RSS 2.0

She works hard for the money!

Vad ska man säga..man jobbar ju för att leva, känner ingen som lever för att jobba iaf :P hehe men det finns säkert någon där ute som gör det? Nu jobbar hon för att kunna leva i thailand dom kommande veckorna, det är väl gött. Det är rätt slitsamt också iofs. Men det blir ju umgänge samtidigt så så farligt är det inte. Hon ska försöka hinna med så många som möjligt nu innan hon åker.

Idag var det Tessis tur att bli fab igen, hon var mkt nöjd :)

Strax efter att dom började så sprang jag ner till kicks för att införskaffa lite nödvändigheter..



Ny tvål och nytt ansiktsvatten, fick med en box med lite gåvor också. Den innehöll: En ögon roll-on, en fuktgivande kräm, ett litet mattgörande puder, en borste, mascara och ett läppglans med spf15. Några av cliniques bästa produkter skulle jag tippa på. Lr..dom har ju massa bra grejer men ändå. Jenni kommer väl plocka med sig några av dom när hon reser iväg, hehe.

Nu ni..nu är det ännu en gång dags att säga godnatt..gud så fprt allt går, MER än halva veckan avklarad. Ska bara betala den välbehövliga hemförsäkringen sen kryper jag ner,

Skrivs imorrn babes//A



Mat & Träning 11.11.30

Idag blev de som ni kanske redan förstått ingen morgonträning, jävla Anki! Meeen de kändes lika gött o träna på lunchen :) hade NÄSTAN glömt av hur det kändes eftersom de e så gött o ha de gjort så man slipper ta sig iväg mitt på dagen men de gick lika bra som alltid, vi var heelt slut efter passet! men imorrn, då e de morgon igen :P

Dagens träning:
Benpress på maskin
Utfall med stång
Knäböj med stång
Baksida lår på maskin
Vader på maskin
Mage på maskin
Mage, slänga ben (bild nedan på Anki)
Planka och sido situps
Stretch



Dagens matintag:
Frukost: gröt med linfrön
Tidig lunch: chilibiffar couscous och sallad med yoghurtsås
Efter träning: proteinshake
Mellanmål: 2 äggmackor med te
Kvällsmål: turkisk yoghurt med nötter russin och honung och te

Snart dags att sova igen, dagarna går alldeles för fort när man har mkt o göra. //J



Dagens outfit



Höga Jeans - Gina Tricot. Mössa - Monki. Skor - Nelly Shoes. Linne - Monki. Ring - Cocoo.se



Dagens shopping!



Var tvungen att shoppa lite inför måndagens resa ;) En ny supersnygg bikini i den perfekta färgen. kommer bli grymt snyggt till min bruna bränna ;) nelly har då dom finaste måste jag säga. Har ju redan som jag skrev svarta, lime och gul från nelly i ungefär samma variant! Köte även nya solkrämer.. de kan man inte få för många av för man vill inte få onödiga rynkor och bränna sig. Köpte även ett leave-in balsam som får ta hand om håret under tiden, sol och saltvatten sliter ju! Allt från nelly.com givetvis :) //J



Årets önskelista!



Dags att slänga upp bilder på vad vi önskar oss i julklapp. Lite smått o gott men även några dyrare saker ;D lika bra nu så att mamma, styvfar och pappa hinner se och inhandla sakerna. Kanske låter bortskämt men man måste ju önska sig nåt så att dom vet vad man vill ha ;) Det är ju snart julalfton ffs, jag är ju borta två veckor snart o när jag kommer hem e de bara några dagar kvaaaar <3 lycka!



Shoppingtips!



Sjukt snygg jacka från Gina tricot. Kan man ha som tröja under vintern tills vädret blir varmare. Måste ha!



I want the perfect body!



Hon är så sjukt snygg! <3 Alla änglar är iofs snygga och hart en jätte fin kropp. Dom är ju ganska slanka men tränar ändå på rätt bra vad jag läst för att hålla kroppen i trim.

Vill ha en prefekt kropp inför resan på måndag så jag nojjar lite ang tränign och mat. Jag ska tajta till mig en aning och ta bort de sista underhudfettet, iaf så mkt jag hinner ;) med perfekt kropp menar jag ju bara att ta bort lite mer underhudsfett och allas "perfekta kropp" ser ju olika ut, jag e sjukt nöjd nu men vill ha de lilla extra så att jag kan vara lugn under resan för de kommer väl tillkomma nåt kilo I guess ;) de gör det alltid när man är utomlands, äter gott och dricker lite alkohol. men ska inte överdriva för man håller igång ganska mkt så man kan hålla sig smal om man vill annars tränar jag bara bort dom små extrakilona nr jag kommer hem. Egypten väntar ju så har bara några dagar på mig men de fixar jag ;) Nu ska jag iväg o träna, later/J



Helt i onödan!



Dont like it at all! När man planerat en sak. Ställt klockan och ska upp tidigt så får man ett sms en minut innan klockan ringer. blääääääh för dej Anki. Nu fick jag ställa om klockan en timme frammåt och jag hann somna om en liten stund emn det var otroligt segt att gå upp. Vi tar träningen på lunchen idag istället. Ni ser ju hur trött hon var, ;) stavfel och allt hehe söt!



"Din topp"

hmm..tror ni på horoskop? Det stämmer rätt ofta på oss när man läser dom i typ Plaza eller typ ELLE..eller SOLO. Idag ska det vara våran TOPP enligt Plaza..dom har att man ska ligga lågt också nån dag..hehe. Det har varit en bra dag..har inget o klaga på direkt men på topp är man som sagt inte. TRÖTT är ordet för dagen. Jenni sover redan, och jag ska strax krypa ner. Får börja försöka lägga mig tidigare..men ah, det tar ju 100 år för mig och somna, sen vaknar jag ju bara tidigt om jag lägger mig för tidigt. :/



Jenni har bara jobbat idag. Det blir en del jobb denna veckan. Men sen har hon ju ändå semester i 2 veckor. Hon gjorde Sanna en aning snyggare idag ;)

Som sagt, en bra dag..men ja, den är redan slut. Ska ha en "TOPP" dag imorrn också enligt horoskopet. well...we'll see about that! Nu ska iaf spikmattan få ta hand om mig en stund.

Hoppas ni hade en finfin tisdag, snart är det fredag gott folk!
Nattii//A



Mat & Träning 11.11.29

Morgon morgon morgon <3 I tell u, morgon! Man kommer verkligen igång. MEEN idag var jag jätte trött under dagen :( det e nog för att jag fick avbryta min sömn mitt i natten men de gick att träna åndå, bara släpa sig bort!

Rygg/axlar/armar idag så jag tar det igen:
stående rodd på ställnig
marklyft
axlar med stång uppåt
axlar med vikter åt sidorna
Biceps och triceps
sittande rodd 1*12 gång bara för att :)
chins på maskin
mage på maskin



Dagens matintag:
Frukost: yoghurt med nötter
efter träning: proteinshake
mellanmål1: te och lite nötter
lunch: lax och potatismos (recept tidigare idag)
mellanmål2: apelsin och te
Kvällsmål: två kesoplättar

Lite te o mörk choklad nu innan läggdags. Gonatt!//J



Dagens outfit



Byxor - Gina Tricot. Tröja - H&M. Skarf - Gina Tricot. Skor - Nelly shoes. Väska - Gina Tricot.



Nothing for us..



Idag var det dags igen..utförsäljning på jobbet :D love them! MEN vet ni vad?? Denna gången kom vi hem med INGENTING, hehe. Har ju bestämt oss för att inte köpa nåt nu innan jul eftersom vi faktiskt har ALLT..för mkt av allt vill jag påstå. Så denna gången kollade man typ inte ens så noga, kikade bara vad det fanns lite här o där, men gick rätt fort. Det fanns faktiskt en massa fint men ja..det fick vara för den här gången :)



Jenni tog sig en liten extra titt i underklädes/bikinilådan. För hon vill ju ha en ny, men hon hittade inte den hon ville ha.

Gid vilken trött dag vi har haft, vettefan varför båda e så slut..det är väl mörkret som sätter sina spår nu? Aja, Jenni sitter o jobbar lite nu och jag tvättar under tiden, lr ah..ligger i soffan o väntar på tvätten. Ska sätta på ett avsnitt Smallville nu :)

Later babes!//A



New Years Dress!



Här har vi två sötnosar som vi skulle kunna tänka oss på nyår men inte tänker köpa. Känns som om vi bara skulle ha dom detta året och aldrig mer trots att dom är väldigt fina. Fotade ju i en sån när vi var ute o fotade skor för nån vecka sedan och den satt verkligen fint :) Men nu ska vi vara i egypten så vi kör nåt mer diskret till galamiddagen som kommer hållas där! men för er andra! Shoppa!



Dagens tips!

Åh, den här var mysig...kanelen gör att den smakar lite jul! och såsen är ju heaven! Vi gjorde potatismos till, klyftpotatis är aldrig gott att värma. Säger ofta det MEN den här är en ny favvorätt när det gäller lax iaf ;D ENJOY!




Need some new shit!



Oh my. Jag måste nästan köpa en ny bikini. Sjävklart köper jag den via nelly.com eftersom dom har dom snygagste bikinisarna.. tänkte mig en ny färgglad fin sak. Har ju massa svarta, en gul, en lime osv. Tänkte mig en ROSA :D hehe nån baddräkt har vi ju oxå som e grymma men de har man ju inte när man solar, mer när man festar eller går runt o shoppar ;D Ny solkräm MÅSTE jag ha, vägrar bränna mig vilket jag nästan aldrig gör, blir jätte brun fort som tur är så när jag kommer hem e jag svart med kritvitt hår <3 love it! Sedan har jag ju en snyggg grundfärg till egypten som bara är en vecka bort när jag kommer hem! hehe så skönt!//J



Bokat & Klart!



Bokat och klart 26/12-2/1! Blir supermys att chilla i värmen mellan jul och nyår och för en gångs skull vara utomlands och fira det nya året! All incklusive. Egypten/hurghada!



Mat & Träning 11.11.28

Morgonträning hela veckan om jag får bestämma :) Så det blir säkert så oxå! hehe det e så gött o börja dagen på de sättet, bara stiga upp, slänga i sig frukost, träna hårt och duscha sif fräsch. Kändes i rumpan att jag träna ben/rumpa idag ;) skööönt



Ni vet hur dagens träning ser ut:
bepress
utfall
knäböj
baksida lår
hoppade vader idag
mage på maskin
plankan
slänga benen/mage

Dagens matintag:
Frukost: yoghurt med linfrön
efter träning: proteinshake
mellanmål: apelsin och grönt te
lunch: lax och potatismos (recept imorrn)
mellanmål/kvällsmål: två äggmackor
kvällsgottis: några rutor mörk choklad och grönt te

Gonatt! måste sova om jag ska orka upp imorrn eftersom jag kommer vara vaken en stund när Daniel kommer hem!//J



Nyår utomlands!



Sitter och kikar på resor mellan jul och nyår. Tänkte spendera nyår i Egypten. Har varit i Hurgada två ggr innan och det är verkligen solsäkert. Det måste vara all inclusive oxå ;) vilket det är iofs. Vi har varit på "Le pacha" som är as bra men tänkte testa ett nytt hotell nu. "Grand plaza hotel" som verkar jätte fint. Ska nog bokas redan ikväll, annars går väl resan till någon annan!



Dagens outfit



T-shirt - Weekday. Byxor - Gina. Skor - Nelly shoes. Halsduk - Gina. Bandeau - Lindex.  Ring - Nelly accessories.



Vilken hottie!

Åh! Hade nästan glömt bort hur het jag tyckte han var när man började följa Smallville. Uder min sjukskrivninge laddade jag ner ALLA säsonger av det. Vad skulle jag annars gjort? :P Det finns 10 st..fatta lr? hehe har snart BARA kollat klart första. Tänkte faktiskt kolla klart det nu medans Jenni jobbar lite. Då kan vi börja kolla på säsong 2 ihop. För även om man TYP fölkde det innan så missade man en massa, det var första man kollade alla på. Känner iaf igen alla som tur e. Men bra är det så det är gött att jag snart sett alla igen.



Men visst e hen het!? grrr..

Dags att njuta lite ;)
Later babes//A



I'm going to phuket!!



Nu ni. I december händer det mkt! Jag har precis bestämt mig för att åka iväg i veckan på en spontanresa till tahiland med en av mina bästa vänner som behöver muntras upp. behövde iofs jag oxå men jag har löst en hel del idag som tur är. Så Thailand/PHUKET it is på MÅNDAG. Två veckor <3 I need to be a little bit crazy sometimes!//J



Shoppingtips!

Smart! HATAR när man måste krånga o ta av vantarna när det är kallt ute... Klicka på bilden för att köpa eller läsa mer om dom :)




Myt & fakta om mat

Kanske har du låtit dig luras i många år av en gammal ”sanning”. Så tro inte på allt du hör utan läs istället innehållsförteckningen. Viktklubbs Shirin Djavidi presenterar åtta myter och fakta om mat du stoppar i dig.

1. Myt:
Mellanmjölk är mycket smalare än röd mjölk.
Fakta: Skillnaden är 1,5 procent vilket är försvinnande lite.

2. Myt: Bruna ägg är nyttigare än vita.
Fakta: Färgen har absolut ingenting att göra med kvaliteten på ägget. Däremot, om du är ute efter bra ägg, ska du välja ekologiska frittgående höns uppfödda med omega 3. Vita eller bruna spelar alltså ingen roll.

3. Myt: Kalkonbacon innehåller mindre fett än traditionell bacon från fläsk.
Fakta: Det stämmer att kalkonkött är smalare än fläskkött. Men för att kalkon ska kunna smaka vanlig bacon krävs en hel de tillsatser och det är här som problemet uppstår. Det vanliga är att både salthalten liksom fetthalten oftast blir densamma i slutänden i alla fall.

4. Myt: Färska frukter och grönsaker är alltid bättre än frysta.
Fakta: Det är inget fel alls med att köpa frusna frukter och grönsaker. Allra helst när det inte är säsong. Det positiva är att den frusna frukten alltid paketeras när den är perfekt mogen. När bananer eller tomater plockas från sina träd och buskar är det gröna och mognar under den långa transporten till Sverige. Då går frukten miste om en stor del av näringsinnehållet. Köp alltid frusen frukt och grönt utan tillsatser.

5. Myt: Sallad på menyn är alltid det slankare alternativet.
Fakta: Så behöver det inte alls vara. En ren och slät hamburgare kan innehålla 250 kalorier och 9 gram fett medan en ceasarsallad med kyckling, mögelost och massor av dressing kan innehålla 540 kalorier och 23 gram fett. Det är skillnad på sallad och sallad. Välj gärna en sallad utan massa extra tillbehör och gör en egen dressing med olja och vinäger.

6. Myt: Lightprodukter och sockerfria produkter är alltid bättre än traditionella.
Fakta: Om du ska ta en kaka eller en skål med glass till efterrätt, ät då en kaka eller glass gjort på riktigt socker och grädde och njut. Det artificiella sötningsmedlet ger oftast upphov till mersmak medan en kaka gjort på riktigt socker är mer mättande och gör dig nöjd med en munsbit. Låt dig inte luras av fettfria eller sockerfria produkter, de är alltid laddade med något artificiellt som ska ersätta det vanliga sockret.

7. Myt: Byt ut läsken mot färskpressad juice.
Fakta: Ok, vi kan ju alla vara överens om att juice är betydligt bättre än läsk. Men om du är noga med att räkna kalorier så innehåller de båda ungefär lika mycket socker. Däremot är läsken bara färgat vatten med tillsatser, medan du i juicen får i dig massvis med nyttiga vitaminer, mineraler och antioxidanter.

8. Myt: Byt ut din glass mot frozen yougurt.
Fakta: Det kan sluta med att du får i dig mer kalorier från din frozen yougurt än vad du hade fått ifall du åt en lagom portion vanlig glass. Många luras av att det är yougurt och tror därmed direkt att det är nyttigt. Det gör också att man överäter. Ibland kan din frozen yougurt dessutom vara proppfull med socker. Var noga med att läsa på innehållsförteckningen.


Artikel från Aftonbladet.se




Fashion outlet!

 

Missa inte detta ;) last chanse!




Jag saknar dig!

Hemskt! jag hade nog dött om det hände mig! om jag hade förlorat en del av mig själv..har legat och kollat på "jag saknar dig" medans Jenni har varit på bio. Inte min typ av film måste jag säga, rätt långtråkig me..har inte kollat klart den än, har lite kvar så jag tänkte lägga mig i sängen o kolla klart den istället. Måste ju se hela för att få helheten av den, hehe.



Söndagen är snart slut, vilken stormsömdag! men vi hade lite tur när vi va ute iaf..

Idag gjorde man såklart det man brukar göra en söndag, laga veckans mat..kommer nog bli en väldigt trevlig lunch imorrn, tog ett nytt recept igen! men bara ett denna veckan.



Det är lax om ni undrar :P receptet kommer som vanligt under veckan :)

Har inte så mkt att skriva om den här söndagen, får hoppas att man kan somna snart och att man vaknar relativt pigg iaf, länge sen man gick upp tidigt nu..yes jag sak tillbaka till jobbet imorrn!

Hoppas ni har haft en trevlig helg och en finfin 1:a advent!..nu är det bara 3 kvar :D
Natti//A



Mat & Träning 11.11.27

En heeel träningsfri helg har det varit, Jenni hade lite tankar om att kanske träna idag MEN vi tog en liten prommenad istället. Det är ändå bra att låta kroppen vila lite längre ibland..den kan bli starkare av det faktiskt!

Har ju inte så mkt att skriva om när detw gäller just träning nu eftersom jag inte tränar nåt alls. Jag har ju knappt rört mig ur soffan på 2 veckor, MEN jag fick dansa lite i helgen och det känns i kroppen, lr det kändes i kroppen ordetnligt igår, hehe det känns som om hela min kropp är ett stort blåmärke, är öm så fort jag stryker mina händer på magen och ah..hela överkroppen typ. Där ser man vad lite rörelse kan göra! Det gör väldigt mkt ska ni veta, lr det vet ni ju säkert redan iofs.

Vet inte om jag skrev det innan men jag FÅR träna men med sunt förnusft enligt min läkare, MEN jag k'nner ändå att min kropp inte är redo för det än, för så länge jag har blåmärken så vill jag inte göra nånting som är ansträngande. Och ni vet ju hur det är med mig och blåmärken, vi är BÄSTISAR :P hehe Så jag har tänkt o ta det väldigt lugnt dom kommande veckorna. Min vardagsmotion får duga så länge. Jag har inte brottom tillbaka just nu direkt, även om jag tycker att det är sjukt jobbigt att inte träna. Men jag e fit for fight innan julen kommer, sen kör jag stenhårt ett litet tag så blir nog allt bra :)



En liten motivations bild till er läsare..Nicole från pussycat dolls you know ;)

Gottis helg kan man kalla det, men så är det ALLTID nu för tiden..godissuget är stort på helger! Tur att man inte är sugen på vardagar iaf.

Måste faktsikt säga att jag är så glad över att man har så bra matvanor, att man faktiskt bryr sig om vad man stoppar i sig. Men som sagt, lagar man själv god mat så är det ju inga som helst problem att äta nyttigt o bra!

Morgonen vet ni redan hur den började, med grönt te och till det blev det 2 frökusar med stekt ägg.

Sen hade vi en tacostund här igen :) LOOOVE tacos! en av standarsrätterna på helger..Pesi max till det sååååklart :P Sen blev det också lite godis under teoriprovet och räkningarna.

Tryckte i mig lite glass nyss också, så nu blir det faktiskt inget mer än riktigt kallt vatten med pressad citronsaft i, har druckit alldeles för lite vatten under min tid här hemma. Pepsin får det vara slut med för denna helgen :)

Later babes!//A



I'm out of here!



Borde stanna hemma och lägga mig tidigt. Tror det blir morgonträning imorrn nämligen men inget är bestämt än eftersom Anki har så jävla svårt att svara på mina sms och fb-inlägg :) aja de löser sig. Meeen jag tänkte göra nåt jag inte gjort på länge. Hänga med min bästa vän falk på bio, han bjuder ikväll så det var väl bara att tacka ja, ännu svårare att motstå när det är breking dawn vi ska gå på ;) let's do this. säger gonatt nu för jag kommer lägga mig direkt när jag kommer hem! gonatt&sov gott//J



Ett litet stop

räkningar räkningar räkningar, idag var det dags att ta fram högen, hehe. Denna månaden blev det väldigt mkt på en gång känns det som, ALLT kom nu typ. Lagom till jul...det gillar vi!?



När Jenni satt och gjorde sitt teoriprov tog jag tag i räkningarna. Och nu har jag satt ett litet stop för oss. Har köpt så mkt nu dom senaste månadenrna när det kommer till speciellt skor, men även byxor. Så nu är det shopping stop för oss, det enda jag tillåter oss köpa är typ lite tröjar kanske? hehe MEN jag har skrivit så innan så vi får väl se hur detta går :P

Kommer ju aldrig neka mig själv nåt jag verkligen vill ha, MEN just nu ger jag hellre bort än köper till mig själv, som sagt..vi gillar att ge saker, köpa till andra..det dom önskar sig osv. Fast jag ger ju till mig själv när vi shoppar :P hehe ne men vi kommer ändå unna oss en del i mellandagarna. Tänkte kanske ta o ge oss själva en liten solresa :)

Tror ju knappt att den här månaden kommer att få oss att lida..nästa månad finns det ingenting att betala :D då blir det nice!

Det är iaf dags att börja köpa juklappar..gött o va ute i god tid! Har redan några avklarade..
Har ni börjat titta på det än? eller är ni som många som springer runt dom sista dagarna innan jul o panikhandlar?? hehe

Later babes//A



De värsta synderna mot ditt hår

Nyckeln till en snygg frisyr är ett välskött hår. Här är hårbovarna du bör undvika.



Slita i våta strån

Håret är som skörast när det är vått, så då bör du vara så försiktig som möjligt. Borsta inte igenom eventuella tovor med våld, utan använd till att börja med ett bra balsam som gör håret mer lätthanterat, handdukstorka det sedan och red ut det med en glestandad kam.

Använda fel sorts produkter

Har du färgat hår, fett hår, lockigt hår eller fint hår? Leta efter produkter som är anpassade för just din hårtyp.

Överstyla håret
Fönar du håret och använder värmeverktyg var och varannan dag? Då blir håret lätt torrt och slitet. Försök att inte torka det med hårtork oftare än varannan dag och använd alltid ett värmeskydd i håret innan du stylar det med locktänger och plattänger.

Tvätta håret för ofta
Att schamponera håret varje dag kan slita på stråna, så försök att tvätta det högst varannan dag, om det är möjligt. Torrschampo är en utmärkt produkt för att fräscha upp ett otvättat hår.

Slarva med sköljningen
Om du inte sköljer igenom håret ordentligt efter att du haft i schampo och balsam stannar avlagringar kvar i håret och kan tynga ner det och få det att se glanslöst ut.

Klippa för sällan
Får du lätt kluvna hårtoppar gäller det att toppa stråna regelbundet. Ju längre du går med kluvna strån, desto värre blir det.

artikel improveme.se



I love you..



Förstår inte hur nåt som känns så rätt kan bli så fel ibland.. är det bara inbillning som gör allt så knäppt, man borde släppa alla tvivel och bara leva.. kärleken ska inte behöva vara svår...



Teoriprov!



Dags att göra det efterlängtade teoriprovet. Fick det skickat till min mejl i veckan efter att dom gjort en bedömning på alla mina bilder jag skickat på fransar. Fick jätte bra omdöme så jag är hur nöjd som helst! ;D Tänkte att det var lika bra att få det gjort så snart som möjligt, man har bara en vecka på sig att slutföra det. Ska ju inte vara så svårt, men har inte kollat på frågorna än så det återstår o se ;)

teoriprovdags och fram med godisskålen! later//J



Nelly beauty v.47




1:a Advent!

Idag börjar nedräkningen på riktigt..allvarligt! det är REDAN första advent. Hur fort gick inte det då?? Aja, det är väl inget man klagar på direkt. Idag kan man bara klaga på det HÄRLIGASTE vädret här i Borås. Men det är väl ingen nyhet att det regnar? Fast jag hörde att det typ är storm i hela sveige? Eller stora delar iaf.



Hade typ glömt av att det var idag det avr första advent så vi tänkte inte så mkt på adventsljusen :/ så nu står våran lilla ljussplatta tom. Men den kommer snart få sina fyra ljus, hade tänkt o gå ut en sväng i det härliga vintervädret och införskaffa oss dom.



1:a advent börjar iaf med en trevlig frukost och lite serietittande till det. sen ser den väl TYP ut som den brukkar med lite småfick och annasts gottit :)

Ha en trevlig söndag så skrivs vi senare!
Later babes!//A



En räddning..

oh, vilken seg lördag..har chillat mest hela dagen, inte orkat så mkt mer. Det tar verkligen på krafterna att vara "bakis"..hmm, gillar inte direkt den känslan. Eftersom det inte är vana för mig att känna/må så. Men men, ibland får det ju helt enkelt bli så. Har som sagt inte gjort mkt alls idag, va bara o storhandla som vi brukar göra på lördagar. Hade ju typ ingenting i kylskåpet i morse, hehe. Ingen skön känsla det där heller. Men nu är det påfyyllt o bra. Handlade klart allt tills imorrn me så att man inte behöver tänka på nåt när det gäller det.



Ikväll blev det en äkta bakiskväll, Tess kom och hämtade oss från affären så åkte vi direkt o köpte pizza. Det här är våran standarspizza som vi brukar käka om vi hämtar nåt :P hehe det är en kycklingpizza. Sen blev det lite chips o godis också.

Eftersom den första filmen sög så hade vi en backup..det blev väl kvällens lilla räddning faktiskt.



Den var ju bra! MEN gud vilken ångestfilm egentligen..hehe. Tänk o verkligen hamna o sånna situationer som dom hamnar i i båda filmerna. USCH!!

Yeye, slölördag..gött har det varit, skönt att det är en ledig dag kvar :)
Hoppas eran lördag har varit trevlig! Natti//A



STOR diss!

Hade tänkt att ha en myskväll med en bra film...men guuuuud vilken långtråkig film! En biofilm dessutom. Hade jag gått på bio på den här hade jag fan lämnat salongen för länge sen! Kollade inte ens klart filmen, så tråkig var den, haha! Aja, tråkigt att man slösade sin tid på den skiten..inget vi rekommenderar iaf! Trodde faktsikt att den skulle va bra med tanke på skådespelarna o de.. NU blir det annat för kvällen. Myskvällen fortsätter...




Most wanted!

Vem vet vart sånna ringar kan hittas!??



Den här hittade jag på Top Shop, kostar ungefär 156:-



Tänk dig lycklig!

RMI – rätt mental inställning – är ett sätt att träna upp sin förmåga att se det positiva i livet och göra det bästa av det du har. Här är knepen som kan hjälpa dig att må bättre.



Uppskatta det du har
Att träna på att vara tacksam för dina lyckoämnen i livet gör att du inte tar dem för givet. Fundera regelbundet över vad som ger dig glädje och energi i vardagen. Många mår bra av att skriva en "tacksamhetsdagbok" varje kväll.

Motverka negativt tänkande
Negativa och pessimistiska tankar stjäl energi och får dig att må dåligt. Tyvärr är det ofta lätt att fastna i nedåtgående tankespiraler, där en negativ tanke föder ännu en. Tänk på att du inte uppnår något genom att älta saker. Försök istället att fokusera på fördelarna i varje situation.

Tackla motgångar
Att hantera bakslag är inte lätt, men det gäller att fokusera på det positva och se motgångar som en ofrånkomlig del av livet. Alla misslyckas ibland. Få perspektiv på tillvaron och var tacksam för det du har.

Kartlägg dina drömmar
Vänta inte på att saker i ditt liv ska förändras av sig själva, utan var proaktiv.Tänk igenom vad du har för drömmar, vad du vill uppnå och hur du vill att ditt liv ska se ut. Sätt sedan igång med att jobba hårt för att ta dig dit.

Variera dig
Att vidga dina vyer är viktigt för att inte fastna i invanda mönster och tankegångar. Att testa något nytt är helt enkelt ett sätt att motionera hjärnan! Tänk på att förändringar får oss att växa, tipsar Expressen Söndag. Utmana dig själv att prova på något du aldrig tidigare testat.

Som jag alltid säger. Jag måste börja tänka annorlunda. Känner mig för negativ ibland, och det är inte alls OK när man går ju o är neggo hela tiden. man ska vara glad och positiv, tom när det är skit för det gör faktiskt saken liite bättre iaf.

artikel från improveme.se



Killah-Jeans säljes!

Nu är det dags att bli av med ännu ett par Killah-Jeans. Dom är i storlek 26, men är du lite större kan du ha dom också, eftersom dom är så stretchiga. JÄTTEsköna på!







En riktigt snygg mökblå färg har dom, älskar riktigt mörka jeans!

Dom här tänkte vi sälja för 300:- INKLUSIVE frakt.

Intresserad!?...skriv då ett mejl till [email protected]



Igår!



Jenni <3 Sanna. allt för länge sedan vi umgicks!




Jenni <3 Anki. satte på lite bling bling på Anki igår ;) hahaha kul!







Idag får vi skämmas!



Neee, faktiskt inte. Jag skoja lite. Men andra får. eller varför ska man skämmar över huvudtaget. Är man full och glad så är man, andra är gladade än andra ;) hahah det va riktigt skoj igår. Alla var nelly-snygga as usual! Anki kom här men stack tidigt utan att säga ett ord, bara smög ut. Vaknade ensam i min säng konsigt nog och Teresa på soffan. hmm hon kunde sovit med mej? haha aja hon stack vid 11 nåt. Sammanfattning: skoj!



Nelly @ Grand!



iiih. Det är dags att dra på fest! Nellys julfest hålls såklart på Grand hotell här i Borås och det kommer bli totally awesome! Vi är taggade och de e nog alla andra oxå ;)



Fredagsmusik!




Shoppingtips!



Supersnygga och mysiga! 299:- nelly.com



Snyggt lack!



Dom la fram massa nagellack i köket så vi fick göra oss snygga inför kvällen :) Hittade ett jävla snyggt lack från de nya mrket ZOYA som blir matt, frostigt när man målar på det. Tänkte att de kunde matcha fint till min lila paljettklänning jag ska ha ikväll ;)



Jag hittade!



Fasen vad glad jag blev nu. Jag hittade en sida där dom sålde i svenska/europeiska färger på ebay. Så de fanns 3 av våran "73 dune" kvar så Anne klicka hem alla te för säkerhets skull. Gick in på maybellines sida och kikade lite oxå och jag hittade två toner som kanske passar enligt deras färgkarta om man köper efter deras färger som ni kan se här. Nu vet vi typ vad vi kan köpa för ton i de amerikanska färger på ebay oxå. Antingen "sandy beige, medium 1" eller "honey beige, medium 4". Vet inte riktigt vilken som skulle passa bäst men de ser ut att vara en neutral färg som inte drar för mkt åt det röda eller gula hållet. Klickade alltså hem tre av våran favvo-foundation ;) GLAAD!



Nu måste ni hjälpa mig!



Jag gillar verkligen inte någon annan och måste få tag på den. Finns på ebay att köpa men det är ju dom amerikanska färgerna så jag vet inte vilken som motsvarar den svenska "73 DUNE". Känns som om det kanske finns någon där ute som vet vilken nyans som är samma och kankse tom kan länka den på ebay, dom kostar ju typ bara 60:- där. Sjukt! Min e snart slut o måste ha ny, tror ni denna är typ samma? "pure beige, medium" please help!? //J



Herre min gud!!!!

 

Enough is enough! Det ska inte vara så här svårt...




Dagen börjar bra!



Hinner man inte efter får man göra det innan jobbet helt enkelt. Ensam tränig idag tråkigt nog. Anki hade inte fått en blund inatt med sjuka barn :/ aja det gick som alltid. Tog liiite mindre på benpress och knäböj då jag ska gå i höga kalckar länge ikväll, vill inte va helt slut i benen, kan lätt bli jobbigt men jag tränade lika effektivt för det ;) gillar bilden, hoppas det ger en lite motivation, för fin rumpa och ben är ganska viktigt för oss tjejer, iaf för mig! gogogo!



Relax-torsdag!

Som skrivet..såå skönt och inte göra nånting alls idag typ. Jenni kommer hem med Tess idag efter jobbet och sen är det en god middag och tv tittande hela kvällen typ...



Fick tid till att gå igenom ala dom nya modemagasinen som droppat in i brevlådan de senaste också. Inte ofta man kollar igenom dom. Man blir så sgen på så mkt :P hehe

Den här torsdagen har nog varit min slöaste dag hittills iaf. Har BARA legat i soffan idag, lr tog en snabbis ner på stan för att få lite färg i solariet. Och vad tror ni vi gjorde nu ikväll då? JO, det vanliga inför ett happening. BUS-sevetterna åkte fram och fick förgylla brännan ännu mer :)



Och ni vet ju redan vilken BUS som är våra favorit ;)

Min relax-torsdag fortsätter ett tag till men hoppas ni har haft en fin dag!
Vi välkomnar fredag om 55 miniter typ så skrivs vi imorrn igen med glada miner :D

Natti//A



Mat & Träning 11.11.24

Morgonträning idag igen! skööönt eftersom man kommer igång även om man är lite trött. Det är ganska lätt o slänga på sig träningskläder o frukost o sedan bara gå och göra iordning sig när man vaknat till lite efter ett pass och dusch ;D det var ett lika hårt pass och Anki kände sig lite mer pepp idag oxå!

Dagens träning: överkropp och ni vet hur de ser ut ;)
stående rodd på ställning
marklyft med stång
chins på maskin
biceps
triceps
axlar med stång uppåt
axlar med vikter åt sidorna
mage på maskin
mer mage, rullande och slänga ben
stretch

Vi vilar typ inte mellan några övningar, kankse en lite stund men istället för att stå still och glo så gör man en annan övning emellan så kör man två i ett istället :) mycket effektivare och man får ut mer av tiden.



Dagens matintag:
Frukost: yoghurt med blandade nötter, cvitamindryck och kyäni sunrise. Tabletterna är d-vitamin och Silicea
efter träning: proteinshake
mellanmål: grönt te, några nötter
Lunch: spenatsoppa med kokt ägg
middag: 1½ egengjord burgare
kvällsgott: en ruta marabou mint 70% och grönt te

Måste sova! ska träna tiiidigt imorrn. Måste träna o de hinner jag inte efter jobbet för då ska man piffa och fixa inför festen ;D gonatt!//J



Klickat hem!

mmmhm, vilka snyggingar..lr hur? ;) Sånt kan man inte motstå. Båda klickades hem från nelly.com




Att göra ingenting!



Det är så himla skönt. Att bara ligga i soffan o känna att man inte behöver göra nånting alls! Länge sen för mig nu. Efter jobbet åkte jag o Tess till maxi för att han dla lite nödvändigheter till Maten. Gjorde egengjorda hamburgare, var sååå sugen efter Anki tjöjt om hamburhare hela dagen :P haha tack anki, gott var det!



Ligger i soffan o kikar en ny serie. sägs vara bra, och de märker vi snart ;) later//J



Nyhetsbrev v.47

Nu öppnar X-MASS shoppen! :D




Julfest/bord-outfits!?

Förra året var våra outfits..eller ja, klänningar absolutely fab! Och i år vill man ju inte vara sämre såklart :P haha För imorrn är det dags för årets julbord med jobbet :D Ska bli så skoj!

Har länge tyyyp haft klart för oss vad vi ska ha på oss, MEN sen dök det upp lite andra tankar osv. Så nu har vi iaf 2 alternativ vi ska fundera lite på. Finns ju en herrans massa i gaderoben sm bara använts en gång eller så men nu vill vi ha nåt vi aldrig haft på oss innan.



Alternativ 1: Dom ursnygga och enkla metallic-klänningarna från Gina Tricot. ÄLSKAR skärningarna, helt fantastiskt snygga på! Har använt den svarta så jag vet ju att detta blir en hit ;D


Alternativ 2: Dessa snyggingar köpte vi FÖRRA året på Nelly.com, märker RARE. Den här klänningen har både spets OCH paljetter, "vintern stora grej" Älskar att den är helspets i ryggen ända ner till svanken.

Till detta tillkommer såklart skyhöga klackar (vad annars?) inte så himla mkt mer eftersom dom är väldigt utstickande båda alternativen. Klänningarna får stå ut för sig själv :)

Men vad tror ni!? What to wear?



Nu ska det testas!



Ska vara värsta mirakelkuren för kroppen så tänkte testa några dagar och sedan får vi se. Fått både nitrodroppar och några shottar av sunrise. Lär mer om det här



<3 Paljetter!

Paljetter är nog det hetaste nu i vinter! Här har ni några snyggingar från några olika sidor/märken. Det droppar ju inte sjukt mkt av sånt hela tiden i alla butiker nu!



1.Vila/nely.com
2. H&M
3. Top Shop
4. Nelly.com
5. Gina Tricot
6. Lindex
7. Top Shop
8. H&M
9. Nelly.com
10. H&M
11. Gina Tricot
12. Monki
13. Nelly.com
14. Nelly.com
15. Lindex
16. Gina Tricot
17. Only
18. Vila/nelly.com
19. Top shop
20. Nelly.com
21. Forever21.com
22. Nelly.com
23.Nelly.com
24. Gina Tricot
25. Asos.com
26. Gina Tricot
27. Asos.com



Mat & Träning 11.11.23

Idag var Anki med as usual. Shit vad man blir nojjig när man börjat träna och verkligen ser skillnad på sin kropp. Så som Anki idag tex. Hon hade lite ångest och kände att hon typ "började om" med sin träning eftersom hon hoppat två ggr. hehe de sitter i huvvet, när man älskar att träna blir man besviken om man inte kan ;) men ingen skada skedd. Vi kämpade oss igenom ett benpass och det gick som alltid, bra med svettigt!



Ett ganska tomt gym nu när dom troligtvis byter ut dom gamla maskinerna mot nya :) gött!

Dagens träning: som alltid och hann lägga lite mer tid på mage
Benpress på maskin
Utfall på ställning
Knäböj på ställning
Vader på maskin
Baksida lår på maskin
mage på maskin
rullande situps
nederdel av magen, slänga benen
sittanmdes i "båten" och slänga kettlebells åt sidorna.
Stretch



Dagens matinag:
Frukost: två mosade ägg med smör och vitamindryck
Tidig lunch: krämig pasta med spenat och skyckling
Efter träning: proteinshake
Mellanmål: blandade nötter
Kvällsmål: två äggmackor och vatten



Dagens shopping

Okej, det blev en liten minishopping idag, mest för att Jenni behövde lite saker till sitt fransjobbande. Sen att vi behövde lite smågrejer till fredagen me :) Eller behövde och behövde..alltid bra att ha hemma till när som helst egentligen.



Kastanjevatten från kicks. LOVE IT! Fattar inte att vi inte använder det oftare, men nu jäklar..det ger en så jäkla snygg färg på ett kick! Man blir superbrun och får en matt finish som håller hela dagen/kvällen :)

Fashion tape från lindex, för dom där urringade eller lösa linnena/klänningarna, kommer nog till använding på freadg om vi väljer att ha just den klänningen som är rätt "planerad".



Hon köpte lite grejer från apoteket också..min hirudoid-salva tog slut idag, lagom timing att hon köpte en ny tub. Har ju använt den varje dag nu det senaste, har nog som sagt hjälpt väldigt mkt. Sen köpte hon även nya proppar, sover ju med det.  Hon behövde ny tejp för att kunna göra fransar och sen köpte hon även en munsprej..Alltid trevligt med fräsch andedräckt om man har ätit precis innan man ska jobba nära någons ansikte :P haha

Jenni blev precis klar med Jojjos fransar, så hon fixar ett sista inlägg sen när hon är redo. Jag själv ska ligga still i soffan en stund till. Chilla ni vet, det är det ajg är bäst på nu för tiden..det är det enda jag arh gjort idag typ, legat i soffan alltså..hehe.

Hoppas ni hade en trevlig onsdag..nu är det inte långt kvar till fredag, hälften är avklarat! woopwoop!//A



Bra förvaring..

Blev lite irriterad igår när jag inte hittade grejer jag letade efter i garderoben. Den blir ju i ordning så fort den fylls på med nåt typ!

Anyway..i och med irritationen fick jag e ryck och gjorde en snabbfix med glasögona. Tänkte att jag skulle plockat upp dom på vinden nu under vintern men det kommer soliga dagar även då :) då är det bra att ha dom lätt till hands. För där dom låg innan tog dom bara ondög plats. Där ligger annat användbart nu istället.

Så jag fick bra idé (enligt mig) att lägga in dom i en av skolådorna som står framme i rummet :)



La inte in alla där, för några ligger framme på hyllan i hallen.



Så nu ligger dom där i tryggt förvar..smart va? :P hehe



Nelly magazine #6



Fasen vad bra de blev. Plåtade ju lite smycken förra månaden o nu e dom med i tidningen. Sandra, Anne, Jag och Sanna från vänster. Nu får ni nelly mag om ni beställler nåt!




The day so far..



Haft en bra ag på jobbet. Innan vi började jobba klippte Anki av 1 cm på mitt hår. Så jävla gött o ha fräscha toppar. Har faktiskt inte alls kluvna hårtoppar för att ha så långt o tunt hår men de känns ändå bättre på nåt sätt. Vill ha det rakt avklippt o ha de fräschare till fredagen. Jisses vad allt handlar om fredag ;)



Vi får snart gå hem och det ska bli gött. Ska cykla ner på stan o lägga mig i solariet ännu en gång och sedan hem, äta och invänta Jojjo som ska få snygga fransar till fredagens festligheter! Har fotat jeans och gjort annat pilligt idag. skönt med lugna dagar efter ganska stressiga veckor. Hunnit med o träna på lunchen oxå, sköööönt.

Vi skrivs lite senare!



En lite makeover!

Anki var ju hos oss igår och det blev en lite makeover på henne :) riktigt skoj faktiskt. Jag gjorde hennes fransar som en tidig julklapp och klippte även av hennes slitna hår ;) haha så söt i sin nya frilla.



Hon fick finfina fransar!



Håret före och efter:



Jag kunde visst klippa de som hon ville ha det. Min mening var att de skulle bli lite längre men det var så flötigt och rakt så de blev en kortare variant emn de var så hon ville ha det iaf ;) haha kul som sagt. Nu e hon fräsch inför fredag. Lite mer svettande o tränande så e hon perfekt! later//J



Dagens tips!

En väldigt trevlig lunch/middag!



För 4 portioner behöver du:
Pasta
500g Kycklingfilé
1 Vitlöksklyfta
1 gul lök
1/2 purjolök
150g sockerärtor
1msk grillkrydda
2msk färsk rosmarin
2dl creme fraiche
1 påse babyspenat
Svartpeppar
(Parmesan)

Börja med att koka pastan enligt anvisningar, det går såklart bra med vilken pasata som helst..den dic själv gillar! strumla/skär kycklingfilén i små bitar.

Hacka lökarna i småbitar och även sockerärtorna om ni väljer att ha i det, vi hade inte det. (glömde dom). Blanda kycklingfilén i grillkryddan och stek den i 1 msk olja i en stekpanna. Pressa vitlöken och tillsätt den finhackade rosmarinen i stekpannan och stek kyckligen tills den är helt färdig. Lägg undan kycklingen en stund, i en skål eller nåt.

Nu är det dags att fräsa det hackade (löken och ärtorna) i 2msk olja. Häll av pastan när den är klar och häll sedan tillbaka den i kastrullen och tillsätt creme fraichen, värm försiktigt! Sedan är det bara att blanda i grönsaksfräset och kycklingen. Ska du äta det direkt så kan du lägga i babyspenaten också. Tillsätt peppar.

Eftersom vi ahr fryst in en av rätterna för veckan så lägger vi på babyspenaten i efterhand när vi väl ska äta rätten :) Äter ni det till middag kan ni lyxa till det lite med riven parmesan på. Vi hade ingen iaf.

Hoppas ni lyckas med den här, tyckte inte att det var svårt eller att det tog lång tid alls.

ENJOY!



She's so cute!



Min syster. Hon lägger fram saker åt mig nu på morgonen så jag slipper bröta medan hon sover. Visst e hon söt. Kläder och grjer ligegr framme så jag bara kan packa väskan. ibland e de gött när syrran e sjuk ;) tack! <3



Empty room



Tyst och lugnt när jag kommer till jobbet på morgonen. Anki kom strax efteråt så nu sitter vi här och har de gött ;D det blir annan göra idag iform av jeans/skor/acc fotning osv. Träning står oxå på schemat på lunch ;) later//J



Mat & Träning 11.11.22

Ni kan kalla mig morgonpigg. Eller inte :P Det var första gången jag var på gymmet så tidigt på morgonen faktiskt. Som ni såg gick jag upp kl 06,00. Var på gymmet och började gymma nångång 06,50, kollade inte så noga. Jag tränade mitt pass effektivt och var klar ca 07,35. svettigt och gött ;)



Dagens träning:

Stående rodd på ställning
Längrygg med stång
Sittande rodd på maskin
Biceps/triceps
Axlar, dra uppåt med stång
Axlar med hantlar åt sidorna
Chins på ställning
Mage på maskin
Stretch

Dagens matintag:
Frukost: yoghurt med linfrön och multivitamin
Efter träning: prteinshake
Mellanmål1: två plommon och grönt te
Lunch: spenatsoppa med kokt ägg
mellanmål2: två äggmackor och grönt te
Kvällsmål: ett litet glas blandade nötter och grönt te

Thats all, gonatt!//J



3 gamla nya..

Återbesöket gick lika fort som sist, in, klipp & ut typ...hehe nerå, det första jag fick höra var..stackars dig med dina blåmärken och ändå är dom på väg bort. Nu är det inte alls farligt....typ. "Du har sett ut som en boll det senaste nu va?" haha ja det var vad doktorn frågade. Du ska bara veta var mitt svar :P Yeye, det var väl inga som helst konstigheter, stygnen åkte bort från kunderna och sen kollade han att stygnen i munnen hade läkt o det såg bra ut sa han. Sen kollade han att jag hade känseln kvar runt munnen och frågade vad jag trodde om resultaten osv.

Han själv var som sagt nöjd med sitt jobb, han var lite osäker från början om det kunde bli för mkt men det tyckte han inte längre. För han tog dom störta implanteten dom hade. 5mm. Jag trodde dom hade större för han skrev 9mm på mitt papper som ni säkert har sett i bloggen. Men det var fel iaf.

Anyway..var hemma hos mamma redan innan 4 igen. Gick sjukt fort. Hämtade mamma från stan till och med så åkte vi hem och då fick mamma ta sig an ett litet jobb :)



Hon fixade till 2 par snyggingbyxor vi inte använt för att dom varit liiiite för stora, så hon sydde in dom. Sen fixade hon till våra snakeleggings oxå. Så nu har vi 3 par "gamla" nya plagg att använda! NICE!

Efter det har jag bara varit hemma med sällskap av Jenni & Anki. Dom har fixat och trixat hela kvällen :) hehe nice blev det iaf!

Ska käka lite nu, är sjukt hungrig hela tiden fan! Sen är det vilaaa..
Jenni sköter resten ikväll! Natti//A



Dagens outfit



Polotröja - H&M. Baggy-Jeans - Top Shop. Skor - Nelly shoes. Mössa - Gina Tricot. Armband - Gina Tricot.



Nu är vi redo!



Väldigt välbehövligt måste jag säga. Både jag och Anki var jätte hungriga när vi kom hem till mig så vi slände ihop lite mat nu innan vi ska börja med hennes makeover :) hehe tänkte göra fransar och klippa hennes hår ikväll om vi hinner. Fransar fört, viktigt ;) Anki gjord e en supergod nudelsoppa, slängde i lite av varje vi hade henmma, själv gjorde jag våra absoluta favvo-äggmackor och grönt te! Lets start working!//J



Allt om träningsvärk!



En väldigt bra artikel som alla bör läsa så att alla vet vad träningsvärk är och varför man får det.


Vad är träningsvärk och går den att undvika? Träningsexperten Martin Löwgren reder ut begreppen.
Träningsvärk eller fördröjd muskelvärk från engelskans domestic onset muscle soreness är den smärta/ömhet som uppstår i musklerna 12 till 24 timmar efter avslutad fysisk aktivitet och som är som mest uttalad efter cirka 48 timmar. Denna peak kan kan komma aningen tidigare eller senare beroende på den tränandes status samt vad som tränats. Ömheten kan sitta i tre till fem dygn och i extrema fall upp till en vecka.

Det har forskats mycket på vad som orsakar träningsvärk men bilden är långt ifrån komplett. Man trodde förut att träningsvärk berodde på skador på muskelfibrerna, men ny forskning visar det motsatta – nämligen att det är en förstärkning av muskelfibrerna som utlöser träningsvärken. Muskeln bryts ned av träning och det är när den sedan bygger upp sig efter träning (förutsatt att man fyller på med protein och i övrigt sköter sin kost) som själva träningsvärken eller den fördröjda muskelömheten uppstår.

Man vet att excentrisk träning är den som skapar mest träningsvärk. Excentrisk betyder att muskeln arbetar under förlängning som till exempel när man sänker ned skivstången mot bröstet i bänkpress. Självklart kan även riktigt tungt koncentrisk träning som till exempel när stången pressas upp från bröstet i bänkpress utlösa träningsvärk men allra kraftigast får man vid extrem excentrisk belastning, enligt studier.

Ju mer vältränad man blir, desto mindre träningsvärk får man även om man, hur vältränad man än är, alltid kan få träningsvärk genom att utföra övningen i fråga aningen annorlunda eller använda mer vikt. Muskelfibrerna kommer dock fortfarande att byggas om efter varje träningspass hos dessa individer även om de inte upplever sjuk träningsvärk efter varje enskilt pass. Mot denna bakgrund kan ju ifrågasättas huruvida det är lönt att träna intensivt igen innan träningsvärken lagt sig eftersom träningsvärk kan ses som en signal från muskeln att remodelleringsfasen (där muskeln repareras och byggs upp) fortfarande pågår. Innan kroppens minsta arbetar enheter (sarkomerer och myofibriller) är färdigreparerade kommer inte muskeln fungera optimalt och man gör nog mer skada än nytta om man försöker belasta den igen. Dessutom kommer inte kraftöverföringen inte vara fullgod.

Nej, träningsvärk kan inte motverkas, iallafall inte helt och hållet och tur är väl det kan jag väl tycka. Jag brukar göra jämförelsen med bakfylla. Skulle människan inte bli bakfull skulle förmodligen fler personer dricka större mängder alkohol och framför allt oftare. Vissa människor blir i och för sig inte bakfulla och likadant får vissa människor inte träningsvärk och vad detta beror på kan man ju fråga sig och forskningen (alkohol som idrottsmedicin) skulle sannolikhet vilja göra lite tester på dessa individer för att se vad som skiljer dem från resten. De kanske är så enkelt att de super för dåligt eller inte tränar tillräckligt hårt och därmed inte får bakfylla respektive träningsvärk (mest troligt har de annan genuppsättning eller särskild gen mot något av detta, men som sagt, det har mig veterligen inte forskats på det).

Vad man dock vet idag 2011 är att flera av de vanligaste sätten att försöka motverka träningsvärk INTE fungerar. Tvärtemot vad många idrottslärare med mera förespråkar hjälper inte stretching vara sig före, under eller efter träningspasset för att förebygga träningsvärk. Stretching kan dagarna efter träning ge en kortvarig smärtlindring (20 till 30 minuter) av den upplevda träningsvärken men den har ingen effekt på själva orsaken till träningsvärken. Det finns till och med forskning som pekar på att stretching i samband med träning kan öka träningsvärken då du "drar" sönder muskelfibrerna och förämrar läkningen.

Att knapra smärtstillande för att bli av med träningsvärken är inte heller någon bra idé då flera studier på människor visats ge flera negativa effekter på processer assosierade med återhämtning efter träning. Till exempel minskar proteinsyntesen kraftigt och aktiveringen av satellitceller uteblir. Se mer om detta i min artikel här på bloggen om just detta via denna länk.

Det jag skrev om ovan gällde studier gjorda på människor men det finns även studier gjorda på djur och smärtstillande och dessa har visat halverad muskeltillväxt vid samtidig NSAID tillförsel jämfört mot placebo. Värt att tänka på iallafall även om det än så länge endast bevisats på djur.

Andra sätt att motverka, lindra eller förebygga träningsvärk som till exempel massage, akupunktur, hypnotisering och liknande, har inte heller kunnat bevisats i studier har någon effekt.

Tills dess att fler studier publiceras vet man idag inte riktigt hur man ska kunna motverka eller förebygga träningsvärk på laglig väg. Med laglig väg menar jag att det idag redan finns ett enormt kraftfullt sätt att motverka träningsvärk, öka muskeltillväxten och kunna träna hårdare, oftare och längre men det är inte lagligt och det kallas anabola androgena steroider.

Jag tänker inte orda så mycket mer om detta i denna artikel då jag tar avstånd från doping och allt vad det för med sig, men det kan vara intressant att veta att det finns mediciner som tar bort träningsvärken och kan man analysera vad i dessa mediciner som gör vad och hur man på laglig väg kan få ut samma effekt så vore det säkert tacksamt – för väldigt många som vill kunna träna ännu hårdare.

artikel från improveme.se



Shoppingtips!



Nu finns dom på sidan. Klicka på bilden för att shoppa!



First time out!



Här kommer Lady Gaga! haha! ne men nu ska jag ta mig ut första gången sen ja ni vet.. Folk kommer väl titta men vad ska man göra? Jag har iaf skylt upp mig lite. Ska på återbeöket nu i GBG, får väl se vad som sägs där. Det är ju precis som förra året..glasses på, det gör stor nytta. Får se om jag hinner posta jeansen också innan  jag kommer hem, eller så gör jag det senare ikväll. Hämtade ner ett par andra me som kommer upp ikvälll eller under morgondagen. Nice!

Ha en fortsatt trevlig tisdag!..Skrivs senare babes//A



Talk that talk



Love it, love her



Early morning!



Så här tidigt gick jag upp idag. Why? Jo jag skulle ju självklart träna ;) Det var inte så svårt att gå upp faktiskt trots att jag la mig lite för sent för min smak. Varför ska jag ligga där halvvaken en timme innan jag ska gå upp när Daniels klocka ändå ringer vid 6, så jag ställde klockabn 06,00 och hoppade ut sängen gjrode mig iordning och drog till gymmet. Börjar väl träna typ 06,50. Sköööönt!



I did it all!

Vet inte varör jag ens tänkte tanken på att jag typ skulle ta stäningen imorrn..hehe en väldigt onödig tanke känner jag. VARFÖR skulle jag typ låta det vara tills imorrn när jag lika gärna kunde göra det idag? Imorrn har jag ju annat för mig..eller då kan jag göra annat vill säga. Fick tvätta idag eftersom våran tisdag var upptagen denna veckan, ingen som helst fara, kan typ tvätta när som helst och den här måndagen passade ändå lika bra. Så efter att tvätten var klar, vilket var tidigt så kände jag bara inte för att sitta och glo, det hade jag redan gjort länge nog så ja tog tag i städningen som sagt.

Lika bra att få allt gjort på samma gång när man ändå är igång med "tråkigheterna". Dessutom blev jag lite äcklad när jag såg en hårtuss flyga förbi i hallen, heheh det finns vissa ställen här där dom små tussarna brukar samlas och då är det fan dags att städa. HATAR hår..när det ligger och klumpar sig, när det faller..uuusch hehe, hatar hår på kläderna, ja ni fattar :P



Efter att allt var klart och iordninggjort så kände jag en sån skön känsla..gick en runda i lägenheten, gjorde det lite mysigt och tände ljus. SÅ SKÖNT! Sen var det bara att njuta :D hehe som sagt, älskar när allt är iorning.. The week is saved. Inget kvar att göra denna veckan! Jenni såg direkt när hon kom hem att jag hade städat. Hon frågade: Har du städat? hehe.

Hmm, ska snart ta och krypa ner i sängen..huvudet är rätt segt, vet inte om det är mina "blåmärken" i ansiktet som jobbar sig, fyllda med blod ni vet. För det bultar i ansiktet om jag böjer mig ner, det kände jag fort när jag städade :/ yeye.



Ikväll tar jag inte med mig datorn in i sovrummet utan SOLO och PLAZA får göra mig sällskap ett tag ;)

Hoppas eran vecka började fint så skrivs vi imorrn igen!
Nattii//A



Mat & Träning 11.11.21

No pain, no gain! Tränade själv idag. Det stoppar många från att träna eftersom dom tycker att det är så tråkigt men jag tycker att det e gött vissa gånger för då kör man sitt, inne i sin lilla värld och det går undan! Tog i så jag nästan sprack oxå, gooosh, ibland e de jobbigare när man inte har någon jämte som kan "hjälpa" till den sista om man knappt orkar, det blir en annan sak, man tänker annorlunda även om man inte behöver hjälp hehe men nu visste man att man fick klara sig själv!

Idag hann jag träna de jag skulle på ben och även göra lite fler övningar för magen vilket var väldigt gött. Svettades som en gris och kämpade mig igenom en timme effektiv träning :) hehe, skööönt, de känns så jävla bra hela tiden, förstår inte varför man inte vill träna!? Vissa kan inte, så e de bara men dom andra som KAN då? Do it, please! Ni gör er själva en tjänst, man behöver inte få fitnesskropp men bara att må bra är en anledning :)

Dagens träning:
Benpress
Utfall på ställning
Knäböj på ställning
Vader på maskin
Baksida lår på maskin
Plankan för bålen, rak och sidoplanka
Sidorsitups höger sida, som har mindre muskler än vänster av nån irriterande anledning.
nederdel av mage med en kettlebell som vikt i händerna över huvudet. Varvade alla dessa
Mage på maskin med tunga vikter
Mer planka och sidormage
Mage med kettlebells ståendes och lutandes åt sidorna (vad heter övningen typ?
stretch



Dagens matintag:
Frukost: yoghurt med linfrön och multivitamin dryck
Mellanmål: apelsin och grönt te
Lunch: Krämig pasta med spenat och kyckling
Mellanål innan träning: en hel liten keso annanas/passion
Efter träning: Proteinshake whey 100
Kvällmål: Lite turkisk yoghurt med nötte,russin och honung

That's all for today, gonatt! //J



Dagens outfit



Tröja - Jeane Blush (nelly.com). Jeans - H&M. Skor - Nelly shoes. Örhänge - Top Shop. Lack - wet n' wild (nelly.com)



Two of the best..



Varit och tränat... och sedan solat. Två av de bästa sakerna just nu eftersom det är så mörkt och kallt ute. Burkar ju inte sola så ofta men ska sola två ggr den här veckan så man är extra fräsch till julbordet på fredag ;) känns hur gött som helst nu efteråt. Fick mig en liite powenap och vaknade precis när det var dags att vända sig om. väder oss alltid på mage de 5 sista minuterna för att slippa den där runda vita ringer vid svanskotan, inte så snyggt när resten av kroppen är brun o fin ;) try it så får ni även färg under armarna!



Dagens tips!

Det är mörkt nu..det blir mörk redan innan 4 eller nåt, det kommer att vara mörkt en låååång tid också! Som vi skrivit innan är det lätt att drabbas av små deprissioner, speciellt under vinterhalvåret. Så idag började jag med våra D-vitamintillskott vi köpte i våras. Dom hann vi inte använda så mtk eftersom det var på väg att bli ljusare ute då :) hehe men nu känner jag bara att det verkligen är dags. Har inte sett dagsljus på flera dagar känns det som.

D-vitamin = solen vitamin :) Hittade en bra sida med massa fakta om just D-vitaminen. Läs mer om vitaminen genom att klicka på bilden.



Den här är köpt från bodystore och är en väldigt stark d-vitamin, finns ju olika mängd av just det ämnet man ska ha i sig.

Sen ska man väl inte överdriva med tillskott, men man kan alltid ta en lite då och då för att inte hamna i några dåliga tillstånd :)



I will do it alone!



Ibland får man göra det själv och ibland e de faktisk rikgit gött. Anki har nackspärr den lilla stackarn så de blir vila för henne. Jag täntke slå rekord på ett benpass alldeles ensam idag ;) de blir gym som ni förstår, jag ska vara snabb och effektiv så att jag kan springa och sola och sedan göra klart Annes fransar innan det blir för sent sen ska jag viiiila ;) vi skrivs lite senare//J



Nelly VS. Gina




Almost like twins...snygga! :)



Fornarina-jeansen är sålda!

Sådär ja, det var ju inte så svårt :P

Nu är iaf Fornarina Jeansen sålda. Under veckan kommer det upp nya till försäljning..håll utkik :)





Kan inte bestämma mig...



Det är ett svårt val idag. Tänker lite så här att jag inte pumpat på länge så de kan va bra o variera bara idag. Köra skiten ur hela kroppen. Men då måste jag vila imorrn. Om jag gymmar idag kan jag gymma imorrn, bränner kanske lite extra mkt då inför julfesten så man är extra fab. Aja vi får se. Har iaf med min kläder med mig..för om jag tränar gym gör jag det direkt efter jobbet så det är gjort :) annars får de ju bli pump nästa vecka helt enkelt! Tajta till de lilla extra nu inför helgens festligheter! Det är ju som alla vet lite skillnad på gym och passträning! Men allt blir vad man gör det till, man kan ta ut sig helt på pumpen, man kör ju fan 5 min på varje övning med tunga vikter blr det supersnygga restultat ;)

//J



You da one



My love is your love.. your love is my love..



Första besöket!

Kände det nästan på mig idag..att man skulle få ett samtal av kära mammi och att hon skulle hälsa på. det var första gången hon va här sen jag opererade mig. Hon sa väl inte så mkt nu eftersom det blvit så mkt bättre, hehe Jenni visade bilden på när jag kom hem typ. Hon blev lite rädd, hehe hon kom precis när Jenni skulle fixa mina fransar. Dom blev för övrigt inte klara så vi fortsätter imorrn. Hade bara tänkt o sitta en stund jag har ju inte brottom med att få dom klara direkt.

Eftersom vi inte satt så länge så hann vi till och med "söndagssysslor" Eller Jenni gick iväg för att inhandla dagens middag och då satte jag igång med matlagningen, som gick riktigt fort och det blir trevliga rätter till veckan igen...såklart :P vad annars? hehe provade lite nytt, inget vi lagat själv innan..inte ätit heller för den delen.

Phew..en rätt slö söndag...det har blvit film i vanlig ordning. Vi har infört ett litet system här hemma på söndagar. Söndagar = God middag, missade Gossip Girl..men den ska vara inräknad i vanliga fall. Efter det blir det ett avsnitt GRIMM och sen en film..till det blir det ofta lite gottis. Idag blev det som sagt glass.



Filmen vi såg ikväll var Conan The Barbarian..hahah En av Arnolds första filmer eller nåt...



Bra val av skådespelare...hot ;P hehe ne men den va faktskt rätt bra..eller helt OK iaf. Mkt blod och sånt såklart.

Ska fixa iordning mig lite nu så  ska jag kägga mig och kolla på Gossip och även PAN AM as usual :D feel good serier!

Som bekant blir det ledigt för mig imorrn me, det blire hela veckan har jag bestämt mig för..booring, aja..det löser sig.

Hoppas eran helg har varit fin! skrivs imorrn igen!
Natti//A



Mat & Träning 11.11.20

Ont i nacke, rygg och mage idag. Inte van vi att studsa runt som jag gjorde igår. Studsmatta ska ju vara en bra konditionsträning :) så lite träning har man iaf fått i helgen. Hoppas på att det inte stör morgondagens träning iaf hehe. tänkte köra pump men vet inte om kroppen klarar det, kankse bara ben som vanligt för dom har jag inte ont i ;) aja, får se som sagt..

Dagens träning: ingen, bara en prommenad.



Dagens matintag:
Frukost: en fralla med smör och ost, grönt te och två stekta ägg för mig, anne åt frukt & nötmusli med mjölk
Melllanmål: starbar till mig ooch optinut till anne
Middag: Egengjord pizza med mozzarella, soltorkad tomat/vanlig tomat, banana peppers, rödlök, parmaksinka och rouccula. pepsi max
Kvällens gottis: hallonsorbé med krossad marabou mint 70% och kankse lite kola/nougat sås. För er som gillar glass kan vi säga att hallonsorbé innehåller lite kalorer, väldigt mkt mindre än andra glasssorter så de kan man lätt gotta sig med ;)



Heels like candy!

Lovely! <3 Ruthie Davis




Myt: 100 situps är minimum.

Nej. Det räknas mycket när det handlar om magövningar. Men det är inte i första hand antalet övningar som skapar effekten. Tre andra måttstockar är mer relevanta:

Större belastning
En otränad person ska som huvudregel använda en vikt som är så tung att hon inte orkar mer än 20 repetitioner. En vältränad person ska välja en så tung vikt att hon inte orkar mer än 10–12 repetitioner. Överför man den principen till magövningar betyder det att du när du kan göra 20 crunches ska hitta en svårare övning eller lägga till en vikt på ett eller annat sätt. Om du gör många fler än 20–30 repetitioner tränar du upp förmågan att göra många crunches och den förmågan har inget med magens utseende att göra.

Större rörelseutslag
Ju större rörelseutslag som man kan göra i sina övningar, desto bättre resultat. Det betyder att muskeln under rörelsen ska gå från att vara så sträckt som möjligt till att vara så sammandragen som möjligt. Ett exempel på en övning med litet rörelseutslag är en vanlig situp. Om man som jämförelse ligger på en boll kommer ryggen att kunna komma längre bakåt så att musklerna sträcks mer. En situp som utförs från det läget kommer att ha större rörelseutslag.

Större utmattningsgrad
Muskeln ska helst utmattas. Om det sedan tar sig uttryck i en brännande känsla, en dunkande känsla eller att man bara tar slut i ett set spelar ingen roll så länge vikten är tillräckligt tung. Magmusklerna kan inte direkt övertränas. Så man kan gärna göra 3–4 set à 10–15 repetitioner till utmattning med ett par minuters vila emellan, varje gång man tränar.



Artikel från IFORM.



Dagens tips!

Dagens tips handlar om kosttilskott. Vi har själv som sagt testat "dietfreak-paketet" som fanns för ett tag sen, jättebra produkter till ett jättebra pris. NU finns det 2 st paket som vi vill tipsa om. Att köpa paket tjänar man på när det gäller pengar för det första, man får alltid mycket extraprodukter till ett lägre pris. Sen får man hjälp på traven när det gäller sin träning såklart. Vi har skrivit det innan och gör det igen. Kostillskott hjälper!

Många tänker säkert, man klarar sig bra utan det..visst gör du det, MEN det ger EXTRA resultat! Vi vet..vi tänkte också så innan vi provade på dom olika produkterna vi har idag. All hjälp du kan ta till gör skillnad. Det är väl däför det finns olika priodukter? :P

Dom 2 paketet är...


Renates Dietpaketet. Det här paketet är väl lite mer för dom som vill få koll på sin vikt, men även för dom som vill behålla sina mukler under en mindre "diet". Ett bra val som man har lite extra man vill bli av med. Klicka på bilden för att läsa mer om alla produkter. I det här paketet har ni även våra favvo-bars, optinut :)


Denice-Paketet. Det här paketet är för er som tränar lite hårdare och vill ha energi, bevarad muskelmassa och starkt immunförsvar. Proteinet is the shit! och dom andra produkterna är riktigt bra! Har själv testat barsen. Fick hem ett prov och dom är riktigt goda" En riktigt bra protein-bar!. Klicka på bilden för att läsa mer om alla produkter i paketet.

Sådär ja, ANKI! Nu är det bara läsa och välja det du tycker passar dig bäst ;P TESS du borde fundera på detta också..det var er vi tänkte på när vi kollade upp lite kosttillskott på Gymgrosissten.com :)



Lash-experiment!

Guuuud! Jag är helt utan fransar nu. Det är första gången sen Jenni gick sin utbildning som jag ser mig själv utan några fransar.. cancer! hahaha gud vilken skillnad.

Har tidigare skrivit att jag snart skulle få HELT nya fransar och att vi skulle prova en annan effekt på mig bara för skojs skull :) och vi bestämde oss för att idag var dagen det skulle ske! Perfekt den här söndagen när man inte har planerat in nåt annat "viktigt".



Det här är effekten jag vill åt..eller ah, typ som den från paketet från H&M vi la in igår på bloggen..den i mitten, får väl se hur det går..tror Jenni kommer klara det galant! :D

Ska bara ta en dusch nu sen är det dags att sätta igång.
Later babes//A



Missade ni?

hmmm, vad hände här då? Var det INGEN som ville ha ett par snygga fornarina jeans?? Sista chansen nu då...annars säljs dom på annat håll!

Klicka på bilden för att få mer info och fler bilder.




Senare än planerat



Nu är jag äntligen hemma. Lite senare än planerat faktiskt. Vi hittade ju inte äsn dit först men vi kom fram till slut. tog ju bara sådär 2,5 h. Vi hoppade och studsade en helt del tills jag kände att kroppen fick nog. träningsvärken gjorde sitt eftersom man spänner sig en del i alla hopp så jag la av efter en stund. Fördrev tiden med att måla naglar och ta kort på dom andra :) bilderna lägger jag in imorrn, orkar inte tömma mobilen nu.

Nu e det dags för lite nattmat i form av rostade mackor med ost och marmelad och ett stort glas oboy ;) och sedan blir det sängen. gonatt//J



Mat & Träning 11.11.19

Jag kan inte njuta av träning men jag kan iaf njuta av maten..hehe, okej. Det har gått 10 dagar idag sen jag fick träna..10 DAGAR! Det känns som evigheter sen bara för att man vill träna, för dom här 10 dagarna har ju ändå gått jättefort.

Blir så avundsjuk när jag ser Jennis statusuppdateringar på fejjan när hon är på gymmet och kör som ett djur, jag vet ju hur gött det är när man är klar med passen! guuuuud, låt mig få träna snart! Ja, det syns på henne kropp också hur hårt hon kör, min kropp kommer väl försvinna igen. Fast jag har hört att det tar mer än 2 veckor innan kroppen börjar bli "svagare"...men det spelar ingen roll, för muklerna försvinner rätt fort ändå. Det är därför jag nu har druckit en proteinshake till frukost varje morgon, lr jag har börjat göra det nu dom senaste dagarna iaf. För det är viktigast att få i sig protein på morgonen och direkt efter träningen så att musklerna får tillräckligt med mat.

Idag var det första dagen det blev lite godis denna helgen. Bad Jenni ta med sig några skallar jag kunde gotta mig med. För igår blev det bara frukt och imorrn blir det nog också bara frukt som gottis.

Frukosten idag bestog då alltså av en proteinshake, youghurt med nötter och grönt te.

Som sagt, det tar tid för mig att äta, därför kan jag verkligen njuta av maten till skillnad från dom andra som slänger i sig den på någon sekund :P haha för det tog ett bra tag innan jag fick i mig mina 2 hamburgare idag. Blev en väldigt tidig middag idag eftersom Jenni skulle iväg.



Har lite svårt med käken. Den knastrar lite vilket är väldigt obehagligt, sen kan jag inte gapa så stort än heller. Åt det med kniv och gaffel...frågan är ju varför käken typ är så knäpp? lr dom fick väl öppna upp min mun så mkt under operationen så att den nu strejkar..finns väl ingen annan förklaring?

Pepsi max behöver man inte nämna..? :P

Nu blir det iaf inget mer för mig ikväll..får väl se om Jenni kommer äta nåt efter sin lilla aktiva stund hon har just nu.

MÅSTE bara säga det här..skulle AAAAAALDRIG välja en liggande/slö livsstil framför en aktiv. There you have it!//A



Silver & black crackle.

Mmhm, eftersom man inte kan piffa till annat på sig själv så är naglarna en trevlig sak att piffa till som sagt. Gillar tillfixade naglar, naglar är viktigt för oss. Det blev ett bra resultat tycker jag..det sprack lagom mkt överallt typ. Ibland kan det bli att det spricker fult eller för mkt.

Jag gillar det iaf, blev som jag ville!



Tårna blev också bra, men det sprack lite för mkt på stortån tycker jag..men aja, what to do? Nu får dom vara så till nästa helg kasnke..




3 döskallar!

Dom 3 favoriterna. Den i mitten är en ny favvis! Väldigt mysig..Skummisskallen i hallon/lakritssmak, som den första :D looove them all! <3 ni minns väl att vi har skrivit att lakrits är bra för er? ;P

Enjoy them!




It's time to go!



Nu e det dags att åka. träningskläderna är på. Tar en spontantripp till "camp aktive". Aldrig varit där så de blir nog kul. Det får bli dagens träning med alla studsmattor osv. Anki orkade verkligen inte tärna idag. båda är helt sönder i kroppen, träningsvärk o allt. skönt som bara den men de får bli två dagars vila nu ;) kan behövas. Är hemma lite senare ikväll, skrivs då//J



Shoppingtips!

Hittade det här grymma lösfrans-paketet med 3 rätt extrema men grymma lörsfransar på H&M igår. Paketet kostar bara 69.50:-

En för varje tillfälle? Nu inför jul händer det alltid så mkt. En till julbordet, en till julafton/juldagen och en till nyår kanske? ;D Alltid kul med extra effekt!




Inspiration!

Love the looks..and the picture! <3




Fixitrix

Åh vilket vackert väder man vaknar till denna lördagen! NOT!...usch o fy! dimmigt blött och grått! :/

Vad händer denna lördagen då? Jag har då inget planerat..kan ju inte planer nåt ändå så det spelar ingen roll! Dock har jag iaf planerat att fixa till mina naglar :P haha det är iaf nåt jag kan fixa med nu när resten bara får vara.

Har tänkt o göra dom riktigt grymma, lr ah tänkte crack:a dom idag. Tråkigt nog måste jag fila ner dom till hälften eftersom en nagel råkade gå av KONSTIGT nog..dom som är sjukt långa nu, ville ha dom riktigt långa men aja. dom kommer va långa även när dome  nerfilade en bit.



Tänkte lägga ett silverlack under denna gången. kommer nog bli riktigt snyggt. Täntke göra samma sak på tånaglarna me. Resultatet får ni väl se sen :)

Ne dags att sätta igång så att man itne sitter med det hela dagen :P haha nerå. Ska lägga mig till rätta i soffan sen så får Jenni fixa det som ska fixas idag under dagen.

Later babes!//A



No work, all play.

En Gbg fredag skulle det ha varit..OM jag hade kunnat åka. Vi bestämde oss för att inte åka till far ikväll eftersom jag fortfarande behöver läka..eller inte vill visa mig ute kanske man kan säga istället. Synd :/ men aja. tråkigt när man inte har träffar pappa så mkt nu det senaste men det kommer såklart många fler tillfällen...får bara hoppas att det itne tar för lång tid igen :)

Så den här fredagen gick rätt fort med tanke på att man sov till halva dagen. Men det var gött! Det har varit en filmtittardag för mig iaf. Legat i soffan som vanligt, kollat på näst sista Harry Potter filmen, SEN började vi faktiskt titta på serien HUNG ikväll, helt ok..börjar bli bättre nu.

Sen satte vi på en film som heter ARTHUR..



No work, all play..om det ändå vore så bra ;P hehe

En rätt underhållande film, kan faktiskt rekommendera den!

Chill fredag...what else? skönt och lugnt. Hela helgen blir ju lugn. Får se vad JAG kan hitta på imorrn. Gash!..ni ska veta vad jobbigt det är att vara instängd..hehe eller alla har nog varit med om det nångång så ja..ni fattar nog vad jag går igenom.

Hoppas eran helg började fint! säger godnatt nu även om jag blir vaken ett tag till!
//A



Mat & Träning 11.11.18

Kändes som helgträning idag när jag och Anki var på gymmet i Knalleland och skulle köra ben. Vet inte varför vi inte var lika taggade, eller vi var sugna men energin var inte lika stor. Kan bero på att jag gick upp sent och bara åt frukost innan och att Anki jobbat och tränat så hårt i veckan att hon va slö i kroppen :) aja, vi körde lika hårt som alltid, skam den som ger sig och tar av vikter. Det blir samma eller mer, alltid :P



Dagens träning:
Benpress, slängde på nåt kilo extra på Anki idag eftersom hon kände sig slö o ville kicka igång henne och se till att hon tog i rejält och lät det även vara kvar på min egen :) man ska utmana sig, kunde dock haft mer känner jag i efterhand men det var ju första övningen så kankse inte de bästa och ta ut sig helt så man inte orkar alla de andra 1000 övningarna hehe :P
Utfall, hade samma vikter som i onsdags om jag inte minns fel
Knöböj, la nog på 5 kg extra om jag inte minns fel men vem bryr sig bara de e tungt så man får ta i tills man spricker på sista som sagt..
Baksida lår på maskin
Vader på maskin
Ben/rumpa på favvomaskinen
Mage på favvomaskinen
Planka för bålen
Mage
med kettlebells, visade anki en övning hon inte gjort, det e jobbigt med tunga vikter



Dagens matintag: Vaknade sent så de har inte blivit så mkt mat
Frukost: Två stekta ägg, två rostade mackor med öst och marmelad, grönt te
Middag: Pizza tonno (fryspizza) med stark kebabsås och pepsi
Kvällsgott: Frukostskål med mango och honungsmelon, lite hallonsorbé med nougatsås

Tror inte det blir så mkt mer, är mätt och belåten och de får inte bli för mkt överskott av kalorer än vad man gör åt eftersom jag inte varit så aktiv och vaken länge, det är så man får den där fetthinnan som "gömmer" musklerna. Träna sig större och äta sig mindre brukar jag tänka, så man stannar där man är i storlek men får fram musklerna mer eftersom man får bort de onödiga fettet på. :) äta ordentligt så musklerna får sin mat dock, bra med mkt protein annar växer dom inte, då gör man sönder dom ist, de e så man blir mkt smalare snabbt, men vill man ha en ständig fettförbränning är större muskler bättre! glömde dock mitt protein hemma idag, kass men jag klarar mig en dag utan :)

Later//J



Dagens shopping!

Fredagsshopping is never wrooong :D man kan ju inte börja helgen bättre med andra ord <3



Kunde inte låta bli att köpa snyggingarna från Gina Tricot 399:-



Sen blev det 4 små väskor från H&M. Kostar bara 29.50:-/st så vi köpte alla färgerna som fanns :P hehe



Nagelfilar är alltid bra att ha, har alla på jobbet så vi behövde en upplaga hemma också. Båda är från Kicks. Glasfilen kostar 65:- och den andra 20:-

That's all for TODAY ;)



Ärenden..

Eftersom vi båda är lediga denna freadgen har Jenni sprungit runt och gjort lite "viktiga" ärenden. vaknade sent men det gjorde inget för tiden passade bra med det som skulle göras :)



Jenni åkte till jobbet och hämtade vårat shoppande, dock hade våra skor inte kommit än :( men tröjan kom o den var FAB <3



Efter det åkte hon o hämtade våra älskade protein som kom redan ogår, men kunde inte hämta det då eftersom vi itne hade tillgång till bil. Men nu är det hemma iaf! GÖTT!



Hon åkte även till Gina i knalle och bytte byxorna som hela tiden har gått sånder i dragkedjan, så nu håller vi tummarna att dom sista håller, annars kan dom dra åt skogen! det blev även liten annan shopping som ni får se sen ;D hihi love!

NU kan man chilla lite..lr NU börjar vårat fredagsmys med film o mat o allt vad det innebär..ha en fortsatt trevlig fredag så skrivs vi senare!

Later babes//A



Shoppingtips!

OMG! ni har väl inte missat att dom finns i guld nu me??! <3




Myt: Magövningar får bort magfettet.

Nej, dessvärre inte. Du ökar risken för att bli tjockare om magen om du är stressad, sover för lite eller dricker för många öl. Men det omvända gäller inte: inte ens 100 situps om dagen kan få just magfettet att försvinna.

Hudfett märker bara i mycket liten omfattning vad som händer i musklerna inunder, och särskilt inte på ett sätt som får det att försvinna.

Så gör du i stället

Det enda sättet att nå dit är med energiunderskott: att förbränna fler kalorier än du äter och dricker. Det tär på fettet över hela kroppen – också på magen.

Rätt magträning påverkar ändå hur din mage ser ut. Inte på grund av fettminskning, utan på grund av bättre hållning. Om du kan träna upp de nedersta musklerna, de över buken, särskilt transversus abdominis (den djupa tvärgående magmuskeln), så att den hela tiden upprätthåller en viss spänning kommer den att pressa in din mage och räta ut dig så att du ser smalare och hälsosammare ut – och ofta blir du 3–4 cm längre. Du kan inte heller bara svälta dig till en snygg baywatch-mage.

 

Du ska kombinera två insatser:
1) Du ska ha tillräckligt med muskelmassa.
Det får du genom att hela tiden utmana dina magmuskler med övningar,
som är så tuffa eller tunga att du bara kan göra 10–12 stycken åt gången.

2) Du ska gå ner så mycket fett generellt
att också dina magmuskler blir synliga. Som kvinna kan du uppnå en platt och fin mage med en svag muskelmarkering om du har en fettprocent strax under 20 och om du har tillräckligt med magmuskler. Män ska ner till en fettprocent på cirka 15. Båda ligger inom det sunda spektrumet.

En markerad tvättbräda får kvinnor bara med en fettprocent under 15, medan män ska ner under 10. Som jämförelse ligger kvinnors fettprocent i genomsnitt på 25–30 och mäns på 15–20, lite beroende på ålder.

 

Artikel från IFORM.

 

Riktigt bra tips/fakta det här, för det här stämmer ju :)




Nespresso @ members!



Nu e vi två nepressomaskiner rikare ;) vi får ju dom "gratis" kan man säga eftersom dom kostar mindre än 500 kr och man får tillbaka 500 kr när man köper eftersom nepresso alltid har en sån deal. bara att regga köpet från members hos nepresso så får man tillbaka eller tillgodo 500kr. Välj själv...bästa dealen någonsin ;) Dom e redan slut, allihopa, tom dom dyrare varianterna men sign up o få fler superbra dealar ;)



Premiär ikväll!

Hoppas ni INTE har missat att VAMPIRES har premiär ikväll!! 19.00 på TV6 Det kommer vi ABSOLUT inte missa! looove it!! <3




Rastlös..

Hehe jag var nog lite rastlös nu under kvällen..så vi bestämde oss för att "fixa till" Jenni små fransar..nu ligger hon där o väntar :P hehe har precfis börjat..lr nah inte precis men för en stund sen iaf, så hon får ligga där en stund till..hon somnar nog till ett antal ggr, för Jenni kan typ somna any where any time typ :P till skillnad från mig..hehe.

Yeye, Jenni gjorde iaf Joannas fransar idag..dom blev jättefina! Hon hade sjukt fina fransar i vabliga fall också!



Före och efter..



Idag har jag bara legat och glott på tv o shit..inte hänt alls mkt förräns Jenni kom hem, lr då hände det ingenting heller förrutom att jag fick lite sällskap av Anki :) Trevligt att träffa henne igen, hehe

kollade på den 6:e Harry potter filmen, så nu är dte bara 2 kvar :) Tar en per dag så är det klart tills på lördag. Rätt lagom känner jag.

Ne kan inte sitta här längre, Vill ju få klart Jenni, kasnke får fortsätta liiite imorrn me, men vi har ju itne brottom i säng ikväll eftersom våda är lediga imorrn :D nice as hell!

hoppas eran torsdag var fin, IMORRN ÄR DET FREDAAAG :D hihi
natti babes!//A



Mat & Träning 11.11.17

ooooh oooh sometimes.. I get a good feeling!

Så var det idag, som vanligt iofs :) Lyckades vara i tid till gymmet. 08,00 sa vi men Anki blev lite sen så jag passade på att springa 10 min på lörpbandet. Gött, jobbigt.. ovant typ.. inte gjort de på år och dar känns det som.

Överkropp as usual. Snart behöver vi ju knappt skriva vad vi tränar för de blir typ samma samma, ska nog börja variera mer men dom övningarna vi gör ger oss bäst restultat och de finns en del övningar man ska göra för att komma frammåt i sin tränign så de e mest därför. Får göra en lista på dom 5 nån dag.



Anki blir smalare och tajtare för varje dag. jag får smalare midja, bredare rumpa och axlar. precis som vi vill ha det ;)

Dagens träning: Ändrade ordning lite iaf som variation :P
Rodd på ställning
Marklyft med stång
Armar på ställning som i tisdags med tyngre vikter ist för cirkelträningen
Chins på ställning med hjälp av vikter
Axlar, lyfter stång uppåt
Axlar, hantlar åt sidorna
Mage på maskin med vikter
Mer mage, underdel.. slänga ben, sidor situps och planka
Stretch



Dagens matintag:

Frukost: powersmoothie gjord på ägg, banan, yoghurt, proteinpulver, havregryn, linfrön och blåbär.
Efter träning: proteinshake
Lunch: Köttfärsbiffar och bladsallad med tomat och rödlök, yoghurtsås
Mellanmål: Powersmoothie
Kvällsmål: grönt te och gottis yoghurt med blandade nötter och honung

Allt känns bra, både mat och träningsmässigt o de är hur gött som helst. Sista träningen imorrn då. Får väl se vad vi hittar på. Legs, ass & abs på g <3 later//J



En vecka!

Okej, en vecka? HUR FORT GICK INTE DET DÅ!?, visst ALLA veckor går fort, det skriver vi hela tiden och alla känner det också men GUD. Den här veckan flög och nu är det typ exakt en vecka sen jag kom hem från min operation. Tänkte bara typ göra ett lite "update inlägg". Vet inte hur många det är som egentligen bryr sig om det men jag bryr mig inte om ni inte bryr er ändå ;P hähä

ne skämt o sido..men en vecka sen kom man hem och såg helt påkörd ut, det gör jag idag me..lr ne! Jag ser mest misshandlad ut. Vad tänkte jag på förra onsdagen när jag typ tänkte, "a, men jag blir borta en vecka från jobbet"? hahaha! jag skrattar ju bara av att tänka på det! Vad naiv man är ibland. Det är för guds skull nu efter en vecka det BÖRJAR bli bättre...det BÖRJAR läka. Har previc "fått tillbaka" min näsa. Då kan ni ju tänka er hur svullen jag har varit?

Kom på det här om dagen att hade jag inte varit med om det här förr, typ att se "vanställd" ut..då hade jag fått en depresson. Det är SJUKT lätt att hamna i depressioner. Tror faktiskt jag hamnade i en sist. Så denna gången har jag inte gjort det eftersom det inte är en "nyhet" att jag ser ut som gör jag o ah..allt det där. För man ser ju inte ut som sig sälv efter en sån här grej, även om man sen ser ut som sig själv när man väl är helt läkt. (med vissa försändringar såklart) Men det är svårt att se nu, under läkningsprocessen.

Aja..är så ivrig på att bli bra nu! men det kommer som sagt dröja, vet att jag blir hemma minst en vecka till typ. Lika bra..har återbesök nästa tisdag så jag vill vänta tills dess iaf. Skönt när man sen kan börja sminka sig o allt det normala igen, nu känner man sig så himla rutten ju! Man gör ju ingenting med sig själv. förrutom det vanliga som duscha o bortsa tänderna såklart :P hehe



Den här bilden är från förra året. En av första gångerna jag gjorde iordning mig ordentligt efter operationen när jag itne hade några blåm'rken och shit..så jag längtar till nästa gång :D

TROR att jag måste skippa våran julfest i år! :( men mkt kan hända på en vecka dock!
I hope i can make it...//A



Klickat hem!

I'm dying!..kan INTE låta bli att shoppa just nu!! what's happening? hehe EN sjukt snygg outfit blir det ihop iaf ;D




The weekend starts now!



Yeeey, nu börjar min helg. Jobbat färdigt för idag iaf på nelly, men ska göra en tjejs fransar om en stund oxå så ska skynda mig hem ;) Tog ledigt imorrn eftersom de inte finns så mkt o göra nu och jag jobbade i onsdags o Anki var ledig så vi kör tvärtom imorrn! Blir skönt men ska fortf dra med henne på lunchträningn!

Jaja, dagen har varit skoj, lugn o lite allt möjligt. Har fotat utomhus för nellys skor, Ni ser min outfit på bilden ovan, väldigt söt :) hehe fotade utomhus så de var väldigt kallt men de gick bra ;) Nu måste jag skynda. Skrivs senare byebye//J



Wish-list @ nelly.com

Har vissa grejer på den här listan men tänkte slänga ut ett litet hopkok av vad jag skulle kunnat tänka mig om jag inte hade nåt av det och de kan ju hjälpa andra att komma på nåt. Vi i personalen skulle även skriva in som en rolig grej om vad vi önskade oss så här är lite av det iaf ;)



Revitalash är ett måste för fina långa fransar.

Ett par höga stängda skor är ett måste.

fina partyklackar kan man aldrig få för många av.

Nya goda dofter kan man inte heller ha för många av.

En snygg väska kan man inte gå utan.

Ett par riktigt snygga ordentliga kängor som tex. dr. martens. I want!

Tjejer gillar smink. En perfekt ögonskullepalett med alla tänkbara färger

Två av de snyggaste läppstiften jag har hemma. Think pink och spotlight red, en för varje tillfälle

Piffa till naglarna med snygga lack!

Till sist, bra borstar att sminka sig med.



IGEN!?



Se vad som hände med mina sprillans nya jeans som jag skrev att dragkedjan gick sönder på första gången jag skulle ta på mig dom hemma. HAHA samma sak hände IGEN på gymmet när jag skulle ta på mig de nya paret som aldrig använts. HERRE GUUUUD jag dog lite. Gick till gina och sa att det var ANDRA paret som gick sönder på samma sätt ochjag inte hade annat att ha på mig till jobbet. Men de fanns inte i storlek i stan så fick lägga undan i knalleland. Dom sitter helt perfekt så dom är inte små eller nåt men detta ska inte hända. 500:- o så dålig kvalle?! Jag vill ha dessa byxorna eftersom dom är så snygga i sitter sjukt fint och tänker byta dom en sista gång. Händer det en tredje gång får det vara, sjukt dåligt! skärpning gina!!



Dagens tips!

Ikväll är det premiär för GRIMM 20.00 på TV6



Har själv redan sett 3 avsnitt och det börjar bli spännande nu, det tar alltid nåt avsnitt innan det börjar "hända" saker.



all good..so good!

Ah, igår fick jag en förfrågan om sushilunch..you know us, looove the sushi..så vem kan tacka nej till det?? hehe. Men frågan var bara om jag skulle "kunna" äta det. Ah..ni fattar, få in det i munnen..att äta och tugga är ju inte det lättaste nu för tiden iaf. MEN det gick förvånansvärt bra, sushi är inte direkt nån hård mat.



Min vän kom upp med en "special such" från det nya placet, Masaki :) Ni vet det vi skrivit om några grr. Det var lika bra som vanligt! Tack ännu en gång för lunchen!

Hade sällskap hela den 5:e Harry Potter filmen också, JÄTTElagom tills Jenni kom hem med som ni redan sett, god choklad o sånt. Jag har inte behövs vara ensam mkt idag med andra ord.

Så jag och Sis har haft en myspyskväll med RINGER..sooo good! En helt fantastisk vilodag för en gångs skull känns det som! Imorrn blire mkt vila me..för mig då :P hehe Jenni kommer jobba men det blir en lugn dag antagligen.

De är konstigt att inte någon hälsar på mig faktiskt...när dom nu kan, för jag kan inte ta mig ut iaf! Men folk har väl bättre saker för sig kanske? vad vet jag..

Aja, nu ska jag inte sitta här och glo utan jag ska glo lite på tv istället och sen ska jag sova! More rest for me!
Natti babes!//A



Mat & Träning 11.11.16

Vi tog cykeln bort till Knalleland. Anki skulle lånat Annes cykel så hon slapp trampa på sin sega så hade vi kommit fram o tebax liite snabbare :P haha, aja det gick bra iaf. Anledningen till att vi valde knalleland ist för city e för att man varier sin träning lite eftersom alla maskiner inte ser likadana ut på dom två ställena. Skönt som sagt..

Jag var pigg och glad, somnade redan innan 10 och det har inte hänt på lääääänge men det behövdes. Ska lägga mig snarast idag oxå tänkte jag. Lika tidig träning imorrn men istan för vi orkar inte ta oss till knalle. Det är kallt och halt som fasen. Snart dags att ställa cykeln för vintern :( tråkigt!



Dagens träning:
Benpress
Utfall
Knäböj
Baksida lår på maskin (bild ovan)
Rumpa/lår på "favvo-maskinen" (bild ovan till höger)
Vader på maskin. Varvade mellan dessa tre, som vanligt alla övningar 3*12 med vikter så att man knappt orkar den 12:e, annars har ni på för lite så släng på meeer.
Anki gjorde även insida lår men inte jag
Mage på favvomaskinen
Plankan
Underdel av mage med raka ben mot golvet och upp igen
Stretch!



Dagens matintag:
Frukost: två kokta ägg, yoghurt med linfrön och jack3d preworkout
Efter träning: proteinshake
Lunch: kycklingfilé med couscous och yoghurtsås
Mellanmål: Två kesoplättar och grönt te
Kvällsmål: Grönt te och en kaka marabou 70% mint ;) gottis!

Thats all for now, blir sova tidigt som sagt, upp o träna imorrn så jag säger gonatt!/J



Snygg stil!




mmmm...



..marabou. Kom hem med dessa två till mig o syrran. ÄLSKAR den och kan inte få nog. Köpte lite panodil till Anne oxå så hon klarar sig. Vi tänkte ha en myskväll hemma och inte göra ett skit, förutom att laga morgondagens mat då men utöver det ska vi dricka te, äta choklad och kolla några avsnitt ringer eller hung. hört att hung ska vara bra..  //J



Nyhetsbrev v.46

Dream dream dream!




Forget your boyfriend!

KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖP <3




Shoppingtips!



Måste använda våra silverjeans vi köpt på Gina Tricot, sjukt snygga men blev sugna på dessa också faktiskt, skadar aldrig att ha två par när vi ändå är två :)



Idag åkte den på!



Det var dags.. det var ju svinkallt ute på morgonen vid typ 07,40 när man skulle ta cykeln bort till gummet :) känns som om jag riskerar att frysa såpass mkt att jag blir sjuk om jag inte börjar använda den nu och sjuk är det sista jag vill bli. Kan ju inte träna eller jobba då o de e två saker jag inte har svårt för ;)



Har en helt vanlig svart från Stadium jag köpte för mnåt år sedan, varm och jätte skönt så varför byta när den inte äns är sliten ;) //J



Klickat hem!

Då var det dags att fylla på lagret igen..av proteinpulvret alltså :) Det var 5 månader sen vi köpte sist. Även då köpte vi "storköpet" på 8kg. Köper alltid storköpen, man tjänar väldigt mkt på det OCH det håller som sagt väldigt länge. Älskar när gymrossisten.com har erbjudanden med storköp och andra "paket". Har köpt deras special paket nångång innan också. Nu finns det 2st som vi tänkte tipsa om. Då har vi såklart mest ANKI och TESS i tankarna, dom skulle nog vara bra för dom båda :D

Anyway..våra protein vi köper är såklart whey100. Nu får det gå ett halvår till innan man köper nytt :P lr vem vet? Vi dricker ju det lite oftare nu för tiden faktiskt. Klicka på bilden för att komma till produkten.




Baby steps..

Tisdag it is/was..were? äh,what ever! hehe. Tisdagar "brukar" betyda tvättdag, självklart var det en tvättdag idag också, kunde gå ner tidigare idag eftersom ingen tvättade på den tidigare tiden. Skönt! fick klart allt rätt tidigt. Får ta lite åt gången dessa dagar känner jag, när jag kom upp första gången från stugan så kände jag att jag blev lite öm på min handled, en liiiten bit ovanför där dom hade droppnålen under operationen, guess what?? Helt otroligt nog så var det en liten bit av min ådra som svullnade upp!

HALLÅ LR? vadå känslig?? Tog hirudoidsalva på det direkt. Så att det inte skulle bli värre..har smort den några grr under dagen. den är lite svullen fortfarande och lite öm men inte så som innan, får hoppas att det bara va nåt "litet" och att det inte blir värre. Shit vad man är känslig nu alltså. Kände det så jag ville verkligen inte anstränga mig mer idag. Blir lite rädd när det hände saker, känns som om vad som helst kan poppa loss i min kropp just nu.

Hur som helst så kom Jenni hem tidigt idag, då tog hon hand om städningen, hon fattar ju att jag inte ska hålla på med sånt just nu. som sagt, kommer inte anstränga mig alls i "onödan" nu.



Hann inte riktigt med att få solen i fejset idag. Konstigt nog hann solen gå bakom bygggnaden innan jag kom ut på balkongen, hehe att jag lyckades missa den!? Men lite frisk luft fick jag iaf..tog min lunch där ute :)

Jag lyckades ännu en dag bara se en Harry Potter film :P haha vad är det jag gör som hindrar mig från att bara ligga still? Jag kan inte fatta det. När Jenni va hos mickan fick jag iaf chansen att ligga ner och bara glo på filmen. Hade gjort lite ispåsar också så att jag kunde ha dom i ansiktet under tiden, NU ska fan svullnaden ner..lr lite mer iaf! Kommer ligga med påsarna hela dagen imorrn typ, lr så mkt jag orkar och kan iaf. Det är rätt skönt, fast inte när det blir fööör kallt dock, då gör det bara ont.



Äh..nu stänger jag av datorn..eeeller så kikar jag på ett till avsnitt av Desperate innan läggdags :) får hoppas att jag får sova lite bättre inatt, har varit helt matt i huvvet..för idag har jag inte sovit nåt på dagen heller.

Hoppas eran tisdag var bra!..snart är det fredag! Var bara tvungen o skriva det :P säger det alltid annars på jobbet innan man går hem på tisdagar :)

Natti//A



Mat & Träning 11.11.15

Överkropp i vanlig ordning men ändå inte helt som vanligt. Vi bytte faktiskt ut två övningar idag eftersom det är viktigt att variera. Nu har vi enbart tränat gym i 2,5 veckor imorrn och tänkte köra nåt bodypump-pass nästa vecka så man chockar kroppen lite.

Som jag skrev tidigare har jag träningsvärk i rumpa och ben, as nice med andra ord för det betyder att man lägger på bra och tränar lite hårdare för varje gång, sånt gillar jag. Jag hoppas att jag känner av dagens träning imorrn oxå :) att träna bort träningsvärken är skönt som bara den så man ska inte börja gråta om man har lite ont och tror att man inte klarar av att träna, man är oftast starkare, iaf vi känns de som..



Dagens träning:
Rodd på ställning
Marklyft med stång
Chins på maskin
Axlar med lyft uppåt med stång
Axlar med lyft åt sidorna med hantlar
Triceps och biceps på ställning (bild) Istället för våran lilla station där vi gör dips och använder hantlar så bytte vi till det här med tyngre vikter och 3*12 som på allt annat. Bra o chocka dom med tunga vkter emellanåt ist för bara uthållighet som man får på dips och hantlar i lättare vikter. Vill dock inte köra för mkt sånt här då jag bygger lätt men man får jävligt fina armar om man variera allt tillsammans ;)
Mage på maskin
Plankan
Armhävningar
Stretch

Dagens matintag:
Frukost: två mosade ägg med smör och jack3d preworkout
Efter träning: proteinshake
Lunch: Kycklingfilé och couscoussallad innehållande fetaost, tomater, bladsallad och rödlök, yoghurtdressing.
Mellanmål: En optinut proteinbar
Kvällsmål: Fikat hos Michaela som var en macka med skinka, ett ägg, lite yoghurt och te

Åt nog 10 nötter eller nåt till mitt te under tv-tittandet and thats it :) Nu ska jag duscha o sedan sova, tidig träning imorrn!



Umgås lite



Sitter hos Michaela och umgås lite. Har inte setts sen jag gjorde hennes fransar så det var på tiden :) När jag kom hit möttes jag av ett framdukat bord med massa gottis. Hon är för söt! Ägg, te, macka och yoghurt. Satt perfekt med tanke på att jag inte åt nåt hemma.



Smakade på en jätte god yoghurt som jag aldrig testat förut, blev kär, ska köpas nästa gång vi handlar :) Ska snart dra mig hemåt, duscha o sedan sova. Är sjukt trött och jag o Anki ska träna tidigt imorrn :) skriva senare/J



New in!



Vem kan motstå dessa!? ;)



sköna dagar..





Jag hjälpte till på inköp, fixade med produktbilder och till sist fotade jag av några byxor till magasinet som skulle fotas både ut och in, tyckte jag var lite roligt faktiskt, ;) svårt o få på skinnbrallor ut och in faktiskt men de gick ju bra till slut.



Anki besökte mig med underbara Lilly för att hämta sina nyinköpta skor och lekte lite. Ni ser ju, Lilly är en naturbegåvning på catwalken ;) Sedan tyckte jag att jag hade jobbat klart för idag så jag gick hem.. vi ska ju ändå till jobbet imorrn oxå så vi gör lite mer nytta då ;D

Jag ska städa lite snabbt sedan tar jag min cykel och cyklart iväg till en vän o hälsar på lite. later//J



Otroligt jobbigt

Den här natten var nog sämre än dom föregående..det är lite wired att nätterna kan bli jobbigare ju längre tid det går. Men så var det nog sist också tror jag, då när boobsen blev fixade. Då kunde man fan aldsrig sova hur man ville och ja, man började som sagt känna av allt mer när man inte kunde gå på sona smärtstillande tabletter. För ja, det är då man börjar känna av allt på riktigt. det tog ju fan ett halvåt innan man kunde ligga ordentligt på sidan och sova. hehe

Anyway, denna natten jag ja ännu en gång vela vönda på mig, gjorde det en gång igen och märte att jag låg o hade tryck mot kinden..åh! Och en annan grej som inte alls ha varit rolig inatt är att jag börjat sova med "öppen mun"..ni vet att den kan öppna sig för att man somnar i bilen eller så :P haha ofta en rolig syn. Det var iaf jobbigt, jag vaknade av det många ggr, så nu är man inte speiellt utvilad. Vet dock inte om det kasnke är ett bra tecken på att käken håller på att mjuka upp sig men ändå. Hade lite huvudvärk så Jenni fick ge mig en IPREN imorse när hon gick upp.



Och sen som sagt, jobbigt att ligga sittandes typ, ryggen värker så jag försökte stoppa kuddar under knäna så att jag kunde ligga lite skönare, hjälpte faktsikt lite..

Har ont i huvvet nu me men det är väl mest för att jag inte får nån frisk luft direkt...fy för det också! Yes..ett klagoinlägg det här. Jenni har det gött på JOBBEt medans jag har det SKIT hemma :P hehe

Ska hjälpa en vän lite snabbt med en grej han behöver, SEN ÄR DET FAN VILA som gäller..harry potter :) och lite verkstabletter me då!

Hoppas ni har en fortsatt solig och trevlig dag! Later babes//A



Mys @ work!



Tyst och lugnt kan man bsekriva dagens tillvaro. Studion är helt tom eftersom vi inte har någera fotningar så det var lite av ett val. Att jobba eller inte jobba? Jag valde att jobba efter träningen men ANki valde att vara ledig. Som tur är får vi välja själva ;D sköönt jobb med andra ord. Jag hjälper inklöparna med annat idag så får vi se om jag e ledig imorrn eller torsdag istället eftersom vi inte har fotninagr då heller. Allt e gött helt enkelt ;) Ont i armar och rygg, oh yes!!



Att träna eller inte träna...



Det första såklart, de andra finns inte äns ;) så e de bara och det roligaste som jag skrev igår är ju att Anki kommit igång o tycker det e as kul och knappt kan vara utan! <3 Vet ni vilken träningsvärk jag vaknade med, ojoj, jag får hoppas att jag kan träna bort den imorrn ;) sköönt!

Sovmorgon, nyvaken, jack3d och två mosade ägg i mitt system och snart e det dags att cykla till gymmet. Vi skrivs när jag kommit till gymmet :) later//J



Bästa idén!

Var aldrig eller har aldrig varit ett stort "Harry Potter fan"...när filmerna kom så var det typ what ever. För ännu idag har jag BARA sett dom 3 första. Nu finns det ju 8 st..

Fick en riktigt bra idé när det gällde att slösa min tid..eller vafan, vadå slösa? Spendera tid menar jag såklart :) Tog mig tiden att ladda ner alla Harry Potter filmer.



1:an och 2:an sket jag iofs i för dom vet man hur dom är och dom kommer jag ihåg men jag laddade iaf ner resten, så nu vet ni vad jag har gjort idag :P lr nae, jag kollade faktiskt bara på en film. Så imorrn blir det såklart fler...men visst var det en bra idé? Att se filmer man tänkt se fast aldrig orkat bry sig om är ett bra tidsfördriv när man inte kan göra så mkt annat. Dom nyare flmerna kommer såklart bli bättre, det är jag övertygad om..MÅNGA älskar ju faktsikt Harry Potter, och det är en genre jag ändå gillar så..

Ladade ner det som fanns i form av våra serier vi kollar på också. Så när Jenni var klar med dagens jobb med Cilja och jag hade vilat(sovit) i nån timma så hade vi en liten mysstund med ett avsnitt av RINGER också. NU är det spännande :)

Anyway..är inte speciellt trött tack vare vilan så jag ska ta o kika lite på nätet och även kolla ett avsnitt Desperate HW innan jag tar mig en IPREN och slocknar.

Hoppas ni har haft en finfin sart på den här veckan!
Natti//A



Mat & Träning 11.11.14

Oh my.. idag var vi helt slut efter träningen.. anledningen är väl ännu en gång att vi tränade lite hårdare! Den här gången var det bara jag och Anki som träna. Tess dissa pga av hon mådde dåligt och Anne får ju inte träna som ni vet. fattar ni vad vi tog i och hade tempo eftersom vi bara var två ;)



Rumpan och benen skrek efter hjälp efter passet, skönt som bara den. Ankis rumpa hade fått en egen puls och den andades sa hon hahahah jag dog lite, men hon e så taggad nu så de e så jävla skoj att träna med henne. Hon har kommit igång riktigt bra!



Jag fick henne till att träna våra benpress, testa nåt nytt eftersom hon alltid sitter på dom andra benpressmaskinerna som man sitter mer rakt. Gillar dessa mer, man tar i mer kmänns de som, ända ner från rumpan :P Aja, hon tyckte om den iaf. Jag slängde på en hel del mer, får se vart de slutar på fredag :) Fick även Anki att öka på utfall, hon klarade det och de e så man utmanar sig

Som sagt.. benen och rumpan skrek efter hjälp, de kommer va gött imorrn ;)

Dagens träning:
Benpress (bild)
Utfall med stång på ställning
Knöböj med stng på ställning
Mage på maskin med mkt vikt
Plankan
Baksida lår på maskin
vader på maskin
Lite mer mage för mig
Anki gjorde insida lår

Dagens matintag:
Frukost: havregrynsgröt med linfrön och syld, multivitamin dryck
Tidigt lunch: kycklingfilé med couscous sallad
Efter träning: proteinshake
Mellanmål hemma: nudlar och en burk tonfisk
Kvällsmål: grönt te och två plommon

Anne har ätit mycket flytande föda i form av smoothie, turkisk yoghurt, fisksoppa och lite apelsin och mer smoothie. hon försöker hålla jämta tider som vanligt. hon tillsätter proteinpulver i sina smoothies oxå för att hålla uppe muskelmassan. thats that//J



Shoppingtips!

<3




Lugn och ro....



Hej alla söta. Kom hem för en stund sedan och sitter o äter lite mellanmål och dricker te innan Cilja kommer hit och fyller på sina fransar. Det var ett tag sedan jag gjorde en påfyllning nu känns det som.. skönt med lugn och ro med tanke på att de senaste veckorna var lite stressiga så jag skulle hinna med alla prover men nu kan man ta allt som man själv vill och har tid med :) jag har tid den här veckan, funderar på att ta en eller två nya som vill testa på, två vänner såklart eftersom ja tar dom som "stått i kö" först och främt :) aja, vi får se, skönt med lite extra ro som sagt för jag har några inbokade i slutet av månaden så alla är snygga inför jul osv!//J



I'm trying!

Det är svårt..som jag skrev igår kväll. Det är svårt att låta bli att göra grejer när man "kan". Ända sen jag vaknade idag vid 10 så har jag FÖRSÖKT att BARA ligga still och inte sntränga mig mkt alls. Har dock gått och småplockat lite, men ska faksitk ge mig själv den här chansen att inte göra nånting nu dom kommande dagarna. visst jag kommer få fixa lite saker som tvätt och sånt, men det har jag tid med hela veckan. Det går alltid att lösa. Jenni kommer iaf inte behöva sköta det..så du kan vara lugn sis ;)

Men nu är det som sagt viktigt för mig att bara låta mitt huvud vila, känner att det är tugnt hela tiden, det är ju som sagt svullet och ett svullet huvud är aldrig bra att anstränga.

Inatt var det rätt jobbigt igen, sover ju typ sittandes som jag skrev, orkar inte sånt :P det är jobbigt så jag hade vänt mig på sidan lite o sen haft handen vid kinden..smaart va? kände av ett litet tryck när jag vaknade till och fattade vad jag höll på med. nooot good!



Föresten..blev påminnd av att jag faktiskt köpte den där salvan mot blåmärken och svullnader. Hirudoidsalvan. Den ska få blodkärlen att dra ihop sig fortare och därför förkorta livslängden på blåmärket. Den kletar jag nu in i mitt fejs :P haha fatta vad jag går runt o ser flötig ut lr? lr ne så farligt är det inte men ändå, bra att testa nu. Tar den på hela kinderna o under ögat för det är runt ögonen det är som mest färg så att säga. är HELT lila.

Får hoppas att den hjälper mot allt det här..hehe Värt ett frsök, har ju inte använt den nånting sen jag köpte den.
Yeye..jag håller tummarna iaf, dags att smörja lite till.. Later babes//A



Försöka går ju..



Anne är söt och lägegr fram en outfit till mig igår kväll så jag skulle slippa rota i garderoben medan hon sov. Hehe hon ställde fram dessa och självklart drog jag på mig dom när jag bytte om efter träningen.. MEN HALLÅÅÅ jag kan ju knappt gå med dom nu efter ett monster benpass, haha ;D försöka går ju iaf, jag får varva lite men just u e mina ben så skakiga att jag väljer tofflorna som ligger här ;) tack ändå söta Anne!



Jag undrar..

En sakk jag undrar just nu är "hur skulle jag se ut om jag aldrig åt onyttigt, massa pizza, godis, choklad och drack så mkt alkohol"



Jag är inte så noga med de jag äter eftersom jag tränar mycket och ämnesomsättningen är hög men det är alltid kul att undra o försöka föreställa sig. Jag kanske ska ta en jätte nyttig månad, bara äta rätt och inte trycka i mig massa socker och alkohol. Äta mer frukt och vatten på helgerna ist :P Vill ju göra nåt extra med kroppen när man kommit dit man velat och lite längre. Alltid kul att utmana. :)



MOST WANTED!

OMG, ge mig!! <3




LAMO!

Helgen är REDAN slut igen!..dock gick den inte lika fort som den brukar för mig..för jag trodde typ att det var torsdag i fredags o igår kändes det som söndag, hehe så det var väl lite skönare..men det är ju BARA för att jag legat still..eh, hemma HELA helgen. Inte för att det inte varit skönt men ändå. En riktigt lugn och ja faktsikt väldigt ENSAM helg också. Men just nu vill jag inte ha folk runt omkring mig ändå. Känns inte riktigt bekvämt eller hur jag nu ska uttrycka mig. Självklart så är Jenni runt mig all the time..nästan iaf :) det är helt OK såklart. Henne vill jag ha nära!

Anyway, en ny vecka börjar strax..och vad ska jag då göra? Jo, jag ska bara va ett lamo som ligger i soffan och inte gör nånting vettigt alls. HATAR det, hatar att bara ligga ner och inte göra nåt...men jag MÅSTE. Kommer nog få panik nu under veckan, kommer försöka hitta på saker och göra här hemma, men egentligen ska jag bara vila för att få ner svullnaden. Ska egentligen inte sntränga mig så att alla kärl i kroppen ska få slappna av och dra ihop sig. Men det kommer inte bli lätt. You know me right?

Söndagen bjöd på en hel del soffliggande aktivitet..ända sen man vaknade typ. Gick upp rätt sent idag. Film blev det ikväll också.



Helt OK faktiskt..men jag förstog faktsikt inte varför den sluta som den gjorde? Detta ska väl vara "förklaringen" till dom andra filmerna? ni vet "början" till allt. yeye..

Nu ska jag väl bara kika klart lite saker på nätet och sen tänkte jag ta mig en dos av PAN AM me :)

Hoppas ni hade en finfin helg så skrivs vi imorrn igen! Så får vi se vad som hittas på..
Natti//A



Mat & Träning 11.11.13

Kan väl ta och göra ett inlägg om mat och träning. idag.. Sen i onsdags har det såklart inte blivit någon träning för mig och nu vet ni varför. En av anledningarna varför fvi körde på med hårträning för 2 veckor sen var för att vara förberedda på min operation. Eller det var iaf därför vi skulle köra riktigt hårt varannan dag med över och underkropp. Det var min "önskan" och den funkade ju bra, den KÄNNS bra så den fortsätter nu me..finns ju ingen anledning till att byta ut den, fast nu kommer väl tjejerna gå på pass och sånt under dom kommande veckorna också.

Jag är så avundjusk..hatar att vara utan träning! det blir nog minst 4 veckor utan. Frågade ang det men MINST tills jag har varit på återbesök den 22:a. Sen vill man inte förstöra läkningsprocesen med ansträning som gör att asiktet fylls med ännu mer blod..det är så lätt för känsliga kärl att gå sönder när dom redan är skadade.

Det har varit lite jobbigt med maten nu dom närmsta dagarn, käkarna gör ont, kan inte gapa så stort och det gör sjävklart ont när jag försöker tugga. Så jag har ju ätit en del youghurt och flytande föda..soppa o sånt. MKT galss :P hehe varje dag denna helgen har jag tryckt i mig glass. Får akta mig med sånt nu..men helgen är ädnå slut så nu blir det som vanligt igen..NYYYIGT med andra ord!

Idag hade vi en tacokväll..det har aldrig tagit så lång tid att få ner en taco :P hehe men aja..det var lite jobbigt, fick jobba en hel del..är så mkt ömmare på vänster sida så höger får jobba mkt. Men från och med nu ska maten vara lite mjukare, tyckte inte om att jobba så mkt..orkar inte jobba för mkt för att få i mig nåt. Men sen vill man självklart inte gå hungrig. Har varit rätt hungirg iaf fredag o igår. Kändes som om man åt hela tiden men aldrig blev mätt. Flytande föda är ju sån..den går rakt igenom o allt tas typ upp, hehe viknergång nr 1?

Det blir som sagt jobbbiga veckor nu, INGEn träning o flytande föda. Ska försöka få i mit mkt protin o sånt så att jag inte tynar bort nu under uppehållet igen och måste "börja om från början". Proteinshake:ar till många av dagarnas mål.

Söndag..vi har gottat oss såklart.



Mango och honungsmelon! <3 favoriter.. Pepsi Max behövs inte nämnas lr hur? :P

Inget mer för lkvällen, har borstat tänderna så att man inte vill äta nåt mer :P haha
bra grej det där...

later//A



Dagens outfit

A pink sunday..



Skor - Skopunkten. Jeans & tröja - Gina Tricot. Accessoarer - Gina Tricot och Nelly.com.



Ta hand om dig...



Jag e så dåligt på allt de här med att "ta hand om sig själv" grejer.. jag tar ju hand om mig men menar typ göra masker, fila fötter, fixa naglar, gå på ansiktsbehandlingar i dorm av porrengöring, vanlig ansiktsbehandling osvosv, ja ni fattar, alla sånna "småsaker" man kan unna sig :) Jag borstar ju förfan inte äns håret varje dag, haha usch, ska sluta vara så slarvig. Jag trycker porer varje dag vilket är ett BIG NONO, borde göra porrengöringar ist lite orftare. SKÄRPNING.

Idag tog jag fram en av våra 100 masker vi fått testa från jobbet. Tänkte att jag lika gärna kunde sitta 15 min med den medans jag kollar tv, hur svårt e de lixom och det ger ju näring till huden. Tog en "Virgin olive, ultra deep cleansing masque"

Jag får alltid så mycket finnar av alkohol, det e väl ganska vanligt men får stora porer av att dricka så tänkte att jag skulle ta hand om huden lite mer idag efter helgen alkohlintag., blir väldigt torr oxå så den här mansken ska ge fukt samtitidigt som den regör. bra val ;) later//J



Kindben!

Nu är det väl dags för "inlägget" om vad har jag gjort denna gången. Dom som står mig nära vet såklart redan, andra vet redan bara för att, så det finns ju ingen anledning att inte skriva om det här, även om man faktsikt kan utesluta mkt i bloggen också. MEN sen är det många som har följt bloggen som vet vad jag har gjort tidigare och vad jag har VELAT göra länge när det gäller "ingrepp" Har till och med skrivit om det några gånger.



Yes, det gäller kindbenen. En rätt vanlig grej att göra, alltså att förstora dom, att framhäva dom mer. ÄLSKAR tydliga kindben! Många gör det genom att spruta in fillers, precis som man gör när man fyller ut läpparna. Helt och hållet samma sak. Men det man brukar använda i kinder heter SUB-Q och är av ett tjockare material. Jag gjort själv en sån behandling i April detta året, det kan ni läsa om HÄR. Blev nöjd såklart och allt sånt men jag hade velat ha mer effekt, för det är sånt som försvinner som alla andra fillers..Ett bra sätt att se om det kan vara nåt för en innan man bestämmer sig för att göra nåt permanent. SÅ..för mig är det BEAN THERE DONE THAT. Då var det dags att ta det till "nästa steg".

I SUB-Q- inlägget kan ni läsa om hur mkt det kostar och ska man hålla på o fylla ut med jämna mellanrum så ser jag ingen anledning till att inte göra det permanent, det kommer kosta mig mer i längden genom att fylla. Det har vi själv märkt när det gäller läpparna :P hehe hade tjänat in så mkt genom att bara göra det permanent också. Men aja.

Ja som sagt då..i Torsdags gjorde jag en kindbensimplantat-operation. Detta gjorde jag på specialistkliniken, samma ställe där jag gjorde min undre ögonlocksoperation för 14 månader sen IDAG.

Jag kommer att vara sjukskriven en vecka nu och det har sina anledningar också, är sjukt svullen, man känner inte igen mig när det gäller utséendet. det var värre nyligen. Fick en blödning på vänster sida som fick korrigeras direkt på plats, så vänster sida har varit dubbelt så svullen, men nu har det börjat stabilisera sig..alltså jämna ut sig mot den högra. Hehe men som sagt, är svullen som en...ja jag vet inte hur jag ska beskriva mig själv. Kan bara säga att jag ser sjukt misshandlad ut. Kommer inte lägga ut bilder på det eller nåt, för det är inget man behöver visa. ALLA vet att man blir vanställd efter operationer och skador...så det känns som om folk borde fatta.



Har sovit typ sittandes dom senaste nätterna, har börjat bli lite jobbigt för ryggen nu.. Sen har jag självklart gått på tabletter som jag skrivit nångång i bloggen, men det måste man ju efter en sån grej.

NU är man bara så ivrig efter slutresultatet! Man har alltid en bild av hur man typ tror/vill att det ska se ut såklart. Man har svårt att föreställa sig nåt just nu med tanke på hur man faktiskt ser ut, men förhoppningsvis kommer det att bli bra. Det blev det ju sist isf. men som sagt, IVRGI som satan! Man ska alltid ha det i tankarna att INGA ingrepp är helt riskfria..så man ska ju inte göra saker bara för görandets skull. Så tänk alltid igenom allt innan man bestämmer sig för ett ingrepp, det kan bli precis så bra som du tänkt dig, sen kan det också gå helt åt skogen. Det får tiden utgöra.

Vet att många är emot sånna här saker, och jag vet att många tycker att det var en rätt onödig grej för mig, speciellt min mamma, som faktsikt inte har sett mig ÄN och det kommer hon inte få göra heller. Jag behöver inga "negativa" kommentarer när man är i en läkningsprocess. För hon gillar såklart inte allt jag håller på med. Men vilken mamma gör det? Ringde far innan och berätade också..han visste inget om det och han sa inte mkt om det heller. Jenni tog bort min tejp från fejset innan duschen för en stund sen, har ett litet stygn på varje kind. Skönt och kunna tvätta ansiktet ordentligt igen.

Men vill man göra nåt så ska man göra det! Jag har som sagt alltid gillat tydliga kindben och jag har aldrig haft några så jag tycker bara det är rätt att skaffa mig dom isf!

Så nu har jag väl inte så mkt mer att tillägga om detta..utan jag ska läka och sen får vi helt enkelt se hur allt blir.  En fråga som man kan ställa sig nu är: undra om jag och sis blir lite mer lika eller mer olika efter detta :)

Ha det fint//A



Slött & gött!






Igår var jag och Daniel hemma hos Anki och Carl på middag. Man bjuds alltid på lika god mat. Igår var det thaimat på schemat med priterad scampi och rödcurry kyckling och ris <3 Vi stog för ölen och underhållningen som fick bli BUZZ. Carl blev helt besatt :P HAHA förstår honom dock med tanke på att han ägde varje rond men jag vann faktiskt över honom en gång men kom tvåa annars hela tiden :P



Jag drack faktiskt inte mer än två öl, sedan fick jag nog och slängde i mig 100 glas vatten. Var så törstig och trött så jag orkade inte bli full en dag till efter fredagens bravader. :)

Det var en skön slö ikväll igår, kom hem efter 02,00 nångång så vi sov ganska länge idag. Har sovit en stund nu på eftermiddagen oxå, vaknade för en lite stund sedan. Kan inte sova bort hela dagen men GUD VAD SKÖNT det är att bara slappa, äta o glo bra tv :) Later//J



Shoppingtips!

En grym accessoar som gör den mest enklaste outfiten het! ;)




Lördags/Söndags frukost!

Bättre start blr det inte :D mmm, så gottit! <3






Det brinner...lr det brann iaf!

Tänkte väl att det stank för mkt rök under kvällen!..under min mysiga myskväll, hehe, Sen fick man se att det brann..Jenni la upp en bild på fejjan och skrev att det brann på Gässlösa här i Borås. En bit bort från Anki..



Det var ett hus som brann, som tur är så ska ingen ha blivit skdad..möjligvis nåt djur? hmm..usch för sånt iaf!

Såg röken härifrån senare också... Hoppas allt är under kontroll. Får väl läsa mer om det imorrn överallt. Nu tänker jag stänga ner här..

Bilar2 var för övrigt ett perfekt val av film för kvällen :) Ett tips till er inför söndagen! imorrn blire det annat trevligt för oss iaf!

Natti babes//A



Att förgylla mina kvällar..

Ja det är väl det enda jag kan göra just nu förgylla mina dagar med sömn och mina kvällar med gottis och film?..när alla är iväg o gör annat och allt sånt. Tycker dom inte så synd om mig själv som det kanske verkar..hehe



För nu tänkte jag gotta mig med favoritglass och sås. Det blir även en förhoppningsvis trevlig film. Disneyfilmer brukar inte gå fel iofs.. :)



Ni får ha en fortsatt trevlig lördag! Jenni sköter nog resten sen? who knows..
Bye//A



Kvällens outfit

Jag valde ut Jennis lilla middagsoutfit tills ikväll..enkelt och snyggt! Har ju knappt använt alla våra jumpsuits vi köpte i våras, så nu åkte en fram iaf :)



Jumpsuit - Bikbok. Väska - Gina Tricot. Klackar - Lundberg Shoes.



Lördagsmusik!

We work out! ;P






Fornarina-jeans säljes!

Då är det dags att bli av med ännu ett par snyggingar!, Yes..lika ledsen denna gången men det är bra om någon annan får stor nytta av dom, för i våran garderob gör dom iaf ingen som helst nytta! :(

Sjukt snygga! Ett av dom snyggaste fornarina jeansen vi ägt i våra dagar. Stuprör number 1. Liknande sånna som säljs på gina idag typ, fast dessa är såklart mkt snyggare och grymmare då :P Dom är i storlek 27





Dom har dragkedja baktill och dom är lite "twistade" som ni kanske kan se, så dragkedjan som tuvärr inte syns på bilden hamnar rakt bak på vaden.



Ah, ni ser ju, grymt snygga om dom hade suttit som dom skulle! Säljer dom för 350:- INKLUSIVE frakt. Orginalpris för sånna byxor ligger på ungefär 1199:-. Dom är INTE använda nånting heller. Som sagt, inga av våra jeans är speciellt anvädna...därav inte heller tvättade ofta så dom är i "fint skick".

Som vanligt så skickar ni ett mejl till [email protected] om ni är intresserade!





Shoppingtips!

Snygg effekt! Har det svarta crack-nagellacket. Här finns alla våra favvofräger i ett :D Klicka på bilden för att shoppa! <3



"Vansinniga" Anne!



ja man kan väl få börja sin lördag utvilad eller?? Ne men det får man inte när det "renoveras" i lägenheten precis jämte, den ålder mannen som bodde där innan har flyttat o nu fixas väl lägenheten till lite innan den ska hyras ut igen. MEN en lördag innan kl 08.00!?!? INTE OK, visst om det är en vardag o sånt fine..men INTE en helg! Jag blev så  vansinnig så jag flög upp ur sängen, och prang ut i koridoren och öppnade dörren och knackade på o öppnade dörre och sa: Kan du sluta BANKA!? Jag vet vart arbetskraften kommer ifrån så jag visste ju att han skulle säga: I dont understand you. Då skrek jag, CAN YOU STOP WITH THE KNOCKING AND BEATING!? I will call your employer. Haha han måste ha fått en chock. han sa bara "yesyes", o sen var det tyst...som tur var.

Jag ringde iaf våran hyresvärd direkt och sa att jag hade bett honom vänta i nån timma med bankandet iaf för man vill ändå få sova til 10 en lördag. OCH jag behöver rätt mkt sömn. Han kan göra annat så länge känner jag, Hon höll med mig så det var inga mer problem där. MEn nu vaknar man sent som vanligt BARA för att. Ingen rolig start ni vet. Men idag händer det inte mkt för min del, blir soffliggande som sagt hela helgen ändå.

Nu ska jag bli lite glad av min frukost..inget speceillt för man har inte så mkt altenativ nu för tiden som jag kan få i mig heller, hehe men det här är iaf gott!



Grönt te såklart. Turktisk youghurt med russin och honung. Inte svårtuggat alls..and thats why i eat it :)

Later babes!//A



Desperate times..



this has bean my place all day and will be all night...ett tag till iaf. Har legat och plöjt igenom alla avsnitt som släppts av desperate HW, brukar alltid missa dom på tisdagar så idag var en perfekt dag för det :) En avkopplande fredag är vad det har varit för mig. När Jenni kom hem så trodde jag typ att det var torsdag, hehe låg som sagt o sov i soffan. Sen började hon babbla om festen hon skulle på ikväll, då fattade jag att det faktsikt var fredag :P

Anyway..Anki var förbi en liten sväng nyss :) trevligt trevligt. Hon skulle också iväg till festen..där Jenni är. Får hoppas att dom har det skoj! Själv tänker jag lägga mig till rätta ännu en gång i soffan och kolla på en film, har tankat ner några så vi får väl se vilken det blir. Sen är det mer vila, så hoppas att alla där ute har en fortsatt trevlig kväll så skrivs vi självklart imorrn!

Nattiii!//A



Mat & Träning 11.11.11

Ojoj, idag tränade jag jävligt hårt måste jag säga. Drack ju lite alkohol igår, men inte mer än att jag skulle klara av att träna idag. Anki dissa alkoholen helt och skrev "jag tränar hellre hårt" och jag dog lite.. hon har blivit som jag ;) haha love her!

Jag såg till att dricka mycket vatten innan läggdags även om jag inte var full så jag verkligen inte skulle känna av nåt idag. hade lite ont i huvvetm var lite seg men maten gjorde det bättre som tur är :D Jack3d gör ju sitt oxå.. sjukt skönt att träna med det i kroppen!

Ben idag.. varannan dag som ni vet :) jag slängde på så mkt vikter jag trodde jag skulle orka men tror att jag hade klarat ännu mer, tråkigt att man inser det när man precis är klar, jag la på mer o mer för varje gång dock.



Dagen träning:
Benpress, (bild) slngde på 112,5kg.. ska nog öka till 120 nästa gång. tror jag klarar 12 på det! :) känns hur skönt som helst. man måste ju utmana sig själv o ta i tills man typ skiter ner sig :P
Utfall, slängde på 40kg på stången, vet dock inte vad stången väger men tror jag hade klarat mer på den oxå men det var väldigt jobbigt iaf..
Baksida lår på maskin
Ben/rumpa-maskinen man trycker bak benet uppåt i en liggande ställning som vi kallar "favvo maskinen" finns bild i nåt mat & träningsinlägg
Knäböj med stång/ställning
Vader på maskin

Mage på favvomaskinen med tunga vikter
Plankan
"rullande" situps, ni vet dom som stärker innermusklerna som får magen att bli plagg, man rullan ländryggen upp och ner utan att "falla" ner på mattan, då spänner man den heeela tiden och verkligen får ta i för att få ner ländryggen på mattan.



Dagens matintag:
Frukost: yoghurt med nötter
Tidig lunch: fisk/räksoppa
Efter träning: proteinshake
Mellanmål: te och apelsin
Middag: Röd currybiff med ris

Ikväll, lite alkohol..
//J



Ännu en gång..



Nu drar jag mig hemmifrån för att fira en tjej som fyllt 25.. jag är väl hemma nån gång inatt, Anne får sköta resten om hon orkar. min lilla sötnos. Hoppas ni får en trevlig kväll och ta hand om er! Vi skrivs imorrn ;)  //J



Kvällens outfit

Det blir ltie födelsedagsfirande ikväll..Fick ett prov av Nelly Trends klänning för  ett tag sen, dags att använda den :)



Allt är från nelly.com, förrutom armbandet..som är från Gina Tricot.




Fina flickor!



Haft två supersnygga modeller här idag. Dom fotade lite "image" tillsammans, jätte fint med så stora kontrast! Den mörkhyade nya tjejen är en ny favorit måste jag säga, helt klart!



Vi larvade oss lite med dom nya jeffrey campbell skorna som kommit in, haha ser ut som hästhovar ;) Aja, nu går vi hem för nu e det HELG! later//J



Yesterday..






All my troubles seemed so far away... HAHA det e fredag och har inte ett bekymmer i världen ;) LOVE IT, två bilder från igår iaf. Hade jätte trevligt!



Dagens tips!

Tyckte att min kvälls-smoothie blev så bra igår så jag var bara tvungen att göra den till frukost idag igen :)

Det ät ingen nyhet direkt för smoothies har vi alltid druckit. Men detn här blev iaf gjort på...



Vaniljyoughurt, ett ägg, banan, blåbär, en matsked linfrön,och 2 matskedar havregryn för att få den mer matig.



En VÄLDIGT trevlig frukost..grönt te till det såklart :)

<3



Mat & Träning 11.11.10

Måste göra gårdagens mat & träningen nu innan vi ska träna känner jag :)



Det tränades överkropp idag. Alla tre har träningsvärk så det skriker om det. Vet inte vad det var men vi la nog på en hel del eftersom de känns så gött idag ;) Teresas första riktiga träning för axlar/rygg osv. Så nu har hon ont i hela krppen och idag ska vi döda benen igen :P haha ännu hårdare så hon knappt kan gå i helgen, det är min o Ankis plan :P

Gårdagens träning:
Rodd på ställning
Marklyft med stång
Chins på amskin med hjälp av vikter
Axellyft åt sidan med hantlar
axellyft uppåt med stång
Ländrygg på maskin
Mage på maskin
Plankan
Biceps med hantlar
Triceps på bräda
Mage på gymboll med vikt
och till sist armhävningar

Gårdagens matintag:

Frukost: Yoghurt med blandade nötter
Tidig lucnh: fisksoppa
Efter träning: proteinshake
Mellanmål: en apelsin och grönt te för att spara in lite kalorier för middagen/drickat
Middag: Tapas på babbbel med vin och cider

Dags att dra, see ya! //J



Gårdagens shopping!

Hann ju aldrig visa vad jag hittade på Gina Tricot igår! Hittade inte den snygga tishan jag var ute efter, hade inte kommit in men hittade det andra jag var ute efter iaf ;) Lite suddiga bilder i dåligt ljus, hatar mobilkameran ibland hehe. aja, here they are!



En ny kuvertväska, älskar färgen! Och ett nytt armband med kors <3



En kortare bredare stickad tröja



Svarta/silver coated jeans. Måste ta ny bild, ser förfärligt ut. SUPERSKÖNA och SNYGGA. Dragkedjan gick dock sönder när jag skulle dra upp den, 500:- o så dålig kvalle, big nono. Alltid nåt fel på grejer fråna gina tråkigt nog.

Thats all, ska tillbaka till gina idag o se om tishan finns och byta jeansen :)



You'll never know..



Jenni är ute just nu, här är en bild på babe:sen :D



Ah shit vad jag är döende...för mkt sömn på för kort tid? Fattar ni? ne det spelar ingen roll om ni fattar lr inte. Jag går på mina piller nu och jag måste verkligen vila. Men FÖRST ett avsnitt av Sex And The City, mitt lyckopiller från förr.

Har myst i soffan nu den sista delen av kvällen. Gjorde mig en sjukt god smootie för en stund sen. Det måste göras oftare! Har saknat dom väldigt mkt.

FREDAG SNAAAAAAAAAAAAAART! Told you so! ;D
Natti//A



Nelly Catwalk!

Imorrn är det dags!




Kvällens outfit!



Körde på svart / silver, kändes bra ;)



Idag firar vi...



Min bästaste Falk fyllde år den 8:e så jag tänkte fira honom lite idag iställlet. Vi ska ta en AW och dricka lite öl och äta tapas, är så himla hungrig nu så jag skulle kunna äta en häst :P hehe, de blir skoj. Köpte lite vin för säkerhetsskull oxå! kan vara bra o ha ;) Hinner nog inte blogga mer idag men jag tror inte att någon dör av det. Ha en trevlig kväll <3 //J



Shoppingtips!



Jag är kär!



I like alot!



Fick det här igår när vi var på Helens Beauty Center, nytt cerat från restylane. Dom ger ju alltid ut nåt cerat för att mjuka upp läpparna efter att man lagt in restylane men eftersom Anne tömde igår och jag sa att jag blivit narig på läpparna så fick vi en varsinn ;D jätte bra och luktar gott som bara den!



30% OFF!



SKYNDA ER! Missade detta pga av träning men den är fortf aktiv! 150 000 FB-fans så dom firar med 30% rabatt!



The ultimate femail training guide!



Skrivit det innan och gör det igen, bara för att vi ska iväg o träna nu ;) Läs och lär, man behöver inte bli en bodybuilder bara för att man tränar på ett visst sett, man väljer själv om man ska ha väldigt slanka muskler eller bli lite större. Den här metoden e iaf för slanka och sexiga muskler som det står i beskrivningen oxå, bevisade metoder t.o.m! Träning/mat/vitaminer, ja allt ni kan behöva för vad ni nu vill åstadkomma! Enjoy ;) press the pic!



Om du vore mer som mig...



... skulle jag gå ner på dig... press the pic to play men vill ni ha en bättre version som min vän Jesper gjort så klicka här och tryck "download"



Hektiskt dag??

Skrev väl att denna dagen kulle bli en hektiskt dag igår? Men nah, så blev det väl inte? Iofs så har vi varit i farten hela dagen igen känns det som. det blev ju en snabbis till HBC efter jobbet, SEN beslutade vi oss för att känna lite värme igen..solariedags :D det var riktigt gött! Det avr väl typ 2 veckor sen sist? minns knappt. tiden går ju så fort..

Jenni skulle gjort fransar på Emelie idag, för det har gått 6 veckor sen hon gjorde sina...6 veckor! det är fan länge. Men sötisen mådde inte bra :( Då passade vi på att fixa till våra egna såklart,(som ni redan vet) man ska alltid göra nytta ;) jag satte dit några på Jenni efteråt också, blev ju bra. det är bara andra gången jag gör det.

Nae, sen då? Sen var klockan rätt mkt, lr jag gjorde lite "bankärenden" Sålde våra små fonder som hade lite cash, som kommer till nytta nu. Vad tänkte jag på sen då? hehe..tog mig ut för att gå till bankomaten, tro fan att det är stängt..det stänger ju vid 21. Det visste jag typ när jag hade kommit ut, men jag fick mig en liten promenad genom stan iaf för att komma till en annan :) det var rätt gött!



Så nu sitter jag här o pillar lite, klockan är alldeles för mkt nu igen, så det blir bara en snabbdusch o sen sovdags.

yepp, ännu en gång har mer än halva veckan gått, så snart är det helg igen :D woopwoop! Håll ut lite till :P haha
Ni får sova så gott så skrivs vi imorrn!//A



Mat & Träning 11.11.09

Kände det rätt mkt på natten till tisdagen att man skulle få en bra träninvärk på skinkorna och lite här o där. La ju på lite när vi körde ben i måndags..det gjorde vi idag igen! Idag blev det ett hårt (som alltid) benpass i Knalleland. Tess var med idag också så vi åkte bilen bort :) Hon kommer nog känna av ALLT imorrn :P Hon fick börja att köra med Anki, ANki var nog en riktigt bra "nybörjar" PT för Tess. Vi är stålta över båda två! <3

Ben pass ja, hårt hårdare, rumpa! :P haha det kändes som bara den idag. Vi började med en snabbupvärming sen slängde vi på 100 kg direkt. Visste att dets kulle vara tignt men vi vistte även att vi skulle klara det så vi ville inte börja med nåt mindre. Som sagt så kör vi 12 reps på varje övning 3 ggr. Klarar man det 12:e lätt så ska man lägga på! Det är så man får resultat. Alla klarar olika såklart men så länge do skiter ner dig på den 12:e så gör du rätt :P hahahah det är då du bygger.



Skrev upp en del av vikterna vi använder men inte alla, det är så olika på alla o det beror på vilken ordning man kör. Ska fråga på gymmen hur mkt dom olika stängerna väger också, bra o veta. Dom är rätt tunga har jag för mig.

Aja, behöver väl inte gå in så jättemkt på vilka övningar vi körde, det blev dom vanliga typ. Skippade vaderna idag och körde både baksida och den andra benpressen bakåt. Dom ser ni på bilden nedanför.



var totalt slut idag, gjorde plankan och magen lite snabbt me, sen blev det liiite brottom eftersom tess var tvungen att åka hem innan jobbet, men aja :) vi är nöja med dagens träning och det känns redan nu som om vi byggt på med mer värk mot veckan,haha! när ska pinan ta slut? :P

Bendagar brukar vara grötdagar, varför vettefan..
Frukost 07.40: Havregrynsgröt med linfrön och sylt. Multivitamindryck till.
Lunch: 10.30: Fylld kycklingfileé med apetinamos, recept längre ner.
Efter träning 13.00: Proteinshake.
Mellanmål15.30: 2 kresoplättar och grönt te.
Kvällsmål 19.00: Tonfisk och nudlar..citronvatten till.
Nyss blev det lite gottis, Grönt te och 70% marabou mint :D

that's all.

För mig var det det sista på typ 16h? hehe//A




Jag har tur..

Hehe, okej nu är det lite bättre iaf, vi gjorde bara en liten liten påfyllning, jag sak ändå göra om dom helt om 2 veckor, så det finns INGEN som helst idé o göra en hel på fyllning. Fyllde som sagt i små glapp så att det bara ska se jämt ut. Så det gick rätt fort..

Hehe, det sr ju hel crazy ut när man kollar på före bilden uppifrån, så "fult" ser det inte ut när man kollar på en framifrån, trodde inte dom va så glesa.





Som sagt, dom ska göra om helt inför våran julfest på jobbet :D DET kommer nog bli hur grymt som helst, ska ha en speciell effekt på dom då.

Nu är fransarna fina igen..frågan är när jags ak byta ut min extensions? hehe, dom har vuxit ut sjukt mkt nu, bara efter 2 månader..blir nog inte till julfesten riktigt, nån gång i dencember iaf..

Jag har ju sån tur, Jenni gör ju allt på mig...she make me fab! ;D thanx sis <3

Later//A



Säg hejdå...

...till "argrynkan"! Idag var det då dags..BOTOX. Argrynkan hade börjat träda fram riktigt mkt nu..det var ju i slutet på Juni vi gjorde det första gången.



Det blev faktsikt så att Ann-Louice på Helens Beauty Center (dit vi alltid går typ) la botox på lite fler ställen än sist på Jenni..



Haha, en herrans massa vita prickar ritade hon ut, det var punkterna hon skulle sätta in botix i. Som ni ser så har hon prickar på pannan denna gången me, sist gjorde vi bara argrynkan och vid ögona. Jag fick bara på dom 2 ställena, för jag behövde inte mer :)



Stick stick..och även lite kläm kläm. Jag tömde ut lite gammalt i min överläpp också, sjutton vad ont det gjorde. Hon körde in en meganål rakt in och tryckte ut restylanet, kom ut en massa så jag hoppas att jag fick bort det jag ville få bort. Fläskläpp har man nu iaf :P haha

NU ska vi fixa till mina fransar lite, har fått ett litet glapp som ska rättas till..tar väl inte så lång tid!

dags att sätta igång. Later babes!//A



Nyhetsbrev v.45

Bling bling!




Undvik höstdeprission!

Det finns vissa saker man kan göra för att inte hamna i en deprission!



- Var utomhus så mycket du kan under dygnets ljusa timmar, även mulna dagar. Eftersom det är genom ögat du tillgodogör ljuset ska du undvika solglasögon.

- Motionera regelbundet, helst en timma tre gånger i veckan.

- Alkohol förstärker deprissioner och bör därför konsumeras med försiktighet om man är i riskzonen för deprission.

- Planera ditt liv så att du slipper STRESS!

- Ha regelbudna tider när det gäller sömn och matintag.

Tipsen kommer från tidningen IFORM.



Dagens lunch!

Det blir en tidig lunch idag! Gottit..ENJOY!




Parfymprover!



Fått lite prover från jobbet på nya parfymer vi tänkte testa i veckan, redan testat den blåa, "washed cotton" den luktar verkligen nytvättat, lite starkare dock så man får inte ta för mycket av den. Ska testa resterande någon passande dag :)



it goes on and on..

oj, vilken fullspäckad dag det känns som om det har varit!? Inte för att de har varit på nåt dåligt sätt utan väldigt tvärt om :D Jobbet var gött as usual..och vädret har varit kanon, allt har flytit på som bara den ända sen man gick hemifrån i morse..för ja, ni vet ju hur morgonen började :)





Efter jobbet följde ju Anki med hem..hon ville ta bort alla sina fransar, hon ska inte göra om dom riktigt än, utan ska vänta tills våran julfest. Detta blir min juklapp till henne :)



Jag fixade iordning våra sålda skor och jeans också och gick iväg mde dom till posten. Hoppas ni får stor glädje av sakerna! :)

Sen var det dags för Tessis lilla påfyllning. Jenni fixade den såklart medans jag gjorde lite andra nödvändiga sysslor :P som alltid när Jenni gör fransar. Idag blev det lite tvätt igen..



Annars har vi bara legat/suttit här och tjötat en massa..mest om träning o sånt. För imorrn, då jäklar Tess! :P haha

Ne nu är det dags att ladda om, känns som om morgondagen kommer bli lite hektisk, fast på ett bra sätt det me. Har en del grejer att göra..full rulle, hehe alltid nåt ni vet.

Hoppas ni har haft en solig o bra dag! Natti//A



Mat & Träning 11.11.08

Man kan tro att morgonträning ska va jobbigt, men icke! Det är sinnesjukt skönt..same as lunchträning. Tisdagen började med ett hårt gympass för överkroppen :D Bestämde oss igårkväll att träna på morgonen eftersom vi blev klara med allt på jobbet och ja, det passade in helt enkelt, man får ju planera sina dagar väl :) thats the way it goes..



Överkropp var det ja, det är ju tisdag.. Började hela passet med stående marklyft och rodd. Shit vade tde känns i ryggen redan, ländryggen då alltså..den är helt slut, det lixom riktigt svider i svanken..gud! hehe

Sen körde vi lats..dom man drar upp sig sjäkv på..ja ni vet nog hur våra överkroppspass ser ut, kör alltid typ samma övningar..dom "viktigaste".



Sen körde vi såklart våran lilla station i slutet med biceps, triceps, armhävningar och mage på gymboll. Sen fick det räcka för idag, cykeltur fram och tebax från gym o till jobbet och sen hem igen. NICE DAG! Är mkt nöjda med dagens pass!

Jag tror vissa missuppfattar våran tanke med just VÅRAN träning, visst vi hjälper våra vänner att gå ner i vikt, som tex Anki, nu kommer Tess in i bilden me..imorrn faktiskt! :D Men våran träning går ut på att få muskler, en mer definierad kropp och "kurvor"..i form av muskler då, eftrsom vi i vanliga fall är väldigt smala. Så tro INTE att vi tränar för att gå ner i vikt, för det är inte syftet med träningen just nu..som NÅN faktiskt påpekade idag..lr personen tror sig veta att vi tränar för att va smala? öööh..OK, tro vad du vill :P Bara för vi gått ner i fettmassa och fått mer muskler så har vi nu samma storlek på allt som innan..så hmm, ja yttra sig kan man ju göra, bara man vet vad man snackar om!

Som sagt, har man gått upp 2,5kg så är man som förr tror jag..? vet inte vad annars man skulle vara, hehe

Idag har vi iaf ätit..
Frukost 07.40: Vaniljyoughurt med nötter. Prestationshöjare som dricka.
Efter träning 09.30: Proteinshake.
Lunch 12.00: Den gröna soppa. Recept längre ner.
14:00: Några få nötter...lite grönt te.
Mellanmål 16.00: 2 Kesoplättar och grönt te.
Kvällsmål 20.30: Frukt & nöt musli, grönt te.

Nu blir det inget mer..tror jag.
Later//A



Weekend chic!

Snygga styles! Dagens outfit blev den längst till vänster.. en total ripoff typ! Allt från Gina Tricot.




Waiting!



Nu sitter jag här i min mysiga jumpsuit och spotify redo för att fixa Teresas fransar. Direkt efter jobbet sa vi men hon har inte kommit än, hon skulle visst på nån spontantrip som hon inte alls informerat mig om, vilket jag inte tycker är ok eftersom hon bokar in en tid hos mig och inte tvärtom. Jag gör ju mina sysslor så det passar med tidsbokningarna o de borde hon oxå göra. Men Anki var här en sväng ist. Vi får väl se när hon dyker upp, snart hoppa jag. later//J



Bodyrock.tv!




Check this out. Sjukt snygg kropp med hjälp av "hemmaträning", utan gym med några enkla redskap. Hon kör jobbiga övningar och har film på de mesta, så in o kika! Det blir vad man gör det till så sluta slöa anf just do it! <3 Want her body, and I'm gonna get it



Fyllt på lagret!



Klickade hem lite nya fransar från Luxurious Lashes eftersom 11mm är den vanligaste längden och tog slut fortast, känns gött o veta att de finns i lager igen ;D de kostar ju en del att köpa men man får ju igen pengarna efter några kunder! Jag håller självklart koll så att inget tar slut så jag slipper avboka någon bara för att fransarna håller på o ta slut, lite oproffsigt annars, hehe :) två som ska fixas den här veckan, ser fram emot det!




Dagens tips!

En väldigt god maträtt! :) som sagt..soppor är bra, och den här är bra speciellt om man gillar både lax och räkor :) ENJOY!





Killah-Jeansen är sålda!

Nu är killah-Jeansen sålda!



Kommer lägga ut fler par jeans under veckan, iaf till helgen!



TimelessTrends.se

Nu har det uppdaterats lite :) Some army stuff! Check it out..klicka på bilden för att komma dit.




Bättre början!

Oh yes, den här veckan börjar underbart! Hela dagens har varit kanon..finns faktiskt ingenting som varit off på hela dagen..lite ovanligt :P hehe



Det var en väldigt postiv och bra dag på jobbet, allt flöt på jättebra och dagen gick väl lika fort som den brukar? Jenni fotade en liten snabbis.

När jobbandet var klart för dagen blev det ju shopping, we love!. SEN blev det dock lite hushållssysslor, Jenni städade igenom lägenheten medan jag snabbfixade lite kesoplättar och tvättade bort lite lakan, men det var ju ingenting att klaga på..för SEN har vi bara myst i våran underbara soffa. Tände en massa ljus och satte på en ny serie.



Så jäkla gött att börja vecka så här slappt! Skönt att inte göra nånting på flera timmar :D bara vara lixom.

Imorrn blir det lite mer att göra tror jag, lr Jenni ska "jobba" hela dagen. Tisdagen kommer börja HÅRT, hårt som i gymhårt :D

Så nu ska kroppen få vila lite innan det är dags att fungera igen.
Hoppas eran vecka började minst lika bra som våran.. Nattinatt//A



Mat & Träning 11.11.07

skönt och riktigt avstressande, efter varje träningspass som sker på lunchen så känner jag mig sjukt avstressad! Vilken känsla! Det är lätt att känna sig stressad när man vet att man har grejer att göra på tex jobbet om man är iväg ett tag. Men nee, jag känner bara lugn efter ett stenhårt träningspass. Vet ni vad? Är ni stressade ska ni INTE skippa träningen, ett riktigt hårt träningspass sänker stressnivån jättemkt, du får annat att tänka på än det som stressar dig just nu, vad det är kan vara!

Iidag blev det ännu ett hårt gympass mitt på dagen :) såå sjukt skönt. Skulle kunna träna så här hela tiden..fast det kommer inte funka hela tiden, men rätt ofta bara vi planerar allt bra.

Måmdagen började med ett stenhårt underkropps pass, denna veckan kommer se likadan ut som förra..alltså underkropp och överkropp varannan dag. Sen kommer vi börja variera med pass igen.

Vi kär ju typ alltid våra ben/rump övningar när vi kör underkroppen, ändrar kanske bara lite ordning på övningarna så att musklerna får jobba lite mer med annan ordning.

Började med liggande benpress, nu är vi uppe i 100kg i stan me. tror vi har suttit/legat lite fel innan för då har man inte orkat lika mkt...LR så har vi bara blivit så mkt starkare nu det senaste eftersom vi kört så hårt.



Sen körde vi utfall..denna gången BARA vanliga djupa utfall. La på lite vikter så att det skulle vara extra jobbigt idag. Kommer nog kännas ordentligt på onsdag..lr imorrn. Sen var det vader och baksida lår. Efter det körde vi knäböj på stången, då fick man verkligen jobba eftersom man kört allt annat först.

Efter det körde vi mage på maskinen och även plankan. Plankan kommer vi köra mkt av nu...

ojoj, blev lite gottis ikväll..en måndag :P men det har vi väl förtjänat..?
Frukost 07.40: Havregrynsgröt med linfrön och sylt. Multivitamindryck.
Lunch 11.15: Fylld kyckling med apetinamos..recept kommer i veckan.
Efter träning 13.00: Proteinshake.
Mellanmål 15.30: Keso med smak av annanas och passion.
Kvällsmat 19.00: 2 frökusar med stekt ägg, grönt te.

Sen blev det som sagt gottis, såg glassen i frysen..kunde inte låta bli :P haha
yeye, nu blir det självklart inte mer för idag..!

Later babes//A



HOT MF!

Alltså!? Kan man va snyggare!? Det är heeelt sick! ÄLSKAR hennes utséende! Rosie Huntington <3

 




Dagens shopping!

Tog en snabbrunda in på Gina Tricot efter jobbet, var ute efter en sak som vi faktiskt hittade :) Hittade lite andra smågrejer också..



Det var den här snygga skinnklänningen vi var ute efter, kostar bara 249:- Sen blev det en liten väska också för 99:-



Linnen får vi aldrig nog av..så vi drog med denna också för 149:-. Sen hittade vi vantar, 2-pack, helsvarta..dom andra är avklippta. SÅ 2-packet bstår av avklippta och vanliga vantar med lite längre skaft. 59:-

Bra shopping :)



Helgen!



Temat var svart & Blått, vi lyckades matcha varandra! ;D


Så jävla nice va.. jag skyller allt på Jesper och Tequilan :P SKOJ hade vi iaf!



Proverna inskickade!



NU e dom inskickade, 8 veckor efter utbildning och nu e det bara att vänta på omdömet som dom skickar inom 14 dagar :D jag är väldigt stolt över mig själv, de får man väl vara tycker jag! Skickade med två extra bilder på Anki och Linh för att visa lite andra bilder! Ska göra ett teoriprov av nåt slag men de komer dom väl informera mig om senare. Jag är verkligen glad över att jag gjorde utbildningen ist för att bara sitta o vilja göra nåt som jag ofta gör, fick tummen ur den här gången och gjorde som jag ville och fort gick det oxå! :D done!



Vi fortsätter!



Dags att dra till gymmet! Vi fortsätter med träningen likadant den här veckan ;D later//J



Dagens deal!

NU NI!, nu är det dags för en Botox-deal! :D MKT bra pris! Klicka på bilden för att kmma till dealen.




Kommande vecka..

Jaha, ÄNNU en helg....vecka flög förbi! Trevlig var den, både veckan och helgen så man kan ju inte klaga iaf. Helgen gick lite snabbare än vanligt känns det som? Det brukar kännas så dom helgerna vi är hos farsan, men nu har vi ju inte varit där på några helger så denna helgen gick ju extra fort, hehe det är bara för att man alltid har en del o göra på lördagar när man väl har kommit hem. Men men :)

Är rätt glad att den kommande veckan nu snart är här. Har en del grejer inplanerade som man sett fram emot ett tag. Får hoppas att veckan blir precis så bra som man hoppats!



Idag blev det en chillsöndag as usual..vad ska man annars göra en söndag lixom? Som jag skrev innan så blev det god mat och sånt..sjävklart blev det filmtittande me :) Jenni var inte världens piggaste tidigare innan maten :P



Ikväll blev det den här filmen..vet inte vad jag ska skriva om den, är lite förvirrad. Fattade inte riktigt den? Kanske är jag trög eller så var den rätt krånglig bara :P hehe aja.

NU ska jag kolla på PAN AM, trodde jag hade ett avsnitt kvar att kolla på, men det hade jag redan sett så jag fick tanka ner ett nytt o nu är den klar så nu säger jag godnatt till alla er!

Hoppas ni hade en finfin helg! Nattu//A



Mat & Träning 11.11.06

Fit for fight! Det trodde jag att man skulle vara idag.."bestämde" typ igår att jag skulle till gymmet och köra ett överkroppspass idag emd 2 vänner..men tror ni det blev så lr?? heheh mkt snack men lite verkstad. Brukar bli så på "fyllan".

Egentligen kände jag mig väldigt pigg innan idag så jag kunde lika gärna ha kunnat ta mig till gymmet för att göra lite nytta känner jag nu. Tror fan jag ska dra fram gymbollen och köra lite situps nu? låter inte det som en kanonbra idé?! Aja, kör ännu hårdare på gymmet från och med imorrn istället. Blir dock bara 3 dagar för mig men det får duga.

Idag blev det en relativt sen frukost igen, såklart..ofta så på söndagar. Den bestog först och främst av det stora glaset oboy som finns på bild längre ner. Efter ett tag blev det en kopp grönt te, som för övrigt är så gött och dricka när huvudet är segt. Har ni inte testat det så gör det. Med tet åt jag en stor gottistallrik. Jenni åt samma fast ett tag senare.

Sen var det dags för kvällsmaten. Egengjorda hamburgare med criscutpotatis och vitlöksdipp...mmm så gott! :D



Ikväl blev det lite nyttigare gottis, kände inte för godis. Så det blev lite frukt och LITE choklad. Pepsin har självklart varit med hela dagen tp, hehe lr sen Jenni tog sig till affären för att köpa det. Jag har inte rör mkt på mig alls idag, alltså inte varit utanför lägenheten över huvudtaget.

Yeye, nu kör vi lite situps innan jag ska lata mig i soffan igen! GO GO GO! :P

later//A



Snyggt!

Snygg stickad tröja!, ge mig nåt liknande! <3




Killah-Jeans säljes!

Dom här snyggingarna från märket Killah har vi tänkt att sälja nu! RIKTIGT snygga och JÄTEsköna! Hade gärna velat ha ett par i några stolekar mindre. Detta är storlek 27. Har inte använts många ggr alls, typ helt oanvädna. Dom ser oanvädna ut me. Mörka och snygga. Dom har dragkedja nertill och är av en lite kortare modell. Riktiga stuprörsjeans med andra ord.





Tog en bild för att visa ungefär hur passformen är, hur tighta dom blir nertill osv. Men kom ihåg att dom är för stora för mig, så är du en ren 27:a så sitter dom riktigt snyggt och tight. Dom har riktigt mkt stretch också, så är du lite större kan du även ha dessa! Ju tightare desto snyggare ;)



Har tänkt att sälja dom för 200:- inklusive frakt. Normalpris på sånna byxor ligger på 799:- typ. (tror jag). Det var länge sen man köpte nåt från det märket. Eller kollade över huvudtaget.

Köpte alltid killah-jeans och fornarina-jeans när vi var yngre för det var dom ända jeansmärken vi kunde ha när det gällde passform. Men nu för tiden görs det ju bättre passfomer från alla märken :) Kunde aldrig ha nåt från tex. H&M eller liknande.

Yeye, är ni intresserade så är det bara att skicka ett mejl till [email protected]

Bye my lovely jeans! :(



Sunday-shit!

Yey! nu är jag klar med mina "söndagssysslor", lr söndagssyssla kanske jag ska säga. För det var min tur att laga maten till nästa vecka :) Och det gick galant..lagom timing med tiden o allt, tog inte så lång tid. Testade på 2 nya rätter denna gången me..får hoppas att dom blir lika goda som jag tror att dom är :P haha



Lite fylld kyckling har ni här...



Provade på en ny soppa till nästa vecka också. Soppor är riktigt bra!

Ser som vanligt fram emot lunchen ;D haha! aja.. nu ska jag lägga mig och chilla i soffan tills det är dags för kvällsmaten och ett avsnitt av gossipgilr om 2 timmar typ :) myyys!

Tänkte kolla om vi kanske ska lägga ut ett par snyggingar(jeans) till försäljning idag me..så när nästa inlägg kommer så kanske ni kan shoppa lite ;)

Later babes//A



Shoppingtips!

Grymmaaaa! Torgvantar i skinn, WE LOVE! 149:- på Gina Tricot!




Keep your drink..

just give me your money!..Vilken kväll! Det var sjukt kul! Lyckat måste jag säga..känner att det blev väldigt lagom igår. Minnet sitter i, okej det finns väl alltid småsaker som inte fastnar men så är det med allt. Kan inte klaga iaf :) Mår väl inte HELT 100 just nu, men det är för att man inte är en "van" drickare längre. Så minsta lilla sätter sig i huvudet, hehe



Jag skippade min lilla nattdricka när jag kom hem, den fick jag ta nu istället. Det är min "återställare". Den ska var stark o stor! I JUST LOVE O'BOY!

Ska ta tag i mig själv alldeles strax, ska få i mig lite mer energi(frukost) o sen göra de som ska göras idag o SEN blir det chill o god mat! :D

Hoppas eran söndag har börjat fint!
Later babes//A



Svenska halloween?

ÖH! been there done that, folk lär väl klä ut sig ikväll me.. ska bli kul o se vilka "monster" som springer runt på krogen ikväll ;P haha

För nu drar vi oss inåt! lite förfest först såklart..Jenni är redan borta för länge sen. Ses på krogen sis! ;D hähä

puss på er allihopa, hoppas ni får en finfin lördagskväll!




Mat & Träning 11.11.05

En vilodag! woho..hehe! Kunde faktiskt ha tränat idag MEN vi ville inte stressa mer än nödvändigt. Har ju bilen så det hade väl kanske inte blivit tressigt ändå men ah, måste vila lite me, för vi har träningsvärk lite här o där. Jag ahr SPECIELLT på hela rumpan faktistk, typ i mitten PÅ, inte bara påpå lr under, utan mitt på denna gången..brukar antingen få lite mer under eller över.. hehe Den kände man när man vände på sig i natt i sömen typ. Rumpan gillar våra kombinationer av utfallen :)

O sen har man träningvärk på framsida lår me, det var ett tag sen. Den är inte så farlig men den känns. Känns att man la på lite igår när vi körde benen.

har väl inte så mkt att skriva i det här inlägget mer än detta. Ska dansa en del ikväll är det tänkt så det får bli dagens "träning" :P

Idag har vi bara käkat 2 ggr, vaknade ju sent så det blev 2 frökusar med stekt ägg på, sen en kopp te också.
Till middag fick jag ÄNTLIGEN en subwaymacka :D hehe som jag ahr längtat



Vi gjorde en rostbiff och en tonfisk..tonfisk är våran favvis! Den göt vi själv, beställer aldrig en färdig macka..heehe.

Yeye, det blir ju inget mer än det. För det blir väl en del alkohol ikväll, för Jenni iaf..jag tar nog bara ett glas vin eller 2, får se..

Ha en trevlig kväll!//A



Lördagsmusik!

you can't stop lookin'n at me! ;)




Accessoarer

Detta blir kvällens accessoarer, allt är från nelly.com



Outfiten är lite oklar än, men all in på svart blir det iaf..

Dags att sätta igång..lr först lite trevlig mat och ett avsnitt RINGER ;)
Later babes!



Världens bästa mat

Här är den – topplistan över maten som ger dig ett längre och friskare liv!

 

Det är den ledande näringsforskaren Gary Williamson, professor i funktionell mat vid Leeds university, som listat maten som ”är essentiell för din livslängd”.

 

De 20 utvalda livsmedlen är fullproppade med polyfenoler, antioxidanter som saktar ner åldrandet och skyddar mot genetiska risksjukdomar som cancer och hjärtbesvär. Och till vår stora glädje har kaffe och mörk choklad lyckats ta sig in på listan över livsnödvändiga nyttigheter!

 

 

1. Äpplen

2. Björnbär

3. Svart te

4. Blåbär

5. Broccoli

6. Fullkornsflingor

7. Körsbär

8. Körsbärstomater

9. Kaffe

10. Tranbär

11. Mörk choklad

12. Grönt te

13. Apelsiner

14. Persikor

15. Plommon

16. Hallon

17. Röda vindruvor

18. Rödlök

19. Spenat

20. Jordgubbar

 

artikel från aftonbladet




We want one!



Fanns ju överallt innan känns det som, hittade en jätte snygg på weekday jag tänkte köpa men fick aldrig tummen ur. VART FINNS DOM ATT KÖPA BILLIGT NU!?



Välbehövligt!

Herre gud vad vi har sovit och det behövdes verkligen. Vi la oss i sängen och kollade på Ringer men orkade bara ett avsnitt sedan sved ögonen för mycket. Vi vaknade 12 timmar senare. 11,30. SKÖÖÖNT!



En annan grej som behövdes var BUS.. började bli lite bleka, det e så skönt att man kan få fin färg utan att sola :) Gillar egentligen inte solarium men de händer lite då och då att vi lägger oss för värme och färg, det blir snyggare färg med en bra grundfärg :) Men vi älskar Tan Can, testa om ni inte gjort det ;) man blir snyggt bronzigt brun! Ska käka frukost sedan börja packa ihop oss och åka tillbaka hem till Borås!



Helgen har börjat.

Det tog faktiskt inte lång tid innan det var helg igen, hehe. Snart är det till och med lördag ju. Det har varit en hård vecka och NU känns det. Okej..när jag skriver hård menar jag såklart mest träningen..den har nog mattat ut oss lite, fast träningen ska ju göra dig piggare dock. Äh, vet inte men vi är iaf SJUKT trötta. Har legat i sängen en stund nu och kollat ett avsnitt av den nya serien.



Ville se ett till för att komma in i den mer, MEN ögonen strejkar verkligen! Kan knappt hålla dom öppna så jag tänker inte ägna så mkt mer tid på att skriva nåt mer för det lär inte bli nåt vettigt ändå! Har iaf haft en helt chill kväll här hos far, inget speciellt. Men helgen började bra..

Nu ska vi ladda om inför en trevlig lördag :) a lot to do..
Natti!



Mat & Träning 11.11.04

Har ju redan lagt in typ allt om dagens mat och träning :P hehe Ni vet redan att det blev en morgonträning för oss. Första på 100 år typ..iaf när det gäller ett hårt gympass.

Ben, rumpa och mage. Idag blev det i Knalleland vilket var jätteskönt eftersom vi gillar vissa maskiner mer där. Bra med variation me..

Vi började med liggande benpress, sen blev det itfall i vanlig ordning..men idag körde vi 2 omgångar vanliga djupa utfall och den sista omgången körde vi ryska utfall. Får se om det känns imorrn på skinkorna :) Sen blev det knöböj och även 2 maskiner med baksida lår. Sen var det magen som fick sig en omgång med hjälp av crunchmaskinen och plankan. sen fick det fan räcka! Körde så hårt vi bara kunde, det var ju morgon..men sen hade vi lite hjölp av jack3d me :P det kändes riktigt bra!

Gjorde en snabbvägning PRECIS innan vi körde igång.



Ja..det har ju gått uppåt, och det syns och känns. Jenni stog på 51,7kg. Går åt rätt håll, eller där kan den typ stanna nu, ska väl fylla ut ben/rumpa lite till, sen ska jag bara trimma till kroppen lite till..överkroppen då alltså..få fram lite rutor kanske? som på Jenni. Fast jag tror dock aldrig att jag kommer lyckas med det :P hehe vi har inte samma kroppsform ändå.

Anyway..sista träningsdagen för den här veckan iaf!..tror jag :P

Idag blev mattiderna mer normala igen..
Frukost 07.40: Havregrynsgröt med linfrön och sylt, en proteinshake.
Efter träning 09.50: Proteinshake.
Lunch 12.30: Liten räkpaj, sallad och bröd.
Mellanmål 15.30: 2 kokta ägg



Kvällsmat 19.00: Åt en halv pizza tonno och en halv kebabpizza med kebabsås på..ni vet, våra favoriter ;) Pepsi max till det såklart.

Sen blev det ju lite gottis me, påsen såg ni i tidigare inlägg, det var bara lite denna gången :) räckte gott och väl!
We're sattisfied

Later//A



Fredagsmusik

Brooklyn Bounce..Do you remmeber? Gud vad man gillade dom när man var liten :P Dom var ju the shit förr!



Ful video..haha! Låten är rätt skön ändå. En av deras största hits...Gillar/gillade ni dom?






Shoppingtips!

Tror dessa kan vara nåt! Gillar gråa jeans..har bara ett par än så länge, har inte hittat några som vi vill ha. Vet att många idag är ute efter snygga gråa jeans..finns inte så gott om dom. Dom här kan du hitta på H&M för 299:- dom ska vara superlåga i midjan och vara superslim. Med andra ord, väldigt oss :P hehe




Mot Gbg!



Yey! Kunde sluta lite tidigare idag för att vi blev klara med allt. Det har vi förtjänat, har ju slitit som djur flera veckor :P hehe så nu blev det en liiite kortare fredag! GÖTT! Kom hem för en stund sen så vi packar ihop våra grejer..för vet ni vad!? Vi ska till GBG ikväll. Det är pappa-helg och denna gången kan vi åka dit för en gångs skull, annars har han alltid behövt jobba och sen åkte han iväg till finland nyligen me.



Vi har förbrett honom på det vi vill ha att äta tills ikväll, sen köpte vi med oss vårat egna gottis för kvällen. Ska bl mys, ska börja kolla på den nya serien me som vi laddat ner.

Ne, nu måste vi dra, ska hämta Anki o hennes man som ska åka med i bilen till Gbg. Måste bara byta våra leggings vi köpte idag, dom var nog lite för tighta som XS, men sen att resoren gick sönder i midjan..hm? Drog iaf på oss våra nya mysisar, AS sköna..och snygga me för den delen :D

Aja, skrivs senare babes//A



Underbart <3



Jag undrar vem som sårat henne så mycket som det värkar när man lyssnar på alla hennes låtar, vart hon fått inspirationen ifrån <3 Jag älskar dom och känner igen mig mycket i dom flesta. Hon är grym helt enkelt. klicka på bilden för att lyssna på spotify



Rester!



Hehe tyckte dagens lunch var lite rolig idag faktiskt. Vi plockade ihop de vi hittade hemma, i kylen och frysen och gjorde en lunch av det :) Det var hur gott som helst så de duger bra en fredag som denna! Räkpaj med spenat, chili, fetaost och rödlök med en grov fralla och sallad :)



Dagens shopping!



Mellan träning och jobb hann vi med att shoppa lite. Orkade inte ta kort på allt så de fick bli ett halvbra kollage. HATAR ginas bilder, lågupplösta o verkligen dåliga, tycker dom ska ändra till de dom hade innan så man kan ha stora bilder på allt. men men :D here they are. Ett par leggings, två par finare mjukisbyxor, två tshirts och ett linne <3 Hamnade runt 1200:-



Bästa starten!

Vet ni hur bra det känns nu eller!? Vi kommer till jobbet, gör våran grej och organiserar allt, kommer på att modellerna börjar fota lite senare idag och Anki, det lilla snillen föreslår träning nu ist för på lunchen så kan vi jobba på lunchen ist. AAAS BRA så slipper vi sitta sysslolösa!



Tränade ben/rumpa/mage idag igen. sm sagt, 3 underkropp och 2 överkropp den här veckan. Anne på ben och Anki står lite längre bort i bilden ;) Vi körde stenhårt som vanligt och de känns underbart just nu. Kom tillbaka för ett tag sedan och nu sitter vi i vanlig ordning och jobbar ;) LOVE IT, vi är glada och det är fredag <3 Efter träningen sprang vi in på gina och shoppade loss, ni får se sen ;)



Jobbigt..!



Ikväll blev det klart..Jennis sista dag med lite fransar för den här veckan då. Det har varit en vecka full med "jobb" som sagt, men nu är hon ju som tur är klar :) Våran kusin Susan var här innan för en liten påfyllning. När jag kom hem så kunde vi ÄNTLIGEN plocka ner bänken och alla redkap, det avr skönt att få bort allt från vägen :P hehe har ju bara stått där och tagit en massa plats..lite jobbigt.

Medans Jenni fixade Susans fransar tog jag mig en liten promenad upp till sjukhuset, som vi skrev innan så ligger våran styvfar där :/ fortfarande..och jag har inte hunnit hälsa på honom innan så idag kände jag att det var dags. Det var väldigt jobbigt att se honom där! :( Även om han mår bra nu så vet man att det aldrig är kul att ligga ensam på ett sjukhus. Som tur är kommer han nog att få åka hem imorrn. Iaf som det ser ut just nu!

Kom hem i lagom tid när Jenni blev klar, då kikade vi på det "sista" avsnittet av PPL <3, där ser man hur allt "började" typ..älltid så ju! NÄR KOMMER DEN NYA SÄSONGEEEN? Längtar så sjukt mkt just nu!! gud! hehe

Anyway..har kikat runt lite på andar serier vi skulle vilja se, har fixat en nu iaf som vi tänkte börja på imorrn..you'll se which! Verkar grymt bra allihiopa! :D

Nuuuuu är det snart fredag :D woopwoop!
Sov så gott så skrivs vi såklart imorrn igen! Nattii//A



Mat & Träning 11.11.03

Nu är det färdigtränat för överkroppen för den här veckan..Känns bra! Tycker att den har fått sig en bra omgång iaf :) Idag körde vi ett likadant pass som i tisdags som ni kan läsa mer om från då...



Här kör vi marklyft, det är sjukt jobbigt att hålla kvar stången. Den väger så mkt så att vi knappt orkar hålla kvar den. Vi har så små händer så det är jobbigt att hålla runt den, hehe. Det drar så mkt i händerna att tummen vill låssna, den orkar inte hålla kvar runt. MÅSTE skaffa oss sånna där grejer som man typ "binder fast" stången i handen med, kommer inte ihåg vad dom heter nu bara för att..men dom är sjukt bra! Då okar man iaf köra med dom vikterna man vill!

Lunchträning blev det idag me om ni inte förstog det :) hehe. Kör så veckan ut, får se hur nästa vecka blir..men det är såklart nästa veckas "problem".

Ser fram emot morgondagens träning, för den sker i knalleland och sen har vi även pulvret till hjälp. Kommer bli en pigg timma på gymmet och även föera pigga timmar efteråt :D haha!

En hel del ägg har det blivit idag..men ägg är fan det godaste som finns typ!..lr nah, gott är det iaf :D man kan göra så mkt med det.
Frukost 07.40: Vaniiljyoughurt med linfrön och massa nötter. Proteinshake whey100.
Lite grönt te emellan detta..



Lunch 11.15: Samma som igår. Tomat & räksoppa, fralla med ost och skinka.
Efter träning 13.15: Proteinshake.
Mellanmål 15.30: 2 kokta ägg och grönt te.
Mellanmål 18.00: Jag tog en optinut-bar.
Kvällsmål 20.30: 2 frökusar med stekt ägg och grönt te.

Nu är vi nöjda för idag!
Later babes//A



Dagens outfit!



Tröja & Jeans - Gina Tricot / Skor - nelly shoes



Efterlängtat!

Wohoo! Nu har vi äntligen fått vårat efterlängtade lilla paket från bodystore. Beställde nya produkter i måndags..på kvällen ju.



En självklarhet är ju Silicean, den kommer vi aldrig vara utan :) hehe Ricinoljan fick följa med som en liten bonus. Och sen det BÄSTA, vårat anabolapulver :P har fan kört en heeel vecka utan det, visst! vi har klarat oss riktigt bra. MEN vi har ändå använt oss av andra piller..alltså prestationshöjare, som vi haft innan och inte ätit upp helt. Så imorrn kan vi köra med Jack3d igen :D

Känns gött!//A



freakshow!

Vilken torsdag! haha det är nåt med torsdagar här på jobbet måste jag säga..alla är knäppa typ. Speciellt Anki, hon har sina "för mkt sömn" dagar då..hon sover för bra på nätterna och då är hon helt crazy på jobbet. hahahah det är alltid lika kul, men det är fan ett bra avslut mot fredagarna!



Stylisterna ville smycka ut Jenni lite, hon var väl för tråkigt klädd eller nåt? heheheehh kuliga kollegor! <3


En bra och effektiv dag. Våran lilla utförsäljning efter lunchen satte guldkant på dagen..NU ska vi dra oss, en sväng till MAxi först o sen blir lite fransar och annat shit!

Skrivs senare babes!//A



Fyndigt!



Vi fyndar ju hela tiden och vi ÄLSKAR det <3 5 par skor, en kuvertväska och en jumpsuit!



Dagens tips!



Dagens tips får bli dagens lunch. Sjukt gott och lika enkelt! Vi la dock i vitlök i soppan och inte på brödet! Ost/skink macka till detta blir perfekt ;D



My last oone!

Min sista testperson gällande en hel ny förlängning. Även gjort klart mina påfyllningar för nån vecka sedan :) nu ska jag sätta ihop allt och skicka iväg bilderna, göra ett teoriprov sedan e jag certifierad ;) längtar. Janet blev min sista, hon blev så sjukt snygg i det. Hon är lite äldre så vi la lite kortare på henne men gud vad hon blev snygg och det ser ändå väldigt långt ut på henne! Det passade henne så bra, kan inte släppa det. Ska be henne ta en bild på sig själv så ni får se ;)



Före/Efter:



För er som undrar så tar jag som sagt alla jag känner som vill göra förlängningar först o främst men tyvärr har jag inte tid med alla som vill tyvärr heller så jag får fokusera på påfyllningarna först och främst, har heltidsjobb och inte så mkt fritid så jag gör så mkt påfyllningar som möjligt och någon ny om det hinns med :) //J



Poor little girl..

Hon bara jobbar och jobbar..heeela dagarna! Iaf denna veckan, hehe. Idag började dagen på jobbet lugnt..fast med fotning, en hel del skor att fota bort..det var ett tag sen vi fotade skor nu. Har inte haft så mtk tid till det innan..mkt annat att göra. Men nu så :)



Efter jobbet kom vi hem och hann och chilla en liten stund innan det var dags för Jenni att fixa till lite fabolous lashes igen.. själv har jag bara chillat med massa tv-tittande och slöande typ...?



Nerå, klart jag alltid gör lite nytta här hemma när Jenni håller på, så att hon inte ska behöva göra nåt sen. Jag fixade till tvätten..lr vek in allt. Sen fixade jag det sista till lunchen imorrn me.. ja lite sånna småsaker som behövs göras.

hann gotta oss med dom sista avsnitten på säsong 4 av true blood för en stund sen me, f*ck!..tror vi är ikapp nu, måste kolla om 5:e säsongen finns ute.

Yeye, nu är det inte långt kvar mina vänner..snart fredag :P haha mer än halva veckan har gott och nu går det bara snabbare.

Hoppas ni hade en finfin onsdag..det hade vi iaf! :)
Natti//A



Mat & Träning 11.11.02

Nu känner jag så här..att träna på lunchen, eller tidigt på dagens sätter igång energiförbrukningen ordentligt. Det känns som att allt man äter typ försvinner direkt. hehe Har varit hungrig rätt fort efter alla måltider dom senaste dagarna. Kanske inte lunchen då men dom andra. Skulle ju känna efter hur tiderna för dom olika målen skulle kännas och funka. Visst funkar dom bra, men som sagt. Eftersom man tränar mitt på dagen så försinner det sjukt fort.

Brukar ni inte men om ni KAN träna på dagarna så gör det, ibland iaf..det kan göra stor skillnad.

Idag körde vi då underkropp igen. Det är så gött att Anki har kommit in i det hela ordentligt nu, hon har lärt sig dom viktiga övningarna så att hon kan köra dom när hon är på gymmet själv me. Idag tog hon i så hårt och trönade så tugnt att hon kände att hon var spyfärsig :P haha You go girl!

Det blev en annan ordning på träningen idag o en liten ändring. Började med liggande benpress och sen körde vi ryskautfall i 2 omgångar och den 3:e gången körde vi vanliga. Med tung stång då alltså..på ställning.






Efter det körde vi baksida lår på maskin och även vader. Sista övningarna blev mage på maskiner. Den roterande och sen den ihopfällbara. hehe ni fattar säkert?

Rätt ovanligt att vara så hungrig som jag var redan innan 10 med tanke på frukosten. Brukar inte va hungrig när vi äter gröt.
Frukost 07.40: Havregrynsgröt med linfrön och sylt.
Mellanmål 10.00: Lite nötter och grönt te.
Lunch 11.15: Tomatsoppa med räkor och fralla. Recept kommer imorrn...
Efter träning 13.10: Proteinshake whey100.
Mellanmål 15.10: Keso med hallonsmak.
Mellanmål 16.45: Lite mer nötter och grönt te.
Kvällsmat Anne, 20.00 & Jenni, 21.00: Nudar och tonfisk..grönt te.

Sen var jag bara tvungen o ta en apelsin..har saknat dom :P Den åt jag typ vid 21.30.

Och nu bir det såklart inget mer..är nöjd :)
Later//A



Dagens tips!

Har ni missat eller bara inte orkat kolla på PAN AM så gör det :P den är faktsikt jättebra, har fastnat för den. Den gör en på typ bra humör :D Så nu är det en liten favvis också! Kommer på söndagar kl 21.00 på TV3.

Själv kollar jag den på datorn..lr ah genom datorn :)



Ilike!//A



Nyhetsbrev v.44

Party party!




Photoshoot för Nelly Trend!

Gjorde en liten snabb fotning för dom grymma Nelly Trend skorna som ska komma :D LOVE them!

Var på Vinci..det är grymt snyggt där inne..dom har ändrat inredning lite det senaste..har inte varit där på ett tag, så man blev glatt överraskad.



Lite red lips och annat innan det var dags..



lite lotion på benen så att dom ska se extra fab ut ;P



On the bar..yes vi satt där och flashade benen framför kameran :) hehe





Tell me!! Är dom inte grymma eller vad!? ;D

Det var en trevlig eftermiddag..det gick rätt fort. Är övertygade om att bilderna blir grymma. You'll see när dom är "ute"

Later babes!



Ät rätt mat för din kroppstyp!



Alla borde läsa och kolla vilken kroppstyp man har. Stämmer kankse eller kankse inte, who knows. Jag vet inte ritkigt vad jag blev en VATA eller PITTA. Får räkna mina svar nästa gång ;) klicka på bilden för att läsa artikeln från aftonbladet!



Perfekt på gymmet!



Fick dessa av snygg-Millan. Jätte goa att ha på gymmet. Slipper man hårda valkar på händerna och vikterna glider inte lika mkt när man svettas! Love them, en perfekt träningsaccessoar!



Träna bör man annars...



..dör man? Ne men hinner man inte på kvällen kan man göra det på morgonen eller på lunchen som vi gör. Som sagt, inga ursäkter om man vill göra nåt med sin kropp ;) Vi ska iväg nu igen faktiskt. I måndags var det underkropp, igår överkropp (bild ovan) och idag är det underkropp igen. ben/rumpa <3



Vi föredrar...



Vi förerar faktiskt Maybelline's, sorry men Bare minerals håller oss inte matta på samma sätt som maybelline gör. Blev som ett litet lager med bare minerals som såg lite kakigt ut när det började bli blank i t-zonen. Man såg flötig ut hela tiden helt enkelt. Jag köper inte ett foundation för 400 om jag inte äns får ett lika bra resultat som med en mycket billigare! Blir att shoppa på ebay efter nya maybelline eftersom de värkar som om dom slutat sälja de i Sverige, sjukt irriterande. Men de finns säkert andra, tex true match sägs vara väldigt bra. ÄLSKAR vårat mineralpuder iaf <3 fin täckning utan att de ser ut som att man äns är sminkad.



Miljoner fransar!

Cicci var som sagt här idag och fyllde på sina 10000000 fransar ;D Hon har ju oändligt många måste jag säga. Räknade alla när jag var klar för att se och hon hade hela 138 st på ett öga, orkade fan inte räkna det andra men det e ju ungefär lika många.




Före/efter: Ser snyggt ut innan påfyllningen enligt mig, inte alls tappat så mkt men ni ser ju skillnaden. Dom tog ju aldrig slut ;)



HAHA 138 st!?!?!? När hon tappat typ 40 st som man inte äns gör under 5 veckor så komme rhon ha lika många som alla andra har när dom e nygjorda!? Aja, kommer vara chockad i nån vecka av det, det såg ut som en svart vägg av fransar typ. Men hon är sjukt snygg i dom <3 gonatt!



Mat & Träning 11.11.01

Ajaj..ojoj! nu låter det lite så igen..hehe träningsvärk var väl inte så oväntat iaf! det känns på ruumpan mest. Dom vanliga utfallen gjorde sitt igår.

Idag blev det som sagt överkroppsträning.
Passet såg ut så här: Lite uppvärming med stång..marklyft.
Sen körde vi stående rodd på stälnning och marklyft med stång.



Efter det blev det kinns.



Efter det blev det axlar med hjälp av hantlar och stång.

När det avr klart där så gick vi bort til stretschavdelningen och gjorde oss lite stationer som vi skulle köra. Där tränade vi biceps med hantlar, dips för att träna triceps. Armhävningar och sedan mage på gympoll. Sen fick det räcka för idag. Känner att ryggen har fått jobba ordentligt idag. Så nu får överkorppen lite vila..får väl se hur darrig man är imorrn på jobbet :P

Känner väl att tiderna faktiskt funkar, är väl lite hungrig då och då kanske. Var rätt hungrig ikväll, men det avr bara för att det blev ett långt uppehåll..vilket inte var tanken.



Frukost 07.30: Två mosade ägg med smör och proteinshake
Lunch 11,00: Våra små tacopizzor, som igår
Efter träning: Proteinshake
Mellanmål 15,30: Yoghurt med blandade nötter och grönt te
Kvällsmål 20,30: Två äggmackor av frökusar med ost och grönt te

Thats all ;D



Dagens outfit

Kunde ju inte bli enklare...eller?

Jeans & Linne - H&M. Skor - Nelly shoes. Lack - Wet n' Wild. Armband - Gina Triscot.



30 minutes for myself!



Nu ligger jag här på min massagebänk och lyssnar till två av mina favvolåtar som ni fick på bloggen igår o bara slappar så mkt det bara går innan Cicci kommer hit för att göra en påfyllning. :D Jag är väldigt trött nu måste jag säga och det syns på mina röda ögon :/ träning och mkt jobb tar ju på krafterna. Jag hoppas att de går ganska fort så att jag hinner göra lite andra grejer innan Anne kommer hem. Hon åkte till gbg för med Anki på hemligt uppdrag. Vi får skrivas lite sen senare när jag e klar :) //J



Motivation!



Check this ass out, blir galen <3 Dags att gå in för det liiite mer ;)



Klickat hem!

Kände att vi behövde nya sköna träningsbyxor..långbyxor är alltid bäst på vinterhalvåret. Desa är sjukt sköna!, Bra att dra på sig me om man nu vill ha leggings under när man gymmar. 199:- på H&M. Nackdelen med H&M är att derasd leveranstid är en evighet vilket suger! Tar ju typ 2 veckor innan man får dom!




Michaelas fransar!

Hon fick 91 st på varje öga ;D Som ni såg igår var det en väldigt stor skillnad, men så är det ju på blonda tjejer! Love it!



Före/Efter:
Fina fransar från början som ni ser :)




Versace for H&M!

När många stora designers gästdesignar åt andra företag så brukar dom göra rätt konstiga plagg samtisigt som dom göra några grymma..hehe tycker jälv att Versace gjort en hel del crazy things, men här är det vi hade kunnat tänka oss köpa iaf!