RSS 2.0

Vilken dag!

Dagen började med att telefonen levde sitt eget liv och trodde att det var helgdag, så varken min eller Annes telefon ringde. Jag vaknar 07,40 och flyger upp ur sängen och skriker att jag har försovit mig till min kille! Jag försöker ringa Anne, inget svar så jag antog att hon oxå sov. Försökte även ringa Stefan som jobbar med oss, men inget svar där heller. Jag tog för givet att BÅDA låg och sov! Stefan bor ju i Alingsås.


Jag kommer hem, bankar och ringer på dörrklockan tills Anne öppnar, vi skyndar oss iväg och kom bara 15 min försent så det va ju lugnt. Stefan kommer 45 min sent och Simon, en annan som jobbar med oss kommer 30 min sent. Hehe vilken OTUR vi haft denna morgonen, viktigaste dagen då allt skulle ut innan helg.

Dagen blev jätte bra trots den tröga starten. Vi är i fas med alla bilder, vilket är jätte skönt. Jag och anne har tom. hunnit springa borta på foto och fotat en timme var, skor, trosor och short. Nu e jobbdagen äntligen slut och nu ska vi äta lite och göra oss snygga inför ikväll! Party väntar här näst och bilder kommer senare ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback