RSS 2.0

JAG UNDRAR!?

 

 

Jag omformuelarar mig. HATAR själviska människor som tar sitt liv på ett eller annat sätt. JAG UNDRAR hur man tänker!? Så nu kan alla sluta gråta, finns inget värre än att ta sitt liv när det finns så mkt folk som bryr sig om en. Det är DET jag inte fattar allright!? Jag sörjer inte, jag tycker det är tragiskt..


Kommentarer
Postat av: M

Tja. Hon var ju en stor artist, och trots att hon var en "knarkande kärring" som du skriver så har hon ju faktiskt gjort mycket bra musik. Precis som MJ, okej han knarkade inte, men likadant var det ju då. Man måste väl inte vara superfan för att visa lite respekt för artister heller? Dom är också bara människor egentligen.

2012-02-13 @ 10:48:28
URL: http://traningpag.blogg.se/
Postat av: Mandy

Det är synd att ni enbart förknippar henne med droger. Vissa förknippar henne med hennes storhetstid och hennes fantastiska låtar. Vissa bortser ifrån att hon tyvärr hamnade i drogträsket och aldrig riktigt hade styrkan att ta sig ur det.Det är tråkigt att ni anser att hon inte gav oss något på 100 år. Hon har gjort många konserter i USA, senaste för några dagar sedan uppträdde hon på scen. Tyvärr var inte hon uppmärksammad på samma vis som i USA och därför tror man att hon inte gav något.Sen huruvida någon lyssnade på hennes låtar eller inte, kan man ju inte veta. Eller? Man ska ändå få skriva RIP Whitney.Jag ser inte felet i det och tycker att det är lite tråkigt att hoppa på någon på det sättet på FB.2012-02-13 @ 11:39:55
URL: http://mandy.shapemeup.se
Postat av: Madde

Om man inte är så insatt och påläst så tycker jag man inte ens behöver kommentera det? Visst det kan vara störande att vissa förstorar upp det, men läs på först innan ni uttalar er.

Whitney Houston var större på 80- och 90-talet än vad t ex Lady Gaga är idag. Hon slog rekord i skivförsäljning och har sålt fruktansvärt mycket skivor. Sen att hon hade en otrolig röst på sin storhetstid (ja, hon förstörde den senare när hon började knarka) men den rösten har ingen kommit i närheten av senaste 20 åren.

Och hon har STOR betydelse för många svarta människor, eftersom hon var den första kvinnliga svarta artist som blev accepterad och "lyssnad på" av vita människor. Så ta reda på fakta innan ni skriver att hon inte gjort något på 100 år.

P.s Jag håller med om att alla håller på att tönta och skriva r.i.p på facebook m.m, lägg ner.

2012-02-13 @ 13:14:00
Postat av: Anne & Jenni

Dety här är min åsikt om att on itne gav oss nånting de senaste vem säger att hon inte var nåt på 80-90-talet, hon var stor men hon gav oss ingenting och att ta sitt liv och hålla på som hon gjorde är bara patetiskt, hon sökte hjälp o sedan fortsatte. tänker man på sin omgivning och nära/kära som älskar henne? nej, det är ego att knarka ihjäl sig. de hade väl sina anledningar men jagt ycker inte synd om folk som väljer att knarka sönder sitt liv när hon hade allt de där.. oavsett om man har mkt kan livet vara svårt, men att knarka så som hon höll på? visst hon var en stjärna MEN JAG tycvkte in hon var bra och sepla roll om hon va större än Lady GAGA, hade lady gaga knarkat ihjäl sig så hade väl jag inte tyckts synd om henne heller, jag sörjer inte någon som skiter i sitt liv totalt, det ända jag säger, inget mer med det. o de var bara en fråga ja ställde till min kompis om att ifall hon verkligen var ett såt whitney fan som det såg ut som eller om de bara dök upp nu när hon var död, bli itne arga för att jag tycker att hon var en usel artist som knarkade ihjäl sig de senaste åren, hon kunde gjort så mtk bättre med den röst hon hade.. spelar ingen roll vad hon gjorde förr, jag tyckte inte hon var bra då men fortf, att knarka sönder sig så är bara löjligt, och tyvärr e de fler o fler som kommer göra samma sak som hon, sörjer som sagt inte knarkare som väljer den vägen och skiter fullständigt i alla omkring sig..

2012-02-13 @ 13:19:37
URL: http://twiceas.blogg.se/
Postat av: Madde

Självklart får du ha din åsikt om människor som knarkar ihjäl sig, det har jag inget emot att du tycker. Alla har rätt till sin åsikt såklart.

Det jag syftade på med det jag skrev var just meningen "gav oss ingenting förutom att knarka de senaste 100 åren typ". då tyckte jag att även om man inte lyssnat på henne eller gillat hennes musik så har hon åstakommit enormt mycket och ändrat på synsättet med att acceptera "raser" t ex. Då reagerade jag på just den meningen.

2012-02-13 @ 13:57:30
Postat av: Anne & Jenni

Madde: jaja du menar så, ja asså henens texter hade ju kanske mening, o jag säger inte att dom inte gav intryck osv, men tycker som sagt att de e så tragiskt, o de var länge sedan hon gjorde bra ifrån sig o berörde med sina texter som du skriver, hon har ju knarkat länge nu och bara gömt sig för media osvosv, de e tråkigt som sagt, förstår precis hur du menar men förstå hur jag menar oxå, jätte illa när kändisar som ska va "förebilder" och berört folk går o gör en sån sak, som sagt ja tyckte in om hennes låtar men många andra gjorde men jag ifrågasatte bara om verkligen s många brydde sig när hon levde som dom gör nu, värkar som om alla börjar bry sig helt plötsligt..

2012-02-13 @ 14:07:44
URL: http://twiceas.blogg.se/
Postat av: Annelie

Jag har aldrig i min liv kommenterat en bloggen, eller jo när kissie hängde ut en uteliggare. När du skriver att du inte sörjer en person som har valt att knarka ihjälsig så framstår du som den mest oempatiska människa jag kan tänka mig. Jag tror ingen väljer att knarka ihjälsig, utan hon mådde antagligen så paspass dåligt att det blev hennes sätt att lindra det onda. Sen har självklart varje människa ett ansvar för att försöka ta sig ur det, vilket hon även gjort men utan framgång. Kan du inte tänka dig hur svårt det är att ta sig ur något väldigt beroendeframkallande, samtidigt som man mår så dåligt, samtidigt som det blir ännu sämre när drogerna försvinner ur kroppen. Det är som att jag skulle säga att du får fan skulle dig själv om någonting hände när du druckigt och du dog. Känner inte dig men har läst att du fått minnesluckor ibland vilket innebär att du på ett sätt missbrukar alkoholen.

2012-02-13 @ 18:47:25
Postat av: Madde

Ja jag förstår vad du menar. Tycker också det är överdrivet när alla verkar gilla henne helt plötsligt bara för att hon gått bort. Själv var hon min största idol när jag va 10:P Det är verkligen tragiskt att så många kända knarkar ihjäl sig..

2012-02-13 @ 18:56:56
Postat av: Anne & Jenni

Det är lite överdrivet de här, menar bara att jag inte fattar hur man kan välja den vägen, att inleda ett missbruk när man har ett barn som mår totalt SKIT, bryr man sig inte såpass mkt om sina barn och nära/kära att försöka sluta så kan man inte ha någon slags livslust om inte äns ett eget barn kan få en att va vid liv. Jag tycker inte synd om Whitney, den jag tycker synd om är hennes dotter. läste hur dåligt hon mår, tänk er själv, att hon ska behöva leva med det här nu, missbruk är inget man föds med. jag säger inte att det är rätt åt henne, INGEN ska då en onaturlig död enligt mig, MEN jag sörjer inte, de är inget fel, kände henne inte, tyckte inte synd om henne heller för den delen, så jag behöver inte bry mig om någon som inte påverkat mitt liv de minsta, bara för att jag tycker så betyder det inte att jag inte bryr mig om annat. som sagt, hennes dotter.. sjukt att man kan göra så, det är HENNE det är synd om. och att man inte kan sluta eller hjälpa det fattar väl jag oxå. samma sak som du skriver med alkohol, men att man inte minns allt betyder inte att man är en alkoholist som super alla dagar i veckan, för det gör vi absolut inte, så jämför inte tunga droger med alkohol 1-2 ggr i veckan, vänta tills jag dricker sådär kanske 4-5 hela dagarna, då kan du skriva så..kan ju vara slut disskuterat med att jag bryr mig så mkt mer om hennes dotter än vad jag brydde mig om henne, att hon valde den vägen är hennes val, det här började med en fråga till en vän, inget mer, och hon valde knark före liv, annars hade hon inte börjat, alla vet vart den väger leder, så de finns inga argument mot att hon valde fel, med tanke på att hon hade andra i sitt liv som var beroende av henne.

2012-02-13 @ 19:14:44
URL: http://twiceas.blogg.se/
Postat av: Lisa

Då kan det inte va synd om hennes dotter heller, för hon knarkar också. Och för övrigt är missbruk tragiskt, finns unga tjejer (o killar) som skadar sig själva för att dom mår psykiskt dåligt. Då är det inte synd om dom heller i så fall. Psykiska sjukdomar såsom tex missbruk och självskadebeteende är nog inget man väljer. Dessutom dog Whitney inte av en överdos

2012-02-14 @ 01:01:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback