RSS 2.0

It ends with..

Sista dagen på Februari och första dagen på veckan började bra, iaf på jobbet..Fick gjort mkt men det var rätt chill ändå :) det är så det ska vara! helt i våran stil..Fotade bort en hel del byxor me.



Anki kom in nån timma i slutet, gött! Nu kör vi lite oftare..kommer bli kanon det här :D För det går riktigt bra för henne.

Har väl inte gjort så mkt efter träningen direkt, dammsög lägenheten grundligt och sen blev det att tvätta nån maskin..ska ner och hämta det som finns i torktummlaren nu innan sängen får sällskap.



Det var inte bara kroppen som fick träning, avslutade precis faceliften :) känns att musklerna i ansiktet fått sig en omgång :P Tindra skulle såklart mysa, alltid så..hon kommer när man som minst kan mysa. Men lite mys fick hon iaf.

Hoppas eran vecka började och månaden slutade bra!
GOD NATT!!//A



Dagens outfit

grrr...tröjan var snyggare på än väntat ;D



Monki, Gina, Skopunkten & H&M.




Mat & Träning 11.02.28

Oh la laah! En trevlig stund att vara på gymmet idag..hehe det fanns massa fina pojkar där idag av någon anledning?

Inte för att man tittade..vi tränade ju! Då har man inte tid att hålla på med sånt ;P Ne men idag körde vi ett sånt gympass vi brukar köra, Anki va me så vi visade henne våra "viktigaste" övningar..och alla vet väl vilka det är vid det här laget? Om inte så är det Rygg, ländrygg, inner och ytterlår/rumpa och sen även mage..egna blandade övningar. Som t ex, "cykelövningen" Vanliga situps, höftlyft och "rulla" långsamt hela vägen upp och sen ner utan att ramla bakåt.. för att stäka dom innersta musklerna. Kan visa den övningen i en video nån dag i veckan.

Innan allt detta blev det 5 minters powerwalk uppvärmning och sedan löpning i 25 minuter. Kändes som att man kunde sprungit hur länge som helst, vilket är bra för nu har man kommit igång med konditionen me :) Bara LÄNGTAR tills det blir varmt så att man kan springa ute i friska luften istället!

Vi skippade våran c-vitamin boost idaag..whaaat!? hehe inte drycken då..tänkte prova ett annat mellanmål.
Frukost 07.30: Havregrynsgröt med krossade linfrön och syöt, c-vitamindryck-
Mellanmål 10.30: 2 riskakor med sesamfrön tror jag det var... och grönt te. Trevligt.



Lunch 12.30: Fetaost biffar med couscous-sallad (feta, rödlök, tomat & chili) & youghurtdressing med vitlök.
Mellanmål 16.20: 2 Kesoplättar
Efter träning 18.50: Proteinshake
"Kvällsmat" snart om en stund: Vardagsgodiset ocg grönt te.

Thats all..



Vårens skotrend nr.1



Stylingtips "Dina bekvämaste skor kan vara minst lika snygga som dina partyskor och ofta går det att kombinera med både klänningar och byxor. Snyggast blir ballerinor till tighta nederdelar, som t ex. stuprörsjeans."



Shoppingtips!

Riktigt snygg, ett plus i kanten för skinndetaljer ;) Gina tricot 299:-




Så fixar du förföriska fransar

De allra flesta tjejer har en relation till mascaran och det är också den produkt som snabbast piggar upp ett trött ansikte. Marknaden svämmar över av nya märken, modeller, borstar och effekter och det blir allt svårare att hitta rätt i mascaradjungeln.



Här är några tips på vägen mot fransarna du bara vågat drömma om.

När det gäller mascara är det inte alltid dyrast som är bäst. Faktum är att det oftast är   budgetmärken som toppar listorna över bäst-i-test. Det är dessutom billigare att pröva sig fram med budgetmascaror för att hitta rätt mascara för just dig.

Det finns mascaror för olika typer av behov. En del böjer fransarna, en del förlänger, några ger volym och några lovar lite av varje. Det finns även mascaror som är vattenfasta vilka är överlägsna vid snö och bad.

Vilken effekt en mascara har bestäms ofta av formen på borsten. En kraftig borste med täta strån ger också kraftiga, fransar och täcker i regel alla fransar, både långa och korta. Satsa på en mascaraborste i gummi om du vill undvika klumpar.

De lite smalare borstarna ger bättre precision och kommer åt lättare ända in ifrån fransroten. De smala borstarna brukar även ge en fin längd och väl separerade fransar. De ger även ett mer naturligt resultat än vad en kraftig borste gör.

När du hittat rätt mascara för dig är själva appliceringen A och O för om du ska lyckas. Ett viktigt hjälpmedel för att få fina fransar är ögonfranstången. Det böjer fransarna uppåt vilket ger en piggare blick. Långa fransar kommer inte till sin rätt om de pekar rakt fram så en ögonfranstång är en bra investering.

Använd tången innan du applicerar mascaran. Börja vid fransroten så nära du kommer utan att du riskerar att klämma dig. Kläm ihop tången och håll i några sekunder. Det är viktigt att inte böja fransarna för hårt, dels sliter det på ögonfransarna, dels blir resultatet kantigt och onaturligt. Flytta ögonfranstången lite längre ut på fransarna och kläm ihop igen. Upprepa längs med hela fransen tills du fått en naturlig böjning. Det finns även elektriska ögonfranstänger som fungerar enligt samma princip som locktänger för håret. De fungerar bäst efter att man applicerat mascaran.

Tänk på att inte pumpa in luft i mascaran, då torkar den snabbare och bildar dessutom klumpar. Torka också av överflödig mascara från borsten innan du applicerar den. Dra borsten från rot till topp, hela fransen ska bli täckt. Det gör att blicken blir mer intensiv och att fransarna ser längre ut. Börja med att applicera mascaran på den undre fransraden, gör du tvärtom är risken stor att du får mascaraprickar på ögonlocket när du tittar upp.

Applicera mascaran i en sicksackrörelse för att färgen ska hamna runt hela fransen. Borsta på lite extra på franstopparna för att få så långa fransar som möjligt. Ta bort klumpar med hjälp av en franskam eller en tandborste. När det första lagret torkat kan du upprepa appliceringen för att få en fylligare effekt.

källa:salongk.se




Hatar att begränsas!

Tänk om man inte hade varit så begränsad som man egentligen är..hur gött hade inte varit o kunna göra vad man vill när man vill?! ALLAS dröm, men så ser vekligeheten inte ut. Man är begränsat när det gäller jobb, fritid..ja you name it.

Har man ingen bil och ska ta sig någonstans så är man beroende av bussar och deras tider..Jobbtider är en annan grej, Vissa jobb har ju flex som tur är och då kan man bestämma lite själv bara man gör sitt jobb. Så har vi iaf. En annan sak som just begränsar oss en aing för mkt just nu är träningen, lr vårat gym kan man säga, för träna kan man ju göra hela tiden när som helst på gymmet. Men där kan man va lite begränsad också när det gäller motionen, lite irriterande.

Så en sak vi kanske har tänkt att göra är att byta gym, från Studio Aktiv till ONYX. ONYX är en aning större, har sjukt bra motionsavdelning och finns på 2 olika ställen, det är dyrare men vi får rabatt genom jobbet så det blir bara nån tia dyrare i månaden OM man vill träna på båda ställerna.



Vi är lite kluvna när det gäller den frågan, men OM det kan göra att det blir mer frihet i det hela så ska vi självklart byta, ska ta en vecka och prova på ONYX för att se om det passar oss..för vi gillar verkligen vårat gym nu, men allt kan alltid bli bättre som sagt :)

Later!




Fest fin..



Många har frågat vad vi hade valt för klänning/outfits om vi hade tagit studenten i år..Herregud, det var 6 år sen i sommar! Anyway..blev helt kär i den här outfiten när vi såg den ihop. Lätt en av favoriterna! Färg är fint, även om vitt alltid är en hit på studenten. Men vem vill vara som alla andra? :P

Detta hittar ni på nelly.com



Trassel!

När vi var små låg vi alltid i sängen innan läggdags och läste..lr iaf tittade på bilder i massa böcker som våran kusin hade i bokhyllan, en av favoriterna var Rapunzel såklart!..Vilken liten flicka gillar INTE den sagan?? :D Så bra ju!



Har precis tittat klart på Disneys nya film Trassel. Den var bra! det går ju inte att inte gilla Disneyfilmer! Det är "må bra" filmer..perfekt en söndag! :D

En vecka är slut, snart början en ny.. Har inte mkt att säga om denna söndagen. Det blev väl lite matlagning som vanligt och a, mest chill faktiskt.

Ska ladda batterierna inför en ny vecka nu, vi hoppas att ni alla har haft en kanonbra helg även om den gick lika fort som den kom! att ni har kunnat vila ut och haft kul.

Hoppas ni får ett antal bra timmar i drömmarnas land!
Skrivs imorrn igen!




Mat & Träning 11.02.27

sunday oh lovely sunday!, ne det har inte varit någon SUN idag :/ och idag blev det INGEN träning..hade tänkt att träna, JAG (anne) hade tänkt att träna..som förra söndagen, men Tess fick mitt sällskap istället. Egentligen är jag lite besviken på mig själv, lr ne :P hehe vi fick en trevlig och rätt lång promenad hem till henne, så det är väl dagens motion.

Istället för att skriva vad man tränat idag tänkte jag ta ett litet motivationssnack med er...

lr NEJ! motivationssnack kan vi ta en annan kväll. Ikväll ska jag visa en drömkropp som vi har siktat in oss på, har visat bild på Nicole från pussycat dolls innan, den är ju grym! Men checka in denna!! OMFG!



Skrev i veckan att vi börjat planera innför ny träning...och den nya träningen är menad att ge oss en sån här kropp! mmmhm, det kommer bli grymt! Våran blivande PT ska fixa allt, ska snacka lite med henne nu kommande vecka..så att vi VÄLDIGT snart kan sätta igång, tror dock inte det blir nu i veckan vi sätter i gång med det men...a :)

hehe, en sån kropp kommer INTE att få i sig det vi fått i oss ikväll..bollar känner vi oss som ikväll igen :P

Frukost: som ni såg, "dagens tips" blev ju frukosten.
Hmmm...inga mellanmål idag alls..
Middag: Anne: Icas kebabpizza & Kebabsås, Jenni: Grande de luxe meny från Max.
Kvällsgottis: ja..ni ser ju!



nothing more to say...
Later!



En HEL månad!

Nu är det en månad, 4 helger helt vita..känns kanonbra! Har inte skrivit mkt om gårdagen men den va väl bra. bra musik på Grand iaf :) Jag har ju det liite svårt när det gäller folk att umgås med när jag är ute, men det är sånt man får ta om man själv inte dricker.

Jag belönar mig nu med vampires eftersom vi missade den i fredag, sen blir det ännu ett avsnitt av solsidan :D

gotttis har vi massor av, det får ni se sen :)




(Detta var endast en uppdatering om mitt "nykterhetstrams") Så ALLA vet hur det går för mig..
En månad avklarad..more to come.
Later babes!//A



Shoppingtips!

Kendra dress Cheap Monday 399:- från nelly.com! Love it! klicka på bilden för att se modellbild ;)




Lev längre och rikare med små förändringar


Det behöver inte vara krångligt att öka sitt välbefinnande och det behöver inte heller ta en massa tid. Livsstilsmottagningen på Karolinska Universitetssjukhuset har gett ut boken ”Smarta val – för ett längre, rikare och friskare liv” där man delar med sig av flera sunda tips.

Små livsstilsförändringar som gör stor skillnad.

Du behöver inte hänga på gymet fyra dagar i veckan, det räcker gott med 30 minuters daglig rörelse som trädgårdsarbete och cykling. Satsa på att få in vardagsmotionen på väg till jobbet genom att till exempel ta cykeln eller promenera. En liten förändring som att ta trapporna istället för rulltrappan eller att stå och jobba istället för att sitta, gör stor skillnad.



Se till att röra dig så mycket som möjligt. Ta lunchpromenader, smyggympa på kontorsstolen genom att lyfta benen några centimeter en gång i timmen. Skaffa en stegräknare för att få koll på hur mycket du egentligen rör på dig och bli peppad.

Lär dig säga nej för att få bättre självrespekt och minska din arbetsbelastning. Satsa på mikropauser under dagen för att återfå inspiration och koncentrationsförmåga.

Var noga med att få tillräckligt med sömn. Stäng av TV:n minst en timme innan läggdags och skriv ner vad du ska komma ihåg inför morgondagen. Slappna av genom att följa med i andningsrytmen.

Ta med matlåda till jobbet för att undvika för stora portioner och för fet mat. Byt ut osten till magrare alternativ som keso, kalkon, skinka, makrill eller sardiner.

Se till att alltid ha råvaror som lök, oliver, citroner, äpplen, fetaost, ägg och skinka hemma. Kyckling, lax och räkor ska alltid finnas i frysen. På så sätt har du lätt för att slänga ihop något gott och nyttigt när hungern sätter in. Satsa på medelhavsinspirerad mat med mycket grönsaker, frukt, fisk, spannmål, olivolja och baljväxter. Ät en tredjedel grönsaker, en tredjedel fisk, kött eller kyckling och en tredjedel pasta, bulgur, potatis eller quinoa.

källa: salongk.se



Party-outfits!

Blev väldigt nöjda med gårdagens party-outfits :D Plockade fram dom UNDERBART fina kjolarna vi köpte på nelly.com förra året i Juni. Har inte använt dom mer än då...en gång.





Lite prisessa/bellrina över det hela :) kombinerade det med dom snygga linnena vi köpte igår från weekday..sött men grymt, med höga klackar till såklart! Accessoarer från Glitter, H&M och Nelly.com.




Dagens tips!

En rätt grå söndag...den behöver en mysig frukost :) lr vad sägs?

Sitter och mumsar på en just nu, inget speciellt dock medn den är trevlig..nyttig är den väl inte heller, lr det är väl bara crunchen som inte är så bra, men den är GOD! På söndagar behöver man inte vara så nyttig ändå! Har aldrig ätit den innan så vi ville testa efter att vi la in tipset i fredags om det där goda mellanmålet. :)

Det här behöver du iaf till den goda frukosten! 



Turkisk youghurt, Ica Crunch, Grönt te (citrus) & honung.

Ska mumsa klart här och sen får vi se vad dagens har att erbjuda! För ni vet...söndagar, dom kan ju innebära vad som helst nu för tiden. Dock ingen alkohol :P hehe

Later//A



Vi hoppas!

heyheyhey!



Hoppas på en kanonbra kväll, it's ooon at our place iaf :D

Hopaps ni får det kanon! skrivs imorrn babes!




Dagens shopping!

Vi fick med oss lite mer än det vi var ute efter faktiskt o de känns jävla gött! :D Tråkigt nog hittade vi inte leggingsarna men vi hittar nog ett par snart ;) Nu e de shopping-stop ett tag. Elelr det märker vi, nelly trend släpps ju nästa vecka oxå haha, ny avdelning som sport o allt sånt, kuuul :D



creme d nude från mac



transparent oversize tshirt weekday



Linnen weekday



transparent tshirt weekday



transparenta shorts weekday



Byxor weekday



Bikini top Lindex



Tröjor Monki



Transparent kjol weekday



Jumpsuit Bikbok



Billig VS. Dyr




Det blev inställt!

Visningen på lägeneheten vi skulle kolla på idag är inställd, vet inte varför :( Skickade iväg ett mejl och frågade när nästa visning är. Får se vad som händer, snart orkar man inte engagera sig mer..åh.




4 tecken på att du är redo att börja dejta.


Om du har gått igenom en skilsmässa eller ett uppbrott bör du ta den tid du behöver för att läka och reflektera över vad som gick snett innan du kastar dig in i en ny relation. Men hur vet man när man är redo att börja dejta igen?

Sajten Sheknows.com har frågat dejting- och relationsexperten DeAnna Lorraine för att ta reda på när man är redo för nya, spännande äventyr.



Här är fyra tecken på att du är redo.
1. Du har slutat älta det förgångna. När du slutat tänka på ditt ex och hur ni skulle kunna ha det, är du sannolikt redo för att gå vidare.

2.
Du är inte arg längre. Om du inte känner dig arg och bitter på ditt ex och inte heller saknar honom, är det ett gott tecken på att du är redo för att släppa in en ny man i ditt liv. Om du till exempel känner dig neutral inför ett foto av ditt ex och tänker på er relation som en bra erfarenhet som du lärt dig av, så har du kommit långt. Men om tankarna på ditt ex gör att du känner dig arg, ledsen eller sorgsen, behöver du lite mer tid.

3.
Du lägger märke till andra män. När du börjar lägga märke till män i din omgivning betyder det att du är öppen för nya möjligheter. Känner du dig attraherad av någon annan man i din närhet och börjar bli förälskad så är det ett säkert tecken på att du kan börja dejta på nytt.

4.
Du är harmonisk när du är ensam. Om du känner dig öppen för att dejta, men även harmonisk som singel, så är du på precis rätt ställe. Du tar tid på dig att utvecklas, lära känna dig själv och komma i kontakt med ditt inre för att upprätta ett lyckligt liv på egen hand. Du känner inte ett desperat behov av att kasta dig in i en ny relation för att bli komplett.

Två tecken på att du inte är redo att börja dejta igen.
1. Du pratar konstant om ditt ex. Om du går på dejt med någon och kommer på dig själv med att prata om ditt ex, eller känner dig obekväm med situationen är du sannolikt inte riktigt redo för att börja dejta igen.

2.
Du vill kasta dig in i en ny relation. Om du desperat letar efter någon som kan bota din ensamhet är du troligtvis inte redo för att börja dejta än.

källa: salongk.se



Inköpslista!

Började dagen med att göra en inköpslista på allt vi vill kika på idag. Vi ska inte hälsa på pappa förrän om en månad igen så vi vill passa på o shoppa lite så man inte behöver åka hit för att man kanske glömt köpa nåt osv :) Åker väl hit för andra anledningar oxå men vill iaf inte känna att vi åker hit bara för en tröja tex.



Här är det vi ska kika på, ser så snyggt ut samlat på ett kollage, eller vad säger ni? ;) Några skönhetssaker som kastanjevatten, nytt läppstift och volume powder ska vi ha, sedan massa coola toppar och annat smått o gott! Allt dett hittar ni på kicks, åhléns, weekday, bikbok, monki och lindex!

Orkade inte slänga upp bilden på tänderna än, ska bleka dom en gång till när jag kommer hem för man ska upprepa det dagligen eller varje vecka tills man är nöjd på dom olika effekterna. Ser en lite skillnad så det är jätte kul, ska bli intressant efter andra blekningen på effekt nr 2, efter de slänger jag upp före och efterbilder! :) Skrivs lite senare//J



Uppfräschning

Lönehelg och vi kände för en fräschning denna helgen. Väldigt passande oxå eftersom vi ska ut och även köpt nya produkter vi ska använda ;) Passar på ikv'äll eftersom vi e hemma hos pappa io hälsar på o bara chillar.



Vi ska strama upp våran hud o ge den en extra kick så att den blir frächare med våran nya 60 second face lift och även bleka tänderna! Fick ju hem dessa i veckan som vi köpte från nelly.com och ska bli väldigt intressant o se om dom funkar. SKa ta före och efter bilder på tänder nu ikväll och visa er imorrn ;) Har redan väldigt vita tänder men de skadar ju aldrig om dom blir ännu vitare. Får dock inte bli helt jävla lysande vita, inte så snyggt.



Tänkte fräscha till oss med en snygg bränna oxå. Ni vet ju att vi älskar våra underbara BUS-servetter ;) LOVE!

Missade favvo-serien vampire diaries bara för att pappa alltid ska glo på sin skit men vi fick glo på älskade james bond iställewt så tar vi vampire diaries på söndag innan solsidan ist så är helgen räddad ;)

Time to sleep, gonatt!!//J



Mat & Träning 11.02.25

Jämna veckor innebär oftast vilodag på fredgarna. Idag har vi varit lata...  bara suttit på våra arslen o knappt rört oss på jobbet. Enda träningen man fått idag e väl att balansera på klackarna vi fotade idag ;) Vi gick inte ens till jobbet eftersom vi fick skjutts men vi gick iaf hem. Inget att skryta med direkt. Aja vissa dagar rör vi på oss mindre än andra :D men vi tar igen de som tur är.

Vi äter även efter energibehov och beroende på hur mycket vi gör åt under dagen och idag kanske ni räknat ut att vi knappt behövt äta nåt. Men äta bör man ju göra endå.



Frukost: Havregrynsgröt, ci-vitamin dryck, vitaminer
Mellanmål: te och en varsin halv apelsin
Lunch: Baconsallad med ägg
Mellanmål 2: Några mandlar och en optinut
Kvällmål: Egengjorda hamburgare med frökusar ist för hamburgerbröd
Kvällsgottis: Nötter med och utan choklad, jordgubbar i yoghurt och pepsi



Mätta och belåtna över dagens matintag. Inte de nyttigaste idag men det e ju trots allt helg, man ska unna sig men med måtta o vill man unna sig mer än så får man träna efter de oxå, hehe ;) längtar till nästa vecka, riktig hård träning väntar!

Later babes//J 



Dagens outfit




Shoppingtips!

URSNYGG! <3 Cheap monday 600:-




It starts right now!

Känner ni samma sak som vi eller? Helt sjukt egentligen. Det är det enda man vill men när den är här känns det som om dom andra dagarna bara försvann. Vi längtar alltid till helgen när det är måndag och helt plötsligt är det fredag igen. Det går så sjukt fort!

Det har varit en väldigt bra dag. Mycket gjort på jobbet plus att Anki varit här heeela dagen o jobbat, :D saker blir gjorda snabbare o dessutom blir allting roligare. Både jag och anne har varit och fotat oxå.



Dessa blev dagens favoriter. Grymma klackar!

Dags att sluta och nu e de äntligen helg! Ska springa hem en snabbis för att sedan springa till bussen som ska ta oss till gbg och pappa. Later babes//J




Dagens tips!

Hittade den här lilla godsaken på nätet som bara MÅSTE provas på!  Ville dela med oss av den..kan ju inte vara nåt annat än lika gott som våran Youghurtmix vi gör på kvällarna :P Något mysigt till helgen..

Hjortrondröm:



Ingredienser
:

4 portioner
1 ½-2 dl hjortronsylt
3 dl müsli med ”crunch”, t ex Start
4 dl Yoggi® Dröm vanilj

Gör så här:
Varva hjortronsylt, müsli och yoghurt i portionsglas eller skålar. Toppa med yoghurt.



Vi måste göra om det!

Vill visa vad jag hade för mej i helgen eftersom de va helt underbart gött. Bloggade inte så mkt om den såg jag o nu e de helg igen. Magen tyckte inte att det var lika gött som jag men de fick den tåla i nån dag. HAHA jag har ju lärt mig en läxa iaf att ta de lite lugnare med maten o inte proppa i mig allt på bara nån timme. :P måste andas o smälta maten innan man slänger i sig nåt mer kanske!

Hur som helst, underbar helg som ska göras om snart igen <3 Bara ta de lugnt, ingen fest, glo film o bara chilla!



Började fredagskvällen med tacos. Till efterrätt hade vi både choklad och chips. Kalla oss tjockisar. Kände mig som en iaf men gott som bara den var det ;) Lite rosévin till maten men ingen fylla what so ever, drack inte upp flaskan heller för den delen, en nykter helg!



På lördagagen bestämde vi oss för sushi igen, så himla gott. Älskar eest's sushi! Fick en lite annorlunda combo mot förra gången men de var lika gott för det. 26 bitar för två pers!



LÖSGODIS <3 Älskar lösgodis. Det fick bli lördagens gottis.



Godis var inte den enda gottisen vi fick i oss. Carl har sjukt mycket sprit hemma, mycket mer än de på bilden o i andra smaker så vi bestämde oss för att blanda goda drinkar under kvällen. Vi söp alltså inte, ingen fylla i helgen som sagt, utan vi ville bara smutta på nåt gott som vi blandat o testat oss fram till själva :D GOTT var det.

Till sists kan jag säga att vi åt en matpaj till frukost på söndag som vi gjorde på lördagen och egengjord pizza med tonfisk och annanas o kebabsås. Så himla gott va. Men vill man inte ha ont i magen som jag hade så ska man alltså INTE äta så här hela helgen :P HAHA eller så får man lugna sig lite mellan måltiderna. Det va en riktig "ät vad du vill"-helg. And I like it! Hårdare träning efter mycket mer mat en helg helt enkelt!

OCH innan jag glömmder. Ett jävla bra film jag såg förra helgen. "Dinner for schmucks", ni MÅSTE se den. Och två filmer ni INTE ska se är skräckfilmen "Eden lake" och en svensk film vid namn "puss". GUD VAD DÅLIGA!

Denna helgen ser dock lite mer annorlunda ut än förra helgen. Ska till pappa, shoppa lite och imorrn blire party! //J




Spara pengar = Bra liv!

Vuxet, vuxet, vuxet.. Lagom till att lönen trillade in idag hade vi ett bokat möte med våran bank igår. Dom vill ju prata om vad man har på banen och grejer..träffa sina kunder helt enkelt :)

Det mötet har vi ändrat tid på ett antal ggr, hehe men igår blev det iaf av..rätt skönt. Har alltid tänkt på det med sparande och så, för det är bra att ha något slags sparande nånstans..om det skulle hända nåt. lr bara om man vill göra nåt speciellt.

Anyway..spara pengar = bra liv...så är det! För igår öppnade vi 2 nya sparanden, ett fondsparande bara för att..och sen ett pensionssparande, herregud vad man känner sig vuxen nu, att man börjar tänka på pensionen...NU! Redan...har ju inte ens fyllt 25! För det är då det börjar, från jobbet då. Men jag/vi vill iaf leva ett bra liv när vi går i pension, då är ett privat sparande jätte bra! Tänker INTE leva som en fattig stackars tant iaf! VI ska ha kul även när vi är gamla! :D Tog stora risker när det gäller pensionssparandet me för övrigt, lite ska man våga :P

Pratade med styvfar igår me, han gillar ju inte baker :P hehe men han tyckte det var bra eftersom vi har utrymme med det sparandet, vissa har inte råd med sånt sparandet enligt honom.



Blev lite underskrifter på en MASSA papper, hehe Jenni ser inte uttråkad ut, men siffor har aldrig egentligen intresserat oss förrutom hur mkt som komemr in på kontot och hur mkt man sparat till man får sin nästa lön :P

Jenni betalade lite räkningar igår för första gången tyyyp..haha, Det är ofta jag som har hand om ekonomin så Jenni gör inte så mkt på den fronten. Rätt skönt att slippa det kan tänkas, men aja :)

En farfylld fredag har iaf börjat så vi skrivs senare..
//A



Vilket är bäst!?

Nu har vi suttit och funderat en lång stund, försökt läsa om dom två metoderna att avlägsna hår. Vilket av dom är bäst för oss egentlige? Laser eller IPL? Vi har inte fått nåt bra svar på den frågan så jag skrev till rio beauty nu o frågade vad dom säger. IPL funkar inte på mörk hy eller ljusa strån? Gör laser det så byter vi ju självklart till de så slipper man bry sig om vad hudtonen är eftersom vi solar för tillfället och kan bli riktigt bruna. Vi har dock mörka hårstrån så vi kan nog använda IPL endå, men INNAN vi använder produkten måste jag få svar på de så vi kan byta om de visar sig att laser är bättre. Jag håller tummarna för att vi får svar imorrn!



Varit och solat efter träningen idag. Det är så himla skönt och känna värmen. Jag somnar alltid i ca 20 minuter när jag solar och vaknar i perfekt tid när det e 5 min kvar, det är då vi brukar vända på oss och lägga oss på mage för att slippa den fula vita fläcken på rumpan och vita armhålor :) Vem fän vill ha den lixom? try it, det hjälper verkligen.

Som sagt, vi vill ha svar och det är NU. Vill ju börja behandla redan i helgen! men de kan vi nog glömma känns det som. Aja bara de blir så fort som möjligt, tänkte även ta ett snack med Emelie som har hand om skönhetsavdelningen på nelly.com, hon borde ha mer info angående dessa produkter, annars får hon ta reda på det, dom flesta vill nog veta sånt! Ska sova, e alldeles för trött som vanligt. Vi skrivs imorrn helt enkelt//J




Mat & Träning 11.02.23

Planerna blev ändrade idag igen..åh, hehe ne men det blev ingen pump som vi hade tänkt oss, möte kom i vägen. det fick bli ett snabbt med gött gympass idag istället.

Vi började passet med löpning i 25 minuter på speed 10.5, sen fick det bli ländryff och sidmage med den där maskiner som jag inte visste namnet på innan, rotary torso va det va? hehe får se om man får träningsverk igen..Jenni lär få det för hon har inte kört den på typ ett år :P Efter det så blev det inner och ytterlår/rumpa, stresching efter det bara. Hann inte mer än det för sen var vi tvugna att dra, tider att passa :) alltid nåt man måste skynda till känns det som.

Vi är mätta och belåtna just nu iaf :P
Frukost 07.30: Anne : Frukt & nöt musli. Jenni: powersmoothie
Mellanmål 10.30: Apelsin & Grönt te
Lunch 12.40: Bacon & äggsallad, recept längre ner.
Mellanmål 16.20: Optinut bar.
Efter träning 18.50: Proteindrink.



Kvällsmat 21.15: Egengjord Fetaost & soltorkade tomat scones..grönt te.

IINGET mer idag! mätta som sagt..hehe
Later//A



Dagens outfit




Sant och falskt om vikt och hälsa.

Vikt och hälsa har fascinerat och intresserat mänskligheten i århundraden och redan 1727 lanserades den första viktminskningsmetoden. Ämnet har även gett upphov till en hel del myter, men tidningen Hälsa hjälper till att reda ut begreppen.

Här är fem myter och sanningar om vikt och hälsa.

Hälsosam mat är inte fettbildande.
Nyttig mat är inte samma sak som kalorisnål mat. Fullkornsbröd innehåller lika mycket kalorier som vitt bröd till exempel. Skillnaden är att det krävs mindre mängd fullkornsbröd för att vi ska bli mätta. Därför kan du gå ner i vikt när du väljer nyttigare alternativ. Nötter och torkad frukt är nyttigare än godis men innehåller lika mycket kalorier.



Vill man gå ner i vikt bör man banta.
Många som vill gå ner några kilo börjar med någon form av diet för att nå snabba resultat. Bantning kanske ger snabba resultat, men så fort du återgår till din vanliga kost, går du sannolikt upp kilona du precis tappat. Vill du ha en mer långsiktig lösning måste du förändra din livsstil genom att äta hälsosammare och öka förbränningen med hjälp av fysisk aktivitet.

Om man slopar kolhydrater går man ner i vikt.
Drar du ner på kolhydraterna utan att ersätta dem med något annat går du ner i vikt på samma sätt som om du skulle utesluta protein eller fett. Samtliga näringsämnen behöver kroppen för att kunna fungera. Däremot kan det finnas vinster med att dra ner på snabba kolhydrater som ger kraftiga blodsockersvängningar och dessutom bidrar till ökat sötsug och hunger.

Man går upp i vikt av sena kvällsmål.
Äter du mer än du förbrukar så går du upp i vikt. Är din dygnsrytm sådan att du gärna äter sent på kvällen behöver inte det innebära att du går upp i vikt. Problemet är att dagens stress bidrar till ökad aptit på kvällen, vilket kan leda till att vi äter mer än vad vi behöver då.

Lågintensiv träning bränner mer fett än högintensiv.
Kroppen använder olika källor till bränsle beroende på vilken aktivitet vi utövar. Sitter vi stilla är det i första hand fett kroppen förbränner, men ju mer vi rör oss desto mer energi tas från kolhydrater. Är målet att du ska gå ner i vikt är det förbränningen du ska öka oavsett om kroppen tar energin från fett eller kolhydrater. Ju mer du tar i och ju fler muskelgrupper du använder, desto högre förbränning.

källa:salongk.se



Shoppingtips!



Bikerpants från Bikbok för 299:-! Måste ha! ;)



Billig VS Dyr!

OMG vad snygga, eller vad säger ni brudar? ;) "Klickade hem" dom från nelly shoes tidigare idag, just love them <3 Nelly's Almondo kostar 399:- och finns i 3 färger. Christian Louboutin's Maggie Chain-Toe Platform Pump kostar runt 5700:-




Dagens tips!

Det får bli våran trevliga lilla lunch idag :)

Baconsallad med ägg och gröna ärtor.

Ingredienser:
2 pkt bacon
4 st ägg
1 st isbergssalladshuvud
100 g sockerärtor
0.5 st rödlök
2-3 st tomater, gärna i olika färger
0.5 st gurka

Dressing
Vi köpte en Felix Mango/chili dressing, supergott!



Gör såhär:
1. Skär baconet i bitar och stek det knaprigt.
2. Låt det sedan rinna av på hushållspapper.
3. Koka äggen enligt önskemål.
4. Fördela salladen på ett stort fat.
5. Lägg ner sockerärtorna i kokande, saltat vatten i två minuter.
6. Skölj av med kallt vatten och lägg upp ärtorna på salladen.
7. Strimla rödlöken och skär tomater och gurka i lagom stora bitar.
8. Blanda ner i salladen och lägg till sist på äggklyftorna och det knapriga baconet.

ENJOY! 




Levande begravd!

Jag glömmer alltid att skriva vilka filmer jag glor på och vad jag tyckte om dom så de får väl bli ett sånt inlägg. Kollade som jag skrev igår kväll på film, "Buried". Känns som om jag sett den filmen innan för jätte länge sen men det finns ju fler liknande kan ja tänka mig. Trots att ahn bara ligger där, i sin kista under marken var den ganska spännande. Jag kollade inte hela tiden, stängde ögonen för en stund men lyssnade på vad som sas. Det räcker nästan eftersom han bara ligger där endå :P



Jävla hemskt att bli levande begravd. Jag skulle nog fått panik o tagit slut på luften bara efter 30 min, herre gud. Han har dock några hjälpmedel och det ser ljust ut för honom. Som sagt, spännande för att bara ligga i en kista, man vill veta hur de slutar! Så har man inegt bättre för sej kan man ju glo på den. Thats all ;) //J



Där är dom ju!



My legs.. såg bannern på nattstad igår kväll för första gången o den blev ju riktigt bra måste jag säga ;) Man kan aldrig ha för många par skor, gud vad vi älskar skor. Synd att man inte använder dom lika ofta som man skulle vilja. Dom står uppe på hyllorna i garderoben och ser snygga ut.  Klickade hem ett par till nu på morgonkvisten, visar er lite senare ;) Dags att fota ännu mer skor! skrivs//J



Nya favoriter!

Helt enkelt underbara, love at first sight! <3  Så himla sköna och riktigt bekväma. Lite stora i storleken dock, brukar ha 39 men köpte 38.. det är ju ofta så på pumps iofs. Vill ha dom i både gult och rött men får väl se om man köper dom oxå, ;) Finns självklart att köpa på nelly.com för 449:-!
Kollat på film och ska sova nu, vi är helt slut. Skrivs imorrn//J



Mat & Träning 11.02.23

Idag har planeringen börjat lite smått..vad för planering undrar ni då, lr hur?? Vi har lite planer när det gäller våran träning, den ska typ ändras om HELT nu det närmaste. Men kommer inte gå in på det nu eftersom det bara är planering än så länge, tror vi kommer starta "det nya" till nästa vecka :) Skriver självklart mer om det innan dess.

Onsdag idag, vi var lite förvirrade när det gällde träningen..visste inte riktigt vad vi skulle träna och vad som var planerat egentligen, hehe. Kom ju på att vi likaväl kan köra en såndär "vanlig" vecka med pump 3 ggr eftersom det ändå passar bra in med tiderna och sånt. Så pump blev det iaf. Inga konstigheter där inte, det var både lätt och jobbigt med vissa muskelgrupper..tyckte att rygg va lite tung idag. Annars var det väl som vanligt?



Där har ni iaf våra 29kg vi kör på ben, tänker inte lägga på mer nu som sagt..det får va så ett tag. Lr a..hehe ändringar kommer ju som jag skrev.

Idag ändrade vi lite ordning på mellanmålen, känndes helt ok..
Frukost 07.30: Havregrynsgröt med linfrön och sylt, c-vitamindryck. vitaminer.
Mellanmål 10.30: Optinut & grönt te. Så godiiiiiiiis!!!
Lunch 13.00: Våran egengjorda lilla räkpaj som vi hade förra veckan me...
Mellanmål 16.15: Grönt te & apelsin.
Innan träning/Mellanmål 18.00: 2 små knäckisar med keso (ananas/passion)

Nu har jag precis tryckt i mig en proteinshake..senare blir det en kopp grönt te och lite nötter bara :)

Det räcker för idag!
Later//A



Dagens outfit




It's over!

Jag gav upp. Jag vill inte lägga högre bud än 900 000:- som är lagt nu, jag la mig helt enkelt :/ Tråkigt för oss men kul för dom som får den, slkulle vara kul o se vad den hamnar på till slut eftersom jag ska på visning av en exakt likadan lägenhet i samma hus men i trappan jämte på lördag :P Denna var liiite snyggare men de går alltid att göra om den lika snyggt! Utgångspriset på den som vi ska kolla på e dock 745 000, betydligt mycket med än den andra som var på 595, men de var väl bara ett lockpris så att mycket folk skulle komma o buda.



Jaja, It's over iaf, men nu behöver ja inte känna mig stressad över den, de kommer fler fina ;) Förhoppningsvis den som ser likadan ut. Tryck på bilden för att kika. Fult möblerat men exakt likadan som förra annars ;) haha! Skrivs//J



7 tips för bättre konflikthantering

Eva Sanner är relationsexpert och har skrivit boken ”Kärlek – en handbok” som kommer ut i vår. I den här hon hämtat erfarenheter från sitt arbete och kommit fram till flera kloka insikter på vägen.

Ett av bokens kapitel handlar om hur man kan lösa alla dessa konflikter som uppstår mellan älskande par. För konflikter uppstår oavsett hur lyckliga man är. Enligt en ny studie bråkar ett genomsnittligt par 312 gånger om året. Vill man göra dessa konflikter lite mer fruktbara finns det flera knep som Sanner skriver om i sin bok.



1.
Istället för att anklaga din partner och börja meningarna med ”du” utgå istället från ”jag” och fortsätt med att förklara hur du känner och upplever situationen. Beskriv dina känslor istället för dina åsikter.

2.
Var ärlig. Är du arg eller ledsen? Våga visa vad du egentligen känner så kommer du bli ärligare bemött av din partner.

3.
Undvik ordet varför. Det kan lätt upplevas som ett ifrågasättande och en attack (och är det oftast också). Använd istället ”hur”. Till exempel ”Hur tänkte du när du valde att inte höra av dig?”.

4.
När din partner är arg kan du pröva att ge respons med din kropp istället för med ord. Om din partner verkar upprörd och höjer rösten kan du närma dig och försöka hålla om honom/henne tills ilskan runnit av och den underliggande känslan kommer fram.

5.
Känner du att du är arg och börjar elda upp dig, ta tio djupa andetag och fundera över om det här är en strid du vill ta. Ifrågasätt om det verkligen är din partner som är anledningen till din ilska eller om det är någon annan som du inte vågar ta en konflikt med.

6.
Det är viktigt att du säger vad du vill, men minst lika viktigt är att säga vad du behöver och kan tänka dig att göra för din partner.

7.
Det viktigaste av allt är att kunna be om ursäkt. Upplever ni att det är svårt att säga förlåt, öva på det varje kväll innan ni går och lägger er och se vad som händer med förhållandet.

källa:salongk




Shoppingtips!

Snygga och hur söta armband som helst :D



Nelly Accessories 149:- www.nelly.com



Nyhetsbrev v.8

Skor, skor, skor!




Klickat hem!

Här gick det åt en del pengar! Men det är det värt om de funkar som det ska ;) Vita tänder och en hårfri kropp kan kosta så mycket mer på salong. Självklart skriver vi hur dom funkar när vi börjat testa. Slängde in en "facelift" oxå. De kan vara gött o strama till huden så man inte blir gammal i förtid. Ska bli jävla intressant måste jag säga. rabatten gör ju så att de blir lite billigare som tur är men nedan ser ni orginalpriserna iaf. Klicka på bilden för att shoppa rio beauty eller läsa mer om dom!




Massor att fota!

Började dagen med att fota som vi ofta gör. Det e lika bra eftersom fotograferna är på jobbet men modellen sminkas o då e de ju lika bra att vi hoppar in o använder den tiden så effektivt som möjligt.



Fick dock hoppa in i slutet av dagen igen. Det hade kommit en hel hög med skor som skulle fotas innan dagens slut. Ska dock fortsätta imorrn, hann inte riktigt med allt men de finns ju jeans o fota imorrn med. Klockan 08,00 e de som gäller :D Måste sova snart så man är pigg. Är så trött hela tiden men de vet ni ju redan eftersom det e de enda jag tjatar om. But u know why så ja tänker inte förklara mig..

Anki var på jobbet idag oxå. Tråkigt nog hann jag inte tjöta så mkt med henne eftersom jag var ute i foto men de finns ju en dag imorrn oxå :)

Anne filmade lite när jag gick på catwalken idag oxå.. film nedan :P Skrivs imorrn//J





Mat & Träning 11.02.22

När det gäller träning så känner vi att om man nu ska spendera en timma eller mer på gymmet så vill vi att det ska ge så mkt som möjligt. Visst är det kul att bara gå dit och ha lite kul, tex som att dansa..som idag, vi var på Zumba, men vi känner faktiskt att det inte är våran grej riktigt.. är rätt dåliga på det här med steg o shit så det blir lite veligt :P Visst är det så att man lär sig med tiden men som jag skrev, kör hellre nåt som "ger mer". Säger inte att vi inte kommer att gå på det igen, för vi har ju kört det innan..innan det blev ett uppehåll. Började förra tisdagen igen.

Innan Zumban körde vi lite mage på gymbollen och sedan sprang vi på löpbandet i 10 minuter.

oooh noo, våra godaste mellanmål på jobbet håller på att ta slut! måste beställa fler paket av dom underbara optinuts! rena godiset!!
Frukost 07.30: Powersmoothie.
Mellanmål 10.30: Grönt te & Apelsin.
Lunch 12.45: Ungspotatis med grönsaker, kycklingfilé och turkiskyoughurt.



Mellanmål 16.20: Optinut.
Efter träning 18.40: proteinshake whey100
Kvällsmat 20.30: Vardagsgodiset och grönt te. Åt inget igår..lurades lite, så det blev idag istället :P Kan ju inte äta det varje dag heller..hehe

Later!



Dagens outfit



Lite militärigt idag...



Svart ris är den nya supermaten!

Blåbär har fått konkurrens på tronen av nyttigheter. I år gör det svarta riset ordentlig entré, spår forskare.

Forskarna utnämner med jämna mellanrum nya livsmedel till supermat – alltså mat som innehåller extraordinärt många nyttiga ämnen.

En av de saker som vi troligtvis kommer att höra riktigt mycket om den närmaste framtiden är svart ris.


Svart ris petar bort blåbären från tronen när det gäller innehållet av antioxidanten antocyaniner, som har visat lovande resultat i bekämpningen av hjärtsjukdomar och cancer.

Samtidigt innehåller det svarta riset både fibrer och hälsosamma vegetabiliska ämnen och är avsevärt billigare och enklare att hantera än blåbär.

Kommer finnas i bröd

Livsmedelsindustrin har så smått börjat överväga hur man kan berika exempelvis bröd och frukostprodukter med det nyttiga svarta riset, men du kan faktiskt också äta det som det är – som tillbehör till exempelvis varm mat.

Det är bara yttersidan av det svarta riset som är svart. Själva kärnan är vit, som hos vanligt ris, men här slutar likheten. Svart ris innehåller nämligen massor av fibrer, mineraler och flera viktiga aminosyror.

Riset smakar riktigt bra till kött och fisk och används också i desserter.



Sprängfyllt av antocyaniner 

källa:salongk.se




Shoppingtips!



Love them, precis i våran stil! Tur att man ska till papi i helgen så att man kan shoppa ;)



Dagens tips!

Det får bli våran lunch idag! Vi var LITE lata i helgen och köpte en färdig påse med potatis från Felix. Bukar inte göra det för vi gör ju nästan allt själv annars men det fick bli så denna gången. Man kan inte alltid va på topp :P hehe.



Måste säga att det blev en riktigt trevlig maträtt :) Det här var vad som ingick..

- Felix potatisblandning (Lätt att göra en egen likadan blanding från början!)
- Ungsstekt kycklingfile med grillkrydda som krydda.
- Turkisk youghurt som sås. Inga smaktillsattser denna gången, brukar ha i vitlök annars.

Lätt som en plätt (såklart) :P



Budgivningen är startad!

Goooosh, jag e lite nervös! Budgivningen ahr nu startat och jag är budgivare nr 4. Jag hoppas inte att det blir fler men det verkar itne så eftersom 1:an budat efter mig ocvh jag buda högre igen. Den ligger just nu på 730 000 som jag budat, kan tänka mig att gå upp till typ 850 eller nåt sånt. Den e verkligen snygg o ingenting behövs öras om. Tänker mycket på katterna oxå som man kan släppa ut utan att dom ska hoppa framför bilarna de första dom gör ;) Aja vi får väl se hur de slutar.. håller er uppdaterade!




WE <3 SHOPPING!

Jag förstår verkligen inte det här med shopping, lr jo det gör jag ju men ändå :P Att en sån sak som att köpa sig en grej som man verkligen vill ha kan få en att må så bra! Vilken skön depressionsterapi!! Att köpa det man verkligen vill ha är nog det bästa vi vet! Ibland måste man köpa saker man "behöver", men det är inte samma sak..för när man köper en damsugare bara för att den gamla gått sönder ger ju inte samma tillfredsställelse :P lr hur?!

Att shoppa grejer man verkligen vill ha för oss är ett lyckorus, det finns nog ingen som inte känner likadant! ;D Det vore ju konstigt isf, hehe.

Men sen har jag funderat på det här med att folk köper grejer när dom egentligen inte har råd med det!, vad händer där lixom? Okej om man mår dåligt och vill ge sig själv nåt.. men mår man bara inte ännu sämre sen, av att man kanske inte kan betala fakturan i tid eller betala krediten? För det är ju så dom personerna handlar när dom vet att det inte finns pengar att använda just nu.. Men det är väl därför man tar det på faktura lr kredit så att man själv kan välja att sjuta upp betalningar till nästa månad lr tills lönen kommit. (Bra ibland, bara man har koll på allt.)

Tar dock själv mkt på faktura när vi shoppa, när vi shoppar på jobbet då, vet iofs inte varför med det är väl för att det är lätt att betala nästa dag och sen om man skulle ångra sig så ligger det inte ute pengar i onödan.

Jag är iaf sjukt glad att vi aldrig hamnar i en sån sits, har shoppat mkt nu den senaste veckan och det är BARA 3 dagar kvar innan det klirrar till på kontot igen :D och ekonomin är stabil som bara den! Så lite mer shopping blir det allt. (lugn mamma..du behöver inte oroa dig) :P


Spara mkt, slösa mkt. that's how we like it!



Ville bara få ur mig detta :)



Sugna på mer..

Har inte hunnit göra mkt alls efter att man kom hem från träningen, brukar va så när det blir sena pass på måndagar. Hade tänkat att man kanske skulle hinna kika igenom favorittidningarna Plaza kvinna och Solo som låg i postfacket idag.



Man vill ju ha lite inspiration nu..kan behövas :) Skönt med vårmode lixom!

Istället för att läsa igenom dom..så var ett fönster öppet på datorn med mer lediga lägenheter. ja, så där har man suttit och kikat igenom vad lilla Borås har att erbjuda, vi blev sugna på lite fler lägenheter. Borås har många nu men fy vad dyra vissa är, dom är ju iofs helt nya, vissa är inte ens byggda än.

Men nåt sånt kommer vi inte intressera oss för just nu iaf. Hittade en vi vill gå och kolla på, skrev en intresseanmälan på den.

Yeye, vi har klarat av första dagen på veckan galant..no probs. Så nu ska kroppen och själen få vila igen.
God natt sötisar!



Mat & Träning 11.02.21

"Jag känner för att träna ihjäl mig idag!"..hehe det var Jennis lilla tanke idag. Varför hon fick den vet hon faktiskt inte..hon kände la så helt enkelt..även om hon har ont i ryggen efter helgen av någon anledning.. Jag har också ont..men det är träningsverk efter lite ryggträning från helgen.

Vi trodde inte att vi skulle klara av att träna med samma vikter som sist bara för det, men det gick ju bra ändå :) Och som ni nu förstår så blev det det den sena måndagspumpen, hade tänkt att köra en liknande träningsvecka som förra men det går itne för att lite andra grejer kommer i vägen för passtider och annat. aja, inget att göra nåt åt.. veckan kommer nog bli grym ändå :)

Uppvärmning på löpbandet i 15 minuter före, sen var det inga kontigheter, video på när Jenni tränar triceps kommer där nere.

Idag har vi tryckt i oss en maaaaaaaaaaassa mat, eeh nerå..hehe det ser väl ut som det brukar :P
Frukost: Havregrynsgröt med linfrön och sylt. c-vitamindryck
Mellanmål: Grönt te och apelsin
Lunch: Ungspotatis med grönsaker och kycklingfile, turkisk youghurt. (recept kommer imorrn)
Mellanmål/innan träning: Powersmoothie.
Efter träning: Proteinshake.

Och nu blire det lite "vardagsgodis", det vet nog alla vad det innebär. Tänker börja kalla det så. Den tukiska youghurtblandningen :P

Gottis...bye!




Dagens outfit!


H&M, skopunkten, nelly.com & Gina Tricot



Intresserade!

mmmhm :) den var faktiskt väldigt bra..Vi är iaf intresserade, la en liten intresseanmälan på lägeheten.

Planlösningen är bra, och rummen är bra..det mesta är bra, det vi kanske inte gillar så mkt är väl utsikten, den är innåt mot en gård..balkongen alltså. Men aja..den duger väl. Vi har ju inte världens snyggaste utsikt nu heller :P hehe

Det var väldigt mkt folk som var där och kollade, priset på den kommer väl flyga iväg..kommer ju inte bjuda hur mkt som helst. Men vi är väl beredda att gå upp en hel del iaf.



Hehe det blir ju inte långt man flyttar isf :P Bilden är tagen från våran balkong..och där den röda pilen pekar är ingången till trappan. Tryck på bilden om ni vill se hur lägenheten ser ut, väldigt mysig tycker vi :)

Later!



Visning..

Nu är det dags att sluta, redan!? Njae, men denna måndagen har nog inte gått lika fort som dom andra.. men rätt fort ändå, har haft mkt att göra hela dagen typ. Var ju meningen att vi skulle fotat bort alla 100 par jeans som kommit men det hanns inte med, så vi kör dom imorrn istället :) Blev iaf fotning av trosorna som ska släppas imorrn, ni vet dom nya som vi hade imagefotning på. Dom är sköna dom! Släpps imorrn för övrigt..

På tal om vinsing, nu ska vi på lägenhetsvisning..lite konstigt kanske man kan tänka eftersom vi alltid skriver att vi älskar våran stora lägenhet, och det gör vi! Men det kan alltid bli bättre och det skadar aldrig att kolla på annat me ;P hähä

Skriver väl mer om det sen när det är avklarat, vad vi tyckte o så.



Svt var här me och filmade lite innan :) får väl se om man hamnar på tv..det var dock den finska kanalen...tror jag? hehe

Later!!



Så slipper du mörka ringar och svullna ögon.



Det spelar ingen roll hur perfekt makeupen är i övrigt om du fortfarande har mörka ringar under ögonen. Oavsett vad de beror på finns det några knep att ta till för att dölja trötta ögon.




Det finns flera anledningar till att vi får mörka ringar under ögonen. Huden runt ögonen är tunnare än i övriga ansiktet och det vi ser är egentligen blodkärlen. En del lider också av svullna ögon som kan bero på trötthet och stress. De mörka ringarna kan du dölja med en bra concealer och de svullna ögonen finns det ett antal andra knep för.

Mörka ringar under ögonen kan bero på arv, ålder, livsstil eller mediciner. Vissa p-piller kan till exempel expandera blodkärlen under den tunna huden och förvärra de mörka ringarna.

De flesta har lilatonade ringar under ögonen. För att dölja dessa bör man använda en gultonad concealer som neutraliserar det lila. Har man istället en blåaktig ton bör man använda en concealer som drar åt orange. Tänk på att välja en concealer som är en nyans ljusare än resten av ansiktet och att bara använda den på de mörka ringarna. Använder du concealern på ett större område kommer man fortfarande se att det är mörkar under ögonen.

Dutta på concealern precis på det mörka partiet under ögonen samt i den inre ögonvrån. Det öppnar upp blicken. Du kan även använda en hudfärgad kajal längs den inre franskanten för att öppna blicken ytterligare.

Är dina ögon ofta svullna när du vaknar på morgonen kan du prova att dra ner temperaturen i sovrummet eller sova med fönstret öppet (under vår- och sommarmånaderna). Undvik salt innan du går och lägger dig och drick massor av vatten. Det är bra för både ögonen och resten av kroppen.

Det finns många kylande ögonkrämer på marknaden som dämpar svullnad. Satsa på en dränerande kräm som hjälper mot vätskeansamlingar. Ett husmorstips är att förvara ögonkrämen i kylskåpet, då får du en svalkande ögonkräm som lättare lindrar svullnad. Ett annat beprövat husmorstrick är kalla tepåsar och gurkskivor på ögonen. De tillför fukt och minskar svullnad. Det finns även gelmasker som du kan lägga i kylen över natten och använda några minuter på morgonen.

källa:salongk.se



Body Mass Index är bluff!

BMI har använts som en måttstock på hur vi ligger till viktmässigt. Vi har fått lära oss att dividera vikten med längden multiplicerat med längden. Men nu varnar forskare för metoden skriver Aftonbladet.

BMI sägs vara en av de största hälsobluffarna någonsin och enligt forskarna säger den ingenting om vår hälsa.
– Det kan vara farligt att tro på den, säger Fredrik Nyström, professor i hjärtmedicin, till Aftonbladet.



På Google får man åtta miljoner träffar om man söker på BMI och den sajt som hamnar överst är bmidirekt.se som ägs av företaget Roche som står bakom viktminskningspreparatet Xenical. Där står det att ”BMI är ett mått på din hälsa” samt att ”WHO, Världshälsoorganisationen, har skapat en internationell standard för BMI som hälsomått”. Det hade kunnat vara betryggande om det nu hade varit sant. I själva verket är det en belgisk astronom från 1830-talet som uppfann skalan för att räkna ut någon slags genomsnittsvikt hos människan.

National Instiute of Health, NIH, beslöt sig 1998 för att sänka gränsen för normalvikt från 27,8 för män och 27,3 för kvinnor till 25 för båda. Bland dem som var med och fattade det beslutet fanns flera personer med anknytning till Weight Watchers, Roche och Knoll, som står bakom bantningsmedlet Meridia.

När detta skedde blev 30 miljoner amerikanare överviktiga över en natt och antalet människor som behandlades för övervikt fördubblades. Viktindustrin blomstrade. I USA beräknas branschen vara värd 322 miljarder kronor idag.

Då kan man inte lita på dessa siffror längre då. Men allvarligt talat förstår vi inte varför så många går efter de här när de gäller vikt. Det är väl hur man ser ut och känenr sig som är viktigast, iaf viktigare än en jävla siffra. Vårat bmi säger att vi är en aning undernärda, hehe men vi varken ser ut eller känner oss undernärda. Tycker det är sjukt. I vissa fall jag kan även tycka att översta siffran på "normalvikt" är lite för mycket oxå, vet inte exakt hur mans er ut då men kan tänka mig att de inte är en kroppsform vi skulle trivas i. Alltså är det olika för alla. Man ska bara va nöjd och må bra i den kroppsform man har. Gör man inte de så ser man till o bli det genom. rigth? Träna är de bästa som finns, vi bara älskar det!

Källa:salongk.se



Rio Beauty!



Checka in dessa produkter. Vi har precis fått in dom på nelly.com. LÄTT att vi köper IPL hårborttagningslasern och tandlblekningen så att vi har det hemma. Så slipper man slösa flera tusen på salongsbehandlingar! ;) Vita tänder och en hårfri kropp är precis vad vi vill ha <3 Läs mer på deras hemsida riobeauty.se och köp på nelly.com



NO WAY!

Det här är ett skämt! det finns inte en chans att man kommer följa Big Brrother 2011.. WTF!?

Tack gode gud att det kommer på en kanal som inte påverkar andra program och att det kommer såpass sent att man inte orkar bry sig för att kolla på det! hehe Ne, sånna program är inget för oss iaf. Har folk verkligen längtat till starten av det??!



Kollade på starten nu bara för att, men det blir väl det sista av det me..

En helg är över igen, dags att ladda om för vecka 8,



Mat & Träning 11.02.20

Jag var redan inställd på träning idag, och eftersom alla banga så körde jag ensam! Ingen idé att skippa träningen bara för det..vad skulle jag gjort istället? gjort nåt helt onödigt säkert. Hellre träna än sega när man är så här pigg som jag varit idag :) Jag hade ingen ursäkt till att inte träna.

Jag fattar verkligen verkligen VERKLIGEN inte hur folk klarar av det här med spinning!!!? Det var det jag körde idag, har gjort det innan men nu var det typ ett år sen. Har provat det mesta men spinning, det har egentligen ALDRIG varit nåt för oss. Spinning är nåt av det jobbigaste jag någonsin kört. Sen blir det väl också vad man gör det till, det rann iaf från hela min kropp när jag var färdig med passet, kunde kanppt andas :P haha Sjukt jobbigt som sagt, dags att tight:a till benen och rumpan ännu mer?? För där tog det iaf! kommer säkert ha ont imorrn...

Innan spinningen körde jag lite mage på gymmet me, på gymboll och sedan den där magmaskinen jag skrev om igår..fick veta vad det hette nu me, "rotary torso" och ser ut så här...


Den ska jag köra mer i framtiden..den gav mig väldigt mkt träningsverk kände jag idag. Har väl fått svaga muskler där den tar eftersom man inte alltid kommer åt alla med vanliga situps. hehe Tar mkt på sidomuklerna.

Maten idag har sett ut som igår typ?
Frukost: 2 äggmackor och grönt te.
Mellanmål: Turkisk youghurt med banan, russin, linfrön & honung. Grönt te.
Middag: Den egengjorda pizzan från igår, blev ju kvar 2 stora bitar :D mmmm, så sjukt gott! ni måste göra den själv..

Nu blir det kvällsgottis..men det blir inte godis eller glass eller choklad, för som jag skrev i lördags så blev det för mkt i fredags och då är jag inte sugen på nåt sånt, så NU ska jag fixa till en mysigt god skål med den turkiska delikatess vaniljyoughurten :D godare youghurt finns inte! I den ska jag ha vindruvor och lite annanas kanske?



Himmelriket..det måste ni oxå testa :D

Later//A



Stolt..

the sunday is saved! :) hehe ni kan ju kanske ana varför? Jo för det första är jag..lr jag har varit as pigg idag, ingen alkohol ingen trötthet..det är lika med SANT! Har hört att många är sletna idag..?

Söndag lika med mys? ja visst, har myst ner mig i soffan nu för att förbereda inför kvällen trevliheter på tv, syfftar dock mest på solsidan :P hehe

3:e veckan, lr helgen utan alkohol! Var ju ute igår efter bion, på både vimmel och Grand, men där va det bara vatten och en alkoholfri mojito som fick entra min kropp ;P thanks Dennis för mojiton!! så god, men väldigt söt!


Det blev faktiskt en vitamin well igår me, "Antioxidant", den har smak av persika..gillar den väldigt mkt :) som sagt..min nya "lördagsdricka" ;P "Care" är också en favorit..smakar röd grapefrukt.

På tal om stolt, pratade med mammi igår me..blir inte allt för ofta man gör det :( Mamma fick fram det hon ville säga iaf, att hon är vääldigt stolt över mig för att jag inte dricker mer, hon hade läst bloggen och såg att jag skulle på bio men även ut, hon försäkrade sig om att det faktiskt var så att jag skulle vara nykter :) hon är så söt! ÄLSKAR DIG MEST!

Har redan hunnit gotta mig en del och mer blir det, vad jag har gottat mig med kommer väl i senare inlägg :)
Later babes!//A



En fråga, ett svar!

Mer frågor om träning och våra egna tips..väldigt kul att man kan "hjälpa till" med sånt. Men sen får ni inte heller tro att vi vet och kan allt om träning. För det kan vi verkligen inte, vi skriver av våra egna erfarenheter och vad vi tror. Det vi skriver behöver inte stämma och det behöver inte funka på alla. Vi kan ju bara basic grejerna..dom som är rätt sjävklara till att nå en bra vikt...och dom kan nog dom flesta me :)

"Kan ni ge några fler tips på hur man går ner i vikt men utan att bygga muskler"

För det första måste vi skriva att vi nu inte tränar för att gå ner i vikt som någon skrev i en kommentar, hehe tror personen har missuppfattat det lite..? Om vi INTE tränar, förlorar vi våran kropp och förvinner. Vi tränar för att hålla kroppen frisk/pigg och stark. OCH för att ha en snygg kropp också såklart, vad annars lixom? :P hehe



Sen måste vi också säga att vi tycker det är fint med en smal kropp, men då ska man vara tränat smal, INTE tanig/spinkig..så att man bara ser ut som en tråd. Man ska se muskler, det är det som är fint enligt oss! Man ser lätt på smala människor om dom är smala för att dom tränar eller för att dom bara är smala och/eller bantar sig smala.

Det vi kan säga när det gäller träning och att inte bygga stora mukler är att: OM man tränar på gym så ska man ha lite vikter på maskiner och köra fler repetiotioner. För vill man bygga ska man ju ta mkt vikter och köra ett fåtal rep. så att muklerna verkligen får jobba. Egen kroppsvikt är JÄTTEBRA träningsalternativ..sen kan man ta lite fria vikter till, då kan man själv välja mer fritt hur mkt man vill köra dom olika mukelgrupperna.

All träning ger förbränning så det är bara att träna på och köra mkt kondition isf. Vi ÄLSKAR ju bodypump så vårt tips är ju sjävklart att man kör olika slags pass om man inte vill bygga, tex combat, spinning och allt vad dom har att erbjuda. För gym funkar inte för alla, Speciellt inte dom som bygger lätt. Men då är det som sagt lite vikter som gäller om man vill va på gymmet.

Vi har hört så mkt olika ang. bodypump, vissa säger att det inte bygger muskler utan att det tonar dom och stärker dom bara, någon har sagt "det är så här ni bygger upp dom" att det går att BYGGA stora mukler med pump, men vi tror inte på det för man orkar inte så mkt vikter på varje mukelgrupp eftersom man kör i flera minuter i sträck. Fler rep. med lite "mindre" vikter alltså.

There you have it :)



De vanligaste stressymptomen

Försämrat immunförsvar
Är du ofta sjuk kan det bero på att stressen har försämrat ditt immunförsvar. Det är ett klart varningstecken. Och säkert blir det en ond cirkel då du hamnar efter med allt du måste göra när du är sjuk jämt. Se till att du blir riktigt frisk innan du går tillbaka till jobbet och vardagen en gång för alla, ät mycket vitaminer och se till att du får sova ordentligt så att sjukdomen inte kommer tillbaka.

Viktproblem
Pendlar du i vikt? Du tröstäter antagligen eftersom du är stressad, eller så hoppar du över maten för att du inte tycker att du hinner. Men äta bra ska man alltid ta sig tid till, så se till att du får i dig bra näring regelbundet.

Magont
Att det knyter sig i mellangärdet är ett kännetecken för stress som du måste ta på allvar. Lär dig säga nej och se till att du får egen tid, vilotid. Blir det inte bättre – sök läkarhjälp.

Trötthet

Om du alltid känner dig trött beror det troligen på stress. Börja med att unna dig stunder när du inte gör något särskilt, då du bara slappnar av och inte tänker på någonting. Tiominuterspauser kan göra underverk för hjärnan.

Brådska
Pratar du fort, äter fort och blir otålig om andra inte har lika bråttom? Blir du irriterad när du måste vänta vid rödljusen eller stå i kö i mataffären? Det är tydliga tecken på att du är uppstressad. Försök ta det lugnt, se till att tugga maten ordentligt och prata långsammare. Välj den längre kön på Ica nästa gång du handlar, och tvinga dig själv att inte bli arg när det går sakta framåt. Vänj dig vid att allt inte alltid kan gå i expressfart.

Dålig sömn
Att sova dåligt och vakna lätt är vanligt vid stress. Försök slappna av och släpp tankarna på allt du måste göra nästa dag när det är sovdags. Träna gärna några timmar innan du ska lägga dig, och ta sen ett varmt bad och en kopp te när du kommer hem för att bli riktigt lugn. Ha det svalt och mörkt i sovrummet.

Nedstämdhet

Det är vanligt att känna ångest och oro när man är stressad. Om det inte blir bättre när du försöker ta det lugnare, boka tid hos en psykolog.

Koncentrationssvårigheter

Har du plötsligt blivit glömsk? Har du svårt att sitta stilla och koncentrera dig? Du är ett typiskt stressfall. Ta en dag ledigt och försök att varva ner.


Alkohol och droger
Många personer med stressymptom dricker för mycket – eller börjar till och med ta till droger för att kunna varva ner. Känner du att ditt festande börjar spåra ur, dra ner på spriten omedelbart! Om du har svåra bekymmer, eller rent av använder droger, behöver du professionell hjälp.

källa:salongk.se




Shoppingtips!

GUUUD så snygg!! Finns i svart me. ÄLSKAR enaxlade plagg..det är ju så himla snyggt! ;)



Bikbok 399:-



Sanctum 3D

När man ser en trailer så får man en viss förväntning av filmer..så att man vill se dom, lr hur? Var ju på bio igår som dom flesta not har fattat :)

Såg Sanctum 3D..har aldrig varit på 3D bio, grymt effekt tyckte jag..men inget sådär oh WOW upplevelse direkt, inte till den här filmen. :P hehe men det e klart att den säkert var MKT grymmare nu än om man sett den på vanligt sett.

Anyway, ang förväntningen man hade av att se trailern var väl lite högre än vad man sen tyckte om filmen, den var bra, men den va inte så rba som man förväntade sig..en "fin" historia me kan man ju säga att den hade.

Äh, vet inte..har varit besviken på dom flesta filmer som setts nu det senaste..lite tråkigt kanske :/

Söndag it is, things to do as usual..har redan börjat lite smått, thank god att solen skiner :D
Later!//A





Lördagsmusik!

Den är ju bara så skön!...LOVE IT! Shake:a nu babes!






Mat & Träning 11.02.19

Yesp, som alla har fattat så har jag varit på gymmet idag! Vilket just nu känns kanonbra! Det kände kanonbra när jag var där me men nu är det lite extra skönt efter en god måltid :P

Det var faktiskt lääänge sen vi körde ett vanligt gympass nu..vad vet nu brukar innebära, idag såg det iaf ut så här:

35 minuter spenderades på löpbandet, powerwalk 5 min, 10 min löpning, 5 min pw, 10 min löp och till sist 5 min pw igen. Efter detta var man varm och go, då körde jag favorit övningarna inner & ytterlår/rumpa. Vaderna fick sig en liten omgång me, likaså baklåren..älskar att träna baklåren..dom är viktiga att hålla starka! Bra för ryggen.

Efter det blev det ländrygg på ställning och sedan även hela ryggen med roddövningar på maskin. Magen är nåt man inte hoppas över heller när man är på gymmet, det var riktigt länge sen jag körde mage på maskin, den som går åt båda sidorna och tränar sidan av magen och hela ryggen me..vet inte vad den heter nu bara för att, hehe det sista jag gjorde på gymmet va att göra lite mer egna magövninar på boll och matta, sen blev det stretching.

KLART! Sen blev det en promenad hem, tog till och med en omväg för att det var så fint väder :) DÄR tog träningen slut.

Vad har man då ätit idag? Jag har ingen aning om vad jenni har hållt på med idag typ så detta är bara mitt inlägg egentligen :) hehe

Frukost 11.00: 2 "frökusar" med stekt ägg på och grönt te.
Efter träning 14.00 Proteinshake whey100
Mellanmål 16.15: Turkiskyoughurt med skivad banan, krossade linfrön och lite honung.



Kvällsmat 20.00:
Egengjord pizza med tonfisk, annanas och rödlök! & den goda "simsalabim" kebabsåsen såklart" den kan man inte vara utan :P

Nu är man mätt och belåten så det blir faktsikt inget godis till bion, och som skrivet igår så är man ju inte ens sugen :P haha

Och det är lördag, men det blir ingen alkohooool! Men det vet ni ju redan typ.

Skrivs väl senare antar jag..
Ha en trevlig kväll!//A




Kvällens outfit!

Har provat ett antal outfits..grävde fram lite saker ur garderoben som inte blivit användna än och sånt som inte använts på längre..det var lite svårt att bestämma sig, för tanken med min outfit idag är att den ska vara väldigt bekväm men ändå LITE festlig o så. hehe låter som att festliga kläder inte kan vara bekväma :P

Ne men den ska inte heller vara för festlig för det är ingen festoutfit jag är ute efter, för idag är det bio som gäller. Och då kan man ha mysisar om man känner för det, men sen kanske det blir ett besök på vimmel efter bion och då vill man ju vara lite "normalt" klädd.



Hittade iaf detta, Toppen är från monki, en kort modell så magen kommer att synas, thank god att magen tillåter det :P hehe. Ett skärp i liknande färg kommer hänga på höfterna med svarta halvtajta chinos från coola anna. Skorna..hmm är lite osäker på dom än, har aldrig använt dom. Sjukt höga, 15cm...men sjukt snygga och bekväma.

Yeye, kommer att va bekväm i det iaf. En nice och som sagt avslappnad outfit..allt som behövs för en lyckad kväll!//A



En fråga, ett svar!

Fick en fråga om vad Proteinpulvret Whey100 har gjort för oss sen vi börja dricka det.



Har druckit det sen förra sommaren när vi beställde ett stopack av det. Och vad det har gjort för oss är att den ahr gjort oss starkare innan träningarna, när vi väl har tagit det och sedan har den gjort att vi byggt upp våra muskler väldigt fort efter våran pause vi hade efter operationerna.

För vi måste som sagt träna för att inte bli smala, för tränar vi inte får vi små muskler och blir taniga :P hehe Men nu ska man inte misstolka detta, för vi KAN gå upp flera kg i muskler om vi går in för det, så det gäller att anpassa träningen efter vad man vill ha för resultat när man dricker protein.

Så, vill man gå upp i vikt och få mer mukler så ska man ju dricka det och träna hårt, men vill man förbränna och få slanka muskler ska man anpassa träningen efter det, för man kan inte köra hårt med mkt vikter om man inte vill bli större. Då är det mindre vikt med flera repetitioner på gym som gälelr och en del löpning :)

Så för oss har proteinet byggt upp muklerna samtidigt som den bränner fett genom att kanske ersätta nån enstaka måltid här och där. Och kom ihåg, ju mer mukler man har desto mer fett bränner kroppen själv.

Vårat tips blir då att ta proteinet direkt efter träningen eftersom det mättar, bygger och bränner. För sen behöver man inte äta en stor måltid för att klara sig utan det räcker med nåt lätt, muklerna har redan fått sin energi av proteinet.



Color color color!





Det är så fint! Vågar man tro!? Vi vill våga, men vi är så svart vita när det gäller mode..har vi alltid varit :P hehe Men det är väl dags för lite förändring nu känner vi!

BTW, kul att färg kan stavas på 2 olika sätt :P



Sluta störa dig på andra!

I tidningen Kattis & Co har KBT-terapeuten Jenny Kinnunen tipsat om hur man gör för att sluta gå omkring och vara irriterad på allt och alla. Kan nog många behöva :P

1. Bena ut problemet...

och få koll på vad det är du egentligen retar dig på. Alla tolkar saker på olika sätt, men man tycker alltid att ens egen verklighet är den enda sanningen. Om någon konfronterar en så är det klart man bli upprörd. För att kunna ändra ditt beteende måste du ta reda på vad det är som stör dig egentligen.

2. Analysera mera....

och reflektera över varför du irriterar dig på vissa saker. Varför bryr du dig om just det här? Vad står det för? Kommer det att påverka dig lika mycket när du tittar tillbaks på det om en vecka eller ett år?

3. Ändra på dig själv...

men inte på andra. Det är omöjligt att förändra någon annan, det är bara dig själv du kan ta tag i. Om du vill berätta att du stör dig på någon får du prata om det i jag-perspektiv. Varför DU tycker det är jobbigt när kollegan är sen. Och hur det påverkar DIN dag. Du kan också fråga hur det känns för den andra personen att ständigt vara försenad.




4. Skriv dagbok...

så kan du se helheten. Skriv ner när du störde dig på något sist. Vad hände? Hur kändes det? Efter ett tag går du igenom dina anteckningar och du kan lätt se ett mönster.

5. Lev här och nu...

inte där och då. Öva upp din mindfulness och observera din situation utan att döma den. På så sätt kommer du inte att värdera personer likadant. Om du vill ha tips på mindfulnessövningar kan du ladda ner dem från nätet.



Dagens tips!

Nu ska ni få det bästa tipset på hur man blir av med suget på sötsaker och får mer motivation till träning!. hehe Lr hur JAG/VI blir av med sötsuget och får mer motivation till att träna. Det är att äta sig så mätt av godaker en kväll att man känner att man aldrig mer vill äta det igen! Det funkar vekligen, iaf ett tag. För det lär ta ett tag innan jag äter glass och choklad igen efter i gårkväll :P Har fått frågan några gånger om hur vi håller oss från sötsaker, det är väl så här, vi käkar "mkt" under helgen, sen blir man avskräckt på veckorna?

NU är iaf min motivation uppe så högt den kan komma, så of we go to the gym! (om en liten, liten stund)



Ha de gött, för det ska jag ha iaf! ;P en snööön promenad i solen gör det verkligen inte sämre heller! :D
Later!//A



socialt..

Ne gud, det har inte funnits nåt som helst sug för det sociala ikväll. Kom hem och bara frös, det har varit sjukt kallt idag :( det blev soffan direkt med ett täcke. Haft på den mysiga brasan me, det va länge sen...mysigt!



Har legat här HELA kvällen! Som tur är har man haft bra grejer att titta på, som sagt så har vampires kommit och även en james bond film :) och det gillar vi ju!



Seeen har man även glott på hetingen Brad Pit i filmen fight club..grrr! Finns ju inget hetare. Han hade gärna fått vara det sociala ikväll ;P haha

Har väl inget mer att säga just nu förrutom att jag ska spana klart på Brad och sen krypa ner för att kunna ha en sysselsatt lördag :)

Tjohej! Skrivs imorrn igen!!//A



Mat & Träning 11.02.18

Belöning, belöning och mer belöning..det är vad vi ger våra kroppar idag! Med belöning menar jag välbehövd vila :) EN dag ska den iaf få vila tänkte jag..brukar ju annars bli 3 eller 2 dagars vila på en vecka. Så med andra ord så har det inte blivit någon som helst träning idag..bara den enkla vardagsmotionen till och från jobbet och sen en vända till stan. Känner ju som sagt i hela kroppen att den är tränad bra denna veckan.

Mer belöning får den i form av mat..eller mat och mat :P "gottis" kanske vi kan kalla det. Dagen börjar dock ungefär som den brukar..


Frukost 07.30: Anne: frukt&nöt musli, Jenni: powersmoothie.



Mellanmål 10.30:
Turkiskyoughurt med krossade linfrön, lite banan och honung. Grönt te.
Lunch 13.00: Räkpaj, som igår..(recept längre ner)
Fredagsfika 15.30: 2 Kärleksmums bitar som Anki kom med till jobbet :D

Från halv 8 och framåt har det blivit..tacos och sånt för Jenni. Själv har jag belönat mig med lite popcorn (som för övrigt inte är så onyttigt!), några bitar av favvo-marabou:n och NU blir det även lite choklad/vaniljglass på det hela med maaaassa choklad och colasås!! För nu belönas det rejält. Det ska finnas nåt att träna bort, fast det finns det alltid iofs ändå :P hehe

Later babes!//A



Shoppingtips!

Snyggingar!! Enka linnen me skinndetalj i kragen..snyggt till det mesta!



199:- Gina Tricot. Ska LÄTT införskaffas i båda färgerna!



En sån kväll...

Ikväll e det en sån kväll som jag gillar. Ska iväg, äta tacos, dricka vin och bara glo på tv. Ska bli så jäkla gött o bara få slappna av ;) Hoppas ni får en jätte trevlig kväll och glöm  nu fan inte vampires!



Anki var för övrigt på jobbet, kom dit med lite fika. Så himla gott. Tack <3 //jenni



Din mamma!

Herreud, vilken BRA ;D Tack Anki <3 Det får bli fredagsmusiken!




Dagens recept!

Vi gjorde en ny variant av matpaj till lunch denna veckan. Vi gör ju paj lite då och då men då är oftast typ kyckling huvudingrediensen. Nu gjorde vi en med räkor :D Gott blev det iaf!



4 (ganska stora) bitar i glasform

Deg:
250 g smör
ca 6 dl möl

Fyllning:
Fetaost
Rödlök
Tomater
Bladspenat
Räkor

Äggstanning:
8 ägg
4 dl mjök
Salt och vitpeppar

Minns inte måtten exakt men de går bra att ta på ett ungefär oxå :) Mitt i ugnen ca 45 min, eller tills de ser bra ut! :P




Missa INTE!

Yes, yes yes! nu vet man vad man har inplanerat varje fredag kl 20.00! Glo på favvo-serien Vampires såklart! :D Äntligeeen! Det får ni bara inte missa! Sjukt bra! Premiär ikväll 20.00 på TV6!




Mer lycka..

Kunde inte stoppa oss själva igår, det blev ett litet shoppingryck till sen senare efter att vi klickade "hem" dom snygga jackorna :D hehe vad ska man göra..?



Köpte det snygga halsbandet vi tipsade om tidigare, 149:-



Don fina strumporna från märket vouge i alla färger (som kommit då) 149:-/st



Sen köpte vi även dom snygga Jeffrey Campbell kopiorna från nelly shoes, 399:-/st :D grrr! love them.

Det var det..

Woop woop! Fredagen börjar fint med solsken och allt! Ha en fortsatt trevlig dag!



Sneak a peek!

oooj vad man har gjort mkt idag!? NOT! hehe klockan är fan mkt och vet ni vad vi har gjort? vi har BARA jobbat, tränat och solat! Fast det kanske är tillräckligt? man behöver ju inte göra så mkt på dagarna. Tiden gick ju så fort eftersom man tränade i 2 timmar direkt efter jobbet. Men där han man iaf tillbringat 2 timmar för att få sig sjläv att må bättre, sen solning och värme direkt efteråt, skööönt! Värme behövs nu i den här kylan..usch för att det är så kallt!

Har som sagt inte hunnit mkt mer än att tillbringa en stund i soffan och även tagit en trevlig dusch precis..så nu ska jag väl bara ta och torka håret och göra mig iordning så att sängen välkomnar mig :P  ladda om inför sista rycket på jobbet imorrn. Thank God it's friday typ!



Här får ni iaf en sneak a peek på 2 av 10 bilder jag retuschade på mig själv idag..bilderna som kommer i nästa veckas nyhetsbrev. Som sagt, roliga och även snygga! Är väldigt stolt över ALLA dom :P hehe (Bra jobbat Elina!)



Och här är en av Jennis heta skobilder, Love it!

Hoppas ni har haft en trevlig torsdag!
Nattinatt alla sötnosar!//A



Mat & Träning 11.02.17

2 timmar...! Hela 2 timmar har vi spenderat i pass-salen idag. Det har vi faktiskt aldrig gjort tidigare. Eftersom det är torsdag och pumpen är på en så lagom och skön tid efter jobbet så var det ett självklart pass idag, sen passade vi på att prova på afro/core, för det lät ju spännande..lr hur? hehe vi blev lite nyfikna iaf, visste ju dock vad det typ skulle gå ut på. Alltid kul med nytt. Vi har verkligen shake:at om med träningen denna veckan

Vad säger man om pumpen idag? Vi la på mer vikter, på ben..så nu är vi uppe i 29kg, Det kände väldigt bra. Mer kan vi inte säga just nu, ska ha det så nästa vecka me, sen får vi se vad som händer. Afro/coren va lite flummig med tanke på dansen..det är rätt svårt att klara allt första gången..men det är iaf olika dansrörelser till trummusik :) sen körde vi rygg och magövningar som i måndags..Det kommer väl kännas imorrn och i helgen, för det har det ju gjort nu i veckan. Det känns i hela kroppen att man har tränat annat än det man brukar göra på en vecka. Som sagt, bra med variation. Kroppen gillar det!

Ibland känns det som att man nästan få i sig för mkt energi/mat på dagarna, känner oss inte alltid hungriga när vi äter och a..jag vet inte. När det gälelr våra bars och shake:ar så sak dom ju ersätta lite grejer, för det ska ju vara mellanmål. Folk tar ett äpple hit och äpple dit, men vi käkar typ kesoplättar och sånt. Ah, vi äter ju apelsiner som mellanmål men aja :P hehe Det var ju nån som skrev att man ska äta 5 ggr om dagen, INTE 6 som vi gjorde en gång..bara för att vi tog en shake mellan 2 mål.

Frukost 07.30: Havregrynsgröt med drottningsylt, c-vitamindryck
Mellanmål 10.50: Optinut-bar och grönt te.
Lunch 13.00: Egengjord räkpaj med tomat, rödlöj, feta & bladspenat.
Mellanmål/innan träning 17.00: 2 kesoplättar.
Efter träning 20.30: Proteinshake



Och nu: Nu blir det bara lite mandlar och russin och en kopp grönt te för avslappning..känner inte att det behövs mer!

Later!



Dagens outfit




Drick dig sund!

Vad du dricker och när påverkar hela kroppen. Här får du en lista på drycker som hjälper dig mot en sundare vardag.

När du vaknar: Tomatjuice

Börja dagen med ett glas tomatjuice och få en dos antioxidanter ut i blodsystemet redan på morgonen. På så sätt är du bra rustad mot avgaser och andra föroreningar när du cyklar eller går till jobbet.



När du tränar: Kokosvatten

Drick kokosvatten när du tränar och svetten rinner. Kokoksvatten innehåller massor av så kallade elektrolyter, det vill säga mineraler som kalium, magnesium och kalcium, som du ofta svettas ut när du sätter fart med träningen. Drick gärna lite mager, proteinrik mjölk efter träningen.

När du äter: Vatten

Drick vatten till varje måltid under dagen. Det släcker törsten och binder sig till matens lösliga kostfibrer, så att de sväller upp och skapar extra fyllning och mättnad i magen.

När du har ätit frukt: Grönt te

Tycker du om färsk frukt och smoothies? Skölj efteråt med en kopp grönt te. Det rengör tänderna och förebygger syraskador som frukt annars kan orsaka. Teets polyfenoler får samtidigt dina blodådror att slappna av och håller ditt blodtryck nere.

källa:iform



Rolig dag på jobbet!

Image-fotningarna vi började med på morgonen var väldigt roliga måste jag säga! fick en hel del coola, snygga, sexiga och roliga bilder ;D Det blev en skofotning och en trosfotning, skobilderna ska anvädas till lite banners här coh där och tosbilderna ska vara med på nästa veckas nyhetsbrev. Har dock inga "egna" bilder eller filmer på trosfotningen men ni kan kanske få ett litet tjuvkik på någon färdig bild senare ;)



Lite förberedelser...Elina (webdesigner) Har valt ut lite skor och poser.



Här är Jenni in action :D hehe

Har väl itne så mkt mer o säga förrutom att det var en rolig dag helt enkelt, lugn me för den delen..annat blir det väl imorrn..typiskt fredagar :P hehe

skrivs senare//A

Här får ni en liten film på det hela...




10 skönhetsknep som får män att smälta

Här är 10 skönhetstrick som får även den mest svårflörtade att falla till föga.



1.
Blå toner i ögonmakeupen. Blå makeup behöver inte vara synonymt med 80-talet. Ett öga sotat med en mörkblå ögonskugga ger en sexig och sofistikerad look som inte blir lika hårt som ett svart sotat öga. Använd till exempel LÓreals ögonskugga i färgen ”Blue Jean” på både ögonlocket och nedre fransraden. Sudda ordentligt och se till att ljusa upp partiet precis under ögonbrynet för att undvika panda-looken.

2.
Fira av ditt största leende. Det här är ett idiotsäkert knep när du vill få hans uppmärksamhet. Men kolla tandraden innan du bländar honom så att ruccola och annat otyg resulterar i en motsatt effekt.

3.
Förvandla en stram knut till en romantisk dito genom att dra några hårslingor i fram från uppsättningen. Locka dem lätt för en slarvig look som ramar in ditt ansikte.

4.
En röd mun kommer man långt med, men den måste vara kyssäkta. Röda märken över hela ansiktet gör ingen man glad. Det bästa är att använda ett så kallat lipstain. Den supersmarta skönhetsprodukten har konstigt nog inte riktigt nått Sveriges gränser än, men Benetint som är originalet av lip stains, finns i välsorterade nätbutiker för cirka 300 kronor.

5
. Framhäv behagen med skimmer. Sno Hollywoodkändisarnas knep och svep lite skimmer, inte glitter, över dekolletaget. Ett annat knep om du vill framhäva klyftan är att dutta lite bronzer på insidan av brösten. Ett knep Vicotria’s Secret-modellerna använder sig av för att få lite mer ”klyfta”.

6.
Klackar på. Få saker är lika sexiga som en figurnära klänning som slutar på halva låret och ett par höga klackar till. Vill du framhäva dina fina spiror ytterligare kan du med fördel använda en bodylotion med skimmer i.

7.
Latemansknepet för sexiga lockar. De flesta kvinnor har lite självfall. Utnyttja det genom att gå och lägga dig med fuktigt hår. Dagen efter lockar du några partier lätt, klart! Ett annat alternativ är att snurra till en knut i nacken när håret är fuktigt som du sedan sover med. När du vaknar och släpper ut håret har du finfina lockar.

8.
Skulptera ansiktet. Framhäv dina vackra drag med en highlighter. Highlighta den inre ögonvrån, och svep den under dina ögonbryn, på kindbenen och precis ovanför amorbågen för ett fint plut.

9.
Var ditt naturliga, härliga jag. Skippa makeupen, sätt på lite gloss på läpparna och dra på dig mysbrallorna. Det finns ingenting mer attraktivt än någon som är trygg i att bara vara ditt naturliga, härliga jag.

10.
Favoritparfymen på några väl valda. De flesta kvinnor har fler än en parfym och de flesta män har en favorit bland dem. Använd hans favorit på några väl valda delar av kroppen, till exempel bakom knäna, innanför låren, bakom öronen och i håret.

Källa:salongk



Alla borde se den...

Eat, pray, love.. eller som den heter på svenska. Kärleken, lyckan och meningen med livet. Gud vilken bra film. Bästa filmen jag sett på länge. Såg den igår innan läggdags och det var ganska jobbigt för mej. Blev väldigt ledsen vissa stunder men den fick mig även att må bättre andra stunder. Man tänker till om ganska mycket under filmens gång.. Kändes som om jag önskade att det var jag som åkte iväg.. alltid undrat hur det hade varit o göra så som hon.. Som sagt, se den..




Dagens shopping!



Dagen började med lite shopping. Eller egentligen fotningen och sedan shopping men bilderna får ni se senare ;) Gosh, älskar dom här lurviga jackorna så vi klickade hem båda två!

Passade på att shoppa eftersom vi fick lite alla hjärtansdag-rabatt som gick ut till dom 5000 bästa köparna på nelly.com. Ett presentkort på 100:- och sedan har vi ju våra 20% rabatt som alltid! Inte så dyrt med andra ord. Ordenare pris på dessa är iaf 799:-



Lovely Wednestay!

Efter att vi sett skorna ute på nätet var vi ju nästan bara tvugna att ta oss till knalleland efter träningen för att kolla om dom fanns i butiken, och ni har nog redan fattat att dom fanns? :P Vi hade redan spanat i andra skor som vi var tvugna att ha nu till våren me, så det var lika bra att bara ta sig dit och hoppas på det bästa.



Fick med oss acnekopiorna och 2 par tygkängor för 299:-/st (från skopunkten), svarta och beiga. Ser kanske inte så snygga ut på bilden, eftersom man inte ser hela skon men aja :) Kommer iaf användas flitigt till shorts o allt det där snygga :D Nu är vi kanonglada eftersom vi fick det vi var ute efter!



Fick även med oss andra "smånödvändigheter" som tex. nya folsyratebletter, ny försvarets lepsyl, ögonkräm från nivea och 2 nya nagelfilar..viktigt det där ;P

Så idag kan man inte säga nåt mer om denna onsdagen förrutom att den varit VÄÄÄLDIGT bra och nu är det inte långt kvar till helgen, skriver det varje onsdag typ men mer än halva jobbveckan har ju gått :D

Hoppas ni har haft en lika bra eller till och med bättre onsdag, för då lär ni må bra just nu ;D
Skrivs imorrn igen babes, God natt!//A



Mat & Träning 11.02.16

Vart kommer den ifrån? Vart kommer min träningsverk ifrån??! hehe..det har jag fundera på hela dagen typ. Har ont runt bålen, alltså lite i ryggen och magen, sen har jag träningsverk på fransida lår. Och jag är faktiskt 100 på att det inte är från pumpen. Jag får helt enkelt tro att det fortfarande är från coren, det tror Jenni me :) med tanke på övningarna vi gjorde..det chockade nog kroppen lite skulle jag tro.

Anyway, onsdag då..vi brukar ju gå på pumpen, men idag blev det ingen pump. Vi rör om ordentlligt i tränischemat denna veckan :P Idag körde vi bodycombat. Det var riktigt länge sen vi gjorde det nu..gillar bodycombat så jag fattar inte varför vi inte går på det oftare..kanske dags att börja igen? Körde iaf riktigt hårt, det blir ju vad man gör det till..man kan slappa, men varför göra det när man ändå är där och vill få ut nåt av det. Man måste spänna och använda alla muskler för att det ska ge nåt, bra grejer! Ett tidigt pass me för den delen..vilket är bra!



Det var iaf den enda träning vi körde idag, mer behävdes inte för som sagt så körde vi hårt :D

Tiderna på våra 3 första måltider har typ alltid samma tid, behöver våran energi nästan vid samma tid varje dag, annars orkar man inte, för det är ju inte så att man äter mkt när man väl äter på dagarna. Det är ju bara en frukt mellan frukost och lunch.

Frukost: Powersmoothie.
Mellanmål: Apelsin och grönt te + alla tabletter.
Lunch: Bulgursallad med kanelröra & vatten.
Mellanmål 16.10: 2 kesoplättar
Efter träning 18.15: Proteinshake.
Kvällsmat 20.30: Youghurtmixen & grönt te. (beroende)

God kväll!




Påfyllning!

För er som missade dom (som vi) och för er som fortfarande vill ha dom (som vi) så måste vi meddela att dom snygga acnekopiorna från skopunkten både finns i butik och på nätet igen!! Så skynda skynda om ni inte vill lägga ut 3000 kr på ett par skor som ni kan få för 399:- på skopunkten. Det är säkert den sista påfyllningen nu.




10 fel kvinnor gör i sängen!

Rod Phillips, sexterapeut som listat 50 fel män gör i sängen kunde naturligtvis inte låta bli att ge även kvinnorna en känga.



1.
Du ligger helt stilla. Missionären är inte en ursäkt för att inte röra på sig.

2.
Du tror att han är konstant sugen. Det är en vanlig missuppfattning att män alltid vill ha sex. En del kvinnor tar illa vid sig när partnern inte har lust. Män har lättare för att bli upphetsade än vad kvinnor har, men man kan inte förvänta sig att han alltid ska vara redo, framförallt inte när du varit en bitch och kommer på att sex är en bra idé.

3.
Du lägger över ansvaret för din orgasm på honom. Du vet vad som fungerar för dig, låt honom veta det. Om du inte berättar för honom hur han ska få dig att komma är det ditt fel att han trycker på fel knappar. Varken män eller kvinnor vill famla i mörkret, upplys varandra.

4.
Du förväntar dig gos efter akten. Många kvinnor vill gärna ligga och småprata och gosa efter sexakten, medan män blir trötta av sex. Vi är skapade på olika sätt så bli inte arg om han inte orkar ligga och prata varje gång.

5.
Du är inte spontan. Har ni alltid sex i sovrummet kanske det är dags att ändra på det.

6.
Du tar inte på hela honom. Män har också ryggar, skuldror och magar och de gillar att bli berörda. Om du bara fokuserar på hans penis missar du en massa roligt.

7.
Du använder naglarna som klor. Det är en sak att riva lite retsamt på ryggen och en helt annan att pressa ner naglarna i huden.

8.
Du är knäpptyst. Precis som för kvinnor vill även män ha ett kvitto på att de gör någonting rätt. Stöna och låt honom få veta att du har det skönt.

9.
Du fejkar orgasm. Du gör både honom och dig en björntjänst genom att fejka orgasm. Han kommer tro att han gör allting rätt och du kommer att få fortsätta att fejka tills du törs tala om för honom hur du egentligen vill ha det.

10.
Du blir stressad över att han slaknar. Det är sådant som sker till och från och det blir inte bättre av att du haussar upp situationen med hundra frågor.

källa:salongk



In och ut igen!

Vi hinner bara in en snabbis innan vi ska ut igen! Drar och tränar lite tidigare, blir bara gym för att sedan shoppa lite! Dagen gick jävligt fort idag as usual. Det är tur att daganra går fort så att de inte sniglar fram, haha gud vad tråkigt de hade varit och känna att en vecka är en mindre evighet.

Dagen har varit precis i våran smak. LAGOM lugn. Vi började med att fota skor och byxor.





Anne står o väntar på Anders so ska fota :)



När vi kom in låg ander o lata sig :P haha nerå, han botade dom grymma pumpsen som komma skall!

Vi skrivs lite senare när vi e tebax. Bilder på kroppen ska in sen, måste ha lite uppdate på hur den ser ut känner jag :D e ganska nöjd o bättre ska de bli!//J




Shoppingtips!


BARA 149:- <3 nelly.com



Nyhetsbrev v.7

Så jäkla härligt!! color it is!




When i see my ex...

I never get jealous when I see my ex with someone else, because my parents always taught me to give my used toys to the less fortunate




<3 sunshine!

Det är synd att det inte kan vara sommar och sol hela året om, tänk vad bra lla skulle må då..alla skulle vara så fräscha, bruna och glada :P

Hur länge sen var det nu då?..tror det var precis i början av december vi solade sist?..äh aja, idag blev det iaf ett skönt besök till solariet! ÄNTLIGEN :D Tur att man har ett bra pigment så att man inte behöver sola ihjäl sig för att få lite färg. Ska bara sola upp färgen lite nu :) sen blir det som förr..en gång varannan vecka eller nåt. BUS-servetterna hjälper till mellan gångerna :D

Skön är det iaf! värme..man drömmer sig bort.



Har väl inte så mkt mer att säga om denna tisdagen faktsikt, förrutom att vi lagade till en förhoppningsvis god paj, det får vi se på torsdag helt enkelt :) sen städade vi till lite här hemma me. Har ju inte "hunnit" göra det förräns idag.

yeye, nu väntar sängen, hoppas eran tisdag varit fin!
Godnatt!



Mat & Träning 11.02.15

Igår kändes det inte som att man fick nån riktig träning faktiskt..vi var lite skeptiska mot övningarna vi utförde på coren, men ja..idag kan man ju säga annat, träningverken har smugit sig på innifrån ut. Sitter här i soffan och bara känner hur det spänner :P måste gå oftare på det för just dom övningarna vi körde igår stäker magen inifrån, dom innerrsta musklerna även om det kanske inte kändes så igår som sagt.

Tisdag idag..vad tränade vi idag då? Jo vi tränade PUMP, vad annars? :P hehe ne men vi gick på det tidiga passet idah, vid halv 5..har aldrig varit på det innan eftersom vi brukar sluta tidigast halv 5. Men vi ska börja gå på det ibland när vi inte orkar köra sent på måndagar.

Finns inte mkt att säga om pumpen som vanligt, ska fan lägga på nästa gång för det är inte roligt längre, hehe. La på lite idag på utfall och rygg idag iofs. Det mesta var ovanligt lätt idag, kanske var det våra anabolic tabletter som gjorde sitt? :P haha



Vilken fin och färgglad tabletthög..lr hur? Här har vi det vi stoppar i oss varje dag nu..lr som vi ska stoppa i oss ett tag framöver. Den stora runda är c-vitamin, dom små bruna är "öljäst" (b-vitamin), den lilla vita är "Folsyra", Dom gula runda är omega3, Den gula är "lose it workout" och dom blå är "Anaboli BCAA" Dom gula och blå ingår i "Diet Freak" paketet så dom är bara tillfälliga..om vi inte väljer att fortsätter med dom sen vill säga.

Frukost 07.30: Anne: Frukt & nöt musli, c-vitamindryck. Jenni: powersmoothie.
Mellanmål 10.30: Apelsin & Grönt te.
Lunch 12.30: Bulgursallad med kanelröra (recept finns längre ner)
Mellanmål/Innan träning 16.10: 2 Kesoplättar.
Efter träning 18.00: Proteinshake whey100.
Kvällsmat 20.30: Grönt te och äggröra..mmm, det var länge sen nu.. love it!

Mer blir det inte idag, mätta och belåtna.



Dagens outfit




Sju steg till lycka

Det går inte att köpa lycka och trösta sig genom konsumtion. Med improveme.se's tips hittar du din inre lycka.



1. Varje dag finns det något att vara tacksam över. Räkna de ljusa stunderna och skriv ner dagens bästa händelser i en anteckningsbok. När du känner dig nere blir du garanterat gladare över att läsa om dina positiva minnen.

2. Lev i nuet. Hur mår du just nu? Är du lycklig eller olycklig? De flesta människor är mer lyckliga än olyckliga när vi lever här och nu.

3.
Släpp gamla sorger och grubbla inte över saker som hänt tidigare. Saker du gjort och som du inte kan ändra på, eller sådant som andra gjort mot dig. Detta gör endast att du fylls av bitterhet och du blir definitivt mindre lycklig.

4.
Var tacksam för de små sakerna i livet. Reflektera över det som gått bra, det du har presterat och det positiva du upplevt.

5.
Ifrågasätt dina negativa tankar. När du känner avundsjuka, hat, nedstämdhet och ångest – fråga dig om dina tankar stämmer med verkligheten. Om de inte gör det, varför låter du dessa funderingar styra ditt liv. Släpp dessa tankar och gör plats för mer positiva tankar.

6.
Lycka för många är att känna en mening med det de gör. Om ditt arbete eller din fritid inte känns meningsfullt för dig, fundera över vad som saknas och hur du kan göra en förändring.

7.
Genomgår du en tuff livssituation just nu kan det vara svårt att uppleva lycka. Försök att tänka på att det du upplever inte är för evigt, och att det inte alltid kommer att kännas som det gör just nu. Men på vägen dit är uppgiften att försöka hitta de ljusa stunderna i vardagen.

Jag är bitter, negativ och ledsen. Allt på samma gång. Jag skulle vilja vara mer som min vän.. Han är helt underbar och positiv hela tiden. Det är jobbigt för mej ibland, för positiva människor är inte alltid så lätt och jag stör mej ganska ofta på sånt men det är endast för att jag själv mår dåligt. Efter dessa två år kan man inget annat än och vara bitter just nu känner jag.

källa:salongk.se



Valentine's Day

As I said så orkar jag inte blogga så mkt men lite måste jag ju bridra med känner jag. Gårdagen var mycket trevlig måste jag säga. Det var inte så svårt att överträffa tidigare år heller eftersom jag inte gjort nåt speciellt den dagen.. men som sagt, det e bara en vanlig dag. En mysig kväll hade jag iaf :)



Åkte till "Eest" och köpte med sushi för två (egentligen 3) pers. Blev 26 bitar. Gott som bara den! LOVE it!



Kollade även på film.. Megamind. En bra tecknad film. Gillar sånt. Nästa får väl bli "Trassel" hehe :P Satt barnvak oxå men gullungen sov hela tiden så de va inget jobb direkt :)

Tack för sällskapet <3 //J



Shoppingtips!


Sjuukt grymma! älskar handskar! <3  Topshop.



Dagens tips!



Provade på den här ovanliga rätten tills idag :) Ovanlig som jag skrev..men trevlig :) en annorlunda smakupplevelse..

I kanelröran hade vi en stor keso så att det skulle bli mer till 4 portioner. Inga mandelspån, Annars körde vi som dets står i receptet..

Sitter och mumsar på det nu :)
ENJOY!




No sweat!

Nu är täckena invigda..och hur gick det då? blev jag av med mina svettningsattacker?? jag vaknade några ggr i natt..köände lite försiktigt på mig själv lite här och där på kroppen. Nope inte en droppe svett :P hehe så nu är väl saken klar? Vi hade för varma täcken innan..fast inatt hade det kanke varit mysigt med det lite tjockare eftersom det var så akllt och kylan kommer väl att fortsätta.



Fast nae, jag vill verkligen inte vakna i en pöl av mitt eget svett mer, hur fräscht är det lixom?? Så nu avr det lagom hela natten, man ville inte ta av sig täcket eller sticka ut foten. Det ska ju va ltie svalt när man sover, då sover man som bäst. Jag är iaf nöjd och det är väl min kropp me.



Provade den nya veckarklockan me :) funkar ju fint! hehe nu ska väl inget få oss att försova oss.. den var lite svår att fatta i början men aja..jag fixade det till slut. Den hade inget såndär jobbigt alarmljud som dom flesta brukar ha, den här pep en gång med jämna små mellanrum. Nöjd med den me :) Allt detta från Ikea då.

Dags att jobba vidare, blir en liknande dag som igår skulle jag tro.
Skrivs//A




Love happens!

Då blev det en favorit i repris..Tessi var mitt alla hjärtansdag-sällskap :D Precis som förra året! så idag blev det faktiskt ingen egentid som jag först tänkte att det skulle bli. Jenni har haft annat för sig på annat håll.

Vi har chillar här hemma hos oss under kvällen med en film och ja lite gottit..lr Tess har gottat sig, jag har hållt mig ;P hehe Filmen vi såg hette "Love happens", Helt ok film..hängde la kanske inte me hela tiden men a..hehe.

Hon hjälpte även till lite här hemma med att byta ut våra täcken vi köpte i helgen, för dom har vi inte hunnit inviga ÄN, men inatt så ;D

En bra alla hjärtans dag enligt mig..inget speciellt dock men ändå. Hoppas alla ni små turturduvor och singlar har haft en trevlig dag :)



Nu ska vi krypa ner..Tessi hälsar så gott me!
Puss på er allihopa!//A



Mat & Träning 11.02.14

oh nooo, vad gjorde vi nu för dumt? hehe vi ändrade på måndagsrutinerna totalt när det gäller träningen. Med andra ord..ingen bodypump!

Vad har vi då tränat idag? Vi provade på core..lr prova kan man väl kanske inte kalla det eftersom vi brukade gå på det innan..för ett bra tag sen dock. Ett bra pass som ska göra hela bålen starkare. Många jobbiga övningar där man faktiskt måste tänka på muklerna när man tränar, man tränar ju inte med vikter eller nåt. Balansen fick sig en utmaning me. kändes ju bra..45 minuter tog passet. bra med variation ibland, denna veckan blir itne som dom andra. Ska kanske prova nåt nytt..får se.

Efter det sprang vi på löpbandet i 20 minter, sen fick det faktiskt räcka för idag. För mer träning blir det imorrn såklart :)

Idag..måndag vecka 7, Det är från och med idag vi börjar med vårat "diet freak" paket ordentligt. Skulle ju börjat med det för en vecka sen men vi sköt upp det av privata själ. Men idag så :) Nu ska vi se vad alla piller och pulver och bars ihop kan göra för våran kropp och träning :)



Tabletterna och sånt ska tas på morgon och innan träning.

Frukost 07.30: Havregrynsgröt och drottningsylt, c-vitamindryck och lite piller. Tex. Anabolic.
Mellanmål 11.00: Grönt te & apelsin
Lunch 13.45: Icas Pasta med lax&spenat, (orkade inte laga mat igår)
Mellanmål 16.15: Proteinshake whey80, "lose it" & Anabolic piller.
Efter träning 19.00: Proteinshake whey100
Kvällsmys 21.00: Den beroende framkallande youghurtmixen och grönt te. Tess älskade det me! nu e hon nog oxå fast :P Jenni har ätit suchi.

Kan hända att det blir nån popcornbit me :P

Dagens matintag kan låta lite lite, men det har inte varit nån hård träning..sen har vi inte gått hunrgiga heller så vi har ju inte behövt mer än vad vi har stoppat i oss. För vi går aldrig hungriga..det är inte så vi lever våra liv. Folk kan ju tro att man inte äter mkt för att man ska gå ner i vikt och blabla...men så är inte fallet.

Just so you know!
Later!



Dagens outfit



Det är kallt ute..då blir det mysigt och bekvämt inne :) Allt kan hittas på Gina förrutom skorna som är från skopunkten.



Weekday favorites!



Mycket snyggt i butik nu! Twins <3 Weekday! We want them all!



Ny favorit?

Veckan börjar bra..helt lagom tempo idag. Dagen började med lite fotning för oss och sen har dagen bara flugit iväg..men då är det ju som det brukar :P hehe

Idag har vi haft dubbelfotning, både tjej och kille. Det verkar som att vi har en ny favorit :) kolla kolla...



Ne hinner inte mer nu! ska sluta lite tidigare. Lite annan träningstid idag!

Later babes!




En fråga, ett svar!

Det här med frisyrer är aldrig lätt, speciellt inte när man vill klippa sig så att det blir nåt bra av det :)

Fick en fråga om hur vi skulle klippt oss om vi hade klippt oss kort, den enda kortare frisyren jag/vi gillar är nog Jenna Jamesons frisyr, det är många som har det iofs men a...



Den är väldigt söt men kan även fixasväldigt het :)

Kul att jag fick en bild av mig själv där det typ ser ut som att jag har en sån frisyr :P vad sägs? ska man kanske sattsa på detta? hehe



Vi gillar ju långt hår..tycker iaf själv att vi passar bäst i det långa.




"Så överlever du Alla hjärtans dag som singel"



Men guuuud! Det är så förfärligt att vara singel på alla hjärtans dag, NOT! Det finns inget att överleva, hehe En helt vanlig dag, man visar lika mkt kärlek idag som imorrn och som man gjorde igår.

Här är några tips från salonK.se på saker en singel kan ta sig till på Alla hjärtans dag.

Skäm bort dig själv.
Finns det någonting du suktat efter länge men inte unnat dig? Ett nytt armband eller någonting till hemmet kanske? Ge dig själv en Alla hjärtans dag-present som du verkligen uppskattar. En dag på ett spa är en perfekt present till dig själv.



Gör ditt egna hemmaspa.
Passa på att göra allt det där du aldrig tycker att du har tid med. Sätt på favoritmusiken, fyll upp ett bad med favoritbubblorna, lägg en ansiktsmask, gör en hårinpackning och en egen manikyr.

Se favoritfilmen.
Många har en film i samlingen som alltid fixar humöret. Lite verklighetsflykt har sällan skadat och nu slipper du ta hänsyn till vad någon annan vill se. Titta på din favoritfilm eller plöj igenom Sex & City-boxen för femtioelfte gången.

Lista exen.
Fira dina dagar som singel och lista alla ex du är glad över att slippa.

Mys: Mys med din bästa vän..!

Hemmaspa låter som en bra idé! :) idag finns det massa tid för egentid. Vad gjordes förra alla hjärtans dag? hmm, Jenni hade ju Daniel, vem hade jag?..no one! and i'm alive! hehe men jag hade Tess förra året iaf ;)



Vidriga människa..

Jag e ganska trött på allt just nu. Därför jag inte bloggat så mkt under helgen. Den sämsta helgen i hela mitt liv måste jag erkänna förutom att jag haft skoj men det e andra saker som gjort den till mitt livs värsta. Sanningen kommer alltid fram.. det e nåt folk borde lära sig tycker jag. Speciellt Daniel.. den vidrigaste människa jag någonsin träffat och jag ångrar varje sekund med honom. Två år helt åt helvete. Mitt livs största misstag helt klart och jag e så glad att det är slut.. förlåt!? en andra chans!? Undra hur de skulle gå till, aldrig kunna lita på en person igen, blir nog ett bra förhållande har jag hört. Det enda jag vill nu är att glömma att han någonsin existerat. Have a nice day, vi skrivs senare! //Jenni




Love and other shit..

Redan dags!? Känns som att man gick upp nyss? Det gjor man ju typ me, eller Jenni iaf..hon gick upp vid 4 lr nåt, hehe

Själv gick jag upp vi 1 eftersom man blev väckt vid 10 lr nåt första gången, såklart man somnar vidare och sover någon timma extra. Hur ska jag nu kunna somna?? Har ju varit pigg hela dagen, det är ju ingen "bakisdag" idag och jag behöver ju som sagt va vaken ett antal timmar innan jag blir så trött att jag kan somna lätt. Får hoppas att jag ändå kan somna rätt fort. Måste ju vara pigg inför en ny vecka :)

Idag gjorde vi inte det vi "brukar" göra på söndagar, ingen städning eller matlagning. Den tar vi imorrn bara för att. Kände att det var onöfigt att städa eftersom fastighetsskötaren ska komma och fixa lite här hemma, då kommer det behövas städas ändå.

Det jag gjorde som var bra idag var att tvätta bort en del och även få städat ugnen, det avr fan det äckligaste jag varit med om på länge, det avr helt svart! Har den aldrig blivit städad innan lr? haha det kan man ju undra!



Där satt jag ett bra tag och skrubbade..

Under kvällen har vi kikat på en film iaf, Love and other drugs...INGET för oss, usch o fy vilken långtråkig film! Okej, han var snygg men det var det enda bra :P



Hoppas ni har haft en mysig söndag!
Skrivs imorrn igen, God natt//A




Mat & Träning 11.02.13

En söndag..och det kommer ett mat och träningsinlägg. chockade? hehe Pigg och glad, det e jag! Däför blev det ett besök på gymmet idag :D it felt so good! Det kommer bli många fler besök nu kommande söndagar.

Det blev dock ingen hård gymträning idag, den kör vi på imorrn istället. Det är ju trotts allt söndag :P Idag sprang jag bara på löpbandet i 40 minuter, lr jag "intervallade" med både 5 minutare powerwalk och 10 minutare löpning. sen körde jag lite mage med diverse magöningar som vanliga situps, höftlyft och "cykel"övningen, den där man möter ben och armbåge. Blandade alla 3, effektivt och bra :) körde tills jag verkligen inte orkade mer.

Nu kan man ju fundera lite på hur mkt nytta den här träningen gjorde med tanke på vad man har ätit efter det :P äh, den gjorde mig piggare iaf, hehe man får alltid nåt positivt av de vare sig man är onyttig lr inte.

Frukost 13.30: 2 äggmackor och grönt te
Mellanmål 16.40: En optinut bar.



Efter träning/söndagamiddag 18.30: Pepparbiff med criscut potatis, carsatsallad och café de paris-sås. (Jennis första mål för dagen)



Söndagsgottis från halv 8 tills vidare: Choklad & vaniljglass med massa choklad och kolasås på :D (min favorit!) lite mer blir det nog.. Jenni trycker i sig lite marabou sensation och pepsi.

Jenni har inte tränat idag så det blir väl ett anne-inlägg det här..
Later babes!//A



Challenging myself

2 helger avklarade...jag har utmanat mig själv nu! Hur länge var det sist? 11 veckor har jag för mig att jag "klarade" mig utan alkohol sist. hmm, men nu blir det antagligen fler :P

Det här med alkohol..det gör folk så konstiga :( Det gör MIG konstig. Det är fan tråkigt. Jag önskar att alkohol kunde varit nåt som gjorde folk bättre på nåt sätt. Idag finns det onyktra människor och fulla människor. I mina ögon är fulla människor: Tråkiga, o-roliga att titta på, (om ni fattar?) och jobbiga. Då snackar vi om verkligen fulla människor. Lite onyktra människor är pratglada, fartfyllda och oftast trevliga :) i like..hehe :P

Vad dricker då en nykter Anne när hon går ut? fick ju en del kommentarer ang vitamin well dryckerna vi fick hemskickade..att dom inte alls är så nyttiga som dom säg och att de innehåller mkt socker. Det fick vi lite info om efter det :P "Dom ska ersätta andra kolsyarade drycker och sockerhalsen kan jämföras med en frukt"



Jag tog iaf med mig en av varje smak som vi fick igår :) trevliga smaker tycker jag. Sippade på dom under hela kvällen :) Trevliga färger i vinglaset. Det här får hel enkelt bli mina förfestvänner :D haha

  

Det blev en care när jag kom hem me ;)

Aja, that's the way it goes..//A




Minska i vikt utan att gå hungrig

Här är 8 knep för att "lura" hungern.



1.
Syrliga råvaror gör att matspjälkningen går långsammare eftersom det blir surt i magen. Pressa ner citron, lime eller äppelcidervinäger i dricksvattnet. Syran har även god effekt på sötsuget.

2. Välj mat med tuggmotstånd som tar längre tid för magen att smälta. Välj ett bröd med hela korn i som spjälkas långsammare än ett bröd gjort på finfördelat mjöl.

3. Ät hellre varm mat än kall eftersom värmen från maten gör att kroppen reagerar med mättnadssignaler. Dessa kommer snabbare om du väljer varm mat framför kall. Ät hellre soppa än sallad och gröt än yoghurt.

4. Tillsätt extra fibrer som gör att du känner dig mätt längre. Testa att strö psylliumfrön över yoghurten, gröten eller varför inte blanda i pannkakssmeten.

5. Dra ner på kolhydrater och fyll på med grönsaker. Om du äter 150 gram ungsbakade grönsaker istället för 150 gram ris, blir du lika mätt, men sparar 100 kalorier.

6. Genom att lura hjärnan kan du komma långt. Om du har en stor tallrik med lite mat ställer hjärnan in sig på att inte bli mätt. Studier har visat att en mindre tallrik resulterar i att matintaget minskar med 22 procent.

7. Satsa på proteinrik mat som håller dig mätt längre. Om du dessutom byter ut korven mot ett vegetariskt alternativ som quornfilé tjänar du mer än 100 kalorier.

8. Minska hungern genom att lära dig att slappna av. Stress och dålig sömn har dålig inverkan på mättnad och hunger. Tar du itu med dessa problem kan det hända att du går ner i vikt automatiskt.



Fegisar få inte...!?



Är det så?...vad är då en fegis!?



Revitalash omdöme nr 2.

Då var det väl dags att skriva lite mer om vad vi tycker om mirakelprodukten Revitalash! Måste säga det att det verkligen är ett under att det funkar så bra :D Köpte det i december för att testa den.. Man kan ju som sagt aldrig veta om nåt dunkar om man aldrig testar. Efter några veckor användande..vad kan det va..7 veckor tror jag det är nu så är ögonfransarna snart uppe o nuddar vid ögonbrynen, skrev ett första omdömme om det i Januari som ni kan läsa om me om ni vill :)

Man ska ta det varje kväll i några veckor o sen bara köra några grr i veckan, hade tänkt att köra tills idag varje kväll och efter det, 2 ggr. Men nu blev det så att jag tappade några fransar precis jämte varandra så jag fick ett glapp på högra ögat, hehe Så nu måste det fixas innan jag övergår till 2 ggr i veckan, sen vill jag iofs att dom vänstra fransarna ska bli lika långa som dom på höger. Konstigt nog har dom vuxit en aning fortare så dom är rätt mkt längre, men jag ska använda revitalash på dom vänstra lite längre. Började använda den på dom nedre fransarna för nån vecka sen också, gjorde inte det från början så ska köra på det i några veckor me!

Hade även ett glapp där på högra underfransarna som jag fixade till, det tog nog bara en vecka så var alla fransar lika långa igen :D Det gick sjukt fort.



Om ni vill ha längre och fylligare fransar så tveka VERKLIGEN inte på att testa det! Ni kan köpa det på Kicks eller nelly.com. Det finns ju andra produkter som lovar samma sak..men vi lovar att den här funkar! ;)

we love it! Ska alltid ha den här produkten till hands :) eller någon annan liknande då..det kommer säkert komma många fler av denna sort från olika märken.//A



Benji of Sweden!

oooops vad mkt klockan är! hehe det blev en sen kväll igår..men det var en bra kväll som tur är :D Som vi skrev så var Benji of Sweden på Grand här i Borås. Det är väl ingen som har missat vem han är hoppas jag?? Och jag säger bara det, det är ju sån skillnad på Dj och Dj! haha



KLagade på förra helgens dj eftersom han förstörde våran nyktra utekväll, men idag kan man INTE klaga på nåt :D det av sjukt bra musik hela tiden och vi hade megaskoj på dansgolvet..!

O JA, jag var nykter denna helgen me :P ni ser..det tar sig..den nyktra trenden har satt sig. Mer om det kommer väl kanske senare idag :)

Klockan är nästan lite för mkt just nu, gick upp för en lten stund sen..har iaf hunnit gå ner med lite tvätt, orkar inte tvätta imorrn.

Ska få i mig lite frukost nu me tänkte jag och sen göra lite vettiga saker, kanske till och med dra o träna? det är ju sjukt nice väder ute :D

Later babes//A




Lördagsmusik!




The name!

Nu drar vi till Evve och firar hennes namnsdag ;D haha



sen blir det Benji of sweden på Graaaand! Seee ya!



Kvällens outfits

Ikväll blir det lite skinn på benen ;) dom nya shortsen ska invigas! Och tur är väl det att man hade ett par short sen tidigare. kommer typ se likadant ut ikväll igen :P andra fäger bara.



Kör väldigt enkelt, tror inte det blir några mer accessoarer till detta. Skorna och handskarna gör mkt. Linnet e ju speciellt i ryggen me. Jag (anne) hade på mig det för 2 veckor sen, men aja :) Jennis tur ikväll.



För jag har tänkt att ha på mig ett likadant men i den snygga kemelfärgen istället :) Skorna kan komma att ändras till ett par andra Marbleskor som på första outfiten, får se lite vad som passar bäst :) snyggt kommer det iaf bli vilket som :D



Dagens shopping

Det blev väl inget speciellt som vi shoppade idag, det blev ju det vi räknade med att få med oss från ikea iaf :D en jättesnabbis blev det där..pappa gick inte ens me in :P Köpte även lite fler av Tindra ljusen, älskar doften av vanilj och kanel! har bara stora sånna ljus, små är bra att ha me :)





Köpte även ett nytt snyggt kortfodral, våra har förfallit så det var dags att byta ut dom :) Ser likadana ut på andra sidan och sen finns det ett fack i mitten me. Dessa snyggingar hittar man på accent för 39:-

Var ute efter nya nipple covers i tyg till kvällens outfits, hittade dock inga hehe får väl se hur vi gör med outfitsen ikväll, kan ju inte gå runt och visa våra nipples..lr? ;P hasr ifos ett par i gelé, kanske blir dom ändå.

Nu blire lite underbar matlagning :D
later babes!



Så får du bort fettet!

Du tränar hårt men bullen på magen och gäddhänget verkar aldrig försvinna. Bli av med punkterna genom att ta reda på varför fettsammansättningen samlas på ett ställe.

För att bli kvitt det motstridiga fettet behöver du ett träningsprogram och matschema anpassat för just din kropp. I många fall beror fett på magen och höfter på en för hög insulinnivå, vilket medför att små mängder testosteron ombildas till fett på vissa ställen.

För mycket fett på/kring haka och kinder: Kan bero på för hög fettprocent i kroppen. Det kan även bero på ett extremt högt intag av socker eller hormonbehandlingar.
Lösning: Håll dig till grönsaker och kött via alla måltider. Ägna dig åt yoga och styrketräning.



Magen: Beror oftast på långvarig stress vilket gör att binjurarna lösgör för mycket kortisol. Dricker man då lite vatten under denna period samt sover dåligt ger det i sin tur extra fett på magen.
Lösning: Undvik alla slags mjölkprodukter, ägg och kaffe. Drick minst tre liter vatten och dagen och gärna ett par koppar med ginseng som har en lugnande effekt mot stress.

Kärlekshandtag på höfterna:
Fettet avslöjar att du äter alldeles för mycket kolhydrater. Fortsätter du att ha ett för högt kolhydratintag kan det medföra allvarliga sjukdomar.
Lösning: Ät mer magert protein, fiberrika grönsaker, bönor, rotfrukter och fiskolja. Drick minst tre liter vatten per dag, samt ett par koppar grönt te.

Gäddhäng på armarna:
Kan bero på för lågt testosteron, vilket kan ge upphov till psykisk obalans och ännu större fettmassa.
Lösning: Tung styrketräning som tränar de stora muskelgrupperna och stimulerar testosteronproduktionen.



Shoppingtips!

Coola <3 399:- nelly.com




Vackert!

Gud vad glad man blir när man vaknar till ett så vaeckert väder!! Här i Göteborg är det strålande sol iaf! vet ju inte hur det ser ut i Borås ens :) men hoppas det är lika bra där!..OCH att det håller sig hela dagen så att det är bra ikväll me..det gör inget om det är kallt, bara det inte är slask och sånt jobbigt! hoho, kommer bli en trevlig kväll! :D

Vaknade för en stund sen, ska göra oss lite frukost så att man orkar med ikea en liten snabbis. Det var ju det här med att byta ut våra täcken som antagligen är för varma för oss och sen att skaffa oss en väckarklocka som backup om mobilen strejkar :P hehe



Detta ska vi försöka få med oss hem iaf, pappa kommer inte köra hem oss idag eftersom vi får med oss det på bussen..åh, hehe jaja :) bara han kör oss till ikea så är vi nöjda för den här gången :P

Anyway..ska börja funka här så att vi kommer iväg snart, skrivs senare babes!



Inte så bra..

Nah, kan väl inte påstå att den här fredagen varit så jätte bra? Gött med helg dock! Ser fram emot imorrn då det händer lite mer trevligheter :)



Jobbet var lugnt idag iaf, tur det eftersom det är fredag..orka stress då. Våran lilla fläkt vi fick i början av veckan har hållt uppe värmen i vårat lilla hörn :) snart kan man kanske till och med sitta med lite mindre kläder än vad man har gjort hittills :P hehe



hmmm, vad ska man säga?? kolla blåmräket! hehe tycker synd om mitt egna ben. Det kommer ta ett tag innan jag får täckt det imorrn, det kommer ju synas när jag går ut. Inte så bra! Att det fortfarande syns så mkt?? Det är endå 2 veckor sen jag fick det nu, men så är det, anne + blåmärken = Sant!

Aja några nya har jag inte tänkt att skaffa mig, inte på egen hand iaf..vad kan man göra om nån annan råkar klanta sig och se till att jag får ett? haha

Kvällen hos pappa har varit chill som vanligt, är väldigt trötta just nu så det är bara lite BUS som saknas och sen väntar sängen, som sagt så händer det trevligheter imorrn som man ska vara pigg och glad inför!

Hoppas ni har haft en mysig,trevlig lr festlig fredag!
God natt!//A



Dagens outfit




Mat & Träning 11.02.11

Ja de var länge sen vi gjorde ett mat och tränings inlägg en fredag, brukar ju inte bli så för att det ofta inte blir någon träning på fredagar, vad ska man då insperera med lixom?

Ne idag kan vi skrivs om maten bara..en sån här fredag när man åker till pappa brukar ungefär se likadan ut varje gång typ. Nyttig fredag eller ej..det får ni själv bestämma :P enligt oss..? njaah. hehe

Frukost 07.30: Havregrynsgröt med sylt och linfrön. C-vitmindryck.
Mellanmål 10.30: 2 knäckisar med avokado och grönt te.



Lunch 13.50: Felix Mozzarella paj och en proteinshake (whey 80) Vi brukar som sagt inte laga nån maträtt till fredagar, då köper vi ofta nåt litet som detta eller så gör vi en omelett eller nåt likanande. Proteinet drack vi till eftersom vi inte fått i oss så mkt av den delen under dagen :) lika bra att shaken får göra sitt (behålla musklerna och bränna fett) under en vilodag som denna.

Mellanmål 17.15:  En proteinbar "optinut"
Kvällsmat 20.00: Vitlöksbaguetter med ost på och nåt glas pepsi max, inte de nyttigaste men det var det godaste pappa hade hemma :P hehe We like it a lot!

Mer mat blir det inte idag, men nåt glas pepsi till kommer det bli iaf. Det var faktiskt länge sen vi drack det..lr hur??

vad brukar ni käka på fredagar? hur ser era matvanor ut? Vi brukar ju annars äta tacos/pizza eller hamburgare på fredagar när vi inte är hos pappa :)

yeye, skrivs senare babes!



Fredagsmusik!




Shoppingtips!

Halsband kan lyfta vilken outfit som helst <3 Baglady 199:- nelly.com




Supergrönsaken som ger dig muskler!

En ny, svensk studie visar att spenat är nyckeln till framgång när det gäller att bygga muskler.



Det har visat sig att Karl-Alfred hade mer rätt än vad man skulle kunna tro. Enligt en ny studie är det spenat du ska frossa i om du vill bygga muskelmassa. Studien, som publicerats i februarinumret av tidskriften Cell Metabolism, visar att man kan få både större och mer effektiva muskler om man äter lite extra av den gröna bladgrönsaken.

Hemligheten stavas oorganiskt nitrat. Nitrater finns i alla gröna bladgrönsaker och bidrar till att förbättra mitokondrifunktionen som påverkar cellernas aktivitet och styrka.

Deltagarna i studien fick en liten dos oorganiskt nitrat, som främst finns i spenat, under tre dagar. Det resulterade i att det behövde mindre syre när de tränade, på grund av den förbättrade cellaktiviteten i musklerna.

Det krävdes inga stora mängder med nitrat för att få resultat.
– Det rör sig om samma mängd nitrat som man får i två eller tre rödbetor eller en tallrik spenat, säger Eddie Weitzberg, forskare på Karolinska institutet till foxnews.com.

Det är inte bara muskler du får om du äter spenat. Sedan länge har det varit känt att det även sänker blodtrycket., öppnar upp blodkärlen och höjer blodcirkulationen.
– Vi har vetat sedan länge att en kost rik på frukt och grönt hjälper till att förebygga hjärt- och kärlsjukdomar och diabetes, men de aktiva näringsämnena har varit okända. Nu vet vi att det är det oorganiska nitratet som är nyckeln bakom de hälsofrämjande effekterna, säger Eddie Weitzberg till sajten.

källa:salongk.se



DEN ska vi ha!

Hur ska vi orka vänta i 3 månader!?!? Det står att den kommer först om 3 månader på deras hemsida, MEN jag såg den på cdon.com och ska bevaka den o beställa direkt när den kommer in. Mejlade och fick svar att den kommer runt 25-30/3. Bästa att hålla allt inom företaget eftersom nelly ägs av cdon ;) hehe! Jag vill ha den NUNUNU! Det får helt enkelt bli en tidig födelsedags present! 25 år och allt.. den skulle man väl kunna få av.. hmm pappa kankse? ;) I'm in love! "Sony ericsson xperia arc"






Passions for Fashion!

Den är bra..gillar den väldigt mkt denna gången :D har inte sett den så många gånger på tv än men det kommer väl :)

Massor med färg..det gillar vi :) Kul att man kan se Vanessa Falk och Rebecka Simonsson i den me.




Det behövs ibland...

Är trött men mycket nöjd med dagen förutom några mindre skoj saker men det är inget som är värt att ta upp idag iaf...



Började dagen med att fota massa skor o jeans. Här ser ni ett par snygga jeans och skor ;) Tyckte dom var coola eftersom man inte ser remmarna. Love nelly shoes <3



ÄLSKADE Anki kom till jobbet för lite mer övande på retusch. Älskar att ha henne där <3



En överraskning och väldigt oväntat. Blev bjuuden på basketmatch mellan norrköping och borås basket. Jag fråga vart vi skulle men fick inget svar, haha. Aldrig någonsin varit och kollat eftersom basket inte intresserar mig men det var faktiskt spännande och extra roligt är det när det är killar som jobbar på nellys lager som spelar i laget! :) Tack, det var mycket trevligt och sånt här behövs ibland! <3

Anne sitter och epilerar benen och jag har precis kommit ur duschen. dags att sova, Är jätte trött men imorrn e de ju fredag så de lär vara lite lättare att komma upp ur sängen ;) Gonatt alla söta//J



Dagens outfit

Det tranparenta är en av våra favoriter...transparent är hett, halvtransparent är fint :)



Monki, Gina, H&M, Skopunkten & Lindex.



Mat & Träning 11.02.10

Får väl bli ett lite tidigare inlägg om träningen eftersom träningen är tidigare på torsdagar :) Nu ska våran kropp få vila i några dagar..det blev samma som igår, hårt och jobbigt. Fast idag var det inte ritkigt lika jobbigt faktiskt. 3 pumppass och ett lite mindre gyrmpass har man fått utfört denna veckan. Känns bra än så länge...

Kan ju dock inte lova att det är sista träningspasset för veckan än..får se vad som händer mot söndagen :) jag(anne) kommer ju säkert vara pigg och fräsch nog för gymmet ;P

åhåhåh...man är så sugen på det vanliga kvällsmyset :P haha men idag blir det INGEN turkiskyoughurt med gottit. Det har nästan blivit ett beroende..ni kanske oxå ska hålla er från det om ni inte har ätit det så mkt :P Så idag skippar jag det!

Frukost: Powersmoothie.



Mellanmål:
2 knäckisar med avokado & grönt te.
Lunch: Past med spenat & lax.
Mellanmål/innan träning: Optinut bar.
Efter träning: Proteinshake, whey 100
Kvällsmat: Grönt te och 2 äggmackor..det var ett tag sen nu :)

Som sagt..ska hålla mig från youghurten och det där, hehe får se hur det går :P de e ju som godis just nu!

Later babes!



Shoppingtips!

Skinndetaljer <3 Kommer vara inne i vår oxå som tur är så passa på! ;) Bara 149:- påGina Tricot!




Maten som fixar hyn!



MANDLAR
Ät mandlar för att minska risken att bränna dig.
Mandlar är frön, inte nötter, och innehåller en massa vitamin E som är ett naturligt solskydd. Forskare menar att om du får i dig 14 milligram vitamin E varje dag (cirka 20 mandlar) löper du mindre risk att bränna dig i solen än de som inte äter vitamin E. Frossa alltså i mandlar i vår och sommar!
Om du inte gillar mandlar - byt till 2 teskedar jordnötssmör.

MORÖTTER
Alla vet att morötter är bra för synen, men a-vitaminet i rotfrukterna motverkar också finnar genom att minska tillväxten av celler i hudens yttersta lager. Mycket döda hudceller och talg täpper till porerna. Fyra morötter om dagen räcker gott för att du ska få bättre hy.
Om du inte gillar morötter - byt till ett glas mjölk.

TOMATER
Det röda färgämnet lykopen i tomaterna hjälper till att bromsa hudens åldrande. De mesta nyttigheterna utvinns ur tomaterna när de är tillagade.
Om du inte gillar tomater – byt till en sextondel vattenmelon.

LINFRÖN
Fröna är fullproppade med den hälsosamma fettsyran omega-3 som biter ordentligt på finnar. Brittiska  hälsotidningen The Journal of Nutrition skrev att testpersoner som åt en halv tesked omega-3 varje dag i sex veckor upplevde att huden blev mindre irriterad och röd.
Om du inte gillar linfrön - byt till 7 valnötter.

SPENAT
Karl-Alfred blev stark av spenat, men vad han inte visste är att de gröna bladen också är fyllda med c-vitamin. C-vitaminet ökar cellproduktionen och minskar därför risken för att drabbas av hudtumörer. Spenaten har också en till bonus! Grönsakens vätska tar sig in i cellmembranen och en plumper-effekt uppstår. En riktig rynk-dödare!
Om du inte gillar spenat – byt till grönkål.



MÖRK CHOKLAD
Mörk choklad är inte bara gott, det innehåller också en massa antioxidanter. Chokladen har mjukgörande egenskaper och skyddar mot solskador. Du behöver dock bara äta en gnutta varje dag.
Om du inte gillar mörk choklad – byt till blåbär (men då måste du äta en del).

TONFISK
Burktonfisken innehåller nyttigt selen. Selen hjälper till att bevara elastinet i din hud som får dig mjuk och smidig. Tonfisk stoppar också fria radikaler och skyddar dig därför mot solskador. En halv tonfiskburk per dag räcker.
Om du inte gillar tonfisk i burk – byt till 12 paranötter.

SÖTPOTATIS
Sötpotatis som är så himla gott, är också nyttigt! Roten innehåller massor av vitamin C som ökar kollagenproduktionen i huden och minskar därför rynkor. Forskning visar att personer som äter fyra milligram c-vitamin varje dag (ungefär en halv sötpotatis) i tre år minskade sina rynkor med 11 procent.
Om du inte gillar sötpotatis - byt till 2 dl apelsinjuice.

GRÖNT TE
Varmt grönt te verkar anti-inflammatoriskt och renande för kroppen, men har också cancer-förebyggande egenskaper. Två till sex koppar per dag minskar risken för hudcancer.
Om du inte gillar grönt te – byt till vitt te.

källa:salongk.se



Är dom fejk?

Kom och tänka på en lite rolig kommentar man fick i lördags..hehe

Eftersom man nyligen hade gjort läpparna så var dom ju såklart lite svullna fortfarande OCH som vi skrev lite(väldigt) blåa :P

Det kom fram en kille på krogen och frågade: Är dina läppar fejk eller äkta?, jag(Anne) svarade: Dom är fejk, men det ser man väl väldigt tydligt på mina blåmärken? Då sa han: va? ne det märkte jag inte, men dom är jäkligt sexiga iaf!

Det ända jag kunde göra va att le och säga "tack!" :) Sådär kan det ju gå..Han måste ha sett dom över dansgolvet :P hahah Til helgen är dom inte blåa längre, allt är typ borta nu..thank GOD!




T-shirt talks By H&M!

Tshirt är enkelt och snyggt. Tror det är dags för comeback!




Some good reading..



Har legat en stund nu och bara läst igenom våran blogg, en hel del trevlig läsning :P hehe alltid kul att kolla tillbaka ibland. Det händer inte ofta men när man väl gör det så är det alltid lika trevlig. Man glömmer nästan av ibland vad man lagt in dom närmsta dagarna..bra att friska upp minnet på vad man har gjort, minnet är bra men kort :P lr vad säger man? hehe

Gah! inte konstigt att man kanske behöver friska upp minnet eftersom allt som sagt går så fort, över halva jobbveckan är över så nu är det ju inte så farligt att gå till jobbet mer :P hehe för snart är det fredag! (tänker positivt..)

Ne har faktiskt inget vettigt att komma med just nu, chillat hemma idag bara efter jobb och träning,
ska ta mitt blodtryck och decka i sängen.
Skrivs imorrn!//A



Mat & Träning 11.02.09

Ne nu har vi faktiskt bestämt oss för att stanna vid 28kg när det gäller ben, kan nog klara lite till MEN det är tillräckligt jobbigt och man kan faktsikt skada ryggen om man tar för mkt, det känns en del i ryggen när man lägger sig ner efter benlåten och ska köra bröst. Så nu kör vi iaf samma vikter på ben passet ut, det byts i början av Mars tror jag det var? Inte så långt kvar, sen får vi ju se vad man klara på nästa pass :) det kanske inte äns är i närheten av det vi tar nu.

Vi vet att våran instruktör kommer pusha oss till att ta lite till, men jag(anne) orkar inte ens lyfta upp stången själv så Jenni hjälper mig varje gång :P så därför säger vi nu stop, det är ju inte så att vi vill bli "större" för nu kör vi bara på uthållighet all the way, starka o slanka muskler :)

Rumpan får dock sin omgång varje gång på utfall, hehe bränner som faaan! gött är det. Nog om träningen, lr kan säga att vi sprang på löpbandet 20 minuter innan me.

Idag har vi ätit...
Frukost 07.30: Icas goda Musli med nötter och bär, vitamindryck
Mellanmål 10.30: Apelsin & grönt te (JÄTTEBRA för kontorsråttor läste jag idag :P)



Lunch 12.30:
Laxpasta med spenat, vatten.
Mellanmål 16.20: Proteinshake på whey-80
Mellanmål innan träning 18,00: En liten powersmoothie
Mellanmål efter träning 20.30: Proteinshake på whey-100
Kvällsmål 21.30: Lite turkisk yoghurt och grönt te

Känns som om man fått i sig en del idag, tur att det inte är så stora mål iaf :P Skrivs//J



Dagens outfit



Skopunkten, nelly.com & Gina.



Nyhetsbrev v.6

Vitt, vitt och ännu mer vitt..(ljusa färger)




Addiction!

(!"%&/(#)Ö!%#U"&)"=/"&/="%!#/!(¤)?!) behöver F*N lite uppmuntran..lite skön musik sitter inte fel just nu!!




Dagens tips!

Det är nog ingen som har missat att jag(anne) älskar att ligga på våran spikmatta, den är ju så sjukt "skön" :P har skrivit om spikmattan en gång innan har jag för mig men måste bara skriva det igen. Jag har rätt svårt att somna ibland på kvällarna, mkt tankar som snurrar antagligen, men när jag lägger mig på den så somnar jag näsan direkt som en stock. Vaknar ju efter ett tag för att sen ta bort mattan under mig, det är väl det som är dumt :P men man somnar lätt om igen, då e de en skön känsla som sprider sig i kroppen när kroppen slipper spikarna, det är väl då allt bra frigörs i kroppen :) Har funderat på att kanske skaffa en spikkudde me, men får se..spikmattan räcker för tillfället.


Spikmattan har en massa bra egenskaper, läs mer om dom HÄR

Har ni ingen så skaffa en! Det är dagens tips :)



Lady Gaga visar allt i ny kampanj

Skateboardmärket Supreme tar hjälp av stjärnan i sin senaste reklamkampanj. Det visade sig vara ett lyckokast eftersom allt Lady Gaga gör uppmärksammas. I det här fallet är det återigen hennes outfit, eller snarare bristen på den, som skapar rubriker.



Sångerskan poserar med en skateboard under armen endast i klädd ett par solglasögon och ett par skyhöga kilklackar. Huruvida det går att åka skateboard i den utstyrseln förtäljer dock inte historien.

Lady Gaga är även aktuell med sin nya singel ”Born This Way” som släpps på fredag.

Källsa.salongk.se



Snyggt!

Det blev lite fotning för en stund sen, det var lite prio på dom fina strumporna från Vogue :) fotade lite trosor me..



En stor modegrej i vår, fina strumpor som man har med pumps och höga skor, det har ju varit mode innan men nu är det tebax!

Dessa strumpor kommer även i silver och svart.  Ska införskaffa oss alla fäger sen :D kommer nog ut på sidan idag skulle vi tro :)

Nu blire some serious work, dubbelfotning idag.
//A




I rymden finns inga känslor



That's where I need to be right now.

Kollat på film och käkat pizza. Kändes skönt med en väldigt lugn kväll. Skönt att vara hemma i tid utan att behöva stressa. Ska sova nu tänkte jag. MÅSTE lägga mig tidigare. Känner mig som en gammal och sliten kärring i kropp och själ. Det ska det blir ändring på! Gonatt allihopa//J



Mat & Träning 11.02.08

Gaaah, vad säger man idag? Trött som en döing och ingen som helst lust eller kraft till träning men endå ville jag gå o träna. Så det fick bli så endå.

Träningen gick ju som ni kanske misstänker sådär.. helt okej endå förutom att allt man ville träna var upptaget hela tiden.. det e de jag hatar med gym. När maskiner är upptagna!! grrr!!

Dagens träning:
Crosstrainer 20 min
Inner/ytterlår på maskin
mage ooch stretch

Skulle sprungit på löpbandet 20 min och tränat ländrygg men inget av de var ledigt heller, kass. Man orkar inte vänta i 15 min för att de ska bli ledigt.



Dagen matintag:
Frukost: Powersmoothie
Mellanmål: Grönt te och apelsin
Lunch: fetaostfyllda färbiffar och bulgursallad
Mellanmål: Crisp-knäcke med keso på
Kvällsmat: Anne; tonfisk, feta och nudlar, Jenni; egengjord tonfisk pizza med kebabsås.

Gud vad gott det var och göra egen tonfiskpizza, smakade precis som dr. oetker som vi brukar köpa. Gjorde den på Sara Lee's pizza kit! Movietime! Skrivs///J



Klickat hem!

Lite nytt är alltid gött ;)



Byxor från Only och shorts från sisters point. Allt från nelly.com



Skotrender att räkna med i vår!

I vår behöver man inte stylta omkring på ett par skyhöga klackar om man nu inte känner för det. Istället kan man välja ett par fina ballerinor eller ett par så kallade flats. Vill man addera några centimeter på längden utan att för den sakens skull vricka fötterna, är den nya platåmodellen ett hett tips!



1 Blockmönstrat syns inte bara på kläderna i vår utan även på skorna
2 Metallictrenden har nått ända ner till skorna i vår och nu är det helt okej att ha en discokula på foten.
3 Det är knappast någon nyhet att retrovindar sveper över modekartan i vår. Nostalgiska träskor finns i varenda skokollektion, men vill du ha originalet är det Knulps klassiker du ska satsa på.
4 Platta skor kommer allt mer. Remsandaler och flipflops dominerar eller en mix av båda.
5 Ballerinor är både sköna och snygga och passar lika bra till vardags som till fest.
6 Bättre tider medför lek med mönster och färger.
7 En ny variant av platåsulan kommer stort. Den syntes bland annat hos Derek Lam och Michael Kors.
8 70-talet präglar som bekant modebilden i vår och där kommer träklacken in i bilden.
9 Leopardtrenden håller i sig, men får konkurrens av ormskinnsmönstrat.
10 Kilklackarna funkar i vår med.
11 Enkel men snygg kilklacksko i skinn.
12 Skor man blir glad av syntes hos flera av de stora modehusen.

Sedan har vi dom snygga pumpsen som alltid är rätt till fest ;)

Alla skor är från nelly.com, scorett, asos och topshop om jag minns rätt!




Snygg av mjölk?

Snygg av mjölk? Javisst!
Med tillräckliga mängder vitaminer och mineraler kan vi lättare hålla oss friska, orka med allt vi vill – och se fräscha ut. Mat och dryck är inte bara en förutsättning för överlevnad utan även en hälsokälla i flera bemärkelser. Skönheten kommer inifrån! Med tillräckligt mycket näring och energi kan du utstråla hälsa och livskraft!

Tycker du att mjölk är tråkigt och präktigt? Glöm det! Mjölk är en naturlig powerdrink, en näringscocktail – och rena rama skönhetsdrycken. Mjölk innehåller 14 av de 18 viktiga vitaminer och mineraler som vi behöver varje dag. Näring som hjälper dig vara snygg och fräsch.



Vad mjölken gör:
•Energi och starka naglar
•Stärker hjärtat och bygger kroppen
•Bra tänder
•Bra syn
•Förnyade celler bevarar huden
•Stärkt immunförsvar

Nu är vi där igen!? Allt säger emot varandra..men vi tror att ALLA reagerar olika på det här med mjölk, det är nog skitbra för vissa medans andra mår dåligt av det. Vi gillar mjölk, men det är inget vi dricker bara sådär. Det händer att man gör det ofta i Finland, det har jag aldrig fattat varför vi gör :P hehe men det är ju trots allt Finland :)




Påfyllning!

Den supersnygga jumpsuiten som var slut på nelly.com är inne nu igen för er som ville ha och fråga efter den. Skynda ;) Vi bara älskar den! Press the pic to shop!




Rihanna naken på nätet – igen!

Ett nakenfoto av Rihanna sprids på nätet. Stjärnan ska ha tagit fotot själv och skickat det till en dåvarande pojkvän – som uppenbarligen inte ansåg att bilden var lika privat som avsändaren tyckte.



Sajten Media Take Out har publicerat fotot och beskriver den hittills anonyme mannen bakom läckan som ”en känd baseballspelare”. De nämner honom inte vid namn, men beskrivningen stämmer väl in på Rihannas expojkvän Matt Kemp.

Mannen uppges ha samlat sina lagkamrater och visat upp fotot på en blond Rihanna endast iklädd trosor.

Det här är inte första gången som sångerskan får se sina privata nakenbilder spridas på nätet. Även 2009 dök vågade foton upp på en mängd olika sajter, och den 22-åriga stjärnan berättade senare att ”det var det värsta som någonsin hade kunnat hända”.

— Det var förnedrande och pinsamt. Särskilt för min mamma att behöva se dem. Det här var två dagar före mors dag. Jag var väldigt nervös och skickade blommor innan jag berättade för henne, sa hon i en radiointervju.

Hon påstod dock att hon varken ångrade att hon hade tagit nakenbilderna eller att hon skickat dem till expojkvännen som låg bakom läckan:

— Jag tycker synd om alla killar som inte får nakenbilder av sin flickvän, förklarade hon.

Samtidigt ryktas det nu om att Rihanna ska ha haft ett lesbiskt kärleksförhållande. Det är modellen Tajah Burton som kommer med avslöjandet i sin ännu ej utgivna bok ”Low Down Dirty Shame”. Ett utdrag från boken har läckt ut på nätet, och i en intervju med The Sun kommenterar Tajah skriverierna.

— Vi hade en otrolig kemi, säger hon.

— Det blev en sexuell grej. Det varade bara i ett par veckor eftersom hon var väldigt upptagen och hade många järn i elden.

Rihanna har inte kommenterat Tajahs berättelse, men har tidigare sagt att hon anser att ”alla människor är födda med förmågan att attraheras av båda könen”.

Den senaste tiden har det dessutom ryktats om att hon har en intim relation med artisten Nicki Minaj.

När hon blev tillfrågad huruvida Nicki var hennes nya rumskamrat svarade Rihanna:

— Nej, vi är bara sexpartners.

Det är jävla sjukt att man inte ens kan skicka bilder till sin pojkvän utan att de sprids på nätet men det är väl för att det handlar om mycket pengar. Tycker verkligen synd om folk som blir utsatta för sånt av folk man trodde man kunde lita på, stackars desperata människor som vill förstöra andras liv på de sättet. Aja, jag säger inte att man ska skicka naket hur som helst eller låta nån ta bilder men endå. Hade själv en vän som blev utsatt för nåt sånt på facebook, sjuka människa som gjorde det, alla privata bilder osv. Ska nog börja kräva likadana bilder på tex pojkvännen som han vill ha på mig, hmm kan va en bra idé om dom får för sig några dumheter :P lr.. man låter väl inte vem som helst plåta sin nakna kropp lixom. inte sett rihannas nya nakenbild än så vet inte hur den ser ut riktigt..



Almighty!?

Vad skulle man göra? En väldigt bra fråga.. vad skulle ni göra om ni kunde göra precis vad ni ville?? Har kollat lite på Bruce Almighty nu, hehe den är bra den. Att få Guds krafter o kunna göra vad man vill typ.

Det finns nog mkt jag hade gjort om jag kunnat, men en stor grej skulle ju vara at ge mig mer tid..ge ALLA mer tid, tiden går för fort just nu känner jag. När man var liten ville man bli stor fort. Nu vill man bara att tiden ska chilla lite.

En dag som denna, en måndag. Vad hinner man egentligen? Det ända vi hinner är att jobba och träna, sen sova..kolla klockan är ju redan för mkt igen! hehe känns som om man bara hann komma hem från gymmet och sen är dagen slut. Jo visst, vi väljer ju själv om vi ska träna de sena passet eller inte..men ändåååå!



GIVE ME MORE TIME! ja..det är väl det jag vill ha just nu!

ne fy, ska sova nu..för mer tid till sömn hade man väl behövt me? hehe
Sov gott allihopa!//A




Mat & Träning 11.02.07

Idag kände vi oss inte så starka som vi brukar, undra vad det kan bero på? Det är rätt konstigt med tanke på att vi ätit bra och sånt..ibland känns de faktiskt som att man är lite svagare efter dom helger man varit helt nykter. Är det någon mer som kännt så lr?? konstigt de där. Fast det kan bero på trötthet me kanske? äh, hur som helst så var det liiite jobbigare att träna än det brukar vara, tog samma vikter på ben o sånt men la på lite på tygg iaf :)

Måste ännu en gång säga att vi ÄLSKAR bodypump, jag kan inte tänka mig någon bättre träning, iofs så har vi inte provat all slags träning. Vill bara säga det att har ni inte provat så prova och har ni provat o kände att det va svårt/jobbigt, ge det några gånger..det är mkt man ska tänka på innan det blir så bra som det kan bli :)


Nog om träningen, har fått i oss ett litet mellanmål mer än vanligt..ja eftersom vi äter när vi är hungriga så blev det så idag..för vi går ju inte o är hungriga bara för att gå ner i vikt eller nåt, sånt håller vi inte på med. (om någon nu skulle tro det) hehe



Frukost 07.30: Havregrynsgröt med sylt och c-vitamindryck.
Mellanmål 10.30: Apelsin & Grönt te.
Lunch 12.30: Fetaostbiffar & bulgursallad. (recept finns längre ner)
Mellanmål 16.30: En "Opti nut" bar
Mellanmål/Innan träning 18.20: Powersmoothie.
Efter träning 20.50: Proteindrink
Kvällsmat NU: Grönt te & våran ersättning för godiset nu för tiden :P turkisk youghurt med mandlar, russin och honung, goottiiis!



Dagens outfit



Gina & Skopunkten.



Outside my door!

Äntligen. Dessa låg och väntade utanför dörren när vi kom hem. Tack till vitamin well som skickat dom och tack till styvpappa som hämtade dom från DHL's lager på vägen hem. :)



Vitamin well Care, Defence, Antioxidant och Reload! Bra att ha hemma känner vi!

Sitter och degar i soffan just nu så vi e väl ganska sega :/ blev en lång kväll för mej igår. Var hos Daniel och pratade, umgicks och kollade film. Jätte mysigt och det behövdes nog så vi fick prata ut ordentligt för att kunna gå vidare.. får väl se vad som händer i framtiden. Det enda jag vet är att jag vill ha honom i mitt liv, på ett eller annat sätt och just nu är det som vänner <3

Anki var på jobbet en sväng och fick lära sig lite mer saker idag. Alltid lika kul när hon e där. Massa tjöjt o skvaller.

Träningsdags om ett tag, hårt ska de vara, Måste piggna till lite först. Skrivs senare//J




Lunchen!



Alltid lika gott :)

Fetaost biffar: (8st)
500g blandfärs
1 ägg
Salt
Peppar
Fetaost

"Bulgursallad"
Bulgur
Rödlök
Körsbärstomater
Paprika

Sås:
Turkisk youghurt
En halv vitlöksklyfta.

Blanda köttfärs ägg, salt, peppar & fetan i en skål, forma till ex antal biffar, vi gör alltid 8st. Då blir dom lagom stora :) Stek dom på lagom värme några minuter på varje sida.

Koka bulgur enligt anvisningar på paket, det kan ju variera från märke till märke. Skär lök, paprika och tomater i små bitar. Blanda allt.

Youghurten behöver man väl inte någon beskrivning på direkt :P hehe

Snabbt går det och gottit är det! Detta var våran lunch idag :D



Billigt VS Dyr!



Grr dom är ju så snygga. Vill själv ha en! Här har ni två alternativ i samma stuk förutom att den ena är svindyr och den andra billigare. Den dyra är Alexander Mc Qeen för mellan 10-13000:- och den billigare från Jenny Widing som ni hittar på nelly.com!



Måste ta mig tid!

Nu blir jag lite irriterad på mig själv. Ska de blir bra så måste jag ju göra som tandläkarn sagt till mig att göra. Jag fick ju ett program som jag ska följa varje dag tack vare att de knäpper i min käke när jag öppnar munnen och så spänner jag den omedvetet. Irriterande att jag inte ens börjat. Skulle hålla på i en månad o ringa tillbaka om de inte försvann o då får jag antagligen en jävla bettskena. inte så skoj men vad gör man inte lixom.




Får helt enkelt börja idag när jag kommer hem. Det svåra är att hinna med det på jobbet medans man jobbar men jag får väl ta mig tiden isf, ska börja nu när det är lugnt tänkte jag. Ganska viktigt att jag gör dom endå. jaja nog om det. Skrivs senare! //Jenni



Svettas!?

Det har blivit ett litet problem för oss nu den senaste tiden..Svettas som bara den vissa nätter. Det är faktiskt helt sjukt ibland, kan vakna av att det bara rinner på hela kroppen. VAD HÄNDER lixom!? Har länge tänkt att det är våra täcken som är för varma, för dom är sjukt varma..men dom är ju helt underbara :D love them! Dom är från Ikea och har en värmegrad på 4. Så nu ska vi göra ett försök med att bli av med svettningarna genom att byta till likadana täcken men med lite lägre värmegrad.

Efter att ha vaknat ungefär 3 ggr varje natt förra veckan, av att det rinner från hela kroppen så googla jag lite på det..hmm, det kan ju bero på en massa saker, som tex. stress, någon speciell vitaminbrist, osv. Det är fan inte kul asså, kan verkligen inte sova ordentligt tack vare det :/ Svettas ju aldrig annars, förrutom när man tränar då såklart :P hehe
 
Och nu har vi även börjat fundera på om det har nåt med våran operation att göra? Kan ha blivit en chock för kroppen (vilket det också blev) men att kroppen reagerar på det okända ämnet man stoppat i sig? Som en liten infektion. För vi satt och tänkte tillbaka lite och vi hade inte det här problemet innan vi opererade oss.

Men aja, som sagt så ska vi prova med att byta täcken först, för det är nog anledningen till det. Sen får vi väl se vad som händer om man kanske ska ta ett berök till läkaren och kolla upp det.



Klicka på bilden om ni vill läsa mer om "problemet".



"check yourself before you wreck yourself"



skönt,skönt,skönt..ikväll fick jag min ensamtid här hemma, det var länge sen :P Gillar ju faktiskt att vara helt ensam ibland och inte behöva bry sig om någon/något annat.

Har legat still i soffan under mystäcket och kollat på solsidan såklart! och sen även Due Date, en bra söndagsfilm måste jag säga :)



Sen tog jag mig en liten minut eller 2 och epilerade benen, tog även armarna idag. Orkade inte mer :P hehe För nu äär ju klockan mkt igen och en ny vecka väntar med jobb och allt det där ni vet. Helgen kom och den gick lika fort, får hoppas att kommande vecka blir lika bra som denna var..?



Ska låta min kropp vila på spikmattan nu en liten stund efter att jag tvättat bort dagens face med en skön dusch :)
Hoppas ni haft en mysig söndag, skrivs imorrn igen!

God Natt!!//A



Outfit



oooh, zebramönstrat är ju hett! ;) Allt är från Gina förrutom skorna som kan hittas på heels.com. En snygg vardagsoutfit som även funkar till fest med rätt skor.



Söndagen är räddad!

OH GOD vad gött det var! ALLTID när man kommer hem till moster så är det lika bra! Man kan inte förvänta sig något annat än god mat! :D Hon är värkligen en mästerkock! Det har hon alltid varit, kan inte säga att vi någonsin ätit något som inte varit gott hos henne :P hehe

Hon fyller 60 imorrn så därför bjöd hon sina närmaste på mat, det var mkt trevligt!! En riktigt god söndagsmiddag, det var söndagens räddning :D hehe slippa laga egen mat, lr köpa nåt färdigt..



Sallad, ägg vindruvor och gott bröd..3 olika maträtter, var ju bara tvugna att äta lite av varje :P haha! Kycklinggryta, köttfärsgratäng och kött me, tog ingen potatis till det dock :P det blev nästan för mkt..det kom ju efterrätt me :) som bestog av drottningkaka lr vad det nu hette och sen hennes egengjorda små kaffe/te-kakor med nån god chokladgrej i :) hon gör alltid allt själv, hehe





Moster "Kati" blev nog väldigt glad över sina presenter :)

Nu är man fortfarande mätt och belåten och man behöver helt enkelt inte göra nånting mer denna söndagen än att chilla om man nu känner för det, för våran egen matlagning för veckan blev klar redan i morse innan vi åkte :D

Så duktiga var vi!
Nu blir det väl en rulle innan solsidan drar igång ;) Later babes!!




Weekday SS11

Snyggt. Dom har släppt lite nya plagg inför våren, We like!




Dagens tips!



Läste inte så mkt om dom innan vi provade dom, efter att ätit några så gillar vi dom väldigt mkt :D goda och helt enkelt bra! Gick in på gymgrossistens hemsida för att bara läsa mer om dom, Oj vad bra grejer det stog :P haha, Passa oss perfekt! Dessa kommer helt klart bli ett väldigt använt mellanmål framöver! Klicka på bilden om ni vill läsa om dom!

We like this shit, därför blir det dagens tips ;)



He killed it!

Han dödade alla låtar. Och då menar jag inte att han dödade dom på ett bra sätt, att det va grymt. NEJ! Han dödade dom som i att dom blev så dåliga att vi nästan dog av tristess! Herre gud vilken dålig DJ det var på Grand igår. Det värsta är att han tror att han är så JÄVLA grym enligt alla som jobbar där, och endå suger han så jävla hårt. Inga bra låtar alls tyvärr. Så jävla typiskt när vi sett fram emot att få skaka rumpan hela natten!!

Hade det varit någon av dom andra som vi verkligen vet är bra hade kvällen varit så lyckad <3 kul och vara nykter o kunna ha skoj endå. Killarna borde läsa sig att ge tjejerna lite space på dansgolvet, och sluta vara så på och tro att det är ok eller bara stå o glo eller hänga efter vart man än går för att va nära. lite creaey!



Dags att glömma gårdagens fiasko. Dags för underbar frukost och sedan sätta igång med dagens planering! Skrivs//J



En annorlunda kväll!

Det är ingen vanlig kväll ikväll. Båda ska nämligen åka ner till Grand och skaka rumpan nyktra tillsammans. Vi har inte varit ute nyktra samtidigt på år och dar? Eller så minns i det bara inte hehe. Det ska bli riktigt skoj och mamma e stolt nu när vi ska ta med oss bilen ner :P

Have fun babes!




Länge sedan!

Det var ett bra tag sedan båda två var hemma hos mamma en helg samtidigt. VÄLDIGT länge sen om man inte räknar med julafton osv :) Vi har haft en tavo-myskväll. Kollat film och bara tjötat.



We love tacos så det fick bli tacos helt enkelt ;)



Råkade nog kolsyra vattnet lite för mkt med sodastreamern, haha det såg ut att koka i glaset! oops ;)



Vi glodde på The Tourist. En väldigt bra film faktiskt, Trodde det skulle vara lite mer action men inte alls så dålig som jag först trodde. Tror jag hört några kommentarer men den duger iaf :D

Dags att duscha o göra sig snygg. Skrivs senare//J



Idag istället för imorrn.

Det blev grejer gjort idag så att man slipper göra det imorrn, för imorrn kommer man inte ha tid för sånt :) Trodde att vi skulle på 60års fest idag, men det blev inget..för det blir middag imorrn istället.



Så idag har vi gjort det vi ofta gör på söndagar..städat igenom lägenheten, det behövdes kan man säga! usch vad vi hatar damm, hehe så mkt hår o sånt överallt. Eftersom vi är hos mamma ikväll så tog vi med oss tvätten hit för att få bort den, skönt o slippa allt som har med städning att göra i veckan :P





Styvfar som kallas "Tapsa" och mamma hjälpte väl till lite me, haha dom ska alltid pilla på saker när dom hälsar på, Tapsa kollade att diskamskinen skötte sitt jobb också :P

Nu fortsätter kvällen här med en film och lite gottit..ha det fint så skrivs vi lite senare!



Partyoutfits

Enklare blir det faktiskt inte ikväll! :) <3 jumpsuits!




Dagens tips!

Dagens tips blir den nu såkallade "Spinki Drinki" som Sanna tipsade om igår. Jag och Anne fick döpa den själv eftersom ingen visste vad den drinken heter riktigt. Den dricker man om man ska hålla formen, blir packad men endå inte bli bakis. PERFEKT om man nu ska dricka alkohol :P



Sodavatten, vodka och massa lime. Jävla suddig bild men god är den. Det blir ju nästan varannan vatten när all krossad is smält i glaset ;) Det är väl därför den är "bra". Vill ni ha en sån så får ni förklara vad det är i den till bartendern, för som sagt så finns det nog inget namn på den..lr?

Uppmanar inte folk till att dricka, men vill bara tipsa om en bra/god drink om man nu endå ska ta nåt.



Tips för ett lättare liv

Tror du att du måste ändra kosthållningen helt för att leva ett hälsosamt liv? Helt fel. Troligtvis är det bara några små, men ack så viktiga, förändringar som krävs. Börja med dessa!


Ät fibrer till frukost

Fibrer gör att du känner dig mätt länge, därför är de ett utmärkt redskap mot suget efter söt och fet mat. Försök att äta minst 8 gram fibrer till frukost (din dagliga dos bör vara mellan 30 och 35 gram). Du kan till exempel äta fullkornsflingor, fullkornsbröd eller fiberberikad havregrynsgröt.

Satsa på två mellanmål
Att äta en ordentlig frukost, lunch och middag varje dag är a och o när det gäller att hålla sig i form. Men mellan frukost och lunch samt mellan lunch och middag behöver du också ett mindre mellanmål för att inte blodsockret ska sjunka för lågt. Håll dig till något nyttigt, som färsk frukt, keso och nötter.



Vatten är din vän
Den nyttigaste och billigaste måltidsdrycken är och förblir vatten, som du bör dricka rikligt av. Det betyder inte att du aldrig får andra drycken, men försök att spara det till särskilda tillfällen och nöja dig med ett glas. Drick inte på en och samma dag ett glas juice till frukosten, en läsk till lunchen, en latte på eftermiddagen och ett glas vin till middagen. Där gömmer sig många kalorier.

Unna dig en liten efterrätt

En kosthållning helt utan onyttigheter blir för tråkig, så unna dig något gott efter middagen utan att få dåligt samvete. Knepet är att hålla det till en liten portion: några rutor mörk choklad, ett par småkakor eller en kula glass, till exempel.

Gör grönsaken till huvudsaken

Tänk på din tallrik som en pyramid: den breda basen ska bestå av grönsaker, sedan kommer proteinet och slutligen kolhydraterna som den minsta biten högst upp. Satsa där på en liten mängd långsamma kolhydrater som fullkornsris, quinoa och fullkornspasta och fyll istället tallriken med råa, ångkokta eller grillade grönsaker



Om vi hade druckit..

It was perfekt! En väldigt trevlig kväll måste vi säga.



Vi började med att gå till Franks här i stan som är en sportbar för lite käk. Vi drog i oss 200g cheeseburgare med bacon och vitlöksås, pommes och coleslaw. Otrolig gott ;)

Kvällen fortsatte med massa tjöjt tills vi tröttnade på Franks och gick vidare till "Bara" som det heter. En restaurang i Grand Hotell huset. Aldrig varit där men det va väldigt trevlig stämning och bra folk som uppförde sig med vissa undantag (pinsamt).



Vattnet var min och Annes vän heela kvällen igår ;) Skönt och inte vara bakis iaf..



Nu ska ni få höra. Vi sitter på ett bord inne på Bara och tjötar med brudarna. En man i en grupp på ca 5 st vänder sig om mot mig och Anne och säger "Säg till om ni blir törstiga". Vi säger "aha.. aja okej, tack så mkt men det är bra". Och då öppnar Jenny munnen, en lite äldre tjej som var med, och säger "vi vill ha bubbel! En flaska Moet skulle sitta fint" Sedan skrattar vi och tjötar vidare.

5 minuter senare kommer det fram en kypare och ställer fram en flaska och 5 glas. Jag utbrast i skratt och tyckte hela situationen var ganska pinsam eftersom vi inte alls ville ha det och inte hade väntat oss en flaska. Jenny säger "men vadå? man ska inte nöja sig med mindre, frågar han så säger man vad man vill ha" hahah guuud.

Jag och Anne drack ju inget av det, men skulle vi druckit hade vi nog tyckt om det väldigt mycket, synd att man blir bjudet på nåt sånt dom dagarna man bestämt sig för att inte dricka :) Aja nästa gång. Så dom andra 3 tjejerna drack upp våra glas för att de inte skulle verka otrevligt när dom endå köpt de åt oss. Kul var det iaf. Sedan gick jag o Anne hem vid 12-tiden.

Lyckad kväll, o denna ska bli minst lika bra ;) Skrivs//J



The night has come to an end!

Oh my gosh! Trötta eller vad!? hehe, kom precis hem från stan iaf.



Det har inte varit helt lätt att hålla tillbaka det blåa, hehe folk har säkert undrat vad vi har gjort, men jag tror dom flesta fattar när dom ser sånt :P

Det var ju väldigt trevligt ikväll iaf! Afterworken började nykter och slutade även nyktert. :P Även om man fick lite att dricka, detta låter ju konstigt?..men det är en lite rolig historia som vi kan ta imorrn, för nu ska sängen få sig ett låååångt besök!

GODNATT! skrivs imorrn när man har piggnat till.

 




Fredagsmusik!

En mycket goare version ;) Afterwork och en helt nykter kväll. Här har ni till förfesten ;)




Afterwork!

Nu får vi äntligen gå på lite afterwork med trevliga kollegor!

Det var länge sen! Ha en trevlig kväll!!




Kvällens outfits!

Vi kör heeelt tvärtom idag ;D har ju 2 av varje.. Väldigt enkelt men väldigt snyggt. Behöver inte vara nåt speciellt till en afterwork direkt. Och ni vet, det är ju typ skorna som gör det ;P We like!




De nya skönhetsklassikerna

Tidlösa produkter som Chanel No. 5 och Eight Hour Cream från Elizabeth Arden kommer aldrig gå ur tiden. Men nu har det kommit nya produkter på marknaden som är på god väg att bli skönhetsklassiker.



Schwarzkopfs "Dust it" har på kort tid blivit alla nordiska kvinnors "must have". Den lilla röda burken innehåller ett lätt puder som ger alla hårtyper en fantastisk volym och struktur. Pudret gör håret mer lättarbetat vid håruppsättningar och gör fett hår matt. Perfekt för kvinnor med fint, nordiskt hår. 98 kronor hos lyko.se.

Den eviga jakten på den perfekta "nude-nyansen" är över. Medan de flesta nudefärgade läppstiften antingen är för bruna eller för rosa, är M.A.Cs Cremesheen Lipstick i färgen "Créme D´Nude" den perfekta nyansen med en aning persika i. Den rika konsistensen gör dessutom att läpparna inte ser torra ut. Nudefärgade läppar kommer alltid finnas med i modebilden, därför är Créme D´Nude en klassiker och kommer så att förbli, 180 kronor.

Laura Merciers Foundation Primer lanserades redan 1996 och är flera makeup-artisters och stora stjärnos favoritprodukt. Primern är en krämig gel som appliceras under foundation och slätar ut huden och förbättrar makeupens hållbarhet. Primern innehåller även skyddande antioxidanter som vitamin A, C och E, cirka 345 kronor hos vivamondo.se.

Biosilk Silk Therapy är silkesdroppar reparerar, beskyddar och mjukgör alla hårtyper. Den kan användas som ett serum i fuktigt hår men även som värmeskydd. Oljan gör håret silkesmjukt och glansigt och kan även användas som badolja och på huden på grund av dess unika förmåga att binda fukt. Ett måste för alla kvinnor med långt hår, cirka 170 kronor.

Chloé by Chloé har alla förutsättningar för att bli en klassiker. Doften är både exklusiv och feminin med doftnoter av ros, liljekonvalj, magnolia, vallmo, litchi, fresia och cederträ. Flaskan har en vintagelook och doften har blivit en storfavorit hos fashionistas över hela världen, 675 kronor.

Mineralmakeup är framtidens produkter och har redan 30 procent av marknaden. Mineralrevolutionen startade av Bare Escentuals som med sin prisvinnade foundation ID BareMinerals lanserade en foundation i pulverform gjord av naturliga mineraler. Nu har varenda makeupmärke börjat med mineralmakeup, men den bästa är fortfarande ID BareMineral Foundation för sin silkesaktiga finish och sina vårdande egenskaper, cirka 280 kronor hos vivamondo.se.

Ekologiska produkter är i ropet och en trogen tjänare är Dr Hauschkas Rose Day Cream som varit en av märkets mest populära produkter i 30 år. Rose Cream ger optimalt skydd till normal, torr och känslig hy. Den rika krämen innehåller rosenolja, rosor, och nyponros som stärker hudens motståndskraft och gör den mjuk och len. Dr. Hauschkas Rose Cream är en favorit hos stjärnor som Kate Moss och Madonna, 250 kronor.

Källa:salongk.se




Shoppingtips!

Snyyyyggt! måste ha! Lite i samma stuk som den kedjan vi köpte från nelly förra veckan :) 129:- H&M




Påfyllning!

Love them! <3




Morgonrutiner.

Har alltid undrat..lr ne, kanske bara funderat lite på hur andra gör på morgonen. Vad dom har för rutiner..vi har ju våra och alla andra sina :) Våra brukar typ se likadana ut varje dag, det är ju för att man lärt sig en viss ordning, vad som passar en bäst.

Många äter inte frukost och vissa skippar att bädda sängen :P hehe

En "vanlig" morgon för oss ser ungefär ut så här:

1. 06.30 ringer klockan, då ligger man kvar i någon minut o bara försöker vakna till.. sen går vi upp och bäddar våra sängar.

2. Vi gör iordning för katterna, ger dom mat/vatten och tömer lådan.

3. Toafix, tvätta ansiktet och sminkning efter det(brukar börjas vid ungefär 06.50) Med sminkningen brukar vi va klara typ vid 07.10 typ

4. 07.15 brukar Jenni fixa till frukosten (gröt, musli lr smoothie) medans jag(Anne) fixar till håret om jag nu ska göra det. Frukosten äts ungefär 07.30.

5. Borsta tänderna direkt efter frukost. Sen efter det är det dags att gå in i garderoben.



6. 07.45 Brukar man ha valt kläderna och slängt på sig dom..sen blir det en sista touch när det gäller hår, smink och annat.

7. 07.50-55 drar vi hemifrån..en promenad till jobbet som tar ca 10minuter.

Sen vet ni resten..jobb,jobb o mer jobb :P



Det blir nog blått!

Hmm..det var nog inte så smart av oss att ta omega3 imorse, man blir ju lättblödig av det!? Tänkte inte alls på att det var idag vi skulle spruta in mer restylane i läpparna, åh så klantigt! Det blödde ju en hel del bara för att. Ont gjorde det me för den delen..så nu blir vi nog lite blåa som det ser ut just nu, LAGOM till våran trevliga helg som vi har planerat :P

Dagen idag har varit helt underbar bortsett från smärtan av behandlingen då. Jobbet var gött och vi slutade som sagt tidigare, men jobbade ändå 8 timmar..det är ett måste :P

Nu är det snart fredag, ska BUS:a oss nu innan läggdags så att man är fräsch till helgen..vi håller oss fan bruna nu måste jag säga. Snart får vi börja sola igen iaf..har längtat lite men det känns faktiskt som att bus:arna räcker gott och väl nu för tiden :D

Ne nu är det dags, Hoppas på en kanonfin fredag på jobbet! Ska se till att det kommer ut massa nyheter till helgen :D



Skrivs imorrn babes!

 




Mat & Träning 11.02.03

Vi trodde inte att vi skulle hinna. Eller framförallt trodde vi inte att vi skulle vilja gå och träna med svullna läppar. Folk kollar ju på en och undrar om man fått stryk. Det blev inte så himla farligt s¨vi bestämde oss att springa till gymmet endå. Hade som tur är med oss kläderna ;) smarta tjejer.

Blev ett pump-pass idag igen. Vi la i vanlig ordning på vikter idag igen. Vi måste.. så himla skönt. Så idag hade vi mer på både knöböj och rygg! Gick upp från 27 till 28kg på benen och 0,5 på rygg. Den är redan ganska tung men mer ska de bli i framtiden ;) grr. kroppen gillar det! mer vikter!



Dagens matintag:
Frukost:
Havregrynsgröt med linfrön, drottningsylt, cvitamin och vitamintabletter.
Mellanmål: Apelsin och grönt te
Lunch: Räkpastan vi la ut receptet på
Mellanmål innan träning: Hann tyvärr inte äta så mkt innan träningen, gölmde helt av de tack vare läpparna men slängde i oss en kesoplätt precis innan så vi skulle orka lite :)
Mellanmål/efter träning: Proteinshake whey-100
Kvällsmål: Grönt te och et litet glas turkisk yoghurt med mandel och russin toppat med honung.

En kollega frågade hur vi blivit av med sötsuget efter tex. choklad. Hon har ett sötsug hela tiden sa hon. Anne tipsade om opti-nut, att det kan hjälpa. Det står att de ska vara bra för sötsug bland annat. Sedan tipsade hon om vårat goda mellanmål som ni ser på bilden. Den tillfredställer oss verkligen ;D skönt!



Shoppingtips!



Twins <3 byxor. VILA 299:- från nelly.com



10 fel män gör i sängen

Här är 10 fel män gör i sängen (förhoppningsvis inte samtidigt)



1.
Pang på rödbetan. Det är mer sannolikt att du blir irriterad än att du blir upphetsad om han efter några minuters hångel sticker in sin hand mellan dina ben eller går direkt på brösten.

2.
Han är en oföljsam kyssare. Kyssar är en bra början till sex, men det är en dålig idé om han sticker in tungan i din mun och vevar runt som om han skulle ge dig en tandrengöring.

3.
Han är för hårdhänt. En bestämd hand är det inget fel på, men det funkar inte att ge sig på klitoris på samma sätt som han ger sig på sin snopp när han onanerar. Klitoris har dubbelt så många nervtrådar som snoppen och dessutom fördelat på ett mycket mindre område.

4.
Han smeker dig inte. Bortsett från hjärnan är kvinnans hud det mest erogena organet. Varenda millimeter av kroppen är mottaglig för sensuell beröring.

5.
Han förväntar sig få ta dig bakifrån. En del kvinnor är inte helt bekväma med hur deras bakdel ser ut och dessutom kan den här ställningen upplevas opersonlig.

6.
Han stöter för hårt. Är han välutrustad och du har en kort vagina kan han stöta till livmoderhalsen vilket är smärtsamt.

7.
Han försöker mota ditt huvud mot snoppen. Fysisk övertalning fungerar dåligt. Antingen vill du eller så vill du inte.

8.
Han brölar i ditt öra när han kommer. Glädjeuttryck är sexigt men inte när det är öronbedövande. Är han den högljudda typen gör han bäst i att begrava ansiktet i huvudkudden.

9.
Han kommer på dig utan att fråga. För honom kan det vara upphetsande att komma på dina bröst eller på din mage. För dig kan det bli mer kladdigt än manligt.

10.
Han håller inte om dig efteråt. Kvinnor tenderar att använda mer tid för att komma ur den sexuella sfären än män, varför det kan vara skönt att ligga kvar tillsammans en stund.

OMG, jag satte i halsen, hahahah! Killar alltså... man har ju varit med om några av dom!

källa:salongk.se



Ändringar i utseendet.

Är jätte nöjd med kroppen men det finns en del småsaker jag vill ändra på i ansiktet innan jag är helt nöjd även fast jag e ganska nöjd nu. Inga stora ingrepp som det kanske låter som, but here they are.



Läpparna. Dom ska fyllas igen.. IDAG kl 16,15 faktiskt! Alla gillar inte fylliga läppar och säger inte att man måste ha de men jag gillar fylliga läppar bäst (på mig själv), därför ska dom bli ännu fylligare helt enkelt :) Smaken är som baken, remember that!

Kindbenen. Tänkte testa att förstärka kindbenen. Har redan ganska bra kindben men vill framhäva dom lite mer så det går ju bort efter ett tag om man inte är nöjd :D Testar man aldrig får man inget veta. (Anne har velat göra det rätt länge. Hon har inte riktigt lika "höga" kindben som jag)

Övre ögonlock. Anne har fixat sina undre ögonlock tack vare hennes påsar hon hade (blev superbra som ni kanske läst om tidigare). Nu e det nog min tur med övre ögonlock. Det finns lite "onödig" hud som ska bort helt enkelt. Sminket kladdar bara när det är så, vill inte att det ska se hängigt ut när man är så ung som man är :D Ett lätt och ganska billigt ingrepp så det kanske blir av i vår.

Botox. Till sist ska jag se till att jag INTE kan rynka ihop mina ögonbryn. Ska inte göra ansiktet stelt, absolut inte, men jag får så himla stora bekymmersrynkor mellan ögonbrynen vad jag än gör. När jag tänker, kollar på tv, är arg eller är ute i solen. Fula märken och ont i huvvet är ingen höjdare. Det ska bort helt enkelt.

Låter som sagt mkt. Ska inte göra allt på en gång heller så det kommer inte bli en drastisk förändring direkt, lite finslipning helt enkelt :D Stör man sig p nåt hos sig själv så ändrar man det till de bättre tycker jag, thats the way we roll.




Dagens tips!

Ni ville ju ha receptet! Här har ni det. Gott som bara den. Ankis Carl lagade det till oss i lördags och idag äter vi likadant!



Soltorkad tomat, fiskbuljong, vatten, sambal oelek, creme fraiche, räkor och basilika..

"Vad som är viktigt är att du fräser på tomaterna först med lite fiskbuljong, sambal oelek och vitlök. sen på med vatten som du kokar in lite, sen montera ner creme fraiche (den får ju inte stormkoka..) sist finhackad basilika, en hel kruka, och sist räkor.." - Carl



Mer shopping!

Ja, som sagt så var vi på stan igår och införskaffade oss ännu en jumpsuit! Den mönstrade från H&M för 299:- Denna ska vara "den andra" mönstrade, köpte den första mönstrade i onsdags :D vi ska ju alltid ha 2 liknande av en sak :P hehe fråga oss inte varför men det ahr bara blivit så.



Nu har vi 5 st. Det fattas en som vi väntar på :D såå lovely, det är en från Nellys egna märke "Jeane blush" som kommer komma in snart! Sen är våran samling komplett för ett tag iaf. Skriver självklart om den sen, as usual :)



Ingen vanlig morgon

Ne, vi bestämde oss själva för att det inte skulle bi en "vanlig" morgon idag, det blev nästan som i Tisdags när vi försov oss. Det blev ju inte dom vanliga morgonrutinerna man har :) Klockan ringde 06.30, bädda sängen, in på toa och tvätta sig o sånt, på med mysisarna och äta frukost. Lite concealer under ögat så att man inte ser helt drogad ut :P haha, bliev inte mkt smink idag, eftersom den ändå bara kommer rinna bort :P varför lär ni fatta sen.

Va på jobbet lite efter halv 8, varför vi gjorde såhär? jo, för att vi inte har någon modellfotning idag på jobbet och då behöver vi inte vara här till någon speciell tid för att få klart allt och passa några tider direkt, för vi har tänkt att dra från jobbet innan 4 idag ändå. Ska sitta och pilla med det som finns och ha det gött med musik :)



Jenni tar en stund i studion och fotar alla nyinkomna skor, det kommer in maaaassa nu! Detta är bara några av ett antal grymma pumps. Så håll utkik på sidan, www.nelly.com såklart :)

Later babes!



...öppnas en ny dörr!

Stängs en dörr öppnas 1000 nya? lr vad är det man säger? hehe har aldrig varit bra på ordspråk :P Idag stängdes iaf våran gamla ytterdörr för sista gången och vi fick en helt ny en :D som kommer att öppnas 1000 ggr åter! Det blev riktigt nice! Nu ser lägenheten myyycket fräshare ut, tro det eller ej! men den lilla förändringen gjorde hur mkt som helst!



En sak som vi stör oss på när hantverkarna varit hos oss är att det ALLTID är så himla stökigt och smutsikgt. Dom städar inte alls efter sig, dom lämnar det helt orört efter dom är klara. Gissa om vi fick en chock när vi kom hem. Damm överallt. Det var bara att börja städa. Man har väl mycket bättre saker för sig känner vi. Alltid samma sak. Enligt lag ska dom städa till det så att det ser ut som när dom kom har jag hört, alltså RENT eftersom vi sällan har det smutsigt!!

Aja vi e glada för att vi fått en ny tjockare snyggare dörr. Den andra kunde man ju nästan blåsa ner. Haha! tack tack. Resten = listerna ska dom såklart fixa senare, får väl vänta 2-3 veckor som vanligt. Att de inte kan göras klart på nån dag bara? käääss.

Var i stan en sväng efter jobbet, hittade lite godsaker som vi gillade :) more shopping..

Tränat efter det o nu har vi bara duschat, ätit och tjötat. Dags att sova igen! mer än halva veckan har gått och vi närmar oss helgen :D Ska göra en specialare imorrn bitti, blir ingen vanlig morgon mwd andra ord, dom flesta brukar börja likadant annars :) (om man inte RÅKAR försova sig av nån dum anledning typ som att mobilen inte ringer, hehe)

gonatt allihopa//J



Mat & Träning 11.02.02

Grrr. Lite hårdare idag endå. Altt var samma förutom knäböj, där tog vi lite mer vikter i handen när vi gjorde dom på brädan. Ingen träningsvärk än så nåt måste vi ju göra, testar oss fram lite lätt med vikterna. Anki var med oss idag, hon ska bli så fit till sommarn nu när hon börjat träna med oss ;) Den där mamma-kroppen är ett minne blott snart! u go girl! <3

Dagens träning blev alltså:
Uppvärmning på crosstrainer i ca 20 min
1 h hårt pump-pass



Dagen matintag:
Frukost:
Havregrynsgröt med linfrön och drottningsylt. Ett glas c-vitamin och några vitamintabletter som består av öljäst, omega3 och folsyra.
Mellanmål: Den obligatoriska apelsinen och grönt te
Lunch: Räkpasta med sambal oelek, soltorkad tomat och basilika (recept imorrn)
Mellanmål innan träning: En proteindrink på Whey-80 och en opti-nut bar
Kvällsmål efter träning: Proteindrink på whey-100 och två äggmackor gjorde med "frökusar". love it ;)



Lider du av syndrom X?

Halva Sveriges befolkning lider av störd ämnesomsättning skriver Aftonbladet. På sikt kan det leda till diabetes och övervikt.



Metabolism X eller metabolt syndrom som det också kallas är benämningen på en störd, ärftlig ämnesomsättning.
– Cirka 45% av befolkningen har gener som predisponerar för sjukdom, säger Diane Kress till Aftonbladet.

Drabbade personer brukar ha symtom som bukfetma, högt blodtryck, förhöjda blodfetter och högt blodsocker. Oavsett hur mycket dessa personer försöker gå ner i vikt är de ständigt sugna på socker och lägger på sig på magen. Det beror på att de utsöndrar en större mängd insulin när de äter kolhydrater, än andra.
– Det i sin tur, ger ökade blodfetter i blodet och runt magen – och ett omättligt sockersug, säger Diane till Aftonbladet.

Man kan drabbas av ”syndrom X” när som helst i livet, men utlösande faktorer är ofta felaktig kost, övervikt och stress.

Nyckeln till framgång är att minska ner på kolhydrater eftersom de drar igång insulinproduktionen.

Diane Kress har skrivit boken ”Metabolism Miracle” som handlar om hur man ska tackla obalansen. Där förespråkar hon en sockerfri kost tills man återställt obalansen. Efter några veckor kan man återinföra kolhydrater i kosten igen.
– De är och förblir det bränsle som kroppen och framförallt hjärnan behöver, säger hon till tidningen.

Diane Kress är dietist från början och skrev boken ”Metabolism Miracle” när hon själv drabbades av ”syndrom X”.



Min fråga, deras svar..

Skrev ju att jag frågade en expert ang "Diet Freak" paketet vi fick hem igår..Detta var min fråga:

Hej, jag skulle vilja veta hur jag ska använda allt man fått med i paketet "Diet Freak", undrar egentligen mest om tabletterna, "loos it workout" och "anabolic", ska man verkligen ta alla varje dag eller ska man ta slut på en burk först osv..? Kan du ge mig så utförliga svar om användingen av alla produkter. Vill få en så slimmad men vältränad kropp som möjligt. Fick "whey 80" och "optinut" istället för den "pro diet" shaken eftersom den va slut..så detta vill jag oxå veta hur man ska kombinera/använda på bästa sätt. tack!



Deras svar blev:

Hej Anne,

Ta en whey 100 drink efter dina träningspass och med fördel en drink ihop med frukost.
Produkten består av 100% Cross flow mikro, -ultrafiltrerat vassleproteinIsolat, med låg laktos och fetthalt. Whey-100 är ett kvalitetsprotein för idrottare som kräver det absolut bästa. Whey-100 skall användas vid sidan av en sund kost för maximal muskeluppbyggnad och fettförbränning.

Lose it tar du innan dina träningspass och på vilodagar ihop med frukosten.
Anabolic BCAA tar du på morgonen och innan träning.

Optinut kan du ta som ett mellanmål under dagen eller en drink av whey 80.

Med Vänliga Hälsningar.

Nu vet vi... så nu kör vi! :D



Nyhetsbrev v.5

Man längtar till våren!




Shoppingtips!

GRR, ännu fler jumpsuits. Dom finns ju överallt nu. LOVE <3 299:- Gina Tricot




Klickat hem!

Grrr. Snygga! Var ju bara tvungna! Jumpsuiten och ringer är tyvärr slut nu men som sagt, Bevaka så kanske de kommer in ;) Det gjorde viii and we got them!



349:- Nelly.com


95:- Cocoo.se



It starts like this!



Dagen börjar me detta. Massa massa skor att fota. Alltid lika kul o se vad det e för syggingar vi får in. Gött o testa oxå så man vet hur dom sitter ;) Jag fotade skor och Anne fotade lite jeans o trosor. Hinner inte tjöta så mkt här på bloggen, för nu e de dags att börja jobba med bilderna. Först lite te och apelsin! Skrivs//J



Best of Januari.

Igår sa vi hejdå till Januari, första månaden på året och idag sa vi HEJ Februari! Guuud så fort Januari gick?? Februari lär ju gå ännu snabbare, för om 3 veckor är det 1:a Mars :P hehe

Anyway..satt och funderade på vad man egentligen gjorde i Januari, på vad som var det bästa med månaden. Kommer ju knappt ihåg vad man gjorde en helg för 2 helger sen..fick kolla tillbaka i bloggen och almenackan :P

Det vi kom fram till var att ledigheten i början av månaden och även våran spontantripp till Åre var det bästa! för sen har man ju faktiskt inte hunnit göra så mkt annat än att jobba och träna hårt, hehe

  

  

Det här var bilder från våra "fyllekvällar" lr vad vi nu ska kalla dom, men det märks väl? Det var 3 trevliga dagar i backen och i byn..hmm? Resan var ju en annan historia, som ni kan läsa om själv om ni inte minns den :)

Har tänkt att göra en lite mer "händesefull" grej varje månad nu, det kommer ju såklart kanske inte funka varje gång men man kan ju alltid försöka??

Så denna månaden hade vi kanske tänkt att ta en kryssning, det var ju så sjukt länge sen..har kollat om några av brudarna är sugna på det :) så vi får se vad som händer framöver.

Hoppas ni har haft en bra start på Februari!
Skrivs imorrn igen. God natt!




Mat & Träning 11.02.01



Äääntligen! :D idag fick vi vårat efterlängtade "Diet Freak" paket! Detta fick man i iaf, och vi köpte ju ett varsitt såklart. Proteinet vet vi hur vi ska använda,Har använt det idag. Men med pillrena är det lite oklart just nu, har läst på dom men ah, är ju ingen expert så jag har fråga någon som vet, väntar svar från gymgrosissten, Bad om råd på användning för BÄSTA resultat av paketet :P hehe

Har tränat idag, det var ett tag sen vi tränade på en tisdag..men idag körde vi ett sånt konditions/intervall-löpningspass i 45 minuter..lite snabbt på innerlår och ytterlår/rumpa, det va ju också ett tag sen. Sen blev det mage på gymboll. Snabbt och enkelt. När vi springer och går på löpbandet så har vi hastigheterna 7 och 10.5. Lagom för powerwalk och sen lagom jogging.

Eftersom vi försov oss idag så blev det en snabbfrukost..det går iaf snabbast att plocka fram och fixa till.
Frukost 08.10: Musli och c-vitamindrink. Och en del vitaminer :)
Mellanmål 10.30: Grönt te & apelsin..ingen nyhet direkt!?
Lunch 12.45: Caesrsallad & vitlöksdressing, yes..samma som igår.
Mellanmål/innan träning 17.30: En opti nut, det är en liten "bar" av nöttre och frukt. En proteinshake gjord på whey80 på det.
Efter träning 20.15: Proteinshake (Whey100)
Kvällsmys: Grönt te och lite mysyoughurt med mandel, honung & russin. Hade kanske inte behövt detta NU men det är för gott för att motstå :P



Dagens outfit




Shoppingtips!



Snygga ringar kan man inte ha för många av. Cocoo.se är bra på just snygga ringar. Checka in deras sida. Gillar den här ringen speciellt mycket så det får bli dagens shoppingtips! Är ringer slut i lager går det att bevaka, dom kommer in igen lite då o då. 95:-



Ät detta efter träningen för bäst resultat



Oavsett om målet med din träning är att gå ner i vikt eller bygga muskler så är det viktigt att fylla på med rätt näring efter passet.



Vill du gå ner i vikt är en sallad med kyckling eller kött ett bra alternativ. Du bör också försöka äta kvällsmål senast en timme efter träningen. Då passar spannmålsprodukter tillsammans med mejeriprodukter bra, till exempel müsli med yoghurt, smoothie eller grovt bröd med ett proteinrikt pålägg som skinka.
– Se upp med kaloririka livsmedel som oljor, nötter och pinjekärnor. Risken är att du får i dig dubbelt så mycket kalorier som du nyss har förbränt, säger Thomas Inge Ravlo, personlig tränare.

Är målet däremot muskler är det viktigt att du får i dig någonting direkt efter träningen. Bra alternativ är yoghurt, keso, smoothie eller banan med mjölk. Vill du öka muskelmassan är en proteindrink innehållandes 40 gram kolhydrater och 20 gram protein att rekommendera. När du kommit hem efter träningen kan du äta något mer ordentligt, till exempel en sallad.
– Är du ute efter ännu mer muskelmassa kan en specialdrink innehållandes aminosyror och glukos under och efter träning fördubbla effekten av styrketräningen, förklarar Ravlo för kk.no.

källa:salongk.se



Klickat hem!

Klickade hem några nya skönhetsprodukter. Två nya mascaror, två paket lösögonfransar, nya BUS-servetter och nytt lösögonfranslim. Superbra produkter, testa om ni inte gjort de än! Allt från nelly.com givetvis ;)




Katy Perrys bästa figurknep

Katys snygga figur kommer inte utan ansträngning. Nu berättar hennes PT, kändistränaren Harley Pasternak, hur sångerskan kommer i sådan fantastisk form. För ContactMusic.com berättar han att Katy tränar 25 minuter om dagen, 5 dagar i veckan. Hon tycker framför allt om att hoppa hopprep, avslöjar han.



"Katy älskar hopprep, så det gör vi som konditionsträning. Det är praktiskt, dansliknande, uttrycksfullt och tidseffektivt." "Det är ett intensivt träningspass som varar i 25 minuter. Att träna oftare och kortare är bättre än längre pass tre dagar i veckan", säger han.

Hon tycker även om att cykla. När det gäller kosten följer hon en strikt diet, men tillåter sig att äta vad hon vill en gång i veckan. "Hon äter två mål och tre mellanmål om dagen", berättar Harley. "De består av nyttiga fetter, magert protein, fibrer och en sockerfri dryck." Han berättar också att hennes nyttiga favoritrecept är "French toast". Hon doppar brödskivor i äggvita, lättmjölk och lite socker, grillar dem och toppar dem med mager ricottaost och bär.

"Jag följer ett särskilt matschema, vilket suger", säger Katy Perry till Rolling Stone. Men hon avslöjar också att hon får äta vad hon vill på söndagar – och då blir det ofta hamburgare från In-N-Out Burger.

Älskar hennes kropp, sjukt snygg men det kan nog alla få om dom har strikta dieter, personliga tränare och mycket tid. Det klarar man även utan allt detta så det e bara att ge sig fan på att det ska gå så går det ;) VILJESTYRKA <3



Den svek oss igen!?

Asså, varför blir det så? Alltid för båda två samtidigt oxå, e dom programerade att inte ringa vissa dagar eller vad fan händer!? Nu snackar jag om våra mobiltelefoner, Sony Ericsson Satio som vi haft i ett år nu. Väckarklockan spelar oss ett spratt lite då och då. Nu ahr vi fått nog iaf o tänkte köpa en extra väckarklocka o ställa den på någon hylla lite längre bort 10 min senare så att man verkligen inte försover sig. Denna e från IKEA 49:-, en sån ska vi ha!


Som ni kanske förstgår så försov vi oss idag. Jag vaknade 07,57 och satte på telefonen för att jag kände på mig at nåt var fel. vaknat typ 100 ggr under natten, trott att jag försovit mig o de va ju exakt de som hände. jaja. Tur att vi bor nära, vi tvätta oss, åt frukost i lugn o ro, drog på oss mysisar och gick till jobbet. ;) Osminkade o sletna men vad gör det, skönt me sovmorgon lixom, haha! Gjorde inget idag eftersom vi inte hade nåt o göra på morgonen, jobbade bort allt igår :) later babes//J