RSS 2.0

Mat & Träning 11.01.05

Även om det är en festdag idag så blir det ett mat & träningsinlägg..men det är BARA för att vi har varit lediga och hunnit träna :P

Det blir väl inte så himla inspererande inlägg..lr jo why not!? För idag var en såndär dag då vi tog oss tid på löpandet. 35 nminuter löpning & powerwalk med 5 minuterns intervaller..som vi har skrivit innan så är intervaller jätte bra, man orkar så jäkla mkt då. Intervallträning is the shit..det är ju det Beyonce kör med när hon ska komma i form :P Kände att vi kunde köra mkr mer än 35 minuter men vi skulle ju ta en promenad till Maxi me och det var verkligen ingen lek ska ni veta.. snö överallt..man blev mer anfådd då än på löpandet :P hehe

Efter löpandet körde vi våra favoriter insida & utsida lår..och efter det blev det ett antal olika magövningar. thats it..mer behövde vi inte idag!

Vet vad jag skrev innan, att jag inte skulle dricka mer alkolhol på ett tag..men idag blir det lite drickande, och den här dagen var inte inräknad i det där :P MEN det blir ett väldigt måttligt drickande, så don't worry..kommer att hålla det lika städat som sist.

Målen idag är nog inte klara än, måste käka nåt om en stund känner jag..men idag har vi fått i oss
Frukost: Jenni: vid 12,30 Youghurt med musli & banan, knäckemacka med gravlaxsås, gravad lax och ägg. Anne: vid 11, Turkiskyoughurt med banan, honung och russin..grönt te.
Mellanmål: Anne åt 2 kesoplättar och vitamindryck vid 14.00
Middag/Efter träning vid 17.00:  Orientalisk kycklingkurry + Proteinshake.



Som sagt så blir det nog ett litet mål till, vad vet vi inte än..men det lutar mot 2 goda äggmackor :) allt för att inte förstöra fyllan och att man håller sig hela kvällen.

Later!//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback