RSS 2.0

They miss me!



Hehe, ja det är klart dom saknar mig! Tidningen ELLE saknar mig som prenumerant och jag saknar dom faktiskt me..så det är dags att fönya prenumerationen! Dom har ett kanonbra erbjudande nu så då är det lika bra, ELLE är ändå en av favvotidningarna ihop med Plaza kvinna och SOLO, som vi redan prenumererar på :)

La iaf en prenumeration på 12+2 nr för 298:-, ingenting ju :)

Favoritgöra en tisdag?? Det vet ni..kolla på desperate såklart :D det är ett måste en tisdag. Sen har jag även epilerat mina armar, såg att dom blivit rätt håriga så nu är dom hårlösa igen :P haha det kommer lixom lite som en chock när jag märker att det är dags för epilering.

Har ni någon favvogöra nån speciell dag i veckan?

Känns som att det är torsdag idag och att det är fredag imorrn, shit vad gött det känns!..det här behövs, ledigt mitt i veckan..lr a typ mitt i veckan iaf.

Dags att krypa ner, drömma lite söta drömmar och vakna till en finfin onsdag!
Sov gott!//A



Mat & Träning 11.05.31

hmm.. okej, vet inte om det var bra eller dåliga nyheter vi fick på gymmet idag? Vårat älskade studioaktiv ska bli sportlife från och med imorrn!! Får VERKLIGEN hoppas att det blir bättre och inte nåt som gör att det blir sämre iaf! Sportlife är iofs en väldigt stor kedja så man kan väl inte tänka sig att det skulle bli dåligt? men man vet ju aldrig vad som händer med priser och sånt..

aja, detta fick vi veta av våran instruktör vi hade på pumpen idag..hehe tur att det inte förstörde passet iaf :P för vi körde på som vanligt, tog lite mindre på armar idag o så, var rätt trötta efter gårdagens hårda pass, så idag blev det mer ett trimmningspass om man kan säga så :)

Det blev ingen uppvärming idag, men en ordenlig cykeltur till gymmet, hehe och på morgonen till jobbet, vi har på en trög växel hela tiden så att vi måste stå upp och trampa hela vägen tyå, känns riktigt i benen faktiskt! as bra :D

Sista dagen på månaden..sista träningen på gymmet för veckan.

I go nuts without my nuts! så gott :D
Frukost 07.30: powersmoothie
Mellanmål 10.30: Grönt te och morot.
Lunch 12.20: Laxlåda, c-vitamin.
Mellanmål 16.00: lite nötter.
Efter träning 18.10: Proteinshake



Och vad tror ni jag myser med nuuu då?? Nötter och grönt te såklart ;P

Later//A




Dagens outfit

Det blev lite kläder på såklart, men svettigt var det ändå :P hehe



Glasögon - Gina. Linne - H&M. Bh - Lindex. Shorts - cheap monday (Weekday). Skor - Skopunkten. Armsycke - Nelly accessories.



Dagens deal!

Nu finns det ännu ett filler-erbjudande på groupon för er som vill "testa" eller som vill ha nåt gjort till ett bra pris :) nu gäller det Restylane! Dett är ett erbjudande i GBG så alla andra kan ju kolla i närheten av sina egna städer, det finns som sagt många som har sånna deals.

Klicka på bilden för att komma till dealen! Dealen tar slut inatt kl 12.




Sunny days!

Åh låt det bli många lika sköna dagar som denna :) Har legat ute i solen på lunchen idag, vilket vi alltid gör iofs när det är fint väder, fast idag blev det ju sjuuukt varm att ligga där. Brände oss nästan känns det som, hehe



Dagen har iaf varit lung men ändå rätt effektiv såklart, vi började dagen med en liten fotning av skor..alltid en massa skor som kommer in :) hehe

har inte als mkt att säga om dagen, sitter och käkar lite nötter nu innan vi ska dra oss till en lite tidigare träning, ska svettas i salen i värmen..

oh no, måste rusa, skrivs sen!



Dagens lunch!

Har lagt in recept på det innan men det är lätt värt att göra det igen, för man längtar till lunch när man ska äta det här ;)

Fransk Laxlåda



Till 4 portioner behöver du:
4 Laxfiléer
10 medelstora potatisar
1 purjulök
2 medelstora morötter
2 äpplen
Arla mellangrädde 2,5dl
Senap (fransk) går bra med vilken som.
Salt & peppar.

Börja med att skala potatisarna och lägg dom på kokning, känn med en gaffel när dom är mjuka och klara, har aldrig riktigt lärt oss hur länge dom ska koka men det tar iaf tid, och det beror på hur stora potatisarna är :P Häll av vattnet när det är klart och blanda i lite mjölk och smör och gör mos av allt.

Sätt på ugnen på 225 grader. Skär pujulöken, tärna äpplena, skär morötterna och skär/klipp laxen i små fyrkater. Blanda allt i en ungssäker form, den behöver inte vara stor alls. Den vi änvänder är 27*18cm. Blanda senap och grädde, salta och peppra lite. Häll över det i formen och lägg formen i ugnen i 15-20 minuter.

Där har ni en riktigt god lunch ELLER middag :)
ENJOY!



Därför är kolhydrater bra för dig

Atkinsdieten banade väg för en riktig GI-era, men alla är dock inte övertygade om att en diet fri från kolhydrater är det rätta. Det finns vetenskapliga bevis för att vår fysik behöver kolhydrater. Sajten Health.com har tagit fasta på detta och listat 5 anledningar till varför vi behöver kolhydrater.



1. Enligt Atkins skulle en diet utan kolhydrater göra att vi går ner i vikt, men i en ny studie upptäckte forskarna att de testpersoner som var smalast var de som faktiskt åt kolhydrater, medan de testpersoner som fick i sig minst kolhydrater också var kraftigast. Slutsatsen blev att en kost som till 64 procent innehåller kolhydrater är den bästa metoden för viktminskning till skillnad från 30 procent som många GI-dieter rekommenderar.

2.
Kolhydrater som innehåller så kallat resistent stärkelse, till exempel potatis, fullkorn, majs och bönor, har en positiv effekt på både din ämnesomsättning och fettförbränning.

3.
Kolhydrater som innehåller resistent stärkelse ger även snabbare mättnadskänsla som varar längre. I en brittisk studie visade det sig att kvinnor som åt ett mål mat om dagen som innehöll resistent stärkelse åt cirka 150-200 färre kalorier per dag.

4.
Studier har visat att personer som ätit enligt GI-metoden slipper sitt sötsug när de börjar äta ”rätt” kolhydrater igen.

5.
Rätt typ av kolhydrater kan hjälpa oss att hålla blodsockernivån jämn. Välj därför långsamma kolhydrater som finns i fullkornsprodukter, frukt och grönsaker.

Artikeln kommer från salong.k

Vad ska man säga..? Vad är bäst egentligen. Först ska man skippa alla kolhydrater sedan ska man skippa fett helt o hållet. Nu visar det sig att man går ner i vikt om man äter det. Det e klart kroppen behöver lite av varje, det e så vi äter iaf, vi skippar inget av de helt och fett gör dej inte fet, det behövs. Men mindre pasta och bröd kan man ju leva med men fortf så verkar det behövas för att det ska funka bäst. Alla är vi olika dock men lagom är alltid bäst.



BJÖRN BORG PARFYM

Var på Ica MAXI här om dagen och såg dom söta Björn Borg parfymerna stå framme. Fanns ju ingen anledning att inte lukta på dom. En av parfymerna, den som heter Love All Crystal Blue doftade typ nästan exakt likadant som våran favorit parfym D&G Light Blue.

Den kostar just nu 99:- på MAXI, men finns på andra ställen också såklart. Vi har den tex. här på www.nelly.com för 149:-



Bokat och klart!

Dåså, då är helgen bokad. Det blir en tripp till Stockholm för mig, Jenni och Anki :D nåt vi har planerat ett litet tag iaf..känner att vi måste göra nåt "ovanligt", för det hör ju inte till vardagen att vi åker dit, och för Anki är det en anna grej me eftersom hon nu kan sticka iväg och vara helt barnfri med oss en hel helg :D GÖTT!



Bokad biljetterna precis. Blev inte alls dyrt..665:-/st tur och retur. Låter billigt iaf :) hehe vet ju inte som sagt vad det "brukar" kosta, men aja.

Nu gäller det bara att styra upp allt på jobbet tills på fredag me, vi ska ju självklart jobba hela dagen men ah, det blir en lite kortare dag bara. Ska ha ett lite möte med stylister och foto imorrn så att vi är "överens" om allt :)

Måndagar är nog dom dagar jag känner går fortast av nån anledning, hmm..undra varför? Aja inget jag klagar över eftersom det är första dagen på veckan, denna veckan blir dock skön eftersom den inte är "hel" :)

Aja, nu är det dags att ladda för en minst lika trevlig tisdag! Väret gör ju sitt..
Hoppas eran vecka började fint. Natti//A



Mat & Träning 11.05.26

Veckan börjar hårt, med ett hårt pumppass..för vi vet redan hur veckan ser ut, blir inte mkt träning denna veckan. Tror det blir 2 pass och sen en "promenaddag" Så därför var det ingen idé att ta det lugnt :P hehe



Lite chill innan passet, vi hann och värma upp i 15 minuter på löpbandet innan me.

Det finns väl inte så mkt att säga om dagens pass, hade på tugnt och fick kämpa en del såklart, men som sagt så gjorde våra tabletter mkt igen :)

På benen hade vi mer denna gången igen, 29,5kg var vi uppe på idag. Måste stretcha nu för vi hann inte med det för passet var försenat, SOM VANLIGT på måndagar! gillar inte alls det..rätt irriterande när det ändå är ett så sent pass.

Som ni såg så blir det lite nya rutiner på jobbet nu, en runda på lagret varje timma..men maten har sina vanliga tider såklart.
Frukost 07.30: Havregrynsgröt emd linfrön och sylt. Proteinshake.
Mellanmål 10.30: grönt te och en nektarin.
Lunch 12.30: Fransk laxlåda, c-vitamindryck (recept kommer imorrn)
Mellanmål 16.10: En liten kanelbulle och ett glas mjölk.



Mellanmål 18.30: Turkiskyoughurt med flytande honung, nötter och russin. Grönt te

Nyss drack vi upp våran proteinshake efter träningen, blir kanske en kopp te om en stund, sen räcker det.

Later!




Dagens outfit






Enkla tips till ett finare yttre



Massera hårbottnen

Ge din kalufs några minuters massage. Avslappning och ökad blodcirkulation i ett.

Grimasera mera
Ansiktsyoga sägs motverka tidigt åldrande. Himla med ögonen, sträcka ut tungan och kasta slängkyssar är några av övningarna.

Sträck på dig
Inget klär en hösäck, därför är hållningen viktig. Du ser snyggare ut och blodcirkulationen cirkulerar bättre.

Morgonpromenad
Bor du hyfsat nära ditt arbete? En 1 timmes morgonpromenad förbättrar inte bara ditt midjemått utan även din prestanda och ditt humör.

Skippa hissen
Få upp flåset i trapporna istället för att stå still i hissen. Fem minuter förbränner cirka 50 kalorier.

Pratkvarn

Gå och prata i telefon, det stimulerar hjärnan och bränner kalorier.

Snygga vader
Spänstövningar är det ultimata sättet att skaffa sig snygga vader snabbt. Ta ifrån tårna och hoppa ner från ett trappsteg eller trottoaren. Regelbundna övningar, 3 dagar i veckan, 4 veckors tid ger synliga resultat.

Rykande te
Grönt te är gott och den varma drycken sätter även igång din matsmältning och ökar din uthållighet under dagen.

Spraya liv i huden

Vistas du mycket framför databurken är en bra ansiktsspray att rekommendera. Den fräschar upp samtidigt som den hjälper huden att behålla fukt.

artikel från improve.se



Ny rutin!


Vi sitter stilla heeela dagarna när vi är på jobbet. Vi tar inga småraster som dom flesta för att röka osv. Vi sitter bara som sagt tills vi behöver kissa eller nåt sånt, ska äta lunch, annars rör vi oss inte ur fläcken. Det är jävla dåligt har vi kommit på och nu ska de bli ändring på det. Etn snabb runda antingen ute eller genom lagret och sedan tillbaka till platsen och jobba igen. Så får det bli.

Idag blev våran lilla runda ut en snabbis för att hämta nybakade bullar o mjölk från Ankis Carl som stod utanför och sedan en snabbis genom lagret. Vi passade på att spela in den lilla rundan. Som ni ser, jätte stort och full fart att plocka alla era ordrar ;D Time to go home, tvätt och träning väntar!




VARFÖR!?



Vad gör man när ens favvo-foundation försvinner? HUR kan det hända undrar jag, anne OCH Anki som precis börjat tycka om denna då hon testade den hos oss första gången för nån vecka sedan. VARFÖR gör dom så? Den finns inte och köpa nånstasn längre!? Som tur är har vi kvar en hel del men endå! Bara att hitta ett liknande i annat märke. SUCK! Tips tack!?



Nyttigt fett!

Vi behöver rätt sorts fett! Det är essentiellt, ökar förbränningen och för ut skadligt fett ur kroppen.

Fett dämpar inflammationer och motverkar allergier. Fett är också absolut nödvändigt för ögonens, hjärnans och hjärtats funktion. Fett är ett smörjmedel som ger leder, bindväv och hud dess smidighet och elasticitet. Vissa fettsyror är essentiella – livsnödvändiga, dvs att vi måste tillföra dem via kosten varje dag. Fett är alltså läkande, stödjande och helt enkelt nyttigt och hälsosamt - förutsatt att det är rätt sorts fett. Med dagens livsstil behöver vi framför allt tillgodose vårt behov av omega-3 fettsyror.



Välj rätt fett
• 2-3 msk kallpressad olivolja per dag
• 1-2 tsk kallpressad linfröolja alternativt 2-3 msk nymalda linfrön om dagen
• lax, makrill, sill, laxöring, tonfisk - alternativt omega 3-fiskoljekapslar
• Ekologiskt smör blandat med kallpressad olivolja
• Coconut Oil ohärdad

Detta hittade jag på skippersmart.se



Dagens tips!



Privacy!! Jag måste säga att jag redan gillar appen "go sms" starkt. Laddade ner den igår av en slump, visste ine riktigt vad det var så ville testa. PERFEKT, kände jag redan efter 5 min. Man kan ställa in alla möjliga inställningar för sina sms osv.

Det bästa är att man kan ändra färg och layout.. ett plus i kanten för de behövs ju egentligen inte, men man kan ställa in vilka signaler folk ska ha individuellt och även lägga in säkerhetsinställningar så som skärmlås så att inte vem som helst kan gå in o läsa dina sms. Det går även att blocka enskilda personer från att skicka sms och lägga enskilda lösenord på dom så ingen kan se dom även om dom knakse läser de andra sms:en från andra eprsoner. De e nog ett måste nu för tiden. HATAR när dom ska in o kika i telefonen och är nyfikna. OKEJOKEJ skit kass om en parner misstänker otrohet och inte kan snoka men man ska INTE BEHÖVA snoka. Gosh! Skulle nog aldrig få för mig att kolla i nån annans telefon.. aldrig gjort o kommer aldrig göra. Man känner om nåt e fel o då frågar man ist.

Aja, den e as bra iaf :D tänkte bara tipsa eftersom man kan ställa in så mkt bra grejer på den!



Last sunday!

Nu kan denna dumma, regniga och sista söndagen för månaden vara slut, lr det är den ju snart ändå men, hehe Söndagen började väldigt sent med tanke på att man steg upp ur sängen efter , gasch vad man sover länge på söndagar. Det är väl inte så konstigt iofs när man är ute och kommer i säng sent, men såå länge brukar inte jag sova ändå. Det är nog när jag blir väckt flera ggr som man typ sover som längst.

Anyway..vad har man hittat på förrutom att fira älkade mamma då? Jo det är ju söndag och i vanlig ordnind fixade vi grejer här hemma, som att tex städa, när Jenni kom hem idag gick vi även direkt för att storhandla, det var ju ett måste. Eftersom vi inte gjorde det igår, och vi skulle ju laga middagen till mamma :) och laga mat för veckan. Det blev allt-i-ett-göra som vanligt, hehe



Mamma kan inte låta bli att inte hjälpa till :P hehe alltid så med mammor känns det som.



mmm, en av maträtterna blev "fransk laxlåda", längtar redan till morgondagens lunch, den är så god! :P hehe

Jaha..vad mer då? vad gör ni på söndagar egentligen? vad gör folk förrutom chillar med lite film o gottis.
Vi vet ju vad vi brukar göra :P hehe och det vet ni me vid det här laget.

Aja, hoppas morsdag har varit bra, nu ska jag försöka sova..får hoppas att det funkar med tanke på att man inte varit uppe så många timmar än.

Har sett att det ska bli en solig start på veckan :D
Skrivs imorrn igen, God natt!//A



Ang den "nya metoden"..

Hehe, det känns som att det blev mkt snack och "sånt" när det gäller våran juvedermbehandling vi gjorde igår, och när vi skrev om den "nya metoden" Pixel kanylen d.v.s med bara ett stick.

Vill klagöra för alla att vi enbart gjorde våra läppar hos klinik34 eftersom dom hade dealen som vi köpte billigt på "groupon" Annars hade vi självklart gått till HBC och som vanligt till Ann-Louise som vi är stammkunder hos. Och det hade vi gjort nu till sommaren för att få lite extra volum. Men som sagt eftersom dealen kom lägligt så tog vi den.



För nu har vi fått veta lite mer om den nya metoden, som vi trodde var väldigt ny men som använts i ett år ungefär. Den är inte så vanligt att den används när man gör läpparna eftersom man "tappar kontakten" med en så lång nål, det är vanligare att man använder tekniken när man gör behandlingar som tex. nasolabialveck o mungipor. Men den nya metoden är det rätt svårt att få läpparna som man vill eftersom man som sagt tappar kontakten, alla ställen i läppen behöver ju inte lika mkt/lite medel, vissa ställen kanske behövs fyllas på lite extra om man är lite sne från början, men visst om man vill göra det så så får man ju fråga och prata med sin behandlare. Men dom vet ju ofta vad som passar inför det resultat du säger att du är ute efter. Då går dom efter det.

Nu fick vi även veta att Ann-Louise också gör på det sättet, OM man vill såklart och om det passar sig till ens läppar, och som sagt alla har olika sätt att göra det på. Hon är iaf utbildad inom detta. :D

Och ja, vi skrev att vi inte fick några blåmärken denna gången bara för den nya metoden, men det kan hända att man får det av det ändå, jag har haft tur nångång att inte få blåmärken när vi gjort det innan och Jenni får nästan aldrig blåmärken ändå när det görs på det "vanliga sättet"

Anyhow..ville bara ge en liten förklaring OCH även skriva att vi är nöja med båda behanlingsätten iaf :) För läpparna blev fina nu och vi är ALLTID nöjda med våra läppar när vi gör på det "vanliga sättet" hos Ann-Louise. Det är bra att ha testat på båda iaf, får väl se vad det blir för sätt nästa gång när det nu än blir..för det vet man aldrig, men vad vi vet är iaf att vi går till Ann-Louise :) Känns tryggast så.

That's all.



Mors dag <3

SJÄLVKLART ska man uppvakta sin mor en dag som denna! Vem vill inte tacka sin mamma för livet man fått??

Vi har iaf haft det jättetrevligt här i några timmar men nu åkte hon hem :( Vi ses snart igen såklart!



Vi började med en riktigt god middag, som bestog av pepparbiff och en god sallad gjort av gurka, tomat, feta, mango och en påse icas färdiga sallder "sommarmix". Turkiskyoughurt med vilök som sås och sen blev det vitlöksbaguetter med ost på. Helt perfekt!



Sen blev det lite chill innan vi satte oss till rätta med en stor skål glass var för att glo på dagens avsnitt av Gossip girl :)

ÄLSKAR dig mamma, det vet du ;) hehe skriver det rätt ofta i bloggen, lr tillräckligt hoppas jag för att hon själv o alla ska fatta det :P

Later!



look a like!



Vem är denna personen lik?? Gissa en gång! :P hehe så jäkla snygg!



Dagens tips - Må bättre med sparris!

Vit eller grön, tillagad eller rå. Oavsett hur du föredrar till sparris så är den späda och smakrika grönsaken packad med nyttigheter.



Eller vad sägs om den blygsamma innehållslistan: folat, K-vitamin, C-vitamin, A-vitamin, B1-vitamin, B2-vitamin, mangan, B6-vitamin, koppar, niacin, kalium, järn, zink, magnesium, selen och kalcium.

Sparris är dessutom rik på fibrer, vilket ger en tidig mättnadskänsla. Har du sunda tillbehör (skippa hollandaisen kanske) så kan denna gröna vitaminbomb hjälpa dig att både gå ner och hålla matchvikten. Den är innehåller också inulin, som har en gynnsam inverkan på tarmfloran genom sin tillväxtstimulering av nyttiga bakterier.

Tryptofan, förstadiet serotonin (signalsubstansen som framkallar lyckokänslor), ryms också i grönsaken. Där också antioxidanter och folsyra trängs bland nyttigheterna.


Artikeln kommer från SalongK.se

Vilken vitaminbomb! Får börja använda det mer i matlagningen..!



Gårdagens outfit

Här har ni den :) så enkel men riktigt fräsh! Gillad den som sagt VÄLDIGT mkt!..syntes i mörkret, Nya favoritlinnet/linnena :D hehe



Linne - Weekday. Bh - Lindex. Svarta ill tighta Jeans - Cubus. Kilklackar - Nelly shoes.



Last night a DJ saved my life!

WoopWoop! Efter lite övertygande ord från Tess som ringde på kvällen så bestämde jag mig i natt kl 12 typ för att gå ut!, och det ångrar jag INTE. 00.40 tog jag mig hemifrån typ, vad snabb jag var att göra mig iordning, hehe

Jag visste iofs redan vad jag skulle ha på mig och allt sånt :) var VÄLDIGT nöjd med outfiten, det var verkligen inget speciellt men man kan ju säga att jag syntes :P haha, Bild på det kommer sen..dock inte när jag har på mig det, (sorry)

Som ni kanske har förstått så är jag as nöjd med kvällen, DJ'n ägde!



ALBIN MAYERS, hehe han ställde även upp på en "pose" :P



Som sagt så var han riktigt grym, älskar när man kan dansa hela tiden om man VILL/orkar.

Träffade även en "gammal vän" i slutet som gjorde kvällen ännu bättre ;P höhö

Nu ska jag funka lite, klockan är rätt mkt, det är ju mors dag o allt :) ska fixa lite inför det.
Later babes//A



Ska jag?

Åh jag har sån beslutsånges..det är lönelördag och det regnar och ah..mkt! hehe

Har det så mysigt här hemma i min stora soffa just nu, LOVE IT! kollar på spartacus från igår me ;D så då förstår ni väl att jag inte har nån panik bort härifrån. haha



MEN jag är jäkligt sugen på at dra ut, till Grand. Det är ALBIN MAYERS som spelar där ikväll, lär ju va bra då! vill dansaaaa ;D

Får helt enkelt se hur jag känner om en stund, har ju som sagt ingen panik just nu..

Later//A



Lördagsmusik!




Juvederm behandlingen.

Då kan vi ta och berätta lite om våran behandling vi gjorde i GBG idag på Klinik34, För en månad sedan köpte vi ju en juvederm behandling på groupon.se för BARA 1490:- och då var det 1ml VAR det handlade om.

Vi har aldrig använt Juvederm innan utan vi använder alltid retsylane LIPP när vi ska fixa till läpparna. Och då delar vi som sagt alltid på 1 ml. Detta gör vi på Helens Beauty Center här i borås och det kostar 3800:- för 1ml.



Behandlingen började med att vi kom dit lite innan 12.30 då vi hade våran tid, vi fick vänta lite så vi satte oss i väntrummet och tog en liten kärleksmums o vatten, hehe sen fick vi skriva i ett blad med frågor och information efter ett tag.

När det väl var våran tur så Fredrik Berne som skulle behandla oss, det är han som är ansvarig för kliniken och även världens mest anltade person för att hålla föredrag om just ämnet fillers, retsylane och juvederm.





Fick en bedövningssalva som dom får specialgjord från apoteket som är MKT satrkade än vanliga krämer man får innan behandlingen, och det var den, haha hela munnen domade och tungan, usch. Vi vet ju att det vanliga man får inte är så starkt annars.



Sen tittade han lite snabbt på våran bild vi hade med oss och frågade, "är det här drömläpparna" aa typ sa jag då :P hehe

Sen satte han igång med Jenni för hon var föst ut. Han tog en nål och stack ett hål ungefär vid mungipan, Jenni blev lite chockad och frågade vad han gjorde. Sticker ett hål för sprutan sa han då. jenni ba, Varför?

Då sa han: det är en alldeles ny betod jag ska använda på er..Där man går in från sidan och bara rör sprutan inne i läppen utan massa småstick fram och tebax. Jenni frågade om det var många som använde den tekniken. NOPE det var det INTE för det var bara dom som var duktiga som fick lära sig det och han var på utbilning IGÅR när det gällde detta, så nu ska han åka runt och ha föreläsningar om det. Han skulle till nåt land (minns inte vilken) snart och hålla föreläsning.

Vilken lugn person har verkade vara och även kaxig, det kändes lite som att han trodde att han var bäst i världen på det han gjorde, haha nu menar jag inte att det var nåt negativt alls utan han va jättebra och trevlig faktsikt! :)

Han frågade inte heller hur vi ville ha det utan han bara körde på och gjorde det han gjorde. Typ han visste hur vi ville ha det och han visste exakt hur han skulle göra det. Men det är ju så det ska vara.

Här är några bilder på det





Kan berätta igen hur ONT Jenni hade vissa tillfällen, som sagt så försvinner bedövningen sjukt fort på henne så hon låg och vred sig väldigt mkt medan han stck in nålen och höll på, För mig var det VÄLDIGT lugnt som vanligt, hehe. skulle filmat jennis lilla behandling men tänkte inte på det då.

Det vi fick i våra läppar var juvederm 3, det finns ju olika däe me, men detta skulle användas i läpparna då och det var 08ml som fanns i sprutan antagligen så det blev inte en hel ml var ändå. Den nya betoden han körde gav ju inga blåmärken som det brukar bli annars, bara som sagt ett nålsticksmärke vid mungipan typ.

Här är före och efterbilder, det ser dock inte ut som att det har blivit så stor förändring men det har det, dom har blivit mkt rundare och allt, vi är iaf nöjda än så länge, hehe svullnad och sån kommer ju självklart att lägga sig och det kommer att säkert se annorlunda ut om några dagar. Nu spänner det rätt mkt iaf och mina är ju 100ggr jämdae nu, hehe som jag skrev innan så var dom supersnea efter min "tömmning".



Jenni före och efter..





Mina före och efter..



Yeye, där har ni det..
//A




Dagens shopping!

Skrev ju det innan, att det skulle bli mer shopping i helgen :D hehe

Så blir det alltid när man väl kommer till Gbg efter att lönen har kommit, lika bra att slå på stort när man väl är där så att man inte behöver åka dit i "onödan" lr så..

Det här hittade vi idag iaf!..



2 enaxlade linnen från Monki för 300:-/st, älskar enaxlat!



En vit tunn t-shirt med transparenta ärmar, 200:-. och den blåa snea t-shirten 150:- från weekday.



OOPS! Skrev ju i shoppingtipset innan att dom kostade 100:-, MEN dom kostade visst 120:-/st, kortare halvtransparenta linne från Weekday.



Short med hög midja typ, från weekday för 100:-/st. Dom har typ bara klippt av gamla jenas o säljer dom för 100:-, rätt smart :P hehe Vi ska själv klippa till och pimpa dom lite tänkte vi.



Samma sak här med shortsen, från weekday för 100:-och linne kostade 200:-

Nu har garderoben fått ännu mer godsaker som kommer ligga där och vänta på att bli använda :P haha

yeye, vi är grymt glada över dagens shopping iaf, nu ska jag vila lite det har varit en lång dag redan..bilder från behandlingen kommer sen.//A




Shoppingtips!

Glassiga korta "transparenta" linnen. we love! <3




Juvederm-time!

Ja nu är det dags för att utnyttja våran Deal vi köpte förra månaden, ni vet våran juvedermbehandling för 1490:- på groupon :D Ska ta bussen till Gbg snart.

Nu ska läpparna pumpas ordenligt, vårat mål är att det typ ska se ut så här..



Älskar henne läppar! Alltid gjort, detta är modellen från www.bubbelroom.se Hennes läppar är "runda" och fylliga.

Vet att många kan tycka att mina(annes) läppar är väldigt stora osv, har fått några kommentarer om det innan, lr efter att vi gjorde dom sist, MEN nu har jag typ tömt dom, man kan faktiskt tömma sina läppar :P hehe så nu har dom verkligen inte samma form som dom hade för någon vecka sen.

Får väl se om en hel spruta används, kommer nog använda på lite andra ställen me om det blir mkt över, men läpparna är prio nr1 såklart.

Hoppas att dom blir bra nu me, det är ju lite "skrämmande" att gå till en ny behandlare man aldrig varit hos, vi e ju så vana vid våran Ann-Louice. Men det ska bli spännande..

Visar före och efterbilder sen.

Later//A



En tidig start..

Lite småtrött kan man väl påstå att man är..man blir ju alltid småseg när man bara ligger och chillar efter en "lång" arbetsvecka, även om den går fort.

Har varit hos Anki hela kvällen sen innan 8, det är ju fredag o då är det vampires som gäller kl 8. Sen skippade jag faktiskt spartacus bara fär att hon inte tittar på det. Hade med mig en film på datorn vi kollade på istället.



Kollade på denna, en väldigt mysig film :) Gillar animerade filmer! Denna gången kan jag söga att filmen var bra, hehe

åh, hehe ska snart ta mig hemåt, för det blir en tidig start på morgonen imorrn..vi ska ta oss till GBG iaf. Så vi får väl se om det blir nåt bloggande innan det, annars skrivs vi ju efter såklart för vi stannar inte där denna helgen som vi kanske hade tänkt oss. Vad som står på chemat? Behandling och shopping it is..

Hoppas eran fredag har varit bra!
Natti//A



Mat & Träning 11.05.27

Känner redan nu att träningen gjorde det den skulle :) Det blev ett gympass idag, med fokus på ben/rumpa såklart :P La till en övning idag som vi inte kört på länge och sen ändrade vi ordning på övningarna me, det kan juu kanske vara bra me, så att man shockar musklerna lite...lr inte shockar men att andra muskler blir aktiverade innan man kör dom andra övningarna.

Så idag såg träningen ut som följer..
Uppvärming: Löpning i 15 minuter på speed 11 och sedan krosstrainer i 10 minuter.
Utfall på ställning med 10kg på varje sida, Det var den tillagda övningen. Och den kändes direkt efteråt. Gött det! :D
Liggande benpress, la på 2,5kg nu..och det gick riktigt bra faktiskt, inga problem. Lägger nog på lite till om nån gång.
Inner och ytterlår/rumpa, Där var det inga konstigheter, kör 10 x 3 repetiotioner på allt. Så mkt vikt att man typ inte orkar dom sista.
Badksida lår & vader var det sista vi körde, vaderna är rätt starka nu igen :) känns bra.

En trevlig fredag innebär även en trevli lunch :)
Frukost 07.40: havregrynsgröt med linfrön & sylt. Proteinshake.
Mellanmål 10.30: Vitt te och en nektarin + några nötter, typ 5st :P
Lunch 12.30: 2 Pannkakor med russin i + keso (annanas & passionsfrukt) vid sidan av.
Mellanmål 16.30: Lite nötter.
Efter träning 18.50: Proteinshake.

Nu är nog Jenni och gottar sig lite på en restaurang.

och jag..? Kollar bilden :P



Det går inte att låta bli, jag vill inte, jag kan inte och jag kommer inte att vara utan mitt tillfredsställelse :P hallonlakritsskalle & Jordnötstopparna, det är vad jag sitter och smaskar på just nu..

MEN det är BARA lite, tog några av varje så att det hålls till en vettig nivå, för jag har känt att det har blivit alldeles för mkt nu dpm senaste helgerna...tråkigt nog :/

yeye, så är det..här är en gammal film på utfall på ställning.
Later//A





Kvällens outfit!

Orange har blivit en av favoritfägerna nu känns det som :) Så ikväll blev det så här..



Läppstifft - Make up sore, "Bare". Linne - Rodni (nelly.com) . Bandeau - Monki Byxor - Miss sixty. Skor - Skopunkten.



Glassiga naglar



Se vilka fina naglar vi fick med dom nya nagellacken vi köpte igår från H&M, 9.50:-/st <3 somrigt..



Snyggingar!

En trevlig fredag :D kan absolut inte klaga på nåt idag! Började med att göra klart Isabels bilder och sen var det bara att sätta igång med Cara :)

Hela dagen har flytit på utan några problem, Anki kom in lite innan lunch idag..

Hann till och med springa bort en stund och. ehum...fota lite skor, det blev ltie dans med skorna me, testa lite om man nu ska köpa några av dom :P haha







Ja, där har ni dom vi visade för ett tag sen..we like a lot! kommer kasnke ut till helgen? hmmm..håll utkik iaf!

Nu är det helg IGEN! så ha en forrtsatt bra fredag så skrivs vi seeen!





Dagens tips!

Skrev ett inlägg för ett tag sen om hur lätt jag får blåmärken och hur länge dom håller i sig, då var det en tjej som tipsade om att det fanns en salva på apoteket som tog bort blåmärken snabbare. Tog tag i den lilla saken och sökte på det igår och fick fram info på apoteket. Salvan heter Hirudoid och ska påskynnda "läkning" av blåmärken. Köpte det igår på Apoteket lagom till våran behandling vi ska göra imorrn, får väl iofs hoppas att det inte blir några blåmärken MEN som sagt, det brukar ju bli det så då har vi iaf en liten backup :P



Salvan finns på alla apotek och kostar runt 50:- för 50g. Finns även 100g.

Nu ska den iaf testas, vet att jag har använt den en gång innan när jag var liten och fick en bula på min blodådra på handen efter att antal nålstick..den hjälpte nog om jag inte minns helt fel.

Den kommer ju klart användas hela tiden och inte bara efter behandlingar, jag måste få bort mina märken som bara kryper fram titt som tätt, hehe
//A



INTE OK!



Köpte ju dom svarta supersnygga och mjuka jeansen från Gina Tricot igår, men kolla vad som hände idag när jag skulle ta på mig dom. Detta hände alltså inte när jag drog på mig byxorna utan när jag bara tod tag i den för att ta fram dom, hehe bra kvalité? ;P Hade inget annat att ta på mig eftersom ja inte sov hemma så de fick bli dom endå men ska till gina o byta dom efter jobbet. SUPERSKÖNA är dom iaf, får hoppas att dom förblir som dom är och inte töjer sig o massa sånt konstigt. Fick ju ta 24/32!



Vilken besvikelse!

Den var så sjukt dålig, så sjukt förutsägbar o allt annat dåligt tråkigt nog. Jag hade förväntat mig att de skulle vara så mtk bättre. MEN vad ska man förvänta sig om en 4:e uppförljaren, de blir ju bara sämre o sämre. Usch o fy, se den om ni vill men det är inget att hurra för..






2 dagar, 2 olyckor?

Det var ju inte bra! nu är det andra kvällen i rad det händer nåt på motorvägen utanför lägenheten. Igår var det nåt som hade hänt, vettefan vad iofs för det står inget om det nånstans men det var iaf massa poliser och några bilar på vägen, och nu ikväll var det 2 bilar och et lastbil som var inblandade antagligen, iaf enligt Tess som såg alla bilar, hon såg aldrig krocken dock. Själv stog jag i duschen då :) hehe

En olycksdrabbad väg verkar det som iaf, men man får ju inte ens köra fort där längre, dom har sänkt farten förbi här till 70.

Aja, hoppas ingen blev allvarligt skadad, Tess försöker hitta nåt om det hela, står säkert nåt om det imorrn i tidningen.



Mamma var här innan me och pimpade våran balkong, den är ju rätt naken nu. Lite blommor piffar alltid upp :) Ska skaffa oss ett bord och stolar till denna sommaren me hade vi tänkt. Så att det blir lite trevligare att sitta där ute när det är fint väder. Synd bara att vi inte har eftermiddagssolen där.

Jaha, då var det snart fredag igen! Har inte mkt mer att säga än god natt just nu.. hoppas ni har haft en finfin torsdag!

Skrivs imorrn//A



Mat & Träning 11.05.26



Är man träningsnarkoman om man verkligen känner att man MÅSTE träna? hehe Kom fan aldrig iväg till gymmet idag! Tanken var att jag skulle dit och springa lite och träna magen, MEN så blev det inte tack vare att pannkaksgörandet tog för lång tid. Nemen jag hade velat basta o så, det var mest därför jag ville till gymmet idag, hehe

Inget gym..därför tog jag fram vårat "hemmagym", hahha ne men jag tog fram det jag har hemma som jag kände skulle ge mig lite bra träning.



Gymbollen, en liten madrass att göra situps på och hopprepet :D

Magen körde jag på bollen medans pannkakorna stektes, hehe vilken bra tid att utnyttja till det..man får ju inte va dum :P

Oj, det var jobbigare än jag minns att hoppa hopprep. Kände det direkt i baklåren när jag satte igång och svettig blev jag även om jag bara höll på en liten stund. TUR att man har ett stort vardagsrum så att man får plats :P

Det blev som sagt ett litet hemmapass, är väldigt nöjd med den :) Jenni hade ju tiden att springa ute lite.

Nötter har blivit ett nytt favoritmellanmål :)
Frukost 07.40: Nöt & frukt musli, proteinshake.
Mellanmål 10.30: Grönt te & en nektarin.
Lunch 12.30: Egengjort kycklingpaj med spenat, rödlök, fetaost och soltorkad tomat.
Mellanmål 16.40: Optinut-bar.
Kvällsmat 21.15: Grönt te & lite nötter..älskar att knapra på det tillsammans med tet, så gött! (mysigt)

Later babes//A




Dagens shopping!

Det blev lite shopping idag ändå :) lr vi tänkte väl att vi skulle köpa lite grejer idag men det blev inte det vi hade tänkt oss iaf :P Det vi trodde vi ville ha på gina ville vi inte ha sen ändå..



Från Gina fick vi iaf med oss dom här snygga svarta byxorna, ni vet dom serena supersoft jeans, har velat ha dom ett bra tag nu, lr funderat på att köpa dom..så idag blev det av :) riktigt sköna! vi fick ta storlek 24 så att dom sitter som dom ska, tight o snyggt ;) 399:-

Snygga svarta byxor är ett måste i en garderob.



På H&M blev det lite spontanshopping bara typ..2 nya träningslinnen i sköna färger...79,50:-/st. Sen köpe vi även ett mönstrat snyggt linne i lite kortare modell, den går längre ner där bak, 99:-.



Lite nagellack för 9,50:-/st. Det var iofs ta 2 betala för 1. Det blev en turkos, ljuslila, rosa/lila & en ljusgul färg :) väldigt somriga. Sen köpte vi även bodysplash paketet med goda små dofter, alla doftar typ kokos, citron och strand/sommar typ :) hehe fräsht med andra ord, 39.50:-

Fanns en del annat vi kikade på MEN vi ska vänta tills på lördag innan vi shoppar igen, för då blir det lite shopping i GBG som vanligt fösta helgen efter att lönen kommit :) hehe

Later//A



Dagens tips - Platt mage snabbt!

4 övningar med wow-effekt
Platt mage, schysta armar och fast rumpa.

Träningscoachen Alan Bergström hjälper dig att trimma kroppen. Vi börjar med magen.
Forma kroppen gör man bäst med styrketräning. Alan Bergström har tagit fram exempel på övningar som ger dig en fastare mage.
– Det är jättebra att börja med magen. Nästan allt du gör är beroende av den, säger han.

En starkare mage hjälper dig i konditionsträningen och ger dig bättre hållning.

Magpasset består av två statiska övningar och två dynamiska. Satsa på att träna magen tre gånger i veckan. Bara på några veckor kommer du att märka resultat.
– Magen blir fastare och kombinerat med konditionsträning blir den också plattare, säger Alan.

Men gå inte ut för hårt. Målet är inte att få träningsvärk.
– Om du aldrig har tränat förut räcker det med någon övning varje gång. Ta det lugnt i början och öka efter hand.



1. PLANKAN

Placera händerna axelbrett.
Spänn magen och tryck ifrån med armarna så att ryggen är rak.
Håll övningen så länge du orkar ha ryggen rak.
Upprepa 3–4 gånger.



2. CRUNCH
Ha hellre händerna längs med kroppen i stället för vid huvudet.
Tryck svanken i golvet och lyft överkroppen, hela svanken ska vara tryckt mot golvet.
Börja med 3x5 om du är otränad. Öka efter hand.



3. SIDPLANKAN
Stöd på ena armbågen och knät. Spänn kroppen och sträva efter att vara så rak som möjligt.
Håll övningen i 3–5 sekunder till att börja med och upprepa tre gånger på varje sida.



4. SNEDA CRUNCH
Ligg på rygg med fotsulorna i golvet och fäll båda benen åt sidan.
Om du fäller åt höger: lägg höger hand på vänster sida. Spänn magen och tryck ner svanken.
Lyft överkroppen rakt upp precis som i vanliga crunch.

Artikeln kommer från aftonbladet.

Dom här övningarna ska verkligen testat i följd nu ett tag framåt, så får vi se om det kan göra nåt extra ;) Gör ju dock många av övninagrna redan men ändå.




Askmålnet förstör för många..



Självklart kunde man ju gissat att det skulle bli så här..modellen blev fast i London igår tack vare den dumma vulkanen! Därav INGEN fotning idag heller...gash!



Och det var ju den nya favoritmodellen Cara, som brukar fota för ASOS som sulle varit här...Men som tur är så var hon bokad för 2 dagar så hon kommer imorrn iaf :D bra avlsut på veckan.

Så idag har vi gjort lite annat igen, har hjälpt till vid inköpsavdelningen, lr ska man säga inköpsassistent-avdelningen kanske :) med lite sånt som inte har hunnits med de senaste, det är faktiskt gött och sitta och pilla med lite annat me..

Men efter lunch så tog vi tag i Isabel Adrians bilder..Det är också kul att pilla med sånna bilder, det ska bli lite pressmaterial så då får man vara lite extra "petig", hehe inte för att hon behöver retuschas mkt men ah...ni fattar.

Of to the city om en stund för att se om vi hittar nåt fint :)
Later//A




Kommande skor @ nelly?

Vad tror ni? We love them all. Gå in på facebook och skriv vad ni tycker och vilka ni vill ska produceras. Dessa tre var dom absoluta favoriterna. Bad dom göra fler färger i alla dessa. Blir perfekt!! <3








Shoppingtips!

En snygg jumpsuit från Jeane Blush för 399:- på www.nelly.com. Snyggt när den är lös från brösten och ända ner.

Har väntat på den ända sen Februari, men nu har vi så många liknande..hehe




Ny favorit..

Det finns ju en herrans massa bodylotions i alla märken och prisklasser, våran absoluta favorit när det kommer till kroppslotion har sen vi var i USA första gången varit Vaseline cocoa butter, men den finns ju som vi skrev för länge sen inte i Sverige, lr vi har iaf inte hittat den! :( Sist vi var i USA köpte vi emd oss några flaskor, men dom är ju såklart slut nu så vi fösöker hitta en ny favorit.. har dock itne testat så många "nya" men vi har hittat en vi gillar nu iaf :)



Den här sköna kroppskrämen från HTH, den gör huden "fuktig" och skön utan att kännas kladdig och jobbig. Den är väldigt dryg me så man behöver ju inte mkt av den, den finns i dom flesta affärer, köpte våran på MAXI för under 50 lappen. Det ska finnas en limited edition på den me med nån god lukt på apoteket säger Jenni..

Ska kolla det :)



Skrämmande..

Jag läste mitt års-horoskåp i december nån gång... eller rättare sagt så läste Teresa upp det för mig och Anne. Det var nog i PLaza, eller om det var Solo, minns inte. Det verkar stämma så jävla bra så att det är skrämmande :/ kan de vara så att man inbillar sig och lever efter det eller e de bara så att det finns sett att se hur livet ska bli i framtiden? :D



Aja, ska leta upp det och skriva in det så får jag berätta om mitt år, allt som hänt osv nån dag. Det var någon som skrev att vi inte är så personliga som vi brukade vara.. det har ju sina anledningar. Jag tex. har itne så jätte stor lust att skriva om mitt privata liv så som jag gjorde innan men de löser sig.

Stämmer era horoskåp ofta? Det händer för oss ibland... Tänkt på de under hela dagen, hänt att jag tänkt på de några ggr under året oxå men sedan glömt av det. Nu ska jag sova iaf. Blekt tänder idag oxå så dom ska vara extra vita som sagt ;) gonatt//Jenni



Mat & Träning 11.05.25

yepp, då är det bevisat..7 är en bra tid att vara på gymmet :) synd då att det inte blev nåt gym idag. Lr synd o synd, det blev ju ett hårt pumppass istället :D

Började träningen med 10  minuters löpning, det fick räcka..ville ha lite uppvärmning. Ibland brukar vi springa efter passet men det har vi inte gjort på ett tag nu. Det blir så sent annars.

Vad kan vi säga om dagens tärning då? Den var go, hehe..det var hårt och snabbt. Kan ju skriva vilka vikter vi kör nu när vi kör, det var ju länge sen nu..dom har ändrast lite.

Knöböj: 27.5kg. Bröst: 7,5kg. Rygg: 15kg. Triceps: 7,5 & 5kg fri vikt. Biceps: 7kg + 2.5 en liten stund emellan. Utfall: 10kg fri vikt när vi kör på bräda, sen är det 25 kg sista delen med knöböj.



Axlar: 2,5kg första delen, 1,25 andra delen och sista delen körs med stång med 5kg.

Sen är det ju mage, där kan man ha vikt första delen, brukar ha en 2,5 på bröstet...så nu är hela kroppen "trimmad" :I

Tabletterna gjorde sitt idag..man kände sig rätt stark.
Frukost 07.40: powersmoothie
Mellanmål 10.30: En nektarin och grönt te.



Lunch 12.40: Skagenrisoni med räkor.
Mellanmål: 17.45: Grönt te och 2 kesoplättar
Efter träning 20.30: proteinshake.

Nyss tog vi några små nötter me...and that's that.
Later!



Snygg outfit a la H&M!

Snygg bild..snygg outfit! Plockade ihop allt från H&M :)




Klickat hem!

Färg färg färg. Vi är ganska svart/vita av oss som många redan vet MEN vi älskar en färgklick i outfiten speciellt under sommarhalvåret. Det är alltid snyggt men de finns ju fler färger och modeller att välja på nu ;) klickade hem dessa snyggingar precis.



Märket Jeane Blush 279:- från nelly.com



Klickade även hem den här platsväskan från nelly accessories. 199:-



Hollywood fru @ nelly.com

Isabel Adrian är här och fotar lite idag. Men vad hon gör här fån ni tyvärr inte veta förrän på måndag när hon själv avslöjar det på radio ;)



Vi var ute en stund för att kika hur de såg ut.. hon e lika snygg som vanligt..



Inga mdoellfotningar idag förutom Isabel så vi har gjort lite annat idag :) Alltid gött med omväxling.

Måste skydna oss hem, tvätten väntar. BYYEEE//Jenni



Nyhetsbrev v.21




Förbränningsguide - kväll

Fortsättning på förbränningsguide - middag.

Kryddor, alkohol och sömn gör skillnad för din förbränning om kvällen och natten.

KL 18.30
Använd starka kryddor
Starka kryddor i maten ökar förbränningen markant jämfört med okryddad mat. Hittills har det huvudsakligen varit chilin som har fått positiv uppmärksamhet, men ny forskning visar att även ingefära, pepparrot (som i wasabi) och senap kan öka ämnesomsättningen. Var uppmärksam på att det krävs mer än en liten nypa kryddor för att uppnå en nämnvärd effekt. Kroppen vänjer sig nämligen vid dess inverkan, så kryddmängden måste ökas med jämna mellanrum för att fortsätta stimulera kroppen. Som en bonus till den ökade ämnesomsättningen bidrar kryddorna även till en ökad mättnadskänsla, vilket gör det lättare att tygla aptiten. Tänk också på att få rikligt med proteiner i kvällsmaten, samtidigt som du minskar mängden ris, bröd och pasta.

Ingen alkohol

Skippa rödvinet till kvällsmaten och den kalla ölen när du går ut med väninnorna – gör det till en ny, sund vana att bara dricka alkohol vid särskilt festliga tillfällen. Studier visar att alkohol hämmar fettförbränningen, därför att kroppen prioriterar alkoholförbränningen framför förbränningen av övriga energikällor. Alkoholens negativa effekt på fettförbränningen varar i flera timmar efter intaget och medför därmed en ökad risk för att matens fett lagras på magen.



Ät massor av fibrer

Kostfibrer hämmar fettupptagningen. Ät därför så grovt som möjligt, speciellt till huvudmålen där fibrerna kan bromsa en del av fettupptagningen och på så sätt spara in kalorier. Samtidigt främjar fibrerna din matsmältning och ger en bra mättnadskänsla. Bra källor till fibrer är rågbröd, frukt och grönt samt i synnerhet baljväxter som bruna och vita bönor.

Kl 20.00
Sänk värmen

Rådet att sänka värmen hör nog hemma i den lite mer masochistiska genren. Men faktum är att du förbränner fler kalorier när du småfryser, än när du sitter och har det varmt och skönt. Till och med en mindre sänkning av rumstemperaturen gynnar därför din förbränning – för att inte tala om CO2-utsläppet. Blir du dessutom motiverad att stiga upp och slå armarna om dig eller någon annan fysisk aktivitet lite då och då så ökar du utdelningen ytterligare.

Kl 23.00
Få din nattsömn varje natt

Se till att få minst 7 timmars sömn varje natt. Sömnbrist kan hämma din förbränning och studier har visat att sömnbrist ökar aptiten – speciellt suget efter söta och onyttiga matvaror. Orsaken till den ökade aptiten finns i våra hormoner. Hormonbalansen blir nämligen förvirrad när vi inte får den mängd sömn vi behöver. Det får i sin tur kroppen att tro att vi saknar energi i form av mat, när det i själva verket är sömn vi behöver.

Tipsen kommer från IFORM.



Hiss eller diss?

Fick med oss 2 par leggings hem igår från jobbet. Våran inköpare på sportavdelningen gav oss dom, hon vill ha vårat omdöme om dom..



Ett par blåa och ett par svarta..nu ser dock båda rätt blå ut på bilen men dom här nere är mörka. Dom blåa är mer mönstrade framtill me. Dom mörka är rätt plane.



Hmm, dom är väl rätt coola. MEN dom är jättehöga i midjan och sånt gillar vi inte..dom går typ upp över naveln om man drar upp dom. Jenni har vikt ner kanten på båda, det ser ju bra ut framifrån men där bak ser man ju att man viker över nåt.

Vi täntkte först att dom skulle användas till träning eftersom det är ett träningsmärke som ahr dom men det är till vardags, ni kan hitta dom HÄR

Tror dom kanske kommer komma in till nelly...får väl se. 
Så vad tycker ni om dom? hiss elelr diss?



Same but different!

Det är nästan samma sak varje dag.. eller det e ju en rutin i vardagen. Det har ändrats liiite den här veckan, eller jag har iaf försökt ändra på det lite men de tar verkligen emot.. ingen att krypa ner med iaf.. är man så beroende av rutinen så de blir jobbigt.. weird.

Det är en del saker som gör saker lite svårt just nu men dom tråkigheterna går vi inte in på närmare, det lär ju visa sig med tiden. Fick ett jävla bra råd av en vän i the thing called love.



Tränat, vilket ni vet.. sedan har vi inte gjort så mkt.. Bara varit hemma. Anne ahr epilerat sig igen och vi har även blekt tänder. Täntke göra de imorrn igen eftersom vi haft uppehåll. Vi såg skillnad och täntke göra dom extra vita nu så dom blir extra snygga till våra fina läppar vi fyller på lördag igen ;)

Aja jag e helt slut. Sov jävligt dåligt inatt faktiskt :( gooosh va trögt de går just nu. Gonatt//Jenni



Mat & Träning 11.05.24

åh..vilken dålig tid att träna efter jobbet egentligen..gymmet är alltid fullt då. Allt är upptaget och man kan inte göra det man vill när man vill, därför är det bättre att köra gympass liiite senare på dagarna, men vem orkar vänta bara för att??!

Hade tänkt att köra lite ben idag igen, det vi inte körde igår men så blev det INTE, eftersom allt var upptaget när man ville göra nåt, hehe. Efter "uppvärmningen" som bestog av 20 minuter löpning på löpbandet och 10 minuter på krosstrainern så blev det bara magträning. För vi tänkte köra det först för att det inte gick och träna nåt annat, men sen kände vi att det faktiskt räckte för idag. Ska ändå köra igenom hela kroppen hårt imorrn.

Det blev ju rätt hård magträning ändå, så man avr väldigt trött. Och korta gympass är ju som sagt bra, 30 minuters träning om dagen gör susen, om man tränar hårt och bra under tiden vill säga :)

Idag fick man i sig lite mer av A-vitamin än vanligt :)
Frukost 07.45: Powersmoothie.
Mellanmål 10.40: 2 medelstora morötter (A-vitamin) & grönt te.
Lunch 12.45: Skagenrisoni med räkor.
Mellanmål 16.45: Optinut-bar



Kvällsmat 20.00: Grönt te & Äggröra..

Sen har det inte blivit nåt mer och det får räcka för idag.

Har börjat kika lite på nästa veckas matsedel me :P

Later//A



Dagens outfit


Top - Gina. Shorts - Weekday. Linne - Gina. Skor - Skopunkten. Smycke - cocoo.se



Dagens tips!



Alla vet att jag(Anne) älskar spikmattan vi har, den är ju fan bäst! Den får mig att slappna av och jag somnar lätt på den..alla borde ha en spikmatta, hehe. Kollade runt lite på www.bodystore.com och hittade det här "må-bra-paketet", Där har ni en bra spikmatta OCH bra vitaminer för välmående till ett kanonpris! Ett riktigt må-bra-paket enligt mig! Läs om innehållet genom att klicka på bilden!

Mkt inlägg om hälsa o så nu :P men det är ju sånt vi gillar!



Ännu en bloggerska!

Det händer inte mkt på jobbet nu kan vi ju säga... Det är rätt skönt för då får man göra andra uppgifter och utvecklas och lära sig nya saker :) Jag och Anne har suttit och gjort bilder som vanligt.. fotat lite oxå. Simon har varit ute på foto och gjort filmer så vi ska ha mer oc göra.  Anki hjälper inköparna med att lägga in mått på modellerna :) Det funkar superbra så här dessa dagar!



Men iaf.. Vi har haft en vanlig modell idag och även en finsk bloggerksa på besök. Hon bor i Australien och jobbar där. Ni kommer ju inte förstå nåt av de hon skriver om ni inte kan finksa då men här är hennes blogg iaf :)

Har inte så mkt o säga om den här dagen. Vi tänkte ta oss till gymmet nu och köra ett snabbt pass. Later//J



Förbränningsguide - middag

Fortsättning på förbränningsguide - morgon.

Rörelse och en riktig kost kan göra stor skillnad för förbränningen mitt på dagen.

KL 10.00
Använd ditt höj-och sänkbara bord (om du har ett)

Vanlig vardagsaktivitet, som att medvetet välja trapporna, resa sig för att hämta kaffe, stå upp och arbeta i stället för att sitta ner och så vidare, har en enorm inverkan på din förbränning. Effekten hänger ihop med principen om "många bäckar små", för det ger inte så jättemycket i sig själv att resa sig upp och sätta sig igen. Men sett över dygnets 15–18 vakna timmar ger det god utdelning. Faktiskt i så hög grad att du kan öka din dagliga förbränning med omkring 25 procent.



KL 11.30
Öka mängden proteiner

Till lunch ska det finnas proteiner på tallriken. När det gäller kosten finns det ingen annan faktor som har så stor inverkan på ämnesomsättningen som de animaliska proteinerna från kött, fisk och fågel.

Åtskilliga studier har visat att det är så kostsamt för kroppen att utnyttja proteinerna att du förbränner cirka 3 kalorier för var 10:e kalori du intar av proteinerna. Vill du verkligen sätta turbo på ämnesomsättningen kan du inte undvika de här proteinkällorna.

Välj konsekvent magra varianter, till exempel fågel som kalkon och kyckling och mager fisk som rödspätta och sej. Någon gång ibland går det bra att välja en fetare fisk, som visserligen innehåller fler kalorier, men de kommer från hjärtvänliga fettsyror. Magert kött från fyrbenta djur är en annan bra källa till ämnesomsättningsfrämjande proteiner, men det bör intas i begränsade mängder.

Studier visar att för stora mängder – över 300 gram i veckan – utgör en potentiell cancerrisk. Det bästa sättet att få plats för de extra proteinkällorna, är att skära ner lite på kolhydraterna från bröd, ris, pasta och potatis.

Minska mängden kolhydrater

Minska mängden vitt bröd, ris, pasta, godis och kakor, och ät i stället fullkorn och mer frukt och grönt. Ju färre av de snabba kolhydraterna du intar, desto bättre blir kroppens blodsockerreglering och därmed kroppens förmåga att förbränna fett.

Kl 14.30
Ät ett mellanmål

Ett bra mellanmål på eftermiddagen kan vara en liten bägare yoghurt naturell med müsli eller lite frukt. En bonus med att äta flera små måltider under dagen är att du känner dig mindre tung. Därmed får du lättare för att hålla en hög aktivitetsnivå. En annan bidragande faktor är att du undviker kraftiga blodsockerfall, då du töms helt på energi.

Ät hallon och vattenmelon

Forskarna har tittat på olika matvaror som främjar fettförbränningen. Två som får mycket positiv uppmärksamhet för tillfället är hallon och vattenmelon. Undersökningar visar nämligen att bägge innehåller enzymer som får kroppen att frigöra mer fett från fettcellerna.

KL 17.00
Styrketräna och få större muskler

Större muskler väger en del, men bry dig inte om vikten utan gläd dig åt att du, utöver ett atletiskt utseende, ökar din förbränning. Det gäller både under träningen och under timmarna efteråt, men även långsiktigt när de stora musklerna ökar din viloämnesomsättning. Studier visar att ett extra kilo muskler ökar den dagliga förbränningen med cirka 1 procent. Det betyder att du med 3 kilo extra muskelmassa ökar din förbränning med knappt 22 000 kalorier om året, eller tillräckligt för att bli kvitt 3 kilo rent fett.



Lady Gaga's nya album!

Finns nu på spotify, Tänkte lyssna igenom o se om det e nåt att ha ;) Klicka på bilden för att lyssna!




Hairless, careless!

Nu var det ett tag sen vi skrev nåt om våran lilla IPL..eller använde den me för den delen. Men igårkväll körde jag en omgång på benen igen. Märkte på jobbet igår hur sjukt hårig jag var, har väl inte orkat bry mig över helgen :P haha. Såg även hur otroligt fläckig jag var, då menar jag hårlös på vissa ställen och hårig på andra.



Såg ju rätt toligt ut måste jag säga..som ni kan se på bilden så finns det stora partier utan hår.  Varför kan inte hela benen vara hårfria fööör? hehe

Det är lite jobbigt att det tar sån tid att blir hårlös! kommer ju inte hinna bli fri från det till sommaren som man ville.. men aja, lite mindre hår har man ju allt fått, hehe.



För att bli hårfri använder vi såklart detta. IPL:en, Rakhyveln (innan IPL och mellan behandlingarna såklart). Epilatorn, den använder jag nu bara på låren. Ikväll är det dags för pina, hann inte göra det igår..tar ju sin lilla tid det me!

//A



Speedway!

Men gud!? vart tog dagen vägen? Gick inte den här måndagen fortare än vanligt eller är det bara jag som inbillar mig? Hann ju knappt gå upp ur sängen och nu ska man snart krypa ner i igen? Gick den så fort bara för att man haft mkt att göra? men det känns inte som att man har haft mkt att göra idag..

Jobbet var hur chill som helst..vi började dagen med fotning igen, jobbade typ själv på retusch idag från lunch för att Simon skulle lära sig lite nya grejer med filmer...ja, sen slutade jobbandet, vi blev klara med allt.

Det måste ha varit för att man höll på med lite saker hemma idag, Jag lagade mat tills imorrn och onsdag. Jenni dammsög hela lägenheten och jag bytte även lakan.



ÄLSKAR när det är nya och fräsha lakan, speciellt när man själv är nyduschad o fräsh :) Försöker byta dom rätt ofta...iaf varannan vecka typ, kan bli mer om man inte sover mkt i dom. Som jag, jag har ju 2 sidor för mig själv hela tiden nu så då blire inte så "smutsigt" :P hähä



Yeye, fick hem nya SOLO och Plaza kvinna, ja..dom hinner man ju inte läsa igenom nu, tror jag ska bläddra igenom dom lite snabbt nu i sängen bara, får ta en nogrannare titt imorrn helt enkelt...tar med dom till jobbet som vanligt, där ligger det en hög med tidningar vi typ inte kollat i :P hehe

Hoppas eran vecka började bra..nu ger vi upp, lr snart iaf!
Godnatt//A



Mat & Träning 11.05.23

Årets kanske kortaste gympass! lr vadå kanske?..det var det ju, hehe. och varför blev det då så kort? Jo för att vi var lite sega till gymmet idag och för att vi faktiskt ville basta idag efteråt. Gymmet stänger ju 9 så..

Idag var tanken att vi skulle köra vårat benpass som vanligt, men vi kortade ner det väldigt mkt. Vi värmde upp på löpbandet i 15 minuter, endast löpning eftersom det var så kort tid..men det satte igång kroppen bra ändå :) Sen var det bara att köra liggande benpress, 3 x 10 rep. Efter det körde vi bara inner och Ytterlår/rumpa på maskinerna. Sen kände vi att vi inte "hann" mer, stretchade såklart fort och sen ner för bastu och dusch.

Valde dom övningarna för att dom kändes "viktigast" Benpressen tar ju hela benen och rumpa och inner/ytterlår är alltid bra att trimma :P tänker köra baksida lår och vader imorrn istället.

Vi var hur slow som helst idag på morgonen, hehe hann inte ens äta frukost hemma så den tog vi med oss till jobbet istället.
Frukost 08.30: Nöt & frukt musli, c-vitamindryck.



Mellanmål: 11.00: En näve nötter (valnöt, kaschew, paranöt & mandel) Grönt te. Så lite nötter får det plats i min näve :P

Lunch 13.00: Egengjord kycklingpaj, en likadan som förra veckan, fryste ju in inför denna veckan me. Vatten..vatten dricker vi som sagt under hela dagen, väldigt mkt.

Drack en kopp vitt te vid fyra tiden..
Mellanmål 18.00: 2 Kesoplättar.

Drack precis upp min proteinshake..och mer blir det inte idag.
Later//A



Dagens outfit

Den fick bli väldigt svart idag..



Linne - Monki. Bandeau - Monki. Armsmycke - Nelly.com. Jeans - Bikbok. Skor - Nelly shoes. Korsring - JRF (nelly.com). Dubbelring - Gina.



Shoppingtips!

Hur snygg är inte den då!? 199:- från märket nelly accessories på www.nelly.com




Home sweet home.. or not!

Det var för bra för att jag ska kunna säga home sweet home. Det va faktiskt mkt roligare i Varberg. helt underbart faktiskt. Får väl se om och när det blir fler sånna helger. Livet kan vara lite jobbigt ibland. Men tur att vi fick spendera den här helgen ensamma iaf..





Tre toppar äger!





Räkor, aioli,  rosévin och vitlöksbröd <3



Mat, mat och ännu mer mat. Vi åt oss mätta och belåtna <3 Så himla gott!



Vi gjorde givetvis annat än bara äta. DRack mkt vin, var på bio och var ute i vimmlet. Här sitetr vi och ska se pirates of the caribbean. Helt okej film, vi var så trötta så vi somna små stunder verkar det som eftersom båda ryckte till lite här och där :P haha fyfan, en dag i solen får mig och bli helt död! anyway, vinet piggade upp efteråt iaf..



Älskade stugan. Två sovrum hade dom, plus bäddsoffa i vardagsrummet så de blir ju en del sovplatser iaf :)



Dom hade en inglasad terass oxå där vi tillbringade kvällarna och åt gött :D Värmelampor is the shit.

Aja, en mycket trevlig helg. Bara att tänka tillbaka och vara glad :) //jenni



Förbränningsguide - morgon

Du kan göra en hel del för att öka din förbränning redan under dagens första timmar.

06.00
Drick ett stort glas vatten

Väckarklockan ringer och du stapplar fram till vattenkranen och dricker eet glas kallt vatten på fastande mage. Enligt tyska forskare ökar det din ämnesomsättning med 30 procent den första timmen efteråt. En 30-procentig ökning motsvarar ca 25 kalorier. Du kan alltså inte dricka dig smal på vatten - men det är ett sätt att sparka igång förbränningen.

06.15
Spring en runda i högt tempo

Ju högre puls du har under träningen, desto fler kalorier förbränner du. Studier visar att du kan fördubbla kaloriförbrukningen om du i stället för en lugn joggingrunda ger järnet med tempolöpning. Den stora vinsten beror inte bara på att du förbränner fler kalorier under träningen, utan också att du under timmarna efteråt får en ökad förbränning som bidrar med 20–30 procent extra kalorier.

Räkna med att varje minuts intensiv träning förbränner 12–15 kalorier. Tycker du att det är tungt att hålla uppe intensiteten, så kan du pröva mer intervallbaserad träning. Det kan du göra genom att dela upp själva träningspasset i kortare etapper då du ger järnet eller genom att träna två gånger samma dag i stället för en gång. Ta exempelvis en rask liten löptur på morgonen före duschen och komplettera med ännu ett kort träningspass sent på eftermiddagen.

Kl 06.45
Ta en kall dusch

Efter löpturen är det dags för en snabb dusch – och ju kallare, desto bättre. Du förbränner nämligen fler kalorier när du småfryser än när du har det varmt och behagligt. Den kalla duschens effekt har faktiskt studerats i ett försök, där deltagarna sänktes ner i 18-gradigt vatten i upp till 90 minuter. Forskarna kom fram till att viloämnesomsättningen tredubblades under vistelsen i det kalla vattnet.

Kl 07.00
Hoppa aldrig över frukosten

Frukosten är enormt viktig – hoppar du över en måltid sjunker förbränningen. Ät till exempel en portion havregrynsgröt med minimjölk, och strö över rikligt med kanel. Kanel är nämligen en av de kryddor som sätter fart på din förbränning. Drick gärna en stor kopp kaffe till. Koffeinet i kaffet ger din förbränning en kick.



Ät magra mejeriprodukter

Färska studier bekräftar kalciumets förmåga att binda fett i tarmen. På så sätt hindras kroppen från att ta upp fettet som i stället åker ut i den andra änden. Effekten blir störst om man satsar på magra mejeriprodukter, så det finns alltså flera goda skäl att göra dem till en central del av den dagliga smalkosten. Välj minimjölk och magra yoghurtprodukter – både till frukost, som mellanmål eller som dressing till middagen på kvällen.

Kl 08.30
Drick ett par muggar grönt te

Gör en kanna grönt te när du kommer till jobbet på morgonen, och drick den under dagens lopp. Forskning visar att teet stödjer din viktminskning både genom att öka förbränningen och genom att få kroppen att föredra fett som energikälla. En thailändsk studie visar att tillskott av grönt te ökar ämnesomsättningen med 45 kalorier. Effekten beror på dosens storlek. Det är dokumenterat att ämnesomsättningen ökar mest om du intar större mängder koffein än du är van vid. Det är koffeinet som ger teet dess ämnesomsättningsfrämjande effekt. Till skillnad från kaffet har teet dessutom en lång rad hälsosamma antioxidanter.

Kl 09.30
Ta ett mellanmål på förmiddagen

Ett bra förmiddagsmål kan vara en frukt eller till exempel en morot och en liten näve mandlar. Äter du två huvudmål och två till tre mellanmål under dagens lopp uppnår du en högre förbränning än om du samlar samma mängd kalorier i färre måltider. Varje måltid påverkar nämligen kroppens hormonbalans. Ju oftare det sker, desto högre blir förbränningen.

Tipsen kommer från IFORM.

 




Om vi fick välja!

Våra helger är alltid fyllda med massa gottit att äta, det är ju ingen som kan ha missat det!? lr? :P hehe

Vi älskar ju naturgodis och "vanligt" godis, men ändå väljer man typ bara att plocka nån sort, det gör man iofs när man inte vill ha mkt godis och bara måste ha sin lilla tillfredsställelse av nåt. Annars finns det ju en massa gottit av båda sorterna.

MEN hade vi fått välja 2 godisar som fick stanna om resten av all världens godis hade förvunnit så hade vi valt att behålla dessa! Frågade Tess det igår me..hehe



"Jordnötstoppar i choklad" (naturgodis) & "Hallonlakritsdöskalle" (vanligt godis)

Kom på det igår, att dom ger mig den tillfredsställelsen jag/vi behöver av ALLT. Behöver verkligen inte äta annat när jag fått i sig några sånna :P haha

Jenni tycker likadant, vi har ju inte helt samma smak när det gäller godis som vi skrivit innan för jag bara HATAR nougat (geisha) medans Jenni älskar det. ;P lite olika där!

Vad hade ni valt för godis om ni fick välja?



Snygga syskon!

Love their look <3 Systarna Cruz i en kampanj för Biaggini Violett






Effektiv förbränning - på 30 minuter

Ont om tid men lust att förbränna fett och kalorier? Här får du en topplista över de mest energislukande motionsformerna



1. Åka rullskridskor
Förbränner 425 kalorier på 30 minuter.
Är du överraskad över hur mycket det förbränner? När du rullar fram glömmer du att du faktiskt tränar. Det är rörelserna från sida till sida av lår och bakdel som kräver mer av din kropp. Rullskidor är effektiv träning som dessutom inte sliter på knän och andra leder – kom bara ihåg hjälm och annan säkerhetsutrustning.

2. Löpning
Förbränner 374 kalorier på 30 minuter.
En löpare är vanligtvis smal – och det är inte så konstigt: De stora löpmusklerna i ben och bakdel är de största kalori- och fettslukande musklerna i kroppen. Få största möjliga utbyte av varje steg genom att svänga med armarna intill kroppen, undvik att luta dig framåt och håll fötterna nära marken. Landa på mitten av foten och rulla fram på tårna. Du kan också öka förbränningen genom att variera dig med snabb intervallträning och backlöpning.

3. Hoppa hopprep
Förbränner 340 kalorier på 30 minuter.
Det är knappast någon överraskning att boxarnas favoritträning hamnar högt på listan. Få största möjliga utbyte av varje hopp genom att använda ett hopprep med handtag som når precis upp till armhålorna när du ställer dig mitt på det. Hoppa med fötterna lätt isär, håll kroppen rak och hoppa nära golvet. Du kan öka förbränningen genom att byta tempo och stil – hoppa med den ena foten, båda fötterna eller samtidigt som du joggar.

4. Rocka rockring
Förbränner 300 kalorier på 30 minuter.
Se till att du väljer rätt storlek: Rockringen ska nå upp till bröstet på dig när du ställer den på högkant framför dig. Rätt teknik är också viktig: Stå med ena foten framför den andra och flytta vikten fram och tillbaka och runt i en cirkel. Kom ihåg att det inte gör något om det inte blir perfekt – du förbränner massor av kalorier ändå!

5. Spela tennis
Förbränner 272 kalorier på 30 minuter.
Du behöver inte ha en partner för att få glädje av den här fettförbrännande sporten. Har du bara ett tennisracket, en tennisboll och en vägg förbränner du lika mycket kalorier! Sök upp ett plant område i närheten av en vägg eller ett garage som du kan spela mot. Slå både fore- och backhandslag. Testa hur många du kan göra i sträck. Prova att gå tio meter och sedan 25 meter från väggen och känn hur mycket hårdare du måste slå ju längre bort du står.

6. Dans
Förbränner 221 kalorier på 30 minuter.
Inte den största kaloriförbrännaren men inte desto mindre en lysande – och kul! – fettslukare. Det viktigaste är att hålla ett högt tempo. Välj låtar med snabba rytmer, till exempel latinska – och glöm inte att hålla ångan uppe mellan låtarna också. Använd armarna för att öka förbränningen ytterligare. Lyft dem över huvudet och rör dem i takt med musiken!

7. Gå i raskt tempo

Förbränner 170 kalorier på 30 minuter.
Gång kommer faktiskt med på vår topplista. Hemligheten är att ta långa och raska steg. Du ska till och med gå så fort att du inte klarar att hålla ett sammanhängande samtal. Öka förbränningen genom att köra intervallträning – växla mellan 2 minuter rask gång och 1 minut när du ökar tempot så mycket du kan.

Artikeln kommer från IFORM.

Bra att veta vad som bränner mest om man inte vill tillbringa mer än 30 minuter om dagen till träning :)



Alla har en dubbelgångare!



Allvarligt talat, är inte detta sjukt likt eller vad!? hehe, detta är ni vet Millan..hon vi tränade med några gånger, hennes kompis/bekant Anders Gustafson III. Hon skickade bilderna till mig efter att jag postade på facebookstatusen "<3 Kapten Jack Sparrow..OMG!" i måndags.

Det sägs ju att alla har en dubbelgångare som vi skrivit innan, har ju några gånger haft modeller som liknar kändisar på nelly.com till och med.

Har sett min mosters dubbelgångar en gång me, var HELT 100 på att det var hon, men sen visade det sig att det inte var det.

Det är grymt!.. Undra vad man hade gjort om man hade träffat en person som såg ut som sig själv? Jag vettefan vad jag hade gjort om jag träffat en som såg ut som mig, OM det fanns nån mer än Jenni då :P undra om det finns? hehe rätt spännande det där. 

Vad hade ni själv gjort om ni träffade eran egna dubbelgångare??
//A




Leaving this place..

Det är dags att säga hej då! Tråkigt men nödvändigt, har ju iofs varit här nu i 2 hela dagar..mer än 48 timmar iaf.

Det är en sån härlig känsla att bara vara här av nån anledning..är det för att man saknar allt det gamla? Eller är det för att man bara är väldigt mammig? Jag kommer alltid att vara mammig! Det känns som "hemma". Tur att man valde att spendera hela helgen här, är utvilad och glad! och det kommer att ta ett tag innan man åker ut hit igen, det är ju bara helger man gör det på och det kommer som sagt gå en del helger innan nästa gång som det ser ut just nu.



Mysigt att ha spenderat tiden med mamma och mina älsklingar som jag nu ännu en gång lämnar kvar här! Älskar er allihopa! <3

Nu är Tess på väg hit ut för att hämta mig, vi kommer att ha en tacokväll ihop med massa mysigt, det är ju trotts allt söndag :) Yes, en till tacokväll för mig..men det är bara gött :D hehe

Skrivs senare!
//A



Söndagsmusik

Lite mysig musik skadar aldrig en söndag som denna :) myspys!




MOST WANTED!

Hur grymt är inte det här då!? Must have them all! Har redan den svarta toppen.. Tänkt att mixmatcha dom sen :D colourblocking! Det finns ju en massa snygga färger i topparna men tycker dessa färger är dom snyggaste när det gäller lite starkare färger till sommaren, dom andra kan nog enligt mig se lite "fjortis" ut, iaf på oss. Hade nog velat ha en stark grön me.



Älskar dom tunna lite längre shortsen, det står att dom heter "divided skirt". Allt är från Gina, Toppen kostar 59:- shortsen kostar 199:-




Lite färg!

Ännu en dag utan sol i Borås :( vad ledsen man blir, helger ska ju vara fina och soliga så att man kan få sig lite färg eftrsom man bara sitter inne på vardagarna! hoppas andra dear av sveige har haft det bätrte iaf!



Tänker börja denna söndagen med att få på mig lite färg, tänkte måla både naglarna och tånaglarna i rött och sedan även färga ögonfransar (dom som finns kvar) och bryn. Lika bra ch göra lite nytta, har inte färgat dom på ett bra tag nu så det är väl dags. Har rätt mörka bryn och fransar i vanliga fall me men det skadar ju inte om dom blir lite mörkare :)

Självklart börjar man söndagen men en mysig frukost, alla dagar på helgerna ska ha en mysfrukost.. Love it!



Grönt te of course ;) och sen blev det youghurt med rester av fruktsallades från igår..så gott! Tabletterna får vi ju inte glömma heller, E-vitamin, zink, silicea omega3 och Loose it.

Nu ska jag bara äta upp och sedan sätta igång med färgning och det :)

Sen får vi se vad söndagen har att bjuda på..nåt trevligt händer väl säkert?

Later//A



En stor hiss och en liten diss!

Måste ju faktiskt hissa den trevliga, mysiga och lugna lördagen jag haft! Som ni förstått så har jag haft en tacokväll här hemma hos mamma. Lika gott som vanligt! ;D

Den stora hissen går iaf till den goda efterrätten jag fixade till tills ikväll! Vad jag hade i kan ni ju se på tidigare inlägg, men såhär blev iaf resultatet!



Det här måste ni ju bara ta och göra, kanske ett bra val inför söndagsmyset man brukar ha? :) Nyttigt och supergott!

Jag ger mig själv en liten hiss me, 4 månader blir det idag. Kanske börjar bli lite tjatit nu..men men.



En mysig kväll skrev jag..mmhm :) kollade på en film nyss me, Tron Legacy. Har hela tiden fått höra att den inte är bra osv, jag kan hålla med lite, den var inte så bra som man trott..lr så. Den blev ju bättre mot slutet, men handlingen i början var onödig typ? hehe lr jag vet inte hur jag sak förklara det.

Det känns som att man dissar en massa filmer nu för tiden, har man typ ändrat genre favorit? Detta borde vara en film som ska va i min smak?, äh vet inte..

Är faktiskt för trött för att bry mig just nu..och min kropp som sagt, den strejkar rejält, från ljumskarna neråt, hehe

Hoppas eran lördag har varit festlig, trevlig & mysig..ja allt bra iaf :)
Natti//A



Lördagsmusik!






Dagens outfit



Linne - H&M. Halsband - Nelly.com. Byxor - Gina Tricot. Armband - Lindex. Skor - Nelly.com. Nagellack - H&M.

Så enkelt..så hett ;)



Fan vad GÖTT!

ååååh gud vad jag har ont i kroppen! hehe kom precis hem igen efter "shoppingrundan" köpte faktiskt ingenting till mig själv, lr oss kanske man ska skriva :P men jag hittade lite smått och gott som ska införskaffas vid senare tillfälle. Inget som var panik med just nu med andra ord :) Mamma hittade iaf en mysdress som hon va ute efter. Bra det! :)

Vi var och storhandla innan det me, så att det är gjort tills nästa vecka som vanligt..orkar ju inte göra det imorrn iaf.

Skulle ju köpa grejer till våran myskväll me, och som jag skrev innan så ska vi ha en tacokväll :) och självklart ska man ha nåt gott som efterrätt eller som gottis till kvällen när man myser med film och sånt.



Plockade på mig det här till kvällen när mamma ändå också skulle handla..detta ska bli en sallad :) Honungsmelon, annanas, kiwi, physalis och mörk choklad med minsmak, den är huuur god som helst!! Det ska vara en betydligt "nyttigare" kväll än vanligt :P

klockan är rätt mkt redan, ska snart börja med maten :) ska bli mumsigt! FYFAN vad gött det ska bli att inte behöva göra nåt ikväll! Inte behöva börja göra sig iordning eller nåt. Bara chilla som man är..love it!

som sagt så har jag cp ont i kropppen av nån anledning, den e helt död så jag ska vila lite nu..
LATER//A



Shoppingtips!

Enkla och fina bodys från Bikbok för bara 129:-. Bra att ha under så att det inte åker upp, som tubtoppar annars kan göra :)




Inget vidare..

Nee, det var väl inget vidare att vakna upp till ett sså ostadigt lördagsväder :/ ena stunden är det sol och ena stunden ser det ut som att det ska börja regna. Hade ju hoppats på stålande sol och värme..men man kan ju inte alltid få som man vill, hehe

Aja, ska väl inte gråta över det nu, för istället har jag och mammi tänkt att ta oss in till stan för att kika lite i affärer, är inte ute efter nåt speciellt direkt men man kan ju alltid hoppas på att man hittar nåt trevligt :) iaf för mammas skull om inget annnat. Ska iaf dra och handla inför kvällen middag och sånt me, vi har tänkt att ha en tacokväll tillsammans :D



Fick till en trevlig frukost här me, Turksikyoughurt med hasselnötter, linfrön, solrosfrön och frysta hallon. Grönt te till det såklart :) Ska avnjuta den nu innan jag gör mig iorning lite, tänker ju inte antränga mig när det gäller smink och shit denna helgen.

Later babes!//A



Stänger in mig..

yesyes, så blev det. Bestämde mig för att "stänga in mig" ute hos mamma hela helgen! Känner att jag inte vill göra nånting, inte tänka på nånting eller nånting..bara vara lixom, och det gör jag bäst här känner jag.

Blev hämtad idag vid halv 4, och sen dess har jag spenderat fredagen här. Min dejt hela kvällen har varit tv:n såklart. För som dom flesta vet så kommer vampires på fredagar och sen var det ju även premiär för spartacus vilken var ett måste att se :) kan ju kolla det imorrn me men varför vänta?

Tog en skön bastustund innan me, behöver fler sånna som sagt. Man känner sig så mkt renare efter bastubad, porerna öppnas och död hud åker av lättare.



Nu ska jag kolla klart på det sista av andra delen av spartacus, för sen är det sovdags! Även om jag ska stänga in mig här ute vill man ju hitta på nåt imorrn me, får hoppas att det blir fint väder i så att man kan ligga och steka i solen en stund.

Hoppas eran helg har börjat bra! Det har iaf min..
Godnatt allihopa//A



Mat & Träning 11.05.20

hmm..? Vad tänkte jag på idag egentligen när jag ställde mig på löpbande på gymmet en dag som denna? Jag tänkte nog inte så mkt..hehe :P Det var ju bra väder när jag stck från jobbet idag, varför cyklade jag inte bara hem och sen tog mig några rundor runt ramna ute i den friska luften?

Istället blev det löpning i 30 minter på ett svettigt gym. Aja, det funkade bra ändå :) Känns nästan som att tiden går fortare när man står på löpbandet än när man är ute och springer. Körde ju en del magövningar idag me, kunde ju dock gjort det hemma me men ah, det blev som det blev. Nöjd med dagens snabbispass iaf :) gillar korta små gympass. Bara för att aktivera kroppen, man behöver inte köra långa träningspass varje dag.

Eftersom jobbdagen bara var 4 timmar så blev det ingen lunch idag, det har blivit små mellanmål och sånt istället..
Frukost 07.30: Havregrynsgröt med linfrön och drottningsylt, proteinshake.
Mellanmål 11.00: Vitt te, turkiskyoughurt med flytande honung och lite blandade nötter i.
Efter träning/Mellanmål 14.30: Proteinshake och en banan.



Kvällsmat 18.30: Icas goda kebabpizza (Dom har verkligen lyckats med den!) med kebabsås (favoriten) & vitlöksbröd, kolsyrat vatten.

Det slutar inte riktigt där, man måste ju gotta sig lite som vanligt en fredag :) Har köpt lite naturgodis så att jag får min chokladtillfredsställelse. Det blir paranötter, jordnötstoppar och jorgubbar i youghurt. Det är typ det jag alltid tar när det gäller naturgodis :P

Sen kommer jag må illa tills jag somnar, men whatever :P hehe
Later//A



Blir nog en bra helg!

Jag har det ganska bra här faktiskt ;)








Snygg från insidan och ut!

Glåmig? Torr? Eller vill finnarna aldrig försvinna? Då kanske det är dags attt lägga om kosten några veckor. Här är matplanen som hjälper din hud på traven.



12 mandlar om dagen
Med nyttigheter så som vitamin E är mandeln ett lysande tillskott att få i sig under dagen. Dess rika innehåll av vitaminer gör att den hjälper huden och skyddar den mot bland annat UV strålning.

Knapra en morot eller två
Morötter sägs ha en positiv effekt dels vad gäller utplåning av finnar och dels vad gäller vår syn. Med ett rikt innehåll av bland annat vitamin A, som hjälper kroppen hindra överproduktion av celler i yttersta hudlagret, kan ett dagligt intag också hindra tilltäppta porer.

Mumsa mörk choklad
Se det som medicin - inte godis. Antioxidanterna i chokladen reducerar hårdheten i huden och skyddar också mot solskador. Några rutor om dagen räcker gott för en god effekt.

Byt kaffet mot grönt te
Inte nog med att det är ruskigt rikt på anioxidanter så har också det gröna teet en anti-inflammatorisk egenskap. Att dricka två till sex koppar om dagen kan dessutom förebygga hudcancer och också återuppbygga solskadad hud.

Fram med tisteloljan
Denna olja både jämnar ut din hud och återfuktar den. Den sägs också kunna reducera rödhet, så som eksem, och minska synliga porer.

Ät din spenat

Spenat sägs kunna förebygga både cancer och åldrande hud. Denna C vitamin berikade grönsak bör du definitivt skriva upp på inköpslistan nästa gång du handlar.

Försöker få i oss så mkt av dessa varje vecka, try them och se ifall ni märker någon skillnad :) Artikeln är från improveme!



KATASTROF!

Vad F*N är det som händer!? Allvarligt talat?? jag börjar gråta snart!!!!!

Alla vet att vi har använt det fantastiska ögonfransserumet Revitalsh sen sent i December, lr det avr då vi köpte det iaf. Och att det faktiskt har hjälpt, vi fick ju kanonfina och jättelånga ögonfrasar! ALLA trodde typ att vi använde lösögonfransar på vardagarna, vilket vi inte gör eller nånsing gjort. På helger gör vi det för att få ännu mer fransar men det ehövdes typ inte ändå eftersom våra egna var längre typ :P hehe

Anyway! Nu är det katastrof iaf! Den senaste veckan..kanske 1,5 vecka till och med så har jag tappat ögonfrasar som löv, nu överdriver jag INTE när jag säger att typ minst 2 per dag har trillat av..och det är ALLA dom längsta, så nu har jag typ inga fransa kvar känns det som, dom är CP korta!! Kolla baa hur doms er ut nu :(



Ser ni längst ut!? dom ser ut o va 1mm korta, okej på bilden ser dom MKT kortare ut än vad dom är i verkligheten, men ändå! Ni kan ju föreställa er hur dom såg ut när dom nästan gick upp ögonbrynen där fram och sen var resten i jämnhöjd mot utkanten också, om ni fattar?? som tur är så är det rätt tättt fortfarande med tanke på hur mkt som åkt av. Som sagt jag börjar snart gråta ändå! :(



Det är nästan så att man MÅSTE börja använda lösfransar igen tills dom vuxit ut..tippar då som vi har haft innan, har ju halva fransrader på helger. Använder NYX ögonfransnäring nu ju och jag HOPPAS verkligen att dom växer ut fort igen!

har skrivit till revitalsh och frågat om det är normalt att det kan falla av så mkt osv, vet ju att allt hår har en "livslängd" men ändå. Att alla åker av samtidigt, men visst..dom växte ju ut samtidigt me, hehe

Är det någon som vet nåt om det eller hört att fler varit med om samma sak??
aja, får hoppas att det löser sig!
//A



Dagens outfit


Munkväst - H&M (herravdelning) den är snyggare än den som finns på dam nu. Linne - H&M. Leggings - H&M. Väska - H&M. Skor - Reebok runtone. Gillar verkligen H&M utbud när det gäller kläder man kan ha till träning.

Kände att det inte var någon idé att vara "fredagsfin" för så få timmar på jobbet..skulle ju ändå träna så exakt detta har jag skuttat runt i hela dagens tills nu, för nu har en av mysisjumpisarna åkt på under istället ;)



Later//A



Vackra varberg!

Hej alla glada! Jag är ledig idag eftersom jag åkte till Varberg igår för att spendera helgen här! Vi kom hit ganska sent eftersom jag tränade och kollade modevisning innan vi åkte. Var väl här vid 10 och då satte vi på grillen och började fixa käk, var vrålhungriga ;)



Myspys på kvällen...



Maten var supergod. Sallad med en köttbit, tzatsiki och vitlöksbröd <3



Gött väder ute nu så jag får användning för min underbara bikini som är köpt på nelly såklart ;) SIter perfekt <3 Sandra, du är bra du!

Ha de gött, vi skrivs lite senare//J



Missa inte!

Jag hoppas inte ni missat att det är premiär för Spartacus - gods of the arena! Älskade verkligen första säsongen (Spartacus - Blood and sand)! En av favorit serierna, Fastnade typ direkt. Missa INTE det ikväll på TV6 kl 22.00.




En tidigare helg..

Det var ju trevligt att titta på lite modevisning en torsdag som denna :) Efter träningen gick jag, jenni, mamma och våran moster på en modevining som elever på Almåsgymnasiet här i Borås anordnade. Våran kusin hade med lite grejer där me så det var därför vi var där.



Här har ni henne, Emelie :) Träffar henne inte alls ofta eller pratar med henne för den delen heller, men det kommer nog bli ändring på det nu. Ja ni ser ju vad hon har för stil..så hennes kollektion var ju i den stilen me, Snyggt om man har den stilen med andra ord ;)





Det fanns ju en del andra grejer vi tyckte var fina, Tobias på jobbet var där och fotade allt, ska se om vi kan få lite bilder imorrn så kan vi visa några outfits vi tyckte om.

Vissa har det bra kan man säga! Jennis helg började idag. Gött!, hade själv också tänkt o kanske vara ledig imorrn men nah, till vilken nytta?..skulle inte åka iväg som Jenni har gjort så därför kör jag iaf halvdag imorrn. Så jag klagar inte :)

WoopWoop, det blir en skön fredag iaf! Hoppas ni har haft en finfin torsdag, nu ska jag vila i några timmar.
Skrivs imorrn, nattii//A



Mat & Träning 11.05.19

Stronger than yesterday!..hehe :) ja men det kändes ju kanonbra idag när vi körde pump på vårat egna gym igen! Gött med "rätt" vikter och allt man är van vid. Denna veckan bestämde vi oss för att köra en liten blandningsvecka, med både konditionspass, gympass och pump..vilket känns as bra i kroppen. Nu har alla muskler fått sig en rejäl omgång! :D Har tänkt att blanda veckorna lite så nu framöver, fast snart är det sommar då blir det inte sååå mkt gym.

Dagens träning började redan på lucnhen som vanligt, lr ah träning o träning..det blir ju vardagsmotion. lunchpromenad :) När vi väl kom till gymmet så körde vi 17 minuter på löpbandet med en fart på 10,5 som uppvärmning. Sen blev det ju som sagt pump en timma. Idag körde vi lite hårdare på armar, mer vikt då alltså..2 kg mer, rätt jobbigt men vi tänkte att eftersom det är den enda träningen dom får så kan vi köra lite hårdare idag, På knäböj tog vi faktiskt lite mindre denna gången me, ska se om man känner av det som sist..att man gjorde övningen på ett annat sätt och kopplade in andra små delar av musklerna? Annars var det väl som vanligt skulle jag tro.

Tog våra tabletter idag igen och det kändes det me, svetten rann och man blev inte lika trött :)

Enkla och goda mellanmål is the shit säger jag bara! :D hehe
Frukost 07.30: Nöt och frukt musli, c-vitamindryck.
Mellanmål 10.30: 2Avokadohalvor med flytande honung på. Grönt te.
Lunch 13.30: Samma som igår, den egengjorda kycklingpajen. Vatten.
Mellanmål 16.10: Grönt te och en optinut-bar, så gottit!
Efter träning 18.45: Proteinshake.



Och just nu sitter jag och gottar mig med en kopp grönt te och en litet glas nötter och russin. Kände att den lilla hungern smög sig på :P

Det räcker för idag :)
Later//A



9 effektiva hårtips!

Drömmer du om ett snyggt långt hår. Det finns egentligen ingenting som hindrar dig. Men tänk på att vårda håret rätt. Här följer 9 tips för ett långt och friskt hår.



Klipp inte för mycket
Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje/varannan månad och klipper av 3-4 cm kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om.

Behandla ditt hår som ett ömtåligt plagg
Ett hår som går ned på halva ryggen är skört. Behandla det som om det vore ett riktigt ömtåligt gammalt plagg i spets eller en tunn nylonstrumpa. Skulle du slita i det eller slita en borste vårdslöst genom det?

Borsta aldrig blött
Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan "sömmar" eller skarvar.

Rengör regelbundet
Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna.

Fläta håret
Många med riktigt långt har sitt hår uppsatt i knut ofta, så topparna skyddas från allt slitage nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och tusentals snygga hårpinnar, hårkammar och andra redskap. Sätt upp håret om det finns risk för att det fastnar i saker, exempelvis vid städning. Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel och sover oroligt.

Välj rätt accessoarer
Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.

Använd schampo med måtta
Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

Undvik fönen

Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.

Tänk på maten

Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår. Sköt om dig.

Lagt in ett liknande inlägg innan men känner att det är viktigt att upprepa bra saker. Speciellt när mitt eget hår är såpass långt och tunt så vill man ju veta hru man tar ahnd om det på bäsa sätt. Artikeln är tagen från improveme.

 




Shoppingtips!

Grymma och sportiga! 699:- från modekungen.se




En fråga, ett svar!

"Hej! Kan inte in skriva om era absoluta favorit träningsövningar för att få en fastare kropp? Lite som man både kan göra hemma och på gymmet :)"

Svar: Våra abosluta favoritövningar när det gäller att "slimma" kroppen är knäböj och utfall/gående utfall för ben och rumpa. Plankan för hela kroppen, men mest för bålen såklart. Armhävningar för överkroppen, den tar ju tag i så många muskler samtidigt :)

Ska man köra dessa övningar känner vi att man helst ska ha vikter till när man kör benen då, på gymmet kör man med fria vikter i händerna eller om man kör det på en sån ställning. Hemma kan man ta vad som helst som vikter, bara det är tugnt :P Ska du slimma ner kroppen så kör så många repetitioner du bara orkar, med lagom vikter..det ska ju iaf kännas, hehe

Ett tips är att köpa sig en gymboll så att man kan köra olika övningar på den hemma, Här är ett kanonbra paket  från Rusta för 199:-


Den kan du träna hela överkroppen med...alltså armar och allt.

Om vi ska säga några favoritövningar på gymmet när det gäller att få en fastare kropp så är det ju självklart inner & ytterlårs maskinerna som gäller, dom tightar till din rumpa och "ridbyxlåren" om man har några och tightar till sladdriga innerlår såklart.



Sportamore.se

Det är även dagens tips! Inte hittat "runtones" nån annanstans i sverige. Köpte våra i USA sist vi var där och alltid undrat vart i sverige man kan köpa ett till par eftersom dom var slut överallt och vi bara hittade ett par att köpa med oss hem. "Easytone" kan man ju hitta överallt men dessa är mer gjorda för löpning. Man känner verkligen mer i ben/rumpa när man springer i dessa, I promise, it works! Nelly kommer tyvärr inte få in dom förrän kanske i höst om de nu blir så.. men det blir att klicka hem dom på sportamore! loove!!




Jeffrey Campbell in Glitter!

Skulle inte köpa dom själv, kankse för att ha dom ståendes på hyllan o se snygga ut men det e lite för mkt för oss.. iofs, till en svart enkel sak kan det kanske va riktigt snygg, piffa till outfiten lite. Många andra gillar dom o nu finns de o köpa på nelly ;)




Konstiga saker

Det var regnigt ute..usch! självklart kryper dom små sniglarna fram. Gillar inte sniglar..inte sånna äckliga utan snäcka iaf, lr jag gillar inte småkryp alls överhuvud taget..men det är inte så att jag dödar dom om dom kommer i min väg, som man kan göra med andra kryp..tex getingar och a, annat. hehe



Kom och tänka på en rolig sak från när vi var små..vad konstiga saker man hade för sig när man var liten, haha! Hemma hade vi stora växter, typ "träd", ne men dom var stora som träd iaf när vi var små, i dom växterna brukade vi plocka med oss små sniglar hem. Typ 5 st varje gång och där fick dom bo..vi matade dom med gurka, dom gillade faktiskt det! :P

Tänk att mamma lät oss ha sniglar i hemmet, tänk om dom hade krypit iväg till andra ställen!? blä..eller ah, hur långt hade dom kommit isf? hehe vi hade faktiskt koll på dom och hur många dom var. Kommer inte ihåg vad vi gjorde med dom sen? om dom dog eller om vi släppte up dom..hmm? aja :) hehe som sagt, man hade massa konstiga saker för sig när man var liten.

Gjorde ni sånna konstigheter när ni var små?



Skräck!

Vilken skräckonsdag! hehe nerå, en helt fantastisk onsdag tycker jag :) det har varit lugnt o skönt hela dagen.

Som ni läste innan så kom det hem godis till oss ikväll..och vem kom med det kan man ju undra? Jo det var Malin från Oslo :D Det var ett tag sen vi träffades sist..i november var det. När han klippte Jenni och Daniel och när vi skulle kolla film men alla decka typ, hehe.



Nu fick man se Malins lilla mage me :P she's pregnant, fick reda på det rätt nyligen. Nu har halva tiden gått! Grattis igen och lycka till!! Malin och hennes kille Erlend som bor i norge <3



Har kikat på film och gottat oss, det blev en skräckis med Anthony Hopkins. The rite heter den. Rätt läskig faktiskt. Alltid så med filmer som innehåller exorsism, usch o fy :)

Dags att sova, alldeles för sent!! Gonatt!!



Mat & Träning 11.05.18

Det är bara onsdag och kroppen är helt slut efter 3 träningspass, vad var det det stog i inlägget "7 träningsmisstag." Nr 7..variation, ja det har blivit lite variation denna veckan så kroppen är hur öm som helst just nu, orkade knappt hela combatpasset idag för att ryggen och a nästan hela överkroppen säger ifrån. Att köra combaten i måndags och sen ett hårt ben och ryggpass känns verkligen idag. Men det är väl bra det? För ibland tror man inte att pass som compat gör så mkt som det faktiskt gör. Combat i kombination med annat kommer göra mkt :) för där rör man sig på sätt man annars inte gör och använder musklerna på annat sätt.

Anyway..dagens träning blev iaf en timmas combat..och sen blev det en promenad på lunchen, vi hade iaf tur med vädret :P

åh, lite klantigt av oss att glömma mellanmålet idag innan träningen..glömde även fettförbrännaren, men tur att man körde ett combatpass. hade ju kanske inte varit lite jobbigt om man tagit det :P hehe

Frukost 07.30: Powersmoothie. (ägg, banan, mjölk, havregryn, linfrön, blåbär, honung, hallon)
Mellanmål 10.45: Vitt te & 2 avokadohalvor med lite flytande honung på.
Lunch 12.20: Kycklingpaj med fetaost, rödlök, spenat och soltorkadtomat. Vatten
Efter träning 18.30: 2 frökusar med stekt ägg, ett glas O'boy.



Nu kom det lite godis till lägenheten..hihi ;P dags att synda...men bara LITE, you know us. Our weeks are helthy but not weekends. Och det är inte helg ÄN..men snart ;D

Later!//A



pusspuss

Orangea läppar är snyggt måste jag säga. Gillar verkligen färgen och jag tror att vi kommer passa riktigt bra i den nu till vår/sommar när man får lite brunare färg ;D "Dare" från makeupstore köpt på kicks.se!






Mer än hälften..

Sådär ja, nu har man REDAN jobbat klart mer än hälften av veckan :D Inte långt kvar till helg IGEN, hehe



En vanlig start på morgonen blev det ja..fanns 2 par skor som lockar lite, har typ liknande men i andra fäger hemma..kan ni gissa vilka av alla dessa det är? :P hehe

Ne men dagens har flytit på som vanligt, ingen som helst stress iaf..nu ska vi "springa" ner till stan fort för att hämta kicksordern med läppstiftet, trodde ju att vi skulle hämta det igår och det kunde vi iofs gjort me men dom svarade inte när vi ringde, för vi missade deras samtal först. Det ska hinnas med innan träningen som börjar kl 5!

så nu är det dags att draa!
Later babes!



Dagens deal!

En riktigt bra deal! Skynda er nu om ni kanske behöver en klippning snart, håller ju ändå i 4 månader! LÄTT värt 270:- för allt det! Klicka på bilden för att kunna köpa den! Den tar slut inatt vid 12.




Nyhetsbrev v.20

Fri Frakt och Fria Byten..KANON!




Dagens outfit


Byxor - Bikbok. Linne - Monki. Skor - Scorett. Armband - Gina.



Dagens tips!

Skrev ju om våra tabletter som vi tog innan träning igår, Fettförbrännaren och Prestationshöjaren. Tänkte bara skriva vilka dom var och att det faktiskt är en bra grej att prova nåt sånt om man verkligen vill få ut det mesta av träningen. Som vi skrev igår så känner vi STOR skillnad på när vi tar dom och inte. Det finns många olika sorter och märken att välja mellan men vi använder iaf dessa just nu!



"Star Nutritions nya Lose It! Workout skall inte förväxlas med orginalprodukten Lose It! Nya Lose It! Workout verkar kraftfullt prestationsökande, centralstimulerande, termogent, uppiggande och fettförbrännande och innehåller ett komplex av 11 st ämnen som tillsammans verkar för maximal prestationsnivå och effektiv fettreducering."

"Anabolic BCAA innehåller isolerade grenade aminosyror i kombination med enzymer och vitamin B6. Föreningen effektiviserar upptaget och effekten av de grenade, essentiella aminosyrorna. Anabolic BCAA optimerar omedelbart nivåerna av cirkulerande aminosyror i blodet vilket hindrar muskelnedbrytning och stimulerar proteinsyntes i musklerna. Dessutom motverkar grenade aminosyror mental och fysisk utmattning under träning."

Läser man om dom här ovanför så kan man ju tycka att loose it räcker, och det gör det säkert :) men vi har ju båda eftersom dom ingick i vårat "diet freak-paket". Anabolic tar vi bara när vi ska träna hårt på gymmet eller träna pump lite extra hårt...alltså inte varje dag.

Tillskott som dessa finns och köpa på många olika ställen, vi köper vårat genom www.gymgrossisten.com



Adidas by Stella McCartney @ nelly



Ni har väl inte missat att nelly har fått in Adidas by Stella McCartney. Check it out! För alla modeintresserade sportfånar/träningsfreaks ;P



vad händer..?

Vi kom hem och bara va.. sköööööönt. Efter ett hårt träningspass vill man inte göra så mkt förutom att chilla. Hämtade tv ätten när vi kom hem eftersom vi tvättat och sedan såg vi våra favvo-serier desperet och cougar town :D verkligen as bra!



Inte hänt så mkt mer som sagt, kom ju hem nyss känns det som.. ser ju sleten ut men det e jag oxå, måste sooovaaa!



btw, klickade hem två nya torrshampon från nelly. Den här har blivit våran absoluta favorit. Luktar gott och funkar perfekt! Billig för sin storlek är den oxå.

Good night people! Tomorrow//Jenni




Mat & Träning 11.05.17

Tänker inte ägna såå mkt skrivande till träningen idag för idag blev det ett stenhårt benpass som vanligt när vi kör på gymmet :)

Kan ju bara skriva vilka övningar vi körde idag. Det blev liggande benpress, inner/ytterlår och rumpa, vader och baksida lår, rygg på roddställning och Ländrygg på ställning med vikt. Gasch, körde slut på ryggen totalt idag, hehe massa vikt på!

Det vi gjorde annorlunda idag var sumoknäböj med 12kg vikt. Dom kan vi visa nån dag, men man hör typ på namnet hur man ska göra :P man ska stå brett som en sumobrottare och sedan gå ända ner när man gör övningen, as jobbigt.

Öh, det blev typ mer skrivet än tänkt :P haha skulle ägna inlägget åt att skriva att olika tillskott faktiskt gör skillnad, ni som läst bloggen ett tag kasnke kommer ihåg att vi köpte dietfreak paketet och där fick vi med fettförbrännare och prestationshöjare. Nu måste jag faktiskt säga att dom hjälper sjukt mkt. Det känner man nu när man inte tagit dom på ett tag, vet inte varför vi inte tagit dom som man "ska" men idag gjorde vi det och gud vilken skillnad, man orkar ju typ 100ggr mer!



Så här såg man ut efter 30 minuterns uppvärmning, 15 minuter löpning och 15 minuter krosstrainer. Se vad fettförbrännaren gör, så svettig blir jag inte annars, som sagt man känenr skillnad direkt. Det gjorde jag förr me när jag tog det som man skulle. Dessutom så kändes det som att man kunde springa huuuur länge som helst..yepp där kickar prestationshöjaren in! Aja ni skulle sett linnet när jag avr färdigtränad :P haha hade jag badat lr??

Glömde en del av maten hemma idag..minnet är bra men kort? hehe eller inte alls bra! Fetaost och avokado saknades till maten idag, men det blev bra ändå :)
Frukost 07.30: Havregrynsgröt med linfrön och sylt, proteinshake.
Mellanmål 10.30: En knäckis med keso med smak av äpple päron & vanilj. Grön te.



Lunch 13:30: Samma som igår fast med liiite keso istället för avokadom som blev kvar hemma :P På bilden har ni även omega3 tabletter, D-vitamin och Silicea för hår, hud och allt sånt. C-vitamin som dricka till lunschen och även mer vatten såklart.
Mellanmål 17.10: 2 Kesoplättar + tabletterna "loose it" och "anabolic".
Kvällsmat 21.20: Turkiskyoughurt med flytande honung, russin, hasselnöt, mandlar och Valnötter. Rött te till det..

Så nu blir det inget mer idag.
Later//A



Dagens outfit

Då fick man användning för den lilla "jackan" lr vad vi nu ska kalla det me :)



Kort jacka - Gina. Linne - H&M. Halsband - Pilgrim. Byxor - Fornarina. Skor - Skopunten.



Shoppingtips!

Vilken färgklick :) snygg kort top från weekday! Finns i grått också, konsitgt nog står det inte vad den kostar men skulle väl tippa på att den ligger mellan 250 - 300:- Älskar kortare toppar, snyggt nu till sommaren när man kan visa lite hud! ;)




Klickat hem!



Nytt läppstift och ansiktsvatten från kicks. Kände att de var lika bra att köpa läppstiftet på nätet ist för i makeupstore's butik när kicks endå har färgen och man får bonus! Tror den kommer på posten redan idag eftersom ja beställde dom igår! Ska visa hur det ser ut på senare. Det är ju den välkända "dare" så många vet nog hur de ser ut redan ;)



The edge of glory!

Ny singel!




Bantningstips?



Alltså..vilken idiot! Såg det här för någon dag sen..att man kan uppmana sina läsare att göra nåt sånt?, vad är man för förebild? Gillar inte alls när man får läsa sånt, Spy och vara hälsosam på samma gång?! Snälla! Man spyr ju ut all näring man får i sig av maten. Man får ju verkligen hoppas att folk inte tar hans råd. Undra hur han själv mår lixom..Okej det finns säkert folk som vill ha tips på att hålla sig smal osv. men att göra nåt sånt är INTE rätt väg! Har aldrig varit inne på hans sida o kommer nog aldrig att gå in där heller, kommer säkert må dåligt av att se vad han skriver för konstigheter, hehe

Aja, man får ju självklart skriva precis vad man vill i sin blogg men ändå, hoppas som sagt ingen tar honom på allvar när han skriver sånna saker..och ingen annan heller för den delen.

Be helthy, not stupid!
//A



2 good, 2 hot!

oh my god!, man har ju bara längtat och längtat. Nu är det INTE långt kvar :D Ingen har nog missat att Pirates of the Caribbean 4 har premiär på onsdag, ska själv inte gå på premiären utan väntar nog till helgen istället, känns lite mysigare då :) Men det är iaf en film som MÅSTE ses på bio, för vem VILL vänta med att se den tills den går att tanka ner eller hyra!?!? NOT ME! Älskar alla filmerna! Trailern till den nya är as bra, man bara vet att filmern kommer att leverera :D



Nu har man legat här hela kvällen och kollat på första filmen, alltså jag säger bara det. Hothothot, man kan ju inget annat än att älska Kapten Jack Sparrow, att ett sånt slusk kan vara så het ;P haha!

En skön måndag måste jag säga, som ni vet var jobbet lugnt och sen har det blivit träning och ett skänt bastubad på gymmet me :) var ett tag sen nu, får göra det oftare..man blir så avslappnad :)

Nu får måndagen avslutas med filmen, vill ju kolla klart men har sett den så många ggr redan. Sängen är faktiskt lika trevlig just nu som synen av Jack :P

Här har ni trailern till den kommande filmen
Nattii!!//A





Mat & Träning 11.05.16

En ensam gruppträning blev det idag, kände verkligen inte för att börja veckan med ett hårt benpass eller nåt annan hård träning, har fortfarande ont i höver lårmuskel konstigt nog? den fick sig en shock från helgen, det gör ju inte ont när jag rtycker på den men har jag suttit still en stund och ska gå så brinner den typ i den, och det är bara på ett speciellt strälle me, hehe

Vad var det då för träning? hehe jo, det blev bodycombat idag, det var länge sen.. kände ju som sagt inte för nån "hård" träning idag, men det kan ju bli hårt om man gör det hårt såklart. Så är det med all träning. Det blir alltid vad man gör det till, idag blev det lagom måste jag säga. Har inte varit på det här passet innan erftesom det är ny koreografi så jag kunde ju inte alla rörelser så bra, men man kommer in i det fort så sen kunde man ju köra på lite mer mot slutet av låtarna :) Det var dagens träning de, lr cyklade till och från jobbet me.. och sen promenaden på lunchen.

Idag blev måltiderna lite förflyttade nr det gäller tider och sånt, med tanke på att vi hade sovmorgon.
Frukost 08.30: Powersmoothie
Lunch 12.00: Lax & äggröra med avokado, vatten.
Mellanmål 16.00: Lite nötter, vet inte hur mkt men lite mer än en näve kanske? hehe, vitt te till det.
Efter träning 20.00: Proteinshake whey100.



Det var lite svårt att välja..alla är väldigt trevliga :) har iofs inte testat Icas gröna te längt till höger än, ska göra det imorrn på jobbet, för där har vi en sån påse och det vita tet, borde ha alla teer på båda ställena..

Valde iaf det röra tet ikväll så att det inte blir nåt koffein nu, för jag vill gärna somna lite tidigare idag. Så nu ligger jag o smuttar på det :)

Mer blir det inte för idag.
Later//A



Dagens outfit!

Linne esmeralda från nelly.com, byxor gina tricot, skor dinsko, halsduk gina tricot och bandeau bh lindex



Shoppingtips!

Det kan vara en rolig grej för dom som är bra med pennan i vanliga fall :) Rita egna mönster på naglarna! Riktigt coolt.. Finns i färgerna svart, vitt, rosa och blått. Från märket Vadeco 75:- på www.nelly.com




Satan i gatan..

Hej på er! Slött och gött kan vi väl säga. Det e gött med sånna måndagar men imorrn får det gärna vara lite högre tempo så man inte somnar :P

Fick ju lite sovmorgon, en timme men det gör ju lite iaf.. har varit trött och bitter idag! HATAR vissa dagar, speciellt dom dagarna jag känner för att slå ihjäl nån för att stilla min egen ilska typ. Måste nog ligga lite, det hjälper har jag hört, haha. Aja, go musik gör dej glad, så lyssna på satan i gatan, NU! love it!



Fotat som vanligt på måndagar. Ser ni vilka 70-tals skor jeffrey campbell kommer med. Vissa var totalt gräsliga andra söta :)

Assååååå... som sagt, en trött måndag. Anki är här och livar upp stämningen lite.. känns gött så man får skratta av sig sin dåliga attityd..

Jobbar till 17,30. later//Jenni



Snyggt med färg!

Det är snyggt med färg..och jäkligt billigt me! Iaf om man gillar Gina! ;D Fina colorblocking kombinationer på bilderna, we like!






Farliga bantningsteer!

Bantningsteer som säljs på nätet har visat sig innehålla det farliga ämnet sibutramin, uppger Rapport.



Sibutramin fanns tidigare i receptbelagda tabletter mot övervikt. Preparat som innehöll ämnet förbjöds dock förra året av EU-kommissionen på grund av dess allvarliga biverkningar. Nu har man upptäckt att bantingsteer som säljs över nätet innehåller samma farliga substans.

De kinesiska bantingsteerna har blivit väldigt populära bland unga tjejer. Men den som dricker teerna riskerar att drabbas av både diabetes och hjärt- och kärlsjukdomar. Nu varnar Läkemedelsverket för teerna som innehåller sibutramin

Artikeln kommer från salongK.se

Allt har fan med bantning och göra nu för tiden, man måst se upp med vad man stoppar i sig! Det är bra att dom varnar för det iaf, sen får man väl skylla sig själv om man desperat vill använda teer med farliga ämnen. Finns ju massa andra alternativ till viknedgång.



Klickat hem!

Börjar måndagen med lite shopping, nu ska nog våran strandsäsong vara räddad :) lite skrikiga färger skadar aldrig, då syns man bara lite extra på beachen ;P Alla är från nelly.com såklart.




The old sundays!

Idag har vi haft en hel del för oss känns det som.. Varit hemma heeela helgen för första gången på år och dar känns det som. Känns konstigt men jävla gött endå, borde vänja mig lite känner jag, alldeles för ovant för mig.



Gjort en stor plåt med matpaj. Blir 8 matlådor så det e bara att frysa in till nästa vecka oxå, hälften av maten för nästa vecka klart med andra ord ;) AS NICE!



Gjorde självklart mellanmål och andra maträtten inför veckan. En riktig syssel-söndag :D Har tvättat och städat idag oxå, så sipper vi i veckan. Alltid gött o ha de gjort som sagt. Det var länge sen vi gjorde det en söndag, har ju varit så bra väder tidigare veckor så man itne vill sitta inne :)



Söt-Anki har varirt här för att slinga sitt hår :D hehe! Hon ska bli en blondie igen! Så nu är processen igång!

Vi ska ha lite sovmorgon imorrn. Iaf en timme efetrsom modellen kommer så sent. Kan va skönt eftersom klockan redan är över 23.00!

Kollat på PS.. I LOVE YOU. Älskar den filmen. Så himla fin. BTW, ingen missade att finland vann VM? Hehe de gjorde inte vi iaf, hatar hockey men de e alltid kul o se vilka som vinner lixom och det fick vi veta genom facebook såklart. Massa arga svenskar som kommenterat matchen :P

Aja, ni får sova så gott//Jenni



Mat & Träning 11.05.15

Det var nåt som hände med våra kroppar efter gårdagens pumppass, det började "kännas" i musklerna lite senare på eftermiddagen. Idag känns också, det är träningsvärk? but why..? Det är i benen vi båda känner av det, tror jag vet varför. Tog som sagt lite mindre vikter än vanligt igår och då kunde man nog göra lite djupare rörelser? Eller iaf lite annorlunda, som antagligen aktiverade musklerna på ett annat sätt. Talar om knäböj nu, för när man har mkt vikter vågar man kanske inte gå lika djukt ner och det kan man inte heller för att det känns mer i ryggen då. Så det bästa vore då kanske att variera vikterna ite och inte BARA köra med så mkt man bara orkar..? kanske vore nåt lr vad tror ni?

Tror det kan vara en bra grej dom veckorna vi kör pump flera ggr. Är iaf glad att det blev 3ggr denna veckan, känns riktigt bra, det kanske chockade kroppen lite me att det blev mer av en sån träning än vanligt me? vem vet..

Den här söndagen har varit en vilodag för oss, det enda vi har fått i form av motion är väl promenaden bort till Maxi..när vi skulle köpa dagens mat.

Söndag, söndag, gottissöndag? :)



Frukost 12.15: Turkiskyoughurt med massa nyttiga nötter och frön, som vi skrev om tidigare idag :) grönt te till det. Ville börja dagen med nåt nyttigt :)

Kvällsmat 18.40: Pizza "Tonno" från dr.oetker med simsalabims kebabsås.

Kvällsgottis från och med nyss typ till senare.."rester" från i fredags ;P haha, yepp..lite av varje av det goda såklart!

Där har ni våran söndag.
Later!



15 weeks!

Folk frågar..och jag glömmer, men nu har jag kollat upp det IGEN, denna helgen blev det 15 nyktra veckor. Så altså snart 4 månader..vilket blir nästa helg. Är jag stolt över mig själv? Självklart är jag det, det är det många som är..hehe konstigt nog. "Strakt jobbat" är vad jag får höra hela tiden.



Valde att inte dricka Vitamin Well igår som jag brukar, utan jag valde att köpa det goda alkoholfria peachbubblet från systemet, för 22:- En väldigt trevlig dryck :) Bilden ovanför är tagen förra året den 4:e september när jag höll mig nykter ett tag inför operationerna, då drack jag det för första gången och kom att tänka på det igår.

 

Men jag måste säga, jag har faktsikt fått i mig alkohol som jag har skrivit innan och det är ju ett eller 2 glas vin. Det var ju på CDON's Group award i malmö, vin till maten..OCH igår, Anki bjöd ett glas av sitt absoluta favorit vin..som hon sa att jag var tvungen att smaka på. Vad skadar det? antioxidanter.. :) och som sagt så kommer jag självklart att dricka, men inte supa mig full. För det är det det hela går ut på.



Där har ni mitt från igår, alkoholfritt med jordgubbar och ett glas rött..det var rätt trevligt det där. Men Ankis rödvin är lite för vuxet för min smak :P har en favvo som jag ska ta reda på vad den heter..drack det ibland när man var på middag hos Daniels föräldrar..när man väl blev medbjuden av Jenni :)

Later//A



White shoes!

Yeey! :) var väldigt nöjd med gårdagens outfit, sattsade på nåt väldigt enkelt och en lite "whateverstil" Skovalet är ju det som gör det. Valde att för en gångs skull använda dom snygga vita marble som vi tog ner från vinden för någon vecka sen. Dom har faktsikt inte blivit använda många gånger sen dom köptes.



Ett lyckat val måste jag säga, för jag fick en hel del komplimanger för dom, både från tjejer och killar :D passade min outfit perfekt, hade på mig det vita oversizelinnet som ni kan se på bilden i förra inlägget och läderleggings till. Jag var svartvit med andra ord :) very simple.

Enligt mig är marble skorna en av nellys snyggaste skor dom tillverkat, fina på foten och väldigt bekväma, när dom kom var vi ju bara tvugna att införskaffa oss några, har dom i dessa varianter..



Ångrar att vi inte köpte dom röda när dom fanns, men det kommer säkert liknande eller så görs det säkert fler snart ;) kan ju alltid hoppas.

Dom vita kommer nog användas mer i år är förra.. love them <3
//A



Love!



Party-trion <3




Dagens tips!

Nuts, nuts, nuts! Det finns typ inget nyttigare...lr!?

Nötter och frön är väldigt nyttiga  och är fulla av energi och näring! Nötter och frön innehåller generellt mycket fett, samt en hel del ​protein, ganska lite kolhydrater och en hel del fibrer.

Nötter och frön är goda antioxidanter. De innehåller mängder med E-vitamin och ​B-vitamin, bl.a B9 - folsyra, B1, B6 m.f. samt är väldigt rika på många mineraler som järn, kalium, fosfor, magnesium, zink, koppar m.f.

Nötter och frön innehåller aminosyran tryptofan som behövs för hormonet serotonin och motverkar depressioner.

Nötter och frön är också väldigt energirika, beroende på sin stora fetthalt. Fettet består främst av nyttiga enkelomättade fetter samt fleromättat fetter.

Nötter innehåller massor av nyttiga näringsämnen och är en superantioxidant! De är väldigt energirika! ät dem därför gärna dagligen men med måtta!

Nötter och frön är bra för huden och håret. De Innehåller bl.a. nyttiga fytokemikalier som polyfenoler. De kyddar mot hjärt- och kärlsjukdomar och sänker det onda LDL-kolesterolet. De anses även vara antiinflammatoriska.

Tips!
Nötter är ett perfekt mellanmål vid hård fysisk träning, särskilt efter träningen!

Nötter anses i mindre mängder paradoxalt sätt faktiskt minska eventuell viktuppgång, troligtvis beroende på att värmeproduktionen (termogenes) ökar i kroppen samt att mättnadskänslan blir högre.

Dom nötter/frön vi äter är: Valnöt, Sötmandel, Hasselnöt, Cashewnötter, Paranötter, Linfrön & Solrosfrön. Du hittar information om typ alla nötter HÄR om du vill läsa mer om dom.

Det är även därifrån vi tagit informationen.



Det finns stora och små färdigblandade påsar att köpa i alla mataffärer..En påse på 1Kg kostar typ 135:- på Ica Maxi, vi köpte det i lösvikt istället, blir lite billigare då. Kostar ungeför 129:-/kg




Congrats!

Får väl börja den här söndagen med att säga GRATTIS till Evve som HAR fyllt år..hon fyllde år tidigare i veckan och även flyttat till en ny lägenhet! Det var meningen att vi skulle skriva det igår men det hanns inte me ;P hehe

Det var hos henne vi spenderade kvällen innan vi drog ut..en väldigt fin och mysig lägenhet måste jag säga att hon har nu :D Även om den förra var riktigt nice me!, gillar dom båda..denna ligger dock LITE närmre centrum.



Det bjöds på lite godsaker i form av bakelser och även en trevlig bål :)



Självklart tittade man ju lite på Eurovison song contest..Nära var det! lite synd att Sverige inte vann..hörde inte ens vinnarlåten, måste lyssna på den idag! hehe vad e de för land ens!?

Yeye, nu blir det frukost av nåt slag, är sugen på nåt mysigt!
Later babes//A



Lördagsmusik!

Press it!




Mat & Träning 11.05.14

som ni redan har fattat så blev de ju träning idag :D tanker igår var att vi skulle ta oss upp väldigt tidigt denna lördagen för att köra vårat andra x-fit pass, men det var liiite för tidigt, så det blev pump istället, som avr 10.30 och itne 9.30 som x-fiten skulle varit.

Vaknade 08.19 och kände, ne det här funkar inte! Var bara tvungen att få mer sömn..var ju helt slut efter fredagen. Anyway så blev det ett hårt morgonpass, tog dock 2kg mindre på ben..lite i onödan faktiskt för vi hade klarat 30kg som vanligt lätt idag, tror fan att våra anabolic tabletter gör det dom ska :P hehe ger mer energi med andra ord!

Det blev en liten joggingtur till gymmet innan, så där har ni dagens träning.

Idag har man nog inte fått i sog många kallorier men de har gett oss energi :) har iaf ätit det som har behövts för att kroppen ska orka och må bra.

Frukost 10.00: Powersmoothie
Efter träning/mellanmål 13.00: Proteinshake whey100

mellan dessa 2 mål låg vi och sov i soffan i några timmar, därav inget ätande och det behövs ju inte för då ligger man bara still, vem behöver mer enenrgi för stillaliggandet? hehe



Middag 18.10: 2 egengjorda hamburgare och pepsi max..standard för helger :P Hade ju ändå allt hemma..

Efter det blir det ingen mer mat, men mer dricka blir det..vin och alkoholfri cider.

Föresten,..det blir ju dans ikväll också, så där blir det lite mer kalloriförbränning ;)
Later babes!//A



Shoppingtips!

Har blivit lite smått förälskade i baddräkter med snygga skräningar som ni kanske har märkt :) men det är ju som sagt snyggt att ha till shohrts och liknande på stranden, kommer ju aldrig att ligga o sola i det, vem vill ha en vit kropp? :P hehe

Här är ännu en snygging från Bikbok för bara 149:-




Dagens tips!

Ett bra kosttilskott att ha hemma är e-vitamin, en superbra antioxidant! Köpte själv det idag..på life hälsobutik för 139:-, priset varierar något i dom olika butikerna. Ett av dom lite dyrare vitaminerna enligt oss. Denna är iaf den mest "prisvärda" e-vitaminen eftersom den har mest "styrka".



E-vitamin är bra för..

Skyddar cellerna mot fria radikaler ("skadliga ämnen" i kroppen), dvs. är en naturlig antioxidant.

Bra för huden, förebygger bl.a. rynkor. Skyddar huden mot UV-strålar.

Förbättrar syreförsörjningen hos musklerna, motverkar även ärrbildningar och har en läkande verkan på sår. Behövs för cellmembranen, tarmens funktion. Ökar även effekten av A-vitamin samt skyddar lungorna mot luftföroreningar.

E-vitamin finns i nötter, fröer, vegetabiliska oljor, mandlar, bönor, fet fisk, groddar, fullkorn och en del mörkgröna bladväxter och fullkorn. Det gäller även margarin, ägg, rotfrukter, bär, frukt och mjölk. Den mest betydande källan för de flesta är vegetabiliska oljor.




3 saker som får rumpan att somna in

Nio av tio kvinnor går runt med sätesmuskler som sällan tränas och därför är de mjuka och slappa. Här är tre saker som får dina skinkor att somna in.

1. På Löpband
På fast mark krävs det att sätet och låren drar foten bakåt, så att du kan bära upp kroppen framåt. Detta kompenserar löpbandet, så säte och lår inte behöver arbeta på samma vis. Dessutom tar du flera, korta steg på löpbandet. Det leder till stelare höftböjare, en felaktig höfthållning och svagare säte

2. Stillasittande jobb
När rumpan inte används glömmer den bort hur den ska jobba.

3. Höga klackar
Flyttar fram kroppens tyngdpunkt så att hållningen ändras. Det skapar obalans i musklerna och en dysfunktionell bakdel.



Hur ser din rumpa ut?
Hjärtformat
Din rygg fortsätter som en förlängning av sätet som är bredast upptill. Ser ditt säte ut så, är musklerna passiva och dysfunktionella!

Omvänt hjärta
Ditt säte är runt och fast och bredast nertill. Grattis – du har ett funktionellt säte med god kontakt med den stora sätesmuskeln, gluteus maximus.

Veck under sätet
Ditt säte är runt, men hänger lite mot låren och bildare ett veck under sätet. Du har svaga lår – glöm allt om att springa snabbt tills de är starka!

Artikeln kommer från IFORM.

A men kul..allt det första "gör" vi ju..har ett stillasittande jobb, springer ofta på löpband, dock inte nu under sommaren, thank god! och man använder höga skor, hehe bra där. Då vilar våran rumpa väldigt ofta med andra ord?, tur att man tränar den bra iaf! ;P



Bra start på dagen


Då var det avklarat..skön start! Valde pump istället för x-fit. Blev en liten runda på stan nyss och nu en snabbis till maxi..




Just the 2 of us



heeelt utslagna, hehe här har vi legat och kollat på film nu en stund..lr jag har kollat, jenni har sovit. Hon har ju varit aptrött hela dagen efter gårdagens bravader..mwn så går det när man inte får sova ordentligt och tillräckligt länge :P

Det var lääänge sen det bara va vi 2 som chillade ihop här hemma. Har kollat på en film ikväll, det är svårt att hitta bra filmer att titta på, inget nytt som kommit ut än..boring! Hittade iaf denna..



Takers..måste faktiskt säga att jag gillade den, det var länge sen jag sa att en film var bra, det har mest varit whateverfilmer som man tittat på, men denna kan vi faktsikt rekommendera till folk :) finally, hehe

Ne klockan är mkt nu, lr a det är ju strax lördag..time for some sleep, ska bara förflytta oss till sänganra, ska försöka få liv i Jenni så att hon kan krypa ner och få sig lite sömn. ska nog upp rätt tidigt imorrn för lite träning.

Hoppas eran fredag har varit bra och att ni inte haft för mkt otur, för det har inte vi haft iaf :) men vem vet, mkt kan hända på några minuter, hehe

skrivs vi imorrn igen!
//A



Mat & Träning 11.05.13

Även om det inte är pappa helg så blev det ingen träning denna fredagen, men som ni säkert har förstått så har det blivit en del gående idag..fram och tebaka från jobbet och sen våran långa promenad till knalle och hem igen, det tar sin lilla tid och gå dit och även att gå en runda i alla affärer, vet ju klart att man inte kan kalla det träning, men vardagsmotion..och det är den viktiga motionen, vi tar ju inte bussen dit iaf, vilket många gör..folk orkar ju knappt ta sig från en busshållsplats till en annan nu för tiden, hehe

Vi har iaf planerat in ett pass tills imorrn, så därför blev det inget idag :)

En "bakis" fredag ser absolut inte ut som en vanlig fredag, det vet ju alla :P hehe
Frukost 07.30: 2 rostade bröd med ost och gurka. Ett stort glas Oboy till det.
Mellanmål 10.30: Grönt te och apelsin.



Lunch 13.00: Jenni köpte en pizza..iaf halva, Jag åt det jag åt igår..men även en liten pizzabit.

Nu blir det en hel del gottis, har inte ätit nåt mer efter lunch..man är inte så hungrig sånna här dagar när man ätit det man ätit, hehe



Har börjat äta lite choklad, ska såklart inte äta upp allt detta..bara lite av varje hehe. Får väl se hur svullna vi kommer känna oss efter glassen o de sen ;P

time to enjoy this shit..
Later babes//A



Dagens shopping!

Tog en lång promenad till knalleland för att shoppa lite efter jobbet. Det va välbehövligt och skönt! :D

Fick med oss detta hem.



H&M 199:-/149:-



Nya bandeau bh:ar och en tillhörande trosa från Gina Tricot. Bh 79:- trosa 69:-



Världens slöaste!

Det är inte bara jag och Anki som är slöa idag.. hela dagen har varit slö. Ingen otur än så länge så vi får hoppas att vi inte drabbad. Som sagt.. en slö dag. En av modellerna bröt foten och kunde inte komma och den andra avr lite försenad. Vi försökte hitta på grejer och göra men skickade hem Simon efter ett tag eftersom vi var 4 st som jobbade helt i onödan.



Jag och Anne gick ut till foto för att fota av några grejer lite snabbt. Anki fick lära sig hur dom fotar, det var roligt att bli fotad av henne :D hehe, bra gjort anki!

Var iväg en sväng på lunchen, hämtade en fetingpizza, ;D en kebab panpizza med extra mkt sås. så himla gott! Den slängde vi i oss och mådde lite bättre. Dags att gå en sväng till knalleland och shoppa!

Later//Jenni



Shoppingtips!



Look at this beauty <3 Kommer nog använda massa baddräkter som toppar i sommar ;) Denna är från H&M.. Lagt undan en som ska införskaffas idag efter jobbet tillsammans med den andra vi gjorde shoppingtips om förra vecka lr nåt sånt. Skynda er om ni vill ha en, dom tog slut jävligt fort i stan iaf, tur att vi har ett H&M till! <3



Dagens tips!

Här har ni då receptet på dagens lunch, gott som satan, nyttigt som bara den!



Quinoasallad med räkor & mango.

Du behöver:
Quinoa
Räkor, frysta eller ej spelar ingen roll.
Mango (vi använder icas frysta)
Fetaost
Babyspenat
Rödlök
Turkisk youghurt
Mango chutney

Gör så här: Koka quinoa enligt anvisningar på paketet, under tiden kan du skära upp lök och fetaost i bitar. Blanda även turkisk youghurt med mango chutneyn. Vi har inga speciella mått till det men ni kan ju prova 2 dl youghurt och 2 msk chutney, då blir det nog lagom smak.

När quinoan är klar är det bara att hälla upp det och trö över allt..löken, räkorna, mangon fetasosten och spenaten, vi sidan av lägger du såklart såsen :)

There you have it! Rena godiset ;) ENJOY!



Tur eller otur!?

öööh okej..haha! dagen kunde ju börja bättre!? Hela den 13:e kunde börja bättre, fick veta INATT att en av modellerna som ska vara här idag missade planet och kommer kl 12 idag. Idag fick man veta rätt nyligen att den första modellen som skulle varit här inte kommer alls eftersom hon har stukat foten. Så vad är då slutsattsen..? Att vi faktiskt inte hade behövt vara här JUST NU iaf...! ÅH.

Vi tog tillfälle i akt och gå bort till foto och fixa en grej åt lilla Sandra, det kommer in en vit freebra i silikon nu :) en "white edition" som kommer i en begränsad upplaga. Rätt bra att ha den i vitt me. Freebra rock!



Som tack så fick vi en ;) thanks sötnos! Dom kommer antagligen ut på sidan under dagen.

Jaha vad händer då? vi får hoppas att dagen flyter på riktigt bra nu resten av dagen. Har aldrig varit skrockfull, men man börjar ju blir lite orolig, hehe. Kan ju va tur me? är lite slow efter lite mindre sömn inatt.

Nu är det dags för första melllanmålet!
Later babes//A



Longing for them all..!



En låda med prover..men gud! där hittade vi en hel del godbitar ;D Längar tills dom kommer in, vilket blir snart hoppas vi!! längst upp ligger såklart favvisarna! Provade dom och dom ska vi haaa!

Idag började dagen med ännu en fotning..som vanligt, det är skönt när det blir gjort på morgonen såklart, det är då vi inte har annat att göra typ :) hehe



Det är lite synd att vi har så smal fot och många skor glappar, annars hade vi nog valt att köpa dom röda skorna. Riktigt snygga på foten men som sagt, vill absolut inte att nåt ska glappa.

Gash, det är torsdag..en utekväll här i Borås, Studenttorsdagar kallas dom. Så idag blir en en sväng nere på stan..lite oväntat sådär. Men alla vi 3 här hemma (Jag,Jenni & Anki) behöver detta känner vi.

Hoppas ni har en trevlig kväll!//A



Mat & Träning 11.05.12

BRAAA träning! Riktigt bra :) Var på X-fit på Onyx idag..hade vi haft det på studio hade vi nog kört det varje dag :D haha det var stationsträning med jobbiga övningar, lr a..man gör ju det självklart jobbigt om man vill, man kan ju alltid slöa. men vad är det för mening. man tränar riktigt hårt i 20 minuter..det är inte länge men fy sjutton vad man var slut efter passen. Det var faktiskt det jag hade räknat med när jag läste om det. Nu hittar jag dock inte onfon som jag läste annars hade jag länkat till sidan. Gör det nästa gång jag orkar leta upp det.



Innan X-fit:en sprang vi lite på löpbandet som uppvärmning..10 minuter löpning och sedan 5 minuter powerwalk. Ett helt underbart träningspass. Det bästa med detta är att man alltid byter övningar så det aldrig blir samma övningar dagen efter, därför är det ett bra pass att köra varje dag, intesivt och hårt! WE LIKE! verkligen. HOPPAS det kommer till Studio aktiv me! Ska iaf prata med dom.



Det här var dagens pass.

Oops, blev liiite hungriga efter lunchen idag, har skrivit att vi aldrig går hungiga..hehe men idag gjorde vi det, dog typ av hunger innan vi tryckte i oss ett mellanmål. Försökte dämpa hungern med en extra kopp te. Gick väl sådär..hehe

Frukost 07.30: Nöt & frukt musli, proteinshake.
Mellanmål 10.30: Vitt te & apelsin.
Lunch 12.30: Quinoasallad med räkor och mango..recept kommer imorrn, har lagt in det innan typ men nu var det lite annat i :)
16.00: en kopp grönt te.
Mellanmål 17.40: 2 frökusar med stekt ägg.
Efter träning 20.30: Proteinshake.

Nu blir det nåt glas rosé och säkert nåt mer under kvällen för Jenni iaf, jag tar väl mina vitamin well..

Later babes!!




Dagens outfit

Dagens outfit blir gårdagens outfit :P den var lite skönare..




Linne - H&M. Shorts - Gina. Bandeau - Monki. Skor - Nelly shoes.



Klickat hem!



Förutom chokes necklace som vi visade innan så klickade vi hem dessa snyggingar! allt från nelly.com <3



Föreläsning om Postrual Terapi



Var på en föreläsning igår om kroppens hållning och uppbygnad. Jävla intressant måste jag säga och man blir verkligen sugen på att besöka dom och se vad man kan ändra på kroppen för att få den fungera bättre. Ni måste kika in på posturalterapi.com för att läsa om det. Jag tror att alla massörer, kiropraktorer, akupunkturer, sjukgymnaster osvosv kommer bli arbetslösa när detta dragit igång och blivit mycket större i sverige.

Han som hade föreläsningen har jobbat som tex sjukgymnast och det lindrar inte smärta eller felet i kroppen permanent bara för stunden så han bestämde sig för att åka till USA för att studera något som han nu jobbar med, alltså postrual terapi och det hjälper folk att bli av med problem permanent så få den kropp man var född med om man kan säga så. Helt klart värt om man har ont eller har känningar som migrän, axelont osv, det lilla kan bli värre och du belastar fel muskler osv.

Det satt även människor han hjälp som berättade sina historier och han tog även massa andra exempel som man blev ganska paff över. Läs mer om ni e intresserade, jag tänker då googla vidare och kanske göra ett besök ;)



Jag byter favorit!

Alltid älskat max factor's false lash effect men nu efter att jag använt maybelline's one by one känns det som om jag bytt favorit. Den gör nog fransarna lite tjockare eftersom dom blir mer stela och du kan måla på mer för ännu mer volym vilket du kan med max factor oxå men dom blir lite mjukare och inte lika stylade som med one by one om ni förstår hur jag menar :) Båda är mina absoluta favoriter men jag tror jag gillar looken av one by one liite mer, mer dramatiska fransar ;) //J




Så slipper du vita fläckar.

Många drabbas av vita fläckar på kroppen under sommarmånaderna. Det är lätt att tro att fläckarna beror på solen, men faktum är att de finns där året om. De syns dock extra tydligt när du blir brun.



De vita fläckarna beror på att du har en överväxt av jästsvampen Malazzesia på huden, skriver kk.no. Malazzesia är en svamp som alltid finns naturligt i huden, men problemet uppstår när det plötsligt blir en överväxt.

För att bli av med svampen kan du använda en svampdödande tvål, till exempel Fungoral, som säljs på apoteket. Fungoral säljs som mjällschampo, men hjälper även mot Malazzesia.

Tvåla in de vita fläckarna med Fungoral och låt verka 3-5 minuter. Skölj därefter. De vita fläckarna kommer inte att försvinna över en natt, men vartefter kommer du se att även de ljusa fläckarna får färg igen.

Fungerar inte receptfria medel eller om fläckarna är irriterade bör du besöka en hudläkare för att ta reda på om det finns andra orsaker till fläckarna.

Artiklen kommer från salnongK.se

Braa att det går att göra nåt åt det! Har själv haft det några ggr innan..nu vet vi vad vi ska göra åt det om det kommer i sommar igen :D



Shoppingtips!

Nu får ni allt skynda er om ni vill ha ett av dessa snygga halsband. Självklart har dom sålt som smör sedan dom släpptes, kolla priset lixom. Choker necklace 129:-! Den på lindex var överdrivet dyr tycker jag, vilket tur att amn väntade på dessa. NU har vi silver, svart och gul. love them!




Klantigt värre!

mmm så går det när man inte har koll!..brukar fan alltid ha koll på allt typ, hehe. Men igår struntade jag i att titta till min kalender som jag alltid annars brukar göra. Har ju skrivit att det typ är mitt liv nerskrivet i den, haha låter kanske lite tragiskt men så är det. Och jag skulle ha hållt mig till den för då hade jag fan inte missat min viktiga tid jag hade bokat för idag. :/



Skrev det i bloggen förra året att jag gjorde en operation för att få bort förändringar på livmodern, som kunde utvecklas till cancer...och efter en sån grej måste man gå på kontroll en gång per år, och idag missade jag min. Alla tjejer blir kalade till undersökning när man kommer upp i en viss ålder. Måste boka om den imorrn.

Men eftersom man hade så kul på jobbet me så var det INGET som man hade i tankarna, hehe det var ju runt den tiden vi blev klara med allt.

Den här onsdagen har varit bra..även om det inte gjorts nåt speciellt, lagat mat och städat lite som ni kan se. Men den va nog bättre än många andra dagar bara för att det hände lite extra på jobbet idag, annars kan ju jobbdagen bara flyga iväg och det känns som att man inte gjort nåt speciellt..bara det man "ska" göra på jobbet typ.

Nu ska jag iaf ta och sova lite känner jag. Så får vi se vad morgondagen har att bjuda på! Här har ni en till video på the distraction..hehe

Godnatt!//A





Mat & Träning 11.05.11

Det var nästan lite skönt att det blev en omväg från gymmet idag, hehe glömde mina nyklar i Jennis väska så jag fick gå från Onyx i knalle till Svensons i knalle och SEN hem..det blev åt fel håll med en liten extra runda :) Då slapp man iaf gå förbi norrby, hehe.

Dagens träning såg iaf ut så här..
Powewalk bort till gymmet på 15 minuter, sen blev det 1 timmas hård pump..kan inte skriva så mkt om det bara det att det va jäkligt jobbigt med axlar idag eftersom jag ahr träningsvärk, men såklart man kör på ändå. Har ju sagt att man ska träna bort träningsvärken, det enda som hjälper typ..ingen idé o mesa om det bara blir 2 pass i veckan. Inget idé o mesa ALLS iofs när man tränar, mesa kan man göra hemma i soffan eller nåt. :P



Efter passet blev det som sagt en längre runda hem, typ på hmm..vad kan det ha tagit, typ 25 minuter kanske. gött iaf med frisk luft..det piggar alltid upp även om solen inte sken just då :)

Beslutsångest är vad jag hade efter träningen när det gällde vad jag skulle stoppa i mig, hehe
Frukost 07.30: 2 frökusar med stekt ägg och proteinshake.
Mellanmål 10.30: Grönt te & apelsin.
Lunch 12.40: Samma som igår...Fetaostbiffar.
Mellanmål 17.30: 2 knäckebröd med keso (äpple, päron & vanilj)



Efter träning 19.50: det avr här beslutsångesten kom, vad ska jag äta? var så sugen på tonfisk och nudlar, men man blir lätt lat och det är så enkelt och bekvämt att ha det lilla pulvret i skåpet :P hehe så det blev en shake.

Men det enda jag bryr mig om är att mina muskler får det dom behöver för att bli starkare och inte brytas ner, and thats what you get with this! :) innehåller aminosyror, b-vitaminer, kalcium och D-vitamin.

Nu blir det bara en kopp grön te och inget mer..
Later babes//A



Dagens outfit

Idag blev det betydligt mer avklätt än igår :) hehe



Linne - Gina. Skinnshorts - Sisters point. Skor - Nelly shoes.



Bilder + Video

Här är några bilder från dagens fotning för high heels materialet..och en video!








Nyhetsbrev v.19




Därför är vi otrogna!

Ingen har väl missat att det senaste tillskottet bland dejtingsajter är "Victoria Milan" som uppmanar sina medlemmar att vara otrogna. I en enkät har de frågat sina medlemmar varför de vill ha en utomäktenskaplig förbindelse.



De 1200 medlemmarna fick även svara på frågor om hur de själva skulle reagera om de blev bedragna samt om de kommer berätta för sin partner att de varit otrogna. Här är deras svar:

Vilket är det främsta skälet till att du vill ha en affär?
40,5% Jag tycker att mitt liv är tråkigt i största allmänhet och vill ha spänning.
22,7% Jag tror att det skulle vara en vitamininjektion för mitt nuvarande förhållande.
16,3% Jag känner mig inte älskad eller bekräftad i mitt förhållande.
13,3% Jag lockas av faran och riskerna.

Vad vill du främst få ut av en affär?
38,7% Bara sex.
23,6% Jag vill känna passion.
13,6% Jag vill bara ha kul ett kort tag.
9,7% Jag vill känna mig älskad och bekräftad.

Kommer du att berätta för din partner om du är otrogen?
72,4% Nej.
21,2% Kanske.
8,4% Ja.

Hur skulle du reagera om du fick veta att din partner varit otrogen mot dig?
47,5% Jag skulle bli ledsen men eftersom jag själv varit/vill vara otrogen så skulle jag få hacka i mig det.
22,7% Jag skulle inte bry mig.
20,4% Jag skulle bli ledsen och arg men inte göra slut/skilja mig.

Artikeln kommer från salongK.se

Alltså, visst..vissa förhållanden blir säkert bättre efter en otrohets grej, för då fattar man kanske vad man har. MEN är man det ofta och regelbundet så fattar jag inte att man stannar kvar hos sin partner över huvudtaget för då saknas det ju helt klart något.

Move on lixom..hehe



Sneak a peek



Det var kul, det var jobbigt men det blev snyggt as hell! :D Här är en liten förhandstitt på bilderna som fotades i morse. legs, legs and more shoes! Bilderna är små men vill inte visa alla bilder än, det kommer :D



Coming soon!

Gissa om vi blev glada när vi gick ut till foto för att fota high heels material. Såg dessa!! Vi ska nog ha alla trem inte bestämt oss riktigt än men det lutar åt det iaf. Nelly trend. Kommer nog varabilligare än lindex, iaf för oss eftersom vi har rabatt men det återstår o se helt enkelt senare idag. Håll nu utkik så de inte blir som hos lindex att allt tog slut första timmarna ;)




Att se fram emot..

Tisdagar är alltid nåt att se fram emot! Iaf när det gäller tvtittande, hehe ja man är ju beroende av vissa tv serier som alla kanske vet. Desperate housewives är nåt man verkligen inte får missa! Gasch!,det är så himla bra :D haha alltid lika roligt men även spännande. Även cougar town är en riktig favorit. Hade sett fram emot att se fredagens avsnitt av vampires för vi missade ju det, men det hann vi inte med idag så vi får ta det imorrn istället. För den är viktig den me!

anyway..idag ska det bli en betydligt tidigare sänggång än dom andra dagarna. Har lite att se fram emot imorrn på jobbet, ska börja dagen med en lite roligare fotning :)



Lite nytt material till typ sånt här...kulkul! ja, och om någon har missat det så är det mina ben all over it ;)

Benen är ju trimmade nu iaf, hehe
Ne..nu räcker det! Godnatt babes//A



Mat & Träning 11.05.10

hallelujah! träningsväääärk it is! hehe, det var länge sen man hade träningsvärk efter ett pumppass. Dock har jag bara ont i bröst och armar men ändå. Jenni har i armar och baksida lår, hmm undra varför det kom idag, men vafan..nångång måste det ju komma! skönt iaf för nu känns det som att man fått gjort lite nytta för armar me, och inte bara ben efter hårda benpass på gymmet.

Eftersom det är en "pumpvecka", vi kan kalla det så eftersom det blir fler än ett pumppass denna veckan så blir det inte så mkt annan träning mellan passen är löpning. Idag blev det 3 varv runt ramnaparken. Skrev för ett tag sen att jag försökte ta reda på hur långt det var runt men inte hittade nån info men igår hittade vi det, när jag o Tess var ute. Så nu vet vi att det är 1320m runt. Alltså 1,32km. Så nu för tiden brukar vi ju då springa 3960m, nästan 4km. Men vi får INTE glömma utmaningen vi kör varje varv. Mördarbacken kallar vi den. Den gör skillnad i det hela. hade man skippat den hade det varit lätt som en plätt, för idag har vi väldigt bra kondition om man frågar oss själva iaf :)

kött håller en mätt länge, det märken man när man ätit det vi åt till lunch idag, man är knappt hungrig förräns efter typ för många timmar :P hehe

Frukost 07.30: Nör & frukt musli, proteinshake whey100
Mellanmål 10.30: Vitt te & apelsin.



Lunch 12.50: Fetaostbiffar med matvete med rödlök och tomat. Vitlöksyoughurt till det.
Mellanmål 17.30: Proteinshake och några små mandlar.
Kvällsmat 21.10: Turkiskyoughurt med hasselnötskärnos, mandlar, valnötter, honung och russin.. Rött te till det.

Det räcker för idag :)
Later//A



Dagens outfit!



Hade bråttom igår och dum som jag var tog jag tag i det första bästa när jag packa. Svarta byxor :P fasen.. men tur nog så fick jag ju även med mig min vita transperant oversize tshirt o ballerina :D lite varm men endå inte för jobbigt.

Jeansen är från dr.denim nelly.com, ballerina från nelly trend och badeau från monki! //Jenni



Sol med nytta

yeppyepp, det är det jag gör just nu..jag blandar solning och nytta. Med nytta menar jag alltså att jag tvättar, hehe för det är att göra nytta hemma iaf? har legat ute lite medans maskinerna snurrat. Väntar på att Jenni ska ta sig hem så att vi kan göra lite annan nytta för kroppen me..i form av träning of course :)



Där har jag legat :) mysigt va? med motorvägen precis övanför typ :P haha men det är faktsik en trevlig liten gräsplätt vi har där.

Ska kila ner nu en stund igen, skulle bara upp och hänga tvätten o så..ska suga i mit dom sista D-vitaminerna för dagen, you know..från solen! viktigt viktigt, annars tappar man humöret! och sen vill man ju ha lite mer färg me, tycker faktiskt att kvällssolen tar, vissa tror inte att den gör de men ah, på oss gör det iaf det :P

Later babes//A



En ny och en gammal favorit!

Hey you all. Idag har vi haft två snyggingar till modeller. Vi brukar ju inte ha så många blonda modeller här så det va väldigt kul att vi hade det idag och att hon även blev en favorit direkt ;) nu får vi hoppas att ni som shoppar gillar henne lika mkt. Modeller är ju ganska avgörande!

Här är hon, skönheten som även modellar för bland annat Asos och gjort den här kampanjen för Burberry.





Cara Delevingne



En av våra bilder. Den gamla favoriten är André som gör JC's nuvarande kampanj, en riktig snygging. Nu e det dags att sluta iaf. Later//Jenni



Dagens tips!



Te, te, te..mkt snack om te nu. Men vi dricker ju inte kaffe utan te och det gröna tet är favoriten bland alla tesorter, mest för att det är nyttigt men även för att vi tycker det är gott såklart! Men det som är nyttigare än grönt te är Vitt te, skillnaden är inte stor men vitt te innehåller lite mer antioxidanter. Har velat köpa vitt te ett tag, men inte fått tummen ur, hehe. Köper alltid vårat te vi använder på Maxi och i helgen när vi var och storhandlade blev jag förvånad. VITT TE i tehyllan, har aldrig sett det där innan..men nu har dom faktsikt fått in riktigt mkt te på maxi..av alla slag. Det här tet har en väldigt mild smak, det har alla vita teer sägs det. Men den är mysig iaf :) Den kostade runt 28:- om jag inte minns helt fel.



Spring baklänges och bli starkare.

Spring baklänges och få en bättre löparstil, starkare ben och minskad risk för skador.

När du springer baklänges använder du musklerna på ett annat sätt än när du springer framlänges. Vid baklängeslöpning stärker du benens baksidor, speciellt låren. Genom att stärka dessa muskler minskar du risken att överbelasta anklar, knän och höfter.



Ökad styrka och förbränning

En undersökning från Harvard University visar att du gör igång på upp till 30 procent mer energi vid baklängeslöpning jämfört med vanlig. Utöver det stärker också förmågan att löpa längre fram på foten.

Om du är sugen på att testa baklängeslöpning ska du sörja för att ha ett helt jämnt underlag och undvika trafikerade vägar. Kan du springa på en strand är det optimalt eftersom sanden ger dina lårmuskler ännu lite mer utmaning.

Börja med små etapper; du kan till exempel börja med att lägga in 3 gånger 50 meter baklängeslöpning i din vanliga runda.

Artikeln kommer från IFORM.

Kanske ska testa!? allt för att maximera träningen på kort tid ;D



Ny produkt, nytt test!



Vi har ju redan skrivit att Revitalash verkligen fungerar så tveka inte om ni vill ha långa fina fransar. Men nu e det så att fler o fler märken släpper liknande produkter och vi älskar att testa nya saker. Ska även skiva om våran vän som testar wet n' wild fransserum om hur det gått för henne, kostade bara 199:- ju.

Nu ska jag och syrran testa den här från NYX. Kostar bara 299:- på nelly.com och det står att 100% såg att deras fransar blev finare och längre och 85% fick tätare och fler fransar, minns inte exakt vad det stog på paketet.. så nu ska vi se vad den gör för oss.. kanske inte kan få längre fransar..? dom kan ju inte växa upp till pannan lixom men endå. Passar bra nu när Anne tappat några så växer dom ut och blir långa snabbt förhoppningsvis!



Inte alls illa

måndagar..många hatar måndagar! Visst, det är inte världens roligaste dag, början på en lååång vecka. Fast hur lång är den på en skala då? Tycker veckorna blir kortare och kortare :P hehe Måndagen är ju redan slut, iaf för mig för just nu håller jag på att somna här i soffan. Ska bara uppdatera lite snabbt och sedan fixa det sista inför natten. Typ smörja in mig efter duschen och även ge fransarna lite näring :)

Veckan började bra på jobbet me, finns inte så mkt att säga förrutom att det blev lite fotning på morgonen, sen var det väl som vanligt :) nice and easy.

Hann inte va ute mkt idag tråkigt nog, eftersom vi var så lata igår och inte orkade laga mat så fick vi göra det idag. Men det var väl inte så jobbigt, för vi gjorde våra goda fetaostbiffar..goda och enkla! :D



4 lådor till 2 dagar såklart :)

Har inget mer att tillägga just nu, hoppas bara att ni har fått en bra start på veckan..

Sov gott//A



Mat & Träning 11.05.09

duktigt duktigt! :) Är väldigt nöjd med dagens träning..är väldigt nöjda med Tessis insatts i det hela me! För som jag skrev idag så blev det en provvecka på Onyx från och med idag. Pump stog på schemat såklart, för nu var det ett tag sen, och vi vill iaf träna det varannan vecka, helst varje..men varannan vecka ska det vara minst 2 pass.

Vi körde på som vanligt, inga konstigehter vad jag kan komma på, förrutom att ryggen var jobbig, hehe tog lite mer än vanligt eftersom vikterna inte är lika på onyx och stdio aktiv. orkade fan inte helt ut, hehe, men hårt körde vi iaf. Känns riktigt bra att ha börjat veckan så.

Det tog ju klart inte slut där, Tess var helt darrig i benen..vad hade man förväntat sig? ;P hehe men jag fick med henne på en..lr ne 3 rundor runt ramnaparken. Jag sprang och hon cyklade, hon fick låna min cykel..smart idé faktiskt! Utmaningen körde jag också! Den där mördabacken jag skrivit om innan, alla 3 varven körde jag den! pheew! Det var riktigt skönt att springa ute idag!

Vi strechade ordentligt efteråt, tess ska ju klara av resten av veckan me ;P haha!

Idag har vi testat lite nytt te..intressant!
Frukost 07.30: Havregrynsgröt med sylt, proteinshake.
Mellanmål 10.40: Vitt te och apelsin.
Lunch 12.30: hmm..minns inte va den hette men vi åt en "färdigmat" från Ica med nån pasta. Åh, irriterande att inte veta vad den heter nu för den var god. Brukar ju inte äta sånt men orkade verkligen inte laga mat igår..ibland får man vara lat! Aja, kan visa den nästa gång vi köper den. :P
Mellanmål 17.30: Powersmoothie
Efter träning 20.30: Proteinshake.



Nu sitter jag med ett annat te..köpte rött te igår som vi tänkte prova, ni kan läsa om det här..och även om andra tesorter, te is the shit :P hehe

Later babes//A



Dagens outfit



Byxor - Gina. Jacka/tröja - H&M. Linne - Gina. Skor - Nelly.com. Glasögon - Gina.



Nytt smycke!

Love it, blev lika snyggt på som jag trodde. Gjorde ju shoppingtips om det förra veckan och klickade även hem det så vi fick den idag:) Den e tyvärr redan slut på nelly.com. Det gick fort, men den kostade ju bara 99:- så de va väl inte så konstigt! Here it is! kan ju kika på ifall de kommer in fler. Märket MINT 99:-




Lite roligt...

Vårat favoritgodis körde med ett litet skämt på ansiktsboken precis..HAHA!




Hälsoeffekter av te

Vilka hälsoeffekter te har är inte helt klarlagt men vissa främjande egenskaper har det helt klart. Grönt te är det som har forskats mest på. En måttlig konsumtion, kanske 2-3 koppar per dag, sägs vara bäst.



Flera ämnen i teet kan ge positiva effekter på kroppen:
Antioxidanter finns i bland annat rött vin, blåbär och andra färgmättade grönsaker och frukter. I grönt och rött te finns det tanniner som är en sorts antioxidanter. Dessa skyddar kroppen från att fria radikaler som i för stora mängder kan skada cellerna i kroppen.

- Tanninerna innehåller antiinflammatoriska ämnen som kan skydda mot virus på ett liknande sätt som vissa värktabletter.

- Järn och mineraler binds med hjälp av tanniner (rött te har ingen järnbindande effekt).

- Flour i teet kan motverka karies.

- Te kan sänka blodfetter och kolesterol samt höja kroppens ämnesomsättning och fettförbränning.

- Teanin är en aminosyra som finns i teer framställda av Camellia sinensis. Denna ger avslappning och piggar samtidigt upp.

Tänk på att det inte är bra att dricka svart te direkt efter en måltid eftersom upptaget av järn kan hämmas. Mjölk och socker förtar förstås en del av teets positiva effekter men det kan vara värt att ignorera för njutningens skull.

Info från tesorter.se



Beställde precis..



Fick hem ett erbjudande från Telia förra veckan. Vi har ju deras bredband och tv hemma. Vi har kanalpaket LAGOM med CANAL+ total. Bytte upp oss till kanalpaket STOR med CANAL+ TOTAL. Blir faktiskt lite billigare det här så det kör vi på, ett erbjudande för oss som redan är kunder eftersom dom höjer alla priser men nu slipper vi de eftersom vi binder oss 1 år. 12 månader går fort och än så länge planerar vi inte att flytta så vi kör på det :D  Gött med så mkt kanaler som möjligt, man vet ju aldrig när man blir sittandes inne på semestern om vädret suger! För det kommer ju rätt mkt bra filmer på kanalerna, dock ofta sånt man sett men ändå, hehe



Världens vackraste kvinnor

Tidningen Maxim har satt ihop en lista med hundra kändiskvinnor som de anser är världens vackraste. Enligt people och omröstning var det ju Jennifer Lopez men här e det lite annorlunda :) Tycker dom Lopez är snyggare än de som är på top 3.



Hela listan hittar ni på msn, klicka här



Mat & Träning 11.05.08

Eftersom vi har haft lite snack i helgen om träning och sånt så är det lika bra att skriva lite om det me, mest för att peppa våran vän Tess och andra såklart men även att ge er mer motivation..

Våran vän Tess är en person som inte gillar att träna själv, det är nog den största anledningen till att hon faktiskt inte går till gymmet även om hon kan. Hon jobbar väldigt olika tider men är ledig rätt ofta på veckorna, lr när hon jobbar helger iaf. Men som sagt så har hon väldigt svårt för att gå till gymmet för att hon ofta måste gå själv isf.

Därför har hon aldrig riktigt lärt sig hur hon ska träna och tycker då att det är jobbigt att tex gå på pass som bodypump och annat. Hon vill ju såklart träna och bli fit, men det är inte lätt när man aldrig lärt sig.

Så i helgen har vi pratat om att jag och Jenni ska träna med henne på Onyx en vecka, för det är där hon har kort och vi fick en till provvecka av dom, dom ringde oss i fredags och sa att vi gärna fick prova igen. För sist var vi bara där 2 ggr. Dom gör rätt mkt för att locka folk :P Sen har vi tänkt att hon ska träna en vecka på vårat gym efter det. Då har vi tränat 2 veckor ihop och då borde hon ha kommit in lite i träningen och vet hur hon ska träna. Sen ska det nog inte vara några problem för henne att ta sig till gymmet själv...HOPPAS VI! :)

Vi ska ju självklart göra allt för att hon ska bli så motiverad som möjligt, får hoppas att jobbtiderna dom veckorna går ihop så bra som möjligt bara.

Har ni ingen att träna med så be en vän följa med isf så att ni kan "lära" er det ihop, för det finns alltid provveckor att få och då kan man träna ihop en vecka, även om den ena kanske redan vet hur man ska göra.

Det är söndag och det betyder frosseri i all gott :P hehe en dag i veckan ska man unna sig allt!



Idag har vi iaf ätit egengjorda hamburgare som vi grillade hos mamma vid 4 tiden..bra söndagsmat :)

Innan det blev det lite frukost iaf för mig, Jenni åt ingen.

Sen har det blivit lite naturgodis och vanligt godis me..men inte så mkt, har även smakat på några av tessis chips. Idag lät jag bli glassen, även om jag varit sjukt sugen, hehe.

Nu blir det ju absolut inget mer för klockan är ju alldeles för mkt, ska väl dricka upp mitt kolsyrade vatten till filmen bara. Inte alls bra att gå och lägga sig för mätt..svårt att somna då.

Hoppas ni haft en trevlig helg! Det har vi iaf..
Godnatt//A



Fyllesnack!

Alla vet att fyllesnack inte alls är nåt bra! Man ska aldrig ta nåt på fyllan egentligen. Inte när de gäller att prata när man har ett förhållande eller liknande. För det blir alltid att man säger nåt som man kanske hade menat på ett annat sätt...och det blir lätt att man misstolkar/missförstår. Det dumma är att man ofta har så mkt man vill säga när man är lite påverkad! Det kommer fram så mkt "känslor" som man vill få fram på olika sätt.

En annan sak jag tycker är lite lustig och som jag har varit med om flera ggr nu när man själv är nykter är att folk som är fulla TROR att dom är så mkt smarta när man ska prata om en sak. HAHA! Ja, du är full och du vet sååååå mkt bättre än en nykter person. Det roligaste av allt med sånt är att personen verkligen inte heller vill inse det utan på fyllan blir man också så envis. På fyllan ältar man så mkt me, vissa fatsnar på en grej och bara matar på tills man fan inte orkar med nåt mer, hehe

yeye, det är faktiskt lika bra att vänta med att säga det man tror man vill ha sagt när man är onykter tills man är nykter. För även om du tror du har sagt det du tror du ville ha sagt så kommer du alltid att ångra en del av det och som sagt så kanske du hade velat säga det lite annorlunda. Små ord kan ha stor betydelse.

Sen minns du ju säkert inte allt heller, det du trodde var viktigt då kanske inte alls betyder nåt idag. I've learned my lesson



//A

 




Friendly friend!

Det är söndag..och vad går på tv nu?? jo, favoritserien Gossip girl såklart! det är inget jag sitter och kollar på iaf, som jag borde göra...hehe för jag lovade faktiskt Tess att jag kunde vänta med att se på den med henne när hon har tagit sig hit, hon hade lite och göra efter att vi åkt från mammi idag, så hon hann inte hit innan 7. Hur snäll är inte jag på en skala!?

Så nu sitter jag och VÄNTAAAAR, kan hon kanske skynda sig lite lr??! :P hehe nerå det är ingen brådska..än iaf.

Har iaf haft en väldigt härlig eftermiddag ute hos mamma, vi låg och stekte någon timma i solen och sedan var det grilldags :)





Det blev riktigt bra söndagsmat :D



Kolla på våra små älsklingar! det är så mysigt att se dom springa ute i det fria nu..Lilla Tia på bilden ovanför och Tindra på bilder här nere. Dom ser verkligen ut att trivas ute hos mamma, så där får dom stanna hur länge dom vill :) bara vi får träffa dom på helger så klarar vi oss!



Nu ska jag fixa till lite saker innan Tess kommer så att det mesta är klart, ska kolla om jag hittar en film vi kan mysa till me efter att vi tittat på gossip :)

that's how I roll..
Later//A



Gubben i Lådan!



Vet att många gillar den, tycker själv att den är helt ok faktiskt. Det är väl ändå hans största solohit. Här är iaf videon från i fredags när han spelade på XoY här i Borås. Lite jobbigt ljud tråkigt nog men aja..




De viktigaste vitaminerna för huden!

Läste runt lite på nätet om olika vitaminer och hittade det här..

A-vitamin (Retinol och Betakarotin)
Vitamin A är av stor betydelse för huden, bland annat vid bildandet av nya hudceller. A-vitamin ökar blodflödet och stimulerar huden. A-vitamin skyddar cellerna mot skador som de fria syre-radikalerna kan åstadkomma. Den förebygger och motverkar olika slags hudproblem/hudsjukdommar och ger ökad motståndskraft hos hud och slemhinnor.

Brist på A-vitamin kan ge torr, flagande hud och sköra naglar samt sprött hår. A-vitamin finns bla i fisk, i mjölkprodukter och ägg (Retinol) samt i frukt och grönsaker som morötter och spenat (Betakarotin). A-vitaminen är fettlöslig och kan tillsättas i hudsalvor och cremer. Den kan ge mycket bra effekt vid torr och åldrande hud samt vid hudproblem som acne och psoriasis.

B5-vitamin (Pantotensyra)
Pantotensyra (D-panthenol) eller Vitamin B5 har många goda egenskaper för huden. Den påskyndar celltillväxten och stimulerar därmed sårläkning. Den lindrar klåda och infektioner i hårbotten. Vitamin B5 reparerar skador på hud och slemhinnor. Pantotensyra binder vatten i överhuden, tränger ned i huden och in i naglarnas översta lager och ner i hårets rötter och skaft. Pantotensyra är en anti-oxidant. Pantotensyra finns naturligt exempelvis i fullkorn, kli, nötter, bananer, avocado och sirap.

C-vitamin (Askorbinsyra)

C-vitamin deltar bland annat vid bildandet av collagen, "cementen" som binder samman kropps-cellerna, i bindväven. Den stärker blodkärl och hud. Den får sår att läkas snabbare. Den är viktig för cellernas försvar mot fria syre-radikaler (=viktig anti-oxidant). Den skyddar fettämnen i kroppen mot att oxidera/härskna. C-vitamin finns i bär, frukt och grönsaker (nässlor, citrusfrukter, nypon, svarta vinbär, paprika mm). Brännässlor är särskilt rika på C-vitamin. Brist på C-vitaminer kan leda till bland annat försämrad sårläkning, blödningar i huden och blåmärken.



E-vitamin (Tocoferol)
E-vitamin finns naturligt framför allt i vegetabiliska oljor (bl a Vetegroddsolja, Rapsolja, Solrosolja och Olivolja), margarin, vetegroddar och sötmandel. E-vitamin hjälper cellerna att skydda sig mot de fria syre-radikalerna. E-vitamin tillsätts också vegetabiliska oljor (i första hand oljor med stor mängd fleromättade fettsyror) för att dessa inte ska oxideras/härskna. På samma sätt kan E-vitamin tillsättas i hudsalvor och cremer för att förlänga hållbarheten.

E-vitamin, som tillsätts salvor och cremer, är en således en kraftfull anti-oxidant, som hjälper till att skydda mot de fria syre-radika- lernas och solens ultravioletta strålars skadeverkningar (som gör huden slapp och rynkig). E-vitamin som smörjs på huden absorberas lätt och stimulerar blodcirkulationen. Den förebygger rynkbildning och leverfläckar samt hjälper till att läka hudbristningar och ärr efter sår. Inför kirurgiska ingrepp rekommenderas E-vitamin, brist på e-vitamin kan ge upphov till breda, tjocka operations-ärr.

Karotin (Beta-Carotene)
Karotin eller Betakaroten är en pro-vitamin (ett slags förstadium till vitamin) som finns i vissa grönsaker (morötter) och växter. Karotinet omvandlas i levern till A-vitamin. Karotin är verksamt på många sätt vid hudvård. Det lindrar och hjälper vid eksem och torr hud. Och det gör stor nytta när kroppen ska bilda nya hudceller. Karotin finns i morots-extrakt.



Viktigaste!

Men alltså!? vad hände igår???????...Det avr en bra och mysig kväll fram till att man gick in på Grand. Vi hade positiva förväntningar..iaf inga negativa förväntningar, tänkte bara att det säkert skulle bli en kanonbra kväll!

Vad gjorde hon då!? "DJ Sara Varga" VAD GJORDE HON!?!?!?!? Jo, jag ska säga er vad hon gjorde!! Hon typ...satte på en radio skiva!? Lät så iaf! ALLA låtar man idag hör på typ en mindre radiokanal som tex, Rix FM eller nåt spelades..och gammal musik man hörde för minst 5 år sen. ÖH!?

Musiken för mig är det VIKITGASTE på en nattklubb om man ska ha en riktigt bra kväll! Man kunde faktiskt lika väl ha bett Grand sätta på NRJ på radion, där hade det iaf varit mixad skön musik, det är det ju alltid när det är nrj at the club.

Vad tycker ni själv? är inte musiken sjukt viktig för att ha en riktigt bra kväll!?

Aja..nu ska jag iaf äta upp min frukost och sedan packa väskan för avfärd ut till mamma :) sol och grillning står på schemat såklart :D



Ska ju självklart inte glömma det viktigaste när det gäller packningen, Solkrämerna! Ajjabajja att inte ha det!..ett måste att skydda sig, läste nånstans att hudcancer ökar jätte mkt nu :/ jätterlätt att få det. Jag ska iaf inte få nån jäkla canser för att man inte är smart nog att skydda sig i solen!

got2go!
Later//A



Kvällens outfits

Pre summerparty's outfits blir dessa..

Allt är från nelly.com..men klackarna med nitar är från förra året :) lite suddig bild tagen av darriga Anki :P haha



Efter en trevlig dag..



Efter en trevlig dag ute i solen med lite grillning och umgänge så är det dags att dra iväg igen.. ska till Anki och "mysa" till det lite..hon är man och barnledig ikväll så vi ska göra lite egengjord pizza och dricka lite vin och ha det trevligt tills det typ är dags för party?

För ikväll kommer "DJ Sara Varga" till Grand! Ska bli intressant och se vad hon har att bjuda på..lr a höra kanske man ska skriva? hehe Vi hoppas självklart på en bra kväll..vad annars lixom?!

Skrivs lite senare!



Gårdagens köp..

Idag är det lite festligeheter på G igen.. och för att få till våran outfit så var vi tvugna att införskaffa oss nåt att ha under till :P hehe, för vi har tänkt att ha på oss dom snygga tunikorna/klänningarna från Nelly Trend som vi köpte på rean, bilder kommer sen om ni missade dom. Dom är rätt korta och det KAN hända att om man flänger runt så finns det en risk att man kanske råkar visa mer än vad man egentligen ville. Och det är inte riktigt det vi är ute efter!

Så vi funderade lite på vad vi kunde ha på oss under dom och självklart är ju shorts det enda alternativet, MEN shorts är inte tillräckligt tighta, lr det finns ju såklart tighta shorts men vi har inga som är så som vi vill att dom ska sitta. så igår införskaffade oss dom snygga boxertros-bikinin från Lindex, den från "black colletion"..samma serie som våran snygga enaxlade bikinitop är från :)



99:- på Lindex! Gillar den collectionen väldigt mkt!, snygga svarta bikinis i olika varianter.



Sitter exakt som vi hade tänkt oss, det stog att dom är höga i midjan...? vadå höga i kidjan, tycker jag verkligen inte för jag e rätt känslig mot sånt :P hehe

Så det blir en del av outfiten iaf, ser ut som små korta shorts..då behöver man inte oroa sig iaf :)

Var länge sen man hade en sån bkini faktiskt, kommer no användas i sommar skulle jag tro..även om vi vill ha en "brasilian" underdel :P hehe

Later//A



Shoppingtips!





We like a lot! snyggt att ha till shorts o allt! som vi hade det igår typ ;)



Daniel Adams-Ray - Inga problem!

Är det så här det känns att va lycklig?
Det är inga problem
Är det så här det känns att va lycklig?
Det är inga problem, det är inga problem..




Här är en video iaf, finns fler som säkert kommer upp idag eller imorrn!

Den är bra den!..





Drunk MF

I'm glad I'm not a drunk MF!...God natt!




Daniel adams-ray!

Dags att dra på förferra och sen se han den där! :D




Kvällens outfits!

Kör på lite grrr och lite boyfriend blandat ikväll :) Nu kommer dom snygga baddräkterna till användning för första gången. Same shit as a body ju..



Baddräkt - Nelly.com. Jeans - Only(gamla).  Skor - Nelly.com(gamla).



Baddräkt - Nelly.com. Jeans - Gina(gamla). Skor - Nelly.com(gamla).

Buslooken ska fram ikväll för övrigt.



Mat & Träning 11.05.06

Gud!..vilken träningsdag det känns som att man har haft. Cyckeldag om inget annat, hehe. Idag har vi cyklat till jobbet, sen tog vi en cykeltur på lunchen, sen efter jobbet cyklade vi till gymmet såklart.

På gymmet blev det ett konditionspass på 30 minuter på löpbandet med 10 och 5 minuters intervaller. Efter det körde vi magövningar av olika slag. några på maskin och sen fria på golvet.

Man kunde ju tro att träningen tog slut där,var rätt trötta efter det..hehe men sen blev det en cykletur bort till knalleland för att vi skulle införskaffa oss lite grejer tills ikväll och imorrn. Fick det vi var ute efter iaf! :D

Sen blev det såklart en cykeltur hem..att cykla tar mkt i benen och det kände vi verkligen, för vi känner av träningsvärken fortfarande i benen..

Det var väl det, fast sen blir det väl lite mer träning i form av dans ikväll ;)

Idag har vi fått i oss...
Frukost 07.30: 2 frökusar med stekt ägg, proteinshake
Mellanmål 10.50: grönt te & apelsin.
Lunch 13.10: Felix mozzarellapaj, c-vitamindryck
Mellanmål 16.30: Optinutbar
Kvällsmat 19.30: 2 toast & oboy..nu klarar vi oss ikväll iaf ;)



Sen får Jenni i sig några glas vin..lite extra kallorier där, medans jag kommer få i mig lite Vitamin Well ;)

Thats it!
Later babes//A




Fredagsmusik!




Det lilla paketet

Nu e det dags att gå hem! ÄNTLIGEN HELG! Det gick ju fort ;) Var och hämtade ett paket på posten under lunchen Anne beställde ju lite grejer i onsdags kväll/natt typ, ganska sent på kvällen iaf :) Som tur är komd et idags å vi slipper vara utan våra älskade hårpiller eftersom dom tar slut imorrn!



Paketet från bodystore.comehöll silicea som vi skrivit om innan. D-vitamin, ett måste för att må bra typ och man inte ser solen so mkt, det blir ju bättre under sommarn men man kan behöva lite extra när man har ett kontorsjobb, "solens vitamin" som den heter ;) Köpte nya optinutbars oxå.

Dags att ta en optinu och bege oss till gymmet för ett snabbt pass innan kvällens.. hmm jadu vad händer?? Det märker vi! LATER//J



Klickat hem!



Ska bli väldigt intressant och testa denna. Som alla andra fransnäringar lovar den fylligare längre och fler fransar, får väl se ;) Vet inte hur bra de kommer synas på oss nu när vi använt revitalash och den funkat så bra, kan dom bli hur långa som helst lixom, tror inte de men det märker vi :D Billig, så vi köpte två så att vi kan ha med oss en varsinn i sminkväskan. 299:- för 5ml nelly.com



Shoppingtips!

MINT 99:- nelly.com <3



Hade nog valt att ha den ena ringer på ringfingret. Kommer bli snyggt till vår/sommar. Justerbara ringar för dom som e lite smalare, som vi ;)



VIP is the shit!

Det känns verkligen bra... VIP på stans bästa klubb Grand hotell. Inte för att det är ett måste för oss att ha VIP överallt men går man dit varje helg så e de gött o slippa kö och inträde. Tack så mkt killar :D Kommer användas flitigt SPECIELLT nu i sommar när sommartorsdagarna sätter igång! ;D

Hade VIP på VIVA förra året, en annan klubb som var bättre än vad den är nu, tråkligt att det inte är lika mkt folk som går dit, inte varit där på länge dock, så vem vet :D Men åldern är bäst på grand om man säger så.



Hämtade dessa igår efter min lilla fika med Falk eftersom jag endå går förbi där när jag går hem :) Dom låg i ett kuvert och väntade på oss! Som sagt, tack <3



Lindex Affordable Luxury 2011

Igår släpptes kollektionen så gå in och kika på deras hemsida. Vi älskar det hårda halsbandet i silver för 300:- som vi även har i svart hemma ;) måste ha, men den är redan slut på nätet?! Vart fan ska vi få tag i ett nu då, någon butik!? SKYNDA!




En bra kväll!

En riktigt bra kväll måste jag säga. Har inte gjort nåt speciellt men det e inte ofta jag bara gå ner till stan och sitter på ett fik med vänner, men idag gjorde jag det. Falk ville fika och självklart joina jag. Tränade ett hårt gympass som ni redan läst och sedan blev det fika på Café Viskan, enda fikastället som har öpper till längre än 20,00.



Himla go fika faktiskt.. grönt te och en baguette med fetaost rödlök och tomat. Satt på uteserveringen, lite kallt men vi hade filtar att värma oss under :D Satt där från ca 20 - 21,30



Tindra och Tia fick sina sprutor idag oxå. Det behövs nu när dom såringer ute hos mamma och har en liten semester, där kommer dom trivas bra :D Saknat dom sjukt mkt så de va skönt o få träffa våra små älsklingar <3



Allt gick bra, tindra fräste lite när hon fick sprutan och sedan sprang hon runt och var nyfiken på allt medans Tia gömde sig i buren, låg helt still och rörde sig inte ur flecken, var tom tvungen att lyfta in henne i buren eftersom hon vägra röra sig, inte en enda tass, utan hon bara låg ner :) söt och lugn iaf!

Dags att sova, nu väntar min extra mysiga säng ;) //J




Mat & Träning 11.05.05

Fanns ingen tid för pump idag :/ skrev ju innan att vi åtminstonde ville gå på pump en gång i veckan, men vi har ändrat oss..våra gympass är så grymma och sköna så att vissa veckor blir det 2 hårda sånna istället. Som tex idag...för det bev ju ett i tisdags me :)

Ska kolla vad som passar bäst under veckorna då man är och inte är hos far..båda alternativen funkar hur bra som helst :) hehe Antingen ett benpass och ett pumppass, eller 2 pumppass och ett benpass, sen blir det såklart konditionsdagar/mage lite whatever..som vi känner för.

Behöver väl inte skriva så mkt mer om träningen denna gången eftersom vi körde exakt samma pass som i tisdags, som ni kan läsa om :P hehe lat jag känner mig, men aja.. det som var skillnaden idag var att dom sista utfallen gjorde med 16kg tygnd istället för 12. gasch! det va jobbigt. make that boty pop!

Nu har proteinet fått börja vara med lite oftare..
Frukost 07.30: Havregrynsgröt med sylt, Proteinshake.
Mellanmål 10.50:  Apelsin och Svart te med smak av passionsfrukt, jordgubb & rabarber.
Lunch 12.40: Same as yesterday...pastsallad. (recept längre ner)
Mellanmål 17.00: Powersmoothie.
kvällsmat/Efter träning 20.15: Jenni: baguett med feta,tomat & rödlök, grönt te.



Anne: Proteinshake..efter en stund efteråt åt jag även 2 avokados med turksikyoughurt, lite honung och solrosfrön.

Inget mer för idag..
Later//A



From the front!

Här är dom, på fot "framifrån" :) så sköna..sitter perfekt! Kommer att användas flitigt. Båda färgerna såklart! Dom är sjukt lätta..väger ingenting på foten typ :D




Dagens outfit

Fick bli en sån här denna gången, orkade inget annat :P black and white...



Transparent oversize t-shirt, byxor & skor - Nelly.com. Bandeubh - Lindex.



Jag valde det andra alternativet

Igår var eftermiddagen/kvällen redan planerad. Gillar att veta vad jag ska göra för att ha lite ordning på vardagen :) Men det e faktiskt mer kul när det är spontant. Men iaf.. igår hade jag planerat en sväng på stan och sedan träning på gymmet men så blev det inte. Bestämde mig att ta en runda ute istället men så börjar det regna.. blev as arg, mindre sugen på träning och lite trött. Gick hem och tog på mig kläderna iaf och åkte och handlade kvällens mat...

Kom hem och var så hungriga att vi inte orkade ut och springa, det var alldeles för kallt för min smak oxå.. vi bestämde oss för att laga mat direkt så därför valde jag helt enkelt en lugn kväll i soffan med mat och film istället för löparrunda.



Åt en underbart god sallad med en as go köttbit med vitlöksyoghurt som sås. Innehåller sommarsallad i ärdig påse, mango, rödlök, fetaost, tomat och gurka. Ett kokt ägg till och en stekt pepparbiff.



Såg en film vi haft ett bra tag men aldrig fått tummen ur.. hmm jadu, en B-skräckis yup, helt okej, man blev lite rädd då och då men lite töntig och inget bra slut.. den kan man se om man itne har bättre saker för sig, som igår :) hehe. Aja slött o gött helt enkelt, det e ett måste ibland. //Jenni



Underbart är billigt!

Eller...jag menar... dyrt egentligen men billigt för oss just nu, IGEN :D Checka in dessa snyggingar. Dom låg kvar i lådan från utförsäljningen igår. Jag avr tvungen att köpa dom oxå för ynka 50:-! Dom kostar ju förfasen 549:- annars innan våran rabatt då men endå.. skit snyggt till ljusa plagg i sommar, sitter helt perfekt oxå <3




Dagens tips!



Gott som bara den. Vi gillar inte att äta så mkt pasta, potatis, ris osvosv men vafan gör de när man äter det lite då och då, man ska ju få i sig lite av varje som dom säger så vi utesluter aldrig någonting helt ;D

- Koka pasta
- Häll i en burk creme fraiche tomat/basilika
- Tillsätt resten av ingredienserna rouccola, soltorkade tomater, fetaost och rödlök
- Stek kycklingen i ugnen med salt och peppar eller valfri krydda, trimla och blanda ner i pastan.
KLART :)



Miss our babies!

Det är tomt! kom och tänka på det igår när jag låg ensam i min stora soffa..i våran stora lägenhet. Det var tyst och jättelugnt..visst är det skönt ibland men a, hehe. Då kom saknaden efter våra små älsklingar! det var ett tag sen dom var hemma nu! 2 veckor sen snart, shit vad fort det gick! För vi lämnade ju ut dom till mamma vid påskhelgen..



Stora syster Tindra och lillasyster Tia spanar på fåglarna.



Man ska ta hand om sina närmsta! <3



Så här hade vi nog legat och myst igårkväll om dom hade varit hemma!

Det är jobbigt men samtidigt skönt att dom inte är hemma just nu, som sagt så har det varit lugnt..och att det inte är lika smutsigt hemma heller.. men åh :/ är det dags för dom o va hemma ett tag kanske? Vi vill ju iofs att dom ska kunna va ute nu när det blir bra väder!

Har inte träffat dom på över en vecka nu men idag är det dags..för idag ska båda vaccineras. Får se hur det blir sen..hoppas dom inte glömt av oss bara, hehe

Skrivs senare//A



Lite mer..

hmm..äter ju rätt många vitaminer, eller nu är iofs folsyran och b-vitaminerna slut..och snart är även silicean slut så vi måste köpa nytt. Har suttit och läst lite om alla vitaminer på nätet, vad det är bra för osv..vet ju självklart vad det vi redan äter är bra för men har tänkt att börja med e-vitamin och även d-vitaminer.



Det kan vara svårt att få i sig dom alla viktiga vitaminerna genom mat osv, men äter man nyttigt och allsidigt ska det ju inte vara någon "fara". Inte för att jag känner att det är någon fara för våran del eftersom vi är nyttiga och äter varierat men det skadar inte att tillsätta lite extra!

Det är gött att bodystore.se har allt man behöver typ, för det ingår ju i cdon group..och då har man såklart rabatt där :P haha vi har allt vi behöver i den gruppen. Träning, mode och hälsa :D

Ne ska väl lägga en beställning här nu så att jag sen kan gå och lägga mig, för brist på sömn har ju självklart negativ verkan på mig..

Natti!//A




Mat & Träning 11.05.04

aj, oh, ih, nej!..typ så har det låtit idag under dagen när man gått upp och ner för trappor, när man har rest sig och satt sig ner på stolen på jobbet. mmmhm! det handlar träningsvärk..

Träningvärken kände jag av redan inatt/morse..och den har självklart blivit värre under dagen. Jennis har smygit sig på lätt under dagen för hon kände inte så mkt i morse faktiskt. Men nu så :P hehe

Det är väl lite jobbigt såklart med värk, men det är skönt damtidigt..för då vet man ju klart att man har tränat musklerna man ville få tränat, som tex rumpan ;P hähä.

Idag blev det ingen "muskelbyggande" träning utan bara löpning. Idag körde jag(anne) på gymmet själv, för jenni var ute och sprang istället. Körde 35 minuter på löpbandet med 10 och 5 minitersintervaller.



Sen körde jag bara lite mage. Den här maskinen fick ge magen en omgång me, gillar den! men brukar inte köra den så ofta för jag har hört att den ger en rak midja..men hmm, den tränar både rygg bra och även simagen jättebra så jag ska börja köra den lite oftare. Hade en grym mage förr när jag körde den som mest så det ska nog inte försöra nåt :P

Efter det körde jag lite situps och annat...tills jag inte orkade mer såklart :) hehe
Sen fick träningen vara klar för idag!

Lunchen kom inte tillräckligt fort idag :P haha, som vi längtade..
Frukost 07.30: Powersmoothie.
Mellanmål 10.30: Grönt te & apelsin.
Lunch 12.30: Soltorkadtomat-pastasallad med kyckling & feta. Receptet kommer imorrn, lovar!
Mellanmål 17.00: Optinutbar.
Mellanmål/efter träning 19.30: Proteinshake.

Tycker att det är såå mysigt att knapra på lite nötter och russin med en varm kopp grönt te :) ÄLSKAR russin nu för tiden.. det var faktiskt min förra dejt som fick mig att börja äta det..hehe kan ju tacka honom ;P

Så nu blir det så iaf!
Later babes//A




Billiga snyggingar!

hehe, bra rubrik! ;P men det stämmer ju! Här är det vi fick med oss hem från utförsäljningen!



Wonderful colours! satt som vi ville :) 50:-/st för oss. Dom kommer nog in skulle jag tro för detta var bara prover som fotades. Men tanken var väl att dom skulle säljas me :) så kika in lite då och då om ni gillar dom! Märket "Jeane blush"



new shoes från nelly shoes! 50:- me..vilket kap med tanke på det riktiga priset, klicka på bilden för att komma till sidan.

Det var dagens..nej årets billigaste shopping! :P hehe

Later!



Nyhetsbrev v.18




Ännu ett fynd!



kulkul! Onsdagen är slut, mer än halva veckan har jobbats klart! Idag har det varit en bra dag på jobbet, fick själv gjort mkt i studion i morse. Skor, underkläder och byxor blev fotat..



Hade en liten utförsälning till här på lunchen :) helt oväntat faktiskt..Jenni hittade 2 klänningar som hon tittat på innan, lr hon såg ju dom när hon retuschade bilderna..för det var prover som kom tidigare. Hon sa att hon ville ha dom då och idag hittade hon dom..hehe it's faith! och NU tog hon och Anki en sista titt, ja då hittade hon ett par skor me! Allt kostade 50:-/st, alltså 150:- för skor och 2 klänningar! :D visar bilder på det senare..

Nu ska vi dra in till stan en snabbis, är ute efter lite shortaktiga saker så att vi kan ha på oss det under helgens partyoutfits :) får se vad vi hittar, skrivs senare!//A



Den bästa träningen..

Löpning är den bästa träningen när du är ute efter att öka din förbränning och stärka skelettet, skriver kk.no.



Det beror på att du lyfter din egen kroppsvikt och stöten som du får när du når mark har en positiv effekt på skelettet som stärks.
– Löpning förbränner dessutom fler kalorier i timmen än någon annan träningsform, säger Kjetil Måkestad, löpexpert hos Nike till sajten.

Det finns dock en baksida med löpning. Många drar på sig skador vilket beror på någonting Kjetil kallar ”too much, too fast, too soon” (för mycket, för snabbt, för tidigt red.anm).
– Ökningen i belastningen är inte gradvis nog. Du bör räkna med att det tar två månader att komma upp i önskvärt tempo och träningsmängd när det gäller löpning. Det tar tid för kroppen att anpassa sig.

Två rundor i veckan under två veckors är lagom att börja med för att därefter öka längden på löparrundan innan du lägger till en ytterligare löparrunda.

Ett annat tips är att försöka springa så mycket som möjligt på mjukt underlag och undvika att springa på asfalt.

Måkestads bästa träningtips gäller dock alla träningsformer.
– Avtal fungerar för de allra flesta. Det ökar chansen att du genomför träningen avsevärt.

Det är även en bra idé att försöka variera träningsformer, träningsställen och tempo för att få bäst resultat.

Artikeln kommer från salonkK.se

Jättebra tips! Har själv sagt att löpning ger mest :) det är därför vi gillar det!



En fråga, ett svar!

Fick den här frågan ang håret: "Var beställer ni håret ifrån?"
Svar: Vi beställer håret från www.rapunzelofsweden.se, det är det enda stället vi använt oss av när det gäller extentions, men när det gäller clips så köper vi det i Gbg på "salong Safari".

Använder det europeiska håret eftersom det är tunnare och jag(anne) själv har tunna hårstrån, slingorna är 50cm och ett paket på 20st kostar 350:-, ni kan läsa mer om det om ni klickar på bilden :)




I'm into you!

Love it <3




När man längtar...

Det e kul att man gör något man längtar att få äta :P Som vi gjort idag. Vi valde att göra en ny maträtt vi inte brukar göra, eller vadå.. det e vää inte så himla nytt men i en annan variant iaf eftersom vi aldrig gör pastasallader till lunch :) Men nu gjorde vi det, receptet kommer imorrn. Så himla lätt och det luktar underbart! Så vi längtar till lunch imorrn helt enkelt! Känns skönt att man ser fram emot att äta sin mat :P tänk dom som inte riktigt alls är sugna hehe



Som sagt.. recept imorrn.

Anki har varit här en sväng för att umgås och tjöta.. och att kolla desperet oxå såklart, vilka intriger asså :) Har ju tvättat oxå, jävla idiotiska tvättstuga. Torktumlaren är sönder så vi fick hänga upp alla lakan osv o de lär ju INTE va torrt imorrn bitti... suuuug.. alltid ska de va nåt som e sönder när vi tvättar just. Aja.

Dags att sova. e så trött i kroppen efter träningen, de blev ett hårt pass o de va ett tag sedan, kände mig hängig idag oxå orkade egentligen inte men de gick ju bra när man väl var på gymmet :) Gonatt och sov gott//Jenni



Mat & Träning 11.05.03

spagetti spagetti spagetti..benen är helt spagetti! hehe det var jobbigt att ta sig ner för trapporna efter ben/rumpa och ryggpasset vi körde på gymmet idag :) Har faktiskt saknat våra rumpövningar..det var ju ett tag sen vi körde det på gymmet nu :/ 

Dagens träningspass såg ut så här: Uppvärmning i 30 minuter på löpbandet med 10 och 5 minuters intervaller, efter det blev det dom vanliga övningarna vi brukar köra. Liggande benpress, insida och ytterlår/rumpa. Baksidalår och vader..nu ska vaderna pumpas så att man kan strutta omkring i sina klackar hela sommaren utan att bli trött :D



Efter alla övningar pressade vi ut det sista ur benen och rumpan..med utfall, till övningen använde vi en vikt på 12kg..det var jobbigt, fick verkligen kämpa med dom sista..men vad gör man inte för att få en fast och snygg rumpa?!

Sen körde vi rygg på rodden och även ländrygg på ställning med vikt. Sen blev det lite egna magövningar..har fortfarande ont i revbenet :/ kan inte göra allt till 100% än.

Det känns svårt att klämma in proteinet under dagen..man ska ju typ dricka det 2-3 ggr om dagen. Får väl börja ta det till olika måltider?
Frukost 07.30: Frukt & nöt musli, proteinshake.
Mellanmål 10.30: Apelsin & grönt te.
Lunch 12.30: 3 små tonfiskrullan (recept längre ner)
Mellanmål 17.00: Proteinshake.
Kvällsmat 20.30: "Vardagsgottis" och grönt te.

Det räcker gott och väl för idag :)
Later//A



Träna i snygga kläder!



ÄLSKAR färg, speciellt när man tränar. Det ska vara både snyggt och bekvämt. Man behöver inte klä sig som en luffare för att man ska till gymmet :D man blir gladare av snygga träningskläder helt enkelt. Nu menar jag inte att man ska klä upp sig och verkligen inte sminka sig o göra sig iordning som till fest för att man ska till gymemt som vissa gör, förstår verkligen inte grejen. men iaf.. snygga träningskläder kan man inte få nog av <3 Ska införskaffa oss en hel del av detta.

Linnen från gina tricot, tröjor/byxor/leggings från H&M, skor från nelly.com. Billigt o bra!



Vad är det som luktar!?



hhahahha det var helt klart dagens roligaste! Jenni satt och klagade lite på att det luktarde lök på jobbet, inte så konsigt tänkte jag eftersom vi hade rödlök i maten, och att hon kanske hade kvar lukt på händerna efter att ha lagt i det. Hon sa det flera gången..sen sniffade hon på håret och skrek "uusch! det är ju mitt hår som luktar lök, jag måste ha doppat det på löktallriken"

Sen var det inte så mkt mer med det, hon sprayade lite spray i håret för att få det att lukta bättre...men efter en stund så tog hon tag i håret och sniffade igen. Vad såg hon där!? hahahahahha det låg en lökbit i håret! Hon skrek typ ut as högt: "Amen fyfan! det ligger ju en lökbit i mitt hår! inte kontigt att det luktar!" Alla bara kollade medan vi gapskrattade.

Inte så konsitgt att hon kände nåt och inte jag..

Har gått och småskrattat åt det hela tiden efter det, fick oss ett gott skratt idag iaf, vilket kunde behövas! Hoppas ni kan föreställa er detta framför er, för det var väldigt kul!

Nu ska vi springa ner med tvätten och sedan bort till gymmet!
Later babes//A




Inkörsport till beroende

Picknick med familjen, after work på uteserveringen, grillning med kompisarna. Tillfällena att dricka sprit på sommaren är många. För vissa leder en blöt semester till ett alkoholberoende.



– Många får en kickstart rakt in i ett missbruk under ledigheten, säger alkoholforskaren Sven Andréasson till Aftonbladet.
– Ofta är vägen in i beroendet knappt märkbar. Det handlar om en steglös förändring.

Även de som redan
har problem med spånken upplever ofta att suget ökar under den varma årstiden.
– Inom beroendevården försvinner många patienter under sommaren. När de kommer tillbaka efter semestern är de i mycket dåligt skick, säger Sven Andréasson.

Den som har utvecklat
ett missbruk tål mycket mer alkohol än en person som inte är beroende. Märker du att ditt ölsinne blir allt bättre, se upp!

Du bör också vara uppmärksam
på dina föräldrars dryckesvanor. Om du har en mamma eller pappa med alkoholbekymmer är risken större för att du också ska drabbas.

Ett annat varningstecken
är att du dricker dig allt för berusad, och längtar efter ruset.
– Om man dessutom får ångest, har ett sug efter alkohol fast man är bakfull eller drabbas av minnesluckor ska man tänka efter, säger Sven Andréasson till Aftonbladet.

Det spelar ingen roll
om du pimplar rödvin eller häller i dig groggar, alkohol som alkohol. Upptäcker du att du dricker för ofta, för mycket eller att det går ut över ditt jobb eller privatliv, ta tag i saken. Tacka nej till några fester eller gå dit nykter, för att se hur det känns. För dagbok över hur mycket du dricker. Sätt upp mål för hur ditt drickande ska minska. Försök hälla i dig vartannat glas vatten.

Klarar du inte av
att hantera problemet själv, sök professionell hjälp.

Artikeln kommer från improveme.se

Det här är faktiskt sant, det är konstigt att man dricker mer under den varma perioden..när man sitter på en uteservering känns det nästan som ett "måste" för många att ta en kall öl eller liknande. Men egentligen förstår jag(anne) inte varför. Mer sällskapligt? hmm, njae..jag är väl sällskaplig nu när jag är nykter me :P hehe

aja, det är som det är, men bra tips att tänka på iaf i denna artikeln!



Dagens tips!

Våran finfina lunch ;) hehe den är enkel och god..såklart! man ska ju inte krånga till det i onödan.



Vi äter en och en halv tunnbrödrulle till lunch och så här har vi fyllt den:
Tonfiskröra på tonfisk
stenbitrom
creme fraiche
Röd lök
Ost
salladsblad

Enklare blir det inte, man kan ha i vad som helst nästan :)



Det är så synd!

Det är verkigen synd! Att ställen försändras..klart att saker och ting försändras men det är fortfarande synd! Det kom upp en hel del barndomsminnen när vi va på våran powerwalk igår. Det var så bra när man var liten..det blev faktiskt dåligt nästan direkt efter att vi flyttade därifrån. Alla städer har ju sina sämre områden..och nu är detta ett av Borås.



Här är huset på Norrby vi bodde våra första 8 år i. Fjärde balkongen på höger sidan var vårat kök, sen var det dom 3 första fönstrena på höger sida som var våran lägenhet.

Norrbytvärgatan 18 var adressen, hehe hade till coh med våran förskola i samma hus, längst ner fast på framsidan som inte syns på bilden. Bananhusen kallas dom, och det fattar man ju varför.

Som sagt så är det synd att det itne är något bra ställe att bo på längre, hade LÄTT bott där om det hade varit det, det är så nära till allt..till stan och till Knalle.

Aja, nu bor vi ju bra ändå så det är inget jag gråter över :P hehe
Skrivs senare..//A



Påfyllning!



Någon frågade ifall "Zhob" skulle komma in igen.. Trodde inte det eftersom dom kommit och gått ett antal ggr men se här vad jag hittade på sidan. nya Zhob och tom i en ny färg! Checka in dom på nelly.com



Omväxling förnöjer..

woopwoop, fick hem håret jag beställde i fredags redan idag, men det hade vi räknat med. Nu är allt i, alla slingor som "fattades" hehe så nu känns det bra med håret iaf..ville ju ha i några till lite längre fram vid "luggen". Sen skulle det klippas till lite mer, det var alldeles för tjockt nertill så Jenni tunnade ut det rejält, känns bra..eller det kändes bra innan iaf.



Nu har jag även tvättat det första gången, så imorrn får vi se hur det känns. Tvättar ju bara håret 2 ggr i veckan vilket är bra nu när man har i håret..så att man inte tvättar sönder det :P hehe det hade ju varit jobbigt om man brukade tvätta det oftare och sen skulle vänja sig vid att bara tvätta det 2 ggr, för man ska ju helst hålla sig från tvätt så länge som möjligt när man har extensions.

Var ju i Knalle innan och köpte nytt shampoo och sånt, allt var typ slut här hemma. Tänkte använda dom blåa denna gången. Har haft dom lila nu ett tag men det är bra att byta ibland. Kör varannan gång. Gillar båda väldigt mkt men nu är det nog bra med lite extra fukt åt håret :) inpackningen är alltod samma..den lila.

Har inte hänt mkt alls på jobbet idag som är värt att skriva om.. Här hemma har man iaf hunnit dammsuga och ävern bytt lakan..nothing more.

Anki skulle hälsat på men hon deckade nog hemma :P hehe vilket jag också snart kommer göra, ska bara IPL:a klart vänster ben..sen ska jag sovaaa för klockan är som vanligt llite för mkt just nu!

Första dagen på veckan avklarad..4 kvar! vi kör på...
Godnatt!//A



Mat & Träning 11.05.02

Vilket bra initiativ av oss att INTE ta oss till gymmet idag! Hade aldrog orkat det, alldeles för trötta och huvudvärken har hälsat på titt som tätt :/ Tanken var iaf att det skulle blivit ett gympass, med typ...ben kanske? hade inget speciellt planerat men eftersom det var länge sen vi körde det nu så hade det nog blivit det. MEN sen kände vi bara att det inte hade funkat!

Istället så blev det en powerwalk bort till knalleland eftersom vi hade ett ärende att uträtta där, Det blev liiite löpning dom 3 sista minuterna innan vi kom fram, hehe bara för att vi avr tvugna och hinna dit innan affärerna stände kl 7.



Det blev väl 40 minuters powerwalk allt som allt. Fick inviga våra nya färgglada tröjor me :) skrikiga, snygga färger. Skönt med frisk luft, som gjorde susen för värken, fast nu är den tebax igen :(

Undra om man ska börja räkna kalorier? Idag hade det nog inte blivit så mkt isf...tror jag.
Furkost 07.30: Havregrynsgröt med linfrön och sylt, c-vitamindryck.
Mellanmål 10.30: Apelsin och svart te med smak av rabarber, jordgubb och passionsfrukt.
Lunch 12.30: Tonfiskrullar.
Mellanmål 17.30: Proteinshake whey100
Kvällsmat 21.20: "Vardagsgottis" och grönt te.

Nothing more, nothing less
Later!//A




Dagens outfit



Chinos - H&M, Jacka - H&M, Tubtop - H&M, Armsmycke - Nelly.com, Skor - Skopunkten.



Fyra snabba tips mot akut matsug!

Här får du fyra knep att ta till när du för femtioelfte gången är på väg till kylskåpet eller godislådan!



1. Stanna!
... och ta ett glas vatten. Då får du en chans att fundera över vad det är du behöver. Är du verkligen hungrig? Om svaret är ja så ta en titt i kylskåpet och hitta något rätt och gott att stoppa i munnen och njut av det. Men kanske är du närmare rastlös, stressad eller deppig? Försök då göra något som helt akut kan dämpa den känslan och som inte är mat. Ta en promenad, ring till en väninna eller laga en kopp te.

2. Studera ditt framtids-jag.
Föreställ dig själv som du ser ut när du har gått ner i vikt. Tänk efter vad hon skulle göra nu. Se henne framför dig och överväg om det är klokt att äta nu om du vill vara liksom hon.

3. Känn efter i magen.
... hur det skulle kännas om du äter den där påsen vingummi. Kan du märka hur den skulle ligga som en massiv och osmältbar klump i magen? Eller den där halva litern vaniljglass? Du vet att du kommer att sova dåligt om du äter glass precis innan du ska lägga dig. Tänk framåt och påminn dig själv om hur du mår efter att har tröstätit och använd det som argument för att låta bli.

4. Ge dig själv en mental kram.
Föreställ dig ett vitt ljus eller värme på den punkt du känner ditt magsug. Eller föreställ dig att du omger dig själv med mjuk musik. Det låter kanske alternativt i överkant för dig. Men vissa människor kan träna sig till att dämpa matsuget genom att på det sättet ge sig själv lite snabb omsorg eller en symbolisk kram.

Tipsen kommer från IFORM




Shoppingtips!




Vi gillar verkligen jumpsuits. Dessa är mysiga!



Best of April.

Ännu en månad har gått..vad var det som hände som var bäst just i April?

En sak är iaf säker..haha det har nog ingen missat iaf..att vi fick våra nya mobiler :D så f-ing great!



Älskar den verkligen! Vårat liv! hehe, ne men asså..den är helt enkelt bäst enligt oss, mobilen är väldigt viktig nu för tiden. Xperia arc.



Åh, det gick så fort nu igen, men en festgrej som var bäst denna månaden var påskfirandet, både torsdagen och lördagen var helt kanon! Lördagen ägde lite extra dock men a :) allt detta har man ju skrivit om i bloggen så har ni missat nåt så är det bara trycka på april månad o läsa om våra bästa tillfällen ;)



En annan bra grej med April var att det varit väldigt bra väder, för då har grillandet invigits :D vilket vi tycker är nice! och att man kunnat sola ute en del! Hoppas att Maj nu bara blir bättre och bättre.

Sen får jag väl säga att det är skönt att ha i löshåret igen..för det var en grej ajg längtade till, hehe att jag blev långhårig är en av dom bättre grejerna i April eftersom jag trivs bäst i det! :)

Om vi ska säga nåt om jobbet så är jag glad att det varit såpass lugnt som det har varit.

Ja det var väl det..? Nu får vi se vad Maj har att erbjuda. Har kanske en liten tripp planerad men vi får se hur allt blir.
Hoppas alla hade en bra Aprilmånad!//A



Jennifer Lopez - LOVE?

Ute nu, check this out. Bara älskar On the floor och I'm into you



Tryck på bilden för att spela på spotify och glöm nu inte att dom strypt gratistjänsten från och med igår. Dags att klöpa sig unlimited eller premium!



Praktiska korgar!



Så här använder vi nu våra erfterlängtade korgar som vi köpte på www.hm.se och fick hem förra veckan. Ville "få bort" borstarna och burkarna från bordet, det bara låg utspritt. Inte alls fint. Så nu ser det mer städat ut iaf :) Råkade klicka hem 2 st packet, för ett paket innehåller dessa 2. Får se vad dom andra kommer att användas till..nåt bra hittar vi nog på :)



Lägger ner bloggen!

Nu orkar vi inte mer..det här med bloggen har varit en trevlig grej i 1,5år men nu känner vi att vi inte vill mer! Finns egentligen ingen speciell orsak till det..

Så detta blir det sista inlägget i den här bloggen, tråkigt men sant. Får se om man nångång börjar blogga lite smått igen.

Den här helgen gick väl lika fort som alla andra, fast iofs så tycker jag kanske att den var lite längre ändå. Kanske för att man inte var hemma? eller för att det kändes som att man gjorde nåt. Men då brukar ju dagarna gå fortare?..ne jag vettefan asså. Det var iaf en bra helg, kul o komma iväg lite och se lite annat ibland me.

Klockan är mkt och jag har myst ner mig med täcke här i soffan, satte på en film för en stund sen som jag hade tänkt att kolla klart på.



Jag hoppas att jag orkar kolla klart på den för det är rätt mysigt här just nu..somnar jag så somnar jag :) Den verkar helt ok än så länge, det är ju en Sci-Fi, Action. Brukar gilla sånt så vi får väl se. Den går på Bio nu iaf.

MAJ, MAJ MÅNE, JAG KAN LURA DIG TILL SKÅNE...? lr vad är det man säger?? haha Ojdå, första och sista skämtet för idag. Kul va? Det är klart vi inte ska lägga ner bloggen. Inte än iaf :)

Kan ge ett omdöme om filmen imorrn. Nu ska jag fortsätta mysa och sedan ladda för en #vanlig" vecka på jobbet.

Hoppas eran Valborgshelg var fin!
Nattinatt!//A



Mat & Träning 11.05.01

Gillar faktiskt inte "resemat"..det blir ju bara en massa skit egentligen när man är ute och åker. Som ni märkte blev det Mc Donalds i fredags, har inte ätit det på vet inte hur länge..och det är egentligen inte tillfredagställande på nåt sätt!? usch o fy och BLÄ :P hehe igår blev det ju inget sånt..då blev det ju tacos som ni kanske har läst. Det är alltid lika bra :) men idag var det dags igen!..Istället för Mc Donalds fick vi våran MAX som vi var ute efter i fredags, hehe men jag säger det samma om det.. INTE alls tillfredsställande för 5 öre efteråt. Det blir ju verkligen inte nåt sånt nu den närmsta framtiden kan jag lova!

I helgen har det inte blivit mkt godis eller nåt sånt, igår blev det ju picknick av frukt och lite kakor dock men inget mer typ.

Men idag är det dags för gottis, det blev LITE naturgodis tidigare och snart blir det glass i stora lass igen, hehe sa ju att jag inte skulle äta det på ett tag men a..det är min grej, älskar vekligen glass. Nu har jag väntat på den jäkla lakritssåsen från Ica men det vägrar att komma in så jag fick ta det som fanns! får hoppas att det blir bra, för egentligen vill jag ju inte ha någon hård skit på glassen, hehe men det smakar väl likadant skulle jag tro?



Återstår o se hur det blir när jag sätter ihop allt detta om en stund:)

mmm ska bli gott!

Har som ni kanske har förstått inte tränat nånting denna helgen, känns bra men ändå lite jobbigt. Känns som om det var föör länge sen man tränade...var ju ändå i onsdags man tränade sist.

Yeye, det tar vi igen i veckan :)

Later babes!//A




Lagom timing..

Tänker inte be om ursäkt för att man inte har bloggat eller nåt sånt, hehe det är det ju många som gör? varför? Alla förstår ju att man inte alltid har tid eller ork att skriva en massa inlägg hela tiden, speciellt inte om man är på resande fot, då kanskeman bara vill vara lixom?

Aja, nu är vi ÄNTLIGEN hemma iaf, kom till Borås lite senare än planerat men det gjorde inget. Vi hann till och med storhandla inför veckan innan me :)



Lagom timing blev det så att man kunde lägga sig här i den stora soffan och njuta lite av ett arvsnitt av Gossip Girl, naturgodis och kolsyrat vatten :D hehe

skrivs väl senare!//A




Valborgsvideo!

God morgon alla glada och pigga!



Här har ni videon från igår iaf.. finns ju fler medn tror detta var den "bästa"

Åh, snart ska man börja sin resa hemåt..sitta i en bil en sån här dag! inte alls kul!

Skrivs senare!