RSS 2.0

morning after dark

God morgon, är lite trött idag men inte så farligt faktiskt. Min älskling Daniel däremot, e nog den tröttaste person jag känner på morgonen, får sparka upp honom för att han inte ska komma för sent, tur att han har mig ;) <3

I tisdags träffade jag min vän Maki, vi tog en fika och tjöta om massa saker, inte träffats på ett tag så de va skoj! Han skickade ett roligt mms till mig, en film på min älskling när han är lite rund om fötterna, ska frösöka få upp den så ni får se, den e ganska rolig, det är en dildo med i bilden, mer får ni veta sen, :)

Igår tränade jag och syrran pump i vanlig ordning. Känner mig stark i kroppen nu... tränar 3 ggr i veckan och de känns lagom just nu. Är ganska nöjd med formen och musklerna, speciellt rumpan och benen ;) skönt med ny musik till pumpen snart oxå! Efter träningen gick jag raka vägen hem till Daniel för lite mys och paradise hotel som han hatar att kolla på men han tvingas till det ibland endå :P lite roligare o kolla nu när andreas är med, han kommer nog långt, eller det hoppas jag på iaf.

 

Mina vikter på knäböj och andreas i bild när jag retuscherar på nelly

//Jenni


Kommentarer
Postat av: haha

haha, va e de för film??

2009-12-10 @ 16:56:03
Postat av: Anne

Det är en film där Maki hittar jennis stora lila dildo i Daniels sovrum! hahaha

2009-12-10 @ 20:24:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback