RSS 2.0

Dagens shopping

Okej, det blev en liten minishopping idag, mest för att Jenni behövde lite saker till sitt fransjobbande. Sen att vi behövde lite smågrejer till fredagen me :) Eller behövde och behövde..alltid bra att ha hemma till när som helst egentligen.



Kastanjevatten från kicks. LOVE IT! Fattar inte att vi inte använder det oftare, men nu jäklar..det ger en så jäkla snygg färg på ett kick! Man blir superbrun och får en matt finish som håller hela dagen/kvällen :)

Fashion tape från lindex, för dom där urringade eller lösa linnena/klänningarna, kommer nog till använding på freadg om vi väljer att ha just den klänningen som är rätt "planerad".



Hon köpte lite grejer från apoteket också..min hirudoid-salva tog slut idag, lagom timing att hon köpte en ny tub. Har ju använt den varje dag nu det senaste, har nog som sagt hjälpt väldigt mkt. Sen köpte hon även nya proppar, sover ju med det.  Hon behövde ny tejp för att kunna göra fransar och sen köpte hon även en munsprej..Alltid trevligt med fräsch andedräckt om man har ätit precis innan man ska jobba nära någons ansikte :P haha

Jenni blev precis klar med Jojjos fransar, så hon fixar ett sista inlägg sen när hon är redo. Jag själv ska ligga still i soffan en stund till. Chilla ni vet, det är det ajg är bäst på nu för tiden..det är det enda jag arh gjort idag typ, legat i soffan alltså..hehe.

Hoppas ni hade en trevlig onsdag..nu är det inte långt kvar till fredag, hälften är avklarat! woopwoop!//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback