. Min söta Sanna får sina fransar direkt när bänken kommit, samma gäller cissi som skulle känna efter lite hur hon ville ha det, hon ska fylla på o få lite fylligare ;).



Jag är väldigt trött idag. Sitter o dricker te och äter min kesoplättar för att få i mig lite mat innan det långa passet. Ser fram emot resultatet jätte mkt. Vi skrivs senare//J



Shoppingtips!



SUPERsnygga och lite lättare att gå i när man har nåt som håller ner foten. love at first sight! <3 klicka på bilden för att shoppa!



MISSA INTE!

Ni får för guds skull inte missa premiären av Deperate Housewives säsong 8 ikväll! Kl 21.00 på Kanal 5! Längtar, sjukt länge sen man såg ett avsnitt nu..




Skjut mig..!

eller henne. HELST! Galen kvinna asså, skrev det sist oxå men glömde skriva de igår igen, tål att upprepas faktiskt! Fattar inte varför man stör sig så mkt på en kvinna man inte äns har nåt med och göra. men idiotisk e hon iaf.. de tycker nog dom flesta efter den här säsången.

Sedan säger hon "Avundsjukan är en folksjukdom i Sverige". omg, som om ngon är avundsjuk på henne. skulle aldrig vilja vara henne eller ha de som henne, inget att skryta med direkt




Dagen börjar både bra och dåligt!

Se här vad Anki precis såg på mina byxor! grrr, lite irriterande. Anne får springa och byta till nya efter jobbet. De nya byxorna från Gina, MÅSTE bli mer noga med att kolla vad vi tar emd oss hem, orkar inte byta o hålla på.



Sedan blev dagen lite bättre ;) kanelbullens dag o nelly bjuder oss på kanelbullar. Dom var jätte goda och färska, love!



Fotsätter jobba, är en liten zombie idag med fast nite lika farligt som igår. later//J



Myspys!

En trött dag idag kan jag lova.. sovit alldeles för lite i helgen och sömnen har väl varit lite sådär. Nu ska jag iaf så snart de bara går, måste bara duscha lite snabbt.



Mys framför tv'n under våra goa filtar nästa hela kvällen. Kikade true blood både innan och efter träningen.Går ju som sagt inte att sluta, snart sett hela säsång 3 tråkigt nog sedan får man börja se de på tv igen :)

Gonatt till er alla och hoppas att ni sover gott. Det ska iaf jag göra ;) helt slut, //J



Mat & Träning 11.10.03

I'm beautiful in my way
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way!

Njah, ingen är born this way..hehe det krävs lite jobb iaf. Okej, man är född smal eller tjock men sen får man bara jobba för att va som man vill, det får alla göra. Hur man än väljer att se ut :) bara du själv är nöjd så ska du inte bry dig om vad någon annan tycker <3

Lady Gagas låt är en av låtarna på pumpen, triceps. Den är sjukt jobbig den..men bra! Allt är iofs jobbigt, de beror ju på vad du väljer att göra med din träning! Träna hårt o få en fin kropp helt enkelt, som alla säger.. ju mer muskler desto mer förbränning och snyggare kropp, många tjejer e ju som sagt rädda för det, but dont be! Våran kropp sköter allt själv nu, behöver inte göra så mkt för att bränna mkt. bara underhålla!

Ska inte tjöta mer om träningen, ska bara säga att det va sjukt skönt med ett hårt pass iaf :D satisfaction!

Var mkt nöjd med lunchen idag, inget speciellt alls..men god var den :D men har vi någonsin klagar på våra luncher? :P hehe
Frukost 07.40: Havregrynsgröt med linfrön och drottningsylt.
Mellanmål 10.30: Grönt te och en apelsin.
Lunch 12.30: Fetaostgratinerad kycklingfilé med en sallad och vitlökssås.
Mellanmål 15.50: Några nötter och grönt te.
Middag 18.30: Tonfisk och nudlar.
Efter träning 21.00: Proteinshake whey100.



Det blir inget mer idag förrutom vila för kroppen!
Later//A



Dagens outfit

Piffade upp den här trötta måndagen med lite silver :)



Tubskarf, Tröja & Leggings - Gina tricot. Skor - Din sko.



shop until you drop

Gött! de supersnygga jeansen fanns på gina när vi var där och kikade så självklart köpte vi dom. Vi shoppar ganska mkt nu känns det som men som vanligt kommer det perioder det är en total torka, inget man vill ha.. så då kan man lika gärna passa på nu när det finns ;D



Jeans med dragkedja i byxbenet, 499:- Gina Tricot



var tvungen och ha en ny ögonbrynspenna, dom från H&M är superbra. Tänkte köpa lite fler saker men de får vänta till nästa gång ;)



Ny ansiktstvätt och ansiktsvatten från clinique.

Det var allt för idag faktiskt.. lite nödvändigheter den här gången oxå. Later//J



tramsar och flamsar

Hehe nu är vi bra trötta.. eller är anki alldeles för pigg? aja vilket som, jag är en jävla zombie idag och skrattar åt allt eftersom jag e så sjukt trött. Men nu e det äntligen dags att gå hem. Dagen var skön, inte lika stressig som vi trodde att den skulle bli.



Var tvungna att ta luft lite luft på lunchen, regnet stoppar inte oss :P aja, lite syre skadar inte en dag som denna kan jag lova. trött tröttare jenni typ. Dags att dra, ner till stan o köpa lite ansiktsvård. Later//J



Bästa maten och sminket för friskare hy

Kallare utomhus - och torrare inomhus. Två faktorer som snabbt torkar ut huden. Rätt produkt och rätt kost ger dig balansen åter.

Kyliga höstvindar och långa arbetspass inomhus sätter sina spår. Rätt mat och rätt produkter hjälper dig tackla årstidens slitage.

Produkter
Investera i en bra och återfuktande rengöring och en bra dag- och nattcreme.

I takt med att kylan ökar är det klokt att tillföra mer fett än fukt till huden, i alla fall under dagtid. Under natten kan du fortsätta med din vanliga nattcreme, eller boosta huden med en fuktmask som verkar medan du sover.

Var försiktig med uttorkande puder och cremepuder, använder du den typen av make up bör du grunda med en primer. Den lägger sig som en skyddande film mellan dagcremen och makeupen, som då verkar mindre uttorkande och sitter bättre under dagen.

Sitter du framför en dator eller någon annan typ av skärm på din arbetsplats? Ha gärna en flaska vatten som du ser till att dricka tömma helt innan du slutar jobbet för dagen. Tillför också fukt genom att spraya ett återfuktande ansiktsvatten, det är toppen för både hy och torra ögon.



Maten
Som så mycket annat är hudens humör relaterat till livsstilsfaktorer som kost, träning och alkohol/rökning.

Att dricka vatten är a och o för en kropp och hy i balans. Huden behöver också kontinuerlig tillförsel av antioxidanter som motverkar fria radikaler och cellförstörelse. Något som på lite sikt motverkar både åldrandeprocess och minskar risken för sjukdom.

Vitaminerna E och A är två viktiga komponenter för en frisk hud. A-vitamin påskyndar hudens förmåga att reparera skador och är extra viktig för dig som vistas mycket utomhus. Frossa i sallad och mörka bladgrönsaker för att säkerställa ditt dagliga intag.

Vitamin E finns i oljor, avokado, ägg och bladgrönsaker och hjälper huden att skydda sig mot uttorkning och skadlig UV-strålning.

Rätt fett är icke att förglömma. Lax, valnötter och avokado är tre smarta kostval när det gäller att boosta Omega-3-nivåerna. Brist på dessa kan leda till eksem, torra partier och livlös hy.

Zinkbrist är mycket vanligt. Det ger såväl sköra naglar som torr hy. Se till att inkludera ostron, kalkon och magert kött i kosten för att vrida upp värderna till max.

Artikel från salongK.se



Jag måste avboka!

Nu måste jag avboka mina franskunder i veckan. sjukt irriterande och jag kommer efter i min tidsplan, klarar jag inte deadline får jag säga som det är helt enkelt. Det löser sig nog på nåt sätt, får hoppas att min bänk kommer i veckan så jag kan ta igen tiden snabbt. Bänken var nämligen slut när jag skulle beställa men jag vill inte ha någon annan så jag får snällt vänta. Som sagt.. jävla irriterande...




Destiny...




Som förr..

Idag har den här söndagen känts som förr, då snackar jag om för länge sn, typ ett år sen typ. Det finns en massa några små anledningar till det :) hehe men ah, dom kommer väl fram förr eller senare.

Första helgen på månaden är redan slut, men den var iaf bra!

Ikväll blev det en film från förr, lr ne..hur ska jag uttrycka mig? kollade på smurfarna.



Alla älskade väl smurfaran när man var liten?? Eller iofs så vet jag inte om ni kollat på smurfarna när ni var små, för det visades ju när VI var små och alla är ju inte lika gamla som vi :P haha aja, kollade alltid på det iaf, på morgonen. Så mysiga :D

Filmen får tummen upp från oss! Hörde att den inte skulle vara så bra men ah, smaken är som baken. En trevlig och underhållande film faktiskt.

Vet inte riktigt hur kommande vecka ser ut, vet bara att den börjar rätt så intensivt imorrn iaf, på jobbet menar jag då. "Brukar" göra det nu för tiden, så där är inget som förr iaf, hehe.

Aja, nu ska vi vila upp oss så att vi orkar med allt som komma skall. Hoppas eran helg har varit fin!
Natti//A



Mat & Träning 11.10.02

N men vilken tur :D det blev inte värre med värken idag, den försvann mer efter nattens dans.. Kände en hel del igårkväll när vi var på väg ut men imorse när jag vakande var jag bara lite stel men absolut inte värre, och nu kan ajag inte klaga heller :) har sprugut upp och ner för trapprona ett antal ggr idag och det har inte varit några problem alls. Iaf inte som igår, då var det sjukt jobbigr att ta sig ner för trappor eftersom framsida lår jobbar när man går ner för trappor. sen r det såklart tvärtom när ma går upp, då är det baksida som jobbar.

Det som är konstigt är att jag NÄSTAN aldrig får så ont i baksida lår, hur hårt jag än tränar dom efter ett uppehåll. JEnni brukar klaga mer på baksida lår medans jag klagar på framsidan, hehe lite wieird det där.

Aja, idag har det iaf varit en vilodag, det blir ju en vanlig träninsvecka nu kommande vecka. Gud vad vi har sett fram emot det. Nu är vi fit for fight igen! :D

Buhuuu! Fick inte kvällsmaten jag ville ha idag! Hade tänkt äta en subwaymacka, men det hann och stänga :( har inte ätit på subway på huuuur länge som helst! Snabbmat är det ju..men det behöver inte vara onyttigt för det. Visste ni att i tv-programmet "biggest loser" så uppmuntrade dom personerna att äta på subway om dom skulle äta ute. För man kan få dom väldigt kcal-fattiga. Alltså ett bra alternativ till snabbmat eftersom det är så vanligt i USA.

Yeye, jag höll på o avlida mellan mina mål idag, haha usch, gillar inte att vara hungrig men aja, det blev som det bllev eftersom det stängde och Jenni var tvungn o fixa annat. Men dagens började som jag skrev i morse med en oavanlg eller ah, annorlunda frukost. Det var jättelänge sen man åt en sån frukost.

Frukost: Fullkornsbaguetter gräddade i ugnen, med smör och ost på. Oboy till det. även en klyfta av honungsmelon.
Middag: Hamburgartallrik med massa kebabsås på pommes:en. Pepsi till det.
Kvällsgottis:



Ikväll fick det bli favvisarna från marabou sensation...pepsi max all night long :P

ne, nu är man spyfärdig som vanligt. Det räcker nog nu känner jag! Inte många mål idag men ah, man har nog fått i sig tillräckligt med kcal idag..räknar dom dock inte så whatever :P

Later babes//A



Dagens shopping!

Behövde trösta mig själv lite så de fick bli den bästa medicinen :P Att shoppa, vilken tjej blir inte glad över det, speciellt när man hittar de man verkligen vill ha. Garderoben fylls på sakta men säkert, sedan rensar man bort de äldre plaggen man känner att man kankse inte använder lika mkt!



Hittade tre lite kortare, bredare thirtar 99:- styck



Helt underbara jeans med dragkedja i byxbenet. Kommer i svart oxå och dom ska införskaffas snarast, satt som en smäck och dom är hur mjuka o goa som helst ;D snygg färg oxå! 499:-



Passade på att köpa dessa två gosiga, det var även veckan erbjudande. 179:- styck



Två smycken fick vi oxå med oss, riktigt snygga, ett handsmycke för 99:- och ett öronsmycke för 129:-.



Tack till er alla som tipsade om dukarna från claes ohlson, vi hittade 6 st som kommer passa perfekt på väggen ;D ska måla dom i veckan tänkte vi. Köpte lila, svart och silverfärg oxå.

Anne köpte ett nytt senilsnöre till mobilen oxå, i läder, den vi brukar ha eftersom hon troligtvis får sin nya telefon imorrn eller tisdag ;D ska bli gött! thats that, later//J



Now is the time..

WOOPWOOP! FEEEST!...eh, nae kanske inte? hehe ångestsöndag?? neeesch ;) ingen ångest här inte! varför skulle man ha det, har haft en fridfull men intensvi söndag hittills.

NU är iaf allt klart för den här söndagen..och det som är klart är ju såklart matlagningen för veckan o allt det där vanliga. Har även tvättat idag, så nu snurrar det sista och man behöver inte bry sig ett smack just nu.

Vi var igång RÄTT tidigt med sakerna idag. Skönt det...Jenni fick chansen att fixa till några smågrejer med Tessis fransar. Hon fick det fixat innan hon gick till jobbet härifrån idag :)



Medans hon höll på där så var jag väldigt snabb med maten :P hehe



Här har ni chilibiffar och kesoplättar..åh, vill äta upp maten nuuu! Kommer bli goda lunchen inför veckan.

Now's the time for some chillin'!! Ska bli riktigt nice och bara ta det lugnt nu.

Ska alldeles strax iväg och hämta mat, Jenni är iväg just nu och köper gottis för kvällen me ;D iih..längtar!

Ha en fortsatt trevlig söndag!//A



It's over..



Jag var tvungen att släppa taget om oss, det funkade inte riktigt som jag hade tänkt mig. Det finns säkert 100 anledningar till varför det blev som det blev men det är inget jag kommer gräva i nu eftersom det inte gör någon större skillnad just nu. det är alltid lika svårt att låta någon gå men ibland måste man bara./J



Shoppingtips!

ÄLSKAR verkligen riktigt tighta jeans som går tighta ända ner, ännu bättre om dom är lite kortare och har dragkedja! Gina Tricot har haft sina Zip-jeans ett tag nu i olika blåa nyanser, men NU finns dom i svart också!

LOVE LOVE LOVE! <3




She knows how to play!

Okej, vi hammade på Grand till slut igår ändå :P hehe men vafan ska man göra då? det finns ju inget annat bra här i Borås :/ Dick avr det väldigt dött på Grand igår, kontigt nog!? Det var sjukt lite folk mot vade det brukar vara. MEEEN det gjorde inte så mkt eftersom man ändå fick röra på klackarna :P



Den här tjejen spelar grymt bra musi, hon får alla att stå på dansgolvet! Bilden är tagen från hennes facebook. Henne hittar ni här.

Nu har jag varit på Grand 2ggr när hon har varit där. Tummen upp! Har väl int så mkt mer att säga om lördagen direkt...hehe

Nu ska vi ha en "ovanlig" men jättemysig frukost här :D
Later//A



vi gör det!

Ja, det blir lite utgång ikväll ändå, har suttit hos Anki i nån timma..nu är Tess och Conne här me. Dom kom för ett tag sen nu iofs.

Jenni har färgat Ankis hår ikväll, drog hit istället för att vara hemma för att Anki är lat :P haha nerå, men hon är barnfri denna helgen så nu ville hon vara hemma ikväll.



Myskläderna är fortfarende på men snart blir det lite mer party. Ska snart bege oss till stan, men det blir nog inte grand idag, fast man ska aldrig säga aldrig.

Hoppas ni har en fortsatt trevlig kväll!
Säger väl Godnatt nu me! P&K//A&J



Mat & Träning 11.10.01

Lördagsträning är så jäkla gött! Började oktober med en lite stillsam träning :D hade inte planerat att träna hårt idag, för det skulle inte funkat med tanke på att träningvärken har hälsat på igen som väntat. Det var ingen fara när man tränade, för då är musklerna varma, men så fort dom inte får jobba på nåt sätt och man sitter still så är den väldigt intensiv REDAN, tänk vad jag kommer klaga imorrn! Haha, Anki har fått höra en del klagoord idag kan jag lova.

Hade inte så mkt tid på gymmet, gick dit efter 11 nångång, tänkte bara gå dit för att röra på mig lite, fick med mig Anki, vilket faktiskt var bra..för jag kunde visa henne lite övningar på maskiner som hon var lite osäker på. Så nu kan hon träna dom själv för hoppningsvis när vi inte är på gymmet samtidigt :) Visade några ryggövningar och även mage och ben. VISADE, tränade inte dom själv. Det enda jag körde var överdelrygg, stående rodd. Sen körde jag intevall på löpbandet i 15 minuter. konditionen har inte lidit nånting..för det avr inga som helst problem, trodde man skulle vara tröttare faktiskt. Har ju inte kört konditionsträning på hur länge som helst, sprang ju inget på gym eller så innan när man tränade gymmet hårt, för det behövdes inte.

Körde lite mage det sista och lite stretch, sen fick det räcka. Lugnt och skönt som sagt!

Idag har jag inte ätit så mkt, eller så många mål iaf. Hann bli rätt hungrig efter träningen och målet efter men aja..var ju inte hemma på ett tag där. Jag glömde mitt mellanmål hemma.
Frukost: 2 kokta ägg mosade med lite smör. Grönt te.
Efter träning: Proteinshake whey100.
Mellanmål/middag: 2 tonfisktoast, grönt te..och några honungsmelons bitar.
"Kvällssnacks": Tog mig precis en optinut, tog bort suget efter godiset, är sjukt godissugen just nu men det får vänta tills imorrn :P



Sitter och dricker pepsi max just nu, för alkohol blir de INTE ikväll!..för mig iaf.
Later babes//A



Kvällens outfit

Den här och gårdagens outfit stog jag och valde mellan igår så de får väl bli de här ikväll ;) //J



Linne - Monki, Byxor - Gina tricot, Skor - nelly.com/sugarfree shoes, Kuvertväska -  Nelly acc.



All day...all night?

Har typ inte varit hemma på hela dagen typ..kom hem för en timma sen typ..lr ne, lite mer tror jag det var. Aja, har varit i farten hela dagen för att hjälpa Anki med sina små saker..

Anki ville få sålt lite barnkläder på en loppis i Sandared, hmm..inte mkt sålt där inte. Folk är så snåla, och Anki har bara fina märkeskläder som hon faktiskt inte kan skänka bort för 10kr. Hehe Bätte att sälja dom på nåt annat ställe där folk faktiskt är villiga att betala lite mer än det för bra kvalité och fina kläder.



En kräsen mamma(Anki) fyndade iaf några småsaker till sina småttingar.

Sen har jag faktiskt storhadlat idag me..och sen var vi och shoppade en "kvällsoutfit" till Anki på Gina, hehe det är så kul för vi hittar alltid nåt i sista stund innan vi ska dra, letade rätt länge efter svarta jeans till henne men ah, storleken som skulle suttit perfa fanns såklart inte JUST NU.

Kom ut ur duschen för en liten stund sen, så nu ska jag fixa lite naglar och sen invänta Anki, Vi har inte ritkigt betsämt oss för vad som händer ikväll. Så vad som helst kan hända just nu känner jag. Vad det är blir så blir det iaf trevligt.

Skrivs senare!//A



Underbara kväll!

Alltid lika skoj att umgås med falk. vi är ett riktigt dreamteam :D här är lite bilder!
















It's time to try it!

Nu sitter jag här med oljan i håret! Ska verkligen bli intressant, ska låta det sitta i i ca 30-40 min :) äckligt flötigt hår nu kan jag lova :D men det är värt det ifall de funkar. Skriver ju självklart om det funkar eller inte. Mitt hår e snart ner till höften och växer det 4 cm på en månad klipper jag av 4 cm o får jätte fräscht hår, iiih längtar!//J




Ricinolja = långt hår?

Hade inte hört talas om den här oljan förräns en kollega på jobbet frågade om vi hade testat det. "Nee, det har vi inte..vad e det för nåt?" frågade jag då. Det är ett laxeringsmedel som man ska gnugga i hårbotten som antagligen ska göra så att håret växer sjukt mkt fortare. Ungefär 4cm i månaden, istället för 1 som det sägs att håret växer i vanliga fall.

SJÄLVKLART blev vi intresserade av det, vem fan vill inte att håret ska växa 4cm i månaden istället för 1??! Och som sagt, allt är värt att testa..testar man inte så vet man ju aldrig heller om det funkar eller inte. Har läst runt lite på nätet om det och ja, det verkar ju som om folk har testat och att det funkat för vissa. Många har redan skrivit om detta.



Köpte flaskan på apoteket för 42:-, den innehåller 60ml.

Nu är det dags att få långt hår! Så idag börjar testet. Man ska ta det 2 gånger i veckan. Gnugga in oljan i hårbotten och låta det sitta i 30-40 minuter och sen tvätta ur det.

Får verkligen hoppas att detta funkar, som sagt..värt att testa! Äter idag silicea som vi har skrivit om några ggr, och dom gör faktiskt skillnad! Jenni satte ju i nya extensions på mig för snart 3 veckor sen. Jag blir så förvånad ännu idag hur fort dom "växer ut", det har lätt vuxit långt över 1 cm REDAN. Och det är tack vare silicea-tabletterna! Så då får vi se hur det blir med den här oljan, får kanske ta ut dom väldigt fort.

Kommer självklart uppdatera och allt sånt om hur det går med det här under tiden. Ska bli VÄLDIGT intressant o se om det funkar! Håller tummarna.



Påminnelse!

Det är nästan så att man måste skriva sig själv en påminnelse när det gäller att rengöra sina sminkborstar.. vissa är säkert jättenoga med det och gör det ofta men INTE vi, hehe. Det går ofta flera veckor innan man "kommer på" att det var länge sne man gjorde det sists. Måste bli bättre på det känner jag!



Tvättade mina egna borstar igår för jag visste att jag iten skulle behöva dom på ett tag, nu hinner dom iaf torka ordentligt. Visst man kan säkert torka dom med hårblås om det skulle vara så :P hehe

En liten påminnelse till er alla, har ni inte tvättat dom på ett tag så gör det NU. Det är så mkt smuts i dom. Mina var helt "bruna" usch! Nu är dom iaf fräsha och redo att användas igen :)

Ne nu har jag inte tid att sitta här, ska iväg ett tag!
Later babes//A