RSS 2.0

Räktårta delux



Till det här behöver du:
Rostbröd (valfritt)
Ägg
Räkor
Salladsblad
gurka
creme freche eller turkisk youghurt
Kaviar (mörk och ljus)
Majonäs
Tonfisk
Citron
2st Dilldipp

Börja med att skära av kanterna på brödskivor, du väljer själv hur bred och hög du vill ha den, men denna är iaf gjord med 3 lager bröd. 4 X 4 brödskivor.

Blanda dom olika rörorna.
Röra 1: Tonfisk, turkiskyoughurt, majonäs och ljusrom. Salt & peppar
Röra 2: Turkiskyoughurt och dilldipparna.

Lägg ut första lagret bröd och lägg på röra 1. Lägg på ett lager bröd till och lägg på mer av röra 1. Röran ska självklart täcka båda lagrena.

Lägg på det sista lagret bröd och lägg på röra 2, den ska även täcka alla kanter av tårtan. Lägg skivor av gurka på kanterna. Sedan är det bara att lägga ut salladsblad och resten av ingridienserna, man kan ju dekorera den på väldigt många sätt. Har man bra fantasi så är det bara att leka med det hela :)

Det gick rätt fort ändå, trodde det skulle ta längre tid. Kan säga att det tog typ en timma för den att bli klar.

ALLA gillade den som tur är! :P

Kommentarer
Postat av: Anonym

http://www.stagepool.se/docs/mystagepool/free_info.asp?re=se&sKey=finest&partid=47859

2011-07-06 @ 20:40:03
Postat av: Anonym

Ett litet tips när man gör egen smårgåstårta är man gör det som ska ligga mellan 1 dag innan så brödet får suga åt sig lite...då blir det extra smarrigt ;)

2011-07-06 @ 21:22:38
Postat av: Anne & Jenni

Ja, vi gjorde den dagen/eftermiddagen innan så det blev perfekt :D

2011-07-06 @ 21:51:46
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback