RSS 2.0

My new "life"

Okej, nu har jag väl fått ett nytt liv..hehe. Lr nah iofs..måste ju vänta en eller 2 dagar till till jag får tillbaka mitt gamla nr, HOPPAS på att det kommer redan imorrn, sen är allt bra igen.

Det var nära på att jag missade att få tillbaka livet, var rätt sen på att komma iväg till net on net, tuuur att det ligger så nära :D Gud, tågbommarna gick ner precis när jag var framme vid järnvägen som är innan net on net. Jag bara sprang! klockan var ju nästan 8..det stänger då.



Där har ni mitt nya liv (tills den byts ut igen)..det blev en samsung galaxy S2! whiiiite, så fräsch! ;D  Har suttit o pillat lite under kvällen..hatar att man måste fixa till så mkt när man får en ny telefon..men aja :)

Nu får den vara tills imorrn, för nu ska jag fan sova! Får hoppas på en bättre natt denna gånge.

Hoppas ni ar haft en finfin tisdag! Natti//A



Mat & Träning 12.01.31

Träningvärk...? Hell yeah! nu äntligen fick vi träningsvärk igen, hehe efterlängtat eller vad? :P Ne men sa ju det, det vore konstigt om vi inte hade fått det. Känner av gårdagens träning på hela rumpan, spÄnner man den så känns det på varje muskel typ. Har dock inte värk i baksida lår, inte ofta jag får det..får ofta fram, vilket jag har idag..inte så mkt men ändå. Det har känts riktigt mkt i ländryggen faktsikt..och ja dagens träning kommer INTE göra det lätt för oss imorrn känner vi. Värken kommer skrika! heheh

Aja, det blev ett överkropps pass med 8*4 reps nu, vilket gjorde att vi la på en massa. Körde ländrygg med marklyft, ländrygg på maskin, riiiktigt jobbigt! Stånde rodd på ställning/makin. Sen var det dags för chins..vettefan vad som hände men efter 2:a gången så började jag må sjuuukt illa! my God! Det gjorde att jag senare fick avbryta träningen LITE tidigare än Jenni och Tess. Hann iaf köra klart allt typ. För efter chinsen körde vi axlar med stång och hantlar. Sen även biceps och triceps på ställning. Sen körde dom nog mage, jag körde lite mage på bollen och stretchade.

gaah, jag höll mig :) hehe det fick bli lite c-vitamin istället för oboy nu på kvällen..är så sjukt sugen på obou hela tiden.
Frukost 06.30: 2 koka ägg..mosade.
Lunch 10.30:



Soltokadtomat-biffar med vitlöksyoughurt och sallad.

Efter träning 12.30: Proteinshake whey100
Mellanmål 14.30: Grönt te och keso.
Mellanmål 18.30: Turkisk lättyoughurt med lite nötter,russin och flytande honung ("Vardagsgottis"), grön te.
Nu som sagt..Te och apelsin för mig. Jenni: 70% marabou mintchoklad.

Later//A



Dagens outfit

Enkla black & white..



Highwaist-Jeans, Scarf, Tunica & Korthållare - Gina Tricot. Skor - Nelly shoes.



Paketet!

Woho, nu är jag jätteglad! ÄNTLIGEN har vi våra små nödvändigheter igen! Åh är redan sugen på en optinut :P  love theeeem!



Detta och några saker till är nåt vi INTE kommer att vara utan..någonsin typ? Här har ni:

Optinut-bars. Perfekta mellanmålet!! Som sagt, sjuukt goda!..och bra såklart :)
MSM, brukar användas vid detox, vid acne och för ett bibehållet lugn...tänkte mkt på det här med stress och lugnet just med den här produkten. Sen ska det göra under för hår hud och naglar också. Speciellt hår.
Jack3d, Vårat prestationshöjare när vi vill träna extra hårt!
Silicea, Våra hår, hud och nagel-piller.

Nu ska jag väl införskaffa mig mitt andra paket för dagen..
later//A



På tiden!

Det var ju på tiden! hehe Anki gick iväg för att få sitt huvve fixat hos frisören :P hahah ne söto! Hon fick en tid idag, gud vad glad hon blev! Vi me :D tur att Helens Beauty Center hade tid! imorrn kommer hon helt fab till jobbet ;)



Gud ja, en annan sak som var på tiden var att paketet från Bodystore nu finns på Ica MAXI, ska dit och hämta det.. ÄNTLIGEN! Det har som sagt varit ovanligt slow där..men aja, nu har vi det. Lagom till morgondagens träning o allt :D Har spanat hela dagen på att posten ska uppdatera sin statusen. SMS-aviseringen kan dom ju glömma att jag har med mig :P haha

Det var en bra start på den här jobbveckan för oss ..kändes bra att komma tillbaka till allt.

Off to do my errands..lite som ska fixas idag :)
Later//A



C-vitamin motverkar fett

Om du äter rikligt med C-vitamin är din kropp bra på att förbränna fett och kanske är du även smalare än personer som får i sig lite C-vitamin.

Amerikanska forskare har kommit fram till att personer med ett lågt innehåll av C-vitamin i blodet har mer kroppsfett och ett större midjemått.



Forskarna satte 20 överviktiga kvinnor och män på en fettfattig diet, och gav hälften av dem 500 mg C-vitamin utöver kostens 175 mg. Resultat: De testdeltagare som fick extra C-vitaminer hade en fettförbränningsförmåga som var nedsatt med 11 procent i förhållande till sina testkolleger.

En av orsakerna är att C-vitamin är nödvändigt för att bilda karnitin - en aminosyra som bidrar till att transportera fettsyrorna runt i blodomloppet.

Fettet omvandlas till energi
Fettet i maten kan antingen hamna i kroppens fettceller eller ombildas till energi med hjälp av karnitin, en aminosyra som leder fettet genom mitokondrierna - cellens kraftverk - och ombildar det till energi. C-vitamin är avgörande för att lever och njurar kan producera tillräckligt med karnitin för att utföra sitt jobb.

Så här får du extra C-vitamin under en dag:
Drick ett glas apelsinjuice på morgonen (80 mg) och lägg en halv röd paprika (100 mg) på din lunchtallrik. Gör en smoothie med svarta vinbär och banan (215 mg) på eftermiddagen och ät en sallad med råa blomkålsbuketter (100 mg). Ät en exotisk guava som dessert (200 mg).

Artikel från IFORM

Ät aplesiner ;P haha det är så vi gör..så gott och trevligt! Sen tar vi ju multivitamintillskott och där har du ditt intag av c-vitamin också. MEN det är väl alltid trevligare att äta sig till vitaminerna än att ta tabletter, men man kan inte alltid få in allt i en dag så då är det bra att ha tillskott tillhands!




Shoppingtips!

Grym! Från Gina Tricot för 399:-




Min tur!

Fy helvete viken dålig natt det har varit! nån slags panik ha vakat över mig hela "morgonen"..ja nu använder jag ju den gamla mobilen tills jag fixar en ny, vilket troligtvis blir idag! så jag har väl trott att den inte ska ringa o shit, för Jennis gamla har ju varit lite dålig på att ringa på morgonen förr, hehe

Ne ve inte vad det var men jag låg iaf vaken sjukt länge från och till hela morgonen. Är rätt van att gå upp vid 6 nu så det är väl ite det som gör det också.

TUR att den här tisdagen började bra för nu har jag tagit tag i en viktig liten grej, mm..försäkringen..my turn! Undra vad dom tänker nu när det är så tätt inpå mig och Jenni, dom har tidigare blandat ijop det med oss..dom fattade inte att vi var 2 eller nåt? hehe Men nu är det fixat iaf, så får jag in lite pengar sen när ärendet gått igenom..tänkte ju självklart inte vänta tills pengarna kommit innan jag köper mobilen, köper den som sagt idag! Kan inte vara handikappad i nån dag bara för att..



För övrigt måste jag säga att jag gillar vårat försäkringsbolag :) hehe har inga klagomål på den fronten..

Later//A



Måndag = Söndag



Fyyy, en sååå tidig morgon, har varit uppe sen 5 svensk tid, MY GOD! Måste verkligen sova nu..hehe Kallt var det också, det var ju inte såå mkt varmare här hemma måste jag säga, det är en annan slags kyla..har iaf frusit en hel del under dagen..

Våran måndag blev våran söndag här hemma. Vi gjorde saker som vi "brukar" göra på söndagar..okej träningen går väl bort just på den punkten men resten :) hehe

Fan vilken tur att Tess kunde hämta oss när vi landade idag! Tack som fan!..för dom har tagit bort flygbussarna från årskiftet eller nåt verkar det som??? helt jäkla wired!



Har iaf hunnit med en hel del idag tack vare henne, hehe. Vi har storhandlat..skönt, blev en massa köpt..ja, brukar bli så när man åkt iväg en liten stund. Mkt blir gammal o shit.

Har hunnit laga mat också..men tog bara och gjorde den ena maträtten idag, orkade inte göra det andra..det fixas senare i veckan.

Sen har det bara varit en filmkväll här hemma med tacos o sånt, kollade på IMMORTALS, nae..inget att hurra för direkt..men men.

Ne shit..nu räcker det. Det blir inte ritkigt en lika tidig morgon imorrn som tur är. Tar en liiiten sovmorgon!
Nattiii//A



Mat & Träning 12.01.30

Ny vecka, nya tag...det är måndag och ingen idé att slöa? Tess var peppad idag och ville träna..sååå why not?? Är jäkligt irriterad att våra produkter från bodystore inte hade kommit ÄN. Det har nog hänt nåt för dom BORDE varit där idag. Dom har alltid snabba leveranser så ja!..så idag fick vi inte vårat pulver och det andra som hjälp MEN träningen gick kanonbra ändå som tur var :)

Ny vecka..snart ny månad så idag ändrade vi på våra reps. Så från och med idag kör vi 4*8 reps. Och det kändes..och jag HOPPAS att det kommer kännas riktigt mkt imorrn och på onsdag..annars är det nåt som inte stämmer :P hehe Så en månad framåt..alltså hela februari kör vi på detta och sen byter vi tillbaka till det förra eller nåt annat. Frå väl se vad detta kan ge. Bra med variation så att kroppen inte vänjer sig helt. I och med mindre antal så kan man lägga på en hel del vikter..kände ett riktigt pump i ben och rumpa när man körde. Ja ni har nog fattat att det var ett underkropps pass.

Körde i knalleland idag..bara för att vi kunde komma dit :) och där kör vi ju samma övningar men där blir det alltid en extra övning, den där riktigt sköna sparkabakåt maskinen, hehe vet inte vad den heter..får ta reda på det nästa gång.



Vägde oss idag också. Anne: 52kg, Jenni: 53,5. Imorrn ska vi mäta oss igen..får se vad måttbandet säger.

Jaha..en tidig morgon idag vilket har lett till en del fler mål än en ledig dag. Och sen eftersom vi körde så hårt så tillät vi oss att gotta oss lite denna måndag..
Frukost 05.30: En skål youghurt.
Mellanmål 10.15: 2 sånna köpmackor med getost,tomat och rocula i. Vatten
På flyget: en kopp te och en liten cola light.
Mellanmål 14.15: 2 kokta ägg mosade med smör.
Efter träning 17.30: Proteinshake
Middag 19.00: TACOOOOOOOOOOOOS!
Kvällsgottis..lite godis och pepsi.

that's that..
//A



En aning dyrare..

Okej, nu är snart den här resan "avklarad"..hehe. Den har varit bra och trevlig men den blev en aning dyrare än väntat, tråkigt nog. Aja, ska väl inte gråta så mkt mer över en borttappade mobilen men ännu en gång så är det jobbigt när sånt händer. Gah! Att man sen fick betala för att få tillbaka våra grejer. Jäkla skit system säger jag bara! Jäkla losers, hehe. Det gjorde mig faktiskt jäkligt sur nu när jag tänker efter..

yeye, har ont i huvvet nu me...har knappt rört mig från sängen, legat här hela dagen typ. Har inte fått nån frisk luft eller druckit nåt vatten alls. Får ta ett glas eller 2 nu innan läggdags. Måste verkligen sova nu för vi måste upp tidigt imorrn för att åka hemåt. Är hemma på dagen nångång, ska höra om kära Tess kanske kan hämta oss från flygplatsen så att vi kommer hem så fort som möjligt.

Kollade på revenge precis, orkar nog inte kolla mer, får stänga ner allt nu o försöka få ordentligt med sömn i natt, så att man inte dör imorrn. Har en del att fixa när vi kommer hem såklart..det är ju en ny vecka IGEN. Och annat måste fixas, hehe..



Hoppas eran söndag var fin, skrivs när vi skrivs :)
Natti//A



My life is back!

Oh my. Fick tillbaka livet för ca en timme sedan, tyvärr får vi köpa ett nytt till Anne. Alla mina grejer hade hittats men Annes telefon e fortf försvunnen. Får bli en ny lur de första vi gör imorrn. Så jäävla typiskt! Aja, sånt händer och det lär väl inte vara sista gången heller, som sagt.. sånt händer även om man är full eller inte.



Hade iaf tagit ett kort med min kamera igår. antar att Anne fotade mer, säkert därför den är borta oxå. Haha här sitter vi på första baren med våra uggs på bordet. Förfestade lite innan vi gick på Apollo som klubben hette. Stor som fän. Satt på VIPen så det förklarar varför minnet sviker lite. //J



Yes please!

Gimme gimme! :)




Hittegods

okej..nu känns det LITE bättre iaf! Våra saker har blivit "hittade", allt är där förrutom min mobil :/ den kan inte ha varit i väskan..Jenni har allt i sin väska iaf, TUR! Orka köpa en till ny tele när den bara e nån vecka gammal...

Jenni ska åka iväg till Oulu nu igen för att hämta grejerna på ett hittegodsställe. Jag orkar inte åka me, lr jag behöver inte åka me så jag skippar det. Tänker lägga mig här nu och bara glo så mkt smallville jag hinner tills hon e tillbaka, sen får vi väl packa iordning oss lite o sånt..



Aja, hoppas ni får en fortsatt trevlig söndag..
Skrivs senare!//A



Dagens tips!

Igår hade Terra Nova premiär på tv här i finland, en av väldens dyraste serie att producera. Kanske inte så konstigt för den är producerad av Steven Spielberg. Verkar vara bra! Lite som Jurassic park-filmerna..så har ni inget bättre för er så är det väl bara att ladda ner och kolla :) Det ska vi göra iaf när vi kommer hem!





Shoppingtips!

Snygg! Dags att köpa nya nu då. Väldigt bra eftersom den har 2 remmar också :) Från Gina Tricot för 199:-




JAG SKA ALDRIG...

Idag är en sån dag..jag vill inte ens prata om det eller skriva om det ELLER TÄNKA på det! Att man lyckas! Vi e så jävla sura..besvikna..ja, vad fan ska man säga!?!? INGEN bra söndag iaf. Att det kan bli så så lätt. Man lär sig aldrig?..eller?



Jag vill bara typ dö just nu så ni får ha en bättre söndag! Ska ta tag i lite saker nu..

"#¤%&"(IUOEH)"RGFBN!¤%&/()=!

Stämmer det??? JAG SKA ALDRIG DRICKA IGEN! Att jag va så svag igår..skulle hållt mig! Som vanligt..



Lördagsmusik!

WE run the night tonight! ;D




Firandet fortsätter



pappas favvo-gognac. Men han dricker med måtta. Inte varit full sen lumpen faktiskt om man ska hålla sig till sanningen. En bra man det där till skillnad från sin dotter :P som ska iväg o festa järnet i oulu strax. Festen fortsätter ju självklart utan oss men vi har gjort vårat känner vi. Dags för annat. later//J



It's on..



Firandet är i full gång! :) alla syskon och bröder är här och vi har ätit en god middag och skålat och sjungit för pappa..



Det blir vin och skumpa nu, men senare blir det skinny bitches för våran del..a jo, idag blir det alkohol för båda 2, det är ju inte så ofta man firar pappa och åker iväg och festar, för ikväll blir det nog ändå en sväng in till OULU, för att festa med vänner vi lärde känna i somras :)

Det finns ett hotellrum bokat för oss om vi nu vill stanna över natten :) så why not?

Skrivs väl senare..måste mingla vidare!//A



Snyggt or what!?



Smal men vältränad, precis som det ska vara <3 Som ni ser tjejer, man behöver inte va en muskelknutte för att ha synliga fina muskler! :D ser verkligen fram emot de kommande veckorna när vi ska börja köra andra reps och gå in lite mer för träningen. Skriva lite mer, ta lite mer bilder!



Most wanted!

Så snygg...SÅ VI! Väldigt enkel med en liten speciell detalj <3 "Jossan top" från Gina Tricot för bara 149:-. Måste shoppa lite när vi kommer hem :D nu var det länge sen vi köpte nåt i klädväg..?




GRATTIS PAPPA! <3



Som 20 åring i lumpen och nu 40 år senare..



Efter 00.00 öppnades champagneflaskan och vi skålade för pappa!

Grattis på 60års dagen! <3



Trevliga ting..

Nu är det inte långt kvar innan pappa fyller år..här i Finland fyller han egentligen redan åt, ooops! har inte grattat honom än, får göra det nu innan läggdags :) hehe. Ser verkligen emot morgondagen, ska bli trevligt och roligt och ja...festligt! Helt fab med andra ord :D



Idag har det varit en trevlig dag, fick ju träffa kusinen och hennes pappa. Kom hem rätt sent så vi gjorde iordning oss för sängen och började kolla några avsnitt av både PLL och Vampires. NU är det fan spännande alltså..lr allt är alltid spännande, hehe.



Våran lilla "station", hehe har bäddat ut soffan nu så nu ska vi väl ladda inför morgondagens trevligheter.

Hoppas allihopa har haft en kanonfin fredag :)
Nattii//A



Mat & Träning 12.01.27

Äntligen känner man av lite träningsvärk igen, och det är såklart efter gårdagens överkropps pass. Körde i knalleland för en gångs skull vilket var gött, har saknat det gymmet..gillar det jättemkt! Det är synd att man inte kommer dit oftare faktiskt. Vi körde dom "vanliga" överkropps övningarna vi brukar köra. Det blev ett intropass för tess :D kul att lära ut nytt och ge lite råd och sånt.

Och ännu en gång..NEJ, vi tror inte att vi kan allt om träning, vi lär bara ut det vi kan och vet till våra vänner som vill komma igång med sin träning. så ja..nu är vi som sagt tessis personliga tränare ett tag framåt. Ska göra allt vi kan för att hon ska få en så bra start på sin träning, hjälpa henne med kost och sånt också i form av tips på mellanmål och allt annat bra som vi själv vet och kan. SOM FUNKAR FÖR OSS! som förhoppningsvis kan funka för henne :) Det funkade ju jättebra för Anki, som formade om sin kropp väldigt mkt. Synd att hon har "slutat" underhålla den.

Nog om det..träningen, körde chins:en sist igår och det gjorde att man verkligen fick kämpa..så därför har vi ont idag. Det gör ont från armhålorna och neråt på ryggen.."viingarna" som det också kallas. Har inte gjort nåt som ahr med träning och göra idag. Får väl ta några enkla övningar här imorrn på morgonen

En till sak om kroppar, har märkt en sjukt stor förändring på våra egna kroppar den här månaden efter uppehållet. Har funderat på att börja fokusera ännu mer på just våran träning och mat..och lägga in mer bilder och annat. För just nu känner vi att mat & träningsinläggen är dom roligaste att skriva med tanke på att man själv kan gå tillbaka och läsa senare och se vad man åt och hur man såg ut.

Idag ahr vi iaf ätit
Frukost: 2 kookta ägg mosade med smör, c-vitamindryck.
Lunch:



Mellanmål: 2 mackor med ost och gurka, te.
Kvällsmål: Apelsin och te.

Inget mer för idag..
Later!



Fredagsmusik!




Första besöket!

Gud så trött man är...sov typ hela väen hit..det tog ett tag. Har aldrig varit hos våran kusins pappa innan..inte när han bott "själv", utan våran moster.
 



Käkade lite mellanmål nyss och sen satte han igång alla apparater så att vi skulle ha det bra här :P haha. Så nu sitter vi här..i as beskväma fotöljer och chillar medans våran ksuin är hos frusören. Orkade inte åka med, det är ju svinkallt ute! hehe det är lika kallt som i morse...buuurrr! Men här inne är det gött iaf.

Det blir en lugn kväll idag..hade tänkt att vi skulle festat till det med kusinen lite inne i "stan", men det händer tydligen inte mkt ikväll där så vi får väl spara oss till festen imorrn och sen fortsätta på natten i Oulu istället :) hehe

Hoppas ni har en fortsatt trevlig kväll!
Later!



En liten roadtrip

Nu ska vi iväg i några timmar med våran kusin Enni, hon ska hälsa på sin pappa i Kemi och plockar upp oss på vägen..ska bli trevligt. Får väl se vad mer som hittas på..hon ska iaf till frisören också, blir borta till kvällen.

Har precis käkat en trevlig lunch som våran faster har lagat till. Hehe, det finns en på varje sida av släkten. En "fixar-moster" och en "fixar-faster". Dom är nästan jämngamla, äldst i syskonskarorna. Dom lagar mat, städar, fixar fester och ja..allt sånt :)

Idag blev det nån slags potatisgratäng med kyckling och en god sallad.

Ha det finfint så skrivs vi sen!//A & J




Från kallt till kallare!



Yes.. faster kom och räddade helgen med sitt trådlösa bredband :) Känns gött och kunna hålla kontakten med omvärlden eftersom vi INTE tänker surfa med mobilen här. Folk är bra dumma ibland när dom gör det, räkningen blir ju skyhög :/ Iaf.. på bilden ser ni pappas bastu från köket i huset. mkt snö som ni ser!



Vi åkte från ca -5 grader och kom till -17 grader. Känns ju lite sådär men det känns inte på samma sätt eftersom det är så mkt snö och fint väder :)

Vi skrivs lite senare. Har lite planer inför dag//J



last one

Då var sista passet för veckan avklarat :) ett hårt överkroppspass. Nu, off to Landvetter! Blir nog inte så mkt mer bloggande heller..we'll see :) Ha det underbart! P&K!



Förberett lite..


PHEW! nu är väl allt klart inför den lilla resan vi ska ta till Suomi :) Har packat och fixa lite..



Det ser mkt ut..men det är bara en datorväska, en liten resväska med "alla" kläder i och sen handbagaget som innehållerfestskor och biljetter och tidningar :P haha Den 3:e är faktiskt min träningsväska så den räknas inte dit..



Fick föbereda lite med räkningar och shit me, se till så att allt blir betalt nu tills imorrn o sen att autogirogrejerna kan dras i dagarna..booring, men men :)

Tess sover över ikväll me för som sagt..hon är våra nya projekt så vi ska ta ett tidigt pass innan hon kör oss till flyget imorrn :D nice!

Ska väl strax krypa ner..ska kolla om det finns några avsnitt av alla serier att ladda ner :D
Nattiiii//A



Mat & Träning 12.01.25

Haaaaaaaaaaaaatar när man inte kan köra det man har "planerat" att köra på gymmet. Idag kunde vi inte träna baksida lår bara för att det var nåt jäkla fel på maskinen, den typ small till som bara den varje gång man skulle släppa ner vikterna, det gick bra att dra upp den men ner så ville den inte..aja, det avr fan tur att vi la på på alla benövningar idag bara för att! Får väl hoppas på lite träningsvärk. Det var faktiskt länge sen jag hade ordentligt ont nu. Har ju itne vågat/kunnat köra med såå himla mkt viker bara för ryggen och att man måse börja lite lugnare, hehe.

Anyway, körde det vanliga benpasset (sista för veckan) förrutom baksida lår då. Sen körde vi faktiskt mage på maskinen och även plankan ihop med det. Sen stretchade vi.

JIHA! vi komemr faktiskt köra ett överkroppspass imorrn ändå, går upp tidigt BARA för att. Sen har vi ett "nytt projekt" på G..och hon heter TESS ;D haha ska bli intressant..

Idag blev det ingen KCAL koll iaf :P orkar inte, hehe har haft mkt o göra så det skippade vi..
Frukost 06.30: Anne: Nöt & bär musli. Jenni: Vaniljyoughurt.
Efter träning 07.50: Proteinshake whey100.
Mellanmål 10.30: Apelsin och grönt te.
Lunch 12.10: Sallad....icas salladsbar.



En såååå underbart god blaning av Quinoa, Avokado, räkor, keso, soltorkade tomater & fetaost.

Mellanmål 16.00: Proteinshake whey100.
Middag 19.00: Jenni: 2 kokta ägg. Anne: äggröra på 3 ägg, med salt, peppar och chilliflakes.

NU blir det nog ett stort glas OBOY ;)
Later//A



Klick klick!

NU har jag äntligen lagt beställningen på lite nödvändigheter från bodystore.com



Mkt har tagit slut och mkt håller på att ta slut, köpte inte riktigt allt som jag ville eftrsom det inte fanns på lager JUST NU, så det blir att bevaka lite saker och klicka hem det senare :) Hoppas vi har detta nu när vi kommer hem på måndag! Men det brukar alltid vara snabba leveranser så det ska nog inte vara nån fara :)

Nu ska det fixas lite här, later babes//A



Shoppingtips!

Nu finns kristen zip jeans i den här snygga tvätten :D Gina Tricot 499:-




E-Type @ Grand!

För er som inte visste eller för er som har "glömt" så komemr E-Type till Grand Hotel i Borås 27:e Januari..alltså nu på fredag!

Kommer blir grymt! Själv missar vi ju det :/ men men. Klicka på bilden för att läsa mer..




Nu ska vi nog klara oss!

Åh, myyys! Tog med våra ponchoplädar hemifrån till jobbet eftersom vi alltid fryser så, hehe så nu ska ci nog klara oss :D Dom finns att köpa på Vinga of sweden.




Drömrum?

Ikea kan verkligen inspirera! Tänk o ha det här rummet!? :D Så snyggt! En drömgarderob typ. Ikea is the shit..




what i need!?

What do I need? maybe some sleep?? hmm, ja det behöver jag känner jag just nu. Dock har jag inte gjort mkt jobbiga saker idag. Chillat mest..jobbet var ju chill me, började dagen med lite fotning, gick bra. Det blev en lite kortare dag än väntat, men det var bra för då kunde Malin komma lite tidigare..fabulash you know ;)

Sen har vi haft sällskap av Tess också!

Gud, märkte nyss att vi behöver ny prestationshöjare!! Det är sluuut..ååh, hehe undra hur det ska gå nuuu. Ne men det räcker väl precis tills imorrn, vilket är tur för det e sista träningen för veckan. We need some more, MÅSTE beställa det imorrn, för då har vi det när vi kommer hem :) Ska beställa lite andra grejer också tänkte jag. Alltid bra med lite tillskott enligt oss.

Aja, ska ladda inför sista dagen på jobbet fö veckan, får hoppas att den flyter på lika bra som jag vill. Man vill ju inte avsluta en vecka dåligt..vilket vi aldrig gör iofs :D hehe

SNART ÄR DET FREDAAG babes!



Puss och godnatt! & skål..



Mat & Träning 12.01.24

måste verkligen införskaffa oss sånna där "lift straps", så att man orkar det man vill orka, hehe det är fan jobbigt att hålla kvar en rikrigt tung stång i händerna när händerna är så små.. fingrarna släpper ju! Då måste man avbryta för att itne tappa stången :P hehe



Här kör vi ju ryggen med den här stången. Marklyft..

Tisdagar betyder ju överkropp..körde inte riktigt det vi "brukar". Vi skippade chins och körde på armhävningar istället. Sen körde vi itne samma ordning heller. Körde först rygg med marklft och stående rodd. Sen blev det axlar direkt efter det ochs en biceps och triceps...sen som sagt armhävningar och mage sist såklart :)

Alltid mage, mage kör vi VAREJ dag! Okej inte helger då :P hehe men det borde man göra..

Ja vad sa min matdagbok idag då?. Innan vi gick hem från jobbet hade vi typ fått i oss 1100kcal, sen har vi såklart ätit här hemma efter det, så vi har säkert hamnat runt 1400kcal. Kolla på det vi ätit, det är lätt som sagt att komma upp i höga siffror även med lite mat..

Frukost: 2 kokta ägg med smör.
Efter träning: proteinshake.
Mellanmål: Grönt te och apelsin.
Lunch: samma som igår..
Mellanmål: grönt te och en proteinshake.
Kvällsmål: Jag: En stoooor blåbärs-proteinsmoothie. Jenni: Nudlar och tonfisk.
Nu blir det bara en kopp grönt te.

Har man blivit smått fast i det med kcal redan tro?
Later//A



Dagens outfit

All black and one colour shoe..



Scarf, Jeans & tröja - Gina Tricot. Mössa - Rut mfl. Ring - Nelly accessories. Skor - Jeffrey Campbell.



Vill man så orkar man..

Så är det med allt..lr hur?? Nu tänkte jag iaf mer på mat..hehe. Kom precis hem från stan, hade lite ärenden att uträtta och sen skulle jag faktiskt införskaffa morgondagens lunch. Våra luncher är nästan alltid hemmalagad mat som ni kasnke har märkt. det är bara ungefär max en gång i veckan (vardagar) vi kanske har en färdig paj eller nåt sånt med oss till jobbet.

Att laga mat orkar vi..det vet alla. det är ju så gött och hitta nya recept man kan testa och sen när det blir som man tänkt sig så känner man sig bara så nöjd :D

Men idag "orkade" vi faktiskt inte ta tag i det, lr nah det handlade nog mest om att vi faktiskt ville testa ICAs "salladsbar" vet inte om alla ICA har det men den här mitt i stan har iaf en kanonfin salladsbar som man får plocka hej vilt från. Den har en MASSA godsaker. Blev så sugna sist vi gick förbi där så vi tänkte att vi skulle testa den, och morgondagen passade perfekt. För vi behöver inte laga nån mer mat till denna veckan eftersom vi åker på torsdag.



Det finns 3 "avdelningar". En är typ en taco-avdelning med massa olika tillbehör till det. Sen var det "kött" och pasta avdelningen. och sen fanns det en "sallads avdelning"..där har dom oxå ost och andra delikatesser.



Jag tog 5 olika grejer som vi gillar, vad det blev får ni se imorrn :)

Kostade inte mkt helelr..Blir nog tiktigt gottit!
Later//A



I got it!



Jahaa då ska man kanske bli "fitting-modell" för nellys desigteam. Gött och ha nån på bygget om det behövs ist för att ringa hit folk tänkte jag så jag anmälde mig som kandidat. Var och pratade med dom nyss och jag var tydligen "helt perfekt" som fittingmodell. NU gäller det att stanna i den här storleken jag är, ska dock ner i fett men musklerna ska va kvar o bli lite större så jag kommer nog passa lika bra senare som nu ;) yeey! Kul då vet man att allt sitter bra som ska produceras. Måste hem nu, Malin väntar <3 //J



Bodyrock.tv!



Skrivit om sidan innan och det är värt att skriva det igen. Sjukt bra sida. Check it out!



Shoppingtips!

Har aldrig riktigt gillat låga klackar och sen klackar utan platå framtill, det ser så "tantigt" ut. MEN dom här är fan snygga! :P




Long time, no check!

nemen HEEEJ ShapeUp Club! Det arv länge sen..lr hur??

är inne och pillar lite :P hehe INTE för att jag ska börja räkna eller nåt igen, utan mest för att se hur mkt jag får i mig nu för tiden. Nåt har ju antagligen ändrats mkt (2kr mkt har ändrast) sen sist så det är bra att checka läget. Återkommer senare med vad jag fick i mig under dagen, nu har jag bara lagt i det jag vet NU att jag ska äta under dagen.



Tea time!//A



Fabulash!

oooj, så skönt det var att bara ligga ner en stund och bli omhändetagen..hehe kroppen bara skriker efter vila nu!



Idag var det äntligen Millans tur att få sina fabulashes! Ni vet millan..våran PT typ. Hon såg ut som en docka när hon var klar..en "bad ass docka", ingen puttenuttig en :P Hon har så stora ögon, haha. Snygging!

När hon var klar så förbättrade Jenni på mina också..lika bra så att dom är fina tills vi åker, jag ska ta och fixa Jennis me på onsdag tänkte vi.

Jag har väl inte gjort så mkt vettigt idag kanske? plockat lite här hemma, tog bort lite grejer ur våran ena garderob där vi har alla lakan o shit. Uppe på  hyllorna fanns det en del onödiga ting. Lika bra o slänga upp allt på vinden så att man sen kan ta en stor tömmningsdag där istället.

Yeye, det var väl en intensiv måndag måste jag säga..resan slut.
Ha en god natt!!//A



Mat & Träning 12.01.23

"Hur tränar du när du tränar mage, kör du tills du är helt slut eller kör du bara lite enkla övningar?" eeeh..whaaat!? hehe, Jenni fick en sån fråga här om dagen. VEM går till gymmet för att "slösa" sin tid och bara kör lite  enkla grejer? Det är en bättre fråga enligt mig!. Har skrivit det innan och jag gör det nu igen. VARFÖR går man till gymmet och bara "slöar". Hade vi aaaldrig gjort, när vi väl tar oss dit då kör vi tills det inte går mer typ, man ska ju få ut nåt av att stå där eller??

Även om man kör kondition eller enklare grejer så ska det iaf kännas, annars kan man väl göra annat med sin td..så känner jag iaf, sen är det väl olika. Folk kanske går till gymmet för att få bra samvete eller nåt, för att kunna säga till sig själv: vad duktig jag varit idag som varit på gymmet.

Anyway..vi kör inte lite enkla övningar när vi kör mage eller nåt annat för den delen  heller, men när vi kör så kör vi mage tills vi inte kan andas mer, när magen bara svider och man inte orkar en gång till typ. Lika bra, right?

Blev ett vanligt benpass idag, behöver inte skriva upp allt. La iaf på 5 kg på benpress idag..rätt bra! mer ska det bli. Ska även byta ut repetitionerna och vikterna till nästa vecka, tänkte att vi skulle gjort det idag men vi väntar en vecka till.

Apelsinen fick byta plats idag eftersom den glömdes hemma..
Frukost 06.30: 2 kokta ägg mosade med smör. Jack3d och c-vitamindryck
Mellanmål 10.30: Grönt te och lite nötter.
Lunch 12.45: Het tortilla med kycking.
Mellanmål 15.45: 2 kesoplättar och grönt te.
"Middag" 19.00: Tonfisk och fetaost med chillifalkes, grönt te.

NU:
grönt te och en saftig apelsin..mmm, så uppfriskande!



Inget mer efter detta..

Later//A



In the closet!

Dom här skorna..hur länge sen var det inte dom användes? vet inte ens om dom har bilvit användna mer än en eller två gånger sen dom köptes? Vet att jag har haft dom en gång ute.. ÄLSKAR dom, dom är ju så sjukt snygga! Riktigt gamla nelly shoes. "Bielawa" heter dom.



Dom har en klack på 15cm och en platå på 5cm. Dom är riktigt snygga till en slapp stil, när man typ har boyfriend-jeansen på sig :) Ger en grym look.

Ni blir mitt första val nästa gång det är dags för skyhöga klackar! <3



Risk med för lite sömn

Sömn är så viktigt..har suttit och läst lite om det på hälsosidorna.se Bra sida det där. Tycker själv att jag inte sover så bra på nätterna, varknar en massa gånger och sover väl säkert för lite timmar. NOT GOOD!

Utan sömn kan inte kroppen fungera. När du sover minskar hjärtfrekvensen, blodtrycket och kroppstemperaturen sänks, andningsfrekvensen går ner i varv och blir ytligare. Din kropp slappnar av och eventuella muskelspänningar avtar. Du kan klara dig utan sömn i några dygn men redan efter ett dygn kommer kroppen och psyket börja fungera sämre.

För lite sömn leder till:
- Trötthet
- Humörsvängningar
- Minnesproblem
- Minskad koncentrationsförmåga
- Sämre prestationsförmåga
- Minskad uppmärksamhet
- Sämre reaktionsförmåga
- Störd ämnesomsättning: vid bra sömn aktiveras det parasympatiska nervsystemet som aktivera ämnesomsättningen. Vid stress och störd sömn är det sympatiska nervsystemet mer aktivt vilket hämmar den naturliga ämnesomsättningen. Därför kan dålig sömn leda till övervikt
- Ökad risk för fetma, övervikt
- Ökad risk för diabetes, typ 2. Insulinstörningar anses bl.a. kunna uppstå av störd djupsömnen. Se insulin
- Ökad hunger. Ökad tillverkning av aptithormonet Grelin samt minskad tillverkning av det aptitdämpande hormonet Leptin kan leda till att man äter mer, vilket kan leda till övervikt och insulinstörningar. En del får sämre aptit
- Ökad risk för hjärtsjukdomar, infarkt
- Hämmat immunförsvar, lättare att få förkylning
- Minskad produktion av könshormoner
- Ökat blodtryck, hjärt- och kärlsjukdomar
- Mindre stresstålighet, spänningar, se stress
- Ökad risk för depression.
- Ökad risk för utbrändhet, beroende på mindre djupsömn och återkommande uppvaknade.
- Muskelvärk
- Minskad kreativitet
- Minskad livskvalitet




Vilken tur!

vilken tur att vi e effektiva...



Haha Tobbe har lite skoj på jobbet medans Anne fota trosor. Det var väl tur att hon flyttade på sig innan. Nae, skämt o sido. Nu slutar vi för dagen. Helgens fotningar klara, likaså dagens så de känns väääldigt skönt. Fick lite tråkiga nyheter av Anki idag. Hon är sjukskriven hela veckan, nåt jävla virus!? aja, vi får se hur allt blir. Vi åker ju på torsdag. Later!



Shoppingtips!

"Smarta" ringar..iaf för mig o Jenni ;P haha nerå..söta! 99:- från nelly.com. Får vänta tills J kommer in också :)




Dagens tips!

Mmmmhm..såå gott :D våran lunch idag är fab! Testade nåt nytt igen..som ni såg så grillade vi våra i våran grill istället för att steka dom i panna. Blir ju säkert lika bra vilket som!

Lätt som en plätt! ENJOY!



Motivation!

WORK IT!!




Det är värt det!

Ibland är det värt att ta tag i saker som man egentligen inte hade velat ta tag i så här en söndag. Att jobba på helger är inte ritkigt det vi ser som en bra sak. Eller vi är emot helgjobb eftersom vi jobbar 5 dagar i veckan. Hade man haft ett annat arbetsschema så hade det ju varit lugnt. MEN eftersom man gillar sitt jobb och allt det där så är det inga problem egentligen och jag måste säga att det verkligen var värt att spendera hela 5 timmar av den här söndagen på jobbet.

Tog tag i massa saker, saker som jag verkligen inte hade velat ta tag i på en måndag då man vill att allt bara ska vara frid o fröjd, eller man vill ju ha en BRA start på den nya veckan..det vill väl alla? :) Så nu behöver man inte direkt tänka på så mkt inför morgondagen eller veckan, för den är rätt safe nu känns det som.

Även om man vill leva i nuet så är det bra med planering. Vi vet ju hur våran vecka typ kommer att se ut, och att ha gjort lite vettiga saker idag när man bara egentligen vill chilla så hjälper det mkt inför veckodagarna.



Som idag så gjorde vi såklart mat..as usual, fixat o klart lixom. Sen tvättade vi bort lite grejer me för att slippa det sen. Man hinner med mkt om man vill :) hehe

Men att fixa har inte varit det enda vi gjort..nejnej, vi har även chillat och myst och kollat film..såg DRIVE



Hört att den var bra. Enligt mig? njaah..not so! Den var seg...fast ändå lite bra..jag vet inte, jag e kluven..se den eller inte, whatever. hehe

Ne nu får det vara slut för den här veckan! Hoppas ni hade en fin  helg..
Natti//A



Mat & Träning 12.01.22

It's sunday and you know it!..ja vad ska man skriva.. villodag för våran del iaf. Jenni drack igår så då blir det såklart ingen träning för hennes del. För min del blev det ingen eftersom det inte funnits någon tid..har ju jobbat idag. Skyller väl på det :P hehe nerå men jag har ändå tränat hela veckan så kroppen behöver en vilodag, för den sak bli stakare tills imorrn. Ryggen gjorde sjukt ont igår på kvällen, eller inatt kanske jag ska säga efter all dans o sånt.

Men idag har den inte känts av nånting nästan, det drar bara när jag lutar mig framåt. Mitt knäveck däremot, senan bakom hödgra knät har cp:at en del dom sista dagarna, när jag går..inte annars. Men det stör inte min träning ändå..eller jo lite iofs, när jag kör baksida lår, då känns det. Får hoppas att det inte förstör nåt i vecka, för det blir bara 3 dagars träning då.

Frukost, mellanmål och middag + gottis..det är så söndagarna ser ut..
Under dagen blev det en liten optinut-bar som mellanmål



Sen under kvällen har vi som vanligt gottat oss med egengjorda hamburgare och godis.



4 av varje sort..får väl se om allt äts upp..kloockan är inte så mkt än :) Pepsiiiii vome to mee! :P haha

Yeye, är proppmätt nu iaf. Inte så konstigt kanske..stackars dom som får svälta :/ undra hur dom hade känt om dom känt sig såhär..väldigt nöjda skulle jag kunna tänka mig.

Later//A



Dagens tips!

Ville tipsa om en annan bra serie som vi faktiskt nästan missade. Den heter "Once Upon a Time". Kollade precis klart på andra avsnittet..reprisen, kommer på söndagar. Sänds annars på torsdagar kl 20.00 på Kanal 5. Det är en fantasyserie och sånt gillar vi :D  Den har fått bra betyg på IMDB, och har dom rba betyg där brukar det alltid vara bra! Så har ni missat det så kolla det på nätet!





Underbar söndagsmusik!



Lil' Wayne - Mirror <3



Perfekt en söndag..

Mmmh, det finns alltid nåt man vill ha en seg söndag.

Våra favorit är ju som bekant OBOY! :D haha det ger mkt energi och massa annat som kroppen vill ha efter en sen natt, eller hur?? ingen kan nog säga emot på den punkten.



Hade med oss oboy till jobebt faktsikt, peeerfekt!

Ja sen har vi ju såklart pepsi Max, den får man INTE glömma, men den tas hemma sen senare.

OCH det gröna tet, my god vad gött det är med te när man är lite seg.. så nu blir det ia en liten kopp så att vi kan jobba på effektivt den sista timman:D
later//A



Dom uppiffade rummen!

Här kommer bilder på dom uppfuffade rummen :) Försökte ta likadana bilder från alla 4 hörn som innan vi började göra om. Hade ju varit smartare och bara göra en snabb film men man tänker inte alltid till innan :P hehe

Men så här ser det stora rummet ut nu..









Och det mindre..









Om ni inte minns hur det såg ut innan så kan ni kolla på bilderna HÄR

Vi är nöjda iaf! Dom är så ljusa och fina nu..love them! :D



Jag laddar!

Last night, what was I thinking? I really need to give up drinking!....lr?

Igår/inatt var en sån jättebra "nykterkväll" Hade så skoj med Jenni, det var bara vi 2..det blev en rätt så spontan utgång. Gick ut efter 12 här hemifrån, satt bara o chilla lite tills dess här hemma..slöade och kollade på tv o annat sånt.

Var jäkligt seg när vi skulle gå men det blev bra sen. Gick till vimmel först, rätt slow..hela stan var slow. Det är ju ändå "årets fattigaste helg" lr vad det nu än är folk kallar det :P hehe. Efter det gick vi till Grand Hotel och dansade loss. Igår stog inte folket i baren iaf :P haha dom stog på dansgolvet, Det var riktigt bra musik..kunde dansa hela tiden :D så vi hade riktigt skoj faktiskt. En VÄLDIGT bra sista lördag för den här månaden :) Komemr missa alla händelser nästa helg på Grand :/ tråkigt nog..eftersom vi är i Finland då.

Gash!, var helt OFF när jag vaknade. Kände mig så himla bakis. Otroligt att man kan må så när man varit helt nykter och druckit en massa goda isvatten med lime på krogen, då ska man vara återfuktatd och fräsch? :P haha



yeye, har precis tryckt i mig min trevliga frukost så nu laddar jag för lite söndagsjobb, yepp! ska iväg och jobba någon timma tänkte jag eftersom man ändå ska va ledig lite nästa vecka.

Later//A



Let's do this..

Inget bättre för oss så vi drar och checkar läget på Vimmel & Grand Hotel! seee ya!




Mat & Träning 12.01.21

Så himla underbart skönt att få köra igenom hela kroppen igen! Den här lördagen börjades med ett hårt pumppass!, Trodde det skulle vara jobbigare än vad det var, visst jag fick verkligen kämpa på vissa muskelgruppen som tex biceps..men ben och det andra var rätt lätt. Avstog från jack3d idag eftersom jag druckit det 5 dagar denna vekcan redan, så det är bra med paus så att kroppen itne vänjer sig och att det inte ger den effekten vi vill åt.

Det konstiga var att jag tog lika mkt (tror jag) som vi brukar på allt. la på lite på vissa muskler men det som förvånade mig var att när jag skulle lyfta upp stången och köra knäböj så gick det jättelätt typ. Jag brukar alltid be om hjälp om iten Jenni är där för att hjälpa mig. Vad har hänt? har jag blivit så mkt starkare i armar/axlar/kropp..väger ju iofs 2 kg mer än innan så det gör ju rätt mkt.

Aja :) det avr som sagt ett skönt och hårt pass. Kan inte säga så mkt annat än att jag saknar det..ska försöka gå på det varje gång jag kan på lördagar.

Mätte mig nyss också, lite har det hänt på 10 dagar igen.



Midja:67cm (som innan)
Under naveln: 77cm (-1cm)
Stuss: 88,5 (+0,5cm)
Lår: 50cm (+1cm) alltså då 2 cm sen jag började mäta mig.

Idag blev det nöt & frukt musli til frukost. Sen blev det som vanligt en proteinshake efter träningen direkt. Sen blev det ett stort glas oboy som "mellanmål" och sen blev det en så JÄKLA underbart god "pizza tonno" från dr. oetker med massa kebabsås på från mräket simsalabim. Ja, det vanliga vi brukar äta när vi äter en sån pizza.

Sen har det itne blivit nåt mer och mer blir det nog inte heller. Pepsi har vi också druckit men inte mkt, kommer nog dricka vatten resten av kvällen.

Later babes//A



10 år firades i Gbg!

Bilder från igår. Vi friade 10 år som bästa vänner och bokade en natt på Gothia Towers. Perfekt!



Blev uppgraderade till juniorsviten. Sjuk gött, 2 badrum, stort vardagsrum och stort sovrum.



Började smått i bilen ner ;)



Satt på Heaven 23 och åt en supergod måltid med lite vin. Fin utsikt!



Vi tog en drink på andra sidan restaurangen, fullsmockat med folk.



Vi fortsatte på rummet, var kvar länge.



Innan vi drog ut. Minns inte äns vad stället heter nu bara för det men många våningar var de iaf :)



Det morning after. Vi försov oss nästan men jag fick upp Falk i tid så vi iaf hann äta frukost. Tack för igår min vän. Får se om vi orkar ikväll oxå :D//J



Steg 6

HELL YEEEAH! Kan inte vara gladare just nu! Allt blev klart idag! fyfan vad mkt snyggare det är nu.  Kommer ta nya likadana bilder på rummen sen som jag tog förra söndagen. Så ska vi få se på före och efter bilder :D

Dag 6..alltså steg 6 på vårat "förnyelse-projekt" har bestått av: Började faktiskt dagen med att byta ut våra täcken igen, till dom lite tunnare + bytt sänkläder samtidigt. Sen gick jag ner med lite kräp, det jag kunde ta hand om själv.



Köket såg ut som ett bombnerslag, MEN mamma fixade allting..haha, att hon ens lyckade få allt så litet som hon fick. Det var inga som helst problem för dom att få med sig allt sen.

Okej, idag har tv-apparaterna hängts upp..



Det tog ett tag men snyggt blev det. ÄLSKAR dom verkligen!! :D



Hyllorna åkte också upp, det var lika bra att få upp allt idag så att dom inte behöver hålla på imorrn, för då har vi inte tid ändå. Ställde upp en herrans massa skor på hyllorna :D

NU är allt klart för tillfället. Känner inte att det behövs fixas nåt mer. Iaf inget mer för den här veckan och YES, vi höll tidsramen jag satte på en vecka. Alltid bra med en tidsplan för grejer annars blir det bara utdraget.

KANSKE ska köpa några kuddar till sängarna men det kan man göra när som. Får se vad vi känner för..

TACK MAMMA OCH TAPSA FÖR HJÄLPEN!

Later//A



upp på hyllan!

Snaaart snart snart är hyllorna uppe på väggarna och DÅ ska det väljas ut ett antal par skor som får äran att synas öppet och stå där och se snygga ut :D haha



Kom precis ut ur garderoben efter att ha stått där en stund och funderat. Ja vi ahr ju en hel del svarta skor så det är dom som kommer stå framme, då får man plats med annat där me.

Tänker ju ta alla dom snyggaste svarta..sen tänkte jag faktiskt att det skulle få stå EN färgklick på varsinn hylla och lysa :D



För dessa snyggingar vill man ju itne gömma?

Humöret är snart på topp igen, inte tack vare vädret iaf utan att rummen snaaart är klara :D har hunnit torhandla me så det blir en trevlig middag om ett tag också! sen får vi se vad som väntar inför kvällen.


Later babes!



Shoppingtips!

Den här gillade vi jättemkt, ett lite längre stickat transparent linne från märket VILA. "Danan knit tank top" Finns på Vilas egna hemsida men även på nelly.com.




Sneak a peek




Den här bilden på det mindre sovrummet som skickade jag igår på kvällen till Jenni för att visa hur det såg ut när jag och Tess hade lagt iordning lite grejer. Hon blev så glad :) Det är stor skillnad nu. Det ser inte ens ut som "våra rum", hehe. Är redan meganöjd men det är LITE saker kvar att fixa som sagt. Lite kan göra så stor skillnad.

Förhoppningsvis fixas det idag för mammi o styvfar kommer om nån timma. Vill iaf ha klart allt idag för imorrn tror jag inte vi hinner hålla på med nåt här hemma, fortsättning följer...



Himmelsk frukost

Har skrivit om hur mkt vi åt i egypten och att man blir chockad över hur mkt man kan få i sig bara det är gott och man vill äta :P hehe Skrev ju också att vi nångång skulle visa allt vi åt typ, men här är iaf frukmosten vi åt VARJE dag i en hel vecka..



På bilden har ni, omelett gjort på 2 ägg med rödlök, tomat och paprika i. Rostade mackor (3 var typ). På dom la vi alltid jorgubbssylt och vit mjuk ost. (typ fetaost) Pannkakor med chokladsås och florsocker. Fruktsallad med turksikyoughurt. Apelsin/Annanas juice.

Kan ni tänka er det VARJE dag. I vanliga fall äter vi typ omeletten. Och det räcker GOTT OCH VÄL! hehehhe vilka matvrak. Det var iaf sjukt gott så det är ju därför man äter så..Loved it!..saknar det lite faktiskt :/

Nu har jag iaf käka min lilla nöt och bär musli, proppmätt. Unna sig goda frukoststar som det i egypten ska man göra lite då o då, helger är prefekt ;D

Later//A



Steg 5

Alltså..varför ska det vara så jobbigt att få ihop saker..visst vissa klarar det bättre än andra men det behöevr fortfarande inte vara så jobbigt :P hehe. Ni vet den jäkla byrån vi "började" bygga på igår, den fick jag iaf klart idag, men jäklar vilken tid det tog..den tog fan längre tid än den från IKEA. Bättre är den inte, rätt ostabil enligt mig och jag vet att jag har satt ihop den rätt. Aja, den står på sin plats nu iaf. Överkasten är på sin plats me.



Så dag 5 av vårat projekt har bestått av att hämta båda paketen, köpa våra nya tv:n, sätta ihop byrån och ställa den på sin plats. (dammsuga IGEN efteråt) Byta överkasten till dom nya + lämna upp dom gamla på vinden.

Så NUUU kan jag inte göra nåt mer utan styvfars och mammas hjälp. Dom ska komma och hjälpa till imorrn föörhoppningsvis!?

Tog en bild på hur det ser ut just NU och skickade den till Jenni, hon blev glad :D



Nu har det bara blivit chill med tessi här hemma, med film och lite gott som hon kom med :)

Ska snart börja runda av, är sjukt trött, hela veckan har man hållt igång non-stop så det känns nu...
Hopaps eran helg började fint. Natti//A



Mat & Träning 12.01.20

Det finns en nackdel enligt oss att träna på morgonen och sen behöva gå till jobbet. det är EFTERSVETTNINGARNA, man gör sig iordning superfort på gymmet efter stenhård träning och sen går man i rask takt till jobbet. När man går är det kallt så man måste ha kläder på sog, såklart en tjock jacka, vilket gör oss as varma under färden, sen när man komemr in är det värst. Då är man typ blöt! :P hehe

Det är det enda faktsikt, för man får så mkt energi efteråt..man blir pigg. Gött är det! vet att många är skeptiska mot morgonträning men testa om ni inte gjort det för man vänjer sig. ALLT är jobbigt i början men det kommer blir bra. Jag varknar av mig själv nu långt innan klockan ringer..kroppen är van.

Idag blev det såklart ben, samma övningar som vanligt men lite annan ordning. utfall och knöböj tog vi sist.



La på idag igen, 2,5kg mer. Nu ska det bara upp, upp och upp. Lite mer vikter varje vecka.

Körde magen lite snabbt på gymbollen med vikt på bröstet sen var det stretsching.

Det blir offta ägg till frukost nu..man blir mätt men inte bollig inför tröningen, känns mkt bra!
Frukost 06.30: 2 kokta ägg med smör.
Efter träning 07.50: Proteinshake.
Mellanmål 10.30: Grönt te och apelsin.
Lunch 12.20: pastarullar med spenat och keso. Recept längre ner.
Mellanmål 17.00: En stor väldigt proteinrik blåbärs-smoothie.
Mellanmål 20.00: En lite smoothie..blev över.
Kvällsgottis: apelsinskivor, vindruvor, charonfrukt och 70% marabou mintchoklad. Vatten med citronsaft i

..kollar kolla! INGEN pepsi en fredag :P

Later//A



New in!

YEEEY! Allt jag ville få innan helgen har jag nu fått :D sa ju att jag skulle hämta iaf ett paket idag, MEN det andra hann och komma oxå. Trodde inte att överkasten skulle hinna komma innan helgen..

Så nu har jag hämtat allt med hjälp av Tess..lr överkasten hämtade vi på lunchen..men Tess hjälpte mig med resten :)



Så nu har jag lite nytt till rummen..2 X vita överkast. 2 X vita LED-tv:n. Och även 2 X väggfästen till tv:na. SÅÅÅ GLAD :D

NU saknas det inte alls mkt..
Later//A



Fredagsmusik!




Svettigt!

det var ingen idé för Jenni att ta på sig tighta kläder innan man kom till jobbet. Hon fick nämligen börja den här slöa och VÄLDIGT lugna fredagen med lite fotning..av sportbyxor, vem passar inte bättre till det lixom? :D hehe



Guys look at that body..She works out!

Förändringar är på väg när det gäller allt här, men sånt får man inte snacka mkt om..hehe det är inget negativt för oss iaf! Som tur är :D

Nu ringer mitt larm på mobilen vilket betyder att det är dags att bege sig hemåt. Och YES, idag inleder vi steg 5 hemma :P hehe

Later babes//A



Den nya ringen..

Blev en riktig favorit :) Som jag skrev när vi klickade hem den så passar den på 2 olika sätt på oss :D

Så här "säljs" den..



Och så här kan vi också ha den



Gillar nästa det här bättre..nice, eller hur?



Color Jeans!

Färg hit och färg dit...kanske ska testa lite färg ändå? Gillar iaf dessa färger på Gina Trico's "Cloe color jeans"! Dom andra känns väl lite sådär...




Dagens tips!

Börjar dagen med att ge er receptet på gårdagens och även dagens trevliga lunch :) Receptet kändes en aning okryddat så vi tillade lite ingridienser själv. La i rödlök och röd chilli. Tycker att man akn lägga i lite vad man känner för faktiskt. Gillar ni spenat så gillar ni detta :)

Vi gjorde så att vi fick 2 fylliga rullar var per dag. Och då hade vi faktikt nästan en hel 500g keso och 400g spenat istället. ENJOY!




Steg 4

Fjärde dagen på veckan är alldeles strax slut! IMORRN ÄR DET FREDAG :D wohooo! hehe.

Flyttstäning är alltid bra?, känns som att det har blivit lite av den varan idag. Steg 4 har bestått av just storstädning..för efter att vi ÄNTLIGEN fick undanplcockat alla gamla grejer som skulle ersättas så dammsög vi och svabbade rummen. Inte bara rummen utan det fick bli hela lägenheten. Vi ahr ju itne städat för veckan än så det passade väl bra.

Gud så anstängande det var att få upp allt på vinden. Bar upp den stora byrån och speglarna och en massa annat som inte behöver stå här nere.



Fan vad vi fick röja undan innan vi kunde ställa in allt, där byrån står nu stog det högar med skokartonger, allt MÅSTE bort! Ska ta en dag nångång o bara tömma hela vinden.



Anyway..började med den mindre byrån som ska stå i det mindre rummet för ett tag sen, det är alltid så mkt montering på sånna saker. Fick iaf ihop alla lådor nu så resten får stå kbar tills imorrn så gör jag klart det då och lite annat.

För sen kan vi inte göra så mkt mer utan hjälp, förrutom hämta lite paket som kommit. Ska be styvfar om hjälp med resten i helgen :)

Nu är det iaf dags att låta kroppen vila, en slitsam dag som sagt..man ska ju orka imorrn me.
Nattiii//A



Mat & Träning 12.01.19

Jag klagar vidare..det är inte så farligt när jag väl gör mina ryggövningar, men innan och nu efter..oj herregud! NU är det verkligen rätt illa, bara jag sitter här värker den som fan! funderar på att ta en värktablett. Men jag har ju rör på mig rätt mkt idag i form av rörelser dsom kanske inte är dom bästa för tyygen, bärg tunga grejer o så.

Anyway, det blev ett överkroppspass på gymmet..idag  blev det inte heller det "vanliga" för mig, Jenni körde det iaf, jag körde det jag körde i tisdags + dom andra vanliga övningarna för axlarna och även chins. Det var jäkligt jobbig för axlarna idag, fick kämpa hårt :) men det är gött det! Har ju inte kört det på en vecka nu.

Idag kom vi iaf ihåg att väga oss, och ja..det har ju hänt nåt med siffrorna kan man väl säga sen sist vi skrev ut dom :P dom har stigit en hel del.
Detta var precis efter att vi hade tränat klart...



Jennis vikt...hon har gått upp 2 kg typ.



Min vikt..o där är det också 2kg extra, så mkt har jag inte vägt nu på...vad kan det vara sen innan sommaren va? hehe har inte så stor koll..men aja :) vet ju inte vade det är, om det är fett eller muskler som har gjort att det stigit, kasnke rätt mkt fett? Det ligegr lite på magen iaf just nu :/ det sak bort sen ändå, ska bara få upp muskelmassan en del innan jag börjar ta bort underhudsfettet ordentligt.

Ska mäta oss nån dag snart igen o se vad som händer där..

Är fan inte hungig nu, men nåt ska det väl bli snart.,lite te kanske? O tiderna idag är det samma som igår.
Frukost: 2 kokta ägg mosade med smör
Efter träning: Proteinshake
Mellanmål: grönt te och apelsin.
Lunch: cannelloni med keso och spenat. recept kommer imorrn!
Mellanmål: grönt te och en proteinshake.
"Middag": Nudlar och tonfisk..

Och nu ja..vi får se.
Later//A



Bilder från Egypten.

Nu kommer det lite bilder från våran nyår. Den blev inte helt 100% eftersom vi var tvugna och gå upp så tidigt på måndag morgon för våran andra utflykt till Luxor. Men trevligt var det :D och dom hade gjort så fint..



Det började med välkomsdrinkar och snittar..





Detta var vårat bord..satt med några ryssar och en barnfamilj, hehe



Efterrätts-avdelningen..MY GOD! Som om det inte räckte med det man fick på vardagarna :P haha





Det var verkligen konsteverk dom hade byggt upp till varje avdelning. Man ville ju nästan inte förstöra det fina. Här är brödavdelingen iaf..



Suchiavdelningen typ..eller ah, det lilla och goda. Sallader och annat..



Sen fanns det såkalrt en varmrättsavdelning också, med "riktig" mat...den var sååå god! Men ah, ni har nog fattat att vi typ åt ihjäl oss där borta redan. haha.



Fick lite "leksaker" i ett paket, som vi använde under kvällen, bollar att kasta och tutor och annat som lät :)





Fick tuvärr inte se några raketer :( dets läppes ner en massa ballonger istället. Det avr väldigt mkt folk som kom också



Kvällens underhållning..cover-mamis :P hahaha! Ne emn dom sjön lite då o då sen var det "disco" emellanåt med bra musik faktiskt :)

Våran kväll slutade vi 1..bilder från utflykten kommer nån annan dag :)



Shoppingtips!

Grymt armband från Nelly Trend för endast 99:-



So fresh and so clean!

Vi började inte dagen som vanligt..vi började med att STÄDA! uuusch, vad äckligt det var på skrivborden, hate it..hatar smuts överhuvud taget såklart, haha vem gör inte det??



gud vilken skillnad det blev direkt..so fresh and so clean, att det syns så mkt när man bara torkar av ytor..Det är det vi får ängna kvällen åt hemma me faktiskt, vi ska ju inleda "steg 4" idag :D

Som misstänkt så blev Anki sjuk :/ meeen det var chill idag igen så det gjorde ju inget..hehe inte för att det skulle gjort nåt ändå men ah, det var en "passande" dag att vara sjuk på :P

Av med skorna och på med walkhome-shoes, så byyye! Skrivs senare//A



Glad tjej!

NU blev dagen mkt bättre! <3




Nyhetsbrev v.3

Vilken trend blir din favorit i vår!?




Dissad av en, Succé för en annan!



Tänk dig för ett ögonblick att det inte var Celine Dion som sjöng sin massiva hitlåt "Because You Loved Me" eller om Lady Gagas "Telephone" sjöngs av en rivaliserande popstjärna. Skulle verkligen låtarna vara lika stora som de var om det spelats in av en annan artist? Dessa låtar och många fler som du hittar i vårt galleri var ursprungligen inte skapade för artisterna som till slut gjorde dem till en succé.

Klicka på länken till msn's hemsida och kika in listan. riktigt skoj faktiskt!



Steg 3

Det ser ut som att vi väldigt nyligen flyttat in i lägenheten och håller på och packa upp nya möbler som man har köpt..visst, det är ju upppackning av möbler vi håller på med, men det står ju andra grejer överallt nu..åh, hehe.

Ne, men vi hann iaf typ med det vi hade tänkt oss..inte riktigt allt då kanske eftersom vi började senare med allt än planerat. Men vi fixar resten imorrn..såklart.

Steg 3 har iaf bestått av: Byte av gardiner..gud vad vi blev nörjda med dom! Love it!



Riktigt snygga och halvtransparenta..

Vi la sängarna på sina rätta platser igen ibåda rummen, sen bytte vi ut speglarna, från dom svarta till dom nya vita såklart. SÅ snygga...



Till sist satte vi ihop den stora nya byrån..Det tog sin lilla tid men vi klarade det. Orkade bara inte byta ut den än, så båda står i rummet fortfarande.

Tänkte ha lämnat upp en del saker på vinden men som sagt, hann ju inte med allt som vi tänkte oss..så vi fortsätter i vanlig ordning imorrn..men det börjar kännas som att det mesta börjar ordna sig nu :)

Gud, nu måste det sovas, blev ALLDELES för sent igår..eller inatt kanske man ska skriva.

Hoppas ni har haft en finfin onsdag, SNART ÄR DET FREDAG ;)
Nattiii//A



Mat & Träning 12.01.18

Deganes träning gick bättre än väntat :) var på gymmet lite tidigare idag också. Det blev såklart ett benpass..och jag vågade lägga på 5 kg på benpressen även och jag har ont i ryggen..får hoppas att benen börjar återfå sin styrka. Tror jag hade klarat ltie till men det får jag väl ta på fredag sen.

Benpasset såg ut som vanligt med: liggande benpress. Utfall och knäböj på ställning med stång, vader och baksida lår. Sen körde vi lite snabb mage och planka. Stretching efter det.

Såg att dom skaffat sig en riktig våg på gymmet nu :D tänkte att vi skulle ha vägt oss idag men vi glömde det sen när vi hade tränat klart så vi ska äntligen väga oss imorrn på morgonen :)

Tur är det väl att man har lite vitaminer/tillskott på jobbet, om man skulle råka glömma ta det på morgonen eller om man itne sover hemma eller som Anki..råkar bli sjuk mitt på dagen :P hehe



våran lilla låda med piller..där har vi omega3, multivitamin, silicea, d-vitamin och lite förbrännare..dock använder vi itne förbrännaren nu men tänkte börja igen.

Kunde inte göra maten tills idag så vi fick gå till Maxi på lunchen och köpa dagens lunch istället.
Frukost 06.20: 2 kokta ägg mosade med smör.
Efter träning: Proteinshake whey100.
Mellanmål 10.30: grön te och apelsin.
Lunch 12.50: Felix paj, kyckling med apelsinkräm eller nåt? hehe minns inte..proteinshake till det.
Mellanmål 15.50: Lite nötter och grönt te.
Middag 19.00: Jenni: 2 kokta ägg. Anne: Tonfisk med fetaost och chilliflakes. Grönt te till detta.

NU dricks det oboooy :D
Later//A



Dagens outfit

Den värmde hela dagen...



Pälsjacka - H&M. Linne - H&M. Jeans - Gina Tricot. Skor - Nelly shoes.



Versace för H&M!

Ännu en gång gör Versace en kollektion. Den är ju verkligen inget att hurra för mot förra gången!.. klicka på bilden för att kolla på den. Kollektionen släpps imorgon 19:e Januari.



Vad tycker ni?? Något ni kan tänka er att bära?



En aning snabbare..

men inte såååå mkt..en chill dag idag igen. Har väl inte hänt så mkt vettigt förrutom att Jenni agerade benmodell..



och Anki har bara gråtit över att hon är sjuk, GÅ HEM DÅÅÅÅ! ;P hehe ne man stackaren. Hon har varit helt off i kroppen idag. Hon sitter till och med nu med en filt..

Själv har jag bara suttit för mkt, har ont i baken..usch! måste som sagt upp o gå mer, lr bara ställa mig upp!

men nu är det endå dags att bege sig hemåt..och börja med STEG 3 :D jiiiiha!

Later//A



Beställt en ny. ÄNTLIGEN



Yiiihaaa, Samsung Galaxy Nexus kommer på posten IMORRN eftersom jag valde express. fick betala 70 ynka kronor och det är det absolut värt. kostade bara 770:- sammanslagt efter att jag fått min skadepengar. Jag e med andra ord SJUKT glad ;) later//J



MOTIVATION!

Om inte den här bilden ger er det så kan fan inget göra det?! ;P Det ger iaf oss sjukt mkt motivation! GIVE ME THAT ASS!




Dagens deal!

Har alltid velat ha en "fatboy"..ni vet dom stoooora kuddarna, dom kostar rätt mkt enligt oss. Dom är riktigt snygga! Nu finns det stora kuddar till kanonpris! Klicka på bilden för att komma till dealen och köpa! Gött och ligga o chilla i dom ;)




Steg 2

jisses vilken fullspäckad dag!..lr ah, jobbet var ju chill men ändå. Andra dagen...steg 2, det var ju först o främst att klicka hem överkasten. Hoppas dom blir perfekt!



I steg 2 ingick även att inhandla klart allt från IKEA, det finns en del grejer som fortfarande ska köpas men inte från IKEA då. Så där är vi som sagt klara för den här gången...skönt!



Fick med oss speglarna, en vit hylla till och sen lite annat smått och gott som tex, doftljus..köper alltid några när vi e där. Köpte även nya sovkuddar till sängarna. Och sen ett sett med 3 ljusstakar till vardagsrummet.

Kom hem rätt sent ändå, så efter det tog vi ett sista ryck med målningen, så NU är väggarna färdigmålade :D plockade undan alla färgrejer, så imorrn kan man börja fixa med resten.

Nu återstår det bara att klicka hem ett väggfäste till våra nya tv:n som ska införskaffas i veckan.
Har bäddat ner mig i soffan för natten nu. Vill inte känna färgdoft inatt...hehe.

Skrivs imorrn för nu är jag döende trött!
Natti//A



Mat & Träning 12.01.17

Hur länge sen var det inte man stog på löpbandet då!? 4 månader sen minst?? kommer fan inte ihåg, hehe. Det var faktiskt itne så jobbigt som jag trodde att det skulle vara, konditionsmessigt alltså, men gud vad det kändes i ryggen när jag sprang.



Jag körde intervaller, 5 minuter powerwalk och 5 minuter löpning i lite mer än 20 minter..sen fick det räcka. Ryggen kändes tung.

Idag körde jag inte alls det överkroppspasset vi brukar utan jag tog 3 övningar som jjag lände kunde vara bra för min rygg, övningar som stäker bålen..så jag började me:



Sittande rodd på maskin.



Ländrygg på ställningen, tog en 5kg vikt också för att ryggen skulle få jobba lite extra, dom sista var sjukt jobbiga!



sen körde jag den roterande torso.

Efter det körde jag rullande situps och benkast..sen stretchade jag. Sen var det klart :) Har rätt ont i ryggen så vi får se hur morgondagens träning blir.

Idag fick vi våran sås till lunchen iaf :P gott var det!
Frukost: Turksikyoughurt med linfrön och bär.
Efter träning: proteinshake
Mellanmål: grönt te och en apelsin
Lunch: räksalla..samma som igår.
Mellanmål: grönt te och keso med smak av annanas och passion.
Mellanmål: optinut-bar.

Nu är jag inte hungrig men jag måste nog få i mig nåt, vet bara inte vad..
Later//A



just nu

Snart klart :)



F-NO!

Dagar som dessa alltså!..boooooring! vi dör eller nåt!? Vad har hänt?..INGENTING hehe. så slow så det finns inte..okej inte för att vi inte gjort nåt men ändå så segt. Tiden går så sakta..



Tog oss en stund i köket bara för att..det är ändå våran "köksvecka". och den sköter vi ALLTID!..för att vi är duktiga, vi vet ju hur vi vill ha det hemma så att..

öh, nu kan vi äntligen gå..eller vi blir hämtade för att vi ska låna bilen och göra ite ärenden :D ska till IKEA och köpa det sista typ..jihhaa! lite uppiggande saker iaf..hehe.

O nej, mamma kunde ju faktiskt inte hjälpa till idag. Tänkte att hon kunde ha målat väggarna en sista gång medans vi var i GBG, men ICKE!

skrivs väl senare dåå//A



Shoppingtips!

Nu finns dom inne igen...hurry,hurry!




We like!

Ruthie Davis o deras skor...




Klickat hem!

Yeeey! fick iaf ett använbart tips till billiga och fina överkast. Klickade precis hem den här för 299:- från Jotex.se



Hoppas vi får den innan veckan är slut så att man kan fixa allt :D Tack för tipset!



Steg 1

Steg 1 = måla väggarna vita. Projektet har startat! Nu har vi faktiskt hunnit måla båda rummen 2 ggr..det ser riktigt bra ut :D



Det får bli ett lager till och det tar vi imorrn för nu är det slut för idag. Rummen ser större ut nu, är så glad att den röda fula väggen är borta i det lilla rummet! Det kommer bli så himla bra känner vi..vi va lite osäkra när vi väl började, MEN nu är vi säkra på att det kommer att bli kanon.

Tänkte be mamma och styvpappa om en tjänst imorrn, för vi ska göra lite ärenden så då kanske dom kan hjälpa till lite? *hoppas* :)



Målaroutfiten va kanon! Ingen skada skedd med dom iaf..lite småstänk bara, hehe

har haft lite sällskap av Anki och Andreas ikväll..

Men nu är det dags att avsluta. Hoppas ni hade en bra måndag//A



Mat & Träning 12.01.16

Kroppen blev åtreställd efter helgen och den kändes strark när vi kom till gymmet..MEN nu har jag ont i ryggen igen, precis likadant som förra veckan. Vad är det som händer? Jag tror fan att min rygg är så svag att när jag teänar med tunga vikter, när jag kör utfall och knöböj så trycks den ihop typ för att den inte orkar hålla uppe den, hehe. Jag behöver få den starkt igen! Jobbigt bara att ha ont när man ska köra rygg imorrn :/ Kanske får köra ett omvänt pass nästa vecka.

Vi körde benpasset idag igen såklart, men idag körde vi i annan ordning. Körde knöböj och utfall sist. Det kan kanske kännas imorrn för man fick ta i lite extra där. Bra med variation.

GUD, det är så irriterande när man glömmer en viktig ingridiens till en maträtt. Idag glömde vi vitlökssåsen till lunchen :( Fast det va gott ändå :D hhaha
Frukost 06.30: 2 kokta ägg mosade med smör.
Efter träning 07.50: Proteinshake.
Mellanmål 10.30: Grönt te och apelsin.
Lunch 12.30: Räksallad.



Räkor, körsbärstomater, paprika, gurka, fetaost, rödlök, Rocula, bladspenat och ägg.

Middag 18.30: Tonfisk och fetaost, men pizza/pastakgrydda och chilliflakes. Oboy.
Kvällssnacks 21.00: Mörk marabouchoklad.

Blir väl lite vatten med citronsaft i :)
Later//A



Dagens outfit

Har aldrig tänkt på det men skorna är ju så sjukt sköna :D



Tröja - H&M. Jeans - Gina Tricot. Skor - Jeffrey Campbell (nelly.com) Har bytt skosnören på dom :)



NU kan vi börja..

åh vilken sen start..inte riktigt vad vi hade tänkt oss! Fixade till lampan i vardagesrummet när vi kom hem. Sen skulle vi upp till vinden och hämta ner våra målargrejer..roller o det, meeen vart är dom då?? helt borta!? hehe kan intee komma på vi har lagt dom..lr vad vi nu har gjort med dom. Kanske slängde dom sist vi hade målat klart..

Orkade inte leta mer på vinden bland alla påsar med kläder och skit så vi gick till Maxi o köpte nya..



Sen jämtade vi samtidigt ner målarkläder, mysdressar som vi tänkt o ta bort. NU kommer dom till perfekt använding :D hehe

Yeye, dags att sätta igång så att det itne blir allt för sen..Anki kommer nog snart också för att hjälpa till :)
Later!



Våran nya stjärna

ihihihihiiiiiiihi...haha :P ne men den här veckan börjar ju väldigt bra :) Jag började min dag med lite fotning, ÄTNLIGEN är min korg tom igen, det var länge sen.

Dagen gick fort..lr till lunch iaf. För på lunchen kom våran nya stjärna. Tjejen som vi kommer att anställa hos oss :D ska bli så skoj! Vi känner bara att det klickar så bra. NU är våran blondie-grupp komplett! :P



Vi tog ett snabbt möte och berättade om allt nytt hon ska lära sig. Så den här tjejen kommer att börja hos oss nu i Februari.

Yoyo..nu ska vi hem och börja på veckan projekt :D sooo exciting!
Later//A



HJÄLP!

Lite hjälp här tack! Vi är ute efter ett vitt överkast..ville ha en från chilli, MEN den finns inte kvar nu :/ så är det någon som vet vart man kan hitta ett liknande eller snyggare såklart? Inte för dyr heller, tycker många är för dyra. Kom gärna med massa förslag. Skulle verkligen uppskattas!

Dubbelöverkast från chilli för 299:- Ser ut som det vi har nu i lila hemma..



Shoppingtips!

Dom var snygga! :) dragkedjor we like! Från Gina Tricot för 249:-




Bilder från fotningen

En vän har gått en make up-utbilning och hon ville använda mig som modell igår :) blev fint!//J






Long time, no fire!

En helt "vanlig" söndag..slö var den. Låg hela förmiddagen i soffan och kollade på smallville. Eller jag gjorde väl lite nytta medans Jenni var borta. Plockade bort lite kläder ur den lilla garderoben som jag vet att vi inte kommer använda, den är så full med myskläder nu :) hehe

Sen gick jag upp med lite saker till vinden och så flyttade jag bort allt som låg framme som vi köpte igår, det behöver ju inte lixom stå överallt?

Jag "lagade" morgondagens lunch me, det blev bara en sallad så det var väl inget speciellt. Tänkte göra den andra maträtten på tisdag. Den kommer ändå gå fort att göra så..



Kolla vad mysigt! har glömt av hur mysigt det är att tända "brasan". Vad hände där då?..Har inte gjort det en enda gång den här vintern :/ konstigt. den fick vara på medans vi kollade på film. More of this! älskar våran brasa.

Kollade på Real Steel ikväll. Helt OK film..har inte mkt att säga om den, See it or not. Lite whatever, hehe.

Ne, det blir en tidig morgon så jag säger godnatt och hoppas att ni har haft en fin helg!
Natti//A



Mat & Träning 12.01.15

Vad ska man säga..det har iaf inte blivit en helt liggastillande dag, fick ju som sagt en promenad bort till knalleland och hem..en rätt lång runda, med tunga kassar :P hehe så det får väl duga som "träning" idag. Har verkigen inget inspirirande att skriva om nåt som har med träning o göra just nu. Jag är glad att jag inte har ont nånstans idag iaf. Då finns det inget som hindrar oss från träning imorrn :)

En fullproppad mage har man som vanligt vid den här tiden en söndag..att man aldrig lär sig :P fast vad finns det att lära? att god mat och godis gör dig mätt? hehhe man ska ju inte direkt spara in på nåt, inte på söndagar. Fast just nu känner jag ju att jag hade velat varit LITE nyttgare idag. MEN det är ju helgerna som är våra syndardagar.

Idag har jag iaf ätit frukost i form av toast och grönt te. Jenni åt inget.
Melanmål för dagen blev ett glas oboy..blir en hel del nu för tiden..



Kvällens middag blev hambugare :) men denna gången valde vi criscut pommes till istället för 2 hamburgare, har saknat det.. pepsi är ju drickat till allt.

Sen har det blivit lite vanligt godis..inte mkt.

Nu blir det nog vatten..känner mig rätt uttorkad efter gårdagen.
Later//A



Dagens inköp...

Ja, vi hann ta en liten shoppingrunda innan det stängde. Ville få köpt vit väggfärg så att vi kan måla väggarna i rummen så snart som möjligt. Rusta hade ett erbjudande på vit väggfärg så vi passade på :) Sen kom vi faktiskt på att gardinerna också skulle bytas ut, och vad hittade vi på rusta? Jo..vi hittade faktiskt vita fina gardiner som kommer passa perfekt :D



3 burkar vit väggfärg, 2 st 2-pack gardiner och lite bodylotion fick vi med oss. Sen blev det ett besök på Ica på vägen hem..det är ju söndag ;) gottiiis!

Nu ska vi laga våran söndagsmiddag och gotta oss i soffan hela källen. Ha en fortsatt trevlig söndagskväll!
Later//A



Shoppingtips!

Grymt armband från Gina Tricot för 129:-




Rummen nu.

Tog lite före bilder på rummen så att vi kommer ihåg hur dom såg ut nu innan vi börjar "fixa om" dom. Tog en bild från varje hörn av.

Det stora sovrummet.









Det mindre rummet..









Sådär..nu hoppas jag att det kommer att se lite annorlunda ut nästa söndag. Ska iaf försöka få det klart inom en vecka. Får väl se hur det går :) hehe

Tar likadana bilder då..så får vi väl se vad som har hänt. Ska bli trevligt att förnya lite :)



Rena kroppen med detox.

Börja året på rätt sätt och frigör din kropp från gifter. Så här gör du 2012 till ditt mest hälsosamma år någonsin.

Efter jul och nyår, med sötsaker, mycket alkhol och minimalt med motion, brukar många känna sig trötta och plufsiga.

En detox är ett perfekt sätt att kickstarta ditt 2012 och starta året med hälsosamma vanor. Det renar kroppen från gifter och får igång din metabolism. Du väljer själv om du vill starta med en veckas detox, två veckor eller mer. Sikta gärna på en hel månad!

1. Dra ner på sockret. Socker är som en beroendeframkallanade drog och innehåller bara tomma kalorier. I det långa loppet är mycket socker rent skadligt för din kropp, så du har allt att vinna på att minska din konsumtion. Försök att undvika socker helt och hållet; inte bara det synliga sockret, utan även det som är gömt i halvfabrikat, såser och söta mellanmål.

2. Ät ekologiskt. Vi får i oss otroligt mycket skadliga ämnen genom att äta besprutad mat. Gå in för att endast äta ekologiska matvaror, som ett sätt att rena din kropp från gifter. Det kostar lite mer, men din kropp kommer att tacka dig.

3. Drick citronvatten. Börja varje måltid med att dricka ett stort glas vatten med pressad citron i. Vattnet återfuktar din kropp och dämpar din aptit, medan citronen sänker GI-värdet.

4. Sippa te. Te är fullt av antioxidanter, speciellt örtteer. Grönt och vitt te har dessutom visat sig bränna fett. Varma drycker kan även göra dig mindre benägen att småäta, så du har all anledning att sippa på minst en kopp om dagen.

5. Svettas ut gifterna. Att träna är det bästa sättet att rena din kropp. Promenader i all ära, men tre gånger i veckan bör du ägna dig åt en rejält pulshöjande aktivitet som får igång cirkulationen och som gör att du svettas ordentligt.

6. Bada bastu. Ett annat sätt att svettas är att basta. Det är både avslappnande och utrensande. Ta med dig ett skrubbhandske in i bastun och passa på att även frigöra kroppen från döda hudceller. Avsluta med en sval dusch.



Artikel från improveme.se



Somebody save me!

Somebody saaaaaaaave meeeeeeee!, ne men här är det inga problem. Blev väckt av ett samtal från Jenni som nu befinner sig i Gbg och blir sminkad och stylad inför en väns slutprov av en utbildning. Hoppas det tas lite kort så man får se hur det blev sen :)



Ne fy vad segt, har precis ätit en passande frukost, toast och te. Behöver mer te känner jag! Några avsnitt av Smallville får rädda min söndag!

Mamma kanske får rädda mig idag me, ringring! later babes//A



Kvällens outfit

Temat skulle vara glitter...så vi grävde fram våra peljettshorts som inte använts på år och dar. Har 2 par olika faktiskt :)

Men ungefär så här blir det..



Helt svart..Linne med "speciella" ryggar, shorts och stängda skor. NIA och AMADI, båda är så snygga såklart ;P
Love them!

yeye, det duger gott och väl för ikväll :D



Lördagsmusik!

Everytime i see you...




Pappas present!

Happ, nu är den borta..pappa körde hem oss idag för att göra ett ärende och sen hämta sin födelsedagspresent!



Han fick våran 42" LCD-tv vi köpte i somras. Har inte använt den nånting..lr jo en gång när jag låg o kollade på PPL innan läggdags, hehe. Så nu när vi ändå ska skaffa nya så tänkte vi att vi lika gärna kunde ge honom den som present. Han har länge velat ha en ny tv, för hans tv är ju från stenåldern eller nåt? :P

VARSÅGOD PAPPA!

Så nu står byrån tom..men den ska ju snart bort oxå, lr ersättas :)

Kom hem nyss, har storhandlat och hunnit äta lite. Så nu ska de fixas lite..för sen är det avfärd till Emelies födelsedagsfirande.

Later//A



Bilder från Egypten.

Här är lite bilder från våran första "utflykt", det blev en ökensafari med fyrhjulingar! Jätteskoj!



Så här fick man se urt för att skydda sig under färden vi skulle ta ut i öknen..Sand överallt ju!

Vi fick öva på att köra med fyrhjulingarna på "gården" innan det var dags att ge sig ut i öknen. Dom ville se om man klarade av det och att man själv skulle känna efter om man ville köra själv eller sitta bakom någon.



Det tog oss typ 30 minuter och ta oss till det första stoppet..till ett litet läger. Bergen var jättefina. Det avr jättekul o åka fyhjuling, det slakade en hel del, rätt ansträngande för bek och rygg faktsikt, hehe.





Under pausen fick vi dricka lite egyptisk te och röka vattenpipa...och gå på toa me förståss.



Andra stoppet..här fick vi se när en kvinna bakade bröd, fick även smaka på det. Det var gott..



Vi fick även rida på kameler...sjuka djur det där :P haha jag var livrädd! Ne men dom är smarta dom, det är tack vare kamelerna beduinerna vet vart dom ska stanna och bygga läger. Kamelerna hittar vatten åt dom...där bygger dom sin brunn sen så att dom kan få friskt vatten.





EGYPT 2012.



Sen blev det eftermissag och solen gick ner, det blir som här helt kolsvart.. Kunde ju inte ha på oss glasögona då. USCh för sand i fejset :P hahha ni skulle sett oss när vi va framme igen. Ögonfransarna och brynen badade i sand.



Jenni kläder var inte vita efter den trippen :P Smart kläsval där..



Stannade nånstans på vägen i öknen och tände ett eldhjärta som dom flesta tog kort på sig själv i. Fint!

Det var våran första utflykt..det kommer en till. Vi valde att inte ta den som våran resebyrå anordnade, det var en ökensafari men med en jeep istället. Tror fyrhjulingarna var MKT roligare. Att köra själv e ju grymt :D



Bokat och klart igen.

Nu är våran resa bokad, ska bli trevlig att komma till Finland igen :) Det är nåt med Finland som får mig att må bra..hehe, det är mysigt på nåt sätt.



Valde flygen med mins restid, orka sitta på flygplatserna och vänta och grejer, vill ju komma dit så fort det går o allt sånt, hehe. Stannar från torsdag till måndag, vilket blir perfekt eftersom pappas fest ändå kommer äga rum på lördagen sen :)

Skönt att göra lite kortare resor inland, det blev inte så dyrt heller. Ibland kan korta resor bli dyrare. Får hoppas att det inte är för kallt heller denna gången, sist vi var där vid den här tiden för 2 år sedan var ju på farmors begravning och då var det -40 grader. hehe

Aja, ska snart åka hemåt, men först lite småstop runt Ikea-området :D
Later babes!//A



Fredagen den 13:e!

Vem sa att det var en otursdag?..dagen har inte varit det minsta otursam på något håll :D Hela dagen gick bra som sagt på jobbet, trevligt fredagstempo och alla var glada..hehe.



Dagen efter har flytit på lika bra, är ju hos pappa nu. har legat framför tv:n och chillat bara, finns ju itne direkt så mkt annat o göra här för oss. För det är inte så att vi går ut eller nåt när vi hälsar på pappa, för vi träffar ju inte honom så himla ofta ändå.



Bella kom hem sent idag, hon blev glad över att träffa pappa..haha kolla vilken ailenhund dom har :P

Åh, har fortfarande inte bokat biljetterna till Finland, får göra det imorrn när vi vaknat, för nu ska vi se lite Revenge och sen stänga ner :)

hoppas ni har haft en finfin fredag! Natti//A



Mat & Träning 12.01.13

"Har ni nångång sånna riktiga "tjockisdagar" då ni äter typ pizza och allt sånt?" "Varje helg!..varje fredag,lördag och söndag" :P stämmer inte det då? hehe. Det var Felicia på jobbet som frågade det.

Man kan ju faktiskt säga att vi har sånna dagar varje helg. det är ju våra gottisdagar när vi njuter av allt vi gillar. För på vardagar gottar man sig inte så. Nu det sista kanske det inte varit så strikt som det varit förr men ah..det går i perioder. Känner väl att det är dags att ta ett seriösare ryck nu. Funderar på att köra en sån riktig detoxkur också. Äta tabletter eller dricka en dryck som resar kroppen på 20 dagar. Jag vet ju att jag klarar det, men det är väl lite svårare för Jenni eftersom hon dricker alhohol. Vet ju inte om hon är villig att vara i från det i 20 dagar. Men vadå? hur svårt är det lixom, bara skippa 2 helger så är det ju klart.

Mkt choklad idag..
Frukost 06.30: Vaniljyoughurt med frysta blåbär och linfrön.
Efter träning 07.50: proteinshake.
Mellanmål 10.30: grönt te, 2 riskakor och några nötter
Lunch 12.30: Nudlar med tonfiskexpress. (Abba, Tomat och basilika)
Mellanmål/fika 14.30: Grönt te, kanelgiffel och en chokladkaka.
kvällsmat 19.30: Dr.oetker mozzarellapizza, Pepsi max.
Kvällsgottis:



Båda favvisarna..+ pepsi max hela kvällen.

Idag var jag på gymmet igen..denna gången ensam. Första gympasset ensam för iår. Det blev som ni kasnke förstått överkroppsträning. Körde inte precis det samma passet som vi brukar utan jag bytte ut lite grejer. Hade ju ont i ryggen från igår, så jag fick ta det lite lugnare.

Värmde upp med lite marklyft med stång. Sen körde jag sittande rodd och sen ländrygg på ställning...utan vikt, den var riktigt jobbig för min rygg. Den övningen gjorde att jag verkligen kände av smärtan. Efter det körde jag biceps och triceps. Sen blev det axlar med hantlar och stång.

Sen avslutade jag med lite magövningar och stretching.

Nu får kroppen vila lite..tills på måndag..fast situps kan ju göras VARJE dag :)
Later//A



Dagens underhållning!

Hon e ju så underbart söt!!



Anki kom ju som sagt o hälsade på med sin äldsta dotter Tyra! Tyra visar hur det ska gå till på nellys catwalk! Om några år kanske hon står där ;P hahaha





so far so good!

Fredag ja..det har inte hänt nåt dåligt idag..tvärtom! Allt har flytit på så bra så.. en bra och effektiv fredag helt enkelt :) Dagen gick sjukt fort!

Anki var ledig idag men kom o umgicks lite, hennes lilla Tyra var med, hehe hon gav oss underhållning ett tag. Ni ska få se ;) så söt! haha



Detta bjöds på idag me..våran fotograf Anders fyller år imorrn så han bjöd på fika! Tack och GRATTIS! :)

Nu ska vi ta oss hem och sen iväg till kära pappa!

Later babes//A



Sovrums-prylar

Nu har vi funderat hela veckan typ på vad vi skulle behöva köpa för att få båda sovrummen hemma att se fräscha och trevliga ut. Det stora har ju typ alltid varit "klart" men det mindre har varit lite sådär. Så detta är väl det som ska införskaffas tänkte vi för att få det som vi vill ha. En vit TV tillkommer också i båda rummen sen.


STOR vit spegel, vi har en svart nu. Svart matta har vi redan hemma, men det är vita i sovrummen nu. Vit byrå, har svart just nu. Vitt överkast, har lila just nu. Svarta kuddar. Vita hyllor.

Så nu ska det bli helt nya rum i lägenheten :D



Klick!

Klickade hem 2 grymma ringar från nelly accessories. En i silver och en guld 29:-/st. Billigast ever! Vi kan iaf ha dom på 2 olika sätt. Kan lägga den lilla ringen på lillfingret också ;D Då hamnar kedjan över fingarna.




Nelly-facelift

Nu har nelly.com fått ett "facelift" Vi gillar den nya sajten! Klicka på bilden för att komma dit. Lämna gärna komentarer om vad ni tycker om den på sidan..så att den kan göras ännu bätrte om det är något som strular.




skinny bitches!



Det blev några ikväll..not for me, but Jenni :) Dom stack för en stund sen..jag svek, fick ont i ryggen idag efter träning. NÅNTING hände? Det är någon konstig innerlig värk, får hoppas att den är bättre imorrn!

Har chillat mest idag efter att vi kom hem från stan, var nere en snabbis efter jobbet och kikade. Han dock itne kika så mkt men ändå..får ta en bättre runda nån annan dag.


Snyggingar! <3


Anki kom hit sen också såklart. Tess hälsade på för att hämta skorna. Så nu körde hon tjejjorna till XoY. hoppas dom får en trevlig kväll iaf, jag ska vila inför fredagen den 13:e. Hoppas det blir en tursam dag! :)

Natti//A



Mat & Träning 12.01.12

Det var ingen skön morgonträning idag :( Hade ingen styrka eller nåt kändes det som. Vet inte vad det var men vi tog iaf inte vårat pulver idag..kanske var det som gjorde det? nåt måste man ju skylla på :P hehe

Vi körde iaf det vanliga passet. jag bytte dock ut den liggande benpressen mot sittandes eftersom jag verkligen inte orkade. Dock la jag på mer vikt på utfall och knöböj med stången. Känns faktsikt nu..det brönner lite på utsidan av skinkan längs ner. Ja, jag behöver väl inte ta passet igen va? ni vet ju hur det ser ut nu vid det här laget. Undra när man kommer börja lägga till nån ryskutfall också..gud, hehe dom kommer man ju aldrig orka göra!?

Har funderat lite på när man ska köra nåt konditionspass? Eller ja..löpa över huvudtaget. Hinner ju inte det när man kör morgonpass för då har man tider att passa. Well, vi får ju så mkt vardagsmotion på vägen till gymmet och till jobbet. Men det är egentligen inte motionen jag vill åt med löpningen utan det andra effekterna. Som styrka och sånt.

optinut:en är som sagt så sjukt god..godiiiis. Bra alternativ faktsikt :)
Frukost 06.30: 2 kokta ägg, mosade med smör och en proteinshake...så här ser det ut innan vi mosar dom :P



Efter träning 07.50: Proteinshake
Mellanmål 10.20: grönt te och apelsin.
Lunch 12.30: Päronkyckling, recept längre ner.
Mellanmål 15.30: Optinut-bar och grönt te.
Middag 19.00: 2 tonfisktoast och grönt te.

NU tänker jag ta ett stort glas oboy igen, Jenni tar en skinny bitch.
Later//A



New in!

Ja här har vi snyggingarna vi plockade med oss idag :D love love love!



Dom underbart snygga NIA, i grått..så snygga till våren! Sen dom snygga AGNES. Båda är sjukt bekväma!

Sen fick Tess ALLEGRA från nelly shoes..dom svarta i mocka.



more and more

Ännu en gång hade vi utförsäljning..hehe oj, vad ofta det blir nu för tiden! We like!



Det var redan kaos när vi kom ut till kontoret, meeen vi fick tag i nåt iaf ;) as usual..man kan ju faktsikt inte låta bli när det är så här. Bara för att man har många par skor så betdyder det ju inte att man iten behöver fler, dom är ju aldrig precis likadana :P Sen blev det inga "onödiga" skor, utan sånt som kan användas nu till våren :)

Vi var snälla och fixade ett par skor till Tess me. Sånna hon velat ha lääänge, hehe. varsegod babe ;)

skratt hit o dit, en trött dag idag igen? Anki har iaf fått sina små ryck hon kan få ibland. Jag ahr väl bara lipat på min rygg..something happend with it. åh.

yeye, nu blir det hemgång igen o sen blir det lite annan shopping kanske? :)
Later babes!//A



Illustration!

Så söta! :)

 

mary kate and ashley olsen | Tumblr


mary kate and ashley olsen | Tumblr (clipped to polyvore.com)



Dagens tips!

We like alot :) tog couscous till istället...




Ginas Style

2 fina styles :) Till vardags och träning!






Förväntningar..

Förväntningar och förhoppningar har man alltid..kan vara bra och dåligt? Beroende på vad det gäller.. Idag var jag iaf på bio, såg Sherlock Holmes 2. Hade rätt höga förhopnningar eftersom jag gillade första. Sen hörde jag att 2:an faktsikt skulle vara bättre..



Det var tur att man itne blev besviken :) Den avr bra! den var underhållande och actionfylld..det hände typ nånting hela tiden. Filmerna är fimade snyggt me..tummen upp helt enkelt. :) Får väl se vad som händer i nästa film, för det lär ju komma en till med tanke på hur den slutade.

Anyway..gick på den tidiga bion, kände att jag inte ville va hemma sent eftersom man sak upp tidigt imorrn, man vill faktsikt hinna varva ner innan läggdags. Stress orkar man ju inte med. Hann och varva ner ordenligt med 2 avsnitt av Revenge! NU är det spännande :D

ne, har höga förväntningar inför morgondagens gympass så det är bäst att stänga av och låta kroppen vila nu. Hopaps ni ha haft en finfin onsdag!
Natti//A



Mat & Träning 12.01.11

wow :) kroppen känns faktiskt helt återställd, känner ingenting nånstans idag..helt otroligt. Nu är det väl bara köra på hårdare? Man måste ju fan få värk ordentligt andra veckan iaf..jag har ju faktiskt räknat med att ha ont iaf hela Januari :P heheh

yeye, vi får se hur det blir efter morgondagen. För idag har vi haft en vilodag. Kändes bra faktiskt...för kroppen behöever ju såklart vila för att bli starkare. Eller ah, egentligen inte..men jag känner iaf att en vilodag ger mig mer motivation till nästa dag. för då känner man att man missade en dag som man sen kan ta igen dagen efter. Det kommer nog göra mkt inför benpasset :) så funkar det i min hjärna iaf...

Idag har jag tagit måtten igen..det har inte hänt mkt på en vecka på dom flesta områderna..MEN låret har vuxit en cm :D haha



Så nu är låret 49cm..och större ska det bli. Ah sen kasn det ju ha hänt LITE på andra ställen me men bara inte midja o sånt har blivit större och rumpa o ben inte blivit mindre såär det på rätt spår iaf :)

Idag blev det lite gottis för mig iaf..
Frukost 07.30: Icas blåbär & vanilj youghurt, men linfrön och lite frysta blåbär i.
Mellanmål 10.45: grönt te och apelsin.
Lunch 12.30: "Päronkyckling med sting" recept kommer imorrn.
Mellanmål 15.30: 2 kesoplättar och grönt te.
Kvällssnacks: Marabou mintchoklad för mig, Jenni tog en liten optinut-bar precis..

Nu dricks det grönt te...inget mer.



Egyptenbilder



Standardplatsen vid polen..låg bara första dagen vid havet, men det va kallt när det blåste så mkt. Så vi hittade våran favvoplats.




Daniel köpte en pipa, sen fixade han frillan me :P

Maten..detta ser ju inte så gott ut, men allvarlig..vi klagar verkligen inte! som sagt..så mkt som man åt där, det är ett under att man ens får i sig så mkt.



Här var det någon god veggoröra, sen spenat-gratäng och pitabröd med kebab i..såsen är tzaziki.



Det här va typ standard varje dag..massa frukst med MASSA chokladsås. Dom kom ut med en skål till vårat bord till och med :P



Bilder från resorten, vi bodde ju på hitellet. Gick över en kväll för att bara se hur edt så ut..rätt trevligt.



More to come...



sug in..

Woop woop, more than half again..snart är det heeelg! hehe

Åh hej, det har varit en lite trött dag..men det har gått bra här idag ändå..no complains.



Idag fick vi äntligen chansen att suga in oss lite solstrålar..hur länge sen var inte det då?? har inte varit ute på år o dar känns det som. More of this..snälla, ge oss fina dagar!..hehe

Jenni fortsätter med letandet efter medarbetare :)

Ne nu är det dags igen, springa bort till maxi ens nabbis, SEN blir det Bio för min del :)
skrivs senare!//A



Nyhetsbrev v.2

Massor med modefynd...




Most wanted!

Vart hittar man liknande toppar här i sverige? hehe vilken klädkedja kan ha sånna? help help!

Silke is nice...




Korta och långa.

Vekligen älskar när mina naglar blir sådär riktigt långa och man målar till tipparna snyggt. MEN ibland blir det bara att jag gillar den LITE kortare längden bättre. Filade ner naglarna igår och resultatet blev så här..



Den här längden är lång men ändå jrit enligt mig. Filade ner dom ungefär hälften så ni kan ju tänka er hur långa dom var.

Nu ska dom bara få lite färg. Kör på svarta tippar igen :)

Nu känns dom både långa och starka igen..//A



Utbyte av tjänster..

Det är ju smart..en kan en sak och den andra kan det andra :) Malin var här idag IGEN..hehe alltid lika trevligt, idag var det Jennis tur att få håret genomklippt..efteråt passade Jenni på att ge Malin snygga långa fransar. Utbyte av tjänster helt enkelt.





Blev som vanligt jättefint. Alltså..detta är en så bra grej för mammor..småbarnsmammor som inte har tid att sminka sig men som ändå vill sminka sig. Många vill ju göra sig iordning men sen kommer lillan i "vägen", man hinner typ inte. Det säger många mammor omkring oss. Se här..här har ni lösningen ;) hehe

Det blev en sen kväll med allt iaf. Under tiden har jag fixat med tvätt och sånt. Inget speciellt typ..en lugn tisdag.
Hann iaf kika på ett till avsnitt av Revenge..så nu är det dags att avluta för idag.

Imorrn blir det iaf lite sovmorgon! Nattiii//A



Mat & Träning 12.01.10

nemen vilken överaskning..jag dog inte idag som jag trodde att jag skulle göra :P hehe då snackar jag om värken, den blev inte värre än det som var igår. GÖTT! för nu vet jag att jag inte kommer att "lida" så länge till :D Är lite öm i ryggen nu iofs, men det är ju för att överkroppen fick sig en ny omgång idag. Gud va mkt bättre min rygg har blivit på en veckan, innan hade jag ont i den lite då o då :/ vid en speciell kota typ..som var öm hela tiden..

Passet började med lite uppvämning med marklyft med stång. Sen körde vi marklyft, stående rodd, Chins, Axlar med hantlar åt sidorna och sånna när man drar stången uppåt mot bröstet.



Här körde vi armar, biceps till vänster och triceps på höger sida.

Sen körde vi magen fort och stretchade..thats it. Har inte mätt oss än, gör det imorrn när vi har tänkt o ha en vilodag mitt i veckan :)

Har sagt det innan och säger det igen..nötter är så mysigt att knapra på :D hehe tillsammans med en varm kopp te.
Frukost 06.30: 2 kokta ägg, mosade med lite smör.
Mellanmål 10.30: grönt te och en lite blandade nötter.
Lunch 12.30: Samma som igår..ja, ni kan läsa om det längre ner me.
Mellanmål 15.30: 2 kesolättar och grönt te.
Middag 18.30: Tonfisk och nudlar.

Tog ett glas oboy innan idag igen..love it, choklad is the shit!

Tar en kopp te för att få upp värmen nu, är en aning frusen.
Later//A



Dagens outfit


T-shirt - Weekday. Glasögon - H&M. Bandeau - Lindex. Skor - Sheap monday. Jeans - Gina Tricot.



Dagens tips!

Idag tänkte vi tipsa om en ny serie som börjar på torsdag på TV3 kl 21.00. Har sett första avsnittet..den verkar vara en serie i våran smak :) don't miss it..




Arbetsförmedlare..

hehehe dom sista timmarna har varit fulla av trams och skratt, gött det en tisdag faktsikt! :) är kanske lite trötta idag? who knows..

Jag gjorde mitt idag, fotade underkläder..gash, hur mkt finns det egentlugen? hehe ne men det är ju trevlig att inte behöva sitta still hela tiden.



Jenni däremot, hon ahr lekt arbetsförmedlare..hehhe åh, aja..ska bli intressant vad vi får fram genom detta. Det här är alltså en grej för våra vänner..men det har spridit sig lite mer än det var planerat.

Yeye, dagens arbete e avklarat, dags för annat arbete hemma. Later babes//A



Dagens lunch!

Okej, här är det vi åt till lumch igår och idag. Inger speciellt alls utan vi köpte bara 3 goda ingridienser och improviserade. Avokado, lax och parika. Sen blev det lite rocula till eftersom det var det vi hade hemma. Bladspenat rekomenderas :)



Blandade avokadon med lite citronsaft, turkiskyoughurt och hällde i salt och peppar. Thats it.

Ni kan ju experimentera själv för den kan få mer smak då :)

Enjoy!



Nelly Trend-shoes!

Produce or not? Gå in o gilla era favvisar! Klicka på bilden..




Inspiration!

Lite inspirationsbilder till vårat nästa projekt :D Så snyggt!








Snö & sol!

oh no..snöstorm igen eller vad? Har inte kollat vad vädret säger men det sr iaf ut som att bli en del snö nu inatt. Här snöar det på som tusan. Aja, det är bara Januari, känns rätt skumt att det inte varit mer vintrigt ute. Gillar ju snö, men då sja det vara torrt och fint pulversnö på marken..sen ska solen lysa och det ska vara någon minusgrad. Så där fint ni vet :)

Åh, sol är ju inte helt fel heller..längtar tillbaka till den skäna solen..känslan av att stekas och bli härligt brun. Nu får man fejka det i solariet, vilket vi gjorde idag :P hehe kände verkligen för lite värme och färg. Så när Jenni var klar med fransgörat så fick kroppen lite färg.

Tiden går fort...snart är det dags för pappa att bli ett år äldre igen, han kommer fira sin födelsedag i Finland så då är det väl bäst att ta sig dit också?



Kollade på lite olika alternativ, får bestämma oss senare i veckan..när man har kollat att allt fixar sig på jobbet och lite sånna saker, men det kommer inte vara några promlem. Kommer inte vara borta länge, bara över helgen isf :)

Ne fy, idag e man lite tröttare än igår..så nu ska jag ladda inför en hård morgon på gymmet.
Hoppas eran vecka började fint! Nattu//A



Mat & Träning 12.01.09

Måndag = träning...morgonträning of course. Så är det ju nu för tiden. Trodde faktsikt inte det skulle vara så lätt som det faktiskt är. Går upp kl 6 varje dag vi bestämmer oss för morgonträning. Kommer ju inte alltid köra det, kan ju behöva en sovmorgon då och då o sen kanske vi såklart känner för ett pass också.

Men nu är det det som gäller ett tag framåt, skönt o ha det gjort för dagen iaf. Man har mer styrka på morgonen är man tror. Och dessutom vänjer sig kroppen vid att träna samma tid varje dag, då är den mer beredd för hård träning.

Idag blev det det vanliga benpasset, behöver kanske inte gå igenom alla övningar igen? La iaf på lite vikter på varje övning. Jag känner redan nu att jag kommer ha ont, för jag har haft ont redan under dagen. Jenni vekar inte ha några problem...ÄN iaf. :)

Körde mage efter benpasset också, rullande situos och båten och även kast med benen.

Imorrn tänkte vi mäta oss igen o sen vad som har hänt..ska bli intressant :P hehe

Idag började dagen med en blåbärssmoothie.



06.30: Vaniljyougurt, 2 ägg, en banan, linfrön, havregryn, proteinpulver och blåbär.

Efter träning 07.50:
Proteinshake.
Mellanmål 10.30: Apelsin och grönt te.
Lunch 12.30: Lax med avokadofylldpaprika och rocula.
Middag 17.30: äggröra med röd chili och räkor.
Kvällsmål 20.30: grönt te och ett lite glas youghurt med nötter.

Nu känner jag för lite oboy...så vi skrivs sen!
//A



Bilder från Egypten

Dåså, nu har jag äntligen fått in alla bilder från mobilen på datorn.. så här kommer iaf några, kommer självklart lägga in fler men det får komma i omgångar helt enkelt.



Här är några bilder på när vi var tvugna att skynda oss till lunchbuffén efter att vi kom in på hoteller. Luncherna severades alltid där typ. Förrutom dom sista dagarana när det var fixat för nyår.



Landade ju rätt sent så solen var på väg ner redan..





Första måltiden. Så gott! Den bestog av pommes, köttfärsbiffar, ris och fisk. Bröd och Pepsi till det :P



Rummet var bra och enkelt, En enkelsäng och en dubbel. En stor toalettt. vi fick ens toor balkong me :)



Här kommer någr bilder på när juveleraren gjorde ett av msyckerna där det stog Jenni på.





Allt var av silver, sen gjorde han botten svart.



We like alot :) Som sagt, ska sätta fast dom på ett band o vira det runt armen.



Därför blir hon avtänd.

Kroppshår, lukt och smutsiga kläder. Det finns mycket avtändande saker hos män och vi har listat det du ska undvika.

När det är en fråga om vad som är sexigt och osexigt finns det en stor individuell variation, men vissa saker bör alla hålla sig borta ifrån. Här är de vanligaste sakerna som kvinnorna tycker är avtändande hos en man som hon önskar du visste.



Hår
1. Om du har längre hår, låt det vara utsläppt. Undvik hästsvansar så ofta du kan, rufsiga långa lockar ser bättre ut. Be din frisör klippa dig så det fortfarande är långt, men tillräckligt kort för att inte kunna sätta upp det.

2. Däremot kan kroppshår vara sexigt och utstråla manlighet – åtminstone på bröstet. Få bort håret med hjälp av rakning eller vaxning, men gå till ett proffs för att få bort det som du inte kommer åt.

3. Liksom med brösthår kan ansiktshår vara manligt, men se till att vårda det. Var vaksam på att det ser fräscht, bra och inbjudande ut. Skägget omringar ju trots allt läpparna…

Odör
4. Skägget trimmat, ryggen vaxad, du är redo. Eller? Även det som inte syns måste underhållas. Illaluktande andedräkt och gula tänder är inte speciellt charmigt men det går enkelt att åtgärda med hjälp av tandkräm och tandtråd.

5. Lika lite som att lukta illa i munnen är svettlukt något som också går bort. Parfym och deodorant löser detta problem, men ta det lugnt med det förstnämndaså du inte sprejar för mycket. Ett sprut på halsen och handlederna räcker gott och väl.

Kläder
6. Oavsett om det är ketchup, vin eller öl så är alla typer av fläckar på kläderna ingenting damerna vill se, de uppskattar att du gör en ansträngning för dem. Ha en ren t-shirt på arbetsplatsen eller i bilen som du snabbt kan byta till om det skulle behövas.

7. Vissa saker är bäst lämnat åt fantasin, och det gäller även när du går på stranden. Undvik tighta Speedos och bär istället badbyxor med kortare ben för att slippa felriktade blickar.

artikel improveme.se


ja, vad säger ni tjejer?? Är det så?? Det med odören hade nog stört mig mest! är rätt känslig när det gäller sånt...hehe
. Det mesta stämmer faktiskt enligt mig//A



Real deal..

Nu har en helt vanlig vecka börjat på jobbet, efter jul o all semester. Den började faktsikt förvånansvärt lugnt? Ligger i fas med allt och fick allt gjort som fanns o göra..sköönt! Skönt med lugna måndagar faktsikt, så borde det alltid vara tycker man, men fredagar så också vara lugna såklart :P hehe



Jenni fick ta på sig uppdraget att fota några speciella skor, they needed her fab legs ;P Dom e ju så bruna o fina nu! Som ni ser, det är den låga varianten av boyfriend skorna med nitar..

Kommer på sidan när som, om dom inte redan är ute..

Jenni har fortsatt sitt lilla jobbande nu med fransar så jag tänkte ta o göra lite mat åt oss nuuu

Later babes//A



Man måste älska allt...



Inte bara en del av den man älskar och störa sig på resten. Då kommer det aldrig att funka. Träning, shopping, fest och utseende är de 4 sakernasom gör mig till den jag är. Inte helt och hållet såklart men det är de stora delarna hos mig och kan man inte älska det eller stör sig på nåt av det kan man inte älska hela mig och kan man inte älska hela mig så varför älska alls? När man älskar, älskar man med hela hjärtat och allt hos den personen inte bara en del. Man är den man är och accepteras det inte finns det ingenting mer att hämta. Lite så känner jag. Jag vill kunna göra ALLT med den jag älskar, jag ska älska allt hos honom och han allt hos mig.//J



Shoppingtips!

Fint 3-pack :) finns faktiskt trekantsbh som passar till också :)




Nya tavlor

Nu fick vi som sagt upp våra "nya" tavlor i vardagsrummet..tycker det blev mkt bättre så nu är väl det hela klart för den här gången..



Före och efter...



tycker dom blev "söta" med tanke på att det ska se lite självgjort ut..

Nu har vi även börjat planera att fixa om sovrummen lite också, kommer nog bli grymt fräsht :D



Kärt besök!

Inte bara det att Malin var på en snabbvisit idag men en stund efter kom kära mammi och styfar på första besöket för iår..herregud! Ringde tidigare idag och fråga om dom ens hade tänkt o hälsa på nångång detta året :P hehe

Ville ju att dom skulle få sina små "egypten presenter" Okej, Tapsa fick en visky :P haha men mamma fick en sån fin silvrig "Key of life", som vi köpte till oss själva. Fast hennes var iofs finare :)



Ja, dom stannade iaf en liten stund..mamma och Jenni kollade lite efter lägenheter medans Tapsa glodde film :P Jag själv..ja vad gjorde jag? Ne men dom hjälpte även till att hänga upp tavlorna i vardagsrummet. Ni vet dom som skulle vara med svart och lila, som jag och mamma målade hemma hos henne för ett braaa tag sen nu.

ÄNTLIGEN är dom uppe..nu känns det rätt, lägger upp bilder imorrn på hur det blev :) mkt mer trivssamt nu iaf.

Gud, klockan e mkt..ska uppp tidigt imorrn igen. Som vanligt nu för tiden. Legat framför tv:n resten av kcällen, kolla Vampires. Kom ju INGET bra ikväll och filmen vi tänkte se sög så vi stängde av.

Ne hoppas eran långhelg var bra så skrivs vi imorrn igen!
Nati//A



Mat & Träning 12.01.08

Tänkte nästan att man skulle få trningsvärk i brösten idag, eftersom vi aldrig körde bröst tidigare i veckan, för det brukar vi ju annars köra med överkroppspassen på gymmet, men vi orkade inte det denna veckan. Så igår körde man ju bröst på pumpen o det känns idag. Resten av kroppen känns helt OK faktiskt.

Inget gör mer ont iaf. Får se hur vi mår imorrn när vi väl kommer till gymmet och ska sätta igång igen, hoppas att kroppen klarar av lite mer..kommer ju försöka lägga på lite efter varje vecka nu för att nå upp till vikterna vi körde med innan uppehållet. Önska oss lycka till :P

gottis-söndag måste jag säga att det har varit :) när det gäller alla mål som vi stoppat i oss.
Dagen började med en god frukost i form av 2 frökusar med stekt ägg och grön te. Sen tänkte vi tagit gottisyoughurt som mellanmål MEN sen kom det bara ett stort begär efter nåt annat gott.



Fick kvar parmaskinka från igår så då blev vi sjukt sugna på ostfrallor med ost och skinka på. Alltså..det är smält ost på frallorna :P hehe grönt te till det också.

Sen blev det kvällsmat..och då blev det, kan ni gissa? Egengjorda hamburgare :P hehe så i helgen har vi fått i oss allt av det goda. Tacos, pizza och hamburgare..standard nu för tiden.

Sen har vi ätit lite mörkchoklad. Den vanliga var inte lika lockande längre som man trodde att den skulle vara. Pepsi Max hela kvällen me såklart.

Tog en vätskedrivande tablett på morgonen så därför har vi druckit mkt vatten idag också. Vatten is the shit!
Later//A



Lagom är bäst!

Ja, vem säger nåt annat? hehe. För mkt är dumt och för lite kan vara boring..

Har inte skrivit så mkt om dom senaste festligeheterna..Trettondagsafton var så bra :D då var det lagom all the way, tanken var inte att jag skulle ha druckit nåt över huvud taget, men fick lite rödvin av Anki så det var lika bra att fortsätta sen :P hehe Jag har ju svårt att sluta när det väl har satt igång så det är ju såklart en av anledningarna till att jag faktiskt valt att vara nykter. Dricker ju inte så mkt men det har blivit några grr förra året iaf..

Men i torsdags lyckades jag hålla en så skön nivå hela kvällen, den kvällen den lyckan säger jag ju bara. tror inte det blir så lyckat nästa gång om jag skulle välja att dricka? det är ju så tråkigt..för klarar man det en gång nångång så tror man att man säkert klara det nästa gång o då spårar det.

Äh, jag valde ändå att vara nykter igår, vilket var bra..det känns bra idag och kvällen var ändå lyckad. Jag hade kul, för jag kunde dansa :) Var på vimmel för en gångs skull..och jag måste säga det, jag börjar gilla det stället igen. Har inte varit där på sjukt länge. För i vanliga fall är det ju såkart Grand som gäller, men dom öppnar inte förräns nästa lördag igen.. då evt ni vart jag befinner mig ;D haha

Det var iaf skönt att komma ut lite igen, som sagt så har jag känt mig rätt instängd den senaste tiden.

Saknar mina vitamin well drycker som jag gjorde goda drinkar av förr! You can send me some more ;P hähä

Puss//A



Sötaste någonsin!

Söndagsmys!

 




Alla gör sitt..

I'm done :D Jenni hållar fortfarande på..alla gör sitt!



Haha, där kikar hon fram..det var länge sen jag såg henne med damsugaren i handen :P

Jag blev iaf klar med min matlagning ginför veckan, åh det ska som vanligt bli så gött och äta upp det jag fixat :D längtar till varje lunch!



Testade 2 nya rätter..ska bli intressant. Kesoplättarna var välkomna igen..det var länge sen vi åt dom nu.

Skönt o ha allt fixat, för snart komemr Malin och då ska hon får göra sitt..sitt lilla klipp på mitt hår :) Sak nog ta o göra nåt gottit mellanmål nu innan middagen vi ska käka ikväll..skrivs senare//A



Så äter du för livslång hälsa.

Visst ska man leva i nuet. Men när det gäller din hälsa är det en god idé att även tänka på framtiden. Här är maten du bör få i dig i dag för att må bra under åren som kommer.

Är du mellan 20 och 30 lever du antagligen ett hektiskt liv, vilket ofta leder till att kosten blir lidande. Snabbmat, halvfabrikat och snacks istället för ordentliga måltider är ett vanligt resultat.

Samtidigt är det under detta decennium du når dina högsta nivåer av muskelbyggande hormoner och det är också nu ditt skelett byggs färdigt. Det är alltså nu du ska lägga grunderna för den kropp som ska räcka livet ut. Med rätt kost ger du dig själv de bästa förutsättningarna för ett friskt liv.



Ät så här:
-För att undvika problem med lederna när du blir äldre, se till att få i dig mycket fiskolja nu. Försök att få i dig tre portioner kallvattenfisk som lax, makrill och tonfisk varje vecka.

-Om du vill slippa hjärt- och kärlproblem i framtiden, försök att inkludera kalium i din kost. Det får du i dig genom att äta bland annat bönor, banan och russin. Skippa saltet, håll vikten och rör på regelbundet så ökar du dina chanser till ett friskt hjärta ännu mer.

-För att försäkra dig om ett hälsosamt sexliv, se till att få i dig riktigt med nötter. Helst ska du äta två nävar valnötter, jordnötter eller mandlar varje dag. Det höjer din nivå av testosteron och motverkar låg sexlust.

-Med åldern sjunker ofta ämnesomsättningen, men med rätt typ av kost kan du maximera din förbränning. Satsa på mycket protein och så lite socker som möjligt.

Artikel från improveme.se



Dagens tips!

Många har gjort egengjord pizza och då vet ni också hur sjukt gott det är när man själv får välja alla ingridienser :D Det är ju så lätt nu me när det finns så bra pizzakit från olika märken.

Idag blir vårat tips en riktigt god "söndagsmiddag" för er som inte riktigt vet vad ni är sugna på ikväll :) åt det igår så ikväll blir det annat :)



Till den här godsaken behöver ni:
Icas pizza-kit.
Rödlök.
Yellow peppers (tacoavdelningen).
Mozzarellaost.
Pizzaost.
Parmaskinka.
Rocula
(Tomat)

Ni gör botten enligt anvisningar och innan ni lägger in den i ugnen så lägger ni på mozzarella rödlök, peppers, tomat (om ni vill) och riven ost. När den är klar så lägger ni på Skinkan och roculan.

Helt underbart gott :D Det blev 2 stora bitar var till oss iaf, dom ligger på stora tallrikar.

ENJOY!



Mat & Träning 12.01.07

Vi är såååå glada att dom har ändrat tiden på pumppasset på lördagar till 10.30 nu istället för ah, vad det nu var tidigare..9.30 eller nåt? minns inte riktigt :P hehe

Nu är det inga som helst problem att ta sig upp coh vara pigg nog att köra hela kroppen på morgonen :D Det var sjukt skönt att vara tilbaka där igen. Hur länge sen var det nu? 3 månader sen? ojoj..

Trodde det skulle vara sjukt mkt jobbigare än vad det faktiskt var med tanke på att det var så länge sen, sen att vi inte kört pump80 som det heter nu och tack vare träningsverken. Men det gick hur bra som helst!



Började lite fegt dock med knäböjen..men det kändes rejält ändå, man kände hur det sved i dom redan onda ställerna på ben och rumpa och det är också bra för då vet man exakt vart det tar och att man gör rätt :)

Sen körde vi faktiskt på som innan? tror inte vi tog mindre vikter på någon av muskelgrupperna är förr. Det är väl lika bra att testa sig fram, man kan ju alltid plocka av..bättre det än att köra igenom allt som om ingenting. Det här passet kommer nog hjälpa oss lite inför nästa veckas träning..alltså med värken, tror vi kommer bli av med den snart. Dock har jag sjukt ont fortfarande fast nu är det mer "brännande" än förr, mer som om jag slagit i mig o har ömma blåmärken här o där.

Aja, får se till att det blir många fler helgpass, eller vardagspass me för den delen..men som sagt, nu är vi ju så inne på gymträningen. Men variation är alltid bäst så att man inte tröttnar :)

åååh så god middag vi fixade idag, det kommer som ett eget inlägg imorrn som lite tips på god söndagsmiddag.
Frukost: 2 kokta ägg mosade med smör. Jack3d som dryck.
Efter träning: Proteinshake
Mellanmål: Powersmotthies (blåbär)
Middag: Egengjord pizza och pepsi max.

Sen blir det väl nån drink ikväll kanske? iaf för Jenni :)
//A



Den gröna toppen!



Skulle visa hur den satt och här är den, i storlek S! Sitter som den ska. Är tunn och skön på, men som ni ser är den liite transparent men man har ju ett linner över när man tränar ändå :D snygg färg oxå! //J



Nyårslöften!

Man lova alltid en massa när det nya året börjar..men håller man någonsin nåt av det?? Ja visst, det är lätt att lova att man kanske inte ska dricka lite mkt som förra året och ja, det kan ju inte vara så svårt att hålla om man bara skippar en helg i månaden :P hehe Ofta lovar man samma sak år efter år?

Men iår kände vi att vi skulle lova att ta tag i en grej vi faktsikt funderat på at göra länge. "Att hjälpa till lite" Att skaffa ett fadderbarn som man kan ge ett bätrte liv till.

Det var ju någon som kommenterade att vi spenderar så mkt pengar på oss själva, och undrade varför vi isf inte kunde göra nåt "vettigare" med pengarna som att tex. skaffa ett faderbarn. Det har vi tänkt o göra som sagt! Har ni fadderbarn som skrev det eller önskar ni bara att ni hade mer pengar att spendera på er själv? Och som vi skrev så kan jag inte hitta vettigare saker att spendera på än sig själv med tanke på att det är dina pengar och man ska själv kunna leva innan man kan hjälpa andra.




Frågan är sen då vilken organisation man sak välja..det finns ju några stycken. Ska sätta oss och läsa igenom dom så att vi vet vad våra pengar sen ska gå till. Hade nog velat ha ett speciellt barn så att man kan följa alla framsteg. Men sen är et bra om många får nytta av det.

Aja. vi får väl se vad som händer..

Tänkte börja med "mindfullness" oxå, Vi känner att vi stressar runt mkt och är lite väl aggressiva med korta stubiner i många lägen så det ska vi oxå ta tag i. Ska bli skönt och bli sitt gamla lugna jag. INGET kunde reta upp mig förut, kände inte att det var så nödvändigt. Vet inte vad som hänt nu.

Vad har ni för nyårslöften då? Någon mer speciell än förra året? :P




Vi tror inte, och vi har inte tid!!

Enbart tex. måste få en del saker utredda för folk verkar ha fått allt om bakfoten.



FORFARANDE tycker vi inte att vi är BÄST på nånting. fattar inte hur folk kan ta de på så fel sätt. MAN HAR INTE TID OCH SKRIVA ALLT MAN TÄNKER, TYCKER OCH GÖR på vardagarna och de är sånt som vi själv är intresserade av och de som andra folk intresserar sig av vi skriver om.

Vi älskar att träna, de betyder inte att vi vet allt, kan allt osvosv, vi skriver bara om hur VI gör och det funkar för oss, vem säger att de funkar för alla andra, de funkar för oss bevisligen annars hade vi inte ändrat kroppen alls. Och om folk frågar om råd, självklart skriver vi det VI tycker är bra och själv hade gjort, vem fasen säger att det är den bästa lösningen och att de inte finns bättre. Finns ju hur mkt som helt man kan göra. Tycker man inte våran lösning är bra, hitta nån annan? det finns många rätt. inte bara ett.

Och bara för att man har pengar, så betyder de inte att man ska kasta ut allt till alla andra, Vi SPARAR pengar, o det är till hus, bil och allt annat som komma skall. Ska vi ge bort de vi slösar på oss själva och sedan ta de vi sparar o slösa på oss själva istället så som mat och kläder. Jaha.. vart finns sparandet då? Då får man ta lån för framtiden, vem fan vill de?

Vi är ekonomiska och sparar mer än dom flesta så alltså slösar vi inte så mkt som alla tror, bara för att man skriver ut saker på bloggen. Plus att vi är två som delar på allt och bor ihop, det blir biligare, man köper mer. En sak vi köper kan båda ha, därför kan v köpa två olika. Samma sak som ni köper två tröjor eller vad fan de nu kan vara.

Så de med att vi bara bryr oss om utseende och saker är löjligt, de kankse framstår så men man har inte alltid tid att skriva allt annat på bloggen, de e bara ca 10% av allt, men de trodde jag folk som läste bloggar fattade, annars har man inte fattat så mkt om ni frågar oss. Man får ingen helhet på en människas liv genom en blogg, de vet vi oxå när vi läser andras bloggar, inte går vi o dömer dom på de dom skriver direkt, man vet att de finns mer under ytan, hur dom tänker under dagarna, hur dom är som människor mot andra människor. Många blir förvånade över hur jordnära och snälla folk är när dom  träffar dom för första gången när man haft förutfattade meningen som folk tenderar till att ha helt ionödan. tyckcer man ska sluta med det och skaffa sig en RIKTIG uppfattning, men varför bry sig om nåt sånt när man ändå inte finns i personens liv? Egentligen är det inget att störa sig på för du är ändå inte en del av det livet? förstår inte ritkgit..

Vi klankar aldrig ner på folk, snackar inte skit om någon på bloggen, vi säger inte att folk gör fel, vi lägger inte onödig energi på att va sura på folk och gnäller inte på hur folk ser osvosv. Vi tycker alla ska få göra de dom vill och känner för o se ut precis hur dom vill. Och de finns människor som är helt tvärtom, som skriver hur man borde leva, se ut och göra. Det är dom som är utseendefixerade och är blåsta för att dom tycker så mkt om andras liv ist för sina egna. Och om man inte tycker om hur bloggen framhäver folk eller man inte tycker om innehållet eller har nåt annat man stör sig på tycker jag inte man ska lägga energi på de heller, skulle vi aldrig göra, läsa en blogg som inte gav oss nåt eller som man verkligen inte tyckte om, energi och tidsslösande. Tycker tex synd om KISSIE som har så många hatande besökare på hennes blogg, fattar inte hur man kan lägga tid och energi på det. Vi gillar inte bloggen så därför läser vi den inte heller, svårare än så är det inte. stackars folk som måste klaga på henne för att må bra. tack för oss.



And it's out..



Efter 2 timmar slitande har Jenni fått ut mitt hår..gud vad hårt det satt..fästerna va som betong typ..hehe. Bra eller dåligt vette fan men det var iaf jobbigt. Dom har ju suttit bra under hela tiden men det är ju klart mer jobb och slit när dom sitter så hårt.

Som valigt är det en jobbig känsla att ha det tunna coh korta håret. Det känns såklart alltid extra tunt direkt efter eftersom man är van vid tjockt hår. Så nu är jag där och funderar igen, sak man ha clips ett tag eller sätta i nytt till nästa vecka? Malin ska iaf få klippa mig först som sagt..

Ska ta en duch sen me såklart, har ju borrtagningsmedel i håret. Jenni är o duchar nu för jag ska fixa till henne fransar lite snabbt sen me, hon har tappat lite fler på höger nu så jag ska bara jämna till dom lite.

Tur att man var uppe i tid så att man har tid med allt detta :P hehe finns ju såklart annats som ska göra idag..som tex storhandlas och sen laga en god middag.

Later babes//A



Dagens tips!

Eftersom vi fått testa lite vätskeutdrivande tabletter av Millan nu som är receptbelagna och inte går att köpa nånstans så ville jag kolla om man kunde hitta andra tabletter med vätskeutdrivande effekt. Gick in på gymgrossistens hemsida och kollade men visste inte riktigt vad jag skulle söka på. Fårgade kundtjänst om dom hade nåt bra att rekomendera.

Min fråga löd.."Hej, jag undrar om ni har några brodukter som är till för att få bort överflödig vätska ur kroppen? tack så mkt!"

Deras svar blev:
Hej Anne!
Tack för ditt mail!

Produkter innehållande Koffein har en vätskedrivande effekt.
Vi har fettförbrännare som är väldigt vätskedrivande och jag kan ge dig några exempel på sådana.



Tight Xtreme & Tartarus

Dom här 2 fick jag som exempel, det står inte så himla mkt om just Tight x-treme. Men den andra står det lite mer av.

Millan skulle ta fram några bra exempel också, skriver väl ut det här också sen om ni inte kikar in på henne själv :)



Movie night!

Ja det blev som bekant en kväll i soffan med film och grejer..

Var riktigt sugen på bio men vem orkar egentligen när man kan ha det gött hemma? :P Dock var det synd att det inte fanns någon bra film att se..ööh, kollade på 2 riktigt sega.



En action/fantasy med Jet Li..hmm, inget att hurra för direkt, lite gullig dock men ah..hehe. Talande råttor och massa djur..dessutom var den på kinesiska.



Den andra var där här. Inget att hurra för heller..så jäkla slow säger jag bara. Dom har tryckt in en massa kända/bra skådisar i en film där det inte händer nånting..hehe.

Aja, nu kanske man kan somna för att man blev seg :P kommer ju verkligen inte sova bort lördagen iaf! Hoppas ni har haft en bra fredag!

Får ladda för en mkt mer effektiv lördag :)
Natti!//A



Mat & Träning 12.01.06

Den här fredag har blivit en vilodag såklart..man ska aldrig träna när man har druckit dagen innan. Då får hjärtat och kroppen jobba dubbelt så hårt utan resultat. Kroppen förbränner bara alkoholen vid träning istället för fett, vilket också resulterar i onödig anträngning. Men promenader och liknande är ju alltid bra för då får man frisk luft iaf :) och sen blir man piggare.

Men som sagt, en vilodag idag..våran kropp behöver ändå vila lite med tanke på värken. Det är inte bättre idag men det är inte värre heller. Tor gårdagens träning gjorde lite nytta och även våra moves on the dancefloor inatt :P hehe

Hade tänkt att ta ett helgpass imorrn igen..DET var länge sen :) ska bli gött, för då är det helkropp i form av Bodypump som gäller..herre gud vad jag har saknat pumpen!!

Idag har jag iaf bara ätit ett mål och det var tacos innan, Jenni åt tonfisktoast till frukost.
Sen har vi druckit en del pepsi max som vanligt och lite marabouchoklad..men inte den mörka utan nu tog vi mint och apelsinkrokanterna i dom vanliga.



Hittade den här gamla bilden lite tidigare idag. Vet inte ritkigt hur gammal den är men skulle tippa på 1,5 år. Kul o se hur man såg ut innan. Ser väl inte så stor skillnad från idag men man börjar kolla lite och ser saker på bilder när man poserar. Om det putar ut nåt nånstans eller inte :P haha

Skön färg på kroppen iaf, tur att man itne är vit nu heller. Får försöka hålla färgen nu känner jag. Gillar den :)

Känner mig lite uttorkad som vanligt "nu för tiden"..hehe tänkte tagit tabletterna idag men tar dom nog imorrn eller söndag istället, alkoholen från igår har varit rätt uttorkande nu.

Later//A



En fråga, ett svar!

"Hey girls! jag måste bara fråga. Hur gör ni för att hålla er till den nyttiga maten? Jag klara mig i typ 3 dagar sen faller jag för sötsuget igen, det är inte bara det att jag tar en liten godis heller. Helst vräker jag i mig så mycket jag kan hitta.. Handlar de bara om ens egen inställning. eller har ni några tips o trix för att komma bort från sötsuget o iaf hålla sig sockerfri 5-6 dagar."

Svar: Hur vi gör för att hålla oss till den "nyttiga maten" är väldigt enkel..det är för att vi lagar GOD MAT :P av det nyttiga. Det vi lagar är alltid gott så då är det verkligen inte svårt. Sen att det nyttiga får oss må så mkt bättre, det känner man ju i kroppen..ju nyttigare desto lättare :D

Sötsuget finns där rätt ofta, men har man vant sig vid att inte äta godis och liknande så ofta tex. som på vardagar så försvinner sötsuget av sig själv efter ett tag. Men det gäller att stå ut om man har svårt för sånt. Man MÅSTE hålla sig, man måste ha viljestyrka. För vill man se bra ut eller vilket nu anledningen är till att vilja får bort sötduget så gäller det bara att kämpa, för det kommer att försvinna med tiden. Tillfredsställer man behovet hela tiden så kan den inte heller bli mindre.

Tips till dig är väl att inte ha nåt i närheten, som tex godis. Har man svårt att låta bli så ska man inte heller ha sånt liggandes hemma. Sen har jag läst om Krom, som ska vara bra mot sötsuget. Skrev om det i ett inlägg om just sötsug för ett tag sen. Alltid värt att testa om det kan hjälpa dig på traven. För som sagt..det kommer att gå över om man kämpar ett tag och verkligen använder sig av sin viljestyrka. Det finns ju som sagt bättre alternativ till godis.




Vi äter själv rätt mkt godis, men det är enbart på helger, brukar äta tillräckligt för att kunna hålla oss till nästa gång :P hehe men ett annat tips är att inte ta mkt av det du gillar så att du inte KAN föräta dig. Lite är också gott!



Ät frukt och isf mörkare choklad om du är ett chokladmonster som vi :P hehe för coklad kan vi inte vara utan...så är det bara. Och mörkchoklad kan man inte äta så mkt av heller. + att det är 100 ggr nyttigare.

Hoppas du fick lite hjälp och motivation av det här iaf!



All gone..

nej, så tråkigt..det är verkligen sånt här ja inte gillar! Att sova bort HEEELA dagen, dessutom en fin underbart solig idag :( Såg inte dagsljset på hela dagen typ, solen hann nästan gå ner när man tog sig upp...lr ja hem.

Men en sak som är underbar just nu är att det BARA är fredag än så länge :D jiiiha! Hade ju fått panik om det var söndag! Och en annan underbar sak är ju sälvklart att vi har tryckt i oss underbart goda tacos..det blev min frukost för dagen.

so slow..aja kollade klart en film nyss. Final Destination5.



Dom är ju som dom är, rätt "brutala"..men ändå sevärda allihopa. TROR jag har sett alla..är inte helt 100 men aja.

Chilla vidare den här kvällen i soffan..finns inte så mkt mer som locka just nu iaf!
later//A



Rock the night!

Men oh my :) vilken bra trettondagsafton det har varit och kommer att bli!

hela dagen efter jobbet har bestått av fransfix och annat trevlig. Tess, Anki och Hennes far är här..dom kom tidigt idag :D haha helt underbart alltihopa, och bättre blir det :D



We gonna rock tonight! Har precis tagit på oss så nu ska vi draaaaaaaaaaa! seee ya! <3



Mat & Träning 12.01.05

Jag var nästan 100% säker på att jag inte skulle komma upp ur sängen inatt när jag vaknade till, alltså...jag var typ förlamad av värk. Det här är illa, det är den värsta värken jag någonsin haft, lr som VI har haft. Jag stänfde av larmet på mobilen och tänkte skriva ett sms till Jenni och fråga om hon kunde komma upp ur sängen så att vi kunde ta oss till gymmet.

Jo, vi kom iväg iaf..hehe

Idag körde vi aboslut inte fullt ut, tog lite vikter men såpass tugnt att det verkligen kändes..Sen hoppade vi över benpress för kroppen klarade inte av den ställningen just nu.

Så idag körde vi dom "viktigaste" som tex. Utfall och knäböj på stång, baksida lår och vader. Det fick räcka helt enkelt. Fick med varje muskel i benen.



Gud, kan man vara mer hungirg eller?? hehe hela dagen har vi ätit men ändå varit hungriga..ja det tar väl ett tag och vänja sig från det man åt i egypten.

Skulle kunna äta en häst nu me, hehe
Frukost 06.30: 2 kokta ägg mosade med smör.
Efter träning 07.50: proteinshake.
Lunch 10.30: Räkrisoni.
Mellanmål 14.00: Annanas & passionskeso och grönt te.
Mellanmål 16.00: Proteinshake.
Middag 18.00: Nudlar och tonfisk.
Kvällmat 20.30: En halv mozzarellapizza var.

Nu blir det mkt vatten och kanske en liten drink..

Later//A



MITT paket!

Jiha! idag kom mitt nya hår, beställde det i tisdags på kvällen..

Får väl se när Jenni har tid att ta ut mitt gamla, det är verkligen dags..har haft det mer än 4 månader nu ändå och ja..som jag har klagat på innan så hänger fästerna fööör lång ner nu, inte snyggt när dom kikar fram mellan håret.

Ska kolla om våran vän Malin hinner klippa mig också innan jag sätter i det nya, brukar alltid gå till frissan innan annars.

Mitt paket innehöll iaf..



3 packet Europeiskt äkta löshår, färg 24.



En remover för att få bort det gamla håret..



2 gåvor..Lösfransar och "glitterstrån", nåt vi aldrig kommer använda, hehe. Behöver ju inga lösfransar juuu ;P

Later//A



Torsdagsmusik!

oj oj oj...blir så sugeeeen! :P Lite go musik den här trettondagsafton..




Jobbig dag!

Det har inte varit en jobbig dag för att man har haft fullt upp, utan de är för att vi verkligen typ inte har kunnat röra oss. Att ställa sig upp och sätta sig ner hela tiden är VERKLIGEN en pina.

Hehe, ännu en gång kommer Millan som en räddare med mer piller :P Hon kom förbi en snabbis med mer vätskeutrivande och lite smärtstillande. Hon tycer väl synd om oss..hehe det gör nog dom flesta som ser oss pinas här faktiskt. Folk frågar vad vi har gjort.."ja, vi har tränat"



Jag började iaf dagen med lite fotning för en gångs skull, det finns en hel del kvar men det fixar jag på måndag, för nu ska jag sprinag bort till maxi och hämta ett paket och sen hem o fixa eller vad som nu behövs göras inför kvällen..

Later//A



Nyhetsbrev v.1

Första för i år..och det är sportigt :D




Fina smycken!

Älskar verkligen hyroglyfer..tänk att man skrev med olika bilder osv förr i tiden :)

Jenni fick ett smycke gratis av en juvelerare på hotellet, vi fick till och med se på när han gjorde den för hand, riktit fina. Sen gick vi tebax sista dagen och köpte en till mig me, lr Daniel gav det som en juklapp :D tack!

Köpte även en varsin "key of lfe". Kommer vira in dom i ett läderband och ah det som arband.




Jenni & Daniel



Jag och Daniel löjlade oss lite i Egypten när jag testade front-camen på våran nya leksak. :) bilden blev ju söt iaf. Har ingen ork just nu, sitter och skakar, precis ätit tidig lunch så vi bloggar lite mer när orken kommer tebax :)



Ett nytt försök!

Efter en väldigt seg och sömlös natt så är man inte speciellt pigg den här onsdagen, TUR att det bara är en dag kvar så att man får vila resten av veckan :P hehe vi har inte fått tillräckligt med vila ÄN.

Hade så svårt att somna igår, men så är det alltid när jag går upp senare, måste typ vara vaken ett visst antal timmar innan jag blir trött nog för att somna..rätt weired? gillar inte det alls faktisk...

Så ikväll gör jag ett nytt försök, lr ah..klockan är ju redan rätt mkt för nu går man ju upp tidigare så man vill ju komma i säng tidigare me. Men det verkar vara rätt omöjligt ibland, hehe. Alltid nåt som drar ut på tiden.

Som idag, tvättade..lr tvättar fortfarande, har grejer i tumlaren..dom får gå över natten eftersom dom rätt nyligen åkte in.



Nu ska jag iaf göra ett försök och somna lite fortare med hjälp av en app som Jenni hittade i IFORM-tidningen. Den heter Hypnosis. Skriver väl vad jag tyckte om den sen :) man kan ju alltid HOPPAS att den funkar...

Nattinatt allihopa//A



Mat & Träning 12.01.04

Men MAMMA MIA!!!!! Har vi någonsin haft så här ont som vi har JUST NU???, inte vad jag kan minnas iaf..och jag tror nästan att det kommer bli värre imorrn! För snart kommer väl träningsvärken av dagens träning, ryggen är redan helt paj och ja, idag tränade vi överkropp vilket innefattar rygg och då kommer den värken imorrn, för den värken vi har NU är troligtvis från gårdagens träning.

ohohoh, haha..Gud vad man pinar sig ibland alltså.



att ligga ner gör ont överallt, ser ni ställningen Jenni ligger i, det är så sjukt jobbigt att komma upp därifrån, det är sjukt jobbigt att bara sätta sig rakt när man sitter och lutar sig mot ryggdstödet i soffan som jag gör just nu. Jag har aldrig haft så svårt att ta mig ner från trappor som jag har nu heller, hahah mina framlår är ju bara helt gone. HUR ska det gå imorrn? Vi får ju helt enkelt HOPPAS att vi kommer upp ur sängen, om vi ens kommer till sängen härifrån vill säga.

Dagens träning bestog av:
Ländrygg, av marklyft med stång. Överdelen av ryggen med stånde rodd. Sen var det chins på ställning. Axlar med hantlar, och stång. Sen blev det biceps och triceps på ställning. Stretching efter det. HELT slut..orkade inte ens göra mage idag, den är ju helt sönder me..hehe

Gaash, är så törstig hela tiden..ge mig nåt att dricka fan! Ge mig Oboy eller nåt :P
Frukost 06.20: apple,kanel & vaniljyoughurt med nötter.
Efter träning 07.45: Proteinshake.
Mellanmål 10.30: Grönt te och en apelsin.
Lunch 12.50: Majssoppa med räkor.
Mellanmål 15.00: Proteinshake.
Mellanmål 17.30: Powersmoothie.
Kvällsmål 20.30: Grönt te, Jenni tog en optinut-bar, Jag tog en skål musli.

NU blir det vatten, vatten vatteeeeeen!
Later//A



New in!

Det finns inte mkt vi känner att vi behöver nu, och nu har alla butiker börjat sälja vårkläder, vårkläder NU lockar inte alls, skulle aldrig få inspiration av att köpa våkläder när det är snöstorm och bara början av Januari? Vad ska man med dom kläderna till nu lixom, inget jag tänkte lägga pengar på innan man faktiskt kan gå i bårkläder, hehe

Så nu är vi lite mer inna på träningskläder. Det finns en massa mysigt snyggt och bra i dom flesta butiker men nu kom ju Gina Tricot ut med sin kollektion. Så vi kunde inte låta bli att titta till den.Hittade iaf 3 saker som föll direkt i smaken :)



Ett snyggt svart transparent linne för 149:- den kan man ha till vardags me ju :D har dock redan ett sånt..



En nyångrön top för 79:-, den kan man ha under det transparenta linnet..



Svarta leggings med hål lite här och där för 149:-

Inga dyra grejer direkt..bra priser tycker jag! I like!//A



Quick-fix!

Millan vet alltid när vi behöver nåt som hjälper fort, lr okej..Jenni skrev en bra status på face igår som gjorde att Millan reageraqde och fixade lite piller åt oss :P hehe tack så mkt!



Vätskeutdrivande tabletter som man använder på alkoholister så att dom ska tömmas på all vätska. Vätska hade vi nog samlat på oss rejält för man ser fan skillnad redan nu. Man blir sååå pluffsig om man har mkt vätska i kroppen. På mig ser man det jättetydligt vid nyckelbenen, o typ ansiktet.

Trodde typ att vi lagt på oss en massa under resan, men Millan sa att det bara är vätska som lagt sig överallt. Fast dock är det en hel del kalorier som slinkit ner, ska visa ungefär vad vi åt varje dag där nere. När jag får ut bilderna ur modilen, den strejkar lite just nu.

Tog första tabletterna igår och jag ska säga det, man kissade ju verkligen typ hela tiden, haha. Men det var värt det! Tog som sista idag, så sen blir det inte mer. Det här är ju inget man ska hålla på med länge utan man ska bara ta det o se kissa ut det "onödiga", som vi nu har gjort.

Det finns inte o köpa nånstans vad jag har fattat det som, det är ett läkemedel..det används också av dom ska vill få bort den sista vätskan innan fitnesstävlingar. Good shit :)

nu ska jag gå o kissa :P hehe.
Later//A



Tillbaka till verkligheten!



Första dagen på en lång rad med dagar har kommit till sitt slut. känns som om de dröjer ett tag innan man kommer iväg igen, ELLER så kan jag ha fel, jag älskar att flänga runt ;) Aja tillbaka till verkligeheten. upp tidigt, träna och sedan jobba en lång trött dag. SOm sagt, jätte trött och ont i huvvet, så irriterande! Tagit hand om del saker idag oxå som ska hjälpa oss i framtiden, gjort lite filmer oså :) kul. Nu ska jag hem o fortsätta jobba en lite stund till sedan ska jag slänga mig i soffan o känna mig stolt :P later//J



Shoppingtips!

We like! Snyggt med färg när man tränar! Ska införskaffas snarast...




Klickat hem!



Efter en del solande måste man ta hand om huden så jag klickade hem bodybutter som doftar underbart och håller huden mjuk under dom kalla dagarna som gärna torkar ut huden. Vill även behålla den fina färgen jag fått så det blev nya BUS-servetter :) Flagnar redan men som tur är bara ytligt så blir inte av med så mycket färg som när man drar av stora flag-bitar som jag gjorde efter cypern! TUR! //J



Ingen bra natt!



Herre gud vad dåligt jag sov inatt. Kissenödig, svettig, vaknade hela tiden så jag knappt hann somna om. Vet inte varför för så brukar jag inte sova på nätterna, jag är stendöd annars, men jag måste byta täcken känner jag och det kankse var en del i tankarna OCH våra grannar som aldrig håller kften. De slinker ner en lapp idag känner jag, nu e de nog. Trött som få men de var bara att slita sig upp, äta och träna. later//J



Det lönade sig..

okej, kanske inte pengarmessigt..men att va ledig idag har gett oss en vecka som är fri från allt nu :) Hann typ ta tag i allt idag som ni vet man typ "måste" göra, hehe.

klockan ringde idag, yes jag ställde den på 10 för att inte sova bort hela den här tisdagen. Bytte lakan direkt, det var på tiden kände jag. Så mysigt med nybäddat :)



För övrigt var det sjukt skönt att få sova i sin mjuka underbara säng igen!

Packade upp allt ur resväskan me, och sen kunde vi faktiskt tvätta allt också, vilket var tur..har tid imorrn så att man kan tvätta bort alla lakan och sånt. Men som sagt, det behövs ju inte göras nåt mer denna veckan OM man inte vill.

Ni minns väl kanske att jag gjorde storkok när jenni var borta, det lönade sig idag me..Vi slapp laga mat till veckan, för i frysen låg det 2 matträtter och väntade :D riktigt skönt!

SEEEEN, var vi och "storhandlade", ah det behövdes ju inte köpas så himla mkt eftesom denna veckan är en kort vecka typ.



mm, usch o fy för tomma kylskåp, nu finns det iaf mer i det..hehe.

Till sist tog vi tag i mina fransar IGEN..dom var sjukt fula efter bara en vecka, jag har väl pillat mer än vanligt, men sen även tappat sjukt många av mina egna. Men NU är dom fräsha igen :D

Ojoj, måste verkligen sova nu, det blir en tidig morgon imorrn så vi får skrivas då!
Nattinatt//A



Mat & Träning 12.01.03

Första träningen för 2012 efter 2 månaders uppehåll för mig samt 1 månads uppehåll för Jenni. Shit vad fort 2 månader gick ändå..säg det själv, 2 månader. Tänk att jag varit utan träning så länge. Men fort gick det, för idag var det dags iaf! Det kändes verkligen att man varit borta så länge..herre min gud vad jag avr svag, orkade knappt 75kg på benpressen som man tog över 100kg på innan. Jennii var självklart MKT starkare på allt.

ja, vi började med ett benpas såklart eftersom undekropp är viktigast för oss, men denna veckan blir det ändå 2 pass för både underkropp och överkropp. Efter ett så långt uppehåll höll jag faktiskt på att dö, jag tog i så mkt jag bara orkade. Ni kommer att får läsa en hel del klagande dom närmsta dagarna :P haha ska komma upp i rätt vikter fort nu igen! Då gäller det att ta i ordentligt.

Det vi körde idag var:
Benpress, Vanliga djupa utfall med stång på ställning, knöböj på ställning, Baksida lår och vader. Sen körde vi magen efter det, då körde vi rullande situps, benkast, båten..med vikt, sida till sida. Sen körde vi gymboll och planka. Sen var det stretching och sen ville jag spy..hehe. Jag är såå svag just nu, jag bara känner hur ont det kommer att göra. Men jag ska hålla ut för det här har jag längtat efter! SOM FAN!

Idag inan träningen så mätte vi oss faktiskt, jag vills e om jag växer nåt under den här stenhårda månaden.
ANNE
Midja: 67cm, Mätte även där man är som bredagst på magen under naveln: 78cm.
Stuss: 88cm
Lår(där man är som bredast): 48cm
JENNI
Midja: 70cm, Mätte även där man är som bredagst på magen under naveln: 81cm.
Stuss: 89cm
Lår(där man är som bredast): 51cm

Idag fick vi ett annat proteoin av Millan att testa :) tack så mkt!
Frukost: turkiskyoughurt med linfrön och en massa bär, grönt te till det.



Efter träning: Proteinshake, En väldigt trevlig en med smak av banan och choklad.
Middag: En stor tallrik äggröra med tomat, rödlök och röd chilli i. Vatten till det.

Kommer nog ta något mer att äta alldeles strax, vet bara inte vad..är inte så himla sugen på nåt just nu.

Later babes///A



Viva La Diva @ Nelly.com



Äntligen. Som vi väntat på att det ska komma in på nelly och nu finns det en hel del produkter ute och mer är på väg :) Har alltid gillat Viva La Diva eftersom dom faktiskt har bra kvalité till så låga priser. Vi är som ni redan vet fans av 3-in-1 concealern som finns i två varianter. In och kika, klicka på bilden!



Mat som botar vinterdepressionen

Avokado, choklad och vitlök. Vad har dessa tre produkter gemensamt? De gör dig gladare. När vintern är kommer får du stå ut med slask och kyla, så gör inte humöret värre än vad det redan är. Ta en bit choklad och bli gladare.



Avokadon är full med folsyra, ett ämne som hjälper kroppen att förbränna proteiner. Detta bidrar i sin tur till att hålla energinivån uppe.

Krydda upp vardagen med lite chili. Det ökar inte bara endorfinnivån i kroppen utan hjälper dig hålla värmen och humöret uppe, samt ökar din förbränning.

Även något så litet som ett bär kan få dig att må bättre. Dessa små rackare, även kända som gojibär, ökar tesosteronnivån hos män och förbättrar immunförsvaret med sin höga mängd antioxidanter.

Det finns faktiskt något ännu mindre än bär som kan få dig piggare. En näve pumpafrön bidrar till att hålla hormonbalansen i en stadig nivå så du slipper humörsvängningar.

Släng ner en klick honung i morgonteet eller müsliskålen så får du en energikick av detta naturliga socker.

Trots att den inte är din andedräkts bästa vän, är vitlöken något din kropp behöver. Den hjälper till att få igång blodgenomströmmningen så att hjärtat slipper slösa mer energi än vad det behöver på att forsla runt blodet.

Liksom vitlök innehåller mandlar aminosyror som får blodet att flyta snabbare genom kroppen. Mixa upp frukostflingorna med en näve mandlar så får du en bra start på dagen.

Sist men inte minst har vi choklad. Ja, choklad är inte bara gott utan innehåller olika aminosyror som är perfekt om du vill få bättre humör. Ju högre kakaoinnehåll desto bättre, men se till att äta chokladbiten tidigt på dagen då det höga sockerinnehållet senare kan innebära problem att somna.

Artikel från improveme.se




Dagens tips!

Har aldrig varit några "boktjejer". Läser inte böcker så ofta, vi började läsa böcker i gymnasiet bara för att man var tvungen att läsa på morgonen, hittade då riktigt bra böcker vi fatsnade för. Såklart att man inte läser nåt annat än bra böcker!? hehe

Att läsa är jäkligt gött särskillt när man ska slöa och bara inte göra nåt, tex som nu när vi var i Egypten, sköönt och bara ligga och läsa i solen. Läste ut några böcker där.

En bok vi vill tipsa om är den här, House of night



Yes, en vampyrserie. RIKTIGT bra! Spännande och rolig samtidigt. Det finns fler delar. Vet inte riktigt hur många men ändå. Gillar ni Twilight så kommer ni gilla dessa. Hoppas GUD att det görs filmer av böckerna! Kommer säket bli lika bra om inte bättre än Twilight-filmerna :) ser verkligen fram emot det.



Träning with Gina Tricot!



Helt PERFEKT. Sjukt snyga och väldigt passande som dom skriver på Facebook. Nu blir det svårare att strunta i nyårslöftet om ett sundare liv när man har riktigt snygga kläder att träna i. Det gör ju faktiskt träningen roligare, när man känner sig fräschare :) Jag blev kär i kläderna och hoppas att de kommer till en av butikerna i Borås iaf, de borde det göra med tanke på att Borås har huvudkontoret och är "födelsestaden" för Gina eller hur jag nu ska kalla det ;D 3 days to go, så missa inte lanseringen på hemsidan o io butikerna! LOVE IT! //J



Skickar in!



Nu sitter jag här och skickar in allt som har med stölden i thailand och göra. Ska bli så himla skönt och få de gjort och få tillbaka pengar och en ny telefon. Har en gammal skittelefon som jag knappt vill använda så jag använder den inte heller så ofta. Ganska skönt iofs eftersom man ALLTID knappar och surfar på telefonen, men nu har de varit en telefonfri period för mig. Man kan givetvis ringa och smsa mig som vanligt men jag pillar inte på den i onödan :) Ska käka lite sedan ta hand om andra viktiga saker.

Uppdatering lite senare ;) Dags att komma tillbaka till vardagen och rutinen  //J



Vi tar en extra

Hey hey! Nu är vi äntligen hemma..eller äntligen är väl kanske fel ordval just nu. Kallt och blåsigt och regnigt väder va vad man fick möta när man klev av planet ikväll. Landade strax innan 8.

Har såklart inte gjort mkt sen vi kom hem, åkte och köpte oss en pizza :P hehe, var ju tvugna att äta nåt, har ingenting här hemma nu.



Vårat onyttiga liv slutar med den ska ni veta, det var sista dagen idag vi unnade oss kokhydrater för ett tag framåt. Som jag skrev i förra inlägget så börjar våran utmaning IMORRN, you'll see. Ska bli intessant.

Har bara plockat undan lite grejer sen vi kom hem och tagit en dusch, nu ligger man nerbäddad i soffan och chillar. Jenni kollar mobiler på nätet och annat smått och gott i datorväg som troligtvis ska inhandlas.

Hade tänkt att vi skulle jobba imorrn men vi behöver en dag extra för att komma iodning ordenligt. Annars kommer veckan bara bli kaosaktig. Känns gött o få allt gjort.

yeye, vi börjar blogga ordenligt imorrn igen, nu är det nytt år och då tar vi nya tag :)

Hoppas ni har haft en måndag!
//A