RSS 2.0

Gott nytt år!

Nu är det inte många timmar kvar på 2011..nedräkningen har börjat. Ska iväg om en stund och avsluta det här året med en trevlig "galamiddag" som följs av massa trevligheter. Vi har haft det gött här, det är som en varm svensk sommar. Kommer skriva mer om resan när vi kommit hem. Vi kommer inleda 2012 med en väldigt tidig resa till Luxor, ska bli intressant. Sen åker vi hem på måndag. Det är 2 bollar som rullar hem till Sverige härifrån. Gud, ni ska bra veta hur vi har ätit här. Nu är man mer motiverad än någonsin till träningen. Ni ska få följa med på en riktig utmaning. Det kommer bli tufft men kul! Ville bara kika in och säga att vi lever och önska er allihop ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Hoppas ni får en kanonbra start på 2012! Puss&kram



Takning a break..

Helt otroligt...är hemma! Har vait så otroligt sugen på att bara gå ut och dansa och ha det kul idag! Men dagen har tagit död på mig/oss. Vet inte riktigt vad det är men jag har varit förkyld i veckan, känner mig inte alls helt 100. Har varit förkyld och sånt dom senaste dagarna. Tror det är visdomstanden som spökat lite.

Sugen, ja..Men jag orkar mig inte ner, det hade varit lätt att bara dra på sig kläderna och skutta ner, men för nån timma? Vi ska upp kl5 för att sen åka till Landvetter och ta oss till Egypten :D så att skippa den här kvällen kan vara värt det ändå. Här kommer vi spendera en vecka från och med imorrn.



Kommer ta en paus från allt. Alla måsten och allt annat som hör till vardagen, det behövs nu. Kommer även att ta en lite paus från bloggandet under tiden. Det kommer troligtvis ramla in lite bilder ibland men det blir inte så himla mkt uppdatering som i vanliga fall.

Kommer sola, äta gott och bara vila upp inför det nya året.


Har som sagt fixat lite under kvällen, räkningarna har fixats så att allt är klart att dras. Sen kollade vi på en rolig film också. Horrible Bosses..Den rekomenderas! :D

Hoppas alla har en underbart trevlig och festlig juldag. Vi skrivs när vi skrivs!//A



Juldagen fortsätter...





Nu har jag suttit och kämpat med Jennis fransar..hehe nerå men jag e ju inte direkt lika snabb och duktig som Jenni, så vi har suttit ett tag iaf.. Tyckte att det fick räcka med dom 2,5 timmarna jag satt, det blev iaf bra :) så nu e hos redo för resa och nyår..

Nu tänkte vi typ chilla en stund..med en film, för att varva ner lite. MEEEEEN ja e såå sugen på att gå ut en sväng  senare också, men det får jag väl ta sen OM jag orkar.

För först ska vi bara fixa till allt med resväskan så att ALLT är klart. Det är fortfarande några småsaker som ska in.

Skrivs senare//A



Shoppingtips!

Fin/perfekt till nyår! <3 Finns dock bara kvar i XS och S. Den hittar ni på nellys rea för 350:-, Missa inte den NÄR rean öppnar!..så skynda fynda om ni inte har köpt nåt till nyår än :D




Our wishes came true!

Man har som sagt alltid nåt man önskar sig, våran önskelista för årets julafton var enkel men rätt dyr..

Fick kommentaren om att "önskelistan inte är en inköpslistan", självklart är det ingen inköpslista!.. MEN det blev ju typ det ändå :P haha. Ni kanske minns hur den såg ut? Iaf så fick vi typ ALLT som fanns på den :D lr, fler bra "nödvändigeheter" tillkom. Dom kommer alltid på lite små extra saker vi kan ha nytta av i hemmet!

Så ingen hänger läpp utan vi är happy as hell! tack så jättemkt mamma, pappa och Tapsa (styvfar) <3 älskar er!



Fick vita underbart sköna/fina myskläder som vi ville ha..nu har vi alla fäger typ.



En varsin ny pläd, så nu har vi 4st + en poncho. Nattmysis-shorts, dock inget linne till, dom var slut.. men det kan man köpa vart som helst. Köper det själv..har en massa hemma.



Helt underbara mystofflor som man kan ha med både kort och högt skaft! Lovely!



Här byttes webcameran ut mot andra kanonbra grejer! En fönsterputs, lr ah den kan putsa allt..fyfan vilken smart grej säger jag bara!! Och sen en köksapparat som verkligen gör allt, den bakar och hackar och allt sånt, nu kommer vi definitivt spara MER tid när vi ska laga mat :D haha love it!!



En luftfräshare till våran toa, haha Tapsa tyckte alltid att katternas låda luktade så illa förr när dom bodde hemma, så det här var en rolig men även jättebra grej som vi kommer ha nytta av. Sen nya påsklämmor, vilken bra timing..alla våra är typ slut, vart tar dom vägen!? hahah



Sen fick vi såklart den där TAB:en vi ville ha..dock inte en varsinn men ändå :D den ena köper vi såklart själv sen OM vi nu vill ha en varsinn..vilken säkert kommer bli fallet. Sen den där standardgrejen, en ny almenacka för det nya året (viktigt).



Och sist men inte minst, pengarna till mobilen vi vill ha..Den köper vi i Januari när den nya har kommit.

LOVE IT ALL! Tack igen!



Juldagens outfit

Black & Silver! OM jag ska ut så får det bli så här..är inte så mkt för klänning just nu. Enkelt och bra!



Jeans - Gina Tricot. Linne - Monki. Kuvertväska - Nelly Accessories. Öhonskugga - Mist stockholm. Läppstift - Wet n' Wild (pink suga'). Klackar - Nelly Trend.

Vad tycks? Det räcker väl?



Stora planer!?

Heyhey alla fina! Juldagen..den största festdagen på hela året?..lr är det så? Har ni några stora planer för dagen/kvällen?

Själv så är det alltid en stor festdag för oss när det kommer till juldagen, MEN iår blir det nog ändrade planer..eller nog och nog, vi vet att vi inte kommer festa ikväll. Men det är väl en självklarhet när man ska flyga till värmen tidigt imorrn bitti :D hehe då spelar inte dom där få timmarna på krogen så stor roll..

Våra planer för dagen känns väldigt bra, Jenni ska tll Daniels mor och äta julmiddag tillsammans med alla där. Jag ska chilla och basta här hemma hos mamma ett tag. Sen ska reväskan tittas igenom lite snabbt och sen är det min tur att fixa till Jenni fransar inför resan :)



Juldagen börjar gottit :D blev en del gröt över från igår så den åt jag upp..

Blir nog inte nån speciellt nyttig dag idag känner jag, men som sagt, på julen får man gotta sig, det är ju bara en gång per år!

Skrivs senare babes!//A



Julafton 2011

Den kom och den gick..julafton 2011 är snaaaart slut :( den är det bara ett år till nästa, hehe. Förra julafton  var jättetrevlig vad jag kan minnas, denna var MINST lika trevlig. Dock var vi en person mindre ett tag men Daniel tog sig hit en stund senare ändå :)

Ne men alltså, en julafton kan väl inte bli misslyckad? iaf inte om man spenderar den med folk man tycker om..som sin famlj. Synd om dom som inte får/kan fira jul med sina nära och kära :/



Mamma och styvfar tog en liten glöggstund i väntan på Jenni och pappa. Själv gillar jag inte glögg.



Efter maten frös jag så så att mamma var tvungen o sätta på brasan, den är ju så mysig!..kanske blev lite för varmt sen :P haha



Det blev fullt under granen i år igen, men har man en önskelista så har man :P Att öppna paket är alltid den trevligaste stunden här..hehe nerå, men det är ju kul o se när dom andra öppnar sina och blir överraskade ;D



Jenni och pappa leker med kameran lite..

Det är alltid dom vuxna..lr ja, föräldrarna som får börja öppna paketen först..





Mamma provar sin nya jacka, she liked it alot! Precis vad hon hade önskat sig :)



Sen var det såklart våran tur...hade an massa att öppna..och ja, vi fick en massa bra! :D Får visa det imorrn..



Efter att allt var öppnat så sätter sig alla alltid o "leker" och pillar med sina klappar. Man måste ju testa sakerna..det är ju helt normalt.

Pappa åkte hem, sen åkte Jenni och Daniel. Resten av kvällen spenderades framför tv:n typ...

Den kom och den är alldeles strax slut som sagt..Vi är nöjda med den här dagen. Ska avsluta den med ett avsnitt samllville tänkte jag.

Hoppas alla har fått känna lycka och kärlek idag!//A



Mat & Träning 11.12.24

Julafton är nog den enda dagen jag känner helt och hållet att det inte spelar någon som helst roll hur mkt jag äter eller hur mätt jag blir, haha det går faktiskt inte att inte äta mkt av all god mat. Hade jag gått på nån slags diet eller tänkt på vad jag åt så hade iaf julafton varit den dagen jag hade tillåtit mig äta vad som helst och hur mkt som helst. Thats it!

För ni ska veta hur mkt vi har ätit idag, 3 omgångar fullt på tallriken. Ja, man tackar ju som sagt inte nej till god mat. Det blev mkt över så det blir ju julmat imorrn me..men det brukar ju vara rätt vanligt att man äter upp resten dagen efter.

Blev lite förvånad över vad vågen visade när jag ställde mig på den med tanke på hur mkt man har ätit idag, men okej det kanske inte spelar nån roll hur mkt mer man stoppar i sig en kväll, utan vågen måste ju stanna nångång? Vägde iaf bara 51 kg. Trodde den skulle va långt över.

Har inte blirvit mkt till rörelse i förhållande till energi av mat.
Frukost: youghurt med bär, en macka och grönt te.
Middag: Julmat i stora lass..Skinka, köttbullar, lite korv, mackor med ost och leverpastej, Olika finska lådor, ägg, potatisgrastäng.



Kvällsfika: Olika kakor och pepsi max.

För en liten stund sen blev det julgröt, orkade inte äta det efter naten innan :P hehe

NU blir det definitivt inger mer..pepsin är slut också :( så det blir kolsyratvatten resten av kvällen.
Later/A



let's play ;)

vi leker och leker, vad ska man annars göra med sina nya leksaker ;) later



GOD JUL!

Har ju inte önkat er alla en riktigt god jul än, så nu gör vi det! GOD JUL!



Julgranen lyser och brasan är tänd..vi har precis ätit oss proppmätta så nu väntar en liten stunds vila framför tv och brasan. SEN är de dags för att öppna alla klappar :D

Som sagt, vi är som små barn på julafton ;P haha

Ha en fortsatt trelig kväll...myys!



Very soon!

Har hjälpt till i köket med lite saker nu i sista minut..och nu är Jenni och Far på väg :D så nu är det SNART dags att sätta igång firandet av 2011 års Julafton!! Det blir såklart god mat och allt annat trevligt till.

Gash, det var svårt med klädval i år, men det blir all in black i år med guldaccessoarer för mig. Jenni är på väg som sagt och hon har min tunika med sig :P haha fick dra på mig dne gröna så länge..



Hoppas ni har en fortsatt trevlig julafton så skrivs vi väl senare! NJUUT mina vänner :D det ska vi göra iaf!

Later babes//A



Dagens deal!

Ett riktigt bra erbjudande! Att ha ett vacker vitt léede gör jättemkt... är själv jäkligt sugen på den här. Har dock rätt vita tänder men det går ju ALLTID att förbättra :P Ge dig själv en riktigt bra juklapp!

Klicka på bilden för att läsa mer eller för att köpa dealen. Du har hela julafton på dig innan den går ut..




I väntans tider..

åååh, God morgon alla fina! Nu är dagen här..dagen alla har väntat på :D nu börjar man räkan ner timmarna till dagen börjar på riktigt med alla trevligheter som julafton innebär..

Vaknade upp till tråkigt grått och rätt vått väder, INGEN vit snö på marken här inte :( en aning tråkigt om ni frågar mig! Men nu skiner iaf solen..med klarblå himel..det avr länge sen :D det är ju alltid nåt, bara det inte regnar o har sig så är jag glad.

Började min morgon med en trevlig frukost som vanligt.



Det här blir det enda jag äter idag, all julmat måste få plats :P haha kommer inte behöva äta nåt mer ändå nu tills dess känner jag.

ÅÅÅH, så mysigt! Julafton är full med trevliga filmer på tv. Just nu fördriver jag tiden med att titta på Prinsessan och grodan :D Gött att den kom nu, har ju som sagt bara sett den en gång och den är riktigt fin!



Hoppas ni får en fortsatt trevlig julafton..

Skrivs senare//A



Klappat & KLART!

...OCH packa & klart, nästan iaf :D Höll ju på med resväskan inför resan tidigare idag, tog ut LITE kläder men det var ändå bra grejer så jag lät det mesta va kvar. La till någon liten sak eftersom jag också behöver nåt exemplar av en grej men det tillkom inte alls mkt. Gick väl jämt ut med vad jag tog bort och vad jag la till :) så ja, det är väl nåt litet som ska in mer, typ som nyårsklänninngarna..hehe det viktigaste faktsikt :) men dom få hänga i garderoben tills det är dags att stänga väskan typ.



Idag åkte jag ut till mammi igen, tog med mig alla klappar och slog in dom och la dom under granen...iiih! nu är det INTE långt kvar :D hahah. Blir som ett litet barn.. mer imorrn då :P



Så ser det ut under granen just nu, rätt mkt klappar..det tillkommer nog någon imorrn när far kommer hit :)

Har chillat en del, bakat me faktsikt.. OKEJ vi gjorde inte smetarna själv urat mamma hade köpt 2 sånna kungsörnens färdigmixar, men dom är sjukt goda! Blev en pepparkakskaka och en chokladkaka :D

Ne nu tänker jag stänga ner för ikväll..ska försöka få ordentligt med sömn inatt, har inte sovit så bra dom senaste nätterna :(

Hoppas ni har haft en kanonbra fredag så skrivs vi imorrn...på JULAFTON då, fattar ni lr!?!? :P
Natti babes!//A



Dagens outfit

Dom kom till använding fort :) Skorna alltså..



tröja - Jeane blush (nelly.com). Jeans - Gina Tricot. Skor - Jeffrey Campbell.



Roliga klockor

Jenni köpte inte så mkt när hon var i Thailand, men några smågrejer kom hon hem med som små juklappar till oss själva.



En av sakerna var iaf dessa trevliga klockor. Det är sånna som man slår på armen så böjder den sig fast, ni vet som sånna reflexer.

Liknande finns att köpa lite här och där. Det finns faktiskt ungefär likadana på Gina Tricot, om ni blir lite sugna, dom e riktigt grymma :D

Får väl visa dom andra grejerna hon kom hem med sen också, ett par grymma ray bans ;)

later//A



Date-time!



Hej på er! Har inte hunnit blogga nåt idag heller, Anne sköter det så bra medans jag gör mitt jobb :) Har gjort både Linhs och Annes fransar idag så nu e jag klar för min dejt. Ska bli mysigt. Vi skivs senare eller imorrn. JULAFTON JU!? omg, hehe spännande som alltid. later//J



Shoppingtips!

Ifall ni har missat det så har Gina Tricot fått in nya byxor i svart men även andra färger, kan tippa på att dom är tyyyyp precis som våra favoriter Serena super soft Jeansen, men dessa är 100:- billigare. Har dock inte sett don IRL, men det kan ju hända att dom är lite ljusare svart av bilderna att dömma.

Klicka på bilden för att shoppa.




Lyckoboosta ditt liv i vinter

Små förändrar i dina vanor och tankar kan göra stor skillnad på ditt humör. Vi lär dig hur.När det är kallt och mörkt ute är det lätt att deppa ihop.

Många svenskar lider av årstidsbunden depression, men vare sig det handlar om rejäl nedstämdhet eller lättare håglöshet finns det massor du kan göra för att höja humöret.



Rör på kroppen. Träning ger dig en naturlig lyckoboost. När du rör på dig produceras endorfiner och serotonin, lyckohormoner som ökar ditt välmående. Forskning har också visat att träning kan höja din självkänsla, vilket ger mer långsiktiga effekter. Dessutom är det ett utmärkt sätt att stressa ner.

Skriv en tacksamhetsdagbok Avsluta varje kväll med att lista de saker och de personer du är tacksam över i ditt liv. Genom att tänka på det som förgyller ditt liv kan du höja humöret och lära dig att uppskatta sådant du tagit för givet. Du kan köpa en speciell bok som du skriver i eller bara skapa ett dokument i datorn eller mobilen – välj det sätt som passar dig bäst.

Hjälp andra. Goda gärningar är inte bara positiva för de du hjälper, de kan också få dig att må bättre. Gör någon en tjänst, stötta en vän, ring en släkting, donera pengar, ge blod eller anmäl dig som volontär på en hjälporganisation.

Skratta. Inget hjälper till att lyfta humöret som ett ordentligt skratt. Se till att umgås med vänner som gör dig glad, titta på en rolig komedi, läs en humorbok eller gå på en stand up comedy-show.

Utnyttja dagsljuset. Ju kortare tid av dagsljus vi har, desto mer behöver vi det. Är det mörkt när du går till jobbet och mörkt igen när du går hem så försök att komma ut och ta en promenad på lunchen, i minst 15 minuter. Det gör dig både piggare och gladare.

Artikel från improveme.se



Från och med NU!

lr ja, från och med en liten stund sen, haha. Nu har våran julsemester börjat, denna dagen + 10 dagar till ska vi bara gotta oss och chilla :D NIIIICE! Detta har man väntat på hela hösten typ. Fock har det ju iten blivit sååå mkt jobb det senaste ändå, har ju varit borta hit och dit lite då och då nu men aja :) we're woth it I tell you! :D

Var inne lite snabbt på jobbet och gjorde klart det sista och fixade med lite viktiga saker för kommande vecka, så att Anki inte får några som helst problem medans vi är borta ;)



Jenni satte sig precis för att fixa Lihns fransar...och jag har väl tänkt att ta tag  det här..



Jennis resväska, inget har blivit uppackat, ska ta ut lite saker och sen lägga i lite nytt. Allt är redan tvättat som tur e :) hon var smart nog att få allt tvättat innan hon åkte hemåt.

Sitter med min kopp te nu och känner mig rätt slö, får se om jag orkar göra nåt innan jag ska ner och växla tebax lite pengar och sen sola igen :)

Skrivs senare//A



The last one..

nej, det blev ju inte sista dagen idag som vi TRODDE. Men det blir alltid ändringar på jobbet och i livet..så är det bara, man kan inte planera allt till 100%



Anki var här innan och fick sina fransar fixade igen, lite skruttiga var dom men nu är dom absolutely fab igen :D



Där ser ni..fab, som sagt!

Medan hon blev snygg så var jag och solade en snabbis, ja det kanske är onödigt o sola när man ska till solen om någon dag men ah, man vill ju inte va helt vit ändå. Sen är det skönt med värme i den här kylan me.

Tänkte att vi skulle "fixat till" mina fransar idag lite me men vi tar det imorrn istället. Vi ville se några avsnitt av American Horror Stories istället, har ju sparat avsnitten tills Jenni kom hem så att vi kunde kolla på dom ihop.

Så NU är sista avsnittet på säsong ett avklarat, så får vi se när nästa säsong börjarn. SNART hoppas jag!

Ladda för absolut sista dagen för i år på jobbet, den får ju inte bli sämre än dom :P of course not!
Natti babes//A



Mat & Träning 11.12.22

Men jag förstår inte riktigt, vad är grejen egentligen??! Jag skrev det för ett tag sen att man faktiskt blir onyttigare när man inte tränar..man slutar typ bry sig. men HUR kan det vara så??! Jag fattar inte riktigt grejen med att vara onyttigare när man inte tränar bort det onyttiga.

Inte bara att man är onyttigare utan man har ett sjukt suuug efter massa gottit och allt som är sockrigt. Så är det iaf med mig, jag et itne hur ni andra är. Men dom senaste dagarna har jag iaf bara kännt att jag vill ha allt gott som jag ser, som tex på jobbet..tårta, kakor hit och dit. Man säger ju inte nej heller. Inte som innan..innan fick man typ höra kommentarer som tex: "Ne det är ingen idé o fråga för dom äter ändå inte sånt" lr "VA!? äter ni sånt?" när man väl tog sig nåt onyttigare än det alla är vana att se oss äta :P hehe

yeye, Idag har det blivit en del gottis på jobbet.

Frukost 07.45: Vaniljyoughurt med linfrön och nötter, Proteishake.
Mellanmål 10.30: Anki tog med sig lusseebullar, en var. Grönt te till det.
Lunch 12.30: Jenni: Majssoppa. Anne: Pasta med köttfärssås.
Mellanmål 14.30: Kladdkaka
Mellanmål 16.15: 2 chokladbollar.



Middag 18.30:
Jag åt tonfisk med fetaost och chilli. Vatten.
Kvällsmål 20.30: Jenni tog grönt te med lite gottisyoughurt. Jag tog ett stort glas oboy..

ja, ni se ju.inte direkt någon nyttig dag. Men aja..dom kommer :P

//A



New in!

Här är snyggingarna vi INTE skulle ha köpt egentligen, hehe. Skrev ju att tröjor typ bara va tillåtet, meeenvad ska man göra?! utförsäljning på jobbet är ju utförsäljning. :D

Jeffrey Campbells silver skor..dom finns och köpa HÄR



Men skorna är inte det enda som är nya utan skosnörena är också nya, köpte svarta runda snören på din sko för 29:-

För ni vet väl hur dom såg ut innan, vi vill inte ha dom rödsvarta snörena på, MKT mer stilrent med svart..lr hur??



Får väl se när dom åker på :P hehe snart får vi hoppas..

Later!



Black & Glitter

Okej, jag valde att testa med helsvarta naglar med glittret på..Det är väldigt fint, MEN jag måste faktiskt säga det att nagellacket är en liten besvikelse, den är jobbig att sätta på för det komemr mkt glans men lite glitter så man får "kämpa" med det. Sen tar det faktiskt bort underlacket om man håller på för länge, så det svarta lacket flöt ut lite på vissa ställen vilket gjorde mig väldigt irriterad. Men jag lyckade få det att se bra ut.

Så nu ser dom iaf ut så här..och så får dom se ut i några dagar iaf, för det är faktikskt snyggt :D hehe




Ett rent nöje!



Haha internservice tjejen ville filma för att vi var så ivriga på att få städa ur all skit. Sista rensningen innan julledigt och det var ett rent nöje måste vi säga. HATAR när det är smutsigt och när folk inte kan slänga saker efter sig. Tror dom att dom är hemma eller? hehe :D nerå, vi slänge ALLT utan namn, för det är så det går till. Det blev rent och fint och inte alls mkt kvar som står o ruttnar under jul/nyår. :D

Kom precis hem. Skulle varit ledig imorrn och en vecka frammåt men ska in typ 1 h alla tre imorrn o göra de sista sedan e de långledigt för oss två iaf hihi :D Anki kommer snart, ska chilla lite. Later//J



Nyhetsbrev v.51

Last chanse people! shopelishop!




Nu är det fixat oxå!



Heeej. Inte äns skrivit att jag är hemma men de fattar ni nog redan. Får ta tag i bloggandet om allt som hade med thailand och göra men även livet efter. Känner att jag är dålig på det just nu. Det blir bättrning. I promise :)

Nu har jag ringt till trygghansa och anmält min "skada", pengar och mobil borta och som TUR är betalar dom ut förlust på pengar oxå, max 3000 dock men bättre än ingenting och det är ju typ den summan jag blev av med. Ska skicka in allt när jag är tillbaka från Egypten så att jag får en ny mobil och pengarna. Ska nog byta till en nyare telefon, samsung galaxy s2. Känns som en bra idé. Väntar till årskiftet så att jag får tag i den nyaste. Är ju ändå inte hemma innan ;D yeey! //J



Dagens deal!

Den här dealen är kanonbra enligt oss..ett litet tips! tänker själv köpa den..

Klicka på bilden för att köpa dealen!





så mkt bättre!

Tyckte ju att dagen på jobbet var kanon..men efter blev det så mkt bättre :D

ja man fick träffa sin älskade syster igen, känns som en evighet sen men ändå inte..hehe Fick trevliga presenter av våran baby Tess och SEN var det dags att fira den där söta Malin med en VÄLDIGT trevlig stund på Babbel! Fick en hel del goda skratt och hade väldigt roligt/bra samtalsämne genom kvällen :D haha



Hon anade ju ingenting, det avr en liten överraskning att hennes kille hade samlat hennes vänner för en mysig middag :D så gulligt av honom!



Våran lilla middag..tapas, vad annrs? ;P hehe



Malin blev nog glad över sina presenter :) Från oss fick hon iaf ett helt kitt med kroppsprodukter från body store..så nu kan hon skämma bort sin hy ;) hehe

Vi orkade inte stanna för länge, många drack o så men vi ska ju upp tidigt imorrn igen. Hoppade in i duschen direkt så nu är det dags att säga godnatt!

Det blir nog sista dagen imorrn som det ser ut just nu, but who knows? everything changes..

En av dom bättre onsdagarna på länge är iaf slut, så vi skrivs imorrn igen!//A



Hennes rätta plats!



haha där satt hon igen, när jag kom hem! Hennes rätta plats..och där låg Tess igen :P heheh hon fick sig en påfyllning av fransarna. Dom blev precis klara typ :) Det avr våran juklapp till henne.

Tessis hade med sig presenter till oss ockcå :D Hon sa att vi är så svåra att köpa grejer till eftersom vi alltid köper allt :P hahah men hon lyckades vekligen ge nåt riktigt bra och fint!



Presentkort på bio och söta nattlinnen från Gina :D inget vi haft i tankarna på att köpa själv.. Tack så jättemkt Sötis! <3

nu ska det fixas lite snabbt för sen blir det födelsedagsmiddag på babbel!
Later babes//A



These days..

These days i like!..idag var det ensamt på retusch igen. Ingen Jenni eller Anki! MEN jag klagar väl inte just nu, för det har varit en bra dag :) Dagen började med en trevlig stund av lite info (det går bra nu). SEN bjöds det på tårta..den va så sjukt god!! haha Tobbe på foto smällde på en riktigt stor bit, han tycker väl att jag borde fetta till mig lite ;P





Fick till och med en liten present också, dock inget JAG behöver just nu så den kan man ge vidare :) En bra extraklapp till någon i familjen faktsikt!

Dagen blev inte sämre efter det, utan den blev lite bättre :) det var unförsälning idag igen, lagom innan jul så där.. Det var kaos som vanligt :P haha



Jag "fyndade" en grej..en grej jag har skrivit att vi INTE ska köpa mer av :P hehe vad det blev får ni se imorrn, ska inte ta med det hem, sen ska det omstylas me! :)

Nu är jag färdig för idag känner jag, jag har gjort det jag kunnat och fixat och donat utan panik.
NU ska jag hem och säga HEJ till min kära syster som jag inte sett på över 2 veckor :D

Later babes!//A



Mat & Träning 11.12.23

Har ju under dom senate dagarna skrivit lite om hur mkt jag saknar träningen och hur mkt jag ser fram emot det nya året då man börjar om igen..lr man börjar ju inte OMOM, utan börjar igen bara lixom. hehe. Kommer nog komma tebax riktigt fort..för hårt ska det bli.

Har under veckan också kollat lite och funderat lite på vad som kan vara bäst för mig med det att växa lite. För börjar jag träna stenhårt utan "hjälp" så kommer jag nog tappa mer i vikt, och bli smalare, lr kommer ju bli som innan att allt bara bränns bort från kroppen. Så jag funderar på att prova den här produkten.



"Gainer Pro är en återhämtningsprodukt som ger dig allt du behöver för maximal viktökning, energiinlagring, muskelutveckling samt återhämtning. Gainer Pro ® är produkten för dig som vill gå upp i vikt genom att öka den kvalitativa muskelmassan" Ni kan klicka på produkten för att läsa mer om det. Den ingår i en kampanj nu som jag tänkte köpa.

Men ja, ni ser ju..viktökning, på ett bra sett. För ni ska veta det att "äta upp sig" är fan inte lätt. Jag känner idag att jag äter varje gång jag e hungrig och jag äter tills jag är mätt, tänk o behöva äta MER, sånt orkar jag INTE hålla på med, då är det bra att bara ta en sån drink o ändå få i sig allt bra som gör att jag växer..muskelmässigt. Visst, vi kör med whey100 som är rent protein, vilket är BÄST för muskleupbyggnad o så, men jag behöver lite mer grejer i..

Yeye, idag har det varit en relativt normal matdag..lr nah kanske inte..hehe
Frukost 07.30: 2 kokta ägg mosade med lite smör, multivitamin-dryck.
Mellanmål 10.15: grönt te och ett glas nötter/russin.
Lunch 12.45: 2 Tonfisktoast och ett stort glas oboy.
Kvällsmat 18.00: 2 Polarböd med ost, en stor skål med valio vaniljyoughurt med massa olika bär. julmust.
Sen har jag småätit lite småsaker....

NU blir det en kopp Grönt te och några klementiner..inget mer efter det.
Later//A



Shoppingtips!

Love it, love it love it! den är ju bara så snygg!..dock lite väl dyr för våran smak men guuud vad jag vill ha! :D

Friis & company 479:- klicka på bilden för att shoppa!




Nagel-hjälp!?

Helloo babes! Nu får ni hjälpa till lite! Tänkte måla mina naglar på ett litet spexat sätt nu till jul! MEN jag vet inte ritkigt hur jag ska ha det, så ni kasnke kan hjälpa mig lite? Ni vet ju att vi brukar ha svarta tippar, och jag är suger på det nu också, MEN jag vill ha lite glitter på naglarna också så jag har 2 alternativ jag funderar på.

Ni får tänka er hur det kan se ut och sen välja ett av alternativen..OK?  Nagellacken jag tänkt att använda är dessa:



Alternativ 1: HELsvarta naglar med bara glitter på.
Alternativ 2: Svarta tippar och sen glitter på hela nageln. Som en liten "extraeffekt" bara.

så..Vad tror ni blir bäst??!



Dagens tips!

Kollade på dena här filmen här om dagen, många såg den säkert på bio när den var aktuell. Enligt mig inte direkt någon biofilm men helt klart värd att se! Actionfylld drama..Det händer nåt nästan hela tiden.



Så har ni inget att göra..se den! :)



Loneliness calls!

Vilken ensam dag det har varit, Jenni har ju inte kommit hem än..hon är på väg, och Anki svek mig idag på jobbet :( buuuhuu! Dumma dig! :P hehe Hoppas du mår bättre snart sötis!



Så här tomt har det varit runt mig. Inget som helst snack typ..men då blev det mkt verkstad iaf :P haha Får väl se hur det blir imorrn, har förbjudit Anki att komma om hon inte mår bra..hon ska INTE smitta mig nu innan jag ska åka iväg. För då JÄKLAR säger jag bara. Men det är lugnt om jag är ensam imorrn igen..i'll be fine. Har ju inte hört nånting från Jenni så jag vettefan när hon kommer..hon kommer väl när jag har somnat.

Var ju på en jäkla promenad efter jobbet, det var ett besök till apoteket som gjorde omvägen. Hämtade för säkerhetsskull antibiotika som min läkare skrev ut åt mig förra veckan, ni vet min svullnad i kinden..det var visst en bakterie där ändå. Så nu har jag ett "botemedel" OM det skulle komma tebax. Tänkte ta med mig det på resan som sagt för säkerhetsskull.

Min ensamma dag har iaf blivit räddad av smallville som sagt! Blev precis klar med ett avsnitt och tänkte inte sätta på ett nytt nu..det får vänta tills imorrn :) Blev på bättre humör än innan iaf.

Säger godnatt nu så skrivs vi när vi skrivs!
//A



Mat & Träning 11.12.20

Hej gymmet!..ne jag var inte o tränade idag. Jag gick förbi gymmet och fick nästan en tår i ögat. Bodypump var det som pass i stora salen också :( Jag saknar det sååå mkt!

Det var väldigt mkt folk innte på gymmet me. Mycket "nytt" folk..sånt som jag inte sett innan menar jag då :) Gud vad jag inte gillar och träna efter jobbet. Fast då är det inte riktigt så mkt folk som vi 7 tiden. Undra hur det är då nu. Kommer lätt försöka träna på morgonen eller på luncherna framöver sen. Det jobba är ju att bara ta sig dit, skulle behöva en bil på luncherna iaf. Där kommer ju TESS till god nytta ;P Vad säger du?? Ska vi göra ett nytt "försök" med träningen inför det nya året? Blir riktigt fit for fight 2012!? Everybody wins!

Anyway, har iaf fått en rejäl promenad idag efter jobbet, fick gå runt hela stan för att uträtta lite ärenden.

2 omgångar nötter idag, men det är ju så mysigt :P hehe
Frukost 07.40: Youghurt med linfrön och nötter. Proteinshake.



Mellanmål 10.30: Grönt te och en apelsin.
Lunch 12.30: Majssoppa...samma som igår.
Mellanmål 15.45: Grönt te och en näve nötter.
Middag 18.50: 2 frökusar med stekt ägg.
Källsmål 20.30: Grönt te och lite mörk choklad.

Nothing else for me..förrutom citronvatten.
//A



Dagens outfit!



Jeans - Gina Tricot. Arband - H&M. Skor - Nelly shoes. Läppstift - Make up store (bare). Tröja - Only.



F off!

Vilket schitzo man är! Ena stunden kan man känna att man mår hur bra som helst, till att sen bara va helt tvärt om. JUST nu känner jag bara F-OFF! Jag vet att jag har en slags deprission på G just nu, det har jag haft ett bra tag. Inte vinterdreprission som många brukar få, lr vafan vet jag? hehe det kanske kom sammtigt. Men jag är ju glad över att det snart är jul o annat!

Thank GOD att man SNART kommer iväg en stund (resan), känner just nu att jag inte vill nånting. Och ingenting är ju typ det jag har gjort hela tiden? HELT instängd känner jag mig. Har väl skrivit det innan, har inte varit ute mkt och ja..det gör väl en hel del.

Usch! Kom hem för en stund sen iaf, ska bara slänga av mig kläderna och få mig en herrans dos av smallville, det kanske får mig på bättre spår..skrivs väl senare, OM jag känner för det//A




Slipp ögonproblem med rätt kost

Ögongodis? Tvärtom. Här är nyttig mat som håller dina ögon friska.



Lax: Att spendera flera timmar om dagen framför datorn är varken bra för dina ögon eller ditt sociala liv. Du blinkar en tredjedel mindre än vanligt, vilket innebär torra och irriterade ögon. En laxfilé gör jobbet.

Majs: Zeaxantin är en antioxidant som skyddar dina ögon från starkt solljus. Den absorberar överflödigt ljus och försvarar hinnorna så du slipper onödiga skador. 100 gram majs ger dig ditt dagliga behov.

Spenat: Grönsaken är en bra källa för lutein, som motverkar gråstarr. Ät mycket spenat så löper du mindre risk för att utveckla detta. Har du t ex någonsin sett Karl-Alfred med glasögon?

Aubergine: Det bästa försvaret mot åldersrelaterade synproblem är antocyaniner. Dessa antioxidanter kan hittas i bland annat auberginer och är ett bra skydd mot grumlig syn senare i livet.

Vindruvor: Även om det bara är 1.6 mg per flaska innehåller vin resveratol, ett ämne som skyddar mot skador du kan få av bland annat cigarettrök. Så varje gång gänget tänder en cigarett, korkar du upp en flaska rödvin för att vara på säkra sidan.

Rödkål: Om du vill undvika ljuskänslighet ska du äta mycket av detta. Grönsaken innehåller en riklig mängd cyanidin som är bra om du vill slippa den där plötsliga blixten när du möter ljuset på morgonen. Mycket rödkål innebär alltså att du lättare kan anpassa dig till ljusförändringar och slippa kisandet.

Artikel från improveme.se



She doesn't mind!




EN FRÅGA!

Vi vet själv vad vi hade velat läsa i en blogg, men vad vill NI läsa om i VÅRAN blogg? Lr vad vill ni läsa mer av? Det är skönt med lite idéer när man själv inte kommer på något bra nångång :) Så skriv gärna vad ni vill ha mer av eller bara lite tips på vad som skulle vara kul för er att läsa om här..




Give me one.. NOW!



Önskar det fanns en billigare variant av denna så jag kunde köpa en precis NU, sjukt snygga skor och väskor från Ruthie Davis. man kan inte inte bli kär <3



Tess&Anne!

Haha, kolla vad fint det blev :P Det var inte igår man gjorde pepparkakor!



Idag tog vi oss en liten bakdag. OKEJ, vi gjorde inte degen själv utan Tess hade en färdig deg hemma som hon tänkte kunde komma till använding idag. Vi lyckades, för gott blev det iaf...har ätit en hel del. Det blev en hel del, mer än man kunde tro från början när man började baka..

Har inte hunnit så mkt mer idag än det, har ju dock legat och kolla på film resten av kvällen..så nu är klockan redan mkt, guuuud! Hoppas jag kan sova ordentligt inatt..lr jag känner att jag itne komemr kunna göra det för jag fick ont i min ena visdomstand inatt redan och NU gör den väldigt ont :( får väl ta en alvedon eller nåt och hoppas på det bästa!

Hoppas eran vecka började med en lika bra måndag som min :)
Natti//A



Mat & Träning 11.12.19

Vilket trevligt väder det blev på lunchen idag! Tog vara på det och gick en runda, det var ett tag sen nu..Gud, vad man blir stillasittande nu under vintern :( har fortfarande inte heller tagit tag i det här med att resa på sig lite oftare på jobbet. Borde ställa sig upp varje timma och göra några hopp, då kan man iten heller sitta och frysa så som vi gör nu. Det är sjukt kallt på jobbet nu för tiden :( Fast sen ska kallare temperatur vara bra för förbränningen?

Anki berättade idag om att hon var på gymmet i lördags och körde överkropp. För henne kändes det lite viktigare just då än underkropp. Hade jag itne tränat på länge hade jag prioriterat underkroppen, men det är oliak för alla, för för mig är ben och rumpa viktigare eftersom jag ändå ahr sxlar och det där. Anki har inte ritkigt det där än så hon vill "få till" dom. För man vill ju inte bara ha det ena. Underkropp har hon :P haha hon ska bara tighta till den.

Åh, jag bara känner hur suget efter gymmet finns i kroppen! Har dessutom börjat få lite ont i ryggen nu dom senaste dagarna...det gillar jag INTE!

Lite måndagsgottis blev det ju...
Frukost 07.40: Havregrynsgröt med linfrön och drottningsylt. Proteinshake.
Mellanmål 10.30: grönt te och en apelsin.
Lunch 12.30: Majssoppa med lax och avokado. (recept längre ner)
Mellanmål 15.30: Grönt te och några chokladpraliner.



"Middag" 18.15: Tonfiks med fetaost och yellowpeppers, grönt te.

Nu, lite te och pepparkakor..Inget mer efter det!
Later//A



Love the look!

Irina Shayk. Soooo sexy! Fylliga läppar, intensiva ögon..





Dagens teknik!

Allvarligt talat..jag vet att vi lever i 2000-talet, men jag slutar aldrig att förvånas när det gäller nya grejer till ALLT. hahah. Ni minns väl min pizza jag tryckte i mig i fredags på jobbet?? IDAG betalde jag för den, eftersom min kollega betalade för den så länge. Och se hur han tog betalt! Han tog betalt med sin IPHONE!! HALLÅ LR??! hur grymt är inte det då??



Man tryckte i kortet i den där grejen där nere, sen skrev man i summan och tryckte OK. Sen var det bara att signera. Då var det klart. :D AS GRYMT enligt mig..vad ska dom hitta på här näst?

Undra om det kommer liknande grejer till andra telefoner, men det tror jag säkert. Ingen vill vara sämre än den andra, lr hur??

Later babes//A



Måndsgsmys..

Det blev inget fredagsmys förra veckan så det fick bli måndagsmys idag istället :D hehe Anki hade med mis lite godsaker i en liten fin glasburk, Tog lite te och lite smått och gott, det kan man unna sig en måndagseftermiddag när vi varit så duktiga :)



Det blev en bra måndag, lr jag hade mina små ryck på morgonen men det blev bra sen :P haha

Har till och med fotat bort det som låg där och väntade, det blev nog sista fotningen innan jul skulle jag tro.

NU ska jag väl ta och fixa till lite saker efter torsdagens bravader, haha
later!//A



Dagens tips!

Alltså, detta var förvånansvärt gott! Det var denna maträtten jag testade på att göra igår :D och jag lyckade ännu en gång!



Ingredienser
2 påsar fryst majs (à 450 g)
3 schalottenlökar
2 vitlöksklyftor
3 msk konc kycklingfond
2 msk färskpressad citronjuice
2 tsk sambal oelek
300 g skinn- och benfri laxfilé
1/2 påse taco kryddmix (à 40 g)
1 avokado
2 dl gräddfil
1/2 kruka koriander
vatten
3 msk olja
1/2 tsk salt
ev surdegsbröd till servering

Gör så här:
Skala och finhacka schalottenlök och vitlök.
Fräs lök, vitlök och majs i 2/3 av oljan ca 5 minuter i en stor kastrull utan att det tar färg.
Tillsätt 1 liter vatten, fond, citronjuice och sambal oelek. Låt småkoka under lock ca 5 minuter.
Mixa soppan i matberedare eller med stavmixer. Krydda med salt.
Skär laxen i 2–3 cm stora bitar. Blanda dem med tacokryddan. Stek laxen runt om i resten av oljan i en stekpanna 3–4 minuter. Dela, kärna ur och skär avokadon i tärningar.
Häll soppan i skålar och lägg i lax och avokado. Toppa med en klick gräddfil och koriander. Ett surdegsbröd passar bra till soppan.

ENJOY!



Shoppingtips!

MKT bra juklapp om inget annat...såå mysiga! Finns även i vitt! Dom hittar ni på H&M för 149:-




Klickat hem!

Klick kick, behövde en ny concealer..

Brukar alltid köpa den Mastertouch från max factor, men nu såg jag en annan som jag ville testa också, som ska va bra mot mörka ringar. "Erace", får hoppas att den är bra! För mörka ringar är ett litet "problem" för mig..får komma med omdöme senare när jag har testat den.



Klicka på bilden om ni vill veta mer om dom.



En vana..

Jag har som många andra dåliga vanor..en av dom är som ni redan vet att pilla i ansiktet, typ pilla på porer o sånt dumt..fatsnade framför spegeln en stund innan efter duschen, hehe. HATAR det verkligen, man ska inte ens gå så nära att man ser saker. Blev irriterad i huden så jag bestämde mig för att göra en djuprengörande och lugnande mask. Har ju så sjukt många som vi tog från jobbet och skulle testa. Så idag testade jag iaf en chokladmask.



Ja man är ju verligen snygg i mask! Tvättade precis bort den, den gjorde iaf susen..allt de röda försvann och nu luktar jag choklad...mmm ;) hehe det får helt enkelt bli en ny söndagsvana!

En annan vana man har är ju att laga mat på söndagar. Hade verkligen inte behövt göra det egentligen, hade inte behövt göra nånting idag..vilket jag knappt har gjort, MEN vid 7 tiden kände jag bara att jag lika gärna kunde göra EN av maträtterna till veckan iaf..har ju köpt alla ingridienser och jag vill ha nåt nytt till veckan att äta. Har ju fan ätit samma mat i 2 veckor nu så...hehe



Fryst majs och lök..vad kan man hitta på av detta? Ska bli så spännande och se..lr a, smaka om jag lyckades med maträtten IGEN, får verkligen hoppas det" såg lite weird ut men det luktade gott, luktar det gott brukar det vara gott :P haha

En annan ny vana jag har nu är att titta på smallville, det har nog ingen missat! Fan vad jag e fast nu. Det är det enda jag har titta på idag, ligger och tittar på det samtidigt som jag ligger och skriver det här, hehe men nu måste jag avsluta, får se klart avsnittet imorrn för det är dags att stänga ner. Ska bara ta coh platta håret fort så att jag slipper fixa med det imorrn.

Hoppas eran helg har varit kanon så får vi hoppas att nästa helg kommer lika fort som denna, jag tror vi får långhelg, att vi bara jobbar 4 dagar kommande vecka. Men det återstår o se :)

Natti babes//A



Mat & Träning 11.12.18

oookej, IDAG har det nog varit den slöaste dagen EVER! Alltså, jag kan inte ha tagit många steg idag :P hahah. Från att morsan väckte mig rätt tidigt tills ja, tills klockan blir "dags att sova igen" så har min aktivitet bestått av att ligga i soffan, både hemma hos mamma och här hemma. Vet inte riktigt om jag tycker att det är helt OK faktiskt! Nåt kunde man ju ha gjort..? Nu får jag lite dåligt samvete.

Kan skriva om min vikt nu igen då..har ju inte kollat den på ett tag. Igår vägde jag mig 2 ggr, en gång på dagen och sendan en gång på kvällen. ja..jag pendlar som en hiss från nästa 50 till nästan 51, så jag vettefan vad jag väger egentligen. På kvällen hade man ju ätit en del så..ja, vad ska man säga? äh, skit i vågen..en sak är säker jag måste få börja träna snart! Tor jag ska småstarta lite i Egypten faktiskt :P haha eller så skippar jag det helt tills det nya året är här. DÅ blir det en kanonstart..lr hur?

Som sagt så tyckre jag inte det är såå jobbigt ÄN, men man börjar tänka på det lite nu, för eftersom jag inte tränar så VET jag att min muskler försvinner, jag blir mindre tack vare det. Men sen börjar jag väga MER eller ligger runt samma vikt som när jag tränade så då vet jag att det läggs på "onödigt fett" nånstans på kroppen. För det måste jag ju få kalla det :P hehe Anyway, vet hur jag ska få ordning på mig sen så därför behåller jag mitt lugnt..just NU iaf.

jaha, idag har jag iaf fått i mig 100 ggr mer energi än vad jag gjort av med, det är en sak som är säker..för ni såg  ju själv hur mkt det var i min frukost i morse. Förrutom den så har jag ätit..

mellanmål: 2 klemetiner och grönt te.
En lite julstjärna
Middag: 2 tonfisk toast och pepsi. Dom innehöll nog mer än frukosten måste jag nog påstå.
Och söndagsgottis: Hade lite godis kvar sen i fredags.



Har inte ätit upp allt ÄN, och det kommer jag inte göra heller..lite kvar av varje. Åt inget godis igår, choklade var menad för igår men den orkade jag inte så tog den idag itsället :P hehe just cant get enough!

ne fy, resten av kvällen blir det BARA vatten.
Later//A



2 oldies!

Äntligen, äntligen äntligen kan man ta på sig dessa 2 godingar igen! Dom har legat i garderoben och väntat på att få bli "fixade". Dragkedjan har varit sönder på dom svarta byxorna och leggingsarna har varit för stora. Dom satt inte HELT ok när vi köpte dom heller för snart 2 år sedan. Har funderat på att köpa nya paljettleggings från gina, men vi ahr ju redan så jag ser ingen mening med det just nu..dessa är dessutom snyggare i mönstret ;P

Får hopaps att dom blev bra sen iaf..för det blev lite meck med paljetterna i slutet.



Älskar dom! Leggingsarna är från H&M och Byxorna är från Gina, har dom i grått också, det är ett par byxor som ALLTID suttit bra, storlek 24 redan då, men dom har varit tightare faktiskt. MEN dom är tigta idag me :D thats why i love them!

Så nu har man ännu en gång 2 nya gamla plagg att ta på sig :D thaanks mammi! <3



100 sexigaste kvinnorna genom tiderna!


Tidningen Men’s Health har listat de sexigaste divorna någonsin.


På Första plats hamnade Jennifer Aniston.



Visst är hon snygg! men undra vad dom har gått efter när dom tagit fram listan..Det finns enligt MIG folk på listan längre bak som är sjukt mkt "sexigare" än henne? Men sen kan man fråga sig..vad tar dom som sexigt? hehe

Vad tycker ni? klicka på bilden för att se alla snyggingar på listan. Sen tycker jag att det saknas sjukt många! Tänkt bara alla snygga änglar!? Vart tog dom vägen?



Bilder från Thailand!

Här har ni lite fler bilder..Jenni säger hej!













Det var nog inte så illa som det "ser ut"...hehe



Shoppingtips!

Ibland är ju enklast nästa det snyggaste. Den här snyggingen har en så enkel detalj som just gör det enkla till det snygga (axelbanden) :) I like! "Enkelt" kan stylas med så mkt! Finns även i blått.




4:e advent!

Dåså, då är det inga fler kvar..4:e och sista advent it is..nu börjar bara nedräkningen av dagrana. Började dagen med att se att det är helt vitt ute, GÖTT..men det är säkert slask inne i stan, (som det brukar vara) här i Borås :( yeye. Får verkligen HOPPAS att det blir en vit julafton iaf..annars känns det bara helt fel!

Började även söndagen med en riktig "julfrukost", kände bara att jag va så sugen på risgrynsgröt :D hehe det kommer man lätt äta på juldagen när man går up iaf.



Grönt te och risgrynsgröt med socker, kanel och saftsoppa såklart :D Kan ni gissa hur mkt den här frukosten innehåller? den innehåller typ 700kcal. DET NI! det är en sån tub ni vet, med färdig gröt.

Planer inför den här söndagen, mjah asså inga specilla egentligen, vill ha några småsaker gjorda dock. Sen har jag kanske tänkt o fixa till ett litet glapp som Sanna har på sina fransar. Får ta hand om det nu medans Jenni är borta. Fast det gäller bara henne och Anki som jag tar hand om då :) hehe

Får väl se hur den här söndagen blir helt enkelt..
Skrivs senare babes//A



Min första stjärna!



Jiiiha! Om en vecka kan man äta hur många julstjärnor som helst :D haha! (längtar) Det är väl bara vi finska som bakar sånna som tradition. För idag har det iaf bakats.. lr mamma har bakat, jag har typ...hmm, tittat på :P hjälpte iaf till och blanda mjölet och bakpulvret och lägga i smör.



Ne men alltså, man måste vara snabb och veta exakt hur allt ska göras, annars blir det inte bra, för det är smördeg och den smälter på en sekund om man är seg. Satt och tog lite bilder när hon höll på...



Här skärs degen till fyrkanter



Sen gör man snitt i varje hörn så att man kan vika in dom.



Fyllningen består av plommonmos eller vad det nu kallas.





Det blev några plåtar.

Efter att allt var klart var det dags för en välbehövlig och avkopplande bastustund. MÅSTE basta oftare, man känner sig så sjukt mkt renare efter det! Det är föresten bra för huden, man får finare hud om man bastar då och då...just so you know! Kan jag behöva just nu..bättre hy alltså.

Sjukt trött efter en lång dag med shopping och allt det här, har varit i farten hela dagen. Men nu är allt klart inför jul som tur är, så behöver man inte tänka på nåt typ.

Orkar knappt hålla ögonen öppna just nu så jag stänger ner NU.
Ha en fortsatt trevlig lördag!//A



Mat & Träning 11.12.17

ja..vardagsmotionen är den viktiga motionen, så länge du rör dig så är det ju bättre än när du ligger still. Men man ska ju inte ta sina shoppingrundor som träning iaf :P haha Fast sen kan man ju tycka att, går man fort..tex för att ta sig till galleian eller vad det nu må vara för ställe du ska till. Då blir det ju en powerwalk och det är ju för sjutton nåt man kallar tgräning. För det är inget man håller på med varje dag. Att powerwalka alltså. Fast, haha när vi går så går vi i ett rejält tempo..vi är inga slöfockar iaf.

Ne men jag kallar inget sånt för träning iaf, för för mig är träning stenhård träning. När man blir ordentligt vettig och grejer. Men jag e väl glad att man itne legat still hela den här lördagen iaf.

Har varit sjukt sugen på pizza..har nog hamnat i en pizzaperiod eller nåt..tack vare gårdagen :P haha sen läste jag e pizzameny med sjukt mkt goda pizzor...åh!

Ni vet ju..helger är pizza, taco och hamburgar-dagar. Så vad blev det idag då?

Furkost: 2 frökusar med ost och stekt ägg, grönt te.
Mellanmål: Optinut-bar och grönt te.



Middag: Egengjorda hamburgare. Mamma tyckte dom var jättegoda....men hallå? vad annars?! ;P mamma typ dog efteråt för att hon var så mätt :P haha så mkt mat är det ju inte?

Åt även lite delikatesser, ni vet dom där små paprikorna och peperoni med fetaostkräm i. Så goda!

Nu blir det nog bara en herrans massa vatten resten av kvällen, känner typ att jag spricker lite eller nåt.
Later babes//A



Dagens outfit



Tubscarf & Ear cuff - Gina Tricot. Boots - Nelly shoes. Kort stickad tröja - Modekungen. Bandeau - Monki. Baggy Jeans - Topshop.



Black & Blue!

Snygg sminking!

 




Exotiska frukter som håller dig frisk

Trött på mandariner under julen? Testa något nytt. Vi har listat sju ovanliga frukter att smaska på under vintern. Det håller hjärtat friskt, bacillerna borta och kroppen kry. Vad vi talar om är naturligtvis frukt.

Vare sig du vill leva sunt eller testa något nytt, har improveme.se tagit fram sju tropiska frukter att äta dig mätt på under vintern.



Kumquats: Dessa små olivformade frukter är rika på antioxidanter och fattiga på kalorier. De innehåller också mycket vitamin A (som är bra för syn och slemhinnor) samt C (som är utmärkt om du vill vara piggare och läka snabbare). Oroa dig inte för skalet, det går faktiskt att äta.

Stjärnfrukt: (carambola): Den må ha fått sitt namn från formen, men den smakar även himmelskt. Generellt sett har exotiska frukter högre halt vitamin C och kalium. På grund av dess höga halter av polyfenol är de bra för hjärtat, men de innehåller också mycket fibrer.

Kydonion: Trots att det ser ut som äpplen eller päron är de mycket nyttigare än båda. Med dubbla mängden vitamin C och ämnet fenol hjälper de till att hålla influensabakterier borta. Det träaktiga fruktköttet kan dock bli en utmaning att sätta tänderna i.

Rambutan: Vi har väl alla vid det här laget hört att grönt te är nyttigt, men rambutaner är faktiskt nyttigare. Järn, kalcium och antocyaniner är bara några av de många ämnen som finns i frukten och som minskar risken för bland annat kroniska sjukdomar.

Longan: En longan om dagen är bra för magen, bokstavligt talat. Med sitt ursprung från Kina har dessa använts till att lugna oroliga magar och sänka feber. Liksom alla andra frukter inom samma släkte innehåller de mycket antioxidanter.

Persimon:
En studie gjord av Journal of Agricultural and Food Chemistry visar att en persimon per dag är bättre för ditt hjärta än ett äpple, på grund av de höga halterna kostfiber och mineraler. Dessa minskar i sin tur risken för åderförkalkning, som är en ledande orsak till olika hjärtproblem. Förutom de positiva effekterna på hjärtat kan de även hjälpa kontrollera diabetes.

Artikel från Improveme.se



Dagens underhållning!

Alltså...våran älskade Anki är bara så bäst! Hon står lätt för lördagsne underhållning ;D hahahah




Positiv planering..

Gud vad jag var sönder när klockan rinde..heeh kände som om jag hade varit ute o supit och typ sovit en timma eller nåt. Har vridit och vänt på mig hur länge som helt innan. Klockan rinde perfekt timing inna det knackade lite lätt på dörren, där stog mamma :D hehe

Som jag skrev igår så har mammi och jag lite planer, det är juklapps shopping sm gäller idag, har typ allt klart över vad som behövs köpas. Så jäkla gött! Sen ska det stohandlas så att maen blir gjord till nästa vecka me, den måste pkaneras bra aå att amn itne köper massa skit som blir kvar, för det är ju BARA en vecka kvar tills vi åker till Egyten typ :D



Har kollat ut 2 nya recept denna gången.

Ne, mamma sitter och väntar lite smått så det är väl dags för mig att göra mig lite mindre kräpig..haha så jäkla drygt o behöva gör sig iodning, men lite mänskliga kläder ska jag väl orka ta på mig.

Skrivs väl senare, blir en lång dag hemifrån, känns som om det blir en positiv dag iaf!
Later//A



Sleeping beauty

"Du och jag vi träffades en gång i en dröm"...

zzZZZzZZzzzZzz...mjaaa, man fick ju sig inte så mkt sömn inatt. Varit seg hela dagen på jobbet och ah, resten av dagen me så det är verkligen dags att sova snart! Har inte orkat göra nånting idag efter jobbet, så jag har bara legat i soffan med godis och kollat på smallville och även Törnrosa :D Tänk om man fick sova i 100 år.



Älskar alla filmer med alla Disneyprisessorna.. Har typ sett alla väldigt många ggr, man har ju haft filmerna hemma när man var liten :) Kom på det sen att "Trassel" var Rapunzel, haha. Jag glömde av det för en stund och undrade varför det inte fanns nån film om henne. Den e ju riktigt bra :D

ALLA filmerna är bra..funderar på om man ska kolla på nån av dom andra snart me, Men frågan är ju vilken? var ju inte länge sen jag kollade på skönheten och odjuret nu.

Yeye, fan vad trött jag är nu! Ska lägga mig lite tidigare idag så att jag orkar gå upp imorrn, har planerat lite grejer med mamma och hon kommer hit VÄLDIGT tidigt.

Höh, blev nästan shockad över att det redan var helg igen när jag lämnade jobbet. Jag frågade Anki "var det inte helg nyss?".."jo, det känns så" sa hon då. hehe. Ja så är det, REDAN helg! hoppas den började bra iaf ;)

Nattii!!//A



Mat & Träning 11.12.16

Ont det gör ont..men det går! Hehe har som vanligt ont i hela kripppen efter gårdagens dansande. att jag kan bli så öm, så fort jag stryjen handen på kroppen så gör det typ ont. Min kropp känns som ett enda stort blåmärke typ! Undra varför? Men det är väl dom annorlunda rörelserna man gör när man dansar, det är ju inte så att man rör sig så i vanliga fall.

Brände kalorier gjorde man me, hade mkt energi att förbruka efte glöggkvällen :P hehe För där blev det en hel del smått och gott!

Tänk vad bra o vara dansare, alltså profesionell. Vilken energiförbrukning man skulle haft, att typ dansa heeeela tiden typ istället som jag sitta still i 8 timmar om dagen på jobbet. Tänk vad ofta du skulle behöva äta me för att ORKA ha den energin som behövs. Volen bra kombination alltså! Vilken kropp man skulle haft. MÅNGA dansare har ju så sjukt snygga kroppar.

hmm..? Tråkigt att man inte fortsatte med någon slags dans från näär man var yngre. Gick både balett och Jazzdans. Aja, när man är liten testar man mkt o sen tröttnar man, hehe.



Igår var det mkt mat och mkt förbränning. Idag har det blivit 0 förbränning och massa onyttigt. Idag har det verkligen varit en såndär "bakis"-dag.

Frukost/Lunch: Ja, ni såg ju pizzan innan :P Den heter "viking special" men har bytt ut kebaben mot kyckling. Den ska ha extra sås, "blandad sås", det är vad vi säger när vi beställer den på Campino här i Borås. GODAST!

Efter den pizzan har man såklart inte orkat äta  nåt annat än gottis, för det går alltid ner :P haha har ätit lite godis igen..men inte allt, det var inte så gott som jag tänkte att det skulle bli. Tryckte precis i mig lite chokladglass med kolasås på istället. NU räcker det iaf med mat för idag..

Ska faktiskt ta och bubbla vatten istället för att dricka upp pepson som jag såklart har druckit en del av ikväll.
Bubbel, bubbel..skrivs senare//A



Fredagsmusik!




Bilder från Thailand!

Jenni säger hej! :)





The Beach!







Buckets everywhere!



Monki-FAIL!

Men jag undrar ju verkligen hur dom tänker när dom gör så här???! Att byta ut deras produktbilder till modellbilder, som är hel SKRÄP enligt mig! Usch o fy, man blir ju knappast shoppingsugen när man ser kläderna på modellen. Eller vad säger ni??




Shoe-candy!

GIVE ME! <3




Så här fick det bli!

Ja, alla har nog fattat att jag avr ut igår..och denna gånger blev det inte nyktert..OOOPS!?



Just nu njuter jag iaf..kan inte säga så mkt annat!



Inget att gilla!?




just nu


<3



Nyhetsbrev v.50 #2

Extrabrev denna veckan! Man får INTE missa nånting nu! Shoppa dina juloutfits NUNUNU! :D




Dags att fixa!

NUUU ger vi upp för den här tosdagen, för nu är det efterlängtade glöggkvällen snart här! Har en liten stund på oss att piffa till oss, har ju suttit o flötat oss framför skärmarna heeela dagen.

Både jag och Anki har varit megatrötta nu det sista..men vi klarade oss som tur var :P har jobbat på ordentligt faktiskt.

Just NU sitter jag fortfarande vi datorn medans Anki klipper till mitt hår :P hahah ahr fortfarande inte hunnit göra dets en mamma klipte av mig det.



Har iaf packat in juklappen och plockat ram allt som ska på, smycken o smink!

Får väl skrivas senare, vet ju inte hur kvällen slutar här än :P många e väldigt partysugna vad jag ahr förstått det som.

Måste skynda lite nu, börjar ju kl 5!
Skrivs senare babes!//A



Ass back home!

Lite trevlig torsdagsmusik skadar aldrig!




Dagens outfit

Såhär blev det idag iaf..lagom tycker jag inför glöggkvällen, black & gold <3 Smyckerna åker på senare, vad tycks, too much?



Byxor & tröja - Gina Tricot. Arband - Cubus. Skor och halsband - Nelly. com



Nellys Nyårsfilm!

Den gillar jag verkligen! niiiice. Klicka på bilden för att se den...



Vad tycker ni??



klappat & skickat.

Klappart och klart är det iaf inte..hehe inte än iaf. Men kanske till helgen?? who knows. Har iaf fått köpt någon juklapp idag medans jag av ute en sväng. Det är lite svårt det där med klappar när alla bara säger "jag behöver ingenting/jag vill inte ha nåt" DET ÄR KLART FAN MAN ALLTID BEHÖVER ELLER VILL HA NÅT!! fatta det nångång! :P haha tell me what you want and you'll get it lixoooom.



Ne men som sagt, fick köpt lite o nu vet jag vad min far vill ha också :D vilken lättnad..

Postade ett paket idag me innan shoppingen... BTW! Skorna är inte sålda än..så den som är intresserad kan ju klicka under kategorin BUY IT o kika.

Jaha jaha. Smakråg har man agerat som idag också, har sett fram emot morgondagen hela veckan faktiskt. Vi ska ju ha våran glöggkväll på jobbet :D Anki behövde lite outfithjälp och jag ahr redan plockat fram min. Alla kommer säkert göra sig sååå tjusiga imorrn. Jag kör på nice and casual lr nåt..? hehe you'll see. MYS kommer det iaf bli!

Well my friends, det är dags..jag är trött och helva veckan har ju REDAN gått. varit på jobbet längre än förra veckan nu redan, haha det gick ju fort..oh my. snart är det julafton, nah okej, skriver det igen nästa vecka :)

Hoppas ni har haft en bra onsdag så skrivs vi imorrn igen (om jag har nåt vettigt att komma med), har jag nånsin det? :|

Natti//A



Mat & Träning 11.12.14

Idag känns det som att jag fått väldigt mkt "träning", ett helt spinningpass kan man säga :P hehe var ju helt svteiig när jag kom till jobbet och sen även när jag kom till lasarettet. Uppförsbacke all the way dit iaf. Ne men jag ah iaf cyklat en hel del idag och dessutom har fick jag en timmas powerwalk idag under min lilla snabbshopping tidigare.

Att ta en powerwalk i friskt väder med megahög musik i lurarna är ju fan det bästa som finns känns det som! Like it alot iaf!..

Idag har jag ätit 2 favorit mål som inte varit på menyn på ett tag.
Frukost 07.40: 2 kokta ägg, proteinshake.
Mellanmål 10.30: Grönt te och avokado. 1 av 2.
Lunch 12.30: Pasta och köttfärssås. Multivitamindryck.



"Middag" 17.45: Tonfisk med fetaost och röd chilli. 2 av 2. Saknat tonfisken väldigt mkt!

De är synd att man inte förde dagbok förr när man var yngre, undra hur många ggr i veckan det skulle stått att man pt tonfiisk och fetaost :P det var typ det enda jag åt innan, haha när jag va runt 20-21. VARJE dag tror jag jag åt det..? Well..ni skulle sett min kropp då, åt och tränade som ett djur, back to that soon? ;D

Tog ett meagostort glas oboy vid 9 tiden så jag är ju knappast hungrig, ni har ju sett mina portioner :P tog dock en apelsin nyss me eftersom jag inte fårtt i mig nån innan idag...så nu blir det inget mer. ska ju snart sova!

Later//A



Dagens outfit

Black and yellow, black and yellow.


Jeans - Cheap monday. Skor - Monki- Stickad mössa - Gina Tricot. Stickat kort tröja - Modekungen. Nagellack - Nelly.com. Ring - Weekday.



Serier!



Här är en lista på några serier vi fatsnat för och som vi kan rekommendera just nu :) läntar tills dom flesta börjar nu igen, det har varit lite uppehåll nu.

American Horror Story

Ringer

Pan Am

True Blood

Vampire Diraries

Gossip Girl

Pretty little liars

Desperate house vives

Smallville




Ultraljud..

Kom på i måndags att det var dags för min lilla undersökning av min fot, ni vet den knölen jag hade under ena tån som gjorde så ont.



Skulle haft tid i mitten av november men fick ändra den tack vare att jag itn kunde va ute då. Men idag avr det ia f dags att få reda på avd det avr för nåt. Hmm, ja..nu minns jag faktsikt itne vad han sa att det hette, det avr en förhårdning av nåt slag minns jag att han sa :P jag satt mer och kollade på bilderna när han förde ultraljuds apparaten över den..

Han tog en massa kort och grejer.

Vad ska jag göra? INGET, så länge jag itne har ont nu tyckte han att jag itne skulle göra nåt. "Men OM ajg får ont igen då" frågade jag.. DÅ blir det en operation, sa han. öh..Jag kommer antagligen få en förfrågan på posten om ett tag om jag nu vill operera eller inte. Kommer ta ett tag att läka sa han aif så det blir ens tor grej i onödan om jag inte skulle få ont igen då alltså.

yeye, får väl hoppas att den bara är där o inte besvärar mig mer i hela mitt liv :P haha

Fatta vilken tur jag hade med vädret, tog cyklen till jobbet för att kunna komma fram o tillbaka fort. Det va uppehåll hela tiden :D

Yeye, lite mer jobb sen är det hemfärd.. har en hel del att uträtta idaaaaag!
later babes!//A



Shoppingtips!

Rätt nice måste jag säga..! Klicka på bilden för att shoppas.




Love the look!

För det första, så snygg! Och make up:en är hur snygg som helst! Passar till julens festligheter. Rigtigt täta och fylliga fransar och röda läppar. <3




min "skitdag"

Det är vad det har varit idag, min skitdag för veckan. Alla har väl iaf en dag som inte alls är bra eller är det minsta lika bra som resten..sen kan man ha fler dåliga eller fler bra men det är alltid en som är värst..hehe

Inte nog med att det är kallt ute så ska det typ storma när man ska hem..USCH! vilken omväg också, bara för att hämta paketet från gina. Kommer hem sent me, glömde nästan att jag hade tvätt idag också!

Skitdag, ja vilket passande namn..eftersom jag har tagit hand om all skit här hemma. Har fan inte städat sen Jenni var hemma, jag kunde ju inte göra nåt förra veckan typ? Så idag blev det gjort iaf. Alltid lika jobbigt men ALLTID lika gött när det är gjort :)

Ska hämta upp tvätten nu..sen är det ju dags att krypa ner igen. Hann ju ingenting idag tack vare allt, hehe. Ne men jag vill ju faktiskt kolla klart twiligt som går på 5:an nu. Den är ju så mysig!

Aja, får väl hålla mig vaken en stund till, ska bara plocka fram en överdel till min oufit tills imorrn me :) hehe



Paketet från gina of course. Har inte testat nåt än, men jag vet att det passar så..

Säger godnatt nu!//A



Dagens tips!

Kan börja dagen med att tipsa om fettförbrännaren vi körde med ett för ett tag sen, nu har dom kanonpris för 2st :) vi gillade dom, kände att man orkade mer och att man verkligen svettades mer när man tog dom. Har inte kört med rena förbrännare nu på ett bra tag om jag inte minns helt fel :P haha

Hittade en burk med några kvar på jobbet, kanske ska passa på o köpa nya nu när det ändå är så bra pris på dom! Dessutom ska dom vara ännu bättre nu..

Klicka på bilden för att läsa mer och även shoppa!




Mat & Träning 11.12.13

periodare..undra hur det skulle vara o va en periodare..lr vafan, jag vet jju typ hur det känns nu iaf. Tor iaf inte det skulle passa mig, gillar att träna regelbundet eller MER :P hehe skulle aldrig vilja lägga av med träningen en period utan anledning. Har aldrig fattat hur periodare funkar? Men alla är ju olika. Dom kanske känner att dom får bättre resultat av det..bara för att dom en period är utan det o får riktigt mkt krafter att komma tillbaka med.

Men sen tror jag iofs att det är mest killar som är det, för dom kan fan träna upp sig snabbt och bli hur grymma som helst o sen låta det gå ens tund o bara ha en grym kropp eftersom dom antagligen itne tappar msukler lika fort som vi tjejer. FUUUSK! Ne men själv tränar jag ju för att orka mer, att må bra lixom, då hade jag itne klarat av att endast träna i perioder. Mår ju inte bra av att inte träna regelbundet nu :P

Varje dag försöker..lr vill jag få i mig nyttiga och dom där favorit mellanmålen, det är rätt svårt att få plats med allt varje dag, hehe Idag blev det dock annat till mellanmål :P

Frukost 07.40: Blåbärs-smoothie (VÄLDIGT proteinfylld och matig.)
Mellanmlå 10.30: Grönt te, en stoooor lussebulle och en pepparkaka :)
Lunch 12.30: Skagenrisoni med räkor.
Mellanmål 15.00: Grönt te och en apelsin.
Mellanmål 18.00: Resten av blåbärs-smoothie:n. Gjorde dubbel dos på morgonen..



NU, en kopp grönt te och ett glas med nötter och russin..

that's all.



Dagens outfit

Har verkligen inte frusit idag iaf :D


Jeans - Gina Tricot- Skor - Nelly Shoes. Scarf - Gina Tricot. Tröja - Jeane Blush (nelly.com). Ring - Cocoo.se



Bilder från Thailand!

Jenni har fått upp en del bilder från Thailand på fejjan, lika bra och dela med sig av dom sköna bildena här också. Idag har det gått en vecka, en vecka kvar nu då :)







"Fladdermusberget"











Ja...vissa har det bra just nu :)



I sista stund..

Hmm...alla här vet att jag inte har haft en bra dag idag, redan från morgonen har jag suttit och svutit hit och dit, en dålig dag rätt ut sagt. Har inget bra att komma mes just nu :P haha ne men fan, alla har sina dåliga dagar. Vissa kan tycka att jag har en hel del mer än andra men aja..det är andra åsikter..hahaha

Fick bort allt jag hade i min korg idag iaf, det är väl det ända som varit bra, sen att vi hade lite lussefirande me :D hehe lussebillar o pepparkaka :D

Nu i sista sekund fick jag ett trevligt sms som jag väntat på..tänkte att dets kulle komma idag.



Så NU tänker jag bege mig och hämta paketet och sen hem o göra annan nytta!, aksnke ta ut min ilska på nåt..nerå, har inte mkt ilska kvar länge..

Skrivs senare babes!//A



Shoppingtips!

Nu har resten av snyggingarna släppts! <3 Klicka på bilden för att shoppa!




Dagens deal!

Då var det dags för ännu en fillerbehandlings-deal! Det är Laser Focus Clinique som erbjuder dealen. Princess är inget vi testat, men dom flesta fillers verkar vara gjorda av samma ämnen. Klicka på bilden för att komma till dealen och läsa mer!




certified lash stylist!

GRATTIS till min ÄLSKADE sis som nu är Certifierad frans-stylist :D Detta kom på posten igår! :D Finnaly typ..hehe bnu är det bara att köra på! <3




Jag valde INGENTING.

...och tur var väl det?? Vad fan hände med mig idag? Såhär trött som jag är nu har jag inte varit på år och dar känns det som, okej nu överdriver jag såklart men vadå?? Jag känner att jag svimmar snart av trötthet och ändå ligger jag itne i sängen ÄN! Hela jag la av typ runt 9, höll på o somna i sofan när jag kollade på Smallville.

Dagen på jobbet tog nog hårdare än väntat, även om jag inte känner att den var jobbig. Men jag är ju inte så van vid jobb längre :P haha har ju itne blivit mkt av det det senaste. Är ju inte helt recovered så det är väl det som spökar!

Som sagt, valde att inte göra nåt idag, för det kommer nu dagar då man bara ska göra och göra. hehe Veckan kommer vara förbi lika fort som den började, det vet vi alla. Nu inför julen går allt lite extra fort tror jag. Folk komemr stressa sömder sig med ALLT in i det sista. Det är vad jag tror iaf, själv ska jag försöka ta det så lugnt som vanligt..lr jag MÅSTE ta det lugnt. Får ta allt i min egna tid.

Ne fy, nu MÅSTE jag verkligen lägga mig, annars kommer jag inte må så himla bra känner jag.

Hoppas eran vecka började fint!
Natti//A




Mat & Träning 11.12.12

alltså fyyy! Jag måste bara säga det, stackars ALLA som har någon form av ätstörning!! Alla som lider av fetma..lr a, det som gör att man typ äter ihjäl sig och alla som har anorexia. SHIT! Kan inte ens tänka mig hur jobbigt det måste vara. Fatsnade ett tag framör tv:n när supersize VS. superskinny kom tidigare idag.

Det var en grupp med 5 personer som skulle få hjälp med att bli av med sina tvångstankar, för det avr det som gjorde att dom hadse anorexia. Tänka sig, en av tjejerna skulle blivit mattelärare och hade bara med siffror att göra, så hon fassnade för det där med kalorier. För där har du en herrans massa siffror överallt, sen att hur mkt hon behövde gå o sånt för att bli av med ett visst antal osv. OH my..FATTA vad lätt det är att fastna i sånt.

Nu blir jag lite rädd! Ni märkte väl på mig??!..jag fastnade riktigt ordenligt för det där med kalorier innan jag insåg hur långt det gick och att jag inte kunde fortsätta/nehövde hålla koll. Tror dock inte att jag någonsin skulle kunna få just diagnosen anorexia eftersom jag tränar, då MÅSTE jag ju få i mig mkt energi för att orka. Jag hade ju aldrig orkat träna så hårt annars. Men sen kommer det där med tränings sjukdommar? det finns väl nån som har med träning o göra? vet inte vad den heter men jag har hört att det finns nåt iaf.

Usch för allt sånt iaf! Hjärnan är full av onda ting, för det sitter ju bara där. Det är ju du själv som startar och driver det hela så långt tills det är för sent.

Själv ÄLSKAR jag mat för mkt för att inte äta, hehe. Visst man kan gå på en herrans massa dieter osv, men sen får man se upp så att det inte går för lång och man ska lyssna på omgivningen, dom ser mkt som man själv inte ser!

Aja, nog om det, det var iaf inte kul o se på dom. Sjuka och olyckliga :(

Idag har jag promenerat en del, en morgonpromenad, lunchpromenad och sen hempromenaden..ah vardagsmotion kallas det ja. Inget mer.

The protein is back :D
Frukost 07.40: Havregrynsgröt med linfrön och sylt. Proteinshake.
Mellanmål 10.30: Grönt te och en aplesin.
Lunch 12.30: Pasta med köttfärsås (vitlök & chilli).
Här emellan blev det lite te..(mättar) därför blev det inte mat förräns lite senare.



Mellanmål 18.15: Äggröra med rödlök gul och röd chilli..så gott! det var länge sen jag åt äggröra nu. Te till det.
Kvällsmål 21.00: grönt te och 70% mintchoklad.

Inget mer för idag.//A



I like it LARGE!

Who doesn't? ;P

Nu har jag testat fram och tillbaka..väljer large på tröjan. Kändes MKT mer avslappnad och bekväm på. Skulle aldrig vilja ha en sån tröja tight. Större är bättre..MYYYYS! Nu har jag en kanonmysig outfit tills imorrn :) Varm känns den me! Behövs verkligen nu.



Såhär sitter den iaf på mig, jag är ju vanligtvis en S i tröjor.



Dagens outfit

Rött är sött?



"Jacka", t-shirt & Jeans - Gina Tricot. Boots - Nelly shoes.



Jag visste det

Jag visste typ hur min första dag denna veckan skulle se ut på jobbet..dock blev den en aning längre än jag hade tänkt mig men aja. Stannade till EFTER 5 och det var verkligen länge sen jag gjorde det :P hehe



Ja men hur började den då? JO, med fotning..det var jag inställd på redan från igår. Hade på känn att det låg en röd korg fullproppad med underkläder som väntade på mig :P haha Hann inte med allt idag så jag betade av hälften iaf..så imorrn kör jag på igen.

Det är mkt smidigare att ta lite åt gången, för vi hade ändå 2 andra modeller som skulle fotas idag. Anki Hade förberett så att jag slapp göra så mkt på morgonen idag. Thanks! Det avr iaf en bra start på dagen..

Är rätt slut just nu, kom hem senare än man brukar, har bara hunnit fixa lite och även gjort lite mat nu också som jag tänkte äta upp :P

Fick med mig min order hem me, ska strax packa upp dom och testa och se vilken av storlekarna som får en plats i garderoben :D

Later babes!//A



Nyhetsbrev v.50

Tidigt brev denna veckan! HAPPY HAPPY NEW 2012!




Shoppingtips!

GRRR! Perfekt nyårsklänning enligt oss! Finns även i svart/silver <3 Klicka på bilden för att shoppa!




You learn!

Lite skön måndagsmusik...




Klickat hem!

Ja, tröjan måste bli miiiin :D hehe klickade hem lite saker idag me! Den snygga tröja och sen även lite nödvändiheter till alla våra snygga mockaskor, dom måste hålla sig snygga nu under vintern! Det händer ju att dom ser lite skräpiga ut när man varit ute en sväng :P



Tog som sagt en stor storlek i tröjan, ska testa både M & L, så får vi se hur dom sitter. Visar senare OM jag får med mig grejerna hem..men det borde jag få :) Blev en mockaborste till skorna och en färgupplivare som även vårdar mockan.



Home sweet home!

Efter 4 dagar ute i "skogen" har man nu kommit hem igen. HOME SWEET HOME! Det är som sagt sjukt skönt att komma ut till mamma och inte behöva bry sig om nåt några dagar. Det blir en slags VILA för kropp och själ. Och den har jag behövt. Hann ju inte jobba så mkt denna veckan iofs men ändå.



Kolla på min älskling Tindra, gud vad jag har saknat dom! Där har hon det gött..den lilla slöfisen.

En skön söndag. Skrev ju att jag inte BEHÖVDE göra nåt idag och jag gjorde inte mkt alls idag. TV är vad jag har ängnat söndagen åt.

Sista timmarna av den här veckan har jag legat i min älskade soffa (som jag har saknat) och kikat på serierna jag missade idag. GRIMM och Gossip Girl :)

Nu är ju klockan mkt så jag ska bara ta och gå in i garderobe och plocka fram morgondagens outfit. Får väl hoppas på att kommande vecka blir en hel vecka och att den inte blir nåt som denna, hehe.

God natt och sov gott allihopa!//A



Mat & Träning 11.12.11

Ja..då fortsäter jag med min lilla matdagbok. FAN! Jag har varit utan mitt kära protein alldeles för länge nu..glömt att ta det sen i tisdags. Glömde att ta med det till mamma..osv. Yeye, får väl hoppas att jag har fått i mig någorlunda mängd ändå. Faaaast det tror jag nog inte med tanke på hur få måltider jag fått i mig dom senaste dagarna. Idag var det samma visa även om jag vaknade tidigare...lr idag har jag ätit MINDRE än dom andra dagarna. Fråga mig inte varför för det vettefan :P hehe

Men imorrn börjar det vanliga igen. Thank GOD!

Frukosten vet ni redan vad den bestog av, det kan ni se i första inlägget från idag. En jäkla kaloribomb det där :)
Sen blev det ett mellanmål som bestog av en kopp te och 4 klementiner. Så gott! C-vitaminkick!

Ingen tacos eller egengjord hamburgare denna helgen. Pizza blev det igår dock så nåt av det vanliga har det väl blivit denna helgen :P

Var inte så sugen på köttgryta som serverades hos mor idag så jag gjorde mig 2 underbart goda tonfisktoast. You know..våra toast äger ju :P



Använde deras bordsgrill..så dom blev faktsikt rejält grillade, hehe goda var dom som sagt!

Sen har jag ätit lite gottis ikväll me..köpte LITE jordnötstoppar och jordgubbar i youghurt (naturgodis). Jaja..ska väl skriva dit pepsi max me. :)

Nothing more for me thanks!

Kan ju tillägga att detta nog har varti den slöaste dagen på ja...väldigt länge. fast nu har jag dock haft för många slöa dagar ändå så..
Later//A



Julkalendrar..

Tycker det är bra att många webshoppar har jukalendrar! Då finns det alltid en anledning att titta in på sidorna, för att se om det döljer sig nåt bra/roligt bakom luckan :D Dock bryr jag mig inte så mkt om många andra än Rapunzels och nellys såklart. ehhe

Rapunzels kollar jag eftersom det är dags för mig att snart byta hår..haha kul det lät, ne men jag har haft i håret mer än 3 månader nu och det är verkligen dags att byta för att det vuxit så mkt. Håret i sig är jättefint fortfarande, har sktivit det många grr. Har försökt följa Kalendern varje dag för att inte missa nåt bra erbjudande när det gäller just extensions. TROR inte jag har missat det, för jag tror inte jag har missat så många luckor...missade dock igår, får hoppas att det inte var nåt jag "behövde" iaf.

Hoppas på att det kommer ett kanonerbjudande snart, inte så många luckor kvar nu iaf..ska ta ut mitt till jul och sen tror jag att jag sätter i det igen EFTER min resa till Egypten. Där klarar jag mig utan det, dessutom måste jag till frisören innan jag sätter i nytt ändå :)


Mammi klippte till mitt hår innan också, hon klippte av en rejäl bit, gillar längden nu faktiskt..det har ju som sagt vuxit jätte mkt sen jag satte i det, men jag funderar på att ha det i den här lite kortare längden från början nästa gång. Kan visa hur långt det är imorrn eller nåt, tror Anki får klippa till det lite så att det inte ser så "avklippt" ut som det gör just nu :)

Kom precis hem..handlat lite o så, så nu tänkte jag ta och krypa ner ännu en gång i soffan.
Later babes!//A



Shoppingtips!

Såg den IRL igår och måste bara säga..vilken snygging :) vilken färg! Finns även i svart. Från Gina Tricot 199:- Klicka på bilden för att shoppa.




Res på dig och få en smal midja.

Ställ dig upp minst 100 gånger varje dag, om du har ett stillasittande jobb. Det kan både göra ditt hjärta sundare och din midja smalare, hävdar amerikanska forskare.

Om du sitter ner i 6–8 timmar varje dag har du kanske ett av de farligaste jobben. Forskare har på senare tid kommit på att det är riktigt ohälsosamt att sitta ner under lång tid varje dag – även om man tränar på andra tidpunkter.

Den amerikanska studien visar lyckligtvis nu att vi i hög grad kan begränsa skadorna om vi reser oss många gånger dagligen.

Över fyra centimeter smalare
Studien, som omfattade 4 757 personer, visade att de 25 procenten som reste sig upp flest gånger under en dag (upp till cirka 180 gånger), mätte 4,1 cm mindre om midjan än de 25 procent som gav sig själva minst antal avbrott (ner till cirka 14 gånger om dagen).

Även för dem som satt ner mycket lång tid, gällde att ju fler gånger de reste sig, desto mindre mätte de runt midjan, och desto lägre var deras nivå av C-reaktivt protein i blodet – en viktig markör för hjärt-kärlsjukdom.



Artikel från IFORM.


Det är ju fan tur att man rör på sig i vanliga fall, att man tränar alltså..UNDRA hur det skulle varit om man iten gjorde det med tanke på hur mkt vi sitter ner. Har sagt det tidigare och vi MÅSTE ta tag i det, måste gå upp och gå lite oftare när vi sitter på jobbet. Ska införa dom där smårundorna när kockan slår hel varje timma eller nåt. Ska nog köra på det från och med IMORRN! lr vad sägs Anki? ;P



"New Dolores" Säljes!

Nu tänkte vi sälja våra Nelly Shoes "new Dolores" i färgen Taupe. Finns att köpa på nelly.com, klicka på namnet för att läsa mer om dom.

Har 2 par så det är därför vi säljer dom, dom är i storlek 39. Jättesköna verkligen! snygga coh sportiga. Vi har själv 38-39 i skostorlek och dom sitter perfekt! Love them! <3



HELT oanvändna..Tänkte sälja dom för 150:- inkusive frakt eftersom dom har en liten deffekt.



har ringat in deffekten, det är att skinner "hänger ner" vid kanten där lite, men det syns typ inte när man har på sig dom. SOm ni kan se så synd det itne mkt på bild heller så jag tror inte det kommer störa så mkt, men sen vad är 150:- för ett par skor? :P



bild uppifrån..

Är ni intresserade så skicka ett mejl till [email protected].

Snabba på nu, orkar inte med massa segheter :P hehe

Och vänner/släkt runt omkring, vill ni ha dom!?  RING MIG (Anne)

Later babes!



Glitter tippar!

Åh, det här gillade jag jättemkt! (NÖJD) Diskret och väldigt fint..ska bara få på ett riktigt glansigt överlack också, glömde det hemma igår. Fixar det ikväll.



Ska hålla det så hela veckan, sen byter jag nog till likadant guldglitter ;D



3:e Advent..

planer planer planer..? Har jag några planer för idag? Det är klart man har lite planer. Även om jag känner att jag faktiskt inte behöver göra nånting idag OM jag inte vill :D För matlagning inför veckan är redan färdig eftersom det blev storkok förra veckan o sen ja..what else? hehe vad brukar vi göra på söndagar? chilla mest såklart.

Ne men en söndag ska ju inte kastas bort bara sådär, det finns ju som sagt alltid saker man vill få gjort. Så jag har som sagt LITE saker att göra idag men inget jag har brottom med eller nåt.

Som ni märker så är jag uppe lite tidigare idag, bad mammi väcka mig efter 9 så att jag hinner med allt och att jag som sagt kan lägga mig i normal tid idag.



Gjorde en lite extra trevlig adventsfrukost av det dom hade i min smak då vill säga :P Grönt te, med 2 rostade bröd med ost och marmelad, youghurt med bärmusli.

Nu har jag tänkt att chilla ett bra tag framför tv:n och bara VILA..för att sen fixa till mina naglar..har valt att göra en väldigt fin och diskret manikyr av silverglitter..inte silver nu alltså utan GLITTER. Ni får se hur det blev sen.

Tror också att jag ska lägga ut ett par skor till försäljning idag me..så håll utkik!

Ha en fortsatt trevlig 3:e advent!//A



Min "topp"

Ja, så skulle det vara min topp idag igen..ni vet det där med horoskopet i PLAZA-tidningen..hehe. GUD vad jag har varit sugen på att bara gå ut och träffa folk!! Blir ju helt crazy fan! EN kväll på 4 veckor har jag varit social. Och då var det bara tur att jag ens orkade ta mig ut, hehe det avr ju för 2 veckor sen när vi hade julbord med jobbet. TUR säger jag bara, hade jag itne gått på den så hade jag väl typ redan varit död av depression eller nåt?

Känns lite tugnt det här men jag tar mig igenom det :) hehe det är väl inte så illa som jag får det att låta..men som sagt, det hade varit så jäkla gött och bara av ute bland folk. Är ju en social person, gillar att vistas bland trevligt folk..och dansa ute på krogen och bara ha det kul. Men det får vänta ett tag till.

Hade till och med en megaskön outfit planerad i huvudet ikväll..så sugen har jag varit :P haha men den får jag väl ta på mig när det är dags för mig att ta mig ut. Får verkligen hoppas att det blir till nästa helg lr nåt? Om inget oväntat/ otrevlig händer vill säga.

Ligger i soffan, funderar lite på vad jag ska ta mig till. Har spenderat kvällen med att fixa iordning mig själv som ni redan vet, även legat och kollat på ett antal avsnitt av Smallville. Funderar på att forsätta med det, är helt inne i det just nu. Ett till avsnitt kan jag väl ändå unna mig.

Sen tänkte jag ta och kika i den nya Plaza tidningen och bli ännu mer shppingsugen innan jag somnar. Ska försöka gå upp tidigare imorrn så att jag sen kan somna i normal tid inför en NORMAL vecka igen. Känns inte som att det har varit mkt normalt på sista tiden :P hehe

yeye, hoppas ni har haft en finfin lördag så skrivs när jag vaknat till liv igen..
Natti//A





Mat & Träning 11.12.10

Ojoj, se vad jag gjorde..jag smög mig in på shapeUp Club och för skojs skull kollade hur mkt jag hade fått i mig idag. Och NEEEJ, jag ska INTE börja räkna kallorier igen, finns som sagt ingen anledning till det ÄN :P hehe

Men soom sagt, för skojs skull...Gud vad länge sen det va jag var inne där. Har bara ätit 3 mål idag.


Så idag ÄN SÅ LÄNGE har jag fått i mig 1863kcal på 3 mål..höhö lr, njae inte 3 mål eftersom jag sitter med lite nu.

Men i det här ingår iaf Frukost: 3 kokta ägg och grönt te. Mellanmål: valio youghurt med massa frysta bär.



Kvällsmat: Mozzarellapizza..och sen valde jag en gammal favorit som inte ätits på huuur länge som helst. En liten marabou apelsinkrokant. All in med Pepsi max me :)

Ja, om det blir nåt mer får vi väl se..har lite vindruvor och physalis som väntar. Men känner mig rätt tillfreds just nu. Fast nåt gottit måste jag väl ha till filmen ;P

Ja där ser ni..lätt som en plätt att komma upp i stora mängder kallorier om man inte ser upp. Har skrivit det 100 ggr innan men skriver det igen. Man kan aldrig säga det för många ggr ändå..

Later//A



Min lördagskväll..

Då är det dags igen..kommer inte ihåg när jag gjorde det sist men det borde inte va såå länge sen va?? hehe har ingen som helst koll för tiden går ju ändå så himla fort.

Idag innan shoppingen så åkte ja iaf hem en sväng, måste ju titta till så att allt står rätt till och sen ville jag hämta lite grejer som jag behöver här. Dock stannar jag ju inte längre än tills imorrn men eftersom jag ändå ska va inne här hela helgen så är det lika bra att göra lite nytta med sig själv :)



så ikväll, lr NU snart är det dags att gå igenom hela kroppen med IPL:en igen. Tänkte även ta en omgång med epilatorn samtidigt. Har ju som sagt inget "vettigare" för mig. Har precis filat till mina väldigt långa naglar me, men vettefan om jag orkar fixa dom idag, alltså måla dom..det finns ju en dag imorrn också som kan utnyttjas till mkt :)

Aja, bäst att jag hoppar in i duschen så att det inte tar HELA kvällen..vill ju få tid till lite annats senare iaf :P

Ni får väl ha en fortsatt trevlig kväll med festligeheter och mys, lr vad det är ni nu ska förgylla den med!
Later babes!//A



Dagens shopping!

Det kändes som att dagen kanske skulle bli en besvikelse när det gällde shoppingen idag när jag kom till Cubus i knallenand. Det finns bara en Cubus här i Borås så...

Var i Stan innan för att kolla västen på Gina, men den kändes inte riktigt wow, då struntade jag i den. Så är det alltid! Känner man inte YES direkt så är det inte ens nån idé att tänka igen. Det är så vi gör iaf :) Vantarna va väl lite sådär, konstiga i stoleken.

När jag kom in på Cubus så jag inte det jag var ute efter..ni vet armbanden. Frågade efter dom men butiksbiträdet sa att dom antagligen var slut..åh, MEEEN när jag började titta efter mamma i butiken fatsnade mina ögon på dom! :D Dom låg i lådor på en hylla! YES!



Köpte alltså då 2 st guld och en silver eftrsom vi redan har ett i silver sen tidigare från Gina. 99:-/st på Cubus.

Kom även på att vi snart ska ha en liten "glöggkväll" på jobbet nästa vecka och då är det meningen att man ska ha med sig en juklapp. Jag mixade ihop 2 st grejer som kommer vara heeelt perfekt! Personen som får min present kan ju inte bli nåt annat än glad :P haha. Kan ju inte skriva vad jag köpte eftersom många på jobbet faktiskt läser våran blogg :)

Anyway, Det var det jag fick med mig..så resten klickade jag hem nyss från Gina.



Ja, NU kanske det får räcka med byxor iaf...hehe. Turbanen var bara en liten extragrej ;)

Jag är iaf nöjd nu..
Later//A



Så håller du vikten i jul – 10 snabba tips som fungerar



Så här i juletider är det lätt att frestas att äta osunt. Tyvärr blir resultatet ofta också att vågen slår i taket. Men oroa dig inte. Vi ger dig tio smarta tips på hur du tar dig igenom julfirandet med vikten i behåll.

1. Ät ett äpple om dagen
För att hålla doktorn borta, men också kilona från midjan. Studier har visat att de som äter ett äpple före frukost, lunch och middag, har lättare att gå ner, och hålla vikten.

2. Säg nej till flytande kalorier
För mycket alkohol är kanske en av de vanligaste orsakerna till att många av oss lägger på några extra kilon under julen…

3. Hoppa inte över måltiderna
Ät frukost, lunch och middag, varje dag - även om du ska på fest eller middag på kvällen. Undersökningar visar att den som hoppar över frukosten löper 450 procent högre risk att bli överviktig än den som äter.

4. Ät proteiner inför festen
Stoppa i dig lite sunda snacks innan du drar på fest, då är det mindre sannolikt att du överäter när du väl är där.

Testa till exempel:
En liten skål med yoghurt
12 mandlar
En portion kalkon eller kyckling
Ett halvt äpple med ett kryddmått jordnötssmör

5. Drick alltid 2 glas vatten till 1 glas vin
Vin kan vara bra för hjärtat men torkar också ut kroppen. Om du dricker ordentligt med vatten samtidigt minskar du också risken att dricka för mycket alkohol.

6. Lyssna på lugn och avslappnande musik
Lugn musik hjälper till att reducera stresshormonet kortisol. Mindre stress innebär alltså mindre kortisol. Det är en fördelaktig kombination för dig som vill gå ner i vikt.

7. Styrketräna för att gå ner i vikt
Den tid du har att träna i jul bör du använda till styrketräning – det omvandlar fettcellerna till muskler vilket gör det lättare för dig att förbränna kalorier.

8. Skruva ner värmen
När du har det lite kallt hemma förbränner du extra kalorier på att hålla värmen. Du ska inte frysa!

9. Ös på med kryddorna
Kryddad mat ökar förbränningen så krydda gärna maten lite extra med till exempel peppar och chilisås när du lagar mat.

10. Sov dig smal
Håll dig inte vaken långt in på småtimmarna för att packa in julklappar och baka pepparkakor. När du sover för lite ökar halten av hormonerna leptin och ghrelin i din kropp och de gör att du har lättare för att lägga på dig.



Tipsen kommer från IFORM



Shoppingtips!

ja, men nu hittade jag ju snyggingarmbandet i guld också! Kikade runt lite och WOALA!



MÅSTE Införskaffas!! <3 Hoppas jag hittar det nu under min shoppingrunda!



Inköpslista!

Det blir shopping en grå och regning lördag som denna ändå, har suttit och gjort mig en liten "inköpslista" på vad jag vill ha nu medans jag ätit lite frukost. Det här lockar lite extra mkt just nu..



Allt är från Gina, men allt finns inte i butikerna här i Borås tråkigt nog. Har ring till båda Gina för att se vad dom har av detta, så vi får se vad jag kommer hem med. Resten får jag väl klicka hem sen isf.

Ska väl göra mig iordning lite nu så att vi kan ta oss en sväng strax...

Later babes!



Stormy friday!

Har ni också haft det stormig hos er?..gud vilket väder det har varit ikväll..åska och blixtrar, det höll dock itne så himla länge som tur var :) Trodde nästan jag var tvungen att stänga ner datorn..OH NOOO! vilken panik jag skulle fått då :P haha

Ne men jag låg faktiskt och kollade på ÄLSKADE Vampires när det stormade, fattar inte att jag ännu en gång kunde missa det, men det var iofs bara för att jag "trodde" att det kom kl 8 som förr..men nu går det ju kl 7 istället.



Tankade ner det så jag fick iaf min dos för kvällen tankade ner nästa me så jag funderar starkt på att se det också nu innan jag stänger ner..men sen har jag ju tankat ner avsnitt av dom andra eriena som vi följer nu, så jag har lite beslutsångest just nu. Meeen jag har ju hela helgen på mig o kolla på allt så det är ju ingen panik där inte :P

Det har varit en väääldigt slö fredag faktiskt, inte gjort mer än legat i soffan mestadelen av dagen. Rätt skönt! men imorrn har jag inte tänkt att sova bort dagen iaf. Imorrn kommer jag nog ta mig in till stan, mamma o dom hade väl lite ärenden att uträtta...typ köpa lite klappar? ;)

Yeye, hoppas eran helg började fint!
Skrivs imorrn, natti//A



Mat & Träning 11.12.09

Pissväder hela dagen, ingen som vill vara ute och röra på sog när det är så här..lr jo det finns ju faktiskt sånna som är ute i ur och skur. INTE jag iaf, det är den enda ursäkten för att INTE vara ute och gå eller sprinag eller nåt när vädret är skit. hehe. Men sånna dagar är man såklart på gymmet isf..om man nu hade kunna gå till gymmet vill säga.

Måste säga det att min styvfar som nyligen fick en hjärtinfarkt faktsikt är ute i regn o sånt för att promenera..väldigt starkt, är mkt stolt över det. Idag kom han hem efter 12, han jobbar bara halvtid än så länge. Men då gick han uoo för att cykla, han har skaffat sig en motionscykel :) hehe han brukar cykla minst en halvtimma när han väl sätter sig på den.

Har själv skrivit ett antal ggr om hemmaträning, vi har redskap att träna med hemma, men det blir ju som sagt aldrig av. Dock vill jag fortfarande ha det där promenadbandet som vi typ önskade oss i juklapp förra året. Men som sagt, tror inte vi hade använt det så mkt till slut ändå. Nu är ju våran träning lite ändra från hur vi tränade förra året. Då var det MKT motion och lite gym, nu är det totalt tvärt om.

Yeye, idag blev det en sen frukost..o sen har det inte blivit så mkt onyttigheter ikväll faktiskt.
Frukost 12.15: Vaniljyoughurt med olika bär, grönt te.
Middag 16.30: Kassler med annanas och smält ost, potatisgratäng till det.



Kvällsgottis från 20.00: Vindruvor och sharonfrukt, Choklad och Pepsi max såklart i vanlig ordning :)

Det blir inget mer nu iaf, bara lite mer pepsi. Blir inte många mål nu under dagarna man är hemma som ni märker, men jag klarar mig. Går ju som sagt aldrig hungrig..vill ju inte vara grinig ,för det är vad jag blir när jag inte får mat när jag behöver det :P haha

Later babes//A



Fredagsmusik!

Vilka minnen! <3 Den kom på radio i tisdags när jag och Anki vad på väg till GBG...




Gina Tricot VS. Nelly.com

OH MY! För lika!?.. Like them alot! vill ha en..



Köper jag en så kommer jag köpa den i en större storlek..bara för att jag inte vill ha den tight! köper ju min från Nelly såklart ;P

Nå..vilken gillar ni bäst? haha svårt att säga, lr hur? :P



C-vitamin motverkar fett!

Om du äter rikligt med C-vitamin är din kropp bra på att förbränna fett och kanske är du även smalare än personer som får i sig lite C-vitamin.

Amerikanska forskare har kommit fram till att personer med ett lågt innehåll av C-vitamin i blodet har mer kroppsfett och ett större midjemått.

Forskarna satte 20 överviktiga kvinnor och män på en fettfattig diet, och gav hälften av dem 500 mg C-vitamin utöver kostens 175 mg. Resultat: De testdeltagare som fick extra C-vitaminer hade en fettförbränningsförmåga som var nedsatt med 11 procent i förhållande till sina testkolleger.

En av orsakerna är att C-vitamin är nödvändigt för att bilda karnitin - en aminosyra som bidrar till att transportera fettsyrorna runt i blodomloppet.

Fettet omvandlas till energi
Fettet i maten kan antingen hamna i kroppens fettceller eller ombildas till energi med hjälp av karnitin, en aminosyra som leder fettet genom mitokondrierna - cellens kraftverk - och ombildar det till energi. C-vitamin är avgörande för att lever och njurar kan producera tillräckligt med karnitin för att utföra sitt jobb.



Så här får du extra C-vitamin under en dag:
Drick ett glas apelsinjuice på morgonen (80 mg) och lägg en halv röd paprika (100 mg) på din lunchtallrik. Gör en smoothie med svarta vinbär och banan (215 mg) på eftermiddagen och ät en sallad med råa blomkålsbuketter (100 mg). Ät en exotisk guava som dessert (200 mg).

Visste du att?
C-vitamin ökar kroppens förmåga att omvandla det fett som man får genom maten till energi istället för att lasta över det i kroppens fettceller.

Artikel från IFORM.

Själv äter vi ju nästan alltid en stor apelsin under vinterhalvåret rätt tidigt på dagen, vilket ger rätt mkt c-vitamin. Sen finns det alltid tillskott man kan ta..som brustabletter, sånna har vi också till hands om det skulle behövas nångång.



Dagens outfit

Inget jag har på mig idag..täntke bara slänga in lite inpiration till nån som kanske vill ha på sig nåt liknanen ikväll eller till helgen :)

För själv är jag iklädd i mysisar hela helgen..



Kavaj - Gina Tricot. Ringar - H&M. Triangel-Bh - Gina Tricot. Väska - H&M. Skor - Nelly white label. Byxor - Gina Tricot.



Perfection!

Don't need to say anything, right?!...Perfection! <3




Panikfredag!

N hur i helvete kan man vara så KLANTIG!! det undrar jag nu MAMMA!!!! FAN VAD JAG ÄR SUR!

Här har man tänkt att man ska komma ut och vila..ja, ni vet ju att jag åker ut till mamma när jag behöver någon slags REHAB! För det är verkligen skönt att vara här. Jag mår bra här. Och just nu behver jag lugn o ro o vila såklart.

Den här fredagen börjar fan SKIT!, först får jag massa sms kl 6 på morgonen av Jenni så att jag måste fixa massa shit, SEN ringer pappa o väcker mig, skulle dock upp då så det gör inget :) MEN SEN! Sen vill jag bara gå ner till köket och ta min verktabletter eftersom jag känner att jag faktiskt behövde dom då direkt.



DÅ GÅR FAN HEMLARMET!! FYFAN vad arg jag blev, kommer inte ihåg kodjäveln heller erftsom jag itne använt den på ett tag och jag hade dne inte uppskriven nånstans heller! Så larmet går 2 jävla gånger!! Så jag försöker få tag i mamma och även styvfar men ingen får ha telen på på jobbet, JÄKLA SKIT LAGAR!!!!

Aja, dom har iaf bra larm så att INGEn kan göra nåt.

Men jag fick iaf ringa larmcentralen, sen fick dom koppla mig till trygghansa stället så att jag kunde nollställa koden o larma av. FYFAN vilket meck! SEN kom en securitas kille också, han pratade med mig o sen även mamma för att jag fick tag i henne sen. Han frågade om allt var lugnt här hemma, det gjorde ha BARA för att jag är svullen i ansiktet. han tror säkert att jag blivit misshandlad här typ?? så han tog mitt legg o kollade upp lite saker..



Nu är jag bara pissed och tänker äta min FÖR sena frukost. Ska verkligen njuta av den...så får vi se om jag blir på bättre humör idag. Sorry för en dålig start men så blir det ibland!

Hoppas ni har haft en betydligt bättre start!
Later//A



En månad, samma visa..

Ne okej inte riktigt..Idag är det exakt 4 veckor sen jag kom hem från min operation, samma visa igen typ...



Fick med mig exakt samma piller som sist, varför vet jag inte ritkigt?..har inte direkt nån smärta. Visst, det känns att dom har varit inne och rört om lite men...

Kan ju uppdatera att det INTE blev någon borttagning av implantaten. När jag kom dit igår pratade jag med min läkare, hehe kommer faktiskt inte ihåg allt jag sa och fick höra av folk igår, massa piller hit och dit som gör en lite dissy. Men han menade iaf på att han skulle få bort varsamlingen som han trodde att jag hade i kinden. MEN saken var den att det inte fanns nåt var där. Så dom tog ett prov, nån slags odling för att se om jag får rätt antipiotika för...ja det jag nu har?

Känns lite skrämmande att inte veta vad det är som har hänt, men det är ju nån slags reaktion jag fått iaf. Han spolade iaf rent hela kinden och det känns ju en aning bättre än igår, så någon nytta gjorde det. MEN nu är det ju så, jag ska äta mina piller så får vi helt enkelt se, blir det inte bättre nu så ringer jag direkt på måndag igen och pratar med honom.

Som sagt så känns det bättre, ser inte sämre ut än innan jag åkte in..kan inte säga att jag är mer svullen även om han varit inne och pillat så det är väl ett gott tecken iaf.

Frågan är iofs om jag blivit lite blå igen..hehe svårt o säga. Vet iaf att läppen är mer svullen nu igen än innan, typ som efter en läppförstoring :P hehe

äh, orkar inte mer, ska vila..det är det jag måste göra nu. Har ju som sagt vaknat med jämna mellanrum i natt.

Tog mina piller innan så jag ska väl somna rätt bra nu känner jag.
hoppas ni har haft en bra torsdag! För SNART är de fredag :D

Nattiii//A



Mat & Träning 11.12.08

Det var lite svårt att svara på frågan igår när narkosläkaren frågade hur mkt jag vägde. Har ju inte kunnat väga mig på gymmet och sen har jag iofs inte velat göra det heller, har väl haft en liten rädsla över vad den skulle ha visat nu när jag inte har tränat. Men idag ställde jag mig på den..den hemma hos mamma. den visar faktiskt att jag typ vger 51kg. DET NI!. Trodde att jag skulle ligga under 50 iaf.. men mitt lilla frossande dom senaste helgerna måste ha satt sig nånstans iaf :P haha

Dom ska förvandlas till muskler sen iaf :D känns både bra och lite dåligt ändå, för nu vet jag att jag har gått upp på ett litet onyttigare sätt än träning, om ni fattar? men ah, att väga 51 kg är ju ingenting, för jag säger ju itne att jag e tjock bara för det, så ni får ju verkligen inte missuppfatta mig, hehe. Men ja..det känns ju också lite som att man faktsikt inte ätit så mkt eftersom man varit så still det senaste, man blir ju som sagt inte så hungrig då, för vart gör man åt energin? NOWHERE!

Idag har jag varit sjukt hungrig. Lr jag fick ju min frukost i morse kl 7 typ, Då blev det typ samma typ av "fika" som igårkväll. Youghurt, macka, te och juice.

När jag kom hem så kunde jag få i mig mer, var sjukt hungrig.



Tog en stoooor skål med Valio vaniljyoughurt (GODASTE youghurten som finns!) med massa bär. Sen en kopp grönt te.

Sen blev det en sen middag eftersom det blev en stunds vila där emellan. har varit helt utslagen så jag har bara legat ner idag typ. Så träning blir det inget snack om. Det sa läkaren me.."ingen träning nu" "Nono, i know." blev mitt svar.

Men jag åt iaf laxfilé med en grönsakmix. Sen har det inte blivit nåt mer, för jag måste ta min antibiotika mellan måltiderna och den tog jag nyss, så jag får vänta tills imorrn för att äta nåt ien. Dock blir det en kopp te nu iaf :)

Later babes!//A



Nyhetsbrev v.49

Missade ju nästan detta..hoppas inte ni missade brevet :)




Dagens outfit



Bandeau - Lindex. Väska - Monky. Skor - Nowhere (nelly.com). Blus och Leggings - Gina Tricot.



Shoppingtips!

Gillar armbandet jättemkt..har ett själv, men om ni missade dom från Gina Tricot så har vi goda nyheter! Likadana finns på Glitter för 129:- vet inte om dom finns i guld men silver finns iaf :)




Så ofta ska du träna

Hur många repetitioner ska du göra för att få de bästa resultaten av din träning? Improveme's träningsexpert Martin Löwgren ger svar.



En intressant frågeställning jag ofta ställer mig själv men även får från mina kunder är hur ofta man måste träna för att få resultat från sin träning, vilka repetioner man ska använda sig utav samt hur många övningar man ska göra på varje övning.

De senaste årens forskning har lyckats bevisa att tre pass per muskel och vecka ger störst styrkeökning hos otränade (nybörjare), medan två pass tycks ge lika bra resultat som tre pass per muskel och vecka för vältränade (erfarna).

Det ska dock poängteras att fastän skillnaden mellan två och tre pass för nybörjaren finns där så är den väldigt liten, varvid rekommendationen att styrketräna varje muskel två gånger varje vecka även för enkelhetens skull rekommenderas till nybörjaren.

Ovan nämnda gällde styrkeökningen vilket inte alltid nödvändigtvis går hand i hand med ökad muskelvolym men i studier har man sett samma utslag som för styrkeökningen och inte heller där har man sett någon signifikant skillnad mellan två och tre pass varvid rekommendation där är densamma som för maximal styrkeökning - två pass per muskel och vecka.

Angående hur många set man ska utföra på varje övning går åsikterna i forskningen isär en aning men en allmänt vedertagen slutsats som de flesta utgår ifrån är att det räcker med ett set på varje övning för den absoluta nybörjaren medan en mer erfaren och vältränad individ behöver använda sig utav multipla set på varje övning. Exakt hur många multipla set som är bäst för en vältränad individ vet man idag inte till 100 procent, men generellt rekommenderas två till fyra set. Det finns ungefär lika många studier som visar bäst resultat med två set som de finns med fyra set och så vidare. Det finns även studier som visar på god effekt med fem till åtta set, men ingen studie i sig har hittils kunna bevisa att just ett visst antal set skulle vara det optimalaste.

Hur många övningar man sedan behöver utföra för varje enskild muskel för maximal styrkeökning och muskeltillväxt vet man inte idag heller till 100 procent. För en nybörjare rekommenderas en till två övningar per muskelgrupp och för en vältränad tre till fyra övningar. Angående vilka repetioner man ska använda sig utav så styrs det av vilket resultat man är ute efter.

Som ni märker är detta område (muskelfysiologi) inte riktigt helt kartlagt ännu så det gäller att använda lite sunt förnuft också samt våga testa sig fram. I styrketräningens underbara värld är vi alla försökskaniner så var inte rädd för att testa att köra 10 set på en viss övning medan ni bara kör ett set på en annan och vice versa. Kör 12 repetioner på passets första övning, fem set på den andra och 25 stycket på den sista och nästa gång gör ni tvärtom för enligt mig är nyckeln till framgång på gymmet variation.

artikel från improveme.se

Jag säger bara det, man SKA testa sig fram, en gej funkar för andra mendan det itne alls funkar för dig..ingen kropp är likadan, ingen bygger muskler lika snabbt. Så testa dig fram ett tag och byt om du inte känner att det ger dig nåt"



Hälsningar från Thailand!





Hej igen! Tänkte bara skriva att jag mår bra så att alla nära & kära kan känna sig lungna :D Vi har sovit typ två h nu så ikväll ska vi nog orka med lite alkohol igen. Var på stranden men Erik den lilla räkan har brännt sig utan att äns sla hahaha ;D kul så nu kan han inte sola mer på nån dag men de lägger sig nog snart. Får sola lite mer imorrn istället. Vi skrivs senare kommer nog ta en massa bilder ikväll. //J



Druggie



Inte konstigt att det finns så mkt missbrukare i världen, vissa läkemedel e ju helt sick :P har väl sovit helt ok faktiskt. Jag bad om smärtstillande innan jag skulle sova inatt, hehe vilken skön känsla..hjälpte mig o slappna av rejält, bad om lite mer när jag vaknade till runt halv 3. Sen va det dags för frukost kl 7, så så mkt sömn har det inte blivit.

Har sovit en stund nu efteråt också. Ligger i sängen o väntar på att styvfar ska komma vid 12 o hämta mig. Skrivs väl när jag har kommit hem. Later babes//A



Hälsningar från thailand!



Yoyooo, hoppas ni mår bra för det gör fanimej jag iaf ;) har lite ont i ryggen idag av nån konstig anledning men de blir nog bättre. Tänkte åka ner på beachen nu. Slänger in fler bilder senare, det här är från igår, telefonen börjar bli full haha ;D älskar thailand helt enkelt <3 //J



Lite smart får man ju vara..



Datanörd?..njah, tänkte typ att det kanske fanns nätverk man kunde använda sig av här. Fast nja, chansen va stor att det inte fanns. Det va faktiskt inte för bloggandet jag tog med den, för det gör jag från mobilen ändå just nu :) Vad skulle jag göra nu efter mitt uppvaknande om jag inte haft med mig datorn? Lite smart får man ju vara..Har legat o haft det gött i sängen o kollat på Pan Am och även några avsnitt Smallville :D och det är precis det jag kommer fortsätta med ett tag framöver. Ah, får inte gå på toa själv här heller :P ligger med antibiotikan i droppen.."det är lätt att ramla ihop" jag mår ju faktiskt bra till skillnad från andra här som ligger o spyr, stackare.. A, ska väl ringa på en sköterska efter att ha druckit upp tet o sen kolla vidare ett tag innan jag stänger ner.. Natti//A



Dagens outfit

Tänkte slänga på mig ett par mysisar bara för att, men detta är rätt mysigt me.



Leggings - Only (finns liknande på GINA). Polo - Gina Tricot. Gummistövlar - Din Sko. Mössa - H&M



Mat &Träning 11.12.07


Nu ni! Bästa inlägget hittills! Kan inte va gladare över detta :P mitt första mål för dagen! Förutom mina piller i morse! Lite te, juice, mackor med skinka, ost o paprika och sen en yoghurt..mmm :) Träning? Det blev min 30 minuters promenad hit. Thats all! Later..



jag lever..


Hey allihopa! Har typ precis vaknat till liv, lr har varit vaken från o till. Känns som om allt har gått bra iaf :) kan inte säga så mkt mer just nu. Hoppas på att få äta nåt snart :P

Skrivs lite senare när jag e lite piggare. Tänkte bara hälsa till alla nära o kära, måste göra några snabba samtal, mamma väntar nog otåligt. Later babes/A



Shoppingtips!

GUD! dom finns i rött nu! Kan man hålla sig borta tro?? :P haha Klicka på bilden för att shoppa!




Favoritmodeller!

Åh, älskar 3 av alla modeller H&M använder! Dom e såå söta/fina/snygga. Har själv använt 2 av dom på nelly.com. Hade så gärna velat se den 3:e här me!



Kelly, soo fab!..Henne har vi använt.



Cara, hon e grym! Ser "tyken" ut..i like!



Den här tjejen hade jag gärna velat jobba med :)




Ingen aning?

Jag har ju ingen bokad tid idag, det är bara meningen att jag ska dyka upp runt 12 tiden så får vi se hur allt blir. Han avr ju inte schemalagd idag som sagt.



Så snart komemr jag ta bussen till GBG, det var ingen som kunde köra idag. Sen får jag ta mig dit till fots tänkte jag, det är ju inte långt från korsvägen direkt. Så det ska nog gå bra, har ju en GPS i mobilen annars :P haha

Som sagt så vet jag inte hur dagen blir men jag har gjort lite tidsinställda inlägg som ni kan kika på så länge, jag uppdaterar så fort jag har vaknat iaf :)

Kom på att det kanske var smart att ta bort nagellacket inför grejen också, hehe det brukar man ju få göra när man ska sövas så jag gjorde det nyss, nu måste jag iväg så att jag itne missar bussen och allt sånt.

GUD så hungrig jag ääär!
Later babes//A



I will sleep again..

Dåså, så här blir det...jag ska sövas ännu en gång. Var ju hos min läkare idag med sällskap av Anki, tack så mkt!



Det är antagligen en varbildning som jag har i ansiktet :/ så han fixade så att jag kunde komma in redan imorrn, han ville söva mig och fixa till det så fort som möjligt, för han sanckade om torsdagen först. Sen ville han även att jag skulle stanna över natten för observation för jag kommer nog få stark antibiotika efter det. Han är inte operations-schemalagd imorrn men han ville som sagt få det fixat så fort som möjligt, bra det.."snällt" av honom att han tar in mig så.

Jobbigt läge, för mig! javisst...men för Anki speciellt. Nu blir hon helt ensam på jobbet stackaren :/ inte så skoj! För jag kommer inte gå till jobbet resten av veckan.

MEN jag har ändå fixat det väldigt bra, jag är en så person som alltid föbereder i förväg med mkt när det gäller jobb och annat. Så det ska nog inte vara några som helst problem på den fronten iaf :)

YOU WILL MAKE IT ANKI!
i know it!

Ne, det är ju dags att sova nu igen då, vila lite innan man ska sova igen :P haha ne det är inget att skämta om faktiskt, mkt kan hända!

Ne, jag uppdaterar lite imorrn innan jag ska iväg. Ni får ha det så fint!
Natti//A



Mat & Träning 11.12.06

well well well..vad kan man komma på att skriva om idag som kan motivera er läsare?? Kan ju inte skrivs som en dagbok för mig själv när det gäller träningen iaf. Maten, okej..men ändå, ehhe. Kan ta och skriva lite om ANKI :P haha Det är som sagt så himla kul nu när hon verkligen har kommit igång med träningen..hon mår faktiskt dåligt när hon inte tränar. Hon tränade inte idag eftersom hon vr mitt sällskap till GBG, hon tränade inte igår heller. Hon tycker att det är psykiskt jobbigt. Stackare..men så är det! Har man väl kommit in i det är det svårt att sluta.

Visst, alla har sina persioder när man bara känner, SKIT! jag vill inte det här. Den tiden kommer för Anki också..fast inte än åp ett tag för hon ser så stora resultat vilket gör att hon bara blir mer peppad. Och det är ju grejen, man sak träna så att man SER och känner resultat. För det är när man stannar i sin utveckling man tröttnar.

Därför ska man variera lite me. Snart kommer vi väl..lr nah inte nu iofs eftersom det blir en paus för oss båda, MEN det kommer en dag då vi tröttnar på atts tå på gymmet bara..då kommer vi varva med lite mer pass..jag saknar verkliegn pumpen. Fast ju nu saknar jag ALLT som har med träning att göra.

Nog om det, Anki den lilla busen..hon tog med sig lite gottis till jobbet idag, men hon var mart. BARA 2 st ;P

Frukost 07.40: 2 kokta ägg mosade med lite smör, multivitamindryck.
Mellanmål 10.30: Aplesin och grönt te.
Lunch 12.40: Risoni med räkor.



En liten gottisbit vid 14.00 ungefär. Har ni inte smakat på dom så gör et, jag DÖR så gott!!! Det bästa av 2 sorter, choklad och salmiak.

Mellanmål 15.40:
2 Kesoplättar.
Mellanmål 19.30: Optinut-bar.

NU ligger jag i soffan med en kopp grönt te och 4 rutor 70% mintshoklad ;)

Later babes//A



Dagens outfit



Tröja - Gina Tricot. Ring - Forest & Bob (nelly.com). Skor - Nelly shoes. Bandeau - Lindex. Mössa - Gina Tricot.  Jeans - Gina Tricot.



Sanningens ögonblick..

Då får man snart veta...är på väg till GBG med Anki nu. Skrivs senare!//A




Stylisterna @ Nelly.com

Idag har vi haft en spännande dag på jobbet, det har varit mkt stohej runt omkring mig..lr ah, jag har väl inte haft det mer spännande än vanligt :P hehe men vi har iaf haft besök av stylisterna 2, kommer sändas på Kanal5 play i februari. Kan dock inte skriva mer om det..förrutom att dom såklart har fått ett uppdrag dom skulle genomföra. 2 av jurymedlemmarna var här, Frida Fahrman och Helene Falk. Treligt trevligt :) Måste faktsikt ta och kolla på det, har inte sett det än..



Hehe, får väl se om man hamnar med nånstans i ett snabbt klipp när man sitter och jobbar :P man vet ju aldrig vad dom får med i det hela..

Har kämpat som ett djur idag själv första halvan av dagen..Anki kom efter lunch. Nerå, det har gått utmärkt :)

Är seg i bollen idag, är väl min svullnad som spökar. Hem nu och sen iväg igen..uusch vad man ska hålla på hela tiden, vill hem och bara lägga mig i soffan nuuu!

Later Babes!//A



Shoppingtips!

Kuvertväskor is the shit! Såg en riktig snygging inne på Glitter igår för 199:- Den har till och med en liten handremm.




15 skönhetstips för din hud!

Kickstarta 2012 med välmående och vacker hy med lyster! GLAMOURs skönhetschef Anja Skeppe Grahn ger dig 15 handfasta tips som passar dig!



TIPS FÖR FET HUDTYP
Motstå frestelsen att fajtas för mycket med din hud. Följ våra råd för en balanserad och vacker hud.

1.
Tvätta ansiktet morgon och kväll med en rengöring som innehåller två procent salicylsyra. När det är torrt och kallt ute kan du använda en mildare på kinderna.
2. Om din T-zon känns oljig, svep en bomullsrondell med ansiktsvatten som innehåller minst två procent salicylsyra över panna, näsa och haka.
3. Även fet hud behöver fukt. Prova en lätt, oljefri lotion. Enda gången du kan skippa extra fukt är i riktigt varmt väder. Använd i stället en primer som det står ”mattifying” eller ”oil control” på.
4. Om dina kinder stramar, använd en lotion med hyaluronsyra eller glycerin som behåller fukt utan att kännas tunga.
5. Lägg en ansiktsmask som innehåller två procent salicylsyra eller benzoylperoxid en gång per vecka. Om du har känslig hud är en lermask som suger upp överflödiga oljor mildare mot huden.
6. Exfoliera inte för ofta, då blir huden irriterad. Använd peeling (inte skrubb) en gång i veckan och inte samma dag som masken.

TIPS FÖR TORR HUDTYP
En stramande, kliande och stickande hud kan botas på bara en vecka med rätt trick och ingredienser.

1. Att tvätta huden med vatten två gånger per dag kan göra att huden förlorar sina naturligt skyddande oljor. Det räcker att använda ett milt ansiktsvatten eller en tvättservett med fuktgivande ingredienser som aloe vera och vitamin E på morgonen.
2. Använd en krämig rengöring på kvällen. Om du är extremt torr, använd en som du bara tar bort med en servett.
3. Smörj in dig med en rik crème när huden fortfarande är våt för att försegla fukten. Välj en med hyaluronsyra, shea butter, trehalos eller dimethicone.
4. Förhindra grådaskig hud genom att exfoliera bort döda hudceller med en mild peeling en gång i veckan. Undvik salicylsyra och AHA-syror som kan irritera.
5. Om du har torr hud men vill bekämpa rynkor, använd en crème med retinol varannan natt. Eller byt till en som innehåller kinetin eller peptider, som är mildare.
6. Ska du ut i kylan? Ta med dig ett hudbalsam att lägga på utsatta områden, som kinder.

TIPS FÖR KÄNSLIG HUDTYP
Kliar, sticker och svider, många lider av väldigt känslig hud. Det här lugnar ner den genast och på lång sikt.

1. Kolla alltid efter orden parfymfri och oparfymerad på alla flaskor. Låt dig inte luras av omskrivningar och se upp för långa innehållsdeklarationer. Ju mer det är i en crème, desto större är risken att du är reagerar.
2. Trenden är att vi ska undvika parabener, men alternativen, alkohol och eteriska oljor, är mycket mer allergiframkallande.
3. Innan du börjar använda en ny produkt, testa den försiktigt på halsen för att se om du reagerar. Smörj aldrig hela ansiktet direkt!
4. Lugna röd och inflammerad hud med en procent hydrokortisoncrème två gånger per dag. Eller använd speciella rödreducerande crèmer, finns bland annat hos Dermalogica och Clinique.



H&M-wish list



Kuvertväska, mysiga tofflor, nattkläder, smink, träningsjacka, nessesär och armband! Lite smått&gott helt enkelt ;)



New in!

Vilken timing! Ni minns väl att vi beställde nya fundations via EBAY. Dom kom idag! Vilken tid det tog, men Jenni fick iaf med sig en :D hehe. det tog sån tid bara för att det hände nåt på vägen som försötörde våran adressetikett på paketet så avsändaren fick tillbaks det, sen var hon så snäll så att hon skrev och bad om ursäkt och skickade om det som "first class" och vi fick en liten gåva också :)



Vi köpte alla 3 hon hade på lager just då av våran färg "73 Dune". Ni kan kolla om ni hittar eran på Emely's Bargin  Box

Hann förbi Gina Tricot fort också..fan vad gött! Leggingsarna jag ville byta fanns i stolek, sista paret..alltid meant to be då :P



Dom är gamla, MEN skitsnygga, så jag ville verkligen ha dom..199:- Några Gina har kvar dom iaf. Men många har reat ut dom...



Sprang in på Glitter en snabbis me..hittade ÄNTLIGEN hårbanden vi "letat" efter hur länge som helst. Har haft dom tidigare men det har inte funnits några på ett bra tag, men idag så :D 24-pack hårsnoddar utan metall eller nåt som skadar håret,  25:-

Nu ska jag ta min nya tidning som trillade in i brevfacket och läsa innan jag slocknar. Hoppas ni fick en rba start på veckan!

Natti//A



Almost time!


Nu sitter jag på Landvetter o dricker en sista öl innan boardingen börjar om ca 20 min. Hunnit köpa böcker, växla pengar och köpt färddricka ;) de kommer bli suuuper. Ville bara önska er en riktigt bra kväll. Kram!//Jenni



Dagens outfit



Lack & Läppstift - Wet n' Wild (nelly.com) Boots - Skopunkten. Jeans, T-shirt och torgvantar - Gina Tricot.



Mat & Träning 11.12.05

Som ni läste i första inlägget fick jag träna själv idag IGEN. ajajaj på dej Anki, jag hoppas innerligt att du tar igen allt du missat nu när jag åker. INGET slarv, och du tar INTE av några vikter, när jag e tebax vill jag se att du har mer på, du har två hela veckor på dig, OKI!? :) gogogo!

Tränade hela kroppen idag. Helt slut nu men vad gör man inte när man ska åka iväg en längre tid och vill tajta till sig ;) Skönt som bara den, vaknade extra tidigt för att hinna med de jag skulle.



Dagens träning:
Benpress på maskin
Chins på maskin
Mage på maskin
Rodd på ställning
Axlar med hantlar åt sidorna
Utfall på ställning
Triceps
Biceps
Ländrygg på ställning med vikt
Baksida lår på maskin
Mer mage, slänga benen
Stretch

Dagens matintag:

Frukost: yoghurt med nötter
efter träning: proteinshake
Mellanmål: apelsin och grönt te
Lunch: tonfisk i basilikasås och nudlar
Mellanmål2: en äggmacka

Vet inte vad jag kommer äta mer men de blir en del dryck och mat på flyget och landvetter. :D//J



Must haves!



Två stycken "must haves" till håret. Har ju skrivit det innan men nytvättat hår är verkligen jobbigt när det bara flyger omkring och är helt omöjligt att styla. Då måste man ha "dust it" eller "proffs volume powder" som funkar lika bra för en billigare peng. När håret är lite tungt är det lika jobbigt så då använder man torrshampo om man inte vill tvätta det vill säga. Inte så bra att tvätta det varje dag, sliter för mkt. Gillar verkligen got2b's rockin it torrshampo. Två saker som bara måste med i resväskan idag. Klickade hem ett nytt torrshampo så att det räcker hela resan ;D //J



Fransk Manikyr - how to do it

Här är en video på hur vi gör våra vita tippar utan mall. Det är väldigt lätt när man väl kommit in i det, det krävs bara lite övning :) Till detta använde jag wet n wild's vita nagellack från nelly och H&M's ljusrosa som överlack.







Favoriterna - smink!

Har en del smink jag bara älskar och inte kan vara utan. Detta är för både fest och vardag!



1.
Bästa mascaran enligt mig. Ger fylliga, fina, separerade fransar, ger verkligen intrycket av att man har mååånga fransar, vilket man kankse har men den separarerar fint. Använder dock ingen mascara längre men på underfransarna när jag går ut ;)

2. 3-1 concealer från VIVA LA DIVA som vi ska få in på nelly snart ;D bästa som finns, lika bra som make up stores palett men mycket billigare, ca 80:-. finns o köpa där dom säljer viva la diva, tex Åhlsen och snart nelly.com

3. H&M's puder funkar hur bra som helst. Gillar billigt som är bra!

4.
Absoluta favvo-puderfoundationen. "maybelline mineral powder foudation" Dom har slutat säljar i sverige tydligen men finns att köpa på tex ebay ;D

5. Ögonbrynspenna "dark brown" från H&M

6. Bästa concealern för huden under ögonen. Max factors "undereye concealer" finns där max factor säljs och även nelly.com

7. BÄSTA svarta ögonskuggan jag använt. Intensiv svart färg, håller länge och kostar ingenting. Finns på nelly.com för ca 25kr, nåt sånt. Använder den vid alla festtillfällen

8. Bästa bruna skuggan jag köpt. För både fest och vardag beroende på hur mörk du skuggar. Perfekt brun färg. H&M för ca 20 kr

9. Finaste rougen från H&M i färgen "peache"

10. Det perfekta nude-läppstiftet från MAC. "creme de nude"

11. Fins läppglans från viva la diva i färgen "peache"

Love them all och det här ligger alltid i sminkväskan. har ju massa annat hemma oxå som man kanske ska gå igen o se vad det är. men dessa är ett måste :D //J



SOLD!

Nu blev Killah-Jeansen sålda :) Läger väl ut nåt mer i veckan kanske..ett par skor, vore det nåt för er kankse?




For the last time!



Gick upp extra tidigt idag. Klockan ringde 05,50 men snoozade några minuter så 05,57 hoppade jag upp ur sängen för att göra mig klar för sista träningen innan jag åker. Vlle träna ett extra långt pass eftersom jag ville få med hela kroppen istället för bara ben/rumpa.

Jag började i vanlig ordning men bytte lite eftersom jag väntade på Anki, dock HELT I ONÖDAN eftersom hon inte äns kom till gymmet. Hon skrev inte äns att hon inte skulle träna trots att vi pratade igår kväll o sa ses imorrn på gymmet. Skickade sms o allt men inga svar. Tänkte spara ben så vi kunde träna dom tillsammans som vanligt så vi kunde puscha varandra lite extra den här sista gången men icke. Som sagt helt i onödan, kunde lika gärna tränat min vanliga ordning. Aja jag körde igenom hela kroppen och det är de som räknas. Skönt som bara den.

En jävla irriterande sak är att jag halkade med min cykel på väg till jobbet. Den får stå i förrådet nu. för halt! skrapade upp mina alldeles nya byxor oxå, sjukt arg för det men sånt händer. bara att andas ett djupt andetag och gå vidare!//J



In time!

Jaha..once again, en vecka är slut och snart tar en ny vecka sin början. Men lugn, det är snart fredag igen :P Gud, man borde ju uppskatta varje minut med tanke på hur fort tiden egentligen går!

Hehe, vad passande med tanke på filmen man kollade på ikväll. Söndagar = filmmys..ikväll blev det iaf filmen IN TIME



Bra film!..Justin är en bra skådesspelare! Man tänker inte ens på att han är sångare egentligen, tycker nästan han är bättre som skådis :) En sevärd och bra film iaf!

Vad ska man säga? Hann med rätt mkt idag men inte allt. Ge mig mer tid..det är dags att stänga ner igen ju. MEN ska kika på lite grejer innan. Kommer inte kunna somna riktigt än ändå..usch, är törstig nu me! hehe water it is...

Hoppas ni har haft en finfin söndag allihopa!



Mat & Träning 11.12.04

Idag har vi inte lämnat lägenheten en enda gång, i vanliga fall brukar vi ta en liten promenad nånstans iaf, ofta Ica Maxi :P hehe men vi inhandlade ALLT till hela helgen igår så vi har inte haft någon anledning att ta oss ut, inte för att det har varit så lockande med regn och allt skit ändå så..

Så idag kan man faktiskt inte ens skriva att vi fått någion vardagsmotion, vilket ofta är den viktigaste motionen för ALLA. Men den tar vi igen i veckan, Jenni tar igen den imorrn bitti, jag får väl ta igen allt när det nu än är dags för mig att komma igång igen.

Jag mår rätt dåligt av att inte träna som sagt, men jag har heller ingen panik direkt för som sagt så vet jag vad jag behöver göra för att komma dit jag vill sen. Det är verkligen det bästa med allt, att man vet hur man kan fixa till allt :D så..ja, ingen panik som sagt.

Mat mat mat, söndagen blev en tacokväll. Precis som förra söndagen. Jenni var bara tvungen o ha en sista tacokväll :P haha hon vet att hon inte kommer få äta det på väldigt länge nu.

Våran frukost bestog av ostrfallor och stekt ägg, och grönt te.




2 större mål denna dagen, sen blir det såklart lite gottis under kvällen..har redan ätit upp godiset från igår typ..
nu blir det lite honungsmelon och senare blir det säkert lite glass till filmen me ;P haha goootiissöndag!



Later babes//A



Hemska förberedelser!

Varför blir jag alltid så virrig och stressad av de här. Att packa! Det är inte så svårt eftersom jag alltid gör en lista med saker att packa ner men sen har vi det här med kläderna. VAD och hur mkt ska man packa!? Har ju aldrig varit i Thailand heller så de gör saken svårare. Hur ofta kommer man festa, hur mkt kommer man byta kläder i veckan när man är på stranden osv,:D hehe jag VET att man kommer gå i samma kläder hela tiden men ändå man vill ha möjligheten att byta OM man vill! så e de bara ;) men jag är nog ganska nöjd nu!



Så ser väskan ut nu, har iofs slängt på grejer för imorrn o lite annat som ska va i handbagaget så den är inte överfull som de ser ut nu ;) ska packa om allt o göra de lite bättre imorrn efter jobbet, har ju lite tid över!

Det som tar stört plast är bikini/underkläder :D haha shortsen och skorna tar ju lite plats oxå. Har packat ner mass atunna fina tunikor/klänningar jag kan strosa runt med dom varma nätterna. massor med solglasögon oxå, höll på att glömma dom!? katastrof! hehe

Aja, jag klarar mig nog, om det är nåt som saknas e de ju bara att köpa ;) u know the deal! //J



Shoppingtips!

En kanonfin mobilväska! :D finns i färgerna svart och brunt också. 29.50:- från H&M.




2:a Advent

JIPPI! Sjukt skönt adventsväder..lr vad säger ni?? hehe usch o fy för grått och regnigt väder..hade ju varit sjukt mkt mysigare om det var ett riktigt vinterfint väder, utan snö förståss eftersom det inte börjat falla än..men har hört att det ska komma snö till veckan?

Vi glömde ännu en gång att fixa dom där adventsjusen..var ju och handla igår och då skulle vi ha köpt dom tills idag, men nu skiter vi i det! Känns inte som om det är nån merning längre..hehe. Tråkigt men sant. Har inte julpyntat än heller,  får väl ta och göra det i veckan eller nåt? Har iaf tagit ner lite tjänor och sånt. Kanske får köpa lite nytt dock för att allt ska passa in bra i lägenheten.

Jag är typ färdig med det jag hade att göra idag typ..skönt det!



Idag var det verkligen dags att byta täcken..till dom lite varmare. Så vi gick upp och hämtade dom samtidigt som Jenni tog ner sommarkläderna som hon ska rota igenom inför resan imorrn :)



Just nu sitter hon och jobbar lite..hon var tvungen och ta och fixa Joannas fransar, hon hade fått en smäll av en brud i ögat så att fransarna blev hel fuckade. Stackare..men snart är hon fab igen :D Efter det ska hon såklart packa det mesta.



Eftersom Jenni inte ska äta hemma dom kommande 2 veckorna så har jag allt klart :D gött, då slipper jag göra nånting nästa vecka, haha. Gjorde 2 snabba men väldigt trevliga rätter. NU ska jag bara springa ner och hämta upp den sista lilla tvätten, var tbugna och tvätta bort allt så att Jenni har allt rent.

SEN är jag som sagt klar och kan lägga mig med ett glas vatten (+ antibiotika i kroppen) och chilla i soffan tills mammi kommer och säger hejdå till Jenni om en stund.

Later babes!//A



Några orsaker till dålig hy!

Skräpmat, rökning och sömnbrist är inte bara ohälsosamt, det påverkar också din hy.



1. Det finns många anledningar till att sluta röka, och detta är ytterligare en. Förutom de direkta effekterna på din hälsa, som exempelvis sämre kondition, utvecklar du mer rynkor och huden blir fläckigare.

2. En drink på krogen gör ingen större skillnad, men fler än så påverkar din hud. Alkohol ökar de inflammatoriska egenskaperna i blodflödet vilket kan resultera i säckigare hy.

3. Visst är ansiktet viktigt att ta hand om, men nacken och bröstkorgen är minst lika viktiga. Dessa områden är nästan alltid utsatta men får sällan lika mycket återfuktning som ansiktet. Fortsätt till dessa områden nästa gång du smörjer in dig.

4. En undersökning av National Cancer Institute visade att 50% fler kvinnor föll offer för hudcancer under 2004 än 1980. Anledningen? De undersöker inte sina födelsemärken. Minst en gång per år är nödvändigt för att du ska vara säker.

5. Smutsiga sminkborstar kan tyckas inte är något större problem, men där har du fel. De kan täppa igen porer och orsaka bakterieinfektioner. En gång var tredje vecka bör du tvätta dem, helst med schampo.

6. Att skrubba bort döda hudceller från ansiktet är bra, men det finns en gräns. För mycket peeling kan ge en blankare hy samt förvärra spridningen av finnar. Mer än tre gånger i veckan behövs inte.

7. Sömnbrist kan orsaka stress, vilket förvärra nästan alla hudproblem. När du sover repareras kroppen från dagens skador och att bryta det mönstret skapar en långsammare cellreparation.

8. En annan sak som händer under sömnen är att kroppstemperaturen stiger. Följden blir att kroppen absorberar det som ligger på ytan, därför är det bra att ha fördelaktiga produkter. Att låta din hud marineras i smink kan då leda till täppta porer och finnar.

9. Skräpmat skapar inte bara bilringar utan även dålig hud. Mat med höga doser glycemin får ditt blodsocker att stiga, som i sin tur utlöser insulin. Detta stimulerar hormoner som orsakar finnar.

10. Visst är det lockande att klämma ut den där finnen? Undvik detta. Genom att klämma ut den trycker du in bakterierna ännu längre in i porerna, vilket orsakar inflammationer, ärr och även ett längre liv för finnen.

11. När du tränar ökar blodflödet till huden vilket minskar stram hy. som inte är dåligt, vet inte varför den var med här dock?

12. Ska du ut och resa? Undvik att sola. Huden tjocknar när den försöker skydda sig mot UV-strålar. Om pigmentet ändras på grund av strålningen kan det öka risken för hudcancer och förtidsåldring.

13. Att använda onödigt många produkter orsakar irritation och skador på din hy. Om du exempelvis använder behandling för både acne och solbränd hud kan ingredienserna påverka den negativt, kolla därför extra noga om det verkligen behövs.

Artikel från improveme.se

Det här med att tvätta borstar och inte klämma måste jag bli bättre på känner jag. Alokohol är nog en av mina stora fiender oxå.//J



Sista chansen!

Nu har ni antagligen missat dom igen.. sista chansen att bli ett par Killah-Jeans rikare, klicka på bilden föer mer info!

shopshop!




2 av 3..

hur kan det bli så då? En som gjort en så bra film borde väl glra en lika bra film nästa gång han ska göra en kattastrof film...lr? Hade tänkt att kolla på 2012. Ice Age. Samma producent som gjort "The day after tomorrow". den gillar vi riktigt mkt. men vad hände med den här filmen då?? haha


För det första..vad e de för skådespeöare!?, för det andra, vda är det för B-effeter?? Allt såg helt B ut, alla explotioner och sånt i början av filmen. Vi "orkade" bara kolla typ 10 minuter innan jag blev förbannad och stände av. Vilken skit..hehe. Nån som har sett den och kan säga om det är värt att se den lr??

Yeye, hade lite annat på lager me som tur är. Satte igång Fright Night, en skräck/komedi med Colin Farell, rätt bra ändå..

Sen kom det inget bra på tv så vi kollade på en annan film vi tankat ner för ett tag sen. The Lost Future.



Också en helt OK film..Save the world!

Nu har vi fått nog, jag sak rädda mig själv med lite sömn...är aptrött! Ska INTE sova bort hela söndagen som vi typ gjorde med den här lördagen..hehe. Ska ju ändå uträtta lite saker imorrn, as usual.

Hoppas ni har haft en finfin lördag! Nighty night!//A



Mat & Träning 11.12.03

En vilodag för Jenni. Så Jenni har inget att uppdatera med idag iaf..så nu får väl jag köra ett inlägg om nåt jag har kommit på nu dom senaste veckorna när jag inte har kunnat träna. Visst tänker man på vad man äter om man är en allmänt nyttig person som inte typ "gillar" skräpmat och sånt, som gillar att äta nyttigt. Att äta nyttigt och regelbundet är en självklarhet för oss.

Det jag har märkt är att när man inte tränar så bryr man sig inte LIKA mkt om det med nyttigt och sånt som när man är inne i en träningsperiod..lr tränar regelbundet över huvud taget, vilket är väldigt konstigt för det är ju när man itne tränar man borde bry sig som mest. Med tanke på att träna man tränar så kan man typ få i sig mer kallorier än när man inte tränar.

Men så är det faktiskt, Jag har inte varit lika nyttig som jag brukar vara när jag tränar. Har blivit en del småötande som inte annars funnits där. Aja, det är enligt mig wird. Jag fattar ju faktiskt nu varför folk som inte tränar är onyttigare än dom som tränar. Snälla..skärp er! :P haha Ett bra tips är ju att ta tag i träningen om ni nu vill bli mer nuttiga i allmänhet när det gäller mat.

Helger är ALLTID ett undantag för oss..nyttigt finns typ inte..lr jo det vi äter är väl kanske inte så onyttigt men vi lägger till massa onyttigt efteråt i form av massa gottis :P De har blivit MÅNGA helger nu med massa godis och shit, men aja..vi tränade ju så hårt innan så det har inte gjort nånting alls.

Den här lördagen började med en frukost av 2 Mackor med ost och stekt ägg och te.

Sen blev det middag..



Egengjord hamburgare med criscutpotatis och cusin bonjure, vitlökssås.



Sen blev det vanligt godis för denna kvällen, köpte lite olika alternativ från affären idag men valde att spara det andra tills imorrn ;P

Gash!..mätt är man, kommer inte äta mer idag, det blir bara mer pepsi ikväll..hehe. Vad tror ni? är det dags att börja kolla upp hur mkt kallorier man får i sig igen? inte för att man kommer börja äta MINDRE utan bara för att se vad man ligger på nu för tiden.

Later babes!//A



5 bästa delarna på kroppen.

Killar tänker på sitt yttre och kroppsdelar nästan lika mycket som tjejer men på ett lite annat sätt, MEN dom gör det! :) Hörde på radio att dessa va top 5 kroppsdelar killarna är mest nöjda med.



5 bästa delarna på kroppen enligt män:

Ögon 22%
Armar17%
Axlar14%
Ben 13%
Bröst 12%

Mkt överkroppsdelar där..själv hade jag ju skrivit rumpa och sånna saker ;P haha
Vad är ni mest nöjda med själv??




Dagens shopping

Ingen ovanlig överskrift nu heller, men snart så blir det nog en paus..iaf medans Jenni är bortrest. DÅ blir det ingen shopping på hemma fronten iaf..inte till oss själva som sagt. Då skadet inhandlas juklappar för fullt :)

Hann iaf in på Gina Tricot idag en snabbis, vill fortfarande ha våra guldleggings bytta eftersom dom är sänder och sen att ena benet är längre än det andra. Märkte det mär jag skulle ta på mog dom i tosdags, dom har bara legat i lådan o inte blivit användna på typ 2 månader.

Anyway, hittade den snygga skinnjacka vi va ute efter :D Den kommer användas som en "tröja" såklart



Snyggingen kostar 599:- men sen fick vi öven 150:- rabatt. Som hittat ;D hähä!

Kom hem för ett tag sen, åkte och storhandla direkt efter Gbg..så nu börjar middagslagningen, för ni vet ju..det är lördag och den blir som förr, gottismiddag och gottisgottis efter det ;D

Ah, kan ju inte direkt gå ut ikväll med tanke på omständigeheterna och Jenni ska ju spendera sina sista timmar med Daniel of course..så det blir mys a la twins house tonight! LOVE IT!

Later babes!//A



Shoppingtips!


Nu finns Rihanna coated jeans att köpa igen! Men med silverdragkedjor denna gången, just in case you have missed it :) Dom första var ju med guld dragkedjor..



Dagens skratt!

Klicka på bilden för att få er ett gott skratt! :P







Mat & Träning 11.12.02

Hann aldrig igår så jag får väl göra det idag, känns dumt och missa någon dag :) Fick träna själv igår på morgonen igen. Det går som sagt lika bra, lite tråkigare när man inte har nån att tjöta med men det går faktiskt liiite fortare att träna själv eftersom man inte behöver vänta på att Anki ska bli klar på en maskin även om vi tränar fort tillsammans, vila en stund och sedan köra igen :) men o andra sidan kanske man behöver hjälp nån gång med vikter men då får man klara sig själv. Var helt slut efter passet, precis som det ska vara! gogogo! näst sista träningsdagen juuuu!



Gårdagens träning: ben/rumpa
Benpress
Utfall med sång (bild ovan)
Knäböj med stång (bild ovan)
Vader på maskin
Baksida lår på maskin
Mage på maskin
Slänga benen/nederdelen av magen
Stretch



Gårdagens matintag:
Frukost: yoghurt med nötter
Efter träning: proteinshake
Mellanmål: apelsin och grönt te
Lunch: spenatsoppa med koks ägg
Mellanmål: kesoplättar
Kvällsmål: två tonfisktoast

Fredagsne gottis fick blir naturgodis och pepsimax :) thats all!//J



Gratis är gott!

Jenni vann ju ett par skor på outleten, så efter att jodddagen var slut sprang vi förbi en snabbis: Det var tur att vi kunde sluta lite tidigare så att vi han förbi där...för det stänger ju imorrn och vi hinner inte dit då.

Det fanns inte direkt nåt som föll oss i smaken när det gällde skor så vi tog ett par som vi visste att vi skulle få använding för iaf. Ett par UGGS, lr ja..uggskopior såklart. Har redan sånna men det är alltid bra med ett par till :)



Åkte till far denna fredagen så vi ahr spenderat våran tid här ikväll. Kikat på tv och sånt, inte gjort så mtk speciellt. Det brukar vi itne göra när vi är här, då e de bara chill som gäller mest. Men nu senare ubde kvällen ahr vi spenderat lite tid på fransar, lr Jenni har spenderat lite tid på mina fransar så nu ska jag spendera en liten stund på henne, kommer inte hinna fixa nåt med våra innan hon åker eller när hon kommit tillbaka och vi ska åka igen så det får bli ikväll som sagt.

för pappadagar kan ibland bli lite fixardagar/kvällar. Här har man ju tid o fixa med lite saker..hehe

Yeye, måste sätta igång så att man inte är vaken för länge..
skrivs imorrn igen, nattii//A



Ibland har man otur..

3 veckor har redan gått, om en vecka kan man redan säga att det var en månad sen jag gjorde min operation. EN MÅNAD..när man säger det så låter det så länge sen. Men en månad, det är INGENTING när man talar om återhämtning efter en sån grej. Det har hela tiden gått åt rätt håll såklart, även om det tar en jäkla tid med alla blåmärken för mig eftersom jag får dom så lätt. Har som sagt varit svullen tack vare dom, det är ju vem som helst.

Det kändes helt ok förra veckan, men denna veckan så började jag känna en lite konstig smak i munnen lite då och då.. började kännas som att svullanden inte hade lagt sig mer heller utan att det faktiskt började svullna upp lite mer. I onsdags kände jag att det började spänna så fort jag kollade neråt en stund och sedan tog upp huvudet. Nånting var fel.

Igår så blev det värre, hela dagen på jobbet satt jag och kände hur öm jag var i kinden och hur ont det gjorde så fort jag rörde lite på det. Öm hela dagen/kvällen, tog till och med panodil på kvällen för att det skulle lindra lite och att jag inte skulle känna av nåt när jag skulle sova. Jenni sa även att jag såg konstig ut i ansiktet, runt och svullen, mer än vanligt

Idag tog jag och ringde min läkare, Jag förklarade allt och han frågade om jag var varm på kinden..det var jag såklart..inget jag hade tänkt på att känna efter innan. Han konstaterade att jag hade fått en infektion och ringde till det närmsta apoteket för att skriva ett recept på antibiotika.



Så på lunchen cyklade jag dit och hämtade mina piller. Nu går jag på antibiotika i 10 dagar...ja, så kan det gå när man ska hålla på med saker. Ibland har man lite otur..

Han ville träffa mig snart så han sa att jag skulle åka dit på tisdag nästa vecka om jag inte missuppfattade det så att han kan kolla så att allt står rätt till och att det blir bättre.

Nu hoppas jag verkligen att det blir bra snart, för nu känns det typ som dom första dagarna efter operationen, inte alls kul när man bara vill bli "frisk". Som sagt, otur. Och det jobbiga är att det tar tid att läka efter allt och blir det fel emellan så tar det ännu längre tid, som att det inte är tillräckligt jobbigt innan man är helt återställd. Men tid får det ta nu. Det tog ett bra tag innan jag blev helt normal efter bröstoperationen så det finns ju hopp! :) Och idag e jag sjuukt nöjd med det! det finns som sagt alltid risker med allt man gör, de får man tänka på innan man gör nåt men det är som sagt inget farligt bara en liten infektion man kan få överallt men de är ju inget man vill ha efter en operation för att man börjar nojja. Uppdaterar när jag är frisk igen :) //Anne




Fresh!



Älskar den här bilden på mina naglar. Dom ser så fake ut även fast dom är äkta. Gillar den fräscha looken av fransk manikyr och tänkte hålla dom så under hela tahilandsresan, man ser ju ännu brunare o fräschare ut då ;) ska fixa till dom i helgen tänkte jag för nu har jag låtit dom växa till sig riktigt fint!



Dagens outfit



Byxor, Tröja Och väska  - Gina Tricot. Bandeau & Ring - Lindex. Skor - Nelly.com



Vintersnygg!



Våra föredetta kollegor Elina och Pernilla som numera jobbar på Gina Tricot har gjort två supersnygga kollage med fest och myskläder på Ginas hemsida. Tyckte dom hade valt ut väldigt fina saker så ville visa upp dom i bloggen som lite inspiratin :) Bra jobbat tjejer! kramar till er!



Shoppingtips!



NU finns dom ute i den supersnygga blå färgen! Skynda innan dom tar slut ;)



Jag vann!



Vann ett presentkort från fashionoutlet på skor, får välja bland allt som finns. Kanske ska köpa nåt gött o ha med på resan ;) eller så köper man ett par vinterskor o köper billiga när man kommer fram till thailand! yeey! TACK




Dagens shopping!

shopping-stop my ass :P haha det häll ju sååå länge!? MEN jag skrev ju dock att tröjor va ok att köpa..men äh! Lika bra o shoppa när man ändå får rabatt en dag som denna :)

Ikväll var det "Fashion shopping mingle" kväll på Gina Tricot i Knalleland här i Borås. Så medans Jenni gjorde lite fransar tog jag mig en promenad dit. Skulle byta ett par leggings och sen skulle jag kolla om den snygga skinnjackan fanns, den vi la som shoppingtips igår. MEN den fanns inte i storlek så fick hoppa den. Hittade istället lite andra godsaker...



En nätig guldtröja för 249:-



Den här snyggingen hade jag ögona på..det är onesize på den, har inte så mkt vitt eftersom vi alltid nästan bär svart, men vitt är faktiskt snyggt! Den här fina saken har små paljetter i sig :) sen kunde jag inte låta bli o ta en i den svarta också :P



Dessa kostade 299:-/st



Sen blev det faktsikt ett par byxor till..nu får det fan räcka! :P haha. 499:- för dessa snygingar! Yes, det är Rihanna jeansen..har dom i guld, MEN detta är med silverkedjor.

20% rabatt fick man på allt ikväll.

Ne gud, nu är det snart fredag så jag ska ta o ladda inför sista dagen at work. Kommer nog bli en kanonbra dag..som alla andra dagar denna veckan på jobbet :D

Natti//A



Mat & Träning 11.12.01

Fick träna själv idag igen... misstänkte nästan det men det är sånt som händer när man har snoriga ungar som inte sover på nätterna. Har dock inte kollat om hon tog igen det efter jobbet, att hoppa en tränig på morgonen och sedan inte träna efter, big nono om man ska komma nånatsna viket hon gjort så bra nu, hennes kropp är totalt förändrad och jag e så jävla glad eftersom jag ser mig som henner PT ;) de gör hon nog oxå.

Jag tränar henne exakt så som jag tränar o de värkar ju verkligen funka! Samma övningar men med hennes egna vikter efter hennes egna förmåga, så att man inte klarar mer än 12! tungt och gött, mer muskler, då bränner man massa fett och formar kroppen som man vill ha den!



Dagens träning: överkropp
Stående rodd på ställning
Marklyft med stång
Axlar med stång uppåt
Axlar med vikter åt sidorna
Biceps
Triceps
Chins
Mage på maskin
Stretch



Irriterande att jag inte fick nån skärpa men de får duga idag.

Dagens Matintag:
Frukost: yoghurt med linfrön och c-vitamin dryck
Efter träning: proteinshake
Lunch: Sushibuffé och thaimat
Mellanmål/kvällsmål: turkisk yoghurt med nötter/russin och honung
Kvällsgott: grönt te

Inte så mkt mat, var typ i matkoma när jag hade käkat lunch men mätt och belåten hela dagen. Ska som sagt tajta till lite, inte många dagar kvar så de var väl bra efter den stora lunchen. later//J



Dagens outfit



Bandeau - Monki. Väska - Monki. Skor - Nelly shoes. Linne - Monki. Leggings - Gina Tricot.



Bubble!



Testade det nya läppstiftet  från Viva La Diva som dom tänker ta in på nelly. Älskar när dom får in nya märken och vi som gillar viva la diva blev jätteglada. Bra smink till låga priser :) Detta heter "bubble" och är mjukt och krämigt. Kommer sitta fint på mina läppar i Thailand när jag e brun o fräsch en partykväll ;)



Shoppingtips!

Perfekt för nyår eller andra jultrevligeheter :) Typ som våran vi hade på julbordet, fast tycker våran rygg var lite grymmare ;P

 

Gina Tricot 299:-



Nyhetsbrev v.48

Passion for fashion! En ny julfilm finns ute :)




Mätta och belåtna!



Kom precis tillbaka. Varit och käkat på Eest! Bästa stället edftersom det både finns sushi och thaimat. Åt både och :D haha fan skulle bara äta sushi men var så sugen. jag försöker ju hålla mig i så bra form de bara går fram till måndag! Men lite extra ibland gör inget. GOTT var de iaf. matkoma! later//J



Viva la Diva

Yes, snart kommer märket Viva la Diva trilla in på nelly.com. Vi fick ett litet provkit på jobbet för att testa lite...



Vi gillar ju deras produkter så vi är väldigt glada över att nelly ska få in dom. Ögonskuggorna är intensiva i färgerna och håller länge. Har själv ögonskugga och även concealern från Viva la Diva. Dom är lite som make up stores produkter men mkt billigare :)