RSS 2.0

Inga problem!

Jobbat senare än vanligt idag, men det var inga som helst problem. Trodde att de skulle bli lite längre men det blev hemgång 30 min tidigare. Det gör ganska mycket med tanke på att vi hade annat och göra hemma.



Hoppade in i duschen så fort jag kom hem medans Anne fixade smeten till morgondagens lunch. När jag va klar var det bara att ställa dig och steka :) hehe de tar ju sin lilla tid men det var inte så många pannkakor som tur är! Bara chillat efter det, inte så mkt tid över som sagt. Ska smeta in oss i våran favvo BUS och sedan sova. Det är ju en dag imorrn oxå, och som tur är är det fredag :D hehe de gick lika fort osm vanligt. Måste vara pigg, har massa planer! Gonatt folket//J




Mat & Träning 11.03.31

Sovmorgon my ...! hehe jo, lite blev det allt, men inte länge. Jag hade bestämt mig redan igår att "ta igen" det jag missade i tisdags..alltså en lätt och snabb liten träning. Varför ligga och dega när man kan göra nytta som jag brukar säga? :P Ne men jag kände bara att jag lika gärna kunde gå upp rätt tidigt eftersom det ändå blir en vanlig dag imorrn på jobbet, för hade jag legat o sovit längre så hade jag haft svårt att somna idag och sen varit trött imorrn. Så där kände jag att jag var lite smart :)

Som sagt, ett kort och snabbt pass..det blev intervall-löpning i 30 minuter, sen blev det bara lite rullande situps.. Dom får vi visa hur vi gör imorrn typ, för dom ska stärka dom innersta musklerna. Det känns verkligen när man gör dom att det tar långt inne i muskulaturen.

Även om man var på gymmet idag så blir det i vanlig ordning lite powerwalking på lunchen. Tog en lite sen eftermiddags promenad på jobbet innan när vi hade det lite lugnare. Regnet stopade inte oss, Jenni kände ju att hon också skulle röra på sig. Att sitta still vid en dator så länge blir man bara knäpp av, hehe

Idag blev målen lite ändrade såklart..
Frukost: Anne 08.15, nöt&frukt musli med linfrön och c-vitamindryck. Jenni 09.30, powersmoothie & 2 polarbröd med leverpastej & gurka.
Lunch 12.30: Laxgratäng med bladspenat & potatismos.
Mellanmål 15.50: Grönt te & apelsin. Viktigt med antioxidanterna.



Mellanmål 19.00: Knäckisar med avokado & proteinshake whey100.

Börjar bli lite småhungrig nu, det blir nog en kopp te med en liten näve nötter efter duschen.
Later//A



Dagens outfit!

Så enkelt och så bekvämt ;) black & white <3



Gina, skopunkten, h&m och monki



Shoppingtips!

Riktigt bekväma! We like them a lot!



Finns även i beige och brun med krokodil mönster.



Vilken irritation!

ÅÅÅH! ne gud så irriterande! När man verkligen vill ha nåt så blir det fel..! Skulle ju beställa den nya telefonen, lr vi gjode det men när jag skulle slutföra kortbetalningen så blev det fel! Fick helt enkelt kontakta kundservice såklart! (lite stavfel ;P)



Fick helt enkelt lägga en TILL beställning, så irriterande..får hoppas att reservationen hävs snarast och att man inte behöver börja krångla med pengarna.

BUHUU! är iaf lite ledsen över det här, men äh..hoppas dom är snabba med odrarna och att det inte gör att det tar längre tid för mig att få min bara för att..

Orkar ju verkligen inte vänta ännu längre på min mobil, vill ju ha den så fort som möjligt..hehe. BORTTOM!

Later//A



Njut av det med gott samvete

Det finns mer fruktsamma saker att lägga energi på än att ha dåligt samvete. Det har sajten KK.no tagit fasta på. Här är livsmedlen du inte behöver ha dåligt samvete för.



Fett.
Det beror på viken typ av fett du väljer. En studie vid Universitat Autònoma i Barcelona har visat att olivolja kan förebygga bröstcancer. Olivoljan inaktiverar proteinet som cancercellerna behöver för att överleva.

Öl.
Spanska forskare har upptäckt att ett måttligt intag av öl kan minska risken för diabetes och även bidra till viktminskning. Dessutom förebygger öl hjärtprobelm då det är rikt på vitaminer, folsyra, järn och kalcium. Öl är visserligen kaloririkt, men en halvliter öl innehåller lika många kalorier som en caffe latte med standardmjölk, det vill säga, 200.

Choklad.
Kakao skyddar mot hjärt- och kärlsjukdomar. Mörk choklad kan även bidra till att sänka blodtrycket.

Kolhydrater.
Enligt ny forskning behöver du inte ha dåligt samvete för att du äter kolhydrater så länge det är rätt sort. Satsa på kolhydrater som innehåller resistent stärkelse. Det finns i kostfiberrika livsmedel. Resistent stärkelse kan faktiskt hjälpa dig att gå ner i vikt eftersom det ökar mättnadskänslan och hjälper tarmarna genom att binda vätska. Byter du ut fem procent av mjölet till resistent stärkelse när du bakar bröd får du ett bröd som höjer din förbränning, enligt näringsfysiologen Fredrik Paulun.

Kaffe.
Forskning visar att en person som dricker fem koppar kaffe om dagen löper 65 procent mindre risk att drabbas av demens än de som dricker 2-3 koppar eller mindre. Dessutom kan koffein ha en positiv effekt på förbränningen, något som de flesta inte säger nej till.

Ägg.
Det är en vanlig missuppfattning att man bör vara försiktig med ägg eftersom ägg är fulla av kolesterol och därmed dåliga för hjärtat. En brittisk studie från 2005 visar dock att det är väldigt lite av kolesterolet som når blodet. En annan studie visade att det inte fanns något samband mellan ett högt intag av ägg och ökad risk för hjärtsjukdom. Dessutom innehåller ägg mycket protein, vitminer och mineraler.

Vin.
Enligt en stor amerikansk studie som pågått i 13 år kan vin ha hälsofrämjande effekter. Fler än 19000 personer deltog i studien. Cirka 38 procent av dem drack aldrig alkohol och det visade sig att de gick mer upp i vikt än de kvinnor som drack lite vin regelbundet.

Källa, salongk.se



Klickat hem!



Precis som vi sa.. Nu e de bara att vänta.. 1-3 arbetsdagar står det. Får hoppas på att cdon hålller vad dom lovar ;) ser verkligen fram emot det! Sony ericsson xperia arc! GRYM!



We love it!

Weeheyyy! Idag fick vi ÄNTLIGEN hålla och känna på våran blivande älskling! :D den blir lätt våran! Var i telenorbutiken efter 10 för att va först med att kolla på den. Allt verkade funka hur smidigt som helst, testade kameran och allt sånt, för det är viktig för oss att den är riktigt bra! Vi tar en del kort ändå, och den mobilen vi har nu Sony Ericsson Satio har ju 12mp och är grym :)



Den ny kommer ju vara lite större men tunnare än våran nuvarande, men a..så är det med alla nya mobilen, hehe det kommer inte störa oss. Den var iaf riktigt skön!

Klickar nog hem den idag skulle vi tro, från CDON då såklart eftersom man har lite rabatt på den där ;) den kostar en hel del..precis som våran förra mobil och vi tar ALDRIG nåt på abonemang, betalar alltid allt kontant. Vill inte vara bunden till nåt..

anyway, nu är vi iaf på jobbet och ska sätta igång för den här dagen, last of the month! Mkt ska ut!

Later babes//A



Inte så brottom!

Nae, idag har man väl ingen anledning att skynda sig i säng?? För imorrn är det faktiskt så att vi för en gångs skull har sovmorgon. Det blir en lite annorlunda dag på jobbet som vi skrev i måndags. För det ska vara en liten specialgrej där så vi ska jobba sent..och därav börjar vi senare imorrn. Har tänkt att va där vid 10.30.

Ska bli skönt att få "sova ut" lite i mitten av veckan me, lr wtf..det är ju torsdag imorrn så jobbveckan är ju snart slut igen! hehe

Yeye, har iaf hunnit med lite till tömmning här hemma..lr vi tog tag i badrumsskåpet och den översta lådan i byrån med sminket. Slängde typ ALLT vi vet att vi inte kommer att använda, och smink håller ju inte så länge ändå så därför åkte mkt bort!

NU ska jag iaf inte sitta vid datorn mer för jag ska ta tag i det där med att kanske läsa lite innan läggdags..för nu hinner jag ju ligga i sängen en stund innan jag känner att jag MÅSTE sova.

IPL:ade armhålan och bikinilijen för en liten stund sen och förberedde även naglarna med en basecoat, för imorrn ska dom få lite färg :)

Får se vad morgondagen har att erbjuda, ska bli en intressant dag..får hoppas att den går riktigt bra trotts ändringar av tider och rutiner, kan ju va bra med lite variation :)




Godnatt babes! Skrivs imorrn//A



Mat & Träning 11.03.30



T-shirten åkte av idag :P hehe det är gött att faktiskt se sina muskler man har ibland när man tränar..för ofta känner man inte att man har några , hehe Tycker faktiskt det är snyggt när man ser musklerna. På pumpen ser man rätt mkt av arm och axelmusklerna, för det är många övningar som innefattar dom nu.

Som sagt gillar när man ser att man har muskler. det är fint med välformade axlar, nu menar jag INTE att det är snyggt med stora axlar på tjejer som på killar, men gillar när man ser att det finns en del muskler i dom, att det inte bara är 0 där..många tjejer..(tråkigt nog) brukar ha "smala" axlar, lr att det lixom bara går rakt ner från när skelettat slutat, vet inte riktigt hur man ska förklara det :P hehe men a..det hade vi självklart oxå haft om vi aldrig skulle tränat dom..fast..jag minns faktiskt inte hur vi såg ut innan vi började träna? Alla ser ju olika ut.. what ever!

Innan pumpen hann vi värma upp i typ 13 minuter, var lite sega till gymmet idag!

Idag har vi väl inte käkat nåt speciellt..
Frukost 07.30: Havregrynsgröt med linfrön och blåbär, sylt.
Mellanmål 10.30: Apelsin & grönt te
Lunch 12.10: Laxlåda och potatismos.
Mellanmål 16.20: 2 knäckisar med avokado och en proteinshake  whey80.
Efter träning 20.20: Proteinshake whey100

NU ska jag mysa i soffan med en kopp grönt te och en näve nötter och russin :)

Later babes!//A




Dagens outfit



Bikbok, H&M, Gina, Lindex, Skopunkten &Ttop shop.



Skolycka!

Det blev ingen lycka genom att få titta och känna på våran blivande mobil! Den släpps imorrn i alla butiker i stan! :( buhuu! Lite irriterande eftersom det avr därför vi gick in till stan med all vår packning :P hehe



Yeye, vi fick en skolycka idag sistället, beställde ju ballerinorna idag som vi fick emd oss hem, sen var vi även i knalle på skopunkten och införskaffade oss 3 par tygskor för 348:- haha hur billigt är inte det då!?!? helt sjukt! 5 par skor rikare igen :D



199:- för dom låga svarta och sedan 149:- (erbjudande, som tar slut idag) för resten..sen är ju skopunkten bäst för att man får det billigaste paret gratis!

Ja, skoshoppandet tar nog aldrig slut, men nu har vi iaf några par som borde räcka ett tag framåt!

Got 2 go!
Later!!



"Prinsessan" på besök @ nelly!

Hehe aja, hon är ingen prinsessa men hon är endå ihop med prinsen ;) Snackar ju såklart om Sofia Hellqvist - tjejen som gick från plugghäst till skandalbrutta och slutligen blev yogaguru med drömmar om att rädda världen som expressen beskriver henne :P



Lånade bilden från nellys facebooksida som jag gjort lite ljusare osv :) Där ser ni johanna in action fotandes i Sofias kollektion av yoga/träningskläder för märket drop of mindfulness. ritigt snygga grejer så dom bör ni hålla utkik efter, ni som gillar yoga o sånt. Snyggt till gymträning oxå för den delen!

Anki och Simon jobbar till 18 idag eftersom jag o sis gjorde det igår, vi ska iväg til stan o kika på nya telefonen sedan träna. Dags att dra. Halva veckan har redan gått, sjuukt gött :D Later//J



Så blir du kvitt dina dåliga vanor

Ovanor är ofta svåra att bli av med eftersom de har hängt med ett tag. Men ingenting är omöjligt och det gäller även våra mest inbitna ovanor.

         

Värmebehandling.
 Brukar du ofta föna, platta eller locka ditt hår med olika värmeverktyg, kommer det snart att märkas på hårkvalitén. För att skydda håret mot värmen finns flera bra produkter på marknaden. Ett annat knep är att använda ett torrschampo emellanåt för att inte behöva upprepa behandlingen lika ofta.

Nagelbitning.
En av de vanligaste ovanorna hos kvinnor är nagelbitning. Inte nog med att naglarna blir fula, fingertopparna gör dessutom ont efter att du gått loss på de stackars naglarna. En annan viktig aspekt i sammanhanget är bakteriehärden som finns under våra naglar och som faktiskt hamnar i din mun. Trots att nageltipparna ser vita ut finns det garanterat en mängd bakterier under tippen, vilket man kan se med ett mikroskåp. Testa att måla naglarna med ett lack. Hjälper inte detta finns det illasmakande medel som ”Stopp och väx” att pensla på.

Sova med smink. Efter en sen kväll på krogen kanske inte sminkborttagning är det första du tänker på när du kommer hem. Men när du sover med sminket täpper det igen porerna och bäddar för finnar. Risken för att du utvecklar allergi ökar dessutom om du går och lägger dig med sminket. Se till att ha sminkborttagningsservetter nära till hands när du kommer hem, förslagsvis på nattduksbordet.

För mycket ögonbrynsnoppning.
Många kvinnor noppar ögonbrynen lite för entusiastiskt är du en av dem kan det vara en bra idé att besöka en salong nästa gång. Då får du en ”mall” att noppa efter till nästa gång.

Rakfinnar.
När man rakar bikinilinjen är det lätt hänt att rakfinnar uppstår. Men du kan förebygga problemet genom att använda rätt produkter. Använd en mjukgörande rakgel. Raka alltid i hårstråets växtriktning och efterbehandla gärna med en svalkande kräm som innehåller aloe vera eller lugnande kamomill.

Gammalt smink.
Ett vanligt misstag många gör är att inte byta ut makeupprodukterna i tid, vilket kan leda till bakterier, mögel och svamp. En mascara håller i cirka tre månader, smink som innehåller fett härsknar varför du bör vara uppmärksam på om doft eller konsistens förändras. Puderbaserade makeupprodukter har längre hållbarhet men bör bytas ut efter cirka tre år.

källa: salongk.se




Klickat hem!

Nya skor och ny BUS <3 love them! nelly.com




Nyhetsbrev v.13

Färg i all ära, men svart är ALLTID rätt!




Mycket men inte allt!

Det har varit full gång sedan vi kom hem. Iaf på Anne som fixat och donat hemma. har ju itne slöat jag heller men suttit still och satt i löshår på Teresa. Det tar ju sin lilla tid.



Tog ca 2,5 h denna gången. Glömde ju ta en före/efterbild, har bara en före, hehe dåligt av mig! Men det får jag ta nån annan gång om jag orkar. Fint blev det iaf men jag hade nog valt en längre längd om jag varit hon men de tror jag hon gör nästa gång :) Hade kvar anteckningar fr¨n när jag gjorde Annes h¨r hur vi satte i hennes, lite roligt och vi gick ungefärg enligt samma så de blev bra!



Teresa hav mig en jätte söt lite plånbok/korthållare som tack för att jag tar mig tid och göra de på henne :) så himla söt. tack tack!

Anne har som sagt fixat och donat här hemma. Vi har ju som vi skrev igår börjat fixa lite här hemma. Vårstädning kan man ju kalla det :) Allt ska ordnas, varje garderob, varje låda osv. Vi har gjort en hel den nu men endå inte i närheten av klara, suck.. Vi har tvättat och bytt sängkläder oxå, skönt o ha de gjort så nu kan man krypa ner i en skööön ren säng!

Time to sleep, trött som få. Varit det hela dagen, känns mig hängig, trött och förkyld. Stort grattis till mitt ex Daniel som fyller 25 idag oxå. Hoppas på att han haft en underbar dag. Gonatt//J




Mat & Träning 11.03.29

En vilodag..en ofrivillig en faktiskt! Planen, lr tanken var att vi skulle träna idag, men vi bytte ut den mot lite övertid på jobbet. Sånt måste göras ibland..

Men dum får man inte vara..vardagsmotionen är alltid lika viktig :) gick ut på lunchen och tog 2 lite snabbare varv runt området..tur att det inte regnade då iaf! Sen har vi ingen hiss och vi bor högst upp s det har blivit några spring upp och ner till tvättstugan. Kallar dock inte detta nån träning, men SOM SAGT vardagsmotion :P

Vad säger man om maten idag då? måste faktiskt säga att vi gottatde oss lite idag på jobbet...EN TISDAG! Det fanns lite gottis i studion eftersom det var en specialfotning idag.

Frukost 07.30: Powersmoothie
Mellanmål 10.30: Grönt te och apelsin.



Lunch: 12.30: Soltokadetomatbiffar med couscous och vitlöksyoughurt..
Här emellan "smakade" vi på lite choklad :P
Mellanmål 17.10: grönt te och en optinut-bar
Kvällsmål 21.00: Grönt te & ett litet glas med turkiskyoughurt med mandlar, russin, hasselnötter & honung.

Later!//A



Dagens outfit



Gina, Weekday, Lindex, Clas ohlson, Din sko.



Fortsättning följer..

Åh nu är man igång igen..känns som att man aldrig blir klar, hehe ne men jag började för en liten stund sen. Den lilla garderoben skulle ju som sagt rensas idag. Blir lite förvånad att det får plats så mkt kläder i den lilla. hmmm..yeye ska iaf försöka vara sträng när det gäller att ta  bort grejer ur den. I den ligger det iofs MEST träningskläder och mysdressar. Men en del "partypplagg" och shit.. det  är det som ligger på sängen...



Shit måste springa ner till tvättstugan me, tvättar en hel del idag eftersom en del åkte in i korgarna efter gårdagens garderobstömmning.

Det är jag som tar hand om hemma sysslorna idag, för Jenni leker frisör med Tess.

Har mkt att stå i!..later babes!//A



3 bloggare @ nelly

Idag har vi haft besök av Dennis, Niko och Robin som är 3 av sveriges största modebloggare. Roligt när det görs sånna fotningar och resultatet blir alltid lika bra :)



Dennis, Niko och Robin



Som ni ser.. snyggt!



Som vi skrivit tidigare, alltid nåt gått framme när folk är på besök. Vi passade på att sno lite av chokladen efter lunchen :P hehe gott som bara den. Jobbade över lite så vi kände att vi behövde energi o kunde unna oss en vbit eller två! hehe, vi bytte ut träningen mot lite övertidsjobb men de tar vi igen imorrn ist!

Dags att springa hem. Teresa väntar! later//J




Shoppingtips!

Plastic Fantastic! De absolut snyggaste och coolaste ballerinorna just nu <3




Kändisstylisterna ger sina bästa hudtips

Nyckeln till en läcker look är en felfri hy. Här tipsar några av kändisarnas makeupartister om hur du vårdar huden sexig.



Skrubba fram lystern

För att grunden ska bli jämn och snygg gäller det att polera bort döda hudceller som får ansiktet att se livlöst ut. Skrubba bort döda hudceller med en hemmagjord mix av olivolja och socker. Huden blir otroligt mjuk och len och Jennifer Lopez är "besatt" av denna metod, enligt hennes sminkör Scott Barnes.

Bronsa dig fräsch

En touch av bronzer kan ge dig en solkyss look som skänker hyn extra "glow". Borsta solpudret över de platser i ansiktet där solen faller: kindben, panna, näsa och haka. Använd med fördel fingrarna för att sudda ut skarpa kanter, tipsar Beyoncés makeupartist Francesca Tolot i Allure.

Fixa fejkbrännan

En spray-on-tan är ett perfekt sätt att ge huden lite färg utan att behöva utsätta den för skadliga UV-strålar. Men försäkra dig om att applicera den jämnt över hela kroppen, så att du inte har bruna armar men vita ben och vice versa. För att få en fejkbränna att se mer naturlig ut kan du applicera en skimmerlotion på framsidan av vaderna, över nyckelbenen och skulderbladen. Sedan har vi ju våran egna favorit vi använder som ger en snygg bronz-bränna. Comodynes tanning towelettes från nelly.com och kicks.

Bannlys torra armbågar

Vissa delar av kroppen, såsom ambågarna, kan behöva lite extra jobb för att få mjuka. Skär en citron mitt itu och applicera havssalt ovanpå och gnugga sedan halvorna mot armbågar, hälar och knän.

källa:improveme



Sista chansen!

Ett litet extra brev!..Tilla alla små STUDENTER! :P




Dagens favoriter!

Hallå alla pigga och trötta. Sjäklv e jag helt död idag. Vet inte riktigt varför faktiskt med tanke på att jag la mig ganska tidigt igår och sov ganska bra, förutom att jag frusit och svettats :( hatar det, blivit lite förkyld tack vare det oxå så nu har jag ont i huvvet o e trött som bara den. TYPISKT när jag endå hade ont i halsen förra veckan. Aja de blir nog bättre under dagen, måste ju träna!



Dagen började med fotning som vanligt, blev dock ingen fotning igår eftersom vi inte hade tid men vi hann med allt idag istället. Dagens favoriter är faktiskt träningsskorna för en gångs skull. Riktigt sköna och snygga. Dom svarta med rött och lila, dom gråa med rosa och dom helgröna. Ska nog köpa oss ett par nya när de kommer ut på sidan ;) Dom svarta med rött är en slags "shapingsko" som easytone fast i ny form, ska hjälpa dej att springa bättre/lättare o träna lår vader och rumpa mer. we like



Anne var framme med kameran, hehe en trött jenni på bilden men dagens e snart slut ;) Later//J




Något nytt..

Men herregud! vart tog dagen, kvällen..måndagen vägen!? Den tog slut lika fort som den kom och tvärt om, hehe

Men så är det när man har saker att göra hela dagen, jobbet tog sin tid, organiseringen av garderoben tog sin, träningen sin och nu tog IPL:andet sin, hehe den har vi lite åsikter om som vi ska ta tag i senare i veckan!

Känner att vi har saker att göra nu HELA veckan, det är fredag innan vi hinner blinka typ :P fast det är väl bra? lr? Ne men jag gillar inte när tiden går föör fort, men efrtesom man säkert kommer att få mkt saker gjorda denna veckan så spelar det faktiskt inte så stor roll.



Hade tänkt att testa nåt nytt ikväll, köpte dom 3 första twilight böckerna för ett tag sen, för ett riktigt bra tag sen..har inte ens öppnat dom än, hehe. Kom på att man kanske ska läsa lite på kvällarna innan läggdags eftersom dom sägs vara så bra, har ju sett filmerna. Att läsa är ett bra sätt att slappna av på. Gillar inte att man hela tiden gör saker och sitter vid datorn precis innan man ska sova, inte konstigt att man inte somnar på ett tag. Man strassar sig i säng känns det som.

Aja, ikväll blir det väl inget med det eftersom klockan är för mkt just nu, får se hur det blir imorrn.. som sagt så blir de en del att ta tag i då me.

Lite vila nu och nya tag imorrn! Godnatt//A



Mat & Träning 11.03.28

Baby I like it!..Gillar den nya pumpen lite mer nu :) hehe andra gången sen bytet av koreografi. Idag kändes det rätt lätt! Hade väl ätit lagom och var allmänt pigga på träning? Det var länge sen vi körde pump på en måndag nu, men det är för att den är så sent så det känns lite sådär ibland, men idag kändes det faktiskt bra! Kändes bra att börja veckan med det iaf!

vikmässigt har jag väl inget att säga om, vi la dock på lite på ben idag efter första gången. men annars kör vi på som vanligt. Som sagt så är det nya passet rätt likt viktmässigt som det förra, benen är en utmaning i sutet om man har lagt på lite, men ryggen är jobbig eftersom det är en ny övning där, så där har vi faktiskt tagit av liite vikter. Ett kilo :P hehe

Innan pumpen blev det löpning på bandet i 15 minuter, brukar bli så på måndagar för att man inte hinner springa efteråt. Hann inte med magen idag heller, för duschandet kändes lite viktigare, magen får sig en omgång imorrn :P

Idag har matintaget varit stabilt känner jag, har inte varit hungrig en enda gång eller känt att det varit jobbigt även om det blev ett längre uppehåll mellan lunch och mellanmålet.
Frukost 07.30: Havregynsgröt med linfrön och sylt. c-vitamindryck.
Mellanmål 10.30: Apelsin & grönt te.
Lunch 12.30: Soltokadetomatbiffar med couscoussallad och vitlöksyoughurt.
Mellanmål 18.00: Powersmoothie.
Efter träning: 20.40: Proteindrink.



Tror inte det blir nåt mer..fast jag kan ju inte svika mitt kvällste?..blir kanske nån nöt till det :) alltid mysigt! Som sagt, nöjd med den goda maten idag!

Shiit, måste stretcha! hann inte göra det innan heller! :P

Later!//A



Dagens outfit



Monki, Gina & Din sko.



Organisera mera!

Förtsa steget har inletts! Det kommer inte att bli klart idag så vi får ta det steg för steg.. Hade tänkt att ta det nån helg, typ igår..men så blev det inte! Efter som vi kör en senare träning idag så bestämde vi oss för att ta tag i garderoben, För nu är det  vårstädning som gäller! Känns inte som att det var så länge sen vi gjorde det sist? hehe



Det syns ju att vi inte har koll på vart nånting ligger.. Byxavdelningen behövdes inte göras om så mkt, ville bara kolla igenom igen vad vi hade, och sen lägga ihop lite, har en del som ska komma ner från vinden me.



När det gäller hängstället och skorna så får vi ta det nån annan dag..kanske imorrn? får se..för snart ska mkt skor upp och mkt skor ner..hinner inte riktigt kolla igenom allt nu.



Rätt suddiga bild men aja..



Denna gången har vi typ försökt att kategorisera lite mer. "Vanliga linnen" på ett ställe och sen oversize grejer på ett, osv.

Som sagt, vi har MKT kvar att ta tag i, den andra garderoben måste ses igenom och även alla lådor med leggings och allt sånt, har tänkt att gå igenom HELA lägenheten nu inför våren, vad det än gäller! hehe

Måste fortsätta en stund nu..!
Later babes!



It's over again!

Alltid lika jobbig men den går alltid lika fort ;) Pratar självklart om måndagar and it's over! Det var faktiskt inte lika jobbigt att gå upp idag som det brukar vara och som vanligt var det en bra start på veckan men måndagar e ju måndagar, lite segare än andra dagar. Två modeller idag men ingen stress utan det har flytit på bra. Skulle fotat men de får vi ta imorrn eftersom vi hade några bilder från i fredags kvar att göra.



Passade på att ta en promenad på lunchen som vi alltid gör när det e fint väder. Sjukt skönt men tråkigt med allt slask som ligger på vägarna :/ tur att vi hade gummistövlar då! hehe

Fick även veta att det blir övertid på torsdag. Inte blivit så mkt sånt under 2011. Kanske nån halvtimme här och där osv. Men nu gäller det en välgörenhetsgrej så då får vi beodrad övertid.. skönt att vi fick veta de såpass långt i förväg så man inte hann planera nåt, det e så det ska vara :) Fick ju ändra mina planer lite men det passar mig bättre att fixa teresas hår imorrn ist :D

Nu e jag trött i både huvud och ögon, time to go home! later//J



Shoppingtips!

Den här väskan är helt perfekt som träningsväska! Rymlig utan att vara klumpig. 249:- H&M. Ska införskaffas snarast!




Dagens tips - Ät ofta

Du ska sikta in dig på både många små - och stora - måltider.



Därför:
Du minskar både din aptitreglering och din fettförbränning om du låter ett fåtal stora måltider förse kroppen med massiva mängder av näringsämnen.

Ett viktigt steg mot en kropp med mindre fett är därför att du fördelar dagens kalorier över en mängd små och mellanstora måltider.

Så gör du:
Ät cirka var tredje timme. Pröva att pricka in intervallerna med +/-–15 minuter.
Se till att alla måltider innehåller proteiner, fetter, kolhydrater och kostfibrer.
Planera dagen hemifrån. Ta gärna med maten i en lunchlåda så den håller sig fräsch hela dagen.

Tips från IFORM



Sköna sega dagar...

Igår var en sån där vanligt seg go söndag. Låg i sängen till typ, hmm vad kan det ha varit.. till 3 kanske. Skönt och bara vara o inte göra ett skit en skön söndag :) Skulle gått på yoga 10,30 men det gick ju sådär bra, plus att klockan ställdes fram så fick vi sova ännu mindre så de blev inget me de, men nästa söndag så ska ja ta mig dit :P hehe

Jag sov typ bort hela dagen. Var inte ens hemma igår alls, tack till Anne som vanligt fixar o donar hemma när jag slappar :P Låg och chilla i soffan när jag gått upp.. försökte läsa Jonas Coltings bok "jag vill ju bara se bra ut naken kokboken" med massa bra tips och bra läsning om mat osv. Får ta mig i kragen och läsa klart nån dag. Kunde itne hålla ögonen öppna så jag somnade igen hehe :D vaknade efter 6 nån gång för att vi skulle gå o handla mat för kvällen och storhandla åt Carls syster.



Tacosöndag! Blev tacos två dagar i rad för mej men det gör absolut ingenting eftersom det är så himla gott och enkelt :D hehe vi la till lite andra ingredienser som granatäpple, annanas och mango och sedan altl de vanliga då :)

Gjorde inte så mkt mer än att äta igår :P o sova som sagt. En skön söndag. Vaknade ganska utvilad idag trots att vi bara sov typ 6 h men tog igen lite sömn igår så jag klarar mig under dagen! Later//J



Drömmen dog!

Drömmen om den fina våren dog! Vad fan hände? det ser inte så ljust ut just nu iaf..har kollat vädret för dom närmsta dagarna. Okej imorrn ser det väl ut att bli bra men sen då!? mulet och grått..Och vsd hjälper det om det är fint imorrn när det säkert kommer vara 10 meter snö? uusch! Var så glad nu när allt hade smält bort och torkat så att man TYP såg marken överallt..

Det var rena turen att jag hann in genom förren innan det började snöa, var iväg på en promenad en sväng för att få frisk luft tidgare idag, man bara kände att nåt var på gång. Det var ju sjukt kallt!



Tur att jag var lite smart och fick med mig en liten tröst från affären till det hela :P har inte ätit mkt mer onyttigt än det..hehe La mig under täcket och har haft det mys med min sensation under kvällen.

Ligger faktiskt i sängen för en gångs skull redan, lr redan och redan..klockan är ju redan 11, får hoppas som sagt att jag kan somna väldigt snart, ska dock ta hjälp av spikmattan! Den får mig att slappna av så jag brukar somna rätt fort när jag ligger på den.

Tråkigt att sista helgen avslutas med pissväder! Fram med vinterjackan igen då, hehe..men jag hoppas iaf att alla har haft en trevlig helg.

God natt//A




2 månader!

Åh, jag blir så trött på folk!...hur tänker dom egentligen? lr tänker dom alls? Det måste dom iofs göra..dom har väl någon slags tanke när dom gör som dom gör? hehe nu är nyktersit-Anne i farten igen! Men jag tycker bara det är så konstigt, lr NE inte konstigt utan riktigt JÄVKLA dumt att man ens kan me och bjuda/ge en person man helt klart ser har druckit alldeles för mkt redan på en drink/drinkar. OKEJ om man ser att personen "klarar" av mer och är städad och man vill vara trevlig osv. Men en som knappt vet in eller ut, haha tycker personen som bjuder att den personen behöver mer!? Sånt fattar jag bara inte. Men det kanske bara är jag som tänker så?? lr?

Blev själv "bjuden" på en drink igår av en riktig pudding ;) men självklart blev det en isvatten, hehe Där var det ju inga konstigheter att han frågade om jag ville ha nåt, jag va ju nykter..och han märkte såklart att jag kunde hantera det, OM jag hade velat ha alkohol.

Men att folk egentligen kan me och ge som sagt någon som inte typ kan stå still mer och dricka, jag kan förstå att man själv kan vara full och inte märka hur full den andre i fråga är, MEN jag har sett så många ggr när folk blir "bjudna" på drinkar/shots av folk som själv inte alls är i närheten så fulla. Har dom då en baktanke? Vill dom att man ska typ...ja, jag vet inte? decka?

Yeye, lite tragistk det där..



Min kväll igår på Grand var iaf awesome! Dansade riktigt mkt till riktigt bra musik! :D Man kan säga att jag och sis firade att det blev 2 nyktra månader denna helgen för mig! Får tacka Mattias Falkholt Åhman som fixade det bra för oss me :D

Later babes//A




Shoppingtips!

Det här är verkligen nåt som ska inföskaffas! Såg dom på H&M igår..helt perfekt att stoppa i sin lilla väska när man ska ut (när det blir lite varmare då såklart), haha det är nästan som i förra inlägget med ballerinorna i automaten! Fast dessa har du hela tiden typ. Dom blir väldigt små när dom viks ihop. Finns även i blommigt mönster.  99:- från H&M




Skoautomater för nödlägen!

Godis och läsk i all ära, men vad är det man egentligen vill ha klockan två på natten en fredag? Exakt, ett par fotriktiga skor att gå hem eller festa vidare i.



Det har Matt Horran tagit fasta på. Redan 2008 lanserade han idén på en nattklubb i Bristol. Han fick idén efter att ha hjälpt sin haltande flickvän hem efter en natt i högklackat. Skoautomaten Rollasole var ett faktum. Konceptet spreds därefter framgångsrikt till andra nattklubbar i Storbritannien, USA och Australien.

Idén bygger på att du efter en hård natt på dansgolvet i högklackat ska kunna köpa ett par bekväma ballerinaskor att gå hem i. Nu har konceptet hittat till Tyskland där ett företag som går under namnet "Ballerina to go" hävdar att de var först.

Ett par skor kostar cirka sju dollar och kan användas flera gånger. Säg hej då till skoskav och ömmande partyfötter!

Källa: SalnongK.se

JÄVLIGT bra idé tycker vi! Tänk om det kunde komma till sverige me..vet dock inte om det skulle funkar? men why not..?



I'm DONE!

Söndags-göra var det ja! Duktiga Anne har varit i farten ett tag.  But now I'm DONE!



Lite smarrigheter fick jag till till veckan iaf...förhoppningsvis :P hehe ne, jag vet att det jag gör blir gott, för detta har man ätit innan iaf :) inget nytt för kommande vecka..fast soltokadetomatbiffar har vi dock aldrig gjort...?



Yepp, såhär ser det ut just nu..laxlåda med potatismos och soltorkadetomatbiffar med couscous.

Åh gud, vet ni hur dåligt jag mår nu lr!?!?! Jag FATTAR inte att jag kan känna mis så här "bakis" utan att ha drickit en droppe alkohol!, blir galen!!..måste ha frisk luft nu känner jag. Ska belöna mig med nåt trevligare än att vara inne nu tänkte jag!

Later babes!//A



Sveriges första "Bachelorette"

Ikväll, har den svenska versionen av den framgångsrika realityserien ”The Bachelorette” premiär. 29-åriga modellen och hälsokonsulten Frida Danielsson är den lyckliga tjej som valdes ut för att, under 6 veckor, dejta 28 killar. Hennes mål? Att hitta den stora kärleken. Starlounge ringde upp Frida för att prata kärlek, intriger och hur det är att ha ett harem av män.



— Till en början var jag väldigt skeptisk, om jag ska vara ärlig. Jag var inte helt säker på att jag ville vara med, eftersom jag först trodde att det var något i stil med ”Paradise hotel”, och det kan jag inte riktigt förlika mig med, berättar hon.

Men efter lite tjat gick Frida med på att ställa upp, och stod en tid senare inför 28 kostymklädda män på Cypern, där programmet spelades in.

— Det var ju helt klart killar som jag hade kunnat dejta hemma också, alla föll mig i smaken! Men den jag först trodde att jag skulle falla för, ändrade jag åsikt om rätt snart…

Faktum är att ingenting med programmet riktigt var som Frida hade tänkt sig, avslöjar hon. Av rädsla för att måla upp bilder som sedan inte skulle förverkligas, såg hon till att helt enkelt inte ha några förväntningar. Den enorma uppmärksamheten var därför en positiv överraskning.

— Jag ska inte sticka under stol med att det var helt fantastiskt, en sådan egoboost så det står härliga till! Allting kretsade ju runt mig hela tiden. Var det inte personal runt omkring mig som hjälpte mig, så var ju killarna där, förklarar Frida.

Men allting var inte romantik och röda rosor. Att slänga in 28 ”alfahannar” – som Frida beskriver dem – i ett hus, kämpandes för en enda tjejs gunst, var inte helt smärtfritt.

— I början var killarna väldigt mycket bundisar, men sedan började de sakta men säkert att glida isär. Sedan uppstod ju också mer och mer känslor mellan mig och killarna ju mer vi lärde känna varandra. Så det kommer helt klart att finnas intriger i programmet...

Frida avslöjar att det bitvis var rätt jobbigt med alla känslor, men vid slutet av inspelningarna hade den 29-åriga skånskans förhoppningar ändå infriats, och hon hittade kärleken i en av alfahannarna.

— Den jag till slut valde var helt rätt, jag ångrar verkligen inte mitt val. Men det har inte varit helt lätt nu efter programmet. Vi har varit tvungna att starta om på nytt, vi levde lite som i en fantasivärld där nere. Att vi dessutom har varit tvungna att hålla förhållandet hemligt och bara ses hemma har varit en prövning.

Ska bli intressant.. så missa inte det 20.00 på TV3. Blir ju istället för solsidan! hehe



Chilla lite..

Gaah, det blev ju självklart sent idag! hehe men det är klart när man flyttar fram klockan en timma så blir det alltid så..man kan ju inte sova en timma mindre bara för att! Det skulle aldrig funka..tanken var väl att mna skulle ha gått upp och kanske gått på yoga idag? Men det blev ju inte av. hehe



A ni ser ju, det blev att man gick till sängs efter 4 efter ett gott glas oboy som brukar intas efter en sen kväll :) hehe man får lite energi och man orkar vänta till frukost :P

Det är söndag!, och det innebär som vanligt lite saker..måste bara chilla lite först med frukost och sånt INNAN jag sätter igång..blir väl jag som får fixa det mesta här för jag orkar inte vänta på att Jenni ska börja funka en dag som denna!

Skrivs senare//A



<3

Det var mysigt :) Nu drar vi ut en sväng..



love you!




Lördagsmusik!




Kvällens outfits!

Byxor och tubtop är givet iaf..men vad ska man ha på sig av detta!? Har svårt att beastämma oss..allt kommer ju säkert bli lika snyggt men ändå :) känner för lite färg ikväll..



Svart tubtop och dom blåa nelly trend byxorna..det kallar vi färg :)



Svart tubtop och byxorna från weekday, rätt mörkt..men byxorna lyser ändå upp :)



Eller så blir det dom svarta nelly trend byxorna och en grön tubtop, då blir det färgglatt, eller så blir det en vit..men det kan kännas lite tråkigt..?

hmm, what to do? aja..får helt enkelt se hur allt ser ut på :) bild på det kommer väl imorrn antagligen. Då har man på sig lite snygga skor och accessoarer me!

Later!



En gång, varje vecka!

Hallå där! Vi kom hem för en stund sedan efter att ha storhandla veckans mat som vi alltid gör på lördagar, varje vecka. Valt lördagar eftersom vi inte orkar göra det på söndagar när vi har matlagningsdag, då ska ju allt vara inhandlat oxå, Vi brukar även städa på söndagar o de tar ju oxå sin lilla tid men ibland gör vi även de på lördagar om man inte orkar på söndag. Kan ju vara så att man tex e bakis eller ska mysa nån annanstans osv :) lördagar är även en bra dag eftersom vi brukar köpa maten vi ska äta på kvällen samtidigt. Som idag tex, tacos!



Vill visa er några saker vi alltid brukar ha hemma, linfrön e inte med på bilden och inte heller tonfisk och nudlar men det har vi oftast oxå hemma, eller så köper vi de lite då o då. Allt detta tar ju itne slut varje vecka så de finns ju kvar när vi ska handla. Ni ser nog de mesta på bilden förutom avokado som ligger i påsen :) Sedan köper vi ju de övriga ingredienserna som behövs till veckans mat som inte e med på bilden.

Det vi alltid får med oss från affären varje vecka eftersom det äts flitigt utan det är ju apelsiner, mjölk, ägg, bananer och turkisk yoghurt..

Nyttigt är vårat val iaf men vi överdriver inte heller som många vet :) Dags att börja fungera lite. Mamma kommer ju på taco/vinkväll snart! later//J



Ny app kan bota homosexualitet!?

Företaget Apple har fått det hett om öronen då de släppt igenom en applikation som påstår sig kunna bota homosexualitet.

Appen är gratis och har av Apple klassats som att den inte anses innehålla något stötande innehåll, uppger brittiska The Telegraph.

Om detta råder det dock delade meningar. Gayaktivister har samlat ihop över 80 000 underskrifter för att få Apple att stänga av appen. Applikationen är framtagen av Exodus International som är en religiös organisation som tror att homosexualitet går att bota genom böner och samtalsterapi.

Det här är inte första gången som Apple får gayrörelsen emot sig. De har tidigare tillåtit en app som uppmanade dess användare att protestera mot giftermål mellan homosexuella. Det togs senare bort. Däremot tillät man inte en app där man kunde klistra in sitt eget foto på olika religiösa figurer. Där blev det blankt nej.



Källa: SalongK.se

Men GUD, vad är det här för skit!? HAHA! Jag tror jag dör..tro fan att man inte kan "bota" homosexualitet genom nåt! vilka idioter!



The dream!



omg, gimme that <3 på god väg iaf ;)




Pappsa små flickor!

Ville bara skriva några rader om våran kära pappa, för denna helgen är ju som sagt pappa-helg, lr helg och helg knske man inte kan skriva, men som sagt pappa-fredag iaf, för vi åker ju hem idag..stannar aldrig mer än till lördagen längre..men det finns det förklaringar till såklart. Inte för att vi inte vill umgås med pappa eller så men ändå, man har ett liv hemma. hehe

När vi var små hade pappa oss varje helg HELA helgen..okej, inte så länge mamma var tvungen att amma oss men efter det iaf :) Vi var helt enkelt pappas små flickor! Han tog sitt fulla ansvar och med stort allvar :) Tur det för som vi har förstått det så ville han inte ha barn först, hehe.

Åren gick och alltidng förändras såklart, det blev en förändring nånstans då vi började åka hit varannan helg istället för varje, komme fakltsikt inte ihåg varför det blev s men det var väl att vi ville vara hemma några helger me med mamma och alla kompisar i Borås. Sen Blev det så att vi åkte hit på lördagar till söndagar istället..så var det i MÅÅÅNGA MÅNGA år. Men sen kom en tid då man ville festa och allt annat sånt skoj så då bytte vi ut lör-sön till fred-lör istället. Och så är det fortfarande. Men det händer ju att man inte alltid åker hit varannan helg heller, det passar inte alltid alla gånger. Nu har vi tex inte varit här på över 4 veckor, sist vi var här var förra lönehelgen.. men så kan det va ibland.

Tycker ändå att vi träffar honom rätt regelbundet och ofta med tanke på ålder och allt sånt, vissa träffar ju inte sin far om man nu bor med mor och i en annan stad så ofta. Vissa träffar inte sin farsa ens om dom bor i samma stad har jag märkt.

Det tröttsamma med att åka hit såhär är att man ALLTID är så trött efter en jobbvecka, vi deckade redan kl 11 igår, helt sjukt trötta, man orkar inte engagera sig så mkt. Men nu till sommaren blir det trevligare, så kan far komma och hälsa på oss så kan vi grilla och massa sånt trevligt ute hos mamma som vi gjorde flera ggr förra året :D

Aja, that´s how it is..ska snart dra oss in mot stan och sen hemåt igen!



Love you pappi! <3



Mat & Träning 11.03.25

En "pappa fredag" blir det som bekant aldrig någon träning, för sånt hinner man inte med när man måste åka direkt från jobbet till Gbg. Men det betyder ju inte att vi inte rör på oss på dagarna. För idag skrev vi att vi tog fram cyklarna, och det är just det vi har gjort idag, cyklat till och från jobbet..känndes verklgen i benen för backen från jobbet, det är mer uppför då :P hehe Sen fick vi faktiskt lite motion på vägen till återbesöker vi gjorde me, cyklade till stan då.

Dagar som dessa försöker man röra på sig så gott det går iaf..för vardagsmotionen är viktig, för många. Iaf för oss :) känner oss så lata om vi BARA sitter helt still en dag på jobbet och inte gör nåt annat sen senare som att gå en sväng, kände det när vi hade bilen en vecka, shit vad lat man blir när man har bil :P

En "pappa fredag" innebär som vanligt en "bollkänsla". Magen känns rund som en boll, men det finns det ju goda förklaringar till :P hehe självklart ska man gotta sig lite, det är belöning för den hårda veckan.

Frukost 07.10: Powersmoothie.
Mellanmål 10.45: Apelsin & Grönt te.
Lunch 12.30: Felix mozzarella-paj med en liten "sallad" av äpple, bladspenat och ruccola. (hade en fin bild, men den försvann..)
Mellanmål 16.00: Optinutbar



Kvällsmat 20.00: Våran favvo fryspizza från Dr.Oetker "Pizza tonno" Med stark kebabsås från "simsalabim"
Efterrät & Kvällsgottis: Hallon/jordgubbs paj med vaniljsås..Naturgodis & Pepsi

Efter detta så känner man mer för lite nyttigare gottis inför resten av helgen..typ som frukt och sånt :)
Later!



En ny behandling!

Alla vet ju att jag opererat undre ögonlocken för 6 månader sedan. Meningen med den operationen var att ta bort mina påsar, som jag själv tyckte var väldigt stora. Dom försvann! Men sen träder det ibland fram andra grejer som behövs fixas till. Tex som i detta fallet..att jag blev väldigt "tom" under ögat..det brukar kallas att man har "håliga ögon", vilket gjorde att jag såg VÄLDIGT mörk ut under ögat om jag inte sminkar mig. Så idag när vi var på återbesöket för brösten så fixade Dr.Fagrell till detta :) Och det gjorde jag med Perlane. En av alla Restylane-produkter som man kan göra fina saker med i fejset :P

Behandlingen började med att jag berättade vad jag ville ha ut av det och sedan tog han några bilder och tvättade området. Jag vet ju hur ont det gjorde att sticka in bedövningen när jag opererades så nu var jag såklart orolig över hur ont det skulle göra att sticka in en nål inder ögat flera ggr. Men det var inte farligt alls :) stack till några gånger men sen var det inget mer med det.

Resultatet jag såg direkt när ena ögat var klart var hela fantastiskt. Vilken skillnad! Nu är en det en annan historia :P för SJÄLVKLART ska jag ju få blåmärken..hehe men det var ju som sagt väntat. hade inte räknat med nåt annat ändå! Jag sa det till Dan me. För han sa: Tuvärr så blev det en vira blåtira, hehe.



Så just nu är kag verligen svullen vid området, det kommer ju att gå ner tills imorrn hoppas jag men det blåa kommer hålla i sig en vecka typ, same shit som när vi fixar läpparna. Blåmärkena ömmar rätt mkt, det pulserar ibland. Ser typ ut litre som en vecka efter själva ögonoperationen.

Tog en hel spruta Perlane och det kostade 3500:-, Blir jag så nöjd med detta som jag tror att jag kommer bli så kommer jag sjävklart att gå steget längre och även göra detta med eget fett så att det blir permanent, tänker inte lägga ut pengar lite då och då för grejer som förvinner..men man måste testa först så att man ser att det blir ett bra resultat med denna metod :)

BTW, läste på Anna Hibbs blogg att hon också hade gjort detta :) det är nog en vanlig grej faktiskt.

YEYE, Hoppas som sagt på det bästa resultatet när allt har lagt sig och det blåa är borta! Då blir det självklart nya bilder. Nu tänker ni säkert, "gud vad dom fixar med allt..blir dom aldrig nöjda??" Så tänker mamma lite iaf :P hehe men så är det..det finns alltid nåt man vill "förfina". Många vill göra saker men vågar inte..vi gör det vi vill ha gjort.

Later!//A



Dagens outfit




Återbesök!

Då var återbesöket gjort. Redan gått 6 månader undrar jag då!?!? Herre gud. Dan var ju här i Borås idag som tur är så vi stack iväg på våran sena lunch för att träffa honom en snabbis. Han kolalde lite, klämde och tog kort. Han var riktigt nöjd och de måste jag säga att vi oxå är. Sjukt snyggt och ser inte alls fejk ut. WE LIKE! Annes återbesök blev även ett behandlingsbesök men de får hon berätta om senare känner jag..



Anne ville ha med en bild.. gillar inte nakna bilder riktigt men denna får gå :) Man ser ju form o storlek bra tänkte jag. Riktiga nöjda med det so sagt, de ser så naturligt ut förutom att dom inte hänger då ;) För er som itne läst så la vi i geléhallon 285ml under muskeln. Aja later!//J



10 viktfällor att undvika

Trots ihärdiga försök till att vara nyttig och hälsosam misslyckas du med viktnedgången. Det finns gott om viktfällor att hamna i skriver Aftonbladet. Här är 10 av dem.




Här är 10 av de vanligaste viktfällorna för dig som vill gå ner i vikt.

1. Fryst färdigmat
innehåller ofta mer salt och fett än vad som är hälsosamt. Ät färdigmat max en gång i veckan.

2. Fett
är nödvändigt för att kroppen ska fungera. Trettio procent av vårt dagliga kaloriintag ska komma från fett.

3. Vin
sänker blodsockerhalten, vilket får dig att känna dig hungrig trots att du inte är det.

4. Flytande föda
som energidrycker kan fungera ibland, men är du ute efter en mer långvarig mättnadskänsla mat med tuggmotstånd att föredra.

5. Stora portioner
är vanligt när man äter ute och risken för att du äter upp allt är övervägande. Beställ en halv portion nästa gång du äter ute.

6. Sockerfria godisar
är just sockerfria, men inte nödvändigtvis nyttigare ur kalorisynpunkt.

7. För få kalorier
kan göra att kroppen ställer in sig på svält och förbränningen minskar. Minst 1300 kalorier behövs för att hålla igång kroppens livsuppehållande organ.

8. För lite vatten
kan göra kroppen uttorkad och törsten lätt förväxlas med sockersug.

9. Snacks
är jättebra om de är nyttiga, dels för mättnadskänslan, dels för välbefinnandet. Grönsaker med dipp är ett bra snacks som minskar risken för att du överäter annat.

10. Såser
är ofta feta och kaloririka. Beställ mat med såsen vid sidan om för att inte få för mycket av det goda.

källa:salongk.se




3 good things!

Det är FREDAG, det är SOL och det är LÖN idag :D hehe det kan ju inte bli en bättre fredag lr?! Eller förra månaden var det ju samma sak.. fast då var det inte bra väder va?? minns inte.

GÖTT är det iaf! Första gången cykeln fick komma fram idag me..nu ska vi börja cykla och förhoppningsvis så tillåter vädret det. Kommer ju aldrig cykla när det regnar iaf!
 

På tal om lönen, vad ska den spenderas denna månaden på tro? Det blev ju fööör mkt shopping förra månaden när vi ändå sa att vi hade shoppingstop..men den gällde ju en vecka eller nåt, haha!

Vet iofs att det kommer gå åt en del pengar nu oxå..med tanke på att vi kanske ska köpa den nya telefonen :) Vi får se helt enkelt!

Idag blir det iaf ett återbesök hos Dr.Fagrell, han är i Borås så vi tar vårat 6 månaders-återbesök för boobie:sarna! Har en liten "ruttendag" idag bara för det :P

Dags att jobba vidare så att det komemr ut massa nyheter på sidan till helgen :)
Later!



Britney Spears - Femme Fatale



Britney Spears 7:e platta, som Max Martin självklart varit med och skapat. Norska Stargate, Dr Luke och Ke$ha har också dragit sina strå till stacken för att leverera en fantastisk hit-platta från drottningen av pop.

01.
Till The World Ends
02. Hold It Against Me
03. Inside Out
04. I Wanna Go
05. How I Roll
06. (Drop Dead) Beautiful
07. Seal It With A Kiss
08 .Big Fat Bass
09. Trouble For Me
10. Trip To Your Heart
11. Gasoline
12. Criminal

Press the picture to play on spotify ;)



Jag bestämde mig..

Oh my gooood, ska jag spendera så här lång tid på detta!?!? Neveeer! hehe Ne idag bstämde jag mig iaf för att epilera armarna och IPL:a hela benen..men så här kan jag inte hålla på. Kan inte ta hela kroppen på en och samma gång/kväll. det tar alldeles för lång tid, hehe känns som att jag har suttit här i typ 2 timmar eller nåt! Att man först måste raka hela kroppen i duschen gör ju inte att det går snabbare..shit, vad får man för liv? hehe, aja i längden ett hårlöst liv iaf, måste fortfarande bara ta reda på till 100% hur ofta man ska göra det egentligen och hur länge man ska vänta efter några behandlingar.

aja.. nu får jag helt enkelt ta en kroppsdel i taget! Varannan dag eller nåt kanske? orkar ju verkligen inte slösa så mkt tid på det, fast nu har jag ju inget annat att slösa tid på ÄN. Lägger hellre ner tid på mig själv än annat just nu..har ju skrivit det innan, priar träning och välmående..sånt kan ju ändras fort, man kanske inte får så mkt tid till sånt om ett tag?

Yeye, ska fixa det sista på benet sen ska jag krypa ner för imorrn är det fredag :D wohooo! Ska göra en rätt efterlängtat grej, som jag skrev om efter att jag varit på återbesöket för ögonen :)



Så nu säger jag iaf FU till allt hår och godnatt till er andra! :P
//A

 




Mat & Träning 11.03.24

Idag var det ett nytt pumppass! Nya låtar och ny koreografi. We loved it! Musiken var svinbra och övningarna var lika bra som sist förutom att det var en sak som var lite negativ. Rygglåten.. för mycket axlar i den faktiskt eftersom man alltid träna ganska mycket axlar i pumpen.. Aja det blir nog bra endå, hade gärna sett mer marklyft eftersom alla gillar en snygg svank ;) right? La på lite på ben idag mot i tirsdags, gick bra men ett jobbigt pass som sagt!

Dagens träning blev alltså en timmes pump och 20 min kondition innan




Dagens matintag:
Frukost:
Havregryndgröt med linfrön och proteinshake
Mellanmål: Grönt te och apelsin, as usual men vi älskar antioxidanter som finns i både och ;)
Lunch: Skagenrisoni med räkor
Mellanmål: Grönt te och kesoplättar
Efter träning: Äggröra med tomat, spenat, fetaost, rödlök och mjölk, proteinshake
Kvällsmål: Lite nötter och russin med grönt te

Halsen börjar krångla.. whyyyyy!??!?! Aja får hoppas att de inte blir värre. Later//J



Dagens outfit!



Nelly.com, gina, lindex och skopunkten!



100.000 FANS!

Yeey. Nu har nelly.com över 100,000 fans och det firas lite extra! Se nedan ;)




Jogga dig bikinisnygg

Att jogga rätt är inte det lättaste. Därför har vi listat de fen vanligaste misstagen. Läs igenom dem, sedan är det bara att hoppa i löparskorna och ta en runda i vårvädret.



1. Springer du snabbare än vad konditionen tillåter är det vanligt att drabbas av håll och kramp. Det gäller även att ha rätt teknik vilket inte är det lättaste. Undvik att springa på tå, det kan leda till skador och värk i musklerna.

2. Knyt inte skosnörena för hårt. Man kan drabbas av benhinneinflammationsliknande värk på underbenens framsida och kramp i fötterna, det beror ofta på att joggingskorna snörts för hårt.

3. En otränad kropp bör inte tvinga sig själv att springa för långt. Att ta sig vatten över huvudet i början resulterar ofta i att kroppen protesterar i form av skador, värk och nedsättning av immunförsvaret. Spring kortare sträckor, 4-5 kilometer räcker alldeles utmärkt, därefter kan du öka distansen.

4.
Du får inte bättre resultat för att du stressar fram. Tre träningspass i veckan räcker till en början, därefter kan du successivt öka antalet pass.

5.
Många som börjar jogga väljer även att gå ner i vikt. Många gör även fel och hetsbantar för att tappa kilon, vilket gör att du snabbt drabbas av energibrist och inte orkar träna. Välj istället att äta sunt i normala portioner. På så sätt orkar du ta i hårdare och får snabbare resultat.

källa: improveme



En fråga, ett svar!

"hur mkt kostade era läppar när ni lade in restylane lipp? Gjorde ni dubbel fyllning på en gång? jag har gjort det bara 2 gånger men är inte nöjd än"

Vet inte hur många ggr vi har skrivit om våra läppar varje gång vi gör det och lite då och då, MEN eftersom det kommer nya läsare måste man ju se till att dom får samma info som alla andra :)

Vårat svar till detta är:
Allra första gången vi någonsin gjorde våra läppar var för ungefär i Mars 2006 om jag inte minns fel, alltså 5 år sedan nu. Då gjorde vi det i GBG och då fanns inte "retylane LIPP", då tog vi en halv spruta Perlane var. Efter det gick vi tillbaka rätt snabbt till Helens Beauty Center här i Borås, för vi fick reda på att dom gjorde det här..det visste vi inte innan vi gjorde det. Gick tillbaka efter 4 veckor tror jag det var. Då hade LIPP kommit och vi delade på en hel spruta s vi fck 0,5 ml var i överläppen. Har aldrig tagit en hel spruta avr, de blir för mkt känns det som då får man ju ta halva i över o halva i underläppen. Efter det väntade vi ett tag, det tar ju ungefär 4-6 månader tills det "försvinner" på vissa mer och andra mindre, på oss håller det väldigt länge faktiskt. Det säger iaf hon vi gör hos, hon blir ofta chockad över hur mkt vi har kvar när vi kommer tillbaka.

Efter den behandlingen var vi rätt nöjda med storleken så sen har vi bara gått tillbaka för att fylla på efter några månader, det går alltid allt från 5-8 månader innan vi fyller på. IBLAND har vi fyllt på lite tidigare bara för att vi kanske vill ha liiite större än innan ;)

Men nu till det viktiga när det gäller utfyllnaden! Vi har vänner som gör det, vi har vänner som har gjort det och vi har vänner som VILL göra det. Och vi säger samma sak till alla! Man kan inte göra det EN gång och sedan tro att det blir som man har förväntat sig..det är en utfyllnadsprocess, man MÅSTE fylla ut det flera ggr i början tills man är nöjd för att inte "slösa" pengar på nåt helt i onödan! En gång ger INGET typ, och väntar man typ flera månader så hinner den lilla förändring man fick av första behandlingen redan försvinna när man sen vill gå tillbaka och göra det igen..för att det inte blev tillräckligt stort första gången. DÅ har man tappat det första och lägger i mer och då blir det samma fjuttiga resultat andra gången, alltså blir du INTE nöjd denna gången heller. hehe

Slutsatsen av detta är ju då att OM man ska göra det så får man göra det några gånger med någon månads mellanrum, ganska tätt endå för att dom ska bli den storlkeken amn vill, sedan får man ju underhålla fyllnaden med 4-6 månaders mellanrum. Thats that ;) Vi gjorde det i februari senast o täntke göra det i maj/juni igen så dom är extra fina till sommarn!

Priset vi betalar för en helt spruta på 1,0ml är 3800:-, alltså 1900 kr var varje gång eftersom vi fyller med 0,5.




Just can't get enough

<3




Den är ju så skön!

Omg vad skönt. Satt med den i förregår medans jag glodde på tv. Aldrig använt en sån innan men den kommer användas flitigt från och med nu kan jag lova. Man blir så avslappnad och man bara ryser i hela kroppen. Bra som massage för hårbotten oxå vilket gör att hårsäckarna stimuleras och håret växer bättre ;) Nu e de bara spikmattan jag ska få in i min vardagsrutin vilken anne redan gjort, jag e så kass :P




IPL:a eller Epilera!?

Ja som dom flesta har förstått och läst flera gånger så håller vi på att IPL:a oss lite då och då för att förhoppningsvis bli hårfria till sommaren, hehe har skrivit det många gånger att vi vill ta bort håret permanen och att det är vårat nästa "projekt", så nu är vi på G.



Men nu är frågan, ska jag fortsätta att epilera mina armar eller ska jag sätta igång med IPL:en där me? Jag hade tänkt att epilera mig ikväll men det blev så sent så jag orkade inte börja hålla på. Det kan ju bli jobbigt om man måste raka mina armar hela tiden..för jag har inga problem med epileringen, den funkar kanonbra på armarna, det tar lång tid innan det växer ut igen, gör det bara en gång i månaden eller mindre till och med.

Det är benen jag är lite mer fundersam över, brukar epilera min lår..men nu det senaste när håret växt ut så har jag fått alldeles för många små röda prickar, har inte haft så mkt innan..bara nån enstaka här och där. Hmm..what to do? ska man börja raka o sen IPL:a där samtidigt som resten av benen? Men det kommer ta 100år..hehe åh! vilka problem!?

Yeye, får känna lite på det. Kan ju testa imorrn o se hur lång tid det kan ta. som sagt, armarna blir nog att jag epilerar ändå, där har jag inte så brottom att få bort det helt. Även om det hade varit gött och va HEEELT hårlös överallt :D frääääsht!

Ne nu är onsdagen slut för min del!
Hoppas eran var fin..min var lite whatever, inget speciellt. Men det brukar dom väl inte vara? hehe

Nattii//A



Mat & Träning 11.03.23

to late?..hmm ja det blev en rätt sen träning idag. Men det var rätt skönt för det var inget som hade med styrka att göra ändå :) Gick till gymmet så att jag var där vid 8 tiden, då var det inte många där..SKÖNT måste jag säga! Det är riktigt gött att va där när det är lite folk. Man känner mer lugn då. Dagens träning var inget speciellt direkt, kände bara att jag ville röra på mig, vad hade jag annars gjort..glott på tv? Det kan man göra när man springer på gymmet me :P att springa är ju så skönt. Hade först tänkt att ta en rundtur ute MEN det är fortfarande lite för kallt för min smak.



30 minuter på löpbandet med intervaller och sen blev det 4 olika magövningar och stretching! Inget mer inget mindre :)

Fick ändra lite på mattiderna idag tack vare en lång fotning på morgonen..missade första mellanmålet.



Frukost 07.30: Frukt & nöt musli med linfrön, proteinshake.
Lunch 11.50: Skagenrisoni med räkor (Recept längre ner)
Fika 15.00: Fick tårta på jobbet bara för att våran fina Webdesigner Sofia fyller år :) Tog en liiiten liten bit. Tog lite grönt te efter det.
Mellanmål 17.00: Optinutbar
Mellanmål 19.00: grönt te och en näve mandlar & russin.
Efter träning 21.20 Proteinshake.

Det blir ju inget mer idag, lr kanske lite nötter? är lite hungrig faktiskt..hehe kan inte gå o lägga mig hungrig. Går inte att somna då.
Later!//A




Dagens outfit



Okej, det blev rätt färglöst men aja :)  Den transparenta kjolen är grym!

H&M, Gina, Weekday, cocoo.se & Skopunkten.



Shoppingtips!

Så sjukt snygga..love them! 799:- Scorett




Vi klarar oss själv

Vad ska man säga? Det blev mycket gjort på morgonen idag..fotade bort hur mkt som helst..tur var väl det för då slipper man det nu mot helgen :) hehe för det blir ändå mer att göra med modellfotningar då.



MASSA skor och massa Jeans blev fotade..ser ni nåt ni gillar kanske?



Det är väl tur att vi klarar oss själva när det gäller catwalken :D haha jag o jenni filmar varandra när alla andra är upptagna..

Ne hinner inte mer nu, måste springa hema och tvätta lite innan träning o annat! Anki får sitta kvar och jobba ens tund med dagens modell..blev en sen fotning idag!

Later babes!//A




Nyhetsbrev v.12




Dagens tips!



Jätte gott! ;D



Stjärnorna ställer upp för Japan

Lady Gaga, Bon Jovi, Nicki Minaj, Rihanna, Justin Bieber och U2 gör gemensam sak. De säger alla ja till att låta sina låtar vara med på ett samlingsalbum till förmån för det jordbävnings- och tsunamidrabbade Japan. Albumet görs enbart för nätet och pengarna för försäljningen ska hjälpa jordbävningens offer via Röda Korset i Japan, skriver People. Enligt skivbolaget Universal ska albumet vara klart i slutet av veckan.



Samtidigt rapporterar Reuters att brittiska rockstjärnor som Richard Ashcroft, Paul Weller, Primal Scream och Liam Gallaghers nya band Beady Eye planerar en välgörenhetskonsert i London den 3/4 i samma syfte.




Att sno en mobil!

Det finns vissa som lätt skulle göra det! Men det finns verkligen inte i min värld! Skulle ALDRIG kunna ta en telefon eller nåt annat heller för den delen om jag skulle hitta nåt som någon glömt eller tappat, skulle lämna i det direkt!

Det var därför jag blev så chockad när jag märkte att jag inte hade min mobil hemma, visste att jag hade glömt den på gymmet för det var där jag var sist och jag vet att jag hade den inne i omklädningdsrummet innan jag gick..lite klantigt av mig att glömma en sån viktig sak men aja, det händer alla nångång.

Det jag gjorde var att jag ringde till gymmet såklart för att se om nån hade lämnat in den, då fick man tyyyp ingen hjälp först för att hon var själv i receptionen, hon kunde inte lämna det obemannat..det är typ alltid obemannat när vi kommer! Jag blev så irriterad att man hon inte kunde gå ner fort o kolla på bänken där jag sa att jag glömde den, skulle tagit 2 minuter. För ingen hade såklart lämnat in den fick man höra.."nee, nee det finns inget här i receptionen". Sen gick en annan ner o kolla o då låg den inte där. För jag blev irriterad i telefonen och sa att det avr viktigt att någon kollade upp det!

Jag kunde bara inte tro att någon hade tagit den från omklädningsrummet, så jag gick ner till gymmet för att kolla om jag glömt den nån annanstans på gymmet..för som sagt jag kunde inte tro att en tjej faktiskt hade tagit den.. vi tjejer är inte sånna? lr hur?? vi har lite mer moral i kroppen än a..killar kanske? och visst hade jag rätt!

Jag gick en runda på gymmet och sen till receptionen där bruden stog, jag sa: det var jag som ringde innan ang. mobilen, ni har inte..?..hann inte ens säga klart meningen innan hon sa: "NAE NAE!" Sen sa jag: Den ska ligga i en liten skinn.. DÄR ÄR DEN JU! sa jag sen med en väldigt hög ton!



HERREGUD, den hade antagligen legat där hela tiden..En mobilväska, vad FAN tror hon kan ligga i den!? Vilken tur att jag gick dit o kollade först och inte spärrade allt som jag tänkte..jäkla bitch säger jag just nu, att man kan va så ohjälpsam lixom när det gäller en sån viktig sak!

Yeye, som sagt, tjejer är bra, vi lämnar in saker vi hittar! Thank good for that!
så nu har jag min baby! Den ska ju dock snart bytas ut men ändå!, orka tappa bort en mobil..

Later//A



Confused girl!



I'm down. It really sucks! Världen e allt bra orättvis ibland. Man kan inte få allt i livet och det suger verkligen. Jag är ego i mitt tankesätt och det vet jag. När man mår dåligt försöker man bara tänka på sig själv men hur mkt bättre mår man när man gör saker värre, tex för andra..? Aja, ni fattar fortf inte o vill inte tjata ut mitt liv o mina problem.. bloggen är ju iofs till för att skriva av sig men jag känner inte för de just nu för jag inte riktigt vet vad jag ska skriva men det e några saker jag vill ta upp.

Jag vet inte vad jag vill eller om jag bara e helt dum i huvvet o inte fattar vad som är bäst för mej.. u dont know what u got until u missing it alot.. så e det alltid o då undrar jag VARFÖR det är så. Får hoppas på att allt löser sig till det bästa till slut. Förstår men endå inte.. människor kan förlåta o glömma men frågan e vad som går och inte går att förlåta/glömma.. its not the same. Önskar det aldrig hänt, men vilket av det undrar jag då..? :( feelings are stupid o man borde ha en knapp som stänger av allt, speciellt när man har sånna som jag har just nu... is it love or is it just that i miss it. 

Att ignorera o låtsas som ingenting e inte OK, hjälper inte heller.. eller jag gav de aldrig chansen så jag vet ju inte helt säkert, ett misstag av mig kanske.. MEN en sak jag inte gillar är att bli avklippt bara sådär, why.. eller jag fattar väl men jag trodde annat eftersom de va så allt började. Men de e lätt o göra de när man e arg, trust me I know .. men ska de va så så kan de lika gärna va hela vägen kan ja känna ibland..?

Har tänkt mkt på svartsjuka oxå.. ja, den blev väl lite värre efter jag fått veta en del saker och jag hatar svartsjuka, jag klarar inte av det. Aldrig varit det innan heller men svårt o inte vara det nu för tiden men det e nåt jag ska jobba på, en fånig grej framkallad av dumt folk helt enkelt. Ibland har man anledning och ibland är man bara osäker på sig själv..

Nu vill jag bara veta.. saknar jag bara det gamla tack vare alla minnen och vardagen, försökte jag ersätta det som var.. Var jag bara rädd för det nya trots att jag gillade det men inte vågade.. jag gjorde ju det innan det ens började.. eeh lika bra o låta det vara ett tag utan att tänka känns de som.. fått ner det i skrift nu iaf, lite av det.. Need some time to think helt enkelt... gonatt o sov gott!//J



Mat & Träning 11.03.22

Skönt, skönt, skön och väääldigt efterlängtat! Trodde dock att det skulle bli ett nytt podypump-pass men det är imorrn det nya börjar..typiskt :P hehe, men det var nog bra det för då viste vi typ vad för vikter vi kunde ta, har ju inte kört pump på 2 veckor idag.

Som sagt så var det efterlängtat! Det är ju så sjukt skönt, man bara känner hur musklerna får arbeta med alla rörelser om man nu gör dom rätt :P Var lite svaga i armarna, har ju inte kört det sen pumpen..Jennis armar är så smala nu mot vad dom var förra veckan! haha borde ha tagit kort..

Vikterna vi körde med var.. 
Knöböj: 29kg, stång.
Bröst: 7,5kg, stång.
Rygg: 15kg, stång.
Triceps: 2,5 & 5kg, fria vikter.
Biceps: 5kg.
Utfall: 25kg stång & 5kg fria vikter på bräda.
Axlar: 2,5 & 1,25kg fria vikter, 5kg stång.
Mage: 5kg fri vikt.

Sen kör man ju en del egen kroppsvikt med armhävningar och sånt i dom olika muskelgrupperna. Får se om man orkar dessa vikter nästa gång vi kör pump eftersom det är nytt då. Alltid lika intressant :)

20 minuters löpning efter allt detta, skönt det me! Var dock rätt trötta, hehe

Idag har man ätit ungefär likadant som igår, kesoplättar är en bra grej när man väl ha gjort dom inför veckan :)
Frukost 07.30: Powersmoothie
Mellanmål 10.30: Grönt te & apelsin



Lunch 12.40: Kyckling & avokadosallad.
Mellanmål 15.40: 2kesoplättar & proteinshake
Efter träning 18.15: Proteinshake
Kvällsmys nu: Vardagsgottis & grönt te.

Later!//A



Dagens outfit



Byxor och armband gina tricot, skor nelly shoes, linne och halsband cheap monday



Ta fram hälsan i magen

Lär dig sju vägar till välbefinnande som kommer inifrån.

Om du vill ha en hälsosam mage måste du först ha en sund kropp.

Ditt tarmsystem utgör till exempel upp till 80 procent av ditt immunförsvar och ser till att du tar till dig maten på rätt sätt.

Med sju enkla insatsområden ger du din mage perfekta förutsättningar. Genom att följa dem kan du hålla dig frisk och samtidigt slippa en känsla av uppblåsthet och andra matsmältningsproblem som kan göra att vem som helst blir nere.

Sju insatser för en sundare mage
- Ät mjölksyrebakterier
- Ät fibrer
- Drick rikligt
- Motionera
- Gå på toaletten
- Sov gott
- Stressa mindre

En hälsosam mage skyddar dig mot…
- Virus
- Cancer
- Hjärt-kärlsjukdomar
- Vitaminbrist
- Förstoppning



Källa: IFORM




Elsa Hosk @ nelly.com

Det är kul att ha henne här igen! Det var 1 år och 4 månader sedan sist. Shit vad tiden går fort för så länge sen kändes det endå inte som!? Aja, snygg som satan är hon iaf och bra bilder oavsett vilka kläder eller poser :)



Söta Elsa i studion



Alltid massa gottis framme när speciella personer/modeller besöker nelly :P Vill dom få dom tjocka elleeeer? haha

Dagen har varit chill idag oxå, fotat på morgonen en snabbis och sedan jobbat med Elsa och bikinibilderna från Miami så nu e allt klart. Vi tänkte dra 30 min tidigare nämligen och pumpa lite med Anki som inte heller behövde komma hit. Dom slutade nämligen fota redan vid 3 eftersom dom ska fota massa image oxå så nu har vi gjort lite andra saker. Nu finns de iaf inget kvar att göra så det e dags att dra ;) Later babes!

Btw, checka Elsas SNYGGA Guess kampanj!



Shoppingtips!

OMG så snygg! ÄLSKAR verkligen silkesjackor! Denna får gärna komma hem till oss! ;) 299:- från Bikbok.




Kelly Osbourne är Material Girl

TV-personligheten Kelly Osbourne ersätter Taylor Momsen i Madonnas och Lourdes senaste kollektion.



Kelly Osbourne, 26, lånar ut sin snygga nuna till Madonna och Lourdes klädlinje Material Girl.
– Jag tycker Material Girl är ett märke som passar alla kvinnor. Priserna är humana och plaggen får dig att känna dig väldigt speciell. Den är cool samtidigt som den är väldigt klassisk.

Bilderna togs i New York av fotografen Brooke Nipar och Madonna som designar kollektionen tillsammans med sin dotter Lourdes verkar nöjd med valet av modell.
– Kelly representerar en riktig Material Girl. Hon är vass, cool och har en unik känsla för stil som jag och Lola älskar, säger Madonna om sin nya musa.

Kollektionen Material Girl finns hos Macys.com.

Kelly är riktigt het på bilden, ser inte ens ut som hon typ..Hon kommer nog sälja kollektionen bra, även om vi gillade Talor Momsen! För hon är ju grym ;)

källa:salongk.se



Dagens tips!

Det var någon som fråga vad det är i våran "powersmoothie" som vi kallar den som vi brukar dricka till frukost lite då och då. Den passar ju till alla tillfällen och är riktigt god. Man kan göra lite sm man vill men det vi har i är:



Banan
Ägg
Mjölk
Linfrön
Honung
Havregryn
Blåbär & Hallon

Man kan ju även ha avokado och proteinpulver. Man kan typ ha i de man gillar ;) Yoghurt går ju oxå bra men gör den inte för "tjock" eftersom det blir svårare att dricka, då får ni äta med sked ist, hehe



Många undrar om äggen smakar eftersom dom är råa och det gör dom alltså inte, Det är inte så många ägg så smaken och konsistenser försvinner i allt annat. 2 ägg till ett glas och 4 ägg till två som vi brukar göra :)

Mycket gott och nyttigt som sagt. Thanks again carl.



Man börjar se resultat!

Kul! Idag när jag skulle fota och bytte om såg jag att små pariter under armen hade mindre utväxtra hårstrån. Alltså har det slutat växa eller är under viloperiod, kommer inte ihåg exakt hur växtfasen var men man börhar ju se lite resultat av IPL:andet! Så jävla gött när man är helt hårfri! :D



Ipl:at kroppen idag oxå.. benen, under armarna och bikinilinjen. Allt ska bort. Hade en lite beautykväll helt enkelt som det brukar vara på måndagar. Även tagit lite BUS... Ville bleka tänder igen men det orkade vi inte eftersom vi drack vårat te så sent. Det tar vi imorrn ist.. man ser skillnad där oxå :D Rio beauty is the shit, som förövrigt säljs på nelly.com. Funderar faktiskt på att köpa den där franförlängningen till sommarn oxå, skönt o ha långa "fejkade" fransar när man solar och badar oxå. Våra fransar har dock blivit jäävla snygga o långa med revitalash, det funkar verkligen, loooove it <3 Alla kommenterar hur långa dom är ;) så testa!

yeye, dags att sova. Är alldeles för trött nu men äntligen är måndagen över. Hoppas på en god natts sömn//J




Mat & Träning 11.03.21

Vi tänkte köra en vanlig vecka på gymmet. Ni förstår nog vad vi syftar på då... Jag har ju haft min muskelinflammation i armarna nästan två veckor och nu är den äntligen borta! Så i veckan blir der puuump, så ingen annan styrketräning alltså förutom det.

Dagens träning:
Intervaller på löpbandet i 30 min
Körde mest mage idag på två olika ställ och därefter en magmaskin.
Tränade även ländryggen på ställ med vikt, thants that

Dagens matintag:
Frukost: Havregrynsgröt med drottningsylt och linfrön, c-vitamindryck
Mellanmål: Apelsin och grönt te
Lunch: Kycklingsallad med avokado, tomater, gurka, spenat osv. vanlig sallad helt enkelt ;)
Mellanmål: Kesoplättar
Kvällsmål: Äggmackor och proteinshake

En kopp grönt te innan läggdags oxå! :)

Har har ni en video på en av magövningar på ställning, inget speciellt, en helt vanligt övning med vikter :)




Snyggt och diskret!

Gud vad jag blev nöjd med mina naglar! Fixade till dom idag på lunchen, lr målande kanske jag ska säga :) Tänkte först målat hela naglarna med det silverglittriga nagellacket från Depend, men sen blev det bara tipparna. Fattar inte varför jag inte målat dom så innan? Det blev hur snyggt och fräsht som helst! Så kommer jag lätt börja ha det emellan mina svarta och vita tippar som vi brukar köra med! Detta är lite mer diskret också..MKT nöjd tjej! //A




Dagens outfit



Gina, H&M, Monki & Din sko.



Den här jävla dagen...

Som vanligt ska jag börja veckan med att klaga på att det är måndag. Vad e det med dom här jävla dagarna. Är på dåligt humör och trött varje gång. Men jag får väl lägga mig tidigare helt enkelt... eller nej, det är inte så enkelt för det e massa annat som stör.. vissa dagar är livet svårare än andra. Jag får väl förklara mig bättre nån dag, inte nu.



Vi har fotat som vanligt, här står Anne och väntar på att catwalk kameran ska ställas till rätta. Jag och Anne fick sköta den själv idag hehe, bara en fotograf då får man hjälpa till.



Fotade massa jeans och lite skor, inte så farligt men de tog ju sin lilla tid eftersom man fick göra annat emellanåt.

Aja, dags att sluta. Anki ahr oxå varit här o jobbat lite, Lugn dag idag men det e alltid lika skönt med lugna måndagar. Nu blir de gymmet. //J



Broken Door

<3




Hot lips!

Fylliga och sexiga läppar är det snyggaste vi vet! Kolla bara på dessa snyggingar! Läppar gör så mkt tycker vi! Det är väl därför vi håller på och fyller våra :P hehe självklart! Varför skulle man annars slösa pengar på nåt sånt? Har funderat flera ggr nu om man faktiskt ska ta och fylla i med nåt permanent, tänk vad mkt pengar man har lagt ut varje gång man betalar för en spruta retylane. Bättte att lägga ut en klumpsumma på typ 15000 och ha det hela livet sen, slår vad om att vi redan slösat så mkt på våra läppar vi det här laget..hehe

Yeye, vi ska iaf kolla på saken. Vi vet ju själv att vi vill ha fylliga läppar hela tiden..fast iofs så kan man aldrig veta när man blir äldre..vad man tycker DÅ.





Mamma kom med..



Hehe, söta mamma kom med lite grejer till oss igår på kvällen. Ville ju att hon skulle köpa med sig cliniques superdefence till oss och visst gjorde hon det :D synd bara att hon inte köpte 2 st (som vi ville)..så sjukt mkt billigare ju, men men. Hon köpte även med sig 2 mascaror som vi tänkte prova. Från rimmel...kan vara bra!



Sen har vi dessa! 3 vita kavajer som har hängt ute hos mamma sen ja..kan ni gissa hur gammla dom är? Det är nästan lite pinsamt och säga hur gamla dom är! men...dom är från när vi tog studenten, hade på oss 2 av dom då. Alltså då är dom 6 år gamla i Juni! HERREGUD! hahahah Men nu är det väl tur att dom har legat där, dom har inte blivit använda många ggr alls. Nu hänger dom iaf hemma i den allt för fyllda garderoben och jag vet att dom kommer att användas flitigt nu under våren!

Det är ju vittvittvitt som är stortstortsort! Så investera i en snygg vit kavaj!
Later!



En stor diss!

Måste verkligen dissa sista avsnittet av solsidan! Vad va det lixom!? Inte alls kul eller nåt..och gud vilket dåligt slut! Fast hur skulle det annars sluta?

Som sagt så har det blivit en filmkväll här hemma. Hann se 2 st filmer..ena bättre än den andra såklart :) hehe



Andra S.W.A.T filmen..helt ok faktiskt. Sen såg vi Faster, den var bra. Hände rätt mkt hela tiden..mest dödande dock men ändå.

Ne..måste sammanfatta denna helgen som väldigt bra! Trevligt med en resa för en gångs skull så att man inte bara var i Borås. Sen var det gött att man kunde chilla i 2 dagar..alltid lika skönt när man har klarat av "festandet" för helgen en fredag, hehe helgen känns mkt längre då :P Det är faktiskt synd att fredagar inte är bra i Borås. Då hade jag/vi alltid gått ut och träffat folk på en fredag o sen chillat resten av helgen.

Anyway..nu återstår bara en skön dusch och sen blir det till att krypa ner under täcket och ladda batteriena för ännu en spännande vecka. Man vet ju aldrig vad den har att komma med :) Något bra händer alltid!

Hoppas ni har haft en kanonbra söndag med massa mys och trevligheter! För det har vi iaf! :D
Godnatt babes!//A



Dagens outfit

Det är söndag, det brukar betyda mysdress..nästan alltid faktiskt! Men idag orkade vi plocka fram nåt annat än det :P Men det blev inte mer avancerat än detta iaf..ville ha det mysigt/bekvämt. Plockade fram skinnjackan för första gången för i år me. Lite kallt men det funkade ändå!



Grejer från Gina, Weekday, H&M, topshop & skopunkten.



Det börjas tidigt!

Hell yeah! Det mesta här hemma blev klart väldigt tidigt idag..bara för att man var pigg och glad och gick upp i tid. Det vi gjorde idag var att laga veckans mat..städningen skötte vi faktiskt igår när vi kom hem från Malmö, för det var lite väl äckligt här för våran smak, hehe



Här är en maträtt som är till veckan, en ny igen..kommer nog bli en favorit. Receptet kommer i veckan såklart. Sen gjorde vi även kesoplättar som mellanmål och sallad som den andra maträtten.

Det var inte bara det som börjades tidigt, utan vårat söndagsgottande bröjade för ett tag sen :D det är ju ett MÅSTE att gotta sig en söndag..finns inget annat som är mer rätt! Det blev tacos.. :P vad annars?  hehe



Det slutar såklart INTE med tacos..gottis söndag sa vi ju! Det blir chips i stora lass med dipp såklart, sen kunde vi inte låta bli att köpa en marabou heller...hehe. Choklad ni vet ;)



Yey! Nu blir det filmmys hela kvällen lång...och missa INTE sista delen av solsidan!!

Later babes!



Dagens shopping!

Som vi misstänkte..vi fick med oss byxorna hem ;D i båda färgerna..så snygga och bekväma! Men det var inte det enda vi hittade på Gina. 



Blev xs i dessa, satt som dom skulle..lite långa dock. Får sy upp dom lite kanske? 249:-/st



Köpte även 2 rätt transparenta tunna tröjor..svart och vit. Blir perfekta nu när det blir lite varmare. 149:-/st



Sen fick vi med oss en transparent vit t-shirt i lite oversize modell. Finns även i massa andra färger. 129:-

Som sagt, ääälskar det trensparenta och halvtransparenta! Men det har nog ingen missat! :P

En tråkig söndag förgylls lätt med shopping :D

Later!



10 tips som gör att relationen håller.

Ni har lovat att finnas vid varandras sida i nöd och lust, men äktenskapsförord fungerar inte i alla lägen. Känslan av att ha vuxit ifrån varandra eller blivit mer vänner än kärlekspar kan komma som ett brev på posten efter flera år tillsammans.



Smekmånaden är över för flera år sedan, men det behöver inte innebära ett djupdyk hos familjeterapeuten. Faktum är att några av äktenskapets absoluta höjdpunkter är att fostra en familj tillsammans och utveckla en djupare relation kräver år av samhörighet. Som tur är finns det dessutom en hel del ni kan göra för att försäkra er om att er relation håller sig stark över tid. Prevention.com har talat med de bästa experterna på ämnet och här är deras bästa tips:

1. Dejta.
Vi har sagt det förr och vi säger det igen. Att gå på dejt är underskattat men att gå till samma kvarterskrog vecka ut och vecka in gör inte tricket. Att testa nya saker är livets krydda och är även en av nyckelingredienserna i en hållbar relation. Ni behöver inte ge upp era favoritsysselsättningar, men ansträng er lite för att variera er.

2. Skratta åt interna skämt.
Det finns knappt något lättare och roligare sätt att stärka er relation på än skratta åt roliga, gemensamma minnen. Gör man detta blir man inte bara mer tillfreds med sin relation, man har även en buffert av härliga minnen att plocka fram vid tuffare tider.

3. Ställ den här frågan varje dag.
”Hur har din dag varit?” Japp, det låter som en kliché, men om den här dagliga rutinen har försvunnit från radarn efter flera års äktenskap bör du överväga ett nyinförande. Genom att dela med sig av det som hänt under dagen stärks och förbättras er relation och ni känner en större samhörighet med varandra.

4. Få inte panik över ett bråk.
Om ni är mer lättretliga än vanligt behöver det inte innebära att ni måste stega iväg till familjeterapeuten för det. Ofta är irritation ett tecken på att ni är hälsosamt engagerade, inte att ni håller på att glida isär. Efter ett tag tillsammans är man dessutom mer bekväm med att säga ifrån om något känns fel. Bråkar ni mer än ni är sams är det däremot ett tecken på att något är fel.

5. När ni bråkar, bråka på rätt sätt.
Att lösa en dispyt utan att skada er relation begränsar ordvalet något. Enligt en studie gjord på 154 par fann man att de par som använde "vi ”oss” och ”vår” under bråken hade en mer positiv upplevelse och kände mindre mental stress efter ett bråk än de som använde orden ”jag” och ”du”. Att använda ”vi” i bråk ger en känsla av att man spelar på samma lag.

6. Svettas med din partner.
Att träna med din partner är att slå två flugor i en smäll. Dels kommer ni i form, vilket har en positiv effekt på ert sexliv, dels visar en studie att 94% av paren fortsatte träna när de hade sällskap av sin partner. Ni kan hjälpa vara bra att behålla motivationen och dessutom är det spännande att upptäcka nya sporter som cykling och klättring tillsammans. En annan studie visade att kvinnor uppskattar sex mer när de är fysiskt aktiva eftersom träning boostar din energi, minskar stress och ger din självkänsla ett lyft.

7. Fira varandras succéer.
Ler du när din partner kommer hem efter att ha fått beröm av sin chef eller när han eller hon sänkt sitt golfhandikapp ett snäpp? Enligt forskare i psykologi är din reaktion vid positiva händelser av ännu större betydelse än din reaktion vid kriser. Det beror på att man förstärker känslan av att vara ett team samtidigt som man får chansen att boosta sin partner. Så låt champagnen flöda och fira varandra oftare.

8. Lyssna, vänta inte bara på att få prata.
Män får ofta en känga för att de är dåliga på att lyssna, men handen på hjärtat, visst skulle även du kunna bli bättre på det? Enligt forskare på Harvard University håller par som uttrycker empati och tillgivenhet ihop, medan par som brister i att uttrycka empati och tillgivenhet riskerar att gå skilda vägar. Testa dessa tre tips:

* Var en spegel.
När din partner uttrycker sina känslor, återge hans eller hennes berättelse och fråga om du har förstått rätt.

* Motstå viljan att avbryta.
Fråga istället om han eller hon vill berätta vidare. Det gör att personen blir trygg och vågar öppna sig.

* Bekräfta din partners känslor.
Säg till exempel ”jag kan förstå att du känner dig arg eller ledsen på grund av den här situationen eftersom”…

9. Kom hans vänner närmare.
Självklart har ni ett gäng gemensamma vänner, men din partner har säkert en större vänskapskrets än så. Studier visar att ju mer vänner och familj umgås, desto lyckligare par.

10. Återupptäck romantiken.
Sist men inte minst, att fortsätta vara intimt och romantiskt länkade till varandra är ett av de säkraste sätten att få en hållbar relation. Det är inte alltid nya underkläder eller en weekend kan göra tricket, men många experter är eniga om att ju mer sex ni har, desto mer sex vill ni ha. Därför är det en bra idé att försöka prioritera sexlivet trots fulla kalendrar.

källa:salongk



Shoppingtips!



Riktigt snygg byxa med lite högre midja, 249:- på Gina Tricot! Svart är standard men gillar även den orangeröda färgen! Har kollat på dom i butiken! Ska själv gå och testa dom, får hoppas att dom är lika bekväma/snygga på som dom verkar, isf blir det ett självklart inköp ;)




En god start!


Varför gör hon så?? Det är redan synd om lilla tratt-Tia och så ska Tindra komma där och fräsa åt henne hela tiden. Ända sen vi tog hem Tia på fredagsmorgonen har Tia behandlat henne typ som första gången vi fick Tia, Det är som att hon inte vet att det är henns lillasyster längre, bara för att hon blivit opererad. :/ VAd hände där lixom?



Tia bryr sig inte direkt om det, för hon har inga som helst problem med Tindra iaf. Hon bara tittar på henne och sen går iväg. Vet inte om det är Tia eller kanske tratten Tindra fräser åt hehe, för igår låg tratten på soffan och då kom Tindra och fräste och slog till den bara, hon kanske kommer ihåg när hon själv fick bära en sånt? Aja..lite konstigt de där..det går nog över snart ändå.



Har precis fått i mig en god frukost..köpte ju ICAs crunch med choklad nötter och tranbär för 2 veckor sen, har inte ätit det sen dess..hehe mmm så gott det var! och inte alls nyttigt :P men det är whatever ska ändå trycka i mig nån proteinshake senare så att man får i sig det idag me. En VÄLDIGT god snart  på den här söndagen iaf!

Later babes!//A



Sönder?

Det känns i hela kroppen idag..vet inte vad det beor på egentligen men det kan hända att det är den hårda träningen från i torsdags och dom trevliga dansstunderna man hade igårkväll :P det blev ju en hel del rörelse på dansgolvet. Mina fötter gör ooont, lite konstigt för jag brukar inte få ont när jag är ute, men oj vad ont jag hade inatt och nu  är dom mega ömma..trampdynorna då alltså. Alla tjejer vet nog hur det känns ;P

Så ikväll blev det faktiskt en lugnt hemmakväll och den var/är välbehövlig, för imorrn har jag tänkt att vara megapigg och glad :D Hoppas på ett kanonbra väder också, just nu ser det iaf ut som att det ska bli bra!



Har kollat på 2 filmer ikväll..eller vi kollade iaf på ena av dom för den första var verkligen inget att ha! The fighter var helt värdelös så vi stände av den! hehe. The Mechanic var rätt bra faktiskt, men det brukar bli bra när Jason Statham är med i filmer :)



Vi gottade oss lite med lite egengjorda hamburgare..kändes som att det var länge sen nu, hehe det var det typ inte men som sagt så är det lite av en standard mat på helger.. sen blev det lite marsglass som efterrätt. så gott, verkligen ÄLSKADE dom när vi gick på högstadiet, kunde gå ner till "uppehållsrummet" och köpa oss några om dagen :P hehe  *tjockisar*

Kvällen blir inte så mkt längre..som sagt vill vi vara pigga inför en kommande och förshoppningsvis trevlig söndag!
Hoppas eran lördag har varit till belåtenhet!

Skrivs imorrn//A



Svek jag mig själv?

Jag har en liiiten känsla av att jag faktiskt svek mig själv igår..Då snackar jag självklart om det här med alkohol. Som jag skrev i förra inlägget fick vi gott vin till den goda maten igår. Först var tanken att jag inte skulle ta en droppe alkohol, MEN jag har alltid sagt att till fina middagar och liknande så kommer det KANSKE att bli nåt glas..som det faktiskt blev igår.



Det blev iaf ett glas vitt till förrätten..den höll sig nästan hela kvällen, hehe sen blev det 1,5 glas rött, för dom hann fylla på den en gång. Men jag bad faktsikt om bubbelvatten till det, för som sagt..jag hade inte tänkt att ta mer ändå. För det blir inga fyllor för mig och det vet alla vid det här laget :)

Nu är det iofs så att jag har den lilla svek-känslan BARA för att jag tog emot en annan drink me. Brukar ofta säga nej till erbjudanden, lr det gör jag alltid nu för tiden. Men igår kände jag lite såhär att: Jag har redan fått i mig alkohol så då kan jag faktiskt ta en trevlig drink med den här trevliga personen :) Hade jag inte tagit nåt alls så hade jag bara hållt mig till mina "isvatten med lime" som resten av kvällens glas innehöll!

Så vad jag kan skriva för sammanfattning av det hela så fick jag i mig alkohol och nu kan jag inte säga att jag inte fått i mig nån alkohol på 7 veckor, men jag kan fortfarande säga att jag inte supit på 7 veckor..lr hur? Det känns ändå rätt ok..hehe :P

Så ligger det till iaf med nykterist-anne
Later!

 




CDON group awards!

Heyheyhey! Ja igår var vi som sagt på CDON group award i Malmö! Väldigt trevligt att dom anordnar en sån stor grej för ALLA företagen som nu ingår i den "gruppen". Det är nelly.com, cdon, heppo, lekmer, gymgrossisten, bodystore och RUM21 me..säkert någon mer? hehe det tillkommer så mkt hela tiden :)

"Festen" började med en bussresa på 4 timmar..den va lugn som tur var, man hann och vila upp sig lite.





Sanna den lilla busen drog fram henne egengjorda lakrisalblanding..åh gud så gott!! Självklart va man tvungen o smaka, men jag(anne) doppade bara tungan lite, hehe. Men de lockade att ta mer faktiskt! Gjorde ju själv en sån blandning i somras..recept finns i bloggen om ni vill leta :P i Juli var det nog..



När vi väl kom fram kom vi in i ett fräsht hotell. Hotel comfort. Vi fick ett snyggt och modern rum, vi hade lite mer tur än andra..för andra fick mkt mindre och inte så fina rum :P hehe det hölls på med renoveringar där antagligen, vi hamnade på den nya delen :D

Vi fick skynda oss som bara den, för festen eller tillställningen började kl 18.00 typ. Det blev lite mingel och fördricka under tiden vi fick vänta på att komma in i själva lokalen. Det var väldigt fint ordnat alltihopa måste jag säga!

Vi fick 3 rätters middag..som var väldigt god! Gott vin till det me. Det var prisutdelningar och annat trevligt under tiden. Det som var bra var att det var bordsplaceringar..fick dock ingen annan från nelly vid mitt bort, men det ordnade sig bra ändå..hade trevligt sällskap runt mig :)



Sen blev det lite artistuppträdande av Tove, som var med i idol..hon var riktigt bra faktiskt :)

Sen satte dj igång med sitt och vi dansade loss hela kvällen tills det stände..stängde vid 00.30, men det räckte gock och väl. Min kropp skrek efter vila och mina fötter dog typ :( hehe

Men det var en kanonlyckad kväll för mig iaf! MKT NÖJD!
Så nu är man hemma och chillar bara, får se vad kvällen bjuder på..kanske kikar ner på stan ikväll. nu blir det iaf gottismiddag här hemma!

Later babes//A



Liger & Tigon!?

GRYMT! Detta hade jag INGEN aning om., asså..när "uppfanns" detta!? haha. Fick veta det förra veckan eftersom jag trodde Bikbok hade skrivit fel på en produkt på hemsidan :P Man lär sig fan alltid nåt nytt! Rätt intressant enligt mig..

"Liger är resultatet av korsningen emellan en lejonhane och en tigerhona. Den ser ut som ett stort lejon med svaga ränder. Vissa hanar kan få en gles man. Det har uppskattats att en liger kan väga över 630 kg. Ligern är den vanligaste hybridsorten och den mest kontroversiella. Liger är också känd under namnet lejon–tiger-mula. Ligern har en livslängd på cirka 20 år. Anledningen till att en liger blir så stor är att generna som styr och bromsar växten finns hos lejonhonan och tigerhanen. Ligern har därför inga gener som begränsar och håller tillbaka tillväxten på kroppen. Därför blir den störst av alla nu levande kattdjur.

Tigon
är resultatet av en tigerhane och en lejonhona. Den är inte lika vanlig som ligern. På grund av kombinerad genetik är en vuxen tigon mindre än både tiger och lejon.

Tiger–lejon-hybrider förekommer inte i det vilda eftersom tigrar och lejon har olika beteenden och lever under skilda förhållanden."




Det här är en Liger :)




Fredagsmusik!

grrr, igår blev det party :) Ett litet finare party men endå partyyyyy! tell me baby are u wet!? Fick inte in den igår som det var menat..men här har ni den!




Sanningen bakom om 8 hälsomyter

Här är 8 hälsomyter och sanningshalten i dessa.



Måste man undvika alkohol när man äter antibiotika?
Ja. Eftersom man är osäker på hur kroppen reagerar på alkohol i kombination med antibiotika. Vissa hävdar att antibiotikan blir verkningslös, medan andra varnar för att alkoholen kan leda till illamående, huvudvärk, magsmärtor och lågt blodtryck.

Kan muskler omvandlas till fett?
Nej. Fett och muskler är två helt olika typer av vävnad. Vissa gånger kan det dock verka som om muskler omvandlas till fett. När du kommit upp i 30-års åldern minskar muskelmassan (om du inte styrketränar regelbundet) och kroppens förbränning sänks med 3 procent per decennium. Dessutom har fettet en förmåga att dyka upp på de ställen där du tidigare hade muskler, som till exempel på baksidan av armarna.

Förbränner man mer om man tränar på tom mage?
Ja. Några mirakel är dock inte att vänta. När du tränar förbränner du kalorier som kommer från både fett och kolhydrater. Studier visar dock att när man tränar på tom mage förbränner man fler kalorier från fett än från kolhydrater. Däremot inte sagt att du går ner snabbare i vikt. När man tränar är det den totala kaloriförbränningen som avgör, inte vart kroppen tar kalorierna ifrån.

Kan för mycket socker leda till diabetes?
Ja. Socker kan påverka utvecklingen av diabetes, men i första hand är det övervikt som är en riskfaktor. Det finns vissa studier som visat att för mycket socker bidragit till diabetes trots att personerna inte lidit av övervikt. En studie visade att kvinnor som ökade antalet sockerhaltiga drycker från en i veckan till en eller flera per dag under en fyraårsperiod, fördubblade risken att drabbas av diabetes.

Kan stark mat höja förbränningen?
Nej. Din förbränning avgörs av kön, längd, kroppsfettprocent, vikt och ålder så även om du blir varm och hjärtat slår lite fortare när du äter kryddstark mat kommer kryddorna inte att påverka förbränningen i någon märkbar utsträckning.

Kan man lita på femsekundersregeln när man tappat mat på golvet?
Absolut inte. Bakterierna på golvet kommer smitta på en gång. En studie gjord av forskaren Paul Dawson vid Clemson University visade att mat som tappats på ett salmonellasmittat golv hade fått 1800 bakterier på fem sekunder och efter en minut var antalet bakterier det tiodubbla.

Kan man undvika artros eller gikt av att ”knäcka” benen?
Nej. Det finns ingenting som tyder på att någonting förbättras av denna dåliga vana. Tvärtom visade en studie att personer som ”knäckt” sina leder regelbundet riskerar att få ett försvagat grepp och svullna händer.

Kan ”dubbel-dippning” sprida bakterier?
Matforskaren Paul Dawson vid Clemson University beslutade sig för att testa den myten och det visade sig att man sprider sina bakterier till de andra dipparna när man dippar ett chips eller en grönsak som man haft i munnen. Av bakterierna som hamnat i dippskålen beräknas 50-100 hamna på någon annans grönsak. Det är dock oklart hur länge bakterierna överlever i dippen.

källa:salongk



We're here!

Woop woop , vi är framme...NU ÄR DET LITE BROTTOM! SNYGGT RUM BTW :D HÄR KOMMER VI TRIVAS




Mer vatten!



Vi gillar Vitamin Well oavsett vad folk säger att dom e onyttiga hit och onyttiga dit. Bättre än läsk och annan skit och goda smaker oxå, den har ju inga onyttigteter om man läser innehållsförtäckningen. Denna gången fick vi vanligt bubbelvatten från dom ;) ska bli intressant. Tog med oss 4 st på resan till Malmö, gött o ha. Fick två st sånna här backar med olika smaker. TACK!



TYPISKT!

Var ju på Helens BC igår för att fixa till mitt ytliga blodkärl som gör att det ser ut som ett blåmärke på min högra sida av överläppen nrä jag anstränger mig i form av träning.  Hon gjorde det jätte bra o det verkar som om den inte kommer tillbaka eftersom jag tränade direkt efter men så fick jag oturligt nog ett blåmärke av själva behandlingen på vänster sida, för hon var ju tvungen att fylla ut där med så att dom blev jämna, haha.



Typiskt att det skulll bli så med tanke på att vi e på väg till en jävla stor fest/kickoff i Malmö med hela CDONgroup som hålls ikväll. Aja jag får försöka täcka det så gott det går :) Later//J




Stressig morgon!

Det började ute hos mamma. Jävla snö måste jag säga, trodde inte att det skulle komma så mycket även om vi visste att det skulel snöa! Vi gick upp 06,15 för att hitta med allt, men endå kom vi inte därifrån förrän 06,45, jävla snööö som sagt. Hemma i stan kl 7, upp och packa upp och sedan packa in dagens packning.

Tindra fräste åt Tia, jävla jobbigt. Hon kände väl inte igen henne men nu e Tia instängd i det stora sovrummet idag för att få vila och äta i fred, Tindra kan ju slicka på såret oxå, inte alls bra.



Här hänger våra klänningar som vi packade ner i väskorna. Det blir dom underbara enaxlade klänningarna vi aldrig använt som vi köpte i höstas. as bra ;) Äntligen får vi användning för dom, till en finare tillställning!



Vi packade ner lite mat för dagen, lite frukt, nötte, yoghurt till lunch osv. :) Ska ta med Optinut för imorrn oxå, får ju frukost på hotellet innan vi drar :) Det klarar man sig länge på!

Vi avr iaf på jobbet efter halv 8, skönt o jobba in lite tid vi missa igår, vi jobabr ju endå bara ahlvdag idag ;)Later//J



Idag igen..



Då var vi här idag igen..vi två och även lilla Tia :) Vi tog med henne hem till mamma när vi hämtade henne från sjukhuset. Ville ha lite koll på henne första natten, hon har en liten tratt på huvudet nu. Hehe så söt..hon är lite klumpig..ska nog ta med henne upp till övervåningen nu när vi går och lägger oss.

Efter jobbet fick vi skynda oss en hel del för att dra till Helens beautycenter, efter det gick vi och träna o seeen hem och packa ner alla grejer för att åka ut hit :)



Kände att vi ville basta en sista gång denna veckan och bara va ute och se till att allt är som det ska här. ÄVEN om det kanske hade varit liite smidigare om vi sovit hemma just idag med tanke på allt som vi ska göra imorrn :P hehe ska ju åka iväg så vi kommer att gå upp tidigt imorrn för att packa ihop allt hemma..allt ska med till jobbet.

Så nu är det verkligen dags att gå och lägga sig så vi är pigga imorrn, MEN det är faktsikt tur att man kan sova på våran lilla bussresa ner till Malmö imorrn.


REDAN fredag ;D we love it! <3
Skrivs imorrn såklart! nattii!



Mat & Träning 11.03.17

Rumpa och ben i fokus fortfarande..på gymmet. Saknar pumpen lite faktiskt :( men till nästa vecka hoppas jag att det ska bli nåt pass iaf..

Men det är iaf skönt och köra hårt på gymmet, man svettas mkt och man får at i ordentligt, och vi tränar ju iofs inte speciellt länge..det blir typ bara entimmas pass när vi kör...med löpningen inräknad.

Vi körde som vi igår med löpningen, 10 min löpa o sen 5 minpowewalk.. i 30 minuter.



Det blev likadana benövningar som i tisdags. benpress lite liggandes, idag tog vi på 5 kg extra me. 55kg på den maskinen iaf. Rumpa och ben får sig en rejäl omgång :) Sen körde vi såklart lite utfall på ställning med väldigt mkt vikter där me, och utfall efter det. Sen blev det Insida lår och även baksida lår. Vaderna trimmade vi till lite me :)

Sen fick det räcka..var helt slut efter det passet. Har faktiskt haft lite träningsverk mitt på låren och längst upp på rumpan..den muskeln som sitter där. om ni spänner den så förstår ni vart :) Bra ställe..den lyfter sig, haha.

Det kändes lite stressigt med maten idag, eller mellanmålen, iaf det sista eftersom vi fick lite brottom från jobbet.. Så det blev som det blev :) men nu har vi iaf gottat oss lite.

Frukost 07.00: Powersmoothie.
Mellanmål 10.30: grönt te och apelsin
Lunch 12.20: Paconpasta med bladspenat. Helt enkelt SUPER GOTT!..kan skriva ut receptet imorrn..
Mellanmål 16.00: Optinut bar
Efter träning 18.30: Proteinshake



Nyss fick vi i oss lite vardagsgottis och varm choklad :D gjort med en tassimo-maskin.

Nu ska allt få smälta in :)
Later!//A



Balmain SS11



Älskar verkligen stilen som den här designern har. Vi har inga speciella designers vi gillar och vill ha kläder från direkt men det här är verkligen en av favoriterna. Det e så här vi vill gå klädda. Vill ha allt från den här kollektionen till våren ;)



Shoppingtips!

<3 Jumsuits!




Återbesöket efter 6 månader

Som jag skrev igår så var jag i Göteborg på specialistkliniken för återbesök av min underögonlocksplastik jag gjorde den 13:e September 2010. För det är en ju en standardgrej att gå tillbaka och se hur allt har gått och om det är nåt att man får prata ut om det o.s.v.

Mitt besök gick ut på att egentligen bara prata lite om allt som hänt och prata lite om hur allt läker och sånt. Mitt högra öga är fortfarande inte helt 100 när det gäller ärrläkningen UNDER ögat då..alltså "inne i" ärret. om ni fattar, det är lite stelt..men så kan det vara ibland, det tar 1-1,5 år för vissa ärr att bli mjuka som min doktor säger. Men aja, jag är positiv iaf. Sen åkte jag tebax för att han skulle ta bort 2 små kulor som kommit på ärren, det kan bli så me..att det bildas små vita blåsor just där man har sytt.

FYYYFAN vad ont det gjorde! buhuu. jag visste att det skulle göra ont, jag gjorde ju ffs en operation runt ögonen, och det området är sjukt känsligt..hehe Ni kan ju bara tänka er hur nt det gör att bedöva det området? Lokalbedövning, shit asså! Hehe jag grät typ sönder när han "pillade" bort dom. blev små märken och nu är det VÄLDIGT öm runt ögonen IGEN. Men men..det här är en liten stund efter.



Det blödde ju lite såklart. får hoppas att allt gick bort, för det känns fortfarande lite hår där. Men annars får jag åka tebax en annan gång, det måste få läka en stund nu iaf. det röda är "snittet" och där går även ärret, lr ärret har suttit där..det syns ju typ inte där men aja.

Nu är det bara en grej kvar att fixa med ögonen, lite restylane under ögat så att man verkligen får bort det blåa och dom lite trötta ögonen, Det ska jag prata lite om med Ann-Luise som fixar våra läppar idag, bokar nog en tid hos våran andra läkare Dan fagrell vi snart ska träffa ang. bröstoperationen, för nu har det snart gått 6 månader där me, så det är dags för ett åretbesök :)

Så ligger det iaf till, har väl itne så mkt mer att berätta om det..vet inte ens om det är värt att berätta nåt mer om det :P

Later babes//A




Det bästa mellanmålet är…

Med rätt mellanmål blir det enklare att hålla vikten och orka med vardagen. KK.no avslöjar det smartaste valet när det gäller mellis.



Det finns många fördelar med att äta mellis. Du slipper bli akut hungrig och falla för frestelser, du håller blodsockret på en jämn nivå och därmed även orken och humöret, dessutom håller du igång förbränningen eftersom kroppen slipper ställa in sig på svält när det går lång tid mellan målen.

Frukt i allmänhet och banan i synnerhet är att föredra när det gäller mellanmål. Trots att mängden är liten mättar den bra. Det är det höga innehållet av resistent stärkelse som har den effekten. Resistent stärkelse är en slags fiber som finns i mat rik på kolhydrater.
– Resistent stärkelse tar upp plats i magsäcken. Den skiljer sig från kolhydrater som omvandlas till fett om den inte förbränns, säger näringsterapeuten och personliga tränaren Thomas Ravlo till kk.no.

Det finns inga officiella rekommendationer när det gäller resistent stärkelse, men många experter menar att vi bör få i oss 15-20 gram per dag. En medelmogen banan innehåller 12,5 gram resistent stärkelse, medan en mogen banan innehåller 4,7 gram.

En genomsnittlig banan innehåller 121 kalorier, 3,5 gram fibrer, 14 procent av dagsbehovet av kalium och 20 procent av dagsbehovet av C-vitamin.

Ät bananen som den är eller gör en smoothie med banan som mellanmål - gott, mättande och nyttigt.

källa:salongk




Klickat hem!



Simply the best!



Tias tur!

jaha..då var våran älskling Tia såpass gammal att det är dags för henne att steriliseras, ungefär ett år efter Tindra. Vi har haft ett litet helvete med henne den senaste veckan med bara en massa skrik och gråt och en massa gnidande med rumpan hit o dit :P haha stackars liten!



Var iaf och lämnade henne på djursjukhsuet imorse innan 8, lite slow dom är där på att ta hand om grejer! men aja. Där ska hon iaf stanna hela dagen så ska vi hämta henne vid halv 8 ikväll.

Här har ni även en film på henne när hon beter sig konstigt, Lite illa att Tindra ville av där o nosa/slicka. Slår vad om att Tindra undrar vad det är hon håller på med..Tias skrik har väl gjort Tindra galen me! hehe

Later!





More than half!

yeeey! Det har redan gått mer än halva veckan som jag brukar skriva varje onsdag! Men nu känns det ännu mer som mer..hehe om ni fattar? :P För imorrn blir tyyyp våran sista arbetsdag, iaf hela arbetsdag..för fredagen blir inte som alla andra fredagar, den blir halv och den blir braaa :D

Det blev en lite sen kväll efter ett besök i Gbg och Specialistkliniken, Anki var mitt sällskap..tack så mkt! <3 Det var ju nu 6 månader sen jag gjorde min ögonlocksplastik och då är det i regel ett återbesök som gäller. Kommer berätta mer om det imorrn. Shit vad fort 6 månader gick!

Aja, hann inte göra mkt alls efter att man kom hem iaf, hehe men så är det, har iaf haft en bra onsdag..började dagen med fotning, as usual..mkt sånt nu, men det är gött för då blir det mkt gjort :D



Idag blev det dock INGA skor..det tar vi imorrn ;) spännande att se vad som kommer in..Det blev fotning av jeans/byxor/leggings idag.



Hehe, Jenni kommer tebax från "fotoplacet" när jag står på catwalken :P söto!

Äh, kolla klockan..little to late eller vad?! sova sova sooova!
GODNATT bebes!//A



Mat & Träning 11.03.16

Intevallträning sägs vara bäst om man både vill bränna fett och få bra kondition och bra träning. Det körde vi på idag, det brukar vi iofs göra men idag körde vi iaf 10 minuter löpning först..för att sen powerwalka i 5 och sen springa i 10 och sen powerwalka i 5 igen. Kände att vi ville ha ett bra flås´och att kroppen var igång ordentligt innan man övergick till powerealken, känns som att det "ger" lite mer då. För då e man redan varm och igång.

Eftersom vi körde ett hårt benpass igår och inte kan köra så mkt annat så blev det mage och tygg idag. Inte så många övningar men det var jobbigt..använde oss av 5kg vikt på övningarna. Den las på bröstet när vi körde magövningarna på ställningarna. Den man sitter lite bakåtlutad på och sen en man ligger med benen 90grader och kör vanliga situps. Sen blev det såklart den magövningen på maskin man trycker ihop sig på. Vet ju fortfarande inte vad den heter men den finns i ett tidigare inlägg..bild och allt :)



Ryggen körde vi bara en övning på, ländryggen fick sig en omgång..där hade vi också 5kg vikt i armarna. Jobbigt var det, kändes i hela baksida lår efter igår..man var lite trött.

Det var ett kort men intesivt pass..kunde inte stanna så mkt längre för vi hade amdra tider att passa.. men det va inte så att vi stressade igenom övningarna. För det ska man inte göra..isf är det bättre att göra det nån annan dag eller göra lite färre och göra dom bra.

Dumma katter, dom snodde vårat äpple i morse (märkte inte det) så vi fick inte det mellanmålet vi väntat oss!..
Frukost 07.30: powersmoothie. (ägg, mjölk, honung, banan, havregryn, linfrön)
Mellanmål 10.30: Grönt te & apelsin.
Lunch 12.30: Baconpasta med bladspenat.
Mellanmål 16.00: 2 knäckisar med keso.
Efter träning 18.30:  Proteinshake för Anne
Kvällsmål 20.45: Vardagsgottis & grönt te.

Later!//A



Fyndigt!

Hade ju en private sale på jobbet igår, med massa massa kläder..den skippade vi, brukar skippa utförsäljningar och även reor, för om vi inte köpt det tidigare när det var aktuellt så brukar vi inte vilja ha nåt då heller. hehe det e så vi tänker. Men ibland är det faktiskt värt att kika lite..Det fanns kvar en massa saker även idag så Jenni tog sig en stund o snokade runt lite.



Hon hittdae en snygg bikerjacka från Ichi, den kostade oss 200:- sen hittade hon ett par skor från nly shoes me som hon faktiskt fotade förra veckan eller nåt? dom kostade 100:- Riktiga fynd :) man kan göra en riktigt grym ourfit av dom..tillsammans med ett par snygga mönstrade brallor :D



Dagens outfit!

Simpelt och bekvämt!




Effektiv förbränning!

Förbränning Att födas med en naturligt hög fett förbränning är få förunnat, de flesta måste istället öka på förbränningen på annat sätt.

En klassiker för att få en bättre förbränning är att se till att motionera direkt på morgonen, innan frukosten. Men ät gärna något litet, som en banan, innan du ger dig ut i motionsspåret! Att röra på sig direkt på morgonen gör att du ökar din förbränning resten av dagen.

För att öka din förbränning bör du också lära dig allt om skillnaden mellan snabba och långsamma kolhydrater och på det viset lär dig hur du håller ditt blodsocker på en jämn nivå. Att äta mycket proteiner, som finns i bland annat fisk, ägg och kött, istället för bröd och godis. Proteiner ökar nämligen din förbränning, medan socker och fett minskar din förbränning. Men du ska inte ta bort fettet helt, utan hålla en lagom balans.



Ett annat knep för att öka din förbränning är att dricka mycket vatten, helst mellan en och två liter om dagen. Din förbränning mår inte heller bra av för mycket alkohol och helst bör du helt undvika att dricka alkoholhaltiga drycker.

Förbränningen ökar också om du äter lagom och utspritt över hela dagen, fördela gärna måltiderna på fem till sex olika tillfällen så får din förbränning en riktig skjuts! För att få bästa förbränning vid träning bör du alltid vänta åtminstone två timmar efter maten innan du beger dig till gymmet. Promenader är också finfint för förbränningen och ger ännu bättre förbränning ju längre du går. Försök att åtminstone promenera i 45 minuter varje dag. Om du vill ha ännu bättre förbränning vid promenader: använd stavar och gå i skog eller annan kuperad terräng.

Starka kryddor sägs kunna hjälpa till med att öka din förbränning, så krydda gärna maten ordentligt. Chili, senap och ingefära är super för fettförbränningen! Protein är ett annat underverk för din förbränning och protein finner du bland annat i sojaprodukter som tofu. Det finns olika kosttillskott som ska öka din förbränning, som kapslar med äppelcidervinäger eller kosttillskottet 5-HTP, som enligt studier inte bara ökar din fettförbränning utan också dämpar hungerkänslorna.

Om du väljer att öka din förbränning med hjälp av träning: välj en träningsform där du inte tar ut dig helt, utan hellre tränar lågintensivt. Visserligen får du en ännu högre förbränning vid högre träningstempo, men å andra sidan riskerar musklerna då också att förtvina. En annan viktig faktor när det gäller ökad fettförbränning är att inte stressa. Ju högre nivå av adrenalin du har i kroppen, desto större är risken att du drar på dig extra kilon. Meditera gärna för att hålla ner stressnivån i kroppen och kom ihåg vikten av att kunna säga nej då och då…

Det finns andra mer psykiska faktorer som kan öka din förbränning. Att sova ordentligt, öva på tålamodet och tänka positivt är bara ett par av dessa som sägs vara effektiva för en snabbare förbränning. Sist men inte minst bör du undvika att banta, då detta nästan alltid slutar i att du förlorar kampen mot hungern.




Nyhetsbrev v.11

Tävla Tävla!




Wonderful white

Vitt är en av vårens/sommarens största färger. Klickade precis hem denna underbara transparenta tröjan från nelly.com! Älskar transparent och har bara svarta/gråa så det passade perfekt med en vit ;) Love it! Snyggare i verkligheten. Finns i rosa och svart oxå!




Överlyckliga!

Men guuud så skönt! ÄNTLIGEN är det fina vårvädret tillbaka efter några dagars snö och slaskväder. Trodde ju att slasket skulle hålla i sig ett tag..men kolla kolla!! Det är helt underbart att klicka sig in på www.vaderkanalen.se och se det här!



Det går inte att vara på dåligt humör när solen är framme! Det räddar hela dagen..Tog till och med på mig pälsjackan och solglasögonen idag :D

vår vår vår! We hope it's here to stay! <3 Får hoppas att resten av Sverige har det lika bra!
Later//A



Hur kunde vi!?

no,no,noooo..hur i h-vete kunde vi missa premiären?? Brukar aldrig missa en viktig premiär..speciellt inte när det gäller en av favvoserierna! Ikväll började ju säsong 7 av Desperate housewives! Satte på tv:n på kanal 5 och där gick det..NÄSTAN slut me :( buhuuu! Som tur är kommer det ju i repris..det brukar vara på söndagar va??! Då ser jag fram emot det :P hehe Kan ju dock ladda ner det o sånt me men äh..



Älskar verkligen Desperate Housewives! Det är ju verkligen BÄST :D blir glad av att se det, den serien har typ allt..sorg, glädje, humor, spänning..ja, allt!

Hur som helst..idag har det väl inte hänt så himla mkt, jag har chillat mest och Jenni lagade maten för dom kommande 2 dagarna och hon tvättade även lite. Som jag skrev i söndags..jag gjorde mitt då, hehe Vi delar ju på sysslorna här så att det blir rättvist :)

Yeye, har inget mer vettigt att skriva , och dessutom så skriker kroppen efter vila.
Så vi skrivs imorrn igen babes! hoppas ni har haft en bra tisdag..//A



Mat & Träning 11.03.15

legs,legs,legs...så blev det idag :) Fick som sagt planera om veckans träning bara för att det inte kan bli någon armträning för Jenni. Men det passar perfekt, len liten benvecka får det helt enkelt bli..lr det blir ju självklart inte bara ben denna veckan men mer än vanligt iaf..lr kanske inte fetrsom vi kör ben på varje pumppass men mer ben på gymmet iaf.

Det var ett gött pass vi körde..körde inte alla övningar vi gjorde sist eftersom våran favvomaskin för utsidalår/rumpa var "ur funktion" Men vi la till en övning som vi inte körde sist så det e lugnt :)

Började passet med 20 minuters uppvärmning på krosstrainers. Sen började vi med benpress, den man halvligger på..det finns ju lite olika sånna maskiner. Efter det körde vi baksida lår och vader på maskiner. Efter det så körde vi utfall på ställning med en tung stång. 10kg på varje sida och stången väger typ 20kg lr nåt? (film längre ner på det) Alla övningarna gjorde vi med 10 repetitioner gånger 3. Då var det som innan väldigt tugnt..man ska verkligen få kämpa med dom 3 sista. Då blir det svettigt och gött :P hehe

Sen körde vi inget mer förrutom stretching..för vi ska ju träna mer i veckan. Vi kände oss nöjda iaf.. OCH trötta. hehe.

Hade lite svårt att bestämma oss hur vi skulle fördela målen under dagen..lr vad vi skulle äta när. Men vi fick nog till det väldigt bra känner jag :)

Frukost 07.30: Havregrynsgröt med linfrön och sylt, c-vitamindryck.
Mellanmål 10.30: Ett halvt äpple med keso och kanel. Grönt te.
Lunch 12.30: Färnkålslax med matvetesallad.
Mellanmål/innan träning: Proteinshake whey80.
Kvällsmat 19.30: Nudlar med tonfisk & fetaost.

Nu blir det bara en kopp grönt te för avkoppling :)




Shoppingtips!



mmmhm, kan nog bli väldigt snyggt! ;D



Vårda huden varsamt

Huden utsätts för många påfrestningar som kan göra att den åldras i förtid. Men med rätt hudvårdsrutiner kan du vrida tillbaka klockan.

Håll tassarna borta

Försök att undvika att pilla och peta för mycket i ansiktet, då du kan skada sköra blodkärl och bakterierna på dina fingrar kan orsaka oren hy.



Antioxidera mera
Antioxidanter skyddar din hud mot fria radikaler som skadar hudcellerna. Se till att få i dig mycket grönt te, tomater, nötter, frön, fullkornsprodukter och soja. Leta också efter hudvårdsprodukter som innehåller antioxidanter.

God sömn

Åtta timmars sömn per natt är ett måste för en frisk hud. Har du svårt att somna, drick inte kaffe efter klockan 15 och träna inte sent på kvällen. Se till att sovrummet är tyst, svalt och mörkt och motstå frestelsen att trycka på snooze-knappen på morgonen – det gör dig bara seg och omtöcknad. Ställ istället klockan på den tid då du måste kliva upp.

Undvik cigaretter och alkohol
Att rökning kan orsaka rynkor vet de flesta, men även alkoholkonsumtion kan skada huden. Dricker du mer än ett glas alkohol kan det öka inflammation i blodet som kan få huden att hänga. Även för mycket socker kan påverka kroppens förmåga att reparera skadat kollagen.

Förminska porerna
När orenheter samlas i porerna expanderar de, och ju äldre du är, desto svårare blir det för porerna att dra ihop sig igen. Motverka denna process genom att rengöra huden ordentligt med en ansiktstvätt som innehåller salicylsyra och löser upp fett i porerna

Skydda dig mot solen

Den största delen av hudens åldrande beror på skador från solen. Försök att alltid använda en ansiktskräm med så hög solskyddsfaktor som möjligt, och återapplicera den varannan timme när du befinner dig i starkt solljus.

källa:improveme



Private sale

Idag har vi haft lagom mycket att göra, vi e klara med allt så nu ska vi åka o träna :) Det ska va en liten utförsälning i köket här på nelly för oss anställda. Vi stannar tyvärr inte eftersom vi ska iväg och träna. Vi orkar inte stå o rota i lådorna heller, ska visst vara väldigt dyra grejer till väldigt bra priser, men de vi inte köpt innan klarar vi oss utan känner vi. Vi har shoppas så himla mycket det senare så nu får de vara nog i några dagar! hehe



Det står hur mycket som helst i köket utöver det här. :) skoj att dom ger oss chansen iaf. Aja dagen har gått jätte bra som sagt. Men nu e det dags att sluta, måste iväg och köpa anti inflammatoriska värktabletter och dra o träna. Later//J




Solo Mode!



Ville bara påminna er som gillar Solo magasin om att Solo Mode finns ute i butik idag. Ska själv in på maxi och se ifall vi hittar den på vägen till gymmet, ska bli intressant :)



Dagens tips!

Dagens tips får helt enkelt bli gårdagens och dagens trevliga lunch..Provade på en ny maträtt igen.



Följde dock inte den till 100%, tyckte den var liite knepig..förstog inte riktigt receptet helt :P Men det blev iaf gott på våra sätt me :D

Hittade inga fänkålsfrön så vi tog solrosfrön istället, mkt gott. Sen hade vi bara turkiskyoughurt som sås, tevligt det me!

Som sagt, en trevlig rätt..prova gärna att följa den helt..blir säkert jätte gott, annars kan ni göra som vi gjorde :P det e ju typ same shit! hehe

ENJOY!



Show your color!

Stadium lyckas alltid med sin reklam! Gillar dom!..speciellt den nya. Man blir glad och inspirerad.





Väl förberedda!

Vi är ute hos mamma och styvfar. Husvakter ikväll! Vi har bastat och ipl:at kroppen. Skönt och ta hand om sig själv utan stress och bara slappa ;) Gud vad skönt det var att basta.. länge sen för mig iaf, Anne bastade ju i fredags. Man känner sig så ren efteråt. Vedbastu äger, äkta vara! hehe

Vi hade en rejäl packning när vi åkte hit efter träningen.. man måste vara väl förberedd, har med oss allt för morgondagen, tänkte på mat o mellanmål. Vi packade ner allt i en stor påse, hehe såg lite roligt ut faktiskt.



Frukost, mellanmål och lunch! :) Vi glömde dock våra apelsiner hemma såg jag nu på bilden, jävla typiskt men vi har ju annat att äta till 10-tet.

Nu e vi jätte trötta och måste sova, ska bli så gött. Man blir alltid så seg av att basta.. då somnar man skönt! Skrivs imorrn, gonatt//J




Mat & Träning 11.03.14

Jaha..då fick vi ett råd om vad vi ska göra åt Jennis svullna armar..Ja, Jennis armar har svullnad upp. Vet inte om vi skrev det innan? Efter förra måndagens pass hade vi träningsvärk till tusen, mitt försvann men inte Jennis..hennes blev bara värre..vi trodde att det var en muskelinflammation.

Pratade med våran instruktör och även gymägare Tomas efter dagens core-pass. Han trodde att hon hade fått en inflammation i muskelfästena. Men han sa även att det inte brukar svullna så... Hans råd var iaf att hon skulle vila minst en vecka och ta voltaren. Om inte det hjälper så ska hon kontakta läkare. Helt logiskt..hehe. Så i veckan blir det ingen pump eller nåt som kopplar in armarna. Jag tränar med Jenni för att stötta henne :P

Som sagt..det blev ett core-pass som träning idag, alltid bra att stärka bålen! Efter det blev det krosstrainer i 5 minuter och sen sprang vi på löpbandet i 10 minuter. Mer blev det inte idag.

Då blev det en "ny" lunch igen :)
Frukost 07.30: Jag åt havregrynsgröt med linfrön och sylt..Jenni åt en powersmoothie
Mellanmål 10.30: Grönt te och apelsin



Lunch 12.30:
Färnkålslax med matvetesallad..(recept kommer imorrn.)
Mellanmål 16.00: Optinut och grönt te.
Efter träning 18.00: Proteinshake
NU: grönt te och vardagsgottis. (turkiskyoughurt, nötter, russin & honung)

Later!



Dagens outfit



Monki, Bikbok, Gina & Din sko.



5 orsaker till att du inte går ner i vikt

Doktor Mehmet Oz är känd från bland annat ”Oprah Winfrey Show” där han medverkar som hälsoexpert. För sajten Thatsfit har han samlat ihop de vanligaste misstagen bantare gör.

Här är fem vanliga anledningar till att du inte går ner i vikt.

Du dricker för lite vatten.
Nästa gång du känner dig hungrig, testa att dricka ett stort glas vatten. Hormonerna som talar om för oss att vi är hungriga är snarlika de hormoner som talar om för oss att vi är törstiga och vi är dåliga på att skilja på dessa signaler.
– Vatten är nödvändigt för att vår förbränning ska fungera. Vuxna som dricker åtta glas vatten om dagen förbränner mer än de som dricker mindre än så, säger Oz till sajten.

Du slarvar med mellanmålen.
Ett av de vanligaste misstagen bantare gör att slopa mellanmålen. Det gör att du blir akut hungrig och faller för frestelser alternativt äter för mycket när du väl äter. Fyll på med energi under hela dagen i form av äpplen, morötter, rädisor och nötter för att hålla blodsocker och förbränning på en jämn nivå.



Du dricker extrakalorier.
När vi äter en stor måltid vet kroppen att den fått näring och äter mindre vid nästa måltid. Det händer dock inte när vi får i oss flytande kalorier. Kroppen registrerar inte flytande kalorier på samma sätt som fasta. Kaffedrinkar, fruktdrinkar, läsk, energidrycker och alkohol är några av de största kalorifällorna. Alkohol har dessutom dubbel negativ effekt eftersom alkoholpåverkar vår viljestyrka. Efter några drinkar känns en stor bit cheesecake som en bra idé.
– Satsa på lågkaloridrycker som kaffe, men skippa grädde, syryp och chokladsmak. Drick kaffet svart eller med lite socker. En tesked socker är 16 kalorier och 16 kalorier blir ingen fet av. Om du har svårt att avstå från läsk, testa att blanda kolsyrat vatten med dina favoritfrukter och bär så får du en läsk med färre kalorier, säger Dr. Oz.

Du hoppar över frukosten.
Många tänker att man lätt hoppar över extrakalorier genom att skippa frukosten, men ack så fel. Dels ställer kroppen in sig på en lägre energiförbrukning, dels riskerar du att äta fel och för mycket till lunch eftersom kroppen skriker efter näring. Flera studier visar att personer som äter frukost är både smalare, mer aktiva och har en hälsosammare livsstil överlag än de som hoppar över frukosten.
– Om du äter ungefär en timme efter att du gått upp ur sängen ökar din förbränning med hela tio procent. Satsa på havregrynsgröt med nötter och russin eller en tesked jordnötssmör, en vegetarisk omelett, smörgås med hela korn eller lågkaloriost och frukt. Mixen av protein och fibrer gör att hungerkänslan håller i sig länge och risken för att falla för frestelser senare under dagen minskar, säger Oz.


Du panikbantar.
Visst låter det bra med dieter som lovar snabba resultat och om du skär ner på kalorierna kommer du gå ner i vikt, men det finns en hake. Du kan inte äta så för alltid. När du väl går tillbaka till din ursprungliga kost kommer du gå upp de kilon du nyss gått ner.
– Alla dieter som innebär att du utesluter en hel livsmedelsgrupp eller ersätter måltider med mystiska hopkok kommer inte ge någon långvarig effekt. Din kropp kommer dessutom att reagera genom att minska förbränningen när den märker att den inte får i sig tillräckligt många kalorier. Ät istället en varierad och nyttig kost utan att känna att du berövas någonting. För matdagbok och försök se var du kan spara in cirka 100 kalorier per dag. Hundra kalorier är så lite att din kropp inte kommer märka att du går på diet och därför inte saktar ner förbränningen, avslutar Oz.

Källa:salongk.se



En vanlig måndag!

Jävla måndagar.. det är samma sak varje vecka. Ni vet vad vi snacka om. Ångest, trötthet och en hel jävla vecka kvar till helg MEN nu e jobbdagen slut och det värsta är över ;D HAHA det gick lika fort som vanligt. Jag har varit extra trött idag. Två dagar supande e inget för mej, det räcker nog med en känner jag, varannan helg lr nåt :P haha.

Ska försöka träna mig pigg nu efetr jobebt men det e inte heller lätt eftersom mina armar mår så jävla dåligt. Nåt fel e det ju, Svullna som bara den och värker.. inflammation gissar jag på.

Inte haft en lätt helg heller. Får väl skriva lite om min problem nån annan dag, jag orkar inte med et nu iaf, alltid ska de vara nåt som e fel lixom, men när jag väl ebstämt mig hoppas ja på ett bättre liv, där av lite ångest idag.



Började dagen med fotning som vanligt, gud vad mycket skor vi fotat senaste veckan, varje morgon typ.



Dagens modell James fastnade på bild medans jag satt och vänade på min tur, hehe han e bra han.. snabb och det blir bra bilder. En bra måndag at work! Dags att skynda till gymmet, Core it is//J



Nasty Gal

LOVE IT, I want them all <3 shopnastygal.com. Älskar nasty gal's  styling och urval av kläder! Där har ni dom transparenta byxorna jag skrev om som liknande dom som alexander wang gjort, ;)




Inspiration




Första lilla komplikationen!

Någon gång ska väl vara de första? Ingen komplikation som kvarstår hela livet men tills restylanet bryts ner och läppen blir lite mindre. Har nämligen ett ytligt blodkärl som kan brista lätt när jag anstränger mig, vilket den gör när jag tränat hårt. Blir som ett litet blåmärke på högra överläppen men det försvinner efter ett tag när jag varvat ner lite som tur är så jag slipper gå med det!



Frågade en klinik varför och vad jag kan göra åt saken. Då fick jag som svar att det kan spänna så mkt att det trycks till ytan och spricker lätt men att de inte finns nåt o göra förutom att vänta tills restylanet försvinner då ska det inte bli så mer.. kul, NOT. Aja inget livshotande som sagt men inte så skoj o få en blå läpp när man ska träna. tänk på att sånt kan hända när vi fixar läpparna. Ska tillbaka på torsdag och fixa till dom lite, ena sidan e liiite större än andra men det e lätt fixat och får hoppas att hon låter mina kärl vara! ;) //J



E.T

Sjukt bra <3 Ångestmåndag blir bättre med bra musik!






Funday!

I wish it was Sunday
'Cause that's my funday!

Oh no, hehe sunday är INTE en funday! Inte idag iaf..Eller jag har klagat klart på den här söndagen :P Jag är ganska tillfreds med den ändå trotts omständigheterna. Jag hann med det jag ville hinna med iaf :) (stolt)

Laga mat, städa och tvätta lite.. OCH träna..det var det. Nu ska jag inte lyfta ett finger i veckan..hehe jag har gjort "MITT"!

Denna helgen var väl helt OK..fredagen var mys..Gårdagen var trevlig och söndagen vet ni redan vad jag tycker om nu. Inte riktigt lika bra helg som förra men a, allt kan inte alltid vara lika bra. Längtar till nästa nu, den kommer att komma lika fort som denna. Då är det Malmö som får sig ett besök :D



kvinnor som hatar män..yeah, thats me :P haha

Ne fy, Jag hoppas att ni haft en mysig helg..jag ska FÖRSÖKA sova nu så att jag är pigg och glad inför en ny vecka..vill ju inte börja den trött och grinig. Önska mig lycka till! :)

Nattinatt allihopa!//A



Mat & Träning 11.03.13

Vad skulle jag ha gjort den timman..om jag INTE hade gått till gymmet? Jag hade väl bara suttit framför datorn och kollat runt lite?..lr bara kollat på nåt onödigt på tv?..vem vet? 

Det här får bli ett lite motivationsinlägg..för idag orkade jag ta mig till gymmet, skrev att jag hade sett fram emot att träna idag men jag visste ju faktiskt inte om jag skulle orka eller inte, BARA för att det blev som det blev idag med vaknandet. Men det gick bra som ni kanske märker.

Som sagt, VAD skulle man gjort om man inte gick till gymmet!? Det är så man kan tänka..man hade faktiskt inte gjort något som skulle vara mer bra för en än att gå till gymmet och göra nytta för kroppen. För man behöver inte ägna mer än en timma eller varför inte bara en halvtimma där. Man hinner mkt på det, om man vet vad man vill göra.

Min träning idag bestog av 30 minuter på löpbandet, 5 min powerwalk, 10 löpning, 5 power och 10 löpning. avslutade med lite powerwalk. Sen stängde faktsikt gymmet, vilket jag inte var beredd på så jag gick hem och tränade magen där istället. "Rullande"situps, cykelsitups, och höftlyft. Har ju en gymboll hemma så jag körde några på den me. sen fick träningen vara klar för denna veckan, men nu känns det bra iaf..var bara tvungen att röra på mig idag kände jag. Kort och bra pass.

Söndagar..då äter man inte många mål. Speciellt inte idag...eftersom man vaknade så sent. Har faktsikt inte varit sugen på massa flöt och sånt idag, kände att det kunde vara lite mer "nyttigt" denna söndagen.

Frukost 13.30: Oboy och 2 toast
Mellanmål 17.40:  Proteinshake whey100, var inte hungrig men var tvungen att ta nåt. Måste ha lite protein under dagen iaf..
Kvällsgottis 20.20: Tanken var att jag skulle ta ett litet "vardagsgottis"glad, MEN jag ville gotta till det lite extra så jag plockade fram lite godsaker som jag hittade :)



Hasselnötskärnor, sötmandel,russin,vindruvor, honung & några bitar marabour frukt & mandel..detta blandeade jag ner i turkisk youghurt..oj så gott :)



Det satt jag och mumsade på en bra stund..tillsammans med en kopp grönt te såklart :)

Det var väl de, mer blir det nog inte.
Later//A



Alexander Wang socks!

Här ser ni hur ni gör do snygga strumporna ;) Klicka på bilden för att komma till Jazzi McG's blogg där hon visar hur ni gör dom! LOVE THEM!




Alexander Wang är en av designernas stil vi gillar mer än andras. Speciellt förra årets kollektion SS10



Mycket mörka plagg då men i årets kollektion ser vi massa vitt och ljusare färger, fräscht! gillar dom transparenta byxorna riktigt mycket. Vet ett ställe där man kan köpa dom ;) Ska berätta det sen!




Tvätta håret på rätt sätt

Önskar du en vacker frisyr gäller det att börja redan vid hårtvätten. Så här gör du för att schamponera svallet som ett proffs.



Brukar du stressa dig igenom schamponeringen för att sedan lägga evigheter på att föna och styla frisyren? Lägg istället lite mer tid och energi på att tvätta håret så maximerar du dina förutsättningar för ett perfekt hårsvall när håret väl torkat.

Det första steget är naturligtvis att välja rätt schampo
och balsam. Har du råd så skadar det inte att satsa på lite dyrare proffsprodukter som du köper hos frisören. Men många hårvårdsmärken har också bra budgetalternativ. Välj hårvårdsprodukter som passar din hårtyp och köp gärna både schampo och balsam ur samma serie, då de är framtagna för att komplettera varandra.

I duschen börjar du med att blöta igenom håret ordentligt. Klicka sedan ut schampo i handflatan och fördela det i håret från hårbotten och ut i topparna. Massera gärna hårbotten ordentligt med fingertopparna – det ökar blodcirkulationen. Skölj sedan ur schampot ordentligt.

Sedan är det dags för hårbalsam. Applicera inte balsam i hårbotten, det kan bidra till att håret känns tungt och flottigt. Börja istället i nacken och stryk i balsam ända ut i topparna. Låt gärna balsamet verka i ett par minuter.

Skölj sedan igenom noggrant uppifrån och ner. Se till att inget schampo eller balsam är kvar i håret. För extra glans kan du med fördel avsluta med lite kallt vatten, då detta får hårstråna att sluta sig.

Krama nu försiktigt ur överflödigt vatten, men undvik att gnugga håret, det kan skada hårstråna. Glöm inte att ha i en värmeskyddande produkt innan du fönar eller använder platt- och locktänger i ditt hår.

källa: improveme



NOT my type..

Klockan är snart 5..jag har varit vaken i 4 timmar....4 timmar! Att man ställer klockan en söndag på 13.00 för att kunna gå upp!? Vad e de lixom? Att komma hem vid 5 och få lägga sig vid halv 6 på morgonen är inte rikigt min grej. (men det var väntat)

Är glad att man är nykter nu för tiden så att vi kunde ta bilen igår, annars hade vi AAALDRIG kommit hem, hade varit hemma runt 7 eller nåt, för vi hade fått vänta på morgonbussen hem till Borås. Visst va det trevligt igår i Gbg, MEN jag hade nog ändå haft det en aning trevlgare här i Borås..på Grand. (TROR jag) Det var bara grejen att det blev så sent och stämmingen var väl inte helt 100. Fint folk på Push, javisst ;) men att hänga vid VIP:en och sånt är väl inte riktigt min grej heller. Man behöver inte verka fin.

Som sagt, söndagen blev väl lite förstörd nu när man gick upp efter 1, kände mig bakis för att man inte sovit så mkt, och nu kommer jag väl inte kunna somna i lagom tid ikväll heller, hehe bara för att man inte varit vaken så länge.

Söndagar, det är ju dagar jag/vi gör grejer inför veckan..lagar mat, städar..ja sånna saker. TUR att man inte är en slow MF så att man redan har fått gjort grejer.. MEN nu är då frågan om man orkar ta sig ett skönt träningspass..vilket jag hade sett fram emot idag.



Yeye, får se hur denna söndagen slutar. Allt hade ju varit klart om man inte hade slösat bort allt på sömn..men den är ju typ viktigast :P hehe

Later babes!//A



Happy B-Day!

Får ju självklart ta och säga GRATTIS igen! Sa det igår och sa det inatt när det faktiskt var hennes riktiga födelsedag. Våran älskade Anki fyller 25 år idag!



Chilla Anki! du behöver inte ha åldersnåja :P Du har hela live framför dig nu..du är ju ffs redan 2barnsmamma me! you have done your thing! hehe

Igår firades Anki med en väldigt mysig 3-rätters middag här hemma :) Hann dock inte ta kort på förrätten innan den blev upppäten :P haha alla var så hungriga. Men den bestog iaf av en avokadohalva fylld med skagensallad, en röra.



Till huvudrätt blev det fläskfilé med poatisgratäng och rödvinsås, även caesarsallad till det. Efterrätten bestog av en underbart god chokladmousse med små mangobitar :D MUMS!



Efter det var vi mätta och belåtna! En helt perfekt känsla..allt blev lagom! Inte för lite eller för mkt :)

Vi har känt varandra sen vi var 1 år typ! 24 år..och många fler ska det bli :D

LOVE YOU!



Shoppingtips!

Riktigt snygga!, Har den i svart..så bra!




Push it baby!

Nu drar vi till en större stad och festar loss med lite nytt folk!

 

 

See ya in GBG babes! Ha en trevlig kväll!

 

 

 

 

 




Lördagsmusik!

Woopwoop, party rock is in the house tonight!




Kvällens outfits!

Detta är välplanerat :P hehe Ända sen kläderna köptes...



Jumpsuits från nelly.com och Bikbok. Skor från nelly.com. och våra naglar från viva la diva. (essie på kollaget)

Bild på hur det såg ut på kommer väl imorrn :)

Nu ska det börjas fixas inför kvällen! Later..



Bränn fett snabbare.

Hur snabb din förbränning är beror på gener, kroppsvikt och träningsvanor. Men det finns också olika typer av mat som kan ge ämnesomsättningen en extra boost. Här är de.

Protein

Protein tar längre tid för kroppen att smälta än fett och kolhydrater, därför bränner det fler kalorier. En studie från Arizona State University visade att människor som åt en proteinrik kost brände mer än dubbelt så mycket kalorier under timmarna efter måltiden än de som åt kolhydrater.

Långsamma kolhydrater och fibrer
När du äter långsamma kolhydrater, som havregrynsgröt och fullkornsbröd, håller du dig mätt längre. Dessutom ser fibrerna till att hålla insulinnivåerna låga efter att du ätit, vilket är bra då höjd insulinproduktion får kroppen lagra fett.



Kalcium
Även kalcium, som finns i mjölk och andra mejeriprodukter, kan höja din metabolism. En studie från University of Tennessee upptäckte att personer som försökte gå ner i vikt tappade nästan dubbelt så mycket när de åt mellan 1200 och 1300 milligram kalcium per dag.

Kryddstark mat
Mat som bränner i munnen får även kroppen att bränna mer. Cayennepeppar, chili och andra starka kryddor kan öka din förbränning med 25 procent under tre timmar efter att du ätit.

Kaffe och grönt te
Koffeinet i kaffe kan snabba upp din förbränning och ett ämne i grönt te får hjärnan och nervsystemet att jobba snabbare, vilket innebär en högre kaloriförbränning.

Omega-3
Att äta mycket fet fisk, som lax, tonfisk och sardiner, kan höja din förbränning genom att påverka nivåerna av leptin i din kropp. Leptin har visat sig påverka din metabolism och avgöra om du bränner kalorierna eller lagrar dem som fett. Gillar du inte fisk går det lika bra att ta omega-3-tillskott.

källa:salongk.se



Dagens tips!



Vi älskar att sola! Vem gör inte det..? Att känna värmen och få en fin färg sammtidigt..it's heaven :D hehe men att sola mkt är ju inte bra och för att älska sol och värme så mkt som vi gör så solar vi VÄLDIGT lite. När vi väl är inne i en "solpersiod" som vi kan kalla det så solar vi upp färgen en gång i veckan o sen kör vi max varannan vecka. Varannan vecka låter lite, och det är det oxå..2 ggr i månaden. Många solar 2 ggr i veckan.

Idag blir vårat lilla knep dagens tips ;) Ni vet dom BUS-servetterna vi änvänder från Comondynes, det är dom som gör det (tillsammans med solariet) ;D Skriver om dom IGEN för att folk frågar..OCH för att dom verkligen är bäst!! 

 

Servetterna sälj just nu på www.nelly.com, dom fanns på Åhléns och Kicks innan men dom har slutat ta in dom av nån anlending?

För att få en underbart snygg färg så ska ni sola först..samma dag eller dagen innan, sen tar ni en BUS-servett på det (vi tar den innan läggdags). Då får ni den snygga gyllenbruna nyansen. Solariet ger en lite rödare färg på många..iaf dom som har bra pigment. BUS-servetten ger er en bronsaktig färg.

Det är så vi gör det..nu chillar vi med solariet eftersom vi gör IPL-behandlingar men BUS tar vi på överkroppen iaf :)

Det här funkar JÄTTE bra på oss, Så det borde funka på många andra me :) för vi bli chockade över hur mkt brunare vi blir varje gång vi gör så. Inte för att vi säger att vi är burna NU men skillnaden från innan och efter är stor.

There you have it!



Early morning!

Hon är så snäll min älskade syster. låter mig sova medans hon själv går upp vid 6 och kör mamma och styvfar till landvetter. Jag sov inte så länge inatt men jag sov djupt, deckade väl igår så fort huvvet nudda kudden men jag var inte så farligt trött idag. Vaknade vid 9, ganska tidigt för att vara jag en lördagmorgon.



Sitter här och väntar.. Väntar på Daniel som ska hämta mig för bakismat och häng. Först måste jag till Dinsko och byta dom höga gummistövlarna. Den vänstra är inte alls som den högra, den både ser och känns helt annorlunda, en storlek för stor oxå. Aja, får ju en ny så det löser sig.

Måste slänga in en rad om igår. Så jävla nice. Jag, Anki, Carl och Carl. Mat, vin och utgång igår. Lite bakis men jag klarar mig. Bilder senare. Later//J



I spend the night..

Jag vet att Jenni har haft en trevlig kväll, vilket hon säkert kommer att blogga om imorrn...men det har jag me :D Eftersom våran älskade mammi och styvfar ska åka iväg till Kanarieöarna imorrn så ville jag spendera denna fredagen hemma hos dom. För jag hade planerat att komma hit kanske nästa helg när dom kom hem men då är inte vi hemma ändå. Så det fick bli ikväll så att man kunde säga hejdå me :)

Vi började kvällen med lite tacos...hehe en vanlig helgmaträtt som ni redan har märkt. Men det är ju så himla gott, om man gör det på vårat sätt iaf :P Sen har vi chillat framför tv:n en stund, kollade ju självklart på Vampires! SEN tog jag och mamma en bastustund. Så skönt! Länge sen man var i en riktigt bra bastu..många är så klena och bara blä, hehe men en äkta bastu..det är grejer det :D Kommer använda den nu när dom inte är hemma. Ska vara här under tiden..Det blir ju inga problem eftersom man har bilen.



Kikade på lite saker som kanske kan behövas, får väl se vad mamma får med sig hem :) hehe. Ett litet önskemål är iaf Cliniques "superdefence" dagkräm.

Öh, nu får det räcka..måste upp halv 7. Får hoppas att jag somnar om fort när jag kommit hem igen och sover skönt nån timma så att man är pigg inför den stora dagen imorrn! Då händer det grejer :D ska bli en riktigt bra lördag!

Hoppas att alla har haft en mysig ELLER festlig/bra fredag!
Nattiii//A



Fredagsmusik!




It's time!

Nu går jag. Hem till min bästaste och har en jävligt trevlig kväll ;)




Kvällens outfit!

Temat för kvällens outfit blir black&white. Anledningen till att jag ska ha det är att jag bett min vän som även är kvällens dejt att ta på sig vit skjorta, svarta jeans o svarta kängor, tänkte att de kunde vara snyggt och det var det oxå så jag vill ju matcha honom lite iaf. :) Ska nämligen iväg till Anki och Carl på middag. Ska bli väldigt kul. Aldrig varit på "dubbeldejt" som vi kallar det ikväll, ganska konstigt när jag tänker efter när jag endå hade ett förhållande i två år... men aja. KUL som sagt!



Aja så här ser jag ut än så länge, dags att sminka sig och blåsa håret annars blir det bårttom. Later//J



Äntligen!

Eller varför skriver jag så..? Det går ju alltid lika fortf o det skriver jag avrje fredag ;) haha! Helgen är här. Det är endå en helg som vi längtat efter eftersom Anki fyller 25! PARTY! Vi sitter fortf på jobbet men ska gå hem NU. Både jag och Anne har planer men på varsitt håll ikväll. Mer om det senare.

Simon var ledig idag så det har varit lite mer och göra idag. Fotat på morgonen som vanligt. Haft två modeller som blivit fotade och Anki kom vid halv två för att hjälpa oss på traven så allt blir kalrt till helgen och det blev det. Vi e så effektiva ;) God work girls! <3



Se vad Anki kom med. SUPERGODA morotskakemuffins med rosa glasyr. Gott med fredagsfika. Ätit ganska lätt eftersom vi ska äta middag under kvällen. Tome to go babes. Later//J




Nyhetsbrev v.10

Some good shit!




Dagens tips!

Igår ställde jag mig vid spisen och stekte dagens lunch. pannkakor! ;) Lite nyttigare och matigare än de vanliga pannkakorna. Havregryn, russin och honung är några av ingredienserna!¨



4 ägg
6 dl mjölk
2 dl mjöl
1 dl havregryn
honung efter eget mått så det blir sött o gött
1 dl russin, kan ha mer
1 tsk salt tror jag det var
2 msk smält smör

Bara att steka på! Vi gjorde 8 st.. 4 var då och det räcker gott och väl till lunch. Det blir ju lite mer mättande på det här viset. Vi äter pannkakorna med tärnad honungsmelon och naturellkeso, men ni kan med fördel byta den till nån med smak, mkt godare då ;)

Snabb och enkel lunch, precis vad vi behövde idag när vi är en mindre i vårat team och helgen närmar sig! Later//J




Lady Gaga på catwalken

Den ständigt förnyande artisten Lady Gaga kan lägga till modell på sitt CV. Under Fashion Week i Paris gjorde hon sin debut hos Thierry Mugler.



Trots att sångerskan nu skulle gå på catvalken som fashionmodell så gjorde hon det på sitt sedvanliga Lady Gaga sätt. Bland annat rökte hon cigaretter på scenen och blåste ett moln av rök mot fotograferna samt var iförd en skir, svart topp med en kroppsmålad pennkjol till. En annan kreation var en vit korsett med tillhörande vid, vit kjol och en lampskärm som hatt. Den 24-åriga sångerskan lyckades gå snyggt i de skyhöga platåskorna, till och med bättre än några av de mer erfarna modellerna.

Thierry
Muglers nya creative director är Nicola Formichetti. Han är Lady Gagas stylist och har bland annat skapat hennes klänning av kött  som hon bar förra året.
Catwalken var avsedd att se ut som en gotisk katedral och Lady Gaga avslutade sin debut som modell till tonerna från hennes senaste singel "Born This Way".



Jo, hon kan sjunga!

Gwyneth Paltrow har fått ett skivkontrakt som är värt 6,5 miljoner kronor.

Alla vi som hört Pierce Brosnan i Mamma mia är ju lite skeptiska till skådisar som sjunger, men hon är faktiskt riktigt bra.

Så här såg det ut när hon var med i Glee.




Replacement!



Dom har varit trogna i många år, speciellt första gången vi var på hultsred!, Det var där vi köpte dom, hehe sköna och snygga..men nu var det faktiskt dags att byta ut dom. Inte för att vi inte kommer använda dom igen men vi var bara tvigna att ha nya.

Det blev mer shopping idag, för som vi skrev innan så var vi sugna på gummistövlarna från Din Sko..dom höga, mellan och dom låga. Vi köpte alla 3! :D så snygga.



Dom är riktigt bekväma! Dom kommer att användas flitigt nu när det är som det är..nu har vi iaf gummistövlar till olika klädstilar :)

iiik! snart är det fredag igen :D Den andra efterlängtade helgen är här! haha det kommer en till nästa vecka me men... a.

Har gjort en RIKTIGT mysig lunch tills imorrn, som vi självklart kommer att lägga ut på bloggen under morgondagen! Jenni blekte sina tänder och jag gjorde en facelift, men nuu så är det dags att krypa ner. En väldigt trevlig torsadag har det varit, både på jobbet och utanför.

Dröm sött allihopa!//A



Mat & Träning 11.03.10

Det är torsdag och vi hade detta som en planerad pumpdag, men icke sa Jennis armar..hehe. Det är lite synd om henne för hon kan inte ta ner armana rakt ner..det är värken från i måndags, fast nu kan det inte vara nån vanligt träningsvärk utan hon misstänker att hon fått en muskelinflamation. För det har bara börjat göra ondare och ondare. Hon är lite stel som när hon gjorde sin boobjob..får väl se om det släpper under helgen, annars blire ett besök till doktorn på måndag.

Anyway..idag körde vi ett benpass a la Millan. Alltså på gym, ungefär dom övningarna vi körde förra onsdagen. Knäböj med stång på ställning med the ass to the grass. Utfall på ställningen också. Gående utfall med vikter i händerna. Utsida/runpa och insida lår. Bkasida lår och vader. MKT vikter på maskinerna med få rep. Körde nog 10 x 2 rep på varje grupp, och då va dom sista riktigt jobbiga! Man ska SVETTAS! hehe jobbigt var det iaf..

Efter det körde vi mage på maskinen jag inte kunde förklara igår, men nu kommer det iaf en bild på den :) Man håller ju givetvis fötter på stödet och inte under så att man drar med benen mer än magen ;) det är magen som ska jobba



Här kan ni se hur man gör och vart den ska ta, den ska man ha massa vikter på så att man får ta i ordentligt :)

Efter detta körde vi även ländgrygg och lite mer mage på en sån halvsittarställning.

Stretcha gjorde vi iaf denna gången så vi hoppas verkligen att vi inte får lika ont som sist..för vi "glömde" typ göra det efter förra benpasset.

Idag har vi fått i oss..
Frukost 07.30: Havregryns gröt med linfrön, sylt och russin. C-vitamindryck.
Mellanmål 11.00: Grönt te och apelsin
Lunch 13.00: Pasta bolognese med chili & zuccini. Vatten.
Mellanmål 16.15: Optinut-bar..efterlängtade ;P
Kvällsmat/Efter träning 19.40: Proteinshake + 2 frökusar med stekt ägg.

Senare blir det väl en kopp GRÖNT te, som kvällsmys...vad annars? hehe
Later!



Dagens outfit




White pants!

Äntligen hittade jag ett par snygga vita byxor. Letat och letat. Kikade runt på nellys hemsida och hittade dessa från VERO MODA för bara 259:- innan rabatt, superbilligt ju! Vi har några par vita på sidan men dom e lite väl dyra för min smak. Dessa kommer nog passa perfekt :) klickar hem dessa!



BTW, Vi behåller S i nelly trend kjolarna, XS var alldeles för tajta, just so u know!



Dagens tips!



Det får bli det här goda mellanmålet. Åt det när vi kom hem igårkväll. Ingen nytt men vill endå tipsa er som inte tänker på att det kan va så här enkelt ;) En avokado med turkisk yoghurt med honung och linfrön. En jävla god förrätt om man har någon röra till som tex skagenröra. Jätte gott! <3



The package!

Det var värt att ta sig till MAXI i slasket! För idag kom vårat paket från www.gymgrossisten.com med våra små köp :D har varit utan våra älskade Optinut i några dagar nu. Men nu har vi dom igen! Och även omega3, våra tog slut igår..så det var bra timing på allt.

Alla vet nog att omega3 är bra för mkt så passa på att köpa dom NU eftersom det är kampanj på dom! Bra omega3 brukar kosta en del annars!




Snygg i gummi!



Både snyggt och praktiskt. Finns tre par som vi tänkte köpa på din sko, en i varje höjd.. höga, medel, låga. Alltid bra att ha ;) Spciellt nu när vädret suger!



Love the video!

Älskar videon, låten och kläderna <3 En bra morgon börjar med bra musik! Taggar inför helgen!




BESVIKNA!

Kan man vara nåt annat än besviken på den här skiten!? Att det verkligen skulle bli så dåligt väder nu när det har varit så underbart vårväder!..Men vad hade vi förväntat oss? hehe att det skulle vara strålande fint all the way till sommaren? inte riktigt va..det är ju trotts allt bara Mars, kan ju bli snökaos i Sverige vi den här tiden. Tråigt nog :(

Yeye, skit i det nu..solen kommer att komma fram igen :) tänk positivt...



En sak vi INTE är besvikna på är kläderna från Nelly Trend som vi köpte, fick orden idag för att det inte hanns plockas igår från lagret. Megasnygga på  :D lr..vi är lite besvinka på att vi måste byta kjolen till en XS istället för S, den va liiiite lite stor i midjan, det är ju en midjekjol så den måste sitta åt ordentligt. Tänkte nästan iofs att det skulle bli så men aja, hehe no biggie..har dom imorrn ändå :)

Nu hänger dom 2 klänningarna och båda byxorna i garderoben och väntar på att bli användna..får väl se när man får tid för dom ;) hehe

Vi har klarat mer än halva veckan already! Så nu  är det inte långt kvar till helg igen!
No more to say, så god natt sötisar!//A



Mat & Träning 11.03.09

Det kändes verkligen inte motiverande att stå på löpandet idag, det var sjukt jobbigt! Varför det var jobbigt..? jo för den förbannade träningvärken vi har i hela överkroppen, hehe shit. Lr det e egentligen bara armarna och axlarna..sidan av ryggen/armhålorna. Vi orkar typ inte lyfta armarna...tänk er då att man ska springa och vifta lite med armarna samtidigt. Kanske låter konstigt att det tar emot så när man springer men det gör det. Vi kände oss typ 5 kg tyngre tack vare det :P hehe

MEN vi kämpade på ändå, som sagt..det är ju ingen idé att slöa när man ändå är på gymmet. Vi orkade iaf köra 35 minuter..5 minuters-intervaller med powerwalk och löpning.

Efter det blev det bara olika magövningar i form av lååångsamma "rullande" situps, vanliga situps på ställning..typ halvsittandes, underdel av mage genom att ha raka ben och föra dom uppåt och neråt. Körde även maskinen som tar hela magen, man trycker sig framåt och till sist lite mage på gymbollen. Variation ger en snygg mage ;) That's that.

Dagens matintag:
Frukost:
Powersmoothie med ägg, banan, mjölk, honung, linfrön, blåbär och hallon
Mellanmål: Grönt te och apelsin
Lunch: Pasta och köttfärsås med zuccini och chili
Mellanmål: Proteinshake whey-80
Kvällsmål: Avokado toppat med turkisk yoghurt, honung och linfrön

Här får ni en video på den gående plankan vi skrivit om innan. Vi tränade inte den idag men ville endå göra den för er som undrar vad det är för nåt :)




Håll hjärnan i trim med flavonoider

Att mat rik på antioxidanter är bra för oss får vi höra ofta. Men det finns en särskild typ av antioxidanter som det kan vara värt att ägna lite extra uppmärksamhet – i alla fall om du vill hålla din hjärna i trim.



Dessa antioxidanter, som går under namnet flavonoider, kan skärpa din kognitiva kapacitet, förbättra ditt minne och till och med höja ditt humör. Ämnena finns i många olika frukter och grönsaker, men är som mest koncentrerade i dessa matvaror:

Choklad
Ju mörkare choklad du äter och ju högre kakaohalt den har, desto fler flavonoider finns det. För maximal effekt, blanda ihop en egen kopp varm choklad med kakao.

Grönt te
Grönt te innehåller flavonoiden epigallocathechin gallate. Men oroa dig inte om du vare sig kan uttala eller stava till namnet. Det enda du behöver komma ihåg är att en kopp grönt te är bra för både din kroppsliga och mentala hälsa.

Rödvin
Rött vin har många hälsoeffekter, inklusive förmågan att motverka hjärtattacker. Men som alltid när det gäller alkohol ska du naturligtvis inte gå till överdrift. Ett halvt till ett glas vin räcker gott, och dricker du inte alkohol kan du istället få nästan lika bra antioxidantintag från juice gjord på lila vindruvor.

Äpplen

Flavonoiden i äpplen heter quercetin och kan bland annat reducera cancerrisken, kontrollera astma och förebygga hjärtattacker.

Källa:salongk



Dagens outfit



Gina, Weekday, Skopunkten & Lindex,



Shoppingtips!

Gud så fina! :) Kommer i 9 olika fäger. 79:- på www.ginatricot.com




Perfect match!

I helgen matchar vi naglarna med våra nya supersnygga klackar från nelly.com. Helt perfekt! Köpte ett nytt gult nagellack igår från Viva la Diva i färg nr 8 och hade den orage/röda sedan tidigare, oxå från Viva la diva i färg nr 22




Absolute Dance Spring 2011



Radio Killer - Lonely Heart
saknas på listan, Fanns tyvärr inte på spotify men annars e det alla. Vissa fanns inte i dom rätta mixarna heller men dom duger som orginal oxå ;) press the picture to play!

Listorna Radio och woopwoop är uppdaterade, party on! ;)



Morgonens favoriter!

Som jag skrev igår blev det samma visa även denna morgon. Då snackar jag om fotning av skor. We like it alot eftersom vi får testa allt som kommer ut innan vi köper nåt. Det är bra för oss som har smal fot så vi vet om dom glappar eller inte ;)



Här har ni två av favoriterna från dagens skofotning iaf. Dom svarta som vi visade i färg igår och sedan ett par underbara kilklackar med glitterremmar ;) We like!

Anne fotade lite byxor oxå.. alltid bra att börja dagen så eftersom vi har så lite att göra. Effektiv arbetstid helt enkelt, hehe. Later!//J



En skön kväll..

Efter träningen kom vi hem, helt slut i hela kroppen.. orkade inte göra så mycket idag faktiskt. Hade planer på att träffa min bästa killkompis jag inte träffat på länge men det blev inget med det. Hur ska jag kunna umgås när jag e trött och har ont överallt så de får bli en annan dag :)



Dagen började iaf med skofotning som den brukar. Det e sjukt vad mycket skor det kommer in nu.. imorrn blir det antagligen samma visa. Jobbet gick bra som ni kanske redan förstått, en bra dag helt enkelt. Det var länge sen man hade många timmar för sig själv hemma innan läggdags. Idag var vi hemma redan vid 18,00. Har blekt tänderna, glott tv och ipl:at ben, armhålor och bikinilinje. Det går ganska fort endå och jag hoppas att vi ser resultat ganska snabbt ;) Slänger in en video på hur det går ser och ser ut..

Dags att sova, kroppen måste få sin vila! Skrivs imorrn. sov gott//J




Mat & Träning 11.03.08

Idag måste jag bara säga HERRE GUD! Biceps/triceps och ryggmusklerna är en aning handikappade idag tack vare gårdagens hårda träning. Går inte ens att dra ut armarna ordentligt utan dom drar ihop sig o blir lite bnöjda när man slappnar av. Gissa om vi fick pina oss igenom dessa muskergrupper på pumpen!

Vi vet att man inte ska träna samma musklergrupp två dagar irad men det var ju ett undantag igår och idag.. var tvungna att träna bort värken lite plus att pump inte bygger så mkt utan bränner mer. Men gud vilken pump man hade i alla muskler.. det syntes verkligen på armarna.

yeye, vi täntke köra varannan vecka gym och varannan pump osv så vi får både och... aja de löser sig. Ju mer muskler desto mer fett bränner kroppen. Kom ihåg det så ni inte är rädda för att bygga upp er lite, ni blir smalare samtidigt ;)

Dagens tränig:
Pump 1 h. Tog samma vikter som alltid. bytte till lite lättare sista delen av rygg tex, helt sjukt jobbigt.
Crosstrainer 5 min och löpbandet 10 min



Dagens matintag:
Frukost 07,30:
Havregrynsgröt med linfrön och c-vitamindryck
Mellanmål 10,30: Apelsin och grönt te
Lunch 13,00: Räk/mango/quinoa sallad med vatten som dricka
Mellanmål/fika 15,30: Blev inget riktigt mellanmål idag. en lite bit tårta.. ingen hunger efter det så vi skippade det men borde nog druckit en shake endå.
Kvällsmål/efter träning18,30: Nudlar, fetaost och en burk tonfisk. Så himla länge sen och eftersom vi åt såpass tidigt så passade vi på, vill inte äta för tunga mål sent på kvällen ;) Grönt te oxå

That's that. Nu blir det en kopp grönt te innan tandblekningen ;) Skrivs




Wonderful!



Nu finns dessa att köpa på sidan. Helt sjukt snygga <3 Press the picture to shop!



Dagens outfit



H&M, Gina, Monki, cocoo.se & Din sko.



Det firas!

Idag har det varit en stor dag på jobbet :) Det har hänt mkt nytt här. En ny sida har lanserats, den fick ett "facelift" :P En ny sportavdelning har öppnat och Märket Nelly Trend har släppts! :D Kul att vara en liten del av allt det stora och roliga!



Det Firades med lite tårta för en stund sedan! Var ju bara tvugna att smaka lite ;P

Det bjöds på semlor me men dom rörde vi inte, hehe för nu ska vi pumpa bort värken från igår...och den lilla tårtbiten :P

Later babes!



Shoppingtips!


Dom finns fortfarande i 38 och 39!! Skynda Skynda! sååå snygga! 349:- Nelly shoes. Klicka på bilden för att shoppa! Älskar dom, måste vara dom snyggaste kilklacks pumpsen någonsin!



Vilken shopping!

Shoppingstop sa vi va? ;) nehe du! Gosh, nu har vi allt shoppat lite av nelly trends varor. Två av varje fast i olika färger.. det är ett måste ;) Vi fick premiärrabatt utöver våran peronslrabatt. Känns hur gött som helst ;) THANKS <3 nelly.




Sports fashion, fri frakt och ny sida!

Ni har väl inte missat nellys nya avdelning Sports Fashion? Nu vet ni det iaf. Öppnade samtidigt som vi släppte den nya sidan och nelly trend så checka in den och klä er riktigt snyggt till träningen ;) Passa på nu när det är FRI FRAKT!




NELLY TREND!!

NU släpps det!! Missa INTE alla godsaker! Så himla snygga kläder till kanonpriser!!



WE LOVE
Nelly Trend!




Prio!

Det blev en annan prioritering än planerat, skiter just nu i vitare tänder och mindre hår på kroppen! hehe är för trötta för det idag och klockan är som vanligt fööör mkt! Tiden gick så fort idag eftersom man BARA jobbade och sen tränade, dusch och bastu tog ett tag me men aja :)



Kände faktiskt att det är viktigare med en lite längre skönhetssömn inatt i RENA lakan, så vi bytte nyss lakan i sängarna, bara ÄLSKAR när det är nybäddat! Försöker byta lakan varannan vecka iaf, känner ju att varje vecka är fräschast om man alltid sover i sängen, men nu är det faktiskt så att vi har 2 sidor man kan variera mellan :P haha sover på båda sidorna lite blandat och då blir det inte så smuttsigt, inte för att man är smuttsig, för vi duschar alltid innan läggdags!.. men ändå.

Dagen på jobbet var bra och väldigt lugn..ingen panik där inte :) Anki var där me.

Nu blir det bara lite BUS iaf..sen ska vi krypa ner i våra fräscha sängar :D Ny dag imorrn ska ska fixas..öh, hehe som om det vore några problem?

Godnatt!!



Mat & Träning 11.03.07

ojdå..2 timmar blev det eller nåt? hehe längsta gympasset ever! Idag var med med våran "PT" "Millan" på gymmet igen..det blev stenhårt rygg och biceps-pass!



Här började vi precis med lite uppvärming..gud så jobbigt det bev sen! hehe, den här övningen är as bra, man använder en hel del av sin egen kroppsvikt. Millan står och ser till att Jenni utför övningen rätt för att få bästa effekt. (såklart)

Vi körde många ryggövningar som tex, rodd med stång..aaas jobbigt! sen körde vi rodd på maskin me, och sånna man sitter på och drar bakåt och sen sånna man drar neråt, haha vet inte vad alla maskiner heter faktiskt eftersom vi inte inte "brukar" köra med maskiner, men vi kommer att börja.. då kan vi skriva ut namnen på dom :P

Mellan ryggövningarna körde vi en del bicepsövningar, gud så jobbigt..körde bara med hantlar. Allt från 6-9kg på dom. Vi kommer LÄTT ha träningsverk imorrn, får väl se hur vi klarar pumpen imorrn. Men vi kör la på.

Till sist körde vi även lite mage..3 olika övningar. situpps på ställning, där man typ sitter lite bakåtlutad. Sen körde vi att man drog upp benen på en ställning där man hänger lutad med armbågarna som stöd. och sist en sån man klämmer ihop sig själv med en maskin. hehe låter bra va? :P

Frukost: Havregrynsgröt, sylt och c-vitamindryck
Mellanmål: grönt te och aplesin
Lunch: Quinoa med räkor och mango, recept längre ner.
Mellanmål: Proteinshake whey80 och 2 riskakor
Efter träning: Proteinshake whey100
NU blir det grönt te och vardagsgottis! men denna gången har vi i en annan nöt till, hasselnöt :) gottis!

Later!



Dagens outfit



men orka..färg e ju ändå fint :)

Gina, Nelly.com, Scorett & Topshop.



Naglarna speglar din hälsa

Förändringar på dina naglar kan ofta vara tecken på obalans, fel kost och näringsbrist.



Håll upp dina händer och kontrollera följande:
1. Diabetes och leversjukdom kan ge gulnade naglar.

2. Vita fläckar på nagelplattan tyder på zinkbrist. Fläckarna kan även vara ett resultat av att nagelbädden utsatts för hårt tryck eller slag.

3. Är naglarna tunna och spröda kan du lida av dålig blodcirkulation, järnbrist och problem med sköldkörteln.

4. Torra naglar kan bero på överdriven kontakt med vatten. Använd då gärna skyddshandskar vid vattenkontakt, eller ha en handkräm redo.

5. Naglar som lätt skivar sig eller går av kan vara ett tecken på närings- och mineralbrist, eller för lågt proteinintag.

Detta visste du inte om dina naglar

* Mäns naglar växer fortare än kvinnors.

* Nageln på långfingret växer snabbast.

* Naglar brukar ha en tendens att växa snabbare i varma klimat.

* En nagel växer med ca 0,1 mm per dag.

* Det tar ungefär ett halvår för en fingernagel att helt "bytas ut"

* Lillfingernageln växer långsammast.



Cross over!



Love it! Vill ha kors överallt! <3 Ska nog göra egna tshirts med tryck. Lätt fixat med textilfärg! ;) Smycken från JFR. Finns även ett snyggt från JFR på nelly.com som vi klickade hem idag!



Dagens tips!

För er som missaden den förra gången och för er som inte testat den här rätten än.. DO IT! You have to try it! Detta är himmelriket för smakklökarna :P hehe Det går inte att misslyckas med den. Helt sjukt gott! WE LOVE IT!!




Lite dåligt av mig..

Jag bloggade inte så mycket i helgen heller ser jag :P Jag orkade seriöst inte, var inte hemma så mycket heller så då blir det lätt så. Jag chillade mest, kollade lite trav och sedan åt god mat i lördags :) igår vet ni ju redan vad jag hade för mig.



Gillar inte alls hästar som många andra tjejer gör.. aldrig intresserat mig riktigt och förstår inte vad det är som är så skoj MEN det gick för den här gången eftersom det är en kompis häst som skulle tävla ;) Här har ni henne "Lo Alegretto" som hon heter!



Gör dom mest konstiga sakerna nu för tiden, eller konstiga o kontiga. Saker jag inte gjort innan eller brukar göra. Som tex. att gå på trav. Det är dock kul o göra saker som man inte brukar göra. Omväxling förnöjer :) Hästen vann tyvärr inte, började gallopera när den låg 2:a men det kommer fler tävlingar!



Avslutade lördagskvällen med en go sushi.. blir en del sushi nu för tiden och det är jag glad över, så himla gott. Eest är ju så bra på det! Sedan åt vi lite glass och kollade film.. Somnade i soffan, var så himla utmattad av nån konstig anledning.. aja, det var min lugna lördag iaf. skönt ;) //J




Nya saker gör oss glada!

Alla är vi shopoholics, thats just the way it is ;) Konstigt att man kan köpa sig tillfällig lycka :P Citerar Mae West "Den som säger att man inte kan köpa lycka, vet inte var man handlar"  Idag gäller det som tur är småsaker som inte kostade så mycket men vi ville verkligen ha en korsring och den både praktiska och snygga mobilväskan! Nu e dom våra iaf <3




Nästan..

Det var NÄSTAN så att man hann med allt som man vilel hinna med :) Kunde nog ha hunnit med de sista me men äh, det kan man fixa imorrn..det är ingen brådska.



Vi hann iaf stohandla och laga maten..sen hann vi tvätta och ävern träna :)



Vi testade IPL:en..gjorde på varandra, det gick fort. Trodde det skulle ta lång tid av nån anledning..lr det gör det ju om man ska köra hela kroppen på en gång, men nu gjorde vi bara armhålan. Vi har inte riktigt fattat hur man ska se resultate och hur ofta man skulle göra det, för dom sa på videon att man kunde göra om det efter 48 timmar.. får läsa på lite till och kolla videon igen. Ska iaf bli intressant och se vad som händer nu efter det.

Vi färgade även brynen och fransarna :) blev bra tycker jag..alltid bra med liiite extra färg ut mot topparna. Det vi inte hann med var att bleka tänderna, det tar vi imorrn och vi kommer att skippa BUS:en, den tar vi oxå imorrn när vi har skrubbat oss ordentligt.

Den här helgen har för övrigt varit hur bra som helst!! det var länge sen en helg var så bra som denna..alla dagar av den! :) mer sånt tack!

Nu får man väl hoppas att kommande vecka går fortare än fortast så att man kommer till den andra efterlängtade helgen denna månaden ;D

Nu är jag jättetrött..har ju hållt på hela dagen! ni får sova så gott sötisar!
//A




Mat & Träning 11.03.06

oh yeah! träningen var en grej vi hann med idag :D lr vafan, vi ville ju träna så då blir det såklart så..man TAR sig tid till träning, har man ett mål eller om träningen är en del av livet så är det inget som man ska ta när man har tid över...så funkar det inte för oss iaf.

Idag körde vi väl itne så hårt dom, men det är ju trotts allt söndag och det blir träning typ varje dag i veckan ändå, så detta var bara en lite bonus för kroppen :)

Idag började vi med 5 miniter powerwalk fljt av 20 minuters löpning..skönt! Sen körde vi inner & utterlår/rumpa.
Vaderna fick sig en liten omgång me, det var ett tag sen nu..alltid bra att trimma dom ibland me. Så att dom klarar av dom höga klackarna och att man blir stabil :) Det blev ländrygg me, orkade inte vänta på att folk skulle bli klara med redskapen så vi struntade i ryggen på roddmaskinen.

Sen blev det lite mage på gymboll och sen streching, klaaaaaaaaaart! Ett snabbt och skönt pass.

Idag har det inte blivit många mål, men goda mål iaf :) lr det blir snart godare!

Frukost: Anne: 2 Äggmackor & grönt te. Jenni: omelett med feta, rödlök och gurka.
Mellanmål: Proteinshake
"Middag": 2 Tonfisk-toast (senap, rödlök, tomat, ost, pizzakrydda och tondisk)
Nu blir det fruktsallad och vitchokladsås till ;D ska bli sååå gott!!

Later babes!





Mick Kastenholt & Andrew Dee!

Som jag skrev innan..GRYMT! Grrr, man blev ju nästan lite sugen ;P Mick Kastenholt och Andrew Dee spelade på Grand Hotell i Borås igår.





You made my night!!//A




De vanligaste mejkmissarna

Här är de vanligaste sminktabbarna – och hur du undviker dem.



För mörka nyanser

Det är svårt att hitta rätt nyans. Många testar produkter på handen vilket inte alls behöver stämma överens med ditt ansikte. En för mörk nyans syns i solljus och är inte alls speciellt smickrande. Tycker du att det är svårt att lista ut dina skalor på egen hand kan du be om hjälp i de stora varuhusen. Där kan du även få med dig prover på olika nyanser och märken så du testa hemma i lugn och ro.

Less is more

Konsten att sminka sig osminkad är inte så svårt. Många gör fel och lägger en mask över sitt ansikte med ett gäng produkter som foundation, concealer och puder. Det kan lätt ge ett målat och kakigt resultat. Ett tips är att använda i.d:s mineralpuder. Det är naturligt täckande samtidigt som huden får en vacker lyster. Över det borstar du på lite solpuder som ger ansiktet liv och värme.

För mycket rouge
Låt ditt vinterrostiga rouge ligga kvar i sminklådan och plocka fram ditt vårrouge i en fräsch rosa nyans. Svep in kinderna med lösa cirkelrörelser och applicera med måtta.

Läppstift efter ålder

Även om mörka nyanser i roströd och mörkrött är trendigt just nu passar mer medelålderskvinnor, än unga tjejer. Satsa istället på svala nyanser som nougat, ljusrosa eller klarröda läppglans.

Fel nyans på ögonbrynen
Ögonbryn framhäver ögon och drag i ansiktet. Men välj nyans efter hårfärg. Mörkhåriga skönheter klär i svarta bryn medan naturliga blondiner får smickrande bryn i en ljusbrun nyans. För hårda nyanser ser bara målat och onaturligt ut.

Balansera mera
För mycket av allt ser bara fake ut. Antingen lägger du fokus på dramatiska ögon med sotade skuggor, eyeliner och lösfransar tillsammans med ett lättare glans på läpparma. Eller så väljer du att dra blickarna till dina läppar med en klarröd och låter mascaran göra underverk för fransarna.

källa:improveme



Rock Chick!

Love the style! Grymma skor <3




To do..

Heheh, är det ens möjligt att man ska kunna hinna med allt det vi har planerat för den här söndagen? lr planerat och planerat är det väl inte men vi har TÄNKT att göra det idag.. känner att det kanske kan behövas liiite fler timmar än vad som finns kvar av dagen till det.

Idag har vi iaf tänkt att börja med att storhandla inför kommande vecka, blev inget igår eftrsom Jenni inte var hemma och annat kom i vägen. sen kan jag ju bara rabbla upp resten i punktform..får väl se i slutet på dagen vad som blev gjort och inte..bra att ha en checklista :P

Börjar som sagt med:
- Storhandla
- Laga veckans mat.
- Städa/dammsuga
- Tvätta (om det är ledigt)
- Träna
- Prova IPL:en första gången
- Bleka tänderna
- Färga fransarna
- BUS:a oss

Ja..ni ser ju, vad som blir gjort blir gjort, resten får väl vänta tills imorrn eller nåt, hehe



Meeen supertwins får väl träda fram och vara lite snabba med dom tråka grejerna så slipper vi dom sen iaf! hehe
Seeeen blir det lite chill med en film som vi är ute efter att se :) vet dock inte vad den heter..men vi ska nog hitta den!

Later!



I'm so happy!

Det kanske är dumt att skrivs så här..men jag så SÅÅÅÅÅ GLAD att din dag blev som den blev igår Anki!! Jag tror du tycker det me? ;P hähä

För tack vare att det blev som det blev så hade jag faktisk den bästa utekvällen hittills på året! Det fanns INGET som INTE var bra!

ÅH! Det är så där utekvällar ska vara, helt perfekt..alla(me & Anki) är på bra humför, lagom..ja berusade? förrutom jag som är nykter då, men det är då det är som bäst :D Bästa musiken på dansgolvet och massa snyggingar överallt ;D hihi

Snyggast på Grand igår var ju LÄTT dj:n, får väl göra lite reklam för honom sen! Ska lägga upp lite bilder och ett filmklipp senare under dagen! så ni får se...me like ;) haha

Här har ni bilden på hur outfiten sblev på..



Lovely sunday!! <3
//A



Make you happy!

Jag gör vad som helst för att du ska vara glad..! <3






Kvällens outfit!

Då kör vi en "favorit" i repris men med lite andra färger..Hade typ en likadan outfit för 2 helger sen som var väldigt lyckad och väldigt bekväm! Så nu kände jag att det var dags att ta fram den andra toppen som fortfarande inte blivit använd :)



Bekvöm som sagt och inte för festlig. Det blit rätt chill ikväll. Toppen är från monki, kinos från Gina, skärp från nelly.com, bh från Lindex och skor från nelly.com. Örhängen från H&M och ring från Gina.



Kommer väl en bild på när jag har på mig det imorrn då eftersom många vill se det på :P

//A



Shoppingtips!

Åh, så bra och så snygg! Vi bara ÄLSKAR mobilväskor! Denna är helt perfekt för den har även en liten plånbok bakom mobilfacket..inte så vanligt på mobilväskor.



NYPD CELL BAG 129:- på nelly.com



Underbara under..

Minns ni hur mkt fina underkläder vi köpte dom första veckorna eller den första månaden efter operationen? haha tror ni vi har använt nåt av det??! Inte direkt va? Blir lite ledsen när jag tänker på dom..dom bara ligger där och bara är, som allt annat i garderoben!



Här är dom, inte använda nåt..dom har sjukt fina trosor till me! ÅH, får se till och bara ta på sig dom nångång..tanken var att man skulle ha dom fina seten när man skulle vara fin för sin respektive, men nu finns det ju inga sånna :P hehe



Kom och tänka på alla dessa när jag va u knalle nu på en lång och härlig promenad med Anki..H&M har ju som vi skrivit innan sjukt fina underkläder!

Införskaffade en riktigt bra outfit till henne tills ikväll, för ikväll blire nog lite party ändå ;) lite spåntatnt sådär. Kan verkligen behövas idag! Men först blir det god mat och sånt mys här hemma :D

Later babes!//A



Kom i form på ett kick!

Improveme listar de fem mest effektiva knepen till en snygg och hälsosam figur.



Motivera dig själv till att äta nyttigare

Är målet att gå ner i vikt är den rätta vägen att äta nyttigare och att röra på sig. En enkel ekvation vi alla känner till, men krångla inte till det och ta en dag i taget.

Platt mage

Det går inte att punktförbränna fettet på magen. Situps, konditionsträning och bra kost är det enda som fungerar för att få bort kärlekshandtagen.

Snygga ben
För att få vältränade spiror är löpning den bästa metoden. Spring i jämn takt på distans istället för tempo. Gärna intervallträning. Raska långpromenader fungerar också, men bäst resultat får du om du kombinerar styrka och kondition.

Det finns inga genvägar

Att gå ner i vikt tar tid. Det finns inga snabba sätt att gå ner i vikt fort utan att det blir skadligt för kroppen. Börja med morgonpromenader, drick mycket vatten som mättar och välj fler salladsalternativ.

Maten efter träningen

Vad du bör stoppa i dig efter träningen beror på vad du ätit innan ditt pass. Har du inte hunnit äta middag bör du äta något matigt och mättande, annars kan du ta en proteindrink, en knäckebrödsmacka med avokado och keso eller något annat "lätt" alternativ.

salongk.se



Bilder från igår!

Det var ju bara helt underbart! Vilken KANONBRA och JÄTTEMYSIG kväll! Kunde knappt blivit bättre!

Kusinerna var samlader, även moster var där..synd <tt våran mamma inte var med :/ men aja..nästa gång :D

Kvällen började iaf med att vi blev hämtade av Susan och Ann-Marie (våra kusiner) och vi åkte till deras storasyster Maria som var värdinna för kvällen :)



Det blev lite välkomstdrinkar i form av jordgubbsbubbel, så himla gott! Allt som dracks var slkoholfritt under kvällen. Ann-Marie stod för drickat.



Efter det blev det middag...som vi sagt innan, när moster är inblandad i det hela så går det inte att gå fel. Fast nu var det iofs Maria som var kocken för det mesta och det var sjukt gott :D



Vi började med en god broccoli-soppa..med nån ört creme fraiche tror jag det var? hehe..gott var det iaf.



Huvudrätten bestog av kycklinggryta med ris, en köttfärsfylld tomat och en jättegod sallad!, Love,love,love! Till maten hade vi vitt vin..även det alkoholfritt. Väldigt trevliga drycker under hela kvällen måste jag säga.

Sen väntade vi en liten stund efter maten..man kan ju inte proppa i sig allt på en gång, hehe..alla blev så mätta så vi satte oss i soffan och chillade en bra stund :) Kollade lite på lets dance och bläddrarde i modemagasin.



Lite mer rött bubbel blev det till detta me :D hehe



Ann-Marie var ju bara tvungen att prova sina nya skor..ni vet dom snygga lundbergskorna..hon köpte dom svarta och gula. Nu vill Susan och Maria ocå ha dom, för som sagt. SJUUUUKT snygga!!



I första pausen passade vi på att sätta oss med den goda efterrätten.. Jordgubbspaj med grädde, detta stog Susan för :)



Sen var det dags att hopps in i jacuzzin :D Ut mde oss i kylan/värmen hade vi ett glas rött (alkoholfitt)



Där satt vi lääääänge..tror det blev över en timma eller nåt..Susan och moster skålar :) Lätt att vi också ska skaffa oss en sån när vi väl flyttar till hus o sllt det där.



Det sista vi mumsade i oss på kvällen stod jag och Jenni för..godis och chips! hehe.

Som sagt, en helt underbar och trevligt avslappnande kväll..som vi snart ska göra om! Vi bestämde oss för att vi skulle börja göra detta regelbundet. Det är ju inte så ofta allt vi hinner träffas och ha det trevligt sådär.

Vaknade iaf för en timma sen, har suttit här med min frukost en stund..får se vad den här fina lördagen har att erbjuda :)

Later babes//A




Dagens outfit



H&M, Nelly.com, Monki & cocoo.se.



Fredagsmusik!

We can't get enough! Så skön...




Vårens skotrend nr.5



För dig som gilalr rockigt. Svart är alltid rätt. Nitar och kedjor är tidlösa attrubut numera och hör till den här stilen. Vare sig du gillar grova boots eller höga klackar finns det just nu flera snygga, rockchica modeller.

Stylingtips: För en grym rockoutfit gör du helt rätt i att matcha sina tuffa boots och klaclar med skinnplagg. Allt från klänningar och jackor till shorts och tighta skinnbyxor, kombinera dom gärna med ett nitarmband eller eb väska med kedjor.



Vi drar på spa-kväll!

Time to go! Vi kom hem för en liten stund sedan. Hinner inte göra så mycket här hemma förutom att slänga i alla saker som behövs för kvälllens "spa-kväll" vi ska ha hemma hos våran kusin tillsammans med våra två andra kusiner som även är hennes syskon :) Blir nog mysigt och väldigt trevlig med tanke på att vi nästan aldrig umgås för oss själva. Blir mat, bubbelbad och annat gottis.



Den nya bikinitoppen kommer väl till hands ikväll ;) Dom andra är ju en aning små nu och ni vet du varför, hehe! Ska ha med oss bikini, morgonrock, handduk och tofflor. Något gott och äta skulle vi oxå ha med oss så det blev chips och godis. Kusinerna står för mat och dricka ikväll.



Just de ja.. sprang förbi stan och hämtade två paket från kicks. ny ansiktstvätt och ansiktsvatten från clinique. Köpte även ett nytt volume powder så att vi har ett varsitt och klickade även hem två nya torrshampon från nelly idag. Love them all.

Dags att dra! Vi skrivs senare//J




En liten överraskning!

Vi ville överraska våran söta vän Anki som fyller år om en vecka med en liten present så vi ställde ett paket på hennes plats så att hon skulle se det när hon kom in och jobbade några timmar idag :P Hon var ju helt blind först..



Hon tjöta och hade sig, tog av sig jackan och öppnade program. Jag tycker det var så skoj så jag satt och fnissade bakom min datorskärm :P Till slut såg hon det och blev lite tyst först, sedan sa hon; "ååh, va? Oj tack, vad glad jag blev"

Haha aja, kul och överraska sina vänner speciellt när det e nåt dom verkligen vill ha ;) Var så god sötnos!



Haft en ganska lugn dag endå.. började med att fota på morgonen som vanligt.. en jävla massa skor och några jeans/shorts.

Nu e helgen strax här IGEN, gud vad fort det går. Men som vi har längat till denna fredag., Vi skrivs senarer//J



Dagens tips!

Dagens tips får helt klart bli ett shoppingtips oxå. Vi älskar dessa inlägg som man nu kan köpa på nelly.com. Pumpsen sitter så mycket bättre på foten. Det glappar inte, skaver inte och skon sitter på sin plats bekvämt hela kvällen/dagen :) Ska köpa så att vi har ett par i varje sko så man slipper ta av och byta, kan vara bra o ha. För dom som får ont i hälsar och trampdynor finns det inlägg för det oxå ;) Klicka på bilden för att shoppa dessa. Klickade precis hem två par!





Proffs VS. Dust it!

Vi har skrivit om dom innan men eftersom många frågar hur Proffs volume powder är kan vi skriva om det igen känner vi :) Vi ÄLSKAR Dust it, vilken tjej gör inte det.. men det finns ett jävla bra budgetalternativ: Proffs volume powder!

 

Den är hur bra som helst och funkar precis lika bra om inte bättre än Dust it och är betydligt mycket billigare, ca 56:- .Vi rekommenderar den starkt! Finns och köpa på kicks, åhléns, H&M osv.



Nya piller.

I tisdags var jag iväg på en grej som jag skrev..Det var för att gå till barnmorskan för att prata om mina minipiller, och för att jag ville testa något annat. Anledningen till bytet är för att det känns som att man har förändrats en del, då pratar jag om utséendet.

Första gången jag någonsin började med p-piller var när jag var 15 år. Då förändrades jag lite, jag fick vätska i kroppen och gick upp i vikt, fick mer tuttar o så..det är en rätt normal grej som händer när man börjar med sånt. :P hehe men sen försvann det efter ett tag. Efter några år fick jag lite högre blodtryck som jag skrivit om innan och fick därför byta till minipiller (Cerazette). Dom har varit kanon som sagt, ingen mens eller nåt på flera år. Gött att slippa den.

MEN nu är det så att jag misstänker att min fyllighet i ansiktet som jag tidgare också har skrivit om beror på mina piller, hormoner. Läste nånstans att hormonbehandlingar kan ge fylligare kinder och ansikte och det är klart det kan göra det, det kan bindas vätska...som första gången jag började med p-p, och nu kan det även vara så att det inte har försvnunnit efter att jag började med Cerazette.

Ni som följt bloggen vet att jag har gjort "fettreduktions försök" på kinderna, och visst funkade det på dom ställena jag gjorde det på, men a..det e ju långt ifrån att hela kinderna försvunnit, hehe. för det går ju inte.



Här är 2 bilder från förr..2007, där kan man lätt se att jag har ett smalare ansikte än Jenni, det har typ alltid varit så..tills nu? lr a tills ett tag tillbaka. Så därför gör jag nu ett sista försök att göra nåt åt de, för det kan ju bara va så att åldern har satt sina spår i form av ansiktsförändringar :P man förändras ju under åren.



Igår hämtade jag iaf min nya piller "mini-pe" Dom ska ha den lägsta dosen hormoner, ska ge dom  3 månader och se vad som händer, vi får hoppas att lingonveckan håller sig borta med dessa oxå :P haha det hade ju varit bäst!

Yeye, nu vet ni hur det ligger till iaf!
Later//A



Den efterlängtade..

ååh det är alltid så kul att ta tag i sina fakturor...eller inte! hehe att se sina pengar bara flyyyga iväg. Men det är ju iofs aldrig på nåt onödigt..lr? Nae, inte när jag tänker efter. Skulle faktsitk aldrig spendera pengar på saker jag tycker är lite onödiga ens.



Betalade iaf största fakturan ever, hehe den med alla tandblekningar och det. Vet egentligen inte varför den inte blivit betalt tidigare men aja, nu e det gjort :)

Kikat igenom Nelly magazine me..myycket fina saker..blir lite mer shoppingsugen, som om man inte shoppat nog för ett tag, men "ha begäret" har inget slut..det vet alla :) Det kommer bara mer o mer o mer o mer..farligt det här!

NU snart är den ena efterlängtade fredagen här! Woho, det är verklgen nåt att se fram emot. Kommer bli en finfin fredag både på jobbet och efteråt.

Skriver mer om det imorrn såklart för nu skriker sängen, den känner sig lite ensam!
Godnatt babes!//A



Mat & Träning 11.03.03

Det var NÄSTAN så att man kände att man skulle skippa pumpen idag..bara för träningsverken. För JA, vi har..lr vi hade rätt mkt träningsverk idag. Den har smygit sig på under dagen...då är det verk på rumpa och lår vi snackar om. Bra ställen om inget annat ;)

Ne det blev iaf ett hårt pump-pass, ingen idé att sega. Trodde inte att vi skulle klara samma vikter som sist men det gick faktiskt bra, MEN vi fick kämpa en heeel del! Vi värmde upp på löpbandet i 20 minuter innan. Man har ju typ bara ont om man suttit still och låtit musklerna svalna och inte använt dom på ett tag. Så idag har vi förhoppningsvis "tränat  bort"  träningsverken. Det är bästa medecinen ska ni veta :)



Plankan är en skön övning för magen..eller hela bålen. den går att göra jobbigare, som vi gör på pumpen. Där kör vi "gående planka"..den kan vi visa nångång snart med en video.

Detta blir troligtvis INTE sista träningspasset för veckan, har tänkt att köra antingen lördag eller söndag..får se vad som känns bäst helt enkelt :)

som sagt..tiderna för dom första 3 målen är alltid samma typ, för vi behöver dom vi den tiden typ annars hungrar vi ihjäl typ, hehe

Frukost: Frukt och nöt musli. C-vitamindryck.
Mellanmål: Grönt te & Apelsin.
Lunch: Ris och ungsstekt citronsås-lax med tomat. Vatten
Mellanmål 16.15: 2 kesoplättar.
Efter träning 19.00: Proteinshake whey100.
Kvällsmys 20.40: Grönt te och "vardagsgodiset", det går inte att vara utan..hehe. skulle kunna leva på det, helt ärligt!

Mer blir det såklart inte :)
Later!//A



Vårens skotrend nr.4



För dig som gillar sneakers. Säsongens långa kjolar och klänningar gör sig utmärkt till platta skor.
Stylingtips "Sneakers passar lika bra till klänningar och kjolar som till shorts och jeans. Den perfekta vardagsskon!



Nelly Magazine!

Alla kanske inte vet om det än men snart är det dags! Nelly släpper en egen tidning. Vi fick vårat ex idag, men ni andra får vänta tills nästa vecka ;P



Kikade igenom den fort och vi kan redan nu säga att vi gillar den MKT! :D



Effektivt!

Vi hoppades på en lika effektiv dag idag som igår och det fick vi. Tom en effektivare dag eftersom vi själv fotade 2 h imorse. Det fanns verkligen hur mycket skor som helst att fota och när vi var klara så kom det en låda till men den tänkte vi fota bort imorrn bitti ist så vi har nåt o göra ;) Anne fotade jeans oxå.



Modellerna har slutat fota för dagen och nu ska även vi gå hem. Eller vi ska dra o träna bort våran träningsvärk som smygit sig på lite idag ;) Bra träning igår helt enkelt!

Later babes//J



Shoppingtips!

Några billigare snygga varianter av den populära toppen från Alexander Wang ;)




Kunde inte låta bli!

LOVE them. Kunde inte låta bli! Alltid bra o ha i fler färger än bara svart ;)




Megan Fox blir allt magrare

Vännerna oroar sig över att Megans osunda ätande kommer att skada hennes hälsa.



Hon är känd som en sexsymbol, men snart finns inte mycket kvar av skådespelerskan Megan Fox berömda kurvor. Stjärnan har alltid varit slank men har avsmalnat ännu mer på sistone. Nytagna bilder på stjärnan visar att hon blir smalare och smalare. Och enligt vännerna vägrar hon att lyssna på deras uppmaningar att äta mer.

Det är dock oklart om det är Hollywoods smalpress som ligger bakom viktnedgången, eller om det handlar om något annat. Enligt uppgifter väger stjärnan nu under 50 kilo och har samma midjemått som sin man Brians åttaårige son.

Hon äter bara 1 000 kalorier om dagen, skriver Now Magazine. "Megan gillar hur hennes kropp ser ut, men hennes ben är för smala och hon lyssnar inte på någon som säger åt henne att gå upp i vikt, Hon säger att hon äter balanserade måltider. Megan älskar sushi. Hon äter ingenting dåligt – hon äter bara inte tillräckligt", säger en vän till tidningen.

Även Megans ansikte ser benigare ut, vilket först fick medier att spekulera i om hon platikopererat sig, eftersom hennes ansikte såg förändrat ut. Men nu skriver de att det förmodligen är viktraset som fått henne att se annorlunda ut.

Jaja, skriverier hit och skriverier dit. Megan är döläcker men hon borde akta sig för att bli för smal eftersom man bara ser sleten och tanig ut då, inte alls snyggt på en sexsymbol eller på någon annan för den delen. man ska ju ha lite former även om man är smal.

källa:msn



För ömtålig!

Det här är inte ens roligt längre..hur ömtålig kan man vara!? lr hur ömtåliga blodkärl kan man ha?? Idag när jag var iväg en sväng och skulle parkera bilen igen när jag kom tillbaka så halkade jag till lite, det var ju sjukt halt idag! Ja, jag slog i smalbenet på en ishöjning kan vi kalla det.. Det gjorde lite ont men jag brydde mig inte så mkt om det i början. Sen sved det lite..så jag tittade efter.. HAHA! Titta vad som fanns där!



Ett jäkla blåmärke!! VAD ANNARS!? Det ser ut som ett skrapmärke men det är det inte. Har tidigare skrivit att när jag varit ute och festat så vaknar jag ALLTID med nåt blåmärke nånstans på kroppen. Jag orkar inte med det här mer..det är faktiskt inte kul längre :( Men så är det, Anne + blåmärken = SANT!. På bilden kan ni ju iofs också se hur ytliga blodådror jag har..dom syns sjukt mkt på vissa ställen på kroppen.

Hur bra tror ni det är för mig att äta omega3 nu då? För som sagt..det gör att man blir mer lättblödig. Men sånt får man väl leva med. Det är ju sjukt nyttigt :)

Aja, har precis avslutat våra små hemmabehandlingar i form av blekning av tänderna och facelift. Så nu ska vi låta kroppen vila inför en lika intensiv och trevlig dag på jobbet som idag.

Natti!//A




Mat & Träning 11.03.02

Gud vad kul det var att se hur det såg ut på det gymmet vi tränade på första gången när vi började träna..det var när vi skulle fylla 16 år. Alltså 8 år sen..shit, hehe. Det såg precis likadant ut..lr det hade ju tillkommit en del nya maskiner såklart men annars var allt precis som då. Vet inte om det är positivt lr negativt? :P

Idag var vi med "Millan" Våran nu egna PT :P hehe. Hon ska väl lära oss lite nya övningar och lite annat om träning. Idag blev det ett hårt benpass. Körde alla slags konstiga övningar...ne inte konstiga men iaf sånt vi itne kör när vi kör ben på gymmet, när vi nu väl gör det vill säga.



Rumpan ÄNDA ner i gilvet..ooh shit vad jobbigt det var :P det ska antagligen träna rumoan maximalt! Körde även utfall med den här ställningen som lite uppvärmning inför dom gående utfallen..dom var jobbiga, hade vikter i båda händerna.



Millan värmer upp lite mer..

Förrutom dessa övningar så körde vi även insida och utsida lår som vi brukar göra annars. Sen även "raka" marklyft, som ska ta hela baksida lår..då får man INTE böja nåt på knäna som man gör när man körö rygg. 5 benövningar totalt blev det. Har faktiskt för EN GÅNGS SKULL lite träningsverk..det var länge sen. Får se hur ont man har efter detta benpass imorrn..OCH fredag, för det är ju då det brukar vara som värst..2 dagar efter ett hårt pass.

Gjorde inget mer på gymmet eftersom det blev rätt sent..det tar ju tid när alla 3 ska göra nåt, annars brukar det väl ta 40 minuter max. Så idag körde jag lite mage här hemma faktiskt, inte ofta det händer konstig nog, gjorde cykelmagövningen och även den långsamma rulla upp och rulla ner övningen, som vi ska visa imorrn.

Frukost 07.30: Powersmoothie.
Mellanmål 10.45: 2 riskakor med sesamfrön, grönt te.
Lunch 12.45: Ris med ungstekt cintronsås-lax med tomat. Vatten
Mellanmål 15.10: Grönt te & apelsin.
Mellanmål/Innan träning 16.30: Proteinshake whey80.
Efter träning 19.30: Proteinshake whey100.

Var såå sugen på äggmacka, men det kändes lite för mkt så nu blir det vardagsgodiset och grönt te ;)

Later//A



Dagens outfit



Enkelt och bekvämt! Weekday, Bikbok, Modekungen, H&M, Gina & Skopunkten.



Vårens skotrend nr.3



För dig som gillar trendigt
Vårens trendigaste klackar är utrustade med trubbig klack och grov sula, gärna i trä. Materialen är skinn eller varför inte ett djurmönster. Skorna med träklack fungerar till det mesta och är en accessoar som på egen hand lyfter din outfit.



Håll munnen fräsch!

För att bli av med odören ska man i första hand se till att hålla munnen ren. 85-90 procent av all dålig andedräkt börjar vid oren munhåla. Bakterier runt tänder, tandköttet, i tandköttsfickor och på tungan avger svavelgaser – som luktar illa.



Så får du en fräsch mun

1. Borsta tänderna två gånger om dagen och var noga med att borsta nere vid tandköttskanten och insidan av tänderna.

2. Se till att hålla rent mellan tänderna med tandtråd eller mellanrumsborstar.

3. Borsta tungan med en tungskrapa – gör det försiktigt, du kan skada ömtålig vävnad.

4. Besök din tandhygienist och tandläkare regelbundet.

5. Ät regelbundet.

6. Undvik starkt kryddad mat, cigaretter och alkohol.

7.
Är du ofta torr i munnen? Skölj munhålan med vatten eller hitta andra alternativ på Apoteket.

Det finns inger med avtändande än dålig andedräkt, remember that. Alla har det någon gång men se till att ta hand om munnen så slipper du det. Vi bortsra tänderna, använder tandtråd och munskälj. Superbra och andedräkten är säker!

källa:improveme



Shoppingtips!

Alla brunetter kommer älska den här nyheten ;) Dom flesta gillar torrshampot från lee stafford men det har varit tjöt om att den lämnar vitt pulver på mörkt hår och bara passar blonda. NOT ANYMORE ;) Checka in! Kommer ut på nellys hemsida inom kort. Finns nog o köpa på alla ställen där man köper lee saffords produkter!




Born this way!

Checka in hennes crazy video till born this way. Ingen hit hos oss direkt men den har ett bra budskap!




My kind of morning..

Allt var typ redan färdigt imorse när jag vaknade. Väskan med träningskläder var packad och jag hade även hängt fram det jag hade tänkt ha på mig idag..händer inte ofta att man tar fram det på kvällen, men ska försöka göra det nu framöver så att man inte behöver stressa fram en outfit på morgonen.



Där hände dom fint på hästen, tog typ det enklaste och bekvämaste jag kunde tänka mig just då..trött som man var :P

Behövde inte stressa med nåt idag faktiskt, tog till och med med mig min frukost till jobbet eftersom jag hade tänkt att vara här vid 07.30 idag..och det var jag :) Gjorde en powersmoothie. Fattar inte att det annars brukar ta sån tid innan man kommer hemifrån? Ödslade väl inte så mkt tid på onödigheter heller. Smink och hår blev snabbt fixat, enkel och lätt sminkning..men det brukar det iofs bli på vardagar ändå. Lite mascara, concealer, mineralfoundation och rouge..lite brun ögonskugga me.

Tidig morgon blev det på jobbet men det är bara för att jag nu ska iväg en liten stund NU. Vill ju ligga i fas hela tiden så att det alltid kommer ut nyheter på sidan(www.nelly.com) så att folk kan shoppa mer! ;P

Later//A



NP!

No problems..vad hade jag förväntat mig egentligen? Att jag skulle ha hål eller vad? Jenni klarade sig utmärkt hos tandläkaren för nån vecka sen, idag klarade jag mig lika fint :D men det är ju kanske inte så konstigt med tanke på att vi är väldigt noga med tandhygienen, kan verkligen inte lägga mig utan att borsta tänderna. Nyborstade tänder och känslan av en fräsch mun är det bästa som finns!

Nu får man bara hoppas att dom håller sig lika friska tills nästa besök som blir om 1,5år eller nåt. Har ju tandläkarförsäkringen och i den ingår 2 besök på 3 år. Prist gick upp 5kr bara för att visdomständerna nu är på väg ut, alla 4. Kan bli problem då...hopefully not.



Yeye,tänderna är friska och nu ska dom bara bli lite vitare me.. blekte tänderna idag igen. Skriver mer om blekningen imorrn eller senare i veckan. Fint blått ljus :P

Chillat här hemma med Tess som sällskap :) kollat på film, men nu är det dags att ge sängen min kropp och själ. Nya tag imorrn! har lite planer för morgonen imorrn.

Good night babes!//A



Mat & Träning 11.03.01

Men vad är det med alla dessa snyggingar på gymmet...idag igen!? :P hehe kanske inte ska byta gym ändå? som sagt..inte för att man kollar men dom syns ju :P

Det blev ingen gymträning idag utan idag körde vi det tidiga pumppasset :) de var snart en vecka sen vi tränade pump kom vi på idag..fick tänka efter när det var sist, tycker det kändes som länge sen i kroppen när man körde..var lite trött men ändå stark på nåt sätt. Vi kom även på det att vi nu ska lägga på mer igen på ben, är ju som sagt uppe i 29kg men nästa gång blir det iaf 30. Rygglåten var lite jobbig idag för mig iaf, mina armar va rätt trötta så när man gör en övning som heter "frivändning" där man använder hela kroppen så orkade jag inte helt till 100. men aja :) annars var det inga konstigheter på den fronten.

Eftersom pumpen är så tidigt så brukar vi ofta springa en stund efter..för vi hinner ju inte springa innan.



Att springa är så sjukt skönt, man bara känner hur det trimmar heeeela kroppen. Man måste ju använda alla muskler som finns för att "ta sig" framåt :D Så det är bara att ställa sig på löpbandet och köra!

Idag blev det nog en normal matdag..?
Frukost 07.30: Havregrynsgröt med linfrön & sylt, c-vitamindryck.
Mellanmål 10.30: Grönt te & apelsin.
Lunch 12.30: Samma som igår, Fetaostbiffarna...Drucker alltid vatten, under hela dagen.
Mellanmål/innan träning 16.00: 2 Kesoplättar.
Efter träning 18.10: Proteindrink whey100
Kvällsgottis mellan 20.00-NU: grönt te och ett halvt glas (sånt där litet glas vi använder till youghurtmixen) med russin och mandlar..MKT trevligt alternativ till godissug :P

Later babes!//A



7 smarta beautyknep

Ibland räcker det med att titta i skafferiet. Använd avokado på kroppen, bakpulver i ansiktet och löspuder i håret. Vi bjuder på sex sparsamma och enkla tips för kropp och själ.



Blir du röd som en tomat efter ett träningspass?
Ta en receptfri antihisatmintablett så dämpar du det rödflammiga. Finns på apoteket.

Återfukta huden med avokado.
Mosa en avokado i en skål, applicera avokadomoset över kroppen eller i ansiktet och låt det verka i 20 minuter. Resultatet blir superlent.

Fula förhårdnader på fötterna?
Lägg på ett tjockt lager med vaselin på fötterna och sov med bomullsstrumpor. Sköj av på morgonen och smörj in dem med en fet fotkräm. Fötterna blir garanterat mjuka och fina.

Misslyckas du med din brun-utan-sol-produkt?
Ta lite bakpulver på en tvättsvamp och skrubba bort fläckarna.

Oväntat besök? Ta lite tandkräm på finnen över natten, det absorberar bort överskottsoljan och torkar ut. Undvik att pilla i ansiktet med skitiga fingrar annars finns det risk att bakterierna sprids.

När håret börjar känns fett
och du inte har tid att tvätta det är ett hett tips att pudra hårbotten med löspuder. Applicera pudret i handflatorna och arbeta in det innan du tar i håret. Pudret suger upp överflödig olja och ger fett hår nytt liv. Perfekt om du är stressad. Ett annat alternativ är torrschampo.

källa:improveme



Vårens skotrend nr.2



För dig som gillar romantiskt/flickigt. (Vi gillar den grymmare varianten av det) ;P
Stylingtips: "Matcha gärna dina femenina skor med en i övrigt ganska neutral outfit som går i ljusa färger. Varför inte nudetoner eller olika nyanser av grått tillsammans med vitt? Då blir du vårfräsch och söt med en modern siluett".



Best of Februari.



Nemen! Mars is here!! Det var ju det vi skrev..Februari FLÖG verkligen iväg! men det är ju typ bara för att det är mindre dagar på månaden...lr? Eller nae.. Januari gick ju lika fort! Och Mars kommer la bli likadan..hehe

Vad som var bäst i Februari? Vi gjorde faktiskt inte nåt speciellt, tänkte ju kanske ha tagit en kryssning eller nåt men det hanns inte med typ? Lite tråkigt faktiskt..vill ju att det ska hända grejer :) men det kommer väl, för nu har det gått åt pengar på en massa annat, som t ex. MASSA SHOPPIING!

I Februari var det nog rekod skulle jag tro..? haha känns så iaf. Det är väl "Best of Februari". Som sagt har vi liiite köpstop just nu..men hur länge kommer det vara tro? Inte så länge känns det som :P

En annan gej som varit bra för mig(Anne) är att HELA månaden som sagt varit vit. Inte en enda droppe alkohol har passerat kroppen. Känns ju bra..

Happ...det var väl det? Får se vad mars har att erbjuda...
Längtar iaf sjukt mkt tills på fredag och även till den 12:e :D woopwoop!

Later//A



Lipstick jungle!

Fya av våra absoluta favoriter när de gäller läppstift. Rekommenderar alla fyra för er som gillar nude-färgade läppstift <3



1. Isadora "Nude glow" 2. Mac "Creme d' nude" 3. Wet n' wild "Breeze" 4. Make up store "Bare"

Det bästa är ju ifall ni testar dom på era läppar själv eftersom allas läppar har olika färger så inte vi behöver ta kort på allt. Kan lova er att alla dessa 4 är superfina och ger en perfekt färg ;) Blev lite extra kär i det nyaste läppstiftet från Mac som vi köpte i helgen, helt underbar färg, även en skönhetsklassiker som många kvinnor bär. skrev om det i det här inlägget.

http://www.nattstad.se/twice%20as?id=1319598



Nyhetsbrev v.9

Ett tidigt brev...brukar gå på onsdagar! Men imorrn händer det annat spännande här på nelly! ;)




Väldigt ovant!



Verkligen ovant. Jag var tvungen att klippa ner allihopa igår, fasen vad ledsen jag var. Naglarna är en ganska viktiga för mej men dom växer ju iaf ut igen som tur är ;) Som sagt.. ovant! Inte haft så här korta naglar på år och dar känns det som. En av mina naglar hade gått av lite längre ner vid nagelbandet om ni förstår? Så jag var tvungen att klippa av alla där tippen börjar :( Tycker inte det e speciellt fint me korta naglar men får måla dom i massa coola färger nu tills som växer ut och äta mycket öljäst så dom växer snabbt! hehe Later//J