RSS 2.0

It starts tomorrow!

Yesyesyesyes! imorrn börjar vårat "nya"...eehem gammla liv kanske man ska skriva!? Med det menar jag att detta var den absolut sista träningslösa veckan på året!! Ni ska bara veeeta hur mkt vi har saknat träningen, eller det borde ni veta så mkt som vi har skrivit om det :P haha Och tänk er..det är fan redan november imorrn me! oh shit, bara 2 hela månader kvar på 2010! vart tog året vägen lixom??!

Aja..sista söndagen på oktober har spenderats inne, seg har man väl varit. Jenni har typ sovit bort hela dagen skulle jag tro..har inte sett röken av henne på hela dagaen, men jag vet att hon lever iaf för jag har pratat med henne i tele, då väckte jag henne. hehe.



Dom sista timmarna har spenderats i soffan under täcket som vanligt :) med sällskap av mina babies, Har väl inte så mkt att säga om dagen direkt..bilderna från gårdagen kommer väl imorrn då eftersom Jenni inte kunnat lägga in nåt under dagen. För jag tror att hon har bilder på mobilen, annars har Tess några :)

Hoppas ni har haft en bra helg.. ska ladda med sömn inför kommande vecka, den blir nog lite spännande skulle jag tro :)

Skrivs imööörrn babes!//A



Dagens outfit



Gina, H&M, Skopunkten, Lindex, nelly.com & Weekday.



Ät choklad utan dåligt samvete..

Choklad är en utbredd last och det finns vissa vetenskapliga belägg för att choklad gör oss glada. Men det kanske inte är det nyttigaste man kan stoppa i sig. Här är fem tips som gör att du slipper avstå från choklad och kan unna dig att njuta av den.



1. Välj mörk choklad framför mjölkchoklad. Mörk choklad har hälsofrämjande effekter. Den förbättrar cirkulationen, förebygger hjärt- och kärlsjukdomar och innehåller antioxidanter, vitaminer och mineraler. Dessutom innehåller den mörka chokladen inte lika mycket socker som mjölkchoklad.

2. Kombinera chokladen med bär eller torkad frukt. Doppa dina favoritbär i lite smält choklad. Blanda chokladbären med lite nötter så har du ett gott snacks. Gör en fruktsallad och ringla lite smält choklad över.

3. Köp en storlek mindre. Studier har visat att vi äter upp hela chokladkakan trots att vi tänkt spara en del av den. Köp därför en mindre bit choklad när du är sugen.

4. Istället för att tugga i dig hela kakan i ett nafs utan att verkligen känna efter vad det smakar, ta små bitar som du suger på och fokusera på den goda smaken. Äter du choklad samtidigt som du blir distraherad av något är risken stor att suget kvarstår eftersom du inte riktigt njutit av chokladen.

5. Bejaka ditt begär. Är du sugen på choklad, ät choklad. Det är ingen vits med att äta något annat för att dämpa suget. Det resulterar oftast i att man äter för mycket av något annat och tillslut ger efter för begäret ändå. 

Choklad är som alla nog har fattat våran favorit! Vi kan bara inte leva utan det, detta var väldigt bra tips från salongK :) Får väl ta och börja tänka lite på dessa när suget smyger sig på!



Dirty..

smutsigt smutsigt smutsigt..tog precis en välbehövlig dusch, hehe. Kom och tänka på det här med att tvätta håret. Jag har tänkt att ha i mina extensions i 3 månader denna gången..tror inte det blir längre. Under dessa 3 månader kommer jag att tvätta "dom" 24 ggr, haha hur lite låter inte det..!? eew! Det är ändå ungefär 30 dagar varje månad :P Men det är bara för att vi BARA tvättar håret 2 grr i veckan. Man ska ju inte tvätta håret för ofta..men folk säger olika hela tiden, aja :) det funkar för oss iaf...och blir det lite flötigt så använder vi ju det bästa torrshampoot från Lee stafford :) love it!



Hmm, blev ingen söndagspromenad idag inte, hade velat gå till Knalleland och kikat lite i affärer, nu har vi inte varit inne i butiker och shoppat på hur länge som helst, blir bara en massa nätshopping på jobbet, hehe men det funkar ju det me ;P

Har mest gjort nytta här hemma. Ska väl fortsätta med det lite till så att man slipper allt i veckan. Nu kom mammi me, så ska umgås lite fort..
Later babes!//A




Shoppingtips!


Två rikitigt snygga enaxlade klänningar från märket "Honor Gold", ni kan hitta dom på bl.a. www.nelly.com Enaxlat är en STOR favorit hos oss! Den blåa färgen kommer få dig att lysa upp i mörkret ;)



Ni har väl inte glömt?



Alltid gött när man får sova en timma extra! För ni har väl inte glömt att det var inatt man skulle flytta tebax klockan en timma?? När man va hemma vid tre tiden inatt så blev klockan två igen, haha det var hur gött som helst ju. Bröjade faktiskt städa av alla grejer, plockade bort ALLA flaskor och muggar som låg framme, så när jag vaknade så vart det inte alls nån farlig syn efter efter! SÅ SKÖNT Nu behöver man bara fixa basic grejerna som dammsugning och lite svabbning av golven för att folk ofta gillar att spilla på fester. ehhe det är väl en standardgrej typ?

En sak som itne är bra med att flytta tebax klockan är att det blir så mörk tidigt nu :( mörkt när man går till jobbet och mörkt när man går hem..Nu är det JÄTTE viktigt att man går ut på lucnherna och får sig lite dagsljus.

Sitter för lövrigt och äter frukost nu, är rätt pigg..lagom bra väder är det me :) får hoppas att det inte börjar regna senare för vi har tänkt o göra lite nytta denna söndagen. Jenni hamnade hemma hos Daniel inatt ändå, hon skulle faktiskt ha socit hemma för Daniel var faktiskt här när jag kom hem. haha lilla Jenni :P

Mer om gårdagens fest med bilder och sånt kommer senare..

Skrivs!!//A



There's a place downtown..

..where the freaks all come around!

   

   

   


Ikväll är det vi som står för partyt! woopwoop!! Ha en f-ing bra kväll!!





Kvällens outfits

Vi är väldigt nöjda! ;D



Anne as the red devil och Jenni as the black angel :P



Klänningarna köpte vi från H&M för typ två år sedan, passar ju perfekt ikväll! Spetshandskarna  minns jag inte vart vi köpte. Accessoarerna är köpte på Buttericks i gbg.



Förberedelser...

Ska ju ha lite fest ikväll här hemma tänkte vi.. inte allt för mycket som sagt, blir mest stökigt då. Det är bara för dom bästa ikväll ;)



Har gjort lite nytta och förberett inför ikväll. Först o främst har vi kletat in oss i våran favvo-BUS för att bli gyllenbruna inför ikväll. Vi delade bara på en eftersom vi solat i veckan, det räcker ;) Vi har även diskat, städat undan skor, hansdukar/mössor och jackor från hallen så att alla ska få plats me sina saker, har dammsugit bort katthår och sand lite snabbt i lägenheten och tänt lite doftljus så att det ska lukta gott ;D Blir säkert jätte bra!





Har ju storhandlat mat inför veckan oxå, köpte lite smått o gott som vi ska bjuda på ikväll oxå. Efter allt detta bökande ska vi epilera oss, duscha o sminka oss. Folket kommer efter kl 19 ikväll. Vi skrivs om en stund igen ;) //J



Dieterna som gör mer skada än nytta

I Hollywood är det mer regel än undantag att banta. Men hur påverkas kroppen av de olika dieterna? Och vart går gränsen mellan diet och ätstörning? Här är tre vanliga dieter och metoder i Hollywood som aftonbladet listat och dess konsekvenser.



Lågkaloridieten.
Megan Fox, Victoria Beckham och Whitney Port är några av anhängarna till den här dieten som går ut på att äta 800-1000 kalorier per dag. En normalviktig kvinna bör få i sig mellan 1500 och 2500 kalorier per dag. Äter man så lite som 1000 kalorier per dag är man på gränsen till anorektisk. Dieten gör att blodtrycket går ner, hjärtat pumpar långsammare, du fryser och får lätt förstoppning. Det här är ingen långsiktig lösning. Är du överviktig är det bättre att satsa på att träna och äta nyttigt och regelbundet.

ADHD-medicin.
Paris Hilton och Lindsey Lohan är anhängare till den här dieten. Amfetaminpreparatet Adderall är en medicin mot ADHD, men eftersom biverkningarna innebär minskad aptit och ökad ämnesomsättning har medicinen blivit allt vanligare som bantingsmetod. Biverkningarna med pillret är många, höjd hjärtfrekvens, beroende, farligt högt blodtryck, hallucinationer, maniskt beteende och psykos för att nämna några.

Bantingspiller.
Britney Spears och systrarna Kim och Khloé Kardashian är några av anhängarna till bantingspiller. Kim och Khloé är dessutom talespersoner för bantingspillret Quick Trim som sägs eliminera överflödigt vatten och öka ämnesomsättningen. Pillret har en lång lista med biverkningar, däribland sömnlöshet, diarré, yrsel, kräkningar, huvudvärk, oregelbundna hjärtslag. Det finns flera kända dödsfall som är kopplade till användningen av bantingspiller.

Kolhydratfattiga dieter.
Renée Zellweger och Cameron Diaz är två anhängare till dieten som går ut på att utesluta kolhydrater som vitt bröd, pasta, kakor och ris. Kolhydrater är kroppens främsta energikälla, tar man bort den, använder kroppen sin sekundära energikälla, fett. Vanliga biverkningar i början är orkeslöshet, yrsel, trötthet och så fort du börjar äta kolhydrater igen kommer de lagras som fett på kroppen. Det finns inga bevis för att den här dieten är farlig men långsamma kolhydrater gör att blodsockret hålls på en jämn nivå och sötsuget minskar.

Cleanse.
Salma Hayek och Beyonce Knowles är några av anhängarna till dieten som innebär att man lever på flytande föda och utesluter behandlade livsmedel som mejeriprodukter, socker, vete och kaffe. Första dagarna går du ner mycket i vikt, mest för att du förlorar vatten. Ämnesomsättningen blir långsammare och du kan lätt få brist på viktiga vitaminer och mineraler som påverkar hjärtat



Snygga örhängen!

Fjädrar! <3 We like! JFR 149:- nelly.com




Dagens outfit



Detta hittar ni på Gina & Nelly.com



I'm outta here!

See ya babes. Det är fredag kväll och det innebär att jag ska hem till Daniel för en taco/myskväll. Anne drog precis hem till mamma. Hon hade saknat oss och ville att vi skulle hälsa på. FAN vad synd att jag redan hade planer annars hade jag lätt hängt med. Det blir en annan gång. Anne kommer hem lite senare så hon skriver väl en rad eller två kan jag tänka mig. PUSS till mamma <3 miss u!




Who's that chick!?

Är det fredag elleeeer! woopwoop!




Fritt fram att vara otrogen

Nu har det blivit plättlätt att vara otrogen. Nya dejtingsajten Victoria Milan är sajten för redan upptagna personer som söker krydda.



Från och med nu slipper du låtsas att du är singel om du är ute efter en affär. Nya dejtingsajten Victoria Milan är Nordens första dejtingsajt för otrogna.
– Vi erbjuder en konfidentiell arena så att folk slipper göra något dumt på fyllan, säger Sigurd Vedal, VD, till Aftonbladet.

Sajtens motto ”Gör livet levande – ha en affär” sticker i ögonen.
– Det finns ett stort behov av den här typen av dejting. Vi ser stor potential. Trettio procent av de som dejtar på nätet är i realiteten redan i ett förhållande och är bara ute efter en affär, fortsätter Sigurd.

Han misstänker att sajten kommer väcka anstöt hos många.
– Samtidigt är det inte vi som skapar otroheten. De som önskar att träffa någon vid sidan av hittar sitt sätt att göra det, kanske går de ut på byn och träffar någon i alkoholrus. Vi erbjuder en konfidentiell arena – så folk slipper göra något dumt på fyllan, sger han till sajten.

Sigurd ser inga problem med att profitera på andras olycka.
– Otrohet existerar ändå. Och den som är lycklig i sitt förhållande kommer att avstå från att bruka den här tjänsten, säger han till Aftonbladet.

I knew it! Jag läste om en sajt från USA redan förra året och undrade vem och när det skulle öppna en liknande sajt i Sverige. Nu e den alltså här och han blir rik på det. Synd att man inte var först, hade jag satt planen i värk redan från början så hade man själv varit rik nu, men skulle inte vilja bli rik på andras bekostnad, eller det är väl det alla gör men inte när det gäller otrohet eftersom jag hatar det. SMART men dåligt. Som han säger, otrohet kommer finnas oavsett om sajten finns eller inte.

(Källa; SalongK Bild; Google)



Nyttigt fredagsmys

Fredag betyder fredagsmys för många och visst känns det lite extra lyxigt att äta något gott till filmen på helgen. Men det behöver inte innebära dåligt samvete. Äter man godsaker med måtta som dessutom är lite nyttigare än smågodis kan man njuta lite extra.



SalongK ger några exempel på fredagsmys som inte visar sig på midjemåttet. 

- Klassikern grönsaker med dipp. Byt ut gräddfilen mot naturell yoghurt så blir det ännu nyttigare.

- Fruktsallad med en klick kesella. Frukt innehåller vitaminer, mineraler och fibrer samtidigt som det tillfredställer sötsuget. Ofta är det själv plockandet man är ute efter, skär upp frukten i klyftor även om du bara ska ta ett äpple.

- Nötter är nyttigt, men samtidigt kaloririkt. Ta inte fram hela påsen utan begränsa antalet nötter till cirka 10-12 stycken.

- Rostade och saltade sojabönor, wasabiärtor eller kikärtor är ett bra och kalorisnålare alternativ till nötterna. De är rika på protein och mättar lite vilket gör att suget minskar, även om man inte äter för att man är hungrig.

- Frysta Edame, sojabönor i skivor är goda med lite flingsalt.

- Popcorn och salta pinnar är ett nyttigare alternativ till chips, men även här är det viktigt att tänka på mängden. En påse popcorn motsvarar tre mackor.

- Om ovanstående alternativ känns tråkiga och du är sugen på riktigt godis, ät det istället. Man kan äta godis och samtidigt gå ner i vikt om man äter små mängder.



Igår kväll...

Ska berätta vad jag gjorde igår kväll.. bloggar ju sällan på kvällarna när jag är hos Daniel, då e det Anne som gör det. Och därför vill jag skriva om vad jag gjorde. Mest för att jag glodde på en film som va urkass! Verkligen hur tråkig som helst! "Greenberg". Anne varnade mig och sa att den va as tråkig, men Daniel ville se den endå. Jajaaa, jag får väl ge den en chans tänkte jag men fyfan vilken dålig film! Verkligen slöseri med tid!! Såg inte hela heller, vet inte hur länge vi kolla men FÖR länge.



Det bästa med kvällen var att vi gottade oss med jätte goda pannkakor med sylt och chokladsås. Jag måste passa på och unna mig nu innan träningen och mitt nyttiga liv börjar på måndag igen ;D Jag e ju så jävla smal endå så de gör inget om jag käkar sånt just nu som tur är! GOTT var det iaf, det syns eller? ;)//J




Det blir bättre...

Minns inte ifall jag skrivit om det innan, det här med mina operationer..? Att operera sig påverkar en mer än vad man kunde ha trott..visst fattar man att det kommer att vara jobbigt ett tag men ändå, tänkte mer att det skulle gå fortare att läka och komma tillbaka till det normala. Vi är båda på god väg tillbaka efter bröstoperationen iaf :) och det känns jätte bra. Måndag it is, träning!

Men nu har vi då det här med mina ögon, Har inte skrivit så mkt om det... dom läker ju fortfarande såklart. Det här har nog varit den jobbigaste delen av allt.. för jag själv tycker att jag har ändrat utséende rätt mkt efter det. Tycker att jag ser lite "konstig" ut. MEN jag vet att det kommer att bli bättre sen, för just nu är dom fortfarande svullna. Det vänstra ögat har läkt bättre än det högra, för det var mer "jobb" med det högra. Så det högra ögat är mer irriterat..ärren drar lite ibland, det svider lite ibland och det är bara allmänt jobbigt. hehe men sånt får man ju faktiskt stå ut med när det gäller alla slags operationer, det har man ju fattat. Man kan ju inte tro att det det blir bra på nån vecka lixom. Läkningsprosessen för detta är flera månader. Det verkliga slutresultat ser man först efter 5-6 månader. "Ögonområdet" kommer troligtvis ändra utseende rätt mkt under den tiden.

Det här är kanske en av anledningarna till att jag varit så osocial det sista men det förstår nog folk runt mig förhoppningsvis... För detta har varit en jobbig period och det har typ ledit till en liten inre stress, som har gjort att jag oftast bara velat ligga hemma, man är bara trött o sånt..



På tal om inre stress, så flippade ju huden en hel del efter allt och den är inte bra nu heller MEN den är på god väg tillbaka, Det syns faktiskt..och jag tror att jag kan tacka clinique en hel del, för man ser verkligen att den tar bort död hud. Har haft en del ärr efter utslagen som nu flagar bort, och det gör ju huden så mkt bättre/finare! Får hoppas att clinique gör min hy lika bra som den va innan OCH att den inre stressen snart är borta, måste ju bara tänka posivit, för man behöver ju tid efter allt.

Det kommer att bli bra och det blir bättre redan nu eftersom det är fredag :D woopwoop!
Har längtat till denna helgen..
//A



Dagens outfit



Detta kan ni hitta på Gina, Skopunkten, Clas Ohlson & Lindex.



Same shit different week.

Vad gäller på torsdagar? Förrutom jobb så blev det en sväng till Ica Maxi direkt efter för att inhadla lite smågrejer till helgbakandet :) ska bli gottit!

Vad "brukar" hända mer en torsdag nu för tiden då?? jo..det blev solning idag IGEN, gött är det! Man drömmer sig bort en stund i värmen. Tänke lite på min vän som är utomlands ich göttar sig för tillfället ;)



Har bara legat i soffan efter det, för det är ju viktiga saker man måste se på tv en torsdag. Som tex. Vampires..det är ett MÅSTE på torsdagar, känns ju dock att dom kommer väldigt ofta nu för tiden, haha men det är ju för att veckorna går så fort. Det är ju helg snart igen :D

Har inte så mkt mer o säga om dagen förrutom att jag ska fortsätta myset i soffan i nån timma innan jag kryper ner i den stora ensamma sängen, det blir lite varm och mysig te nu också :) Jenni myser hos Daniel om ni inte har fattat det :P Hon skulle få pannkakor ikväll.

Slänger väl in en outfit för skojs skull sen me..
ha det fiiint//A



Shoppingtips!



WE LOOOOOOOVE!!



Så länge måste du gå för att förbränna..

En stor anledning till övervikt är att vi ofta överskattar hur mycket vi förbränner vid olika aktiviteter. Många tror till exempel att en shoppingrunda på stan förbränner massa kalorier, vilket är helt fel.



Att avsluta en shoppingrunda med en fika är inte helt ovanligt och någonstans tycker man att alla turer in och ut i butiker borde förbruka kalorierna från kanelbullen.
– Nja, shopping är en lågintensiv rörelseform där man går långsamt och stannar, säger Aftonbladets motionsexpert Shirin Rågby Djavidi.

Den smarta tar ett äpple till fikat eller tränar innan. Går man 40 minuter på löpbandet förbränner man 400 kalorier och då kan man njuta av bullen med gott samvete och ändå ligga på minus.

Så här länge måste du promenera för att förbränna:
- en croissant – 43 minuter
- en syltmunk – 58 minuter
- en dubbeldaim – 87 minuter
- en muffins (170 gram) - 3 timmar och 20 minuter
- en bit rabarberpaj (utan vanlijsås) – 57 minuter

(Källa; SalongK Bild; google)




Framhäv dina drag

Rouge, highlighter och solpuder ger ansiktet ett friskt och livligt intryck. Ändra din ansiktsform och framhäv dina kvinnliga drag med rätt nyans.



Den perfekta linjen
Att få till en perfekt rougelinje är inte lätt alla gånger. Välj en stor rougeborste och dra över rouget med lätta cirkelrörelser. Om du vill att dina kindben ska bli mer framträdande kan du använda en highlighter. Le mot spegeln och lägg lite flytande highlighter ovanför kindens mittpunkt.

Flytande highlighter
Lättast är att välja en flytande highlighter som lämnar ett diskret skimmer på kinderna. Ljushyande passar i rosa med inslag av silver, olivfärgade hudtyper framhäver kindbenen i guld och mörka skönheter klär i bronsfärgade highlighter.

Solpuder
Välj ett bronzingpuder som är max två nyanser mörkare än din egen hudfärg. Ljushyade bör ha puder åt det rosa hållet, olivfärgade hudtoner klär i guld och mörkhyade passar i kopparfärgade nyanser.

Så rättar du till misstagen
Om du har råkat applicera för mycket rouge torkar du bort överflödet med en ren bomullstuss. Bomull efterlämnar inga märken eller ojämnheter som papper eller fingertoppar kan göra. Om solpudret ser för kakigt ut kan du sudda ut skarvarna med en stor puderborste.

(källa; Improveme Bild; google)



Nyhetsbrev v.43




Hur orkar man?

Okej.. vissa undantag finns då man kanske verkligen måste men hur orkar man gå upp mycket tidigare på morgonen och tvätta håret? Det va nämligen det jag ficka göra idag. Brukar alltid duscha innan jag ska lägga mig, vill lägga mig fräsch och nyduschad. Håret tvättar jag inte varje dag dock men endå alltid på kvällen på veckodagarna och nån gång under dagen på helgerna.



Jag fick inte duscha o tvätta håret för Daniel igår, han ville hellre mysa och sa att jag kunde göra det på morgonen. MEN VEM ORKAR var min fråga!? :P Det finns väl dom som orkar som inte alls tar lång tid på sig med morgon sysslorna. Kanske bara duscha, blåser håret sminkar sig lite o drar. Men jag måste tvätta håret, blåsa det, sminka mig och äta en ordentlig frukost, de hinner jag inte :P Äter hellre frukost än tvättar håret på morgonen asså. Ville iaf bara skriva att de va en jobbig morgon idag.. skönt med en dusch eftersom man vaknar till men inte min grej att gå upp kl 06.00 för att duscha ;) Snart helg så då får ja sova ut lite!//J



Äntligen!

Nu har våran bästa och äldsta vän Anki ÄNTLIGEN fått sitt andra barn. Som vi har väntat! +11 dagar blev det, inte så farligt men vi blev för otåliga. Ville ju att hon skulle få ut det lilla monstret som dom döpt till Lilly så att hon kan återhämta sig och börja umgås igen ;) Som tur är hann vi ses förra veckan iaf. Hon blev tvåbarns mamma igår kväll vid 11-tiden och allt hade gått bra, 1 h tog det och det va "lätt som en plätt" enligt henne. Lilly va dock väldigt liten.. tur är väl det ;) En snygg mamma är hon iaf, GRATTIS <3



Jaa Anki, jag snodde från en mamma ;)



Fick precis den här bilden av henne :) 3640 gram & 51 cm.




Planeringar..

Idag har vi planerat inför våran Halloweenfest vi ska ha på lördag. Bjudit lite folk.. vill inte ha allt för många här men det blir väl fler än planerat.. blir alltid så! Outfitsen är klara.. köpte dessa i fredag på Buttericks. Vi ska alltså vara svart ängel och djävul. Svart och röd enaxlad klänning till det oxå.. perfekt ;)





Köpte även ett par ögon som ska flyta i bålen vi ska bjuda på och lite spindlar som vi ska strö ut över bordet. hehe. Mer än så tänker vi faktiskt inte göra...

Ska även bjuda på nåt gott och äta. Kladdkakemuffins och morotskakemuffins. Ska bli såå gott! Lätt och göra oxå! Ska väl se ut som på bilden nedan jag hittade på google tänkte vi ;D



Planeringen är klar.. så nu slipper vi tänka så mycket på det. Hoppas iaf några klär ut sig, vissa är ju som sagt lite torra på den fronten.. ;D Man behöver ju faktiskt inte överdriva. Har iaf lånat ut två outfits till två vänner som ska vara pirat och polis eftersom vi själv inte behöver dom. Blir grymt!



Dagens outfit



Väldigt enkelt. Från nelly.com, gina tricot och H&M.



Shoppingtips!

Fan vad synd att vi inte såg dessa i fredags när vi endå var inne och köpte silver och guld leggingsarna på Rut m.fl! BUUU! Älskar skinnbyxor men leggings är mycket skönare eftersom dom är tunnare. Dessa är ju nästan som två flugor i en smäll! Skinnimitations leggings med fickor. Love it, måste ha! 199:- Rut m.fl




Så ser dom ut på!

Så jävla goa. Kommer nog användas väldigt flitigt i år. Under håret givetvis men vill bara visa hur dom ska sitta där bak ;)



Håret får ligga ifred samtidigt som man värmer öronen ;)



Dagens fotning



Idag fick vi ett till par nya favoriter från fotningen, självklart gälelr det skor igen..och själklart är det ett par kiklackar :P haha men dom ska vi INTE köpa själv, har ju så många som ser ut som dom nu, haha: DOm avr iaf riktigt bekväma..så håll utkik på sidan (www.nelly.com), kommer säkert ut idag eller imorrn! ;)

Jag fotade själv idag..för Jenni fixade som ni kanske märkte med annat på jobbet imorse :)





En av våra fotografer (Anders) Fixade iordning efter gårdagens fotning..kan ju itne fota med rödbakgrund :P den ska ju vara grååå, hehe

Aja, dagen gick rätt fort och nu ska man bara hem och..ah, har inget speciellt planerat för en gångs skull.
får väl se vad som hittas på.

Skrivs senare!//A



Vett och etikett i dejtingdjungeln

Det är inte alltid lätt att veta hur man ska bete sig i olika sammanhang. För att bli ett riktigt dejtingproffs bör du följa dessa råd.

 



Självklart använder vi vårt sunda förnuft men tiderna förändras och så även de sociala koderna. Dejtingkonsulten Marie Hagberg berättar för tidningen Glamour vad som är rätt och fel när det kommer till kärleksetikett.

Kan man göra slut på mailen?
Enligt dejtingkonsulten Marie Hagberg kan det vara okej om ni inte dejtat så länge eller om killen är obehaglig. Har ni däremot träffats ett tag är det schysstaste att ses öga mot öga, även om det skulle vara väldigt bekvämt att ta det över mailen.

Jag har en sjukdom i de nedre regionerna, hur tidigt måste jag berätta det?
När skulle du själv vilja veta en sådan sak? Vänta inte tills det börjar hetta till eftersom de smartaste besluten sällan fattas då.

Ska killen betala notan eller ska man dela?
Eftersom Sverige är ett relativt modernt land ur ett jämställdhetsperspektiv ska man inte förvänta sig att killen tar hela notan, och även om han gör det är det snyggt att i alla fall erbjuda sig att dela.

Vad gäller när det kommer till den blöta fläcken, vem ska sova på den egentligen?
It takes two to tango så med andra ord bör ni dela på att sova på den blöta fläcken.




Nya Hollywoodfrun dissar Sverige

Isabel Adrian är det nya tillskottet i succéprogrammet ”Svenska Hollywoodfruar” och efter bara ett avsnitt har hon redan skapat stora rubriker genom att totalsåga hemlandet Sverige.



När Isabel var nattklubbschef på Stureplan träffade hon den numera världskända dj:n Steve Angelo och de flyttade så småningom till Los Angeles. Där bor de nu tillsammans med dottern Monday-Lily i Sean "Diddy" Combs före detta 60-miljoners villa och Isabel ägnar dagarna åt att shoppa, blogga, måla tavlor och ta hand om sitt yttre.

- Jag hade vart avundsjuk på mig själv om jag inte hade vart jag, berättar hon för Aftonbladet TV.

Redan i första avsnittet av ”Svenska Hollywoodfruar” presenterade sig Isabel med några väl valda kontroversiella ord.

- Sverige är för litet, för instängt, för inskränkt.

- Vi var tvungna att fly från Sverige för den här jävla jantelagen, säger hon och fortsätter sågningen:

- Jag gillar inte många av människorna som bor i Sverige. Jag gillar inte systemet.

Isabel har heller inga planer på att återvända till sitt hemland.

- Jag saknar inte Sverige ett dugg, jag förstår varför alla rika flyttar ifrån Sverige.

Den nya svenska Hollywoodfrun är också öppen med att hon liksom många andra Hollywoodbor lagt sig under kniven för att bättra på sitt yttre.

- Jag har sillisar i de här tuttarna och jag har opererat mina läppar, berättar hon stolt.

Checka hennes blogg ;)



Doin' it again!

God morgon på er! Hoppas ni sovit gott och är piggare än vad jag är iaf. FYYYFAN vad jag är trött hela tiden. Nästan så att man ska slänga i sig en burk med sömnpiller o ligga i koma en vecka. Skulle varit skönt! Usch o fy, idag lägger jag mig tidigt kan ja lova.

Anyway.. Lugnt och skönt på jobbet som vanligt så jag passar ännu en gång på att göra lite märkesbakgrunder och loggor till sidan som jag gjorde för ca två veckor sedan. Blir bra och det e kul med lite omväxing och när man får göra lite som man vill.



Fortsätter jobba nu.. skrivs senare//J




Vad är problemet!?

Vad är det med den lilla nu då!? Hon bara gapar efter en hela tiden..säg inte att hon REDAN har fått ett sånt gnällryck som Tindra hade förr..känns lite väl tidigt!? åh, hehe men hon är ju bara för söt! Det är dom båda...det var länge sen vi skrev nåt om våra älsklingar..Nu står hon faktiskt utanför det lilla rummet där Jenni förösker sova och skriker..Försöker få tyst på henne men det funkar inte så bra.



Me and sis har haft en hemmakväll idag...Det kommer ju bra shit på tv på tisdagar! Desperet & cougar town! mkt bra serier! :D

Har även hunnit tvätta idag och solat..IGEN! Yes, man ska ju vara brun inför helgen :P Det var faktiskt meningen att Anki skulle hälsat på idag me, men det verkar som att det kanske är dags för lillan att komma ut :P hehe Vill dock att hon väntar till efter helgen så att Anki kanske kan vara här på lördag :)

Yeye. Nu är klockan mkt igen, dags för lite sömn!
Skrivs imorrn!//A



Dagens outfit



Från Gina Tricot och Skopunkten.



Shoppingtips!

Nagellacks förtunnare! Det går ju att använda aceton (vilket vi alltid gör) om ni har ett nagellack som är tjockt och äckligt och sedan finns det ju denna.. som är framtagen för just detta. Finns i andra märken oxå.. Den är från eleven.se och kostar 89:-. Den ska behålla nagellacket i dess ursprungliga skick och inte förstöra glansen. Bra skit!




På god väg..

Nu känns det som att man är på god väg tillbaka till dom "gamla" vanorna..som tex att gå ut på små powerwalk:ar på luncherna, har ju inte kunnat gå så fort innan. Det som gjorde denna lunchpromenaden ännu bättre var att det är kanonfint väder här i Borås :D solen skiner på den klarblå himelen, men kallt är det! 2 "snabba" varv runt området gör susen för kropp och hjärna. Orkar ju inte sitta still inne vid datorn hela lunchen direkt.



På tal om lunch så åt vi idag våran egengjorda goda räksallad. Dom är ju inte svåra att få till..



Våra är iaf gjorda på:

Isbergsallad
Körsbärstomater
Gurka
Rödlök
Paprika
1,5 Ägg
Räkor
(Feta ost) Hade inte det idag.

Sen får man aldrig glömma vitlöksdressingen :) Gillar den från Icas egna..den är lite godare än Felix :P



Madonna öppnar gym

Popstjärnan Madonna vet hur man bygger muskler och nu tar hon sin kärlek till fitness ett steg längre. Nästa månad öppnar hennes första gym i Mexico City



Fitnessentusiasten Madonna blir gymägare. Nästa månad öppnar hennes första gym som får namnet ”Hard Candy” i Mexico City. Ett tiotal gym till är redan planerade i Ryssland, Europa, Asien, Brasilien och Argentina.

För närvarande finns inga planer på att etablera sig i USA, men troligtvis kommer den målmedvetna sångerskan att slå sig in på den amerikanska marknaden med inom en snar framtid.

Det var väl inte så oväntat kanske..? Frågan är ju vad för slags gym det blir, om det blir ett gym med både pass och vanlig gymträning. Ska bli intressant o se om Sverige får ett av henns gym.



Klickat hem!

Köpte dessa praktiska och supersköna öronmuffarna precis. Så jävla gött o ha ett par detta året. Förra året tog dom slut innan vi hann köpa dom! Mössa är ju alltid skönast eftersom det värmen hela huvvet men dessa är ju hur bra som helst eftersom dom inte förstör frisyren ;) Man har dom alltid bakom huvvet, inte över huvvet som man kan tro.. Så dessa kan man alltså ha under håret ist för på! yeey! Visar bild när vi har dom på när vi kommer hem!




För lite!?



Så här lite har vågen inte visat sen vi var 15 år..En av anledningarna till att vi började träna var för att vi ville gå upp i vikt och få en starkare kropp me för den delen. När vi var 15 år vägre vi ungefär 49kg, men då fanns det inte några muskler i kroppen. Idag finns det iaf en hel del muskler...MEN nu har vääldigt mkt försvnunnit!! herregud, det ser man ju me, har hört att vi har blivit väldigt smala..men det är inte så kosntigt när man inte får underhålla sin kropp..HELT NORMALT!!

Nu är jag inte helt 100 på att den visar helt rätt..för jag ahr inget o jämföra med och vågen har visat lite olika vid olika tillfällen. Men den visade samma siffra minst 10 ggr på olika ställen i lägenheten, hehe

Men vänta bara, vi ska in på gymmet nästa vecka. Då ska benen och rumpan formas igen! Det finns inget vi längtar till mer än det just nu..lr jo, helgen kanske :P haha

Aja, det är ingen panik. nu finns det ju som sagt inget fett på kroppen heller, muskler finns, bara det att det är mkt mindre än innan.

Later!//A




Love to hate!

Visst älskar man att hata måndagar!? Många tycker att måndagar är jobbiga eftersom det bara är första dagen på veckan..ALLA andra dagar kvar! :P det är väl dagen då man är som tröttast typ?

Brukar inte gilla måndagar..men den är ju snart slut ändå :P ne, jag har faktsikt inget emot måndagar, den har varit bra! lite trött, men bra :)

Det som gjort den bra IDAG är den underbara volistunden man har haft i soffan med väldigt trevlig kvällsmat (Äggröra & grönt te) och trevlig underhållning..Ni missade väl inte "Svenska Hollywoodfruar"!? Gillar det rikttigt mkt :P




Jenni fick god mat hon me..Daniel fixar :P

Har kikat runt lite på nätet under tiden me och hittat en väldigt intressant grej som jag ska kika väldigt mkt närmare på..haha! ja, nu tänker ni säkert: "vad ska hon/dom nu hitta på" time will tell :)

Hoppas veckan började bra för er!
Nu orkar jag inte meeeeeeeeeer så ha det gött!//A



Dagens outfit



Things from nelly.com, Gina. Bh:n är från märket wonderbra.



Favoriter!

Fick hem nya Plaza idag..Det är en av våra favorit tidningar! Den är alltid fylld med massa snyggt mode och man blir alltid inspirerad av att läsa den. Många andra tidningar kan har för mkt reppotage eller för mkt reklam, men "Plaza kvinna" har allt i lagom dos :) lovelovelove!



Sen finns det 2 andra tidningar vi gillar väldigt mkt me! "ELLE", men den har MKT annonser. Sen har vi Cosmopolitan, men den har lite väl mkt reppotage.. 

Vet att det finns MASSA andra grymma modetidningar, men många är på andra språk..Har ni någon svensk favorit som ni vill tipsa om kanske?? Vore tacksamt!

Nu ska Plaza läsas iaf ;)



Det gör lite ont..

Ja, denna gången fick vi båda två lite blåmärken..men inte på dom vanliga ställena, hehe jag brukar få lite på överläppen, typ runt munnen..men denna gången fick jag ett på underläppen, men det är bara för att hon nu fyllde min underläpp på sidorna..vi brukar vanligtvis inte fylla i nåt i underläpparna, förrutom lite i mitten. Jenni fick som vanligt inte så mkt alls, lite i mungiporna bara. Det gör lite ont på sina ställen men annars är det ingen fara med läpparna :)



Yeye, dom lär va borta till helgen ändå..hoppas vi :P haha

Nu är det dags för veckans "storstädning" = damsugning..Jenni sköter det även denna veckan eftersom jag fortfarande är lite för "handikappad" för det. :) Jag gör iordning runt om istället..det är ju teamwork som gäller :P

Later babes!//A



6 träningsmisstag!

Du sliter som ett djur på gymmet, men trots det ger det inga resultat. Det kan finnas flera orsaker till detta. Här är de 6 vanligaste.



Du tummar på hållningen.
Högintensiv träning kan göra att du förbränner massor av kalorier, men inte om du klänger dig fast i handtagen för blotta livet. Det är viktigt att fokusera på din hållning även om det innebär en temposänkning.
– Du får färre muskler och bränner färre kalorier om du slokar under träningen, säger fitnessforskaren Geralyn Cooper till prevention.com. Detsamma gäller vid styrketräning. Studier har visat att om man sitter och lyfter vikter förbränner man 50 kalorier extra per halvtimme än om man står upp. Dessutom gör en bra hållning att kroppen får mer syre vilket leder till att ansträngningen minskar trots att du förbränner mer.

Du tränar uttorkad
. Se till att fylla på rikligt med vatten före, under och efter träningspasset.
– Nästan varenda cell i kroppen utgörs av vatten, så utan vatten kan inte cellerna fungera ordentligt under träningen, säger Dan Judelson, professor i kinesiologi.
Du blir trött fortare och träningen kommer kännas hårdare än nödvändigt om du inte dricker tillräckligt.

Du läser under passet.
Om du kan läsa samtidigt som du tränar är risken stor att du tränar med för låg intensitet. Ta istället med dig din favoritmusik och öka intensiteten. Studier har visat att personer som lyssnade på pop och rock (Madonna och Queen) tränade 15 procent längre än de som inte lyssnade på musik under träningen.

Du hatar din träning.
Oavsett hur många kalorier du förbränner på ett pass kommer du sannolikt skippa träningen om du inte tycker att det är kul. Försök hitta en träningsform som du tycker är rolig, istället för att tvinga dig till något du inte vill. Gör träningen lite roligare genom att ta med dig en kompis till gymmet.

Du hoppar över styrketräningen.
Undersökningar har visat att 80 procent av alla kvinnor hoppar över styrketräningen. Är du en av dem är sannolikheten stor att det är anledningen till att resultaten uteblir. Du har säkert hört att styrketräning kan ge din förbränning en rejäl boost, men du kanske inte visste att personer som styrketränar äter mindre än de som endast konditionstränar. Hemligheten är att styrketräning har en positiv effekt på hormonerna som bryter ner maten och stabiliserar blodsockret, vilket gör att du känner dig mätt längre.

Du förlitar dig på kalorimätaren
. Oj vad härligt det skulle vara om 20 minuters konditionsträning verkligen förbrände 400 kalorier. Dessvärre är det inte så verkligheten ser ut. Enligt en ny studie överskattas kaloriförbränningen i konditionsmaskiner med i snitt 30 procent. Investera istället i en pulsmätare för att få en mer korrekt siffra.

Själv älskar vi våran träning, skulle aldrig få för oss att träna nåt som inte är kul! Bodypump is the shit, för där har vi ju som sagt den viktga styrketräningen, men vi trivs ju på gymmet me :)



Ge ditt ego en riktig boost

I Sverige är vi tjejer väldigt duktiga på att ställa krav på oss själva, både när det kommer till utseende och prestation. Men nu är det dags att tänka om och sätta sig själv i främsta rummet. Med hjälp av beteendevetaren Nina Jansdotter egoskola kan du komma långt.



Tänk om
Vi har alla fått lära oss att egoism är något fult. Men om vi skulle omvärdera begreppet och göra det till något positivt istället. Det går att hitta en balans där ego istället kan innebära att man tar för sig och står på sig, samtidigt som man för den sakens skull inte kör över andra.

Hitta en förebild

Välj någon eller några personer som är bra förebilder. Det kan antingen vara människor i din omgivning eller en offentlig person, huvudsaken är att de är naturligt bra på det du vill kunna. Fråga dig sedan hur han eller hon skulle ha gjort i din situation.

Hitta en dålig förebild

Ja, du läste rätt. Har du någon i din omgivning som alltid trycker ner sig själv eller gnäller konstant över sakernas tillstånd, låt honom/henne bli din tankeställare och väckarklocka för hur du inte ska tänka eller agera.

Börja smått
Ta små steg i början genom att öva dig på att säga nej i vissa sammanhang. Sätt upp gränser för din omgivning och väx in i det stegvis.

Stå på dig
Stå för dina åsikter inför andra även om det känns läskigt och ovant till en början. Du kommer snart märka att du vinner mer respekt både hos andra och hos dig själv.




Shoppingtips

Snyggt med fransar på både kläder och väskor. Lite kallt att bara ha den jackan nu men det kan man ha under en tjockare jacka oxå ;)




It's time again!

Drar till Helens Beauty Center och får lite fylligare läppar igen. Det blir lite tidigare än vad vi tänkt oss men vafan, de behöver ju inte alltid gå 6-8 månader som de brukar. Nu har det iaf gått nästan 5 månader om en vecka. Tid kl 10,00! Skrivs senare ;)




Inget för mig!

Nu kommer jag låta som en f-ing tråkmåns eller nåt? men vem bryr sig :P det är så här jag känner just nu iaf! Nästa vecka kanske inte alls är likadan :) hehe men att vakna upp igår efter fest och dricka kändes inte helt 100% Hade mkt hellre vaknat upp helt "clean", det hade faktiskt varit skönare. Inte för att jag var bakis för det brukar vi inte bli men man var slow och bara...ah. ni fattar!? Detta betyder inte att jag inte kommer att dricka igen, men ville bara säga att det är en skön känsla att ha varit nykter så länge som jag var..har ni inte hållt upp flera helgen i rad så prova det nån gång, många håller bara upp i en o sen kör dom igen, hehe men då känner man ingen skillnad direkt :)



just nu känns ju det med alkohol inget för mig, detta är mer min grej iaf och massa mys me of course ;)

Filmen jag såg på bio igår, "the social network" var bra..men det är ingen film jag skulle kunna se igen för någon annans skull typ om den andre personen hade velat se den. hehe :P nemen jag gillar ju action..det ska hända grejer. Detta var en "datanörd" film..rätt slow men ändå intressant på nåt sätt. Aja kan faktitks inte säga så mkt mer om den, den är väl värd att se..lr man kan vänta tills den går att "hyra"  you know what I mean :P

En till söndag är förbi, den har spenderats i soffan med film o gottit med lite sällskap me av Tesii :)
Ska snart sova o få lite välbehövlig sömn inför kommande vecka. Kommer dock att vara chill, just as we like it!

Hoppas eran söndag har varit bra!
XoXo//A




Fake My T@n!

Nyheter från Lee Stafford. Väldigt intressanta produkter som vi funderar på att testa. We like. Finns i 4 olika varianter och för både light/medium och dark skin. Brun utan sol på minuten och de bästa är att den har olivfärgad underton istället för orange ;) 129:- nelly.com




Kärlek och choklad lindrar smärta

Sötsaker och förälskelse höjer vår smärttröskel, enligt två nya studier.



När vi är passionerat förälskade kan de kärleksfulla känslorna fungera som smärtlindring, har forskare nu kommit fram till. Intensiva kärleksupplevelser stimulerar nämligen belöningscentrat i hjärnan, på samma sätt som när man tar droger.

Forskare vid Stanford University har i en ny studie upptäckt att när nyförälskade personer ser en bild av personen de är kära i så höjs deras smärttröskel, skriver Aftonbladet.

En annan studie, denna från Chicago universitet, har funnit en liknande effekt vid chokladkonsumption. Råttor som fick äta choklad reagerade långsammare på att utsättas för ökad golvvärme. Forskarna tror att samma effekt gäller för människor som har ont.

Choklad och kärlek i kombination borde alltså vara oslagbart mot värk och smärta. <3



We like it!

Köpte ju en ny primer i torsdags och testade den i fredags. Den gör verkligen huden matt! Man behöver typ inget puder alls känns det som :) Ville iaf bara skriva att vi gillar den! Använder den även idag! <3



En annan sak jag vill tipsa om igen som vi redan gjort några ggr är ju den här 3-in-1 concealern från "viva la diva". Det är en budgetvariant på makeupstores "cover all" men den funkar så jävla bra trots att den inte är lika dyr! Kom o tänka på den nu när jag var tvungen att täcka min röda prickar i pannan, såg förjävligt ut men nu ser det bra ut igen ;D love it.



Dags att börja med söndagens sysslor. Handla och laga lite mat *suck*. Skrivs senare!//J



Nya leggings!

We got them, yes! Trodde att dom silvriga var slut först och det trodde butiksbiträdet oxå men dom låg bara på ett annat ställe i buten, ;D thank god. Så här ser dom iaf ut, inte lika skrikiga som bilden vi visade som sagt. mycket snyggare! Ett par riktiga partyleggings! Rut m.fl 159:-




Metallic & Gold

Klickat hem and we LOVE THEM! Perfekt till festligheterna som komma skall! Kedjan kan bäras som både halsband och bälte. Sitter perfekt, tog XS. Nelly.com ;)




RED

Retired extremely dangerous! En bra film vi tankade ner för att ha nåt att glo på ikväll :) Visste inte vad det var riktigt men hittade den på undertexter.se! Mycket action och det händer saker hela tiden så man trönnar inte! Vill som vanligt inte berätta så mycket om den för att jag tycker att ni ska se den själv :)



Ska nog glo på "the blind side" oxå ifall vi orkar hålla oss vakna. Daniel ska springa iväg och köpa lite pepsi fick han för sig nu så jag passade på att blogga lite ;) Ska käka lite glass oxå tänkte vi! Gottis. Åt en subwaymacka innan oxå, inte lika gott som man mindes det tråkigt nog. Har lite ont i magen, men det är nog mest tack vare alkoholen igår :) Gonatt alla!//J



It's a date!

mmmhm :) det blir en lugn lördag för min del..för Jenni me iofs. Jag har iaf en date..ska på bio om en liten stund :) var länge sen jag var på bio faktiskt. lr inte så kanske, såg ju den där inception sist. Ikväll blir det iaf "The social network" verkar ju rätt lovande..får hoppas att den är bra iaf. Blir en myspyskväll..drog på mig mysiga kläder me för den delen..inget "uppklätt" lr nåt..o lite sådär lagom ofixad efter duchen :) känns bra!



Hoppas ni får en trevlig lördagkväll! Jenni tar hand om resten av kvällen :)
XoXo//A




Slipp mörkerdeppet i höst

Hösten är här och det blir mörkare och kallare ute. I samband med detta blir många svenskar tröttare och mer nedstämda än vanligt. Men det finns knep att ta till för att hålla sig pigg och glad hela hösten.



Utnyttja dagsljuset

Det blir mörkare ute, solen går upp senare och går ner tidigare. Därför blir det allt viktigare att ta tillvara på de timmar av solljus som erbjuds. Gå ut på lunchen, ta en promenad och försök att få minst 15 minuter av solljus varje dag. Inomhus är det bra att sitta nära ett fönster.

Varva ner

Stress kan göra mörkerdepressioner värre. Försök därför att se det positiva med hösten och njut av de bra aspekterna. Träna, både inomhus och utomhus, tänd ljus, ta ett varmt bad, mys med te, en kär vän och några bitar mörk choklad.

Tvinga dig ut

När det är mörkt och kallt ute kan det ta emot att lämna hemmet, särskilt om man känner sig deppig och nere. Men försök att tvinga dig iväg, ofta blir det roligare än du föreställt dig. Planera in roliga saker, både på kort sikt och på lång sikt, så att du har saker att se fram emot som bryter upp tristessen.

Boka in en resa

Om du har tid och råd, försök att boka in en resa senare i höst eller i vinter. En vecka på varmare breddgrader kan göra under för humöret och får dig att orka ända fram till våren.

Sov ordentligt

Försök att få minst sju, helst åtta, timmar sömn varje natt. Mörker kan göra dig tröttare, så det är viktigt att få ordentligt med sömn. Undvik koffein efter klockan 16, träna gärna minst tre gånger i veckan och se till att skapa regelbundna kvällsrutiner så att du somnar och vaknar ungefär samma tid varje dag.

Begränsa ditt alkoholintag

När man känner sig deppig kan det vara lockande att ta ett glas vin eller en drink för att temporärt lyfta humöret. Men var försiktig så att det inte får motsatt effekt. Alkohol kan göra dig både tröttare och deppigare i det långa loppet.



Nya skuggor!



Köpte dessa på nelly.com för 39:-/st Hur bra som helst och dom är rika på färg! Bra att ha med sig i partyväskan eller vart som helst :) det lilla locket är även en aplikator. SMART!



Den svarta är den bästa svarta vi testat hittills iaf :)



Skönt som fan!

usch och fy!! Inte alls kul att vakna upp till regn och äckligt väder en lördag :( men det var skönt som FAN att vakna upp hemma :D tog 2 bussen hem från Göteborg inatt. Det räckte med den/dom timmarna vi spenderade på Parken igår..vilket var lyckat btw. :) Där tog min nykterhetsperiod slut, det blev 10 veckor utan en droppe alkohol (stolt)



Ja, här är iaf en bild från igår..vet inte riktigt vad man ska säga :) hehe den får väl tala för sig själv antar jag..

Nu ska jag iaf lägga mig i soffan med en god frukost..våra specialtoast får det bli :) och en varm kopp te! Som sagt så är te bra för ett segt huvud.

Later babes
XoXo//A



Off we go!

PARTPARTY!




Pappa e rolig han.. han orkade inte äns vänta i 15 min på att vi skulle åka (han skulle köra) så han kastade 500kr på bordet och sa "ta en taxi". Väldigt onödigt om ni frågar oss men man säger inte emot pappa ;) Åker hem till Borås inatt eftersom pappa ska jobba imorrn :/ men de va skoj o vara här en stund iaf. seeya <3




Det är dags..

Dags att börja funka lite..Vi är hos pappa och har precis duschat. Ska sminka oss och sedan fixa naglarna o dricka lite vin sedan bär det av till Parken. Ser faktiskt fram emot det. Hoppas det blir lika trevlig som vi hoppas på, men det märker vi ju ;)



Lagade lite "mat" åt pappa, styvmor och hennes pojkar när vi kom hit, va svinhungriga men två burgare gjorde susen ;) Har inte så mycket mer o skriva.. hinner inte heller. Ska ta lite bilder innan vi drar ;) seeya//J



Yeey, Fredag!

Tjoho! Då var veckan slut IGEN! Har varit en bra fredag, vädret sög ju lite på morgonen dock men nu är det ju kanonfint!



Hann fota en hel del imorses, massa skor och shit :P hehe Jenni pose:ar lite :)



Det bjöds på lite kaka nyss oxå, gottis!

Slutar lite tidigare idag eftersom vi ska åka till papii i Gbg för att senare på kvällen gå på den här blogkeen-partyt...

Måste rusa! Skrivs när vi är i gbg sen!//A



Klickat hem

Klickade hem en ny concealer i färgen "Beige" från Max Factor. Har redan en men i en ljusare variant och kände att vi behövde en lite mörkare nu när man börjar bli lite brunare. :) 95:- nelly.com. VÄLDIGT bra och väldigt prisvärd!




Kvällens outfit

Temat blir rött och svart  ;)




Kvinnorna som tjänar mest i Hollywood

Forbes har släppt sin årliga lista över de skådisar som tjänar mest i Hollywood.



Trots att det är mycket som gått emot Sandra Bullock senaste tiden, med otrohetsskandaler till exempel, så är det i alla fall något som går hennes väg. Hon ligger nämligen etta på listan över de aktriser som tjänat mest pengar senaste året. Hela 415 miljoner kronor har hon håvat in på sina filmer.

Här är hela listan:

1. Sandra Bullock, 415 miljoner kr.
2. Reese Witherspoon, 237 miljoner kr.
2. Cameron Diaz, 237 miljoner kr.
4. Jennifer Aniston, 200 miljoner kr.
5. Sarah Jessica Parker, 185 miljoner kr.
6. Julia Roberts, 148 miljoner kr.
7. Angelina Jolie, 148 miljoner kr.
8. Drew Barrymore, 111 miljoner kr.
9. Meryl Streep, 96 miljoner kr.
10. Kristen Stewart, 89 miljoner kr.

Förra året var det bombnedslaget Angelina Jolie som toppade listan och vi trodde verkligen hon skulle ligga i top. Sandra Bullock? Vad har hon gjort det senaste? Något vi missat? Måste nog gjort det :)



4 äldre favoriter!

Har inte lyssnat på så mkt musik på jobbet det senaste..dumt om man frågar oss! Blir alltid så glada när vi hör en bra låt och allt flyter på så här bra på jobbet :) Skönt och strata fredagen med bra musik!

Kom på det igår kväll..att vi faktiskt saknar dom gamla låtarna som vi bara ÄLSKADE innan! nytt är nice men dom gamla är riktigt nice! så nu kör vi igen ;)











Budgetlyx!

Vilken blåst wannabe-tjej!! Det var våran första tanke när man började titta på kvällens avsnitt av lyxfällan..vet inte hur många av er som såg det. Men det var ett riktigt bra avsnitt denna gången! Tjejen i programmet, "Vanita" gick i våra ögon från en puckad tjej till en positiv klartänkt tjej med koll på läget. I slutet av programmet började hon faktiskt tänka som vi. Det behöver inte kosta mkt att ha det lite lyxigt i vardagen! Tyckte om hennes positiva attityd trots hennes motgångar.

När vi shoppar..när vi gör vad som helst, hittar vi alltid/oftast billigare alternativ, men går det inte och vi verkligen vill ha en sak så köper/fixar vi det..men det är BARA för att vi vet att vi kan. Vi har som sagt alltid varit sparsamma av oss även om vi unnar oss och ger oss precis allt vi vill ha/behöver. And that's how we love it!

Kvällens lyx har iaf bestått av vårat favvoprogram på torsdagar, Vampires :D sen blev det lite förberedelser inför imorrn kväll, i form av epilering och lite nagelfix :) kommer bli grymt!



Ne, redan fredag snart :D sovdags så att man är på bra humör ända till natten..
skrivs imorrn babes!

XoXo




Dagens outfit


När det är kallt så ska det vara mysigt :) Dom nya tröjorna var en SUPER HIT! Snyygaste och skönaste tröjorna vi äger just nu typ ;P Detta kan ni hitta på nelly.com, Cubus, Skopunkten & Gina.



Ny primer

Kom precis hem från stan. Har varit och köpt en ny primer som ska vara bra mot glansighet :) Var sugen på att testa så det är väl lika bra. Den sägs vara bra men vi lär ju skriva omdöme om vad vi själv tycker. Tänkte att de kunde vara bra o ha en under sminket imorrn :) Fick med oss två prover oxå på en consealer och en mattgörande kräm som ska testas under morgondagen. Skriver självklart om dom om vi är nöjda sen. Fick oss lite mer bränna oxå, var och solade en snabbis. SKÖNT ;)




Blogkeen releaseparty!

Fick ett telefonsamtal i början av veckan och blev inbjudna på bloggfest, så det blir lite party imorrn då! :) Kommer nog bli skoj och det ser vi fram emot! Passar ganska bra med tanke på att vi ska hälsa på pappa i GBG just imorrn ;D Hope to see u there!




Nelly.com VS. Gina Tricot

Jätte mysiga lurrviga tröjor. Båda i kortare modell, lite längre armar på den ena och dom ser mer likadana ut i verkligeheten än på bilden. Hade en vit variant av denna tröjan när vi var yngre.. kul att dom kommer igen :)




Shoppingtips!

Hett just nu! Supersöt snood med huva från lindex för 199:- <3





Det är en stor skillnad...

Det är en STOR skillnad på att se solkysst ut och att se smutsig ut! Remember that när ni använder brun utan sol! Skulle aldrig våga mig ut om jag såg smutsig ut i ansiktet som tex. Lindsay Lohan eller har för mycket BUS och smink som Christina Aguilera! För att undvika katastrofer kan ni skippa att ta BUS under nästan/över läpparna och hakan helt, eller bara ta väldigt lite så inte resten av ansiktet blir mycket brunare. Det blir lätt för mycket eller att det fastnar mer färg just där. Se till att vara återfuktad överallt, torra fläckar blir brunare eftersom dom tar åt sig mer av fukten och färgen.



Inte så snyggt va...?



De är mäktigast i Hollywood

Magasinet har publicerat listan sedan 1990. Då var Lady Gaga två år gammal. Nu ligger hon tvåa på listan över nöjesvärldens mäktigaste. I toppen har vi Johnny Depp som lyckats dra in 40 miljarder kronor till nöjesindustrin under hela sin karriär. Bara hans tre ”Pirates of the Caribbean”-filmer har genererat nio miljarder kronor.



Depp vann med motiveringen:  ” Depps karriär har varit en lång och brokig resa och att den slutar med att han blir den mäktigaste skådespelaren i Hollywood, är det konstigaste av allt. Han har sällan gått efter regelboken då han oftast valt att spela misfits (Edward Scissorhands, Gilbert Grape) och kufar (Ed Wood, Ichabod Crane) framför de vanliga actionhjältarna. Efter sina framgångsrika prestationer i ”Pirates of the Caribbean”, "Kalle och Chokladfabriken" och "Alice i Underlandet", kan Johnny Depp göra vad han vill. Och det är det enda vi med säkerhet vet att han kommer att göra ”.

Här är nöjesindustrins mäktigaste:

1.
Johnny Depp
2. Lady Gaga
3. Oprah Winfrey
4. Simon Cowell
5. Will Smith
6. Robert Downey Jr.
7. Sandra Bullock
8. Ellen DeGeneres
9. Leonardo DiCaprio
10. Eminem
11. Ben Stiller
12. Angelina Jolie
13. Ryan Seacrest
14. Brad Pitt
15. Charlie Sheen
16. Will.i.am.
17. Adam Sandler
18. Kanye West
19. Beyonce Knowles
20. Meryl Streep



Dom är som små barn!

Det är bra träning måste jag säga. Inte exakt samma sak men ganska nära iaf :P Dom springer runt, skriker efter uppmärksamhet, bråkar, äter på saker dom inte får och bara busar hela tiden. Och vad gör vi? Vi springer runt med den där jävla vattensprutan o skriker "ajaj" hahahah :P Aja, dom är söta våra små älsklingar. Kolla vad söt Tia var som låg på min axel precis innan jag skulle sova. På andra bilder tappade hon konsentrationen efersom Anne kom in igenom dörren ;D Tindra ligger jämte mig istället och gosar. Love them <3




Det är faktiskt jobbigt..

Gör det en gång i veckan och det tar ca 1 h.. förstår ni hur lång tid det är för att städa en lägenhet? :) Våran lägenhet är iofs väldigt stor. En 3:a på 90kvm eller nåt sånt. Har städat själv första gången på väldigt länge idag. Det gick bra men det tog lite för lång tid, orkar inte slösa så mkt tid på städning egentligen. Men vill man ha de fint så måste man ju lägga ner lite tid, Soffan och vardagsrummet tar längst tid, ett väldigt stort rum med en stor jävla soffa med massa kuddar :P Jävla katthår asså!



Nu ligger jag här i soffan o glor på "A man apart" som är väldigt bra, trött och nyduschad och ska snart sova. Anne kommer hem strax oxå, hon har varit på besök hos sin lilla vän Mike. myspys. Hon ville inte lämna mig ensam egentligen av nån anledning men jag sa att det absolut inte gjorde nåt alls. Det är iaf nåt som inte är jobbigt. Jag gillar att vara ensam ibland. Ligga o glo på tv i lugnt och ro utan några som helst problem :) Vissa klarar inte sånt, tråkigt.. but I do ;) love it.

En annan sak som oxå är lite jobbigt är att Daniel har sin jääävla kvällsvecka denna veckan, ses ingenting på dagarna men som tur är kommer han o sover hos mig en natt dom veckorna och det tänkte han göra ikväll :D myspys.

Skrivs imorrn sötnosar. gonatt//J



Dagens outfit!

Svart & Metallic. Väldigt enkelt! Ville ju självklart ha på mig den nya tröjan idag och den va jätte fin på! :) Kläderna på kollaget är från gina tricot och skopunkten//J




Bästa Brun-Utan-Sol produkten!

Äntligen kan vi köpa våra älskade BUS-servetter igen! Dom fanns ju att köpa på Åhléns och Kicks innan men sedan slutade dom sälja i sverige av nån konstig anledning så att kicks och åhléns inte fick in dom längre. Det är verkligen den bästa BUS:en om ni frågar oss. Man får en gyllene bronzig färg, inte den fula orangea som många ger.

Nu har vi dom äntligen på nelly.com iaf! Som vi har längtat! Emelie är så jävla bra att hon hittade en återförsäljare i norge. Undra om nelly är dom enda som säljer dom nu, inte hittat på nån annan svensk sida iaf ;) kanske fler som tar in dom nu efteråt, who knows! BRA är dom iaf! Press the picture to shop!




Nyhetsbrev v.42








Frukosttips!

Vill tipsa om denna.. jätte god ;D För er som gillar tex vanligt och choklad tillsammans kan jag rekommendera denna ;) Kanske inte det nyttigaste alternativet så jag skulle nog inte äta den VARJE dag men på helgerna kan man iaf unna sig lite extra!




Klickat hem!

LOVE THEM! Två helt underbara och mysiga tröjor från nelly.com. Kortare variant med långa ärmar.. precis i våran stil ;) 259:-




Shoppingtips!



Riktigt varm, snygg & prisvärd! Köpte ju en igår så nu vill vi tipsa er andra om att den är goooo ;)



Christina Aguilera byter ut sin man

Christina Aguilera har tidigare berättat att hon är bisexuell. Nu verkar det som om hon har blivit kär i en annan "känd" kvinna.



Christina har valt att lämna maken Jordan Bratman och många menar att det är Samantha Ronson som är orsaken.

Ronson, som också är bekant för många som Lindsey Lohans flickvän, och Aguilera ska enligt rykten ha mötts på Nicole Richies födelsedagsfest tidigare i år. Enligt  flera källor har de varit oskiljaktiga sedan dess.

Där ser man... trodde vi aldrig men man kan aldrig vara riktigt säker ;)



Halloween närmar sig!

Det börjar närma sig och det är bra att vara ute i god tid när det gäller fest och förklädnader! Eller det är väl nästa helg man firar så det e ju inte så långt kvar? Aldrig fattat vilket datum man firar det riktigt. Det är alltid lika kul med halloween eftersom vi gillar att klä ut oss och så får man tillfälle att festa med sina trevliga vänner. Vi tänkte ha en halloweenfest där vi helst ser att folk klär ut sig till något iaf, behöver ju inte överdriva :) det är alltid lika tråkigt när några kommer och inte klär ut sig när alla andra gjort det.. partydödare om ni frågar oss :P



Bra platser att köpa förklädnader på är Buttericks, Bodega och Partaj! Vi har nog bestämt oss va vi ska vara..  vi fundera på ängel och djävul, väldigt lätt att fixa med små accessoarer.. Svart eller vit ängel? Det är frågan ;) Vi var ju polis och skolflicka förra året så vi vill inte va de i år igen :) ängel och djävul skulle nog passa oss.. hehe aja vi får se. Ska kika på lite grejer i helgen när vi e i gbg!



Kvällen gick för fort!

Herregud vad tiden gick fort idag, speciellt nu under kvällen efter man slutat jobba. Det kan ju bero på att man har saker och göra som man måste hinna med. Det första vi var tvugna att göra va att äta INNAN vi skulle springa ner till Gina för att köpa våra kläder innan de stängde. Och innan de skulle vi hinna slänga i tvätten i tvätmaskinen. Det blev lite tajt och självklart så är en av tvättmaskinerna sönder. Jag blir så IRRITERAD!! Är det ingen annan som raporterar fel här i huset lr!?!?!? Idioter.

Aja, vi fick våra kläder som ni såg ;) Sedan sprang vi till Sunhouse och solade i 25 min. Det är såååå skönt att få känna värme och att se lite piggare och brunare ut!



Anki är här på besök. myspys, hon ska ju föda när som helst, vi bara väntar! Ser ni magen? herregud, den har ju blivit enorm de senaste dagarna. inte så konstigt kanske, hon har ju gått över tiden.



Vi har gottat oss ikväll oxå.. iofs va de bara halva kvar på båda två som tur är, annars hade jag väl ätit upp allt. haha som sagt, jenni <3 choklad. Anki sitter o mumsar på glass nu oxå, hehe lite för mkt för mig just nu :D

Tog en varm dusch och sedan glodde vi på på Despere såklart, måste bara kolla. Snart dags att sova som tur är. Är rätt trött men först, cougartown! Skrivs imorrn//J



Dagens outfit



Kläder från Gina, nelly.com, & skopunkten




Dagens shopping!



Vi kände för några riktigt snygga toppar, så vi köpte dessa från Gina Tricot!



Höstens hetaste hårfärger!

Kristina Svensson Vuckovic, färgteknikerSalong Noir i Stockholm, berättar vilka hårfärger som är hetast i höst.



För brunetten

Ge håret en glanstoning och satsaskiftningar som framhäver former. Tänk naturligt och mindre hela slingor à la Jersey shore

För blondinen

Lyxiga toner, som champagne. Gärna skiftningar som går ton i ton för ett levande hår.

För den rödhåriga

Naturligt rött – i stället för förra årets klart röda nyanser. Gärna ett hår som går mot terrakotta med skiftningar i aprikos.



Silver & Guld-leggings

What do you think girls? Tror att man kan få till en grym outfit med dessa. Höga klackar och ett långt tajt linne/klänning så är partylooken fixad! :) Tänkte köpa ett par i helgen när vi åker till gbg och hälsar på pappa från Rut m.fl! Dom har ett par riktigt snygga leggings i silver och guld som inte är lika skrikiga som på bilden, lite mer Silver/svart och Guld/svart om ni förstår hur vi menar? ;) Hoppas dom sitter som dom ska och att det finns storlekar kvar bara!




Klickat hem!

Var ju bara tvunga att ha en varm och snygg jacka nu när det har blivit så kallt! Har 2 st från förra året men den andra är lite äldre så nu var det dags för en ny. Sen så måste man ju även ha det bästa torrschampot för ett fräscht hår när det känns lite tungt eller bara vill ha volym :D älskar det verkligen, våran favvo!




Dagens tips

Många är sjuka eller förkydla. Det smittar så jävla lätt och vem vill gå runt och vara sjuk? Dagens tips blir därför C-vitamin och Handsprit! Lätt att ha med sig överallt.



Vitaminerna hjälper immunförsvaret och handspriten tar död på de som andra lämnat efter sig, usch o fy! Bara för att andras händer är smutsiga behövet inte dina va de :P Finns och köpa i alla mataffärer och apotek/hälsokostbutiker.



Ojojoj...

Nu är vi mätta, trötta och tjocka! Herregud vad vi åt.. När Erik bjuder och då bestämmer han vad vi ska äta oxå :P Han ville ha tapas och det e ju så himla gott. Han beställde in Grande Fiesta tapas som bestog av 10 st olika smårätter som inte var så himla små endå. Fick hur mycket mat som helst ju, GOD mat.. plus lite bröd och natchochips och dipp. Vi delade men det hade ju nästan räckt till alla som va där :P



Här är några av smårätterna iaf. Och när vi är för mätta och lite för belåtna så kommer hon och säger att det ingår efterrätt i form av chokladglass. Den åkte ner med lite tvång men fyfan vad god den var! Jenni <3 Choklad!



Det blir att äta extra nyttigt resten av veckan så att man är fit tills på fredag ;) Klänningarna ska sitta som om dom vore gjord för våra kroppar!  :P köpte ju som sagt dom snygga torgvantarna och fick även våra peelingborstar idag :)



Dags att sova! Skrivs imorrn//J



Dagens outfit



Slappt och gött blev det idag för mig (jenni), boyfriend-look! Allt e från nelly.com, h&m och only.



Vi drar ner...

Nu drar vi ner till stan (2 min dit :P) och käkar god mat med våran vän Erk och säga hej då för att han ska åka till Mexico och sedan åker han nog till thailand. Han sover här ikväll så han ville tacka för sovplatsen och de tackar vi självklart inte nej till. Skrivs när vi är tebax. //J




Tatueringen som går att ta bort

En ny typ av teknik för tatueringar ska gå lättare och snabbare att ta bort med laser, om du senare ångrar dig.



Allt fler väljer idag
att ta bort tatueringar med hjälp av laserbehandlingar. Men behandlingarna är dyra, smärtsamma och kräver många behandlingstillfällen.

Dessutom är det inte alltid tatueringen försvinner helt och hållet. Ofta har man märken och fläckar kvar där tatueringen har suttit.

Därför har det nu
tagits fram en ny typ av tatueringsteknik som heter InfinitInk. Den ser ut och görs på samma sätt som en vanlig tatuering, där färg injiceras under huden. Men denna tatueringsform ska vara betydligt enklare att ta bort med laser, om man i framtiden vill göra det. Det ska räcka med en enda laserbehandling för att lösa upp färgen.

Metoden finns dock
än så länge endast i USA och Australien. Men det kommer väl hit nångång oxå ;) nice!



Shoppingtips!



Ska nog springa ner till stan en sväng efter jobbet. Dessa behövs nämligen!



Dagens tips!

Igår gjorde vi en "ny" maträtt som vi inte gjort innan, lr jo den är ju typ som den vi åt förra veckan men då hade vi lax till :P

Dagens tips är iaf en god maträtt som vi kallar "Räk-couscous"



4 Portioner
Couscous (välj mängd själv, vi brukar göra 3 portioner då blir det lagom till 4 för oss)
Körsbärstomater
Rödlök
Äpple
Räkor

Sås:
Turkisk youghurt (vi brukar ha 3 dl ungefär)
1 Vitlöksklyfta

Gör så här: Koka couscousen enligt anvinsingar på paketet. Skär upp lök, tomater och äpple i bitar. Blanda allt när det är klart, häll över räkorna. När du gör såsen så pressar du bara i vitlöken och blandar, enklare än så blir det inte :)

Detta är en kallrätt så inget ska värmas. Mums! :D




Den nya manikyren



Mixa olika färger. Snyggt!



Dubblat dosen!

Nu har det gått en veckan sedan vi började med vårat MSM-pulver. Vi har känt en viss utrensande effekt faktiskt. Magen funkar lite bättre iaf. Man ska öka dosen med ett kryddmått per vecka tills man uppnått den optimala dos som är en tesked. Vi är på god väg iaf och idag började vi med att ta 2 kryddmått så får vi se nästa vecka hur det känns ;) Ville bara uppdatera er lite.




9 veckor!

9:e helgen utan alkohol för mig(anne), gud vad jag känner mig duktig! Hur många klarar det lixom? :P Men detta var nog den "sista" alkoholfria, lr a asså..för det blir nog lite alko nästa helg, troligtvis.

En trevlig söndag har det varit, som sagt så gick vi upp tidigt för att handla o sånt inför kommande vecka, det är ju det vi brukar göra på söndagar. Sen gick vi faktiskt och solade IGEN!, det var riktigt skönt denna gången me såklart. Efter det så gick Jenni till Danne och jag tog mig en underbar promenad i det fina höstvädret! Åh bara äslkar att vara ute och bara gå..har ju itne gått så mkt nu dom närmsta veckorna. Ska börja va ute mer nu, men har hört att det ska va dåligt väder nästa vecka :(



Jenni och Daniel gick o handlade lite till för att få till en god söndagsmiddag :) Sen kom dom hit och lagade till den såklart, hehe





Det blev fetaost och soltorkadtomat-fylld fläskfilé med potatisgratäng och caesarsallad :D riktigt gott! Sen blev det lite marabou under kvällen me.



Har chillat framför tv:n resten av kvällen, gossip girl fick man ju inte missa iaf :) sen kollade vi även på "The book of Eli" Den var bra! Så nu finns det inte så mkt mer o göra en söndag förrutom att lägga sig så att man klara av en ny måndag igen. Hoppas eran helg/söndag har varit bra!

Skrivs väl imorrn på jobbet! Gonatt!




Dagens outfit



Allt kan hittas på Gina, förrutom skorna som är från din sko.



Hetare sex.



Hångla. Glöm inte bort att kyssa varandra! Kyssar triggar igång både dig och din partner – och leder till hetare sex.

Värdesätt förspelet. De flesta kvinnorna behöver 20 minuters förspel för att ”komma igång” och bli redo för samlaget.

Skicka sexiga sms. Att skicka snuskiga sms till varandra är en umärkt och kittlande sätt att få igång spänningen.

Spendera tid utan varandra. Får man en paus från sin partner då och då bevaras nyförälskelsen längre, och ni får längta efter varandra.

Höj temperaturen. För att du ska kunna slappna av och njuta maximalt är det viktigt att du inte fryser. Höj värmen några snäpp!

Massera mera. Låt en vanlig helkroppsmassage gå över till en hetare nivå…

Prova sex i badkaret. Tappa upp ett hett bad, tänd ljus och häll i ett härligt doftande skumbad. Att ha sex i vatten ger en känsla av tynglöshet.

Höj romantiken. Ät en lång måltid med tända ljus och romantisk musik, krydda gärna med triggande kryddor.

Ta det du vill ha. Våga berätta för din partner vad du vill göra annorlunda eller prova på i sängen.  Ta också intitiativ till sex när du har lust, du behöver inte vänta på att din partner ska göra det.

Älska dig själv. Du är sexig! Din partner vet redan om det – men det måste du också veta om för att få fart på sexlivet. Bli kompis med dig själv och jobba på att älska dig för den du är.

Ögonkontakt. Drunkna i varandras ögon under sexet för en mer intim känsla.

Uppdatera underklädesgarderoben. Kan tyckas vara en gammal klassiker - men tänder inte på heta underkläder?

Internet är din vän! Använd dig av internet för att hitta nya spännande och sköna sexställningar. Eller varför inte leta upp en sexnovell som ni läser tillsammans?

Ragga upp din partner på krogen. Låt din partner bli ditt ”kvart-i-tre-ragg”!

Sakta ner. När du har kommandot – sakta ner allt till ett retsamt långsamt tempo. Fortsätt så tills din partner blir galen av kåthet!

Bestäm en sexpaus. Bestäm en 5-dagarsperiod då ni inte får ha sex med varandra. Passa på att retas, smeka och hångla – så kommer det bli ligga av när ni är ”tillåtna” att köra igång igen!

Träna! Tränar man bäckenbottenmuskulaturen sägs det att man får starkare orgasmer. Visste du förresten att bäckenbottenmuskulaturen kallas för ”orgasmmuskeln”?

Klackarna i taket. Gå i klackar så gör du knipövningar omedvetet! Ännu ett bra sätt att träna orgasmmuskeln (se ovan).

Fantisera tillsammans. Skriv ner dina fantasier, och be din partner göra likadant. Läs sedan upp för varandra!

Handförbud! Prova att ha sex – utan att använda händerna. Fantasin sätts på prov samtidigt som ni kan upptäcka helt nya, sköna knep.



Dagens tips!

Att peela ansiktet är bra för att få bort gammal hud.. finns ju peeling i krämform som har små korn som skonsamt peelar huden medans du tvättar dig. Sedan finns det ju såkallade ansiktsborstar man kan köpa och peela huden med istället medans man tvättar sig med sin vanliga ansiktsrengöring! Vi använder dom 1-2 ggr i veckan och köpte precis 2 st helt nya från kicks.se!




"Kurviga" klänningar



Hade man varit lite "kurvigare" så hade vi haft på oss ungefär sånna här klänningar, man kan dölja mkt men ändå visa en del :) Givetvis passar dom alla slags kroppar men tänkte på dom som var lite fylligare eftersom en tjej undrade vad man kunde ha på sig för klänningar som såg bra ut. Och eftersom dom är från Gina så kostar dom ju typ ingenting! Matcha bara med ett par höga klackar så är du partyklar!



No stress...

Hallå allihopa! Idag gick vi upp lite tidigare än vi brukar för att storhandla mat med mamma.  Åkte och handla redan vid 10-tiden. Skönt och ha det gjort ganska tidigt så att man har resten av dagen till annat gött :)



Fick med oss lite andra nödvändigheter som vi velat ha men inte fått tummen ur och köpa innan så som glas/fönsterputs, nya disksvampar och trasor, sodastreamer patron (det var på tiden), Fluxen tog slut idag så vi köpte nytt, köpte C-vitamin till stackars Daniel som börjar bli sjuk. Köpte även Fresh discs till toalettstolen!



Vi håller även på och lagar mat för fullt inför veckan så det oxå blir gjort. Nu ska vi iaf äta en god frukost i form av ugnsbaguetter och té. Gottis. Vi skrivs senare!//J




Saturday night

Åh, nu är vi allt bra trötta. Känns mer som om klockan är 03,00 ist för 23,30 av nån konstig anledning. Alla tre är helt slut! Jag, Anne, Daniel och hans kompis Chrille har käkat lite skräpmat som tex. pizza, kebabtallrik och kycklingrulle och även proppat i oss lite vilöksklyftor, choklad, chips och läsk. Konstig blandning det lät som och oj vad tjocka vi känner oss nu...



Vi laddade ner Toy Story 3 och glodde på den. Helt okej för att vara tecknad..



Dags att sova snart känner jag men först lite mer mys i våran goa stora soffa som vi byggt till en stor liggsoffa ikväll. Ska nog upp lite tidigare imorrn... måste storhandla , laga mat och göra iordning lite i våra klädlådor och garderober igen :) Början bli lite stökigt. Aja ni får sova så gott allihopa. Gonatt!//J




Nu är det fixat..

Sådär ja.. nu har vi suttit här hemma och fixat håret på mig(anne), det tog sin lilla tid! inte för att vi blev klara NU men ah..lr jo typ, det blev tillklippt för en stund sen, hehe. Hade tänkt o fixat det imorrn men vi tog det idag istället eftersom vi ska göra lite annat imorrn och jag ändå tvättade håret idag.

Denna gången blev det ett antal slingor mer eftersom det var kortare än sist, 15 mer blev det, sammanlagt 66 st.



Längden på håret blev en bit ovanför svanken, kanske inte syns så bra på bilden. Det är ju helt ofixat nu så, men det blev bra iaf :)

Nu är det lite folk här så vi ska chilla med en film, skrivs väl lite senare kanske!
XoXo//A



Lördagsmusik!

woopwoop!




Önskeoutfit!

Give me silver/metall <3 måste införskaffas snarast. Från GinaTricot och nelly.com




Hollywoodkockarnas bästa hälsotips!

Stjärnorna i Hollywood behöver inte fundera så mycket över vad de ska äta för att hålla formen. De anställer en privat kock som fixar biffen åt dem. Men det är inte alla som har ekonomi till det. Kockarna Jill och Jewels Elmore har lagt om kosten för många Hollywoodstjärnor.



Här är deras 5 bästa tips för den som vill äta hälsosamt.

1. Det första steget till att äta rätt sker i mataffären. Allt du stoppar ner i korgen kommer förr eller senare hamna i magen. Därför ska du se till att handla smart. Bygg en bas av nyttiga råvaror som fisk, grönsaker, fullkornsprodukter och färsk frukt.

2.
Se till att underlätta för dig själv när hungern väl sätter in. Passa på att skölja all frukt och grönsaker redan när du packar upp dem. På så sätt går det snabbare att slänga ihop en sallad när det väl är dags. Placera grönskarna längst fram i kylen så att de är det första du ser.

3.
 Ta med en matlåda till jobbet så får du kontroll över vad du äter. Det finns få lunchrestauranger (dom måste mena i USA isf, sverige har ju det) som erbjuder nyttig mat. Förbered en god sallad eller en wrap.

4.
 Våga testa nya recept med någon ingrediens du tidigare inte använt och experimentera tills du hittar något du gillar.

5.
Det finns inga genvägar. Nyckeln till framgång är självdisciplin, att verkligen bestämma sig för att äta sunt.




Dagens tips!

Om ni känner er lite bleka och inte hinner sola innan kvällens händelser måste vi få tipsa om kastanjevatten! Tror att dom flesta har testat. Använde det för några år sedan och köpte det nu igen för att testa. Ibland är man ju faktiskt lite blekare i ansiktet, iaf vi..då e de gött o ha det till hands. Brun på 10 sek! Ni kan hitta det på tex. Kicks för 90:-




Ännu en..

Ännu en premiär man nästan hade glöm av..Spartacus! Har väntat på den sen reklamen börjades sändas på tv, verkar vara en väldigt lovande serie. Den kommer vi nog att börja följa iaf, första avsnittet va la sådär men sen så..hehe



Har iaf legat o glott på det nu i snart 2 timmar..not all alone iaf. Har umgåtts med "snart födande" Anki hela kvällen :) hehe Det är meningen att hon typ ska föda IMORRN, lr hon var beräknad tills imorrn iaf..men så blir det ju antagligen inte. Tur att vi kunde mysa lite idag för det kommer ta lång tid innan vi kan göra det igen :(



Vi åt iaf underbart goda baguetter med vitlökssmör i, med ost på..OCh annanas..SÅ GOTT! :) Sen tryckte vi i oss lite glass och självklart tryckte jag i mig marabou me ;P haha kan ju inte låta bli! Det är ju ändå fredag.

Skulle faktiskt kunna somna nu men måste titta klart på Spartacus :)
Skrivs imorrn babes, hoppas att ni har haft en bra kväll!

XoXo//A



Tonight...

Tonight I'm gonna get tipsy... eller kanske bara lite då...

    

Dagen har varit jätte bra.. lugnt och skönt på jobbet. Det är ju förfasen fredag, vad kan vara fel då ;) Den fortsatte lika bra efter jobbet. Jag och sis packade upp och testade våra fina underkläder.. grrr!

Jag och Daniel stack till systemet och city för att handla. Jag får visst inte ha en nykterist bara för att jag slutat dricka mig aprak, nåt glas kunde jag väl endå få ner tyckte han. :) håller med, kvällar som denna går det bra. Köpte det goda "Lord SinClair" Rosévinet. Både gott och billigt, try it ;)

    

Vi har gjort egen pizza.. det kanske inte ser så gott ut på bilden men det var jätte gott! "Sara Lee" pizza kit spicy, med kebabkött, tomater, rödlök/gullök och fetaost toppat med kebabsås :P

    

Fixat mina naglar idag oxå.. snyggt blev det. Gillar den vanliga franska manikyren, ser jävligt fräscht ut ;)

    

Nu säger jag gonatt till er alla, Anne tar hand om kvällen! Skrivs imorrn//J



Dagens outfit



Myisgt o varmt.. Grejerna kan ni hitta på Gina, Nelly.com, Only & Skopunkten.



Fredagsmusik!

Partyparty!




Kirurgen: "Megan Fox är opererad"

Skönhetsikonen Megan Fox utseende har förändrats mycket de senaste tre åren. Nu menar en platikkirurg att hon gjort upprepade skönhetsbehandlingar och operationer.



Megan Fox må vara
en otroligt vacker kvinna. Men hon har fått lite hjälp på traven för att uppnå det utseende som gång på gång fått henne utsedd till världens sexigaste.

Det hävdar i alla fall
Beverly Hills-plastikkirurgen Raan Samayin.
– Megan Fox var attraktiv innan sina operationer, det råder ingen fråga om saken. Men hon hade en enkel grannflicke-look och såg inte distinkt ut. Hon hade inte ett minnesvärt ansikte och hade inte slungats till denna nivå av kändisskap med sitt ursprungliga ansikte, säger han till Examiner.com.

Enligt dr Samayin
har Megan till att börja med gjort en bröstförstoring. Jämför man bilder tagna för tre år sedan med nya bilder ser man tydligt att hennes kupstorlek ökat.
– Hon har valt en anständig storlek. Hennes implantat är mycket mer diskreta än på någon som Pamela Anderson, men de är ganska runda och sitter mot underarmarna, vilket tyder på en bröstförstoring, säger han.

Megan har troligtvis
också gjort ett ögonbrynslyft med Botox, hävdar plastikkirurgen. En liten mängd Botox injiceras då under brynet för att ge det en högre båge. Han är dessutom övertygad om att hon plumpat upp läpparna med injektioner – särskilt underläppen ser fylligare ut.

Slutligen har Megan
gjort en näsoperation, menar Raan Samayin.
– Av hennes tidiga bilder att döma har hennes näsa formats om, smalnats av och gjorts spetsigare, säger han.

jajaa, det har snackats mycket om hennes utséende och hur det ändrats med åren så vi är verkligen inte chockade när en läkare säger att hon gjort allt detta. Ingen nyhet direkt. Det ser man ju faktiskt om man kollar på bilder från då och nu, inte så svårt. Men det här bevisar ju bara oxå att hon är världens vackraste tack vare operationerna som doktorn säger, hon hade nog inte varit det ifall hon inte gjort om sitt utséende. För så snygg var hon faktiskt inte innan hon blev känd. Hennes liv och hennes val, vi har ingenting emot operationer. WE LOVE HER LOOK!



Klickat hem!

Var bara tvungna att köpa fler underkläder från underbara 6ixty 8ight som Sandra köpt in på nelly.com. Hon har då bra smak på underkläder måste jag säga! Så jävla billigt och snyggt <3 




"Måttligt med akohol är okej för gravida"

Alkoholintag för gravida kvinnor är ett ständigt omdebatterat ämne. Nu menar amerikanska forskare att en till två drinkar i veckan är ofarligt för fostret.



Många gravida kvinnor
undviker alkohol helt och hållet. Andra gör det inte – och får ofta motta stark kritik för att de dricker medan de väntar barn.
 
En ny amerikansk undersökning har dock kommit fram till att måttligt alkoholintag, det vill säga en till två alkoholhaltiga drycker per vecka, är helt ofarligt för fostret.
 
Forskare vid Texas A&M Health Science Center College of Medicine har följt barn upp till fem års ålder och jämfört beteende- och kognitiva problem hos barn vars mödrar druckit måttligt eller inte alls. De fann då att risken inte ökade alls hos barn vars mammor haft ett måttligt alkoholintag under graviditeten.
 
Ett större alkoholintag medför däremot risker för fostret, menar forskarna, som inte vill att kvinnor ska se detta som ett grönt ljus för att dricka sig fulla medan de väntar barn.
– Däremot kan detta vara lugnande för de som tagit några drinkar tidigt under graviditeten, säger forskaren Richard Jones enligt HealthDay.com.

Vad är måttligt undrar vi då? Hur starka drycker pratar vi om? Aja, jag kommer då inte dricka alkohol under min graviditet. Känns inte riktigt rätt, man vet ju aldrig vad som kan hända..



Viktigast på morgonen...

Vi gillar verkligen inte att stressa på morgonen.. tråkigt nog blir det lite stressigt vissa dagar endå men så är det ju för alla. Det som är viktigast för oss är att vi får sitta och äta våran frukost i lugn och ro, allt annat kommer iaf i sista hand. Kläder, smink och hår kan man gå till jobbet med om det är lite sådär bra och man inte hinner anstränga sig men utan frukost går vi INTE hemifrån. Kan inte heller bara slänga i oss nåt.. det måste vara en god och nyttig frukost, vi mår typ illa annars. Är det så att vi skulle försova oss så tar vi med nåt till jobbet och äter direkt när vi kommit dit, men det händer nästan aldrig endå.



Vissa gör ju tvärtom.. bara lägger tiden på utséende eller sover bort morgonen och skiter fullständigt i frukosten. Fine, det kanske funkar för dom men frukost är ju som vi alltid sagt det viktigaste målen ;) All man är bättre än ingen mat som dom säger men helst en nyttigare variant ;)



Skönt!

Idag gjorde vi det igen! Det var hur skönt som helst..skönare än igår faktiskt! Som tur är så har vi ett bra pigment och får färg väldigt fort vilket syntes idag. Jag pratar ju självklart om solning :) more to come, men inte mer för denna veckan iaf. Hehe



GUD! Vi glömde nästan bort att det var premiär fö våran favvoserie vampire diaries!! Hur kunde vi glömma..? men som tur var så hann vi hem i rätt tid :D Just love it!! Bästa serien enligt oss..+ några till då.

För övrigt så var mami här innan och gjorde lite nytta som vanligt :) hehe tack igen..snart kan vi fixa allt själv, när Jenni är liiite mer återställd kanske. Tände våran mysiga "brasa" idag som består av massa ljus! Det var väldigt länge sen..men nu ska den få vara på när det är så kallt :D



Då var tordagen över och det är redan fredag snart :D vilket vi älskar! vem älskar inte fredagar kan man ju undra :P hehe finns väl säker nån där ute..?

Yeye, får skrivas mer imorrn då.. gonatt//A&J



Dagens outfit



Kläderna på kollaget är från H&M, nelly.com, Lindex och skopunkten... Allt finns som sagt kanske inte kvar i butik men ni ville ju att vi skulle skriva endå ;)



Bli bättre på bild med dessa knep!

Med de här 10 enkla knepen som instyle.com har listat kommer du bli en riktig fotomodell.



1. De som säger att kameran lägger på fem kilo har inte testat det här knepet. Vrid din överkropp så att din ena axel riktas mot kameran och din andra från kameran, det kommer göra att du ser mycket slankare ut.

2. Ett läppglans som går i någon bärig ton, till exempel rött eller körsbär förskönar vem som helst. Undvik nudefärgade läppstift som får dig att se ut som ett lik när blixten slår av och ljusa läppstift som ger ett hårt intryck.

3. Försök att ta bilder i början av kvällen, innan det tredje eller fjärde glaset vin har slunkit ner. Oavsett hur bra blixten är kommer dina ögon att se hängande ut efter några drinkar.

4. Var naturlig, hår med rörelse ser sexigare och bättre ut på bild så ta det lilla lugna med hårsprayen. Du vill inte se konserverad ut.

5. Investera i en riktigt bra kamera och låt den göra jobbet åt dig. En bra kamera är inte samma sak som en komplicerad kamera.

6. Håll huvudet högt och stick fram hakan en aning. Du kommer känna dig otroligt fånig, men det kommer vara värt det. Ditt ansikte kommer se smalare ut och en eventuell dubbelhaka kommer lysa med sin frånvaro.

7. Leta efter solnedgången eftersom det är det mest smickrande ljuset. Solen kastar färre skuggor över ansiktet och lyser istället upp dragen, vilket gör att gör att påsar under ögonen döljs och du kommer att se yngre ut.

8. Visst är det bra att ha en hälsosam lyster i ansiktet, men för mycket glans kan vara distraherande. Använd ett mattande skönhetsprodukt, till exempel Clinique’s Pore Minimizer Instant Perfector. Använd den i pannan, på näsan och hakan.

9. ”Cheese” är bra på pizza, men när det kommer till bilder funkar ”Money” bättre. Det starka ”E”-uttalet gör att dina mungipor dras uppåt och dina rynkor kring ögonen kommer göra att det ser naturligt ut.

10. Är din högra sida snyggare än din vänstra? Ser du bättre ut när du ler utan att visa tänderna? Ta fram alla bilder du är nöjd med och analysera varför du tycker de är så bra. När du vet hur du vill se ut är det lättare att uppnå



Klickat hem!

Ännu mer shopping. Snygg shopping dessutom! Köpte 4 st av dom grymma klockorna vi visade tidigare. Köpte både ur och armband i samma färg men tänkte köpa ur i andra färger senare. Självklart köpte vi även skorna. Kunde ju inte låta bli ;) 





Kom hem för en stund sen från en lugn dag på jobbet..plockade såklart direkt upp köpen! Hmm..vart ska dessa skor nu stå i garderoben? finns ju ingen plats haha, sa till oss själva att vi INTE skulle köpa skor på ett bra tag eftersom vi har alla slags skor. Men aja :)



Later babes!
XoXo



Supersnygga klockor!

Nu är dom äntligen här! Klockorna vi skrev om för ett bra tag sen. Måste och ska ha! Billigt och snyggt! Kombinera precis hur ni vill! ;) Klicka på bilden för att shoppa!




Nyhetsbrev v.41







Penélope Cruz blir ersatt av sin syster

Penélope Cruz mage bara växer och växer. Snabbare än man hade trott faktiskt. Därför får lillasyster Monica Cruz hoppa in som body double.



Penélope väntar barn med Javier Bardem och magen växer så det knakar. Skådespelerskan som just nu håller på med inspelningarna av den nya "Pirates of the Carribean"-filmen behöver hjälp att dölja kulan. Och det blir bara svårare och svårare.

Nu måste en ersättare tas in, och vem är bättre än hennes egen syster, Monica Cruz. Systrarna är nämligen VÄLDIGT lika.

Ser verkligen fram emot den nya filmen, dom är ju så underhållande :)



Man blir glad!

Bra musik gör dej glad! Man blir så peppad när man sitter på jobbet och lyssnar på sin favvo-Spotifylista. Jag måste säga att min woopwoop-lista är jävligt go! Vill ni lyssna så kan ni göra det här ;)




It's time!

Nu är det verkligen dags att säga byebye till våra vita fasoner! hehe, ingen mer vit kropp eller vitt face. Vet att vi har sagt och skrivit att man inte ska sola och vi brukar ju inte sola eftersom det inte är bra, men nu jäklar! Köpte varsitt solkort som ska användas flitigt dom kommande veckorna tills vi får tillbaka våran bruna färg igen :) solskadorna får vi väl ta tag i senare om det skulle var så :P använder iaf spf-kräm. När väl färgen är tillbaka då ska vi såklart inte sola så ofta, för sen kommer vi sola varannan vecka och använda våra underbara BUS-servetter som snart trillar in på nelly.com!

Och nu är de även dags att börja använda 3-stegs serien från Clinique, beställde dom från kicks hemsida i måndags så idag hade paketet kommit till butiken :) Vi vet ju att dom är bra så vi vill ha det bästa just nu, tänkte ju testat proaktiv men den får faktiskt vänta. Nu jäklar ska huden bli bra igen!



Yeye, har iaf haft en chill dag på jobbet som vanligt..inget jag klagar på direkt eftersom det är förtsa dagen o allt. Kände att jag blev en aning stel när jag satt där, men aja..nu känns de bra igen :)

Sovdags snart IGEN..ska bara kolla på paradise nu för jag missade det av nån anledning? hehe fattar inte vad jag höll på med.

Hoppas ni haft en bra onsdag!
Skrivs imorrn igen...XoXo//A



Dagens outfit



Mysigt med satin.. grejena kan ni hitta på: nelly.com, H&M; lindex & Gina.



Lär dig varva ner!

Att räkna får fungerar inte. Det gör däremot dessa övningar. Här är avslappningstipsen som hjälper dig att drömma sött.



Räkna ner tills du somnar

Lugna ner ditt stressade sinne med hjälp av andningen. Sitt- eller ligg på rygg/sidan och ta djupa andetag genom näsan. Släpp ut spänningarna när du andas ut och räkna baklänges – från tio till noll. Upprepa nedräkningen tills du somnar.

Sudda dig trött

Tänk dig att du skriver en halvmeter stora siffror med krita på en tavla. Skriv talet 100 på tavlan och sudda ut talet bakifrån. Föreställ dig att du blir allt mer avslappnad för varje tal du skriver. Fortsätt med talet 99 och sudda ut siffrorna bakifrån tills du somnar.

Skriv av dig

Ett sätt att rensa tankarna kan vara att ha ett anteckningsblock och en penna på sängbordet. Då kan du enkelt skriva ner dina funderingar, tankar och idéer så kommer du garanterat somna fortare.

Byt kanal i huvudet

Ett sätt att tränga undan störande tankar är att föreställa dig att du är tv. ”Zappa mellan kanalerna” när en tanke du inte har lust att tänka dyker upp.

De vanligaste orsakerna till sömnlöshet

Coca Cola
Rökning
Alkohol
Stress
Kaffe

Tips på avslappning
Motion
Ät sunt
Vara i nuet
Varva ner
Läs, lyssna på musik, gå en promenad eller ta ett bad
Skriv av dig i en dagbok eller kanske på bloggen.



Shoppingtips!

Sjukt snygga skor! OMG! Nästan identiska förutom att dom har den silvriga dragkedjan på olika platser! Fotade dessa idag och nu finns dom att köpa på nelly.com! LOVE IT, supersköna! Ska klicka hem båda två tänkte vi ;) 379:-/st




Klickat hem!

Underbara <3 Var ju bara tvungna ;) Vet att vi inte kan ha dom än men lika bra och köpa innan dom tar slut, finns bara ett fåtal kvar! 318:-/set nelly.com!




Jag offrade mig!

Igår offrade jag mig för min lilla älskling... big time! Desperet housewives och cougar town gick ju på tv igår! Daniel skulle egentligen gått till en sportbar med sina killkompisar och kollat fotboll och druckit någon öl men så blev det ändrade planer och han orkade inte ta sig dit dom andra skulle... då ringer han och mutar mig :P Han vet att jag inte gillar fotboll, tråkigaste som finns typ.. Så säger han "Jag vet att du inte gillar det egentligen men skulle du vilja mysa i soffan med mig o kolla på fotboll så gör jag goda hamburgare till oss.." HAHA söta Daniel. Det är klart jag gjorde honom sällskap.. inte bara för att jag fick god mat men det hade väl lite med saken att göra :P



Goda Hamburgare med taco-hamburgerdressing, ketchup, nötkött, sallad och rödlök! mmmm gott! Som sagt, offrade mina serier för fotboll med älsklingen, hmm :P Han står i skuld till mig nu! Som TUR är går det ju i repris, den SKA jag se om jag inte tankar ner det innan!//J



Underbara 6ixty 8ight!

Det finns ett underklädesmärke vi verkligen bara ÄLSKAR! 6ixty 8ight <3 Finns att köpa på nelly.com! Verkligen JÄTTE SNYGGA och billiga underkläder som både känns och ser dyra ut! LOVELOVELOVE. Kommer få in mycket snyggt från dom nu framöver, det e bara att shoppa ;)




Löjligt men sant..

Det kan låta lite löjligt att man måste vara uppe ett visst antal timmar för att man sen ska kunna somna på kvällarna..eller iofs, varför skulle det varra löjligt? hehe För mig är det iaf så att jag MÅSTE typ vara uppe MINST 16 timmar innan jag blir såpass trött att jag sen kasnke då kan gå och lägga mig i sängen för att få min sömn för natten. Har det gått mindre så ligger jag bara där och vrider på mig..antagligen tills 16 timmar har gått :P haha



Det som sen kanske är ännu löjligare är att jag MÅSTE ha gäspat MINST 2 ggr innan jag kan somna, hahah! detta lät faktiskt löjligt, men jag lovar att det är sant.. har jag inte gäspat 2 ggr så är jag inte trött. Men efter det så kan jag somna hur lätt som helst, detta är bevisat..av mig själv såklart :)

Så igår hade jag faktiskt svårt att somna eftersom jag gick upp halv 9 o sen skulle man ju tillbaka till jobbet idag, så man försökte lägga sig i tid. Men ja...som sagt, jag låg vaken länge! Ska inte klaga för jag är inte döende trött ändå och det känns faktiskt bra att vara tillbaka på jobbet igen!



Skrivs senare sötisar för nu är det jobb som gäller igen :)
XoXo///A



Dagens...



Dagens shopping blev våra favorit nagellack: Den svarta vi använder när vi gör svarta tippar "manhunter" Den rosa "pink mist" när vi målar vita tippar eller bara vill ha naturliga naglar, anänvder den ofta på tånaglarna me. Kostar 40:-/st. Sen har vi manikyrsettet för 60:-, allt är från H&M.

Köpte även långa fingervantar från Lindex för 50:- som vi ska klippa av till antingen torgvantar eller sånna med liten bit kvar på fingrarna, återstår o se vad vi hittar på :)



För övrigt har vi chillat hemma under kvällen efter att jag kom hem från jobbet.. det var meningen att Daniel skulle komma till mig men jag tog mig till honom istället! Varit trött och frusit hela dagen. Saken blir ju inte bättre av att man ser ut som ett jävla spöke..har aldrig varit så här bleka innan. Man ser bara sjuk ut när man är vit. Dags att sova nu ja.. Sov gott allihopa! //J




Dagens outfit


KALLT väder innbär ju varma kläder. Drog på mig det jag hittade som verkade varmt :D hehe. Allt på kollaget är från Gina tricot förutom skorna och jackan, dom är från Veromoda och skopunkten.//J



Vi vet!

Vi vet att det är tråkigt att vi slutat blogga om mat och träning, det tycker vi oxå! För träningen är en stor del av vårat liv! Det är en STOR del av oss! Vi får väl börja med "mat-inlägg" och sedan ta tillbaka mat & träning när vi väl börjar träna igen, Inläggen är bara "pausadade" för tillfället så håll ut e ni snälla ;) cause they will be back!



Kan ju påminna er om våra favoritövningar på gymmet för snygga ben/rumpa förrutom utfall och knöböj som format våra rumpor och heta ben ;P Det är ju dessa maskiner som tränar inner och ytterlår/rumpa! Man kan inte INTE få snygga ben/rumpa när man gör dessa övningar! JUST SO YOU KNOW!

Gör man dom rätt så känner man verkligen att den för ytterlåren "lyfter" rumpan, det ska lixom bränna rumpan, där man vill ha de "lilla lyftet"! Aja nog om det.. som vi skrev, inlägget är snart tillbaka. Tänkte bara skriva det eftersom många har kommenterat att det va roligt när vi skrev om det.



Shoppingtips!

Skrev ju om att det inte är bra att ha datorn i knät för nån dag sedan! Och här har vi en billig och bra lösning från Ikea för 149:-! Teresa var så jävla söt och ringde och fråga ifall hon skulle köpa en varsinn när hon va på ikea i söndags. Självklart ville vi ha en och dom är superbra/sköna! Buy one! TACK TESS <3




Miss Finland 2010

Idag har vi Miss Finland 2010 Viivi Pumpanen på besök på nelly! Visste inte hur hon såg ut så fick googla fram henne. Här är iaf en bild som är tagen på någon turné men bilderna hon fotar för nelly.com ska vara med i det finska nyhetsbrevet. Ska bli kul och se hur det blir!



Dags att gå hem snart, finally! Fick iaf lite produktbilder på smink att göra runt 3-tiden så att tiden gick lite fortare! Allt letande efter bilder till alla märken gjorde mig trött, vissa hade ju inte äns en hemsida. Jaja fortsätter väl imorrn! //J



Klickat hem!

Var tvungen.. den är ju bara så snygg! Nu gäller det att hitta en liknadne i ett annat märke. Någon som vet vart vi kan hitta en snygg byxdress i den här stilen? ;)



Jumpsuit..Like it alot! Finns i så många snygga varianter!




Ny uppgift!

Eftersom jag inte har så mycket och göra på jobbet just nu eller under dagen överhuvudtaget så tänkte jag hjälpa Elina (webdesignern) med att göra märkesbakgrunder som det heter. Bilderna som kommer upp längst upp på nellys hemsida när man väljer att shoppa via ett speciellt märke.



Inte gjort det innan men det e as lätt tydligen, hehe bara sätta in en bild i ett visst format så e de typ klart. :D Så nu är det bara att börja googla efter snygga bilder och sätta ihop nåt! Att jag inte kom på och fråga om hon behövde hjälp me nåt lite tidigare! Vi stog o prata nyss och skoja med att hon skulle ge mej nåt o göra så kom vi på den idén :P bra elina! tack!//J



Kall, ensam och trött!

Det är ALLDELES för kallt nu känner jag! Höll på att frysa ihjäl när jag gick hem från Daniel i morses! När jag kom hem var det inte så mycket bättre heller. Kan dom inte sätta på elementen på MAX nu! När jag skulle gå hemifrån slängde jag ett öga på termometern.. ehem..? +1 grader!? KALLT SOM SATAN säger jag då!



Drog iaf på mig en extra yllekofta, mössa, hanlsduk och skinnvantar. Fårskinnsjackan håller inte så himla länge till om det ska va så här kallt eller kallare. Dags att rota fram vinterjackan snart...

Iaf.. sitter på jobbet och fryser som vanligt, en kopp te får det bli! JÄVLIGT trött är jag oxå! Anne är sjukskriven sista dagen idag och killarna fick ledigt eftersom jag kommer att klara mig själv idag.. återstår och se iofs :P Det är första gången på VÄLDIGT länge det bara är en från retusch-teamet som jobbar. Spännande!//J




1 månad till!?

Ojdå.. vi trodde att vi skulle slippa det söta men endå lite jobbiga vita banden som ska ge stöd och trycka ner tuttisarna redan nu.. men icke! :) "En månad till så blir det bra" fick vi höra när vi var på återbesök Hos Dan på Göteborgs Plastikkirurgiska center.



Jag (jenni) har inte haft på mig det på typ en vecka snart.. oops :P Har för mig att han sa "dygnet runt i två veckor tills ni kommer på återbesök". Jag hade ju redan haft det men det skulle visst sitta länge ;D aja.. det gör inte så mycket eftersom dom är ganska söta och stör inte allt för mycket under kläderna. Brösten är fortf. ganska höga så jag förstår varför vi ska fortsätta ha den...

Besöket gick för övrigt bra, han kände och tittade och sen sa han: "Det här kommer att bli jättefint!", Det va skönt o höra :P haha

Innan besöket hann vi gå in på Lindex en sväng, där hittade vi sååå fina bh:ar som jag testade, ÅÅÅH GUD va vi vill köpa dom NUNUNU, men vi ska vänta ett tag till såklart :)

Ha det fint så skrivs vi imorrn igen!
XoXo//J



Paketet är hämtat!

Yes! Visste nästan att dom skulle komma med posten idag! Känns ju bra att det är snabba leveranser när man beställer saker som dessa ;) Speciellt löshåret, de andra kan man leva utan några dagar till..



Beställde ju som sagt löshår till mig (anne) och ett "mirakelpulver" som ska vara bra för precis allt om man ska tro vad som skrivs och sägs. Det återstår ju bara att se när man själv ska testa det :P SPÄNNANDE! Man kan tydligen blanda ut det i massa olika saker så som krämer, i det man dricker och blanda ut det till en egen spray..



Vi ska iaf dricka det! Det står att det är kanonbra att dricka det med c-vitamin, och därför köpte jag en massa c-vitamin som vi kan blanda ut det med :D Det är ju nyttigt och bra så då kan man passa på att dricka en sån varje dag tillsammans med pulvret! Köpte även varsinn försvarets lepsyl. :P

Tanken var att vi skulle börja med det idag, MEN det står att det är uppiggande och inte så smart att ta innan sängående så vi väntar tills imorrn bitti..då kan man få sig en ordentlig kick istället :D

Later babes!//A



Premiär ikväll!

Ni missar väl inte premiären av Paradise Hotel ikväll kl 19,30 på tv6? ;D Ganska snart med andra ord! Ska bli skoj! Stefan från vårat retuschteam har en vän som ska vara med.. spännande o se hur/om han kommer göra bort sig. Får hoppas att han inte skämmer ut sig totalt iaf :P haha




Shoppingtips!



Snyggaste jackan just nu?! Nu finns den på Gina iaf ;)



Frakt Fritt!

Passa på nu! Gäller hela veckan ;)




En morgon i min smak

Det har varit lugnt och skönt.. precis som jag vill ha det på morgonen, speciellt på jobbet! Är jätte trött idag, tror att jag och Daniel var uppe liite för länge igår men jag stendecka verkligen när vi skulle sova. Daniel hade varit uppe flera gånger och inte kunnat sova men jag hade inte märkt nåt :D hehe helt död!


Mina och Annes naglar fixade med konad nail art som finns på nelly.com ;)


Passade på att fixa min naglar lite, filat dom och målat dom i en söt färg.. mer orkar jag inte engagera mig! ;P Killarna kom kl 10 och det blir troligtvis en lugn dag eftersom vi bara fotar en killmodell.. Ska gå lite tidigare från jobbet idag.. återbesök hos dr. Dan Fagrell för att se hur tuttarna mår.. själv tycker jag att dom mår helt utmärkt! ;)

Orkade inte blogga något igår tråkigt nog så Anne fick sköta den biten.. Men jag kan ju säga att jag gjorde det "vanliga" typ. Storhandla och lagade mat. Käkade den valiga söndagspizzan med Daniel och sedan tryckte vi i oss chips och choklad samtidigt som vi glodde på två filmer. "The losers" Och "A nightmare on elm street" Helt okej filmer. Har ni inget vettigare för er så kan ni checka dom!

GUD vad kallt det ska vara då, en kopp te gör nog susen. Och nu ska jag springa in och fota lite skor tänkte jag! Vi skrivs senare babes!//J



Sista "ruttna" veckan!

hmm ja..när jag skriver "ruttna" så menar jag ofixade och osminkade veckan, hehe det har gått 3 veckor sen jag opererade mig första gången idag och sen dess har jag inte haft något som helst smink på mig, eller jo en gång iofs, men ändå! Tänker fortsätta på den stigen HELA veckan ut iaf även om jag ska börja jobba på onsdag igen, för att sen KANSKE på fredag men iaf till nästa måndag bli mitt "rätta jag" igen :P hehe.

Jag kommer att göra små förändringar varje dag nu under veckan, steg för steg typ..men det kommer jag ju att skriva om här ändå så ni kan se vad det är jag håller på med, haha inte för att det är stora grejer men sånna småsaker som gör att man känner sig fräsch o så bara :)

Så nu ska jag iaf iväg till salong Karma för att se vad dom kan göra åt mitt hår :) har inte varit hos frisören på år och dar.



Ha en fortsatt trevlig måndagmorgon :)
Later babes!
XoXo//A




The losers!

Vilket team :) lite som A-team typ..Har legat och chillat med film som vanligt en söndag..Tess kom hit och vi kollade då som ni kanske fattar på "the losers"



En bra actionfilm! Det är ju sånt vi gillar..action :)

Söndagen är ju snart slut och den har varit typ som förr, eller kanske inte för mig men jenni iaf, hon va och handlade idag och sedan lagade hon mat, fick hjälp av mamma och plastpappa såklart ;) det har blivit mkt hjälp av mamma dom här veckorna, och kommer få det dom närmsta veckorna me såklart.

Jenni drog till Daniel när hon var klar med sitt här hemma :) där har hon oxå chillat med film vad jag vet iaf. och nu ligger hon o sover sen ett tag tilllbaka, men jag behöver faktiskt inte sova ÄN :P för jag har lärt mig att komma upp ur sängen själv nu i helgen, gjorde de första gången igår när jag vaknade hos pappa, hehe (stolt). Så nu behöver jag inte vakna lika tidigt som Jenni för att komma upp.

Ska chilla med tess ett tag till så ni får ha det gött och hoppas att ni har haft en kanonbra helg!
skrivs imorrn, då börjar mina "steg" för den "nya" Anne :P haha

XoXo//A



Världens 3 vackraste!

De ABSOLUT vackraste/hetaste kvinnorna i världen just nu! (enligt oss) Det är något med alla 3 som får oss att säga grrr. Angelina är verkligen sexig för att vara äldre, och jag antar att Megan och Adriana kommer se lika bra ut i den åldern. SNYGGA är dom iaf och får oss nästan att vilja bli brunetter ;) who knows, vill testa men vet inte ifall jag vågar :(




Så bekämpar du finnarna.

Stora blemmor är inte så värst jättesexigt. Men hur ska man bli av med dem på bästa sätt?



3 tips för att bli av med finnarna:

- Kyl ner finnen om den är sårig och inflammerad. Du kan använda en isbit. Rengör sedan med sårsprit.

- Behandla dem en och en för att inte torka ut huden. De flesta acneprodukter är nämligen just uttorkande. Ett hett tips är Hit the spot, Clean start från Dermalogica, som du applicerar direkt på den lilla elakingen.

- Förvandla dig till en prinsessa över natten. Retinol hjälper både mot rynkig och oren hy. Finns bland annat i Night Serum från Restylane.



Vi längtar!

Förstår ni hur mycket vi längtar tills vi kan börja träna ordentligt och få rutin i vardagen med både träning och mat igen?! Kroppen ska bli tajtare än någonsin..IGEN ;) Idag är det iaf 3 veckor sen jag(Anne) va på gymmet sist. (SUCK)



mmmhhh, nice body <3 vänta bara! Har som tur är inte gått upp nånting under tiden. Ska försöka hålla den som den är så är det lätt att få den supertrimmad igen!

Har tänkt att iaf vänta tills Novenber innan vi går in på gymmet igen, då har jag varit utan i mer än en månad. Då blir det dock BARA våra favoritövningar för ben och rumpa, kommer inte våga köra överkropp nånting på ett litet tag, den får vänta lite längre faktiskt.



Shoppingtips!

Superpraktiska och jätte sköna! Kommer även i enfärgt så som svart osv. Hade dom på nelly.com förra året och dom sålde slut som smör i solsken, måste hinna köpa en detta året ;) man har dom bakom huvudet, prefekt om man inte vill förstöra frisyren med en mössa eftersom man även kan ha dom under håret :P




Dagens tips!

Gör något bra.. Köp False Lash Mascara Pink Limited Edition på nelly.com och 10:- går till Cancerfondens rosa bandet insamling. Tycker att det är bra när företag kommer på roliga och bra sätt att hjälpa till! Det här är extra bra eftersom du både ger och får. Mascara använder man ju dagligen ;) Kanske ska köpa en false lash endå, gör det du oxå!




Machete

HAHA! Herregud.. vet inte riktigt vad vi ska säga! Det är nästan så vi ska be er se den för att fatta vad vi skrattar åt. Det var typ en blandning mellan nån Quentin Tarantino och Kick-ass film! Skulle nog inte rekommendera den iaf, ganska B med tanke på så hur många stora kändisar dom hade med. Har ni absolut inget annat för er kan ni ju kolla men slösa inte tid i onödan. Vill inte avslöja handlingen för dom som vill se den. :P



Käkat tacos idag igen! Det är ju bara för gott! Daniel är här och stannar över natten så vi fick umgås lite idag endå.. Även kollat "laddat vapen 1" och nu glor vi på "land of the lost". Det blir inte så mycket mer ikväll faktiskt... Hoppas ni haft en trevlig kväll! Skrivs imorrn!//J



Jeffrey Campbell <3



Måste vara det snyggaste skomärket någonsin ;) Klicka på bilden and check it out! Vet ni vad..? Vi får in dom på nelly.com i slutet av oktober/början av november! <3 läääängtar!




Favoriter

Tvättade håret med vårat favorit märke Tressemé idag men denna gången använde vi den lila serien "anti breakage" Protect som vi köpte förra helgen. Håret blir helt underbart precis som med dom två andra färgerna vi haft tidigare. Använder även inpackningen som hör till och den är oxå jätte bra! Vi vet att det finns ämnen som inte är bra för håret som vissa kommenterat innan men om håret känns bra så bryr vi oss inte så mycket bara det inte förstör det. Prisvärt och bra enligt oss iaf.



På bilden nedan ser ni våra favoriter inom Tressemé. Den blåa "Healthy volyme" och den ljusgröna vi köpte från USA som oxå heter "Anti Breakage". Det är väl typ samma sak som den lila skulle jag tro. Håret blev iaf skit skönt med det, och den blåa har vi alltid gillar, känns som om håret blir återfuktat.




Inte riktigt som jag tänkt mig...

jaha, vad ska jag göra nu då? Jag såg verkligen fram emot att få träffa Daniel idag osh bara mysa. Vi skulle gå en promenad i det fina vädret och sedan laga mat o glo på film. Jag vet inte riktigt vad som hände faktiskt och tänker inte gå in på detaljer men vi får väl se vad jag ska hitta på ikväll istället. Anne kan ju inte gå ut så kan inte festa till det med henne, en kompis fyller år men orkar man ta sig dit själv. Aja vi får se hur det blir helt enkelt.. med allt!



Jag har iaf gjort mig lite fin idag, egentligen för Daniel men det e väl gött o se bra ut oavsett vad man ska göra iofs. Tog en skön varm dusch o sminkade mig så jag inte skulle se helt jävla död ut, alltså jag är blekare än någonsin nu känns det som :/ aja vi skrivs väl lite senare!//J



Farligt att ha datorn i knäet

Att sitta med en upphettad laptop i knäet kan på lång sikt skada huden enligt improveme.



Sitter du långa stunder med en bärbar dator i knäet riskerar du att drabbas av hudskador, slår forskare fast i en ny studie.

Laptopen hettas upp när du använder den och kan nå väldigt höga temperaturer. Att regelbundet utsätta huden för denna typ av värme kan på lång sikt leda till brännskador och pigmentförändringar, enligt schweiziska forskare.

Läkare har kunnat se flera fall av patienter som fått pigmentförändringar på ovansidan av låren efter att ha haft en varm dator i knäet under långa stunder. Pigmenteringer består av mörkare fläckar i mönster som påminner om när man gör färgavtryck med en svamp.
 
Hudskadan är oftast ofarlig, men i sällsynta fall har det lett till hudcancer, varnar forskarna, som därför rekommenderar någon typ av skydd mellan datorn och benen.

Placera en
datorväska eller särskilt laptopunderlägg på knäet och lägg datorn ovanpå för att slippa drabbas om du ofta arbetar med datorn i knäet

Ska nog sluta att ha den så mycket i knät som jag har, inte alls bra.. ibland bränner det riktigt. Måste köpa ett underlägg!



Dagens tips!

Vill tipsa er som har lite svårt för att somna/sova och stör er på ljud omkring er. Tipset är öronproppar! Anne är en sån person som vaknar av minsta lilla ljud tex. Hon använder öronproppar nästan varje gång hon sover. Och dom rekommenderar ju öronproppar för att sova bättre. Jag däremot klarar mig bra utan eftersom jag kan sova nästan vart som helst men har det ibland när det finns djur/barn/massa andra ljud omkring mig och jag vekligen behöver sova. Finns massa bra varianter tex på apoteket.. dom mjukare är bättre, vi får typ ont i örat av dom hårda och det är inte så skönt att sova med.




En fredagkväll

Vi är hos våran far i gbg ikväll och stannar tills imorrn. En trevlig överraskning när vi kom hem var att dom bjöd på tacos. Allt var klart, bara att slänga fram på bordet och tur var väl det eftersom jag var så himla hungrig. GOTT var det oxå! ;D



Det blev BELLA istället för ELLA men det e ju typ samma sak :P Här ser ni pappa och våran nya lillasyster! Hon är så himla söt och är inte alls rädd för oss som tur är! Som vi skrev innan så trodde vi aldrig att pappa skulle skaffa en hund och gilla dom små råttorna som han kallade dom men han tycker om henne jätte mkt ;D Hur kan man inte tycka om en sån sötsak!



Trötta som vanligt en fredagkväll.. det är lite tråkigt att vara det, känns som om man slösar bort en kväll man borde vara pigg och glad på. Min första vecka på jobbet har tagit hårt på min högra axel :( jätte ont hela tiden, vet inte vad jag gör fel eftersom jag försöker sitta som jag alltid gjort och jag har ju aldrig ont annars.. aja de går väl över under helgen. Nu ska vi iaf fortsätta att glo på tv o sedan sova lite. LÄNGTAR tills imorrn, då får jag träffa min Daniel <3 Gonatt!//J



Dagens outfit




Bye babes!

Nu är helgen här så nu drar vi till GBG o hälsar på pappa! Det var ett bra tag sedan vi va där nu igen så det blir mys! Gud vad skönt med helg, som jag har längtat men det gick ju som vanligt AS FORT! Enda anledningen till att jag längtat är väl att jag får träffa daniel imorrn ;) Vi skrivs senare!//J




Shoppingtips!

they're here ;) Shoppa på!




Grooveshark!

Det är bara att söka o lyssna!! Nästan som spotify fast det är direkt över nätet och ingen reklam ;) YEEY! Finns även till Iphone men ni måste "jailbreak'a" den först enligt min kollega Simon som även tipsade om det ;D




Björn Borg lanserar bygelBH



Märket Björn Borg är kända för sina färgglada underkläder, och utökar nu sitt sortiment med vadderade bygelbehåar i en rad olika modeller och färgkombinationer. Vi ser även nya material som mjuk spets, transparent mesh och glansig micro. Resåren har blivit smalare, med logo ton-i-ton. Matchande trosor finns i modellerna string, hipster och minishorts.

Kollektionen finns tillgänglig från början av oktober hos utvalda återförsäljare, i Björn Borg Concept Stores samt i Björn Borgs webshop



I'm obsessed!

Vi är besatta! Så sugen hela tiden och vet inte vad vi hade gjort om chokladen försvann för alltid <3 mmm marabou! <3 I helgen ska vi unna oss ;) Dessa två är nya favoriter men tycker även om apelsin och mintkrokant!




Jag visste det!

Jag visste att klockan inte hade ringt som den skulle idag på morgonen! Gud vad irriterande det är när den gör så! Antingen var de jag som va så trög och kollade helt fel när jag skulle kolla alarmet igårkväll eller så ringde den inte bara.

Som tur va så låg jag vaken och tänkte "undra om klockan har ringt, eller ifall det inte ringt alls" hehe jag tänker så varje morgon konstigt nog, det är så jävla irriterande för då kan man typ inte somna om eftersom man tror att man försovit sig! Iaf, jag somna om ca 3 ggr eftersom det fortf var mörkt ute, 3:e gången jag vakna så var det lite ljusare, då visste jag direkt att klockan inte ringt.

Satte mig upp och slog på telefonen.. klockan var 07,15! 45 min senare än vad jag skulle gått upp egentligen men jag fick hjälp av Anne med frukosten och slängde på mig de första bästa, satte upp håret och sminkade mig lite så jag kom ju i tid endå ;D tar ju bara 10-15 min o gå till jobbet som tur är!



Här stressar jag lite med sminket på mrogonen :P men allt är lugnt eftersom det är FREDAG! HELGEN ÄR SNART HÄR <3 skrivs senare//J




You know us!

Nya grejer! Vill ni veta vad vi gjort ikväll så kan jag berätta att vi beställt nytt löshår till Anne från rapunzel of sweden och nytt mirakelpulver vid namn MSM Lignisul som ska vara bra för hela kroppen så som hår hud och naglar. Det ska även dämpa stress och göra dig piggare och gladare, ja i princip allt bra. Den har fått väldigt bra omdömen och folk i dom flesta länderna använder det! Ni kan ju kolla själv, eller läsa om det här. Anne googalde runt och råkade komma över en sida som hade skrivit om det och vart man kunde köpa det. Läs gärna mer om det ifall ni är nyfikna ;) You know us, vill alltid testa olika saker! Är det lika bra som det sägs vara så kommer vi absolut inte ångra köpet, självklart skriver vi omdömen senare!



För övrigt har vi legat i soffan som vanligt och chillat med en kopp te och apelsin! Tog en varm dusch och nu är det läggdags! Herregud, det är redan fredag imorrn ;) LOVE IT! pussokram//J



Dagens outfit




Därför är vi otrogna

Många är livrädda för att bli bedragna, men tänk om det är själva rädslan som faktiskt leder till otrohet. Enligt sajten Psychologytoday.com är det just rädslor som resulterar i att någon är otrogen.



- En av de största rädslorna i en relation är känslan av att känna sig instängd. När människor känner sig instängda eller fast i en relation börjar deras primitiva hjärna ta över. Det resulterar i att den primitiva hjärnan övermannar den tänkande, vilket i längden kan leda till att personen inte kan lägga band på sina sexuella impulser.

Att göra: Tala med varandra på ett tidigt stadium om känslan av att känna sig instängd och ge varandra utrymme. Se på en kväll på krogen med kompisarna som något positivt för förhållandet istället för tvärtom.

- Rädslan för att förlora en partner leder ofta till att den som är rädd gör slut. Rädsla gör att det vi fruktar mest händer.

Att göra: Prata om osäkerheten och försök fokusera på det som är positivt istället för att vara rädd för det som kanske kan ske.

- Rädslan för att bli bedragen kan stöta bort din partner eftersom din oro kommer att smitta av sig. Han kommer tro att ”din oro” är ”hans oro”, vilket gör att han blir osäker på sina känslor.

Att göra: Prata om hur rädsla kan smitta av sig och bli medvetna om detta. Försök att mota bort rädslan när den väl sätter in.

- När två personer kommer varandra nära förlorar de ofta en del av sin identitet. Rädslan för att förlora sin identitet kan göra att man söker sig till andra för att få tillbaka den del av sig själv man känner att man förlorat.

Att göra: Acceptera att både du och din partner kommer förändras. Prata om det du känner att du har förlorat och gärna skulle vilja få tillbaka. Om du brukade vara mer social och utåtriktad, men blivit en soffpotatis, be din partner om hjälp för att hitta tillbaka till ditt gamla jag igen.

- Fördelarna med ett långt och stadigt förhållande är tillit och trygghet. Det kan göra att förhållandet känns tråkigt och kreativiteten dalar när det kommer till sex. Men kom ihåg att det säger mer om din bekvämlighet än om din potens.

Att göra: Experimentera i sovrummet och påminn dig om att långa förhållanden ofta har många fördelar som korta förhållanden sällan har. När man är trött efter en lång arbetsdag kan man inte förvänta sig underverk i sänghalmen. Men bara av att röra varandra, övar ni upp lusten.

- Trots att dessa fem rädslor kan leda till otrohet är de hanterliga. Ge därför inte upp en bra relation på grund av rädsla, utan identifiera rädslorna istället.

Jag skulle iaf ALDRIG vara otrogen mot Daniel, det är en sak som är säker. Hur arg, ledsen eller trött jag än är.. att göra slut är alltid bäst. Att ta tillbaka någon efter otrohet oavsett vad hans anledning var vore svårt för mig.. the trust is allready gone.//J




We know our size!

Gud vad kul det var att testa en BH för första gången efter operationen! Sprang ut till foto på lunchen och provade dom som fotades på fina Johanna idag! Testade en utan någon vaddering i storlek 75C och den fylldes ut perfekt ;) Jag e ju 72 runt egentligen så vi är väl en 70D nu då! yeey! Måste ju självklart prova lite olika modeller först innan vi vet till 100% eftersom det varierat så, kan ju hända att vi har 70C oxå men endå! :)




Vi gick alltså från 75A (eftersom 70A ofta var för litet) till 70D/75C! perfekt!



Nyhetsbrev v.40






Shoppingtips!

Grymt snygga och bekväma!!




False Lash Effect VS. Masterpiece Max

Köpte ju "False lash effect" för ett tag sedan för att testa om den var så bra som alla säger. Jag måste nog säga att jag fortfarande föredrar "Masterpiece max" eftersom den har en lite mindre borste som får bättre tag i dom lite mindre och kortare fransarna från roten. Men tycker verkligen att False Lash Effect är väldigt bra så tveka inte att testa om ni vill det :D Det är väldigt svårt, ska nog köpa masterpiece max igen efter detta, just so u know! ;)




Sov dig hälsosam!

Att sova på rygg heela hela natten är ju inte normalt..men vad har man för val nu? Kan ju inte rulla runt, för då komemr tuttarna i kläm och det gör ont, sen att jag fortfarande inte kan rulla är ju en annan orsak :P hehe men det är iaf sjukt jobbigt att inte kunna ligga i en annan ställning än på rygg just nu. Det känns ju som att ryggen går av varje gång man vaknar! Bara LÄNGTAR till man kan lägga sig på sidan i fosterställning, hehe det är ju så skönt!

Anyway, klickade runt lite på nätet och hittade en sida som gav dom bästa och sämta sovställningarna. Det stog självklart också att sömnen är lika viktig som hälsosam kost och träning, men det vet vi vid det här laget :)



Sovställningar:

De bästa


- Fosterställningen, På sidan med benen uppdragna
- Den längtansfulla, På sidan med armarna utsträckta framför dig
- Trädstammen, Utsträckt på sidan med armarna ned längs sidan

De sämsta


- Sjöstjärnan, På ryggen med armarna och benen utåt sidorna
- Fritt fall, På magen med armarna och benen utåt sidorna
- Soldaten, På ryggen med benen ihop och armarna längs kroppen

 



Det är ungefär som "soldaten" eller "sjöstjärnan" man ligger och sover som på nätterna, såå jobbigt! Inte så konstigt att man e helt utslagen på dagarna :P  




Lite nytta gjorde jag iaf!

Denna kvällen har jag spenderat i soffan sedan jag kom hem men fick iaf tummen ur en liten stund och testade min nya näs/örontrimmer, as bra grej! Hatar hår på dom ställena man inte borde ha det hehe :D men nu känns det bättre att veta att de inte finns nåt kvar!



Har även epilerat benen som vi gör lite då och då, mycket bättre än att raka sig.. färre och tunnare hår! Målade även tånaglarna i en rosa/beige färg så att dom blev lite fräschare. ;) Tog en skön dusch oxå, alltid innan vi går och lägger oss! Plockade även in tvätten söta och snälla mamma tvättade åt oss igår med, TACK!

För övrigt har vi glott på G.I Joe och Legenden om Zorro på TV, bra filmer att se en slö kväll som denna :) Anne har väl inte så mycket att tillägga förutom att hon känner sig stel och att hon haft två besökare. Bästa vännen Anki hälsade på som hon gjorde när jag va hemma och lite senare besökte Michael "Blomman" henne. Hon har inte sovit nåt under dagen så nu är hon trött och ska sova, och det ska jag oxå göra!

Daniel kommer inatt för att sova hos mig, blir mys <3 hatar som vanligt hans kvällsveckor men tur att vi får sova ihop någon natt iaf. Skrivs imorrn! Gonatt//J



Dagens outfit




Så tyder du hans kroppsspråk

Om man ska tro på vad som sägs så kommunicerar vi 60 procent med kroppsspråket, 30 procent med vårt röstläga och endast 10 procent med orden vi väljer. Om du lär dig att behärska konsten att tyda kroppsspråket hos en man kan du få reda på många smaskiga hemligheter, skriver Amelia.se.



Självklart skiljer sig kroppsspråket från person till person. Också mellan kvinnor och män. Även talet skiljer sig mycket mellan de båda könen. Och när det handlar om en person som ljuger, då kan det synas på många olika sätt om man tittar på kroppsspråket. Precis på samma sätt som det kan vara riktigt tydligt om någon är intresserad av dig eller inte. Här är de vanligaste kroppsspråken som är lätta att tyda.

Om han är intresserad:
- Vänder han sina handflator uppåt, oavsett om det är avslappnat eller gestikulerande, så tyder det på att han är öppen och mottaglig.
- Höjda ögonbryn är också ett tecken på öppenhet.
- Vidgande pupiller tyder på attraktion. Oavsett om det är ljust eller mörkt ute kan pupillerna vidgas när man blir intresserad.
- Åt vilket håll pekar fötterna? Om de pekar mot dig så är han antagligen intresserad. Våra fötter tenderar nämligen att peka mot den person vi är mest intresserade av.
- Biologerna har kommit fram till ett fenomen de kallar "The cute response". Det är när någon rycker på axlarna, det gör man nämligen omedveten om vi tycker att någon ser bra ut. Det är en barnslig sida av oss som visar att vi vill lära känna den andra personen. Vi tjejer har även en tendens att lägga huvudet lite på sned när vi gillar någon.

Han/hon ljuger:
- Att hålla handen för munnen när man pratar är ett tydligt tecken på att man omedvetet inte vill säga det man säger, det vill säga ljuga.
- En person som undviker ögonkontakt bör man akta sig för. Den ljuger antagligen.
- När någon blinkar överdrivet mycket kan det också tyda på att det är lögner på gång.

Andra gester:

- Ett tecken på en försvarsställning är att lägga armarna i kors. Det tyder på att man är defensiv och vill hålla distans till den man pratar med.
- En person som biter på naglarna är antagligen nervös:
- En knuten näve brukar ofta visa på att personen är arg.



Musarm.se

Har haft alldeles för ont i höger axel idag. Brukar inte ha det men det kommer lite då och då men det gör aldrig lika ont som de gjort idag.. knappt velat jobba ju :( Tänkte iaf memorera övningarna som musarm.se tipsar om och göra dom när jag börjar få ont. Man ska visst göra det varje dag när man sitter vid dator hela dagarna. Dom har även andra bra tips! Checka sidan! Gick hem kl 16,30 idag igen , klarade inte av att jobba längre! :/ Nu blir det bara mys i soffan så att axeln blir bra!




Klickat hem!

Förutom dom två as snygga klänningarna som jag visa i förra inlägget (beställde dom i S och XS, satt PERFEKT) så har jag även klickat hem den här! Kände att vi behövde en långkjol och denna är verkligen prisvärd. Jeane Blush 159:-!



Köpte även en näs/öron trimmer från depend 99:- och Got2be Guardian Angel! Allt från nelly.com givetvis ;)




Riktigt snygga klänningar!

Har hittat två riktigt snygga klänningar i våran smak från nelly.com jag ska ta och klicka hem nu! Ska springa o testa dom först nu på lunchen tänkte jag! Vi gillar ju att ha liknande kläder när vi går ut trots att det inte är exakt likadana! Check them out! Den till höger är märket LOVE för 299:- och den till vänster är från rare Fashion 369:-! Blir ju lite billigare för oss dock efter rabatten! Skönt det! :D




”Tror jag ska våldta 6-7 unga flickor.”

Första dagen som vikarie på förskolan twittrade den 21-årige mannen: ”Tror jag ska våldta 6-7 unga flickor.” Första dagen blev den sista.



– Han kommer inte tillbaka, säger rektorn på förskolan i en av Göteborgs villaförorter.

Rektorn fick ett tips på måndagsmorgonen om meddelandet på Twitter.

– Jag informerade föräldrarna. En del valde att hämta sina barn i förtid. Sedan ringde jag polisen och frågade om de kunde spåra meddelandet. När jag läste upp det tyckte de det var så allvarligt så de kom hit.

Rektorn kopplade upp sig på Twitter för att följa signaturens twittrande:

”Börjar halv 10. Tror jag ska våldta 6-7 unga flickor.”
”Haha. En liten tjej trodde jag hettte Max. De e för härliga *ler*”
”Klarat mig från blöjbyten hela dagen. Puh.”
”Slutar halv sex. Dör.”

Misstänkte nye vikarien

– Jag blev konfunderad. Man fick intryck av att twittrandet kom från någon inne på förskolan.

Rektor började misstänka den nye vikarien. Tidsangivelserna för meddelandena på twitter stämde överens med hans fika- och lunchpauser.

– Då kom polisen och jag berättade om mina misstankar, säger rektorn.

Var menat som ett skämt

Polisen gick in till killen som erkände.

Det hela var menat som ett skämt för kompisarna.

Polisen såg dock inte det skämtsamma utan tog in killen till polisstationen för fortsatt förhör.

– Han misstänks för olaga hot mot grupp. Jag kan inte säga mer eftersom förundersökning pågår, säger utredningsbefälet Ann Sandberg hos Göteborgspolisen.

Mannen släpptes efter förhör.

Klarade kontrollen
GP har förgäves sökt honom för en kommentar men hans mobil har varit avstängd. Han har dock varit inne på twitter och försökt ta bort bilden på en man med naken överkropp som följer med meddelandena.

När mannen blev anställd i vikariepoolen kontrollerades han som all personal som ska arbeta med barn. Han blev alltså godkänd men gjorde bort sig på bara en dag som vikarie.




Don't call me at night!

Låg och tänkte på en sak när jag skulle sova och stängde av min mobiltelefon. Brukar alltid stänga av den så att jag får sova i lugn och ro! HATAR när folk ringer eller smsar mitt i natten.. det händer ju oftast på helgerna men det har väl hänt någon enstaka gång att någon som är ledig och varit ute på veckodagarna gjort det oxå.



Låg och tänkte "Tänk om någon måste få tag på mig ifall det hänt nåt". Störande men endå en viktig tanke. Min pojkvän har även sagt att det kan vara bra och ha den påslagen på nätterna.. men vissa värkar inte respektera andras behov att sova även fast det är helg och man inte är ute o super!

Aja, en tanke bara. Ska försöka ha den påslagen på ljudlös med vibrator som jag brukar ha ibland tex på helgerna, speciellt om jag och anne inte är tillsammans så jag vet att hon e ok och att hon kan ringa om det skulle vara nåt! :)

Råkade somna om idag oxå, blundade för en lite stund och vaknade 20 min senare, TUR det! :P Ska nog in och fota bort det jag inte orkade fota igår//J



Inte igen!

Som jag skrev idag på morgonen så har ju fastighetsskötaren varit här under förmiddagen och fixat med köket, gissa om man är besviken igen..att det aldrig blir klart och att det alltid ska se katastrof ut, dom senaste veckorna har köket bara varit ett enda renoveringsobjekt för fasen!

Nu är jag trött på det här, imorses var allt bra, men nu ser det ut så här igen!! dörrar är av och det är massa skit överallt! Katterna gillar att klättra, de borde han tänkt på!



Vill inte ha det så mer, när man är hemma och vill vila och allt sånt så vill man ha det perfekt! inte en jäkla röra..hoppas VERKLIGEN att han blir klar imorrn som han sa för det har tagit alldeles för lång tid att få allt gjort känner jag nu!

Mamma var här innan idag och hjälpe till lite med tvätten som tur är, kan ju inte fixa det själv heller. Sen fick jag mig en välbehövlig dusch mxå:P hehe

Dags för sömn igen, ska ju upp lika tidigt imorrn..
Skrivs!//A



Dagens outfit




Kvällens premiärer!

Woho! En av våra favoritserier har premiär ikväll, Desperate Housewives på kanal5!! Vi ser extra mycket fram emot det nu när Vanessa Williams är en ny desperat hemmafru. Kan tänka mig att det blir en säsång med massa intriger :P



Direkt efter Desperate Housewives kommer Cougar Town! :D riktigt skoj faktiskt!

Och en annnn serie som har premiär ikväll är ju Bartenderskolan på TV3. GUUUD ännu ett pinsamt program! Att inte folk får nog av desperat program där folk gör bort sig!

Aja, vi kommer iaf dissa 3:an för 5:an idag! lätt! ;D



8 tips för att bli mer avslappnad

Testa dessa 8 tips shape.com listat för att få en mer harmoniskt livsstil.

 

1. Det finns inget som är så stressande som känslan av att vara oförberedd på jobbet. Ta fem minuter för att strukturera upp morgondagens sysslor. Gör en to-do-list över saker som ska göras så kommer du att känna att du har kontroll över situationen och inte bli lika stressad när du kommer in till jobbet

2. Kvinnor tröstäter glass och kakor vid stress. Ha några små portioner med dina favoritsnacks att tillgå när orken tryter, det kan vara nötter eller mörk choklad till exempel. Att tvinga sig själv att avstå helt skapar bara ännu större fixering.

3. Att utföra något på rutin eller göra någonting repetitivt är ett snabbt sätt att få ner stresshormonerna. Det kan till exempel vara att sticka, diska eller dammsuga. Blodtrycket sjunker, pulsen går ner, och det lindrar muskelspänningar.

4. Enligt en ny brittisk studie motverkar lugn och meditativ musik, exempelvis Beethovens Symfoni 9, stress effektivt.

5. Ekonomi är en stressfaktor för många. Begränsa uttagen till en gång per vecka, på så sätt får du koll på hur mycket som går åt och till vad.

6. Ta fem minuter och fundera på hur du tacklade en stressad situation tidigare, när du bytte jobb eller gick igenom en svår separation. Saker som känns oöverkomliga nu kommer när du ser tillbaka inte verka lika svåra eftersom du klarat av dem förr.

7. E-mail och mobiltelefoner en stark källa till stress som hela tiden tvingar oss att vara tillgängliga och uppmärksamma. Bestäm en tidpunkt för när du ska kolla mobilen eller mailen så att du inte privatlivet drabbas av allt som händer på jobbet.

8. Enligt en svensk studie finns det få saker som får oss lika avslappnade som en simtur. Att flyta på vattnet gör att våra nivåer av stresshormon minskar och 80 procent av deltagarna i studien blev mindre spända och mindre nedstämda.

Jag måste slappna av lite mer känner jag.. har 100 tankar som snurrar i huvvet precis innan läggdags så att jag inte kan sova. Innan var det inte så så jag borde ju kunna gå tebax till det tycker man//J



3 timmar långt!

På förmiddagen var jag inne i studion och fotade byxor och skor! Det va en alldeles för lång fotostund för min smak. Men vad ska man göra när man är lite handikappad när man ska ta på och av sig byxor. Man får ju inte ta i så man spricker just nu :P Tack söta sanna och anders för all hjälp! :D



Efter fotningen var det dags för lunch, gissa om jag har varit trött sen dess :( helt slut och vill bara hem och sova. Timmarna går så jävla långsamt när man vill hem, inte ofta det är så på nelly som tur är! Men ska försöka hålla mig vaken hela kvällen och gå o lägga mig tidigare istället! Snart dags att gå hem iaf, tänkte dra 16,30 idag oxå, ser jag fram emot! Krypa ner i soffan och där stannar jag resten av kvällen! <3//J



Shoppingtips!

Mysigt, varmt och snyggt på samma gång! Vill ha. Pannband och torgvantar från lindex!




Billig VS. Dyr

Båda är tranparenta och vadlånga, lite annrolunda form bara. Båda är även riktigt snygga på, frågan är hur man stylar dom bäst eftersom man ser allt under :P Har iaf den från gina tricot, loove it!




Tidigt..

Det blir tidiga uppgångar varje dag nu, Jenni måste ju hjälpa mig upp från sängen så att jag inte blir liggandes där hela dagen, för jag kommer inte upp själv riktigt än :P hehe men snart så, från soffan kommer jag ju upp så det är där jag får ta och lägga mig innan Jenni drar till jobbet. Lite jobbigt att vara så hjälplös, hehe men men

Det gör inte mig nåt om jag måste gå upp tidigt, då vrider jag ju inte på dygnet iaf, för jag lägger mig i "tid" och går upp i "tid", och nu har även fastighetsskötaren kommit me, för han ska måla alla lister i köket vita, så nu blir det ännu snyggare där :) hehe köket blir väl snart det snyggaste "rummet" i lägenheten :P nice!

Nu ska jag ta och få i mig mina tabletter och sen lägga mig ner och chilla till en film som jag inte sett än, "The Expendables" Jenni sa dock att den inte va så bra men den duger nu när det inte kommer nåt annat på tv :) kommer säkert somna till den endå..fast fastighetskötaren kommer ju springa här nu i några timmar sa han, hehe



Aja, skrivs väl senare!
XoXo//A



Vissa människor asså!

Herre gud! Vi klagar sällan på folk men ikväll måste vi få klaga lite iaf! Alla har säkert sett premiären av Top Model? Såg ni bruden som BARA skröt om sina pengar! ÅÅÅÅÅH! Och sedan hon mörkhyade som skröt om att hon kunde slå ner brudarna. Vi dör! New York fruarna då? Pinsamma, speciellt kärringen som är helt hysterisk efter en man som har pengar och vill att hennes dotter ska bli en stjärna.



Det finns vissa grejer vi ogillar hos folk..

1. Människor som konstant skryter om pengar (och om allt annat överhuvudtaget, skryt skryt skryt) och att dom aldrig behöver jobba o får pengar osvosvosvosv, alla dessa anledningar dom slänger ur sig. USCH! Skulle inte skryta om att inte göra ett skit speciellt när folk knappt har jobb eller sliter häcken av sig. "Jag är inte här för pengarna, dom andra kan få dom, jag vill bli modell, pengar pengar pengar" tjejen på top model pratade inte om nåt annat!

2. Folk som skryter om att dom kan golva ner folk hit och dit. Alltså, en fråga? Är det coolt att slå folk och åstadkomma skada? eeh. inte sexigt eller klassigt någonstans. Känns väldigt trashigt att slåss.

3. Folk som konstant klagar på att folk är fula och anser sig vara mycket bättre än andra. Alla är inte lika snygga men man behöver inte bry sig så mycket om hur andra ser ut, bry dig om dig själv istället. Det är ju faktiskt insidan som avgör det mesta till slut endå. Även den snyggaste kille/tjej kan bli ful tack vare sin personlighet. Tro mig, jag vet. usch och fy, ibland undrar man vad man såg hos vissa människor.

4. Folk som överdriver med allt typ. Det kan lätt bli för mycket i längden.

Nog med klagande på andra ;P Gillar top model för övrigt, alltid lika skoj att se vilka tjejer som går vidare. Har redan några självklara favoriter o dom gick ju vidare! ;D Gonatt och skrivs imorrn!//J



Dagens outfit

Allt är från H&M! Det här är en liknande outfit som jag hade på mig idag. Hade även ett par torgvantar på mig medans jag jobbade. Svinkallt inne på kontoret ju! :( //J




15 uppmuntrande knep

Minska risken att hamna i en höstsvacka med några uppmuntrande tips.



1. Stressa ner hemma
Köp hem lermasker, hårinpackningar, färgstarka nagellack, väldoftande hudkrämer och koppla av.

2. Vitare tänder
Om du inte hinner borsta tänderna mellan målen kan du gotta dig i krispiga äpplen, morötter eller selleri som håller tänderna bländande rena.

3. Gå dig stark
En powerwalk på 30 minuter bränner kalorier och är dessutom jätteskönt. Skonsamt, gratis och ruskigt effektivt.

4. En bra start på dagen
Gå upp lite tidigare och njut av en portion av fullkorn till frukost, exempelvis havregrynsgröt. En god vana som jämnar ut blodsockret så du slipper suget efter något sött och onyttigt.

5. Träna dig glad
Träna för ett bättre välbefinnande, för att få mer energi och framförallt för att hålla humöret uppe.

6. Skäm bort fötterna

Efter en lång arbetsdag kan du koppla av med ett varmt fotbad och med en lätt fotmassage. Peela dina fötterna med skrubbkräm varannan dag och smörj in dem dagligen med en fet fotkräm.

7. Njut av fet fisk
Fettsyran omega-3 har gjort hälsosuccé de senaste åren. Otaliga studier visar att den nyttiga ingrediensen lindrar inflammation och reducerar risken för cancer och hjärtinfarkt. Njut av lax och tonfisk ett par gånger i veckan.

8. Forma brynen
Välformade ögonbryn ramar in ditt ansikte och lyfter fram dina ögon. Gör en daglig check med pincetten. Men plocka endast ett hårstrå i taget, annars är det lätt att det blir fel.

9. Gör en god gest varje dag
Gör en liten, godhjärtad gest varje dag och låt den varma känslan följa med dig hela vägen hem.

10. Somna med ren hy
Gå aldrig och lägg dig utan att ha tvättat bort allt smink först. De artificiella produkterna hindrar hyn från att fälla bort döda hudceller och andas fritt. I värsta fall vaknar du med illröda finnar.

11. Tandtråd för livet

Nya studier har visat att personer som är flitiga användare av tandtråd lever längre. Tandtråden gör rent och skyddar mot tandköttsinflammation, som i sin tur kan orsaka hjärtsjukdom och stroke.

12. Hoppa över tv- middagen

En amerikansk studie visar att tv:n lurar oss att äta mer. När vi koncentrerar oss på rutan i stället för på maten, hur den smakar och ser ut, missar hjärnan när vi känner oss nöjda. Då överäter vi. Så njut av den maten – utan tv.

13. Passande kläder
Tajta kläder som sitter åt och gör dig obekväm är ingen hit. Byt ut kläderna som satt bättre förr mot nya, som smickrar dina former. Du kommer att gå, röra dig och känna dig vackrare.

14. Gör rätt val
Gör ett grönt val genom att välja ekologiskt. Det är ett enkelt, relativt billigt och ett sätt att spara på jordens energi. Samtidigt besparas naturen, människorna som producerar varorna och din egen kropp kilovis med kemikalier.

15. Ge dig själv komplimanger
Våra hjärnor är programmerade att slå ifrån sig komplimanger och beröm, som skydd mot självgodhet. Ändra på det och lär dig istället att ta emot kärlek och uppskattning.



Nelly Party Days!




Shoppingtips!

En byxdress i våran smak! testade den idag och gillar den skarpt! Tror att det är meningen att man ska dra upp byxbenen upp mot vaden så dom stannar där för annars blir den ju för kort :) hehe, mycket söt iaf!



Hittade en liknande som jag gillar. billig som fan va den oxå! Tryck på bilderna för att se/shoppa
 



Recept - Matpaj

Jätte gott och jätte enkelt! Man kan använda precis vad man vill i fyllningen! Man kan göra dom lite nyttigare med tex fullkornsdeg och lite minre nyttigare beroende på vad man är ute efter :P En väldigt bra sida som man kan använda sig av är tex. pajrecept.se! Där fins allt ni behöver till degen och äggstanningen som man häller i kallas. Väldigt lätt iaf!



Själv gör vi en hel plåt åt gången för att slippa laga mat så många gånger men vi ska köpa mindre pajformer o lite olika storlekat nästa gång vi är på ikea så att man kan variera. Så när ni gör i plåt får ni ta degen gånger 3 eller 4 beroende på stolek :)

Vi varierar våra pajer ganska mycket men för det mesta gör vi kyckling eller laxpaj. Me ni kan ju ha vad som helst typ som skinka osv. Vi fyller dom med tex fetaost, rödlök, tomater, broccoli, spenat osvosv. Det beror ju på vilken paj man gör :) Smaklig måltid!



Nu har vi bestämt oss!

Det finns två saker vi funderat på ett litet tag nu.. alltid ett velande när vi ska göra nåt :P 

1. Vi ska tillbaka till vårat älskade clinique! <3 "Clean start" som vi köpte för ett tag sen gjorde oss för torra i ansiktet vilket reulterar i irritation o fler porer eftersom huden "fettar" ner sig som försvar. Vill dock fortsätta med "Clean starts" ansiktskräm om vi inte hittar nån bättre eftersom den har spf15. För tillfället har vi Garniers "Pure" igen som vi hade innan clean start tills vi får tummen ur och köper clinique.



2. Anne tänkte börja använda sin hårremsa ett tag istället för att sätta i nytt löshår, men nu har hon ångrat sig igen och vill sätta i nytt så vi ska beställa mer hår! Denna gången lägger vi i lite färre slingor och lägger dom längre ifrån varandra så att dom inte kan trassla ihop sig så mycket som dom förra gjorde. :)

Thans that..



Jag vill inte!

Jag är så himla trött idag! Trodde jag skulle decka direkt när huvudet slog ner på kudden men nej.. jag låg och vred på mig ett bra tag innan jag till slut somna. Jag som var helt döende trött. Vaknat flera gånger o drömt helt knas. Det känns inte heller som om jag varit borta från jobbet i 2 hela veckor! Känns som om jag satt här i fredags och jobbade som vanligt :P

    

Tur att man har ett lätt och mindre ansträngande jobb och att dagarna går fort dessa dagar man är extra trött. Men hjälp mig någon typ! ska försöka få i mig vitaminer och bra mat och frisk luft så mår jag säkert bättre sen. Sova tidigare idag oxå kanske. Aja vi skrivs sen! //J




Sometimes I hate myself

Det finns vissa dagar och stunder jag bara hatar mig själv. Jag kan iofs inte göra nåt åt saken men jag irriterar mig så in i.. Det är när jag är så trött så jag inte orkar göra annat än att klaga. Jag blir så grinig så jag stör mig på mig själv! :(

Idag var det en sån dag tråkigt nog. Jag trodde inte att jag skulle bli så trött som jag varit idag.. Gårdagen tog nog rätt hårt på mig. Inte varit i rörelse så lång tid åt gången på ett bra tag nu. Jag dansade hela kvällen igår ju! Riktigt skoj som jag skrev innan men min kropp gillade det inte alls. Dom senaste timmarna var värst, bara suckande och klagande på att jag va så trött att jag ville dö. Stackars min älskling som fick stå ut med det. Men han vet nog att det var av trötthet och att han inte ska ta åt sig av sånt. Det är väldigt sällan jag blir grinig. SORRY MY LOVE <3

    

NU ska jag iaf sova.. ensam :/ tråkigt! Daniel följde mej hem och gick sedan tillbaka. Han jobbar kväll i veckan oxå, så då ses vi inte, men lättast för honom o sova hemma ikväll så slipper jag väcka honom.

Gonatt och sov gott! Imorrn börjar vardagen för min del igen! Skrivs på jobbet!//J




Riktig rehab!

Det har verkligen känts som att man åkte iväg till ett helt annat ställe för att bli "frisk". Som alla har fattat så har jag bott ute hos mamma i Målsryd sen i fredags. Vilken har vart hur skönt som helst..det har varit kanonlugnt och jag har fått all hjälp som jag har behövt :)

Sen att mamma kanske har överdrivit lite med hjälpen, typ det har ibland känts som om mamma trott att jag varit döende, haha söta mamma! Men det har ju inte gjort saken värre direkt, har bara fått säga till henne att hon inte behöver oroa sig så himla mkt som hon har gjort :P

Har iaf blivit jätte mkt starkare på kort tid tack vare detta, ingen stress och inget att tänka på än vila. Har fått frisk luft me, ute på "landet" :P eller skogen kanske man ska säga, hehe



Har suttit/legat på favvo-platsen och blivit upppassad. love it! Med massa god mat och massa tv-tittande.

Sen har vi det här med medicinerna, måste ju berätta att dom har hjälpt/hjälper mig jätte mkt också, "The painkillers" är hur goa som helst, hela jag domnar bort..bara känner hur det hela kommer över mig när jag tar dom. På Jenni hjälpte dom typ ingenting :( så jag har inte direkt lidit av smärta om jag ska vara ärlig.

Mer vila ska det definitivt bli, det har ju bara gått 4 dagar sen operationen, men tänkte bara uppdatera lite om min recovery.

Så nu vet ni hur jag har haft/har det :)

TACK MAMMA! <3
XoXo//A



Snygga rumpor!

Gillar verkligen reklamen! Man blir glad av den :)




Läder som kläder





Det är så himla snyggt, bara ÄLSKAR läder som kläder! Grejerna kan man hitta på tex. H&M, Gina, Nelly.com, Top shop & asos.com, läder finns typ över allt, det är bara att öppna ögonen ;) Vi föredrar dock läderimitation framför äkta. Billigare och snällare mot djuren




Maten som boostar sexlivet.

Skippa renhorn och ostron. Om du vill boosta sexlivet är det vanlig mat som gäller. Här är listan på den mat du ska - och inte ska - äta för att få upp hettan i sängkammaren.



1.
Ät:
En balanserat frukost är a och o. Se till att få i dig proteiner som yoghurt. Färska bär och nötter är också en hit om du vill ha energi ända tills du träffar din partner på kvällen.

Ät inte:
Snabba kolhydrater. Det gör att blodsockret sticker i höjden och sedan faller handlöst. Det enda du är sugen på efter en stor portion pasta är möjligtvis en tupplur.

2.
Drick:
Mycket. Helst vatten, det gör dig skärpt både mentalt och fysiskt. Låg vätskenivå gynnar inte alls sexlivet, säger doktor Susan Kleiner, författare till "Power Eating".

Drick inte:
Coca-cola, energidrycker, kaffe eller té. Koffeinfyllda drycker kommer definitivt inte att boosta sexlusten.

3.
Bra fetter:
Olivolja, nötter och fisk är bra att intigrera i matlagningen. Fett hjälper till att producera hormoner, men bara de rätta sorterna fett. Fet fisk och nötter är även rika på omega-3, vilket lyfter sinnet och gör dig gladare.

Dåliga fetter:
Mättade fetter och transfetter. De täpper till dina artärer och sänker ditt blodflöde. Inte bra! Det gör även att mindre blod strömmar ned till underlivet och du blir därför mindre upphetsad. För mannen kan erektionsproblem uppstå vid höga intag av kolesterol.

4.
Bra källor:
Lätta proteiner som fisk och kyckling är bra. Utan protein sjunker dopaminet i hjärnan och det gör att känslor som lycka och förälskelse försvinner. Erotiska aktiviteter ligger alltså inte högst upp på önskelistan. Så kom ihåg proteinerna.

Dåliga källor:
Undvik snacks med mycket kalorier. Det sätter sig kring midjan och du känner dig antagligen svullen och oattraktiv.

5.
Alkohol:
Ett glas vin till maten kan få dig att slappna av. Och att vara avslappnad är ett bra första steg mot älskogen, enligt Judith Reichman, författare till boken "I'm not in the mood: What every woman should know about improving her libido".

Inte alkohol:
Undvik att hälla i dig för mycket alkoholhaltig dryck. Du kan känna dig trött, deppig och faktiskt tappa lusten.

6.
Precis innan:
En bit choklad efter middagen kan göra susen. Det gör att du blir gladare och mer sugen på sex, säger Judith Reichman.

Inte precis innan:
En brakmiddag är inte det bästa du kan stoppa i dig innan ni går till sängs. Det ökar blodflödet till magen, inte till dina ädlare delar. Så är en lagom middag, annars kan du bli trött och yr.




Nelly-Kickoff!

Lite bilder från igår! Riktigt skoj måste jag säga! Drack lite alkohol för första gången på lääänge och de kändes som om jag hanterade det väldigt bra. Drack inte så mycket och tog det ganska lugnt men det kändes gött och komma ut och mingla bland folk. Saknat det jätte mycket.

Nelly-kickoffen var en succé iaf och alla hade roligt! Vi fick även mycket beröm för att nelly blivit så stor och att det går så bra för oss! I like!









Jag måste bara skriva...

Godmorgon alla!! Nu har jag vaknat till liv! Ville bara skriva en sak om våra nsoffa! Att jag ÄLSKAR den :P hehe! Det är verkligen gött att ha en soffa man kan "bygga" om hur man vill! Haft den som en stor säng hela helgen medan jag och Daniel varit här och haft det mysigt. Somna i den igår men gick in och la oss i sovrummet när katterna blev för vilda och började hoppa på oss vid typ 6-tiden :) hehe



Thats it for now! Ska få i mig lite frukost och sedan lägger jag in bilder från igår ;) //J



Taylor Momsen!

Så söt och så grym på samma gång, har alltid gillat hennes stil. Hon passa både i den rockiga stilen men även i den söta "skolflick"stilen..

Visste faktiskt inte att hon var med i ett band, såg det igår på msn..tycker dock inte att den här stilen i videon passa henne, det låter som en "kärring" som sjunger och sen att hon tar av sig alla sina kläder, snälla..en 17 årig liten flicka!?



Yeye i övrigt är hon as grym! Love her style! Tycker det är grymt att Madonnas dotter har använt henne som modell för sin klädkollektion också, Hon passar jättebra in i det hela :)

Här är iaf video jag skrev om, vad tycker ni?? inte min favorit precis!
XoXo//A




Time to go!

Här är jag, dags att dra! Känner mig snygg för första gången på någon vecka och det känns ju skönt! Kvällen blir nog riktigt rolig och självklart kommer det bilder imorrn så fort jag vaknat ;) Om jag nu får taget några som e värda att lägga upp :P  Ha de så kul ikväll alla som ska festa och ni som stannar hemma får ha en mysig kväll!//J





Kvällens outfit

Det blir denna outfiten till kickoffen ikväll. Orkar verkligen inte gå med högklackat än, blir anfådd bara av att gå med vanliga skor! Tänkte vara en lite rockprinsessa iaf ;)




Lördagsshopping!

Jag och Daniel gick ner till stan en sväng för att shoppa lite! Hittade inte riktigt allt jag var ute efter så de får jag leta efter i veckan men några saker fick jag iaf med mej hem :)



Köpte nipple covers eftersom jag inte får ha BH. Bra o ha ibland. Köpte en ny svart kajal och e brun ögonbrynspenna från H&M. Köpte även en ny foundation från Isadora.



Köpte svara tummvantar i skinn från gina och ett par "avklipta" långa vantar i tunt stickat från H&M.  Vet inte riktigt vad dm kallas :) Riktigt snygga iaf.

Måste nog börja göra mig i ordning inför kvällens kickoff på Åhaga! Vi skrivs om en stund igen!//J



Partyklar på en minut.

Att gå från vardagssnygg till partylejon behöver inte ta mer än 60 sekunder.



Ögonen

Gör ett tunt streck längs med övre fransraden med en eyeliner. Dra ut den mot yttre ögonvrån. Limma fast ett par lösögonfransar. Använd en metallisk ögonskugga i guld eller brons. Skugga med en mörkare skugga i yttre ögonvrån och upp till globlinjen.

Håret

Dra tillbaka håret från ansiktet och fukta det med en lockförstärkande produkt innan du tvinnar fram lockar med händerna. Låt håret lufttorka. (själv rufsar vi bara till det med lite dust it)

Läppar

Det finns inget snabbare sätt att höja glamfaktorn på som ett par röda läppar. (gillar dock inte själv rött men vi fixar partylooken med ett nudeläppstift ist) 

Kroppen

Ge huden lyster genom att använda en lotion eller olja med skimmer. Testa till exempel summerglow från Dove, den med "soft shimmer", vi bara älskar den!. Avsluta med en pigg och fräsch doft.



Shoppingtips!

Grymt snygg jacka från nelly.com! Veromoda 599:-




En riktig myskväll!

Så här ser en mysig kväll ut hos mig med min kära pojkvän Daniel. Som vi har längtat på att kunna laga mat och bara mysa framför en bra film tillsammans. Inte blivit så på flera veckor, vi va bättre på det förr men ska försöka hålla dessa kvällar vid liv ;)



Vi lagade en god middag som bestog av fläskfilé-medaljonger med vitlökssmör stekta i rödvin, bistrosallad och grekisk potatissallad. GOOOTT;D



Till efterrätt ska vi testa en av dom tre finalisterna i OLW's chipstävling "creamy pizza" och så tänkte vi äta några magnum double mini! ;)



Efter en lång varmt dusch ska vi nu kolla på "The killers", I hope it's good ;)

Tråkigt att fredagen gick så fort, för snart är det ju måndag igen :( Hoppas att anne har det lika bra där hemma, får uppdatera mer imorrn ang henne :) skrivs//J



Dagens outfit

Som jag skrev innan, inte varit ute på två veckor så tog en väldigt enkel outfit men som endå hade en liten twist med leopardstrumbyxor :)




Helgmusik!

Goaste låten just nu kanske ;) Party on!




Vad är viktigast för män?

Är kroppen eller ansiktet viktigast när det gäller en kvinnas utseende? En ny studie menar att det beror på vad han är ute efter



För män som är
ute efter mer tillfälliga förbindelser är en kvinnas kropp viktigare är hennes ansikte, enligt en ny undersökning.
 
Är han däremot på jakt efter en fast partner blir ansiktet desto viktigare, har forskare vid University of Texas i Austin upptäckt. 

– Mäns prioriteringar skiftar beroende på vad de vill ha i en partner. Ansiktsdrag får en större betydelse när ett långt förhållande är målet, säger Jaime Confer, en av studiens författare, enligt ScienceDaily.com.

Hos kvinnor kunde man inte upptäcka någon betydande skillnad i vad de letade efter hos män beroende på om det var för kortare eller längre relationer

Kunde nästan tänka mig att resultate skulle vara just så här.. själv tycker jag att ansikte och kropp har ungefär lika stor betydelse eftersom man inte vill ha en kille med tex. fint ansikte och dålig kropp med ölmage eller jätte snnygg kropp och inte alls var något snyggt i ansiktet, det måste finnas lite av varje.. lr vad tycker ni andra? tänker ni så "de gör inget om hon/han e ful i facet o har snygg kropp om vi bara ska knulla" hehe :P



Första gången på 2 veckor!

Ojojoj, två veckor gick segt men endå fort! Men idag är det iaf första gången på två veckor jag över huvudtaget tar på mig vanliga kläder eller sminkar mig! Såg ut som ett litet spöke igår så jag bestämde mig för att ta brun utan sol, både igår och idag, herre gud säger jag bara. Det blev mycket bättre men vill ha mina BUS-servetter från "comodynes" NUUU, mycket finare färg!



Så nu har jag sminkat mig lite så jag inte ser helt sjuk ut när jag hänger med Daniel till Mediamarkt och affären för att handla mat :) Kändes bra att känna sig lite finare! Det är även första gången jag går ut bland folk typ :) förutom snabbrundan på city i förregår.

Första gången för en annan sak ikväll med, men de blir en hemlighet! Men jag tror att dom flesta fattar vad jag menar :P hahaha!



Anne ska hem till mamma och styvfar över helgen. Skönt för både mig och Anne faktiskt så hon har någon som kan ta hand om henne till 100% och att jag får vila lite från springandet fram o tebax :D Hennes smätstillande hjälper för övrigt jätte bra på henne till skillnad från mig. Vet inte om jag skrev det men allt som har med bedövning och göra? Det tar typ väldigt lite eller inte alls på mig så jag hade lite mer ont än Anne. Tur är väl de, vill inte att hon ska ha ont!

Skrivs senare//J



Shoppingtips!

88 skuggor i en och samma box! Köpte en liknande från "Viva La Diva" förra året och den är verkligen bra att ha.. man vet aldrig vilka färger man kan behöva en dag och då har man ju alla lätt tillgängligt! Nelly Beauty för bara 199:- från nelly.com! Finns både i matta skuggor och med skimmer




Före och efterbild!

MYCKET MYCKET MYCKET snyggare! ;) Nu är det klart iaf! Tur att vi valde svart! Passar väldigt bra ihop med våran köksvägg som är svart/vit/grå mönstrad!



Två stora, fula och gamla diskhorn, ful kran och sedan hade vi ett litet runt diskhorn till höger (börjar precis där bilden slutar) som en liten "grovvask" lr vad man nu ska kalla det med en kran. Praktiskt ibland, men för gammaldags för våran smak. hehe fulaste bilden jag kunde hitta, efter en förfest hos oss :P



Och här har vi det nya fräscha och snygga ;) Vi är väldigt nöjda iaf! Som jag skrev igår, Dom fula träfärgade listerna blir vita så småning om.

Inte sovit än som vi skulle, fastnade framför våra bästa år :P vilken dramatik asså! men nu ska vi vila lite ;) skrivs sen//J



Movie-morning!

Vi gick upp efter kl 06,00 som vanligt eftersom Daniel skulle till jobbet och han var tvungen att hjälpa stackars Anne upp ur sängen. Vi la henne på soffan som vanligt :) Hantverkarna kom kl 07,00 och skulle göra klart det sista i köket. Dom var klara redan kl 08,00. Blev riktigt fint.. lägger in före och efter bilder lite senare!

I brist på bra tv-program så tidigigt bestämde vi oss för att leta upp nån film vi kunde kolla på. Har massa på båda datorerna och den bärbara hårddisken. Vi hittade faktiskt en film som ingen av oss hade sett konstigt nog. "Green zone" med Matt Damon. helt okej film för att vara en krigsfilm som vi egentligen inte tycker om så värst mycket. Den duger i sånna här tillfällen :)



Nu måste vi sova en stund till... är så jävla trötta! Vi skrivs senare!//J