RSS 2.0

Historisk händelse!

50-öringarna is gone! Den lilla valutan kommer inte längre att tillvärkas eller användas längre! Nu undrar vi om priserna kommer gå uppåt eller om dom sänker dom från tex 99,50 till 99:-, eller så blir det som vi misstänker 100:- istället! what do u think?




Rätt träning för din ålder!

Att kroppen orkar mer när man är tjugo år än när man är femtio år är naturligt. Glöm inte att anpassa din träning därefter.



Då du är 20
Det är nu som du bygger upp en bra grundkondition, men tänk på att kondition är en färskvara. Det räcker inte att du tränar mycket kondition ett tag och sedan skippar det. Satsa även på att träna upp din bålstabilitet, det kommer att löna sig i framtiden.

Då du är 30
Runt 30 kan många känna att det är svårt att hinna med träningen, då det är mycket annat som ska hinnas med som exempelvis karriär, familj och vänner. Det är runt denna ålder som kroppen börjar kännas lite stelare, därför är det en bra idé att ta sig tid och stretcha ordentligt. Försök att träna två till tre gånger per vecka. Styrketräning och yoga är en bra kombination.

Då du är 40
Nu har muskeltillväxten börjat avta och det blir därför ännu viktigare med styrketräning. Satsa även på bålstabiliteten (bra för ryggen). Yoga, pilates och dans är bra träningsformer.

Då du är 50
Nu kan det mycket väl vara så att din kropp behöver lite extra tid att vila efter träning. Återhämtningstiden efter träningen är dubbelt så lång nu, som den var då du var i 20-årsåldern. Bollträning är ett bra sätt att öka styrkan, balansen och koordinationen.



Dagens outfit

Snyggt med camelfärgad tröja och all black i övrigt! Allt från gina tricot förutom skorna, dom är från skopunkten!




Henne kan man lita på!

I alla väder! Jaa, nu är hon här och gör jätte mycket nytta medans hon hjälper mig att "passa" Anne eftersom jag inte kan hjälpa henne till 100%! Älskade mamma! Hon ville typ städa som tidsfödriv och det tackar man väl inte nej till när det gäller att tvätta fönster och spisen! Irriterande städobjekt faktiskt! Fönstrerna och ugnen är smutigare än någonsin men när mamma städar.. då blir det SKINANDE rent!





Mysigt fin i sammet!



Tycker att dom flesta sammetsplaggen görs lite för "tantiga" för våran stil men visst görs det några plagg vi gillar oxå. Har tex dom svarta leggingsarna, har även ett par likadana i grått, och skulle kunna tänka mig att köpa en tajt snygg klänningen i sammet som den blåa från gina tricot. Kläderna i kollaget är från nelly.com och Gina Tricot.



Shoppingtips!



Klockrena!!



Livsfarlig situation!

Vad i helvete!?!? Inkompetenta hantverkare!! Ska berätta vad som hänt! Och de var fan inget roligt kan jag lova er, hade jag inte kännt lukten så hade det kunnat sluta illa!



Hantverkarna kom redan klockan 7 för att kakla köket! Så jag fick gå upp halv 7 med Daniel för att diska och plocka bort allt från diskbänken för det orkade jag verkligen inte hålla på med igår kl 12 på natten liksom.. varit vaken sen dess som alla andra dagar, kanske lika bra så jag vänjer mig inför nästa vecka när jag ska jobba igen! Måste stretcha mer, är så stel!



Halvfärdigt, blir riktigt snyggt med svart. Dom ska måla den träfärgade listen vit oxå, Tur att man får välja lite själv ibland :P



Nu till den farliga situationen dom skapade! Ser ni spisen?? En platta är på!! på 6:an oxå och den var glödhet! Dom kom in till mig och Anne i vardagsrummet och sa att dom va färiga för idag eftersom de måste torka innan fogen ska i eller vafan de nu va..  dom är självklart polacker så vi fattade typ inte. Men iaf!

Det började lukta bränt i hela lägenheten efter ett tag!! Som TUR var låg vi inte i rummen och sov med stängda dörrar som vi brukar göra! Fattar ni hur farligt de hade varit och vi hade gjort det. Jag fick panik och fick slänga mig upp ur soffan trots att de gjorde ont, Anne kan ju inte de iaf och springa in o kolla vad som stog på! Jag blev rasande och ringde upp fastighetsskötaren och skällde ut honom angående dom jävla hantverkarna. Vet inte om jag vill att dom kommer hit mer asså.. gud vad arg jag är.. tänk om? jag säger bara det! Lägenheten stinker för övrigt nu.. kul!



Nyhetsbrev v.39





Det kändes lite som helg!

Vi har legat och gottat oss med massa gött som tex chips, dipp, popcorn och choklad till filmen "Legion" ikväll! Anne kom som sagt hem på eftermiddagen och sedan dess har vi bara legat i soffan o degat tills Teresa kom hem hem till oss. Jag och Teresa blev lite sugna på nåt gott så vi stack till city och köpte med oss lite godsaker. Vi har NÄSTAN ätit upp allt.. hehe vad äckligt det känns nu! Men det kändes som en heldag idag.. typ en mysig fredagskväll! Kanske inte så konstigt när man är ledig imorrn, teresa jobba kväll oxå.



Daniel gjorde oss oxå sällskap så vi va ju endå 4 som dela på allt godis och stannar över natten :) Kollade som sagt på Legion.. helt okej film faktiskt. Värd att se en kväll som dessa!



Måste typ lägga oss nu. Teresa och Daniel ska jobba imorrn och hantverkarna kommer tiiidigt imorrn, redan kl 7 och kaklar och fixar i köket så att det blir klart! Vi skrivs imorrn!//J




Sluta sabotera dina förhållanden

Här är tre sätt sheknows.com listat för att upptäcka en ohälsosam cirkel och hur du du ska tänka och förändra dom.



1. Din nya partner är inte ditt ex

Det första steget för att lägga ditt förflutna bakom dig är att erkänna för dig själv att din nya partner inte ska få ta stryk för det som ditt ex gjorde fel. Om din före detta var otrogen till exempel, kan du inte kräva att få veta vem din nya pratar med på telefonen jämt, eller snoka när han inte ser. Om du är orolig - prata med honom och berätta om dina tidigare problem. Ge honom en chans att visa att han är annorlunda!

2. Dina issues är inte din nya älskares problem

Brukade din gamla kille kritisera din kropp eller ditt sätt att vara och på såt sätt skapa osäkerhet hos dig? I så fall kanske det är dags att ta tillbaka din äganderätt på dig själv! Det är bara du som kan bestämma hur du behandlar dig själv och hur du tillåter andra att behandla dig. Oavsett hur gullig och stöttande din nya partner är så kommer hans komplimanger aldrig att nå fram till dig om du fortfarande låter gamla elaka dängor eka i bakhuvudet. Så om du vill uppleva lycka och harmoni är det bara att släppa taget om de gamla taskiga kommentarerna. Det är du värd!

3. Sluta jämföra

Är han inte lika bra i sängen som din före detta? Eller är det bara helt enkelt annorlunda? Prata då om det! Säg hur du vill ha det! Om du håller det inom dig kommer det bara leda till att du tröttnar på att ha sex över huvud taget. Om ni pratar om det kan ni båda bli tillfredsställda och ha ett långt och härligt sexliv tillsammans.

Att bryta dig fri från ditt förflutna är det enda sättet att befria dig själv och gå vidare mot ett hälsosamt och lyckligt förhållande. Välj att dumpa det känslomässiga baggaget och acceptera det nya med öppna armar. Det kommer att berika ditt nya förhållande, vi lovar!

Det ligger något i det faktiskt.. jag själv och många andra borde släppa taget och leva i nuet. Sluta jämföra och klaga i första hand.//J




Höstens hetaste frisyrer!

Uppdatera höstlooken helt gratis med en ny frisyr. I höst finns det flera alternativ än någonsin för den som vill haka på de senaste hårtrenderna.

- Sidbenan har synts på både Stella McCartneys och Alberta Ferrettis visningar. Frisyren är elegant och androgyn och passar en maskulin outfit perfekt. Kamma håret med en svinhårsborste och fäst håret med en snodd bak i nacken. Ju bredare bena, desto bättre.



- Glamouröst 70-tals svall a’la ”Charlies änglar”. Nyckelordet här heter fön. Använd en blow dry-lotion i fuktigt hår och borsta utåt med en stor rundborste. Tänk stort och glamouröst.

- Den klassiska hästsvansen kommer tillbaka stort. Undvik bubblor genom att borsta allt hår bakåt med en svinhårsborste och fäst håret i en snodd i bak. Gör den vardagssnygga klassikern lite festligare genom att använda en glansspray, locka till topparna och dölj hårsnodden med en hårslinga.



- 60-talsinspirerat hår har sportats på Pradas, Diors och Chanels visningar. Satsa på mycket volym mitt på huvudet och fäst ett hårband runt om.

- Sängkammarrufset är hett. Inspirationen hämtas från 90-talets grungeperiod. Använd ett torrschampo eller Schwarzkopf ”Dust it”. Saltvattenspray på längderna ger extra volym utan att torka ut. Ge håret en riktig omgång med fingrarna för att rufsa till det.



- Veronica Lakes vågiga 40-tals svall kommer tillbaka. Använd en värmeskyddande lotion eller spray och platta längderna här och där för att få till den lite slarviga och ostrukturerade looken.



She's home!

Sådär ja! Nu är min kära syster hemma igen! Lagt henne på soffan och hon beskriver smärtan som träningsvärk precis som jag :) Anne tog inga slangar och sprutor med lokalbedövning som jag gjorde eftersom hon inte kan åka tillbaka imorrn, så vi får hoppas att smärtan inte blir värre än min ikväll/natt! Ska se till att hon får i sig smärtstillande när det behövs! Det tråkigaste nu är att jag inte kan hjälpa henne upp eller ner från soffan o sängen. Aja vi klarar oss bra hoppas jag! Det kommer springa folk här som kan hjälpa till :)



Tog en jävla tid för henne att komma hem tycker jag, hon va där kl 8 och kom hem för en liten stund sedan, själv va jag där kl 12 och kom hem efter 18! Skrivs senare//J



Shoppingtips!

Grymt snygga kängor/stövlar till hösten/vintern, WE LIKE! Dom med foder passar perfekt till våra "fårskinnsjackor" ;)




It's done!

Nu är operationen över och Anne har vaknat till liv med ett par supersnygga tuttar! :) Teresa skickade dessa bilder för en stund sedan!



Anne ligger o väntar på medicin och operation!



Här ligger hon och vilar! Nu vill jag bara att hon ska komma hem så hon kan lägga sig bekvämt och slippa tänka på nåt annat!

Själv måste jag börja röra mej mer. Mina muskler och leder är jätte stela och korta, har inte lyft så mycket på armarna så musklerna har dragit ihop sig, inte så bra kanske! Vi skrivs senare!//J



Jag har gjort nåt dumt!

Jag är lite besviken på mig själv :( Av nervositeten innan operationen och under min tristess av att bara ligga o glo under veckan har fått mig att börja knäcka fingrarna igen!! Jag sa ju att jag hade slutat och haft uppehåll as länge nu, minns inte exakt hur länge. MEN NU! Nu gör det ont och jag bara knäcker och knäcker så nu måste jag ta tag i det igen och försöka sluta ÄNNU en gång! Det är alltid lika jobbigt. Värkande fingrar är inte hit direkt! Svårt att låta bli men jag ska väl klara av att sluta igen! ÅÅH!



Jag o Anki ligger o myser i soffan idag igen! Väntar på sms om att Anne är färdigopererad. Återkommer med uppdateringar!//J




Extreme Makeover!

Kommer ni ihåg det programmet!? Jag tyckte om det riktigt mkt faktiskt..folk som var "mindre vackra", fick chansen att bli riktiga prinsessor! tänk att fixa ALLT på en gång..guud vad jobbigt det måste vara och läka på alla ställen på en gång.

Idag(snart) sker min andra operation i loppet på 2 veckor, jag är 24 år..är det fel!? Eller fel ska man ju kanske inte säga..men är det för mkt? Nae det kan jag själv inte påstå. Operationerna är inga stora grejer, bara små förändringar, lr den första var bara liten iaf. För att ta bort en liten grej. Folk har iaf komenterat att jag typ kör en "extreme makeover" nu typ, det känns ju lite så :P haha men why not? lika bra och köra det i "samma veva".

Nu kommer jag iaf inte blogga på ett tag, och det fattar ni ju säkert redan :)
En trött Anne säger nu hej då till bloggen för några dagar, gick upp halv 6 av mig själv.. så önska mig lycka till nu!



Måste rusa..Tess kommer alldeles strax och plockar upp mig! Det är hon som är min hjälp idag ;) *love*
BTW, jag kör likadan outfit som Jenni gjorde på sin dag, fast jag tog uggsen ;P myyys!
XoXo//Anne



Last of the last!

Då var det min tur att göra den sista insatsen för ett bra tag här hemma idag :P haha det blev dammsugning av hela lägenheten, sista diskningen me..igår blev det faktiskt sista tvätt tillfället :) sen är det mamma som får hjälpa till med det, iaf nästa vecka..Jenni får ju inte lyfta grejer som väger mer än 3kg på ett tag, hehe mkt städning på kort tid nu känner jag. Lika bra det!



Efter allt det så har man bara varit hemma, fick inget "sista mys" idag..? :( har även gjort lite andra förberedelser me som att epilera benen fixa liite med naglarna och även tagit en dusch med medlet..precis samma saker Jenni gjorde :) men det är ju självklart.

Sista timmen nu innan läggdags har jag försökt att slappna av så mkt som möjligt, en kopp te har gjort susen och en trevlig film på tv :)

Skriver väl ett inlägg innan jag åker iväg mot Gbg imorrn bitti,
skrivs då!
XoXo//A



Mat & Träning 10.09.29

"Jag bjuder på kladdkaka & grädde", det fíck man höra på jobbet idag av Tobias Guldstrand som är en av fotograferna på Nelly.com, sen fick man höra: "men det är väl ingen idé och säga det till dig, för du äter väl inget sånt?" JOOOOOHOOOOO, det gör jag fan visst :P ibland iaf, men INTE på vardagar..inte en vardag som denna iaf, hehe. Det var dock nära på att jag tog lite, men jag höll mig..kunde ju kanske belönat mig själv med en liten bit, det kändes ju ändå som en fredag ;P haha NEPP, det blev inget "gottit" idag..istället blev det så här...

Frukost: Havregrynsgröt med drottningsylt & ett glas mjölk + vitaminer,
Lunch: Räksallad.
Mellanmål: Grönt te & en apelsin (hann inte äta den på förmiddagen)
Kvällsmat:  kesoplättar & Proteinshake.

Ska dricka lite te och ta en sista c-vitamin kick innan man inte får äta mer :)

Min rörelse för dagen har varit cykeltur till och från jobbet, och lite rörelse här hemma i form av städning, hehe



Jenni har fått i sig

Frukost: Hallonsmoothie (1 banan, lite naturellyoughurt & frysta hallon)
Lunch: Thaimat med friterade räkor o kyckling, ris och nudlar, biff med grönsaker, vårrullar och till sists kyckling i jordnötssås...MASSA MAT! ( En vän vid namn Erik kom med det snäll som han är och gjorde henne sällskap över en bit mat)

Te blir det för henne me :)

That's all!//A



Dagens outfit



Köpställen: Gina, Cubus, Nelly.com och Only.



Byebye nelly.com..IGEN!

Jaha, då ska man dra och vara borta från jobbet igen..och denna gången blir jag borta 2 veckor, som jag skrev innan. Fast sen är det ju inte helt 100% att jag blir borta 2 hela veckor, vi får helt enkelt se hur det blir :)

Idag har jag iaf varit ritigt duktig och gjort ett sista fotoryck.. Fotade till och med Sandras små söta trosor från nellys egna märke Wonderland. Det var en trevlig och lite rolig fotning, Sandra var med hela tiden för att se till att det blev bra :P "kom och slicka på min rosettt" fick jag ur mig", hahahahahha! Hon skulle fixa en rosett och den blev bara rak om man slickade på fingrarana och la lite saliv på den :P



Sandra slickar på rosetten ;P hahhahaha!

Ne nu ska jag ta mig hem! Har lite och fixa..
Later babes!
XoXo//A



Första hjälpen för din hy!

Vad ska man göra när hyn är infekterad och hur motverkar man stora porer? Ibland spårar huden ur, men det finns vissa knep att ta till.



Irriterad hy
Använd en concealer som drar åt gult på de röda områdena. Arbeta därefter ut en oljefri foundation som mattar ner. Fixera genom att lägga ett tunt lager löspuder ovanpå.

Storporig hy
Rispuder innehåller risstärkelse, majsstärkelse och mineraler som verkar både oljeabsorberande och fixerande. Använd det som primer och lägg därefter ett mineralpuder som foundation för en fin lyster. För en matt finish kan du blanda två delar mineralpuder med en del rispuder.

Torr hy
Använd en primer för att få en fin lyster och en dagkräm med mycket fukt. Avsluta med en foundation för torr hy. Undvik puder eftersom pudret lätt kakar ihop sig på de torra områdena och gör att huden ser sprucken ut.

Rödflammig hy
För att neutralisera det röda kan du använda en foundation med en gul ton. Det finns även gröntonade primers som också neutraliserar röda partier. En primer använder du under din foundation. Undvik rouge som går åt rött och satsa istället på en bruntonad variant.



Shoppingtips!

Tubhalsduk av päls från H&M för 149:- mysigt!! :)




Vill testa!

Vill testa det här! Vill veta ifall det verkligen funkar.. ni vet ju hur vi är :P Men det skadar ju faktiskt inte att testa en gång med tanke på att de inte kostar så mycket, man kan lämna tillbaka det om man inte är nöjd plus att dom som använt det säger att det verkligen gör huden jätte fin! Någon av er som testat kanske? Aja en månad e de väl värt.. får se! Måste ju bestämma oss ang aniktsrengöring snart! Vill inte ha nåt som torkar ut, är så trött på alla rengöringar som gör en torr!




Vilket TRAUMA!

Att vara med om en Traumatisk upplevelse så här nära inpå en operation är nog inte riktigt bra! Man ska vara lugn och utvilad inför det. Tog ju ut mitt löshår igår och som sagt så försvann en hel del av mitt hår :( MEN sen var det ju "mattan" som skulle radas ut, jag fick bort den! Jag stog i duschen i en timma och tappade halva håret där me!! Har ALDRIG sett så mkt hår åka av på en och samma gång!

Det med hår är rätt känsligt för mig ändå, har aldrig haft tjockt hår men långt har det iaf varit en gång i tiden, så nu får jag bara klippa till det så att det inte ser stripit ut och sen börja ta hand om det ORDERNTLIGT! Äta min vitaminer som jag redan har och köpa MER vitaminer för håret! Det ska växa ut fort igen!

Det är iaf tur att det ser bra ut med min klippsremsa, den hade jag ju alltid innan..änd i löv it! Den kommer att sitta i så länge jag är vaken typ.



Aja, glada tankar måste gå igenom huvudet..inga negativa nu tack! Sista dagen på jobbet på 2 veckor har börjat...tog till och med lite sovmorgon.

Ska se till och vara riktigt flitig idag :)
Skrivs senare!
XoXo//A



Mat & Träning 10.09.28

Nada, zip, zero för mej när det gäller träning! Anne har väl fått lite motion idag! Själv degar jag i soffan hela dagarna som vanligt. Ska bli gött o få komma ut o promenera senare i veckan typ! Måste bli bättre på att hälla i mig protein så jag inte tynar bort oxå!

Anne:

Frukost: havregrynsgröt med ett glas mjölk
Mellanmål: Apelsin och grönt te
Lunch: Räksallad
Mellanmål: Kesoplättar och proteinshake
Kvällsmål: Apelsin och grönt te

Träning: Inte så mycket men all motion är ju bra trots att det är i små doser. Hon cyklade till och från jobbet och tog en lunchpromenad på två varv runt byggnaden.



Jenni:

Jaja, träningen vet ni ju redan, ingen ;P

Frukost: Ingen frukost idag, gick direkt på lunch.
Lunch: Räksallad
Mellanmål: Kesoplättar och proteinshake
Kvällsmål: Apelsin och grönt te

Bra matintag om ni frågar min för en som inte rör sig ett dugg, behövs inte så mkt mer faktiskt..

Gonatt alla söta! Ska sitta uppe en stund med syrran, och Daniel ska gå o lägga sig, skrivs imorrn//J



Hårlös!

åh, då har man fan inget hår kvar länge! Löshåret åkte av idag eftresom jag ska tvätta håret inför poerationen med sån skitgrej man ska tvätta sig med. Har som sagt inget hår kvar :( det har förvnunnit, helt tunt och kort! usch..det har blivit väldigt förstört på dom här 4 månaderna jag har haft i löshöret..så nu måste jag klippa en kort frisyr. Inte nog med att håret e av så har jag inga ögonfransar på undre högra ögat, dom blev avklippta under operationen så jag fick dra av dom för att dom ska växa ut igen..



Herregud vad jag känner mig hårlööööös!! hjälp mig! det var inte dessa ställen jag ville vara hårlös på..benen o allt annat okej men inte detta!

Nu ska jag föröska få bort min hoptrasslade "matta" av hår bak på huvudet i duschen! har ni några förslag på hur man löser ut sånt på bästa sätt!? aja.. önska mig lycka till!!

Skrivs senare!//A



Dagens outfit




Motargument till 4 träningsursäkter

Du har hört dem förr och kanske tar du själv till ursäkter till att inte träna lite titt som tätt. Men du har allt att vinna på att ändra inställning. Skulle vi vara lika kreativa när det gäller att hitta argument till att träna som till att inte göra det skulle vi nå långt.

Här är fyra klassiska ursäkter till att inte röra på sig och motargument till dessa!



”Det är dyrt att träna”
Löpning, cykling, promenader eller att sätta ihop en egen joggcross är helt gratis.

”Jag har småbarn som tar all tid”
Visst tar småbarn mycket tid men sänk kraven. Det är inte rimligt att ha samma mål nu som när du var singel. Gör några set sit-ups på vardagsrumsgolvet, eller ännu bättre, involvera barnen i träningen. Dansa, spela fotboll eller lek kull, jättebra intervallträning.

”Det är mycket på jobbet”
Ta dig till jobbet genom att cykla eller promenera. När vi promenerar blir hjärnan mer kreativ, föreslå promenadmöten.

”Jag hittar ingen träningsform som är kul”
Om du bortser från ekonomiska, mentala, tidsmässiga och fysiska aspekter, vad skulle du vilja träna då och hur skulle du kunna förverkliga det? Vad gillar du att göra på fritiden? Om läsning är din passion kanske en ljudbok medan du tränar kan vara något? Om du gillar fika med kompisarna kanske du kan välja ett fik längre bort och ta en promenad dit?

Vi har då INGA ursäkter! så alla ni som har..sluta med dom ;P



Shoppingtips!

Alla tjejer borde ha en! Köp den på nelly.com för bara 99:-!



Uppiggande!

Herre gud!! Ni ska se mig nu! Jag ser helt ärligt ut som en uteliggare eller något liknande. Det gör iofs inget just nu, ligger ju bara inne och degar! Man får inte och jag vill heller inte anstränga mig för mycket! Håret står åt alla håll eftersom jag bara ligger o gnuggar mitt huvud i kudden :( Allt liggande får hela kroppen att göra ont! Jaja! Ska ta och fräscha till mig så fort Anne kommer hem.. vågar inte hoppa in i duschen helt själv IFALL jag nu skulle behöva hjälp med något. Jaa som ni ser.. katastrof, men man behöver inte alltid vara på topp!


    

Har varit uppe sedan kl 6 när Daniel vaknade och skulle till jobbet. Anne tyckte att det va lika bra att lägga mig på soffan så att jag kan ta mig upp och ner lätt :) Inte sovit en blund sedan dess men blir väl tröttare mot kvällen. Thank god för alla serier som man kan glo på som tex Days of our lives! Haha det är så dåligt att det blir bra och det har gått i flera år nu! hahaha, rachael ray är ganska bra oxå, god mat om inte annat ;)

Sötanki kom förbi kl 9 på morgonen och gjorde mig sällskap en stund, tack för det! Ett väldigt uppiggande besök, hoppas vi ses imorrn oxå! :D




Dyr Vs. Billig



Väldigt populärt med "kopior", tycker att det är bra att det görs liknande i olika prisklasser från olika märken! Alla vill inte spendera över 1000kr på ett par leggings, det hade vi aldrig gjort iaf! Bra gjort GINA!



Checka hennes nya frilla!

Tummen ner från våran sida faktiskt! Sorry!




6:e veckan!

Yes, då har man varit nykter i 6 veckor i rad..men nu är det ju inte så konstigt kanske att man håller sig inne och inte går ut :P haha men som sagt så känns det bra!

Har funderat rätt mycket på det där med alkohol och festande dom senaste veckorna och jag fattar INTE när folk säger typ saker som: fan vad tråkigt att sitta hemma en helg, jag måste ut och festa eller nåt liknande, är man så desperat? visst, det är kul att träffa folk och så men allvarligt..hehe har iaf själv känt att det verkligen inte är ett måste att gå ut och supa sig full varje helg, men på vissa verkar det faktiskt som om dom måste göra det? Men när man inte har så mkt planerat till helgerna så trillar man lätt dit? visst är det så..? När andra går ut så vill man inte sitta själv? :P



Aja, söndagen är snart slut igen och vi spenderade dom sista timmarna på att kolla på den förbannade filmen "frozen" Har läst att flera har sett den och tyckt att den varit hemsk..och ja, det var den väl? Eller..det var typ en "tortyrfilm" vid vissa ställen, inget i min smak, VÄLDIGT lame också om ni frågar mig, slöseri med tid om ni frågar oss.. usch på den!

Yeye! Hoppas att ni har haft en trevlig söndag..
ska se till och få mig några timmars sömn nu så att jag e pigg och glad inför en ny och "spännande" vecka!

Jenni ska väl ligga vakna ett tag till verkar det som, Hon ska ju självklart inte jobba riktigt än :)

skrivs imorrn!
XoXo//A



BUU för alla nya telefoner!

Men vi då!?!? Vi med långa naglar!? Ska inte vi kunna använda alla dom nya telefonerna som produceras!? Man kan ju inte trycka med naglarna på dom nya touch-skärmarna! Daniels telefon är sån och det irriterar mig så in i helvete! Han har HTC Desire. Grym telefon! Iphone 4 är oxå sån. Jag klipper då fan inte ner mina naglar för en telefons skull. Kan jag inte använda dom så skit samma. Skit dåligt om alla telefoner blir sånna :/ det är därför jag gillar min Sony Ericsson SATIO, man trycker med pekpinne eller naglar, passar mig o anne utmärkt med andra ord :) PLUS att kameran är 12,1 megapixel!




H&M VS. Gina Tricot



Gillar dom båda väldigt mkt! Det är kul att det finns liknande på olika ställen, kanske ska köpa båda två? ;)



3:e sista.

Då har jag avklarat min 3:e sista insats innan operationen..och det är att jag har lagat mat för hela veckan som vi brukar göra på söndagar. Det tog sin lilla tid eftersom jag gjorde 3 olika grejer. Det första jag gjorde var våra undebara kesoplättar som vi ska ha som mellanmål i veckan. Det andra var kycklingpaj med broccoli & fetaost.



och det sista var räksallad..igen ja, hade så mkt räkor så why not? det är ju gott :)



Nu får jag äntligen pusta ut denna söndagen :) Jenni har legat i soffan och bara varit under tiden :P hehe men men, vad kan hon göra lixom?

3:e sista var detta..2 till kommer att komma, en imorrn och sen sista på tisdag. Nu ska jag betala räkningarna me föresten, så att det också är gjort.

Skrivs senare!
XoXo//A



Snygg i långkjol!

Har inte gillat långkjol innan men fått upp ögonen mer och mer nu det sista. Funderar på att köpa en och styla den nåt i den här stilen :) beror väl på när man har på sig den. Går ju och styla både vardagligt och till fest. Kjolen är från H&M och de finns även en snygg på nelly.com i 3 olika färger. Check it out!




Vårat omdöme!

Då är det kanske dags att göra det här inlägget om våra pulver och tabletter som vi skulle göra efter sommaren :P Köpte dom i mitten av Juni, fick hem dom den 16:e Juni för att vara exakt och sedan dess har vi druckit och svalt dom flitigt, ibland mer ibland mindre, men den sista tiden nu innan operationerna var vi duktiga och drackit proteinpulvret ofta.



Det vi köpte då var Lipo6 (fettförbrännare) & Whey100 (Proteinpulver)

Om vi ska ska skriva nåt om Lipo6 så kände vi väl att det funkade typ..man kände att man lixom blev varm i kroppen efter att man tagit dom, att det faktiskt började "hända saker" i kroppen. Dom tog slut för ett bra tag sen dock, vi köpte aldrig nya efter det, kände att det räckte med proteinpulvret sen. Den bränner ju mkt fett den me! behöver ju inte överdriva direkt. Vill ni veta mer om Lipo6 kan ni läsa det själv :) KANSKE tar och kör med dom igen lite senare när det är dags för träning igen eller så testar vi något annat :)

Då har vi pulvret WHEY100. Det måste ju varit den bästa investeringen vi gjort på LÄNGE, i form av nåt sånt då :P Har aldrig riktigt "trott" på pulver och grejer när folk har sagt att vi kanske ska testa nåt eller när folk sagt att dom håller på med sånt, har alltid tyckt att det varit lite "onödigt" men självklart ger det ju resultat! hehe annars hade väl inte sånt funnits och folk hade väl inte varit så stora som vissa är och orkat så mkt heller.

Anyhow, Vill ni ha bra resultat, ha en fin kropp med lite fett och grymma & fina muskler så kör på proteinpulver! Det vi har bränner fett och ger oss fina slimmade eller större muskler (beror på hur man tränar) vi tränar ju pump för att få våra muskler, sen kan man ju köra på gymmet me för att få lite större.



Vi är iaf JÄTTENÖJDA med allt whey100 har gett oss! Vi dricker det även nu under pausen från träningen, alltid bra! så att man inte "tappar" allt.

This is some good shit!



Frukosttips!

Sunday again! och jag sitter här med en underbart god frukost :) Om ni inte har ätit detta innan så får ni ta coh prova det! Det är Turkisk youghurt med banan och frysta hallon, självklart är det en kopp grönt te från Lipton till det som gäller ;) riktigt mysigt faktiskt!



En perfekt och lätt frukost för alla som inte varit ute o festat igår. Har ni varit ute så ska ni nog äta nån lite mer "matig" frukost, Som tex våra toast jag skrev om FÖRRA lördagen ;P hehe

När Jenni vaknar till liv ska jag fixa detta till henne me :) Ska fortsätta njuta nu så vi skrivs senare babes!
XoXo//A




"Twin-day"

Hon hade legat från klockan 4 i morse och typ ropat på mig lite då och då, hon behövde gå på toa och även ta lite smärtstillande. Fyfan vad synd! Jag hade inte hört nånting! Vaknade kl 8 och hörde henne ropa. Jag flög upp och sprang in till henne, där låg hon..ledsen och helt panikslagen :( stackars liten..hon kunde inte ta sig upp själv denna gången. Gud vad dum jag kände mig, bra "nattvakt"! Jag fick henne på toa och hon fick hennes tabletter. Sen somnade vi om igen.

Vaknade halv 2 tack vare detta men aja..det är ju lördag så då är det lite whatever. Har iaf haft en tvillingdag här hemma, chillat och sånt bara. Gjorde tacos ikväll och har även ätit lite glass :) väldigt gottit!





Där har Jenni legat hela dagen typ, lilla tia ligger och myser me :) Tindra har också varit och myst med henne lite då och då. På bilden kan man kanske se lite hur storleken på brösten blev, vääldigt bra enligt mig som sagt :)

Ska chilla vidare ett tag nu, och inatt ska Jenni sova jämte mig för säkerhets skull :P hehe så att det inte blir som inatt..vill inte sova bort hela söndagen sen heller.

Hoppas att ni haft en kanonbra lördag!
Skrivs imorrn sötisar!
XoXo//A



Lördagsmusik!

Länge sen vi förfestade till en riktigt skön låt, saknar det riktigt mkt just nu om vi ska vara ärliga :) Hoppas ni får en riktigt bra kväll!





12 saker du bör veta om sex.



Det finns en hel del missförstånd när det kommer till sex. Sajten Prevention.com har listat 40 sexrelaterade fakta du borde ha koll på. Här är några av dom:

1. Han bryr sig inte om ifall du är rakad.

2. Om sex är något du bara ägnar dig åt på högtidsdagar kan du testa att ha sex oftare. Ju oftare du har sex, desto mer sex vill du ha.

3. Det är bredden och inte längden som räknas. Flera studier har dessutom visat att kvinnor bryr sig mer om hur penisen ser ut, än hur lång den är.

4. Fantasi är fantastiskt. Om ditt sexliv är lite stelt, bjud in Johnny Depp och de 40 rövarna till sängkammaren. När du förlorar dig själv i en sexfantasi tillsätter du lite extra krydda till ditt sexliv och din sexlust. De vanligaste sexfantasierna är oväntat sex, trekanter och sex på jobbet.

5. Alla kvinnor onanerar, eller i alla fall hälften. Enligt en studie från 2004 svarade hälften av de tillfrågade kvinnorna att de onanerat minst en gång det senaste halvåret.

6. Om ditt sexliv inte är hett kan det bero på att du är kall, så behåll sockorna på. Studier har visat att par med kalla fötter endast fick orgasm i 50 procent av fallen. När samma par testade med sockorna på var det 80 procent som nådde klimax.

7. Storleken har betydelse – för honom. En undersökning med 50 000 deltagare visade att majoriteten av kvinnorna, 85 procent, var nöjda med deras partners storlek, medan nästan hälften av männen var missnöjda. Låt honom få veta att han är allt du behöver.

8. Han gillar också att gosa. Även män utsöndrar det så kallade gos-hormonet oxytocin som bland annat hjälper nyblivna mödrar att knyta an till sitt barn.

9. Dina vänner ljuger när det kommer till hur stor, hur ofta och hur många gånger per natt.

10. Storleken på en mans händer avslöjar storleken på hans penis. Enligt en studie fanns det ett tydligt samband mellan längden på mannens ringfinger och storleken på penisen. Sambandet kan bero på att båda avgörs av mängden testosteron mannen fått under graviditeten.

11. Att fejka orgasm är helt meningslöst, berätta istället hur du vill ha det.

12. Ingen gör det bättre än du. Du kan ligga och vänta på att din partner fixar orgasmen åt dig eller du kan ta saken i egna händer. När kvinnor onanerar når de klimax inom fyra minuter, när de har sex med en partner tar det i snitt 20 minuter. Vill du komma rekordsnabbt ska du använda en vibrator.



Show up Fashion Award 2010!

En vecka kvar! MISSA INTE detta! Vi har våran kickoff just då och det e så jävla tråkigt att Anne inte kan gå eftersom hon opereras 3 dagar innan. Jag (jenni) ska iaf dit en stund och äta gott och mingla lite med kollegorna. Ingen alkohol eller fest för min del dock eftersom jag inte läkt till 100%, då står jag helst över trots en stor partykväll! Men skoj kommer det att bli iaf! hoppas vi ses där!



Jag lever!

Ja, det gör jag! Har varken kunnat eller orkat blogga på hela veckan! Ni fattar nog varför! Smärtan var som jag trodde väldigt hög och armarna lyder inte riktigt allt. Det drar i musklerna nu när jag skriver men vilar armarna på bordet samtidigt hehe :) Jag överlåter de mesta av bloggandet till Anne fortf, men hon gör ett bra jobb!

Vill visa er hur de ser ut men de tänker jag inte göra :P det e ju faktiskt privat. men de hade vart skoj. De får bli när dom är helt läkta och jag får ha bh. Har fått ett band som ska trycka ner tuttarna en månad nu.. Ser fram emot slutresultatet, dom ser jätte bra ut förutom att dom är välidigt höga nu i början :) men dom lägger sig så småningom.



Sovit bort alla dagar, bara legat o glott på tv typ så jag fattade knappt vilken dag det var. Får ont i ryggen av att ligga så mkt, hehe. Har vart hemma hos Daniel i veckan eftersom dom renoverade här hemma men igår fick jag äntligen komma hem till min soffa och säng.

Jag o Daniel gick inte så bra ihop under veckan heller tråkigt nog. Han blev alldeles för irriterad på mitt klagande om hur ont jag hade. Men vad hade han väntat sig. Jävla stressande iaf, kändes som om man fick mer ont i hans sällskap. Så nu orkar jag inte, en paus tack, så får vi se när jag vill ses igen... mamma va här igår istället och idag ska jag va me Anne o ha en systerkväll. Skulle åkt till pappa men det blir inte så.

Jävla novell, men så e de när man inte bloggat på länge :) Ha de gött folk så skrivs vi snart igen//J




Shoppingtips!

Grymma och söta på samma gång! Ska införskaffas..LOVE THEM!!

249:- på Gina Tricot.



 




Lövly!

Hej hopp allihop! Nu är jag hemma igen..har haft en mkt trevli fredagkväll! Och jag fick fixa till mig me :) nu kändes de bra att titta sig i spegeln igen, hehe kände igen mig faktiskt :P haha

Jenni ligger och sover sen någon timma tebax, ska in och kolla om hon behöver nåt innan jag kryper ner, har själv varit sjukt trött nu ikväll..



ojdå, första bilden på mig utan glasögon sen operationen..känns ju bra :) hehe som ni kanske ser på syns blåmärkena lite under ögonen ner mot kinderna, dom var svåra att dölja helt, man är ju inget proffs precis. Sen att man blivit så vit nu me när man inte har solat på 100år. åh..aja!

Har inte så mkt mer att skriva, är alldeles för trött för sånt här just nu.. så ni får ha det bra!
Skrivs! XoXo//A



Dagens outfit



Plaggen har köpts på: Gina, H&M, Nelly.com & Carlings.



Vad är planen?

Då ska vi se...jobbveckan är slut, GÖTT! Den var lite mer intesiv i slutet nu, men aja :) ingen panik. Så vad är planen nu då? Jo, jag har iaf tänkt att ta ig en myskväll idag, med egengjord pizza som jag skrev innan :)

Sen har jag faktiskt tänkt mig att kanske fixa iordning mig lite? har varit heeeelt osminkad idag inte ens concealer fick entra mitt ansikte idag. Ska se vad jag kan göra åt mina ögon nu då..fast, känns lite som att jag borde vänta ändå. Men idag vill jag inte gå runt med glasögon dock, så nåt måste jag göra

Blir hämtad vid halv 8 för att man ska handla lite saker.. så what to do? Får nog "fixa till" det, hehe. Jenni ska faktiskt vara hemma idag, hon är här nu :) trevligt och se henne igen när jag kom hem.

!

Hur som helst, kan ju inte se ut såhär hela tiden, så nu ska jag bara äta nåt litet och sedan blir det antagligen lite fixifixi,
skrivs väl senare eller nåt.

XoXo//A



Shoppingtips!

Jätte söta och jätte mysiga! :) Från Pieces, finns på www.nelly.com




5 hot mot din hy!

Föryngra ditt ansikte med rätt hudvård och andra effektiva knep



Skydda dig mot solen

Solen sägs ligga bakom 90 procent av hudens åldrande, så flitigt användande av solskyddskrämer är ditt bästa försvar. Ha som vana att smörja in ansiktet med solskyddskräm varje morgon, även om det är molnigt. Vistas du mycket ute i solen är det en bra idé att applicera ett nytt lager efter några timmar.

Rök aldrig – och drick sällan
Även rökning får huden att åldras snabbare, eftersom det förstör hudens kollagen och elastin – ämnena som ger den spänst och elasticitet. Även alkohol är dåligt för huden, då det skapar inflammationer i blodet som kan få huden att hänga.

Ta hand om porerna
Förstorade porer är ett vanligt åldertecken som uppstår när orenheter samlas i porerna och får dem att utvidgas. Med åldern minskar dessutom porernas förmåga att dra ihop sig igen. Tvätta därför huden regelbundet med en ansiktstvätt som innehåller salicylsyra. Detta får oljorna som täpper igen porerna att lösas upp och tar dessutom bort döda hudceller.

Antioxidera mera
Antioxidanter är ämnen som skyddar kroppen mot fria radikaler, som skadar hudens celler. Se till att använda hudvårdsprodukter som innehåller antioxidanter, och komplettera gärna med en kost som är rik på matvaror proppade med antioxidanter, till exempel frukt, bär, grönsaker och rotfrukter.

Akta huden runt ögonen
Huden omkring dina ögon är väldigt tunn och känslig, och det är här de första ålderstecknen dyker upp hos många kvinnor. Använd en ögonkräm med anti-age-formula och dutta den försiktigt runt ögonen istället för att gnugga och dra i den sköra huden. Bär stora solglasögon när du vistas i solen, så skonar du huden mot UV-strålning och slipper kisa – något som i sig kan ge upphov till rynkor.



Dagens tips!

Det är fredag och självklart vill många mysa till det ikväll..OM man inte går ut o parajjar såklart :) men man kan ju ha en mysig och god middag med brudarna innan det me ;D



Sara Lee's Pizza kit är helt fantastiskt :D love it!! Gör din egen pizza med dina favvo ingridienser hur snabbt och enkelt som helst! Slippa krångla med att göra deg och grejer, billigt är det me! kostar runt 27:- om jag inte minns helt fel.

Ville bara tipsa om detta så att ni har tid att förbereda inför kvällen, själv ska jag fixa till det ikväll :D ska bli nice som faan!!



Got money..

Vilken underbar start på dagen! Inte bara att det är FREDAG!!! Utan det är ju till och med LÖNEFREDAG! Woopwoop! Alltid lika gött och komma till jobbet, logga in på banken och göra det man ska med pengarna ;P

Flyttar ALLTID över pengarna till andra konton från det man har sitt visakort på (där lönen kommer in)! Som vi har skrivit innan så blev Jennis kort kopierat en gång i en automat. Dom försökte ju köpa en massa saker för hur mkt som helst. Tur att jag var snabb och SMART som tog bort allt :) 



Ska strax springa bort och kika om fotograferna har tagit sig hit än, så att jag kan fota bort det sista innan helgen :)

Här har ni en skön låt som ni kan lyssna på och chilla till om ni känner för det!



Later babes!
XoXo//A

 




Tid är tid..

Det känns som om det var igår Jenni opereade sig? tycker ni inte? eller e de bara mina dagar som går helt sjuuuukt fort? Det är ju snart fredag om en timma typ :) ne jag vet många som tycker att dagarna går för fort, men just nu är det bara bra för jag vill ha gjort mina me :P haha sen kan de lugna sig lite. Men det gör de ju aldrig ändå. Tid är ju tid...

Som ni nog har fattat så har jag fördrivit min  torsdag hemma, typ till att städa igenom heeela lägenheten, FATTA vad rent det är nu!! Dammsög och svabbade golven, det var ett tag sen sist. Det är så skönt att kunna gå barfota här igen :P det är skönt att allt är på palts me, så att allt inte ligger huller om buller, hehe jag vet..låter som värsta "controlfreaket"? Men så är det, gillar inte när saker inte är som det ska. Det är bara jobbigt :P


En stolt och nöjd Anne...

...som nu säger nattinatti, så skrivs vi imorrn. En UNDERBAR fredag förhoppningsvis!
XoXo//A



Mat & Träning 10.09.23

"Får jag powerwalk:a och typ göra situps o sånt?" Det var min fråga om träning till läkaren igår, "jorå..det kan du göra, men ingen tyngre träning på 3 veckor". Det var hans svar. Då blev jag lite glad iaf..och jag blev även inspirerad av mitt tidigare inlägg om gymbollen. Glömmer faktiskt av att vi har en ibland, den ligger i garderoben och bara väntar på att bli använd, men ikväll så :D



Här har jag suttit och jobbat på absen en stund.. ville gå ut och gå efter att städningen och kvällsmaten var klar. Men det är så mörkt och den rundan jag ville gå är lite läskig ändå när man är helt ensam. Det händer ju så mkt nu för tiden.

Anyway..min motion har idag bestått av två snabba cykelturer från och till jobbet. Ett hårt städningspass, blev väldigt varm.. :P och trött, hehe lägenheten är ju som sagt väldigt stor!

Glömde nästan bort och äta innan me tack vare städningen.
Frukost: Havregrynsgröt med drottningsylt & ett glas Bravojuice.
Mellanmål: 2 knäckisar med keso & grönt te.
Lunch: Räksallad (Isbergssallad, tomater,gurka, rödlök,ägg & räkor) Vitlöksdressing och vatten till detta.
Kvällsmat: Ähhgröra & juice

Liite senare blir det mys med grönt te..funderar på att ta en proteinshake me, kan aldrig skada :P har inte fått såå mkt protein i mig idag ändå.

Later babes!
XoXo//A




Dagens outfit



Enklare än så här blev det inte. Detta har köpts på Gina, H&M, nelly.com & Lindex.



Nu jävlar!

Nu JÄVLAR!! Lägenheten är tom och jag har all tid i välden att fixa till det här hemma efter hantverkarna!! Så nu ska det storstädas, även om det inte var detta jag ville göra just en torsdag efter 8 timmars jobb, det var rätt lagom tempo på jobbet idag..



Hur som helst, det ska bli så in i bombens rent nu! ni ser ju jag e redo! :P

Jenni ringde nyss med och hon hälsar till ALLA! Hon är ju hos Daniel och där kommer hon att stanna tills helgen är här. Hon ligger mest ner och käkar medicin och smärtstillande..hon mår bra iaf! Hon har ju ont..det är som ett tryck mot bröstet hela tiden, men det är oxå för att hon har det där bandet på..den trycker ju ner allt.

Yeye, got 2 go!
Later babes!//A

 




Lyft blicken!

Här är knepen för hur du kan lyfta din blick och se piggare ut med hjälp av rätt plockade ögonbryn.


Eva Mendes har grymt snygga bryn!

På salong

Många tycker att det är både skönt och bättre att gå på salong och få sina bryn plockade. Ofta är de personerna som utför brynplockning både kunnigare och mer erfarna än vad man själv är och har kanske till och med tips och råd på hur just dina bryn skulle göra sig betydligt bättre.

För en piggare blick, be personen som plockar dina bryn att inte plocka dem allt för hårt och att du får högsta punkten på brynen rakt ovanför ögats yttre del av regnbågshinnan (den färgade delen av ögat). Be också om något tjockare bryn, som sedan smalnar av. Du kan till och med ta med dig en bild om du är osäker på att personen inte ska förstå när du förklarar.

Hemma
Om du plockar dina bryn hemma ska du tänka på att göra det varsamt. Plcoka hellre för mycket än för lite. Precis som om du går på salong ska du satsa på att låta dina bryn hållas något tjockare framtill för att sedan smalna av. För en vaken blick ska högsta punkten av brynen, som tidigare nämnt, utgå i en rak linje från slutet av regnbågshinna (den färgade delen av ögat).

Vi behöver inte plocka våra bryn faktiskt förutom lite då och då längst ut vid ögonbrynet.. Dom har helt enkelt stannat så som dom är efter allt plockande när vi var yngre. Hade önskat att dom var lite fylligare faktiskt men som tur är finns ögonbrynspennan ;)



Träna med gymboll!

Vill bara tipsa om att gymbollen är ett jävla bra redskap att träna på hemma! hinner ni eller inte orkar ta er till gymmet kan man träna hela kroppen med den! Här är några övningar! Magträningen är så effektiv på bollen!




Shoppingtips!

ÄLSKAR boots! Favoritskorna nu under hösten! Grymt snygga. Hottar upp vilken outfit som helst ;) dessa är hur sköna som helst!




Duschen!

Det här med att duscha...Efter att jag skrivit det sista inlägget igår så ville jag BARA gå och lägga mig efter en lång dag. Men det gick bara inte, jag var var bara TVUNGEN att duscha..det är nåt jag måste göra innan jag går och lägger mig, att lägga sig "smutsig" känns inte ok. Många duschar på morgonen, visst! man blir pigg och fräsh :) men jag duschar hellre på kvällen för att få bort allt man varit med om på dagen! Vaknar ju fräsh då.



hehe, bra info va? BTW så håller våran discodusch på att lägga av :( fick iofs den i julklapp så den har hängt med ett tag :) får väl köpa en ny eller så önskar vi oss en ny. Klicka på bilden för att komma till sidan som säljer sånna. Gillar den! Den är mysigt ;)

Har för övrigt redan hunnit fota lite idag på jobbet..men klockan e ju redan 10 så vad hade man förväntat sig. Favoriter kommer väl senare som vanligt :) Nu är det bara att sätta igång och jobba med retuschandet.

XoXo//A



Vänta någon dag till..

Ett klipp där och ett drag där..det tog typ 5 sekunder så var stygnen borta :) och det gjorde inte alls ont, som tur var. Allt hade enligt läkaren läkt OTROLIGT fint! Det såg jätte bra ut tyckte han och ja, med atnke på att det gått så kort tid tycker jag själv också att det gör det, och vad vet jag om sånt..om hur det ska se ut efter en viss tid alltså :) Han bad mig iaf komma tillbaka efter några månader och visa slutresultat, för det var viktigt för honom. Jag lovade att göra det :)

Klantig som jag var så glömde jag fråga de viktigaste innan han gick men jag fick tag på honom igen sen. Ville veta när jag kunde börja sminka mig igen..fick ett svar av en annan kvinna där att jag skulle vänta en vecka till, men sen sa läkaren att jag kunde sminka mig när såren hade läkt "och det har dom gjort" sa han sen.

MEEEN jag väntar nog någon dag till iaf innan jag sätter på mig nån mascara eller nåt..lika bra, jag är van vid sminklöshet och jag kommer ändå gå runt med mina glajjor ett tag till för jag är faktiskt fortfarande gul och röd/lila runt ögonen.



Nu ska jag skynda mig och krypa ner i sängen så att jag får min skönhetssömn inatt igen!
Skrivs imorrn, hoppas att eran onsdag har varit bra!
XoXo//A



Dagens outfit



Liknande har vi köpt eller kan ni hitta på H&M, Moki, Din sko, Gina Tricot, Lindex & Only.



Kenza @ nelly.com!

Som jag skrev i morse så har Kenza varit här och gjort en stor fotning för nelly.com :) såg jättesnyggt ut när jag va där borta en stund och kikade på hur det gick.

Alla bilder kommer ni att få se all over nelly.com inom kort :) vet inte exakt när, men det märker ni :P hehe dom kommer nog ut i nästa veckas nyhetsbrev skulle jag gissa på, en del av dom iaf.

Här är några som jag lyckades ta iaf.



Våran söta stylist Sanna Tranlöv var pecis och fixade till det hela lite ;)





Man skulle kanske ha gottat sig en dag som denna?! hehe jag höll mig faktiskt borta ;P



Lite hårfix av våran Make up artist Emma Andersson. Finfint blev det! :) Hon är så duktig!

Woop woop! Nu är det dags för mig att dra till Gbg och få bort mina små stygn under ögonen. Tessi är så snäll och kör.. men som jag skrev igår så vill hon ut och åka med sin nya bil ;P hehe

Skrivs väl när jag är hemma igen....
XoXo//A



Shoppingtips!

Det är verkligen en jävligt smart produkt! Alla slarvar väl lite med målandet någon gång och då är den perfekt! Det går fort och du kan ta med den i väskan tillsammans med lacket så slipper du släpa på bomull och aceton. Vi gillar den jätte mkt iaf! Fixade själv till mina naglar med den tidigare idag ;P 

Ni kan hitta den på Kicks och andra ställen som säljer Depenprodukter, kostar ungefär 60:-




Nyhetsbrev v.38






Kläder på burk!



Nu har dessa fantastiska forskare upptäckt hur man kan förpacka klädesplagg på burk och spreja på vid behov. Hur har vi klarat oss så lång tid utan det här?

Det är forskareliten vid Imperial College i London som har rört ihop en supercocktail bestående av bomull, polyester, plast och lösningsmedel. Häpnadsväckande nog går materialet att ta av när det torkat och till och med tvätta i maskin. Klädsprejen är ett resultat av 10 års forskning

Det kommer att kosta 8 pund per burk och komemr ut nästa år nångång.



Skulle ni köpa nåt sånt!? INTE vi iaf, till vilken nytta?! verkar såå onödigt, ser inte speciellt snyggt ut heller för den delen!!

 

 




Vad händer!?

En onsdag..den 22:e september! Vad händer idag tro?? Jag är alldeles ensam på retusch idag! Sa åt killarna att dom kunde vara hemma för att det blir en väldigt lugn dag idag och jag klarar mig utmärkt själv :) Känns lite onödigt att tvinga hit dom från Varberg och Alingsås för att sitta och glo :P haha

Vad händer mer idag? Jo, Kenza kommer hit för att fota hela dagen, det ska göra en del IMAGE-fotningar på henne, men även vanliga katalogbilder om jag förstog allt rätt :) ska bli trevligt...



Under mina lediga stunden ska jag även måla till mina korta naglar, dom får ju inte va helt "off" för att dom är korta..så lite vit färg ska dom få :)



Skrivs senare såklart!
XoXo//A




Mat & Träning 10.09.21

Det har varit bra väder hela dagen, vilken tur :) då blir man ju alltid på bättre humör..då får man lite mer lust att "röra" på sig och inte bara sitta inne o så.

Tog ingen cykel till jobbet idag konstigt nog, brukar ju göra det när det är bra väder, för att cykla i regnet är INGEN hit..sen var jag dum nog att INTE gå ut och gå på lunchen..vad har hänt där lixom, vi ahr glömt av våra lunchpromenader konstigt nog :( får ta tag i dom igen, men som sagt..när vädret suger så sitter man fan mest still. OM man inte är på gymmet då, hehe. saknar gymmet :(

Min enda "motion" idag då har ju bestått av promenaden till jobbet OCH hem, idag gick jag lite "tidigare" eller så kan vi kalla det "senare" från jobbet för att GÅ hem, inte åka med Stefan, som brukar köra föbi här nä'r han ska hem :)

Maten för min del bestog idag av..
Frukost: Icas Musli med frukt och ett glas Bravo juice.
Mellanmål:  Aplesin & Grön te.
Lunch: Egengjord Caesarsallad med dressing och vatten.



Kvällsmat: Tonfisk & fetaost och en proteinshake.
Senare blev det en kopp te som vanligt..

Jenni har fått i sig sin sallad idag vad jag vet iaf, hehe mer info har jag inte om henne..såg att det stog lite glas med lite cola eller nåt i? och sen några koppar te när jag kom hem. Hon sover ju mest, lr ligger o typ halvsover så hon får inte i sig så mkt dom här första dagarna. Hon får i sig piller iaf :P hehe

Nu blir det att få sig en skönhetssömn, sova är bra för kroppen, sov mkt så går ni ner i vikt om det är det ni vill vill säga :) hehe

Have it! Skrivs imorrn igen, då händer det grejer...typ.
XoXo//A



Byebye bra!

Då sa Jenni hejdå till sina bh:ar lite tidigare idag! Det var en hel del som försvann, jag får ju behålla mina en vecka till iaf :) hehe





En blek och väldigt trött Jenni i vårat renoveringsobjekt till kök.

Idag var det som sagt katastrof här hemma tack vare köket..hände massa grejer så Jenni och Daniel flydde faktiskt hem till honom, och det va fan bra det! Det var de jag ville från första början. Själv har jag "fixat till" lite här hamma efter alla, hehe och sen gjorde jag våra andra sallader inför veckan. Jag känner mig lite duktig iaf!

Nu är Tess här, vi va ute och körde lite med hennes "nya" bil som hon köpte idag ;) peugeot 206, så söt :) hon älskar den redan! hehe

Äh, har inte hänt så mkt mer idag, ska hoppa in i duschen och bli fräsch nu.
Ha de göött!!
XoXo//A




Dagens outfit


Liknande/likadana kläder har vi köpt på Gina, H&M, Carlings & Skopunkten.



So f-ing nice!

Kom precis hem från jobbet..Har ju inte planerat in så mkt idag, för det mesta handlar om lilla Jenni just nu :) jag ska finnas där så mkt det går. Även om Daniel är där hela tiden så är det grejer som jag gör bättre :P hehe nu ligger hon dock och sover, det har antagligen varit en kaotisk dag här på grund av alla hantverkare!

Åh! ni ska bara veta.."dom" är sååå F-ING NICE!!!..dom blev enligt mig helt perfekt! Hade velat visa en bild men det går ju inte, det är inte så vi ska hålla på :P hehe men aja :) bara så ni vet!



En bild som tog inne i studion när jag fotade idag, hehe. ja..jag går runt i glasögon på jobbet fortfarande..men tar av mig dom allt mer ofta nu när jag sitter still vid datorn, det är faktiskt jobbigt o sitta med dom HELA tiden.

Dagen på jobbet var chill som bara den.. inget att klaga på! men dagen gick rätt långsamt tack vare det, alltid bättre när det är lite action :) klippte ner mina naglar totalt idag, så att jag inte behöver hålla på så mkt inför min operation..är ute i god tid :P

Skrivs senare!
XoXo!//A



Shoppingtips!

Tycker att denna är rätt grym! skinn o allt ;) Från Gina Tricot!




6 saker du inte ska säga till din pojkvän!

Enligt cosmopolitan finns det vissa saker man INTE ska säga till sin pojkvän! 



1. "Du är mycket bättre än de idioter jag har dejtat tidigare."
Du kanske tror att det är en komplimang, men han kan uppfatta det som att du är problemet i dina tidigare relationer. Han kan dessutom tro att eftersom du har samma uppfattning om alla dina ex kommer du snart säga samma sak om honom.
Lösningen på problemet: Prata inte om dina ex över huvud taget. Män vill gärna tro att det aldrig har funnits andra män i ditt liv innan dem.

2. "Har du verkligen råd med det där?"

Många män värderar sig själva efter sin ekonomi. Om du kritiserar honom för hans sätt att ta hand om pengar kan du lika gärna säga att han är värdelös. Det kan också få honom att koppla ditt beteende till hans mammas.
Lösning på problemet: Om du vill diskutera pengar så gör det i ett neutralt läge. Det vill säga inte när han precis har spenderat massa pengar. Om ni inte är ihop, utan bara dejtar så är det inte din ensak och då bör du inte ta upp det alls.

3. "Ta det lugn! Det gör inget att vi blir lite sena."

Att låta människor vänta är aldrig populärt. Men din kille tycker inte att det är det största problemet. Han tycker antagligen att det verkar som att du inte bryr dig om honom. Detta kan leda till irritation.
Lösningen på problemet: Visa att du lyssnar på honom. Säg att du är ledsen att ni har blivit sena och att om det är så viktigt för honom ska du försöka planera bättre nästa gång.

4. "Min killkompis är så himla bra! Ni borde bli kompisar."

Att bestämma över din pojkväns umgänge är inte populärt. Han kommer bara tro att du vill påverka och bestämma över fler områden i hans liv. Dessutom kan han bli svartsjuk när du pratar så gott om en annan kille.
Lösningen på problemet: Om du verkligen tror att din pojkvän och din killkompis skulle komma överens så kan ni väl hitta på något kul. Med flera personer involverade. Då ser ni om det klickar mellan dem utan att något känns påtvingat.

5. "Jag lovade att inte säga något, men..."

Hemligheter är hemligheter. Även om du tror att ni kan komma varandra närmare genom att berätta din bästa kompis hemlisar så kan det för honom upplevas som skvaller. Dessutom tycker han antagligen att du bryter ett förtroende och det är inte något positivt.
Lösningen på problemet: Självklart finns det vissa hemlisar som du måste få berätta för någon. Men om du hamnar i den situationen bör du samtidigt ge honom en komplimang. Säg att du berättar det för honom enbart för att du känner förtroende för honom.

6. "Sluta larva dig - det där har jag inte gjort på flera år."

Bara för att ni är ihop behöver ni inte ändra era sätt att leva. Att säga till din partner att vissa saker ligger bakom er för alltid är samma sak som att säga: "Jag brukade vara rolig men inte längre." Då kan han tro att hela ert förhållande kommer bli tråkigt.
Lösningen på problemet: Strunta i att prata om hur galen du var förut, berätta istället vad du gillar just nu.

Det här stämmer nog in rätt bra åt andra hållet me..hade nog inte velat bli "påtvingad" att träffa pojkens bästa tjejkompisar om man inte har nåt intresse av det. Sen har vi iofs aldrig problem med killarnas vänner :) Om det inte funkar så ligger problemet hos dom :P hehe



Snygga klänningar!



Gillar paljetter o shit ;)



En ny grej!

Då är Jenni på väg till Göteborg igen till Dr.Fagrell för att ta ut sina små slangar hon har kvar i tuttsisarna efter operationen. Det är en "ny grej" som dom började med i år faktiskt. Det är slangar som går in i brösten så att man kan spruta i smärtstillande den första natten. Fick hjälpa henne med dom igår kväll. Det va nog rätt obehagligt för henne, att dömma på minerna hon gjorde iaf :/ hehe, Sen skulle hon ta en i natt vid 3 tiden också.



Hur som helst..får se vad som sägs sen, och hur allt blir..hon kommer nog komma hem sätt fort därifrån! NU ska jag iaf gå bort och fota lite, det jag inte "hann" att fota igår :)

Later babes!
XoXo//A



Mat & Träning 10.09.20

Dessa inlägg kan bli rätt onödiga från och med idag och framåt känns det som..Kommer ju inte träna nåt på över en månad nu. Då har man inget att inspirera er läsare med på den fronten :(

Sen har VI bestämt oss för att ät väldigt mycket sallader..och hur kul är det och läsa om att vi åt en caesarsallad hit och en räksarsallad dit? + det vi annars brukar äta.

Eller vad vet vi? ni kanske ändå vill veta hur vi äter nu under denna månaden när vi inte tränar och se om det ger nåt på något sätt? äh, vi får helt enkelt se :)

Stackars Jenni har ju inte fått i sig mkt idag hon..
Frukost: 8 piller..några former av smärtstillande osv.
Mellanmål: En macka med ost & gurka och lite te.
"Kvällsmat": Lite fanta, 2 marsglassar och en kopp grönt te.



Jag har ju haft en "vanlig" måndag igen..känns jätte bra och ha sina mattider :) att äta regelbundet är det bästa för kroppen.
Frukost: Havregrynsgröt med drottningsylt och ett glas mjölk.
Mellanmål: Apelsin & grönt te.
Lunch: Caesarsallad & vatten.
"Mellanmål" = fika: En jordnötskladdkakemuffins...ser ni vad det står? oh no, på en måndag :P hehe



Kvällsmat: Äggröra och en proteinshake. Sen senare blev det en kopp grönt te.

Feels good.
XoXo//A



ILLA!

Åh detta är fan inte bra asså!, Jag som trodde att måndagen skulle bli kanon, eller den var kanon tills man kom hem! För då såg det ut så här!!



Renovering till 1000! BARA för att det läcker i våra rör, det har vi sagt från första början och NU ska dom fixa det!? NU, just denna veckan som man bara ville ha lugn och ro hemma och vi som städade så bra igår! Får hopaps att allt blir fixat IMORRN, hela diskbänken ska bytas och vi ska få nytt kakel, det är den ENDA bra grejen med det hela just nu, att vi själv får välja kakel me..det ska bli svart så att det matchar resten av köket :D

anyway, lite irriterande för nu kan man inte leva riktigt som man vill tills det är klart. hehe "klag-anne" är i farten just nu..

Jenni ligger här jämte mig och har en del smärtor..som väntat, MEN hon tar smärtstillande..det brukar inte verka på henne, lokalbedövningar tar inte ens på henne..stackaren!!! Det har aldrig funkat på henne. shes a wonderwoman!

Ska väl dra ner till tvättstugan en sista gång nu, sen är allt klart..
Later!
XoXo//A



Höstens 10 modefärger

Färgkartan för hösten 2010 är murrigt och höstlikt med starka accentfärger. Man utgår från jordfärger som mossgrönt, brunt, kamel och grått, skriver Damernas Värld.



1. Kamel

Kamelbeige är en klassiker som kommer tillbaka stort under hösten. Färgen kommer främst synas på kappor i oversizemodell och med stora slag. Kan matchas med brunt eller andra jordfärger.

Syns i kollektioner hos:
Chloé, Gucci, Lanvin, Sonia Rykiel och Prada.

2. Mossgrönt

Jackor, kappor och skepparkavajer i mossgrönt. Det är en fortsättning på den militära trenden och färgen syns även flitigt på accessoarfronten. Matchas snyggt med grått och senapsgult.

Syns i kollektioner hos:
Fendi, Ralph Lauren, Prada och Marc by Marc Jacobs.

3. Grått

Färgen står för sig själv i höst, eller så matchar du med enkla, närliggande färger som svart eller beige. Men ofta matchar du grått med grått från topp till tå. Såväl kavajer, stickade tröjor och knälånga kjolar.

Syns i kollektioner hos:
D&G, Hermés, Stella McCatney och Marc Jacobs.

4. Rostfärgat

Murrigt rostbrunt, angränsande till rött är en av de hetaste trendfärgerna i höst. Du ser den varma tonen både på kavajer, kappor, kjolar och skor. Snyggt tillsammans med beige, hårdare bruna nyanser och kastanjebrunt.

Syns i kollektioner hos:
 Dior, Whyred, Chloé, Chanel, Anna Sui och Charlotte Ronson.

5. Rött

Blodrött i en klar nyans finns både på läppar och plagg i höst. Du syns definitivt i höstmörkret med en röd kappa, eller varför inte en röd sammetsklänning. Detta är de plaggen som dominerade färgen på catwalken.

Syns i kollektioner hos:
Givenchy, Versace, Filippa K, Kenzo, Valentino och Azrouel.

6. Rödvin

Vinrött på gränsen mellan rött och lila återkommer både på kläder och i accessoarer. På klädsidan är det klänningar i fokus och på accessoarfronten är det mestadels väskor som gäller i tonen.

Syns i kollektioner hos:
Valli, Fendi, Cerutti, Christian Dior, Lanvin, Prada och Iceberg.

7. Vitt

En väldigt otippad höstfärg, men egentligen helt rätt med sin krispiga vinterton. Du ser vitt på fina pälsar och även Calvin Klein-sobra plagg. Du behöver inget annat. Det är vitt från topp till tå som gäller.

Syns i kollektioner hos:
Calvin Klein, Versace, D&G, Chanel och Gucci.

8. Midnattsblått

En dramatisk blå ton är det som gäller. Och nu är det även okej att matcha med svart. Det är faktiskt just den kombinationen som gäller. Du kommer hitta mycket klänningar och kappor i den fina blåa färgen.

Syns i kollektioner hos:
Burberry Prosum, Topshop Vintage, Feretti, Filippa K och Louise Goldin.

9. Senapsgult

Uppiggande accentfärg för säsongen. Trivs ihop med brunt och mossgrönt. Den snyggaste senapsaccessoaren är lätt Fendis halvhöga stövletter.

Syns i kollektioner hos:
Miu Miu, YSL, Akriz, Erdem, Burberry Prorsum och Fendi.

10. Cerise

Hösttröttheten är ett minne blott med dena energiska färgklick. Det mest frekventa plagget är den korta klänningen, gärna i glansigt material. Cerise funkar bra med svart denna säsong.

Syns i kollektioner hos
: YSL, Stella McCartney, Valentine, John Galliano och Nina Ricci.



Det börjar bra!



"Ska Paris Hilton komma och äta lite?" haha skön kommentar av chefen man fick på fikastunden idag :P Våran underbara Sofia på wedesign slutade idag så vi fick fika..åh gud vad fint hon hade gjort det!! Tack så jätte mkt, vet att hon läser våran blogg ;P Du kommer att vara saknad för alltid!!

Min vecka har börjat otroligt bra på jobbet, ögonen har jobbat med mig kanonbra, inga irritationer alls:) Blev fotning på morgonen me!

Sen att vi är i fas är väl inga nyheter? :P haha så nu ska jag hem och tvätta, Jenni har nog som sagt inte hunnit komma hem! Fick en ny uppdatering innan när hon hade vaknat me.. Hon mådde jätte bra, de sa hon till Daniel iaf :) skööööööönt!

Måste rusaaa!
XoXo//A



It´s DONE!

Fick precis uppdateringar från Daniel att Jenni nu var fädigopererad och att allt hade gått jätte bra! Åh, nu kan jag andas ut igen :P hehe har varit lite spänd nu det sista..

Det tog ett tag innan hon fick gå in faktiskt, hon hade bokad tid kl 12, men fick enligt Daniel "rulla in" halv 2. Han har varit snäll och hållt mig uppdaterad med bilder o så..tuvärr är bilderna väldigt små nu men dom kan vi byta ut sen :)

Nu ligger hon iaf och ska vakna upp så det kommer att ta ett tag innan dom börjar sin resa hemåt. Jag är nog hemma innan dom skulle jag tro.

Thats all for now..
Later babes!//A








Rätta till hållningen!



Fyra knep som ger dig en bättre och finare kroppshållning.

Den vanligaste orsaken till dålig kroppshållning
är korta bröstmuskler och strama muskler på baksidan av låren. För att få bukt med problemen är yoga är en utmärkt träningsform. Då bearbetas de korta musklerna och du får balans mellan kroppens bak- och framsida.

Det räcker tyvärr inte att endast yoga fram en snyggare hållning.
Hela kroppen behöver tränas för att nå alla muskelgrupper. Hitta en träningsform som passar dig, som är både rolig och lättsam. Simning, gym, yoga eller kanske en kombination av olika träningsformer är att rekommendera.

Tankarna styr oftast det vi uttrycker med vår kropp.
Självsäkra människor sträcker på sig automatiskt medan en hopsjunken hållning ger ett nedstämt intryck. Boosta dig själv med positiva ord i spegeln och rätta till att axlarna innan du lämnar hemmet.

En bra och bekväm arbetsplats betyder mycket för din hållning.
Datorn ska stå snett under ögonhöjd, du ska sitta rak i ryggen och se till att du kan vila armarna på ett armstöd. Undvik att sitta för länge framför skärmen. Ta några minuters paus emellanåt och stretcha nacken, axlarna och armarna.

Tycker själv att kroppshållningen är viktigt..ser ofta folk med dålig hållning, INTE SNYGGT! thank god att vi tränar våran rygg mkt, det hade inte varit bra för oss att sitta vid datorn så mkt annars, man blir som en säck potatis!



Då va det dags!

Nu är det dags för mig att åka till klinikien. Gissa om jag drömt massa konstigheter om denna dagen. Först att jag missade tiden för att jag var i finland sen att jag skulle opereras osvosv. :) Nervös kan ni kalla mig nu! Men jag tror att jag kommer lugna mig när det väl är dags! Dagens outfit består inte av så mycket kläder faktiskt. Man ska ju bara ha någon som är framknäppt för att det ska gå så smidigt som möjligt så det fick bli min lång hoodie med leggings och nikeskor. I like.



Ringde pappa igår och sa det till honom, ha sa att vi va dumma..och sen fråga han vem som betala allt :P haha söt han är! vi, sa jag..han ba: aja, okej..sen var det inget mer med det :)



Nu ska jag torka håret och sedan beger vi oss! the operation sker kl 12:00. Önska mig lycka till ;) puss&kram//J



it's on!

Hantverkarna kom idag igen! Att det aldrig blir klart hemma..men denna gången blir det iaf gjort, det sista med våra fönster måste fixas i köket och det mindre sovrummet. SEN är det bara ytterdörren som ska bytas! hehe dom måste ha undrat varför jag gick runt i glasögon på morgonen.



Glasögon och morgonrock, vilken trevlig kombination ;)

Måndag it is..och det känns faktiskt bra att vara tillbaka på jobbet! Alla frågar hur jag mår o så..trevligt att dom bryr sig ;P hehe har saknat alla här!

Nu är jag bara sååå spänd inför Jennis operation, får se om hon hinner blogga nåt innan, annars gör jag de när Daniel skickar lite bilder :) måste iaf hinna prata med henne innan!!

Skrivs senare of course!
XoXo//A




Mat & Träning 10.09.19

ÅÅÅÅH! Jag blev lite irriterad idag faktiskt! Skrev ju att min rygg typ gick av innan när jag städa vilken va så jävla typiskt. Trodde att den skulle hålla men de gjorde den ju inte :( Jag kunde inte träna nån rygg idag vilket jag hade behövt nu när det blir tyngre framtill :P Aja, har bra ryggmuskler redan som tur är... får träna den extra mkt när vi väl får träna igen. vafan! En hel månad med degande :P lite lätt träning blir de säker endå.

Så min träning idag blev:
Crosstrainer 20 min, inner och ytterlår, mage på gymboll och till sist lite löpning på bandet. Fick sån jävla håll så jag inte ens kunde andas, säker tack vare ryggen. Blev lite förbannad men slutade springa och tränade lite mer mage ist. :)



Frukost: Pannkakor som jag gjorde lite onyttigare med sylt och chokladsås :P
Innan träning: Proteinshake
Kvällsmat: Egengjord pizza med tonfisk, rödlök, annanas och chaminjoner

Som tur är åt vi ganska sent. Får ju inte käka nåt mer idag eller imorrn innan operation. Kommer troligtvis vara helt utvsulten efteråt men man lär väl inte vara sugen på mat det första man är :P

Anne får ju inte träna men har ätit...
Frukost: Två äggmackor
Middag: Två toast och proteinshake
Kvällsmat: turkisk yoghurt med vindruvor

Gonatt alla söta, skrivs imorrn ;)//J



Förberedelser!

Det finns ju en del saker som måste göras innan operationen! Så jag tänkte se till att allt blir gjort så ja slipper i veckan när jag endå inte kan :P Har epilerat mina ben så att dom är hårfria under veckan.. sedan har jag klippt ner mina långa naglar, så nu är dom jätte korta. Tog även bort mitt nagellack. Man vill inte att dom växer sig för långa och jag inte orkar sitta och fila dom, man kan ju få ont då tror jag :) lika bra att dom får växa i två veckor utan att jag ska behöva bry mig. Klippte även tånaglarna i samma veva, lika bra :)



Nu är det bara duschen kvar. Man ska tvätta hela kroppen med ett huddesinfektionsmedel! Håret oxå! Gjorde det en gång på morgonen idag och man ska gröa det kvällen före och morgonen samma dag som man ska opereras. Håret blir lite torrt och äckligt men det är ju bara denna veckan sen får jag bada i balsam nästa gång jag tvättar det :P

Herre gud! Nu är det inte alls långt kvar! Nu sitter jag bara och tänker på hur det kommer vara att vakna upp, med större boobies och en väldigt stor smärta. Jag hoppas att jag tar smärtan bra! Men det tror jag. kommer blogga om det imorrn. Daniel har tagit semester hela veckan och han får väl mms:a bilder till syrran så hon kan uppdatera er från kliniken! :) AAAH vad ska jag säga lixom!!?? Är nervös på ett bra sätt! Ha de så bra ikväll babes så skrivs vi imorrn innan jag åker!

Nu drar jag till Daniel och stannar över natten! puss o kraam!/J



Dagens outfit



En läsare ville ha tips på en outfit med dessa leggings.. så här har du :) hehe Vi själva skulle ju val nåt enkelt som tex bara ett svart linne eller en längre tröja till dom på vardagen, sen kan du även hotta till det om du vill ha dom på fest med annat i spets!




En sista insats!

Idag är det sista dagen jag kan träna och städa på ett tag! Så jag gör både och idag faktiskt! Har städat hela lägenheten så att den är skinande ren nu när jag ska ligga inne o dega hela dagarna! Man vill ju inte bo i en smutsig miljö. Inte för att vi har det smutsigt men katthåren är överallt!! Bytt lakan i sovrummet så dom är rena så det inte finns några bakterier i dom, och tvättat toaletten så att den är någorlunda ren iaf.



Jag råkade tråkigt nog sträcka ryggen när jag städade.. TYPISKT!! Råkade lyfta en av fotpallarna lite fel så jag sträckte vänster sida av ländryggen. Blev helt yr och svettig men det är bättre nu som tur är. Vill ju så gärna träna idag, så jag får hoppas att ryggen håller nu. Daniel ska följa med mig och köra ett pass! haha första gången vi tränar ihop, vi kommer köra lite tillsammans men jag kör ju mest kondition och han mest styrka :P men ska försöka få honom till mer kondition idag! de behövs! :P själv kör jag ganska lugnt, vill INTE ha träningsvärk på all den smärta jag kommer ha imorrn!

    

Nu är det dags att hälla i sig en proteinshake, byta om och dra o rösta. Driekt efter det gymmet! skrivs senar!//J



Shoppingtips!


Hur mysig och snygg är inte den då!? Från Topshop..kostar ungefär 2400:-



Klä honom!

Vi tjejer har ju fatta det här med H&M, Det är ju verkligen en av väldens bästa affärer för oss! Så billigt och så snyggt! :D LOVE H&M!

Men Killarna har inte riktigt hittat dit än..? Fattar inte varför egentligen, kanske är det för att det inte lixom har marknadsförts lika hårt eller så är ju killar lite mer "petiga" med vad dom tar på sig..men petighet borde inte ha nåt med det o göra. Dom är nog mer "märkesinriktade" helt enkelt.

När vi var inne på H&M igår så sprang vi ner på killavdelningen för att se om vi hittade en t-shirt vi gillade :) den ska nog införskaffas när den kommer ut i butiken. om den sitter bra då :P

Hade jag haft en pojkvän hade jag lätt velat klä honom i H&M:s kläder, det fanns så himla mkt snyggt till killar! Det hade varit kanonkul att få shoppa och sätta ihop snygga outfits till honom. Fick faktiskt göra det åt en kompis en gång. Jag klädde honom från top till tå, och det blev så JÄVLA snyggt. Så när vi gick ut den helgen ihop i Gbg så var han lätt den snyggaste på krogen ;P haha 2 outfits och det blev inte ens typ 1000:-?



Dett är två snygg stilar som JAG/Vi gillar på killar..det finns en massa snygga stilar som jag bara älskar tex. skjortor på killar! men till vardags är detta hur nice som helst..avslappnat :)

Tjejer, har ni killar som inte fattat detta med H&M än, så får dom att fatta NU ;P bara ett tips! hehe

XoXo//A




Rihannas dyra kropp!

Tuff daglig träning och speciallagad mat är vad som gäller för stjärnan!



Enligt MTV lägger sångerskan motsvarande 6 miljoner kronor om året på att hålla kroppen i toppform. Musikkanalen uppger att hon lägger nära 11 000 kronor om dagen på en personlig tränare.

Hon sägs också punga ut med nästa 6 000 kronor om dagen på en personlig kock.

"Jag behöver en tränare för att motivera mig. Jag tycker inte att det är roligt att träna själv." Säger hon

För tidningen Fabulous har hon berättat att hon tränar mycket konditionsträning och springer på löpbandet varje dag. Favoritkroppsdelen är hennes rumpa och hon jobbar hårt för att få den ska få en perfekt form.

Rihannas personliga tränare Ary Nunez avslöjar också att Rihanna alltid ligger på 75 till 85 % av sin maxpuls när hon tränar, eftersom det är då man bränner mest fett. Rihanna bantar aldrig, avslöjar tränaren, utan fokuserar på att äta hälsosamt och balanserat hela tiden. Hon äter när hon är hungrig och ser till att äta frukt och protein till varje mål, men unnar sig gärna sitt favoritsnacks – BBQ-chips.

Men hallå, vi hade oxå haft snyggaste kroppen ifall vi hade all tid och alla pengar i världen. Är ju redan väldigt nöjda nu ;) Klart man har tid att träna flera pass per dag om man inte har 8 h jobb varje dag, och dessutom betalar någon att göra den nyttigaste maten OCH en tränare som säger precis hur du ska äta o träna. :) lätt fixat själv dock men tänk vad alla skulle vara i bra form om alla fick det gratis!



Mat & Träning 10.09.18

Hade jag kunnat så hade jag faktiskt varit ute och dansat just nu!! Känner ALLTID det i kroppen dagen efter om man varit ute på krogen och fått dansa riktigt ordetligt, höga klackar gör susen :P meen jag får ju inte "antränga" mig på en månad, lr ah anstänga, jag får ju inte träna iaf..sen vet jag inte exakt vad ansträning är just för denna operation, men jag kände iaf idag när vi bar upp "kärringvagnarna" för trapporna att blodet flödade lite extra och jag kände pulsen i ansiktet..så det måste ju vara nåt sånt? hehe ska ta reda på det mer exakt på onsdag.

Promenaden från shoppingen är den enda motion för dagen, men den var lång som sagt..alltid gött med långa och långsamma men trevliga promenader..för det var ju trotts allt en shoppingpromenad :P

Jenni den lilla höll på och dö av hunger idag, för henns dag såg ut såhär.

Frukost: Hallonsmoothie, gjord på naturellyoughur, 1 banan och hallon. Jag gick med den till henne(Daneil).
Här emellan var det hon höll på och dö :P
Middag: Kycklingpizza.
Kvällsgottis: En liten skål med godsaker.



Själv mådde jag illa innan, lr jag kände mig "tjock" skrev jag ju...anledningen till det var att jag tryckit i mig en hel del gottit innan och nu under filmens gång :P så mkt att jag inte kommer äta nåt sånt mer för veckan..nej inte ens imorrn! en dag räcker nu när det inte blir nån träning.

Frukost: "Special-toasten" och  grönt te.
Middag: Tonfiskpizzan från dr.oetker med kebabsåsen från "Simsalabim"
Kvällsgottis: Naturgodis (paranötter & jordnötstoppar i choklad) äter typ inga andra :P Sen blev det nyss ett stooort lass med glass med massa choklad & colasås på. Mmmm, det var länge sen!

Nyttigt lr vad säger ni?? Who the F cares!?

XoXo//A



The hood!

Amen jag blev ju helt f-ing ensam ikväll..det var ju inte så jag hade planerat att det skulle bli :( Tess svek mig totalt faktiskt, fast jag förstår ju henne så det är lugnt gumman :) Har ju kunnat få annat sällskap men helt enkelt tackat nej med tanke på omständigheterna och utgång är ju inget att tala om just nu ändå. OCH Jenni är hos Danne..as usual.

Jag klara mig fint, det är skönt med ensamma kvällar me..för som sagt jag har INGA som helst problem att vara ensam. För det finns ju vissa som har det menar jag..

Ska iaf ta och titta på en film nu..det bli Robin Hood! Vet ju hur den kommer att vara..det är ju faktiskt Robin Hood, man har ju sett den tecknade :P



Bilder från helgen innan operationen, så tro inte att jag ser ut så här nu :) ville bara inte att ni skulle glömma bort hur jag såg ut innan :P hehe

Känner mig lite tjock nu, varför får ni veta senare ändå :P
yeah, you know it!

XoXo//A



Snygg i gummistövlar


Två helt vardagliga stilar vi gillar..gummistövlar kan matchas till nästan vad som helst :)



Lördagsshopping!

Sådär ja, nu har man kommit hem efter några timmar på stan och knalle..och sen Ica maxi :P kylskåpet är proppat som vanligt igen!

Har fått en ordetlig promenad måste jag säga, men det var lätt värt det eftersom vi hittade en del godsaker ;)



Här har vi en jättemysig tröja med skinndetaljer 249:- och en vadlång klänning som är lätt genomskilnig "a la acne" för 199:- från Gina.



2 söta linnen för 129:- och overknee strumpor för 79:- från Gina. Och även 2 skärp för 129:-/st alltid bra att ha :) hehe





Svarta jenas har vi tjatat om mkt, att vi vill ha nya hela tiden hehe, vi fick ju nya för ett tag sen men man kan aldrig få för många? så vi köpte dessa på Cubus för 199:-/st. Mörkblått är så snyggt me! Sen köpte vi även nya mysbyxor, vi lämnade ju tebax dom från H&M så idag hittade vi nya! aas sköna och snygga me, rumpan blir snygg i dom ;P 149:/st



Mer blev det inte..men var inte ute efter så mkt mer heller :)
Är mkt nöjda med dagen än så länge!

Later!
XoXo



Ljuger du om hur många du har legat med?

En tredjedel av dagens kvinnor erkänner att de fifflar med siffrorna när det gäller antalet sexpartners de har haft.



En färsk studie visar att kvinnor skäms så mycket över antalet sexpartners att en hel tredjedel ljuger om hur många de har legat med. Den normala siffran för kvinnor är sju medan männen har dubbelt så många nästan, nämligen 13 stycken.

En av fem ljuger om sina erövringar om de har haft flera än sina män. Men bland männen är det tvärt om, hela 60 procent som ljuger om sina erfarenheter överdriver. 64 procent av kvinnorna som erkänner att de ljuger i ämnet säger att de har raderat några från sin lista, skriver themirror.co.uk.

Varför är det så här? Är det fortfarande så att kvinnan anses vara smutsig om hon ligger med många män, medan mannen anses vara en casanova, i god bemärkelse, om han har haft många kvinnor?

Vi tror att det är så som det står här ovanför..att man ser "ner" på kvinnor som varit med många, konsitgt att det fortfarande är så.

Själv skulle vi inte ljuga om antalet till partnern, men vi tycker inte att det är nåt man behöver prata om heller, för vem ska egentligen bry sig? Antalet har inget med ditt nya förhållande att göra ändå. 



Söta under!

Lindex, lindex, lindex..hur bra är dom inte på fina underkläder nu för tiden då!? Har sagt det innan och säger det igen, bara älskar alla deras underkläder! Väldigt prisvärda. Se bara på dessa söta boxertrosor! Eftersom man måste vänta med överdelar nu så kan man ju ändå passa på att införskaffa sig söta underdelar? :D Finns ju massa fina överallt men..



Älskar spets i alla dess former :) så fint...

Det är shopping som gäller nuuu! Får hoppas att man får med sig en hel del snygga grejer hem :)  

Later babes!
XoXo



Favoritfrukost!

Har skrivit om våra "special-toast" innan men tänkte påminna er om dom goda en gång till ;)

För just nu sitter jag och njuter av dom med en kopp te, Liptons Green tea! :) tänkte skriva ut hur vi gör dom så att ni också kan smaka.



Till 2 toast behöver du:

4 skivor bröd, vi använder Pågen "rasker".
Senasp
Ost
Rödlök
Koktailtomater
Oregano/Pizzakrydda

Det är bara att bre ut senapen, lägga på osten, hacka löken och dela tomatena och sedan trö på lite oregano eller pizzakrydda. Hur lätt och gott som helst. Detta är även våran "fylle-mat"/"dagen efter-frukost" NÄR det väl blir nån, lr ska man skriva när det BLEV nån förr :P hehe men då blir det inte te till utan kanske ett glas oboy ;)

ENJOY!




Dum i huvvet!?

Jamen det är klart fan folk tror att man är det, går man runt i glajjor när det regnar eller när det är kolsvart ute så kan man ju inte tänka nåt annat lr!? hehe Fick en kommentar för en stund sen av en "bekant" som jag stötte på, "Det är inte sol ute" Mitt svart till det? "NEHE? det trodde jag".

Jag är INTE redo att visa mig utan dom än iaf..förrutom inför mina närmaste såklart. De 4:e dygnet har gått efter operationen och ja, man ser ju ut som man gör, jag ser så mkt positiva resultat redan men jag e ju gul och blå, lr ne jag är fan röd och lila och gul...öh? OCH fortfarande svullen såklart, hehe. Väntar iaf med att "visa" mig tills stygnen är borta, och dom ska bort nästa onsdag. Då kanske jag kan börja sminka mig lite igen. Det är så här jag har gått och sett ut hela dagen..finns väl inget att kommentera på egentligen?



Trodde att det skulle bli en ensam dag idag, Liggandes i soffan all day long. Men våran kära vän Anki och hennes dotter Tyra och "kommande" dotter Lilly(tror jag det kommer att stavas) var på besök tidigare idag :) Vi har alltid trevliga och allvarliga och även löjliga samtal. Behövs ibland!



Är sjukt trött idag..varför vet jag inte, för jag har varit vaken precis lika länge som alla andra dagar och typ gjort samma saker..aja.

Får väl lägga mig lite tidigare idag kanske? ska ju orka shoppa imorrn ;)
Hoppas ni haft en bra fredag!

XoXo//A



Mat & Träning 10.09.17

Behöver jag tränar mer innan operationen tror ni? ;) kanske duger så länge så kör man järnet efteråt. Får väl se! Kanske ett sista konditionspass på söndag, skulle sitta fint faktiskt. Jag e nöjd men det har jag nog all rätt att vara tycker jag! :P

Frukost: Havregrynsgröt med juice o vitaminer
Mellanmål: Grönt te och apelsin
Lunch: Tonfisksallad
Middag: Vitlöksstek, pommes, vitlöksklyftor och tsatziki. Förrätt vitlöksbröd. Så nu stinker hela jag :P
Kvällssnacks: vet ni vad? Köpt både lösgodis och kladdkaka! Tänkte gotta oss lite ;)




Anne har legat still som en potatissäck hela dagen och inte fått i sig så mkt heller. Nyttigt har det iaf varit.

Frukost: Havregrynsgröt och ett glas mjölk + vitaminer
Lunch: Tonfisksallad + proteinshake
Kvällsmat: Äggröra (3ägg, tomater, rödlök & fetaost) och grönt te.

Bye babes//J



Dagens outfit



Kläderna kan ni hitta på tex. Gina, H&M, Scorett & Lindex.



Bye Bye nelly.com!



Nu var sista jobbdagen på över en vecka slut. Den gick lika fort som jag hade hoppats på, om inte fortare..när man väntar på nåt så brukar det ju kännas som att dagarna/veckorna blir längre, men inte denna..det var måndag nyss! :) WOHOOO jag e verkligen taggad, ska ta de riiktigt lugnt ikväll och i helgen för att samla så mycket krafter som jag bara kan. Daniel ska bjuda mig på mat nånstans sa han, blir mys :) Sen hem o glo film typ! Kanske bloggar senare, annars sköter söta anne det åt oss eftersom hon håller sig inne hela kvällen, puss o kram//J




Höstens snygga från Lindex!

We want them now!






Formtipsen som fungerar

Små förändringar gör stor skillnad. Här är några smarta tips för dig som vill behålla din nuvarande midja eller få en slankare under hösten.



1. Planera mellanmålen
Ät regelbundet och undvik att småäta.

2. Ät frukost
Viktigt eftersom du får en bättre och jämnare förbränning under dagen.

3. Koka istället för att steka
Steker du så använd olivolja och teflonpanna.

4. Ta trappan
Undvik hissåkning och ta trappan istället.

5. Tallriksmodellen
Ät enligt följande; grönsaker på hälften av tallriken, kött på en fjärdedel och potatis på en fjärdedel.

6. Mindre portioner
Skär ner till mindre portioner och ta inte extra mat.

7. Ät inte allt
Känner du dig mätt så lämna den sista potatisen.

8. Långpromenader
Kom ut på regelbundna motionsrundor. Det gör susen för midjan.

9. Se upp med flytande kalorier
Alkohol och läsk är inte alls bra. Drick vatten. Det innehåller 0 kalorier.



Dagens tips!

Den turkiska youghurten blev snabbt en av våra nya favoriter i kylskåpet, så nu använder vi den till allt. Som tex. mellanmål och såser till maten istäkket för creme fraiche. Youghurten kommer ju även i 2 olika delikatess-smaker. Vanilj och Jordgubb.



Köpte vanilj i Torsdags och det var den godaste youghurten jag nånsin ätit, okej det finns en till som är lika god och det är den i vanlig från Danio. SJUKT GODA! Så är ni sugna på nåt gott och inte vill typ proppa i er massa onyttigheter så kör på den! Kostar ungefär 26:- på ICA.



Den är väl inte så mkt onyttigare än den vanliga youghurten. Okej, det finns ju en hel del annat i den kanske men.. kan väl inte skada så mkt om man bara vill njuta ibland? ;) kommer lätt njuta av detta på helger..istället för glass kanske? :P




Det börjar kännas!

Det börjar kännas att det är väldigt nära nu! Lite pirrigt och spännande! Har ju aldrig somnat in och opererats och det är väl de som känns mest. Och att vakna med smärta kan väl inte heller va särskillt skoj? :P Aja jag är lite nervös men det är ju helt naturligt några dagar innan men jag är som tur är inte orolig över något. Allt kommer gå aaas bra känner jag! :P

Jag är helt ensam i vårat team nu på morgonen. Gav stefan och simon lite sovmorgon så dom kommer inte förrän kl 10,00! Skönt och få sova ut lite kanske. Finns inte så mycket och göra heller så de gör inget. Dom två killmodellerna vi ska ha idag kommer kl 11! Tråkigt nog glömde jag alla min grejer jag skulle fixa naglarna me hemma, men har nog en extra fil här nånstans :P Någonting ska jag väl lyckas sysselsätta mig med!



HAHA Fick mig ett gott skratt precis! Min kollega Sandra skrev " Den där lilla toppen kan du slänga nu" på msn. HAHAHA exakt min tanke, jag har på mej den bara för att det är sista gången jag kan ;D plus att den gör min outfit ganska söt oxå, sötsandra! Men så e de, ut med det gamla och in mer det nya!

Sista jobbdagen på ett litet tag nu ;) den gör jag till en bra dag! Skrivs babes!/J



SUPERNÖJDA!



Dagen började med ett raseriutbrott!

Aja..klickade hem en del godsaker tidigare på nelly.com idag! Men där kan man ju inte stanna när man bara vill ha mer saker, det var meningen att vi skulle köpa lite till nere på stan, men WTF!? Det fanns ju inget vi ville ha..lr inget av det vi tänkte köpa..eller jo vissa grejer men nah, det blev inget mer shoppat iaf! kände oxå att man kanske ska vänta liiite med vissa grejer så att man vet hur det kommer sitta sen efter operationen. Men jag och Jenni ska ta en shoppingrunda tillsammans i helgen ändå.

Det jag fick med mig som var en av dom viktiga sakerna var vitaminerna, har varit utan dom i nån vecka nu..



Våra 3 "standard" vitaminer. Öljäst (B-vitaminer) för hår,hud & naglar, Järn för att motverka trötthet och allt annat dåligt som kommer med järnbrist. Folsyra för att kroppen ska producera protein, men också för celldelningen och bildningen av röda blodkroppar, bra för kvinnor.

Som vanligt så får vi ju hem våra hemklickade saker från nelly.com samma dag och idag fick vi även våran EFTERLÄNGTADE aviatorjacka från H&M :D Jenni hade med sig allt till Daniel efter jobbet och meddelade mig att ALLA plagg var helt underbara! så vi är SUPERNÖJDA!

Annars har torsdagen varit slö, mkt chill och vila..Tess lämnade mig idag vid 6 och Jenni är hos Daniel, så nu är man all alone again. MEN det är ffs snart fredag igen ;D finns ingen anledning att gråta.

Har faktiskt inget mer och skriva idag så ni får klara er tills imorrn!
XoXo//A



Mat & Träning 10.09.16

Å NEEEEEEEEEEEEEEEEJ! vilken chock!! Gud så ledsen jag blev idag när jag ringde läkaren och bara frågade hur det skulle vara med min träning nu efter operationen. En månad...EN MÅNAD sa han att jag inte fick träna på!?!?!?! wtf, det sa han inget om innan jag gjorde nåt. Man borde ju fatta men det blev ändå en chock. Så nu blir det ingen som helst träning för mig förräns i slutet av oktober..fattar ni lr!? Ska JAG vara utan träning tills dess. :( jag hade sett fram emot en STEFNHÅRD vecka nästa vecka.

Jenni körde pump idag som vanligt på torsdagar..hon kör ju som sagt stenhårt nu. Hon Tog ännu mer vikter idag!..det var sista pumpen på en månad nu, haha som sagt..det är SNART måndag igen och då gäller det. Hon "frös" våra gymkort så att vi slipper betala för nästa månad eftersom vi inte kan träna nåt. :)

Idag har min dag vait matfattig, inte onyttig men ganska matfattig, det har varit långa mellanrum mellan målen och ah..så blir det ibland bara. gillar det dock inte..för jag gillar det regelbundna :)

Frukost: Gröt och juice.
Lunch: Pasta med baconsås och broccoli.
Kvällsmat: Äggröra och grönt te.
Kvälls/nattfika: Apelsin och vatten.

Jenni jobbar och äter som hon ska..vad annars? hehe

Frukost: Youghurt med frysta hallon.
Mellanmål: Apelsin & Grönt te.
Lunch: Same as me :P



Mellanmål:
Knäckisar med keso + proteinshake.
Kvällsmat: 2 egengjorda hamburgare + proteinshake.

Biff Jenni och slappis Anne :( haha
FÄÄÄN!

XoXo//A



Dagens outfit



Nu kommer ännu en förklaring..ALLT i dom här kollagen är tagna från dom vanligaste äffärerna så som, H&M, gina, nelly.com, lindex, skopunkten osv. Mkt av det finns kasnke inte heller längre och mkt av det är inte exakt det vi har på oss heller, detta är mer för att visa hur vi går klädda och hur man kan fixa en enkel outfit :) Det är därför vi inte skriver ut vartifrån allt är. Kolla bara på det ni gillar och gå in i en av alla butiker på stan så hittar ni ALLT :P



Matcha jackan med..

Vill ha ett par skor som liknar dessa.. hade vartit ganska snyggt till fårskinnsjackan. Från ellos, H&M och dinsko. Får väl se om de blir ett par sånna till hösten/vintern, vill verklige ha ett par.. gärna både i kilklack o vanlig klack!

2010-09-16 @ 16:58:44 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Hemligheterna bakom Hollywoodkroppen

Det kryllar av olika dieter och det är inte lätt att veta vad som verkligen fungerar men om det är några som är proffs på dieter så är det väl ändå stjärnorna i Hollywood. Här är deras bästa tips för att få till en drömkropp.



Det generella rådet när det gäller viktminskning är att äta mindre och träna mer, men här följer några alternativ till.

Många dieter lovar snabb viktminskning, men problemet är att de oftast inte är särskilt hälsosamma eller långsiktiga. Vill du verkligen gå ner i vikt bör du satsa på en diet som inte är extrem och rimmar bra med din livsstil i övrigt.

Halle Berry, Katerine Heigl och Eva Mendez följer five factor-dieten som innebär fem mål om dagen för att hålla igång ämnesomsättningen. Dessutom ska man inte använda mer än fem basingredienser och alla måltider tar mindre än fem minuter att laga.

”Skinny-bitch” dieten följs av Paris Hilton, Nicole Richie och Jessica Alba bland andra. Uteslut animaliska produkter som kött, fågel, fisk, ägg, samt alla mjölkprodukter, socker, kaffe och alkohol. Ledordet här är vegankost som resulterar i viktnedgång. Läs mer om dieten i boken med samma namn.

Personliga tränaren Tracy Anderson vars trogna kunder heter Madonna, Jennifer Aniston och Gwyneth Paltrow har skapat ett träningsprogram som ger en slimmad och tonad kropp hemma i vardagsrummet. Testa hennes dvd ”The Tracy Anderson Method”.

Anlita en personlig nutritionist som hjälper dig hålla koll på kalorierna. Blueberry Lifestyle och Pauluns näringscenter är två exempel på svenska företag som tillhandahåller kostrådgivare.

Drick mjölk. Kalcium har visat sig vara en riktig hälsokur när det kommer till viktminskning. Kalciumet gör att fettceller bryts ner snabbare och att upptaget av fett i tarmen minskar.

Ta in på spa. Hollywoodstjärnorna vallfärdar till Slimmer Day Spa i Arizona eftersom en av deras behandlingar lovar upp till 50 centimeters viktminskning på hela kroppen. Tyra Banks är en anhängare som lovordar behandlingen. En svensk motsvarighet görs på Sveamagasinet där man utför Decléors aroma mosaic massage som ska slimma kroppen och reducera fettansamlingar, celluliter och vätska.

Gillar inte extrema dieter, skulle aldrig gå på nåt sånt. Gillar heller inte att man ska anställa nån som gör dig supersmal eller jätte vältränad. sorry!




Jag leker pirat!


Det kan man ju säga att jag gör?..Det gjorde jag iaf för snart 3 år sen på Halloween! Kanske dags för det i år igen? Jag var ju bara så grymt snygg i min outfit :P Hela outfiten var inspirerad av Gwen Stefani, från hennes låt "Rich girl" Och jag lyckades som ni kanske kan se?! Klicka på bilden för att se videon, Gillar den!

Nu har det snart gått 3 dygn efter min operation så jag tänkte uppdatera lite så att ni vet hur det går för mig. Just nu mår dom kanon, det är fortfarande väldigt svullet men det ser bra ut med tanke på att det har gått så kort tid..är väldigt positiv :)

Igår var en annan saga dock, mitt högra öga var väldigt irriterat, ögonvitan var gul och slemmig och varade en hel del. Ringde läkaren för att jag blev lite orolig, men han frågade bara om det var rött och sa sen att jag skulle bara tvätta ögat med rinnande vatten hela tiden typ och det bästa skulle varit om jag höll det stängt..för blinkandet irriterar ögonvitan. Så då kom jag på att jag skulle införskaffa mig en piratlapp för ögat och lägga i en kompress så att ögat håller sig stängd. och det hjälpte jätte mkt faktiskt, för som sagt :) nu mår den bra..kommer nog använda den lite mer för det är skönt att inte blinka hela tiden :) hehe



25:- på BR! Man kan få till en riktigt bra outfit med detta ;P haha

Later babes!
XoXo//A




Klickat hem!

Allt är från nelly.com! LOOOVE THEM <3




I forgot to tell you!

Jag har ju helt glömt av att berätta att jag och Daniel kollade på "The Expendables" i helgen! Kände att det va ett måste så ni vet vad det är för film och om det är värt att gå på bio o se den! DON'T DO IT! Ni kan tanka ner den, för den finns i bra kvalité om ni vill se den.. men gå för guds skull inte på bio o kasta bort pengar. Det är den absolut inte värd! Både jag och Daniel blev riktigt besvikna! Kolla bara på alla actionhjältar som är med, vi förväntade oss en riktigt grym film! Visst är det action i filmen men handlingen sög. så e det, vill inte säga så mkt mer ifall nån tänkt se den!



För övrig mår jag finfint idag! Lite seg att gå upp när Daniel bara ligger kvar o slöar i sängen :P Det är lungt på jobbet oxå eftersom dom itne börjat fota än och vi är klara me allt från igår. Det e jag och simon fram till ca 11-12 för Stefan e på nåt modellmöte, får önska honom lycka till! Skrivs senare!



Mat & Träning 10.09.15

Jenni har det bra hon, ännu en dag med träning, ni såg ju på ett inlägg hon skev om kroppsfettet!? körkörkör..sen får hon fan apgod mat hos Daniel efteråt me :P delar upp våra grejer idag.

Jennis träning blev som ett vanligt gympass..alltså krosstrainer i 20 minuter, sen blev det löpband 10 minuter direkt efter..hela ryggen fick sig en omgång, bra nu inför "the boobjob" mage och lår körs ju alltid.

Frukost: Havregrynsgröt med drottningsylt, ett glas juice.
Mellanmål: Apelsin & Grönt te.
Lunch: Pasta med baconsås.
Mellanmål: Knäckis med keso
Kvällsmat: Tacopizza



Min dag..
Ingen träning :( bara en massa soffchill, en snabb promenad till stan är det ända, börjar få panik...

Frukost: Havregrynsgröt med sylt och ett glas juice.
Lunch: Pasta med baconsås.
Mellanmål: Grönt te med en knäckis och keso.
Kvällsfika: Turkiskyoughurt (delikatess) med bananskivor och vindruvor!

Nothing more, nothing less.
XoXo//A




It sucks!

En intressant onsdag..eller kanske inte? Det har iaf varit hyffsat väder..bortsett från nu på kvällen, för nu öser det ner här i Borås iaf! :(

Aja, har legat inne och chillt nästan hela dagen..och för att hålla oss sysselsatta så tänkte vi kollat på lite film på dagen, vi satte igång "vampires suck"

Jag måste säga det att jag tycker SYND om er som såg den på bio! vad fan är det för fel på filmen!? Den ABOSLUT sämsta parodifilm som gjort skulle jag tippa på!! Så har ni inte hunnit se den så slösa inte bort tiden på den..Det hela var bara för löjligt överdrivet!

Va iväg och fixade sex and the city2 innan, (tack babe för att du fixade den åt oss!) så nu ska vi förhoppningsvis få se på nåt bra, har dock hört att den inte heller är så bra som man kan tro..mkt sånna filmer nu för tiden! Ska dock titta på tv ett tag till, kommer ju lite pinsamma program ikväll. hehe



Kan ju inte direkt ta några "snygging"-bilder på mig själv längre, hittade dessa bilder, dom är från i lördags..längtar tills dagen kommer då jag kan "posa" framför cam igen ;P haha

Aja, kvällen fortsätter med mys och lite gottit som vi skriver om i de sista inlägget.
XoXo//A




Dagens outfit




Favoriter från dagens fotning!

Måste visa er vad som kommer upp på sidan vilken dag som helst. Fotade lite på morgonen as usual och dessa va dom absoluta favoriterna! Är ganska dyra tråkigt nog men får se ifall nelly shoes gör ett par liknande.



Dagen har flytit på riktigt bra förutom att jag glömde logga in efter lunch igen :P haha aja de e lätt fixat som tur är. Vart på bra humör oxå! Nu ska jag hem till syrran o fixa till hennes hår lite, en klump slingor råkade ramla ur för några dagar sedan haha :D sen blir de träning igen och hem till Daniel för att mysa. Skrivs//J



Nyhetsbrev v.37

Checka in dessa, grymt snygga! Checka även den nya jeansfilmen och reklamfilmen!





Mät ditt kroppsfett!

Mätte precis mitt kroppsfett med den här apparaten som en kompis/kollega köpt från USA. Den finns självklart att köpa i sverige oxå. Den heter Warrior och du kan köpa den här för bara 349:-! Man mäter fettet på armen, magen och låret.



M
än, Kvinnor, Förklaring
>30%, >40%, Riskfyllt högt. Mycket kroppsfett som utgör allvarlig hälsorisk
20-20%, 30-40%, Överskott av fett. Du bör förändra kroppssammansättningen
13-20%, 23-30%, Hälsosam kroppssammansättning
9-13%, 19-23%, Utmärkt. Lägre än de flesta. Förknippat med utmärkt hälsa
5-9%, 15-19%, Mager men inte hos vältränade personer. Uppmäts oftast hos vissa elitidrottare
<5%, <15%, Riskfyllt lågt. Utgör en allvarlig hälsorisk men dock inte hos dom som tränar hårt, dom kan ligga några procent under där också.

Jag har 15%!! Jag är riktigt nöjd måste jag säga! Inte tränat så hårt som jag kan eller överdrivit på något sätt alls och endå har jag så bra värden. Min kropp ser bra ut, mycket muskler och lite fett men endå inte överdrivet för en tjej ;) Hälsosam kropp/utseende skulle jag vilja säga!//J



Shoppingtips!

Dom långa/stora tröjorna kan man inte ha för många av i höst ;) snygg! Billig men ser endå lite dyrare ut. Love them! Märket veromoda 259:- från nelly.com!




Jag är lite rädd!



Jag är faktiskt lite rädd för att bli sjuk så här nära operationen! Satt och tänkte på de igår kväll när jag va hos Daniel. Blev plötsligt jätte trött och hängig och de kändes som om jag va på väg att bli förkyld. Det e tack vare alla tröga som går till jobbet eller gymmet när dom är sjuka! Jag vill verkligen inte bli de nu när det är bara några få dagar kvar, jag bli vansinnig!! Jag gick o la mig ganska tidigt så jag skulle känna mig bättre idag och det gör jag som tur är... kanske bara va extra trött igår. Sedan började jag fundera över ifall jag verkligen ska träna resten av veckan... bara tanken att ja inte kan gå o träna sista veckan innan uppehåll gör mig jätte arg! grr!! Aja att träna lite försiktigt går nog så får jag helt enkelt känna mig för.. min kropp ser ju aaas bra ut nu o ska försöka få den lite bätte innan operation! ;) Skrivs//Jenni 

 




Bytes-shopping!



Detta fick Jenni med sig från H&M när hon lämnade tillbaka våra mysbxor idag eftersom dom inte fanns i större strolek! :( En spetströja, kort modell för 149:- och "slackersbyxor" för 199:-, riktigt heta grejer ska ni veta :D

åh vad jag känner mig snäll idag, Tess är som sagt här för att hålla mig sällskap, hade varit bored to hell om hon inte hade kommit, så nu ska hon bo här i 2 dagar iaf! Jag genomlider Eclipse för andra gången eftersom hon så GÄRNA ville se den :)

Mamma kom förbi idag me, hon var ju bara tvungen och se hur sin lilla dotter mådde. Hon gillade ju inte det hon såg, men vem F*N gör det? Tror ni jag tycker om att se mig i spegeln nu lr?..inte det minsta ska ni veta :P men vill man vara fin så får man faktiskt lida pin, ett tag iaf!

Hoppas ni har haft en bra tisdag!
Skrivs imorrn..
XoXo//A



Mat & Träning 10.09.14

Jenni kör sin grej på gymmet, en tisdag..det brukar vara våra vilodagar ju! Men som sagt..sista träningsvekcna för henne, sen är träning ett NONO i en månad. Jag vill me träna men det går inte, lr går gör det väl? Fast jag MÅSTE vila.

Jenni var iaf duktig som sagt och körde 20 minuter på "krossen", inner/ytterlår, utfall på stepbräda för extra effekt, mage och sedan 10 minuter på löpbandet.

Maten blir inte regelbunden för mig som ni redan har fattat, men skriver iaf bara vad vi har ätit..brukar hålla 3-4 timmars mellanrum mellan målen.

Frukost: Turkiskyoughurt med banan och frysta hallon, Bravo juice med smak av äpple, päron, apelsin, morot & citron.



Jenni hann inte med nåt vanligt mellanmål för att fotningen var vid den tiden. så det blev en tidig lunch.

Lunch: Samma som går, laxsallad och vatten. Det blev min middag vid halv 7.

Mellanmål:
Jag åt en apelsin och dack grönt te. Sen åt jag mer turkiskyoughurt och te lite senare me..

Jenni åt 2 knäckisar med öpple,päron & vaniljkeso + en proteinshake.

Efter träning: nudlar med tonfisk & fetaost.

Kvällsmat: Tessi tog med sig popkorn till ikväll, men dom låter jag vara :P det blev en knäckemacka med annanas&passion-keso (rätt mysig) kan dock inte förklara smaken riktigt..rätt söt smak.

Inget mer för idag, känner väl ändå att vi/jag fått i oss massa nyttigheter idag :)

Laater//A



Dagens outfit




Tänkte göra lite nytta!

Då va man hemma lite tidigare än väntat! Image-fotningar de sista så vi hade ju ingenting att göra. Lika bra att gå hem och göra lite nytta istället för att sitta där o glo ;) haft två modeller på nelly idag, en som kom på morgonen (Viktoria) och en annan som bara fotat image som kom senare under dagen. Tråkigt att jag inte hunnit se hur hon blev på bild :D väldigt söt IRL. Men dom lär jag ju se imorrn om inget annat.



Själv har jag fotat jeans idag på förmiddagen och de blir mer fotning imorrn i form av skor, leggings och jeans. Nu ska jag springa ner på stan o lämna tebax tränings/mysbyxorna vi köpte förra veckan. 36 var alldeles för tajta för oss KONSTIGT nog och de finns inga 38:or någonstans. Ska fråga en gång till annars kommer jag byta ut dom mot nya kläder o dom får ni se lite senare ;) Ska träna ett hårt pass på gymmet oxå, lika bra när man har tid över ;) efter de till Daniel. skrivs!//J



Lura flygplatsens nakenkamera!

Blyg för flygplatsens nakenscanner? Nu kan du vara lugn, räddningen är här! En amerikansk firma har kommit på den smarta lösningen. Det är ett klistermärke gjort av gummi som man placerar på sina "private parts".


Flying Pasties är namnet på receptet, och de finns i flera olika storlekar både för män och kvinnor, skriver aftonbladet.se.

Klistermärkena fungerar på två olika sätt. Antingen utanpå kläderns eller direkt på huden, och de går att använda flera gånger. Dessutom är de billiga! Ett kvinno-set kostar 70 kronor och männen kommer undan med 50 kronor eftersom det är lite mindre material som behövs.

Producenten av märkena meddelar dock att om personalen ber dig att ta bort dem bör du lyda. Dock finns det inte nakenscannrar på så många flygplatser ännu. De flesta finns i USA men de har även införts på Schipol i Amsterdam och Heathrow i London. Näst på tur är Kastrup i Danmark, rapporterar aftonbladet.se.

Klistermärkena finns att köpa på flyingpasties.com.

Men är detta ett skämt eller!? Visste inte ens att dom hade nakenscanner på flygplatser, nu har dom fan gått för långt!! herregud! Har ju själv åkt till Usa ett antal ggr och även till London..Det här vill man ju inte vara med om!



Jimmy Choo + Ugg = sant

Samarbetet mellan designern Jimmy Choo och Ugg har mynnat ut i en limiterad kollektion av Uggs som lanseras i oktober. Kollektionen kombinerar Jimmy Choos känsla för lyxiga detaljer med Uggs klassiska design.

För att säkra ett par kan man redan nu förbeställa sina favoriter. De kommer i fem modeller med olika färger och mönster. Klicka på bilden för att komma till hemsidan.



Uggs är ursöta! Det är en av våra favorit skor till vintern, men dessa är lite väl dyra för våran smak. upp mot 7000:- för ett par. Då köper vi hellre dom billigare varianterna :) Finns ju en hel del snyggt!



Första natten



Första natten är nu avklarad..vart va det jag skulle ha ont nu då? Fick med mig en hel del panodil för smärtan och en hel del kompresser för att jag blödde runt ögonen nån timma efteråt. kompressena förstår jag, men panodilen..den har jag typ inte ens använt :P hehe tog dock 2 innan läggdags men jag har inte alls haft ont eller så, det lät faktitskt på sköterskorna som att jag skulle ha en del del smärta.



Här har jag iaf typ suttit upp och sovit hela natten..det är det jag ska göra dom 2 första dygnen, så att blodet rinner neråt.. Sen är det så att man får sova hur länge man vill, men det är klart att lilla jag inte kan sova mer än typ 7 timmar..sen vaknar jag av mig själv. Så jag var vaken redan kl 8 :P typsikt mig.

Mår fint, det spänner väl lite som sagt i tinningen..och det "drar" lite i kinderna, kan inte öppna munnen helt, för dom har ju stramat upp en del där..hehe så de är ltie svårt att äta ordentligt och till och med borta tänderna.



Yeye :) ska väl vila vidare här nu med mina sötisar Tia & Tindra, Tess kommer ju bort hit och håller mig sällskap senare me!

XoXo//Anne




Annons/Reklamkommentarer!

Jag måste säga att jag ogillar dom riktigt mycket! Varför går man runt och försöker sälja antingen grejer eller göra reklam för sin egen blogg på ett sånt opersonligt sätt! Orkar verkligen inte med sånt! Vill man sälja grejer som tex hundar som man inte ens är intresserad av kan man alltid lägga in en annons i BLOCKET, eller är man för fattig för det!?



Sen de med att man skriver att någon ska in och kolla på ens blogg bara sådär? Varför? Vad finns de på din blogg som gör att jag ska in där utan att ens ha en RIKTIG kommentar att svara på? Okej om man kommenterar en ett inlägg som har nåt med inlägget och göra.. men gillar inte när man bara slänger in nån jävla reklam bara så att andra ska se det, och det tråkigaste är ju att det inte ens är menat till mig lixom! Det blir att granska alla kommentarer först innan de släpps på sidan. Orkar inte me sånna onödigheter. Tror dom flesta är trötta på sånt//J



Första operationen!

Då ska jag berätta vad det var jag hade läntat efter i 3,5 månad efter bokad tid. Har iof velat göra detta längre än så men bokade ju tiden i slutet av maj. Idag den 13:e September 14:00 gjorde jag en så kallad undreögonlocksplastik i Göteborg. Det är för att jag har på senare tid fått väldigt stora påsar under ögonen..och det har jag "ärvt" av våran mamma, tråkigt men sant :|

Kan ju berätta lite om det hela..Det bröjade med att jag blev hämtad av styvfar från jobbet vid halv 12, åkte hem och lämnade honom och hämtade sen min underbara vän "Blomman" som skulle hjälpa mig genom detta :P



Kom dit vid 13,20 och fick nästan gå in direk och börja "förbereda". Fick lite lugnande eftersom bedövningen skulle kännas..detta gjordes i lokalbedövning.

Då var det dags, han förvanade för bedövningen och jag skojar inte när jag säger det, att det gjorde så fruktansvärt ont, det ondaste jag varit med om..började faktiskt gråta när han bedövade det vänstra ögat! Och jag brukar inte får ont lätt. Läkare sa dock jätte många ggr hur duktig jag var. Reste av operationen var inga problem, kände av vissa grejer ibland men då fick jag mer bedövning.

Kan ju säga att det var lite obehagligt när jag hörde vad som hände, när han "brände" bort grejer och så, sen lossade han lite hud från kinden så att han kunde "lyfta" lite, kände när det lossnade, och det var inte så kul direkt.

Mår bra nu, men mitt utséende lär bli en shock för många, därför är jag sjukskriven nu i en vecka.. jag måste vila upp mig så att det inte blir några blödningar.

Tänker INTE lägga in nån bild på mig, skickade en skräckbild direkt efteråt till mamma och Jenni, men dom är dom ända som får se den typ :P hehe Om ni ser mig nånstans så är det väl såhär jag kommer gå, med glajjor på :P


Så där har ni det, får hoppas att allt läker bra och FORT, Och att resultatet blir som man hoppats :)
Jag är iofs sjukt glad att det är gjort nu, sen blir det bara en operation till. Sen räcker det!

Sovdags blir det ju klart in än bara för att, men detta blir det sista för ikväll ändå :)
XoXo//A



Mat & Träning 10.09.13

Min vecka har ju inte börjat som en vanlig vecka med stenhård träning i form av pump, Jenni har ju fått sig sitt iaf..är väldigt avundjuk! ÄLSKAR verkligen måndagspassen, helt underbara!! Och mattiderna har jag inte heller hållit som vanligt, och anledningen till detta kommer som nästa inlägg! Lovade ju att berätta om den "efterlängtade grejen" idag.

Jenni körde stenhårt idag igen, hon ska vara superfit..för det är SISTA veckan hon kan träna nu...gaah, kommer bli jobbigt att inte kunna träna sen, men aja :)

Frukost: Måndagar börjar ALLTID med havregrynsgröt med drottningsylt, Bravo juce till det.

Mellanmål: Jenni: Apelsin & grönt te med citrus, Jag drack bara te, för det blev en tidig lunch för mig.

Lunch: Laxsallad & vatten.



Mellanmål: Jenni: 3 knäckebröd med ost & kokt ägg + proteinshake. Själv drack jag en kopp te och tog lite turkisk youghurt med skivad banan.

Eter träningen tar Jenni en shake till, lite plommon och te me..och eftersom jag inte rör mig mer idag, ligger i soffan bara och det kommer jag att göra i nån dag nu så då blir de inte mkt mer föda för mig. Eller jag äter nog upp bananen som blev kvar sen mellanmålet :)

Later babes!
XoXo//A



Wear them now!

Några av höstens stora trender!




Viruset spred sig på 1 sek!

Fyfan, nu måste jag berätta fort innan jag går hem! Haha det va as många på jobbet som fick det på typ mindre än 1 minut. Alla började gapa om att deras msn flippa ut totalt och då förstog ju alla att de va länken dom tryckt på som det stog "kolla den här bilder" och en länk till facebook. Man tänker ju inte mer på saken utan tror att det är en bild som en kompis vill visa. GUUUD vad trög man känner sig! Men räddningen va iaf Msn virus removal så om ni fått virus så att det skickas länkar till era kompis så gå in o ladda ner det programmet direkt. Jag gjorde det och min msn funkar som den ska igen ;) Ville bara tipsa om den och skriva att de blev lite kaos på jobbet för en liten stund, haha :D skrivs senare!




3 Favoriter från Isadora

Dessa tre ihop ger en perfekt och naturlig look ;) we like. Måste köpa nytt solpuder eftersom jag råkade tappa våran i golvet och de sista som fanns kvar gick sönder i lördags :( Tänkte även köpa en flytande foundation eftersom vi bara har i puderform nu, haft denna innan och gillade den jätte mycket! "High performance foundation", "bronzing powder" och "nude glow nr.144"




10 nya powerfoods

Det är tidningen I Form som har framställt listan över de tio nyttigaste råvarorna. Så nu vet du med säkerhet vad du ska titta efter i mataffären nästa gång du handlar.



10 nya powerfoods:

1. Havregryn

För att de innehållern en hög halt kostfiber som sätter igång magen. En av fibersorterna heter beta-glukaner som reducerar blodets kolesterolinnehåll. Detta gör att risken för hjärt-kärlsjukdomar minskar. Blodsockret stabiliseras också och ger en ökad mättnadskänsla.

2. Lax

För att fisken är rik på omättade omega-3-fettsyror. Dessa fettsyror är mycket viktiga för oss för vi kan inte bilda dem själva. Lax innehåller också mycken selen och D-vitamin, vilket är extra bra på vintern då vi inte får i oss D-vitamin av solen.

3. Kål

För att kål innehåller väldigt mycket vitaminer, mineraler och kostfibrer jämfört med sallad och andra grönsaker.

4. Burktomater

För att de innehåller mycket lykopen, antioxidanten som skyddar ögon och hud mot farlig UV-strålning. Lykopen verkar dessutom kunna tas upp av kroppen på en bra sätt.

5. Rågbröd

För att det innehåller arabinoxylaner som suger åt sig vatten och gör tarminnehållet smidigare. Kostfibrerna gör också att tarmbakterierna bildar enterolacton, östrogenliknande ämnen, som kan lura kroppen att inte återabsorbera alla hormoner vi utsöndrar. På så sätt sjunker östrogennivån och vi minskar risken för bröstcancer.

6. Svarta vinbär

För att de innehåller stora mängder vitaminer, men i synnerhet C-vitamin. Denna vitamin är nödvändig för att skydda mot bakterier och virus. Det är också viktigt för att kollagen, proteinet som finns i senor, brosk, tandkött och skelett, ska kunna bildas.

7. Valnötter

För att de innehåller stora mängder fleromättade fettsyror som är livsviktiga. Dessutom innehåller de mycket kostfibrer.

8. Äpplen

För att de är väldigt kalorifattiga men ändå innehåller fibertypen pektin som reducerar kolesterolvärden i blodet. Pektin reducerar även blodsocker- och insulinnivån och gör att du slipper blodsockerfall. Dessutom binder ämnet vatten och är bra för matsmältning och viktminskning.

9. Mandlar

För att de innehåller den livsviktiga E-vitamin som stimulerar nervsystemet och hjärnfunktionen.

10. Syrade mjölkprodukter med probiotiska bakteriekulturer

För at de probiotiska bakteriekulturerna balanserar tarmfloran. Det gör att blodtrycket kan sänkas, viktökning kan reduceras och immunförsvaret kan stärkas. Dessutom innehåller de stora mängder kalk.



Shoppingtips!

Supermysiga och snygga tröjor för 349:-/st från nelly.com! Märke Rut m.fl


Mysig outfit! Så här hade vi typ tänkt oss denna ;)



Hiss & Diss!

Nu ska vi börja veckan med att Hissa och Dissa en sak! Det gäller Mojitosarna vi drack i helgen!

Vi DISSAR den alkoholfria varianten vi köpte från systembolaget för 47:- En färdigblandad mix, inte alls våran favorit i form av smak..smakade lite tandkräm om ni fattar? Så denna rekomenderar vi INTE, lika bra att göra en egen blandning isf..



Det finns dom som gör den smaken på mojitos på krogen me, men inte alls ofta. Har nog bara fått i mig en som smakar på det sättet på krogen.

Vi HISSAR dom alkoholfria mojitosarna vi alltid får på krogen! Dom är sjukt goda! Dom görs antagligen med citronmeliss eftersom dom inte smakar mynta.

WE LOVE alkoholfria Mojitos! ;D



1 MÅNAD!

Sådär ja! Måste säga att jag är SÅ stolt över oss! Det har redan gått en månad, och vi har varit 100% alkoholfria..dags att börja på dom 4 sista! :)

Från gårdagen blev det inte taget så mkt bilder faktiskt, är rätt dåliga på att ta bilder nu för tiden..nu när man är nykter borde man ju vara mer i farten och fånga dom små roliga ögonblicken på alla andra :P hehe

Här är iaf 3 st..


Jenni gör sin grej :)


Cillis fick sig en shot, ingen annan ville ha den..haha! Vi kunde ju inte ta den ;P


Våra alkoholfria mojitos :P dom kan diskuteras..!

Ne nu e de dags igen, söndagen är slut..ser fram emot morgonendagen SÅÅÅÅÅÅ MKT!!
Har väntat på den 13:e september i 3,5 månad nu..det händer en grej imorrn som vi faktiskt inte har skrivit om i bloggen än, skrev bara om ett besök vi gjorde i GBG i slutet av Maj men inget mer.. MEN det kommer imorrn, vi lovar! Det här är en grej som gäller mig (anne)..inte jenni :)

Skrivs imorrn sötisar!
Sov gott!
XoXo//A



Mat & Träning 10.09.12

Vad gjorde jag på gymmet en söndag!? Det var herregud hur länge sen som helst jag va det. Lördagar okej men en söndag..? hmm, jo det finns faktiskt 2 anledningar till det. Det första för att jag mått kanon och varit pigg som en liten..ja, som lilla Tia kanske? haha, sen att jag inte kan träna imorrn eller tisdag heller antagligen. Ni kommer att fatta varför sen, typ imorrn eller nåt :) Sen är man ju inte "BAKIS" och då finns det väl ingen anledning till att inte dra till gymmet och bli snyggare? :P

Träningen bestog av 20 minuter på löpbandet, det är den minsta tid vi spenderar på sånt, mindre än det är ju ingen idé att slösa tid på, ska man köra kondition så ska man ju köra på ett tag iaf! Sen blev det träning av ben och rygg&mage, dom viktiga(ste) grupperna enligt oss. Fick en powewalk-runda till affären och hem direkt efter gymmet me :)

Maten idag har varit ungefär som en vanlig söndag.. god och glad med massa choklad :P haha nerå..lr jo?


 
Frukost: "Twins specialtoast" (senap, ost, rödlök, tomat och pizzakrydda) ett glas pucko till detta! Köpte med oss några igår, men detta drock ENBART på helger.

Innan träning: Proteinshake för mig(anne) då.

Kvällsmat: Jenni har ätit egengjorda hamburgare. Jag har tagit tillbaka icas egna mozzarella-pizza till söndagen som förr :) gööött är det! åt lite vitlöksbaguetter me.

Godis då? det blir inget med det idag! Det blir glass ;P hihi för båda faktiskt..visst känns inte glass lika onyttigt? det kanske är för att det är "flytande" typ? hehe så känner jag iaf :P

Later babes!
XoXo//A



Sunday again!

Förstår ni nu vad vi menade med att det bara är fredag och måndag hela tiden. Imorrn e de ju fasen måndag igen. Helgen flög förbi lite för fort om ni frågar mig :( jätte tråkigt! Det har nog mycket att göra med att man var hos pappa i helgen oxå, fredagen bara försvann.. det va endå mysigt, as länge sen vi träffade pappa nu.



As usual är det på söndagar som vi fixar det mesta inför veckan, alltid lika gött o ha allt klart så man slipper det. Lagat mat för 4 dagar och städat hela lägenheten. Jävlar vilken disk vi hade oxå. spyyyr på disk. Lagade baconpasta med broccoli och laxsallad! blir gottis!



Kom på att vi kanske ska byta ut creme fraiche mot turkisk yoghurt helt i matlagningen eftersom den är lite nyttigare.. ska testa det framöver så får vi se om det e lika gott, men det tror vi eftersom de går att äta utan att tillagas ;) Ska testa turkisk yoghurt Light denna veckan, brukar ha den vanliga annars. Lite mindre fett i light men dom brukar oftast inte vara lika goda.. men de återstår att se :P

Nu e jag hos Daniel o bloggar medans han spelar skate, men de e bra.. han får spela och då får jag blogga :P haha! Ska snart börja laga mat o sen glo på film! en riktig myskväll, det har vi sett fram emot med tanke på att vi inte sett på hela veckan. Slänger in lite bilder från igår lite senare oxå. Blev inte så många dock men de får duga :) får bli bättre på de.

Anne är o tränar men hon tar över bloggandet för ikäll när hon kommer hem ;) Skrivs babes//Jenni



Ny favorit!

Köpte ju denna i fredags för att vi ville testa hur den var. Den gör läpparna jätte fina! Helt klart en ny favorit, använde den hela kvällen igår och fick tom. komplimanger för den! ;) nr. 144 Nude Glow ISADORA "Rock Chick"




PUMA goes fashion!

Ge mej dessa! Grymt snygga! Sportigt men endå fashion på samma gång, det gillar vi skarpt! Vetefan vart man köper dom faktiskt. Har inga vanliga puma sneakers med dessa är precis i våran stil. Puma Wedges is the shit!



Hade gärna haft på mig den här outfiten



Hur goda som helst!

Behöver inte säga mer! mmmmhh, testa själv! :D




Mojitos all night long!

Nu drar vi på inflyttningsfest! Dricker nog mojitos all night long faktiskt.. Dom alkoholfria på krogen är sååå goda <3 plus att vi köpte en alkoholfri blnadning till förfesten som man blandar med sodavvatten.. mm mmm mm ;) See ya babes!




Mat & Träning 10.09.11

Saturday..lovely saturday! En vilodag har det varit idag..men det brukar det ju vara, lr iofs så har jag(anne) varit duktig och tränat dom sista lördagarna iaf.. men inte idag eftersom vi varit hos pappa och gymmet stänger redan kl 2 på lördagar. Den ända form av "träning" som blivit av idag har väl varit våran promenad till affären och sedan lits styrka med att dra kärringvagnarna hem fullproppade med mat, sen var man ju tvungen och bära upp dom till 3:e våning me :P hehe

Frukost: Äggröra gjord på 6 ägg, tomater, rödlök & ost.

Mellanmål:  2 rostade mackor med ost & marmelad, ett glas pucko till det me :D as gött!



Kvällsmat: Tacoooos :P what else? och till det blev det lite pepsi me, kan inte vara utan det..hehe. se så grönt det är! :D

Kvälls/nattdricka/mat: vet inte vad det bjuds på för "snacks" ikväll på festen, men kommer nog inte äta så mkt mer ikväll efter tacosen..det kommer hålla oss mätta ett bra tag :) Dricka, ja det blir ju säkert en del vatten ikväll men sen har vi faktiskt tänk o dricka en herrans massa MOJITOS ;D Alkoholfria såklart!

En nyttig lördag? enligt oss.. ja det kan vi väl säga :P det kunde varit värre, haha! vi anser ju inte att nåt i tacosen är onyttigt, förrutom creme fraichen då kanske?

Later babes!
XoXo



Spetsigt..



Till kvällen är det spets som tema för outfitsen :) Jenni ska ha den nya spetsbodyn med antingen byxor eller kjol, det återstår att se.



Anne tänkte dra på sig en magkort spets t-shirt (tur att magen tillåter det ;P) med ett par riktigt tighta jeans och gråa skor för att bryta av lite med nån annan färg.

Va och storhandlade innan, fick med oss massa gottit hem ;)

Nu blire fixelifix inför kvällens händelser..skrivs senare!
XoXo



10 vanligaste sminkmissarna

De allra flesta har någon gång misslyckats med makeupen, men de flesta misstagen är lätta att undvika. Här är de tio vanligaste.



1. När det gäller foundation är synderna många, de flesta har någon gång tagit en för mörk foundation i hopp om att se solbränd ut. Resultatet blir istället att man ser smutsig ut. Köp hellre en ljusare foundation och dutta på lite solpuder för en naturligare look. Glöm för all del inte att jämna till kanten mellan ansiktet och halsen.

2. Många använder flera lager puder av rädsla för att se blanka ut, gärna ett kompakt puder också som appliceras med svamp. Det gör att huden ser torr, onaturlig och sliten ut och lägger sig i linjer och framhäver ojämnheter. För att undvika detta kan du i borsta lite löspuder i t-zonen på morgonen och bättre på under dagen. Hemligheten är att använda puder med måtta. Du kan också testa så kallade ”blotting papers” för att matta ner en blank hy.

3. Övernoppade ögonbryn är ett annat vanligt misstag och några kompenserar detta genom att dra några hårda mörka streck där ögonbrynen skulle suttit. Resultatet blir att man ser väldigt sträng ut. Använd en ögonbrynspenna eller en ögonskugga som matchar din egen ögonbrynsfärg. Teckna små, tunna streck och jämna ut med en ögonbrynsborste.

4. Läppglans i all ära men det kan bli för mycket av det goda. Framförallt om glosset innehåller mycket skimmer eller glitter. För mycket gloss har en tendens att se ut som en hinna på läpparna vilket inte är så lyckat. Satsa hellre på ett krämigt läppglans eller en cerat med glosseffekt.

5. Solpuderöverdos kan man se lite här och var. Solpuder är ett måste för oss, speciellt sommartid. Problemet är att många verkar tro att man ska doppa hela ansiktet i solpuder och de är de inte ensamma om. Jessica Simpson, Catherine Zeta Jones och Christina Aguilera är några exempel på kändisar som spottats med handen i solpuderburken. Solpuder ska läggas på de ställen där man får en naturlig kyss av solen, på pannan, näsan, hakan och kindbenen.

6. Det kan inte sägas ofta nog - sudda ut skarpa linjer. Om du vill ha en mörk ögonskugga, sudda ut kanten ordenligt med en pensel. Skarpa kanter tar fokus från ögonen och får dina ögon att se mindre ut.

7. Rouge piggar snabbt upp ett trött fejs men några vill se lite extra pigga ut och påminner mer om clowner än en mänsklig varelse. Tricket här är att lägga på rouge i dagsljus och inte stå under badrumslampan. Använd en stor borste istället för den lilla medföljande.

8. I jakten på de långa, fina ögonfransarna går en del bananas med mascaraborsten. Ett par lager mascara är helt okej men tio kanske är att ta i. Använd en franstång och lägg på mascara, borsta igenom fransarna med en fransborste för att få bort mascaraklumpar.

9. Mörk lipliner i sig är inget problem men i kombination med ett ljust läppstift är det ett stort no-no. Använd istället läppennan som en bas över hela läpparna och applicera läppstiftet över den.

10. Knallröda läppar är hett men bara om inte tänderna har samma färg. Det här fenomet skådas ofta på den äldre generationen men kan hända vem som helst. Tricket är att ”bita” av överflödig färg på en bit papper.



2 saker vi aldrig trodde om pappa!

JAA, det finns faktiskt två saker vi aldrig trodde att pappa skulle göra.. Han är ju emot de mesta :P you know, finska pappor! haha!

Det första och de vi trodde allra minst är att vi skulle få en liten "lillasyster" som styvmorsan kallar det.. haha den här söta lilla saken! Pappa skaffar sig en hund!! Eller det är ju egentligen Merja som vill ha henne det men endå. Ella ska hon heta och vi fick välja namnet. GULLIGT!

   

Det andra är att köpa en laptop.. en egen dator!? Haha fick en chock när vi kom hit igår! Jävligt bra för oss för då har vi två stycken om vi nu orkar släpa med våran andra hit varannan helg, annars har vi ju iaf en här. Det e ju tungt o konka runt på den helt i onödan när man har annan packning! BRA GJORT PAPPA! :D



Vi ska snart åka hem! Först måste vi ner till stan och köpa lite vin till paret som vi ska på inflyttningsfest hos.. Alltid trevligt med en liten present även fast de inte e nåt märkvärdigt.

Vi skrivs när vi är hemma, har lite grejer vi måste göra så de kan bli lite stressigt! men de fixar vi! Storhandla, duscha och laga mat till oss och Daniel så vi kan ha en mysig middag inna festen. BYE!



Shoppingtips!




Klipp klipp!

Det kan inte bli hur långt som helst..ser bara fejk ut då, och det vill man ju inte..även om fejk ofta är bra så behöver det ju inte alltid se ut som det :P Så ikväll klippte vi av en bit på mitt hår..har ju vuxit så mkt sen jag satte i det, det har ändå gått 3,5 månad. Måste säga att jag fortfarande är väldigt nöjd med det efter så lång tid..och jag kan lova att jag inte varit snäll mot det direkt, har inte följt dom "råd" man får när man sätter i extentions..typ som att man ska fläta det när man sover och  tränar och man ska tvätta det med blablablabl..ja ni fattar! hehe.



Håret blev nån centimeter kortare..hon klippte av det tunna nertill. Håret ska sitta i ett litet tag till..tills operationen. Sen blir det nytt och fräsch igen! Nästa gång ska jag lägga i lite färre slingor faktiskt, det behöver inte vara riktigt såhär tjockt som det är nu. Men sånt vet man ju aldrig när man gör en sak första gången, Men Jenni gjorde det faktiskt bra! :D

Har som sagt varit JÄTTE nöjd med håret..det är köpt från www.rapunzelofsweden.se. Använder det europeiska håret för att det ska vara lite tunnare hårstrån och det upplevs som lite mer "lyxigare", passade mitt hår PERFEKT!

Aja, nu blir det mer film.. hoppas ni haft en mysig ELLER festlig fredag!
Vi har iaf haft det myyys, skrivs mer imorrn.

XoXo//A




Mat & Träning 10.09.10

Idag blev det ingen ordenlig lunch..det har blivit lite mer..kan kalla det "småätande"? Eftersom vi skulle sluta tidigare på jobbet tränat nåt idag heller..för det hinner vi inte när vi ska till far.
idag o sen att man ändå äter gott på kvällarna så kände vi att vi inte behövde någon riktig lunch..dessutom har vi ju inte

Frukost: Havregrynsgröt och svartvinbärssaft

Mellanmål: Apelsin & grönt te

"Lunch": Turksikyoughurt med vindruvor (mysigt gott) till detta tog vi 2små knäckisar med ost på. Vattens dricker vi under hela dagen på jobbet..

Mellanmål: Hallonsmoothie

Kvällsmat: "Pizza tonno" från dr.oetker med "simsalabims" starka kebabsås! lovley lovely!



Och nu fortsätter kvällen med film och lite choklad från marabou med nya smaker..får HOPPAS att dom är goda..recension kommer att komma, ni vet ju att vi ÄLSKAR choklad!

Later!




Fredagsshopping!

Hade lite tid för shopping i Gbg efter att vi besökte våran doktor för storleksbestämmelse..det blev 285 btw. Så nu behöver vi inte fundera mer :P hehe känns bra och vi vet att det kommer att bli ett snyggt resultat! that's that.



Köpte en snygg spetsbody för 249:- och nya fingervantar, 39:- på Gina Tricot. Köpte även det snygga läppstiftet som vi skrev om i veckan från Isadora :) "nude glow" we like!



Blir väl att man drar på sig bodyn till partyt man ska på imorrn. Vi kör nog på spets denna helgen skulle vi tro..riktigt hett i höst! Outfit-inlägg kommer imorrn :)

Som sagt är vi hos Far..har inte varit här sen..det måste varit innan midsommar eller nåt? minna inte äns, hehe tråkigt nog. Men men :)

keep on chillin!
XoXo



Så upplevs du sexigare..



1. Bär rött
Kvinnor som bär rött upplevs sexigare av män än dom som bär vitt, blått, grönt och grått.

2. Sök ögonkontakt
En snabb blick kommuniserar intresse och en dröjande blick tar det ett steg längre.

3. Uttryck dig
Vi attraheras av personer som uttrycker sig med röst, ansikte och kropp. Använder händer och huvud när du kommuniserar.

4. Nå ut och rör
Kvinnor som rör vid mannens arm under konversationen visar att hon är fullt engagerade. Att röra sig själv på nacken eller nyckelbenen visar att du vill mer än att prata.

5. Stå på fötterna
Att stå upp på tex. fester ger dig mer uppmärksamhet av självklarar anledningar. Männen lägger märke till det som är högre upp. Ett litet tips är att kolla vart dina tår pekar, det sägs att man kan se om någon gillar dig genom att deras tår pekar åt ditt håll.

6. Dimma ljuset
Ljuset från levande ljus är det mest romantiska men kanske inte det mest praktiska på fest. Gul och corallfärgade glödlampor sprider ett behagligt ljus över rummet som smickrar alla runt omkring.

7. Spraya varsamt
Ju närmare man måste komma för att känna din doft desto mer förförande blir det. Eau de parfume bör man dutta försiktigt på vristen eller bakom örat en gång om dagen. Eay de toilette kan man spraya ut i luften och sedan gå igenom parfymduschen för att få rätt mängd.

8. Visa vristerna
Klyftan mellan brösten är inte självaste sexighet utan vrisen kan också vara väldigt förförande. Glimten av dom sänder ut feromoner som får oss att bli lustfyllda på ett omedvetet plan.

9. Sträck på dig
En sexig hållning är avslappnad men endå sträckt. Det utsänder mer vitalitet och energi än dom som går med kutande ryggar och böjd kropp.



Party feeling!

Till alla som ska festa ikväll, take it off! Nu drar vi till gbg för att träffa doktorn en sista gång innan operation. Storleksbestämmelse idag.. hmm.. vi som velat fram o tebax dessa veckor. Men det är nog bestämt nu.. Ska till farsan o hälsa på oxå så vi stannar i gbg tills imorrn! Tänkte passa på att shoppa lite efter läkarbesöket.. blir nice ;) Skrivs när vi e framme hos pappa!





Liar Liar

Det är faktiskt ganska konstigt att alla ljuger så mycket som dom gör.. undra varför det är så egentligen? kollde på filmen Liar Liar igår och tycker att den e jävligt rolig men den får en faktiskt att tänka till lite. Vi försöker iaf vara så ärliga det bara går... man tjänar väl kanske så mycket på att ljuga förutom att man inte sårar andras känslor då kanske. Man vill ju inte såra folk så någon gång drar man kanske en vit lögn om de skulle behövas. Hatar det men det är så vi människor är, right?



Tänkte på oss själva, hur mycket ljuger vi egentligen? Inte så mycket när vi tänker efter faktiskt.. Hur svårt ska de vara att tala sanning till 100%? :) Vad e de med ljugandet egentligen? vem fan kom på de :P Aja nåt och tänka på kanske, man mår nog bäst med liiite mer ärlighet omkring sig om man vanligtvis ljuger ofta. Men som sagt oftast ljuger man för att inte såra andra.

Läste en undersökning om just ljugandet speciellt bland tjejer. Att tjejer tex. ljuger för deras vänner när dom frågar om nåt ser bra ut så svarar man "ja" trots att man kanske inte tycker att det är så jävla snyggt endå, BARA för att man själv ska se bättre ut.. känner ni igen de eller? Skulle dock aldrig ljuga för min pojkvän, syster eller närmaste vännerna... skulle kännas helt fel.. hehe//J



Fredagen har börjat!

Finns det några andra dagar än måndagar och fredagara? Det känns fan inte så! Ena stunden klagar man på att det är måndag för att helgen går så jääävla fort så man snappt hinner andas... Men sen helt plötsligt har veckan försvunnit och det är fredag IGEN! haha sedan e de måndag lika fort. Det går alldeles för fort! Aja, gött med helg säger jag bara!

Vi la oss i tid, eller i tid och tid.. jag vill ju helst sova 8 h men vi la oss kl 23 iaf så anne låg vaken typ en timme innan väckarklockan ringde kl 06,30. Själv låg jag helt utslagen och fick en chock av den.. den där anne asså, hon kan inte sova så länge verkar det som :P



Vi fick klart allt innan vi stack från jobbet igår så nu på morgonen när jag kom hit städade jag våra 4 platser.. jag höll på att kvävas i damm typ :P Anne sprang precis iväg för att fota några byxor och leggings. Hon får göra det denna veckan ist för att båda ska springa där borta, så tar jag allt nästa vecka när hon är sjukskriven. teamwork ;)



Tänkte fixa klart våra anglar idag oxå, lika bra att passa på när man har tid över.

Det va allt för nu, god morgon på er!



Nästa projekt?

Förra veckan var det epilering från tårna ända upp till bikinilinjen som gällde för mig(anne)..aneldning? jo, för att jag kände att det började bli lite väl "hårigt". Har inte stört mig nåt på det innan om jag ska vara ärlig, men nu har man inte fått någon sol på dom stackars stråna och dom har blivit mörkare av all brun utan sol och då tyckte jag att dom syntes lite för mkt! Jenni har faktiskt inte riktigt samma problem.

HATAR allt som har med hår att göra på kroppen, vill BARA ha hår på huvudet, ögonbryna och ögonfransarna. Resten hade vi helst velat slippa! Vet att hår har sitt syfte men ändå.

Funderar faktiskt på att ta bort ALLT hår på kroppen med hjälp av IPL..Detta kanske blir vårat nästa projekt för kroppen!? Har faktiskt funderat på det flera gånger, hade varit skönt att slippa raka armhålrona och liknande. Men det kommer inte att bli en billig saga isf. hehe

Som vi skrev innan så är en hårfri kropp ett av Kim Kardashians skönhetsknep!



Ikväll var det mina armars tur att få sig en omgång! Aj,aj säger jag! Om ni tittar på den röda armen så kan ni se att hårsäckarna reagerade starkt och svullnade upp..det håller på att frösvinna nu iofs, men det såg inte bra ut :P

Nu är jag iaf hårlös där me, känns bra! Epilartorn är bra att ha..en tillfällig lösning för håriga problem. Skönt att ha sånna här "ta hand om sig" kvällar när man kan titta på en bra film och chilla me.

Skrivs imorrn! Och då är det FREDAG! Lovely day!
XoXo//A



Mat & Träning 10.09.09

STENHÅRT skrev vi innan va?..tror ni det blev ett stenhårt pass? Kan lova att såhär starka har vi aldrig varit! Tog mer vikter än nånsin på pumpen idag. Monstruleee, haha ne men det är nåt på G nu..sista veckorna innan operationerna så har man fått mer kraft! Man verkligen VILL träna sönder sig själv..när jag skriver sönder så menar jag inget dåligt, utan det är på bästa möjliga sätt :) Proteinet gör mkt innan träningarna nu.

Det känns så himla bra iaf!!

Frukost: Havregrynsgröt och svartvinbärssaft

Mellanmål: Grönt te & aplesin

Lunch: Pasta med tonfisksås

Mellanmål (innan träning) : Proteinshake och en hallonsmoothie.

Kvällsmat: Tonfisk med fetaost och LITE nudlar.

Nu blir det chill med te :)
Later!




Dagens outfit




Dagens favoriter..

En torsdag på jobbet är redan slut..den var väldigt lugn idag måste vi säga, mot gårdagen iaf! Jag(Anne) var inne i studion o fotade lite grejer. Bland annat dessa 2 snyggingar från Rut m.fl för 199:- (inte ute på sidan ÄN) Dom kommer med en hel del snygga leggings nu för tiden :) klicka på bilden för att komma till alla leggings!



Har för övrigt hunnit med en lunchpromenad i det fina vädret idag och även filat naglarna :P dom ska filas ner en gång varannan vecka iaf, då menar vi filas NER..hälften av längden åker varje gång.

Fotningarna är avslutade för dagen och vi ligger i fas :) så nu drar vi och tränar ett STENHÅRT pump-pass..

later! XoXo//A



Shoppingtips!






10 ovanor att bryta för att komma i form

Det behöver inte alltid vara svårt att komma i form. Om du bryter några dåliga ovanor så är du på god väg. Aftonbladet.se listar tio ovanor som är hur lätta som helst att bryta.



1. Bilen vs cykeln

Fall inte för smidigheten med att ta bilen. Det är inte smidigt med extravikt. Om det bara är några kilometrar, ta cykeln till jobbet, dagiset eller mataffären. Här kan du bli av med en hel del kilon!

2. Vitt bröd vs fullkorn
Här har du en riktigt enkel grej att bryta. Välj fullkornsbröd med fibrer istället för det vita bröder utan näring. Du kommer inte sakna det vita brödet alls! Och skippa ursäkterna, nu för tiden kan du till och med få fullkornsbröd till hamburgaren.

3. XL-tallrik vs medium
Länge har det varit mode på stora tallrikar. Men akta dig för illusionen! Ögat lurar dig att ta större portioner än du behöver. Byt till normalstora tallrikar.

4. Hissen vs trapporna
Ta trappan i stället för att stå där och otåligt vänta på att hissen ska komma. Oftast går det dessutom snabbare att gå än att ta hissen. Och du får en skitsnygg rumpa! Börja med ett nytt motto som lyder: "Jag tar alltid trappan!"

5. Läsk vs vatten
Även denna punkt är hur enkel som helst. Läsk är fyllt med sötningsmedel och dolda kalorier. Om du tycker det är tråkigt med vanligt kranvatten kan du smaksätta det mer lime, chili och apelsin, Superfräscht!

6. Fika vs frukt
Jo, det är klart att det är svårt att motstå kakfatet på kafferasten. Men detta gör verkligen skillnad. Byt kaloribomber som biskvier, bullar och wienerbröd mot frukt! Det ger mer bra energi och fastnar inte kring midjan.

7. Latte vs espresso
Hur många latte dricker du om dagen? Mjölk innehåller mycket mineraler och proteiner, men också mycket kalorier. En liter mjölk innehåller lika mycket kalorier som en hel middag! Så byt latten mot espresso. Den är helt kalorifri.

8. Morgonfasta vs frukost
Forksning visar att människor som äter frukost väger mindre. Och dessutom mår de bättre. Frukosten startar förbränningen och ger energi hela dagen. Satsa på frukt, fibrer och mjölkprodukter.

9. Telefon vs promenader
I stället för att slappa i soffan när du ska ringa väninnan, gå ut på en långpromenad och prata! Ni hinner prata om allt och lite till, samtidigt som du får bra med motion!

10. Big pack vs mini pack
Även om det lönar sig ekonomiskt att köpa större förpackningar av ditt favoritsnacks lovar vi att det är bättre att köpa små. Då kommer du garanterat ha mer kontroll över ätandet. Studier visar att vi har väldigt svårt att känna oss nöjda när vi vet att det finns mer.




Rock Chick!

Love the makeup från isadoras nya kampanj "Rock Chick"! Det är även i den här serien dom två nude läppstiften finns ;)




Goda och nyttiga frukostalternativ

Vi ska nog variera oss lite när det gäller frukost.. har ju sagt att vi ska göra det med mellanmålen oxå men här är iaf några av våra favoriter när det gäller frukost. We hope u like them ;)



Havregrynsgröt med någon slags sylt eller äppelmos

Natuellyoghurt med bär och nötter (vi äter helst turkisk men det går ju med vilken naturell som helst eftersom dom är nyttigare än dom smaksatta)

Grova mackor/knäckebröd med stekt ägg, keso, kalkon/skinka eller avokado och någon grönsak

Äggröra/Omelett med olika ingredienser så som rödlök, tomater, fetaost och spenat

Smoothies med olika bär (favoriterna är blåbär, mango och hallon) som görs med banan och naturellyoghurt




I like it!

Trodde faktiskt inte jag skulle gilla det. Trodde att det skulle bli ett stort fiasko men jag tycker faktiskt att det var ganska skoj och underhållande. Dom kanske verkar lite puckade från början men dom har ju iaf lyckats mycket bättre än vissa andra så man ska kanske inte klaga ;) Kul att svenska i sverige oxå kan och inte bara dom som bor i USA, nu pratar jag ju självklart om dom skånska fruarna hehe checka deras bloggar på kanal5.se! Kungarna av Tylösand.. säger inte så mycket om de för jag tycker bara att det e pinsamt.

Gillar även dom nya väskorna vi fick idag. Som vi alltid sagt, gratis e gott! Kommer nog till användning någongång! Får lite prover att ta med hem lite då o då och det är väl bra så får man chansen att bära olika märken och se ifall man gillar dom. hehe



Sen har vi Idol! Vilken överraskande säsong! trodde det skulle va lika många puckon som gör bort sig denna gången som förra men de finns ju hur många som helst som är riktigt bra. Hoppas på en spännande och bra omgång nu!

Anne kommer nog hem snart hoppas jag så jag inte störs i min skönhetssömn.. hon har vart hos Mike och glott på film ellr nåt :) Daniel kryper ner jämte mig inatt som tur är, blir myys! Han jobbar ju kväll denna veckan så vi kan inte ses på dagarna så vi får ses på nätterna istället :) Men det e ju trots allt helg snart igen! wohoo! Sjukt vad dagarna bara flyger iväg, gött för att de blir helg fortare men tråkigt när man blir äldre fortare :P Gonatt alla söta!



Mat & Träning 10.09.08

Försöker komma på något bra att förklara dagens mat och träning på som vi alltid brukar, men de går inte så bra :) men de går väl utan idag dag. En sak kan jag ju säga, har varit lite grinig och hungrig idag känner jag, brukar inte vara de men matsmältningen va väl lite snabbare idag. Liiite jobbigt på gymmet tack vare de men vafan, en timme klarar man alltid ;)

Frukost: Havregrynsgröt med drottningsylt och ett glas mjölk

Mellanmål: En torr jävla apelsin som vi inte åt upp och grönt té

Lunch: Pasta med tonfisksås med krossadtomat o chili

Mellanmål när vi kom hem: Äggröra med feta, rödlök och tomater

Efter träning: Tonfisk med fetaost.



Träning: En snabb runda på gymmet. 20 min på crosstrainer, inner ocg ytterlår, ländrygg och rodd, mage på gymboll och till sist 10 min på löpbandet.

Sådär ja, känns som en bra och balanserad kost borsett från att jag va lite för hungrig mellan lunchen och mellanmålet men jag överlevde ju ;)



Dagens outfit




Leather rules!




Grym inspiration från VeroModa! Fansen vad vi gillar skinnkläder!



Nyhetsbrev v.36






Eyelinern är hetare än lava i höst



Tänk Brigitte Bardot när du lägger eyelinern.

Gör så här:
Använd helst en flytande eyeliner med tunn pensel för bästa precision. Titta med halvslutna ögon och se till att penseln ligger så nära fransraden som möjligt. Börja med att dra ett tunt streck från ögonvrån längs med hela fransraden. Bygg upp linjen så att den blir tjockare längre ut mot yttre ögonvrån och avsluta med en ”vinge” som går utåt och uppåt.



Låter väldigt enkelt men vi får då fan aldrig till en riktigt snygg eyeliner rand ;P



Shoppingtips!

Vill ha "Nude Glow" och täntke köpa den till helgen. Ser superfin ut på och kostar bara runt 105:-




Men mögel..

Att det ska vara så svårt för allt att funka bra till 100%..Förra veckan var det tvättmaskinerna som strejkade nu är det torktummlaren..blir så trött! Man vill ju inte att kläderna ska ligga över natten helt blöta och mögla bara för att den dumma maskinen inte kan göra sitt jobb!..fixa det NU, det har redan blivit felanmält igår på dagen men ändå har det inte hänt nåt..sånt borde väl fixas på dikreten tycker man!? Fick iaf ta en stund nu på morgonen och HÄNGA upp handukarna och resten i torkrummet, som för övrigt oxå är skitkass, hehe

Bäst för dom att det fixas snarast, annars får fan dom ta och tvätta/torka våra kläder nästa gång! Vem fan vill få kläderna förstörda tack vare en hyresvärd. idioter.



Tog med den andra datorn till jobbet för att lägga in nytt photoshop, fick ju formatera om datorn för ett tag sen för att den var segast i världen. Dags för en ny hårddisk snart oxå.. segar lite fortf.

Time for some serious work..kommer ha att göra idag iaf :) då går dagen fooort!
Later babes!




Beslutsångest!

Vafaaaan.. vi trodde att vi hade bestgämt oss för 285ml men en läsare skrev att om man var nöjd med 3dl ris så ska man alltid ta 25 ml mer på inlägget, alltså 325. What to do?? Nu måste vi fundera lite till.. Vill som sagt inte ha för stora, det ska passa kroppen.. men man vill ju heller inte göra dom onödigt små för vi är ju ganska muskulösa. Aja vi får väl se på fredag när vi åker och träffar läkaren igen och pratar om storleken. Ska nog ta med sportbh:n och fråga om jag kan testa båda inläggen en gång. Smartast så ;)



För övrigt har dagen vart mycket bra! Vi hade och göra på jobbet nästan hela dagen så den gick fortare än vanligt, sedan har vi tvättat och shoppat.. Nu det sista har vi slappat framför tv:n. Idol började förvånansvärt bra, inte lika pinsamt dåligt som det brukar vara :) gonatt!



Mat & Träning 10.09.07

Det är tiiiiisdag! Det betyder vilodag från träningen, kanske lika bra det..för vi känner att träningsverken från igår har smygit sig på långsamt, den kommer va värre imorrn..men det är ingen fara :)

Har fått våran vardagsmotion idag iaf :) som vanligt iofs..för vi kör ju inte bil eller åker buss nånstans. Ska vi nånstans så cyklar vi eller går. Allt är ju så nära ändå! Så våran träning idag har bestått av en lunchpromenad och cykeltur till och från jobbet och till knalleland för shopping :P kändes iaf i lår och rumpa :D hehe

Frukost: Havregrynsgröt med ett glas mjölk.

Mellanmål: Apelsin & grönt te.

Lunch: Tonfisksallad & Vatten.

Mellanmål: 2 grova mackor med ost, paprika & rostbiff.



Kvällsmat: Banan & vindruvor med turkiskyoughur..GUD så gott det var!! :) Te till det me. Detta måste ni ju testa!

Sen blir det faktiskt inget mer..vi är nöjda för idag :)
Later!



Dagens shopping!

Hörde att den var slut överallt och någon skrev att den hade skit kass passform.. hmm då undrar jag varför vi köpte den?! HAHA ;D den va sjukt snygg på och satt precis som den skulle i storlek S. GÖTT nu har vi ännu en "aviator"jacka eller vad vi nu ska kalla dom, för fåskinnjacka kallas ju bara dom av äkta skinn ;) Väntar på den från H&M som är lite seg men vafan gör de, den e våååran endå. :D



Only 600:-



Köpte även två par as sköna lite tunnare tränings/mysbyxor för 149:-/st. Köpte både vanliga och ankelstrumpor som vi kan träna med 79,50:- och 49,50:-. Hittade även en grymt snygg halvtransparent body med leopardmönster för 149:-. Allt från H&M :D

Jävla kass att man inte hitta det man var ute efter på Gina, men ska endå till gbg i helgen så får ta det då :D skrivs senare!




Skippa solen – ät dig brun!

Ja, det är sant! Du behöver inte ligga och pressa i solariet eller åka utomlands nu till hösten för att få den perfekta brännan. Du kan äta dig till den! Vissa frukter och grönsaker ger dig nämligen brunare hy.

Ny forskning vid Bristol University i Storbritannien visar att en frukt- och grönsaksrik diet under en månad kommer att ge dig en gyllenbrun nyans i hyn.

Människorna som var med i studien fick äta fem frukter var under en månad och efter det visade man före- och efterbilder för andra människor som fick betygsätta deras attraktionskraft. Efterbilderna gav ett mycket högre resultat.

Anledningen till att vissa frukter och grönsaker ändrar din hudton är ämnet karotenoider, ett samlingsnamn som innehåller cirka 600 olika naturliga färgämnen.



Exempel på frukt och grönt som gör dig brun: 
Morötter, spenat, tomat, paprika, aprikoser, plommon, persikor och grapefrukt.

Jaja, nu överdriver dom lite.. man får inte den snygga mörka brännan av det men som de står lite gyllene ton i huden får man nog ;D Hatar att nåt som gör dig snygg ska vara farligt.. jävla sol.. aja man får variera kost och BUS ist ;D hehe solarium någongång iofs men inte allt för ofta!



Det räcker att träna i en minut

Om du, som de flesta andra, varken har särskilt mycket tid eller lust att köra långa, svettiga träningspass på fullsatta gym, då är detta något för dig. Ny forskning visar nämligen att det räcker med en minut för att hålla sig sund.



Experterna rekommenderar att träna flera timmar i veckan. Det tar emot för många, både när det gäller tid och lust. Men ingen panik! Det har nämligen visar sig att du kan få nästan samma hälsofördelar om du tränar superhårt 1-1,5 minuter ett par gånger i veckan, skriver iform.se.

Det är en studie gjord av Heriot-Watt University i Skottland. En grupp testpersoner fick spurta på en motionscykel 2-3 gånger i veckan. Det hjälpte dem förbättra deras insulinresistens med 23 procent - på endast 2 veckor! Eftersom kroppen blev så mycket bättre på att bränna socker sänkte det risken för hjärt-kärlsjukdomar och typ 2-diabetes.

Långvarig träning är fortfarande det nyttigaste enligt experterna, men om du är i en stressig period kan dn snabba träningen vara ett bra alternativ. Du väljer själv vilken form av kretsloppsträning du vill använda dig av. Det viktigaste är att du tränar riktigt hårt i 30 sekunder och repeterar 2-3 gånger.

BULLSHIT, tror inte att de räcker med så lite träning åt gången. Kan hålla med om att det e bättre med fler kortare träningspass än få långa men MINST 30 min ofta än 1-2 h sällan säger vi. Vi gillar att träna.. men det vet ni ju redan så för oss blir det MINSt 1 h när vi väl tränar. För 30 min har man väl alltid tid med.. iaf 30 min löpning som både bränner fett och bygger muskler.



Shoppingtips!

Ännu en snygg variant på hösten IT-jacka. En billig variant som endå ser ganska dyr ut. We like and we want! Den sägs vara slut i alla affärer, men den finns på nätet fortf. Klicka på bilden för att komma till shoppen!




Helena Christensen för Coca-Cola Light

Den berömda toppmodellen Helena Christensen är Coca-Cola Lights nya kampanjansikte.



Den danska toppmodellen Helena Christensen är Coca-cola Lights nya ansikte i kampanjen Passion for Fashion. Kärlek till mode är det som leder satsningen som innehåller exklusiv och unik klänningsdesign, vintagemode och en photo session med Helena Christensen. Helenas namn är synonymt med mode och hennes karriär har visat hennes passion både framför och bakom linsen.

– Jag tycker att vi på ett bra sätt har gjort en kampanj där både Coca-Cola light, Bonaqua och deras engagemang och passion för mode lyser igenom. Jag tycker att det är ett coolt samarbete och jag är stolt över att vara ansiktet utåt för dem båda, säger Helena Christensen om samarbetet.

Helena är en kvinna som även älskar vintagekläder och Coca-Cola Light ville samarbeta med en nordisk designer som avspeglar just detta. Och precis som Plazakvinna.com avslöjade i förra veckan föll valet på spetsprincessan Ida Sjöstedt.

– Ida Sjöstedt lät sig inspireras av rörelsen, smaken och färgerna i Coca-Cola light och Bonaqua. Klänningen är, liksom dryckerna, lätt och porlande, och klänningens färger avspeglar identiteten i varumärkena – ett utmärkt resultat, säger Helena som poserar i klänningen på kampanjbilderna som är tagna av den välkända danske modefotografen Henrik Bülow.

Coca-Cola Lights kampanj lanserades den 5 september och kommer att pågå runt om i hela landet. Och förutom den härliga kampanjen med Helena så kommer alla kunna tävla på coke.se med sitt egna Passion for Fashion-bidrag. Första priset i tävlingen är en photo session med Helena Christensen bakom kameran, i hennes studio i New York. Och andra priset är den specialdesignade klänningen signerad Ida Sjöstedt. Tävlingen pågår dock inte lika länge som kampanjen utan avslutas den 31 oktober 2010.




Smalare än någonsin?

Smalare än någonsin...är jag!? Det var iaf det jag fick höra av en arbetskamrat igår. Jag blev lite chockad att just HON sa det..vet inte varför jag blev det faktiskt, känns bara inte som att hon av alla skulle "märka" nåt sånt :) Vet dock inte på vilken kroppsdel hon syftar på, men hon syftade nog på helheten..lr kanske ser hon det i ansiktet? men det har ju fettreduktionen hjälp till med lite isf :P

Ja, det kanske är sant att man är lite smalare än innan, men det beror på att man har tränat så bra som man brukar och ätit så bra som man brukar men sen inte druckit som man "brukar/brukade" Det måste vara det. Fick höra det sista jag stog och fota trosor oxå, men då var det av en annan liten brud ;P "vilken smal mage du har fått" hon syftade på att jag inte hade nåt underhudsfett kvar typ..o då sa jag "ja, det finns ju en anledning till att man tränar":) Kul att folk märker sånt. Då har man ju gjort nåt rätt iaf.

Jag själv säger inte att jag har blivit smalare, lr lite kanske men det är som sagt mest underhudsfett som förvunnit nu det senaste..för muskler bygger vi ju :) de vet ju ni som vet hur hårt vi tränar när vi väl är på gymmet!



Jag ser då ingen skillnad på dom här bilderna och bilder på mig från förr :P söta trosor från pieces för övrigt. Klicka på bilden för att se fler!

Ska väl ta och gå bort till studion nu och fota en stund, får väl se om man får ännu fler kommentarer om kroppen :P haha

later babes!
XoXo//A




Det ska se naturligt ut!

Nu har vi testat storleken med hjälp av en nylonstrumpa och ris! Det va riktigt roligt faktiskt och de kändes jätte bra. La i 3 dl ris i två strumpor och sedan testade vi dom i våran sportBH. De såg riktigt bra ut och vi vill nog inte ha större än så.. det ska ju se naturligt ut och det gjorde det. Passade bra till våran kropp! 285ml blir det!





Ser verkligen fram emot det! Två veckor kvar!




Så här ser läppstiftet "Bare" ut från make up store ut på läpparna för er som ville se det. Ser oxå väldigt naturligt ut.. we like! Gonatt alla söta! Skrivs imorrn!



Mat & Träning 10.09.06

Vilka monster vi är.. starka jävlar!! ;) Nu gäller det! Två veckor på oss att träna skiten ur oss innan de blir uppehåll för mig (jenni) i en månad, och veckan efter de är det förbud för även Anne! Kroppen ska vara stenhård och tränad till max. Ju mer muskler desto mer fett bränner man i viloläge. Och när man är sängliggandes o inte får lyfta tunga lyft passar de bra att vara extra muskulös just då ;) grrr. kommer bli superbra, känns att man inte supit sönder kroppen på helgerna när man tränar!

Frukost: Havregrynsgröt och mjölk

Mellanmål: Apelsin och grönt te

Lunch: Tonfisksallad med ägg, isberg, paprika, tomat, gurka och rödlök.

Mellanmål innan träning: Nytt mellanmål för oss ida :) Två rostade grova mackor med ost, rostbiff och paprika. Till de drack vi proteinshake. Ska nog göra det innan varje träning, man får så mycket extra styka!!



Kvällsmål efter träningen: Proteinshake och senare lite grönt te!

Träning: 10 min crosstrainer, 10 min löpbandet och 1 timme hårt pump-pass!

Som sagt, lätt som en jävla plätt. Mer vikter på torsdag kan vi lungt säga trots att vi la på minst 2 kg idag!




Dagens outfit!




Fårskinnsjackan!



Både i äkta och imitation. Grymt snygga! jackorna är från Acne, Cubus, Lindex, H&M, Buberry och Jofama. som ni läsare kanske redan vet köpte vi den från H&M för 299:-.



Undebara underkläder


Lindex vinner med snyggast underkläder, we love them! På andra plats kommer H&M och trejde Gina tricot. Älskar snygga och sexiga balconette bh:ar och bandeau:er som det finns gott om hos lindex. Ska bli gött med en helt ny underklädesgarderob i slutet av september. Alla bh:ar har ju inte suttit som man velat alla gånger när man testat i affären tråkigt nog. Det är iaf dags att bli sexigare under ;) Svart är standard och även våran favvofärg när det gäller underkläder.



10 nyttiga mellanmål..

Mellanmål är viktiga för att du ska orka hela dagen OCH för att hålla vikten!


SalkonK tipsar om 10 nyttiga och enkla mellanmål..tycker att dom verkar väldigt goda, får nog testa allihopa så att mellanmålen inte blir för enformiga :)

- Kanelkryddad keso med äppelbitar.

- Kesella blandat med några droppar saft, gärna osötad.

- Smoothie på mjölk, laktosfri yoghurt och färska eller frysta bär.

- En smörgås på fullkornsbröd med stekt ägg och tomat.

- Två kokta ägg.

- Lätt variant av grekisk yoghurt, tillsammans med lite hackad mandel och banan.

- En avokado med en liten klick gräddfil och några räkor.

- Keso blandat med mandarin, apelsin, kanel och lite nötter.

- Grov smörgås med avokado, kalkon, en gnutta aromat och keso.

- Omelett på rökt kalkon, paprika och lök.



Trendig välgörenhet!



Grymma väskor..gillar den lilla väskan lite extra :)



Ny favorit!

Efter att bara ha använt den över helgen så är Max Factors "FALSE LASH EFFECT MASCARA" våran nya favorit..den håller vad den lovar! Prisvärd är den me, 155:- på www.nelly.com




Never again?

Måste bara berätta lite om lördagen..den var ju faktiskt väldigt bra!! Efter att allt var klart med maten till mamma igår så satt vi o åt och hade det mysigt ute i Målsryd i några timmar :)



Jenni sitter o försöker stämma mammas gamla gitarr..o nej hon kan inte spela :P

Efter besöket åkte Jenni hem för att ha en myskväll med sin pojke, as usual nu för tiden :) Det hade jag också gjort om jag hade en pojkvän som ville vara med mig ;P hehe

Anyway, Jag gick som sagt på förfest och sen mötte jag upp Tess och Cilja för att gå till Grand. Har inte varit på Grand nu efter sommaren, dom har bytt åldern till 23 nu, innan var det 25. Det var kanonbra måste jag säga..älskar musiken dom spelade..så man kunde dansa heeela kvällen, har inte dansat ordentligt på jag vet inte hur länge..och vi ÄLSKAR att dansa :D

Det var INGA som helst problem att vara nykter igår bland allt folk. Det finns iofs många faktorer som spelar roll om man ska klara av att vara nykter ute på krogen. Det första är vilka man är ute med, det andra är vilket ställe man är på och det tredje är att man måste vara positiv själv..annars funkar det aldrig :P

Fick en kommentar igår som löd: "nu kanske du aldrig vill dricka igen efter denna kvällen" och mitt svar till detta blev: "Nope, det kanske jag aldrig vill"  och det lär jag inte göra om det är lika bra varje gång, men sånt kan man ju aldrig veta i förväg heller..tråkigt nog, men det återstår att se vad som händer :)

Det var iaf 3:e veckan utan nu, 4:e börjar imorrn ;) feels good!
Söndagen har för övrigt varit nice..lite matlagning för veckan och en städning av lägenheten blev det me..har tagit tillbaka städdagen till söndagen igen..som förr.

Hoppas att ni har haft en MINST lika trevlig helg som vi, även om den gick för fort!
XoXo//A




Mat & Träning 10.09.05

Det var ju jäkligt gött det vi åt igår och som tur är blev det en hel del över :P så det blev gottismat idag igen :D idag har det iaf inte blivit nån onyttig pizza o sånt som det brukar bli..men det vi käkat idag har väl inte varit speciellt nyttigt ändå :P hehe

Furkost: Jenni: några pannkakor, Anne: Turkiskyoughurt med blåbär & svartvinbärs-te.

Middag: Räksmörgåstårta..(den vi åt igår)

Kvällgottit: Muffinsarna..2 var, för det räcker gott och väl..man vill inte ha fler efter det ändå :P



Klicka på bilden om ni vill ha receptet på dom igen :)

Magen får vänta efter mat tills frukost nu, blir nog lite te senare me. Det har inte blivit mkt rörelse idag..vilodaaag, jag fick iaf min helgsmotion igårkväll på dansgolvet ;P

XoXo//A



Makeup favoriter!



Våra abosluta make up store favoriter!  Parfymen "Less is more" underbarare "fruktdoft" får man leta efter. Läppstiftet "Bare" får dina läppar att se naturligt beiga ut. You have to try them!!



Sex gör dig snygg!

Men det vet vi ju redan lr? Så ha massor ;) Kanske inte med massa olika hela tiden men med en o samma! Skämtosido, ha det med vem fasen ni vill! ;P



Här är sätten som sex gör dig snyggare på.

Din hy åldras långsammare

Sexuell njutning frigör massor av hormoner i kroppen, bland annat endorfiner och oxytocin. Dessa får dig att må bra, men de kan också reparera skador på hudcellerna, från rökning, stress och uv-strålning. 
 
Du sover bättre
Det är inte för intet som det kallas "skönhetssömn" – vi är alla vackrare efter en god natts sömn. Och att få en orgasm strax innan läggdags gör att kroppen slappnar av och du får lättare att somna. Det kan också förbättra kvaliteten på din sömn.

Din hy återfuktas
När du svettas under sexakten frigörs naturliga oljor i huden, bland annat linolsyra, som återfuktar och mjukgör din hud, skriver Marie Claire.

Du bränner kalorier
Sex kan vara rena rama träningspasset, som är bra för både hjärtat och figuren. Blodcirkulationen ökar, stressen minskar och humöret höjs.



Dagens tips!

Sällskapsdricka..det är alltid bra att ha det när man ska nånstans. Som igår tex. eftresom vi kör på det nyktra nu så hade jag med mig en alkoholfri dryck till förfesten. Det funkade jätte bra, känns faktiskt lite bättre att ha ett glas i handen och mingla runt än att bara sitta helt tomhänt i ett hörn :P haha



Ville iaf tipsa om den kanongoda drycken "Peach Pearl" som jag hade med mig igår! Det finns ju faktiskt folk som aldrig dricker alkohol så där har ni en god sällskapsdricka. Visst, man kan ju alltid dricka saft eller läsk..men detta känns lite mer festligt om jag ska vara ärlig ;) ta ett champange eller vinglas med dricka och droppa i en liten physalif me ;) kan inte gå fel!



I like!!



Shoppingtips!



GUD vad vi älskar kilklackar!! Helt underbart snyggt och bekvämt, passar till allting!



Det är fritt!

Hell yeah! alkoholfritt ;P



Seee yaa! bye!



Mat & Träning 10.09.04

Vill inte äta nån mer choklad denna helgen iaf! :P haha, Det blev vääldigt tillräckligt med våra kladdkakemuffins ikväll!

Jag(anne) tänkte dratt till gymmet idag, det var det som var planerat faktiskt..men eftersom jag typ blev väckt halv 5 imorse av ett samtal så sov jag bort hela dagen och sen har det varit full fart med allt som skulle göras inför mammas födelsedagsmiddag!

Frukost: 2 äggmackor och päronsaft.



Middag: EGENGJORD "Rostbiff" & "räk"smörgåstårta. Efterrätt: Choklad-kladdkakemuffins.

Sen blir det INGET mer, som sagt..vi är mättast i stan typ :P kalorierna får ta sig sin tur genom kroppen ikväll..

Kvällsdricka blir det nog..det är ju lördag ;) Men det blir ABSOLUT ingen alkohoool. Isvatten skulle jag tro :P

Later babes!



Dagens outfit




Så blir du piggare!

Känner du dig trött och hängig i sommarvärmen? Du kan ha drabbats av järnbrist och då är det dags att ladda upp med linser, bär och kött.



Trötthet, huvudvärk och dåligt humör är bara några tråkiga symptom på järnbrist. Har du dåliga blodvärden blir ditt immunförsvar också sämre, du får svårare att minnas och att koncentrera dig.

Tyvärr är tillståndet vanligt bland fertila kvinnor eftersom de förlorar mycket blod under menstruationen. Enligt Livsmedelsverket ska kvinnor mellan 18 och 30 år få i sig 15 milligram järn per dag, medan män i samma ålder bara behöver 9 milligram.

Du får reda på om du har järnbrist genom att göra ett enkelt blodprov på vårdcentralen. Visar det sig att dina värden är för låga, gäller det att se om matvanorna.

Kött, särskilt nötkött, vilt och klassikern blodpudding innehåller massvis med järn. Är du vegetarian, fyll i stället tallriken med gröna grönsaker, baljväxter som ärter, bönor och linser, bär som jordgubbar och hallon och mängder av torkad frukt.

För att kroppen ska kunna tillgodogöra sig järnet måste du också få i dig tillräckligt med c-vitamin. Frossa i citrusfrukter, nypon och olika grönsaker. Ge järnet med rätt kost så ska du se att du snabbt blir piggare!

Som tur är får vi ingen mens som gör att vi får mindre järn o kroppen eftersom vi äter minipiller. Innan kände vi oss ganska trötta tack vare det. Nu äter vi även extra järntabletter eftersom det hjälper mot trötthet och järnbrist. Det kan även hjälpa mot håravfall.



Dagens uppdrag!

Dagens uppdrag blir att göra två sånna här! Har gjort det förut hos pappa när han fyllt år men då har styvmorsan hjälp till men idag får vi klara oss helt själva ;D men det ska nog gå bra! Ska göra en med räkor och en med rostbiff! Visa resultat när vi storhandlat och gjort klart dom! Anledningen till detta är att mamma fyller år imorrn så vi täntke överraska henne me lite god mat idag :) skrivs senare!




Snygg i spets!




From Jenni with love

OOOPS.. Nu gjorde vi det igen! Vi råkade somna på soffan som vi typ gör varje helg! Jag råkade visst somna till filmen "from paris with love". Bra film, tråkigt att man ska va så trött bara :P jaja sånt händer.




Bjuder på två bilder från tidigare idag, hade på mig kepsen jag fick av min bejbi för första gången.. den matchade outfiten så ba ;) Lite armystil över den hela idag igen, me like.

Nu e de dags att släpa sig själv till sängen.. sovit alldeles för länge på soffan! Gonatt!



Mat & Träning 10.09.03

mmmm.. det va så jävla länge sen nu man åt pannkakor! Tänker alltid på när man var liten och åt det med jämna mellanrum :P Daniel va så söt och gjorde massor igår så jag fick med mig några hem imorses. Vi skulle egentliigen ätit dom som mellanmål men vi åt dom till frukost ist. GOTT va de iaf!

Frukost: 3 pannkakor med sylt



Mellanmål: Turkisk yoghurt med skivad banan

Lunch: Pasta med tonfisksås

kvällsmat: Anne åt två toast och har även ätit lite nötter nu på kvällen. Jag åt en kyckling pizza IGEN :P onyttiga jag asså.. men det är fredag och jag gottar mig! Får se om de blir lite choklad eller chips till filmen!

Träning: Ni kan väl gissa om vi tränat eller inte.. :P äsch, de har vi inte. Det är ju trots allt vilo/myskväll idag. Vi dricker ju ingen alkohol och äter ganska nyttigt, då känns de som om man inte behöver träna mer än 3 ggr i veckan, kroppen verkar hålla sig i god form endå ;)




Byt ut kläderna!



Byt ut jeansshorts mot skinn och dressade shorts, kort byxdress mot lång, kilklackar med korksula mot höstigare kilklackar, färgglada brillor mot mörka & bara ben mot knästrumpor.

Då är du rätt ute i höst ;)




The new girl..

Åh det har varit en kanonbra dag på jobbet! Fredag o allt! Det började med att vi själv fotade av en massa saker, alltid lika gött att få det gjort inför helgerna..det var det första som var bra idag.

Det andra som varit bra är att våran "testmodell" för dagen har blivit en ny favorit!! :) hothothot! we like a lot!



OCH det tredje är att vi faktiskt fick våran order och att vi nu får gå hem!! :D

Så vi skrivs senare sötnosar!
XoXo



De 10 vanligaste dietmisstagen

Du kanske tycker att du gör allt rätt, men det är faktiskt fullt möjligt att din kosthållning och ditt träningsprogram istället hindrar dig från att nå din målvikt. Se listan över de tio vanligaste misstagen man gör när man försöker minska i vikt.



Här är listan som sheknows.com gjort:

1. Det vanligaste sättet för kvinnor att försöka gå ner i vikt är att panikbanta. Men det finns flera problem med att äta för lite, dels förlorar du i muskelmassa, vilket innebär att även om du blir smalare och går ner i storlek så kommer du ändå inte bli fast i kroppen, dels sänker banting din ämnesomsättning. Därför är det bättre att satsa på mer träning, än mindre mat, om du vill gå ner i vikt.

2. Många kvinnor fokuserar på vad vågen visar istället för vad de ser i spegeln. Vad vågen visar är ofta inte representativt för hur kroppen ser ut. Om du tränar på rätt sätt kommer du att bygga muskler och förlora fett. Om du förlorar fem kilo i fett och går upp fem kilo i muskler kommer du inte märka det på vågen, men du kommer se det i spegeln. Hur du ser ut och hur du känner dig har lite att göra med vad vågen visar.

3. När man börjar träna satsar man ofta på kondition, men konditionsträning är mest ett sätt att bränna fett under själva passet. Satsa istället på träning som ökar din förbränning även efter att passet är avslutat, till exempel styrketräning.

4. Du har hört det förr, frukosten är det viktigaste målet under dagen. Men vet du varför? När du vaknar på morgonen är kroppen utsvulten. Om den inte får den näring den behöver börjar den bryta ner muskler för att få energi. Eftersom musklerna påverkar ämnesomsättningen förstörs kroppens förmåga att bränna kalorier.

5. En del använder bantingspiller, men faktum är att få om ens några verkligen fungerar. Ett sunt förnuft är den bästa, säkraste och mest långsiktiga vägen till att gå ner i vikt.

6. Att äta för sällan är ett annat vanligt misstag. Tre mål om dagen är för lite, helst ska man få i sig två mellanmål däremellan. De flesta kvinnor äter för lite under dagen och är utsvultna till middagen då de istället äter för mycket. Det största målet blir sent på dagen då man har minst chans att förbränna det.

7. Att äta fel slags mat är också en vanligt misstag. Med ett packat schema är det svårt att planera sin kost. Men om du vill gå ner i vikt måste du laga mat och skippa alla snabba, onyttiga alternativ.

8. Mat kan ibland vara ett sätt att hantera jobbiga känslor som ilska, nedstämdhet men även glädje och oftast är det sötsaker som slinker ner i de här fallen. Här gäller det att bryta mönstret och klippa det känslomässiga bandet till mat.

9. Försök vara konsekvent. När man väl börjar slarva med frukost eller träning är det svårt att komma tillbaka. Utan konsekvens är det svårt att nå hållbara resultat.

10. Brist på sömn är en förbisedd faktor. Om du gör allt rätt men fortfarande inte går ner i vikt är det dags att se över dina sömnvanor. Kommer du i säng i tid? Får du tillräckligt många timmars sömn? För lite sömn kan resultera i att stresshormonet kortisol ökar vilket kan göra att kroppen inte släpper ifrån sig fett utan tvärtom lagrar det.




Dagens tips - Recept!

En mycket god och enkel lunch ni kan göra är Laxfilé med bulgursallad & youghurtsås!



Du Behöver: (4 Portioner)

4 Laxfileér
Gurka
Körbärstomater
Rödlök
Turkiskyoughurt
1 vitlöksklyfta
Bulgur

Gör såhär: Koka den mängd bulgur du vill ha, vi brukar ta för 2 portioner (det blir lagom för oss). Under tiden steker du laxfilén på svag värme..smaksätt med citronpeppar. Skär gurka, rödlök och tomater i den mängd du själv vill ha i din bulgur. Blanda allt.

Till såsen använder vi 3dl youghurt och pressar bara i en vitlöksklyfta..




Klickat hem!

Nytt smink är aldrig fel. Ska bli intressant att testa "False lash mascara" för första gången och se ifall den håller vad den lovar ;) Vi gillar ju Max factor's "Master piece max" så hoppas på att denna är minst lika bra! Köpte även en ny "under eye concealer" i färgen "Fair", superbra! HOPPAS att vi får grejerna idag eftersom vi la ordern PRECIIIS innan 11! Vill ju ha dom till helgen ;)




Gratis är gott!

Så är det väl alltid.. det är iaf lite roligt när man överraskas med fina och roliga saker. Igår fick vi 3 nya grejer, en ganska rolig och praktisk sak och två väldigt snygga grejer.



Fick en grym väska som nelly kanske ska ta in och sälja. Finns i beige och mörkblå, vi fick den beiga! Tycker den är grym! Sedan fick vi dom skyhöga kilcklarna som vi köpte i somras men Anne glömde kvar på en gata i Miami! Haha tur att vi fick ett par nu då så vi slapp köpa ett par nya nästa år ;D De va dom svarta hon glömde och vi har även vita hemma.



Haha, student consulting är så jävla söta. Våra cyklar hade ju stått på centralen i två dagar, och igår när vi hämtade dom satt dessa på våra säten! Hur praktiska som helsta tt ah med när det regnar! THAANKS!



Eftersom vi lämnade upp massa sommarplagg till vinden för nån vecka sen tänkte vi att de va lika bra att hämta ner dom snygga vinterkläderna man haft på vinden under våren och sommaren :)

Nu ska vi springa in i studion och fota lite till! skrivs!



Nu är dom betalda!



Tiderna blev bokade i tisdags och NU är dom även betalade..varför betala 10% av summan först när man lika gärna kan betala hela summan på en gång? :) 45500:- var blir den slutliga summan från första till sista besöket..not so bad? Liiite jobbigt är det att se så mkt pengar försvinna från kontona, MEN jag vet ju att det går till bra grejer och då är det inte lika illa. Får snart tebax dom ändå eftersom vi är så "sparsamma" av oss! :D

Lugn mamma!! Du behöver INTE vara orolig eller ledsen över nåt..du vet att vi har råd med det ;P love you!

Annat jag har pinat ikväll än våra konton är mig själv..eller mina ben kanske jag ska skriva! ÅH HERRE GUD säger jag bara!! Det gjorde fruktansvärt ont att epilera sig idag! Brukar ju alltid epilera benen, men har ALDRIG epilerat låren innan..jag körde verkligen från tårna ÄNDA upp till bikinilinjen ikväll. Så nu fan är jag hårlös, hehe känns bra iaf :P

Klockan är redan 11, öh..redan fredag IGEN! I LIKE!
Ni får ha det gött så skrivs vi imorrn :)

Natti!
XoXo//A




Mat & Träning 10.09.02

Sista pumpen för veckan..sista träningen för veckan? nah det vet man ju som sagt aldrig..men troligtvis iaf :P Pumpen idag var ett bra pass, på torsdagar har vi alltid en instruktör vid namn christian, han byter ofta lite med låtarna när det nya passet börjar närma sig..det är riktigt gött, för som vi skrev i måndags så var det det "vanliga" pump-passet men inte idag :) och då får musklerna jobba lite extra!

Kände oss lite svaga idag faktiskt..vet inte varför för vi har ätit kanonbra känner vi..

Frukost: Havregrynsgröt med drottningsylt & päronsaft.

Mellanmål: Grönt te & apelsin.

Lunch: Pasta med tonfisksås (gjord på krossade tomater & tonfisk) och zucchini, vatten till det.

Mellanmål: 2st kesoplättar.



Efter Träning: Proteinshake

Kvällsmat: Jenni har ätit nån pannkaka och Anne har bara fått i sig lite grönt te (citrus).

Känns bra....
Later!



Dagens outfit




27 spektakulära under!

Designstudenter från hela världen tävlar om 15 000 euro och chansen att få sina underkläder uppsydda i limiterad upplaga. Temat är "Framtidens underkläder". Finalen hålls i London den 16:e september. Helena Christensen sitter både i juryn och står modell för de vackra tävlingsbidragen. Det är Triumph som för tredje året i rad annordnar "Triumph inspiration award"



Grymt coola är dom allihopa! Frågan är ju om man nu i framtiden ska gå runt i bara underkläder? ;P Dom 2 vi gillar bäst är Israels och Hongkongs bidrag. Vilken gillar ni bäst!?

För övrigt är ju Helena och bilder helt sjukt snygga!! love it!



Vem har snott cyklarna!?

"VART ÄR CYKLARNA!? Vem fan har snott dom?" Haha, vi är lite glömska av oss!..Vi hade tänkt att cykla till jobbet idag..men så blev det inte, för när vi öppnade cykelrummet så vart det helt tomt! Lite rädda blev vi allt..Hittade våran fastighetsskötare och pratade lite med honom, han sa att han skulle ringa polisen och försäkringsbolaget.

Vi började traska mot jobbet..men sen kom vi faktiskt på att vi cyklade till centralen i Tisdags när vi skulle till Gbg. och däääär står dom fortfarande, haha vi glömde att ta med dom hem för att det blev så sent och bussen stannade "där uppe" på centralen och inte där nere där cyklarna stog parkerade..

Det blev en liten lättnad iaf..aja, får gå och hämta dom efter träningen sen. åh..vi som ville ha dom nu under dagen :P hehe

Så kan det gå ibland, minnet är inte ALLTID på topp.. så nu får man ta en liten promenad till gymmet istället.



Ett par favoriter från dagens fotning..ap-snygga kilklackar från Friis & company

Dags att pumpa! Skrivs!



15 glädjeknep för att lyfta humöret

Alla har vi dagar när vi är på dåligt humör. Kanske till och med lite oftare nu när sommaren börjar gå mot sitt slut och den långa mörka hösten väntar utanför dörren. För att förhindra höstdeppen har veckorevyn listat 15 bra glädjeknep.



1. En god gärning
Ge en snäll kommentar till en vän eller hjälp någon på jobbet. Detta kommer få dig att må bättre. Dessutom får du ofta något tillbaka i gengäld.

2. Dansa

Sätt på din favoritlåt och vrid upp volymen. Sedan är det bara att dansa loss  (helst framför spegeln). Kroppen fixar endorfinerna och du lurar hjärnan att du är glad.

3. Dofta

Dofter kan drastiskt påverka hur vi mår. Ställ fram doftljus på skrivbordet eller leta upp parfymen du använde på den där roliga resan.

4. Ring någon

Ring upp någon du inte pratat med på länge. En gammal kompis, släkting eller skolkamrat. Oftast har man mycket att prata om och du kan få nya synsätt på det där problemet du gått och grubblat på.

5. Motionera

Kroppen och psyket hänger ihop. Om du kommer ur form fysiskt så kommer psyket också ur form. Ta dig en långpromenad i kvällssolen så får du se själv! Du kommer snabbt känna dig piggare och gladare.

6. Hobbies

En hemmakväll framför TV:n behöver inte vara helt fel, men se till att göra annat ibland också. En aktivitet på fritiden kan ge mycket mer än själva aktiviteten, det kan också ge dig nya vänner!

7. Le!

Du behöver inte vara på bra humör för att le.Om du drar på smilbanden i fem sekunder så lurar du dig själv att tro att du är glad. Dessutom smittar leenden lika lätt som gäspningar, så på köpet kan du bidra till någon annans glädje.

8. Ta hand om dina relationer

Var noga med att ta hand om de som står dig nära och era relationer. Spendera tid med dem, och du blir snabbt på bättre humör.

9. Tänk egoistiskt

Låt det bara inte gå överstyr. Tänk på att fokusera på sådant som gör dig glad och välmående.

10. Lyckoalbum

Gör ett album med dina absoluta favoritfoton. Det kan innehålla bilder på husdjur, galna utekvällar, mys med familjen på landet, resebilder eller vad som helst. När du känner dig nere nästa gång plockar du fram albumet och minnena med det.

11. Stressplan

Se till att skaffa en plan över hur du ska bemöta stressen när den kommer. En spellista på iPoden kanske? Den kan innehålla lugna låtar som du kan slappna av till.

12. Prova något nytt

När du kommer på dig själv att gå i samma gamla spår igen är det dags att göra en förändring. Testa en ny maträtt, bjud hem en person som du inte umgås med så mycket annars eller gå på en konsert du annars inte skulle ha gått på. Man blir glad av att prova nya saker!

13. Var tacksam

När man har fastnat i negativa tankegångar är det lätt att glömma bort vad man har som är bra i livet. Skriv ner tre saker varje dag som du glädjs åt. Ta fram anteckningarna om du känner dig deppig.

14. Visualisera

Fundera på vad det är du vill ha mest av allt. Sedan tänker du att du redan har det. Om du vill bli sångerska kan du till exempel sätta upp bilder när du sjunger och skriver autografer.

15. Lär känna dig själv

Spendera lite tid med dig själv och försök lära känna dig själv. Först när du känner dig själv riktigt bra vet du vad som kan göra dig glad.

 




Shoppingtips!

En väldigt billig och snygg jacka!




Nyhetsbrev v.35 - Snygga September!






Billig partyoutfit till helgen!

2-in-1 outfits kan man väl kalla dom. Det va en söt tjej som undra om vi kunde lägga upp något förslag på en billig 2-in-1 outfit eftersom hon inte kan spendera så mycket pengar på att köpa två helt olika. Gick in på Gina av ren reflex eftersom dom är så billiga och man kan göra hur många partyoutfits som helst med deras kläder :) Gjorde två stycken så hon har något att välja mellan.



Ett fodral med puffärmar med stumpbyxor går alltid, sedan kan man pimpa den med en skinnkjol över så ser det ut som en tröja ist. Skinnkjolen kan man ha två dagar oxå bara man varierar överdelen tycker vi. Ena dagene tt snyggt linne och andra dagen en söt tshirt ;D Allt är so sagt från Gina Tricot och är billigt. Good Luck "Isa"!



En dag på slottet!

Det va en väldigt givande och intressant dag på slottet i Alingsås idag! Det va så jävla fint där oxå.. kändes bra att åka iväg och ha mötet där istället för att sitta kvar på kontoret. Man blir lite mer kreativ då :D Vi pratade om hur man ska förbätta de vi redan gör så bra.. för de går ju alltid att bli lite bättre ;) Alla fick komma med synpunkter och önskemål och det är nyttigt med sånna här dagar där alla får säga sitt och de känns verkligen som om dom lyssnar och alla verkade vara överens :) Känns skönt.




Dagen har varit bra som sagt. Jobbade 3 h innan vi åkte bort och vi blev avsläppta precis utanför vårat hus som tur va så vi slapp gå hem från kontoret :D hehe. Disken va skyhög och tvätten hängde kvar så det fick vi ta hand om innan vi stack och träna.

Anne är hos Mike och umgås lite medans jag e hemma med min älskling Daniel :) Lyckad dag helt enkelt. Skrivs imorrn för nu ska vi sova!//J



Mat & Träning 10.09.01

1 September och ännu en nyttig månad inleds! ;D Alkoholfri och detoxande mat! Det finns ju iofs en anledning och de kanske ni redan listat ut, man ska ju inte dricka så mycket alkohol då. Detoxandet är för att vi druckit och ätit så mycket så vi vill rensa kroppen lite :)

Frukost: Havregrynsgröt med drottningsylt och mjölk

Mellanmål: Apelsin och grönt te

Lunch: Jätte god lunch på alingsås slott. Kycklingbröst med ugnstekt potatis och ärtor, brun/röd sås med vitlök (minns inte vad dom kallade det)



Efterrätt: Chokladglass och en kopp te

När vi kom hem innan träning: Mangosmoothie

Efter träning/kvällsmat: Tonfisk med fetaost

Träning: En effektiv timme på gymmet idag! Crosstrainer 20 min, inner och ytterlår, ländrygg och rodd, löpbandet 10 min och mage på gymboll.



Dagens outfit




Så får du drömfransarna!

Långa, fylliga fransar är inte bara vackert, utan det gör så att dina ögon ser större och klarare ut. Här kommer fem steg till långa fransar.

Primer från Smashbox, 190:- på Kicks

1. Återfukta –
Fransarna torkas ut mer än vad man tror från att använda mascara och sminkborttagningsmedel dagligen. För att få tillbaka fukten, återfukta fransarna med strösockerolja regelbundet.

2. Fransnäring –
Idag finns flera typer av fransnäring på marknaden, bland annat Revitalash och Neulash. De kostar en del, men får verkligen dina fransar att växa sig längre och tätare. Applicera produkten på överfransarna varje kväll innan du går och lägger dig och du kommer se ett resultat inom mellan tre till sex veckor. Bieffekten är dock att vissa får irriterade och torra ögon. Dock kan det vara så att om den ena inte fungerar så bra för dig, tål du den andra desto bättre, så det är värt att testa sig fram.

3. Ögonfransböjare –
Ögonfransböjaren förlänger och formar till den rätta formen på fransarna. Innan du applicerar mascaran värm ögonfransböjaren med hjälp av en hårfön (inte för varmt, i 5 sekunder), spraya därefter lite lätt för att få bäst resultat.

4. Primer –
För att förlänga fransarna ytterligare använd en ögonfransprimer innan du applicerar mascaran.

5. Mascara –
Avsluta med att applicera en mascara med extra volym. Applicera först med en brun mascara för att få längden och därefter en svart mascara på franstopparna för att få fyllighheten.



Vi slipper jobba idag!

Woho! Det blir en "hemlig" utflykt med jobbet nu..hemligt är det väl inte längre eftersom vi fick reda på vart vi ska precis, Vi ska till ett slått i Alingsås och äta god middag. Anledningen till detta måste nog vara reliasen av nellys nya hemsida, men det återstår att se.

Skönt med en liten pause iaf, vi ligger ju som vanligt i fas med bilderna så där är det INGA som helst problem ;)



Funderar för övrigt på att köpa en sån här söt mössa! :D + den som vi gjorde som shoppingtips förra veckan, gulligt med lurvigt ;)

Kommer att vara borta hela dagen så  vi skrivs senare!
XoXo




Shoppingtips!

För dom som gillar army-stilen och Triwas klockor kan vi rekommendera denna snyggingen. Vi älskar alla triwas klockor, det finns något för alla smaker. Har dock inte hittat den på deras hemsida än men den finns säkert o köpa senare, kostar ca 995:-