RSS 2.0

Dagens tips!

Dom flesta tjejer använder det, säket många killar me ;P en bra consealer är viktig i sminkväskan :) den är räddaren i nöden när man får en lite oönskad prick eller om man är lite mörk under ögonen.

Använder själv en exakt kopia av make up stores trippel consealer. Den är väldigt populär vad vi vet, kostar ungefär 265:- bra med 3 olika färger, rött för dom blåa partierna, gult för dom röda och den beiga för resten :PKopian kommer från Viva la Diva och kostar bara 75:- på Åhléns. väldigt bra! Den ända skillnaden är väl att denna är grå runt om, och sen priset förståss.. hehe. Fast sen är det la lite ingridienser som skiljer dom åt med kan tänkas, men aja :)

Igår köpte vi ju en tidning, Solo.. där fick man faktiskt med en duo consealer från Laura Key, har aldrig hört om det märket innan men vi gillade den! Den gav en täckande och lite skimmrande effekt, vilket är bra om man har lite mörka ringar, ljusreflektioner "tar bort" mkt :) så där har ni dagens tips! köp solo o få en bra produkt! :DLater babes!


Kommentarer
Postat av: linnea

tack för tipset om concealern ska kolla efter den :)

2010-04-17 @ 09:59:13
URL: http://linneadofs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback