RSS 2.0

Bra avslut!

Det blev trotts allt ett bra avslut på Juli..en bra söndag helt enkelt med rätt så bra väder här i Borås iaf, det började dock regna en stund men..överlag har det varit bra. Har iaf kunnat ligga och sola en stund.



Just nu håller våran styvfar på att bygga en väldigt stor altan utanför bastun..eller bygga ut det som fanns där tidigare. As gött ju! Kommer bli kanon fint! Så på den lite färdiga delen har jag legat och chillat idag..

iiih, fick träffa mina babys igen :) alltid lika underbart att pussa på dom. Snart ska dom vara hemma i någon dag, för mamma och dom ska iväg.



trötta små sötsaker..



Yeye, har inte mkt mer att tillägga..så nu avslutar vi Juli med en film. Sen är det dags att ladda för en ny vecka!

Hoppas alla har haft en kanonfin helg!
Natti//A



Mat & Träning 11.07.31

Min tanke med den här helgen var att den skulle bli så "hälsosam" som jag bara kunde få den, tycker att jag har lyckats rätt så bra! Idag kände jag att jag verkligen inte kunde ta mig till gymmet, träninvärken var lite mer intensiv idag..vilket jag visste att den skulle vara, men 3 dagar i rad är jag göad över. Kroppen måste få vila lite me för det är ju en ny vecka snart så då är det bara att sätta igår igen :)

Så ingen träning alls idag, varit rätt stillaliggande idag faktsikt. vädret har ju varit på våran sida idag :)

Hade tänkt att min dag när det gällde mat skulle blir som gårdagen, kände att den va väldigt tillfredställande. Tog till och med mig lite grejer ut till mamma, men jag visste väl ändå att det skulle bli annan mat här ute som vanligt när man hälsar på :)

Så idag har jag ätit ungefär lika mkt kcal som igår, lite mer..jag "syndade" liiite :P hehe men det gjorde jag igår me ju eftersom jag smakade på lite öl.

Frukost 10.30:
Turkiskyoughurt med linfrön och blåbär.
Mellanmål 14.00: Proteinshake Whey100.
Mellanmål 16.30: En persika.
Middag 18.30: Laxfilé med lite sallad.



Den här middagen innehöll ungefär 413 kcal. En megastor laxfilé..syns inte på bilden dock.

Sen hittade jag ett litet kexpaket i skafferiet :P haha choklaad.. tog 2 st, vilket blev 108kcal.

Har precis druckit lite te så nu blir det inget mer för mig idag..vad jag tror iaf!
Later//A



ShapeUp Club

Blev glatt överraskad när våran vän Tess berättade i fredags att hon hade gått med i ShapeUp Club för 2 veckor sedan..Det som va en glad nyhet är att hon faktsikt hade tappat 2 kilo på dom veckorna, REDAN. Henns "plan" säger att hon ska tappa 0,75kg i veckan för att nå sitt mål. Det är ju bra att det blivit mer än väntat. (keep it up!) Hon har ju bara tagit grejer som finns i programmet men hon har också insett fort att kalorier gör mkt. Hon rör inte på sig så mkt heller (just nu) så det är ju jätte bra :D Ett bevis på hur effektivt detta är! det gäller ju alla sånna där kalorisidor.

Nu är det bara Anki som ska komma in i det här me, hon ska bara få tummen ur :P haha. hon provade ju en diet som vi skrev om. Dukan-dieten, men den passade inte henne, så det här är nog en MKT bättre grej har vi kommit fram till. För man får äta vad som helst, bara man ser upp.

A..själv ser jag jätteskillnad på min egna kropp som jag skrivit innan. Det är fan synd att underhudsfettet på magen är det som lämnar kroppen sist, eller det är det jag har hört iaf och det verkar stämma på mig! Men snart så! Effektiv träning nu dom kommande veckorna och sen ska det nog blir bra, för sen är det jag lagt på mig det senaste borta och sen ska jag bara inte låta det komma tebax på det sättet.

Aja, detta får väl typ bli dagens tips igen, för det här tillåter dig äta vad som helst bara man inte går över sin nivå för vad som är bra för dig, då kan man unna sig till fullo och ändå hålla sig i "form" eller bara att inte lägga på sig onödigheter (som jag gjorde) hehe

Och det här är ingen svältgrej eller bantnings-skit, det här är bara ett effektivare sätt för att få dom resultat du vill ha utan din tex träning, eller ah jo det blir väl till en viss del en diet grej men ändå. Vi började ju som sagt med det här för att vi ville få fram musklerna lite och millan tipsade om att kolla upp kaloriintaget. Och vi fick ju antagligen i oss väldigt för mkt vissa gånger när det gäller vissa måltider och annat. så mkt som vi äter ibland och åt då.



Nu ska jag ta tag i min dag, har inte haft tid att skriva in nåt innan. Intaget ser ni väl i nästa inlägg :)
Later//A



What's coockin'

mmmhm, mästerkocken Anne är i farten..eller var i farten nyss iaf ;P haha

Gjorde iordning en av maträtterna för veckan här hemma hos mamma eftersom vädret SUGER just nu, blev ju värsta regnsvädret :/

Tänkte testa nåt nytt som vi inte gjort innan, fick en idé när jag kikade i vårat lilla skaferi. Tänkte testa på att göra solrosbiffar...vad tror ni om det!? hehe



Rostade solrosfröna i olja och pressad vitlök innan så vi får väl se hur det blir..det luktade sjukt gott så jag hoppas verkligen att det blir lika gott som jag tror :D hade ju varit trevligt, hehe. Använde deras grill, en sån som vi fick av dom typ.

Vågen var mitt redskap såklart :P



Kesoplättarna ser ut att bli kanon, som vanligt..har aldrig misslyckats med dom! Mellanmålen för veckan.

Gasch! nu är jag dödshungrig, en stor laxbit väntar på mig nu så vi skrivs sen!
//A



Söndagsmusik

i could stick around a little longer with you
hello
it doesn’t really mean that i’m into you
hello

you’re alright but i’m your darling to enjoy the party
don’t get too excited ‘cus that’s all you get from me
hey!




Gårdagens outfit

Kände mig väldigt bekväm igår :) enkelt och skönt! Kängor is the shit ibland! och dessa är nog dom skönaste kängorna jag haft, dom har studs i sig ;) hehe man lixom studsar fram när man går..



Linne & Kjol - Gina. Tygkängor - Skopunkten.  Läppstift - Wet N' Wild (nelly.com). Klocka - Nyåks (nelly.com).




I like to move it, move it!

Det avr ett tag sen jag skrev nåt om min nykterhet, vet inte om många har fattat att jag faktsikt har druckit några gånger nu under den senaste tiden, inte många, typ 4 grr på kanske hela sommaren som varit nu :) hehe Det blev ju 2 dagar i Finland iaf..men dom avr väldigt "städade" så dom ångrar jag absolut inte!



Men jag måste iaf säga att det är så sjukt skönt att vakna upp helt clean, (smakade på ankis öl igår dock och lite corona) även om man inte druckit mkt så känner jag en stor skillnad i humör och kropp efter en kväll ute. Typ som NU, var vaken vid 9, helt pigg och glad även om man kom i säng vid 3 efte att varit ute och typ ja.."festat" med Anki. Vi dansade iaf en del på förfesten :D det var gött!

Aja, tänkte också på det med torsdagen. Det var jäätekul att Jenni var nykter me..hade väldigt trevligt! det är synd att det inte kan vara så oftare..att jag har lite mer nyktra vänner med mig :P hehe För det blir en helt annan grej då! Man är ju på samma "nivå" och gör saker på samma sätt. Vi dansade jäkligt mkt ihop och det är ju det jag gillar, ofta hänger fulla folk FÖR mkt i baren känner jag iaf! inget jag vill göra när jag är ute.

Missförstå mig inte, jag tycker onyktert är kul, för som första kvällen i Finland ihop med Sis och kusin, det var nog en av dom roligaste kvällrnar på hela året. Men då blev det så lagom så att de vara var bäst! Tråkigt att det inte ALLTID kan vara så lagom!

Yeye, We like to move it move it!
Later//A





Lonley, lonley girl!

Nae, lite social ska man väl kunna vara ikväll! Byye babes!//A




Mat & Träning 11.07.30

Jag hade så rätt så rätt så när jag skrev inlägget igår, att jag skulle känna av gårdagens träning när jag vaknade idag. Guess what!? träningsvääärk :P hehe det är alltid lika jobbigt men ändå gött när den kryper sig på. Kände att det skulle vara jobbigt att ta sig upp och allt sånt imorse när jag började vakna till.

Dock har dne inte varit så jobbig ÄN, den blir väl som sagt värre imorrn..men vem vet, jag kanske tränade bort lite av den idag? För jag har varit på gymmet idag :D jag är såå duktig just nu känner jag.

Idag cyklade jag till gymmet, var typ helt svettig när jag kom dit. Det är väl 10 minuters cykeltur skulle jag tippa på, har aldrig riktigt kollat tiden. Till gymmet i Knalleland då alltså, för det är där jag har tränat varje dag nu..vill komma in i den lokalen, salarna och även maskinerna eftersom man säkert kommer börja träna där rätt mkt.

Så idag blev det en "testdag" av maskinerna, ville se vad dom hade att erbjuda när det gällde ben, mage och rygg maskiner. Gillade dom faktiskt! Dom har lite nya maskiner som jag aldrig kört innan och en jag hittade var den här.



REDAN en favorit, ser ni vad den tränar? ;) den kommer vi köra flitigt med! Testade dom flesta maskinerna vi brukar köra...och nån mer. körde lite mage och rygg me som sagt.

Körde ju inte speciellt tugnt, men det var ju ingen vila direkt heller..körde så hårt jag kunde iaf, eller ah typ.

Värmde upp i 12 minuter på dom krossmaskinerna och sedan blev det ju såklart en cykeltur hem med. Gött var det!

Har haft en väldigt nyttig, mättande och god dag enligt mig när det gäller maten! :) kalorisnål dag kan man väl säge me? Här har ni intaget iaf. Trodde inte att nudlar hade så ite kalorier i sig som dom faktiskt har! Middagen var en omelett om skulle missa det ;P



Later//A



Dagens fotografi

En liten länkning till våran jobbarkompis Tobias Guldstrand som är fotograf. Vill ni ha något fotograferat så kontakta honom :)

Han tar fina bilder, check it out!

 




Took the time!

Eftersom vädret har varit sådär idag..och typ att jag inte orkade handla o sånt som brukas göras på lördagar så tog jag mig lite egentid istället :)

Började med en skön lång dusch..skrubbade igenom hela kroppen, filade fötter och allt sånt. Sen tog jag bort nagellack på tår och fingrar, dom var ju olika :P hehe guld på fingrarna och den turkosa var kvar på tårna.

Sen tog jag mig tid och målade mina naglar, både tår och fingrar i den nya guldiga färgern från H&M. Den är så snygg!..så harmonisk men ändå grym.

Sen tog jag tar i mitt hår..hehe brukar inte fixa håret efter duschen, det brukar få självtorka..som faktsikt är det bärsta för håret egentligen, men idag kände jag för att få det torrt fort så jag blåste det och plattade det lite fort i topparna..eftersom allt inte blev helt rakt när jag torkade det.

Vet ni vad jag fick tid för sen då?? IPL:en, nu var det länge sen jag använde den. IPL:ade mig under armarna OCH benen :D känns gött! Vet inte hur länge sen det var sist nu..har ingen koll, hehe.



Inte alls ofta man tar hand om sig såhär på helger, brukar inte orka bry mig faktiskt. Så vet ni vad? nu känner jag mig fit for fight typ, eller jag har ju inte sminkat mig än, men det är ju knappt så att det heller behövs nu när man har sina fransar ;P

Aja, nu ska vi se om det inte kan hända nåt trevligt i den här staden!

Later babes!//A



Super size VS. Super skinny!



Jag fattar inte att folk kan ha så dåligt förhållande till mat, det är verkligen synd :/ Tänkt att inte tycka om mat såpass mkt att man vill få i sig det goda? Eller tänk att tycka om mat så mkt att man typ äter ihjäl sig? Att man inte har lärt sig vid det här laget..vad som är bra och inte!

Visst, dom som har det så har ju något problem, det ligger spykiskt. Det kom precis ett avsnitt av super size VS super skinny, brukar inte kolla på det men det stog på på tv så. Det handlade om 2 barn denna gången, och då säger jag bara STACKARS barn! Den ena var en tjej som vägde 41kg och såg helt sjuk ut såklart, den ena var en kille som vägde 105kg, orkade knappt gå ju.

Här skyller jag bara på föräldrarna, snälla nån! Det handlar om barn! Det är föräldrarna som är grunden till olika beténden ..när dom är SMÅ. Den ena pappan hade inte brytt sig om hans dotter åt nyttigt, han var glad bara hon åt. Hon gillade typ INGENTING, hon åt samma sak varje dag typ..massa cola och sen friterad kyckling och ris med beasås eller nåt. 1700kcal fick hon iaf i sig varje dag, MEN hon fick ingen näring! Kcal var inte boven här iaf. Det var den ensidiga och näringsfattiga kosten.

Kille fick i sig mer än 4000kcal per dag, hans mamma lät honom proppa i sig vad som helst bara för att HON inte hade så mkt mat när hon var liten. öööh?! Yepp, låt barnen dö istället för att vara sträng och ta tag i saker.

Jag är iaf glad att vi alltid haft ett bra förhållande till mat. Pappa var väldigt sträng med att vi åt upp när vi var små..vilket kanske var bra för vi gillade väl inte heller så mkt :P men vem gör det när man är liten, man lär ju sig äta olika saker när man blir äldre.

Hade dock en period då vi åt väldigt mkt godis men ingen sa nåt till oss, men vadå? Vad skulle mamam säga? typ: nej! nu är ni onyttiga!, haha vi gick ju på gymnasiet och det var då vi typ hade börjat träna me så då var det ju inte farligt.

Vi tog iaf tag i det själv, för nångång hoppas jag att alla fattar vad dom egentligen gåller på med när det gäller mat..och gör man inte det så hoppas jag att någpn annan säger till i tid, eller bara ger ett litet råd om att det kanske är dags att ändra på nåt litet. Det gäller om man är för smal eller för stor.

Små förändringar kan göra mkt!



Shoppingtips!

Har skrivit en masssa om Serena supersoft jeans från Gina Tricot. Men det är bara för att det är dom absolut SKÖNASTE byxorna vi någonsin burit typ, och vill man ha riktigt snygga svarta eller blå byxor med riktigt bra passform så ska man verkligen satsa på ett par Serena.

Och nu har dom ju gjort om dom lite, så nu är dom ännu bättre! Och det som är bra med den här upplagan är att den bara kostar 299:-. Innan kostade dom 399:- så köpköpköp :)

We love Serena supersoft jeans!




Glad mat från grönsaksdisken!

Serotonin: Potatis är det bästa livsmedlet om du vill höja serotoninhalten i hjärnan. Det finns dock andra livsmedel - alla från växtriket - som har liknande effekt.



Nedanstående 8-i-topp-lista är uppställd efter grad av ökande serotoninhalt

Potatis
Morötter
Russin
Bananer
Ärter
Apelsinjuice
Äppler
Apelsiner

(Signalsubstansen serotonin har till uppgift att balansera våra känslor och styr mående som hunger, glädje, irritation, ilska, välmående, livslust med mera.)

Info från IFORM.



Petter live @ Grand.

Ni vet vad som gäller ELLER!?

Här kommer 3 videos från i Torsdags när Petter var i stan! Han lockade VÄLDIGT mkt folk till Grand :) Han var bra me! Det var KUUUL! :D












Förlåt....why?

Men nej, varför?...det finns absolut inget att be om ursäkt för? Killar kan vara så söta ibland..när dom inte är dumma i huvvet då ;P haha

Vet inte om vissa faktiskt använder det som en raggningsreplik eller att dom verkligen känner att dom stör så att dom måste be om ursäkt för att dom vill prata med en? Själv skulle jag ALDRIG be om ursäkt för att jag vill ta kontakt med en person, finns ju ingen mening. Det enda jag hade bett om ursäkt för ISF skulle varit ifall jag varit full och otrevlig, bara allmänt jobbig för tillfället..hehe men sen är det ju inte säkert att man träffar personen igen så då är det ju rätt whatever ändå.

varför jag skriver detta är för att det var en kille igår som faktiskt bad om ursäkt när han hade tagit sig mod för att ta en liten pratstund med mig. Han var väldigt trevlig och inte alls jobbig, men han trodde antagligen att han störde mig på nåt sätt. Men så var verkligen inte fallet :)



Ett tips till alla! Don't apologize for being polite :)

Ha en fin fredagsnatt!//A



Mat & Träning 11.07.29

Vad var det vi skrev om pumpens sommarpass?? Jag har för mig att vi skrev att det var grymt som bara den!? Har bara hunnit vara på det en gång sen det började..sen blev det ju massa annat som kom i vägen i form av halsont..ööh? dumma passtider? eller vad hände lixom? hehe

EN gång har vi varit på det! Herregud, kan ju bara säga vad dumt! för idag kände jag hur mkt jag ahr saknat det!! VERKLIGEN! Har alltid tjatat om hur gött det är med pump..hur kan vi varit utan det så länge som vi varit? hehe så nu säger jag det igen. JAG ÄLSKAR PUMP! Har ni itne testat det än eller har ni bara testat men känt: njaah. Testa igen och lär er det! För det är helt FAB! Speciellt det här passet som är nu..helt underbart :D

Aja, nog tjatat om hur bra det är :P nu till hur det gick efter så långt uppehåll.. Det var gött som fan, men jobbigt me. Var som ett löv när det gällde vissa muskelgrupper...speciellt armarna, axlarna, hmm..magen efter igår :P eller där var man ju bara trött, för jag har en riktigt skön träningsvärk i magen idag!

Benen var väl lite så me..men jag hade tagit mina Anabolictabletter idag innan så jag orkade mer än jag borde ha gjort. Hade dock svårt att få upp stången på axlarna så fick be instuktören hjälpa mig. Hade ungefär samma vikter som vi brukade ha förr, vill ju köra hårt även om man kanske inte orkade fullt ut, man måste ju utmana sig!

Kommer iaf känna av det här passet imorrn nr jag vaknar, men ännu mer på söndag såklart..andra dagen är alltid värst som sagt.

901 kcal står mätaren på..
Frukost 12.00: Havregrynsgröt med linfrön och sylt. Grönt te.
Mellanmål 16.30: Blåbärssmoothie.
Middag 19.30: pepparbiff med mango & Fetaostsallad.



Nu tänkte jag bara ta en kopp grönt te och 15 gram mandlar för att få lite extra e-vitamin och ah..det goda det ger :)

Later babes!//A



Mission completed!

YEEY!, nu är kag jätteglad :D Har fått gjort allt jag hade planerat att jag ville hinna med idag :D Tess hjälpe till lite..thnx babe.!

Det jag ville göra idag avr först och främst hämtat paketet från rapunzel..som kommit till Maxi. My fabulous hair :D hehe



SEN var tanken att OM det fanns några Serena supersoft jeans kvar på Gina, så skulle jag byta ut dom vi köpte innan finlandresan mot nya. För dom vi köpte då var helt sönder, vilket vi inte märkte..någon hade sprättat upp byxorna längst ner vid foten, antagligen för att de var felproduktion, och var FÖR tighta, fick ju knappt i foten när dom va uppsprättade ens.

Men som tur va hade Knalleland fått in nya i veckan, och dom var till och med en ny edition. Dom har gjort om dom lite. Antagligen för att den gamla utgåvan varit lite för tight..men vi klagar inte på dom andra vi har iaf och inte på dom här nya. provade dom när jag kom hem och dom sitter exakt som dom ska..och nu har man ju blivit lite smalare me under träningsuppehållet, men dom sitter ändå perfekt ;D

I'm a Happy girl!...nu är det bara ett mission kvar för dagen, laga en sjukt god middag!
Later babes!//A



Cheap Monday AW2011

Gillar en hel del av deras kollektion! Grymma, enkla och unika plagg..just how we like it!




Vaknade upp i Varberg

Åkte hit efter krogen igår.. hällde i mig x antal redbull för att hålla mig pigg och inte säcka ihop totalt på krogen igår. När jag går ut nykter blir de oftas så att att jag blir trött och vill hem, men det funkade ju igår iaf :) jvlar vad varmt det var och vi svettades en hel del. petter var grym, kommer film o bilder senare.

Vaknade upp här idag men världens halsont, jag visste det :( kände det redan igår att de va på G.. NU har dom iaf handlat te, honung och halstabletter till mig och själv fixade jag ett gurgelvatten gjord på just vatten och MYCKET sal, fy vad de smakar men de funkar nog ganska bra.



Idag fyller Carl år.. det är anledningen till att ja åkte hit igår natt.. vi har ätit frukost ute, delat ut presenter o ätit tårta :) presenterna kan jag visa senare, ganska roliga endå, bara som kompensation för den riktiga presenten han ska få nästa vecka :)

Vi ska ut och äta med hans föräldrar och senare till fästningen för att kankse se Takida om han får gratisbiljetter eftersom han jobbar på socitén och därefter äta en jätte god tallrik full med havets godsaker på socitén där även den oficiella efterfesten håller hus :)

Later//J



INVASION!!

men uuuusch! Vart kommer dom ifrån!? vad vill dom!? Bananflugorna har invaderat vårat kök märkte jag innan när jag städade! Är det den här tiden på året när dom kommer??



Hatar dom, så irriterande och äckliga! Dom flyger ju fan runt överallt, men som tur är stannar dom flesta vid diskbänken! hehe

Nu är lägenheten städad iaf..fräch och precis som jag vill ha den :P bortsett från dom dumma flugorna! vad va det man kunde göra åt det!? lite hjälp kanske??



Mission-friday!

Heyhey...lediga fredag! :D klockan är rätt mkt för att vara en icke bakisdag. Men jag sov tills jag vaknade, för det blev ändå rät sent igår..men jag lever och jag är pigg och glad! :)

Hmm, en ledig fredag var det ja! Älskar dom ;P haha så skönt att man faktiskt kan välja och ha långhelg hela sommaren! anyway..idag har jag lite saker jag tänkte uträtta, känns som om man har ont om tid redan nu men jag ska nog hinna med det jag har planerat ska ni se :) ska bli en effektiv och nyttig och skön fredag helt enkelt!

ska käka min frukost och sen sätta gång med första uppgifter, vilket blir att städa. Inte det roligaste för dagen precis med äh, älskar känslan av renhet :)



Vilket jäkla mission vi tog på oss inatt då!? Dessa 2 drinkarna (vodkalime) blev gjorda till oss av misstag, bartendern hörde fel när vi beställde. Vi drack ju ingen alkohol inatt. Så vi fick ge ut dom till nån ändå :P hehe

Vi bestämde oss för att ge ut dom till en varsinn snygging, för igår fanns det massvis av dom på Grand, väldigt mkt nya ansikten. Men det avr svårare än vi trodde. haha :P tänka sig, svårt att ge ut en drink till en kille??!

Vi lyckades till slut, men det tog sin lilla tid..vi var rätt kräsna ändå ;P

Ne nu ska jag inte sitta här o "slösa" tid, frukosten väntar och sen är det dags att funka!
Later babes!!//A



Petter väntar!

Dags att dra, kan inte låta honom vänta för länge på Grand heller ;) haha ska bli skoj! Later//J




Mat & Träning 11.07.28

woopwoop! Det var första gången vi var på sportlife i knalleland...och vi kan ju säga att vi VERKLIGEN gillar det! Allt är väldigt fräsht, hehe men vad skulle det annars vara typ? Ne den det vi blev mest impade över var uppvärmningsmaskinerna, löpbanden och typ nyare version av krosstrainers, vet inte ens om det heter krosstrainer men aja.

Alla maskiner hade en egen tv också, hur bra är inte det då!? Tro fan man kommer stå där och köra om man kan när man kan se vilket program man nu vill, Har alltid hatat att stå på maskiner när man MÅSTE kolla på nån jäkla skit som kommer på tv. Nu kommer tiden bara springa iväg, tänk o kolla på favvoprogrammet och få en snygg kropp samtidigt, hur bra är inte det då!? ;D

Ne men uppvärmingsmakinen vi körde var hur bra som helst, kände direkt att den tog på rätt ställe, typ ben och rumpa. Körde på ordentligt i typ 10 innan vårat inbokade pass för dagen.

Idag blev det ett core-pass, det var ett as bra pass faktiskt, jobbiga övningar! Shit vad man har blivit svag i magmusklerna mot innan..MÅSTE träna upp dom igen, även ryggen..det kände man snabbt. Detta pass och uppvärming i 20 minuter minst kommer nog att bli en ny "torsdagsgrej" för oss. We like!

Kalorimålet närmar sig..204 kcal kvar att förbruka. Har då alltså fått i oss 1169kcal idag.
Frukost 07.30: F2 kokta ägg, mosade med lite smör, 1dl lättmjölk = 239kcal
Mellanmål10.30: En kopp grönt te och en persika = 52kcal
Lunch 12.20: Lax med en god sallad och vitlöksså. (se längre ner)
Mellanmål 17.30: Mangosmoothie = 285kcal
Kvällsmat 20.50: En tofisktoast = 277kcal.



Ikväll blir det ingen alkohol för någon av oss, Vatten och redbull står på schemat..ska dock inte ta för många redobullshots eftersom det innehåller en del kallorier, men sen ska vi ju förhoppningsvis dansa en del ikväll :)

Later babes!//A



Fabulous lashes!

ÄNTLIGEN, nu har vi "rätt" Revitalash..det blev lite fel första gången vi beställde det så vi var tvugna att göra det på nytt, hehe men nu har vi dom! Så från och med idag..inatt då, och 3 veckor framåt ska bli lika spännande som sist.



Vi var väldigt osäkra på om vi kunde använda revitalash nu när vi gjorde fransförlängningen, Hon som gjorde det visste inte heller, men vi gick in och läste på revitalash hemsida och där stog det att det inte alls skulle vara några problem när det gällde fransförlängning.

Ska bli intressant o se hur förlänhgningen ser ut om 3 veckor :P haha kanske är föööör lång då eftersom dom som sagt är rätt extrema nu. Vem vet, kanske inte ens behöver sätta på nya fejkfransar sen? ;P om dom nu ser ut som sist vi började med revitalash.

Alla på jobbet gillade fransarna idag iaf ;D några kommer att göra en egen förlängning me..



Dagens tips - Tio enkla råd!

Om du bara hinner offra 30 sekunder på din hälsa ska du läsa den här listan - och följa den!



1. Ät grovt bröd varje dag.

2. Ät 6 frukter och grönsaker varje dag.

3. Ät potatis, ris eller pasta varje dag.

4. Ät fisk och skaldjur varje vecka.

5. Välj mjölk och ost med lågt fettinnehåll.

6. Välj kött och pålägg med lågt fettinnehåll.

7. Välj sötsaker med lågt fettinnehåll.

8. Snåla på fettet och sockret.

9. Motionera.

10. Undvik tobaksrök - och rökning.

Skriv ut listan och häng upp den någonstans där du ser den ofta. Det kan vara ditt livs viktigaste information!

Listan är tagen från IFORM.

Some good shit! :)



Lite annat..

typ utbrott och lite annat har man haft för sig idag..? Ne men dagen har varit bra, lugn..det blev Imagefotning nu efter lunch så vi har gjort lite annat som har med sidan och sånt att göra.



plockat upp lite foto-ex och annat :)

Utbrott, Jenni har nu fått fixat med mobilen..eller fixat o fixat, hon har äntligen fått svar på alla frågor gällande vad som händer. INGEN har ju hört av sig.. hon skulle få ett kostnadsförslag för snart två eckor sedan men det har legat hos megalanz hos nån som har semester, vem fan låter nåt ligga hos någon som har semeszter!?!? sånt här är endå viktigt, struntar man i kostnadsförslag på lagning kan det finnas risk att telefonen skrotas utan åtgärd hade sony ericsson sagt till henne. Aja, den sla lagas, hela 1572 kr ska de kosta men vi tar de på hemförsäkringen så de kostar 1200, same shit nästan men nån krona billigare. Aja snart e den hemma igen i guess. Later//A



Nyhetsbrev v.30




Dagens lunch!

Love love love! Nyttigt, SUPERGOTT och enkelt!




Petter @ Borås!

Petter rullar in som han ska, DET GÅR BRA NU!

Ikväll kl 21.00 står Petter på Stora torget i Borås och rappar loss! Be there! Thomas Rusiak inleder det hela tillsammans med Pee Wee!



Senare kommer iaf Petter till Grand Hotel..som vanligt. Får hoppas att dom andra också gör det! :D



Musik is my life!

Got to love spotify! woopwoop är uppdaterad!





A new addiction!

Hur i H-VETE ska man kunna vara utan det här nu då!?!?!?! Shiiiit säger vi bara, det här måste vara det bästa! Snackar om ögonfransfölängningen vi gjorde idag! Helt sick vad grymt! Är redan helt fast vid det, det är helt klart a new addiction! Okej nu gjorde vi rätt extrema, hehe MEN det var faktsikt NÄSTAN så dom såg ut när våra var som längst när vi började använda revitalash FÖRSTA gången! (överdriver faktiskt inte) Folk trodde ju faktsikt att vi hade sån här fransförlängning då :P haha



Jenni tog en liten bild direkt efter, där kan man typ se hur det ser ut ;) grrr..! Now we're talking. Kan ta bättre bild imorrn om så önskas.

Kommer helt klart ALLTID vilja ha det, synd att det är så dyrt bara, vet dock inte vad hon som gjorde det kommer att ha för priser SEN..får väl se. Ska tillbaka om 3 veckor o fylla på om det har ramlat av o så..

THIS IS SOME NICE SHIT säger vi bara! LOVE IT!

Lite chillout nu, nattii//A



Mat & Träning 11.07.27

I knew it! idag är jag inte irriterad iaf..har inte tränat idag heller men som sagt så visste jag att det skulle bli så här. Har bara fått den alltid så viktiga vardagsmotionen..gååt till jobbet, cyklat hem från jobbet, gått ett antal rundor i trapporna (bor högst upp) sen gått en till runda till och från stan...that's that!

Märkte innan när man började kolla på det med kalorier hur "LÄTT" det är att få i sig för mkt..utan att ens tänka på det. För det är inte många som tänker på det alls, det gjorde ju inte vi..men sen har vi som sagt aldrig haft riktig anledning till det heller. Lever man sund och rör på sig så funkar det mesta. i viss måtta då, för jag skrev ju att jag märkt att man blivit lite "pluffsigare" än för ett år sen. Och när man väl började kolla på alt så märkte man ju det, att det är lätt att få för mkt. Men idag har jag märkt..eller dom närmsta dagarna, att man också lätt kan få i sig väldigt lite.

Hade fått i mig VÄLDIGT lite tills för en liten stund sen :P hehe detta har vi inte gjort med flit eller så..alltså det låga kaloriintaget..det har bara blivit så idag bara för valet av föda.

Frukost 07.40: Havregrynsgröt med sylt och ett glas mjölk = 239kcal
Mellanmål 10.30: Persika och grönt te = 52kcal
Lunch 13.00:
Laxfilé med sallad och vitlöksås = 313kcal
Mellanmål 18.00: Hallonsmoothie.



Saknar våra smoothies! Kommer ta tillbaka dom som mellanmål nu, mkt nyttigt och mättande och bara bäst :) Brukade ju göra hallonsmoothies, blåbärsmoothies och mangosmotthies förr...då snackar jag om förra året.

Kvällsmålet nyss var det som fick upp kaloritalet...innan var jag bara uppe i 795kcal..INTE mkt!
Kvällsmat 21.20: Nötter och gränt te = 288kcal

Ska visa hur lite nötter som blev som en hel måltid imorrn :P
Nu räcker det iaf..I'm happy!

Later//A



Dagens outfit



Byxor och tshirt H&M, ring cocoo.se, skor skopunkten, brillor gina tricot



Wawawoom!

Det nya lacket.. I like a lot! ;D blir en ny favorit!



"Wawawoom" H&M 39.50:-



Det märks!

Hehe OJ, det märks att man varit borta ett tag från jobbet, började dagen med fotning..det visste vi att vi skulle behöva göra. Men GUD vad mkt det var, har ju inte varit borta sååå länge :P hehe



Vi var borta och fixade till allt innan någon hade kommit så att det bara var att sätta igång när fotografen kom..smart gjort av oss måste jag säga! :D



Det blev fotning av MASSA jenas, trosor och lite skor...





ah, kan inte klaga på första dagen efter semestern..den korta vi nu hade, hehe men det kommer ju mer ledigt ändå. känns knappt att man varit borta, bortsett från fotningen då. Sen har dagen bara flytit på som vanligt...men nu är det dags att dra typ.

Mkt väntar utanför jobbet, blir väl en intensiv dag med massa spring fram o tebax, hehe

skrivs senare!//A



Så tränar Victoria's Secret-modellerna!

Deras jobb innebär att de ständigt måste hålla sig i toppform för att se bra ut i underkläder och bikinis. Det betyder att de har lärt sig ett och annat om de mest effektiva träningsformerna för att hålla kroppen i trim. Här berättar Victoria's Secret-modellerna Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio och Erin Heatherton om hur de tränar.



Modellen Alessandra Ambrosio cyklade sig i form efter att hon fick en dotter för tre år sedan. "Just nu är jag nöjd", säger hon om sin kroppsform. "Jag behåller min figur med hjälp av pilates och yoga", berättar hon enligt Us Weekly.

Även nygifta Lily Aldridge brukar träna pilates för att trimma sina berömda kurvor. "Jag tränar också kickboxning och gör massor av situps och benlyft", säger hon. "Jag gör allt jag kan för att hålla mig aktiv och bara ha kul", berättar Lily.

För Erin Heatherton är yoga en ny favorit. "Jag har precis börjat träna yoga och har blivit besatt", "Jag fattar inte att jag väntade så här länge med att börja", säger modellen.

Artikeln kommer från improveme.se

Yoga och pilates har vi alltid velat börja med, får nog ta tag i det nu!, men man hinner ju inte med allt? vi gillar ju styrketräning. Men ett pass i veckan borde man väl kunna unna sig? :)



Dagens deal!

Nu finns det en ny fillerbehandling! ett litet tips bara för er som vill prova :) Dock är det inte juvederm eller retylane, läs mer om Stylage HÄR!




No makeup today!

You know why!? Ska berätta varför! :) Ska nämligen testa på en ögonfransförlängning! Tills revitalash har gjort sitt jobb tänkte vi fejka dom långa under en månad eftersom en tjej som gör det här i Borås har extrapris (350:-!!) augusti ut! Ska bli jävligt intressant och längtar verkligen på att få se resultatet! :)



Hon är utbildad av luxurious lashes och använder "singlar" istället för tippar med fler fransar som vissa gör för ett mer naturligt resultat! Därför är vi utan smink, man ska helst vara det från och med kvällen innan så att det inte finns några rester av smink och oljor på fransarna så att limmet sitter bättre :D Bilder före och efter behandlingen kommer senare ikväll!



Lazy song!

huh, som den där låten hade jag tänkt att den här lediga tisdagen skulle bli! Men tror ni man har fått en enda stund att andas ut lr??! vad fan hände med den här dagen? Jag sitter här och känner mig megastressad! Enda sen jag kom hem från "shoppingen", både det med att shoppa kläder och storhandla inför veckan så känns det som om man fan hållt i gång hela tiden. Det har ja nog gjort me. Kylskåpet gick iaf från helt tomt till detta..



Lagade mat för dom 2 kommande jobbdagarna, inget avanserat men det tog ju sin tid, sen skulle jag laga min egna kvällsmat...SEN skulle man typ..? vad gjorde jag sen? Jag var tvungen och duscha och ah, och det tog sin lilla tid, SEN började jag betala lite räkningar..och nu sitter jag fortfarande här!! GAH!, vad händer..hade tänkt att IPL:A mig med, men tror fan inte jag hinner göra det, klockan är fan över 11 och jag måste sova..



Kommer nog sitta uppe en stund iofs, kommer inte kunna somna på ett tag ändå som det känns just nu!

Ska försöka få klart allt här. Åh gud nej, måste andas ut nu känner jag..Ska nog lägga mig och andas en stund på spikmattan.

Hoppas ni har det bra, skrivs imorrn igen! om jag inte fått en hjärtattack eller nåt!
//A



Mat & Träning 11.07.26

riktigt irriterande när det inte blir som man "planerat", min plan för dagen var att jag skulle köra ett gött benpass på gymmet idag, hade velat köra några pass på gymmet denna veckan men nu vettefan hur det blir! ÅH!

Så blir det när man vaknar sent, hade tänkt att träna vid 12 när det öppnade, men då låg man ju och sov. Visst jag hade säkert kunnat gå och tränat ändå idag men det kändes lite för stressigt och jag vill itne gå till gymmet "bara för att" jag hade nog itne orkat göra det jag velat ändå och då känner jag bara att NEJ. Jag går inte till gymmet för att slöa, jag har en plan för min träning..känner inte för nån slöträning direkt.

Aja, är iaf irriterad över att jag inte fick den träning jag ville! Får göra upp en ny plan för veckan under morgondagen. Det är ju trotts allt redan onsdag då.

Idag har det endast blivit 2 mål mat, och det har ju som sagt med det sena vaknandet att göra. Frukost vid halv 3..

Frukost: 2 frökusar med ett halv stekt ägg på båda. Grönt te.
Middag: 2 Tonfisktoast, kolsyrat vatten.


Nu vet jag hur mkt jag får i mig i 2 sånna me..för dom brukar se ut så, sen vet jag också hur mkt våra vaniga toast innehåller, det är ju bara att ta bort tonfisken :)

Alla ingridienser ska man ju dela på 2 då om man bara ska ha en. Rätt mkt kalorier i 2 mackor..men det blir ju som en hel middag typ så det är ju OK.

är mätt fortfarande, åt rätt sent...så det blir inget mer ikväll.
Later//A



Almost forgot!

Hehe, Gud så klantigt av mig OM jag hade missat erbjudandet på rapunzel idag! För det första eftrsom man själv tipsade om det och sen för att jag faktiskt själv behöde köpa nytt. Det är snart dags för mig att ta ut mitt :/ vill egentligen inte det men jag måste, för som jag skrev innan så har dom vuxit ut alldeles för mkt på väldigt kort tid, men jag ska se om jag inte kan ha i dom ett litet tag till ändå. För håret i sig är jättebra fortfarande! Love it!



Anyway, klickade iaf hem 80 nya slingor av det europeiska håret i färg 24. 50cm. För det är det jag använder.

Timingen med happyhour kunde ju inte komma mer lägligt :) har ofta tur med sånt! Så nu är det iaf fixat och klart som tur e!

Later//A



Dagens shopping!

Det blev lite shopping idag som sagt..Hann springa in på H&M och Åhléns. Hittade lite nya trevliga t-shirts och linnen som kändes "mysiga" :)



2 t-shirtar i kortare modell från H&M för 149:-/st



En oversize t-shirt och ett linne från H&M för 99:-/st



Ett guldaktigt nagellack från H&M för 39,50. 2 små sprayflaskor för 20:-/st från Åhléns..tänkte fylla dom med vårat Facemist :)



Och sen en NY väska från Åhléns, våran gick sönder i Finland, hehe 149:-. älskar den, den är lagom "stor" och har många fickor.

Blev köpt lite annat me..men det är inget till oss själva :P
Later//A



Shoppingtips!

Så söt! :) Den perfekta väskan till din lunchlåda och resten av målen du behöver med dig till tex. jobbet. inte så snyggt att gå runt med en massa fula påsar som vissa gör :P

Den hittar ni på Lagehaus för 29:-




Törnrosa!

Istället för rapunzel med det långa håret känner jag mig nu som Törnrosa! Hur kunde jag sova så länge? hehe helt otroligt!? Resan tog väl hårdare på mig än jag trodde. Hade dock svårt att somna inatt men ändå, sen att jag verkligen inte alls reagerat på att klockan har ringt..hade ställt den vid 11. Måste ha varit helt lost i drömmarnas land. För i vanliga fall vaknar jag hur lätt som helst om det är nåt som låter.



Inte ens varit vaken en timma än :P hehe

Anyway, nu hoppas vi på att det inte förstör för mkt för kommande natt, hehe tur att det inte bara är jag som har vaknat sent idag. Jenni var nog uppe rätt sent idag me, vi ska snart ha en shopping-date. Ska fixa lite saker inför kommande händelser och sen även handla lite, har ju INGENTING här hemma. Som tur är så kunde jag iaf få en bra frukost trots allt :)

Nu ska jag få i mig den sena frukosten o sen titta till the economy, lönen trillade ju som bekant in igår! :D
Later babes!//A



Happyhour @ Rapunzel!

Idag är det HAPPYHOURRapunzel of sweden! Du får 15% rabatt på hela sortimentet mellan 19.00-21.00

Rabattkod: Happyhour

Varsågod! :)




Borta bra men hemma bäst!

Det är så skönt att vara hemma! Borta bra men hemma bäst stämmer väldigt bra! Iaf för oss..även om man har det bra borta så är det alltid lika gött och komma hem, om man har ett bra hem att komma hem till vill säga..alla har kanske inte har nån hemlängtan nångång.

yeye..kom iaf hem för ett tag sen, lite efter 10. Plockade undan allt så att vi skulle slippa det imorrn, för imorrn är det en ledig skön dag att se fram emot!

Har precis lagt mig i soffan med en kopp te och lite nötter, kände att jag ville få i mig lite antioxidanter och sånt nu, har även "råd" med det när det gäller kalorimässigt. Ska kolla hut mkt det blir det jag ahr i glaset. Har suttit i en bil hela dagen utan näring typ. hehe eller inga nyttigheter iaf o AC:n har ju varit på, blir säkert sjuk efter resan. Nerå..



Det väntade 2 godsaker här hemma :D men dom får nog göra mig sällskap i sängen sen om ett taag isdtället för nu ska jag bara kika på tv och njuta lite.

Natti!//A



Vi kör direkt!

vi lämnade precis Uppsala. Gött att vi kör hela vägen hem direkt, så är man hemma ikväll istället för imorrn. Det gick ju fortare än väntat..har sovit hela vägen men nu blir det nog ingen mer sömn så att man somnar ordentligt ikväll. Skrivs väl när vi e hemma!



Första stoppet!

Äntligen! Trodde aldrig vi skulle få mat :P hehe, nemen vi gjorde vårat första stop nyss för att äta lite..behövde ju ändå tanka me. Är snart vid Högakusten, så det är ju inte så överdrivet långt kvar. Sovit hela vägen typ, ska nog vila en stund till. Skrivs senare!



We'll come again!

Godnatt, Godmorgon och hejdå! Ses om ett år..?

Det ät dags att lämna suomiland för att åka hemåt. Shit vad fort det gick, hehe men det är ju som allt annat! Nu väntar en lång bilresa till Uppsala, men det går väl rätt fort när man nu får sova några timmar!

Ska packa ihop det sista nu fort innan mammi och dom kommer, så ha det så fint så skrivs vi väl när vi är på den Svenska sidan igen!..när vi har vaknat vill säga :)



Nattiii!



Söndagens underhållning!

hahaha ja vi hade så mkt att göra idag, jäkla oväder har det varit här, typ som igår..storm typ? Hade dock lite tur med vädret i början på dagen..då var vi och hälsade på en släkting och sen..ah sen satte vi oss bara för att få en tyst lugn minut ute i stugan medans moster väntade på tvätten.

Vi fick lite underhållning från oväntat håll :P haha kolla bara på den här metermasken, eller vet inte om masken heter så men den heter så på finska iaf :)





Filmen är ju lite rolig, den va helt stilla när man kom nära den..



Detta kallas söndagsunderhållning :P

Ska inte somna idag..ska vara vakna tills det är dags att säga hejdå till Finland, det blir några avsnitt av True Blood innan avfärd :)

Hoppas eran helg har varit bra!
Sov gott//A



Mat & Träning 11.07.24

åh, nu börjar det kännas..saknar verkligen gymmet nu! Det känns i kropp och själ. Kroppen för att man börjar känna sig svag..OCH man börjar försvinna som det känns just nu. Trodde det skulle bli skönt med en vecka utan gym och sånt men är man van vid det och gillar det så mkt som vi gör så blir det faktsikt jobbigt efter ett tag när man inte KAN gå och träna när man vill.

gråtgråt, ja hehe vi gråter över gymmet, hmm..stackrs dom som gråter för att dom MÅSTE till gymmet! Men det är inte långt kvar innan vi får gå dit igen, 2 dagar MAX. Har planerat att träna upp oss lite sen. Som sagt, nu har man tappat väldigt mkt, även om det sägs att man kan va utan träning upp till 2 veckor? Eller har jag fått det helt fel? fast nånstans läste jag också att det redan efter några dagar började förvinna styrka och sånt. Får kolla om det var i IFORM tidningen.

Det har gått 2 dagar nu när man inte alls kollat på intaget och inte brytt oss heller, för fredagagen var fylld med alkohol och lördagen var bara fylld med...ah annat, hehe

Men idag har väl dagen sett ut så här..




Middagen åt vi på ett uteställe så den är väl kanske inte 100, men det är det aldrig så det gör ju inget? Tar ju detta på ett ungefär. Fast oftast har vi rätt mängd på det mesta iaf.

Aja, får se om man stoppar i sig nåt litet, har tänkt att vara vakna ett bra tag till!



<3 silver!

You have to love it!




Bästa maten <3

Om jag kunde så hade jag faktiskt levt på endast Nötter, Avokado, Lax/tonfisk & ägg! Det är typ det "bästa" vi vet i form av mat..fast då kommer ju frågan varför skulle man inte kunna leva på det? största delen av veckorna iaf? hehe

Tror fan jag/vi ska börja göra det, verkligen ÄLSKAR att ta några nötter med en kopp te. Avokado på knäckis eller bara sådär..med kanske lite honung på ;P Lax&Tonfisk som luncher bara för att det är så gott och fulla av bra fetter. Ägg för att det bara är så himla gott och nyttigt, går och variera på många olika sätt!

Ska kolla upp några bra recept till alla dessa råvaror :) sen är det bara att köra! <3




Bilder från Oulu

Det var en helt fantastisk dag, kväll och natt i Oulu i fredags! Thanks to våran underbara Sanna och hennes vänner :)



Bodde på ett väldigt fint område :) Helt nybuggt typ, med älven precis jämte.



Sanna och Jenni innan båtfärd.



Vi spenderade dom första timmarna med att bara chilla runt i båten med lite cider och sol som sällskap :) Vädret verkade inte vilja vara på våran sida i början men sen så :D



Det blev faktiskt lite bad me :)









Här börjar kvällen :P



Vi blev hämtade av en mindre limosine, en bra start på kvällen :)



Åt den godaste "mackan" någonsin! Helt sinnesjukt god mat!..sedan fortsatte kvällen med..



"Lakku-shots"..yes, dom godaste shottarna någonsin, lakrisal-shots! Dom har vi recept på nånstans i bloggen, för efter förra årets besök i finland gjorde vi ju egna hemma ;P kan plocka fram det igen och publicera det! Som sagt, GODASTE shottarna någonsin!



Ray Bans var ju poppis där, Jenni fick sina hon har på sig..och jag blev typ erbjuden ett par ihopvikbara. Fattar inte varför jag bara inte tog dom :P haha Dom gillade jag väldigt mkt!



Kvällen sepnderades på en klubb, hmm? vad var namnet på stället nu igen? :P hehe ne men som sagt, hela fredagen var kanon!

Tack igen Sanna och alla andra som var med under kvällen!

See ya next year, om inte tidigare!



Klickat hem!

Nu var det sags för lite shopping kände vi :) inte shoppat på ett tag. Som vi skrev så var det dags att få långa ögonfransar igen så vi klickade hem en varsinn Revitalash, med den nya formulan. Sen hittade vi en snygg tröja me som är helt tranparent baktill. Snyggt! Den är väldigt mkt "vi". Vill ha den i den ljusa färgen me, men den var redan slut i S. :/ yeye har lagt den på bevakning så när den kommer in igen så tar vi den me. Allt är från www.nelly.com.





TREsemmé - Naturals!



Nu har vi hunnit testa dom någon gång sen vi köte dom...typ 5ggr. Vi älskar alla dom 3 olika TRESemmé vi har använt, dom blåa, dom lila och även dom gröna från USA, men dom ska ju iofs vara som dom lila. hehe

Naturals känns väldigt sköna, håret blir jätteskönt och mjukt direkt efter användningen. Dom doftar behagligt..väldigt naturligt :P hehe om ni fattar, inte starkt eller nåt sånt.

Som sagt så gillar vi alla deras produkter så den här är inget undantag, kan inte säga så mkt mer bättre grejer om dessa än dom andra? Det som är bra är väl att dom är mer naturliga utan dom olika ingredienserna som dom tagit bort, allt silicon och sånt. Mitt(Annes) löshår gillar dom, det har inte reagerat annorlunda på dessa iaf, men det kanske blir bättre ju mer man anänder dom? :) Dom ska ju ge fukt, "nourishing moisture".

Har ni någon favorit ni kanske vi tipsa om som gör håret starkt och åretfuktat??



Sista kvällen!



vad ska vi göra!? Gud, nu har man beslutsångest! Kom hem från våran far för e stund sen. Det var trevligt att träffa alla igen, vilken timing att alla var samlade just idag :)

Var sjukt trötta så vi vilade till och med en stund där borta :P hehe gårdagen tog hårt på oss! För nu är vi typ lika trötta som innan.. mamma och dom kom hit en snabbis me, tanken är/var att vi ska ut tillsammans allihopa. Men det verkade helt dött på deras ställe så ah, dom lär inte stanna.

Och just nu känner vi själv bara att..hmm, njah asså man kanske ska skippa den här sista kvällen! SYND! hehe men så blev det förra året me. Tror dock ingen dör om vi inte drar ut, vi kan tacka oss själva imorrn istället :P

En skön dusch och sedan kanske lite gottisglass lockar för mkt just nu!
Hoppas ni har en trevlig lördagskväll!

Later//A



Svar på frågestund del2.

Hur räknar ni ut hur många kalorier ni ska äta på en dag?
Svar: Det finns olika sidor som kan hjälpa till med det, en sida är tex. www.dinbmi.se eller den vi använder just nu www.shapeupclub.com. Dom ger ett ungefärligt värde på vad som är bra för det du vill få ut av det.

Hur har ni fått så snygga och tonade kroppar?
Svar: Nr1. TRÄNING :) Har "smala gener" Men allt handlar ju såklart om bra matvanor och motion, ingen har en kropp om man inte jobbar för den. Vi har den kroppen vi har för att vi styketränar, som sagt så förvinner våran kropp om vi inte underhåller den på gymmet.

Har ni alltid varit så hälsosamma och noga med maten?
Svar: Nej verkligen inte! när vi var yngre åt vi väldigt mkt onyttig mat (Mc Donalds & pizza) och väldigt mkt godis! Då kunde man äta typ vad som helst eftesom man var så smal och inte hade börjat träna än. Ämnesomsättning och kropp ändras med tiden så man får inte tro att man kan hålla på som när man var ung hur länge som helst.

Idag äter vi mkt varierat, äter nyttigt på vardagar men sen unnar vi oss på helger :) men man får ju göra det med måtta, för vi har märkt att det faktsikt syns när man inte ser upp :P



Varför "vågar" ni inte springa i regn?
Svar: Hehe det har inget med att våga att göra..vem vill springa ute och bli blöt? då springer man såklart hellre inne på gymmet.

Hur många ggr i veckan tränar ni vanligtvis?
Svar: "Vanligtvis" tränar vi minst 3ggr i veckan, men ofta blir det mer eftersom det är så skönt att träna, det är ju en del av våran livstil..och vi mår bra av det.

Ni har sagt att ni vägde mer förut, hur gjorde ni för att gå ner i vikt?
Svar: Anledningen till att vi vägre mer innan var för att vi tränade så hårt med mkt vikter, vilket ger ökad muskelmassa, Det slutade vi med och därför gick vi automatiskt ner i vikt. För som sagt, tränar vi inte så blir vi smala. Det är en av anledningar till at vi tränar idag..alltså att vi inte ska "försvinna" :P hehe

Hur många kg vill ni gå ner i vikt? Och varför? :)
Svar: Vi vill egentligen inte "gå ner i vikt" utan bara bli av med lite underhudsfett för att få en mer tonad kropp. Och därför måste man ta ner på kalorierna vilket gör att man kasnke tappar kg men så tränar vi upp musklerna istället för att inte tappa för mkt i vikt. Så att gå ner i vikt är inte vårat MÅL om man säger så. För vi väger inte mkt ändå.

Vad är erat bästa tips på att gå ner i vikt? Muskler väger ju mer än fett. Sen undrar jag om den sidan ni räknar kalorier på är svår? Kan en person som inte alls kan räkna förstå?

Svar: Vårat tips för viknedgång är att: äta mindre än de du förbrukar och träna! Det är det ända som funkar och det är bevisat. Enda RÄTTA och bra sättet!

Sidan Shapeup club är lätt som en plätt, det är bara att skriva in allt den ber om, och sedan är det bara att kolla på dina olika produkter hur mkt kcal dom innehåller och sedan kolla hur mkt av allt du äter. Till detta behöver du ju en våg såklart. Kan verka jobbigt i början men med tiden lär man sig som sagt hut mkt det mesta inehåller och hur mkt du brukar äta av varje grej, man lär sig se med ögat efter ett tag.

Tips när sötsuget sätter in?
Svar: När sötsuget sätter in ska man ta nåt man tycker är gott, men som inte är just sött eller ska man säga onyttigt. Det finns massa bra grejer som funkar, Ofta är det nåt annat man är sugen på än "godis". Våran grej är väl vårat vardagsgottis. Att hitta ett bra och nyttigt mellanmål som man kan mysa med :)



Vad tycker ni om t:ex cambridgekuren?
Svar: Är inte insatt i det men läste igenom lite om det och måste säga att det kan faktsikt funka för vissa. Men det känns väldigt extremt dom första faserna i det hela, men ja..vissa metoder funkar för vissa och tvärt om. Vi själv hade väl kanske inte klarat av att gå på så lite kalorier. Får ont i kroppen då man inte får i sig tillräckligt med energi, hehe. Men som sagt, den funkar nog på dom som är väldigt stora och behöver gå ner. Det är bra att man också har en rådgivare om man ska testa det.

Vad var det för fettförbränning osv. som ni åt? Känner ni att det funkar bra?

Svar: Just nu använder vi "Ripped Fuel", Har inte riktigt satt oss in i det, vi äter den varje dag nu och det känns ju som om man bevarar sina muskler o så, har inte tappat mkt i muskler, men det an ju vara tack vare proteinet me. Har inte kunnat testa den fullt ut när det gäller tillsammans med träning eftersom vi iten tränat så mkt nu det sista. Svårt att säga tyvärr. Gillade dock dom förra vi åt, "lose it, workout". dom kan man säga att vi kände av mer. Iaf i samband med träningen. Svetten sprutade :P haha det gav mkt energi.




Not again!



ÅÅÅH, vi lever! heheh gårdagen var helt sick! Har en massa trevliga bilder från hela dagen, även lite filmer också :) ska bli kul o sätta sig o kolla igenom allt nu snart! Sitter hos våra vänner, ska ta bussen "hem" kl 3, för pappa kunde inte komma och hämta oss :(

DUMMA! det ska antagligen vara "släktträff" där pappa bor, han bor en bit ifrån där vi bor. MEN ORKA vänta på bussen och sitta på den IGEN! uuuusch.

Aja, ska bort till grannen och sitta ute och få lite luft nu, fixar allt när man kommer hem till moster sen, Det blir väl en sista festkväll där borta sen igen.

Resten av svaren på frågestunden kommer in senare me :)
Later babes!//A



Svar på frågestund del1.

Hur mycket shoppar ni för i månaden?
Svar: Det är jätteolika, när det kommer en period då vi shoppar mkt kan det handla om mellan 2-5000:-, det brukar ligga runt det men ofta beror det ju på VAD man köper :) om det är kläder eller andra "nödvändigheter"

Något fint ställe i Finland som ni kan tipsa om?
Svar: tyvärr, har inte sett så mkt av Finland tråkigt nog..men Helsinfors är ju alltid fint :) hehe Kyrkan och det.

Favoritmat?
Svar: hehe det måste ju vara våra egengjorda hamburgare och även egengjorda pizzaorna! som brukar innehålla tonfisk, rödlök, annanas och simsalabims kebabsås. Även pepparbiff och criscutpotatisarna. Sushi är en storfavorit me :)



Vad dricker ni när ni är ute på krogen?
Svar: Isvatten med lime för Anne nu för tiden :P Men annars är det fishshots och cider.

Hur känns det att gå från att inte ha bröst till att ha bröst?

Svar: Från att inte ha bröst till att ha bröst..Det känns bra, trivdes med små, trivs med sörre! Det är ju ingen dramatisk förändring direkt..Vissa mräker ju inte ens att vi har gjort det eftersom vi gjorde dom så lagom för kroppen.

Kommer ni någonsin flytta ifrån varandra?
Svar: haha självklart! den tiden kommer, men nu har vi inte brottom eftersom vi har allt vi behöver i våran lägenhet, som tex våran privacy :P finns ingen anlending att flytta från nåt så bra och som funkar så bra. eller hur?

Har något av era förhållanden tagit stryk av att ni bor tillsammans?
Svar: Absolut inte, har inte bott hemifrån så länge än ändå och under den tiden har Jenni bara haft ett förhållande, och det slutade som det gjorde av andra skäl :)

Vill ni ha barn i framtiden?
Svar: Självklart, men det är långt till den framtiden :P

Funkar era dildos bra? Vilken modell va det ni köpte?
Svar: haha har inte köt någon dildo..vet inte vart du har fått det ifrån :P

Brukar ni någonsin umgås med vänner efter jobbet, t ex fika elr så? det verkar som om ni mest tränar och sen festar med folk på helgen :P
Svar: Så brukar det vara, men visst händer det att man tar en fika inland, inte för att vi är några "fikapersoner" direkt. Annars umgås man ju hemma med någon efter jobbet, men så får man rätt mkt "umgänge" på jobbet me.

Vilka är era favoritfilmer?
Svar: Kommer inte på någon film just nu, ingen har satt sig på senaste, det finns dock många vi vills e som har kommit på bio nyligen. Men Pirates och även Twilight är väldigt bra! Gillar lite övernatuliga filmer och även action med humor i :)

Är ni helsvenska?
Svar: Nej vi är helfinska :)

Kollar ni PLL med svensk text? Isf var hittade ni det? :)
Svar: Nej, vi har ingen text alls..

Jag undrar hur det fungerar med sovrummen. Haha, det här är kanske en konstig fråga men jag har uppfattat det som att ni delar rum av någon orsak, fastän ni har ett större och mindre sovrum? Om ni inte delar, vem tar vilket rum och hur bestämmer ni det? :)
Svar: Nej vi delar INTE rum, som sagt så bor vi i en stor 3:a med 2 sovrum. Ett lite mindre och ett lite större. Anne har under en tid (rätt länge) bott i det större rummet och det har blivit så eftersom Jenni inte alltid har sovit hemma. Så nu är det som de är och det finns inget som är bestämt.

Är ni båda singlar nu? Trivs ni med det?
Svar: Ja vi är båda singlar..ÄN så länge, Jenni dejtar..men det ahr dom flesta nog redan förstått :) Trivs väldigt bra med det som är just nu.

Hur är det att jobba på Nelly?
Svar:
Det är jättekul eftersom man får vara en del av en så stort företag. Jobbet i sog är väl som alla andra, ena dagen är det roligare att jobba och ena dagen känner man bara att det mesta är jobbigt. Men vi är väldigt glada över att jobba med det vi gör, vet att många skulle vilja göra det vi gör idag :)

Vad får ni göra när ni jobbar?

Svar: Vårat jobb går ut på att välja "rätt" bild för att plagget ska framstå så bra som möjligt på bild, så att det säljer och ger en bra känsla. Finslipar på modeller och färger på bilderna.

Vad kommer ni satsa på för kläder i höst?
Svar: Så bekvämt som möjligt :) Avslappnade plagg som har med höstens mode att göra, ser att det fortsätter med byxor och sköna koftor och liknande.

Vi hoppas att den rockiga stilen kommer igen, eller håller sig kanske man ska säga? för den gillar vi :)



Ni har säkert svarat på denna fråga förut, men undrar lite om sättet ni tar bort hår på.. För visst kör ni med IPL:en från nelly? Jag har nämligen funderat på att köpa en sån.. Men är det värt pengarna? Jag menar 5000 kr är ändå rätt saftigt att lägga på den och sen om den inte är bra.. Gör det ont? Har nämligen gjort laser en gång förut, det gjorde så fruktansvärt ont att jag trodde jag skulle dö.. Hur ofta måste/ska man göra det? Vore evigt tacksam om ni kunde berätta så mycket ni kan om denna produkt =) kram
Svar: Ja, vi tycker att den var värd pengarna även om vi inte blivit hårlösa än, för det atr faktsikt lång tid innan man blir det, men som vi har visat innan i ett antal inlägg så har håret förvunnit på olika ställen på benen så man är flävkig, man ska göra det med några veckor mellanrum, men nu är vi väldigt bruna och då kan man itne göra det så ofta för den funkar bäst på ljus hy tråkigt nog. MEN det finns en som är anpassad för mörkare hud som itne finns att köpa på nelly, utan på rio beauty's hemsida. Det gör inte ont, men det kan sticka till och bli varm ibland då du är brun. Har iaf som sagt blivit av med en del hår, men det är en tidskrävande process..

Vad hade ni för "roller" i skolan?
Svar: Våra roller i skolan har varit olika från en stadie till den andra. Men dom sista åren hade vi ingen direkt roll, vi var 2 tjejer som folk antingen älskade eller hatade :P hehe Vi gjorde inget märkvärdigt om oss, utan vi bara var..Försökte inte synas mer än nödvändigt om man säger så. Sen fanns det såklart folk som tyckte att man försökte synas mer men så var det inte, för det var från deras sida problemet låg.

Heej, ni kanske inte vet, men Nellys high heels party - ungefär hur lång tid innan det börjar bör man vara där? iochmed det står kom i tid...?! ska till båstad den 27 :e juli.!
Svar: Om du ska till Båstad får du nog vara där iaf en timma före? vet inte rirkigt, det är väldigt olika från stad till stad :)

Hur skulle era vänner beskriva er personlighet? Är ni lika? :)
Svar: Frågade våra 2 närmaste vänner.

Tess skrev: Ni är lika och olika på olika plan.. ni kan ha väldigt olika personligheter men det beror på typ vad det handlar om o vad som gäller men övrelag är ni lika, Anne är lite lugnare.

Anki skrev: Ni är nog egentligen helt olika fast ni tänket likadant. jag tycker att ni har ganska olika personligheter liksom...fast ni rär ju självklart lika och tänker lika för ni är syskon, och...nu när jag skriver så inser jag ju att ni nog är mer lika än man kan tro. båda har ett djup många faktiskt aldig får se tyvärr för ingen kommer er in på livet.

Hej! Detta är absolut ingen kritik alls, så ta det inte fel:) känns det inte lite fejk med alla ingrepp och ändringar ni gör med er själva? Varför var ni inte nöjda innan? Känner ni er snyggare nu? Hoppas ni har en fin sommar, älskar er blogg! Kram från Mia
Svar: Nej det känns verkligen inte "fejk", Våra ingrepp ÄNDRAR inte våra utseénden från tidigare, vi ser likadana ut som innan, det är bara det att läpparna är fyllligare men det får dig ju inte direkt o se ut som någon annan. Sen har Anne tagit bort sina påsar vilket bara gör att hon inte ser lika "trött ut" som innan, hehe. Vi har alltid varit "nöjda" men kan kan alltid förbättra småsaker som sagt. Och det här med Botox, att inte få en rynka mellan ögonbryna längre förändrar ju inte heller ens utséende på något sett.

Vilken behå storlek hade ni innan ni opererade brösten? och hur mycket la ni in? var det mycket problem det det efter operationen? är väldigt sugen jag med, men vill tänka igenom det väldigt noga först, det är ju inte gratis precis.
Svar: Vi hade 75A innan operationen. Vi la in 285ml. Det avr inte mkt problem förrutom det vanliga att man var stel och orörlig. Jenni hade som sagt svårt med smärtstillande eftersom det inte tog på henne så hon hade det lite jobbigare än Anne. Sen blev det så att en nerv kom i kläm i armen på båda, men den har släppt och det gör det ofta om det inte blir nån annan komplikation.

Har ni ett av dem finska efternamnen lr har ni ett svenskt?
Svar: Vårat efternamn kommer från börjar från Italein så det är varken Finskt eller Svenskt.



Oulu it is!

Nu drar vi till OULU över dagen!..stannar tills imorrn. ÖH! sjukt dyrt att åka en timma med buss BTW, kostar typ 200:- att ta sig dit.. Det är typ som från Borås till GBG, yeye!

Har gjort lite tidsinställda inlägg för att ni ska kunna ha nåt att läsa :)
Annars skrivs vi väl när vi skrivs! P&K!




Inte Borås ikväll!

Det blir ingen torsdagkväll i Borås idag.. Här blir det lite fest ändå! Och ikväll är alla samlade :D



Ha en fin kväll!



More America @ Gina!




Taking it back!



Eftersom våran moster kom hem idag, var hon tvungen att gå igenom alla kläder vi hade med oss hit, Hon har ju inte hunnit se allt ÄN.

Jenni var med och kollade lite och fick syn på en t-shirt vi lagt dit, Jenni kände väl att den kanske fortfarande borde tillhöra oss! :P hehe



Gorilla t-shirten från Gina från förra året.

Har sett att "djungeltrenden" kommer snart, lika bra att behålla t-shirten då :) hehe man ska fan aldrig slänga nåt känns det som? Men vem orkar spara allt när man sen kan köpa en nyare variant, men det är ju bra att ha kvar en del av det gamla..eftersom allt kommer igen.




Revitalash - ny,bättre, snabbare formula!



ÄLSKAR revitalash, det gav oss verkligen långa, fina och täta fransar så jag fattar inte att vi slutade med det. Dags att börja igen! Kolla vad vi hittade i en av våra tidningar. Ny formula, längre fransar på bara 3 veckor ist för 4 som innan och nu har vi fått in den på nelly oxå så vi får nog ta o klicka hem en varsinn. Det funkar, trust us!



Bloggen är helt förstörd!

Frågade blogg.se hur vi skulle fixa bloggen eftersom inläggen ser helt fel ut och vissa syns inte alls om man trycker på föregående månader. Dom bad oss göra en sak men nu ser den ännu mer fel ut. Helt förstörd helt enkelt. Måste fixa det snarast annars orkar man ju inte läsa. Men vi håller på så håll ut!



Ännu en serie...

Vad ska man göra när man är ikapp USA med PLL, inga nya avsnitt på en hel vecka, det suger verkligen eftersom det är så beroende framkallande. ÄLSKAR PLL, att dom kommer på nya serier bara sådär ;D



Vi måste ju underhålla oss med något när vädret suger och när man inte har nåt att kolla på på kvällarna/nätterna. Så vi tankade två säsången av True Blood. Det är ju ändå USA's bästa serie så vi ville se om vi tycker att den e lika bra som alla säger att den är. Sett några avsnitt här o där men den ska ses från början för att man ska hänga med så nu e första säsången igång :D Börjar sådär bra men de kommer nog igång efter några avsnitt. Ska precis börja på avsnitt 5. Dags att börja glo, later ;)



STOP!



Nu har vi stoppat frågestunden! Kommer sätta oss med det redan idag eftersom vädret inte är med oss just nu.

Kommer dela upp svaren i olika inlägg som vanligt, i olika kategorier. Ska bli lika kul som vanligt att svara på era frågor!

Kan inte lova att svar dyker upp redan idag, det beror på om vi måste skaffa bilder till svaren me :) men håll ut, ska försöka fixa det så fort det går. Har ju trots allt semester :P hehe

dyker det upp andra frågor nu i efterhand så komemr dom självklart att besvaras men inte i inläggen som heter "Frågestund" utan under "En fråga/Ett svar".

Later!



En lite trevligare dag!



Idag har vi som ni nog redan har förstått kunnat ligga på stranden, men det blev inget lågvaritgt besök där.. Det har ju varit en del måln idag och mamma och dom trodde att solen inte skulle komma fram mer efter ett tag så dom ville åka, hehe





Vi var rätt så ensamma på stranden idag, rätt skönt..!

Aja, efter att vi åkt hem så kom solen fram igen såklart..så vi låg här utanför lägenheten och solade istället, för dom har en liten bakgård, det är ju ett radhus dom bor i som tur e! Försökte ta vara på varje stråle när solen var framme för som det ser ut just nu så kommer det nog regna en hel del :/

Men vi har nog lite saker att göra ändå om det skulle bli så illa, hehe som sagt så finns det serier att kolla på och pappa ska väl få ett besök här i Finland me, för han är här nu iaf :) Sen kommer våran moster hem imorrn och då blir det nog lite fest skulle vi tro...ah, vi får se helt enkelt.

Hoppas ni har haft en bra onsdag! så får ni sova så gott!
Natti//A



Mat & Träning 11.07.20

Har mestadels legat ner idag..för vi har ju legat och solat lite, fick bara en promenat från stan hit. inte mkt mer..gjorde lite magövningar iofs! Bollen är ett bra redskap! I like!

Vaknade rätt sent idag..har inte hunnit med många mål idag heller, eller iofs så delade vi upp våran middag för dagen, vilket kändes bra faktiskt :) man blev inte lika mätt och man gick inte hungrig heller!

Så här har dagen sett ut idag.. hehe kolla den lätta frukosten! det var en väldig lätt variant av youghurt..en från Arla.





Höhö, tog en liten döskalle :P den var god den! har ju råd med fler..fast dom sparar vi till nån annan dag..är helt sjukt sugen på te hela tiden, har druckit 2 koppar idag iaf, känner för mer..men klockan är rätt mkt redan.

Fast det blir nog en till nu ändå..gött och mysa med till filmen :)



Dagens outfit

En trevlig och bekväm strandoutfit :) älskar toppen!



Top- Gina. Glasögon - Lindex. Shorts - H&M. Väska - Gina. Flipflops - Old navy (USA)



Nyhetsbrev v.29

Last of the last!..passa på nu :)




Gjorde om det lite!

Vi köpte ett linne från Gina Tricot förra veckan men tycker inte om alldeles för långa linnen som typ ser ut som kortare klänningar. Så vi gjorde om det lite. Antingen ska de vara kort eller lagom så det går ner över rumpan en lite bit. Detta blev ett mellanting, blev mycket bättre så :) Får nog köpa ett nytt i M känner vi nu, alla ginas grejer krymper ju i tvätten o vi gillar lite lösare varianter på linnen.






A big difference!

there's a difference between giving up and knowing when you've had enough!




Shoppingtips!

Älskar söta nattlinnen/myskläder. Dessa är från H&M för bara 149:- finns i vitt och blått oxå. Tänkte köpa oss en varsinn. Mysigt att sova i om man inte vill sova naken hos någon när det e varmt ;) Gulligt som en myskvällsoutfit oxå!




Glöm inte!

Glöm inte frågestunden, tänkte avsluta den ikväll! så kom på lite roliga frågor som vi kan sitta och svara på :P

Nu blir det äntligen stranden för våran del! Ha en fin onsdag!




Stalkers everywhere..

Stalkers finns det gott om i världen! Stackars kändisar som får stå ut med helt crazy fans som inte kan låta dom vara, hade ju fan fått panik!?

Det är lite kul att folk inte alls tänker på att man faktiskt fattar när någon följer efter en, eller inte föäljer efter en men iaf går förbi..eller åker förbi typ flera gånger bara för att. Vi vet att vi är som aliens när vi kommer hit, man är rätt mkt annorlunda mot andra här. Inte för att man ÄR det men ah, dom flesta fattar nog vad vi menar när vi skriver så, kommer man till ett litet ställe så märks det tydligt att man inte är härifrån.

Idag har man iaf fått känna på lite stalking, Blev förföljda av en bil när vi var och handlade tidigare idag, skäms dom inte själv när dom märker att VI märker att vi är förföljda? hehe det är våran fråga..vi tyckte ju till och med att det var pisamt för deras del.

Tänkte nästan ta kort på bilen bara för att..hehe men äh, vem vill ha bild på en ful, vad det nu var för märke på den :P saab eller nåt?



Dom vet npg på ett ungefär vart vi bor..för den har snurrat runt på området några ggr efter det iaf..mamma är lite orolig, men det är hon ju alltid :P hehe

Ne men i den här lilla staden kan man nog vara rätt lugn..HOPPAS VI!

Nu ska vi kika klart på sista Vampires och sen sova, för klockan är mkt här. Det är ju en timma framåt och vi ska försöka komma upp tidigt imorrn om det är strandväder :)

Natti!



We <3 Glass!

mmmhm, det var gott! Måste ju bara skriva lite om tillfredställelsen :) Det var länge sen man åt glass nu känns det som.

Hittade dessa godbitar här i finland som vi blev sugna på..



Chokladgräddglass med chokladsås (190Kcal/100g) & Gräddglass med mintsmak och chokladsås (210kcal/100g).



Tog 100g av varje..så alltså 200g tillsammans som blev 400Kcal. 200g glass var väldigt mkt! mer än väntat faktsikt..hade nog inte behövt så mkt ens känner man nu i efterhand :P hehe men det var ju gott! Och det avr det vi hade råd med att få i oss utan problem ändå så :) skålen på bilden är "normalstor" så det blev 2 rätt stora fyrkanter..

Nu är man tillfredsställd iaf!

Ska kika på lite olika glassar nu, fick veta för ett tag sen att carte d'or har en bra mintvariant! :D Glass känns ju inte så onyttigt..inte för mig iaf, kanske är det för att det är flytande? vet inte :) hehe

njuuuuut!
We <3 glass!



Mat & Träning 11.07.19

Hemmaträning är ju en bra grej när man är bortrest, för lite måste man ändå röra på sig. Vi tog ju med oss gummiband och den lilla rodondobollen, dom har vi kört med lite idag. Gjorde nån enstaka övning bara. Jenni testade om hon kunde köra lite rygg med tanke på att hon hade ont i nacken igår igen.



Känner verkligen för att springa lite, men när vädret inte är helt OK så vill man inte chansa, det har regnat en del idag, eller det kommer skurar ibland. Idag har vi iaf fått promenad till och från affären, det tar ändå 30 minuter att gå fram och tillbaka. Rätt bra tycker jag för vi tar den vägen varje dag när vi ska handla..då vet man att man får lite rörelse iaf.

152kcal kvar att förbruka OM vi käkar det jag lagt in i tabellen ;P får väl se..för vi har tänkt o gotta oss lite ikväll..

Frukost: Turkisk lätt yoghurt med frysta hallon. Grönt te. 136kcal
Mellanmål: 2 rågrutor med ost och saltgurka. Grönt te. 292kcal
Middag: Tonfisksallad..



Och sen är det som sagt inlagt lite gottit i form av glass!
Kvällsgottis: Chokladglass & Mintchokladglass. 400kcal om man tar 100g av varje sort, ska försöka hålla det på den nivån :P hehe

Gott med måtta ska det vara!..även kallat tillfredsställelse.
Later//A



Dagens outfit

Sportinspererande..har själv gått i träningkläder idag, vilket är skönt ibland!



...H&M



Vårat "krypin"

När vi är här i Finland så bor vi hos våran kusin..och moster såklart eftersom det är hennes lägenhet. Men nu bor moster någon annanstans och kusinen är här själv?..fast hon är inte här så mkt ändå för hon jobbar på veckorna.

Men en sak när det gäller ställen att bo på, det är att det absolut inte får vara smutsigt och äckligt..gillar inte att ha det smutsigt hemma och det är ju inget undantag när man är bortrest heller.

Varje gång vi kommer till "stugan" (mammas barndomshem) så blir det en städdag där, eller det är mamma och mostrar som fixar till det, för som sagt, vem vill bo smutsigt.

Idag tog vi tag i vårat egna lilla krypin eftersom vädret är ostabilt..för lite nytta kan man ju alltid göra då! Kände redan när vi kom i lördags att vi var tvugna att städa till det lite, för jag tror inte våran kusin har brytt sig så mtk om det :P hehe Men eftersom vi ska bo här en vecka så måste man ju nästan se till att det är fräscht.

Damsög iaf allt och plockade undan massa grejer, så nu känns det  bra :) hehe



Ne..om man skulle ta tag i det här med dagens middag...eller gå och införskaffa den alltså..handla :) hehe idag blir det nåt betydligt mkt nyttigare än dom andra dagarna.

Later babes!//A



Shoppingtips!

Sjukt snygg. finns även i grått. Från weekday 100:-.




När vädret sviker!

Vädret har inte varit så himla bra dessa första dagarna påsemestern. Det har inte regnat, det har varit varmt men mulet. Regner trillar väl ner från himlen vilken dag som helst. Det är så ostabilt. Vill ha SOOOOL.. alltid lika tråkigt när vädret sviker på semestern och bara skiner när man jobbar!

Anyways.. tänkte tipsa om några saker man kan sysselsätta sig med om man har tråkigt eller inte kan vara ute i solen. Som vi nu ;) hehe.

1. Vi fattar men endå inte riktigt varför man sitter inne i dåligt väder och inte går och tränar. Så de första vi tänker tipsa om är att träna! Varför bara sitta på sin röv o klaga på att det är tråkigt när man kan bli snyggare på gymmet ;) Om du inte har gymkort så kör på hemmaträning! Vi tog iaf med oss de vi fick från IFORM, tränar inte varje dag som ett freak, för semester e ju semester, vi tränar inte ens varje dag hemma, 2-3 ggr på semestern eftersom man hellre umgås o festar men när den e slut går de tillbaka till de vanliga 3-5 :D längtar! Ta en promenad om de inte regnar för fasen, skönt med frisk luft och du blir piggare!



2. Det här e de vi sysselsatt oss med mest här i Finland. SERIER! Laddat ner alla PLL avsnitt och har bara avsnitt 4 och 5 på säsång 2 kvar sedan finns de inte fler... då får vi vänta i en vecka som alla andra, tråkigt! Har dock tankat alla vampires oxå och laddar true blood så vi har nåt o göra. Blir nog lite Smallville oxå :)



3. Läs dina favvo tidningar/böcker. Har inga böcker vi läser nu men funderar på att leta upp nån jag hört e bra o börja läsa igen. nte läst sedan skolan men när vi gick i skolan läste vi en del. Det e gött endå när man kommer in i det. Våra favvo-tidningar fick följa med till finland iaf så dom ska läsas från pärm till pärm.



Finns ganska mkt att göra bara man har fantasi men man orkar inte alltid som sagt. Har känt oss ganska lata dessa dagar. Lagt oss och gått upp sent. E ni hemma o har en flirt kan ni alltid bjuda hem honom på en heldag i sängen :P haha.. Jag (jenni) har haft nackspärr IGEN så inte kunnat träna så de suger ganska mkt, ska gå o kolla varför jag fått de så ofta nu de senaste.

Nu ska vi hitta på nåt, ska ringa o kika med mamma o mostrar vad dom håller hus först :) later!



En gång per år..

Eftersom man är här en gång per år så känns det som en självklarhet att man hälsar på så många släktingar man hinner, dom som lever men även dom som gått bort. Idag var det dags att hälsa på mormor och farmor igen! Mormor har man hälsat på några år irad nu, men eftersom farmor gick bort förra året i Februari så var det första gången man hälsade på hennes grav, när hon låg där då. Var ju på begravningen.



Farfar & Farmor. Fått mitt andranamn efter henne, Elina :)



Morfar & Mormor, Jenni har fått sitt andranamn efter mormor :) Margareta.

Det var iaf fint på gravarna, la lite nya blommor på mormors, men farmors behövdes det inte göras nåt med.

Usch, kanske inte nåt roligt sånt här men sånt måste som sagt göras! Nu ska vi se på nåt mer spännande :D PLL it is! we just cant get enough!

Hoppas ni har fått en bra start på veckan!
Natti//A



Mat & Träning 11.07.18

Phew!..varmt blev det till slut. Kom hem nyss från "stugan"..vi fick för oss för att ta oss en promenad hem, vilket kanske var smart för den kändes lite behövlig idag. Har mest suttit inne..rätt orörliga. Sen att kalorimätare lyser rött vilket innebär: För mkt kalorier idag..det är inte så konstigt med tanke på middagen idag, visste att det skulle gå över redan när vi skrev att vi skulle kolla ungefär hur mkt en sån innehöll.

Så promenaden hit blev dagens träning, den tog mer än 30 minuter, sen gick den i ett bra tempo, för som sagt så går vi inte som sniglar när vi ska ta oss från ett ställe till ett annat, det gäller vart vi än går :) Sen blev det ju en promenad innan me när vi avr och handlade mat, det var en liten powerwalk me. Provade även en ny övning för magen med den lilla bollen vi fick i mag-kitet, den var jobbig. Den kan jag visa nån annan dag.

324 kcal för mkt säger tabellen idag..aja,
Frukost: 2 kokta ägg mosade med lite margarin. grönt te
Mellanmål: Proteinshake whey100.
Middag: 2 egengjorda hamburgare.


Allt i tabellen är för EN sån hamburgare på bilden.. allt är såklart aldrig helt 100 men där ser man ju nu hur mkt det faktiskt kan vara i en sån, hehe rätt mkt om man frågar oss! Men så är det med all sån mat, minsta lilla ingridiens innehåller ju nåt. hehe hela middagen är typ det vi ska ha i oss per dag ju :P

Sen behöver man ju inte äta 2, men vad ska man göra? är det gott så är det :P

aja, det blir ju inte mer idag, just much water..är as törstig!!
Later//A



Dagens outfit


All in...H&M!



Food chase!

Hehe, vet att vi typ skrev om det förra året vi var här..att man behöver besöka 2 affärer för att få ihop allt till en middag! :P

Ne egentligen inte, men vi gjorde det dumma genom att gå till den ena affären innan den andra, där hade dom inte riktigt det vi ville ha/behövde så vi gick till den vi brukar handla i. MEN där hade dom fan ingen köttfärs..hmm? ingen köttfärs på en Måndag?? när har dom leverans o sånt kan man ju undra??



Ni ser väl vad det blir för ikväll? ;P Som sagt så gottar vi oss på semestern, men samtidigt kan man faktsikt hålla koll på ah..ni vet, kalorierna :)

Så idag ska vi ta reda på vad en av våra egengjorda hamburgare innehåller, ska bli intressant. Men denna gången blir det ju likadant som igår med tacosen, dom här blir ju inte precis som hemma så vi får göra om det sen ändå.

Börjar bli lite hungrig nu så snart är det middagsdags!..men först, LITE mer PLL! ;D
Skrivs senare//A



3 flytande saker som håller kilona borta

De är mättar, de ser till att du får i dig färre kalorier och de är flytande. Varsågod, tre tips på vätskor som funkar när du vill hålla vikten.




1. Skummad mjölk

En studie visar att försökspersoner som drack skummad mjölk istället för juice till frokost åt mycket mndre till lunch än de som druckit juice. Enligt forskarna beror det på det extra proteininnehållet i mjölk som gjorde att testgruppen kände sig mättare.

2. Olivolja
Denna medelhavsolja är späckad med oljesyran “oleic acid” som främjar mättnadskänslan. Det enkelmättade fettet stimulerar tarmarna som sänder mättnadssignaler till hjärnan. Även avokado, rapsolja och mandlar innehåller denna oljesyra.

3. Vatten
Otaliga studier visar att de som dricker vatten känner sig mättare och får i sig färre kalorier än de som inte dricker tillräckligt. Vattendrickare dricker vanligtvis också mindre läsk, kalorifyllda kaffevarianter och sportdrycker.

Artikeln kommer från IFORM.

Det här med vatten är ju ingen nyhet direkt...Det mättar väldigt mkt, så drick på :)
dricker själv väldigt mkt vatten på dagarna. Iaf när vi är på jobbet..nu under semestern blir det faktitkst inte lika mkt.



Dagens tips - Diet/näringsvåg

Vi har själv skaffat oss en "vanlig" köksvåg men vill tipsa om denna som en av våra vänner införskaffat sig och kan vara bra för väldigt många människor som vill ha koll! för att ha koll hjälper VERKLIGEN!

Det är ingen vanlig köksvåg utan en hjälpreda när man vill ta kontroll över allt som har med matintaget att göra. Läcker svart design med touchknappar.



I vågen finns 378 förprogrammerade livsmedel. Väg ditt enskilda intag eller låt vågen summera ingredienserna när du lagar mat, slutligen summeras mängden.

Kolesterol
Kolhydrater
Protein
Fett
Kalorier

Minne för 99 olika maträtter. Mätytan är 16 x 16 cm.
Mäter även Bread Equivilent ”BE” som är ett viktigt värde för diabetiker.

Finns hos gymgrossisten.com för 399:-

En jäkligt bra grej! Men vi nöjer oss med den vi har nu :)




Frågestund!



Då kör vi väl en frågestund igen..så fråga på! Ni kan skria en kommentar  eller skicka ett mejl [email protected]

Det finns lite frågor och svar under kategorin "Frågor/Svar" som ni kan kika på så att ni kan få svar vissa frågor ni har och komma på lite nya frågor :)



What have we done!?

Kan inte sluta titta.. vill inte heller. sjukt bra som sagt! PLL <3 Två avsnitt kvar på första säsången men dom sparar vi nog tills imorrn..

Det är väl de vi har gjort idag, kollat på pll och varit hos morbror en stund där mamma o dom sover.. Vi har fått mosters lägenhet för oss själva nu när våran kusin åkte iväg nånstans för att jobba. Tråkigt men skönt o ha sitt eget place lixom. Henne kille o kompisar sprang ju runt här som en fritidsgård innan :P hehe aja.



Hjälpt mamma o dom att sätta upp partytältet som alltid sätts upp på sommarn så dom kan sitta o dricka vin o mysa i kvällssolen på kvällarna :P jävligt skönt faktiskt..



Så här ser mamma barndomshem ut, gammalt nu men de e helt okej att bo i under sommarna iaf :D morbror köpte det när mormor dog.





älskar hjortron! Moster sprang ut i skogen o plocka lite.. dom brukar göra de på sommaren, får hoppas att dom tar sig längre ut i skogen o plockar massor så vi får med oss de hem sen ;D gott!

Ska nog sova snart, klockan e ju trots allt efter midnatt, en timme före här ju :) Hoppas på bra väder så vi kan sola, varit riktigt varmt idag men sov ju bort nästan hela dagen, o kikade PLL så vi kom hemifrån sent idag. Tacosöndag blev de ju oxå.. gott! Sov gott!//J



Mat & Träning 11.07.17


Här har vi då en av tacosarna vi åt..det blev 3 st sånna..så då får man ju ta det X 3. Så hela våran middag gick på 711 kcal. Den här Tacon var mindre än dom vi brukar äta hemma, detta var ett mediumbröd, vi brukar ha dom stora och sen fattades det som sagt yellow peppers.

När vi käkar dom stora så blir det ju bara 2 var, så det blir väl säkert samma kalorimängd med 2 stora som med 3 lite mindre. Men ska ändå kolla upp allt igen nästa gång.

Frukosten blev 2 rågrutor med ost och stekt ägg.

Just nu är vi uppe i 1178kcal, så det är 195 kvar till målet..så då kan vi gotta oss med 4 döskallar ;P haha

Har inte rör nåt å oss idag tyå..så har inget att skriva om det..det har ju varit en "bakisdag" då ska man inte anträngaa hjärtat.

Later!



New obsessions!

hehe det kan både vara kul och jobbigt när man får nya saker man blir "beroende" av. Har iaf fått 2 nya saker jag/vi är lite beroende av nu..



Det ena är såklart Pretty Little Liars, det har nog ingen missat!? Det är helt sinnesjukt bra! Bara ÄLSKAR det! Kollar på det varje dag! har redan kollat ett avsitt idag, men ska se mer snart!



Det andra är faktiskt det här med kalorierna..eller ShapeUp Club, den sidan är jag inne på hela tiden :P hehe det är kul..men det kan också vara lite jobbigt.

Nu har jag iaf tänkt att ta reda på hur mkt en "standard" tacos inehåller som vi brukar äta, för det är tacokväll som gäller nu :) Iofs så fattas det lite ingridienser idag eftersom dom inte hade våra yellowpeppers här så vi får göra om det nästa gång hemma.

Har ni skaffat er några nya obsessions det senaste??
Later babes!//A



Shoppingtips!

Vi gillar ju små jackor/tröjor av siden eller med sidendetaljer så tänkte tipsa om dessa. 299:- Gina Tricot




SÅ KUL!

Som jag skrev innan, Vi hade sjukt kul igår! Det var länge sen vi hade så kul ihop vi 2..Våran kusin var med också såklart men ah.. :)

Här är 2 videos från stället vi var på, det va helt ap-bra musik hela kvällen! Har nog aldrig dansat så mkt som vi gjorde igår :D haha Lite får man ju löjla sig ;P








First @ Suomi!

Det var första kvällen i Finland igår och den var BÄST!!



Vi hade så sjukt kul!..det är synd att veta att det inte blir en till sån kväll här mer, hehe men det blir annat skoj ändå nästa helg! :D

Mamma och mostrarna svek igår :(
Någon video och sånt kommer upp sen, nu ska vi kolla lite PLL och äta frukost :)
Later!



2 crazy!

NU är båda lite crazy..firar en kväll med cuz...hahah!



hoppas ni får en kanonkväll! bye babes!



Mat & Träning 11.07.16

Stillasittandes heeela dagen från kl 3 inatt till 16.00 på dagen, herregud, hehe, Då behöver man inte mkt, men man blir ju hungrig ändå såklart!

Har försökt o hålla ner på det mesta eftersom man vet vad som väntar och så..

Har inte så mkt att skriva om dagens grejer iofs eftersom det inte har hänt nåt eller det inte finns nåt intressant och skriva just nu, kan inte heller insperera er till nåt just nu.

Eller jag kan faktiskt säga ännu en gång att jag märker på min kropp att man dragit ner på kalorierna det sista, har nog skrivit det tidigare, alltså LÄNGE sen hur jag märker att jag tappar underhudsfett. Jag märker det runt nyckelbenen..hehe alla har väl ett ställe där saker "sätter sig".

Tabellen säger så här idag iaf, tror den stämmer rätt bra idag!



Det där med med 28g Döskallar, vi blev sugna på nåt salt i bilen..mådde lite illa så vi var bara tvugna att ta 2 st! YES, 2 st döskallar är 99kcal...



Aja, det räcker väl för idag..kan dock inte lova att det BARA blir 3 glas, eller för Jenni blir det mer iaf..

Later babes!//A



Lördagsmusik!




Då är sötsuget som värst

Det är inte en slump att alla dietister tjatar om vikten av mellanmål. Nu har forskare fastslagit att risken för att ge efter för sötsuget är som allra störst klockan 15.23



Klockan 15.23 gäller det att vara på sin vakt. Då är risken som störst för att du ska ge efter för sötsuget. Enligt studien är stress och tristess på arbetsplatsen en vanlig orsak till att man lägger sina goda intentioner på hyllan. Femtiosex procent skyllde på stress och 26 procent angav tristess som det största skälet till varför de avbröt sin diet.

Enligt studien är det inte nattmackan som är boven i dramat, utan eftermiddagsfikat. Av de 1250 personerna som ingick i studien svarade 62 procent att de gav up sin hälsosamma livsstil på eftermiddagen medan endast 22 procent av de tillfrågade hade svårast att stå emot sötsuget på kvällskvisten.
– Vi var särskilt nyfikna på när människor är som mest benägna till att bryta sina hälsosamma vanor och det visade sig att risken är störst klockan 15.23, säger dietisten Linda O’Byrne till Daily Express.

Omgivningen spelar enligt deltagarna en avgörande roll. Åtta procent av deltagarna skyllde sina dåliga vanor på sina kollegor. Vill man hålla vikten kan man bli hjälpt av att inte bara hålla koll på kalorierna utan även veta vad klockan är.
– Genom att bli medveten om när du är som mest sårbar kan du lättare hålla din diet utan att falla för frestelser, fortsätter Linda.

källa



inte långt kvar!

Har varit ute på vägen sen efter 3 inatt..usch! hehe. Det blev inte många timmars sömn iaf..men sen har vi ju såklart sovit i bilen från och till. Sånt blir man iofs rätt utmattad av. Nu har vi äntligen kommit till Haparanda, så snart e vi i suomiland :) ska bara in och handla lite svenska nödvändigheter :P det e en liten stund kvar i bilen efter detta. Skrivs sen!



Dagens tips!

Kan börja den här lördagen med att tipsa om den godaste vaniljyoghurten vi vet, det finns många som har en bra vaniljvariant men denna har det lilla extra ;) inte den nyttigaste direkt men nu är det faktiskt smaken vi snackar om. Kostar runt 10:-. Det blev våran frukost idag! Love it!



Mat & Träning 11.07.15

Vi gjorde iordning proteinshake:ar till resan, men dom har vi inte rört idag..har inte haft "läge" att dricka dom, eller..kunde ju tagit dom som vårat mellanmål vi åt när vi stannade till, hade kanske varit ett smartare alternativ idage ftersom man BARA har suttit i en bil. Lr ner det har vi iofs inte heller gjort, började ju inte våran resa förräns vid 3 idag.

Idag blev det mer kalorier än väntat iaf, men det är bara för att frukosten blev vad det blev o sen så blev det lite gottis ikväll och även en middag.

Tabellen säger såhär...


kolhydraterna håller sig nere..hehe fettet och proteinet håller sig på hög nivår..bra eller dåligt? Fett och protein ska ju vara bra sägs det :P bara det är bra fetter dock. Har fått i oss lite mer än det här kan jag tänka mig.

I allt detta har det då ingått
Frukost 11.15: En halv pizza Tonno från dr.oetker var, med lite simsalabim kebabsås.
Mellanmål 17.40: En halv Pågen "god form" macka med ost
Kvällsmat: Kokt potatis, sås med fläskfilé och morötter. Pepsi max till detta.



Kvällsgottis 21.30:
Av detta åt vi faktiskt bara upp chokladen..och drack upp pepsin, resten sparas tills imorrn, en god frukost av danio. Det är skallarna som ligger i påsen :P glömde ta med våra hemifrån så vi köpte med oss några i affären här. Dom finns nog inte i finland vad vi kan minnas iaf.

Nu ska kroppen få lite vila, ska upp om nån timma.
Natti!!//A



Vi hade det bra..

..där bak i bilen! Men nu är bilfärden slut för idag iaf! Kom till Uppsala för en liten stund sen..till moster Kerttu. Här ska vi spendera några timmar..natten då, innan vi fortstätter våran lilla trip till Finland. För om någon nu skulle ha missat det så är det så att vi började våran semester idag och sak åka till Finland, som vi alltid gör på sommaren.

Det är jag, Jenni, Mamma, moster Katri och moster Kerttu som tar en roadtrip upp..yes vi åker bil hela vägen till Finland genom Sverige. Låter faktsikt jobbigare än vad det är. Bilresan hit gick ju kanonbra eftersom vi sov hela vägen :P hehe var rätt trötta efter gårdagen.



Har precis käkat lite, nu blir det tvmys och kanske lite gottis :P

Skrivs senare babes//A



It's like glass

Relationships are like glass, sometimes its better to leave them broken than to try hurting yourself by putting it back together





Missfärgade naglar!

fyfan vad arg jag blir!! Det gula jäkla nagellacket från viva la diva har missfärgat mina naglar total! Det ser ut som att jag ahr rökt i typ 80 år! ÄCKLIGT! Jenni naglar blev missfärgade första gången vi använde det, men då trodde vi att det var för att vi itne hade ett underlack men NE, nu hade jag ett underlack och dom blev totalförstörda. Dom ser värre ut i verkligheten än på bilden me..!



Ska försöka få dom "vita" igen på nåt sätt.. men nu åker det på ett torkost nagellack så länge.

Vill bara varna att vissa lack färgar av sig så testa först innan ni målar alla naglar och "förstör" dom. och har ni några bra tips på att få bort det gula så skriv gärna det! Thnx!

//A



Sko-mission!



Checka in dessa. Dom är fortf våra favvoklackar som vi köpte på nelly för snart två år sedan om jag inte minns fel. Dom är så sjukt sköna och jätte fina på foten. Alla frågar vart vi köpt dom när dom ser oss ute osv. Nu har vi ett mission.. Vi har skickat den här bilden till Jennie-Ellen som är skodesigner och har bönat och bett om att dom ska göra om dessa skor. Det gick ju med heel gripsen som kom tillbaka som är dom absolut bästa då borde ju vi få igenom dessa snyggingar i alla möjliga färger också!

Sjukt sköna som sagt och man kan gå i dom en helkväll utan att få ont. Inte så överdrivet höga heller för den delen. Foten ser liten o söt ut <3 LOVE LOVE LOVE! hoppar VERKLIGEN vi fick igenom det ;)



Dagens shopping!

Är det meant to be så är det! Vi har typ ofta tur när det gäller sån här.. att vi vill ha nåt och sen finns det typ ett par kvar och ah :) ni fattar..hehe

Eftersom mamma inte fick komma från jobbet tidigare idag hann vi springa ner på stan en liten snabbis för att hämta Jennis jacka på Grand coch även göra ett besök på Gina, tänkte byta våra svarta jeans som har gått upp i sömmen men så fanns det bara ETT par kvar, det fanns nog inget par mer ändå, hehe så vi köpte såklart dom sista paren! Våran favvobyxor, Serena supersoft jeans. Dom kostade BARA 199:-



Här har ni då Serena supersoft jeans (svarta jeans är ett måste!) och ett linne med USA-tryck för 129:- Tänkte klippa av det så att det blir kort, vill inte ha superlånga linnen just nu..pimp it up :)



Dessa kortare snyggingar får man för 149:-/st



Våran sötis Evve packade på oss varsinn strandväska me :) haha snygga är dom!

Nu är vi nöjda för nu fick man lite nytt med sig till Finland och allt detta kostade oss bara 126:- eftersom vi hade ett presentkort att utnyttja :D

Nu blire LITE chill med ett avsnitt av PLL innan avfärd..
Later babes!



Favoritmodellen André Bentzer!

Våran favoritmodell på nelly, André Bentzer har intervjuats av Cimon Lundberg (inmproveme.com). Tyckte att de va skoj att dom intervjua en svensk modell som man känner till. Här är fårgorna och svaren.



Du är idag en av Sveriges främsta modeller och reser världen över. Hur hanterar du stressen?

– Att jobba som modell innebär ibland många resor världen över. Det kan bli stressigt, men sen är själva fotningen inte så farlig så det jämnar ut sig tycker jag.

Det spekuleras ständigt kring modellers matvanor, och man lägger det största fokuset på kvinnor. Hur ser dina matvanor ut idag?

– Att modeller inte äter är tyvärr något som jag tycker stämmer in hos både tjejer och killar. Men det har aldrig varit ett bekymmer för min del faktiskt. Jag föredrar friterat och fett framför en sallad!

Hur mycket fokus lägger du ned på matvanorna?

– Jag äter precis vad jag känner för och är inte alls intresserad av snåla och osunda matvanor på det sätter. Sen kommer jag undan med väldigt bra gener.

Så, för att hålla dig i form ligger det självklart mer än matvanor bakom. Hur ser det ut med träningen?

– Tränar gör jag en del, men när man reser så pass mycket som jag gör blir det en del uppehåll tyvärr. Men när jag kör igång så ligger jag väl på fyra dagars styrketräning i veckan. Sen cyklar jag väldigt mycket också.

– Mitt mål med träningen är att få en smal, slank men fortfarande muskulös kropp. En som skymtar muskler när jag inte tränat, men som får mer konturer med en pump. Jag jobbar mest i Italien och USA där det ligger mycket fokus på just bröst och mage.

Hur ser yrkets ideal ut och har det ändrats från din början fram till idag?

– När jag började som modell var det väldigt smala killar som gjorde mest och störst jobb. Men nu på senare år så har det gått mer mot normala ideal och storlekar för både män och kvinnor. Jag ser bara positivt på den utvecklingen och tycker man ska ha kurvor.



Det låter som ett drömyrke för många. Att bli dyrkad för sitt fagra yttre och resa jorden runt, men det måste finnas baksidor. Berätta!


– Bara resandet i sig kan ibland vara en baksida man inte tänker på. Det kan vara otroligt påfrestande för kroppen. Jag åker själv iväg till New York idag för ett två dagars jobb, sen hem för att dagen efter åka till Milano en dag. Men det är absolut ett drömyrke och jag får träffa nya människor hela tiden.

För läsarna som väntar på att komma igång med rätt kost och träning, vad är ditt tips?


– Jag ska erkänna att jag inte följer kostcirkeln så pass väl själv. Ät istället vad ni vill och vad ni mår bra av. Har man svårt att komma igång med styrketräning så börja bara med att gå långa promenader.



Bye babes!

Vi är sena som vanligt, dags att dra. Turen var på min sida så jag råkade spilla ett glas rosé på BÅDA min vita mattor i vardagsrummet. Fick städa efter mig såklart, fyyyfan va irriterande. Som sagt, dags att dra ;) //J




Mat & Träning 11.07.14

Det är verkligen konstigt det här med att man ibland känner sig starkare när man har träningsvärk..känner ni också så? Hur kommer det sig? Man har ju ont, man borde ju typ orka mindre..

Idag körde vi ett hård benpass igen..träningsvärken har lagt sig lite mot igår men den är rätt stark fortfarande men som sagt så kude vi köra på hårdare idag.

La på lite extra kilon på benpressen och utfallen på stång. Behöver väl inte skriva vilka övningar vi gjorde direkt, för alla som läser bloggen vet nog det vi det här laget. Ska dock visa hur alla maskiner ser ut imorrn i ett inlägg så ni får se hur vårat "vanliga" benpass ser ut :)

Vad säger min/våran kaloridagbok om dagen då? Jo, den säger såhär...



För mkt kalorier idag med andra ord..Det ska nog va en hel del mer eftersom kvällsmaten idag inte stämmer i den. Har ju dock tränat sketahårt med både uppvärmning på kross och även lite löpning på bandet efteråt så vi har väl bränt en hel del neråt på den skalan. Men vi har ju som sagt valt att inte skriva i träningen där, för vi tänker bara på intaget just nu, allt annat som har med träning o göra är ju bara en "bonus" alltså minus på skalan.

Idag har vi iaf ätit
Frukost 07.40: samma som alla andra dagar denna veckan.
Mellanmål 10.30: En goodlife bar..ville testa dom för dom har vi fått med beställningar från Gymgrossisten. Innehöll 190Kcal.
Lunch 13.00: 2 kokta ägg och en halv avokado.
Mellanmål 16.20: Proteinshake whey100



Kvällsmat 19.30: En 200grams hamburgare med bacon och ost, pommes och cole slaw.

Jenni får i sig me rkalorier genom vinet ikväll, själv klunkar jag vatten.. sen dansar vi bort en del senare under kvällen!

That's thaaaat!
//A



Nu stå hon där..

men iiiinte viii! Det är cp kallt ute!..fyfan vilken otur man kan ha med vädret en torsdag som denna :/ hade det varit lite bättre så hade vi också stått nere på torget och lyssnat på Veronica..Anki är där nu..så hon ska filma och ta en massa kort :) Vi kommer dock få våra kort och filmer inne på Grand i värmen sen  :)

Satt på Grands BBQ innan, åt en hamburgartallrik..det brukar va standard för oss när vi käkar ute, eller tapas då :) hehe men som sagt, fy sjutton vad kallt det var! satt med filtar och allt. Var ju tvugna att göra det bara för att det var bestämt sen långt tillbaka att vi skulle käka o sen kolla Maggio.



Yepp, där satt vi och frös med våra filtar, haha satt helt ihoprullade...aja det var iaf trevligt så länge det varade.



Yeye, nu sitter vi hemma och väntar på att Anki ska komma..vad tror ni att vi gör då?? :P hahah

Vi kollar på PLL, Jenni tar ett glas rosé och jag ska nu ta en kopp te så att jag inte blir sjuk IGEN, lr ah sjukare iaf..orka va sjuk på resan!

Skrivs om en stund igen!
//A



Klickat hem från rean!

Detta är verkligen vårtan stil.. vardaglig men endå lite extra. Vi bär inte klänningar som e "fina" i stilen om de inte är något speciellt som händer. Som tex på nyår hade vi en klänning som påminner om shoppingtipset nedan. Då e de snyggt o piffa till sig extra. Men den här klänningen är mer i vår stil och ligger oxå på REAN för bara 119:- från jeane blush. Sjukt snygg och billigt. Det som gör hela klänningen och detaljen jag gillar bäst e ju luvan ;) Måste ta en kort o visa hur den sitter när vi kommer hem. Hoppas den sitter som den ska bara!




Touch-up!

Var på Helens Beauty Center på lunchen för att göra en liten touch up! Vi skrev ju att vi hade sprutat i lite botox i pannan mellan ögonbrynen och kråksparkarna vid ögonen. Mest för att det e sommar och man kisar all the time o får jävla bekymmersrynkor som vi absolut inte gillar den blir så synlig o djup en dag i solen.



Vi gjorde det för två veckor sedan och man ska tillbaka på en tpuch up efter 3 veckor för det e då botox nått sin fulla effekt. Hon tyckte inte alls vi behövde något mer för de var så bra resultat redan nu, kan inte rynka mellan ögonbryna hur mkt vi än försöker, känns skönt! Man ser så harmonisk ut på nåt sätt även om man kanske e arg :) de gillar jag speciellt mkt eftersom jag (jenni) hade en sån stor rynka där som störde mig riktigt mkt. Hur som helst. Hon la i en punkt vid ögat på både mej o anne på ena sidan bara. Bild ovan, ligger med emla-kräm (bedövning) på läpparna om ni undrar vad det vita är :P kan ju se lite äckligt ut



Anne sprutade i de där medlet som "tar bort" restylane på ett litet ställe. Hon ville få bort en liiite kula som satt där som hon inte får bort genom att trycka ut den. Blev redan mkt bättre på salongen o de tar några dagar innan den ger full effekt. Behövs ytterst lite då för mkt kan sprida sig i hela läppen o ta bort nästan allt. Inte så skoj när man lagt ner tid för att fylla.

Vi delade även på en 0,5ml spruta (,25 ml var) och fyllde ut lite skavanker så dom blev jämnare och Ann-Louise stack mig i läppen och tryckte ut allt ur en kula jag fått som kom fram efter förra behandlingen i gbg när vi testade juvederm. Han la ju det så djupt så dom gamla restylanefyllningarna kom fram, men det var lätt fixat som tur är :D jätte nöjda! Fick ett blåmärke där hon tryckte ut det men de försvinner ju inom en vecka :)

Så, en liten update. Nu ska vi till gymmet o träna lite rumpa/ben o bränna lite kalorier inför kvällens kaloribomber :D //J



10 slanka råd!

Har du några extrakilon som besvärar dig? Bara lugn. Skippa hårdbantningen och följ improveme's 10 nyttiga tips så går nu ner i vikt på ett sunt sätt.



1. Ät alltid frukost. Se till att få i dig något inom 30-60 minuter efter att du vaknat. Det sätter igång förbränningen och gör att du blir mindre hungrig under dagen. En gemensam nämnare bland många överviktiga är att de slarvar med frukosten.

2. Se upp med flytande kalorier. Juicer och smoothies kan verka nyttiga, men innehåller ofta mycket dolt socker. Satsa på vatten, kaffe och te. Vill du dricka juice så pressa den helst själv.

3. Satsa på styrketräning! Många tjejer är rädda för det, eftersom de tror att de kommer få stora och biffiga muskler. Det är inget du behöver oroa dig för! Styrketräna på, musklerna gör att du ökar din förbränning, även när du vilar.

4. Ett av de bästa sätten att hålla formen är att inte ha onyttiga snacks och godis hemma. Har du en öppnad påse chips eller en stor chokladkaka hemma är risken stor att du blir frestad att småäta. Du kan absolut unna dig godsaker, men köp inte mer än du planerar att äta upp på en gång.

5. Ät regelbundet. För att hålla förbränningen på topp bör du äta ungefär var tredje timme. Då undviker du att blodsockret sjunker och du blir sötsugen. Du bör aldrig bli vrålhungrig men aldrig heller proppmätt.

6. Drick ett stort glas vatten några minuter innan varje måltid. Studier har visat att det gör att du stoppar i dig färre kalorier. Att dricka mycket vatten är för övrigt a och o när det gäller att hålla formen. Många gånger tror vi att vi är hungriga när vi i själva verket är törstiga.

7. Sov ordentligt. Forskare har upptäckt att du går ner i vikt snabbare om du sover minst sju till åtta timmar per natt. Sömnbrist får dig istället att gå upp.

8. Hitta en träningsform du verkligen gillar och satsa på tre ordentliga pass i veckan. Variera gärna träningen, det gör att du tränar olika muskelgrupper och att du inte blir uttråkad.

9. Satsa på kryddor! Kanel sänker blodsockret, medan chili, ingefära och cayennepeppar höjer förbränningen. Goda kryddor gör också att maten smakar mer. Då känner man sig ofta belåten fortare och äter inte för mycket.

10. Undvik snabba kolhydrater, framför allt socker. Välj fullkornsvarianter av flingor, bröd, ris och pasta och ät mycket grönsaker, rotfrukter och baljväxter. Det höjer inte blodsockret lika mycket som vitt mjöl och håller dig mätt längre.



Shoppingtips på rean!

Nelly har ju en stor rea som är i full gång för dom som har missat detta :) Ville tipsa om dessa fina klänningar som ligegr på rean för bara 179:-. Riktigt snygga på! Enkla men endå lite "finare" stil. Helt klart värt pengarna om ni vill ha en fin festklänning!




Veronica Maggio @ Borås

Idag står hon på stora torget kl 21.00 här i Borås! Efter det uppträder hon på Grand hotel! See you there!




Satisfied!

vad gör jag? Jag testar den nya tv:n såklart :D är faktiskt väldigt nöjda med den! Den passar in perfekt och det är jäkligt gött nu när man kan ligga här i sängen o kolla på favvoserien på en stor skärm :)



Har varit full fart ända sen man lämnade jobbet idag, åkte och kollade på ännu mer tapeter idag. Det fanns en hel del snygga tapeter på Flugger.



kollade på svarta och lila, men vi är nog väldigt nöjda med den svarta vi köpte till vardagsrummet..fatsnade lite för den andra randia lila på bilden, men vi gillar ju även den vi köpte i måndags. Men ska fundera lite på de.

aja, ska kolla klart avsnittet nu så att man kan ladda för sista jobbdagen ;D
Nattiiii//A



Mat & Träning 11.07.13

Om man inte kan gå normalt och varje steg man tar är en pina så är gymmet det sista stället man vill vara på :P haha så har vi känt idag iaf, vi hade faktiskt tänkt att träna bort värken som vi "brukar" göra när den väl hälsar på, men idag är det riktigt illa. Hela kroppen skriker efter hjälp typ, det är ett under att man kan ta sig upp när man har suttit stilla ett tag, det är ju när musklerna blir kalla det är som värst att börja röra sig igen. GUD säger jag bara.

Happ, inget gym idag, men det känns som om man har fått bra "motion" idag ändå, har cyklat till och från jobbet och sedan även en runda på lunchen bort till Maxi, och som sagt..när vi cyklar går eller nåt sånt så är det mer som träning, det är ju inget slötempo vi kör med. :)

Sen kände jag mig så jäkla sugen på att röra på mig så jag har flängt runt i lägenheten en hel del, haha energi har man iaf haft och det är väl bra med tanke på kalorierna idag, har fåt i mig mer än igår iaf.

Kände för lite magträning innan me så vi körde rätt många situps på gymbollen, den stora..inte dom små bollarna vi fått på posten nu det senaste. Men dom kallar vi ju inte gymbollar ändå.

mer kalorier idag ändå skrev jag, det stämmer..men det är inte MKT mer. Enligt räkanren är vi uppe i 1061 och enligt mätaren kan vi fortfarande få i oss 312 kcal för att nå vårat "stop" om man säger så.

Frukost 0740: havregrynsgröt med sylt och linfrön.
Mellanmål 10.30: en näve olika nötter och grönt te.
Lunch 12.30:


16.00: grönt te
Mellanmål 18.00: 2 kesoplättar.
Kvällsmat 20.35: Proteinshake

Nu är det te som gäller igen och det är det gröna såklart! Och i allt detta har ni då som sagt 1061kcal.
later//A



Mer shopping!

Har man lite tid över på jobbet så är det alltid kul att klicka runt lite på olika sidor..den sista timman idag klickade jag mig in på elgiganten, mest för skojs skull..men också för att vi har funderat på att köpa en till tv till lägenheten. Har alltid tyckt att en räcker, för man ska ju egentligen inte ha en i sovrummet..enligt någon? hehe

MEN sen har vi ändå alltid tyckt att det skulle vara skönt om man hade till i ett av sovrummen. Skönt och kunna stänga in sig om man nu vill det.

Så idag blev det så att vi klickade hem en 42" LCD-tv från LG. Den kostade BARA 3990:-, ja..där ser ni..why not? Det var pengarna som pappa gav oss som gick åt på den :) Den är rikigt snygg me!



Köpte även dekorationsstenar till våra stora martiniglas vi köpte på chilli. :) Lila och svart ska blandas. Dom lila är från mio 15:-/burk och dom svarta är från lagerhaus för 25:-/burk.

Aja, nu har vi en tv iaf och just nu står den i det stora sovrummet, för det är väl där den kommer att ha sin plats hade v tänkt.

Känns riktigt bra :) spontanshopping it is!
Later babes//A



Nyhetsbrev v.28




MKT höst!

Det känns nästan lite jobbigt att det börjar komma in höstgrejer till oss på Nelly! Inte för att dom kommer ut på sidan ÄN men ändå..

Det ahr kanppt hunnit vara någon sommar ju :/ vi har inte ens haft våran semester :P haha! men snart så...



Började iaf dagen med lite fotning och här kan ni se en del av höstskorna, alla är såklart från nelly shoes! en heeel del snyggingar om vi får säga vårat :D alla snyggingar syns dock inte på bilden.

Idag gick dagen fortfare, hehe nu ska vi springa iväg coh göra en del ärenden..känns som om det är massa som ska göras idag, får väl se vad vi hinner med!

Later babes//A



Shoppingtips!

Nu har man hunnit "testa" båda paren..och MÅSTE verkligen bara tipsa om dom! Gillar man hipster/hotpants så kan man inte göra nåt annat än att älska dom! Dom är precis likadana i passformen båda två men att dom översta är av glatt material och kostar 129:- medans dom andra är av bomull och kostar 99:-. Tycker själv att bomull är bättre intill kroppen, det andas bättre :) Båda hittar ni på H&M.




missing someone..

Missing someone isn't about how long it has been since you have seen them, or the amount of time since you've talked. It's about that very moment when you're doing something, and you wish that they were right there with you.





Klickat hem

Det behövdes lite mer nödvändigheter nu innan resan, eller detta är nödvändigheter även om man inte reser iväg, helt klockrena produkter från nelly accessories och Schwarzkopf. Finns inga bättre i andra märken enligt oss när det gäller just DESSA produkter!




In my bed..

..I see you all over me! ;P hähä, nee men nu ligger jag i min underbara nybäddade säng :D just love to love it!

Vilken hemmadag det har varit idag då, det var länge sen känns det som, fast egentligen så har man inte gjort så mkt mer husligt idag än tvättat, det och lite plock hit o dit med disk o sånt, hehe..skulle lagat mat tills imorrn me men jag hann inte, vart tog tiden vägen? vad gjorde jag? hmm..konstigt det där, känns som om jag gjort as mkt idag själv men nu känns de som om jag inte gjort nåt efter träningen.

Har iaf varit själv hemma eftersom Jenni tog några timmar för att umgås med sin fågel, Falk. Hehe kul att hon räknade kalorier när dom skulle käka, dom skulle ha en såndär "grillkväll" som dom kallar det, ska bli intressant hur mkt hon kom upp i med det dom åt, vet att det kommer vara en hel del iaf :P



mmmhm, ser ni?? ser ni vad som väntar?? nästan hela första säsongen finns där. Tanken var/är att jag skulle/ska komma ikapp Jenni med det här så att vi kan kolla på det ihop i Finland sen, men gud..som sagt så hann jag inte mkt, hehe ska kika på ett avsnitt nu iaf sen så är det en godnatt som väntar..

Hoppas ni har haft en fin tisdag, snart har halva jobbveckan redan gått igen..om 12 timmar typ!
skrivs imorrn igen!//A



Mat & Träning 11.07.12

hosthost...snytsnyt, förkylningen sitter fortfarande i :/ MEN det har inte stoppa mig från att gå till gymmet nu, för idag var vi som sagt där igen :D och vad skrev jag igår? jo, att jag kände att träningsvärken var på väg redan direkt efter passet typ :P hehe och yes..idag har vi en rätt så kraftig träningsvärk i ben och rumpa.

Det är inget vi gråter över dock eftersom det känns på rätt ställen och det är faktsikt gött att veta att träningen igår gav nåt :) Är lika nöjda med dagens gympass som gårdagens, det var snabbt och bra!

Idag började vi med löpning i 10 minuter som uppvärmning. Sen körde vi ländrygg på ställning och ryggrodd på ställning.

Sen gick v bort och körde lite biceps med viikter, triceps på bräda och sen även armhävningar. Sen fick magen sig en omgång med hjälp av maskiner. Sidrotationen och den där crunchmaskinen.

Det var någon som kommenterade att vi typ inte ens får i oss 1000 kcal om dagen, herregud tänkte vi..vilket skämt! Har läst att det är farligt att få i sig mindre än 1000 kcal om dagen!?

Kolla det här..vet inte om det stämmer till 100% nu men om det gör det så är det ju sjukt...hehe


Enligt programmet har jag idag då fått i mig 976 kcal om man räknar ihop allt. Chockande!..men antagligen går det me..hehe har ionte varit trött, svag eller hungrig. Är maten vi äter kalorisnål så är den?

Ska kolla upp lite saker mer ordenligt imorrn som tex det med nötterna och så..så att man vet.

Ska även lägga ut det med kesoplättarna me så att ni får ingridienserna och mängden och kalorierna, här sen nu iaf ungefär hur mkt EN kesoplätt innehåller :) 79 kcal, så bra och nyttigt :D

NU blir det bara lite te, and thats that..tror inte jag dör av denna dagen :P
Later//A



Dagens outfit

mkt skinn idag...



Linne - Gina. Jacka - H&M. Shorts - H&M. Väska - Åhléns. Boots - Skopunkten.



Jeansväst

Kickat runt lite på nätet för att se vart man kan hitta Jeansvästar just nu..och affärerna som hade det på sina hemsidor var: Topshop, Forever21, Modekungen och Monki. Vet vi inte vart man kan hitta dom annars :) Annars är det väl bara att fixa till en själv av en gammal jenasjacka man inte använder!




Vet inte varför..

men fyyy vilken tråkig dag man har haft! Det händer ingenting..eller vad skulle kunna hända!? Det har varit en HELT vanlig dag på jobbet idag, vi började med att fota lite grejer..men sen har vi bara suttit här och pillat med bilder, bra tempo o allt med tanke på att det bara har varit vi 2 idag.



hmm..aja alla dagar kan inte vara lika unboring tråkigt nog, hehe

Blev precis klara med dagens fotning så NU drar vi hemåt och fixar lite, för sen är det träning som gäller igen..GÖTT!

Later babes!



Shoppingtips!

Det är alltid lika mysigt med en skön jumpsuit för en myskväll hemma eller som en avslappnad vardagsoutfit. Lite skillnad från onepiece, skulle aldrig gå ut med en sån...




THE look...

..to die for!!! Det här är snyggt!




Modevisning - Nelly Trend.




Powershopping!

Idag var det dags! Idag började vi våran shopping inför det "nya" utseéndet i lägenheten, ÄNTLIGEN har vi tagit tag i det :D känns hur bra som helst...!

Powershopping kan vi kalla det bara för att det blev en riktig powerwalk bort till knalleland :P hehe hade på oss träningskläder bara för att.



Fick med oss en hel del hem, men sen saknar vi ändå rätt mkt..lr, nah, det är nog bara dom stora tavlorna och lite småsaker som stenar och sånt vi saknar nu? :)



Från chilli fick vi med oss dom stora galsen 299:-/st. Från rusta fick vi med oss tapet till både vardagsrummet och lilla sovrummet, Svart och Lila. 169:-/rulle. Fick även med oss tapetlim och redskap. Från jysk fick vi lila tyg som mammi ska göra kuddfodral av :)

Det kommer bli såå snyggt! Kan knappt vänta, vill fixa allt NUNUNUUUU! Men aja, får hoppas att tapetseringen blir gjord när vi e i finland så man kommer hem till nåt nytt :D hade varit nice!

Gött är det!..veckan kunde inte börja bättre :D lr jo kanske om man hade varit ledig :P haha men aja!
Hoppas eran vecka började bra!

Natti//A



Mat & Träning 11.07.11

smart,smart,smart...inte för att vi alls hade tänkt på det men det är ju faktitkst SOMMAR nu! Och då har ju klart gymmen sommartider och sommar pass och allt vad det nu innebär. det har ändrats under tiden vi inte har tränat, och som sagt..man är inte alltid smartast, så vi kollade inte på nätet  innan vi skulle dra och träna, för vi tänkte boka in oss på pumpen idag men det hann vi inte, men så tänkte vi att det skulle finnas platser ändå.

Men så kommer vi till gymmet och ser att pumpen redan är igång och kollar på chemat och ser att det börjat för lääänge sen. Aja..inget att göra åt utan vi trasade raka vägen in på gymmet.

det blev ett riktigt bra benpass idag måste jag säga! Kände redan under övningarna vilken träningsvärk man kommer få :P haha passet var riktigt intensivt också eftersom vi var där 19.20 och det stängde 20.00. Så snabbt gick det!

Vi började iaf med lite uppvärmning på krossen i 10 minuter. Sen körde vi inner och ytterlår/rumpa 10x3 rep. Vader och baksida lår 10x3 rep. Liggande benpress 2x10 rep. och till sist körde vi utfall på ställning 2x10 rep och sen en gång med 6 rep...la på mer vikter det sista, för att chocka musklerna lite.

Som sagt, VÄLDIGT nöjda med benpasset på den korta tid :) WOOPWOOP, äntligen var man på gymmet igen!..nu kör vi!

Enligt den nya sidan vi nu kör med när det gäller kalorier har vi överskridit intaget med 2 kalrorier! hahah! men nu är inte träningen inräknad, för den ville inte riktigt funka nu..shit, våran kvällsmat gjorde så att man översteg gränsen, heheh. helt otroligt!

Frukost 07.30: Havregrynsgröt med linfrön och sylt. B-forte soom dricka.
Mellanmål 10.30: En kesoplätt & grönt te.
Lunch 12.30: grillad kyckling med en god sallad och vitlökssås.



Mellanmål 16.00: Grönt te och en kesoplätt.
Innan träning 19.10: Proteinshake whey100.
Kvällsmat 21:40: Grönt te och vardagsgottis. Youghurt med nötter o sånt..ni vet :) Den var kaloririk!!

Enligt programmet har vi idag fått i oss 1373 kcal i matväg utan att ta bort några kalorier när det gäller träning och vardagsmotion..för det har vi fått en hel del av idag kan jag lova!

Later//A



Dagens outfit



Linne - Weekday. Bandeau - Lindex. Silkesjacka - Gina. Glasögon - Gina. Shorts - Gamla nudie-jeans. Magväska - Gina. Skor - Skopunkten.



Dagens tips!

Verkligen en SJUKT bra sida när det gäller viktminskning OCH hälsa. Hittade sidan genom en annan blogg som handlar mkt om kost och liknande...och blev medlemmar idag. Den här kan hjälpa MÅNGA när det gäller allt, inte bara viktminkning utan träning me.

Och vi blev medlemmar för att ha koll på det här med kalorierna INTE för att banta, så tro inget sånt! För bantning håller vi inte på med..det vi håller på med kallas HÄLSA/forma kroppen!

På den här sidan har du färdiga grejer du lägger in som du har ätit vid varje tillfälle som tex. frukost, lunch, middag och mellanmål osv. Sen ser du hur mkt kalorier du har ätit och har kvar att förbruka, helt sjukt bra!

WE LIKE! Klicka på bilden för att komma till sidan och regga dig..gör det redan NU! :)




Vad tänker dom med?!

Dom kan ju omöjligt tänka över huvudtaget :P hahah



Hatar insustriområdet här, det kryllar av måsar som skriker och skiter!..det är alltid så vid den här tiden på året..när dom får sina små barn och dom börjar röra på sig. Har skrivit om attackmåsarna innan. Att dom attakerar för att skydda sina barn är en sak, men sen att folk lockar hit dom!!



MEN VA!? Att kasta mat till dom, så att dom verkligen flockas på ett och samma ställe? vill dom ha skit på sig eller vad!? Försökte ligga ute på lunchen innan men ah, ni kan ju fatta att man inte villa ligga under ett moln av måsar! thanks alot lixom!

Att tänka till LITE innan man handlar är väl att föredra.. hehe

aja, jobbandet idag har gått bra som vanligt, ska ta och hämta våra hårpiller nuuu eftersom dom har kommit från Bodystore till Ica Maxi. Sedan blir det lite inredningsshopping! :D

Later!



Lady GaGa är besatt av sin vikt

Lady GaGa syns ofta i galna scenkläder som inte lämnar mycket åt fantasin och hon bjuder alltid på fullspäckade uppträdanden. Men under den tuffa ytan finns en sjuk tjej som är besatt av sin vikt, enligt Star magazine.

 

 

Tidningen har intervjuat Ian Halperin, en journalist som under 12 månader studerat artisten för sin kommande bok, och han påstår att hon är en "tickande bomb" som nästan inte äter under sina turnéer för att komma i sina scenkläder

 

— Hon är sjuk och besatt av sin vikt. En vän berättade för mig att GaGa kan stirra på sig själv timmar i sträck i en spegel och då analysera och kritisera sin kropp. Det är en ohälsosam besatthet, säger Ian till tidningen.

 

Lady GaGa syns sällan utan peruk eller galen makeup, men Ian säger att skälet till den tunga makeupen är för att dölja bieffekterna av sångerskans sjukdom, lupus, sjukdomen är ett hyperaktivt immunförsvar som attackerar vävnad, och det kan ge rodnad på huden och håravfall.

 

— Ett av skälen till varför hon bär peruker och makeup är för att hon tappar hår och hon är täckt av röda fläckar, säger författaren.

 

Han avslutar med att säga att personen bakom Lady GaGa, Stefi, börjar försvinna.

 

— Hon har förvandlats till den här karikatyren som kallas Lady GaGa, som inte ens är en verklig person. Flickan som kallas Stefi för hennes vänner och familj har nästan försvunnit.

 

artikel från starlounge




Shoppingtips!

ÄÄÄÄNTLIGEN!! Fasen vad jag längtat och tjatat på att vi ska få in dessa igen! Det är världens bästa heelgrips! Små "kuddar" som håller fast på sidorna av hälsenan till skilnnad från andra som inte "håller dfast" hälen. Sitter där den ska på skon heela tiden utan att åka av så som många andra gör. Vi lovar er, köpköpköp, skorna blir så bekväma. Klickade precis hem 8 par ;) 29:- nelly.com!




Välkommen in!

Hehe ja, varför inte visa med en Video hur det ser ut hos oss just NU, ska ju börja fixa lite denna veckan kanske..OM vi hinner! Annars tar vi det direkt efter Finlandsresan.




Ännu en långhelg..

Ah som sagt, tanken i torsdags (när våran helg började) var ju att man skulle åka till Varberg tillsammans. MEN det blev ju inte så och Jenni åkte iväg, hon får väl berätta om sin helg imorrn som hon brukar göra..OM det hände nåt värt att nämna vill säga? hehe

Min helg blev ju bra ändå, lugn och fin måste jag säga. har ju typ redan skrivit om allt som har hänt så jag kan iten ta upp nåt speciellt nu. Kan bara berätta lite vad som hänt nu efter att man kommit hem från mamma och shoppingen o det.



Ställde mig och gjorde en typisk "söndagssyssla"..lagade mat för imorrn och på tisdag, komemr bli nice..grillade kycklingen i grillen och fixade en riktigt god sallad :) ah, som vanligt, ser fram emot lunchen dom kommande dagarna :P hehe

Ne nu ska vi ha en helt full vecka på jobbet, som det ser ut JUST NU iaf.. så jag ska lägga mig o kolla ett avsnitt av PLL igen :D sen är det nattinattiii!

Hoppas eran helg var kanonbra!//A



Mat & Träning 11.07.10

Lazy days ..det är det enda det har varit dom närmsta veckorna, and another lazy day today. Men nu har jag bestämt mig att köra på riktigt ordentligt från och med imorrn tills på torsdag, för det är den ända tid jag får innan jag åker till Finland. Snoret får jag helt enkelt strunta i! Hade tänkt o "pumpa upp" mig lite iaf efter så många dagar av icke träning :P hehe

Idag har jag inte ätit så mkt..har druckit en hel del vatten och det mättar ju, men på helger..söndagar brukar man ju inte öta så fruktansvärt mkt, lr så är det ju det att man får i sig MKT kalorier med få mål. Yepp, så är det!

men idag tror jag nog inte jag har fått i mig så mkt kalorier ändå, har inte räknat men jag vet iaf några mål.
Frukost: 2 kokta ägg krossade med lite smör 160 kcal. Grönt te till det



Min middag har jag ingen aning om, men vi kan väl säga att kycklingen innehöll ungefär 150 kcal, salladen kan vi säga innehöll 50 kcal och såsen innehåll 100 kcal typ. Så 300 kcal max då..

Sen har jag faktiskt dummat mig igen :P hehe hade 4 st jordnötstoppar kvar sen i fredags o dom åt jag upp, rätt mkt kalorier i dom 4. Nu kan jag inte säga hur mkt men ändå.

Sen har jag inte varit hungrig nåt nu under kvällen, men vill inte heller bli det så jag tog 17gram nötter av olika slag iofs men jag tar dom som valnötter så får jag ett ungefärligt kaloriintag, lr valnötter är dom mest kaloririka så det blir ju lite mer än vad jag fick i mig.
"Kvällsmat": Grönt te och nötter, 119 kcal.

NU ska jag räkna ut EXAKT hur mkt kalorier en kesoplätt innehåller, för jag har gjort sånna idag och jag har skrivit upp varenda liten grej i dom, ska bli intressant! Hoppas dom är kalorisnåla, för dom är ju proteinrika iaf ;D

Later babes!//A



Dagens shopping!

Blev ingen megashopping idag, fast det avr ju iofs inte planerat att det skulle bli nån speciell shopping idag. Det soms tog på tapeten var bara nytt shampo och balsam egentligen.. Och denna gången tänkte vi testa dom nya från TRESemmé.



TRESemmé Natruals, dom ska inte ha nåt parabe, som är ett konserveringsmedel för kosmetik. Vet ju inte direkt vad det ska vara bra för men allt som är mer naturligt måste ju vara bra :) hehe Har använd dom Blåa nu ett tag igen, LOVE THEM! men vill testa dessa denna gången, inpackningen är alltid den samma, (den lila) för det finns ju bara en annan för färgat hår me :) hehe

Får hoppas att dom är MINST lika bra som dom andra, fast man hoppas ju på att dom är bättre!

Sen shoppades det underkläder, Anki köpte ett 3 pack hotpants från H&M förr helgen som vi sa att hon kunde ha under sin klänning för att inte få "veck" hon gillade dom jättemkt,  så vi köpte sånna me eftersom dom var så sköna enligt henne.



Dom längt upp är dom sköna Anki också köpte, dom är lite glansiga och av ett halt material, 129:-. Sen hittade jag ett par andra som var av organic cotton för 99:-, dom kändes hur sköna som helst i materialet så jag var bara tvungen o köpa dom, tänkte köpt 2 sånna men ville ju testa dom andra me :)

Skönt med sköna underkläder när man ska sova, sover alltid i hipsters/hotpants..nothing else!

Hann inte med nåt mer än att springa in på H&M och sen köpa shampot o de, får väl bli en runda på Gina o det andra nån annan dag..innan man åker till Finland.

Later//A



Borås fulaste?

Hehe, ne det är väl ingen som har sagt att det huset vi bor i är speciellt snyggt? Själv tycker jag faktikt att det är rätt tråkigt. Det är faktiskt ett av Borås fulaste hus numera, iaf enligt en artikel i Borås Tidning som morsan såg förra veckan lr nåt...dom har rivit ner ett antal fula hus här i Borås de senaste har jag läst.



Men såå ruttet är det väl ändå inte?..det ju bara ett vanligt tegelhus. Fast det skulle ju verkligen inte skada om dom fixade till det lite faktiskt, balkongerna är ju förjävliga.

Thank God att att inte är ruttet inuti iaf :P hehe

huset precis jämte är ju lite charmigare även om det typ ser likadagnt ut, tror taket gör mkt på det här huset..? Aja, skit samma..en rolig sak bara! hehe Fula hus finns det gott om i alla städer..

Dags att ta en promenad till affären i värmen..
Later babes!



Risk för överdosering av antioxidanter

Nu visar en ny studie utförd på Kansas State University att du kan överdosera antioxidanter. Så kanske den där extra frukten inte var så nyttig iallafall.



Vi har de senaste åren blivit överrösta med information om den nyttiga maten. Om livsmedel som är fyllda med antioxidanter. Ju mer, desto bättre.

Men enligt en artikel på DailyMail.co.uk visar en ny studie att för mycket av det kan vara skadligt för dig. Matvaror som grönt thé, blåbär och broccoli bör du alltså inte äta för mycket av, då de enligt studien visar att de kan störa andra näringsämnen i kroppen.

"En sak vi ser i studien är att man inte kan ta en större dos av antioxidanter och ta för givet att det ska ge en positiv hälsoeffekt. Faktiskt så kan du istället förvärra existerande problem." Säger forskaren Steven Copp till Daily Mail.

Artikeln fortsätter med att det främst är äldre som bör vara försiktiga med intaget då det har visat ge andningssvårigheter och svaga muskler. Så ta det lugnt med allt för stora doser av goji-bär och hitta istället ett alternativ som inte fått stämpeln "super-mat".

Artikeln kommer från salongk.se

Men gud vad det velas fram och tillbaka med precis ALLT. Fast man har väl alltid sagt att lagom är bäst??! Det är vad vi tror iaf. Men att man kan ibland behöva lite mer av nåt annan vid ett tillfälle/period.




whats up!?

Heey, vad händer då?! Vilken tur man har då..min mobil säger att det ska va åska o grejerna ute nu, men jag ser inte några mörka moln. Hoppas inte det blir nån åska idag, inte som inatt iaf..shit säger jag bara! Tror det slog ner i skogen här. Ligger iaf ute o steker nu :) ska ligga här ett tag till innan jag "tar tag" i söndagen. Later babes!//A



Lika bra!

Fulla tanter och fulla gubbar...det är vad jag har stått ut med ikväll. Hahah, ne men jag har haft det jättetrevligt faktiskt! 50år fester brukar alltid vara lyckade, kolla bara på våran fest :P

Ne men sen har man ju en helt crazy moster som följde me också...o där hon är, där är det fart :D man kunde ju verkligen skratta ordentligt åt henne några ggr :P

Nu ligger jag äntligen i sängen iaf, är helt slut..varför vettefan men ändå. Ligger dock inte i min egna stora säng utan jag åkte ut till mamma, det var ju lika bra eftersom jag ändå skulle behövt köra hem henne först. Onödigt o åka fram o tebax.



Tänke kolla ett avsnitt av PLL innan jag stänger ner..ligger redo här med min sovmask, får väl se om jag okar kolla klart hela avsnittet, men det borde jag eftersom det är så spännande nu.

Aja, säger väl godnatt så skrivs vi när jag vaknat typ..
//A



just nu..

Glöm..undra när msn kommer ifrån skogen? :P hähä, ne men jag har det trevligt med Anki :) Later!//A



Rostbifftårta delux!



Tilld et här behöver du:
Rostbiff
Ost
Physalis
Salladsblad
Gurka
Bostongurka
Kiwi
Paprika
Creme fraiche eller turkiskyoughurt
Leverpastej.

Börja med att skära av kanterna på brödskivor, du väljer själv hur bred och hög du vill ha den, men denna är iaf gjord med 3 lager bröd. 4 X 4 brödskivor.

Blanda dom olika rörorna.
Röra 1: Turkiskyoughurt leverpastej och bostongurka.
Röra 2: Turkiskyoughurt och physalis i små bitar.

Lägg ut första lagret bröd och lägg på röra 1. Lägg på ett lager bröd till och lägg på röra 2. Rörorna ska självklart täcka båda lagrena helt.

Lägg på det sista lagret bröd och lägg på bara Creme fraiche elelr youghurt, det ska även täcka alla kanter av tårtan. Lägg skivor av gurka på kanterna. Sedan är det bara att lägga ut salladsblad och resten av ingridienserna, man kan ju dekorera den på väldigt många sätt här me..Det är bara din fantasi som sätter gränser :)



Dagens outfit

Det får bli en sån här enkelt färgklick idag. Bekvämt och svalt, ska ju på 50års kalas...



Linne - Jeane Blush (nelly.com) Byxor - H&M. Skor - Skopunkten. Klocka - Nyåks (nelly.com)



Shoppingtips!

Riktigt het! Har gillat den sen första gången vi såg den på nelly. Nu är den på rean, så skynda fynda! Finns även i guld. 119:-

Klicka på bilden för att shoppa!




Dagens tips!

Eftersom jag lipar på min förkylning och allt det där så är det dags att tipsa om den bästa produkten igen, för den har vi tagit upp i bloggen innan :)

Antiseptiskt koncentrat till gurgelvatten, jättebra när du börjar känna av lite halsont! Den räddar verkligen dig från det onda, hade helt glömt av att vi hade den så jag kurerade ju inte min halsont jag hade förra veckan med den..DUMMA MIG!



Den finns och köpa på alla Apotek, minns inte exakt vad den kostar nu men den är inte alls dyr, rund 50:- kanske?



Jag gjorde ett försök..

Igår kände jag typ: Yes, imorrn kan jag vakna upp rätt tidigt och vara pigg och glad..men vakande jag tidigt och var pigg och glad idag!? NEJ!!

Hade ställt klockan på halv 10, och det är 2 timmar sen nu, jag orkade verkligen inte gå upp, den här jäkla förkylningen jag har fått vill bara inte släppa. Jag får panik!!

Panik får jag mest för att jag känner att jag vill träna men inte kan! Det är nog den jobbigaste känslan just nu. För jag hade faktiskt tänkt att gå till gymmet idag, lr det var iaf det jag ville. MEN som sagt, den jäkla förkylningen, halsen kändes lite svag idag IGEN!. Snorighet kan jag ta, men att vara svag i halsen...nejnej!

Nepp, det får bli en liten promenad senare känner jag, det är ju ändå helt OK väder idag till skillnad från igår!



Nu ska jag äta upp min äggfrukost o sen ta en lång dusch och kolla på en födelsedagsoutfit me kanske..gud, hehe alltid ett dilemma det där med kläder..

Aja, skrivs senare!//A



Så blev det..

Ja, vad var det för planer man hade för helgen? Tanken var att man skulle till Varberg idag, Jenni åkte..men inte jag! Lite tråkigt eftersom man skulle göra nåt annat än att bara va hemma i Borås..MEN det hände saker som gjorde att jag bara inte orkade bry mig om saker.

Istället blev det en fredag med en massa pretty little liars tittande! Gud vad jag gillar den serien. :D har laddat ner några som väntar..men dom ska jag titta på en annan dag.

Bokade till och med biobiljetter för säkehetsskull om inte nåt skulle hända idag, fast jag hade nog inte orkat med det ändå, har varit jäkligt seg idag..usch!

Nu har jag varit hos Anki i nån timma och jag sitter här o gäspar..kan inte påstå att jag är nåt roligt sällskap :P hehe, ne men vi har haft det trevligt med lite snack bara.

Ska snart hem o sova så att jag e pigg inför dagen, ska faktiskt "följa med" på Ankis mammas 50 års kalas. Ska nog ta en liten shoppingrunda me..we'll see!



Hoppas eran fredag har varit fin!//A




Mat & Träning 11.07.08

Jag vet inte om jag har skrivit det i nåt inlägg riktigt innan att jag stör mig som fan på mitt underhudsfett på min mage, som jag VET har kommit nu under den senaste tiden. För när jag tänker tillbaka på tiden innan operationen så var jag så fit så det finns inte! (inte för att skryta) typ ett år sen nu då. Jag vet att jag har tjatat om det hur mkt som helst till Jenni den senaste tiden iaf, hehe att jag blivit pluffsig på magen o så.

Har hela tiden också funderat på vad det kan bero på, som att man kanske äter för mkt på dagarna, alltså för mkt kalorier eller att man äter nåt man inte åt då, eller om man tränade mer då. Har tänkt på ALLT verkligen. Men nu..IDAG trillade poletten ner!

Eftersom man nu har börjat kolla lite på vad olika livsmedel innehåller för kalorier så såg jag idag att just mitt favoritgodis, ni vet naturgodiset jag brukar äta. Jordnötstopparna..dom innehåller 541 kcal per 100 gram. Alltså...vet nu hur mkt det är!?!?!?!? Jag dog typ när jag tittade på vad jag ungefär brukar stoppa i mig när jag väl äter det, för ni vet...lr JAG VET att det har blivit såå jäkla mkt naturgodis den sista tiden..alltså sen förra året och tills nu. För innan åt jag typ aldrig det och DÄR har vi svaret på mitt dumma jävla klagande!! Fyfan vad jag är arg på mig själv nu..! Det jag brukar äta..och ofta har det blivit MER till och med innehåller över 1566 kcal. Kan ni tänka er? Jag stoppar i mig ett heeeelt dagsbehov på några minuter, och så har man gjort några dagar varje helg det senaste, lr a inte lika mkt nu som före nån månad sen men fortfarande, det finns inte en chans att man förbänner dom extra kallorierna under helgen, för då tränar vi ju fan knappt!.

Så idag har jag iaf fått i mig 2 dagars intag, ÖH!

Frukost: grönt te & 2 frökusar med stekt ägg, ungefär 480 kcal



Kvällsmat: "Pizza pollo" från dr.oetker med kebabsås. Jättegott, typ lika gott som våran favvo "Pizza Tonno". Den innehöll iaf 768 kcal + såsen som kanske blev 37 kcal.

Och nu godiset..Hallonlakrits skallarna ungefär 567 kcal. Och Jordnötstopparna 1566 kcal. Har dom inte ätit upp preciiis allt, but still..

Räknar ni ihop allt det så blir det 3418 kcal. Som sagt 2 dagars kaloriintag! Det här kommer jag att få äta upp! hehe

Nu skojar jag inte när jag säger det men,, nu är det fan slut på det här. Jag ska tebax till det som var... back to the old Anne!!!!



btw, ingen träning idag ju men jag provade 2 övningar för magen med slides:en. Väldigt jobbigt :)

nu ska jag ta en promenad bort till Anki..

Later babes!//A



Pilates-set

Idag hämtade jag det andra paketet vi skulle få med tidningen IFORM, ett pilates-balansset. Den får man om man lägger en prenumeration på tidningen, och det kan ni göra HÄR om ni vill ha settet.



I paketet ingår 2 träningsband, en pilates balansboll, en balansbräda och sen fick man en yogaskiva till, den fick vi för ett tag sen med den första tidningen.

Som sagt, bara att sätta igång nu, ska prova både det här settet och den förra vi fick, platt mage-kittet. Kanske kan prova det lite senare eftersom man inte kommer till gymmet idag heller!



Flashes of neon!

Det här gillar vi!




2 Videos på Danny.

Kollade faktiskt inte på hela uppträdandet..men en liten snutt av 2 låtar fick jag höra/se iaf.



 




Danny - "in the club"



"trodde aldrig du skulle fråga"..höhöhö, ne det trodde inte jag heller :P raggningsrepliken nr 1?

Efter att allt var slut på Grand inatt så gick jag in på Grands hotellavdelning för att snacka med min vän som jobbar i receptionen, bara för att fördriva lite tid. Vem kommer dit då? Jo, Danny..små flickor flockas runt honom och vill ha hans autograf såklart :) gulligt.

"Ge hit penna och papper, jag ska ta hans autograf" sa jag till min kompis. Jag gick och bad han skriva. Hans kommentar va: som ni ser där uppe "trodde aldrig du skulle fråga" för jag träffade ändå honom innan det o tog den första bilden, han frågade oxå hur bilden blev så sa jag, du kan få se den om du vill. Han va inte så jätte nöjd så jag var ju tvungen o ta nya :P haha jag själv är med på 2 men dom får ni nog inte se, jag e så ögly :P

men här har ni en annan jag tog på duon..



här är min lilla lapp han skrev på me..hehe gulligt!



Jag e sååååå stolt ;P

Ne men jag hade väl en trevlig kväll igår! Grand var jättebra, det va skit bra musik! En ny tjej som spelade, henne måste dom ta in fler ggr! as grym musik faktiskt!

Har lite filmer som vanligt på upptränandet me som jag lägger upp senare..

Fruksottime....later!//A



Torsdagsmusik!




Våran egna lilla afterwork!

trevligt trevligt..det är torsdag och vi kör en egen liten "afterwork" hemma hos oss :)



Anki kom hit och gjorde en kanongod ljummen kycklingsallad...



I den här supergoda salladen har vi: Kyckling, knaperstekt bacon, couscous, rödlök, tomat, babyspenat, basilika och 2 sorters melon. Till det åt vi vitlöksbröd med ost och drack bubbelvatten.

Nu är vi redo för kvällen! Ska bara fixa iordning oss och sen sätta oss ner med ett varsitt glas vin...gottit!

Later babes!



Omdömme - Silicea!

För er som inte vet vad Silicea är eller vad den gör så kan ni läsa det HÄR!.



Nu har det gått exakt 3 månader sen vi började med det. Och vi har nog märkt att det har hjälp en hel del, iaf på hårfronten. Jennis hår har blivit väldigt långt och mina extensions har vuxit ut alldeles för långt REDAN och jag har bara haft i dom i 2 månader och 1 vecka. Man kan typ tro att jag har haft i dom i över 3 månader eller nåt för att dom nu hänger så långt ner. Vet inte om jag ens kan ha dom 3 hela månader för dom kan börja synas emellan när dom växer för långt ut. Man kan nog säga att mina extensions växt ut 30% längre än tidigare persioder som jag haft extensions i.

Silicea är en produkt vi INTE kommer att vara utan, vet att hår växer fortare under sommarhalvåret men vi tror ändå att silicea har gjort MKT, Beställde 2 nya månader igår.



Hard work!

hehehe, det har inte varit helt lätt för lilla Jenni på jobbet idag. Nackspärr och fotning går inte riktigt ihop :P men hon gjorde ett bra jobb ändå tycker jag!



Blev fotning av Jeans, skor och lite annat..





Det är alltid lika jobbigt när det är brandövning på jobbet, vi VILL ju bara fortsätta jobba :P hehe. Fick stå ute ett bra tag, men aja, frisk luft har ingen dött av.

Det var ju en väldigt jobbig vecka det här..NU är det iaf helg för oss IGEN :D

och en hel del trevligheter väntar...iaf för ikväll!
Later babes//A



Shoppingtips!

För er som gillar grönt och blått. Dom är dessutom sköna att gå i ;) 379:- nelly.com




Best of Juni!

Okej, nu var det ett tag sen man gjorde ett "Best of" inlägg, gjorde inget på Maj..tyckte inte det fanns nåt att hurra för där direkt, men nu har det väl ändå hänt lite trevligheter i Juni som man är lite extra nöjd med :)

Juni började med en trip till Stockholm med våran bästa Anki :) Det var gött att komma iväg o se annat faktsikt. ÄVEN om den inte blev helt som planerat, hehe



Fint väder hade vi iaf :)

Sen var det lite födelsedag för våran styvfar, en trevlig middag blev det där..den 6:e Juni.

Sen var det dags för nelly BBQ-Partyt! så jäkla bra :D hehe kan itne säga så mtk mer om den förrutom att det faktiskt va hur kul som helst! ÄLSKAR när vi göra sånna grejer med jobbet!



Skål säger vi bara!

Det bästa ,med Juni var också att man tog sitt första dopp och låg på stranden första gången för i år..shit vad sent ändå, för det avr alldeles i slutet av Juni.



Men NU till det verkligen BÄSTA BÄSTA som vi faktiskt inte har skrivit om i bloggen.

Torsdagen den 30:e Juni var vi på Helens Beauty Center och gjorde en Botox behandling. och vet ni vad? Det måste varit det bästa vi någonsin gjort :P Alltså, vilken jäkla bra gej! Nu tog vi dock ingen förebild för att visa hur resultatet är nu efteråt. Men SHIT vilken skillnad! Och självklart var det våran trogna behandlare Ann-Louise som gjorde det. Och självklart fixade vi så att det blev bästa pris för båda 2 :D För vi delade upp en hel spruta mellan oss. Riktigt bra! För jag behövde inte lika mkt..lika många "punkter" som Jenni.

Och NEJ, tro inte att vi vill bli några minlösa tjejer som inte kan röra på ansiktet, vi gjor detta i förebyggande syfte för att få bort bekymmersrynkan, som vi faktiskt har ärvt av våran pappa. Ska på en "touch up" nästa torsdag, den ingår i priset. Ska visa på bild sen vad botoxen har gett för resultat :)



Den här torsdagen bjöd ju på en kanonbra start på sommartorsdagarna, den torsdagen var fan bäst som sagt!! :D med afterwork och utång på grand med Anki :)

Sådär ja, där har ni våra bästa ögonblick från Juni. Juli har börjat kanonbra så vi får hoppas att den fortsätter lika bra eller bättre såklart :D

Later babes!//A



Jag är så irriterad!!

Skickade i väg min telefon förra torsdagen med express till megalanz för reparation eftersom min display gått sönder innifrån(?!) Hur det gick till är ett jävla stor mysterium eftersom jag inte använde telefonen kvällen den gick sönder. De låg med sin skyddsfilm och gummiskydd som jag ALLTID har på i mitt mobilfack handväskan. Aldrig ens tappat min kära ägodel. MEN när jag ska hem så ska jag föra över pengar på mobilbanken.. då e displayen helt svart o en ljusrepa syns på högra hörnet som skiftar i olika färger. Telefonen är på, de känner man när den vibrerar till när jag rör vid skärmlåset men man ser ingenting. Jävla weird, alla skydd på, inte tappat den eller använt den så hru i h-vete kan de hända. Enda förklaringen är att de e nåt produktionsfel.



JAJA, det jag är irriterad över nu är att jag ringde dom för att fråga när jag får telefonen. Dom sa 3-5 dagar och idag har det gått 5 arbetsdagar. Sony ericssons support bad mig skicka den till dom eftersom dom skickas dit. MEN nu när jag ringde o fråga hur de går så fick jag som svar att dom inte lyckats laga den o skickat den till Anovo i kristinehamn!?!? VAD I H-VETE tänkte jag då. Ingen har hört av sig, jag vet inte vart min telefon befinner sig!? Man vill väl endå veta det känner jag. Kundservice vad otrevlig och sa "vad spelar det för roll, de gör ju inte dej någon skillnad vart den är" Jag ba "ursäkta mig!? Jag vill veta vart min telefon är och vad som händer med den när ni sagt en sak och gör en annan" jävla otrevliga kärring. Sedan fick ja veta att de tar ytterliga en vecka. TACK för det, jag kunde skickat den till Anovo SJÄLV eftersom megalanz tydligen inte är så bra att dom kan laga saker så jag slapp ha megalanz som en jävla mellanhand!!!! IRRITERAD minst sagt!! Åker för h-vete till finnland i typ 1,5 vecka nästa fredag o hoppas innerligt att jag får den innan dess!//J



Nu har vi bestämt oss!

Har länge sagt att vi vill få iordning här hemma ordentligt med nya tapeter och lite andra färger till vardagsrummet, men det har aldrig blivit av. Men idag var vi i knalleland och kikade runt i lite olika intedningsaffärer och hittade lite fina grejer som vi tänkt köpa. För nu har vi bestämt oss för att det ska bli lila detaljer till vardagsrummet och även lila tapet till det mindre sovrummet som nu har rött.

Efter helgen var vi inne på färgen turkos eftersom vi var på en fest där dom hade turkosa detaljet, dom hade svart soffa och vit matta som vi. VÄLDIGT snyggt! Men vi ska ha lila ändå.



Det här va några smågrejer vi tittade på. 2 stora tavlor från chilli, riktigt sntygga! Kuddar eller tyg till kuddar från jysk, Svart tapet till vardagsrummet från rusta. Och sen hittade vi riktigt snygga martiniglas, stoooora glas alltså, dekorationsglas som vi har tänkt att lägga lila stenar i och lägga ett ljus i me. Dom får stå på fönsterbrädan.

Har tänkt att ta tag i det nu när vi ändå har gott om pengar efter födelsedagen och att man fick tillbaka en skuld me :) gött när det trillar in pengar man inte riktigt räknat med att ha typ. Spend it on good things!

yeye, en finfin första dag på jobbet! Hoppas på en lika bra sista imorrn ;P
Nattii!!//A



Mat & Träning 11.07.06

Men alltså..det är rätt sjukt! Idag räknade jag kalorier igen för att jag visste att det inte skulle bli någon träning idag, ville ju träna MEN låter man som en gubbe som rökt hela sitt liv så är det nog ingen bra idé :P haha snackar om min jäkla hosta jag fått.

Ang. kalorierna, helt sjukt vad "lätt" man får i sig stora mängder kalorier, inte för att dagens mängd är stor eller så men man blir chockad över hur fort det gick och komma upp i just 1300 kcal som vi skulle ligga på OM vi inte gjorde nåt på dagarna. Inte konstigt att folk är överviktiga idag, för allt är verkligen väldigt kaloririkt.

Jag VET att jag kan få i mig så mkt mer eftersom man själv är aktiv och tränar ofta i vanliga fall, men tänkt dom som inte gör nåt alls?? och dom som nu VILL gå ner i vikt, dom måste verkligen börja tänka på hur mkt kcal man stoppar i sig, för annars händer det INGET med vikten. Mindre kalorier mer motion, det är ju nyckeln till viktminskning på ett hälsosamt sätt.

Idag kände jag att man åt nyttigt, men som sagt..chockad blir man! För kolla bara på det här!



Frukost 07.40: EN Icas flerkornsbröd med ost och äggröra. Allt detta ihop blev typ 412 kcal. Det här lilla..kan ni tänka er!?
Mellanmål 10.30: Grönt te och en avokado, detta blev 252 kcal.
Lunch 12.10: En Felix färdigrätt med pasta, lax och spenat. Dom nya. Den innehöll 520 kcal.
Mellanmål 16.00: Proteinshake whey80, 152 kcal.

Det var här chocken kom, hittills har man fått i sig 1336 kcal. Nyttigt javisst med lunchen som undantag kanske, men väldigt kalloririkt.



Kvällsmat 20.00: Grillad fläskfilé med sallad och lite creme fraiche. Detta gick väl på på 300 kcal..säkert lite till men aja..Detta kan man ju som sagt leva på i sommar :D

Så där ser ni, över 1600 kcal en dag som denna, ingen träning eller annan aktivitet förrutom cykeltur till och från jobbet.

Watch out people! :P



Dagens outfit



Linne, shorts, armband & skor - H&M. Glasögon - Gina



Räktårta delux



Till det här behöver du:
Rostbröd (valfritt)
Ägg
Räkor
Salladsblad
gurka
creme freche eller turkisk youghurt
Kaviar (mörk och ljus)
Majonäs
Tonfisk
Citron
2st Dilldipp

Börja med att skära av kanterna på brödskivor, du väljer själv hur bred och hög du vill ha den, men denna är iaf gjord med 3 lager bröd. 4 X 4 brödskivor.

Blanda dom olika rörorna.
Röra 1: Tonfisk, turkiskyoughurt, majonäs och ljusrom. Salt & peppar
Röra 2: Turkiskyoughurt och dilldipparna.

Lägg ut första lagret bröd och lägg på röra 1. Lägg på ett lager bröd till och lägg på mer av röra 1. Röran ska självklart täcka båda lagrena.

Lägg på det sista lagret bröd och lägg på röra 2, den ska även täcka alla kanter av tårtan. Lägg skivor av gurka på kanterna. Sedan är det bara att lägga ut salladsblad och resten av ingridienserna, man kan ju dekorera den på väldigt många sätt. Har man bra fantasi så är det bara att leka med det hela :)

Det gick rätt fort ändå, trodde det skulle ta längre tid. Kan säga att det tog typ en timma för den att bli klar.

ALLA gillade den som tur är! :P



Nyhetsbrev v.27




Råvarorna med mest fibrer!

Fullkorn, frukt och grönsaker. Det är egentligen bara det du behöver lägga på minnet, skriver iform.se. Generellt sett är det dessa tre gruppor som innehåller mycket fibrer av olika sorter. De har fixat tre 10-i-topp-listor med de mest fiberrika livsmedlena i olika kategorier. Vi uppmanas äta varierat av dem OCH med måtta!



Här är de råvaror som innehåller mest fibrer per 100 gram:

Frukt & grönt

1. Ärtor: 6 g
2. Svarta vinbär: 6 g
3. Nypon: 6 g
4. Palsternacka: 5 g
5. Avokado: 5 g
6. Rabarber: 4 g
7. Brysselkål: 4 g
8. Hallon: 4 g
9. Broccoli: 3 g
10. Päron 3 g

Fullkorn
1. Rågknäckebröd: 16 g
2. Fullkornsrågbröd: 10 g
3. Havregryn: 10 g
4. Fullkornsflingor: 10 g
5. Korngryn: 10 g
6. Fullkornspasta: 9 g
7. Müsli: 9 g
8. Bulgur: 8 g
9. Trekornsbröd: 6 g
10. Grahamsbröd: 5 g

Snacks
1. Linfrön: 18 g
2. Sesamfrön: 18 g
3. Pistagenötter: 10 g
4. Torkade aprikoser: 9 g
5. Torkade äpplen: 9 g
6. Torkade fikon: 18,5 g
7. Jordnötter: 8 g
8. Torkade dadlar: 6 g
9. Valnötter: 6 g
10. Russin: 4 g




Berocca Vs. B-Forte



Har hört att Berocca ska vara ett bra uppiggande tillskott, den innehåller bra vitaminer och mineraler kroppen behöver för att hålla igång. När det ändå var dags för oss och köpa nya multivitaminer igår hittade Jenni en liknande produkt från Friggs, B-Forte. Den är billigare än Berocca och har även fler tabletter. Värt att testa! Den har även mer av det olika vitaminerna i en tablett. Kostade typ 38:- på Maxi.

Berocca
C-vitamin      60mg     75%
B1-vitamin    1,4mg    127%
B2-vitamin    1,6mg    114%
B3-vitamin    18mg     112%
B5-vitamin    6mg       100%
B6-vitamin    2mg       143%
Biotin           150µg     300%
Folsyra         200µg     100%
B12-vitamin  1,2µg     48%
Magnesium   100mg    27%
Zink             9,5mg     95%
Koffein (från guarana)  40mg

B-forte
Vitamin B1          15mg      1364%
Vitamin B2          15mg      1071%
Niacin (B3)          50mg      313%
Pantotensyra(B5) 23mg      383%
Vitamin B6          10mg      714%
Biotin                  150µg     300%
Folsyra (B9)        400µg     200%
Vitamin B12        10µg       400%
Vitamin C           500mg     625%
Kalcium              100mg     13%
Magnesium         100mg     27%
Zink                   10mg      100%

% av RDI (Rekommenderat dagligt intag) enl EU



Lite trevligheter på morgonen

Det är inte helt fel att börja veckan med att se det här när man kommer till jobbet :)



Fick en present av Emelie.N på jobbet och hennes lilla son MAx då :) Fick en "grundformning av bryn" på ciluette

Tack tack sötaste! <3

Nu är det bara att börja boka in alla behandlingar ;)



Sunday feelings..

Det har känts som en söndag hela dagen, "bakissöndag" till och med typ. När vi kom hem från Hamstad tog vi tag i tvätten, klockan va ju inte så mkt då så det var lika bra att tvätta bort allt som fanns och det som blev efter resan. Har tvätttid imorrn me men den kan man ju skippa nu när allt är klart..för "söndagar" är bra tvättdagar.

Somnade i nån timma innan me..var så himla trötta ju, usch..hehe det är inte ofta jag känner mig så sleten efter festdagar. Fast det blir ju så när man måste upp en viss tid o sen ska sitta i bil o shit nån timma.

Eftersom man ska jobba imorrn igen så var man tvungen att handla lite me, behöver ju mat för dagen, hehe det var dock inte mkt som inhandlades eftersom det bara blir 2 jobbdagar denna veckan, GÖTT!



Har bara chillat i soffan ikväll, tittat 2 avsnitt av den spännande serien "pretty little liars", laddade ner 3 st men hinner inte kolla det sista, klockan är ju mkt och måste hoppa in i duschen innan sängen får sällskap.

Känns lite weird att gå till jobbet imorrn konstigt nog, för det e ju inte så att man varit borta länge, fast 6 dagar har det ändå redan gått.

Aja, hoppas ni har haft en fin tisdag, skrivs imorrn!//A



Mat & Träning 11.07.05

ååååångests?? Det är tisdag...när tränade man sist? minns knappt när man var på gymmet senast, det är snart 2 veckor sen..GUD!? hehe NE men det känns rätt bra faktiskt, lite så att man kanske "tappar" lite muskler men annars är det rätt lugnt.

Min vän klagade idag på att han hade ångest över att inte tränat eller rör på sig på jättelänge, han skulle trna nu i veckna..min kommentar till honom var bara: chilla lite..hehe

Ska försöka komma till gymmet iaf 2 ggr denna veckan..ett pumppass och ett benpass vill jag få gjort iaf!.

usch..det här med semester och resor gör ju att man verkligen inte äter som man "borde", alltså nyttigt och regelbundet..det känns i kroppen. Det blir mkt gott och onyttigt, men det hör ju semestern till, hehe

Idag började dagen med en kycklingrulle, en stooor en och ett glas cola, för ovanlighetens skull. Den innehöll väl vårat dagsbehov av kalorier kan jag tänka mig.

Sen har vi inte ätit nåt mer förrutom kvällsmaten nu..



2 Baguetter fyllda med parmaskinka, mozzarella, tomat och basilika.

Eftersom vi fyllt år så fick vi en "gåva" från Maxi, hehe väldigt snällt :P Fick en varsin daimtårta. Har tänkt att smaka lite på den ena ikväll :P

Sen får det väl helt enkelt räcka. Känns ju som en söndag..alla lediga dagar känns som söndagar typ, lite farligt det där eftersom det är en sån "gottisdag", man glömmer av att det är mitt i veckan.

Later!//A



Så håller du hjärtat friskt.

10 knep som ger dig ett starkare hjärta och ett längre liv.

1. Dålig sömn kan be upphov till förhöjda stresshormoner som i sig kan påverka hjärtat negativt. Så se till att få din skönhetssömn på åtta timmar per dygn.

2. 30 gram fibrer per dag för magen glad. En fullkornssmörgås med avokado och grönsaker är toppen för hjärtat.

3. Ett glas med vin (1, 5 dl) innehåller kraftfulla antioxidanter och höjer det goda kolesterolet. Samtidigt får du inte glömma bort att ett glas även innehåller 150 kalorier.



4. Välj rätt fett som finns i lax, ansjovis, avokado och valnötter.

5. Stek maten i olivolja som innehåller bra fett.

6. Få in en halvtimmes träning per dag så slipper du sätta ditt hjärta i farozonen.

7. Linfrön har en god effekt mot blodproppar. Strö linfrön över din middag så minskar du risken för hjärtsjukdomar.

8. Grönt te innehåller mycket antioxidanter som sänker kolesterolet på sikt.

9. God kontakt med familj och vänner minskar risken för nedstämdhet som i sin tur kan leda till en hjärtattack.

10. Vitlök är inte bara gott utan även väldigt nyttigt. Vitlök hindrar de röda blodkropparna från att slå sig samman och därmed orsaka blodproppar

Detta kommer från improveme.se



4 things in life.

Always forgive, but never forget. Learn from your mistakes, but never regret.




Måste tacka!

Vilken fantastisk helg! Hela våran helg har varit helt FAB och när jag skriver våran så menar jag faktiskt VÅRAN helg :P hehe för det är ju det det har varit :D

Som ni vet så började våran helg i torsdags med första torsdagskvällen här i Borås, den var helt enkelt bäst typ! Sen fortsatte helgen på fredagen med en liten trip till Varberg på kvällen, den kan inte jag hurra så himla mkt för men alla som var med hade väl trevligt :) hehe

Lördagen var våran födelsedagsdag/kväll, med kalas och fest. och den var verkligen nåt att hurra för! helt underbart :D

Sen hade vi söndagen, den ägnades åt att bara chilla och ha det mysigt med god mat och sånt.

och NU kommer gårdagen då. Halmstad, klockrent! Club Monday var nog det bästa jag varit på på hela året måste jag säga! helt as grymt! :D

Här är lite bilder från igår..



Ankomst till tylöbäck..sovplatsen :) strålande sol!



På väg in mot partyt...ah, restaurangen då.



Våran lilla utsikt över stället..händer inte mkt där, hehe men sen så..



Ap mkt folk!..herregud, det va helt fullt inne me..där va man och dansa all night long ;D





den va man nära på att få i huvvet..hmm, tror nån annan fick den i huvvet sen..hehe

Ne som sagt..HEEELT fantastiskt, födelsedagen igår kunde inte varit bättre :D och då måste jag tacka mina 3 små troll som förgyllt mina dagar, Jenni (såklart), Carl och ett annat troll vars namn vi inte behöver nämna här :P

Thaaanx babes! <3

NU ska jag äntligen få vila lite.
Later!//A



club monday

Det börjar med det här, sen kör vi :D är på Hotel tylösand, det är club monday som gäller. Ikväll ska vi firas ordentligt! Woop woop. Hoppas ni får en supernice måndag! Kisskiss



just our luck!

Kom precis till Halmstad. Ska på måndagsklubben och fira oss ordentligt ikväll! Vilken tur vi har på födelsedagen! Det fanns bara 2 rum lediga när vi ringde..och vi fick dom!! Nu ska det fixas lite, later babes!



"Magkittet"

När vi började prenumerera på IFORM så valde vi ett magkit som var ett av erbjudandena. Kitet ska ge dig en platt mage :P hehe ja, det kan man ju behöva. Man kan fortfarande ta del av erbjudandet...Gå in HÄR

Hämtade det innan på Maxi.



Magkitet innehåller: Rodondoboll, Slides, elastikband och sen fick man ett måttband me.

Ska ta och kolla igenom en massa bra övningar till utrusningen och sätta igång med det nu i veckan tänkte vi.

Stark mage..stark kropp :)



Shoppingtips!

Dom är så snygga! Hade själv köpt dom dirr om dom hade suttit lite tight:are vid ankeln, har ju så smal fot! Finns i vitt me!



399:- klicka på bilden för att shoppa!



Några filmer från festen.













Happy B-DAY!

Grattis till USA!..och Grattis till oss själva!...OCH till alla andra som faktikt fyller år den här måndagen!



Får se vad födelsedagen har att bjuda på..känns som om nåt trevligt är på gång iaf! :D

ledigt it is...o frukost på sängen väntaar :P haha




Taste it!

Guuuuuud! Mättsa som vanligt...eller ska man skriva tjocka som vanligt! Spyr snart! :P men det är ju sååå gott :D haha

Fan vi sov typ hur länge sen som helst innan, eller vi somnade i några timmar vid 5 tiden nångång. Sen vaknade ci och då var det dags för mat typ, måste ju äta nåt gott en söndag :)

Vad blev det denna söndagen då?? Jo det blev hamburgare..ville ju testa våran grill! Den va ju helt fantastisk. kommer aldrig använda ugnen till nåt igen :P lr jo sånt som inte går o grilla såklart. hehe





Hamburgare med criscut potatisar och cuisine bonjour vitlök & örter.

och sen dååå? eftersom vi fick så mkt godis i present så sitter vi just nu o smaskar i oss en massa gottit, hehe men det är nog slut på det snart.



Har precis kollat klart en film.."the hit list" En förutsägbar film. Whatever enligt oss igen.

Ska chilla vidare en stund här, har tänkt att vara lediga på våran födelsedag så det är ingen panik till sängen ikväll!

Hoppas eran helg har varit kanon, för der har våran :D den får fortsätta ett tag till.
nattii!//A



Bilder del2

Här har ni lite bilder från festen då..







Det var väldigt trevligt att träffa folk man umgicks med för LÄNGE sen..som faktsikt kom för våran skull :D Här är en fin tavla vi fick.



Vi hade till och med egna dj:s på festen :D 3 st till och med..







Det avr så mkt trevligt folk på festen..inte en enda person var en besvikelse..hehe




Där har ni dj gänget :D dom gick all in när det gäller party rock tema.



nu ska man bara få upp videosarna me..har inte hunnit kolla på alla än.

Later!//A



Bilder del1

Lite bilder från igår. Det började lugnt...det var ju "kalas"



Trodde inte att vi skulle fylla alla platser från början.



Bästaste Anki :)



Kusin Ann-Marie, Mamma, Pappa och pappas flickvän.



Presentbordet var fyllt med massa bra grejer! Väldigt många presentkort till "behandlingar", haha! dom vet vad vi gillar ;D



Det här va nog den bästa ;P hahah The favorites! Vi komemr hata döskallarna efter att allt är ippätet, kommer kunna äta dom i flera veckor i rad..för vi fick mer än det här me :) hehe



Det blev en liten vinst på en av dom iaf..hehe har dock inte kollat lotton än.





Såååå NICE! Grillen ska invigas ikväll! och efter det kommer vi grilla ALLT i den :D



Money, money, money...pappa vet vad vi vill ha :D





Vi hade sån tur med vädret! Trodde det skulle regna..

Mer bilder kommer sen..då är det från "Festen"



We're alive!

Heey sötnosar! Vi lever efter gårdagen..FYFAN vad bra det blev! <3 love you all!



Kommer in en massa trevliga inlägg med bilder och videos från igår senare..även lite annat smått och gott.

Ska bara fixa ltie saker, Jenni har redan varit och städat i lokalen! duktiga syster ;P hehe
 mamma kommer hit med alla våra presenter nu me..

Så nu ska jag få i mig lite frukost.
//A



it's on

Yes..it's on! Det har börjat firas :) blir inte mer updates idag, allt kommer imorrn. För nu kör vi! Bye babes



Dagens outfits

I brist på annat...hehe ne men asså, vad ska man säga? Vi kör på all black! little black princess? Med en färgklick på fötterna. Kan bli bra, lr det blir bra för idag!



Tubtops - H&M. Kjol - Nelly.com. Skor - Lundberg shoes (nelly.com)



Tubtop - Gina. Kjol - Nelly.com. Skor - Lundberg shoes (nelly.com)



Våra mästerverk!

Här har ni resultatet på våra tårtor vi gjorde tills idag! Är SJUKT nöjda och det kommer inte bli nåt annat än gott :P hehe



Här har ni våran "räk de lux"



Och här har ni den andra, "rostbiff de lux"

Hur vi gjorde dom och vad som är i dom kan vi skriva ut imorrn när vi har tid, för just nu måste vi baka lite kladdkakemuffins!

Later!



Surfs up

Lite sushi skadar inte..100 bitar ska vi väl få ner, haha. Ne men just nu befinner vi oss i Varberg. Åkte hit efter att vi blev klara med våra sysslor hemma. Gud, ni ska se våra mästerverk vi gjorde. Bild kommer imorrn. Ska på "surfs up" ikväll. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!



Video från Grand!

Här är en video på sempetmbers mikrofonkåt. Inte så bra ljud men aja..

det var en grym kväll även om hon itne levererade så många låtar.







Gårdagens outfit



Har nästan aldrig på oss kjol, speciellt inte tajta varianter men igår kände jag för det och de satt riktigt bra ju :) Snyggt blev det med. //A



Vi gör det själva!

Ja, det är mkt som ska göras inför en fest! Tex. fixax mat och allt sånt. Hade tänkt att beställa 2 stora smörgåstårtor från City MEN vi bestämde oss i sista minut att vi skulle göra egna. Lite billigare men kasnke lite jobbigare :P hehe



Det blev en sväng på Ica Maxi såklart...



Som sagt, det blev en hel del inhandlat, en del grejer till festen också, inte BARA till tårtorna..



Just nu är vi i fullgång! ska försöka skynda oss lite för vi har lite planer inför kvällen..och tiden går fort!

Men jag tror vi har koll på det mesta, ska göra 2 olika tårtor men med 3 olika smaker!
Visar väl hur allt blev sen :) vi har lärt oss av våran pappa tjej typ, hehe

Later babes!



Nails - "Special Effects"



För ett tag sen fick vi nagellack från nelly.com som vi skulle testa, Igår testade vi en svart från Nails Inc. Hade ingen aning om att den hade en "special effect" :P Det var Anki som märkte det när hon skulle måla sina naglar svarta. Det bara sprack!

Självklart var jag tvungen och testa o se hur det blev på naglarna som jag målade i den snygga lil/rosa färgen från H&N. GRYMT!

Gillar verkligen mina naglar nu! Tycker nelly ska ta in det! Some very good shit! We like!



Den perfekta torsdagen!

Hela torsdagen var ju perfekt! Den började ju som en ledig dag, men stradchill och annat :)

Sen blev det ju afterwork som ni har märkt..och det avr ju väldigt trevligt även om den inte blev så långvarig.

Efter afterworken blev det förfest hos oss, jag jenni och Anki började på den själv en stund  och sedan kom det lite annat trevligt folk som man itne träffat på väldigt länge! MKT trevligt!



En rätt suddig bild men aja :) Jenni och Anki. Anki var en riktigt het Monroe igår ;) Hon är och jobbar idag, stackare..lr inte? hehe



öh..råkade spilla ut Ankis rosé så jag fick städa lite innan gärsterna kom :P hehe klaaantigt av mig! aja, det böev ju inte så stor skada av det ändå..tur att man har svart klädsel på soffan.

Åh, hela kvällen var helt BÄST! Grand var BÄST, September var dock inget att hurra för.. filmade lite när hon spelade men ska kolla om det är värt att lägga upp klippet sen.

Den perfekta torsdagen säger jag bara! Den perfekta starten på sommaren!

Har mkt att göra idag så det är dags att sätta igång!
Later babes!//A