RSS 2.0

Seven @ Seven

Klockan är 7 och det är dags att dra! Klockan är 7 och det är dags att festa! We are ready!


För en bra partyradio, klicka på biden! trevlig vaborg allihopa! :D




Favoriter från fotningen

Dessa va favoriterna från dagens fotningar, 3 par shorts från only som satt precis som dom skulle! Första o andra paret är precis likadana, bara färgen som skiljer.



Nu slutar vi! Ska hem o göra oss snygga, sen bär de av till evve. Bilder kommer senare! bye!



Dagens Tips!

KORTSPEL till förfesten!

Ett jävla roligt och bra spel till förfest och liknande är Våghals2! MÅSTE köpa det eftersom vi gillar sällskapsspel i kortform som tex sanning och konsekvens som vi redan har hemma, detta är en lite mer modern variant och har läst en del av korten och dom verkar as roliga!

Exempel på korttexter:
* Sanning: Vilken är den mest minnesvärda uppraggningen du varit med om? Berätta.
* Konsekvens: Skicka ett sms till två personer med följande text: ”Hade du borstat tänderna sist vi sågs?” Ringer personerna upp dig får du ej svara.
* Sanning: Har du tjuvläst någons mail/sms? Vems? Vad hittade du?
* Konsekvens: Fyll munnen med toalettpapper och sjung refrängen på din nuvarande favoritradiohit.
* Sanning: Har du varit i samma rum när en kompis har haft sex? Berätta.
* Konsekvens: Gå in på Facebook och ändra din status till: ”dammsuger naken”. Har du inte Facebook drabbas personen till vänster om dig. Gå medurs till någon drabbas.
* Sanning: Hur ofta kollar du på porr? Vilken typ av porr och hur får du tag i den?

        

Ett annat kortspel vi kommer att ta med till förfesten idag är "jag har aldrig"! Alla vet vad det går ut på och det är oxå ett perfekt förfestspel som vi redan har hemma! :)

            

Finns massor med roliga kortspel på bluebox.se som ni kan kolla in!




Dagen i bilder so far..

Backstage på dagens killfotning och våran fotning :P Dagens modell är sjukt duktig och jobbar fort som fasen, det blir mycket gjort med andra ord. Vi passade på att fota lite jeans, leggings och skor emellan!



Katten va mys som vanligt under morgonen, hon lekte lite med min tandborste när jag bar henne :P



Mitt spärrade VISAkort klipptes sönder idag eftersom jag fick nytt, "tappade" ju bort hela min väska i helgen men någon hade hittat den o ringde dagen efter och ca 1 h efter jag spärrat det :P typiskt



Jimmy byter fond i bakgrunden medans jag väntar o putar med röven, sminkösEmma står o skrattar



Dagens modell Jacob

Dagen har varit bra hittills, klockan har sprungit iväg som alla fredagar. Nu vill vi bara hem, göra oss snygga och dra till Evvis för god mat och dryck! ;) party tonight!



Nelly outfit awards!

Har ni inget speciellt för er ikväll kan vi ju tipsa om nelly outfit awards som hålls på push ikväll i gbg! Blir nog en bra fest med snyggt folk och snygga kläder. check it out!




Så får du strålande hy!

Gör en storstädning av huden och se till att möta våren med ren, klar och strålande hy. Här hittar du tio skarpa tips om hur du blir av med vinterns glåmighet och börjar skina.



1.
Byt kaffe mot juice. Du behöver alla vitaminer och mineraler du kan få i dig.
2. Underskatta inte peelingen, denna tar bort din trötta, glåmiga vinterhud och fräshar snabbt upp huden och gör den redo för lite vårsol.
3. Om du har torr hud så massera in en olja produkter så det verkligen kommer ner på djupet. Jobba in det i huden ordentligt. Massagen väcker dessutom blodcirculationen och gör huden vackrare.
4. Nu när solen har börjat titta fram se till att komma ut så mycket som möjligt. Ta en promenad, gå till jobbet och ät lunch ute. Detta gör även att du får lite extra träning som även det ger en bra effekt på huden.
5. Boka in en ansiktsbehandling och unna dig lite avkoppling. Detta gör både dig och din hud redo för våren.
6. Koka upp vatten och håll huvudet över med en handduk över. Öppnar upp dina porer och gör att din ansiktstvätt kommer ner på djupet direkt efter.
7. Använd en återfuktande ansiktsmask en gång i veckan och lämna den på över natten. Det finns egentligen ingen skönhetssömn utan det handlar om att använda rätt produkter när du ska sova.
8. Doppa en liten handduk i iskallt vatten och spraya den sidan du ska ha mot huden med din bästa ansiktsspray. Lägg över pannan och du kommer snabbt känna en skön svalkande känsla i hela kroppen.
9. Gör en ansiktsmask av naturell yoghurt, den innehåller mjölksyra som fungerar exfolierande. Tvätta ansiktet och applicera yoghurten på torr hud och låt ligga i 5 min.
10. Drick te. Gå till en riktig te-affär och fråga efter te med mycket antioxidanter. De skyddar huden och gör den klar och vacker.



Inspiration!

Det är rosa och det är snyggt! :D




workout-shopping

ja, visst vill man vara snygg när man tränar också? iaf klädmässigt..då tränar man mycket bättre me, eller hur? ;)
så idag tog vi en runda på stan och införskaffade oss lite söta saker på H&M. Älskar deras "tränings avdelning", eller träningsavdelning är det väl inte men vi kallar det för det iaf :) älskar färg! Köpte även ett grymt snyggt vitt linne, den är inte till för träning :P resten åker med till Florida, där kommer vi att strutta omkring i dom små shortsen på gymmet ;D








Köpte även en "formkräm" till håret från Matrix..ska testa, verkar iaf bra :D

Har inte tid för er nu, hotties on tv ;P hihi
XoXo!



7 värsta erotikdödarna

Svarta listan:

            

Det här gör henne avtänd:
1.
Smaskar högt när han äter 18,5 %
2. Pruttar bland folk 17,6 %
3. Ful gammal t-shirt 17,1 %
4. Han är orakad i ansiktet 16,3 %
5. Otvättat hår 14,7 %
6. Rapar 9,7 %
7. Sunkiga mysbyxor 6,1 %
5 593 kvinnor röstade.

... och det här får honom att tappa lusten:

1.
Sunkiga mysbyxor 20,7 %
2. Hon har orakade ben 19,9 %
3. Ful gammal t-shirt 15,0 %
4. Otvättat hår 14,9 %
5. Smaskar högt när hon äter 12,8 %
6. Pruttar bland folk 9,3 %
7. Rapar 7,4 %
2 430 män röstade.

Hur ofta är ni mys-sunkiga tillsammans hemma i mysbyxor etc?
Mindre än en gång i veckan 27 %
Varje dag 32 %
Några gånger i veckan 41 %
8 023 personer röstade.

En annan lista som fanns med på aftonbladet bland saker killar inte gillar är Nätstrumpbyxor, troslöshet och röda läppar, bra o veta så man inte går runt med nåt av de :P MEN att mysbyxor skulle vara en erotikdöre förstår vi inte, Jag (jenni) och min kille myser med mysbyxor varje kväll. Inga sunkiga dock men endå, mysbyxor!




Dagens tips!

Clear Eyes! Det bästa mot trötta och röda ögon! Vi köpte det såklart i USA första gången vi va där och har fortsatt köpa det varje gång vi åkt dit. Det kostar ju ingenting där borta så vi köper alltid med oss några paket. Nu finns det iaf i Sverige. Lite dyrare men bra för dom som vill ha orginalet. Några sidor som säljer dom är cleareyes.nu, clear-eyes.se och toy-boy.se!



Mirakel dropparna från USA som suddar ut alla spår av

Trötthet
Vild fest
Narkotika
Röda ögon



She makes me wanna...

Hon får oss att vilja färga håret (mörk)brunt.. Finns inte så många som är snyggare än Megan Fox, med lite plastikkirurgi går allt! För det sägs ju att hon gjort läppar, näsa och bröst men det är inget vi bryr oss om. Vågar inte färga håret, mest för att det är så jobbigt att bli blond igen och det sliter så på håret om man skulle vara ful i det mörka håret. Har iofs hört att jag(jenni) säkert skulle passa o va skit snygg i det. Får testa med peruk först så får vi se, (tack för tipset) ;D Men kolla på henne! Snygg!





Jimmy Choo gör ... sneakers!

Han är mest känd för sina kollektioner med glamourösa och höga klackar. Nu sadlar designern om. Dags för bekväma joggingskor!

Vanligvis ser du skor från Jimmy Choo på röda mattan. Allt som oftast syns de bredvid Louboutin och andra utmärkande och exklusiva stilettos. Dessa skor är inte alltför bekväma att gå i, i vart fall inte om du jämför med ett par klassiska gympaskor. Nu satsar nämligen sko- och väskdesignern på något helt annat. Nämligen sneakers!

Kollektionen innehåller åtta modeller, med både låga och höga skaft. Skorna är tillverkade i skinn och mocka och under varje sula syns stjärnor i olika färger. Men, där kan inte lyxdesignern sluta. Han måste såklart gå ett steg längre för att utmärka sina gympadojjor. En av modellerna, det dyraste paret, är exklusivt tillverkade med detaljer i ormskinn och öljetter i guld.



Skulle du vilja springa runt i ett par gympaskor a la Jimmy Choo? Om svaret är ja, finns de att köpa online eller via Jimmy Choo's butiker. Priset per par ligger på 3700-4400 kronor.



Dagens outfits 29/4-10

Disco @ work! Paljetterna och västen åkte fram idag..


Väst, T-shirt & Leggings - Gina. Kängor - Nelly Shoes. Halsband - Nelly Accessories. Armband - Gina.


Skjorta - Gina. Paljettleggings - H&M. Skor - Din sko. Klocka - Triwa




@ his place!

Jag är ensam hemma hos min pojkvän som är hos en vän och kollar på den tråkiga fotbollen. Jag skulle hängt med men ångrade mig och orkade verkligen inte hänga med. Istället ligger jag i soffan o glor på American pie presents:The naked mile. Ganska rolig men får se om jag orkar se klart hela. Jag e så FRUKTANSVÄRT trött tack vare det jäääävla vägarbetet som pågår mitt i stan nästan utanför Daniels hus. Dom började redan 05,30 eller nåt sånt.. att man inte äns får sova till 6 är lite konstigt. HELA huset skakade och alla fönster darrade och lät som fan så de gick ju inte att sova. Men Daniel däremot sov som en stock och snarkade på allt detta. Hoppas på mer sömn inatt, har ju lite sovmorgon imorrn, börjar kl 9 :D gonatt alla söta! //J

En trött och sleten Jenni




F-it!


Klickade ju hem dom snygga och underbara kilklackarna imorse, och som vanligt så får vi ju ordern samma dag :) så nu provade jag dom vita, riktigt snygga på ju, eller hur? :D ännu snyggare när benen bara kommer att bli brunare och brunare snart :D för dom åker ju med till Florida.


Hade tänkt att sola efter träningen idag, men så fanns det inga tiden..konstigt nog, SÅ f*ck it... Alla solar nu till sommaren, hmm :) får se om vi tar en solning imorrn, annars får man ju  förhoppningsvis snart riktig sol, brun utan sol duger mer än väl tills dess ;P  


lagade till min kvällsmat på detta, mmm så gött ;)
 
Nu är det finally chill framför tv:n, Anna Anka kör på hårt..
XoXo//A 




Dagens tips!

Ett snyggt tips till alla killar och även tjejer som fortf är sugna och inte hittat den "riktiga" basebolljackan! 1999:- på nelly.com för killar! Riktigt skinn på ärmarna och underbara färger, fan vad vi gillar den röda,gröna och lila! Det finns även för tjejer men inte just på nelly.com men vill nu köpa den på nelly.com i dessa modeller så föreslår vi att ni tjejer väljer storlek S så passar den säkert jätte bra! Annars får ni besöka deras hemsida som är American College USA. Kommer ut på nellys hemsida under morgondagen!



OMG!!




Dagens outfits 28/4-10

Det blev inte för kallt för shortsen idag, vilken tur att man har fått bruna ben me :P
Regnet har håll sig borta än så länge iaf..


Mössa - H&M. T-shirt - Gina. Jeans - Bikbok. Kängor - Nelly shoes. Smycken - Glitter


Kofta, Linne & Shorts - Gina. Boots - Skopunkten. Smycken - Gina, Nelly & Modekungen.se




Vad ska vi göra!?

Men allvarligt!? hur kan dom göra så här mot oss??? blir ju galen! hur ska man kunna packa för 2 veckor till USA när man BARA får ha en resväska som väger 23kg???? Förra året vi var där fick vi ha med oss 2st som vägde typ 30kg, inte för att vi hade det men ändå..man vill ju shoppa en del där borta. Hur ska vi kunna göra det nuuu? Det har typ ändrats sen den 1:a April i år eller nåt! Läste det innan när man kollade igenom biljetterna och all annan info om flyget. Och BARA för att man inte reser förstaklass eller buissness så ska man inte få ha med sig lika mycket som dom andra!



Får helt enkelt bara packa det nödvändigaste..typ ett par av verje grej? nej guud! hur ska detta gå??? måste packa "smart" Äh! får ta det problemet den dagen vi ska packa! Vilket blir nästa tisdag eftersom vi lyfter om en vecka! ;D



Sminkets livslängd!

Färg, lukt och konsistens. Det är a-b-c när du kollar hur det står till med badrumsskåpets burkar och tuber. Att en produkt är gammal får sällan några allvarliga konsekvenser. Men mascaran kan faktiskt göra dig sjuk.

En grundregel är: Inga fingrar i maten! Blås inte på penslar och borstar, slå av pudret mot handen i stället. Försök tänk på hur du använder kosmetikan, det vinner du på

                       

LÄPPGLANS
Bäst före
: 6–8 månader. Läppglans håller ofta kortare tid än läppstift på grund av sin komposition.
Ålderstecken: Sur lukt.
Tips: Tvätta händerna innan du lägger på glans. Tvätta borsten en gång i veckan. Använd inte på munsår.

LÄPPSTIFT
Bäst före
: 8–12 månader. Kan hålla ännu längre. Känn efter hur fräscht läppstiftet verkar.
Ålderstecken: Det smälter, blir svårt att applicera och luktar härsket.
Tips: Använd aldrig om du har munsår. Låna aldrig någon annans stift. Om du använder pensel, tvätta den en gång i veckan.

KAJALPENNA & LÄPPPENNA
Bäst före
: Tills de tar slut! Pennorna håller länge eftersom du får fram en ny, fräsch udd när du vässar dem.
Ålderstecken: Torrhet, om mycket gammal.
Tips: Kasta kajalpennan om du haft en ögoninfektion. Använd inte läppenna om du har munsår. Låna inte ut dina pennor! Förvara dem svalt.

MASCARA
Bäst före
: Cirka 3–8 månader. Det är viktigt att byta ut mascaran i tid. Eftersom borsten används nära slemhinnor utsätts ögonen för bakterier.
Ålderstecken: Klumpar.
Tips: Håll dig till en mascara så att du förbrukar den i tid.
Låna aldrig mascara av kompisen, för att undvika bakterier. Om du haft en ögoninfektion, köp en ny mascara. Tvätta händerna innan du applicerar, för att hindra bakterierna från att hoppa över till borsten.

CONCEALER
Bäst före: 6-8 månader
Ålderstecken: Den blir torr. Är den vätskebaserad kan den börja klumpa eller dela sig.
Tips: Använd inte concealer direkt på en finne. Då hamnar bakterier på produkten. Ta lite på en bomullspinne och applicera i stället.

ÖGONSKUGGA
Bäst före: 12–18 månader. Ögonskugga i form av puder håller längre än krämskuggor.
Ålderstecken: Krämskuggor får en härsken lukt. Puderskuggor kan få en hård yta, som man dock kan skrapa bort.
Tips: Tvätta dina penslar en eller två gånger i veckan, beroende på hur mycket du använder dem. Tvätta händerna om du applicerar med fingrarna. Använd inte ögonskugga om du har en ögoninfektion. Du kan förvärra ditt besvär, samtidigt som det kommer in bakterier i produkten.

FUKTKRÄM
Bäst före
: Cirka 12 månader. En hudkräm som innehåller fett kan härskna och det kan också bildas växt av bakterier i produkten.
Ålderstecken: Olja och vatten separerar sig. Färgerna bleknar, lukten förändras.
Tips: Släng krämen om du märker att fettet börjar dela sig. Håll den borta från värme och solljus. Försök att inte doppa fingrarna i burken. Använd hellre en svamp.

PARFYM
Bäst före
: 18–24 månader. Alkoholen i parfymen håller vätskan fräsch.
Ålderstecken: Ändrad färg och oangenäm lukt. Den ursprungliga doftenförsvinner.
Tips: Förläng livslängden genom att förvara i kylskåpet. Ha gärna flaskan kvar i förpackningen. Se upp för värme! Kasta om doften eller färgen förändras.

ROUGE
Bäst före
: 6–8 månader. En rouge kan användas längre, men fäster inte lika bra på huden då borsten för över fett från ansiktet in i dosan.
Ålderstecken: Ändrar färg, blir glansig och smulig.
Tips: Tvätta rougeborsten en gång i veckan eller när den börjar se smutsig ut. Använder du krämrouge, tvätta händerna innan.

UNDERLAGDKRÄM
Bäst före
: Cirka 12 månader. Kan hålla längre om du är noga med hygienen, framför allt om den innehåller olja.
Ålderstecken: Krämen delar sig och luktar annorlunda.
Tips: Tvätta svampen minst en gång i veckan och låt den torka ordentligt innan du stoppar tillbaka den i dosan. Förvara krämen svalt. Försök att inte låta svampen komma i kontakt med infekterade hudpartier.

PUDER
Bäst före
: 6–18 månader. Puder torkar och blir inte lika lätt att använda efter lång tid. Löst puder håller längre, upp till tre år om du förvarar det med försiktighet.
Ålderstecken: Pudret blir glansigt och smular sig.
Tips: Tvätta svampen eller borsten minst en gång i veckan.

Anledningen till detta inlägg är för att vi började fundera på vår vattenfasta mascara vi har hemma från förra året, om det verkligen är säkert att använda den nu i Florida eller om vi ska köpa en ny eftersom den inte användts mycket. Men vi köper nog en ny för säkerhetens skull. Bra fakta för alla som inte vet!




Inspiration!

Så snyggt, så bekvämt? Tror ni vädret tillåter denna outfit imorrn?, tror det iaf..fast med ett stoort paraply! :P Regniga Borås you know!!




Igen...

Åh, då har man fått ett blåmärke igen, lagom till valborg o allt. hehe får väl skylla mig själv som gick till Helens igår :) trodde inte att den skulle komma "utanför" dock? märkte det idag på jobbet. aja får hoppas att det går bort tills på fredag!


Ser ni blåmärket på läppen??


Jenni sprängde Tessis födelsedagsbalonger som hängt kvar i lägenheten sedan festen :P

Huh, idag har man fått vila ut lite, ingen träning. Bara lite tvätt... ska hämta den nu, sen ska man betala räkningar..IGEN! och kolla på desperate housewives! :D

XoXo//A



Dagens tips!

Vilket fynd! Bara 149:- på nellys rea! Letade klackar till vår vän Teresa som vill ha ett par nya partyskor som hon kan ta med sig till Florida, :) Blev lite chockad när vi hittade dom på rean och gick ut för att testa hur dom satt på fot. Hur sköna som helst och satt stabilt! Klacken är bara på 12 cm och platån 3 cm så det är bra för dom som är lite längre och eftersom dom är lätta att gå i kan man ha dom som vardagsklackar oxå! Hatar reor men det här gillar vi! :)




Pojkvännen är miljonär!

Daniel ringde för en stund sedan och sa att han fått ett brev! Jag blev självklart orolig för han lät lite konstig så jag bad honom att läsa upp det direkt! Det visar sig att en familj vid namn Josipovic avlidit i tsunamin i thailand och att dom lämnat kvar en stor summa pengar som dessutom va i USDollar, rättare sagt 15 millioner $ enligt brevet om jag minns rätt. Och eftersom dom inte hittat någon kvarlevande släkting att dela ut det till letade dom i sverige och hittade Daniel. Det dom ville ha i gengäld för att skriva över alla pengar och göra så att det såg ut som om han va deras riktiga släkting va att 20% gick till advokatfirman och sedan skulle Daniel och advokaten dela lika på 80%. HALLÅ 40% av den summan är hur mycket som helst. Men iaf, jag bad honom googla allt och det visar sig att det hänt folk förut att dom fått sånna brev. Firman vill åt pengarna så dom letar upp folk i andra länder som kan representera familjen och sedan dela på pengarna. Bedrägeri ger väl livsstid där borta har jag för mej så vem fan vill ställa upp på något sådant så dom sedan kan sätta dit honom? Men TÄNK om de hade funkat.. vilken rik pojkvän jag hade haft ;D //Jenni




Dagens outfits 27/4-10

Trötta tisdag blev en randig tisdag..


Tröja - Gina. Chinos - Coola Anna. Kängor - Nelly shoes.


Tröja - Vila. Leggings - Gina. Skor - Din Sko. Smycken - Gina.




6 tips till snabba resultat

Rätt träning
Se till att utföra alla övningar korrekt. Gör du fel kan du göra dig illa och resultaten blir inte lika bra. Stå rätt och öva upp ditt muskelminne, träningen blir enklare och resultaten syns snabbare.

Variera din uppvärmning

Värm upp genom en powerwalk på löpbandet, därefter cyklar du och till sist ger du dig på trappmaskinen. Variationen gör att du ser resultaten dubbelt så snabbt. Investera i en pulsmätare, då vet du när det är dags att öka tempot.

Tunga lyft

En gång i veckan bör du ta i och lägga på lite extra kilon på skivstången och hantlarna. Sedan återgår du till lättare vikter.

Lyft långsamt
Räkna sakta till fem när du lyfter dina hantlar och sakta ner igen. Gör du övningen för snabbt jobbar inte musklerna lika bra eftersom du glider du igenom övningen med hantlarnas rörelseenergi.

Löpband och vikter
Ta ett par lättare hantlar och gå på löpbandet i ett bekvämt snabb tempo samtidigt som du gör triceps- och bicepsövningar.

Övningar med boll
Genom övningar med en stor boll tränar du dina små muskler som du inte kände till innan.

      




Skjut mig!

Det va en man som blev skjuten 06,30 här i Borås på ett område som heter Göta idag! När vi skulle till jobbet så va området vi går igenom till jobbet totalt avspärrat så vi fick gå en jävla lång omväg istället och kom 10 minuter för sent, vilket inte är en big deal iofs. Det var 10-tal polisbilar och poliser med hundar som antagligen letade efter vapen, som tur va så dog inte personen som blev skjuten. Ganska läskigt endå, man kan ju bli skjuten eller attackerad när som helt verkar det som.



Bron vi brukar gå över som idag va asvpärrad, man ser det kanske inte så tydligt men där står dom o blockerar vår väg :P



polisbilarna står uppradade längst med vägen på andra sidan järnvägen.

Idag orkar jag (jenni) INGENTING, och det känns som om jag ska slockna när som helst! Som tur är finns det inte så mycket om göra på jobbet än iaf, kommer väl lite modellbilder senare. Ska INTE träna idag iaf.. behöver vila och återhämta mig.. tränar ju som en galning nu känns de som men vad gör man inte för beachbodyn. skrivs!



Svar på frågestund, del3

Vad har ni för framtidsplaner och drömmar?
Drömmen är att resa jorden runt och se världen, att vara lycklig och frisk och ha bra med pengar. Framtidsplanerna är att skaffa en fin familj och bo bra någonstans i världen. Att ha det bra helt enkelt :)

Vad har ni för drömresemål?
Har alltid velat åka till Tokyo, New York, Las Vegas & Autstralien, på en såndär safari!
Drömresemålet är väl en jordenrunt-resa. Har som mål att hälsa på varje världsdel en gång iaf iaf..Så nu måste man till Asien, Sydamerika & Australien.



Har ni något ni vill göra men inte riktigt vågar?
Det skulle väl vara att flytta iväg till ett varmare land..Anledningen till att vi inte vågar är ju för att man har det så bra här, är hemmakära, hade nog inte vågat lämna allt bara sådär.

Vad fick er att bestämma er att flytta ihop? Har ni bott isär innan, eller flyttade ni ihop första gången ni flyttade ut?
Vi flyttade ut från mamma samtidigt och då flyttade vi ihop direkt också, i Juni 2009. Kände att det var lika bra eftersom det kan vara rätt dyrt att bo själv, om man ska bo mitt i stan. Sen att vi hittade den perfekta lägenheten vid det tillfälle, då kan man inte bara låta den komma undan :)

Finns det något som den ena verkligen ogillar som den andra verkligen gillar?
Kan inte komma på nåt speceillt just nu förrutom att Jenni älskar nougat, Anne hatar det!

Hur är Jennis å hennes pojkväns förhållande?
Förhållandet är bra och stabilt, Sen har alla förhållanden sina "svackor" och problem, men det är iaf första gången Jenni är tillsammans med någon såhär länge.. och det är snart 1,5 år. 



Är ni lika roliga som ni verkar?
Haha, det var en bra fråga..! fråga dom som känner oss :P

Bråkar/tjafsar ni mycket eller är ni mest sams? Vad bråkar eller tjafsar ni mest om i så fall?
Vi tjaffsar som alla andra när man är oöverens om saker.. men det går över lika fort. Det händer oftast att vi tjaffsar när den andra inte riktigt lyssnar på vad den andra har att säga.. att man inte tar sig tiden att lyssna.

Hur länge tror ni att ni kommer bo tillsammans? Tills ni flyttar ihop med någon kille eller kommer ni bo själva någon gång tror ni?
Vi kommer att bo tillsammans tills det känns som att det är dags att flytta isär, som tex OM Jenni och Daniel tar nästa steg.. Själv vet vi inte om vi nångång kommer att bo, man hittar väl någon att flytta ihop med isf. :)

THE END på svaren, ny frågetund kommer längre fram :)
XoXo




Måndags-shopping & Insperation!



Satt innan idag och kikade lite på Ginas hemsida, har tidigare haft ögonen på desa saker och skrev ju innan idag att shortsen skulle införskaffas. så idag blev det lite shopping på Gina.. gjorde ett kollage med en "chill-outfit"..den kanske man drar på sig när man åker på våran roadtrip till Orlando? ;) snyggt men casual, eller hur? Har dock en mkt snyggare bustier här hemma ;P



Of to the gym!
xoxo




På jakt efter något snyggt!

Sprang ute på lagret på lunchen på jakt efter ett par sandaler med HÖG klack som vi tänkt köpa för att vara extras nygg i florida ;) Vi måste alltid testa först så vi vet att dom passar! JÄVLIGT sköna och passade hur bra som helst. Det blir 38 ist för 39 denna gången!



Dessa snyggingar ska vi köpa!


Åt en SUPERGOD laxsallad med fetsaost och ägg till lunch, ville bara visa ;D



Nu slutar vi! Ska till stan en sväng o besöka Helens Beautycenter och sedan shoppa lite! Hem och städa fort och sedan träna bort helgens alkohol :P skrivs!



Dagens tips!

Älskar dom här shortsen Från Filippa K, dom är riktigt snygga och dom var väldigt sköna på! Priset för dom kan ju disskuteras, men vi tänker iaf införskaffa oss dom andra som är från Gina, dom ser ju likadana ut och är säkert lika sköna på, det bästa av allt är att dom även kommer i färgerna orange och rosa, så fina! Hoppas VERKLIGEN att dom kommer i vitt me!! Filippa K finns iaf i vitt! check them out! love them!



Niki twill long shorts 799:- www.nelly.com                                          Elvira twill shorts 199:- www.ginatricot.com

Älskar korta shorts, men långa är väldigt hett me ;) man behöver inte visa hela benen även om dom e snygga ;P




Dagens outfits 26/4-10

Grått & svart blev det för våran del idag..det passar ju det gråa vädret? :|


Skinnjacka - Red Label. T-shirt - H&M. Silkesbyxor - Miss Sixty. Kängor - Nelly Shoes.
Smycken - Pieaces & Nelly Accessories.




Skinnjacka - Only. Oversize t-shirt - H&M. Leggings - Club L. Boots - Skopunkten.
Smycken - Modekungen.se, Glitter & Gina




Bli av med celluliterna!

Celluliter må vara en del av livet och det är runt 90 procent av alla kvinnor som också är drabbade (tom. supersmala och tränade modeller). Men det är inte alltid man är nöjd med apelsinhuden och varför inte göra huden så len och fin som den bara kan blir.



1
. Sluta röka! Rökning försämrar blodcirculationen.
2. Ät nyttigt och hoppa över saker med onödigt fett, socker och salt.
3. Drick mindre alkohol.
4. Drick mycket vatten, detta renar kroppen.
5. Träna regelbundet. Bästa träningen mot celluliter är snabba promenader, cykling och trappmaskinen. Den bästa motionen är inte den hårdaste, utan snarare måttlig träning med jämna mellanrum.
6. Sitt inte med benen i kors då det dämpar blodflödet i benen.
7. Undvik solen då strålningen skadar hudens elasticitet.
8. Lägg benen upp på väggen då och då, det främjar blodcirkulationen i kroppen.
9. Hoppa inte på alla nya dieter. Om du går upp och ner hela tiden så påverkas den underliggande stödvävnaden vilket gör att det ser hängigt ut.
10. Massera huden varje dag.
11. Torrborsta huden i 10 minuter om dagen med en skrubbvante eller borste för att öka blodcirkulationen.
12. Bada och duscha varmt sägs vara bra mot celluliter.
13. Peela låren genom att massera råsalt på fuktig hud. Men ta inte i för mycket.
14. Smörj in huden med en fuktgivande och åtstramande hudcreme.
15. Använd inte underkläder som stryper åt under rumpan utan använd hellre spets som bara ligger på huden.



Nelly Fashioweek!

Idag drar nelly fashonweek igång så missa inte det!




Anledning!



Åh gud! give meeeeeeee, så jäkla heta!! both of them! Min "typ" av killar Det finns ju en anledning till varför man kollar på Gossip girl och Vampire diaries ;D Sen att det är sjukt bra serier me såklart!

Segis...veckan/helgen kom och gick, usch måndag snart igen! Ny vecka, nya tag?? hmm..hehe
kryper nog ner snart.

byye sötisar!//A




Ta för givet..?

Det är väl en självklarhet att en taxichaufför ska veta vart han ska åka när han kommer och hämtar upp en?..speciellt när man har sagt vartifrån man ska och vart man ska. Borås taxi verkar inte ha så bra koll iaf.

När vi satte oss i taxin igår så frågade chauffören Trandared? yes sa vi, så åkte vi..vi kom till Trandared och han körde på, sen frågade han: rakt fram? vi ba: öh? vi ska till Guldstrandgatan. Då fick han köra en extra runda eftersom han hade kört för långt..stoppa taxametern sa vi bara. Ringde iaf och klagade lite innan när vi va ute och gick, hehe


En bild från igår.. Det var till Johan taxin tog oss :)

love gossip girl..det är det som gäller nu iaf!

byye babes!



En snabbis..

Åh gud, ska bli gött med frisk luft! det kan behövas efter en kväll som igår ja.. fattar fortfarande inte vad som hände, eller JO! Man hade en kanontrevlig kväll helt enkelt :P Har för övrigt "påbörjat" veckans matlagning, får fixa resten sen.. Det blir iaf laxsallad och pasta med baconsås, de ni.. ;) Godas eveeer!

Nu ska jag iaf med Tessi och kolla på en lägenhet! We hope it's a good one.. på med brillorna. solsolsol!! lovelovelove!



Måste springa...!!
Later babes!



Walk of shame..!?

Amen gud! det är fan inte ofta man INTE sover hemma. haha, wtf hände lixom??? JO Anne skulle ju visa hur man dricker whisky.. eeeeeeeeeeew!! hahahahah



GUD, det slutade ju där det slutade! Walk of shame fick man ju höra på vägen hem.. ööh, som om nån ska bry sig! Hon fick ju höra ett och annat tebax.. Typ som: orka bry, LOOOOSER! hahaha 

Mår iaf bra, nu blire toooast! Jenni kom heeeeeeeeeeeeeeeeem!!
bye bitches!



Party on baby!

Here we are och ska ta taxi till festen nu! Lyssna o njut! Ha de så kul ikväll!



 




Dagens tips!



Eftersom det vanliga vinet vi brukar dricka inte fanns på systemet idag så var vi tvugna att köpa detta vinet istället.. Tania heter det och kostar 159:- Det är så jäkla gott! passar verkligen till ALLT!! Lite lite bubbligt och den har såå himla fräsch smak, en absolut favorit! Alkoholhalten är inte heller så hög, bara 8,5% men det räcker gott och väl när man får 1,5 L själv ;) och man är ju inte 14 längre så man behöver inte vara "fullast i stan" haha. Nemen det var bara det vi ville tipsa om, ett jäkligt gott vin! Loves it!


Nu är det Taco stund här hemma som gäller, lite synd att man inte kunde va hemma hos mammi och grilla. men det tar vi nästa helg :D

Bye babes!!



Dagens shopping!

Kom precis hem från en shoppingrunda i gbg eftersom vi hälsat på pappa som bor där. Vi impulsshoppade lite, vi letade inte efter något speciellt direkt förutom extensions till vår vän tess som ska förlänga håret och de köpte vi. Men utöver de så köpte vi detta och är väldigt nöjda med köpen!






Nu ska vi iaf iväg och storhandla inför veckan och kvällens mat, tänkte äta tacos som vi älskar :D Ska bli gott, köpte även en låda vin med namn Tanja tills ikväll, fick bli det eftersom lemon gold och red gold va helt slut. Men det duger gott och väl eftersom det är så gott! skrivs sen!



Uppfräschning..

Good morning allihopa! Det är helt underbart väder, vet iofs inte om det är kallt ute men det skiter vi i, bara solen skiner :D en perfekt dag för en runda på stan i Göteborg.

Har inte siktat in oss på någon speciell shopping idag förrutom Tessis löshår som ska inhandlas från Safari :)


Fräschade upp oss igår kväll med en ansiktsmask och brun utan sol :) man vet ju som sagt aldrig vad som händer ikväll ;)

Of to the city! later babes!
XoXo



Floridaresan!



Då var allt bokat och klart :D det blev inte den 3:e Maj som det var tänkt från början..utan nu är det bokat från den 5:e till 19:e Maj istället.. Ingen större skillnad, hehe. Priset gick dock upp nån 100-lapp och det blev inte helt gratis för Jenni, flygskatten ska betalas. Meeen vad gör det? dyrt är de iaf inte för 2 veckors semester. Pengarna trillade ju inte idag, och dom jobbar man för, så att man ska kunna ha kul. Spend them on things you love! och kul ska vi VERKLIGEN ha :D som alla andra gångerna vi varit där!


Bild från förra året!

XoXo




Svar på frågestund, del2

Vem av er är mest slösigast/sparsammast?
Kan inte påstå att nån är mer slösaktig eller sparsam.. Men på fyllan är det Jenni som helst springer till baren ;P
Anne har för övrigt "hand om" ekonomin just nu.. betalar alla räkningar och sånt. Hehe.

Godaste snabbmaten?
En riktigt bra hamburhastallrik med pommes och kebabsås på pommes:arna, Subway är as gött! Då blir det Tonfiskröra och allt annat i förrutom saltgurka. Eller en kebabpizza med sallad på. Dom har ju sina olika namn beroende på pizzeria :)

Vad har ni för favoritmaträtt och favorit efterrätt?
Favvomat: Tacos eller pepparbiff & criscut pommes med cousin bonjour gräslök&örter.
Favvoefterrätt: Den var riktigt svår, men kladdkakan från Frödinge är en stor favorit :)

                     

Vad använder ni för löshår, hur långt är erat egna?
Vi använder ett löshår som vi har köpt på Salon Safari i Göteborg, ett vågigt hår som plattar och sätter i clips i. Jenni använder nästan aldrig löshår eftersom hennes hår redan är så långt, hon hade lite mer tur med håret och fick tjockare hår.




Annes Hår utan och sedan med löshår.. Funderar på att nu till sommaren lägga in riktiga extensions..Får väl se, clipsen fungerar bra annars. Ar nöjd.

Tycker ni att ni är väldigt lika i era personligheter och intressen?
Ja, väldigt lika intressen skulle vi kunna påstå :) förrutom att Jenni har ett stort intresse som är pojkvännen Daniel :) Personligeheterna..dom är lika, men många säger att Anne kan vara lite mer lättretlig än Jenni.

Vilken gymnasielinje läste ni och på vilken skola? :) Andra utbildningar efter gymnasietiden?
Vi gick på Viskastrandsgymnasiet i Borås med inriktning Grafisk design. Sen har vi ingen annan utbildning..har ju inte behövt utbilda oss vidare :) men det kanske kommer? vem vet.

Favoritlåt just nu? Samma eller två olika? Favoritgenre?
Det finns en hel del favoriter, bla. Rude boy - Rihanna, Sweat - Casely. Telephone - Lady Gaga, Turn the lights of - Kato, Lights down low - 2 Pistols.. ah ni ser..kan säga många fler :) Favoritgenre finns nog ingen isf :P

Eftersom en del av er släkt bor i finland, kan ni finska? eller talar era finska släktingar svenska?
Vi kan finska, pratar finska när vi "måste"..alltså i finland då, men många av våra släktingar kan svenska också.

Hur gör ni den dagen ni kommer flytta isär och ni har en hel drös med kläder och skor som ni delar på? För jag har förstått att ni gör det.
Yes vi delar på allt, men när den dagen kommer så kommer vi att dela upp det så att båda får det dom helst vill ha, för det finns alltid något den anddra kanske vill ha lite mer, sen är det bara att köpa upp det man saknar ;D




Dagens favorit!

WOHO! nu är jobbveckan finally over, inte för att den varit jobbig eller känts lång, för veckorna känns aldrig långa nu för tiden längre, hehe



Från dagens lilla fotostund hade jag(anne) ett par absoluta favvojeans från cheap monday, usch så sköna :) kanske ska köpa? hmm, får se :) mkt fint nu för tiden från cheap iaf..

Nu är det dags att gå, ska till far snart.. men först hem och bestämma OM vi nu skulle till USA eller inte..för det har varit lite "strul" med det, men det verkar iaf som att resan blir av..som tur är :D lovelovelove!

Later babes!
xoxo



5 saker som är bättre än bantning!

Är du en av dom som har svårt att hålla dig till en diet. Nu har vi samlat fem tips som gör att du inte behöver följa någon men ändå gå ner i vikt.



1. Mindre tallrik
- Se till att byta ut dina tallrikar mot mindre. Vi har en vana att alltid fylla tallriken, speciellt när vi är hungriga. Så genom att ta en mindre tallrik så får du också mindre mat, men har ändå tillfredsställelsen att fylla upp. De senaste femton åren så har genomsnittstallriken ökat markant i storlek.

2. Mindre glas
- Använd dina mindre glas till andra drycker än vatten. Precis som med tallrikarna så får du hjärnan att tro att du hällt i dig samma mängd som vanligt. Men behåll dina stora glas för det hälsosamma vattnet.
Så gör du: Välj ut vackra, små glas att dricka kaloririka drycker i - exempelvis juice, läsk, vin och öl. Behåll ett stort glas för vatten!

3. Lägg upp vid spisen
- När kastruller och grytor inte står på bordet så lägger du istället upp den mängd som du vet att du behöver. Annars blir det lätt att man häller på i omgångar, bara för att det smakar så bra.

4. Ta om, men bara grönt
- Ska du ta om så gör det till en regel att bara ta sallad och grönsaker. Då kan du stilla den hunger som kan finnas kvar men får i dig lite extra nyttigheter.

5. Ät frukost
- Frukost ÄR dagens viktigaste mål. Du har precis legat utan mat i cirka åtta timmar. Har du ont om tid så se till att förbereda kvällen innan. Äter du redan frukost så se över innehållet. Finns det något som kan bytas ut mot ett nyttigare alternativ. Se till att du blir ordentligt mätt i alla fall, annars blir dagen lätt fylld av småätande istället.




Dagens outfits 23/4-10

Regn, dumma regn! aja då får man ju användning av sina gummistövlar iaf :)


Silkesjacka & t-shirt - Gina. Silkesbyxor - Miss sixty. Stövlar - SthmlDG.


kortärmad "mc-jacka", t-shirt & Jeans - Gina. Stövlar SthlmDG




Hiss och diss!

Klickade precis hem favvomascaran från nelly och vill hissa den till 100% Max Factor Masterpiece max! Sedan vill jag dissa Maybelline Falsies inte för att den är katastrof men den är inte så bra som jag trodde och den blir torr fort och blir lite flagig på fransarna!



Killar, ni bad om det!

4 snygga stilar! Eller så fixar ni stilen som Beckham..går alltid hem ;) grrr!




Svar på frågestund, del1

Vad är det ni jobbar med på Nelly?
Vi är bildretuscherare..

Hur fick ni jobbet på nelly? Började båda jobba samtidigt där?
Jenni började med att få en praktikplats på nelly när vi gick sista året på gymnaiet, Sedan fick hon vara kvar där efter praktiken. Anne "fick" jobbet av Jenni 2007 eftersom Jenni fick ett annat jobb.. Sedan kom Jenni tillbaka sommaren 2009. Sen dess har båda jobbat där.

Hur ska man göra om man vill jobba på ett ställe som nelly? tips?
Det bästa tipset vi har är att göra praktik på ett ställe som man är intresserad av att jobba på, det är så man lär sig yrket bäst och har man tur och är man duktig på de man gör kanske man tom får jobb. Det är även bästa sättet att se ifall just de yrket är rätt för dej, alla passar inte till allt.

Hur mycket har ni i lön?
Denna frågan har vi valt att inte svara på..

vad får ni betala för att göra era läppar och vart gör ni det?
Vi betalar 3800:- för en hel spryta Restylane LIPP, som vi sedan delar på. Vi gör dom på Helens Beauty Center här i Borås.



Vem av er är äldst, och med hur många minuter?
Jenni är 7 minuter äldre.

Det skrivs mkt om Jennis kille, Annes då?
Det skrivs inget om Annes kille eftersom hon inte har någon just nu :)

Vad dricker ni till maten varje dag? vatten/läsk/kolsyrat/juice?
Vi dricker alltid vanligt vatten till lunch, iaf på jobbet..men äter vi middagar hemma eller hos någon vän kan det bli läsk, men då blir det favoriten pepsi MAX ;)

Hur gamla är ni?

Vi är födda 1986, fyller 24 år i sommar.

Enäggs eller tvåäggs? Kan efter att ha läst er blogg ett tag urskilja skillnader i era drag :)
Vi är enäggs tvillingar, men vi är typ inte alls lika längre :P hehe när vi va mindre var vi mer än nu.

Vad har ni för andra intressen förutom mode?
Vi älskar att träna, går på bodypump pass några ggr i veckan och tränar lite på gym me...sen är det festandet me, men det kan man väl kanske inte kalla ett intresse :P Älskar iofs att resa, ska kanske snart till USA igen, 4:e gången på 3 år.

Bloggar ni följer?
Följer faktiskt inga speciella bloggar.. inte just nu iaf, har börjat kika in oftare på Maria Montazamis blogg :P
Kikar in några på blogg.se och några på nattstad.se

Vad har ni för skostorlek?
38 eller 39, det beror lite på skon, om det är en högklackad sko blir det ofta 39.

Hur långa är ni och hur mycket väger ni?
Sist vi mätte oss var Jenni 168cm och Anne 169cm, kan ha vuxit lite?..men det tvivlar vi på :) Vikten?..hmm den va svår, men runt 53 kg, varierar lite såklart beroende på träning och sånt.




Dagens tips!



Våran vackra modell Sara som varit här hela dagen och gjort ett bra jobb gav mig(anne) en skön kommentar innan när jag fotade, "riktigt snygg jeans-ass ;)" haha, det är ju som sagt alltid kul att höra...



Eftersom dom satt så bra och är väldigt snygga och bekväma så får detta bli dagens tips, dom snygga jeansen från Cheap monday! 399:- på www.nelly.com

För övrigt så slutar vi nu, ska ta en runda på stan och checka in nyheterna i affärerna, för det blir väl en shoppingrunda i helgen som vanlgit isf :) eller vi får hoppas..! Ska på challange idag och träna skiten ur oss på alla stationerna :P haha, får väl gå runt med träningsverk i helgen som sist.

När vi väl kommer hem senare sen så får ni en del av svaren från våran frågestund :) så missa inte det!
XoXo!




13 saker du tänker på när du är full!



1.
Jag är inte full, såklart jag kan dricka lite till!

2. Omg I'm so hot!

3. Jag kan dansa alla danser, let's try salsa!

4. DJ:n behöver mig och mina musiktips!

5. Jag sjunger skitbra och kan alla texter... perfekt!

6. Tequila? Vilken bra idé!

7. Jag ska bara vila lite...

8. Det är för tidigt att gå hem nu - vem fixar ett morgon-party?

9. Han/hon skulle älska ett snuskigt sms nu!

10. Det är inte långt, vi går!

11. Golvet ser skönt ut, jag ska lägga mig på det..

12. Vem som helst kommer bli skitkåt på mig om jag dansar som en porrstjärna.

13. Om jag inte får den där pizzabiten, så kommer jag dö....

HAHA det e så kul! Hittade denna listan på facebook! Stämmer ganska bra va? ;)



Emelie är snäll!

Emelie på skönhet va snäll och gav oss dessa igår! Måste testa dom och ge omdöme känner vi. Dom verkar väldigt bra iaf, bra för tunnt och fin hår ;D



Ville lägga in en bild på våran söta Tindra som myste med hennes leksakskatt på morgonen, hon går runt och drar den i benen och lägger sig o busar. Hon är för söööt!




Så håller du din hud ung!

Tio sätt att se yngre ut! De bevisat bästa knepen (varav några tål att upprepas). Det här gör dig yngre



1. Kontrollera ingredienser

För att ha föryngrande (och inte bara återfuktande) effekt ska din crème innehålla aktiva ingredienser som retinol och vitaminer. Kolla också efter de hudföryngrande ingredienserna sirtuin, pro-xylane, niacimid, peptider, liponsyra, phloretin och acai.  

2. Slarva inte med sömnen

Melatonin som utsöndras när du sover är en antioxidant som försvarar dig mot åldringsprocessen. Sov bättre genom att stänga av datorn (ditt ansikte är viktigare än Facebook) och TV:n i god tid och träna inte för sent på kvällen. Och sluta snooza på morgonen! Störd sömn är ingen bra sömn.

3. Behandla med syror

AHA-produkter har funnits ett tag, men de har förfinats. Som första hudföryngrande behandling är AHA perfekt eftersom det rengör huden och motverkar pormaskar och akne.

4. Frossa i antioxidanter (både på insidan och utsidan)

Att antioxidanter ska finnas i din hudvård är givet, men det är också viktigt att få i sig de rackarna i kosten. Ju färggrannare frukt och grönt, desto bättre. Högsta ORAC-värde (metoden man använder för att mäta antioxidantkapaciteten) har bland annat katrinplommon, blåbär, mörk choklad och acai.

5. Rör på dig
Du blir piggare och snyggare, huden blir fastare … Ja, du fattar. Motion är som en smörjning inifrån.

6. Skydda dig från solen

Vi fortsätter att tjata. Men solen står för de värsta skadorna på huden. Se till att du har en dagcrème med minst SPF 30 på sommaren och minst SPF 15 under resten av året. Crèmen ska även innehålla helioplex och mexoryl för bästa skydd. Vistas du utomhus bör du smörja in dig minst var tredje timme och det gäller även om du sitter i bilen.

7. Rök inte och drick med måtta
Vi vill inte moralisera, men huden tar mycket stryk av cigaretter och alkohol. Om du ska synda på festen är rött vin att föredra eftersom det innehåller mycket antioxidanter.

8. Återfukta
Om man är torr är det lätt att se äldre ut och några av linjerna i hyn kan vara torrhetsrynkor som går att räta ut med hjälp av mycket fukt. Men se upp för mineral-oljor som bara lägger sig ovanpå huden och satsa i stället på hyaluronsyra och glycerin.

9. Uppmärksamma de små rörelserna

Sluta kisa och använd solglasögon, gnugga dig inte i ögonen och sug inte på sugrör (eller än värre, cigaretter). De återkommande små rörelserna skapar stora rynkor.

10. Sluta stressa

Man har kunnat konstatera att stressade människor har en högre halt av fria radikaler i kroppen, vilket misstänks bidra till hudens åldrande.



Dagens otfits 22/4-10

Underbara soliga torsdag, underbara bekväma torsdag!



Basebolltröja (den utan tryck) och fodral - Gina, skor - skopunkten, jacka - carlings, solbrillor - gina




Basebolltröja med "H"tryck och fodral - Gina, skor -  skopunkten, jacka - only, solbrillor - gina




Varsågod!

Lil Wayne o Lloyd gör det bra. En jääävla go låt att varva ner till. love it! GONATT!




Inte OK!!

Vad är det som händer..!?!? vet inte om ni alla har haft snörstorm ett tag men här i Borås va det det när vi var på gymmet, sista 10 minuterna på löpbandet. DET ÄR INTE OK!! Det är faktiskt snaaart Maj! MEN när vi kom ut så var det strålande sol :D tuuuur!





Det är en annan sak me som inte är OK, det är ju faktiskt när folk tränar fel, har sagt det innan och säger det igen..ta hjälp om ni inte kan, tekniken är ALLT! Har du inte tekniken har du ingenting..spelar ingen roll hur mkt vikter du har på om du tränar fel.

Anka söker ju assistent, det kan hon behöva..haha

XoXo



Nellys A-Z!

Nellys nyhetsbrev har gått ut och det är grymt denna veckan! A-Zmodet och sno stilen Paris Hilton är våra favoriter! klicka på bilden för hela nyhetsbrevet!




Solarium gör dig beroende

Det har varit mycket snack om att solarium ökar risken för hudcancer men nu visar en ny studie att solningen kan leda till annat. (ur aftonbladet)



Nu visar en studie att solningen kan vara beroendeframkallande på samma sätt som alkohol och tobak. Det är en tredjedel av de som solar som ligger i farozonen att bli beroende.

Men när våren kommer så går det allra bäst för solariumföretagen. Det är under våren som inte alla känner sig så lockade att visa upp bikinin i den bleka huden som vintern har orsakat. Då känns inte rapporter om cancerrisk lika farliga och vi lägger oss ändå under lysrören.

I studien som utfördes på Memorial Sloan-Kettering Cancer Center och delstatsuniversitetet i Albany, New York visar det att det finns en tydlig risk att bli beroende av solning i solarium. Studien som utfördes på 421 universitetsstudenter som fick svara på frågor om sina solningsvanor, detta visade att 229 stycken hade solat solarium under det senaste året.

Studien, som publicerats i facktidskriften Archives of Dermatology visade att cirka 70 procent av dem visade tecken på att vara beroende av solandet. De löpte dessutom dubbelt så hög risk att bli beroende av andra saker så som tobak, alkohol och droger.

Nu menar forskarna att man ska rikta fokus mot att behandla människor som är beroende av att sola solarium för att kunna minska hudcancer

Men snälla.. jag tror verkligen inte att man kan bli beroende av varken alkohol, tobak eller droger bara för att man tycker om att sola solarium för att man gillar värmen och den bruna färgen. Okej att vissa kan bli beroende av solarium eftersom dom tycker att dom e finare när dom är bruna och därför solar ofta men jag tror inte att man riktigt är beroende av solariet som en drog! Vi gillar att vara bruna och tycker om att sola för att det e gött med värme men gillar inte solarium eftersom man åldras.



Dagens tips och köp!

Vill tipsa om dessa produkter! Torrshampot klickade vi hem igår här på nelly och skoinläggen klickade vi hem idag! Och jag kan lova er att torrshampot är de bästa som finns i nödlägen när håret känns lite tungt och man vill ha volym! Det blir som nytvättat igen! skrev ju om flera torrshampon innan, men denna blev en favorit faktiskt! Inläggen är ett måste om man går med höga kalckar och inte vill få ont i trampdynorna eller att pumps ska glappa eller skava i hälen. We love them!




Snyggare kropp med hjälp av skor!

Reebok lanserar nya skor vid namn Easytone och Runtone som ökar muskelaktiviteten och förbränningen. Använd skon som vanligt när du tränar, promenerar eller till vardags på jobbet.



Det nya med skon är inbyggda ”balansbollar” som gör att du måste spänna och aktivera många muskler för varje steg du tar. Musklerna i benen och nedre ryggen får jobba aktivt hela tiden. Fler muskelgrupper måste arbeta och därmed blir träningen mer effektiv och förbränningen ökar. Skon är gjord med SmoothFit-teknologin som gör att det inte finns några skavande sömmar och självklart är sulan heldämpad för skön komfort och minskad belastning på leder och senor. Dom finns i varianterna Easytone/Runtone för både gång och löpning som ger 28 % mer muskelaktivitet för rumpan och 11 % mer muskelaktivitet för låren och vaderna, medan du går.

Runtone

Easytone

Funderar på att testa och se om man verkligen känner någon skillnad så att man får ut det mesta av sin träning eftersom vi tränar ganska mycket i form av att vara ute och gå, springa, träna bodypump och gym. Kostar kring 1000 kr men det kan ju vara värt det om dom är bekväma och ger bättre resultat. Men frågan är ju.. ska man tro på att dom gör det dom utlovar och köpa ett par :) Får se!




Vilken miss!!

Nu har vi allt gjort bort oss lite! Emelie på skönhet skällde lite på oss eftersom vi köpte concealern från kicks ist för hos oss på nelly och det va en stor miss från våran sida efter den kostar 95:- på nelly plus att vi har rabatt och 110:- på kicks! ÅÅÅÅH, aja man lär sig av sina misstag inte för att det e så mycket pengar men man vill ju bidra så mycket man kan och nästa gång köper vi den här eftersom vi e nöjda med den! :D



Emelie läxar upp mig medans jag sitter och klagar över vårt misstag! :P




Inspiration!

Jennifer Aniston står för dagens inspiration! Gonatt!




Duktigt!

Har gjort mycket nytta idag, har tvättat..som vanligt på tisdagar, gick ner till stan en sväng efter jobbet för att köpa en ny concealer som vi ville testa :) Mastertouch under eye concealer från Max Factor. Tror den kan vara väldigt bra! Kostar 110:- på Kicks!



Sedan var vi även väldigt duktiga och tog några snabba varm i Annelundsparken med Tessi. Skönt att man slapp regnet. Njuter av 2 äggisar och lite oboy ;P Om en stund blir det bara chill i soffan med en kopp te och desperet såklart!

xoxo!




Dagens tips!

Hallå alltihopa, sitter på jobbet och jobbar på för fullt nu dom sista minuterna, men som vanligt så måste man ju faktiskt ha nåt i magen, eftermiddags fika.. som vanligt blir det grönt te, men idag blir det inte någon smoothie, utan det blir kesoplättar! :D gott och nyttigt, keso e ju nyttigt :P hehe



Kesoplättar gör du såhär:
En hel stor keso: vilken smak som helst, man gillar ju olika :P vi kör naturell.
Hackad rödlök
3st ägg
4msk dinkelmjöl
och 1dl parmesanost
krydda efter smak :) salt och peppar iaf!

Ungsformen vi använder till dessa är en glasform med måtten 25x35cm ungefär.. då blir dom lagom tunna :) dom ska vara i ugnen i 200 grader, 30 minuter.

Testa dom! nice mellanmål..we love them! det var dagens tips ;)
snart ska vi hemåt! Later!



Zac Efron spelar JW i snabba cash!

Det blir en amerikansk remake av ”Snabba cash”. Och även huvudrollen har fått grönt ljus. Zac Efron kommer att spela JW i den nya versionen. Okej ingen färsk nyhet direkt eftersom de kom ut för någon dag sedan, men för er som inte vet det än är det ju bra att ta upp :)




Jaha vad säger man om detta? Vi vet inte riktigt vad vi tycker än, det återstår och se när filmen kommer eftersom man alltid sett Zac som den lilla collagekillen i high school musical!

 




Lyx VS. Budget

Klä dig som Rihanna och Paris! Elise Ryan ca 400:- VS. Alexander Wang ca 6500:-! En stor skillnad i pris men klänningen är det inte stor skillnad på, Tycker nästan den billigare är finare om man ser den på modell. Den från Elise Ryan kan ni hitta på nelly.com!

En bild på Rihanna och Paris Hilton i Alexander Wang! Då är ju frågan vem som bär den bäst!?




Maria Montazami bloggar!

Ne fy sjutton vad gött! Fick en länk av en jobbarkompis nyss till Marias egna blogg på amelia.se! Lite nice.. den måste man ju bara börja följa? :P haha måste ju se om hon är likadan i verkligheten som på tv! :D Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!





Dagens outfits 19/4-10

Det blev lite svartvitt idag..känner att det kommer passa det kommande vädret lite, hehe


Transparent skjorta - Vila. Leggings - Club L. Kängor - Nelly shoes.


T-shirt - Vila. Chinos - Coola Anna. Skor - Din Sko.




Bajrami & Hysén

Nice styles! klicka på bilden :)




Bäst!

hahhaaha, hon är fan bara för skön, man kan ju inte göra nåt annat än att tycka om henne. Hon säger ju bara så roliga saker så fort hon öppnar käften! Maria Montizami äger helt klart! love her!


"Man ska ju inte klaga, man kunde ju sett värre ut" alla hennes undebara kommentarer! :D hehe. Detta avsnittet var ju bara så bra iaf! har legat i soffan och bara njutit efter passet. Höll fan till och med och glömma dom kokande äggen på plattan, shit..det är farligt, har gjort det en gång innan hemma hos mamma. Började typ brinna, hehe men nu kom vi på det iaf!

Nu blir det lite brun utan sol, kan ju inte springa runt som spöken, not our thing!  
byee babes! XoXo!




Lite nytt..



Det är ju så bra :) Sånna här lär ni inte se på nellys hemsida ;P det är prover från Club L, fyfan vad söta.. hade jag tagit studenten i år hade jag haft på mig den vita utan tvekan :D Fick iaf en varsinn..svart och vit! peerfekt! frågan är när man ska ha på sig den, nu till valborg eller om man väntar o har den på kusinen studen? hmm, äh det lär ju köpas 100 fina klänningar tills dess ändå! hehe



Sen fick vi även en kavaj och en hoodie.. alltid bra att ha? hehe Aja, ska iaf iväg och träna ett stenhårt måndagspass, you know..pump!

Laater babes!//A



Dagens modell!

He's fine! Vi gillar honom jätte mycket och han blir bra på varenda bild! Det e sånna modeller vi letat efter! :) Han ser ung men endå äldre ut på samma gång och han kan se hård ut o de gillar vi. Ibland ser dom bara för snälla ut! Fick se en annan modell som vi ska boka och även han såg jäävligt bra ut så vi hoppas på att få hit honom så fort som möjligt :)




The End!

Sådär ja, nu har vi avslutat våran första frågestund på bloggen!, har fått in många trevliga frågor som vi ska sätta oss och läsa igenom dom i veckan, tror det kommer att bli två svarsinlägg, för vissa svar kanske kräver lite illustrationer/bilder till :) så då tar vi enkla svar först och sedan resten..roligare så.

Sitter på jobbet och fryser för tillfället :( det är sjukt kallt här inne, var ute på lunchen innan och fick lite värme i solen.. buhuu, om det ska regna hela veckan! då lär man frysa ännu mer! :( är detta slutet på det vackra vädret? Hope not!!





back to work, har en schnygging som ska bli retuschad ;P
xoxo!



Dagens otfits 19/4-10

Pink panther! godaste drinken?? ;P hehe ne men det blev lite färg på byxorna idag! Rosa piggar upp vardagen nu när solen lyser :) jobbigt att det är så kallt bara!


Mössa, "jacka" & Linne - Gina. Jeans - Dr Denim. Skor - Skopunkten.


T-shirt - Vila. Jeans - Bikbok. Skor - Din sko. Klocka - Triwa. Ring - Gina.




Nelly.com ska säljas!

Undra hur allt kommer att sluta nu när vi fick veta att HELA CDON-group (internet delen) ska säljas av MTG. MTG har idag gått ut i pressen med det.

Företaget ska inte påverkas på något sätt enligt dom. Det ska bli kul och se vad som händer iaf, och vi funderar på om man kanske skulle ta o köpa lite aktier i bolaget så man äger en liten del ;) haha! jaja vi återkommer med uppdateringar på hur de går i detta ärende!



Ur pressmeddelandet:
"Den internationella mediekoncernen Modern Times Group MTG AB (publ.) (’MTG’ eller ’Koncernen’), tillkännagav idag att den avser avknoppa av dess affärsverksamhet Internet Retailing genom att distribuera aktierna i CDON Group till MTGs aktieägare, under de kommande sex till nio månaderna. CDON Group omfattar samtliga verksamheter inom MTG Internet Retailing Group AB. Ytterligare detaljer kring avknoppningsprocessen kommer att tillkännages framöver."



Dagens tips!

Good morning allihopa! en underbart solig dag, we like! Tänkte bara ta och tipsa om den underbara kroppskrämen vi typ alltid har använt innan, har haft ett uppehåll från den ett tag, vilket inte varit så smart :P

Krämen jag pratar om kommer från Dove! En dagskräm med lite brun utan sol i.. helt underbar är den! Den doftar gott och den behåller din bruna färg OCH ger även färg gradvis. Innan fick man alltid höra: Gud vad ni är bruna, solar ni mycket eller? Då svarade vi bara, nej.. vi använder Dove summer glow! Den kostar väl runt 50-lappen skulle jag tro och den finns typ överallt. Själv köpte vi våran på Ica MAXI för 44:-



Så eftersom sommare nu är på väg och att vi snart ska till USA och bli bruna, så är den perfekt, kommer aldrig sluta använda den efter USA, då kommer våran bränna stanna för EVIGT! ;D Vi använder den för normal till mörk hy, sen brukar vi iofs ha den som har "+ soft shimmer" i, då glittrar man lite, det är så fint i soljuset!

Det var dagens tips! jobbelijobb nuu babes!
Ha det gött!



Typiskt..



Det var verkligen synd, den verkade ju ha allt och lite till.. kunde ju kunna tro att det va våran lägenhet som beskrevs :P hehe, fast våran har lite högre hyra då..och ingen diskmaskin.. ingen trädgård heller iofs, Men sen är frågan vad som menas med centralt.. många skriver ju så bara för att, men aja den hade redan blivit uthyrd ändå, tråkigt nog.. hade ju varit kul om man hade fått kolla på den. hade varit gött för lilla Tindra med trädgården me.. men men hon får springa ute hos mamma i sommar :)

äsch, we love our place! Helgen flög iväg som vanligt! ska iaf ladda upp ordenligt inför veckan nu, no stress iaf :D we love it!



Hoppas ni haft en kanonbra söndag babes!
peace out!//A



Dagens diss!

mmm...marabou! så brukar det ju faktiskt låta när man äter deras chocklad :) love love love! älskar apelsin krokant och mint krokanten.



Men nu måste jag veeeeerkligen dissa den "nya" marabou passion! Älskar verkligen passionsfrukt men fyfan vilken äcklig kompination! passionsfrukt och chili, usch! den smakade typ som bananlacken som man får hos tandläkaren efter en undersöknng!

Aja, får njuta av morötter och dipp till gossip girl eftersom maraboun blev en besvikelse! för den åker dirr in i soperna iaf!

Så nu vet ni! bli inte lurade av att den "ser" god ut :P
Är inte bitter för det iaf, solen skiner o allt är gött! fick ju powerwalken till affären tack vare den :P haha

xoxo!



give it back!

Städade och tömde ju garderoben för ett tag sen, tror vi var lite sanbba på att ta bort lite saker, så sakerna hamnade hemma hos mammi..dom skulle "ges bort" eftersom vi är så givmilda :P



Kom iaf på det att vi INTE vill ge bort dessa, gula och röda byxor kommer man lätt behöva i sommar och även tygskorna med kilklack är ju hett nu! ingen idé att slänga och köpa nytt.. men ah mer sånt lär vi ju köpa ändå, hehe



Matlagningen är på G, till veckan blir det våran egengjorda underbart goda Caesarsallad, sa ju att vi gillar sallader av olika slag :) det blir även den underbara lax-pajen :) mummsigt! just det ja, ska göra kesoplättar som mellanmål me. Erkänn att ni blir llite sugna nu? :P

hmm? undra om man skulle ta och gå ut i det fina vädret när allt är klart?, lär ju inte se solen på hela veckan änd sen :( det ska ju regna!!

Later babes!




Nya Gina!

Fyfan vad gött! Märkte igårkväll att dom höll på och göra om Ginas hemsida, försökte gå in för att kika på lite nyheter, men då funkade ingenting som det skulle :) hehe men imorse när vi gick in igen så var allt klart!

Den nya sidan är mycket snyggare och MYCKET snabbare, innan har den bara varit seg och jobbig! Kolla in sidan!



We like it alot!




Glöm inte!

Tjohej allihopa! Vaknade typ nyss, så nu blir det frukost hos mamma :) lite äggmacka och oboy skulle sitta perfekt!

Tänkte bara påminna er om frågestunden, fråga på nu så att ni får veta så mycket som möjligt om oss :P tryck på bilden för att komma till inlägget!



XoXo//A&J



LOL!

Hon vill ju läras sig, det är så jäkla kul när mamma säger att hon vill lära sig att använda datorn mer. Hon vet vad facebook är och kommer säkert att skaffa sig det snart, eftersom våran plastpappa har det.



Ikväll blev det som sagt pizza och en del glas vin, och det syns nog på bilderna



Mammi rules! Lots Of Love!
xoxo//A&J



Räddningen!

Dagen blev bättre.. för det blev lite shopping tidigare på stan ändå :D



Köpte 2 "korsetter" på lindex för 179:- dom är riktigt snygga, har dom kortare versionerna i svart, så snygga under transparenta ting ;) men nu har vi dom längre me, och dom kommer användas flitigt till tranparent och under tex. skjortor.



Köpte även nya örhängen på glitter för 55:- har nästan glömt att man har 6 st hål, haha! Gillar iaf att ha enkla små "pluppar" till alla men sen att man har nåt speceillt till dom första hålen :)

Kom hem till mammi nyss, ska iväg och köpa pizza och gottit och sedan dricka lite vin ;) Detta är Lördagens räddning!!

Xoxo//A



ASK US!

När man följer bloggar eller någon speciell blogg tror jag att man iaf vill veta lite saker om den personen, i vårat fall personerna!? Har inte skrivit inlägg på listor där det står en massa saker om oss som personer..eller vad vi gillar och inte gillar, så egentligen vet ni som läser våran blogg inte så jättemycket om oss? fast vem vet, kanske tillräckligt ändå? :P

Nu tänkte vi i alla fall ha en så kallad Frågestund, som håller på hela helgen.. Ni kan fråga vad ni vill, men snälla? var mogna med era frågor, är 100 på att det kommer trilla in ett antal omogna frågor men dom kommer vi absolut inte att svara på. Man är ju inte 14 år länge! Så tänk på det är ni snälla?!


Ni kan skriva frågan som en kommentar eller så kan ni mejla till [email protected]

Såååå, vad vill ni veta? ;) det finns säkert något ni undrar över? just ask!



Spontan besvikelse!

Gordmorgon babes! Måste faktiskt säga att detta är första dagen på länge man vaknar lite besviken.. men det visste man ju att man skulle göra, eftersom vädret suger! Blåser typ storm..tar väl inte lång tid innan det börjar ösregna me??



sitter just nu med min frukost, och dom små räkningarna för månaden som har börjat trilla in i brevlådan, blir nog en del eftersom det var helt tomt förra månaden, hehe

Kanske får ta en spontanshoping runda på stan?? det piggar ju alltid upp! men den rundan gör jag BARA om det inte börjar regna, för annars gosar jag fan ner mig i soffan och smågråter eller nåt! hehe



men först mina vänner! kanske man ska få bort den stora diskhögen?? eller ska man kanske låta den stå ett tag til?..naae usch!

Later!!//A




Here we are!

Bild på mig (jenni) hemma hos daniel, ville visa er naglarna o det snygga smycket, ;) Har ätit jätte god tacos! Det måste varit den godaste någonsin. Äter kex med brieost o stenbits rom och dricker rött vin. Glömde minnesstickan hemma så bilder kommer imorrn ;) vi har för övrigt vart o tränat o solat idag, det va länge sen vi sola nu men vi tänkte bli lite bruna inför usa-resan :P ha de gött!



Anne är några 100 meter bort hemma hos oss o myser!




Dagens tips!

Dom flesta tjejer använder det, säket många killar me ;P en bra consealer är viktig i sminkväskan :) den är räddaren i nöden när man får en lite oönskad prick eller om man är lite mörk under ögonen.

Använder själv en exakt kopia av make up stores trippel consealer. Den är väldigt populär vad vi vet, kostar ungefär 265:- bra med 3 olika färger, rött för dom blåa partierna, gult för dom röda och den beiga för resten :P



Kopian kommer från Viva la Diva och kostar bara 75:- på Åhléns. väldigt bra! Den ända skillnaden är väl att denna är grå runt om, och sen priset förståss.. hehe. Fast sen är det la lite ingridienser som skiljer dom åt med kan tänkas, men aja :)

Igår köpte vi ju en tidning, Solo.. där fick man faktiskt med en duo consealer från Laura Key, har aldrig hört om det märket innan men vi gillade den! Den gav en täckande och lite skimmrande effekt, vilket är bra om man har lite mörka ringar, ljusreflektioner "tar bort" mkt :) så där har ni dagens tips! köp solo o få en bra produkt! :D



Later babes!




Irriterande!

Det är två saker som irriterar oss väldigt mycket idag! Det första är att det är mulet och att de regnat lite, får hoppas att det inte renar mer för ikväll eftersom det ska regna hela helgen! Det suger!! Satt o deppa på lunchen!



Det andra stora irritationsobjektet är ju vulkanen på island som fått utbrott!! Det gör ju så att flygtrafiken ställt in osvosv. Vi ska ju till USA den 3:e o den flyger ju den vägen så vi får väl se hur de blir med den resan. Vi dör om vi inte får åka tack vare det, så jävla typiskt att det skulle hända nu. Vi håller tummarna iaf!




Vi fick lite tillfredställelse efter lunch i form av ny färg på naglarna och en cocosboll, gottis! Men vi har inte dåligt samvete över det, vi ska ju iväg o träna lite bodypump nu! skrivs senare!!




Dagens otfits 16/4-10

En fredag som denna blev det kavaj.. kavaj kan man typ ha till allt alla tillfällen, både vardags och fest :D we like!


Kavaj - Vila. T-shirt - Gina. Byxor - Serious sally. Skor - skopunkten. Handsmycke - Modekungen.se. Ring - nelly accessories. Halsband - H&M


Kavaj - Only. T-shirt - Serious sally. Cykelbyxa - avklippta leggings från Club L.  Kängor - Nelly shoes. Halsband - nelly accessories. Klocka - Triwa. Ring - Gina.




Cykelbyxan!

Cyklebyxan kom redan förra året men inte lika stort som nu. Kort & lång, välj själv hur mycket lår du vill visa!  Coolt: använd som ett coolare alternativ till shorts. Festligt: paljetter till gör cykelbyxan festlig. Till klänningar: cykelbyxa är ett utmärkt alternativ till strumpbyxa under kort klänning. Speciellt dom i spets, ha dom under din söta sommarklänning för att piffa upp den lite!



Tips: Hittar du inte cykelbyxor i det mönstret eller den form/färg/längd du vill ha, hitta ett par grymma leggings/strumpbyxor istället och klipp av dom! vips så har du snygga cykelbyxor. Som vi har gjort! Vi kommer att klippa av många  och styla om dom en aning me, ingen idé och köpa när man kan fixa själv ;P

Cykelbyxa under shorts är ett hett alternativ. Så kommer vi använda dom transparenta vi köpte för ett tag sedan.

Finns en del snygga på asos, nelly, bikbok, monki.. ja, alla kommer nog att komma med någon slags cykelbyxa.

WE just love the biker-style!




Rätt ögonskugga för din ögonfärg

Solo har bra tips på vilken ögonskugga som passar till just din ögonfärg. När du ska välja ögonskugga går du antagligen efter en helhet och inte bara din ögonfärg. Hårfärg och hudfärg spelar självklart roll, men det finns ändå några tumregler när det gäller färgval och det är att välja en färg som blir en kontrast till din ögonfärg.

Bruna ögon
Bruna ögon passar väldigt bra ihop med blå, rosa och aprikosa toner. Var försiktig när du använder en blå skugga så att det inte blir för mycket 80-tals vibbar. Använd hellre en metallblå nyans och måla skuggan närmast ögonfransarna.

Blå ögon
Allra bäst för dina oskyldiga blå är bronziga toner, koppar och guldiga färger. De är motsatsfärger som förstärker det blå i din ögon. Måla efter globlinjen och svep ut vid ögats yttre.



Gröna ögon
Om du har gröna ögon och dessutom rött hår kommer du du passa perfekt i lite rödtonade ögonskuggor. Annars är också beiga och bruna toner fina till dina ögon.

Melerade ögon
Melerade ögon ändrar färg beroende på ljus och vad du har på dig. Ett säkert kort som passar din ögonfärg är dock grå-metalliska ögonskuggor.

Vi själv har gröna/melerade ögon..eftersom dom ändrar färg mot sommaren.. vi använder väldigt mycket bruna toner på vardagar. När det är fest blir det ju sotade ögon för det mesta :) riktigt nice!




Inspiration!



Snyggt med harembyxor och kavaj, kanske en outfit till imorrn!? jaa, jag tror det, gonatt!



Power"shopping"



En helt underbar Torsdag har det hittills varit! Man mår riktigt riktigt bra just nu! Kom hem för en stund sen från en timmas powerwalk i det fina vädret! Många hade hittat ut idag..var folk överallt! Sen att Elfsborg seplar nu gjorde ju inte saken bättre :P



Efter rundorna här så gick vi till Apoteket & City, och där...där införskaffade vi oss Flux, vääldigt nödvändigt för friska tänder..vilket är jätte viktigt för oss! har en jätte bra tanförsäkring men ändå ;P Sedan köpte vi nya schampon o sånt, älskar ju Tresemmé! Har använt dom blåa nu ett tag, men nu ska vi testa dom oranga, för lite mer volym. köpte även den lila inpackningen som ska vara väldigt vårdande.. får hoppas att vi blir lika nörja med dom som dom vi haft innan :) en liten modetidning köpte me såklart :P



aja, nu till det bästa ;P lite kvällsmat av te och äggmacka, OCH spaning på hunkarna i Vampyre, looooooooves it!  xoxo//A&J




Där sprack den!

Jag kan bara säga HELVETE när jag ser hur vädret kommer bli i helgen! Hade planer på att åka till mammas hus och grilla god mat i solen och dricka corona. Men de lär ju inte hända när väderkanalen visar att de ska regan både lördag och söndag! Det är så typiskt att det alltid ska bli dåligt väder till helgen när man är ledig!




Det är bara att gilla läget och mysa inne till en film istället! Som tur är skulle det iaf vara sol imorrn så man kan suga i sig dom sista solstrålarna! Dags att gå hem efter en väldigt bra dag på jobbet as usual. Ska ut på en lång promenad. Ska passa på att shoppa lite på vägen :P skrivs!//J



Shoppingtips!

Vill tipsa om två supersnygga klänningar som kommit ut på sidan idag, nelly.com alltså för dom som fortf inte vet vart vi jobbar :P Kommer förmodligen köpa dessa till Valborg som det ser ut nu! Club L 249:-




Tips på favvo-mascaran!

Mascara gör ju sååå mycket för ditt utséende, den piggar upp ögat på en kick! och man behöver ju inte överdriva med lager heller för att det ska göra skillnad.. Sen finns det ju tillfällen man lägger på mer för extra effekt :) we like fylliga fransar!

Tänkte tipsa om dom 2 bästa mascarorna vi har testa, vi har testat rätt många i våra dagar, men alltid gått tillbaka till någon av dessa!


MasterpiecceMAX från Max factor, heelt klart den bästa! den ger verkligen fylliga fransar utan klumpar. Kostar runt 160:- och finns typ överallt.


Den andra absoluta favvon är Define-a-lash från Maybelline. Den gör precis det den ska, ger volym utan klumpar. Denna ska vi köpa in ett lager av när vi åker till USA, den kostar ingenting där!! Annars ligger den runt 135:-



Dagens outfits 16/4-10

Två trender just nu är ju randigt och spets :) enkelt och ledigt till jobbet.


T-shirt - Gina. Jeans - Fornarina. Skor - Skopunkten.


Spetslinne, Svart litet linne & Jeans - Gina. Boots - Skopunkten. Ring - Gina. Klocka - Triwa




Hur mår ditt hår?

Det finns många saker du bör och inte bör göra med ditt hår men det är heller inte alltid lätt att följa det.



1.
Torktid. Om du har skadat hår så torkar det fortare då ditt hår är poröst. Om du har tjockt till medeltjock och det tar mindre än en timme att självtorka så bör du se över kvalitén.

2.
Hårborsten. Hår som gått av från roten, alltså med den vita lilla hudkulan kvar i toppen, är helt normalt. Det är mellan 50 - 100 stycken du tappar om dagen. Men om du hittar en massa hår som gått av från mitten kan det bero på slitet hår.

3.
Elasticitet. Ta ett hårstrå från huvudet och dra i ena änden. När du släpper så ska det hoppa tillbaka som ett gummiband om det är friskt. Ett slitet hår går istället av när du drar i det.

4.
Om du trots ofärgat hår har ljusare toppar än botten så kan det bero på kluvna hårtoppar. Om det visar sig att det är fallet så är det dags för en klippning.

Om du har slitet hår så är det bästa att hantera det varsamt, men så lite behandlingar och färgning som möjligt. Använd alltid värmeskydd innan du plattar, lockar eller blåser håret och unna dig en inpackning en gång i veckan. Se även till att gå till frisören och klipp igenom håret ordentligt samt fråga till dig några personliga råd och produktförslag för just ditt hår.



can't stop us now..

Finns ju inget stop just nu, man kan hålla på hur länge som helst.. eller nah iaf så länge solen är uppe :D energin börjar komma tillbaka efter den långa mörka tiden, skönt att det har varit bra väder hela veckan och får hoppas att det fortsätter me, då blir man bara piggare och piggare :D


Efter ett hårt pumpass idag så gick man hem, fixade lite saker och åt o sånt man ska göra efter träning..satte mig i soffan för att titta på "anka söker slav", då kände jag: ..wtf gör jag inne när det fortfarande är så ljust ute?

Jag gick ut.. på en powerwalk! det kommer bli en massa walk:ande nu det närmsta..det ska ni få se! nothing can stop us now :D man mår ju bara så bra av det! det blev iofs mörk sen så jag gick bara ett varm, vill ju inte va ute i "skogen" själv i mörkret :P 

Vill pusha er alla lite!, ut med er så fort det är fint väder!! hoppas vi lyckas ;P

XoXo//A

 




"Twin diet"

Har aldrig och kommer nog inte att gå på någon speciell "diet", Vi äter det vi gillar och äter regelbundet..det har vi alltid gjort!?

En vanlig dag i veckan kan se ut såhär:

Frukost:
Gröt med sylt, knäckebröd och ett glas mjölk. Eller Müsli med knäckebröd och juice.

Mellanmål:
Grönt te & apelsin, snart kommer väl apelsinen bytas ut mot annat mumsigt :)

Lunch:
Det varierar mkt såklart, men vi älskar lax, kyckling och sallader av olika slag!

Mellanmål:
 Dom dagar vi tränar blir det en smoothie av någon trevlig smak, ofta mango eller hallon. Dom andra dagarna dricker vi grönt te och äter nån knäckis till :) när man inte behöver så mkt energi eftersom vi har ett "sittande" jobb :P

"Kvällsmat": När vi har tränar blir det ofta nudlar med tonfisk och feta, annars kan det bli en äggmacka eller två :) med grönt te såklart! hehe



Men asså, tro inte att detta är nåt vi alltid äter, vi äter det vi gillar och tycker är gott såklart :D På Helger blir det massa gottit som ni kanske märker! Man ska njuta av mat! inte hålla sig borta från det man gillar.. det gäller dock att ha diciplin på sig själv och äta det i lagom mängd isf.. om man kanske kan ha svårt med vikten :) Men tränar man så, go for it!!

Denna dagen har iaf bestått av: Frukost - gröt. Mellanmål - aplesin o te. Lunch -  lax med broccoli och keso. Mellanmål - Mangosmoothie. Kvällsmat - Nudlar, tonfisk & feta.




Glöm nu FAN inte REAN ikväll!

www.nelly.com har en jäävla stor och bra rea som startar 19,00 för oss och andra som är VIP! 00,00 inatt börjar den för alla medlemmar! OM medlemmar vill börja shoppa tidigare går man in på facebook och blir ett FAN av nelly.com så får man en kod som man kan börja shoppa med redan kl 21,00! 1000 produkter till halva priset, så kör hårt!



För er ickemedlemmar startar rean på tisdag, skyll er själv ;)



Den vita kavajen/inspiration!

Ännu ett plagg vi ska införskaffa oss så snart vi hinner är den vita kavajen. Jävligt snygg till vår/sommar om man inte vill gå med den svarta i värmen :) En liten ispritationsbild på hur man bär den snyggt. Finns ju oändliga variationer! Kavajerna är från Gina och Nelly.com




Sexuella trackasserier!?

Vart är världen på väg?? eller vart tog barndommen vägen? Vi var ute på en lunchpromenad i det fina vädret som vanligt :) Ja, då går man förbi ett gäng med små utländska pojkar, vad kan dom ha varit?..7 år eller nåt? hehe

Som vanligt reagerar folk på att vi är lika och ropar och frågar: är ni tvillingar? vare sig dom får svar eller inte kommer det ofta en till kommentar.. av olika slag. Denna gången kom det: "NI HAR IAF SNYGG RÖV!"

Chockade blev vi, hallå? om dom håller på så NU..hur kommer dom hålla på sen? när dom blir äldre.. haha aja, man kan ju bara tänka sig. Då menar jag inget positivt iaf! Men alla växer väl upp så småningom HOPPAS vi, det tar ju lite länge tid för vissa andra.



Annars var det en trevlig prommenad i solkenet! Back to work nu iaf!
Skrivs senare!
xoxo




Är din kropp ett modeoffer?

Läste i Cosmo att kläder kan vara en "fara" för dig, det låter ju roligt, men a..vem vet?? Det måste ju ligga nåt i detta?

PLATTA SKOR
Ballerinaskor kan tyckas vara ett lockande och snällt val mot dina fötter när de har blivit trötta av höga klackar, men de bör inte användas mer än ett par dagar i veckan.
– Om du bär dem hela tiden blir fotmusklerna över ansträngda, förklarar fotvårdsspecialisten Kate McArthur.
Åtgärd
Förebygg problem genom att skaffa ortopediska inlägg som stöder foten. Och gör gärna övningar som stärker fötterna.

SLIMMADE UNDERKLÄDER

De kan få dig att känna dig jättesexig i den lilla svarta men slimmande trosor kan trycka så hårt på magen att du kan få halsbränna och andnöd.
Åtgärd
Använd så kallade supporttrosor bara några timmar i taget. Börjar du känna smärta eller obehag – om du till exempel inte kan ta ett djupt andetag utan problem – använd trosor som inte sitter lika tight.

TUNNA BEHÅBAND

En studie i USA visade att tunna och tighta behåband trycker mot cervikalnerverna i halsen, vilket kan resultera i smärta i nacken och tinningarna. Och till och med känselbortfall i armar och händer!
Åtgärd
Ju bredare behåband, desto bättre. Bekvämlighet – och framför allt din hälsa – är viktigare än att vara trendig, så bär behå med breda band närhelst det är möjligt, till exempel när de döljs av en tröja. Alternativt kan du köpa en behå med genomskinliga band.

JÄTTETIGHTA JEANS

Om du bär supertighta jeans riskerar du att få svampinfektioner i underlivet.
Åtgärd
Läkaren Gillian Deakin råder dig att skippa jeans som sitter åt för hårt i grenen, bära underkläder av bomull och, om du har lätt för att få svamp, undvika för tighta kläder på den nedre delen av kroppen helt och hållet. Det är väl en bra ursäkt för dig att hasa omkring i din killes bekväma jeans!

mary_kate_olsen

TUNGA HANDVÄSKOR
De må vara praktiska och rymma det mesta, men se upp för stora väskor som kan medföra allvarliga biverkningar.
– Tunga, stora väskor som bärs på en axel i långa perioder innebär en snedbelastning på din skuldra och nacke, som kan medföra att du får smärtor, säger Kenneth Bramberg.
Åtgärd
Sträck på dig så mycket som möjligt utan att det gör ont – och bär aldrig mer än 10 procent av din kroppsvikt i din väska.

HÖGA KLACKAR

Killer heels kan förkorta vadmuskeln. I extrema fall kan du få svårt att stå på hela foten. Ouch.
Åtgärd
Kiropraktorn Kenneth Bramberg förklarar att det mest optimala är att variera dig och ha skor med olika hög klack. – Använd gärna högklackat

TUNGA ÖRHÄNGEN

Visst, de må vara uppseendeväckande vackra men om du ofta bär stora och tunga örhängen så riskerar du att få deformerade örsnibbar, varnar Gillian Deakin. Om du bär dem länge kommer dina örsnibbar att sträckas ut och hålet i örat att rivas sönder. Inte kul.
Åtgärd
Gillian Deakin rekommenderar dig att undvika att bära tunga örhängen under lång tid. – Och om hålet i örat börjar blöda så ta av dig örhängena omedelbart, säger hon. 




Dagens outfits 14/4-10

Rött & vitt, Blått & vitt :) vår & sol!


Tröja & linne - Gina. Jeans - Only. Skor - Skopunkten.


T-shirt - H&M. Jeans - Dr Denim. Skor - Skopunkten.




Att rädda liv!?

Hehe, det var ju lite kul att höra att Lil Wayne typ ska rädda livet på folk i samma fängelse som han, han sitter typ och snackar med dom om varför dom inte borde ta sina liv..!? hur sjukt är inte det då? det är hans "uppgift/jobb" typ.



Då kan lika gärna JAG bli det, haha ni kanske behöver någon att prata med?? jag ställer upp!..gick ju ändå psykologi A och B på gymnasiet, and i liked it!

Me and sis va iaf ute på powerwalk innan vilket va as gött! mer sånt ska det bli.. sedan fick tindra sin andra vaxinering och nu e hon heelt galen, asså att hon itne kan låta mig vara i fred :P

Va uppe hos grannen nyss och läxade upp honom igen angående oljud! nån kanske vill rädda hans liv?! haha :P don't mess with Anne :P



xoxo!



Dagens shopping!

Jackan/tröjan som det sägs alla vill ha som är slut på Bikbok finns nu i liten annan variant hos Gina Tricot i 4 färger. Röd, rosa, grön och blå. Hur bra som helst för som som fortf suktar efter den och inte bryr sig om alla går runt i likadan :P Vi köpte den iaf eftersom vi gillar den så vi skiter fullständigt i om många har en likadan. Vi köpte lite andra godsaker oxå som ni ser nedan, allt är från gina!





Sötaste klänningen ever, den satt precis som den skulle!



Oversize spetslinne



En grå tshirt som vi tänkt göra hål i.



Två stora ringar.




Nelly.com räddar studenten!

Nu har dom äntligen skickat det! Student-nyhetsbrevet och det når alla runt den 14/4! För er som inte prenumerarar föreslår jag att ni börjar göra det NU men vill ni inte så kan ni se hela studentbrevet HÄR



Det finns så många snygga klänningar på nelly som man kan köpa till student eller till fest! Själv älskar vi första klänningen på bilden och tänker klicka hem den dirr eftersom vi redan har den svarta ;)

Vi kommer lägga in lite fler vita klänningar i ett eget inlägg imorrn med klänningar från andra ställen och inte bara nelly.com! Den lilla vita tar över!




Filippa K berömmer!

Det är alltid lika kul när man får läsa nåt sånt här! Man kan ju inte göra nåt annat än att bli på bra humör :)



Har iaf varit ute på en prommenad för en liten stund sen, gick hem för att lägga in tvätten som vanligt, det var en del att tvätta idag..öh!

Tur att vädret blev bättre me! :D

feeling good!
xoxo!



Skobegär 8

"so casual chic!" Skönt för dig och dina fötter att komma ner på jorden igen! Bär dom mer öppna sandalerna med ett par nedhasade benvärmare. Simple and stylish!



Älskar sandaler, har ett antal hemma.. lite väl kallt än för dom, men som sagt, man kan ju ha benvärmare i :) rätt coolt faktiskt! Har iofs tänkt att införskaffa oss lite mer "täckta" tofflor me, som dom på bilden.. har ju ett antal snygga på nelly ;P



Från mig till honom!

Jag har inte kunnat lägga upp bilder på vad jag köpte till min lilla älskling i födelsedagspresent förän nu! Kunde inte riskera att han kollade bloggen och såg vad jag hade tänkt ge honom! :) Iofs så fick han pengar insatt på sitt konto som en surprise och han beställde hem denna snygga klocka som han velat ha ett bra tag! Igår kom den med posten och han va överlycklig, den va riktigt snygg!//J

Nixon the player all black!





Dagens otfits 13/4-10

Lite blommigt blev det för oss båda :) mörkt och ljust. Vad hände med vädret då? :| det som var så fint innan...


Tröja - H&M. T-shirt & Jenas - Gina. Skor - Skopunkten.


Silkes"jacka" & oversize t-shirt - Gina. Silkestights - H&M. Kängor - Nelly Shoes.




Messiah Hallberg

"Ni ser inte ut att vara härifrån" sa komikern. "Försöker du vara rolig nu eller" frågade vi! HAHA det va riktigt roligt faktiskt. Vi hade ingen aning om vem han va först, iaf inte Anne som aldrig sett honom på tv. Jag satt kvar och pratade med honom och sedan kom jag på vem han var. Han är ju "bratten" med den vita kostymen från raw comedy club på tv. Jag kom på de medans jag pratade med honom och han blev nog lite glad när jag väl kände igen honom. Det va kul o träffa just honom på Viva i lördags, han hade vart inhyrd hos någon den kvällen. Han ville nog efterfesta med oss om jag minns rätt men vi skrattade och gick hemåt. (fulla som vi va) ;D



Kolla in hans sida här, och checka hans uppträdande nedan på raw comedy club, rooligt!




Vi fick och vill ha mer!

Det kom två snygga saker på posten idag som vi vill visa er! Ni minns väl att vi beställde en ring och ett handsmycke från modekungen och nu är dom äntligen här! Är jätte nöjd med båda två!!



Vi slutar vid 5 idag vilket va jääävla skönt med tanke på vädret så vi tog en sväng på stan. hann bara checka gina men vi hittade två coola ringar vi ska köpa imorrn! anne visar på bilden ;)



Nu ska vi strax ta oss till gymmet och pumpa upp rumpan igen med ett hårt pass bodypump, löper bort lite fett på löpbandet innan som uppvärmning! som sagt, try it! Efter de går jag (jenni) direkt till Daniel och myser. Ha de gött så skrivs  vi senare!




Ispiration!

Tycker stilen är grymt snygg! Det är egentligen inget speciellt med kläderna om man tänker efter, det är jackan som gör det hela. Ska försöka hitta någon snygg billig jacka som liknar någon av dessa, Dom på bilderna är ju snygga men svindyra, inte riktigt våran stil heller, vill hellre ha det lite mer nedtonat.




Strippstång i vardagsrummet!

Funderar seriöst på att köpa en strippstång och montera upp den i vardagsrummet. Vi har ju ett stort vardagsrum och det hade gått o väl fått plats en stång där som man kan klänga på när man vill ha lite träningn eller lite skoj ;) Det bästa med den är att man inte behöver skruva fast den och så kan man ta ner och flytta den vart man vill, man kan ju tom ta med den till killen eller tjejkompisen om man vill ha en extra sexig kväll eller rolig fest! kostar bara 2395:- och ni kan köpa dom här, Finns i 3 olika varianter och två färger.




Skönhetstrender vår/sommar

Starka cirkusfärger, blank hud, rufsiga flätor à la camping och lekfullt hårpynt. Varsågod – här är guiden till din
allra vackraste vår och sommar.



1. ÖGONSKUGGA MÖTER ROUGE

Färgglädje är sommarens nya slagord. För en ny tvist på den färgstarka ögonskuggan och det rosiga rouget suddas de två in i varandra. Effekten blir futuristisk och sagolik och ger ditt ansikte karaktär.

Så gör du:

– Använd samma färg på dina ögon som dina kinder men i olika nyanser, tipsar Carolina Pettersson, senior artist för Mac. Känslan blir lite av en 3D-effekt. Svep med ett rouge eller en färgad skugga över ögonlocket. Borsta rouge eller ögonskugga på kindbenets högsta punkt och låt sedan de två produkterna möta varandra genom att sudda ihop dem i en båge liknande Diane von Furstenbergs look.
– Heta färger är korall, fuchsia, persika och orange.

2. MITTBENA

Ge håret en stilren form med den välkända mittbenan: en skön paus från tuperade hårsvall. Anna Sui framkallar cirkusprinsessdrömmar med blanka längder och Versace ger oss en mjuk elegans. Två helt olika frisyrer, men med en sak gemensam: med en rak och perfekt kammad mittbena ger de ditt ansikte en skön karaktär.

Så gör du:
Dela upp ett fuktigt hår i mitten med en pinnkam.
 – Använd en produkt som ger lätt stadga. En favorit är Volume extreme spray från Föna nedåt för att ta ner småhår och få en perfekt mittbena.

3. FLÄTA MED EN TVIST
Kort som långt flätas våra hår i alla tänkbara varianter. Byt ut Emil i Lönneberga-Idas klassiska fätor mot mer vågade som utstrålar attityd, lekfullhet och sensualism på samma gång.

Så gör du:

Det är bra om du förbereder håret med en produkt, som saltvattenssprej, för att få struktur innan du flätar det, berättar Sofia Holmgren.
– Om du vill ha en tajt fläta rekommenderar vi ett lätt vax som du fördelar i håret och sedan kammar in. Då kan du fläta en riktigt hård fläta.

4. MJUKT KRUS

Mjukt och krusigt som ett uppruggat garnnystan ger dig det krusiga håret en busig tvist. Passande nog är både flätat och krus på topp! Bär fläta ena dagen och följ upp med tjockt krusat hår dagen efter. Cirkeln är sluten, så att säga.

Så gör du:

Beroende på krusets storlek och hur definierade vågor du vill ha väljer du hur många och stora flätor du gör. Många små flätor ger ett stort krus. De definierade vågor får du med cirka sex flätor som flätas hårt i fuktigt hår.
Fukta håret lite innan du flätar och låt det torka innan du tar ur dem. Borsta med en mjuk borste och tupera i längderna för volym. Låt torka och ta ur. Massera i hårbotten med fingrarna och skippa borsten.

5. BLU-RAY-MAKEUP
Den nya makeuptekniken ger dig perfekt hud, som låg det ett filter över den, och konturer som ger utseendet karaktär.
– Blu-raymakeupen ger dig det där perfekta ansiktet som du drömmer om, berättar Lisa Eldrige, makeupartist åt bland andra Liz Hurley och Cate Blanchett. Hemligheten är hur du jobbar med basen.

Så gör du:

 – Se dig i spegeln. Vad ser du? Gör en grundlig utredning av ditt utseende så du vet vad du ska satsa på för produkter, säger Lisa Eldrige. Arbeta ut en tunn foundation på de områden som är ojämna i tonen. Täck blemmor med en concealer som du duttar bara på den punkten. Matta ner huden under ögonen, på näsan och hakan med ett mycket tunt, transparent puder. Sudda! Huden ska se ut som om den var polerad. Ögonskuggan suddas så pass mycket att den bara ger ögonen ett djup, och använder du kajalpenna suddar du den med en tops.

6. SMYCKAT HÅR

Håraccessoarer ger en längtan efter frihet. Glimmande hårkammar, blommor, oversizade rosetter – och sicksackdiademet gör comeback. Möjligheterna att smycka ditt hår är näst intill oändliga!

Så gör du:

Tänk ut en frisyr som du vill ha. Utsläppt passar bra med en hårkam på ena sidan eller i luggen, ett uppsatt pyntas snabbt och enkelt med en stor rosett eller ett sicksackdiadem. Det finns inga  regler för hur och var de fästs – prova dig fram och hämta inspiration från vårvisningarna.

7. POLERAD HUD

I år är huden A och O och den får gärna vara blank som vore den nyvaxad och polerad. Skimrande och glossigt möts i en fräsch mix, som när månljuset träffar en fuktig hud.

Så gör du:

Var noga med skillnaden mellan den snyggt blanka huden och en fet och oljig.
– Dutta inte glossiga produkter för nära inpå näsan, säger Carolina Pettersson. Då blir resultatet mer fett än snyggt. Satsa på mitten av kinden, ögonlocket och bryn. För att matcha din blanka hud är det, om du är blond, fint med blekta bryn. Be din frisör om hjälp och råd. Annars kan du dutta lite concealer och transparent puder på dem för att ta ner färgen.




Avundsjuka

hehehe, Det är så guligt :) Sanna på jobbet blir alltid lika söt när hon vet att Dave är här för att fotas..det är killfotning som vanligt på måndagar, Sanna säger till och med att hon är "avundsjuk" när vi sitter med hans bilder ;P haha men det kan man väl kanske förstå.



Själv har vi också hunnit fota lite nu på morgonen, blev en del läggings idag, några grymma och några..a :) hehe. ni får se dom senare eller på www.nelly.com Måndagar är ju lugna..som tur är :) Har tagit hand om våra praktikanter me.


Blommigt från cheap monday.

Lite uppiggande te och apelsin nu ;) c-vitaminerna kan man inte få för mkt av!
Later!



Dagens outfits 12/4-10

Idag kunde man ju ta på sig lite "mindre" kläder, eller..lite mer våriga kläder kanske. För idag lär man inte frysa :D


Silkes-tröja - Serious Sally. Silkesbyxor - Bikbok. Skor - Nike


Tröja & Linne - Gina. Shorts - Veromoda. Kängor - Nelly shoes.




Men va!?

Folk är allt lite roliga på fyllan, haha! det var en kille som "gav" mig sitt mobilnummer utan att jag äns fattade det..? hur nu det gick till.. haha! nemen jag fick en drink bara sådär och samtidigt gav han ett kvitto med nr:et på, den slängdes lika fort som den kom. SEN kom han fram igen efter typ 20 min och sa: aha, men varför har du inte rignt?? Jag stirrade bara och sa: men va??! vad snackar du om? Ja, han hade ju förväntat sig att jag skulle ringa typ direkt..?? HALLÅ? vi e ju fan på samma krog fortfarande, vad hade han försväntat sig? jag hade aldrig ringt ändå, hahahah GUD!

Var bara tvungen att dela med mig av folk "dummerier" skrattar så fort jag tänker på det :P

Lovely sunday, men snart är den slut :( Ligger i soffan och chillar med Tess. Kollar på "UPP" verkar vara lite gullig sådär :)



Hoppas ni har haft en lika bra söndag som jag :)
xoxo//A



Bilder

Lite bilder från igår, som sagt..en väldigt lyckad kväll här hemma :)


Jenni med sina söta miner :)


Anne, Tess & Mira.. puss på er!


Jenni fixade partymusiken.


Lite folk




Multi-tasking

Tur att man är pigg efter långa nätter och lite sömn :P har "multi-taskat" här hemma sen jag vaknade, med det menas att jag ahr städat till lite och även lagat mat :P haha! känner mig så duktig!

Det blev ungsbakad lax med broccoli och även lasagne, gud vad länge sen det var man åt lasagne, det var nog när vi bodde hemma vi åt det sist, så nu gjorde jag ett gott försök och jag lyckades nog, självklart äter vi inte lasagne utan ostsås, reseptet fick jag av platspappan :) ska bli nice.

Nu ska jag ut och powerwalka med Tessi, tänker ju inte gå misste om det underbara vädret!
så sitter ni och läser detta just nu, UT MED ER! :P



Söndagar är dom dagarna som oftatst är sminklösa som ni kan se(kan faktiskt bjuda på en sån bild) :P det är snällt mot huden att ha sånna dagar! så på med brillorna bara and out we go!

Bye bye!/A



Nelly outfit awards!

Vad kul! Höll nästan på att glömma :) Det började ju igår men aja, Lycka till allihopa!




Hissar & Dissar!

Ska väl ta och börja med dissandet först så får vi bort det negativa :P

Först vill jag dissa den sena timman, klockan är ju faktiskt snart halv 2! hehe, sen vill jag dissa att man har en liten städomgång efter gårdagens fest här hemma!, hmmm... och vad va det mer jag ville dissa!? JO! dom sloggi-strosorna som inte skulle synas under den vita klänningen.. ööh det var ingen hit precis! så DISS på allt detta!



Nu ska jag HISSA! :D jag ska börja med att hissa den trevliga kvällen vi hade igår här hemma. Tack alla som var här! :) Sen vill jag hissa dom skitsnygga lösögonfransarna vi köpte igår, dom var perfekt! lätta att sätta på också. Synd bara att vi inte tog en före och efter bild, men det kan vi fixa nästa gång :) REKOMMENDERAR dom starkt iaf!!

Nu fattas det bara att HISSA det uuuunderbara vädret!! det kan inte bli bättre en söndag som denna, och hiss till min toast och o'boy som väntar ;)

Later babes!!//A



Pass out!

Då har klockan slagit 8 för en stund sen, och foket har börjat "trilla in" hos oss. Tess ska ju ha sin födelsedagsfest i våran lägenhet ikväll! hehe



Ha en festlig kväll babes!
PEACE OUT!//A&J





Lördags-shopping!

Vi hittade det vi skulle och lite till :)



En spetsbody och silkesbyxor från bikbok och en ny bandeau-bh till anne från lindex.



Våra festklänningar för ikväll, svart och vit med rosett i ryggen från gina!



3 par nya solbrillor från gina, och örhängen från lindex



Nya lösfransar som vi ska testa för första gången, vanligtvit har vi lösa tippar när vi går ut men vi får se hur de blir med dessa, verkar bra iaf :) Nya seemless string eftersom den vita klänningn är ganska tajt och genomskinlig ville vi ha string utan några sömmar och som tryckte in någonstans. Får se om det blir som man tänkt sig, resultatet får ni se imorrn ;)

Har precis ätit tacosm ska hoppa in i duschen o göra oss snygga sen börjar partyt! bilder kommer senare as usual, puss o kram!




Vi har iaf tur med vädret!

En fin shoppingdag i Göteborg kommer det lätt att bli :) för vi har iaf tur mde vädret! får hoppas att det håller i sig nu ända tills oktober :P men det kanske är lite för mkt att hopaps på!? haha

Dagens uppdrag är att köpa outfiten tills ikväll, vet ju hur den ska se ut, så nu är det bara att shoppashoppa :D lite annat smått och gott ska också införskaffas, och nu finns det utrymme för en hel del inpulsköp :D vilket gör allt så mkt roligare :D

Får väl visa vad som hittades sen när man kommer hem till Borås igen! hoppas vädret är med oss där me!



Ha en fin dag allihopa!

 




Visa vad du heter!

Det blev bra, men det var lite pilligt i början, Svårt att få det helt 100, det kräver lite övning..om det ska bli perfekt. Men det behöver inte vara perfekt, för who want's to be perfect? :P hehe nu kan vi iaf visa vad vi heter på fingrarna :)



Har inte gjort så mycket mer idag faktiskt, haft våran godisstund här me. Naturgodis & pepsi max, sånt får man unna sig på helger ;) och ja, i godiset ingår paranötter, som är bra för åldrandet som vi skrev om tidigare :P hehe



lång dag imorrn!
have it! 



Dagens outfits 9/4-10

Anne är en svart "trasa" och Jenni är en rosa "biatch" ;P haha


Silkeskavaj, långt svart linne - Gina. Leggings - H&M.


T-shirt - Gina. Jeans - Bikbok. Halsduk - H&M

Nu blir det iaf nagelfix ;D pix på resultatet kommer laater!
xoxo//A&J




Londonstyle!


Jag vet inte vad det är men jag gillar kläder med englands flagga på! Måste köpa en nununu! Har inte tänkt på att det kan vara väldigt snyggt med höga klackar till vanliga jeanshorts. Snygg outfit!

Nu slutar vi snart! Ska hem snabbt sedan åker vi till pappa i gbg! skrivs!



Fredag it is!

WOOPWOOP! då var det fredag IGEN! skönt as hell! Att solen skiner gör det ju inte sämre :D haha

Jobbelijobbandet har gått prima och det gör det fortfarande, har fotat lite på morgonen me.. har precis haft lunch och försökt att få ordning på mina(annes) naglar! dom e sjukt långa och måste kortas ner lite iaf :) ska ju fixa til dom hos farsan inväll!

För övrigt så finns det inte så mkt mer att skriva, förrutom att man behöver lite skön fredagsmusik till slutet av dagen :)

byyye babes!







Småät och tappa kilon!?

Gå ner i vikt genom att småäta sex gånger per dag. Hollywoodkändisarna har hittat ännu en stjärndiet. ”5-Factor” är den senaste trenden som gör att du minskar i midjan.



Dieten heter ”5-Factor” och går ut på att man skall äta sex gånger om dagen
i kombination med stenhård träning.  Dieten utformades för att passa in i Hollywoodstjärnornas pressade scheman under filminspelningar och dylikt.

Hemligheten med att småäta är att du aldrig blir vrålhungrig och slipper vräka i sig mat. Med ett par timmars mellanrum skall du klämma in upp till sex enkla måltider om dagen.

Utgå efter modellen frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, tidig middag och tidigt kvällsmål.
Måltiderna skall vara komplett med protein, långsamma kolhydrater och naturligt fett. Att äta sex gånger om dagen betyder inte att du ska äta mer, i USA använder de sig av mindre matlådor för att hålla små portioner.

Så lyckas du småäta rätt:
1. Skriv upp olika maträtter som kan vara bra att ha när fantasin tar slut. Varje måltid bör helst innehålla protein, långsamma kolhydrater och naturligt fett.
2. Små portioner
3. Förbered maten i matlådor
4. Ät regelbundna tider varje dag.
5. Ha alltid mat eller en frukt i väskan så att programmet inte spricker.

Vart fick dom namnet "5-factor" ifrån när det är 6 mål om dagen? Det låter vettigt att småäta nyttig mat för att inte vara vrålhungrig och det passar säker jätte bra för stressade människor som stjärnorna i hollywood. Kan kanske funka hur bra som helst. Själv äter vi 5 ggr per dag så jag vet inte vart vi skulle klämma in den sista måltiden, men jag tror 5 måltider är lagom för oss eftersom vi har en stillasittande jobb :) Det kommer ett eget inlägg om hur vi äter för att hålla oss smala senare. bye!



Shopping tips!

Så fräscha! Kan man ha för många solglasögon?? kanske, kanske inte? Tycker iaf att dom här två från Gina Tricot är riktigt snygga! Har iofs redan dom pilot i silver, men vad skadar det att ha dom guld också!? :D


Pilotglasögona kostar 79:- Dom andra kostar 59:- och finns även i vitt, rött & någon blå variant.

Så nu när solen kikar fram så blir man ju ännu mer sugen på att köpa dom! ska iofs köpa dom i helgen :D




Inspiration!



Hade på mig en grå kavaj idag så jag tänkte lägga in lite inspiration med ett exempel på hur man bär en grå kavaj snyggt :) Nu blir det sängen, gonatt//Jenni



Challange

ooh, vad gör man nu då??! kollar på snyggingarna såklaaart ;) grrr för bröderna Salvatore i Vampire! HOTHOTHOT!!



Va på ett nytt pass idag på gymmet, "challange" heter det, det e inte nytt för gymmet, men nytt för oss. rolig träning i stationsform :) gött var det!


Dagens shopping bestog av ett nagellack & vita näthadskar.. ska ingå i festoutfiten :D


Fick ringen från cocoo idag me :D niiice!

Later babes! vampires väntar ;P



Black & White outfit!

Till helgens Black & White party som Teresa som fyllt år ska hålla hos oss eftersom hon bor i en liten 1:a. Får ju inte plats allt för många och eftersom vi har en stoooor lägenhet med en stooor soffan och vardagsrum så får hon "hyra" den på lördagkväll ;) Eftersom det är tema svart&vit som gäller på kläderna täntke vi oss detta:



Skinn, spetseller näthandskar. Det beror på vad vi hittar till helgen. Svarta skinn har vi redan!

Nu slutar vi strax och ska ner till stan en sväng för att shoppa lite grejer. Bilder kommer senare. Ska förbi gymmet och svettas lite och försöka träna bort träningsvärken man fick igår, shiiit va ont jag (jenni) har!




Lunch-fotningen..

Åh ni borde ta tips från oss när det gäller matlagningen, våran mat äger till 1000 ;P

Idag var det Pasta med räksås med morötter!



Den är gjord på:
- Jätteräkor
- Pasta
- Creme Fraiche
- Fisk fond
- morötter

 Koka pastan! Lägg allt annat i en stekpanna och låt koka upp, så enkelt är det :D och det är sjukt gott! lovar!



Tog en lunchfotning me :) hade en hel del att fota blev inte klara, tar en ny omgång imorrn!
men snygga grejer fanns det iaf!


som tex. dessa jeans från Only. 499:- we like :)

LATER!




Tips på "flöt-räddaren"

Flötigt!? usch nej, sånt gillas inte! hehe Hämtade precis våran order som vi la igår på Torrschampot från Lee Stafford, Brukar använda den från Proffs, hade behövt den idag så därför la vi orden igår ihopp om att få den igår me, men så blev det icke! åh! hade behövt den idag :P Gillar iaf båda produkterna väldigt mkt, fast tycker kanske att Lee Stafford ger mer "effekt", men Proffs luktar lite godare!


Proffs kan köpas på H&M för 40:- Lee Stafford kan köpas på många ställen, finns bla. på www.nelly.com för 59:-


Har tänkt att testa denna nästa gång, det står ju bra grejer om den och dessutom måste man ju testa för att veta om det är bra eller inte :) finns också på www.nelly.com för 130:-

Bäst i Test i Amelias Skönhetspris 2009
"Björn Axén Styling Powder Mattying and Volume trollar bort fett vid hårrötterna och ger fräschör. Beroendeframkallande askungesprej som räddar varje dålig hår-dag."




UGLY VS. BEAUTIFUL

Har ni inte hört den så lyssna! Väldigt bra låt!



Och här har vi bästa parodin ever på den låter. Från vårat favorit radioprogram i Florida! HAHAHA!




10 farliga ingredienser i din skönhetsvård

Vem vill äventyra förmågan att få barn, eller bidra till att förstöra miljön? Antagligen ingen, men ditt dagliga bruk av schampo, spray och smink sätter sina spår på såväl din kropp som din omgivning.



Här är tio ämnen du bör se upp med:


1. Trietanolamin används flitigt i bland annat removers för sin ph-neutraliserande effekt. Det förekommer också i hudvårdscremer, vilket kan låta lite märkligt eftersom det är giftigt om det används för ofta.

2. Emugleringsmedel är ett måste för att kunna förena fett- och vattenlösliga ingredienser och är ingenting farligt i sig. Ofta används emugleringsmedel framställda ur vegetabiliska fetter, vilka anses ofarliga för både miljö och männika. Men borax är en variant som du bör se upp med, det torkar ut huden och är giftigt.

3. Triclosan är ett bakteriedödande ämne i tandkräm. De flesta av oss har inget behov av ämnet, men känner inte till att det ingår i den tandkräm vi brukar använda. Detta bidrar till att över 2 ton triclosan sprids i den svenska naturen varje år.

Ämnet är klassat som miljöfarligt och är extremt giftigt för vattenlevande organismer, det har dessutom en långtidsverkande effekt. Många aktörer har tagit ställning och slutat sälja eller tillverka produkter med ämnet i, men dubbelkolla att din tandkräm inte hör till miljöboven för säkerhets skull.

4. Ftalater förekommer i vissa parfymer, men används normalt till att göra plast mjukare. DEHP och DBP är två varianter som klassats som reproduktionstoxiska av EU, de kan alltså påverka fertilitet och gravida kvinnor negativt.

5. Parabener är en omdiskuterad konserverande ingrediens vars egentliga miljö- och människopåverkan forskarna ännu inte är helt på det klara med. Det finns en mängd olika varianter, men butylparaben och propylparaben är misstänkt hormonstörande enligt flera studier.

De påverkar både din kropp och omgivande levande organismer när det kommer ut i naturen via avlopp och vatten. Vissa parabener har också konstaterats kunna påskynda cancertillväxt förutsatt att ämnet förekommer i stora mängder.

6. Zinkpyrition är vanlig aktiv ingrediens i mjällschampon, men ämnet dödar inte bara svampen som orsakar mjälleksemen - kemikalien fortsätter att skörda liv även i naturen. Zinkpyrition är extremt giftigt för fiskar, kräftdjur och alla vattenlevande organismer.

7. Imidazolidinyl urea och diazolidinyl urea är andra typer av konserveringsmedel som är konstaterat giftigt. Vanligaste konserveringsmedlet efter parabener. Innehåller gifter.

8. PVP/VA Copolymer kan förekomma i olika typer av sprayer och är hälsofarligt att andas in.  

9. Stearalkonium kloride
kan gömma sig i innehållsdeklarationen på ditt balsam eller din body lotion. Tänk en extra gång innan du använder de produkterna eftersom ämnet är dokumenterat giftigt.

10. Sodium lauryl sulfate är en mycket vanlig ingrediens i schampo på grund av sin skummande effekt. Ämnet är syntetiskt och kan orsaka allergier.



Killar i shorts!



Ja men visst är det hett med shorts! iaf på tjejer ;P ne klart killar e heta i short me, bara ni bär det rätt vill säga! haha checka in killarnas nyhetsbrev här!



Väntat/oväntat besök!

Det blev ett väntat och ett litet oväntat men trevligt besök idag :) Erik och "blomma" hälsade på, eller a..Erik ska bo hos oss några dagar, det är honom vi ska till USA med! wohoo!




lite mys framför cam:en :P 

Vi säger iaf godnatt nu, usch o fy för att vara trött! :) nya tag imorrn! då ska det fixas..
xoxo!

 




Inspiration!



Snyggaste outfiten just nu. Vill ha på mej det snarast om vädret tillåter!




HERE WE COME AGAIN!



Ser ni den här??? då kanske ni fattar vad vi menar.. det blev ett JA typ! Inget NEJ iaf! haha kan ju inte direkt göra en miljon smileys som vi skrev innan men en stor får räcka! :P

Det ska gås igenom lite detaljer imorrn ang. resan, eller ah jobbet rättare sagt.. för det behövs ju alltid en "plan" när man ska resa iväg :) men den planen har jag och jenni redan klurat ut. Men som sagt, smådetaljer ska gås igenom o sen är det KLART! 4:e gången" USA, HERE WE COME AGAIN!! iiiih!



Inspiration!




Stora drömmar/små planer!

ååh, tänkt om detta funkar nu!?! vi hade ju bara dött av lycka, Ja vi kan dö flera gånger per dag av mycket :P hehe Satt ju och kollade på lite resor igår kväll..



Tänk vilken dröm att få åka till USA snart igen! det är en del av våra små planer..Har redan variy i Florida 3 ggr tidigare och vi ÄLSKAR det!! Jenni fick ett erbjudande av en vän som man bara inte kan tacka nej till!? Att få en gratis resa till Miami! haha wtf!? det skulle nog ingen tacka nej till!? Men det är BARA gratis för Jenni isf, men det är ändå inte dyrt just nu!



Men nu är det då bara ett liiitet problem kvar, eller kvar och kvar.. det återstår att ta ett snack med chefen och kolla att det är lugnt om man åker iväg i 2 veckor, men det borde IOFS inte vara några problem för det är i Maj, så det är ju inte precis JUST NU, men väldigt snart ändå :P det är ingen hit att komma med sånt så när inpå.  Sen har vi iofs "ersättare" på jobbet så det borde inte heller ställa till det :) WE HOPE NOT!

Får väl återkomma med ett inlägg med en miljon smileys eller en miljoon ledsna sen nä vi vet hur allt blir!
 
HOPPAS DET FUNKAR!
xoxo!



Vårens 4 måsten!

Det skriker ju vår och sommar över dessa plagg! Riktigt bra "måsten" som man kan matcha precis hur man vill och till nästan allt. Träskorna och den blommiga klänningen ska bli våra, men de tar vi imorrn och i helgen ;)

Den ljusa kavajen, den lilla blommiga, jeansskjortan och träskorna! Vårens 4 måsten!


Klänning, skor och kavaj från nelly.com. Skjortan från Gina Tricot



Maten som motverkar åldrandet

Nej, det finns så klart ingen mat som kan få klockan att gå baklänges. Men det är fullt möjligt att frossa i livsmedel som hjälper kroppen att bekämpa åldrandet. Nyckeln heter som vanligt antioxidanter, och här är hela listan på de ätbara miraklen.



Vattenkrasse är en klassisk ört som använts för sina läkande egenskaper sedan urminnes tider. De gröna bladen är bland annat kända för att lindra snuva. Vattenkrasse hjälper också levern med sin reningsprocess och förser kroppen med vitamin C, som är viktigt för att huden ska må bra. Den peppriga örten hjälper också till med spjälkningen av fett, eftersom den frigör galla från gallblåsan.

Paranötter växer vilt i Sydamerikas regnskogar och kan inte odlas med samma goda resultat. Nöten är känd för sitt rika innehåll av selen, som har en dokumenterat god effekt mot utvecklingen av cancerceller. Selen är även nödvändigt för ett fungerande immunförsvar och för friska spermier. Nöten är naturligt fet och härsknar därför relativt snabbbt, köp dem med skal så håller de längre.

2-3 kiwifrukter om dagen hjälper kroppen att hålla blodfetterna på rätt nivå, enligt ny forskning. Det gör den lilla ludna frukten till ett bra verktyg mot exempelvis proppbildning. Dess höga fiberinnehåll hjälper också kroppens mage i sitt arbete och bidrar också till en stabil blodsockernivå och sänker halterna av det farliga kolesterolet.

Grönt te är egentligen av samma ursprung som det klassiska svarta teet. Men till skillnad från sin svarta släkting så torkar och oxideras inte bladen på samma sätt, vilket gör att både den ursprungliga gröna färgen och näringsinnehållet behålls. En kopp grönt te innehåller åtta gånger så mycket antioxidanter som svart te.

Blåbär växer vilt i nästan hela Sverige och är en fantastisk källa till antioxidanter som bland annat gynnar hudens kollagenproduktion och motverkar ögonsjukdomar. Blåbären stärker också hjärtkärlsystemet och hjälper kroppens syresättningsapparat.

Katrinplommon är kanske mest förknippat som naturligt botemedel mot förstoppning, men dessa plommon har fler egenskaper än så. De fettfria och torkade frukterna är rika på kalium och järn och är också kända för att ge en klar och frisk hy.

Aprikosen är precis som andra gyllene frukter laddad med betakaroten, vilket skyddar huden och lungorna mot fria radikaler. Aprikosen är också rik på fibrer och ser till att hålla magen och tarmarna i schack - en viktig faktor för ett fungerande immunförsvar. Väljer du att äta torkade varianter så ta de mörkare varianterna, dessa är osvavlade och bättre för kroppen än de ljusare.




Insperation!

Tur att man har ALLT hemma till denna as fräscha look!



Och tur att man har sovmorgon imorrn! ;D
xoxo!



Klickat hem!

Nu sitter vi här i soffan och chillar alla tre.. väntar såklart på desperet housewives. Och medans vi väntar pillar teresa på sin mobil, anne kollar facebook och priser på flyg till florida och jag beställde precis lite smycken från nätet. :) från cocoo.se och modekungen.se! Riktigt snygga kan jag säga er, dont you think? ;)




Green & brown eyes!

Sådär ja, nu drar vi och tränar en sväng, för sen kommer Tess och umgås lite på sin födelsedag! GRATTIS till dig gumman!!



xoxo



Random..

KLOCKAN ÄR REDAN ÖVER 3! Gud vad fort det gick tills nu.. men vi klagar inte :) åt en riktigt god lunch innan, och idag åt vi våran underbara egengjorda Caesar-sallad, som består av: Ungstekt kyckling, stekt bacon, körsbärstomater, gurka, rödlök, paprika och sallad såklart :) OCH caesarderssing, hehe. så god och så nyttig!



För övrigt så har dagen varit kanon, as usual..lugn o skön precis som vi visste att den skulle vara..
har retuschat lite "college-bilder" på Felicia Frithiof, som hon har tagit för www.nelly.com här en en av dom!


SNYGGA KLÄDER!! we like!

Lite mer jobberlijobb som gäller nu, snart är ju dagen slut :D mina(annes) ögon är lite slow nu, haha jag fick i dom bruna linserna, kanske inte bästa tiden att ha linser när man sitter vid datorn en hel dag, men va tvungen att testa o se om dom fortfarande funkade, och det gör dom! eller det ahr dom gjort hittills iaf, men nu varar det högra ögat lite mer än vanligt, så det är nog dags för nya snart ändå?! bild kommer senare ikväll ;P

Latets babes!
xoxo



GOLDDIGGA

jaa!! Ge oss allt så vi kan ha på oss det i helgen! Vi ska scanna varenda affär för att få tag på dom! Två olika outfits som ni kan matcha precis hur ni vill med tajta eller lösa byxor, med högklackat eller sneakers! I ain't sayin she's a gold digger!




Snyggt från Konad!

Nagla, naglar älskade naglar :) lovelovelove! fina ska dom bli med hjälp av dom nya plattorna från Konad nail art!



Dom här 4 plattorna från www.nelly.com tycker vi om extra mycket, kul när det är nåt lite extra! vill ha alla dom här, men har inte använt våra andra än :P haha måste ju börja snart, vill ju få ännu snyggare naglar :P



Dagens outfits 6/4-10

Fånga dageeen! hehe usch, det är inget vårväder idag heller :(


Mössa & Jeans - Gina. Tröja - Serious sally. Skor - Nike.


Oversize t-shirt - Geztus. Jeans - Fornarina. Skor - Nelly shoes. Klocka - Triwa




Boring = nytta?

En aning uttråkad anne har det varit idag, vädret har dragit ner mig lite! MEN nu känns allt bra iofs! En boring "söndagsdag" blev en dag med nytta? :)


Åh det blev en väldigt lätt och god "söndagsmiddag", toast och en grekisk sallad,
mmm..i like!

Fick tid till att "fixa till mig" själv me, hehe om man nu kan säga så? epilerade benen, målade naglarna, även tånaglarna.. och gjorde en ansiktsmask, har väldigt många olika men brukar faktiskt inte göra det så ofta, men tänkte att jag skulle fräscha upp huden lite inför kommande vecka :) den är ju bara 4 dagar nu och den kommer bli kanon!



Denna ansiktsmask ska man inte tvätta bort, den ska sugas in i huden och sedan ska man torka bort det som är kvar efter 10-15 minuter, väldigt skön! åtefuktar och stäker huden.

Hur som helst, nu ska man ju "försöka" somna me, inte så lätt efter ledighet.. ska iaf lägga mig och läsa i ELLE, så att man kan ge er läsare bra inlägg dom kommande dagarna ;)

Ha det underbart!
xoxo//A



Elina Kling <3 nelly.com

Ni missar väl inte att ni kan chatta med Elin Kling imorgon på nelly.com!



Kanske dags att börja klura ut lite frågor!!? :D LYCKA TILL!

 




Lite nytt hemma

Efter allt ståhej här hemma så har man fått upp lite nytt på väggarna idag. Så nu kan man chilla igen, hehe mamma och "plastpappa"(som han vill bli kallad) var här innan och fixade. Dom var här och borrade upp lite hyllor, skohyllan var ju det viktigaste, så nu är skorna iaf på sin rätta plats och mer plats blev det åt alla sandaler som vi hämtade ner från vinden igår :)





Fick hit och upp tidningstället som vi hade hemma hos mamma, alltid bra att ha :P den fylls snart med massa modetidningar :)


Hyllor över tv:n gör mkt, ska få upp lite tavlor och en massa ljus där :) myspys!


Jenni lagade iaf veckans mat, Caesarsallad och räkpasta med strimlor av morötter i, blir en god vecka :P

Nu ska jag själv fixa mig 2 goda "söndags-toast" och slappa i soffan, är rätt uttråkad just nu. Hade velat ta en promenad, men vädret kan ju inte suga mer!

Byebye!




Dagens tips!

"I got money to blow" det är det många som har, sen är det många som inte har det.

Tänkte ge våra bästa tips på hur du kan få pengarna att stanna kvar tills nästa lön kommer :) eller att du till och med har kvar en hel del på sparkontot (om du nu har ett).

För det första, har du inget sparkonto så skaffa dig ett! Det är det bästa sättet att se hur mycket du ska spara och vad pengarna flyger iväg på :)

- Varje månad när lönen "trillar" in på kontot flyttar vi över den dirr på sparkontot, för det första så är det aldrig bra att ha lönen på det kontot man har ett visakort på. Jennis kort blev kopierat i en automat, så dom försökte köpa sig massa grejer på det. som tur var hade hon inte dom summorna på kortet :)



- Räkningarna betalas först, helt direkt så att man ser vad man har att röra sig med.

Iaf, när du väl har pengarna på sparkontot kan du lätt se vad du gör åt dom på. När vi ska köpa nåt går vi in och flyttar över till det vi behöver. På detta sätt köper man inget man bara ser, som ett "inpuls"köp, då tänker man till när man kommit hem om man VERKLIGEN behöver/vill ha det. Sen är dett jätte skönt ibland att bara kunna unna sig nåt, men då ska ni också känna efter "vill jag verkligen verkligen ha det" if so? BUY IT! då mår man bra!! :D

En annan bra grej är att lägga undan lite pengar till sånt man har planerat eller vill göra, även om många har råd att kanske ta sin resa med lönen som kommer samma månad så är det ALLTID bra att ha lagt undan LITE pengar innan, så känns det kanske inte lika tomt sen efteråt :)

- Vi planerar alltid resor eller annat som vi vill göra i form av extra inkomster vissa tillfällen. sen har vi ju sparat så mycket att vi kanske inte behöver tänka just på detta men det är alltid gött!

Vi har alltid en viss summa som vi SKA spara VARJE månad, det spelar ingen roll om det blir mer sparat, då är det ju bra! Har du en summa som du ska spara så tänker du mer på vad du gör med pengarna hela månaden och kan planera den mer. För annars slänger man bara iväg allt om man inte har en "plan",  har du mer pengar att spendera någon månad och känner att du inte behöver spara dom eller så, så fine! spend them all :D

Andra småtips är att laga mat själv, att äta ute är syrt. och det blir ofta godare om man lagar det själv(om du kan laga mat) Laga hela veckans mat om det är möjligt på en gång, storhandla så slipper du småhandla vilket blir dyrare i längden eftersom du inte har några planerade inköp. men unna dig massa gottit!

Äh där har ni det, det är la så vi gör, sen att vi delar hyra och allt sånt är ett +, för bor man ensam kan man ha högre hyra, fast man kan ju iofs ha lägre me :)

Ta till er! hehe detta är kanon!

byye babes!




Clogs del2




1. steve madden 109,95$
2. Have2Have.se 698:-
3. Scorett 699:-
4. nelly.com 299:-
5. no idea :P
6. topshop £50.00



Golddigga

Det var ju inte lila trevligt att vakna till den sista lediga dagen med grått och trist väder :| hade hellre stannat i min lilla drömvärld, för den va mycket bättre ska ni veta ;P

om drömmar bara kunde bli sanna sådär, haha gud vad jag(anne) lallade runt där med mina miljoner :P ja, för visst blir man lycklig av pengar, det blir jag! om inget annat så för tillfället iaf :P

Men jag vet att pengar gör dig lyckligare, alltså att du iaf har lite än inget alls. Vi är "sparare", även om vi slösar pengar på mkt kläder o sånt som många säger, men sånt gör ju oss lyckliga. Hade jag vunnit mkt pengar hade jag faktiskt inte slösat dom på onödigheter som många andra, hade även inte flashat runt med dom, hade hållt det för mig själv, det finns ju så mycket goldiggers där ute :P



haha kan ju göra ett inlägg senare om hur vi gör för att spara så mkt som möjligt men ändå ha kul :) "dagens tips" kanske?

Har redan hunnit tvätta lite nu på morgonen, OJ måste springa ner!
LATER!





Disney rules!

Skrev ju om filmen "grodan och prinsessan" när den skulle ha biopremiär, att vi ville se den. Ja, nu har vi iaf sett den :) bra var den! som en Disneyfilm ska vara. Tycker att det är bra att det alltid är moraliska budskap i alla disneyfilmer! man kan alltid lära sig nåt av dom :) och man blir alltid på lika bra humör!



Har käka en massa gottit, men inte i form av godis denna gången, utan i form av morötter, gurka och dippar :D mkt bra!




Nu blir det en sista film, Shutter island..får hoppas att den är bra.

Byebye!



Resultat/Belöning

Åh gud vilken lättnad, det ska ni veta! det kanske inte sysn, men att veta att allt är på plats och att man inte behöver göra detta förräns efter sommaren inför vår/vinter igen :P hehe




Garderoben ser helt ok ut, den kommer bara att fyllas på nu tills nästa tömmning, men aja :) så är det ju alltid!


Allt detta ska upp till vinden, eller nae, 3  av dom skulle bort helt, alltså slängas eller skänkas till någon behövande..alltid bra när man kan ge bort lite åt andra som inte har så mkt :)


NU får vi våran belöning i for av gormémiddag :P crisp, kött, vitlökssmörsfyllda bröd och en mega-god sallad! ALLT detta till ett avsnitt av gossip girl! :D

Later babes!



Så botar du baksmällan

En öl blir till tio och ett glas vin efter jobbet slutar med shotrace sent in på småtimmarna. Känner du igen dig? Då vet du förmodligen också vad som väntar dagen efter.



Att det ibland blir lite för mycket
av det goda är nog en situation vi alla kan känna igenom oss i. Men vad kan man egentligen göra åt saken när man väl sitter där morgonen efter med en dundrande huvudvärk och torrare mun än Sahara-öknen?

Att vi blir bakfulla beror
till största delen på på själva alkoholförgiftningen. Men det många inte vet är att vi också mår dåligt på grund av de dåliga biprodukter som finns i alkoholen.

Whisky, vodka och gin är exempel på några av de alkholhaltiga drycker som innehåller mer biprodukter än andra. Men det är inte bara biprodukterna som påverkar hur vi mår dagen efter, så kallade nervchocker kan också orsakas av alkoholen. När nervchockerna släpper då alkoholen sakta men säkert försvinner ur kroppen, kan ömhet och känslighet för ljud och ljus upplevas.

Den effektivaste metoden för att undvika baksmälla är utan tvekan att inte dricka från första början. Men vad gör man då när man väl sitter där en öl, två glas vin och tre shots senare? Här är några saker du kan testa.

Skippa den feta maten
Att skippa den feta maten dagen efter är ett hett tips, eftersom kroppen har nog med att försöka förbränna alkoholen sedan gårdagen.

Satsa på frukt och grönt
Försök få i dig nyttigheter istället, som till exempel banan och tomat, som innehåller mycket av de ämnen kroppen har brist på dagen efter.

Vatten i mängder
Drick rikligt, rikligt med vatten! Kroppen är uttorkad och behöver all hjälp den kan få med att återställa vätskebalansen.



Vårtömmningen!

Åh herregud, jag skojar inte! detta är nog den jobbigaste uppgiften vi tagit på oss på länge!, känns som att inget blir klart. Har hållt på ett bra tag nu..pusst!


Lilla garderoben blev det inte så stor skillnad på, lite minder saker kanske.


Detta hämtade vi ner från vinden


Detta ska plussas in i den stor garderoben, hur fan ska allt få plats, får hoppas att det ryker annat därifrån :P


Jenni tömmer smyckes-avdelningen på skit.


Jag fixade byxavdelningen.


Här blev den klar, blev helt OK

Nu väntar det värsta! oh no!! bäst att sätta igång..så att tishorna och tröjorna kommer på plats!

back to work!
Bye!



Clogs del1




1. Mango. nelly.com 699:-
2. Steve Madden $159,95
3. Timeless nelly.com 599:-
4. Steve Madden $109,95
5. Bianco 600:-
6. topshop £68:-



Dagens..

Det var lika skönt att vakna upp till det undebara vädret som igår :D thank god att det är sol idag igen! finns ju inget bättre!!

Har precis satt mig med frukost för att planera dagen lite.. och frukosten består inte av toast idag, utan det är äggmacka och grönt te ;)

Idag ska vi iaf få fixat en hel del saker, lika bra och göra det idag när man är ledig än att frösöka hinna/orka med sånt på vardagarna. detta har vi tjatat om rätt länge nu, för "vårstäning" behövs!..av allt egentligen, men idag blir det ju garderoben :P



Så idag ska jag/VI:
- Städa/tömma den lilla garderoben
(det gör jag själv, finns bara träningkläder och pary-shit i den)

- Ta ner kläder från vinden.
(måste se vad vi har som ska spara o läggas in i garderoben igen)

- Städa/tömma den stora garderoben.

- Ta upp kläder till vinden. (från den stora garderoben)

- Städa upp efter oss & Laga mat.

- Ta en powerwalk i det sköna vädret (hoppas inte alla är för bakis idag!?)

Senare ikväll ska vi laga en god middag här hemma, det var länge sen nu faktiskt! en såndär lyxvariant ;) och efter det ska jag(anne) ha en såndär "ta hand om mig kväll" kan verka som att det blir en stressig dag, men NEJ den kommer att bli helt underbar :D

Så detta är en del av dagens innehåll i bloggen + även något rent modeinslag såklart :) det får ni ju inte missa :P

LATER babes!//A



Duktiga dottern'

Vad gör man inte för att andra ska kunna ha det lite skoj på påskafton?? Jo jag håller mig nykter och låter mor och platspappa ha det skoj hos moster :) det händer ju inte så ofta, men man ställer ju faktiskt upp när man kan. Kände iofs inte att jag ville ut idag ändå så vad gör det mig? då kan dom lika gärna få ha sitt lilla roliga :) Det verkade iaf som att dom hade det mysigt när jag kom för att hämta dom :P hehe, det blev en liten biltur men kom iaf hem till slut.



Nu ska jag bara mysa ner mig en stund med Tindra i soffan, hon skriker efter uppmärksamhet :P sen stänger jag in mig i rummet för skönhetsömn, ska göra väldigt mycket vettigt imorrn ska ni se! så att sova bort hela dagen är inget att snacka om :P

För er som är ute o festar idag, PARTY on! sätt på denna låten på högsta volym :D loves it!

byyye!!//A




Glad påsk!

Tjohej! ville bara önska er allihopa en glad påsk! har ju inte hunnit göra det än :P

Är fortfarande hos moster, har ätit en god middag med god efterrätt! Nu är man mätt och belåten,
får se vad som händer efter detta. Har inget speciellt planerat än så länge iaf.



Ska nog ut och ta lite frisk luft nu, har inte varit ute i det fina vädret än..börjar bli väldigt trötta här nu, hehe
Ha en fortsatt trevlig kväll!
xoxo//A&J



Dagens outfits 3/4-10

Påskafton blev solig och varm, så vad passade bättre att ta på sig lite av det sportiga och lite slappa :)


Oversize tröja - Gina. 3/4 byxor - Gosha. Sport-bh - Ullared Skor - Skopunkten.


Kort silkesjacka - H&M. Sport-bh - Ullared. Byxor - Serious sally. Skor - Din sko.




Sexigt från nelly!

Wonderland, nellys egna märke när det gäller underkläder och sånt har gjort 2 snygga strumpebandshållare, tycker själv att dom blev rikitgt heta, och bekväma me om inget annat :) Dessa 2 fotade jag(anne) i måndags. som ni kanske såg på bloggen, Sandra(inköparen för bad/underkläder) har ju ett bra jobb :P



Använder själv inte sånna, för jag använder aldrig strumpor, använder antingen hela strumbyxor eller inget alls, hehe

Men för dom som använder strumppor så rekommenderar jag dom starkt, för det är ju inte så att dom är dyra eller så, ni ser ju :)

Ville bara tipsa om dom, hela nyhetsbrevet kan ni se HÄR.

Öh, sent vaknade man idag me, nu e de lite "brottom" ska ju iväg å middag om ett tag,
Later!



Grönt är skönt!

Jamen visst är det det?? snygg färg om inget annat :) en fin ögonfärg me!, så säger jag inte nu för att jag själv har gröna ögon :P hehe ne.. för våra ögon blir mer blåa mot sommaren konsigt nog.. på vintern är dom gröna, väldigt gröna ibland men sen, så blir dom mer blåa med lite gula toner i. Mammi och pappi har ju blåa ögon så det kan ju förklara en del. Men kul att dom ändrar färg iaf, vanligt? hmm..? här ser man dom gröna ögonen, och även dom gröna naglarna jag målade igår :)


Hade vela testa dom gröna linserna som är på bilden, för att få ännu mer gröna ögon, det är så snyggt på brunhåriga.. blåa ögon me! love it, sen tycker jag att det är riktigt snyggt med bruna ögon på blonda människor!, har själv bruna linser (dom på bilden), hade alltid på oss det när vi festade förr, men nu har vi inte använt dom på jättelänge, hoppas inte dom blivit förstörda bara, man ska ju inte ha dom mer än en månad, hehe kanske dags för nya :P



Brukar köpa dom på www.fargadelinser.se Det har funnits på www.nelly.com me men dom tog slut, det ska komma in nya är det sagt! lätt att jag köper det där isf :)

Yeye, ska testa dom imorrn och se, ska göra oss finfina inför middagen hos moster :D kanske till och med blir bruna naglar för att matcha ögonen och den snygga outfiten som ska på ;)




bytt ut..

Thank god it's ONLY Friday!!! Hade ju haft panik om det var söndag och man skulle upp och jobba imorrn i vanlig ordning, känns lite så faktiskt.



Men idag har man bytt ut allt från söndagen i form av sysslor typ, eller ne.. filmtittande och godisätandet kan man väl säga :) är hos Tess nu, gick och mötte henne när hon hade slutat jobba, så nu ska vi strax hem till mig o mysa till det, godiset och allt gottit väntar där hemma :)



Skönt att det fortfarande var ljust ute me, men nu har det mörknat, snart är det ljus dygnet runt, hehe LÄNGTAR!

Skrivs!!//A



Skönhetstips!

Ah, skönhetstips och skönhetstips!? Ett bra tips iaf! :P

Igår när vi satt och hade det trevligt här hemma hos oss så kom vi in på lite gamla händelser som hände förra sommaren, då började vi rata om en väldigr bra salva som vi har hemma, den heter Tummeli, det är en finsk Vårdsalva, som man använde till att smörja in kossornas spenor förr i tiden. Nu används den till mycket annat, som tex. att mjuka upp huden på olika ställen på kroppen. Den är bra mot ALLT! Sår, finnar, ja.. you name it!

TUMMELI

Antiseptisk vårdsalva.



- Mjukar upp sprucken hud
- För händerna och hela kroppen
- För förhårdnader på hälar och armbågar
- För vård av hundens trampdynor

Den använde Jenni när hon i somras blev omkullknuffad och skrapade upp hela hakan, ingen vacker syn! men efter 2 dagars användning så åkte skorpan bort av sig själv och fram kom ny rosa hy, det blev inga ärr eller nåt. SOM TUR ÄR!!



Visst, det finns massa sånna salvor, älskar själv även ren aloe vera kräm, best ever! Men Tummeli  äger riktigt mkt :D testa den, den finns att köpa HÄR. Finns inte att köpa i Sverige vad vi vet iaf.



Ska iväg...

Ska iväg på påskmiddag hos Daniels mamma! Bjuds nog på god man som alla andra gånger! Jag är sjukt seg och sleten efter en hård kväll igår därför försöker jag få i mig så mycket vatten det bara går. Det bästa dagen efter är att återfukta innifrån.



Drog på mig det enklaste jag kunde hitta, vit stor tshirt och blå slitna jeans. Skrivs senare! //J



Från igår!

Nemen gud vad sent det blev då, klockan är ju redan 2? hehe aja, Hade en väldigt trevlig kväll igår. Tycker nog faktiskt att vi hade trevligare här hemma än på krogen sen :P

Har sjukt ont i kropen nu iaf! Det är inte för att man var ute igår, det är för att jag ahr träningsverk från pumpen i onsdags :P haha Därför klarade jag inte av Twister igår, svaagis :P

Här är lite bilder från kvällen iaf!


Satte igång "påskbrasan", hehe lite mysigt


Cilja, Tess & Jenni


Tess, Jenni & Anne


O så lite twister, jag åkte ut direkt :P


Jenni vann, såklart :)

Nu ska jag bara äta up min underbara frukost, sen ska jag fixa till mig lite, tänker inte gå runt som en skrutt nu när man är ledig ;)

Later babes!//A



F-F med vamyrer!

Det är förfest @ twins house tonight ;) sitter faktiskt och tittar på det underbara Vampire Diaries just nu, MEN efter detta blir det riktigt hög musik och dans på vårat stora dansgolv ;D snart kommer väl grabbarna också!



Här är Anne, Tess, Jenni & Cilja! we rule!


Party ooon, woopwoop!



Vilken dag!

Dagen började med att telefonen levde sitt eget liv och trodde att det var helgdag, så varken min eller Annes telefon ringde. Jag vaknar 07,40 och flyger upp ur sängen och skriker att jag har försovit mig till min kille! Jag försöker ringa Anne, inget svar så jag antog att hon oxå sov. Försökte även ringa Stefan som jobbar med oss, men inget svar där heller. Jag tog för givet att BÅDA låg och sov! Stefan bor ju i Alingsås.


Jag kommer hem, bankar och ringer på dörrklockan tills Anne öppnar, vi skyndar oss iväg och kom bara 15 min försent så det va ju lugnt. Stefan kommer 45 min sent och Simon, en annan som jobbar med oss kommer 30 min sent. Hehe vilken OTUR vi haft denna morgonen, viktigaste dagen då allt skulle ut innan helg.

Dagen blev jätte bra trots den tröga starten. Vi är i fas med alla bilder, vilket är jätte skönt. Jag och anne har tom. hunnit springa borta på foto och fotat en timme var, skor, trosor och short. Nu e jobbdagen äntligen slut och nu ska vi äta lite och göra oss snygga inför ikväll! Party väntar här näst och bilder kommer senare ;)



Världens märkligaste sexfakta

Brittiska The Sun har tagit del av flertalet undersökningar för att dra slutsatsen om var i världen man har bäst sex. I jakten på svaret fann de också en hel del besynnerliga fakta.


Eller vad sägs om att kära gamla Sverige är hemvisten för flest bisexuella i hela världen och att San Francisco är stället du bör besöka om du vill uppleva något kinky?

Det finns dock fler nålar att fästa på den globala kärlekskartan.

Nya Zealand har man i genomsnitt 20,4 sexpartners under sin livstid, vilket gör landet till det mest promiskuösa i världen enligt The Sun.

I Österrike toppar männen samma liga, med en motsvarande siffra på 29,3 sexpartners.

Sämsta sängkamraten hittar du garanterat i Tyskland, där männen nyligen korades till världens värsta älskare i en stor undersökning av OnePoll.com. Anledningen? De luktade för mycket...

Samma undersökning utsåg de eldiga spanjorerna till de bästa älskarna.

Är du ute efter en snabbis bör du söka lyckan i Thailand, där pågår nämligen en genomsnittligt samlag endast i 10 minuter - vilket gör det till den snabbaste kärleksakten i världen.

The Sun pekar samtidigt ut Brasilien som landet med motsatt resultat. Enligt en undersökning av The Penguin Atlas of Human Sexual Behaviour pågår ett samlag i genomsnitt i 30 minuter där.

För personer med en förkärlek för fler än en sängkamrat kanske Paris är värt ett besök? Enligt samma artikel har 41 procent av landets sexuellt aktiva befolkning deltagit i orgier av något slag. Är trekanter och fyrkanter för liten verksamhet bör du istället besöka Japan, landet som har världsrekordet i största orgien. 500 personer deltog.

Japanska Harajuku är också en plats att lägga på minnet, här kryllar det av fetisher som får blomma fritt. Eller var sägs om "injured idol", där kvinnan spelar skadad och är inlindad i bandage?

Planerar du redan för sommarens semester? Då kan det vara bra att veta att kåtast är man i Grekland, störst bröst finns i Australien och största området för nudister finns i Frankrike, tipsar The Sun.



Vi jagade våran order!

Åh herregud, jag glömde skriva in "personal order" på ordern jag gjorde på morgonen. Jag kom på det nu vid lunch och gissa om vi fick panik!? Våra ordrar prias ju och vi hämtar dom på lagret ist för att få dom med posten, det är ju ganska självklart :P



Vi jagade ordern, och vi hittade den på en vagn som ingen hade börjat plocka order på. Vi fick springa och plocka dom själv och sedan packade dom den och vi fick med oss den ut till kontoret! Thank GOD! Hade inte velat vänta hela helgen! :)




Begränsa internet!?!?!

Människors nöjessurfande på internet är ett hot mot infrastrukturen över hela världen. Nu bildar FN ett nytt organ som ska övervaka och begränsa användningen av nätet. I januari 2013 kommer svenskarna inte att kunna surfa fritt längre.

Vad e det för SKIT dom kommer med!?!? Händer detta vet vi inte vad vi tar oss till. Hur i helvete kan dom komma med ett sånt förslag? Vem orkar använda internet om det är begränsat. Alla vet ju att gränsen skulle överskridas DIREKT!!



– Vi är rädda för att hela internet kollapsar om användandet fortsätter att öka i den takt det gör i dag. Det skulle få förödande konsekvenser, inte bara för världsekonomin, utan också för viktiga samhällsfunktioner som sjukhus och polismyndigheter, säger Nette Weier, chef för det nya FN-organet, i ett pressmeddelande.

– Det handlar framför allt om Kina och Indien som på ett oansvarigt sätt har gett sig in på den här marknaden. Snart har alla en dator i hemmet och då blir det plötsligt ohållbart, säger Nette Weier.

Exakt hur internetkvoterna
kommer att fördelas i Sverige är fortfarande oklart. Regeringen har tillsatt en utredning som beräknas vara klar vid årsskiftet.

– Det troliga är att alla invånare får rätt att surfa för omkring fem gigabyte i månaden. Företag kommer att få en något högre kvot baserat på antalet anställda och företagets natur, och kommer dessutom att kunna köpa till om det inte skulle räcka, säger Kurt Kabelskog, tidigare it-chef på PPM, som leder utredningen.

Möjligheten att för en summa pengar utöka sin kvot kommer däremot inte att finnas för privatpersoner.

– Då skulle vi hamna i en klassdiskussion som vi helst vill slippa, säger Kurt Kabelskog.

Frågan är om det är ett aprilskämt? ;) vad tror ni!? hehe kabelskog




Klickat hem!

Tjoho allihopa! Dessa två godsaker klickade vi precis hem! Harembyxorna som fanns med i "sportigt mode" för bara 199:- och skorna som är en liten blandning mellan träskor och klacksko för 299:-, lite lantlig sådär :) Hela kalaset med rabatten blev bara 349:-