RSS 2.0

More love!

MER kärlek åt folket denna tisdagen!!

Ja självklart ska man visa ÄNNU mer kärlek än VANLIGT på alla hjärtans dag??..ööh, nej..varför? Tycker det är rätt töntigt att man tar den här dagen till att typ göra nåt extra för någon? varför inte bara göra det ändå? Känns lite som om folk har detta som en anledning till att visa nåt..lr ja vet inte, hehe. Äh, jag är inte bitter :P Jag har haft en mysig dag här hemma...men JENNI. Yes, det var första gången på flera år vi spenderade Alla hjärtans dag ihop..för som vi skrev innan, ingen speciell dag för oss. Ja det är väl för att vi båda är singlar just nu. Annars hade man ju SJÄLKLART spenderat den med sin "älskling"..

Ne, idag hade vi en såndär RIKTIGT chill dag, en dag när vi verkligen, verkligen, verkligen inte behövde göra nånting, tvättade ju igår så det behövdes inte göras idag :DLa oss nästan direkt i soffan när vi kom hem, tände ljus och även brasan igen..har ju inte använt den nånting typ denna vintern, köpte ny vätska till den i helgen så nu får den brinna igen..så mysigt!

Har myst med lite gottis som ni vet, kollat på en serie..fått oss lite goda skratt och så..men nu är även 2012 års kälrkeksdag slut och vi ska ladda om inför en liiiiiite tidigare onsdag, phew! kämpa kämpa! hehe

Ne, hoppas alla har haft en riktigt mysig och bra dag...trots det tråkiga vädret!
Skrivs imorrn! natti//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback