RSS 2.0

The new look!

Så här såg det ut imorse när vi steg upp..



SÅÅÅÅÅ mkt snyggare än den bruna väggen som var där innan..! Gardinerna som vi köpte i måndags kom ju upp igår me..MEN vi märkte att det kanske behövdes lite mer lila..så idag sprang vi in på Indiska innan träningen och köpte 2 längder till! Det kommer sätta lite mer färg på rummet.

Men gud vilken skillnad det är nu, så jäkla stilrent! för nu är typ allt svart, vitt och lila i vardagsrummet, men med lite gråa/silvriga inslag, typ bordet :P hehe

När allt är fixat så kommer det såklart fler bilder, för det ska upp en hylla o sånt me :)

Onsdagen gick fort och den avslutades med ett avsnitt av underbara PLL! <3
Nu ska vi ladda inför en fartfylld torsdag.

Natti//A



Mat & Träning 11.08.31

Nu ska vi se.. Bilder på mig som jag lovade. inga spännisbilder dock, bara helt vanliga. Skulle ju ta före/efter bilder så de kommer nya om en månad. Vägde mig idag på en sån där gammal våg, ni vet en sån med vikter man skjuter fram o tebax hehe, den visade iaf 52,8, inte så farligt som jag trodde men vi har ju sagt 2 kg på 2 veckor och mindre än 50kg vill jag inte väga. Lite plufsig efter cypern med mycket pommes och bröd :) Anne ska som sagt upp nåt kilo, hon väger 49 nu så hon ska oxå äta lite mer än mig.



Först o främst en bild till Millan ;)








Så där ja, lite fluffigare än innan som sagt men när jag gått ner till 50 och tränat riktigt hårt borde det vara en ganska hård och tajt kropp som står där nästa gång ;D

Vilken träningsvärk jag haft hela dagen, går som en jävla anka typ. Aja, de går nog över tills imorrn. Tränade skiten ur kroppen (mest benen) idag kan jag lova. Måste dock lägga på mer på benpressen, tog inte ut mig helt där, la på och la på men de räckte inte känner jag. Visste inte riktigt hur stark jag skulle vara idag.

Jag tänker inte skriva tider eller kcal, de blir bara lista på vad vi slängt i oss och vad vi tränat!

Uppvärming; 5 min gå, 5 min löpning, 5 min gå på band
Benpress
Marklyft för baksida lår/rumpa
Utfall och knäböj på ställning med stång
Sumoknöböj med vikt
baksida lår och vader på maskin

Mage på maskin
Mage med vikt på matta, sneda och raka

3 kokta mosade ägg med c-vitamindryck
1 persika och grönt te
Sallad med två chilibiffar
Proteinshake och 2 kesoplättar
Proteinshake och 1 kokt ägg (jenni) protein och 1 burk tonfisk (Anne)



Shoppingtips!

För snygga för att inte köpa! Klicka på bilden för att shoppa.




Nyhetsbrev v.35

NU kan ni shoppa Rebecca Stellas kläder @ Nelly.com!




Hey snygging!

Månaden är slut på jobbet..har skickat in alla tidrapporter o sånt :) Blev bra med fototimmar för båda denna gången! Som sagt så har jag haft lite paus denna veckan, men imorrn börjar vi dela upp det igen..



Vi hade en ny modell här idag vid namn Amanda från Elite, GUD så vaecker!! Lätt en ny favvo!

Det fotades en del katalogbilder på henne men sen har dom kört en del Image, vilket är bra för det lär bli grymt snygga bilder på henne...ni ser ju :D

Yeye, det var en bra onsdag och sista dag på jobbet denna Augusti..!
Later babes//A



Tandläkarbesöket igår..



Gick hur bra som helst. Hon tyckte inte alls att jag gnisslat sönder mina tänder som jag trodde. Dom var ju söndriga nertill men hon tyckte inte dom var så tunna heller. TUUUR. Men hon slipade till tänder både i över och underkäke så dom inte skulle vara så raffliga, dom e lite sneare än vad dom brukade vara så jag trycker dom hårt mot varandra OCH att min underkäke har så många tänder nu när visdomständer trycker ihop dom o växer snett, jävla irriterande.

Anyways, hon gjorde även en modell på mina tänder så hon kan göra en skena till mig, ska hämta den på tisdag och MÅSTE göra min övningar hon gav mig för 6 månader sedan så käken slappnar av och knäppningarna/spänningarna slutar.//J



- Most Wanted -

Most wanted just nu förutom en lagad telefon är den här. Samsung galaxy tab 8,9. Helt perfekt som en minidator, bloggkompis och kamera! 3,2 megapixel bak med blixt och 2 megapixel fram! Dessutom e det världens tunnaste surfplatta och fått jävligt bra betyg ;D WE LIKE och ser väldigt mycket fram emot när den släpps hos CDON.com!//J




Millan the bomb!

Här har ni millan, the fitnessfreak! ;) hon skickade bilden till mej nu.. typ "lycka till"-bild hahaha... snygg e hon oxå!




Utmaningen är igång!

Millan.. tjejen vi berättat om innan som är en träningsgalen självlärd PT som vi tränat med några ggr utmanade mig igår. En jävla utmaning oxå, på 2 veckor ska vi gå ner 2 kilo, vilket är ganska lätt enligt mig, men sedan ska vi forma kroppen o se vem som format den mest. Asså, vi har så olika kroppstyper och hon tränar för att ha stora fylliga muskler men endå slimmad kropp, typ fitness, ingen pump eller cardio, men de gör inte jag, tränar för att få smala tajta muskler.

Men det ska bli skoj. vi ska blogga om det, ta före/efter bilder. En månad som sagt så får vi se vad som hänt. En annan sak e att jag frossar på helgerna, mat och alkohol är mina laster.. vilket millan inte gör, eller hon äter ju vad hon vill men hon räknar kalorer till max ;D hehe det e gött dock, äta vad man vill men endå vara fit, och vältränad!



Here she is, dags att ta tag i kroppen ordentligt. Anne ska vara med på annat sätt, gå upp i vikt typ, hon e så liten nu min lilla sötnos :) Nu har jag sån träningsvärk så kroppen känns sönder, men jag tränade ju jävla hårt så då får man ju säga att de ger resultat ;) later//J



Nu är vi allt trötta!

Dags att sova. Vi har verkligen hållt igång idag efter jobbet. Började med att rensa vinden, massor med lådor och skit slängdes. Känns verkligen skönt o veta vad man har där uppe nu ;D hehe

Vi har även tvättat, massa kläder som jag hade med mig till cypern så de var en del även om ja knappt använde hälften men de kändes ofräsch att inte tvätta dom.

Vi har fått nya svarta tapeter men det var ju styvfarsans förtjänst, MYCKET snyggare. Ska ta lite bilder när allt e på plats som gardiner och hyllor :)



Har rensat garderoben. Ovan ser ni några högar med tshirtar, tröjor och linnen. Allt som vi kändes oss lite osäkra på fick slängas i "ge bort"-påsen :P sedan la vi lite grejer i en påse som sparas till nästa sommar!



Orkar knappt skriva, måste typ sova nu, sov så dåligt inatt... Vi får skrivas imorrn när vi kommer till jobbet. Måste ju slänga upp bilder från cypern, helt glömt av de ju ;D gonatt//J



Mat & Träning 11.08.30

Idag blir det inget skriveri om nån träning, även om det känns som om man typ har bränt 500kcal genom att springa upp och ner för våra trappor typ en miljon ggr, hehe. NE idag tänkte jag bara ställa 2 frågpr till alla som läser våran blogg.

Första frågan: Har du nångång "tagit efter" det vi ätit under en dag eller vecka? eller tagit tips på hur man kan äta en dag för att orka bra? ah ni fattar vad jag försöker få fram..

En dag utan träning, då skulle jag/vi ändå hålla ner på kcal, nu vet jag ju inte hur mkt man fått i sig idag eftersom jag itne är inne på shapeup längre, rätt skönt men också lite jobbigt, som sagt det ÄR kul o se vad allt inntehåller även om man itne kan tro det.

Idag har vi iaf ätit...
Frukost 07.40: Vaniljyoughurt med linfrön och blåbär.
Mellanmål 10.30: En halv banan och 2 kiwi, gröt te.



Lunch 12.30: Samma som igår, quinoa och räksallad.
Drack lite te här emellan..
Mellanmål 18.00: 2 frökusar med ost och stekt ägg.
och just nu fick jag i mig ett litet glas mjölk (0,5% fett) och lite nötter..trevligt.

Och nu kommer min andra fråga..hade det inte varit roligare OM jag hade skrivit ut hur mkt allt detta innehöll? Kanske inte för min skull men för er? visst har det varit lite roligare/intressantare att läsa hur mkt allt ha haft för innehåll?

faaast, det kan ni ju kolla själv..eller a nu vet ni ju inte hur mkt av allt man har ätit men ni kan ju hålla er till en bra nivå om ni bara väger maten. :)

Ne, det känns iaf bra i krpppen idag, Jenni har träningvärk till...inte 1000 än men snart, haha hon kommer väl klaga ännu mer imorrn :P

Later//A



Dagens shopping!

Vi åkte till knalleland en sväng och köpte lite smått o gott. Mest för att vi har rabatter som går ut imorrn och vi hinner inte springa på stan då :) Ska dock till stan en snabbis för att köpa ett par likadana lila gardiner vi köpte igår så vi kan ha dom i två lager, mycket snyggare!



Hittade en snygga tröja på H&M för 249:-, hade 50 kr rabatt så de blev ju bara 200, vi rundade upp vilket vi alltid gör när dom hjälper olika organisationer. En, fem eller tio kronor är ju inte så mkt att bli av med när man endå slösar pengar på kläder. Att hjälpa andra känns bra, hoppas dom bara hamnar där dom ska! :)



Köpte lite nya underkläder



Till sist men inte minst.. nytt volympuder. Gillar verkligen proffs, den håller hela dagen och man behöver inte ta mycket för att det ska ge volym!

Ska fortsätta med ficandet här hemma nu, later//J



- Just nu -

Fullt upp med att göra lägenheten lite snyggare. Tvättar, tapetserar, rensar vind och garderob, ja lite av varje :D Mamma och styvfar är givetvis här och hjälper till! TACK!




Anine Bing @ Nelly.com

Då har man ännu en gång haft stormodell-besök på nelly :) Anine Bing är här just nu och fotas..hon fotar mamma kläder för Isabel Adrians mammamärke, Mom 2 Mom.



Dagen började som igår, skööönt att jag slipper det nu :P haha Jenni skötte fotningarna idag, en del skor som blev kvar från igår och annat smått.

Jenni var ju även tvungen att försvinna tidigare från jobbet idag för tandläkaren så vi har haft en del och göra nu det sista..men aja :)

Blir snart hämtat från jobbet och då ska vi iväg en snabbis till knalle, sen är det full fart HELA dagen/kvällen..jätte mkt som ska fixas hemma idag, det pågår en del grejer redan nu i lägenheten. You'll see :)

Later//A



En ny favorit..

Nu har vi hittat en ny favorit när det gäller brun ögonskugga. Köpte ju en ny från H&M igår... perfekt storlek och superbillig. Har ju tidigare sagt att vi gillar H&M's produkter eftersom dom håller ganska bra standard till ett bra pris. Den nya skuggan är iaf i en snygg brun färg jag letat efter ett tag, vissa blir för röda eller för svarta i tonen. Kostar bara 19,50:-! Köpte även en ny pensel som ni såg igår! //J





Shoppingtips!

Ni missar väl inte dessa..!? Det som var dagens favoriter för ett tag sen, supersköna o grymma! Klicka på bilden för att shoppa! Ska nog oxå klicka hem ett par ;D snyggt till allt svart!






Timeless Trends.se

Våran vän och även tidigare kollega Stefan Sandberg har äntligen öppnat sin egna webshop! BRA jobbat! :D

Klicka på bilden för att komma till sidan!




Efter en service...

Tycker jag att telefonen ska fungera utan några som helst problem. Speciellt när telefonen varit på service i TVÅ månader. Men icke. Man undrar ju vilka det är som gjort reparationen och vilka som testat telefonen, för det står klart och tylidgt att "TEST OK" på beskrivningen. Man testar ju ALLT innan man skickar tillbaka en telefon, den ska ju fungera lika bra om inte bättre efter en reparation. Så idag skickar jag MOTVILLIGT tillbaka telefonen på service till Megalans som i sin tur skickar till Anovo för att åtgärda deras irriterande fel. 1,5-2 veckor minst tar det enligt megalans, och jag tackar, inte nog med att jag varit utan telefonen i två hela månader så ska den tillbaka. Det e absolut nåt jag kommer ta vidare, de tycker alla andra att jag ska oxå.. vill inte betala 1572 kr för dålig service, absolut inte.


Här ser ni de två knapparna som inte fungerar, ganska viktiga knappar oxå. Väldigt irriterande och svårt att använda telefonen när "tillbaka"-knappen inte fungerar, fast i alla menyer man går in i. Gosh.. aja ska lugna mig och gå o fota lite//J



Dagens shopping

Det blev liiite shopping idag iaf :) efter jobbet gick vi direkt till stan, hade ju inget planerat så då tog vi en runda på stan, för det är inte ofta vi gör det, typ bara då när vi vet vad vi ska ha eller om vi ska ha en "shoppingdag" typ, hehe. Men vi visste ju ändå att vi behövde lite saker men vi hittade inte allt på H&M idag så vi ska kolla i Knalle imorrn istället.

Men från H&M fick vi iaf med oss lite "skönhetsprodukter"..gillar H&M smink och sånt. Billigt och bra :)



Köpte 2 bodysplash "lime coconut", den är så himla god! Bra att ha i väskan om man skulle behöva piffa upp doften nångång :P 19:50:-/st. 2 Dipliners 59:50:-/st. En ny brun ögonskugga 19.50:- och en pensel 29:50:-

Sen gick vi in på Indiska eftersom dom har fina inredningslyktor och vi har tittat på lite gardiner som vi kanske ville ha till vardagsrummet..and guess what?



Köpte dom här fina gardinerna, för 160:-/st. Ska hänga upp dom imorrn hade vi tänkt. Dom är typ precis samma färg som kuddarna :D får hoppas att det blir bra! fransarna är dom man hänger upp dom i, hehe. kommer visa bild på hur det blev såklart :)

Har plockat undan lite i vardagsrummet ikväll me, för imorrn blir det nya tapeter :D WOHOOO!
Ne nu får dagen vara slut, veckan började som sagt väldigt bra..är mkt nöjd med dagen, morgondagen blir nog MINST lika bra!

Natti babes//A



Mat & Träning 11.08.29

Musklerna pumpar!..jäklar vilket pass :) hehe Idag blev det ett pumppass, ett sent pass. Pumpen är kl 19,45 på måndagar nu när höstchemat har kommit igång. Måste säga att musklerna snart är redo för mer vikter.. fast vi får väl se hur det känns i kroppen imorrn.



Här har vi knäböjs vikterna, just nu är den på 27,5kg, måste upp till 30 igen..får väl se när vi orkar det.

På bröst har vi mellan 5 - 7,5kg på stången.
Rygg: 15kg på stång.
Triceps: 7kg på stång och 2,5kg fri vikt.
Biceps: 7kg på stång.
Utfall: 10kg på stång.
Axlar: 2,5kg fria vikter och 5kg på stång.
Sen är det ju mage, där används inte vikter denna gången.

Man försöker ju variera och få i sig lite av varje grej av det man gillar..hade väl velat få i sig allt man gillar varje dag men det går ju inte heller :) hehe
Frukost 07.30: 2 kokta ägg mosade med smör. Ett litet glas mjölk.
Mellanmål 10.30: grönt te och en näve nötter.
Lunch 12.45: quinoa sallad med räkor. Mango chutneysås.
Mellanmål 16.00: en nektarin. grönt te
"Middag" 18.40: Nudlar och tonfisk.
Efter träning 20.55: Proteinshake whey100.

Mer blir det INTE.
Later//A



Dagens outfit



Jeans, linne och Poncho - Gina. Parraply - Claes Ohlsson. Kängor - Nelly shoes. Ring - Nelly accessories.



Ge dig själv 9 år extra!

Undvik stress: +6 månader

Stress uppstår när man upplever att summan av krav och förväntningar överstiger det man kan leverera. och när man är stressad startar hjärnan en kaskad av fysiologiska prossesser som påverkar kroppens organ via nerver, hormoner och immunsystem. Om det fortsätter under lång tid kan det vara en lösande faktor för högt blodtryck, hjärnblödning och blodpropp. Det gäller dörför att förebygga stress innan den uppstår.

Det handlar helt enkelt om att säga ifrån när kraven blir för stora, till exempel på jobbet eller på hemmafronten. Tänk efter hur du kan tillrättalägga ditt liv på ett mera ändamålsenligt sätt, i stället för att undvika att lyssna på kroppens signaler.

Använd motion som ventil när det under vissa perioder känns mycket.




Lyckan kommer!

oooh yeah! Ni vet vad jag skrev igår..? Jag såg inte fram emot denna morgonen/dagen. MEN det har varit bättre än väntat, eller bätre än typ många andra dagar! hehe ;D Det var ingen som helst panik ju! Vi körde på ordenligt på morgonen och fick gjort allt typ innan den nya fotningen startade. Och nu är man i fas med ALLT, det fotas mkt men ah :)



Sen kommer lyckan, Jenni har i uppgift att stå för skofotningarna och det andra denna veckan, jag kommer inte röra en fena framför kameran :P haha jag har gjort "mitt" för denna månaden, så nu sköter Jenni dom 3 sista dagarna.



lyckan kommer, lyckan kommer!!..nu jäklar kommer det in skor som verkligen är HOTHOTHOT! Ge mig alla typ! hehe shit..hur kommer det här gå?? kolla på filmen ;P

Beger oss hemåt nu snart så får vi se vad dagen bjuder på. Idag är en sån dag då man inte har nåt annat än träning inplanerat, men den är såpass sent ändå så..

Later//A




Min tänder är förstörda!



Nu gråter jag lite faktiskt. Har ju tidigare skrivit att jag gnisslar tänder och att det knäpper i käken osvosv. Fick ju ett "program" för knäppningarna i käken men inte gjort ett skit av det tyvärr :/ borde gjort eftersom käken är anledningen till min nackspärr eftersom de spänner så mkt. Men knäppningarna är ju inte orsaken till mitt gnisslande.

Vi pratade om bettskena sist jag avr hos tandläkaren eftersom jag sa att jag gnisslar ganska mycket men hon ville vänta. Se här vad som hänt med mina tänder :( Jag märkte det igår när jag borstade tänderna, dom e så tunna att dom går sönder nertill! Ringde tandläkaren på morgonen och ska dit imorrn, nu ska jag fanimej ha en skena och så ska dom slipa till dom. Jag som egentligen har fina tänder om ja får tycka till själv. Aja de löser sig nog så får ja börja träna käken så nackspärren försvinner snarast!//J



3 X stickat!

3 most wanted! <3 stickat..så snygga och säkert hur mysiga som helst. Dags att shoppa!




Harpers Bazaar UK september 2011



Riktigt snyggt omslag på Beyoncé!



Att se fram emot

nejnejnej, helgen är slut och måndagen är snart här. Just nu känns det som att det inte alls är nåt att se fram emot, jag vet nämligen vad dom har haft för sig på jobbet idag, hehe. det har varit en heldags fotning som vi måste ta hand om direkt imorrnbitti, vilket gör att måndagen kommer börja med ett fartfullt tempo. Bra men jobbigt. För i vanliga fall brukar man kunna andas ut lite och fixa lite småsaker innan tempot för veckan sätter igårng. Men aja, vi är full styrka imorrn igen som tur är!

Den här söndagen gick ju fort bara för att. Fick lite vettiga saker gjorda, som tex matlagningen men fick även tvättat lite tvätt me, fick bort lite lakan..vilket var bra eftersom Jennis resekläder tar en del plats i tvättkorgarna nu, och då har man inte för mkt tills på tisdag när den riktiga tvättiden är :)

Aja, det finns andra bra saker att se fram emot i veckan iaf :)

Har haft en sån där trevlig tacosöndag..som förr i tiden :) med film o sånt.. det var faktsikt länge sen nu. Sånt gillas!



Kvällens film var "fast five"..den var bra! Värd att se, om man gillar dom andra filmerna och den typen av film.

A ne, det finns väl inte så mkt mer man kan göra just nu än att försöka sova? Kommer ju iofs inte kunna somna än eftersom man vaknade så sent, får ta en titt i Iform tidningen o se om man kan få några nya tips inför veckan :)

Hoppas ni har haft en bra helg!
Natti//A



Mat & Träning 11.08.28

hmm..jag har funderat lite på det här med hemmaträning. Visst, det kan nog vara väldigt smidigt om man har jättelångt till gym och liknande, men ska man inte iväg o träna så tror jag faktiskt inte att man tar tag i det. Eller så känner jag iaf. Jag har all chans i världen att träna hemma, har mina redskap i form av gymboll och alla pilates grejer och plattmagekit, men hur mkt har jag använt dom då?

Vill jag träna magen en dag, då tar jag mig till gymmet...även om man jag göra det hemma. Men sen har jag ju sjukt nära till gymmet, och där känns det som om man verkligen får nåt gjort.



Fick hem Iform tidningen i veckan, men en cd..när ska man ta tag i den då? Har ju yogaskivan me som jag inte kolla nåt på än, har hört/läst att det är bra att börja dagen med yoga. Kanske ska göra det?

Idag kom jag inte iväg till gymmet, MEN jag var ute i en timma och gick. Gick en jättebra runda..hemifrån till Knalleland och sen in på Gina Tricot och sen hem igen en annan väg. Så jag gick runt hela stan kan man säga :) Det var as gött.

vaknade ju såpass sent så idag blev det bara 2 mål mat..
Frukost: blåbärsyoughurt med linfrön, solrosfrön, cashewnötter, mandlar, paranötter, hasselnötter och lite extra blåbär, gränt te.
Middag: Tacos.

Och till min förvåning så har jag faktiskt tryckt i mig en del av gårdagens godis som blev över..usch igen :P hehe
nu räcker det..kan inte vara för mätt när man ska sova om ett tag!
Later//A



Dagens outfit



Jeans, Tröja och väska - Gina Tricot. Armband - Lindex. Skor - Nelly.com



Ge dig själv 9 år extra!

Minus rökning: +3 år.

Om du inte redan för länge sedan slutat röka är det bra om du sätter igång direkt. Rökare förkortar i genomsnitt sina liv med 3 år (kvinnor) respektive 3,5 år (män). Sen är det frågan om vikten. Visserligen ökar cigaretterna ämnesomsättning med 5-10 procent, men att vara smal därför att man röker innebär paradoxalt nog att ha en kombination av lågt BMI och en extra bilring runt magen.

Tobaken gör nämligen att fettet placeras sig mellan dina organ där det är som allra mest osunt. Dessutom hämmas bildandet av muskelprotein, så cigaretterna bryter ner dina muskler och undergräver din fysiska form.





Love when it's done!

Phew! Nu är jag klar..även nöjd! :) Har fixat till veckans mat. Älskar när allt är klart, även om det tar lite tid. Allt är iofs inte helt 100% klart då för det ska göras en liten sallad till våra goda biffar. Men den görs på tisdag, går ju fort så det gör inget. Det är iaf skönt och ha allt annat klart, till och med mellanmålen för vissa dagar är klara erftersom jag gjorde kesoplättar denna gången :)



Det blir faktiskt chillibiffar denna gången, aldrig gjort det innan så det var väl dags :) Tänkte gjort våra goda fetaostbiffar men dom får vänta ett tag till.



Grillen gör allt så mkt lättare :) går hur fort som helst..

Den "första" matträtten blev en quinoa och räksallad med massa gottiga ingridienser..lätt och god.

Ne nu ska man väl inte vara inne längre eftersom söndagens göra är gjord, beger mig ut på lite äventyr!
Later//A



Little black dress!

Gina Tricot har 2 svarta klänningar som har 2 av höstens stora trenddetaljer. Dragkedja & skinn. Stilrena och helt perfekt till en partykväll, lägg till skyhöga klacka och va snyggast ;D Med "the little black dress" kan det inte gå fel!




Jag lyckades..

Men allvarligt, jag lyckades sova bort flera timmar idag IGEN! Vad är det som händer? Jag var dock aaas trött inatt, orkade ju inte ens se klart filmen, MEN ändå.

Ah, nu ska jag få i mig frukost iaf, man ska ju snart äta kvällsmat :P haha, ne jag ska göra en mysig söndagsfrukost med youghurt och en massa nyttiga bär och nötter tänkte jag med grönt te också såklart. Mjölkprodukter skrevs det ju om igår :P



Den här är jättegod, testade den första gången förra veckan, finns i andra maker me..och den innehåller för övrigt BARA 35kcal per 100g, vilket är det minsta jag har sett på en youghurt, har ju inte kollat alla så..Den här kostar ungeför 16:- på Ica MAXI.

Efter frukosten ska jag ta tag i det viktiga för dagen..MAAATEN, har 2 goda matträtter som ska fixas till veckan :)
Later babes//A



Vägen hem..

Ikväll sviker jag Grand..sviker även Vimmel. Sa att jag skulle dit ikväll men jag ORKAR verkligen inte. Lite tråkigt men vad ska man göra? Jag är nyduschad och mysklädd så jag tänker inte sminka mig och sånt för en liten sväng dit, för vägen hem är alltid lika jobbig, nästan iaf..igår va den jobbig. Jag gav mina kängor till Anki som stack tidigare och själv gick jag barfota hela vägen hem för att ja inte orkade gå med mina skor. Inte för att det är långt men man vill ju komma hem nångång..

Det är SJUKT skönt att det bara är lördag, för mig har det känts som en söndag hela dagen och thank GOD att det inte är det! DÅ hade jag nog gått under eller nåt, hehe Sov bort hela dagen kändes det som, och ni vet ju att jag inte gillar att sova bort dagarna.

Nämnde imorse att mamma skulle komma förbi en sväng. Hon hade med sig kuddfodralen hon sydde till oss :) kolla så fint det blev!



Gillar färgen jättemkt, nu ska vi väl se till och ta tag i dom andra grejerna me :) hehe vi är lite slow på den fronten nu igen känner jag.

Imorrn får det bli en aktiv och skön söndag, ska sätta på en film nu så att jag sen kan somna gött och få en ordentlig natt med massa sömn :)

Hoppas ni har haft en mysig lördag! skrivs när vi skrivs!//A



Mat & Träning 11.08.27

Abstinens är vad jag har nu..heheh har inte varit inne på shapeup club en enda gång idag och jag har inte brytt mig om att titta på klorier idag heller, vilket kanske är bra med tanke på vad man har stoppat i sig nu. Inte för att jag hade vetat hur mkt jag fått i mig nu under kvällen ändå men innan det iaf.

Har tänkt att hålla mig borta från den sidan nu ett tag, för egentligen finns det absolut ingen anledning för mig o se hur mkt jag stoppar i mig på dagarna längre. Jag gick med där för att se vad det kunde göra för mig att räkna lite kalorier, eller sidan skulle bara hjälpa mig o se vad allt man åt innehöll och jag fick ut det jag ville av det.

Den enda anledningen till att använda den är väl för att det är en bra grej bara att se hur mkt det är i måltider man stoppar i sig och för att visa ser läsare. Men jag vågar inte eftersom jag inte vill se den siffran och hur långt över jag kommer komma nu, siffran har blivit ett slags beroende vilket inte alls är bra.

Så nu låter jag iaf den vara så äter jag precis som förr, nyttigt och varierat..har ju ätit väldigt nyttigt och varierat nu me så det är inget jag behöver påpeka iofs. hehe

Aja, ni har nog redan förstått att det inte blivit någon träning idag, sa ju att jag skulle vila kroppen. Tog bara en liten promenad till maxi, annars haj jag varit soffliggandes typ.

Just nu känner jag iaf att jag vill röra på mig lite under helgen, ska kika på om det finns nåt bra till morgondagen, nåt pass kanske?..hade kännts bra med tanke på hur bollig jag känner mig nu efter allt gottande..för nu mår jag illa.

Frukost: 2 frökusar med ost stekt ägg. Grönt te.
Middag: 10 bitas sushi, samma "special sushi" som i torsdags.
Kvällsgottis: "Hemmakväll"godis.



Var så sjukt sugen innan, men varför ska man alltid plocka på sig så mkt? det räcker med typ 2 av varje sort, man äter ändå aldrig upp det. Har ätit hur mkt som helst, men skålen är typ hur full som helst fortfarande!

Så ett tips till alla, ta inte mer än några godisar som ni verkligen gillar..

Jag kommer ju absolut inte äta mer ikväll! mår som sagt illa. Kommer väl inte vilja ha godis på nån vecka som det känns just nu.

Later//A



Cyperns shopping

Som sagt så kom Jenni hem idag..inatt. Det är rätt vanligt att man alltid köper med sig nånting iaf när man är iväg. allt är ju ofta löjligt billigt utomlands.  Hon köpte ju inte mkt men en del nödvändiigehet fick hon med sig iaf :) ingen idé att köpa massa onödigt bara för att..

Det här kom hon hem med det här.



5 par Ray Bans..skitsnygga allihopa, 2 med spegelglas. Kostade mellan 60-100 kr st.



Våran favvoparfym, D&G light blue för 80:-



Lite clinique krämer, superdefence och sen den vanliga lotionen, 350:-/st ungefär.



och lite sprit me såklart..hehe, 50kr/flaskan. ska göra lite lakrsisalshots av det här ;P

sådär ja, det var väl det :)



Ge dig själv 9 år extra!

Ät rätt och få stabilt blodsocker. +4 månader.

Halsosam kost är mat som ger ett stabilt blodsocker och ger din kropp nödvändiga vitaminer, mineraler och näringsämnen. Vinsten är inte enbart ökad hälsa, det är också mer energi, ork och generellt en bättre hälsa. Se till att du får i dig mycket grönsaker, sunda fetter från nötter och oliver och välj grova kolhydrater. Ät också protein till alla måltider.



Ät gärna mjölkprodukter, youghurt och ost, men vänj dig vid de magra sorterna. När du väljer kött ska det vara magert och gärna fågel och när du väljer fisk kan du med fördel satsa på det feta som lax, sill och makrill som innehåller omega-3 fettsyror som bland annat förebygger hjärtsjukdom och inflammationer. Prova också att äta mindre av sötsaker som gör att ditt blodsocker åker bergochdalbana.

Fler och fler forskningsresultat visar att ett stabilt blodsocker kan vara orsaken till allvarliga sjukdommar somhjärtsjukdom och cancer.



Vitamin Well & PLL!

2 good things! Kollade precis klart det nya avsnittet av Pretty Little Liars! <3 Fortfarande lika spännande! :D hehe

Idag fick vi äntligen Vinamin Well vattnet vi skulle smaka på. Den nya smaken persika.



Den var riktigt god faktsikt..fräsch som jag tänkte att den skulle vara :) Den är berikad med vitamin B12, Vitamin D, biotin, folsyra och mineralen selen.

Har stoppat in några i kylen nu, vatten is the shit! min typ av dricka..
//A



Shoppingtips!

Ännu en snygging med skinn från Gina :)




More of this!

Igår kl 17.00 började ju våran afterwork..det var så kul att vi blev så många :D Denna gången var det lite mer planerat, annars brukar det bara bli smågrupper som går ut ihop..



Vi börjagde lite smått i köket på kontoret :)



Det bjöds ju som jag skrev igår på dricka och tilltugg..



Drickat bestog av cider och öl av olika slag, snacksen bestog av keks, ost, chips och vindruvor..gottit :) åt bara ilte druvor och keks med ost..vi skulle ju ändå ut o äta en större middag. Tog nån cider me, den här var god! utan socker me.




Här har ni måltiden jag skrev igår att jag skulle äta..väldigt trevlig! Specialtoast på Harrys. Ett glas vin blev det till den.

Efter Harrys var vi på Scandic en snabbis, sen på Vinci och SEN på vimmel..det var en riktigt lyckad afterwork! Det måste vi göra oftare, tror vi ska försöka få till det en gång i månaden, för så var det förr i tiden iaf..

Man måste hålla ihop på jobbet ;) TACK ALLA SOM VAR MED IGÅR! <3

Yeye, vaknade för ens tund sen och mitt huvud har lugnat sig. Kunde knappt röra mig nyss tack vare huvudvärk. Se vad uppehåll från alkohol kan göra. Man blir bakis. Har ju aldsrdig blivit bakis innan.

Men nu mår jag iaf typ bra, har precis käkat mmina 2 frökusar med stekt ägg på så nu ska jag bara ligga i soffan en stund, mamma kommer och hälsar på snart me. TUR att det regnar idag så att man kan mysa inne hela dagen! Vilket jag kommer att göra!

Jenni kom ju hem inatt me, ska bli kul o se vad hon har med sig för trevliheter.
skrivs senare//A



just nu..

Tror inte Anki har nåt emot att jag postar det här :P sitter på Vinci nu..drar nog till Grand om en stund o checkar läget.



Mat & Träning 11.08.26

Jaha..idag då, då blir det som bekant ingen träning för det är ju afterwork som rullar på nu :) Min kropp behöver lite vila just nu känner jag ändå så det gör inget, får väl se hur det blir med träning i helgen, tror det blir vila vila :) lite gödning :P haha Aja, har kollat på dagens kalorier idag, det är bara en ren rutin nu för tiden. Dom dagar jag inte tränar kommer jag ändå att hålla mig på en lagom nivå. Har inte lagt in nåt som jag fått i mig efter 17 idag i tabellen eftersom jag inte vet nåt om det :P



Men i den här tabellen ingår iaf.
Frukost 07.40: Youghurt med linfrön och blåbär.
Mellanmål 10.30: Keso med kanel på, grönt te.
Lunch 12.30: Nudlar med tonfisk i sås, en sån färdig från ABBA. (jättegott..och kalorisnålt som tusan!)
Mellanmål 16.00: Proteinshake whey100.

Efter 17 blev det som sagt cider och snacks på jobbet och på Harrys blir det...
"Harrys specialtoast med BBQ stekt benfri karré, tomat, mozzarella och lökringar på vitlökstekt ciabatta. Serveras med pommes frites & aioli."

Gottit ;) och det kan man njuta av med gott samvete :P
//A



Ge dig själv 9 år extra!

Njut av 1 glas vin varje dag - max. +1år och 4 månader.

Alkohol är ett tveeggat svärd. Å ena sidan vet vi att även en måttlig konsumtion ökar risken för till exempel bröstcancer, medan det å andra sidan också finns dokumentation för att ett eller två glas varje dag förebygger blodpropp och typ 2-diabetes.

Det handlar om att dosera våtvarorna så att du får de gynnsamma effekterna av alkoholen samtidigt som du minimerar risken för skador. Drick därför inte mer än ett glas per dag.




Fredagsmusik!




Friday after work..

Wohohoho, nu börjas det strax :D Afterwoork!

En mkt tillfredaställande fredag måste jag säga..den har varit "lugn" mot resten av veckan, SKÖNT! eftersom det ändå är fredag o allt, hehe.

Sitter här och pillar med det sista, fotningarna fortsätter såklart en stund till eftersom modellerna kom senare idag än 8, MEN nu snart är det dags för mig att fixa iorndning mig inför kvällen..tog med mig lite grejer



Måste sminka mig och byta skor o allt det där :)



Tur att man har nånstans o fixa sig iaf :P haha

Har gjort lite trevliga inlägg som kommer trilla in lite då och då under kvällen, så missa inte dom! :)

En liten stunds jobb till sen är det fixelifix och tilltugg..innan vi beger oss from this place to another.
Later babes!//A



Dagens outfits

Så här fick det typ bli idag...Bekvämt och enkelt :)



Dagens tips!

Dagens tips blir om ett bra produktpaket från Bodystore. Samma erbjudande finns dock på gymgrossisten.com också. Gillar när dom kommer med paketerbjudanden, man tjänar så mkt på det!

Använder ju själv "whey100" och "loose it workout" som ingår i paketet.

Klicka på bilden för att läsa mer och köpa :)




Gina förnyar!

Nu har Gina Tricot förnyat sin sida igen :) Den är snygg och väl genomtänkt. Den är up and running nu, igår funkade den inte ritkigt som den skulle :P hehe




Jag valde cancer..

Hela dagen har jag gått och grubblat på om jag skulle ta och sola idag eller om jag skulle ta en BUS istället. Vilka promlem man har ibland va?? Har typ tagit upp det flera grr idag på jobbet, hehe Anki tyckte väl det var jobbigt :P Hon sa att jag skulle ta en BUS istället eftersom det är lite "hälsosammare" och självklart har hon rätt. Solade ju i tisdags, var rätt nöjd med min färg efter det, MEN jag valde ändå att lägga mig i solariet efter mitt megasvettiga träningspass..man kan ju alltid svettas mer :P

Fast jag är väldigt sugen på en BUS me, för den ger ju som vi sagt så många grr innan en så snygg bronsig fär, solarier ger ofta en lite rödare färg. Brukar ju också ta lite BUS efter att vi solat för att få den snyggaste färgen, men jag tror jag sparar det till en annan gång.

Har solat 2 grr denna veckan..gött med värme! Kan ju inte vara en krita mot sis när hon kommer hem :P hon kommer ju vara som en pepparkaka. Det är hennes sista dag imorrn..sen är hon hemma igen.

Har ett till problem just nu. Hade en uttänkt outfit tills imorrn, ska ha en day & night-outfit eftersom det är afterwork imorrn, då ska jag ha typ samma outfit på dagen som kvällen, hinner inte hem innan allt börjar. Men nu sägs det bli varmt imorrn, dår får man tänka om..hehe

Får väl se vad jag kommer fram till, har försökt kolla lite inspiration. Ska kika i nellymagazine nu innan jag somnar in.

Ladda inför en förhoppningsvis underbar fredag :)
Natti//A




Mat & Träning 11.08.25

Ett under att jag klarade  mig så bra som jag gjorde på pumpen idag..hehe fyfan vad ont jag hade vissa gången..trodde fan inte jag skulle klara nåt när uppvärmningen började. MEN det gick bättre än väntat. La på lite på vissa muskelgrupper som tex, biceps och axlar. Sen tog jag 0,5kg mindre på ben :P haha och 2,5kg mindre på rygg..vilket ändå kändes.

Aja, det gick iaf som sagt bra, var skönt att få tränat igenom hela kroppen igen. Jag säger bara det, bodypump is all you need ibland asså. <3 Blev bara ett pass, ingen uppvärmning eller löpning efteråt denna gången. Var helt slut ändå och sen fick jag mig lite promenad före och efter ändå så jag kände att det fick räcka med det idag.

Har ju börjat lägga till lite proteinshake:ar till vissa mål nu dom dagarna jag vet att jag ska träna hårt..eller a, träna över huvudtaget. För att få i mig mer kcal..av det goda slaget :)

Frukost 07.40: Youghurt med nötter och linfrön.
Mellanmål 10.30: En avokado och grönt te.
Lunch 13.00: Sushi..



10bitars "Sushi Special".

Mellanmål 17.10: Tonfisk med fetaost och en proteinshake.
Efter träning 19.25: Proteinshake.
Kvällsmat 21.00: Äggröra med röd chilli i.

Snart blir det väl en avkopplande kopp grönt te. Sen räcker det.
Later//A



Dagens outfit

Valde att inte "visa" shortsen under "tunikan" idag..folk trodde säkert jag var naken :P hehe



Jacka - Only. Tunika - Gina. Shorts - Sisters point. Knästrumpor - Vouge. Skor - Din Sko.



Healing strength serum.

Hämtade som sagt det andra paketet och det innehöll..



Lanza Healing Strength Silk Serum, Har läst mkt om Lanzas produkter här och där, det var specialerbjudande HÄR på den produkten så det är lika bra att testa :) Kan ju inte vara dåligt för håret iaf. Sak testa den imorrn så får vi se :) Älskar ju Biosilks silkdroppar, men denna kan nog också vara bra. Verkar så när man läser om den iaf.



Sneak a peak!



Vi fick vårat ex idag ;D andra får vänta en stund till, den finns dock att kika lite smått i på sidan.. den fulla versionen kommer senare! Den har fått nytt format också. Har inte hunnit kolla i den än men ikväll så ;) Love nelly magazine!

Gud vad fotningar det är all the time, dubbel hit och dubbel dit vare dag! Och ina fotningar, 1,5h om dagen i 3 dagar i rad nu, hehe

Nu är dagen iaf slut och jag får bege mig hemmåt, men först ska jag hämta mitt paket, tur att det är på vägen hem!
Got2Go!//A



New sushiplace!



Det har öppnat ett nytt suchiplace här i Borås..för nån veckan sen iaf. Tycker dom har bra priser på lunchen. Gott var det..men det var lite dåligt gjort, några rullar ramlade isär. hehe



Här är deras meny, jag provade "sushi special" 10 bitar..en god blanding! Ligger på Hallbergsgatan..jämte Campino typ.

Inget slår dock EEST ;P
Love sushi!



Gyllene tippar..

Som ni säkert har förstått så är guld och silver..metallic en stor trend i höst. Och vi älskar ju vårat nya nagellack från H&M "wawawoom" Så denna gången blev det guldmetallic-tippar. Fräääscht :)



A..så nu ser naglarna iaf ut så här..lagom till helgen :)



Dagens frukost.

Sjukt gott! En av mina youghurtblandningar :) ENJOY!




För stort paket.

Hehe, fick ett samtal av styvfar idag ang ett paket han skulle hämta från DHL idag. Det var alldeles för stort...eller för tungt? Det vägde typ 45kg eller nåt? Eller så hörde jag kanske fel. Hur som helst så orkade han inte bära upp det, det han bar upp var iaf detta..



Lite ny Vitamin Well dricka :) Vi ska få testa den nya smaken Persika som kommer med kolsyra. Det var antagligen dom han inte kunde bära upp :P Ska bli kul och få smaka på den. Gillar deras drycker! Persika är ju en fräsch smak så den kommer säkert vara god!

Tänkte hämtat ett annat paket som kommit me, men stället hann och stänga. Får ta det imorrn istället :)
Ne, det ser ut och bli en lika intensiv dag imorrn som idag så jag får väl säga godnatt och allt det där..

Hoppas ni har haft en bra onsdag, nu är det mindre än halva veckan kvar till helg :D
Skrivs imorrn igen!//A



Mat & Träning 11.08.24

Har känt mig som en gammal tant idag..orörlig och stel. Usch vilken träningvärk jag fick i ryggen, nedredelen av ryggen..det gör sjukt ont. Jag skippade inte träningen för det, men jag körde ju inte alls "fullt ut". Idag blev det ett litet snabbt benpass på gymmet, började med att springa på löpbandet i 15 minuter och sen gick jag dom sista 5..det gick bra..det var inte så jobbigt för ryggen ändå.

Det jag körde idag var bara baksidalår, vader och sen framsida lår. Alla övningar på maskiner. Inget utfall eller nåt sånt med stång. Tror inte ryggen hade gillat det..tänkte att jag skulle "spara" på tyggen tills imorrn iaf, för då blir det första pumppasset för veckan troligtvis.

vardagsgottis...I LOVE IT!, Såg att jag hade några bilder på olika youghurtkombinationer som jag gillar, kasnke ska lägga ut dom som tips i veckan :)

Innan mitt vardagsgottis ikväll så visade mätaren ENDAST såhär..


Helt sjukt..hehe i detta ingår då..

Frukost 07.30: 3 små kokta ägg mosade med lite smör - 190kcal.
Mellanmål 10.30: Grönt te och en nektarin - 79kcal.
Lunch 12.30: Ja den har ni ju längre ner.. 222kcal.
Mellanmål 16.15: 2 knäckisar med keso och kanel, proteinshake - 234kcal
Efter träning 18.10: Proteinshake - 133kcal

Kvällsgottis 21.00:



Massa kcal men det hade jag "råd" med, Gud jag säger då det..obsessed. Jag har fatsnat vid det talet alltså.

NU ska jag smaska på en hallonlakritskalle ;)
Later//A



Dagens outfit


Jacka - H&M. Byxor - Gina. Top - Monki. Skor - Nelly shoes. Armband - Nelly Accessories.



Ge dig själv 9 år extra!

Enligt tidningen IFORM finns det vissa saker som du kan göra så att du förlänger livet med månader, till och med år. Tänkte lägga in ett tips lite då och då så att ni har tid att lära er detta! ;)

Res dig ur soffan: +9-10 månader.

Det är knappast någon överraskning, men motion är ett mirakelmedel när det gäller hälsa och livskvalitet. Otaliga studier visar att motion ger bättre ämnesomsättning , lägre blodtryck, bättre kolesterolhalt och minksad risk för hjärt-kärl sjukdomar, diabetes och cancer. Och du kommer i bättre form genom att röra på dig, motion ökar mänligen nivån av lyckohormonerna serotonin och noradrenalin. Samtidigt vårdar du din ämnesomsättning, så att dina muskelceller blir bättre på att uppta fett och socker Det innebär lägre fettinnehåll i blodet efter att du ätit en fet måltid oh därmed mindre åderförkalkning och blodproppar.

Om du har en bra ämnesomsättningskondition är din kropp också bätte på att få blodsockret på plats efter en målstid med kolhyrdater.  Den generella rekomendationen lyder 30 minuter motion varje dag, men motionera så mycket som din kropp klarar av, helst både styrke- och konditionsträning.



Det här vet ju ALLA redan, men värt att bli påmind av..!




Not my thing..

Ne det är väl inte riktigt min grej att börja dagen med en skofotning, det brukar vara Jennis jobb :P hehe men idag blev det som det blev, det väntade en herrans massa skor på mig. Det tog sin lilla tid me..men jag klagar väl inte :P alltid kul o se nyheterna och sen även testa dom om man vill ha nåt.



Höst höst höst..det är ju det nu. Rebecca Stellas pumps kommer in nu me..hehe man ser ju att det är HON på skorna lixom :P Gillade dom med päls på, jättesnygga och bekväma, säkert hur varma som helst :)

Aja, dagen har ännu en gång varit rätt intensiv, dagar som dessa känns det ju att en inte är på jobbet. Mkt att ta hand om..sen att ja suttit i möte o sånt me, försökt få orning p lite nya saker o så..någon måste ju göra det.

Nu ska jag bort o få bort min "stress" på gymmet.
Later babes//A



Nyhetsbrev v.34

Höstens fester har börjat...




Dagens tips!

Dagens och gårdagens lunch!


OTROLIGT lite kcal, eller vad säger ni?? Det kunde jag inte tro när jag väl planerade maten. Den här rätten innehåller mindre kcal än ALLA mina andra övriga mål under dagen typ. En kul parantes bara.

Jag började med att salta och peppra kycklingen, sen la jag in dom i grillen..man kan göra dom i Ugnen i 50 min i 200 grader om man inte har en grill.

Sen tog jag bara och blandade en sån färdig påse från Ica med finbladig sommarmixsallad. Lite tomat och lök.

Du bandar bara youghurt och passionsfrukt, tog 2 frukter till 100g youghurt. Som jag sen delar på i 2 dagar. Den blev lite sur så man kan ha lite mindre frukt om man vill..

Väldigt nyttigt med mkt protein och väldigt GOTT såklart!
ENJOY!



Klickat hem!

Klickade hem den här skinnskolen igår..köpte ju en från H&M i helgen, Men jag tror jag gillar den här bättre. Fast man kan ju behålla båda två? :) Ni kan hitta den på REAN på www.nelly.com Estradeur 219:-




Lite pina och sånt..

AAAAAAAAAAAAAAAAJ, fan vad ont det gör ibland alltså.. att epilera låren är ingen lek, det är så sjukt känsligt på vissa ställen! Bestämde mig för att få bort håret igen..både på ben och armar. Kände att det var dags..armarna är ju ingenting lixom. Ni vet ju att jag hatar kroppshår typ.

Idag skulle man typ göra mkt?, Jag har väl haft en såndär ta hand om mig dag eller nåt? Började dagen efter jobbet med att sola faktiskt. En skön stund i solariet gör susen :) värme är gött, det har ju dock varit varmt ute. Tvättade under tiden kan jag ju påpeka me, lite annan nytta kan man ju göra samtidigt :)

Sen blev det som bekant träning, nytta för kropp och själ..sen blev det en lång skön dusch och nu som sagt epilering. men det är väl just nu mer pina än att ta hand om sig som sagt. Har ena benet kvar..orka..hehe vill ju låta kroppen vila nu, men det måste bli klart innan läggdags..så jag får väl sätta igång.

Har inte mkt att tillägga om dagen, så ni får sova så gott så får vi se vad morgondagen har att erbjuda. something good i hope!



Natti//A



Mat & Träning 11.08.23

Idag hade jag väl inte direkt nån "planerad" träning. Tänkte att veckan skulle vara en gymvecka där ag körde bara gym..med nåt benpass och sen resten av kroppen dom andra dagarna. Men idag blev det ett passande corepass, det var bra tid på passet och ja..det är ju bra att träna sin bål :P hehe den hade jag ändå tänkt o tränat idag.

Men jag fick inte tränat mina armar nåt idag som kanske var tanken ändå, men det kan jag ta imorrn eller nåt..ingen panik där. Inna corepasset började hade jag lite tid på mig, körde nedre delen av rygen på maskin..kanske inte så smart :P haha jag har faktiskt ont sen igår konstigt nog..tror det tog mkt på ländryggen när jag gjorde knäböj med tung stång igår. Passet gick bra iaf, tyckte dock inte om alla övningar denna gången, Det var inte samma pass som sist vi va på det, men alla instruktörer har väl sitt "egna" typ?.




Efter körde jag lite mer rygg...överdel på den här maskinen. Den är riktigt skön, den tar tag ordentligt i skuldrorna. Körde hårt med den, så hårt jag orkade iaf med tanke på passet innan. Viktigt med stark rygg när man sitter mkt så att man itne säckar ihop. :)

Idag blev det ett extra mellanmål..
Frukost 07.40: Blåbärsyoughurt med linfrön, mandlar, paranötter och valnötter.
Mellanmål 10.30: En nektarin och grönt te.
Lunch 12.30: Kycklingfilé med sallad och passionsfruktsyoughurt.
Mellanmål 16.00: Avokado och grönt te.
"middag" 18.30: Nudlar och tonfisk.
Efter träning 20.00: Proteinshake.

Nu är jag som vanligt inte hungrig..så vad ska man göra? Tänkte ta lite te och några nötter, mer nyttiga fetter..
Later babes//A



Dagens outfit



Kort top - Monki. Jeans - Gina. Armband - Nelly accessories. Skor - Nelly Shoes. Glasögon - Lindex.




Dagens tips!

Det får bli "avsminkningsservetter" Har alltid det hemma, det är bar att sminka av sig när man ska göra nåt tex. träna eller sola..brukar göra det ibland men det blir inte så ofta som man skulle vilja. Gillar inte o svettas på gymmet med smink på. Ögona, fine..men inte på huden. Har testa många olika märken och det finns ju många billiga bra märken.



Men just nu har vi den här från ICA. Kostar 23:- ungefär..

Köpte den bara för att...och jag gillar den jättemkt, den ger en jttefräesch känsla. Väldigt ren känsla..inte alls torr eller nånting. Superskön!



Vilken start!

guuud vilken dag!..hehe Tisdagen började med en seg hemgång, hehe med trams på vägen till jobbet..



Stog en herrans massa röda bilar på rad, med en lucka..Ankis väska passade ju bra in där :P hehe vi va lite sena till jobbet idag faktsikt. men det var ingen fara..var ju i fas o allt va chill.

Därför passade jag ju på att ta tag i min påse jag inte hann fota av igår, shit va mkt grejer jag hade att fota, inte bara påsen utan en herrans massa underkläder, vart kom dom ifrån? jag har ju varit på jobbet flera veckor..!? hehe



Tog tillbaka den gamla posen idag me, var jättelänge sen jag fotade strumpbyxor så... den blev faktsikt helt ok :)

Ne nu ska jag kila hem och fixa, idag känns det som om man har massa saker att ta tag i, fast ändå inte. Får se vad som blir gjort och inte. no panic..

Later babes//A



Shoppingtips!

Dom här gillar vi! Poncho blir stort i höst. Ser lite dyrare ut..men ni ser ju :P snorbilliga! Väldigt mysigt med en luva me. Dom hittar ni på bland annat www.nelly.com




En fråga, ett svar!

Kul när det kommer lite frågor som man kan göra ett inlägg på :) fortsätt så..!

"Hej! Jag har en fråga till er. Jag har sett att ni lägger ofta upp vad ni äter under en dag. Jag har sett att det är ganska så små mellanmål osv som enbart består av te & apelsin och liknande. Jag undrar då: Är ni inte väldrigt hungriga? Jag håller själv på att försöka minska på portioner och försöker äta nyttigare mat, men känner ändå att jag är hungrig. Har ni några tips? Vad långt det blev nu, hehe. Men skulle vara jätte tacksam för svar. Gillar eran blogg jätte mycket! :) "

Svar: Hej! tack för den fina kommentaren :) Ja, vi äter små portioner när det gäller mellanmål, mellanmål behöver inte vara stora eftersom dom bara ska hålla dig till nästa mål som du äter och ge lite energi me såklart. Vet ju inte vad du har för matvanor och vad du gör på dagarna så :) Men när vi äter mellanmål tar vi ofta te till, som på morgonen och det mättar väldigt mkt. En frukt mättar faktiskt bra. Den håller oss mätta till lunch, för vi rör ju inte på oss så mkt mellan passen heller. Har ett stillasittande jobb. Sen dricker vi vatten HELA tiden typ och det mättar under hela dagen och det är bevisat att om man dricker mkt vatten så är man inte hungrig hela tiden eftrsom det mättar. Så drick mer vatten är väl ett tips från oss :) hehe och försök och äta proteinrikt när du väl äter eftersom det mättar längre.



Här är ett jättebra mellanmål, avokado och grönt te..LOVE IT!



Kim Kardashian stämmer old navy!

Kim Kardashian stämmer old navy för deras reklam och säger att dom avsikligt gjort modellen i videon så lik Kim som möjligt. Jajaa, hon e lik men Kim är ju inte den enda som ser ut så..!? weird att stämma för sånt enligt mig..//J




Kvällens inneboende

Har en ny inneboende ikväll :) Anki såklart..hehe. She´s bean with me all day..nästan iaf. Från när vi skulle gå och träna..hon tycker det är gött att komma hemifrån en stund, och bara vara..inga krav. Vem tycker inte att sånt är skönt lixom?

När vi väl kom hem från träningen, typ kl 9 så ställde jag mig och gjorde mat för 2 kommande dagar...hmm att ja orkade :P hehe tänkte NÄSTAN skita i det men what the hell? Jag hade redan tagit ut kyckligen o så så det avr lika bra att fixa till det. Jag är glad att jag inte sket i det, hade nog varit ledsen vid lunch imorrn om jag inte hade fått äta den här goda maträtten :P Längtar ju till lunch imorrn som vanligt.



Det blir kycklingfilé med en liten sallad och en passionfruktsås. Lägger in "receptet" och det där imorrn :)



Har bara suttit och klickat vid varsinn dator :P hehe nerå, har tjötat en hel del me såklart..gottat oss lite med te o så..

Skrev till Jenni innan me, Hon mår finfint..no problems. Imorrn ska dom på marknad, där ska hon antagligen fynda lite grejer åt oss :D

Nu ska jag ta mig en dusch och sen ta mig till drömmarnas land..så sov gott babes!//A



Mat & Träning 11.08.22

Okej, idag får ni updates om vikten, sa ju att jag skulle väga mig direkt när jag kom iväg till gymmet i Knalleland. Och dit kom jag idag :) Vägde mig direkt innan träningen, då vägde jag 49,7Kg och direkt efter vägde jag 50,3 och då hade jag precis tagit en shake me. Så mammas våg måste ha ljugit..thank God for that! :) hehe


Så nu finns det inte direkt nån panik..men jag ska ju ändå träna upp mig så där fortsätter min ansträngning på gymmet. Idag blev det ett skönt benpass som en bra start på veckan. Körde lite olika övningar, inte alla som jag brukar. Körde insida och utsida lår. Sen körde jag baksida och vader. Sen blev det den nya övningen me som tar hela rumpan och baksida lår, älskar den verkligen! Sen blev det lite knäböj med på stång faktiskt..det var länge sen. Direkt efter det blev det såklart utfall på stången me :) Sist kände jag att framsidan också skulle få sig en egen omgång.

Det avr trevligt att få visa Anki några övningar på gymmet me :) alltid kul när man ska visa och hjälpa..hon körde lite lätt medans jag körde på i bra tempo så att hon inte skulle behöva vänta för länge :P haha Vi körde en timma på gymmet iaf.

Uppvärmningen bestog av lite lätt joggning till gymmet, och sen blev det en powerwalk hem. Thats it :) känns skönt nu!

Asså, det här med att äta mer kcal nu känns helt weird, man har typ fastnat på det där läget, haha helt konstigt det me..kanske ska lägga ner shapeupclub ett tag, jag har ju som dagt "nått mitt mål" enligt planen, vad finns det då för anledning o använda den? Tycker dock att det är kul att hålla på med den så jag käör väl på..alltid kul o se vad man får i sig lixom.

Frukost 07.30: Havregrynsgröt med linfrö och sylt.
Mellanmål 10.30: En avokdao och grönt te.
Lunch 12.30: 2 rostbiffrullar, Gjord på sallad, rostbiff, keso och rödlök.




Mellanmål 18.15: Äggröra och en halv proteinshake.
Efter träning 20.30: Proteinshake.

Nu är jag INTE alls hungrig och mina muskler har ju fått sin mat, så vad ska jag göra?? Kommer att ta en kopp te nu..och någon liten nöt, men wtf? Jag kan ju inte äta BARA för att..

Later//A



Most wanted!

GUD! check them out!! GIVE ME NOW!



Ruthie Davis
, kostar $1,195



Motion håller doktorn borta!

Bli sund och frisk – och fri från 25 sjukdomar. Få hela listan här.

Vi vet att träning håller dig sund och frisk, men för forskarna har det länge varit ett skott i dimman när de skulle säga precis hur många sjukdomar som träningen kan hålla borta.

Men nu kan gissningarna upphöra. En färsk studie visar att regelbunden träning skyddar dig mot så många som 25 olika fysiska och psykiska sjukdomar. Dessutom håller träning dig ung eftersom du med en aktiv livsstil minskar kroppens åldrande.

Forskare har gått igenom 40 studier kring effekten av träning, alla utförda mellan 2006 och 2010, och slutsatsen är att bortsett från att undvika rökning, så är motion det bästa som du kan göra för din kropp, om du vill hålla dig sund och frisk.



Detta förebygger motion:
- Hjärt-kärlsjukdom
- Bröstcancer
- Ischemisk stroke
- Hemorragisk stroke
- Benskörhet
- Lungcancer
- Tjocktarmscancer
- Diabetes (typ 2)
- Förhöjt blodtryck
- Förhöjda kolesterolvärden
- Övervikt
- Stress
- Depression
- Vinterdepression
- Sarkopeni (åldersbetingad reducerad muskelmassa)
- Alzheimer
- Demens
- Artros
- Ämnesomsättningsproblem
- Förkylning
- Minnesförlust
- Inflammationsproblem
- Ångest
- Ryggsmärtor
- Humörproblem

Artikel från IFORM.se

Där ser man..motion är en riktig mirakelkur, fast det visste man väl säkert redan, men att det var bra mot SÅ mkt..



Det finns o göra..

En ovanlig start på en måndag..fanns o göra från första start o sen full rulle HELA dagen.. det är faktsikt rätt ovanligt! Men det är bara för att vi hade svar bilder sen i fredags, som itne var prio på.

Så idag hade jg ju tänkt börja dagen men fotning, MEN det fanns ingen tid för det..så nu får jag hoppas att jag kan ta det imorrn bitti..men det ser lite ljusare ut då, hehe



Har fått en hel påse med godsaker i form av strumpbyxor o grejer, sen väntar lite underkläder me så jag ahr o göra iaf.

Dagen har som ni förstått varit väldigt intensiv, Anki var tvungen o förvinna halvdag me. MEn jag o simon har haft ett bra tempo o är faktistk snart klara med allt :)

Ska bara göra det sista nu o sen hem o fixa innan Anki dyker upp.
Later babes!//A



En favorit!

Här har ni min favvolåt just nu..har iofs många men den här gör mig så...den gör mig..? Glag, parysugen..på bra humör helt enkelt. Har den till och med som alarmljud, inte på morgonen utan till ett annat larm :P haha

Ne men den skulle jag kunna dansa till hela kvällen på krogen känner jag..den ger en så skön känsla. Brukar sätta på den på jobbet när jag behöver lite energi eller extra fart i mig..typ som NU.

Sätt på dig hörlurarna och höööj! IF YOU REALLY WANT MORE!




Passion for Fashion! - AW11

Den nya reklamen..tycker den är lika bra som den förra. Den har börjar visas på tv lite smått nu..har sett den nån gång. Vad tycker ni? Klicka på bilden för att se den.




Ny träning! - CX30®

HELL YEAH! min "önskan" blev verklighet!! Innan studio aktiv, som vårat gym hette blev Sportlife så skrev jag till dom att dom borde ha eller ta in CX30 som pass..och vad kommer nu!?!?!? :D Dom ska börja med det från vecka 36. Fyfan vad gött, tror ni jag kommer bo på gymmet varje gång det går eller?? :P hahah jag längtar sååå mkt! 2 veckor kvar från idag. Tyckte det såg så grymt ut när jag först hittade det, såg en video o läste om det..



CX30® "Kort och kraftfullt pass som stärker och formar din kropp. Ett perfekt pass för dig som vill träna mage, rygg och säte och samtidigt förbättra din funktionella styrka och förebygga skador och förslitningar. Detta träningspass förbättrar din hållning och får dig att springa snabbare, lyfta tyngre, kasta längre."

Nice eller vad säger ni!? i'm gonna love it, det är en sak som är säker! :D



I'm ready!

Woopwoop! hehe ne så kan jag ju itne skriva..helgen är redan slut! Den var för kort för min smak..eller den var för kort eftrsom jag e van vid längre. men aja..den har ju varit bra iaf! Har fått mkt avkoppling och bra grejer. Känts som en sommarhelg faktiskt, riktigt bra väder måste jag säga. Så jag är utvilad och pigg..och ready for another hard week at work! en till hel vecka..lr vem vet? :) kanske blir lite ledigt nån dag snart.

Haha, tror inte den blir så hård ändå, lagom bra skulle jag tippa på. får hoppas iaf :) jag är positiv! som jag varit HELA helgen :D

Men nu till något negativ...kollade precis klart på en film.



Pirates 4. VAD HÄNDE DÄR DÅ!? vilken besvikelse..Jag tappade bort handlingen hela tiden..för hade den ens någon handling?? Lr handling hade den ju men den hade ingen mening? haha ni fattar nog. det bara hände saker bara för att..

ne jag är som sagt besviken..tråkigt, för jag gillar ju dom filmerna. Fast jag minns typ inte hur 3:e slutade, det kanske är därför? fast sen känns det som om denna inte har nåt med dom andra filmerna att göra ändå.

Aja, skit samma. Nu ska jag som sagt ladda inför en spännande vecka..
Hoppas eran helg har varit kanon!

Skrivs imorrn igen!//A



Mat & Träning 11.08.21

(OBS!! NOVELL!) :P

okej..nu vet jag att MÅNGA kommer reagera starkt pÅ det jag kommer skriva nu. För jag själv reagerade rätt starkt på det jag såg innan, hehe.

Efter frukost idag ställde jag mig på vågen hemma hos mamma, som jag ofta gör när jag väl är där. Fick en chock..precis som sist jag ställde mig på vågen på gymmet i knalleland. Då vägde jag ju 50kg. Vet ni vad vågen visade idag? 48,4kg!!!!!!! Den hos mamma då alltså. Men sen är det som jag sagt svårt att veta vilken våg som visar rätt så så fort jag får chansen, typ imorrn eller nåt ska jag väga mig på gymmet igen, men då måste det vara den i knalleland, för det känns som om den visar rätt iaf.

Så lite är ju tanken VERKLIGEN inte att jag ska väga! 50 MINST, och då ska min kropp enbart bestå av MUSKLER. Hehe man kan ju undra vart allt fett som försvinnut satt innan på kroppen. Hade jag ens mkt fettt innan? vart gömde det sig isf??

Behöver ju faktiskt inte nämna det här med min vikt här för det finns väl ingen mening med det? för nu kommer folk få sina uppfattningar o ha sina meningar, men FINE..ha det, jag har ju mina me när det gäller min kropp också. Fast och andra sidan är det bra att skriva om det, för jag började ju med kaloriräkning av en anledning, eller hur? Det vet dom som följt bloggen flitigt under sommaren. och DÄRFÖR är det nu bra att bevisa att det händer saker hela tiden med kroppen, att den ändras och grejer.

Det konstiga är..eller konstiga o kontisga. Men det som är är att jag alltid ätit 5-6 mål om dagen, tränat typ varje dag..mer förr än under sommaren, nu kommer man väl tillbaka till mer än 3ggr i veckan. Och idag äter jag 5-6 "mål" om dagen och tränar när jag känner för det, Har inte förlorat nån styrka heller måste jag påpeka me, kör ju nästan med mer vikter NU än förr, förrutom på pump, men där är vi snart uppe i samma på ben. Allt annat är samma eller mer. Vad är det då som har hänt dom senaste månaderna, vi har ju helt enkelt som jag skrev igår ätit mindre kalorier, INTE mindre mat eller färre mål. Vi har ju helt enkelt bara bytt ut produkter..och ja, där har vi bevis IGEN.

Gud vad mkt lite kan göra. Visst..jag är smal från början, har aldrig haft problem med att gå ner lite om jag velat, åt jag inte så mkt på dagarna så märkte jag sjukt fort att jag blev smalare (detta var för några år sen). Det är ju rätt skönt att veta att man kan göra det, samma gäller dock att gå upp i vikt.

För nu är tanken att jag SKA gå upp i vikt, Men nu jag vill ABOSLUT inte gå upp i vikt med hjälp av att äta mer fet/onyttig mat, det är helt fel, mitt mål är ju att ha en så lite fett på kroppen med mer muskler. Och det känns bra att veta att har man en gång varit större så kan man bli det lätt igen om man går in för det, som vi va i gymnasiet tack vare träningen, slutade ju träna hårt för att vi blev för stora.

Haha inte för jag jag nånsin vill se ut som jag gjorde på gymnasiete men att få tillbaka/bygga muskler blir lätt nu när man såg ut som man gjorde då :P det tar ju inte lika lång tid att bygga som för nybörjare. Och sen får ni inte tro att jag ska "byggabygga" för jag gillar inte att vara biffig. Det är inte kvinnligt..jag gillar kvinnligt. Men ska ändå bygga upp benmusklerna och sånt som jag nämnt innan.

För övrigt ska jag också påpeka att jag mår väldigt bra, har mkt energi o sånt. så jag går ju inte på smålågor och är hungrig o trätt hela tiden, hehe. jag äter ju självklart alltid när jag är hungrifg. För äter man 6 grr om dagen så hinner man knappt bli hungrug, det händer kanske nån enstaka gång att hungern sätter i, men då är det snart dags för mat ändå. På helger äts det färre mål men det är ju för att man vaknar sent o ofta äter man större mål me. Fast nu när jag inte dricker längre så äter man mer normal mat på helger me. Förr va det ju pizza till frukost o shit. hehe

Får se hur jag lägger upp träning o sånt nu framöver, ska se lite under veckan vad jag kan göra. Alla gymtider o pass får hösttider nu, så det känns bra! Då kan man träna ordentligt varje dag. Ska försöka lägga om lite i kost, får väl trycka in lite extra kcal i vissa mål med hjölp av proteinshaken, för då får jag bara i mig nyttiga kalorier utan onödigt fett. Det viktiga för mig är att få i mig bra/mkt mat är före och direkt efter träningen. Så det ska jag satsa på extra mkt den kommande veckan. sen får vi se vad som har hänt i slutet. Kul att kolla av i små intevaller. Kommer självklart skriva mkt om det här nu.



Det här är ju min träningsdagbok vettni ;) wish me good luck att jag får nåt vettigt ur veckan som kommer!
Later babes//A



Shoppingtips!

Eleganta, snygga OCH billiga!




Fem sunda vanor värda att minnas.

Rutiner är ofta bra, men ibland kan dom styra för mycket. Bli mer vaksam över dom små sakerna. Här listar vi fem vanor i vardagen som bidrar till bättre hälsa.



1. Handla rätt mat. Det är lätt hänt att vi handlar den maten vi gör av ren vana. Samtidigt får vi inte glömma att varumärken lockar av en anledning, men lita inte alltid på texten på paketet. Var istället noga med att läsa innehållsdeklarationen och håll dig borta från transfetter. Det tar inte lång tid att kolla en extra gång på innehållet.

2. Var inte rädd för kryddor. Tro det eller ej men din kryddhylla skriker efter att få göra dig mer hälsosam än vad du tror. Studier visar bland annat att kanel sänker ditt blodsocker och kolesterolvärde. Även cayennepeppar hjälper mot blodtrycket, rosmarin förbättrar inlärningsförmågan. Gå igenom dina kryddor och sök dig fram så ska du se att du har ett nyttigt medicinskåp av naturmedel mitt framför dig.

3. Undvik läsken. Vi dricker för mycket onödigt socker. Något som på riktigt är törstande med en söt smak är te. Framförallt så innehåller grönt, svart och vitt te mängder av sunda näringsämnen. Något annat du bör undvika vid törst är att dricka lightprodukter som då oftast ger dig ett större söt-sug.

4. Välj rätt musik. Nu visar forskning att musik är mer avgörande för din harmoni och ditt humör än vad man tidigare anat. Samla ihop dina låtar som du med all säkerhet vet att du tycker om, istället för att lyssna på nyheter eller läsa om det nu inte finner sig vara lika roande. Även kroppens kognitiva funktioner blir bättre av musik du tycker om.

5. Börja med yoga. Förutom en väldigt bra träning för dina muskler, så hjälper yoga till att rensa blodet från slaggämnen. Ett tips är att inleda dagen med morgon-yoga för att känna dig avslappnad i leder och muskler för resten av dagen.

artikel från improveme



Dagens outfit



Highwaist jeans - Gina Tricot. Linne med djup brottarrygg - Monki. Bandeau - Lindex. Spiral armband - Nelly accessories. Kängor - Nelly shoes. Nagellack - H&M.



Dagens tips!

Morotsstavar med avokadodipp



Krispig och krämig plockmat.
1 person
1 morot
½ avokado
2 msk yoghurt eller filmjölk med probiotiska bakterier
¼ citron, bara saften
2 droppar tabasco
½ rivet äpple

Tillagning
Skär moroten i stavar och sätt dem i ett glas med vatten - då håller de sig fräscha. Gör avokadodipp. Mosa avokadon och blanda den med citronsaft, yoghurt eller filmjölk, salt och tabasco. Rör i det finrivna äpplet. Doppa morötterna i dippen.

Magvänligt
Både morötter och avokado ger dig massor av nyttiga växtfibrer som främjar din matsmältning. Surmjölksprodukten ger dig dessutom lite extra hälsosamma bakterier. Rätten ger god mättnad och få kalorier.

Tipset tog jag från IFORM.se

Väldigt gottit! kanske ett bra alternativ till en nyttig helg? ;)



just nu..



Det blir nog en bättre söndag än väntat ;D så nice!! <3 hoppas ni har det lika fint..



Fint bygge!

Sist jag var här ute så var det fortfarande ett byggnadsprojekt..eller hehe det var iaf inte klart riktigt. men man såg ju ändå hur fin altanen utanför bastun skulle bli :) BRA JOBBAT!



Idag är den iaf klar, eller den har varit klar ett tag men igår va det förta gången jag såg den färdig och möblerad. För dom har köpt nya utemöbler o sånt me :) Det blev väldigt fint och bra måste jag säga, nu finns det plats att sola på :D utnyttjade det igår.



Synd att man inte har kunnat utnyttja den mer i sommar, men aja..det kommer ju fler :P ska se om man inte kan ligga där en stund idag me, ser rätt så dystert ut men solen kikar fram lite då och då.

Här är en film på det me :P
Later babes//A




Terapidag!

Vilken terapidag det känns som att nan har haft. Det har inte hänt nåt speciellt men en massa bra grejer bara.

Tänker inte göra en novell av det här, för jag somnar snart..finns nog förklaring till det :P

Blir en snabblista på vad terapin har bestått av idag..
- Shopping, vem blir inte glad av det!?
- Sol, värme och D-vitamin..får dig o må bra såklart!
- Mamma, hon ger mig lugnt...BÄST!
- God mat, helt underbart när man kan äta det man älskar.
- Bastubad, avkoppling och värme.
- Bra film, man blir glad av och avslappnad av det.
- Vin & chokad (gottis), nyttiga antioxidanter och andra bra grejer, tillfredställelse.



Ett glas rött och 50g choklad. Mer ska det inte vara..och det behövs inte heller :)

Ja, nu förstår ni nog varför jag nu somnar gott,
GODNATT!//A



Mat & Träning 11.08.20

Idag blir det nget skrivande om träning, volidag idag. istället tänkte jag ta upp det här med hur glad jag är att man tog tag i det här med att kolla kallorier. Man blir medveten om så mkt mer än innan, det är konstogt att så mkt nyttiga saker kan vara så fulla med kalorier. Vi ver ju själv att rågbröd, som är nyttigt är 100ggr mer kaloririkt än en vit brödbit typ som inte alls är bra, hehe

Tänkte på det innan me att, nu för tiden kan man dela upp dom onyttigare målen med dom nyttigare, jag menar... alla har ju vissa måltider dom gillar, och som dom brukar äta. Tex vissa frukostar osv. vi har ju det..har typ 5 olika vi glr eller gjorde..nu är har det blivit rätt lika rätt ofta, men hur som helst...

Genom att veta hur mkt vissa grejer innehåller så kan man få en bra balans i sin vardag, OM man planerar den lite iaf. Vi vet ju ofta vilka dagar vi tränar och vad, lr vi brukar kolla upp det i bra tid..ibland kan det bli spontanträning, men iaf, då kan man redan den dagen mam vet att man inte ska träna att man tar en lättare frukost och sen lättare mellanmål eller vad som helst, som gör att det blir balans. Innan kunde man kanske ha tryckt i sig alla dom mest kaloririka mellanmålen, frukosrtarna och luncherna på samma dag..den dagen man typ satt/sitter helt still.

Men idag blir det mkt bra balans :) vilket känns kanon, och chapeupclub.com (där vi skriver in kalorier) har gjort det så lätt, det är så smidigt. För redan innan lunch har jag typ skrivit i hela dagens intag o märker jag att det behövs mer för att man ska få näring till träning o efter så ändrar jag ju helt enkelt på allt, så att det blir bra. Så att man orkar allt!



Här har ni dagens middag! Den var så sjukt gof. Laxfilé, kycklingfilé, Dallas sallad, Fetaost fyllda små paprikor och peperoni, sen lite mer fetaost. Det enda jag inte kunnat kolla upp innehållet på är delikatesserna och därför gissar jag på att denna måltid innehöll runt 700kcal.

Delikatesserna kommer från "Olvett", en delikatessbutik inne på coop här o Borås. Dom har sjukt goda grejer!

Mina mukler fick lite avslappning i bastun för en stund sen, behövdes..känner av veckan träning i musklerna faktiskt. Nu blir det mer avslappning o så med lite gottit ;)

Later babes!//A



Lördagsmusik!




Dagens shopping!

can you feel it..!? i wanna know! I can really feel it, så gött :D

Hade som sagt lagt undan en del grejer, både på Gina och H&M. På Gina köpte jag inget jag la undan men jag köpte andra najsiga grejer vi ville ha :) typ som detta..



Dom multifunktionella ponchona..149:-/st i fägerna svart och beige.



Dom supersköna och snygga silvia-jeansen. 199:-

Och från H&M hittade jag detta..



Den snygga skinnskjolen för 249:-



2 asgrymma kjolar som är av både skinn och jeans, "mittenpartiet" på kjolen är av jeans. Hade bara lagt undan den blå, men sen kände ja att det var lika bra att ta en svart me :P 199:-/st.

Hela shoppingen gick på 600:- ungefär med rabatter och presentkort.

So i can feel it :D
Later//A



Vinn VIP-Paket till John Dahlbäck!

Var med och tävla och vinn en grym kväll! Klicka på bilden för att veta hur du kan vinna biljetterna!

Missa inte det, han är grym! Vi vet! ;D




Shoppingtips!

Supersnygg kjol i skinnimitation från H&M för bara 249:-




Happy day...

OOOOH HAPPY DAY!...OH, HAPPY DAY! OOOOH HAPPY DAY...(sjunger) :P haha märks att man vaknat på rätt sida idag, OCH utvilad! bästa känslan..älskar sånt!

Kollade ju vädret igårkväll, det lovade fint..men nu ser det inte så ljust ut ute? :/ väldigt mörka moln har rullat in över Borås. Men kollar jag vädret NU så säger det att det ska bli bra ändå nu till dagen..såå vad ska man tro? hehe

ÄH, vädret kan bli som det blir..jag är på sjukt bra humör, vet ju vad som väntar om en liten stund..SHOPPIIING :D Yes, det finns pengar kvar att spendera på lite fint. Var ju på span igår efter jobbet och la undan en hel del, får ju se vad som passa o så. Men förhoppningsvis ALLT ;D

Sitter och äter min trevliga lördagsfrukost, ska bli klar med den så ska jag kila ner till stan, det öppnade rätt nyss  och jag vill inte sprinag runt bland en massa folk just nu :) o vad jag får med mig hem får ni se senare såklart.



Den består av Youghurt, en msk linfrön, blåbär och björnbär. Står ju där men ah :) hehe gött med lite antioxidanter..o  ni vet ju, blåbär bränner bukfettet :)

Yeye, nu ska jag bege mig snart. Ha en trevlig lördagsmorgon..
later babes!//A



Nu vet vi..

Fick ett sms från min lilla sis innan :) Dom hade landat och var på väg till deras hotell. Dom åkte ju opecifierat men nu vet vi vart dom hamnade..lr kommer att hamna. Deras hotell är 4-stjärnigt och ligger precis vid havet i staden Paphos. Googlade fram en bild..gud vad fint det ser ut :) Där kommer dom att trivas bra!



Det skulle ta dom 2 timmar att komma dit så dom är inte framme riktigt än..Hon hälsar så gott till allihopa!

Efter träning o allt sånt bestämde jag mig för att bara ta en chillkväll hemma. Det var afterwork idag me men jag blev så sen o sen har jag varit rätt trött tack vare min knäppa natt. Så inatt tänkte jag få mig lite bättre sömn.

Pratade med mammi innan me :) morgondagen ser ljus ut! känns lite weird att det redan är lördag imorrn, känns som om det borde vara fredag :P får vänja mig vid kortare helger nu. MEN denna helgen blir sköön :)

Hoppas ni har fått en bra start på helgen!
Skrivs imorrn när jag vaknat till liv igen, natti babes//A



Mat & Träning 11.08.19

Det blev inte riktigt lika hårt som in onsdags men det var ett skönt pass! Idag blev det andra och troligtvis sista benpasset för veckan, tror inte det blir nån mer träning på gym denna veckan iaf..men vem vet? kan ju ändras :)

Började dagens träning med endast uppvärmning på krossen, körde på rätt hårt i 10 minuter..svetten rann såklart :P hehe

Sen blev det baksida lår, Vader, Framsida lår. och hela benen med benpress, allt detta på maskiner. Sen tänkte jag köra utfall med stång, men det var fullt överallt så jag gick bort till stretchen och körde utfall med 12 kilos kettlebells i varsin hand, det var jobbigt det! Där körde jag 12X3 rep.

Sen körde jag magen, olika övningar. När man ska köra mage så är det bra om man har vikt, för då får musklerna jobba mer såklart, Om man inte kör på magmaskiner då. Sen ska man köra tills det svider så mkt i musklerna att man verkligen inte orkar mer typ! Då kan du känna dig stolt :D Jag kör alltid tills det svider som sjutton och lååångt inne i magmusklerna.

Vilken fruktlös dag :P haha lät ju lite kul..men idag har man inte fått i sig någon frukt. Alltid bra att få i sig nån frukt om dagen iaf.
Frukost 07.30: Youghurt med linfrön och blåbär.
Mellanmål 10.30: 1/3 annanas och vainjl keso 250g.
Lunch 12.30: Samma som igår. Spenat & räksås med pasta.


Mellanmål 16.50: 2 små kokta ägg. Hade 3 men sparade det sista till senare.
Efter träning 19.30: Proteinshake whey100.
Kvällsmat 20.30: Ett litet kokt ägg.

okej..6 "mål" och mer blir det inte, men vet ni vad? jag har inte kommit upp till dagens mål än. har 37 kcal kvar. de ni ;) inte för att det spelar nån roll om den hade gått långt över eftersom jag inte ska gå ner i vikt mer, men rätt bra att den höll sig under med dessa mål. Det visar bara att nyttigt är bra och att man kan äta ofta. eller att man SKA äta ofta men lite/nyttigt :) som alla dietister säger?

Later babes!//A



New in!

Kolla, kolla vilka snyggiingar vi fick med oss hem igår ;) love them! snygga armband is the shit ju..



Allt kan ni hitta på www.nelly.com. GRYMMA eller hur!?



Kliv ur sockerfällan - få ett sötare liv med stevia!

Sockerbomber, sockerfällor och sockerberoende. De vita larmen kommer med nya varningar dagligen. Men det finns ett naturligt alternativ till allt sockersött - och det är inget artificiellt sötningsmedel.



Stevia är en söt vätska som kommer från växtriket. Det är över 200 gånger sötare än socker och har använts av urinvånarna i Sydamerika i hundratals år.

Stevia har tidigare kritiserats för sin lakritsaktiga bismak, något som tillverkarna nu lyckats få bort i tillverkningsprocessen.

Trots sötman innehåller stevia noll kalorier, noll kolhydrater och ett lika lågt GI-värde. Ett bra alternativ för dig som är beroende av sötsaker för att hålla blodsockret i schack - och för diabetiker.

Stevia går att hitta i hälsokostbutiker och på nätet, till exempel på www.stevia.se

Artikeln kommer från salongK.se

VÄLDIGT bra produkt för dom som verkligen inte kan vara utan socker i typ kaffe och grejer. Onödigt dock att få i sig nåt som är 200ggr sötare, det kan ju inte göra att man blir av med nåt direkt. MEN som sagt, inga kalorier eller andra artificiella tillsatser, Verkar som en väldigt bra produkt, gick in och läste lite snabbt om det på hemsidan...så go for it!



5 i rad!

OK, det avr första veckan på typ..hmm? vad e de nu hehe ne jag minns inte men ah..detta var iaf förtsa veckan som man jobbat 5 dagar i rad på HUR länge som helst. En full vecka med andra ord! Och nu är den ÄNTLIGEN slut :P hehe

Den kändes inte längre än dom andra veckorna..konstigt, en dag är ändå en dag lixom?Här gapar det tomt nu mellan mig och Anki, MEN på måndag sitter hon jämte mig istället :P hehe



Ja, Jenni kommer ha en skön vecka, ledigt o allt. MEN jag tar ut ledighet till annat sen senare :) vi kompromissar såklart!

Nu ska jag dra från jobbet om en stund, ska in till stan för lite span. Är ute efter lite grejer från H&M, sen är det träning o sånt. skrivs senare//A



Quality Outlet Åhaga - Nelly.com

Nu är det bra att passa på som sagt! Från och med IDAG gäller det! Skynda fynda!




ÄNTLIGEN!



Hämtade precis ut telefonen från utlämningsstället och det var ju inte en dag för tidigt. Det tog ju bara sådär 2 månader för anovo o megalans att laga min telefon, de e nåt ja kommer gå vidare med tror jag. Hela sommaren utan min mobil tack vare en display, max 14 dagar har alla sagt som jag pratat med INKLUSIVE Sony ericsson själv som jag pratat med ett antal ggr.

Aja, thats life men nu e den i min ägo igen o jag e så sjukt glad att jag hann få den innan resan :D Den ska bara ladda o sedan får ja fixa den när ja e hemma igen med alla appar osv.. ville ju mest ha den som en kamera o lite sånt på resan. //J



Nu är jag allt bra sugen..

När vädret suger i Borås och kanske resten av sverige så e det skönt och se att vädret ser ut så här dit man ska i en hel vecka ;D skönt or what?! Klockan har gått ganska fort men får gärna gå liiite fortare ;) //J




Det gick inte!

Alltså, vad hände inatt då!? Stängde ner allt vid 11 som vamligt igår...gick och la mig i sängern o försökte sova som vanligt :P hehe

Men tror ni inte jag var vaken fortfarande kl2!? Fick ett sms av Jenni efter 12, trodde inte klockan var så mkt men det avr den, hade leat o vridit på mig i en timma. Förskte somna igen, men det gick verkligen inte! så jag gick upp. Jag gick upp och la inte Jennis lilla inlägg hon glömde poblicera, jag plockade fram kläder tills idag...jag plockade fram mitt hår :P haha





SEN blev jag hungrig me..så jag satte mig vid datorn en snabbis o knaprade i mig lite nötter. SEN gick jag och la mig igen, som sagt..strax innan 2. jag måste nog prva nåt åt sömnsvårigheter nästa vecka? Funderar på att prova Valerina. Har hört att dom är bra. Det är nåt som oroar mig antagligen, hehe

Aja, tog en B-forte för lite extra energi..får hoppas att den håller igång mig hela dagen, för just nu känns det ändå OK. Det kommer ju vara en intesiv dag idag på jobbet..dubbelfotning på G.

Later babes//A



Packat och klart!



Sådär ja, allt är packat och klart. Helt slut efter dagens träning och flamsande fram o tebax. Det gick ganska fort att packa, vad behöver man när det e 30+ varje dag lixom? Lite party mkt sommarkläder typ. Väskan e inte så full som den ser ut heller, hade en annan väska där i som jag ska ha som handbagage med det nödvändigaste oxå :)

Är så trött så jag bara vill sova men jag fick mig en liten powernap hos Heidi, tror jag somnade små stunder eftersom jag ryckte till. fransarna e jätte fina som vanligt btw, får visa imorrn om vi hinner. Michaela hälsade på lite snabbt, lånade en klänning och sa hej då o lycka till me resa :) tror de kommer bli bra, if not.. byebye :P

Ska kika lite PLL och sedan sova, slängde i mig två rostade mackor nyss oxå, de gjorde ont i kroppen på mig, helt skakig. Jag bara älskar rostade mackor :D hehe good night babes, vi skrivs imorrn//J



Mat & Träning 11.08.18

Militarytraining! hehe nerå :P idag blev det träning direkt efter jobbet, det var länge sen det...annars har man alltid gått hem och gjort lite annat innan. Men det är ju gött att slippa o konka på en tung väska. Lättare att gå hem o byta om o så.

Men eftersom Jenni hade tid kl 5 för påfyllning av fransar så tränade jag så länge o sen tvärt om :)

Idag körde vi ett rygg och ah..överkroppspass. Började passet med lintevalllöpning på bandet, 5 min löpning och powerwalk i 30 minuter sen va det bara att köra på stenhårt.

Började med ryggen, roddmaskinen för hela ryggen..och sedan var det ländryggen på ställningen. Seeen var det dags för den lilla stationen :P haha



Här körde vi biceps med fria vikter, triceps på brädan..dips ni vet, armhävningar på golvet såklart och sen massa olika magövningar med och utan vikt. 3 varm med allt det. Man var ju rätt slut när man var klar. En skön känsla..

Seeen fick man bara ligga ner en timma :) hehe gött var det!

Idag har mattintaget bestått av..vet inte om kcal stämmer helt på lunchen, men ungefär iaf.
Frukost 07.30: Havregrynsgröt med linfrön och sylt - 217kcal.
Mellanmål 10.30: Nekatrin och grönt te - 79kcal.
Lunch 13.00: Pasta med räk och spenatsås - 716kcal.
Mellanmål 16.15: Proteinshake whey100 och 1/4 dels liten keso - 192kcal.
Efter träning 18.30: Proteinshake whey 100.
Kvällsmat 21.20: Lite youghurt och blåbär - 61kcal.

Blir en kopp grönt te snart.
Later//A



5 regler att minnas i livet..



1. Pengar kan inte köpa lycka, men det är mer bekvämt att gråta i en Mercedes än på en cykel..
2. Förlåt din fiende men kom ihåg den jävelns namn..
3. Hjälp någon när de har problem och de kommer ihåg dig när de är i trubbel igen..
4. Många människor är vid liv bara för att det är olagligt att skjuta dem..
5. Alkohol löser inga problem, men det gör då fan inte vatten heller !!

En kompis som posta det här på sin facebook, tyckte den var rolig trots att den är lite elak så det e ju inte 100 allvar för er som lipar ang sånt här ;P



I want to go back!



But I wont.. om det inte e med mitt ex jag var där med förståss. Underbara resa! Fan vad jag älskade den resan till Santorini, Sjukt fint och mysigt. Fick bästa rummet oxå med egen jacuzzi ;D Får ha det som ett fint minne och åka iväg någon annanstans. Bokade en resa till Cypern tidigare idag, åker imorrn 17,05 ;) yiiihaa //J



No panic at the disco!



Hey hoes, inte alls haft någon panik på jobbet idag.. inte för att vi har de andra dagar men idag har de inte varit lugna gatan. Imgaefotningar o massa sånt men lite har vi iaf fått retuscha, vi har gjort lite andra saker oxå för sitta o glo e de tråkigaste någonsin o tiden sniglar fram. Mysyskläder och no makeup today tack vare fransarna som ska fixas

Försöker få tag på Heidi så jag kan gå dit tidigare än planerato fixa till mina luxurious lashes ;) påfyllning så jag är fabulous när jag vaknar imorrn! tänkte sluta nu nämligen men har tiden 17,00, sen blir det gymmet!

Later//J



Shoppingtips!

Skrev ju att vi fotade massa snygag skor för någon dag sedan. Här har ni ett par av dom, så klicka in o köp! ;D



Nelly shoes "Inez" 449:-, finns även i svart!



Vad jag längtat!



För första gången på över 6 månader kan jag ha mina svarta tippar igen.. jävlar vad lång tid o konstigt att ja inte haft det. Anledningen är för att dom varit gula efter ett gult nagellack o vem vill visa sina gula naglar med svarta tippar, inte jag iaf.. och sedan har dom flagnat mycket så dom gått av, men nu har jag min älskade glasfil igen så nu ska dom bli starka o fina ;D ÄLSKAR svarta och vita tippar på naglarna..



Favorit från Cheap Monday.



Dom här snyggingarna fotade jag igår! Riktigt grymma och RIKTIGT bekväma! MKt stretch. Hade storlek 24 på dom dom var lite för tighta i midjan, så om jag ska köpa dom så tar jag 25. Släpps säkert idag på sidan, www.nelly.com



För lite tid..

Ja ibland hinner man inte mde det man har tänkt att göra, men aja..då får man helt enkelt frlytta på det till en annan dag även om det kanske kan kännas lite jobbigt. Vi hade ne speciell grej planerad varje dag denna veckan, idag hade vi tänkt att se över garderoben, men alltså..det kunde vi typ glömma, det kände man väl lite redan när man gick från Åhaga och kom hem och skulle träna.



Tiden räckte inte till, för det kommer ju inte ta en timma att fixa garderoben direkt. Den ska ses över ordenligt nu till hösten, för det blir en sån utbytes grej igen, grejer ska upp på vinden och saker ska ner. Känns som om det var igår vi bytte ut det :P allt går så fort.



Efter gymmet idag blev det istället matlagning. Pasta med räk och spenatsås. Längtar som vanligt till lunchen imorrn :P

Så nu blev vi PRCEIS klara med ett Pretty Litle Liars avsnitt! love it sooooo much! Det har släppts ett till men den kollar vi på imorrn eller nåt. Orkar inte sotta upp just nu. ska ladda inför morgondagen.

Hoppas eran onsdag har varit fin!
Natti//A



Mat & Träning 11.08.17

Orkade inte ta oss till knalleland för ett gympass idag, så det fick bli stan såklart..hehe vart annars? :P Ne men vi kände väl att det skulle bli så sent om vi skulle gå dit för att vi kom iväg lite senare än planerat till gymmet. Men det funkar ju bra det me, det är ju vårat standardställe ändå. Kan ju köra Knalle på fredag.

Idag blev det iaf veckans första benpass. Körde våran vanliga runda. Så där var det inga konstigheter..Förrutom att vi la på mer vikt på benpressen, inner och ytterlår och även utdfallen..ne vi la på på alla så att vi typ orkade 8 rep dom sista gångerna. hehe. Ville chocka musklerna lite så vi får väl se hur dom mår imorrn :P

Innan passet värmde vi upp i 10 minuter på krossen, gisses vad man var svettig. Tog 2 "loose it workout" tabletter, säger då det..dom måste ju verkligen göra en hel del!

Efter passet körde vi lite mage på golvet, med 5 kg vikt också, lite olika övningar. Sen var det stretch. Bra och hårt pass.

Minchoklaaaad, synd att whey100 inte görs i den smaken..den är faktiskt rätt mysig :P hehe

Frukost 07.30: 2 kokta ägg krossade med smör.
Mellanmål 10.30: Grönt te och en nektarin.
Lunch 12.30: Fetaostkykling med salad på bladspenat och tomater, kesellasås till det.
Mellanmål 16.15: 2 Thin crisp knäckisar med keso på, proteinshake whey80.
Kvällsmat 20.30: Nudlar och tonfisk.



Har köpt en ny krydda vi kan ha till det. För sist fanns det bara köttsmak på nudlarna och vi gillar inte den! Brukar käka kyckling annars. Den här kryddan är väldigt god till det!

Nu är vi nöjda för dagen..
Later//A



Dagens shopping!

WOW, vi fyndade verkligen idag! Gick till Åhaga för skojs skull..bara för att se vad som fanns kvar nu när dom snart ska stänga. Dom hade faktiskt ganska mkt bra grejer. Vi fyndade rejält måste jag säga :D ALLT var 50% off i kassan, oavsett pris.



Dessa snygga kängor fick vi för 70:-, från nelly shoes. Skit bra eftersom vi behövde nya svarta till hösten!



Ett kort top från märket Estradeur för 25:-



En lång top, mer en klänning tycker vi :P märket Gestuz, för 45:-



En klänning/tunika från nelly trend, 100:-



Sen hittade vi en jättefin karaff med fina glas till. hela kittet för 75:-..En sån saknade vi :) hehe

ja, ni ser ju fyndade rejält :D Ni kanske också ska gå dit en sista gång och kika! Passa på!
Later//A



Nyhetsbrev v.33




2 stars!

Hur började den här onsdagen då!? Jo, den började med att våra nya platser blev flyttade, så nu sitter vi inte ute vid fotostudion, utan nu sitter vi inne vid catwalken istället.. det blev bara en liten flytt åt höger.



Bättre platser...yes, men sen kommer det andra småsaker som behövs fixas. Men aja, ska inte klaga :P heheDet ska fixas inom snar framtid så de blir som det ska vara :) de har vi sett till



Idag har vi haft 2 välkända modeller som fotat för nelly. Kul. André som fotar mycket för JC som vi la in ett inlägg om tex och Klara Wester, supermodellen själv ;)



Time to go, ska till Åhaga o kolla en sista gång innan de stänger och sedan träna. Later//J



Ät dig till vitare tänder!

Rödvin, kaffe - eller storboven cigaretter. Ingår något, eller alla tre, av dessa i din dagliga rutin kan dina tänder behöva hjälp. Tandblekning i all ära, men det går faktiskt att fixa drömsmilet med hjälp av rätt kost



Jordgubbar är ett exempel. De röda bären är fullproppade med äppelsyra, ett enzym som tar bort missfärgningar på tandemaljen. Ät också äpplen, blomkål, selleri och morötter som alla har en skonsam peelande effekt på tandytan.

Även mjölk och mejeriprodukter som yoghurt och hårdost bör stå på din dagliga meny. De innehåller mjölksyra som verkar skyddande för tänderna. Det finns också forskning som stödjer teorin att yoghurt kan motverka hål.

Och kalciumet i mjölkprodukterna stärker så klart benet som håller tänderna på plats och motverkar för tidig tandlossning.

För att säkerställa ett sockersött leende bör du undvika rödvin, kaffe, te, blåbär, soja och tobak. Läsk och sura matvaror är också värda att undvika, de ruggar nämligen upp tandemaljen och gör det lättare för missfärgningar att få fäste

Artikel från salongk.se

Te..hmm, det beror nog på vilket klags te det är? ljusa teer borde inte ha någon inverkan, har läst att grönt och vitt te ska vara bra för tänderna så :P hehe



Dagens tips!

YES!, det blev lika gott som jag hade hoppats på :) Maten jag gjorde igår snackar jag om nu...och OJ, vilken kalorifattig måltid jag fick till. INGET jag var ute efter med flit. Men så blev det.



Vi äter Euroshopperskyckling filé och den innehåller inte mkt kalorier per 100g såg jag igår, har aldrig kollat det innan. Använder även Euroshoppers fetaost.

Lägg kycklingfilén i en ungssäkerform, salta och peppra. Smula på fetaosten, sätt in den i ugnen i 50min i 200 grader.

Blanda ihop babyspenaten och dom skivade körsbärstomaterna. Det enda jag gjorde med kesellan var att salta och peppra.

En väldigt fräsch matträtt!...och väldigt enkel som vanligt. Tidskrävande mat är inte ritkigt våran grej :P
Mkt proteinrik lunch! :D

ENJOY!



Dream LUMItouch




Den gav oss resultatet vi väntat oss. Ett täckande väldigt lystergivande resultat. Så vi är nöjda iaf och kommrr fortsätta använda den. nu har vi två favoriter.. maybelline lumitouch highlighter & concealer och max factor master touch under-eye concealer



Trevligt sällskap i tråkiga tider!

Idag har jag suttit och tagit ut Annes löshår, gissa om det tar tid,lika lång tid som att sätta i det. Satt typ 2,5 h med små bensträckare. Hur annes hår ser ut utan löshår knakse ni redan vet men de kommer bilder imorrn eftersom hon står i duschen nu och försöker reda ut en liten "matta" hon fått, hennes slingor hade ju vuxit ut as långt. Tacka gud för silicea :D de gör verkligen håret längre snabbare!



Fick iaf trevligt sällskap av Michaela en kväll som denna. Hon ville inte vara ensam o ville prata lite och självklart e hon välkommen.. Hann inte ta nån bild med henne så jag snodde denna från facebook som michaela postade i helgen :)



Hon kom även med en sen 25-års present då hon inte var på våran fest. Alla gillar presentkort :P TACKTACK! Nu e jag trött o måste sova, fick inget choklad som kvällsgottis, jävlar vad folk e glömska nu för tiden, ät mer fisk :P gonatt//J



Mat & Träning 11.08.16

Vila, vila, vila! A..det blev en vilodag idag eftersom håret skulle ut, hehe får skylla på det faktiskt! Ne men det avr en planerad vilodag, körde hårt igår och ska köra hårt imorrn. Så det är ingen idé att stressa. Inte för att det är stress för kroppen att träna varje dag. 30 minuters träning varje dag sägs göra under :) men det är ju inte ett måste o träna varje dag heller..bara man håller vardagsmotionen bra på nivå.

Gick en promenad på lunchen igen, tur att det inte regnade :) har ju varit bra väder idag.

Här har ni dagens mat..


Väntar på att chokladen ska anlända ;P haha 30g mörk choklad varje dag ska vara bra för dig! Så idag blir det ltie iaf. Allt detta och ändå passerade mätaren inte gränsen..hmm. :)

Sen är det inget mer såklart!
Later//A



Bye my love!

Nu åker det av :( hehe vill ha det borttaget men ändå inte.. det ahr känts så bra dom sista veckorna. Men efter 3 och en halv månad är det faktiskt dags att ta ut håret. Det är ju standard att byta efter 3 månader typ, så att det inte ska börja trassla sig och allt nåt.

Nu hade ju mitt vuxit ut så långt så fästerna sitter ju så långt ner.



Har kommit halvvägs nu, hehe det tar ju ett tag o få ut det. men aja..

Tur att man ska tvätta håret idag me så, får väl se vad jag gör med gåret imorrn, om jag lägger i clips eller låter det vara all natural.

dags att fortsätta//A



Dagens shopping!

Tog en liten snabbis förbi Kicks innan.

Det var på tiden att utnyttja presentkortet vi fick av Anki i födelsedagspresent :D Kom till bra användning. Det var dags att förnya clinique produkterna. Dom är snart slut. Denna gången valde vi faktiskt att ta tillbaka dom för oily skin. Hade dom för nåt år sedan och sen har vi använt dom nildare produkterna. Men Jenni vill testa dom på sin orena haka nu me. Huden var ju bra när vi hade dom förr, så why not?



Sen ville vi även tesat den nya concealern från Maybelline, Lumi touch. Har läst bra grejer om den. Den kostar 115:- på kicks. 3 stegs serien kostar 595:-

Ska testa concealern imorrn så får vi se vad den får för betyg av oss! Vi har ju redan en annan favvo från Max Factor.



R.S @ nelly.com

Då har vi en liten kändis på besök här igen..hann dock bara se henne lite snabbt när sminket var klart, för dom är inte här och fotar just nu. Dom är på en annan location.

R.S = Rebecca Stella, för er som inte fattade det :P hehe Ska bli intressant som vanligt att ser bilderna och allt det där. Hon ska väl fota för sitt egna märke hörde jag. Vet inte om det stämmer..men det vore ju mest logiskt :)

Tisdagen har flytit på som vanligt, det var rätt lugnt. Hann och fota lite grejer på morgonen igen.



Hehe lilla Anki strosade runt me :)



Dom här gillar vi väldigt mkt! Fina saker i stylingen :)

Äh, har inte mkt att tillägga, ska hem nu, hade ju saker o göra varje dag nu.
Skrivs senare//A



Shoppingtips!

Supersnygga pumps i en skön grön färg från sugarfree shoes. Lite stora i storleken enligt mig (jenni som fotat i dom) och så e de alltid med just de märket, så 38 hade nog suttit perfekt. Gillar den lite mer höstiga gröna färgen. 349:- hos nelly.com




Inspiration!




Jävla telefoner!

Varför e de alltid krångel med telefonerna, jag vet inte om många har samma problem men de händer lite då och då med mina gamla sonny ericsson SATIO som jag måste använda nu när min xperia arc är på lagning, 8 veckor snart btw, riiiktigt förbannad men den kommer imorrn som tur är! Iaf.. väckarklockan ringer inte alltid på min gamla telefon, när knapplåset öppnas DÅ ringer den, så idag ringde anne o frågade vart jag höll hus o självklart låg jag o sov fortf, sånt e irriterande, men jag hoppade i min kläder o drog till jobbet, kl 9 var jag här :) ingen panik som tur är, modellen hade endå inte börjat fota o vi e ju full stryka i teamet! Men endå, störande telefoner, o de värsta e att man inte kan stänga av sony ericsson xperia arc om alarmet ska funka, de e oxå konstigt, men dessa telefoner e väl gjorda för att inte stängas av o jag stänger ju aldrig av den heller men endå..




Massa småplaner..

Vi satte oss på jobbet i morse och kollade lite på hur veckan såg ut..eller ska se ut, märkte att det är väldigt mkt inplanerat nu iaf, så veckan kommer väl flyga iväg..som denna måndagen har gjort. Det är nånting som ska göras VARJE dag denna veckan. Småsaker som man inte annars brukar göra, men det är skönt att få saker gjorda så har man tid för annat sen :)

Det är ju iofs inte jobiga saker som ska göras utan det är bra grejer, bara det att det blir nåt nytt vaje dag. Fast idag var det iofs en sån där "vardagssysslodag". Eller, städdag :P haha. Städar ju iaf en gång i veckan så det fick bli idag.



Man får ju hålla dammet borta, viktigt nu när det finns mkt katthår överallt. Men snart blir det förhoppningsvis mindre.



Sen lagade jag morgondagens o onsdagens mat, Fetaostkyckling med babyspenat & tomat. Till det finns det självklart en sås me :) Ska bli gött!

Mammi och moster från Uuppsala hälsade på en snabbis innan me, trevligt! Mamma ska börja fixa med våra kuddar till soffan nu :) Det är dags att ta tag i det me.

Hoppas ni har haft en bra måndag! Ska bara kolla klart filmen jag inte orkade se igår :P
Natti//A



Mat & Träning 11.08.15

Det är alltid lika gött att börja måndagen med ett hårt träningspass konstigt nog..och speciellt när det är ett pump-pass! :D Kändes som att man hade mkt energi och att man orkade väldigt mkt. Var tiillbaka på gymmet i stan igen, fär har man inte tränat pumpen på länge nu, det är gött eftersomvikterna är lite bättre där..dom har vikter som inte finns i knalleland. Så idag blev det lite ändring på vikter.

Det känns som om styrkan är på väg tilbaka..vågar nog börja lägga på lite igen, på ben o så då. Det andra klör vi lite olika nu, la på på armar och rygg idag. Nästan gång får vi ju se hur det blir, det beror ju på hur man känner i kroppen varje gång.

Är iaf supernöjd med dagens pass, inget man kan klaga på iaf. Efter passet sprang vi i 10 minuter. Tycker det är gött att springa efter ett hårt pass..man är helt slut men man orkar mer än man tror. Har ni inte testat att springa efteråt så gör det! Vet inte om det ger nån bättre effekt på nåt sätt men ah..alltid bra med lite variation. Muklerna är ju uppvärmda och då e det bara att köra på. Så känner vi iaf :)

1080 kcal säger mätare idag, trodde det skulle bli mer..men aja :) har haft energi hela dagen o till träningen hade man rätt mkt, men det var väl för att man åt bra en timma innan.

Furkost 07.40: Havregrynsgröt med linfrön och drottningsyöt.
Mellanmål 10.30: Grönt te och en nektarin.
Lunch 12.30:

En sån liten sak..hehe, ni ser ju! Otroligt.

Mellanmål 17.30: Tonfisk med nudlar.
Efter träning 20.30: Proteinshake whey100

En kopp grönt te om en liten liten stund..and that's it!
Later//A



Dagens outfit



Linne - Monki. Bandeau - Lindex. Skinnbyxor - Gekås. Skor - Skopunkten.



Favorit i ny färg!



Älskade dolores kommer i hösten snygga färg, we want them, we love them and we're getting them! Fotade en del snygga skor nu på morgonen, ;D alla dessa jävla skor, ett stort problem, man vill ha dom men hinner knappt använda dom, men det e ju så man samlar på sig en hel skogarderob som man en dag kankse får användning av ;) later//J



Shoppingtips!



Ursnygg väst från Gina Tricot för 399:-!



Därför kan bitterhet göra dig sjuk!

Långvarig bitterhet kan göra dig sjuk, menar forskare vid Concordia University. De presenterar nu resultatet av sina studier där de kartlagt sambandet mellan misslyckande, bitterhet och livskvalitet.



Till skillnad från skuldkänslor, där du lägger skulden på dig själv, har bitterheten sin fokus på externa faktorer. Och långvariga bittra känslor kan få både psykiska och fysiska konsekvenser.

Är vi bittra under en lång tid kan till exempel både immunförsvar och matsmältningen påverkas negativt, hävdar forskarna.

Den vanligaste orsaken till bitterhet är känslan av att misslyckas. Forskarteamets tips för att undvika den här typen av negativa känslospiraler är att analysera de målsättningar vi har.

Är du bitter över de fruktlösa försöken att rädda äktenskapet/bli befordrad - fokusera i stället på det som känns meningsfullt. Till exempel en ny kärlek eller ett nytt jobb, föreslår de.

Förmågan att förlåta och glömma besvikelser är också en nyckelfaktor för att inte drabbas av långvarig bitterhet.

Artikeln kommer från SalongK.se

Ja..vad ska man säga, det stämmer ju till 100% Känner själv att man varit bitter ett tag för nåt..vet dock inte riktigt vad, lr man har ju lite aningar och så men man kanske ska ta tag i det på riktigt nu innan det är för sent?



Gårdagens shopping!

Glömde visa vad vi fick med oss från våran snabbis på Gekås igår!

Ibland hittar man faktiskt nåt. Denna gången hittade vi ett par skinnbyxor...iaf 80% skinn på hela byxan, sen är det vanligt tyg lite här o där. Som tex mellan benen och bak i knävecken. Dom kostade bara 199:- Sen köpte vi även en ny glasfil för 40:-. Some good shit.




Just Go With it!

Ett bra uttryck..inte sant? just go with it!..varför inte lixom? hehe Det är väl kanske lite så det borde vara?

Det blev väl kanske lite så nu till helgen att man spontant åkte till Varberg. Jenni brukar dock vara där men det är ofta planerat. Aja, det var ju iaf trevligt...MEN är sjukt trött, har varit trött hela helgen. När man åker iväg så känns det nästan som att man är tröttare när man kommer hem? eller? Jag e iaf det..oftast. Känns inte som att man vilar ut, fast man åker ju iofs inte iväg för att vila ut. Lr jo, om man åker på endast solsemester :)



Aja, ligger iaf och kollar på Just Go with it(Min låtsasfru). Har inte kommit så långt men den vekar ju bra än så länge..får se om jag orkar hela ikväll. Ligger iaf nerbäddad i sängen redan så de gör ju inget om man somnar :) Andra gången den nya tv:n används..hehe

Kom hem rätt sent idag..åkte o strohandla direkt som jag skrev att vi skulle göra, sen har man faktiskt inte hunnit mkt mer. Tycker synd om våra älsklingar som inte fått så mkt kärlek denna helgen :( Dom var lite skrikiga.

Nu måste jag fortsätta titta på filmen, hoppas ni har haft en bra helg!
Nattu//A



Mat & Träning 11.08.14

ÄNNU en väldigt slow dag...med det menar jag inte mkt rörelse..har ju legat och halvsovit hela dagen..typ på stranden. Sen e det ju bara den vanliga vardagsmotionen man fått, ingen extra ansträngning. Börjar känna lite ångest, hehe nerå. Det har nog varit bra att man vilat lite extra, har varit lite förkyld dom senaste dagarna igen. KONSTIGT NOG!

Och några dagar i rad har nu tabellen skrikit rött, men aja..det får gå det me.

Ni vet..jag har ju "lyckats"..eller nått mitt mål enligt programmet. Jag har nått min vikt jag la in att jag ville väga o nu gör jag ju det. Så egentligen behöver jag ju inte kolla på kalorier längre? Men som jag skrev för ett tag sen så har det blivit en slags obsession. :P Ne men alltså jag tycker det är kul o se vad allt innehåller. Det var jobbigvt i början som vi också skrev, att man var tvungen o väga allt och så, men nu vet man ju typ på ett ungefär, så det är inte alls jobbigt! Och dessutom så är shape up sidan jättebra att bara ha som dagbok över huvudtaget..

Och som jag har sagt innan, prova om ni VILL gå ner i vikt på ett sunt sätt. Det funkar verkligen! :) Okej det var nog väldigt lätt för mig eftersom jag inte är en stor person från början, men har man nåt att få bort så borde det faktiskt synas väldigt fort på dom också.

Aja, såhär har min matdag sett ut iaf..kalorierna stämmer inte till 100% såklart, för jag väljer ju ur programmet o där stämmer ju inte allt heller..som tex ägg o sånt. Väljer alltid samma ägg men det kan hända att det är mindre kcal i mindre ägg. såklart.

Frukost: 3 små kokta ägg + stekt bacon - 342kcal.
Mellanmål: Proteinshake whey100 - 133kcal.

Här har ni maten från Mandy's..hehe hamnburgare blev det såklart :P



Middag: Habugare, crisscut potatis med vitlöksdressing till. Vatten - 1048kcal säger shapeup club. Tror det kan stämma rätt bra för den här måltiden.

Dricker vatten nu under kvällen bara..har fått i mig alldeles för lite och är väldigt uttorkad.
Later//A



Chill out!

Det behövs ibland! Avkoppling..lugn och ro! Klicka på bilden för att lyssna på skön musik.




Mandy's Diner!

Gud vilket grymt ställe :) En restaurang som ligger i Älvsered, en bit från Ullared mot Borås. Jättegod mat och ja..snygg inredning. Dit måste ni om ni har vägarna förbi. Vad som åts där kommer ni se i senare inlägg.



 





En snabbis

Vi blev kvar här i Varberg i några timmar till ändå :) skulle packa bilen men så kollade solen fram, så vi har legat o halvsovit på stranden ett tag. Men nu är vi på väg till Gekås iaf, det stänger 5 så vi hinner ju inte ta en ordentlig runda men en snabbis kan ge mkt det me :P we'll see. Har en del o göra när vi kommer hem me..ska handla, har legat o funderat ut veckans mat på stranden, tror det blir kanon :) later!



Dagens tips!

Jag fick ett JÄTTEBRA tips av Anki i fredags..som hon fick av en annan med massa katter. Det handlar om en borste som heter FURminator.



Vi kollade upp det och ja, ni kan ju se själv! ETT MÅSTE. Herre gud att man inte hört nåt av det innan. Ska köpa det dirr..ska aldrig behöva damsuga så mkt som vi gör idag för att våra små älskling fället, speciellt Tindra. NONO, nu e det verkligen slut på det :D

Det får bli dagens tips till ALLA med djur. Som sagt..Varje grej man slösar mindre på ger mer livskvalité, och städa är inget man vill slösa tid på direkt. Ni kan köpa dom tex. HÄR.




Jag avstog helt.

Fan vad gött! Jag avstog helt från alkoholen igår..tänkte kanske tagit nån cider..men till vilken nytta!? Jag blev chaufför istället. Tänkte att jag lika gärna kunde vara snäll så slapp man alla taxiresor hit och dit. Funkade bra för mig i vilket fall som helst. Känns jätte bra, ska va utan alkohol ett tag i sträck nu igen.

Som sagt så är vi ju i Varberg nu, va ute på Societen igår. Folk sa att det var lite folk..okej, mot vad det kunde varit men jag tyckte det var lagom :) Hade iaf VÄLDIGT trevligt och dansa fick vi göra iaf :D



Är typ HELT nyvaken, klockan är mkt..trodde inte jag skulle sova så länge ändå men aja. Nu är jag VRÅL hungrig..Jenni och Carl får fixa frukost till mig :P haha det blir iaf ägg, bacom och grönt te..mmm, så gott!

Sen ska vi bege oss rätt snart härifrån, ska förbi GEKÅS på vägen hem faktiskt. Ska bli intressant :) va länge sen vi va där nu.

Later babes!//A



Mat & Träning 11.08.13

Det finns ingen träning att skrva om idag...lite tråkigt kanske, hade tanken att jag skulle tagit en morgon promenad idag eftersom jag va vaken så tidigt och det tog ett tag innan vi kom iväg till Varberg.

Men aja, det blev som det blev. Får väl dansa bort lite ikväll :P

Idag är det en sån dag igen där mäter skriker rött...hehe


I detta har vi..
Frukost: 2 kokta ägg mosade med lite smör. Grönt te.
Mellanmål: Proteinshake whey100
Mellanmål: 4 Kulor glass med sås på.
Middag: Pizza Pollo från dr oetker.

Avstår helt från alkohol ikväll. ORKAR verkligen inte med det just nu, haha kul att man akn säga att man itne orkar med att dricka alkohol..

yeye, får väl se vad kvällen bjuder på!
Later//A



Lördagsmusik!




Dagens outfit

Det är nästan för kallt för den här outfiten idag..



Kortare jacka, top, boyfriend jeans & Glasögon - Gina. Skor - Skopunkten.



Ett försök

Vi gjorde ett försök till sol och bad. Ett sista försök för i år antagligen..hehe, cold as hell! Låg o frös med filt så fort de kom lite moln..som sagt, sommaren är slut. Vi gav isf upp och ska göra nåt vettigare än o frysa :P Later babes!



Shoppingtips!

Skinndetaljer! <3




Dags att funka..

Okej, klckan är ju rätt mkt nu ändå..hehe men jag har varit vaken ett tag faktiskt, sen lite innan 10. Vädret är på våran sida idag..med andra ord är det sol ute! varmt vettefan eftersom jag itne känt efter..men i solen är det ju säkert över 25 grader.

Planer om Varberg skrev jag innan jag stängde ner..och så blir det. Ska börja packa nu så att vi kommer iväg. Hade dock velat vara iväg redan, men aja :P



Åt precis min frukost, älskar den här frukosten! Den håller dig mätt länge :)

måste skynda lite nu..
Later babes!//A



Inte som idag!

Jag är ju så himla ovan att ha sånna här..vad ska jag kalla dom? Bortkastade dagar? hehe ne men ni fattar väl typ vad jag menar..? När man bara slänger bort en dag som idag på att sova eller att a..inte göra nåt vettigt alls? Visst man gör inte så mkt vettigt när man är ledig o det är fint väder, då kanske man ligger på en strand bara eller nåt. Men idag blev det ju som sagt att man sov bort hela dagen..

I vanliga fall brukar jag alltd typ göra nåt vettigt..vara i farten iaf och inte ligga still efter man varit ute. Idag hade jag typ velat ta en liten shoppingrunda, är sjukt sugen på en del grejer men ah, dom finns ju kvar tills imorrn eller söndag. Sen hade det varit gött o träna me, men som sagt..VILODAG!

Har varit sjukt trött idag som ni kanske fattat av tidigare inlägg, men jag orkade mig iaf bort till Anki, som var hos sin mor..där spenderade vi kvällen framför tv och dator :P hehe vi kikade på lite kläder och annat smått och gott.

kom hem för ett tag sen, har tagit en dusch och myst ner mig i sängen nu..ska vara uppe med tuppen imorrn så det är snart dags att stänga ner, hehe nah okej..kanske inte så tidigt men tidigare än idag. Det har varit cp-kallt idag även om solen har varit framme. I solen var det dock väldigt varmt men så fort det blev molnigt så blev det kallt, och när det blåste var det ännu värre, vilka kalla vindar det kommer nu!?

Yeye, får hoppas på finfint och varmt väder..inte som idag utan BÄTTRE. För det finns planer om varberg inför morgondagen.

Nu ska jag kika på en film tror jag innan jag somnar, Hoppas eran helg har börjat fint!
Natti//A




Mat & Träning 11.08.12

En vilofredag..vad annars? det brukar bli så när man har druckit. En väldigt stillaliggande dag me erftsom man bara var TVUNGEN att sova mitt på dagen. usch och fy! hehe Men hade man inte gjort det hade jag nog svimmat. Då ligger jag nog hellre still ett tag :P hehe

Okej lite har man väl rört på sig, en liten promenad bort till affären, och sendan till Ankis mamma, sen blir det ju en promenad hem me.

Idag har jag inte brytt mig om att kolla kcal, eller inte skrivit i eller nåt. Ni såg ju vad som åts till frukost..den sushin har varit den enda måltiden för dagen och jag har varit mätt. hehe för det blev ju inte bara en sån tallrik..det var ju sushibuffé på EEST. Ska ta och kika på vad olika sushi grejer innehåller sen tänkte jag.



Anyway.. sushi har inte varit det enda jag ätit idag iofs, för idag kände jag för lite naturgodis. Nu har jag hållt mig från det VÄLDIGT länge. Så ikväll har jag gottat mig lite med det här. Jordnötstoppar och kolsyrat vatten.

Okej jag har kollat vad påsen innehåller...vill ni veta?? :P hehe den påsen innehåller 1818 kcal. Har typ fått i mig allt, ska inte äta det som är kvar, det är ju rätt mättande. Anki har tagit lite me så :P hehe

Aja, Har inte så mkt att tillägga just nu, bara att jag även ÄLSKAR vatten! :D haha Världens bästa dryck! <3
Later//A



10% @ Nelly.com

Grattis till nelly.com som blev vinnare i kategorin årets E-Handel! Det firar dom med 10% på ditt köp!




I wanna know..

Have you ever seen the rain
comin' down on a sunny day!?

Igår var det sista Torsdagskvällen här i Borås..TRÅKIGT! Nu är sommaren officially slut typ. hehe



Smokie stog för underhållningen. Jisses vad mkt folk dom drog till Stora Torget. Var på Förfest precis där så man kunde stå och lyssna på dom lite. Kollade faktiskt inte på dom på Grand denna gången även om v var där när dom spelade.

Det var en väldigt lyckad kväll igår måste jag säga..bra avslut!

En grej som INTE är bra är att man har sovit bort hela den fina fredagen typ! vaknade typ NU!!!!! För jag var tvungen att sova några timmar. så blir det ju när man dricker..man sover inte ordentligt. Gud vilken bortkastat tid! Värt det??

Nah, just nu känns det inte så iaf..måste kika på vad som händer!
Later babes//A




Boosta energin och behåll semesterpiggheten

När semestern är över och livet återgår till det normala kan det vara svårt att ställa om från ledighet till vardag. Här är några knep som kan hjälpa dig på vägen.

1. Vänd tillbaka dygnet
Det är lätt att vänja sig vid att gå och lägga sig när man vill och vakna av sig själv. Det är också helt normalt om det tar ett tag innan du vänjer dig tillbaka till normala sovvanor. Men försök att hålla dig till fasta tider för läggdags och väckning.



2. Behåll semesterkänslan
Sommaren behöver inte ta slut bara för att du återgår till jobbet eller skolan. Utnyttja de ljumma, ljusa kvällarna och använd helgerna till utflykter och picknickar.

3. Få i dig D-vitamin
När du sitter inomhus på dagarna går du miste om det D-vitamin du får av solen. Se därför till att äta D-vitaminrika livsmedel eller ta tillskott.

4. Rör på dig
Att återgå till vardagen innebär ofta ett mer stillasittande liv. Försök att motverka detta genom att röra på dig så mycket du kan när du väl är ledig. Gå promenader, cykla, jogga och kör olika utomhussporter.

5. Vila
För att inte jobbstressen ska ta över gäller det att planera in vilotid och avkoppling. Unna dig massage, tappa upp ett bad, koppla av framför en film en regnig dag eller meditera.

Tipsen kommer från improveme.se



God morgon

Ja det är det verkligen, en bra start på en finfin ledig fredag!



It's time!

Dags att dra på festligheter med mickan o carl! <3 Later//J




Mat & Träning 11.08.11

Idag när man började vakna till på morgonen..när man vände och vred lite på sig så kände jag hur MKT träningsvärken hade vuxit under natten. Igår käned jag bara av det liiite på rumpan, bra tänkte jag då..nu har man typ kommit igång lite iaf så att man slipper dom jobbiga värkarna, hehe men oj så fel man hade..fick faktiskt en liten chock över hur mkt mer det blev.  Gött men ändå inte som jag alltid säger.

Idag blev det iaf det första och även enda pumppasset för veckan. körde på som vanligt typ, fick ta lite mindre på rygg ifag eftersom den fick sig en omgång i tisdags, så den är väldigt öm idag. Jenni körde faktiskt på likadant som jag. Hon har ju lite mer ont här o där men då är det väl bara bra o köra så att musklerna får kämpa. hehe Ne men hon kände ju att det var väldigt kämpit, det var andra pumppasset för henne nu...sen sommarpasset började då.

Hon tycker om det lika mkt som jag såklart :P Hon kom ju inte ihåg hur passet var, men musiken gjorde mkt :)

Tänkte gått på core-passet direkt efter men äh, kände att vi var tillräckligt slut och tränade efter pumpen..

Hade legat på minus på skalan idag OM man inte hade lagt till lite alkoholig dryck idag såklart. Idag blir det alkohol för mig me..vill bara ha nåt gott att smutta på.



Frukost 07.30: Youghurt med linfrön och blåbär.
Mellanmål 10.30: Grönt te och lite nötter.
Lunch 12.30: Tonfiskrullar.
Mellanmål 16.30: Proteinshake whey100
Efter träning 18.30: Mer protein.
Kvällsmat 20.00: 2kokta ägg mosade med lite smör.

Och nu snart...



3 sånna blir 545 kcal..o det är det extra som kan tas bort OM jag nu vill. Då ligger mätaren på minus som sagt.

Anyway..det ska dansas en del ikväll me så det kommer lätt att försvinna. Det har det iofs redan gjort OM vi hade skrivit i nån slags träning. Men det gör vi ju inte, för det vi rör oss är ju bara ett minus hela tiden ändå.

Nu ska det fixas! Later babes//A



Torsdagsmusik!

Självklart blir de lite musik ikväll eftersom det e dags att börja tagga för sista torsdagskvällen för denna sommarebn. BOOOORIIIING men ikväll ska vi ha kul!






En STOR diss!

Nu vill jag dissa ALLA som någonsin har förstört nån annans grejer bara sådär! Allvarligt talat!? Att man inte har bättre uppfostran eller så. Att man bara typ gör nåt dumt bara för att man inte har nåt bättre för siig? Vad är det för liv lixom? Vad för slags människor gör så? jag skulle ALDRIG gå och göra sönder nt som tillhör någon annan. Det finns faktsikt inte i våran värld. Samma sak gäller att sno plånböcker...mobiler osv. Det skulle vi lämnat in isf, vad har du för nytta av andras grejer?? Skulle fått dåligt samvete, men så funkar ju inte alla har man märkt! Tyvärr.



Idag när vi hade tränat klart fick man en chock! BÅDA våra cyklar hade punktering på  bakdäcket! Och det var sabbotage, eftersom det satt ett häftstift i mitt däck, Jennis var redan tom på luft. Jag drog ut stiftet och då började luften pysa ut.

Happ, då var det bara att börja gå..Jenni skrev en facebookstatus och då ringer räddaren i nöden :P haha



Carl kom och hämtade oss, tack så mkt!

IDIOTER finns det gott om i världen..Hoppas att man kan lita på KARMA!

Man är inte speciellt glad just nu, men får hoppas kvällen bjuder på trevligheter..
Later//A



Veckan är slut!

Thank GOD! Veckan är slut ännu en gång..iaf för mig,får väl se om Jenni trillar in en stund på eftermiddagen imorrn. Det beror lite på hur dagens fotningar ser ut.

Fredagen ser väldigt lugn ut just nu så.



Idag har det bara varit vi 2 på restusch, en skön dag med andra ord :P hehe Anki har semester och Simon har hjälp till med annat. Nu ska vi ta en rejsercykeltur bort till knalle. träningen väntaar!!

Later//A



Knepen som gör dig sexig

Känner du att gnistan är borta? Blir du inte tillräckligt sedd? Här är knepen som underlättar ditt flörtande och stärker självförtroendet.

Det är lättare än du tror att få tillbaka gnistan, eller kanske upptäcka den för första gången. Nu har ett flertal studier gjorts världen över som tagit fram knepen som gör att vi blir attraherade.



- Klä dig i rött. Kvinnor som klär sig i just rött anses vara sexigare för män än i färgerna vit, grön, grå eller blå enligt studier. Det visar sig att en kvinna i rött har upp till 56 procent större chans.

- Ögonkontakt. En snabb blick kommunicerar ett intresse hos en person, men en mer intensiv ögonkontakt tar automatiskt steget längre. Enligt en professor inom psykologi på Californias Universitet bör vi våga stanna längre vid första ögonkontakten. Det väcker direkt ett intresse.

- Vid en fest eller annan tillställning ska du inte vara rädd för att stå upp och göra dig synlig. Vi alla uppmärksammar någon som är högre än oss själva. Detta ger dig en lätt maktposition som andra finner sexig. Något värt att tänka på medan du står upp är vart du riktar dina tår. Enligt undersökningar riktar vi våra tår mot den person vi är intresserade av undermedvetet. Testa dig fram, och håll ögonen öppna.

- Uttryck dig starkare. Vi blev som mest attraherade av människor som utrycker sig med hjälp av ansikte, röst och kropp. Våga använda dig mer av din kropp. Till en början kan du enkelt betona det med händerna. Tillslut kommer du föra dig som ett proffs.

- Visa rätt kroppsdel. Många lägger fokus på en urringning för att känna sig sexiga. Det inte många vet, är att handleder är något vi undermedvetet finner attraktiva. Handlederna har körtlar som ger ifrån sig feronomer som i sin tur gör oss upphetsade på ett omedvetet plan.

Artikeln kommer från Improveme.se



Dagens tips!

Har här ni våran lunch igen..väldigt enkel och mättande och SUPERgod som vanligt :P Älskar våra tonfiskrullar!



Blanda youghurt, tonfisk och rödlök..salta och peppra eefter egen smak. Man kan ha ost i men vi valde att ha utan denna gången.

Ta tunnbrödsrullarna och bred ut röran på ena sidan och lägg salladspladen på, rulla ihop. KLART!..kan ju inte bli enklare. lr?

ENJOY!



Det kostar att ligga på top!

Rihanna är lika känd för sin stil som för sin musik och smakar det, så kostar det. Enligt tidningen Mail on Sunday spenderar popstjärnan 14 000 pund, nästan 150 000 kronor, i veckan på en hårstylist från Hollywood.


Men det är inte bara håret sångerskan lägger pengar på, utan hennes klädstylist Ursula Stephen tjänar 2000 pund, drygt 20 000 kronor, per dag för att hålla koll på trender och kläder åt Rihanna, rapporterar tidningen.

-Hon gör flera offentliga uppträdanden i veckan och utgifterna blir snabbt höga. Rihanna har stort förtroende för Ursula och de är tillsammans hela tiden, säger en källa som är nära sångerskan.

- Rihanna gillar att bana väg för nya stilar, men det kostar henne en förmögenhet, berättar källan.

Och stjärnan, som inte verkar inte oroa sig nämnvärt över kostnaderna, har tidigare berättat för tidningen Glamour att hon gillar att sticka ut med sina kläder.

- När jag klär på mig så vill jag välja de mest bisarra shortsen så jag kan komma på hur det ska se bra ut, eller ha på mig något så folk tänker 'Va f*n har hon på sig?', berättade hon

Asså, jag säger bara de. Ge mej en stylist och några miljoner så kan jag klä mig o styla håret precis som vilken kändis som helst som går runt o ser tiptop ut hela tiden. Hade haft en kock som gjorde min mat och en personlig tränare som trimmade sönder kroppen. Dom köper allt och dom får de dom vill ha.. ser bra ut helt enkelt :) Hade varit skönt o slippa bry sig om hår och makeup på morgonen, men lösfransarna gör de ju lite lättare :P längtar tills vi gör en påfyllning och tills ja får gå utbildningen själv! //J




More sun!



Åh fyy vilket jobbigt väder det har varit idag! Helt cp-kallt och jobbigt. Har känts som väsrta kalla höstdagen hela dagen ju :( Har varit negativ mot vädret hela dagen, hehe så idag var vi bara tvugna att lägga oss i solariet för att få lite värme..och bränna me såklart, men det var ju värmen vi var ute efter i första hand, lr ne..vem försöker jag lura? både och. Alla vill ju vara bruna :P hehe så nu ska jag även BUS:a ner mig lite inna läggdags!  Så att man får en finfin färg tills imorrn...toradag juu.

Just nu blev man lite mer postivi till morgonedagens väder också, alltid rätt timing typ när det gäller torsdagar! Så jag har iaf tagit tag i mina 3 råd och kollat vädret, kollat lite inspo och nu ska jag bara kika in i garderoben och dra ut lite kläder :)

Solen skiner imorrn! Får hoppas på en bra dag :)
Hoppas att onsdagen var bra! Nu ska jag iaf ladda inför en kanonbra torsdag! Natti//A



Mat & Träning 11.08.10

Det känns idag igen..under dagen har träningvärken smygiit sig på, men jag har det endas på skinkorna :P hehe rätt bra ställe ändå. Jenni har ju ont i hela benen o så eftersom det var första benpasset på väldigt länge. Idag har det inte blivit någon träning, sparar oss till imorrn då vi tänkt o köra hela kroppen på pumpen. Musklerna behöver ju lite vila innan vi kör på hårt igen, hehe Jenni kommer ha det lite jobbigt kanske :P

Har bara fått lite småpromenader fram o tebax från jobbet och en runda på lunchen och sen några ggr ner till stan o hem.

idag säger tabellen såhär..och det känns helt ok med tanke på att man inte tränat. Som sagt så är det ibland JÄTTE lätt att få i sig sjukt lite kalorier...och sen är det SJUKT lätt att få i sig "för mkt" (vad det nu är för var o en).



Blir ju självklart inget mer nu, sitter med mitt te här :)
Later//A



Dagens outfit

Rätt få klädesplagg..men vad mer behöver man då? hehe



T-shirt - Monki. Byxor - Vila. Gummistövlar - Din Sko.



Dagens shopping.

Idag var det mer fönstershopping som stog på shemat..eller vi ville egentligen bara titta på ltie saker som vi typ tror vi vill ha från Gina. Var inne och testade lite grejer o så, hann inte så mkt för det stände kl 18.00. Men vi hittade iaf lite saker vi ska köpa dom närmsta dagarna iaf :)




Hittade iaf grymma glasögon för 19:- hehe dom har vi nog velat ha innan så NU passade vi på :P solen kommer ju inte sluta skina bara för att det blir höst. Ett par svarta och ett par mönstrade. Lite Lady Gaga över dom.



Sen tog vi en liten runda in på Åhléns bara för att, och då hittade vi två superfina termosmuggar! Har planerat att köpa sånna för att vi ska kunna hålla tet varmt på jobbet när det blir vinter och nu fick man faktiskt 2 för 99 :D helt perfekt! Love them allready. Ni ska bara veta hur fort tet blir kallt när det är kallt på jobbet, förra året fick jag värma det iaf en gång varje kopp te man tog. Men nu är det slut på det :)

nu känns allt genast bättre :P
Later!!



En dag i de nya!

Ute i regnet med gummistövlar på lunchen, typiskt att vi inte hade med oss paraply ut men de gick ju bra endå :P lite regn har man inte dött av



Som vi skrev tidigare har vi flyttat ut till fotostudion. Blandade känslor, alltid tråkigt att flytta från tt ställe till ett annat men sedan kanske allt blir mkt bättre men de kommer väl med tiden, man får vänja sig lite först :)



Mest bara suttit o retuschat, inte så mkt mer faktiskt, kika på lite grymma smycken som kommer in på nelly accessories, kul!

Nu ska vi hem, en chilldag väntar, får väl se vad som händer ikväll :) later//J



Nyhetsbrev v.32

Vi välkomnar hösten!




Shoppingtips!

Gillar tröjor som är lite annorlunda!




Nu har vi flyttat!


Morgonen började med en liten flytt på jobbet.. Från kontoret in i fotostudion! Allt för att det ska bli bättre...på många sätt, så nu får vi också HOPPAS att det blir det me. Annars får man väl se till så att det blir det :P det blir väl vad man gör det till har jag hört?



Satt ju instända i våran lilla höra innan, rätt bra men ändå avstängt..nu sitter vi ute i det fria, hehe



Som sagt, får hoppas att detta funkar. Än så länge känns det bra, men vi ahr precis börjat jobba så ja :)

blev ju ändå fräscht med nya skrivsbord och ite lådor vi har tryckt in vårat skafferi i :P haha hade ju allt i 2 hyllor innan.

Yeye, back to work! ska fota lite underkläder nu!
//A



Från dag till dag.

Oj, gud vilken kontrast det kan vara från dag till dag..på typ händelser och aktivitet och allt sånt. Igår låg man lam i soffan och idag har man inte suttit still en sekund typ.

Fast när det gäller jobbet var det typ tvärt om..idag var det bara vi på jobbet, dessutom var det dubbelfotning. Två snabba modeller, så ni kan ju tänka er att vi har haft turbofart HELA dagen. För såklart blev vi klara med allt i slutet av dagen :D känns kanonbra! Blev ju mkt annat småpill som sinkade oss lite men som sagt, truboturbo! ehe

Aja, efter jobbet så väntade tvättstugan..men den var väl ingen fara med direkt för den fick gå när vi va o träna. Efter träningen åkte vi till city för att handla lite, visste inte riktigt vad vi ville ha som ingrediens till våra rullar som vi ska ha som lunch imorrn. Bestämde oss för tonfiskrullar. :D så gott! nu längtar man till lunch igen..som vanligt, haha. Så dom har vi också fixat idag..



Hade sån tur idag att våran favvotonfisk hade "extrapris" så vi köpte 20 burkar. Lika bra att passa på. Åker faktiskt alltid till city när vi ska ha tonfisk, för det är bara dom som säljer den. Älskar tonfisk!

Jaha, vad har hänt mer idag då? inget mer typ..timmarna gick fort och nu är det dags att avsluta dagen med lite sömn.

Skrivs imorrn igen! Då är det lite flytt på jobbet som gäller.
Godnatt//A



Mat & Träning 11.08.09

Idag har det nog varit den mest stillasittande dagen någonsin på jobbet..iaf så lång jag kan minnas. Tror jag lyfte på mitt ass 3 ggr idag på HELA dagen!? allvarligt talat..är det ens möjligt? haha. Man går ju för sjutton på toa mer än 3 grr per dag, men nej..så blev det inte idag iaf. Jenni lyfte nog på sig nån enstak gång mer.

Som tur är har man tagit igen den stillasittande dagen med gym och annat efter jobbet!

Idag fick vi iaf prova på att köra ett benpass på gymmet i Knalleland idag. Kände att det var lika bra att köra där idag eftersom vädret tillät oss att ta en cykeltur bort :) annars hade vi tränat i stan faktiskt. Det gamla vamligt :P hehe



Började träningsrundan med en cykeltur som sagt, sen blev det även 15 minuters uppvärmning på "the new cross" som jag kallar dom :P SEN körde vi på..som bara den också. Jenni körde ju så gott hon kunde, hon är rätt svag efter gårdagens träning, men hon orkade mkt!



Vi körde baksida lår och den här nya maskinen (bilden) som jag skrev om när jag var där första gången o kikade på maskinerna, och ja..det är en favorit. Jobbig e den me..om man vill att den ska vara det vill säga :P

Sen blev det liggande benpress och utfall med stång på ställning. Sen körde vi även nedre delen på rygg på en maskin och sen roddlyft (tror jag det heter) för övre delen av ryggen. Sen var vi heeelt slut! det här var ett intensivt och tugnt pass för båda. Stretchade bara o sen gick vi.

Jenni vägde sig denna gången på gymmet, hon väger just nu 52kg.

Märkte idag hur mkt proteinpulver vi har kvar..det var ju länge sen vi köpte det, kommer ha det hela året ut känns det som! men det är ju bra :D love the protein!

Frukost 07.30: Annes kan ni se längre ner. Jenni åt 2 mosade ägg.
Mellanmål 10.30: grönt te och en halv nektarin. Jenni tog en riskaka till.
Lunch 12.30: Lax med spenat och granatäpple + ägg.
Mellanmål 17.45: 2 kesoplättar.
Efter träning 20.20: Proteinshake whey100.

Sen blir det väl lite grönt te i vanlig ordning :)
//A



Dagens outfit

Sådär ja, då har man haft på sig dom höga jenasen för första gången..det var väldigt bekvämt! TUR DET! men det är ju för att byxorna är så mjuka :)



Linne och Halsduk - Gina Tricot. Byxor - Cheap Monday. Skor - Skopunkten. Klocka - Nyåks.



Så ska du vara för att bli lycklig.

Gallup Healthways har lanserat ett välbefinnandeindex som visar exakt vilka parametrar som krävs för att bli riktigt lycklig.

Enligt studien finns en rad olika faktorer som du ska sträva efter att uppfylla, om du ska känna dig riktigt lycklig. Åtminstone enligt de parametrar som presenteras i studien.



Resultatet av  den nya "lyckoforskningen" är att följande faktorer spelar roll i hur lycklig du är: 

•Att träna

•Att vara gift

•Att ha en bra ekonomi

•Att vara egen företagare – om inkomsten är stabil och i nivå med fast anställdas

•Att äta frukt och grönsaker

•Att du är ung eller gammal – enligt de statistiska resultaten är du som olyckligast runt 40 års ålder

•Att du är kvinna

•Att du är högutbildad

•Att du arbetar heltid

Sedan anser forskarna att pengar faktiskt kan köpa lycka. Högre inkomster tyder oftast på ett du är högutbildad och är du gift har du dessutom två inkomster att röra dig med så allt verkar stämma överens med resultatet.

Artikeln kommer från salongK.se


Många punkter kan vi tycka stämmer bra, man mår bättre av att ha bra ekonomi än att inte ha det, man mår bättre av att äta nyttigt än att inte göra det (men det ska vara gott såklart!) Och att träna gör att du mår allmänt bättre, det vet ju alla :)



Rum21.se

ÄLSKAR verkligen rum21! Dom har sååå snygga inredningsmöbler! Hade jag haft LITE mer pengar så hade jag köpt allt därifrån..! hehe

Tänkte bara tipsa om det eftersom vissa faktsikt har råd att lägga ut pengar på inredningen och för att det ingår i samma bolag som nelly.com :) Lite reklam får man ju göra :P hehe

Ne men check it out! grymt är det!




Shoppingtips!

Tur att den här modellen kommer tillbaka i år eftersom vi gillade den så mtk förra året o har två supersnygga hemma ;D gött! Så införskaffa er än ganska snart.. hösten är ju på g :/ Rut m.fl. 799:- nelly.com. Finns även i brunt!




Dagens tips!

Är så vimsig varje morgon när det gäller vad man ska ha på sig och grejer, står alltid en bra stund och bara glor in i garderoben. För nu för tiden är ju det det ända som tar tid typ? Eftersom man klappt behöver sminka sig längre :P hehe

Ne men jag har kommit på 3 bra grejer man kan göra kvällen innan så att morgonen ska flyta på lite bättre, sen har väl inte alla samma problem, andra plockar ju ihop en outfit bara sådär :)

1. Kolla vädret! (innan du lägger dig, då borde det stämma rätt så bra)
2. Tänk ut en passande outfit, kolla redan nu i garderoben eller titta runt en stund på nätet för inspiration. Tex. nån outfitsida eller webshop med snygga stylingar.
3. Häng ut det på en klädhäst (om du har en) och matcha färdigt en hel outfit.



DÅ ska ni se hur mkt tid man kan spara. Måste som sagt själv börja med det, för det är fan nånting som tar lång tid..och det måste nog vara det här.



Dagens frukost.

Tog o gjorde en ovanlig frukost för en vardag idag...var så sjukt sugen på rostat bröd och oboy, och jag vet att det här är en rätt vanlig frukost för många. Så här har ni vad det innehåller. MKT kcal i det här lilla, men jag har hållt mig mätt iaf..hehe.



Oboy-pulvret blev ungefär 4 tsk, den som finns på bilden..jag älskar när det är mkt choklad, så att man kan äta upp en del först :P haha

Nu blir det ett betydligt lättare mellanmål.
Later//A



Så himla gött!

Hur länge sen var det man gjorde nåt sånt sist? Att gå hem direkt efter jobbet och BARA lägga sig i soffan och inte göra nånting typ!? Okej, nåt har man väl gjort så men alltså jag menar, att BARA vara. Bestämde mig redan på jobbet idag att jag inte skulle göra nåt annat efter jobbet än att ligga i soffan..har inte mått så bra som jag skrev igår så när Jenni stack hemifrån idag så blev det att jag tog mig min plats här i våran stora soffa. :) det enda jag gjorde var att ta en riktigt stor skål vardagsgottis och gottade mig ;) så himla gött! Jenni skrev ju att det blev mkt kcal i den, o JA, hehe kan visa imorrn :P

Innan det kom mammi och styvfar med lite "presenter" ;D Ni såg ju våran inköpslista/önskelista vi skrev på tisdagskvällen.



Så himla gött! Nu har vi lite godsaker ett tag framöver iaf :)

Sååå..vi kan ju säga att veckan har börjat bra! Jobbandet gick ju bra me. Ah, everything is fine..

Ska kika klart på real housewives..Hoppas ni också har haft en bra start på veckan!
Natti//A



Mat & Träning 11.08.08

Idag var dagen jag började träna igen efter ledigheten/sommaren men de skrev jag ju tidigare. Gjorde ett eget litet militärpass på gymmet som en mjukstart :P jobbigt som fään när man inte tränat på ett tag faktiskt. Skakade oc svettades.. allt i sin ordning. Det är dags att låna musklerna bli större så dom bränner ännu mer fett. Bort med fett o mer muskler, så ska de vara, fylligare rumpa o ben, mer tonade armar o axlar.

Uppvärmning: 4 minuters intervaller löpa/gå i 20 min
Cirkelträningen bestog av:



En matta att göra armhävningar på, 2x20 på knä
4 kg hantlar för armarna, 2x30 varannan arm
Bräda för triceps dips 2x20
8 kilosvikter i varjhe hand för knäböj 2x20

Jag gjorde varvet två ggr med ganska högt tempo o vilade ganska lite mellan repetitionerna men inget mellan de olika övningarna. Sedan la jag till medicinbollen ni ser uppe vid högra hörnet och tränade bål på den. Stog med armarna på dden som om jag skulle göra smala armhävningar o drog upp knät till armbågen, varannan sida så länge jag orka, de va inte länge kan ja lova hehe

Tränade mage med 5 kg viktplatta innan det.. jag låg o höll plattan med ganska raka armar över mig och "rullade" ryggen från och till mattan för att ta tag i de djupa musklerna, sedan satt jag o balanserade med rumpan o slängde vikten på varsin sida av kroppen.



Bläh, e lite skakig nu men de lägger sig, ska bara träna ben imorrn som tur är ;)

Maten då...?
Frkost: Havregrynsgröt med linfrön, ett litet glas mjölk o sylt
Mellanmål: en nektarin och grönt te
Lunch: Lax, spenat och ägg som vi la in recept på innan
Mellanmål2: proteinshake för mig och Anne åt en gottistallrik med te :P
Kvällsmål: Två rostade mackor med mosat ägg och vatten för mig

Anne åt bara sin tallrik, blev många kcal där så hon behöver inget mer heller :) Dags att chilla, bye//J



Dagens outfit



Jacka - Only. Linne - Gina. Shorts - H&M. Bandeau - Lindex. Skor - Din sko.



Today is the day...

Idag ska jag börja träna igen, inte gjort de på hela sommaren känns det som.. meen ja måste säga att ja e i ganska god form för att ha haft ett uppehåll, Anne har ju tränat en del mer än mig :) men de känns skönt, ska starta lite lätt utan maskiner o köra armar/rumpa idag! Ska visa er min lilla station sen!





Måste dra bye!



Shoppingtips!

Våra favvisar i lite mer höstiga färger! <3




Ett trött jävla psycho!

Jag skulle nog varit lite trevligare i min ton om att be grannarna under oss hålla käften. HATAR grannar som stör dag ut och dag in på kvällar/nätter med att skrika o gapa, klampa som elefanter, spela hög musik.. till sist har dom en hund som skäller i ett för ingen anledning från morgon till kväll. Aldrig sagt till innan för jag har endå ganska bra tålamod med sånt, alla kan väsnas men inte varje jävla dag lixom.. helger OK men inte vardagar när man ska upp tidigt när det e så ofta!!



Jag fick ett totalt blackout-utbrott igår och gick ner och plinga sönder deras dörrklocka o bad dom hålla käften o sluta bröta o väsnas på kvällarna, dom har grannar som vill sova och jag sa att ja ville ge dom en chans ist för att ringa nån jävla hyresvärd o klaga, hatar sånt men måste man så måste man. Hoppas dottern i 17-18 års ålder, vafan vet jag som väsnas när föräldrarna e borta tänker till en gång till innan de händer igen. "jaha, aha, okej, aja" fick jag sov svar, ett väntat och typiskt svar.. Fick nog igår som sagt, det har hållt på för länge kände jag, kan ju inte äns sova.. kl 23 o även efter 00,00 väsnas hon som om hon vore ensam i huset, de händer aldrig när hennes pappa e hemma verkar det som.

Kan tänka mig att hon tyckte jag va ett psycho, men jag var trött och orkade inte med henne mer, nån borde ju säga till o de blev jag eftersom de inte bor nån under eller jämte dom. gosh. ilskan var totalt eftersom ja blir stressad av att inte kunna sova o mår dåligt av det, fick en lite blackout sen av ilskan, minns inte allt jag sa.. sjukt hehe, kul när ja tänker tillbaka dock :) vi fick oss ett gott skratt när ja berättade för syrran!//J



Dagens tips!

Här har ni receptet på våran underbart goda lunch för idag! Har 1,5 kokt ägg var till detta me :)

Lätt som en plätt, går på nolltid.

SJUKT GOTT! ENJOY!




Klickat hem!

Lika bra att klicka hem dom när man ändå hittar nåt som sitter bra! Skrev ju att vi faktsikt gillade dessa högmidjade svarta jeans..som vi aldrig gillat innan :P Tog båda eftersom det alltid är bra med flera par, MEN dom ska ju inte vara likadana.

Köper faktiskt aldrig nåt "bara för att"..och dom här känns det inte så med, tror vi kommer få stor nytta av dom :) känns så just nu iaf, hehe Sen har vi faktiskt inte sett andra liknande, ni kanske vet vart det kan finnas andra sånna?

Från märket Vila och Cheap Monday från www.nellly.com




Långhelger..

Nu har man haft ett antal långhelger..men dom är inte slut ÄN, frågan är bara hur många det är kvar? Har inte direkt nån koll på hur många fler vi kan ta ut. Eller kan o kan, som vi har tänkt att ta ut iaf :) ska kika på det nån dag och "planera" det sista. Som sagt så är det sjukt skönt med långhelger när man inte tagit ut nån längre semester. Men det kommer väl de me..typ i vinter eller nåt.

Anyway..denna helgen skulle blivit lite längre än den blev för tanken var att vi skulle åkt till Öland idag, men vi avbokade resan igår för att vädret skulle va så dåligt. Ingen idé då. Så imorrn blir det en vanlig måndag på jobbet.

Den här helgen var iaf trevlig och bra, känner mig utvilad och glad. Den här söndagen har spenderats inne eftersom det har regnat typ hela dagen, så det har blivit lite PLL <3 och filmer :)



En av filmerna var Bad Teacher..rätt bra film. Cameron e ju bara så snygg! Man har tur om man ser ut som henne när man kommer upp i åldern ;) hehe

Innan det blev de att man städade igenom lägenheten och sen gjordes en av veckans matträtter, ska bli gottit..som vanligt ;)

Ska kolla klart på filmen jag inte han se klart på innan idag, bara en liten bit på slutet kvar..sen e de nattinatti!
Skrivs imorrn//A



Mat & Träning 11.08.07

Ingen träning denna helgen..det va så det va planerat i fredags, men det var för att vi egentligen skulle åkt iväg idag..men så blev det ju inte heller så man kunde ju faktiskt kör nåt idag. Men vet ni vad!? vaknade med en slags halsont..inte sån vanlig utan en sån som känns i ryggen..i lungorna, med hosta o allt. Har typ ingen röst. Så där dog ju chansen till träning. Både för idag OCH imorrn antagligen! :/ GRRR!

yeye..idag har jag bara känt för att äta. äta, äta och äta! hehe Visste iaf vad som väntade nu under kvällen så jag har väl ätit lätta mål, men åndå ätit under dagen! Mätaren visar..

JUST NU..kommer nog trycka i mig mer :P haha för under kvällen nu har jag bara velat äta allt gott! Vill ha mer o mer, kroppen skriker efter massa gott och jag har gett den det och kommer att ge den mer. Idag är en riktig gottisätarkväll. Har hållt tillbaka på mkt rätt länge nu. I need this today, sen är det lugnt ett tag till. För jag har som sagtlyckats så himla bra med det här med underhudsfettet genom att kolla kalorier det senaste.

SÅ GE MIG FETT OCH KALORIER IKVÄLL! ;D

Åt egengjort pizza ikväll. Ett Sara Lee kit gjorde vi och sen delade vi den på 3.

 

Får se om det blir nåt mer som sagt, är sugen på nåt men vet inte på vad. Har ju en massa döskallar man kan trycka i sig ;P haha

Later babes//A




Benpass på gym!

Här är maskinerna på gymmet som vi brukar köra när vi kör ett benpass..



Insida lår



Utsida lår/rumpa



Baksida lår.



Vader.



Liggande Benpress. Tränar framsidan, baksidan och rumpan.



Stången. Brukar köra utfall på den..tränar hela benen och väldigt mkt rumpa! Man kan köra knäböj med tung vikt på också..men det är inte ofta vi gör det. Tränar hela underkroppen.

Nu finns det ju en till favvomaskin, men den finns bara på gymmet i knalle, så den kan man inte köra varje gång..tråkigt nog. hehe

Detta är ett riktigt skönt pass..bara så ni vet ;)



I'm in!

Yiihaa Jag ska gå utbildningen! Jag kom med i gruppen som går den 10/9! Jag trodde och var helt 100 på att det var den 9:e men så sa dom att de va den 10:e o att jag kommer med bara de att dom har semester o inte skickat ut några bekräftelser men de kommer nästa vecka :D Can't wait! Ska bli superskoj och intressant som sagt!




Shoppingtips!

Hur praktisk, mysig och fin är inte den här då!? 3 i 1. Vilket kap! den måste införskaffas..finns i 3 andra fäger också!




They are goooone!



Mina älskade Ray Bans, är lite smått förbannad måste jag säga! grrr!! Finns de inga bra människor kvar eller som lämnar in borttappade saker på tåg osv. Tappade dom i onsdags på väg ner till varberg. Aja jag hoppas innerligt att dom dyker upp, ska ringa SJ igen på imorrn, kan ju ta någon dag innan dom får in hittegods!//J



Liseberg!

Till skillnad från idag så var det en perfekt dag igår för ett besök på Liseberg :) Fast idag är det väl perfekt för dom som bara ivll åka som mkt som möjligt :) hehe men själv känner jag/vi att har man åkt en grej en gång så har man gjort det lixom, bara man hinner med dom viktiga :P Fat balder MÅSTE man ju åka mer än en gång, det är den BÄSTA på Liseberg..den skönade straktionen enligt oss.

Här är lite bilder från igår iaf!



Det första vi åkte var Balder såklart..köade i 50 min till det mesta, Men SEN var det dags för den nya..ATMOSFEAR. skrev ju ett inlägg när vi stog o väntade igår. Vi va helt skräckslagna när vi stog där, haha men vet ni vad? jag va sjukt besviken när det var klart. Visst, den va läskig! MEN jag fick aldrig den käblan..ni vet att det känns i magen som på uppsjutet o de...nah, inte så bra va. hehe synd. Men det är helt klart nåt man MÅSTE prova iaf! :)

Sen var det dags för en massa andra smågrejer som uppsvinget, HATAR den :P haha sen blev det lisebergsbanan, spinrock och flumeride..sen blev det uppsjutet och till sist Balder igen..då var det inte så lng kö som tur var :)



Jenni, carl och Dennis on the way up..



Haha, killarna fixade poncho's till oss för att vi inte ville bli blöta :P et att det är en del av attraktionen men ändå.



Medans killarna köade passade vi på att spela lite, satsade på våra födelsedagsnr och vann :P haha dock inget stort pris men ändå :) har aldrig vunnit nåt där innan.



Haha, ni ser vad det är ;P fick lite satifaction..dom små utan socker! så gott!



Den här spegeln får man ju inte missa, man får sig verkligen ett gott skratt!



Aja..det var iaf en kanonrevlig kväll! Tur att det blev gjort me :D hehe

Får se när man hälsar på på Liseberg igen..blir väl vid Jul när det är mysdags!

Har redan varit hur effektiv som helst här hemma den här söndagen..nu är det ltie chill o annat!
Later//A



Lördagen går mot sitt slut..

och här sitter jag... trött som få en party-lördag. Var varken ute i torsdags eftersom jag var så trött o de lär inte bli något ikväll heller. Jag nöjer med med att min alldeles egna bartender gör dom godaste cosmiopolitan att smutta på ;D så nu sitter jag här o chillar...



Samma sak igår, goda cosmos MEN vi var även och åt på babbel som har den godaste maten istan, enligt mig iaf.. Jag bara ÄLSKAR tapas, finns inget bättre o do har så mkt gott, Vi valde 7 olika o delade ;)



Heta scampiräkor i chili o vitlök, husets pirog fylld med kycklingröra, criscut potatis, räkröra på toast, honungs gratinerad getost på bröd, tortilla fylld med nån skinka o nåt mer och vitlöksbröd :)

Köpte ävem massa ostar o keks och åt som kvälls/nattmat.. har kvar de o tar nog lite mer imorrn ;D men de blir nog lite färre kalorier, jag har inte direkt gått efter de Anne har o de e dåligt av mig, men inte kunnat träna så jag har ätit på annat håll så har inte gått efter den tabellen riktigt men de e ju semester, jag unnar mig lite mer nu men när ja börjar träna igen då jävlar, ge mej en månad så e jag fit for fight igen ;) hehe i promise, kommer bilder!

Gonatt på er alltihopa! dags att se film; sanctum//J



Mat & Träning 11.08.06

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg om dagnes intag o sånt..kom precis hem från Liseberg så kroppen är heeelt slut, den skriker efter vila. Det tar VERKLIGEN på krafterna att springa från karusell till karusell..och upp o ner för berget..gud, hehe. Så det får vi då se som dagens motion, för det har det som sagt blivit mkt av idag.

Anyway..ni vet ju vad vi åt som middag idag, hamburgaren som finns på bild längre ner. Tog en Cheesburgare med en liten pommes 20g ketshup och en ramlösa. Och vi skrev ju 3 alternativ på hur mkt det kunde innehålla. Det innehöll 539kcal. Inte så farligt ändå. Kollade redan upp vad det innehöll igår kväll för jag visste att vi skulle äta nåt sånt där borta idag. Alltid bra att vara förbered om man nu ska köra på det med kalorier.

Och vill ni vet en annan sak!? Till frukost åt jag 2 frökusar med stekt ägg på..och grönt te. En rätt vanlig frukost på helger för oss...så kolla på det här nu!


Min frukost idag innehöll alltså 13kcal mindre än min middag på BURGER KING! haha fattar ni lr?? Okej 10ggr nyttigare, men inte i kalorisynpunkt! sjukt om ni frågar mig.

Så idag har det blivit 3 "mål" för mig iaf..det sista målet blev en centerstång. Ni vet en sån rulle med center i såklart :P haha åt upp en sån stång själv typ så där fick jag i mig 374kcal. För en sån är på 78g och det är 480kcal i 100g center.

Så 529 + 539 + 374 = 1440kcal. 66 för mkt enligt min tabell. Meeen det gör absolut inget :) Nu ligger jag bara här och dricker vatten med pressad citron i! Gud så törstig jag är..har druckit alldeles för lite vatten idag!

Ha de gött!//A



Ät vad ni vill

Bara ni har koll, vad tror ni detta innehåller? Har ni koll? 539kcal, 650kcal eller 718kcal? Vi har koll ;) gött var det.



just nu..

Klump i magen..får väl se om vi lever om en timma!



Kändistränarens topptips för en vältränad kropp!

Kändistränaren Joey Gonzalez på fitnesscentret Barry's Bootcamp har fått kändisar som Britney Spears, Kim Kardashian, Katie Holmes, Jessica Alba och Christina Applegate i toppform. Här avslöjar han 4 hemligheter för att fixa superformen.



1. Intervallträna

Bästa sättet att bränna fett är att träna i intervaller. Bättre än att cykla, promenera eller springa i samma tempo hela tiden är alltså att köra tvåminutersintervaller då du tar ut dig fullständigt. Vila sedan i 30 sekunder och kör en ny intervall.

2. Hitta en träningskompis, eller flera!

Att träna tillsammans med en vän är ett effektivt sätt att göra passen både roligare och svårare att hoppa över. Se till att välja en vän som är motiverad och på ungefär samma träningsnivå som du själv.

3. Styrketräna

Många tjejer undviker styrketräning för att de tror att det ska ge dem "biffiga" muskler. Så är inte fallet, styrketräning är istället ett utmärkt sätt att göra kroppen mer tonad, öka fettförbränningen, stärka skeletten och bli starkare.

4. Variera dig

Kör du samma övningar varje gång du tränar vänjer sig kroppen till sist och du upphör att se resultat. Satsa därför på att testa nya träningsformer hela tiden. Det gör också att du slipper bli uttråkad.

Artikeln kommer från improveme.se

Bra tips som vanligt! :) intervallträningen ska tas tebax!



Dagens tips!

Idag får det bli 2 filmtips! Det avr länge sen vi tyckte till om nån film vi sett..har dock inte kollat på så mkt film det senaste men ändå :) Nu finns det iaf 2 filmer vi kan rekomendera om ni inte har nåt bättre för er :P hehe

Den första är Priest. En bra actionrulle för er som gillar det. Övernaturlig såklart, med vampyrer och sånt..hehe. Inte så lång film..




Andra filmen är X-Men: First class. Gillar man dom andra X-men filmerna så gillar man den här me. Action it is! Rätt lång film.



Nu ska ni väl ha nåt att titta på till helgen :)



Fördelar och nackdelar..

åh..ja det finns det ju med ALLT egentligen..med nåt ont kommer nåt gott och med nåt gott kommer väl ofta nåt ont..iaf nåt litet, haha positiv jag känner mig :P

Ne men alltså..våra älsklingar är ju som sagt hemma just nu. Dom har ju fått lite nya rutiner efter att varit ute på "landet" och sånt. Idag vaknade jag till vid 8 redan..och vad hör jag då? jo dom små står och skriker efter mig utanför dörren.



Dom måste ha mat!..vilka matvrak! hehe LÅT MIG SOVA! dom kunde väl väntat nån timma till iaf..

Gick upp, gav dom mat och gick o la mig igen..sen vad dom tyst iaf, men några andra som borde lära sig o vara tyst på helger till senare än 10 är ju grannarna! WTF håller dom på med!? kasnke ska ta ett snack med hyresvärden. Banka o hålla på alldeles för tidigt! PUCKON!

Aja..hade lite planer för dagen får se om dom blir av, får väl hoppas att vädret håller sig så här eller blir bättre. För nåt regn orkar man fan inte med idag iaf!

Later//A



Bilder!

massa bilder från Varberg.. lika bra annars känns de lite för gammalt att lägga in :) men som sagt, e lite seg av mig men bättre sent än aldrig hehe



Sanna o jag innan sociten och hoffmaestro på onsdagen ;D





Dom var väldigt bra måste ja säga!



Igår var det underbart väder, vi åkte ut me båten o var ute till 18 med den.



Picknick på båten ;D jätte mysigt! Vattnet var helt underbart la oss och drev utanför apelviken!



Åkte in till varberg och mötte upp Carl vän Jenny från norge för en glass o lite tjöt.



As gött o bara chilla fram på båten på en stor badrass, här åker vi ut från varberg igen för sol och bad!

Sådär ja, ville dela med mig lite av mina underbara dagar! o ikväll har de varit lika gött fast på annat sätt ;D gör väl ett inlägg senare eller imorrn på  morgonen, klockan e ju ganska mkt!//J



Mat & Träning 11.08.05

Tränade jag inte tillräckligt hårt i onsdags lr!? Vart är min träningsvärk? hehe Känner av nånting litet men absolut inget jag trodde jag skulle känna av iaf..konstigt. :/

Det blev iaf veckans sista träningspass som det ser ut just nu iaf...buhu! veckan blev ungefär som jag planerade den förrutom gårdagens träning som inte blev av, men det avr gött och chilla bara ändå. Fick ju dansat en del inatt :P haha alltid nåt, kände det lite i kroppen!

Idag blev det iaf ett andra pumppass för veckan..gööött :D nu börjar man komma tillbaka, nästa pass ökar jag lätt vikterna på ben igen, är som sagt uppe i 27 kg, men ska upp till 30 igen snart! La på lite på armar och hade lite mer vikter på axlar me faktiskt.

Okej, tänkte på det här med vikten, den har som sagt ALDRIG varit viktig för oss, vi går efter hur vi mår och SER UT i kroppen, inte vad vågen visar. Men idag tänkte jag att det skulle vara kul o sen vad vågen på gymmet visade eftersom jag VET att jag fått bort väldigt mkt underhudsfett på kroppen på sista tiden.

Och vad visaden den då? jo, innan passet visade den chockande nog exakt 49kg. OOPS! hehe Då hade också ätit en timma innan. Vägde mig efter passet me, när jag hade stretchat och fått i mig en proteinshake. Då visade den 49,9, så ett kilo gick jag upp :P haha



Ne men som sagt, håller på och "tränar upp" mig igen. Så ännu en gång..det här är ingen svält eller nåt jag håller på med, jag äter flera mål om dagen, det är bara att dom är kalorisnåla OCH nyttiga! Som sagt o att jag ska få bort mitt underhudsfett, Har skrivit det många ggr men känns som att man måste påpeka det hela tiden! Det är väl iofs tur att man har muskler så att man inte bara är smal, har ju axlar och armar o ah, hehe ni fattar. Då ser man ju inte så smal ut som man kanske är.

Det handlar om hälsa, och jag mår prima :D och jag unnar mig! Ni såg ju igår.. men nu håller jag tillbaka lite ett tag tills allt är som det SKA vara! som förr..som jag vill att det ska vara :P

Idag åt jag ju en sen frukost..som vanligt på lediga dagar. Men 5 mål en ledig dag är bra..små och bra.
Frukost 12.00: Frukt och nöt musli. Grönt te.
Mellanmål/Innan träning 16.00: Nudlar och tonfisk. Multivitamindryck. Anabolictabletter.
Efter träning 18.30: Proteinshake whey100.
Kvällsmat 20.00: 2 ägg..mosade med lite flytande margarin. Ett glas mjölk.

Just nu visar mätaren på att jag har ätit 960kcal, men jag kommer att äta lite mer ikväll..kommer ta lite nötter o sånt och som ni vet vid det här laget så kommer kalorimätaren stiga en del..eftersom det är såååå kaloririkt med nötter, hehe. Men det är ju bara så nyttigt och gott så där får man unna sig! MEN inte för mkt såklart, gäller ALLT!

Later//A



Kesoplättar!

Eftersom folk fortfarande frågar efter recept på våra underbara kesoplättar så lägger vi ut det igen :) Denna gången gjorde jag en sån där så att man kan se hur mkt kalorier dom innehåller, på ett ungefär då.



Här har ni vad som är i och hur mkt av varje ingrediens. Det blir 12 st plättar om man gör dom som vi brukar göra :) Enligt det här recpetet innehåller EN kesoplätt ungefär 84 kalorier.

Parmesanosten är en sån liten påse som innehåller 40g som vi använder, man kan ju ta annat me. 30g Dinkelmjöl är 4msk.

Det är bara att blanda ihop allt och lägga det i en ungform. Vi använder en som är 27x18. Då blir dom lagom "tjocka". 30 minuter i 200 grader i mitten av ugnen.

Nyttigt och bra mellanmål! nu har ni nåt o testa i helgen :P

<3 love them!



Jag älskar det!

Det är väldigt beroendeframkallande.. fransarna alltså... man kan gå upp o se fräsch ut utan att göra ett skit :D man ser lixom söt ut på nåt sätt, nyvaken med långa fina fransar hehe vet inte riktigt hur man ska kunna vara utan när man haft det ett tag. Jag längtar tills jag själv får gå utbildningen!



Inget smink idag o de känns skönt. Ska ut o äta på Babbel nu.. ska bli supergott, sen e de myskväll som gäller med bad och ostbricka ;D later//



Gårdagens outfit.

Köpte ju nya linnen (som vi kallade dom) från nelly.com i veckan. Men det var en tunika, så det blev som en klänning på oss, eftersom vi inte är så långa som modellen på bilden. Men jag kände att det var dags att använda den igår. Den var riktigt enkel, riktigt snygg och VÄLDIGT bekväm! Kände mig verkligen jättebekväm i den igår :)

Matchade den med ett par dragkedjeskor som ännu inte blivit anvädna :) och även ett armband (på överarmen) i guld, simple and easy.



Tunika - Only (nelly.com) Skor - Nelly shoes. Armband - Nelly accessories.



Zippers everywhere..



Jag väntar.. otåligt!

Ansökte om en kurs för luxurious lashes för några dagar sedan. Fanns ett datum jag gillade, 9/9 i Gbg, en lördag och det är en heldag på 10 h man går utbildningen. Men nu när jag är inne på sidan o kikar så finns inte äns det datumet kvar att välja och jag har inte heller fått nåt svar... lite weird så jag mejlade om o frågade vad som händer, annars får ja ju byta datum till den 18/9 som även finns att välja. Irriterande att gå i ovisshet o bara vänta men de dyker väl upp ett mejl snart :) Jag vill ju veta NUUU, ska bli superkul!//j




Orkade verkligen inte!

Herre gud vad trött jag var igår när jag kom hem från varberg., Vi bestämde oss för att åka hem redsan igår eftersom de skulle regna idag. Annars hade vi tänkt festa till de lite även igår med vin och middag, sedan krogen. Underbar sommarkväll igår iaf. Detta e taget vid 19



Det var nog ganska bra att vi åkte hem, va så frukstansvärt trötta så de blev inte ens nån utgång här i Borås. Skulle gått till Grand men kroppen orkade inte efter en heldag ute på havet, helt underbart, ska slänga in lite bilder.



Vi gick iaf till ett mysigt ställe för att äta lite innan vi åkte hem, &Olles hette stället i apelviken. Jätte mysigt o billigt så vi tog två förrätter o en varsin huvudrätt.



Vi la oss redan innan 00,00 igår o sov till 12,30. Helt sjukt men de behövdes tydligen. Vaknade hes, inte alls kul. Men de blir nog en skön dag, vi har en del mysigheter planerat ;D Later//J



Alltid så sent..

Så var det ja..hehe det var ju Rydell & Quick som spelad här i Borås igår. Hade helt glömt av det. Vet inte om alla vet vilka det ät..men Rydell & Quick är ett cowerband o dom spelar typ ALLTID här i Borås på somrarna. Dom är nog från Borås me..? Aja, dom är iaf kända här :P haha



Däär kom deras buss när vi satt ute och chilla på BBQ:n på Grand. Gillar inte dom direkt så, men dom är ju faktiskt bra på det dom gör..det kan man inte säga så mkt mer om. Dom spelar ju inte heller direkt min typ av musik. Har nån video jag kan ladda upp från igår me.

Men kvällen var väldigt bra måste jag säga, har inget att klaga på, "tappade" dock bort folket, haha. Sen att man alltid kommer i säng så jäkla sent efter en torsdag, vad händer lixom? Jag kommer hem och bara..äh, jag vet inte ens vad det är som gör att jag inte kommer i säng förräns vid 4 ibland.

Sen går man ju upp sent men det är whatever, för nu är det iaf helg! Vädret suger riktigt mkt just nu..det ösregnar här så jag ska väl chilla till nån film nu innan jag tar tag i mig själv :)



Frukost först, har saknat den här frukosten, den är så god! Icas Frukt och nöt musli. Den här lilla frukosten innehåller 380kcal, de ni..

Later//A



It's taking me higher..

I can't get enough, I can't get enough!

Nono..den här torsdagen har minst sagt varit fab :) och den fortsätter! Kommer hamna på Grand som vanligt en torsdag, minns dock inte vem det va som skulle spela där men det är iaf ingen jag bryr mig om :P haha

Ska bara ha en kanobra kväll med min Anki! <3 See ya!




Right now..

Eller för en stund sen iaf :) nyttigt eller ej, gött var det iaf!



Färgade linser!

Hade ju bruna linser innan..funderar på att beställa nya! Det är så snyggt när blonda har bruna ögon och brunetter har blåa eller riktigt gröna. Det blir en sån grym effekt :)

Nu har dom fri frakt på www.fargadelinser.com tills på söndag. Kanske ska passa på!?




NU räcker det!

Åh..mkt o göra idag, det har varit jag o Simon på jobbet..hehe rätt intensivt faktiskt, har dock varit i fas hela tiden men det har kommit så mkt annat.



fick ens tund ute i solen på lunchen, trodde inte det skulle bli så fint väder som det blev :) skönt det med tanke på att det är tosdag o allt, min helg börjar ju idag :D och ah..det är ju som sagt torsdagskväll.

Får hoppas att det är mkt folk ute, men med tanke på vädret som sagt så lär det vara smockat överallt idag :)

Nu ska jag bara fixa dom sista smågrejerna med bilder o sen drar jag härifrån, ska på en lovely picknick i parken!
Later babes!//A



H&M - Day & Night

SNYGGT! <3











Good morning from Varberg!

god morgon från varberg till er alla och min syster yster som sitter på jobbet tillsammans med min baby Anki som inte kunde hänga med igår <3 Hade jävla skoj igår om man bortser från några mindre insidenter. Har massa bilder o filmer jag ska lägga upp senare ;D Ska ut med båten nu, köpa med oss lite picknick, sedan träffa Carls vän Jenny o äta glass eller nåt sånt.



Sanna o Dan (två vänner vi var med igår) skulle hem nu, synd .. annars kunde dom hängt med :D men jag stannar nog över dagen, kankse tom över natten, får se hur allt slutar. SKa nog ut o äta o lite sånt senare.

Ha de gött för nu ska vi ut på havet!//J



Best of Juli!

Hmm..okej! Vad hände i Juli nu då!? haha vet ju att den har varit bra men som sagt så gick den FÖR fort, som allt annat iofs!

Men jag tror det var 3 störra höjdpunkter man kan ta upp iaf..



Det första var ju våran 25-års dag, våran 50års fest :D Fick sällskap av släkt och vänner, den kvällen var helt underbar måste vi säga!

Det andra var ju våran riktiga födelsedag när vi åkte till Halmstad på Clyb monday! Det var en av dom roligaste kvällarna på länge tror jag :D haha vi var ju ute och köka o allt sån innan, väldigt mysigt!



Bodde på vandrarhem då, väldigt bra måste jag säga :) Tylöbäcks vandrarhem hette det nog om jag inte minns fel :P

SEN har vi ju våran Finlandstripp, den va trevlig..men det som va bäst var ju såklart första festkvällen. Jag och Jenni var på så bra humör, vi lixom va hel perfekt ihop den kvällen, ibland kan det bli lite si o så med humör o allt. hehe.



Sen var det våran tripp till Oulu för att festa med våran Sanna <3 den dagen, kvällen och natten var fab :D



Sen har väl torsdagskvällarna gjort sitt lilla me, många sånna trevliga stunder :) är över lag väldigt nöjd med Juli, får se vad Augusti har att erbjuda då..

Later//A



High waist black jeans!



Aldrig gillat hög midja på jeans.. rumpan ser lång ut och de trycker i magen MEN idag hade vi båda på oss ett par väldigt sköna jeans me hög midja. Konstigt nog gillade vi dom. Rumpan o formen såg väldigt bra ut och dessutom var de väldigt snyggt stylat med enaxlat linne pösigt instoppat o snygga skor vi fota på morgonen. Inte dom på bilden utan lite mer höstigare skor så som bruna kilklackar. :) De ser ut som vi kanske skaffar oss ett par faktiskt, ska bara bestämma oss för vilka.

De till vänster är ett par mjuka "jeansleggings" från VILA med fickor bak o imitationsfickor fram om man kan säga så o kostar 349:- o dom till höger är vanliga tunna mjuka jeans från Cheap Monday med både fickor fram o bak för 399:-! Anne föredrog nog dom från cheap monday, vi får väl se :)



Alldeles för länge sen!



Vad hände med att BUS:a ner sig en gång i veckan iaf!? hehe kommer inte ihåg sist man tog en BUS-servett sist! Även om det är sommar kan man ju boosta färgen lite extra men så har det inte blivit. Kom på det igår att man kanske skulle fräscha till sig lite tills imorrn så vi klickade hem nya BUS-servetter. Hade dock 2 kvar men lika bra att köpa nya och börja använda dom regelbundet igen :) Från nelly.com 149:-. (Våra favoriter!)

kolla kolla kolla..! Älsklingarna är hemma igen! Gud så länge sen det var dom va här sist, minns inte ens det längre..Det var alldeles för länge sen! hehe men nu ska dom vara hemma i några dagar.



Dom verkar iaf trivas, Tindra har dock varit lite skrikig idag men nu är allt lugnt. Hon har till och med myst med mig här i soffan som förr i tiden :D känns väldigt bra! <3

Ne nu är ju klockan alldeles för mkt igen, måste BUS:a ner mig och sedan hälsa på i drömmarnas land! Hoppas ni har haft en fin onsdag så skrivs vi imorrn igen!

Natti//A



Mat & Träning 11.08.03

Det blev liiite ändrade planer idag när det gäller träningen..jag hade velat träna i knalleland idag bara för att jag ville testa den nya benövningen ordenligt eftersom det blev ett benpass idag. Men vädret såg så ostadigt ut så jag vågade inte chansa och ta cykeln bort om det skulle börja ösa ner senare.

Så idag blev det iaf ett skönt benpass på gymmet i stan, det funkar ju me..för det har det alltod gjort :P hehe

Började med en uppvärming på krosstrainern..den var väldigt intensiv, för jag körde den bara i 10 minuter. Sen körde jag dom "vanliga" övningarna. Inner & ytterlår/rumpa på maskin, Vader och baksida lår på maskin. Sen bytte jag faktsikt ut liggande benpress mot vanliga legcurls (tror det heter så), Sån vanlig maskin man sitter på och tränar framsida lår. Sen till sist körde jag utfall med tung stång. Det avr jobbigt i slutet..

Har tagit kort på alla maskiner vi brukar köra när vi kör ben, så jag tänkte göra ett inlägg om det imorrn eller nåt.

Körde även lite mage på maskiner, roterarmaskinen och den crunchmaskinen..sen körde jag lite fria övningar på mattan. Som tex cykelsitups och höflyft.

Efter det så blev det 10 minuterns löpning på bandet..kände att jag kunde springa där väldigt länge..bra det med tanke på att man inte kört kondition nåt på sista tiden :) sen var det stretching och sen var det klart.



Gött  att man ser ut så här när man går hem..då känner man att man har gjort nåt iaf :)

lite klantigt att glömma en del av lunchen idag, hehe glömde avokadon.
Frukost 07.30: Youghurt med blåbär och banan.
Mellanmål 10.20: Grönt te och en nektarin.
Lunch 12.30: Ägg & räkröra med salladsblad.
Mellanmål 17.30: 2 Kesoplättar
Efter träning: 19.20: Proteinshake whey100.
Kvällsnacks 21.00: Grönt te och en liten kopp med lite russin, valnötter och mandlar.

Alla dom 6 målen har gett mig ett kaloriintag på 1032kcal...och mer blir det absolut inte idag.
Later//A



Dagens outfit

Ah, slänger väl upp dagens outfit. "Hittade" byxorna hängandes i garderoben..prislappen satt kvar :P hehe



Linne - Monki. Väska - Åhléns. Byxor - Nelly Trend. Skor - Nelly shoes. Klocka - Triwa.




Nyhetsbrev v.31

Kika in hösten...




Biggest ever!

Alltså! Skojar någon med mig eller?? hahaha titta vad vi såg på vägen till jobbet i morse! Största snigeln nånsin! Hade ingen aning om att det fanns så stora sniglar..den var typ 5cm lång, ja ni ser ju hur stor den är mot Jennis sko. Fick en chock iaf.

Det var 2 st som var på väg över vägen. Ett par kanske? :) hehe




go with the flow!

Tycker fler bara borde hänga med, vara spontana.. som JAG :P synd att de sket sig med ankis sovplats men syrran bangade en festkväll i varberg med mig o några andra. Jag ska då dit. E på ett j*vla bra partymood ;D ser fram emot det. later//J




Höstskor på ingång



De känns mer o mer som att hösten snart är här, fyfan va deppig känsla men de kommer iaf in snygga kläder o skor, de e det enda positiva, att man kan klä sig mysigt ;) Gillade höstskorna vi fotade imorse, bekväma o riktigt snygga.. gillar speciellt dom bruna kilklackarna med lägre kalck så det e bekvämt att vandra i en hel dag!

Dagen har flytit på lika bra som vanligt. Har försökt planera inför kvällen men Anki e ett sego, får se hur de slutar :D dags att gå hem! Later//J



Lakrisal-shots!

Inför helgens bravader! Vi skrev ju att vi gjorde egna lakrisalshopts förra sommaren. ÄLSKAR Lakrisalshotsen vi drack i Finland, så här har ni länk till inlägget från förra året! Klicka på bilden!





Dåligt av Gina!

Tycker faktiskt att det är riktigt dåligt att Gina inte har ute sina ringar på bild. Det är väl en jättelätt grej att lägga ut? dom har ju allt annat..Borde skriva till dom och säga att dom ska fixa det, hehe alla andra sidor har ju det. För man vill ju ändå se vad dom har att erbjuda, för vi vet att Gina har grymma ringar i butikerna :)




Jag är ganska dålig..

Jag är ganska dålig på att blogga nu för tiden om vad jag har för mig och vad ja gjort på dagarna.. inte orkat pga olika osaker eller hunnit... är inte hemma så ofta på dagarna nu under sommaren. Man kan ju blogga när man är bortrest oxå men då har man oftast roligare saker för sig ;)



Kan ju iaf berätta att jag hade en jävla rolig helg. På fredagen firade vi Carls födelsedag som jag skrev i fredags, åkte ju till varberg på torsdagsnatten. Vi gick ut o åt hela hans familj och jag på carl jobb "socitén". Tog en skalsjurslåda, supergott. Massa vin blev det oxå :) De blev en rejäl fylla för carl iaf om ingen annan :P jag och Johan (carls bror) var ganska lugna faktiskt.



På lördagen vaknade vi till fint väder ganska sent, vid 13 tråkigt nog så vi hann inte vara ute i solen så länge. Carl var så bakis så att han knappt kunde vara vaken, hehe lite roligt o rätt åt honom :P Vi gick o la oss igen vid 17 o sov enda till 21. Sedan gjorde vi oss iordning för att cykla in mot stan o festa igen :) Riktigt rolig kväll, den kompenserade för fredagen kan ja lova, vi drack o drack tills de var dags att cykla hem men först en kyckling o kebabrulle. Sedan vinglade vi iväg, riktigt skoj faktiskt :D hehe Det bästa med tiden nu är att jag gör saker jag inte gjorde innan, o det är ju skoj :)



På söndagen vaknade vi lite tidigare, vi ville ut me båten o mysa lite. Det blev tyvärr mulet och jag va förkyld o hade ont i halsen.. tråkigt. Vi stannade en stund iaf, sov lite på båten o fiskade lite. Fick upp lite fisk men dom var alldeles för små så vi slängde i dom igen. Sedan åkte vi hem till Borås igen för att påbörja en ny vecka med jobb :P en mysig helg iaf! //J



20 år tillsammans!



Mamma och styvfar har varit ett par hela 20 år IDAG :D Grattis till er, looove uuuu <3 Herre gud vad fort tiden går. Dom bad oss skriva en liten listan på vad vi ville ha från Tyskland. Dom ska nämligen dit o fira lite, bo på hotell och givetvis handla alkohol :P Vi kom inte på så mkt men standard är ju fishshot, gin longdrink, cider och vin!

Måste sova, ögonen svider av trötthet och förkyldning samtidigt, suger. Gonatt//J



Mat & Träning 11.08.02

Till vilken nytta tog man en vilodag idag för då? hehe kroppen känns jättebra och jag har typ ingen trningsvärk kvar alls! Trodd att jag skulle få mer efter gårdagens pass, men icke :D ne men jag kände väl att jag har en bra planering för träningen för veckan så idag kände jag bara för att inte träna, man måste inte träna varje dag och man BEHÖVER inte träna varje dag heller. Jag VILL inte träna varje dag...lr? :P hehe

Idag  blev det inte ens en lunch promenad, för regnet bestämde sig för att hälsa på väldigt lägligt. Så har man inte haft behov av för mkt energi, har inte varit så hungrig heller för den delen. Ofta blir det också så att när man känner att man måste ta tag i massa saker så blir det lätt att man inte känner av någon hunger då..för visst är det så att när man är stressad då försvinner hungerkänslan, man hinner inte tänka på den.

Så idag blev det väl ett väldigt bra uppehåll från lunch till de sista målet för dagen..



Thats all for today...
//A



Dagens outfit

Vilken collegeoutfit det blev idag..bekavämt om inget annat, mysigt me iofs :)



Linne - H&M. Tröja/Jacka - Gina. Skor - SKopunkten. Cykelbyxor - Gina.



Boosta förbränningen med mjölk!

Drick en halv liter mjölk om dagen och få superförbränning under träningen.

 


Om du gärna vill förbränna så mycket kalorier som möjligt under träningen gör du klokt i att dricka cirka en halv liter mjölk om dagen.

En studie visar att personer som får tillräckligt med mjölkprodukter för att bland annat täcka behovet av kalcium, förbränner fler kalorier under träning än de som inte får det.

Anledningen är sannolikt att kalcium får dig att träna mer effektivt eftersom musklerna trivs bäst när det finns tillräckligt med kalcium i kroppen. Samtidigt är mjölkens protein bra för musklernas förmåga att reparera sig.

Artikeln kommer från IFORM.se


Har faktsikt börjat dricka lite mjölk om dagen ibland, det blir isf till frukost om nåt :)




problems..

"Never tell your problems to anyone…20% don’t care and the other 80% are glad you have them. - Lou Holtz"





Shoppingtips!

Lite västar börja trilla in här och där, den här snygga Jeansvästen kan ni hitta på H&M för 299:-




Dagens lunch!

Här har ni den finfina lunchen jag fixade till i söndags! MUMS!



Det ni gör först är att "rosta" solrosfröna i olja och vitlök, sen blandar ni det med köttfärsen tillsammans med ett ägg. Sedan formar ni biffarna i lagom storlek. Vi fick 8 biffar av 700g köttfärs.

Allt som står i bilden är ju för en måltid, vi gjorde 4 portioner. Så om ni ska göra mer så får ni gångra antalet enligt eget val.

ENJOY!



Tillsammans!

Riktigt bra!




Hade varit gött!

En solig dag som denna hade det självklart varit gött att vara ledig, men så blev inte fallet. Lika bra att spara dagen till nästa vecka istället :) för nästa helg blir det en liten tripp.

Lite sol fick vi se idag iaf, gick ut på en promenad på lunchen, och sen satte vi oss ute på gräsmattan efter jobbet, shit vad varm solen är efter 5 fortfarande, brände riktigt ordenligt faktiskt. Mer sooooool!, ge oss, mer sol! Vädret blir rätt ostadigt dom kommande dagarna? om nu någon vädersite stämmer. Brukar kolla vaderkanalen.se.



Måndagen och 1:a augusti flög iväg som vilken dag som helst..har tvättat lite idag, har tid imorrn men det var ledigt i stugan så vi fixade det idag.

Chill framför tv:n med real housewives, alltid lika spännande när det kommer :P har inte kollat på det på ett tag nu men, hehe.

ah nu ska kroppen snart få vila lite igen, jag känner mig rätt utmattad just nu,..träningen gjorde nog sitt.
Hoppas på en fin dag imorrn me, UTAN regn! men äh..man jobbar ju så då är det lite whatever.

Hoppas allas Augusti började bra :)
Natti//A



Mat & Träning 11.08.01

Hur startades Augusti när det gäller träning tro?..det är måndag och då finns det alltid ett pumpass att gå på ;D Bestämde mig redan i helgen att jag skulle träna pumpen idag eftersom jag saknat det så mkt. det var lika gött som i fredags och även lika jobbigt, eller det var nog lite jobbigare eftersom jag ptrovade och lägga på "det vanliga" på stången. Har fortfarande kvar träningsvärk i axkar och i mitten av låren, även rumpan faktiskt.

Men annars gick passet galant! Svetten rann och självklart kände jag hur tabletterna började värka i benlåten, hehe det känns typ lite om om man domnar av i musklerna, för som jag sa så har jag träningvärk i mitten av låren men sen när jag körde på så förvann den typ.



Undra när man kommer lägga på mer vikter på stången till utfallslåten, den är helt sick! AS jobbig och det känns ju som om den aldrig tar slut :P hehe däär har jag iaf 5 kg på varje sida. Räcker gott och väl för tillfället iaf.

hungern innan lunchen kom ovanligt fort idag faktiskt..
Frukost 07.30: Youghurt med blåbär och linfrön.
Mellanmål 10.20: Grönt te och en nektarin.
Lunch 12.20: "Solrosbiffar" med persiko-sallad och vitlöksdressing.
En kopp te vid 16.00
Mellanmål 17.30: 2 kesoplättar.
Kvällsmat 20.30: nudlar med tonfisk.

Senare blir det kanske en kopp te, får se..eller så blir det bara vatten, är sjukt törstig känner jag nu.
Later//A



Denise Richards: "Brösten blev för stora"

I sin nya bok "Real Girl Next Door" avslöjar Denise Richards varför hon ångrar sina bröstingrepp.

Skådespelerskan
Denise Richards gjorde en bröstoperation redan när hon var 19 år gammal. I dag har hon gjort flera ingrepp, men ångrar att hon ens började. Hon menar att det är väldigt viktigt att ställa många frågor till sin kirurg och inte välja vem som helst.

"Min kirurg satte in större implantat än jag bad om", skriver Denise Richards. Hon berättar att hon hade så bråttom med att förstora brösten att hon inte researchade sin kirurg tillräckligt. "Jag trodde att om man var en plastikkirurg så var man duktig. Men man måste vara rädd om sin kropp och ställa 100 frågor", säger hon nu. Denise gick senare till en annan kirurg för att fixa till brösten, men han gav henne ännu större implantat, berättar hon. "Det var inte rätt, vad den läkaren gjorde".



Ändå vek hon ut sig i Playboy 2004. Enligt henne själv var det dels för att hon ville visa att mammor får vara sexiga och dels för att hon hade problem i sitt äktenskap och ville bevisa något för sig själv. I dag har hon gjort om brösten igen och är numera nöjd med sin storlek. "Det var den här storleken jag ville ha när jag var 19!" säger hon.

Artikeln kommer från improveme.se

Ja, man ska ju inte gå till vem som helst..är man så dersperat att man inte har tid att göra sin research innan så får man ju stå ut med konsekvenserna.



The mission was..

DELETE! Herre gud vad vi har suttit och raderat gamla bilder och material för att tömma en server som skrek "FULLT!" så vi inte kunde få bilder att jobba med från foto! Det var på tiden kan ja lova, de låg ju gamla grejer från 2008/2009 där som absolut inte behövs så de va gött o bli av med massa skit :D nu skriker den inte längre o de finns massa plats att jobba med, nice! vi e stolta över vår prestation :P



Suttit och deletat som sagt, annars har vi jobbat på flitigt med bilder och fotat lite på morgonen. Sitter här o snorar och är jätte förkyld så de ska bli skönt o få komma hem, dagen kände lite extra lång idag faktiskt :/ tröttsamt när dagarna flyger iväg annars, extra tråkigt o jobba när vädret är så bra!

Har inte så mkt att skriva om dagen, de blir mer när vi kommer hem. Later//J



Dagens tips!

Har tidigare skrivit om våra tillskott när det gäller träning. Idag vill vi iaf tipsa om en produkt vi känner gör jättemkt för oss när vi tränar. En prestationshöjare som heter Anabolic BCAA. Det finn jättemånga andra produkter som säkert är lika bra eller bättre, men eftersom detta är den första prestationshöjaren vi ätit så kan vi inte säga nåt om någon annan produkt såklart. Den här testade vi eftersom den ingick i vårat paket vi köpte. Hade aldrig haft tankarna att prova nåt sånt innan, men det var tur att den ingick och att vi fick testa den.


För vi kan säga att vi verkligen känner skillnad på när vi tagit tabletterna och inte, man blir sjukt mkt starkare! Läs mer om produktern genom att klicka på bilden eller gå in och läs om andra produkter på gymgrossisten.

Kände det i fredags när jag körde pumpen efter ett långt uppehåll hur den hjälpte, darrade som ett löv i benen men jag kände mig stark, hade nog inte klarat av passet som jag gjorde utan tabletterna. Idag ska dom också tas och varje gång vi tränar hårdare styrkepass, för nu har man blivit så mkt mindre så att man behöver extra styrka för att bygga upp musklerna igen!..och det minksade kaloriintaget gör ju att du kanske inte får lika mkt styrka som innan.



Klickat hem!

Vi började första dagen på månaden med lite shopping :D passar ju bra! hehe Linnen är ju våran grej, ett snyggt linne med tighta byxor och snygga skor is the shit! <3 Hittade dessa snyggingar på nelly.com, märket Only 259:-/st. Köpte en svart och en aprikos.




Metallica!

Älskar metaller, guld, brons och silver på både kläder och smink/nagellack. Här är det senaste tillskottet i den kategorin :D Wet n' wild - metallica! Från nelly.com!