RSS 2.0

Allt är klart!

Allt är klart inför veckan.. nu kan man bara chilla o inte bry sig ett dugg om alla sysslor. Har tvättat, städat och lagat mat!

En annan sak som vi gjort idag som vi inte annars brukar göra är att möblera om i vardagsrummet. Man kan inte göra så himla mycket med våran stora soffa så det passar in bra i rummet men små förändringar gör mkt :) Vi gillar hur soffan var förut med ensittsarna i mitten men nu har vi flyttat dom till ena sidan vid fönstret. Blir lite mer öppet när man kommer in i vardagsrummet. Ska känna på det lite och se hur de känns, känns de gamla fortf bättre efter några dagar så byter vi tillbaka ;D stökigt på bilden fortf men nu e allt på sin plats.



Så här såg det ut tidigare som bilden nedan, en ganska gammal bild så en av puffarna saknas som ska stå längst bort vid fönstret. Funderar på att byta färg på soffan och mattorna, får se vad det blir, ska lägga upp lite förslag senare.



Ska snart äta våran goda lunch som vi precis lagat, Recept kommer senare eftersom vi vet att många av er kommer att gilla den ;D En annan sak som är bra är att gymmet börjar ha öppet enligt dom vanliga tiderna idag. Så nu är det öppet längre och det finns fler pass att välja på. Inte riktigt lika bra tider som i våras med alla pass osv men vi ska nog få de att funka endå :D skrivs senare!


Kommentarer
Postat av: Ada

Vart är soffan köpt och vad kostade den? :)

2010-08-09 @ 18:34:00
Postat av: Anne & Jenni

"ada" Den är från IKEA, "tylösand" heter den så man får bygga ihop en själv av olika delar, finns massa olika skit :)

2010-08-09 @ 18:37:01
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback