RSS 2.0

Ang den "nya metoden"..

Hehe, det känns som att det blev mkt snack och "sånt" när det gäller våran juvedermbehandling vi gjorde igår, och när vi skrev om den "nya metoden" Pixel kanylen d.v.s med bara ett stick.

Vill klagöra för alla att vi enbart gjorde våra läppar hos klinik34 eftersom dom hade dealen som vi köpte billigt på "groupon" Annars hade vi självklart gått till HBC och som vanligt till Ann-Louise som vi är stammkunder hos. Och det hade vi gjort nu till sommaren för att få lite extra volum. Men som sagt eftersom dealen kom lägligt så tog vi den.



För nu har vi fått veta lite mer om den nya metoden, som vi trodde var väldigt ny men som använts i ett år ungefär. Den är inte så vanligt att den används när man gör läpparna eftersom man "tappar kontakten" med en så lång nål, det är vanligare att man använder tekniken när man gör behandlingar som tex. nasolabialveck o mungipor. Men den nya metoden är det rätt svårt att få läpparna som man vill eftersom man som sagt tappar kontakten, alla ställen i läppen behöver ju inte lika mkt/lite medel, vissa ställen kanske behövs fyllas på lite extra om man är lite sne från början, men visst om man vill göra det så så får man ju fråga och prata med sin behandlare. Men dom vet ju ofta vad som passar inför det resultat du säger att du är ute efter. Då går dom efter det.

Nu fick vi även veta att Ann-Louise också gör på det sättet, OM man vill såklart och om det passar sig till ens läppar, och som sagt alla har olika sätt att göra det på. Hon är iaf utbildad inom detta. :D

Och ja, vi skrev att vi inte fick några blåmärken denna gången bara för den nya metoden, men det kan hända att man får det av det ändå, jag har haft tur nångång att inte få blåmärken när vi gjort det innan och Jenni får nästan aldrig blåmärken ändå när det görs på det "vanliga sättet"

Anyhow..ville bara ge en liten förklaring OCH även skriva att vi är nöja med båda behanlingsätten iaf :) För läpparna blev fina nu och vi är ALLTID nöjda med våra läppar när vi gör på det "vanliga sättet" hos Ann-Louise. Det är bra att ha testat på båda iaf, får väl se vad det blir för sätt nästa gång när det nu än blir..för det vet man aldrig, men vad vi vet är iaf att vi går till Ann-Louise :) Känns tryggast så.

That's all.

Kommentarer
Postat av: Julia.

Okay nu. Men roligt när ni blir 65. :P

2011-06-02 @ 02:14:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback