RSS 2.0

Världens märkligaste sexfakta

Brittiska The Sun har tagit del av flertalet undersökningar för att dra slutsatsen om var i världen man har bäst sex. I jakten på svaret fann de också en hel del besynnerliga fakta.


Eller vad sägs om att kära gamla Sverige är hemvisten för flest bisexuella i hela världen och att San Francisco är stället du bör besöka om du vill uppleva något kinky?

Det finns dock fler nålar att fästa på den globala kärlekskartan.

Nya Zealand har man i genomsnitt 20,4 sexpartners under sin livstid, vilket gör landet till det mest promiskuösa i världen enligt The Sun.

I Österrike toppar männen samma liga, med en motsvarande siffra på 29,3 sexpartners.

Sämsta sängkamraten hittar du garanterat i Tyskland, där männen nyligen korades till världens värsta älskare i en stor undersökning av OnePoll.com. Anledningen? De luktade för mycket...

Samma undersökning utsåg de eldiga spanjorerna till de bästa älskarna.

Är du ute efter en snabbis bör du söka lyckan i Thailand, där pågår nämligen en genomsnittligt samlag endast i 10 minuter - vilket gör det till den snabbaste kärleksakten i världen.

The Sun pekar samtidigt ut Brasilien som landet med motsatt resultat. Enligt en undersökning av The Penguin Atlas of Human Sexual Behaviour pågår ett samlag i genomsnitt i 30 minuter där.

För personer med en förkärlek för fler än en sängkamrat kanske Paris är värt ett besök? Enligt samma artikel har 41 procent av landets sexuellt aktiva befolkning deltagit i orgier av något slag. Är trekanter och fyrkanter för liten verksamhet bör du istället besöka Japan, landet som har världsrekordet i största orgien. 500 personer deltog.

Japanska Harajuku är också en plats att lägga på minnet, här kryllar det av fetisher som får blomma fritt. Eller var sägs om "injured idol", där kvinnan spelar skadad och är inlindad i bandage?

Planerar du redan för sommarens semester? Då kan det vara bra att veta att kåtast är man i Grekland, störst bröst finns i Australien och största området för nudister finns i Frankrike, tipsar The Sun.

Kommentarer
Postat av: Lina

Ville bara kolla ifall du va intresserad av att vara med i min Tävling om smycken?

Jättelätta villkor. Gå in på min blogg och kolla (A)

Gå in på kategorin ”tävlingar”.

(Om du inte är intresserad så ber jag om ursäkt & du kan radera det här om du vill)

Kramar //Lina

2010-04-01 @ 15:54:20
URL: http://lina.bubbleroom.se/
Postat av: Sanna

hej !

nu har du som bloggare möjligheten att samarbeta med bracy.seSkulle detta vara intressant så skicka ett mail till mig på samarbete@bracy.se för mer info.Mvh Sanna

http://bracy.se

2010-04-01 @ 16:03:14
URL: http://bracy.se
Postat av: luke

Var med och tävla om ett laptop skins på min blogg :)

2010-04-01 @ 17:46:38
URL: http://finestlight.se/luke
Postat av: Dhanii

Ha ha skön fakta !!Love /D

2010-04-01 @ 18:52:27
URL: http://dhaniis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback