RSS 2.0

Last party of 2010!



Woopwoop! Nu smäller det! last of 2010! We have loved and been loved.. we will always love u and u will always love us... and so it goes! ;) yours 4-evah //twins



PARTYYY <3




Årets sista shopping!

Var ju i stan för att leta efter örhängen till Teresa. Tror vi hittade ett par som kommer passa henne klänning, vi får väl hoppas på de iaf, minns inte ritkgit vilken slags blå de var på den nämligen ;) aja de ordnar sig

Vi fick oxå med oss lite grejer hem som vanligt. En sista shoppingrunda för detta året!



Köpte nya örhängen igen, ville ha ett par svarta ringar oxå ifall vi ska ha dom ikväll.



En ny jumpsuit ;D grymt snygg. perfekt för trettondagen?



Köpte två kortare tshirtar att träna i ;) Nytt år, nya träningskläder!



Ett nytt halvlångt träningslinne oxå att ha under.. blir nog nice.

Dags att börja snygga till sig. skrivs senare ;) //J



Best and worst of 2010!

Det bästa med året:

Kärleken. (Två år för Daniel och mig <3) USA med Teresa. Finland. Bröstförstoring. (så jävla nöjda) Ögonopreation för Anne. Lugn sommar/höst på jobbet (skönt att andas ut ibland) Anki (Bästa vännen) flyttar hem från Norge.



Det sämsta med året:

Kärleken. (några tråkiga händerlser under året) Farmor dog. Stress på jobbet på vintern/våren. Tråkigt väder i somras. Gjort ganska lite iår jämfört med föregående år. (typ resor och aktiviteter osv. men man kan inte flänga runt för mycket heller känns det som) Ögonoperationen för Anne (Läkningsprocessen)

Vad ska man mer skriva..? Året gick verkligen fort, nästan för fort. Jag hoppas att det nya året blir lika bra om inte ännu bättre. Ska ändra på oss lite. Mindre stress och negativitet under det nya året. Ta hand om relationer och vänner. Livet är helt enkelt för kort för att slösa tid på onödigheter och bråk eller vad det nu må vara.

Nyårslöften:

För mig blir det att sluta knäcka min jävla fingrar. Jag hatar det!
Anne har inga direkta löften men det gäller väl båda det jag skrev där uppe. Ta hand om varandra bättre och stressa ner lite mer och bara ta dagen som den kommer.

Hoppas alla får en underbar nyår och ett jävligt bra 2011. Ska vi iaf försöka ha!//J



BUS!

Måste hålla oss bruna och fräscha med BUS nu när vi inte får sola ;) För er som inte har koll så e de tack vare den kemiska peelingen vi gjorde som vi inte får sola på några veckor till men sen kan man bättra på brännan lite som tur är ;D Man e ju som fräschat me lite färg på kroppen.. men överdriven rolning är inte heller så snyggt enligt oss...



Ville bara visa hur stora servetterna är innan vi delar dom och hur stora dom blir när dom är halva :) Vi tar ju för det mesta alltid en halv var typ 2 ggr i veckan ist för en hel 1 gång i veckan. Snyggare när man får lite mindre färg åt gången så får man inga fula ränder oså håller färgen längre eftersom man tar de två ggr :P



Hela servetten.



Halva servetten.

När det händer något speciellt (SOM IDAG) brukar vi ta en hel för extra mycket färg men våra servetter är tyvärr slut och hade bara 1 kvar så vi var tvungna att dela. Tog en halv igår kväll innan läggdags oxå :)

Nu ska vi vara så snälla mot Teresa och springa ner på stan och köpa nåt blått smycke till hennes nyårs outfit eftersom hon jobbar. Ska se om vi hittar nåt fint till oss själva oxå ;) Skrivs senare!/J



Dagens tips!

Vilken räddare i nöden! :D Har du oxå otur att en nagel spricker eller håller på att gå av på kanten inför en speciell kväll, för så kan det ju vara ibland! Då ska du iaf ta ett lösnagellim och kleta på där sprickan är så är det fixat :D Sen kan man måla nageln som vanligt. Fixade själv min tumme igår inför kvällens festligheter, vill ju inte klippa ner den bara för att. Naglarna ska hålla HELA året ut :P 

Lim kan man köpa nästan var som helst, men själv använder vi den från Depend som finns på kicks för 25:- 




Nattmusik!

<3




Hur känns det egentligen..?

Hmm.. vet inte riktigt hur det känns... det känns nog inget speciellt antar vi.. Det är nyår imorrn coh vi bara "aha, vadådå". Samma sak var det med julen, den kom och den gick. Kändes inget speciellt även fast julafton var en underbar dag. Aja de blir väl så med åren :P HAHA som om vi är gamla nu lixom..

Har iaf planerna klara som tur är... så man slipper fundera vad man ska ha på sig, avd man ska äta och vad man ska göra i sista sekund. Förra året var vi faktiskt bara hemma, jävligt skönt det oxå men kände att vi ville festa till det lite med bästa vännen detta året :)

Anne var på jobbet en sväng på förmiddagen för att hämta en klänning Tess hade beställt. Den passade tråkigt nog inte, fin var den men får ta med den tillbaka på måndag.



Vi har bytt platser.. det var planerat men det var INTE planerat att vi skulle sitta läääängst bort i lokalen vid lagret i den KALLA avdelningen LÄNGST BORT från foto och webdesign. BRA PLANERAT!!! eeh. aja så går det.



Suttit och målat naglarna inför imorrn, surfat och glott tv under kvällen, skönt och ta de lugnt. Ska nog ligga o glo på tv ett tag till så man blir riktigt trött och somnar gott. Skulle behöva en god natts sömn nu känner jag, sovit så himla dåligt dessa dagar men de kanske är för mkt begärt :( Känner att jag vill vara pigg imorrn lixom.

Nu blir det en kopp te och lite mandlar. Skrivs imorrn//J



Frukosttips!



Ville bara tipsa om en väldigt god frukost vi åt igår. Tänkte äta det som en sista frukost för detta året imorrn oxå så ville bara skriva vad det är i ;)

Turkiskt yoghurt, madlar, banan och flytande honung över. Smakar typ godis ;)



20 saker du inte visste om sex

Det finns alltid nya saker att lära sig och utforska när det kommer till sex. Här är 20 nyheter som du antagligen inte visste.



- De flesta kvinnor blir upphetsade när det roliga redan har börjat så tveka inte att ta ett initiativ även om du inte känner dig jättetänd från början.

- Singelkvinnor är mer intresserade av män som redan är upptagna än de som är singlar.

- Lider du av scenskräck? Enligt en skotsk studie kan den botas med orgasm.

- Majoriteten av alla par som är över 65 har sex en gång i veckan.

- Enligt en brittisk studie föredrar män kurviga kvinnor framför jättesmala.

- Enligt en studie ser personer som har sex tre gånger i veckan fyra till sju år yngre ut. Sex som anti-age.

- Kvinnor blir mer upphetsade av att se ett par som kysser varandra än av ett par som har sex.

- Om du motionerar 20 minuter innan du har sex förbättras ditt sexuella gensvar.

- 53 procent av alla kvinnor har provat att använda en vibrator.

- Storleken på längden har ingen betydelse, däremot omkretsen.

- Forskare testar Viagra på kvinnor, och hittills har 72 procent märkt en förbättring.

- Kvinnor blir fysiskt upphetsade av fler typer av erotiska bilder än män visar en studie.

- Kvinnor är attraktiva oavsett ålder anser 30 procent av den manliga befolkningen.

- Australier har mer oralsex än andra nationaliteter visar en global undersökning.

- Vissa kvinnor kan få orgasm av att någon smeker deras bröst.

- Gifta kvinnor har mer sex än ogifta kvinnor.

- Många män tror att kvinnor vill att sexakten ska vara så länge som möjligt, men faktum är att kvinnor vill att samlaget ska vara 4 minuter kortare än vad männen gör.

- Sex i 30 minuter bränner minst 85 kalorier.

- En av fyra kvinnor över 35 uppger att de aldrig har sex.

- Fysiskt sett tar det tolv minuter för både män och kvinnor att bli upphetsade.

(Källa: comopolitan, Bild: google)



Shoppingtips!

Mobilväska är ett måste för oss, gillar verkligen att ha mobilen skyddad i ett snyggt litet fodral! Har ju själv en sån här svart, kanonbra! love it!




Mat & Träning 10.12.30

Sista träningspasset för iår. Känns helt weird när man tänker så. Sista för iår.. hehe aja så e det. Vi tränade på gymmet idag iaf. Gillar inte hur dom planerat "julschemat" på gymmet. Det är pump måndag o tisdag and thats it. Vill inte träna pump två dagar irad lixom. Man ska vänta minst 48 h typ..?

Dagens träning:
Uppvärming 30 min på löpbandet med 5 minuterintervaller, gå och springa.
Inner och ytterlår på maskin
Framsida och baksida lår på maskin
Ländrygg på ställ och rodd på maskin
Mage på gymboll



Dagens matintag:
10,30 Frukost: Frukt & Nöt musli med mjök och en kopp grönt te
15,00 Lunch: Laxsallad med feta, avokado, gurka, tomat, paorika, rödlök och isbergsallad, ett glas c-vitamin.
16,40 Mellanmål: En banan. Kände oss lite hungriga trots lunchen
18,00 Efter träning: Proteinshake
20,00 Kvällmål: En burk tonfisk med fetaost och nudlar. En kopp grönt te oxå!

Thats all for now, blir nog nån kopp te och lite nötter under kvällen oxå ;D så gott! skrivs senare//J



Dagens shopping!

Teresa drog med oss till knalleland för att hitta en nyårsklänning till henne. Som tur är hittade hon två stycken :) Hon köpte båda men vet redan vilken hon ska ha så hon slipper vela!



Fick oxå med oss nåt hem. Nya mysisar ;) yeeey! Tog pengarna från tofflorna som vi lämna tillbaka som vi fick i julklapp och köpte nya mysdressar ist. Det funkar lika bra känner vi och man kan inte ha för många mysisar. 20% rabatt var det oxå. som hittat! <3 Likadana som dom grå utan luva vi köpte för ett tag sedan men svarta och med luva ;)

Åkte med Teresa till jobbet oxå (ICA MAXI) eftersom hon skulle jobba och vi passade på att köpa morgondagens mat. Det blir en god nyårsmiddag. LATER//J



Nä, så går det nog inte till!

Men det hade ju varit jävligt skoj OM det gjorde det ;D Alltid gillat den här reklamem!




Vikt och BMI

JUST NU:

Jenni:
Vikt 50,5 Längd 168 BMI 17,9

Anne: Vikt 49,6 Längd 169 BMI 17,4

Undernärd säger dom.. men vi känner oss inte undernärda. Verkligen inte. Det är stor skillnad på att vara undernärd, spinkig/tanig, må dåligt o se sjuk ut och att vara smal, vältränad, se hälsosam ut och må bra vilket vi tycker att vi gör :) Gillar inte alla siffror osv som man ska gå efter.. men nån riktlinje ska man väl ha. Jag e glad att jag mår och ser bra ut i kroppen lixom. Thats all.

Alla gillar vi olika saker men en sak som vi gillar är när man är ganska smal och har lite fylligare ben och rumpa. Rumpan får absolut inte vara platt. Magen är oxå ganska viktig, den ska helt enkelt vara platt. Man ska bara va nöjd med sig själv och skita i vad andra tycker och skita i hur andra ser ut.. Det här är alltså hur vi vill och gillat att se ut.. vi säger inte att folk ska se ut såhär så de inte blir några missförstånd ;)




Unstoppable!

Gaah, vad spännande! Vi ligger i soffan och myser till "Unstoppable". Eller myser, och myser..vi ligger helt spända och väntar på hur det ska sluta. En väldigt spännande film så vill ni ha nåt och glo på så rekommenderar vi den!



Teresa var på besök för ett tag sedan.. hon hann inte stanna för att glo film efterso hon ska upp och jobba imorrn. Hon hämtar oss tidigt så vi måste oxå sova egentligen men ska bara se klart oc h sedan hoppa i säng. Hoppas ni haft en mysig kväll.

Jag vill bara säga att jag saknar Daniel otroligt mkt, ifall han nu skulle läsa vilket jag intre tror, men man vet ju aldrig. Skrivs imorrn//J



Mat & Träning 10.12.29

Det blev gymmet idag som vi hade tänkt oss..men det blev ingen direkt träning på gymmet. Det blev 45 minuter på löpbandet med intervaller på 5 minuter powerwalk och löpning. Det är verkligen hur gött som helt med intevallträning, man orkar ju länge och det är både förbränning och muskelbyggande för kroppen. :)

Efter att 45 minuter hade gått så körde vi lite vader så att vi inte behöver träna dom imorrn.. och för att det var ett tag sen dom blev tränade nu igen. Dom blir ju dock tränade varje gång vi kör utfall och sånt men ändå.

Efter det blev det bara en massa magövningar..ingen gymboll idag. Kommer en video på en riktigt bra magövning vi hade på ett gammal pump-pass. När man gör den ska svanken pressas mot golvet hela tiden, den får inte lyfta från golvet! Om den gör det  måste man stanna tidigare med ben och armar så att magen hålls spänd hela tiden. Riktigt jobbig om man gör den rätt!

Idag har det blivit riktigt god och "lätt" mat..
Frukost: Turktisk youghurt med banan, mandlar & honung. (GODAST!) Grönt te. Vid halv 12 typ.
Lunch: Laxsallad & vatten. vid 3 (innan träning)
Mellanmål/Efter träning: 2 äggmackor & Proteinshake. mellan 6 och halv7.
Kvällsfika: Grönt te & Apelsin. Vid halv 10 typ..Man håller sig rätt bra med proteinet.

Blir nog en till kopp te alldeles strax :) sen räcker det för ikväll.
Later!




Sminkmisstagen att skippa på nyår

Nyårsafton är en kväll då många lägger lite extra krut på sin makeup. Det är ett bra tillfälle att ta ut svängarna lite extra, men vill du se så snygg ut som möjligt finns det några saker att tänka på . Här är de vanligaste nyårsmisstagen – och hur du undviker dem.



Överdoserat glitter
Vill du experimentera med lite glitter i makeupen är nyårsafton absolut rätt tillfälle. Men är du inte van vid skimrande smink, så var försiktig. Glitter reflekterar mycket ljus och drar ögonen till sig, så använd det med måtta. Du vill att det ska förstärka din look, inte ta över den. Överdoserar du glitter är det lätt att du ser barnslig ut.

Nakna naglar

Lägg inte allt krut på ansiktet, utan se till att även lämna tid för ett läckert nagellack. Omålade naglar kan se lite naket ut till en dramatisk sminkning. Kan du inte bestämma dig för vilket lack du vill använda så satsa på en klassiskt röd färg.

Kladdigt läppstift

Brukar du på sin höjd använda läppglans men satsar på ett knalligt läppstift till nyår? Var försiktig om du är ovan, då läppstiftet lätt kladdar av sig på tänderna och runt munnen, särskilt när du går runt och sippar på ett champagneglas. Bit av eller pressa läpparna mot en servett efter att du applicerat lacket för att få bort överflödigt läppstift. Använd också gärna en läppenna i samma färg för att "låsa in" läppstiftet och undvika att det flyter ut i fina linjer runt munnen.

Silver och guld

Metalliska makeupnyanser är också populärt på nyårsnatten, men tänk på att alla inte matchar. Guld är en varm nyans medan silver är kallt, så de passar mindre bra ihop. Har du ljus hy så satsa på kalla toner, medan mörkare hud funkar bra med varmare färgnyanser.

Smetig mascara

Satsar du på en sotad nyårslook så se till att ögonsminket håller sig på plats och inte hamnar under ögonen, vare sig innan eller efter tolvslaget. Välj en vattenfast mascara och eyeliner och applicera gärna mascaran med en liten borste, så att du inte stryker på för mycket på en gång.



Dagens tips!

Tänkte tipsa om något väldigt gott och bubbligt till nyårsfirandet ;) Har köpt oss en sådan att skåla med på 12-slaget! Köpte även en chill out rosé. Vi kör på rosa hela kvällen!



Du hittar den på systemet för 77 kr. ;)




Dagens shopping!

Köpte lite nya accessoarer till våran nyårsoutfit idag. Kände att vi behövde nån slags accessoar för att piffa upp looken lite till. ;)



Nya örhängen för 50:- och guld/silver glitter för 59:- från H&M



Fick med oss en ny kroppskräm från Åhléns oxå, det behövs i de här kalla vädret. 55:- för två st.

Kom precis hem från träningen, måste käka och duscha. skrivs senare//J



Shoppingtips!



Gillar verkligen kortare t-shirt's och tröjor..vet inte riktigt varför men det är ju snyggt ;P har man kroppen för det så är det ju grymt. Annars är det bara att ta ett linne under :) Dessa snyggingar kan ni hitta på H&M för 129:-/st



CleanMate

Täntke skriva en rad om våran nya söta robot-dammsugare :P hehe folk har ju undrat hur den är egentlugen. Den är bra! Lite trög e den allt eftersom det tar så lång tid att städa men den går ju sin utvalda väg fram och tebax. tycker att den borde känna av att den varit på ett ställe men hur ska den kunna veta de egentligen.. rent blev det iaf. Den började i vardagsrummet och gick enda bort till köket. Rummen klarar den itne av att gå in till eftersom tröskeln är så hög men de gör inget :)



Katterna blev självklart lite rädda och nyfikna. Dom sprang fram och tebax men vågade till slut gå lite närmare och nosa :) hehe dom är så söta! <3



Tråkigt nog kommer ingenting kunna städa lika bra som man själv gör. roboten kommer få gå när vi inte orkar städa golven men mattor och soffor kommer vi endå alltid få dammsuga på egen hand och då kan man svepa över golven samtidigt ju. Storstädar en gång i veckan så de hinner itne bli så smutsigt men katthår finns det gott om, usch.

Aja nog om det, dags att laga lite mat. Skrivs!//J




Gillar känslan..

Gillar faktiskt känslan av att tycka om någon..att vilja vara med någon. Att vara kär är jätte mysigt!, men man behöver inte vara kär direkt för att det ska kännas riktigt bra! :)

Har i år hunnit känna av det 2 ggr, bra eller dåligt..? bra tycker jag iaf :) har varit fint!



För visst är det en härlig känsla man får av det!?
//A



Dagens outfit!



Hittas på gina, hm och skopunkten



Wherever you will go..

favvolåt i två versioner <3






Mat & Träning 10.12.28

Sista pumpen för iår och 24 kg på benen. yeey! Ass:et och benen är i topform inför det nya året. Ska träna två ggr till iofs men pumpen gör så mkt :) tajt ska de vara!

Dagens träning blev alltså:
Uppvärmning på löpbandet i 15 min
1 h effektiv och hård pump!

Det räcker så ;)



Dagens matintag:
Frukost:
Frukt & nöt musli med en kopp grönt te. vid 11.
Lunch: Godaste couscous salladen med feta, rödlök, avokado, räkor och tomat. yoghurtsås med vitlök till. vid 4 nångång.
Efter träning: Proteinshake vid 7.
Kvällsmål: Äggröra med feta, rödlök och tomat med en kopp grönt te. innan 9.

Inte lika många mål som vi brukar äta per dag men som vi skrev innan så äter man inte lika mkt när man är ledig och vaknar sent ;)



Shoppingtips!

Hittade äntligen något snyggt på stan som man kan lägga in som shoppingtips. Var ett jävla tag sen nu känns det som. Från lindex. love them





Jag blir så arg!



Var precis i stan och är lite arg! VARFÖR har dom inga tjocka vantar någonstans?! Har dom slutat tillvärka dom bara för att julen är över eller vad e de frågan om? Det är ju svinkallt ute så de borde finnas 100-tals tycker man! :( FAN DÅ.. får väl frysa i vinter eller nåt. Hoppas på att hitta ett par goa nästa gång jag åker till pappa.

Skulle byta ett par tofflor vi fick i julklapp av mamma oxå men fanns inga storlekar. Typiskt. Måste hitta ett par mysiga snarast. kallt som sagt. Tur att vi fick en cool brasa i juklapp :P hehe

Hjärtesorg just nu. fan va allt känns konstigt. Om den är rätt, varför känns de så fel.. Ska iväg och träna och tänka på lite annat snart. Skönt. Skrivs senare//J



Yes!

Wohoo.. vet ni vad..? Vi trodde att det var slut men nu hittade vi ett sista pack protein uppe på vinden. Så jävla gött. Så hinner vi beställa nytt nu under januari så vi inte behöver vara utan. BRA ANNE!!



Tänkte även slänga upp lite sommarskor på vinden. Dom tara bara plats på hyllorna, det måste ju finnas plats för nya godsaker oxå ;) Love them, längtar till sommaren <3



Nu drar vi ner på stan en snabbis och checkar läget. Måste köpa ny kroppskräm tex. Skrivs//J



The Experiment

Satt uppe och glodde på "The Experiment" igår när Daniel kom. Helt okej film men jag förstog inte meningen med den riktigt. Det var ett experiment men sen slutade det bara.. men vissa filmer är ju sånna, bara slut helt plötsligt.



Blev en lång natt för mej. Daniel och jag låg vakna ett bra tag och pratade men det tänker jag inte ta upp just nu.. Ska se hur allt blir först. Tänkte bara skriva om filmen. För er om undrar vart man kan tanka ner så kan man tex göra de på tankafetast.com och checka alla nya underexter på undertexter.se, där finns även filmtips osv.

 




Jag har nog bestämt mig!

Har tänkt tillbaka lite på dom 10 nyktra veckorna jag hade innan.. Fan vad bra jag mådde då! om man bortser från smärtan av operationerna och allt det där :P För det var ju inte bara under just den perioden vi var nyktra utan det började ju ett tag innan det.

Men dom senaste dagarna har jag iaf tänkt tillbaka och även funderat lite, jag har nog bestämt mig för att gå tillbaka till det..på obestämd tid. Inte för alltid, det säger jag inte men för ett tag iaf. Och NEJ Jag kommer inte att bli en tråkig Anne bara för det! jag kommer att gå ut och ha kul o vara social så mkt det går!

För en sak är säker, jag VET att jag kan ha kul utan alkohol..annars hade jag väl dött av trisstess för länge sen :P haha! ne men..jag va ju ändå ute under den perioden och jag säger det..jag hade kul! många gånger, men sen fanns det ju andra gånger det inte va lika kul. Men så är det när man dricker alkohol me, det handlar om situationen, som jag har sagt innan..vem man är med, vart man är och vad man gör.

Jag är en väldigt öppen och social person, så där kommer man ju inte ha några problem..med att umgås med folk alltså, men sen kan ju problemet vara att folk som vet att man är nykter blir lite "rädda" för att typ snacka med en för att dom själv tror att dom kanske gör bort sig eller nåt? tråkigt sånt..kanske ska hålla tyst om det och låta folk tro att man har druckit, får väl babbla på som man brukar göra på fyllan :P haha!

Ska fira in det nya året och sedan kan 2011 börja nyktert ett tag iaf :) Kommer ju självklart ta något glas nångång när det finns anledning till det, men thats it. Men nu ska jag inte lova mig själv något för man vet aldrig vad som händer..DET BLIR JU ALDRIG SOM MAN TÄNKT SIG ändå! hehe

En bra idé tro? JA!..enligt mig iaf :)
//A




Några sista minuter kvar!!

OJOJ! Måste påminna er en SISTA gång nu. Klockan e snart 00,00 så ska ni ha era klänningar garanterat innan nyår måste ni ha besätllt den innan 23,59 idag! Kanske inte så många som läser just nu men för dom som gör de kan de ju vara bra endå ;D Här är iaf våra snyggingar vi ska ha på nyår, LOOOVE THEM! nelly.com




En dag som denna..

Det gick ju fort! Men vi fick ganska mycket gjort idag trots att jag sov bort större delen av morgonen med Daniel ;D Vi var så slöa. Gick upp.. åt lite frukost och gick o la oss igen, helt slut. Får väl se hur trött man är imorrn. Han kommer efter jobbet idag vid 00,00. Har tankat 3 filmer för säkerhetsskull så får vi se om vi orkar sitta uppe o kolla ;) E ju trots allt ledig så jag hoppas ju de.. Vill umgås så mtk som möjligt när tillfälle ges.



Har ju som sagt fått mkt gjort idag. Handlat, tvättat, lagat mat och tränat. En bra dag med mycket och göra helt enkelt. Nu står söt-Anne och stryker lite. Aldrig gjort det innan men det är sååå gött med nystrykta lakan och kuddfodral. Allt är så jävla skrynkligt annars men inte idag ;) Mamma har strykt dom vi bytte till idag haha TACK MAMMA <3

Har försökt att knåpa ihop en outfit nu oxå.. usch vad svårt det är att bli inspirerad nu för tiden. Kallt och tråkigt helt enkelt. Nåt vill man ju visa lixom. helst de man själv haft på sig men idag har jag bara haft mysisar. Får väl se. Skrivs senare kanske//J




Mat & Träning 10.12.27

Kände oss ovanligt starka idag..det var en riktigt skön känsla! Hade ju antagligen ätit bra innan så att musklerna fick en kick, hehe.



Här har ni benvikterna för dagens pump-pass, ökade med 1kg..så på stången är det 21kg. Men vi kände faktiskt att vi kunde lägga på mer..så imorrn lägegr vi på lite till, antingen 23 eller mer, beror på hur vi får till det med alla vikter. Annars så avr det väl inga konstigheter med resten av kroppen. Hann bara värma upp i 10 minuter innan på löpbandet, men det fick duga eftersom vi ska köra hårt i veckan.

Idag har man väl fått i sig rätt bra mat, inte många mål dock..men vi vaknade ju väldigt sent idag!
Frukost: Jenni: 2 rostade mackor med tonfiskröra, Anne: 2 frökusar med stekt ägg & te.
Mellanmål: Apelsin & Grönt te.
Middag/innan träning: Räkcouscous med avokado,feta,rödlök & tomat. Vitamindryck till det.
Efter träning/kvällsmat: Tonfisk med nudlar & fetaost.

Tycker det är LITE irriterande att vårat protein är slut och att vi inte hunnit köpa nytt än, hade velat ta det direkt efter passet för bättre resultat..Men måste få våran julkapp(rabattkod) från jobbet först innan det beställs nytt, ska fixa det så fort som möjligt. Vill INTE vara utan det längre.


Skrivs senare!



Oh my gosh!

Blond, red lips and underwear <3




Forskare: "Det här är den bästa dieten"

Det är lätt att gå ner i vikt, men det är ännu lättare att gå upp igen. Men enligt en ny studie är det protein man ska satsa på om man vill öka sina chanser för ett hållbart resultat.



Jojobantning är ett begrepp som de allra flesta någon gång stött på. Det innebär att man har lätt för att gå ner i vikt, men ännu lättare för att gå upp dem igen. Men enligt en ny studie kan man alltså öka sina chanser till att hålla vikten.

Nyckeln till framgång stavas protein. I studien deltog 1200 personer. Dessa fick följa en av fem dieter. Det fanns ingen begränsning för hur mycket man fick äta så länge man höll sig till ”sin diet”.

En del följde myndigheternas kostråd, andra fick äta en kost med högt eller lågt GI i kombination med mer eller mindre protein.

Efter sex månader visade det sig att det gick sämst för de som ätit mycket snabba kolhydrater som vitt bröd, och pasta i kombination med lite protein. Lika dåligt gick det för dem som följt myndigheternas kostråd och bäst gick det för dem som ätit mycket protein och långsamma kolhydrater med lågt GI-värde.



Skön att ha det gjort.

Årets sista måndag och vi ska fixa allt idag! Lr kanske..det beror på om vi hinner/orkar. Kom hem för en stund sen..har storhandlat inför veckan, det brukar ju vara en "lördagssyssla". Lite onödigt att behöva åka till 2 olika affärer för att få ihop allt. hehe Det vi saknar just nu på Ica Maxi är våran tonfisk, så den får man köpa på Ica City i Knalleland istället. yeye, nu är det gjort iaf!



Det känns som att denna måndagen kommer att gå fort, det finns som sagt saker o göra..tex som att tvätta, maskinerna är i full gång. Ska även ta ner dumma granen me..den har gjort sitt och den fick fasktiskt stå i fred till julafton vilket vi är glada över :)

Idag ska vi även laga mat, den ska strax påbörjas..blir gottit!
Ja som ni ser..mkt som ska göras denna lediga måndag..men tur att man är två och får allt gjort på samma dag för sen kan vi bara njuta av ledigheten resten av året :P

Skrivs senare!



Varför!?

VARFÖR!? Den mest återkommande fråga jag varit med om när jag är ute nykter. Självklart vill folk veta varför man går ut när man är nykter, typ om man kanske är sjuk eller inte får drcka av nån anledning..det fattar jag me men ändå :) Hehe igår fick jag frågorna: "Varför är du så lugn idag?" och "Varför dricker du inte?" Mina svart blev: "Jag är nykter och här som sällskap" "Jag känner inte för alkohol ikväll"

Och jag kan säga: DET ÄR GÖTT!

Är faktiskt glad att det blev nyktert igår..det var trevligt och träffa folk och bara vara ute en stund MEN det hade varit ett slöseri med alkohol och sen att man inte varit på topp idag. hehe Tess sa till och med på hemvägen att hon också hade kunnat tänkt sig varit nykter. Men så blev det ju inte :P

Yeye, där har ni min söndagskväll med restaurangsfolket. Solen skiner och jag mår prima, ska trycka i mig min frukost nu SEN är det grejer som ska fixas! klockan e ju herregud över 12 redan!



En tramsbild på mig o Tess innan utgång igår, puss på er!
Later babes!//A




Devil.

"Men lugn.. om det finns en djävul måste det även finnas en gud". Den var inte så bra som jag trodde, eller jag trodde inte att den skulle vara så bra heller eftersom den utspelar sig på en plats, en hiss dessutom, litet och tråkigt :P Daniel tyckte inte heller om den, den får 3 av 10 som betyg!



Anne och Tessi drog precis. Hoppas att dom får en trevlig kväll. Själv ska vi mysa ner oss i soffan igen och trycka i oss lite chips. Har även ätit den obligatoriska kladdkakan med vaniljvisp och hallon ;D PUH nu e jag allt mätt men jag får nog ner lite till. Känner mig så smal så de gör inget om jag är lite tjock idag :P

GÖTT och vara ledig en vecka till. Herregud kan inte beskriva hur glad jag är. Stackars Daniel jobbar som många andra men han börjar sent eftersom han jobbar kväll så vi är nog uppe ett tag till ;D skrivs imorrn//J




Kvällens outfit!

Anne ska ut en sväng. och så här snygg ska hon vara ;) grr. Jag stannar hemma med hjärtat och chillar. Det är restaruangsfolk som ordnar en stor fest på puls ikväll. Blir nog jävligt skoj men jag orkar verkligen inte. Anne och Tess får ha de så skoj på egen hand ;D kommer nog bli grymt!




Söndagsmusik



Behöver lite mysig musik just nu!




Sick!

Det är INTE ofta jag känner så här..det är en jobbig känsla just nu :/ Brukar tycka om att vara ensam på söndagar och bara chilla hemma i soffan, men varför känns det så himla fel nu!? Jag är helt fel! Jag får nästan panik! :( Jag har en aning om vad som kan spela roll faktiskt..men aja, tråkigt är det!

Har BARA legat i soffan nu i flera timmar och bara glott på tv, har nog aldrig varit så här uttråkad som jag är just nu, gud vad jag klagar! Men det måste man få göra ibland. Har faktiskt inte så mkt vettigt att skriva idag heller, allt känns rätt kass. Har dock gjort en bra grej nyss, betalat räkningarna. JIPPI!

Har lite funderaingar kring kvällen, om man ska ta sig ut idag eller inte. Är sugen men ändå inte!? Jag har isf fått med mig Tess på mina planer :) tänkte gå ut och träffa lite folk bara, kolla läget..ingen alko för mig ikväll iaf! Det är restaurangfolkets festdag på Puls här i Borås ikväll. Dit ska vi.

Ska väl fixa till mig 2 egengjorda mumsiga burgare nu tänkte jag så jag inte tynar bort..och kanske blir på bättre humör..?

Skrivs väl senare hoppas jag..om jag inte gått och typ..ah nåt.//A




Tre steg till orgasm

En av de viktigaste faktorerna som avgör om du får orgasm eller inte är hur närvarande du är. För att kunna nå klimax, njuta och ge sig hän måste du släppa alla distraherande tankar och hitta ett ”erotiskt fokus”.



För att kunna göra det har Susan Crain Bakos kommit på ”orgasmloopen”. Det är en metod i tre steg som får dig att fokusera på här och nu och släppa alla andra tankar.

Mental upphetsning.
Blunda, töm sinnena och visualisera din upphetsning. Kom på ett erotiskt mantra som hjälper dig att hålla fast i visionen.

Energifokusering.
Koncentrera dig på en punkt nedanför naveln samtidigt som du tar djupa andetag. Föreställ dig en glödande energipunkt som flödar ner mot könet. Känn hur ditt hjärta börjar slå snabbare, din kroppsvärme stiger och du börjar känna dig mer levande.

Fysiska rörelser.
Föreställ dig att du blåser eld i en cirkel, bort från könet och ut genom munnen. Spänn samtidigt pc-muskeln i takt med din andning. När du andas in spänner du, när du andas ut slappnar du av.

När du lärt dig behärska den här övningen ordentligt krävs det väldigt lite för att du ska få orgasm. Fokuserar du på nuet blir du redo att möta din partner och ge dig hän totalt.

 




Vi fick..

Ja då kan vi väl visa vad det var vi fick av tomtarna i år :) En del som vi önskade oss och en del överraskningar..kul! :D hehe

Vi har faktiskt varit snälla i år..nu är det bara några dagar kvar att vara snäll på detta året, sen kör vi ett ÄNNU snällare 2011 ;P



Detta fick Jenni av Daniels lillebror och mamma.



YEY! Fcik den älskade parfymen! Lr Jenni fick den av Daniel :) LOVE IT!!!



Här har vi den! Den efterlängatde diskmaskinen :P haha nu blire INGET som helst diskande för han längre..lr jorå, nångång kanske :) Snygg e den iaf, passar in perfekt i inredningen i köket :D



HAHA! Detta var en av överraskningarna, den självgående damsugaren :P Gud så mkt tid allt detta kommer spara för oss..vad ska man nu göra när man itne behöver städa?! :P hehehhe



Ännu en överrasning..en brasa! Nu står den i brasan här hemma, den värmer också! Så fin och mysig! Kommer visa bild på när den är tänd sen :)



The moneeeey! Detta ska gå till ny inredning i vardagsrummet, ny klädsel till soffan :D



Nya fina satinlakan och mysiga toffelstrumpor :)



Ny almenacka såklart, som alltid! Peppar och salt tomtar. (hade inget "juligt" hemma förra året) Smoothiebok, YES! nu ska de göras ännu mer smoothies :P hehe, Presentkort fick jag av Daniel :)



En skyddsängel..ska skydda oss från allt ont! :)

Thats that..väldigt nöjda :)
Later!//A



Minnen!

heyheyhey! Juldagen was the shit!? Lr vad säger ni?? Hade alla en trevlig kväll? Det kan jag garantera att vi hade iaf :D Detta var bättre än förra lördagen! Vi hamnade på Grand, det va ju det ända stället som var rätt igår! Hade inte en tanke på att gå till nåt annat ställe! Anki hade lika kul hoppas jag :) hehe ska väl ringa och checka läger där.

Denna Lördagen har jag kvar aaalla minnen, YES i did it! minns allt :D haha det brukar ju vara så att en del eller för mkt försvinner, but not this time. Den här nivån ska hålla framöver, städat och bra! Lagom är faktiskt bäst.



Mina 2 babies! :)

Ska få tag på min lilla sis nu me, sen blir det frukost..
Later//A



slow mo..

haha idag e vi lite slow..

nee men asså, det är nu vi ska ut ;D ikväll kör vi med anki igeeeeeeeeen!  har haft det mys hemma här.. byye babes!






PAAARTY!




Kvällens outfits

Party princess!






Shoppingtips!

REA! Denna!? Hur kan det vara möjligt?? Aja, skynda er nu! snyggare klänning finns väl inte att få tag i till nyår nu!? om man inte har fixat en sen tidigare..hehe.  249:- (ord. pris 499:-) www.nelly.com



En av våra favoritklänningar just nu! Denna kommer lätt få er att synas i mörkret ;D



5 vita lögner kvinnor drar för sina män

Är din partner förd bakom ljuset? Det är han inte ensam om. Här är fem-i-topp-lögnerna kvinnor drar för sina män.



”Jag har legat med fem personer.”
Ingen kvinna vill verka lösaktig så de fipplar lite med siffrorna istället.

”Det är inte du, det är jag.”
Både män och kvinnor tar till den här lilla lögnen för att komma ur ett förhållande. Visst kan det vara sant, men i majoriteten av fallen är det något hos dig som gör att din partner flyr fältet.

”Jag väger 50 kilo.”
De flesta kvinnor är obekväma med sin vikt. De ljuger inte för att lura dig, de ljuger för att de vill väga mindre. Den här lögnen beror på osäkerhet och inte att hon vill föra dig bakom ljuset.

”Det är inget som är fel, allt är bra.”
När en kvinna är tyst eller verkar nere och en man frågar vad felet är får han oftast svaret ”Det är inget som är fel, allt är bra.” Men det stämmer sällan. Det är inte säkert att det har med dig att göra. Hon kan vara stressad över barnen till exempel. Men om din vanligtvis pratiga och glada partner försöker döda dig med tystnad, då är något fel.

”Det är okej att du går ut med grabbarna.”
Nej, det är inte okej och det beror på att många kvinnor tillbringar tiden du är ute med att oroa sig för om du kommer att vara otrogen. Om din partner är orolig när du går ut med grabbgänget, försäkra henne om att det inte är något skumt på gång och få henne att känna att hon verkligen kan lita på dig. Uppmuntra henne också att slå klackarna i taket med sina tjejkompisar.



Största dagen!

Då är dagen här! Dagen då ALLA har anledning att festa på? största festdagen i Sverige? Visst är det så? Det händer nåt överallt och alla har kommit hem för att fira julafton? Då finns det alltid en enalending till fest :D

I Finland är detta ännu en "vilodag", där skulle man ha festat imorrn..hehe yeye. men Ikväll KÖR VI :D sen fram emot det väldigt mkt..kommer träffa mkt trevligt folk, för som sagt alla har ju kommit hem.

Dagens börjar väldigt bra, underbart god frukost i form av ris ala malta och annat gottit :) måste ju äta ordentligt inför kvällen så att det inte blir några som helst tråkigheter! Denna kvällen ska man minnas! :P

Sen kan jag ju påpeka att efter all julmat och sånt igår så ställde jag mig på vågen, den visade BARA 50,2 kg..ööh okej? haha trodde jag skulle väga några kilo mer men.. aja?

Ska iaf äta upp här och sedan epilera mina ben inför kvällen ;)
Hoppas ni har en god "dagen efter"-morgon :P
Later babes!//A




Nöjda twins!

Man kan ju inte vara mer än nöjd med Julafton 2010 :D allt har varit kanon, från morgon till kväll! Synd attt det redan är över, dagar som denna går alldeles för fort :(

Hehe, det är så kul när vi ska öppna våra juklappar! Der har alltid varit likadant..alla öppnar sina först, sen är det våran tur. Vi sitter på golvet framför ALLA andra och öppnar dom en efter en. Som när man var liten. Men vad gör det?? Det är ju ändå VÅRAN julafton..det är vi som är "barnen" haha :P



Fick en massa trevliga saker, vad exakt vi fick kan vi visa imorrn..

För vet ni vad!? Nu orkar jag verkligen inte mer..är kvar ute hos mamma och här stannar jag tills imorrn :D älskar som sagt att vara här, det är så mysigt. Sista jag stannade här över natten var när mamma tog hand om mig efter operationen så det är på tiden att man sover över igen :)

Skrivs imorrn! hoppas VERKLIGEN att ALLA har haft en kanonbra julafton!
P&K//A



Fredagsmusik!

Ingen festar ikväll, MEN det är alltid gött med bra musik!




En afton hos mamma

Nu har vi ätit klart och ska snart börja med att öppna alla julklappar, spännande! Först ska kaffet bli klart! Älskar att vara hos mamma, speciellt dessa tillfällen. Allt är så mysigt på nåt sätt ;D Pappa är oxå självklart här, som alltid.

Har ju haft två julbord un. Herre jävla gud vad jag är mätt. Det känns verkligen som om jag ska spricka när som helst. Mamma ska packa ner massa mat till oss så att vi kan äta imorrn oxå, blir nog massor över :D hon är bärst. Styvfarsan är ännu bättre som lagat allt denna underbara mat. Daniel mamma och styvpappa gjorde ett väldigt bra jobb med deras julbort, så himla gott! Alla julklappar jag fick var helt underbara och behövliga oxå, men dom får vi visa imorrn när vi öppnat alla här hemma oxå :D iiih känner mig som ett barn idag.

OMG!!! VI HAR GLÖMT MAMMAS JULKLAPPAR HEMMA KOM VI PÅ NU!! FAAN nu måste vi åka och hämta dom. Fasen vad klantigt! Vi åker NU.

Lite bilder från idag.



Pappa gillade inte mina tecken :P haha









Vi skrivs senare!//J



Shoppingtips!



Såg dom på Cubus igår, riktigt snygga måste vi säga! Väldigt enkla också för den delen..men ibland är enkelt snyggast!? Kanske nåt till nyår? :) 299:- we like alot!

Ni kanske till och med hittar dom på REA imorrn om ni har tur!? :)



Off we go!



Det fick bli lite rött eftersom det är Julafton..kör på en enkel outfit idag, behöver ju inte vara nåt speciellt idag, det är ju imorrn det gäller ;) Bekvämt och enkelt. Rött upptill iform av tunika och en slappare tubtop, till detta blir det helt vanliga svarta leggings.

Nu drar vi iaf iväg till varsitt håll. Ska få med mig katterna på nåt sätt till mamma me :P hehe får se hur detta går.

Skrivs senare!//A



Julafton!

Dagen är här! Dagen man alltid längtade mest till när man var liten..! Tycker knappt att det känns som att det är Julafton :( känns ju lite tråkigt. Men julstämningen kommer väl när allt sätter igång inför kvällen.

Vet inte hur andra firar jul men många öppnar ju klappar redan på morgonen och äter massa gått och sånt, det gör vi senare under dagen..äter alltså, sen blir det att öppna juklappar på kvällen :D Det är ju så olika hos alla.

Hehe, Julafton börjar ju bra för oss iaf :P lampan i toan vill inte funka mer så vi fick ta en av julstjärnorna som ersättare idag.



Det funkar iaf! hehe

Aja, nu är det lite snabbfrukost som gäller, sen ska allt fixas..för vi ska nämligen iväg.  Jenni ska till Dannes morsa och fira lite innan och jag ska hem till mamma så länge och invänta allihopa :) 

VAD SKA MAN HA PÅ SIG IDAG!? vilken panik..köpte aldrig nåt nytt tills idag, hehe får gräva fram nåt trevligt i garderoben!

Skrivs senare babes!//A



9

Hmm..vad ska vi säga!? Lilljulafton har väl många kallat denna dagen? why lixom? säkert för att många får lite juklappar o sånt idag :) Vi har iaf spenderat sista dagens innan julafton i soffan, som en fredag typ..med mysig mat och gottit till film! Vad vi ätit har ni redan läst om :) men ni såg aldrig dom godaste hamburgarna. LOOOVE THEM!





Filmen vi såg ikväll heter 9. Vet inte vad man ska säga om den..den var lite konstig? Fattar inte ritkigt vad den handlade om. Vad var meningen lixom? Aja, små trasdockor som skulle rädda världen..haha skum film iaf :P

Imorrn händer det grejer..såklart! det är ju Julafton SNART! Tänker inte säga god jul än, det gör vi imorrn för nu säger vi GOD NATT i stället! :P



Mat & Träning 10.12.23

Mätta som små korvar är vi! hehe och hur mätta är då korvar? :P ne skoja bara! vad kan man säga om dagens meny? Dagen innan man ska proppa i sig all god julmat..borde ju chilla lite då lr?? NESCH :P hehe

Frukost: 2 mackor med stekt ägg & grönt te, vitaminer och c-vitamindryck på det. Kl 11 ungefär.
Efter träning: Proteinshake. togs ungefär en stund efter kl 3.
Middag: Baconpasta & Citronvatten. Kl 5 typ.
Kvällsmat:  2st egengjorda hamburgare. åts en stund efter 8.
Kvällsgottis: mmm...marabouchocklad under hela kvällen efter 9.

Som sagt...MÄTTAAA! nu blir det nog inget mer? lite kolsyrat vatten maybe. Alltid uppfriskane :)

Var ju på gymmet idag, skönskönt!
Det blev ju den vanliga rundan med lite uppvärmning 15 min på löpbandet. Sen blev det rygg, baksida lår, benpress, insida/utsida lår och mage. Idag kände vi även för lite vader också, ville förbereda dom lite för lördagen :P här kommer en video på hur vi tränar dom.

Ha det fint!




Naglarna!

Då är dom fixade..och dom blev vita, tack för "hjälpen" att välja..fast vi hade nog valt vita nu till jul ändå :P hehe blir nog svarta till nyår iaf.

Så här gör vi när vi ska fixa till enkla och snygga naglar.



Vi börjar ALLTID med att fila dom, antingen så filar vi ner dom..för dom växer väldigt fort, eller så filar vi bara till dom lite så att dom håller sig starka och inte flisar sig.



Sen är det dags att måla på den vita färgen för att få den snygga manikyren, detta gör vi på fri hand..men för dom som inte får det rakt kan köpa "mallar" som klistras på så att det blir en jämn kant. Finns på kicks och åhléns.



När det vita har torkat är det dags för det rosa, många väljer att lägga på det rosa först..men vi tycker det ser "naturligare" ut när det vita får lite rosa färg på sig, blir inte lika skrikit då :)



Här ser ni resultatet av kvällens nagelfix :) nu är dom snygga och fräscha inför julafton och juldagen :D



Ett byte!

Fanfanfan..så jäkla typsikt att det man är ute efter inte finns. Lr vi köpte en transparent stickad tröja förra veckan på cubus, när jag skulle ta på mig den såg man vävfel lite här och där..det såg man inte innan man tog på sig den tråkigt nog :( så idag tog vi oss en promenad till cubuc för att byta den. Men tror ni det fanns någon kvar? NEJ..of course not! Så vi fick helt enkelt byta den till nåt annat..Vi hittade iaf en annan snygging så vi gråter inte så mkt över det :P hehe



En mönstrad halvtransparent tröja för 149:- Detta motiv kommer man se mkt av på olika plagg nu i Vinter/vår.

Har inte testat den än dock, så vi får hoppas att den är lika snygg på som den ser ut att vara :P
Later babes!//A



Gud vad skönt!

Vi har glömt bort hur skönt det egentligen är att bara sitta och njuta i en varmt bastu. Vi hade ju det hemma när vi bodde hos mamma, men man bastade inte lika mycket som man trodde att man skulle. Det är nog bara för att man vet att man kan basta när som helst.. tråkigt men sant. Det är ju så skönt och bra för kroppen.

Vi gick till gymmet idag och passade även på att basta efteråt.. borde göra det oftare eftersom man endå betalar ganska mycket varje månad för kortet som inkluderar dusch och bastu... trög man är ibland ;D vi duschar ju alltid när vi kommer hem men ibland är det skönt och ha de gjort direkt efter träningen. Dom har ju även behållare med balsam och shampo i duscharna som vi tycker är superbra. Matrix Biolage är verkligen ett jävla bra shampo/balsam, hade det hemma innan som vi köpte från USA. Det var skönt och tvätta håret med det igen. Det blir så himla mjukt och fint.



Nu ska vi iaf slänga i oss nåt och äta och sedan springa bort till Maxi för att handla mer mat för kvällen och hämta en julklapp på posten :D bye babes!



Motion ger en naturlig antiage-effekt!

Antiage handlar inte bara om hudkrämer och ansiktsbehandlingar. Du kan också föryngra din hud och din kropp genom träning.



Glöm att du inte skulle ha tid att träna.

Enligt en ny studie krävs det bara 14 minuters motion tre gånger i veckan för att du ska få de positiva antiage-effekter som träningen kan ge, skriver Expressen.

Så lite som 42 minuter i veckan räcker alltså för att hålla kroppen ung. Även små mängder träning bromsar nämligen åldrandeprocessen i alla kroppens celler. 
 
Detta sker genom att motionen stärker telomererna i ditt DNA, som håller generna stabila. Dessa förkortas med åren, en process som regelbunden träning saktar ner.

Yngre hy och lägre risk för diabetes och hjärtsjukdomar är några av de fördelar du får.

Det med att träning håller dig ung längre vet ju typ alla! Men att det bara behövs så lite för att sakta ner det visste vi inte, men vadå? all motion/rörelse är ju bra för nåt så :)



Har hon förstorat dom?



Förstår inte varför alla vill dölja att dom gjort nåt med sina kroppar. Det är ju ganska vanligt att folk opererar sig och ingen annan än du själv har ju med det och göra egentligen, så länge du är nöjd. Christina säger att hon älskar sina kurvor efter graviditeten och de må vara sant att hon fick en mycket kurvigare kropp, det får ju alla men den försvinner ju med tiden när man ammar och går ner i vikt.

Nu ryktas det onm att hon gjort en bröstförstoring så att det ska se ut som när hon hade mjölk i tuttarna :) Inget fel på det, men hon nekar. Nu är folk ännu mer övertygade efter bilder från ett event där hon vinkade till folket och en fotograf fick syn på hennes "ärr" i armhålan som nästan blivit det vanligaste stället att lägga snittet på om man vill vara diskret.

Aja, vi tycker att folk får göra vad dom vill me sina kroppar. Vi gjorde oxå de i armhålan för att de inte ska synas nåt, men tycker det är tråkigt när folk försöker ljuga och desperat övertyga folk om att dom är så perfekta som dom verkar efter operationer.. det kan som sagt bara vara rykten och bilden kan visa fel men de får vi nog bara veta när hon erkänner det själv :)



Bad and lovely!

Den flippade i morse igen!, vad händer med den egentligen..den vill ju bara störa min skönhetssömn :P hehe Min dumma (men väldigt älskade) mobil började lysa vid 7 tiden av sig själv..den trodde väl att den skulle väcka mig eller nåt? För den har ju gjort så innan me när man har ställt om klockan. Tog ett tag innan jag fick orning på den . sen somnade jag om såklart till halv 10 typ.

Aja, skit i det nu :) För idag är det LÖNETORSDAG! woopwoop! Vad ska man spendera denna lönen på tro? Finns säkert en massa roligt som kommer, fast nu kommer det ju vara REA hela Januari känns det som!? hehe Dont like REA! Tur att man har mkt kläder som bara väntar på att bli använda i garderoben :D

Denna lönen gick ju åt på alla julklappar och det var ju redan beräknat :D har iaf flyttat över alla pengar där dom ska ligga nu, sparkonton är bra för att hålla ekonomin i styr :)



Yeye, ska väcka Jenni nu så ska vi ha en tevlig torsdagsfrukost! får väl se vad det blir..te och?

Later babes!//A

 




Mat & Träning 10.12.22

Det här blir nog inget inpererande inlägg? hehe vet egentligen inte varför jag skriver det men vissa tycker nog om att läsa om hur vi äter ändå när vi inte tränar?

För idag har det varit en vilodag för oss, 2 hårda pump-pass i rad o sen får kroppen vila en dag iaf..för imorrn är det gymmet som gäller!

Idag har vi inte ätit så mkt eftersom vi visste att vi inte skulle träna, lagom ändå känner jag.
Frukost: Havregrynsgröt med sylt och vitamindryck.
Melllanmål: grönt te & apelsin.
Lunch: En liten mozzarella paj från Felix, mkt trevlig!



Mellanmål:
Turkisk youghurt med banan och honung! "Glassigt" :D
Kvällsmat: 2 "frökusar" med stekt ägg på & grönt te.

Sen har det även blivit mer te under kvällen. Men nu blir det inget mer.

"Lätt" och belåten dag :)
Later//A



Finally!

Åh.. det känns väldigt bra att alla julklappar är inhandlade. Burkar inte vänta så här länge med att köpa julklapparna eftersom dom flesta gör det och det lätt blir kaos på stan :) Daniel är däremot en sista minuten handlare så därför fick jag hänga med honom idag o köpa dom sista klapparna! Alla kommer bli supernöjda känner jag! Ska bli så skoj, jag ger hellre bort klappar o ser folk bli glada än att få även fast de alltid e skoj att få nya grejer ;P



Köpte två nya mascaror. Vill inte ha en torr under julens festiligheter ;) Och som ni kanske redan vet, ett ny läppstigt som kom bort i helgen. Ska kedja fast det nånstans :P Isadora nude glow! love it



Hämtade även ut våran egna julklapp ;D velat testat nåt sånt väldigt länge nu och äntligen blir det av! Later//J




Dagens outfit




No more..

Sista dagen för i år..FATTA att ett helt år har gått och att man inte ska jobba mer på 2010!?! HELT SICK! trodde iofs att vi skulle jobba imorrn me men så blir det inte. Aja, ska verkligen inte klaga, för hur många kan va lediga så länge?? hehe ska bli gött :D



Idag har det varit lugnt iaf, Jenni gjorde ett sista fotoryck..

Den sista timmern blev allt nerpackat på kontoret för när vi kommer tillbaka till jobbet nästa år så har vi nya platser IGEN, hehe får hoppas på att det blir bra!

Jenni är och springer på stan med Danne och hjälper honom med de sista inför julafton, själv ska jag fixa till lite här hemma.

Skrivs senare//A




Slipp dåliga dagar med 10 enkla tips

Locka fram ditt bästa jag med 10 enkla knep som cosmopolitan listat.

1. Visst är det bekvämt att gå runt i sneakers, men genom att byta dem mot ett par klackar några dagar i veckan kommer du känna dig både rakryggad och snygg. Och de där åtråvärda blickarna från männen kommer ge ditt självförtroende en boost.

2. Shake that booty. Skippa soffan och gå en salsakurs istället, du kommer känna dig både sexigare och snyggare när du fått vicka lite på höfterna.

3. Närhet attraherar så nästa gång du hamnar bredvid en snygging, ställ dig lite närmare än nöden kräver.

4. Vi talar med en dovare röst när vi pratar med någon vi gillar. Testa att använda den rösten i alla lägen. Låter du som en femme fatale kommer du känna dig som en också.



5. Hoppa över ölen på och satsa istället på ett glas mousserande vin eller champagne, både sexigt och sofistikerat.

6. Stoppa ner en påse örtte eller en tvål i lådan med underkläder. Det får dem att dofta gott och gör det lite roligare att klä på sig.

7. Dämpa belysningen, installera dimrar eller tänd ljus, det är avslappnade samtidigt som du känner dig lite sexigare i dämpat ljus.

8. Alla känner sig härligt fräscha efter en dusch, men vid tre har den känslan gått förlorad. Pigga upp självförtroendet med ett mumsigt gloss på läpparna.

9. Studier visar att man får mer energi om man lyssnar på favoritmusiken, men glöm inte att byta låtar då och då, annars fungerar det inte.

10. Enligt färganalytiker är lavendelblått och turkost lugnande. Behöver du gå ner i varv gör du alltså rätt i att klä på dig något i dessa färger.



Inte nu igen!!

Nu måste jag verkligen klaga på oss själva! Gud vad irriterande. Tappat bort vårat älskade läppstift två ggr på en månad. Hur svårt ska de vara att lägga tebax den i väskan när man använt det :P Antagligen svårare än vad man tror... Måste antagligen köpa nytt idag IGEN, jag som köpte ett förra veckan :/ Aja sånt händer när man druckit lite alkohol.. Isadora "Nude Glow" 105:- på kicks!




2 wonderful years..

Igår firade jag och Daniel två år tillsammans. Eller vi firade inte så mycket. Vi åt god mat och hade det mysigt hemma. Igår för två år sedan var det första gången vi träffades och det sa klick direkt så vi har två dagar vi firar ;) den 21/12 och dagen vi sa att vi officiellt var ihop, natten mellan 31/1-1/2 :) Så de blir mer firande efter nyår täntke vi.



Den här låg på sängen när jag kom hem till honom igår. Så himla söt ;D Han kände att han iaf ville köpa nåt! Tack sötnos <3

Vad ska jag skriva om dessa två år då... Som alla förhållanden finns det ups and downs. Men åren har gått så himla fort och det tyder bara på att man trivs ihop och har skoj. Mitt längsta förhållande hittills. Ska inte ljuga, vi har haft våra svåra tider och tur är väl det så man vet att man klarar av det.. jag hoppas bara att det inte kommer fler och vi kan lämna allt bakom oss och se framåt. Ibland är det svårt måste jag erkänna och känner att det kanske är bra o vara ifån varandra ett tag så man verkligen vet vad man har.. men jag älskar honom så sjukt mycket och han är verkligen det bästa som hänt mig! <3

That's that. skrivs senare//J



Få hem klänningen innan nyår!

Glöm nu inte att beställa INNAN kl 23,59 den 27/12 för att få hem din partyklänning innan nyår ;)




Love them both!

Det har varit en lååååång kväll framför tv:n i soffan, har nästan kännt mig lite rastlös :P väldigt chill! har försökt hitta på nåt men som sagt så är det fan as gött och ibland inte göra nånting. Fast ikväll har jag iaf fixat till grunden till naglarna, tänkte köra på vit manikyr nu till jul, svart is the shit men som vi sagt innan så är vitt så himla fräscht! don't you agree?! Eller vad tycker ni att vi ska ha för färg nu under julfestligheterna? vad passar bäst?



Love them both! :)

Aja, har väl inget mer att skriva än att det är läggdags, ska inte sova bort hela våran lediga torsdag ;D
Bye babes! Skrivs imorrn//A



Vilken pina!

Tisdag och 3:e sista dagen innan jul! IIINGA som helst problem :D Allt har varit väldigt bra på jobbet och ingen som helst panik. Började dagen med lite fotning till och med, fanns ju ändå lite och göra med tanke på att man varit ledig så länge :)



Det blev fotat lite underkläder och byxor..



Jenni passade på att poes:a lite me!

Vilken pina det har varit med kylan idag! 17-, att det ens kan bli så kallt här nere i Sverige! Har hört att det ska fortsätta så här hela julen typ? behöver temobyxor NU..mammi, du kan ju komma med dom imorrn eller nåt :P

Har även pinat mig själv genom att epilera armarna igen, JA..dom kan bli lite väl håriga för min smak ibland. Inget jag skäms över! Gillar inte kroppshår direkt, så nästa projekt för oss efter nyår..mot sommaren blir ju såklart permanen hårbottagning på vissa kroppsdelar.

Spikmattan kallar, bye babes!//A



Länkade inlägg om operationen!

Det var några som undrade om våran operation..så jag fixade ett inlägg med lite länkar på inlägg som handlar om det. MEN detta fixade jag på den andra bloggen och har tråkigt nog inte orkat leta upp allt här, så ni får läsa er till det där istället om ni vill :) men det står ju exakt samma sak där som här. Klicka på bilden för att komma till inlägget!




Mat & Träning 10.12.21

Vi tänkte att vi skulle köra med samma vikter som igår..för det var helt OK och man känner ju av det lite idag så det hade nog varit jobbigt att lägga på mer. Meeen ibland när det närmar sig nytt pass så brukar vissa instruktörer byta lite låtar..vilket är bra! för då chockar man ju musklerna lite iaf. Fast idag var det kanske inte så bra att Christian bytte ut båda ben låtarna till lite jobbigare..för det var vi inte beredda på :P så benen fick sig en rejäl omgång idag iaf! heheh fast det var ju rätt bra ändå eftersom det inte blir nån mer pump denna veckan :) men ont kommer vi få, det kan jag lova!

Min sena i vänster arm hade släppt lite iaf, men idag var det bröstet som sega lite, kände av det från igår så jag vågade inte riktigt köra axlar o sånt..kändes så spänt :( aja..det går ju över snart ändå.

AAhh! nu behöver man nog myyycket c-vitamin i den här kylan! tur att vi dricker det och även äter frukt med c-vitaminer i varje dag! :D

Frukost: Frukt & nöt müsli, c-vitamindryck.
Mellanmål: Grönt te & clementiner.
Lunch: Baconpasta med broccoli.
Mellanmål/innan träning: Mango-smoothie (Icas lätt vanlijyoughurt, en banan & fryst mango)



Efter träning: Jenni fick en special treat ikväll, Kykling med caesarsallad och creme bonjour - vitlök & örter. Jag åt tonfisk med fetaost. Kan typ leva på det..så himla gott :D

Snart blir det mys med en varm kopp grönt te och lite mer c-vitamin..clementiner :)
Later//A



Dagens outfit


När det är kallt vill man ha det mysigt o varmt! Kläder från Gina, nelly.com & Skopunkten



Det lilla paketet!

Fick en sms-avisering tidigare idag att jag skulle hämta ut ett paket en bit härifrån, blev lite chockad för jag hade ingen aning om vad det kunde vara? För jag själv hade ju inte beställt nåt..hehe. Gick iaf en lunchpromenad bort för att hämta det. Kunde verkligen inte komma på vad det kunde vara eller vem som hade skickat det till mig! Blev så nyfikna men även väldigt nervösa :P haha



Gött väder ute, men kallt som satan..shit alltså!! Hur ska vi klara oss?? hehe

Slet upp paketet direkt, för avsändaren kändes lite konstig me..så vi tänkte att det inte kunde vara någon julklapp direkt. Det som låg i paketet var detta..

 

30 Dagars förbrukning av något som heter Käyni Sunrise. Ett kostillskott som ska tas varje morgon. Läs mer om det lilla "mirakelbäret" och prudukten jag fick HÄR

Hade helt glömt av att en vän skulle skicka det till mig för att jag skulle få prova det gratis. Kommer att börja med det imorrnbitti, sen får vi se vad det kan göra för mig! You know us..testar det mesta :P Ska verkligen försöka se om det gör nån skillnad nu, är ju som sagt väldigt friska av oss så det kan vara svårt att märka nån skillnad om man aldrig är sjuk av sig annars.



Lär dig att hantera suget

Att vi blir sugna på olika sorters mat kan bero på en mängd olika saker, som inte alltid har med hunger att göra. Stress, sömnbrist, depressioner, uttråkelse, nervositet och hormoner kan också spela in. Här är din guide för hela dagen.



07.00
Är du sugen på något sött direkt när du vaknar? Det är okej att äta sockrade frukostflingor ibland, om du också ser till att få i dig protein som håller dig mätt längre, skriver Men's Health. Ät till exempel ägg, några skivor ost eller ett annat proteinrikt smörgåspålägg.

10.00
Blir du väldigt sötsugen på förmiddagen? Då har du antagligen inte ätit en tillräckligt stor frukost. En fjärdedel av dagens energi ska komma ifrån frukosten – ta med dig eller köp med dig på vägen och ät på jobbet ifall du inte hinner äta innan du går hemifrån. Blir du hungrig innan lunch kan du äta en frukt, en handfull nötter ellet ett mindre mellanmål.

12.00
Lunchdags! Är det en flottig pastatallrik som lockar? Har du en tuff dag på jobbet är det vanligt att man vill tröstäta fett och snabba kolhydrater. Men försök att stå emot, en tung och fet lunch kan lätt göra dig trött och däst framåt eftermiddagen. Satsa istället på långsamma kolhydrater, magert protein och färgstarka grönsaker.

15.00
En kaka till kaffet? Ja, det är okej, så länge du håller dig till en. Det är ofta allt som krävs för att suget ska gå över, och det är viktigt att unna sig något gott ibland. "Lite av allt" är ett bra motto att följa.

18.00
Trött efter jobbet, dags att beställa en pizza? Här gäller det att stå emot, då pizza är något av det onyttigaste du kan stoppa i dig. Någon gång ibland är det naturligtvis okej, men försök att istället slänga ihop något enkelt även om du känner dig trött – eller att åtminstone satsa på ett nyttigare takeaway-alternativ.

21.00

Vill du gärna stoppa i dig chips eller godis i tv-soffan på kvällen som belöning efter en hård arbetsdag? Helst ska du naturligtvis satsa på nyttigare snacks, som popcorn, nötter eller torkad frukt. Men om det verkligen är chips du vill ha, häll upp en liten portion i en mindre skål, istället för att ta med dig hela påsen. Då är risken att du fortsätter äta av bara farten. Se också till att byta kanal under reklampausen – studier har visat att vi blir mer sugna när vi tittar på matreklam.



2 gamla och 2 nya favoriter!

Har nog visat dom innan men vill visa dom igen och även lägga till två nya parfymer i "favvo-listan" :)



"D&G Light blue" är den absoluta favoriten och kommer nog alltid finnas i doftsamlingen. Så himla fräsch och go och passar till alla tillfällen!

"Make up store less is more" är en väldigt god men sommrig doft som vi köpte i sommras. Ganska stark så man behöver inte mycket :) Doftar typ passionsfrukt och annat gott som jag inte riktigt kan förklara.



Nu till två nya favoriter.. eller egentligen 5 nya eftersom alla i cleans doftbox är goda! ;D "CLEAN" doftar verkligen rent och fräscht! Kan inte bestämma oss för vilken av dom som doftar godast, därför e det så himla bra med många små :P

"D&G nr3" är en helt ny favorit.. gick in på kicks och plockade upp den första parfymen jag fick tag på bara för att lukta och så hittade jag denna underbara doft. Lika fräsch som light blue men lite mer blommig..? Aja god e den iaf och den ska införskaffas ;D tror jag tar clean oxå, gottis!




Sämsta natten!

3 dåliga grejer hände inatt! Det här måste ha varit den SÄMSTA natten på jag vet inte hur länge!! Helt frukansvärt jobbigt! Gillar inte att "klaga" men jag måste ju bara dela med mig av det. Det började såklart med att jag gick och la mig igår kväll, rätt sent ändå..efter 11. Vanligtvis brukar jag behöva vara vaken ett antal timmar innan jag faktiskt kan somna, vilket är as jobbigt! För eftersom man vaknade senare igår så gick det ju bara inte att somna :( låg säkert vaken i flera timmar och bara försökte bli trött typ. Vet att man inte ska ligga kvar om det inte går att somna, men ändå.

Sen fortsatte det jobbiga med att när jag väl hade somnat så vaknade jag SÄKERT varannan timma, lr mer till och med..kändes som att jag vaknade till var 5:e minut typ..helt sjukt! okej om jag brukar vakna ofta och lägga mig i en annan ställning, men detta var ju löjligt!

Det sista som hände var at jag hade en dröm, där Jenni blev biten av en giftorm, detta gjorde att jag vaknade till ordentligt och typ andades som att jag sprungit en mil på kort tid. Vet att det inte låter farligt men jag höll på och dö av skräck av det i drömmen! Efter det blev jag typ "pigg" kunde iaf inte somna om, låg säkert och vred mig i nån timma. SEN ringer klockan!

YES vilken bra natt!! Så idag är man inte pigg eller nåt alls..får hoppas man inte mår allt för dåligt när morgonen blir dag. Hoppas ni har haft en bättre natt än jag iaf!



Skrivs!//A

 




Känns lite konstigt

5 dagar blev det..vad fort det gick :) men det har varit 5 jättebra och sköna lediga dagar, nu är det ju bara 3 kvar sen är man ju ledig ett tag till! Känns liiite konstigt att behöva gå upp imorrn faktiskt, men aja :)

Denna måndagen gick lika fort som vilken dag som helst..förrutom att den varit lite kortare än andra eftrsom man vaknade senare, men vi har iaf hunnit med allt som skulle göras. Nu är det bara att slappna av resten av veckan och invänta julafton :D Jenni var till och med på stan och köpte den SISTA juklappen till pappa. Så NU är allt klart..det har inte varit någon som helst stress för oss iår, thank god!

Vad finns det mer att säga än typ GODNATT!? klockan är mkt och sängen kallar så fint ;) Ska bara BUS:A ner mig lite först!



Skrivs imorrn//A

 




Mat & Träning 10.12.20

Oj, det är redan en vecka sedan man var på ett pump-pass, hehe det känns inte så..lr jo kanske det. Vet inte riktigt?! Det gick fort iaf..som allt annat!

Idag körde vi med likadana vikter som förra måndagen, vågade ju inte lägga på så eftersom det blev ett uppehåll, MEN det kunde vi faktiskt ha gjort..kände att vi skulle orkar en hel del mer än 21kg på ben iaf! La på lite på rygg me. Men sen är det nåt som har hänt med min arm i helgen, efter operationen fick vi ju nerver i kläm, o min har inte riktigt slöppt än, så efter helgens bravader så drar det lite extra nu IGEN i vänstra underarmen. Detta gjorde att jag inte kunde göra alla övning till 100%, får hoppas att det släpper tills imorrn.

Hann inte sprinag nåt innan pumpen så det tog v i efter. Sprang i 10 minter direkt o sen gick vi lite powerwalk i 3 minuter för att varva ner. 

Ledig dag = mindre mat. Ville ändå början veckan nyttigt.
Frukost: Havregrynsgröt med te, Jenni drack c-vitamindryck till, hon åt en senare frukost. Jag tog min c-vitamin när hon gjorde det.
Mellanmål: Jag åt banan och turkisk youghurt med honung & grönt te. Jenni åt inget.
"Lunch"/Innan träning: Nudlar med tonfisk & fetaost.
Efter träning: Anne: proteinshake, Jenni 2 st tonfisktoast.



FYYY! nu är vårat pulver slut me, tog det sista innan :( får beställa nytt till det nya året helt enkelt.

Nu blir det iaf bara grönt te och lite clementiner för mitt intag av c-vitamin :)

Later babes!



Dagens outfit

Älskar den nya tröjan vi köpte från cubus i fredags! Fin färg och jävligt skön och snygg på! Lite transparent är den oxå men inte överdrivet som tur är :)



Valde en lite slappare outfit idag eftersom man är ledig och har sprungit en sväng på stan ;D love it! kläderna är från gina tricot och skopunkten



Ett försök till..

Vi tänkte göra ett försök till och det blir vårat SISTA kan vi lova. GUD vad irriterande det är när man vill ha framme nåt men det inte går tack vare dom små busungarna!



Så här såg det ut när Anne vaknade imorse!



Hoppas att den får se ut så här till jul nu iaf sen kan vi ta ner den :)

Vi tänkte dra o pumpa kroppen lite. Skrivs när vi e tebax!//J



Festklänningar!

Här är några klänningar som VI skulle kunna tänka oss att ha på oss tex. på nyår. Dessa är hittade på nelly.com och topshop..tycker det är lite dåligt utbud på andra ställen när det gäller våran typ av klänningar.



Själv ska vi ha på oss den grå/silvriga och guld/bronziga klänningarna med kedja i midjan på nyår :)

Tycker att det skulle vara fint med en lite finare kjol och ett helt enkelt vanligt linne till..lätt att fixa faktiskt! För det kan ju vara lite svårt att hitta en perfekt klänning.



Skippa fettfobin - fett gör dig inte fet!

Fett är kanske det mest missuppfattade födoämnet som finns. Hela världen har en uppfattning om att man blir fet av fett. Men det finns några kostrådgivare och GI-entusiaster som inte håller med. Ola Lauritzson är en av dem.



I boken "Gå ner i vikt med GI-metoden" (Ica bokförlag) skriver Ola Lauritzson bland annat om hur fettet fungerar i kroppen. Det är inte fettet i sig skapar fett, tvärt om så kan det rensa ut gammalt, lagrat fett. Däremot är fettet en riktig bov om det intas tillsammans med kolhydrater. 

Det finns många fettfobiker i landet. Det finns till och med ett namn för denna sjukdom, ortorexi.
"En fettfobiker skär bort allt fett från köttet, begränsar sitt intag av lax för att man tycker den är för fet, undviker all olja i matlagning, tar aldrig något smör på brödet och säger nej till all ost för att den är för fet", skriver Lauritzson.

Enligt författaren är fettet livsnödvändigt och det gör oss mätta. Man kan dessutom inte äta hur mycket fett som helst. Det kommer att ta stopp förr eller senare just på grund av mättnadskänslan. Självklart finns det bättre och sämre fetter och man ska framför allt försöka undvika de förädlade fetterna.

Själv har vi ingen fobi för fett..det har väl märkts!? hehe inte för att vi äter mkt fett på vardagar, men det är inget vi typ "tar bort" från våran kost med flit lr så. Finns det fett i maten så gör de det :)




Proffs Vs. Osis

Osis "Dust it" är ju självklart favoriten när det kommer till volymprodukter! Alla älskar den :D Men vi köpte ju ett puder från Proffs för att testa, vi gillade den! Den blir inte riktigt lika "vaxig", håret blir inte lika hårt av den som av Dust it. En bra budgetvariant! Dust it kan kosta en del på vissa salonger och nätshoppar, men ibland hittar man ju erbjudanen :)



Proffs kan du hitta på tex. H&M, Åhléns och Kicks för typ 49,50:-




Vi kör en till..

O så var det måndag igen! Hoppas ni har fått en bra start på den..det har väl vi kan man säga? Eftersom vi är lediga idag igen :D told you..extra lång långhelg..hela 5 dagar blir det. Men det är gött!

Okej, denna måndagen eftersom man som sagt inte gjorde NÅT igår så är det en del som ska fixas. Har tvätt idag, men det är från kl 2, sen ska ju maten lagas..den fixar Jenni och jag ska städa/dammsuga. Usch så det ser ut här :P hehe lite ovanligt för oss att låta det bli stökigt men ibland orkar man bara inte :) men det är ju lätt fixat.

Och ni vet granen? den har nog sett sin sista dag, för när jag vaknade nyss så låg den på golvet..stackars gran! MEN vi ska se OM vi orkar fixa den.



Har tänkt o ha en såndär "rutten"dag som vi säger..inget smink o bara myskläder på, vad e de för mening o göra sig iordning när man ändå bara ska gå hemma o fixa? haha kan man se tröttare ut tro??! aja piggnar nog till efter frukosten här nu.

Dags att börja funka, så att man blir klar idag :P hehe
later babes!!//A



Länge sen..

Åh, det var länge sen, lite gött var det allt! :D Har tagit mig en heeel söndag med nästan bara soffligande, har inte städat eller lagat mat eller nåt idag, hehe "brukar" ju göra nåt av det på söndagar. Men F det! kände att jag/vi bara ville chilla. Jenni har jag inte ens sett idag..hon har varit hos Daniel hela dagen.

Tog mig dock upp och även ut för en snabbpromenad till Maxi, var ju bara tvungen att ha nåt gottit till kvällen, sen har jag faktiskt orkat duscha me :P och jag fick mig min "söndagspizza" som jag brukade kalla det innan, det var länge sen nu..körde på lite italianostuk idag, mozzarella-pizza och vitlöksbröd :D gooottit!





Naturgodis fick det bli idag me, plockar typ bara 2 sorter när jag vill ha de, "Jordnötstoppar med choklad" och "paranötter" lovelove.



En soffsöndag som sagt..mitt mys har jag fått från mina sötnosar eftersom inget annat erbjöds :( helt underbart snälla har dom varit och dom ligger still än..hehe lite ovanligt :P

Hoppas eran helg har varit bra! Skrivs imorrn när jag vaknar.//A



Söndagsunderhållning!

hahahha! den va ju bra! Tack igen Carl :)




Klickat hem!

Lite söndagshopping eller panikshopping blev det..Höll på att gå miste om rabatten på kicks, sista dagen idag. Klickade iaf hem revitalash, nu jäklar ska vi få fantastiska fransar :D




Missa INTE!

Sista avsnittet av gossip girl!! Och den kommer 18.30, INTE 19.00 om någon skulle ha missat det!



BUHU! love gossip girl! <3



Dagens tips!

Har tidigare tipsat om andra goda viner, både vita och rosé. Här kommer 3 godingar till! Var ju meningen att dessa skulle in till helgen, inte när den är slut :P men nu kan ni ha dessa i tankarna inför julen :)



J.P Chanet, Riesling & Blue nun.

Kom ihåg! "Alkohol kan skada din hälsa" hehe, drick med måtta! :P



The scars

Så här ser det ut just nu..13 och 12 veckor gamla typ. Tänkte bara visa hur läkningen har gått/går :)



Jennis högra armhåla. Ärret är väldigt fint..vänster är lite "fulare" på henne, om man kan säga så? hehe



Annes högra, den är lite "fulare" än vänster. Ärret är lite tjockare längst upp för att allt har typ alltid skavt på det, när man bär väskor o sånt..

ÖÖH! orkar nada just nu..ska försöka vila lite kanske...eller duscha!?
Later!//A



5 myter om din hy i vinter

På vintern utsätts ansiktet för stora påfrestningar när det gäller väder och vind. Men hur ska man egentligen ta hand om sin hud i kylan?



Myt 1: Om jag har fet hy behöver jag inte smörja in mig

Hårt väder med vind, blåst och snö sliter på alla hudtyper – även de feta. Utan skydd och fukt tar även din feta hy stryk.

Myt 2: Min hy mår bättre av att jag stannar inomhus
Sant tills viss del, extrem kyla drar fuktigheten ur din hy. Men att bara sitta inne är inte heller någon hit för din hy. Se till att njuta av vintervädret och vintersporterna men skydda dig noga med fuktkräm och solskydd.

Myt 3: Vind ger min hy en härlig och naturlig glöd
Inte om du räknar brustna kärl på kinderna till eftertraktat. Det är nämligen precis vad du får om du inte passar dig. Går det riktigt illa kan du till och med få bestående skador på din hy. Skydda dig med en scarf och var försiktig.

Myt 4: Ju tjockare kräm, desto bättre
Konsistensen på din kräm har inget att göra med hur pass bra den absorberas av din hy. Om man vet med sig att man lätt blir torr kan ett serum i tillägg till fuktkrämen vara ett bra val.

Myt 5: Mulet väder gör att jag kan skippa solskyddet

Aldrig, aldrig, aldrig är det bra att skippa solskydd. Inte ens då det är mulet. Solens strålar tränger nämligen igenom ändå och kan skada din hy precis på samma sätt som när det är klart. Med andra ord: använd solskydd i alla väder!



PIX!

Haha! har inte sååå mkt o säga om kvällen!? Kan ju bara säga att den var bra..här får ni några bilder för en gångs skull! :P



Vårat nya favoritvin typ..!



Anki & Jenni. Det skulle ju vara tomte-tema :)



Peace ya'll!



Tomte-dj! nice music Bengan! you rock!



Love the mask! NOT! usch så  fuuuul! haha men carl äger den! :P

Godmorgon på er allihopa..mår helt ok måste jag säga :P frukost nuuu!



100 år sen!

ÄNTLIGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN! fatta vad länge sen det var vi festade ihop! Anki våran Anki, vi ska ha så kul ihop! woopwoop!




Hoppas ALLA har en trevlig lördag!!



Lördagsmusik!

woopwoop




Kvällens outfits!

Brukar inte ha byxor på oss så ofta men de händer ju oftare mer på vintern än på sommarn. Idag ska vi iaf ha våra nya tygbyxor vi köpte förra veckan. Det blir slappt och gött med ett par höga kalckar!



Jag tänkte ha på mg detta. Svart och grått ;) Älskar ryggen på linnet.



Annes outfit ikväll ;D

Tänkte mysa till det för oss själva med god mat och tända ljus o chilla en stund innan vi börjar göra iodning oss. Anki kommer lite senare och sedan bär det av på förfest. Skrivs//J



Dagsform!

En del av våra läsare har önskat bilder på våra kroppar i bikini typ..tycker själv att vi lägger in bilder lite då och då på dom men här får ni väl lite mer avklätt :P



Jenni, hon har en lite kantigare och hårdare kropp, med andra ord..att henne muskler syns lite mer.



Anne, lite mjukare fomer..hehe



Benen börjar ta form igen, vaderna försvann ju helt typ, men nu börjar musklerna synas igen. Innan såg det ut som att vi hade blåmärken "under" vadmukeln för att det blev en sån skugga av den.

Kom hem från gymmet för en stund sen, gött var det! :D vi sparar på spännisbilderna tills vi har tränat upp oss lite mer :P så dom kommer...hehe

Skrivs senare!



Lovely!

Så fin, allt är fint! love it!




Funkar nog inte..?

aa ne..det här med våran fina julgran som vi satte upp förra helgen kanske inte funkar längre? Våra små sötnosar har förstört den totalt som ni kanske kan se :P hehe, dom har verkligen varit och klättrat långt upp i den.



Vi ska FÖRSÖKA få ordning på den idag eller imorrn får se om tiden räcker till, för det finns lite o göra inför kvällen ;) Men låter dom inte den vara denna gången så skiter vi i det, då åker den bort tråkigt nog :( höh! vi som verkligen ville ha en gran!

Aja, nu ska jag iaf få upp Jenni så att vi kan börja funka lite, som sagt en del saker som ska göras idag, lite trevliga inlägg ska vi nog hinna med också såklart! har en del "inplanerade" :) så nu blir det frukost!

Skrivs senare!//A



Det vanliga!

Fredag, fredag, fredag..en väldigt trevlig och lugn fredag! Den behövdes :P hehe. ska vara pigga inför morgondagens bravader, ska till och med till gymmet imorrn är det tänkt :) Kvällen har spenderats hemma hos oss igen..det blev tacos och gottit. Det vanliga med andra ord! Kan man lixom tröttna på det nångång? skulle inte tro det!





Idag blev det iaf lite spel me :) blev ju inget förra helgen bara för grejer glömdes, hehe Buzz & Guitarr hero



Allvarligt talat! detta måste vara den godaste kladdkaka som gjorts! Frödinge kladdkaka. Lite vaniljvisp och hallon till det..har ni inte ätit det så gör det! GUD så gott!

Kollade på senaste SHREK innan me, rätt bra faktiskt..

Som sagt..pigga och glada ska vi vara, så det blir sängen om en stund. Hoppas alla har haft en mysig/trevlig fredag!



Rocka dig i form.

Rocka midjan smal - Träningsprogram
Här får du ett sex veckor långt träningsprogram som hjälper dig att få en snygg midja med hjälp av rockring.

Uppvärmning
Gör 20 sidböjningar, 10 åt varje sida.

Gör sedan 10 höftrotationer, först åt ena och sedan åt andra hållet, som om du har rockringen runt midjan. Spänn i bäckenbotten och magen medan du utför övningarna – så får din rygg och ditt bäcken optimalt stöd.

Vecka 1 + 2
2 min:
Stå med fötterna på en axelbredds mellanrum och ha ringen i midjehöjd. Sätt den i rotation och håll igång den med hjälp av cirkelrörelser med höfterna. Det krävs lite tillvänjning, men kommer snabbt att kännas naturligt. Snurra åt det håll som känns naturligt, så kan du senare försöka åt andra hållet. Öva dig i att hålla igång ringen i 2 minuter. Tappar du den, tar du bara upp den igen och fortsätter, det ger också bra träning tills du kan hålla igång den utan att tappa den.

4 min:
Variera mellan att rotera ringen snabbt och långsamt och hålla armarna vågrätt respektive lodrätt. Se till att utmana dig själv hela tiden så att svetten rinner i pannan.

Gör övningarna minst 3 x i veckan



Vecka 3 + 4
2 min:
Gör vanliga rockringsrotationer där du håller igång ringen i 2 minuter. Byt gärna riktning under tiden så att du utmanar dig själv och roterar den i motsatt håll åt vad som känns naturligt.

6 min:
Byt mellan att rotera ringen snabbt och långsamt runt. Variera dina armrörelser så att du växlar mellan att hålla armarna lodrätt över huvudet. Se till att utmana du själv hela tiden så att svetten rinner och pulsen ökar.

1 min:
Turbo-rockande – rotera ringen så snabbt som du bara kan.

Gör övningarna minst 3 x i veckan

Vecka 5 + 6
2 min:
Gör vanliga rockringsrotationer i 2 minuter. Byt riktning under tiden och rotera den i motsatt riktning mot vad som känns naturligt.

4 min:
Variera mellan att rotera ringen snabbt och långsamt. Variera dina armrörelser så att du växlar mellan att ha armarna vågrätt och över huvudet. Se till att utmana dig själv hela tiden så att du svettas och får upp pulsen.

2 min:
Gå runt medan du håller ringen i svängning. Gå med långsamma steg så att du kan hålla kontrollen över ringen.

1 min:
Turbo-rockande – rotera ringen runt så snabbt du överhuvudtaget kan.

Gör övningarna minst 4 x i veckan

En bra träningform på sommaren, så kan man rocka loss ute i solen :D tur att man har ett stort vardagsrum man kan rocka i..hehe ska köra det nångång i veckan nu.




Fredagsmusik - YEAH!



Här har ni nåt att lyssna på en fredag som denna!




Dagens shopping!

Det var en lång shoppingdag idag :) Varit i knalleland hela eftermiddagen med Anki och hennes två små. Hon ville ju ha nåt nytt på sig imorrn när vi ska festa! Hon hittade den perfekta klänningen ;)

Självklart blev vi oxå sugna på lite shopping så vi fick med oss lite nya kläder o saker hem.



Köpte två nya mobilfodral, alltid bra att ha. Från H&M



2 för 100 på kicks ;D lika bra att passa på! love it!



Två nya tröjor från cubus. lite transparenta, precis som vi gillar dom :)



En oversize tshirt som är transparent på sidorna och en grå tunnare halvtrasparent tröja.. köpte även en svart tröja med bruna lappar på armbågarna :) från gina

Nu ska vi ha taco och spelkväll, later//J




Experten: Så går du ner i vikt

Eftersom övervikt inte kommer över en natt försvinner den inte över en natt heller. Men följer du dessa råd har du kommit en god bit på vägen.



Frukost.
En stadig frukost är ett ypperligt sätt att kickstarta ämnesomsättningen med.
– Dessutom håller du blodsockret i schack och står lättare emot frestelser, säger Josefine Jonasson till Aftonbladet.

Frukt och grönt.
Frukt och grönsaker är ett enkelt sätt att äta nyttigt. Se till att halva tallriken är fylld med frukt och grönt, en fjärdedel med protein (kött, fisk och bönor) och en fjärdedel med kolhydrater (ris, pasta, potatis eller bulgur).   Frukt och grönsaker mättar bra men innehåller få kalorier. Därför kan du använda tallriksmodellen vid alla måltider.
– Tar du en macka kommer kolhydraterna från brödet, skinkan är proteinet och en skiva tomat och paprika är grönsakerna, tipsar Josefine.

Skippa kaloririka drycker.
Läsk, sagt, alkohol och latte är rena rama kaloribomberna. En burk läsk ger lika många kalorier som två äpplen men mättar inte alls.

Lagom är bäst.
Glöm allt du lärt dig om att äta upp. Ät tills du är mätt och lämna resten oavsett om det är en eller tio tuggor kvar. Alla extrakalorier leder till övervikt.

Träna.
Rörelse betyder högre förbränning och högre förbränning betyder viktnedgång. Om du äter hälsosamt, motionerar regelbundet och förbränner 250 extra kalorier om dagen genom att till exempel gå till jobbet eller ta en omväg går du ner ett extra kilo i månaden.

Tänk långsiktigt.
Gå inte ut för hårt i början utan var generös mot dig själv. Det är dömt att misslyckas om du försöker sluta med skräpmat och godis och samtidigt börja hårdträna i ett svep. Unna dig godsaker ibland men låt de vara undantagen som bekräftar regeln. Är du nyttig 80 procent av tiden så är det okej att slarva de resterande 20.

För dagbok.
Det är vanligt att äta fel på grund av vana snarare än okunnighet. Karlägg ditt beteende och försök komma fram till vad mat betyder för dig genom att skriva en mat-dagbok.

Ta eget ansvar.
Skyll inte dina dåliga vanor på andra utan ta ditt ansvar när det är motiverat. Första steget mot bättring är att inse sina egna fel och brister.



Fuckat upp igen?

"Hey, jag har fuckat upp igen, jag har ingen kontroll
Men hey, det e ok att spår ur å rensa huvet på moln

Borde veta bättre, borde lugna ner mig
Ta en taxi hem
Borde dricka vatten, borde gå o lägga mig
Men kanske inte riktigt….än!?"



Är det lixom our "summary" av gårdagen? haha! den va fan bäst enligt oss!!




Good morning!

Börjar med att säga good morning även fast klockan e alldeles för mkt :P haha! Det är fullt hus hos oss idag. Daniel ligger o väntar på frukost i sängen, I fix ;) Några ägg och lite te.



Anki e oxå här med sina underbara små sötnosar. Vi ska gå och leta kläder tills imorrn tänkte vi :D Anki ska ju med oss ut första gången på 100 år! :P ska bli intressant och jävla skoj! partyparty!

Måste fixa lite grejer så vi får skrivas lite senare. SÅ JÄVLA GÖTT O VARA LEDIG när alla andra e på jobbet idag haha. :P nellys julbord ägde igår!



Dirty Situation

Bjuder på torsdagsmusik att skaka rumpan till nu när vi är o festar ;)




Party-klara!

Dags att dra på årets julfest! med alla godingar på nelly.com <3  Ska bli så skoj! ska försöka ta så mkt bilder det bara går :D





bye babes!




Skönhetssömn är ingen myt

Begreppet skönhetssömn har man tagit med en nypa salt, tills nu. Enligt en ny studie ser personer som sovit 8 timmar både friskare och attraktivare ut än de som sovit för lite.



Det är tidskriften British Medical Journal som publicerat den svenska studien där forskare låtit 23 personer mellan 18 och 31 år fotograferas efter en normal nattsömn samt efter en natt helt utan sömn.

Därefter har 65 personer fått bedöma hur friska, attraktiva och pigga de ser ut på bilderna. Observatörerna svarade genomgående att de utsövda personerna på bilderna såg mer hälsosamma och attraktiva ut.

Den som vill se bra ut bör alltså tänka på att prioritera en god nattsömn.
– En god nattsömn kan betraktas som kroppens naturliga skönhetsmedel och fungerar säkert mycket bättre än mycket av det skönhetsindustrin har att erbjuda, säger forskaren Johan Axelsson till Upsala Nya Tidning.

Studien är ett udda val med tanke på British Medical Journals övriga forskningsrön.
– Självklart har vi gjort den här studien med glimten i ögat, men resultaten bör tolkas seriöst, säger Johan Axelsson till tidningen.




Dagens shopping!

Kom hem med det vi var ute efter! :D Fick den sista shimmer-krämen från H&M, vilken jävla tur! Vill egentligen har Dove's kräm som har shimmer i sig men vi hittar den inte någonstans längre så köpte den utan shimmer. Ger en fin färg när man använder den regelbundet. :)



Köpte även en wannabe dust it från proffs, hoppas att den är lika bra eftersom den är mkt billigare, men de märket vi när vi ska fixa håret ikväll ;)



Köpte även ett nytt läppstift från isadora "nude glow". Den kom ju bort på 30 års festen för nån helg sen, inte okej.. var tvungen att ha en ny, den e så fin :D Ska färga ögonbryna oxå så köpte ny färg!

Ska slänga i oss lite clementiner och te och börja måla naglar och färga bryn ;D skrivs sen!//J



I got them!

Yes, nu har jag fått klänningarna som vi ska ha på oss ikväll. Testat dom och dom sitter ju som gjorda för våra kroppar. Tog den minsta storleken i båda och tur var väl de annars hade dom inte varit lika snygga. Den svarta är väldigt kort men de gör inte så mkt.. bara inte rumpan trillar ut ikväll haha :D



Ville bara visa hur dom ser ut på lite snabbt. Ville ge er större o bättre bilder men har varken ork eller tid för jag måste springa ner o möta syrran på stan för lite shopping.



Skrivs när vi e hemma igen, //J



Just perfect!!!

Eeh.. jag vet inte hur det ser ut iandra delar av Sverige men här e de kaos! Snökaos och 1+ mmmmh jätte skoj, ge mej minusgrader mo de ska vara snö för h-vete! Perfekt för kvällens festligheter när vi ska ha julbord med nelly.com! SUUUGER.



Måste ta oss till stan oxå.. köpa ny kroppskräm, läppstift och lite alkohol givetvis.



Tog en halv servett igår och tänkte kleta in mig med den andra halvan nu. Blir bättre så när man får lite åt gången så att det inte blir för mkt ;) hehe Flagar fortf lite men de kanske är borta tills ikväll, vi får väl hoppas.

Precis ätit frukost med min älskling. Vi skrivs lite senare!//J



Time for myself..

Det är skönt när man har tid över till sig själv så att man kan göra saker som man kanske inte orkar/hinner göra annars på dagarna. Som tex nu.. sitter och väntar på att Daniel ska komma hit så att vi kan sova ihop.. är ju ledig imorrn och han börjar 3 ;D ska bli gött o sova ut..



Har iaf spenderat kvällen med att tjata med trevligt folk på msn/facebook (klassiska tidsfördivet) :P och målat naglarna i en ljusrosa färg.. ska måla svarta tippar imorrn. Har även kikat i nya Plaza.. älskar den tidningen och epilerat mina ben.. herregud, det var på tiden. Måste vara helt hårfri tills imorrn ju ;D Partyparty!

Aja.. ska försöka hålla mig vaken, ska lägga min under täcket o glo på tv. Vi skrivs imorrn när vi vaknat till liv igen//J




Dagens outfit

Forget regret. or life is yours to miss




Mat & Träning 10.12.15

Älskar när man kan träna tidigt, när det inte är så mycket folk på gymmet så att man får ha alla maksiner ifred :) Folk maskar ju ofta och bara sitter o glor när man själv vill skynda sig o träna effektivt.. inte alls skoj.

Hann dock inte med alla övningar vi tänkte göra men det gör ingenting eftersom vi hade tänkt o träna på lördag oxå :P hehe tänkte träna imorrn men får väl se ifall vi hinner eller orkar! tajt ska de vara!


Köpt en ny frukt & nöt-musli som vi gillar. vet inte hur nyttig den är direkt men god är den iaf ;D

Dagens matintag:
Frukost: Frukt & nöt musli med ett glad c-vitamin
Mellanmål: Apelsin och grönt te
Lunch: Lax i citronsås och fullkornsris
Mellanmål/innan träning: Turkisk yoghurt med banan  och lite honung
Efter träning: Proteinshake eftersom vi gick på återbesöket på HelensBC.
Kvällsmat: Tonfisken var typ slut hehe ;D fick bli nudlar med fetaost och te idag.

Dagens träning blev alltså:
Uppvärmning på löpbandet i 30 min med 5 minutersintervaller
Inner och ytterlår på maskin
Baksida lår och benpress på maskin
Ländrygg på ställning.
Hann tyvärr inte mage eller rodd på maskin tråkigt nog..

Aja det var allt för nu.. skrivs senare//J




En liten present..

Kom hem för en stund sedan efter att ha tränat och varit hos Lucie på Helens Beauty Center på ett återbesök så hon kunde kolla hur huden såg ut :) Hon tyckte att det såg bra ut, inga skador osv.. för det kan ju faktiskt uppstå småskador när man gör sånna kemiska peelingar. Annes hudton har blivit jämnare efter peelingen sa hon oxå, vilket är roligt att höra. Nu hoppas vi på att Annes hud blir lika klar som den var innan med hjälp av superprodukterna vi köpte efter peelingen eftersom den gamla huden är bortpeelad. Min hud e väl som den var innan fast mycket klarare på nåt sätt :)



Lucie gav oss en liten present idag.. hon är så himla söt. Alltid glad och posivit :D Fick ett litet kit med rengöring, peeling, ansiktsvatten och kräm. Peelingen ska vi använda ikväll för att få bort dom små glagorna som är kvar. Trodde inte att vi fick men de var helt okej att peela sig nu och det är tur eftersom vi tänkt och ta våra saknade BUS-servetter så att man är lite fräsch inför imorrn ;D  //J



Julklappstips till honom!

Det är en liten men rolig sak som säkert många killar har användning av. Min kille önskar sig en sådan iaf ;D Får väl se om han får den eller inte, han har ju redan fått så mkt :P hehe kostar ju ingenting dock!




Fan vad gött!

Woho! Klockan är 15,30 och vi är redan hemma. Nu har den extra långa långhelgen börjat! är lediga resten va vecka och kanske tom måndag, det återstår att se men vi tror att det blir så iaf ;)

Kolla här då! Fick sprillans nya skärmar på jobbet idag. Det var väl endå på tiden.. vi som sitter med bilder all the time. Lite knasigt att sitta med en sån stor skärm när man inte är van men man vänjer sig :D hehe gött e de iaf!



En annan sak som inte va lika skoj är att våran order med klänningarna vi la imorse inte var där dom skulle vara. Skulle hämta dom precis innan vi skulle hem men inget till mig där inte.. fan oxå.. nåt har hänt. Skulle ju testa hur dom satt eftersom vi ska ha dom imorrn men en kollega ska åka förbi me dom imorrn när hon fått dom ist så de löser sig, hoppas bara att dom passar ;)

För övrig har det varit jätte lugnt på jobbet, nada to do typ!

Ska dra till gymmet nu tänkte vi och sedan till hudterapeuten som gjorde våran kemiska peeling för återbesök, hon ska kolla lite på huden osv. Skrivs när vi e tebax! //J



Nelly shoes VS. Jeffrey Campbell



Väldigt lika! Den största skillnaden är priset! Checka in dom på nelly.com



Klickat hem!

Vi trodde att vi var klara med klädval till alla festligheter men det visade sig att vi inte är riktigt säkra nu endå.. Dom färgglada snyggingarna vi tänkte ha imorrn på julfesten kanske byts ut till dessa sexiga skönheter istället. Det känns som om mörka färger passar oss lite bättre endå.. one shoulder är verkligen klänningen för oss ;) LOVE THEM <3 nästan exakt likadana så de passar väl oxå bra! nelly.com



Nu till den eviga frågan som vi alltid ställer oss innan varje utgång. VEM SKA HA PÅ SIG VAD? ;) haha




Ännu ett par har gjort slut!

Ännu ett kändispar har gjort slut. Värst vad alla gör slut under juletider! Tråkigt som fasen!



Skådespelarna Ryan Reynolds och Scarlett Johansson, som gifte sig 2008, har separerat och i samförstånd beslutat sig för att avsluta deras äktenskap. Det rapporterar TMZ.

— Efter många övervägelser har vi full förståelse för varandra beslutat oss för att skiljas. Vårt förhållande inleddes med kärlek och slutar också med sådan, säger Ryan och Scarlett i ett kortfattat pressmeddelande.

Det var 2007 som Scarlett, 26, började dejta Ryan, 34. Året därpå så gifte de sig under en intim ceremoni i Kanada.

Paret har en gemensam lägenhet på Manhattan i New York och ett hus i Los Angeles.

Båda Ryan och Scarlett har varit mycket privata när det gäller deras förhållande och har sällan låtit sig bli fotograferade tillsammans. De har också varit förtegna i intervjuer.

I september sa Ryan dock till GQ att Scarlett var "det bästa i hans liv", men att planer på att skaffa barn först skulle bli aktuellt "om ett par år".

Scarlett har berättat för InStyle att äktenskapet har givit henne trygghet.

— Man gifter sig och plötsligt är man en egen familj. Det känns tryggt. Det är en del av ditt liv som känns given. Man har sitt hem i sin partner.




Tummen upp!

Tummen upp för att vi fick både våra skor från skopunkten och våra produkter från nelly.com idag ;D



Det röda läppstiftet från wet 'n wild i färgen stoplight red och leave-in balsamet från biosilk



Jävla gött med två par nya kängor. Ett par är tom varmfodrade och det behövs väl nu i den här kylan. Vintern blir nog lång iår :P



Här har ni det.. tänkte bara visa hur läppstiftet ser ut på så bry er inte om att jag e lite sleten ;D tog bilden direkt efter träningen. Väldigt fint och sitter hur bra som helst. Matt och täckande.

Dags att sova. En dag till.. sen e man förhoppningsvis ledig ;D gonatt!!//J

 




Mat & Träning 10.12.14

För att värma oss..!? var det därför vi drog till gymmet idag? det känns lite så :P hehe det är ju sjukt kallt! Idag stack vi till gymmet för att träna "bort" träningverken som har smygit sig på under dagen.. Tränade så hårt igår så vi ville ju inte träna slut på musklerna på gymmet ida, för idag blev det löpning all the way 45 minuter..eller intervalllöpning då. Kändes att man kunde hållt på hur länge som helst. Gött och bli riktigt vrama me :D Sen blev det lite magträning på gymboll me o strech, så sköt o bara strecha ut musklerna som ömmar :)



Ska ta fler sånna här dagar när man bara springer lite, väldigt skönt måste jag säga. Dom veckorna som man kör pump 2 grr kommer nog bli sånna veckor där vi springer lite extra.

Dagens matintag:
Frukost:
Havregrynsgröt med sylt och ett glas C-vitamin
Mellanmål: Grönt te och apelsin
Lunch: Laxfilé i citronsås med råris
Mellanmål/innan träning: Smoothie
Kvällsmål/efter träning: Två äggmackor och proteinshake

Dags för kvällstét ;D skrivs



Dagens outfit




Dagens fotning!

Checka dessa jävla snyggingar som kommer in ;D copycopy <3



Jaa det är allt lite jeffrey campbell över dessa skor måste vi säga :) Snygga på foten är dom oxå. Kommer säkert ut på sidan så att ni kan köpa imorrn ;D Funderar på den stängda skon med träklack, or what do u say? ;) aja vi får se. Dagens fotning bestog iaf av lite skor, några byxor och leggings!

Trodde att vi skulle få vara lediga imorrn men icke, det blir fotning imorrn men kanske inget på torsdag så vi får väl se om vi får vara lediga då ist och ha en extra lång helg ;D fredag e ju redan spikat att vi ska vara lediga. Julfest på torsdag o vem orkar vara bakis på jobbet, inte viii ;)

Dags att springa ner till tvättstugan och sedan gymmet. Skrivs när vi e tebax//J



Shoppingtips!


Nice as hell! ÄLSKAR verkligen bandeau:er!..så snyggt under allt! Alla fattar väl också varför det är fovirten just nu ;P hehe Denna snyggingen är från Lindex 129:-




Våren på H&M

Julen har inte passerat, men vi längtar redan efter solen, värmen och alla härliga vårkläder. Det gör tydligen H&M med, för de har redan offentliggjort delar av vårens kollektion.

 

I vår kommer modet på H&M domineras av 60- och 70-talet, med korta och skarpa modeller i klara färger vid sidan av en mer romantisk siluett som är lång och elegant.

"Det är bra att inventera garderoben noga i början av en säsong. Modet svänger ju inte lika drastiskt som förr så gamla favoriter fungerar med smarta uppdateringar. Säkra nyinköp för våren är coola klassiker i beige och vitt, och de längre kjolarna och klänningarna ger en ny, kvinnlig stil", säger H&M:s designchef Ann-Sofie Johansson.

Här är några utvalda ledord för hur våren ser ut hos H&M.
Siluett – lång och ledig eller kort och skarp.
Färg – Pudriga makeup-färger, marinblått, vitt, beige, gult och rosa.
Mönster och tryck – Blommor, djurmönster och grafiska ränder.
Material – Stentvättad bomull och tencel, mocka, linnemix, tunn jersey, chiffong och voile, ekologiska och återvunna material.
Nyckelplagg – Byxor av olika slag, långklänning, jerseytop, blazerjacka.
Nyckelaccessoarer – Väska, bälte, sandaler och träskor av naturfärgat läder.




Dom har gjort slut!

Tråkigt som fasen att läsa att det är slut efter 4 lång år men det finns ingenting man kan göra. Folk växer ifrån varandra och känslor försvinner. Det skrivs att det inte var nån speciell anlenings utan att dom bestämde sig för det gemensamt och att dom kommer fortsätta att vara nära vänner. Känns ju skönt när det slutar så endå. Fint par var dom iaf ;)




BODYPUMP 75 Tracklist

Älskar musiken till den senaste bodypump-releasen! Hoppas verkligen på att dom hittar massa bra till den nya så att det blir en lika stor fröjd att träna ;D Musiken gör väldigt mycket. Kommer ihåg ett pass som hade urkass musik, jag bara dog varje gång man skulle träna för att man kände att det var tråkigt :/ aja, nu e de bra iaf! check out the list!



Warmup OneZeroOne - Fever
Legs / squats Henry Blank - Watcha Say (B-Tastic Remix)
Chest Pitbull ft. Akon - Shut It Down
Back/Gluteals /Hamstrings Jan Wayne - Wherever You Will Go (Handz Up Edit)
Arms / Triceps P!nk - Bad Influence
Arms / Biceps Carrie Underwood - Cowboy Casanova
Legs / lunges DJ Lotus - I Will Be Here
Shoulders Manian - Ravers In The UK (Hypasonic Remix)
Abdominals / core Usher - More
Cooldown / stretch Adam Lambert - Whataya Want From Me



Too late!

Nonono.. nu blev de sådär sent som jag egentligen inte gillar men Anne kom hem för en stund sedan och jag tänkte att det inte var nån idé att lägga sig innan hon kom hem :) Det gör inget, jag lär ju inte dö imorrn endå, lugnt och skön as usual.



Har inte så mkt att säga än gonatt till er allihopa. Hoppas ni haft en trevlig kväll så skrivs vi imorrn igen, ;) //Jenni

 




Mat & Träning 10.12.13

21kg idag då.. förra gången var det 19 eftersom vi inte tränat på länge men nu ska det gå upp till 25 igen ;) Jag är lite skakig allt. Måste nog käka lite annars tynar jag bort. Hårt var det idag.



Dagens träning:
Uppvärmning 25 min på löpbandet
Träning 1 h bodypump

Dagens matintag:
Frukost: Frukt & nöt musli med ett glas c-vitamin
Mellanmål: Aplesin och grönt te
Lunch: Färsbiffar med fetost och "couscous sallad"
Mellanmål/Innan träning: Hallonsmoothie med proteinpulver i
Kvällsmål/efter träning: Proteinshake för mig än så länge, måste få i mig lite mer och Anne har oxå druckit proteinshake och ätit en burk tonfisk med fetaost.

Jag orkar itne blogga min armar är sega, :D har lite bätte saker för mig, pusspåer//J



Livet förändras!




Innan ni flyttar ihop!

Innan ni slänger er in i något förhastat, kolla dessa tio tips:



1. Kom överens

Enligt Tina B. Tessina, psykoterapeut och författare bör ni först diskutera vad det innebär att flytta ihop. Är det ett steg i rätt riktning? Hur ska ni dela upp utrymmet där ni ska bo? Hur är era respektive lisvstilar? Har ni barn? I så fall vem ska stå för vad i uppfostran? Dessa frågor bör ni kunna besvara innan ni flyttar ihop.

2. Om problem uppstår

Dr. Tessina tipsar om att ha en plan om problem uppstår. Om ni inte håller sams eller det inte funkar är det bra att ha en backup-plan. Trots ni är tokiga i varandra just nu kan det hända tråkiga saker och då är det bra att vara förberedd.

3. Var ärlig när det gäller pengar

Stacy Whitman, relationsförfattare, säger att även om det kan vara pinsamt att berätta om sin futtiga lön eller sina höga skulder är det ett måste att prata om innan ni flyttar ihop. Speciellt viktigt är det om ni ska göra stora köp eller ta lån tillsammans.

4. Håll isär era sparkonton

Whitman rekommenderar att ni håller isär era sparpengar, så länge ni inte är gifta och det handlar om att följa lagen. Just nu är ni säkert optimistiska, men om det skulle ta slut står du inte bara där med ett brustet hjärta, utan också ett tomt bankkonto.

5. Dela upp sysslorna

För att undvika onödiga bråk tycker Whitman att det är bra att dela upp hushållssysslorna redan innan ni flyttar ihop. Börja med att skriva en lista på alla sysslor som ska göras dagligen, veckovis och månadsvis. Till exempel ta ut soporna, diska, tvätta, handla, byta lakan, städa badrummet och betala räkningar. Ni behöver inte dela upp det exakt på hälften, endel sysslor kan ju vara mer tidskrävande än andra. Det viktiga är att ni kommer överens och har en plan att följa.

6. Potträning

Om ni ska dela badrum med varandra bör ni vara medvetna om att toaletten kan vara en stor källa till konflikter. Whitman föreslår att ni gör en lista över skötseln för att undvika konflikerna. Ämnen ni bör fundera över är till exempel hur man gör med städning, upptorkning av kiss, att lämna sitsen upp- eller nedfälld och att spola efter varje användning.

7. Prata om förlovning

Kanske är ni inte redo för att förlova er. Men om du vet att du vill gifta dig någon gång om inte alltför länge bör ni i alla fall prata om en förlovning, tycker Whitman. Detta är för att ni ska veta om ni ens vill samma sak.

8. Hur ofta vill ni ha sex?

Enligt Dr. Stephanie Buehler, psykolog och relationsterapeut, kan det uppstå problem med sexet när man flyttar ihop. Den ena partnern kanske förväntar sig sex dagligen medan den andra tänkte sig en gång i veckan. Därför är det bra om ni pratar om detta innan så ingen blir besviken.

9. Tid för vänner

Att bo ihop kan ses som ett mycket mindre steg än att gifta sig, säger Dr. Buehler. Det kan ses som mycket mer vardagligt. Så därför bör ni prata om hur mycket tid ni vill spendera med kompisar och andra personer utanför förhållandet.

10. Kompromissa inte för mycket

Sascha Rothchild, relationsexpert och författare, menar att när man flyttar ihop handlar det oerhört mycket om att kompromissa. Lagom.  Om du vill måla köket rött och han vill ha det vitt, måla det då inte gult. Låt honom hellre få måla det vitt och så får du välja vilken färg ni ska ha i badrummet osv.

Bra tips.. det är några av dom viktiga punkterna man bör tänka på känns det som. Sedan så tycker jag inte att man ska flytta ihop direkt när man träffats och ha alldeles för bråttom med allt som väldigt många jag vet om gjort. Herre gud, man vet ju inte ens om man är rätt för varandra förrän man varit med om olika saker. Som tex jag o Daniel, vi bor inte ihop och vi har snart varit tillsammans i 2 år.. bor ju iofs me syrran så hade jag bott själv kanske vi redan bott ihop men endå. Det är alltid skönt att ha ett eget ställe man kan gå till efter bråk och när det blir lite för mkt...



Klickat hem!



Nu blev det "hemklickat". Vi bestämde oss för det lite mörkare läppstiftet från Wet n' Wild som heter Stoplightred för vi hade ju lite svårt att bestämma oss för vilken av den och den andra röda vi skulle välja, men inköpare på skönhet köpte samma och sa att den blev lite ljusare på, så då fick det bli den :) kommer självklart att visa hur den ser ut på imorrn, för vi får inte orden idag tråkigt nog. Silkesdropparna struntade vi i just nu för vi skulle ju testa leave-in:en hehe, får hoppas att den är MINST lika bra som dropparna!

Köpte det såklart på nelly.com :)



Fri frakt gör mycket!

Det är rätt kul att fri frak gör så mkt för nätshoppingen och försäljningen. Men det är klart, den lilla men som många tycker "onödiga" kostnaden slipper man helst. Själv blir jag väldigt glad när man ser att man inte behöver betala nån frakt även om det bara handlar om några tior.



Många har fri frakt just nu inför jul och nelly bestämde sig för att förlänga den en vecka till! Det var ju sista fraktfria dagen igår. Smart gjort ;P det känns ju kanske mer "värt" att shoppa när det är så.

Fri Frakt = Mer shopping!

Aja, dags att återgå till arbetet :)
Later!



Måndagsunderhållning!

Lite skoj är det allt ;D tack carl!




TYPISKT!!!!

Nu blir jag lite arg..

Det är så typiskt att naglar alltid ska gå av eller fula sig precis när det händer saker. Som denna veckan. Julfest och party med bästa vännen som inte varit ute på år och dar. Man vill ha FINA naglar då.. fina naglar är en stor del av oss lixom.



Tummen har fått en flik uppriven mitt i nageln, kanske itne syns så bra på bilden.. Jag e så rädd att hela nageln ska åka av men ska försöka rädda med med att fila in den en bit.. ingen som märker om den är lite sne, bara den inte går av!! Vi får se hur de blir!



En annan trög sak som hände precis är att Annes söta mugg sprack när jag hällde varmt vatten i den. Den söta muggen med ansikte.. fasen oxå, den var ju så stor och bra. Aja får skaffa oss nya till jobbet :D dom måste sticka ut lite så att ingen annan kan sno dom. hehe

Later//J



the shit is...sober!

Förra helgen var väl lite sådär..? man var rätt slut på fredagen och sen va man faktsikt rätt slut hela helgen :P hehe har märkt att ju äldre man blir desto längre behöver man på sig för att bli pigg efter hårt festande. Tråkigt men SANT! :/

Denna helgen då? Den har ju varit helt awesome, varje dag har man varit pigg och glad..gått upp och lagt sig i tid, man har fått gjort hur mkt som helst :D Det känns lika bra nu som det gjorde då när jag höll mig från all alkohol i 2 månader. I like that feeling a lot! Ah, nu blir det ju lite fest framöver varje helg så det var ju bara bra att man var nykter denna helgen.

En kall men helt perfekt och solig 3:e advent har det varit, tur att man hann ut i dagsljuset idag. För vi tog ju en promenad innan vi drog till gymmet :D


My furry hat, så mysig och varm :) Har inte använt den nåt sen den köptes typ, men nu jäklar! Det ska ju bli kallare igen.

yeye, ser faktiskt fram emot kommande vecka, den blir säkert lugn på jobbet men sen är det julfest och annat skojsigt att se fram emot ;D hihi

Skrivs imorrn babes..för nu är det sängen som väntar!//A




Mat & Träning 10.12.12

Det var verkligen länge sen man var på gymmet en söndag! Det måste varit söndagarna innan man blev opererad..? tror de faktiskt, för när vi nu började träna igen så har vi bara tränat max 3 grr i veckan och inga helger..men idag så :D det var ritkigt gött måste jag säga!! Det blev ett effektivt gympass eftersom det inte finns nån pump att gå på :)

Intervallträning på löpbandet i 30 minuter, inner & ytterlåt/rumpa, benpress och baksida lår, ländrygg och hela ryggen med roddövning. sen gjorde vi den där "nya" kombinationsövningen med armar och utfall..tog lite mindre vikter så att man skulle orka allt denna gången :P kändes bra..ni kan se hur den såg ut på videon längre ner :) mage på gymboll efter det och sen stretch.

Söndagen började med
Frukost: 2 Äggmackor och grönt te.
Mellanmål: Anne: 2 kesoknäckisar..Jenni åt sen frukost.
Efter träning: Proteinshake
Kvällsmat: Anne: Pizza pollo från dr.oetker med kebabsås, Jenni: Lövbiff med klyftpotatis med beanesesås.



Kvällsgott: Jenni: kex & ost och lite choklad. Anne: naturgodis (jordnötstoppar i choklad & paranötter)

Blä, nu blir det absolut INGET mer..hehe alltid så ju :P
Skrivs//A

 




Motivation - Drömkroppen!

Alla har en bild av hur dom vill att sin egen kropp ska se ut! Det har vi me! Våran drömkropp är inte långt ifrån nu enligt oss själva då, när det gäller utseénde och känslan man har av att ha den..om ni fattar? Våran drömkropp ser ut som Nicole Scherzingers. Har skrivit det innan..hennes kropp är SICK! love it!..helt fantastik. Vi fattar ju självklart att vi aldrig kommer att se ut som henne men att typ ha en tränad och stark kropp är det vi är ute efter, att den ser frisk ut :) Och det gör verkligen hennes!



ALLA borde ha en bild för att få mer motiovation om man nu känner att man inte har det egentligen..det hjälper faktistk..vi lovar! Man kan alltid titta på den och sen komma ihåg att det faktiskt behövs lite arbete bakom en grym kropp, man föds i en..men man kan alltid forma om den om man verkligen VILL! Sen har ju vissa bara tur med en smalare kropp, men den behöver underhållas också! tro oss, vi vet!..tränar vi inte så försvinner vi!? Det fick vi bevis på under uppehållet efter operationerna.

Sen är det så att man inte ska överdriva heller. Det kan ju gå fel, folk kan få anorexia o grejer..man ska vara realistisk när det gäller sina drömmar :) men drömma ska man!

Ville bara ge er lite motiovation en söndag som denna! För idag mår vi BÄST! ;D

You go girls!, and boys såklart.



Maxa resultaten och träna mindre

Tänk dig att du får bättre träningsresultat på kortare tid? Det låter som en dröm men kan faktiskt bli verklighet. Personliga tränaren Elina Sognevik avslöjar sina bästa knep.



Ta i
. Om du tränar tungt kommer du snabbare upp i puls och blir starkare. Många fastnar i lätta vikter istället för att utmana sig själva. När tekniken sitter kan du dra på med mer motstånd och gå ner i antal repetitioner. Träna inte i alla maskiner, det räcker med fyra, men då gäller det att du kör ganska många set istället.

Håll emot.
Utnyttja den excentriska fasen när du tränar för att bli starkare. Det är läget när du håller emot, på väg ner. Den kan användas vid alla slags övningar. Vid till exempel chins kan du hoppa upp, greppa stången och därefter bromsa ner.

Skippa pauserna
. Varva maskinerna istället för att ta vilopauser. När en övning är klar, går du direkt på nästa utan att vila. Du sparar tid samtidigt som du ökar din förbränning och kondition. Addera även cirka fem minuters konditionsträning på till exempel roddmaskinen.

Variera dig
. Om du ger kroppen exakt samma utmaning i samma ordning uteblir resultaten. Ge kroppen nya utmaningar istället. Varva tunga övningar med balansövningar, och kondition med styrka. Det bästa är att variera varje pass, annars kan man lägga upp träningen i block så att man tränar tungt en vecka och lätt veckan därpå, sedan ännu tyngre tredje veckan.

Använd hela kroppen
. Istället för att träna en liten muskel åt gången ska du försöka aktivera hela kroppen när du tränar. Använd en vikt som du tar upp från golvet, upp på en höjd för att därefter lyfta vikten över huvudet. Då aktiveras hela kroppen och träningen blir mer effektiv.

Många av dessa tips använder vi oss av redan idag, mkt bra grejer måste vi säga! Kanske ska köra det här med varioationen med ännu tyngre vissa veckor så ska vi se vad det kan göra för kroppen! :D



Nu är den är uppe!

3:e advent, självklart ska granen upp då..annars hinner den ju inte vara uppe så länge :) lr självklart är det väl inte, för det är första året vi har en gran i lägenheten. Får verkligen hoppas att katterna låter den stå i fred, annars åker den ju ner :(



Vi har en platsgran, hade inte klarat av en riktig, för mkt barr :P bestämde oss för att pynta den i silver..med enbart ljus, glittersslinga och lite olika bollar..mkt enkelt o fint. Ingen "kaos"gran som vissa verkar tycka om :P hehe Ska nog skaffa en sån där matta under granen me tänkte vi. Får se.. det blir nog mkt finare då.

Har redan hunnit med en massa saker idag och klockan är bara 2. Har tvättat, diskat och ja..som sagt, satt upp granen. Nu blir det nog en promenad och sedan även gymmet? :D en väldigt skön söndag måste jag säga! Är så pigg och glad idag!

Hoppas ni också mår som jag! ;D
skrivs senare//A



Biosilk

Behöver nya silkesdroppar till håret..vårat älskade "Silk Therapy" är snart slut, har funderat på att testa en annan produkt från Biosilk som verkar väldigt lovande innan vi köper nya droppar. Ett leave-in conditioner. Viktigt med mkt fukt och skydd i kylan nu. Någon som kanske har testat den? Så här står det om dom 2 produterna.

Silk Therapy
  • ideal for all hair types
  • leave in replenishing & reconstructing treatment
  • bonds & strengthens the hair inside & outside
  • fills any voids on cuticle layer
  • repairs split ends
  • protects (Heat, UV, cold, pollution)
  • incredible shine
  • no build up, no weight
  • fantastic for skin care


Biosilk Silk Therapy original leave-in silkesdroppar som reparerar och återuppbygger alla typer av hår. Gör håret mjukt och lätthanterligt, skyddar mot värme, kyla, UV och föroreningar. Silk Therapy stärker hela hårstrået från insidan till utsidan. Reparerar även kluvna hårtoppar och ger en härlig glans. Silk Therapy är viktlös och behandlar även din hud. Silk Therapy röstades 2009 fram som favorit av 83 000 läsare i den amerikanska tidningen Glamour Beauty. Det var femte året i rad som favorit i kategorin "Favorite hairstyling product". 150 ml 299:-



Silk Therapy 17 - Miracle Leave-in Conditioner

  • Conditions and hydrates hair and skin instantly
  • Provides volume and body
  • Controls and defines curls
  • Reconstructs and repairs dry and damaged hair and skin
  • Strengthens the hair
  • Revives dull lifeless hair and skin
  • Smoothes the cuticle
  • Controls frizz and flyaways
  • Prevents split ends
  • Stops hair breakage
  • Seals the hair
  • Protects hair color from fading
  • Protects hair and skin from environmental damage
  • Thermal protector for blow drying
  • Thermal protection from flat and curling irons
  • Leaves hair and skin soft and silky
  • Adds incredible shine


Biosilks SilkTherapy Miracle Leave In är som ett mirakel på flaska. Adderar vikt men fyller på håret med viktiga näringsämnen och naturligtvis massor av silke. Reparerar och skyddar håret, ger en enastående mjukhet till håret och massor av glans. Ger liv till livlöst och torrt hår som behandlats hårt och motverkar kluvna hårstrån. Perfekt för färgat hår, behåller färgen längre. Innehåller även värmeskydd. Ett måste för perfekt hår. 150 ml 189:-

Kan köpas på dom flesta salonger. Vi köper vårat på nelly.com såklart :)




Totally weird!

Vilka snyggingar..men gud så weird! Har precis kollat klart "The imaginarium of doctor parnassus" Ser ni vilka som är med som skådespelare!? Alla snyggingar ;)



Fattade inte riktigt handlingen..lr jo man fattade ju den men den var ändå konstig. En lite whatever film typ..kolla om ni inte har nåt annat för er, hehe.

En film som ni verkligen måste se OM ni inte redan sett den (vilket många har) är "Law abiding citizen" en sjukt bra film! Ett litet film tips bara :)

Ligger o kollar på paradise just nu, chill hela vägen..är rätt så trötta, blir väl sängen snart så att man är pigg och glad imorrn, det är ju trotts allt söndag :P Den ska bli produktiv! you'll see, hehe.

Skrivs imorrn igen babes!




Han glömde dom..

så synd..det var meningen att vi skulle ha en liten "spelkväll" här hemma ikväll. Meeen Jennis lilla pojke glömde sändarna till guitar heroe-guitarrerna, hehe det har han gjort flera grr innan :P så nu blev det inget spelande, tänkte spelat lite buzz me men har inte hunnit det heller. Vi försökte oss på "Paranomal activity" men vi höll på och somna av trisstess! shit vilken boring film..



Hade en underbart god tacokväll innan me :) mmm, tacos kan inte bli fel alltså...inte om man gör det på vårat sätt ;P hehe sen har vi doppat lite physalis ikvälll igen. Men i mintchoklad denna gången, marabou premium 70%, smakar after eight. sjukt god!



Snart blir det iaf en annan förhoppningsvis bra film och lite kladdkaka! mmmhm, här gottas det ordenligt nu för tiden :) whatever, vi njuter till follo!..med all rätt!

Skrivs väl lite senare sen då så får vi se vad dom har hänt!
Ha en fin lördag!//A




Lördagsmusik!




Lördagsshopping!

Vi bara älskar H&M.. dom har så jävla mycket snygga kläder så att man vill köpa allt ;D Dom är ju som sagt väldigt före i modet just nu eftersom kläderna som finns i butik nu och de vi köpte idag är för vår/sommar 2011. Även kassörskan sa de till syrran att det var det och att de kommer in massor med liknande snygga plagg till våren. Vi tycker att det är snyggt så de gör inget om man e lite före ;) Mönstrat it is!



99:-/st H&M



ÄLSKAR färgen på linnet. Kommer vara inne med brun/rosa i vår. 99:- för linnet och mösntrade byxorna 199:- H&M



Köpte två nessesärer och en svart kajalpenna från H&M.



Till sista köpte vi ett nytt partyspel till oss själva. Har ju några stycken nu. Skit skoj att plocka fram. läste några av uppgufterna och det kommer bli skoj kan ja lova ;D Köpte den från Partaj för 149:- finns även på Lagerhouse.

Köpte även lite julklappar men kan inte skriva vad det var för nåt :D Nästan klara me alla julklappar nu då, skönt! Mamma är här en stund till och umgås. Sedan kommer Daniel och då ska vi påbörja våran tacokväll ;D Skrivs//J



Fixa figuren!

Så ökar du förbränningen!

Dags att sticka hål på myterna och koncentrera sig på det som verkligen hjälper dig att fixa figuren.



Nej till struntmetoderna

Ja, förbränningen ökar något när man fryser. Det är sant. Men det betyder inte att du ska ta på dig för lite kläder på vintern. Förbränningen ökar så lite i kyla att det knappt ger någon effekt på vikten. Mirakeldieter och svältkurer funkar inte heller långsiktigt, det vibrerande midjebältet du såg på tv-shop fungerar alltså inte.

Håll dig till fakta
Du förbränner inte mer kalorier om du dricker äppelcidervinäger eller badar bastu. Det är myter som det är dags att döda nu. Du kan gå ner i vikt under ett bastubad, men det beror bara på att du har svettats ut en massa vätska. Du går upp i vikt igen så fort du tar ett glas vatten.

Bygg muskler
Mer muskelmassa betyder mer förbränning. Inte bara när du tränar, utan dygnet runt. Även om du bara ligger på soffan förbrukar du mer energi om du vältränad. Det går helt enkelt åt mer kalorier att hålla i gång ditt hjärta och din hjärna om du är i form. Var inte rädd för att lyfta lite skrot och ta i!

Skippa frosseriet
Förbränningen ökar inte av ätardagar, som vissa tror. Du går upp i vikt om du får i dig fler kalorier än du gör av med. Så enkelt är det. Undvik att varva svält med att länsa kylskåpet, försök äta regelbundet och i måttliga mängder i stället. Du ska inte stoppa i dig för mycket, inte heller för lite.

Krydda maten
Starka kryddor som chili och senap höjer förbränningen. Gillar du smakrik mat är det en glad nyhet, men förbränningen höjs bara marginellt av de heta kryddorna, så du kan tyvärr inte vräka i dig currygryta i obegränsad mängd



Shoppingtips!

Den är grym! Snyggare i verkligenheten. Eftersom mönstrat blir nästa stora grej, varför inte då ta och införskaffa sig en grym mönstrad jumpsuit!?



Ska själv införskaffa oss några mönstrade snyggingar från H&M idag :D dom får ni se sen såklart!
Later!




Vet inte varför..men!

Jag vet inte vad det är men vi verkligen älskar James Bond filmerna! Tror att det är för att när man var yngre så kollade vi alltid på det på fredagar hos pappa..för det visades alltid en James Bond film på fredagar flera veckor i rad :) action är ju gött, kul o se på gammal b-action me :P haha! Får iaf en skön känsla av att chilla till en Bond film.  Den bästa James Bond enligt oss är Pierce Brosnan.

Andra som spelat James Bond är: Sean Connery (bra), George Lazenby (usch), Roger Moore (mkt bra), Timothy Dalton (no,no!) & Daniel Craig (mkt bra)



Blir nog att ladda ner ett antal av dessa filmer och ha lite mys i helgen ;)

  1. Dr. No (1962)
  2. From Russia With Love (1963)
  3. Goldfinger (1964)
  4. Thunderball (1965)
  5. You Only Live Twice (1967)
  6. On Her Majesty's Secret Service (1969)
  7. Diamonds Are Forever (1971)
  8. Live And Let Die (1973)
  9. The Man With The Golden Gun (1974)
  10. The Spy Who Loved Me (1977)
  11. Moonraker (1979)
  12. For Your Eyes Only (1981)
  13. Octopussy (1983)
  14. A View To A Kill (1985)
  15. The Living Daylights (1987)
  16. Licence To Kill (1989)
  17. GoldenEye (1995)
  18. Tomorrow Never Dies (1997)
  19. The World Is Not Enough (1999)
  20. Die Another Day (2002)
  21. Casino Royale (2006)
  22. Quantum Of Solace (2008)



We knew it!

Thank God att Jay Smith vann. Love him! Tror att dom flesta ville att han skulle vinna.. Han förtjänar det verkligen. Längtar tills hans skiva släpps så att man får höra vad det e för låtar ;D



Haft en jätte mysig kväll tillsammans med sis (såklart) och bästa vännen Anki.. Ätit gott, skvallrat en aning och bara chillat i soffan. Anki sover över här med lilla Lilly. Daniel är på Julfest och skulle kommit hit men de går ju inte nu när dom är här. Tror att jag kanske springer bort ifall jag inte somnar och är helt död när han ska hem från krogen :D Får väl se.

Hoppas ni haft en bra kväll.. det har vi. Skrivs imorrn//J




Dagens outfit

Gina trcot, nelly.com och skopunkten. Easy, easy..




Mat & Träning 10.12.10

Det var länge sen man tränade på en fredag måste jag säga.. men denna veckan har det ju bara blicit 2 dagars träning med denna dagen då. Gött att träna tidigt på dagen så att man har det gjort men även för att man blir piggare resten av dagen :) Det är synd att man inte kan göra det oftare, finns ju iofs lunchpass och man kan ju ta sig till gymmet på lunchen, men det känns som att det kan bli lite stressigt och man vill ju faktiskt inte stressa sig igenom träningen! Det är inget för oss.

Det blev iaf skön gymträning..körde väl det "vanliga" passet. Det blev 30 minuter på löpbandet, 5 min varannan gång med löpning och powerwalk. Intervallträning är det bästa. Då kan man köra hur länge som helst :P
Sen blev det rygg ben och rumpa..försökte oss på armträning sammtidigt som utfall..shit vad jobbigt det var! Kändes som att armarna inte alls är i samma form som innan, meen dom kommer tebax. Vänta bara!

Idag har vi ju ätit som en ledig dag, brukar typ bli 3-4 mål då..
Frukost: 2 äggmackor och grönt te.
Mellanmål/Efter träning: Proteinshake och Nudlar med tonfisk & fetaost (love it!)



Kvällsmat:
Baguetter med vitlökssmör med ost och rostbiff. Perfekt & lätt fredagsmat :)



Kvällsgottis: Physalis & annanas doppade i chokladfondue. Lite hallon&lakrits döskallar me :) favvisarna!

Later babes!



Fredagsmusik!

I like that ;)




Shoppingtips!

Dom va ju ganska häftigare endå ;) piffar lätt upp en outfit. Gina Tricot!




Dagens tips!

Vill tipsa om 3 goda roséviner. Var på systemet lite och kolla läget innan så då kunde vi lika gärna ta kort på de vi gillade ;D Finns ju många andra goda men dom kan man ju tipsa om senare. Som förra gången kan ni ju tipsa om goda roséviner om ni har någon favorit!



Nu vill vi inte försöka få folk att dricka alkohol eller nåt sånt men skulle ju rekommendera chill out om ni ska bli lite berusade av något av dessa eftersom det är en box och den är väldigt god. Jag o syrran drack av en sån förra vecka. mums ;D

Later//J



Ny önskning!



Efter besöket på Ikea förra helgen hittade vi nog dom perfekta lamporna till vardagsrummet! AS SNYGGA! Grym designt..häftigt att man kan vrida och vända på dom lite hur som helst..! Det bästa av allt är att katterna inte kan hoppa in i dom :P haha

Detta får bli ett tillägg i önskelistan för julklappar! Lite dyra, vi vet..men vad ska man göra?! Snygga lampor måste man ju ha, dom kommer nog passa in i inredningen perfekt..när allt är klart :D

Mamma! Nu vet ni ;P



Tänk om..

Att det inte kunde vara så hela tiden! Att man har långhelg och är ledig VARJE fredag! Tänk vad bra alla skulle må!? bara jobba 4 dagar och sen chilla och ha det gött i 3. Det hade nog gjort mkt för hälsan om inget annat! hehe tänk om det kunde bli så!? man kan ju alltid hoppas att någon betsämmer sig för att fixa det? :P

Vi har iaf haft det så nu sen förra fredagen och det kommer att hålla ända fram till 2011. :D Långhelgs-December får vi väl kalla det :) känns jäääkligt gött ska ni veta! visst är det gött med ledig mitt i veckan också men inget slåt långhelger..man hinner lixom vila ut ordentligt. Om man inte festar hela helgen då vill säga, men då är det ju ännu bättre att det är mer ledigt :P

Gick iaf upp vid halv 10, tänker som sagt inte sova bort hela dagen för vi har tänkt och hitta på nåt vettigt och även trevligt idag :) men först blir det frukost!



Skrivs senare!



Dumma mej!

Verkligen världens sötaste.. har ni inte sett den så gör det nu. En riktigt "feel good-film". Legat och myst i soffan hela kvällen sedan vi kom hem. Som vi brukar skriva så älskar vi våran gosiga o stora soffa :P



Tänkte lägga oss ganska tidigt även fast långhelgen börjat och att vi är lediga imorrn. Daniel ska ju upp kl 6 som vanligt och vill somna med honom men även för att vi tänkte träna på dagen innan vi ska vara med Anki. Man får ju passa på när det inte är nåt folk på gymmet när man ser ut som vi gör :P HAHA. Aja hoppas på att de åker av ännu mer imorrn så att man kan röra ansiktet lite mer.

Hoppas ni haft en trevlig kväll och att ni sover gott. Skrivs imorrn//J



Mat & Träning 10.12.09

oooh nooooo! skit,skit skit..det var ju faktiskt meningen att vi skulle på pumpen idag. Så att vi iaf fick träna det en gång denna veckan eftersom det inte blev nåt i måndags, men så blev det ju inte eftersom vi "jobbade över" idag. Sen hade man väl kanske inte velat visa sig direkt med våra fejs :P hehe folk tittar redan som det är.

Det blev inte någon lunchpromenad idag heller, jobbade på heela lunchen som vi inte ens tog..vi åt ju, men vid datorn medans vi jobbade.

Ätit har vi iaf gjort..äta bör man annars dör man!?
Frukost: Havregrynsgröt med sylt och c-vitamindryck.
Mellanmål: 3 clementiner & grönt te.



Lunch: Fetaostbiffar med cousous blandat med tomater och rödlök, youghurtsås.
Mellanmål: Hallonsmoothie & grönt te.
Kvällsmat: Grönt te och några clementiner.

Får väl se om man blir sugen på nåt mer nu lite senare..annars var det väl inget mer för idag :)

Later!



Dagens outfit!

Slappt, enkelt och skönt <3



Gina Tricot och nelly.com



Dagens fotning!

En
Idag har vi haft en ny skönhet som är lite lik både Miranda Kerr och kanske lite mer lik Aishwarya Rai! Fotade massa underkläder på henne oxå eftersom hon är så jäkla sexig ;D




Vi har oxå fotat lite på morgonen. Jag fortade skor och Anne fotade lite trosor. Inte så mycket att fota nu eftersom det inte kommer in så mkt kläder. I januari börjar allt igen ;D ser vi fram emot. we like that money money!



Blev en lång dag för ovanlighetens skull! Jobbade enda till 17,40! Inte hänt på jätte länge nu, sen innan sommarn eller nåt sånt. Vi ville ju och var även tvungna att bli klara med allt som fotades eftersom vi är legiga imorrn.. weeei! WE LOVE LÅNGHELG! Synd att våra partyvänner åker till Åre idag :P Annars hade de varit skoj med en runda på stan.

Ska chilla i soffan med min bejbi som kommer snart. Vi skrivs senare//J



Klickat hem!

Behövde verkligen två par nya kängor så vi beställde dom på nätet ist för att köpa dom i butik. Båda fanns nämligen inte i 39 i butik men på nätet. Sån jävla tur! Man får ju de ena paret för halva priset som tur är :) Synd att inte acne kopiorna fanns kvar bara. buhu!




5 saker din pojkvän inte vill ha i julklapp

Nu lackar det mot jul och klappar ska inhandlas till nära och kära. För att slippa stela leenden från din partner på julafton kan du spana in listan som sheknows gjort nedan för att se vilka klappar du inte ska köpa till honom.



Underkläder. Kalsongerna med renar kanske du tycker är söta men din pojkvän vill inte ha dem. De enda underkläderna han kanske blir glad för är ett par snygga boxershorts eller en stringtrosa till dig.

Tröjor.
Kan det bli mer opersonligt? Din pojkvän kan köpa sina egna tröjor (och om inte kan du göra det åt honom vid något annat tillfälle). Julen är tiden då du ska ge mer genomtänkta, personliga gåvor än en tröja.

TV-spel.
Om du inte vet exakt vilka spel eller vilket system han vill ha, skippa spelen, framförallt om han är en storspelare. Fel spel kommer bara att hamna på hyllan och han har förmodligen redan köpt de spel han vill ha just nu.

Prydnader.
Visst, prydnader kan säkert passa bra i hans lägenhet men han vill inte ha dem. Män som lever själva brukar redan ha fullt av grejer utan att du bidrar med några. Väldigt få män ser något värde i prydnadsföremål, de är inte funktionella.

Träningsutrustning.
Han kanske skulle älska en ny träningscykel eller ett set med dumbbells, men han vill inte att du ska köpa dem till honom. Han kan lätt tro att det är ett sätt för dig att säga att du är missnöjd med hans fysik. Din pojkvän ska känna sig glad över dina gåvor, inte bli osäker.


men... va? Min kille gillar att få TV spel och kallingar i present.. han kanske är annorlunda då.. eller skulle inte tro det.. Själv tycker jag att kallingar är en bra julklapp om man vet vad för slags kallingar han gillar. TV spel är bra om man vet exakt vad det är han vill ha.. kanske inte för dej som får sitta o glo på när han spelar dock :P haha



Jay och Minnah från Idol ett par?!

Imorgon avgörs vem som blir årets ”Idol” vid den stora finalen i Ericsson Globe. Men det spelar inte längre lika stor roll vem som vinner för Jay Smith och Minnah Karlsson. De två finalisterna avslöjar nu att de nämligen är något helt annat än konkurrenter – de är ett par.



— Ja, vi är mer än vänner. Något har hänt mellan oss och det kan jag inte ljuga om och vi pratar mer förtroligt än vad vanliga vänner gör, säger Jay till Nöjesbladet.

Även Minnah bekräftar att det uppstått kärlek mellan henne och den skånske rocksångaren.

— Jag och Jay har kommit nära varandra och han är en jättefin person. Vi är mer än vänner. Han är så varm, öppen och jordnära. Det är bara väldigt lätt att känna sig trygg med honom. Han gör mig glad, säger Minnah.

— Jag skulle kunna överösa henne med fantastiska ord men det känns inte helt rätt just nu, säger Jay.

Problemet är att Jay redan har en tjej vid sin sida, som nu fått ta del av nyheten på hemmaplan.

— Jag har pratat med min flickvän och hon vet att det har hänt något mellan mig och Minnah men sedan har vi inte haft möjlighet att reda ut vart vi står med varandra.

— Jag värdesätter min flickvän och önskar henne all lycka och tycker att det är jävligt jobbigt att det blivit så här, säger Jay.

Är det ett skämt..?? Nej nej nej.. jay och hans tjej som skulle gifta sig.. eller? aja sånt händer..



Vad tänker dom med?

Vi tycker ju mest synd om alla mammor som måste knuffa sina vagnar i all denna snö och gamlingar som inte är så stabila. Vi har tom svårt att gå ordentligt i stora snöhögar så tänk då på dom... Vad tänker dom med?.. dom som bestämmer vart/när det ska plogas och inte? Tom dom stora gatorna mitt i stan är fulla med snö så att det är svårt och gå, alla skor blir helt förstörda och blöta.. så jävla jobbigt!

Tycker att dom ska sätta i en högre växel och ploga lite snabbare och oftare när dom vet att det är snö på gång. Inte sett en enda plogbil typ på flera dagar, vafan gör dom, och på nättern åker dom runt mitt i stan o plogar kl 02,00 men dom plogar inte dom stora gatorna utan bara utanför hotellet precis där Daniel bor. idiotiskt iaf. PLOGA MER!!



När dom väl plogar så plogar dom upp allt från gatorna upp på trottaren så att vi som går får det ännu svårare att ta oss fram. Vi bara älskar det!!!!!




Det blev värre!

Efter inlägget om att huden började trilla av blev det bara värre. Satte mig för att äta, jag kände ju hur det stramade när jag gapade för att få in maten i munnen :P när jag väl kollade mig i spegeln så var det helt katastrofalt! haha! fick klippa bort as mkt! Nu är ju frågan: HUR ser jag ut imorrn när jag vaknar? tuuuur att det är sista jobbdagen för veckan imorrn!



På bilderna syns det inte, men jag ser ändå bränd ut på kinderna. hehe och som jenni skrev innan, vågar knappt prata för att det är så stelt :P men ni ska veta att det kommer fram jättefin ny hy under flagorna..den är till och med lite rosa :P

Har för övrigt bara legat o haft det mys med mig själv här hemma i soffan nu under kvällen, Anki var ju tvungen att gå hem för att hon glömde blöjor o sånt hemma..din lilla klantis ;P En dusch blev det me, och jag måste säga att jag gillar det nya duschdraperiet :) för det första så är den snygg..sen så har den gimmiband längst ner så att den inte ska dra sig mot kroppen när man duschar, mkt bra! Den är köpt på Rusta för er som undrar! :)

Egentligen är det dags att sova, men är inte så trött än eftersom man gick upp vid 11.. så jag kommer nog ligga vaken en stund till! Ska väl gå och klippa bort lite hud först..känner att mer har lossnat. hehe

Hoppas att ni har haft en bra onsdag.. för det haf vi!
Srivs imorrn!//A




GRATTIS!

GUD så klantigt av oss! Det var bloggens 1års dag igår! och vi missade den :( FÖRLÅT BLOGGEN! Det har varit ett trevligt år med massor av roliga, intressanta och alla möjliga slags inlägg.

Hoppas alla som läser den har tyckt att året varit bra :)

Vi kör ett till år tycker vi!
PUSS på bloggen!




Mat & Träning 10.12.08

Rock your body! mmhm..våran lediga dag. Det var faktiskt meningen att vi skulle till gmmet idag eftrsom man kudne träna tidigt på dagen, men så blev det inte..vet egentligen inte varör?! måste varit städningen o de, och sen att man drog till Anki :)

Så idag blev det ingen motion, förrutom den vardagliga som vanligt..för vi går ju överallt. Och när vi väl går så går vi ju ändå rätt fort. Inga sniglar här inte :P hehe

Rockade faktiskt med rockring en stund framför tv:n. Man kan rocka sig till en grym midja!..det visste ni säkert redan!? Rockade nog i 15 minuter..kände iaf av det lite :)

En ledig dag får man ju ALDRIG i sig så mkt som dom dagarna man jobbar, men det är ju en självklarhet, man vaknar senare och gör andra grejer som gör att man inte behöver äta så mkt eller ofta.

Idag har vi iaf fått i oss..
Frukost: Jenni åt 2 äggmackor & grönt te, Jag fick i mig tusrkisk youghurt med mandlar och russin, en clementin och svartvinbärs te.
Mellanmål: 2 Knäckisar med Annanas&Passion-keso.



Middag:
Jenni kände att hon ville fetta till sig lite :P så hon tog en kycklingrulle, Jag åt det som åts igår: Ungsstekt kyckling marinerad i vitlök och örter, fullkorns ris med broccoli och turkisk toghurtsås med vitlök.

Jenni äter nog inget mer idag, men för mig blir det mer c-vitamn i form av clemetiner och varmt grönt te :)

Later//A



Dagens outfit



Nelly.com, Gina, H&M och Lindex



Idag började det!

Oh no.. huden har börjat spricka! Det ser ut som huden på en gammal kärrning som har massor med små rynkor. haha ser jävligt roligt ut. Stela som bara den är vi oxå.. ingen mimik i ansiktet typ. Det är sånt man får ta när man vill bli finare :P




En glansig stel yta som man bara vill dra av.. här har ni bild på hur det ser ut. Glansigheten kan man itne heller dämpa.. fasen, det e så huden är nu.. vi ser verkligen inte fram emot de kommande dagarna. vill bara få det överstökat!

Kom precis hem från en runda på stan med Anki, inte så skoj o se ut så på stan. Det ahr spruckit lite mer på Annes kinder, hon har redan klippt av lite flagor eftersom man absolut inte får dra av dom. huden måste återhämta sig under o tappa huden själv. Jag drar till Daniel nu, seeya ;)//J



Det attraherar männen mest.

Är du ute efter uppmärksamhet från männen räcker det inte att klippa med ögonlocken och slänga med håret, öva istället på plutet, skriver Daily Mail.



Enligt en ny undersökning är läpparna det mest attraktiva hos kvinnan, framförallt om hon har rött läppstift. 

Forskare fann att under de tio sekunder en man träffar en kvinna för första gången går fem av sekunderna åt till att titta på hennes läppar. Hade hon dessutom läppstift blev det ännu svårare att släppa läpparna med blicken. Om kvinnan hade rosa läppstift, tittade männen i snitt 6,7 sekunder på läpparna. Hade hon rött läppstift, tog det 7,3 sekunder för genomsnittsmannen att släppa läpparna med blicken.
 
Studien är gjord av forskare på Manchester University och involverade 50 män som presenterades för bilder av kvinnor samtidigt som man mätte deras ögonrörelser. När kvinnorna hade läppstift tittade männen på läpparna i snitt 7 sekunder och därefter 0,95 sekunder på ögonen och 0,85 sekunder på håret.

Var kvinnan istället helt osminkad var läpparna bara intressanta att titta på i 2,2 sekunder, men då tittade männen istället längre på ögonen (2,97 sekunder), och kvinnronas näsa (2,77 sekunder).

Fylliga läppar var mest attraktiva, men attraktionen hos tunna läppar ökade med 40 procent om de hade läppstift.
– Den här studien visar att läpparna representerar den mest sensuella aspekten av en kvinnas kropp och spelar en stor roll i mänsklig, sexuell attraktion. Fylliga och röda läppar ger det perfekta plutet för att få männens uppmärksamhet, men kvinnor med läppstift, oavsett läppform, smäller högre än de som inte använder läppstift alls, säger dr. Geoff Beattie som lett undersökningen till Daily Mail.

Att använda rött läppstift för att attrahera männen är ingen nyhet.
– Redan i det antika Egypten använda kvinnorna rött läppstift för att få männens uppmärksamhet, fortsätter han.

Här är stjärnorna med sexigast mun enligt studien.
1. Angelina Jolie
2. Scarlett Johansson
3. Cheryl Cole
4. Jessica Alba
5. Beyonce Knowles
6. Halle Berry
7. Megan Fox
8. Eva Mendes
9. Kimberley Walsh
10. Nicole Scherzinger

Rätt intressant! Får väl ta och testa om det stämmer på riktigt nångång kanske? ;P Det här med rött läppstift alltså. Min (jennis) kille hatar röda läppar tråkigt nog.



Vi byter färg!

Då var det äntligen dags att byta färg igen :D eftresom vi fick det sista vi behövde från Ikea i helgen till badrummet. Det blev riktigt bra måste jag säga!



Från början hade vi rött, sen bytte vi till det gröna som vi nu har haft ett bra tag.. och nu ville vi ha det svart vitt..och resultatet blev så här:



Gillar det riktigt mkt som sagt :) det är gött med förändring. undra vad vi ska ha för färg nästa gång?..lila lockar mkt eftersom det är en favoritfärg för oss!



Hade ett annat draperi som vi täntke haft först med en söt smiley på, men vi hittade den här svarta och tyckte att den va snygg. Båda hade nog passat bra men, den kan vi byta till om ett tag isf :)

Har ängnat denna lediga förmiddag/dag till lite städning.

Vad tycker ni nu då? vilket av alla 3 alternativen tycker ni bäst om? Rött, Grön lr svart/vitt?



Please don't go!

<3




Den sög!!

Igår la vi oss i soffan för att kolla på en film som sas vara väldigt speciell.. eller det var iaf det Daniel fick höra. Jag kan ju säga att det va den konstigaste filmen jag sett på länge, helt värdelös oxå.. somnade typ 100 ggr och vi gav upp efter typ halva filmen och gick o la oss.



Sovit gott, var vaken en stund när Daniel skulle till jobbet och somnade sedan om tills klockan ringde 10,30 :) Tråkigt att Daniel skulle jobba. Sitter här och käkar en snabb med god frukost. Äggmackor med grönt te ;) våran specialité förutom toasten då hehe. Tänkte städa iordning lägenheten oxå. Dammsuga lite, diska o sånna nödvändigheter eftersom vi aldrig gjorde det i helgen. Väntar på att syrran ska komma hem så att vi kan umgås med vår bästa vän Anki idag :D blir mysis! Älskar lediga dagar!




Late night..

Hej alla godingar. Imorrn e vi lediga så det blir en sen kväll för oss för en gångs skull ;D Jag gillar att ligga vaken tills man blir så trött att ögonen sluts av sig själv, man sover så himla bra då, speciellt jämte min sötnos Daniel ;D love is wonderful <3 Jag och Daniel tänkte slänga på en film nu.. ni ser ju vilken det är nedan.. skriver omdömme imorrn ;D



Anne är hos sin lilla dejt majk och stannar över natten.. mysis.. Som sagt lediga imorrn, får väl se vad som hittas på men det märker vi imorrn, sover nog inte för länge, vill inte sova bort hela dagen. Skrivs imorrn, gonatt allihopa//Jenni



Mat & Träning 10.12.07

Vi trodde att vi skulle se konstigare ut i ansiktet än vad vi gjorde.. det syns ju inte så mkt idag så vi stack och tränade på gymmet. måste passa på när det e lite folk och innan det glagnar av helt :P

Dagens träning:
Uppvärmning: 5 minuters intervaller på löpbandet i 30 min.
Ländrygg på ställ och rygg på roddmaskin
Benpress och baksida lår på maskin
inner och ytterlår på maskin
Mage på gymboll



Dagens mat:
Frukost: Havregrynsgröt med sylt och ett glas c-vitamin
Mellanmål: 3 clementiner och grönt te
Lunch: Ungsstekt kyckling marinerad i vitlök och örter, fullkorns ris med broccoli och turkisk toghurtsås med vitlök
Mellanmål/innan träning: Blev bara en proteinshake
Kvällsmål/efter träning: en burk tonfisk, fetaost och ett halvt paket nudlar.

Jag och Daniel var på en liten prommenad till affären för en liten stund sedan för att köpa lite gottis, han köpte  julmust och clementiner så nu ska vi mysa i soffan en stund ;D skrivs//J



Tack för självförtroendet!



Det är sant!..tack för all kärlek allihopa! <3



Puss på vänner, familj och pojkvänner!



Dagens outfit




Rätt BH!

Rätt behå lyfter bysten, håller den på plats och ger bättre hållning. Fel behå däremot kan ge både ryggproblem och muskelsmärta. Kolla in den här guiden för att se vilken behå som passar din figur



De vanligaste felen man gör när man väljer behå är att man köper:
* en behå som stramar för mycket över skuldrorna.
* en behå där behåbanden halkar upp i ryggen och vikten lägger sig för högt. Stödet för bysten uteblir.
* en för liten och för stram behå. Fel behå kan leda till rygg- och muskelsmärtor.

Det första du måste göra är att bestämma dig för vad du vill att behån ska göra. Ska den lyfta, förminska eller förstora? Ska den vara osynlig och axelbandslös eller inte? Därefter är det bästa att bli mätt av en underklädesexpert. De flesta som jobbar med underkläder är duktiga på att hjälpa till och ser vilken storlek som passar. Om det känns obehagligt att bli mätt av en främmande person kan du göra det själv hemma med ett måttband.

En behå har två mått, ett mått i centimeter som är omkretsen, och ett för kupan. Börja med att mäta omkretsen precis under bysten, måttbandet ska vara stramt.

Omkrets under bysten och vilken storlek du ska välja:
63-67 cm = 65
68-72 cm = 70
73-77 cm = 75
78-82 cm = 80
83-87 cm = 85
88-92 cm = 90
93-97 cm = 95
98-102 cm = 100
103-107 cm = 105
108-112 cm = 110

Därefter mäter du kupstorleken genom att placera måttbandet över brösten där de är som störst. Här kan måttbandet gärna vara lite löst för att de ska få plats ordenligt. Omkretsen du fått nu motsvarar din kupstorlek.

För att få farm rätt behåstorlek subtraherar du talen du fått fram. Till exempel 93 minus 78, på så sätt får du fram kupstorleken, i det här fallet B-kupa.

Skillnad i cm och vilken kupstorlek det motsvarar:
13 = A
15 = B
17 = C
19 = D
21 = E
24 = F
26 = G

Viktigt att tänka på när du köper en ny behå är att den ska vara lagom när du använder de yttersta hakarna på spännet. Eftersom behån kommer töjas ut vartefter så kan du tajta till omkretsen på behån i takt med det.

Bra guide! Har aldrig egentligen frågat efter hjälp eller tänkt på det här när man köpt bh, Nu vet vi dock vad vi har för stolek och alla sitter som dom ska iaf ;D



Julklappstips!



ALLA gillar det här! :D WE DO!



Det var skönt!

Inatt vaknade jag inte lika många ggr som föregående natt. Fick nämligen ett par öronproppar av Daniel så att jag skulle slippa höra hans snarkande :P Så jävla gött, its the best! Köp ett par om ni oxå har en kille som snarkar ;) Skulle tagit med mig min ögonlapp oxå eftersom han låg och höll på med mobilen i sängen men det gick bra endå, deckade på två sek :P


Det enda jag var rädd för under natten var att han skulle försova sig för att jag inte skulle höra klockan och kunna slänga upp honom ur sängen ;D hehe men det gick bra, jag hörde den, kliade honom lite på huvvet så gick han upp. Jag e trött idag oxå.. puh.. måste andas och vila ut lite.. ska bli gött o vara ledig imorrn. Fortsätetr jobba med märkesbakgrunder, lite och göra idag ;) //J



Svårt val..



Nu vill vi ha ett till nytt rött läppstift igen, men denna gången ska den vara matt och liite rödare. Har hittat 2 som vi gillar från wet n' wild. finns på nelly.com för 59:-



Var ute och tittade på färgerna..skillanden o så, det kan ju va svårt att se på bilder på nätet. Det är ett svårt val, för båda är riktigt snygga, den ena e bara liite mörkare, mot det kallare hållet. Det slutar väl med att man köper båda två bara för att :P hehe aja, vi får väl se..ska sitta här och fundera lite medan jag lyssnar på musik o jobbar lite smått.

Skrivs senare!//A




Behandlingen!

Då var det gjort..den kemiska peelingen. Måste ju bara berätta..vet ju att många har varit nyfikna och frågat om det nu innan :)

Filmade när Jenni fick syran i fejset :P Det var ingen skön känsla det där..gjorde verkligen ont! Det kändes som att hela ansiktet brann! Men det var ju bara en kort stund, vad gör man inte för att vara fin?

Den peelingen vi gjorde heter Cosmo Peel, så här står det om Cosmo Peel på www.hbc.nu där vi gjorde behandlingen.

"Cosmo Peel - En medelstak TCA-syrapeel som används i en serie om 4 peeler när man vill ha en påtaglig föryngring av huden. Mycket lämplig peeling för hals och dekollage. Något starkare än lightening peel. Medelstark peel för åldrad eller solskadad hud där smårynkor slätas ut, hudens textur förfinas, pigmentojämnheter tas bort och man stimulerar kollgenbildning på djupet. Motverkar ålderstecken i huden som små rynkor, matt och ojämn yta och minskad elasticitet. "

Huden är en aning röd nu, det känns som att man har bränt sig i solen, det kommer vara så imorrn me. Det är på onsdag våran hud kommer att börja "ramla av", kommer säkert inte vara någon vacker syn? men den processen kommer ni att få följa :P haha



Köpte såklart produkter igen, det måste man alltid göra, hehe ne men dessa grejer ska vi använa nu tills dom är slut för att få bästa resultat och varaktighet av behandlingen..och även för att skydda den nya huden på bästa sätt. Det blev iaf 2 krämer som ska användas morgon och kväll och ett serum som ska användas under för extra skydd tills huden har "läkt" senare ska vi ha serumet på natten utan att använda den andra krämen.

Behöver inte tvätta oss ikväll, för allt ska tvättas bort imorrn bitti.
Aja, nu är nog allt skrivet om detta..kommer bli intressant att se vad som händer dom närmsta dagarna, ska tebax om en vecka så att hon kan se att allt "gått bra" :)

Hoppas ni haft en bra måndag!//A




Mat & Träning 10.12.06

Det är måndag..och vanligtvis brukar ju nu måndagar betyda pump! Men inte idag.. och anledningen vet ni ju säkert redan..kemiska peelingen...o allt annat som skulle göras(!?) Idag gick vi inte ens ut på en lunchprommenad :( ville sluta tidigare idag så vi skippade den helt enkelt.

Vad har vi då fått för motion idag? jo den enkla vardagsmotionen iaf..vägen till och från jobbet, upp och ner fför trapporna till tvättstugan. Vi fick iofs en liten joggingtur på väg ner till salongen..för vi var lite sena :) hehe

anyway.. maten idag har besatått av
Frukost: Havregrynsgröt med sylt, banan, äpple & klementinklyftor. c-vitamindryck till det.
Mellanmål: Grönt te (ingen nyhet) 3 underbart goda små klementiner.
Lunch: Feting-omelett med bacon, fetaost, tomat & rödlök. Vatten till det.



Mellanmål: 2 knäckisar med äpple/päron/vaniljkeso på, Grönt te.
Kvällsmat: Jenni har ätit några klemetiner och druckit lite te, själv har jag ätit lite turkiskyoughurt med lite äpple och banan..

Det var allt :) bra dag tycker jag!
Later//A



Dagens outfit


Gina & Nelly.com



Det är dags!

Nu e det dags för oss att dra till salongen för att peela av ett hudlaget så att huden blir strålande och slät som en babyrumpa :P



Vi slutade 16 idag. åt vid datorn för att vi skulle hinna med lite saker hemma innan peelingen. Har hunnit laga klart nästan allt mat och även tvättat alla maskiner. Måste bara slänga i dom i torktummlaren när vi kommer hem. Riktigt god mat väntar i veckan ;D

Shit, vi kommer sent, bye babes//J



Shoppingtips!

Funkar utmärkt som en julklapp till en kompis/syster/flickvän ;D love it, måste ha!




Facebook ligger bakom var femte separation!

Eva Longoria Parker är bara en av många som fått uppleva de baksidan av de sociala medierna. Enligt Daily Mail är Facebook orsaken till var femte skilsmässa.



Tony Parker dumpades av Eva Longoria Parker efter att det uppdagats att han haft en affär med en kvinna via Facebook och han är långt ifrån ensam enligt en ny undersökning. Enligt tidningen Daily Mail figurerar Facebook i var femte skilsmässa i USA.

Undersökningen bland skilsmässoadvokater har genomförts av en amerikansk branschorganisation. Av de tillfrågade svarade 80 procent att de sett en uppgång i fall där sociala medier spelat en avgörande roll. 66 procent uppger att Facebook är den största boven i dramat, följt av MySpace på 15 procent och Twitter på 5 procent.

Flirtiga meddelanden och fotografier på Facebook nämns allt oftare som bevis för orimligt beteende eller oförsonliga skillnader. I många fall har Facebookmedlemmar återupptagit kontakten med gamla flammor de inte hört av på många år.

Men allvarligt talat!? Att nåt sånt kan va en så stor del av det hela!!??, Okej man hittar nog mkt man aldrig hade velat se eller veta på sånna sidor men ändå, hehe



Kemisk peeling



Kemisk peeling är ett samlingsnamn för en mängd olika behandlingar där aktiva ämnen av olika slag läggs på huden i syfte att förbättra och föryngra den. En kemisk peel kan man göra på ansikte, hals, nacke, bröstet, händer och även på armar och ben. Lösningarna som används kan vara alltifrån starkare TCA-peelingar till svagare fruktsyror (AHA).

Kemisk peeling- så fungerar det.
Varje dag så bildas det tusentals nya hudceller på vår hudyta. De gamla hudcellerna avstöts och ersätts med nybildade hudceller. I samband med hudens åldrande så blir denna process långsammare. Huden blir då tjockare, ibland läderartad med bruna fläckar, grova porer och fina linjer som tecken på åldrande uppträder.

Vid en kemisk peeling använder man olika lösningar som appliceras på huden. Detta för att avlägsna det yttre cellagret med döda hudceller och stimulera till nybildning av celler. Huden blir föryngrad, den får ett fräschare utseende och blir slätare och lenare samtidigt som pigmentförändringar och fina linjer reduceras och porerna dras ihop. Nybildningen av kollagen (som gör huden elastisk) avtar med åldern vilket gör att huden blir rynkigare och stelare. Målet är att få huden att öka produktionen av kollagen.

Så går en behandling till
Tillvägagångssättet varierar beroende på typ av behandling.
AHA-peel Huden rengörs från make-up. Därefter appliceras AHA-syran och en stickande känsla uppstår i huden. AHA-syran får verka i några minuter, beroende på hudtyp, och neutraliseras därefter.

Biverkningar
Man kan få så kallad pigmentförskjutning eller avpigmentering i huden. Huden blir mycket känslig för solen efter behandling, och man bör undvika att sola de första månaderna efter behandlingen för att minska risken att den behandlade huden blir för mörk eller för ljus. Det är mycket viktigt att man följer råden man får av den klinik eller salong man ufört.

Idag är det dags för våran kemiska-peeling, kommer självklart att berätta om behandlingen sen.




En överraskning!

Idag när jag kom hem möttes jag av Erik vid dörren. Blev förvånad eftersom jag trodde att han låg och sov. För er som inte vet vem Erik är så ska jag givetvis berätta det. Han är en av mina bästa vänner.. Det är honom vi alltid bor hos när vi är i USA så givetvis får han bo hos oss när han e på besök i sverige. Han övernattar någon natt innan han ska hem till sin mamma och hälsa på i Malung :) Han stannar tills imorrn som det ser ut nu. Han flänger omkring väldigt mycket tack vare hans jobb, han jobbar som elektriker på olika fartyg världen runt. Gött med resor och gött betalt har han oxå men jobbigt att inte kunna stanna så himla länge på samma ställe. Han bodde ju i florida innan men inte längre, får väl se om han flyttar tebax nån gång :)



Fick iaf en mycket trevlig överraskning när jag kom hem från Daniel på morgonen. Han hade lagat frukost till oss. Havregrynsgröt med ett fat frukt som innehöll äpple, banan och clementiner! :D TACK Erik!



Underbaraste!

Du är det underbaraste jag haft, du är det underbaraste när jag är trött, du är det underbaraste när min kropp behöver vila och du är det underbaraste när jag behöver mysa :)

Hela min underbara säng är så himla underbar, bästa ever! Sängen, kunddarna och täckena är från Ikea. LOVELOVELOVE



Så nu ska dom få ge mig sällskap, är sjukt trött! har inget att säga om denna söndagen förrutom att dom sista timmarna också varit underbara ;)

Helgen kom och gick lika for, MEN det var gött med långhelg..ska nog ha det flera ggr nu fram till nyår känns det som..det har vi råd med!

Hoppas allas söndag har varit bra!
God natt, skrivs imorrn!//A



Only girl!

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world, Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart, Only girl in the world... 

love it!



Det var länge sen man kände så...! Får väl hoppas på nåt nu ikväll ;P hähä 




Home at last

Hej heej, nu är vi hemma från gbg igen. Nyduschade och håller på att laga lite mat för imorrn! Blir en enkel omelett för vi orkar /hinner inte med veckans mat idag det får vi laga imorrn.Vi ska nämligen iväg till våra små pojkar som väntar ;D

Hittade iaf lite saker på IKEA.



Köpte en ny badrumms matta, två svarta och sex vita hand/tränings handdukar. Fyra förlängsningssladdar eftersom de alltid behövs någonstans, nya ljus och två svarta toalettborstar. Finally, nu har vi allt för att byta färg i badrummet igen ;D men de fixar vi imorrn!



Efter IKEA fick vi vänta på bussen en stund till Borås så vi passade på att köpa en ny BH. Blev faktiskt en 70C denna gången, satt perfekt. Ville ha en tshirt BH som man kan ha med eller utan band och sedan kan vi även använda den som bh under transparenta plagg. MultiBH ;) Lindex 199:-

Time for me to go, Anne går nog om en stund.. får väl se ;D //J




Shoppingtips!

En klänning precis i våran smak ;)




12 saker du egentligen inte vill veta...

men borde veta... jaa vi säger bara det. Jävla bra o få veta detta.



1. Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått  i dig en halv liter urin
2. Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar tex genom att ta i dörrhandtag
3. En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår
3. Under ett år sväljer du 14 insekter när du sover
5. Under ett år skakar du hand med minst 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna
6. Under ett år skakar du hand med minst 26 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna
7. De flesta männen tvättar över huvudtaget inte händerna efter de varit på toaletten, tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter ur skålen på bardisken
8. Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att blir smittad med munherpes från en av gästerna
9. Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser
10. Tandsläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter från toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen fatnar på dom
11. Du tillbringar 6 månader av ditt liv på toaletten
12. Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettsitsen.



På jakt!

Nu är vi på jakt efter andra småsaker..denna gången är det från Ikea! ÄNTLIGEN ska vi få komma iväg dit, har varit meningen att vi skulle ha varit där för länge sne..innan oerationerna till och med :P snacka om att vara slow! Aja, det har ju bara varit jobbigt innan och sen har det blivit uppehåll från pappa me så...

Men idag kör vi, det är bara lite småsaker som ska inhandlas, dom störe grejerna kommer efter jul, för vi vet ju inte rikigt vad vi får i juklapp så då kan man ju inte gå o köpa massa saker i förväg. Helt onödigt..



Det vi har tänkt oss att köpa idag är iaf en ny badrumsmatta, nya handdukar, parraplyställ och förlängningsaddar..alltid bra att ha flera hemma :) kommer väl hem med annat smått och gott me :)

Aja, ska väl ta och bege oss, vill ju komma hem nångång idag...
Skrivs senare!!




Lördag kväll..

Vad kan man säga?...det har faktiskt inte hänt så mkt ikväll. Det har varit en väldigt stillsam och lugn kväll här i Gbg, vilket kan ha beövts också iofs. Det har bara bivit lite tv-tittande, pizzaätande och självklart lite choklad och pepsi :) Nu räcker det för veckan med det (tror jag) :P hehe



Ikväll blev det en mexicana eftersom Tonno inte fanns.. kebabsås på såklart, tog liite vitlöksåså på också.



Lilla Bella har busat hela kvällen..pappa gosar lite :)

För övrigt så har naglar blivit fixade och strax e de dax för lite BUS behandling igen :) vill ju hålla den fina färgen.
Hoppas att ni har/har haft en festlig eller mysig kväll!

Skrivs imorrn!!//A



Dagens shopping

Vi hittade iaf nåt idag som vi inte fick med oss sist vi var på shoppingrunda i Gbg. Det var iofs ingen shoppingrunda det här..bara lite tidsfördriv tills pappa skulle komma och hämta oss.



Köpte den här snygga tröjan på Monki för 200:-, Finns även i grått :) En tröja i våran stil, gillar när det är lite annorlunda. Blir ju faktiskt riktigt irriterade att vi nu inte hittar alla 3 par skor som vi vill ha, men det får vi ta tag i vid ett senare tillfälle.

Skrivs lite senare!



9 vanor som gör dig äldre

Det behöver knappt påpekas att rökning och solbränna får din hy att åldras så se till att sluta med cigaretterna bums och inte slarva inte med solskyddet. Men om du försöker vrida tillbaka klockan eller åtminstone sakta ner den en aning, kan du inte förbise de andra vanorna som också får dig att åldras snabbare.



Här är nio faktorer som får dig att åldras snabbare än nödvändigt.

Du behåller din dygnsrytm från ungdomsåren.
Det är inte ovanligt att upptagna kvinnor kramar ur dygnets alla timmar för att hinna med karriär och hem och konsekvensen blir ofta sena kvällar. Men för lite sömn leder till högt blodtryck, diabetes, viktökning och att man ser tröttare och äldre ut.

Du är svag för socker.
Länge har man vetat om sockrets effekter på vikten, men nu visar ny forskning att socker även har en negativ inverkan på hyn. Sockret påverkar de proteiner i hyn som gör den elastisk och spänstig, vilket leder till rynkor och slapp hy.

Du är mer stressad än avslappnad.
Stress ökar nivåerna av hormonet kortisol och noradrenlain vilket höjer blodtrycket och minskar immunförsvaret. Över tid kan stress motverka läkning och krympa områden i hjärnan som är involverade vid inlärning, minnen och humör, snacka om att känna sig äldre!

Du tränar endast för att gå ner i vikt.
Träning är ett av de bästa anti aging-medlen som finns men många av oss missar dessa fördelar eftersom träningen sker sporadiskt och inte regelbundet. Gör man träningen till en vana, istället för att bara träna när man vill gå ner i vikt, kommer man snart få ett bättre immunsystem, och motverka diabetes typ 2 samt ”hjärndimma”.

Du har i-poden på högsta volym.
Ingenting får dig att känna dig äldre som när du hela tiden får be folk upprepa vad de sagt för att du hör dåligt. Hörselnedsättning kan komma krypande efter år av för hög volym i i-poden, mp3-spelaren eller daglig användning av hårtork.

Du träffar aldrig väninnorna.
Dina vänner var säkert de enda du träffade i 20-årsåldern men nu känner du att tiden till det saknas. Enligt en studie skyddar vänskap mot depression, hjärtsjukdomar och andra hälsoproblem mer än vad familjen gör.

Du äter grönsaker men inte dagligen.
Antioxidanter är ett välbeprövat ämne när det kommer till att motverka ålderstecken. Men eftersom de endast är aktiva i några timmar räcker det inte med en sallad i veckan. Gör grönsaker och frukt till ett dagligt inslag i din kost.

Du har skurit bort allt fett i kosten.
Vissa fetter är mindre nyttiga, men Omega 3 är ett exempel på en bra fettsyra som faktiskt gör underverk för att motverka ålderstecken. Den skyddar din hjärna, ditt hjärta, ditt skelett och din hy.

Du kommer inte ihåg sist du hade sex.
Ja, du läste rätt. Sex är en mirakelkur både när det kommer till humöret men även den fysiska hälsan. Studier visar att personer med ett aktivt sexliv har bättre immunsystem, mindre smärta och en lägre cancerrisk, friksare hjärta och mindre stress. Det bästa av allt är att man enligt en studie kan se upp till tolv år yngre ut om man har ett sexliv värd namnet.

 




David Guetta - One more love

Vem var bruden som fick bryt och skrev att "Who's that chick" INTE skulle komma ut eftersom den läckte ut innan. Vad fel hon hade. jaja vissa blir arga för ingenting verkar det som ;) go skriva iaf..




5 tecken på att han är otrogen

Här är fem tecken sheknows listat som kan tyda på att han prasslar åt vänster.



1. Han spenderar mer pengar.
Om du upptäcker att din man spenderar mer pengar än vanligt utan att du vet på vad. Det kan vara ett spelberoende som är problemet men det kan även bero på att han har en affär. Tar han ut betydande summor från ert konto kan det vara till hotellrum eller presenter till sin älskarinna.

2. Förändrat beteende.
Om din man börjar bete sig annorlunda mot dig kan det bero på att han är otrogen. Ringer han alltmer sällan och verkar allmänt ointresserad kan det vara en indikator på att han träffat någon ny. Även positiva beteendeförändringar kan vara anledning till att bli misstänksam. Han kanske börjar köpa blommor för att döva ett dåligt samvete till exempel.

3. Övertid.
För många sena kvällar på jobbet eller extra många konferensresor är typiska tecken på att han har en affär vid sidan av. Nästa gång han ringer och berättar att han måste jobba över kan du erbjuda dig att komma över med middag för att se hans reaktion.

4. Utseendemässiga förändringar.
Om din favoritsoffpotatis helt plötsligt börjar intressera sig för mode, trimning eller träning kan det bero på att han vill göra sig snygg för en annan kvinna, men det kan självklart också betyda att han bara bryter sina gamla, lata vanor.

5. Magkänslan.
Det viktigaste och vanligaste tecknet på att din man är otrogen är din magkänsla. Om något inte känns rätt, har du en god anledning till att misstänka att din man hoppar över skaklarna. Om du inte är den svartsjuka typen, kan din magkänsla ha rätt.



Planera lördagen!

Är det en god morgon?! Jorå..det är ju ändå lördag :) fast jag blev INTE så himla glad när jag gick in i vadagsrummet och såg att det ligger spya på golvet..THANK GOD att det inte är på mattan denna gången iaf! Så jag får väl ta tag i det efter frukosten..för frukosten går faktiskt före!

Aja, ska inte vara grinig en lördag :) solen kikar fram nu me.hoppas vädret blir lite bättre. Ska sätta mig här och kolla bussarna till GBG också, så att man kan planera sin lördag lite. Det är ju "pappahelg" denne helgen och eftersom han jobbar i helgen så valde vi att åka dit idag istället. Har ju inte träffat honom på några veckor nu.



Har lite att stå i här nu så vi får skrivas senare!
Later//A

 




Blir så arg!

Som skrivet så har vi haft en myskväll här hemma..med Anki. Men det var synd att den inte varade längre eftersom hon var tvungen att gå hem, TRÅKIGT NOG! Vissa människor alltså..dom gör mig bara så arg! Nu talar jag självklart inte om Anki utan en annan person som bara ska göra det svårt för henne just nu! åh. Ta ditt ansvar FFS!



Jenni har legat utslagen i soffan hela kvällen, me 2..fast jag har iaf hållt mig vaken :P har kollat på spartacus nu den sista timman, just nu känner jag att det snart är dags att krypa ner i sängen..kan behöva ordetligt med sömn inatt. Jenni ska för övrigt snart iväg till pojken..han kommer hem från Tyskland snart.

Aja, har inte så mkt mer att säga om kvällen. Hoppas ni har haft en bra fredag, det har vi iaf :)
NattiNatt!//A



Myskväll!

Vi åt en jätte god kvällsmat för ett tag sedan. Så här såg det ut ;D



Anki kom precis hem till oss för att mysa en stund. Gillar verkligen när hon är här.. vi pratar om allt, det kan man ju inte göra med vem som helst ;D Nu har vi ätit upp allt iaf, Anki fick oxå smaka hehe



Mamma och styvpappa kom förbi med tre grejer som köpt i knalleland. Två nya vita julstjärnor och ett svart duschdraperi. Ska ändra färg i badrummet från det gröna till svart ;D Omväxling förnöjer.

Ska fortsätta tjöta med Anki ;D skrivs senare//J




Fredagsmusik!

woopwoop! Ingen fest för oss ikväll men ni andra kan ju festa på så mkt ni vill ;)




Julklapps/shoppingtips!



Vill tipsa om den här paletten som ni hittar på H&M för bara 69,50:-. Snygga färger!



Fredagsshopping!

En ledig dag betyder shopping :P Vi köpte alla julklappar till mamma oxå så att det är ur världen, hittade två perfekta julklappar till henne! får visa efter jul eller nåt för hon läser ju bloggen ;D

Köpte lite nya kläder från Gina Tricot och 3 par låga uggs från skopunkten!. Love them!



Guldkavaj 399:-



Svarta tygbyxor 199:-



En tröja och en tshirt 199:-/styck



3 par uggs i kortare modell 199/249:- styck

Nu är vi helt slut. Måste sova lite. bye//J




Toast video!

Såhär görs våran toast :D




Last night!

Kul som satan. Vi bjuder på bild  från igår. Skulle även lagt upp en video på hur vi gör våran helgtoast men videofy me vill inte. Det blir "videon kan inte visas" hela tiden och jag orkar inte hålla på nu!



Bilden är tagen på x&y! Jag, Johan och Anne!

Äta bör man annars dör man. FAN vad hungriga vi är. Ska äta och sen dra och shoppa. vi får skrivas när vi e tebax ;D bye//




Time to go!

Ojoj, vi blev visst lite sugna på party ikväll.. är ju trotts allt lediga imorrn so its time to go! pöss!



Jenni, Anki (varit på besök iväll) & Anne

 




Det blir bättre!

woopwoop! det var ju typ som en fredag för oss idag, vi hade dock och göra hela tiden, det var bara me and sis på jobbet. Klagade ju på kylan tidigare i veckan och även idag..MEN det börjar bli bättre. Fläkten gjorde sitt och hela lokalen håller på att värmas upp ordentligt :D



Jenni tog till och med av sig till linne :P om det fortsätter så så kommer det bli gött som faan, kunna gå klädd i dom kläderna man VILL gå klädd i och inte dom man MÅSTE gå klädd i.



Som sagt så hade vi o göra, men det hanns med lite fotning, även lite ljustest inför nya projekt. Det ska fotas för heppo.se snart. Ni vet skor på nätet..och då blir man väl fotmodell där me :D hehe

Aja, nu ska det fixas inför kvällen!
Skrivs om en liten stund!//A



Mat & Träning 10.12.02

Pump up that ass! Vi tog lite mer vikter idag.. 2 kg mer och sammanlagt var det 19kg på ben/rumpa.. vi är alltså inte så svaga som vi trott. Det var lätt och nästa gång blir det nåt kilo mer.. tills vi e uppe i våra 25kg igen ;) we like!

Dagens träning:
En timme bodypump



Dagens matintag:
Frukost: Havregrynsgröt med sylt och ett glas C-vitamin
Mellanmål: Apelsin och grönt té
Lunch: Tonfisksallad med fetaost (skulle haft ägg men glömde koka) :P
Mellanmål/innan träning: Kesoplättar och proteinshake
Kvällsmål/efter träning: Två äggmackor och proteinshake



Dagens outfit!



We love Monki, därför fick dagens outfit innehålla kläder just därifrån.



Julklappstips!

En snygg sminkbox med helt underbart snygga skuggor och annat bra som rouge och läppglans. Ögonskuggor kan man ju nästan inte ha för många av, speciellt inte i dessa snygga varianter. Finns givetvis flera boxar från nyx men gillade den här mest ;D 659:- nelly.com




Tips för att öka förbränningen!

Det finns flera naturliga sätt att få igång förbränningen, här är 12 av dem!



Börja hårt, avsluta lätt.
Forskning från Collage of New Jersey visade att cyklister som började sin träning intensivt och därefter trappade ner förbrände 23 procent mer fett än de som började sin träning med låg intensitet och trappade upp.

Koffein.
Dricker du två koppar kaffe ökar sin förbränning under en och en halv timme enligt Skidmore Collage. Har du däremot socker eller grädde i kaffet minskar effekten.

Mejeriprodukter.
Kvinnor som åt mycket kalcium brände mer kalorier och fett än andra, enligt en studie i American Journal of Clinical Nutrition.

Fullkornsfrukost.
Den som börjar dagen med fullkorn bränner mer fett under dagen än den som äter frukost baserad på snabba kolhydrater.

Intervallträning.
Kvinnor som cyklade i intervaller under 20 minuter förbrände tre gånger mer fett än de kvinnor som cyklade i samma takt i 40 minuter.

Stavgång.
En promenad med stavar förbränner 20 procent mer än vanliga promenader utan stavar.

Klä dig bekvämt.
Enligt en studie från University of Wisconsin gick personer klädda i jeans och andra lediga kläder 491 fler steg under än dag, än de som gick i till exempel högklackat.

Olivolja.
Enligt en australisk studie brände personer som åt en kost rik på enkelomättat fett som olivolja och avokado mer fett än de som åt mycket mättat fett.

Grönt t
e. Enligt schweiziska forskare ökar grönt te din förbränning med fyra procent om du dricker tre koppar om dagen.

Styrketräning.
När du styrketränar ökar din ämnesomsättning hela dagen, även när du sitter stilla.

Byt spellista.
Byt ut låtarna på din musikspelare så tränar du både hårdare och snabbare visar forskning . Du blir mer peppad av att lyssna på musik du gillar än låter du tröttnat på.

Protein.
Enligt en studie från Skidmore Collage förlorade personer som fick 40 procent av sitt dagliga kaloriintag från protein betydligt mer kroppsfett än de som bara fick 15 procent av sina kalorier från protein.



Gina Tricots julkalender

Det är kul med alla julkalendrar som dyker upp hos alla "modebutiker". Förr följde man julkalendern på tv och idag på äldre dagar följer man dom på nätet istället ;) Hade helt missat att även Gina fixat en och det tycker vi bara är bra eftersom dom är såpass stora.

"Nyheter i varje lucka" som dom skriver.. kul att dom satt ihop en lite partyoutfit åt en så att mans lipper leta själv om man är lat ;) Tråkigt att dom inte ha några speciella erbjudanden som tex nelly.com att vissa varor är billigare osv, men vem vet det kanske kommer senare i kalendern. check it out!




Black Eyed Peas - The beginning




För kallt för allt!



Jag känner att det är för kallt för allt just nu.. kan man skriva så.. tror det :) Känner att det är för kallt för att känna/göra sig snygg, för kallt för att vilja göra något alls typ eller ta på sig snygga kläder eftersom allt jag tycker är tunnt och inte alls varmt! ååh! Tråkigt sånt. Jag bara drar på mig det tjockaste jag kan hitta i garderoben även fast de kanske inte är det snyggaste, vem fan vill ha det så..

Mysigt med fint vinetrväder iaf så jag klagar inte på det, det är bara kylan typ inomhus.. och lite utomhus oxå iofs eftersom det är typ -15 :P Hade räckt med -5! Det är iaf mysigt när man kan värma sig och gosa under täcket med tända ljus i mörkret med en person eller en kopp varmt te! Tänkte göra det så fort jag kommer hem idag.. är så frusen o hängig!

Längtar för övrigt utomlands! Men vi kan itne åka eftersom våran kemiska peeling som vi ska göra på måndag. Man får fan itne sola på nån månad!? Hur i H-vete ska vi klara det? Aja klagklagkalg :D Snygga ska vi bli iaf!

Inte mkt o göra på jobbet idag.. inga fotningar iaf så det blir att hjälpa webdesign idag igen ;D ganska skoj endå. Ska försöka sluta tidigare. Måste shoppa lite ;) skrivs senare//J

 




"låt inte mina bröst växa mer!"

I Hollywood är det inte speciellt många kvinnor som vill ha mindre bröst – ännu mindre ber till Gud om saken. Kim Kardashian avslöjar dock att hon som yngre var väldigt missnöjd med sina kurvor.



I boken ”Kardashian Konfidential” berättar realitystjärnan tillsammans med systrarna Kourtney och Khloe om incidenter från sin barndom, bland annat om Kims tidigare problemfyllda relation till sin kropp.

Kourtney brukade reta mig och tycka att jag var annorlunda som hade stora bröst. Jag fick mens när jag var 11 år och jag började utvecklas. Jag brukade sitta i badkaret med en tvättlapp och lägga den i hett vatten och trycka den mot brösten och be till Gud: ”Snälla låt inte mina bröst växa mer”, berättar Kim.

— Och Kourtney sa typ: ”Dina bröst är så stora och fula!”. Hon var så elak och sen var jag tvungen att ha behå och hon sa: ”Vem använder behå? Det är så äckligt”. Det var så pinsamt, säger hon.

Ändå ryktas det om att hon har förstorat dom, antar att det BARA var när hon var yngre hon kände så, sen växte hon in i dom och ville ha större för att dom skulle passa kroppen..det är våran teori, vilket låter helt rimligt faktiskt, hehe



Like last year!

Åh..  vi som lovade oss själva att INTE låta det bli mycket snö på balkongen iår.. som tur är hann det inte bli lika mkt som förra året. Då var det verkligen katastrof när vi kom hem efter farmors begravning i Finland. De måste varit storm eller nåt.. aja



Så här såg det alltså ut, skottade även lite förra fredagen men det har ju snöat mer i veckan. Men NU är det iaf ingen snö kvar. Känns mycket tryggare och bättre. Kollade givetvis noga ifall det gick folk under innan vi kastade ner det, så dumma e vi inte.. tror att vissa som gick förbi trodde att vi skulle kasta de på dom haha :P

Pappa ringde innan oxå.. han ska jobba på lördag IGEN så vi kan inte åka dit på fredag denna veckan heller. Vi offrar oss givetvis och åker dit på lördag o sover där till söndag. Jag kommer inte få träffa Daniel förrän söndag men det e sånt som händer tråkigt nog.. men vi överlever nog en vecka ifrån varandra :P

Dags att sova.. är svintrötta! Gonatt!//J



Mat & Träning 10.12.01

Ny månad, ny träning! Skrev innan att vi hade tänkt att testa passet som heter "funktionell styrka" och det var precis det vi gjorde idag. Väldigt krävande pass för våra ännu svaga små kroppar. Vi kom nån minut för sent så vi hann aldrig prata med instruktören om våran operation, vilket är bra och göra så att hon vet vad man klarar av..för hon tittade lite extra på oss för att vi sket i några övningar under passet. Alla kan nog lista ut vad det var man tränade just då, jo bröst..hehe. Vi pratade iaf med henne efter passet och sa att vi inte kunde göra alla övningar, hon föreslog att vi skulle köra mer mage då :) det går vi lätt med på.



Det enda man hade som redskap var detta. Matta och lätta vikter.

Funktionell styrka inriktar sig mkt på bålen och dom största lederna, som tex. ljumskar. Det var en hel del jobbiga benövningar också, vilket vi gillade. Är ju fortfarande lite "trötta" i benen efter pumpen i måndags. Kommer nog att gå på detta flera gånger för att bygga upp kroppen mer. För det är ett jobbigt och bra pass..det bästa är att det inte är så långt tidsmässigt. :)



Kom hem för en stund sen och nu blir det kvällsmat..som består av underbart god Äggröra och självklart en proteinshake.

Frukost:  Fruktmusli.
Mellanmål: Appelsin & grönt te.
Lunch: Laxpasta med spenat-ostsås, la även lite fetsost på idag ;D gott som bara den!
Mellanmål/innan träning: Hallonsmoothie
Kvällsmat/efter träning: Äggröra och proteinshake



Dagens outfit



Det känns nästan för kallt för att vilja klä sig snyggt. Man vill bara dra på sig de största och varmaste man hittar i garderoben men Anne såg iaf typ ut så här :) Själv hade jag på mig en stor och varm kofta med legging, enkelt och skönt

Grejerna på kollaget är från Gina Tricot, nelly.com, monki och weekday



Mingelskola inför årets julfester

Årets firmafest står för dörren och här gäller andra spelregler än på privata fester. I år är det dessutom inte lika många röda dagar i almanackan så det gäller att spela sina kort rätt eftersom tiden för att glömma bort pinsamheterna är minimal. Katarina Widoff driver Kommunikationsfabriken som håller kurser i mingel och hur man nätverkar. För tidningen City avslöjar hon sina bästa knep inför årets julfest.



Mingla.
Hela poängen med mingel är att lära känna nya människor som du vanligtvis inte möter, så försök vidga vyerna och inte bara prata med dem du redan känner.

Le.
Glada personer drar till sig andra glada personer.

Distans.
Håll ett avstånd till personer du pratar med, 70-100 centimeter är lagom.

Var påläst.
Det finns garanterat något att prata om när du läst morgontidningens alla delar, men skippa politik och satsa på lättsammare ämnen som film, teater, böcker och utställningar.

Presentera dig.
Att komma ihåg namn är svårt och även om folk käner igen dig kanske de inte vet vad du heter. Alla kanske inte känner lika många som du, presentera därför folk för varandra också.

Lyssna.
Att tala är silver och att tiga är guld. Prata inte oavbrutet om dig själv, utan visa dig intresserad genom att ställa frågor till personen du pratar med och lyssna på svaret.

Undvik plåstermingel.
Prata med någon ny efter en stund och försök att inte fastna för länge någonstans.

Gör inte så här.
Prata inte jobb.
Presentera dig utifrån din position om du måste, men prata därefter om något annat.
Prata inte problem. Ta inte tillfället i akt för att prata ut, ingen går på fest för att prata om problem. Boka in ett möte på arbetstid istället.
Bli inte (för) full. Avtrycket faller platt om du inte vet var din gräns går.



Nyhetsbrev v.48

Missa inte starten på årets julkalender på nelly.com!




Flo Rida - Only one Flo [Part 1]




Långa fina ögonfransar!

Vem vill inte ha naturligt långa och fina fransar!? Det vill iaf vi och funderar på att klicka hem någon av dessa mirakelprodukterna för fransarna. Alla vet ju att vi är nyfikna på att testa om det verkligen funkar eller inte, så nu tänkte vi göra de. Men frågan är ju vilken av dom man ska testa, eller börja med ifall vi kanske ska testa alla tre..? Tror att det blir Revitalash eftersom den finns på kicks och vi fick massa rabatter från dom nu ;) Gött!

Neu Lash är lite dyrare än Revitalash och vi vet inte vad ardells produkt kostar. Finns ju massa andra liknande produkter på marknaden men dom mest omtalade är ju just neu lash och revitalash :) Får nog bli en julklapp till oss själva




Vi var tvungna..



Det funkar inte..det är alldeles för kallt just nu så vi var verkligen tvugna att sätta igång ev av dom små golvfläktarna..den står här bakom oss o blåser nu. Dom sägs slå ut propparna när dom är igång, men nu är det endast den som är igång så då borde det inte vara någon fara. Förra året hade vi igång flera st och då dog hela stället flera ggr, haha

Detta är faktiskt den ända lösningen för tillfället för annars får dom faktiskt flytta på oss, det plåser från fönstrena rakt på oss. Så vill dom ha oss på jobbet, friska..vilket vi inte känner oss nu iaf, har lite huvudvärk o känner av lite i halsen så MÅSTE vi ha den fläkten.

Hoppas vi inte fryser ihjäl..! jobbigt att jobba effektivt när man sitter o är spänd hela tiden. För nu har vi ändå en del o göra eftersom en person på retusch redan är sjuk tack vare kylan.

Later!