RSS 2.0

Så får du Lady Gagas figur

Lady Gagas tuffa shower innebär effektiva konditionspass för sångerskan. Men utöver dansen på scen kör hon intensiva styrketräningspass. Nu avslöjar kändistränaren Harley Pasternak hur Gaga fick sin superkropp.



Men hon har inte alltid varit så vältränad, avslöjar hennes tränare Harley Pasternak. "Hon har helt transformerat sin kropp. Tidigare hade hon väldigt lite muskeldefinition, men vi har fått henne tajtare", säger han till Us Weekly.

Den 25-åriga sångerskan får nog med konditionsträning under sina dansshower, men utöver detta kör hon styrketräning med sin PT fem dagar i veckan, 35 minuter åt gången. "Hon prioriterade att få en snygg rumpa", berättar Harley.

För att få en fastare bakdel gör Lady Gaga så kallade "skridskoutfall" bakåt. Du kliver då snett bakåt med ena benet bakom det andra och böjer på det bakre knäet. Gaga kör 20 upprepningar med sex utfall med vardera ben i varje. Får att få starka lår gör Lady Gaga traditionella knäböj med vikter i händerna.

"Det mesta av det hon har på sig visar magen, så hennes mål var att ha de bästa magmuskerlna någonsin", säger Harley Pasternak. För att få riktigt platt och vältränad mage ligger Gaga på rygg och "cyklar" med benen, det tränar magen från alla håll.

artikel från improveme.se

Kommentarer
Postat av: M E R E I

- där ser man!

2011-06-01 @ 13:25:27
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback