RSS 2.0

6 effektiva bakistips!

Vi antar att det blir en del drinkar nu under sommaren. Här är några bra tipsen som gömmer ditt trötta yttre.Rödsprängda ögon

"Clear eyes" är en populär produkt som fixar rödsprängda ögon på ett kick. Liknande droppar finns på apoteket, men just Clear eyes förbjuden i Sverige men kan köpas i utlandet på egen risk.

Sliten hy
Ta en lång dusch som inkluderar ansiktstvätt och peeling. Glöm inte att smörja in ansiktet med en väldoftande ansiktskräm.

Luktar du apa i munnen?
Dålig andedräkt som stinker bakfylla får du bort genom att främst borsta tänderna ordentligt. Steg två är att skrapa tungan med en tungskrapa och fyll på jackfickan med extra minttuggummi som backup.

Plufsiga ögonen
Ett smart knep för att dölja de mörka ringarna är att applicera lite concealer under ögonen. Det brukar trolla bort plufset och ge ett fräscht intryck.

Uttorkning
Apoteket säljer "Resorb", en vätskeersättning som enligt empiriska studier fungerar utmärkt mot bakfyllesymtom. Drick direkt på morgonen när du vaknar för att återställa kroppens salt och vätskebalans. Drick även rikligt med vatten.

Sluta svettas
En kraftig baksmälla gör ofta att du svettas mer än vanligt. Använd deodorant efter duschen och ha en extra t-shirt i väskan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback