RSS 2.0

Mat & Träning 12.02.14Det gick liiite över idag, mest tack vare chokladen vi smällde i oss nu på kvällen. En varsin marabou 70%. Mår lite illa men vad gör man inte när man får en låda full med choklad. Annes tabell ni ser ovan.. jag har dock inte tagit en proteinshake extra så jag ligger bara 59 över dagsintag plus att vi har tränat vilket inte är inräknat i programmet, har tagit stillasittandes eftersom det är de vi för det mesta gör på jobbet, rör oss knappt ur fläcken och då är inte energiförbrukningen så hög heller, vissa förstår inte det och undrar hur man klarar sig.. men om man börjar kolla på energi ut/in så förstår man nog så småningom.

Det är ett måste om det sista fettet ska BORT... synliga muskler är snyggt! Hur som helst.. vi har börjat kika lite på shapeupclub igen vilket är ganska skoj, kan ju va bra o se hur man äter ibland. Inte för att man ska stirra sig blind och helt crazy på den och börja peta på varenda kalori.

Visste ni btw att svenska kvinnor äter i genomsnitt ca 1250kcal FÖR MYCKET per dag (enligt iform). Vet ni hur mkt det är egentligen? Så det är faktiskt inte så konstigt att man inte får den kropp man vill ha. Därför rekomenderar dom alla att åtminstonne räkna intaget en gång så man får ett hum om det. som sagt, 1250? Det är mycket om man får i sig det överskottet varje dag. man står still eller så blir man större. RÄKNA :D en gång iaf! Det är inte svårt när man kommer in i det, till slut behöver man int eäns räkna för man kan det utantill <3

Dagens träning: överkropp, hela februari kör vi 8*4
Rodd på t-ställning
Marklyft med stång, la som sagt på dubbelt så mkt tack vare duo grip, ÄLSKAR DOM. (andra inlägget)
Chins på maskin
Mage på maskin
Axlar med stång upp mot hakan
Axlar med hantlar ut mot sidorna
Biceps och triceps på ställning
Stretch

Dagens matintag:
Frukost: havregrynsgröt med linfrön och sylt. morots juice
Efter träning: Proteinshake whey-100
Mellanmål: Apelsin och grönt te
Lunch: Spenatsoppa med 1,5 kokt ägg
Mellanmål: Anne tog en proteinshake på jobbet, Jenni åt ingenting
Kvällsmål: Grönt te och en varsin kaka marabou mint 70%


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback