RSS 2.0

Vi kör all in!

Vi drar till grand o shake:ar loss, får hoppas att September levererar ikväll! ;)

See ya!




Torsdagsmusik!

Eftersom vi ska festaaaaa ;) lite opera till er :P






Afterwork




Sänk canserrisken med c-vitamin!

Läste en artikel i IFORM om att höga halter av C-vitamin kan ta bort nästan hela cancerrisken som hör ihop med ämnet NDMA. Det finns i bland annat i bacon och annat bearbetat kött.



NDMAA är ett avv det cancerframkallande ämnerna som bildas när aminosyrorna i köttet möter nitrit, som oftast tillsätts som konserveringsmedel.

Men det står också att NDMA bara är EN av de cancerframkallande nitrinföreningarna som finns i bearbetatkött och att dom andra föreningarna inte påverkas av c-vitaminen. "Därför är upptäckten bara ett plåster på såren och inte en fribiljett till att frossa."

Bearbetning åtgärd som väsentligt förändrar den ursprungliga produkten, genom bland annat värmebehandling, rökning, rimning, mognadslagring, torkning, marinering, extraktion, extrudering eller en kombination av dessa behandlingar;

obearbetade produkter' livsmedel som inte har genomgått någon bearbetning, och som omfattar produkter som har delats, styckats, trancherats, skivats, benats ur, hackats, flåtts, krossats, skurits upp, rengjorts, putsats, skalats, malts, kylts, frysts, djupfrysts eller tinats;

bearbetade produkter' livsmedel som framställts av obearbetade produkter. Dessa produkter får innehålla ingredienser som behövs vid tillverkningen för att de skall få särskilda egenskaper.

Undvik nitrit! - Läs på varudeklarationen, där ska det tydligt stå om det har använts nitrit, nitrit gömmer sig ofta bakom E-numren E249 och E250.

Det här är bra att veta nu när man ändå kommer grilla mkt i sommar! Ska lägga numrena på minnet och vara väldigt noga med det faktsikt, vem sjutton vill ha cancer för att man älskar kött!? hehe



Dagens tips!

Perfekt strandmat Tunnbrödsrulle med fyllning av: äggröra, bacon, rödlök, avokado, tomat, gurka, philadelfia, salladsblad och fetaost.



Cupcakes!



Hmm? ja, det här med naglarna... målade dom som jag sa att jag skulle göra. Men jag vet inte ritkigt vad jag tycker om dom ÄN. Söta är dom ju men är det för mkt!? Det är lite cupcake över dom..ska känna på det under dagen annars ändrar jag på dom imorrn eller nåt.



hade ju passat att hålla i en sån här :P

Vad tycker ni? behålla eller inte?



September @ Borås!

Ikväll kommer September till Borås för att uppträda för er som har missat det :) Hon kommer att stå mitt på stora torget. Hon börjar där 21.00. Efter det kommer hon till Grand Hotel och kör samma sak igen! Det är där vi kommer att hänga ikväll ;D


Så har ni inget för er så är det bara att ta sig hit! För ikväll börjar TORSDAGSKVÄLLARNAAAAAA! woop wopp!




Det börjar kännas..

Ja, det börjar kännas som sommar nu :) Det är fint väder och vi kan som sagt vara lediga lite då och då! En annan sak som börjar kännas nu är väl lite stress inför våran födelsedagsfest, hehe. Det är ju dock bara onsdag ÄN så länge men dagarna går fort och snart är det lördag.

Har bara morgondagen och fredagen på oss att planera allt, har inte planerat nånting än typ? Har bara LITE koll på vilka som kommer på festen, lr inte ens de..har inte så stor koll på vilka i släkten kommer o så. Så där av stressen typ. YEYE det löse sig nog under dom kommande dagarna. (Hoppas jag!)

Klickade hem lite grejer nu me inför Bad/strandsäsongen :P Vattenfast mascara är ett måste under sommaren! Man blir ju varm o svettig och man bada och allt sånt, då är det bra med vattenfast så att det verkligen håller! Köpte även en ny remover också, den andra från Loreal vi brukar använda är snart slut. Tänkte testa denna som har extrakt från 2 superbär..Acai och Goiji.

Mascara 155:- Makeup remover 65:- på www.nelly.com

Nu ska jag kolla på en film och sen är det nattinatt, ska ju VERKLEGEN inte sova bort den lediga morgondagen! :D

Hoppas ni har haft en fin onsdag!
Nattii//A



Nails with colours!

Åh! jag bara älskade det lila/rosa nagellacket från H&M, målade tånaglarna och sen tipparna på fingernaglarna med den till midsommar, har den fortfarande på tårna..den är hur fin som helst!



Tänkte kört med varannan ljusrosa och varannan i den andra färgen, "paradies pink" heter den. Men jag tog en ljusrosa från Viva La Diva som grund och tänkte måla tippar med den mörkare..får väl se hur det ser ut..kul med lite olika färger!

Resultat kommer ju klart sen..OM det blev bra! :P hehe annars får jag helt enkelt köra på det som var innan eftersom jag gillade det så mkt! :D



Dagens outfit

rosa är fint :) Jackan har dock inte varit på mkt idag! it's to hot!



Glasögon - Gina. Linne - Weekday. Silkesjacka - H&M. Shorts - Avklippta fornarina jeans. Skor - Skopunkten.



Sunshine @ work!

Det var inte alls så jobbigt att sitta inne en så vacker dag som denna! HUR varmt som helst och inga moln alls på himlen. Inte så jobbigt som man tänkt sig iaf..tråkigt, javisst men ändå.

Har inte hänt mkt att nämna här idag, det är chill as hell.



Det jobbigaste för dagens var väl när man låg ute på lunchen och solade, hehe deee va svettigt..herregud säger jag bara! men färg fick vi säkert! vi var smarta nog att ha bikini på oss idag, visste ju att det skulle bli som det blev :)

Nu är det helg iaf och det är bara onsdag! För vi har tagit leeedigt! :D woopwoop!
Skrivs senare babes!



Mat & Träning 11.06.29

Jag räknade typ inga igår, förrutom grillmaten. Men idag har jag kollat det mesta..försökt iaf. Nåt vettigt sdka jag väl ha att skriva om? :P

Det är rätt intressant faktiskt. Det är kul o se hur mkt kalorier vissa grejer faktsikt innehåller. Som man aldrig tänkt på innan. Kaloriintaget är ju en viktigt del i viktminskning. Och NEJ vi försöker såklart INTE att gå ner i vikt, är nöjda med det vi väger som sagt, det pendlar ju mellan 51-54 Kg antagligen. Hehe rätt stor skillnad, men det är för att Jenni väger mer än mig. Och jag evt faktsikt inte exakt hur mkt jag väger nu för alla vågar säger olika.

OCH sen ska man ju inte gå efter vågen heller, det är hur man er ut och hur man känner sig man ska leva efter. Men det är klart..är målet att gå ner så måste man ställa sig på vågen o se att man faktiskt tappat sina kilon om man räknar kalorier. Annar finns det ju ingen mening med det hela :)

Har inte tränat idag heller, körde bara lite mage här på vardagsrumsgolvet, lite cykelsitups och höftlyft. Har för övrigt cyklat till och från jobbet, uppförbacke på vägen hem.

Frukost 07.40: havregrynsgröt 120 kcal, proteinshake 133 kcal.
Mellanmål 10.30: Avokado på ungefär 150g = 240kcal + 1 matsked flyande honung 32kcal. Grönt te
Lunch 13.10: stekt lax 225 kcal med matvete 140 kcal. Sen var det fetaost på laxen och färnkål och paprika i maten me, men det hade jag ingen koll på. Kan ju lägga till 30kcal där då kanske?
Mellanmål 16.00: proteinshake whey 152 kcal. Grönt te (räknas ej)



Kvällsmat 20.00: Tonfisk 120 kcal, la i lite "yellow chili" och 3 körsbärstomater, blev mkt sött och gott! :) vet inte hur mkt kalorier det innehöll för det stog inte. Men man kan väl plussa på 10 kcal där? grönt te till detta.

Tror inte det blir nåt mer idag..så idag har jag enligt mina räkningar fått i mig ungefär 1210 kanske? la till lite för säkerhets skull :P det var ju inte alls mkt..haha! men jag klagar faktiskt inte.

Har inte varit hungrig eller svag. Är det kanske den goda variationen av mat som gjort att man varit mätt med lite kallorier..Allt har väl varit rätt proteinrikt ändå? Mkt nyttig mat är ju kalorifattig :)

Aja..så är det iaf!
Later//A



Bättre hår och hud med kokos-kurer!

Kokos är så mycket mer än överparfymerade solskyddsprodukter och pina coladas. Den håriga nöten gömmer både fruktkött och kokossaft - två supernyttiga kompisar till både hår och hy!



Ät, drick eller smörj in det - kokosnötens fördelar kommer göra nytta ändå. Kokos har en hög andel antioxidanter, kända för att motverka åldrande och boosta immunförsvaret. Den är också rik på anti-inflammatoriska egenskaper, som verkar lugnande både i och utanpå kroppen.

Produkter som innehåller kokosolja, eller oljan i sin rena form, kan göra underverk för ditt yttre. Kokosolja kan användas istället för balsam och kan motverka både mjäll och löss.

Torr hud kan också få hjälp på traven med kokos. Den höga fetthalten återfettar naturligt och oljans antibakteriella egenskaper hjälper irriterad hud att läka. Psoriasis och eksem sägs läka bättre om en behandlas med kokosprodukter.

Som en liten bonus kan kokosoljan hjälpa dig att gå ner i vikt. Dess sammansättning gör att fettet snarare går direkt till förbränning än lagras i kroppen. Dessutom är kokosolja rik på fettsyror som bidrar till att öka ämnesomsättningen.

Artikeln kommer från salongk.se

Gillar själv kokosdofter..det doftar sommar! :) kanske ska testa lite kokosprodukter eller olja till mat? Det skadar ju aldrig såklart :P hehe



Efterlyses!

Vet inte vad man ska ha på sig på våran födelsedag än riktigt..är väldigt kluven! Men en snygg grej jag inte hade tackat nej till är den här outfiten som Rebecca Simonsson hade på sig en gång. Tog bilden från hennes blogg såklart! Sjukt snyggt..! och VÄLDIGT enkelt! Någon som vet vart man kan hitta en klänning som typ ser ut så??! I Borås eller Göteborg. Får gärna vara en annan färg me. Vore tacksam för lite hjälp!!




The Adjustment Bureau!

Tittade ju på en film i veckan som vi skrev att vi velat se ett tag, och att den faktiskt verkade spännande. Och jag måste säga att det inte var någon besvikelse denna gången! :P hehe. Den var spännande ända in i slutet och den hade ett bra budskap också! En film värd att se tycker vi iaf! Som sagt så har många varit väldigt whatever det senaste men den här gillade vi!

Ett filmtips till er..nåt att ha till helgen kanske? :)




Det bästa..

ja, det bästa med vårat jobb måste ju vara att vi själv kan välja lite hur vi vill ha ledigt just den här säsongen! Där har vi en stor födel. Okej många kan såklart väjla när dom ska ha sina veckor och liknande, det är ju självklart men nu menar jag att vi kan ta dagar hit och dagar dit, bara allt flyter på och inget blir knas :) Men det har vi full koll på såklart!

Det här var en sån underbar inpulsledighetsdag som spenderats ute i solen som ni redan har förstått :P Hade varit gött att va ledig imorrn me eftersom det fina vädret fortsätter men ah, vi lät Simon få en ledig dag imorrn istället. Får se hur resten av veckan blir sen, fredagen är ju redan ledig så där har vi inga problem ändå :) Dock ska vädret suga men aja, ledig är ledigt! För på torsdag är det ändå fest! :D

Efter stranden och efter allt sånt blev det grillning och ännu mer sol..Solen är ju sjukt varm ända till 8 på kvällarna nu för tiden!



Skönt var det iaf! Jag är nöjd med min lediga dag i början av veckan..

Nu är det väl dags att ladda för "resten" av den här jooobigga veckan ;)
Byyye babes//A




Mat & Träning 11.06.28

Helt jäkla täppt har jag varit idag! har knappt kunnat andas..jäkla förkylning säger jag bara! Som sagt så vågar jag inte riskera nåt när det gäller träningen när det är så här. Men nu när halsonten är borta så kommer ju detta snoriga som sagt, när jag blir frisk.

Men en dag som denna hade jag inte tänkt o träna ändå..lr JO, isf på kvällen..fast nu är ju inte gymmet öppet så sent, eller så skulle det varit tidigt på morgonen. Det hade varit gött som fan att börja dagen med ett stenhårt träningspass. Det kommer det nog bli en del av i sommar isf, för på dagen/eftermiddagen finns det ingen chans att jag ställer mig på gymmet o svettas, när man är ledig vill säga, jobbar man är det whatever.

Idag började dagen som vanligt med lite piller följt av frukost såklart..
Ripped fuel
Frukost 10.00: 2 frökusar med stekt ägg och grönt te.
Mellanmål 14.00: proteinshake och lite frysta frukter, som tex melon, papaya,annanas och

Sen har det itne blivit nåt mer än lite grillad kvällsmat! Sååå gott, och check this out..hur billigt som helst! 2 Sånna biffar som ni ser på bilden kostade bara 37:- på Maxi. Och i kallorimängd om man nu ska nämna det så gick denna maten på kanske...hmm? 140kcal max..kan det verkligen stämma? köttet innehöll bara 110 per 100g, o den va nog inte ens på 100g. salladen gick inte på nåt typ :P BILLIGT OCH NYTTIGT!

Nu hade vi en jättegod creme fraiche till men den kan man byta ut till nåt mkt nyttigare för den hade fan 300 kcal i 1dl typ.



Kvällsmat 19.45: Pepparbiff med sommarsallad och physalis, Creme fraiche och vatten till det.

Nu blir det inget mer, om inte en kopp grönt te kanske? :) känns mkt lockande!

Later babes!



Gå ner i vikt utan att räkna kalorier!

Den största kostundersökningen har knäckt koden och det visar sig att det är lättare än man trott att äta hälsosamt utan att behöva hålla koll på kalorierna.

Enligt världens hittills största kostundersökning behöver du inte längre räkna kalorier till leda. Det räcker att du ter dig mätt på proteiner och långsamma kolhydrater så är du hemma.

Det är New England Journal of Medicine som slår fast att en kost med lågt GI i kombination med mycket proteiner är allt som krävs för att du ska hålla vikten. I studien deltog 772 familjer från åtta europeiska länder. De deltagare som åt mat med lågt GI höll en jämn vikt, de överviktiga barnen gick ner i vikt av samma kost och de deltagare som fick en kost med högt GI-värde gick upp i snitt 1,67 kilo.

De nya resultaten visar att blodsockret spelar en avgörande roll i hur varaktig viktminskningen blir.
– En kost med lågt GI-värde har en viktminskande effekt precis som en proteinrik kost har. Tillsammans förstärker de varandras verkning, säger professor Arne Astrup som står bakom studien vid biovetenskapliga institutionen på Köpenhamns universitet.

Enligt undersökningen ska en fjärdedel av dagens kaloriintag komma från proteiner som mättar betydligt bättre än både fett och kolhydrater. Satsa på magert kött, fisk, fågel, ägg och magra mejeriprodukter. Nötter, mandlar och baljväxter är också exempel på proteinrik mat.



GUIDE för dig som vill äta enligt de nya rönen:
Man kan äta obegränsat av vissa naturens egna godsaker som päron, äpple, apelsiner, hallon och jordgubbar. Var sparsam med bananer (framförallt övermogna), ananas, vindruvor, melon och kiwi.

När det gäller grönsaker kan du äta nästan vad som helst förutom majs. Palsternackor, rödbetor och morötter bör helst ätas råa.

Välj fiberrika varianter av pasta och ris. Brunt, parboiled, vilt och basmatiris funkar bra, men undvik polerat ris.

Samma sak gäller bröd. Välj så grovt bröd som möjligt med hela korn och kärnor. Undvik vitt bröd och bröd som innehåller rikligt med socker.

Potatis ska helst ätas kall eftersom stärkelsen då fungerar som kostfiber. Undvik bakad potatis och potatismos och koka potatisen så lite som möjligt.

Artikeln kommer från salongK.se

WTF!, räkna eller inte, det spelar nog ingen roll faktiskt, bara man känner att man har energi så det räcker för dagen, som sagt så behöver man mer om man är aktiv under dagen än dom dagar man inte är aktiv, DÅ kanske det är smart att hålla lite koll iaf. Vi har ju "börjat" kolla lite på det bara för att millan gav det som ett tips på att få bort det där lilla extra som sitter framför musklerna, vi vill ha snyliga rutor :P men annars är det lite whatever. Det är inget vi kör på med största allvar..bara man är nyttig och inte överdriver med det onyttiga så funkar allt.




Lite bilder från stranden

Här är några birlder som tog när vi var på stranden idag :) det blev inte så långvarigt men det var skönt iaf :) badade inte direkt men i vattnet var vi :P



Tyra, Jenni o Lilly.



Tyra gillar grålera..vem gör inte det? :P



2 små glada flickor och en glad Anki :)



Det blev lite jordgubbar och annat gottit på stranden :)

Om en stund blir det grillning i det sköna vädret...
skrivs senare//A



just nu..

avkopplande och skönt!



Perfect for the beach!

ÅÅH gud vad skönt det var att vakna upp o se solen skina riktigt ordentligt igen!! Det finns ju inget bättre! och att man är ledig idag gör ju bara saken bättre! Det är helt perfekt väder för stranden! Känns som om det är första gången man faktiskt ska till stranden och sola och bada för iår. För det blir isf första gången vi badar kom jag på! :D

Har iofs inte legat på stranden ordentligt iår heller för den delen, men nu jävlar!..idag ska vi få ett antal timmar och förhoppningsvis få lite färg på kroppen igen! känner mig fan blev nu när det har varit så tråkigt väder..

Aja, ska packa ihop oss här nu så att vi kommer iväg :)



Solstolar, picknickfilt, solkräm och IFORM är ett måste ;)

Hoppas ni får en finfin dag!
Skrivs senare!/A



Taking one of

hell yeeah! We're taking one day of from work :D i början av veckan sådär..känns hur gött som helst! Det är så lugnt på jobbet nu..lr kommer va det imorrn så då behöver vi inte vara där. Vad passar då bättre än att ta en ledig dag i solen hela dagen med bästa Anki :D

Som jag skrev innan så började veckan bra på jobbet, sen har den bara fortsatt bra efter det..har inte gjort så himla mkt iofs, var ju på Åhaga med Anki och henns lilla gullis Lilly en sväng.



Sötast ever!

Sen har det bara chillats här hemma..och det fortsätter ett tag till för nu kollar vi på en film vi velat se ett bra tag.



Än så länge verkar den väldigt spännande iaf, så vi får hoppas att den fortsätter så..

Det har varit sjukt varmt idag och vi hoppas på en minst lika varm men mer solig dag imorrn :D ska bli nice!

Hoppas eran vecka började bra, skrivs imorrn igen!
Nattiii//A



Mat & Träning 11.06.27

Amen kuuul! nu är man snorig oxå, nyser och håller på..fast det är bättre än att ha ont i halsen, för det betyder att det är på väg bort! Blir alltid hes o så när jag håller på att bli "frisk", hehe

Så det betyder att det inte har blivit någon träning idag heller, ogillar att börja veckan med en "slödag" fast o andra sidan har det känts rätt gött ändå, fast det är nog bara för att jag evt att jag inte får träna. Hade jag kunna så hade jag ju gjort det..

den enda motion jag fått är den vardagliga i form av cykeltur fram o tebax från jobbet, sen en promenad bort till Åhaga för att titta till nellyoutleten en snabbis..thats it.

Har inte hållt koll på några kallorier idag direkt..
ripped fuel tablett 07.00
Frukost 07.35: fiberberikad havregrynsgröt med sylt, mulitivtamindryck.
Mellanmål 09.20: grönt te och en nektarin
Lunch 12.10: Ungsbakad lax med fetaost. (recept längre ner).
Mellanmål: 15.50: grönt te.. en proteinshake lite senare..typ 16.15.
Blev lite hungrig efter 18, då tog jag några nötter.




Ripped fuel-tablett vid halv 8..
Kvällsmat 20.10: Där har ni dom goda frökusarna med stekt ägg och grönt te :) Ungefärligt kcal-värde är väl 360 på det hela? (inte helt säker) rätt mkt måste jag säga om det nu kan stämma för bara det..

Nu blir det lite mer te och lite jordgubbar till en film :) är faktiskt lite hungrig!?
Later babes!//A



Love the look!




10 framgångsrecept för en lycklig relation.



Vilka vill inte leva lyckliga tillsammans i alla sina dagar? Här är tio riktmärken att styra förhållandet efter!


Par i lyckliga förhållanden tenderar att ha många saker gemensamt. Här är några av framgångsrecepten.

Bästa vänner
Att vara gift med sin bästa vän är en stor förmån. En riktigt närstående person att dela vänskap, tankar och säng med är optimalt för en långvarig relation.

Ha humor
Det är lättare att tackla livets alla svängningar med glimten i ögat. Utan ironi och skratt kan ett förhållande bli lite tråkigt i långa loppet. Och glöm inte självdistans, att kunna skratta åt sina egna, och varandras, misstag är en bra egenskap.

Öppna sinnen
Var lyhörd för din partners önskemål, och kräv det omvända. Att enbart syssla med det som roar eller intresserar enbart en av er kommer att vattna ur relationen på sikt.

Kompromissa
Ha grundinställningen att åtminstone försöka förstå och respektera din partners önskemål. Självklart kan ni dra åt olika håll. Men med inställningen att den motsatta åsikten också kan vara ett bra alternativ, kommer ni längre. Det kräver självklart att båda två är lika villiga att kompromissa!

Ödmjukhet
Snällhet är en högt uppskattad egenskap. En relation grundad på respekt och ömhet ger mindre konflikter och underlättar för fungerande kommunikation.

Uppmärksamhet och bekräftelse
Att ägna din partner 100 procent uppmärksamhet när han/hon behöver har en stark relationsbyggande effekt. De par som verkligen tar sig tid för varandra på det sättet har också oftare ett djupare och mer kärleksfullt förhållande än andra.

Tillgänglighet
När din partner har problem - se till att kunna vara den som han/hon uppsöker först. Tvåsamhet handlar om att finnas där för varandra.



Närhet
Par som har mycket fysisk kontakt har mindre konflikter. Att röra vid varandra är den enklaste formen av kommunikation, glöm inte bort det!

Tillit
Det tar tid att bygga upp ett djupt förtroende. Och tillit grundar sig på rätt beteenden. Visa för varandra att ni kan lita på varandra i vått och torrt, och undvik situationer som kan skada lojaliteten.

Förekom problemen
Vänta inte på att problem ska dyka upp. För de gör de. Relationen behöver ses över kontinuerligt, inte bara när det finns risk för knak i fogarna. Par som regelbundet pratar om hur relationen ser ut idag - och vad som kan tänkas hända framöver - är bättre förberedda för förändringar. De är också bättre rustade för att rida ut stormar.

Artikeln kommer från SalongK.se



Den gröna sköna!

Skönt att det äntligen blir varmare igen! Nu känns det lite som sommar iaf! :) Man hade ju inte tackat nej till semester denna veckan..vi har ju det nästa vecka, får hoppas att det är lika bra då! (håller tummarna)



Aja, veckan började bra iaf, med sol som sagt..låg ute på lunchen ett tag på min gröna sköna filt :) Den kommer användas flitigt nu dom kommande dagarna!

Började dagen med lite fotning av byxor och underkläder..nothing special direkt. Sen har dagen bara flytit på som vanligt..eller Jenni har iofs inte varit på jobbet idag så helt vanligt har det väl inte varit, hehe

Anki är dock här nu, hon kom för en stund sen, men nu är det snart dags för mig att bege mig hemåt. Ska bli skönt..är rätt trött idag, min hals är inte så vänlig mot mig :/

Nu sa jag bara göra klart det sista..
Later babes//A



Dagens tips!



Den var trevlig den..tog ingen rosmarin till bara salt och peppar. Sen om man vill ha den helt GI så kan man skippa allt med potatismos och grejer och bara ha mer färnkål och annat i :)

Själv tog vi lite matvete till..och vitlöksdressing gjord på turkiskt lätt youghurt och en vitlöksklyfta funkar utmärkt!

Gick hur fort som helst!
ENJOY!



Nelly summersale!

Varsågoda! ;)




Vitaminer!

Vi har tidigare skrivit om vilka vitaminer vi äter. Det har varit rätt många vid vissa tillfällen, hehe men man vill ju ha det bästa för kroppen! eller hur? Men sen är det inte heller nån idé att ge kroppen fööör mkt av alla vitaminer heller! För de kroppen inte behöver kissar den bara ut, vilket leder till att du till slut bara får ett väldigt dyrt kiss!

Innan åt vi: Öljäst(B-vitamin), Folsyra(en B-vitamin också), C-vitamin, D-vitamin, Zink, E-vitamin, Silicea, Omega3...har jag glömt nåt nu? hehe det är så många.

Men i helgen köpte vi multivitamintabletter istället för dom vanliga c-vitamintabletterna vi brukar köpa. Mkt smartare eftersom man får i sig c vitaminen i den me. + en massa andra vitaminer såklart, och då får man i sig den rekommenderade dosen för dagen. Sen får man såklart i sig mer av dom flesta vitaminer från mat du får i dig under dagen, men äter man multivitamin kan man iaf inte få i sig för lite av dom viktigaste.



Så just idag äter vi, multivitamintabletterna och där kan ni se vilka vitaminer den innehåller. Omega3 och Silicea för hår hur och naglar. Sen kommer vi ibland att äta extra E-vitamin när vi inte äter så mkt nötter och även Zink kommer att finnas bland vitaminerna..den är vitkig för huden!

Behovet av vitaminer är såklart olika för alla, det beror ju på vad man har för livsstil och liknande. Men vi känner iaf att äter vi det här så ska väl kroppen må bra :)



Ett halvår...

oj, tänk er..nu eller i fredags..på midsommar den 24:e då e det bara ett halvår kvar till julafton. hallåååå? helt sjuk eller vad?? Vad har hänt, vad har man gjort vad hinner man göra??

O herregud, imorrn är det en vecka kvar tills man faktsitk blir 25 år. haha när jag var "liten" tyckte jag att 25 var jättegammalt, att man var vuxen..eller a ni fattar. Men idag känner jag inte alls så. Som jag säkert skrivit innan så känner jag mig själv som ett barn.. lr inte ett barn men alltså, inte gammal iaf. Jag har ingen åldersnojja eller nåt sånt heller, men det kommer väl det me :P hehe (hoppas inte)

Känner faktsikt några som har det, det måste vara jobbigt att ha det kan jag tänka mig...

äh..ingen idé att prata om åldern, jag kommer aldrig att vara äldre än vad jag känner mig. Vad känner jag mig som nu? hmm, typ? NE, Jag kan inte sätta en siffra på det, för idag kan 20 åringar vara mognare än en 30åring och tvärtom såklart.

Nu ska jag väl ta och titta klart den rätt intressanta filmen som går och sedan krypa ner för att klara av en JÄÄÄÄÄTTE jobbig arbetsvecka...(det var väldigt mkt ironi i detta)



våran fina midsommarbrasa hos mamma. Moster Katri fick fart på den :)

Hoppas eran midsommarhelg har varit kanon!
Nattinatti!//A



Mat & Träning 11.06.26

Det är klart fan man ska vakna upp med lite halont idag! Jag kände det på mig igår att jag blev lite frusen på midsommar, det var faktiskt kallt på natten när man stått ute och väntat på folket innan man fick åka hem.

Aja, idag har det då inte blivit någon slags träning över huvudtaget, tänker inte riskera att det blir värre ELLER att man typ blir sjuk..har sjukt bra immunförsvar så jag brukar ju inte vara sjuk men man vet aldrig nu för tiden.

Som vanligt när jag är hos mamma så brukar jag väga mig, hehe vet egentligen inte varför jag gör det för jag bryr mig ju inte direkt om hur mkt jag väger..det är utseendet på kroppen som gäller. Men aja, nu vägde jag mig och mräkte att jag vägde 51,5 kg och efter lite mer gottis igårkväll så vägde jag nmig igen och då vägde jag 52 kg, känns som om jag väde mer, för jag äter alltid så mkt när jag e hos mamma :P haha det är väl därför jag alltid väger mig där kan jag tänka mig. Har en våg här hemma men använder aldrig den.

Kanske ska ställa mig på den NU o se vad den visar..har käkat en del idag igen. Lr nae det har jag väl inte..

Ripped fuel-tablett 10.30.
Frukost 11.15: 2 kokta ägg krossade med lite smöt, grönt te.
Mellanmål 16.00: Ett polarbröd med lite ost, lite turkiskyoughurt, vatten.
ripped fuel-tabblet 18.00
Kvällsmat 18.30: Tacos



Nu sitter jag och gottar mig med 70% choklad och jordgubbar, sen blir det inget mer..vill dock ha mer choklad för den e slut nu :P

Later babes!//A




Pretty little liars!

Nååå, vad tycks då?? Kom ni ihåg att titta på det?? Om inte så kan ni alltid kolla på det senare på Tv3Play, vet dock inte när avsnittet läggs ut men ändå :)

Jag gillade iaf det! Ett väldigt spännande första avsnitt, nu måste man ju fortsätta kolla :P Det får bli söndagens serie istället för Gossip Girl nu framöver.



Tummen upp!



Blue jeans!

Det är kul att mamma alltid hittar det hon är ute efter/behöver när jag går med och shoppar :) Idag var hon på jakt efter ett par nya jeans..blåa.

Själv gillar jag mörkblå jeans, man ska väl iaf ha ett par snygga tighta i garderoben! Var inte ute efter nåt idag men jag passade iaf på att testa några jeans på Cubus. Dom har några par som är väldigt snygga och bekväma.



Dessa heter "Abbey Jean" superskinny, finns även i andra färger. Kostar 299:- Gillar "Serena supersoft jeans" från Gina Tricot också men där ser man inga sömmar. Tycker det är snyggt när sömmarna syns.

Aja, jag fick iaf det jag var ute efter idag me! :) Vågen jag skrev om i morse..den är snygg den :P hehe nu får vi se hur flitigt den används..

Nu blire tv och lite kvällsmat me..
Later//A



ÄNTLIGEN!

Nu kan jag ÄTNLIGEN lägga mig ute och få lite sooool! <3 Det var ju sjukt länge sen..



Laater!//A



Valnöten är nyttigast av nötterna.

Nötter är nyttigt, det vet alla och vi bara älskar nötter!

Men nu har en doktor från University of Scranton i USA gjort en studie på nio olika nötter att valnöten är nyttigast!



Valnöten innehålle dubbelt så mycket antioxidanter som andra nötter, dessutom av bättre kvalitet!

Har börjat gilla valnöten igen (vilken tur)..för nåt år sen åt jag så mkt av det så att jag började hata det..hehe åt det som lördagsgodis.

VARNING! Väldigt kaloririka! Några få räcker!



Dagens outfit

Mys...söndag!



Tröja, Short & Skor - H&M. Linne & glasögon - Gina Tricot.



Vill ha, vill ha, vill ha..

De är mycket man vill ha hela tiden..inte sant? man vill ha kläder, skor, pengar, bra väder och massa presenter :P hehe

Sitter och funderar lite på vad jag vill ha i present, för nu är det inte långt kvar tills man fyller år! Jag vet, man brukar väl kanske inte ha en önske lista när man kommer upp i en viss ålder men man vill ju ändå som sagt HA lite grejer..man önskar sig alltid nåt speciellt.

Kollade på en liten minidator/netbook som skulle sitta fint i samlingen :) Annars är ju presentkort det ultimata, sånna som man kan använda vart som helst. Då kan vi använda det till typ shopping, skönhetstjaffs eller nån resa kanske? ;)

Meeen just nu sitter jag och kollar på köksvågar också, det är ju nåt vi vill ha JUST NU, hittade en kanonbra som skulle passa in i vårat kök :D från net on net för 199:-



Fast nu vill jag helst bara ha sol så att man kan ligga och gotta sig lite, men det känns som att det är liiite för mkt begärt just nu.

Later//A



Slut på det bästa!

jaaha, då var alla bra seier slut för den här säsongen..har preciiis kollat klart det sista av vampires. Missade det eftersom man var på Nelly festen förra fredagen. Missade alla favvoserier förra helgen faktiskt. Vad ska man nu kolla på dåååå?! hehe den nya serien börjar ju dock imorrn :D

Hade ju tid o kolla ikapp mig eftersom jag bestämde mig för att inte åka till Varberg ikväll igen. Det var planen från början men suget försvann tråkigt nog. Tror inte det hade blivit nån hit direkt eftersom man inte var så taggad.

Är sjukt nöjd att jag tog mig ut till mamma IGEN för en lugn och mysig lördag, ska sova nu så att jag är pigg och glad imorrn, för då ska jag INTE sova bort hela dagen iaf :P



Bild från igår på väg till Varberg..stannade på statoil för en liten snabbfotografering och luftkoll i däcken.

Nattinatt alla söta!//A



Mat & Träning 11.06.25

Det var faktiskt synd att man vaknade så sent som man gjorde, kände att det hade varit gött med ett litet benpass idag! Lr jag hade planerat in det till helgen eftersom jag inte hann vara med på Millans benpass i onsdags. Gymmet är dock inte öppet mer än till 14 på lördagar..iaf inte i stan, men nu är det ju så att eftersom det inte längre är "Studio Aktiv" utan "Sportlife" så kan vi träna i Knalleland också, men jag har inte orkat ta mig en titt på hur det är öppet och hur det funkar riktigt. Vet att det är öppet rätt bra..men att det är obemannat, vet inte riktigt vad det innebär..får väl kolla upp det, hehe

Så då tänkte jag att det kanske blir ett besök på gymmet imorrn istället..? får väl se.

Hela dagen har jag käkat mina fettförbrännare, började som vanligt på morgonen. Ripped fuel ska man ta på vilodagar också, som vanligt typ. Det är ju inga konstigheter, man ska ju ta dom så för bästa resultat annars är det ingen idé o ha dom ens. Visste att det inte skulle bli en så nyttig dag faktitkst så jag tog med mig några extra tabletter me :P haha CLA Advanced heter dom, en tablett man kan ta före frukost, lunch och middag för att det ska bränna lite extra och stoppa nyinlagring av fett i fettcellerna. Fick med det som gratisprov med vårat senaste köp vi gjorde på gymgrossisten.

Idag har jag iaf ätit..
Frukost 14.00: Grönt te och frukt & nöt musli.
Kvällsmat 19.00: Icas Mozzarellapizza..saknat den



Efter det har det blivit lite godis, favoriterna såklart! Men det var inte många av varje..det var rätt länge sen jag fick den tillfredställelsen nu känns det som..men jag kanske har fel? hehe tiden går ju så fort så helgerna smälter ihop typ.

Sen tog jag lite glass me, Sia gräddkola..och i det smulade jag ner lite ballerina kladdkaka :) 3 st räckte!

Nu blir det ju självklart inte mer, får inte vara för mätt när man ska sova sen..uuusch :) hehe

Bränn mina små tabletter! Bränn bort aaalt ont jag har stoppat i mig :P haha vet ni vad som känns bra just nu? Det är att jag inte får i mig extra mkt kalorier när det gäller alkoholen, tar det hellre genom godsaker ;)

Later babes//A



Lördagsmusik!

Press it!




Hur orkar jag?

Haha! Det är alltid lika kul att få höra frågor och kommentarer när folk "fattar" att jag är nykter när jag är ute. Igår när man satt och väntade på att få åka hem från varberg så var det en kille som ville vara lite pratglad..när han väl förstog att jag var nykter så kom komentaren: Är du nykter..? huuuuuur orkar du vara på ett ställe som det här??



HEHE, ja det kan man undra faktiskt :P neee men asså, folk måste ju fatta att jag verkligen inte stör mig på fulla människor. Jag tycker faktiskt att dom är roliga, det är KUL med onyktra människor! OK? Men det är bara när det blir för mkt för vissa, när dom blir sådär jobbiga och tjötiga och inte kan förstå när man tex säger nej till nåt och fortsätter tjöta eller nåt sånt liknande, ELLER inte kan behärska sig det blir jobbigt för mig. INTE annars!

Men så är det för ALLA, även för dom som är fulla..kommer det nån som bara tjötar och tjötar och inte vill ge sig så blir man fan arg! eller hur? det är inte så att man accepterar mer för att man är full. Vill man inte så vill man fan inte.

Aja, den killen som sa det skulle nog aldrig kunna vara bland fulla människor när han själv var nykter. Det är jättesvårt för vissa, det ahr man märkt och det har man hört folk säga me. TUR att jag klarar av det iaf! men jag fttar ju inte varför man inte skulle kunna klara av det, för det är inte jobbigt!..bara i enstaka fall då kanske. Men det är ju whatever!

//A



Ät dig till en "ung" kropp!

Mat med massor av C- och E-vitamin kompletterat med ett vanligt multivitaminpiller håller din kropp ung och spänstig.

Det visar en studie där 740 kvinnor mätte sina så kallade telomerer, som sitter i änden på kromosomerna. De kvinnor som hade längst telomerer (och därmed minst biologiskt åldrande), fick i genomsnitt 153 mg C-vitamin och 12 mg E-vitamin från mat per dag.



Undersökningen visade också att kvinnor som tog ett multivitamin- och mineralpiller dagligen hade fem procent längre telomerer – även när man tog hänsyn till åldern, levnadsförhållanden och så vidare.

Telomerer blir kortare när de utsätts för oxidation, och forskarna anser att vitaminerna kan motverka processen.

Telomerer förhindrar kromosomerna från att brytas ner, men de blir kortare och kortare för varje celldelning. Ju längre de är, desto lägre risk för att utveckla åldersrelaterade sjukdomar.

En cellkärna består av 23 par kromosomer. Kromosomernas ändar kallas telomerer.

C-vitamin: 3 bra källor
100 g röd paprika: 191 mg
100 g broccoli: 121 mg
100 g apelsin: 61 mg

E-vitamin: 3 bra källor
100 g solrosolja: 55 mg
100 g pinjenötter: 24 mg
100 g mandlar: 24 mg

Artikeln kommer från Iform.se



Premiär!

Imorrn är det premiär för Pretty little liars, 17:55 på TV3!

Tror det kan bli en ny favoritserie faktiskt..verkar väldigt spännande! Dom som gillar Gossip Girl kommer nog gilla den tro jag! :) Värt att se premiären iaf..sen får vi väl se helt enkelt.




En midsommarnattsdröm..

05.00 ungefär fick jag lägga huduvdet på kudden hemma efter vårat besök i Varberg och Societén. Tur att det gick fort att åka köra hem inatt iaf.

Plockade 7 små blommor ute hos mammi innan vi åkte för att lägga dom under kudden :) tror ju dock inte på sånt men kul med lite traditioner. Har inte gjort det på många år..



Drömde jag om någon?..nae!..det blev inga trevliga drömmar..inga drömmar om nånting vad jag minns iaf! hehe let´s face it, i was born to be alone, just nu iaf! Men det passar bra känner jag :P

Jag låter mkt vara osagt om gårdagenskväll, säger bara RESPETLÖST så får folk tro och tycka vad F*N dom vill! Orkar inte ta upp nåt för det kommer inte bli nåt vettigt av det i vilket fall som helst känner jag just nu.

Frukosttime för mig nu! Vkanade för 15 minuter sen typ. Klockan är ju fan snart 2..HATAR att sova bort hela dagen! TUR att det bara är lördag än så länge..det gör mig MKT gladare! :)

Later babes!//A



Vi önskar er..

GLAD MIDSOMMAR! Nu drar vi bortåt..mot varberg!

Hoppas alla har en bra kväll!




En trevlig midsommar!

Har spenderat ett antal timmar ute hos mamma nu :) Love the feeling man får när man är här. Jenni har inte varit här på väldigt länge så hon är väldigt glad. Hon fick träffa sina små älsklingar Tia och Tindra igen !



Att grilla var en självklarhet denna dagen :) tur att vädret höll ett tag iaf så att vi fick klart det :P hehe Här ser ni mamma med kameran, Styvfar Tapio vid grillen, sen är det moster Katri och hennes man Lars-göran där me.



Haha! sötmamma är och fotar lite här och där :P



Åh, det blev så himla god mat innan! Åt kanske lite för mkt :P haha tog faktikt 2 sånna portioner..jaa man kan ju bara tänka sig hur mkt kalorier det var i det, men idag spelar det inte så stor roll för idag ska alla njuta!

Somnade en liten stund innan, vaknade nyss..så nu ska vi väl mysa en liten stund till med jordgubbar och annat innan vi måste bege oss in till stan igen och förbereda inför resten av kvällen!

Later babes!//A



Dagens outfits

Midsommarfirandet ute hos mammi blir i "gamla" vita klänningar som bars på våran födelsedag för 2 år sen (ojdå) :) Andra gången dom används nu. Väldigt somriga och söta.



Jacka - Gina. Klänning - Gina. Boots - Skopunkten.



Jacka - Ichi. Klänning - Gina. Boots - Skopunkten.

Byter om inför kvällens bravader sen.

Later!




H&M VS. Nelly.com



Snygga "plastpåsar" ;D



Väldigt onödigt!

Vad ska man säga? Efter ett antal glas rosévin för Jenni och Anki...citronvatten för mig, och ett antal timmar tjötande och några intensiva diskussioner så bestämde vi oss för att ta en taxi ner till stan..YES! allt var så himla öppet!?..eeh vad hände där då? Stan var ju heeeelt DÖD! inte ens Vimmel var öppet för det var dit vi bad taxin köra oss! haha

A ne, det blev till att köra vidare genom stan, sen fick det räcka. Vi hoppade ut och gjorde en runda, ställde oss vid Grand och tog en annan taxi hem...rätt skönt för mig dock..jag var rätt trött :P

Får ett samtar innan 10 på morgonen..vem ringer?? Min lilla Jenni! Hon ligger i rummet och orkar typ inte göra nåt att äta till sig själv..hon låg och skakade av svaghet. Hon var svagför att hon inte ätit efter att hon kom hem inatt.

Så jag fick ställa mig och rosta lite mackor och ge henne 2 glas oboy! Tog själv bara en Ripped fueltablett! HUR smart va det då? tänkte inte alls på att jag skull gå o lägga mig igen..så ja.där har jag väl legat vaken i nån timma och försökt somna om, VÄLDIGT ONÖDIGT!



Så nu är det dags för min frukost, den består av grönt te, 2dl turkiskyoughurt med hallon, nötter lite flytande honung och lite russin. En VÄLDIGT kaloririk frukost, ligger väl på strax under 400 kcal. hehe :P Men en perfekt start på midsommar!


Väcka Jenni nu så att vi kan komma igång för dagen :)
Later!//A




Partymusic!




Mat & Träning 11.06.23

Jenni gnällde som en liten tvååring! hahah, efter att vi nu har "börjat" räkna kallorier så känns det som om man typ får i sig lite mindre mat än vanligt, fast vi har ju faktiskt ätit precis som igår..innan vi räkande :P hehe och därför var hon väldigt hungrig idag när vi skulle träna.

Idag bestog träningen av lite uppvärmning på krossen och sedan körde vi rygg och mage. Det var det enda vi hade planerat eftersom det blev ett benpass igår.

Roddmaskin, ländrygg på ställning. Crunchmaskin och sidroterarmaskinen. Sen blev det cykelsitups, typ fällkniven med vikt me. Körde lite armhävningar me. Sen fick det räcka..som sagt, var rätt matta i kroppen.

Hur många kallorier har vi då fått i oss? hehe det har varit svårt att räkna ut, hehe lite kul också på samma gång. Vet att det blir lätt sen när man har lärt sig hur mkt allt innehåller o så..

06.50: 4 tabletter av millan, fettförbrännare och prestationshöjare.
Frukost 07.40: 2 kokta ägg och vatten, 150 kcal



Mellanmål 10.30: grönt te och nötter, 123 kcal. Grönt te räknas inte.
Lunch 12.30: Soltokadtomatsås med kyckling och pasta. C-vitamindryck. Vi säger väl 600 kcal. Har faktiskt ingen aning.
Mellanmål 16.15: Proteinshake och millans tabletter. 133 Kcal.
Efter träning 19.00: Tonfisk med keso.  170 kcal + 87 = 257 kcal.

Sammanlagt under dagen så har vi då antagligen fått i oss 1263..om allt stämmer vill säga. Nu vet vi ju faktiskt inte om allt stämmer men vi har typ tatt det på ett ungefär. Det känns ju inte direkt som att man ätit mkt mer kallorier än de man gjort idag andra dagar? men det kan ju hända som sagt att tänkt mer på det och därför ätit mindre av den anledningen..fast vissa dagar blir det mer och vissa mindre.

Nu dricks det lite rosévin som motsvarar 75 kcal per 1dl.  Får väl se hur många extra kalorier Jenni får i sig :P

Aja, det får väl bli som det blir :)
Later babes//A



Tur att man slipper imorrn!



Hej boys n' girl! Idag har de inte hänt så mkt på kontoret förutom att vi tjatat o tjatat, anki e ju här så de blir lätt så :P Ny modell, lite mindre att retuscha men endå gött för då hann vi fota av massa väskor och accessoarer på morgonen :) Asså jag har itne så mkt o säga förutom att göööööööööött att man e ledig imrorn för då kan man dricka vin idag utan att behöva gå upp tidigt :P haha,

Time to go!, ska träna bort lite kcal jag fått i mig så jag kan ersätta dom med nya ;) bye//J



Dagens outfit



Byxor - Weekday. Linne - Gina. Armband - Monki. Gummistövlar - Din Sko.



Shoppingtips!

RIKTIGT snygga armband från H&M! Kostar endast 79:50:- för båda. Finns i guld också. Dom är dock slutsålda på nätet! Får kolla om dom finns i butik...must have!




Därför ska du träna ben!

Vi har flera gången skrivit om hur vi älskar att träna ben och att det är typ den viktigaste muskelgruppen för oss, så vi täntke skriva lite just om varför det är viktigt att träna dom! För jag läste en artikel i IFORM som gav kanonbra anledningar till att ta tag i det här med benträningen :)


(Bild på Anne)

- Du får högre förbränning när dets tora musklerna i benen blir starka. Muskler förbränner fler kalorier per minut än fett och de stora musklerna i benen kräver mer, just för att de är stora. Ett halvt till ett kilo ökad musklemassa ökar din förbränning med 10%. Så om du normalt förbränner 2000 kcl på ett dygn innan du ökade muskelmassa med ett halv kilo, kommer du alltså att förbränna 200 kcl mer per dygn bara av att sitta still.

- Du klarar dagliga aktiviteter bättre som att gå i trappor eller springa efter bussen. De stora musklerna i ben och säte är involverade varje gång du tar ett steg. (en självklarhet, hehe)

- Du blir snabbare och bättre och mer skadefri, om du springer eller tränar konditionsträning, som benen är involverade i eftersom du klarar att träna bättre.

- Ländryggen blir starkare. En svag muskulatur i vader och säte är en vanlig orsak till ländryggsproblem. Genom att stärka muskulaturen som blir slappnär du sitter för mycket, löper du mindre risk att få problem.

- Du slipper skavsår på huden på insidan av låren och många andra irritationsmoment, när låren blir fasta och starka.

Som sagt, vi har ett stillasittande jobb, ryggen skulle nog ta mycket skada om vi inte tog hand om våra ben/baksida nångång iaf..!



Att räkna kalorier! (långt inlägg)

Aldrig orkar eller brytt oss om att räkna. Det e bara dom där hälso/tränings freaksen som orkar/kan ;) (Typ som Millan) Men nu e de så att vi kommer börja räkna ut per dag in i minsta detalj för att se exakt hur många kcal vi får i oss under en hel dag. Det är lätt att räkna om skriver ner precis allt man äter. Idag blir de lite svårare för jag inte vet exakt hur många gram pasta jag har i matlådan o hur mkt kyckling o sås, men ska skicka en bild till henne så får hon med ögonmått se ungefär hur mkt.

Hon sa nämligen att vi kanske får i oss lite för mkt för att gå ner i den fettprecent vi vill ha för att rutor och muskler ska träda fram mer än om man tränar upp sig till fina fylliga muskler. De hjälper inte hur mkt du än tränar om du får i dig lite för mkt fett/kcal som sätter sig som en hinna på musklerna. Vi ska alltså minska på kcal och öka på muskler så att man blir smal med fylliga muskler så dom syns bättre.



Som ett exempel. Vi har alltid haft mkt honung i vårat gröna te, de gör de till ett väldigt onyttigt te, kolla bara på tabellen ovan som fanns i "IFORM". När det gäller nötter tex, en valnöt vägen 4 g, alltså 25 valnötter = 100g. 100g valnötter = 660kcal. HELT SJUKT MKT för lite nötter. SÅ det är inte mängden man ska tänka på utan hur mkt kcal du får i dej som du inte ens tänker på.

Nu ska man inte överdriva men vill man få fram muskler o gå ner till den vikt man vill så är de så man får göra. Som tex jag (jenni) vägde mig igår. 54,9 kg, alltså 55 kg och om man gångrar det med 30 får man 1650kcal per dag om jag håller mej i den vikten. Så du som skrev att vi bara får i oss ca 1100kcal per dag fattar inte hur du räkna för man kan inte se sånt med ögonmått. Vill jag väga 52 så ska jag äta 1560kcal, vill jag väga 50 ska jag äta 1500kcal.

Alltså gångra den vikt du vill ha med 30 så får du ut vad du typ ska ligga på för en hälsosam viktminskning o hålla dej där du är, med hjälp av träning. En kostexpert/träningskunnig hade sagt att det är så man gör, hon visste inte riktigt varför men de låter rätt iaf. Så nu skriver vi upp precis ALLT i en veckas tid lr så för att se exakt hur mkt vi får i oss och "stryper" ner det till 1500 lr nåt för att komma ner till 50 kg med en massa muskler i kroppen så vi inte ser för smala ut ;)

Självklart skriver vi ut allt i bloggen så får vi se hur de går med vikt/kroppsform. RUMPAN o BENEN är det viktigaste för oss o dom ska inte försvinna utan byggas upp ;)



Mat & Träning 10.06.22

Idag var det benträning på chemat, med Millan.. våran PT om vi kan kalla henne så. :D hehe. Helt sjukt vilken koll hon har på allt som har med kost och göra, räknar varenda lilla gram fett, kolhydraet och kalorier i sin mat. Eller inte så överdrivet men exakt hur mkt kolhydrater hon får i sig iaf så de inte överstiger de hon ska äta för att gå ner till den vikt hon ska ha efter att ha biffat upp sig rejält ;D I will do that too, rutorna ska fram o musklerna ska svälla samtidigt som man blir smalare. SNYGGT! vältränat smal som jag skrev innan, inget svältande här inte.

Ben som sagt. Sjukt jobbigt när man kör så mkt ben på en hel dag. De kan gå fortare och kan bli hårdare. Vi tränade såklart hårt men vi tjötade mkt o träning emellanåt. När jag kör sjäv blir det TEMPO, men de spelar inte så stor roll bara man tar ut sig och gör så hårt man orkar i alla övningar!

Benträngen såg ut s här:
Knäböj; Ass to the Grass
Utfall med vikt, gående och dynamiska



benpress, smalare variant med benen högt upp på brädan så att de tar extra bra uppe på rumpan
marklyft med fokus på baksida ben/rumpa, helt raka knän så de drar



"polska utfaal" stå med ena foten på bnk och tryck med enbart främre foten
vader på ställnign med stång på en liten pall

Thats that. Jobbigt värre, skakde lite efter träningen. thanks Millan!

Dagens mat:
06.45 ripped fuel
frukost 07.40: powersmoothie
Mellanmål 10.30: en näve nötter och grönt te.
Lunch 12.20: Soltokadtomakyckling och pasta. C-vitamin
15.35: proteinshake whey100
16.20: millans blandning av prestationshöjare.
Efter träning 18.30: Proteinshake med ett annat återhämtningspulver blandat.
Kvällsmat 21.30: några nötter och grönt te



Svårt beslut!

Det här med nagellack och sånt kan vara rätt jobbigt när man inte alls vet vad man ska ha på sig på midsommar...man vill ju matcha lite iaf..? fast nu bryr jag mig dock inte så himla mkt ändå..hehe tror vilken färg som helst kommer att se bra ut, as usual :P

Har nu blå naglar och oranga tånaglar, så nu eller typ imorrn ska dom bli samma färg..men fråga än ju vilken?



tänkte ta ett av lacken från nails inc, som vi fick från nelly :) finns ju en del fina fäger där...MEEEN jag e sjukt sugen på att testa det fjärde nagellacken från H&M som vi inte har testat än.. får se vad det blir, ska fundera lite tills imorrn.

Kom iaf hem för en timma sen, mitt öga gör ont för övrigt, är tejpad igen!..orka :(

Nu blir det en dusch o sen chill tills sängen kallar! mat o träningsinlägg kommer senare, när jenni har fixat det!
Byye babes!//A



Dagens outfit




Shoppingtips!

En jättesöt spetstop med fransar från H&M för bara 149:-




Sista försöket!



A idag är det sista försöket då, fick som sagt en snabb tid till specielistkliniken så att jag kan få bort min lilla knöl.. IDAG ska den bort! Jag accepterar inget annat! Jag går ingenstans innan jag e 100 på att den är borta. och HAN ska va heelt 100 på att han fått bort allt!

Ska alldeles strax dra, ska hämta morsan som ska följa med mig..så snäll är hon :) men innan jag åker blir det iaf träning med millan och Jenni, så mkt jag hinner iaf..

skriver väl hur det gick ikväll när jag kommer hem! önska mig lycka till!
Later babes!//A



Vilken grej!!



Våra vän Camilla som även är lite av våran "PT" kom hit med dessa sötsaker på lunchen som en present. TACK, praktiska som man kan montera isär o förvara mer pulver o piller i, jätte fina. Hon ska med oss till gymmet idag o träna ben och så ska hon visa andra övningar som är extra bra för rumpa. ;) Later//J



Party rock is in the house!

Gillar skivan, mycket party rock! press the pic to play!




Tränade 14 h om dagen!?

Heidi Montag var värdinna när Wet Republic hade sitt årliga poolparty på MGM Grand Hotel i Las Vegas i lördags. Och hon var väl förberedd. "The Hills"-stjärnan säger att hon har legat i hårdträning och tränat 14 timmar om dagen i månader för att komma i form till det lättklädda eventet.



Heidi, som förra hösten gjorde flertalet skönhetsoperationer, bland annat en bröstförstoring där hon ökade flera kupstorlekar - berättar för tidningen Us Weekly om sitt hårda träningsschema:

— Jag har tränat från fem på morgonen till sju på kvällen. Jag har tränat riktigt hårt för att jag skulle ha poolpartyt, och kände: "Jag måste vara i form!"

Hela 12 kilo ska 24-åringen ha gått ner, med hjälp av intensiv puls- och styrketräning. Realitystjärnan erkände att extrakilona kommit smygande för att hon latat sig med träningen efter alla plastikoperationer.

— Jag var faktiskt väldigt överviktig. Jag var större än någonsin tidigare för jag har gömt mig inomhus och ätit paj med min man och våra valpar, så jag behövde verkligen komma i form igen. Hon gick ner från 59 till 47 kg.

47 kg är inte mycket, men de beror väl på hur lång man är osv. Det ska se bra ut helt enkelt och jag tycker faktiskt att hon ser rätt hälsosam ut på bilden, inte sådär benig o spinkig som jag trodde först. Ska man vara smal tycker jag att man ska vara vältränat smal och inte svältande smal, inte alls snyggt och man ser verkligen skillnade på dessa två tycper av kroppar. Rumpa och ben är ganska viktigt tycker jag, kan inte ha små kycklinglår och platt rumpa. Det ligger iaf i fokus för våran träning plus att benen hjälper dig att ha en bra hållning i hela kroppen. 14 h om dagen rä att ta i, räcker med 1 om man tränar rätt och hårt ;)

artikel från msn/starlounge




jenni and the city

Varit på stan med två sötsaker och fikat lite efter träningen. Var lite sugen på trevlig sällskap och nåt o göra. Det fick bli café viskan idag igen som har tisdags klubben. Men vi orkade inte klubba idag så de blev bara en räkmacka och lite rosévin :D alltid lika gott!!



Vi orkade faktiskt inte sitta så länge, jag är otroligt trött och har fortf nackspärr :( det suger, kallt var de ute oxå, kunde ju suttit inne men det e trevligare ute när man ser mer folk :D Dags att sova iaf. säger gonatt och hoppas på att ja deckar när huvvet når kudden. Tack för sällskapet o pratstunden darlings <3<3 //J




Mat & Träning 11.06.21

Det känns lite här och där :) lite ömma muskler har aldrig skadat..iaf inte idag när man inte skulle köra nåt annat än lite kondition och mage.

Vi började dagens träning med 15 minuter på krosstrainern, asså den är verkligen så bram man jobbar med hela kroppen och man känner hur hjärtat jobbar. Den känns faktiskt jobbigare än att springa på löpbandet. Lr jag blir iaf tröttare av den. Den är skonsam mot kroppen me, man får inte ont i knän eller nåt vilket är bra om man har lätt för att få det.

Efter det blev det mage på crunchmaskin och den roterande magmaskinen. Sen satte vi oss på gymbollen och körde en stund, sen blev det cykelsitups me.

Avslutade dagens gympass med 10 minuter löpning..ska nog börja dela upp det så igen, som förr..känns bra på nåt sätt. Känns som om man orkar mer, lr att man a..inte är lika trött helt enkelt. Svettiga var vi iaf! hehe Ripped Fuel gör nåt iaf!



Morgonen började igen med den lilla..som alltid nu för tiden!

Frukost 07.30: 2 kokade ägg som krossades tillsammans med lite smör. C-vitamindryck.
Mellanmål 10.30: 3 Plommon och grönt te.
Lunch 12.10: Quinoasallad med mango och räkor, mangochutneysås. Vatten. Omega 3-tabletter.
Mellanmål 16.00: Proteinshake whey80
18.00: Ripped fuel + någon nöt.
Kvällsmat 20.30: Vardagsgottis & grönt te. 

Tet höll tills nu typ, hehe fick värma det emellan..så nu blir det inget mer.
Later//A



Dagens shopping!

Sista dagarna innan lönen trillar in, vad passar då bäst än att slösa lite pengar? hehe ne men det blev lite shopping idag, men ingen som helst dyyyyr shopping, för tro det eller ej..vi shoppade på rean idag! Hade helt glömt av att butikerna har rea nu..och som sagt så "brukar" vi ju inte shoppa på rea men IBLAND så hittar man nåt :D

Shoppingen började iaf på Nellys outlet, där vi hittade den här fina saken! FAN att den rosa inte fanns i storlek, ska kolla om den blir påfylld..då ska den också införskaffas!



Märket Esmeralda, den är kortare framtill som ni kan se..men man kan ha den så att den blir kort baktill me, rätt grymt! 179:-

Sen blev det shopping på Ginas rea..hade inte tänkt att köpa nåt där idag men så hittade man lite "småsaker"



Orange t-shirt..lite halvtransparent typ, 49:-



Sen blev det 3 enkla och mysiga linnen 49:- i neutrala o sköna naturfärger..tog dom i storlek M för att du inte ska va så tighta..OM dom skulle råka krympa lite i tvätten.



Ett varsitt par mysbyxor, 49:-. detta är vi nog mest nöjda med för idag..så sköna och mysiga ju! Har faktiskt inga sånna ljusa heller, jättefin ljus färg! Dom åker alldeles strax på ;)

Kicks var faktiskt dagens mål, för där planerade vi att köpa lite grejer..



Ny clinique tvål..den kommer vi aldrig vara utan :P Och sen köpte vi en ny nattkräm från Lumene, vitamin c+. Den är gjord av hjortron, som är känd för att ha mer c-vitamin än en hel apelsin..alltså ett litet hjortron. C-vitamin är den starkaste antioxidanten för huden! 

ÄLSKAR
att äta hjortron btw..äter alltid det i Finland! Har faktiskt det i frysen här hemma ;D



Sen fick Jenni ett ryck när hon luktade på dessa från Björn Borg. Hela boxen kostar 299:- på Kicks. Så nu har vi alla dom goda dofterna :)

Där har ni det, vi är nöjda som bara den iaf!..Rea kan ju faktiskt vara bra ibland :P hehe
//A



Designa din egen klänning @ nelly!

Efter succé kampanjerna designa din sko och designa din bikini kommer något nytt. Designa din klänning. Det är bara att sätta igång brudar ;) Klicka på bilden!




Färgglad fotning!



Se så fina skor det ligger på golvet! :) Gillade många av dagens par faktsikt..en av favortiterna var dessa blå. Grymma och somriga på samma gång..kommer även i rött, gult och khaki? Dom är typ en storlek för stora, brukar ju ha 39 typ, men kan nog lätt ta 38 denna gången. Skor lockar mkt just nu...åh :)

Har håll ett riktigt högt tempo på retusch idag, alone again..me and sis! Har gjort jätte mkt bilder. Är nästan lite trötta på det här nu :P hehe

Nu ska vi iaf gå bort till Åhaga för att se vad outleten har att erbjuda, har ju bara varit där en gång..på VIP öppningen..så nu är det väl dags igen känner vi.

Later//A



Dagens tips!



Tänkte tipsa om något man kan äta när man e lite sugen på nåt gott ;D Som vanligt e det Carl som fått mig o äta det så jag tackar väl honom igen. Detta brukade vi äta på helgerna, även vissa vardagar men man försöker ju vara lite nyttigare då även om detta inte e så himla onyttigt. Enjoy :) //J



Världens 10 bästa dieter.

Rankingföretaget US News & World Report har låtit 20 viktexperter granska USA:s vanligaste viktminskningsdieter. Med kriterier som näringsvärde, förmåga att förhindra hjärt- kärlsjukdom samt viktminskning på kort och lång sikt, har expertpanelen betygsatt dieterna.



Här är studiens topp-10

1. Viktväktarna
2. Jenny Craig
3. Raw Food
4. Volumetrics
5. Slim Fast
6. Vegan-dieten
7. Atkins
8. DASH-dieten
9. Eco-Atkins
10. Mayo Clinic

artikel från salingk.se

Har ingen aning om vad alla dessa dieter står för, lr hur dom funkar..men det är väl bra att dom har listat dom "bästa" så att om man nu vill prova nån att man kan läsa sig till vad dom kan göra för en. Man ska ju alltid se en diet och viktminskning som nåt långsiktit tyker vi iaf, det finns inget "quick fix". Bra kost och träning är det som gäller!



Funkar jätte bra!

Vi testar ju lite olika saker för nelly eftersom vi e med i en liten testgrupp som dom satt ihop här på kontoret :) Fick testa den här praktiska saken. Nagelborttagningsmedel i en burk som du bara stoppar ner fingret i och vrider. Fuinkar hur bra som helst och de går snabbt. Rekommenderar den starkt :D Anki älskade den eftersom hon e lat :P haha hon testade den på rött nagellack i fredags och hon fick bort det utan några som helst problem. Luktar gott oxå. Nailtwist köper du HÄR





Fick även lite fler saker att testa som vi inte hunnit med ännu, får görta de när tillfälle ges. :)





Dagens shopping..

åh, ge mig en IPREN! Varför ska det vara en sån pina när vidomständerna bestämmer sig för att röra lite på sig?? hehe alla mina 4 har börjat växa för ett tag sen, har aldrig märkt nåt av det, men min tandläkare sa det iaf när jag va där sist. Och nu har dom då börjat beté sig illa. Vaknade ett antal ggr redan i söndags natt av att det var svullet o så..och idag är det väldigt ömt! Det är nog båda på vänster sida, iaf den nedre.

Får hoppas att det inte stör sömnen inatt, men jag tog iaf en Ipren nyss så vi får hoppas att det hjälper! En annan sak jag hoppas hjälper nu är den nya sovmasken jag köpte.



Från märket "daydream" från www.nelly.com, dom har väldigt många olika masker från det märket. Får hoppas att den är misnt lika bra som den jag redan har från Gina, men att den inte färgar av sig då :P hehe. Ska försöka se om det hjälper att tvätta den från Gina, om den slutar färga av sig då. (hoppas)

Aja, för övrigt så gick ju denna måndagen lika fort som vanligt. Har chillat här i soffan med lite tv-tittande och jag har även epilerat armarna, skönt o slippa håret som vanligt :P

Nu ska masken visa vad den går för..
Natti//A



Mat & Träning 11.06.20

Det var premiär för "sommarpasset" på pumpen idag!...och vad tyckte vi om det?? Det var AS bra! Alla muskelgrupper var nog bättre än förra passet! Så sommarpasset får tummen upp av oss! Dom brukar dock alltid vara bra..vad vi kan minnas iaf.

Jenni har nackspärr som bara den och min sena som var i kläm efter operationen har börjat dra lite igen..det kom förra veckan konstigt nog. MEN trotts "skadorna" så körde vi med samma vikter på alla musklegrupper ändå, det brukar vi ju göra när det blir nytt för att se om man orkar mer eller mindra sen nästa gång.

Fast utfall var en helt annan grej denna gången så där hade vi bara 10kg på stången, för denna gången kör man med stång HELA låten...shit vad den var jobbig! vilket vi tycker är bra :D utfall och knäböj is the shit!

Hann inte med maglåten tråkigt nog, passet var försenat(som vanligt) och vi ville hinna duscha o allt sånt efteråt så vi skippade maglåten och stretchen..så nu ska vi stretscha lite här hemma så vi inte dör imorrn lr på onsdag.

06,50 börjar morgonen med en ripped fuel tablett och sen börjar måndagar vanligtvis med...
Frukost 07.30: Fiberberikad havregrynsgröt med sylt, Proteinshake.
Mellanmål 10.30: 2 plommon & grönt te.



Lunch 12.30: Quinoasallad med mango och räkor. C-vitamindryck.
Mellanmål 18.00: 2 frökusar med stekt ägg, proteinshake
18.45: Ripped fuel-tablett.
Efter träning 21.00: Proteinshake.

Sen är det klart för idag.
//A



Dagens outfit


H&M, Gina, Din sko, Claes Ohlsson, cocoo.se



Jag blev lite besviken..

Asså.. jag har inte riktigt hittat en klockren deo känns det som så nu vill vi ha hjälp o tips! Brukar använda garniers mineraldeo som jag tycker är bra men nu fanns dom inte att köpa på ica maxi när jag handlade igår, så typiskt :/ tänkte att ja skulle testa en av dom nya varianterna som inte ger vita ränder på svart osv.



Här är den. Inte alls så bra som dom vi brukar ha (bild nedan). Den här luktar varm stark deo när man haft den en hel dag o varit lite varm.. tråkigt.. den må dämpa svettlukt men det luktar starkare o blev lite för tung för min smak. Nu måste vi på jakt efter en ny helt enkelt.



Dessa gillar vi, den ena liiite mer än den andra, minns inte vilken av dom men dom luktar iaf lite friskare. Vill gärna ha tips på bra deo vi kan köpa, allt ni tycker funkar bra o doftar gott. thaanks. //J



Onödiga besök!

Fy vad trött man blir på saker ibland! hehe nu snackar jag om mina läkarbesök jag gjorde förra veckan. För det första då..det med mina blåmärken, vad fick jag ut av det besöket? INGET, jag fick ett stick i armen och sen fick jag veta att jag hade jättebra blodvärden..öh? hehe läkaren jag var hos hade först svårt att bestämma sig för vad för slags prov han ville ta på mig för att han inte visste vad det var för "fel" på mig..det är väl bara att ta allt som har med lättblödning att göra så vet man att man inte har nåt? lr..? så hade jag tänkt iaf!



Anyway, fick ta ett prov iaf och det visade inget iaf..och då bad han mig söka tillbaka när jag väl hade eller fick ett STORT blåmärke? eeh.. vad ska det göra för skillnad DÅ lixom? Brukar jag få det så spelar det väl ingen roll om jag har det NU eller sen? äh..helt onödigt iaf!

Det slutar ju inte där heller..heheh. Efter att jag tagit bort min lilla tejpbit vid ögat i lördags..vad märker jag då?? Att jag har kvar eller att jag fått en till jäkla knöl! GUUUUUUD! WTF..&%¤#/%=! Vad är grejen då?? Det måste ha legat nåt under det han redan fick ut, för nu e de exakt likadant! Så idag ringde jag och fick en ny tid på onsdag, den enda tiden han hade innan Augusti, var ju bara tvungen att boka den såklart..

Han blev helt chockad över det jag sa..han ba: e du säker på att det är en likadan? Yes, allt är som innan jag va hos honom förra onsdagen :/ Så nu gör vi om det IGEN!..på onsdag då.

Lite irriterande iaf! Det kan ju alla fatta.

Nu drar vi till Maxi o hämtar vårat protein, som kommit från gymgrossisten :) lite glad får man väl vara idag!
//A



Shoppingtips!

En snygg tunn shortsjumpis :) we like! från Monki 249:-




Lev i stunden och bli gladare.

Mindfulness är mer än bara ett trendigt ord. Det är ett sätt att leva i nuet, minska stress, reducera kronisk värk, sänka blodtrycket och boosta immunförsvaret. Så här gör du!



Fokusera på din andning
Det absolut enklaste sättet att bli närvarande är att vända din koncentration mot din in- och utandning. Det är ett sätt att fokusera och slappna av som du kan använda dig av varje gång du känner att du börjar fastna i grubblerier.

Tänk på dig själv som en del av din omvärld
Inse att du är en pusselbit i samspelet som pågår omkring dig. Världen skulle inte vara likadan utan dig.

Njut av vad du gör just nu
Fokusera på känslan av vad du än håller på med: det varma vattnet när du tvättar händerna, hur din kropp rör sig när du promenerar, hur mjuk kudden är när du ligger och försöker sova. När du äter något gott så se till att njuta av det istället för att tänka på hur många minuter du måste springa på löpbandet efteråt.

Acceptera dina känslor
Ingen är immun mot negativa känslor. När du förlorar någon blir du ledsen – tillåt då dig själv att vara ledsen. Om du känner dig stressad blir det inte bättre av att du dessutom blir upprörd över att känna dig stressad. Tänk: "Just nu känner jag så här och det är helt normalt."

Ta ett ögonblick i taget
Det förflutna har redan hänt och framtiden kan vi inte veta något om. Allt du någonsin kommer att ha är här och nu. När du börjar oroa dig för något så säg till dig själv: "Vad har jag för problem i just det här ögonblicket?" Såvida du inte står näsa mot nos med ett blodtörstigt rovdjur bör svaret vara: "Inget alls".

Gör något du älskar
Inom filosofin finns uttrycket "flow", som står för den känsla du fylls av när du gör något du känner passionerat inför, något som får tid och rum att till synes sluta existera. Försök att uppleva flow så ofta du bara kan – det är det ultimata sättet att uppleva nuet.

MÅSTE ta tag i allt nu känns det som. Måste lära mig mer om midfullness annars blir jag crazy. Bra tips, ska verkligen leva efter de här nu och se till att ja mår bättre och se till att ordna de som e fel i mitt liv just nu//J

artikel från improveme.se



LoveGeneratioN

Måndag it is..och vi är "själv" igen på retusch..hehe simon är sjuk och Anki kommer ju inte förräns på eftermiddagen.



Sitter här och försöker få så mkt gjort som möjligt, vi har nämligen börjat retuscha på lite LoveGeneration bilder, lr det gjorde vi i fredags fetrsom vi inte hade någon vanligt modellfotning.



Har några kvar, vi hann rätt många i fredags redan. Ska försöka få klart allt idag iaf, men vi har ju den vanliga fotningen att ta hand om me. Tycker bilderna är snygga..nu är frågan vad dom ska användas till? Vi har inte fått så mkt information om det..men det gör väl inget, bara vi gör så att tjejerna i gruppen är nöjda med bilderna så spelar det ingen roll :)

ÅH, skööönt..dags för lite te-time och frukt! :)

lugn start på veckan...we like!
Later//A



Kärlek på menyn..

It's time to shut dowm. Är trött men endå inte döende trött som jag trodde.. sov ju som sagt länge. Anne kom hem innan 21 och vi har bara legat i soffan o kikat på filmen "kärlek på menyn" som kommer på 3:an. En väldigt mysig film, sett den innan. Ätit lite gottis yoghurt och druckit te som en vanligt kväll. Åt pizza tidgare och det e de enda jag ätit faktiskt.. mådde lite illa efter de, tycker inte att de e lika gott som innan faktiskt. Kan ju bero på att jag inte ätit så mkt av det onyttiga den senaste tiden...



Facebook o tv.. min sysslesättning idag efter allt tvättande o matlagningen. Det har varit lite tråkigt emellanåt men som sagt, skönt o inte ha för mkt o göra när man e seg efter en hård helg.. Min säng väntar på mig, med nya lakan o allt, ska bli skönt o sova. Gonatt//J



All by my self

Det e inte ofta jag e hemma heeelt ensam en söndag och gör sysslor utan syrran.. det känns weird men endå skönt för jag gör det i min egen takt och känner inte att jag stressar mig igenom det direkt.. Klockan e ju redan efter 19 och jag brukar ligga o glo film o äta go mat vid den här tiden. Men det är en liten knepig tid i mitt liv nu så jag får nog bli ensam ikväll eftersom Anki var för trött för att joina mig... Anne o Tess kommer väl hem snart antar jag så ja blir väl inte ensam så länge till. Skönt vissa gånger som sagt..



Jag sov länge idag, försökte ta igen en del tid jag fölorat under de tre festdagarna. Är trött som bara den o sleten men det e heeelt okej på söndagar, känns bara mys att inte behöva bry sig så mkt. Just nu tvättar jag.. håller även på med det sista på veckans mat. Städandet får vänta nån dag känner jag. Ska se om de finns nån film jag kan glo på innan läggdags. Later//J



Much candy

Eyecandy, earcandy and som icecream-candy! Det har blivit en hel del candy :P hehe

Va ju ute en stund igårkväll, vi hamnade på Oscars. bra ställe tycker jag, om man vill dansa då vill säga :) dom hade jätte bra musik så vi dansade tills do stände av musiken, tanken var att vi skulle gå stracks innan dom stängde kl 2 för att slippa kö och sånt till garderoben. Så vi hämtade grejerna och bytte skor, självklart kommer den bästa musken i slutet, vi gick tillbaka in och körde dom sista minuterna me :D haha



En annorlunda känsla att dansa med tenniskor..när man sått och shake:at med högklackat innan.

Måste påpeka att man såg en hel del ögondodis också, kanske för att det var nytt folk. Dock var det väldigt mkt ungs folk, vettefan vad det var för ålder där men aja..det spelar väl inte så stor roll :P vi hade skoj i vilket fall som helst.

TRÖÖÖT! Tog en cykel tur bort till "Tre toppar" borta vid Träslöv. Då har man fått i sig deras glass för i år me, det var första gången Tess var där...nååånsin. Jag hittade iaf vägen som tur var..hehe



Här har ni 3 kulor i bägare..choklad, mintchoklad och hallonsaltlakrits med kolasås på. Helt spykogott! Men sånt är lätt att fixa själv hemma ;)

Nu ska vi packa ihop oss o bege oss hemåt strax..
ska bli skönt o komma hem..är ju rätt hemmakär :)

Later//A




5 flytande kaloribomber

Sol och semester ger många tillfällen att fukta strupen. Drinkar, alkohol och juicer är inte det smartaste att återställa vätskebalansen med... Sol och semester ger många tillfällen att fukta strupen. Drinkar, alkohol och juicer är inte det smartaste att återställa vätskebalansen med...

Här är de fem värsta bovarna enligt sajten Women's Health

1.
Smoothie på flaska. Det kan tyckas sunt med mixade frukter, som dessutom ofta ackompanjeras av extra vitaminer, nyttiga alger eller annat. Men läs gärna det finstilta, det finns varianter som innehåller upp till 480 kalorier och extremt mycket onödigt socker.

2. Billiga juicedrycker. För det första: se prislappen som en varningssignal. Är priset lågt är också tillverkningskostnaderna låga. Det innebär i klartext: lite (eller ingen) naturligt fruktjuice, mycket tillsatt socker och framför allt mycket vatten. Den här typen av dryck lockar ofta med "tillsatta vitaminer" eller annat.

3. Öl. Vad är en uteservering utan denna bärnstensfärgade dryck? Ja, ett lite bättre ställe kanske? Öl är flytande kolhydratsfestivaler och ett glas ger dig 300-400 kalorier. Handen upp den som bara brukar ta en öl...

4. Energidrycker. Socker, färg- och smakämnen, och så lite koffein på det. Vill du få en kick, ta en slät kopp kaffe istället! Och du vill göra alkoholdrinkar av eländet? Tänk om!

5. Smaksatt islatte. Här trängs fett och socker och ofta konstgjorda smakämnen i en och samma flaska. En islatte kan ge dig upp till 300 kalorier, unna dig en glass istället!

artikel från salongk.se




Blickar tillbaka...

Det är ångest-söndag som alla andra söndagar när man inser att helgen snart är över och man ska jobba en vecka innan man får chilla igen. Jobbet är gött som tur är och dagarna flyger iväg men jag minns dom tre tidigare dagarna som dom bästa på länge!







Tosdagen började med fika ,ed Falk, slutade med shottar med fler roliga folk...











Fantastiskt skoj på fredagen på nellys kickoff ute på väla kursgård. Lika skoj ute på krogen efteråt. love u guys





En jävligt trött lördag spenderades på babbel med mina snygga brudar som firade sin födelsedag <3 efter de gick jag till Anki för att inte somna alldeles för tidigt och blev bjuden på goda drinkar o massa tjat.

Söndag som sagt.. ångest. Ska tvätta, handla o laga mat.. //J



En liten tripp..



Ja nu sitter jag här i Varberg i en husvagn och fördriver tiden med lite musik och trevligt sällskap. Hängde med Tess ner hit för att henne mor och hennes tvilling har en hussvagn här i nån vecka.

Vädret är SKIT och det typ öser ner lite då o då men aja, vi har inte tänkt att sola nu ändå :P hehe vi ska ju ut om en liten stund. Får se vad Varberg har att erbjuda!

Och ja, jag ska vara nykter som sagt så vi tar bilen in, är sjukt trött men ska försöka tagga till lite så jag inte somnar, hehe

Hoppas ni får/har haft en trevlig lördag!//A



Tjejerna väntar!

Måste rusa. Springer ner till Babbel och äter lite god mat o firar två snygga brudar <3 Anki kom förbi för att hämta lite vin, hihi vi e så jääävla sletna :P bye babe!//J




Värt det!?

Det tog 5 månader innan jag blev onykter för en kväll..vart det värt det?? Att vara nykter i 5 månader har lätt varit värt det! Det finns inget med det onyktra jag saknar, det känner jag nu efter gårdagen! Det blev en helt del rosé, cider och lite vin till maten på nelly-festen. Varför jag ens började dricka igår har jag inget svar på faktiskt..

Det blev ett litet experiment för mig den där kvällen. Hur klarade jag av alkoholen då efter så lång tid?? Jo det gick faktiskt bra tycker jag själv..sen vad alla andra tycker om mig vettefan :P hehe jag var nog mest glad vad jag vet iaf, har inte hört nåt annat...inte än iaf. Men sen vet jag att det kanske blev lite för mkt för min smak om jag ska vara ärlig! Och ännu en gång, minnet är inte helt 100 så där har jag mitt problem igen!

Jag mår väl bra nu, men mitt huvut har inte hängt med riktigt idag, så jag känner ju det att det faktiskt inte alls är värt det. Det är mer värt att aldrig mer dricka sig full igen. Så där har ni det...IGEN, Jag ska inte dricka mig full mer.

Hehe nu låter jag som en typ gammal kärring eller nåt, men jag förstår inte varför man själv väljer att må dåligt en dag för att man super..alla mår ju som tur inte fåligt dagen efter iofs..det gjorde jag typ aldrig innan, men ah, efter 5 månader utan nåt så blir det väl så. Men tänker mer på dom som faktiskt mår dåligt VARJE gång man druckit, att man sen väljer att göra det igen...I really dont get it! :P



Här är en liten bild på vad jag fick ut av gårdagen :P ett litet märke på armen med andra ord och ett segt huvud..

Jag kör 5 månader till!

i'm out..peace!//A




Deep sea!

Gud vad jag gillar den! :) det blev ju hur snyggt som helst!



"Deep Sea" från H&M 10:-



Last night!?

Last night, I don't remember, last night
i said I'd never, last night
what was I thinking?
I really need to give up drinking
I'm not gon' drink again
but who am i kiddin'
I'm about to call my friends tonight
and do it over again




Nellys BBQ-Party!

SO FAB! Bilder från igår :)



Det började bra på bussen dit..



Ett fint välkomnande med väldigt mkt "bubbel"





Dom olika lagen i 5-kampen :)



Det blev brottning och allt sånt skoj! Många skadade sig, heheh dom små stackarna :P man vann ju nån gren iaf :)







Det blåa och orangea laget! dom bästa :D









Anki var på G ;)

<3 det var en lyckad kväll!



festen har börjat

festen har börjat...and de love it! <3



Fredagsmusik!

HELL YEAH!!




Roligaste morgonen på länge!

Den här "fantastiska" fredagen har börjat bra! Det blev lite morgonfotning för våran skull, ingen modell på plats idag så vi passade på och fota bort så mkt som möjligt :) det blev jättemkt gjort! GOOD WORK girls! ;D



Nu kommer lite roliga video, fyfan vad kul det var! Helt mongotrötta,var vi så vi fnissade och hade oss! hehehe

Aja det var iaf en bra start på den här fredagen..inte långt kvar nu och fredagen blir ju bara bätrte och bätrte från och med nu :)

Later babes!






Incoming!

Ser ni!? loooove them! kommer lagom till helgen... www.nelly.com




About life.

Life is too short to wake up with regrets.
Love the people who treat you right.
Forget about the ones who don’t.
Believe everything happens for a reason.
If you get a second chance, grab it with both hands.
...If it changes your life, let it.

Nobody said life would be easy.
They just promised it would be worth it.




The partyplace!

Woho! Vi hade verkligen sån tur med den lokalen! Det är snart dags för våran "50års fest" och därför tänkte vi ju hyra en stor lokal så att ALLA våra nära och kära får plats och kan festa ihop :D

Huset mitt i stan..lr dom lokalerna som man kan hyra brukar vara fullbokade flera månader i förväg för fester och bröllop och allt sånt! men som sagt vi hade en såååån tur! Ringde dom igår och kollade och den bästa lokalen var faktiskt ledig det datumet vi tänkte ha festen på :D 2:a Juli.



Var och kollade på den idag efter jobbet och vi gillade det! Den har kök, toaletter och en scen :) uteplats/innergård finns oxå som vi får använda.



Skrev på kontraktet direkt, varför skulle vi inte hyra den lixom!? den kommer som sagt bli perfekt! går på en slant men aja..man får ju inte vara snål när det gäller födelsedagar :P hehe

Gud, det är redan fredag snart! hur fort gick inte det då!? Nu ska jag ladda inför morgondagen, måste var kanonpigg inför trevligheterna och som tur är så är det inte ens heldag på jobbet som gäller imorrn! :D

Skrivs imorrn babes! Nattiii//A



Mat & Träning 11.06.16

hehe..det är lite roligt, för jag kom på det idag att allt vi typ gör..om vi går eller cyklar eller ah..vad som helst typ, då är det inte att man "chillar" sig fram utan det är verkligen tempo på allt! Typ som om man tränar sig fram..cykeltränar och allt sånt. Jobbigt?..hmm vet inte, man har väl träning som en livstil och då blir det väl kanske så av sig själv? jag vet faktiskt inte...aja, kom bara o tänka på det efter vårat träningspass idag och vi cyklade hem, det var ju rejäl fart där me! :P

Idag blev det ett pumpass till för veckan.. sista träningen för veckan som det ser ut just nu iaf, fast kan ju inte lova nåt..kanske händer nåt i helgen på gymmet? vii får se helt enkelt, men vi kan väl säga att det e färdigtränat för stunden iaf.

Svag var man konstigt nog idag..det mesta var jobbigare än vanligt! :/ aja, vi köpade så gott det gick iaf, hehe..tror det var att vi typ "glömde" äta en stund innan passet, åt precis innan träningen. Då hinner inte kroppen få tillräckligt med energi ju..

kanel..våra nya tebletter luktar kanel, hehe. Då gick starten för användandet av Ripped fuel i morse. En till frukost och en innan träning, eller "middag" kanske också...på vilodagar hade vi nog tänkt o ta det. Man ska ta max 2 om dagen iaf.

Frukost 07.40: 2 frökusar med stekt ägg, proteinshake.
Mellanmål 10.40: Grönt te och en näve nötter. (paranöt,mandel,cashew,valnöt och hasselnöt)



Lunch 13.20: 2 lingongrova med kesoblandning. c-vitamindryck.
Mellanmål 17.15: Optinut-bar
Kvällsmat/efter träning 19.20: Powersmoothie. Jenni tog en proteinshake.

Nu dricks det te för min del iaf, Jenni tar en liten "fika" hehe. Har verkligen inte varit hungrig idag..därav den sena lunchen me, brukar alltid vara hungrig vid halv 1 i vanliga fall iaf..

Later babes//A



Dagens outfit

så somrigt och blått :)



Jacka & Klänning - Gina (gamla) Skor - Skopunkten. Väska - Åhléns.



Ät dig till fräsch hy!

Visst gör krämer, serum och salvor oss mjuka och lena. Men en sund kropp är alltid en förutsättning för en frisk fräsch hud. Det gäller att ta hand om insidan för att utsidan ska må bra. Och visst kan vi äta oss till en friskare hud.

Alla vet att man kan påverka hjärt- och kärlsystemet positivt genom att ät rätt. Samma sak gäller självklart för kroppens största organ, säger läkaren Helena Nyblom.

I boken "Vägen till friskare hud" (Bonnier fakta) skriver hon om hur vi kan förbättra hudens kondition genom olika livsstilsförändringar. Enligt Helena Nyblom kan vi välja mat som till exempel bidrar till ökad reparation och cellförnyelse eller okat solskydd. Undviker vi att äta stora mängder socker minskar risken för onödigt rynkig hud


Fläckfri med fett

Huden behöver, liksom kroppens alla andra organ, nyttiga fetter varje dag. Omega 3, som bland annat finns i fet fisk och skaldjur, har en antiinflammatorisk effekt vilket är bra då inflammation tros spela en stor roll vid hudens åldrande. Lax är nummer ett på listan, följt av makrill, sill, sardiner och tonfisk. Lax motverkar också bruna fläckar som bildas när vi åldras.

Fast med kolhydrater
Ät långsamma kolhydrater för att undvika kollagenskador som ger slapp och rynkig hud. Försök att dra ner på vitt socker, vitt ris och potatis och satsa på fullkorns- produkter, baljväxter och quinoa i stället. Tänk GI!


Slät med vitamin C
Jordgubbar och kiwi, liksom andra C-vitaminrika födoämnen stärker huden och skyddar den mot rynkor. Detta eftersom ett regelbundet intag av vitamin C krävs för att kollagen ska kunna bildas. Vår kropp, till skillnad från andra däggdjurs, kan inte bilda detta vitam själv och inte heller lagra några stora mängder. Bäst är att få i sig vitamin C flera gånger per dag.

Ta en näve nötter!

En handfull frön och nötter av olika slag ger dig vitamin E, hälsosamt fett, magnesium och olika antioxidanter.

Smidig med protein
Kroppen kan inte lagra det protein vi äter. Därför måste man regelbundet tillföra protein av god kvalitet flera gånger per dag om man vill se till att hålla huden fast, håret glänsande och naglarna starka. Ät protein till varje stor måltid!
PROTEINTOPPLISTAN:
(Proteinmängd per hundra gram) Torkade sojabönor 34,0 g. Kalkon 31,4 g. Linser 24,4 g. Mandel 24,1 g. Tonfisk 23,7 g. Solrosfrön 23,0 g. Bruna och vita bönor 22,2 g. Lax 18,7 g. Räkor 18,1 g. Valnötter 14,7 g. Hasselnötter 14,1 g. Kesella 13,0 g. Ägg 12,5 g. Keso 12,0 g. Yoghurt 3,2 g.

Spänstig med antioxidanter
Strunta för en stund i exakt vilka födoämnen som innehåller flest anti- oxidanter. Det räcker med att gå loss ordentligt i frukt- och gröntdiskarna för att vara säker på att få i sig en stor dos. Blanda hej vilt och frossa i till exempel tomater, apelsiner, blåbär och andra bär, vattenmelon, avokado, gröna bladgrönsaker, örter och granatäpplen. Ju fler olika sorter och ju starkare färger du väljer, desto fler antioxidanter får du i dig och desto spänstigare blir din hud.

Yes! Choklad finns med på bra-listan
Av rätt sort och i måttlig dos gör den din hud gott. Och det där med att choklad skulle ge akne, det finns det inga vetenskapliga bevis för.

Återfuktad med vitamin A

Lax, äggula, torkade aprikoser, morötter och spenat motverkar fjällande, torr hud och minskar risken för psoriasis. Sötpotatis, pumpa, mango och tomater är också bra källor. Ät tillsammans med lite fett för att underlätta för kroppen att ta upp de nyttiga ämnena. Vitamin A kan lagras i kroppen och därför överdoseras. Lagom är bäst!

När?
Ät mer kolhydrater på förmiddagen och mer fett och protein på kvällen. Undvik att äta cirka tre timmar innan du går och lägger dig eftersom det försämrar utsöndringen av tillväxthormon, som motverkar för tidigt åldrande.

Hur?
Hur vi tillagar maten spelar stor roll. Ångkokat och grytor är bäst. Undvik hårt stekta, hårt grillade eller rostade produkter som innehåller protein och fett, till exempel nötter. Nötter är nyttiga men ät dem naturella.

Viktigt att hålla huden frisk

- Huden är inte bara en yttre förpackning. Förutom att den är det första vi ser hos en person fyller den många medicinska funktioner, säger läkaren Helena Nyblom.
- Huden är kroppens yttre barriär som skyddar oss mot yttre angrepp som virus och bakterier.
- D-vitamin, som ibland kallas det nya anti-cancerhormonet eftersom det kan skydda mot en rad sjukdomar, bildas via huden.
- Reglerar kroppstemperaturen. Påverkar kroppen på väldigt många olika sätt.

Hittade detta på expressen.se




Dagens inköp!



jaha, ännu mer pulver och piller är beställt :P haha ne men detta är ju en standard grej vi måste ha hemma! Proteinet för musklerna och omega3 för smörjning inifrån och allt bra det medför!

Det är bra läge och köpa det nu eftersom jag ÄLSKAR när gymgrossisten har sina "storköp", det är så sjukt mkt billigare och allt detta håller HELA sommaren! Precis som vi vill ha det :) för detta är ju sånt vi tänker satsa på till sommaren, massa protein och bra fetter för kroppen..VIKTIGTVIKTIGT!

Nu blir det lite träning om en stund, men först in till stan och kolla på en festlokal! :)
Later babes!



Lite hjälp!?



Jag har lite svårt för det här med ljus när man ska sova..tycker det är svårt att somna om det är ljust i rummet eller vart man nu än är och ska sova..

Därför använder jag en sovmask, tycker det är jätte bra! Den på bilden är köpt på Gina för ett tag sen och den är fin och bekväm. MEN det finns en nackdel med den!..kolla på kudden, den färgar av sig! färgar av sig!? hur fan kan den göra det lixom? helt weird enligt mig! Den har typ förstört alla våra lakan/kuddar, hehe det tog ett bra tag innan ag fattade vad det va för konstig färg som dök upp på kuddarna.

Så nu MÅSTE jag hitta en lika bra fast ny..tänekr ju itne låta den försötra det som itne är förstört ÄN..Vet ni nånstans man kan hitta sånna fina och bekväma nattmasker? Helt billiga me! Tänker ju inte lägga ut massa pengar på nåt som kan va billigt, som den från Gina, den kostade väl typ bara 69 kr har jag för mig?

Ska försöka leta upp nåt bra, emn vet ni nånstans det kan finnas så hojta gärna till! :)
//A



Shoppingtips!

OOH! vilken snygg body ;) as billig me! Men vad ska man förvänta sig när det gäller Gina Tricot :P 129:-




Planet Pit

"Mr. Worldwide" Press pic to play




Jag måste varit någon annan..

... innan jag kände dig...




Big girls don't cry

Tycker verkligen om låten o den kan väl beskriva mina känslor just nu så här får ni något mysigt att lyssna på inatt.. man blir lite ledsen i ögat.

Det bästa i allt tråkiga är ju att jag alltid varit ärlig om mina känslor om dom båda till dom båda. Märkt att ärlighet varar längst nu de senaste o de e precis så jag ska leva framöver.. det e ingen idé att försöka förfina något eller dölja saker, ärlighet gör saker och ting bättre i framtiden och folk litar mer på dig då.. good night//J




In och ut..

Han sa hej, han sprita, han bedövade, hansprita, han snitta, han klämde och han tvätta och sjuksköterskan tejpa...hehe Det var typ så det gick till och det gick fort.

Min tid var 19.10 hos Jonas Lundberg på specialistkliniken i Göteborg, kom dit rätt mkt tidigare typ 18.50..fick iaf gå in lite tidigare, fick gå direkt in i en operationssal. Han hälsade som sagt och sa: vi kör på direkt, det är bara att lägga dig ner. Jajjemensan sa jag..och sen var det bara att bita ihop. GUD vad jag hatar lokabedövning, den gör ju så ont! "Rör inte på huvvet nu" sa han..ne men hur lätt är det då? hehe fick till och med klämma sjuksköterskan i handen :P

Min kommentar till smärtan var: "Nästan lika illa som operationen!" Aja, det gick jättefort som tur var, Han fick ut den jäkla kulan som satt där. Det jobbiga nu är att det är väldigt ömt och jag har ett nytt litet ärr vid ögat, den kommer nog läka fort..han tyckte jag hade läkt otroligt bra och fint. Det är ju iofs 9 månader sen jag gjorde operationen men ändå..jag trodde inte jag hade läkt så bra som det lät på honom iaf, höger är lite jobbig fortfarande, det sa jag till honom men han svar var: "Duvet de där med tiden". A jo, jag vet,..det kan ta upp till 1,5år innan allt blir som det ska, lr vad man nu kan säga?



Inte så mkt maskara kvar efter lite tårar och sprit i ögat, hehe som tur var hade jag inte mkt smink över huvudtaget idag. Syns ju kanske inte så mkt på bilden med det sitter iaf en liten tejpbit precis intill ögat. Svullnade nog lite under ögat me, gash! det här med blödandet..blodet tar sig överallt!

Yeye, är glad att den är borta nu iaf :)
Nu är det dags för lite vila snart..har dock lite sovmorgon imorrn eftersom det 3:e läkarbesöket är kl 9 på morgonen, kommer ju inte gå till jobbet innan det.

Hoppas eran onsdag har varit fin! Sov gott//A



Mat & Träning 11.06.15

Man känner sig lite extra trött idag måste jag säga..vet inte om det är för att man faktiskt inte har tränat idag..man är så van att träna typ en onsdag att kroppen typ slog av utan sin energi? :P hehe nerå, så är det nog inte. men man blir ju faktiskt piggare när man röra på sig så det kan ju ha med saken att göra.

Fast jag tycker ju att vi har rört på oss en hel del idag, men man kan INTE kalla att kolla i affärer träning, nejnej, det är väl bara vanlig "vardagsmotion". Gick dock en väldigt rask prommenad bort till maxi idag eftersom vårat paket från gymgrossisten hade kommit :D woopwoop!



4 burkar..o imorrn börjas det! :D

Detta ska dom iaf göra..
1X Ökar fettförbränningen
2X Förhindrar muskelnedbrytning
3X Ökar absorptionen av näringsämnen
4X Minskar kroppsfettet
5X Ökar prestationsförmågan och motverkar trötthet

Sounds like some good shit!

Känns nästan som att man själv går på den där "dukan"dieten idag :P hehe
Frukost 07.30: 2 kokta ägg, krossade med lite smör, proteinshake
Mellanmål 10.30: en kesoplätt och grönt te.
Lunch 12.30: 3 "lingongrova"bröd med kesoblandning gjord på bacon,rödlök och majs. C-vitamindryck.
Mellanmål 17.20: Proteinshake whey 80.
Kvällsmat 19.30: En kesoplätt.

Nu blir det grönt te...thats it.



Nyhetsbrev v.24

snyggt! <3 Det gjorde hon bra! :D




Vilken "läkar"-vecka!

Hehe känns som att man måste gå till läkaren varje dag denna veckan..fast det ska jag ju typ? Det var bara måndagen som var fri från ett besök. Ush..igår var jag på den där undersökningen jag missade förra månaden, den med cellförändringar i livmodern. Hatar den kontrollen..vidrigt! hehe alla fattar ju varför!? Det gick iaf bra och han hade iaf inget att kommentera, vilket är tur för då blir ju svaret på provet antagligen negativt..alltså att allt är bra.



Idag är det dags för läkarbesök nr 2, och den är i GBG på specialistkliniken, ska dit och få bort min lilla knöl jag har på vänster öga som inte ville försvinna sist..åh, nu ska den iaf bort. Åker inte däifrån innan jag är helt 100 på att den är borta! Tordde ju faktiskt att den försvann sist. Lite irriterande!

Imorrn är det nr 3, vanlig läkare för att ta reda på om det är nåt fel på mig, haha det är det ju iofs erftsom jag får blåmärken sååå lätt, för det har jag skrivit 100ggr i bloggen, men imorrn är det iaf dags att kolla upp det en gång för alla..man kan faktiskt ha nåt tillstånd som gör att man får märken väldigt lätt..läste det på nätet, kommer inte ihåg vad det var riktigt men aja, imorrn får vi ju se vad dom säger.

Och till sist..nr 4, på fredag. Lite typiskt att det ska göras just då, för som sagt..blåmärken blåmärken blåmärken. Kommer väl va helt blå inför Nellys BBQ-party, haha. Aja, ska iaf till HBC och låta Ann-louse fixa lite till efter min Sub-Q behandling, ska fyllas på lite där det behövs. Inget stort...meen ändå, kommer bli blå. Det har jag redan räknat med. :/ Ska försöka fixa bort det fort med hirudoid-salvan. hehe

Nu är det dags att dra sig, lite saker att kolla innan färden till GBG börjar. Det kommer in lite inlägg medans vi är där så ni har nåt att läsa/titta på :P

Later babes//A



Dagens outfit



T-shirt - Weekday. Jeans - Gina. Skor - Din sko. Glasögon - Gina. Väska - Monki.



Nelly magazine #3

YEY! Nu är den här! Fick precis vårat exemplar :) Så jäkla snygg! Love nelly magazine <3

Klicka på bilden för att läsa den på nätet..




Byta inriktning..

Hehe det är jätte kul! För nu har våran älskade ANKI bytt inriktning på bloggen, hela hennes blogg har typ handlat om hennes vardag med sina barn sen hon fick dom. Det är ju klart hon skriver om det eftersom hennes liv handlar om det, men nu kommer henns blogg handla mer om just bara henne och hennes vardag i form av typ HENNES intressen..klart barnen kommer vara med men ändå :) JUST NU är hon iaf inne på våran diet som vi skrev och och den kommer vi kunna följa genom bloggen!

HAHA! henne bästa ändring på bloggen är ju helt klart hennes header! Så jäkla bra! :D



Undra vad vi hade kunna byta till för inriktning? Känner oss väldigt nöjda med det vi publicerar faktiskt, det är en del privata grejer om jobba och fritid, sen om våran träning och mat och massa nyttiga/roliga/bra artiklar vi snubblar över från olika sidor :)

Eller finns det nåt som ni tycker att vi borde skriva om som vi inte gör idag? Kom med förslag isf, alltid trevligt!



Vårat "skafferi"



Hehe så här ser det ut på jobbet..lite stökigt har det blivit nu känns det som! har faktisk fixat iodning det lite nu så det ser lite bättre ut.

Vilket skafferi vi har här, massa tabletter och nötter och allt sånt. Men det behövs, man spenderar ju en hel del timmar här och då måste man ha med sig ltie nödvändigheter :)

Det vi har i form av "mat" är: En stor påse nötter,knäckisar, riskakor, olika teer, vitaminer(c-vitamin, omega3, D-vitamin, silicea,) Sen har vi även träningstabletter som BCAA och Lose it. Har även salt och kanel :P hehe och flytande honung, Axa musli. Sen ha vi våra optinut och proteinpukvret me :) en hel del märker jag nu. Men som sagt, alltid bra att ha lite extra om det skulle behövas. Undra om det är nåt mer man skulle kunna behöva här?

Sen finns det en del skönhetsgrejer me, som ansiktsvatten, nagelborttagningmedel, handkräm, spray och handsprit..mkt viktigt! Nagelfilar och massa nagellack, modemagasin och annat ligger lite här och där me :P hehe

Fixade iaf iordning det innan så att dets er lite bättre ut som sagt, det får ju inte se stökigt ut bara för att man har en massa saker..inte så kul.

Nu ska vi ta tag i första modellbilderna för dagen :)
Later babes//A



Hot or not?

En "allt i ett-dag" blev det idag..tvätten är tvättad, maten är lagad OCH det är städat :) känns ju bra! Okej kanske inte det roligaste man kan göra en tisdag men vadå? sånt måste ju göras ibland..en gång i veckan iaf!

Tess har för övrigt hållt oss sällskap till filmen LOSER!  Finns ju en hel del sånna där ute :P haha Jenni är negativ idag!

Jaha, vad hände mer idag då? Jo vi började dagen med lite fotning igen..gick ju bra, dock lite jobbigt när det är mkt jenas, tar sin lilla tid.



Vad tycker ni om dessa då? Hot or Not!? dom är för övrigt ute på nellys hemsida nu..



Det här är iaf HOT, haha tycker ni inte?? Jenni stormade mot mig efter fotningen.. så det blev som det blev.

ne, nu räcker det för idag..huvudet hänger inte med längre så det är dags att slå av för idag, den ska få vila en stund iaf..får hoppas att tankarna inte tar över..lr håller igång den för länge. Det är ju rätt vanligt när man väl har lagt sig till rätta.

Godnatt sötnosar!//A



Mat & Träning 11.06.14

Att träna tidigt är fan gött, då har man det gjort..hehe där låter man typ som en sån som tvingar sig till gymmet för att sen få det gjort. Men så är det inte :P tycker bara det är gött att ha det gjort direkt efter jobbet så att man sen kan göra annat. Om man nu har planerat annat eller så vill säga. Men man blir ju tröttare mot kvällen så man har ju lite ectra energi när klockan inte är så mkt än.

På tisdagar är pumpen redan halv 5..rätt bra men ändå dålig tid :P hehe det är ju många som jobbar till 5 i vanliga fall, men det är bra att man har ett jobb där man kan välja lite egna tider.

Så idag blev det som ni fattat ett pumppass. Det var väl inga konstigheter där direkt. Håller oss just nu på samma vikter som vi brukar, har inte lagt på eller tagit av nåt, känner att vi ligegr på an bra nivå där vi får kämpa en del. kör överkroppen rätt hårt ändå för att man inte kör den annars på gymmet.

Minchoklad is the shit!? lr?? det är fan gott asså..after eight..marabou mintkrokant..ja ni fattar :D hehe vårat protein Whey80 är av den smaken..den är ju så mkt godare än choklad. SYND att whey100 inte görs i den smaken!! Borde göras! villvillvill! hehe

Frukost 07.40: Havregrynsgröt med linfrön och sylt, proteinshake.
Mellanmål 10.30: En kesoplätt och grönt te.
Lunch 12.30: Tomat & spenatsoppa.



Mellanmål 16.00: en liten kesoplätt och proteinshake whey80.
Kvällsmat/efter träning 19.00: Tonfisk och fetaost.

Och nu blir det grönt te..



Dagens outfit

Ledigt och lätt :)



Linne - cheap monday. Baggy stuprörsjeans - Vero moda (jättegamla). Skor - Nike. Väska - Åhléns.



Ordet "nej"



Jag måste bara säga det att vissa borde lära sig att säga det och andra borde lära sig vad det betyder. Så enkelt är det. NEEEEEEJ, e det så svårt!? Vissa värkar ha svårt för det iaf..Vadå..? går man runt o gör saker för att man inte vill bara för att man inte kan säga nej, eller e de att man inte vill säga det och gör saker man vill men sedan ångrar sig o bortförklarar sig.. jag undrar hur de var i den här situationen. Den stör mig så in i h-vete fortf så därför kommer jag gå runt o fundera på det ett tag till. thats that.//J



Vi kommer alltid ha Varberg

















Underbart väder. Grill och god mat. Goda drinkar. Rolig utekväll. Bra sällskap. Även kallad "en jävla bra helg"



Dagens tips!

Blir som vanligt dagen lunch. Tackar Carl för den goda och nyttiga soppan vi äter lite då och då. Spenat och tomatsoppa.



Här har ni receptet:
Några paket krossade tomater, med eller utan smak
En ganska stor påse stuvad spenat
Hackade vilöksflyftor (ganska många)
Riven ingefära (ganska mtk av de oxå)

Koka ihop allt till en soppa och servera. Vi brukar äta det med ett ägg, fetaost och lite tonfisk. :) Det är godare än det ser ut måste ja säga.. brun sörja ser inte så lockande ut men det är gott, lättlagat o nyttigt ;D



Music is my therapy




Doftar gott!



Köpte parfymen vi gjorde shoppingtips om för två veckor sedan. Tycker om den väldigt mkt så den kommer nog finnas kvar i doftsamlingen. Ska införskaffa oss nån till inför sommarn, typ CLEAN's nya :) Som sagt så kostar den här från björn borg bara 99:- på maxi nu, annars 149:- och finns typ att köpa på dom flesta ställena. En bra ersättare för light blue från D&G för dom som tycker att den är för dyr :) Tänkte även köpa en ny sådan, kan inte vara utan! Later//J



Jealousy makes me mad!

Det är nåt jag verkligen inte gillar.. svartsjuka.. Varken hos mig själv eller andra men minst av allt hos mig själv. Det får mig att må dåligt. Det är inte ofta jag är det och brukar inte ha anledning till det heller känns det som men det kommer stunder i livet då man blir de utan att man kan styra det. Ni vet nog vad jag pratar om. En händelse för ca 6 månader sedan med mitt ex.. svartsjukan var total.. men de fattar väl vem som helst.

Nu har det gått ett tag och min svartsjuka stör mig fortf, de e nåt jag inte vill vara men man kan ju inte styra alla känslor i kroppen. Jag blev svartsjuk första gången på länge i fredags, jävla tråkigt faktiskt eftersom jag mår så dåligt av det och tänker som många andra och det e nåt som blivit en liten del av att må bra för stunden. "Don't get jelous, get even". Dåliga tankar känns de som ibland men vissa tunder är de bara gött o tänka så.



Aja, ni säger att jag inte skriver så mkt privat längre så här kommer det. Och jag vet att du läser, eller jag hoppas det så du förstår. Min vän.. min bästa vän kändes det som blandat med lite andra känslor som jag umgåtts med ett tag nu som fått mig att tänka på annat och fått mig att må ganska bra med tanke på omständigheterna gjorde mig ledsen i fredags genom att göra mig svartsjuk. Sånt e livet tänker jag MEN svartsjuka e inget ja vill känn, så e det bara.

Ge sitt nr till en ramdome brud på krogen som man inte ens känner o sedan träffa henne dagen efter och sedan inte ens säga nåt till mig så jag får reda på de av mitt ex eftersom hon kände honom en vecka efter? INTE OK enligt mig, vet inte hur alla andra ser det oavsett vad avsikten med mötet o numret var, som han berättat var de inget sånt han ville med henne men varför inte berätta o dölja det. Varför ens träffa henne oavsett vad lixom, ge nr o allt sånt när hon endå ragga på honom. De kändes iaf fel, därför har jag valt att lägga allt på is och se vad som händer i framtiden.. de e så jag funkar o kan inte göra nåt åt saken. Vill man vara seriös gör man inte så tycker jag iaf. Han skulle aldrig göra nåt annat mednågon men de har man ju hört från andra förr. Man berättar saker för varandra. Dade det varit min pojkvän hade det varit slut men tur nog behöver vi inte gå igenom nåt sånt nu. Vi är inte ovänner, aldrig, he's to good for that men de känns weird just nu och jag sa att ja inte ville ha de seriöst mer o ville va singel efter de så vi får se vart vi hamnar i slutändan.. that's allt for now. inte så glad just nu som ni förstår, lite nere oså..! gonatt!//J



Mat & Träning 11.06.13

En slow start på veckan, inte direkt de vi hade räknat med men aja, man behöver ju som sagt inte träna ihjäl sig varje dag, men det är jobbigt när man ändå är på gymmet och typ sen inte går så mkt gjort, känns lite som slöseri med tid. Fast idag var det dock inte slöseri med tid..för vi tog oss tid för mammi. Hon var med oss på gymmet idag.

Vi började passet med krosstrainer i 20 minuter, mamma körde det me..det var ju klart lite jobbigt för henne, men har man aldrig tränat innan så får man ju stå ut.

Vi visade henne några övningar på maskinerna på gymmet, som tex insida/utsida lår, maksida lår..sen visade vi hur man ska göra knäböj och utfall, tanken med dom var att det sen ska gå lättare för henne att komma in i pumpen, så att hon kännt på övningarna. Många gör ju så fel.och det blir bara jobbigare då, vil ju inte att mamma ska få ont första gången hon ska testa pump.

Vi själv hann och köra lite vader och och sumo-knäböj..jag  körde lite lite "roterarmage" me, kommer ju klart få ont imorrn igen, hehe kroppen måste vänja sig vid den igen..för den brukar vi ju inte köra.



Sen körde vi bara lite mage på gymbollen me..sen stresching

Får hoppas att mamma inte har för ont imorrn, hade ju tänkt köra pump imorrn med henne men hon får vila, så kör vi pump på torsdag istället.

Mer fibrer..det sätter igång magen och håller dig mätt längre..köpte fiberberikat havregryn denna gången.
Frukost 07.30: Havregrynsgröt med linfrön och sylt. proteinshake.
Mellanmål 10.30: Grönt te och några små nötter.
Lunch 12.30: Tomat & spenatsoppa med tonfisk och ägg. C-vitamindryck
Mellanmål 17.00: Proteinshake..några små nötter.
Kvällsmat 21.20: grönt te och 2 kesoplättar

Nothing less, nothing more.
Later//A



Dagens outfit!

Gash! den blåa färgen är ju bara för snygg! love it!



Kortare snedskuren t-shirt - Weekday. Jeans/byxor - Gina. Skor - Skopunkten



Bli lycklig med Botox

Botox kan inte bara göra dig rynkfri. Det kan även göra dig gladare, enligt brittisk forskning.



Botoxinjektioner är en
av de mest populära skönhetsbehandlingarna. Botox, som i estetiska sammanhang kallas för Vistabel, är välkänt för sin förmåga att sudda ut tidens fotspår och hjälper många kvinnor att få ett både yngre och fräschare utseende.

Enligt en brittisk studie
blir vi inte bara vackra av Botox, utan lyckliga också. Studien genomfördes på Cardiff University, där 25 kvinnor fick genomgå olika skönhetsbehandlingar såsom Botox, laserkirurgi och kemisk peeling. Efteråt mättes kvinnornas humör och det var tydligt att de som behandlats med Botox kände sig lyckligare än de kvinnor som genomgått de övriga skönhetsbehandlingarna.

Hypotesen är att man känner sig lyckligare på grund av att man inte längre kan rynka pannan. Forskare tror att vårt ansiktsuttryck påverkar vårt humör, och menar att man lättare blir irriterad om man lägger pannan i djupa veck. Eftersom Botox förlamar musklerna blir det omöjligt att rynka pannan, och följden blir att vi känner oss gladare.

Vet inte asså.. verkar som lite bullshit men klart.. om man ser fräschare ut blir man väl lyckligare oxå. Kan ju vara så att uttrycken gör skillnad för vårt humör men de vet man ju inte säkert. Som vi sktivit tidigare. Botox är nåt vi kommer testa.

Artikel från improveme.se



Beställt!

Då var det beställt..våra fettförbrännare OCH Ankis protein. För hon skulle ju böra med den där "Dukan-dieten" idag..MEN hon visste inte riktigt vad hon fick äta och inte och HUR och när, hehe ne men det var lite virrigt så nu har vi suttit och gått igenom lite smågrejer som hon kan äta till frukost o sånt. Och sen bestämde vi oss för att köpa protein till henne, det blir ju jobbigt att bara trycka i sig en massa kött hela dagarana, haha, så till mellanmål blir det att dricka rent protein för henne :) Och det komemr hon säkert gilla, för vi gillar det me :P hehe



Vi bestämde oss för Ripped fuel denna gången iaf, måste ju testa :) bra apketpris på det me denna gången.


Whey 100 har också specialpris nu, riktigt bra timing måste jag säga :)

Nu får vi hopaps att allt komemr till oss snabbt, men dom brukar ju ha snabba leveranstider! Precis som nelly.com ;D

Nu ska vi dra oss typ, lr när Jenni är tebax från studion..skrivs senare!//A



Shoppingtips!

Eftersom tygskor nästan är ett "måste" på sommaren så är det ju bra att skopunkten har så beskväma och fina skor :) Har själv förra årets par i vitt, har tänkt att köpa nya..typ i alla dessa fäger. Dom passar ju ändå till det mesta.



149:-/st. De bästa är ju deras erbjudande som alla vet, tag 3 betala för 2. 300:- för 3 par skor är ju inget. Eller köp 2 och få ena paret för halva priset.



Dagens tips!

Det här vet vi redan..att salt och snabba kolhydrater binder mkt vätska. Många vet det men kanske inte alla :) Man kan känna sig/se pluffsig ut och även vara svullen tack vare det.

Läste en artikel om det i IFORM..som fick mig(Anne) att fundera lite. Jag vet..eller jag SER det på mig sjäv, att jag har blivit lite mer pluffsig, så jag antar att det är den stora mängden salt jag fått i mig den senaste tiden som gjort det. För som alla har märkt har det blivit MKT salt det senaste, för det finns mkt salt i mkt godis, hehe och det är ju även snabba kolhydrater.



"Salt består av natruimklorid. Natrium finns i kroppsvätskor utanför kroppens celler, där de binder vatten. Ju mer natrium du tillför din kropp, desto mer vätska kommer din kropp hålla kvar unför cellerna.

Merparten av de salt vi äter får vi i ooss genom industriellt tillverkade matvaror som tex. ost, pålägg, konsever, färdiglagade rätter, dressingar, såser, frukostprodikter, bröd ,kex, kakor, snacks och nudlar. Så kolla på deklarationen på produkterna."

Tips!
Jordgubbar, sparris, tomater, melon, morötter, sallad, brysselkål, havre, tranbärssaft, persilja, seller samt grönt te och örtte har en naturlig vattendrivande effekt.
Förebygg vätska och lev sunt samtidigt!

Dagens tips blir då alltså, minksa på saltet!..rejält.



Varför gör kvinnor så...?

"Varför lägger en kvinna ned tio års arbete på att försöka ändra en man/hans vanor och klagar sedan över att det inte är samma man som hon gifte sig med?" - Barbara Steisand





Rehab..

Alla behöver vi någon slags rehab ibland.. det känner jag iaf :) lr inte för att jag behöver rehab från alkohol eller nåt sånt, men rehab..ombyte av miljö. Det gör så mkt känner jag. Nästan en hel helg ute hos mammi igen och den gjorde susen!

Känner mig alltid så glad och tillfredsställd på nåt sätt när jag kommer däifrån. Inte för att man har gjort nåt speciellt, men det kanske är det som gör det? att man känner att man inte måste göra nånting?

Sen tycker jag ju själv att jag har världens bästa mamma också, hon får en på bra humör..även om det kanske inte alltid märks, hehe. Men iaf...hon ger en lugn :)



Gash, min lilla Tia är som en sticka ffs! kolla på henne..hoppas hon inte är sjuk eller nåt. Borde hon dock inte vara, hon äter en massa och sen har hon fått alla sprutor o sånt.

En ny vecka väntar..ska bara se klart fredagens avsnitt av Spartacus :) sen är det rehab för kroppen i form av sööömn..
Hoppas ni hade en bra helg!//A



Mat & Träning 11.06.12

Skrev för ett tag sen att vi hade en "plan" för våran träning och kropp inför sommaren..man brukar väl ha en slags plan när det gäller det mesta inför semester o sånt så då har vi en för träning inför sommaren och semestern. Förra året/sommaren började vi med protein och fettförbrännare som skulle fixa formen. Vilket det också gjorde! Läste det i bloggen när jag läste igenom mat och träningsinläggen.

Det vi körde på då var proteinpulver för att behålla musklerna och även fettförbrännaren Lipo6, som vi var väldigt nöjda med enligt våran resention vi gjorde :) o jag minns faktiskt att det var bra, den gjorde typ det den skulle enligt mig. Så nu har vi tänkt att köra på det till sommaren IGEN. För som vi har sagt, man vill inte "träna ihjäl sig" i sommar, det kan man göra INNAN sommaren och sedan chilla lite med det, men ändå behålla musklerna med proteinet och hålla fettet borta med fettförbränningen :) easy and simple.

Har kollat runt lite på gymgrossistens hemsida, (där vi alltid köper våra grejer) för att se om det finns nåt annat vi kan tänka oss än Lipo6 och jag hittade en produkt som vann 2010 års pris för bästa fettförbrännare "Ripped Fuel X5" heter den. Den ska vi nog testa..verkar lovande :)

Det är ju söndag, men så onyttig har den faktiskt inte varit..gjorde lite gottis med mamma idag :)
Frukost 10.45: 3 kokta ägg som jag krossade med lite smör..och grönt te.



Middag 16.00: grillat kött med en god sallad och ryskyoughurt..vatten till det.
Kvällsgottis 19.30: 5 pannkakor med 70% mintchoklad, blåbär och hallon.

Jag är mätt..jag är belåten..ja, det räcker iaf :) ska bara dricka massa massa citronvatten nu under kvällen..det är så varmt här hemma nu, vätskebrist NEJ tack!

Later//A



A real man..

Being a real man doesn't mean you fuck 100 girls. Being a real man means you fight for one girl, even when 99 others are chasing you...

That's right! Kanske något alla killar borde tänka på.. same for the girls iofs.




Smått & gott..

Vi tog en snabbrunda i Knalle..Mamma hittade en del saker som planerat :) Hon fick sig ett par träningsbyxor från Cubus och ett linne. Sen köpte hon även ett par vita tygskor från skopunkten. Hon tycker att det är ett måste att ha ett par vita tygskor på sommaren. Hon har haft det hela sitt liv och tänker aldrig att sluta ha det heller, hehe söt hon är :) Men jag håller med henne, det är nästan ett måste! Fint och fräscht till allt!



Själv passade jag bara på att köpa en ny rouge "dazzeling peache" 49.50:- Gillar den persikofärgade rougen när man är lite brunare. Har typ alla H&M's rougefärger..

Sen blev de 2 nya bortar också 19.50:-/st, små o praktiska..hade en rabatt som gick ut idag, lika bra att utnyttja den när man ändå var där :)

Dags att fixa lite smått & gott ;)
Later!//A



Dagens tips!

ÅH! Eftersom det är söndag idag och många antagligen kommer mysa till det ikväll med lite gottit o sånt så täntke jag tipsa om det jag gottade mig med igår..



Ni vet ju att jag åt den GODASTE glassen ever typ... MEN jag blandade faktsikt i lite mer gottit i det ;)

Vet inte om ni har smakat på dom nya ballerina kladdkaka..dom är sjukt goda! Brukar inte äta sånt, för jag gillar inte vanliga ballerina i vanliga fall.. Men den här är supergod!



Krossad några kakor och hällde på det på glassen..HUR gott som helst! Testa det om ni vill gotta er ordenligt ikväll ;D

Idag blir det annat gottis för mig.. vad det blir får ni väl se sen :)
//A



Tugga dig till en plattare mage!

Vill du ha en platt mage? Ät då livsmedel som håller magfettet borta och undvik sådant som är fettbildande. Här får du en guide till dina bästa val.

Det finns mat som du kan äta massor av utan att det syns på magen, men det finns också mat som mycket målinriktat sätter sig runt mage och höfter.

Därför är det klokt att hålla igen på dessa fettbildande livsmedel. Det handlar i synnerhet om:

Vitt bröd, vitt ris och nudlar
Snabba kolhydrater har en tendens att sätta sig på magen, de gör att blodsockret stiger snabbt på kort tid. Forskare misstänker också att de stimulerar fettcellerna till att hålla kvar fettet. Ersätt därför en del av kolhydraterna med grönsaker.

Välj också grova varianter som fullkornsbröd och råris. De upptas inte särskilt mycket långsammare, men är nyttigare.

Bakad potatis
Det är svårt att bli riktigt klar över vad potatis gör. De mättar så bra att man klarar sig många timmar och därmed hjälper de dig med att gå ner på alla de ömma punkterna. Men fettet på magen är ett undantag, det verkar som om potatisarna tvärtom håller kvar fettet på samma sätt som vitt bröd, i alla fall när de är varma.

Nya studier visar att kall potatis kan hjälpa dig att bli av med fettet. Därför, när målet är att komma åt bukfettet, är det en bra idé att undvika varm potatis och ersätta den med grönsaker, råris eller fullkornspasta.

Socker
Vingummi, karameller och läsk innehåller mycket socker som gärna stannar kvar i magregionen. Även dolt socker i till exempel färdiglagade rätter, ketchup, bröd, pålägg, cornflakes och inlagd sill ökar mycket snabbt blodsockret, vilket försvårar för fettcellerna att bli av med fettet.

Öl, vin och sprit
Ett glas vin då och då har ingen betydelse för ditt totala kaloriintag, men om glaset blir till flaskor och ölflaskorna hopas varje månad, ja då börjar det bli något som gör det svårt för dig att få en platt mage. En öl innehåller till exempel 120 kalorier, medan ett glas rödvin innebär 105 kaloriers tillskott.

Så får du en plattare mage
Minska på socker, varm potatis, godis och vitt bröd, på så sätt mister fettet sina viktigaste näringskällor. Istället finns det livsmedel som du kan äta massor av för att de hjälper dig att bli av med bukfettet.



Ät
- Enkelomättade fettsyror
- Från till exempel nötter, avokado och oliver. Studier visar att de gör det lättare att få bort fettet i synnerhet från magen.
- Fet fisk Innehåller omega-3fettsyror, D-vitamin och jod som stimulerar kroppen att bryta ner fettcellerna på magen.
- Mjölk, ost och ägg Innehåller D-vitamin som hjälper till att frigöra och förbränna bukfettet.
- Frukt och grönt Ju mer frukt och grönt du äter, desto smalare är du om midjan, det visar undersökningar.
- Magert kött Proteinet i kött verkar på tre sätt: Det lösgör bukfettet, ökar förbränningen och mättar bra.

Artikeln kommer från IFORM.




Me, my mammi and I!

men guuud! kan vädret bestämma sig nångång  lr? Iaf för en stund? hehe, målnen kommer och går så fort att man inte hinner se hur det ska vara..

Hade tänkt att lägga mig i solen en stund nu och få lite mer färg på baksidan av kroppen, sen är en aning ljusare än framsidan..vilket endligt mig inte är så smickrande, det är tur att baksidan ofta blir brun  fortare än framsidan..då behöver man inte anstränga sig så mkt :)

OM nu solen vägrar att va framme så tar jag och mammi en sväng in til stan för lite shopping..då blir det nog ingen shopping till mig själv utan jag har tänkt att hjälpa mamma lite ;D ska bli nice som fan! Mamma ska nämligen börja träna med oss lite då och då! ÄNTLIGEEN!



Dagen började iaf med en kanonbra frukost, älskar ägg..finns det nåt bättre? :P ska fan skriva ett helt inlägg och goda äggrätter när jag orkar :) hehe

Ne brottom ut nuuu
later babes//A



Rango who?

who are you?..kan vara en svår fråga ibland!

Det tog ett bra tag innan den kom, men förra veckan hittade jag den, RANGO!



What do I think? Heeelt ok film, som ofta nu för tiden så hade jag högre förväntningar på den men aja, hehe. Låter som att man alltid är besviken? Men nee..så är det inte. Lr..ska kanske inte ha några som helst förväntningar på nåt längre..då kan man iaf aldrig bli besviken?

Men förväntningar är väl bra att ha? Fast till vilken nyrtta? hur kan förväntningar göra saker bättre?

whatever..mina förväntningar för helgen har inte blivit som man velat ändå, förrutom kvällen :) chill ute hos mammii <3 trodde ju som jag skrev sist jag va här att det skulle ta lång tid innan nästa gång. Men som tur e blev det inte så långt :)

Nu räcker det, hoppas ni haft en trevlig lördag!
//A



Mat & Träning 11.06.11

En lördag..ingen träning idag iaf! Jag lyckade verkligen träna till mig mer träningverk igår, hehe. Men denna gången satte den sig rund midjan..en ordentlig träningsverk me, gör sjukt ont :P kände det direkt när jag steg upp..heeelt låst på sidorna va kroppen. Den roterarmaskiner gör verkligen susen! 

Kände här om dagen att man borde kolla efter hur man åt och tränade för ungeför ett år sen, när jag kände mig som mest "fit" och fick höra en massa bra komplimanger..hehe

Man minns ju inte direkt hur man levde för ett år sen, inte sånna här små detaljer som hur man var när det gällde kost och sånt, men jag har iaf läst igenom ett antal Mat & Tränings inlägg och såg att vi faktiskt åt 5 mål om dagen då me, men varför skulle vi inte gjort det för? hehe. Märkte att det var mkt mer "matiga" måltider förr iaf, typ som mer äggröra och nudlar och tonfisk på vardagarna..proteinet var med i bilden då me.

Det var nog lika mkt gottit då med verkade det som..hehe så då behöver man väl inte oroa sig för nåt nu af :P

Träningen var typ samma, men vi körde ofta kross innan träning o sen löpning efter träning..

Nu är det iaf lördagkväll och dags för lite gottit igen..
Frukost 11.20: Grönt te och turskiskyoughurt med diverse nötter i.
Mellanmål: 16.00: Proteinshake.



Kvällsmat 19.30: Delade 2 jättegoda frallor med frön & pumpakärnos och gjorde 2 riktigt goda mackor. Ost och kräftstjärtar på. Kräftstjärtar är sjuukt gott! Godare än räkor enligt mig :) Kolsyrat vatten till det.

Som sagt..nu är det dags för gottis! och det som är favvisen är ju Lakritshallonskallar när det gäller godis..då blir dom smakerna bättre i glass me ;) hehe



En perfekt portion me :D en sån liten glasslåda..för en person! gottiiiis!

Later babes//A



Det är synd om oss!

haha! ja det är verkligen synd om oss Boråsare nu..dom bästa ställena/krogarna har stängt för sommaren. XoY stänger för att ha sitt i Smögen och Grand..varför stänger dom egentligen på lördagar? Dom hade ju tjänat mest på att ha det öppet då OCH på Torsdagar som är sommarens stora dagar..och även Grands eftersom det är dit artisterna sen går och upptränder. För thank GOD så börjar Torsdagskvällarna snart, lr snart o snart..det är väl i slutet av månaden det börjar.

Gick och funderade på det igårkväll på stan..vart ska VI ta vägen?? Vad är öppet? haha minns inte ens hur det var förra året..har kollat lite i bloggen igen, det hände ändå rätt mkt verkar det som ändå..rätt mkt fest. Så vi lär ju inte dö denna sommaren heller..men det känns så just nu iaf :P hehe

Kanske att GBG får lite fler besök i sommar? hmm, ja det låter ju som en bra plan iaf men aja :)



Ikväll blir det inget mer än en mysig filmkväll iaf! Festandet får vänta till nästa helg!
Later babes//A



Lördagsmusik!

Man blir ju lite sugen ;)

Press it!




Dagens outfit

ÄNTLIGEN fick man användning för den här mysiströjan igen :) det var ju en favorit när den blev köpt! SÅ idag passade jag på att dra på mig den eftersom den verkligen passade vädret här i Borås. "Hittade" den i garderoben när jag stog och kollade vad man skulle ha för kläder idag, ville faktiskt inte ha på mig mysdressen när ärenden skulle uträttas. Har enbart den..ingen jacka, många platser har sol o bra väder, här har det varit grått och trist men nu börjar solen titta fram igen.



Tröja - Jeane Blush (nelly.com) Jeans/Leggings - kissy leggings (nelly.com) Boots - Skopunkten.



LISTA: Dukan-dietens 100 tillåtna livsmedel.

Dukan har ingenting med "du kan" att göra. Namnet kommer från den franske upphovsmannen Doktor Pierre Dukan. Allt fler anhängare hyllar Dukans diet, som inte bara ger en snabb utan även varaktig viktminskning.

Kortfattat bygger hans diet på en LCHP-struktur, alltså Low Carbs High Protein.

Dieten kan påminna om den tidigare uppmärksammade LCHF-dieten, där man också förordar proteinrik kost för snabb viktminskning. Men här vill man att användarna drar ner även på fetthalten i kosten.

Metoden består av fyra faser: attack, cruise, konsolidering och stabilisering.

Attackfasen är den inledande perioden, vanligtvis 1-3 dagar.
Cruisefasen är den tid som du sedan spenderar för att nå din målvikt
Konsolideringsfasen är den period du lär kroppen att stanna kvar på sin nya trivselvikt.
Stabiliseringsfasen befinner du dig i resten av livet, där du följer vissa basregler. Bland annat en stående proteindag en gång i veckan.



Dukan-metoden grundar sig på 100 tillåtna livsmedel:

Kött
1. Biffstek, stek
2. Oxfilé
3. Utskuren biff
4. Rostbiff
5. Rostas
6. Oxtunga
7. Lufttorkat kött, typ Bresaola
8. Kalvschnitzel
9. Kalvkotlett
10. Njure
11. Kalvlever
12. Kokt skinka utan fett
13. Kokt kyckling utan fett
14. Fettreducerad bacon
15. Viltkött
16. Kött från kanin/hare

Fisk
17. Aborre
18. Torsk (färsk)
19. Krabsticks (surimi)
20. Bergtunga
21. Sjötunga
22. Mulle
23. Kolja
24. Kummel
25. Hälleflundra
26. Sill
27. Makrill
28. Marulk
29. Rödspätta
30. Pollock/Sej
31. Regnbågsforell/regnbågslax
32. Rödmulle
33. Lax
34. Rökt Lax
35. Sardiner
36. Havsruda
37. Rocka
38. Svärdfisk
39. Tonfisk
40. Piggvar
41. Vitling
42. Fiskrom (torsk, lax, sill)

Skaldjur
43. Bläckfisk
44. Musslor
45. Hjärtmusslor
46. Krabba
47. Kräftor
48. Havskräfta
49. Hummer
50. Medelhavskräfta/gambas
51. Blåmusslor
52. Ostron
53. Räkor
54. Kammussla
55. Jätteräkor
56. Sjösnäcka

Fågel
57. Kyckling
58. Ungkyckling
59. Kycklinglever
60. Pärlhöna
61. Struts
62. Duva
63. Vaktel
64. Kalkon

Ägg
65. Hönsägg
66. Vaktelägg

Mejeriprodukter med låg fetthalt
67. Keso
68. Färskost
69. Grekisk yoghurt
70. Kvarg/Yoghurt (orginal eller smaksatt med sötningsmedel)
71. Lättmjölk

Vegetabiliska proteiner
72. Tofu

Grönsaker (Att ätas i Cruisefasen)
73. Kronärtskocka
74. Sparris
75. Aubergine
76. Rödbeta
77. Broccoli
78. Alla typer av kål
79. Morot
80. Selleri/Rotselleri
81. Sallad
82. Zuccini
83. Gurka
84. Fänkål
85. Färska bönor/sockerärter
86. Purjolök
87. Svamp
88. Lök
89. Palmhjärta
90. Paprika
91. Pumpa/squash
92. Rädisa
93. Rabarber
94. Sallad
95. Soyabönor
96. Spenat
97. Kålrot
98. Mangold
99. Tomat
100. Kålrot

All kost ska utgå från denna lista. När målvikten sedan är nådd kan kost rik på kolhydrater ingå igen.

Artikeln komemr från salongK.se

Goa livsmedel :D haha det här är ju nåt för oss, saknar ju dock frukt i den här listan, MEN det är ju som många vet mkt fruktsocker i all frukt så därför fattar man ju varför det itne finns med. Då är det väl kanske dags att byta ut frukter mot grönsaker? men man vill ju ha frukt me, en frukt om dagen är ju ingenting?



VIP är ändå VIP?



Vad tycker man om sånt?..jag vet ju vad jag tycker..VIP är ändå VIP. Då BORDE man vara en garanterad plats inne på stället?..även om det är "fullt". Dom borde räkna med att alla VIP gäster har sin plats inne och sen släpper in till det är fullt..lr är det helt fel att tänka så??

Det finns ju en anledning till att man är VIP lr?..aja det är väl olika vid olika events kanske? och man har olika regler för saker. Men tråkigt var det för igår var det FULLT på Grand när vi kom dit. Vi visste ju att det var aaas mkt folk där för våran vän ringde o klaga lite :P hehe men ändå.

Så igår blev det ingen dans :/ det var ju det vi var ute efter..aja vi strosade omkring lite på stan men det var inget som kändes riktigt "rätt" så vi tröttnade och gick hem tidigt.

Vi ångrar oss att vi inte drog ut till våran moster och festade med dom istället, mamma o dom var oxå där ute..våran kusin hade tagit studenten så systrarna hade samlats, hade säkert varit hur kul som helst!

yeye bättre lycka nästa gång..ingen är bitter iaf :P hehe
Nu ska jag äta frukost och sen fixa lite och bege mig härifrån..Hoppas alla hade ett trevligt studentfirande!
Later//A



6 år sen!



eeeh, det märks inte va??! :P hahaha!




Mat & Träning 11.06.10

GUD vad irriterande det är när man glömmer nåt viktigt till träningen, tex. som sitt träningslinne! Slängde min i tvätten igårkväll och tänkte hämta ett nytt innan Jenni stände in sig för natten, men kom jag ihåg det? neee! och sen tänkte jag inte på det på morgonen heller..



Jobbigt som det blev var jag tvungen att träna med mitt vanliga linne idag..tänkte att det kanke kunde funka ty o bara ha på sig det men det såg ju inte alls bra ut så jag var TVUNGEN att ha på mig tröjan me, fattar ni vad jag var svetiig eller??! hehe stackars mig lr hur? :P

Anyway..dagens träningspass var kanonbra! känner mig jättenöjd med den! Jag började med att springa på löpbandet i 12 minuter, sen körde jag på krosstrainern i lite mer än 10 minuter, sen fick det vara klart..var helt blöt typ!

Benpass snackade jag ju om igår och det blev det..dock var Anki inte med idag! Hon fick annat för sig :P hehe MEN det stoppade ju inte mig såklart, jag körde ett benpass, men inte det "vanliga". Körde inte alla övningar i tisdags så då tog jag dom idag istället :)

Idag blev det då: Baksida lår, vader och utfall på stång med mer vikter och mindre reps. Kändes ordentligt eftersom träningsvärken fortfarande sitter i. Sen körde jag den sidroterade mag/rygg övningen på ställning och sedan lite egna magövningar på golvet..stresching efter det och då var dagens träning klar :) På mindre än en timma! gööött!!

Tycker man håller sig mättare längre varje gång man äter nåt med vitlök i..
Frukost 07.40: Frukt och nöt musli, en proteinshake.
Mellanmål 10.40: Vitt te och en aprikos.
Lunch 12.40: Fetaostbiffar med äppelsallad och vitlökssås.
Mellanmål 16.45: en näve nötter.
Efter träning 19.30: Proteinshake.

Nu sitter jag faktiskt med ett stort glas vatten med pressad citronsaft i..så gott! och ett litet glas fyllt med nötter och russin :)

Det blir lite dans ikväll me så det får ju bli dagens "extraträning"
Later//A



Kvällens outfit?

Jag vill inte vara "fiiin" ikväll, känner för nåt väldigt enkelt..as usual och lite "busigt"! Men hur ska man klä sig då? Svart och rött får det bli iaf...



Men vad tycker ni?? svart-svart med röda skor OCH läppar eller svart-rött med svarta skor och röda läppar?




För röda läppar ska jag iaf ha ikväll, love this lipstick :) från wet'n wild..billigt och ger en fantastisk färg som verkligen håller me.

Aja, får fundera lite, Anki får hjälpa mig och välja sen när hon kommer..nu måste jag iaf dusch!
Later//A




En ursäkt...

En ursäkt betyder inte alltid att du har fel och den andra personen rätt. Det betyder bara att du värdesätter din relation mer än ditt ego...




Dagens tips!

En jättefin blandning..inget nytt men det är inget vi har kombinerat innan iaf! :) Idag blir våran goda lunch dagens tips!



Till 4 portioner behöver du:

500g köttfärs
1 Ägg
Fetaost
4 äpplen
Icas färdiga sallad (sommarmix)
Körsbärstomater
Turkiskyoughurt
Vitlök
Salt & peppar

Blanda köttfärg, ägg, salt och peppar i en bunke..skiva fetaosten i små tärningar och blanda i. Forma till lagom stora biffar. Vi får 8st lagom stora av det. Stek dom på medium värme några minuter på varje sida.

Blanda turkiskyoughurt och pressa i vilök.

Skär äpplena och körsbärstomaterna och lägg över det på salladen..sen är det klart! Enkelt va?!

En trevlig blanding som sagt..nyttigt och gott! ENJOY!



Nya Dukan-dieten!

Precis när vi lärt oss sätta bokstäverna LCHF i rätt ordning är det dags för en ny dundersuccé på dietfronten. Här är allt om den nya Dukan-metoden.



Den hyllade Dukan-dieten, som har fått sitt namn efter dess grundare Dr Pierre Dukan, ger dig en snabb och varaktig viktnedgång. Så här fungerar det:

Dukans diet präglas av ett sunt tänkande och baseras på vetenskapliga forskningsresultat inom områdena viktnedgång och hälsa. Grundtanken är att du ska kunna äta det mesta - men att inte överdriva. "Variation" är ett nyckelord, liksom "målvikt" och "ätardagar".

Programmet delas in i fyra följande faser:

1. Attackfasen, 1-10 dagar

Bestäm dig för din målvikt och sätt igång. Nu äter du enbart protein och väger dig ofta för att kontrollera att du inlett din viktminskningsfas. Alla mål ska vara proteinrika med så lite fett som möjligt. Ät till exempel mager fisk, ägg, nötkött, skaldjur, viltkött och mejeriprodukter med så lite fett som möjligt.

Den proteinrika kosten gör att du snabbt minskar i vikt, men att muskelmassan bevaras. Kroppen rensas också på överflödigt vätska, så drick extra mycket vatten under processen.

2. Viktnedgångsfasen, 5 dagar

Nu kan du varva proteinkosten med grönsaksdagar där du adderar grönsaker till dina proteinmål. Varva rena proteindagar med dagar då du lägger till grönsaker som broccoli, tomater, gurka, spenat, kål, sparris, svamp, paprika och morötter.

3. Stabiliseringsfasen

Genom att varva fas 1 och 2, gärna i cykler om 5 dagar vardera, kan du nå din idealvikt. När vågen visar rätt siffra kan du fortsätta till denna fas: Nu kan du varva ovanstående kosthållning med dagar då du äter vad du vill, så länge du gör det med måtta. Pasta, bröd och kolhydrater kan gradvis återinföras. Men fortsätt väga dig frekvent för att hålla vikten stabil.

4. Cruising

Grattis! Nu är målvikten nådd och du kan njuta av din nya vikt och kropp. Nu kan du också återgå till normalare kost, men ät med måtta och det viktigaste: inför minst en dag i veckan då du enbart äter protein!

Artikeln kommer från SalongK.se

Om det är någon diet jag tror på så är det faktsikt denna!, Den låter mer häslosam än andra..det känns som om andra är svältdieter eller nåt, den här har det vi gillar..protein! Pratade lite med Anki om den här dieten och hon ska nog "testa" den åt oss om de visar sig att den kan passa henne. För vi själv kan ju inte testa den..vilka kilon skulle rasa bort här? hehe Okej man kan bli lite MER fit säkert men man hade väl inte märkt de så lätt som på en lite större person..för denna diet ska ju som sagt få dig att tappa vikt SNABBT.

En annan bra sida med info om dieten hittar du HÄR.



En tveksam helg.

kl 12,00 slutar jag jobba för dagen och tar helg. Tänkte åka till Varberg och spendera en trevlig helg där men just idag är jag jävligt osäker på den här resan så vi får väl se vart den slutar... anledningen är att folk undanhåller saker för varandra och jag undrar varför man gör det. Man gör det ju av en anledning o de måste vara för att de känns fel o inte vill berätta om det. Hade det inte känts fel och inte varit en big deal så hade man kunnat berätta det utan några problem. Som sagt.. nu säger jag trevlig helg och hoppas att alla stundenter får en helt underbar dag och ni andra en underbar helg!




Festivalkit från Weekday!



Ska man på festival i sommar är det lika bra att göra det med stil :P Det här kittet finns i butikerna NU! Go and get it!



Kvällen på Åhaga!

Dom hade gjort det snyggt inne på Åhaga. Fler företag som var där och reade ut sina grejer. Måste vara en succé för dom allihopa med tanke på hur mtk folk de kommer vara där under sommaren om de blir som förra året :)

Lite bilder från vip-vip öppningen :)









Här ser ni dom små godbitarna tillsammans med bubbel :P



Vi hittade inte mkt alls men vi är jävligt nöjda med våra fynd. Två nya sport bh:ar för BARA 149:-. Dom kostar endå 499 i butik och är jävligt bra! Märke Shock absorber. Köpte ju två likadana för ca 2 månader sedan o vi e väldigt nöjda så de var lika bra att köpa två nya! Funderar endå på att köpa en till..

Aja, nog om det. Ser fram emot sommaren på Åhaga iaf. Åk dit o kika! Gonatt//J



Mat & Träning 11.06.08

vilodag vilodag vilodag..det behöver kroppen just nu känns det som! Träningsvärken är lika ond som igår, den gick inte o "träna bort", det blev lite mer eftersom axlar o sånt ömmar lite nu me:P hehe

Får hoppas att det släppt lite tills imorrn, för imorrn tänkte jag intruducera Anki till vårat benpass..ska bli kul! :D

Det här med vardagsmotionen..idag har vi inte fått mer än vad det alltid blir i form av gång till och från jobbet. Idag blev det till ooch med mindre kom jag på nu, för vi var inte ens ute och gick på lunchen eftersom det ösregnade. :/ Sen det här med att vi skulle inför lite rundor på jobbet, öööh? man hinner ju inte ens med det..hehe tiden går så fort, men vi ska iaf försöka gå upp och gå lite. Så mkt som vi sitter under dagens som sagt så MÅSTE vi röra på oss mer känner vi.

Det var ju trevligt med lite bubbel idag..hehe lr inte, usch..råkade ta en med alkohol ju!?
Frukost 07.40: Nöt & Frukt musli, proteinshake.
Mellanmål 10.45: Grönt te och aprikos.



Lunch 12.40: Fetaostbiffar med äppelsallad och vitlökssås. Kan lägga ut receptet på det imorrn..inget ssvårt dock :)
Mellanmål 16.30: Optinut-bar
Lite tilltugg vid 18.30: Lite snittar med räröra. Och "bubbel"
Kvällsmat 20.30: Vardagsgottis och grönt te.

Då var det klart för idag..
//A




Dagens outfit



Linne - Monki. Transparent kjol - Weekday. Bikinishorts - Lindex. Skor - Skopunkten.




VIP-VIP kväll!

Nu drar vi på nellys VIP -VIP kväll på Åhaga :) Har typ bjudit med as många :P haha Får se vad kvällen har att bjuda på! Skrivs senare!




Dofta gott med Tigi!

Vilken räddare! hehe nu luktar jag ju inte rakvatten i huvvet iaf! Så igår att vi skrev om det för typ exakt ett år sen. Tigi Bead Head "After party"



En räddare i nöden när håret luktar illa, HATAR när håret luktar tex. rök..det är fan det värsta jag vet efter en utekväll, röker inte själv men lukten fastnar så lätt i håret när nån i närheten röker.

"After Party" finns att köra på dom flesta hårsalonger och kostar runt 300:-

Ska aldrig vara utan den produkten, för den är ju inte direkt nån stylingprodukt utan den ger mer lite glans och god doft till håret.

I LIKE! <3
//A



Shoppingtips!

Nu har dom kommit in på Gina igen..dom grymt användbara magväskorna :D Köpte 2 förra året..får väl se om man köper nån mer i år...den här är ju lite mer "neutral" än den ena vi har med nitar.


199:- på Gina Tricot, finns även i Beige.



Din smartphone kan göra dig rynkig i förtid!

Sitter du och sms:ar, surfar, mejlar och spelar spel i dig smartphone? Kisandet kan ge dig bekymmersrynkor.



Rynkor orsakade av en smartphone är det senaste tillståndet som läkare relaterar till det ökade användandet av teknologi. Den brittiske läkaren Jean-Louis Sebagh berättar i Daily Mail om hur små skärmar kan ge upphov till rynkor i förtid.

Jean-Louis Sebagh menar att man kisar när man tittar på en mindre skärm, vilket skapar spänningar i området mellan ögonbrynen. Vidare säger han att fenomenet är tydligt hos personer som regelbundet använder en så kallad smartphone.

Lyckligtvis finns det
en lösning på problemet. Enligt Sebagh kan rynkorna enkelt åtgärdas med hjälp av Botox. Botoxbehandlingen gör att muskelaktiviteten i området mellan ögonbrynen minskar, och rynkorna försvinner.

Att reducera rynkor
med hjälp av Vistabel, mera känt som Botox, är ett utmärkt sätt att få ett piggt och fräscht utseende som samtidigt ser naturligt ut.

Vistabel är en typ
av botulinum toxin som är godkänd för kosmetisk användning. Effekten av behandlingen varar i upp till ett år och kan användas mot såväl bekymmersrynkor som kråksparkar.

Hehe, innan jag äns läste artikeln tänkte jag "botox hjälper" och det var precis de dom föreslog. Tyckte det var lite konstigt eftersom dom inte brukar vara för botox och andra nervgifter men nu vad de visst så :D Har redan bestämt oss för att göra botox innan sommarn. Jag orkar inte gå runt och rynka pannan i solskenet och få beskymmersrynkor osv. Inte alls snyggt när man redan har tendens till en djup sådan som jag fått från pappa :P Bara man inte överdriver användandet känns de helt ok faktiskt.//J

Artikel från improveme.se



Utförsäljning..IGEN!



fyyy vad bra!! LOVE nellys små utförsälningar! För vet ni vad??!! Nu fick vi skorna vi ville ha innan..som vi skrev om för ett tag sen :D



2 par "exlusive Jennie" både svarta och beiga! och sen dom supersnygga "Lianna"! Love them! <3 50:-/st ;P

Vad sa vi om skoshopping? hahah kommer aldrig sluta köpa skor, man kan inte ha för många par..! Dom får nog plats nånstans (hoppas vi) :)

Fick tag i lite klänningar me från Nelly Trend, ska ta hem o testa dom..sen får vi se vad vi behåller. Visar dom såklart sen isf.

Dags att fortsätta jobba!
Later//A



One year ago!

Såå trevligt..hehe har legat och läst i våran egna blogg, vad som hände för ungefär ett år sen.. läste igenom Maj och Juni månad, för det är ju nu, fast för ett år sen då :)

haha, allt händer igen..läste om outleten som öppnade förra året och läste om nellys sommarfest och den ska vi också ha snart igen! Lr a nelly BBQ-åarty, den ska vi ha nästa fredag :D Den lär bli MINST lika bra som förra årets fest, längtar redan :D Outleten ska vi ju gå på redan imorrn ;D ska bli spännande!



Bild från förra årets sommarfest vi hade i mitten av juni typ..ni kan ju alltid kolla tillbaka om ni känner för det..det har iaf varit trevligt att läsa igenom lite gammalt, orkar inte mer just nu så jag får fortsätta nån annan dag när man är lite uttråkad och behöver nåt att göra :) eller när man bara behöver nåt trevligt att läsa. Det var mkt bra tips man hittade me.

Dags att ladda inför morgondagen, har inte så mkt att säga mer än godnatt faktiskt :)
Skrivs imorrn!//A




Mat & Träning 11.06.08

Den kom!..och den kom rejält denna gången. Snackar om träningsvärken..shiiit säger jag bara, haha. Trodde faktiskt inte att det skulle bli så här "illa", det började lite smått som vanligt på morgonen och sa det BOM! Då var den där. Aja..det hindrade inte oss från att köra ett pumpass idag..lr man tänkte ju lite att orkar man verkligen det idag? men ja, det gjorde vi :) Vi körde på som vanligt typ. Det blev lite hårdare med vissa muskler eftersom intruktören bytte låtar nu när det är så nära till de nya passet..."sommarpasset"

Man var ju typ redan helt svettig när man kom till gymmet, den här värmen alltså..phew! Man känner ju sig färdigtränad redan innan man börjat träna :P aja, man bränner väl några extra kallorier när man svettas mer..lr a, man tappar ju iofs bara vätska..som man sen MÅSTE fylla på för att orka..vatten är viktigt!



Lite tricepsträning här :) Tog shorsen idag, hade väl dött av att träna i annat, hehe

5 mål mat har det blivit idag, det är väl normalt..iaf om man tränar o sånt. Men alltså? ni som läser våran blogg? hur många mål om dagen brukar ni äta? jag hade nog inte klarat mig med mindre än det en dag som denna iaf.

Frukost 07.30: havreynsgröt med linfrön, c-vitamindryck.
Mellanmål 10.45: grönt te & en aprikos.
Lunch 12.40: Lax med spenat och granatäpple.
Mellanmål 17.30: Powersmoothie
Efter träning 20.20: Proteinshake.

Nu dricks det lite grönt te..and thats it!
Later//A



Dagens outfit

Black again..!



T-shirt - Ichi. Shorts - H&M. Handsmycke - cocoo.se. Glasögon - Gina. Boots - Skopunkten.




Omdömme - Le Stafford Arganoil



Kan redan nu säga att vi INTE kommer att använda den produkten, rätt synd! Anledningen till det? Jo, den luktar förfärligt..den luktar rakvatten! Varför ska Lee Stafford göra produkter som doftar manligt?? Dom fattar väl att det är tjejer som använder just sånna produkter. Tycker överlag att deras produkter luktar manligt, tex en av våra favvo torrschampon som dom gör, den luktar rätt starkt och lite åt det manliga hållet faktiskt.

Den gör faktiskt inte en enda sak som den ska utlova sig att göra, okej håret blir mjukt men det blir aboslut inte glansigt eller "fuktigt"...a ni fattar?

Jag är väldigt besviken, testade den i morse och nu går jag runt o luktar rakvatten i huvvet, och den luktar väldigt starkt me..inte så smickrande.

Det var synd att dom inte lyckade göra en budjetvariant på oljan, men det finns ju som tur är andra men inte så billiga alternativ. För arganolja sägs ju som sagt vara kanonbra!



Nyhetsbrev v.23

Party all night long! <3




Hatar fotograferingar!

nee, inte sånna där "vanliga" morgon fotograferingar :P hehe utan typ skolfotogarferingar och shit! Idag har vi haft en fotografering till vårat kommande intranät. Usch och fy, hatar att va med på kort! "sitt så, gör så.." eeeh, nej? får jag välja själv hur jag ska sitta så att jag själv tycker att det blir bra? haha! att göra en "partypose" hade väl varit lite roligare!?



Sånt här gillar vi iaf! :) hehe Jenni tyckte dom var väldigt bekväma. Fin färgkombo, riktiga "sticka en i ögat sko"..lr?

YES! då var halva veckan avklarad, ska hem o typ...dammsuga? för det har inte blivit av ÄN för denna veckan. Skrivs senare//A



Så blir du av med sockerberoendet!

Blir du ofta sugen på sötsaker och bullar? Är du irriterad, har humörsvängningar och har svårt att sova? Då kan du vara beroende av socker.



Det blir lätt att man tar sig en bulle eller en godisbit på eftermiddagen för att hålla humöret uppe på jobbet men det kan snabbt leda till att man blir beroende av sockerkickar under resten av dagen också. Så här gör du för att bli av med sockret och bli hälsosammare.

Avgiftning och kostomläggning.

För att avgifta dig måste du sluta med allt som triggar beroendet, alla typer av socker, sötningsmedel och alla raffinerade kolhydrater. Lär dig vad du ska undvika. Framför allt de första dagarna är tuffa och du kommer antagligen att må dåligt, men det blir bättre och lättare.

Planera och skriv dagbok.

Planera exakt vad du ska äta och när. Skriv ner vad du äter och hur du mår innan och efter. Då lär du dig vad som funkar för just dig.

Ät tre mål mat om dagen.

Hoppa aldrig över en måltid. Ät ordentligt på kvällen.

Hellre bär än frukt.

Och ät bara i samband med en måltid.

Mineralvatten.

I stället för sötade drycker.

Resor och fester.

Förbered dig innan, kolla vilken mat som serveras på flyget, ta med egen om det behövs. Ta med ostkuber eller kokta ägg som snacks. Tänk ut vad du ska säga till vänner eller släktingar som försöker truga på dig kakor eller efterrätt. Stå inte vid buffén, ta vad du kan äta och gå därifrån.

Slopa koffein.

Det frisätter insulin som gör dig hungrig.

Drick inte alkohol.

Många sockerberoende triggas av alkohol och får sötsug av det.

Undvik nya beroenden.

Det är lätt att skaffa sig ett substitut, ett annat beroende, när du slutar med socker. Undvik därför alkohol, nikotin, lugnande tabletter, shopping i större mängd.

Vila och rör på dig.

Vila när du behöver det, men promenera också minst 30 minuter per dag, sitt inte inne en hel dag.

Skippa köket.
Laga mat enkelt och snabbt, håll dig borta från köket när du har ätit. Gör en inköpslista och håll dig till den, handla gärna i mindre butiker med råvaror av hög kvalitet.

Hitta stödgrupp.

Gå med i en stödgrupp eller forum. Eller utveckla ett eget nätverk.

Det här kan du äta:
Kyckling, kött och vilt
Fet fisk och skaldjur
Ovanjordgrönsaker
Ägg
Ost
Bär
Grädde
Smör
Eventuellt lite frukt och rotfrukter
Kosttillskott med vitaminer och mineraler plus fiskolja

Artikeln kommer från salongK.se

Bra tips tycker vi! det är svårt det här med sug efter saker, men bara man har lite koll och sen får man väl försöka ha en stark vilja me! Vill man verkligen nåt så går det, det är bara att kämpa på! Kan kanske inte påstå att vi är beroende av socker direkt för vi kan vara utan det, men man vill ju unna sig en del ändå :) som sagt så har det blivit mkt gott det sista så vi har bestämt oss för att trappa ner lite på det kanske.



Arganolja

Den äldsta referensen till arganolja finns i egyptien Ibn Al Baytar texter om läkekonst från 1219. Arganolja ansågs vara leverskyddande och vara av värde vid sjukdomar i hjärta och blodomlopp. Modern forskning bekräftar att oljan är hälsosam med värdefulla egenskaper för huden.

Den är också välsmakande i matlagningen. Smaken är rikt nötig med tydliga inslag av valnöt. I matlagningen används den ofta till grillad fisk och kycklig och rostade grönsaker. Den går bra att använda i sallader. I de flesta recept kan den ersätta olivolja.

Bra för hjärtat
Studier har visat att arganolja, liksom flera andra vegetabiliska oljor, kan motverka högt kolesterol. Den innehåller även antioxidanterna vilka kan förebygga hjärt- och kärlsjukdomar genom att minska den oxidation som medverkar till plackbildning i blodkärl.

En fin olja som lätt tränger in i huden
Arganolja är mycket tunn och går snabbt in i huden. Huden känns inte fet efter att den behandlats. Den kan därför passa väl som nattolja. Liksom andra tunna oljor kan den göra fina linjer och rynkor mindre synliga.
Den tunna huden under ögat kräver försiktighet med allt som är fett eftersom porerna kan lätt tappas igen. Arganolja är en tillräckligt fin olja för gå att använda där. En droppe räcker väl för att återfetta och återfukta denna känsliga hud.

Återfettande och återfuktande
Liksom många andra vegetabiliska oljor verkar arganolja återfettande och återfuktande. Sammansättningen av fettsyror är väl anpassad för huden. Risk för oljeakne föreligger normalt inte och arganolja kan därför användas även på hy med benägenhet för akne.

Särskilt för den som har torr hy är arganolja och andra oljor med liknande egenskaper välgörande. Torr hy åldras snabbare och att återfukta och återfetta den är viktigt. Oljor med dessa egenskaper är också välgörande för åldrad hy.

Informationen har jag tagit HÄR

Hälsofördelarna arganolja är i popularitet och kan hjälpa till att behandla alla åkommor såsom torr hud, eksem, akne, rynkor, och mycket mer. Arganolja används också på hud, hår och naglar för sin vårdande effekt. De har fuktgivande och skyddande effekt på huden och så att den kan användas i ansikts-och kroppsmassage, även för spädbarn. Många kvinnor använder denna olja över torra och spruckna läppar för att göra dom mjuka. Arganolja har visat sig vara till hjälp för att förbättra hårets styrka.


Arganoljans fördelar för huden:
I århundraden har marockanska kvinnor använt arganolja för att behandla flera hudproblem. Några av fördelarna med arganolja för hud är följande:
- Arganolja är en mycket effektiv fuktgivande hudkräm med antiinflamatoriska egenskaper. Den är mycket effektivare än en enkel fuktkräm eftersom den inte innehåller några kolesterol. Arganolja är mer effektivt än andra naturliga oljor som sheasmör och olivolja på grund av högt innehåll av fettsyror.
- Arganolja hjälper till att minska rynkor och mjukar upp huden.
- Argan olja har en talgreglerande egenskap på fet hud.
- Det har också visat sig öka elasticiteten och strama upp huden.
- Om du lider av akne, ärr eller vattenkoppor, användning av arganolja kan minska dessa skador.
- Arganolja är också känt att neutralisera fria radikaler, behandla akne, eksem och psoriasis.
- Arganolja har regenererande egenskaper på huden genom vitalisering av cellfunktioner som hindrar hudens åldrande, som beror på solen, föroreningar, stress, rökning etc.
- Genom användning av oljan kan sköra naglar göras starkare. 
- Gravida kvinnor kan ansöka arganolja för att förhindra uppkomsten av hudbristningar.

Kort sagt, arganoljans förmåner på huden är:
- Förhindra förlust av fukt från huden
- Minska rynkor
- Stimulera hudceller
- Minska ärrbildning
- Ge dig mjukare hud
- Förhindra bristningar
- Lättnad för eksem och psoriasis
- Återställ näringsinnehållet av hudceller

          

Arganolja Fördelar för Hår:
Arganolja kallas ofta flytande guld av skönhet experter på grund av dess fördelar för friskt hår. Den har egenskaper som liknar jojobaolja och det ger nytt liv till torrt, trassligt och flygigt hår. Några av de tydliga och erkända fördelar med arganolja för hår är följande:
- Arganolja infiltrerar in i hårets porer eller axlar och förbättrar elasticiteten i håret. Det har visats vara mycket närande för tillväxten av hår.
- Det återfuktar håret naturligt. Det stoppar krusighet och råhet hår i ett väl organiserat sätt.
- Naturliga antioxidanter finns i Arganolja som stärker håret genom att reparera de skadade cellulära membranet av hår.
- Arganolja är mycket bra för okontrollerbara och ohanterliga hår. Det återställer jämnhet i håret och gör dem hanterbara igen.
- Arganolja innehåller E-vitamin som gör det till en bra produkt för hårbehandling. Många externa och interna aktörer som hetta, överstyling och oxidation skadar håret. Vitamin E är mycket användbart för att reparera de skador som orsakats av styling.
- Arganolja är en direkt källa av essentiella näringsämnen som Omega 3 och Omega 9. Dessa omättade fettsyror förbättrar styrkan i håret och läker även kluvna hårtoppar genom att förstärka protein bindning i håret.
- Arganolja botar sprött hår och ökar livslängden på färgat hår. Den överträffar även i konkurrenskraft i det här jobbet från jojobaolja.
- Icke-fet Arganolja låser fukt och lägger till och återställer lyster och glans.

 Andra hälsofördelar med Argon olja:
- Bidra till att förebygga hjärt-och kärlsjukdomar
- Kolesterolsänkande effekten
- Skyddar hjärta och blodkärl
- Skydda hjärta, lever och gallblåsa
- Effektiv i lindring av brännskador och ärr
- Diabetes
- Psoriasis
- Förbättra cirkulationen
- Antiinflammatoriska egenskaper
- Kan hjälpa artrit
- Lägre blodtryck




Bäst just nu!

I love it!! <3




Dagens shopping!

Han ju springa ner till stan innan träningen idag..var ute efter 2 olika produkter från Kicks, så det blev ingen klädshopping eller nåt sånt idag :)



Det vi var ute efter idag var en ny burk dagkräm från Clinique, Superdefense. Fick ju den av mamma när hon kom hem från Grekland i Mars, den har hållt länge :) och vi är väldigt nöjda med den så självklart ska vi fortsätta med den! Vill ha det bästa för huden, och skydd är det som behövs just nu..lr alltid!

Sen köpte vi även en nyhet från Lee Stafford, Arganolja..som sägs vara mirakel för både hud, hår och även kropp om man äter det. Denna produkt är självklart för håret :) kostar 99:- just nu på Kicks. Tänkte skriva ett eget inlägg imorrn om just arganolja eftersom det finns så många bra användningsområden för det.

Har bara chillat med trevligt tvtittande nu under kvällen, strax dags att krypa ner igen..ska bara kolla klart på cougar town ;) loves it!

Sov gott babes!//A



Mat & Träning 11.06.07

Då  var första gympasset på sportlife avklarad..hade tänkt att det skulle vara mkt mer folk där bara för att dom som tränat i knalleland nu kan träna i stan me men det var väldigt lugnt idag. TUR det! Värsta tiden ju..hade blivit galen om det varit fullt, hehe.



Men balen som var idag hade nog en del med saken att göra me tror jag..men vi får verkligen hoppas på att det inte blir fööör mkt folk där nu, det är redan as mkt folk ibland. Såg en hel del nya människor såklart.

Idag körde vi ett benpass på gymmet. Började med löpning i 20 minuter...
Sen körde vi i följande ordning: Inner & ytterlår/rumpa, Utfall på ställning, Rygg på roddställning och även ländrygg. Det sista vi körde var liggande benpress..sen kände vi att det fick räcka för idag, var helt döda..lr nae var helt slut av värmen faktiskt, svetten rann ner från pannan till och med. Linnet såg ut som att man typ spillt 10liter vatten på sig själv. hehe

Körde lite magövningar innan stretchen me.

Gaash! längtar till morgondagens luunch, hehe det är ju normalt att längta till lunchen för våran del :) men det är inte så konstigt när man alltid har så god mat med sig ;P
Frukost 07.30: Nöt & frukt musli, proteinshake.
Mellanmål 10.40: grönt te och en aprikos.



Lunch 12.30: Lax med spenat & granatäpple. (recept längre ner) + ägg.
Mellanmål 16.30: Lite nötter.
Efter träning 19.45: Proteinshake

Var inte så hungrig men just nu knapras det lite nötter så att man inte SKA BLI hungrig..lite grönt te på det me såklart :)

Later//A




Dagens outfit

Sjutton vad varmt det var idag! Svettades sönder i det svarta ju när solen var framme!



T-shirt - Gina(gammal). Shorts - sheap monday (weekday). Skor - Skopunkten. Väska - H&M. Tröja - Gina(gammal)



Liten påminnelse!

En liten påminnelse till alla tjejer! Glöm inte att tvätta era små sminkborstar lite då och då, är rätt dåliga på att göra det själv, men eftersom jag kom på att göra det igår så är det bra att påminna er me :) Ska försöka göra det på söndagar eftersom det ändå oftast brukar vara en sminkfri dag för oss.



En gång i veckan blir iaf bra, då hinner dom inte bli så smutsiga och huden kommer att tacka dig! Det finns så mkt bakerier i dom. Gnugga dom bara i handflatan med lite schampo och skölj ordentligt!



Kenza @ nelly.com

Inte hänt så mkt idag och har inte så mkt att skriva om dagen heller förutom att vackra Kenza varit här och fotat. Ni kan se hennes bilder ute på sidan redan nu så take a look!





Både jag och Johanna ser helt spyco ut på bilden men de gör inget just nu, haha :)



Yeye, that's allt. Anki kom precis när vi ska gå, boring men hon kommer väl tidigare imorrn så vi får tjöta :D Ska ta en runda på stan innan ett hårt pass på gymmet, later//J




Dagens tips!

Testade nåt "nytt" och GUD vad nöjda vi blev! Det här måste ni bara prova :D ni kommer INTE att bli besvikna! Nyttigare och godare matträtt får man leta efter :P hehe hade 1,5 kokt ägg var till också. Snabbt gick det!

Helt klart en ny favorit laxrätt!




2 nights and 2 movies

Kikade på två filmer i helgen, Glömmer alltid av att skriva vilka och vad jag tyckte men de får bli ett sådant inlägg nu känner jag!



127 hours! En bra film, man kan nästan gissa vad den handlar om.. vill ju inte berätta för mkt men han klättrar och blir fast i 127 h. Man får se hur han tar sig ur knipan på ett jävla äckligt sätt. värd att se iaf.



The Dilemma! Ett jävla dilemma i den här filmen. ska man berätta eller inte? Han gör det rätta men kanske inte på de smidigaste sättet. Just tell! Värd att se! //J



It's time to update!

Yiiihaa, äntligen finns programvaru-uppdateringen till våran älskade Arc ute. Blev så irriterad förra veckan när det bara var "telia anpassade" telefoner som fått den men nu så ;) Satte precis igång den så de tar ca 30 minuter. Är så otålig, vill se hur mkt dom förbättrat den. Later//J




2 hot!

Det var ju mysigt :) inte ofta vi går ut och äter ihop alla fyra. Var riktigt länge sen nu...



Mamma och styvfar, hehe det blev en lite rolig bild allt :D love you <3

Fy sjuttom vilken varm dag det har varit! Man har väntat på regnet och åskan hela dagen typ, men vart är den då?? Nu blinkade lamporna till så jag antar att åskan är i närheten..

En VÄLDIGT smart sak jag gjorde igårkväll var att hämta ner våra golvfläktar vi köpte förra året, ni som läst bloggen vet vilken panik vi haft när det varit varmt här och hur glada vi blev när vi väl fick tag i fläktarna! Dom tog ju slut hela tiden så fort dom bara kom in, men förra året var vi snabba :P och nu står dom här igen! Den har fläktat gött på mig nu under kvällen :)



Gash! Hade nog dött av värme här om inte dom varit på idag, vi bor ju typ längst upp så det blir riktigt varmt när solen ligger på.

Happ, då var långhelgen slut och det är jobb som gäller imorrn, får väl se hur mkt man har att göra med tanke på att Kenza ska fotas imorrn :)

Blir nog en chill tisdag, det ser man fram emot..
Hoppas eran nationaldag har varit fin med massa sol!

Skrivs imorrn igen, nattii!//A



Mat & Träning 11.06.06

YOGA time!? Tanken var att man skulle börja gå på yoga lite då och då..testade ju på det för några veckor sen på ONYX när vi hade provvecka där, men efter det så har det inte blivit nåt mer, varför kan jag inte riktigt svara på, för jag/vi VILL verkligen lära oss det. Det sägs ju vara så bra för precis ALLT typ!

Men nu har man ingen anledning till att inte börja med det!



Fick hem våran andra prenumeration av tidningen IFORM i helgen, lr i fredags måste det ha varit eftersom vi inte tog in posten innan vi åkte till STHLM. Vi tog en varsin prenumeartion bara för att det var 2 riktigt bra erbjudanden till dom :) man får ju inte vara dum! En av dom var iaf ett yoga-set och såklart den här cd-skivan.

Nu ska cd-skivan på! Ska titta igenom den lite snabbt för att sen börja använda den ordentligt i veckan, se bara vad bra grejer det står på den! :P

Så lite yogaträning blir det idag, sen har vi gått en varsin promenad ute me, typ en timma eller så.

Vad har vi ätit en "söndag" som den här då? Det är ju inte mkt ändå, fast nu är vi ju proppmätta :P hehe
Frukost: Äggröra, grön te.
Mellanmål: Proteinshake



Kvällsmat: Massa tapas som bestog av: Vitlöksbröd, pirog med kyckling och ostfyllning, kycklingspett och mangocurrysås, revbensspjäll, potatisallad, räkröra, honungsmelon & Vattenmelon och sen en liten sallad.

Och nu blir det absolut inget mer ikväll! förrutom lite vatten kanske :) är rätt uttorkad efter en vaaaarm dag!

Later//A



Snabba ryck!

Det har varit snabba ryck nu sedan vi kom hem kl 18,00 efter att ha storhandlat. Nu ska vi bara få färdigt maten inför veckan.. de ser vi fram emot eftersom det e lite nya smaker som väntar men fortf väldigt enkla maträtter som alltid :)



Vi måste skynda oss rejält nu. Ska vara på Babbel kl 19,00 för att fira våra styvfar som fyller år! Blir nog tapas om vi får välja ;D men det e ju just därför vi bokat bord där hehe.

Skrivs när vi e hemma igen!//J




GRATTIS!




LCHF enligt Anna Skipper

Anna Skipper har använt sig av LCHF långt innan begreppet ens var känt.



LCHF kan vara en mycket bra metod för många. Det finns dock många olika kosthållningar och det gäller att hitta den som passar bäst för just dig. En tangent på pianot utgöra inte hela klaviaturet och LCHF, GI eller andra metoder ska ses som några av alla de tangenter du kan spela på.Viktigast är alltså att anpassa sig och hitta den princip som passar just dig bäst. Tyvärr går det mode i det mesta och det är lätt att falla för det som är populärt för stunden.

Anna har haft med sig kunskapen om GI och LCHF hela tiden och använt detta sedan det allra första programmet, rakryggad och styrkt av sina klienters resultat, opåverkad av modesvängningar.

LCHF och din personlighetstyp

LCHF är ett intressant och bra koncept  speciellt för den som är känslig för socker. Det viktigaste i Skipper-koncept är dock att arbeta efter din egen personlighetstyp och ditt DNA och anpassa rekommendationerna efter detta. Ibland passar LCHF-liknande rekommendationer bättre, ibland något helt annat. Vi är alla olika. 

LCHF-kost för sockerberoende:
Ägg i alla former, kokta, stekta, äggröra, omelett. Helst ekologiska ägg
Fisk och skaldjur, feta fiskar som lax, makrill, strömming är suveräna. Panera inte
Kött, lamm, vilt, nöt. Skär inte bort det nyttiga fettet och välj så mycket det gå ekologiskt producerat och närproducerat. Gräsuppfött nötkött är bra för oss, djuren och naturen.
Fågel, kyckling, kalkon, grillat, stekt i ugn, i grytor.
Såser, olivolja, rapsolja (ekologisk). Dock ej färdiga med tillsatser utan hemmagjorda!  Ej fettfritt eller fettreducerat.

En sockerberoende kan äta:
Ovanjordsgrönsaker. Kål av alla sorter; blomkål, vitkål, brysselkål, grönkål. Sparris, broccoli Squash, aubergine, oliver Spenat, svamp, gurka, all sorts grönsallad Avokado. Lök, paprika, tomat.
Välj närproducerat och efter säsong så behålls näringsämnena bättre och vi sparar på miljön.
Färska kryddor, citron, vitlök, heta kryddor som chili, cayennepeppar, ingefära är toppen!
Mejeriprodukter
Riktigt Smör och Bregott, inga konstigheter
Ost, keso
Grädde, Cremé fraiche, yoghurt, vanlig och grekisk/turkisk, mjölk och fil. Välj de fetare sorterna där alla näringsämnen och det nyttiga fettet finns kvar.
Helst ekologiska produkter och närproducerat.
Extra Virigne Cocosfett
Nötter/frön kan du äta en näve om dagen av!
Bär är ok.

En sockerberoende bör aldrig äta:
Socker; strösocker, bitsocker, sirap, godis,läsk, kakor, kaffebröd. För att inte tala om allt dolt socker som finns överallt. Kolla!
Potatis, rotfrukter, pasta, bröd, spannmålsprodukter; är också socker, bara i en annan form. Även i fullkornsformat. Och som skräpmat, chips, pommes frites.. Ris, majs, couscous, bulgur; är också socker. Popcorn är skräpmat.
MARGARIN! Som är en kemisk produkt med diverse tillsatser. Här ingår även Becel och Flytande smör&rapsolja.
Korv och diverse charkvaror som innehåller tillsatser, bl a glutamat och socker. Läs på förpackningen, det finns goda undantag
Omega6-rika matoljor som majsolja, jordnötsolja, sojaolja och solrosolja
Frukt innehåller mycket fruktos och kan dra igång söstug. Välj bär istället. Torkad frukt, koncentrerat socker och skal bör ej heller ätas.

Bra Preparat/Kosttillskott för sockerberoende:
Viktpaketet - 2 drinkar/ dag, en på morgonen och en under eftermiddagen
Algine Plus – 5 tabletter på morgonen
Oxytarm – 2 tabletter med en mugg hett vatten vid sängående
Cocosa Extra virgine Cocosfett – 1 msk/dag för att dämpa sötsuget
Dessa grejer kan köpas på skippersmart.se 




Video!

Här har ni en liten video från i lördags..vi fick lyssna på lite musik på väg in mot stan. Lite förfest! :P







Söndagens räddning!

THANK GOD att det är en röd dag imorrn..lr idag kanske man ska skriva? Nationaldagen!, hade aldrig orkat gå upp tidigt för att gå till jobbet. Hade lätt tagit ut en semesterdag eller nåt. hehe

Min söndag har iaf blivit räddad av olika trevligheter! ni vet ju säkert vad jag syftar på, idag tog jag igen för missat tv-tittande :P hehe



A ni ser ju ;) så gött! allt detta har varit min söndagsrädnning! SÅ nu är jag tillfredsställd till max och kan somna gött...OCH sova länge!

Hoppas eran söndag har varit fin!
Skrivs när vi skrivs!//A




Lördagens outfits



Skor - Nelly shoes (gamla). Byxor/Jeans - Gina. Linne - Weekday. Skinnjacka - H&M. Ballerina/Walkhomeshoes/väska - Nelly accessories.



Skinnjacka - Ichi (nelly.com) Linne - Weekday. Jenas - Cubus. Skor - Lundberg shoes (nelly.com)



Lite bilder!

Tog inte mkt bilder när vi var ute igår, var iaf på The White room igen, men det var inte lika bra som i fredags..Det va alldeles för mkt folk, kunde ju knaoot dansa, óch det är ju det vi gillar...hehe

Vi gick rätt tidigt..efter 4 nångång. Självklart fick walkhome shoes:en komma på :D hehe hade aldrig orkat ta oss hem med klackarna.





Anki var ju inte dummare hon :P hehe



Kul att det kändes som mitt på dan när man gick omkring där, skön känsla..varmt var det oxå! frös nästan lite när man kom in till stan men den steg tempereaturen rejält :)



Aja, synd att man inte fick se lite mer av den stora satden, men det kommer fler tillfällen skulle jag tro! :)



Vi lever...typ!



Nu är det inte långt kvar! Vi ska vara framme om mindre än 50 minuter :D vilken smidig hemresa, har typ sovit hela vägen.

Dagen började med att vi vaknade vi halv 12, vi packade ihop oss direkt och åkte in mot stan, bussen åkte kl 2.



Åt lite frukost på bussen me, var helt skakiga. Det blev en kyckling, fetaost och pestowrap, väldigt trevlig!



Haha! Anki var så ivrig att hon hällde sin youghurt över sig i stället :P söt hon är!

Ska ladda upp lite bilder från igår nu, om nåt kan funka typ..det tar ju sin jävla tid med det mobila!

Skrivs sen!//A



Lördagsmusik!




Vackra och underbara lördag!

Det blev inget med stan idag, vi tog oss istället till hammarby sjöstad, ett helt underbart ställe! Där hade man lätt kunna tänka sig att bosätta sig. Kändes som utomlands eller nåt när man gick omkring där! :)

Det påminde om typ när vi var i Finland året vi fyllde 21, var och hälsade på våran kusin i Oulu. (tänker tebax..fina minnen!) Här är lite bilder från idag iaf :)



Var på systemet snabbt innan..







Låg o solade på kajjen..





Lite sushi på allt det där :)





Åh, det var helt enkelt vackert :) båtarna susade förbi med jämna mellanrum, vinkade lite glatt åt dom,,

Som sagt, ett väldigt fint område..ett drömområde att bo på om man ska bo lite utanför stan..

Underbara sommar!

Skrivs senare.



just nu..




Läskigt!

´

Igår var första gången i hela våra liv vi åkte tunnelbana, har ju inte sånt i Borås eller nånstans i närheten, sen har vi faktisskt aldrig varit i STHLM på det sättet att man behlövt ta sig nånstans med tunnelbana och jag kan lova er att jag är glad över det!

Vilket skräckställe, tunnelbanerna alltså, att vara instäng under jorden med typ aaaaas äckliga människor som tillbringar sin tid där nere av nån anledning!? usch!

vad är det för fel på folk ibland alltså?? man blir ju typ livrädd när man är "ensamma" tjejer där nere, hur vågar folk?? Inte konstigt att det händer så mkt här typ, lr ah..kan bara tänka oss att det händer nåt dumt varje natt nere i tunnelbanorna,

Dret är ju typ som i filmer..läskigt med andra ord! aja..

Var iaf på The white room igår, det avr bara jag o Jenni.. grymt ställe :)

Nu ska vi ta oss ut på stan och utforska lite,,sola om inget annat! SJUKT varmt!hoppas ni får en finfin lördag!
Uppdaterar väl nångång under dagen..

//A



Nu så..

nu är vi framme, lr vi kom hit för en liten stund sen..trevligt trevligt :)



Bussresan tog typ exakt 6 timmar..hehe, fatta vad jobbigt! lr det var väl inte såå jättejobbigt ändå om man tänker efter..fick låna med oss Calrs minidator och mobila bredband så att vi inte ska  "dö" här :P haha Dö av att inte blogga tänker vi på då. Tack Carl!



Det blev även så att Roséboxen kom fram på resan..och nu blir det lite fortsättning på den..

Det kommer inte att bli så himla mkt bloggande, under resan inte imorrn iaf, ska försöka uppdatera några ggr iaf men om planerna blir som vi vill så är vi ju klart ute hela tiden. Back on track när vi sätter oss på bussen på söndag eller nåt, hehe för då har man ändå inte så mkt annat att göra, då kan man ladda upp lite bilder o shit ;)

Nu gick Anki och Jenny (hon vi bor hos) ut för att se om det finns nåt att äta i närheten :P hehe Anki blev lite hungrig.

Ska fixa iordning oss lite strax och kanske bege oss nånstans, har inga planer för ikväll så vi får helt enkelt se vad som händer :) vi är öppna för förslag ikväll iaf!

Skrivs//A



Maten som toppar humöret!

Det finns vissa livsmedel som kan få dig att se ljusare på livet i alla fall för en liten stund.

Forskare vid Massachusetts Institute of Technology har kommit fram till fyra ingredienser som påverkar humöret i positiv riktning, skriver Prevention.com.

Protein.
Om du inkluderar protein i tre av dagens måltider bidrar det till att höja nivåerna av aminosyran tryptofan i blodet. Den omvandlas till slut till serotonin som är kroppens egna glädjespridare. De bästa källorna till tryptofan är skaldjur samt vitt och magert kött.

Koffein.
Kaffe, te, och läsk som Coca-Cola innehåller koffein som ger kroppen en omedelbar energikick och kan bidra till en mer positiv sinnesstämning.



Alkohol.
Uttrycket ”att dränka sina sorger” är inte helt taget ur luften, men använd sunt förnuft och överkonsumera inte. Överdriven alkoholkonsumtion har nämligen motsatt effekt och kan göra dig deprimerad. Studier har visat att människor med ett måttligt alkoholintag har färre depressionsymptom än andra. Med ”måttligt” menar vi ett glas per dag för kvinnor och två glas för män.

Snabba kolhydrater.
Det är inte det nyttigaste man kan äta och i flera fall är det orsaken till övervikt, vilket inte är positivt för humöret i längden. Men forskning har visat att livsmedel som innehåller snabba kolhydrater till exempel vitt bröd och pasta bidrar till att höja nivåerna av serotonin i kroppen. Serotonin används ofta i anti-depressiv medicin.

Vill du använda kolhydraterna för att höja humöret bör du inta dem 3-4 timmar efter den sista måltiden och omvänt en timme före nästa måltid. Då förbränner du dem snabbast. Välj till exempel en bit bröd eller några havrekex. Inom 20 minuter kommer du att märka en skillnad på humöret. Serotonin kan även göra att du somnar lättare eftersom det omvandlas till melatonin, vilket bidrar till att göra dig sömnig.

Artikeln kommer från salongK.se



The trip is on!



Vi är på väg!!, resan började för ungefär 1,5 timma sen. Har precis gjort ett stop i jönköping och nu är vi i farten igen!

FYFAN för att sitta på en unken buss när det är så här fint väder, sitter här och svettas just nu, busschaffören verkar inte veta vad AC är..

Thank god att vi alla sitter tillsammans nu den sista biten, satt utspridda nyss, hehe orka andra när man vill sova :P

Ne nu ska vi inte va sånna, helgen har börjat för många ochh allt är gött!
Hoppas ni har en fortsatt trevlig eftermiddag! det ska vi försöka ha iaf :) 

Skrivs senare!



Quality Outet Åhaga! - Nelly.com



För andra året i rad öppnar Nelly.com en sommaroutlet i Borås. Denna gång vid namn Quality Outet Åhaga.


Quality Outlet Åhaga kommer att ha öppet 7 dagar i veckan hela sommaren. Nelly.com kommer att erbjuda det senaste modet med upp till 75 % rabatt. Nytt för i år är även att butiken kommer att innehålla ett stort café.

Outleten öppnar Lördagen den 11:e Juni för allmänheten...men först är det VIP-VIP den 9:e och VIP den 10:e.

Ni som är VIP-VIP och VIP får tider skickat till er :) annars öppnar det väl 10.00 på lördagen!

See ya!



Yellow hotties!


1. Make up store. 2. Gina Tricot. 3. Gina Tricot. 4. Gina Tricot. 5. Gina Tricot. 6. Gina Tricot. 7. H&M. 8. H&M. 9. Nelly.com. 10. Weekday. 11. Monki. 12. Weekday. 13. Nelly.com. 14. Nelly.com. 15. Nelly.com 16. Topshop & nelly.com. 17. Weekday. 18. Nelly.com.



I FORM!

Riktigt bra måste jag säga! Fick hem första numret av I Form i onsdags som vi beställde för en vecka sen, Har tittat igenom den lite snabbt och jag kan säga att den verkar KANONBRA!, massa bra tips och bra läsning :D den får lätt följa med på resan!



En ny favorittidning i samlingen ;D nästan ett måste för alla som gillar träning och hälsa..




Packa och klart.



Allt är ju inte helt 100% klart, men tror ni var fått ner det mesta som kan tänkas behövas inför helgens lilla tripp. kommer ju inte komma hem innan vi åker från jobbet imorrn så vi var tvugna att packa ner allt idag. Det är bara det som behövs på morgonen kvar som ska slängas in. Lite jobbigt att man ska ha med sig allt till jobbet imorrn, som tur är får man sjkutts dit och till centralen när det är dags att åka.

Har väl inte gjort så mkt mer än det, tog en välbehövlig dusch och sen har vi chillat i soffan och kollat på film.



Nu fick man äntligen sett den me! Har väntat på det ett bra tag nu..En sevärd film iaf! :)

Ne klockan är som vanligt mkt, men som tur är så är det sista jobbdagen för veckan imorrn! Måste ladda batterierna nu, hoppas ni har haft en finfin kristi himmelfärds dag :)

Skrivs imorrn igen//A



7 sorters sex för en hetare relation!

Om sexlivet behöver hettas upp bör du testa alla dessa sju sorters sex.

Det är amerikanska Cosmopolitan som skriver om de sju olika sexsorterna. Genom att gå igenom alla kan du skapa lite extra äventyr i ditt kärleksliv. Perfekt såhär i semesterdagar!



1. Ta er tid-sexet

Om ni har tid kan ni ta det lugnt och satsa på trånande, sensuellt sex.
- Det kan ge mer njutning att sakta ner och försöka hålla orgasmen i schack, säger Deb Levine, författare till The Joy of Cybersex.
Det kan också hjälpa er känslomässigt eftersom ni prioriterar varandra och då bygger ni förtroende för varandra.

2. Snabbisen

En snabbis kan ibland vara den ultimata komplimangen. Och den lämnar ingen oberörd. Adrenalinet rusar, det är över på en sekund, men du blir garanterat svag i knäna efteråt.
- Om han är upphetsad, och på hastigt humör, bry dig inte ens om att klä av dig ordentligt, säger William Fitzgerald, pensionerad sexterapeut från Kalifornien.

3. Peepshow

Det är inte alla som vågar smeka sig inför sin man, men att ta steget kan betyda mycket. Det är inte bara en personlig titt-show, du kan även se till att lära honom hur du vill bli smekt. Många experter säger att dett ligger på killarnas fantasiönskelista att se en kvinna tillfredställa sig själv.

4. Tröst-sex

Sexet behöver inte alltid vara eldigt och hett. Michael Seiler, sexterapeut i Chicago säger att människan har sex till exempel för att bli lugnad och tröstad. 
- Att få varandra att känna sig älskade och omhändertagna är det mest kraftfulla sättet att hålla samman de psykiska och fysiska delarna i en relation, säger han.

5. Det vilda sexet

Ju vildare, desto bättre. Nu pratar vi den typen av sex som väcker grannarna, får sängen att gnissla och skrämmer husdjuren. Passande nog startar allt djuriskt sex på alla fyra.

6. Det överlämnande sexet

Att få "ta över" kan göra många män heta på gröten.
- Ditt överlämnande kan fungera som en stor kick säger sexterapeut Fitzgerald.
Etkes tipsar också:
- Säg att du vill att han ska få dig att komma. Då visar du att du litar på att han kan göra sitt jobb.

7. Dominera själv

Här är det kvinnans tur att bestämma. Om det verkligen ska fungera måste det vara äkta och inte stegvis bli starkare. Så vänta tills du är riktigt upphetsad och sätt dig sedan över honom och berätta att du vill bestämma ikväll.

Artikeln kommer från salongK.se



Testpersoner!

Förra veckan fick vi förfrågning på jobbet om det fanns folk som ville vara med i en testgrupp, som ska testa lite nya produkter som kanske ska tas in på www.nelly.com. detta gäller skönhetsavdelningen då :) självklart ville vi vara med :P hehe ni vet ju att vi gillar att testa nya saker.

Så igår var det dags...fick med oss en massa fina grejer hem. Dom vet vad vi gillar ;P hehe Vi fick i uppgift att testa lite nya negellack från ett helt nytt märke som dom ska ta in.



Jätte fina färger från märket Nails Inc. Får nästan prova alla :P hehe har lite svsårt för att bestämma mig just NU vad jag ska välja för färg till helgen! Har den rosa framför mig just nu så..



Fick även ett orange och vitt nagellack från märket FNUG som nyligen blivit två av favoritfärgerna på våra naglar..



Sen fick vi även med oss 2 par lösögonfransar från rapunzel, använder ju inte det i vanliga fall, men ska bli kul o testa nångång.

Tanken är att vi ska skriva om produkterna i ett mejl till dom ansvariga och berätta vad vi tyckte och vad som var bra och dåligt med allt, kommer självklart att skriva om det i bloggen me..ska bli kul :)

Dags att måla naglarna nu :)
Later//A



Shoppingtips!

När dom här kom som prover och vi fick prova dom så blev det direkt en av favoriterna :) sitter så bra och är hur bekväma som helst! Snyggt till riktigt tighta stuprörsjeans! Klicka på bilden för att shoppa!




Gårdagens outfit

Black and gray..åh vad färglöst det blev denna gången :P hehe men aja, den blev bra ändå känner jag! Gillar när det är väldigt stort upptill och tight nertill me.



Ett annat ord som passar bra och som används ofta i bloggen är ENKELT :P Inte mkt plagg där inte och det behövs ju inte ens :)

Oversize tunika - Gina. Väldigt höga midjeshorts - Rut M.fl. Skor - Nelly Shoes.

Allt är gammalt as hell :P hehe grävde lite i garderoben igår, som sagt...allt ligger ju bara där och "skräpar"



Helt LOST!

åååh vad irritireande det kan vara ibland när man inte får med sig sina grejer från ett ställe till ett annat! Nu snackar jag typ om mobilen! Glömde den och HELA min partyväska på "förfesten" igår..hur kunde jag åka iväg utan den tänker jag då? okej om man e full som ett ägg och inte vet vad man håller på med men nykter? haha mitt liv är ju i den! lr ah, hehe kort o allt blev kvar. Var ju helt lost utan mobilen, as jobbigt när man vet att man behöver den och inte har den till hands, det är en annan grej om man väljer att vara utan mobilen en dag eller en stund iaf.

Som tur e så behövdes inte legg och sånt för kvälllen iaf, harde dom fågat så hade man ju bara sagt: amen du, vi är tvillingar, hehe :P ne men man "känner" ju vakterna..



Självklart fick jag tebax min älskling innan jag åkte hem, för jag åkte ju o hämtade den såklart, med bil..eftersom jag körde igår. Så det var ju inget mer jobbigt med den grejen ändå. Självklart fanns det lite missade samtal och sånt som sedan slutade i ett trevligt nattsamtal :)

På tal om att vara lost så, klockan är ju hur mkt som helst!! herregud vad jag har sovit..sovit bort hela dagen :( usch! Jag känner mig heelt lost! Tanken var att mamma skulle väckt mig rätt tidigt idag för att jag skulle ut dit och sola o sånt, men vad hände med vädret!?, skulle hämta grejer inför helgen me men det får dom komma med.


Nu ska jag iaf ta mig en mysig "söndagsfrukost" med grönt te och turkiskt youghurt med massa trevligheter i :) ni vet vad det innebär vi det här laget :P hehe

Later babes//A



Onsdagsmusik

The party's in our heads!




Dagens outfit

Svart, vitt, transparent och bekvämt..



Transparent linne - Esmeralda (Nelly.com). Cykelbyxa - Gina. Bh - Lindex. Skor - Skopunkten. Smycken - JFR & Gina.



Helgen är räddad!



Vet ni vad!? Först visste vi inte ens om att de hände nåt speciellt i stockholm den här helgen,. Vi undrar lite hur vi kunnat missa det MEN fick iaf veta att Summer Burst är på lördag och självklart vill vi gå! Igår var biljetterna helt slutsålda när jag skulle köpa!! Fick lite panik och trodde att vi inte kunde gå MEN idag läste jag nåt så jävla bra! 500 extra biljetter släpps på fredag kl 09,00! DÅ e jag den första som klickat KÖP kan ja lova :P hehe Helgen e som sagt räddad. Ett plus i kanten är att de kommer bli grymt skoj o träffa mitt ex och vän Andreas! later//J




Nyhetsbrev v.22

ALLA har passion for fashion! <3




Så får du Lady Gagas figur

Lady Gagas tuffa shower innebär effektiva konditionspass för sångerskan. Men utöver dansen på scen kör hon intensiva styrketräningspass. Nu avslöjar kändistränaren Harley Pasternak hur Gaga fick sin superkropp.



Men hon har inte alltid varit så vältränad, avslöjar hennes tränare Harley Pasternak. "Hon har helt transformerat sin kropp. Tidigare hade hon väldigt lite muskeldefinition, men vi har fått henne tajtare", säger han till Us Weekly.

Den 25-åriga sångerskan får nog med konditionsträning under sina dansshower, men utöver detta kör hon styrketräning med sin PT fem dagar i veckan, 35 minuter åt gången. "Hon prioriterade att få en snygg rumpa", berättar Harley.

För att få en fastare bakdel gör Lady Gaga så kallade "skridskoutfall" bakåt. Du kliver då snett bakåt med ena benet bakom det andra och böjer på det bakre knäet. Gaga kör 20 upprepningar med sex utfall med vardera ben i varje. Får att få starka lår gör Lady Gaga traditionella knäböj med vikter i händerna.

"Det mesta av det hon har på sig visar magen, så hennes mål var att ha de bästa magmuskerlna någonsin", säger Harley Pasternak. För att få riktigt platt och vältränad mage ligger Gaga på rygg och "cyklar" med benen, det tränar magen från alla håll.

artikel från improveme.se



Klickat hem!



Ville ha en ny större sportig väska som man även kan packa för en weekend away from home, typ stockholm i helgen ;) Tycker denna passar perfekt. Vi valde svart eftersom den inte blir lika smutsig som dmo övriga skit snygag färgerna, finns i några olika så kika in på nelly.com. Köpte även våran efterlängtade gel till "face lift'en" vi köpte för ett tag sedan. inte kunnat använda den eftersom gelen tog slut men nu kan man köpa den separat oxå. Allt från nelly.com såklart ;)