RSS 2.0

Bra avslut!

Vilket bra avslut det blev på September! Hela dagen har ju varit kanonbra, kan inte klaga på nånting faktiskt :P

Jobbet var bra..det blev en lugn fredag. "Fyndade" ju en hel del där me :D vilket aldrig är fel..eftersom shopping får en att må bra! hehe. Sen slutade vi till och med tidigare för att allt flöt på så bra. Sen gjorde träningen sitt också, sjukt skönt som sagt att kunna komma iväg och röra på sig igen. Är ju inga stillasittande flickor direkt.

Vädret får vi absolut inte glömma, gud så skönt vårväder det har varit! more of this please!

Den här sista dagen på månaden har jag ängnat mig åt mig själv, kände att det var dags att fixa det man inte alltid har tid att fixa med annars.. har tänkt att göra det flera dagar denna veckan men det har aldsrig blivit av, så den här fredagen var perfekt för detta.



Har haft tid att IPL:a benen igen..det var ett bra tag sen nu. Men man ska ju vänta typ 6 veckor minst mellan gångerna eller nåt. Sen epilaredae jag låren och armarna me, Kände att det var dags :) så nu e man helt hårlös igen, gött! Nu är det bara fransfägningen kvar, sparade det till sist för det går på nån minut bara, det är en sån snabbfärning. Ska färga underfransarna, kan ju inte färga förlängningen :P hehe

Så nu ska jag sätta igång med det och sen är det en stunds chill i soffan innan jag stänger ner för idag. Ska upp rätt tidigt och göra/fixa lite grejer med Anki imorrn.

Jenni sköter väl resten ikväll!
Hoppas ni har haft en kanonbra fredag och som sagt ett bra avslut på denna månaden..
Natti//A



Mat & Träning 11.09.30

Kan ni fatta hur skönt det känns nu? eller hur skönt det kändes direkt efter träningen idag lr??! Vi fick ÄNTLIGEN träna! :D haha vilken lycka alltså! Vissa vet nog hur vi känner/kände, men andra förstår ju inte det eftersom dom inte har den kärleken till träning som vi har :P

Det blev pump idag! Passande tid, var helt 100 på att det skulle vara kl 17.20, men det var visst 17.40, och det betyder att vi var där tp 30 minuter innan passet började, då kände vi att det var lika bra att vi körde lite på gymmet innan passet började. Vi bestämde oss för att pressa benen ordentligt. hehe tror ni vi kommer klaga på värk dom kommande 2 dagarna lr?? :P

Det var ju inte så att vi körde försiktigt efter ungefär 2 veckors uppehåll, nee varför ska man göra det? Det är lika bra att bara köra så hårt det går! Våran uppvärmning bestog av ykeltur till gymmet.



Våran "uppvärmning" som vi kallade det :P 77,5kg, det är att börja lugnt...hehe NOT! Kan ju säga att det kändes på pumpen att man körde ben innan.

På pumpen körde vi på med samma vikter som sist, ingen idé att plocka bort, det blir bara ett helkroppspass denna veckan ändå så. Men som sagt, välkommen TRÄNINGSVÄRK! lagom till månadskiftet :P



Ja, och idag var passet i Knalleland vilket betyder att vi hade chansen att väga oss igen. Vad stog det på vågen tro?? Samma som sist? Oh no..jag har antagligen gått upp 1 kg! Den visade 50,4kg, Jenni vägde 51,8. detta var precis innan vi började träna.

Nu har man "lagt på sig" lite, då är det bara att träna lika hårt som innan och bygga det till muskler, så kommer man antagligen gå upp lite till. And then im satisfied. Träningen avslutades med cykeltur hem såklart.

Fredag it is..o då är det tillåtet att gotta sig..enligt oss ;) Jag kommer dock inte gotta mig med något speciellt ikvälll men jenni där emot.

Frukost 07.40: Vaniljyoughurt med linfrön och frysta blåbär, multivitamindryck.
Mellanmål 10.30: Några nötter (väldigt lite) och grönt te.
Lunch 12.50: Sushi buffé. MKT sushi! :D
Mellanmål/innan träning 17.40: Var fortfarande sjukt mätta efter lunchen så det blev bara en proteinshake.
Här emellan vägde vi oss..
Efter träning 18.50: Proteinshake.

Nu myser jag med en kopp grönt te och turkiskyoughurt med physalis i. SÅ GOTT!
Jenni kommer äta tapas av olika slag om en stund, sen blir det en del alkohol för hennes del me, haha alko-sis ;P

Later babes//A



Kvällens outfit!

Det får bli lite nytt ikväll ;D kändes helt perfekt! <3



Jeans - Gina Tricot. Linne - Estradeur. Skor -Jeffrey Campbell. Kuvertväska - Nelly Accessories. Nagellack (silvermetallic) - Wet n' Wild.



Utförsäljning!

Ännu en gång hade vi en riktigt bra utförsäljning på jobbet. Vi bara älskar det, ni kan väl gissa varför :D Denna gången hittade vi faktiskt massor till skillnad från förra gången. Då hann vi typ inte fram förrän allt var slut. Se nedan vad vi köpte ;)



Två supersnygga jeffrey campbell



Linne och kuvertväska, love them!



Svarta kilklackar med remmar och svart linne med låg rygg



tancan som vi ska testa :)



Anki fick sina älskade dr.martens :P en glaaad flicka <3



Nu ska vi strax cykla bort till knalleland o träna, finally måste jag säga. inte tränat på typ två veckor nu :( later//J



god, godare, eest

Var och åt på Eest på lunchen. bästa sushistället i stan enligt mig med tanke på att dom har så otroligt mycket att välja på. Sushi buffé på lunchen kan inte bli fel, eller kanske om man äter alldeles för mkt, shit vad mätta vi blev :D men gott var de iaf!





wow-effekten!

Hehe, skrev ju om WOW-effekten som jag INTE fick av den BUS-produkten jag testade sist. Igår tog vi våra älskade BUS-servetter igen. Fattar inte varför vi inte tar dom oftare. Älskar ju dom!



Vill ännu en gång bara säga hur bra vi tycker att dom är! Har ni inte testat dom och vill ha en baa BUS-produkt så testa dessa. Dom är billiga och dom räcker länge. tar du en hel servett till hela kroppen en gång i veckan så räcker dom i 2 månader. och vad är då 149:- på 2 månader. Dessutom slipper du ju få rynkor av solariet! Älskar att känna värmen så vi slutar ju inte sola bara för BUS:en, men solar man ibland så ger busen en ännu bättre effekt :D

VET att vi skrivit det innan men det går inte fram hos alla :P haha och ja, det är värt att upprepas.

Ska iaf börja ta dom en gång i veckan nu till vintern, som sagt så kan man dela dom på hälften eftersom dom är så stora, man behöver ju inte svepa hela kroppen varje vecka, men en halv räcker väldigt långt ner på kroppen ändå :)



Klickat hem!



Snyggaste och skönaste jackan just nu. Huur mjuk o gosig som helst. Ska ha på mig den kväll om jag hinner få med mej den hem, då är min outfit complete ;) nelly.com 599:-//J



LÄNGTAR!

Längtar sjukt mkt tills ikväll. Jag o min bästa killkompis ska ha en kanonkväll, har de lite då och då för att göra något spontant och roligt tillsammans ;D lär bli nice, hela kvällen planerad trots att det är spontanutgång men man måste ju ha en liten plan iaf ;)

Några bilder från tidgare utgångar with my best friend!










Som tidigare dagar..

Jag var hos Heidi och fixade till min fransar lite eftersom min underfransar fastnade i dom längst ut i hörnet, hon gjorde om det och de blev supersnyggt, låg där o tog en powenap medan hon gjorde mig snygg. Jag blev trött o frös lite så jag kände inte riktigt för träning, är ju lite förkyld fortf som alla andra dagar i två veckor nu typ. Har ont i mina knän oxå eftersom jag sitter dåligt nu när jag får låna en bänk. Usch, men imorrn ska vi allt träna lite tänkte jag.



Körde en storstädning istället. Jag städade toallet så nu är den klinisk ren och Anne dammsög hela lägenheten, lika bra att göra nytta när man ändå är hemma. Lämnat upp lite skit på vinden oxå, bänk, lampor osvosv, vill inte att allt står framme.

Btw, flera tjejer på jobbet älskade Emelies fransar och har bett mig om tider, jag måste börja planera in dom nu känner jag och se om jag hinner med allt :)

Legat o kollat älskade true blood och druckit ett stort glas oboy. looove <3 Har precis BUS:at och nu ska de sovas, Måste samla krafter så jag kan ha den bästa kvällen på länge imorrn ;) see you tomorrow!//J



Mat & Träning 11.09.29

Idag gjorde jag nåt jag brukar skriva om ibland, det här med att inte gå och träna när man kan..lixom när man inte har annat att göra. Fast idag har man iofs haft annat o göra, men det känns inte helt rätt just nu för det är inte egentligen en riktig anledning till att inte gå till gymmet.

Hade tänkt att träna pumpen idag, men eftesom Jenni fick en helt ny påfykkbibg av fransar så hann hon inte och jag avr hemma senare än väntat efter shoppingen så där försvann ju den planen. Sen tänkte vi att vi skulle ta gymmet idag, ett sånt skönt benpass att börja med, MEN så blev det inte heller. Jenni frös och ville chila så då blev det så. :P hehe

Yeye, vi kör på imorrn iaf, för då ska man va fit for foght, jag e inte förkyld längre. Jenni är lite snorig men vi har tänkt att stärka immunförsvaret med träning nu, eller att bli friska med hjälp av träningen är tanken.


Bad, very bad..har inte tagit proteinet ordentligt under uppehållet från träninge..
Frukost 07.40: Havregrynsgröt med linfrön och drottningsylt. Multivitamin dryck.
Mellanmål 10.30: Grönt te och lite nötter..



Här är våran nötpåse på jobbet, den behöver fyllas på känner jag. Behöver mer paranötter, mandlar och valnötter.

Lunch 12.30:
Baconpasta med riven morot.
Mellanmål 18.50: 2 ägg, mosade ned lite smöt,  jag tog en proteinshake till det.
Drack ett stort glas o'boy vid 21:00..gottit :)

Nu blir det en kopp rött te för lite värme..och lugn.
Later//A



Dagens outfit

Gillar verkligen det oranga linnet! En stark färg...



Linne - Jeane Blush (nelly.com). Höga svarta jeans - Cheap Monday (nelly.com). Tobhalsduk - Gina Tricot. Skor - Nelly Shoes.



Dagens shopping!

huh...kom hem för en liiten stund sen! det tog längre tid än väntat, men aja :) Fick med mig preciiis det jag tänkte att jag skulle få med mig hem idag. Som sagt, man planerar ju lite först ;P

Ne men jag e sjukt glad efter denna snabba shoppingturen. Dessa snyggingar fick jag iaf med mig från Gina Tricot!



HELL YAH! ni vet byxorna som var dagens shoppingtips! My God så snygga ;D Köpte dom i storlek 24, (den minsta) 499:-



"Jackorna" vi la in på bloggen igår :) 499:-/st



2 snygga klänningar i svart och silver, finns även i en snygg mörkare röd färg och den kommer snart i guld me, finns säkert i många affärer. 199:-/st

Sen köpte jag lite små nödvändigheter från apoteket me på vägen hem..



apotekets hudsalva till läpparna. Flux..ett MÅSTE! och sen köpte vi även den omtalade Ricinoljan.

Nu ska jag fixa lite här medans jag väntar på Jenni som är och fixar sina fransar igen!
Later//A



Samsung Galaxy S II lte



VARFÖR ska jag behöva vänta så länge!? 3 hela månader! jag är så sjukt suuugen <3 Skrivit om denna innan. Efter årsskiftet är dessa mina kan jag lova. låter så jävla nice när man läser om dom. Gillar redan samsung galaxy SII, lekte lite med den i helgen eftersom min kusin har den, så grym! :D Läs med genom att klicka på bilden! //J



Underbara dagar...

Ska vara precis som idag! Nu tänker jag mest på vädret här hemma i sverige under den här årstiden. Helt sjukt skönt väder ute så vi gick en prommenad idag oxå :) ganska självklart eftersom vi oftast gör de, hehe!



Gick våra två obligatoriska varv runt huset men vi stannade och lekte lite på vägen ;D



En sötis kom och hälsade på när vi satt o sög i oss solens strålar ;D Fortsätter att jobba ett tag till, dagen kommer gå riktigt fort nu känns det som. later//J



Shoppingtips!



Sjukt snygga. HATAR som sagt deras lågupplösta produktbilder, dom borde lösa det där känner vi. Men skit samma just nu, man ser ju bilden :) Från Gina tricot och vi MÅSTE ha!



mkt vill ha mer..

Vill ha nån färg på naglarna nu när jag filat ner dom totalt eftersom jag fick en spricka i min pekfingernagel och jag vill inte att den "rivs" av, så därför filade jag dom så korta det bara gick igår.

Då tycker jag personligen att det är fint när man har helmålade naglar..vet inte riktigt vad jag vill ha inför heögen, älskar ju dom nya gildo silverlacken från H&M, men man vill ju inte alltid ha samma :)



HAr väldigt många fina färger, dom bara ligger o skrotar i en låda, hehe men igår kollade vi igenom dom lite snabbt iaf.



har ju typ dom flesta färgerna redan nu, men det kommer så mkt snyggt hela tiden :D

Trooor iofs att jag kör på små smala vita tippar, kan bli väldigt fräsht känner jag.

Later//A



Fått saker gjorda..

Idag har det varit en bra dag när det gäller det mesta. Fortf väldigt jobbigt med förkyldningen, ont i huvvet och trött. Lite svårt att andas emellanåt och vill inte knarka nässpray eftersom de inte är bra så de är jag helst utan, men i nödlägen måste jag. Får väl se vad de blir av min tänka träning imorrn. kanske inte så smart.



Jobbat hela dagen eftersom det är ett annat jobb att göra fransar, det kräver ju en hel del konsentration. Så nu är jag trött men fick äntligen en dos av true blood. längtat sen igår ;)



Medan jag gjorde fransar har anne hjälpt våran styvfar med att få lite annat gjort. Som fått vänta ganska länge nu. Hon har varvar med att lära sig lite mer om förlängning för hon kommer ju göra mina fransar så småning om.

Styvfar satte upp hyllan ovanför tv:n och lampan som le4gat i skåpet i 1,5 år nu nästan, hehe shit vad det tog tid o få upp den :P men nu e allt på pkats igen o vi är supernöjda!

Dags att sova, trött tröttare jenni. gonatt!//



Ännu en nöjd tjej!

Nu är sötis Emelie klar :D hehe det tog 3 timmar, och gud så fint det blev.



Före & Efter..



Hon hade väääldigt fina fransar från början, långa som bara den som ni kan se..ni ska se hennes underfransar me :P hehe

aja, hon fick sjukt mkt fransar isatta..trodde inte ens det kunde få plats så många som Jenni satte i denna gången. Över 90 st..gud asså.

Det blir inget mat & träningsinlägg idag, för det har sett ut exakt som igår, förrutom att vi åt tonfik och nudlar som "middag".

Later babes//A



Dagens outfit




Jeans - H&M. Tröja - Weekday. Bandeau - Lindex. Skor - Skopunkten. Tubskarf - Gina Tricot. Handsmycke - Cornelia (nelly.com)



Most wanted!

Sååå grymma! Ska ha båda två! Införskaffas senast imorrn ;) <3



Tillsatser i dina hudvårdsprodukter

Tidigare i år lanserades boken "Badskumt. Gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg" av Katarina Johansson. Boken avslöjar vilka tillsatser som gömmer sig i våra vanligaste produkter i badrumsskåpet.



Fler och fler skönhetskonsumenter börjar uppmärksamma de onödiga ingredienser som återfinns i våra skönhetsprodukter.

Mineralolja, parabener
och tensider är exempel på några vanliga ingredienser, där vissa studier har börjat peka på biverkningar i form av porer som täpps till, risk för cancer och hudinflammationer.

Flera skönhetsföretag
har börjat ta bort dessa ingredienser ur sina produkter och det har exempelvis blivit alltmer vanligt med parabenfria krämer. Vad finns det då för ingredienser som är bra för huden utan att vara skadliga?

Hyaluronsyra och mannitol
är två verksamma ingredienser som har visat sig vara effektiva för att bevara hudens elasticitet utan att ha några negativa effekter. Bakgrunden är att med tiden försvinner vår naturliga hyaluronsyra och huden förlorar då sin elasticitet. Hyaluronsyra finns i krämer som till exempel Apoliva. Dock har det visat sig att dessa krämer har en liten inverkan på rynkor och djupgående återfuktning.

En helt ny teknik
som råder bot på detta och som blivit allt mer vanlig, är att injicera en fuktighetsgel som heter Juvéderm Hydrate och består av just hyaluronsyra och mannitol. På detta vis bevaras inte bara hudens elasticitet – den får dessutom en frisk och vacker lyster.

artikel; improveme



Nyhetsbrev v.39




Cheap Monday SS12

Ett litet smakprov, ser ganska bra ut faktiskt, ser ledigt och enkelt ut, precis som man vill ha de under vår/sommar :) Gillar den blåa färgen, även gult och orange.



Klicka på bilden för att se hela kollektionen och video från catwalken!



Right & Wrong



Det finns massa rätt och fel men när man vaknar och alla fönster ser ut så här efter att dom lagt dit nya känns det ganska fel. Dags att ringa hyresvärden IGEN och klaga. Man blir lite trött på sånt i längden, allt borde vara perfekt från början. Kranen läcker och utsuget i toaletter funkar inte alls... ni hör ju, ett samtal är ett måste.. tyvärr



Ännu en dag.

Det känns som om man har jobbat över ännu en dag, hehe :P ne men Jenni känner lite så, fast inte att hon jobbat över kanske men att hon jobbat hela dagen, för det har hon ju faktiskt gjort typ.

Men det känns lite så för mig me, för jag har faktiskt suttit med nästan hela tiden medans hon jobbade, för jag ska ju lära mig det också. Så Jenni har suttit och pratat och intsruerat medans hon gjorde Cillas fransar.



Där har vi suttit mestadelen av kvällen, jag tog lite pauser för att springa upp och ner från tvättstugan..det är ju tisdag, brukar betyda tvätt då :P

Mer än det har man inte hunnit idag, det var en rätt intensiv dag på jobbet. Hann och fota bort en del på morgonen som tur var :) imorrn blir det en lika intensiv dag, både på jobb och efter så nu är det faktiskt dags för vila.

Är typ helt slut i huvudet..hoppas ni har haft en finfin tisdag!
Skrivs imorrn igen med nya krafter! Natti//A



Mat & Träning 11.09.27

I was made to move...INTE att sitta still iaf! Jag får panik om jag inte får träna snart. Det är faktiskt sjukt jobbigt ska ni veta. Men så känner ju alla som inte får göra det dom gillar...och jag gillar att träna! VI älskar att träna!

Nu när jag tänker efter, hur kan man inte gilla att träna?..tänker på dom som inte tränar eller dom som tränar men ändå inte gör det, om ni fattar? :P hehe Fattar inte NI alla att man mår så sjukt mkt bättre av det, visst man behöver inte träna så mtk som vi gör ibland, för ibland tröttnar man ju helt enkelt, så är det..meeeen, att träna en gång varannan vecka? hehe vad ger det? vad vill man få ut av det då?

äh! hehe nu är jag bara sån bara för att jag inte själv kan träna, så då blir man lite grinig på folk som kan träna men inte gör det.



Ännu en väldigt stillasittande dag, men idag blev det iaf en längre prommenad på lunchen, det var ju så bra väder så man var ju bara tvungen att ta sig 2 rundor runt bygget.

Cyklat fram o tebax från jobbet, det kändes i benen i uppförsbacken hem :P hehe får hoppas att man inte tappat all styka i benen.

Är smått hungrig just nu, får ta nåt väldigt litet nu innan läggdags..för att lägga sig hugrig är aldrig bra!
Frukost 07.30: Vaniljyoughurt med linfrön och frysta blåbär.
Mellanmål 10.30: Grönt te och 2 kiwi.
Lunch 12.30: Laxlassagne..recept finns längre ner.
Mellanmål 17.50: 2 Äggmackor och grönt te.

Sen har vi bara druckit en kopp te här emellan, som sagt.. smått hungrig!
Later//A



3 timmar senare..

KLAAART! Efter 3 timmar är Cillis klar :)



Före och efter, hon bad om "naturliga" fransar eftersom det var första gången men sa att jag kunde fylla på med fler om hon ville det i helgen när hon känt efter lite ;)



Hade kunnat lägga såååå många fler, hennes egna fransar va helt sick...alltså sjukt långa o bra, och hon har ju så många me. Ni ser ju på förebilden..men nu ville hon faktsikt ha det "neutralt"

Jag är nöjd...Cilla är nöjd :)



Dagens outfit

Brown leather..



T-shirt - Monki. Skinnbyxor - H&M. Tubskarf - Gina Tricot. Väska - Nelly Trend. Skor -Skopunkten. Glasögon - Ray Ban.



Dags igen..

Då är det dags för Jennis andra prov när det gäller fransförlängning! Denna gången kan jag vara med på hela förlämgningen, var ju tvungen o åka förra tisdagen när Tess fick sina fransar fixade. Idag är det Cillas tur.. Ska blir intessant att se allt, kommer nog bli hur fint som helst..



Jenni har gjort iordning sin lilla jobbstation :)

Just nu sitter vi o äter lite och dricker te, siter även och planera lite vad för längd cilla ska ha och hur hon ska lägga dom. Får väl se hur lång tid det tar denna gången :P komemr nog inte ta lika lång tid som på Tess iaf, hehe siktar på kanske 3 timmar..

Så nu är det dags att sätta i gång så att det inte blir fööör sent. Före och efterbilder kommer sen såklart!
Later babes!//A



Show up Fasion Awards 2011!

Snart är det dags! Missa inte..




Dagens tips!



Den underbart goda laxlasagnen vi har till lunch idag. Try it ;) Tog en bild på receptet så hoppas det sys bra!



Världens vackraste modeller!

Hela artikeln kan ni läsa här men nedan ser ni top3 enligt models.com! Hade ingen aning om vilka de var först innan jag googlade, det är ganska svårt att se när dom är omgjorda i reklamer oså men nu vet vi. undra hur dom kommit fram till det, dom är ju fina men de finns ju finare, kankse dom mest eftertraktade :)



Nr1. Lara Stone



Nr2. Freja Beha Erichsen



Nr3. Anja Rubik



Mat & Träning 11.09.26

Skrev inget mat & träningsinlägg igår..så får väl skriva lite om vad man kom på igår, eller vad man lixom gjorde..heheh

Var ju hos våran moster, hon har 2 vågar hemma. Digitala..en lite nyare o en gammal, ställde oss på dom. Vad visade dom då? På Jenni visade den innan middagen 51.5 och på mig visade den 50.5. WOW! 50.5, då har jag alltså gått upp ett kilo...hmm? Jag e så skeptisl mot vågar egentligen, har aldrig gillat dom och kommer nog aldrig göra det heller. Sen att ALLA vågar visar olika, fast nu visade ju dock dessa 2 precis samma typ. MEN jag litar ändå typ just nu bara på den på gymmet i knalleland. Så jag ska koll vad den visar nu när jag väl kommer dit igen, vilket förhoppningsvis blir på torsdag.

Stämmer det att jag gått upp o så så är det kanon! Och då ska jag sluta väga mig och allt sånt, hehe för det är utseendet på kroppen som spelar roll för mig/oss, inte vad vågen visar egentligen. Men jag känner väl att jag kasnke har gått upp lite med tanke på vad man har ätit i helgen, det var länge sen jag åt så mkt på en helg som denna...och sen att man som sagt inte har tränat nåt.

Vart kan kilot ha satt sig tro? tror att den satt sig runt magen om nånstans, så jäkla dåligt!, Får ju helt enkelt börja springa igen som förr för att få bort det, för annars kommer jag ju bara gå ner i vikt om jag inte äter ordentligt, vilket man gör nu för tiden..alltså med kolhydrater o shit, för det kan av farligt..sätter sig på dom mest ovänatde ställerna.



13 timmars stillasittande ger inte stor energiförbrukning. så man kan ju faktsikt inte trycka i sig vad som helst!
Frukost: två mosade ägg med lite smör
Mellanmål: Två kiwi med grönt te (bra med c-vitamin när man är sjuk.)
Lunch: Laxlasagne
Mellanmål2: En halv keso var med grönt te
Kvällsmål: Blandade nötter med grönt te

recept på maten kommer imorrn, sjukt god, gonatt//J



13 h senare!

Nu är vi hemma efter 13 h non-stop jobbande... Kollar på HF och den sjuka Gunilla, kan ju inte inte kolla när hon är som hon är, alltså sjuk. Jävla kärring typ, ursäkta men gud vad hon är puckad.. stackars dotter..



Är trött, eftersom jag fortf. är väldigt fökyld men jobbandet gick väldigt snabbt. Hatar att inte kunna träna, de gäller ju att vila sig frisk så man inte river upp en förkylning till. :/

Tänkte slänga in ett inlägg nu iaf eftersom jag måste sova snart, känns som om jag behöver en god natts sömn. vi skrivs imorrn//J



Dagens outfit



Bytte skor och tog aldrig på mig halsbandet. Det blev kängor istället. Lättklätt men endå påklätt kan man väl säga.



Shoppingtips!

Hoppas INGEN har missat dom här snyggingarna från Gina Tricot för 499:-

Metallic! <3





3:e passet!

I vanliga fall brukar det ju tyyp va slut nu, but not today! NU eller väldigt snart börjar sista passet för idag, kvällspasset..overtime!

Har snart gjort klart 2 dagars dubbelfotningar från helgen, valde ju att inte jobba helg...men aja, vi är i fas idag när vi går hem.



Ska börja med dagens fotningar efter att vi varit ute och tagit lite frisk luft, har inte varit ute eller rört oss mkt över huvud taget idag, bara suttit och matat bilder, hehe

Aja, får skrivas mer sen..
Later//A



15% på nelly.com

Ni har väl itne missat nellys rea!? Shoppa loss och får 15% på hela köpet! Rabattkod: HAPPY15




Håll energinivåerna på topp i höst

Influensa, depression och trötthet är vanliga symptom under vinterhalvåret. Men det finns knep som piggar upp. Vi listar dem nedan.



Ät mycket frukt och grönsaker. Tack vare dess innehåll med vitaminer, mineraler och antioxidanter håller du immunförsvaret på topp.

Tänk positiva tankar. Se det gynnsamma som hösten har att erbjuda. Tänker du negativt blir din tillvaro deppig, så enkelt är det.

Se upp för snabbmat, godis och dåligt fett.
Det innehåller ingen näring och det är just det du behöver mycket av under vinterhalvåret. Välj en balanserad kost med kolhydrater, proteiner och fetter som ger dig den närig din kropp längtar efter. Starta gärna dagen med varm gröt. Det gör att du håller dig mätt längre och dessutom håller fibrerna kroppen varm.

Motionera flera gånger i veckan.
Regelbunden träning gör dig starkare – både fysiskt och mentalt. Du förstärker ditt immunförsvar samtidigt som du blir piggare. En 30 minuters promenad per dag räcker. Passa på att vistas utomhus när det är ljust för extra energi som behövs för att motverka depression.



Shop Monki Online!

Detta kom som en överraskning, har inte sett att det har skrivits nånting om att dom ska öppna en webshop. Märkte det förra veckan typ. RIKTIGT gött för alla som inte kan ta sig till en butik hela tiden. LOVE MONKI! <3




att umgås..

Ja, hur umgås man nu för tiden? hehe..det var en mkt trevlig dag ute i sanadred hos moster. Det var länge sen vi såg eller prata med våra kusiner sist, har inte träffats sen våran 25 års fest och ändå bor vi alla så nära. Very bad!



anyway..hur umgicks vi då? :P vi satt med våra telefoner och spelade mot varandra, det finns ju ett nytt spel som alla är beroende av typ..wordfeud, så där satt vi med varsin mobil. Våra föräldrar bara titta på oss o sa: "asså, det är så här man umgås nu för tiden"...a men typ, hehe

Med mobilen behöver du inte ens vara nära dina vänner :P du har ju dom hos dig hela tiden ändå? heheh rätt smidigt. eller vad säger ni? Snart behöver man knappt ses längre.

Klockan är redan dags att sova typ..kommer inte kunna somna än men har tänkt att stänga ner och även krypa ner, ska kika i en trevlig tidning innan jag stänger av för vila. Vila behövs, för imorrn blir det en låååååååååååååååååååååååång dag på jobbet.

Hoppas ni inte har haft en för ångestfull söndag, helgen gick ju lika fort som den brukar! Men gråt ej, snart är det fredag igen! ;)

Natti babes//A



Gårdagens outfit

So easy but so nice!..Slog klackarna i taket med det här på kroppen igår!



Linne - monki. Leggings - Gina Tricot. Skor - Nelly Shoes. Armsmycke - Nelly Accessories. Bandeau - Lindex.



Min tur!

Early morning..Nee så tidigt var den faktiskt inte, vaknade av att klockan ringde 12.00. Hade ställt den så att inte hela dagens skulle försvinna. Skulle ju iväg efter 2 och sen tänkte jag faktiskt att jag KANSKE skulle hinna fixa veckans mat innan det me.. tror ni jag hann??



Of course! ;D Här har ni lax, bladspenat, fetaost, keso och lassagneplattor. Det är en del av ingridienserna till 2 dagars matträtt. Ni ska få se vad gottit jag provade på och recept kommer sen såklart! ;) vill bara ge mig själv lite berömm för dagnes insattser :)

Anyway, jag gjorde iaf hela veckans mat..och NYSS betalade jag alla räkningar me..så nu är det min tur att bara chilla för den här söndagen, myser ner mig i soffan med en film. "Brudens bäste man" börjar om 30min!

Ha en fortsatt trevlig söndag..!//A



KOMA!

Är sjukt trött just nu. Kroppen vill bara stänga av, är dessutom i matkoma, ätit s sjukt mkt hemma hos moster eftersom hon alltid lagar så jävla god mat ;D älskar det! Det känns att man ätit mer och inte tränat nåt i veckan. Alla vet hur det är, så fort man går upp lite i vikt så syns o känns det på tex magen, den får en liten hinna av mer fett om jag kan skriva så, inte riktigt lika "tunn" i huden :P hehe men jag hoppas kunna träna bort det i veckan, är fortf jätte förkyld dock men måndag - onsdag kan jag inte träna, övertid på jobbet och jobb med fransar, så de får vi ta i slutet av veckan isf. nu ska jag dra hemmifrån o se lite film o sedan dö för att samla krafter för veckan.



Btw, MÅSTE köpa en ny webcam, en av dom på våra bärbara suger verkligen, små bilder och jätte dålig upplösning. Tips på bra webcameror? //J



Irritationsobjekt!

Det som kan irritea mest när man är iväg och ska blogga är väl fan att INGENTING funkar som det ska!!! Sidor som tex inte kommer fram så att man kan logga in..

Att intenertasnutningen är så seg att sidan inte vill laddas ELLER så är det sidan det är fel på!!! GUD säger jag bara, Att sidor håller på när man vill få in inlägg, FUCK it! Inte konstigt att man inte orkar bry sig om bloggen när man åker iväg lixom.

"försökte" göra ett inlägg hos moster, MEN det ville inte! Hatar det verkligen..inte alls kul..man blir ju så jäkla OFF! man vill ju inte slösa sin tid på att FÖRSÖKA blogga. Inte riktigt livet man vill ha.



Här är iaf en bild som vi ville lägga in! och skriva att vi var hos moster och åt en riktigt god söndagsmiddag!

Skrivs senare!
orkar inte byr mig just nu BARA för att!//A



Omdömme - Hawaiian Tropic BUS

Fick jag någon färg??..jorå det känns som om jag fick det iaf, lr känns, det syns lite :P hehe alla produkter ger ju klart liiite färg, men det blev ju ingen WOW-effekt iaf som vi brukar känna med våra BUS-favoriter Comodynes.

Burkar inte använda oss av kräm-BUS, så jag vet inte riktigt om man hade behövt smörja sig efter duschen när man skulle ta denna produkt, för den här ska ju ge fukt i 12 timmar. Så man blev faktsikt lite kladdig, men ska ge den några chanser till faktiskt. Dofter tyckte jag var behaglig i början, men sen började jag faktiskt störa mig lite på den. Men den doftar rätt gott ändå.

Jag gillade inte munstycket, den är svår att få ut en liten mängd med den, man måste vara jätteförsiktig. Sen sprutar det ut väldigt mkt om man råkar ta i, men ah...man ska ju få så att man kan smörja kroppen :P hehe

Aja, inte en av mina favoriter som sagt, men den duger..kostar ju bara ungefär 149:- för 200ml.

Ikväll blir det nog en BUS-servett iaf ;D




Love u momy <3

3 år - Mamma ja älskar dig.
10år - Jaja mamma.
16år - OMG mamma går mig på nerverna.
18år - Vill flytta hemifrån!
25år - Mamma hade rätt ..
30år - Vill tillbaka till min mamma.
60år - Mamma och jag sitter och fikar nånstans.
80år - Jag skulle ge vad som helst för att träffa min mamma igen.

Exakt så är det.. alla har bara en mamma, take care of her! <3




Middag på stan!

Nu ska vi gå ner till stan och vara lite sociala med mamma och hennes kusin som hälsar på från Finland. Riktigt roligt. Ska äta lite mat och sedan drar vi till söt-emelie och förfestar lite, skrivs när vi kommer dit! p&k//A&J




Dagens shopping!

Tog mig ner till marknaden idag ändå..usch o fy för sånt, så mkt folk o grejer :P hehe men tur var väl det att ja gick dit, för på H&M hittade jag den här snyggingen!



Pälsjacka för 299:- Men med lite rabatt så blev den våran för 239:- INGENTING ju! :D

Kommer användas flitigt nu ska ni veta..redan ikväll tror jag!

Vill ha en till liknande, fast i en annan färg, typ lite gråsvart eller nåt. Ni kanske har några tips om vart det kan finnas??, med eller utan luva, det spelar ingen roll.
Later//A



Dagens tips

okej, idag kan vi ju börja med att lägg ut "receptet" på våran underbart goda och matiga tonfisktoast igen :) Har lagt ut den en eller två ggr innan, har även en film på hur vi gör den nånstans :P hehe
Det här behöver ni:



4 Skivor av pågen rasker, eller vilket bröd som helst..hehe
Senap
Ketchup
Rödlök
Ost
Tonfiks
Körsbärstomater (ej me på bilden)
Pizzakrydda och Grillkrydda.



Smeta ut ketchup på 2 halvor och senap på dom andra 2. Lägg på ost. rödlök, tomater och krydda på ena sidorna och sen tonfisken på dom andra.. kan ju läggas helt hur som helst, hehe bara man få i allt :P Brukar inte alltid ha i grillkryddan, men den ger en god extrasmak. Sen ska dom bara in i grillen/toasten.

Där har ni 2 jättegoda "pizzatoast" :D love them!

ENJOY!



Ingen besvikelse!

Ingen GBG idag..ingen visit till far med andra ord. Han skulle jobba i helgen så det är ingen idé att åka dit. Då blir det ingen Ikea i helgen heller, vi som hade tänkt att åka dit igen..man måste ju utnyttja tillfället :P hehe får väl ta det nästa helg istället.

Men denna fredagen har inte blvit någon besvikelse ändå, har varit nermyst i soffan med pläden och glott på en massa bra filmer. Hör här då! Ingen av filmerna var någon besvikelse ikväll!..Har ju skrivit att många filmer man kollar på nu för tiden blvit besvielser.

Men den här mina kära, den gillade jag verkligen..en film i min smak :)



Så här har ni ett filmtips mitt i allt!..

Får hoppas att man inte mår sämre imorrn, vill inte ligga hemma hela dagen. Mår ju inte så dåligt som det kanske låter nu men man vill ju vara piggare, man känner sig så "tung" när man är förkyld o grejer.

Får väl se om jag orkar mig ner till höstmarknaden imorrn...ska väl vila lite nu så får vi se vad morgondagen har att erbjuda!

Hoppas eran helg började fint! Natti//A



Mat & Träning 11.09.23

4 dagar..f*****ck, det börjar kännas jobbigt nu! 4 hela dagar utan någon som helst träning, visst är det fruktansvärt?? I miss my second home, hehe :P ne men så får det blir..ingen mer träning denna veckan som det ser ut just nu. Tänkte att man skulle må lite bättre idag så att man kanske kunde ta sig en runda imorrn, eller söndag...men som sagt så behöver vi vila ut och bara låta det vi har åkt på förvinna så att vi verkligen är fit for fight till nästa vecka.

"Räknar du fortfarande kalorier?"
"nee, det gör jag inte.."
"men det finns alltid i tankarna eller hur?"
"aaa, man tänker på det omedvetet"
"det är så man får anorexia!"

Så lät våran konversation igår när vi stog och gjorde våran toast, hehe..den var ju inte helt allvarlig, inte det sista iaf. Så ingen som läser det här behöver få "panik"..hehhe. Det handlade om att Jenni inte ville ha så mkt ost på toasten, det va där jag frågade om hon fortfarande räknade.

Idag bestog en av våra konversationer om hur gött det är att det gick så lätt att förändra kroppen för oss. Att vi nu vet vad man behöver göra om man skulle tappa det nån gång. hehe

Ne, nu vill jag bara komma tillbaka o ge mig själv en riktigt skön omgång på gymmet iaf, men det får vänta som sagt, kommer kännas lite tugnt men det ger sig :) träningsvärk kan man ha med gott samvete sen.



Give me a ass like this!

Mätt..det är bara förnamnet, det är ju fredag.
Frukost 07.40: 2 kokta ägg mosade med smör.
Mellanmål 10.30:
grönt te och lite nötter.
Lunch 12.40: Nudlar och abbas tonfisk express.
Middag...: 2 tonfisktoast och pepsi max. jenni har ätit egengjorda hamburgare.
Kvällsgottis...naturgodis och choklad.

Det är inte så smart att äta sig så här mätt, det är äckligt! Man blir lite off på mat, man kanske slutar äta helt nån dag? hehe ne nu skojjar jag igen, skulle aldrig sluta äta. Mat är för gott! Men man är inte direkt matsugen om man känner såhär så ofta.

Lite mer pepsi max får väl ändå plats i denna lilla kropp ikväll! :)
Later//A



Dagens outfit

Ett hopplock av nice things från Monki & Weekday..the favorite stores!




Blått är flott!

Gillar verkligen den blåa färgen just nu så vi har införskaffat oss ett linne som är just blått och har en detalj i vårat favorit material - skinn ;)





Den lilla detaljen gör ganska mycket. Linnet är från märket Mango och kostar 249:-



Gilla, NUUUU!

Gå in på nellys facebook-sida och gilla den här NUNUNU <3 Älskar när de visar bilder på skor de kankse ska producera så alla kan säga sitt ;) LOOVE!




Klickat hem!



Se här vad vi klickade hem efter att ha läst killercolours blogg. Hon hade testat en sån här som hon klickade hem från ebay, vilket vi oxå nu gjort eftersom hon skrev attd en är jätte bra. Den ska peela huden skonsamt och ta bort pormaskar. Vi får väl se, längtar! ;) Kostade bara 14 kr för två st!



12 sexiga make up-stilar inför hösten

 

1. Sotade metallögon.
2. Vinröda läppar.
3. Suddiga och svarta ögon.
4. Neutralt monokroma ögon och läppar.
5. Dramatiska ögonfransar.
6. Blommigt matt läppstift.
7. Blossande kindben.
8. Glossiga persikoläppar.
9. Markerade kindben.
10. Glansig ögonlock.
11. Markerade ögonbryn.
12. Guldmarkerade ögon.

Artikel från tidningen solo.. lite smått och gott helt enkelt...! Vi älskar dramatiska fransar, en annan favorit är sotade metall ögon. Ska göra en lite diskretare variant av bilden ovan på Annes fransar nästa gång, långa och korta blandat ;) lär bli snyggt!



Usch för American Apparel

Alltså..hur tänker man när man lägger ut sånna här bilder?? hehe usch! visa hela fiffi o allt. Har faktiskt aldrig gillat deras bilder! ser dessa lite här o där på nätet..






Vad tycker ni, sexigt eller?? hehe



Dagar som behövs!

Det är väl sånna här dagar som behövs ibland. När man kommer hem från jobbet och bara lägger sig i soffan med en mysig filt och inte gör nånting alls förrutom att kolla på en av sina favoritserier. Nu har det blivit några sånna dagar denna veckan, iaf 2. Annars känns det inte som att man tar sig tillräckligt med dagar som dessa, för man är alltid på prång, antingen tänar vi eller gör annat. hehe

Vad man gör när man gör annat kan man inte riktigt sätta fingret på men det är ju alltid nåt. Anyway, att vila är underskattat..iaf på vardagar i våran värld. NOT GOOD! Men nu behöver vi MKT vila, tänker inte riksera att bli riktigt sjuka, för den risken finns nu när det är en sån period. Många på jobbet hostar och nyser o ah..allt det där. Lättmittat. Men vi försöker ju hålla immunförsvaret uppe så gott vi kan! Brukar ju aldrig bli riktigt sjuka. Inte så att man MÅSTE stanna hemma från jobbet iaf.

"sjukdagar" = Mys/syskon-dagar <3

Har absolut inget mer att säga om dagen, ska försöka få en riktigt god natts sömn, för imorrn är det full fart direkt från start. Men det är ju trotts allt fredag IGEN! hehe

Natti alla söta!//A




Mat & Träning 11.09.22

sitta, sitta sitta..ligga, ligga ligga..still. öööh, gud så jobbigt det börjar bli. Veckans träning är åt skogen. Krassligt och jobbigt är det. Tog inte ens en lunchpromenad idag..varför fattar jag inte. Det var ju bra väder, hehe tror jag iaf.

Har fått lite mer ont i halsen, nu är den stickande..eller skärande kanske man kan säga. Så tror att denna veckan bara får en träningsdag :( Aja, det är väl gött att man känner att det är jobbigt att inte kunna träna, då kör man ordentligt sen när man kan träna igen.

Känns som om man trycker i sig mer och tillåter sig mer onyttigheter när man känner sig lite krasslig. Man tröstäter lite :P hehe visst är det så?

Frukost 07.30: Havregrynsgröt med linfrön och frottningsylt. B-forte-dryck.
10.00: grönt te.
Lunch 12.30: Fransklaxlåda.
15.30: Grönt te.
Middag/Mellanmål 17.30: 2 Tonfisktoast och grönt te.



SÅÅÅÅ GOTT! Gud vad länge sen det var vi åt toast...åt ju alltid det innan. Ska lätt börja äta det mer igen. saknat det som F*N.

Tog nån liten godis här emellan me :P
Kvällsmat 20.00: Tog lite nötter och en kopp te med honung i..

Blir inget mer, kroppen ska snart få mer vila..hjärnan och resten me.
//A



Den nya snyggingen!



En ny snygging i tredje säsongen av true blood som vi precis börjat kolla på! Joe Manganiello som varulv. Hon värkar helt oemotståndlig ju.. avundsjuk på Sookie som har tre snygga män efter sig nu.. två iaf, Bill är inte riktigt våran typ ;) Legat i soffan och njutit av några avsnitt nu, slött.. det bästa med nya snygga roller, man vill se mer ;)





Dagens outfit



Byxor - Gina, Linne - Monki, Skor - Nelly shoes, Badeau BH - Lindex,  Nagellack - H&M



Under construction!

Vi kommer göra om bloggen en hel del så det kommer att göras lite ändringar här och där, får väl slänga in ett inlägg när allt är klart så ni vet, ska byta namna o blogg oxå ;) ska bli kul att förnya!




Läckra skor!



Dom är snart ute på sidan. ÄLSKAR dom svarta och gråa i bakgrunden men checka in dom blååå, loove! Dags att gå hem iaf, varit en skön dag trots oron över stress o lite annat, nu kör dom kvällsfotning så vi kommer ha en hel del o göra imorrn, bye work hello home!



Vi kurerar oss!



Och är väl föberedda på att slåss mot förkylningen! Dock är jag redan utsatt MEN man behöver ju inte bli döende sjuk så vi har Ipren för febern, gugerlvatten för halsen, nässpray för den snoriga nästan och till sist handsprit för alla äckliga baciller som finns. Alla värkar vara sjuka nu. Kunde dock inte stanna hemma och skulle aldrig göra de om jag inte var döende, är typ aldrig borta från jobbet. Men jag kan ju gå stå och jobba så så farligt kan det ju inte vara ;) Anki stannade hemma idag med halsont och feber, stackare.. så ingen bra idé att va två sjuka på våran avledning på 3 man, nono.. anki kommer nog imorrn som tur är.. mkt o göra nu framöver..



Dagens tips!

Här har ni en god lunch! Har lagt in den innan också, men nu var det länge sen vi själv åt den. Helt underbart god!! LOVE IT. Vi äter den med potatismos.. har dock gjort små ändringar, vanlig senap ist för fransk senap, och ganska mycket vanliga senap så den blir söt o god ;)




Shoppingtips!

ÅÅÅH vad mysiga dom ser ut! :D Dom hittar du på H&M för 149:- Finns i 2 andra färger också.




Mysigare fotning!



Hann inte skriva så mkt om jobbet igår, men vi hade iaf en lite mysare och färgladare fotning än vanligt. Jätte söta ju! Snart finns dom ute till försäljning så kika in på nelly.com!



Jason Derulo - Future History

Behöver lite bra musik just nu..




Mat & Träning 11.09.21

En onsdag utan träning, känns tugnt..hehe :P ne ska inte överdriva med det men det känns iaf! Men det är väl för att man har haft ett sånt bra flow på träningen det sista. Men som vi skrev igår så har vi kännt oss lite krassliga. Ja, BÅDA 2 har varit lite svaga i halsen, blivit lite förkylda efter helgen.

Får faktiskt hoppas på att det inte blir värre tills imorrn, för vi vill faktiskt får våran torsdagsträning i Knalleland. Idag har det dock varit annat som stått i vägen för träningen än förkylning, som ni redan förstått. Jenni gjorde ju fransar och jag tog en trip till GBG med mammi <3

Det är tråkigt att inte kunna träna när man känner att man verkligen vill, som sagt så är vi inne i en period då vi tycker att det verkligen är gött och även kul att träna. Det är långt ifrån att man alltid känner så..det kommer perioder då man kan tröttna totalt, men då ska man fan inte bara lägga ner allt. Då är det bättre att ta lite färre och nyttiga pass så att man ändå håller sig i form och inte bara tappar allt, för då blir det bara ännu jobbigare för då känner man kanske att man måste börja om.

Kommer nog iofs aldrig tröttna totalt på träning, för det är en hobby för oss, det är våran fritid..hehe som vi har skrivit innan så går vi hellre till gymmet med en vän än att sätta oss på ett fik. Det är både roligare och ger mer för dig själv, så känner vi lixom. :)

Yeye, nog om det..idag har vi iaf ätit...
Frukost 07.40: 2 kokta ägg, mosade med smör + multivitamindryck.
Mellanmål 10.40: Grönt te och en nektarin.
Lunch 12.30: Skagenrisoni med räkor.
Mellanmål/middag 17.40: Tonfisk och nudlar...grönt te.
Kvällsmål 21.40: Grönt te och en optinut.



Inget mer än sömn som gäller ikväll!

Natti//A



Äntligen klar!

Herre gud.. jag tror jag går av.. i ryggen, ljumskarna och knäna. Min massagebänk har fortf inte kommit, ringt han jag beställt den ifrån idag men ingen som svarar. Det skulle ta mellan 5-7 arbetsdagar och idag var det den 7:e! Irriterad eftersom jag fick lägga Teresa på soffan och det är sjukt obekvämt för mig att jobba så, obekväm arbetssits = långsamt arbete. Längtar tills jag får allt jag behöver så ska jag bli den snabbaste o bästa fransstylisten ;




Före/efter

Teresa har väldigt korta och ljusa fransar, och det gör ju att det tar längre tid och mer nogrannhet när man jobbar, men jag klarade mig bra med tanke på omständigheterna!




Färdiga fransar. Hon är JÄTTE nöjd. MEEEN den perfektionist jag är väljer jag lite längre frasnar på henne nästa gång :) hehe, vi ville köra lite neutralt första gången, kan bli lite för mkt annars. Bytte ut "padsen" mot tejp, gillar dom inte alls o dom sitter ju inte på plats heller, både Anne och Tess gillar tejpen mer så de blir nog den i framtiden.

DAGS ATT SOOOVAAA, helt slut, håller på o bli sjuk känner jag, gonatt!//Jenni



Nyhetsbrev v.38

Var med och tävla!




Dagens outfit




Gör mig redo..

Både fysiskt och mentalt redo för den långa stund som komma skall när jag ska göra mitt första prov och ta före/efter bilder på Teresas fransar för att skicka till luxuirous lashes ;D Jag är lite sjukt, eller har ont i halsen o de blir värre o värre så det är tur att jag inte tränar idag.



Blir myskläder (som jag älskar), mat och te för att lugna halsen innan en lång sittning.



Vi får skrivas lite senare, får ta lite bensträckare/bloggpauser emellanåt :) Ryggen o rumpan tar en del skada i början när man inte är van att sitta i samma ställning långa stunder, ;D hehe tur att man tränar mkt rygg oså. Men vi skrivs sen!//J



Maten som mättar bäst per kalori!

Ät dig mätt och gå ner i vikt. Genom att kryssa rätt bland livsmedlen kan du fortsätta njuta av maten - och lätta några kilon på kuppen!



Gå enkelt ner överskottskilona genom att konsekvent äta oförädlade råvaror som ger dig både maximal mättnadskänsla och näring per kalori.

Mat med hög vätskehalt är toppen för dig som vill gå ner i vikt. Och då menar vi inte klassiker som melon, sallad och gurka. Nötfärs, potatis och kokt ris är också exempel på mat där vatten utgör stora delar av livsmedlet. Och vatten i sig medför inga kalorier, att äta vätskerik mat ger alltså kroppen viktig vätska - och långvarig mättnad.

Nedan är ett udrag från Livsmedelsverkets näringstabell, där du tydligt ser vätskeinnehållet. Ju högre andel vatten, desto mindre mängd kalorier per portion.

Ett undantag är nötter och frön, som är naturligt fattiga på vätska. Dessa ger också bra mättnadskänsla och förser kroppen med nyttigt fett, vitaminer och antioxidanter.

Huvudsallad 95%
Spenat 94%
Blomkål 92%
Rödkål 92%
Paprika röd 91%
Honungsmelon 90%
Grapefrukt 90%
Papaya 88%
Ananas 86%
Apelsin 86%
Blåbär 86%
Grönkål 85%
Päron 84%
Torsk 82%
Potatis 79%
Hummer 79%
Musslor 79%
Fläskfile 76%
Hälleflundra 75%
Majskorn 75%
Kycklingbröst 75%
Ägg 75%
Biff av nötkött 74%
Avokado 74%
Mungbönor kokta 73%
Linser kokta 72%
Skinka rökt 72%
Kokt pasta 67%
Kokt ris 67%

artikel salongK.se



I believe...

Hörde den imorse så tänkte att ni oxå skulle lyssan på den.. låten är bra o säger en hel del sanning..




Shoppingtips!

Den här ser riktigt nice ut! Älskar pälsvästar! :) Snyggt med den blå/lila färgen. Den får du för 399:- från H&M.




Testar lite nytt..

åååh en sån där göra ingenting tisdag har det varit! HELT f-ing awesome! Ah, det blev ju så bara för att det blev ändrade planer med fransarna, men gud så skönt det har varit, har inte behövt springa efter tvätt eller nåt idag heller eftersom vi tog tag i det igår.

Laddade ner hela 3:e säsongen av true blood, har ju kollat en del på det igår och idag, så idag började vi på 3:e. och den blev klar nyss typ. Nerladdningen alltså.

Ne jag kan väl inte säga så mkt mer om denna tisdagen förrutom att den väldigt snart är slut för min del :P hehe för många andra me för den delen, men FÖRST ska jag BUS:a ner mig lite, ska testa BUS:en som vi fick på jobbet. Har våra favoriter när det gäller BUS, men jag återkommer med omdömme imorrn eller nåt.



Dags att BUS:a och sen sova! 2 good things! nattii//A



Mat & Träning 11.09.20

dåligt samvete?? nonono..inte alls! det känns mkt bra att inte ha tränat idag, varit lite seg över lag..vet inte om man förfrös lite under helgen, har kännt av lite krassen i halsen och sånt. Så ingen träning idag, men tisdagar brukar ju vara vilodagar ändå nu för tiden. iaf när vi tränar som vi gör.

Denna veckan blir inte alls som dom föregående har varit. Har gjort en del förändringar med tanke på "tidsbrist" i veckan. lr nah det kan man kanske inte kalla det, för tid tar man sig..om man vill ha nåt gjort vill säga. Men aja, det blir som det blir iaf..kommer nog blir bra hur vi än väljer att lägga upp det :) 2 stenhårda pass är lika bra för oss som några småpass. För MINST 2 blir det iaf. hehe

Godis så här i början på veckan..? dåligt samvete...Nej här me! Det var sååå gött, haha jag fick ett sånt jäkla sug så jag kunde bara inte låta bli.
Frukost 07.40: Vaniljyoughurt med frysta blåbär och linfrön i. Proteinhskae whey100 till det.
Mellanmål 10.30: Grönt te och en avokado.
Lunch 12.30: Fransk laxlåda med potatismos.
Mellanmål 17.30: 2 frökusar med ost och stekt ägg..Grönt te.

Sen blev det som sagt lite godis under en tid.
Vid 19.00 kom vi på att vi hade en mintchoklad i kylskåpet..tog det icg grönt te.



En RIKTIGT skön kombination...testa :) avslappnande och mysigt.

Ja, sen är man klart inte sugen på nåt mer :P hehe så nåt mer blir det aboslut inte.
Later//A



Dagens outfit



Linne - Monki, Byxor - cubus, Skor - Nelly shoes, Klocka - Nyåks (Nelly)



Ändrade planer ikväll..



Anki är bra glömsk hon! Jag skulle påbörja mina ögonfransprover idag och hon skulle vara den första men så ska hon på föräldramöte!? gaaah, irriterande eftersom det var en sån passande kväll utan några som helst aktiviterer och jag förberett mig mentalt. Men men, sånt händer ju.. Teresa får bli min första imorrn istället så får jag ta Anki i helgen eller nån gång när jag hinner, tänkte ta två pers per vecka o tre veckor e redan klara typ ;D yeey! Men självklart ska jag försöka få hennes fransar gjorda så snart de går! Ist blir det en kväll som består av INGENTING, bara true blood o chill, skööönt! //J



Så blir du framgångsrik - härma och lyckas!



Hösten är perfekta tiden för nystart och förändringar i livet. Siktar du på bättre fysisk form, bättre relation - eller kanske ett nytt jobb? Oavsett vad finns det förebilder som lyckats.


Tidningen Chef har listat gemensamma nämnare som tenderar att ligga bakom framgångssagor.

Det är bloggaren och författaren Heidi Grant Halvorson som i sin bok "Succeed: how we can reach our goals" ger tips som bygger på tidigare success stories.

Så här har framgångsrika personer nått sina mål före dig. Läge att ta efter kanske?

1. Bli specifik

Formulera exakt hur din förändring ska se ut. Sätt upp tydliga mål som att träna tre gånger i veckan eller frigöra en eftermiddag till planering.

2. Planera in tiden för förändringen

Det kan vara svårt att hitta utrymme för att exempelvis träna. Se till att fylla kalendern med tidpunkter med space för din nya vana - och se till att följa ditt schema!

3. Följ din utveckling

Glöm inte att följa upp dina resultat. Kontrollera att du verkligen nått ditt mål, och om du misslyckats: vad du i så fall kan ändra på.

4. Bli en realistisk optimist

Skapa mål som du vet att du har förutsättningar att klara av. Du kan till exempel inte gå från helt otränad till att springa maraton på tio veckor.

5. Fokusera på att bli bättre - inte på att bli bäst

Felaktiga självbilder gör att vi oftare lägger tid på att bevisa vår förträfflighet istället för att göra små förbättringar. Fokusera på utveckling och lärande - då har du större chans att lyckas än om du bara vill bli bäst i klassen.

6. Träna din viljestyrka

Viljestyrka är inte alltid en medfödd egenskap, men den går att träna upp. Genom att besegra gamla vanemönster, som att nöjessurfa istället för att jobba eller välja soffan framför gymet, skapar du till slut en ny och automatiserad vana. Sikta på att bryta en vana i taget, skapa en plan för hur du ska agera när gamla impulser försöker ta över. Till exempel: "När jag får lust att hoppa över träningen ska jag gå dit och röra på mig under minst tio minuter".

7. Utmana inte ödet

Ta en sak i taget för att underlätta processen. Att försöka gå ner i vikt samtidigt som du slutar röka är en dålig idé. Chanserna att lyckas ökar om du fokuserar på en ny vana i taget.

8. Fokusera på vad du ska göra - inte på vad du vill undvika

Försök att ersätta gamla beteenden med nya. Om du vill bli bättre på att kontrollera ditt humör bör du tänka på hur du ska agera när du blir upprörd istället för att fokuera på att inte bli arg överhuvudtaget.



Artikeln kommer från salongK.se

Riktigt bra tips! Kanske själv ska ta tag i några, haha :P



Our wish came true!

Kolla vad vi såg är på väg in!!! Minns ni när vi skrev att vi ville "återskapa" dessa? LOVE LOVE LOVE!! <3 Som sagt, dom skönaste skorna vi någonsin ägt. Denna gången är det dock inte mocka på dom gråa. GUD vad vi längtar tills dom droppar in på sidan. www.nelly.com




Sover skönare!





Köpte en ny kudde i fredags från IKEA, alla gillar nog att ligga på sidan men man måste ju ha en skön kudde till det. HAr 6 kuddar i våra sängar, massa kuddar med andra ord men jag sover bara med en, två bli för höga men så hittade jag en som verkade helt perfekt. Och det var den, superskön påde på rygg och sidoläge så nu e det sknt för nacken att sova på sidan ;D sover mycket bättre måste jag säga, skönt och kura ihop sig som en liten boll o bara mysa. Gosa Vädd från IKEA för sidoläge heter den, bara 69:-! Ska köpa fler så sängen är fylld me sånna i helgen ;D //J



Glömska jenni!

Inatt vaknade jag av att jag bet ihop käkarna jätte hårt och vaknade av att det kändes annorlunda.. hade toalt glömt av min bettskena, de gjorde jag i helgen oxå. Får inte vara så klantig! Får väl ha den under kudden eller nåt så ja inte glömmer den, brukar alltid ta fram den när jag bortar tänderna men får väl ställa den där den syns bättre kanske. illa!




Så typiskt!

Jag är så irriterad!..att när man väl tar sig några drinkar och har en aaas bra och rolig kväll ute med sin älskade syster så händer det sen tråkigheter :/ som Jenni skrev innan så "tappade" jag bort min mobil..ja, den är väl kvar i taxin som man tog hem. Och det värsta är ju att den antagligen aldrig kommer att dyka upp. Men vad förväntar man sig av folk nu för tiden?? Folk är inte så snälla att dom faktiskt lämnar in saker dom hittar. Tråkigt nog!

Men sen kan man ju också fråga sig, vad har den personen för nytta av min mobil. Jag har alla lås man någonsin kan ha på en mobil, hehe då kan dom ju inte använda den på nåt sätt så därför är det väl lika bra att lämna in den?

Sitter just nu med en polisanmälan på nätet..får väl bara hoppas att den dyker upp på hittegods snart, man vet ju aldrig. det är trotts allt bara måndag. Blir ju bara mest ledsen över att alla bilder o sånt är borta, hade massa roliga filmer o sånt från i lördags me som jag ville lägga upp.



Här är iaf en bild från Jennis mobil..på oss och lördagens Dj på Grand Deniz Koyu. Han var sååå grym!

Ja o denna måndagen va väl inte så speciell, hehe den gick fort och den har varit rätt chill på alla håll.

Men nu ska vi bara kika klart på true blood o sen ladda för en trevlig tisdag, imorrn blir det jobb för Jenni heela dagen! hehe

Natti//A



Mat & Träning 11.09.19



Ny vecka, nytt pass!..Det var release av bodypump 79 idag. Vad tycker vi om detta passet då? INTE lika bra som förra iaf, för förra är nog den bästa på VÄLDIGT VÄLDIGT länge. Vi har tränat bodypump i typ 8 år..men jag kan inte iofs komma ihåg något pass som varit så bra som förra hela vägen typ.

Visst är det vissa muskelgrupper och låtar som är bättre än andra i alla pass men ändå. Är lite besviken på maglåten denna gången. KASS :P Vi körde samma vikter som sist för att känna på passet. Det brukar vi ju göra, för sen vet man om man kan köra på med mer eller plocka av. På detta passet kommer vi kunna lägga på på rygg iaf..lr lite på dom flesta känns det som, men vi får se nästa gång.

Det konstiga idag var att jag började må riktigt illa efter rygglåten. Typ mådde illa som om jag fick magsjuka eller nåt..så blev det i lördags också när vi körde pullups. Kör man för hårt eller vad är problemet? Eller är det en effekt av jack3d?

Att längta till lunch varje dag måste man se som nåt positivt :)
Frukost 07.40: Anne: havregrynsgröt med sylt och linfrön + Proteinshake. Jenni: 2 kokta ägg mosade med lite smör.
Mellanmål 10.30: Grönt te och en nektarin.
Lunch 12.30: Skagenrisoni med räkor..recept finns längre ner.
Mellanmål 16.20: En hel del nötter.
"Middag" 18.20: Nudlar och tonfisk.
Efter träning 20.50: Proteinshake whey100

Ska nog ta ett litet gottisglas = Turkisk youghurt, nötter, russin och lite honung...grönt te på det me.
Later//A



perfektion!



Love this shit!



Lugnet före stormen



Tänker bara ligga här, gosa lite med filten, glo på true blood o läsa lite magasin. Samla lite krafter till kvällens nya release på pumpen, längtar sjukt mkt, ska bli skoj o se om det är sämre eller bättre. Lets hope its better, och tuffare! ;D lugnet före stormen kan man väl säga! hehe

Slängde i lite tvätt idag oxå, måste äta nåt snart me, lite hungiga, skrivs senare//J



En trött start...

Jag är jätte trött idag, sov stenhårt utan att vakna för många ggr men jag sov nog för lite timmar, usch. nu e det iaf dags att gå hem som tur är. Ska hem, bara chilla lite innan den stenhårda träningen.



Annes mobil kom bort i lördags, hon har ringt runt men ingen har lämnat in den. KASS! Folk som snor kan dööö. Aja, försäkringen får fixa en ny, men endå.. självrisk på de oxå, skit. så nu har hon sin förra telefon som jag har ett antal ggr nu under mina reparationer



Suttit ute på lunchen, trodde det skulle regna men de va aas gött o solen, skönt att man fick sin dagliga dos iaf annars hade jag väl somnat. Orkar inte, måste hem, later//J



Dagens tips!

Gillar den här maträtten väldigt mkt! Har nog lagt in den innan men här har ni den igen! Enkel och jäkligt god!




Shoppingtips!

Vilken snygging! :) från Gina Tricot för 129:-




Klickat hem!

gimme, gimme more, gimme more!




Kunde inte låta bli! Den är snygg så de fick bli så ;)



Korthelg!

Ja, istället för långhelg så får man säga att man har haft en korthelg istället! Inte för att det typ har varit någon panik eller så men det känns ju typ som att man itne hade någon helg över huvudtaget när man bara va ifrån jobet i en dag, hehe. Aja, korta pass på helger är helt ok..OM det nu ska var jobb på helger vill säga. Men det ska ju absolut inte bli en vana lixom. För ledighet behövs..för att vila ut.



Fick gjort mkt idag, lagade veckans alla maträtter och sen tvättade vi bort lakan o allt sånt som låg i korgen så att man slipper hålla på i veckan..för den kommer ju flyga iväg som denna gjorde. Har en del saker inplanerade, Jenni ska ju börja ta hand om lite kunder me :) ska bli skoj!

Aja, hoppas ni har haft en finfin helg! och att ni har vilat ut och allt sånt :)
Skrivs imorrn igen! Natti//A



Mat & Träning 11.09.18

Har ju faktiskt inget att skriva om idag när det gäller träning..har väl rör lite på oss idag, det har inte varit en stillaliggande söndag iaf.

Tänkte istället ta upp det här med motivation och resultat av sitt "jobb". Det gäller att få tummen ur om det ska hända saker med träning och allt vad det gäller vikt.



Som nu då, våran älskade Anki...vi introducerade henne till det här med kalorier och shapeup club. Visst, det tog ett tag för henne att komma in i det, men NU när hon har kommit in i det så flyter det på HUR bra som helst! och vet ni vad det bästa är. Att det har gett stora reslutat. Hon har gått ner EXAKT...nej till och med mer än vad henne plan säger att hon ska gå ner. Hon har minskat i omkrets överallt också.

Det är så kul och höra henne prata om det! Hon är så lycklig över att det gett resultat, att hon SER resultat. Hon blir bara mer och mer motiverad. och det är just det som är så bra, för man blir bara mer och mer motiverad när det går åt rätt håll..och när man väl sen har nått sitt mål blir det jättelätt att hålla det också.

Aja..tummen ur som sagt! :P

Idag har vi bara ätit pizza och godis.. pizzan blev våran frukost :P godist har varit med hela dagen, har ätit en del nu under kvällen me. Nu blir det inget mer för snart ska man sova och då vill man inte vara för mätt heller.

Later//A



Nu ska vi mysa!

Just the two of us <3 Soffan, filten, godiskålen och true blood ;)






Klickat hem!



Äntligen! Som vi har väntat! Skrev ju att dom supersnygga "dolores" skulle komma i brunt och här är dom. Självklart klickade vi hem ett par när vi satt på jobbet <3



I LÖÖÖV IT!



Kan inte få nog av det. Det är de ända läsk jag dricker, undantag finns ju men det här är den absoluta favoriten ;D ett plus e ju att den typ innehåller 0 kcal, en flaska innehåller väl typ 4 kcal kanske? inte kollat riktigt men typ ingenting iaf.

Anne dammsuger och jag lagar mat nu. Dagen på jobbet sprang iväg, det va lugnt och sköt med trevligt sällskap. VI skrivs när alla söndagssysslor är klara :)//J



Rihanna VS. Megan Fox

I juli stod det klart att det blir Rihanna som tar över efter Megan Fox som ansiktet, och kroppen, utåt för Armani Jeans och Armani Underwears nya kampanjer för hösten och vintern 2011/2012. Och nu är de heta bilderna äntligen här!

 

 

Den 23-åriga sångerskans bruna svall har ersatts med en kort, blond, peruk på de svartvita reklambilderna, som är tagna av fotografen Steven Klein i New York.

 

— Konceptet var baserat på en klassisk film noir, med en modern tvist, sexig, men ändå sofistikerad, står det i ett pressmeddelande från modehuset.

 

Tennisspelaren Rafael Nadal poserar för andra året i rad för herrkollektionen av Armanis underkläder. Tidigare stjärnor som stått modeller för klädmärket är Cristiano Ronaldo, David Beckham och Victoria Beckham.

 

Vem föredrar ni? Enligt oss är båda sjuukt snygga så vet inte riktigt men jag tror endå att jag gillar megan fox look bättre, hon e ju en av de snyggaste i hela världen måste ja säga. Här är några bilder på megan från kampanjen!

 

 

artikel msn




Gottis!

Vi gottar oss totalt idag på jobet. look at this ;) Inte äns hälften av godiset i skålen.. men vi lär ju inte äta upp allt idag endå hehe vi får nog spara resten till nästa helg! Vi har de gött på jobebt iaf, vi slutar ju snart, elle rom 1 h o 15 min. Anki jobbar till 18 eftersom hon kom strax innan 14. så ääääre, alla gör 4 h idag!



Beställde pizza från onlinepizza oxå, eeh måste säga att dom är lite irriterande. Tiden på deras hemsida hade gåt tut för länge sedna så måste jhag själv ringa o fråga vart fan min pizza är, inte OK, pizan var kall den dom väl kom hit så de va betyd 0 på det idag. RING om ni int ehittar eller nåt!? Sist sa dom att dom åkt runt och letata, RIIIING jag har gett mitt nr för en anledning!!! så de var inte förta gången dom klanta sig! whatever, later//J




Overtime!

Vaknade nyss, och nu går vi. Det är dags att jobba lite, bara liiiiite bakis eller så... första söndagen någonsin faktiskt. Måste man så måste man. Vi skrivs från jobbet ist! puss!




Time to go!

Som alltid på lördagar vid den här tiden ;D Mot SÖT-Evvis och festa me girlsen lite. Anki kunde inte hänga med, boooring.. men det blir skoj endå! later//J




Mat & Träning 11.09.17

Nu rasar vi totalt! Vi har tränat upp våra muskler så att dom sköter fettförbränningen för bra, hehe. Ingen konditionsträning alls nu som sagt. Vi vägde oss idag både före och efter träning. Jenni har gått under sitt "mål" och anne har gått ner ännu mer. Som sagt ska upp 2 kg innan jag är nöjd. Men NU är det verkligen dags att äta mer än tidigare för vi kommer bara fortsätta gå ner om vi tränar så hårt som vi gör nu, och även om vi inte tränar 4 ggr i veckan o bara kör 3 av våra bästa träningspass i veckan kommer vi bara fortsätta bränna hur mkt som helst eftersom musklerna är i toptrim och förbränningen på top. som alla vet, ju mer muskler, desto högre fettförbränning.

Nu kommer vi inte försöka vara nyttiga på helger mer, för dom senaste helgerna har man ju inte varit som förr ändå, ni som läst bloggen länge vet ju hur mkt gottit vi alltid tryckte i oss innan..och nu finns det absolut INGEN som helst anledning att hålla nere på fett och kolhydrater. För det kommer ändå gå "jämt ut" på veckorna. För då käkar vi ändå alltid nyttigt ändå, men där kommer vi lägga till lite mer kolhydrater. För nu har man inte alls ätit mkt av det dom senaste månaderna. Som ni kasnke har märkt av våra måltider.

Vi är ju mycket starkare nu trots att vi gått ner lite i vikt eftersom vi tränat upp musklerna såpass mkt så vi har ju inte blivit svagare för att vi blivit smalare o det märks på gymmet... känns jätte bra men nu behöver man som sagt inte räkna kalorer, rutorna skulle fram och fettet bort, DONE!





Dagens träning = Gym.
Benpress i maskin
Ryska knäböj med stång (första bilden)
Rodd på ställning
Ländrygg på maskin (bild ovan)
Baksida lår/rumpa på maskin som vi lagt in bild på innan, man ligger o trycker bak benet.
Vader på maskin
Rygg/axlar "pullups" på maskin
Mage på maskin.

Dagens matintag:
Frukost: Gottistallrik med grönt te (bild i första inlägget från idag)
Annes tidiga mellanmål: en banan
Mellanmål: Två mosade ägg, anne la till shake på detta
Mellanmål efter träning: Shake
Middag: Sushi
Kvällsmål för anne: två rostade mackor med oboy.

Mer kalorier intas av alkohol, vet dock inte hur mtk :P later//J



Lördagsmusik!

Den här DJ'n skakar v i rumpan till ikväll på GRAAAAAAND <3 shake it shake it, kan inte gå fel!





Oemotståndlig karisma - så gör du

Vissa har det. Andra inte. Hör du till den sistnämnda kategorin? Misströsta inte, det mesta här i världen går att fejka - även karisma!

Hör du till dem som kastar avundsjuka blickar mot de personer som alltid lyckas bli festens medelpunkt? Kolla nedanstående tips från tidningen Kattis & co och lär dig stråla i kapp! Vem vet, det kanske är precis den checklistan som dina självsäkra vänner använder sig av.

RÖSTEN OCH KROPPSSPRÅKET

Att medvetet sänka sin röst och andas med magen hjälper dig att ge ett mer säkert och tryggt intryck. Genom att härma din motparts kroppsspråk bekräftar du honom/henne och gör dig samtidigt mer attraktiv i deras ögon. Men spegla rörelserna med måtta - annars kan tricket få helt andra konsekvenser.



ÖGONEN
Se den du pratar med i ögonen och använd dig av klassikern där du avfyrar ett leende med huvudet på sned. En glad person blir automatiskt en attraktivare person!

TÄNK PÅ DIN KÄRLEK
När vi tänker på någon vi tycker mycket om sker det fysiska förändringar av bara farten. Pupillerna blir större, muskler slappnar av och du utstrålar lekfullhet, något som garanterat drar andra människors uppmärksamhet till dig. Har du ingen pojkvän kanske någon annan drömman kan fungera, George Clooney föreslår Kattis & Co till exempel...

... ELLER TÄNK PÅ EN HEMLIS
Strö lite mystik och självförtroende över dig själv genom att leka följande lek: Tänk dig att du vet en stor hemlighet som bara du känner till. Tanke-experimentet får dig att känna dig utvald och speciell, och det färgar hela din uppenbarelse.

artikel salongK



Det viktigaste..

Nu har man gjort mkt vettigt idag redan :) o klockan är bara 3! Känns ju bra..

Fick upp hurstsen idag me innan vi gick hemifrån..



Den kommer bli perfekt att ha alla smågrejer i och att ha som arbetsbord jämte massagebänken :) Har en precis likadana på jobbet..hehe

Har även som sagt njutit av sol och värme..ja då paratar jag om solarie såklart :P för just nu skiner ju inte solen här i Borås iaf! Men vad hade man förväntat sig? Sen efter det gick vi och stohandlade direkt, smart drag! Slipper man gå fram och tebax när man bara kan gå en runda lixom.



Införskaffade oss faktiskt ännu fler handdukar idag, dom var lika billiga på Ica Maxi som på Ikea..och då är de lika bra att passa på! Hade ändå tänkt o köpa fler nästa helg. Köpte hand-handukar till badrummet och även handdukar till oss själva. Älskar svarta handdukar, fräschast!

Nu har vi slängt i oss lite ägg och shake så nu är det dags för det viktigast för dagen, träningen! Till sist ar vi kvällens roliga som väntar :)

Later babes//A&J



Billig VS. Dyr



Föredrar faktiskt den billigare, snyggare och mer prisvärd såklart ;)



Njuta lite!

åh...lördag!, en rätt fin lördag här i Borås. det regnar iaf inte :P hehe Kollade precia vädret eftersom man ska va ute en del idag. Och det ser rätt lovande ut, det kan börja regna senare ikväll men då gör det iofs inget för då e man förhoppningsvis här hemma o ahr det trevligt!

Men innan det ska det njutas av lite andra grejer..har redan hunnit njuta av min lördagsfrukost :D hehe tänkte köra på en rejäl gottisfrukost idag! Inte för att jag nu kollar kallorier eller nåt så jag hällde bara på vad jag kände för och sen kollade jag upp det BARA för att. Det var länge sen jag gjorde det nu. Men här har ni den iaf.



Det var gott som sagt!

Om ett tag ska det jnutas av lite sol och även lite shapeing of the body, yes..gymmet väntar! :) ska bli nice som fan! Skönt och bli lördagsfräsch efter en hårdträning och allt sånt inför kvällen :D

Skrivs senare babes, för nu ska vi börja funka lite här...
Later//A



Nu är hon nöjd med mig..





Ja, så här har våra sista timmar av den redan förbigångna trevliga fredagen sett ut...Jenni gjorde klart mina fransar, för det har inte funnits tid eller redskap till att fixa det tills idag. Oc hon har inte varit nöjd med mina fransar än..men det är ju klart. Det fanns ju plats för många fler :) men NU är hon nöjd med mig och sitt jobb. Själv är jag såklart mkt nöjd också! Now i have fabulous lashes! Nästa gång är det Ankis tur och sena Tess. Men det blir inte förräns nästa vecka.

Ska blir intressant att se hur allt går till, för jag vet ju inte nåt om det än..hehe.

Yeye, nu ska vi ladda om inför en händelserik lördag, lr det känns iaf som att det kommer bli det. För det finns ju saker vi har planerat in :) Det var ju faktiskt tur att vi fick tid med mina fransar ikväll, för först tänkte vi göra dom imorrn istället..men nu är allt klart och jag e som sagt fab inför lördagen :D

Hoppas ni har fått en lika trevlig start på helgen som vi!
Natti//A



Mat & Träning 11.09.16

Det var ju passande att man tog sig en vilodag idag..hade nog inte klarat av så mkt med tanke på värken vi har överallt. Har träningvärk i ben och rumpa, även ryggen känns av rätt mkt idag efter gårdagens ryggövningar på gymmet. Då blidde det en likadan träningsvecka som förra..känns väldigt bra!

Idag har våran motion bestått av en snabb promend till maxi på lunchen..det tar väl typ 20 minuter eller nåt, att gå fra och tebax alltså. Fast idag fick vi skjutts tillbaka iofs..hehe så vi var ute i 10 minuter iaf. :P Sen har det ju bara blivit vardagsmotion på Ikea.

Tittade på lite gamla bilder..Tycker själv att jag ser rätt stark ut där..men smal. Tror ju mer muskler vi får och som syns tydligt desto smalare ser vi ut typ, än dom perioder vi inte tränat så hårt. Bilden är tagen för 5 år sen på mammas 50års fest..oj! hehe det var länge sen :P

Fredag it is...då gottar man sig alltid.
Frukost 07.40: 2 kokta ägg mosade med lite smör. Jag tog en extra proteinshake till det.
Mellanmål 10.30: Grönt te och en bunt nötter, (Paranöt, mandel & valnöt). maaassa nyttiga fetter! Love it!
Lunch 13.00: Pasta med kyckling och soltokadtomat-sås.
Mellanmål 16.45: En avokado, Jag tog en proteinshake till det också.



Mellanmål 19.20: Optinutbar. Sådär ser dom ut. Massa nötter på ovansidan och vit shoklad på undersidan. Som sagt..GODIS ;D

Nyss tryckte vi i oss ett mysig kvällsmål..och den bestog av grönt te och mörk mintchoklad! mmmm..marabou! <3

Later babes!//A



Det fattas en sak!

Sådär, nu är vi äntligen hemma efter vårat lilla Ikeabesök. Besöket gjordes enbart för att vi skulle införskaffa oss alla grejer till våran lilla verksamhet vi ska börja med ;) Har plockat upp allt me, så vi har varit hemma en liten stund iaf..hehe

Nu har vi allt förrutom bänken. Men den kommer i början av nästa vecka..hoppas vi!



Köpte 2 nya lampor, man måste ju se fransarna ordetnligt. En stol, så att man sitter skönt. annar får man ont i hela kroppen, man ska ju sitta ett tag. Både små och stora handdukar, stora ska ligga på bänken när kunder ligger där. En vit hurts som inte är med i bild eftersom den var lite tung och bära upp med allt annat. Handdukar till privat bruk me såklart :) Nya svarta toabortstar. Lite nya doftljus, älskar Tindraljusen, köpte både vanilj och äpple. Sen köpte vi en ny kudde var, och en till att använda när kunden ligger på bänken.

Ska "testa" grejerna nu typ..
Later babes!



Det gick ju bra!

Yeeey! Hittade allt vi behöver...så nu blir det avfärd hemåt :) skrivs senare!



Fredagsmusik!

This is good!






Klara, färdiga GÅ!



Dags att dra. Övertid idag igen.. en stund idag men inte så farligt eftersom klockan bara e 17 ;) Simon gör annat och Anki e ledig så vi gjorde det sista själv. Men nu e de klart för idag och dags att ta helg. IKEA here we come! Later!



JAG ORKAR INTE MER!



Min telefon har ju varit på lagning två ggr som ni alla vet som läst tidigare. Nu senast för att två knappar inte funka efter reparationen, sjukt att den kommer tillbaka i sämre skick. NU funkar knapparna MEN ljudet e helt cp. det skramlar från mina högtalkare, typ som dom är sprängda så det är inte bra ljud med andra ord. Nu orkar jag inte med megalans eller anovo så jag ringde CDON där jag köpt telefonen. Dom ska försöka se till att jag kan reklamera min första reparation som tog över 2 månader, som max ska ta 14 dagar och sedan kolla om dom kan skicka den tilld eras verkstad. ALDRIG mer anovo, megalans har ju skickat den dit för dom själv som även är auktoriserad värkstad inte kan laga små fel? weird. aja trött som FAN! Ska ha alla pengar tillbaka o en fixad telefon.

Det dummaste är att det är själva SONY ERICSSON som sa att jag skulle skicka den dit eftersom det är en av deras värkstäder och den ligger nära mig så jag hoppas dom får igenom reklamationen, SE borde godkänna den eftersom dom själv sagt att det MAX ska ta 14 dagar när jag ringde o klaga på megalans eftersom de dröjde.. Väntar på svar från CDON nu som ska ringa mig när allt är kollat.//J



Ett gott rött!

Vi föredrar vita vinter framför röda men ibland hittar man röda viner som verkligen är goda och inte alltför "mörka" om man kan säga så och detta är ett av dom. Det var en arbetskamrat som tipsade om just denna när han hade med sig det till oss en partykväll och han äger själv en vingård utomlands. Vill ha goda röda viner ståendes hemma så man kan ta ett glas lite då o då med en bit mörk choklad. Kom gärna med tips! Monterosso rosso från Italien för bara 49:-




Klickat hem!

Skinn skinn och ännu mer skinn. Har ett par svarta vi köpte för några veckor sedan men titta här vad vi fick in idag på nelly. LOVE THEM! Köpte dom i XS, kommer sitta som en smäck. visar senare idag! Klicka på bilden för att shoppa!




Inköpsperiod!

Det är en riktig inköpsperiod just nu. Det känns så iaf och då e det säkert så :D hehe Det är ju dock ett måste, man kan ju inte behöva saker utan att köpa de och vill man ha eller behöver man något måste man ju nästa köpa det annars går man runt och tänker på det hela tiden.

Det viktigaste inköpen just nu är ju till min fransverksamhet :D Fick dessa på posten igår, lite extrasaker.. och det är jag glad över eftersom jag ville ha lite längre fransar oxå. Nu väntar jag som sagt på min bänk och ska till IKEA senare idag o köpa resten av sakerna, typ handdukar, hurts, stol osvosv. Vi får väl se vad vi får med oss. Inköpslista måste skrivas så vi inte glömmer av nåt! //J





Mat & Träning 11.09.15

Jag slänger in tre bilder eftersom jag sa att jag skulle det. So jag skrev innan så har jag gått ner till den vikt jag vill ha och blivit mer muskulös och fast. Skönt att man ser resultat snabbt tack vare våran kost och träning. Då vet man att man kan ändra på sig snabbt även om man råkar lägga på sig en period. Som sagt, det är inte svårt. se till helheten.. de gäller som sagt att göra sig av med fler kalorier än vad du äter o inte stoppa i dig ett överskott för då går man aldrig ner. Man ska som sagt aldrig svälta sig, bara räkna ut hur mkt man bör äta, de finns massor med sidor men IFORM skriver att ett underskott på 300 kcal är bra för en sund viktminskning så de kan ni tänka på :)

Torsdag = dagen vi väger oss
Anne låg fortf still på sina 49,5 och jag på 51,3! Anne ska som sagt upp till min vikt.



Dagens träning blev mest rygg/axeltränign men även ett pass.
Ryggrodd på stående ställning med fria vikter
ländrygg på maskin sittandes o trycker bak ruggen
Axellyft med stång
Sidolyft med vikter

En halvtimme xcore. det blir vad man gör det till, jobbigt med andra ord :)





Magen ser bättre ut nu, mer tydliga muskler eftersom underhudsfettet försvunnit lite. Kan bli mkt bättre och ska även bli de, de gäller bara att träna magen liite mer ;D ser fram emot det.

Dagens matintag:

Frukost; Jenni två mosade ägg och grönt te, Anne havregrynsgröt med linfrön/sylt och multivitamindryck
Mellanmål: Avokado och grönt te
Lunch: Pasta och kycling i soltorkadtomatsås
Mellanmål 2: En halv burk keso var (liten, annanas smak) Anne tog en shake extra till detta
Efter träning: whey100 shake
Kvällmål: Äggröra med gul och röd chili, Jenni med tre ägg och Anne med 4 och grönt te.

Det var allt. Dagens matintag har kännts väldigt bra o tränigen var snabb o effektiv.



Dagens outfit



Jeans - Gina Tricot. Top - Monki. Bandeau - Lindex. Glasögon - Gina Tricot. Skor - Nelly Shoes.



Skönhetsbehandlingarna du inte trodde fanns!




Moderkakor, snigelslem och fågelbajs. Mänskligheten går gärna långt för att motverka ålderstecknen. Lite väl långt kanske?

En moderkaka förser fostret med näring i livmodern. Och de flesta är väl överens om att den gjort sitt när barnet väl är fött. Där tänker japanerna lite annorlunda. För 1 000 yen kan du nämligen köpa en flaska med mald moderkaka från grisar.



I samma delar av världen kan du också hitta skönhetsprodukten uguisu no fun, som betyder näktergalspillning (och blir lite extra roligt för alla engelsktalande turister). Sedan geishornas glansdagar har japanerna smörjt ansiktet med detta för att få en porslinshy.

Fåglar och grisar är inte de enda djur som bidrar till skönhetsindustrins växande utbud. Även sniglar, och främst deras slem, är en efterfrågad hudvårdsprodukt. I alla fall i Chile.



Snigelslemmet skyddar inte bara snigeln mot fria radikaler, acneärr och åldrande. Precis samma effekt uppnås på en människas hud. Därför finns just samma aktiva ingredienser i diverse hudvårdsserier.

Och om du tänker efter: Har du någonsin sett en rynkig snigel?



Vi har iaf roligt!

Trots några stressiga dagar kan vi ha skoj på jobbet. Alltid gött o ha sina två bästa vänner som kollegor! :D haha Aja idag har dagen flytit på lika bra som alltid trots att det varit mycket att göra. Ibland stressar kroppen och huvvet upp sig lite för mkt i onödan men så e det alltid.



Vi ska strax gå hem för dagen och väntar på de sista bilder så vi passade på att leka lite ;D hehe det e vi värda eftersom vi jobbat så hårt!



Fick en snygg klänning från Nelly Trend tidigare idag, Anki visar upp den fint :P hehe

Jaja, äta, hem, byta om, cykla till gymmet, träna, hem, duscha, sova :P later//J



Smått & gott!

Tänkte bara uppdatera lite om några saker. Fransarna tex, en bild på dom från imorse, jag älskar dom som sagt och längtar tills jag fått min massagebänk så jag kan fixa fransarna på mina vänner till att börja med, min 10 testpersoner ;)



Sedan kan jag ju lika gärna uppdatera lite om vikt och träning eftersom jag inte skriver så mkt sånt i träningsinläggen vilket jag ska göra egentligen och ska bli bättre på det. Jag vägde mig igår efter träningen. 51,7 kg. På morgonen idag vägde jag 50,7 så jag väger väl kankse 51 nåt nu.. det varierar hela tiden. Men det var iaf den vikten jag tänkte lägga mig på och vill väga så jag har ju nått mina mål nu efter att jag kom hem o pluffsa till mig efter cypern ;) samtidigt har jag format om kroppen och fått fylligare muskler så jag e jävla nöjd måste jag säga. NU ska ja bara fortsätta träna som jag gör utan att gå upp eller ner i vikt. Måste slänga upp nya bilder på kroppen för det e ju faktiskt en skillnad mellan då och nu. vi skrivs senare//J



Nyhetsbrev v.37

PREMIÄR! Don't miss this!




Klickat hem!

Kunde inte låta bli! Linnet är det samma som det förra vi köpte men i grått :) och skorna har vi redan men ska ha en mindre storlek. Våra andra är till salu ;) återkommer ang det.

Detta kan bli en het outfit! :D



En liten diss!

Men neeeej :( Vad är det här?? Vi som var såå nöjda med våra köp..den var ju helt perfekt faktsikt, Superskön och till och med snygg på våra armar :P hehe men var händer när vi har sprungit en stund och sen tränat hårt ett tag. Jenni tar ut mobilen ur fickan och ser att mobilen typ är genomblöt på baksidan. VA!?



Den ska ju hålla mobilen eller vad maa nu har i den helt torr, den ska andas och sånt. Hade vi fortsatt använda den hela gympasset hade väl mobilen fått fuktskador! Den har ju mikrofon och kamera på baksidan som kan bli förstört om det blir fuktigt. FAN VAD TRÅKIIIGT! Vad ska vi ha nu då?? Måste ju reklamera den nu...

Vart finns det likadana men sånna som INTE gör mobilen blöt. Åh, hehe viken besvikelse den blev, riktigt tråkigt :(

Nån som kanske vet vart det finns sånna? gillar ju inte dom med kardborre som sagt men kanske blir tvungna att köpa sån om man inte hittar nåt annat.

Aja, nu har jag gråtit färdigt över den..eller egentligen inte, hehe men jag orkar inte gråta över den mer. För nu ska jag ladda inför en antagligen fullspäckad torsdag.

SNART är det fredag igen!
Natti//A



Mat & Träning 11.09.13



pirrelipirr! Idag köpte vi det där pulvret jag skrev om i måndags, prestationshöjaren Jack3d..fick köpa det av våran vän som rekommenderade det åt oss, han hade en burk som han inte behövde...gött! Aja, hehe man kände ju av det iaf :P haha det började sticka i kroppen efter ett litet tag att vi druckit det. Stack som sjutton i läpparna på mig..på Jenni stack det i öronen och sen började det sticka i händerna..

Känner mig fortfarande rätt pigg i kroppen faktiskt. Körde ett ordenligt benpass idag, körde dom vanliga övningarna vi kört nu dom senaste gångerna så jag behöver väl inte gå in närmare på dom. Skippade dock vaderna idag.

Trodde faktsikt att nåt var fel idag när vi skulle köra våra ryskautfall. Det var så sjukt jobbigt, Jenni började klaga på att hon glömde sin "loose it-workout" tablett och trodde det var därför det var så jobbigt. Men nej..så var det inte, hehe vi hade "råkat" lägga på dubbelt så mkt vikter än vad vi brukar ha på stången. OJ, vad vi kommer känna av detta dom närmsta dagarna. Jag kom på det sen att vi faktsikt brukar ha 5 kg på varje sida eller lite mer, nu satte vi på 10kg direkt. Vi tog dock av lite den sista gången vi körde. Körde fan slut på oss på dom ju! Aja, det är väl bra att chocka musklerna.

Ska inte skriva så mkt om Jack3d eftersom det bara va första gången idag, men ah..det känns ju inte dåligt iaf..komemr ju använda det nu som man ska så får vi se.

iiih, det var så gott att få äta optinut igen! give me mooore typ! godiiis :P hahha
Frukost: Jag: Havregrynsgröt med li9nfrön och drottningsylt. Jenni. Vanlijyoughurt med linfrön och blåbär.
Mellanmål 10.30: Grönt te och en avokado.
Lunch 12.30: Räksallad..som igår.
Mellanmål 16.00: Optinut-bar.
Tog ett plommon här mellan också, var lite sugen på nåt bara..
Innan träning 18.30: Jag tog en proteinshake.
Efter träning 20.20: Proteinshake whey100

Nu blir det en kopp grönt te och vardagsgottis (bara för att)..ni har väl inte glömt vad det innehåller? ;)

Later babes//A



Bröllopsfotografen!

Vår vän och även kollega Tobias Guldstrand har skaffat sig en ny hemsida. Han är fotograf och gör alla slags fotningar.. från barnfotning och nu även bröllop. Han är nog en av dom bästa fotograferna vi känner så kika in på hans nya sida bröllopsfotografen.com och boka in honom för det går undan kan jag lova ;D Alltid kul när det går bra för någon som brinner för sitt arbete!




Gosigt!

ÄLSKAR dessa. Plädarna finns ju lite överallt och i olika färger, två ställen som har billiga plädar är tex RUSTA för bara 149:- och CHILLI för 199:-! SUPERGOSIGA verkligen. Min bästa vän Falk jobbar på VINGA of sweden så han kom hit med två stycker mysisfiltar till oss. Så det är via honom vi köpte dessa. Velat ha en länge men aldrig fått tummen ur :P nu ska de mysas rejält framför tv:n i höst och vinter! GOOOS!




To make it better!

Hehe, idag har det varit a lot to do! Eller ja, asså..jag kom inte igång med retuschandet förräns strax innan lunch. Det var möte på morgonen för oss, det ledde till massa information ang framtid men sen också en del göra när det gäller annat. satte mig och fixade det direkt såklart, ju fortare man fixar en sak desto fortare får man bort en hel del problem.

Blev glad när allt var klart,  Nu får vi bara hoppas att allt blir som man har planerat att det ska bli och att allt funkar som det ska. Sitter och skriver i gåtor känns det som..men jag kan ju inte skriva mkt om jobbet bara rakt ut sådär. För så får man ju inte göra...



Aja, satt iaf och gjorde lite mallar på Jennis jeansbilder...för att visa hur det ska se ut.

Denna veckan blir nog lite annorlunda mot andra veckor på jobbet, Mkt o göra som sagt så det kan hända att det blir övertid..lite här o där. Vi får se hur vi planerar våran vecka.

Jeje, ska hem en snabbis och fixa lite o sen blir det träning..vad annars? :P
Later//A



Tävling!

Var med och tävla om presentkort på onlinepizza och tio månader med Spotify Premium! Missa inte detta! Klicka på bilden för att komma till tävlingen!




Shoppingtips!

Enkla, snygga & eleganta! Exclusive Jennie för 299:- Klicka på bilden för att shoppa!




Hårslitage!?

Tvättar håret 2 grr i veckan..och det brukar bli sent på kvällarna iaf på tisdagar, men nu har jag börjat fundera på vad som är bäst. Att lägga sig med blött hår eller att föna håret innan man lägger sig? Vad sliter mest på håret? håret är ju ömtåligt när det är blött, men värmen från hårtorken torkar ut håret.

Är det någon som vet?? Vore tacksam för lite tips! :)




Hon gör mig snyggare!



Varit hos Heidi och gjort om fransarna. Ni som aldrig gjort de kan aldrig ana så jag vill att ni testar iaf en gång, ni kommer känna er fabulous all the time, även när ni vaknar o känner er skräpigast i hela världen när ni e sjuka e ni fab ;) nåt sånt... om jag ska förklara..

Bilden e ju lite oskarp o lite sånt men man ser dom vippiga fransarna endå. Jag e nöjd som bara den iaf o ser sminkad ut utan att vara de överhuvudtaget! Tack till Heidi ännu en gång. Kan inte tacka henne nog och snart e de jag som gör mina vänner fabulous ;D längtar!

Dags att ta sig en dusch och sedan sova, trött som vanligt! sov gott!///J



Mat & Träning 11.09.13

Tisdagar har blivit våra vilodagar på veckorna. Känns väl rätt bra eftersom man har tvätt och grejer, hehhe inte för att det är en ursäkt för att inte träna :P men efrtesom man kör hela kroppen på pumpen på måndagar så kan den få vila innan man kör på hårt nästa dag igen. Har funderat på att tyyp köra hela kroppen 3 grr i veckan. för så kan man ju göra, bara musklerna få vila 48 timmar emellan. Men aja, vi får se hur vi gör, ska prova lite olika saker. Kanske provar det nästa vecka, för då blir det BARA 3 träningspass. Fast nu har vi ju iofs nästan bestämt oss för att träna på lördagar me, fast det kommer ju inte funka varje vecka för att vi är hos farsan varannan helg.

Ne, idag har det itne blivit någon träning som sagt, kasnke ska köra lite mage här? hehe det gav ju sjukt mkt sist, yes så får det bli. Våran vardagsmotion blev en omväg till jobbet, gick till Maxi på morgonen.

Idag har jag inte alls kollat några kallorier eller nåt. Anledningen till det? Jo för att jag inte skulle träna, så jag har inte brytt mig att komma upp i en viss nivå. Men jag har ätit ordentligt ändå såklart, och sedan tagit extra shake:ar som jag är rekommenderad att göra.

Frukost 07.30:
Vanlig Youghurt med linfrön och blåbär.  Jag tog en Proteinshake whey100 till.
Mellanmål 11.00: Grönt te och nötter, tryckte i mig en massa nötte! inte bara en näve denna gången :P
Lunch 12.30: Räksallad med vitlöksdressing.



Det var länge sen :) GOTT!

Mellanmål 16.00: En avokado och jag tog en proteinshake whey80.
Kvällsmat 19.00: 2 frökusar med stekt ägg och grönt te.
Ne..det blir inget mer, eller kanske ett glas mjölk för mig, för att kunna somna i lugn o ro, behövs idag!

Later//A



Dagens shopping..

Okej, idag hade vi tänkt och kika runt efter sånna där tygtavlor eller vad det nu kallas, ni vet sånna man kan måla på själv. För vi vill ju måla sånna i svart och lila som vi ska hänga ovanför soffan.

Vart tror ni man bäst kan hitta sånna? vore trevligt om ni kunde ge lite tips! :)

Anyway..vi hittade inga iaf. Men sen var vårat andra mission att köpa Jennis små tillbehör till hennes mobil som hon nu förhoppningsvis får behålla tills vi köper en ny igen :P hhehe



Det första och väldigt viktiga var ju "senilsnöret", det snygga av läder från Clas Ohlson för 29:-



sen MÅSTE man ju faktiskt ha ett skärmskydd, detta är från teknimagasinet för 179:-. Riktigt bra grejer.



Sen har vi velat ha ett träningsmobilfodral ett tag, men vi gillar inte dom med kardborreband, men idag hittade vi dom här :D från Siba! 2 pack, en svart och en vit för 249:-. Mkt bra!



GUUUUUD! Det regnar ju hela tiden här :( och mitt finaste genomskilniga parra har gått sönder, tänkte köpt ett nytt idag MEN nu verkar det som om dom har slutat tillverka dom parraplyerna, det var iaf det dom sa på Clas Ohlson, så då fick vi helt enkelt köpa helt vanliga svarta, men dom är bra dom me, och billiga! 59:-/st

Woho! fick som sagt hämtat våra optinuts och Silicea idag me efter jobbet..som jag misstänkte :D blire en opti ikväll tro? ;P

Later babes//A



Så hanteras vi aggressioner på jobbet!

Det finns många tillfällen i livet då känslorna svallar på arbetstid. Tidningen Du & Jobbet har kartlagt de vanligaste reaktionerna när aggressionerna bubblar på jobbet.



Så här reagerar vi när ilskan slår till under arbetstid:

1. Jag pratar med en kollega, 71 procent.
2. Jag biter ihop, 42 procent.
3. Jag pratar med en chef, 36 procent.
4. Jag plågar min familj med berättelser, 27 procent.
5. Jag gör en avslappningsövning, 16 procent.
6. Jag blir otrevlig mot omgivningen, 15 procent.
7. Jag lämnar rummet, 7 procent.
8. Jag låter det gå ut över döda ting, 4 procent.
9. Jag skriver på sociala forum och beklagar mig, 0,5 procent.

2 700 personer svarade på tidningens enkät.

Förstår oss på folk som får stå ut med kollegor som gör deras jobbsituatuiner jobbigare/sämre.. inte lätt att alltid vara på topphumör då.

artikel salongK



Alltid nåt!

Ohuh..vilken intensiv dag. Eller den började med fotning men då var det rätt chill faktiskt.



Men det var sjukt mkt att fota idag, tror det var 40 par stumpbyxor för mig och väldigt många par jeans för Jenni. Ni ser ju lådan, den var full..det är lite kvar tills imorrn, körde på i flera timmar mens en orkade vi itne mer och det finns ju modeller att retuscha me.

Men det mesta är borta iaf som tur är. Jag ahr så ont i huvvet nu så det sak bli skönt att komma härifrån och få frisk luft en stund, ska iväg och uträtta lite ärenden på stan innan vi drar hema för andra grejer som ska fixas..SOM VANLIGT, alltid är det nåt..

Skrivs senare//A



Älskar väskan!



Angelina Jolie
hade en grymt snygg Louis Vuitton PM Devotion-väska fastkedjad med en handklov runt armleden på premiären av Brad Pitts nya film "Moneyball" i Fredags! Like it alot! Hoppas någon gör billigare varianter av denna, praktiskt så slipper man tappa bort väskan och man får ett armband på köpet ;)



Nu är den tillbaka igen!



ÄNTLIGEN har ja fått tillbaka den igen. jag hoppas innerligt att ja inte finner några som helst problem med den, annars e det reklamation, då vägrar jag skicka den på lagning en gång till.. tyvärr. Så nu på lunchen ska jag göra den till min egen igen ;D weeii, ska till knalleland för att köpa lite grejer så som band osv, pimpa den lite helt enkelt!//J



2 favorit produkter!

Klickade hem ny uppsätnning av 2 av våra absoluta favorit produkter i helgen. Förhoppningsvis kommer dom redan idag! Det första, Silicea. Kommer aldrig vara utan det..den gör verkligen skillnad :) Det andra är ju våra älskade Optinut! ÄNTLIGEN har vi beställt nya, hehe fattar inte att vi karat oss så länge utan dom. Läs om produkterna..Dom är verkligen så bäst! (enligt oss)




I need more time!

Det e sjukt vad tiden har gått fort idag. Jag ebhöver mer tid, vi behöver mer tid.. alla behöver njog mer tid. Synd att det är uppdelat så som det är, tiden alltså. Att man ska jobba 8 h, att man måste sova 6-8 h för att funka bra osvosvosv, man skulle haft mer fritid mindre jobb och mindre timmar sömn. undra vad man hade hittat på då ;D nåt mycket roligare kan ja tänka mig, man hade gjrot så mkt mer om man var mindre trött hela tiden efter jobb och träning.



Tiden flyger iväg på jobbet och tiden bara flög iväg idag när jag skulle fixa de sista med Anne sfransar, det tar ju sin lilla tid nu i början när man e lite skakig och inte helt 100 pöå vilka fransar man ska ha, inte mins när man inte har sin massagebänk att jobba på, otroligt irriterande så jag hoppas  att de kommer så snart som möjligt så jag kan börja ta emot mina söta kunder ;D innan dess går de tyvärr inte. måste till IKEA oxå, det e viktigt med bra arbetsställning, ljus osvosv.



Som sagt, för lite tid o nu e jag jätte trött efter en jävligt hård träning, klockan e alldeles för mkt för min smak. Jag vill sova MINST 8 h, men de hinner jag aldrig nu för tiden. förr sov jag 8-10, då var jag utvilad och mådde mycket bättre, bara att veta av att man sover lite för lite får mig stressad, därav gnisslandet i tänder och dålig sömn, o de leder till mer stress. Men ska försöka komma isäng o ta sömn i första hand några dagar i veckan iaf.

Nog tjatat om sömn och tid. gonatt//J



Mat & Träning 11.09.12

Självklart får man rekommendationer om att använda det vi redan använder i dagsläget, hehe. Fick svar från Gymgrossisten på min fråga idag. Dom rekommenderar mig att använda whey100 såklart ;)



"Whey-100 skall användas vid sidan av en sund kost för maximal muskeluppbyggnad och delvis fettförbränning.
Ta en drink efter alla dina träningspass och med fördel en drink ihop med mellanmål för extra proteiner under dagen." Detta skrev dom + lite annat.

Dom rekommenderade även en av Charlotte Perellis produkter. "Femme Power". Som är en prestationsökare för kvinnor..men jag har inte hunnit läsa vidare om den produklten än, får göra det sen. Men det känns ju lite sådär..henne produkter känns ju som sånna där "jag vill vara smal o nätt" produkter..men jag ska inte dömma innan jag läst som sagt.

Det är faktiskt konstigt att hur jäkla ont man än har i ben o kropp så är värken alltid borta lagom till måndagarnas pass :D haha! as gött ju! Idag blev det ett vanligt pumppass.

Det är kul när instruktören kommer och ger en berömm efter passet, att man har en sån bra teknik o grejer. Teknik är jätteviktigt i pumpen, för är den inte bra så spelar det ingen roll hur mkt du har på stången. Det kan va sjukt jobbigt med lite vikter bara du gör rörelserna rätt.

Aja, har inte så mkt att skriva om träningen bara det att det var lika gött och hårt som vanligt och att det var sista gången vi körde det passet, för nästa måndag byts koreografin...IGEN! Hoppas det är lika bra eller bättre än detta.

Idag tog vi tillbaks en gammal favorit till lunch!..och även det första mellanmålet :)
Frukost 07.30: 2 kokta ägg mosade med smör.
Mellanmål 10.30: Apelsin och grönt te.
Lunch 12.30: Knorrs Italienska tomatsoppa, tog en tonfiskburk i den också.
Mellanmål 16.15: Jag: Proteinshake whey80.
"Middag" 19.15: Nudlar och tonfisk.
Efter träning 21.20: Proteinshake whey100.

Blir en kopp te sen kanske..eller lite Vitamin Well-vatten, hehe törsten kommer nu känner jag..
Later//A



Dagens outfit

Verkligen älskar den blåa färgen :)



Linne & Bandeau - Monki. Jeans - Gina Tricot. Skor - Nelly shoes.



Våran tapas meny!

Här har ni då vad som ingick i våran underbart goda tapasmiddag vi bjöd våra mamma och styvfar på.



1. Rostat tortillabröd med parmaskinka och mozzarella. Fyll ena halvan på dom små tortillabröder med parmaskinka och mozzarella, vik den på mitten och grilla den fort. Har ni ingen liten grill så får ni värma den i ugnen tills det har smält lite.
2. Skagenröra på toast. Rosta några brödskivor och lägg på en skagenröra, vi köpte icas färdiga. La allt på lite rocculasallad.
3. Mozzarellasticks. Köpte färdiga från Maxi.
4. Criscuts. Icas egna.
5. Heta scampiräkor. Stek räkorna snabbt i en panna med med olja, hackad chilli och vitlök.
6. Fetaostfylld peperoni. Köpt från olivett



7. Fetaostfyllda kökrbärspaprika. Färdigköpta från olivett.
8. Honungsmarinerad getost på bröd. Frökusehalva från pågen med getost, solrosfrön och honung på. In i ugnen i 200 grader tills honungen fått lite färg.
9. Vitlöksdip. Icas egna färdiga vitlökssås.
10. Vitlöksbaguetter. Euroshoppers frysta baguetter med färdig vitlökssmör i. Gräddda i ugnen i 11-15 minuter i 225 grader.
11. Kycklingfyllda piroger. Använde icas färdiga smördeg, skar fyrkanter och fyllde dom med röra. Röran är gjort på stekt kyckingfile i små bitar som sedan blandas med mango chutneysås och turkisk youghurt. Mängden gjordes bara på måfå.

Sådär ja, nu kan ni planera inför helgen ;) gå in på babbels hemsida för fler tapastips!



Dags att bli klar..

Nu är det dags för Jenni att göra klart mina fransar. Dom blev inte riktigt klara igår på utbildningen, man har ju inte så lång tid på sig.. men nu ska det bli finfint :) har gjort iordning en "säng" till mig här nu. Och vi var och hämtade en lampa hos Anki också som man behöver för att se bra. Det är exakt sånna lampos som vi ska köpa sen.



Aja, hinner inte sitta här och skriva mer, för nu måste vi sätta igång! Detta tar ju sin lilla tid det me..

mer bilder kommer senare!
//A



Spenderar pengar!

Dags att börja införskaffa mig produkterna jag behöver och spendera lite mer pengar. Så nu ligger jag ju verkligen back i min lilla hobbyverksamhet men det får jag igen vid ett senare tillfälle som tur är ;D

först ut på min inköpslista är det mest behövliga just nu. En massagebänk! Den på luxurious lashes kostar ca 2500 och tänkte köpa den eftersom det är kvalitéts produkter alltihopa. Men gick inte på blocket och hittade den här för bara 1500:- inkl frakt. Helt ny, beställs från tyskland eftersom han inte hade svart "hemma" just nu. Billigt som bara den så ringde och bad dom skicka hem en till mig! klcika på bilden om ni är i behov av nåt liknande, han hade flera stycken!




Spartacus stjärnan död!

NEJNEJNEJ!! Fan vad synd!..folk bara dör hela tiden :( Gillar ju serien otroligt mkt! Läs hela artikeln här!




klickat hem!

Då börjar vi veckan med lite mer shopping! i fredags retuschade vi ett linne vi verkligen fastnade för, och nu kom den ut :) Ett finfint linne av glansigt matreial, märket Serious sally för 199:- från nelly.com.  Den har knappar på boda sidorna vid linningen också..en fin detalj!




Mat & Träning 11.09.11

okej..här kommer inlägget om min lilla "viktökningsplan"..fast jag har ju inte fått svar på mina frågor jag skickat iväg så jag har ju egentligen inte lagt upp en plan, men aja..har har ju mina egna små uttänk iaf.

Att det faktiskt kan va svårt för en smal person att gå upp i vikt på ett hälsosamt sätt. Vistt vem som helst kan nog gå upp i vikt om man bara vräker i sig pizza, godis, ja..allt det där, MEN vem vill skada sitt inre på det sättet för att kanske bara gå upp nåt kilo,  och vem sjutton vill gå upp i fett!? INTE jag iaf!

Att äta sånt onyttugt för mig för att öka i vikt är inget att tänka på, även om det nu känns gött att KUNNA göra det ;P hehe. Men ne, för jag mår faktiskt inte bra av att äta godis och mkt mat med mkt kolhydrater, min mage säger ifrån då. Dagen efter jag ätit mkt av det goda mår min mage ungefär likadant som när man har druckit en massa alkohol kvällen innan..aa, ni fattar nog hur de mår när jag skriver så? :P inget jag behöver gå in vidare på.

Så mitt enda alternatv är ju såklart att köra på nåt som får muskerna att öka i form av nyttig proteinrikmat, träning och lite tillskott? Har Skickat iväg en fråga om bra muskleuppbyggande tillskott till gymgrossisten. Får se vad dom kan rekommendera till lilla mig, har sagt att jag inte vill ha nåt som gör mig pluffsig eller att ja inte vill få nåt annat är välformade men större muskler för att jag vill öka i muskelmassa och gå upp lite i vikt.



En vän och kollega har rekommenderat det här..Han har själv använt det ett tag nu och tycker att det är kanonbra. Det verkar ju bra om man läser om det. Klicka på bilden om ni vill veta mer om produkten.

Aja. Ska invänta svar från gymgrossisten iaf så får vi se vad som händer..fööör just nu, eller vettefan vad vikten ligger på efter helgens frosseri. Men i torsdags efter hård träning o sånt så låg den på 49.5kg. Har ändå tränat stenhårt i 2 veckor med bra mål före och efter, sen att jag hållt koll på att få i mig mer kcal per dag än innan..

Idag har jag iaf ätit
Frukost: 2 kokta ägg..mosade, te. Jenni: 3 kokta ägg.
"Lunch": Risgrynsgröt, fyfan vad gott! Jenni fick thaimat på utbildningen.
Mellanmål: ööh, okej det har bara blivit lite godis medans jag va som testperson. Det som blev över från gårdagens kvällsgottis.

Sen har man ju inte varit hungrig efter det..faaast, nu är jag sugen på ett glas oboy, mjölk gör gott innan läggdags ;P

//A



En lång och rolig dag!

NU är jag allt bra trött.. efter en lång och väldigt lärorik dag! Det var ju en ganska lång dag men det kändes betydligt kortare. Tiden bara flög iväg. Men så är det när man har roligt ;D för det var kul o lära sig faktiskt.

Får berätta mer om vad jag lärt mig oså nån annan dag när jag gör fransar, kanske imorrn för då ska jag göra klart Annes fransar, dom är bara halvvägs klara! :)



Sanna, våran utbildare började med att visa på "en vän att öva på" som dockan heter hur man ska göra innan vi själv fick börja öva. Det var ju ganska pilligt och irriterande innan man fick grepp om hur man skulle göra på bästa sett, alla har sin teknik osv men dom visar ju hur man ska göra sedan får man göra den till sin egen. :D



Här har vi min docka :D hehe Första delen bestog av teori andra av praktik.



Väskan vi fick, full med fransar och redskap som behövs. får gå igenom det bättre imorrn vad den innehöll!

Sanna som utbildade oss är även en nagelstylist eller vad det nu kallas, gör förlängningar osv.. det e det som är hennes huvudsakliga yrke och fransar vid sidan av och utbildar i det, hon tyckte att vi hade dom finaste naglarna hon sett, en dröm för nagelstylister att ha med i tvälingar osv. Anledningen var våra smala fina fingrar och långa rosa plattan på nageln innan tippen börjar. Väldigt ovanligt på svenskar enligt henne. :D KUL! Hon ska höra av sig när hon ska vara med i EM eftersom hon vann SM i nagelstyling o se om nån av oss vill åka med.

Nu måste jag iaf sova.. vi skrivs imorrn, lär ju bli en händelserik dag imorrn oxå! Gonatt//J



Helgens shopping.

Efter 2 dagar med 2 snabba små rundor på stan i GBG så kom vi hem med detta..



En ny liten väska från Monki för 100:-



Våra favvolinnen med djupt urringad rygg från Monki i 2 grymma färger, blått och rött. 150:-/st



Grönt och svart linne med dragekedja i ryggen, dom är bredare på ena sidan. 250:-/st från Monki



En kort t-shirt med skinn framtill, 250:- från Monki.



En enkel och svartvit fin top från Monki för 200:-. gillar tunna glansigare material på toppar.



Köpte även nya banedautoppar i en större storlek, M. Våra S känns lite små ibland :P 80:-/st



Sen köpte vi den här hetingen från Weekday för 300:-.

Jaha, bara en massa linnen typ. We just can't get enough!

Later//A



just nu..

Nu har Jenni packat ihop.. Så nu ska vi till stationen o åka hem. Äntligen typ :) är hemma vid kvart i 9 typ. Skrivs väl efter det.//A



Shoppingtips!

GRYMT snygg Väska/Påse! 300:- från Weekday. Finns även i grått.




Makeover #2

Sådär ja, Jenni har skickat lite bilder som jag tänkte lägga upp :) Hon är ju som sagt på sin fransutbilning just nu..eller hon har varit där sen kl 9 imorse. Men nu har dom haft lunch och NU ska dom börja öva på docka. Det har antagligen varit en hel del teori :)





Här är Jennis rum... Ett av 4. Dom är 4 på kursen.



Snart är det dags för mig att bege mig in till stan. Ska ju vara Jennis "testperson" efter dockövningen. Ska vara där från 16-19.

Hehe, gött! Det blir min lilla makeover nr2 denna helgen, så när jag är klar så är jag långhårig och lånfrasig igen ;D har ju iofs kvar mina andra fransar men dom ska ersättas.

Skrivs senare/A



11 september-vin med sur eftersmak.

En doft av gröna äpplen och smak av vanilj. Det kunde ha varit vilket vin som helst om inte för två saker: namnet 9/11 Memorial och priset 19,11 dollar.



Det är bara ett exempel på all försäljning som sker i anslutning till årsdagen av 11 september-dåden.

När en vingård ute på Long Island beslutade sig för att sälja tre flaskor vin i anslutning till terrorattacken mot World Trade Center fick det milt sagt en sur eftersmak för många, men människorna bakom vinet försvarar sig och vill bland annat att drycken används vid minnesceremonier.

Dom försöker verkligen med allt, man kan dricka vilket vin som helst på minnescermonier.



Före och efter.


Så här blev det nu då. Är sjukt nöjd än så länge :) känns väldigt naturligt och bra. Det var väldigt trevligt att vakna upp med långt hår igen! :)



Före och sen efter...



Skrev ju att vi nog itne skulle behöva lägga i så mkt mer än 2 rader typ, men vi la in några små slingor längst ner också, bara för att dölja det sista håret typ, så att det inte ska "träda fram" emellan. så nu har jag 71 slingor sammanlagt. Sist hade jag 85. SÅ jag är som sagt väldiigt nöjd!

Jenni är bäst<3 eller vad säger ni? ;D

//A



Mat & Träning 11.09.10

lördagsträning är fan gött! Tror det kommer bli fler sånna här pass faktsikt! Det var nog bra känner jag att vi INTE tränade igår, för träningsvärken släppte lite från igår tills idag, även om det kändes rejääält innan och även nu efteråt i benen. Men konstigt nog så känns det faktiskt inte så mkt när man väl är och sliter på gymmet.

Ett benpass blev det idag, men det har ni ju redan fattat, körde en annan ordning idag igen. Tog benpressen först idag, sen blev det ryskautfall på stång och även knäböj direkt efter på stången. Sen körde vi faktiskt lite axlar med vikt och stång. sen körde vi vader och baksida lår. Sen kände vi att vi faktiskt kunde köra rugg medans den ena körde mage, why not lixom? lika bra o köra sut på sig när man väl är där. hehe. Det avr iaf hur gött som helst att träna idag! Bra pass. Började med 10 minuters löpning.

Idag gjorde jag nåt jag inte brukar göra. Att inte äta frukost innan man ger sig ut på äventyr. hehe. Gick som sagt tidigt till Maxi idag och jag skipppade frukosten och tog den efteråt istället.

Frukost: 2 kokta ägg mosade med smöt, jag tog en shake också.
Efter träning: Proteinshake whey100.
Mellanmål för mig blev en tonfisk.
Middag: Tacos.



Som kvällsgottis blev det naturgodis..och ja, det är sjukt kaloririkt..men aja, vi har ju tränat hårt o allt såndär :) och det är ju trots allt helg. Äyer typ bara jordnötstoppar och jordgubbar i youghurt: För paranötter och sånt hör till vardagen ju, äter ju det som mellanmål o grejer så därför äts det inte längde som helgsgottis.

Mitt inlägg om min "kroppsplan" kommer kanske imorrn, har inte hunnit kolla upp det jag tänkte tills idag, har haft fullt upp med annat :)

Later//A



In the making..

Det har nu gått snart 4 veckor sen jag tog ut mina extensions...REDAN! Ja, tiden går ju som vanligt för fort..hehe. Aja, under dom här veckorna har jag gått med "kort" hår och sedan använt mina clips som jag hade innan. Har trivts rätt bra med det. Har under dessa veckor också gått runt o velat och funderat på hur jag ska göra med mitt hår. Jag hade 3 alternativ i huvudet.

1: Att skippa extensions helt och bara ha mitt korta hår och ha clips ibland. Variation..
2: Att bara lägga i några slingor för att få det liiite tjockare hår, för det enda jag egentligen stör mig på är att håret är lite för tunt på sidorna. Gillar inte när man ser igenom håret om ni fattar?
3: Att sätta i en helt ny uppsättning med extensions och bara va glad över håret :) hehe. För enligt min frisör så skyddar ändå extensions ditt egna hår lite från olika slitage, men då ska man absolut inte sätta i fler än vad man behöver, ju mindre desto bättre såklart!

Och hon sa faktsikt att mitt hår hade blivit längre och att det var bra även om jag hade haft förlängning sen sist jag var hos henne. Och jag kan faktiskt inte säga att mitt hår blivit nåt sämre heller. Det har jag nog mina hårtabletter att tacka för :D LOVE THEM! <3 ska aldrig vara utan Silicea.

Men denna veckan bestämde jag mig typ, så NU är vi igång, har kommit halvvägs nu redan, började vid 8. Kommer inte behöva många slingor alls för konstogt nog så har jag antagligen fått det normala håret från rapunzel och itne det tunnare europeiska som jag haft innan och som jag trodde jag beställde, lr jag evt att jag beställde det men fick säkert fel. Märkte att nåt var "fel" när jag såg hur mkt tjockare slingorna och deras fäste var mot dom andra gamla slingorna jag hade kvar sen sist, för vi tänkte använt dom först.

MEN nu har vi bara använt dom nya och då märker vi att jag absolut inte kommer behöva många alls, vilket är kanonbra! Men nu får vi också hoppas på att håret är och blir lika bra som det brukar!

Nu ska vi göra klart det sista, tog en liten paus..
Later//A




Think pink!

Vill ge er ett shoppingtips! Fick ju massa proser från jobbet och fastnade verkligen för den här. Think pink 901B från Wet n' wild. Supersöt rosa färg, blir fint på läpparna oxå! ;D klicka på bilden för att shoppa! Billigt som bara den oxå. 59:-




Det händer mkt idag!

Kom preciiiiis innanför dörrarna till pappa i Gbg. Det var länge sen nu, minns knappt sist vi var här, hehe. Men på sommaren blir det ju så, han är i Finland så länge o sånt. Brukar ju va hos pappa på fredagar men inte denna gången för Jenni har ju sin utbildning här imorrn så då bytte vi dag.

Anyway, idag va man vaken tidigt som jag skrev igår. Har varit i farten hela dagen! Har gjort en massa saker och mer blir det.

Va varken redan vid 9 imorse..och duktig som jag är så var jag borta på Maxi redan efter 10 för att storhandal, det är ju lördag och det är då vi brukar storhandla för kommande vecka. Sen blev de träning, dusch och bastu. och efter det blev det en snabbis hem för att packa inför våran vistelse här.



Shopping blev det också, vad vi köpte kommer in sen. och nuuuu blir det tacokväll och annat, hehe som vi självklart kommer skriva om i bloggen senare. Har inte tid och sitta här nu, massa att göra så vi skrivs sen!

P&K//A




Outfits!

Har man ingen fantasi..eller att man bara får panik över vad man ska ha på sig när man ska ut, så satsa på svart! Svart top och tighta svarta byxor, alltid en hit! Satsa även på en färg, som vi gjorde i torsdags! Färgade klackar. SO FAB! <3

Enkelt är oftast så snyggt!




Massa prover!

Fick massa roliga prover igår från jobbet. Ska testas i helgen och de mesta ska faktiskt tillbaka till jobbet eftersom de e bra o ha extrasmink om man inte orkar eller hinner sminka sig hemma så kan man alltid ta fram sminket på jobbet :D as bra, Vi har allt där. smink, krämer, nagelfilar osvosvosv.





Alla är nöjda!

Inte bara för att det är fredag men jag är sjukt nöjd med denna fredagen, den gixk dock väääldigt fort! Hehe känns som om man vaknade nyss. Fast det va ju iofs inte så länge sen man gick upp. Gick upp vid 9 idag eftersom vi tog en liten sovmorgon.

Jobbet gick galant idag, chillichill typ..en trevlig dag helt enkelt, mindre än 6 timmars jobb är inget att klaga på direkt.

Jag är nöjd, Jenni är nöjd, Tapio(styvfar) är nöjd och viktigast av ALLT, Mamma är nöjd :D Alla är vi nöjda med våran trevliga födelsedagsmiddag vi gjorde till henne ikväll :D



Ja..ni ser ju? Vem kan inte vara nöjd med det här? :P hehe Våran tapasmiddag. Som sagt, vad hela bordet innehåller kommer imorrn.

En trevlig kväll avslutas nu med en trevlig film innan läggdags, ska se "HANNA", vet att det är en typ av film som jag gillar..har läst en bokserie om en sån tjej. AS bra!

Yeye, dags att sätta igång filmen så att det inte blir så sen, för imorrn ska man upp tidigt!
Hoppas eran helg började fint! Natti//A



Mat & Träning 11.09.09

Eftersom det blev en liten utgång igår så bestämde vi oss igår för att det inte skulle bli någon träning idag. Meningen var att det skulle bli ett benpass såklart, minst 2 benpass i veckan har vi tänkt att köra ett tag framåt. MEN vi valde att flytta det tills imorrn istället. Det är ju lika bra, orkade inte stressa idag eftersom vi hade grejer o göra efter jobbet. Som sagt en stor middag väntade hemma..

Sen att musklerna i benen behöver lite extra vila, fy sjutton vilken träningsvärk man har nu :P hehe

aja, idag har jag iaf ätit 3 mål..frukost lunch och middag. Jenni åt lunch och middag.
Frukost: vaniljyoughurt med linfrön och blåbär.
Lunch: äggröra på 3 ägg och ett halvt paket bacon och en halv avokado var.



Jaa..och kan ni då kanske gissa på ett ungefär hur mkt kcal detta kan innehålla?? UNGEFÄR 700kcal. Ojdå..eller hur?? men det är ju trotts allt nyttig mat :D

Middag: Egengjord tapas, åh herregud så mkt mat man ahr tryckt i sig!
Det kommer ett ensamt inlägg om tapasen imorrn. Där skriver vi exakt vad det var i allt. Och det måste ni bara testa! Godaste tapasen EVER! ;)

Sen blev det lite grönt te och marabou preminum mintchoklad. 3 dagars kcal intag i den sista måltiden, meeen det är gött för imorrn ska det som sagt tränas med VÄLDIGT gott samvete..längtar redan ;P

Nu ska allt bara få smälta och bre ut sig i kroppen, hoppas det lägger sig på rätt ställen :P hehe
Later//A



Dagens outfits

En rätt velig dag..visste inte hur vädret skulle vara o man hade väl inte planerat att ha nåt speciellt på sig idag. sol men väldigt kyligt, frös fan i shortsen :P hehe



Jacka - H&M. Linne - Gina. Byxor - H&M. Väska - Pieces. Skor - Nike.



Silkeströja/jacka - Vero Moda. Oversize t-shirt - H&M. Shorts - Weekday. Kängor - Skopunkten. Väska - Åhléns.



Älskar våra ray bans! TUR att Jenni hittade 2 par med spegelglas :D



Igår!



Jenni <3 Anki



Dance your ass off!

Hehe, mkt om mat och sånna inlägg blir det idag :) men aja..that hos we role..typ?

Tänkte bara egentligen bara skriva en rad eller 2 om våran utekväll igår, för den var VÄLDIGT lyckad iaf, det blev en spontanutgång till XoY för att det var premiärkväll efter sommaruppehållet. Måste säga det att you really can dance your ass off. Hehe det finns ju till och med ett bantningsprogram som heter så.

Anyway...jag och Anki dansade konstant i 1,5 timma typ..shit! det var kul...VI hade kul! :D Älskar när det blir sånna kvällar som igår. Det var dock väldigt varmt me, det enda som är dåligt med att va på krogen o dansa är att man blir blöt :P hehe svettig med andra ord. inte direkt de man vill vara en utekväll, men vad ska man göra?

Efter XoY gjorde jag nåt jag inte gjort på...ja, vad kan det varit, typ a ne för länge sen. Förr burkade man alltid käka fyllemat på vägen hem. Det gjorde jag igår, blev ju ingen "fyllemat" eftersom det inte var nån fylla inblandad, men ändå. Anki ville ha mat så då fick jag också en cheesburgare, fyfan vad gott det var! Tack babe!



En sån här kan väl typ innehålla 600kcal max. Dom behövde jag som sagt efter allt mitt dansande, och ni ska veta att jag INTE kommer ha dåligt samvete över att jag trycker i mig sånt, har jag iofs aldrig haft det innan men nu har jag som ni också vet inga krav på att hålla "inne" på nåt :P haha

Blir som sagt mkt om mat idag, eftersom vi ska göra middag hemma o grejer ikväll.//A



Det bästa som finns!

När man är törstig, bakis eller bara vill ha nåt gött ;) dagens frukost fick bli min älskade pepsi max som blev över från gårdagen! Tur att det smakar så gott som det gör och det innehåller ju INGA kalorier alls typ!//J




Kvinnliga legender tillbaka för Dior

 



ÄLSKAR reklamen! Den nya doften från Dior har väckt liv i de kvinnliga  legenderna Marilyn Monroe, Grace Kelly Och Marlene Dietrich. Från vita duken till mäktig reklamfilm.

I den nya reklamfilmen för J´adore Dior ser vi som vanligt deras fagra ansikte utåt Charlize Theron. Men något som överraskade världen var när tre av de största kvinnliga legenderna plötsligt uppstår från de döda och befinner sig backstage under en visning.

Vi ser Charlize kindpussas
med Grace Kelly, Marlene Dietrich poserandes framför fotografer och självaste Marilyn Monroe som förför med hjälp av den nya doften.

Måste skriva att Charleze Theron är sjukt snygg, i både verkligheten och i reklamen <3



artikel msn

 




En senare start!

Time to go! Sitter här och dricker en vitamin well hallon, mmmmh! Vi börjar senare idag eftersom vi var ute en sväng igår. Det e det bästa med vårat arbete att vi bestämmer själva hur o när vi ska jobba. Självklart måste de passa in med allt annat oxå, typ fotningar o kollegor :) Men det e skönt iaf. Sitter o väntar på Anne som ska bli klar så vi kan draaaaaaaaaaaa, Anki kommer nog samtidigt, vet dock inte om hon redan sitter där, klockan e ju faktiskt  nu ;D haha borde gå och de ska vi göra nu oxå, mysisar på och sneakers så man kan gå FORT, later//J




Kvällens färg!



Jag är kär <3 //J



Mat & Träning 11.09.08

hade helt glömt bort att det var vecka 36 denna veckan..för ni minns väl att jag skrev att jag längtade till veckan då CX30 skulle börja? Och idag var vi på det passet, dock kallar dom det CXWORX vissa tider o sen CX30 vissa, eller så är det knalle som har ena namnet o stan det ena, men får hoppas att det är samma iaf :P hehe

Idag tog vi tag i det då :D men..hmm asså passet var bra, det tränar lite av varje kroppsdel faktiskt. Kände som fan i rumpan, har ju träningvärk som bara den i benen och rumpan från vårat benpass igår. Tror passet kommer bli bättre o bättre ju fler ggr man går när man lär sig ala rörelser ordentligt, det fanns några svåra som behöver övning.

Eftersom passet bara var 30 minuter så ville vi ju köra överkroppen mer, för det är överkroppstränings-dag idag. Så vi körde mer rygg, 3 olika övningar. Ländrygg på maskin, stående rygg och pullups. Sen körde vi axlar med stång och hantlar.

Till sista körde vi mage på gymboll och liiite till rygg, genom att dra upp oss själv.





Vägde oss direkt efter också, ska ju göra det en gång i veckan när vi kommer iväg till knalleland. Tänker inte skriva nåt om min vikt, för jag är besviken på den! Ska ta och kolla lite vad jag kan göra åt den..ska kolla på lite alternativ i helgen så jag återkommer med det i ett annat inlägg :) Jenni väger iaf 3 kilo mer än mig.

Ska va vaken ett bra tag till idag, ska man kanske ta och äta ÄNNU mer idag..
Frukost 07.30: Jenni: youghurt med linfrön och blåbär. Jag: Youghurt med linfrön, blåbär och björnbär, proteinshake till det.
Mellanmål 10.30: Grönt te och lite olika nötter. Som igår typ.
Lunch 12.30: Den finns längre ner.
Mellanmål 16.15: Jag: 2 chrispknäckisar med kokt ägg på och proteinshake. Jenni: 2 kokta ägg.
Efter träning 19.20: Proteinshake.
Kvällsmat 20.30: Jag: Tonfisk och nudlar. Jenni: 2 kokta ägg mosade med smör.

Hungrig är jag fan inte, men som sagt..kanske ska knapra i mig nötter som innehåller massa nyttigheter. Jenni dricker lite vin, KANSKE tar ett glas sen..ska känna lite på det.

Ska ju dansa lite ikväll ;)

Later babes//A



Dagens outfit

Black & Gold..

Jeans - Gina. Top - Monki. Klocka - Nyåks. Nagellack - H&M. Glajjor - Gina. Skor - nelly shoes.



Dagens lunch!




Ordning och reda!

Vi försöker ju hålla det så snyggt som möjligt på jobbet. Det gäller att ta in det nya och ta bort de gamla. Jobbigaste är ju att man sitter precis vid hyllorna och de blir mycket spring vid våra platser så därför försöker vi organisera att det är lättillgängligt och de som används mest finns i ombytesrummet. Känns smartast så ;P



Idag har det flytit på bra som vanligt och nu är dagen äntligen slut.. igen.. vi har gjort lite planer för ikväll under jobbtid oxå hehe, change of plans typ. Jag e lite trött idag oxå men som sagt, lite bättre idag. Ska iväg och handla för imorrn, sedan skynda till träningen :) Så vi skrivs väl senare//J



Shoppingtips!

För alla er som älskar Maria Motazamis färg på läppstift! Hon har nämligen gjort ett läppstift för Make up store i hennes favoofärg ;D nice!






klickat hem!

Yepp, under lunchen bestämde vi oss! Det blev dom underbara Leoni :D Lundberg såg lite stora ut på foten..tråkigt nog.




Makeup your mind..





Det ska gå ganska snabbt och se ganska naturligt ut, därför gillar vi persika på kinderna och brunt på ögonlocken, något naturligt på läpparna, gillar bare från makeupstore och creme d nude från mac ;D har ju gjort ett kollage innan om vardagssmink men här får ni en bild på de som används för de mesta! oskarp bild tyvärr men det syns tillräckligt bra som tur är!



Det gick mycket bättre!



Sov mycket bättre inatt så idag e jag liiite piggare, jag var nog bara väldigt ovan första natten med skenan, haha trött som ett troll o svullen precis när jag vaknat på bilden, men ni ser ju, skenan syns knappt, men den känns ju lite :) Drömde om Skarsgård inatt oxå, grr, de va kul! Aja.. vi får skrivas senare//J



Shop till you drop!

Ah nu är det ingen lek längre..känner att jag vill ha allt jag typ ser :P hahah! Nerå så illa är det väl inte direkt men NÄSTAN, iaf när det gäller skor. Som sagt, har svårt för vilka av dom blå skorna man ska välja..kommer bestämma oss imorrn, kanske blir båda men sen känns det ändå onödigt med 2 blå när man kan köpa ett par andra som skulle va bra att ha me :)



meeen nu är det ju så att den där dealen vi la in på bloggen gör det ännu lättare att shoppa! Gud, vi kunde ju inte låta bli att köpa fler presentkort nu innan den tar slut, det är bara nån timma kvar. köpte 3 var till för 600:- som är värda 1800:-. Så nu kan vi verkligen shoppa loss!

Aja, dom håller ett tag så vi ska försöka hålla i dom så att man inte köper upp alla på en gång..för det kommer ju nytt hela tiden :)



Innan träningen var vi även och hämtade våran kicksorder, köpte en ny facemist..ett måste om man sitter vi datorn så mkt som vi gör..huden blir ju helt förstörd. Bra med skydd och fukt :) FaceMist:en kostar 195:- på både kicks.se och Make Up Store.

Yeye, ska hoppa i säng tidigare idag..lite tidigare iaf, känner att kroppen är helt darrig nu, hehe men så blir det efter hård träning så nu ska den få bygga upp sig och vila ordentligt!

Hoppas eran onsdag har varit fin!..snart är det fredag ;)
Natti//A



Mat & Träning 11.09.07

vila igår, hård träning idag. Vi skulle ju köra en likadan vecka som förra veckan. Då betyder det att det blev ett benpass idag. Idag körde vi ett omvänt pass. Det vi vrukar börja med var upptaget så vi körde benpasset baklänges mot förra gången..hehe. Så idag började vi iaf träningen med 10 minuters löpning/uppvärmning.

Första benövningen blev då "ryska utfall" med stång på ställning, kändes bra att inte vara helt slut när man körde dom :P hehe förra gången var det ju sjukt jobbigt. Denna gången kände man lite extra just i rumpan me. Direkt efter dom så körde vi knäböj på stången. Sen körde vi liggande benpress..benen var fan spagetti :P haha men aja. Sen var det magens tur en snabbis på makin eftersom dom andra maskinerna vi ville träna var upptagna. Körde lite extra mage idag. Efter magen blev det sista benövningarna som bestog av vader och baksida lår..fick kämpa ordentligt!

Som sagt, det var gött att byta ordning..tror musklerna fick kämpa lite extra, känns så just nu iaf. Kommer nog känna av detta passet ordenligt imorrn.

Aja, magen fick sig en sista omgång med innan stretch, gjorde lite cykelsitups, höftlyft och andra övningar.

Jenni sparade på lite kalorier för att kunna fika idag..kommer skriva ut mina kcal för varje mål, jennis har jag ingen koll på.
Frukost 07.30: Jenni: 2 mosade ägg med lite smör. Jag: Havregrynnsgröt, med linfrön och sylt - 217 kcal.
Mellanmål 10.30: Grönt te och nötter, 10g mandel, 15g paranötter, 15g valnötter - 264 kcal.
Lunch 13.30: Kycklingfilé med en sallad gjort på bladspenat, rödlök, kiwi och tomat, men vitlöksås gjord på turkisk lätt youghurt. - 176kcal. kommer lägga in det imorrn.
Mellanmål 16.00: En halv burk keso med smak av äpple,päron & vanilj (125g) och jag tog en proteinshake till det också - 252kcal.
Efter träning 19.00: Jag: Proteinshake whey100 - 133kcal.



Jenni tog en fika på stan, detta vettefan vad det innehåller..kan ju kolla på det nångång.
Kvällsmat 19.45: Jag: äggröra gjort på 4 ägg med lite yellow chilli i..ungefär - 412 kcal

Sen blir det inget mer, dricker lite te just nu bara.
Later//A



Dagens outfit

En liten färgklick i det regniga Borås...



Tröja - Nelly.com. Bandeau - Lindex. Jeans - Cheap Monday. Gummistövlar - Din sko.



Nyhetsbrev v.36

Be hot!




Blue dreams!



Nu måste ni hjälpa oss lite. beslutsåmgest! Vilka tycker ni är snyggast!? vilka ska vi köpa??



Jag återkommer..

När jag har mer energi, allt känns så jävla lame just nu, mig själv inräknat. sov nog inte så bra med den där äckliga skenan i munnen. Ska försöka träna till mig lite egenrgi senare idag. later//J




Dagens underhållning!

 







Jobba för att leva..

Ja det är väl det dom flesta gör?..fast sen finns det nog sånna som lever för att jobba, det är väl dom som har sitt jobb som liv? hehe eller aa.. ni fattar.

Vi jobbar såklart föra att allt ska gå runt..inga konstigheter med det. Det måste man ju göra lixom. Men som jag skrivit innan så har vi alltid varit "sparare", sparade väldigt mkt pengar sen första dagen vi började jobba, bodde hemma då, då kunde man lägga undan mkt, men man kunde också spendera mkt. Men jag valde sparandet som sagt.

När man flyttarde hemifrån så ändrades mkt såklart, men ännu idag är jag en sparare..vilket jag är glad över iofs! Kommer nog aldrig ta några lån nu den närmsta tiden iaf.

Man sparar för att kunna göra saker..eller hur? Sparande brukar ha en mening. Jag vet inte egentligen vad jag sparar till just nu. Det är väl bara för att ha pengar på banken om man vill göra nåt, ta tex operationerna som exempel.hehe

Nu känner jag bara att vi kommer slösa VÄLDIGT mycket pengar den här månaden, men det spenderas ju som sagt på oss själva. Det som kommer kosta oss är shoppingen denna månaden känner jag, skofrossa är det som gäller! MEN jag tänker INTE bry mig alls..bara jag mår bra av det så finns det ingen anledning till att tänka på det just nu. Vissa månaden går det åt mer pengar än andra.



Be happy, don't worry! (Ett tröstinlägg till mig själv ;P) Kan känna att det är jobbigt när större summor försvinner från kontona. hehe För det kommer förvinna en hel del nu i helgen också (shopping + jennis utbildning)..och framåt, tills nästa lön. Men lönen trillar snart igen igen :D haha!

Så jobbaa för att leva...just nu lever jag för kläder ;) vill bara ha och ha och haaaaa! give me everything..alltid så när höstens godsaker kommer! Det är tur att man har en liten extrainkomst som man plockar från. Och snart har ju Jenni en liten till ;D

Dags att "leva" vidare :P
//A



Första natten....



Dags att börja använda min bettskena.. hämtade den tidigare idag, känns ju...hmm, jag vet inte? Får väl se hur de går. Den sitter ju som berget så den kommer väl sitta på plats iaf hehe :D fick en för överkäken. Jag hoppas detta gör så jag slutar förstöra mina fina tänder, hehe så ska jag ju självklart göra min små "joggningar" med käken så de slappnar av mer.

Det blev som sagt tvätt och lite matlagning idag. Mamma var här och fixade gardinerna, skulle ju ha 2 lager lila..det blev bra :) Tack mami! <3

Aja ska sova, ska försöka samla krafter till morgondagen, får se om skenan e kvar i munnen imorrn bitti ;D haha gonatt, hoppas ni sover gott!//J



Mat & Träning 11.09.06

Finns inte så mycket att skriva om träningen. Alla vet att jag är helt slut för har inte kunnat sluta tjata om det på hela dagen. Det börjar kännas lite bättre efter en kväll med vila. Måste tagit ut mig totalt igår men slängde ju på nåt kilo extra på varje övning! Men de e skönt att man känner att man tränat hårt, vilket var meningen.



Idag var det som sagt vila, skulle gått till gymmet och kört mage och kondition men ingen ork. Det blev magträning hemma ist på gymbollen, riktigt trött efter de, får köra med tyngre vikter imorrn så magen formas lite mer ;)



Maten då..
Frukost; två mosade ägg för mig, anne åt yoghurt med linfrön och blåbär plus en shake whey 100
Mellanmål; grönt te och en persika
Lunch; laxlåda med spenat och granatäpple, anne glömde äggen hemma ;)
Mellanmål 2; kesoplättar och grönt te, Anne tog även en shake whey 80
Kvällsmål; turkisk yoghurt med nötte roch russin och grönt te

Thants that. //J



H&M är bra!

Det är ingen nyhet att vi älskar H&M, fattar inte att killar inte har fastnat mer för H&M, dom har ju skitsnygga kläder för dom där! Kolla bara på bilden..helt klockrent. Så här tycker vi att killar ska gå klädda! Enkelt, avslappnat och snyggt! Billigt!..outfiten kostar typ ingenting. En outfit för oss kan kosta typ 500kr från top till tå, men killar väljer alltid att ha en t-shirt för 500kr istället :P




Jag orkar inte!

Ni ska bara veta vad trött jag är, i huvvet och HELA kroppen. Jag tänkte att jag kanske skulle orka iväg till gymmet men det tror jag knappast. Vi tvättar o och lagar lite mat. Tänkte ta fram träningsprylarna för magen och träna skiten ur rutorna istället för att göra det på gymmet. Har inte varit så här trött på länge så jag vill bara ligga i min stoora sköna soffa med en kopp te och bara glo i mina träningskläder. Det e precis det jag ska göra just nu tills jag ska träna mgen då ;) //J




Vi lyckades!



Försökte efterlikna detta. Den bästa tapasen i stan enligt mig, på Babbel. Brukar oftast äta samma sak med små ändringar men de här är det godaste på menyn. Heta scampiräkor, vitlöksbröd, kycklingfylld pirog, criscut potatis med vitlöksdipp, tortilla med fyllning som jag itne minns, honungsgratinerad getost på bröd, toast med räkröra. Finns jätte mycket mer gott och välja på men som sagt så föredrar jag detta ;D



Skulle testa i fredags och se hur allt smakade. Måste säga att det smakade exakt lika gott så jag frossade verkligen i mat ;D upplägget ska ju självklart vara snyggare med lite sallad, finare fat osvosv men som sagt, för att testa om vi verkligen skulle klara det och det gjorde vi verkligen, SJUKT gott! ;D så nu blir de att bjuda mamma och styvfar på egengjord tapas på fredag! yeey!

Hur vi gjorde allt kommer på fredag när vi lagat det igen ;D lättast så tror jag så jag inte skriver fel //J



Shoppingtips!

To die for! Fyfan vad snygga! Leoni 449:- Klicka på bilden för att shoppa!




Hur går det egentligen..?

Det här med träningen och att gå ner 2 kg. Vetefan hur de går de med asså :P Igår efter ett monsterpass pump vägde jag nästan 54 kg, fick panik men nu på morgonen när jag vägde mig så vägre jag 52,7 igen, alltså -0,1kg från förra torsdagen. Självklart går jag upp i vikt när jag tränar så mycket mer med så mycket tyngre vikter så jag klarar nog inte att gå ner 2 kg på två veckor om jag inte äter typ 800kcal, inte bra med andra ord hehe, men ska försöka gå ner lite till då, men själva grejer e ju att forma om kroppen så ja får väl ta smällen att stanna i vikt om inte annat. har ju till nästa vecka på mig så jag ska nog klara de fint.

Som Millan skrev drack jag massa alkohol i helgen med de får mig inte att dricka massa vatten o bara äta sparris den här veckan  :P jag äter som vanligt, åt ju pizza o sånt i söndags, bara man inte vräker i sig dubbla dagsintag av kcal går de ju bra, som sagt, ät vad ni vill men med måtta ;)



Inga nya spännisbilder tyvärr, men den här e för ett tag sedan, måste väl ta lite nyare bilder nu känner jag eftersom jag endå fått lite mer muskler! aja, en lite update bara, läs millans blogg om ni e sugna på en bra träningsblogg, hon börjar komma igång bra nu. //J



Det börjar närma sig..



Nu har jag äntligen fått all info och en faktura att betala för min utbildning jag ska gå på söndag! Snart så e jag en jävligt grym fransstylist som komemr göra mina vänner ännu snyggare än vad dom redan är ;) Jag ska visst ha med en försökskanin, tänkte fråga en vän men ångrade mig och tar självklart med syrran istället! Blir en lååång dag, en dyr dag oxå men det e det värt ;) Nu e de dags att börja boka in mina små övningspersoner. later//J



So fresh & so clean!

Det är höst...och vad passar då inte bättre än en höststädning? Garderoben är ju städad då borde lägenheten också vara det, ORDENTLIGT. Städar ju alltid iaf en gång i veckan..men idag blev det verkligen en storstädning. Svabbade och tokade av ALLT.



Fy sjutton vilken skön känsla det är! Det blev så sjukt rent :P hehe. Man typ såg hur golven blänkte och allt såg bara så rent ut..tänk vad en sån liten grej kan göra :) Doftar ju rent me.



Det här är ju inget man kommer göra en gång i veckan direkt..men alltså, man kanske ska satsa på en gång varannan månad iaf, hehe borde väl räcka?

Det var iaf skönt att vi hann göra det idag så att det är gjort :) skönt o börja veckan med en ren lägenhet.

För övrigt så började vckan kanonbra! På jobbet fick man bort allt som låg ocj väntade i fotoväg för oss :) blev en massa gjort idag.

Nu ska jag bara fixa lite småsaker här innan sängen, synd att man inte kan kolla klart på sex and the city som går på 3:an nu :/ aja, har sett alla avsnitt ändå!

Natti babes..skrivs imorrn igen//A



Mat & Träning 11.09.05

Ska det vara så att man tränar och duschar samtidigt? hahah, ne men ni kan ju fatta vad det är jag syftar på? Har flera gånger sagt att man tränat skiten ur sig på pumpen men dagens pass tog ju priset! Har nog ALDRIG varit så svettiga som idag! helt sjukt..och jag överdriver inte. Det såg typ ut som att man nyss stigit ut ur duschen vissa gånger.

Vet inte om det var timingen med maten innan träningen, tabletterna, uppvärmningen innan passet eller att man la på upp till minst 2 kilo på varje muskelgrupp idag...tror det var hela kombinationen faktiskt!



Gryniga bilder det blir nu för tiden...hmm?

Aja, nu känns det hur skönt som helst, ville köra skiten ur oss eftersom det är det enda pumppasset för veckan, vi har tänkt o köra en exakt likadan vecka som förra..typ. Så skönt att börja veckan med ett hårt pumppass!

haha...asså, det här med kallorier igen då. Det är fan svårt att få i sig "tillräckligt" känns det som. Jag försöker ta extra shake:ar och sånt för att få upp kalorierna, Men vad ska man göra? fan..är man inte hungrig o äter så ofta som jag gör..hehe då kan jag ju bara inte äta ännu mer, då spyr jag ju. Jag o Jenni äter olika mål nu för tiden, men typ vi samma tider och inte jag gör nåt extra då.

Mina muskler får iaf det dom behöver så dom kommer växa ändå. För det viktiga för mig är att ge musklerna mat innan och efter träningen. Det är då det händer grejer ju.

Frukost 07.30: Jenni, 2 kokta ägg mosade med smör. Jag: Havregrynsgröt med linfrön och sylt.
Mellanmål 10.30: Grönt te och en nektarin.
Lunch 12.30: Lax med spenat & ägg.
Mellanmål 16.00: Jag tog en proteinshake whey100.
"Middag" 18.15: Jenni: Nudlar och tonfisk. Jag: äggröra gjord på 4 ägg med yellow chilli och rödlök.
Efter träning 21.00: proteinshake whey100.

That's all for today..i think!//A



Dagens outfit



Byxor/tröja - Gina Tricot, Skor - nelly.com, Bandeau bh - Lindex, Linne - Weekday, ring - cocoo.se



Ge dig själv 9 år extra!

Utbilda dig: +1år och 7 månader

Vem du omger dig med och vad du gör i din vardag har enligt ett stort antal studier avgörande betydelse för din hälsa på sikt. Därför finns det en sak som det lönar sig att investera riktigt mycket i, och det är en bra utbildning. Det ger nämligen möljlighet att få ett bra erbete som du kan utvecklas inom och vara stolt över. Fortsätt också med en relevant vidareutbildning, då är du väl rustad om du får lust att se om gräset är grönare på något annat ställe!

Ju bättre arbete du har desto längre lever du.




Shoppingtips!

Kolla in den här snyggingen! <3 korta toppar! 250:- på Monki.




Klickat hem!



Gjorde det fort som tusan oxå ;D Fick ett mejl om att min storlek kommit in, alltså 38, som vi oftast har i pumps, annars glappar dom. Dom har ju varit slut ett bra tag nu men de hade kommit ett par i retur som tur är ;D Hoppas dom INTE e användna bara. Använde en rabattkod oxå som vi fått eftersom vi e nellys bästa kunder, kändes skönt och få ett par riiiktigt snygga klackar till samlingen! 349:- nelly.com



Best of Augusti!

Buhuu, nu är det höst. Får hoppas på en väldigt fin höst UTAN massa regn! Anyways.. augusti var en ganska bra månad. Det hände kanske inte så överdrivet mycket men lite kul har man väl endå haft. Den gick liiite för fort dock!



Det första jag tänker skriva är, fransar. Vi gjorde ju det i juli oxå meen vi gjorde ju om dom i augusti och det är så snyggt så jag måste jag med det den här månaden ;D lösfransar rules!






Det absolut bästa för mig då (jenni) var ju cypern, oslagbart med sol och värme varenda dag i en hel vecka :D sjukt gött.



Det sista vi kommer ta upp är afterworken med nelly Anne var på när jag var i cypern, skoj när det är en välplanerad afterwork så att alla kan vara med ;D

Kommer inte på nåt mer som skulle vara värt att nämna en andra gång så de får duga för den här gången. En bra Augusti var det iaf, men lite för kort. //J



Katy Perrys träning

Trots att Katy Perry har ett hektiskt jobbschema med mycket resor ser hon alltid till att lägga ner tid på att hålla sig i form. Men hur gör hon egentligen? Starlounge har fått en exklusiv intervju med sångerskans personliga tränare, Harley Pasternak.

 

 

— Alla kommer till mig av samma anledning, och det är att komma i fantastisk form och se så bra ut det bara går, säger han.

 

För att få ut så mycket som möjligt av sin träning följer Katy – som för tillfället har en av Harleys tränare med sig på sina resor – sin personliga tränares ”femstegsträningsplan” till punkt och pricka.

 

— Till den nedre delen av kroppen gör vi bland annat utfall, och till den övre delen av kroppen arbetar vi med hennes triceps och biceps. Hon vill gärna ha mer markerade magmuskler, så vi jobbar med mycket situps, berättar Haley.

 

Katy tränar fem gånger i veckan i 25 minuter åt gången, där hon går igenom fem olika delar:

Del 1: Fem minuters uppvärmning
Del 2: Fem minuters styrketräning av överkroppen
Del 3: Fem minuters styrketräning av ben och rumpa
Del 4: Fem minuters styrketräning av mage och rygg
Del 5: Fem minuters fettförbränning som exempelvis löpträning

 

Harley är inte bara personlig tränare åt Hollywood-eliten, han är också känd för att ge sina klienter effektiva kostråd. Även här följer Katy Perry ett femstegsschema – fem måltider om dagen.

 

— Hon äter regelbundet, små måltider, fem gånger om dagen för att hålla energinivån uppe. Måltiderna kommer från 500 recept jag har tagit fram. De är lätta att laga, fräscha och sunda, säger han.

 

Måltiderna är rika på protein och fiber, och är samtidigt snåla på socker och ohälsosamt fett

 

artikel från msn.se




Grattis till världens bästa!

Världens bästa mamma fyller år idag <3 LOOOVE!




Skippa helgen..?

men allvarligt, det är måndag lika fort som det är fredag!..eller nae det är iofs måndag fortare, känns ju typ som att man skulle kunna skippa helgerna. Hinner ju knappt tänka till innan dom är slut! Får ta en långhelg snart igen känner jag!

Som tur är börjar måndagen lugnare än förra veckan..

Har som bekant inte gjort mkt vettigt idag. Jenni har sovit bort hela dagen, hon kom int ut ur rummet förräns vid 6 tiden idag förrutom när hon var en snabbis nere på stan. Hon lagade iaf maten idag, hehe. det var väl det enda vettiga. Gott ska det som vanligt bli.

Har kollat på lite film idag..rätt standard en söndag. Kollade på The proposal..Väldigt trevlig film måste jag säga :)



Och sen kollade vi på The Hole, ingen höjdare direkt..men den dög. En whatever film igen. hehe

Nu är det dags igen då..en vecka med jobb, ska strax krypa ner. Ska kika vädret och lite inspiration till en outfit imorrn!

Får se vad man kan plocka fram ur garderoben, hehe
Hoppas eran helg har varit fin..att ni har haft det kul och att ni har fått vila ut lite också!

Natti//A



Mat & Träning 11.09.04

Inte en helt stillaliggande söndag..men nästan. Har inte orkat så mkt idag. Det blev bara en promenad bort till knalle fort för köp av dagens/kvällens mat. En promenad idag innebär typ powerwalk! Ångrar kanske nu att jag inte tog mig till gymmet och gjorde lite mer nytta, har ju haft all tid i världen. Men aja, imorrn kör vi igen!

Det är konstigt att apelsinkrokanten inte görs i mindre storlek..eller görs den? Jag har då aldrig sett en liten sån. Då måste man ta en stor för att få sig sin tillfredställelse. Man måste ju inte äta upp allt men ändå :P



Det var längre sen jag fick mig min söndagspizza, det var ju standard förr..alltså mozarellapizzan :) älskar den! På bilden har ni nu 1911 kcal. 1060 för maraboun och 851 för pizzan. Mmmhm, jag åt upp allt :P tjööökis!

Förrutom det så blev det..
Frukost: 2 kokta ägg mosade med smör, grönt te.
Mellanmål: Proteinshake whey100.

Inget mer passerar min mun ikväll..förrutom lite mer vatten kanske.
Later//A



Så kommer du igång!

När du har tappat stinget med träningen eller din diet, kan det ibland kännas överväldigande att komma igång igen. Men med några små steg om dagen är du snart där.

1. Kör ett kort träningspass. Tänk på att även 20 minuter är bättre än ingenting.

2. Testa ett nytt recept. Att laga hälsosam mat kan vara kul och behöver inte alls vara tråkigt.



3. Ät en nyttig frukost. Ditt morgonmål sätter ribban för resten av dagen, så se till att det blir rätt från början.

4.
Drick vatten. Sikta på två liter om dagen.

5. Läs motiverande träningsbloggar där folk skriver om sina framgångar. Andras framgång kan ofta peppa mer än du anar.

6. Börja skriva matdagbok.

7. Dela med dig av dina mål. Vare sig du bloggar om dem, skriver om dem på ett forum eller snackar med en kompis så känns dina mål verkligare än om du bara funderar på dem.

8. Skaffa dig en träningskompis eller dietpolare. Ni kan peppa, motivera och inspirera varandra. Precis vad man behöver då motivationen ligger på minus.

9. Gå ut på en promenad. Bry dig inte om hur långt du går eller hur länge du är ute. Det viktiga är att du i alla fall kommer ut ett tag och får röra dig under anspråkslösa former.

10. Fyll på skafferiet med nyttig mat och släng de snabba kalorierna i soptunnan.

11. Ge dig ut på en lugn och mysig cykeltur i den friska luften.

12. Om du har en trädgård - ge dig ut och jobba lite i den. All form av kroppsaktivitet är bra.

13. Ta trapporna och skippa hissen. De där extra stegen kan göra stor skillnad på en dag.

14.
Ät långsamt. Sluta att slänga i dig dina måltider. Ta dig tid vid bordet, känn smakerna, hinn med att bli mätt redan under första portionen.

15.
Lär dig något nytt. Köp en bok om träning, läs på om näringslära, hoppa på en kurs i tae-kwon-do. Man blir pigg av ny kunskap.

Artikel från improveme

Jätte bra tips som alla borde ta del av.. många är sega på att komma igång efter uppehåll och liknande. Alla har det likadant så folk som säger att det e mkt lättare för andra kan ju tänka om, det e deras tankesätt o inte kropp som gör det. Vill man så kan man allt har jag hört, love it :D



Några videos från igår!

Här är några videos från igår..lite dåligt ljus kanske..men äh!



 

 

 




Dagens shopping

Sjukt sköna! Sitter hur bra som helst...älskar att dom har ett tjockt resorband upptill. Många leggings går för långt upp men inte dom här..nu har vi 2 par silvriga metallicleggings :D köpte ju 2 par förra året, guld & silver..tur att man aldrig slängde dom. Kommer nog användas flitigt i höst :)



Gina Tricot 199:-



Dagens tips!

Eftersom jag nu igen ger upp alkoholen för ett tag så ger jag er ett trevligt tips..drack kolsyrat vatten igår. Vitamin Well's sparkling water med smak av Hallon. La frysta hallon i..väldigt trevligt :)

Alltså, vill tipsa om deras vatten igen..så fräsha! :) gillar dom som sagt väldigt mkt!



Visst ser det trevligt ut? ;)



Gårdagens outfit.

Det var meningen att det skulle tas kort på outfiten på..men unde kvällen glömdes det av :P hehe lätt hänt. Så det blev ett collage istället..enkelt!



Kjol - H&M. Linne - Weekday. Armband + Skor - Nelly.com



Förfest, FEST, efterfest?

GUD vad bra det var på Grand igår!! SASH ägde totalt :D haha han spelade as bra musik HELA kvällen från det att han intog scenen :) Trodde han bara skulle spela en timma eller nåt men han stannade ju ända tills dets tände :D as bra! Fy vad man fick dansa loss! <3 Han mixade in sina låtar i andra nya låtar och massa sånt...Aja, bra var det iaf!

Vi började ju kvällen här hemma, hehe det var 3 brudar, sen kom MAKI en snabbis och sen gick vi :)..festen var som sagt på Grands dansgolv..och framme vid schenen me :P haha



Fick iaf "hälsa" på honom, Dom tyckte väl det var kul med två likadana..? ;P

UNDRA hur det hade varit att efterfesta med Sash?..kul?!, hmm vem vet? är ju inte alls för det med efterfester..så det blev ett Nej tack, när vi blev frågade om vi villa efterfesta med dom.

Så kvällen avslutade här hemma, jag avslutade min kväll med ett stooort glas oboy iaf! Alltid lika gött! ;D

Har en del filmer jag ska gå igenom från igår, blev inte många bilder tagna, mobilen ville inte hänga med riktigt..hehe

nu blir det frukooost!
Skrivs senare//A



Ecuador!

VI DRAAAAR..snart! Nej inte till Ecuador ;P utan Grand! Vi och Anki har lyssnat på massa sash låtar under kvällen och taggat :D haha, det kommer bli så braa ikväll! See ya!




Mat & Träning 11.09.03

När var vi på gymmet på en lördag sist tro?..INGEN som helst aning, hehe. IDAG iaf :D Yepp, nu gäller det ju att hålla igång så mkt det går. "Gå ner" och "växa", det är ju våra mål.

Idag blev det ett skönt rygg och armpass, är helt slut i axlarna...gud! Men det är från förra axelpasset. Så idag var man inte sååå jätte stark :P hehe



Vi körde iaf marklyft med tung stång, rygg på roddmaskin och sen pullups på maskin. Sen körde vi armar..dips för triceps och även kickbacks. Sen blev det bara vanliga bicepscurls med fria vikter. Körde lite axlar, sidolyft med fria vikter och det sista körde vi uppåtlyft från mage till bröst med stång.

Sist körde vi magen lite snabbt. Har gått hur mkt som helst idag. När vi kom hem så tog vi 2 snabba powerwalk varv runt ramnaparken. Skönt när det är fint väder :)

Hehe...okej jag gjorde mig till lite extra idag för att jag såg hur lite jag fått i mig idag när det gäller kcal. Kommer nog inte få i mig mer ändå eftersom jag itne ska dricka ikväll.

Frukost: Anne: 2 kokta äg mosade med lite smör. Grönt te. Jenni: En ungsbaguett med mozarella, parmaskinka och tomater. grönt te.
Mellanmål/efter träning: Proteinshake whey100.
Middag: Sushi.



Sen har Jenni itne ätit nåt mer..för nu blir det alkohol isället.

Jag tog en skål yoghurt med nötter, linfrön och honung...Sen gör jag drinkar på smaksatt vatten och bär :)

Dans blir det ikväll me..brännbrännbränn, kanske ska ta ett glas oboy..är sjukt sugen! haha

Later babes//A



Sash @ Grand ikväll!

Ikväll spelar han på Grand Hotell här i Borås!..Vilka minnen :)



Så ikväll dansar vi till det här..


 

 


 




Shoppingtips!

<3 Metallic! Snyggingar från Gina Tricot för 199:-




9 råd för att undvika förkylning!

Följande nio råd bör vara dina honnörsord i kampen mot förkylning. Om du följer dem står immunförsvaret starkt och oövervinnligt hösten och vintern igenom.

1. Le mot livet
Glädje, optimism, en positiv livssyn och en avslappnad inställning är effektiva medel mot förkylning. Det är sällan de anfallande virusen får fotfäste när du är glad. Negativa tankar, stress samt en trist syn på tillvaron verkar omvänt som ett framgångsfullt bombardemang mot immunförsvaret.

2. Lägg tid på vännerna
Ju fler vänner du har, desto mindre förkyld blir du. Personer med bara 1–3 goda vänner blir fyra gånger oftare förkylda än de som har sociala kontakter med flera personer. Ett bra socialt nätverk stärker immunförsvaret och motståndskraften mot förkylningsvirus.

3. Rör på dig
Genom att hålla dig i rörelse stärker du kroppens motståndskraft och håller förkylningen på avstånd. Det visade en undersökning som lät en grupp kvinnor träna 45 minuter om dagen de flesta av veckans dagar. De drabbades sedan hälften så ofta av förkylning. Du kan mycket väl träna utomhus då den kyliga luften stärker slemhinnorna. Mycket hård träning kan dock försvaga immunförsvaret i några dagar.



4. Tvätta händerna och håll andan
Förkylning smittar framför allt från händerna när de har kontakt med näsa och ögon. Tvätta dem därför ofta. Håll andan om någon råkar nysa dig rakt i ansiktet.

5. Håll fötterna varma
När försökspersoner satt med fötterna i en balja kallt vatten blev de tre gånger så ofta förkylda som testpersonerna med varma fötter. Så glöm inte sockorna.

6. Ät nyttigt och varierat
Grönsaker och frukter ger dig hela paletten av vitaminer, mineraler och nyttiga växtämnen som optimerar immunförsvaret. Ät även kryddor som ingefära och vitlök samt te – gärna grönt eftersom det är fullt av antioxidanter.

7. Fyll D-vitamindepåerna
D-vitamin är viktigt för att stärka immunförsvaret. Vi saknar speciellt D-vitamin på vintern när solen inte skiner tillräckligt för att huden själv kan bilda vitaminet. Så ät en daglig D-vitamintablett. Höga doser C-vitamin förebygger däremot inte förkylning.

8. Stressa ner
När två människor andas in samma mängd förkylningsvirus är den mest stressade i störst fara för att bli sjuk. Stress sänker motståndskraften, så virus lättare får fritt spelrum.

9. Bli rökfri
Rökning fördubblar risken för att bli förkyld. Dels försvagar rökning immunförsvaret, dels skadar röken slemhinnorna så att virus lättare får fotfäste. Dessutom blir du generellt svagare samt sämre på att motstå en lunginflammation.

Artikeln kommer från IFORM.se



Klickat hem!

Börjar den här underbart trevliga lördagen med lite underbar shopping! :D

Skrev ju om ett par skor jag väntade på i det sista inlägget här nedanför som jag ville ha och vad såg jag inte ligga ute på sidan imorse när jag kilkade in på nelly.com?



Nelly Shoes - AMADI 399:- LOVE THEM!

Utnyttjade ju SJÄLVKLART min rabatt på 300:- som jag köpte för 100 genom den där dealen vi la in på bloggen som dagens tips igår. och min personalrabatt, så då blev ju priset ENDAST 119:- för dom! NICE! ;D

Ni får ju verkligen inte missa dealen..den är ju sjukt bra!

Nu blir det frukost och andra trevligtheter!..
Later babes//A



Inga fynd..

Jaha, veckan är slut..eller nae inte veckan men jobbveckan :) Skrev ju inget om jobbet idag, men det hände väl inget speciellt där kanske..förrutom utförsäljningen vi hade på lunchen. Det blev iofs inga fynd gjorda där :/ brukar ju alltid hitta nåt, men inte denna gången. Hade dock ett par Jeffrey Campbell skor i handen men gav bort dom..kände att jag faktiskt inte var tvungen att a dom, vill ha ett par andra Nelly shoes som är i samma stuk som dom. Och dom kommer snart in igen o då är dom mer värda pengarna känner jag.



Veckan avslutades lugnt :) vi gick till och med tidigare från jobbet, innan 4 faktiskt..strax efter halv 4 tror jag den var...skönt de för då kunde vi som sagt träna ordentligt o sen komma hem i tid.

Sen har det varit filmmys och sånt, nothing special denna fredagen, laddar inför morgondagen..ska INTE sova bort hela dagen som förra helgen. Nono, imorrn ska man vara pigg inför hård träning och annat trevligt på kvällen!

Gött ska det bli...! Hoppas ni har fått en finfin start på helgen!
Skrivs lite senae idag igen! :P

//A



Mat & Träning 11.09.02

Då får vi väl se om vi kan få MER träningsvärk tills imorrn..lagom till en lördag o allt :P Kanske inte kan gå? Ne så farligt är det inte, iaf inte för mig(anne). Jenni har däremot en väldig träningsvärk i benen, men den är från i måndags..från pumpen. Sen från i onsdags me, från benpasset.

Idag körde vi hårt igen på gymmet, ben. Anki var också med och körde vårat pass idag, hon var väldigt duktig! NU JÄKLAR ;)

Det blev övningar som liggande benpress, baksida lår och vader på maskin, knäböj med stång och sen dom där ryskautfallen tror jag dom hette :P



fyfan vad jobbigt det var, men man känner verkligen att dom tar där dom ska, rumpan med andra ord :D GOGOGO!

Får som sagt se o man kan gå imorrn, det var första gången jag körde dom..Jenni har gjort den övningen en gång innan med millan på gymmet.

Jag gör ju vad jag kan för att få i mig mer kcal nu i alla mål typ..eller inte alla mål men mer under dagen. MEN endast nyttiga kcal! Så idag har det sett ut såhär för mig.
Frukost: Havregrynsgröt med linfrön och sylt.
Mellanmål: grönt te och nötter.
Lunch: Abbas tonfisk i sås och nudlar och en proteishake till.
Mellanmål/innan träning: proteinshake, skulle ätit mer men slutade så tidigt så man var int så  hungrig för man hade precis  typ ätit.
Efter träning: proteinshake och äggröra.
Kvällsgottis: Jordnötstoppar och youghurtjordgubbar.

Allt detta har typ nu blivit omkring 2700kcal...de ni, ungefär 2 dagars intag. Yeye, göda sig lite inför morgondagens gympass :P

Jenni har käkat lite annorlunda, det gör vi nu för att vi har olika mål med träningen typ.
Frukost: 2 kokta ägg mosade med smör.
Mellanmål: te och en proteinshake.
Lunch: samma.
Mellanmål: En proteinshake.
Kvällsmat: Tapas..vet inte riktigt vad det består av men aja..Hennes intag hamnar väl runt samma som mitt idag.

Later babes!
//A



Fredagsmusik!

I'll be that girl!




New in!

Som sagt..supercoola och supersköna! Nu ligger dom fint i garderoben och väntar på att bli användna :) Cheap Monday äger!




En vecka!

Jag älskar att vara brun och ha ljust hår. Vilket jag blev och fick i cypern. Kom ju hem för en vecka sedan och det var sjukt snyggt. men.. nu till det tråkiga. En vecka fick jag behålla allt detta. Jag ser ut so men kossa på armarna och ömsar skinn som en orm, kan dra stora bitar. Jätte skoj när jag endå använde spf30 varje dag! GRRR! Det e så himla tråkigt. jag vill vara så brun och så blond hela året, synd att det inte stannar för evigt. Men de får bli en utlandsresa till i vinter ;)




Tävling hos FitnessRichard!

Vinn PT och tandblekning. Klicka på bilden för att läsa mer :) Även jag har anmält mig till detta och jag håller tummarna//J




Dagens tips!

Och det är verkligen ett jävla bra tips, kika in här så får ni se ;) Finns ju fler sidor med massa delas så de gäller o hålla kloll på dom! we like! Köpte oss två presentkort var precis!




Dagens outfit


Byxa - Topshop. Jacka - H&M. Linne - Monki. Glasögon - Gina. Armband & Skor - Nelly.com



Shoppingtips!

Stilrent, snyggt, billigt!




Same but different!

Det är samma låt men i tre olika varianter. Jag la märke till det när jag satt på planet till Cypern förra veckan. ÄLSKAR Ellie Goldings variant och hade ingen aning om att det var Fritidsresors låt som jag gillar så mkt :) Dock är det Elton John som gjort låten från början om jag inte har helt fel :)  Men här nere har ni alla tre så ni kan lyssna o njuta, den e väldigt fin iaf! Kul med variation ;D vilken är er favorit?//J




 

 




Annorlunda!

Haha jag blev visst gravid idag ;P Det blev en anorlunda fotning trots att det blev skofotning som vanligt på morgonen. Men kolla här vad jag fick hoppa in lite aktu och fota isabel adrians mammaleggings eftersom dom glömde dom igår...



Den här saken skulle jag ha på mig, såg faktiskt ganska äkta ut, iaf på bilderna som blev gjorda, då såg det verkligen äkta ut! aja, man får ju ställa upp ;)





Det var ju som sagt vanlig fotning oxå, här är två par snygga höstklackar!



Snygga färger, precis vad man behöver till hösten även om dom är i en mörk färg..

Efter jobbet cyklade vi ju raka vägen till Ciluette i stan. Skönt och bara få ligga ner och bli omhändetagen i en timme, väldigt avslappnande trots att det gör ont när dom klämmer o håller på. man blir ju renare får man tänka. Porerna töms, inte alla då, man får ju gå lite då och då. Jag e så bra på att klämma själv men lovat att sluta med det för man kan få fula märken vilket jag säkert har. Aja, jag går tillbaka om en månad o tömmer igen. Det blir bättre iaf.

Gick ju och träna trots att vi egentligen inte skulle de eftersom alla krämer oså skulle värka under natten och vi inte skulle tvätta ansiktet. Men nu är de så att jag tar träningen först, riktigt hårt. Aja tvättat ansiktet och klämt lite till (ILLA) men nu ska ja låta huden bli snygg igen, och INGET pill :p

Nu e jag döende trött. Det är ju en dag imorrn oxå, jobba, träna, äta, sova. :) Gonatt och sov gott!//J



Mat & Träning 11.09.01

Tänkte skippa träningen idag, men NEJ...Jenni kände sig tvungen att ta sig dit..jag me lite iofs för man vill ju ändå träna det man hade tänkt träna idag. Rygg!..och lite axlar. Anledningen till att vi nästan skippade träningen var tack vare portömmningen, hade varit bra o låta ansiktet "vila" istället för att svettas :P hehe

Rygg och sxlar var det ja..fyfan, hehe. Började med roddövningar på maskin, efter det körde vi pullups på maskin. Sen körde vi ländrygg på ställning. Sen var det dags för axlar, körde både med stång och lösa vikter. Sen var det dags för ryggen igen, stående rodd på ställning..gud..detta komemr kännas imorrn kan jag lova! Kommer ju bara sitta coh skaka på jobbet när man ska röra armen och få musen att gå framåt :P hahah

Magen fick sig en snabb omgång me..först på crunchmaskin och sedan egna på matta med vikt. Körde ingen löpning eller nåt idag, har cyklat en hel del. Behöver inte bärnna bort så mkt på dets ättet just nu, inte jag(anne) iaf.

Vet ni vad? idag tog jag tag i shapeup club igen....Jenni me för den delen. MEN jag har ändrat min aktivitetsnivå till HÖG, innan var den på låg. Så nu säger den att jag ska ha i mig 1519 kcal istället för 1344 som den var på sist. Det är svårt att komma upp i men jag lyckades nästan idag med en del anträning :P Jenni har lagt in sina värden så att den säger att hon ska ha i sig ENDAST 850 eller nåt. Men hon har aktivitetsnivå LÅG så hon ska nog höja den. För så lite kommer hon aldrig klara sig på om hon ska träna så hårt som vi ska göra nu. Jag kommer ju trycka i mig mer än idag me...iaf när jag tränar som sagt.

Idag har vi fått i oss..
Frukost 07.30: 2 Mosade ägg med lite smör och en proteinshake.
Mellanmål 10.30: En halv banan och 2 kiwi var. grönt te
Lunch 12.30: Chillibiffar med sallad och vitlökssås.



Mellanmål 16.55:
2 Kesoplättar.
Innan träning 18.45: Jag tog en proteishake whey100.
Efter träning 20.00: Jenni tog en shake..
Kvällsmat 20.40: Jag tog en shake + tonfisk och nudlar. Jenni tog ett glas med youghurt och blåbär.

Så nu blir det inget mer.
Later//A



New in!



Love them, love them love them, både snygga och bekväma och nu e dom våra ;D från nelly såklart!



Ciluette City Spa

Nu ska vi till Ciluette och göra en ansiktsbehandling, porrengöring rättare sagt. Ska bli gött o tömma lite efter sommarens alla feta solkrämer osv. Ska nog börja gå lite mer regelbundet, ska ju vara bra säger dom... Skriver så fort vi är hemma igen!




The ultimate femail training guide!

Två länkar nedan till simply shredded. Grymt bra sida.







Tänkte mig nåt sånt här..



På den vita stora väggen vi har i vardagsrummet, ovanför soffan. Soffan är ju svart och har lila och svarta kuddar. Tänkte att vi skulle måla lite själv, kan bli snyggt med lite olika fyrkanter i lila och svart! :D//J



Sony Ericsson Xperia Arc S

Ny telefon på G från sony ericsson! Känns som om vi måste köpa ny telefon i oktober helt enkelt, får väl se! ;D klicka på bilden för att komma till feber och mer info




Kungen och Drottningen @ Borås

Kungen och Drottning är på besök i Borås idag så missa inte det om ni vill se dom ;D



Här är vägen de ska gå. Läs mer i BT




Millans blogg!

Nu ska millan skriva om massa intressant gällande mat och träning ;) Så följ gärna hennes bogg om ni är intresserade av just det ämnet, för hon vet vad hon talar/skriver om. klicka dej vidare till lillmillan