RSS 2.0

Sammanfattning

Man blir ju inget annat än lite irriterad när man kommit ända hem från gymmet och är hungrig och tagit sig upp till lägenheten, så märken man att man inte har sina nyvklar på sig! GAAH! Fick traska ner till stan och hämta dom från sis, inget jag gråter för så mkt iofs för det blev en liten extra promenad bara :) frisk luft skadar aldrig!

En liten sammanfattning av dagen(orkar inte skrivs en novell):
Jobbet: det var kanonbra, kände oss lite stressade, varför vet jag inte? hehe kanske för att ALLT ska va klart imorrn innan påskledigheten. Det kändes la bara som att denna dagen var sista eller nåt?

Pumpen: Den va bra, jobbig som den ska vara..vissa grejer va väl bättre än förra passet och vissa va lite sämre, men jag är nöjd :) den ska få oss att hålla formen :P

Dagen i övrigt: Vädret suger! inget annat att säga om den, typ.

Bjuder på några bilder :)



Djungelnaglarna ska bort, för tills imorrn är det namnet på naglarna som gäller, frågan är bara om man ska satsa på nån skrikig & grym färg, eller om man ska ta nån neutral, som typ nude? resultatet får ni se imorrn :)

Nu ska jag iaf blåsa håret och sedan få på mig lite brun-utan-sol, känner mig hel likblek av nån anledning!
that's all! Bye!//A




Tjejen från i lördags!

I kissed a girl and I liked it, hope my boyfriend dont mind it.

Nu vet jag vad hon heter, tjejen jag hånglade med i lördags. Johanna and she's fine! Jag har ingen aning om hur det kommer sig att vi kysste varandra faktiskt, för jag minns inte.. men det fortsatte hela kvällen. Och till er alla som undrar om det va första gången och jag skryter? nee det va det inte, gör det lite då och då faktiskt. Vet inte hur jag hittar tjejer att hånga med, men de verkar som om dom gillar mig ;) får väl se om jag får nåt på kroken imorrn när vi ska festa till det igen :P



Har ju pojkvän, han tycker att det e ok, han gillar de inte som alla andra killar som är singlar.. men jag får göra det iaf ;) han jämför alltid det med att han kanske skulle hångla med en brud nån dag men det e ju inte riktigt samma sak för isf får ju jag hångla med killar oxå men det vill ju varken jag eller han ;)

Nu ska jag ta en lååång varm duch och värma ryggen. Kan knappt röra mig. Sen ska jag o Daniel äta nåt gott sedan krypa ner o mysa till en film ;) //J



Bodypump!

BODYPUMP® är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Passet är perfekt för både kvinnor och män som vill träna igenom hela kroppen på en timme. Att BODYPUMP® är enkelt gör det lätt att komma igång, och effektiviteten gör att du snabbt märker resultat.



Så här ser ett BODYPUMP®-pass ut

Du använder en step-uplåda, en skivstång och vikter. När du gått ett par gånger kommer du att veta vilka vikter som är rätt för dig. Generellt gäller att ju större muskler, desto tyngre vikter. Till exempel kan du lägga på lite mer när du tränar ben och ha lite lättare vikter när du tränar armar. Är du osäker – fråga din instruktör.

Vad gör BODYPUMP® för mig?
• Förbrukar upp till 600 kalorier per pass.
• Förbättrar din styrka.
• Förbättrar din allmänna hälsa.
• Förbättrar hållfastheten i skelettet (motverkar benskörhet).
• Ger en känsla av att ha presterat något bra.

Hur tränar jag BODYPUMP® säkert?
Din instruktör finns på plats för att hjälpa dig träna säkert. Kom ihåg att:

• En stolt hållning är grunden för alla övningar.
• Fokusera på att lära dig rätt teknik i början.
• Fortsätt att ständigt förbättra och förfina din teknik.
• Börja med låga vikter – höj dem stegvis efter sex veckor.
• Utför övningarna kontrollerat – mjukt istället för ryckigt.
• Fokusera på de arbetande musklerna och stabilisera de andra.
• Lyssna på din kropp – den berättar om något inte är som det ska.

Har fått frågan vad vi gör för att hålla våran kropp i form, så detta tränar vi minst 2 grr i veckan för att hålla oss "fit", för er som har missat det :P men det är det nog inte många som har, hehe

Ska iaf på premiären idag av det nya nu inför sommaren, ska bli kul! Jenni kan tuvärr fortfarande inte träna, hennes tygg strejkar.. Hoppas iaf att det är rikgtigt grymt nu! så att man blir ännu mer taggad på att träna och få den perfekta "sommarkroppen"

Så alla ni som aldrig har prövat det, DO IT! och för er som har provat men ah, "gav upp" SÄTT IGÅNG :P




Sportigt mode



Vi älskar det sportiga modet. Det är både snyggt och bekvämt! Byxorna är från nelly.com och kostar bara 199:- som vi tänkte klicka hem, dom svarta skorna har vi redan hemma, oxå dom från nelly.com. Den svarta jackan är från gina tricot, den har vi i rosa och sport bh:n är från H&M. Vill ha den i leopard, riktigt snygg men den finns självklart inte i borås så vi får kika i gbg! Dom grå skorna blev jag kär i direkt, dom är från bianco, riktigt heta! Får gå dit o testa hur dom sitter.

Låt gärna sport bh:n synas under plaggen, ni kan ha en tröja på, eller en trasparent tshirt. Ni kan även ha en snygg body eller baddräkt under som linne. We love it!


Följ vår blogg bloglovin



H&M släpper festival-kollektion

H&M släpper än en gång en kollektion under namnet FASHION AGAINST AIDS. Dessa kollektioner har tidigare varit designande av kända personligheter. 2008 designades plagg av bland annat, Rihanna, Timbaland, Rufus Wainwright, Justice, Katharine Hamnett och The Cardigans, medan de förra året designades av bland annat Dita von Teese, Robyn, Katy Perry, Cyndi Lauper och Tokio Hotel. Men nu är det slut, eller i alla fall uppehåll, på den eran. Nu skapar nämligen H&M en egen, festivalinspirerad kollektion under namnet Fashion against AIDS.



Kollektionen innehåller såväl plagg för dam, herr och dessutom accessoarer, och kommer att släppas i maj 2010. Hela 25% av intäkterna kommer att sänkas till HIV-organisationer.

WE LOVE IT!! Detta är några av plaggen, fanns så mycket mer men plockade ihop det vi tyckte va snyggast för tjej och visst blir man sugen på festival när man ser dom!? Vi blir de iaf! Vi kanske inte drar på festival iår men vi kommer lätt köpa en del av plaggen ur kollektionen! :)




Dagens outfits 31/3-10

Vädret är ju verkligen inte med oss idag heller, tråkigt är det! Men idag åkte det iaf på typ slappa kläder, enkla skulle jag kalla det?


Oversize silkeströja & chinos - Gina. Body - Moki. Skor - Skopunkten.


Tröja - Gina. Kängor - Nelly shoes




Längtan!

Åh fy! Så låg det spya på golvet när man kom hem me, lilla gumman!? vad har hon ätit denna gången?? hehe sen hittade jag nån vätska också, eeew! aja, lilla Tindra mår iaf bra som det ser ut just nu, hon ligger här och myser med mig! Det är det enda som varit lite sådär idag, annars har dagen varit...mkt bra! Har legat i fas hela jobbdagen och därför blir det lite välförtjänt sovmorgon imorrn me :D love it! Tar iofs bara en timma men ändå :)



Gud vilken längtan jag fick till LITE varmare tider, kände att det hade varit så himla gött att bara ta ett eller två varv runt den underbara Ramnasjön här i Borås,  istället för att gå och ställa mig på löpbandet tidigare idag, yes jag var duktig och tog mig till gymmet ;) Men som sagt, det ska vara lite varmare känner jag.. så att man kan ha sin mysiga tröja på sig sitället för en jacka. Gymmet får duga så länge, men det är så mycket skönare att få frisk luft samtidigt!



även om det är sovmorgon imorrn så är det nog dags för sängmys, den efterlängtade sömnen man aldrig tar igen efter en helg verkar aldrig bli av, förrutom nu då kanske??

så godnatt everyone! ha en underbar natt!//A

 




Så får du killarna på krogen intresserade

Det är inte alltid man får den uppmärksamhet man hoppas när man är ute. Men ofta kan det bero på småsaker som du inte ens har funderat på



Sällskap
- Om du är ute för att träffa någon så är ett bra tips att inte gå ut i större sällskap än tre tjejer. Det kan vara svårt att närma sig ett gäng på fler än så. Är ni tre så kan dina vänner umgås om någon kommer fram och pratar med dig. Stå inte helt vända mot varann utan vinkla axlarna utåt för att visa att ni är öppna för kontakt.

Ögonkontakt - Vi vet alla att männen kan behöva lite hjälp på traven. Kasta lite blickar på herren du spanat in, men istället för att ha en sexig look se till att le. Många gånger kan den sensuella blicken feltolkas som att du inte är intresserad eller uttråkad. Så satsa på ett stort leende, det visar både självsäkerhet och gör dig vackrare.

Småprat - Se till att hålla dig till lättsamma och positiva samtalsämnen. Många gånger kan nödrepliker som "Vad varmt det är" och liknande bara ge negativa vibbar. Visa hur glad och härlig tjej du är genom att prata om musik, filmer och andra småsaker där ni kan hitta gemensamma favoriter.

Drink - Se till att ha en drink i handen. Står du tomhänt kan killarna känna sig tvugna att köpa något till dig direkt. Men har du en halvdrucken drink så blir det naturligt att bjuda dig på en till om den tar slut under tiden ni pratar. Att skåla lite flörtigt då och då är också ett sött knep.

Det känns som om man vet allt detta o de kanske inte alltid funkar heller iofs med känns det inte som något för dig så är det bara att själv inleda ett samtal med ställets hetaste kille. Ladda upp med ett härligt leende så kan ingen stoppa dig från att snärja vilken man du vill.




Botox!?

Vi funderade på en sak när vi tog en promenad hem på lunchen! Bekymmersrynkan. Den kommer fram som mest när solen skiner eftersom man kisar hela tiden även fast man har solglasögon. Såå då tänkte vi att man kanske skulle testa botox innan sommarn, vilket är bästa tiden som sagt för att man rynkar pannan extra mycket.



Vi har fått gener från pappa som gör att vi kan få en ordentlig bekymmersrynka om vi är arga eller bara rynkar ögonbryna neråt. Vi har bestämt att den ska BORT! Det är mest i förebyggande syfte så man inte har den djupaste rynkan när man blir äldre och för att det inte alls är snyggt att se arg ut hela tiden :P



Vill inte ha en sån där fejkpanna som inte går att röra, därför vill vi bara lägga det mellan ögonbryna, resten av pannan får väna tills vi blir lite äldre. Skulle ALDRIG lägga så mycket så man inte ser rörelser i ansiktet.



Brills

Hey hoes! Vi var hemma en snabbis på lunchen som vanligt på tisdagar eftersom det är tvättdag och vi alltid lägger in två maskiner med sängkläder och handdukar så det är klart tills vi kommer hem. Passade på att ta med våra ny röda och gråa brills som vi köpt på gina. Solen skiner och dom passade så bra till dagens outfits ;)



Katten ser crazy ut men hon är fortf jätte söt!

Vi har det ganska lungt på jobbet idag vilket är väldigt skönt så vi slipper jobba övertid. Det verkar som om det lugnat sig lite mot hur det var innan. Man vill ha så mcyket fritid nu när det blir bättre väder som möjligt ;)




Skobegär7

Klom-i-klomp toffeln är tillbaka! Åk ut på vischan och norpa hem trällorna till stan, sälskilt de prydda med möbelspikar. Pynta dig själv med vägkantblommor i håret, en stråväska i handen och så charmskorna nr1. Vem kan motstå vårens lantlolla?



Vi bara äälskar träskorna. Finns ju så många snygga varianter och är lätta att dra på sig. Helst ska de vara den lite högre varianten. Dessa två kommer från nelly.com med märket mango och timeless. Ska föröka hitta ett par som inte är allt för höga så man vrickar foten eftersom dom sitter ganska löst och dom ska helst inte vara för dyra :)



Stretchövningar för ischiasont

Det va en läsare som tipsade om att jag skulle söka efter "ischias övningar" på google för att få fram övningar som lindrar eller tar bort min ryggont helt. Tack så jätte jätte mycket för tipset, tycker verkligen det e roligt när man får tips som kan hjälpa när man väl behöver dom, Ska testa det så fort jag kommer hem. Sitter ju på jobbet och pinas och försöker klara av dagen :)



En övning jag hittade
Ligg på rygg med utsträckta ben. Böj ena benet och ta tag om knät. Dra knät mot dig så mycket du kan medan du slappnar av. Sträck sedan ut benet mot taket så högt och rakt du kan, flexa foten. Ta gärna hjälp av någon som kan hjälpa dig räta ut benet och sträcka det så högt och rakt uppåt taket som du kan. Det ska sträcka lite i ryggen. Böj sedan benet igen och dra mot dig. Gör så 10 gg per ben med tre repetitioner varje dag.

Ligg på rygg med böjda ben.
Lägg handlfatorna under svanken. Pressa ned handflatorna så hårt du kan i intervaller. 10 ggr i tre omgångar varje dag.



Dagens outfit 30/3-10

Mysigt och lite sportigt på samma gång. Detta pga att jag (jenni) har JÄTTE ont i min rygg och kan knappt röra mig, anne fick hjälpa mig en del på morgonen och därför hann vi inte dra på oss något mer avancerat :) Men jag gillar det!



zip hoodie och linne -gina, leggings - H&M, skor - skopunkten



zip hoodie, leggings och linne - Gina, skor - skopunkten



"invigning"

Stackar lilla Jenni, Vi trodde att detta skulle bli en riktigt bra måndag.. fast det har det iofs varit ändå, men det är rätt jobbigt när man är taggad på att träna o sen inte kunna träna som man ska, hennes sån där ischiasnerv bråkar med henne, den började bråka riktigt ordentligt när det var dags att träna rygg. Jag har hört hennes små svordommar under träningen :P hehe



mmm och vet ni vad? bara för att hon har ont, så kändes det helt weird, det måste varit bara för att vi e tvillingar och eftersom hon har ont så får jag ont? hehe nerå, tror nog inte riktigt på det där. Men kände iaf att jag inte kunde träna fullt ut :( gillar det inte, känns som att man bara "lallar" runt, som många gör när dom är på gymmet, hehe

Invigningen av våran kusins egna nagestudio LilacNails var det ju! Eller det var lite mer som en "pre-invigning".. liten och trevlig! Hann bara stanna en liten stund. Nu ska hon få göra folks naglar snygga, så att dom ser fräscha ut.. typ som våra :P



Nu blir det inget mer från oss ikväll! för nu ska spikmattan och sängen få sin del, av mig iaf ;) måndagen gick ju lika fort som vanligt, konstigt? naae. 

natti natt!//A



Turshopping!

Vi fortsätter att shoppa som vanligt och vi slår nog rekord i shopping under mars månad. Men sen vet man ju inte vad som komma skall :P Vi blir bara mer o mer sugna på vår och sommarplagg så de blir nog en heeel del shopping under resten av våren ;)

Vi har sån jävla tur idag, märkte det först när vi kom hem faktiskt. Vi hade fått 150 kr rabatt på hela köpet trots att vi fick tillbaka stämelkortet med en stämpel svar att stämpla innan rabatt. Vi blev förståss jätte glada men vi är faktiskt ärliga så hade vi märkt det vid kassan hade vi nog sagt till endå.. elleeer? :P

Jaja gjort e gjort och detta fick vi med oss hem denna gångn. Fanns 3 saker till jag ville köpa men de tar vi under veckan ;)



Två jeansjackor, en ljus och en mellanfärg, ÄNTLIGEN!



Två lite längre hoodies i grå och svart. Ska nog pimpa till dom med lite nitar o skit senare.



En oversize, lite slöare rosa silkeströja! as nice och som sagt, silke is our thing ;)

Nu ska vi på invigning av kusinens nagelsalong och sedan pumpa rumpa! bilder senare! byyeee



Shoppingtips!

Fick höra det så många gånger under förra året, "silkesjacka! det är sååå ni!" mmmhm, det kanske man kan säga, hade ett antal olika förra året, det var typ det ända vi köpte, haha men dom e snygga o bra när det är varmt ute.

 


Nu vill vi tipsa om en riktigt snygg silkesjacka från monki, kostar 400:- och det bästa med den är att du kan vända den ut och in, så därdör är den ännu mer prisvärd, 2 jackor för 400:- vad är det!? NADA! :)

Ska iaf till stan nu, behöver ju inte jobba över idag heller :D niice, så vi ska kika i affärerna och se vad vi hitar för nåt fint vi kan fylla den väldigt fulla garderoben med.. den ska ju ändå tömmas snart!

Later!
xoxo//A&J




Starka snygga naglar - NU!

Vi har tidigare skrivit om hur ni får era naglar att växa och bli starka, med hjälp av mat och vitaminer men här är ytteligare tips på hur ni får dom snygga. För enligt oss är det viktigt för en tjej att ha fina händer och naglar, och det tror jag alla håller med om, och vi VET att killar föredrar vårdade händer före nagelbitare!

Hejdå, mjuka och sköra naglar

Varför blir naglarna sköra? Bristen på kalcium, som du hittar i bland annat mejeriprodukter, ägg och vitkål, är en vanlig orsak till sköra naglar. Du bör också hållar tassarna långt borta ifrån kemikalier, långa vattenbad och vissa medeciner.

Så förebygger du sköra naglar. Se över din kost och se till att du äter varierat för att få i dig alla nödvändiga vitaminer och mineraler. Nödlösningen stavas kosttillskott som finns att köpa på apotek och hälsokosthandlar, men ha som regel att alltid få i dig vitaminerna och mineralerna naturligt i första hand. Släng acetonen och investera i en mild nagellacksremover utan färg eller parfym i. Skäm bort naglarna med nagelolja, och använd gärna ett skyddande samt kalciumstärkande lack till vardags.

                 

Hejdå, räfflade naglar!


Varför blir naglarna räfflade?
Nageln växer fram i ett system av ”skenor” som ligger längs med varandra. Skenorna binds samman med ett starkare nagelämne – som redan från början gör att din nagel ojämnt slittålig. Nageln blir alltså räfflig eftersom de lättslitna skenorna slits mer än nagelämnet emellan.

Så förebygger du räfflade naglar. Precis som ovan gäller det att slänga bort acetonet och välja mild nagelvård. Vill du få bort räfflorna akut? Fila försiktigt, försiktigt med en mjuk fil ovanpå nageln (igen - var FÖRSIKTIG, filar du för mycket blir nageln mjuk och det är värre än räfflade naglar) för att få bort den värsta strävheten. Måla sedan naglarna med ett baslack för att jämna ut de restrerande räfflorna. Toppa med ett snyggt, färgat lack!

Hejdå, missfärgade naglar!

Varför blir naglarna missfärgade? Antingen slarvar du med underlacket innan ditt färgade nagellack, eller så är det din nagellacksremover som är boven i dramat. Röker du? Sluta med det! Nikotin gör naglarna fula och gula på ett kick.

Så förebygger du missfärgade naglar. Som sagt, använd aldrig en remover med färg, aceton eller parfym i. När du väl har hittat en bra remover – använd den på en bomullspad, tryck till med removern över nageln och dra sedan uppåt. Gnugga inte! Då riskerar du att gnugga in pigmentet i nageln, vilket leder till vidare missfärgning. Och glöm inte baslacket innan färglack!




Bleka bryn!

Vårens skönhetstrend! Men hur ser det ut egentligen??? Personligen gillar vi det inte alls eftersom brynen ramar in ansiktet. man ser ju nästan lite sjuk ut utan faktiskt. Dom flesta som har ljusa bryn brukar oftast fylla i dom med en ljusbrun ögonbrynspenna, vi fyller i våra även fast vi har lite mörkare för ett mer jämnt resultat.



Du fixar det lätt genom att kamma in en consealer, först mothårs så det kommer enda ner till huden sedan medhårs och avslutar med att fixera brynen med en gél om du inte redan har jätte ljusa bryn eller bleker dom men det är nog säkrast att testa med consealer först. :)



Det händer saker under fotningen

Vi har vart inne och fotat i ca 1,5 h nu.. lika bra som vanligt när man har tid så att allt blir fotat och kommer ut till försäljning! Det va lite roligt idag för de hände en del saker med oss. Anne höll på o vricka sönder sin fötter i skorna hon skulle fota jeans i några ggr, samma sak hände med mej ett antal ggr när jag fotade skor. Min nerv i ryggslutet kom i kläm så jag knappt kunde röra mig när jag skulle ta på mig ettt par shorts. En liten bit av min nagel gick av när jag skulle knäppa ett par jenas, jag haaatar sånt! Nu måste jag fila ner alla i rätt längd så de inte syns :/ hehe aja inte hela världen. Som ni läser så händer det saker som är lite mindre bra men endå lite roliga på samma gång :P

Jag HOPPAS verkligen att min nerv låter mig träna ikväll, annars blir jag lite ledsen i ögat faktiskt. Det började förra onsdagen när jag skulle träna, fick jätte ont och kunde knappt röra mig på två dagar :(



Jag försöker få på mig ett par skor, har så jäävla skoskav efter helgen så de gick väl sådär. :P



Sandra fixar iordning sina små sett så anne kan fota hennes stayups



Sandra har ett bra jobb hon ;)

Nu e de snart lunch och halva dagen har REDAN gått. känns bra! trött som få idag! skrivs//Jenni




Dagens outfits 29/3-10

Det syns på färgen på plaggen att det är grått och trist ute, dumma regn!


Tröja & Knästrumpor - Gina. Gummistövlar - SthlmDG.


Halsduk - H&M. Skorta & Lackleggings - Gina. Stövlar - Skopunkten.




Irriterande!

hehe, vad är det med folk egentligen, det är nästan alltid lika irriterande att kolla på lyxfällan :P fattar inte ens varför jag kollade på det idag, vad tänker folk med? Har man inte pengar så ska man inte hålla på och köpa massa saker och göra massa saker som man inte sen kan betala för! tur att man aldrig har/kommer att ha sånna problem!

Gud vad det var irriterande idag när jag fick SE att Gossip girl inte kom idag, hmm har jag missat nåt? såg iofs inte hela avsnittet förra veckan eftersom jag va på nellys utförsäljning, men det var väl inte sista lr!?!?! min söndagslycka försvann :( buhuu! istället satt jag och kikade runt på lite kläder på nätet ;) tindra höll mig sällskap och försökte trösta mig.



En jäkligt bra grej som INTE är irriteande är att det BARA är 4 dagars arbete kommande vecka! Det ska vi lätt skåla för på torsdag :D

Ne, nu ska jag bara in på internetbanken och fixa lite, dom sista räkningarna dras imorrn så :) i'll fix the money for that. Och sen är det sängdags!

Ha en riktigt godnatt!
byye!//A



En smarrig kväll!

Jag och Daniel ligger i soffan tjocka som få efter all god mat vi ätit ikväll. Vi gjorde egen pizza med tomatsås, ost, champinjoner, räkor och tonfisk.. alla av daniels favoriter i ett. Han fyller 24 gamla år imorrn så vi myste till det lite extra ;) vi är nog lite fööör mätta nu faktiskt, det e alltid samma sak på söndagar. hehe :D

   

Här är en bild på pizzan, ser inte allt för rolig och färgglad ut men god va den ;)

   

Till efterrätt åt vi en kladdkaka med goda bär till! gott!

               

Hehe kolla vad som smällt upp mitt på torget, ganska rolig faktiskt!

Jaja, nu ska vi se om det kommer något bra på tv! Gonatt allihopa! xoxo//Jenni




Inte som vanligt..

heyhey, nu är dom på G, det blev inte mozzzarella pizza som vanligt på söndagar :P har redan alla andra godsaker(pepsi max & marabou) här hemma tills ikväll så jag orkade inte ta mig bort till affären för det, så idag blir det våra special-toast, men denna gången la jag i tonfisk också för att få det lite mer "matigt" hehe,



Har tidigare lagt in resept på specialtoasten, så har ni itne skrivit ner den eller om ni vill ha den så fråga :P orkar inte rada upp det nu. Så svårt är det ju inte o få till en god toast ;)

Toasten blir gjord till skön musik!  om ett tag blir det ju Gossipgirl me, woopwoop!
Later!




Bästa sättet att hålla sams

Det bästa sättet att hålla sams när man bor ihop med sin syster eller någon annan är faktiskt att man har "sina" städdagar och matlagningsdagar, Vi har våra dagar på söndagar, då lagar vi mat till kommande vecka och sen blir det storstädning av lägenheten, Varannan veckan är det jenni som lagar mat varannan vecka är det jag som gör det. kanon bra! :P

Då gör man lika mycket, inget gråt inga problem.



Kom hem för ett tag sen, så nu är allt snart klart, sen blir det chill som vanligt på söndagar.. trött är man även fast man inte va ute o festade. Jenni ska strax hem till Daniel och fira hans födelsedag med egengjord pizza och kladdkaka till efterrätt eftersom han fyller år imorrn, bilder kommer senare//A & J



H&M lanserar ekologiska hudvårdsprodukter

Den svenska klädjätten H&M lanserar nu sitt allra första sortiment med ekologiska hudvårdsprodukter. Produkterna innehåller bara naturliga och ekologiska råvaror och har certifierats av Ecocert. Ett steg som de i ett pressmeddelande beskriver som naturligt då de under flera säsonger arbetat med ekologisk bomull.



  • Duschgelé, 49,50.
  • Bodyscrub, 49,50.
  • Bodylotion, 49,50.
  • Handkräm, 39,50.
  • Läppbalsam, 39,50.

    Produkterna finns i doftkombinationerna hallon/melon och lavendel/mint, och som komplement finns det makeupväskor och necessärer av ekologisk bomull.

    Hmm..? det med ekologiskt är ju bra! och doftkombinationerna verkar bra, kanske ska testa? Men är det verkligen riktigt ekologiskt, sånt är svårt att veta..mkt är säkert skitsnack?



  • Tips

    Det är konstigt att man alltid får ont i kroppen dagen efter en utekväll, eller det får jag(anne) iaf, kanske är det för att man dansar och rör sig så mkt på en kväll, på ett sätt som man inte gör annars :P hehe



    Me and sis har iaf masserat varandra med det här lilla massage-redskapet vi köpte på H&M för 20kr! riktigt gött! Ska nog införskaffa oss en sån där fotmassage grej som man kan rulla fötterna på, sjukt skönt med fotmassage, det finns så mycket spänningar där.



    Vill även tipsa om dom snygga smyckerna vi köpte på glitter, kolla bara vad snygga dom är! helenL skrev ju om dom, så vi nappade direkt. Dom ingick i jennis pratyoutfit igår :D

    Nu blir det en dusch och film!
    Have it!



    Laddat upp

    Nu har vi laddat upp med våra godsaker här hos farsan, Naturgodis, marabou och Pepsi max såklart ;)



    Ska ha en sån där chillkväll med bara mys framför tv:n! kommer nog nåt bra som man kan titta på, iaf senare för då blir det "Natt på museet" :)

    Ha de gött!
    xoxo



    Race mot tåget


    Omg, ni ska bara veta vilken tur vi hade!! Missade tåget från borås eftersom vi va lite slow på maxi innan, så stefan körde oss till sandared så att vi kunde gå på där. Race mot tågt, såg bommarna gå ner lite här o där på vägen, vilket gjorde oss mega stressade. Men vi hann i sista sekund, tack stefan!




    Pix från igår!

    Det var helt sick! SÅ JÄKLA BRA! :D




    we did run the catwalk ;P




    Maten va sinnessjukt god! och drickat var det inte heller något fel på :P haha




    lite bildtagning i studion blev det me :) kul!

    Det var iaf en KLOCKREN kickoff! Så nöjda!



    Kick it!

    nu drar vi :) ha en kanonbra kväll!




    Förberendelser..

    Eftersom man fick sluta tidigt idag på jobbet så hann vi in en snabbis till stan för att skaffa fram dom sista nödvändigehetrna inför kvällen, det var ju självklart "Lemon Gold" ;P haha och dust it, ska ju få till "it" frisyen ikväll hade vi tänkt :)



    Så just nu pågår lite förberedelser i form av dusch, klädval och annat.. har inte riiiiktigt bestämt hela outfiten än men de mesta är på plats iaf, får väl se sen hur det slutar, hehe. nått hett ska det väl bli ;)





    Pix kommer laaater!
    xoxo!



    Ikväll smäller det!




    Fräsch hy - Dagen efter festen!

    Det är inte bara du som är trött och hängig efter att ha festat in på småtimmarna. Huden har också fått ta en del stryk. Dags för en räddningsaktion!



    Sovit med makeup

    Ha alltid tvättservetter bredvid sängen, men om skadan redan är skedd ska du satsa på en kraftfullare rengöring och peeling för att få bort precis allt. En oljebaserad rengöring är att föredra eftersom den är skonsam även mot torr hud (vilket den oftast är efter att du har druckit alkohol).

    Rökt cigarretter

    Ta en dusch för att få bort röklukten, gör en inpackning av håret (som brukar bli extra torrt och sprött av cigaretter). Massera in en parfymerad duschcrème över hela kroppen. När du torkat av dig och ska smörja in dig, lägg lite extra uppmärksamhet på munnen som kan drabbas av fula rökrynkor. Smörj gärna en antirynkcrème runt och på läpparna.

    Sovit för lite
    Svullnad och mörka ringar kommer som på beställning efter för få timmar av sömn. Börja med att plaska iskallt vatten i ansiktet för att få ner svullnaden. Dra en isbit över de värsta områdena (obehagligt men effektivt) och dutta sedan på en ögoncrème som hjälper både mot svullnad och mörka ringar. Ta inte för mycket, för då kan det bli motsatt effekt. Applicera sedan en ljusreflekterande concealer.

    Är uttorkad
    Förutom att dricka massor av vatten kan du lägga en fuktmask när du vaknar. Runt ögonen brukar det uppträda små torrhetsrynkor som går att få bort med en ögonmask och ögoncrème.

    Ätit dåligt
    Blodsockret brukar ligga på noll när du vaknar, och första bästa pizzeria är målet. Men för att se och känna dig fräschare är frukt att föredra. Ha ett glas med apelsinjuice bredvid sängen som du kan svepa så fort du öppnar ögonen. Ta en frukt och få i dig lite nyttiga fetter genom att ta några kapslar med jättenattljus-olja (det fuktar huden inifrån). Sedan kan du frossa i snabbmat, om du fortfarande vill.

    Fem ”dåliga” saker som faktiskt är bra för din hud

    1. Choklad
    Mörk choklad (minst 70 procent) innehåller antioxidanter som förbättrar din hud och motverkar rynkor.

    2. Fruktjuice
    Juice innehåller socker men är en källa till vitaminer och antioxidanter. Drick måttliga mängder och byt ut läsken i drinken mot juice.

    3. Olja
    Fett löser fett. Rengöring som innehåller olja är effektiv men skonsam och kan hjälpa en oren hud till det bättre.

    4. Svett
    Så länge du använder bra makeup och hudvårdsprodukter som inte täpper till porerna är svett ett bra sätt att rengöra huden inifrån.

    5. Pommes frites
    Okej, kanske inte supernyttiga för huden, men om du äter dem sällan gör de faktiskt ingen skada. Och att avstå från allt gott gör dig inte gladare – och därför inte vackrare.

    Jävligt bra tips och det lär väl vi behöver imorgon efter kvällens stora fest ;) Nelly.com har ju kickoff och det kommer nog bli den roligaste festen på vääldigt länge! Partyparty!




    Dagens outfits 26/3-10

    Ränder och tränder :) Skinnjackan åkte på idag iaf, hoppas bara det spricker upp till sol ordetnligt under dagen :D det är ju trotts allt fredag!


    Skinnjacka - Red Label. Tröja & Boyfriend-jeans - Gina. Skor - Skopunkten.


    Kort kavaj - Gina. T-shirt - H&M. Shorts - Vero moda. Boots - Skopntken.




    Det blev snyggt!

    Lovade bild från dagens nagelfotning och här är den :) Dom blev riktigt snygga och passar bra till morgondagens festligheter på nellys kickoff!



    Anne med silver och ränder, jenni med guld och prickar!



    Bild på oss två och en bild på mig (jenni) när jag gjorde lite nytta medans jag kollade på vamyre diaries.. det är faktiskt lika bra när man har tid över och kan glo på tv samtidigt ;) gonatt!



    Dagens outfits 25/3-10

    Det blev ett längre möte på Unionen än väntat, det var ju en del snacka om man säger så, alltså bra snack :)

    Ligger i soffan och chillar, skulle blivit träning men den tar vi imorrn istället, för vi fick ju bara INTE missa Vampyre Diaries! lovelovelove! :D

    Som många vet så älskar vi fodral, det är ju så bekvämt!, så idag blev det fodral för båda 2 idag :P


    Fodral-klänning & Strumpbyxor - Gina. Skor - Skopunkten.


    Fodral-klänning & Leggings - Gina. Skor - Din sko.



    Dom togs bort!

    Nu är dom inte längre kvar på sidan, och vi får inte vara med och tävla med våra bikinisar TROTS att folket röstar på dom för att dom gillar dom. Jag HOPPAS verkligen att någon annan med liknande stil vinner. Det är lite roligt faktiskt. En tävling där svenska folket får rösta fritt på vad dom tycker är snygg så får man endå inte vara med, jag vet att regler är regler men denna gången är det ingen nelly jury som sitter och bestämmer. Dom flesta bikinisarna på top 10 är riiiktigt tråkiga och skulle aldrig bära dom själv. Hoppas att den med leopard top vinner, GO jossan!




    We're good!

    WE'RE GOOD! För det första så är det sista heldagen för jobb denna veckan! eftersom vi har kickoff med jobbet imorrn så slutar vi halv 3 :D

    För det andra så är det ju den 25:e ;P som vi sagt innan så går det sjukt fort alltihopa, det känns som att perioden från förra lönen till denna gick fortare än vanligt !?

    Vädret gör att humöret bara blir bättre och bättre!, ska strax ut på en lunchpromenad, men först ska jag(anne) in på internetbanken o flytta över lönen till sparkontot :)

    Later!




    Nelly Celebrity

    Fixa Jared Leto stilen! Den va riktigt snygg, Killar! Tjejer gillar detta, det vet ni ;) detta gillar vi skarpt iaf!!



    Kolla in hela nyhetsbrevet från nelly HÄR



    Orm & Tiger

    För alla som gillar djurmönster, som verkar vara grejer i år! Jag gillar dom skarpt! ;) Riktigt skoj att deigna bikinis, hoppas någon av dom vi gjort börjar säljas här på nelly, annars får vi försöka hitta de på annat håll! För någon av dom måste jag bära i sommar ;)




    Dags att rösta igen!

    Ännu en bikini gjord! Det kan bli för mycket med mycket mönster så här är en mildare variant ;)





    Bikinidesign nr3

    Gjorde en bikini till att rösta på, fint med svart underdel till, leopard va ju redan gjord tråkigt nog men nu får se räcka med det tre jag gjort ;) Gå in o rösta på den om ni vill här




    Nagelmodell

    Naglar hit och naglar dit.. alla tjejer tjötar om naglar. Men det e klart att vi gör för att naglar kan va så jävla snygga om man tar hand om dom rätt ;) Jag o anne ska vara nagelmodeller för nelly.com imorrn igen. Vi ska göra leopard och zebramönster på dom och slutresultatet får ni självklart se imorrn! :)



    Använder såklart konad nail art.. Finns på nelly.com!



    Mina naglar innan jag tog bort lacket.. testade en av dom nya färgerna från Viva la diva. Snyggt!

    Nu är det snart dags att sova och Anne kom precis hem, sista inlägget för ikväll! Gonatt!!



    Fan vad gött det är...

    Fan vad gött det är att....



    Träna! Man mår såå bra efteråt.. dom som inte tränar rätt borde ta hjälp av erfaren tränare.. Inte alls bra o träna så fel som vissa gör.. :/ tränade ett hårt pass bodypump och prang på bandet.

    Äta! Åt nudlar, fetaost och tonfisk efter träningen... en väldigt god och snabb mat, men jag vet att nudlar inte är det nyttigaste men det skiter jag i ;)

    Mysa! Att mysa med tv, te och tindra som sällskap äger... iaf när min älskling jobbar kväll.. Anne är hos en kompis och hälsar på!

    Pappa ringde precis, ska nog hälsa på honom i gbg på lördag om han inte ska jobba..



    Fotade lite skor idag när vi hade brist på annat.. lika bra!




    BikiniDesign nr2

    Annes tävlingsbidrag som jag gjorde åt henne, riktigt nice ;) Klicka på bilden för att tävla o rösta!
     

    Min designade bikini på NELLY.COM




    Designa din bikini hos nelly.com!

    Jag (Jenni) gjorde en som jag själv skulle vilja ha, bästa sättet att tävla på! ;) Varför ska man tänka på vad alla andra vill ha egentligen, smaken är som baken! Gå in och tävla, glöm inte att rösta ;)

    Min designade bikini på NELLY.COM




    Knokk you down!

    Grymt snygga och billiga klockor från knokk! Måste köpa någon av färgerna iaf, jävligt snyggt till vår och sommar, dom kostar dessutom bara 199:-




    Skobegär 6

    Volangkanter är överallt just nu. På blusen, på kjolen och ända ner på skorna. Ryschpyschet får oss att drömma om hight school prom. DU + Miss volangsandalett = Girls just wanna have fun!



    Volang hit och dit, gillar inte volanger så himla mycket, men det spelar inte så stor roll bara skon är snygg på foten och är bekväm! :D



    Dagens outfits /3-10

    En mysig kavaj och en bekväm döskalle-t-shirt är aldrig fel :) bekvämt skrev jag..o det ska det vara, orka obekvämt :P


    Kavaj - Vila. Långt linne & leggings - Gina. Kängor - Nelly Shoes. Armband - Gina


    T-shirt & Jeans - Gina. Boots - Skopunkten. Armband - Madly




    Ett samtal till hyresvärden!

    Nu ska vi äntligen ta tag i saken och ringa hyresvärden och klaga så mycken vi bara kan på de vi tycker är dåligt med lägenheten/huset eftersom hyran höjs så tycker vi att dom borde fixa till en del saker. Oavsett pris så borde allt vara bra i en lägenhet och våran är inte den billigaste direkt (men inte heller den dyraste.)



    Punkter att klaga på:

    - Grannen ovanför!!! Idiotisk granne som väsnas på kvällar och nätter som vi sagt till själv, men det verkar inte hjälpa.

    - Ytterdörr och fönster, Fönstrerna är inte täta (som tur är våren påväg), Dörren är så dålig att det känns som om folk är inne i lägenheten när dom går eller pratar i trappan.

    - Tvättstugan, Torktumlaren dammar ner alla plagg eftersom hållaren till dammet är sönder, Tvättmaskinens hållaren till tvättmedel är sönder, den åker ut hela tiden så man måste tejpa fast den eller något annat.

    - Avlopp i köket, dom fixade det i höstas men det verkar som om dom missat något, ett rör sitter löst och väggen i trappan har börjat spricka upp igen.. känns som om hela väggen är vattenskadad och vi måste flytta ut om nåt år endå. tragiskt.

    Fasen, vi som gillar våran lägenhet... jag hoppas att allt fixar sig annars måste vi tyvärr flytta.



    Vilka skitungar!

    Vilka skitungar det finns här i världen! eller kasnke inte är ungens fel om mamman inte kan uppfotsra sin dotter rätt!? Anki har iaf fått lätta på sitt hjärta när det gäller tröga föräldrar och annat..

    Det var en flicka på öppna förskolan som rev Ankis lilla Tyra i ansiktet, och tror ni mamman gjorde nåt åt saken, kärringen skrattade bara lite lätt, öh! Sedan hände det igen.. och då blev det heller ingen reaktion. Anki blev vansinnig, fyfan det hade jag(anne) också blivit, hade nog slagit till morsan om inget annat! Ta hand om din unge! haha

    Har varit en trevlig kväll med prat och skratt, tvättat har vi ju me som sagt, det sista ska hämtas nu innan läggdags :)


    Här är 3 andra skitungar :P

    Hoppas ni har haft en bra tisdag, för det har vi! woopwoop!




    Istället

    Som ni kanske har märkt har det blivit väldigt mycket shopping denna månaden, gött som f*n! Men idag struntade vi i rundan på stan som vi brukar ta efter jobbet när tvätten är i maskinen, för ja.. det är våran tvättdag på tisdagar :) hehe

    Istället var vi sååå duktiga och gick till gymmet för ett konditionspass, det var ett väldigt bra val om ni frågar oss. känns väldigt bra nu! Nu sitter vi bara här med äggamackor och te.. väntar på Ankipanki :D ska bli trevligt!



    Gött e det!
    Skrivs!




    Snabbaste vägen till lycka

    Genom att själv lära sig mer om ämnen som gör kroppen och sinnet lyckligt kan du enkelt ta kommandot över vårdepp och hängingt humör.

    En grå tisdagsmorgon med pressat dagsschema väcker knappast några lustkänslor. Men genom att "lura" kroppen att dagen blir ett härligt lyckorus kan du aktivera kedjereaktioner som vänder tristessen till eufori.

    Dokumenterade vägar till ökade halter av serotonin och endorfin - kroppens naturliga lyckopiller - är exempelvis träning, vistelse utomhus i solsken eller ett brett leende, medan må-bra-hormonet oxytocin frisätts vid beröring och sex.



    Ett oäkta leende ger inget omedelbart bubblande skratt, men processen sätter igång så snart du drar på mungiporna. Ställ dig framför en spegel så ska du snart se att du skrattar på riktigt. Den godartade spiraleffekten låter inte vänta på sig, och tillvaron blir ljusare.

    Fysisk aktivitet dämpar inte bara stressrelaterade problem, träning ger också andra ringar på vattnet. Utöver endorfinerna ger också övriga lyckoämnena som serotonin, noradrenalin och dopamin positiva effekter när vi är fysiskt aktiva.

    Kvinnor har i regel en större dos av hormonet oxytocin än män, och blir också mer påverkade av detta. Hormonet frigörs vid exempelvis massage, orgasm och vid känslan av närhet. Det har en positiv inverkan på stresskänslor, blodtryck och smärttröskeln.

    Samtliga av ovanstående aktiviteter är inom räckhåll årets alla dagar. Fyll våren av skratt, träning och kramar så håller du lyckokänslorna på en stabil nivå!



    VASUMA

    För alla som gillar glasögon utan styrka gillar nog vasumas bågar från nelly.com! Dom har vanliga glasögon och solglasögon. Ganska dyra dock men det kanske är värt pengarna ifall man inte hittar billigare. TROR att nelly accessories kommer få in något sådant om ni inte vill köpa vasuma! Vi hoppas på de iaf, ;)



    Här testar vi två par som vi tyckte va coola! Fick lite ont i huvvet efteråt, verkade vara lite för mycket styrka för att kunna bära dom till vardags.. glasen måste nog bytas ut isf.




    Wildfox!

    Grr, vilka snygga kläder! Gå in och checka wildfoxcouture! Gillar verkligen bilderna och stylingen!




    Fixa vårens IT-Frisyr

    Redan i höstas kunde vi konstatera att vårens it-frisyr helt klart är den lösa flätan, gärna på sidan. På catwalken kunde vi sporta hårstylisten Orlando Pitas skapelser av lösa, fluffiga flätor för Giambattista Valli och under Alexander Wangs visning hade man fört in mängder av löshår i flätan och satte pricken över i:et med en romantisk snedlugg. Nu är det dags att inleda våren med en skön avslappnad look med höga stilpoäng!

    FIXA IT-FLÄTAN
    Med flätan är det lätt att använda löshår, du flätar helt enkelt in det i håret och sätter fast med en genomskinlig snodd längst ner. För att skapa en extra slarvig känsla kan du dra ut hår från sidorna längs hela flätan. Du kan naturligtvis hoppa över löshåret, men mitt tips för att undvika ett barnsligt uttryck är att tillsätta extra volym och en torrare struktur genom att använda “Dust it”. Om du även kör på ett par blekta ögonbryn så har du har anammat två av vårens snyggaste skönhetstrender



    Schwarzkopf OSIS+ Dust It Mattifying Powder, Blax Snag-Free Hair Elastics. När det kommer till löshår, gå till butik och köp, så att du får rätt färg. Köp inte på nätet. Om du däremot tidigare använt löshår och vet vilken nyans du har, kan du hitta löshår bland annat på Eleven.se eller nelly.com

    Vi älskar den här frisyren! Ska själv ta och fixa en fläta till helgen kanske när vi har våran kickoff ;) Har lite löshår liggandes hemma som tur är. Köpt från safari i gbg, billigt och mycket bra!!




    Dagens outfits 23/3-10

    Regn stoppar oss inte! hehe shorts är väl inte för vårigt än? inte om det är skinn iaf :P




    Kavaj - Only. T-shirt - H&M. Leggings - Club L. Boots - Skopunkten. Väska - ?? från nelly iaf :)




    T-shirt & skinn shorts - H&M. Kängor - Nelly Shoes. Armband - Peaces. Väska - ?? från nelly.




    Våran belöning

    Det är inte ofta vi kan säga att en måndag har varit såhär bra, känner ni våran lycka? :P det borde ni göra, den kan man faktiskt inte ha missat i alla våra inlägg idag!

    Det bästa har varit att man slutade tidigt.. och allt har bara varit helt bäst, inga proböem nånstans, för det kan det faktiskt vara på måndagar.. eller hur?





    Har fixat lite, har plockat fram kläder tills imorrn, så man slipper tänka på nåt imorrn..för imorrn ska det vara en lika bra dag? det hoppas vi på :) lr det tror vi iaf!



    Fick ett par snygga leggings (som vi älskar) på jobbet idag, från ClubL som dom ville att vi skulle testa storleken på :)

    Våran belöning kommer nu, Vi har SOVMORGON imorrn :D haha första gången på, hmmm..? sen i somras tror jag det var? we're good!

    Här har ni en sån feelgood låt, vet att vi lagt in den innan men man blir så glad :) WE LIKE!
    Natti//A&J




    Extra

    Extra bra, extra hårt, extra svettigt.. haha det va bara extra allt :D träningen va fan helt crazy.. den gick bra med andra ord, av bilden att dömma iaf :P hahaha bjuder på en ugly-face :P



    Nu blir det lite extra syster-time, chill o annat, klockan är ju rätt mkt men men :)

    Dagen har hittills varit extra bra! De va de vi ville säga :)
    Laaater!



    Härlig shopping!

    Fan vad skönt det va att gå på stan i lugn och ro en måndag för fösta gången på någon månad.. Vi brukar ju alltid jobba över eller fota efter jobbet. Dessutom behöver vi inte stressa nu hemma innan träningen, ska snart börja packa grejerna så vi hinner springa bort ett x antal kilon innan pumpen :P som om det behövs..

    Vi köpte massa fint!

    Solbrillor (kan man aldrig få för många av) och ett linne från Gina Tricot



    Två par söta tshirts med fina tryck från H&M



    Vrålsnygga smycken från glitten (tack för tipset helenL)



    Och ett "Bare" Läppstift  till från Make up store, vi är ju faktiskt två :P




    Måste skryta

    hmm, det är måndag.. och som vanligt så ska det ju egentligen vara jobbjobb och mer jobb?, men idag har det redan jobbats bort allt som fanns till oss :) känns skönt, för idag får vi tid att gå en runda på stan o allt sånt trevligt :D dvs. INGEN övetid todaay! woho!




    Det blev fotning av byxor som vanligt, även en del trosor från Armani, väldigt fina, checka in dom på sidan imorrn :P


    här är vårat lilla krypin, där bakom står vi och byter om när vi fotar :P haha


    Idag fick vi lite prover på 2 st nagellack, dom måste testas :) dom är från Vero moda.


    Måste sktryta lite om våran goda lunch vi åt idag me, egengjord sallad med lax, åh shit så god den var!




    Shirtstore.se

    3 riktigt snygga tshirts som jag vill ha från shirtstore.. Iaf den med englands flagga! ;) Får väl se om man klickar hem den senare i veckan, hade passat grymt bra till våra röda tygskor!




    Mango flyttar in på MQ



    Nu är det inte bara i de egna butikerna du kan hitta Mango. Snart hittar du shop-in-shops hos MQ fylld av Mango. Alla vet nog att mango började säljas på nelly.com förra onsdagen vilket vi tycker är kul eftersom vi inte trodde att dom skulle sälja sina kläder någon annanstans eftersom dom har egan butiker.

    Det är elva stycken shop-in-shops som öppnar i MQs butiker. De kommer främst innehålla inredning samt de mest dressade plaggen från Mangos sortiment.

    "Detta är en ny typ av samarbete för oss, men helt i linje med MQ:s strategi att ha det bästa urvalet av varumärken för män och kvinnor med en urban livsstil. MQ står för hållbart mode och långa relationer, vi ser fram emot att få utveckla vårt erbjudande tillsammans med Mango." säger Johan Elfner, VD för MQ Retail AB.

    Mango är idag ett av världens största varumärken med över 1 400 butiker i 97 länder. De hoppas att med detta samarbeta nå en större svensk marknad.

    Du kan hitta Mango Shop i MQs butiker från och med 25 mars i städerna Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Norrköping, Stockholm, Uppsala och Västerås. OCH självklart får vi inte de till Borås, suuuger!!



    Klickat hem!

    Köpte denna supersnygga lite finare men endå ganska vardagliga kavajen! Hade med den i grått är flått och självklar skulle vi ha den ;) den passar ju nästan till vad som helst med tanke på att man kan ha den med en mer avslappnad stil speciellt nu till våren eftersom den är så ljus! We love it!




    Dagens outfits 22/3-10

    Rött är sött :) det är det faktiskt... jenni drog på sig dom röda nya skorna, det var rätt torrt när vi gick hemifrån, men nu snöar det ju lite då o då!? :|


    T-shirt - MQ. Jeans - Miss Sixty. Skor -Skopunkten.


    Tröja & Lackleggings - Gina. Bh - Lindex. Skor - Skopunkten.




    Nellys utförsäljning

    mm, som jag sa :) nothing for me! det var ju kaos i alla lådor när man kom dit, inte så konstigt eftersom man var där lite efter 8, men men.. hade ju inte räknat med nåt ändå.



    På hemvägen fick jag iaf en liten present, en såndär automat-ring på maxi, en döskallering blev de, rätt grym. synd att den var för stor och att man skulle behöva skära isär den för att den skulle passa, sen gick den sönder på köpet. haha yeye, lekasaker, vad kan man förvänta sig :P



    pizzan jag åt innan var god btw, inte riktigt som min älskade mozzarella, men den funkade, den såg nästan likadan ut isf ;P haha



    skulle epilerat benen me, men..hmm är klockan för mkt? nnjah, får se om jag orkar hinna.


    byye!//A



    Lyckas!

    Ne, det va väl typiskt.. lyckades INTE hålla mig borta från naturgodis-avdelningen på maxi :P haha det är helt sick vad man kan vara beroende av något, känns ju helt fel att inte gå dit en söndag!

    Får ha mer disciplin på mig själv, har faktiskt ätit godis varje dag denna helgen.. men det har ju inte blivit någon alkohol? kanske inte gör något då? :P hehe nerå, disciplin har vi, det vet alla som känner oss.

    Kanske skulle ha hållt tillbaka llite på godsakerna ändå eftersom man ska ha en rätt revealing outfit på Fredag, men luuugn.. jag har 4 dagar på mig och "fixa till", ehem..vad e de som ska fixas till? magen kanske? haha den kan nog bli lite tightare? och jag kommer LYCKAS! De vet ni :P

    Aja, fanns ingen mozzarella pizza idag, så jag får smaka på en annan, som ag aldrig ätit från "Ristorante" - Pizza Formaggi & Pomodori, hoppas att den är god, annars blir jag besviken :(

    Ska iaf på Nellys Utförsäljning om ett tag..som sällskap då! Ogillar ju allt som har med sånt att göra, som Reor o shit! nothing for us..hade redan haft plaggen sen innan om jag hade varit intesserad av de som finns där. eller?? hehe 



    Ingen idé o göra sig iorning för det, så det är mysisar all day long som gäller :D
    Laaater!//A



    Onlinemakeover

    Alla ni som går i tankar på att byta hårfärg eller frisyr eller göra något annat med erat utséende kan ju kika in på denna sida! Om ni inte har något annat vettigare för er en söndag som denna :P

    Har själv inte testat det än, men tänkte göra det snart. Ska se hur man ser ut i brunt hår, har aldrig vågat färga håret eftersom det tar sån tid att få tillbaka den blonda man hade från början, eller så är det helt omöjligt, dessutom sliter det så mycket på håret att färga det blondt igen..



    We like Textil!

    Kan det inte bara bli sol och fint väder! Sen att snön försvinner och att det blir tort på gatorna så att man kan börja ta på sig sina tygskor! :D så skönt och snyggt och vardagligt.. Trevligt helt enkelt!

    Har en hel del tygskor från förra året, det är tur att man inte slänger nåt för fort och att modet ändå kommer tillbaka året efter :)

    Köpte ju 3 par igår, riktigt snygga! we like, men några till ska det ändå bli.. Har ju som sagt siktat in oss på ett par på H&M, dom har ju en del snygga tygskor där me :)



    Alla dessa är från Skopunkten och Din sko, dom finns i alla olika färger och typ alla stilar finns på båda ställerna :) det ända som skiljer affärerna åt är ju att man får ett par gratis på skopunkten, och eftersom vi är ett FAN av "mkt för lite" så är skopunkten "the shit". Skorna kostar mellan 99 - 399:-

    Längtar som sagt till sol och värme :) Tänk när man får gå med sånna skor och short och annat snyggt, do you feel it!? det gör vi!

    Byyye!



    Skulle behöva

    Godmorgon!... eller goddag kanske man ska skriva! klockan är redan 12, har precis satt mig ner med en kopp te och äggmacka i soffan för att äta lite frukost :)

    En söndag, vad innebär då det? jo alla sysslor som sak göra, blöh!..äh inget farligt egentligen.. skulle behöva ta hand om garderoben idag, har känt att den måste rensas så att man ser vad man har att ta på sig, och den måste rensas för snart kommer det komma ännu mer.. mer nya grejen och då kommer inget att få plats! Tar hand om denna delen idag iaf.



    Skulle behöva lite sol en dag som denna me :( men ne, det ska bara vara tråkigt och grått! åh, hade velat gå ut o gå en promenad i solen. Aja bara snön smälter så är jag glad just nu iaf.. hehe

    Later!//A



    Vi hänger!



    Det är lördag o vad tror ni man gör då? många fetar såklart :) but not meee! ska "spara" mig till nästa fredag, då nelly har sin kickoff :D 

    Jag är hemma och hänger med Tess.. vi ska spela lite Buzz tänkte vi ;)



    Tindra hänger med oss :P haha

    Ha en bra lördagkväll allihopa!/A




    Favorit!

    Här ute i skogen är detta min absoluta favoritplats, har alltid älskat den och kommer alltid att älska den me :) så skönt o bara slå sig ner o mysa i den :)



    Om ett tag ska man iväg till Landvetter och hämta mamii, en vecka har redan gått, shit vad fort! MEN först ska jag sitta här och njuta ett tag, ska njuta av en god kvällsmat me, det jag åt i tisdags: Caesarsallad med ungsbaguetter.. fast nu har jag addat cashewnötter ;P



    Haha! en rolig sak jag hittade uppe på mitt gamla rum, en dagbok/almenacka.. det va väldigt intressant att läsa den.. den är från 2008, typ 1 år och 4 åe sedan o bakåt, hehe.. oj vad man var med om då.

    En skrämmande sak jag läste om var mitt blodtryck, aa högt blodtryck..så ung, hmm ska sätta mig o ta det nu faktiskt, får hoppas att det e någorlunda bra. ALLA som känner mig vet vad mitt höga blodtryck berodde på.. inget värt att ta upp här :P hehe

    Nästa uppdatering blir väl efter hemkomsten från Landvetter, ska möta tessi me, myspys.
    //A



    Dagens shopping

    Det va lite svårt att bestämma sig för vilken färg vi skulle välja på de tredje paret! Röda eller grå? Det blev dom röda iaf och vi ska köpa ett par grå på H&M istället :) as söta! Kilklackarna fanns i rätt storlek som tur är och nu är dom våra! :)



    Köpte ett par gråa solglasögon från gina som vi hade med i kollaget "Grått är flått" skit snygga!



    Ny mascara! Har inte testa den än och ska bli kul o se om den gör vad den lovar :P



    Köpte en ny vit tvålpump, kan inte ha rött i det vit/gröna temat :) fint blev det iaf!




    Ego.

    Jag är ingen sån brud som går och tror att jag är snyggast som tur är.. hatar sånna och det tror jag att dom flesta tjejer och speciellt killar gör. Men idag känner jag mig snygg och det är väl tur att vi kan känna oss snygga, hur skulle vi annars må ;) jag väntar på att Anne och Tessi ska komma hem så att vi kan åka och shoppa.. dom va på väg så vi åker väl om en liten stund. Vi skrivs när vi är tillbaka så får ni se om vi hittade nåt skoj :) //J




    I did it again!

    Fasen! Jag gjorde det igen och jag som lovade mig själv att INTE göra de efter att jag skrev om skönhetslöfterna man bör hålla. Jag skylle på att jag va heeelt slut och att jag o Daniel myste i sängen. Jag somnade med sminket på :( Men som tur är så är jag inget sminkoffer som vissa andra och har ganska bra hud från början så det är inte hela världen ifall jag råkar somna med det ibland ;) En liten pleta här o där gör mig inte fulare, men fick nog en under natten om ni nu ser den på bilden :P



    En farlig sak var att vi hade tända ljus i öppna spisen men Daniel vaknade och sprang upp och släckte dom som tur är! <3 bra älskling!



    Jag har varit vaken sedan kl 7 idag! min älskling skulle jobba övertid och eftersom vi somna så tidigt så är jag pigg. Har gjort lite nytta genom att städa ur gammalt smink och tvättat sminkväskorna, sedan har jag även städat toaletten. Blev rent och fint! Till frukost blev det en omelett och grönt te!

    Ska snart göra mig iordning, ska ju till stan o shoppa lite idag , får hoppas att skorna finns i rätt storlek ;) bye!/J




    NON Stop!

    Åh det är så gött, var beroende av dom innan, nu var det så länge sen jag åt dom så jag var bara tvungen att köpa en påse när jag var på maxi o hämtade hit tessiii :D




    Här är vi, och påsen :P nu ska vi kolla på Percy Jacksson, ja IGEN..för jag orkade bara se halva sist :P haha

    byyye bitches! :)



    Byebye Anne!

    Vi två framför webcam innan Anne drar ut till mammas hus över natten och jag byter ut henne mot min kille Daniel som kommer vilken sekund som helst, resten av kvällen får anne stå för bloggandet om hon kommer på nåt att skriva eftersom Daniel hatar när jag gör det ;) mys o porr lär de bli istället :P ha en mysig kväll!




    Fredagsmusik!

     







    Skönhetslöfterna du BÖR hålla

    För din hud och hälsas skull finns det en rad saker du bör och inte bör göra. Här är de 5 sakerna du bör lova dig själv.



    1. "Jag ska aldrig klämma finnar"

    Att trycka på finnar och pormaskar gör nästan alltid mer skada än nytta. Du kan få in bakterier i porerna som leder till fler finnar och i värsta fall skada huden så att du får fula ärr. Nöj dig istället med att rengöra och återfukta huden och lämna eventuella portömningar till utbildade hudterapeuter.

    2. "Jag ska slänga gammal makeup"
    Sminkprodukter som passerat sitt bäst-före-datum gör du bäst i att kasta, då de dels ger sämre resultat och dels kan ge hudinflammationer då bakterier gror i makeupen. Gå regelbundet igenom sminkväskan och byt ut gamla grejer.

    3. "Jag ska alltid använda solskydd"
    Även om du inte ska ligga på stranden behöver du smörja in dig. Ja, även om det är mulet ute måste du skydda huden mot solens skadliga uv-strålar. Forskning visar att så mycket som 90 procent av hudens åldrande kan bero på solen. För att inte tala om risken för hudcancer. Alltså: smörj in, smörj in, smörj in.

    4. "Jag ska aldrig somna med sminket på"
    Det tar bara någon minut att tvätta bort makeupen på kvällen – det orkar du hur trött du än är. Slarvar du med att rengöra ansiktet får du lätt dålig hy som måste använda ännu mer smink för att täcka över. Gör dig själv en tjänst och tvätta ansiktet, så slipper du dessutom vakna med en färgpalett på huvudkudden.

    5. "Jag ska pyssla om mig själv"
    Alla har inte råd att gå på ansiktsbehandlingar, men det går lika bra att skämma bort ditt ansikte hemma. Gör det till en härlig vana att med jämna mellanrum exfoliera huden, rengöra med ansiktsvatten, lägga en ansiktsmask, ge dig själv lite härlig ansiktsmassage och avsluta med en fuktgivande och vårdande hudkräm.

    Man lovar sig själv heeela tiden men klart fan att man faller dit om och om igen! Ska försöka hålla de så gott de går från och med nu iaf, hade en sån där "klämma porer kväll" igår, man ska inte stå o glo på sig själv i spegeln allt för nära eller länge, man ser saker som egentligen inte finns! :P



    Ny Header!

    Ja då har vi fixat till den ÄNNU en gång.. Det har varit lite känsligt på vissa håll eftersom folk antagligen trott att vi är en "nellyblogg", vilket vi VERKLIGEN inte är, denna blogg är våran privata, om vad vi gör och vad vi gillar. Vi skriver mycket om nelly bara för att vi gillar det! och att vi jobbar där, men det har inte med saken att göra.

    Har känt att man haft lite "spioner" efter sig som läst bloggen och haft lite åsikter om vissa inlägg, men nu när man inte kan förknippa bloggens "utséende" med nelly så ska det nog inte bli något "gråtande" framöver, HOPPAS VI! Eller det ska det inte kunna bli iaf.




    Grått är flått

    Vi vill ha ALLT! Det gäller ju att inte själv va grå och trist! Grå is the shit just nu om ni frågar oss och det är väl tur att det finns så mycket grå saker och kläder <3 Trodde faktiskt inte att färgen grå skulle vara en fin färg, alltid kännts som en vanlig och alldaglig basfärg men inte längre!




    Fredags-lovers!

    Yes we are indeed! Men vad F*N är det med vädret då!? Helt otroligt tråkigt, ösregnar ju ffs! :(



    Men man kan iaf inte vara irriterad på en fredag ändå :) speciellt inte när allt går bra på jobbet och vi fick våran kära order och naglarna blev grymt grymma med det nya gråa lacket :D haha lovelove!



    Ha en bra fredag!
    Later!

     




    Dagens outfits 19/3-10

    Grått är flått, det kommer ni snart att märka om ni inte redan gjort det ;P


    silkes-tröja - H&M. T-shirt & Jeans - Gina. Skor - Din Sko.


    Linne & Jeans - Gina. Stövlar - Skopunkten. Armband - H&M




    Dagens sextips för honom & henne!

    När du går ner på tjejen, inkludera alltid området runt klitoris och stanna inte på samma ställe för länge om inte hon ber dig om det!


    soo true, killar som inte riktigt kan borde lära sig INNAN dom försöker. Och tjejer, snälla... är ni med en kille som inte kan så är de nog bäst att ni antingen lär honom eller ber honom att inte göra de alls! Det ska vara skönt!



    Chick with guns!

    Är det hett eller?? det tycker vi iaf :D Ett helt nytt märke som kom ut på Nellys hemsida idag, vi gillade iaf dessa 3 plaggen som vi fotade, bekväma riktigt heta jeans och 2 par leggings, i silver och svart! Inte ett av nellys billigaste märke, men inte dyraste heller, hehe



    Det började ju bra med den första kollektionen, eller första upplagan av plagg, får hoppas att det som kommer nu efter detta också är lika snyggt :D Kolla in dom HÄR



    Dagens köp!

    Två supersnygga och en skön/söt sak! Va på stan en sväng direkt efter jobbet för att checka läget och för att byta en tshirt på gina som hade ett hål i sig. Tshirten glömde vi av helt o hållet så vi får fixa de nån annan dag, men vi hittade annat skoj!

    Dessa supersnygga nagellack från Viva la diva och denna söööta o sköna massagefigur!



    Nu sitter jag och tindra o väntar på att Anne ska komma hem så tindra inte behöver vara själv, och att min daniel ska ringa när han ätit o grejjat klart hemma... får väl se om de blir övernattning där eller om jag sover hemma.




    Budget Vs. Lyx

    Visst är det snyggt med converse? Alla älskar dom!..dom finns i alla olika varianter, färger och stilar! Men vi gillar när det kommer billigare varianter, som tex dessa från skopunkten! love them.. tänker lätt köpa dom..249:- är ingenting! Skor slits ju så fort och går ut ur modet lika fort som det kommer. Så om man inte bryr sig om märken, vilket vi inte gör så är det lika bra att köpa den billigare varianten, tycker vi. 

    Vet iofs inte vad dessa Converse kostar, men runt 500-800 kr iaf, det beror väl på vart man köper dom.



    Tycker nästan att dom från skopunkten är snyggare.. i Helgen blir dom nog våra ;)



    De 3 största skönhetsbovarna

    Alkohol
    Medan ett par glas rött vin kan var bra för hälsan, innebär en överdriven konsumtion av alkohol att ditt immunförsvar kan bli nedsatt. Överdrivet drickande kan också orsaka hudbesvär som exempelvis psoriasis och eksem.
    Lösning: Håll dig till den rekommenderade mängden alkohol och överkonsumera inte. Drick mycket vatten och drick även ett glas vätskeersättning för att återställa balansen om du varit ute och festat.

    Rökning

    Cigaretter är utan tvekan den största skönhetsboven av dem alla. Vare sig du är feströkare eller daglig rökare så innebär rökandet att du orsakar din hud skada. Bara ett bloss orsakar en kedjereaktion som snabbar upp kroppens åldrande.
    Lösning: Sluta rök! Är du inte redo att sluta röka? Se då till att äta mat som är rik på A-, B-, och C-vitaminer tills den dagen du gör ditt livs bästa beslut att fimpa för gott.

    Solen
    Att solen orsakar stora hudskador är ett välkänt faktum. För mycket solande medför att din hud åldras i förtid. Risken för hudcancer är givetvis också något man bör tänka på om man gärna slarvar med solskyddet.
    Lösning: Använd en hudkräm dagligen med minst SPF 15. Om solen är stark, välj en kräm med ännu högre SPF, i synnerhet om du bränner dig lätt. Under sommarmånaderna rekommenderas minst solskyddsfaktor 30 även i Sverige.

    Alltså allt detta vet vi redan och endå fortsätter vi! HEEELT SJUUUKT men vad fan ska man göra när alkohol är gött och gör festen roligare, när solen gör oss snyggare, iaf just NU.. det enda vi bryr oss om är JUST NU, och som tur är röker vi inte, usch o fy men för dom stackarna som är fast är de inte lätt att bara sluta sådär.

    Kan ju erkänna att alkohol och sol är våra värsta skönhetsbovar.



    Dagens outfits 18/3-10

    Det blir ju inte så vårigt nu :( usch för vädret..!


    Linne - Gina. Jeans -Fornarina. Tröja- Rut m.fl. Kängor - Nelly shoes.


    T-shirt - Gina. Jeans - Cheap monday. Boots - Skopunkten. Smycken/skärp - Peaces/nelly.




    Klickat hem!

    ÄNTLIGEN har den kommit in igen, och vi klickade hem den direkt! Konad nail art platta från nelly.com som man gör leopard och zebra ränder på naglarna med! Tänkte fixa naglarna till helgen ;)




    Ett samtal kanske?

    Klockan var 11 och jag var tvungen att ta mig ur sängen och gå upp till grannen för att få honom att hålla k*ften! han pratade ju hur högt som helst! och stampade i golvet, lät som att man hade en elefant som granne eller nåt!, sur blev jag iaf!, gick upp och knackade på...han höll antagligen på med nåt, för han skrek: vänta lite!, när han öppnade sa jag mitt: Du får faktiskt va lite tystare, min syster har redan klagat på dig en gång innan och jag försöker sova, jag ska upp kl6 på morgonen! (ljög lite). Det du håller på med här uppe stör mer än bilarna på mototrvägen här utanför!, Han lovade att han skulle vara tyst iaf.

    Fine om man väsnas på helger, men INTE på vardagar. Det var för 2 veckor sedan Jenni var uppe hos grannen och klagade på att honom sist, så det kanske är dags för ett samtal till hyresvärden? får väl se om han sköter sig. han är ju "ny" i huset.



    Aja, orka bry nu.. här är underbara Tindra, hon ville mysa på morgonen! Hon bara älskar aporna i sängen :)
    Byye//A



    Det lönar sig!

    ja det är klart att det lönar sig att jobba på ett bra ställe! bra jobb, bra förmåner? och annat...typ som bra jobbarkompisar :D

    Det blev ju som sagt mer utrensning på jobbet, denna gången blev det så mkt bra :D
    Jenni har "tjatat" nya stora väskor.. ja självklart fick hon som hon ville, och jag har "tjatat" om "vanliga" snygga skärp som man kan ha i vanliga jeans.. har en massa andra bara. A, jag fick som jag ville me :D haha



    I den här väskan gömde det sig: Ett par skor, 3 stycken normaltjocka snygga skärp och 3 armband.





    I denna väskan låg det: Ett vanligt skärp, ett tunnare väldigt långt skärp, 3 par tofflor, ett par paljett-short, en "hel" bikini och några söta bikinitrosor.



    That's it :)
    nu måste jag gå och sova, kolla..där kom ordet igen! jag ska byta ut det mot ordet SKA, inga måsten..utan jag skaaa sova nu, då har jag valt det själv :P hehe

    nattiii!//A



    Massa måsten!

    ÅH guuuud vad jag hatar ordet MÅSTE, skulle önska att det ordet inte fanns överhuvudtaget faktiskt!, men ibland måste man ju säga måste!?

    just NU är ett sånt tillfälle då jag känner att jag måste göra ALLT på samma gång...jag måste äta, en självklarhet efter träning, jag måste duscha, också en själklarhet efter träning.. jag måste packa upp allt som man hade med sig igår till mamma och till jobbet idag.

    ja, ni ser.. JAG MÅSTE! fast iofs.. eftersom ja hatar det ordet, och om jag tänker efter lite så MÅSTE jag nog inte göra dessa grejer ändå, men då kan jag ju svälta ihjäl och lukta illa och bara ha det stökigt hemma, men vill ha det så?

    aja, nån grej jag MÅSTE göra nu är att jnuta av mitt te iaf, och lägga mig i soffan och läsa igenom H&M-tidningen som kom i posten idag :D

    OCH jag MÅSTE ta kort på det vi fick från jobbet idag,så att jag kan lägga in det senare i bloggen ;) riktigt najsiga grejer

    LATER!



    Kameran går i ett!

    Skor skor skor och åter skor + lite jeans och leggings blev fotat på lunchen idag! Vi jobbar så effektivt när vi jobbar ihop i studion! hehe blir iaf mycket fotat! Jaha vad säger man, snart dags att sluta för dagen.. de går ju så fort och det är väl tur det! Ska pumpa rumpan på gymmet om ca 1,5 h så skrivs vi när vi e hemma igen och lägger in bilder på allt fint vi fick med oss från jobbet idag IGEN ;) byyye!




    Premiär för mango @ Nelly.com

    Nu har äntligen mango släppts på www.nelly.com! Kolla in deras basutbud! Hela nyhetsbrevet kan du se här






    Brun utan strålning

    Älskar att sola, det är ju så skönt med värme. MEN när jag(anne) solar så får jag så dålig hy, det har jag märkt nu det senaste, får massa porer och sånt :( usch!

    När vi var på hudanalys för ett tag sedan så sa hon faktiskt till mig att solarie inte alls var bra för huden, att solarieljuset täpper till porer, så där har vi det! sanningen..

    Solade i Torsdags förra veckan och efter det kändes det inte alls bra i huden dagarna efter, så jag tänkte inte sola på ett tag iaf, brukar iofs inte sola ofta alls eftersom vi använder våra underbara brun-utan-sol servetter! Så nu tänker vi typ bara köra på dom, tycker ju att det blir bättre färg med dom än att lägga sig i solariet ändå så :)



    SNART kommer dom även till nelly, lääängtar :D haha

    Så ett tips för er andra som inte vill sola eller kan sola eller annat, köp dessa..har sagt det innan och säger det igen, DOM ÄR BÄST!




    Dagens outfits 17/3-10

    Fick ju ett par leggings igår på jobbet, dom åkte på idag :) inte så vårig käsla idag :( med tanke på att det är muuulet! uusch!


    Tröja - Gina. Jeans - Vila. Kängor - Nelly shoes


    T-shirt & Byxor - Gina. Skor - Din sko. Halsband - Nelly accessories. Armband - Peaces.




    Duktig!



    Känner mig så duktigt.. jag lyckades sätta ihop den godaste kvällsmaten på länge, Caesardsallad med fetaost och tonfisk med baguetter i ugnen med ost, sjuuukt gott..try it :D



    Sen lyckades jag få fart på bastun me, där låg man en liten stund..inte länge dock eftersom desperate houeswifes började kl 9 :P hehe



    OCH sedan va jag ännu mer duktig och fick eld på brasan, mysmys.. den är så mysig! nemen! jag höll på och glömma att jag faktiskt har tvättat här ute me, fick ingen tvätttid hemma denna veckan så då passade vi på att ta med det hit. 

    GUUD vad jag har varit duktig!!

    MEEEN nu är ju klockan too mutch, trött som vanligt vid den här tiden..
    xoxo//A



    När nelly städar..

    Så får vi alltid med oss massa godsaker hem så som klädprover som inköparen får innan dom köper in ett plagg som inte används till något eller sminkprover.

    Vi hade en sån där städdag idag för vi ska få allt iordning och möblera om. Det är så skönt när det väl är gjort för då känns de som ett helt nytt kontor. Man samlar ju på sig en del skit man inte behöver under tiden.



    Fick iaf med oss: massa trosor och string, en body och massa bikinis (thanks sandra) ett par söndriga jeans, rosa fornarina shorts, svart klänning och en vit spets klänning/linne (tack katrin) små örhängen och ett armband. Shampo/balsam, rouge borste, ögonskugge borstar och alcospray, Mamma fick ett helt sett med ansiktsrengöring o krämer (thanks emelie)

    Det kommer väl fram mer saker dom inte behöver när vi fortsätter imorrn! :) gonatt babes!//J



    Home alone... än så länge ;)

    Bild på mig och min finaste sötnos.. tycker så synd om henne för hon vill att jag ska klia henne överallt runt kragen och huvvet. Men jag kan inte ta av den.. inte än för hon vill slicka sig på såret! :(



    Väntar på Daniel som ska göra mig sällskap hemma ikväll. Anne har åkt hem till mammas hus i målsryd med eftersom som ni säkert redan vet är bortresta till ett varmare land, :P



    Målade naglarna i dom nya färgerna vi fick på posten! Riktigt snyggt faktiskt. Anne målade bara tipparna gröna och jag målade naglarna rosa.. Daniel gillar de av någon anledning så det va mest för hans skull ;) hehe

    Nu ska jag göra två äggmackor och lite grönt te! skrivs!




    Skönhetsknepen som är gratis!

    Att lägga ner lite energi på sitt utseende behöver inte kosta skjortan. Här är skönhetstipsen som är snälla mot plånboken



    Vatten, bara vanligt vatten

    Ett superenkelt knep för att spara pengar är att alltid välja kranvatten – det är billigt eller gratis och mycket nyttigare än läsk. Vatten missfärgar dessutom inte tänderna, så dyra tandblekningar blir snabbt onödiga.

    Olja in håret

    Kluvna, spröda hårstrån? Bege dig in i köket och hämta olivoljan, som du kramar in i hårtopparna för att göra dem mjukare och friskare.

    Hitta vardagsmotionen
    Dyra gymkort behövs inte så här års: träna utomhus istället. Gå raska promenader, ge dig ut på joggingturer i naturen och ta gärna cykeln när du har möjlighet.

    Tvätta händerna ofta
    En rinnande näsa får ingen att känna sig fräsch. Undvik vårförkylningen genom att tvätta händerna och ofta och ordentligt med tvål och vatten. Se till att tvätta även under naglarna, där bakterier ofta gömmer sig.

    Sov ordentligt
    Det allra billigaste sättet att bli snygg är att få en god natts sömn, varje natt. Du blir både piggare och fräschare, och slipper påsar och mörka ringar under ögonen. Se till att sovmiljön är mörk och sval, och bannlys tv-tittande och internetsurfande i sängen så sover du bättre.

    Gör det själv
    Många behandlingar som utförs på salonger kan du enkelt göra hemma. Noppa och färga ögonbrynen, ge dig själv en grundlig manikyr och pedikyr, lägg ansiktsmasker och skrubba kroppen i duschen.



    Sommar & sol!

    haha! dom försöker ju verkligen göra oss avundjuka, dom lyckas NÄSTAN! hehe men tur att det är sol här iaf!

    Först fick man en sån här bild

    Och innan när vi va ute på lunchpromenad så fick man ett sms där det stog: "Hej! Jag sitter på en uteservering och dricker iskall öl. Det är varmt som i helvete, vi har bränt oss. Alla hälsar"

    Vet dom inte vad solkyddsfaktor är lr? :P det skrev vi tebax :P haha



    Ah, skönt det var att va ute en stund iaf, dom nya pilotbrillorna var en hit ;)



    Helt sjukt.

    Vad fan har videon med låten att göra? Jag älskar låten men videon är helt sjuk och har absolut ingenting med låten och göra. Trodde det skulle va nåt med en krog och att dom festa osv men så utspelar det sig i ett fängelse och massa annan skit. Ganska sjuk video måste jag säga! 

    Har alltid gillar lady gaga o det e inget fel nu heller men de känns lite som om hon börjar bli liiite för mycket om man kollar på alla kläder o saker hon gör. Hon har ju knappt kläder på sig länge. JAJAAA hon gör som hon vill, hon har ju själv sagt att hon bara kör på sina outfits för det är de som gör henne oavsett hur obekvämt de än må vara. Flygvärdinnor fick klä av henne naken på ett flyg nyligen för att hon inte fick något blod till benen tack vare hennes kläder.





    Godaste förrätten/efterrätten/mellanmålet!

    Det här måste vara de godaste och enklaste jag ätit på väldigt länge! Avokado med skagenröra. Jag och min älskling Daniel brukade äta de förra året ganska ofta men har haft et litet upphåll men nu gjorde han de i helgen igen! UNDERBART gott och man kan välja vilken röra som helst som man tycker är god! Personligen tycker jag skagen passar jätte bra ihop med avokadon! Ni måste ju bara smaka! :D //J




    Dagens outfits 16/3-10

    Vårkänslor..? the college is back :D det blev liknande kläder idag. Lite för kallt för shorts än så det blev ljusare jeans..


    Tröja, Jeans & svart body - Gina. Skor - Nike.


    Silkes-jacka & vit body - Gina. Jeans - Miss Sixty. Skor - Nike.




    Älskar & Hatar

    Ja, jag vet att äsla och hata är 2 starka ord, men jag använder dom ofta så dom är inte så starka för mig, förrutom i vissa speciella sammanhang :) you know..

    Därför blir det så att jag använder dom nu..

    Gud vad jag hatar att det nya duschdraperiet satt klistrad på mig 90% av tiden i duschen!! det gamla va inte alls lika jobbig :(



    Hatar att Tindra lider av sin krage hon måste ha på sig! :( hon går emot allt med den..stackaren, jag tog av den en stund men hon sklickade på såret så jag fick sätta tebax den.

    HATAR att klockan redan är för mycket och att jag måste sova , det ända man hinner göra på måndagar är att jobba och sen jobba lite till och träna.. OCH SOVA igen.

    NU till det positiva :D
    Vet att många hatar måndagar.. och det gör jag ibland me, men idag har de varit kanon, jobbet har varit bra och SOLEN har gjort sitt antagligen :D de va så gött på nått sätt..känner ni min lycka lr? :P älskade dagen.



    Älskar att man fick sitt nagellack från våran Elle prenumeration, trodde inte vi skulle få dom. Vilka färger!! :D ska nog fixa manikyr med någon av dom imorrn..frågan e bara vilken?

    Äh, det får bli morgondagens dilemma. nu ska jag iaf sova!
    xoxo//A



    Dagens Outfits 15/3-10

    Lite sent men alltid trevligt och visa vad man har på sig? om det finns någon som bryr sig vill säga :P


    Oversize t-shirt - Monky. Jeans - Gina. Bh - Lindex.


    Overzize "väst"t-shirt & "biker"leggings - Gina.

    Äta, ta hand om Tindra och duscha.. byye!




    Dubbelgångare?

    Har tidigare gjort inlägg om modeller som liknar kändisar, och här är ännu en :P haha
    Dagens modell på nelly är väldigt lik Fredrik Ljungberg!



    Det säg att alla har en dubbelgångare, Vi tror faktiskt på det! har hört många säga det och sett många som är lik någon annan. Men sen är frågan har VI någon? eftersom det redan finns 2 av oss.. Fast det var en som sa att hon hade sett exakta kopior av oss i ett annan land, och dom var också tvillingar.. så, ja det finns nog en för ALLA!

    Nu slutar vi och ska fota massa jeans o lite annat smått o gott! Sen ska vi hämta våran lilla älskling på sjukhuset och sedan pumpa rumpan!
    skrivs!



    .COM fyller 25 år!

    Idag är det exakt 25 år sedan första .com-sidan gjordes, och kollar man idag så är det nästan 90 miljoner .com-adresser registrerade! Helt sjuuukt! 25 år känns inte så länge? men endå kommer jag ihåg när vi fick hem en dator! HAHA låter som värsta gamlingen! Men iaf, grattis internet!!




    Louise Goldins skor för TOPSHOP

    Pumps + nitar är ju riktigt snyggt! Inget fan av kvinnliga pumps egentligen men dessa är ju mycket tuffare! Den brittiska designern har givit skorna det gemensamma namnet Studded Court by Louise Goldin




    Londonstyle!

    Riktigt snygg del ur tjejernas nyhetsbrev! London inspirerat!





    Pastellkillar!

    Det är vårigt och snyggt! We like it, favvodel ur nyhetsbrevet! MEN det är inte så snyggt med pasteller på kritvita killar så om ni ska ha på er de, se till att sola lite först kankse? :P




    Tvingad





    Hon ville verkligen inte, haha stackaren.. hon gjorde så mycket motstånd hon bara orkade, men in skulle hon.. det tog ett tag faktiskt, sen fick vi nog och droppade in henne! Så nu är Tindra på sjukhuset och ska steriliseras öronmärkas OCH vaccineras, Ska hämta henne halv 7 ikväll :)

    Måndag it is och det är sjukt bra väder :D glad blir man!
    Work it work it, lugnt nu iaf..får se hur dagen blir..

    Skrivs!




    Ser fram emot..

    Ja! det är klart att man ser fram emot måndagen.. eller inte? hehe Det jag ser fram emot ät att lilla Tindra kommer att få behandling för sitt skrikande imorrn :) åh, lilla sötnosen, hon ligger så underbart gulligt på täcket på min mage nu och sover.

    Är som sagt sjukt trött.. men jag ska hålla mig vaken någon timma till för just nus er jag fram emot att se filmen "Percy Jackson and the lightning thief", får hoppas att den är lika bra som jag vill att den ska vara :P




    Sen säger jag faktiskt godnatt för denna veckan, måste vila upp mig för kommande jobbvecka, den kommer nog inte bli lika hård som dom senaste veckorna, fast jag tycker nog dom flesta veckorna ser likadana ut nu för tiden.

    Ha det underbart allihopa!
    Kisses&Hugs!//A

     




    Uppiggande?

    Har fått alldeles för lite sömn denna helgen mot vad man är van vid! nooot good! Huvudet känns tugnt och jag känner mig frusen :( skulle behöva sova nån timma känns det som, men det går ju inte för då kommer jag aldrig att kunna somna ikväll.

    Den rosa mysdressen från sexy by sweden är på (tack igen sandra, we like them) och jag ska krypa mig ner under täcket i soffan o bara va, får hoppas att man inte lyckas somna. hehe

    Tog en snabbis till affären innan, kallt som satan! trodde det skulle vara lite uppiggande?, men icke.. nu har jag iaf laddat upp med the usual, naturgodis :) för om ett tag ska man ju glo på gossip girl och annat trevligt! :D wohoo!

    Later babes!
    Xoxo//Anne

     




    Lite nytt!

    Det är alltid kul med lite förändringar, denna söndagen har vi sysslat med lite städning, matlagning och förnyelse..denna gången blev det ny färg i badrummet, drapperiet och mattan och handduken byttes ut från rött till grönt!, vilken färg asså! Den bara lyser upp hela badrummet nu, grymt blev det iaf :) man blir glad av att gå in i den :P haha



    Gillade det röda väldigt mycket, men kände att vi ville ha en ny färg.. den kommer att bytas ut snart igen, eller om ett tag iaf :D kanske till nån gul mer mot sommaren. Eller så tar vi tebax den röda.. Men vad tycker ni då? blev det bra?

    Tömde garderoben på lite skor me, tog bort en del och ska lämna upp dom flesta stövlarna på vinden, orkar inte ha massa skor skräpandes som man inte ens använde och bara tar massa plats, så nu fick resten nästan plats på hyllorna me :D ska fixa en till hylla, för snart kommer det mer skor som ska NER från vinden, ööh, hur ska allt få plats!? hehe







    Huh vilken disk det var att få bort me! shit hur lyckas vi få det så när vi bara är 2 st, haha! Jenni tog hand om den iaf, och nu är maten och all sånt klart, det blev som sagt kyckling och även lax för nästa vecka :) gottit!

    Skrivs senare, byye!




    Shopoholics?

    Igår var man ju i Göteborg en sväng.. Hittade som vanligt en massa fina saker! Det finns ju inget bättre än när man hittar sånt man inte tänkt på innan :D MKT shopping på senaste tiden! Here they are!



    Transparent body - Bikbok. "Mobilväskor" med nitar, Glasögon & Tröja - Gina.



    Grå skinnjacka - H&M. Halsdukar - Cubus (2 för 149:-) Transparenta cykelbyxor - Bikbok.



    "Lappad" halvtransparent rosa oversize t-shirt & en spets-magtröja - Monky.


    Och till sist! Det nya helt uuunderbara läppstiftet från make up store! Det heter "Bare" och ger en skitsnygg färg, ser inte så bra ut på bilden kanske men den ger verkligen en "nude-look" Skrev innan om ett som heter "naked" men den blev nästan lite för ljus och matt, så denna passade bättre, LOVE IT! :D

    nu skriker klockan att kyckligen är klar i ugnen, så nu ska laxen in :P hehe
    mutch to doo!

    LATER! 




    GUD morning!

    Igår...bilderna får väl tala för sig själv :) dom säger nog inte så mkt men :P







    Firade iaf lilla Anki som blev stor.. hehe
    Söndag it is.. Skrivs!



    3 is the magic number!

    Vi tre ikväll ;) Dags att festaaaa! PARTYMONSTERS!



    GRATTIS ANKIIIIIIIIIIIII! :D




    Ojoj!

    Oj vilken dag det kommer att bli, och vädret för denna dagen kunde fan inte varit bättre, det kan vi lova!! Är så lyckliga!

    Nu drar vi iaf till Göteborg för shopping och annat skoj! Pappi får ett snabbbesök oxå eftersom det var "pappahelg" denna veckan men inte kunde åka dit igår..



    Glajjorna och skinnjackorna är på såklart :D

    Uppdaterar senare :D
    ha det UUUNDERBART!

    XoXo//A&J



    Saknat dig..

    6 år gick fort!...9 månader gick ännu fortare! Gud vad jag har saknat mitt gamla rum här hemma hos mamma. älskade det, det var så himla mysigt och flickigt och fint! Lila väggar och ljusa möbler. När jag säger flickigt menar jag inte "fjortis"-flickigt! Det ser ju inte ut som när jag bodde här men.. Det är alltid lika mysigt att vara här. Måste börja vara här oftare, jag saknar det så mkt!



    i 6 fina år va du iaf mitt allt! miss you forever!

    Kom precis hem från bio med tess, vi såg Alice in wonderland, bra tycker jag..men man visste ju vad som skulle hända, hehe



    Aja dags att gosa ner sig i sin gamla säng, ska upp föör tidigt och köra mammi ocg styvfar till Landvetter! Ha det så jäkla skönt i värmen säger jag bara!



    nu säger jag godnatt och sov gott allihopa.
    xoxo/Anne

     




    Förändring!

    Visst kan försändring vara bra!? men då ska det gå åt rätt håll iaf.. haha
    Många tappar det när dom väl skaffar sig ett förhållande, då menar jag utseéndemässigt.. men sen finns det dom som faktiskt anstränger sig mer för att man ska vara het för sin baby :)

    Men försändringar kommer bara sådär me, man orkar inte bry sig helt enkelt.. ELLER så händer det nåt allvarligt som gör att det bara inte blir bra? då är det ju synd!

    Jag tror själv att jag är snyggare när jag har pojke? eller träffar någon.. skulle iaf ALDRIG tappa det. no no, varför skulle man.. orka ha en skrutt som partner, haha. Visst man behöver inte alltid anstränga sig lika mktr när man väl har någon men det är för att den andre redan vet hur du är som hetast ;) and thats nice!

    Kom och tänka på detta när vi satt och jobbade i Måndags. Kolla bara på detta exempel.. vilken försändrig! det är samma modell vi använde sommaren 2009, vad hände? hehe



    Yeye, man förändras..så är det :)

    Nu ska jag(anne) skynda mig lite, mammi kommer och hämtar mig och Tess snart, ska hem till "landet" en stund nu, Jenni och Danne blir kvar här ikväll iaf! myspys..

    LATER!




    20lappen blir mynt!

    Tjugolappen ersätts med ett mynt och en ny 200-kronorssedel införs. Det kommer Riksbanken föreslå inom kort, enligt Göteborgs-Posten.



    Tidningen skriver att en projektgrupp inom Riksbanken nästa vecka kommer föreslå att tjugan ersätts med med ett mynt, att en tvåkrona införs liksom en tvåhundrakronorssedel. Samma projektgrupp föreslog tidigare att 50-öringen slopas, vilket riksdagen senare godkände.

    Leif Jacobsson, handläggare på riksbanken säger till GP att anledningen till att tjugan slopas är att den har för dålig kvalitet:

    – Det är helt klart så att den är sämst av alla sedlar.

    – Vi vill byta ut den för att den slits väldigt hårt. Tittar man utanför Sverige är det inte många länder som har så låg sedelvalör.


    Är det bra eller dåligtr tro? De återstår att se faktiskt, vi vet verkligen inte! Kommer nog kännas lika konstigt som när dom tog bort 10lappen för jätte länge sen. hehe att den fanns i lappform :P

    NUUU slutar vi! PUMP nu innan fredagsmyss, skrivs sen!!




    Love sucks!

    Varannan veckoförhållande suger! Jag är inte singel varannan vecka, inte alls.. Min kille Daniel jobbar kväll varannan vecka som jag nämnt tidigare så vi ses bara varannan vecka och helgerna förståss. RIKTIGT tråkigt och jobbigt ibland faktiskt eftersom jag saknar honom väldigt mycket dom veckorna vi inte kan ses :(

    MEN nu till lite mer positivt!! Idag e det ju FREDAG och jag får träffa honom! ;) min underbara älskling! Ska myyysa så de räcker och blir över, o ni vet väl vad mysa innebär när man inte träfftas på hela veckan :P HAHAH! Det ska bli jävligt gött iaf!



    Hade precis lunch och fotade för en ny header i studion, får väl se om det är nåt att ha.. Kändes lite sådär eftersom man inte kände sig snygg nog. jaja vi skrivs sen! //Jenni



    Sminkmissarna som gör dig äldre!



    Det är några få år i livet som makeupen syftar till att höja åldersintrycket. För dig som vill uppfattas som yngre - eller i alla fall i rätt årskull - finns det bara en väg att gå när det gäller makeupen. SalongK.se guidar dig rätt mellan de smartaste tricken och de vanligaste fallgroparna.

    Torr hud
    En torr hud är inte någon idealist canvas att måla på. Torrhetslinjer är det som först utvecklas till rynkor och upplevs som mycket större när foundation och puder har applicerats på dem. Pannan och halsen är de vanligaste områden som dessa tidstecken uppträder på, mota dem i grind med rätt blandning av fukt, fett och näring.

    Grunda alltid makeup-rutinen med en vårdande dagcreme och se över dina rengöringsprodukter så att de inte verkar för uttorkande. Börjar du närma dig 30 är det hög tid att investera i en nattcreme som gör skönhetssömnen mer effektiv.

    För dig som brottas med bekymmersrynkor mellan ögonbrynen eller fördjupade skrattlinjer så finns det fillers att lägga i. Även här gäller det att ha en god fuktbalans i huden för att minimera intrycket av dem, dutta sedan i fillern och avsluta med sedvanlig makeup.

    Rökning
    Ledsen att behöva upprepa det bistra sanningen: men rökningen förstör inte bara hälsan, hela din uppenbarelse stinker fimp efter år av blossande. Förstorade porer, grådaskig hudton och missfärgade tänder drar inte av år från åldersintrycket - det adderar snarare fem-sex år. Det är inte lätt att sminka över hälsotillståndet, fimpa för gott istället!

    Fylligare läppar
    Läpparnas storlek tenderar att krympa något med åren, och tunna läppar gör att vi ser äldre ut. Har du problem med rynkor kring munnen kan läppstiftet börja "läcka" ut kring munnen, något som inte syns lika bra med ett mer neutralt färgat stift. Det finns också produkter att applicera kring munnen som gör att läppstiftet inte rymmer. Att lägga ett ljusare stift, med en markerad ljuspunkt mitt på läppen och avsluta med gloss ger ett mycket fylligare och yngre intryck.

    Rätt produkter

    Förutom vårdande dag- och nattcreme kan också en ögoncreme vara bra att investera i. En ljusreflekterande concealer kan göra underverk för åldersintrycket. Sminka bort mörka partier kring ögonen och trolla bort blemmor och rynkor med någon av marknadens alla magic pens.

    Ett matt rouge är också ett klokt köp, undvik generellt produkter med för mycket glitter och skimmer - det framhäver både rynkor och ojämmnheter.



    Dagens outfits 12/3-10

    Dom transaprenta plaggen åkte på en fredag som denna :) Synd bara att vädret inte är med i fredagshumöret! hehe


    Oversize t-shirt - Weekday. Jenas  - Bikbok. Kängor - Nelly shoes. Smycke - Madly


    Skjorta - Vila. Lackleggings - Gina. Skor - Nelly Shoes. Smycken - Peaces.




    Bättre förr!?

    Är det så? var det verkligen bättre förr?..då tänker jag på när man var liten.. Tänkt själv när det var varmt ute och man var ute och lekte efter dagis, fy vad roligt man hade det.. man behövde inte tänka på något, inget annat än att "snart kommer mamma och ropar att man ska in" eller nåt liknande, hehe

    Men även när man gick på dagis var det gött, man lekte lekar och hade fruktstunder :) minns när vi gick i förskolan när man skulle ha med sig en varsin frukt, så skulle man sen göra sin egen fruktsallad vid varje bord, hur mysigt är inte det då!?



    Vi som små troll! 7år gamla..haha

    Nu för tiden så.. a, vad gör man?? man jobbar! hehe känns som att man alltid jobbar.. eller gör annat som man egentligen inte vill göra..? eller, nu överdriver jag.. vi tränar efter jobbet ibland för att vi vill träna, men sen tänker jag på alla dom andra "små sakerna" som ska göras, dom som har tillkommit efter att man flyttade hemifrån. Undra om det inte var bättre för ett år sen till och med, när man bodde hemma hos mamma :P haha

    Äh, ne :) det blir bara bättre och bättre nu när sommaren närmar sig, man blir piggare och man orkar mer.. det är ju alltid en jobbig period nu när allt är så mörkt. Man ska iaf prioritera dom bra grejerna..dom roliga. Men man måste ha koll på på allt annat så att man inte tappar greppet om vardagen.

    Känner iaf att det både är tråkigt och bra att dagarna går fort, REDAN Fredag IGEN :D
    meen, ah man fyllde ju nyss 18 :P haha

    jobbelijobb! tjohej!



    Kvinnornas top 10 sexfantasier!

    Alla tjejer har nog fantiserat om alla dessa punkter.. och kanske t.o.m förverkligat dom!? ;) Det tror vi iaf, de finns nog ingen som kan säga att dom inte fantiserat om MINST en av dom! Det är ju verkligen de man tänker på om man själv skulle fantisera! ;P

    nr10: Hon dominerar honom

    nr9: Han dominerar henne

    nr8: Lärare/student

    nr7: Sex med en främling

    nr6: Trekant med två tjejer

    nr5: Trekant med två killar

    nr4: (Voyeurism) Iakta sexuellt umgänge

    nr3: Våltäkt (inte de dåliga, men att en sexig kille tar för sig o du stretar emot lite sen ger efter)

    nr2: Exhibitionism (visa sig på något sätt)

    nr1: Private dancer (striptease för din kille eller andra människor)




    Länge sen..

    Åh, det var länge sen man fick känna värmen av solariet, har hållt oss fräscha med hjälp av våra brun-utans-sol servetter..men nu är dom sluuuut, hehe

    kom hem för en liten stund sen..blev ju som sagt lite övertid idag, men den tiden gick å på fotning istället för retuschering som det var tänkt från början..

    Jenni fotade skor medans anne fotade underkläder..



    Nu sitter vi här och verkligen njuter av den lediga stunden man har kvar för kvällen och dricker te och tittar på Vampire diaries :D såå himla bra, vi bara älskar det!!

    Ha en mysig kväll!



    Skobegär 5

    En blandning mellan skinnstövel och sandalett med öppen tå. Här är skon som kommer att synas på många ben! En snygg outfit kobinerar du bäst med ett par minishorts så att dina ben och nya skor hamnar i fokus ;)



    Tycker att det är lite likt den sportiga kängan vi skrivit om innan, föredrar nog helst en sån :) men dessa är ju snygga ändå! Lite mer sexigt kanske? hehe

    Nu blir det en liten snabbfotning av skor, passande va? ;D har ju inte äns stämplat ut för lunch än..
    LATER!



    Är din pojkvän en loser?

    Hörde en lista på radio som beskriver en loser. Stämmer 2 av 4 punkter så är han det...eller?

    Alltid pank - bortförklarar med allt möjligt som tex mycket utgifter osv. slösar pengar på onödigheter.
    Lat - sitter med en dator eller tvspel hela dagarna. hjälper inte med småsaker som att ta ut sopor osv när man ber honom när han endå inte gör något annat.
    Oberäknelig - är ute hela nätterna och hör inte av sig. kommer och går när han känner för det.
    Låter sig försörjas - hur mkt man än älskar varandra så är de inte ok om din kille "låter sig" bli försörjd av dig. Han kanske har det svårt med ekonomi just nu och det är ok för de kommer bättre tider. men en kille vill aldrig bli försörjd egentligen, vill han det är han en loser!

    HAHA! Visst har man varit med en loser nångång!? :P






    Nelly Celebrity

    Fixa Megan Fox stilen! Som en av oss ska ha på sig i helgen ;) grrr




    Klickat hem idag!

    Har shoppat en del nu på morgonen! Känns bra eftersom shopping gör oss glada! Se vilka fina saker från inte mindre än www.nelly.com ;)

    Supersnygg klänning, två coola armband, en ring och två par örhängen!




    Dagens outfits 11/3-10

    Dom nya boyfriend-jenasen åkte på, och en gammal rutig skjorta blev funnen i garderoben :P


    Skorta & Kjol - Gina. Linne - H&M. Kängor - Nelly shoes.


    Kavaj & Jeans - Gina. Linne - H&M. Skor - Nelly shoes.




    Naked

    Det är ju hur snyggt som helst, sa ju innan att nude egentligen inte var nåt för oss.. men den åsikten har ju ändrats! lätt! hehe :)

    I helgen va vi på jakt efter nåt som kunde täcka våra "blåa" läppar, men hittade inget, att vi inte kollade make up store, de e kontigt..där ska man alltid kolla först :)



    Har iaf sett att dom har ett otroligt snyggt läppstift som heter "naked", ser grym ut, ska in o kika på det någon dag nu. Tror att den kommer passa oss, vill ha ljusa läppar till våren.. nude e ju det stora inom allt, snyggt när man är brun me. Och när jag säger nude, så ska det ju inte se vitt ut.. som när små fjortisar springer runt med idominsalva på läpparna, haha :P för isf skippar vi den.



    Det nya lacket heter "pink mist" och kommer från H&M, we love! blev så fräscht..man ser igenom den vita tippen på nageln, ser ut som fransk manikyr, Jenni har på sig 2 lager just nu iaf..hon målar nog på ett 3:e imorrn :)

    happ, dags för sängen nu, måste va pigg och glad imorrn, blir lite övertid..
    beordrade vårat team det :P hehe

    Ha de gött,
    Natti!

     




    girlie things

    Inte helt så "girlie" att ställa sig och svettas som en idiot på pumpen, hehe har ju inte tränat sen i fredags eftersom jag(anne) fick lite halsont.. jobbigt!

    Hur som helst så kom vi hem från pumpen nyss och jenni ställde sig och gjorde lite mat vid spisen, det är lite mer "girlie" kan vissa tycka. Nudlar med feta och tonfisk as ususal :D



    Vi ska iaf göra lite "girlie" things nu under kvällen, typ som att måla naglarna i den nya färgen, ska även fila ner dom lite först, börjar bli alldeles för långa.. och även epilera benen, dags igen.. hehe.

    Later!



    Fotning på lunchen!

    Jaa, de blev jobb på lunchen idag! Hade hur mycket jeans att fota som helst och hann inte fota allt heller så de blir mer fotning imorrn! Mycket snyggt som vanligt så det e bara checka in sidan ;)




    Står o kollar igenom jeansen eftersom de läggs ut i två storlekar till oss!



    Anne står o surar lite över att hon måste vänta :P



    Pole dancing

    HAHAHA jag ääälskar Susan i Desperet Housewives! Alla som såg avsnittet igår förstår nog vad jag menar. Hade min kille gått till en strippklubb och roat sig hade jag gått till samma eller en annan och roat mig med att dansa. Som killarna säger "Det är helt oskyldigt" och det är exakt lika oskyldigt för mej och dansa framför dom. ;) haha! I LOVE IT! Ska min kille kolla på tjejer som dansar så kan killarna kolla på mig när jag dansar!



    En annan som påminner om Susan är Courteney Cox i Cougar Town! Exakt lika pinsamt roliga och snygga! :D



    Love the look

    Gillar verkligen College-looken! Här är ett alternativ som vi gillar skarpt och en väldigt billig sådan med tanke på att de mesta är från gina förutom converse skorna o väskan då förståss ;)


    Lunch och fotning på g just nu!




    Dagens outfits 10/3-10

    The jeeeans is one and the white T :)


    Kort kavaj - Gina. T-shirt - Sexy by sweden. Jenas - Gina. Boots - Skopunten


    T-shirt & Jeans - Gina. Kängor - Nelly Shoes. Armband - H&M

    Enkelt OCH Bekvämt...




    Kevin Murphy - Giftfri hårvård

    Kevin Murphy har kunder som Naomi Campbell, Sienna Miller, Kate Blanchett och Kylie Minogue i bagaget och även arbetat med tidningar som Vogue, Harpers Bazaar och Marie Claire.

    Det speciella med Kevins produkter är att de är helt nedbrytbara och innehåller inga parabener eller sulfater. De fina förpackningarna som smyckar badkarskanten är även de 100% nedbrytbara och inget har testats på djur.

    Bland det viktigaste i produkterna är att de innehåller essentiella oljor, något som både stimulerar hårbotten och verkar avslappnande. Du hittar även ingredienser som antioxidanter och naturliga växtdelar, allt för att bygga upp håret och både vårda och ge ett vackert resultat.

    Kevin Murphys hårvårdsserie består av 20 stycken produkter och du hittar de på flera salonger runt om i landet och priserna ligger mellan 90 - 400 kronor.

    Jag tror vi ska testa de här faktiskt.. har ju hört att man ska tvätta håret med produkter utan massa gifter och de ska bli intressant och se om man känner/ser någon skillnad. Annars känns de ju lite skitsamma.




    Sexy By Sweden

    Här en en liten modevining i form av bilder på vad vi fick av sötis-Sandra idag på jobbet.. Grejerna kommer från "Sexy By Sweden", Bingos egna märke? Tur att man gillar myskläder.



    Detta set består av en hood-tröja, tights & shorts.. Det Rosa är likadant.



    Sen fick vi även ett till rosa set, med zip-tröja och byxor. Sen fick vi även 2 likadana t-shirtar med Rebecca Simonsson som tryck :P hehe rätt cool faktiskt.



    Ikväll har vi iaf haft en mysig systerkväll..
    Ha en fortsatt trevlig kväll och godnatt :)
    XoXo//A&J



    Look what we got!

    När vi kom hem väntade dessa på oss! Eller tidningen iaf och resten fick vi gå och hämta på ica maxi, men de va skönt med en promenad medans maskinerna gjorde sitt. :) Nu sitter vi o kolla på 2 & ½ men o dricker te as usual! Väntar ju som alla andra tjejer på desperet housewives!



    Två krämer och en stor ansiktstvätt för bara ca 1000:- som egentligen skulle kostat oss MYCKET mer i vanliga fall om man köper dom i skönhetssalongerna. Från Jersey Beauty company



    Har lagt en ny prenumeration, tråkigt nog verkar det som om dom fina nagellacken från viva la diva va slut eftersom dom inte låg i brevlådan. :( får köpa dom själv!



    Almost Alice

    Va inne på spotify nyss och fick se att soundtracket till Alice in wonderland släppts. Tänkte lyssa på den nu och se om det är nåt att ha eftersom musiken gör mycket för en film :) MÅSTE se filmen också! Och nu ska vi hem o tvätta som vanligt på tisdagar!



    Låtar: Lyssna på spotify här

    1. Alice - Avril Lavigne
    2. The Poison - The All-American Rejects
    3. The Technicolor Phase - Owl City
    4. Her Name Is Alice - Shinedown
    5. Painting Flowers - All Time Low
    6. Where's My Angel - Metro Station
    7. Strange - Tokio Hotel and Kerli
    8. Follow Me Down - 3OH!3 featuring Neon Hitch
    9. Very Good Advice - Robert Smith
    10. In Transit - Mark Hoppus with Pete Wentz
    11. Welcome to Mystery - Plain White T's
    12. Tea Party - Kerli
    13. The Lobster Quadrille - Franz Ferdinand
    14. Running Out of Time - Motion City Soundtrack
    15. Fell Down a Hole - Wolfmother
    16. White Rabbit - Grace Potter and the Nocturnals




    Skobegär 4

    De svarta spetsiga pumpsen är kvinnligare än någonsin.. Bär dom med ett par spetssockor och rasslande smycken för den optimala looken!



    Har faktiskt aldrig haft spetsiga skor..om jag inte minns helt fel, kanske dags att testa? hehe. Tror det kan va riktigt hett med ett par små strumpor som det står där uppe, sen till short och kavaj eller nåt liknande? Har man "killerlegs" så passar nog allt ;)



    Dagens outfits 9/3-10

    lite mer vårigt börjar det kanske bli? :) mer åt det ljusa hållet, älskar iaf vädret! då vill man klä sig i färg och åt det ljusare hållet..niiice!


    Skjorta - Gina. Silkesbyxor - Miss Sixty. Kängor - Nelly Shoes.


    Linne - Gina. Kjol - Monky. Kängor - Nelly shoes. Armband - H&M.




    Styleguid Americana

    Snyggt! Taget ur www.hm.se




    JC + Stylein

    I vår inleder JC, sitt första i raden, av designsamarbeten. Tillsammans med svenska designers och varumärken kommer JC att kunna erbjuda unika plagg med hög modegrad och bred tillgänglighet. Samarbetena utgår ifrån strategin att hylla och främja svenska designers med stark lokal anknytning. Först ut är Göteborgsbaserade Stylein.



    Kollektionen för JC Jeans & Clothes består av tre klänningar i tre färguppsättningar; svart, vit och korall samt en kofta i svart respektive vit. Klänningarna har den typiska Stylein-siluetten, i olika varianter, där t ex en tight jerseyklänning får ett skirt chiffonglager draperat över sig.



    Kollektionen lanseras i JC: s alla butiker den första veckan i april 2010.



    2 anledningar

    Det här är dom 2 största anledningarna till varför jag älskar att sova ensam!

    1. Jag kan sova huuur jag vill i min STORA säng! (hatar små trånga sängar)

    2. Eftersom jag vaknar av typ vad som helst och hur lätt som helst så finns det INGEN som stör mig i min sömn.


              

    visst, jag tycker att det är skitmysigt att sova ihop med sin pojkvän osv. MEN fyyy vad jag älskar att inte göra det hela tiden :P haha om man nu kan säga så, I need my space ffs!

    xoxo//A




    Man ska inte klaga!

    Det finns så mycket folk som har de så mycket värre! Kom precis hem från gymmet och ska slänga i mig nåt att äta. Satte på tv:n och outsiders va på. Jag tycker så synd om alla som har något handikapp, stort eller litet. Jag vet att man inte kan gå runt o tycka synd om alla men fyfan vad dålig jag känner mig när jag klagar över minsta lilla och de finns folk som har de så mycket värre. Tex blinda, folk som bor i länder där de är krig, alla handikapp över huvudtaget som gör att du inte kan leva normalt och alla sjukdommar.

    Jag ska sluta lipa på småsaker har jag bestämt mig. Jag har en jätte bra familj, inte minst syster. Jag har den bästa pojkvännen och vännerna. Jag har utséendet och kroppen, jag har pengar så jag klarar mig. Men iaf, de jag vill säga är att man ska va glad med de man har o sluta lipa på småsaker, folk har de så mycket värre!

    Svenska hollywoodfruar och mat nu! :D byyye



    I min väska

    Vi har en del saker vi bara måste ha i våra väskor.. eller det är iaf bra och ha med sig det för man vet ju aldrig vad som kan hända...

    - Kalender, så kan man planera veckan.. finns ju i mobilen oxå iofs.
    - Penna, man har aldrig en när man väl behöver den, så lika bra
    - Paraply, det regnar så mycket här i sverige så det är alltid bra o ha med sig ett!
    - Tamponger, ifall vännen eller du själv behöver
    - VISAkort och liknande är ju en självklarhet
    - Nagelfil, HATAR när en nagel går av eller får en flisa som man inte kan fixa till.
    - Alkogel, alla sjukdomar och bakterier som finns överallt lever jag helst utan
    - Hårborste, alltid bra att ha med sig så man kan fixa håret innan man ska iväg
    - Ansiktsservetter, jätte bra ifall du vill fräscha till dig och kanske sminka dig på nytt
    - Smink, om du börjar gråta, om du ska på fest eller bara vill sminka om dig helt.
    - Bankdosa, om du ska flytta över pengar, telefonbank finns som tur är oxå
    - Mobilen, behöver jag säga mer...




    Ny smak!

    Alla skriver om nya smaker hit o nya smaker dit och om de va gott eller äckligt! Tänkte dela med mig om vad jag tyckte om den nya Loka Krusbär/Pärson! Jag och min älskling Daniel köpte den igår bara för att testa och ha till maten. Faktiskt jätte god, som tur är. Man blir ju lite besviken ibland när de låter så gott som Krusbär/Päron och sen kankse är jätte äcklig. Testa själv. :)




    Earth Houre 2010

    Lördagen den 27 mars 2010 klockan 20.30 genomförs världens största klimatmanifestation. Genom en enkel handling – att släcka ljuset under  en timme – visar du ditt stöd för klimatet och uppmanar samtidigt världens makthavare att agera i klimatfrågan. Delta i Earth Hour – var en del av lösningen.



    Intressant.. det är dags nu igen! Släckte faktiskt aldrig ljuset förra året vad jag kan minnas.. men i år ska de släckas OM vi e hemma vill säga :D beror på om man e på fest lr liknande! Hade vart coolt och se hur stora delar släcks vid samma tidpunkt och allt blir helt mörkt. Hoppas så många som möjligt vill delta!



    Dagens outfits 8/3-10


    Kavaj & Leggings - Gina. Kängor - Nelly Shoes.


    Oversize t-shirt - Monky. Jenas - Gina. Skor - Din sko


    Örhängerna är från Nelly accessories :) peeace!




    Internationella kvinnodagen!



    Internationella kvinnodagen idag.. det e väl ingen som missat de. Det e lite kul att vi har en egen dag endå ;) MTG gav oss en jätte stor ros, ett block och ett papper på att vi bra :P hehe gulligt av dom!




    Skobegär 3

    Var och varannan säsong gör dom comeback, så det är bara att hoppa upp på sadeln igen :P i mjukt veckat skinn eller mocka och platt sula. "these boots are made for walking" Fint till både kjol och shorts!



    Älskar iaf stilen på Vanessa!, den kommer vi själv köra med våra boots, har dock inga "cowboyboots" men ändå :)



    Bra uppfinning

    Har gillat den sedan första gången vi testa den på jobbet! De funkar ju hur bra som helst, man kan tom stryka kläder som inte får strykas i vanliga fall! :D Det går fort o blir hur bra som helst! Kavajen va alldeles för skrynklig på morgonen men nu ser de bra ut igen ;) Till alla som inte hinner, kan eller orkar stryka när det behövs som tex en morgon e detta bästa uppfinningen! we love TOBI <3



    Tindra tyckte det va jätte intressant och gjorde mig sällskap! :D sötast! <3




    this shit

    Är det fest eller?? hell yeeah! ööh, nej fy sjutton..på söndagar är det aldrig fest, synd att veckan är slut och att det är måndag snart IGEN, öh..helgen gick för fort..önskar att det kanske hade varit lördag idag igen :D hehe 

    aja, veckan kommer väl gå lika fort som vanligt, ser dock inte fram emot den så mycket, vet vad som väntar på jobbet så jag kan inte jubla, hehe meeen jag ska ju inte klaga heller direkt!

    ska tvinga mig själv att somna nu, eller iofs så kan jag ju ligga på spikmattan en stund, det var ett tag sen.

    ha det finfint och sov gott när ni väl ska lägga er!//A

    dont this shit make you wanna?




    Nöjd

    mmhm, är otroligt nöjd med söndagen hittills :D
    bra väder och bra.. ja allt, hehe söndagen blev räddad med tanke på att man fick titta på gossip girl, det är ju en del av söndagarna..eller var, för nu är de det igen!



    Är även otroligt nöjd med det nya lacket vi köpte igår, se bara vilka naglar jenni fick ;) OCH för övrigt är jag jävligt nöjd med mina läppar, jenni me. men det fattar väl vem som helst ;P

    Nu ska Tess få sig nöjet att se "new moon", själv har jag redan sett den så jag "ställer upp" och ser den igen, vad gör man inte för sina vänner?? :P

    Ha det mys!//A




    Bra läge!

    Det är vi väldigt glada över, att vi har så jäkla bra läge till allt :D när man bodde hemma i Målsryd så hade man inte nära till NÅGOT, förrutom skogen kanske :P och en väg, haha

    Vissa har nära till mycket, men sen är det kanske alltid något som man har långt till, tex jobbet. Många på jobbet bor i Göteborg, dom har det säkert nära till stan o sånt, men sen är det långt till jobbet :|



    Själv har vi nära till ALLT..bilderna är tagna från våran balkong, som ni kan se så är det inte långt till något.
    Till jobbet: 10-15 minuter, Gymmet: 5-10 minuter, Stan: 3-5 minuter, och även till centralstationen är det 3 minuters promenad. pilarna visar åt vilket håll allt ligger åt, inte just vart det ligger :P hehe Ica Maxi ligger åt jobbhållet men ner mot vänster..

    Det vi vill ha sagt är...VI ÄLSKAR LÄGET ;)
    BYE!



    Shoppingtips

    ja, eftersom dom underbart fina chanel-jackorna tog slut så fort på nelly, eller iaf den vi ville ha (den svarta) så tänkte jag tipsa om att det finns en jättefin på H&M, den är till och med lite billigare och den kommer i 3 olika färger. Den finns i Svart, vitt och mönstrad. Kostar 299:-. Vet inte riktigt om man ska vänta på att den på nelly.com kommer in i storlek igen, för det skulle den nog göra, eller om man tar denna istället :) får se..





    Åh, se vilka söta örhängen :D dom ska nog bli våra!

    yeye, tänkte ta mig ut på en promenad till maxi nu, får lite frisk luft och dagsljus :)
    söndagar brukar vara en vilodag från smink.. så drar på mig brillorna :P

    Have it!//A



    Fashion-kärring

    haha, den kan ju inte vara nåt annat än snygg när det ser ut såhär :P



    har sagt det innan och säger det igen, kärringvagnen äger! we love it! den är ju bara så bra när man ska handla, om man inte har någon bil!! ett  tips: get one!

    VI HISSAR DEN HÖGT! :D



    Sjukt sugen!

    oooh nooo! vad har hänt!?!? det var sjuuukt länge sen jag hade ont i halsen, vaknade med det idag :( ööh?? gå bort nununu! det ska inte få förstöra för mig nu när allt annat är såå bra :D hehe

    hmm.. ah gårdagen behöver vi inte skriva om, för den va bra :) haha jag minns inget ändå så, ne nu skojar jag! jag minns det som är värt att minnas, och det var typ hela kvällen. jag och sis hade skitskoj som vamligt! DET HAR VI ALLTID IHOP! bara så ni vet det ;)

    öh, borde ha gjort te just nu så att det blir nåt varmt till halsen, men jag va sjuuukt sugen på oboy! Toast och oboy, INGET slår det ;P har sagt det innan och jag säger det igen! Bästa fyllematen och "dagen efter" frukosten eveeer!





    För er som har missat detta så är våra Speceil-toast gjorda av:
    - Bröd (såklart), 4 skivor.
    - smör
    - senap
    - Ost
    - tomat
    - rödlök
    - oregano/pizzakrydda

    Nu ska jag bara ligga i soffan en stund och njuta av detta, sen ska man väl börja funka här..har ju en del söndagssysslor att fixa, men jenni får ta sig hem först :) hehe

    LAATER!//A



    I'm not an alcoholic

    woopwoop! det är lördag :D det betyder paaarty för oss.. iaf ikväll :D



    Det blev ingen Lemon Gold denna gången, dom va slut på systemet :( MEN istället blev det Red Gold :P haha same shit different name.. lite som vi :P hahahaha

    ha en skön kväll!
    xoxo




    Dagens shopping



    Våren har börjat flytta in i garderoben, det ser man iaf på dessa underbara färgade och ljusa plagg, det är konstigt att man ska går från mörk till ljust när årstiden försändra, men så är det ju :) kan ju inte gå svartklädd när solen skiner och är varm :P haha

    Allt är från Gina, det är ett par mellanblå boyfriend jeans, ett par ljusa tight:a jeans med nitar och ett par ljusa anti-fit jeans. 2 jättefärgglada linnen, ett par svarta leggings (som om vi inte hade nog med det) med ögla under foten. 2 par t-shirtar i pastellfärger. En rosa kavaj från Gina.



    Här är en del asseccoarer vi shoppade idag me, det var 2 par solglasögon, ett par från Gina och dom andra från Lindex. Sen var det 2 nagellack från H&M, en puderborste från H&M och en ögonskuggepensel från Lindex.

    Nu blir det tacofix!
    xoxo



    Glajjor & märken

    kom preciiis hem från stan efter en stor shoppingrunda :D hittade hur mkt som helst, eller det vi kollat på tidigare och lite till :D hittade dock inget för blåmärkena, men tar det vi har hemma, får kleta på massa fundation o sånt, haha det blir nog bra

    iväg ska man igen, men denna gången till Maxi som vanligt.. handla mat för ikväll o kommande vecka! men först måste inköpslistan skrivas så att nåt inte glöms av..

     

    here we with our new brills! haha och blåmärken :P

    bilder på shoppandet kommer seeen!
    xoxo!



    it's on!



    fyfan vad nice! nu är skinnjackan på iaf :D gött det ska bli o gå ut en sväng nu!
    Jenni väntar nog på mig :P haha skulle varit där vid 1, men men är lite seg ibland!

    Får hoppas att vi hittar det vi ska idag! hmm.. ska no försöka köpa nåt smink för blåmärken me..?
    måste ju täcka det jag fick på läpparna tills ikväll, kan ju inte gå ut och festa och se slagen ut? haha

    så det blir shopping för blåmäken nu,
    Later
    byyye!



    Amazing!

    man kan ju inte göra nåt annat än att vakna med ett léende på läpparna när det är så här underbart väder! hela lägenheten lyste upp när man tog sig ur sängen..

    Till min förvåning så visade termometern att det var över 10+ i solen, hmm? :)
    undra om skinnjackan och solglasögona åker på idag :D niiice!



    tog precis en skön dusch, så nu blir det lite frukost i form av rostat bröd med marmelad
    och te såklart! vad annars..? hehe

    Sen blir det lite förberedelse för shoppingen med sis på stan,
    så vi skrivs senare!

    Byye!//A




    Dagens fråga!

    WTF hände?? det kan man veeerkligen undra! eller det undrar jag iaf! alltså, hur kunde det går så fort?? Man får ju panik snart!?!?!

    Satt på jobbet och lyssnade på power96.com som vanligt typ, då säger dom: snart släpps T.I från fängelset! man ba: WHAAAAT?! var det ett år sedan han blev inspärrad?? det kan ju inte vara sant! det kändes som att det va typ... NYSS!? ah nu ska ju Lil Wayne spärras in me, haha puckade kändisar.. att dom aldrig kan hålla sig till lagen!

    Aja, whatever! men allvarligt, jag fattar inte att allt gått så fort, det var snart ett år sedan våran älskade mamma var utomlands för första gången i sitt liv..asså utanför norden då, hon var i Spanien, haha hon är så bäst! och snart ska hon dit igen :)

    OCH det är snaaaart ett år sen vi var i USA me, omg! man längtar ju tillbaka nu när man tänker på det! varma dagar och heta nätter ;) we looove!



    hur som helst, denna dagen är ju snart slut me, snart är det lördag! WOOPWOOP!! 
    jobbveckan gick så fort, hann knappt tänka på att man satt och jobbade i 5 dagar, hehe

    Have it babes!



    Vi myser..

    AND I LOVE IT! ;)



    Har plockat fram nötterna och godiset som fanns här hemma.. så nu blir det till att se den sista delen av "män som hatar kvinnor" med Tindra erftersom dom andra planerna inte blev av. Är inget fan av svenska filmer direkt, men dom är bra! :)



    så mys on så skrivs vi! ;)
    //A



    Snygga rumpor & ben!

    Vilken EGOBOOST att läsa sånt om sin kropp :) Får höra från folk ibland att dom läst något om nellys bilder på olika bloggar :P haha



    Aldrig fel att få uppskattning från olika håll :)

    Boostade kroppen nyss med ett 3:e pump pass för veckan!! kanske ska tacka det lite me! naah..tackar bra gener mest ;P 

    O nu då?? we'll see!
    XoXo



    Riktigt bra råd från Bill Gates!

    Vare sig ni gillar Bill Gates eller inte är detta ganska coolt.. Här är några råd han gav till elever på en skola i USA. Saker som dom INTE lär ut i skolan men borde göra det.. eller så borde föräldrarna lära sina barn det. Han menar att all "feel-good politisk korrekt" undervisning i skolorna skapar en generation av barn med för lite begrepp om verkligheten som gör att dom misslyckas i den "verkliga världen"



    Regel nr1: Livet är inte rättvist, vänj dig vid det!

    Regel nr2: Världen bryr sig inte om din självkänsla, Världen förväntar sig att du uppnår någonting bra innan du kan känna dig bra.

    Regel nr3: Du tjänar inte 40000 dollar per år direkt efter du gått ur skolan. Du blir inte president med en telefon i bilen förän du förtjänar både och.

    Regel nr4: Om du tror att din lärare är hård, vänta tills du får en chef

    Regel nr5: Att steka hamburgare är inte förnedrande. Dina farföräldrar såg det annorlunda och kallade det för ett "tillfälle"

    Regel nr6: Om du gör bort dig är det inte dina föräldrars fel, så klaga in över dina misstag ta lärdom av dom.

    Regel nr7: Innan du föddes var inte dina föräldrar så tråkiga som dom är nu. Dom har blivit sånna genom att betala dina räkningar, tvättat dina kläder och höra din tjat om hur cool du är. Så innan du räddar regnskogen från parasiter på dina föräldrars generation, försök att städa din garderob i rummet.

    Regel nr8: Din skola må tagit bort "vinnare och förlorare" men det har inte livet. I vissa skolor får du hur många försök till att klara av dina betyg som de behövs. Det lär oss INGENTING i livet för så är inte verkligheten.

    Regel nr9: Livet är inte indelat i semestrar. Du kanske inte får ledigt på sommaren och få arbetsgivare är intresserade av att hjälpa dig hitta dig själv. Gör de på din egen tid.

    Regel nr10: TV är INTE verkliga livet. I verkligheten måste man faktiskt lämna caféet och gå till sina jobb.

    Regel nr11: Va snäll mot nördar. Chansen är stor att dom blir din chef.



    Ny hårfärg - Ny personlighet?

    Känner man sig annorlunda när man har annan hårfärg som tex blond, svart, är brunett eller rödhårig?

    Hörde om en undersökning som gjorts i USA där dom berättade om hur man uppfattades och hur man kände sig med olika hårfärger. Själv har vi ingen aning med tanke på att vi vart blonda hela livet.. hade gärna velat veta om de nu är så att personligheten ändras eller om man känner sig annorlunda för att hårfärgen ändras. Har svårt att tro de med tanke på att hårfärgen inte bestämmer humör men de kan ju vara så att man kankse är finare i en färg och då känner man sig extra sexig osvosv.

    En kändis som färgar håret ofta är ju Lindsey Lohan.. Tycker hon passar i det mesta faktiskt och undra om hon känner sig annorlunda :P

    Undersökningen visade iaf för att ta några exempel att:
    Blonda va bättre i sängen.. vet inte hur det kommer sig, dom kanske känner sig extra sexiga på nåt sätt när dom blivit blonda..
    Brunetter va bättre "hemmafruar".. ni hör ju.. usa alltså hehe hemmafru.. men iaf, så va de men vet inte vad dom grundar de på!
    En av tjejerna på radio hade iaf haft fler hårfärger och sa att hon kände sig annorlunda. som tex rödhårig kände hon sig vild och lite mer galen sexuellt eller något sådan.. hehe kul iaf!



    Skobegär 2

    Kängan har nya sportiga detaljer: dragkedjor , funktionell snörning och luftiga luftinfällningar. Men byt ut gräsplanen mot asfalt och du har den collaste stilen för storstashäng. Hightscore om du matchar med sportigare plagg!



    Åh! det är sånna skor vi ska ha :D ska bara se till så att dom kommer in igen till nelly så att vi kan köpa dom!.. annars blir det väl dom från monky :P



    Dagens outfits 5/3-10

    Dresscode: black & white!


    oversize t-shirt - Gina. Chinos - Coola anna. Kängor - Nelly shoes. Klocka - Triwa.


    T-shirt & Jenas - Gina. Skor- Skopunkten. Armband - H&M Halsband - Nelly accessories.




    The day in pix!

    We had a F-ING good day!!



















    XOXO!//A&J



    We <3 Lips

    vem gör inte de!? ju fylligare desto sexigare o bättre ;) mmhmm we love






    Händelserik dag!

    Idag har de minst sagt vart en händelserik dag hittills.. eller kan jag skriva så tro??
    Vi får väl se..



    Tindra va lika söt som vanligt på morgonen när hon satt i skohyllan och vänta på att vi skulle gå.. det är alltid lika tråkigt att lämna henne ensam när man går till jobbet... :(



    När vi kom till jobbet hade vi fått en påse full med strumpbyxor av sötSandra som är inköpare av underkläder/badkläder. Hon fick dom själv men använder aldrig stumpbyxor så då kom hon att tänka på oss såklart som brukar springa runt i sånt ;) thaanks!



    Det uppstog lite hinder i fotningarna idag.. mycket och göra och två av fotograferna är sjuka så det blev lite konstigt.. MEN en sak är bra! Jag och anne har massor med grejer vi måste fota och då gör vi de NU.. vi kompar ut för att vi har så mycket övertid och kör på modelltaxa ist o fotar bort precis allt! ;) hur bra som helst! later!




    Gossip girls egna klädkollektion!

    Nu kommer den brittiska klädkedjan Miss Selfridge att släppa en kollektion i samarbete med den enormt populära tv-serien Gossip Girl.

    Serien har det pratats mycket om och den har utan tvekan påverkat trenderna de senaste åren. Något som varit väldigt tydligt är hur vi nu använder accessoarer så som diadem och handskar.



    Det är de fyra stycken kvinnliga huvudrollskaraktärerna Blair Waldorf, Serena van der Woodsen, Vanessa Abrams och Jenny Humphrey som står för inspirationen. Kollektionen kommer att bestå av totalt åtta stycken klänningar.

    "Vi är väldigt glada över att arbeta tillsammans med Warner Bros tv-serie Gossip Girl. Klänningarna vi skapat baserade på karaktärerna passar perfekt in i vår vår/sommar 2010-kollektion. Våra kunder älskar serien och stilen på flickorna, så det här samarbetet är en fullträff." Säger Yasmin Yusuf, kreativt ansvarig på Miss Selfridge.

    Fan vad nice.. tror många har väntat på det! Får väl se om det blir succé! :D skrivs!



    Årets första är här!

    Vi ÄLSKAR när allt fler modeföretag lägger ut sina tidningar på nätet.. precis som vi skrev om makeupstore som har sin tidning på hemsidan.. H&M gör samma sak och vi tycker att det är hur smart som helst! Jag gillar att bläddra i tidningar men det är bra om man inte hinner springa ner på stan o hämta en! :) Årets första H&M Magazine är ett mycket bra nr! Kolla in den HÄR




    Skobegär 1

    "Platinablond, minimal klänning, tjejiga pasteller. check, check check. Lägg till hårda klacka, hårda nitar och en hård blick! Vårens barbie är ingen blek kompia. Pumpa upp dina ben med pastellplatåerna och gå din egna väg."



    Pasteller är vårens färg! Gillar denna stilen väldigt mycket.. rätt mycket "vi", inte just nu kanske men mer mot sommaren :)




    TÄVLING!

    Men hallååå!? hur bra är inte detta då!? Ni har väl inte missat att Nelly.com har en tävling på Facebook, skynda skynda!!



    På med det snyggaste ni har och var med!
    Funderar själv på att vara med, hmmm blir det outfits:en från helgen tro!? vi vinner lätt! ;P haha
    nee skoja, men vi har ju inte visat hur det såg ut på, la ju bara upp bilder när det låg på sängen! såå kanske ska fixa pix på det! :)

    BTW! Epilatorn höll ;D mysa ner mig i sänegn och fixa lite småsaker nu bara, sen e det nattinatti!




    SWEAT!

    HELL YEAH! sweat!, perfekt ord... blir lite sugen på att dra ut och shake:a lite! men det är ju inte torsdag LR lördag än ;P

    ah! hade ett hårt pass precis, sitter med min tonfisk, feta och nudelskål och funderar ltie på vad jag ska hitta på just nu, eller jag vet att jag måste få fort min hårstrån på benen, men jag vet inte om epilatorn orkar :P haha den gav nästan upp sist ju, får pröva, annars köper jag bara en ny imorrn på nelly, har kika på en som jag faktiskt tror kommer va grymt bra! får utnyttja sin personalrabatt och även rabatten från facebook :P haha
    för den har ni inte missat va!?!?


    Yeye, sitt ni och njut av denna sköna låt, så sätter jag igång med mitt ;) haha
    skriivs!/A






    10 träningsmyter

    Beach 2010 närmar sig med stormsteg, och ska du göra verklighet av nyårslöftet är det hög tid att börja.
    Men se till att lägga kraftansträngningarna på rätt saker och metoder, här är 10 klassiska träningsmissar
    värda att undvika.

    Myt 1: Löpband ger mindre påverkan på knän än att springa på asfalt
    Löpträning är effektivt, men innebär alltid en påverkan på knän - särskilt om du bär några kilos övervikt. Men underlaget i sig har inte någon påverkan på slitaget. Skonsammast är att variera träningsformerna, det finns bra konditionsträning som inte innebär löpning.

    Cykla, simma eller prova någon av gymmets konditionsmaskiner till exempel.

    Myt 2: Sit-ups bränner magfettet

    Det går inte att punktförbränna fett någonstans på kroppen. En ökad förbränning och ett minskat kaloriintag gör att fettdepåerna minskar med samma effekt över hela kroppen. Effektiv fettförbränning får du genom att kombinera konditions-  och styrketräning.

    Myt 3: Konditionsträning höjer förbränningen - även timmar efter ett avslutat träningspass
    Det här påståendet har faktiskt ett uns sanning i sig, men tenderar att övertolkas - kaloriförbrukningen ökar förvisso, men inte alls i särskilt stor utsträckning.

    Ett ordentligt träningspass kan ge ringar på vattnet i form av ökad förbränning på cirka 20 kalorier om dagen (utöver den energi som går åt under själva passet).

    Myt 4: Simning är en effektiv träningsform för att gå ner i vikt
    Ordentliga simtag är en mycket bra träning, det ger bättre lungkapacitet, bygger muskler och förebygger spänningar - men ur viktminskningsperspektiv är det inte en optimal träningsform. Dessutom tenderar vattenträningen att skapa en större aptit än vanligt, med risken att du stoppar i dig mer kalorier än du förbrukat.

    Myt 5: Yoga lindrar all form av ryggsmärta

    Visst kan den uråldriga träningsformen göra underverk för personer med ryggproblem - men yoga lindrar inte alla former av ryggsmärta! Beror ryggproblemen på muskulära problem och spänningar kan yogaträningen medföra både smärtlättnad och på sikt bota problemet helt.

    Men är det andra faktorer bakom smärtorna, som exempelvis problem med ryggraden, kan resultatet bli det omvända. Rådgör alltid med din läkare om du är osäker.

    Myt 6: Om du inte svettas har du inte ansträngt dig tillräckligt
    Att svettas är kroppens sätt att kyla ned sig, inte att visa att den ansträngt sig till max. Att fnysa åt träningsformer som inte kräver en dusch efter avslutat pass vore oklokt. En promenad gör nytta för hela kroppen och kvalar absolut in som motionsform i viktminskningssammanhang.

    Myt 7: Så länge träningen känns bra har du inte överansträngt dig

    Att överanstränga kroppen är ett vanligt misstag, ofta på grund av att träningen känns ok under själva passet. Kvittot på eventuell överansträngning kommer först en till två dagar efter avslutat pass. Var aldrig för ivrig med att öka intensitet eller styrka och har du varit borta från träningen ett tag så är det bättra att börja lugnt istället för att vrida ur dig till max.

    Myt 8: Att träna med gym-maskiner är säker träning
    Styrke- och konditionsmaskiner på gymet kan ge en falsk bild av trygghet. Även om justeringsmöjligheterna är många kan en maskin skada dig lika mycket som träning på fri hand kan göra. Se alltid till att få hjälp med korrekta inställningar och en bra genomgång av maskinen innan du börjar träna.

    Myt 9: Smärta är ett tecken på framsteg!
    "No pain no gain" är ett motto värt att slänga i papperskorgen. Att känna av träningsvärk 1-2 dagar efter ett intensivt träningspass är en sak, men att känna smärta under själva träningen är någonting helt annat. Smärta är kroppens sätt att säga ifrån och ska tolkas som ett tecken på att du gör övningen fel eller att du är skadad.

    Myt 10: Om jag inte kan träna tillräckligt hårt eller ofta är det ingen mening att träna alls
    Det generella rådet för att minska i vikt tack vare träning är att konditionsträna 4-5 gånger i veckan i 30-45 minuter och helt kombinera detta med styrketräning 2-3 gånger under samma period. Men känner du att den tiden inte finns kan du ta till andra metoder.



    All motion är bättre än ingen motion och all träning ger resultat i någon form. En kvarts promenad om dagen ger också utslag på vågen, dessutom blir du både starkare och friskare.. Tur att vi går till och från jobbet så ofta vi kan :) skönt och man blir lite piggare faksitk.. pump efter jobbet idag me!



    Lika som bär!?

    Haha! har ju tidigare skrivit om att vi haft modeller som är lika kändisar, som vi får sitta och retuscha. Den vi skrev om sist var en modell som var lik Mila Jovovich, Igår hade vi en tjej som vi tycker är jättelik Micheller Pfeiffer.. och IDAG har vi haft en tjej som är rätt lik Carolina Gynning.. rätt kul faktiskt :D


    Mila Jovovich


    Michelle Pfeiffer


    Carolina Gynning

    Dom är ju nästan lika lika som vi :P haha




    Coolt från cocoo!

    Jag gillar cocoo.se! Hittar alltid något man tycker om men tråkigt nog e de mesta oxå slut! FYLL PÅ LAGRET TACK! men två av dom finns, och funderar på att köpa dom NUNUNUNU! :D




    Fashionshow för Haiti

    Va inne på fashionfame.com och hittade en artikel om att Naomi Cambell hade ordnat en fashionshow för att hjälpa alla drabbade i haiti.. riktigt kul när dom gjort så mycket annat och varför inte hjälpa till med mode. Showen va också en hyllning till Alexande McQueen eftersom många valde att bära hans kläder från kommande kollektion på showen.

    Alla 92 "looksen" kommer att säljas på net-a-porter.com den 15/3.. check it out! :) ser coola ut.






    Dagens outfits 3/3-10

    easy peasy..sofisti och slappt, hehe


    Kavaj med leopardmönstrat foder - Only. Leggings - Gina. Kängor - Nelly Shoes.


    Kortärmad kofta & Jenas - Gina. Skor - Dinsko.




    Idioter!

    Vad är det med folk egentligen!? är man så desperat efter uppmärksamhet att man skriver vad som helst till vem som hels!!?? DET VERKAR SÅ IAF!!

    Vet att varenda tjej typ har fått nåt helt otroligt barnslig kommentar eller meddelande,
    fyfan vad OMOGET, snälla! om man inte har nåt vettigt att skriva..varför skriva nåt överhuvudtaget??

    haha det finns verkligen massa puckon här i världen! Dom förtjänar ju inget annat än att bara bli dissade!

    Ett sånthär meddelande fick vi innan idag på nattstad



    Den här personen tyckte väl att hans kommentar var gullig eller bra på nåt sätt??
    eeeh! kan inte säga nåt annat än LOL! jag vet, det ordet borde inte äns få användas..
    men nu är det ett måste!!

    Brukar inte hänga ut folk, men va bara tvungna! Är så trötta på alla ÄCKLIGA
    kommentare och förslag man får..VÄX UPP!!

    Visst! ge komplimanger och sånt, men gör det på ett snyggt sätt!

    Godnatt!




    Vill ha!

    Efter rundturen på stan sitter man här och har precis ätit äggmacka och druckit te ;D hihi
    jenni fixade! she's the man, eller inte..

    hur som helst..hann iaf till Gina och H&M innan det stängde, där hittade vi en massa saker som vi vill ha, som vanligt.. OCh som vanligt så köpte vi ju inget, för det köper vi i helgen :P bra att ha en sån "köpa på stan dag"

    Detta är någar av sakerna vi vill ha!

     

    Det var iaf 3 par jeans, men ett par fanns det ingen bild på konstigt nog..
    Det var ett par boyfriend jeans inte dessa ljusa utan dom lite mörkare, ett par jätteljusa jenas med nitar på sidorna och ett par ljusa "batik-stentvättade" jeans.

    Vi har ingen jeansjacka än men gillade den på gina, men måste ju ha två st så vi ska försöka
    hitta en på nelly, lindex eller H&M...mkt jeans nu, men det gillar vi! Det är mycket man vill ha just nu!

    Solglasögonen är ju bara för söta, finns i 3 färger..och snart lär dom behövas ;D

    nu blir det chill efter en massa hemmasysslor,
    byyye!




    Klickat hem!

    Hehe, jag kom på en sak på lunchen när vi tog en promenad hem.. varför inte skriva våra namn på naglarna så vet alla vem som e vem utan att vi behöver skriva de i pannan på oss som dom ALLTID föreslår :P

    Klickade hem en konad nail art platta från nelly.com och bilden nedan är på mina naglar som jag gjorde ett exempel på hur de kan se ut med annes namn i photoshop :) de blir nog grymt i verkligheten!



    Dags att gå hem! Tvätten väntar.. ska springa ner på stan en sväng oxå! byyye



    Fan vad bra det känns!

    Tog en sen lunch, gick hem i det UNDDERBARA vädret! solljus is all we need, mår så bra av att se solen, tur att man har nära hem :D Anledningen till att vi gick hem idag var att vi har tvätttid från kl 2, lika bra att slänga in några maskiner när man har chansen :) så att vi inte behöver hålla på hela kvällen med det.



    Så fort det är bra väder så kommer vi att gå ut, man behöver faktiskt 30 minuters dagsljus för att må bra. Och nu mår man bra :D haha fick ju även lite vardagsmotion!




    H&M gör det svårt...

    H&M's nya och fina kampanj med massa denim gör det verkligen svårare att inte längta till våren! Man gör det redan som det är så får man se massa snygga vårkläder i alla butiker. H&M's kampanj OCH kläder är så snygga! GIVE ME SOME DENIM <3





    Ät dig till ett bättre immunförsvar!

    Årets första kvartal är oftast det mest sjukdomsdrabbade. Det är svårt att ducka helt för influensavirus och magsjukebakterier - men du kan rusta kroppen till bättre motståndskraft. Här är maten som boostar immunförsvaret och höjer förkylningsgarden!

    Det är främst bland grönsakerna du finner maten som gynnar ditt immunförsvar. För att vrida ur näringsinnehållet till max bör du välja ekologiskt odlade vegetabilier. Inför gärna en helt vegetariskt dag en gång i veckan, det vinner både du och miljön på.

    I dessa GI-tider har potatisen fått oförtjänt mycket negativ kritik. Den lilla knölen må ha högt glykemiskt index, men är i övrigt en näringsrik kamrat på tallriken. Potatisen gynnar både matsmältningen och dess höga stärkelseinnehåll gör att tarmarna håller gott motstånd mot sjukdomsangrepp.

    Antioxidanten lykopen ger tomaten dess röda färg och är också nyckeln till samma grönsaks höga näringsinnehåll. En stor bonus är att tillagade tomater är lika nyttiga som färska, till och med nyttigare hävdar vissa då lykopenet ska vara lättare att tillgodogöra sig när det är varmt. Utöver den kraftiga antioxidanten är tomaterna också rika på vitamin E och C, som också sägs stärka immunförsvaret.



    Kål är en grönsak som ofta är snäll mot både plånbok och kroppen. Den billiga kålen är rik på glutation, en antioxidant som är känd för att bekämpa infektioner.

    Vitlök är en klassisk medhjälpare i förkylningstider. Den goda kryddan hjälper kroppen att fightas mot både virus och bakterier och sägs vara så pass effektiv att den kan döda magsårsbakterier.
     
    Karl-Alfred visste vad han gjorde. Spenaten är en riktig superkälla till nyttigheter. De gröna bladen är laddade med bland annat folat, som hjälper kroppens celler med förnyelseprocessen.

    Enligt en färsk studie kan ett dagligt intag av yoghurt minska riskerna att drabbas av förkylning. En äkta yoghurtkultur, gärna berikad med vitamin D, rustar kroppen ordentligt inför virusangrepp.

    En värmande kopp te känns extra lockande i vinterkylan. Varva fritt mellan vitt, rött, svart och grönt - de olika sorterna är nämligen alla rika på olika typer av antioxidanter.

    Gör som vi!, ät apelsin & drick grönt thé varje dag.. gör susen :P



    Rude boy

    jahapp :) gött med sol och sånt! man mår ju så mycket bättre när solen tittar fram!
    härliga tisdag!



    Just nu sitter man bara och retuschar sina egna bilder från igår, hehe. sen har man suttit och testat lite nytt me, med ljus och sånt, så att bilderna ska bli ännu bättre.. dom ändrar alltid för att det ska bli så rba som mäjligt såklart :) Idag är det barnfotning + tjej

    Jenni klickade precis hem ett par skor till sin "svärmor", kängorna :)




    Dagens outfits 2/3-10


    Svart baströja - Gina. Jeans - Killah. Stövlar - Skopunkten. Klocka - Triwa


    Grå lång tröja - Gina. Leggings med lackdetaljer - Club L. Kängor - Nelly Shoes. Armband - H&M




    Äkta barbie

    omg omg omg, det kändes verkligen! märks att man inte har tränat pump på nästan 2 veckor.. ertersom det inte blev någon som helst träning förra veckan :( yeye, det var gött, men det kändes :P haha ska försöka träna pump 3 ggr denna veckan!



    Fotningen efter jobbet gick bra :) fick bort allt nu som alla väntat på,
    speciellt Sandras små trosor..



    Min lilla korg med trosor och annat smått & gott som Sandra brukar lägga in i den :)
    nuu är den tom, finally!



    Jenni fick sig äkta barbie naglar på jobbet idag när hon målade dom med det andra nya lacket vi köpte i helgen!

    JAMES BOND på 3:an nuuu ju! lovelovelooove James Bond!
    har fått i mig mitt protein efter träningen så nu blir det en dusch, thé & James såklart ;)

    Byye!



    "Chanel" jackan

    Två riktigt snygga små jackor i chanel-stil från Vila. Matcha dom hur du vill, klassiskt, elegant, rockigt och även till boyfriendstil! HOT HOT HOT!




    Själv gillar vi den rockiga stilen & boyfrindstilen mest, eftersom det är lite mer "vi".

    Jackorna hittar du på www.nelly.com för 499:- och 349:- 

    NU är det foto-time för oss!
    Laater!




    Jennifer Lopez på SNL

    Jennifer Lopez uppträdde på Saturday Night Live i helgen, och jag kan ju säga att de inte va hennes bästa framträdande. Hon sjunger falskt och hennes nya låtar är inte alls "Jennifer Lopez" stil om jag säger så.. Ganska tråkiga och tantiga låtar för att vara hon.. Hon som är sexigheten själv med ganska mycket latino och RnB sound.. Jaja jag har aldrig vart ett stor fan av henne men de här tog nog priset. Hörde de på radiokanalen vi brukar lyssna på. www.power96.com som är en av Floridas största. Det är visst en väldigt stor grej där nu och alla sågar hennes uppträdande, tråkigt men sant...




    2 killar på samma gång

    Dom kör på hårt idag! det var faktiskt ett tag sen vi hade killfotning nu..
    så idag är det 2 killar på samma gång som gäller, we like! Det är ju Dave, och en ny ;) hehe







    Fotograf-Per ser glad ut :D lika glad som jag när jag kom in.. haha
    har en bra måndag faktiskt! woopwoop!

    Men gud vad tragiskt egentligen, folk tar livet av sig hela tiden av depression!
    lyssnar på power96.com, de e nån kändis son som tagit livet av sig..Det bevisar faktiskt att att pengar inte gör NÅGON lycklig! Man kan inte köpa lycka.. trots att man har mycket pengar kan man inte köpa vänskap och liknande. Alla kända känner sig ensamma tack vare att folk utnyttjar dom pga pengar, och man vet inte riktigt vem man kan lita på och vad som är sant eller inte.. väldigt tråkigt.

    Ska logga ut för lunch nu, en avkopplande kopp thé blir det, mat har vi redan käkat :)
    Later!




    Dagens outfits 1/3-10


    Hålig oversize tröja - H&M. Chinos - Gina. Kängor - Nelly shoes.


    Skjorta + långt svart linne - Gina. Boots - Skopunkten.


    Mössa är alltid sött me :D hehe
    fick flytta på killen innan fotningen! :P




    We <3 SKINN

    Jag längtar verkligen efter vår så att man kan ta på sig sin snygga skinnjacka! Nu är det 1 mars som tur är och jag hoppas att snön och slasket försvinner innan månaden är slut! Trodde faktiskt att man kunde dra på sig skinnjackan med en tjockare tröja under redan denna veckan, men vad fel vi hade! JÄVLA SNÖ! Har två svarta skinnjackor hemma men ska nog köpa två ljusare varianter till våren oxå.. En ljusgrå från H&M och en vit från nelly.com, känns fräsch till våren plus att man får fler att välja på :)

    Satte ihop ett litet kollage på snygga jackor jag hittade från olika sidor. Dom är från nelly.com, H&M, lindex och Topshop




    Dåliga grejer

    God måndag allihopa! Det va länge sen man satt på jobbet en måndag, hehe
    ne men iaf 2 veckor sen..

    Det börjar väl bra, lugnt med bilder och sånt.. MEN jag tappade min smootieburk i köket när jag kom till jobbet
    och allt flög ut och burken gick såklart sönder, dåliga grejer! åh..

    Hade en liten present på bordet när vi kom imorse, en liten mobilväska. folk vet vad vi gillar här ;) hehe
    tack sandra!

    Idag är det iaf killfotning..annars händer det väl itne så mycket just nu.



    Tindra var på bushumör hela morgonen som ni kan se :)

    Skrivs senare!
    byye!//Anne