RSS 2.0

Jimmy Choo gör ... sneakers!

Han är mest känd för sina kollektioner med glamourösa och höga klackar. Nu sadlar designern om. Dags för bekväma joggingskor!

Vanligvis ser du skor från Jimmy Choo på röda mattan. Allt som oftast syns de bredvid Louboutin och andra utmärkande och exklusiva stilettos. Dessa skor är inte alltför bekväma att gå i, i vart fall inte om du jämför med ett par klassiska gympaskor. Nu satsar nämligen sko- och väskdesignern på något helt annat. Nämligen sneakers!

Kollektionen innehåller åtta modeller, med både låga och höga skaft. Skorna är tillverkade i skinn och mocka och under varje sula syns stjärnor i olika färger. Men, där kan inte lyxdesignern sluta. Han måste såklart gå ett steg längre för att utmärka sina gympadojjor. En av modellerna, det dyraste paret, är exklusivt tillverkade med detaljer i ormskinn och öljetter i guld.Skulle du vilja springa runt i ett par gympaskor a la Jimmy Choo? Om svaret är ja, finns de att köpa online eller via Jimmy Choo's butiker. Priset per par ligger på 3700-4400 kronor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback