RSS 2.0

Vitaminer!

Vi har tidigare skrivit om vilka vitaminer vi äter. Det har varit rätt många vid vissa tillfällen, hehe men man vill ju ha det bästa för kroppen! eller hur? Men sen är det inte heller nån idé att ge kroppen fööör mkt av alla vitaminer heller! För de kroppen inte behöver kissar den bara ut, vilket leder till att du till slut bara får ett väldigt dyrt kiss!

Innan åt vi: Öljäst(B-vitamin), Folsyra(en B-vitamin också), C-vitamin, D-vitamin, Zink, E-vitamin, Silicea, Omega3...har jag glömt nåt nu? hehe det är så många.

Men i helgen köpte vi multivitamintabletter istället för dom vanliga c-vitamintabletterna vi brukar köpa. Mkt smartare eftersom man får i sig c vitaminen i den me. + en massa andra vitaminer såklart, och då får man i sig den rekommenderade dosen för dagen. Sen får man såklart i sig mer av dom flesta vitaminer från mat du får i dig under dagen, men äter man multivitamin kan man iaf inte få i sig för lite av dom viktigaste.



Så just idag äter vi, multivitamintabletterna och där kan ni se vilka vitaminer den innehåller. Omega3 och Silicea för hår hur och naglar. Sen kommer vi ibland att äta extra E-vitamin när vi inte äter så mkt nötter och även Zink kommer att finnas bland vitaminerna..den är vitkig för huden!

Behovet av vitaminer är såklart olika för alla, det beror ju på vad man har för livsstil och liknande. Men vi känner iaf att äter vi det här så ska väl kroppen må bra :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback