RSS 2.0

20 saker som får lusten att svalna!För kvinnor:

1.
Att känna sig ignorerad eller osynlig är både påfrestande för kärlekslivet och självförtroendet. Många kvinnor mäter lyckan i relationen via närheten och uppmärksamheten de får från sin partner. Är det noll på den fronten blir också känslor och sexliv lidande.

2.
Män som låtsas vara big-shots. Få kvinnor tänder på killar som skrävlar högt om förmögenheter och framgång, särskilt om sanningshalten är något saltad (vilket den ofta tenderar att bli när alkohol är inblandad). Att pråla som en påfågel i en hyrd BWW är med andra ord ett osmart drag.

3.
För bra självförtroende är sällan klädsamt, en egenskap som egentligen gäller båda könen. Men enligt en amerikansk undersökning bör män som ägnar första dejten till att enbart prata om sig själva tänka om rejält - det var inte en uppskattad personlighetstyp.

4.
För mycket sex är också med på listorna. Lagom är alltid bäst, även på denna front. Oavsett om relationen är i sin linda eller om ni varit gifta i tio år är det påfrestande för en kvinna att känna att sex är det enda mannen vill ha från henne.

 5.
Ett icke jämställt förhållande tar också på krafterna. Att ansvara för både markservice och kärlek ger en obalanserad relation.

6.
En man som tar för givet att kvinnan ska ta ensamt ansvar för barnen är också ute på hal is.

7.
Att flirta med andra kvinnor är givetvis inte en uppskattat egenskap. Han är särskilt illa ute om han pratar om andra kvinnors fysiska attribut inför sin partner.

8.
Dålig hygien är en självskriven punkt på listan. Svettiga atleter eller grunge-musiker må fungera som omslagshunkar på glassiga magasin, men när de ackompanjeras av tillhörande odör i verkliga livet blir slutresultatet sällan upphetsande. Många kvinnor upplever dessutom en frustration över att män kräver slanka och välvårdade kvinnor, men glömmer bort sin egen approach i farten.

9.
Snålhet är en annan oönskad egenskap, oavsett om det gäller pengar eller småaktighet kring andra saker. En person som är ditt-eller-mitt-orienterad är sällan lämpad för tvåsamhet. Förutsatt att partnern inte är lika sniken...

10.
Att ta för sig av livet - och sexlivet- är förvisso en bra egenskap. I viss utsträckning, ja. Men killar som inte känner av stämningen och greppar flickvännens rumpa eller frugans bröst när andan faller på har mycket kvar att lära. Är kvinnan inte på samma våglängd för tillfället tigger du faktiskt om en brödkavel i huvudet.

11.
Dåliga kyssar är en annan lustdödare. Mannen kan vara hur attraktiv som helst, men kysser han inte med passion och rätt teknik har drömmen om bra sex strandat redan innan det börjat!

12.
Att vara för påflugen är inte bra, men motsatsen "blyg och tafatt" är sällan med på en kvinnas önskelista över drömmannens egenskaper. Att vara fumlig och tyst kan döda spänningen i en laddad situation. Säger han dessutom saker som "jag är inte så bra på det här" när det väl hettar till så väcker han snarare ointresse än lust.

13.
Kunskap i kvinnlig anatomi är en förutsättning för ett lyckat sexliv. En man som inte känner till klitoris eller sin kvinnas väg till orgasm och lust bör unna sig lite facklitteratur i ämnet.

14.
Förmågan att kommunicera är också a och o i en fungerande relation. Detta gäller även i sexlivet. Är mannen intresserad av erotiska utsvävningar, rollspel eller andra inslag som kvinnan inte går i gång på (eller omvänt) så bäddar det för en slocknad låga på sikt. Prata om er inställning till sex och kompromissa er fram till en njutbar lösning som fungerar för båda.

15.
Kär i karriären är heller inte en önskvärd egenskap. Ett stimulerande arbete är viktigt, men inte allt.

16.
Dålig andedräkt är en sådan lustdödare att den fick en egen punkt. Tandborstning är en självklarhet i frågan, men det är också tandtråd, tungskrapa och munskölj. Givetvis är regelbundna besök hos tandläkaren en självklarhet.

17.
Män som röker eller snusar får också se sig som förlorare i sammanhanget. Rinnande prillor ser inte snyggt ut - och en snusmun är inte god att kyssa. Karlar som osar av gamla Blend känns heller inte fräscha. Deras ovana tenderar också att förpesta både hans och hennes kläder. Och den som tänder en cigg direkt efter avslutat sex, skärpning!

18.
Dåligt ölsinne är inte en egenskap att stoltsera med. Oftast vet mannen ifråga om detta och borde därför veta bättre. Väljer han trots det att dricka och göra bort sig kan kan räkna med att få sova på soffan. Så länge relationen varar.

19.
Och vad är det med män och tv- eller dataspel? Lämna denna osexiga och socialt handikappade ovana bakom dig när de sista tonårsfinnarna försvinner från ansiktet. En man som väljer att sitta uppe framför datorn halva natten för att spela istället för att lägga sig med sin käresta har satt sin sista potatis.

20.
Sist, men inte desto mindre viktigt för det, kommer ett wake up call till alla de män som lever i mångåriga relationer: Tiden ni har bakom er är lika viktig som tiden ni har framför er. Bara för att du har ditt på det trygga är det inte synonymt med kroppens och stilens förfall. Fortsätt göra dig fin inför din partner, en ölkagge i noppiga y-frontsfillingar är inte drömbilden innan sänggåendet. Givetvis gäller även det omvända, kvinnan bör också lägga några strån i kors.

Som vi skrev igår tycker vi att listorna gäller båda könen, bara det att tjejer kasnke är lite mer känsliga, hehe. Men nu vet ni killar vad ni INTE sak göra iaf :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback