RSS 2.0

Dags att byta!



Byter allt till ett och samma ställe, känns onödigt att ha två likadana.. har bara inte kunnat bestämma oss för vilken portal vi vill använda, båda har ju sina fördelar. Vi har kvar inlogget på blogg.se eftersom vi vill gå tillbaka och läsa det som en dagbok. 

Så från och med Onsdagen den 15:e Januari 2012 skrives det inget mer här!

See u @ nattstad så klicka på bilden! PUSS



More love!

MER kärlek åt folket denna tisdagen!!

Ja självklart ska man visa ÄNNU mer kärlek än VANLIGT på alla hjärtans dag??..ööh, nej..varför? Tycker det är rätt töntigt att man tar den här dagen till att typ göra nåt extra för någon? varför inte bara göra det ändå? Känns lite som om folk har detta som en anledning till att visa nåt..lr ja vet inte, hehe. Äh, jag är inte bitter :P Jag har haft en mysig dag här hemma...men JENNI. Yes, det var första gången på flera år vi spenderade Alla hjärtans dag ihop..för som vi skrev innan, ingen speciell dag för oss. Ja det är väl för att vi båda är singlar just nu. Annars hade man ju SJÄLKLART spenderat den med sin "älskling"..

Ne, idag hade vi en såndär RIKTIGT chill dag, en dag när vi verkligen, verkligen, verkligen inte behövde göra nånting, tvättade ju igår så det behövdes inte göras idag :D



La oss nästan direkt i soffan när vi kom hem, tände ljus och även brasan igen..har ju inte använt den nånting typ denna vintern, köpte ny vätska till den i helgen så nu får den brinna igen..så mysigt!

Har myst med lite gottis som ni vet, kollat på en serie..fått oss lite goda skratt och så..men nu är även 2012 års kälrkeksdag slut och vi ska ladda om inför en liiiiiite tidigare onsdag, phew! kämpa kämpa! hehe

Ne, hoppas alla har haft en riktigt mysig och bra dag...trots det tråkiga vädret!
Skrivs imorrn! natti//A



Mat & Träning 12.02.14



Det gick liiite över idag, mest tack vare chokladen vi smällde i oss nu på kvällen. En varsin marabou 70%. Mår lite illa men vad gör man inte när man får en låda full med choklad. Annes tabell ni ser ovan.. jag har dock inte tagit en proteinshake extra så jag ligger bara 59 över dagsintag plus att vi har tränat vilket inte är inräknat i programmet, har tagit stillasittandes eftersom det är de vi för det mesta gör på jobbet, rör oss knappt ur fläcken och då är inte energiförbrukningen så hög heller, vissa förstår inte det och undrar hur man klarar sig.. men om man börjar kolla på energi ut/in så förstår man nog så småningom.

Det är ett måste om det sista fettet ska BORT... synliga muskler är snyggt! Hur som helst.. vi har börjat kika lite på shapeupclub igen vilket är ganska skoj, kan ju va bra o se hur man äter ibland. Inte för att man ska stirra sig blind och helt crazy på den och börja peta på varenda kalori.

Visste ni btw att svenska kvinnor äter i genomsnitt ca 1250kcal FÖR MYCKET per dag (enligt iform). Vet ni hur mkt det är egentligen? Så det är faktiskt inte så konstigt att man inte får den kropp man vill ha. Därför rekomenderar dom alla att åtminstonne räkna intaget en gång så man får ett hum om det. som sagt, 1250? Det är mycket om man får i sig det överskottet varje dag. man står still eller så blir man större. RÄKNA :D en gång iaf! Det är inte svårt när man kommer in i det, till slut behöver man int eäns räkna för man kan det utantill <3

Dagens träning: överkropp, hela februari kör vi 8*4
Rodd på t-ställning
Marklyft med stång, la som sagt på dubbelt så mkt tack vare duo grip, ÄLSKAR DOM. (andra inlägget)
Chins på maskin
Mage på maskin
Axlar med stång upp mot hakan
Axlar med hantlar ut mot sidorna
Biceps och triceps på ställning
Stretch

Dagens matintag:
Frukost: havregrynsgröt med linfrön och sylt. morots juice
Efter träning: Proteinshake whey-100
Mellanmål: Apelsin och grönt te
Lunch: Spenatsoppa med 1,5 kokt ägg
Mellanmål: Anne tog en proteinshake på jobbet, Jenni åt ingenting
Kvällsmål: Grönt te och en varsin kaka marabou mint 70%




Dagens outfit



Tröja - gina / byxor med hög midja - cheap monday / skor - skopunkten / bandeau - lindex. Tröjan är mer lime, kom tyvärr inte med i bilden, gillar lime for the moment :) enkelt är snyggt



Mitt hjärta blöder..



Choklad är kärlek. En låda full med min favvo-choklad låg utanför dörren när jag kom hem. Den här personen känner mig väldigt bra kan jag ju säga.



Kärlek på jobbet!



Fick en finfin start på alla hjärtans dag på jobbet..våran underbara chef Maria kom in med en ask med godbitar i ett hjärta :D tack så jätte mkt bästaste! <3 Älskar att man har en så fin person som sin närmsta chef..det gör så mkt..

Delade med oss av hjärtat till alla här i foto, dock fick jag ingen själv :P hehe eller ah, jag valde väl att inte ta någon o sen var det en kvar och sen försvann den :P haha

Dagen gick fort iaf..för nu är det dags att bege sig hemåt..undra vad som hittas på idag när allt redan är fixat för veckan?



Klickat hem!



120:- för det här supersnygga vita fodralet till våran vita samsung tab 10,1. Har en svart hemma men det duger inte riktigt, vill ju ha den vit... Klicka på bilden för att shoppa!



Two years back!

Älskar att kolla tillbaka i bloggen och se vad man hade för sig. Jag minns det som igår men kunde inte låta bli. Kikade tillbaka på just den 14/2 både 2010 och 2011.



Förra året tillsammans med Carl. Vi var barnvakter åt söta Angus och åt jätte god sushi och kikade "megamind", som sagt, minns de som om de vore igår, men de e inte så konstigt när det var en väldigt bra tid i mitt liv.



Året innan det var oxå en väldigt bra tid för mig, gjorde dock inget speciellt och det brukade jag inte göra med Daniel heller men som sagt, bara tiden tillsammans var bra til it got bad, men så e de alltid. Hans present på bild, tyckte jag var uppfinningsrik ;)

Tiden går fort och times changes.. vissa till de bättre andra till de sämre. får hoppas att 2012 blir ett superskoj år. Men de blir ju vad man gör det till!



BÄSTA köpet någonsin!



Iaf inom träningsväg! Det var så sjuuukt skönt att använda våra nya "duo grip" när vi gjorde marklyft. Förstår ni hur mycket starkare ryggen är än greppet och det förstår så himla mycket när man tappar greppet under träningen. Nu är det slut med det ;) och man kunde lägga på mer än dubbelt så mkt! <3 man känner det redan i ryggen och på ett helt annat sätt. Ni kan köpa duo grip HÄR




Love doesn't need handles!



Think about that babes <3 Glad alla hjärtans dag till er allihopa!



Allt på samma dag.



Idag var det en sån där dag som vi var "tvugna" att göra massa nödvändigheter... städa och laga mat inför veckan...Hatar när man har måste..men måste man så måste man. Det ska vara rent och fint och vi behöver mat i magen :) vi är ju ganska ekonomiska så vi gör hellre egen mat än att gå ut och äta som många andra gör. Och som sagt, god mat vill man alltid äta..o vi lagar ju inte annat än god mat :P haha Det blir 2 trevliga och väldigt enkla/nyttiga rätter till veckan.

Har till och med tvätta eftersom våran tvätttisdag var bokad :P så nu är allt gjort inför veckan iaf och det känns skönt.. i veckan kan man koncentrera sig på andra trevligheter.. ska lägga oss nu så vi är pigga imorrn. Alla hjärtansdag och allt.. inget speciellt för oss dock, bara en dag som alla andra... sov gott allihopa!



Mat & Träning 12.02.13

Känns att man har tränat redan nu..det spänner lite på undersidan/utsidan av skinkorna..gött :D för idag la vi på lite igen. Det känns lite som att man är som starkast efter en helg med mat och vila. Men så är det väl..det är under vila man blir starkare. Ett benpass of course, kan ju inte börja veckan med nåt annat. 3 benpass per vecka, det är så vi har lagt upp det.



Benpressen..på bilden är det 132,5kg. Jenni la på 140kg, kunde nog tagit mer oxå...

La på lite idag som sagt, på benpress OCH utfallen..och det är väl utfallen som känns just nu. Undra hur det kommer kännas att gå tillbaka till 12 reps istället för 8? Lr ska man kanske köra med 6 gånger nånting sen istället?..får se hur man "ser ut" sen.

Idag när vi var klara kändes rumpan som 2 stora bollar som studsade uppåt när man gick :P hahah om ni fattar?

Hade tänkt o mäta mig idag igen, men tar det imorrn istället..idag ställde vi oss på vågen igen. MYYYYY GOD! nernerner ska kilona. Men som sagt, sjukt mkt vätska i kroppen efter helgens "bravader". 54 och 55kg visade vågen ungefär.

Får se vad allt visar senare.

Morot var det ja..det har vi börjat få i oss, i flytande form :) gottit!
Frukost 06.30: 2 kokta ägg mosade med smör. Morotsjuice.
Efter träning 07.50: Proteinshake.
Mellanmål 10.30: apelsin och grönt te.
Lunch 12.30: Räkpaj.
Mellanmål 17.15: Jenni: kvarg med lite funlight. Anne: proteinshake.
Kvällsmål 20.00: Jenni: Grönt te och lite nötter, Anne: Kvarg med frystablåbär i.

Där slutar dagens intag..
Later//A



Den orange tråden.

Inom fengshui symboliserar färgen orange hälsa och vitalitet och flera av naturens nyttigaste bär och grönsaker är just orange.



Morot
Kaninernas favoritgvrönsak innehåller mycket karoten som i levern omvandlas till A-vitamin. Ät gärna en morot om dagen för att få karoten som är bra för synen och sälskrillt mörkerseendet.

Karotenet som kan förebygga hjärn och kärlsjukdommar tas upp bra om morötterna kokas och äts nykokta med lite smör eller olja. Förvara morötterna mörkt och kallt, 1-3 grader, så håller de sig fräscha.

Vi har börjat med det här att äta mer morot..har hört att man får fin färg av det me :P Morot är ett riktigt bra mellanmål!



New in!

Har fått en liten del av det vi beställt från H&M. Så fina grejer, allt sitter precis som vi vill :D Längtar tills resten droppar in, sportmodet är verkligen grymt! o Neongult is the shit!



Skorna tog vi i 39 och linnet är i 36. Kepsen är ju onesize. LOVE THEM!

More to come...



lite nytt..

Idag har vi fått se vad vi senare kommer att få jobba i för program..det kom 2 män och gav oss en snabbutbildning..

Ser ut som att det kommer blir snabbare för oss att jobba sen framöver :) känns ju bra faktiskt!



Har väl inte så mkt o säga mer än att jag itne är så glad just nu, vet inte varför..nåt känns fel.hehe

yeye ska hem o göra massa skit nu för att man inte gjorde nåt igår!
Later//A



Det blir nog Lund!



Sitter och kikar lite på vad det kostar att åka till Lund. Funderar på att hälsa på en vän i helgen. Blir inte de jag tänkte för då får man göra annat :) Ska bli superskoj om de nu blir av men vi har planerat det ett bra tag så förhoppningsvis blir det så. //J



Shoppingtips!

Gillar den!..kollade på den IRL i helgen. Enkel men ändå grym på samma gång. Billig är den också. 249:- på BIKBOK




Förberedelse underlättar!

Eftersom vi föredrar att träna på morgonen är det bäst att förbereda lite så man slipper slösa onödig tid på annat. Det e gött o bara kunna vakna, ta på sig och sedan äta o sen dra. Det är så man får tid över, och tid är ju frihet lixom :) Annars kanske man stressar upp sig ionödan o det e väl väldigt onödigt ;P



Vi packar väskan med tex smink, nya underkläder, morgondagens outfit osv. Så man inte glömmer av någon helt enkel, vi går ju med träningskläderna till gymmet så man kan packa klart allt.



Träningskläderna hänger klara, bara att hoppa i och sedan käka frukost :)



Vi ställer fram shakear, vattenfflaskor och tom frukost (tex gröten klar i skålen om vi skulle äta gröt) idag låg äggen klara i kastrullen, utan vatten iofs men bara att fylla på o sedan börja koka :) Ni ser även Jack3d i glasen färdigdoserade!

Som sagt, små förberedelser underlättar så e de bara att köra! :D



JAG UNDRAR!?

 

 

Jag omformuelarar mig. HATAR själviska människor som tar sitt liv på ett eller annat sätt. JAG UNDRAR hur man tänker!? Så nu kan alla sluta gråta, finns inget värre än att ta sitt liv när det finns så mkt folk som bryr sig om en. Det är DET jag inte fattar allright!? Jag sörjer inte, jag tycker det är tragiskt..




Dags att samla krafter!

Kvällens trevligheter bestod av en mysig film och kvällsgottis!



Åt lite mörk choklad och såg puss in boots. En sevärd film!



Som sagt, dags att samla krafter. Hoppas att jag somnar snabbt så jag slipper höra våra IDIOTISKA grannar som STAMPAR runt under oss. Kan inte fatta att man kan va så hänsynslös och tro att man är ensam i huset. Om dom väsnas ikväll ligger det en lapp i deras brevlåda imorrn kan jag lova. Vi går lixom upp 06,00 så dom får fan ta o HÅLLA KÄFT efter 22 som reglerna säger.. Dom väsnas VARJE kväll, och så har de varit sedan vi flytta in, stampar och har sig, hunden skäller osv. Kan ju knappt sova. Och dom gör det ända till midnatt om inte längre. Snart har bägaren runnit över..

Skit i dom nu.. hoppas ni sover gott. Upp o träna hårt som fään imorrn. //J



Mat & Träning 12.02.10

Eftersom vi inte skrev nåt inlägg om mat och träning i fredags får jag göra de idag istället för dom som "följer" hur vi tränar och äter. Jag bara UNDRAR hur jag hade sett ut om jag inte åt och söp så mkt som jag gör på helgerna. skrivit om det innan och jag ska testa det nån gång.. nån gång..

känner inget behov just nu eftersom kroppen är på bättringsväg från mitt uppehåll så de skadar ju inte så mkt, de kankse bromsar men jag vill äta o dricka så mkt jag vill för man lever som sagt bara en gång ;) för jag har ju inte sååå himla brottom att fixa till kroppen eftersom jag faktiskt är ganska nöjd och bättre o bättre blir det. Helgens mat behöver jag inte skriva så mkt om, för de märker ni ju på inläggen vi gjort/kommer göra.



Fredagens träning:
ben/rumpa
Benpress. la på ännu mer i vikt. uppe i 137,5kg nu med 8 reps * 4 sets
Knäböj
Utfall
Baksida lår
vader
mage
stretch

Fredagens matintag:
Frukost: havregrynsgröt med sylt
Efter träning: Proteinshake
Mellanmål: Apelsin och grönt te
Lunch: Nudlar och tonfisk i tomat/basilikasås abba express
Mellanmål: Anne drack en shake själv stoppade jag i mig godis som vi köpt och så fortsatte det hela kvällen.
Kvällsmål: Sushi
Kvällsgott: massa godis som ni såg i fredags!

Thats that, ingen pepsi varken fredage eller lördag, bara bubbelvatten men nu blir de lite söndagsgottis i vanlig ordning med pepsi inräknat ;) later//J



Jag gör slut!

Nu är det dags att göra slut med det "goda". HELA helgen har vi haft den stoooora godispåsen som vi köpte i fredags och gottat oss på, den tog slut idag på väg hem. Har nog aldrig ätit så kt godis och "skit" en helg..lr jo det har jag nog men det känns som om det blirvit väldigt mkt av det "goda" nu.



Ja ni ser ju..sen har det blivit alkohol på det hela och där ska jag VERKLIGEN göra slut. Det har blivit några helger med alkohol i rad nu, var inte jag "nykterist". Jag vill ju faktiskt kunna kalla mig det om jag ska vara ärlig..

Nu har jag iaf bestämt mig som sagt att det är slit med det här ett tag framåt igen, kan inte säga att jag haft så mkt roligare med alkohol än innan när jag varit utan så..

Och nu blir det 2 riktigt sköna veckor med riktigt bra mat, sömn och träning...that's how i love it!
Bye bye godsaker och välkomna nyttiga godsaker och hälsa! <3



Har gottat oss lite nu under kvällen, blir lite mer gottit om en stund men iaf i lite nyttigare form an resten av helgen ;P hehe

Later babes!//A



Helgens underhållning!



Vi har haft våra skattanfall denna helgen..och Anki har haft sina små ryck. Det har resulterat i typ detta...





 

Tack Anki för skrattstunderna..helt sjukt kul! <3




Dagens shopping!

Igår blev det ingen shopping..men idag innan vi begav oss hemåt så blev det iaf ett litet stop på H&M och därifrån fick vi med oss dessa sötsaker :)



Ett par rosa söta shorts för 199:-, ett par stentvättade short för 199:- och en mysig vit  stickad tröja för 199:-

Shotsen är i storlek 34 och tröjan i 38..har inte provat nåt än så vi får hoppas att dom sitter som dom ska :) ville inte ha tröja för tight.

Känns väldigt vårigt..skönt med sån shopping när det är så bra väder också! :D

Nu ska det shoppas mer, men i matväg..Later babes//A



3 helt olika!

Haha vi är helt olika när det gäller det här med nattmaten ;) älskar det! Se här...



Jag var bara TVUNGEN att ha den här, så sugen och det var lika god som jag förväntade mig. <3<3<3<3



Anne ville verkligen ha center, och det fick hon oxå.. inatt! haha <3



Anki och hennes chips! She got them! men hon åt bara typ två nävar men de räcker ju :D sedan däcka vi!//J



Tack Anki!

Ikväll bjöd Anki oss på en otroligt god middag på Resteaurangen ect här i Göteborg. Det var helt sjukt gott :D Restaurangen ligger på andra sidan gatan där vi bor nu under helgen.



Här är det pasta med parmaskinka, mozzarella, tomater, champinjoner och vitlök. Som sagt heelt sjukt gott :D

Vi fick ett matkoma-ryck, men nu är vi på G igen..kvällen fortsätter!
Hoppas ni får en finfin lördag, eller att ni redan haft det :) hehe

Nattii//A



Lördagsmusik!

Sorry for the partymusik!...NOT! ;D




Marabou BLACK!

Två av våra favoritsmaker har kombinerats av Marabou, vi har jU tidigare skrivit hur god den från Fatzer med lakrits är, och nu var vi bara tvugna att smaka på marabous limited edition, MEN det blev ingen WOW upplevelse :( Okej, den är god, det är ju ändå choklad med inslag av lakrtis, men det var så lite så det blev inget mer med den..tyvärr!

Så sorry lakrtits-älskare..det finns bättre!




Shoppingtips!

Den är ju så fin! Finns i andra fäger också, som tex orange och svart! <3




vilken start

Vad säga om detta som frukost då? Hehe. Gick ner till stan direkt när vi vakna. Nu kommer vi klara oss ändå tills det är dags för våran stora middag ikväll :) men nu blir det lite shopping. Later



Som när vi var små..

Vi ville ha en mysig kväll..en filmkväll som när vi var små. Vi brukade köpa en jättepåse godis och hyra film. Anki berättade att vi "smög" o hyrde fredagen den 13:e. Så ikväll kollade vi på den första filmen..film från 1980, vad ska man säga? :P haha. Har den andra filmen men vi ooorkar verkligen inte mer ikväll. Har tänkt o ha en rriktigt underbar dag imorrn utan några måsten :) Nu säger vi Natti..



Kvälllen har börjat!



Kvällen började med att vi köpte med oss mat upp till lägenheten. Sjukt gott! Vi orkade inte, eller rättare sagt.. vi frös så mkt att vi inte ville gå utanför lägenheten igen så vi tänkte att de var lika bra att ha allt gjort. och nu fortsätter kvällen med massa mys. Vi skrivs lite senare ;) //J



Fredagsmusik!

turn ME on ;)




NUUUU SÅÅÅÅ!



HELG! Herre gud vad fort veckan gick. Det var precis måndag och nu är det fredag igen. Alla vi på retusch är helt chockade faktiskt men det är så jävla gött o inte behöva längta efter helg, stackars dom som alltid måste längta efter helg o vilja gå hem från jobbet :/ måste vara jobbigt.

Var och köpte godis för hela 112:- som vi ska smälla i oss ikväll. Jag, Anne och Anki ska iväg o busa ;) Men de kommer mer om de ikväll. NU ska jag iväg o hämta min telefon från maxi, sedan hem o packa! pööss//J



Irritation!



Mycket irritation just nu. Mejlade mumien.se IGEN och frågade hur jag ska kunna hitta min telefon eftersom jag inte har kollinr och fråga om dom kunde fixa det åt mig för att jag krävde att få veta. Då får jag ett kollinr utan probs och den ligger på Maxi och väntar på mig!?!?

GUUUD, hon på kundtjänst som var helt inkompetent och dessutom otrevlig på allt detta kan ju bara ta o sluta sitt jobb. Mejlade och sa att jag fått ett kollinr till hennes privata mejl som hon skickade ett skrotintyg från. Skrev att jag inte fått nån som helst hjälp av henne o hon gett mig helt fel information. Inget kollinr när ni skickar mobilen säger du? aaaja, konstigt att ja fick ett mejlat till mig nu, idiot. Hämtar som tur är telefonen idag efter jobbet o skickar in den till en mer kompetent värkstad via netonnet på söndag så vet jag att den är bra förvar under helgen iaf.



I like!



Gillar dagens färgcombo jag fick till :D ny tisha från gina <3



Shoppingtips!

Glasögonen kommer säljas överallt! A big hit! Men dessa hittar ni iaf på H&M för 69.50:-




Herre jävlar...



Idag är hela retusch trötta. help us get trough this friday så vi kan få heeeelg :D men som vanligt kommer dagen bara flyga iväg. Anne fotar trosor en stund till. Lets do this <3



The perfect ass!

"Fyfan vilken snygg rumpa.. det perfect ass.. omg!!" Exakt så sa Jonas Hallberg till mig idag när jag var "fittingmodell" för hans och nellys kollektion som kommer släppas senare i vår. Jag rodnade verkligen och tackade, hehe det e inte alla som bara slänger ur sig sånt till en människa :) men kul o höra, verkligen.



Ingen har väl missat det? Finns tom ute på facebook. Kändes jävla gött att allt satt som en smäck och han verkligen gillade min kropp eftersom det är jag som kommer få testa alla prover innan dom produceras osv och dom kommer även göra ändringar på kläderna som sitter på mig om det behövs, då vet man att ALLT passar om man vill köpa nåt, o det vill man. supersnygga ;) Tack Jonas, och det va väldigt trevligt att träffa dom. supertrevliga!

Dagen har varit bra förutom att halsen krånglat. Anki har varit här och det är mysigt. Hon sover över. Gjorde fransar på en tjej som blev helt galet nöjd, blev jätte fint på henne o hon kommer älska det med tanke på att hon har barn o inte hinnet med smink o skit vissa dagar.

Hoppas ni sover gott så skrivs vi imorrn. //J



Mat & Träning 12.02.09

UUUSCH och fy får jag börja detta inlägget med. Vi var tröttare än vanligt på träningen idag.. meen det var jag även när jag vaknade så det hade med största sannolikhet o göra med att jag sov dåligt. Vände o vred på mig, svettades och vaknade av nackspärren. usch. sömn är viktigt för kroppen, träningen o vikten. Sov dåligt = bli tjockare.

Dock tog vi inte någon Jack3d idag heller. det gör en del men är man trött från början så kan de ju pigga upp, så de var väl dumt o inte ta de just idag. Vi tar det typ inte varje dag heller så att man inte vänjer sig för mkt sedan orkar man ingenting utan. men resultaten är de ända som räknas känner jag, kroppsmässigt



ONT i halsen idag oxå, blivit värre under dagen, som om inte tröttheten är nog. Så vi får väl se om vi kommer upp för att träna imorrn, om inte så blir vi jääävla förbannade, det har ju sina anledningar att vi är sjuka isf. IDIOTISK, ska fan inte bli sjuk och INTE kunna träna. aaaaaaah blir galen nu när allt går bra o kroppen blivit såå mkt bättre. aja bilder kommer imorrn! nog tjötat.

Dagens träning: överkropp
rodd på t-ställning
marklyft med stång
chins på maskin
mage på maskin
axlar med stång
axlar med hantlar åt sidorna
biceps och triceps

Dagens matintag:
06,25 Frukost: Äggröra med c-vitamindryck
07,50 Efter träning: Proteinshake
10,30 Mellanmål: Apelsin och grönt te
12,30 Lunch: Räkpaj
16,00 Mellanmål: (bild ovan) lättkvarg och honung för lite sötma, supergott med mkt protein o lite kalorier
19,00 kvällsmål: Jenni åt en optinut. Anne åt tonfisk och en proteinshake

Thats it. Fått i mig lite mindre än Anne idag men hon måste äta lite mer för att stanna där hon e och jag e lite större så jag vill gå ner lite i fettprocent och anne upp i muskler så vi möts halvvägs :)

Nu blir det te och liiite nötter för mig, anne dricker bara te, sedan ska jag sova. för trött o säkert för sjuk :/ //J



Dagens outfit

Glömde bandeau-bh:n hemmma men det gick ju bra ändå :P Och skorna var första gången jag tog på mig sen vi köpte dom..



Tröja - Gina Tricot. Sport-bh - H&M. Jeans - Gina Tricot. Skor - Jeffrey Campbell (nelly.com)



Dagens shopping!

Äntligen hemma i värmen från kylan! Jag och Anki har haft en liten shoppingstund. La ju undan dom där snygga "tränings" ourfitsen vi provade på H&M idag..så dom fick jag gå ner och hämta :)



Här är den Jenni provade igår. Hoodie 199:- Shorts 129:-



Och här är den andra färgen...längtar redan tills man kan springa omkring o träna i shorts ;D



Sen fick jag med mig den här, ni vet dom snygga stickade linnena vi köpte sist på H&M i grönt, orange o vitt..va bara tvungen o ha den rosa också. 99:-

That's all for today :D
Later//A



Hur tänker dom!?



Jag ringde mumien som inte lyckats reparera min display på min samsung galaxy nexus eftersom dom inte har delar till telefonen. Dom har antagligen skickat den igår och jag frågar om jag kan få kollinr så att jag kan se vart den är och sedan hämta ut den.

Får som svar att dom inte skickat med kollinr.. jag fråga hur det kommer sig eftersom det är en mobil o den kan komma bort? Bra o ha och aldrig varit med om att någon skickar utan kollinr. Får som svar "meen du, vi har haft värksamaheten väldigt länge o det har aldrig hänt". Jävla tyken kärring och dålig service. Tack för ingenting. får hoppas att tleefonen kommer bort så dom får köpa en ny. Har ni varit med om att servicevärkstäder gör så? skickar utan?

//J



Shoppingtips!

Söta färgglada och roliga tees för 99:- från Rut m.fl. kommer till nelly.com om ett tag också :D




Dagens deal!

Bra deal..! Passa på nu, alltid bra inför sommaren :P Klicka på bilden för att komma till dealen!




Mycket bättre!




Före/efter:



Såå nu är man nöjd igen. Tack till syrran som gör ett bra jobb. Dom var inte helt katastrof men de e gött o va lite extra fräsch inför helgen. Har inte så mkt mer o säga om kvällens aktiviteter eftersom vi inte gjort så mkt. Så himla skönt och bara ta de lungt. Ska upp tidigt imorrn i vanlig ordning och träna så de blir att sova alldeles strax. hoppas ni sover gott. det ska iaf jag göra.. svintrött! //J



Mat & Träning 12.02.08

GUD så mkt vätska kroppen samlar på sig på helgerna, SPECIELLT när man dricker..jag BRUKAR ju inte dricka men nu har jag gjort det några ggr på helgerna. Att ställa sig på vågen och se siffrorna va en shock! I måndags visade vågen 53,1kg på mig och på Jenni visade den 54,3kg.

Idag ställde vi oss där me och då visade den.

Anne:


Jenni:


Över 1 kg på båda..som sagt..vätska. Det sätter sig överallt..jättefort när man "slarvar" med mat och speciellt drycker som innehåller alkohol.

Man måste iaf prova sig fram..att utmana sig själv ska man göra, man klarar mer än man tror! Idag la vi på, skrev ju att vi skulle lägga på på utfall på stången och sen även kolla vad stången vägde. så idag hade vi på 50kg med vikter och sen vägen stången ungefär 7,5kg trodde hon i receptionen. Så sammanlagt har vi 57,5kg när vi kör utfall och knäböj med stång..4X8 reps.

Behöver väl itne gå igenom benpasset igen? Vi skuppade faktsikt baksida lår och vader idag för klockan blev lite mkt rätt fort. Så vi körde ju bara dom viktigaste. Som enligt oss är luggande benpress, utfall och knöbj med stånd. Dom övningarna tar där vi vill att dom ska ta ;) Det känns ännu mer på rumpan idag iaf..

Magen får sig som sagt alltid en omgång, idag körde vi fria situps, lite blandat med rullande och sidobåten och benkast.

Gash! nu är jag hungrig igen, hehe kroppen förbränner mkt men jag vill ju inte äta så himla mkt mer än jag redan gjort..Får börja trycka in en extra shake i nåt mål under dagen känner jag nu, men vart? hmm..
Frukost 06.30: 2 kokta mosade ägg...ja ni vet.
Efter träning 07.50: Proteinshake.
Mellanmål 10.30: grönt te och apelsin.
Lunch 12.10: Räkpaj, (samma som förra veckan)
Grönt te här emellan
Mellanmål 16.00: Proteinshake.
Kvällsmat 18.40: Turkisk lättyoughurt med lite nötter, russin och flytande honung.
NU ska jag ta en optinu-bar och grönt te, Jenni tar bara en kopp grönt te.

Later//A



En snabbrunda

Hade lite tid över innan vi skulle få lägga oss i solariet så vi sprang in på H&M..och kolla vad vi hittade där :D



Här provar Jenni kläder. Ritkigt snygga träningsoutfits, den finns även i en annan färg, limegul/svart/vit..köpte dom inte idag så vi la undan dom tills imorrn. Har ju lite rabatter här hemma vi tänkte utnyttja ;P

Skönt med lite värme..nu ska Jenni få finare fransar igen :)

Later//A



Nyhetsbrev v.6

Det är romantik i luften nu..




Ilska!



Hatar när någon eller något förvärrar min situation på nåt sätt. Små eller stora saker spelar ingen roll eftersom det mest störande är att någon som ska hjälpa till förvärrar och ger felaktiga uppgifter. Vill inte skriva ut hela historien men ilsken är jag iaf. det handlar givetvis om min telefon, surprise lixom!! Aja, jag tycker iaf att folk alltid ska ge korrekt information så att saker inte blir värre, vet man inte så ta reda på det. det gäller i alla lägen och jobb. Kan du inte det du gör så borde du kanske inte jobba med det? Det är ju nåt o tänka på, man söker hjälp inte mer probs. Jag är nog dömd till evig otur när det gäller mina telefoner. Och en sak till, är folk osynliga nu för tiden eller, respectera dina medmänniskor förhelvete. Tack för mig. Skidagen from hell //J



Klickat hem!

Som vi skrev igår MÅSTE vi ha sånna griphandskar för att kunna köra våra marklyft fullt ut, så igår klickade vi hem dessa från body.se. Dom kostar 199:-. tack Millan!

Hoppas på att dom kommer lagom till nästa veckas överkroppspass. Ska blir gött och smälla på ÄNNU mer vikter på övningen :D kommer bli skööönt!




Deglar lite..



Sitetr på nastygal.com och dreglar över kläder. Så fort lönen kommit och vi lagt en ny budget så blir de att shoppa massor <3 ;) in o kika med er!



Jobbigt men skönt..



Finns två st saker som är lite jobbiga för mig just nu. Men det är en jävla skön känsla samtidigt. Det första är träningsvärk, ni håller säkert med om att det är jobbigt men samtidigt så jävla skönt ;) dom flesta gör det iaf. Och det andra måste vara att sakna någon, vilket jag gör lite nu faktiskt. Känslan är skön men att inte kunna träffas när man vill är väl lite sådär.. men vi ses nog ganska snart ändå så jag håller ut :) nog om de jobbiga men sköna.

Två andra saker som ger en skön känsla är att tvätten är gjord för veckan, även en franskund, så nu har jag bara en kvar. Och jag pekar självklart inte f-u till nån av er. Ville visa ringen och den råkade sitta på just de fingret. Vi hade på oss en varsinn igår. Riktigt nice ändå, så slipper alla säga fel tänker vi :P

Dags att sova. sov gott allihopa!//J



Mat & Träning 12.02.07

Det kom verkligen som en överraskning..trodde inte att vi skulle få träningsvärk av gårdagens träning, men vadå iofs så hade vi värk förra veckan, men det var bara för att vi ändrade reps:en och ökade vikterna. Men som jag skrev i måndags så kändes det som att vi inte körde fullt ut, det är därför vi e lite överraskade just nu, kände av att man hade tränat igår när jag gick upp för trapparna på väg upp till lägenheten men inatt...dåå sa musklerna ifrån ordenligt. Både jag och Jenni kom ut klagandes ur rummen imorse :P hahah

Det känns iofs jäkligt gött för nu känner vi att vi nog kommer lägga på en hel del vikter imorrn när vi tränar..och NEJ vi kommer inte vara utan jack3d, vågar inte..inte nu när vi växer och ökar så mkt! :P vill ju bli mkt starkare.

Aja, idag blev det som ni kasnke redan vet överkropp. körde det vanliga i stan förrutom chins, för det hade Jenni inte klarat av ändå..hon har ju nackspärr. NU jäklar har vi fått veta vart vi ska köpa sånna bra greppgrejer till utfallen, måste klicka hem dom nuuuu, för vi klara så mkt mer vikter när vi kör det men händerna orkar inte hålla kvar stången.

kollade lite på hur många kcal vi UNGEFÄR fått i oss idag..och ja, vad ska man säga..inget är ju 100 men dagboken säger ungefär 940..kan det stämma tro om man har ätit detta idag..



Frukost 06.30: Vanilj youghurt med lite olika nötter i..(3 av varje typ) och linfrön.
Efter träning 07.50: proteinshake whey100
Mellanmål 10.30: Grönt te och en apelsin.
Lunch 12.30: Samma som igår..recept längre ner.
Mellanmål 16.00: Grönt te och lätt kvarg med lite honung i.
Kvällsmat 19.30: Äggröra på 2 ägg.

Nu blir det en kopp te till..
Later//A



Dagens outfit



Silkesjacka. Gina Tricot. Leggings - Pieces (nelly.com). Linne - Gina Tricot. Nagellack - Nelly.com. Halsband - H&M. Kilklackar - Scorett.



Dagens tips!

Dagens och gårdagens lunch..verkligen hur gott som helst! <3

Asiatisk lax i ugn med avokadokräm




Ingredienser
500 g skinn- och benfri laxfilé i bit

Marinad
1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
finrivet skal av 1 lime
2 msk färskpressad limejuice
1 msk japansk soja
1 msk finriven ingefära
1/2 msk honung

Avokadokräm
2 avokador
1 msk wasabi (från tub)
1 msk färskpressad limejuice
1 krm salt

Gör så här
Sätt ugnen på 200°C.
Marinad: Rör ihop ingredienserna till marinaden. Lägg laxen i en liten ugnssäker form så att den precis får plats. Häll på marinaden och låt stå.
Avokadokräm: Dela, kärna ur och gröp ut köttet ur avokadorna. Gaffelmosa eller mixa med wasabi, limejuice och salt.
Ställ in laxen i ugnen ca 15 minuter, tills den är klar. Ös gärna med marinaden några gånger under tiden.
Servera laxen med avokadokrämen och Gurk- och blomkålssallad. Basmatiris smakar gott till.

Vi kunde inte göra avokadorkämen :/ och sen gjorde vi inget ris till utan vi åt det som det var..
ENJOY!



Vi fryser ihjäl!

Det är kallt ute OCH inne. Vi fryser typ ihjäl. Inte nog med det så fick vi springa ut för att bradlarmet gick. Dagen har med andra ord varit väldigt kall och jobbig. Jag har värre nackspärr av att ha spännt mig av kyla idag än igår och får jag mer ont imorrn så går jag nog hem, det e inte så roligt att få ont bara man andas :/ men vi får se som sagt.



En frusen o bitter Jenni på bild kan jag lova. Men vi fick som tur är inte vänta för länge.



Action @ work som alla säger. Nu e de iaf dags att ta sig ut i kylan IGEN o vandra hemmåt. Tack gode gud att vi har varma tofflor och mysisar att dra på oss ;D vi skrivs senare//J



Dopningsmedel tillåts vid träning



Kosttillskott för träning är till för att maximera din prestation, men kan istället äventyra din hälsa. Dopingklassade preparat är inte nödvändigtvis olagliga att sälja.
-Min erfarenhet är att de flesta blir beroende av det, säger Christian Kagg, säljare.

Prestationshöjaren Jack3d, dopning vid tävling, tillåten vid träning. En storsäljare, som enligt dopingjouren snart kan komma att klassas som narkotika.
-Man ser kunder som kommer in och blir väldigt besvikna när produkten är slut. Det är ett starkt beroendeframkallande medel.

Vi har hört att det kan användas som partydrog?
-Det har jag också hört. Man hör ju kunder som pratar med varandra i butiken. Det är ju sorgligt, säger Christian Kagg.

Ämnet DMAA i Jack3d är en amfetaminliknande substans. Men det är inte olagligt att sälja, trots att det är dopning. De enda olagliga dopingpreparaten i Sverige är de som höjer testosteronhalten i kroppen.
Många produkter marknadsförs dock som just testosteronhöjare. Ofta innehåller de zink eller örten tribulus terrestis. På forum hyllar användare produkten som gav dem större muskler och större sexlust.

Enligt Karolinskas dopningsjour är det enkelt: Om den höjer testosteronet som säljarna säger att den ska gör - då är den olaglig.
-Om det dokumenteras att den funkar, kommer den bli läkemedelsklassad, säger Christian Kagg.

Livsmedelsverket undersökte förra året 43 kosttillskott och fann att merparten kunde ge biverkningar och kunde vara hälsoskadliga.

Det handlade om substanser som kunde ge skador på hjärt- och kärlsystemen och levern. Livsmedelsverket sade då att deras analys borde ge mängder av saluförbud. Men i till exempel Göteborgs kommun har man inte lagt ett enda.
-Det är såklart inte bra. Om produkterna innehåller otillåten substans kan läkemedelsverket förbjuda dem, men när det gäller kosttillskott, finns inte tillräcklig lagstiftning för det, säger Zofia Kurowska på Livsmedelsverket.

FAKTA

Exempel på biverkningar av produkterna i rapporten:
Fettförbrännaren Lipocur innehöll synefrin, som kan liknas vid kroppens eget stresshormon och kan ge allvarliga biverkningar på hjärt- och kärlsystemen.
Fettförbrännarna BurnX3 och Ripped Fuel innehöll kumarin som kan ge leverskador.

källa



Shoppingtips!



Älskar verkligen skorna från H&M. Sportiga med höjd, helt perfekt ;)



Jag tror såhär...




När det inte behövs..

Ja..det är då man tar tag i saker som man tidigare inte "orkat" ta tag i, visst är det så? Skrev ju innan att vi kunde ha en dag idag då vi VERKLIGEN inte hade behövt göra nånting om vi inte ville, men som sagt så fanns det en grej vi velat få gjort ett tag. Iaf sen vi fick upp dom nya byråerna i rummen.



Tog tag i det idag, att göra iordning några lådor. Tömde ut den stora "smink"lådan och fick ordning där iaf..skönt! Sen flyttade vi bort lite grejer från byrån i garderoben till det minrde sovrummet så att man har mer ordning på grejer. Så nu är iaf någon låda fixad där också :) hehe

Resten får fyllas på allt eftersom..behöver bra lådor som passar in i den nya byrån..ungefär sånna som är på bilden, dom är från IKEA, men dom är lite för höga så vi måste leta efter andra lite lägre. Någon som vet vart de kan finnas bra "förvarings"-lådor?

Anyway, kunde chilla en bra stund efter det ändå..kollade på ett avsnitt PLL och målade lite naglar. Men dagen gick fruktansvärt fort så nu är det dags att ladda inför en trevlig tisdag!

Hoppas eran vecka började bra!
Natti//A



Mat & Träning 12.02.06

mmmhm, it's on again! Morgonträning is the shit! Har inte svårt att gå upp längre..även om man är lite trött just nu så är man som sagt "van" att gå upp tidigt för att ge kroppen en omgång. Den hade inte glömt av nmorgonträningen som tur var efter förra veckans lunchträning :D Kände oss rätt starka idag, men vi körde inte helt fullt ut kände vi när vi var klara. Kunde faktiskt tagit mer på vissa övningar men aja :) det fick duga för vi känner iaf av dagens träning redan på skinkorna..GÖTT!



Andra veckan har börjat med våra "rep-ändring"..känns bra, det går fort och träna också känns det som. Snabba och korta pass. Våra gympass på morgonen brukar vara i 45minuter. Brukar börja träna vid 7 och sen har vi stretschat klart vid 07,45 ungefär. Känner att kroppen blir starkare och starkare nu..får se hur långt vi kan gå. Det har hänt en hel del med den nu iaf. More to come!

Sitter här och är lite smusugen på nåt..tror jag sak ta ett glas oboy nu ;P
Frukost 06.30: Prestationshöjare, 2 kokta ägg..mosade med smör. multivitamin dryck.
Efter träning 07.50: Proteinshake whey100
Mellanmål 10.30: Grönt te och apelsin.
Lunch 12.30: "Asiatisk lax med avokadokräm" Recept får ni imorrn.
Mellanmål 15.30: Proteinshake. Grönt te.
Middag 18.50: Nudlar och tonfisk. Citronvatten.
20.30: Grönt te.

Nu som sagt...ett glas oboy!
Later//A



Dagens outfit

ÄLSKAR dom nya stickade linnena från H&M :D



Stickat linne - H&M. Jeans - Gina Tricot. Skor - Skopunkten. Ring - Nelly accessories.



Nu är den skyddad!



FAN att jag ska vara så dum och använda en sprillans ny telefon INNAN vi köpt skydd. Vi köper alltid skydd innan vi köper telefonen men den här gången blev det inte så och jag kan till 100% säga att jag lärt mig en läxa den hårda vägen. Beställde hem silikonskal från skal-man.se som vi även gjorde sist. Billigt och väldigt snabb leverand, beställde dom i fredags o dom låg i lådan idag..



Annes telefon blev jätte fin med det nya skyddet i vitt och hon köpte även ett skärmskydd. Det är ett måste så man inte repar den med nyklar osv som jag råkade göra med min xperia arc första kvällen typ. irriterande så de gör vi inte om igen.



Nu längtar jag tills jag får tillbaka min älskade nexus så att får slänga på alla skydd och sedan fortsätta leva ett normalt liv med en välfungerande telefon ;P //J



Inget o göra?

Ne vilken sjuuukt kall dag :( har suttit och huttrat på jobbet med våra poncho-plädare hela dagen..och inte nog med det så är vi huuur trötta som helst just nu, hem o sova en stund aksnke? för vet ni vad? vi har inget o göra idag?..om vi inte vill ha nåt att göra vill säga. Det var väl länge sen man hade en sån dag?

Ne men dagens gick fort på jobbet som tur var, för nu tänker vi dra hem o bara chilla, lr vi får se..det finns en grej vi skulle kunna ta tag i idag faktsikt. men ah, we'll see.




Köper det på nätet!

Men allvarligt, kommer alltid köpa mina produkter från ebay..man sparar sååå mkt pengar när man ska köpa lite dyrare produkter.

Det är dags för oss att fylla på ansiktsvården...tvål, vatten och kräm måste köpas denna gången. Allt på samma gång, hehe och det kostar ju en del på Kicks, så jag kollade på Ebay och därifrån kommer jag köpa ALLT! Allt jag kommer köpa kostar typ 660:- och EN kräm kostar ju faktsikt 495:- här i Sverige. Så tänkt vad mkt pengar man sparar!?



Nu måste jag bara vänta på att jag kan koppla mitt kort till kontot..man måste använda paypal till detta. jobbigt att det blev lite meck men vadå? hehe nån dag till kan jag vänta :) värt pengarna som sagt..man får ju inte vara OSMART när det gäller sånt!

i like ebay ;)
//A



moore.se/redaktionen



Kul! För er som vill läsa vad som händer bakom kulisserna på moore, ungefär som här på nelly ;) så kan ni kika in på deras blogg. Alltid lika skoj o se vad Petter hittar på på dagarna, har ju inget bättre för mig så då kan jag ju stalka honom ist <3 //J



Utan min älskade..



IGEN. Ja ni läste rätt. De blev en dyr telefon de här. Föst ska man betala för att få tebax den från hittegods och sedan spricker displayen i torsdags när jag kommer innanför dörren och tappar den på mitt kakelgolv. Det suuuuger. Men den e nog tebax redan i veckan. HOPPAS på de iaf, klarar inte av min gamla telefon. HATAR DEN.//J




SLUUUUT!

oh nooo, vad ska vi nu göra!? Har kollat klart på HELA Terra Nova nu :/ riktigt bra som sagt.. Kommer ju säkert inte en till säsong, känns inte så iaf? lr vem vet...kan ju hoppas? Som sagt..HELA dagen har vi kollat på det, skööönt och jäkligt slött...soffmys.



my god, nu känner jag bara hur trött jag är, och nu kommer jag kunna somna dirr när jag går och lägger mig, GÖTT!

Kan inte skriva så mkt mer om dagen, mamma och styvfar var här och hälsade på en snabbis också, inget mer har hänt. hehe händelselös söndag med andra ord. Men så blir det ibland.

Ne fyfyfyfyfy, hoppas ni har haft en riktigt bra helg..gud, nu ska man jobba en HEL vecka..kunde den inte varit 4 dagar som denna :P hehe

yeye, säger godnatt nu iaf så skrivs vi imorrn//A



Mat & Träning 12.02.05

Söndag är vilodag den här veckan..eller det är det väl typ alltid nu för tiden. Idag måste varit den mest stillaliggande dagen på länge igen..vet att jag skrev det rätt så nyligen men ah, idag har det iaf varit en sån dag. Det hade varit bra om man hade tagit sig ut på en liten promenad iaf, för att få lite frisk luft också. Sånt behövs verkligen efter att man varit ute och partajjat en kväll.

Känner det nu..huvudet är tugnt tack vare att man legat inne hela dagen. Har lite ont i kroppen efter gårdagens träning, känner av pumpen i armar och bröst..inte så mkt mer faktiskt. Aja, nästa gång får man köra på dubbelt så hårt då :) hehe längtar till nästa pass..får väl se när det blir. För nu är det gym och morgonträning som gäller i veckan.

Har nog skrivit det innan men jag måste skriva det igen, ICAs egna kebabpizza..fryspizzan, den är verkligen riktigt god! Den har dom lyckats med väldigt bra..dom har ju yellowpeppers på :D ni vet dom gula chilligrejerna vi brukar ha i våra tacos...LOVE IT!

Så idag har vi ätit en del goda grejer :)
Frukost: Icas crunchy med choklad, nötter och tranbär, 2 ostfrallor med ost och gurka, grönt te.
Gottis: Några chokladbitar..
Middag: Icas frysta kebabpizza med massa kebabsås(simsalabim) på. Pepsi max.
Kvällsgottis: lite nyttigare än vanligt :P



Mango och choklad..bubbelvatten till detta.

Nothing else for today..
Later//A



Done and done!

Har inte gjort mkt idag, men vi har iaf fixat maten igen som vanligt för veckan..Behövde dock bara göra EN maträtt eftersom det finns mat i frysen..riktigt skönt för då behövde man inte jobba länge i köket idag..Dock står Jenni där nu och fixar lite..lite gottis för kvällen! :D



Yeye, vi provade nåt nytt igen..laxen ser väl inte så himla smarrig ut på den bilden. Den ligger i en marinad. Ska bli intressant att smaka på detta imorrn :D

Nu blir det som sagt gottis och mer soffmys, för det är det enda denna dagen har bestått av!

Ha en fortsatt trevlig söndag..skrivs senare//A



3dagars!



Jadu, vad säger man..? Kan bara säga en sak.. att 3dagars gör så här mot en människa. Jag var väldigt sliten igår kan jag ju säga men jag bangade inte en kväll till men det fick ju sina konsekvenser. Tack till alla bartenders som söp mig under bordet och även ett extra tack till en av dom som hjälpte mig hem. I veckan blir det INGEN alkohol. Bara STENHÅRD träning så jag kan uppnå kroppen från föregående inlägg ;) //J



Perfektion!



Jag dör lite när jag ser den här kroppen. Så här ska man se ut, så är det bara.. och snart gör jag de ;) hoppas på det iaf hehe,



Igår...



Vi var bara för coola med våra sneakers och converse igår :P kändes helt weird att dansa runt me platta skor, men vi bytte om när vi kom till grand iaf :) var på vimmel en snabb runda och orkade inte byta om där, för mkt meck för så kort tid hehe, lite blåslagen idag dock, berättar mer senare. //J



Söndagen börjar med...



en underbar frukost.. innan vi tar tag i gårdagens bravader. ni ska bara veta.



Mat & Träning 12.02.04

Ensam träning idag..vad e de för folk man "planerar" nåt med?? :P Hehe, ne men ah..folk orkade inte träna idag av olika anledningar..

Jag hade då INTE tänkt och skippa den underbara pumpen idag, det är ju inte ofta vi går på pump längre. vill egenligen gå på den varje lördag MEN vi tränar ju 5 dagar i veckan i normala fall och varannan lördag är vi i gbg då går det inte ändå.

Det här passet som går nu är jäkligt krävande för axlarna, speciellt om man kör mkt vikter på rygglåten och sen om man har träningsvärk som jag faktiskt har nu..hehhe. det var nära på att jag inte orkade lyfta upp stången på utfallslåten ens..



Här är vikterna för rygg, la på 2kg sen sist och det kändes som sagt.

Vikterna jag körde med idag var..
Knäböj: 27kg
Bröst: 9kg.
Rygg: 17kg
Triceps: 7kg på stång, 5kg fri vikt.
Biceps: 7kg
Utfall: 19,5kg i början när man kör knöböj. Sen kör man utfallen utan stång.
Axlar: 2kg hantlar och 5kg på stång.
sist kör man ju magen..där finns inga vikter me.

Det avr en skönt pass, men axlar är som sagt döda. Skönt och gå igenom hela kroppen på en gång för en gångs skull igen..får se hur man mår imorrn om man känner av det nåt. (Hoppas). Hade nog orkat lägga på mer på benövningarna MEN som sagt, jag orkade inte lyfta upp stången. Jenni brukar ju hjälpa mig med det :)

Det är lördag, inte många mål idag ne..eller jag har fått i mig småsaker under dagen me iofs..
Frukost: Nöt & frukt musli för mig + Prestationshöjare. Jenni: 2 frökusar emd stekt ägg och grönt te.
Efter träning: Proteinshake.
Mellanmål: optinut-bar
Middag: Tacos!...och pepsi max såklart ;P

Snart blir det väl nåt glas vin skulle jag tro..
Later//A



We're loving it!

Tacos & Terra Nova...




Lördagsmusik!

GO HARD or go home!




Lev bättre!

Kom hem för en liten stund sen, varit och storhandlat som vanligt på lördagar :) så nu är kylskåpet och resten proppade med mat inför kommande vecka.

Fick även hämta ut ett paket som kommer från "Lev bättre" Fick ett erbjudande på en prenumereration på grrjer som har med hälsosam livsstil att göra. Med "Lev bättre" får man sjukt mkt inspiration till att leva sundare..okej vi lever sunt idag så det kanske är lite "slöseri" med ah vad ska man säga..? hehe ne men där får man hur mkt trevliga recept som helst, för som ni vet så gillar vi att etsta nya goda och nyttiga maträtter.

Kommer skriva mer om detta när vi själv har tittat på allt och har kommit in i de, hehe fick en pärm som kommer fyllas med massa nyttigt och trevlig information om hälsa. Sånt kan vi aldrig få nog av!



Fick en juicemaskin för att vi svarade inom några dagar..deeeeen ska användas imorrn på morgonen iaf täntke vi :D

Nu är det dags för fransfix på mig, ser heeelt kräp ut just nu! haha. sen är det ju middag och annat trevligt som gäller den här lördagen!

Skrivs senare babes!//A



Shoppingtips!

Dessa är nästan ett måste?..lr? grymma! Från Gina Tricot. Klicka på bilden för att shoppa!




3 kostråd till kvinnor som styrketränar!

Som styrketränande kvinna bör du äta annorlunda än män i samma situation om du vill optimera dina resultat och bli starkare.



Styrketränande kvinnor bör äta färre kolhydrater än män eftersom de inte förbränner lika mycket när de tränar. Istället ska de inta fler kalorier. Kvinnor som tränar har en tendens att få i sig för lite och det är inte bra om musklerna ska växa.

Ät mer fett
Kvinnor ska också ha mer fett eftersom fettreserverna i musklerna bör vara fyllda - om man vill att träningen ska synas. Kvinnor ska också äta mer protein än män: både före och efter träningen och som mellanmål under dagen.

Så här ska du äta om du styrketränar 3 gånger eller mer i veckan:

Kalorier
Ät: Cirka 40 kcal per kilo du väger varje dag.
Goda kalorikällor: Nötter, kärnor, fet fisk.

Protein
Ät: Cirka 1,5 g per kilo du väger varje dag*.
Goda proteinkällor: Magert fläsk- och nötkött, fågel, fisk, ägg, fettfattiga mejeriprodukter.

Kolhydrater
Ät: Cirka 50 % av det dagliga energiintaget ska vara kolhydrater (övervägande långsamma).
Goda kolhydratkällor: Frukt, grönsaker, råris, grovt bröd, havregryn, potatis.

Fett
Ät: 30 % av det dagliga energiintaget bör komma från fett.
Goda fettkällor: Fiskolja, tistelolja, solrosolja majsolja, avokado.

Om du äter kolhydrater ihop med proteiner förbättrar du upptaget.

Tipsen kommer från IFORM.



just nu

Musli och presrationsökare inför ett skönt lördagspass! ska bli skönt att komma ut i de fina vädret :)



Bättre version..

Har ni sett dom? Båda filmerna..den svenska och den amerikanska versionen av "Män som hatar kvinnor"

Har skviti det säkert mpnga ggr innan men jag har aldrig gillat svenska filmer..typ som Beck och annat, tycker det känns så B på nått sätt? hehe. Men män som hatar kvinnor-filmerna tyckte jag var bra.



Kan faktsikt inte säga att The girl with the dragon tattoo var så mkt bättre..eller om den ens var lite bättre? ORAKAR inte kolla klart den, den är hur lång som helst..har redan kollat 2 timmar och ja.., den är ju precis likadan som den svenska fast med kanske lite bättre skådespelare? så jag känner lite att det faktiskt inte finns så mkt mer och se..fast det är ändå kul o se hur dom har gjort den. Brukar ju kasnke vara lite mer effekter i amerikanska filmer..

Gud nej..nu ska jag iaf stänga ner för idag (lördag) tänker jag iaf vara en bättre version av mig själv.. helt skräp idag ju!

Hoppas ni har fått en bra start på helgen, skrivs senare idag..pigga och glada :P
Natti//A



Mat & Träning 12.02.03

Sömnbrist...vad va det det ledde till nu då? minskad ork till allt? hehe..såklart! Även om jag inte varit bakis idag så tog dom få timmars sömn jag fick inatt kål på mig idag. Kunde ju ha tränat efter jobbet, kanske hade fått en energikick istället?, men NEJ..var bara tvungen att sova några timmar..lääääänge sen man sov på dagen när man kommit hem från nåt. Det var nog flera år sen sist, typ när man gick i skolan eller nåt?



Här låg jag under min mysiga pläd i några timmar..det är väl snart dags att krypa ner igen? hehe

Aja, hade inte orkat engagera mig på nåt vettigt på gymmet idag ändå så det var lika bra att ha detta som en vilodag, för ja har faktsikt ett hårt pumppass inplanerat för morgondagen :D ska bli sååå gött!

Idag har det såklart inte blivit en vanlig vardag när det gäller matintag.
Frukost 07.40: 3 rostade mackor med smör och ost. Oboy till det.
Lunch 12.00: Sushi ocj lite thai..
Kvällsmat 20.30: 2 tonfisk toast och vatten med citronsaft i.

Jenni dricker öl..jag drack/dricker citronvatten och åt några vindruvor innan me..

Inget mer för idag.
Later//A



Trevligheter!



Drar iväg på lite trevligheter. Ska basta och dricka öl ikväll. Sedan får wisers och vimmel ett besök av mig och Anki <3 Skrivs imorrn //J



Spike it!

Sjukt snygga snekaers från Ruthie Davis! VILL HA! Kopior får gärna göras av andra billigare märken eller vad tycker ni??!



Nelly shoes får gänra hänga på denna trend ;)



En trött fredag!



Så här har vi känt oss idag. Anki har gått in i väggen, jag har haft så jävla ont i magen och Emma har varit trött och Anne... jaa jag vet inte? hehe Som tur är får vi gå hem nu, men kul har vi iaf haft! ;) Jag ska hem o sova, Anki ska iväg och fixa öl, för ikväll ska vi gå till en pub o flirta lite! Later//J



H&M <3 Neon!

FY SJUTTON vad snyggt! lovelovelove! Give me EVERYTHING!




Fredagslunch!

Det är en sån här dag idag...EEST! <3 "blond5"-gänget från igår var och njöt..





watch out for the calories!



Shopping

Här kommer vårat "storköp" från gårdagen på Gina Tricot..så mkt vi ville ha :)



En kort top med snygg rygg, 129:-



Snygga högmidjade jeans-short, 299:- och en skuren kjol, 149:-



En kuvertväska, 199:-



2 skurna tröjor för 149:-/st



jättesköna jenas med lite högre midja för 399:-



En söt/fin oversize t-shirt för 129:-



En limegul t-shirt med transparenta ärmar på sidorna, (dålig bild) 199:-

sitter med skruttkläder idag, varför inte börja använda sina kläder nångång? haha garderoben fylls på som vanligt!

later//A



Party-torsdag!

woopwoop! det blev inte någon lugn kväll idag..det blir lite utgång om en timma, så länge sitter vi här och skriker :P haha. Det är Jag, Jenni, Tess, Anki, Emelie och Emma..retusch-teamet + 2.





Visst ser det gött ut? ;) me like it!

aja..vi skrivs imorrn när vi är pigga och glada och sitter o jobbar ihjäl oss en fredag :P
Nattiii//A



Mat & Träning 12.02.02

Träningsvärken i ländryggen kändes när vi körde överkropp idag. Blev ett lunchpass i knalleland igen, tror det blev ett sista på ett tag nu iaf..

Idag körde vi som vanligt marklyft med stång, stånde rodd på ställning och ländryggen på maskinen jag skrev om som jag inte visste vad den hette men här har ni en bild på den iaf..



Korsryggsmaskinen heter den, sjuuukt jobbig, tar vekligen ordentligt i hela nedre delen av ryggen. Jenni sa att hon typ dog på dom sista...att hon inte klarade mer sen.

Efter detta körde vi chins, biceps och triceps. Sista omgången blev det axlar med uppåtgående rodd och hantlar åt sidorna.

Mage som sista..gud..hehe, man är helt död efter allt det, men gött är det :)
Vi kör som vanligt vidare på 8*4 reps..det ger verkligen mkt nu känner vi..skrev ju att vi tränade bort träningsvärken men vi fick faktiskt liiite till.

Idag testade vi äta kvarg för första gången..gottit ju :D la i flytande honung i.
Frukost 07.30: vaniljyoughurt med lite nötter.
Lunch 10.30: Räkpaj
Efter träning 12.30: Proteinshake.
Mellanmål 15.30: Kvarg med flytande honung och grönt te.
"Middag" 19.00: Nudlar och tonfisk. Vatten
Nu blir det nåt glas vin för Jenni..jag själv sippar kolsyrat vatten med frysta hallon i :) tror det blir nyktert for mee, känns bäst så!

Later//A



Dagens shopping

Pengarna spenderades rejääält idag, vilket ryck vi fick på Gina..gick även in på H&M efteråt. Gick in och såg direkt vad vi skulle köpa..hehe

Fick med oss detta från H&M..



RIKTGIGT snygga och mysiga stickade linnen för 99:-/st. Finns även i svart och rosa. Tänkte att vi skulle köpt alla först men nöjde oss med dessa :) Sen köpre vi även glasögonen för 69.50:-

Vad vi fick med oss från Gina Tricot får ni se imorrn eller nåt..hinner inte fixa nu :P hehe

shopping makes you happy! <3
Later//A



Nelly Magazine #1

Idag kom den :D första nr:et av årets nelly mag! <3



NUUU är det ofofof..sen är det ONONON!

Lateeer babes!



Dagens tips!

CLA, en "fettförbrännare" som vi själv använd nu i nästan 2 veckor och allvarligt..vi tror faktiskt på dess effekter! Provade dom eftersom vi hade dom hemma liggandes. Har märk av de på kort tid.

Klicka på bilden för att läsa om produkten, riktigt bra för MÅNGA! Passa på NU när det finns storköp, för sånt tjänar man en massa på!




New in

Fick en trevlig överraskning när Anki kom till jobbet idag :) Hon var på Ullared igår..



Fick en ny glasfil och nytt bodybutter..cocos. Var tvugna att lämna bort våran fil när vi skulle åka hem från finland, haha! sånna är förbjudna på flygplanet. Sen köpte vi ju en annan cocos butter för ett tag sen men den luktade inte som vi ville så nu fick vi en ny :)

thanks babe!



I want them all!



Älskar när Gina Tricot gör små kollage men supersnygga kläder. Vill ha allt.. dags att shoppa <3



En längre stund..

Ja...vad har hänt för nåt trevlig idag? Förrutom det trevliga på jobbet? hehe :)

Lite matlagning..inte så trevligt..lite bortplockning av tvätt..inte så trevligt? äh..hehe. Jenni har iaf fixat lite fransar idag. På Daniela..det blev riktigt snyggt måste jag säga!. Hon passade jättebra i det...tror hon redan är beroende :P





Fabulash!

Michaela kom förbi en stund också. Så när Jenni var klar så hade vi en längre stund på oss att bara chilla..ligga i soffan och glo och bara vara. Vi tittade på första avsnittet Terra Nova, tror verkligen det kan vara nåt :) Första avsnittet är väldigt långt..typ 1,5 timma. Så man kan säga att det blev en filmkväll :)

Ne nu får det räcka för idag.. Ska bli trevligt o se vad torsdagen bär med sig!
Mer än halva jobveckan har gått så snart är det fredag mina vänner...håll ut!

Nattii//A



Mat & Träning 12.02.01




UNDRA vad mina mått var på den här bilden..ni kanske kommer ihåg den..ni som följt oss ett tag. Där vägde jag ungefär 48,5kg, vad MAMMAS våg visade..sen vet jag ju inte om den visade 100% rätt ändå. Detta var i Augusti.

Tog och mätte mig ikväll igen, så på en månad har det väl hänt lite..
Här är måtten från första gången till NU..
Midja: Då: 67cm, Nu:68cm. +1cm
Under naveln/mage: Då: 78cm, NU: 76cm. -2cm
Stuss: Då: 88cm, Nu: 89cm. +1cm
Lår: Då: 48cm, Nu: 50,5cm. +2,5cm

Ja ni ser..det händer ju nåt med kroppen iaf...bygga lite till, sen är det väl "deffning" som gäller :P

Äh, behöver väl inte skriva så mkt om träningen idag. Blev ett lunchpass i Knalleland idag igen, precis samma övningar som i måndags för underkroppen och med tunga vikter. Blir lunchpass veckan ut. Får se om man får mer ont, men det tror vi ju inte..har tränat bort en del av värken idag.

Idag blev det pirr i hela kroppen, samakade på jack3d vattenmelon..den var god :) bättre än lime.
Frukost 06.30: 2 kokta ägg..mosade.
Lunch 11.30: Soltorkadetomatbiffar med vitlöksyoughurt och sallad.
Efter träning 13.30: Proteinshake.
Mellanmål 15.50: 2 kesoplättar och grönt te.
Mellanmål 19.00: Optinut-bar.
Kvällsmål 21.00: grönt te och en apelsin.

Inget mer idag...//A



Shoppingtips!

Grymt armsmycke från Nelly Trend för 159:-. Finns även i guld..klicka på bilden för att shoppa.




In the owen!

mmmm, ska bli gott! nu är den äntligen i ugnen :D rääääkpaj <3



Längtar till lunchen imorrn!...lätt värt jobbet, mat till nästa vecka också!



Fitting time!

Idag har Jenni varit fittingmodell för första gången..dom konstaterade att hon var en "ren" S. Så allt som kommer provas ut på henne kommer sitta perfekt om man är en ren S, sen kommer vi kunna ha xs i grejer me :D hehe nice!



hoho, kuuul idag var det Emmas första dag här, hon har till och med gjort nån bild! BRA JOBBAT! Dagen gick rätt fort.

Jag själv har inte gjort så mkt idag eftersom jag har fotat lite på morgonen och sen har jag fått en ny dator som jag ahr suttit och fixat till så att den är som jag vill ha den..lr som jag BEHÖVER ha den. Har tagit en jäkla tid måste jag säga..Meeen ingen panik.

Vi har jobbat på rätt bra ändå och nu sitter jag o sorterar lite bland mapparna så att vi ska komma i fas tills imorrn..

Sen ska jag väl hem o laga mat, gud..hatar när man inte har fixat sånt på söndagar..som sagt, ORKA laga mat 2 grr på en vecka :P

Later//A



Nyhetsbrev v.5

Soooo much colour!! <3




Klickat hem!

Klickade hem den här snyggingen igår..har den i svart också :D så mysig! Från nelly.com såklart..




Dagens tips!



Har skrivit om den innan och tänker göra det igen.. mest för Petters skull som är rakblad i halsen och knappt kan svälja.. stackare! Ni kan ju kika in på hans humorsida på moore.se oxå, han jobbar ju där och har precis flyttat upp till stockholm och lämnat oss. Petter, se till och köpa det här idag och gurgla några ggr per dag så försvinner det lika snabbt som den kom :D puss o krya på dig! <3 //J