RSS 2.0

3 pizzabagare!

Gud vad gott det var! Vi gjorde 2 egna fetingpizzor för en stund sedan! Och självklart hade vi kebabsås på :P Så jäkla gott! Det blev en pizza med räkor, champinjoner, tonfisk och annanas.




Den va så maffig så man knappt orkade med än en fjärdedel, vi gjorde två pizzor men det som blev över kan man ju käka imorrn, eller inatt om man blir sugen ;)



Här är alla ingredienser till just den pizzan vi gjorde. Om ni ska använda tex räkor, annanas och tonfisk så bör ni krama ut vattnet med hjälp av händerna innan ni lägger det på pizzan annars kan det blir lite geggigt när vattnet rinner ur dom.

Gott som fasen va de som sagt, nu ska vi fixa till oss det sista innan vi tar vårt första glas för kvällen, blir nog skoj! Vi skrivs lite senare//J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback