RSS 2.0

Tiden är bokad!

Det va ett väldigt roligt och intressant besök hos Dr. Dan Fagrell på Göteborgs Plastikkirurgiska Center idag! :D han va precis så bra som vi hade förväntat oss eftersom flera vi känner rekommenderat honom, bland annat Ann-Louise på Helens Beauty Center som vi gör läpparna hos. Han har jobbat där emellanåt oxå, med botox!



Allt känns jätte bra och nu ska vi bara komma på vad vi ska ha för storlek. 285 eller 325.. Tror dock det blir 285 under bröstmuskeln, vill inte ha för stora för våra kroppar. Men det bestämmer vi oss i veckan när vi testat! Det blir iaf runda geléhallon som är silikoninlägg men i lite fastare form än dom vanliga flytande silikoninläggen. Det är dyrare men fördelarna och resultatet med dom inläggen betyder mer än priset :) Jag (jenni) kommer göra min en vecka innan Anne, tack vare att en av oss alltid måste va på jobbet typ, men så e det. Det blir ganska snart, men datum får ni reda på senare :P



En lång kväll i gbg men nu ska vi äntligen sova. Skrivs imorrn!



Dagens outfit




En nackdel med hård träning!

Jaa.. vi tycker att det finns en stor nackdel med att träna hårt och redan vara smal och ha små bröst. Det är att man får ÄNNU mindre bröst. Ju hårdare man tränar och bränner fett desto mindre blir dom, de vet vi ju alla redan. Varför kan dom inte vara så som dom är och inte bli mindre med viktnedgång och större när man går upp i vikt.. konstiga kropp :) men så e det.

Alla vet ju typ att vi har små bröst och vi gillar dom, men när man känner att man inte kan träna hårdare för att dom nästan försvinner, då är det inte OK. Alla har ju en idealkropp som dom vill uppnå på nåt sätt, och det har även vi. Vi vill vara vältränade med platt mage och muskulös fyllig liten rumpa. Samtidigt vill vi ha någorlunda stora bröst (och vi vet, det är inte så smala människor är bygda) men då tänkte vi ta saken i egna händer. Men till dom som gör det för andras skull än sin egen? BIG nono! Man gör det för sin egen skull och för att man själv vill, inte för att en pojkvän eller andra säger att man skulle se bättre ut i en viss bröststorlek, remember that! Ska iaf på konsultation i Gbg nu! Blir spännande och se vad dom säger. Önska oss lycka till ;)




12 tips till dig som vill sova bättre!

En tredjedel av svenskarna lider av sömnproblem. Sömnstörningar har ökat sedan början av 90-talet och en anledning tros vara ökad konkurrens och hårdare krav i arbetslivet. Men man kan förebygga tröttheten och sova bättre med hjälp av några enkla knep.



Förbättrade sovvanor kan hjälpa dig att sova bättre. Här är sömnforskaren Torbjörn Åkerstedts bästa tips: 

- Försök att analysera varför du är trött. Har du ökade krav på dig själv, eller nya vanor? Hur ser balansen ut mellan vila och aktivitet?

- De flesta behöver mellan 6-8 timmars sömn och helst vid samma tidpunkt. Tänk igenom hur mycket du sover och när.

- Sover du igenom en hel natt? Många uppvaknanden gör att man blir trött under dagen. Se till att sovrummet är tyst, svalt och mörkt. Öronproppar kan vara en idé om du sover bredvid någon som snarkar.

- Ät nyttigt, regelbundet och slarva inte med frukosten.

- Gå inte och lägg dig hungrig. Hungerskänslor stör sömnen.

- Träning gör att du sover bättre men träna aldrig hårt före sänggåendet.

- Variera dina aktiviteter ofta och ta korta pauser i arbetet.

- Gå ut en stund varje dag, att vistas utomhus gör dig piggare på dagen och sömnigare på kvällen. Ta en promenad på lunchen till exempel.

- Alkohol kan bidra till orolig sömn.

- Undvik att dricka te, kaffe eller läsk med koffein sent på dagen.

- Koppla av efter jobbet. Försök att släppa tankar på jobb på fritiden.

- Stäng av all teknik som TV, datorn och mobilen så att du hinner varva ner ordentligt innan det är dags att gå och lägga sig.



Pimpa din bil..

...MED ÖGONFRANSAR!!

Nu kan du ge din bil långa vackra ögonfransar tack vare någon som fick en ”snilleblixt” borta i USA och som nu marknadsför produkten.



USA finns det ett företag som heter CarLashes och som via carlashes.com säljer ögonfransar till din bil... japp, du läste helt rätt – ÖGONFRANSAR! HAHA mycket ska man se innan ögonen trillar ur. Nu vet vi inte vad andra tycker men vem fasen vill ha ögonfransar på sin bil? Kanske dom som gillar att det ska vara extra fjolligt och tjejigt! Som om det inte vore nog så säljer de även tillhörande eyeliner i kristaller. Snacka om bling-bling.

25 dollar vill de ha för ett par ögonfranskar och det verkar inte som att någon bilmodell behöver vara utan. Just ja, för dig som även är intresserad av eyeliner till bilen kan det vara bra att veta att dessa kostar 20 dollar paret :P



Våran älsklingar..

Ville bara uppdatera lite om hur det har gått för våra underbara älsklingar Tindra & Tia :) Dom är verkligen sötast ihop! Tindra har kommit in i rollen som storasyster och tar han om lillan ;D



Kan iofs säga att dom springer runt och bårkar/leker väääldigt mkt! Dom är helt galna ibland, men dom skadar iaf inte varandra även om lillan skriker till ibland :) Lilla Tia iar även börjat ligga o mysa i knät på oss lite då och då. Det har tindra gjort lääänge så nu tar Tia efter! hehe



Yeye, Tror Tindra tycker att det är kul att hon har en kompis att kan leka med och ta hand om, för nu är hon inte LIKA "skrigig efter mamma" som hon var förr..hehe lite skönt faktiskt, för det kunde bli lite för mkt vissa dagar. Ibland hade man inte tid att vara så mkt "mamma" som hon ville att man skulle vara, bära runt och gosa med henne. Men vi gör så gott vi kan, vi är ju endå två stycken så vi försöker mysa så ofta vi hinner :) Vad skulle vi gjort utan dessa underbara älsklingar, tråkiga vardagar och kvällar hemma utan dom två.



Katten i ramen är våran underbara Akasha som blev påkörd för 3 år sedan dagen innan julafton :(



Mat & Träning 10.08.30

Det blev ingen "chock"träning idag..eller överaskningsträning kanske man ska kalla det, sist vi var på pumpen förra veckan så bytte våran instruktör låtar..man la på lite vikter som man tänkte sig man skulle orka men sen blev det inte dom låtarna alls, då fick musklerna jobba lite extra, alltid bra att chocka dom faktiskt! Idag blev det iaf det "gamla vanliga"..kändes iaf bra. Jobbade på hårt ändå, som alltid på pumpen!

Köpte en ny sylt i helgen som vi tänkte testa att äta till gröten på morgonen.."drottningsylt" den var väldigt god :)

Frukost: Havregrynsgröt med sylt & ett glas mjölk + vitaminer.

Mellanmål: Grönt te & Apelsin.



Lunch: Stekt laxfilé med bulgursallad & Youghurtsås.

Mellanmål: Äggröra & Citronvatten.

Efter träning: Proteinshake.

Och sen blev de som vanligt en kopp grönt te nu på kvällen :) Men denna gången köpte vi det andra gröna tet..den med citrus, väldigt trevlig den me faktiskt! gött med lite variation..

That's all! Nu blir det vila för kropp och själ..
XoXo




Dagens outfit




Dagens shopping!

Nehe, skinnhandskarna fanns inte på Gina än men dom kommer. Köpte fingervantar istället, det e jävligt kallt på morgonen speciellt när man cyklar till jobbet och även på kvällarna. Fick även med oss en söt oversize tshirt/tröja. Blir snyggt med leggings eller stumpbyxor! :)



Klickade även hem denna! Finns ju inte i butik, men det dåliga är att den levereras i slutet av september!!?? Aja, vill man ha nåt innan det tar slut så får man beställa i tid som vi precis gjorde ;) Den e ju bara för snygg, love it!


Jaja nu ska vi snart dra o träna! Städar, gör kesoplättar och tvättar på samma gång. Lite stressigt men så slipper man imorrn :P Skrivs när vi e tebax från träningen!



Shoppingtips!

Grymma skinnhandskar! Måste ha!




Nytt i bloggen!

Nu har vi tänkt och köra en ny grej i bloggen lite då och då..tanken är väl att vi ska göra det varje dag typ, men det kommer troligtvis inte blir VARJE dag :P Det beror på tid och lite annat.

Det nya kommer vi att kalla "Dagens outfit" Och då kommer vi typ bara lägga in ett kollage med en hel men enkel outfit som är lätt att plocka ihop. Det kommer typ att vara en av våra egna outfits för det mesta, om vi känner att det vi har på oss är tillräckligt snyggt ;P höhö!

Bilder på kläder till detta kommer vi plocka från: nelly.com, H&M, Gina Tricot, Bik Bok, Cubus, Lindex osv. 

Skor kommer vi att plocka från: Skopunkten, Din sko, Scorett, Bianco, nelly.com osv.



Visst, vi skulle kunna ta kort på det vi har på oss, men eftersom vi gillar att göra kollage så är det lika bra att göra sånna :) och där kan man spexa till det lite extra om man nu känner för det ibland ;D



Dagens fotning



FYFAN vad det är kallt överallt, man fryser ju nästan ihjäl..det var ännu värre borta i studion i morse när vi skulle fota..man ville ju verkligen inte ta av sig!! stå där o frysa..stå där och bli sjuk typ!? hehe



Dom måste göra nåt åt kylan..



Hade iaf några favvisar från dagens fotning! paljett-converse & ett par kilklackar, sköna as hell :)

Nu ska vi springa på andra äventyr innan det kommer mer jobb :)
Later babes!
XoXo



Kim Kardashians skönhetsknep!

Okej, har man mycket pengar så kan man ju göra det! Vi hade lätt gjort det! Hennes främsta intresse är är skönhet och hennes skönhetsknep är att hon är helt hårfri på hela kroppen. Hon har nämligen laserbehandlat den för att bli det.



Vi vill laserbehandla precis allt, som Kim men det kostar ju en hel del så vi tänkte iaf börja med bikinilinjen och under armarna, för det är dessa ställen som stör en mest, benen hade oxå vart gött och vara hårfri på men de går lätt att epilera bort :) Hade iaf varit jävligt skönt att slippa allt hår för gott!



Skönhet - 3 steg!



Om ni inte har testa cliniques 3-stegs serie så är det kanske dags att göra det! Själv älskar vi dom jättemkt! Nu finns det test-paket på kicks som räcker i en månad, en perfekt "test-period" kostar bara 115:- men skynda! Dom finns bara under en begränsad tid! 




My body!

Jag bara känner och SER hur min kropp tackar mig! Och när jag säger "ser" så menar jag faktiskt det jag skriver..att jag SER det i spegeln! ;) Efter hela 2 avklarade veckor utan alkohol så kan jag lova att kroppen är tacksam för detta. Själv mår jag hur bra som helst! Jag har inte varit det minsta trött även om det har blivit 2 väldigt sena kvällar, har ju ändå varit ute både fredag och lördag...för ja, jag orkade faktsikt ta mig ut igår efter mys i soffan ;) hehe det var nästan lika trevligt som i fredags på vimmel. Alltid trevligt o träffa folket.



Så vad var det vi skrev för ett tag sen då? "Den nyktra trenden" Det är väl det som gäller nu lr!? ;P hehe

Har för övrigt haft en trevlig söndag, skulle ju kollat på "prince of persia" i fredags men den fixades ikväll istället..I liked it! my kind of film om man säger så :)

Ännu en vecka har passerat och snart börjar nästa. Lite mer spännande saker som kommer att ske, och sen finns det ju íngen anledning till att inte se fram emot nya dagar..? hehe finns inga problem nånstans känns det som nu för tiden. Skönt det iaf!

Hoppas att ni haft en kanonbra söndag!
XoXo//A




Både bra och dåligt!

En del saker har vart bra och andra mindre bra idag! Usch och fy, har så ont i magen o ryggen tack vare att jag fått mens idag av nån konstig anledningn trots att jag äter minipiller och aldrig har det annars.. men det kan ju vara så ibland. aja ska sluta lipa, så farligt e de ju endå inte!



Det var den dåliga saken för idag och nu till dom bra. Gick ju upp tidigt, söndagen kändes längre än vanligt! :) har ätit en god pizza och två goa efterrätter idag, anne la in bild på den ena men så kom vi på att vi hade en aaas god efterrätt kvar, gillar ni choklad lär ni gilla denna ;) första gången jag åt den idag! Blir extra hård träningn i veckan, lovat att inte käka sån skit ju men ibland går de inte att stå emot :P men som sagt, jag kompenserar med mer träning. Sovit lite under dagen, skönt att vila ut lite extra inför veckan.



En annan bra o cool grej är att Daniel har laddat ner en applikation till sin HTC som gör att jag kan surfa trådlöst via hans mobil på min laptop, skiiit bra eftersom han varken har nåt fast internet abonnemang eller dator hemma. Skönt att man kan surfa om de skulle behövas. :)



Fick en keps av Daniel, den va ganska snygg och den satt hur bra som helst. Det är en av hans gamla som inte riktigt sitter som han vill, Blir bra till träning och när håret ser förjävligt ut :P Det va allt för idag. Skrivs imorrn. Gonatt!//J




Mat & Träning 10.08.29

Det här med mat & träning är ju rätt viktigt! Träningen är viktig för att man ska må bra, all slags rörelse är bra för dig..vare sig du tränar stenhårt på gymmet eller får din del av vardagsmotionen..spelar ingen roll..bara man inte sitter helt still så :)

Och maten, den är ju faktiskt ännu viktigare, för är du en person som ofta är still så kan man ju faktiskt inte bara proppa i sig vad man vill, lr jo det finns ju folk som itne går upp ett gram hur mkt dom än äter..men sånt är farligt me, för äter du för mkt onyttig mat så kommer det kanske inte synas på utsidan, det kommer att synas på insidan..i dina blodkäl? sen att hälsan inte blir så bra heller.

Det här med att vi skulle köra detox, det känns lite avlägset just nu, för som vi skrev innan VAD är det vi INTE ska äta för att följa den, det känns som att vi redan lever i en detoxvärld, förrutom det med alkoholen och sockret, men hur mkt socker blir det på en skala för oss? det är ju BARA på helgerna det blir nån liten godbit här och där.

Och dessutom så blir man inte glad om man inte får det man VILL HA! Vill jag ha lite choklad så tar jag choklad, då mår jag bra! och det är det viktiga! Sen ska man ju inte överdriva heller när det gäller sånt. Lite räcker gott och väl :)

Idag har det som väntat inte blivit någon träning iaf :) även om det lika gärna kunde ha blivit eftersom man är pigg en söndag! :P

Frukost: Anne: 3 rostade mackor med ost & marmelad, grönt te. Jenni: En kycklingpizza.

Middag: Anne: Pepparbiff, caesarsallad & vitlöksbröd, vatten med citron till det. (finns bild på det från igår)



Kvällsgott: Jenni: en chokladpudding. Anne: NÅGRA naturgodisbitar ;)

And that's it!



3 x Snake!

We like ormskinn <3



Från Rut m.fl. & Jeane Blush för 159:- & 199:-. Ni hittar dom på www.nelly.com. Leggings is the shit!



Fattigt!

Jag har ALDRIG förstått mig på folk som inte har någon mat i kylskåpen..eller mat hemma över huvud taget!? hur kan man leva så!? Visst, det finns ju dom som inte är hemma mkt, vad ska dom då ha mat hemma för? det ruttnar ju bara :) hehe men ändå..det är väl mest killar som har det tomt i skåpen.

När man vaknade i lördags så var kylskåpet heeel f-ing tomt! Vi hade verkligen lyckats äta ur det totalt i veckan :P hehe konstigt nog..det har ALDRIG varit så tomt som det var då, tur nog var det ju dags att storhandla så nu ser det bättre ut :)



Hade faktiskt avlidit om jag inte hade fått en trevlig frukost o sånt imorse..hehe! Och jag tänker ju aldrig låta det bli så tomt igen, hur fattigt kändes inte det lixom!? inget för oss!! älskar ju när det är välfyllt, men då är det inte fyllt med massa onyttigheter heller :P

nepp, nog om kylskåpet, nu blir det matlagning såhär på en söndag..det är mat inför kommande vecka som ska lagas of course, för mat tills ikväll fixas senare.

Later babes!
XoXo//A



Skydda håret mot värme!

Brukar du platta håret? Men slarva med värmeskydd? Enligt en ny undersökning av Henkel Habits Hair använder nio av tio kvinnor plattänger eller andra värmeverktyg för styling. Men bara var fjärde kvinna använder värmeskydd för håret varje gång.


En nyhet på marknaden är Got2B Guardian Angel som skyddar håret upp mot 220 grader!

Moderna värmeverktyg blir ofta över 200 grader varma. De alstrar mer värme än vad de äldre verktygen gör och sliter därmed mer på håret. Utan skyddande produkter riskerar håret att förlora sin stabilitet och hårtopparna tenderar att klyvas. Undersökningen visar att mer än var sjunde kvinna är omedveten om att de moderna hårstylingsverktygen är mer slitsamma för håret än de äldre.

Det finns flera bra produkter för att skydda håret mot värmen och undvika slitage men det står inte alltid på förpackningen mot vilken grad dom skyddar mot, vissa skyddar bara upp mot 180 grader. De flesta märken har en stylingprodukt i sitt sortiment som med fördel kan användas före behandling med värme. Den sprayas på när håret är fuktigt och lägger sig som ett skyddande skikt runt hårstrået utan att tynga ner det. Den passar bra till såväl kort som långt hår och kan användas på både lockigt och rakt hår.



It's time..

Det va första gången på länge jag vaknade så här tidigt på en söndag.. vaknade för ca 30 min sen och är ganska pigg trots att vi la oss halv 3. SKÖÖNT. Daniel klagade på mig igår eftersom jag sov till 12,30, hehe Jag bara sover o sover o sover. Kanske inte så skoj att sova bort en hel dag så igår sa han att vi skulle upp tidigt så man hinner göra saker utan att stressa. Men kolla vem som sover nu :P ska gå upp till övervåningen och hoppa i sängen tills han vaknar tänkte jag. Måste städa efter oss lite oxå, morsan kommer hem idag! Sedan måste jag hinna till knalleland för att köpa den där snygga jacka från H&M ;) It's time to get things done.





Jävligt skönt!

Det är verkligen så jävla skönt att bara vara, att inte göra något speciellt över huvudtaget. Så som denna helgen.. ingen alkohol, inga måsten förutom att handla mat då eftersom de va så tomt men annars har de inte vart nån stress. Hatar när man ska hinna me så mycket som möjligt innan man måste infinna sig på nån fest eller liknande... Så som igår har jag och Daniel varit hemma hos mamma och chillat. Vi har ätit god mat och kollat på en bra film. Nu ska vi fortsätta med andra filmen som blir "grown ups". Verkar jävligt rolig.




Kollat på A-team, det händer verkligen någonting heeela tiden i filmen, lite stressig men jävla bra film.



Jaha, dags att lägga ner bloggandet för idag.. Kom på att vi inte gjort några mat och träningsinlägg men som ni kanske förstår så har vi inte tränat någonting varken i fredags eller idag, kommer nog inte göra de imorrn heller för den delen, :) Lite onyttigare mat i helgen än i veckan kan man ju säga men vafan, annars tynar vi väl bort om vi bara äter nyttigt hela tiden :P



Gonatt allihopa och sov gott så skrivs vi imorrn!




What to do!?

Thank GOD att man inte har någon annan ångest än beslutsångest just nu..men den är jäkligt jobbig den me faktiskt! Har haft det hela dagen, vet inte om jag ska mysa här hemma eller om jag ska ut ikväll igen!?



Har precis käkat en riktigt god middag här hemma, i min ensamhet dock..eftersom Jenni och Danne är ute hos morsan ikväll igen. Men det gör inget, för som jag har skrivit innan så har jag INGA som helst problem att vara ensam, älskar faktistk att vara det ibland för då slipper man bry sig om någon annan för tillfället :P hehe sen har jag ju ALLTID min älskling Tindra & Tia och just nu är båda på myshumör :)

Back to the problem..mitt problem är ju nu då om jag ska fortsätta mitt mysande här hemma ELLER om jag ska ta mig till stan sen senare? tar ju bara 3 minuter så det är inget som skulle stoppa mig :P haha har blivit medbjuden på fest så jag köpte faktiskt lite alkoholfritt på systemet idag, men tror dock att OM jag drar ut så blir det krogen direkt BARA för att hälsa på favoritstället "Vimmel" och säga hej till alla bebes där ;)



WHAT TO DO!?!? Äh, får ta det som det kommer, ska iaf fortsätta mysandet här nu med lite gottit och film, bröllopsfotografen börjar ju nu :) har iofs sett den..men whatever, den är trevlig iaf.

Later babes!
XoXo//A



Snygg Jacka!




Igår...

Vi åt väldigt GOD mat och så vi fick vi oss ett gott skratt tack vare filmen Date Night, riktigt rolig film faktiskt! :D Kollade även på "I love you phil morris". Ingenting för mig, vissa tycker den e rolig men jag tyckte väl att den var sådär faktisk,t, råkade somna till filmen så får nog se klart den ikväll.



Som jag skrev, riktigt god mat. Ingen nyhet att jag o Daneil gillar hamburgare, men det ska vara egengjorda och denna gången köpte vi texmexbiffar som vi grillade i styvfarsans elgrill. Den va så jävla snabb och bra. Måste nog köpa en egen sådan. Gott som fasen, smakade grillat oxå! Skulle grillat ute men de blev så sent. Bra att ha en backup :P




Ett måste i våra hamburgare är cheddarost, rödlök, texmex eller vitlöks hamurgerdressing och sallad. Vi brukar även ha gurka och tomat men det e inget måste ifall de inte finns. :)



Åt inget godis eller drack pepsi som jag brukar, drack vatten ist, ska dra ner på det som sagt. MEN vi var endå gottissugna så Daniel ville ha kladdkaka, den är ju så otroligt god! Till detta hade vi vaniljvisp, omg hehe GOTT! Själv åt jag bara en bit men Daniel vräkte i sig dom andra tre :P Vi äter ju faktiskt inget onyttigt annars så jag tänker inte förbjuda mig själv helt o hållet från godsaken, man blir nog galen då och jag kan ju äta sånt utan att de händer nåt me kroppen så why not.

En lyckad och mysig kväll ute i mammas hus. Fick tom igång bastun så vi kunde basta! Det är ju en vedäldad, ingen såndär töntig som blir varm på el :P Ska ju sova där idag oxå men vi är hemma nu och gör lite ärenden osv. Daniel ville skatea lite och jag o sis ska storhandla innan jag åker ut igen så vi har någon mat här hemma. Kylskåpet är heeeelt tomt! byee//J




Byt ut onyttigheterna

Bytt är bytt och kommer aldrig igen. Genom att skära ner på kalorierna rejält kommer du snart se skillnaden kring magen. Här har ni en liten lista so aftonbladet satt ihop.



1. Byt 60 g fetaost (23% fett) mot 60 g lätt fetaost (3% fett).
Du sparar: 101 kcal.

2. Byt 100 g Marabou mjölchoklad mot 55 g Kexchoklad.
Du sparar: 265 kcal.
 
3. Byt 2,5 dl milkshake med lättmjölk och gräddglass (12% fett) mot 2,5 dl smoothie med lättmjölk och vaniljyoghurt (2% fett).
Du sparar: 130 kcal.

4. Byt 1 dl matlagningsgrädde (15% fett) mot 1 dl Laga lätt (5% fett).
Du sparar: 75 kcal.

5. Byt 1 kanelbulle mot 1 äpple.
Du sparar: 150 kcal.

6. Byt 1 burk kokosmjölk (16% fett) mot 1 burk lättkokosmjölk (6% fett).
Du sparar: 360 kcal.

7. Byt 1 Tip Top mot 1 Top Hat.
Du sparar: 275 kcal.

8. Byt 2,5 dl kaffe latte med standardmjölk mot 2,5 dl kaffe latte med lättmjölk.
Du sparar: 40 kcal.

9. Byt 1 dl jordnötter mot 1 dl japanmix.
Du sparar: 122 kcal.

10. Byt 100 g köttbullar (17% fett) mot 100 g köttbullar (9% fett).
Du sparar: 80 kcal.

Jajaja det finns massor man kan byta ut, det va iaf några grejer med på listan som man själv äter som man kanske kan tänka på MEN vi föredrar faktiskt marabou framför kexchoklad även fast vi tycker att båda är goda, men det e helt enkelt MYCKET mer choklad i marabou ;). Bra lista iofs så folk ser att det faktiskt går att äta nyttigare även fast man äter samma saker.



I made it...a mojito!

yoyo allihopa, ni ska veta hur stark jag varit ikväll..man har blivit lockad med mkt! Folk har velat bjuda hit och dit, men som sagt..Viljestyrka har man till 1000. Inget kan få mig att bryta det jag påbörjat nu. Har fått i mig 2 underbart goda ALKOHOLFRIA Mojitos :D sen blev det några glas vatten me, för det är ju lite socker i dom..och socker är ju lite ajjabajja just nu :P
Anyway..tänkte bara skryta lite ;P och även säga att kvällen har varit vääldigt trevlig, har träffat massa trevligt folk som man inte träffat på länge.

nu ska jag faktiskt titta på "prins of persia"..halva iaf, tills jag somnar. Så godnatt allihopa och hoppas att ni faktistk har haft en lika trevlig kväll som jag :)
XoXo//A




Outfit - Boyfriend!



Yes OH yes, det är fortfarande lika hett!! Nu drar jag ut på lite festligheter. Detta blir kvällens outfit iaf ;D  och sen vet nu ju att jag ska vara nykter..detta ska bli intressant!



Ni kan ju önska mig lycka till ;P
Skrivs! XoXo//A



Uppdaterat!

Nu är den lite uppdaterad inför helgen, har blivit lite seg på att leta låtar tycker jag men det kommer ju lite nytt då o då iaf, hehe :D Nyaste låtarna ligger längst ner om ni sorterar enligt datum som jag har, lättast att hitta dom bästa och nyaste låtarna längst ner! ;) Partymusik kan man inte få nog av <3 Tipsa gärna om goa partylåtar om ni har några på lager och dom inte finns med på listan.



Ingen GBG idag som planerat :( Pappa ska jobba imorrn tråkigt nog så vi kunde inte hälsa på, det är typ två månader sen vi sågs nu. Blev ingen IKEA heller så de blir ingen ny inredning till helgen men vi ska dit om två veckor så vi får ta det då :D

Jag ska ut till mammas hus och vara där hela helgen med Daniel. Morsan o platspappa åkte iväg på en lite tripp till öland eller vad de nu va :) hehe, ska bli mys att basta o laga god mat och bara vara där ute utan grannar och motorväg som väsnas :) Perfekt avslutning på veckan när man inte träffat Daniel något alls.

Anne stannar i stan och drar på party både idag och imorrn. Hon kommer ju självklart vara nykter ;) remember? En vit månad var de ja! hehe .Skrivs lite senare!



Dagens modell!

Aileen är faktiskt med i Rasmus Seebach's musikvideo "Lidt i 5". Ingen bra låt men det är lite skoj endå, hon är nämligen från Danmark :) Checka videon!



Om en liten stund är veckan slut för oss, ÄNTLIGEN, eller a.. den gick ju jävligt fort endå så det e inte så att vi lidit dessa dagar :P Dom bara flyger iväg och det är måndag lika snabbt som det är fredag. Måndag & Fredag hela tiden inga andra dagar eller helger, haha :P skrivs senare!




Shoppingtips!



Cameron Jacket från RUT M.FL. 299:- Finns även i svart. Denna är mer åt det blå/grå hållet. Älskar ju sånna jackor! kan användas till allt typ! Finns på www.nelly.com



Wedge!

Kilklackarna är ju verkligen överallt och i alla modeller, det gillar vi! Här är en grym modell ni kan checka in ;)




Förebygg rynkor med ansiktsmassage!

Vad är det bästa sättet att bli av med rynkor? Det finns många knep och ett av det lyxigaste är ansiktsmassage. Det är inte bara avkopplande med kan också hjälpa dig att förebygga rynkor.



Om du ger dig själv ansiktsmassage regelbundet kommer dina muskler slappna av och dina blodkärl stimuleras. Detta gör att du förebygger fina linjer och rynkor.

Även om det är en bra idé att få din massage på ett spa eller en salong är det inte alltid möjligt på grund av ekonomi eller tid. Lyckligtvis är det enkelt att ge dig själv en egen ansiktsmassage hemma.

Följ dessa steg för att ge dig själv en avkopplande ansiktsmassage:

1. Börja med att rengöra ditt ansikte ordentligt med en peeling.
2. Stryk sedan med fingrarna över hela ansiktet. Börja med halsen.
3. Jobba dig uppåt och massera försiktigt i cirkelrörelser medan du jobbar dig utåt kinderna.
4. Tryck lätt vid tinningarna och massesa i 2-3 minuter.
5. Använd baksidan av handen och för fingrarna över kinderna.
6. Gör samma sak under hakan för att förebygga dubbelhaka.
7. För att ta bort spänningar i pannan, använd fingertopparna på pekfingret och långfingret och pressa försiktigt.
8. Upprepa medan du rör dina fingrar över ansiktet, under ögonen och över näsan.
9. Gör samma procedur över pannan.
10. Ge dig själv ansiktsmassage två gånger i veckan i 10-15 minuter för bästa resultat.



Det känns redan bättre!

Det kanske bara är jag som inbillar mig eller så är det verkligen så att huden redan har börjat bli bättre med Clean Start. Nu ska jag inte säga för mycket för vi började precis använda dom men hakan (som jag klagat på innan) ser mycket bättre ut redan efter två dagar! Det kanske är nattkrämen som arbetar på djupet och tränger ner i orenheterna som den säger att den ska göra :P Aja vi får se, ville iaf bara skriva att jag blev lite chockad när hakan såg så mycket bättre ut idag när jag vakna. Kan ju vara att vi inte druckit nån alkohol förra helgen men man kan ju hoppas på att det är lite av varje! ;) Ska inte ha en enda pormask kvar så som den var innan innan jag är nöjd med huden!//J




Vi ångrade oss!

Jaa okej, jag skrev att de inte var nån idé men så kom vi på att det alltid e skoj att sitta o tjöta med jobbarpolarna när man inte har annat för sig endå så vi drog ner till lilla torget vid 20,00 ;) De va mysigt men vi orkade som sagt inte stanna för länge så vi va hemma 21,30. Det blev en del tjöt om kommande händelser som börjar nästa vecka, men givetvis bloggar vi om allt :D



Några drack och andra höll sig nyktra, det ska ju trots allt jobbas imorrn oxå :P Men herregud det e ju REDAN fredag!! Veckan flög förbi men det e vi ganska glada för endå ;D Jag, Kim, Cilla  (som har en burka) och Dan på bilden.

NU e det iaf dags att sova.. Daniel ska mysa ner jämte mig inatt skrev han oxå, de ser jag fram emot :D alltid mysigt när man inte setts på nästan en vecka. Gonatt!//J



Mat & Träning 10.08.26

vafaaaan, våran instruktör gjorde en liten fuling idag. Vi drog på samma tunga vikter vi brukar ha och så byter han låtarna till tynge äldre låtar som vi haft förut, hehe och man vet ju hur jobbiga dom va eftersom man körde dom i tre månader. Nu va de ju nåt år sedan just dom låtarna va men endå, man minns så väl :P Det e iofs gött när dom byter när det börjar närma sig ny release eftersom kroppen får en lite chock! Gött va de iaf.

Frukost: Havregrynsgröt

Mellanmål: Grönt te och crisp med avokado

Lunch: Räksallad



Mellanmål: Hallonsmoothie

Efter träning: En burk tonfisk och fetaost, det va även det sista vi åt idag.

Nu ska vi dricka en kopp te och sedan lägga oss, är helt slut!




Snygga naglar!

Jaa, vi måste säga att naglarna blev väldigt snygga idag när vi filade ner dom och sedan målade dom. Dom va alldeles för långa kände vi, det e snyggare när dom är sådär lagom långa :) Alla vet att vi gillar dom svarta grymma tipparna som vi för det mesta har men ingenting slår ju den fina franska manikyren. Vi bara älskar den! För alla läsare som har svaga naglar så kan vi som vi alltid gör tipsa om B-vitamin, det får naglarna att bli starkare ifall dom böjs av eller flagar lätt. En bra fil e ju alltid att rekommendera, gärna glasfil :)



Kom precis hem från gymmet och har lite beslutsångest om man ska springa ner på stan o säga hej till arbetskollegorna som är på afterwork, vi fick ju veta de idag eftersom dom bara satt upp en lapp som vi ignorerat och inte sett men vi tränade ju så vi kunde inte gå. Dom är säkert kvar men de känns lite onödigt nu. Vi ska varken äta eller dricka nåt så varför ska vi ner egentligen.. aja de får bli nästa gång. Skrivs senare!



Rökare!



- Som rökare får du lätt A-vitaminbrist, vilket gör att ditt hår förlorar sin glans och blir tunt.

- Dina ögon irriteras av röken och blir röda och känsliga. cigarettröken kan även orsaka gråstarr vilket gör att dina ögon blir grumliga.

- Nikotinet i cigaretten gör att blodkärlen i munnen drar ihop sig och tandköttet försämras. Dina tänder blir också missfärgade och gula.

- Rökningen påverkar hudens collagenproduktion vilket gör att din hy blir slapp, gråaktig, livlös och rynkig.

- Cigarettröken missfärgar dina fingrar och naglar. Dessutom blir naglarna tunnare och om du röker länge kan du tappa dom.

Och visste du att...

..Varje cigarett förkortar ditt liv med 14 minuter?

..6000 svenskar dör varje år på grund av rökning?

..förr användes nikotin till att förgifta ohyra?

..en cigarett innehåller 4800 kemiska ämnen?

..nikotinet från 4 cigaretter skulle döda om det kom direkt in i ditt blod?

OMG! hur kan man ens vilja titta på en cigarett efter all dålig fakta!? Själv hatar vi cigatetter! Det är synd att det finns så många röker idag och det är tragiskt att dom faktiskt fick det att verka som att rökning var nåt bra när våra föräldrar var unga :(

Tur fan att vi aldrig började röka, har testat ett par gånger och förstår inte hur man kan bli beroende och hur man kan tycka att det e gött efter första, andra eller tredje gången, sorry.



Klickat hem!

Äntligen fick vi våra snygga jeans och leggings! Jeansen är från Dr.Denim för 399:- och leggingarna är från Rut m.fl. för 159 innan rabatt. Snake kommer nog vara lika stort som förra året liksom skinnlegging, tur att man har så mycket hemma, blir en billig höst ;) men man kan inte få för mkt av de snygga! hehe. nelly.com



Dagen har varit bra hittills, vi har två modeller här idag, en testmodell och våran blonda snygging Alexandra! Blir bra bilder as always ;) Afterwork ikväll oxå, vi har missat det totalt och ingen vet vilken tid heller så vi vet inte om vi kan gå, vill ha tid och plats för att kunna svara. Vi får väl se hur det blir ikväll. Inte hunnit ta lunch heller, suttit och käkat vid datorn men ska logga ut för lunch nu tänkte vi, ett måste att ta iaf 30 min! :) Skrivs senare!



Varmt & fint

Det känns inte helt okej att allt sånt här kommer in nu i augusti, men så är det ju. Man måste ligga före i tiden och shoppa innan årstiden börjar :P Dessa är supersöta och billiga, ska nog klicka hem dessa. Märke Rut m.fl. från nelly.com




Vitamin/mineralguide för skönhet/hälsa

Det vi äter påverkar hud, välbefinnande, hår och vår hälsa. Här ser du vilka vitaminer och mineraler som hjälper dig till bättre hälsa och skönhet och vilka livsmedel du hittar dom.



A-vitamin
Bra för: Synen och kroppens tillväxt samt skydd mot fria radikaler. Påverkar hudens tillstånd och kan motverka både rynkor och akne.

Finns i: spaken, berikat margarin, mjölkprodukter, ägg, morötter, spenat, aprikoser, papaya och mango.

B-vitamin

Bra för: Det finns flera olika sorters B-vitaminer med varierande funktioner. Samtliga är bra för blodet, nervsystemet och ämnesomsättningen. Vill du Lättare Hålla vikten och få en frisk hy, klarare ögon och bra kondition på hår och naglar ska du satsa på B-vitaminer.

Finns i: sojabönor, fullkornsbröd, havregryn, mjölkprodukter, nötkött, kyckling, råris, bananer och ägg.

C-vitamin

Bra för: Immunförsvaret och järnabsorption. Kan också ge en frisk och smidig hy samt starkare skelett och tänder. C-vitamin är en kraftfull antioxidant som kan motverka för tidigt åldrande.

Finns i: Färska frukter och grönsaker, speciellt mycket finns i svarta vinbär, citrusfrukter, kiwi, jordgubbar, nypon, spenat, röd paprika och vitkål.

D-vitamin

Bra för: Uppbyggnad av skelett och tänder. Ger snygg hållning och starka tänder.

Finns i: fet fisk, mjölkprodukter. Kroppen har också en förmåga att själv bilda D-vitamin om du vistas i Solljus.

E-vitamin

Bra för: Att skydda kroppens hudceller mot sngrepp från fria radikaler. E-vitamin sägs därför kunna motverka rynkor.

Finns i: Vegetabiliska oljor, margarin, vetegroddar, sötmandlar, avokado och ägg.

K-vitamin

Bra för: Blodets funktion och skelettets uppbyggnad. Tillräckligt med K-vitamin gör dig pigg, ger friskare hy och klara ögon.

Finns i: bladgrönsaker som spenat och ruccolasallad, njurar och spaken. Kroppens tarmbakterier kan dessutom bilda K-vitamin.

Kalcium

Bra för: musklernas, blodets och nervernas funktion. Ger dig starkt skelett, snygg hållning, bra tänder och frisk hy.

Finns i: mjölkprodukter, musslor, sardiner och mörkgröna grönsaker Till exempel grönkål, broccoli och spenat.

Järn

Bra för: Blodets syresättning. För lite järn i maten gör dig trött, hängig och i värsta fall deprimerad. Järnbrist ger även blek, glåmig hy och trötta ögon med mörka ringar.

Finns i: Kött, blodpudding, leverpastej, gröna grönsaker, linser, sojabönor, kidneybönor och fullkornsprodukter.

Krom

Bra för: omsättningen av blodsocker. Krom kan because därför underlätta reglering av vikt och hungerkänslor.

Finns i: skaldjur, kött och fullkornsprodukter.

Koppar

Bra för: Kroppens omsättning av syre och järn. I lagom mängd kan koppar göra så att du känner dig piggare.

Finns i: spaken, skaldjur, nötter och russin. Dricksvatten från Kranen innehåller Också koppar.

Fosfor

Bra för: Musklernas och nervernas funktion samt kroppens energiproduktion. Vill du få ut maximalt av din träning ska du tänka på att få i dig tillräckligt med fosfor.

Finns i: mjölkprodukter, kött, fisk, Bruna bönor, fullkornsbröd och jordnötter.

Jod

Bra för: Ämnesomsättningen, förbränning och hormonproduktion. JOD hjälper dig att hålla vikten aamtidigt som du bevarar din muskelmassa.

Finns i: saltvattenfisk, skaldjur och jodberikat salt.

Kalium

Bra för: kroppens syra / bas balans, blodtrycksreglering, njurar och muskelfunktion. Får du i dig Tillräckligt med kalium kan du utsöndra giftiga ämnen mer Effektivt och får därmed en friskare hy och klara ögon.

Finns i: Alla frukter och grönsaker, fullkornsprodukter, fisk och kött.

Magnesium

Bra för: skelettuppbyggnad, nerv-och muskelfunktion. Magnesium i lagom mängd gör dig pigg och hjälper dig att få ut mer av din träning.

Finns i: mörkgröna grönsaker som spenat och brysselkål, gröna ärtor och bönor samt i fisk, kött och fullkornsprodukter.

Selen

Bra för: immunförsvaret, samt skyddar mot fria radikaler och tungmetaller. Du blir friskare och kan motverka för tidigt åldrande genom att äta tillräckligt med selen.

Finns i: Fisk och skaldjur. Beroende på jordman innehåller importerade pastaprodukter, ris och nötter mer selen. Jorden utomlands är nämligen rikare på selen än jorden i sverige.

Zink

Bra för: kroppens enzymsystem, proteinproduktion och reglering av kroppens kolhydratomsättning. Zink i lagom mängd kan därför reglera hungerskänslor och göra det lättare att hålla vikten.

Finns i: nötkött, musslor, ost, spenat, räkor och gröna ärtor.

Så ser listan ut hos sund.nu men det finns ju massa andra bra listor med vitaminer som kanske inte finns med här! Det är bra att det finns tips om vad man ska äta för att få i sig dom olika vitaminerna så man inte behöver käka piller hela tiden. Som vi skrivit innan äter vi b-vitamin, folsyra (som inte finns med på listan) och järn. Vi köper lite andra vitaminer oxå lite då oc då.



Dags att förminska dom!

- Mina bröst förstör mig. Jag har riktigt ångest över dem, säger Heidi Montage till Life & style.



Reality-stjärnan gjorde ingen hemlighet av att bland annat brösten var en present till maken Spencer Pratt. Men sedan paret separerat har Heidi enligt insiders börjat ångra vad hon gjort med sitt utseende.

Heidi sägs nu vara på väg att förminska brösten till D eller DD-kupa. Men till skillnad från tidigare rykten om att exmaken som varit den som drivit på operationerna säger hon nu att han ska ha ”bett henne om att inte göra det” och tror att det var just ingreppen som förstört deras äktenskap.

Vi måste bara säga att hon får skylla sig själv som gör typ 10 ingrepp på en gång och sedan ångrar allt, det va ju ganska väntat.. alltså, vem går och opererar sig för någon annans skull? Ska man göra något så ska man göra det för att man själv vill och inte för att ens pojkvän vill det!! Skulle lämnat Daniel direkt om han bad mig (jenni) ändra på något, men det vill han inte som tur är även fast kaske jag vill göra lite saker ;)

Nu säger hon ju att det inte var han som ville det, lite dubbelmoral av henne tycker vi eftersom hon sagt att det var han som ville det tidigare, undra vad man ska tro nu...



Mat & Träning 10.08.25

Det blev en annorlunda frukost mot vad vi brukar äta! Gott var det iaf. Eftersom vi inte ska äta bröd under nån vecka när vi detoxar så fick det bli runda grova knäckebröd ist! Träningen gick som vanligt skit bra, roligare att träna med nya träningskläder oxå ;) gött!

Frukost: Knäckebröd med ost och ägg, citronvatten som dryck



Mellanmål: 2 Crips-knäcke med avokado och grönt te

Lunch: Räksallad med massa räkor, isberg, paprika, gurka, tomat, rödlök, ägg och feta

Mellanmål: Mangosmoothie

Efter träningen: Shake

Träning: Effektiv runda på gymmet. löpning 15 min, inner och ytterlår, mage på gymboll, ländrygg och rodd och vi avslutade med att springa 10 min igen.

Puh.. Anne är hon en kompis och jag sitter och glor på tv och dricker mitt gröna te. Ska snart gå och sova för jag e ganska trött. Saknar Daniel jätte mycket, det är ju hans kvällsvecka denna veckan. såå tråkigt. Aja ni får ha det så mysigt ikväll så skrivs vi imorrn ist//J



Dags att testa nåt nytt!

Nu e det dags att testa nåt nytt igen så vi byter ut det här:



Garnier Pure mot det här:



Clean Start Dermalogica.

Tycker att Garnier var jätte bra, speciellt för att man peelar huden skonsamt varje gång man använder dom så man inte får täppta porer. Krämen var oxå skön, synd bara att den inte har SPF i. Nu ska vi iaf testa dom nya Clean Start som vi köpte idag. Köpte rengöring, ansiktsvatten, nattkräm och två dagkrämer, båda med SPF15 men den ena har lite skimmer i sig. Ska bli intressant, älskar att testa nya saker och se hur dom funkar, så när vi testat dom ett tag skriver vi hur dom är. Ögon rollon använder vi som vanligt varje morgon. Garnier får iaf godkännt av oss, använde dom i två månader ungefär, har dock kvar massor som vi kan använda nån gång om man ska nånstans tex ;)



It's all new!

Fan vad gött de känns.. köpte en helt ny träningsoutfit idag! Linne, skor och leggings som vi ska ha på oss redan NU eftersom vi ska springa bort till gymmet och köra en effektiv och hård runda ;) Vi är jätte nöjda med våra köp och det va precis de här vi var ute efter!



Linnen 49,50:- och leggings 69,50:- från H&M.



Adidasskor från Team Sportia för bara 399:- på rean.



Nu drar vi och tränar, vi skrivs när vi e tebax ;)

 




Snygga träningskläder!

Det här är precis våran stil och det behöver verkligen inte kosta mycket med snygga träningskläder! Vi är inga märkesdivor, det vet nog alla vid det här laget :) Ska köpa lite nya grejer nu tänkte vi så som dom här färgglada långa linnena från Gina Tricot. Färgglatt och svart går alltid bra ihop! Tänkte köpa ett par nya 3/4 leggings från H&M oxå, har ett par vi tränar i men ett par nya skadar aldrig. Svarta skor är snyggt så man kan matcha det till alla färger, ska köpa ett par nya vilken dag som helst! Vattenflaska, svarta småstrumpor, svart träningsbh och en svart vanlig handduk är nåra grejer vi har under träningen.



Nu slutar vi för dagen och ska ner på stan en sväng för att köpa lite nytt! ;D skrivs sen!



Nyhetsbrev v.34

För både henne och honom!





20 tips för skimrande hy!

Här har ni 20 jätte bra tips som sofies mode radat upp för att få en finare hy!

            

Liva upp huden
genom att hälla upp lite ansiktsvatten i en sprayflaska som du ställer i kylskåpet. Använd vid behov för att friska upp eller för att ge svalka.

Ge ögonen en behandling
medan du har ansiktsmasken på. Blöt två bomullstussar med kallt kamomillte och lägg på ögonlocken.

Var försiktig
när du peelar. Annars kan huden bli skadad.

Klappa in fuktkräm
i huden i stället för att stryka ut den. Det ökar cirkulationen och piggar upp.

Badda ansiktet
med kallt vatten efter rengöring. Det rivstartar hudens cirkulation.

En sund kost
är a och o för fin hy. Se till att få i dig tillräckligt av vitaminerna A, B, C, E samt betakaroten.

Använd alltid
solskyddsfaktor under sommaren, men byt till en kräm utan solskydd höst- och vintertid.

Drick mellan
en och tre liter vatten om dagen.

Gör din egen
ansiktsmask av avokado mosad med lite olivolja. Verkar uppfriskande. Undvik naturmasker om du är allergisk mot nötter, frukt eller annat.

Om du vill ha
en fräsch guldton, använd en lotion eller ett puder med skimmer i, alternativt en highlighter.

Drick grönt te
som är rikt på antioxidanter, vilka suger upp fria radikaler i kroppen och förebygger för tidigt åldrande. Låt tepåsen dra tre minuter för bästa effekt.

Sov ut
ordentligt, minst 7–8 timmar per natt.

Ånga ansiktet
och lägg ansiktsmask minst en gång i veckan för att bli av med pormaskar.

Undvik skrubbpeeling
om du har ytliga blodkärl. Då är en enzympeeling skonsammare. En enzympeeling läggs på huden och verkar själv.

Vita små prickar
i ansiktet, så kallade milier, kan du få hjälp att ta bort hos en hudterapeut.

Fet hud?
Undvik apelsiner, apelsinjuice, tomater och mjölkprodukter.

Om din hud
känns spänd efter rengöring är den uttorkad. Använd rengöringskräm i stället för tvål och smörj alltid in ansiktet efter tvätt.

Stimulera kroppen
för att få upp blodcirkulationen. Skrubba kroppen med massagevante tillsammans med växtextrakt som stimulerar blodflödet på hudytan.

Undvik paraffinolja
i din hudkräm, den gör att huden inte kan andas. Kolla i innehållsförteckningen om mineral oil eller paraffin oil står med. Bäst är aromatiska och biologiska oljor som återfuktar på djupet.

Le och var glad.
Leendet spänner den stödjande bindväven runt munnen som håller ihop ansiktet och skickar dessutom må bra-signaler till hjärnan.




Shoppingtips!

Gjorde samtidigt en mysig outfit hur vi tänkte att man skulle bära denna snygga kollegetröja med skinndetaljer. Tycker det e snyggt att dom hottat till den lite, så ser det lite coolare ut när man ska vara mysig ;) Från Gina Tricot för 399:-




Behandling nr2!

Då var det gjort! den andra fettreducerings-behandlingen av kinderna, det gick till på samma sätt som första gången, fast denna gången ritade han lite på mig me :P hehe såg lite kul ut.

Är lite öm nu såklart, MEN denna gången fick jag inga blåmärken, fatta att jag är glad!! Kanske var uppehållet från alkoholen i helgen som gjorde att jag inte var så lättblödig? :P

Nu är det bara att massera och sånt man ska göra efter behandlingen och sen bara låta resultatet komma :) För att läsa mer om vad jag skrev om första behandlingen, klicka på bilden!



Nu blire lite fotning av träningskläder..
Later babes!
XoXo//A



Mat & Träning 10.08.24

Det blev inte riktigt som vi tänkt oss med matschemat idag :) Vi glömde nämligen avokadon hemma! Aja ingen skada skedd, vi fotade oss igenom första mellanmålet så vi tänkte inte på mat just då.



Frukost: Havregrynsgröt och mjölk

Lunch: Laxsallad med vitlöksdressing, den är lite omskakad på bilden dock så den ser inte lika fin ut som den borde göra :P

Mellanmål: Blåbärs smoothie

Kvällsmål: Anne åt turkisk yoghurt med blåbär och jenni åt 2 knäckebröd med ägg på och nu lite senare drack jenni en kopp grönt te oxå. viktigt de där ;P



Träning: Ingen träning what so ever, vilodag på tisdagar faktiskt :) händer väl att man tränar endå men inte idag, anne har vart i gbg och jag har bara varit för lat och vart på stan o checkat affärer ist :P

Nu är det nog sagt att sova! Ni får sova så gott så skrivs vi imorrn på jobbet igen!



Dom är verkligen bra!

Vi har testa både dyra och billiga märken men vi måste säga att TREsemmé är ett av de bästa märken vi testa. Allas hår är ju olika och det kanske inte passar alla, men det finns ju väldigt många alternativ att välja på bland tresemmes alla shampon och balsam.

Vi bara älskar dom! Använt det sedan en tid tillbaka och har testa den blåa "Moisture rich" som va superbra, gav verkligen fukt till håret. Sedan testade vi "Healthy volume" som va lite sådär, vårat tunna hår blev lite för flygit med det. Nu det senaste har vi använt "Anti Breakage" som vi köpte med oss från USA och vi gillar dom jätte mycket. Håret känns starkt och blir jätte lent och fint! Använder även deras inpackning för torrt och skadat hår lite då och då. Try them om ni inte redan gjort det, vem vet ni kanske gillar dom ;)




Jag lägger undan den tills imorrn!

Medans Anne var i Gbg och gjort sin andra behandling, vilket hon kommer berätta om senare så har jag varit o checka lite grejer på stan. Först och främst skulle jag hitta träningsskor men hittade inga som föll mig i smaken. Måste nog ha lite mer tid på mig.. hittar jag inga beställer jag ett par på nätet som jag tyckte verkade helt ok.



Hittade en mysig kollegetröja med skinndetaljer från gina, en armygrön tunika från H&M och en transparent längre tröja från Lindex. Riktigt snygga grejer men la undan dom tills imorrn eftersom jag måste testa och Anne måste vara med o vilja ha dom lika mycket som jag, annars blir det inget med det. Imorrn lär ju bli en riktig shoppingdag känner jag på mig. Ska inte köpa upp hela shoppingbudgeten men en lite del på nödvändigheter så som ansiktsvård, träningsskor och lite nya kläder :P



Började regna när jag va i stan och självkart glömmer jag mitt paraply hemma, aja hann bara bli lite blöt och ska endå tvätta håret :P Nu ska jag iaf slita mej från 2 ½ män som är så jäkla skoj och diska lite, göra en räksallad och sedan duscha. Ska nog fila naglarna och epilerat benen oxå, blir en riktigt "ta hand om sig själv kväll". Ha de gött!//J




LOVE MAGAZINE

Vilken jävla snygging! Sienna Miller är verkligen snygg på de här omslaget. Hon ser totalt annorlunda ut mot vad hon brukar göra. Det gillar vi ;) "The pin up"




Favoriter från dagens fotning!

ÄNTLIGEN har vi hittat dom! Svarta SKÖÖÖNA tajta stretchjeans med låg midja! Dessa två är från Dr.Denim och ser nästan likadana ut men paret till höger är lite tunnare och känns lite mer leggingsaktiga och det e dom vi ska köpa. Första paret är helt vanliga svarta stretchjeans! Båda satt helt perfekt! Så letar ni efter svart bekväma byxor till hösten är dessa ett måste! Tur att man jobbar på ett modeföretag så man ser vad som kommer in OCH att man fotar dom så man får prova hur dom sitter, fördelar ;) loove them! nelly.com




Så äter du dig till finare hy!

Nu i vintertider behöver de flesta av oss ta till alla knep vi har för att fräscha upp huden. Ett sätt är att äta rätt och då speciellt matvaror som är bra för huden. Här är en lista på ämnen och livsmedel som gör dig ännu lite snyggare.



Antioxidanter. Byt ut kaffet mot vitt eller grönt thé som är smockfullt av antioxidanter. Du hittar det också i färgstarka bär, frukter och grönsaker. Blåbär kan du även köpa fryst då den innehåller så pass mycket antioxidanter att en hel del håller sig kvar trots att den fryses ner.

Fett. Precis som hudterapeuten talar för att smörja in din hud ordentligt så ska du äta feta produkter. Då talar vi inte om pizza utan om omättade fetter som finns i till exempel lax, nötter och avocado.

Betakaroten. Tar hand om cellerna som täcker huden bland annat. Alltså får du en starkare och finare hy genom att knapra i dig några morötter.

Vatten. Vattnet renar systemet och kör ut slaggprodukterna vilket ger dig en klarare och fräschare hud. Men den gamla myten om att dricka 8 glas vatten är död sedan länge, mycket av dagens vattenintag får du dessutom i dig genom maten du äter. Men se till att dricka vatten istället för läsk, mjölk och saft när du är törstig.

C-vitamin. Är skyddande mot hela kroppen så hoppa över allt som godis heter och hugg istället in på en frukt. Varför inte sno ihop en fruktsallad med keso och solroskärnor. Mycket nyttigare och dessutom jättegott.

De två största bovarna när det kommer till huden är snabba kolhydrater och rökning, det kan ge allt från utslag till grådaskig hy. Så det bör ni definitivt hoppa över.




Stressen att sova!

Att man ska behöva stressa för att man ska komma i säng i tid. Det var inte så innan. Då hann man sova 8, 9 tom. 10 timmar vissa dagar utan problem. Nu känns det som om det inte finns tid till det men det MÅSTE ju finnas eftersom det fanns det tidigare. Hur hinner man sova så länge tänker jag nu? :/



Jag försöker iaf skynda på med allt man gör på kvällarna bara för att få sova mina 8 h. Det sägs ju att 7-9 h är det bästa för människan. Alla är olika och kan inte sova så länge, men det kan jag och jag vill det oxå! Men genom att stressa med att komma isäng sover man nog sämre så jag ska försöka att inte ha så många måsten och känna att de finns så mycket jag vill hinna med innan läggdags. Det är ju detox veckor för oss nu och då står det att man ska försöka sova 8 h iaf, och det klart fan att jag ska ha tid med det. Så e det bara! Stör mig på all den stress som uppkommit från ingenstans och den ska bort. //J




Evil Twin!



Grym stil!



Mat & Träning 10.08.23

Det sitter i huvvet.. förstår ni det? Det sitter bara i huvvet. Tänk att ni orkar så gör ni det, ge inte upp! :) Idag gick de jäävla bra på träningen! Kändes gött att träna när man inte druckit och fortf är bakis efter helgen:P Starka var vi iaf och det är ingen idé att slöträna :P

Frukost: Havregrynsgröt och mjölk

Mellanmål: Grönt te och knäckebröd med mosad avokado

Lunch: Laxsallad med isberg, tomat, gurka, paprika, feta, rödlök och lax. Vitlöksdressing

Mellanmål: När vi kom hem inna träning åt vi äggröra med rödlök, feta och tomater.

Kvällsmåltid: Efter träning tog vi bara en shake eftersom de är så sent. Man återhämtar sig bra med den! :)



Träning: 20 min på löpbandet och 1 h pump!

Gonatt alla söta. Nu e det dags att få sin välbehövda sömn!



Det hände grejer idag...

HAHAHAHA.. idag har minst sagt varit en dag då det händer mycket. Det första som händer när vi ska cykla till jobbet är att en bitter kärring förstör våran morgon med att skrika "är ni färgblinda eller" när vi cyklar över gatan när det var röd gubbe trots att de kom några bilar. ÅÅÅÅH sånna tanter kan man bara hata, som är bittra och ska bry sig om vad andra gör. Själv stog hon där o vänta, vad har hon med vad vi gör o göra!?!? hahaha



När vi kom hem började vi städa, skulle tvätta lite kläder och lagat något att äta. När jag ska skära rödlök till omeletten skär jag mig i handen, ganska djupt oxå! Tur att de inte va ett stort sår, djupt men litet.. det spruta lite blod med jag satte på lager med plåster för att hålla ihop det. Det är helt okej nu, köttet vill titta ut lite men de går.

Iaf.. Annes sulor på hennes träningsskor lossna helt, som vi skratta.. så typiskt att det ska hända just innan träningen! :P Men som tur är hade vi våra runtones som backup, får köpa nya skor imorrn typ! Inte nog med det så är BÅDA maskinerna ur funktion, vi som hade TVÄTT idag! Först var bara den ena det men när vi satte igång den andra och väntar en hel timme o sedan går ner för att lägga in de i torktumlaren så stor maskinen och LÄCKER!! Den har inte ens kommit igång utan bara läckt allt vatten den försökt få i sig. ÅÅÅH, bra maskiner vi har här!? Aja, ingen skada skedd, ska tvätta lite hos mamma i helgen ist.



Det va väl det mesta som var värt att nämna.. Har precis kommit hem från träningen och ska ta en shake och en dusch. Trevlig kväll allihopa! ;)



Svar på frågestund, Del 2

Skulle ni kunna tänka er att sälja av kläder via bloggen, alltså anordna "bloppis" som så många andra bloggare? Jag (och säkert många med mig) skulle tycka att det vore en riktigt kul grej, är nämligen 100% säker på att jag skulle kunna göra många fynd i er garderob? Visst skulle vi kunna tänka oss det, men de känns lite omständigt om man inte orkar eller har tid. Vi ska tänka på de till nästa gång iaf ;) tack för tipset!

Hur mycket shoppar ni för i månaden? Ojdå, det varierar från månad till månad och hur mycket man gjort åt på andra saker som tex räkningar o annan skit :) Vi köper en del kläder och skor faktiskt, många tycker vi shoppar mkt men vi är ju två oxå, de får man inte glömma plus att vi köper ganska billiga saker, inga märkesdivor direkt, bara det är snyggt duger det för oss ;) Allt mellan 3000-6000 per månad kanske.

Vilka hårvårdsprodukter använder ni? Shampo/Balsam: Tressemé, Torrshampo: Lee Stafford, Spray: Wella Shockwaves, Torrvax: Dusti it, Silkesdroppar: Biosilk, Övrigt: Tigi BedHead Afterparty



Vad har ni för smak när det kommer till killar? har ni samma smak när det gäller det?
Det är verkligen en svår fråga.. Vi tycker ju att samma killar är snygga.. och utséende messigt tycker vi lika men sedan vill ju inte båda ha en kille på samma gång om ni förstår hur vi menar.. det blir aldrig liksom en diskussion om vem som ska ha en kille. Där är vi alltid överens, vi träffar dom aldrig på samma gång heller så det är lite svårt att bråka om dom :P Jenni har ju en skateare just nu vilken hon aldrig trodde hon skulle falla för, men e man snygg så e man ;)

Vem är den snyggaste killen för tillfället? tycker ni samma där med? Självklart säger Jenni DANIEL, men om vi ska välja mellan någon skådespelare väljer vi nog något i stil med Chase Crawford. Hatar dock den sliskiga looken, så som brats osv.



Dejtar ni båda två för tillfället? Jenni har en pojkvän sedan snart 2 år tillbaka. Anne dejtar en kille förtillfället.

Har Jennis pojkvän någon gång tagit fel? Nej inte tagit fel så att han går fram och pussar på fel tjej, men när tex Anne gått förbi honom hemma har han ropa älskling och trott det va Jenni. sånna småsaker :)

När ni gör sallad använder ni plastburkar, vart köper ni dom? Sparat dom från när vi köper sallader men det finns nog att köpa sånna någonstans.

Har ni alltid varit de goda vänner som ni är idag? Jaa det har vi faktiskt. Alla syskon bråkar men inte så att vi blivit ovänner på riktigt och länge.

Jag är själv uppvuxen med en massa systrar och måste säga att vi som var närmst varandra i ålder bråkade djävulskt mycket när vi var små. Kanske blir det annorlunda när man är tvillingar? Nej det är ingen större skillnad, alla syskon bråkar så det har även vi gjort.

Hur ser man skillnad på er? Kan ni börja skriva vem som är vem under bilderna? Vi är faktiskt inte alls så lika som alla tror. Man ser en stor skillnad om vi står jämte varadra, vi va mer lika när vi va yngre. Näsan, munnen, ansiktsformen, ögonbryn och ögon är olika. Men visst, vi ska försöka skriva under varje bild.



Varför har ni två bloggar? Började på blogg.se men sedan övertalade en kompis oss att börja på nattstad och då gjorde vi det. Vi klättrade på listan och nu har vi bara fortsatt.

Vilka andra bloggar följer ni? Följer faktiskt ingen blogg.. vi går mest runt och tittar på lite olika som kommer i vår väg men inga som vi MÅSTE kolla varje dag. En blogg vi kollar är våran barndomsväns blogg som skriver mycket om hur det är att snart vara tvåbarnsmamma, annkristinjenssen.blogg.se :)



Svar på frågestund, Del 1

Vilken tid på kvällen äter ni erat sista mål mat? Det beror helt och hållet på hur vi tränar eller vad vi gör på dagarna. Om vi inte tränar äter vi kanske sista målet mellan 19-20, försöker att inte äta för sent men vi svälter oss inte ifall vi är hungriga. :) När vi tränar sent äter vi alltid något efteråt typ som tonfisk eller shake osv.

Äter ni aldirg frukt? Äter frukt nästan varje dag, som mellanmål på jobbet :)



Vad är erat bästa sminktips till killar? om ni har något? http://www.lash.se/article.php?id=27 Denna länken skulle vi nog kunna rekommendera för bra tips :)

Hur mkt väger ni och hur långa e ni? Anne är ca 1,69 och väger typ mellan 51-53, beror på träning och mat och Jenni är ca 1,68 och vägen ungefär mellan 51-54 beroende på träning och mat.

Vad är era arbetsuppgifter på nelly? Vi jobbar som bildretuscherare, vi fixar alla bilder som ni ser på nätet. Lägger in i rätt format, fixa till golv och hud, ändrar ljus osv. Vi fotar även jeans, trosor, strumpor, leggings och skor.

Hur länge har ni arbetat på nelly? Jenni började första gången Januari 05 efter 2 veckors APU där. Sedan jobbade hon där tills hon fick ett annat heltidsjobb som hon tog, Anne började jobba på nelly ist. Anne har jobbat där sedan dess och nu är vi båda tillbaka på heltid sedan en lång tid tillbaka som det ska vara ;)

Vad kan man jobba med inom nelly? Det finns så mycket man kan jobba med. Lager in- och ut-leverans, Kundtjänst, Inköpare, Inköpsassistent, Fotograf, Bildretuscherare, Webdesigner, Marknad osvosv. Vi vet faktiskt inte allt som går att jobba med men detta är de vi vet och dom största delarna här på jobbet.

Hur fick ni jobb på Nelly? Svar på frågan mer detaljerat finns längre upp men vi fick det genom APU när nelly var väldigt litet fortf. Så vi va några av dom första in som anställda.

Har någon annan som jobbar på Nelly blogg? Isf kan ni skriva ut adressen? Skulle vara roligt att läsa fler! Vi har faktiskt ingen aning, dom vi känner här på kontoret bloggar inte, finns säker några på lagret men dom känner vi inte o därmed inte läser dom.

Vad har ni pluggat på gymnasiet? MEDIA med inriktning GRAF

Har ni sprutat in något i läpparna? Isf var och vad kostar det? Restylane LIP, kostar 3800:- där vi gör det här i Borås för en hel spruta på 1 ml men vi delar så det blir ju 1900 för 0,5 ml.



Hur ser era läppar ut utan fyllning? Varför fyller ni dem? (kul om man fick se före- och efter- bilder) Dom ser ut som dom gör nu fast mycket tunnare, har inte så tjock överläpp men underläppen va ganska lik då som nu.

Var får ni eran inspiration från? Från alla möjliga ställen, massa modesidor och tidningar för det mesta men så jobbar man ju på ett modeföretag så där får man ju altid lite ideer.

Vad dricker ni för proteinshake? Whey-100 från star nutrition.

Har ni märkt någon skillnad på kroppen sen ni började dricka proteinshake? Jaa, de tycker vi väl.. vi dricker ju det inte varje dag och följer nåt program slaviskt, men de e gött att dricka en shake efter ett hårt pass utan att behöva slänga i sig massa annat som kroppen egentligen inte behöver :)




Clean Start Dermalogica!

Det har kommit en ny hudvårdsserie som är utvecklad av dermologica vid namn Clean Start! Såg denna serien på apoteket när vi var och köpte minipiller nu på lunchen. Dom som har läst bloggen tidigare vet att vi testat dermalogica tidigare efter vi varit på en hudanalys. Vi tänkte testa deras produkter igen men tänkte testa deras nya serie denna gången ;D Verkar riktigt bra om man läser om dom. Det bästa är att ansiktskrämen har spf15! Produkterna kostar ca 250:-, minns inte exakt pris för varje produkt, vissa är dyarer och andra billigare. Klicka på bilden för att komma till hemsidan.




Så mycket går du upp i vikt på ett år

Brukar du dricka en latte om dagen? På ett år ger det en viktökning på sex kilo. Det är ofta det där lilla extra vi unnar oss som gör skillnad.

En så liten ökning som 100 extra kalorier per dag, utöver det du ska få i dig, ger på ett år en viktökning på flera kilo skriver aftonbladet.

Många tänker att en latte kan väl inte göra så stor skillnad, det är ju bara kaffe med mjölk men här får man kanske tänka om. En latte om dagen i ett år ger dig sex extrakilo på ett år. Kaffet innehåller inga kalorier men det gör däremot mjölken. Två deciliter standardmjölk innehåller 120 kalorier. Mjölk är i grund och botten nyttigt, men äter eller dricker man mer än man förbränner så går man upp i vikt oavsett.

Nötter blev för några år sedan ett väldigt populärt mellanmål för folk i farten. Nötter är nyttigt i liten mängd men väldigt kaloririkt. En näve nötter ger samma mängd kalorier som sex äpplen.

                    

Här är några exempel på vad som händer med vikten om du äter det dagligen utöver det du förbränner:

Mellanmål:
1 deciliter cashewnötter, 378 kalorier, 19,7 kilo extra/år
1 banan, 100 kalorier, 5,3 kilo extra/år.
2 skivor ost, 68 kalorier, 3,5 kilo extra/år.
1 ägg, 73 kalorier, 3,8 kilo extra/år.

Godis, glass och kakor:

1 delicatoboll, 293 kalorier, 15,3 kilo extra/år.
1 kanelbulle, 170 kalorier, 8,8 kilo/år                      
1 88:an, 195 kalorier, 10,2 kilo extra/år.
5 gelégodisar, 75 kalorier, 3,9 kilo extra/år

Drycker:

1 burk läsk, 135 kalorier, 7 kilo extra/år.
1 glas rödvin (12%), 108 kalorier, 5,6 kilo extra/år.
1 glas vitt vin (12%), 102 kalorier, 5,3 kilo extra/år
1 burk folköl (3,5%), 125 kalorier, 6,5 kilo extra/år.




Snygga pälsjackor!

Vill nog ha en sån här i höst.. ville ha de förra säsången men fick aldrig tummen ur, men denna modellen va sjukt snygg så de blir nog ett måste!




Dagens tips!

Glömmer ofta av att vi har en spikmatta liggandes i garderoben men ibland kommer den fram :) Som igår kväll, låg på den ett tag. Somnar faktiskt alltid när jag änvänder den..den får mig(anne) att slappna och inte tänka på en massa "skit". Så nu är jag rätt utvilad :)

Vaknar alltid till och känner att något bränner i ryggen, "just det ja..ligger ju fortfarande på spikmattan"



Har tipsat om den innan! Gillar den så mkt så att jag gör det igen. Våran är köpt på Ullared för 99:- Men dom finns ju lite överallt för olika priser.




Good friends..

Det känns bra att hjälpa sina vänner när dom behöver nåt, det är klart att man ställer upp för sina vänner? Idag har jag iaf spenderat lite tid till att hjälpa våran vän Anki som vi känt sen vi var 1 år, det jag hjälpte henne med var att se till att hon fick en vagn som hon ville köpa i Alingsås. Hon ska ju ha sin lilla unge snart :) unge nr 2 till och med..och då behöver hon en ny vagn. Det är inte vilken vagn som helst. Det är en lite mer special special när det gäller syskonvagnar :)

Jag är glad att jag kunde hjälpa till för den var verkligen bra! Så nu är Anki jätte glad :D



Är för övrigt VÄLDIGT nöjd med mina snygga naglar, dom blev riktigt grymma måste jag säga ;)

Jaha..inget mer att komma med ikväll, en chill söndag framför tv:n har det varit, ser faktiskt fram emot kommande vecka..vet inte riktigt varför, lr jo..från och med tisdag kommer det väl börja "hända" lite saker, men det skriver vi om senare i bloggen of course :)

Just det ja! Ang. svaren till frågestunden, har inte haft tid till dom, så dom fixas imorrn och kommer antagligen upp imorrn på kvällen :) have patience!

Good night our precious!
XoXo//A



Mat & Träning 10.08.22

Det var näääästan så att jag(anne) tänkte ta mig till gymmet idag igen, men nejnejnej, inte varje dag och jag kände faktiskt att jag ville spendera denna söndagen på andra ;) behöver ju lixom inte överdriva med träning o sånt.

last of the last..OH NO! Nu ligger jag här med min Naturgodisskål och gottar mig!! Det var ett tag sen jag åt det känns det som, vet inte om jag bara glömt av när jag åt det sist? hehe! IIIH hur ska jag klara mig utan CHOKLAD!?!?

Hur som helst blir det iaf sista gottis dagen för oss nu på några veckor, godisförbudet ska gälla LIKA LÄNGE som alkoholförbudet.

Frukost: Anne: Turkisk youghurt med blåbär & svartvinbärs te. Jenni: polarknäkkisar med mjukost & sallad.

Middag: Anne: Pizza tonno med kebabsås på. (blivit beroende av den) drack kolsyrat citronvatten till det. Jenni: kycklingpizza & Zingo



Vet inte riktigt hur det blir med all "helgmat" nu under kommande veckor :P haha får hitta bra alternativ, men det klarar vi nog :)

There you have it!




Hiss & Diss!


Tänker hissa oss själva eftersom vi har klarat en vecka utan alkohol utan några som helst problem..haha ja asså en vecka är ju egentligen ingenting, MEN tänker även hissa att vårat mål, som är att hålla oss ända till den 25:e September. Det är lååångt dit, men vi vet att vi kommer att klara det :D





Nu tänker jag dissa Twilight Eclipse...Visst! den är bra, men absolut inte så bra som jag trodde att den skulle vara :( man har ju sina förväntningar när det gäller dom filmerna. Glilade 1:an och 2:an jätte mkt.. men denna var lixom..äh, vet inte. Lite whatever faktiskt :P hehe

Yeye, ha en fortsatt trevlig kväll!
XoXo//A




Så håller vi oss bruna!



Detta är det bästa sättet vi vet att hålla oss bruna och fräscha! Solarie är inget för oss, det händer att vi solar NÅGON enstaka gång lite då och då, men skippar helst det faktiskt.

Bus-servetten ger en jättefint bronzig färg och doven håller färgen! många buz-produkter/servetter kan ge en lätt orange färg men inte denna. Bus-servetterna finns inte att köpa nånstans i Sverige längre, dom fanns på kicks, åhléns och nelly innan, men snart kommer dom in på nelly.com igen :D och vi längtar SÅ MKT!



Ett litet äventyr..

Nu är jag hemma från mitt lilla äventyr.. inget långt men det räckte för oss :) mysigt va det iaf!



Vi åkte till Daniels kompis stuga som ligger mitt ute i ingenstans, ärligt.. vägarna har inte fått några namn där ute utan heter "väg1" o "väg2" osv ;P haha Aja jag vet inte vart de ligger men de ligger nästan enda bort i småland. Ett hus utan el, rinnande vatten och med utedass!! Det va inte så farligt som jag trodde faktiskt.. jag  klarar faktiskt av sånt så jag e ingen lite prinsessa som inte kan smutsa ner sig och använda utedass osv. hehe



Vi var 7 st där ute, Jag o Daniel med hans kompisar Markus, Fredrik o Jocke, sedan var de två brudar från Olso på besök hos Markus. Trevlga tjejer! När vi kom dit satte vi oss och spelade kort och "med andra ord" för att fördriva tiden lite... vet inte riktigt vart tiden tog vägen för helt plötsligt så va den 7 och vi skulle grilla. Det va otroligt gott med grillade hamburgare! Vi gjorde våra specialare med cheddarost, rödlök, sallad och texmex dressingen ;D fyfan va gott!



Vi åkte ut med två båtar när det började bli mörkt för att fiska.. hehe jag har aldrig riktigt fiskat så ded va intressant.. vi orkade inte va kvar på sjön så länge dock.. det började regna och blev helt kolsvart och dimmigt. Vi åkte iaf tillbaka och satte oss vid den stora brasan och där satt vi tills v nästan somnade vid elden. sedan gick vi o la oss.

   

Kom hem vi 1 ungefärg.. har lagat mat och gjort ordning lite här hemma nu oxå. Tog en lång skön dusch.. kände mig lite sleten som ni kanske ser på bilden men man kan inte ligga på topp hela tiden. Blir en härligt sminkfri söndag med en god pizza och film hos Daniel. Som tur va fick jag igång internet efter många om och men.. det har ju legat nere sen igår tråkigt nog för Anne, men hon klarade sig bra såg jag :D Nu tar hon iaf över under kvällen, skrivs imorrn//J




Dags för detox!

De flesta av oss äter och dricker gott när vi är lediga. Vi både hinner och orkar äta mycket när vi har ledigt och vi är rätt duktiga på att dricka annat än vatten också. Alla dessa mysiga stunder med vänner ger mindre mysiga valkar kring magen.

Just nu är allltid
den perfekt tidpunkt för en nystart. Rensa ut allt onyttigt ur skåpen, ta en paus med boxvinet och satsa på en totalstädning av kroppen. Här är ett enkelt detoxprogram med supernyttiga råvaror som får dig på rätt spår igen.



Detox: Så ska du äta
Uteslut alkohol, rökning och kaffe
Dra ner på saltet
Undvik halv och helfabrikat
Ta bort socker, vitt mjöl och alla typer av sötsaker, kakor, glass, även söta lightprodukter.
Ät massor med frukt och grönsaker, gärna ekologiska.
Välj fiberrika kolhydratkällor med lågt GI
Ät gärna vegetariskt men glöm inte bort proteinet i form av exempelvis bönor
Drick mycket vatten, gärna med pressad citron
Drick örtte och grönt te i stället för kaffe

Detoxaktiviteter

Helkroppsmassage
Algbad eller alginpackning
Bastubad
Kroppspeeling
Meditation
Stavgång
Simning
Yoga
Läsa hälsokokböcker och självhjälpsböcker
Se till att sova minst 8 timmar per natt

Detoxmaten:
Det här är exempel på mat med hög näringstäthet vilket betyder att råvarorna har ett högt innehåll av vitaminer, mineraler, antioxidanter.

Fettet är av det nyttiga slaget, proteinkällorna innehåller nästan inget mättat fett och kolhydraterna har lågt GI. Inga tomma kalorier med andra ord.

Grönsaker och rotfrukter

med extra mycket antioxidanter och fibrer:
Broccoli
Paprika
Palsternacka
Morötter
Spenat
Aubergine
Blomkål
Vitkål
Lök

Supernyttiga frukter och bär:

Blåbär, hallon, körsbär, havtorn, svarta vinbär
Äpplen
Päron
Apelsin
Katrinplommon
Plommon

Nyttiga fettkällor:
Avokado
Oliver
Nötter, mandel och frön
Oliv och rapsolja
Linfröolja
Nötoljor

Bra proteinkällor:
Lax
Sardiner, makrill, strömming
Vit fisk
Räkor och andra skaldjur
Bönor, linser och ärter
Tofu

Kolhydrater med lågt GI:
Quionoa
Pasta gjord på quionoa
Dinkel
Bulgur
Råris
Fullkornspasta

Tänkte ta och pröva att följa detta till punkt och prickar men när vi tittade igenom det så kändes det som att vi redan gör det? Vi äter ju typ detta som står här..det var svårt att storhandla i fredags, Visste inte vad vi skulle köpa annorlunda än vad vi redan gör :P hehe

Det ända vi ska ändra på nu är ingen alko o det har vi redan klarat oss utan i en vecka, men sen är det sockret, det slutar vi med efter IDAG. Lite mindre salt ska vi nog ta me, inte för att vi använder speciellt mkt.

Får väl se vilka positiva effekter detta kan ge :D



Bra skit!

Men varför skulle det bli så ikväll för!? Jäkla Telia, allt bara slutade funka..tv:n la av och internet me såklart! var ju tvungen att dra hemifrån!! Därav inte så mkt bloggande, fast vad har man haft att blogga om egentligen?

Jo, bara det att man haft en trevligt kväll med tacos och sånt..blev lite mmm marabou me :) så här har ni en glad Anne ändå :P





Skrivs imorrn babes, för nu fortsätter kvällen på annat håll!
XoXo!//A



Lördagsmusik!



Lite trevlig musik :)




Fix me!





It's time! såhär blir det..som i inlägget "Blått är flått" ;)



Endast 1 av 5 kvinnor vill visa sig utan makeup.

Kicks Beauty Report 2010 är en undersökning vars syfte är att kartlägga konsumentbeteenden och attityder. 8000 skönhetsintresserade män och kvinnor har deltagit i enkäten.



Tycker du att det känns jobbigt att gå utanför dörren osminkad? Du är inte ensam. Enligt Kicks undersökning är det bara var femte kvinna som kan tänka sig att gå vart som helst utan makeup.

41% har bara makeupfria dagar när de är hemma med de närmaste och majoriteten lägger minst tio minuter på sin makeup varje dag, på ett år blir det 60 timmar. Endast 1% går osminkade dagligen.

Själv har vi ju våra "sminkfria" dagar, ofta brukar det bli söndagar..det är väl för att man vill "lufta" huden från lördagens aktiviteter :P hehe men ibland blir det att man lägger på en vääldigt lätt sminkning i form av lite mascara och concealer, för att pigga upp lite. Kan iofs vara utan smink på vardagar me, inget vi skulle lida av direkt.



Anledning..

Det finns massa anledningar till att göra massa saker, såklart! Varför skulle man annars göra saker? :P hehe

NU typ har jag haft anledning till att städa lite, dels för att Ankis lilla Tyra har varit som en virvelvind hela morgonen och "stökat" ner..men så är det när barn leker :) och dels för att man får lite besök ikväll ;) Det är nog den största anledningen till ständningen, hehe.

Ne men allvarligt, vem vill leva smutsigt, har ju inte direkt gjort nån storstäning..bara lite småsaker. No biggie alls!



Ska pimpa till mina naglar lite me, och till detta har jag också en anledning såklart..för att dom ska bli grymmare ;P

Och nu drar jag till gymmet, och anledningen? JO för att jag vill kännare mig lite extra snygg tills ikväll..och må litte bättre denna tråkigt regninga lördag.

Jenni kom hem nyss, hon ska dra ut i skogen med sin pojke..hoppas hon klarar sig!
Skrivs väl senare!
XoXo//A



Blått är flott!




Parkera din hund..



hahahah så kul, har aldrig lagt märke till den här skylten innan faktiskt..men så gjorde vi det idag.. typ "parkera din hund här" :P aja whatever.

Freadgen har varit mysig hittills, den tar väldigt snart slut iaf för imorrn händer det saker :P nerå..inget stort eller så, bara det att man inte vill vara trött :)



Anki och lilla Tyra har hälsat på..eller dom är och hälsar på för dom ska sova här :) mysigt! Blåa naglar! :) gillar outfiten jag planerat tills imorrn, och då passar mina naglar ;P you'll see.



Jenni har dock spenderat kvällen hos Daniel, men hon hälsar så gott! Jenni målade rosa naglar, för Daniels skull :P he likes it...hehe

Ne, nu räcker det fan..
Skrivs när vi vaknat imorrn babes!
XoXo!




Mat & Träning 10.08.20

Det kändes i benen o rumpan när man cyklade till och från jobbet idag :P Till jobbet var la inte såå farligt men från..i den racerfarten vi cyklade för att komma till stan fort..ojoj, det bara brände i ben och rumpa :P haha! Så det har varit dagens "träning"

Mattiderna har varit lite off idag faktiskt..eftersom vi fotade på jobbet när vi skulle haft vårat mellanmål, men så kan det bli ibland när det finns o göra.

Frukost: Havregrynsgröt med ett glas mjölk & en knäckis me med ost.

Lunch: (tidig) Felix mozzarellapaj.

Mellanmål: Hallonsmoothie.



Kvällsmat: Anne: Den UNDERBART goda "Pizza tonno" från dr oetker, den vi skrev om i onsdags. Testa den! you have to! och lägg på stark kebabsås, shit säger vi bara :P

Jenni har haft en tacokväll med Danne :) Pepsi Max till allt detta..

Annat gottit under kvällen: Anne: Chips & dipp, Jenni: torkade jordgubbar i youghurt.

Skrev att vi skulle sluta med alko och socker, alkot har vi redan slutat med men detta med "socker", det kommer EFTER helgen :P

Mer blir det iaf inte ikväll, mår ILLA :P haha



Shopping..

Att det ska vara så svarta byxor!? Nu har vi provat 2 par på Gina, trodde att dom skulle vara bra, men neeedå..inte alls! hatar byxor som är höga i midjan..inget snyggt. Aja får fortsätta våran jakt på annat håll :P

Hittade iaf andra nödvändigheter...



2 Tunikor, man kan aldrig ha för många snygga tunikor, dom är så bekväma och så snygg till ett par leggings och ett par snygga skor! perfekt outfit!



Ett till basic-linne, love them! och sen 2 till nya tubscarfar 129:-/st..dessa är av tyg, så nu har man en som man kan använda NU när det inte är så kallt o sen en som man använder när det är liite kallare :) blev 2 svarta till eftersom svart är basfägen och passar till ALLT!

That's it!



Fredagsmusik!

Vi ska ju inte festa.. men för dom som ska. Party on! ;)




Första veckan!

WOOP WOOP! Då är det fredag och första veckan efter semestern är avklarad..no big deal! haha :D gick ju fort.

Fyfan vad gött att det varit bra väder idag! fick våran D-vitamin på lunchpromenaden :) passade även på att ta en dagens outfitbild me..enkelt.



T-shirt & shorts- Gina. Silkesjacka - Only. Skor - Skopunkten.



Jeansjacka, tunika & cykelbyxor - Gina. Boots - skopunkten.

Nu drar vi på en liten shoppingrunda på stan..så vi skrivs senare sötisar :)

XoXo



Shoppingtips!

Ni får en snygg inspirationsbild samtidigt. Gjorde den för ett bra tag sedan till ett annat inlägg för bloggen men tänkte att den kunde passa in här oxå ;D snygg och billig over knee strumpa från pieces för bara 79:-! nelly.com




Hårtyper...

Genom att ta reda på vilken hårtyp du tillhör kan du använda produkter speciellt anpassade för ditt hår. Håret kan delas in i nedanstående hårtyper.



Torrt Hår är ofta slitet, sprött och glanslöst. Torrt hår uppkommer genom att talgkörtlarna producerar för lite sebum. En yttre uttorkning av håret genom sol, blåst, saltvatten, hårfärger, blekningsmedel eller hårtork ger torrt hår även vid normal fettproduktion. Torrt hår behöver på samma sätt som torr hud tillföras fukt utifrån.
Torrt hår kan behandlas genom att använda ett milt schampo med ett lågt pH-värde som återfuktar håret. Ett alltför kraftfullt schampo tar bort hårets naturliga fettlager. En balsam fungerar också som en återfuktare för torrt hår. Försök att duscha bort salt eller klorhaltigt vatten ur håret så fort som möjligt efter bad och undvik att sola alltför mycket. Tvätta inte håret varje dag eftersom det tenderar att torka ut håret ännu mer.

Fett hår har en överproduktion av sebum. Det känns fett och stripigt redan dagen efter tvätt. Håret kan också se smutsigt ut, utan att vara det. Håret känns platt och tungt och det är svårt att ge det volym eller en frisyr som håller. Fett hår kan dessutom vara torrt ute i topparna på grund av flitigt tvättande. Det krävs då en kombination av behandlingar för att återställa fuktigheten i topparna samtidigt som man avlägsnar överflödigt fett från hårbotten.

Tvätta håret med ett schampo för fett hår som rengör utan att torka ut. Om du samtidigt har fett och torrt hår kan du skifta mellan schampon framtagna för torrt och normalt hår, till dess att du har uppnått önskat resultat. Genom att borsta håret med en bra borste kan du också föra ut det överflödiga fettet från hårbotten till topparna.

Normalt hår håller sig fräscht i flera dagar efter tvätt och behöver bara tvättas någon gång i veckan. Det känns varken fett eller torrt och får en skimrande glans sedan det torkat. Det är lätt att styla och håller frisyren bra. Normalt hår är emellertid den hårtyp som är mest ovanlig. Passar ovanstående beskrivning in på dig kan du skatta dig lycklig. Det betyder emellertid inte att du inte behöver ta hand om det. Det behöver som alla hårtyper rengöras.

Frågan är ju vad vi har.. ? Vi tvättar bara håret typ 2 ggr i veckan.. det blir inte överdrivet flötigt sista dagen men vi använder torrshampo ifall det skulle behövas eftersom vi tränar ganska mkt, hade vi inte tränat så hade vi nog inte behövs tvätta det alls ofta.. men man vill ju inte gå runt med smutsigt hår heller. Topparna är väl som det brukar vara lite torrare än hårbotten så de känns som om man har lite blandat.. hmm :D aja det e som det är!



Alkohol & Socker!?

Jag är så trött på att min hud blivit sämre! Hade inga finnar eller porer förut men nu finns dom överallt. Speciellt hakan som jag berättat om innan. Som många skrev.. det är säkert något jag äter. Jag TROR att det är all alkohol och socker jag fått i mig det senaste. Mycket är nog stress oxå, men större delen är nog mat och dryck. Ska iaf ta uppehåll från alkoholen nu i en månad MINST.. och försöka äta mindre socker så får vi se om huden tackar mig för det :P annars blir jag crazy! //J




Nyhetsbrev v.33

For the girls ;)




It's over!

Då va de slut för den här gången! Kul att man fick in så många roliga och intressanta frågor! Kommer skriva svaren under helgen så man har tid att tänka igenom sina svar och fixa bilder ;D tråkigt utan bilder, de vet vi ju alla hehe men självklart får man ju fråga precis vad man vill alla andra dagar oxå!



Tänkte iaf visa vad vi hade på oss idag, många frågar ju varför vi inte lägger upp bilder på outfits längre o den kan vi ju svara på direkt istället.. det e helt enkelt så att man inte alltid orkar dra på sig snygga kläder när man e trött.. då slänger man på sig det första bästa och de bryr man sig inte om att visa upp, ingen som blir inspirerad av de lixom :P


Anne hade svarta fornarinajeans, grå tshirt från gina, skor från dinsko, skinnjacka från H&M.



Jenni hade svart chinos från coola anna, grönt linne från Gina, skor från nelly och skinnjacka från Only.

Have a nice night och sov så gott så skrivs vi imorrn//A&J



Mat & Träning 10.08.19

Det kändes lika bra som vanligt..och det var skönt att köra pump tidigt en torsdag..tidigt o tidigt, direkt efter jobbet iaf :) då kan vi säga att det är tidigt! Har fan inget spefciellt o skriva om just träningen idag..?

Frukost: Äggröra (ni vet nog vad den innehåller vi detta laget) päronsaft tilll det.

Mellanmål: Apelsin & te

Lunch: Laxfilé med broccoli & naturellkeso, vatten till detta.

Vatten dricker vi under hela dagen eftersom vi sitter vid datorn på jobbet och sen att man tränar me. har en flaska fylld hela tiden!

Mellanmål: Hallonsmoothie.

Efter träning: Skippade shake'n för vi blev lite sugna på det vi alltid åt innan :) nämligen LITE nudlar med tonfisk & fetaost..sjukt gott!!



Nu blir det iaf bara en varm och mysig kopp  grönt te :)

And that's all for today,
XoXo



Bli gladare med nya kostvanor!

Visste du att det kan finnas ett samband mellan vad du äter och hur du mår? Under höst och vinter kan många bli nedstämda och deppiga. Ofta beror det på att vi behöver mer ljus, men det kan även handla om våra kostvanor. Enligt sajten sund.nu kan en förändrad kost vara hemligheten bakom ett glatt humör.



Frukt och grönt

Frukt och grönsaker innehåller massor av nyttiga näringsämnen och antioxidanter. Rekommendationen är fem portioner frukt och grönt per dag.

Folsyra och vitamin B12

De här vitaminerna verkar kunna förebygga sjukdomar i centrala nervsystemet, humörsvängningar och demenssjukdomar. Vitamin B12 finns i mejeriprodukter, kött, fisk och fågel medan folsyra finns i bönor och grönsaker.

Fet fisk

Flera studier har visat att man löper lägre risk att drabbas av depression om man äter mycket fisk som är rik på omega-3 fettsyror. Omega-3 fettsyror förekommer i sill, lax, sardiner, regnbågsforell och tonfisk.

D-vitamin

Man har i studier sett ett samband mellan låga halter av D-vitamin och PMS, säsongsbetonad depression, ospecificerade humörsvängningar och depression. Fet fisk, ost och äggulor innehåller D-vitamin men den största källan är solen. En kvart solsken om dagen ger ett bra tillskott.

Mörk choklad

Det finns många fördelar med mörk choklad. Inte nog med att det är gott, det är även bra för hjärtat och har en positiv effekt på endorfiner och serotonin som balanserar våra känslor och vårt välmående. Men för mycket av det goda är inte bra, ät max 30 gram mörk choklad om dagen.

Oh YES! det är ju exakt detta man själv äter, inte koonstigt att vi är så glada ;P haha



Nästan ingenting..



Kan inte säga att det har hänt mkt idag heller..hehe dagarna efter semestern är sega och så bara, men vi ska väl inte klaga direkt!? Jenni sitter och är lite uttråkad kanske?

Det har nästan inte hänt nånting..Hade en testmodell här idag..SÅ SÖT! :) Henne ska vi ha igen! Eller vad tycker ni? Rätt styling är allt för att nåt/någon ska funka..gäller allt.



Öh, ska snart dra iaf..det blir träning nu dirr efter jobbet..ska bli skönt.

Skrivs senare!
XoXo



Shoppingtips!

Älskar snygga och stora klockor! Dessa är verkligen supersnygga och superbilliga! Dessutom kan man ha olika färger på armband och ur! Mixa precis hur ni vill med era favvofärger! :D Ska få in dessa på nelly.com men det dröjer ett litet tag till men gå in på hemsidan så länge o shoppa loss om ni vill! Gjorda av gummi!





Inredning!

Vi ska ju göra om i vårat vardagsrum som vi skrivit innan. Nu hittade vi ett perfekt motiv till våran vägg där vi har en brun tapet som ska BORT! Brun är inte riktigt våran färg och den passar inte in i inredningen. JÄVLA snyggt vardagsrum på bilden! Vi ska ha svart, vitt och lila men väggen får bli svart/vit ist för Svart/lila, ska nog köpa dessa och klistra upp! :D Som ni ser, snyggt med svart, vitt och lila som inredning! <3




Nyhetsbrev v.33

For the guys!




Grått är flott!

Som vi skrev förra året och även gjorde kollage om det så verkar grått vara rätt denna säsången oxå! Det är skit bra om ni frågar oss eftersom man redan har lite grejer hemma som man inte rensat bort! :) En snygg färg är det iaf! Kolla bara den snygga stylingen med grått från Gina Tricot!





Don't forget..

SNART är det fredag!..hehe brukar säga så på jobbet på tisdagar vid lunchtid..men onsdagar borde ju passa bättre eftersom det är halvvägs typ? Vad positiv jag är va? ;D haha!

Denna onsdagen på jobbet kunde inte vara mer slow. OMG! Våran favoritmodell var typ sjuk :( o så hände det en liten olycka, men sen satte det iaf igång lite..som tur var :) men dagen har ju gått fort ändå..för snart är den ju slut!

yeye, efter jobbet blev det lite uppiggande shopping iaf! Kände att vi behövde lite basic-linnen, så det var det vi införskaffade oss idag.



129:-/st på Gina Tricot. En av dessa kommer att bli en snygg inspirationsoutfit tills imorrn på bloggen, men antagligen även en outfit till helgen..om allt går som planerat :)

En sak till! Don't forget våran frågestund vi fortfarande håller öppen, tänkte "stänga" den imorrn :P hehhe så fråga på nu..klicka på bilden!



Ha det gött!
XoXo//A



Mat & Träning 10.08.18

Vad är det med oss? eller vad händer lixom..så fort man kommer i rörelse på gymmet så svettas vi sönder!! Visst att vi har svettats en del när man springer o sånt innan men NU..nu är det nästan löjligt..sommar eller ej, varmt eller kallt, det är fan sjukt. Tror faktiskt att det är våra fettförbrännare som gör sitt jobb? men vad vet vi? hehe ända sen man börja använda dom så har det ju varit såhär.

Idag blev det snabbpass på gymmet iaf, 20 minuter kross och sedan rygg och insida o utsidalår/rumpa, as usual :P

Frukost: Youghurt med müsli, äter icas egna med frukt. Pärsonsaft till detta.

Mellanmål: Te & Apelsin..när vi väl köper apelsin så köper sånt nät som håller hela veckan typ..

Lunch: Tonfisksallad (isbergsallad, körsbärstomater, paprika, gurka, rödlök, 2 ägg & tonfisk) vitlöksdressing till. Vanligt kallt vatten till detta.

Mellanmål: Mangosmoothie, var ett tag sen man åt en smoothie till mellanmål, gott var det iaf!



Efter träning: Jag (anne) tog en proteinshake, Jenni fick 2 egengjorda hamburgare hos Danne :)

Nu blir det chill med lite grönt te och the fast and the furious - tokyo drift!

Later babes!
XoXo//A



20 saker som får lusten att svalna!



För kvinnor:

1.
Att känna sig ignorerad eller osynlig är både påfrestande för kärlekslivet och självförtroendet. Många kvinnor mäter lyckan i relationen via närheten och uppmärksamheten de får från sin partner. Är det noll på den fronten blir också känslor och sexliv lidande.

2.
Män som låtsas vara big-shots. Få kvinnor tänder på killar som skrävlar högt om förmögenheter och framgång, särskilt om sanningshalten är något saltad (vilket den ofta tenderar att bli när alkohol är inblandad). Att pråla som en påfågel i en hyrd BWW är med andra ord ett osmart drag.

3.
För bra självförtroende är sällan klädsamt, en egenskap som egentligen gäller båda könen. Men enligt en amerikansk undersökning bör män som ägnar första dejten till att enbart prata om sig själva tänka om rejält - det var inte en uppskattad personlighetstyp.

4.
För mycket sex är också med på listorna. Lagom är alltid bäst, även på denna front. Oavsett om relationen är i sin linda eller om ni varit gifta i tio år är det påfrestande för en kvinna att känna att sex är det enda mannen vill ha från henne.

 5.
Ett icke jämställt förhållande tar också på krafterna. Att ansvara för både markservice och kärlek ger en obalanserad relation.

6.
En man som tar för givet att kvinnan ska ta ensamt ansvar för barnen är också ute på hal is.

7.
Att flirta med andra kvinnor är givetvis inte en uppskattat egenskap. Han är särskilt illa ute om han pratar om andra kvinnors fysiska attribut inför sin partner.

8.
Dålig hygien är en självskriven punkt på listan. Svettiga atleter eller grunge-musiker må fungera som omslagshunkar på glassiga magasin, men när de ackompanjeras av tillhörande odör i verkliga livet blir slutresultatet sällan upphetsande. Många kvinnor upplever dessutom en frustration över att män kräver slanka och välvårdade kvinnor, men glömmer bort sin egen approach i farten.

9.
Snålhet är en annan oönskad egenskap, oavsett om det gäller pengar eller småaktighet kring andra saker. En person som är ditt-eller-mitt-orienterad är sällan lämpad för tvåsamhet. Förutsatt att partnern inte är lika sniken...

10.
Att ta för sig av livet - och sexlivet- är förvisso en bra egenskap. I viss utsträckning, ja. Men killar som inte känner av stämningen och greppar flickvännens rumpa eller frugans bröst när andan faller på har mycket kvar att lära. Är kvinnan inte på samma våglängd för tillfället tigger du faktiskt om en brödkavel i huvudet.

11.
Dåliga kyssar är en annan lustdödare. Mannen kan vara hur attraktiv som helst, men kysser han inte med passion och rätt teknik har drömmen om bra sex strandat redan innan det börjat!

12.
Att vara för påflugen är inte bra, men motsatsen "blyg och tafatt" är sällan med på en kvinnas önskelista över drömmannens egenskaper. Att vara fumlig och tyst kan döda spänningen i en laddad situation. Säger han dessutom saker som "jag är inte så bra på det här" när det väl hettar till så väcker han snarare ointresse än lust.

13.
Kunskap i kvinnlig anatomi är en förutsättning för ett lyckat sexliv. En man som inte känner till klitoris eller sin kvinnas väg till orgasm och lust bör unna sig lite facklitteratur i ämnet.

14.
Förmågan att kommunicera är också a och o i en fungerande relation. Detta gäller även i sexlivet. Är mannen intresserad av erotiska utsvävningar, rollspel eller andra inslag som kvinnan inte går i gång på (eller omvänt) så bäddar det för en slocknad låga på sikt. Prata om er inställning till sex och kompromissa er fram till en njutbar lösning som fungerar för båda.

15.
Kär i karriären är heller inte en önskvärd egenskap. Ett stimulerande arbete är viktigt, men inte allt.

16.
Dålig andedräkt är en sådan lustdödare att den fick en egen punkt. Tandborstning är en självklarhet i frågan, men det är också tandtråd, tungskrapa och munskölj. Givetvis är regelbundna besök hos tandläkaren en självklarhet.

17.
Män som röker eller snusar får också se sig som förlorare i sammanhanget. Rinnande prillor ser inte snyggt ut - och en snusmun är inte god att kyssa. Karlar som osar av gamla Blend känns heller inte fräscha. Deras ovana tenderar också att förpesta både hans och hennes kläder. Och den som tänder en cigg direkt efter avslutat sex, skärpning!

18.
Dåligt ölsinne är inte en egenskap att stoltsera med. Oftast vet mannen ifråga om detta och borde därför veta bättre. Väljer han trots det att dricka och göra bort sig kan kan räkna med att få sova på soffan. Så länge relationen varar.

19.
Och vad är det med män och tv- eller dataspel? Lämna denna osexiga och socialt handikappade ovana bakom dig när de sista tonårsfinnarna försvinner från ansiktet. En man som väljer att sitta uppe framför datorn halva natten för att spela istället för att lägga sig med sin käresta har satt sin sista potatis.

20.
Sist, men inte desto mindre viktigt för det, kommer ett wake up call till alla de män som lever i mångåriga relationer: Tiden ni har bakom er är lika viktig som tiden ni har framför er. Bara för att du har ditt på det trygga är det inte synonymt med kroppens och stilens förfall. Fortsätt göra dig fin inför din partner, en ölkagge i noppiga y-frontsfillingar är inte drömbilden innan sänggåendet. Givetvis gäller även det omvända, kvinnan bör också lägga några strån i kors.

Som vi skrev igår tycker vi att listorna gäller båda könen, bara det att tjejer kasnke är lite mer känsliga, hehe. Men nu vet ni killar vad ni INTE sak göra iaf :P



Pälsväst!

Mmm, mmm, mmm! Snyggt med pälsväst och en jävla tur att man har en hemma som vi köpte för nåt år sen. Det lönar sig att inte slänga snygga plagg som KANSKE kommer tillbaka i modet. Ska nog köpa en till...? aja får se. Finns iaf några snygga varianter på nelly.com!




Shoppingtips!

Favoriter från fotningen igår! Leggings är ett av våra favvoplagg, bekvämare än jeans och finns i så många olika varianter! Tur att vi har så många snygga från förra säsången som funkar nu oxå! Dessa snyggingar är dessutom billiga, 199:- från nelly.com




Iphone-ägare har mer sex!?

En färsk amerikansk undersökning visar att personer som har Iphone får komma till skott oftare än personer med Android-telefoner, skriver expressen.



Det är amerikanska dejtingsajten okcupid.com som har gjort undersökningen för att ta reda på smartphone-användarnas sexvanor. Cirka 10 000 personer mellan 18-40 år var delaktiga i studien.

Iphone-ägarna visade sig ha dubbelt så många sexpartners som personer med Android-mobiler. I 30-årsåldern hade kvinnorna med Iphone ett snitt på 12,5 partners och män med Android-mobiler ett snitt på 6 stycken.

Så om du vill få fart på sexlivet kanske det är dags att skaffa en ny telefon. Eller är du en av de lyckligt tillfredställda Iphone-ägarna?

Men GUD så löjligt! Det måste ju bara berå på att alla "players" skaffat sig den populära telefonen och råkade vara med i just den undersökningen :P haha



Klickat hem!

Told you, ville verkligen ha en svart och då blev det att klicka hem en oxå! :D en varsinn givetvis! Funderar på grå oxå, kostar ju ingenting men vi får se, svart är basic :D nelly.com




Gott som bara den!!

Till alla lata som gillar färdiga pizzor som vi gör! Måste tipsa om denna goda från dr. oetker! Try it and u will love it! :D Känner mig lite hungrig så tänkte bjuda på lite "lat"mattips! innehåller tonfisk, kryddig tomatsås och mozzarella!




Mat & Träning 10.08.17

Jaha, vad ska man säga.. de går ju sådär med träningen för mej. Hann ju inte med det idag heller, inte anne heller för den delen eftersom vi tvätta o hade lite annat för oss. Ingen skada skedd lixom, imorrn ska de allt tränas :D men iaf...

Frukost: Havregrynsgröt med hallonsylt och ett glas mjölk, vitaminerna oxå givetvis :)
Mellanmål: Apelsin och grönt te
Lunch: Caesarsallad med caesardressing
Eftermiddagsmål: Äggröra med rödlök, champinjoner, feta och tomater.
Kvällsmat: Bara en kopp grönt te för jenni och anne har inte ätit nåt heller, bara druckit vatten.



Träning: Ingen träning som sagt. Hann tyvärr inte idag.

Nu ska vi sova, Anne kom precis hem, trodde ju hon skulle sova över där men icke, de e väl whatever, trött e jag iaf. Sov alldeles för dåligt igår natt så hoppas på bättre sömn idag. Skrivs imorrn!//J



Time flyes!

Ojoj.. vad tiden går fort på dagarna. Man är inte hemma förän efter 5 och det känns som om man bara hinner sätta sig ner så är kl 11 o man måste sova. :) Aja skit samma. Tvättat idag, äntligen klara med det. Nu sitter jag bara o chilla med mitt hjärta medans anne är hos en vän och stannar över natten. Känns skönt att sova hemma emellanåt och att Daniel kommer hit ist för att jag ska behöva gå hem varje morgon innan jobbet :) Bor ju som tur är inte så långt ifrån varandra! Myskläderna är på och känner mig sliten, ska ta en lång dusch tänkte jag, håret är som svinto tack vare att man svettas om nätterna och gnuggar det mot topparna, I Hate It!

   

Anne gjorde plats för dom nya skorna i skohyllan, gud vad mkt skor vi har nu, har ju som vi skrev tidigare tagit bort lite och lämnat upp på vinden. :) Smartast att ha kvar dom man använder mest så man inte blir översvämmad av dom. :) Skor skor skor, vi älskar skor, bara så ni vet! skrivs senare//J




20 saker som får lusten att svalna!



För män:

1. Att neka honom kyssar med motiveringen att du inte vill förstöra ditt läppstift.
2. Att skratta åt honom när han är naken gör heller inte underverk i sängkammaren.
3. Dricka för mycket alkohol och tappa kontrollen, särskilt om du vet att du gärna flirtar med andra i detta stadium.
4. Kvinnor som spelar dumma har ingenting att vinna på det. Du förlorar både respekt och omgivningens intresse.
5. Att vara överdrivet svartsjuk eller avundsjuk är heller ingen höjdare.
6. Osäkra kvinnor som agerar som "plåster" kan vara riktigt avtändande enligt sajten.
7. Överdriven envishet som enbart går ut på att vinna alla diskussioner är heller inte någon uppskattad egenskap.
8. Frekvent pratande om ex-pojkvänner och gemensamma minnen rekommenderas heller inte.
9. Att låtsas vara intresserad av samma saker som mannen för att vinna poäng är lönlöst, det anses enbart manipulativt.
10. Rökning är inte att rekommendera enligt samma källa. En kvinna som stinker av cigaretter är allt annat än attraktiv.
11. Överdriven kroppsbehåring är heller ingen höjdare, främst på ben och armhålor enligt sajten.
12. Män behöver sin privata sfär och utrymme för att kunna dra sig undan. Kan kvinnan inte acceptera detta blir det svårt att få en fungerande relation.
13. Kvinnor som aldrig tar initiativ till sex är också avtändande på sikt menar whatdomenreallythink.com.
14. Det är också tjejer som har ett märkligt förhållande till mat och träning.
15. Utmanande kläder som drar andra mäns blickar till fel ställen är också en potentiell relationsdödare enligt sajten.
16. En del män tycker att skvallrande tjejer kan bli för mycket att hantera och listar det som en avtändande egenskap.
17. Kvinnor som öppet diskuterar förhållandet med vänner och bekanta kan också bli för mycket att hantera för vissa män.
18. De tjejer som medvetet försöker frammana svartsjukedraman är också värda att undvika enligt källan.
19. Att satsa mer på karriären än förhållandet kan också skrämma bort många män, skriver sajten.
20. De kvinnor som anklagar sin partner för att vara överdrivet intresserad eller besatt av sex kan också få lågan att slockna.

Själv tycker vi att killarnas lista gäller för kvinnor också och tvärtom för dom killarna som är lite mer känslosamma som vi tjejer är :P Som om vi skulle tycka att det va skoj med tex killar som försöker göra oss svartsjuka med att berätta om tjejer dom vart med osvosv vilket killar ofta gillar att göra. Den listan lägger vi dock upp imorrn ;)



Time's up!

Okej, Tisdagen är slut..det var ju planerat att vi skulle sluta halv 5 idag igen för att vi ska hem och tvätta..MEN eftersom det blev mer fotning nu så blev det ju inte som planerat.



Fick som tur är våran order idag iaf :D nice shit!

Dagen har varit chill som vanligt..får väl se när det sätter igång på riktigt..

Ha det gött allihopa!
XoXo!



Shoppingtips!

Älskade tubescarf! We love them och måste köpa en NUNUNUNU! Det börjar faktiskt bli kallt och vill man ha en innan dom tar slut måste man vara ute i god tid ;) nelly.com!




Favoriten - Caesarsallad!

Som alla vet så älskar vi att göra sallader till lunch, det är inte svårt och man kan nog inte misslyckas!?



Såhär gör iaf vi våran Caesarsallad!

Skär isbersallade och skölj av den i vatten i en sil, droppa av vattnet ordentligt..den ska ju inte bli en blöt sallad. Fyll burken med salladen, skär körsbärstomater, gurka, paprika (vi tar olika färger varje gång) och rödlök.. den är viktig :P Stek kycklingfilé i ugnen i 200 grader i 50min, en kycklingfilé till varje sallad. (Detta görs medans du fixar det andra) Stek bakon i en stekpanna så att den blir krispig, delar på ett baconpaket till 2 sallader. 

När det gäller kryddor så kryddar vi kycklingen endast med massa grillkrydda, bakonen kryddas inte med nåt.

Vi har inte i några krutonger, känner att dom bara är onödiga, Men vi har iaf caesardressing :) Den från Felix! mums!

ENKELT, SNABBT, NYTTIGT & JÄTTE GOTT!



Träningskort gör det roligare att träna!

En rolig nyhet på marknaden är träningskort, där du drar ett kort och sedan utför övningen kortet visar. Ett modernt och varierande sätt att träna på. Och du kan göra det såväl hemma som på resan eller gymmet.



Det finns flera olika kortlekar. En för resan, en med övningar på jobbet, en med hantlar och så vidare. Andreas Wennick är generalagent för korten och på sajten sund.nu har han svarat på några frågor. Han berättar att man drar ett kort, utför övningen under en minut och sedan drar ett nytt kort.
- Varje kort visar en övning och beskriver hur du utför den på ett korrekt sätt. I ett paket finns 26 eller 56 kort beroende på vilket paket man väljer, säger Andreas Wennick.

Idén uppkom i USA då grundaren Phil Black gjorde samma princip, fast med en vanlig kortlek. Klöver betydde sit-ups, hjärter armhävningar och så vidare. Klöver tio betydde alltså tio sit-ups. Andreas Wennick hittade korten på internet och blev agent för Sverige.
- Det är så enkelt att dra ett par kort innan frukost eller efter middagen och man vet aldrig vad det blir för övningar. Det gör det kul och omväxlande, avslutar Andreas.

Träningskorten finns att köpa på traningskort.com och kostar 139 kronor. En perfekt present till dig eller någon annan som har svårt att komma igång med träningen.

PERFEKT!! Det var verkligen en smart idé!



Klickat hem!

Wohoo, nu har vi klickat hem dom iaf! Får dom förhoppningsvis redan idag så vi kan springa ut på lagret o hämta dom, det e ju de som är fördelen med att jobba här :P plus rabatten då givetvis. Var tvugna att springa ut och testa om vi skulle ha 38 eller 39, och de blev 39! Dom sitter jätte bra eftersom bandet som håller inne foten så man inte behöver spänna foten så mkt som vanligt! LOVE THEM!





Mat & Träning 10.08.16

Hell yeah! wonderwoman var på pumpen idag! Lillan tog mer vikter än ALLA (till och med killarna) på passet idag..iaf på benövningarna, det är ju favvoörvningarna ;P GUD vad stark jag kände mig idag! Vet inte vad det kan bero på, kanske alkoholen som gjorde sitt i helgen o fick musklerna att svälla? kände mig faktiskt "svullen" igår, haha! ELLER så var det den "nyttiga" och regelbundna maten man fått i sig idag?

Jenni svek som sagt, eller hennes kropp svek efter helgen. Därför är det rehab som gäller från och med NU!

Frukost: Den "bortglömda" havregrynsgröten & ett glas mjölk.

Mellanmål: Apelsin(ÄNTLIGEN!) och grönt te. Bara älskar Apelsiner, det var länge sen vi åt det nu. C-vitaminer, We like



Lunch: Laxfilé med broccoli & Keso

Mellanmål: 2 äggmackor..så gött! det var också länge sen..

Efter träning: Proteinshake, Gud jag verkligen älskar dom..det är nog bästa köpet sen..? ah sen vettefan! hehe det är ju som att dricka oboy, and i lööööv oboy! Fast 100 ggr nyttigare :P


Jenni har fått i sig lite vatten under kvällen :P Hon mår inte bra asså, stackaren..hehe

Yeye, känns bra att vara tillbaka i det "normala" igen faktiskt..kroppen kommer nog tycka det me snart :) och nu ska den få välbehövlig vila iaf..

Ha det toppen sötisar!
XoXo//A



The lonley week

Jaha, i vanlig ordning så är det Daneils tur att ha vårdnaden över Jenni :P Helt tomt när man kommer hem ju..Hon har ju gått till Daniel, för hon svek när det gällde pumpen :/

Aja, det är väl tur att man har 2st älsklingar här hemma som väntar på en när man kommer hem nu för tiden :) helt f-ing underbara är dom! Vi gjorde heeelt rätt som skaffade Tia, titta vad söta dom är :D



Pusselipuss!

Chilla nu, är helt slut..så skön låt! loves it, den är på punpen ;)



Later babes!
XoXo//A



We made it!

Första dagen på jobbet kunde nog inte gå segare, en timmar kändes som 2...minst! But we made it! Slutade halv 5 idag för att komma hem tidigare för att fixa det som nu är klart, städning av lägenheten och sen fixade vi till våra goda sallader me!



Det blir en caesarsallad och en tonfisksallad till veckan.

Ska strax iväg till gymmet iaf, det är måndag och då är det pump som gäller..svettas redan, kommer bli ett svettigt pass..hehe

Skrivs senare!
XoXo



Ispiration - Leopard!



Har egentligen aldrig tyckt om mönstrade byxor, men efter dagens fotning av jeansen så har vi ändrat oss lite. Kan lätt bli liite för rockigt för våran smak, men det kan också bli riktigt hett om man stylar det rätt. Jeansen är från Cheap Monday och kommer ut på sidan idag eller imorrn, nelly.com givetvis ;)



Ändra dina vanor

Bli piggare, smalare och få mer energi med så enkla förändringar i vardagen.



Programmera om hjärnan

De första 72 timmarna med nya matvanor är svårast och kräver viljestyrka, skriver Psychology Today. När du väl vant dig vid din nya kost blir det mycket enklare. Efter två till tre veckor gör du det utan att tänka på det och suget efter onyttig mat minskar.

Gör radikala förändringar
En kost som är helt annorlunda än din vanliga är lättare att hålla sig till, eftersom skillnaden är större och du markerar för dig själv att du börjat ett nytt liv.
– Vi säger inte åt heroinmissbrukare att om man håller sig ren hela veckan kan man belöna sig med att knarka lite på helgerna, säger hon till Psychology Today, och rekommenderar att helt undvika socker.

Få ordentligt med motion
Det räcker inte med någon enstaka promenad, utan se till att få upp pulsen ordentligt med jämna mellanrum. Sikta på en timme tre gånger i veckan.

Ät frukost

Hoppar du över morgonmålet försätts din kropp i svältläge och du riskerar att tappa kontrollen och frossa i mat senare under dagen för att du är så hungrig.

Testa nya saker
En studie visar att folk som bryter sina rutiner lättare håller sig till en hälsosam kost. Det kan vara något så enkelt som att läsa en ny tidning, gå en annan väg till jobbet eller möblera om lite hemma.



Shoppingtips!

Så jäkla snygga och bekväma! 399:- nelly.com! Ska köpas i både svart och grå!
2010-08-16 @ 10:34:26 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()



Fyfan...

Usch och fy! Inte sovit en blund inatt och mår sådär idag.. tror det kallas ångest. Inte alls kul att börja jobba efter semestern i detta tillstånd. Men det är bara att bita ihop och göra det bästa av dagen. Hoppas dagen går fort för nu vill jag bara hem till Daniel o mysa, är sjukt trött! Trots en trött morgon var vi i tid och hann tom ta en bild innan vi skulle dra. Cyklade till jobbet idag, gick ju jätte fort :D skönt! Aja inte så mkt mer o säga än att de e lugnt o skön på jobbet än så länge, Vi skrivs senare//J




Mat & Träning 10.08.15

Då var det slut på det "roliga" nu blir det lite mer ordning på allt igen när man ska upp tidigt och sånt igen, semestermaten och tiderna har ju varit lite sådär :)

Men imorrn blir det fler men mindre mål per dag och vid regelbundna tider igen...känns bra faktiskt.

Frukost: Egengjord pizzabit (det som blev över från igår) Pepsi Max till det :P haha vilken bra frukost va? men är man "bakis" så är man.



Middag: Tacos och Zingo

Anne fick i sig lite glass me, det är farligt med glass :P hehe. Annars har det blivit mkt vatten under dagen och Jenni har druckit lite grönt te nu me.

Och träning? NEJ! nothing today, förrutom en promenad till affären..

Nu är det slut för idag! Följ med oss tillbaka till verkligeheten imorrn! :)
XoXo



Standard..

Det var gott det! Det blev ju ingen tacos i fredags eller igår, så då fick det bli det idag :) det är ju typ lite "standard" för oss :P

Händer inte mkt denna söndagen faktiskt, eller det brukar väl inte göra det på söndagar..åh, ser inte direkt fram emot att man ska tillbaka till jobbet imorrn, har dock ingen panik över det men det känns inte direkt som nån kul grej..

Ska chilla vidare på denna söndagen med film och sånt, sånt = godsaker ;) Ska kolla på Karate kid!



Laater!
XoXo




FRÅGESTUND!

Då var det dags igen! Eftersom man har fått nya läsare är det alltid kul att få berätta lite om sig själv.



Ställ frågan som en kommentar eller skicka in frågan till [email protected]

Frågestuden håller på ett tag så stressa inte ;)

PUSSPUSS//A&J




Fräsch hud på ett kick!

Sex hudvårdsknep som fungerar året om oavsett årstid.



Solskydd året om

Även om det är strålande sol, eller snöblask och regn bör du smörja in dig med solskyddsfaktor för att skydda huden mot solens skadliga strålar. Slå två flugor i en smäll och satsa på en foundation med spf. Nu på sommaren krävs det dock en rejäl solskyddsprodukt med hög faktor.

Tvätta som ett proffs

Under sommaren behöver din hud fukt för att inte torka ut av solen. Genom att massera in din rengöringsprodukt blir du av med smutsen samtidigt som du återfuktar huden.

Fukt
Sitter du långa dagar framför datorn bör du ha en fuktspray bredvid. Spraya och huden får en uppfräschande dusch.

Rena fingrar i burken

Att stoppa ner skitiga fingrar i dina skönhetsprodukter är inget att rekommendera. Bakterier frodas och kan ge hudproblem som finnar och kvisslor. Tvätta därför händerna innan du rör ditt ansikte eller masserar in dina produkter.

Skippa godiset
Har du irriterande finnar som aldrig vill försvinna kan socker vara en anledning. Hoppa över sockret ett par veckor och se efter om det blir någon skillnad.

Hitta rätt i hudvårdsdjungeln
Fel hudvårdsprodukter kan ge tråkiga konsekvenser i form av hudproblem. Unna dig därför en ansiktsbehandling på en salong där hudteraupeten analyserar din hud. Då får du reda på vilken hudtyp du har och slipper på det sättet slänga pengarna i sjön.



Rehab!

Nu räcker det! haha, det va det sista på semestern..och det var nog sista på ett bra tag!? Det spårade nog ur lite ändå..lite mer än planerat faktiskt. Not good not good.

Får nog köra på det vi skrev om igår, "Den nyktra trenden" ööh.

Yeye, har inte så mkt o säga mer än att våran förfest här hemma var bäst typ, men sen behöver vi inte säga så mtk mer..hehe.



Over and out!



Time to party!

Nu e våra brudar Minna och Sanna här och finska maffian är complete! Daniels vänner kommer om en stund så han slipper vara ensam kille. ;) Men han klarar sig bra trots vårat tjejsnack!



Ska bara byta om till en partyoutfit så e man klar! Ha en trevlig kväll alla söta läsare! Skrivs inatt eller imorrn ;) //J




3 pizzabagare!

Gud vad gott det var! Vi gjorde 2 egna fetingpizzor för en stund sedan! Och självklart hade vi kebabsås på :P Så jäkla gott! Det blev en pizza med räkor, champinjoner, tonfisk och annanas.




Den va så maffig så man knappt orkade med än en fjärdedel, vi gjorde två pizzor men det som blev över kan man ju käka imorrn, eller inatt om man blir sugen ;)



Här är alla ingredienser till just den pizzan vi gjorde. Om ni ska använda tex räkor, annanas och tonfisk så bör ni krama ut vattnet med hjälp av händerna innan ni lägger det på pizzan annars kan det blir lite geggigt när vattnet rinner ur dom.

Gott som fasen va de som sagt, nu ska vi fixa till oss det sista innan vi tar vårt första glas för kvällen, blir nog skoj! Vi skrivs lite senare//J



Sminkmissarna som gör dig äldre!

Du sminkar dig för att förstärka och framhäva dina vackraste drag. Men ibland kan det bli fel. Här är makeupmisstagen som får dig att se äldre ut.



1. Kakigt underlag

Om du inte har perfekt hy kan det känns lockande att täcka den ordentligt. Men ju tjockare underlag du har, desto äldre ser du ut. Undvik denna effekt genom att dutta med en svamp över ansiktet för att suga upp överflödig foundation. Använd också gärna en foundationpensel, som gör det enklare att lägga en lätt bas.

2. "Blödande" läppstift
Har du lite rynkor runt munnen är det lätt att läppstiftet flyter ut och lägger sig i rynkorna. Motverka detta genom att fylla i konturerna av läpparna med en läppenna som är ofärgad eller i samma nyans som läppstiftet.

3. Concealer under ögonen
Många använder alltför mycket concealer för att täcka mörka ringar under ögonen. Concealern lägger sig dock gärna i rynkor och fina linjer runt ögonen och förstärker dem. Blanda gärna ut concealern med en fet ögonkräm och försök att bara lägga den över de mörka partierna, inte under hela ögat.

4. Mascara på underfransarna
Om du målar även den undre fransrade med mascara drar du uppmärksamheten dit – och framhäver rynkor och påsar under ögonen. Nöj dig istället med att böja upp överfransarna och måla dem med svart mascara. Det får dina ögon att se större och vitare ut.

5. För ljus foundation
Är du lite äldre kan en alltför ljus foundation lägga flera år till din huds utseende, eftersom det framhäver fina linjer. Välj istället en underlagskräm i en varmare ton, en till två nyanser mörkare än din egen hudfärg. Den får också gärna vara ljusreflekterande, för att ge intrycket av extra lyster.



Drogningsförsök!

Killar som försöker droga tjejer på krogen måste va det värsta som finns. Att dom ens försöker droppa i tabletter i tjejernas drinkar. Jag blir så arg! Vidrigare människor får man verkligen leta efter! Det har hänt oss två ggr nu men utan någon större framgång. Man ska ALLTID hålla koll på sin drink, och då menar vi ALLTID. Det har iaf vi och det är en jävla tur! Tror dom att man är en liten bimbo som dricker vad som helst och allt som bjuds på, nono! think again.



Ska berätta hur första försöket gick till. Det var i USA nu när vi va där i Maj. En kille kommer fram till min kompis Teresa och hänger runt hennes axel bakifrån och min drink står framför henne men hon ser förfasen ingenting, JAG såg det som tur va eftersom jag alltid har koll på drinken. När han släppt den gick han sin väg! IDIOT. Jag bara skrek att han droga min drink och folk börja kolla sig omkring efter honom, men han stack. Han trodde väl att det var Teresas drink och hon inte hade nån koll på den, men det va min och de funkar inte så hos mig! Bartendern kastade den och gav mig en ny och vi festade vidare.

Andra gången. På träggår'n i Gbg när Benny spelade. En kille bjuder oss till sitt såkallade "bord" med helrör. Anne står och kollar på medans dom gör drinkar såklart men sedan är det en kille som står bakom och slänger i en brustablett i hennes glas när hon ser på !?!? IDIOOOT hallå, Anne bara hånskratta och gick därifrån och vi såg dom inte mer den kvällen. Trögare killar får man leta efter, har tom bild på dom från den kvällen, inte sååå smart va!?

Vill bara säga till ALLA tjejer. Akta er, för sånna killar finns överallt och det e mååånga tjejer som blir drogade på alla krogar runt om i sverige! Inget skoj dagen efter :(

You can try, but you won't succeed! Mammi har uppfostrat oss bra :)



Happy girl!

Gud vad jag blev glad i morse när klockan ringde, ja! jag hade ställt klickan en lördag :P vill ju inte sova bort hela dagen lixom! Blir bara tröttare av det. Och trött vill jag INTE vara tills ikväll iaf ;P

Anledningen till lyckan var att det var molnfritt och SOL! :D första gången på semestern typ..hehe

Allvarligt talat, har haft på tv:n på MTV och tittat lite halvt på "Hogan knows best", eeeh okej? Denna gången ville mamman bli lite mer "fit" Dom tog in en som skulle hjälpa hela familjen typ. Visst är det bra när nån kommer och hjälper dig med mat o sånt, som Anna Skipper i "Du är vad du äter" Funkar ju as bra med tanke på att alla verkligen ser resultat. MEN sen säger han att dottern som typ är 17 år i serien just nu OCKSÅ ska tappa 15kg, 15kg!? det är hur mkt som helst..visst hon är inte smal men snälla, hehe! lite väl överdrivet kan jag tycka!

Jag skulle iaf aldrig tillåta nån säga så, eller tillåta nån ta bort ALLT jag gillar ur mitt kylskåp..som vi sagt innan, MAN MÅSTE NJUTA! och ni ser ju att det är preciiis det vi gör, och det funkar för oss :)



Eftersom vädret är bra idag, denna underbara lördag ska jag ta mig ut på en rundtur i ramnaparken, nåt varv där ska nog göra susen för kropp och själ ;) orkar inte gymmet idag.

Later babes!
XoXo//A



Dagens tips!

2st JÄTTE goda och billiga viner! Båda är väldigt "bäriga" :) we like!



Berry Temptatious är ett mosserande vin som kostar ungefär 79:- Lord zinclair, ett rosévin som är mosserande..kostar 55:-



Mat & Träning 10.08.13

Vilken otursdag det har varit för kroppen..men inget annat, haha ;P Kroppen har inte fått nån nyttighet i form av rörelse eller mat.

Frukost: Anne åt 2 st "specialtoast" med ett glas o´boy. Jenni åt pizza..(rätt vanligt nu för tiden)



Kvällsmat: Anne har ätit pizza och drukcit kolsyrat vatten, Jenni lyxade till de lite med Baguetter, färskost, räkor, kräftstjärtar, kräftor, sallad och aioli..lite vin till detta me.

Kvällssnacks: Kladdkakemuffins för båda ;) sen lite choklad/vaniljaglass med choklad & colasås för Anne.




Kallorier har det blivit mkt av ikväll, får se om man orkar med ett gympass imorrn bara för att ;P

Nu var det slut på denna fredagen! tröttare flicka får man nog leta efter just nu...need some sleep!

Skrivs
XoXo//A



Farligt!



Farliga tider väntar..det kan man lätt säga! Titta bara vad som komma skall PRECIS utanför våran trappuppgång! haha! dåå lär ju kilorna rusa :P nerå, har ju sagt att man har disciplin, för det har vi :P

Det kommer säkert bli lite mer pizza sen än nu kanske? för nu måste man ändå ta sig en liten bit bort, har precis tryckt i mig en underbart god pizza iaf, en favorit. Olsson special heter den, innehåller: Paprika, rödlök, tomat, isbergssallad, pepperoni, kebabkött och sås me då...



Det blir väl nån muffins sen me ;P hähä som sagt...helt sick! Ska mysa ner mig i soffan nu med min 2 älsklingar Tindra och Tia! Får väl se om man får mer sällskap sen :)

Ha en fortsatt mysig fredag!
XoXo//A



Rött är HETT!

Rött är väldigt rätt i höst! MEN vi gillar faktiskt inte helröda outfits..tex som klänningar och liknande, visst det finns skitsnygga röda klänningar och vi har själv något fodral i rött ;P men själv tycker vi att det är grymmare med röda accessoarer istället, så att det inte blir för mkt!

Svart är ju som sagt våran favoritfärg och det går inte att få det fel, sätt till lite röda accessoarer så kommer du verkligen att lyckas! Hur hett är inte detta då!?




Festa utan alkohol - haka på den nyktra trenden!

Det är trendigt att nobba nubben! I tidningen Bolaget kan man läsa om nynykterismen och alla dess fördelar. Studier visar att nykterister mår mycket bättre än de som dricker. Det gäller även de som kan dricka med måtta.



De nyktra elitidrottsmännen är inte ensamma längre. Alkoholvägrarna idag kallar sig "drunkenfreude", eller lite de lite ungdomligare, "straight edge". Om du ser någon med ett X målat eller tatuerat på handryggen kan du vara säker på att det är en alkoholmotståndare. Tecknet kommer från barer i U.S.A. där man brukade märka minderåriga med ett X för att veta att de inte skulle serveras alkohol.

Alkohol är fettbildande och även ökar aptiten. Efter en drink är det svårare att låta bli chipsskålen. Forskare anser att det finns mycket som tyder på att kvinnors bukfetma kan kopplas till alkohol.

Det är inne att ta hand om sig själv. Ute att vara stupfull och göra saker man ångrar dagen efter. Vi har väl alla någongång sagt, "jag ska aldrig dricka igen".

Här är 8 fördelar med att leva utan alkohol:
1. Du minskar risken för cancer- och leverskador.
2. Goda chanser till bättre sömn.
3. Du slipper pinsamma situationer (även måttlighetsdrickare blir någon gång för fulla).
4. Du ökar intellektet.
5. Du kommer närmare dina känslor och upplever tillvaron starkare.
6. Lättare att hålla vikten.
7. Bättre allmänkondition.
8. Den sunda livshållningen återspeglas i bättre utstrålning.

Vi ska faktiskt testa att vara nyktra på fest nån gång igen.. vi har gjort det förut så det är lugnt.. vi kan leva utan alkohol :P Men vi tycker känslan av att vara lite småfull är jävligt skön.. låter vi som alkoholister nu lr? hehe ne men vi tror att det e många andra som tycker det. Många dricker även öl, vin och cider som "sällskapsdricka" eller vad man nu ska kalla det, men man kan ju byta ut det mot alkoholfria alternativ! aja, hur som helst, ska testa men sist vi gjorde det störde man sig på alla andra som va stupfulla, vilket dom flesta säkert gör när dom är nyktra. Det är då man verkligen ser hur dum man blir när man är jätte full! haha :D

Fast denna helgen kommer vi INTE att "hålla" detta, ska festa slut på semestern :P



Fredagen den 13:e!

ojojoj..undra om man har nån otur idag!? Äh..tror inte på sånt :P hehe som tur är! orka gå runt och vara skrockfull!

Som ni kanske har förstått blev det ingen finlandskryssning för oss denna helgen :( buhuuu! hade verkligen velat åka! folk bangade och allt sånt...boring people! Aja, får ta det lite senare i höst!

Gårdagen var iaf huuuuur bra som helst!! loved it! Hade sjukt trevliga folk på besök! Kul att jobbarkompisarna kom förbi :D



"The nellycrew" ;D Ska festa till det imorrn igen!

BTW! våra muffins vi gjorde igår... SICK säger jag bara! godare får man ju leta efter ;P testa att göra dom!

Later babes!//A




Sminkning, steg för steg

Vi skriver ju om det rätt ofta känns det som men det va en tjej som ville veta hur vi sminkar oss steg för steg, vi är inget fan av sminkvideos så vi kör såhär istället :) Detta är exakt vad vi använder för en lätt och snabb vardagssminkning förutom den bruna skuggan för den ska egentligen vara från H&M eller Isadora men hittade inga bilder på dom :) Brunt e det iaf!


Vi börjar alltid med våran under eye concealer från max factor, riktigt bra! Sedan täcker vi det som behövs med cover all mixen från Viva la diva, exakt som den från makeupstore och den e skit bra! Sedan sveper vi på puderfoundation i hela ansiktet. Inga tjocka lager dock, bara lite så det jämnar ut hudtonen. Sedan är det dags för rouge, favoriten just nu är dazzling peach från H&M, as fin färg, man ser lite brunare ut med den faktiskt :) Har alla färgerna och varierar från dag till dag beroende på vad man vill ha för färg. Mascaran och ögonbrynspennan tas på i olika ordningar, spelar inte så stor roll vad vi gör först faktiskt :) hehe till sist lägger vi på den bruna skugga, mer eller mindre beroende på hur man känner sig och vad man ska göra! På helgerna använder vi ju svart för det mesta och sotar ögonen men annars e det ganska likadan sminkning.



Play all day, drink all night

Let's get it poppin'






Mat & Träning 10.08.12

Sådär ja, då var denna veckan pump-pass avklarade, kom hem för en stund sen från träningen..lite sådär idag måste jag säga, Jenni var en hel del svagare än vanligt medan jag körde på som vanligt med vikterna.

Jenni har väl inte ätit så mkt idag så det var väl därför hon var svag.

Frukost: Jenni åt en kycklingtallrik, Anne drack en hallon-smootie

Lunch: Anne åt en laxpaj, (den egengjorda)..Jenni har inte ätit nån lunch

Efter träning: Proteinshake



Kvällsdricka/mat: God bål och Kladdkakemuffins ;) + lite chips och dipp me..maybe.

Måste fixa det sista nuuu :D
Later babes!
XoXo



Shoppingtips!

Denna gången gäller det inredning, nämligen ett smyckesträd! Dom är jävligt snygga och bra på samma gång! Vi måste köpa nya eftersom en av våra smyckeshänder vi hade föll i golvet och gick sönder. Så vi byter ut händerna mot träd ist! Dom kostar inte mycket heller. 129:- för dom svarta och vita, den silvriga är lite dyrare och kostar 229:-. Dom är från Åhléns!




Inför kvällen!

Vi har fullt upp med att fixa lite godsaker inför ikväll :) Självklart bjuder vi på något gott när vi ska ha förfest. Det blir Kladdkakemuffins och en god bål! :D Lite chips och dipp har vi oxå! Blir skoj att träffa tjejerna och festa en sista sommartorsdag, sedan e det höst!



Recept 24 muffins

6 ägg
9 dl socker
4 tsk vaniljsocker
3 krm salt
4 1/2 dl mjöl
1 1/2 dl kakao
300 g smält smör

Glasyr:
200 g margarin
8 msk socker
4 tsk mjöl
8 tsk kakao
2 dl grädde
2 dl mjölk

Rör ägg och socker poröst. Tillsätt resten av ingredienserna. Klicka ner i muffinsformarna! Gräddas i 15 min i 160°C.

Blanda glasyrens ingredienser. Koka i 3 min, rör hela tiden. Fyll en msk glasyr i varje färdiggräddad muffinsform. Pudra över florsocker när de svalnat. Sätt in i frysen en stund före servering.

Obs. Man kan med fördel minska sockermängden då de är väl söta annars.



Bål

2 Lemon Gold Fruktvin 15%
1 ½ Flaska kolsyrat vatten naturell eller citrus
½ - 1 påse Hallon

Den kanske låter och ser lite "tjejig" ut men killarna gillar den oxå ;D



Absolute Dance Summer 2010



1. Stereo love - Edward Maya & Vika Jigulina
2. Natteravn - Rasmus Seebach
3. Alors on dance - Stromae
4. Turn the lights off - Kato feat Jon
5. Hot - Inna
6. Morena - Tom Boxer feat Antonia
7. That's my name - Akcent
8. Sexy love - Residence Deejays feat Frissco
9. Princess - Jaykay
10. Pearly gates - Pitbull feat Nayer
11. New new new - Bob Sinclar feat Vybrate, Queen Ifrica & Makedah
12. Hey hey - Dennis Ferrer
13. Let the bass kick in Miami - Chuckie &Lmfao
14. Feels like a prayer - Meck feat Dino
15. The morning after - Stonebridge & Dayeene
16. No wasted hearts - Nicola Fasano vs Ultra Naté
17. Drop it like it's hot - Therese
18. Madam - Sasha Lopez
19. Sex on the beach - Spankers
20. Zombies - Hervé
21. Michael Jackson is dead - Timo Diablo
22. Stuck on replay - Scooter
23. River flows in you - Jasper Forks
24. Memories - David Guetta feat Kid Cudi
25. Telephone - Lady Gaga
26. Fight for this love - Cheryl Cole
27. In my head - Jason Derulo
28. Rude boy - Rihanna
29. Break your heart - Taio Cruz feat Ludacris
30. Whataya want from me - Adam Lambert
31. Hey, soul sister - Train
32. Funhouse - Pink
33. Bad boys - Alexandra Burke
34. Your love is my drug - Kesha
35. Run away - Sunstroke Project & Olia Tira
36. Dream come true - Will Fox
37. Hate to love - Alex Says feat Evi
38. Got U screaming - Basic Element
39. Hurricane - Rebound!
40. You're out of my life - Darin
41. This is my life - Anna Bergendahl
42. Hot hot hot - Crossfire vs Elephant Man
43. Do it - Lazee feat Mohombi
44. Dasa bala - Arash feat Timbuktu & Yag
45. Gör min dag - Petter feat Magnus Carlsson
46. Fembot - Robyn

En enda låt saknas. Irriterande! Aja, lyssna och njut!..de sista av sommaren!



Sluta tuta!

Ibland förstår jag inte meningen med att åka förbi någon med bilen och skrämma ihjäl den andre. Ofta när man går så är det folk som bara tutar till när dom är preciiis jämte en!! TILL VILKEN NYTTA?! hatar sånt! Vill dom att man ska kolla på dom och se dom så får dom väl tuta lite innan kanske? Vi vet ju alla vad det är för folk som gör så, hehe desperata uppmärksamhetskrävade personer.

Det var iaf en som tutade till precis utanför mig när jag skulle hem igårkväll! Tutet skrämde nog inte bara ihjäl mig, utan väckte säkert hela huset, vilket pucko!! man kan ju tänka lite, klockan var ju ändå typ 1.

Aja, ska in till stan NU och införskaffa lite drycker tills ikväll :) Det ska bjudas på god bål och sånt här hemma ikväll! Det är sista torsdagskvällen och det får vi väl kanske fira :P hehe eller fira o fira, säga hejdå till kanske :(

Jenni får ligga och mysa med Danne ett tag till, jag fixar detta själv ;) för deras skull. haha :P det är massa som ska göras innan kvällen börjar! Jag e bara fööör snäll!



Gotta goooo!
Later babes!
XoXo//A




Håll dig frisk med bär!

Bär innehåller massor av C-vitamin som stärker immunförsvaret. Så istället för att trycka i dig C-vitamintabletter håller du förkylningarna på avstånd genom att bärfrossa.



Hallon
Somriga hallon är kanon för dig som vill stärka benen inför höstens joggingturer. De innehåller höga halter kalcium och stärker skelettet och tänderna.

Aprikoser
Behåll den sommarfräscha hyn genom att äta aprikoser. De innehåller betakaroten som dessutom är bra för synen.

Jordgubbar
Romantiska jordgubbar innehåller folsyra som bygger upp skelett och muskler.

Tranbär
Tranbär innehåller ämnen som förebygger och läker urinvägsinfektioner.

Björnbär
Björnbär är fulla av betakaroten som hjälper dig att behålla falkögonen.

Körsbär
Har du järnbrist och eller om du väntar barn är detta superbären för dig.

Blåbär
Fullproppade med antioxidanter som slukar de fria radikalerna som i sin tur sänker kolesterolvärdet.

Lingon
Innehåller antioxidanter och ämnen som kan läka och förebygga urinvägsinfektion.

Plommon
Gravida kvinnor blir ofta sugna på plommon då de är berikade med järn och betakaroten. Torkade plommon innehåller mer järn än färska.

Svarta vinbär
Stoppar höstsnuvan och innehåller massor av C-vitamin och antioxidanter som sänker kolesterolvärdet.



Mat & Träning 10.08.11

Fasen vad vi hatar att träna på gym vissa timmar när det är som mest folk, alla ska va där samtidigt när dom slutat jobba. Aja vi fick ju tränat vårat effektiva varv på gymmet trots att vi fick byta ordning lite :)

Träning: En effektiv timma på gymmet. Crosstrainer i 20 min, ländrygg, mage på gymboll, inner och ytterlår och till sist löpbandet i 10 min. Allt på en timme och svetten rann mer än vanligt.



Frukost: Jenni åt en omelett med feta, rödlök och tomater med grönt te, Anne åt en mörk baguette med kycklingrör och svartvinbärs te.

Efter träning: Proteinshake

Middag/kvällsmat: Räkpasta!

Har inte ätit nåt mer eftersom vi åt maten vid sju halv åtta, Det blir iaf en kopp te nu! Det är viktigt med en kopp te för oss på kvällen, lugnande o gött ;D

Drar hem till Daniel och stannar över natten om ett tag, typ halv 12. Anne kommer nog hem lite senare. Gonatt alla söta skrivs imorrn!//J



Shoppingtips!

Nu är dom tillbaka igen, dom ursöta glasögonhalsbanden! Vi köpte ju ett förra året och precis alla ville ha ett efter att vi visat upp det för våra vänner ;D Go and get it, bara 39:- från nelly.com!!




Dagens tips!

Till alla som som solarium ofta eller då och då. Vi solar inte särkillt ofta som tur är, vi håller oss mest bruna med brunutansol. Många solar nakna och då kan man ju få en vit fläck vid svanskotan som inte är det snyggaste när resten av kroppen är brun. Många får även små vita fläckar på skuldrorna. Om man inte vill ha dessa finns ett ett jätte enkelt knep ni kan använda er av. Vänd er om på mage när det är 5 minuter kvar av soltiden, då försvinner dom! Thats how we do it ;)


Kom på att det va ett bra tips nu när vi endå var o sola och gjorde sådär. Dom flesta kanske redan gör så redan men för dom som inte gör det :)

 




Dom börjar bli vänner!

Åååh, vi va så oroliga att dom inte skulle komma överens! Vi var lite rädda att Tindra skulle känna sig för hotad och bli avsrtsjuk på den lille men man ska ge den äldre katten lite mer uppmärksamhet än den nya så hon fortf känner att allt är som vanligt, och det har vi gjort och de verkar gå bra! Tindra jagar Tia och är lite dominant ibland med Tia kan verkligen säga ifrån när det blir för mkt :D



Efter att ha busat i sängen kunde dom lägga sing och vila tillsammans utan att bråka.



Anne kom hem för en liten stund sedan, vi kom på att klockan börjar bli mycket. gud vad tiden gick fort idag. Ska iaf iväg och träna på gymmet nu och därefter ska vi sola, var ett bra tag sedan och tänkte sola upp den sista solningen på kortet :) skrivs när vi e tebax!



Dags att formatera om!

Vi har två likadana datorer hemma, en som är ett år äldre som vi verkligen MÅSTE formatera om NU! Herregud vad den är seg och gnällig. Varm som tusan e den oxå, blir den inte svalare och jobbar mindre måste vi köpa ny hårddisk, den verkar jätte trött. Så nu har jag tömt hela skiten på bilder på en extern hårddisk vi har hemma, jävla bra grej faktiskt för dom som vill spara massa bilder men inte vill fylla hela datorn :D Ska be Daniel om hjälp hur man formaterar en bärbar så jag inte gör något dumt! hehe Kanske bra med en storstädning av bilder och datorn någongång ibland!




Viktigt med fräscht smink!

Smink och hudvårdsprodukter är oftast inte märkta med ett bäst-före-datum. Du får själv hålla koll på när förpackningen öppnades. Här är några goda råd på vägen till en fräsch necessär.



Det är lätt hänt att samla på sig stora mängder smink- och hudvårdsprodukter.
Tyvärr har produkter som dessa begränsad hållbarhet. Se därför till att städa igenom dina gömmor några gånger per år.

Foundations varierar i hållbarhetstid. Om din foundation är vattenbaserad håller den drygt ett år, medan en oljebaserad foundation har en något längre överlevnadstid på 18 månader.

Concealers håller 12-18 månader.

Rouge och bronzers i puder- eller kakform har en livslängd på cirka två år. Samma sak gäller för ansiktspuder.

Mascara används ofta alldeles för länge. Efter att tuben har öppnats ska den användas i max tre till fyra månader. Mascaror samlar snabbt på sig bakterier och eftersom ögat är känsligt gör du bäst i att byta ut dem med jämna mellanrum. Om du har haft en ögoninfektion ska du byta till en ny mascara på en gång. Detta gäller även flytande eyeliner.

Läppstift är en produkt med rätt lång hållbarhetstid. Mellan ett till tre år kan du använda ditt favoritstift. Om du känner dig osäker på om ditt läppstift fortfarande går att använda; lukta på det. Doftar det konstigt är det med största sannolikhet härsknat och bör inte användas. Läppglans har en något kortare hållbarhetstid, men även med dessa kan du lukta dig till huruvida det är dags för soptunnan eller inte.

Kajalpennor, läppennor och ögonskuggor håller också länge. Pennorna ska du dock se till att vässa lite då och då. Räkna med att göra dig av med pennor och skuggor efter cirka tre år.

Krämbaserade produkter, så som krämskuggor och krämrouge har kortare livstid än vad torra produkter har. Dessa bör du byta ut efter 12-18 månader.

Parfymer är känsliga för värme och ljus. Om du förvarar dina dofter i originalförpackningen på ett mörkt och svalt ställe kan de dock bibehålla sin väldoft upp emot tre år.

Vi har ju skrivit om det innan när vi själv skulle kolla igen sminket någon gång i April. Vad man kan behålla och vad som måste bytas ut. Men de känns som om det e bra att påminna andra och sig själv om livslängden igen. Vi köper nytt smink ganska ofta som tur är eftersom gammalt smink får huden att  bli dålig.



Jag klarar mig jätte bra!

Som ni kanske minns skulle jag sluta med att knäcka min leder som jag gjort i typ 100 år nu, alltid slutat o sedan börjat igen.. så jävla onödigt! Ville iaf bara skriva att jag är ganska stolt över mig själv som klarar mig så bra! Har inte kncäk mina nacke, rygg eller fingrar sedan måndag förra veckan, så det blir ju snart 2 veckor! Känns jätte bra! Fingrarna värker ibland men det e bara att hålla ut tills det går över, sedan är jag friiii för alltid :D hehe Det är verkligen jobbigt att sluta, men de vet ju alla som fortf håller på me sånna dumheter, fyfan va gött de ska bli och jag ska INTE börja igen! så de så! :D



Min älskling stack precis för att träna och sedan jobba och nu sitter jag bara framför datorn och funderar på vad jag ska käka till frukost.. Nåt gott ska de blir iaf, ingen jävla gröt här inte förrän nästa vecka då jobbet börjar igen :P Funderar på en ganska tidigt träning idag me så man har det gjort. Skrivs//J



Mat & Träning 10.08.10

Teknik teknik TEKNIIIIIK! Glöm inte tekniken, det e det allra viktigaste när man tränar. Det är så tråkigt att se folk som tex tränar på pumpen som gör helt fel. Det är svårt att träna rätt i början vare sig det är på gym eller pass men ta hjälp av folk som kan iaf, det e ingen idé att träna om man tränar helt fel.. man skadar sig bara.

Ett sent mat coh träningsinlägg idag men så e de när man har mkt o göra ;) Vi har iaf träna HÅRT idag igen trots träningsvärk, den ska boooort!

Träning: Bodypump

Frukost: 2 äggmackor med ost och ägg, en kopp grönt te
Lunch: Laxpaj med spenat, rödlök och fetaost.
Efter träning: Proteinshake.

Sedan har vi inte ätit så mkt mer, jag är lite hungrig nu och ska ta en kopp grönt te och två rostade mackor.. måste, annars svälter jag väl under natten :P



Anne har syndat som hon själv säger, :P lite godis är inte så farligt egentligen eftersom vi inte äter det så ofta. Våra favoriter på bilden hon skicka. Jag är såå sugen men affären hann stänga när jag kom på att jag skulle köpa med mig det hem. faasen :P skrivs imorrn//J



Home sweet home!

Kom precis hem! Det e ju för fasen jätte mörkt ute redan vid 22! Det va ju så ljus för nån vecka sedan, det betyder ju bara att hösten och mörkret är här. Vad deppiiiiigt!! :( Kallt och mörkt när jag gick hem, det gillar vi inte! hade jävligt mysigt hos Anki iaf, gött och få prata av sig med en riktigt bra vän som fattar allt :) Har inte suttit och snackat skit på jätte länge men nu får vi mer tid när hon bor här som sagt!



Nu ska jag ta en varm lång dusch så mina muskler slappnar av lite. Har en väldig träningsvärk i benen, känns nästan som växtvärk i vader och de suger verkligen :( ska slappa o mysa med en kopp te i soffan tills mitt hjärta kommer hem hit efter kvällspasset. Har vart en härligt dag och kväll hittills! Ha de så mys allihopa!



Tia blev nyfiken och ville vara med på bild, såå söt :)




Vi drar!

Solen skiner för fullt här i Borås och det e ju as gött. Tråkigt att man inte ska ut o mingla en dag som denna men det blir mycket fest till helgen så vi får stå över idag! Anne ska till en vän o stanna där över natten och jag ska vänta på Daniel som kommer hem till mig efter sitt kvällspass. Men först tänkte vi hälsa på våran vän Anki som flyttat hit från olso och fått någorlunda ordning på sin lägenhet, ska bli skoj o se hur det ser ut. Inte alls lång från stan och oss som tur e! :D


Fick på oss två av dom nyinköpta plaggen oxå! :D skrivs senare!



Tjockare fransar snabbt och enkelt!

Ett snabbt och enkelt knep att få tjockare fransar för stunden går faktiskt att fixa med en produkt du säkert har hemma, dom flesta har det iaf. Puder!



Själv har vi ju Maybelline's mineralpuder som vi använder dagligen. Brukar svepa den över ögonen samtidigt som vi tar det i ansiktet.

Vissa sveper på puder innan mascara och andra lägger ett lager mascara sedan pudrar och sedan ett lager mascara till. Smaken är som baken, gör precis hur ni vill bara ni bli nöjda med resultatet ;) Lätt och enkelt knep för stunden som sagt och fransarna blir lite fylligare.

 




Dagens shopping!

Nu e vi tebax med lite godsaker. Dom svarta jeansen vi ville ha från Gina satt inte riktigt som vi ville. Dom satt tajt och bra men vi gillar inte hög midja så den va liite för hög för våran smak så vi får leta vidare!

Köpte iaf en rutig skjorta och två vanliga lite längre tröjor, köpte ju en rosa och grön förra veckan och kände för fler färger. Riktigt sköna!



Hittade ett coolt halsband från gina som vi va tvungna att ha :)



Köpte även lite nödvändigheter till ansiktet. Ansiktsservetter som är bra ifall man ska torka av smink om man tex fått för mkt. Sedan köpte vi även avsminkningsservetter, bra att ha med sig typ överallt ifall man tex ska träna.. man ska ju gegentligen inte träna med smink så då e de bra att torka av sin foundation osv.



Tog våra cyklar och cyklade bort till knalleland eftersom stans Gina Tricot inte hade de vi ville ha. Kul att man äntligen fick använda dom, lite sent kanske men när det inte regnar går det bra ;D Och ingenting gick sönder denna gången heller. haha! Skrivs senare!




Vi kom på en sak..

Vi kom på en sak ang inredningen och färgerna. Tror det är lättast och billigast att ha soffan svart. Fotpallarna är ju redan svarta, då slipper man ju köpa nya överdrag till dom. Sedan kan man ju byta mattan till antingen lila eller vit hur man vill eftersom soffan är svart. Väljer man "sand" kanske det slutar med att man vill ha svart soffa eller annan färg på mattan endå :D Väljer man svart soffa får man fler alternativ i ett eftersom mattorna inte kostar så himla mkt endå! Svart soffa och vita mattor till en början, sedan får vi se om vi vill ha lila matta. Får väl se vilka färger kuddarna ska vara.. lite färg kanske, lila? ;) så får vi in alla tre färgerna. Blir SNYGGT



Vi drar ner på stan en sväng o shoppar lite. Skrivs när vi e tebax!




Den rutiga!

Alla kommer nog iaf köpa en om man inte redan har en vill säga.. snackar om den rutiga skjortan givetvis ;) Finns riktigt snygga alternativ i butikerna just nu och vi tänkte köpa en eller två från Gina för vi gillar deras passform och design på skjortan. Go and get one!




Mat & Träning 10.08.09

Måndagar är alltid dom hårdaste dagarna, iaf när det gäller träning! Med det menar vi att vi kör på hårdare än andra dagar, vet inte varför egentligen men det är väl för att man aldrig har någon träningsvärk och att man på nåt sätt känner sig starkare efter helgen, det är nog mest för att musklerna får vila nån dag.

Nu har ju dom vanliga tiderna på gymmet kommit igång så det blir pump på måndagar igen som innan sommaren, det är även ett rätt sent pass, 19.35 - 20.35. 

Det har inte blivit speciellt mkt mat idag heller..men so what?

Frukost: Jenni åt 4 rostade mackor med marmelad och drack juice. Anne drack en proteinshake på jobbet när hon kom dit.

Mellanmål: Anne åt äggröra (3ägg, fetaost, gurka & tomat)

Lunch: Räkpastan (kolla förra inlägget)



Kvällsmat efter träning: Proteinshake



Och nu har vi chillat med grönt te framför våran mysiga brasa och sex and the city! we like!

Ha det fint!
XoXo!



Recept - Räkpasta

En JÄTTE lätt och JÄTTE god maträtt som vi gör lite då och då! (Typ som den vi kallar "baconpasta")



Det här behöver du för 4 portioner:

1 halv gul lök
2 förpackningar jätteräkor (funkar med små också)
Skaldjursfond
1 vitlöksklyfta
5dl Creme fraiche (en hel stor förpackning)

Ni kan egentligen göra lite som ni vill med detta, bara slänga ihop allt, men såhär gör vi: Hacka löken i små bitar och fräs det i en stekpanna men lite olja, sedan steker ni räkorna lite snabbt i stekpannan med löken. Sen är det dags att slänga i creme fraiche och göra det till en sås. Kläm i vitlöken och sedan i med fonden. Fonden får ni hälla i lite i mån om smak, hur mkt ni vill att det ska smaka.. Det kommer ni känna, när ni själv tycker att den smakar bra får det räcka ;P haha

Under tiden detta görs kan ni koka pastan. Pasatan vi brukar använda är "Tagliatelle" såndär platt pasta. O, JA! vi äter pasta ibland :P

There you go! ;D tetsa detta..vi lovar att ni kommer att gilla det!



Inredning!

FAN vad svårt det ska vara och välja färger till vardagsrummet. Vi sitter och väljer mellan dessa tre alternativ. vi har ju svarta mattor och grå/purpurfärgade soffor just nu, men ska klä om soffan. Antingen svart eller sandfärgad. Blir den svart måste vi välja mellan lila eller vita mattor, för svarta mattor blir alldeles för mkt svart. Väljer vi att ha ljusare soffa i "sand" tänkte vi ha kvar våra svarta mattor iaf. JÄVLA svårt med tanke på att vi gillar alla tre alternativen! Vad tycker ni? vad är snyggast? Vi tänker inte så mycket på att vi kommer smutsa ner dom för de kommer vi inte, de gör vi ju inte nu när dom e mörka heller, varken mattan eller soffan. hehe



Help us! Vi gillar färg, men gillar även det stilrena i de neutrala färgerna. Mattorna och soffan e ju det viktigaste i vardagsrummet, resten får vi inreda efter dom. Vi har vit tvbänk, vita hyllor och lampor just nu iaf. SVÅÅÅRT för allt passar ju ihop! Att klä om våran stora "tylösand"soffa från IKEA kommer kosta röv, eftersom varje del är så dyr, men så e det när man väljer att ha stor soffa. Måste nog bestämma oss till nästa gång vi åker till pappa i gbg o hälsar på så han kan köra hem oss med alla grejer.



Allt är klart!

Allt är klart inför veckan.. nu kan man bara chilla o inte bry sig ett dugg om alla sysslor. Har tvättat, städat och lagat mat!

En annan sak som vi gjort idag som vi inte annars brukar göra är att möblera om i vardagsrummet. Man kan inte göra så himla mycket med våran stora soffa så det passar in bra i rummet men små förändringar gör mkt :) Vi gillar hur soffan var förut med ensittsarna i mitten men nu har vi flyttat dom till ena sidan vid fönstret. Blir lite mer öppet när man kommer in i vardagsrummet. Ska känna på det lite och se hur de känns, känns de gamla fortf bättre efter några dagar så byter vi tillbaka ;D stökigt på bilden fortf men nu e allt på sin plats.



Så här såg det ut tidigare som bilden nedan, en ganska gammal bild så en av puffarna saknas som ska stå längst bort vid fönstret. Funderar på att byta färg på soffan och mattorna, får se vad det blir, ska lägga upp lite förslag senare.



Ska snart äta våran goda lunch som vi precis lagat, Recept kommer senare eftersom vi vet att många av er kommer att gilla den ;D En annan sak som är bra är att gymmet börjar ha öppet enligt dom vanliga tiderna idag. Så nu är det öppet längre och det finns fler pass att välja på. Inte riktigt lika bra tider som i våras med alla pass osv men vi ska nog få de att funka endå :D skrivs senare!




Vi hyllar H&M!

Tycker verkligen om H&M's kläder OCH smink! Det behöver inte kosta en förmögenhet om det finns billigare alternativ som är bra. Så nu vill vi hylla H&M's smink och sminkverktyg eftersom vi själv använder mycket av det. Använder deras puderborstar, kajaler, ögonbrynspenna, puder, rouge, ögonskugga, eyeliner, pennvässare och nagellack. Våran kompis använder även deras lösögonfransar och säger att dom är jätte bra. Tycker iaf allt är bra till ett väldigt billigt pirs så try it!




Dagens favvo!

Åh äntligen hemma..! Det tog sin lilla tid..det var rätt mkt som skulle göras, men men :) 2,5 timmars jobbande blev det..helt ok.



Här är ett par favoriter från dagens fotning..kommer ut på www.nelly.com idag antar jag, Leggings från Pieces 349:- om jag inte minns fel..Bekväma och snygga med slitningen och nitar på sidorna som gör dom lite rockiga! (Syns inte på denna bilden dock)

Ne nu MÅSTE jag äta frukost..usch! håller på och dör av hunger, slängde bara i mig en proteinshake när jag kom till jobbet.

Skrivs!//A



Att man orkar!

2:a veckan nu då..och då blir det ju sista veckan på semestern har börjat! Vad gör man då uppe såhär tidigt!? Det är så att jag har lovat att dra bort till jobbet nu innan modellen börjar fota och fota bort alla byxor och sånt som har kommit under förra veckan!



Att man orkar!? :P hehe är trött som ett djur! yeye har ingen tid att äta eller nåt, gick upp nyss typ, ska bara ta mina saker och springa iväg. Ska va där vid 9 tp. Får se vad det har kommit för najsiga saker :)

Updates later såklart!
XoXo//A



Mat & Träning 10.08.08

Söndag söndag f-ing söndag. Slött, kanske inte så konstigt när vädret är skit..vem fan vill gå ut då?

Funderade lite på att gå till gymmet tidigare idag..men naah, man får ju inte överdriva träningen. Då kommer man bara att tröttna o sen blir det inte lika bra i längden. Tränade ju igår och kommer att träna imorrn.

Den enda motion vi båda fått är en promenad till Maxi. Det är inte direkt nån lång promenad men det är iaf nåt  :)

Detta måste varit den MEST matfattiga dagen på hur länge som helst!



Frukost: Anne åt 3 rostade mackor med marmelad på (har glömt hur gott det är!) Till detta blev det grönt te.

"Middag": Jenni har ätit EN kycklingrulle på hela dagen, Inte varit sugen på nåt annat efter det. Anne åt en av favoritpizzorna, Icas egna Mozzarella-pizza.

Mer blev det inte. OKEJ? fattigt, haha! men så blir det ibland..ibland behöver inte kroppen mer energi, varför då trycka i sig mer?

XoXo




They're back!

wohoo! Ni minns våra gamla blå cyklar som vi tog med in till stan som sedan kedjorna gick sönder på när vi var på väg till jobbet en morgon? NU är dom fixade IGEN.. och här IGEN! :D



Får hoppas att dom håller nu! Annars jäklar..då blir det skroten och sedan köper vi nya! kanske inte till detta året men iaf nästa, för snart kan man ju inte cykla längre, hehe det är ju vinter snart..årstiderna går så fort. Ne nu ska vi inte vara sånna..kommer nog hinna använda dom ett tag iaf! :)

Gillar ju att gå, men det är gött att få cykla lite me :)

Ska på bio lite senare! Inception blir det ikväll! :D har hört att den är kanon!
Later babes!
XoXo



Shoppingtips!

En jävla bra sko att ha nu när det regnar. Gummistöveln! Skopunkten hade fått in två par fina lägre stövlar. Vill ha! MEN vi har så smala ben att dom blir så jäkla breda vid vaderna, ser kanske lite konstigt ut.. hmm, måste fundera lite så får vi se. Men kanske nåt för er andra :)




Jag spyr!

Jag spyr på detta just nu! Vilken tråkig söndag! Jag spry på vädret! Det har regnat hela morgonen och förmiddagen! Åh, typiskt Sverige..

Ne, måste göra nåt, ska orka mig bort till nellyoutleten på Åhaga tänkte jag. Får se vad dom har att erbjuda. Måste ändå köpa mig nåt och käka tills ikväll..undra vad det blir? :P hehe

Tänkte hunnit iväg nu när Tindra ligger och vilar, så att jag slipper stänga in lilla Tia. Men nu vaknade Tindra till. Meen jag tänker inte stänga in någon, dom får helt enkelt klara sig en lite stund.



Ska bara plocka fram mitt nya parra ;) sen är jag on my way!
Later babes!
XOXO//A



Hiss & Diss!

Måste faktiskt ta och dissa den här tandkrämen vi köpte för mer än en vecka sen. Pepsodent "white now" Den sägs ge vitare tänker direkt..men NEJ det tycker vi INTE att vi har fått. Den var bara ondöigt dyr och ja..onödig helt enkelt. Den höll inte speciellt länge och den gav inte så himla fräsch andedräkt som andra kan ge.. Den dissar vi!

Ska passa på att hissa en tandkräm samtidigt..våran egna favorit faktiskt, Colgate "max white" Brukar använda den för att vi faktiskt tycker att vi får vitare tänder av den, har iofs inte gula täder annars heller men det känns ändå som att den gör det lilla extra, sen ger den en jätte fräsch andedräkt! Har inte använt den på ett tag nu men köpte den igår igen :) we like!




Försöker!

Jag försöker verkligen... eller dom försöker verkligen! Dom kommer varandra nära men sen blir det fräs igen! Lilla Tia får sova med mig(anne) i sovrummet för att hon ska vänja sig..vaknade för en liten stund sen och öppnade dörren och nu är Tindra nyfiken på Tia igen. Varför kan dom inte bara fatta att dom nu är syskon :P hehe



Tindra sitter och iaktar Tia hela tiden medans hon leker, sen smyger hon närmre och sedan backar hon. Vet att detta kommer att ta tid, ska verkligen försöka få det att funka så fort det bara går. Båda är Jätte busiga och sociala när dom inte ser varandra, men så fort dom syns till så blir det lite stelt.



Aja, ska låta dom vara nu och inte lixom vakta dom lika mkt som vi gjort nu dom 2 första dagarna. Dom får helt enkelt "hälsa" på varandra på sitt sätt. Bara nån inte blir skadad så :) Tuur att vi har semester nu me, så att man kan va hemma så mkt under tiden.

Frukost nuu!
Bye babes!




Mat & Träning 10.08.07

Som alla nog har fattat så blev det ingen träning för Jenni idag, men det blev det för Anne. Träningen bestog av 30 minuters löpning på löpband..gick lätt som en plätt! Har ni svårt med konditionen så börja att gå 5 och löp sen 5 och så kan ni varva det varannan gång..det är jätte bra :)

Sen blev det bara en snabbis med utelåren/rumpa..bara ett måste, den lyfter sig ;) Och det blev även baksida lår..väldigt viktigt, för har man starka baklår så får man inte ont i ryggen så lätt..för baksidan stabiliserar hela ryggen.

Det har inte varit nån riktigt näringsfull dag idag när det gäller maten.
 
Frukost: 2 rostade mackor med ost..äter alltid pågen "Rasker" om vi ska käka nåt sånt. bättre än heljust rostbröd. Sen blev det grönt te till.

Mellanmål: En proteinshake för Anne efter träningen.

Middag/kvällsmat:  Tacooooooos, till detta blev det Pepsi Max såklart ;P vad annars?



Har även hunnit dricka lite rödvin, blir nog nån mer alkoholhaltig dryck ikväll, men INGEN fylla. Bara sällskapsdricka. Ska iväg in mot stan nu..

Så där har ni våran lördag :)
XoXo!



Get fit or die trying!

Mer motivation åt alla! :P Det är Lördag och jag(anne) tog mig till gymmet idag, det var andra lördagen i rad. Har tidigare skrivit att vi inte tränar på helgen men F vad det är skönt när man kommer iväg sådär.

Kände lixom bara: why not?? och det var ett sköönt pass! vad jag gjorde på gymmet kommer väl i ett senare inlägg ;) as usual. Har varit så otroligt taggad det sista när det gäller träning! så gött!

Varför jag kom att tänka på just detta var för att jag fick en sån bra respons på min kropp i Torsdags när vi var ute av en vän jag inte träffar så ofta, När man inte träffas så ofta så "syns" antagligen förändringar rätt mkt. Han såg väl kanske inte det utan han mer "kände" den, hehe :P (det var inte på ett dåligt sätt) Så glad att höra sånt..jobbar man hårt så ska det ju synas!

Ville bara få er lite motiverade till mer träning, för nuuu har vi gottat oss med god mat iaf ;) det kan man ju göra när man varit så duktig som jag varit :P



Get fit or die trying..!?  dö lär vi inte göra, vi e ju fit. Ja, vi är stolta ;P men det ska man vara om man mår bra!
Later babes!
XoXo/A



Shoppingtips!

Fotmassage måste vara det skönaste som finns. Köpte en sån här fotmasserare och den är ganska skön faktiskt. Ingenting kan jämföras med riktig fotmassage med händerna, Daniel brukar massera mina fötter ibland, snäll som han är! men har ni ingen som masserar så är detta är ett bra alternativ :) Ska nog köpa en till och ta med dom till jobbet och sitta där o rulla fötterna. Skön och avkopplande är den iaf! Köpt på Åhléns för 50:-!




Dance Floor



1. We No Speak Americano - Yolanda Be Cool & Dcup
2. Natteravn - Rasmus Seebach
3. Alors On Dance - Stromae
4. This Is My Life - Edward Maya
5. Piña Colada Boy - Baby Alice
6. Whataya Want From Me - Adam Lambert
7. Skaka Rumpa - Sean Banan
8. I'll Do You Like A Truck - Geo Da Silva
9. Turn The Lights Off - Kato Feat, Jon
10. Kites - Gravitonas
11. Break Your Heart - Taio Cruz
12. Fireflies - Owl City
13. One - Swedish House Mafia
14. Gettin' Over You - David Guetta feat. Chris Willis
15. In My Head - Jason Derulo
16. I'm Not In Love - Alex Gaudino
17. Hey Hey - Dennis Ferrer
18. Hey Soul Sister - Train
19. Amazing - Inna
20. Chica Bomb - Dan Balan
21. Ingen kan älska som vi - Étoiles Filantes
22. Not Myself Tonight - Christina Aguilera
23. Bad Boys - Alexandra Burke feat. Flo Rida
24. Return To Life - Adam Rickfors
25. Not Helpless - Rebound
26. Everytime - Daisy
27. Tickles - Elin Lanto
28. Better Of Alone - M25
29. Bailamos - Ferró
30. Ya Odna - Blue Affair & Sasha Dith
31. Vem Dancar Kudoro - Lucenzo feat. Big Ali
32. To The Moon - Kayden
33. All The Lovers - Kylie Minogue
34. Stereo Love - Edward Maya & Vika Jigulina

Självklart finns inte alla låtar med på spotify, tyyypiskt! Tog med alla jag hitta, resten kommer väl eller så får man spela via youtube ;) Här är hela listan iaf! Tryck på bilden om ni vill få upp den i spotify!




Snygg i svart!

Svart är helt klart våran favoritfärg när det gäller kläder, alltid lika snyggt! Vi är iaf på jakt efter nya snygga svarta jeans, dom ska va extra tajta :P Ska nog köpa denna snygga spetströjan från nelly oxå, det är en kortare variant så man visar magen! Snygg outfit iaf!




Dolt nummer!

Jag blir så trött på folk som ringer med dolt nr! Hur svårt ska de vara att visa vem det är som ringer!? Gillar inte alls det.. varför ska man vara så hemlig? Brukar för det mesta aldrig svara när det ringer från privat nr, ganska dåligt med tanke på att polis och ambulans osv har privat nr men jag tror inte dom ringer mig varje helg. :) När jag vet att syrran och Daniel är i tryggt förvar brukar jag inte bry mig. Vill dom mig nåt kan dom visa vem de e som ringer först. Om det ringer ett dolt nr ikväll eller natt IGEN ska jag svara för att se vem det är som alltid vill mig nåt på nätterna när festandet är igång :P kanske ett gammalt ragg, vafan vet jag? men jag vill inte prata med gamla ragg när Daniel är i närheten. sorryyyy! Irriterande iaf, visa mig ditt nr!/J




Sista chansen!

På söndag stänger det! ALLT ska bort!



Ni missar väl inte det? Själv kanske vi kikar förbi.




Det var på tiden..

Vi har precis proppat i oss en varsinn pizza och nu är vi helt proppmätta och ligger utslagna på våran stoora sköna soffa ;D tur att man köpte en jätte så att man får plats! hehe





Min mystiska älskling ville äntligen vara med på en bild :) Han är ju aldrig med i bloggen men ikväll gick det bra sa han och det va ju på tiden! Han gillar egentligen inte de här med blogg och bilder på nätet osvosv.

Vi försöker fortf få Tindra och Tia att börja umgås men de går väl sådär, det får ta den tid det tar, vill inte tvinga fram något. Tindra är konstigt nog väldigt rädd för den lilla.. men det blir väl så när det är främmande. Hoppas att dom blir riktigt bra vänner snart annars kan de bli jobbigt

Jaja, det blir soffmys hela kvällen med lite chips och pepsi. skrivs kanske senare om vi orkar//J



Hur ska det gå!?

ojoj, hur ska detta gå? Tia fick utforska lite själv innan jag släppte ut Tindra från rummet..Tia var helt lugn först. Tindra däremot..Hon började fräsa och jama som en galning..men nu har jag fått tyst på Tindra och lugnat ner henne. Tindra är JÄTTE försiktig nu när hon går runt, det är som att hon är rädd för den lilla. Nu har jag lagt upp Tia i sängen..Hon ligger och fräser lite när Tindra kommer nära.




Ska försöka få dom att hälsa på varandra nu när Jenni och Danne kommer..så att man kan hålla i båda. Meen först ska vi käka lite pizza ;D



Later babes!
XoXo//A



Jobbigt värre!

Jobbigt,jobbigt jobbiiigt! Åh är så trötta! det var en lång kväll igår..hehe  Det händer INGENTING just nu vilket gör allt lite mer jobbigt, Vill sovaaaa..Jenni har legat och sovit medans jag var tvungen och gå ner till stan en snabbis och hämta våran väska vi "glömde" på Vimmel, hehe



Nu väntar vi bara på att vi ska få hämta våran lilla "Tia" som vi kallar henne än så länge :) Ska hämta henne mellan 6-7, Ska bli mysigt..

Skrivs!
XoXo//A




Dagens tips!

Efter att jag skrivit det sista mat & träningsinlägget i onsdags så syndade jag(anne) faktiskt lite ;P blev bjuden på glass som jag inte kunde tacka nej till! Jag ångrar det INTE, den var sjukt god! Kanske blev en ny favoritglass till och med!



Så vill ni ha nåt gott tills ikäll eller whenever så testa den ;) I LIKE!

Sitter och gottar oss med glass just nu :P fast inte just med denna.



H&M VS. Gina tricot

Dessa ser närstan helt likadana ut men med några små olikheter, priset skiljer sig oxå en aning. Snygga klänningar för övrigt men vilken är snyggast? :) Tror vi gillar den från H&M mer.




We're so lucky!

Det kan ju faktiskt inte bli bättre..hur tur kan man ha egentligen!? VARJE torsdag nu när vi ska gå ut blir det bra väder, även om det regnat som faaan hela dagen! IT'S MEANT TO BE! ;D



Woopwoop! Nu drar vi iaf iväg o har en trevlig kväll..Anki är med oss ikväll!
Ha en kanonbra Torsdag!

XoXo!



Mat & Träning 10.08.05

En helt fantastiskt bra vecka för träning måste vi säga! 4 dagar i rad..mucho good. Brukar ju inte bli det när man jobbar och man ska ut en torsdag :) vilket vi ska idag! Men man vet ju faktiskt inte om träningsveckan är slut ÄN..för det kan ju hända att man sätter in ett litet extra pass i helgen..OM det inte blir nån fest vill säga :P



Idag blev det iaf gymträning..som i måndags. Rygg, insida/utsida lår & mage. Innan det blev det krosstrainers ett tag och till sist blev det en stund på löpbandet. Gööött var det!

Idag blir det kanske lite mer mat än igår :) det kan behövas..

Frukost: Havregrynsgröt & mjölk.
Mellanmål: Hallonsmootie



Lunch: Tonfisksallad, (samma som igår)
Kvällsmat: Lite äggröra.

Kvälls/Festdricka: Lemon gold blandat med kolsyrat vatten. Blir nog nån shot också av våran egengjorda Lakrisalshots ;D

Nattmat: who nows?..nåt blir det väl alltid :)



Vi har hittat henne!

Åååh, vi har hittat en liten kompis till Tindra som vi ska hämta från Sandared imorrn! GUD VAD SÖT! Nu ska Tindra äntligen få en lillasyster och en lekkamrat! Det bästa är att hon oxå är randig MEN det viktigaste av allt, hon är korthårig så hon kommer inte fälla hår så som våran sötnos Tindra som är halvt långhårig eller hur vi nu ska beskriva henne, hon är en blanding iaf :) hehe skönt så man inte dör av allergi :P Det e hon på vänster till bilden!



Nu ska vi bara komma på vad hon ska heta! De måste vara i samma stil som Tindra, nåt gulligt :) Vi får väl se.. några förslag??



Fixat & klart..

YES vilken känsla!..att ha allt organiserat igen :) det tog ett tag, men nu är allt fixat och klart! Nu ser man iaf vad man har i garderoben igen och allt det onödiga är borta!





Tror inte vi behöver så många tofflor mer i år..så mkt av detta försvann!



Tindra är alltid delaktig när vi göra saker hemma.



Nu ser det lite bättre ut iaf, och som sagt..mkt försvann! Det blev 3 hela påsar. En med byxor, en med tröjor och en med skor.



Så, nu är det dags för oss att ta ett snabb-pass på gymmet, äntligen träning på en torsdag :D känns bra!

Later!
XoXo



Nyttiga livsmedel för ditt inre

Livsmedel som gör gott för kropp och själ.



Halsont

Salt: Motverkar halsont. Blanda jod-salt i ett glas ljummet vatten. Gurgla morgon och kväll tills smärtan försvinner.
Citron/Lime: Starkt bakteriedödande och lindrar hosta och halsont.

Mensvärk
Hallon: Te på hallonblad lindrar menstruationsmärtor.
Ingefära: Förhindrar illamående och mensvärk.

Infektioner och inflammationer
Gul lök: Bakteriedödande, lindrar astma, avlägsnar tungmetaller och är avgiftande.
Vitlök: Slemlösande, bakteriedödande, virusdödande och sänker kolesterolhalten.
Tranbär: Dödar bakterier och virus i njurar, blåsa och urinvägar.

Hjärta och immunförsvar

Äpple: Minskar kolesterolhalten och sätter i gång tarmen.
Tofu: Förbättrar hormonbalansen och sänker kolesterolhalten.
Makrill: Bra för hjärt-kärlsystemet och stärker immunförsvaret.
Champinjoner: Förtunnar blodet och sänker kolesterolen.
Persilja: Ger fräsch andedräkt och är uppiggande.
Spenat: Håller blodtryck jämnt, förstärker immunförsvaret, bra för skelett.

Mage och tarmsystem
Apelsin: Rensar tarmen och stimulerar muskelsammandragningarna i tarmen.
Rödbetor: Tarmrensare, bra för blodet, avgiftar levern.
Melon: Rensar tarmen och tillför vätska.
Kidneybönor: Rensar tarmen, avlägsnar kolestrolöverskott
Havsväxter/ alger: Rensar bort giftiga ämnen ur kroppen och underlättar matsmältningen
Valnötter: Bra för njurar och lungor, förbättrar ämnesomsättningen.
Dadlar: Bra mot diarré och tarminflammation.



Dags IGEN!

Vädret suger även idag och gymmet öppnar inte förräns vid 12..så nu finns det ingen tid att förlora! Nu är det nämligen dags IGEN för en garderobstömmning! Vi får kalla det en"höststädning" denna gången :) Gjorde en precis innan sommaren ju..hämtade ner lite sommarkläder och flyttade upp lite vinterkläder. Men nu blir det tvärtom.

Får väl helt enkelt se sen hur mkt som ska sparas och hur mkt som kommer att skänkas bort igen. Ger som sagt bort väldigt mkt kläder eftrsom det kommer in så mkt nytt hela tiden.. och jag har en känsla av att det kommer att flytta in msasa fina kläder nu under hösten, för det verkar som att det blir en väldigt bra modeperiod!

Det som ska tittas till nu under förmiddagen är detta.



Först och främst är det denna avdelningen, ni ser ju..mkt ljust just nu och det går inte riktigt ihop med hösten om man säger så.. tråkigt nog :( Den mindre garderoben kommer vi nog inte röra för där har vi inga sommarkläder, där ligger det bara en massa festkläder och lte mysisar :) och dom får såklart vara kvar!



Den övre avdelningen får nog vara orörd, tog ju bort lite skor för nån vecka sen..alla dessa ska nog funka nu i höst :) Den nedre avdelningen ska det nog plockas bort några på, och dit tillkommer ju annat såklart i form av stövlar från vinden som står och väntar :)





Här kommer vi bara titta till lite fort..där hänger ju mest jackor o sånt..skjortor som sak va kvar... blir nog till att bara ta bort nån enstaka sommarklänning som hänger där :)

aja, ska plocka fram stora papperskassar och sätta igång iaf.. får hoppas att Jenni kommer hem strax och hjälper mig..för detta är ABSOLUT inte en av våra favvosysslor även om det har med kläder att göra :P hehe

Good morning!..Later babes!
XoXo//A



Mat & Träning 10.08.04

Träningsvärken kom ändå smygandes..det trodde vi faktiskt inte att den skulle göra, med tanke på att vi nu kommit igång riktigt bra med träningen det sista :) MEN eftersom vi satte på lite extra kilon på några muskelgrupper igår så är det inte så konstigt, man ska ju chocka musklerna ibland!

Det blev ungefär samma vikter som igår, tänkte träna bort den lilla värken vi har..och det lyckades vi med förhoppningsvis..vem vill ha as ont imorrn när det är fest o allt :D

Idag har det blivit väldigt lite mat..eller mindre än vanligt, men så blir det på semestern..3 mål hann vi  med idag. men det har varit nyttigt och mättande.

Frukost: Äggröra (fetaost, rödlök & tomat) & grönt te.



Lunch: Tonfisksallad (isbergsallad, körsbärstomater, gurka, rödlök, ägg & tonfisk såklart) & cintronvatten



Tindra älskar sallad lika mkt som vi ;P haha

Fick bara  i oss en proteinshake direkt efter träningen..

Kvällsmat blev det ändå, trodde inte att det skulle bli nåt.
Jenni åt nudlar med tonfisk och Anne åt en äggmacka med te.

That's all for today!
XoXo




Hiss & Diss!

Det blir en hel del filmtittande när man är ledig konstigt nog..så menar jag inte filmer som kommer på tv, för det kan man kolla på varje dag, utan nu snackar jag om filmer som laddas ner eller som man kollar på bio :P



Idag vill jag HISSA en film som jag såg för nån dag sen. Filmen "A-Team". En bra actionfylld film..det hände mkt hela tiden och den var även rolig på sina ställen! Hade mina förväntningar innan jag såg den, dom var bra..blev lite chockad över hur den egentligen var men jag blev INTE besviken iaf! Gillar ni action som vi gör så är det en film värd att se enligt mig iaf!

Dagens DISS blir att våran vän Tess har flyttat..och det tog mig 20 minuter att powerwalka från gymmet hit! OMG! och jag går faktiskt inte som en snigel ska ni veta! hehe innan när man skulle till henne tog det mindre än 10 minuter. Så detta är INTE kul..man går ju inte till henne frivilligt länge :( så synd.



Yeye, ska iväg snart för mer film..vad det blir vet jag inte än, det återstår att se ;) Jenni är hos Danne as usual..

Later!
XoXo//A

 




Att gå i högklackat!

Så jävla jobbigt om man inte är van! Vill tipsa om att man faktiskt kan göra det lättare i början eftersom man vänjer sig till slut. Träna vaderna! Det gjorde vi lite innan vi började gå med klackar. Antingen på maskin på gymmet eller så går det lika bra med ett trappsteg. Väldigt svaga vader kan börja med att ställa sig på tå på golvet och upprepa tills man blir trött. Gick skit bra för oss iaf och nu tränar vi dom inte mer, dom tränas nog tillräckligt på pumpen. Allt eftersom får man finare och starkare vader. Ser tom ut som om vi har blåmärken på benen ibland tack vare våra vadmuskler :P anyway, fina vader ger fina ben och folk tycker våra ben e snygga som tur är! ;)



Nu ska vi iaf iväg o träna pump, skrivs senare!!




Horväder!

Vi ska ner på stan en sväng och har INGEN som helst aning om vad man ska ha på sig.. de här jävla horvädret gör det jävligt svårt eftersom de kan börja regna vilken sekund som helst eller bli hur varmt som helst så att man svettas ihjäl med tröja. Gud vad vi hatar när vädret inte kan bestämma sig. Vissa stunder e det as varmt och solen skiner på blå himmel och man bara vill åka o bada för att svalka sig men sedan dyker det helt plötsligt upp stora moln som kanske kastar vatten på oss. Aja vi tog 50/50, short och sedan en tunn tröja, vi borde klara oss med detta utan att bli för varma eller kalla. F U vädret!



Ska bara ta en snabbis på stan för att checka läget, lite frisk luft skadar ju aldrig heller, sedan ska Anne iväg till barnmorskan för att ta blodtryck eftersom det e viktigt att ha koll på speciellt när man ska förnya sitt preventivmedel. See ya!



Tips inför rötmånaden!

Under juli-augusti skjuter Smittskyddsinstitutets statistik över olika maginfektioner i höjden och vill du slippa sova med huvudet i toastolen, finns det några enkla knep du kan ta till.



1. Köp mat som har lång tid kvar på bäst-före-märkningen.

2. Transportera känsliga varor i en kylväska.

3. Tvätta händerna ofta.

4. Hetta upp maten rejält, till 65-70 grader.

5. Byt ut disktrasan ofta och diska dem i diskmaskinen däremellan.

6. Använd olika skärbrädor för kött och grönsaker.

7. Håll maten kall, ta tempen på kylskåpet. Där ska inte vara mer än fem grader.

8. Ta inte fram mer mat än du behöver, låt inga livsmedel stå framme.



Shoppingtips!

Trots regn och gråa dagar kan man piffa upp sin outfit med lite snyggare och roligare accessoarer som tex ett snyggt paraply ;) Gud vad vi gillar våra nya paraplyn vi köpte igår för BARA 49:- från Clas Ohlson! Har letat efter sånna tidigare men dom flesta är jävligt dyra och äntligen hittade vi ett billigare alternativ. Så nu gör det inget om de råkar gå sönder eller om man glömmer det någonstans :P haha! En jävligt bra grej med dessa är att de är djupa så att de inte blåser rakt i ansiktet OCH att man ser vart man går, kan vara lite svårt ibland när man håller paraplyt långt ner för ansiktet ;) Dagens shoppingtips är alltså dessa supersnygga paraplyn!



Gör det med stil som systrarna Kardashian och nu även vi ;) pussokram

 




Lite action!

Eftersom vädret är lite gay just nu under våran semester och vi inte har planerat att åka utomlands heller så måste det faktiskt hända nåt skoj som man kan se fram emot :) Har kollat lite på resor men hittade inget bra, för vi tänker inte slänga ut pengar på vad som helst..så desperata är vi INTE :P då tar vi hellre en bra resa senare på året.

Därför låg jag igår i soffan och funderade på lite olika aktiviteter..Vi, då syftar jag på mig, Jenni och Tess har pratat flera ggr om en Finlandskryssning..att vi måste ta en sån för att det var sååå länge sen vi gjorde det.. för alla vi bara ÄÄÄÄLSKAR dom! it's the shit! Verkligen!



Hittade en rätt bra..det är till nästa fredag..fredagen den 13:e me :P haha passande va! det blir nog ett bra slut på semestern me..party i 2 dagar o sen vila på söndag? :) aja inget är ju bokat än..ska se vilka vi kan få ihop..har hoppats på att få ihop 8 pers, blir ett bra partygäng då.



En bild från våran senaste båtresa :)

Yeye, nu ska jag väl få i mig lite frukost..får se vad det blir för nåt..GODMORGON på er föresten! :)
Skrivs..
XoXo//A




Mat & Träning 10.08.03

Hur kan det vara så att man känner sig så jäkla snygg ibland när man tränar skiter ur sig!? Man är helt svettig och a...bara blä typ? haha men ändå känner vi oss jäkligt grymma när vi står där och pumpar! Det är nog rätt hett skulle jag tro, lr jag menar..det ser nog rätt hett ut ;P

Men det bästa är ju ändå efteråt, känslan av att man gjort nåt så bra med sin kropp..att man faktiskt tagit i och att man får resultat, det är ju det bästa! Man känner sig helt enkelt bra och snygg :)

Frukost: Grrr, fick en helt underbar frukost tilllagad idag! Fick äggröra, turkisk youghurt med blåbär i, några apelsinklyftor och svartvinbärs te :)

Jenni åt gröt och drack mjölk.



Lunch:
Laxpaj med citronvatten.
Mellanmål: En banan & proteinshake.
Kvällsmat: Jenni har ätit lite kycklingspett med ris och jordnötssås. Jag har ätit tonfisk med fetaost..och druckit grönt te.

That's it! och det känns kanon i kroppen :)
XoXo//A



F-ing disciplin!

Gaaaah, man vill ju inte ens tänka på vad man har i sin frys och i skåpen i köket! Det finns för mkt gottit som man ska hålla sig borta från! haha, vilken f-ing discipling det behövs! SPECIELLT nu när man är ledig..för varje dag känns som lördagar eller söndagar! och det är ju våra "GOTTIS-dagar". Vi har klarat oss bra! MEN det betyder faktiskt inte att vi inte kommer att gotta oss lite nu under veckan, det är som sagt semester och då e de lite whatever för oss..som när vi var i finland i början av Juli.  Men nu är det rätt mkt annorlunda med tanke på att vi tränar flera ggr i veckan och det gjorde vi ju inte där :P

Yeye, har som sagt mkt gott i skåpen, Men här sitter man med sin tonfisk efter träningen :P hehe gott är det me, men inte som det andra.

Blir väl mys i soffan ikväll, en vän ringde men hade inte med mobilen, undra vad han vill? kanske att man kommer ner på stan för lite drinkar? well..we'll see!



Ska iaf måla mina tånaglar i den nya fina färgen vi köpte idag. Den heter "get a rose 4 me" gillar den väldigt mkt..den är femenint rosa utan att vara skrikig, väldigt "nuderosa".

Later babes!
XoXo//A



10 smala hemligheter

Det är aldrig för sent att ändra sina vanor och få ett mer hälsosammare liv. Här är 10 små smarta tips som hjälper dig att bli lite sundare.



1. Många gör misstaget att hoppa över dagens viktigaste mål – frukost. Du går inte ner i vikt bara för att du slarvar, snarare tvärtom.

2. Tugga din mat ordentligt, skölj ner med isvatten och ät sakta.

3. Unna dig efterrätter, fikabröd och vin, men med måtta.

4. Ändra dina vanor. Du måste inte äta godis och popcorn bara för att du ser på film eller går på bio. Du behöver inte äta kaffebröd bara för att ni har eftermiddagsfika på jobbet.

5. Ta tag i dina problem istället för att ta till mat när du mår dåligt.

6. Hitta en/flera träningformer som du tycker om. Genom att variera din träning är det lättare att hålla motivationen uppe.

7. Se till att få in vardagsmotion i din vardag. Gå/cykla istället för att ta bilen, ta trapporna istället för hissen, gå och prata istället för att sitta ner.

8. Blir det mycket mat över efter middagen kan du göra matlådor istället för att äta fast du är mätt.

9. Satsa på sunda vardagar med bra kost och unna dig lite extra på helgerna.

10. Många firar med alkohol och onyttig mat, lär dig istället att "fira" med alkoholfritt och sund kost.



Ännu mer shopping!

Så jäkla härligt! man mår ju 100 ggr bättre när man kommer hem med sina påsar är när man gick hemifrån :P men sånna är vi tjejer..det vet vi ju alla!

Idag har vi spenderat flera timmar på att shoppa! Långa promenader fram och tillbaka från stan till knalleland!



Två underbara halvtransparenta skjortor i fina färger samt 2 lite längre "basic"tröjor med knappar fram..riktigat sköna allihop! Alla är från gina.





Köpte även en kortare stickadtröja från gina..riktigt mysig och väldigt fin på..fin passform!  Passade på att köpa ett nytt fräscht nagellack och även våran underbara dove bodylotion med gradvis BUS-effekt på H&M.



Åh gud vad det kändes jobbigt att köpa dessa grejer..höstens strövlar, REDAN! usch, hehe. Alla  är från skopunkten. Gillar låga tövlar. Och Parraply..alla vet ju att det kommer behövas nu i höst..eller redan nu faktiskt, hehe så vi passade på och köpa jätte fina transparenta från Clas Ohlson av alla ställen för BARA 49:-





Mobilsnöre är ett måste för oss..det är lätt att tappa bort den om den inte har nåt man kan hålla i..köpte detta till Jennis mobil från clas ohlson..ser ut som ett vanligt silverhalsband. Sen blev sista stoppet på H&M, där vi köpte 2 djurmönstrade tunikor.



Det var allt :) känns bra...vi är MKT nöjda!

Nu tänkte vi faktiskt ta och fixa till våra naglar igen.. ska passa på att prova det nya lacket ;)
later babes!
XoXo



Give me 10 minutes!

And I'm ready to go! Gillar att det går fort att sminka sig, men de vet ni ju redan ;) Sovit hos Daniel inatt och kom hem för ett tag sedan. Anne e hos sin vän och väntar på att jag ska bli klar här hemma för vi ska en runda på stan o shoppa lite! Har sminkat mig men måste käka frukost och fixa håret först, skiter egentligen i håret just nu, det ska tvättas efter träningen endå så orkar inte fixa till de för den här korta stunden :P det blir som det blir.





Känner mig pigg idag som tur är trots att daniel går upp kl 6 och stör mig i min skönhetssömn :P Bye babes, skriver när vi e tebax från shoppingrundan med allt fint vi httat ;) pussokram//J




Shoppingtips!

Vilken snygging. Visst ska datorn oxå färdas i stil! Tänkte ta lite mått och se ifall den passar till våra datorer här hemma ;) Finns både i brun och svart för 249:- hos gina tricot!




Mat & Träning 10.08.02

Kändes gött att träna på dagen för en gångs skull. Det va en jäävla tag sedan man gjorde det om man bortser från någon enstaka helg. Man är lite mer på g. Jävla oskarp bild blev det tråkigt nog men den får funka ;)



Träning: Snabb och effektiv runda på gymmet. Crosstrainer i 20 min, ryggtäning i form av rodd och ländrygg. Inner och ytterlår på maskin som vanligt och sedan magen på gymboll. Avslutade med 15 min på löpbandet :) Kände oss ganska starka idag!

Frukost: Havregrynsgröt och mjölk
Efter träning: Proteinshake
Middag: Laxpaj med feta, rödlök, spenat och lax.
Kvällsmat: äggröra.

Skrivs imorrn babes!
XoXo



Byxor VS. Leggings!

Vi och många andra gillade verkligen dessa byxor när vi gjorde en outfit med dom. Idag när vi var på Gina Tricot hittade vi leggings som ser exakt likadana ut förutom knappen och dragkedjan då :P Hur gött som helst eftersom leggings är ett favoritplagg! Som ni såg köpte vi ju ett par idag och dom sitter perfekt och är jätte sköna! Ville bara visa dom som vill köpa ett par liknande leggings för bara 199:- ist för byxor från "Killah" för 799:-




I have to stop!

Det finns två saker jag måste sluta med nu känner jag... Jävla jobbiga saker att sluta med om ni frågar mig men det går eftersom jag gjort det innan. Så från o med idag slutar jag.



1. Sluta knäcka alla min leder, så som fingrar, nacke och rygg.

Har ju slutat ett antal ggr förut. Det tar en jävla tid men sedan kan man leva utan det så jag fattar inte varför jag börjar igen?? eeh man får bara ont av att göra det och får fula jävla leder när man blir gammal. DAGS ATT SLUTA!!! Lättare att sluta knäcka när man sovit och inte gjort det på morgonen, bra början :P

2. Sluta hälla i mig massa kolsyrade drycker så som min älskade Pepsi osv.

Jag är alltid så svulllen och uppblåst i magen på helgerna. Käkar mycket på helgerna och dricker jätte mycket kolsyrat när jag e med Daniel så jag får ont i magen, aldrig riktigt tänkt på att det är just all dricka jag häller i mig men jag har börjat inse de lite smått nu :P Slutade med att dricka cola en gång i tiden när vi var som mest beroende och det gick jätte bra och nu får jag nog dra ner på det igen! Det klarar jag finfint! Kanske ska sluta proppa i mig för mycket mat oxå :P heheheh aja jag unnar mig på helgerna som sagt. Ska iaf testa med att inte dricka kolsyrat från o med nu i samband med mat så får vi se hur magen mår. :)

Nu drar jag till Daniel as usual. Fick på mig den nya tröjan vi köpte idag me, aaas nice! //J



Älskade semestershopping!

Älskar när man hittar massa snyggt som egentligen inte var planerat :D Som tex dessa två supersnygga små silkes jackor/tröjor eller vad man nu vill kalla dom från Gina! Dom har inte ens vart ute till försäljning länge enligt personalen men endå var dom på rean för BARA 99:- (ordenarie 299:-)! Det var som hittat eftersom det verkligen är våran stil <3



Sedan hittade vi en snygg stor tshirt och leggings på gina oxå så dom fick oxå följa med, tillsammans med några par string från H&M :D



Vi hittade massa andra snygga plagg som inte riktigt heller var planerade så vi ska ner till stan o shoppa imorrn oxå tänkte vi :D visar er självklart snyggingarna när vi shoppat!

Nu ska vi iaf börja städa lite efter ett effektivt pass på gymmet så vi skrivs om en stund igen!




Shoppingtips!

Oohlalaa, vi har börjat gilla dessa halsband mer och mer nu! Läder är en het accessoar och de blir snyggt tillsammans med kedjor! Ni kanske minns att vi la upp bilder på 3 liknande halsband från nelly.com för ca 2 veckor sedan men denna är ju snäppet billigare men lika snygg ;) we like! Från Lindex 99:-




Smarta tjejer..

Nej fy vad det var jobbigt idag.. hade hur svårt som helst att komma upp ur sängen! Klockan ringde halv 10 och jag trodde att jag skulle dö! låg iaf kvar en stund..men sen kom jag ju faktiskt på att det var tvättdag. HELA dagen har vi, tog den tidiga tiden me eftersom man är ledig..man får ju inte vara dum :P så nu är tvätten igång iaf.



Jenni kom hem nyss, så vi ska sätta igång med lite sysslor här så att allt blir gjort idag..hmm? första lediga semesterdagen, what to do? Inte så ofta vi bara e hemma o slöar på semestern, brukar ju alltid åka någonstans känns det som, men vi hittar nog på något skojsigt :)

Later babes!
XoXo!



Mat & Träning 10.08.01

1:a Augusti..redan! Den har ju börjat nyttigt! NOT! hehe Som ni kanske har märkt så var jag (anne) vaken vid 7 i morse och åt min frukost..eller ska jag kalla det "nattmat" som bestog av toast och oboy, hehe sen åt jag faktiskt inget mer förräns vid efter 7 ikväll.. då åt jag 2 toast igen och drack kolsyrat citronvatten. Sen har det bara blivit lite glass, paranötter och jornötstoppar i chocklad..och de kolsyrade vattnet har varit med hela kvällen :) där har ni min onytigga söndag!

Det har inte blivit någon träning för nån av oss..Jenni hade ju kunnat träna eftersom hon inte var ute igår men hon skippade det. Det har bara blivit en promenad till Maxi för oss båda. (vardagsmotion) gick ju inte direkt nån powerwalk..gick mest o bara njöt av vädret.

Eftersom Daniel är en stenåldersmänniska just nu utan internet skickade jenni bilder på hennes söndagsmat nyss :) hehe Hon har fått i sig lite mer än mig idag. MASSA onyttigheter :P



Hon åt kycklingpizza med isbergsallad och kebabsås på till frukost. Nu under kvällen har hon käkat kycklinkebab i pita med sallad, rödlök och kebabsås och till detta har hon druckit loka "päron/krusbär" Godis har hon också fått i sig..jordgubbar i youghurt och lite chips. tränatränaträääna!? imorrn..jovisst! :P



Åh så trött man är, känns nästan att man måste gå och sova nu, men ICKE! har ju semeeesteer :D haha nice!

Hoppas ni har haft en bra söndag, I have!
XoXo//A



Glädje!

Nemen vilken chock man fick! Himlen blev helt blå typ och solen började lysa.. helt f-ing underbart! Lagom till min lilla promenad till maxi ;D



Kunde ju till och med ta på sig glajjorna igen och man behövde ju inte ens mkt kläder!! Vad hände..!? HOPPAS att det fina vädret kommer tillbaka nu asså.. det hade ju varit perfekt!



Ska fortsätta hålla kvar glädjen nu under kvällen med mys i soffan och massa gottit!..köpte glass och naturgodis...ett måste ;P

Skrivs väl senare antar jag!
XoXo//A



Fick till det!

Sedär ja..vad duktig jag känner mig :) det är inte så lätt att hålla på med sånthär när tummen är halvt handikappad, men det funkade ju :D Så nu är iaf laxpajen i ungnen..



Detta är en jääkligt god paj..har inte gjort den på ett tag nu..kan ju lika gärna skriva ut hur den är gjord me :)

Pajdeg:
10dl mjöl
375g smör
6msk vatten

Blanda ihop allt i en skål och knåda det till en degboll. Lägg ut degen på en djup plåt. pressa ut den så att den täcker hela botten..Lägg in degen i ugenen i 10 minuter i 200 grader.

Efter det är det dags att fylla plåten med det du vill ha i pajen :) Jag gjorde en Lax och spenat paj. Har även i rödlök och fetaost..så gott!

Efter det ska du hälla i "fyllningen" ,den är gjord på 12st ägg och 7,5dl mjölk till en sån stor plåt. Saltade och pepprade den lite me. Sen är det bara att sätta i den i ugnen igen..200 grader i 45-50 minuter.

Later babes!
XoXo//A



6 effektiva bakistips!

Vi antar att det blir en del drinkar nu under sommaren. Här är några bra tipsen som gömmer ditt trötta yttre.



Rödsprängda ögon

"Clear eyes" är en populär produkt som fixar rödsprängda ögon på ett kick. Liknande droppar finns på apoteket, men just Clear eyes förbjuden i Sverige men kan köpas i utlandet på egen risk.

Sliten hy
Ta en lång dusch som inkluderar ansiktstvätt och peeling. Glöm inte att smörja in ansiktet med en väldoftande ansiktskräm.

Luktar du apa i munnen?
Dålig andedräkt som stinker bakfylla får du bort genom att främst borsta tänderna ordentligt. Steg två är att skrapa tungan med en tungskrapa och fyll på jackfickan med extra minttuggummi som backup.

Plufsiga ögonen
Ett smart knep för att dölja de mörka ringarna är att applicera lite concealer under ögonen. Det brukar trolla bort plufset och ge ett fräscht intryck.

Uttorkning
Apoteket säljer "Resorb", en vätskeersättning som enligt empiriska studier fungerar utmärkt mot bakfyllesymtom. Drick direkt på morgonen när du vaknar för att återställa kroppens salt och vätskebalans. Drick även rikligt med vatten.

Sluta svettas
En kraftig baksmälla gör ofta att du svettas mer än vanligt. Använd deodorant efter duschen och ha en extra t-shirt i väskan.



Efterfest!?

Men asså!? Egentligen har jag aldrig fattat detta med efterfest..VAD ska en efterfest vara bra för? ska den leda till nåt? hehe Jag(anne) har aldrig riktigt varit ett "fan" av efterfester. Tycker helt enkelt att dom är onödiga..man typ dricker sig lite mer onykter än vad man var när man gick från krogen? hehe



Yeye, det blev iaf efterfest igår, den va väldigt trevlig..men även lite onödig. Det jag fick ut av den var iaf att jag umgicks med 2 supersöta tjejer! :D lätt värt DENNA gången!  Men annars DISSAR jag helt enkelt efterfester!

Nästa gång blir det iaf NEJ till efterfest! :P
Nu ska jag mysa ner mig i soffan o bara vara. Vill ha lite pepsi känner jag, men den har jag redan druckit upp! åååh ge mig meeer!!

Later babes!//A



Så sent...!?

Men herredug vad det blev sent!? Jag vet att man ska tvätta sig o allt såntdär men det går bara inte!! Det ända jag orkar göra är våra specialtoast och oboy.. och det duger meeeer än väl :P



bye bitches!